2018. február 17., szombat

Kis terek nagy ötletek

Kis terek nagy ötletek
A lakás 7 négyzetméter, de ez tökéletesen megfelel neki!


Nézd meg, hogyan lehet konyha, mosdó, háló és nappali egy félszobányi helyen!
Felice Cohen New Yorkban bérel lakást. Nem kell sokat fizetni érte, mert összesen 2,17 X 3,72 m-es az egész bérlemény! Ez nem túl nagy, viszont a belvárosban van, és csak néhány méter a Central Park, a Lincoln Center és egy tucatnyi étterem.

Felice a lakás minden négyzetcentijét kihasználja! Nézd meg a videót, hogyan!

Simple life Manhattan: a 90-square-foot microstudio

Best Space Saving Ideas - Smart FurnitureEcetet öntött a vécétartályba, elképesztő milyen tiszta lett! Ezt mi is kipróbáljuk!
A fürdőszoba az a hely a lakásunkba, ahol nem szívesen takarítunk, de muszáj. Nagyon sok féle tisztítószer található a boltokban, amelyekkel kitakaríthatjuk a fürdőszobát, sokan mégis a természetes tisztítószereket használják, mert nem károsak az egészségre és sokkal olcsóbbak.

Megmutatjuk, hogyan takaríthatsz vegyszerek nélkül

 1. Fekete teából készített infúzió, 3 teafilter 2 dl meleg vízbe áztatunk, pár percig hagyjuk állni. A legjobb ablaktisztító!

2. Keverjünk össze egyenlő arányban ecetet és mosogatószert, ezzel a keverékkel bármilyen piszkot el tudunk távolítani a fürdőszobából.

3. A vízcseppeket és a lerakódásokat könnyen eltüntethetjük egy fél citrom használatával.

4. A nehezen eltüntethető foltokat ecetes vízzel tisztítsuk, kenjük be vele az adott felületet, hagyjuk rajta állni egy kicsit, majd töröljük le.


5. Ha nem szeretjük a fogkefe tartót tisztára mosni akkor tegyük a mosogatógépbe.

6. Ha a vécétartályba ecetet öntünk, hagyjuk egy kicsit állni, majd lehúzzuk a vécét, akkor eltűnik az összes baktérium, a penész és más szennyeződések.

7. A vécékefe tartójába öntsünk ecetet, hagyjuk benne állni a vécékefét legalább félórán át és a baktériumok el is tűnnek.Sugárzó melegség napi pennyt2010. december 22-én a lání

gyertyafényes lámpa sikeres működése után úgy döntöttem, hogy kőolajlámpákat kutatok.
A kerámia fűtőelem üzemanyagként történő használatának előnyei ihlettek arra, hogy a legújabb designomat, a sugárzó hőolajlámpát hozzák létre. A fém- és kerámia radiátor szerelvény majdnem megegyezik a gyertyafényes lámpával, bár a paraffin lámpaolaj nagyobb fűtőértéke azt jelenti, hogy ez a készülék több hőt termel.
Az olaj jobban ég, mint egy viaszgyertya tüzelőanyag-forrás, és a láng állandó távolságban marad a radiátor szerelvénytől.
Fontos, hogy a kanócot nagyon közel állítsuk be az üvegpohár tartó tetejéhez annak érdekében, hogy a lángot optimális méretben tartsuk. Észrevettem, ha a láng magassága meghaladja a hüvelykét, egyes szénhidrogének nem elégednek meg teljesen, és inkább a kerámia felmelegedését okozzák, és a korom problémákat okoznak.
Meglepődtem, mennyi ideig tart az égő olaj a viasz gyertyákhoz képest. Ez a lámpa minden ébrenlét órámat éget, és a tartályban lévő olaj szintje legfeljebb két vagy három centiméterrel csökken.
És a lámpaolaj olcsó! Vettem 64 folyékony ouncot 5 dollárért. Ez az én lámpámnak 2 hónapig kell tartania, vagyis napi 14-16 órát éget. A különböző lángokban is számos üzemanyag fog működni. Egyet szeretnék kipróbálni az olívaolaj. Elolvastam, hogy tiszta, lassan ég, és kellemes szagot bocsát ki.
Az üvegszálas kanóc, amelyet használok is, nem ég le, amíg alulról felfelé tüzelőanyagforrás keletkezik, és nincs cseppentő viasz vagy szénsavas rost.
Végül szeretném megjegyezni a lámpák sok dekoratív lehetőségeket. Természetesen a kerámia radiátor szerelvény festhető, ahogy az én gyertyafényes kivitelem . Egy másik nagyszerű lehetőség az, hogy az alapot aromás vagy vizuálisan érdekes tárgyakkal töltsük be, mint például a potpourri, a tengeri kagyló vagy a fenyőernyők. Ez nem csak érdekesnek tűnhet, de az olaj lassan beáramlik a tárgyak illatával. Én is egy olyan világító LED-bázis kifejlesztésén dolgozom, amely megvilágítja az olaj tartályt színes megvilágítással!
Az olaj lámpa egyszerűsége, hatékonysága és tisztasága ebben az alkalmazásban tapasztalatom szerint a legjobb választás.
Vásároljon üveg lámpatesttartókat, hogy saját olajfényű lámpatestet készítsen itt:
Frissítés: A lámpahevítő építésével foglalkozó sok érdeklődőre válaszul készítettem egy rövid videót, amely részletezi az alapokat. Élvez!


Improved "Candle Heater" Design

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése