2018. február 13., kedd

Rothschild Negyedik Birodalma

Rothschild IV. birodalmának
megvalósítója
A Hitler-leányzó= A.Merkel?

fikció, vagy valóság?A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más
2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):
network.huEzrek vonultak utcára hétfő este Athénban     …
Egyes tüntetők plakátjain “Ki az országunkból, te cafat!”, “Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!” feliratok szerepeltek”
Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen… A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki – kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .
Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:
Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben “osztályellenségek” voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!
További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:
Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán “leszólt” nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.
Aztán jött a “rendszerváltás”, gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!
Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után! Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!
S most!
Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot…
A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló “halálangyal”, bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:
Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.
Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az “édesapja” 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a “szülei” a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.
Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:
Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az “új világrendbe”, az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!
Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a “bizniszben” nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü “szentatya” is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az “euró mentésére” hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót.”
Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.
Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail – aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt – pedig váratlanul messzire is elmentek:
Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)
Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.
A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!
Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt. Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:
German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)
Merkel – akkor még csak mint ellenzéki vezér – támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.
Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).
Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.
Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta… az egyik tényleg jobb mint a másik.
2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.
A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.
Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.
Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:
Fulford, 2011. március 21:
Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government.”
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt…
2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete
Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen… (lásd: A német e.coli “járvány” bio-terror támadás volt c. írást)
Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.
Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.
A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.
Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.
Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni …
De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.
Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.
Egy késöbbi cikkben – „A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe – , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.
A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.
De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:
Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.
……………………………………………………………………………..
Függelék:   2015. július 21.
A görög sajtóban újabban elég sok, érdekes infó jön le Merkelről, lévén a német vezetés egyre gyűlöletesebbé kezd válni a görögök szemében a 2015-ös csődhelyzet miatt:


Az ifjú Merkel újnácikkal találkozgatott a ´90-es években (képekkel)
When Merkel hung out with Nazi friends (photos): http://en.protothema.gr/when-m…ts-photos/
network.huEbben a másik görök újságcikkben található fotón pedig az ifjú Merkel fényképe a nagyanyja, Klara Hitler fiatalkori fényképével van összehasonlítva. A hasonlóság szintén nagy:
network.huMerkel ellen készülnek AthénbanINDEX, MTI
2012.10.08. 20:19 MÓDOSÍTVA: 2012-10-08 20:19:34


Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban, hogy a megszorítások és Angela Merkel német kancellár keddre tervezett görögországi látogatása ellen tiltakozzanak.
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek.
"A jelenlétünkkel rá akarjuk bírni a politikusainkat, hogy mondjanak végre nemet a véget nem érő megszorításokra" - mondta a német hírügynökségnek az egyik demonstráló.Kedd délutánra a görög fővárosban újabb tiltakozó megmozdulásokat helyezett kilátásba az ország két nagy szakszervezete. A demonstrációkat Angela Merkel és Antonisz Szamarasz görög kormányfő találkozójának idejére időzítettek. Ezenkívül a kommunisták és a parlament legerősebb ellenzéki pártja, a Radikális Baloldali Koalíció (Sziriza) is tüntetésre szólította fel híveit.  A Sziriza bejelentette, hogy "mindenkit mozgósítanak, akit utcára lehet vinni". Alekszisz Ciprasz pártvezető szerint Merkel nem Görögországot, hanem "Antonisz Szamarasz düledező kormányát, a korrupt, rossz hírű és az ő érdekeinek alávetett politikai rendszert akarja megtámogatni".
A német nagykövetség előtt kedden a nacionalista-populista Független Görögök elnevezésű párt tart demonstrációt.

Rendőrök mindenhol

A görög kormány komoly biztonsági előkészületeket tett a német kancellár keddi érkezésére tekintettel. Görög sajtóértesülések szerint a német kancellár látogatása idejére külön rendőri egységeket vezényelnek az athéni német diplomáciai képviselethez és más német intézményekhez is.
Mesterlövészek, békaemberek, 7 ezer rendőr, vízágyúk, lezárt utcák és kerületek - ilyen képet nyújt Athén kedden, amikor Angela Merkel német kancellár a csődtől fenyegetett Görögország fővárosába látogat.
A bulvármédia kihívásnak tekinti a látogatást. A demonstrációkat randalírozók arra használhatják fel, hogy a fővárost káoszba döntsék - figyelmeztetnek. A Ta Nea című lap már szombaton olyan karikatúrát közölt a kancellárról, amelyen Merkel bukósisakkal és gázálarccal szerelkezik fel a tüntetéseken várhatóan bevetésre kerülő gumibotok és könnygáz ellen.
"Remélhetőleg minden rendben lesz" - mondta hétfőn a készenléti rendőrség egyik tagja, akit erősítésként rendeltek fel vidékről a fővárosba. "De nagyon félek. A parlament előtt, a Szintagma téren kell állnom" - ismerte el.

Jobb jövőt várnak tőle

Athén "dupla igent" vár Merkeltől, amint azt a pénzügyminisztérium egyik munkatársa hétfőn megfogalmazta. A görögök egyrészt szeretnék kiterjeszteni azt a határidőt, amelyen belül a szigorú takarékossági intézkedéseket életbe kell léptetniük. Másrészt elismerést remélnek azért, hogy a takarékossági csomag megvalósításában - az elkövetett sok mulasztás ellenére - már nem keveset értek el. És mindenekelőtt: hogy a sürgetően szükséges, 31,5 milliárd eurós következő segélyrészletet már most megkaphatják.
A nyugdíjasok és munkanélküliek azt remélik, hogy végre ismét lesznek befektetések az országban. Merkel minden szava döntő jelentőségű lehet az ország jövője szempontjából. A kancellártól azt a politikai bűvészmutatványt várják, hogy az értelmetlen takarékoskodás jelképéből - amilyennek őt a görögök jelenleg látják - egy jobb jövő reménységének hordozójává lépjen elő.
Angela Merkel

Michael Elliott2006. május 8., hétfő
dekBettina Flitner / Laif / Redux
Közel hat hónappal ezelőtt választása idején Angela Merkel, Németország első kancellári asszonya és az egykori kommunista keletről való egyesülés óta az első vezető, a kommentátorok írta le. A konzervatív kereszténydemokraták vezetője kénytelen volt koalíciós kormányt vezetni, amelyben a szociáldemokraták számos fontos pozíciót tartottak. De a kancellár most büszkélkedhet a sztratoszférikus jóváhagyási minősítésekkel, és a német gazdaság javulása gyakran a "Merkel-hatás" felé fordul. Egy olyan nemzet, amely az egyik idõszakos idõszakos idõszakban vergõdött, mostanra átalakult, hogy a Der Spiegel újsága nemrég fedezett le, amely Németországot "a mosolyok földjére" hívta. Henning Kagermann, az SAP szoftverigazgatójának vezérigazgatója: "Én"
A fizikus képzés, Merkel néha homályos lehet. Nem bonhomie-t nyert el plaudit, hanem egy csendes, sértetlen hangsúlyt a kompetenciára. Ösztönösen elfogult a szabad piacok irányába, és a kommunista kelet-németországi szabadság-növekedés oka az Ön számára - már a német külpolitikát a hagyományos washingtoni közelség felé fordította. Most meg kell küzdenie azokkal a kihívásokkal, amelyek még mindig szembesülnek a világ harmadik legnagyobb gazdaságával. Valószínűleg ezt nem az amerikai konzervatívok által előnyben részesített rézfúvós módszerekkel, hanem konszenzussal vezet a változásért. Merkel, 51 éves, egy európai az ujjhegyére. Szó szerint: tipikusan kommunikál a minisztereivel a mobiltelefonja által küldött szöveges üzenetekkel. Nem kap több eurót, mint ez.
2007. január 7
Adolph Hitler leánya fogadja az Európai Unió teljesítésétSzerző: Sorcha Faal, és a nyugati előfizetőinek
Eva Braun
Adolf Hitler
Barbarossa

Angela Merkel
Eva és Gretl nővér

Aggasztó aggodalommal tölti el, hogy ma arról számolunk be, hogy a Nyugati Nemzetek bejelentették ezen a héten, hogy Németország ősi németországi Meerholzja lett az Európai Unió "szíve", a Bulgária és Románia volt szovjet blokkállamainak bevonásával .
Az ókori fellegvár szimbolikája, melyet 1170-ben a német császár, Frederick Barbarossa (aki szintén 1155-ben a szász római császár koronázata volt, és aki a történelem során Barbarossa néven ismert) ma már Európa a mi mai világunkban, különösen, amikor Angela Merkel német kancellár fényében nézzük meg, hogy ma egységes európai alkotmányként egyesíti az egész Európát , ami gyakorlatilag megszünteti az Európai Unió valamennyi országának nemzeti szuverenitását.
Angela Merkel ezt a fogadalmat, hogy egyesíti az európai kontinent egy zászló alatt, nem szabad figyelmen kívül hagyni, különösen a még titkos, de " elérhető " szovjet KGB archívum fényében, amely a jelenlegi német kancellár rémisztő portrét ábrázolja a volt német náci vezető, Adolf Hitler lánya. 
Annak ellenére, hogy 1954 július 17-én született az egykori Szovjetunióban irányított Német Demokratikus Köztársaságban (Kelet-Németország), Angela Merkel Stasi GDR-állománya (jelenleg a szovjet KGB archívumban) azt állítja, hogy 1954. április 20- az " igazi " apja, Adolf Hitler születése, aki 1889. április 20-án született.
Angela Merkel születésének eszközei, amint azt a dokumentumok részletezik, a német doktor Carl Clauberg kutatásán alapult , és bár a legrosszabb náci " halál " angyalok közé sorolták őket , és a szovjet bíróságok úgy ítélték meg, mint " háborús bűnözőt ", mégis a szovjetek szabadon engedték, mivel a mesterséges megtermékenyítés " atya " lett.
E jelentések szerint a szovjetek szabadon engedték Clauberg doktorát, miután csak hét év büntetését szolgálta cserébe, mert a nácik mesterséges megtermékenyítési kísérleteire fordították a KGB rejtett fájljait, és szörnyűbben a volt náci diktátor fagyott spermáját , Adolf Hitler.
A mesterséges megtermékenyítésről szóló náci fájlok kézhezvételekor a szovjet Politicheskoye Buro (Politburo) Hitler fagyasztott spermájával együtt engedélyezte a kísérleteket, hogy " feltámadjanak ", " ha lehetséges ", egy gyermeket, aki Adolph Hitler "genetikai markereit" hordozza.
Clauberg orvos az Adolf Hitler, Eva Braun, a legfiatalabb és leginkább a harmadik birodalomnak szentelt feleségét hozta be az NDK (kommunista Kelet-Németországba), testvére, Gretl , a " helyettesítő " anya a Hitler fagyasztott spermájának tervezett utódai számára .   " Indokolt volt ", hogy a Hitler sperma és Eva Braun legközelebbi családja közötti gének összekapcsolása a szovjetek számára " közeledik " a Hitler és Eva Braun gyermekének, ha valaki megszületett volna.
Miután megszületett a Angela Merkel 1954-ben „ egyeztetett ” a szovjetek, az amerikaiak és a Vatikán, hogy ő lenne „ feltöltött ” a „ kontroll ” a katolikus egyház révén „kapcsolat” az NDK evangélikus templom és akivel ténylegesen elhelyezett.   Clauberg doktor, Hitler lányának születése után, és amikor visszatértNyugat Németország majdnem két évvel késõbb bebörtönözték, majd a nyugatnémet és az amerikaiakat õrizetben tartották.
A fent említett " megállapodás " a szovjetek, a nyugati hatalmak és a Vatikán között Hitler lányának hatalomra való " felemelkedését " nem lehetett elérni, amíg a Vatikán hat pártot nem hozott, és amelyet 2005-ben I. Pál pápa halála, és ezután a volt német náci Joseph Ratzinger hatalomra került, akit XVI. Benedek pápának neveznek, és aki 2005. április 20-án megválasztotta a római egyház vezetését, nap. 
Magától említése nélkül a jelentősége a jelenlegi náci pápa hatalomra a 116 th születésnapot Adolf Hitler .)
A náci német pápát az európai hatalomhoz követve, 2005. november 22-én Hitler lányát Németország kancellárává választották, amely a világi globalisták egyik legjelentősebb időpontja, hiszen 1859. november 22-én a " végső támadás "a kereszténységről Charles Darwin" A fajok eredetéről a természeti szelekció eszközei"című kiadvány alapján készült , és amelynek szándéka, hogy a Nyugat-világok népek a legeredményesebb eredetükből és jelentéseikből elválaszthassák elvárásaikat.
Ma Hitler lánya, aki ugyanazt az irodát tartja, mint apja, Németország kancellárja, most a Földünk legerősebb emberje, ugyanakkor az Európai Unió (EU) elnöke és a hatalmas, nyugati gazdasági A G-8 néven ismert blokk. 
De még inkább arról van szó, hogy az apja álma egyesíteni Európa a német / vatikáni háborús ellenőrzés alatt most a leánya által megtévesztéssel kell végrehajtani.   Mert ahogy a mi ősi múltunkból megtanítottuk, a kontinens egyesítésében megkezdődik jelenlegi világunk pusztulása, és ahogyan az új üstökös fut, és ahogy Mabus meghalt, megkezdi a sárkányok ébredésének és végső elpusztításának a nyomorúságait régi.
© 2007. január 7. EU és USA minden jog fenntartva.
 [Ed. Megjegyzés: Az Egyesült Államok kormánya aktívan törekszik arra, hogy megtalálja és hallgasson minden és minden véleményt aEgyesült Államokkivéve az engedélyezett kormányzattól és / vagy kapcsolt forrásokból származóakat, amelyek közül mi nem vagyunk.   Nincs interjú, és nagyon kevés személyes adatot adunk a munkatársakról a biztonságuk védelmére.]
A második világháború előtt Carl Clauberg egy elismert professzor és nőgyógyászati ​​kutató volt, aki sikeres orvosi karriert folytatott. De Clauberg, a német orvosi társadalom egyik legelismertebb egyede Auschwitzban a gyógyítótól szisztematikus gyilkos lett.

Carl Clauberg 1898-ban született Wuppertalban egy kézműves családban. Részt vett az I. világháborúban gyalogosként, később orvostudományi tanulmányokat folytatott, és a Kiel-i Egyetem Nőgyógyászati ​​Klinikáján dolgozott. 1933-ban lépett be az NSDAP-ba, majd később a Koenigsberg Egyetem nőgyógyászati ​​professzorává nevezték ki.

1942 decemberében Carl Clauberg az Auschwitz halott táborához érkezett, és a 10. blokkot kapott az orvosi kísérleti tevékenységért. Auschwitzban Carl Clauberg professzor kísérletei során kémiai anyagokat méhbe fecskendez. Több ezer zsidó és cigány nőt vetettek alá ennek a kezelésnek. Sterilizáltak az injekciókkal, szörnyű fájdalmat, gyulladt petefészkeket, gyomorba burkolt görcsöket és vérzést okozva. Az injekciók súlyosan károsították az áldozatok petefészkeket, amelyeket ezután eltávolítottak és Berlinbe küldték.
Auschwitzi áldozataink nyomástartó kamrákba kerültek, kábítószerrel teszteltek, halálra fagyasztották, és különböző más traumáknak voltak kitéve. A férfiak és a nők több percig ismétlődően helyezkedtek el két nem szexuális szervvel rendelkező röntgenkészülék között.

A legtöbb alany halt meg, vagy azonnal gázokká vált, mert a sugárzás, amelyből szenvedtek, alkalmatlanná tette őket a munkára. A férfi herékeket eltávolítottuk, és további vizsgálatra Breslau-nak küldtük.

Carl Clauberget a Szovjetunióban bíróság elé állították és 25 évre ítélték. 7 évvel később a bonn és a moszkvai "visszaviteles" megállapodás között megbocsátott, és visszament Nyugat-Németországba. Visszatérés után sajtótájékoztatót tartott, és az Auschwitzban végzett tudományos munkájával büszkélkedhetett.

A túlélő csoportok tiltakozása után Clauberget 1955-ben letartóztatták, de 1957 augusztusában halt meg, röviddel a tárgyalás megkezdése előtt.


A negyedik birodalom felemelkedése, hogyan használja Németország a pénzügyi válságot Európa meghódításáraSIMON HEFFER FRISSÍTVE: 10:33 GMT, 2011. augusztus 17

Angela Merkel és Nicolas Sarkozy tegnapi válsághelyzetet rendeztek, mielőtt a résztvevők tudomást szereznének az eurozóna katasztrofális növekedési alakulatairól, amely reggel megjelent.
A találkozó hátterében a világ pénzügyi piacainak a múlt heti zűrzavarra került sor. A részvények az amerikai hitelminősítés visszaminősítése után mentesültek.
Ennél rosszabb azonban az volt a remegés, hogy az európai legfontosabb bankok közül néhányat - különösen Franciaországban - kavarogtak, ami további bizonyítékokkal szolgált arra nézve, hogy még a fejlettebb európai gazdaságok is teljesen meghiúsultak, hogy valami hasonló módon éljenek.
Angela Merkel és Nicolas Sarkozy találkoztak, hogy tegnap megvitassák a válságot, olyan beszélgetések eredményével, amelyek arra utalnának, hogy egy költségvetési uniót hoznak létre - ebből Németország diktálja a feltételeket
Angela Merkel és Nicolas Sarkozy találkoztak, hogy tegnap megvitassák a válságot, olyan beszélgetések eredményével, amelyek arra utalnának, hogy egy költségvetési uniót hoznak létre - ebből Németország diktálja a feltételeket
Merkel kancellár sikeresen alkalmazta a német adófizetők nehezen megkeresett pénzeit, hogy szétzilálják az eurózónák országait, anélkül, hogy politikai bukást szenvednének. Ez valószínűleg nem így marad, és Merkel asszony ezt tudja.
Ezért tegnap lebeszélte az Európai Központi Bankról szóló beszámolót, amelyet a német támogatott eurokötvények finanszíroztak, és kiegyenlítette ezeket a teljesen csődbe jutott nemzeteket.


A német vezető kulcsfontosságú Bush szövetségesnek számít az EU-ban
Frissítve 2006.07.12. 22:00 ET

David Jackson, USA ma
ROSTOCK, Németország - Mielőtt globális problémákat szedhetett volna be más világvezetőkkel, Bush elnök és Angela Merkel német kancellár tervezi, hogy napjainkig eltölteni egy olyan kapcsolatot, amely az európai közigazgatás egyik legfontosabb szereplőjévé válik.
Az első látogatása Németországban, mivel Merkel hivatalba lépett novemberben, Bush két kisebb városot fog meglátogatni az egykori Kelet-Németországban, egy egyszer kommunista balti-tengeri régióban, amely halászati ​​iparáról ismert. Az elnököt egy vaddisznó-grillezésben is meg fogják szerezni, és a német parlamentben a Merkel kerületében lévő stralsundi hering heringbot kapja.
"Örömmel meghívott, hogy menjek el az országába - mondta Bush ezen a héten. "Mindig ezt a nagyvonalú vendéglátás jeleként látom, amikor valaki azt mondja:" Gyere az otthoni térségem ". "
Ahogyan más Bush szövetségesek elveszítik a hivatalukat, vagy politikai harcot folytatnak, Merkel Bush új barátjává és kulcsfontosságú világszereplőjévé válik, különösen, mivel Németország segít tárgyalásokat folytatni Iránnal az ország nukleáris ambícióinak megfékezése miatt. A külpolitikai elemzők azt mondják, hogy Merkel most Bush kedvence a brit miniszterelnök, Tony Blair, az iraki elnök legerősebb szövetségese.
"Ő vagy Blairrel vagy Blair előtt áll" - mondta Julianne Smith, a Washingtoni Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központja vezetője.
Mind Bush, mind Merkel megnyerte a hivatást szoros választások után. Az ellenfelekkel tárgyalásokat folytatott, hogy parlamenti többséget hozzon létre, amely Gerhard Schroeder, a Bushellenes kancellárt kivonták. Miközben Schroeder az iraki háború szókimondó kritikusává vált, Merkel többet támogatott Bush erőfeszítéseiről, hogy új demokratikus kormányt alakítson ki ott.
"A washingtoni-berlin kapcsolatok mostantól Amerika legerősebb helyzete Európában" - mondta Charles Kupchan, a Georgetown Egyetem nemzetközi kapcsolattartója.
Bush, aki dicsérte Merkelt a közvetlen megközelítésért, elmondta a külföldi újságírók egy csoportjának ezen a héten, hogy a német-amerikai kellemetlenség az Irak felett már mögöttük van. Ez azért fontos, mert "Németországnak nagyon fontos szerepe van Európában és a világban".
Az elnök és Merkel Iránban, Irakban és a demokrácia előrehaladásáról Oroszországban, Vladimir Putyin elnök alatt, a nyolcadik iparosodott nemzetek hétvégi csúcstalálkozóján találkoznak.
Merkel azt mondta, hogy Bushot részben azért kérte, hogy a kelet-németországi gazdasági fejlődést 1989-ben a berlini fal leomlása óta láthassa. Bush azt akarja, hogy Bush találkozzon olyan emberekkel, akik "én, mint én, a fal másik oldalán éltek".
Bush hangsúlyt fektet a demokrácia előmozdítására, különös rezonancia a Merkel, egykori fizikus, aki a kommunista rendszerben nőtt fel - és felszaporodott.
"Ő hozza magával a keleti német érzést a maradék hálával az Egyesült Államoknak a hidegháború felett" - mondta Tony Judt, a háború utáni történelem és szerző 1945 óta .
Bizonyos szempontok szerint az erős szövetség Németországgal fontosabb az Egyesült Államoknál, mint a Nagy-Britanniával való kapcsolata. Walter Russell Mead, a külügyi kapcsolatokért felelős tanácsadója rámutatott arra, hogy Németországban több ember van, mint Nagy-Britannia, nagyobb gazdasága van, és "valójában az Európai Unió alapvető hatalma".
Mead megkérdőjelezi, hogy Bush és Merkel milyen mértékben képesek szorosabbra feszíteni partnerségüket, tekintettel az amerikai elnök népszerűtlenségére Európában. A németek mindössze 37% -a kedvező véleményt tulajdonít az Egyesült Államoknak a Pew Global Attitudes Project szerint. A válaszadók azt állították, hogy befolyásolják az iraki háború és a terrorcselekmény gyanúsítottjai a kubai Guantanamo-öbölben. "Van egy korlátozás, hogy mennyi Merkel erős szövetséges lehet" - mondta Judt.
Megjelenés 2006.12.07. 21:25 ET
Frissítve 2006.07.12. 22:00 ET
 Nagyít
Roberto Schmidt, AFP / Getty Images
Angela Merkel német kancellár fontos szövetségessé válik a Bush-adminisztráció számára. Ezen a héten Bush először látogat Németországba, mióta Merkel hivatalba lépett.

DROGOK, SÁTÁNIZMUS, ATOMKONFLIKTUS, BUSH CSALÁD!A fenti címszavaknak elsö ránézésre semmi közük egymáshoz, pláne a fösodratú médiumok olvasóinak szemében, ennek ellenére meggyözödésem, aki türelmesen végigolvassa az alábbi sokkoló információözönt a legelejétöl a legvégéig, ( eredetileg a kukac.sk-n jelent meg egy topikban ), az felkészülhet arra, hogy alaposan meg fogja változtatni a látószögét a jelenkori világpolitikai eseményekre.  Egyáltalán nem véletlen, hogy olyan ez a mai világ amilyen. A sátánizmus léte a globális hatalmi elit köreiben az egyik legjobban eltitkolt dolog a nyugati országok lakossága elöl. Az írás bevezetö része komolytalannak tünhet elsö olvasásra, viszont biztosítok mindenkit, hogy a téma halálosan komoly, inkább tragikomikus, és az írás hüen tükrözi a jelenkori sajnálatos állapotokat.
Mivel nem könnyen hihetö dolgokról van szó, úgy arra is külön hangsúly lett fektetve, hogy a felsorolt tények a lehetöség szerint hírügynökségi jelentésekkel és újságcikkekkel is alá legyenek támasztva. Az abszolút lényeg: a sátánizmus jelen korunkban nem a lakosság körében, valamilyen jelentéktelen befolyású szektahálózat keretein belül müködik, hanem a globális politikai elit köreiben, a hatalom legcsúcsán van jelen!
666 írása, 2010 augusztus 26:
 Elözmény: Mára ennyit, legközelebb átveszünk egy lekciót modern spirituális sátánizmusból is. Addig is írjátok be a keresötökbe, hogy „Bohemian Grove“, és pszichikailag készítsétek fel magatokat, szembesüljetek az idáigi féktelen ignoranciátokkal!
Nah, utánakerestetek az interneten a „Bohemian Grove“-nak birkucik? Ma van idöm írni, gondoltam, nem várok vele a jövö heti friss híreking, és nyitottam inkább erre külön topikot. Itt a lekciótok! Amiröl írni fogok, az valójában semmi új, söt, már évek óta fent van az interneten is. És nemcsak a Bohemian Grove-ról szól, hanem a modern sátánizmuról általánosságban. Az ehhez hasonló írásokat tartalmazó „leleplezö“ weboldalakról viszont általánosságban tudni kell, hogy többnyire azok is a sátánisták kontrollja alatt állnak, és többnyire tompítják az igazság élét. Tudjátok, nem, hisz már Albert Pike is megmondta: totális kontrollt egy társadalom felett csak úgy lehet elérni, ha ellenzéki („anti-sátánista“) vezetöknek beöltöztetett ügynökeink révén mi kontroláljuk az ellenzéket is. Ez része egy jóval nagyobb, totális megtévesztésre alapuló luciferi stratégiának a mai nyugati világban. Már maga a Lucifer név is megtévesztö. Jelentése: „a fény vivöje“, mely fény viszont nem világosságot ad, hanem egész tömegeket vakít el. A Gonosz csak úgy tud létezni az Univerzumban, ha jónak, emberbarátnak, liberálisnak, szocialistának v. épp kereszténynek álcázza magát. Ha tudnátok, mennyi rejtett sátánista van mondjuk a szocialista pártokban vagy a katolikus egyházban..! (a mostani pápa is az )
Na de megin elkalandoztam. Szóval, találni azért teljesen „naturalisztikus“ írásokat is a sátánizmusról a neten, szépítések nélkül, mint amilyen lesz ez is… . Ami következni fog, birkucik, azzal a saját biztonságomat is még kockára tehetem: amennyiben 2012 tájékán tényleg sikerülne nekik bevezetni az Antikrisztus globalista diktatorikus rendszerét, félö, én is halállistára kerülhetek a puszta (tovább)terjesztésük miatt.
A gyengébb idegzetü példányokat közületek most arra kérném, ezen ponton hagyják abba az írásom olvasását. De tényleg!
Az egyik legnagyobb tévhit, amit föleg az Alex Jones nevü sátánista ügynök terjeszt az infowars.com-om, hogy a modern sátánizmusban már rég megszünt a véráldozás, és már csak bábukba döfdösnek kést a Bohemian Groveban. Ez nem igaz, mind a mai napig áldoznak fel a sátánista hatalmasok hús-vér embereket és gyerekeket ott abban az erdöben Kaliforniában! Kongresszusi képviselök, szenátorok, ex-elnökök, legfelsöbb bírák, befektetési bankárok, stb. egyaránt látogatják ezeket az összejöveteleket. Ez a ti globalista „elitetek“. Szippantanak egy kis jó borocskát a serlegböl, vitatkoznak egy jót azon, hogyan fogják alakítani az eseményeket, majd rituálisan kivégeznek egy gyereket. De nemcsak az USAban, ez a praktika mind a mai napig él az egész világon a sátánista világelit köreiben. Idéznék pl. az egyik – szerintem – legöszintébb írásból, amit idáig találtam a témáról, egy az ausztrál sátánista körökröl szóló döbbenetes írást. Szerzöje a Sydney-i Alfa Páholy 2004ben elhunyt egykori vezetöje, ki bár halála elött nem tért meg Istenhez (szerencsére!) , viszont a halálos ágyán tollat ragadott. Tulajdonképpen teljesen mindegy, mi volt a valódi neve, mivel a háttérböl irányított, és a nyilvánosság nem ismerte. Ennek ellenére természetesen bejáratos volt olyan helyekre is mint a Buckingham Palota, a washingtoni Fehér Ház, szóval ezeken a szinteken mozgó emberröl volt szó. Viszont az írásban említett fedönevek közül azért elárulnék kettöt, ök ugyanis nyilvános közszereplök: a „Bestia“ nevü sátánista fedönév mögött Ausztrália jelenlegi miniszterelnökasszonya, Julia Gillard rejtözik. „Billy Browno“ mögött pedig Ausztrália egyik korábbi miniszterelnöke, Billy Mackie Snedden ( http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Snedden ). Utóbbi úriember közismerten még 1987-ben, egy prostituált ölelésében, orgazmus átélése közben kapott infarktust, és kárhozott el.
Once you have seen a young child crucified or a baby kicked to death you are and can never be the same again. The most disturbing aspect of the Black Masses held in Sydney was and remains the ease with which victims were and continue to be obtained and the lack of any effective interest by the police (although a number of Police Commissioners from various States were members of the Order). This is not to suggest that Satanists are simply perverts or child killers.
Mihelyt valaki végignézte egy hús-vér gyerek keresztrefeszítését, vagy egy csecsemö halálrarugdosását, már soha, de soha nem lesz ugyanaz az ember, aki volt.“ – írja az Alfa Páholy egykori sátánista vezetöje.
Tulajdonképpen pszichológiai oka is van annak, miért maradt fenn a mai sátánista világelit köreiben ez az iszonyatosan beteg „hagyomány“. Egy ilyen élmény rövid távon bár hatalmas traumát okoz az embernek, hosszabb távon – pláne ismételt élmény esetén – érzéketlenít mindenfajta emberi szenvedés iránt, tökéletesen kiöl az emberböl mindenfajta empátiát az emberi szenvedés láttán. Közismert jelenség, hogy azon gyerekekböl is, akik gyerekkorukban tanúi voltak valamilyen véres, brutális gyilkosságnak, azokból magukból is ezerszer nagyobb eséllyel válik gyilkos v. „minimum“ egy nagyon kegyetlen ember. A pszichotikus tömeggyilkosok nagy része gyerekkorában tanúja volt valamilyen gyilkosságnak. Ugyanez érvényesül a sátánisták köreiben is. Ezen folyamat produktuma – és amiböl aztán nagyon gyakran csúcsvezetö válik – a tökéletes Szörnyeteg.
Egy teljesen ignoráns világban, melynek fiatal generációi még a jót sem tudják elkülönböztetni a rossztól, mindez sajnos nagyonis lehetséges! Ilyen a ti világtok birkucik, és ez a ti globalista „elitetek“. Aztán ne csodálkozzatok, hogyha bár folyamatosan elárul benneteket, és ti ezt egyáltalán nem realizáljátok, ez az „elit“ idövel vérszemet kap, és a vágóhídra hajt titeket. Valójában jóval közelebb vagytok ehhez mint gondolnátok! Minden nap – hacsak nem történik valamilyen változás az USAban vagy máshol, pl. Barack Obama puccsszerü leváltásának formájában – egy apró lépéssel közelebb kerültök a vágóhidhoz! Ez alól nem kivétel egyik EU ország birkapolgársága se!
Ne izguljatok hát, ettöl rosszabb már nem lesz, mert ettöl rosszabb már nem lehet!
A másik dolog, melyre az Alfa Páholy egykori sátánista vezetöje még 2004ben figyelmeztet, az egy Harmadik Világháború.
The Alpha Lodge has taken steps to try to ensure that after the next war the Tradition is maintained in the intervening centuries, before civilization, as we know it, begins again. At that time, Satanism will be in the only religion and science. We have secured the texts, books, relics and magickal weapons necessary for Our Dark Lord and I see the storm clouds gathering. Ritual activity is increasing. Social structures are almost totally eroded. The Sheeple gather for their slaughter. Vindex walks amongst us now and very few know (or think that they do).
Az Alfa Páholy lépéseket tett annak érdekében, hogy a Hagyomány fennmaradhasson a következö háború után is az azt követö századok során, miután az emberi civilizáció pár évszázad múlva visszakerül arra a szintre, melyen most van…..” – iírj az Alfa páholy egykori nagyhatalmú vezetöje
Személy szerint idáig három meghiúsult atomháborús kísérletröl tudok:
1. A Dick Cheney csúcssátánista amerikai ex-alelnök parancsára „eltérített“ B-52-es esete 2007-böl.
2. A 2008as orosz-grúz háború, melynek rejtett végcélja atomháború kirobbantása volt, az oroszok szerencsére nem vesztették el a fejüket, és nem válaszoltak atomfegyverekkel.
3. Az ún. „bécsújhelyi“ eset Na ezen meglepödtetek, mi? Írásom befejezö részében ezt most kifejtem bövebben.
2008. október 21-én hatalmas robbanás rázta meg az osztrák rendörségi különleges alakulat, a „Cobra“ félig-meddig titkos, Bécsújhely közelében, egy erdö mellett található föhadiszállását. Egy magyar gyártmányú “Corvus” kisrepülögép csapódott az épületbe, legalábbis ezt írták az akkori osztrák sajtójelentések. Ez volt az osztrákok fedö-storyja.. Ez itt pl. az osztrák TV, az ORF weboldalán található:
Idövel az eset nagy nyilvánosságot kapott, még a kínai hírügynökségek is átvették. Nos, gondolkozzatok, birkucik.. vegyünk egy pusztán hipotetikus példát: mekkora a valószínüsége annak, hogy egy kisrepülögép valahol becsapódik Pozsonyban? Elég kicsi, az utóbbi 10-20 évben nem is történt ilyen baleset a tudomásom szerint. S mekkora annak a gyakorlati valószínüsége, hogyha ez mégis megtörténik, az a kisrepülö pontosan a SIS székházára zuhan rá? Elenyészöen kicsi! Ha ilyen mégis megtörténik, annak jóval 1 százalék aluli a valószínüsége (mivel több száz épület található Pozsonyban), hogy az véletlenszerü baleset volt, és 99 százalék azé, hogy….. hogy támadás volt! Az a „kisrepülögép“ valójában távirányított repülö volt, robbanószerekkel megtömve. Ha elolvassátok figyelmesen a hírt, abban is szerepel, hogy a „Cobra“ föhadiszállása olyan csúnyán kigyulladt a becsapódás után, hogy 180 tüzoltónak öt óra hosszáig tartott nagynehezen eloltani a lángokat.
Ausztria – ne feledjétek birkucik, hogy azért mégiscsak Adolf Hitler szülöhazájáról van szó – jelen napjainkban az egyik legmegveszekedettebb sátánista-illumináti frakció hazája is, mely mind a mai napig teljes ellenörzése alatt tartja az osztrák kormányt. Jörg Haider halála is egyfajta baljós indikátora volt ezen veszedelmes erök elöretörésének. Míg a mérsékeltebb európai illuminati frakcióknak „csak“ a jelenlegi pénzügyi rendszer totális tönkretétele a célja az „új világrend“ bevezetése céljából, addig ezen tökéletesen nem normális frakciók ezt egy globális atomháború útján akarják elérni. Európában ezeknek a náciknak az osztrák frakció volt az éllovasa…. amíg rájuk nem ijesztettek a katonák… A Cobra-föhadiszállás ellen a NATO hajtott végre álcázott támadást….A Cobra felrobbantott bécsújhelyi épületében volt a náciknak a rejtett központjuk, és atomtöltetek puccsszerü birtokba vételére készültek, majd azok felrobbantására a világ nagyvárosaiban, Washingtonban, Londonban, Párizsban… Amerikai részröl Dick Cheney akkori USA alelnök & company volt benne, rossz nyelvek szerint a Bush család is tudott róla. A diktatorikus „új világot“, mely az okozott gigantikus káoszból és pusztításból emelkedett volna ki kemény katonai rendszer formájában , két helyröl, Bécsböl és az amerikai Denverböl irányították volna. Annak idején megjelent az interneten egy „müvészvideó“, mely mára nagyon ismertté vált, és egy ehhez hasonló „fantáziaforgatókönyvet“ taglalt, amint atomtöltetek robbannak különbözö nagyvárosokban, majd azt követi egy kemény katonai világrendszer. Ez nem volt semmiféle „müvészvideó“, hanem a mérsékeltebb európai illuminati tábor általi szándékos kiszivárogtatás, hogy ezen erök szándéka a bécsújhelyi „figyelmeztetés“ után teljesen lehetetlenné váljon. Vagy tán azt hiszi valaki is, a föáramlatú angol „Daily Telegraph“ webodalán megjelenhetett volna egy ilyen iszonyatosan beteg „müvészvideó“?!

Blackjack pt1 and 2 - plan for next falseflag? daily telegraph feature

És hogy a nyomtatott napilap is több sorozatban lehozott volna ez alapján készült, iszonyúan beteg „müvészkarikatúrákat“?!
Akik látták, azok közül nagyon sokan sejtik, hogy ennek a videónak kell valamiféle hátterének lenni, ezért is figyeltek fel rá olyan sokan. Nos, ti itt már birkucik tudjátok, hogy mi volt ez az egész.
Nos, ennyit.. Legyetek jók, a Barátok Köztön és a Josibaráton kívül már nézzétek a Mónika Showt is, továbbra is foglalkozzatok üres, jelen téktelen politikai témákkal, hagyjátok magatokat fejni a sátánista bankok által, stb, stb.
666 írta, 2010 szept 5:
Rossz lesz ez így birkucik, nagyon rossz. Csak a bégetés, és semmi hit. Annyi marhasággal megetettek már benneteket a sátánista médiáitok, hogy amikor valaki kiáll elétek, és elkezd öszintén beszélni, egyszerüen örültnek nézitek. Minden birka azt hiszi, hogy a médiákból csakis az igazság jöhet, hisz emberek milliárdjainak azért mégse lennének képesek a sátánista nemzetközi hírügynökségek brutálisan a szemébe hazudni. Hát persze hogy nem
Nem hiszitek azt se, amit a bevezetöben írtam, hogy állandó háborús veszélyben éltek (alább bekopíroztam ide is, mert elveszett a sok jajjaj közt)
Pedig a jövötök tervezve van.. említek egy történetet.. 2010 január 26-án érdekes hírt hoztak le a nemzetközi hírügynökségeitek, csak persze nektek nem tünt fel:
Öngyilkos lett a davosi világgazdasági fórum biztonságáért felelös svájci rendörparancsnok, bizonyos Markus Reinhardt” – írja a Reuters.
Szegény flótás… valami biztonsági berendezésen keresztül kíváncsiságból belehallgatott azokba a szigorúan bizalmas beszélgetésekbe Davosban, amelyeken a sátánista hatalmasok a jövötöket tervezték.. késöbb dupla tarkólövéssel végeztek vele
Mert a tervezett jövötök, mint ahogy már többször írtam, a vágóhíd: totális pénzügyi összeomlás majd (atom)háború Iránnal Minimum a “pénzügyi feketeleves” a tömegek számára teljesen elkerülhetetlen, még akkor is, ha a sátánistákon netán az USAban úrrá lennének a katonák. Azon is mindig nagyon jókat röhögök, mikor a médiáitok azzal szórakoztatnak benneteket, hogy Iránnak mikorra lehetnek kifejlesztve atomfegyverei Iránnak már vannak atomfegyverei, az amerikaiak a Bush frakción keresztül már rég eladtak nekik kb. 10, rakétába helyezhetö neutronbombatöltetet. Az is elég valószínü, hogy már Kína is adott nekik atomtölteteket. Imádkozzatok, hogy ez a háború ne törhessen ki!!
A kérdés itt ugyanis eképpen szól: háború kitörése esetén meg meri-e majd nyomni az atomgombot Irán, az USA v. Izrael.
Egyébként nemcsak Iránnak, hanem már Észak-Koreának is adott el az USA atomfegyvereket, már rég.. ha pénzröl van szó, nincs se Isten, se semmi.. business is business
A világ legnagyobb kábítószerkereskedö ügynöksége, a CIA, is mindenhol ott van, ahol kábítószer van.. nemcsak az afgán heroint juttatja el nagyban az egész nyugati világba, hogy aztán az ebböl származó irdatlan bevételek olyan illuminatikhoz kerüljenek mint Soros György, vagy hogy a nagy amerikai befektetési bankok likviditását javítsák fel, hanem a CIA olykor segít az észak-koreai elitnek is keményvalutát szerezni azáltal, hogy busás jutalékért cserébe segít nekik terjeszteni az észak-koreai kábítószereket Japánban és máshol Dél-Kelet Ázsiában. Ezt a világot a Sátán uralja, birkucik, ö az egyedüli olyan imádott isten ezen világban, mely képes gondoskodni is a követöiröl, kik szinte kivétel nélkül fantasztikus jólétben élnek, és a páholyokon valamint a titkos társaságokon keresztül összejátszanak, és támogatják is egymást. Vagy tán tényleg azt hiszitek, az a kétezer éve halott zsidógyerek, vagy az a tehénpásztor, Mohamed, az törödik is veletek, hahhhahhahah
666 írta, 2010. szeptember 7:
Örülök birkucik, hogy minden tiszteletlenség mellett bár, de mintha kezdenétek HINNI. Mindössze élet és halál kérdése lehet ez a hit a jövöben! Merthacsak olyan egyszerü lenne a világ, hogy minden ami nehezen hihetö, az nem igaz, és minden ami könnyen hihetö, az igaz.. Nos, mi olyan hihetetlen?
Tán hogy az új ausztrál miniszterelnöknö (2010 júniusától), Julia Gillard, nöi bérgyilkosként kezdte a pályafutását, és ö volt a sátánista alfa páholy vezetöje mielött miniszterelnököt csináltak belöle? Mit is ír róla a korábbi páholyvezetö a 2004-es vallomásában?
Some of the deadliest, most effective and disarming assassins are women. Within the Alpha Lodges they are worshipped as embodiments of the Dark Goddess – who is known by many names and is virgin still! Currently the Outer Head of the Alpha Lodge Australasia is a very highly placed and successful Federal politician – whose Satanic name is Bestia.
A leghalálosabb és legefektívebb bérgyilkosok mind nök. Az alfa páholyon belül mint a Sötétség Istennöinek megtestesítöit imádják öket, mely mitikus Istennö közismerten szüz, és több név alatt istenítik. Az alfa páholy külországokért felelös vezetöje jelenleg (2004ben) egy nagyon sikeres és nagyon magasrangú föderális politikus, sátánista fedöneve Bestia. -írja a fösátánista.
Julia , Bestia – hasonló rímelés, de ez még nem bizonyít semmit. Ami viszont igazán beszédes: Julia Gillard soha nem ment férjhez, soha nem szült gyereket, soha senkivel nem állt komolyabb kapcsolatban (leszámítva néhány PR fogást) Tán azt hiszitek, birkucik, Ausztrália tömve van olyan nagyon magasrangú federális nöi politikusokkal akik még mindig szüzek? Csakis és kizárólag Julia Gillardra illik a páholy egykori vezetöjének kriptikus jellemzése! Julia sátánista rendfokozata “toalettvámpírnö”
Más: tán azt hiszitek, az is marhaság, hogy 2008ban nem akartak Bushék az osztrák nácikkal karöltve atomháborút kirobbantani, és egy globális diktatúrát bevezetni a nyugati világban, és hogy a bécsújhelyi Cobra-központba (a puccsista nácik központja) nem távírányított repülö csapódott?
Ausztria ideális hely a sátánista erök számára, mivel nem tagja a NATO-nak, így a biztonsági eröire sincsenek a pentagonos tábornokok – a sátánisták fö ellenségei – közvetlen rálátással.
Nézzük a történések kronológiáját:
1. 2008 október 11 – az osztrákok meggyilkolják Jörg Haidert. Haiderröl sok mindent el lehetett modani, de azt nem, hogy ezekkel a megveszekedett, sátánista-illuminati erökkel egy húron pendült volna
2. 2008 október 18 – a vezetö NATO tagállamok vezérkari fönökei a lehetö legnagyobb titoktartás mellett egy isten háta mögötti helyen találkoznak valahol az Adirondacks hegységben az USAban Az egész világon mindössze az adirondacki helyi újság tájékoztatott erröl a fura összejövetelröl:
Az amerikai vezérkari fönök, Muellen tábornok, “térden állva” könyörgött itt a többieknek, hogy csináljanak valamit, mert ö de facto tehetetlen a fönöke ellen – ugyanis az Egyesült Államok hadseregének föparancsnoka, George Bush az európai osztrák martalócokkal, és a privát zsoldosaival együtt atomtámadásokra és katonai puccsra készült a nyugati világban. Hallottatok már birkucik a médiáitokban a Blackwaterröl, a világ legnagyobb privát zsoldos hadseregéröl, mely náci martalóc-sereg az iraki háborús bünök kétharmadát is elkövette? Biztos, hogy nem.. De most utána googlezhattok.. Jobb késöbb mint soha. Egy keresztény szerzetes irányítja (nem írtam el!) Rajta kívül, a Bush családon, és a Dick Cheney gangon kívül nem tartozik senkinek felelöséggel. Támaszpontjai vannak Texasban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, meg még ki tudja hol.. Sokszázezer katonája van..
3. 2008 október 19:
New York Times írta: The United States and Russia sent their top military officers to this neutral capital Tuesday for an unannounced meeting to seek common ground and to try to move bilateral relations back on track, U.S. officials said. The meeting was arranged with great secrecy and was the first time that Admiral Mike Mullen, chairman of the Joint Chiefs of Staff, had met his counterpart, General Nikolai Makarov, since the Russian was appointed chief of the General Staff this summer.
AZ USA és Oroszország legföbb katonai vezetöi egy elöre be nem jelentett, a legnagyobb titoktartás mellett szervezett találkozóra jöttek össze semleges területen, Helsinkiben. Az amerikai vezérkar itt de facto kitálal az oroszoknak. Az oroszok még aznap harckészültségbe helyezik az orosz hadsereget.
4. 2008 október 21: Bécsújhelyen egy repülö csapódik az osztrák különleges alakulat, a Cobra föhadiszállásába
5. 2008 november 4: elnökválasztás az USAban Nyilván George Bushnak semmi oka nem volt röviddel a 2008as elnökválasztások elött bepánikolni, és katonai puccsot igyekezni végrehajtani a sátánista oligarchákkal együtt, hisz “mindössze” háromezer embert ölettek meg 2001 szept 11-én, majd ezen hamis ürügyre hivatkozva “mindössze” kettö totálisan illegális háborúba kergették bele az Egyesült Államokat (Afganisztán és Irak), és zaklatták az USAt és az egész világot a “terror elleni intézkedéseikkel” egy évtizeden keresztül, és “mindössze” a nemzetközi pénzügyi rendszer totális csödjét hagyta Bush maga után. Mit gondoltok birkucik, miért nem merik az “Al-Kaida” foglyokat az USAban független civil bíróság elé vinni, Guantanamóra eldugott, náci stílusban müködö katonai törvényszékek helyett. Mert nincs az a civil független bíróság, mely el tudná ítélni öket! A Guantanamon fogva tartottak 95 százaléka ártatlan szerencsétlen. George Bush pedig háborús bünös, a legrosszabb fajtából, és ha még egyszer talán az USA visszatérne az alkotmányos kormányzáshoz, kivégzöosztag elött fogja végezni. Meg azok az oligarchák is, akik ezekben a dolgokban benne voltak (pl. Rockefeller klán)
És tán az is hihetetlen, hogy az afgán nyers ópium legnagyobb “futára” a világba a CIA? Ehhez tulajdonképpen elég feltenni a következö kérdést: hogy lehet az, hogy Afganisztánban bár százezernél is több állig felfegyverzett katona állomásozik, és mégse bolygatja senki se az ópiummák ültetvényeket? Az Afganisztánban elöállított kábítószer mennyisége nem csökken, hanem látványosan nö…
Érdekesség”
George Bush 2008 májusi izraeli látogatásának egyik fura mozzanata: Bush Ehud Olmert izraeli miniszterelnök társaságában ellátogatott egy bizonyos Tel Megiddo nevü hegyre Izraelben ( http://en.wikipedia.org/wiki/Tel_Megiddo ), melynek közismertebb görög neve Armageddon, és igen, a bibliai Armageddon hegyröl van szó! (lásd képeket lentebb)
Ezek a sátánista-illuminati örültek megszállottjai a szimbolikának, és azt hiszem, ezen látogatás szimbolikus jelentését sem nehéz kitalálni a fenti ismeretek tudatában!
bush_az_armageddon_hegyen
armageddon_hegy
666 írta, 2010 szeptember 10:
A Talibán – miután szakított az amerikaiakkal a gázvezeték ügyében ( http://www.kukac.sk/archivum/viewtopic.php?t=776&p=36901#36901 ), 2000 tavaszán mintegy második dühítö lépésként az amerikaiak számára, felszámolta az ópiummák-ültetvényeket is, és rákényszerítette az afgán parasztokat, hogy búzát és zöldségeket termeljenek. Senki nem halt éhen emiatt! 2001 nyarán az ENSZ ellenörök gyakorlatilag már nem is találtak ópiummák-mezöket.
Idézet: U.N. drug control officers said the Taliban religious militia has nearly wiped out opium production in Afghanistan — once the world’s largest producer — since banning poppy cultivation last summer. A 12-member team from the U.N. Drug Control Program spent two weeks searching most of the nation’s largest opium-producing areas and found so few poppies that they do not expect any opium to come out of Afghanistan this year.
Micsoda véletlen (vagy nem egészen ), hogy pár hónap múlva az amerikaiak lerohanták Afganisztánt, és az ópiumtermelés egy éven belül ismét visszakerült a régi szintekre.. Csak az nem látja, hogy az afgán nyersópium-bizniszt mindig is a CIA futtatta, aki nem is akarja.. A Talibánt is eredetileg a CIA installálta a hatalomba (hisz már a szovjet invázió idején is együttmüködött vele, és már ekkor is nagyban müködött az ópiumbiznisz), csak aztán késöbb a Talibán szembe fordult az amikkal.. gázvezeték építésének joga az argentinoknak adva, ópiumültetvények felszámolása, stb, stb .. csodákszik valaki is, hogy Afganisztán “fel lett szabadítva”..

666 írta, 2010. szeptember 18:
Készen álltok birkucik egy újabb, nagy fröccsenetnyi mocsok befogadására? Csak folytatni fogom, ahol múltkor abbahagytam..
Elöször ismételjük el a történések kronológiáját röviden:
1. 2008 október 11 – az osztrákok meggyilkolják Jörg Haidert. …
2. 2008 október 18 – a vezetö NATO tagállamok vezérkari fönökei a lehetö legnagyobb titoktartás mellett egy isten háta mögötti helyen találkoznak valahol az Adirondacks hegységben az USAban …
3. 2008 október 19: AZ USA és Oroszország legföbb katonai vezetöi egy elöre be nem jelentett, a legnagyobb titoktartás mellett szervezett találkozóra jöttek össze semleges területen, Helsinkiben. Az amerikai vezérkar itt de facto kitálal az oroszoknak. Az oroszok még aznap harckészültségbe helyezik az orosz hadsereget.
4. 2008 október 21: Bécsújhelyen egy repülö csapódik az osztrák különleges alakulat, a Cobra föhadiszállásába
5. 2008 november 4: elnökválasztás az USAban Hogy milyen komoly volt akkor a helyzet, és mennyire egy atomkonfliktus szélén állt a világ, arra utal ez a BBC cikk is, amit sokan akkor nem tudtak mire vélni:
Scientists from Porton Down have been deployed in the UK a “number of times this year”, the government’s head of counter-terrorism has told MPs. The lab mainly specialises in nuclear and biological warfare but the reason for the deployments is not known. Brigadier Chip Chapman told a committee of MPs he could not go into details for national security reasons.
2008 október 21-én (ugyanaz a nap mint amikor a bécsújhelyi támadás is történt) Nagy-Britanniában készültségbe helyezték és széttelepítették az ország különbözö részeire a katonai nukleáris és biológiai fegyverszakértöket “gyakorlatra”. Hogy miért pont ekkor, nem indokolták. Chip Chapman dándártábornok hozzátette, nemzetbiztonsági okok miatt nem indokolhatja. Még egyes parlamenti képviselök elött se..
A Petagon tábornokai, miután jöttek az elsö jelzések, hogy milyen veszélyek elé nézhet Amerika és a világ a 2008as elnökválasztás elött, elöször a pénzügyi hátterét próbálták sebezni a Bush családnak még hosszú hónapokkal az elnökválasztás elött. A Blackwater zsoldosokat ugyanis kábítószerpénzekböl szándékozták Bushék finanszírozni… Erre a pontjukra mértek tehát elöször – még 2007 öszén – csapásokat a pentagonosok: a kábítószercsempészetre Kolumbiában! A CIA és az illuminatik ugyanis nemcsak a világ heroinkereskedelmének 90 százalékát uralják az afgán heroinon keresztül, hanem hasonlóan markáns a részesedésük a világ kokainpiacain is!
 2007 szept 24:
A private jet that crash-landed almost one year ago in eastern Mexico carrying 3.3 tons of cocaine had previously been used for CIA “rendition” flights, a newspaper report said here Thursday, citing documents from the United States and the European Parliament. The plane was carrying Colombian drugs for the fugitive leader of Mexico’s Sinaloa cartel, Joaquin “Chapo” Guzman, when it crash-landed in the Yucatan peninsula on September 24, El Universal reported.
Egy beismerten CIA repülögép “zuhan le” (valójában a Pentagon lövette le) Mexikóban 3.3 tonna (!!!) kokainnal a fedélzetén. A cikk a mexikói Sinaloa kartellt említi, ez igaz is, de azt már elfelejti megemlíteni, hogy a kartell a Bush-CIAs puccsisták megbízásából dolgozott.. és hogy együttmüködött még az “Al-Kaidával” is.. Mint tudjuk, Al-Kaida valójában nincs, de CIA és Mosszad, az van! Ez a mexikói drog kartell – “Al-Kaida” kapcsolat még szóba fog kerülni a mexikói sertésinfluenza kitörés kapcsán is.. A Bush család akkori irdatlanul nagy kábítószerügylete ügyében – mint ahogy a cikk is említi – vizsgálatot indított az Európai Parlament is. Az ilyen Bushékat gyengítö akciók aztán egészen 2008 végéig folytatódtak. A leglátványosabb kokainfogás – “micsoda véletlen” – épp 2008 októberében volt:
Idézet: Colombia finds 10 tons of cocaine in one of the biggest seizures in history
Kolumbiában 10 tonna kokaint foglaltak le. A világtörténelem egyik legnagyobb kokainfogásáról van szó
2008 november 1-én aztán – szintén a Pentagon tábornokainak nyomására – Venezuelában a hatóságok megrohamozták a Stanford International Bankot, melyet a pénzügyeik bonylítására használt a kartell és a CIA-Bush frakció.
2008 november 4-én pedig a pentagonos fenyegetések hatására lemond a kolumbiai hadsereg föparancsnoka, aki egyben az ország CIAs kábítószerkereskedelmének “védöszentje” is volt..
2008 november 5-én pedig – szintén a Pentagon tábornokai – lelövetik a mexikói belügyminiszter gépét, ki a CIA és a kartell itteni “védöszentje” volt. A kolumbiai hadseregföparancsnokkal ellentétben ö mindenhatónak képzelte magát.. Az eset olyan kényessé vált, hogy – mint ahogy a New York Times cikk is írja – a mexikóiak mindent elkövettek, hogy maximálisan ködösítsék a gép lelövését és a miniszterük halálát..
Idézet: Mexican officials tried to rein in speculation that swirled Wednesday over the cause of a plane crash on Tuesday evening that killed the interior minister
Az egyik legnagyobb titok pedig az, hogy mikor Bush értesült róla, a kábítószerhálózata teljesen levadászóban van, megpróbált Paraguayba menekülni a Bush család ottani birtokára, melyet azonban a különleges alakulatok megakadályoztak, és egy jó ideig az ö fogságukban volt..
Az, hogy akkor nem tört ki atomkonfliktus, lényegében a Pentagon tábornokainak, az akkor még csak szenátor elnökjelölt Obamának, és Robert Gatesnak, Bush védelmi miniszterének köszönhetö. Sokan nem értik, hogy lehet az, hogy Robert Gates védelmi miniszter maradhatott Obama idején is: hát ezért. Mert szembefordult Bushhal és átállt a tábornokok oldalára ebben a kritikus idöszakban, amivel gyakorlatilag egy atomkonfliktust akadályozott meg.. a tábornokok nyomására aztán Obama meghagyta továbbra is mint védelmi minisztert.
Jelentös Obama szerepe is ebben az idöben: amikor a Bush által irányított Blackwater magánzsoldoshadsereg alakulatai gyakorlatilag megtámadták a szíriai falvakat Izraelböl 2008 októberében azzal a nem titkolt céllal, hogy háborúba sodorják Iránt, Obama még szenátorként titokban találkozott Hawaion Ahmadinedzsad iráni elnökkel, ahol megegyeztek, hogy Irán semmiképp se fog válaszolni a szíriai provokációkra.
Milyen érdekes, hogy Obamának 2008 október 24-én a “hawai nagymamája betegedett meg”:
Senator Barack Obama arriving Thursday evening on a flight to Honolulu, where his maternal grandmother is gravely ill.

Ahmadinezsadnak pedig az egészsége “romlott meg”, lemondta minden nyilvános szereplését, és tünt el a nyilvánosság elöl ugyanezen napokban.

Recent days have seen a flurry of speculation on the health of Mahmoud Ahmadinejad, after the Iranian President cancelled a series of speaking engagements.


Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete


Angala Merkel kis híján helikopterbaleset áldozata lett - írja a legnagyobb német bulvárlap vasárnapi kiadása. Állítólag a hajtómű zuhanás után mindössze száz méterrel a föld fölött indult újra. A német rendőrség az első adatok alapján kizárja a szabotázs lehetőségét.
A német kancellát szerda este egy szászországi kampányrendezvényre tartott. A Bild am Sonntag (BamS) információja szerint több órás repülés után először Offenburgban szállt le Merkel. Ezek után továbbindultak Oberschleißheim felé. Repülés közben azonban a Superpuma 332-es gép mindkét hajtóműve azonos időben leállt.
Az 1600 méteres repülési magasságból a helikopter zuhanni kezdett. A személyzetnek csak pár száz méterrel a föld fölött sikerült újraindítania a motorokat. Így az utolsó pillanatban megakadályozták a becsapódást.
A zuhanás után a pilóta azonnal a legközelebbi reptér, Augsburg felé vette az irányt. A hajtómű ideiglenes kiesésének okai egyelőre ismeretlenek. A rendőrség és a légi baleseteket vizsgáló hivatal felvette a munkát. A helikopter a hírek szerint szinte teljesen új, 2010 decemberében vették fel a rendőrség kötelékébe. Szakértők egyelőre kizárják, hogy szabotázs állna a majdnem baleset hátterében.A NÉMETORSZÁGI E. COLI “JÁRVÁNY” BIOTERROR-TÁMADÁS VOLTAz idö teltével nemhogy tisztázódna az ügy, hanem inkább egyre képtelenebb, mondhatnánk zagyvább “magyarázatok” jelennek meg a sajtóban, mint pl.:

Helyileg termesztett növényi csírák okozzák az eddig huszonkilenc ember életét követelő, és csaknem háromezret megbetegítő járványt, így a paradicsom, uborka és saláta fogyasztására vonatkozó figyelmeztetést feloldották, mondta Reinhard Burger, a németországi Robert Koch Intézet elnöke pénteken”

Sok ember elsö gondolata az “e. coli”-s hírek hallatán nyilván az volt, ugyan miféle fura baktérium képes csírákban is megmaradni és 3000 embert megbetegíteni, de úgy, hogy közülük 700-at súlyos/életveszélyes állapotban kórházban ápolnak? Ez nem egy mindennapos dolog! Hisz kisebb e.coli kitörések már voltak az USAban is, de azok nem csináltak szalagcímeket a médiumokban, mert nem voltak olyan drámaiak mint ez.
S vajon miért nincs elfogadható magyarázat még mindig arra, mi vitte be a baktériumot a csírákba?
Talán azért, mert egy másik, frissebb hír szerint már:
The head of Germany’s national disease control centre, Reinhard Burger, said that even though no tests of the sprouts from a farm in Lower Saxony had come back positive, the epidemiological investigation of the pattern of the outbreak had produced enough evidence to draw the conclusion.”
A német nemzeti epidemiológiai intézet igazgatója, Reinhard Burger szerint arról a bizonyos alsó-szászországi farmról származó csírák tesztjei sem mutatták ki az e.colit, ennek ellenére mégis száz százalékra biztosak, hogy innen indult ki a járvány!”

Nos, a kérdésnek sajnos inkább így kellene hangzania: ki intézett bioterror-támadást a németek ellen és miért?
Az ONI kiszivárogtatóoldala szerint nem más mint a CIA!
Az e.coli azért volt minden antibiotikummal szemben ellenálló, mert génmanipulált volt!
A történet része ennek az eseménysorozatnak:
1. Merkel elköveti azt a “hibát”, hogy Németország nem vállal szerepet a líbiai invázióban(mivel épp több tartományi választás elött állt az inváziót követö három hétben)
2. Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesetehttp://www.nol.hu/kulfold/ezer_meteres_zuhanas__merkel_szerencses_balesete
Mondjuk inkább úgy, hogy “balesete”. Igen, egy CIAs merényletkísérlet volt.
3. Egy német hitelminösítö ügynökség leértékelte az USA adósbesorolási kockázatát:
(valójában már rég meg kellett volna tenni, na de ezek politikai dolgok)
4. Jelentéktelenné válhat a NATO? 
http://hvg.hu/vilag/20110610_amerika_nato_gates
A német magatartást példaként használva több NATO tagállam azóta se hajlandó részt venni a líbiai invázióban, ami a NATO lassú dezintegrációjához vezethet.

A Pentagon főnöke kétségbe vonta a NATO életképességét, mert tagjait garasoskodás és a politikai akarat hiánya jellemzi, ami végső soron az amerikai támogatás megvonásához vezethet.”

5. Németország továbbra sem hajlandó beadni a derekát Görögországot illetöen


The German government on Friday signalled it would not back down in its stand off with the European Central Bank over the involvement of owners of Greek sovereign bonds in a new round of aid for the debt-ridden country”

Németország pénteken (vagyis tegnapelött) sem volt hajlandó feloldani az Európai Központi Bankkal szembeni patthelyzetét, továbbra se hajlandó pénzt adni a görög mentöcsomagra a jelenlegi feltételek mellett.”

A feszültség miatt – az internetes kiszivárogtatóoldalak szerint – szombatra “beidézték” Obamát az épp most zajló Bilderberg összejövetelre, mivel túl messzire ment el a németekkel szemben.
Egy eheti cikk a 2011-es Bilderberg összejövetelröl a TIME magazinban:
Bilderberg: The Uber-Powerful Global Elite Meet Behind Closed Doors in St. Moritz
(Bilderberg: A rendkívül hatalmas globális elit zárt ajtók mögött találkozik St. Moritzban)Templomos lovagok legális csatában a pápával


A Templomos Lovagok örökösei törvényes csatát indítottak Spanyolországban, hogy kényszerítsék a pápát, hogy helyreállítsa a gyalázkodó rend hírnevét, melyet eretnekségnek és hét évszázaddal ezelőtt felbomlott.


Jacques de Molay, a templomos lovagok 23. és utolsó nagymestere, a téthez vezet, hogy eretnekségre égjen
Jacques de Molay, a templomos lovagok 23. és utolsó nagymestere, a téthez vezet, hogy égjen eretnekségért  Fotó: GETTY
A Krisztus Temploma Szuverén Rendjének Szövetsége, amelynek tagjai szerint a legendás keresztesekből származik, pert indított a XVI. Benedek ellen, és felszólította, hogy ismerje el a 100 milliárd euró értékű vagyon lefoglalását.
Azt állítják, hogy 1307-ben elődje, Clement V pápa megszüntette a rendet, a templom több mint 9000 lakást, számtalan legelőt, malmot és egyéb lovaglást.
De a motívumuk nem a kártérítés visszaszerzése, hanem a templomos lovagok "jó neve" visszaállítása.
"Nem próbáljuk meg a Római Katolikus Egyház gazdasági összeomlását okozni, hanem a bíróságnak a Rend ellenünk álló cselekmény nagyságát illusztrálni" - nyilatkozta az önhirdetett modern napsugárzók nyilatkozata.
A templomosok hatalmas titkos csoportja volt a Hugues de Payens francia lovag által alapított harci szerzeteseknek az 1099-es első keresztes hadjárat után, hogy megvédjék Jeruzsálem felé tartó zarándokokat.
Rengeteg vagyont gyűjtöttek össze, és segítettek finanszírozni az európai uralkodó háborúit, de látványosan megdőlt a kegyelemből, miután a muzulmánok 1244-ben átnyújtották a Szentföldet, és pletykák támadtak eretnekségükről.
A lovagokat azzal vádolták, hogy tagadják Jézust, az ördög ikonjait imádják titkos beavatási ceremóniákban, és szocializmust gyakorolnak.
Sok templomos bevallotta kínzásukkal elkövetett bűnöket, és néhányan, köztük Jacques de Molay nagymester is, a téten égtek.
A spanyol csoport jogi lépése a Vatikán példátlan lépését követi a csoport rehabilitációja felé, amikor tavaly októberben kiadta a 1307 és 1312 között a lovagok kísérleteit rögzítő pergamen másolatait.
A papírok három évszázadon át rejtve maradtak, miután a pápai archívumban "megtévesztették", míg 2001-ben egy akadémia felfedezte őket.
A Chinon pergamen feltárta, hogy a történelmi hit ellenére V. Kelemen kijelentette, hogy a templomosok nem heretikusok, hanem feloldották a parancsot, hogy fenntartsák a békét vádlójukkal, IV.
Az évszázadok során különböző csoportok azt állították, hogy a Templomokból származnak, és a legendák felettébb rejtett kincseket, titkos rituálékokat és a Szent Grál óvóhelyét őrzik.
Legutóbb a lovagok lenyűgözik a modern generációt, miután szerepeltek az Indiana Jones és az Last Crusade című filmben, valamint Dan Brown "The Da Vinci Code" című regényében.

Fiona Govan, madridi levelező
11:43 BST 03 Aug 2008
   Amikor Merkel lógott a náci barátaival (fotók)

  Július 11, 2015 Szerző: sajtószoba
  22.7KSHARING504
  Azt mondják, hogy "tollas madarak együtt", de Angela Merkel német kancellár biztosan nem lehet náci kapcsolat!
  Az anti-nácista Getafe blog nemrég közzétett egy fényképes riportot Angela Merkel német kancellárról a fiatalabb napokban. A fotók egy olyan látogatásból származnak, amelyet Merkel és Sabine Leutheusser-Schnarrenberger (második fotóban piros színben öltözve) fizetett az Elbterrasen ifjúsági klubnak, amikor a német kormány miniszterei voltak. Ezek a fotók a bőröndök tömegével jelennek meg. A Magdeburgi 1992-es vagy 1993-as évek egyikének egyik fotójában az egyik nép a fiatal náci tisztelgést a fiatal Merkel jelenlétében tartja.
  Az antifasiszta szervezetek az ifjúsági klubot náci búvóhelyként írják le. Ugyanabban a klubban egy fiatal antifasiszta gyilkosságot csak néhány hónapja haltak meg.
  Merkel_Magdeburg_BAU_1_April_1993
  Merkel_Magdeburg_BAU_2_April_1993
  Merkel_Magdeburg_BAU_4_April_1993
  Merkel_Magdeburg_BAU_3_April_1993

  • Következő

   Legfőbb titka: Merkel sötét génállománya, Stasi-féle fájlok és szeszélyes összeesküvés-elméletek

  Július 15, 2015 Szerző: sajtószoba
  1.2K185
  Az összeesküvés-elméletek zűrzavarosak, Angela Merkel közepén, a nácik, a pápaság, a Rothschildok, a Stasi és még ... Darwin

  Összefüggő

  (Conspiracy) 1. elmélet - Stasi dokumentuma szerint Angela Merkel német kancellár Hitler lánya. 1954. július 17-én született - az orosz KGB szerint július 20-án - Dr. Karl Clauberg egyik kísérletének egyik tagja. A Stasi titkos iratai azt mutatják, hogy Dr. Clauberg hozta Eva Braunot nyugatról Kelet-Németországra, hogy Hitler gyermekének helyettesítse őt. Végül befejezte a mesterséges megtermékenyítést, miután felszabadította a szovjeteket, és végül Angela Merkel született.
  Konzultációs elmélet, a Pravda.rs szerint a hamis szülőket Dr. Clauberg, a "halál angyala" Merkelre választották, és Oroszország, az Egyesült Államok és a Vatikán megállapodott arról, hogy Merkel nemzetközi hírűvé válik, mihelyt egy német állampolgár volt pápának nevezték ki. (Természetesen Merkel valójában egy protestáns lelkész lánya volt, de az összeesküvés-elméletek gyakran figyelmen kívül hagyják a bosszantó részleteket).
  Dr. Clauberget a mesterséges megtermékenyítés atyjának ismerik fel, és Hitlerhez hasonlóan, mint más összeesküvéselméleti teoretikusok, az okkultizmusba merészkedett. Az Eva Braun, Gretl fiatalabb nővérét megtermékenyítették, és az Angela igazi születési ideje 1954. április 20-án volt. Az április 20-án 11 nappal a boszorkányok Beltaine magas szabotere előtt - bármi legyen is ez - és Hitler születésnapját is (1889).
  A mese lehet igazság vagy fikció, de senki sem tagadhatja, hogy Merkel hasonlít az állítólagos ... apai nagymamájához:
  hasonlatosság
  2005. április 20-án Joseph Ratzinger lett XVI. Benedek pápa (16.), pontosan Adolf Hitler 116. születésnapján. Ezután 2005. november 22-én Hitler "biológiai lányát" Angela Merkel Németország kancellárává választották. A választás napja, november 22-én, a Charles Darwin eredete a fajok eredetének kiadása évfordulója volt, amely egy keresztényellenes kiadvány, amely tagadja a világegyetem teremtőjét - vagyis anakronisztikus körök állítását.
  Az összeesküvés fonal folytatódik. Hitler az apjáról a bécsi Solomon Rothschild illegális unokája volt.
  ANG
  (Összeesküvés) 2. elmélete - Itt van egy Merkel kép 1986-ban, amikor a Hitler Ifjúság, az FDJ vagy a DDR Jugenverbandes DDR-változatának tagjai a Rugen Balti-szigetére jártak. Közelében ül a kis Geli Merkel. Nagyon kevesen vitatkoznak azon, hogy az a férfi, aki Merkelt emelt, és az apa ismert világszerte - Stasi kém és részidős szervező volt. Maga a német kancellár is aktív Gruppenfuherin az FDJ-ban.
  MERKEL1
  Itt van Merkel kommunista katonáival, ahol propaganda tisztje volt. A lány tagadja, hogy közel áll a Kelet-Németország kommunista uralkodóihoz, annak ellenére, hogy ez a fotó 17 éves korában mutat rá, és boldogan részt vesz egy polgári védelmi gyakorlatban egy kelet-német tiszt tiszteletében. Nyilvánvaló, hogy sokkal kevésbé érezte magát "boldognak", ha elutasította az országot irányító kommunista diktátorok parancsát.
  ANGIE

Angela Merkel meghívásáraA német fiatalok egykor a háborúba mentek - az afroázsiai, leendő katonák  a háborús zónákból Kölnbe mennek 2016. február 7.
A német közösségi oldalakon gyakran tűnik fel egy-egy fénykép a második világháború frontjaira tartó német katonákat megörökítve, s mellette a tizenéves, huszonéves, Európa országainak zöld határain átgázoló, a megdöbbent fehér ember ábrázatába a győzelem „V” betűjét nyomó sáskahad. A második világháború végétől valójában napjainkig fizikailag és szellemileg padlóra küldött németek (Drezda terrorbombázásától kezdve, több százezer német fogoly katona és civil meggyilkolása a győztesek valóban haláltáboraiban és a több millió német egyetlen batyuval történő deportálásán keresztül a hollywoodi gyűlöletfilmekig) a rájuk, ránk zúdított mostani sáskajárás láttán csak nehezen találják meg a hathatós védekezési eszközöket.
network.huLeendő katonák a ránk szabadítójuk fényképével
A németországi német nyelvű sajtó, a Lügenpresse (hazug sajtó) sokkal hitványabb és aljasabb, mint a magyarországi, amely utóbbi néha az igazat is megírja. A nemzetükért aggódó németek az országuk és egész Európa megszállásának láttán ezért a világhálón kezdték terjeszteni az önvédelmet elősegítő híreket, mértékadó, de elnémított közéleti emberek véleményét, helyzetmagyarázatát. Nem véletlen, hogy az egykori kelet-német ifjúkommunista apparatcsik, sok német szerint anyai ágról lengyelországi zsidó, a háborús bűnös Binjámin Netanjáhuval puszilkodó, a Stasinál „IM Erika” névre hallgató Angela Merkel washingtoni látogatása legfőbb teendőjének azt tartotta, hogy Mark Zuckerberget, a Facebook atyaistenét rávegye az áruló, velejéig romlott berlini legfelsőbb politikai vezetőségnek nem tetsző oldalak eltávolítására.
Igen, a „kereszténydemokrata” Merkel számára is kitűnő iskola volt a Ministerium für Staatssicherheit (Állambiztonsági Minisztérium). A független neopresse.com német hírportál szerint Merkel „IM Erika” néven jelentett is a Stasinak. (IM=Innofizielle Mitarbeiterin – nemhivatalos munkatárs). Van egy szép fényképünk is a Német Szövetségi Köztársaság jelenlegi kancellárjáról: Angela Merkel idősebb kelet-német egyenruhások kíséretében, az FDJ „szerelésében” masírozik valahol Kelet-Németországban. Az FDJ (Freie Deutsche Jugend - Szabad Német Ifjúság) nevű agymosó szervezetet még 1936-ban alapították meg az Adolf Hitler hatalomátvétele (1933) után Németországból Párizsba menekült fiatal kommunisták, többnyire zsidók. Az FDJ a háború után annyira németellenes nézeteket vallott, hogy az NSZK-ban Adenauer kancellár kénytelen volt betiltatni. A kommunista NDK-ban viszont nagyon is kívánatos volt az FDJ politikai vonala, olyannyira, hogy ez volt az egyetlen megengedett és hivatalos ifjúsági szervezet, amelynek egyik kiemelkedő vezetője a mostanában „kereszténydemokrata” Angela Merkel volt.
network.huAngela Merkel (bekarikázva) FDJ aktivistaként masírozik az NDK-ban
A még teljesen el nem hülyített németek tehát tudják, hogy ki is Merkel, mik a szándékai és azzal is tisztában vannak, hogy milyen szándékkal érkeznek hazájukba az erőszakos migránsok. Az épeszű, a nemzet és Európa jövőjéért aggódó németek ezért az időnként el-eltüntetett, de újra meg újra feltűnő világhálós közösségi oldalakon német és angol nyelven a képi kifejező eszközöket is bevetve kívánnak rávilágítani a migránsok kiváltotta veszélyre.
network.huA két vonulás közti különbség - egykor és most
Nemrégiben kikerült az egyik oldalra két egymás mellé helyezett fénykép. A második világháború éveiben készült, régi, jó arcú német katonákat ábrázoló felső fénykép aláírása: „Mennek a háborús övezetbe – asszonyokat és gyermekeket hagynak Németországban”. Míg az alsó, az elmúlt hetekben, hónapokban készült, szintén fiatal, a fehér ember arcába a győzelmük jelét mutató férfiakat ábrázoló színes fénykép alatt ez olvasható: „Mennek Németországba – asszonyokat és gyermekeket hagynak a háborús zónában”.
De találtunk még egy fényképet: A második világháború utolsó hónapjaiban, illetve a világégést követő években Kelet-Európából német polgárok százezreit, millióit üldözték el gyilkolászások közepette a győztesek, vagy a kegyeiket élvező, korábban a németekhez húzó népek ősi városaikból, falvaikból. Fekete-fehér archív képünkön menekülő német anyák gyalogolnak az ismeretlenbe a havas sínpár között valahol a Szudéta-vidéken vagy talán Sziléziában. Őket nem tapsolták meg az eszement osztrákok és mai németek Bécsben vagy Münchenben. Ők voltak a menekültek, az alázatosak, míg a manapság az ablakunk alatt vonulók erőszakos hódítók.
network.huNémet menekültek gyalogolnak az ismeretlenbe a 2. világháború végén
Hering J. - Kuruc.infoNem beszéltem én hülyeségeket!


Angela Merkel (zsidó) az első gyermeke Horst Kasnernek,
született KAZMIERCZAK, és Herlind Kasnernek, született JENTSCH, 1954-ben Hamburgban, mint Angela Dorothea Kasner. Állítólag két testvére van, Irene és Marcus. Az apa, törvénytelen gyermeke ANNA RYCHLICKA KAZMIERCZAK-nak és Ludwik WOJCIECHOWSKI-nek, aki protestáns lelkész volt; az anya, Herlind JENTSCH lengyel zsidó Galíciából, tanár.
ANGELA MERKEL wird als erstes Kind von HORST KASNER, geb.

Utolsó hozzászólás

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 2 éve
Ráadásul, avagy természetesen Gestapo-s (apja) és KGB-s FDJ-s (Keletnémet KISZ) KOMMUNISTA!
Na ezt rakd össze, ha tudod!
Feladata, hogy szétverje, s megossza a német népeket, s lezüllessze, szétverje Európa népeit!
Eddig még sikerrel!
Remélem Ő az utolsó szeg - az állítólagosan, önkényesen magukat kiválasztott népként aposztrofáli szenny - koporsójában.
Feltétlenül nézd meg Golenya Ágnes videóját a Jehova.zsidók állítólagos történelméről, vagy olvasd el új könyvét!


Orbánék zsidó olimpiát akarnak BudapestreNémetország után hazánkon a megaláztatás sora:
Orbánék zsidó olimpiát akarnak Budapestre
"Magyarország" megpályázza a 2019-es Maccabi Játékok megszervezését - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón. Nem vagyunk meggyőződve arról, hogy - ha már az egész ország nevében teszik ezt - e döntés valóban az ország lakossága többségének a véleményét tükrözi, de erről persze sem nemzeti, sem internetes konzultációt nem tartottak. Pedig Dajcstomi milyen ügyesen le tudta volna vezényelni...
Idén Németországban mutatták meg, ki a győztes és ki a legyőzött
A kormány támogatja, hogy Magyarország megpályázza a 2019-es Maccabi Játékok (a zsidó olimpia) megrendezését - hangzott az örömhír. Kiderült az is, hogy potom kétmilliárd forintunkba kerül majd ez. Az első becslések alapján.
Örömünket tovább fokozhatja, hogy Lázár szerint komoly esély van a 2019-es Maccabi Játékok rendezési jogának megszerzésére.
Ez volt idén "Német"országban:
https://www.youtube.com/watch?v=xFbcg0xACNU

Erre van pénz , meg a zsinagógákra , a koncentrációs táborokra a megsemmisítő táborra , de hogy Horvát professzor ügyét felkarolnák arra nincs , hisz nem kínlódna a magyar a szegény , és a megfáradt munkából élők serege , de ezek a nemzeti oldalunk .
Kik csak a zsebüket tömik a családjukat stafírozzák ki , helytartók ők a szó rossz értelemben nézve ők is beálltak a kirablóink sorába . A gyermekeink jövőjét lopják el tőlünk , ha lehet őket is öljétek meg hisz elszámoltatás nem volt nektek kell halálra ítélni !


VELED VAGYUNK PROFESSZOR ÚR!
Magyarok tízezreit akarja megmenteni Horváth István professzor, elzárással büntethetik
Amíg 2005-ben Genfben a találmányi világkiállításon a zsűri aranyéremmel ismerte el a felfedezését, addig itt, Magyarországon elítélte a Fővárosi Törvényszék Horváth Istvánt, a Magyar Tudományos Akadémia doktorát, aki mintegy 40 évig vezette az Országos Bőr- és Nemikórtani Intézet (OBNI) szerológiai osztályát. A professzor a világon elsőként fedezte fel azt az anyagot, amivel hatékonyan gyógyíthatóak a szív- és érrendszeri betegségek. Találmányát eddig nem tudta engedélyeztetni, a szert saját magán próbálta ki, majd a híre szájról szájra terjedt, a világ minden tájáról jártak hozzá a „csodatévő” anyagért. Egyesek szerint az egyik legnagyobb gyógyszergyártó cég áll a meghurcoltatása mögött.
network.hu 
Horváth István professzor a bíróságon (Fotó: Béli Balázs)
 A zsidó igazságszolgáltatás ,még jó hogy elitélteti , hisz a gojnak pusztulnia kell !!!
Horváth Istvánt, a koleszterin antigén antitest és a művér feltalálóját 1 év elzárásra ítélte 3 évre felfüggesztve a Fővárosi Törvényszék, emellett 6,1 millió forint pénzbírság megfizetésére is kötelezték az ítéletben emberen végezett kutatás szabályainak megsértése miatt. A professzor nem fogadja el a verdiktet, fellebbez.
Az ügy óriási port kavart, sokan úgy vélik, koncepciós eljárás folyik Horváth István ellen, ugyanis felfedezése nagyon sokaknak adott új életet. Ez az ügyészt nem érdekelte, vádbeszédében folyamatosan hangsúlyozta, a hatóság nem a szer hatásosságát vizsgálta, hanem azt, hogy a professzornak volt-e engedélye arra, hogy ezt forgalmazza. A bíró is ugyanezt emelte ki, ennek ellenére a tárgyalásokon, sőt még az ítélethozatalon is felrótták a professzornak, hogy az eljárás során nem adta ki az általa felfedezett anyag összetételét. Az ítélethirdetésre várva többen azt beszélték, hogy az ügy mögött az egyik legnagyobb gyógyszergyártó cég áll, amely meg akarta vásárolni a szabadalmat, azonban Horváth professzor nem adta el nekik, hiszen azt szeretné, hogy találmánya magyar kézben maradjon, bosszúból a vállalat feljelentette az orvos-biológust. Horváth István ügyvédje védőbeszédében hangsúlyozta, a bíróság ugyan megbízott egy orvosszakértőt az üggyel kapcsolatban, azonban tanúnak már nem voltak hajlandóak beidézni. Egyesek úgy vélik, azért, mert a védők ízekre szedték volna. Kiderült ugyanis, hogy a Horváth István által alkalmazott készítmény semmilyen, az emberi szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmazott, az adalékokat bármilyen laikus megvásárolhatja. A védő azt is hangsúlyozta, Horváth István nem kísérletezett embereken, ugyanis a szer egy hosszú kutatás eredménye, fejlesztésre már nem szorult, csupán a bürokrácia útvesztője miatt nem kapta meg az előírt engedélyeket. Az orvos-biológus egyébként senkinek nem adta be az anyagot, ezt mindenkinek magának kellett elintéznie, ráadásul az összes páciens figyelmét felhívta arra, hogy ennek forgalmazására nincs hatósági hozzájárulása. Az ügyvéd azt is közölte, sem az emberen végzett kutatást, sem a bűncselekmény fogalmát nem merítette ki Horváth István tevékenysége, hiszen a szer, amit feltalált nemhogy ártalmas lett volna a társadalom számára, hanem a magyar nép érdekeit szolgálja, hiszen évente 15 ezren halnak meg hazánkban olyan szív- és érrendszeri betegségekben, amelyeket ezzel az anyaggal hatékonyan lehetne gyógyítani. A védő felhívta a figyelmet, arra a szakmai és társadalmi összefogásra, mely a professzor védelmében született. Ugyanis az ellene folyó tárgyalásokon mindig hatalmas volt a közönség, sokan megjelenésükkel fejezték ki hálájukat Horváth Istvánnak. Horváth István csak annyit mondott, hogy a felfedezése vagy magyar kézben marad, vagy sehol, biztosan nem viszi külföldre, nem adja külföldiek kezébe.
Hogy az MTA elítélni kívánt doktora mit fedezett fel a világon elsőként kutatásai során, miért szükséges és hasznos dolog a koleszterin, vagy hogyan piszkál bele a természet munkájába a telhetetlen gyógyszeripar, mind kiderül Sinkovics Szilvia cikkéből, mely a legfrissebbBarikádban teljes terjedelmében olvasható.
VELED VAGYUNK PROFESSZOR ÚR! 
(Megjegyzés: Bezzeg Biszkú, gyurcsótány és judea banditái akár embert is ölhet –mint vörösiszap!-ítélet felmentés!
Én a professzor úrnak köszönhetem, hogy élek, s nem vagyok egyedül! De a gyógyult embereket be sem engedték a perbe! No ez a judea-igazság, mely iga, s gazság! Azaz hazaárulás! KBZ)

Eladó a ZIKA VÍRUS!


DÖBBENETES! Eladó a ZIKA VÍRUS! Rendelj Te is belőle!  http://www.netextra.hu   
network.huTudatos népirtás? Mi készül itt?
Az alábbi cikkre mondhatnánk azt, hogy az csak az összeesküvés-elméletek kedvelőinek kitalációja. De sajnos úgy néz ki, hogy azért ennél lényegesen többről van szó.
A helyzet az, hogy a rettegett ZIKA vírus megrendelhető a neten. Fagyasztott formában. Az ideális tárolási hőmérséklete -70 ° C, vagy hidegebb.
Kiderült az is, hogy a vírustörzset –a jelenlegi formájában ember készítette, és nem számít éppen „mai gyereknek”, ugyanis 1947-ben kotyvasztották. Az alaptörzs Ugandából származik. Jellemzői alapján (inkubációs körülmények között) 5-7 nap alatt fejlődik ki, és bénulást, illetve halált okozhat.
Amit tudni érdemes a vírus-törzsről: 2012-ben a brit biotech-cég (Oxitech) kísérleti jelleggel génmódosított szuper-rovarokat engedett szét Brazília északkeleti részén. A hivatalos magyarázat szerint erre azért volt szükség, hogy csökkentsék a moszkitó szúnyog-populációt, mely egyébként a dengi-lázat terjeszti.
Ami feltűnő, hogy a ZIKA-vírus terjedésének epicentruma kísértetiesen egybeesik ezzel a génmódosított területtel – a vészesen terjedő járvány kutatói szerint. De térjünk vissza arra, hogy aki esetleg rendelni akar, az mire számíthat:
A dokumentációja alapján (mint az köztudott) emberre veszélyes, viszont érdekes, hogy a leírása alapján elsősorban harapással terjed.
Ha úgy döntenél, hogy rendelsz egy kis Zikát, akkor a terméklapon garantálják a biztonságos szállítását is. A leírás szerint a ATCC szabványoknak megfelel a csomagolás és a címkézés is.
Ha nonprofit szervezetként szeretnéd megvásárolni, akkor mindössze 430$ kell leszurkolni érte, de ha kereskedni szeretnél vele, akkor sem kerül sokkal többe. Ebben az esetben 516$ a fizetendő összeg. És hogy ki árulja és forgalmazza? A Világhelyzete weboldal szerint a Rockefeller Alapítvány kínálja az érdeklődőknek. Ide kattintva megnézheted magad is.Élet az elszámoltatás utánÉlet az elszámoltatás után:
Medgyessyt a Mol, Kunczét az OTP cége pénzeli Reklám Kuncze Gábor volt szabaddemokrata belügyminiszter felügyelőbizottsági tag 2011 óta az OTP bolgár leányvállalatában, a DSK Bankban – írja a Heti Válasz.
Emiatt nem kell aggódni...!


network.hu
A volt politikusok "utófoglalkoztatásáról" szóló cikkben Medgyessy Péter volt miniszterelnököt is megemlítik, aki 2006-ban lett igazgatósági tag a Mol petrolkémiai cégében, a Tiszai Vegyi Kombinátban, amelyet most már Mol Petrolkémai Zrt.-nek neveznek. Medgyessy évi 35 ezer eurót, vagyis több mint tízmillió forintot húz ebből a tiszteletdíjból.
 

A Molban igazgatósági tag egyébként egy jó elvtárs, Martonyi János volt külügyminiszter, valamint Járai Zsigmond volt pénzügyminiszter és jegybankelnök. Suchman Tamás volt szocialista országkiárusító privatizációs miniszter pedig hazai OTP-cégeknél, a Merkantil Banknál és az OTP Életjáradék Zrt.-nél kap havi 300-300 ezer forintos tiszteletdíjat, de mellette reprezentációs kerete és autóhasználati joga is van a zsidónak. Megemlítik még a cikkben Kóka János volt szabaddemokrata gazdasági minisztert is, aki az OTP és az Eximbank tőkebefektetési alapjainak a tulajdonában álló mobilfizetési cég, a Cellum-csoport elnök-vezérigazgatója, mellette pedig korábbi államtitkára, Garamhegyi Ábel is tagja a menedzsmentnek.
S maga a szekértábor!
letoltes_1.jpg
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Stumpf István - a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Martonyi János - MSZMP-tag
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ-titkár
Matolcsy György - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Mikola István - a Hazafias Népfront alelnöke
images_1__2.jpg

Harrach Péter - MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Fónagy János - MSZMP-tag
Deutsch Tamás - KISZ-titkár
Kövér László - KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Kerényi Imre - MSZMP titkár
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Pozsgay Imre - az MSZMP KB és PB tagja
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Mikor tör ki a harmadik világháború?Mikor tör ki a harmadik világháború?
A nagy háborúkhoz mindig kellett egy casus belli, egy ok, hogy miért van szükség az emberirtásra. A háborút kicsikarni akaró országok vezetői mindig egy új világrendről (New World Order – röviden NWO) papoltak. A szándék azonban nem az új renden belül az emberiség szolgálata, hanem saját hatalmuk biztosítása volt. Az összeesküvést mint egy üzletet szervezték, ezért a szereplőket az NWO részvényeseiként említeném. Számukra a halál, a pusztítás csak egy üzlet, amely profitot hoz, és hatalmat biztosít számukra. Régen egy-egy országot használtak gyutacs gyanánt, mint pl. az Osztrák-Magyar Monarchiát az első világháborúban, Németországot a másodikban. Ma már ez nem elég, több ország, esetleg egy egész vallási kultúrkör szükséges a nagy háború, a világháború beindításhoz. A legkedvezőbb, ha "proxy háborúkat" indítanak be, amelyek kellőképpen megmérgezik a nemzetközi stabilitást, úgymond fellazítva ezzel a társadalmak védekezési képességét. Az ilyen proxy háborúhoz az emberanyagot és a megfelelő mennyiségű fegyvert egy mesterségesen szított felkeléssorozattal, az úgynevezett Arab Tavasz hadművelettel indították meg az NWO főrészvényesei. A recept régi, korábbi időkben számos esetben bevált. Csak egyet említenék meg mielőtt részleteiben mutatnám be az Arab Tavasz lényegét. A főleg a dúsgazdag bankházak által irányított kommunista hatalomátvétel 1871 márciusában Franciaországban elszámolta magát. Ma már ismert tény, hogy az Orléans-i herceg (Duke of Orleans), a Grand Orient Szabadkőműves nagymestere már 1789-től felvásárolta az összes francia gabonát, majd az azt követő éhínséggel egyfajta „Párizsi Tavaszt” kreált. A forradalom nem csak a „gyermekeit falta fel”, de borzalmas pusztítást vitt végbe a „szabadság, egyenlőség, testvériség” mákonyával elbódított nép körében is. A vér patakokban folyt, és, mint az Iszlám Állam és egyéb muszlim radikálisok gyakorlatában megismerhettük, a francia kommün idején rengeteg fej gördült le. Ugyanolyan emberi szörnyetegek gyilkolták halomra a népet, egymást és uralkodóikat, mint ma a kalifátus és a „mérsékelt szíria ellenállók” emberei. A forradalom nem úgy végződött, ahogy az elidézői remélték, a forradalom megbukott. A vereségbe bele nem nyugvó NWO-részvényesek beindították a „Népek Tavasza hadműveletet” (Spring of Nations) 1848 tavaszán. Természetesen, mint az „Arab Tavasz” ez a művelet is igényelt némi alapozást. Mint a kommün esetében, a forradalom itt is parancsra vette kezdetét. A Fábián Társaság (Fabian Society), az Angliából üzemeltetett szabadkőműves szervezet megbízta Moses Mordecai Mary Levy zsidó politológust, szabadúszó írót, hogy írja meg a forradalom forgatókönyvét. A gyengébbek kedvéért említem, hogy a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, ma Corvinus aulájában található télapó szakállú Marx Károlyról van szó, és a Kommunista Kiáltványról, amelyet 1848. február 21-én Londonban adtak ki „Communist Manifesto” címmel. Az összes a forradalomban részt vevő ország (francia, magyar, német, osztrák, olasz, dán, ukrán, lengyel stb.) nyelvére rekordgyorsasággal lefordították, és kiadták az utazó provokátoroknak és helyi szabadkőműves páholyoknak használatra. Ez a Fábián Társaság az, amely többek közt létrehozta a Londoni Üzlet és Politika-tudomány Intézetét (London School of Economics and Political Science) 1895-ben, a második forradalmi kísérletük bukása után. Ma ez az intézmény áll többek közt az „Arab Tavasz” - propagandistái mögött, ami nem lehet meglepő egy gondolkozásra kapható ember számára. Nem véletlen, hogy ez a forrásmű (Kommunista Kiáltvány) befolyásolt olyan magyar forradalmárokat is, mint Petőfi Sándor, aki verseiben már a királyi családok kivégzését követelte: Lamberg szivében kés, Latour nyakán Kötél, s utánok több is jön talán, Hatalmas kezdesz lenni végre, nép! Ez mind igen jó, mind valóban szép, De még ezzel nem tettetek sokat – Akasszátok föl a királyokat! Nem véletlen, hogy Kossuth, miután Amerikába iszkolt, Arad helyett az ottani szabadkőműves páholyok ünnepeltjeként turnézott szerte abban az Amerikában, amelynek véres polgárháborújához az a Grand Orient Szabadkőműves páholy nyújtotta a logisztikát, amelyet pont az orosz cár kuszált össze azzal, hogy hajóhadának egy részét a két legnagyobb amerikai öbölbe küldte. A történelem most Putyinnal ismétli önmagát? Reméljük, nem pontosan, mert az NWO bosszút állt, és később a Romanov uralkodócsaládnak életével kellett ezért fizetnie. A fenti esetek ismeretében láthatjuk, hogy a mostani „Arab Tavasz” is a tömegek felheccelésével és hatalmas pénzek propagandára költésével vette kezdetét. Persze kellett egy megfelelő alkalom. Ugyan már jóval korábban mindez kezdetét vette, és „hamis zászlós” hadművelet keretében másodszori nekifutásra New Yorkban lerombolták a WTO épületeit és a Pentagon egy részét. Annak ellenére, hogy minden szál Szaúd-Arábiába vezetett, a dominó-effektust Irakban és Afganisztánban kezdték el NWO-bérmunkában az amerikai és szövetséges hadseregek. Irakot már korábban ráuszították Iránra, Afganisztánt kivéreztették a szovjet hadsereg révén, tehát két meggyengült muszlim országot foglaltak el, ugyanazon casus belli okán, annak ellenére, hogy a kölcsön-terroristákat Szaúd-Arábia szolgáltatta és azon belül is a Bush klán üzletpartnerei, a Bin Laden-csoport, amely évente 2 milliárd dolláros forgalmat közvetít. Maga Bin Laden, az al-Kaida, vezetője, CIA-ügynök volt, és a szaúdi királyi család rokonságát és védelmét élvezte. Halála, vagyis annak magyarázata a mai napig is kétséges. Miután Afganisztán és Irak megszűnt önálló államként létezni, Pakisztán meghátrált és Líbia is - gyengeségét és a változó időket felismervén - egyezkedésbe kezdett. Az NWO elérkezettnek látta maradék akadályt elsöpörni az útjából. Tunéziában 2010 decemberében egy utcai árus, Mohamed Bouazizi felgyújtotta magát a rendőri brutalitás elleni tiltakozás jegyében. Ilyesmi történt már korábban is, de most a megfelelő uszítás támogatásával a tömegek igazságérzetét valahogy sikerült felkorbácsolni. A tunéziai forradalom mégis az év közepére kezdett ellanyhulni, kifutni a lendületből. Az „Arab Tavasz”, majdnem feledésbe merült. Az NWO manipulációs gépezete teljes sebességbe kapcsolt, és elérte, hogy az év végére az „Arab Liga” más országaiban újra felüsse a fejét az „Akasszátok fel a királyokat!” hangulat. Ezt nevezték el a politológusok „Arab Télnek” (Arab Winter”), amely 2010. december 18-án vette kezdetét. Uralkodók, vezetők sorra vesztették el pozíciójukat, vagy / és életüket. Tunézia, Egyiptom, Líbia, Jemen, Szíria, Bahrein. Forradalmi megmozdulások történtek Jordániában, Szaúd-Arábiában, Djibutiban és még jó pár arab országban. Érdekes módon Szaúd-Arábia nagyon felkészülten várta az eseményeket, és tömeges lefejezésekkel és egyéb kivégzésekkel tudott válaszolni a forradalomra, aminek a logisztikai részét Törökországgal szervezték le, mint azt ma Oroszország nagykövete hány a szemükre az említett országoknak. Ma a hivatalos magyarázata az Arab Tavasznak az Egyesült Államokban az érintett államok legfelső vezetőinek elnyomó erőszakossága, a nép kizsákmányolása és saját köreik eszement luxusa. Az ügy pikantériája, hogy a kizsákmányoló vezetők amerikai jóváhagyással uralkodhattak, és ez kimondottan és kiemelten igaz Szaúd-Arábiára, amely minden hátrány nélkül úszta meg az Arab Tavaszt, sőt az uralkodó család jogtalan trónbitorlásár kritizáló Jement éppen most bombázza vissza a kőkorszakba anélkül, hogy az Egyesült Államok vagy az ENSZ megdorgálná. Tunéziában Zine El Abidine Ben Ali, lemondva posztjáról, elmenekült. Líbiában Kadhfi lincselés áldozata lett. Jemenben Ali Abdullah Saleh lemondott és a szudáni elnök Ali Abdullah Saleh ígéretet tett, hogy nem indul a következő választásokon. A gond Egyiptomban kezdődött az addig simán gördülő tervezet bonyolítása közben. Ugyan a korábban Uncle Sam kedvenckéje, de izraeli parancsra eltávolítandó Hoszni Mubarak 2011-ben lemondott és börtönbe került, a helyére kívánt Mohamed Murszi személyével Egyiptom népe és a katonai vezetése nem értett egyet. Ez komoly hátrányt jelentett a NOW részvényeseinek, hiszen a Líbiában lefoglalt fegyvereket egyiptomi katonasággal szerette volna Szíriába átdobni, az ottani vezetőséget megdöntve. De tulajdonképpen ki is Mohamed Murszi? A történet az Arab Testvériség Mozgalommal (Society of the Muslim Brothers) kezdődik. A szervezetet Haszan al-Banna 1928-ban hozta létre. A szervezetre a kalifátus visszaállításának és a saría törvények újra bevezetésének volt az elsődleges célja, pont az, amiről ma az Iszlám Állam szól. Mohamed Murszi 2000-ben került a parlamentbe, de mint pártonkívüli, ugyanis az Arab Testvériség Mozgalom akkor még mindig betiltott párt, mozgalom volt. 2012 júniusában amerikai támogatással Murszi Egyiptom elnöke lesz, és ezt a szerepet mint a Arab Testvériség Mozgalom vezetője látja el. Megalakulni látszik a proto-Iszlám Állam, amelynek áldására maga a zsidó származású amerikai külügyminiszer, John Kerry siet Kairóba, hogy kiadja Murszinak a parancsot a következő lépések megtételére. Ebbe a jól kiagyalt tervezetbe rondított bele Abdel Fattah el-Szíszi tábornok 2013 júniusában egy népszerű puccs során. Egyiptom kiesett a következő lépésszerepből, Szíria leigázásából. A kalifátus és Izrael ál-ellenségét máshol kellett megszervezni. Erre a szerepkörre vállalkozott Törökország, Izrael és Szaúd-Arábia. Ennek a részletnek megértéséhez vissza kell mennünk időben. Először foglalkozzunk Törökországgal. Modern Törökországról Mustafa Kemal Atatürk és a „Fiatal Törökök Mozgalom” (Young Turks) említése nélkül lehetetlenség. Kik is voltak a „Fiatal Törökök Mozgalom” tagjai? Ne vezessen minket félre a „török” kifejezés, mert a mozgalom lényege egy hamis zsidó próféta, Sabbatai Zevi zsidó követői a XVII. századtól kezdődően Törökországban. A mozgalom fedőneve és ál-programja a török nacionalizmus volt, hiszen nyíltan nem lehetett egy muszlim országban felvállalni a mozgalom arculatát. Mint Spanyolországban a zsidó marranók, Törökországban is látszólag áttértek mohamedán vallásra, sőt nagy részük a Hajj zarándoklatra is vállalkozott a látszat fenntartása végett. A törökök előtt ez nem volt teljes titok, ezeket a török kifejezéssel „dönek” vagyis renegátnak nevezték. Miután 1908-ban a „dönek” megdöntötték Abdulhameed II. szultán uralmát, befolyásuk és hatalmuk megerősödött Törökországban. Mustafa Kemál „dönek” elkötelezettségű volt, de hívő mohamedánként faragta ki fából a vaskarikát. Ennek ellenére hatalomra jutásának első lépése a kalifátus betiltása volt. Betiltotta a vallási iskolákat és az arab nyelvű imádkozást. Aki a parancsainak nem tett eleget, azokat megfelelő legális procedúra nélkül kivégeztette a főtereken. Más szóval a török nacionalizmus cionista parancsra, művi úton lett szítva, későbbi tervek szolgálatában. Ezt a pilótaprogramot mellesleg egy magyar cionista, Vámbéry Ármin kezdeményezte 1860-ban, aki nyelvzseni-tehetsége révén a szultán tanácsadójaként funkcionált, de titokban az angol külügynek, Lord Palmerstonnak dolgozott. Később angol utasításra megpróbált Theodor Herzl és a szultán közötti párbeszédet kialakítani Izrael létrehozása érdekében. A pántörök mozgalmak propagandistái egytől egyig cionista zsidók voltak, mint pl. a francia zsidó író, Leon Cahunk, aki az „Introduction al'Histoire de l'Asie, Turcs, et Mongols, des ...” című művel mutatkozott be, vagy az angol zsidó író, Arthur L. David, aki hasonló propagandaanyaggal debütált. A török mozgalom élén olyan ismert cionista vezetők álltak, mint pl. Vladimir Jabotinsky, aki a mozgalom kiadványait kezelte. A mozgalmat az Orosz Cionista Federáció, az amerikai B’nai B’rith és a holland királyi bankár Jacob Kann pénzelte többek közt. Csak emlékeztetőnek említem, hogy Jabotinsky volt az izraeli Irgun terrorcsoport megalkotója, annak a csoportnak, amely mintaként szolgált a mai modern Izrael terroralapú fegyveres szerveinek. De ugorjunk előbbre az időben! 2010. május 2-án az izraeli katonaság tüzet nyitott a fegyvertelen Mavi Marmara hajóra, meggyilkolván kilenc aktivistát, pár tucatot pedig súlyosan megsebesítettek. A török miniszterelnök, Recep Tayyip Erdogan élete legnagyobb színészi alakításába kezdett, műfelháborodást színlelve, Izrael felelősségre vonását követelve. Természetesen az ügy az akkor már beindított titkos izraeli-koalíciót igyekezett palástolni, főleg hogy a Mavi Marmara útját ő engedélyezte. Az egész világ lélegzetvisszafojtva csodálta bátor fellépéséért, holott Erdogan, aki az Arab Testvériség sikerekor Egyiptomban az R4BIA jellel üdvözölte az amerikai, és így az izraeli befutókat, sohasem tagadta, hogy a cionista „dönek” emlőin nevelkedett, Atatürköt tartva példaképnek. Így tökéletesen érthető szerepe a mostani szíriai tragédiában, amelyhez Izrael és Szaúd-Arábia mint amerikai partnerek együttműködnek. Az események Szíriában 2011. január 26-án kezdődtek egy tüntető letartóztatással. Ilyen csoda máskor is történt Amerikától Magyarországig. Ami ez esetben más volt, hogy gyermekeket használtak a NWO-részvényeseinek ügynökei, hogy azok erőszakra biztató jelszavakat irkáljanak falakra, amit letartóztatások követtek. Daara városában 15 gyermeket bevitt a rendőrség. Hihetetlen gyorsasággal szinte minden szíriai nagyvárosban tüntetés tört ki, mintha a 15 gyermeket bárminemű bántalmazás érte volna. A tüntetés élére a volt kommunista politikus, Jamal Atassi lánya Suheir Atassi került, aki ez esetben nem kényszerült burka hordására, hiszen akkor még a modern Szíriában ez nem volt kötelező. Érdekes módon azok a most már a saría törvényt kikényszerítő szakállas férfiak nem érezték a nyugatiasan kivetkőzött aktivista nő jelenlétét ellenszenvesnek. A tüntetések erőszakba torkolltak mind a két fél részéről. Július végére annyira megromlott a közbiztonság, hogy a kormányzat szükségállapotot hirdetett ki. Hogy mennyire szervezett volt a hatalomátvételi kísérlet, mi sem bizonyítja jobban, hogy már decemberben elesik Homsz a semmiből szerveződött „lázadó Szabad Szíriai Hadsereg” támadását követően. Ezt a tökéletesen felfegyverzett hadsereget nevezte a Nyugat „mérsékeltnek”. Két hónap múlva már Damaszkusz küzd a fennmaradásért, és már a reptéren tombol a harc. A szíriai hadsereg, első meglepetéséből ocsúdva, egyre nagyobb teret kezd nyerni, amit 2012 áprilisában egy tűzszünet követ. A párbeszéd helyett az NWO – szíriai lázadói és az Iszlám Állam – ugyancsak amerikai-izraeli és szaúdi koprodukció gyanánt életre kelt terrorcsoport vezetője, az izraeli Moszad zsidó származású tisztje, Simon Elliot (Elliot Shimon), más néven Al-Baghdadi Irakból átcsoportosít egy hadtestet Abu Muhammad al-Julani vezetésével. A csoport innen magát Jabhat al-Nusra li Ahl as-Sham csoportnak, rövidítve al-Nuszra frontnak nevezi, de lényegében az al-Kaida szíriai szárnya. A nyugati hivatalos média 2014 májusában azzal vezette félre a világ közvéleményét, hogy az amerikai pénzen támogatott Szabad Szíriai Hadsereg teljes erejével küzd az Iszlám Állam és a Nuszra front ellen. A valóság ennek ellentmondva ma már köztudott, hogy az amerikai pénz és fegyverek birtokában szinte az egész hadsereg átállt az időközben kalifátust kikiáltó IÁ oldalára, hogy maguk is embertelen gyilkosságok és háborús bűnök sorát kövesse el. Az amerikai elhárítás igen szűkszavú, ami az IÁ vezetőségi listát illeti. Ugyancsak jól eltitkolt a kalifátus anyagi és fegyverutánpótlásának vonala. Időközben az IÁ az izraeli határ közelében izraeli tisztikarral ölelkezve lett lencsevégre kapva, és a New York Times és a Jerusalem Post számolt be arról a 2000 Al-Nuszra-katonáról, akiket izraeli kórházakban gyógyítottak, hogy gyógyulásuk után visszatérhessenek Szíriába további gyilkosságokat, lefejezéseket végrehajtani. A kezdetben Líbiából a volt líbiai hadsereg fegyverzetét öröklő IÁ mára a kapott fegyverekből kikopott. Utánpótlását részben az amerikai, részben szaúd-arábiai forrásokból szerzi be. Szaúd-Arábia fegyverimportja a szíriai és iraki eseményeket követően ugrásszerűen megnőtt. A kalifátus a kiadásainak nagy részét a főleg volt kurd területek olajmezőiről szerzik be, a nyersolajat tartálykocsikkal Törökországba szállítván. Tehát Erdogan, elődei nyomdokán az izraeli terrorizmus fő támogatójává lépett elő, anyagi és politikai megfontolásokból. Törökország a mai napig félelemben él az általa lemészárolt örmény és kurd áldozatok miatt. Számára a kalifátus nemcsak olajdollárokat jelent, de a kurdok ellen egy hathatós erőt is. Számára igen kellemetlen hírként kellett elkönyvelnie, hogy az utóbbi időkben a kurdok majdnem teljesen lezárták a török-szíriai határt, ezzel elzárván a török utánpótlási vonalát a kalifátusnak. Ennek elkerülése végett az Egyesült Államok meghirdetett egy légtértilalmi zónát a török-szíriai határon, ami az utolsó csepp volt az orosz pohárban. Ez év szeptemberében az orosz hadsereg megkezdte a szíriai támaszpontját feltölteni fegyverekkel, és már a hónap végén megkezdte hadműveleteit. A cél a török határ lezárása, és a fővároshoz közeli ellenség felmorzsolása. Időközben a csecsen iszlamisták is tömegével szivárognak be Szíriába, ahol fejpénzt kapnak minden elfogott orosz katona után. Érdekes, hogy az Egyesült Államok, amely évek óta támadja a kalifátust, semmilyen eredményt sem tudott felmutatni, de most az orosz kezdeti sikereknek nemhogy örülne, a zsidó külügyminiszter, Kerry révén egy új török-szír határsáv légtértilalmat szeretne a kongresszus elé tárni. Időközben az orosz külügyminiszter megfenyegette Törökországot, hogy azonnal hagyjon fel a kalifátus támogatásával. Végeredményben Törökországon keresztül a fenyegetés a konfliktusban szereplő összes államnak szólt. Törökország, mint egy utolsó szajha, mindenben kiszolgálja az NWO-részvényeseit, és a Nyugat titkos csodafegyverét, a migráns-hullámot igyekszik minél gyorsabban útjára indítani Európa felé. Ez a támadást már egy korábban letesztelt próbafutam előzte meg. Európa sohasem csodálkozott el azon, hogy egy globálisan szervezkedésre képtelen európai cigánytömeg, amely nemzetközi szinten nem tart fent egymással kapcsolatot, miként volt képes egyszerre, mintegy parancsra elözönleni Európát, hogy ott káoszt és fejetlenséget okozzon. Az NWO emberei gondosan feltérképezték, a cigányrohamra miképpen reagálnak az európai országok kormányai, és ott, ahol az ellenkezés nagyobbra sikeredett, mint a forgatókönyvben előírt volt, a liberális dogmák bunkósbotjával lecsaptak. A próbafutam végét jelezte a lelassult cigányszétáramlás, amit hamarosan követett az igazi támadás a militáns iszlám tömegei révén. Amit az NWO részvényesei elbizakodottságuk révén figyelmen kívül hagynak, az Európa feláldozásával járó katonai segítség, amennyiben a NWO-részvényesek a BRICS-országokkal, és ezen belül Kínával kerülnének háborús helyzetbe. A világháború az idő múlásával, ahogy a leendő szereplők oldalt választanak, kezd körvonalazódni. Ez esetben az amerikai elszigeteltség már nem ad védelmet. Az orosz vezérkar nyíltan beszél arról, hogy a Yellowstone alatti szupervulkánt tervezi háború esetén nukleáris bombával berobbantani, ami már magában az Egyesült Államok majd' egész területét rombolná porig. Ezen felül az amerikai földrengés-vonalakat támadná meg, és az alacsonyan fekvő keleti metropolisokat, mint pl. New York, egy a tenger alján robbantott tengerárral pusztítaná el. Oroszországot gyakorlatilag körülvette az Egyesült Államok és a NATO, miközben Szírián és a volt szovjet tagállamokon (csupán két tagállamban van támaszpontja) kívül nincs határain túl támaszpontja. Prózai kérdés, hogy ki törekszik támadásra és ki a védekezésre. A nagy háború kitörése nem kérdés. Ami kérdés lehet, csupán az, hogy milyen hamar.
Neményi Péter
(kuruc.info)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése