2015. december 20., vasárnap

A kétélű kard !!!!!





A kétélű kard !!!!!



GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete a

Migráns áradattal feltöltődött .
A titkosszolgálatok az EU bármely
országában terrorakciót hajthatnak végre !!!!







VilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajnában 2014.03.07




Ukrán gladio



Az ukrán Gladio civileket öl (Gladio kill civilians) +18

Az ukrán Gladio, avagy a keleti szél vért, vagy vizet áraszt - Drábik 

Gladio: Geheimarmeen in Europa

I rapporti segreti tra America e Italia: Usa, CIA GLADIO

Die geheimen Armeen der NATO - Operation GLADIO = Terror

Im Fadenkreuz des Mossad - Die wahre Geschichte des härtesten G

Zero - Was geschah an 911 wirklich? - Doku

9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker

PETŐFI SÁNDOR ÉDESAPJA, GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN ! ? 

Drábik János, Jakab István - VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG 

долина волков гладио кино / Dolina Volkov Gladio 720p HD (200

A droid élet iskolája ~ Villás Béla

Szaniszló - a 3. Háború küszöbén - Világ-Panoráma

Akarjuk-e, Trianonban elvett földjeinket, nemzetrészeinket? - Világ-p

Szaniszló Ferenc, Drábik János - UKRÁN SZUPERTITKOS GLÁ

Világ-Panoráma - Kárpátalja újra Magyarország része lehetne! /201

Világ-Panoráma - Mit keresünk mi az unióban? - 2014.02.18.

Szaniszló - a 3. Háború küszöbén

UKRÁN - Világ összefüggések -- Szaniszló rendesen beolvas

Drábik János: Putyinnak van igaza !! - NATO's Secret Armies

Milyen titkokat adott ki Snowden az oroszoknak? - Világ-Panoráma








Drábik János: az ukrán Gládió a NATO titkos alakulata




Az elmúlt három és fél évben sok másképp gondolkodó ébredt fel, és sokan egyre tisztábban látnak a dolgok menetében. 2014 tavaszán, március első napjaiban óriási események zajlanak a világban. Ukrajnáról fogunk beszélgetni. Azt szeretnénk, ha úgy értékelnék ezeket az eseményeket – amelyek az elmúlt tíz-húsz évben gyakran lejátszódtak a világ más-más országában -, ahogy egy nemzetállamát védő önálló hatalmat szeretne a háttérhatalom ebbe az új globalizált, egységes masszába belepasszírozni.Ennek az első módszere az, hogy létrehoznak egy óriási gazdasági válságot az országban, majd egymásnak ugrasztják az embereket, végül a hivatalos legitim kormányt lesöpörve, a velük kollaboráns és illegitim csatlósokat odateszik. Ők abban a pillanatban elfogadottá válnak anélkül, hogy népszavazással megerősítenék a hatalmukat. Ezek az erők abban a pillanatban behívják az IMF-et, milliárdosan eladósítják az országot, utána a megszorító intézkedésekkel tönkreteszik a nemzetgazdaságot, a szociális hálót, és egyszerűen rabszolgasorsba tolják ezeket a nemzetállamokat. Egy idő múlva egy teljesen sematikus maszlagállam képében jelentkeznek. Ha még emlékeznek arra, hogy mit csináltak Irakban, Líbiában, mit akartak Szíriában. Mit akartak Iránban, Afganisztánban csinálni vagy a világ számos országában.
Miben különbözik az ukrán hódítás a szíriai akciótól? Látjuk, hogy Szíriát sem tudták megtámadni, mert az emberek egyre jobban ébrednek és látják az összefüggéseket. Mire jöttél rá Ukrajnával kapcsolatban?
Mivel a Leleplező című lapban rendszeresen publikálok, két-három nagyobb lélegzetvételű, harminc-negyven oldalas írást, így folyamatosan figyelem az eseményeket. Nem volt nehéz megértenem, hogy itt az ukrán Gládió bevetéséről van szó.
Pontosan mit takar a Gládió fogalma? Miről kapta a nevét, kik irányítják, mi a célja és milyen szerepet kapott Ukrajnában?
Bár, már javában működött, de csak 1990. október 24-én hallott először a világ a Gládióról. Olaszországban került napvilágra, hogy a NATO fenntart egy szupertitkos hadsereget, melynek ötlete Churchilltől származik, és Európa valamennyi országában megtalálható. Nem lehet kizárni, hogy Magyarországon is van. Churchill elképzelése az volt, hogy egy olyan titkos alakulatot kell felállítani, mely abban az esetben, ha kommunista párok szovjet segítséggel átvennék a kormányzást, legyen egy alakulat, amely szervezetten partizánháborút lenne képes folytatni a megszálló szovjet erőkkel, vagy a kommunista kormányzatokkal szemben. 1954-ben el is kezdték megszervezni.
STAY BEHIND - NATO
Úgy hívták, hogy „Stay Behind”, azaz a hátra hagyott, szuper titkos haderő. Olyannyira titkos volt, hogy a már említett ’90 október 24-ig, amikor a római parlamentben maga a miniszterelnök Giulio Andreotti ismerte be a titkos alakulat létezését. Addig az európai közvéleményben nem is tudtak róla.
Szerinted ’56-ban voltak itt is, ha már megalakultak?
Szerintem igen, és azt is elmondom, hogy ezt honnan lehet tudni. 1956. október 23-án első éves joghallgató voltam. Nem akarok ebbe bővebben belemenni, de természetesen ott voltam. Végig mentünk a Petőfi szobortól a Kossuth térig. Innen átmentem a rádióhoz, ahol két tűz közé kerülve a Múzeum kert kerítésén keresztül mentem ki a Kálvin térre, ahol már osztogatták a fegyvereket. Kiderült, hogy akárhová mentem, már kaphattam volna bármilyen fegyvert. Délután négy órára a fegyverraktárak őrzése, mintha egy gombnyomásra megszűnt volna. Van egy könyv, ami most jelent meg magyarul, nekem angolul van meg. Ebben le van írva, hogy Izrael, Franciaország és Anglia készült a Szuezi csatorna visszavételére. Szovjetunió volt az egyetlen erő, ami ezt megakadályozhatta volna. Az előbb említett három ország érdekelt volt abban, hogy lehetőleg Magyarországon ne csak egy tüntetés legyen, hanem egy fegyveres akció is kibontakozzon. Olyasmi, ami leköti Szovjetuniót és nem teszi lehetővé, hogy Szueznél beavatkozzon. Ez egyébként be is következett. Szovjetunió ugyan küldött határozott hangú tiltakozó jegyzékeket, de valójában a szuezi hármas akciót – arról volt szó, hogy Nasszer államosította azt a Szuezi-csatornát, ami lényegében Rothschild tulajdonban volt ugye – különböző okokból az az Amerika állította le, amely szintén megbénult állapotban volt. Egyrészt november 4-én választás volt, másrészt a Külügyminiszter kórházban volt. Végül is Amerika állította le ezt az akciót, mert különböző okokból nem volt érdekük az, hogy ott ez a konfliktus legyen. Ezt most azért említem, mert igen a Gládió segítségével intézték el azt, hogy Magyarországon az összes fegyverraktárt őrzés nélkül hagyták már délután négykor. Csak annak nem volt fegyvere, aki nem akarta, hogy ne legyen fegyvere.
56 nekünk egy szent dolgunk, és látjuk, hogy egy felsőbb érdek milyen módon irányított. Abban a pillanatban, hogy már nem volt érdekük oda dobtak minket a Szovjetuniónak.
Még két fontos dolgot akarok a Gládióról. A Gládió irányította Németországban a Rote Armee Fraktion-t. Ők is gládiósok voltak. Ugyancsak a Gládió irányította Olaszországban – és ezt Francesco Cossiga, és Giulio Andreotti miniszterelnök is kénytelenek voltak elismerni – a Vörös Brigádokat.
Andreotti, Cossiga
Amely Vörös Brigádok számos terrorcselekményt hajtottak végre. Többek között meggyilkolták azt az Aldo Moro-t, akit egyébként mikor még miniszterelnökként Washingtonban volt, a szállodájában felkeresett Henry Kissinger, aki akkor nem volt más, mint Amerika külügyminisztere és azt mondta, ha nem változtat a politikáján, akkor az életével fizet érte. Tulajdonképpen Kissinger már megmondta, ugyanis Aldo Moro, mint keresztény demokrata politikus nem akarta átvenni a pénzhatalmi világ elitnek a világstratégiáját. A saját útját járta, keresztény politikus volt. A pénzhatalmi világ elit erősen keresztény ellenes. Visszatérve ’90-re. Nekem akkor az amerikai vezetés azt mondta a Szabad Európa Rádiónál, amikor előjött ez a Gládió téma, hogy „ mr. Drabik, a lehető legtárgyilagosabban, minden információt többszörösen leellenőrizve, felelősségteljesen dolgozza fel ezt a témát.” Én ezt a Magyar Osztály akkori vezetésével összhangban, de az utasítást az amerikaiaktól kapva, meg is csináltam. Nekem a Gládió egy ismerős dolog, mert hiszen akkor kénytelen voltam beleásni magam.
A Gládió a NATO titkos szervezete, de a NATO egyértelműen amerikai fennhatóság alatt volt, van és lesz. Tehát, ha kellett valamit tudni a Gládióról ők mindent tudtak.
Ez nem Gládió. Csak rajta ragadt az olasz név. Minden országban másképp nevezik. Azért ragadt rajta az olasz név, mert Olaszországban került a nyilvánosság elé. Egyébként a Gládió kettős tőrt jelent.
GLADIO
Van egy kérdésem, teljesen nem ide tartozik. Sztálin által a szovjet hadsereg vonul Európa felé. A hadsereg mögött van még egy hadsereg és ha nem megfelelően vonulnak, akkor hátulról lövik az embereket. Ehhez mi köze van a Gládiónak, vagy ez a Sztálin saját alakulata volt?
Ez azért volt, mert nagyon gyakran nem kellően kiképzett katonák voltak. A katonák két lehetőség közül választhattak, vagy a németek lövik le őket, vagy pedig a Sztálin biztonsági erői.
Február 18 Kijev. A megegyezést követően nyolcvanhat embert lelőnek. Honnan? Ki?
Na, ez az. Megegyeznek, de nézzük csak meg, hogy kik is egyeznek meg. Ott volt Radoslaw Sikorski lengyel, Frank-Walter Steinmeier német és Laurent Fabius francia külügyminiszter. Tulajdonképpen az Európai Unió kötött egy olyan fair megegyezést, hogy majd decemberben lesz egy választás, és akkor választanak új elnököt, de ez nem felelt meg a NATO-nak. Victoria Nuland külügyi államtitkár szó szerint azt mondta, az Egyesült Államok kijevi nagykövetének, hogy fuck the EU”. Ha valaki tud angolul, az tudja mit jelent.
A NATO nem EU azt mondod. Ki irányítja a NATO-t, kinek kell Ukrajna, ki az, aki egyelőre nem hajlandó elfogadni egy diplomáciai megoldást? Az emberek békében hazamennének az utcáról, és a decemberi választásoknál legitim kormány lenne, amit az emberek szavaznak meg. Február 18, ki lövi hátulról az embereket?
Mindig annál van a döntő szó, akinek hadserege van. Hogy a NATO mögött ki áll? A NATO-ban a döntő szó az Egyesült Államoké, mely egyértelműen a legnagyobb erőt jelenti. Na de az Egyesült Államok kié? Az meg a pénzhatalmi világ elité, mert olyan pénzrendszert kényszerített az államok feletti nemzetközi pénz kartell, amely pénzrendszer révén, tulajdonképpen a szuper gazdag bankár dinasztiák irányítják az Egyesült Államokat. Csak az lehet döntési helyzetben az Egyesült Államokban, például az kerülhet a Fehér Házba, akit ők kiválasztanak és eladnak jó pénzért a választóknak. Tulajdonképpen, ha végig megyünk, hogy úgy mondjam a függelmi láncolaton, akkor kikötünk a szuper gazdag bankár dinasztiánál.
Ha egy drága Rothschild, vagy Rockefeller gyermek, asszony, vagy lány azt mondja, hogy nekem kell Ukrajna…
Bizony meg is nevezhetjük ezt az illetőt: Nataniel Rothschild. Ő jelenti az első számú embert a pénzhatalmi világ elit nagyhatalmú, de zárt körében.
Nataniel Rothschild azt mondja, nekem kell Ukrajna?
Szimbolikusan használtam a Nataniel Rothschild nevét, mert egyáltalán nem biztos…
János, tegyük ki a csizmát az asztalra. Ki lövi az embereket hátulról?
Na jó, még egyszer megmondom, hogy ki lőtt. Ugyanúgy, ahogy Európa számos országában, úgy Ukrajnában is megszervezték a NATO titkos alakulatát. Itt nem gládiónak, hanem Ukrainian National Assembly – Ukrainian People’s Self-Defens, vagyis UNA-UNSO-nak nevezik. Központjuk Lvivben van. Van egy pártjuk is a Szabadság (Szvoboda) Párt. Ez egy szélső jobb oldali párt, ezt tudták megszerezni.
UNA UNSO
Az első világháború alatt a sztálinista szovjetunió Kaganovics és Hruscsov is benne volt. Gyilkolták az ukránokat, úgyhogy amikor jöttek a németek, a hitlerista csapatokat felszabadítóként fogadták és közel egymillió ukrán állt át, nem is a német hadseregbe, hanem az SS-be. Ukrajnában egy rendkívül erős – és ezt sem szabad megemlítés nélkül hagyni – erősen antiszemita szélsőjobb van. Ezek zsidógyűlölők. De mégis, ha bizonyos fontos célokat, a nemzetközi világstratégiák szempontjából, hogy Ukrajna az övék legyen, akkor ezeket a szélsőjobboldali és antiszemita csoportokat is megszerzik.
Nagyon fontosat mondtál ki, hogy nekik a zsidóság ilyen szempontból nem számít, mert bármikor akár egy zsidó ellenes csoportot támogatnak.
A pénzhatalmi elit a kis zsidókat bármikor feláldozza, ha ez az érdeke. Ezt a zsidó kutatók is tudják. Kiváló, nagy tiszteletre méltó közéleti személyiségek vannak még Izraelben is nemcsak a diaszpórában lévők, akik ezeket elmondják. Én rájuk hivatkozom. Visszatérve, hogy mi történt február 18-án. Nem tetszett a megegyezés a NATO-nak és ezt fel akarták bontani. Lvivból átvezényelték az orvlövészeket, és miközben a tüntetők mentek a pajzsokkal Janukovics testőreivel szemben, szépen hátulról nyolcvanhatot az ukrán Gládió a NATO jóváhagyásával lelőtt. (95 áldozat volt és a rendőrök között is számos áldozat volt, mindkét csoportot ugyanazzal a lövedékkel ölték meg. a szerk.)
Nehogy már béke legyen…
Ezt aztán szépen a Janukovicsra kenték, akinek lényegében el kellett menekülnie. Mert ők azt akarták, hogy a saját emberük kerüljön pozícióba. Azonnal megindult, hogy a Nemzetközi Valutaalap nyomja a gyalázatos, fosztogató hitelét. Először is azonnal jöttek a követelések: kétszeresére emelni az energiaárat, megduplázni az élelmiszer árat, csökkenteni a fizetést. Az összes megszorítás, amit a pénzhatalmi világ elitnek ez a gyalázatos intézménye. Nem az intézmény gyalázatos, hanem amire használják. Azonnal megjelent a vérszipolyozó, bankár kaszt és ezért kellett az oroszokat elküldeni. Az ukránok meg vannak hülyítve. Egyrészt a Gládió bűnei a Janukovics nyakába vannak varrva. Jó a Janukovicsnak van egy nagy bűne, de az az összes többi ukrán vezetőnek is a bűne, hogy korrupt.





Szaniszló Ferenc és Drábik János ajánlásával


(video) – Óriási leleplezés –


A Gladio, a NATO terrorkülönítménye


a kijevi tömeggyilkos





Kiev updateFurcsa módon az új kijevi vezetés ellenzi, hogy kivizsgálják: valójában ki is lőtt a tömegbe a Majdanon? Ki követte el a szokatlanul véres orvlövészetet? Mely népirtás végül kiprovokálta a kormányváltást, a törvényes elnök elűzését, a nyugat barát és orosz ellenes hatalom győzelmét. Noha a negyven egynéhány milliós Ukrán középhatalomnak mindössze tíz-húsz ezer lakosa vett részt a majdani tüntetéseken.

És itt jön be a képbe a Gládió. Ezt a titkos terrorszervezetet annak idején, még 1950-ben az USA és a nyugat azért hozta létre, hogy ha a Szovjetunió megtámadná és megszállná Nyugat-Európát, vagy annak egy részét, a szovjetek megszállta nyugati államokban a Gládió gerilla háborút folytatna, szervezné az ellenállást és terrormerényletekkel gyöngítené az ellenséget: az oroszokat, és azok kiszolgálóit. Ám a Gládió, ez a NATO keretein belül a legteljesebb titokban működő, jól kiképzett s felfegyverzett ügynökökből álló haderő végül nemtelen ügy kiszolgálójává züllött: mivel a szovjetek nem szállták meg Nyugat-Európát, majd szét is hullott, a feleslegessé vált titkos különítmény a globális pénzügyi háttérhatalom zsoldosseregévé szerződött, és a szervezett magánhatalom gazdasági, pénzügyi, politikai érdekeiben vett részt az elmúlt évtizedekben puccsok, merényletek, politikai gyilkosságok, belső rendbontásokat és hatalomváltásokat kiprovokáló tömeggyilkosságok végrehajtásában.”


VilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajn

Peter R. De Vries - Gladio

3 hozzászólás “Szaniszló Ferenc és Drábik János ajánlásával (video) – Óriási leleplezés – A Gladio, a NATO terrorkülönítménye a kijevi tömeggyilkos”

  1. Na most le van irva És? Felelőségre vonás? És/vagy feloszlatás? És mennyi egyébbről nem tudunk! Végülis mindegy, mert semmit nem tudunk tenni ellene! Ez a sokkoló!

Korrupt politikusok kivégzése



  1.  Katona János
    Most ,hogy nyíltan beszélünk e – NATO terrorista szervezetről , és mint látjuk válogatás nélkül gyilkoltak , hogy a pénzhatalom érdekei érvényesüljenek , és , hogy kiprovokálják Oroszország bekapcsolósását az eseményekbe , hogy aztán nemzetközileg beavatkozhassanak, és akár egy újabb világháborúig vigyék az eseményeket , hát mit ne mondjak nagyon meg vagyunk mi vezetve , és a háttérből azt csinálják amit az ő érdekeiknek legjobban megfelel , ezért ha kell gyilkolnak , gyilkosságok sorozatát hajtják végre a gyanútlan hiszékeny tömegen. Mire kitudódik ők már felszívódnak , és csak a halottak jelzik a valóság sötét árnyékát . És akkor felmerül újból a kérdés miért nem gyilkolják meg azt a 300 családot aki eddig két világháborúba , és számos helyi háborúba vitte az emberiséget , és tette mindezt bántalmazás nélkül , de a Hitleri csapatott likvidálták , hol ott nekik is a vérbíróság előtt kellet volna felelniök ezekért a holokamukért , és arról nem is beszélünk , hogy az emberiség nyakába akasztottak egy kommunista hóhér zsidóságot , kik újabb százmilliót gyilkoltak meg a demokrácia jelszava alatt.
    Mint látjuk az összekötő kapocs mindenütt a zsidó terrorista volt , csak azért mert nem beszélnek róla ez még megtörtént , és mélyen fedésben mindenütt ez motiválta az eseményeket . Mint látjuk Európa minden országában megalakították a gládiot más más néven , de működik , és ha kell oda rendelik ezt a NATO terrorista csapatot ahol akciót kell végrehajtani , és ők a hóhérok végre is hajtják az akciót . Mint ahogy a filmen is elemzik a dolgokat a háttérhatalom eszközei lettek ezek a jobb sorsra érdemesült titkos társasági emberkék kik így egy gyilkosság BT tagjaivá züllöttek le , és pénzért az anyjukat is agyon lőnék .
    Mint láttuk működtek ők nálunk is , hisz a cigány gyilkosságok az ő lelkiismeretükön szárad , és ezek a balekok akiket elkaptak még csak nem is beszélhetnek róluk, mert akkor Gyurcsányig érnének a szálak , és nem álltak volna meg Daróczi Dávidnál . A titkos szolgálatoknál is volt valami kapirgálás , de ott is elfedték az igazi bűnösöket, mert a Magyar országi gládiót , nem szabad felfedni , még kell egy polgárháborús eseményhez a száll .
  1.  Katona János
    Egy újabb viszonyítási pont a nagy politikában , a végső cél Oroszország című leigázás művészetében . A gyermeknek nevelt Európai kamatrabszolga ébredezik csipke rózsika álmából , és rácsodálkozik a valóságra , és a bankárkaszt mesterkedésére, és mint a hall csak tátog és alig kap levegőt pedig ez a valóság.

A mai napig mindenhol az AVH-sok gyerekei ülnek a legkomolyabb

A vérbíró, Vida Ferenc - 1. rész

A vérbíró, Vida Ferenc - 2. rész

A Nagy Imre per, 1958 - "Súlyos tévedés áldozata vagyok, kegyelm

http://www.youtube.com/watch?v=rE2XApSp0cc

Orbán Viktor - Nagy Imre újratemetése 1989.06.16. TELJES!!!!

A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr






(Cionista) zsidó összeesküvés Kijevben is?





Posted on 2014/03/06Szerző: Admin
Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán “forradalomról”. 
A dotoho.blog.hu irásából megtudhatjuk, hogy a Majdan mögött  külföldi katonai táborokban  kiképezett, ukrajnai zsidók állnak!
Ukrajna: a Jobb Szektor tagjai zsidók
Ugye azon nem már senki nem lepődik meg, hogy a Jobb Szektor szerint a Janukovics kormány zsidó, amely elárulta Ukrajnát (kép). A Jobb Szektor szerint Klicskó és Jacenuk is zsidók és elárulták Ukrajnát. Janukovicsék szerint Kijev utcáin náci horda tombolt, amely elárulta Ukrajnát. A Szabadság Párt megköszönte a Jobb Szektornak a harcot, mert amit tettek, azt lehet hazafiságnak nevezni. És a kör bezárul, a minap megtudhattuk: a Jobb Szektor tagjai zsidók, a Berkut pedig náci!
201402211806_ukrajinska-vlada.jpg
Hétfőn én dicsértem meg a cseh közszolgálati televíziót, mert színvonalas műsorokkal tájékoztatta az ukrán eseményekről a tévénézőket. De csak nem bírta ki ez a csatorna sem propaganda nélkül, igaz, ellenkező előjellel. Történt mindez a ČT24 február 20-i Horizont elnevezésű, egy órás speciális háttérműsorában. Kubala műsorvezető egy ukrajinistát mutatott be nekünk, nézőknek. Valentyna Lyulya a Nemzetközi Kérdések Társaság tagjaként mutatkozott be, aztán máris belefogott. Csehül értő olvasóink számára embedeltem a kérdéses részt:

Ukrajina: Pravý Sektor jsou Židé



Az ifjú vendég hamarosan ecsetelni kezdte milyen barbár cselekedeteket hajtottak végre a Berkut emberei, akiket nemes egyszerűséggel csak a nácikhoz hasonlított. Amikor Kubala műsorvezető párhuzamba állította a Berkut túlkapásait a tüntető radikálisok szélsőséges cselekedeteivel, a stúdió-vendég kikérte magának az összehasonlítást, mert szerinte a Jobb Szektor tagjai nem banderisták, hanem zsidók! Ezt itt kétszer is visszascrolloztam, jól hallom-e. Jól.
A láthatóan meglepett riporter is érdeklődött, akkor ez most így hogy. Megtudhattuk, hogy Kijev utcáin a Tryzub szervezet tagjai, ukrajnai zsidók harcolnak, akik valamikor régen elhagyták Ukrajnát, de most visszatértek harcolni. Ezek az emberek állítólag az izraeli hadseregben (Zahal) voltak kiképezve. Kapkodtam a fejem, de már ott gyanút foghattam volna, amikor Lyulya a Russian Today fegyveres tüntetőket mutató felvételeit úgy kommentálta, gyanúsak, mert egyetlen egy másik csatornán sem látta a felvételeket.
A Zahal hivatalos oldala itt elérhető. Behívott vendégünk gyorsan közli azt is, hogy az Euromajdan egyik vezető alakja, Josef Zisels, az Ukrán Zsidó Szervezetek Szövetségének vezetője is egyben azt nyilatkozta, hogy együttműködik a Jobb Szektorral. Miről lehet akkor még most itt beszélni? – kérdezte a vendég, mire Kubala műsorvezető csak ennyit mondott, semmiről, mintha ezzel minden világos volna és berekesztette a beszélgetést.
(dotoho nyomán)
Bal-Rad komm: “Keresd a nőt”-azaz: MINDEN KRIZIS ÉS CIRKUSZ MÖGÖTT OTT ÁLLNAK A ZSIDÓK! Ez a fenti blogbejegyzés szerint is igy igaz.
Az ukrajnai felfordulásból nehezen is maradhattak ki számarányuk miatt, viszont még ettől nem kellett volna nekik a kezdeményező- finanszirozó-szervező-irányitó szerepet bevállalni! De megtették, bevállalták!
Az ukrajnai felforgatásban játszott szerepük alapján kijelenthető:MINDEN CSOPORTBAN JELEN VANNAK-ÉS OTT VOLTAK UKRAJNA GAZDASÁGÁNAK BEDÖNTÉSÉBEN, AMI SZOCIÁLIS VÁLSÁGHELYZETET EREDMÉNYEZETT, AZ PEDIG RIBILLIÓT!
A ribillió szervezésében és kivitelezésében vállalt szerepük pedig világosan bizonyitja: Szvoboda vagy Jobb Szektor, Udar vagy Batykivscsina-teljesen mindegy. Mindegyik csoportosulásban jelen vannak, mindegyik csoportosulásban vezető-irányitó szerepet játszanak. Szélsőjobbos vagy náci mozgalom? Teljesen mindegy. A cél, hogy MINDENT ŐK IRÁNYITSANAK!
EGYETLEN CÉL ÉRDEKÉBEN!
Igy volt ez az első vh. idején. Igy volt ez az oroszországi szocialista forradalom idején (Trockijék) Igy volt ez Hitler hatalomra jutásakor. De igy volt ez Magyarországon 56-ban is.
Mindig-mindenhol ott voltak, és igyekeztek a kezdeti zavarok letisztulása után megragadni az irányitást.
Egyetlen ország volt képes izolálni a törekvéseiket. A Sztálin vezette Szovjetúnió! Amely majd háromnegyed évszázadon keresztül dacolt a cionista törekvésekkel.
Nem is tudják ezt megbocsájtani az egykori Birodalom magjának-Oroszországnak. A végső cél ugyanis Oroszország megkaparintása. Ehhez az első lépést véghezvitték a Közép-Kelet-európai rendszerváltásokkal, és a Szovjetunió szétzüllesztésével.
A második lépés most van folyamatban. Grúziában “árnyékra vetődtek”-de nem adták fel! Most Ukrajnán keresztül kivánnak közelebb hatolni a hőn áhitott célhoz-Oroszországhoz!
Mindenki számára világos ma már, hogy az ukrajnai felforgatásban milyen szerepet játszottak-játszanak.
Ne lepődjön meg azon senki, hogy ők a “majdanisták”!
Tegnap, a Russia Today cikkében emlitett telefonos párbeszéd a kijevi orgyilkosságok elkövetőinek leleplezéséről-amelynek illusztrációja a Youtubeon volt elérhető-a közzétételt követő fél óra után már elérhetetlen volt.  Iszonyatos leleplező erővel birt!
Kétsége senkinek ne legyen: Ukrajna egy részét megszerezték! Hogy mekkorát?-még elválik! Az biztos viszont, hogy célt most nem értek. Csak részsikert!
Hogy meddig fognak tudni eljutni?-hamarosan kiderül.
De!
Ha bárki is azt hinné, hogy akár a “régi” (egy hónappal ezelőtti)-akár az új kijevi vezetésben ill. a felforgatásban játszott és betöltött szerepük Ukrán “sajátosság”-az téved!
OTT VANNAK MINDENÜTT!
ÉS ITT VANNAK MINDENÜTT! NÁLUNK IS!
Szinte mindegyik politikai maffiánkban jelen vannak, és MOZGATJÁK! A “baloldali” és jobboldali pártokban egyaránt jelen vannak! Bizony ám!
És nemcsak ott! És nem csak a pénzterületen, nemcsak a gazdaságban.
Erőszakszervezeteinkben is ott vannak, de jelen vannak az ilyen-olyan őrző-védő bandáik is!
Amikre bizony-talán-már hamarosan szükség is lesz! Úgy, mint a Majdan “harcosaira”!
Orvlövészek és felforgatók formájában!
Mert ugyan Magyarországot megkaparintották!-de túlzásokba estek!
AMIK MIATT MAGYARORSZÁG EGY “ANTIMAJDAN” ELŐTT ÁLL!
Ne lepődjünk meg hát Tisztelt Magyar Honfitársaink, ha nemsokára Magyarországon is orvlövészek ritkitják a MAGYAROKAT!
MERT MÁR ITT VANNAK!





Amerikai hadihajók és tengeralattjárók a Fekete

-tengeren


Posted on 2014/03/11Szerző: Admin
A mai napon Oroszország külügyminisztériuma felszólitotta az USA-t, hogy adjon magyarázatot a Fekete-tengeren megjelent 17 “felségjelzés” nélküli hadihajó és három nukleáris tengeralattjáró ügyében.


Az amerikai külügy válasza szerint ezek a haditengerészeti erők “valószinűleg a Majdan önvédelmi erői”!
Obama cinikus megjegyzése a dolog kapcsán pedig: “Bármelyik boltban lehet vásárolni repülőgép-hordozó és tengeralattjáró látszatát keltő öltözéket”
Várható, hogy Oroszország is be fog tehát vásárolni valamelyik USA-közeli partmenti ruhásboltban néhány kelléket, és kezdődhet az álarcosbál!
IGY BORITHATJA LÁNGBA-ÉS PUSZTULÁSBA A VILÁGOT EGY MARÉKNYI ZSÁKMÁNYÉHES ZSIDÓ BANDITA!
(Bal-Rad info)






A végcél: Oroszország







|
Bevezető - Elemzésünknek, mely része az Európai Egyesült Államok létrehozásáról szóló tanulmányunknak, önálló címet adtunk, ugyanakkor szervesen kapcsolódik hozzá, és vele szorosan összefüggő egészet alkot. Az önálló címadással a téma súlyosságát és jelentőségét kívánjuk hangsúlyozni.
Ez az írás egy lehetséges jövőképet vetít előre, amely jelen időben még fikciónak tekinthető, de a világban zajló folyamatok pillanatnyi állapotát és irányát tekintve kutatóink és elemzőink megítélése szerint valószínűleg bekövetkezik. Ebben is, mint minden modellalkotásban, a tévedés lehetősége fenn áll, tekintettel arra, hogy olyan sokváltozós képlet felállításhoz hasonlít, melynek elemeit matematikai pontossággal meghatározni a jövő vonatkozásában nem lehet. Mivel Mozgalmunk nem rendelkezik (még...) az államok kormányai számára rendelkezésre álló hírszerző és információs apparátussal, ezért elemzésünk teljes egészében a nemzetközi sajtó hírein és a Világháló által megszerezhető információkon alapul. Mindazonáltal megjegyezzük, hogy ma már az államok és kormányok által fenntartott hírszerző ügynökségek is kilencven százalékban ezt a munkamódszert alkalmazzák, és csak kisebb részben hagyatkoznak a hagyományos hírszerzői tevékenységre, egyrészt anyagi okokból, másrészt 'kényelmi' okból valamint az információ ilyen módon megszerezhetőségének gyorsasága miatt.
Természetesen bajtársaink ezt a munkát szabadidejükben, minden anyagi támogatás nélkül végzik, így nem vállalkozhatnak arra, hogy a hivatalos szerveket 'felülmúlják' – bár ha mégis így történne, az bizonyára nem a véletlen műve. Az általunk felvázoltakat soha egyetlen politikai vezető, elnök, vagy miniszter nyilatkozatában nem jelentette ki, és nem is utalt rá egyértelműen, ugyanakkor egyes politikai és közéleti szereplők megjegyzései megerősítik következtetéseinket. Bár az Európai Unió megalapításakor a hosszú távú célokkal kapcsolatban az volt a hivatalos változat, hogy olyan európai rendszert kell létrehozni, ami felveszi a versenyt az Amerikai Egyesült Államok gazdaságával, az Unió politikájának már a kezdetektől minden eleme azt mutatta, hogy az Európai Unió létrejöttével az európai nemzetek sorra ugyanazon erővel szemben kerülnek alávetett helyzetbe, ami az Amerikai Egyesült Államok gazdaságát és társadalmát is mozgatja. A nyugati gazdaságok fokozatos összehangolása és politikai, ideológiai összhangja sokak számára egyértelművé tette azonban, hogy a végcél nem az Egyesült Államokkal szembeni ellensúly létrehozása, hanem azzal egységben egy olyan rendszer létrehozása, ami a korábbi céloknak megfelelően kellő gazdasági és katonai erőt tud kitermelni az Oroszországgal szembeni hatékony fellépésre. Jelenleg is Oroszország természeti kincseinek megszerzéseire törekszenek azok az erők, amelyeknek a hidegháború idején az Egyesült Államok elsődleges eszköze volt. Ma eszköztáruk részét képezi a NATO tagállamok többsége, és a válságpánikkal egységesíteni akart európai rendszerek.

Szemben Oroszországgal - A Nyugat (cion-imperialisták) törekvései
1. Politikai út - Oroszországban a hatalom megszerzése 'demokratikus úton', a választásokon elindított politikai jelöltjeik által, a putyini vezetés kiszorításával. Például a cionista bankárelit által támogatott Prohorov, vagy a bebörtönzött zsidó Yukosz-vezető és hasonlók hatalomba juttatásával. Korábban a jelcini vezetés ideális lett volna számukra, csakhogy a Putyin mögött álló erők még időben észbe kaptak.
2. Katonai út - A nyugati titkosszolgálatok által felbiztatott és támogatott nemzetiségi, vallási szeparatista csoportok által polgárháborús helyzet előidézése, az ország területén élő nemzetiségek föllázítása az orosz vezetés ellen, a közép-ázsiai államokban a 'líbiai forgatókönyv' megismétlése, az orosz érdekszféra államainak 'leválasztása' az orosz birodalomról, Oroszország teljes bekerítése, és végső esetben a katonai invázió, amelyet a líbiai forgatókönyv előzhet meg. McCaine szenátor líbiai nyilatkozata alátámasztja azt, hogy ezzel az utóbbi lehetőséggel valóban számolnak, sőt minden bizonnyal aktívan dolgoznak rajta. Ezért kell nekik az úgynevezett rakétavédelmi pajzs is, hogy a valószínűsíthető orosz válaszcsapást lehetőség szerint vagy kivédjék, illetve ha teljesen nem is tudják elhárítani, hatását legalább az EU peremvidékére korlátozzák - igen, jól gondolják, ez Magyarország lenne.
Frissítés: Elemzésünk elkészítése után pár héttel, a háborús előkészületeket alátámasztó információkat kaptunk >>
Az előzmények – amiért az imperialisták kudarcot vallottak a politikai (békés) úttal
Nem megalapozott az az elmélet, miszerint egy átmeneti korszak törvényszerű nehézségei sújtanak bennünket és az egész nyugati világot - amelynek hatásai az egész bolygónkra kiterjednek. Hazánkban a szocializmusnak nevezett államkapitalizmusból a klasszikus kapitalista rendszerbe való átmenetnek minden különösebb nehézség nélkül kellett volna megtörténnie, mert a termelési feltételek javulása a struktúra kis változtatása mellett nagy termelékenység növekedést eredményezhetett volna. Ám pontosan ez volt az a lehetőség, melyet egyetlen nyugat-európai ország, illetve az EU soha nem fogadott volna el. Nekik már húsz évvel ezelőtt sem versenytársakra, hanem felvevőpiacra és olcsó, kiszolgáltatott munkaerőre volt igényük, valamint az olcsón megvásárolható állami tulajdonokra. Erre alapozva egy óriási komplex európai termelő rendszer kiépítését tervezték, amely a multinacionális cégek vezetésével világviszonylatban is elsők közé emelkedhetett volna. A világpiaci részesedés ebben az esetben kiemelkedőnek ígérkezett. Két tényező miatt nem valósult meg ez a nagyszabású terv. Oroszországot nem sikerült legyűrni, és Kína fejlődése sokkal gyorsabb volt, mint amire számítottak. Az Oroszországgal kiegészült Európai Unió 600 milliós lakosságával, jól képzett munkaerejével, kimeríthetetlen nyersanyagkészletével, magas technológiai tudásával maga mögé utasította volna az USA-t, és Kínát.
Ez a terv Magyarországon bukott el. Itt történt meg elsőként a változás 1990 után, és a modern, a szociális kérdésekre érzékeny kapitalizmus helyett a legbrutálisabb rablókapitalizmus szabadult rá az országra. A szocialista rendszer bukása után, az 1990-ben elsőként hatalomba került kormány (Antall-kormány), és az őket követő teljes politikai garnitúra árulásával az országra nézve tragikus következményekkel járt mindez, de egyben felnyitotta a szemét azoknak az országoknak, melyek árgus szemekkel figyelték a "legvidámabb barakkban" történteket. A környező országokban Magyarországra hivatkozva tettek tönkre amit tudtak, mondván, ha a magyaroknak ez így jó, akkor ti miért ellenkeztek? Akkor még volt az országnak akkora tekintélye, hogy ezt az érvet többen el is fogadták.
Oroszország Gorbacsov és Jelcin alatt hajlott volna a függetlenség feladására, de a népi ellenállás, a nemzeti kommunisták lázadása és a csecsen háború késleltette ezt a folyamatot. Közben Magyarország politikailag, gazdaságilag és erkölcsileg összeomlott, elrettentő például szolgálva az EU módszereiről. Putyin és a mögötte álló erők az utolsó pillanatban léptek fel, és propagandájukban a magyarországi helyzet ismertetése meghatározó erejűvé vált. Kellett ez az elrettentés, mert a népi vagyon jó része már náluk is a kapitalisták (oroszországi, többnyire zsidó származású oligarchák) kezébe került, és ezzel tudtak hatni a megvezetett tömegekre. Ezért Oroszországban a hatalom megszerzése a magyarországihoz hasonló 'demokratikus úton', a választásokon elindított politikai jelöltjeik által hosszú időre lehetetlenné vált. Azonban az ilyen irányú törekvéseiket továbbra sem adták föl, mivel a bankárelit által támogatott Prohorov, vagy a bebörtönzött Yukosz-vezető és hasonlók hatalomba juttatásával folyamatosan próbálkoznak, ám a putyini államvezetés nagy támogatottságot élvez és kicsi az esély a hatalomból való kiszorítására politikai úton.
A jelcini vezetés leváltását Putyinra, a mögöttes erők taktikázását a terjedelem miatt most nem részletezzük, de a történet önmagában is megérne egy tanulmányt.
Alapos áttekintés után kijelentjük, hogy a világban a III. világháború már zajlik. Ezzel kapcsolatban nem csak a néhány háborús övezetre gondolunk, hanem az új típusú háború különböző megjelenési formáira is. A szocialista tömb összeomlása után az európai és a világpolitikát nagyjából 2000-ig a közös pontok keresése határozta meg. A központi kérdés az anyagi haszon volt. Kínától az Egyesült Államokon át Oroszországig, az EU-ban, a periférikus országokban mindenütt. Látható volt, hogy az úgynevezett lator-államokat mindenki igyekezett magára hagyni, legyen az Kuba, Észak-Korea, vagy bármelyik. Nem törődött velük senki, mert a közös pontok keresése volt a lényeg. Ennek a közös pontnak a megtalálása azon a közös alapon nyugodott, hogy a gyárak termeljenek, és azt az emberek megvegyék. A gyáraknak olcsó munkaerő kell és rengeteg alapanyag. Az olcsó munkaerőt megtalálták először Kelet-Európában, majd a Távol-Keleten, az olcsó alapanyagokat pedig a kifosztandó országokban, és az új vadnyugaton, (vadkeleten) Oroszországban. Történt azonban valami és ez a valami okozta a jelenleg zajló III. világháborút.
Az orosz-szovjet birodalom elárulásakor az orosz népet, és az orosz katonaságot a zsákmányszerző Nyugat mély nyomorba döntötte. A korábbi megállapodásokat és ígéreteket megszegve a NATO az orosz birodalom határáig nyomult előre – ugyanis ez volt annak a háttér-megállapodásnak az egyik pillére, hogy a Szovjetunió feladta Közép-Európáig nyúló protektorátusát és megszűnhetett a Varsói Szerződés is. A magára büszke Oroszországot olyan mélyen alázták meg, ami sokkal rosszabb volt, mint a trianoni, vagy versailles-i béke. Az orosz népet butának bélyegezték, az orosz hadsereget közel nullává züllesztették. Szándékosan olyan háborúba taszították, amelyben a veszteség megalázó volt: az első csecsen háborúba. A katasztrofális gazdasági helyzet miatt hagytak több ezer oroszt meghalni, nem volt pénz megfelelő tüzérségi, légi támogatásra, hogy a veszteség jól dokumentálható és világgá kürtölhető legyen. Az orosz katonák a mocsárrá változott ideiglenes laktanyákban laktak, a szállásuk és ágyaik elsüllyedve a sárban. Oroszország a világon első lett az alkoholfogyasztásban. Betörtek a drogok, az alvilág teljesen eluralkodott, ezen kívül megkezdődött a vadkeletté válás, a szabad rablás. Oligarchák uralták és ölték a népet mint amolyan maffiavezérek, az orosz termékek gyártása leállt, senki nem vett semmit onnan. A gazdaság mélyrepülésbe kezdett.
2001 október 4-én, a szeptember 11-ei jól ismert események után három héttel, a Siberia Airlines 1812-es járata Tel Avivból tartott Novoszibirszkbe. A TU-154-es a Fekete-tenger fölött hasította a levegőt, amikor máig tisztázatlan körülmények között megsemmisült, állítólag a gyakorlatozó ukrán légvédelem véletlenül lelőtte. Miért érdekes ez a történet? Mert a mai háború kiváltó oka. A vadkeletté válás folyamata megállt. Putyin meglehetősen erős kézzel vezeti az országot, ahogy ilyen helyzetben kell is, ráadásul jó felé. Oroszország pillanatokon belül egyedül találta magát a világban. Megszűnik a világot átmenetileg irányító „profit-egyetértés”. Oroszországnak szövetségesekre van szüksége, és lassan nyit a lator-államok felé, mert más felé nem tud. Irán, Kuba, majd később Venezuela, és a többi. Kapcsolata egyedül Kínával jó. Kína viszont piacorientált, tehát gazdaságilag Nyugat-függő. A Nyugatnak, ha tartani akarja a jelenlegi világban betöltött pozícióját, egyetlen dologra van szüksége, de arra nagyon. A mérhetetlen mennyiségű orosz nyersanyagra. Oroszország most kezdte meg a tundrai olajmezők feltárását, amelyekhez eddig hozzá sem nyúltak. A hírek szerint akkora olajtartalék van ott, amihez foghatót még soha sem tártak fel. Mellé pedig ott vannak az északi-sarki (arktiszi) mezők. Oroszország 10 éve készül arra, amire az északi államok csak most kezdenek ráébredni, az északi-sarki felfedezésekre, feltárásokra, és a Sark valódi meghódítására. Az orosz jégtörőflotta a legnagyobb a világon, kutatóállomásai a legkomolyabbak, és a legfelszereltebbek. Számottevő északi-sarki környezetre kiképzett haderőt állított fel. Tudósai olyan szinten kutatták az elmúlt évtizedben a sarki vidéket és tenger földrajzát, ami messze meghaladta az összes többi országot együttvéve. Nagyjából készen állnak az Arktisz meghódítására. Aki meghódítja a Sarkokat, azé lesz a jövő? Mivel minden kiaknázható területen hatalmas népesség osztozik, mondhatjuk, hogy azé lesz a jövő, akié a Sark, és Oroszország. Az Antarktisz délen teljesen feltáratlan. (Valamennyien hallgatnak az antarktiszi csatáról, az erről készült film a Youtube-on megtekinthető). Ez az okfejtés viszont Oroszországot első számú célponttá teszi.
Az Egyesült Államok és az EU (a Nyugat) Oroszország elfoglalását Jelcin után sem adta fel. Látható, hogy az elmúlt néhány év az orosz sikerek évei voltak. A BRICS létrejötte, a kínai együttműködés, egyes dél-amerikai országok, majd jószerével a déli félteke szembefordulása a Nyugattal szintén orosz sikernek könyvelhető el. Azzal viszont tisztában kell lennünk, hogy azok az államok, amelyek évtizedek óta szó szerint kirabolják az egész világot, és ebből felállították a világ legnagyobb kalózhadseregét, ha újra összeáll szétzilálódott elemeiből, olyan haderőt képes felmutatni, amely a Földön még soha nem állt fel.
Az ellenséget elítélhetjük, lenézhetjük, de alábecsülni soha nem szabad. Véleményünk szerint Oroszország olyan veszélyben van, amilyenben még soha nem volt, és az is meggyőződésünk, hogy a Kelet országai, éppúgy mint Oroszország, most döbbentek rá minderre, vagy éppen most szembesülnek a veszéllyel.
Ha a politikai út (1.) nem működik, a katonai (2.) megoldás következik - A NATO rakétavédelmi pajzs szerepe
Itt egy kis kitérőt kell tennünk, hogy érthetőbb legyen miről van szó. A nukleáris fegyverzetkorlátozási szerződések Oroszország számára is 'csak' 1550 stratégiai nukleáris robbanófejet engedélyeznek hadrendben tartani (a taktikai robbanófejeket ezek a szerződések nem korlátozzák). A stratégiai robbanófejek megoszlása az orosz nukleáris csapásmérő erőknél a következő arányban történik: 1100 robbanófejet telepítenek a nukleáris meghajtású rakétahordozó tengeralattjárókra. (Jelenleg a felújítás alatt lévő Delfin IV hajóosztály (7 db.), az építés alatt álló új Borej osztály (1+3 db.) és a jelenleg kivonás alatt lévő Tájfun hajóosztály (1+2 db.) képviselik ezt a csapásmérő erőt. Ezek a hajók típustól függően egyenként átlagosan 12-16 tengerészeti ballisztikus rakétát hordoznak, rakétánként akár (szintén típustól függően) tíz robbanófejjel, és ha szükséges, fél évet is eltölthetnek a világ óceánjain, vagy az Északi-Sark jege alatt, de akár az Egyesült Államok partjai közelében meglapulva is.) A maradék mintegy 400 robbanófej a szárazföldi telepítésű interkontinentális ballisztikus rakétákkal felszerelt rakétacsapatok (Topol-M, Yars, stb.), valamint a légierő nagy hatótávolságú stratégiai nukleáris bombázói (Tu-95 például) számára van készletezve. Ezt áttekintve látható, hogy az orosz stratégiai nukleáris csapásmérő erők 'aduászai' a nukleáris meghajtású rakétahordozó tengeralattjárók – és ezektől tart leginkább a Nyugat. Fejlesztésük és gyártásuk – érthetően – mostantól kiemelt figyelmet kap.
A stratégiai interkontinentális ballisztikus támadó rakéták röppályájának vázlata
A támadó stratégiai interkontinentális ballisztikus rakéták megsemmisítése az ábrán látható 1-5-ig terjedő fázisban lehetséges. Ez az emelkedés, és a pályaív legfelső pontján történő haladás. Ha a rakéta kidobja a csalifejeket, valamint az éles robbanófejeket, akkor már szinte lehetetlen megsemmisíteni ezeket. Az 5-6 pont közötti szakasz a rajzzal ellentétesen jóval hosszabb is lehet. Nos, ha ezt az ábrát és az elvet figyelembe vesszük, akkor egy esetleges háborús helyzetben az orosz rakéták, amelyeket akár szárazföldről, akár tenger alól Európa felé indítanak, Európa központi részeiről már nem megsemmisíthetők, mert a rakéták a zuhanási fázisban vannak. Az elfogó rendszert minél közelebb kell telepíteni az orosz határokhoz illetve az Európai Unió határaihoz (a rakétapajzs részeként a tengerekre, óceánokra is), valamint le kell vágni minden olyan orosz szövetségessé válható területet, ami ilyen szempontból veszélyt jelenthet. Afrika felől egy pufferzóna kialakítása szükséges. Ehhez elég elfoglalni (szövetségessé tenni akár bábkormányokkal) katonailag Afrika felső partvidékét. Az Arab-félsziget, Törökország szintén kiváló erre, nem véletlen, hogy Törökországba kívánják telepíteni az elhárító pajzs egyik elemét. Ha feljebb megyünk észak felé, látható merre is alakul a pufferzóna.
Bennünk, akik jelenleg a Nyugathoz tartozunk, mint csatlós állam, felvetődik egy kérdés. Mekkora valójában Európa, mekkora területet kell védeni, és mekkora pufferzóna kell. Nos, nem az a kérdés, hogy földrajzilag mekkora Európa, hanem mekkora az ipari zóna, mert védeni csak az ipari zónákat kell. Ez pedig a nyugat–európai országokból áll. Nem tette fel soha senki azt a kérdést, hogyan lehetséges, hogy stratégiai iparágat az EU - bármekkora haszna lehetett volna belőle - nem telepít ki ezekről a területekről? Mert a háború lehetőségét soha nem adta fel, és folyamatosan dolgozik rajta. Így hazánk az iparvidék szélét képezi. Amikor Magyarország mellett Ukrajna stabil NATO és EU várományosként állt szemben az oroszokkal, Magyarországra az EU lassan telepíteni kezdett ipart. Ekkor hazánk az orosz határhoz képest egy európai központi ország volt, mert abban az esetben a peremvidék Ukrajna lett volna. Most, hogy Ukrajna meginogott, hazánk peremvidékké változott, és így is kezelik. Veszteséglistán vagyunk, ez a helyzet. Ugyanis az a rakéta, amely hazánkat célozza, Romániából már nem semmisíthető meg. Ukrajnából még igen. Ezért Oroszország és a Nyugat szempontjából Ukrajna hovatartozása létkérdés. Máris értelmet kap Medvegyev kijelentése: Ukrajna vonatkozásában, és más országok vonatkozásában sem elfogadható a kétkulacsos politizálás. Nincs köztes állapot, dönteni kell. Ide vagy oda.
Tételezzük fel, hogy a Nyugat, élükön az USA-val, tudják az orosz rakéták pontos adatit, de ha nem is tudnak mindent, Oroszország teljes bekerítésével (és az Európa köré font védelmi gyűrűvel) egy háború esetén az orosz válaszcsapást nagyrészt semlegesíteni tudják. Ezért mondja folyamatosan Dimitrij Rogozin, Oroszország NATO nagykövete, hogy a NATO rakétapajzs - melynek minden paramétere jórészt orosz területről indított rakétákra van tervezve - veszélyezteti az orosz stratégiai nukleáris haderő elrettentő képességét. Az orosz birodalom részéről ezzel megszűnik az a fajta hatalmi eszköz, és az elrettentés képessége, ami a 130 milliós orosz nemzetet a legnagyobbak közé emeli. Ha az Egyesült Államok és az EU megfelelően körbebástyázza magát és iparvidékeit, jöhet a második fázis. Egy teljes világszövetségbe összeállt sereg, ami az orosz területre és az ott található természeti kincsekre úgy veti rá magát, mint az éhező egy falat kenyérre. Ha az EU összes országának légi erejét, Kanada, USA, Ausztrália, Japán, és valamennyi csatlós állam légi ereje egy többhetes megrendítő csapással nekiesik Oroszországnak, a ballisztikus rakéták védelme nélkül semmi esélyük. Az S-300-as rendszer paramétereit ismerik, és az orosz légvédelmi rendszerek képességeit is. Meglehet, hogy az orosz válaszcsapás néhány rakétája átcsúszik a pajzson, de ennek kockázatát fölvállalják, mivel ezek nem a legfontosabb területek felé haladnak, mert a központi területeket megcélzó eszközöket a peremvidékről megsemmisítik. Mi van akkor, ha hazánk, Románia, vagy Kelet-Lengyelország kap pár rakétát? Semmi! Majd a Nyugat jól megsajnál bennünket, de legalább annyival kevesebb gond lesz ezekkel a későbbiekben.
Ha az interkontinentális ballisztikus rakéták nem oltalmazzák tovább az orosz népet, akkor a nyersanyagkészletét nem védi a nyugati imperializmustól semmi más, mint egy éppen korszerűsítés alatt álló orosz hagyományos haderő. A hanyatló Nyugat utolsó erejéből ráncba szedett nyugati haderő olyan megrendítő csapást tudna mérni Oroszországra, amibe a jelenlegi kormány rövid idő alatt belebukhatna. Utána következnének a Nyugat bábáskodásával a Prohorov- és Hodorkovszkij-félék. Az orosz nép újra az alkohol és a kábítószerek mételyében fog fetrengeni, éppen csak annyit tartanak meg, amennyi lemegy az imperialista érdekekért a bányába, kitermeli a kőolajat és a földgázt, a híresen szép orosz nők pedig jók lesznek a helyi és európai bordélyházakba. Sőt, nehogy a putyini eset megismétlődhessen, a haderőt megszüntetik, a rendőrség pedig a maffiához lesz hasonló – tehát a magyarországi forgatókönyv valószínűsíthető. Ezzel a cion-imperializmus 200 évre bebetonozta magát, éppúgy, mint az angol gyarmatbirodalommal.
Mikor következhet ez be? Nem holnap, de nem is túl sokára. Ugyanis Oroszország már rájött a Nyugat szándékára. Észak-Koreával eddig nem foglalkozott a világ, most Moszkva hirtelen nyitott Phenjan irányába. Megújuló kapcsolatok, iparvidék létesítése, gabonakivitel, amiért Észak-Korea egyenlőre nem is fizet, hanem törleszt majd a későbbi megállapodások szerint. Moszkva Kínának is felhívta a figyelmét, figyeljenek a NATO tevékenységére, és közös bizottságot hoztak létre, ami a NATO szándékait elemzi, és megfelelő ellenlépéseket dolgoz ki – a kiszivárogtatott közös védelmi rendszer tervét egyelőre cáfolják. A NATO nem engedheti meg, hogy Oroszország új ballisztikus rakétarendszert fejlesszen ki, vagy új légvédelmi rendszert alkosson és rendszeresítsen, vagy kivárja az típusú tengeralattjárók legyártását és felszerelésüket a hozzájuk kifejlesztett új rakéta típusokkal (Bulava, Liner), vagyis nem adhat 5-10 évet. Amint elkészül a pajzs, a Nyugat azonnal lépni fog, amíg még ereje van rá, a visszafordíthatatlan összeomlása előtt.
A közelmúlt hírei és eseményei nem hagynak kétséget a imperialisták valódi céljait és törekvéseit illetően
- McCaine szenátor szeptember 29-én ismét Líbiába látogatott. Tripoliban sajtótájékoztatót tartott, melynek során kijelentette, hogy Líbia példája – vagyis a líbiai forgatókönyv – mintául szolgálhat Irán, Szíria, Kína és Oroszország vonatkozásában is. Úgy fogalmazott, hogy Líbia inspirálja az embereket Teheránban, Damaszkuszban, sőt Pekingben és Moszkvában, de inspirálja az embereket az egész világon.
- Bulgáriába és Romániába amerikai különleges alakulatokat telepítenek, mintegy ötezer fős létszámmal.
- Az Egyesült Államoknak egyértelmű az álláspontja, mely szerint a Fekete-tenger térségét meg kívánja szerezni. Ez pedig kizárólag Oroszország ellenében lehetséges.
Mit tehet Oroszország? Jelen tanulmányunkat azért készítettük, hogy megnézzük, milyen esélyeket és lehetőségeket látunk. A folytatásban erre próbálunk válaszokat találni.
Az Oroszország által vezetett Keleti Szövetség válasza a nyugati imperialista agresszióra
Valójában a kérdés két, illetve három részből áll. Az első, a Nyugat védelme európai vonatkozásban. Ha csak az ipari térnyerésről lenne szó, vagy szellemi határokról, akkor mi értelme euró tíz- vagy százmilliárdok elköltése a térképen nagyon jól látható katonai-stratégiai védvonalra, mi szükség az előretolt USA hadállásokra, mi szükség egy rakétapajzsra, és a még jobban látható, mindenképpen orosz érdekövezetekbe történő erőszakos térnyerésnek? Semmi épeszű válasz nincs rá, csak egy: a Nyugat háborúra készül. A legfőbb védeni valók az imperialista világ ipara és szellemi bázisa. A második ugyanezen világ tradicionális kötődése, Izrael. A harmadik elem pedig a támadás lehetősége. Ne felejtsük el, hogy a védelem kérdésein, az ellenség fegyvereinek kielemzésén hatalmas tudással rendelkező fizikusok, kémikusok, mérnökök, és különböző szakértők dolgoznak.
Miért kezdett az orosz sajtó nagy felhajtásba, mikor kiderült, hogy az orosz elnök leállítja az S-300-as elhárító rendszer további gyártását? Mert ha kiderül, hogy az orosz légelhárítás jelenleg hatástalan a Nyugat ellen, viszont a nyugati fizikusok és mérnökök ezen kívül ismerik az orosz nukleáris elrettentő erők képességeit, továbbá ezek ellen olyan védelmet hoznak létre, amely akár 100 %-os valószínűséggel semlegesíti az orosz eszközöket, akkor Oroszország jelen pillanatban teljességgel kiszolgáltatott a Nyugatnak.
Még ha Szíria közvetlenül ki is maradna a harcokból, erről az oldalról ellenállás nélkül közvetlenül támadható Izrael, illetve berepülhető Iránból. A mai technikák birtoklásával, amelyekre egy közepesen fejlett ország is képes, Irán különösen nagy veszélyt jelenthet számukra. Egy közepes hatótávolságú rakéta (ilyenekkel Oroszország nem rendelkezik, mert a korlátozások miatt meg kellett semmisíteni ezeket), melyeket Irán gyors ütemben fejlesztett és fejleszt, nagy veszélyt jelenthet, főleg akkor, ha a lézer rávezetést is alkalmazni tudják. Ebben az esetben a palesztinoknak már nem RPG rakétákkal kell szaladgálni, hanem célmegjelölőkkel. Irán most jelentette be, hogy elkészült a saját lézer rávezetéses rakétájuk.
Hol látunk kiutat abból a bekerített helyzetből, amelyben jelenleg Oroszország van?
Észak-Afrikában nagyon nehéz a helyzet. Az orosz szolgálatok ott vannak valamennyi helyszínen, a naprakész orosz sajtóból az leszűrhető. Hogy miben bízhatnak? Az egyetlen lehetőséget használják és használták ki, ez pedig Izrael és a zsidók kérdése. Az iszlám államokban a Nyugat cionista-központúsága kivívta a muszlim emberek-tömegek gyűlöletét.
Az orosz politika ugyan fáziskéséssel ismerte fel a helyzetet, de a legjobb döntést hozta meg, ráadásul köszönetet mondhatunk Putyinnak a döntésért. Törökországot vette célba. Na nem azzal, hogy átcsábítsa, mert az történelmi okok miatt sem lehetséges. Nekik azonban jobb egy muszlim nagy szomszéd, amely szemben áll a Nyugattal is, mint egy Nyugat-barát Törökország. Meggyőződésünk, hogy Moszkva bedobta a csalit a törököknek, és azok rá is haraptak. Elég volt az évek óta lebegtetett EU csatlakozást, a történelmi sérelmeket, a gazdasági kiszolgáltatottságot (Nyugat függőség) említeni, ráadásul Moszkva felvillantotta a lehetőséget, hogy itt az idő a muszlimok összefogására. Oroszország részéről nem lesz akadály gördítve ez elé, a Nyugat gazdaságilag megroppant, most vagy soha! Törökország ezeket a lépéseket Oroszország nélkül soha nem lépte volna meg. Egy török haderő képtelen lenne egy görög-izraeli-USA flottával háborúzni, főleg úgy, hogy ha szembe helyezkedik Moszkvával, esetleg a helyzetet kihasználva Moszkva is lépéseket tesz, főleg Szíria felé. Törökországnak szüksége van arra, hogy Oroszország legalább hallgatólagosan támogassa. Ankara felméri a lehetőségeket. Két nagy hadsereggel kell számot vetni az muszlim világban, az egyik Szíria, a másik Irán. Milyen szerepet szánt nekik Törökország, ha ki akarja vívni a vezető hatalom szerepét?
Iránnak nehéz a helyzete, Afganisztán és Irak között két tűz között, északon a kurd kérdés, nyakában egy kirobbanni látszó pakisztáni polgárháborúval, a Perzsa-öbölben a NATO jelenlétével. Törökország szerint a perzsa katonanép, háborúzhat, addig is le lesznek kötve. Nem véletlen, hogy Szíriával rosszabb a viszonya, mert helyi vita alakult ki. A mostani szír helyzet is kapóra jön. Éppen csak annyira kellene őket lenyomni, hogy Szíria elismerje vezetőnek Törökországot. Ebben a helyzetben, ha ez a képlet a Nyugat akaratával szemben feláll, Izraelnek vége. Vagy feladják az egész háborús tervet, vagy Izraelből menni kell. Oroszország felől - ha Törökország és Szíria kimarad -, az orosz haderő közvetlen csapást tud mérni. Izrael egy fél Dunántúlnyi ország. Ezzel végül is Európa és az USA egy hatalmas tehertől szabadulna meg, de elképzelhető, hogy enélkül is feladják. Ebben az esetben a zsidóság közel-keleti bázisa elveszett. Ezek fontos kérdések, de látható, hogy Moszkva jó helyen ragadta meg a problémát. Ha Izrael elveszik a Közel-Keleten, az iszlám eufória következtében könnyen lehet, hogy a Nyugat elveszti a talajt ebben a térségben. Irán és Törökország együttesen bármelyik iszlám országot képes felszabadítani, ráadásul hatalmas népi támogatottsága lenne, mert az oszmán birodalom emléke még mindig él az emberekben. Jó ez Oroszországnak? Ha Moszkva mindezt elősegíti, azért kapnia kell valamit, és ez elsősorban a kaukázusi nyugalom lehet, és kijárás a Földközi-tengerre. Cserébe a kaukázusi muszlim ellenállást le kell törnie Iránnak és Törökországnak, elsősorban az utóbbinak, mivel a szunnita irányzatról van szó. Vajon miről tárgyaltak az irániakkal a tálibok pár nappal ezelőtt? Pakisztánról? Afganisztánról? Vagy esetleg az új lehetőségekről? Törökország hatalmas külpolitikai versenyfutásba kezdett. Líbia, Tunézia, Egyiptom, Arab-liga, Irán, sorba tárgyal a vezetőkkel. Ráadásul ha ez így alakul, akkor Grúzia a Nyugat számára elveszett. Abban a pillanatban a Nyugat teljességgel kiszorult a térségből. Törökország így biztosíthatja az orosz hajók kijutását a Földközi-tengerre. Ez szintén lényeges, mert ha ez bekövetkezik, az észak-afrikai pajzs értelmét veszti, és a rengeteg beleölt pénz kidobott pénzzé válik. Törökország kulcspont! Mivel ez valóban lényeges kérdés, sokakban felvetődik a csapda lehetősége. Valóban! Ez a lehetőség ott van a többi között. Mi van, ha az egész arról szól, hogy a Nyugat fel akarja adni Izraelt, de úgy, hogy abból újra ő jöjjön ki a szegény üldözött szerepében. Készül egy újabb holokauszt legenda? Felvetődött sokakban annak a lehetősége, hogy Izrael Törökországot használja fel. Törökország beadagolja a muszlim világnak az összefogást, és mint nyugati csatlós igyekszik az élére állni. Elhiteti, hogy ellenszegül a cionizmusnak, Izraelnek, összefogást hirdet az arabok, és az egész muszlim világ között. Izrael kiszorul a térségből, ezzel a zsidók újabb 50 évig játszhatják a világban a szegény elnyomott zsidók szerepét, akiket mindig csak bántanak a szélsőségesek, ezért a számukra biztonságos – általuk uralt - vidékeken sokkal erősebben lehet ezek ellen fellépni, és pozicionálni a hatalmat. Ez persze fikció, de nem minden alap nélkül. A legutolsó ilyen témájú EU szavazást is figyelembe kell vennünk, ahol a cionista EU Palesztina mellett tette le a voksát. Hogy lehet ez? Eljátsszák, hogy az egyik zsidó a másik zsidó ellen szavaz? Népi nyomásra hivatkoznak? Mikor érdekelte az őket ez a haszonnal és az érdekeikkel szemben? Mivel a fősodratú média nem hangsúlyozza ki, hogy az EU parlament egylényegű az izraelivel, az átlag polgár úgy érezheti, szegény zsidókat megint bántják, szorongatják a politikusok. A Nyugat már ennél nagyobb átvágásokra is képes volt, az árulás, kétszínűség a fő jellemzője, arról nem is beszélve, hogy cionista érdekei miatt bármikor odadob egy népet vagy országot.
Nem véletlen, hogy Medvegyev elnök Ukrajna tekintetében kifejtette: nincs kétkulacsos politika. Valahová állni kell. Ez vonatkozik Törökországra is. Hiába próbálja önmagát helyzeti előnybe hozni. Látszólag Törökország saját érdekében politizál. Pillanatnyilag azonban a világ nem Törökországról szól, hanem a két pólus újrarendezéséről, ahol olyan nagy országok is megtalálják a helyüket, mint Kína. Azt, hogy Törökország önállóan egy harmadik pólust hozzon létre, pillanatnyilag kivitelezhetetlennek kell minősítenünk. Ehhez nem rendelkezik elég erővel, ugyanis a harmadik hely kivívásáért mindkét féllel meg kell mérkőzni.
A másik csapásirány, ahol Moszkva tehet valamit, az Belorusszia és Ukrajna. Ezt a két országot - habár nemrégen Nyugat-barát politikát folytattak -, szándékosan nem soroltuk a Nyugathoz. Itt érvényesül valamelyest az orosz külpolitikai nyomás. Számunkra miért jó ez? Mert így hazánk perifériára szorult. Amennyiben Izraelt fel kell adni, az ottani lakosság bolond lenne új hazának egy elsőlépcsős államot keresni, főleg akkor, ha a Nyugat valóban ki is akarja használni a helyzeti előnyét a rakéták vonatkozásában. Oroszországban egy líbiai forgatókönyv elkezdésére a legalkalmasabb időpont a jövő tavaszi elnökválasztás lenne. A szavazatok újraszámlálását követelő tüntetéseken páran meghalnak, amivel kezdetét veheti a beavatkozás.
A harmadik csapásirány az oroszok számára a nyelvi és vallásbeli, vagy annál szorosabb kapcsolatok miatt Bulgária, és utána Szerbia lenne. Milyen érdekes, hogy éppen ebben a két országban kezdődnek az utóbbi időkben a felfordulások. Amennyiben Oroszországnak sikerül megbontania ezt a pajzsot bármerről, és rést ütni rajta, az egész háborús terv dugába dőlt. Abban az esetben azonban a Nyugat nagyon rövid idő alatt elhullik. Az EU felbomlása elindítja az országokon belül a felelősségre vonásokat, és a cionista alapú berendezkedésnek hosszú időre – vagy örökre - vége a térségben. Most már érthető, miért van a hatalmas háborús készülődést, a tízezerszám megrendelt bombák, a románok hadseregének felduzzasztása, és sorolhatnánk. Továbbá értelmet nyer rengeteg apró, összefüggéstelen kis hír. A Nyugat egy hatalmas, de utolsó dobásra készül. Mindent egy lapra kell feltennie, mert nincs más választása. Vagy megszerzi a gigászi orosz nyersanyagbázist, vagy lehúzhatja a redőnyt. A Nyugatnak Oroszország nélkül semmi esélye a fennmaradásra (a jelenlegi formában). Még egy utolsó erőbedobásra talán képes, de aztán el kell fogadnia az orosz hegemóniát. A kérdés csak az, hogy ez az utolsó erőmutatvány milyen lesz.
Mekkora esélye lenne egy ilyen nyugati támadásnak? Erre mindenki azt mondja, Oroszországot még senki sem foglalta el soha. Most sem fogja, és nem is akarja. A lényeg a líbiai forgatókönyv. Utána pedig az oda beáramló idegenek, legfőképp Izraelből. Ahol nagyon sokan tudnak, és tanulnak oroszul (mert a volt Szovjetunió területéről települtek oda). A politikai ellentábor felállítása, mint új „narancsos forradalom”. A söpredék, a semmire való, a pedofil, a fajtalankodó (buzi) és megannyi selejtes, emberre emlékeztető lény azonnal a Nyugat mellé állna. Oroszország sajnos fáziskésésben, de megkezdte az ellenlépéseket.
Elemzésünknek ezzel még mindig nem értünk a végére, a folytatással rövidesen jelentkezünk. Bízunk benne, hogy akik eddig követték írásunkat, a továbbiakat is érdeklődéssel olvassák majd.
Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző Intézet







Visegrádi Négyek: A NATO pajzsa Oroszország ellen






|
Bár az együttműködés előremozdítására Magyarország kormányzati ciklusokon átívelő jelleggel, folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett, a Visegrádi Négyek szervezetének jelentősége még mindig nem került be a köztudatba Magyarországon. A fővonalú média a Visegrádi országok biztonságpolitikai együttműködésének elmélyítéséről szóló hírek kapcsán kezdett el foglalkozni a Lengyelország, Szlovákia, a Cseh köztársaság és Magyarország közt megvalósított hosszú távú programmal.
1992-ben a visegrádi országok létrehozták a Közép-európai Szabadkereskedelmi Megállapodást (CEFTA). Ez a szervezet a nyugat-európai minta alkalmazását jelentette a négy ország által alkotott kereskedelmi övezet vonatkozásában. Az együttműködés médiában való kommunikálása részét képezte a nemzetgazdaságok leépítésére kidolgozott folyamathoz társított propagandának, amely a privatizációs program rövid távú bevétel-növekedését gazdasági fejlődésnek mutatta fel a térség valamennyi országában. Elegendő arra gondolni, hogy hazánkban a privatizációs programot még mindig a gazdasági növekedés motorjának állítják be, ami csak és kizárólag a hazai korrupt viszonyok miatt "siklott félre".
Az eredeti CEFTA egyezményt a visegrádi négyek néven ismert országok (Lengyelország, Magyarország, Csehszlovákia (később Csehország és Szlovákia) írták alá 1992. december 21-én Krakkóban. A hivatalosan megfogalmazott célok szerint a CEFTA-n keresztül a tagországok célja volt 1.) a nyugat-európai intézményekkel való integráció felgyorsítása, 2.) az európai politikai, gazdasági, védelempolitikai és jogi rendszerbe való bekapcsolódás, 3.) a tagállamok demokratikus politikai- és szabadpiaci gazdasági rendszerének megszilárdítása.
Szlovénia 1996-ban csatlakozott a CEFTA-hoz, amelyet 1997-ben Románia, 1999-ban Bulgária, 2002-ben Horvátország és 2006-ban Macedónia követett. Az összes korábbi tagország már kötött társulási megállapodást az Európai Unióval, így a CEFTA a teljes jogú EU-tagság előkészítését végezte. Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia 2004. május 1-jén vált az Európai Unió tagjává, Bulgária és Románia pedig 2007. január 1-jén. Horvátország esetében a csatlakozási tárgyalások folyamatban vannak, Macedónia pedig hivatalos EU-tagjelölt.
Az EU irányelvei mentén a jövőbeli tagországok szabadkereskedelmi zónák megalapításával készülnek fel a tagságra, amihez nagyarányú privatizációs program társul, azt követően pedig az államadósság fokozatos növekedése. Az egyezményhez csatlakozó országok kollaboráns vezetői a kormányprogram keretein belül lehetővé teszik a nyugati cégek monopolhelyzetének kialakítását. Ezt alátámasztja az a tény, hogy a CEFTA-országok külkereskedelme nagyrészt az EU tagállamokra korlátozódik. Vagyis a CEFTA szervezete az a gépezet, ami a Szovjetunió felbomlása után lehetővé tette a nyugati szövetségi rendszer Oroszország felé terjeszkedését a posztszovjet országok beolvasztásával, és évtizedes munkának köszönhetően a folyamat ott tart, hogy a politikai közbeszéd tárgya az Európai Egyesült Államok megalakítása, miközben a NATO igényt tart az egész európai térségre.
A posztszovjet államok EU- és NATO-csatlakozása minden esetben az után zajlott le, hogy a privatizációs programnak köszönhetően a nyugati érdekeltségek kezébe, vagy felszámolásra kerültek a nemzetstratégiailag fontos ágazatok. A nyugati érdekeltségeknek nem volt érdeke a gazdasági növekedés ebben a térségben, mivel a térség egésze a NATO szövetségi rendszerének perifériáját képezi, és eltérő nagyhatalmi érdekek potenciális ütközőpontja. A NATO vesztes háborúi, és a 2008-as gazdasági világválság során az Amerikai Egyesült Államok esetében a sorozatosan elszakadni akaró tagállamok felhívták a figyelmet arra, hogy a NATO nem rendelkezik elég stabilizációs erővel ahhoz, hogy egy átfogó válság esetén megőrizze a nyugati szövetségi rendszer katonai, politikai és gazdasági egységét. Az Egyesült Államok területén történt természeti katasztrófákat követően kialakuló kaotikus állapotok, illetve a nyugati országok nagyvárosaiban egyre rendszeresebben megjelenő zavargások okozta problémák egyértelművé tették, hogy egy átfogó válság esetén a NATO haderők tekintélyes része le lenne kötve a gazdasági központok stabilizálásával, ami nagy valószínűséggel a perifériaállamok leszakadásához vezetne, mind Európában, mind pedig a NATO-által uralt afrikai és ázsiai térségekben. Ezért a négy ország közt immár célszerűsített biztonságpolitikai együttműködés van. A Visegrádi Négyek együttműködés a NATO pajzsa Oroszországgal szemben, és egy olyan stabilizációs erő, ami a nyugati szövetség - katonai - válsága esetén helyi szinten azonnal, gyors reakcióra képes, és ellensúlyozza a NATO legfőbb gyengeségét, az átcsoportosítás lassúságát. A Visegrádi Négyek együttműködést már a kezdetektől fogva erre tervezték, amire az elmúlt évek történései is egyre több bizonyítékot szolgálnak.
A 2009. október 8-án Budapesten megrendezett miniszteri találkozón már központi téma volt a Visegrádi Harccsoport létrehozása. Akkor a Visegrádi Négyek és Ukrajna honvédelmi miniszterei megegyeztek egy gyorsreagálású harccsoport létrehozásáról. A tárgyalás később kibővült négy nyugat-balkáni ország képviselőivel, és a V4 országok képviselői kinyilvánították, valamennyien célként tekintenek arra, hogy Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Macedónia a NATO-hoz és az Európai Unióhoz csatlakozzon. A találkozón Szekeres Imre kijelentette: "Magyarország azon három ország közé tartozik, amely szárazföldi erőinek több mint 10 százalékát a közös feladatokra ajánlotta fel, és egyedüliként tudott megvalósítani egy olyan szövetségi projektet, amely a NATO egyik képességhiányát, a stratégiai légi szállítás nehézségeit orvosolja", amely kijelentés a későbbiekben még fontos lesz a Visegrádi Négyek együttműködés hosszú távú céljai szempontjából.
2010. június 21-22-én Balatonőszödön került megrendezésre a V4-es vezérkari főnökök találkozója. Az eseményt követően Benkő Tibor altábornagy kijelentette, hogy az EU Harccsoport mintájára megalkották a Visegrádi Harccsoport megvalósíthatósági tanulmányát. Mint azt elmondta, a szervezet körülbelül 1000-1200 fős kontingenst jelent, amely feladatai közé többek között a békefenntartás és a kríziskezelés tartozik, valamint a találkozón érintett témaként említette az előretolt repülésirányítók képzését, az improvizált robbanóeszközök elleni védekező képesség kialakításában folytatott együttműködést, valamint a helikopterkezdeményezés feltételeinek áttekintését.
A közvélemény csak ezt követően értesült az együttműködés valós súlyáról. 2011. május 12-én a négy ország védelmi miniszterei Lőcsén megállapodtak egy közös, az EU követelményeinek megfelelő harccsoport létrehozásáról. Azt követően a Strategic Forecasting (Stratfor) főigazgatójával, George Friedmannel készített interjú terjedt el a világhálón, "A magyarok végre kezükbe vették sorsukat" címmel. A média rögtönzött, újonnan felmerült "ötlet" jelleget akar adni az együttműködésnek mondván, hogy az kifejezetten az Orbán-kormányhoz köthető, de az előzményekre tekintve azt láthatjuk, hogy az egyezmény mögött egy olyan, előre célszerűen eltervezett és hosszú távú program van, ami a közeljövőben a magyarság egészének sorsára kihatással lesz.
2011. október 4-én Orbán Viktor Rijádban a szaúdi kereskedelmi és ipari kamarák tagjai előtt mondta, hogy "az elkövetkező öt-tíz évben Európa gazdaság növekedését elsősorban nem a régi hagyományos, nagy európai gazdaságok adják majd, hanem a Balti-tengertől az Adriai-tengerig húzódó közép-európai térség". Orbán Viktor és más szabadkőműves politikusok kijelentései arról, hogy a jövőben a közép-európai térség lesz az európai gazdaság motorja, egyáltalán nem alaptalanok, hanem épp ellenkezőleg, tudatában vannak olyan terveknek, amiket a nyilvánosság számára egyetlen politikus sem közöl. 2011. november 16-án a külügyminiszter és a honvédelmi miniszter előterjesztést adott be az Európai Hagyományos Fegyveres Erőkről szóló Szerződés (CFE) és kiegészítendő dokumentumai Oroszországi Föderáció viszonylatában való részleges felfüggesztéséről. Ennek értelmében Magyarországnak a továbbiakban nem kötelessége tájékoztatni az Orosz Föderációt az esetleges NATO-csapatmozgásokról, ami a közelmúlt történéseivel együtt nagyarányú NATO-átcsoportosítást vetít előre. November 17-én az Európai Unió elfogadott egy ENSZ határozatot, miszerint Dél-Oszétia és Abházia megszállt terület, és Grúzia jogosan tart igényt rájuk, az orosz hadsereg pedig megszállóként tartózkodik grúz területen. Még aznap az orosz vezérkar főnöke, Nyikolaj Makarov hadseregtábornok bejelentette, hogy 700 000 tartalékost készenlétbe helyeznek, és megkezdik behívásukat. 2011. november 23-án az Egyesült Államok is felmondta a CFE-egyezményt, ezzel eddig összesen 15 NATO-tagállam vonta ki magát az egyezmény alól, köztük hazánk is és a visegrádi együttműködés tagállamai.
A NATO újabb háborúra készül, és a lakosság figyelmét elvonják róla a mindenre kiterjedt médiagépezettel. Az európai médiában csak a válságról hallani, a bankrendszer közelgő összeomlásáról, a leminősítési hullámról. A Szíria katonai megszállásának Oroszország általi megvétózását követő események voltak a nyílt szembenállás első eseménysorozata, de ahogy az ENSZ határozat létrejött Dél-Oszétia és Abházia területe kapcsán - ami az orosz érdekszférába való beavatkozás szándékának hivatalossá tétele -, mintegy varázsütésre megkezdődött a félelem a periféria államok államcsődjétől (köztük Magyarországétól). A hazai fővonalú média is ezzel van elfoglalva, miközben a kormány kommunikációja az újabb IMF-hitel elfogadtatására és a forint elleni állítólagos spekulatív támadás boncolgatására korlátozódik. A Moody's leminősítette Magyarországot, Giró-Szász András kormányszóvivő pedig a Moody's döntésével kapcsolatban kijelentette, hogy hasonló spekulatív támadás zajlik a forint ellen, mint 2008-ban, és megerősítette, hogy nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik és vizsgálják, kik állhatnak a támadás hátterében. A Magyarország destabilizálására irányuló törekvések részét képezik annak a propaganda-hadjáratnak, ami eltereli a figyelmet az ország geopolitikai helyzetéről és arról, hogy a közeljövőben hazánk logisztikai központja lesz a NATO keleti terjeszkedésének.
A teljes európai média hallgat róla, és a gazdasági helyzettel elterelik az emberek figyelmét, pedig az elmúlt napok történései alátámasztják, hogy az ország jelenlegi vezetése - mint a nyugati szabadkőműves rendszer helyi kirendeltsége - tudatosan részt vesz a NATO háborús előkészületeiben. A NATO jelenleg megteremti az orosz érdekszféra elleni katonai beavatkozás jogi feltételeit, Magyarország törvényeit pedig ehhez azonnali hatállyal hozzáigazították. Az Európai Unió - fél éves váltással - folyamatosan többnemzeti harccsoportokat tart készenlétben arra az esetre, hogy azok a politikai döntés követően 10 napon belül bárhol bevethetőek legyenek az unió területén belül. Magyarország legközelebb 2012 második felében lát el készenléti feladatkört, így a kormánynak meglesz az ürügye a mozgósításra. Hogy a Visegrádi Együttműködés nem a közép-európai nemzetek önrendelkezését védi, hanem a NATO pajzsaként és stabilizációs erejeként szolgál, arra elég beszédes állásfoglalást ad Szekeres Imre 2009. október 8-án Budapesten megrendezett miniszteri találkozón tett kijelentése, miszerint az együttműködés "a NATO egyik képességhiányát, a stratégiai légi szállítás nehézségeit orvosolja". Nem csak orosz szakértők hívták rá a figyelmet, hanem a Friedman-interjúnak is egyik kiemelkedő pontja az a megállapítás, hogy a NATO hadműveletek többnyire az Egyesült Államok stratégiai légi szállítási képességére támaszkodnak. A NATO gyenge pontjai a líbiai hadműveletek során a korábbiaknál is látványosabban mutatkoztak meg, és nyilvánvalóvá vált, hogy a NATO életképtelen az amerikai haderő nélkül, az amerikai haderő Közép-Európába történő átcsoportosítása pedig roppant időigényes. Arról nem is beszélve, hogy a CFE-egyezmény miatt az európai NATO-tagállamok néhány nappal ezelőttig kötelesek voltak jelenteni az Orosz Föderáció felé minden csapatmozgást. Ezt a problémát sikeresen megoldották egy rendelettel.
Ez a fajta ködbe burkolózás és az európai kormányzatok oroszellenes retorikája nyilvánvalóvá teszi az ellenséges szándékot. Hogy a naivak elgondolásaival ellentétben az ellenséges retorika nem csak a hétköznapi politikában jelenik meg, és a visegrádi együttműködés pajzsként szolgál a NATO számára egy esetleges orosz válaszreakció esetén, azt igen jól szemlélteti a Friedman-interjú:
"Ez a négy ország, de hozzájuk vehetjük bátran Romániát, Bulgáriát, Szerbiát, sőt, Ukrajnát is, harapófogóba kezd kerülni. A közép-kelet európai térség vákuummá válhat. Először is azért, mert Oroszország lassan, de biztosan stratégiát váltott és ismét terjeszkedő politikát folytat. Egyelőre a volt szovjet köztársaságokat hálózza be – Moszkva minden téren függőségi viszonyba sodorja őket. Az igazi, drámaian érzékelhető váltást Oroszország Grúzia ellen indított háborúja jelezte. Oroszország szomszédainak be kell látniuk, hogy ők is bármikor sorra kerülhetnek."
Jól látható, hogy az Oroszországgal, mint agresszívan terjeszkedő, „világuralomra törő” nagyhatalommal való látványos rémisztgetés jól bevett eszköznek számít, amely történelmi traumákra épít, és így a NATO számára hatékony érdekérvényesítési eszköz volt valamennyi posztszovjet országban. Mindazonáltal figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy jelenleg a NATO az, aminek a fennmaradásához újabb erőforrásszerző háborúkra van szüksége, amit jól mutatnak mind a nyugati szövetési államok gazdasági helyzete, mind pedig a NATO egyre inkább kiütköző gyenge pontjai.
Az együttműködés egyik fő aspektusa - vagyis hogy a NATO a stratégiai légi szállítás nehézségeit orvosolja - is arra enged következtetni, hogy a visegrádi együttműködésnek nem a tagállamok biztonsága szempontjából van kiemelkedő feladata, hanem a NATO egésze szempontjából, vagyis elsődleges feladatának tekinthető, hogy biztosítsa a NATO számára a megfelelő légi szállítást egy keleti irányba történő csapásmérésre, ami egyébként az amerikai rendszerek átcsoportosításával roppantul nehézkes vállalkozás lenne.
Az Orosz Föderáció felvetette annak a lehetőségét, hogy megtiltják a területükön áthaladó, Afganisztánba irányuló légi szállítást, vagyis az orosz állam potenciális veszélyként számol azzal, hogy a közeljövőben a NATO "békefenntartókat" küld az ENSZ által "orosz megszállás alatt lévő területnek" nyilvánított Abházia és Dél-Oszétia területére, ami a NATO-haderő egy újabb hídfőállása lenne az átcsoportosítások könnyebb lebonyolítására. Hogy a magyarországi kormányzat a visegrádi együttműködés keretén belül részt vesz ennek a háttér-tervezetnek a végrehajtásában, az jelent közvetlen veszélyt az ország lakosságára nézve, nem pedig a NATO által elfoglalt területeken történő orosz érdekérvényesítés. Ugyanis a NATO hódító háborúinak köszönhetően minden NATO-tagállam potenciális katonai célpont.
Kár áltatni magunkat azzal, hogy a Visegrádi együttműködés a közép-európai országok biztonságpolitikája szempontjából fontos. Már az 1994-es prágai csúcs azért is vált nevezetessé, mert a négy tagország miniszterelnökein és elnökein kívül a találkozón részt vett Bill Clinton amerikai elnök is. Akkor ez kifejezte, hogy az ország egy újabb szövetségi rendszerrel kötődik a hanyatló Nyugathoz. Az azóta sincs ez másképp, ennek ékes bizonyítéka a közelmúlt történései. Minden szempontból egy újabb NATO-hídfőállásnak tekinthető, ami a nyugati szövetségi rendszer gyengeségeit helyi forrásokból ellensúlyozza.
Hogy hazánk a közeljövőben egy kelet felé irányuló NATO-beavatkozás logisztikai központja lesz, azt hűen mutatja, hogy a kollaboráns kormánynak hirtelen nagyon sürgőssé vált a hazai fegyveres szakszervezetek eltávolítása. Magyarországon eddig sem volt működőképes szakszervezeti érdekképviselet, de a hatalom mindeddig megelégedett a szakszervezeti vezetők kézben tartásával, lefizetésével, akit nem tudtak lefizetni, azt pedig megfélemlítették, vagy belekényszerítették egy erejét felőrlő, elnyújtott "igazságügyi" procedúrába. Szima Judit letartóztatása annyit jelent, hogy valami készülőben van Magyarországon: egy olyan folyamat, aminek egy életképes fegyveres rendvédelmi szakszervezet a megvalósítás szempontjából túl magas biztonsági kockázatot jelentett volna. Forrásaink szerint a közelmúltban Magyarországra olyan mennyiségű katonai logisztikai rendszer lett beszállítva, ami a térség védelmi feladatainak ellátásával már meg nem magyarázható, sokkal inkább egy invázió előkészületeit vetíti előre.
A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ létrehozása is ezzel összhangban történik. A Belügyminisztérium közleménye szerint "a korszerű technikák felhasználásával a NIBEK egységesíti a különböző nemzetbiztonsági és rendészeti szervek adatkezelését, gyorsítja az adatelemzéseket, és fontos feladata lesz, hogy kiszűrje az együttműködő szervek működésbeli párhuzamosságait." Az új szervezet akadálytalanul hozzáférhet az adatkezelőktől minden információhoz, és mivel ez a rendészeti szervekre is vonatkozik, ezért kijelenthetjük, hogy a szervezet eszköz a karhatalmi erők vezetőinek és személyi állományának teljes ellenőrzés alatt tartására, valamint a belső politikai ellenzék teljes körű megfigyelésére, és ennél fogva célja minden, az újabb NATO hadművelet elé álló akadály felszámolása. Akkor is, ha ez a nép szemében egyetlen hiteles szakszervezeti vezető nyilvánvalóan koholt vádak alapján történő letartóztatását jelenti. Hogy mindez kinek az érdekében történik, afelől sem lehet semmi kétségünk, ugyanis a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ név rövidítése (NIBEK = ניבע) jiddisül annyit jelent: "új".
Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző Intézet



Még szép , hogy az ütköző zóna államai felett tombol majd a háború . És nem Francia , Német , és a többi nyugat európai ország felett . Mi adjuk a statisztákat , és a halottakat , az egész térség kiirtásra van itélve a cionista világhódítás eszközeként . Feláldozhatóak leszünk mi alkotjuk az új holokamut , és szsarnak ránk , és amit mi akarunk . Gojok hol a józan eszetek , és hol vannak a benzines üvegjeitek , most még rájukdobálhatjátok , most még ti is beleszólhattok a sorsotokba , de ha a metszet farkinca lesz a divat , ti keteshettek új hazát . A helytartóink , és a helytartóságra aspirálók már szabatják át a farkincájukat, hogy tórahordozónak befogadják őket , hülye diszgojok, a kazárok sem váltak zsidóvá , és az ortodokszok máig nem fogadták be őket , de mint terrorista söpredék jól elvannak egymással , de tudják , hogy feláldozhatók a cionista érdek oltárán , mint a II. világháborúban arra nem voltak érdemesek , hogy megmentsék kimentsék őket , ehelyett kitalálták a holómesét , és a világot zsarolják , hogy bizony őket el kell tertani , az USA el is tartja őket , hisz ők is kiirtották az őslakosságot , és most koncentrációs táborokat építettek Amerika szerte már 800 tábort berendeztek , míg a zsidók a világ legnagyobb koncentrációs táborában tartanak egy népet , kiktől elrabolták hazájukat , földjüket vizüket , és minden értéküket . Beszorították őket egy haláltáborba , és a züllöt nyugati demokráciák szeme láttára nap mint nap gyilkolják a palesztin népet . Ebből látszik , hogy a nyugati demokráciák zsidó vezetés alatt álnak , és ott is elkelne a benzinesüvegek dobálása , az arab bevándorlóknak eréjesebben kellene fellépni a cionista zsidó patkányok ellen .




A CIA és az olasz terrorizmus




Mára a felforgató tevékenységük kiterjedt a keleteurópai országokra is , és mint látjátok , a primet a helyi zsidóság viszi , majd jön a gladio bérgyilkos hada kik felfordulást , és tömeggyilkosság által fasiszta diktaturát vezetnek be, és a háttérben megszabadítják az országot minden anyagi javaitól , kezdve az aranykészletükkel , majd jön a természeti kincseik megszerzése , és a végcél kamatrabszolgává tenni egy virágzó önálló államot , kik megélhetésükért hitelekért kell , hogy folyamodjanak , melyet uzsorakamatra finansziroznak a zsidó helytartók legnagyobb megelégedésére egy nemzetett tettek függő viszonyba a terrorista zsidó előőrsök a gladiosokkal .
Most nekünk is meg kell várni míg lecsapnak ránk , és ellopják házaink után a földjeinket vízkészletünket , és a maradék természeti kincseinket , és a nyakunkra ültetnek bilderberges libatolvaj gyilkos zsidókat , már így is a politikai elitnek nevezett maffia csapat 80 % - a zsidó , hogy bebetonozzák magukat törvényekkel , és rendeletekkel az összes magyar képviselőt kiszoritják a hatalomból és csak kettős állampolgárságú zsidó lehet a döntéshozatal közelében , másként nem lehet leigázni egy goj országot . Hol a benzines üvegetek , nincs akire dobjátok , hát ki rabolt ki benneteket , égjenek az ingatlan vagyontárgyaik , és házaik lakóparkjaik irodaházaik . Tudassátok a cigányokkal is , hogy az életterüket a zsidók vették el tőlük , és arra kényszeritették őket , hogy megélhetési bünözőként tengedhessék az életüket , csak a célpont eddig a magyarság volt , pedig látniuk kell , hogy a zsidóság akarja , hogy összeugorjon a kétféle entitás , míg ők a zavarosban , még megszerzik a maradék vagyonukat , és kikergetnek bennünket a saját hazánkból európa palesztinjaikánt bolyongunk majd a nagyvilágba , ha hagyjuk felégetlenül az ők rablógyilkos tevékenységüket . Égessétek fel értékeiket , hogy elmenjenek ebből az országból , ne legyünk célországuk , kiket palesztin sorsra kárhoztatott a cionista világ , gyilkold őket , mert ők nap mint nap gyilkolnak bennünket , a helytartóink tudtával ,és halgatólagos beleegyezésével . Ne sajnáld a benzint a rablott értékeik elpusztítására .








Bilderberg 2012 Attendees Compilation

Henry Kissinger Arrives At Bilderberg 2012


Az alábbi videókból kiderül a Bilderberg csoport valódi célja, a titokzatos “rémuralom” mögött álló szervezet hatalmának igazi oka.


Bilderbergek és depopuláció..(Jesse Ventura).avi

Titkos Társaságok - A Bilderberg-csoport, a Skull and Bones és a C

Csath Magdolna: A lugánói Tanulmány

Gyarmatosításunk paktumai - Csath Magdolna ~ Civil Akadémia

http://www.youtube.com/watch?v=ncseX0OLQ9Y



VilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajn

A magyar nemzet fennmaradása felülír mindent

2014 02 27 Háttér kép 2. rész



Operation Gladio - Full 1992 documentary BBC

Operation Gladio and the C.I.A.-Boston Terror Connection

Operation Gladio and 9/11 - Daniele Ganser On Resistance Radio.











A LAKOSSÁG 

MEGFÉLEMLÍTÉSE A CÉL


Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége is végez olyan megfigyeléseket, mint amilyenek miatt több európai országban törvénysértéssel gyanúsítják a területén működő amerikai külképviseleteket. Az amerikai nagykövetségek által végzett adatgyűjtésről a norvég Tv2 televízió számolt be. A norvég Tv2 riportja szerint a norvég fővárosban az amerikai külképviselet 15-20 embert, köztük korábban magas beosztásban dolgozó rendőrtiszteket is alkalmazott kizárólag arra a célra, hogy norvég állampolgárokat figyeljenek. A különleges részleg emberei az általuk gyanúsnak tartott emberekről fényképeket készítettek, dokumentálták, hogy milyen tüntetéseken vettek részt, nevüket és a róluk gyűjtött adatokat pedig egy különleges számítógépes adatbázisban vezették - írta a norvég tévécsatorna riportjáról a Telegraph. Az adatgyűjtési program a riport szerint 2000 óta folyik Oslóban. A norvég Tv2 riportjában bemutatott adatgyűjtés sérti a norvág törvényeket, ezért a riport megjelenése után a norvég külügyminiszter bekérette az amerikai nagykövetet, hogy tájékozódjon az ügyről. Később kiderült: a norvég hatóságok egyáltalán nem tudtak a megfigyelésekről. A novég televíziós riport megjelenése után több észak-európai országban indult vizsgálat, hogy kiderítsék, végez-e hasonló tevékenységet a heyi amerikai követség. A norvég mellett a svéd, a finn, a dán és az izlandi hatóságok is vizsgálódni kezdtek. Svédország igazságügyi minisztere jelentette be, hogy a stockholmi nagykövetséghez köthető emberek 2000 óta folytatnak titkos adatgyűjtést a svéd hatóságok tudta nélkül. A svéd ügyészség ezután vizsgálatot indított annak tisztázására, hogy a nagykövetség megsértette-e a svéd törvényeket. Dániában a titkosszolgálat kereste fel a nagykövetséget, hogy "meggyőződjön róla, nem sértenek törvényeket" - írta a BBC. Legutóbb Izlandon kérte fel a kormány a rendőrséget múlt csütörtökön, hogy indítson tényfeltáró vizsgálatot az amerikai adatgyűjtés miatt. "Érthető okok miatt nem árulhatok el részleteket a biztonsági programunkról, de elmondhatom, hogy az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége - akárcsak a legtöbb nagykövetségünk a világon - rendelkezik egy programmal, amely a létesítményeink körüli gyanús tevékenység felderítésére szolgál" - írta az [origo] megkeresésére Bradley Hurst, a budapesti nagykövetség sajtóattaséja. Hozzátette: a felderítési program a nagykövetség "normális biztonsági elővigyázatosságának része". A nagykövetség által végzett magyarországi adatgyűjtésről Hurst azt mondta, hogy az egy "megfigyelés-felderítő program" (surveillance detection program), amely arra szolgál, hogy felderítse, ha esetleg valaki megfigyeli az USA tengeren túli (például európai) létesítményeit. A program nem titkos, és nem is része az amerikai hírszerzésnek - állította a sajtóattasé, részleteket azonban nem árult el arról, hogy mennyien dolgoznak a programban, kiket figyelnek meg, és hogy milyen adatbázist vezetnek a megfigyeléseikről. Bradley Hurst az [origo]-val azt is közölte, hogy az amerikai külképviseletek programjának egyik alapelve, hogy mindig a helyi törvényeknek megfelelően végzik tevékenységüket, a fogadó kormányok minden kérdésére vagy aggodalmára szívesen válaszolna. A Külügyminisztérium az [origo] megkeresésére közölte, nincs tudomása a nagykövetség által végzett adatgyűjtésről, de ez nem is az ő hatáskörük. "A Magyar Köztársaság köteles biztosítani a területén működő diplomáciai képviseletek védelmét, de e feladatot nem a Külügyminisztérium végzi. Ezáltal arról sincs tudomásunk, hogy az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége milyen jellegű intézkedéseket vezetett be a magyar hatóságok által nyújtott védelem kiegészítésére, illetve hogy ezekről az intézkedésekről egyeztetett-e az illetékes hatóságokkal" - írta a minisztérium sajtóosztálya. A Kormányzati Kommunikációs Központ megkeresésünkre közölte, hogy a témával a Belügyminisztérium foglalkozik. Mányai Zoltán, a Belügyminisztérium sajtófőnöke csütörtökön az [origo] nak azt mondta, ők sem tudtak arról, hogy a budapesti nagykövetség adatgyűjtést végez. "Ez teljesen új információ a számunkra" - mondta a sajtófőnök. Azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy az ügyben a hatóságok tesznek-e további lépéseket. A kérdőre vont nagykövetségek mindenhol azzal védekeztek, hogy biztonsági programjuk nem titkos, és készek válaszolni az azzal kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Az amerikai külügyminisztérium helyettes szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a megfigyelés-elhárítási programjuk válasz az USA nagykövetségeit ért "biztonsági fenyegetésre": a terrorizmus-ellenes programokat azután vezették be, hogy 12 éve Kenyában és Tanzániában az amerikai nagykövetségek elleni támadásokban mintegy 250 ember meghalt. "Van egy az egész világra kiterjedő programunk, amellyel éberen figyelünk olyan embereket, akik megfigyelik a nagykövetségeinket, mert felismertük, hogy [a nagykövetségek] a terroristák potenciális célpontjai lehetnek" - mondta a szóvivő. Hasonlóan érvelt az [origo]-nak a budapesti nagykövetség sajtóattaséja is: "A nairobi és a Dar es Salaam-i nagykövetség szörnyű felrobbantása után kiderült, hogy az épületeket a támadások előtt egy bizonyos ideig megfigyelték. Akkor még ezt a megfigyelést nem vettük észre, és ennek több száz ártatlan civil áldozat lett a következménye" – írta. (origo, részlet és kép) Kép: a ravasz origó olyan képet közölt, amin nem látszanak azok a magas, vastag,  dupla soros vascölöpök, amelyek az épület előtt vannak.


LENNE EGY JAVASLATUNK

A magyar kormány – ha akarná – egy csapással megoldhatná ezt a sötét kérdést. Az amerikai követségnek semmi keresnivalója nincs a Szabadság-téren! Telepítsék ki a követséget mondjuk a XVII. kerületbe, Rákoskeresztúrnak arra a részére, ahol a főváros közigazgatási határa van. Ott senkitől sem kellene tartania az amerikaiknak, a lehető legnagyobb biztoságban kémkedhetnének. Mert most ezt teszik. Persze az egész mögött valójában nem magyar bajok vannak, hanem a nemzetközi cionizmus, ami miatt minden országban az amerikai követség előtt szoktak tüntetni. Most ehhez hajbókol a Martonyi-féle cionista külügyminisztérium, amelynek a honlapja válozatlanul megegyezik a Gyurcsány-banda idejéből ismerttel, ahol pl. az iráni külügyminiszter helyettes magyarországi látogatásáról egyetlen mondat, egyetlen kép sem szerepel. Boliviának a legnagyobb nyugati és ázsiai államokkal vannak kitünő diplomáciai kapcsolataik és ezekkel a fejlett országokkal jelentős kereskedelmi üzleteket kötnek, de Magyarországnak még diplomáciai kapcsolata sincs az indián nemzetállammal. Most pedig a fiatalabb olvasók számára kalandozzunk el a „BOLDOG” KÁDÁRI IDŐKBE! Akkor bezzeg jobb volt a helyzet az amerikai követség előtt, mint ma. Akkor az amerikai követség előtt nem cirkáltak géppisztolyos, gólyómellényes rendőrök, nem volt hatalmas dupla vascölöpökből kerítés az épület előtt, hanem csak egy szerény, kopott rendőrbódé állt ott, ahol a rendőrt sosem lehetett látni. Ezzel szemben a követség kiratataiban havonta cserélték az amerikai és világ eseményeit bemutató fekete és fehér fényképeket és ott mindig voltak páran, akik ezeket nézték, köztük a blog szerkesztője is, hiszen itt olyan képeket lehetett látni, amit akkor a lapokban nem közöltek. Jó reggelt külügyminisztérium!

NOVEMBER 28 - ÍGY MŰKÖDIK A ZSIDÓ RECEPT

A HAZUGSÁG CSAK ERŐSZAKKAL MŰKÖDIK



A PÁRT ÖKLE: ÁVO, ÁVH,

MUNKÁSŐRSÉG,RENDŐRG                    

Végy egy diktatúrát. Hülyítsd hozzá az embereket a boldogabb jövő ígéretével. A kudarcokat fogd a nép ellenségeire. Ha mégis kiborul a bili, hívd a testvéreket rendet tenni. Ha sehogyan sem megy a dolog, keverd meg egy kicsit a sz…! Csak épp annyira, hogy néhány nagyravágyó megalkuvóval és sleppjével meg tudj állapodni a „rendszerváltásról”. Nem baj, ha néhány forrófejű is belekerül, legalább hitelesebb lesz a kép. Majd később úgy is kiszorulnak. A gazdasági hatalmat, pozíciókat úgysem érik el, olyan jó helyen vannak. Ítéld el a régi ideológiát! Dicsőítsd a magántulajdont. Privatizálj, kárpótolj, mert az állam nem jó gazda. A kezedben lévő állami vagyont tedd tönkre, hogy fillérekért megvehesd. Mindent kótyavetyélj el. Ha nem tudod megvenni, add el külföldieknek. Onnan is csurran-cseppen valami. Amikor már kevés marad a bukszában, és az emberek kezdenek rájönni, hogy valami nem stimmel, akkor kellően sajnálkozz a média segítségével, hogy nincs ipar. Ami megmaradt az a külföldiek kezén van. Pl., a magyar tej, hús, mezőgazdaság azért veszteséges, mert a feldolgozó üzemek nem a termelők kezében vannak. Az EU-s visszásságokról ne beszélj, mert azt mi akartuk. Már csak Európa legjobb termőföldjét kell megszerezni, átjátszani. A hátralévő pár évet röhögve kibírjuk. Az időközben szokásos államcsődöket egy-egy Bokros /konvergencia/ csomaggal simán átvészeled úgy, hogy te vagy az ország megmentője. Uszítsd egymásnak az embereket, jobboldal-baloldal, többség-kisebbség, stb. Had foglalják el magukat, mert ha ráébrednek arra, hogy magyarok is lehetnének akkor az veszélyes lehet. Híven kövesd a Világbank utasításait, támogasd a multikat mindenféle kedvezménnyel, had lopják ki a nép zsebéből az alamizsnát is. Minél kevesebb pénzt adj az oktatásra, egészségügyre. Ez több előnnyel is jár. Az európai hírű oktatási rendszert reformizáld. Tedd fizetőssé, így egyre hülyébbek lesznek az emberek. Feltétlenül hints rájuk egy kis győzikesót, valóságsót, idióta reklámokat, bugyuta amcsi filmeket. Kampányolj a drogok szabad fogyasztása mellett. Etesd őket mindenféle szeméttel, génkezelttel, lejárt, romlott vackokkal. Aki nem bolondul meg, azt ne engedd gyógyítani az országban maradt orvosokkal. A rákosok várjanak a kezelésre. A szívesekkel tegyen még pár kilométert az a néhány mentő. A fontos gyógyszerekből legyen időnként hiánycikk. Mindezekhez a kulcsszó: „nincs rá pénz” és a „reform”. Had hulljon a férgese. Amikor a 10 millióból már csak a fele marad meg, akkor jó munkát végeztél. Kisült a kalács és talán elérjük az igazi „liberalizmust” (internetfigyelo, részlet)


 Kép: 1938, Németország

A ZSIDÓBOSSZÚ EGYIK ÁLDOZATA

A televízió Discovery csatornája alig két évvel ezelőtt sugárzott egy dokumentumfilmet: Nürnberg. Nácik a bíróság előtt címmel. Egy jellegzetes epizód volt, amikor Hermann Göring a tárgyaláson nevetségessé tette az amerikai főügyészt a frappáns válaszaival, de aztán összeomlott, amikor Rudolf Höss az auschwitzi tábor utolsó parancsnoka beismerte, hogy 3 - 3.5 millió zsidót „gázosítottak” el. A jelenet már akkor is hazugság volt, hiszen 1990 -ben 1.1 millióra csökkentették az áldozatok létszámát. Ha Hoess így vallott, akkor csak kényszer hatása alatt tehette, hisz senki sem bolond saját maga ellen vallani. Viszont ennél nevetségesebb, hogy a mostani televíziós adásban végre észbe kaptak a csalók és a 3.5 milliós áldozatot ők is leredukálták, mindössze egy, azaz 1 millióra. Csak így tovább holocsalók! Ez a ti énetek születésetektől kezdve. Ebből éltetek egész életetekben. (1hozzászólás)


Megjegyzés: Hazai lapban is megjelent az a tanulmány, ami az angol vallatási jegyzőkönyveken alapult, amiben a tettesek megírták, hogy Hösst milyen borzalmas módon kínozták meg a tárgyalások előtt. Kép: angolok elfogják Hösst (1904 - 1947) és Lengyelországban kivégzik



2010. november 22., hétfő

NOVEMBER 22 – 1.5 MILLIÓS NÉPIRTÁSRÓL

HALLGATNAK




MERÉSZ KIJELENTÉS

Az iráni honvédelmi miniszter szerint (Vahidi, képen) az afgán háború miatt közeledik a NATO összeomlása. Azzal érvelt, hogy a tíz éve tartó háborúban csak vesztettek és hatalmas áldozatok voltak, de semmi eredményt nem ért el a világ „legerősebb” katonai szervezete. Azzal érvelt még, hogy 1.5 millió (!) embert öltek meg Irakban és Afganisztánban: Érdekes módon erről a cionista népirtásról sehol sem lehet olvasni, csak a Presstv-ben. Amerika 67 milliárd dollárt akar adni fegyverkezésre Szaud-Arábiának, plusz a NATO fölfegyverzése is hatalmas összeg, ami alapján arra következtet a miniszter, hogy ezt nem lesznek képesek Amerikában és a NATO országok pénzelni.
Mi a fentiekhez csak annyit tehetünk hozzá, hogy nálunk a vörösgyilkosok 7 millió magyart öltek meg népirtással, 1957 óta! És az ENSZ erről is hallgat.






"Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a

harcunkat a gójok ellen"



2012/03/10 
Szabad Riport

"Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen"

Emanuel Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának, 1952. január 12-én, Budapesten tartott rendkívüli találkozóján mondott beszéde.
"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jól tudjátok, hogy azt reméltük, hogy a háborúk közti húsz évünket arra használjuk fel, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy vívmányokat és előnyöket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett. Ezeket sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik, de most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy öt éven belül előkészítsük a harmadik világháborút.

"Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel..."

Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel, amely már egészen közel van és a győzelem szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük.

"Minden zsidó király lesz és minden gój
rabszolga." A Chábád "Messiás" zászlaja
Biztosítalak benneteket, hogy tíz éven belül fajunk eléri méltó helyét a világban, ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga. (Taps). Emlékezzetek vissza 1930-as propagandakampányainkra, amikor Németországban zsidóellenes érzelmeket szítottunk és Amerikában meg a németek ellen. Ez a kampányunk a második világháborúban csúcsosodott ki.
Ma a világon hasonló propagandakampány folyik. Oroszországban folyamatos az Amerika-ellenes propaganda, míg Amerikán a kommunistáktól való félelem söpör keresztül. Ez a hadjárat kényszeríti a világ kisebb országait, hogy vagy az USA vagy Oroszország partnersége mellett döntsenek. E pillanatban legnagyobb problémánk az amerikaiak hamvadó hadi szellemének a felélesztése.
Terveinket nagyon akadályozza a hiányzó általános hadkötelezettség Amerikában, de biztosak vagyunk benne, hogy az 1952-es választások után rögtön keresztül tudunk egy megfelelő intézkedést vinni az Amerikai Kongresszusban.
Az oroszok és az ázsiai népek eléggé irányításunk alatt vannak, és nem tiltakoznak a háború ellen, de várnunk kell az amerikaiak megszerzésével. Ezt az antiszemitizmus kártya kijátszásával reméljük elérni, amely olyan kitűnően működött a Németország elleni háború idején. Erősen számítunk az antiszemita erőszak elleni hírekre Oroszországból, hogy ezek felháborítsák az Egyesült Államokat és így építsünk szolidaritásukra a szovjetek hatalma ellen.
Emellett, hogy az amerikaiaknak az antiszemitizmus valóságát bemutassuk, nagy pénzforrások bevetésével, amelyet amerikai antiszemita elemek rendelkezésére bocsátunk azért, hogy hatásosságukat növeljük, és antiszemita erőszakot fogunk előadatni legnagyobb városaikban. Ennek kettős célja lesz: egyrészt megtudjuk az amerikai reakciósok nevét, akiket így elhallgattathatunk, másrészt az Egyesült Államokat oroszellenes egységbe forrasztjuk.
Öt éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni. Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen.
Nyilvánosan felfedjük magunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik a fehér gyerekek utolsó nemzedéke!
A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét bőrű nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így majd eltűnik a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti, és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad.


"Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura"

Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszik számunkra a sötét emberek fölötti uralmat.
Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után?
Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban, és képessé tenné őket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink hagyományos szertartásait és szokásait, uralkodó osztályunk eredetének jelét. Megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a fajtáján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be.
Emlékeztetlek benneteket a második világháború kegyetlen napjaira, amikor népünk néhány tagját a hitleri banditáknak kellett feláldoznunk azért, hogy elég tanúnk és jogalapunk legyen azokra a perekre és kivégzésekre, amelyek során Amerika és Oroszország vezetőit, mint háborús bűnösöket kivégeztetjük, miután a béke feltételeit mi szabjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy nektek még kell kis előkészület ilyen feladatra, mivel az 'áldozat' szó mindig is népünk jelszava volt, és egy pár ezer zsidó áldozat a világ kormányzásáért valóban nem nagy ár.
Hogy annak a vezető szerepnek a biztos eljöveteléről meggyőzzelek benneteket, megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amit Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít saját maga ellen.
Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombo Plan), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául úgy, hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége.
A világ feletti győzelem víziójával a szemetek előtt, térjetek vissza országaitokba és erősítsétek eddigi jó munkátokat addig a közeli napig, amikor Izrael felfedi hivatását, mint a világ dicső fénye."
Források, amelyekben a beszéd megjelent:
Eustace Mullins: "New History of the Jews" (A zsidók új története), 1968 William Guy Carr: "Pawns In The Game" (Bábuk egy sakkjátszmában), 1957
Megjegyzés:
Mindkét idézet állítólag antiszemita hamisítás. A kérdés most már csak az, hogy miért igazodik a világtörténelem folyamata hamisítványokhoz?
  • *** A Szabad Riport megjegyzése: És ez már a jelen, mely kezd hasonlítani a "hamisítványokhoz"...









A Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött – Az


olasz Legfelsőbb Bíróság elnökének bejelentése


bombaként robbant


Még ilyen marhaságot! összeesküvéselmélet és egyre több magasabb-beosztású hivatalos barom is szajkózza. A nukikukik vótak, azok csinálják most is, megmondtuk, nem? Megdöbbentő információ került napvilágra ma Olaszországban, mely igazol sok mindent, az úgynevezett "Összeesküvés Elméleteket", melyek már régóta ismertek, miszerint van egy titkos "Nagy Testvér" testület, mely a sok erőszak mögött áll Európában és Amerikában is, és amely felelős a terrortámadásokért és a gyilkossági kísérletekért. Ezt a sokkoló történetet Paul Joseph Watson és az Infowars tárja a közvélemény elé:

"Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától" - mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

"Ennek oka igen egyszerű. Arra kellett volna kényszeríteni ezeket az embereket, az olasz közvéleményt, hogy forduljanak az államhoz annak érdekében, hogy az teremtsen nagyobb biztonságot. Ez a politikai logika a mészárlások és a bombatámadások mögött, melyek büntetlenül maradtak, mert az állam nem tudta elítélni saját magát, vagy megállapítani a maga felelősségét azért, ami történt." - tette hozzá.

Ez a történet Paul Joseph Watsontól és az Infowarstól megerősíti azt a sok tudást, melynek már sokan a világon birtokában vannak, hogy a Bilderberg (és megbízott terroristáik) egy gonosz csoport, és felelősségre kell vonni őket emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikért.

Paul Joseph Watson
Infowars.com
April 11, 2013

Az Olasz Legfelsőbb Bíróság tiszteletbeli elnöke és korábbi Nyomozóbíró Ferdinando Imposimato, aki a II. János Pál Pápa elleni merénylet ügyében vádat emelt, most azzal vádolta mega Bilderberg csoportot, hogy ők állnak az európai terrortámadások mögött.

Az Articolo Tre weboldalnak adott interjúban Imposimato, aki részt vett az egykori volt olasz miniszterelnök Aldo Moro elrablását és meggyilkolását érintő ügyben azt mondta, hogy "egy megdöbbentő dokumentumot találtam", mely összefüggésbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo szélsőjobboldali szervezettel terrortámadások elkövetésében.

Az olaszországi megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatban és ezen dokumentum birtokában Imposimato kijelentette, "Mikor a mészárláshoz ér, szintén a Bilderberg csoportról beszél. Én elhiszem ,ami ebben a dokumentumban áll. Elvégeztem néhány vizsgálatot, és azt mondhatom, hogy a feszültségek és a mészárlások stratégiája mögött szintén a Bilderberg csoport áll egyfajta Nagy Testvérként a manőverezések, a terroristák használata és a szabadkőművesek fölött.

A "feszültség stratégiája" a Gladio Művelet égisze alatt működött, egy NATO hidegháborús "maradj a háttérben" projekt pedig arra törekedett, hogy létrehozzon egy célszerű politikai légkört Európában, melynek ügynökei terrortámadásokat hajtottak végre, melyekért azután mind a baloldali, mind a szélsőjobboldali politikai csoportokat hibáztatni lehetett.

A Gladiot úgy tervezték, hogy démonizálja a politikai ellenzéket, és a "közvélemény ereje arra kényszerítse a kormányt, hogy teremtsen nagyobb biztonságot." - az egykori Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra vallomása szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsgálat megállapította, hogy az 1980-as bolognai bombamerényletet, amely megölt 85 embert, "olasz állami belső intézmények emberei és az Egyesült Államok hírszerzéséhez köthető emberek követték el."

"Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától" - mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy korábbi Ordine Nuovo terroristától kapta. Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul "Új Rend") számos halálos terrorista támadásban vettek részt, köztük az 1969-es Piazza Fontanai bombatámadásban, az 1974-es Róma-Messina vonat támadásban, a Piazza della Loggia 1974-es bombatámadásban és az Italicus Express 1974-es bombamerényletben.


A Bilderberg csoport minden évben egy körülbelül 120 fős összejövetelt tartott a legbefolyásosabb hatalmi brókerekkel a bolygóról a politikai, banki, tudományos, média és még a királyi családokból is. A szervezet éves megbeszélését mindig egy szállodában tartották Európában, Kanadában és Amerikában, ám annak ellenére, hogy sok nehéz játékos is részt vett az eseményeken, a fősodrású média alig számolt be róla, pedig az egykori NATO főtitkár és Bilderberg tag Willy Claes 2010-ben beismerte, hogy a Bilderberg résztvevőknek kötelezően végre kellett hajtani politikai döntéseket, amelyeket az ülések alatt hoztak.

Számtalan más példa van arra, hogy a Bilderberg csoport idő előtt befolyásolta a globális eseményeket, rendszeres időközönként kiválasztva olyan elnököket és miniszterelnököket, akik semmibe vették a demokratikus folyamatokat.

2009-ben Étienne Davignon a Bilderberg elnöke még azzal hencegett, hogy a közös valuta, az Euro a Bilderberg csoport agyszüleménye volt.

Imposimato rágalomhadjáratában a Bilderbergek ellen - honfitársa Alfonso Luigi Marra nyomdokaiban, aki kiemelkedő ügyvéd, aki a közelmúltban azt kérte, hogy a római ügyész vizsgálja meg a Bilderberg csoport bűncselekményeit - kijelentette, hogy az elitista szervezet 2011-es találkozója Svájcban az olasz miniszterelnök, Mario Monti kiválásztásához vezetett.

A csoport az elitisták "egyedi, illegális testvériségeként" magukat "törvények felett" állóknak tekintik, Marra rámutatott a Bilderberg mérnöki pontosságú háborúira, gazdasági összeomlásokra, és diktátorok felfegyverzésére, mely tevékenységek "nyilvánvalóan a büntető törvénykönyv égbekiáltó sárba tiprása, és akkor még keveset állítok."

A 2013-as Bilderberg találkozó helye és ideje még nem megerősített, de a találgatások között szerepel London, valamikor június elején.

Infowars

A 2012-es Bilderberg találkozó résztvevői elsötétített autókban érkeztek, szembetalálva magukat a tiltakozók népes táborával. A "neves" személyiségek között Henry Kissinger (háborús bűnös) is látható.
Link





Izrael mégis szervezi a III. világháborút?



Az izraeli titkos hírszerző ügynökség, a Moszad szócsöveként is ismert, kémkedésre, terrorizmusra és biztonságpolitikai témákra szakosodott izraeli DEBKA internetes honlap leplezetlenül nyilvánosságra hozta a nemzetek elpusztításának programját, a már jól ismert „Endlösung” izraeli változatát.

Netanjahu izraeli elnök és az általa mozgatott nemzetközi terrorista hálózat minden bizonnyal csak járulékos veszteségként fogja elkönyvelni a tömegsírok százezreit, a vérző és agyongyötört kontinenseket, hogy bolygónk még megmaradt füstölgő romjain végre ők, a kiválasztott nép lehessenek élet, de inkább a halál urai.

A DEBKA nyíltan elismeri, hogy a Jordán Királyság és az öböl-menti arab államok segítségével eltervezett és elindított szíriai és iraki invázió nemcsak Irán és Pakisztán ellen irányul, de könnyen Oroszországot és Kínát is szembefordíthatja a NATO-val, mely országok eddig határozottan elleneztek minden külső agressziót. Az agresszió azonban már javában zajlik, és a Jelenések könyvében leírtak értelmében: „melynek végcélja az egész emberiség – még Isten választottainak is – teljes mértékű megtévesztése. Ez a gazdasági, politikai és vallásrendszer az utolsó időkben egy világméretű diktatúrába torkollik, ami uralni fogja az emberiség életének minden aspektusát. Ezt a rendszert tehát azért hozták létre, hogy az adott időben teljes rabságba vonja majd az emberiséget, Sátánt istenné kiáltsák, illetve hogy harcoljon a visszatérő Krisztus és szentjei ellen” (Jel. 16:13-14; 19:19).

De valóban ez a céljuk ezeknek az embereknek?

Igen, mert a cionisták, a neokonzervatívok és a dominianisták nem mások, mint velejükig romlott pénzügyi bűnözők, korrupt politikusok, és hatalmi mámorban szenvedő őrült zsarnokok díszes társasága.

Egy államok feletti világkormány létrehozására tett erőfeszítések már nagyon rég elkezdődtek, és a fejlett technika korszakában csupán felgyorsultak az események. Amerikában például a mesterségesen megrendezett terrorcselekmények ürügyén katonai puccsot hajtanának végre, hogy aztán a szükségállapot meghirdetése után teljes izraeli fennhatóság alá vegyék az egész országot. Szándékosan hallgatnak az ország különböző részein felállított úgynevezett átnevelő FEMA-táborokról is, mert ha kiderülne, akkor félő, talán mindenki megvilágosodna, hogy Amerika a saját állampolgáraival szemben készül egy nagy, végső leszámolásra. A Federal Emergency Management Agency, vagyis Szövetségi Válságkezelési Ügynökség szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányát váltaná fel, és ezzel egy csapásra megszüntetné a demokratikus szabadságjogokat. A gonosz birodalmában pedig kezdetét venné a „sötét újkor”.

Összeesküvés-elmélet? A javából!

De nemcsak elmélet, hanem igazi terv, egy valódi összeesküvés az egész emberiség ellen. Olyan ördögi terv, amelyről ideáig csak suttogtak, most viszont már teljesen nyíltan és pimaszul hirdetik, sőt ami a leghátborzongatóbb: előbb-utóbb meg is valósítják.

Az terv beindult

A szíriai hadművelet következtében az Irakról leválasztott kurd régió kiváló felvonulási terület lesz majd egy Irán elleni támadáshoz. Amiről nem szól a fáma, hogy az egy évtizede gazdasági és pénzügyi válságban vegetáló Amerikát újabb gyilkosságokba, terrorcselekményekbe, hamis zászló hadműveletek sorába rángatnák bele, természetesen előzőleg a lakosság teljes lefegyverzésével. (A gyilkos fegyverek betiltása, illetve használatuk korlátozása csak akkor volna szép és dicsérendő kezdeményezés, ha nem titkolnák el közvélemény elől, hogy az amerikai állambiztonsági hivatal, másfélmilliárd, 40-es kaliberű hollow point-lövedékes fegyverkészlettel rendelkezik, amit még a genfi egyezmény hadviselésről szóló szabályzata is szigorúan tilt. Ugyanakkor – a szenátus albizottsága 2012 októberében kiadott jelentése szerint 2001 és 2009 között semmilyen terrorista veszély nem fenyegette Amerikát. (!)

A „terrorizmus elleni harc” tehát blöff volt csupán, a hamis szlogent a kormány az FBI-jal karöltve agyalta ki. (Megj. R. J.)

A DEBKA azon kesereg, hogy a nagy terv csak akkor valósulhatna meg igazán, ha visszaforgatván az idő kerekét, Amerikát még mindig a Bush-korszak szürke egyoldalúsága jellemezné. A megváltozott viszonyok, Obama elnök, Kerry külügyminiszter, Hagel védelmi miniszter és az amerikai vezérkari főnök, Martin Dempsey tábornok ennél fogva csak akadályok a „nemes” célok megvalósításában.

A gójok agymosása

Ebből következik, hogy Obama elnök tehát potenciális célpont egy új, 9/11-hez hasonló terrortámadáshoz, melynek alapjait már előkészítették Sandy Hookkal és a bostoni maratonnal. A politikai és katonai síkon zajló előkészületekkel egyidőben elkezdődött a lakosság tűrőképességének és reakciójának tesztelése is. Az amerikai társadalom teljes lefegyverzésével és a jó előre eltervezett gazdasági összeomlással elvették az emberek magántulajdonát, és kezdetét vette a középosztály teljes likvidálása.

És miközben terrortámadások sorozatát zúdítjánk ránk, észre sem vesszük, hogy 20 ezer amerikai katona készül átlépni a szír határt.


A világ meghódítása és bolygónk megsemmisítése


Izrael a közel-keleti térségben, összehangolt támadásokat hajt végre Szaúd-Arábia, a perzsa öböl menti államok, a Moszad által támogatott törökországi PKK (a Kurd Felszabadítási Szervezet) terroristái, a kurdisztáni regionális önkormányzatok kulcsfontosságú vezetői, az iraki al-Kaida terrorszervezet irányítói és a szíriai drúz milíciák segítségével.
Jordániával már régen nem kell számolni – mert Izrael és a vele szövetséges al-Kaida hálójában vergődik –, tehát Szíria és Irak megcsonkítása után szabad lesz az út Afganisztán, Irán és a Kaszpi tenger felé.
Amennyiben Kína és Oroszország nem ismeri fel időben a veszélyes ázsiai térhódítást, a már jó előre eltervezett 2015-2017 közötti Pakisztán elleni izraeli támadást követően kirobbanhat a III. világháború.

Kezdetben vala a megtévesztés és a színjáték

Különösen Törökország részéről, amelyik most nyakig ül a slamasztikában, mert Izrael szövetségeseként az ország területén kialakítandó közös katonai légi bázis miatt könnyen árulónak bélyegeznék a környező országok. Ugyanakkor reménykedik is, hogy az izraeli térhódítás során megkaparinthatja Észak-Irakot, és „megszállási zónaként” talán Szíriából is lekanyarinthat magának egy jó darabot.
Azerbajdzsán pedig – jó tett helyében jót várj alapon – megkaphatja a már régóta áhítozott Kaszpi-tengeri iráni olajtartalékokat.

Már írásban is megállapodtak

2013. április 26-án megszületett a megállapodás a Szíria elleni hadműveletről. Izrael természetesen amerikai pufferek árnyékában manőverezik majd, és esze ágában sem lesz vágóhídra vinni katonáit. A 2006-os libanoni vereségük óta jószerivel meggyőződhettünk arról is, hogy az IDF, az izraeli védelmi erők nem jeleskednek túlságosan a frontokon, csupán a ciszjordániai fegyvertelen és kiszolgáltatott civil lakosság körében kepesek különös kegyetlenkedésekre és véres megtorlásokra.
Ezzel kapcsolatban a DEBKA gondosan összehangolt amerikai terrorsejtek és halálosztagok akciósorozatáról is említést tesz, melyek működésének eltussolásához természetesen a háttérhatalom által irányított amerikai és izraeli világsajtó fog majd segédkezni, pontosabban félretájékoztatni a tisztelt nagyérdeműt.
2013. április 26-án pénteken, csak pár órával azután, hogy az online DEBKA-Net-Weekly előfizetők kézhez kapták a legfrissebb híreket, Abdullah II jordán király már a Fehér Házban tárgyalt Obama elnökkel, ahol is megállapodás született egy 20 ezer amerikai katona állomásoztatására alkalmas gigantikus katonai bázis kiépítéséről a Jordán Hasimita Királyságban. Az amerikai légierők ilyen mértékű átcsoportosítására hat év óta nem volt példa a térségben.

A jordániai katonai támaszpont lesz tehát az amerikai és izraeli közös hadműveletek egyik központja. A mérnöki alakulatok már dolgoznak a bázis kibővítésén, hogy alkalmassá tegyék az izraeli légtéren át történő amerikai és európai légi utánpótlások fogadására. A nehezebb katonai járműveket és berendezéseket, tartályokat, tankokat, rakétákat, önjáró tüzérségi és páncélozott járműveket a tengeren keresztül szállítják majd két katonai támaszpontra: a jordániai vörös-tengeri kikötőbe, Aqabába és az izraeli kikötőbe, Haifába.

Erről az amerikai védelmi miniszter Hagel, az izraeli miniszterelnök Netanjahu, az izraeli védelmi miniszter Mose Ja’alon és az izraeli vezérkari altábornagy Benny Gantz döntöttek legutóbbi tárgyalásaik során.
Netanjahu már négy alkalommal is találkozott Abdullah II jordán királlyal, hogy – ugyancsak jó tett helyébe jót várj alapon – teljes körű támogatásáról biztosítsa trónja megőrzése érdekében.
Ezeket az ördögi terveket sohasem lehetne megvalósítani anélkül, hogy Amerikát ne bénítaná meg egy olyan erős és befolyásos, minden törvényen felül álló zsidó terrorista szervezet, mint az egész amerikai kongresszust és törvényhozást markában tartó AIPAC, az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága.
Ékes bizonyítéka ennek, hogy a jelenlegi amerikai doktrína még tiltja is a katonai agressziót, és nem csak az ENSZ biztonsági tanácsának határozata alapján, de a Nemzeti Hírszerzési Elemzés a NIE (National Intelligence Estimate) biztonságpolitikai döntése értelmében is. Itt kell megjegyeznünk, hogy az amerikai hírszerzés által összeállított és 2007-ben nyilvánosságra hozott jelentés szerint Irán már 2003-ban leállt a nukleáris fegyverkezési programjával, ami azóta is felfüggesztés alatt áll. Hasonlóképpen utasította el még kezdetben az USA azt a valótlan izraeli állítást is, hogy a szír kormányerők tömegpusztító biológiai és vegyi fegyvereket vetettek volna be a lázadók ellen. Mint utóbb kiderült, ennek épp az ellenkezője volt igaz, tudniillik hogy a felkelők használtak gyilkos fegyvereket, és nem csak a szír kormányerők, de az ártatlan civil lakosság ellen is.

Világos, hogy mit akar Izrael
Világos, hogy sok száz és ezer amerikai katonát fognak feláldozni a cionizmus túlélése érdekében. És az is világos, hogy most kétszer annyit fognak feláldozni, mint amennyit már eddig is feláldoztak.

Az USA-ban végzett felmérések szerint a megkérdezett válaszadók jobban tartanak saját kormányuktól, mint a terroristáktól (pláne ha ezek a terroristák a saját kormánytagjaik közül kerülnek ki – Megj. R. J.), és a terrorfenyegetettség félelmeit még mindig felülírják az amerikai alkotmányban lefektetett szabadságjogok:

Tekintettel arra, hogy az emberi jogok el nem ismerése és semmibevevése az emberiség lelkiismeretét fellázító barbár cselekményekhez vezethet, és hogy az ember legfőbb vágya egy olyan világ eljövetele, amelyben az elnyomástól, valamint a nyomortól megszabadult emberi lények szava és meggyőződése szabad lesz.” (Emberi Jogok Nyilatkozata)

Rónaszegi Judit Gordon Duff – Press Tv nyomán







TÖRTÉNELEMHAMISITÁS  ÉS A

VALÓS  TÉNYEK

Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon.

Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak elfeledtetni egy nagyon-nagyon fontos tényt; 1914-ben, tehát kereken 100 éve tört ki az I. Világháború!

Nézzük, mi mindenről kell most is a figyelmet elterelni ....
Rá lehetne kárdezni, Linder Béla, akkori hadügyminiszter hogy mondhatta a háború legfontosabb időszakában, hogy "Nem kell hadsereg többé. Soha tobbé katonát látni nem akarok. Fegyvert többé szolgálaton ki­vül nem viselünk, sem tisztek, sem legénység".           Ezután hetekig látták minden fronton a Linder Béla által tétlenségre kárhoztatott magyar hadsereget, - rengeteg katona halt meg értelmetlenü.

Lehetne elemezni, hogy Demecser mellett a Székely hadosztá ly hogyan tette le a fegyvert, miközben keletről a román csapatok, nyugatról Kun-Kohn Béla Vörös hadserege támadta hátba... Magyarországon, magyar csapatokat, ...
Erről miért nem tanulunk az iskolában? Kinek az érdeke ez a nagy hallgatás?

Majd 2014-ben minden héten bemutatják a Sorstalanságot,  amiben azt látjuk, hogy 14 évesen haláltáborból haláltáborba kerül, és bár 14-éves, mégsem gázositják el  sehol.

Olaszországban 2014 egyébként emlékév lesz, amiben méltósággal emlékeznek többek között a magyar katonk bajtársiasságáról. Értetlenkedve fogják Magyarországot figyelni az olaszok, miért nem szálli­tják haza a több ezernyi, mai napig a Doberdó környéki templomok kriptáiban, bezsákolva heverő magyar hösök holttesteit. Akkor idehaza Anna Frankról fog mindenki beszélni.
(Arról szintén nem beszélhetünk, hogy a kicsi Anna Frank  naplója golyóstollal i­ródott, amit akkor még fel sem találtak! Meg Anna Frank apukája összeveszett egy i­róval, mert nem tudtak megegyezni a sikerkönyv tiszteletdijáról!  A vitát New Yorkban a biróság döntötte el; hát ez elég kellemetlen tény, mert hát akkor ki is irta a könyvet?)

Senki nem fogja megkérdezni a legfontosabbat; a magyarok 1918. november 2.-n megkötötték Magyarország ezeréves határait garantáló békeszerzőést az olasz Diaz főparancsnokkal...
Erre Károlyi Mihály a sleppjével villámgyorsan kiutazott Belgrádba, és 1918. november 8-án Magyarországra nézve új, katasztrofális békét kötött, Franchet D. Esperay tábornokkal. A francia tábornok sorba állitja a küldöttséget, végigmegy előttük és legelső, - azóta legendás és sokatmondóvá vált - szavai ezek hozzájuk "Maguk itt mindannyian zsidók?".
Azért nem lehet Tormay Cecilről utcát elnevezni, mert "Bujdosó könyv" ci­mű könyvében pontosan dokumentálta ezt az időszakot. Ha mindezt megtárgyalnánk, feldolgoznánk akkor robbanna a bomba; TRIANON!!!
Nos, akkor hogyan volt az, hogy az I. Vilá¡gháború ÖSSZES FRONTJA a történelmi Magyarország ezeréves határain kivül volt, és mégis elvették e területenk kétharmadát... Aztán az I. Világháború 1914-től 1918-ig tartott, de csak két év mulva, 1920. junius 4.-én kötötték meg a Trianoni békediktátumot! Mi történt ez alatt a két év alatt?
Ezek érdekes kérdések lennének.
Nekünk mindig csak a lelkiismeret-furdalás, vesztes csaták, a szégyen jut?! A magyarokat összeugrasztották a kettős állampolgárság miatt 2004. december 5.-én. Ez a szégyen napja. De arról mikor beszélünk, hogy a magyar hadsereg 1916. december 6-án elfoglalta Bukarestet, Románia fővárosát?? (...)
Nos, érdekes lesz ez a 2014-es év, a megemlékezések, évfordulók tekintetében!

dr. Nagy Levente (Kunhegyes)


Kína figyelmeztette Putyint: az USA

világháborút akar.


Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára. Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol. A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy ezek a műveletek már most is előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.

Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együtt fejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy „Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót." Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat. A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont.

De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni. De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, masszív hagyományos háborúk az USA-EU és Afrika, Ázsia, Dél-Amerika viszonylatában. Mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné Mexikó és Dél-Amerika ellen, egy másikat a dél-kínai tengeren egy harmadikat pedig Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.
Underwood – akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.

Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni. Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.
Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön. Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.

Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.

Kína két módon válaszol az amerikai kihívásra. Az egyik, hogy hadseregét, tengerészetét, rakéta technológiáit rohamlépésekben fejleszti, a másik, hogy gazdasági háborút fog indítani az EU és az USA között, és valószínűleg ezért támogatja az EU-tagállamokat segély-hitelekkel.
Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.

A hírek nem szólnak róla, de a történethez hozzá tartozik valószínűleg az Iránnal kapcsolatos új botrány, mely szerint Irán merényletekre készült az Egyesült Államokon belül. A történet már szinte sablonosnak mondható: vagy egy szeptember 11-e, vagy tömegpusztító fegyverek birtoklásának vádja, vagy egy mostanihoz hasonló terrorcselekmény előkészítésének a legendája és egyből készen is van az ürügy a cselekvésre.
Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért verjük össze.”
Ez mind részletkérdés, a lényeg, hogy már keresik az okokat egy háborúra.
Az ehhez hasonló nagyszabású világfelforgató tervek persze meglehetősen ismertek a világhálót böngészők körében, de most először fordul elő, hogy nem egy fantáziadús weboldalról származnak, hanem az FSB-től és a kínai belügyminisztériumtól.






Világ-Panoráma
A Szovjet kormány felkínálta nekünk Erdélyt cserébe semlegességünkért!
2014 09 08





10 összeesküvés elmélet, ami igaznak bizonyult

szeptember 10, 2014 Infowars.com Idők jelei
Annak ellenére, hogy az összeesküvés-elmélet kifejezést pejoratív felhanggal társította a tömegmédia, a hivatalos álláspontokat megkérdőjelezők lejáratására, számos olyan jelentőségteljes összeesküvést találunk a történelemben, amelyek végül nagyon is igaznak bizonyultak.




A kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó!




Nézzünk meg tíz példát.
1. Az AJAX hadművelet és egy megrendezett terrortámadás
A fővonalas média mindig is sok energiát fordított arra, hogy a kormányok által megrendezett terrortámadások az összeesküvés-elmélet kategóriába kerüljenek, pedig mára számos dokumentum bizonyítja, hogy számos esetben az elmélet a valóságot írja le.
Több évtized tagadást követően, 2013 augusztusában a CIA végre beismerte, hogy szerepe volt annak az 1953-ban kivitelezett puccsnak a megrendezésében, ami végül Mohamed Moszadek iráni elnök elmozdításához vezetett, az Ajax-hadművelet keretében.
A hadművelet során a CIA számos titkos küldetést, köztük több megrendezett terrortámadást felügyelt, amelyek hozzávetőleg 300 ember életét követelték.
2. A Tonkini incidens
1964. augusztus 4-én Lyndon Johnson amerikai elnök, élő televíziós adásban tudatta a világgal, hogy Észak-Vietnám amerikai hajókat támadott meg.
"Az Egyesült Államok fegyveres erői ellen elkövetett erőszakos cselekedetek nem csupán a védelem megerősítését, de pozitív választ is követelnek. A válaszlépés ezekben a percekben indult," jelentette be Johnson.
Az amerikai kongresszus elfogadta a Tonkin-öböl határozatot, ami felhatalmazta az elnököt, hogy további jóváhagyás nélkül katonai hadműveletet indítson Észak-Vietnám ellen. 1969-re több mint 500.000 amerikai katona harcolt Délkelet-Ázsiában.
Johnson elnök és Robert McNamara hadügyminiszter rászedte a kongresszust és az amerikai népet. Mint kiderült, Észak-Vietnám nem támadta meg az USS Maddox rombolót, ahogyan azt a Pentagon állította és az amerikai hadihajó ellen provokáció nélkül elkövetett második támadásra felhozott "egyértelmű bizonyíték" egy trükk volt.
3. A Gladio hadművelet: a baloldalra kent, államilag szponzorált terror
Gladio hadműveletben a CIA és a brit MI6, a NATO-n keresztül próbált létrehozni egy háttérhadsereget a kommunizmus elleni harchoz, arra az esetre, ha a Szovjetunió megszállná Nyugat-Európát.
A Gladio villámgyorsan túllépte eredeti küldetését és vált egy titkos, szélsőjobboldali milíciákból, a szervezett bűnözés elemeiből, ügynök provokátorokból és titkos katonai egységekből álló terrorhálózattá. Ezek az úgynevezett háttérhadseregek többek között Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Hollandiában, Norvégiában, Németországban és Svájcban voltak aktívak.
A Gladio által alkalmazott feszültségkeltő stratégiák elsődleges célja az volt, hogy az Európán belüli baloldali politikai csoportokat terroristaként tüntesse fel, hogy ezzel szimpátiát szerezzen a diktatórikus kormányoknak. Ennek kivitelezésére a Galdio ügynökei számos halálos terrortámadást hajtottak végre, amelyek elkövetésével baloldali és marxista csoportokat vádoltak meg.

1980 augusztusában például a Gladio ügynökei egy Bologna-i vasútállomáson robbantottak bombát. A merényletnek 85 halálos áldozata volt. Az akcióval először a Vörös Brigád terrorszervezetet vádolták, később azonban kiderült, hogy valójában az olasz titkosszolgálat fasiszta elemei és Licio Gelli, a P2 szabadkőműves páholy egyik tagja voltak felelősek a terrortámadásért.
A Gladio hadművelet több száz emberéletet követelt Európa szerte.
Vincenzo Vinciguerra, a Gladio egyik volt tagja szerint, aki életfogytiglani büntetését üli egy rendőr megöléséért, a Gladio célja roppant egyszerű volt. Azért hozták létre, hogy az olasz lakosság nagyobb biztonságot követeljen. Ez a politikai logika rejlik számos mészárlás mögött, amelyek egytől egyig büntetlenül maradnak, hiszen az állam nem fogja saját magát felelőssé tenni a történtekért.
4. A Northwood hadművelet
A kubai kommunista rezsim elleni, Mongoose hadművelet néven futó, titkos CIA akció égisze alatt az amerikai vezérkar azt az egybehangzó javaslatot tette, hogy indítsanak államilag szponzorált terrorakciókat az Egyesült Államok területén belül.
A terv része volt eltérített amerikai gépek lelövése, amerikai hajók elsüllyesztése és egyéb merényletek amerikai állampolgárok ellen Washington D.C. utcáin, továbbá egy megrendezett NASA szerencsétlenség is, ami John Glenn asztronauta életét követelte volna.
A Disznó-öbölbeli invázió bukása miatt Kennedy elnök 1962 márciusában elutasította a tervet. Néhány hónappal később az elnök azt is elutasította, hogy meghosszabbítsa Lyman Lemnitzer tábornok vezérkari főnöki pozícióját.
1963. november 22-én John F. Kennedy elnök merénylet áldozata lett.

A gleiwitzi rádióállomás

5. A Gleiwitzi incidens
Geliwitzi incidens során 1939. augusztus 31-én lengyel milicistának öltözött német ügynökök megtámadták a német-lengyel határ közelében lévő, akkor még Németországhoz tartozó gleiwitzi rádióállomást, majd a Náci vezetés Lengyelországot vádolta meg a támadás kivitelezésével.
A rádióállomás elfoglalását követően a német ügynökök egy rövid, németellenes propaganda-üzenetet sugároztak lengyelül. Ezt követően megöltek néhány lengyel katonai egyenruhába öltöztetett foglyot, a halottakat pedig a helyszínen hagyták, hogy az incidens lengyel agressziónak tűnjön. Németország másnap, az esetet használva ürügyként, megszállta Lengyelországot.
Az incidens előtt kilenc nappal Hitler a következőket mondta tábornokainak:
"Egy propagandisztikus casus belliről fogok gondoskodni, nem számít, hogy hihető-e. A győztest senki sem fogja megkérdezni, hogy igazat mondott-e."
6. Függőséget okozó vegyszerek szándékos hozzáadása a cigarettákhoz
Nem minden összeesküvés ered az államtól. Esetenként a fogyasztókat célozza. A BBC arról adott hírt, hogy amerikai dohányipari cégeket rajtakaptak, hogy a függőséget növelő és az ízt javító vegyszereket adtak a cigarettákhoz használt dohányba.
Clive Bates, az ASH (Dohányzás és Egészség Akciócsoport) igazgatója elmondta, hogy "a dohányipari cégek olyan adalékokat használtak, amelyek rossz termékeiket még rosszabbá tették."
7. A Fast and Furious akció
A Fast and Furious akció, amely során az Obama kormány emberei fegyvereket csempésztek a mexikói drogbáróknak, elvileg azért, hogy a fegyverek nyomát követve szétrobbantsák ezeket a kábítószer kereskedelmi csoportokat, tulajdonképpen a szabad fegyverviselést garantáló alkotmányos jog elleni támadás volt.
CBS News által 2011 decemberében megszerzett dokumentumok bizonyítják, hogy az ATF (az Alkohol- és Dohánytermékek, illetve Lőfegyverek Forgalmával Foglalkozó amerikai hivatal) ügynökei kidolgozták, miként tudják majd a mexikói erőszakos cselekmények során használt lőfegyvereket összefüggésbe hozni amerikai fegyverkereskedőkkel, hogy ezzel elősegítsék a fegyvertartásra vonatkozó szabályok szigorítását.
A CBS News rendőri forrása elmondta, hogy az emailek arra engedtek következtetni, hogy az ATF eleve politikai húzásnak szánta és szándékosan idézte elő a problémát.
"Olyan mintha az ATF azért hozta volna létre vagy tetézte a problémát, hogy ők maguk lehessenek a megoldás és jól hátba veregethessék magukat. Tipikus körkörös gondolkodás."
8. NSA kémkedés és tömeges megfigyelés
A 90-es években, amikor a lakosság megfigyelését ellenző aktivisták és média személyiségek elkezdték figyelmeztetni az amerikai nemzetbiztonság kiterjedt, saját állampolgárait célzó kémkedésével kapcsolatban, valamennyiüket paranoiás, összeesküvés-elméletgyártó futóbolondként kezelték.
Az NSA már vagy egy évtizeddel az Edward Snowden-től eredő kiszivárogtatások előtt valamennyi elektronikus kommunikációt lehallgatott a világon az Echelon program segítségével.
1999-ben az ausztrál kormány beismerte, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia mellett ők is részesei voltak az NSA által vezetett globális lehallgatási és megfigyelési programnak, ami Echelon néven futott. A program segítségével "képesek voltak minden nemzetközi telefonhívást, faxot, email üzenetet vagy rádiójelet lehallgatni" a földön.
Emellett már az Európai Parlament által 2001-ben kiadott jelentésben is az állt, hogy az NSA "valamennyi emailt, telefonos vagy fax kommunikációt rutinszerűen lehallgat Európában".

Jelentés a magán és üzleti kommunikációk globális lehallgatási rendszerének (ECHELON lehallgatási rendszer) létezéséről

9. CIA kábítószer kereskedelem
A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) számos esetben volt érintett különböző kábítószer kereskedelmi akciókban szerte a világon, amelyek közül talán az Iran-Contra botrány a legismertebb. Az ügy során a kontrák (nicaraguai ellenforradalmi erők) emberei kokaint csempésztek az Egyesült Államokba a CIA áldásával, amit crack kokainként adtak tovább Los Angelesben, a bevételt pedig visszajuttatták a kontráknak.
Mások mellett Michael Ruppert, volt Los Angeles-i rendőrtiszt is vallomást tett a CIA kábítószer kereskedelmi ügyleteiről.
Számos mexikói drogbáró, mint Jesus Vicente Zambada Niebla állt ki a nyilvánosság elé, hogymegerősítse, az Egyesült Államok kormánya felbérelte szervezetét különböző kábítószer kereskedelmi ügyletekre. Bizonyítékok egész sora áll már rendelkezésre, amelyek megerősítik a CIA és bizonyos amerikai bankóriások kulcsszerepét a globális kábítószer kereskedelemben, amely forgalma sok milliárd dollárt tesz ki évente.
10. A CIA szívrohamot okozó pisztolya
1975-ben a szenátus vizsgálatot indított a CIA illegális tevékenységeivel kapcsolatban, amely során kiderült, hogy az ügynökség egy olyan speciális lövedéket kilövő pisztolyt fejlesztett ki, ami képes szívrohamot előidézni. "Az első televízió által is közvetített meghallgatás során Frank Church szenátor, a vizsgálóbizottság elnöke, drámai körülmények között mutatta be a CIA méregpisztolyát, ezzel is kiemelve a bizottság felfedezését, ami szerint a CIA, az elnök utasítása ellenére, több ezer ember megölésére alkalmas mennyiségű kagylómérget tartott készleten," áll a szenátus weboldalán.

"A halálos méreg rendkívül gyorsan bejut a véráramba és szívrohamot idéz elő. A kívánt reakció elérését követően a méreg nagyon gyorsan felszívódik, így a boncolás nem sok eséllyel képes megállapítani, hogy a szívroham nem természetes okból állt elő. Igazi James Bond fegyvernek hangzik, nem igaz? Pedig az információ egy kongresszusi bizottsági meghallgatásból származik," írja Fred Burks.
"A CIA fegyveréből kilőtt lövedék áthatol a ruházaton és egy apró piros pöttytől eltekintve semmilyen nyomot nem hagy a testen. A halálos lövedék behatolásakor az áldozat nem érez többet egy szúnyogcsípésnél. Esetenként még azt sem. Behatolás után az egész lövedék lebomlik."
Burk azt feltételezi, hogy Mark Pittman, az a riporter, aki előre jelezte a pénzügyi válságot és leleplezte a Federal Reserve visszaéléseit, pert eredményezve a bankkartell ellen, egy ilyen CIA fegyver áldozata lehetett.










Az oroszok alázzák az USA-t a Fekete-tengeren




















Az Egyesült Államok fokozza katonai jelenlétét Oroszország és Ukrajna déli határa közelében: a Fekete-tengeren immár két amerikai hadihajó tartózkodik – a torpedóromboló Donald Cook és a Taylor fregatt. Radarjaik a Krímre vannak beállítva.
A Donald Cook torpedóromboló hajót Aegis rakétavédelmi rendszerrel és Tomahawk rakétákkal van ellátva, a Taylor fregatt fedélzetén pedig Harpoon hajók elleni robotrepülőgépek és SM-1MR Standard légvédelmi rendszer van rendszeresítve. Közben amerikai hadihajók megjelenése a Fekete-tengeren ellentmond a Montreux-i egyezménynek, amelyik a Fekete-tenger térségéhez nem tartozó országok hadihajói ottani jelenlétének jellegére és időtartamára vonatkozik.
Az USA az Oroszországra gyakorolt gazdasági nyomást véleménye szerint nyomosabb évvel kívánja kiegészíteni. Azonban nem minden ment úgy, ahogy gondolták. Idézzünk fel a közelmúlt eseményeit. Április 10-én a Donald Cook a Tomahawk szárnyas rakétákkal együtt behatolt a Fekete-tenger semleges vizeire. Oroszország erre egy Szu-24-es repülőgépet küldött az amerikai torpedóromboló hajó körberepülésére. Az orosz repülőgép fegyvertelen volt, azonban szakértők állítása szerint rendelkezett legújabb orosz rádióelektronikus harci rendszerrel. Az Aegis már távolról észlelte a Szu-24-es közeledését, harci riadót fújt.
Amerikai radarok a célponttal való közeledés irányvonalát mérték be. És egyszerre csak a képernyők kialudtak, az Aegis megszűnt üzemelni. Közben a Szu-24-es a torpedóromboló fedélzete felett vonult el, megfordult és rakétatámadást imitált. Aztán megfordult és megismételte ezt a manővert. És ezt megtette 12-szer.
Vagyis amikor üzemelt a Szu-24-es fedélzeti rádióelektronikus elnyomási rendszere, a modern Aegis rendszer üzemképtelenné vált.
Külföldi médiák írják, hogy az incidenst követően a Donald Cook sürgősen betért egy romániai kikötőbe. A hajó személyzetének 27 tagja benyújtotta lemondási kérelmét. Állítják, hogy mind a 27 személy azt írta, hogy nem kívánja életét kockáztatni. Ezt közvetve megerősíti a Pentagon nyilatkozata is. Ebben olvasható, hogy az akció demoralizálta az amerikai hajó csapatát.
Szakemberek véleménye szerint az USA számára ez rendkívül kellemetlen mozzanat. Az Egyesült Államok által szétbontakoztatni kívánt rakétavédelmi rendszer óriási pénzeszközöket követel az állami költségvetésből. És mindig bizonyítani kell, hogy erre valóban szükség van. A rakétavédelmi rendszer szárazföldi komponensét – a silóból kilövendő ellenrakétákat – ideális viszonyok közt tesztelték, de már akkor is bizonyságot tett alacsony hatékonyságáról. Az Aegis rendszer adott esetben szintén demonstrálta hiányosságait.
A rendszer, amellyel az orosz Szu-24-es sokkolta az amerikai Donald Cook-ot, a Hibini nevet viseli. A Hibini egyébként egy hegygerinc a sarkvidéki Kola-félszigeten. A Hibini az ellenfél rádióelektronikus elnyomásának legújabb rendszere, amellyel ellátnak majd minden ígéretes orosz repülőgépet. A közelmúltban a rendszert eredményesen kipróbálták a dél-szibériai gyakorlóterepen. Minden bizonnyal, a tesztelés eredményes volt, hiszen amellett döntöttek, hogy kipróbálják a rendszert a valóságot a lehető legnagyobb mértékben megközelítő viszonyok közt — írja az Oroszország Hangja.










"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája' - 9/11 még mindig




Vezető tisztviselők szerint a Fehér Ház áll a lakossága elleni terrorizmus mögött. 
Új bizonyítékok kerültek elő 2001. Szeptember 11-ről. Informátorok szivárogtatnak ki beszélgetéseket, mely szerint az USA beszélgetéseket folytat az Al-Kaida vezetőjével Osama Bin Ladennel..... A World Trade Center 7-es épülete jelenik meg a Times Square kivetítőin.... Az iketrornyok egyik áldozatának apja beszél arról, hogyan támadja őt a főáramú média. 

A saját lakossága ellen folytatott és "szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehér Ház (az USA-t irányító háttérhatalom - szerk.megj.) finanszírozza és tervezi meg - erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A GLADIO néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby "jelentős hadműveletnek" nevezi. 





9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker




GLADIO - MŰVELET -

"A FESZÜLTSÉG STRATÉGIÁJA"


Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett tanúvallomásában így vallott:

"Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt  politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be."


Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.

RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.



Dr. Daniele Ganser: A Northwoods műveletről és a Gladio hadműveletbizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. 
Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk.

RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: 
"a feszültség stratégiája". Mit jelent ez ? 

- A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége.
"Nagyobb botrány, mint a Watergate !" 
-

ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi. 
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. A CIA embereinek ez felb***ta az agyát. Nemcsak visszatekintve, de a megszerzett információk alapján is tudta a hírszerző közösség, Kalifa kitoloncolása valótlan volt.
 
Ramzi Yousef (balra) - Mohammed Kalifa (jobbra)

RT - Kevin Barrett a "Questionning the war on terror" szerzője az interjúban. Köszöntöm!
Ténylegesen vannak olyan vezetők, akik elismerik, hogy a terroristák csupán eszközök.


Kevin Barrett: - És az Al-Kaida is az. A nyugati hírszerző ügynökségek balekja.És ezt az arab világ vezető politikai kommentátorától, Mohamed Keitaltól hallottuk, aki közvetlenül 9/11 után azt mondta nekünk, hogy a támadás hivatalos sztorija egyszerűen nevetséges. Azt mondta, hogy amikor legmagasabb kormányzati szinteken volt Európában, őt bízták meg azzal, hogy lényegében szivárogjon be és gyakorlatilag irányítsa az ún. al-Kaidát. 

Azt mondta, hogy az al-Kaida valójában tele van szaúdi, amerikai és izraeli hírszerzőkkel és még egyiptomi hírszerzőkkel is, de természetesen semmit sem tehet saját akaratából ! 

Nafeez Ahmed, brit kutató, egyike a világ legismertebb terrorizmus kutatóinak, egy Törökországban előforduló esetről beszél, valamikor 9/11 előtt, amikor egy feltételezett vezető al-Kaida parancsnokot tartóztattak le Törökországban. 
A börtönőrök észrevették, hogy nem imádkozik, disznóhúst kért és megkérdezték:
"Azt hittük radikális muszlim vagy !", ... Ő pedig felnevetett és így válaszolt:
"Nem, ez egyszerűen csak a feszültség stratégiája."



Szeptember 11 támadásait illetően a világ vezető fizikusai, mérnökei, pilótái csatlakoznak az áldozatok családjához, hogy megtörjék a főáramú média hallgatását. - Architects & Engineers for 9/11 Truth

A Times Square-en és államok szerte hatalmas hirdetőtáblák szembesítenek azzal, amiről a legtöbb amerikai nem tud: Azon a 9/11 napon egy harmadik tornyot még csak el sem találta repülőgép, mégis egyszerűen szabadesésben összeomlott ! Délután 17h 20 perckor a WTC 7-es épülete hirtelen szépen és szisztematikusan egyszerűen csak összehajlott, mint egy palacsinta. 

Tudósok nyilatkoznak a videóban : 
- "Ez egyszerű középiskolai fizika." 
"Egy épület nem tud szabadesésben 40 ezer tonna szerkezeti acéllal és szerkezeti rendszerével leomlani robbantás nélkül." (Jonathan Smolens - statikus mérnök)
A kormányzati verzió az, hogy irodatüzek miatt omlott le egyszerre mind a 84 acéloszlop.....


RT: - 
Jone Cole egyike a több ezer vezető, független szakértőnek, akik 9/11 igazságát kutató építészek és mérnökök közé tartoznak. Tehát kik tették ?

Jone Cole: - "Akik nem tették, az a 19 gépeltérítő, akik állítólag a repülőgépeket vezették.Lehetetlen, hogy az acélt irodatüzek, kerozin olvasztották meg vagy maga az összeomlás. FIZIKAILAG LEHETETLEN. Kísérletileg nem is lehet megismételni ! Ellentmond a fizika törvényeinek. 


Ha félretesszük a politikát, a feltételezést, a vallást és tudományos módszert alkalmazunk, a World Trade Center 7-es épületének leomlása alapvetően egy klasszikus, irányított bontás, amely során az épület szabadesésben összeomlik és gyakorlatilag saját alapterületén belül marad. Ez az egyetlen magyarázat, ami minden bizonyítékot megmagyaráz:
a nanotermitet, a vas mikrogömböket, az ott tapasztalt magas hőmérsékletet és a szabadesést, a tornyok egységes felgyorsulását, amikor leomlottak; és nem volt becsapódás vagy rázkódás, amikor az alattuk lévő résznek ütköztek. 


Mivel nem volt rázkódás, valami kifelé robbantotta ezeket a tornyokat, hogy egyenletesen tudjanak lefelé gyorsulni.  Az egyetlen dolog, aminek tudományos szempontból értelme van, az, hogy a tornyokat felrobbantották. 
Jon nevetség tárgyává tette a főármaú NatGeo és Popmechanics csatornákat, melyek elkeseredetten próbálták bemutatni, hogy 80kg nanotermit nem tudná összeroppantani az oszlopokat. Jonnak sikerült mindössze 0,5 kilóval. 

RT: 
Az ismert kutató, Elizabeth Woodworth jött, hogy segítsen felállítani a "Concensus 9/11" bizottságot. Ő beszél arról, hogy 
- "hiába léteznek elfogadott, lektorált  szakmai folyóiratok, melyekben vezető szakértők is publikálnak (pl. a Heritage Study), ha a média egyáltalán nem foglalkozik velük. Ha az emberek tudnának a kutatásról, megdöbbentőnek találnák. 
A bizottság máris elérte azt, hogy a kormány módosította a sztorit és elfogadja a WTC 7 felhőkarcoló szabadesését. 
David Chendler kiváló modellezős és szakértő a bizottságban olyan modellt tervezett meg, ahogy a felső szintek ellenállás nélkül zuhantak. Egyetlen módon történhetett ez így: ha mind a 80 oszlopot egyidejűleg ért "csapás".

RT: - Dr. Greame McQueen hozzájutott a New Yorki Tűzoltóság aznapi bejegyzéseihez. A főáramú média soha nem mutatta be, mégis több, mint 100 szemtanú beszámolt róla, hogy robbanószerek omlasztották le az ikertornyokat. 

Dr. Greame McQueen
 - "Megközelítóleg 10.000 oldalas rendkívül érdekes anyag készült a szemtanúk beszámolóiból. 118 személy egyértelműen robbanásokat észlelt. Tudja, olyan tűzoltóink vannak, akik hozzászoktak felhőkarcolók oltásához, akik hozzászoktak füstrobbanásokhoz és kazánokhoz. És mégis olyan szavakat használtak, mint 'bomba'..
'Szintről szintre bummm-bummm-bummm....'


RT: Bob McIlvane válaszokat akar arra, hogy az északi toronyban tartózkodó fia, Bobby boncolásakor miért találtak olyan halálos sérüléseket, amelyek nem tűzcsóvával, hanem robbanószerekkel magyarázhatók.
A főáramú média mégis azon gúnyolódik, hogy összeesküvés-elméletet talál ki a kérdés feltevésével..., ráadásul megpróbálta erőszakossággal és az al-Kaidához fűződő kapcsolattal vádolni."Azok a becstelen összeesküvés elméletek, amelyek a kormányt gyilkolással, konspirációval és azzal vádolják, hogy a valós igazságot eltitkolják egyre nevetségesebbek, de nemcsak nevetségesek, hanem veszélyesek is." (The Rachel Maddow Show - MsNBC - 2013.) 
Bob McIlvane
 - "A fiam meghalt és robbanástól halt meg. Ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ha bíróságon lennék, a bíró nem tudná ezt nem elfogadni bizonyítékként. És itt van a probléma, mert ez egy bennfentes akció, egy belső munka. A fiam egy bennfentes akció során halt meg, mert valakik bombákat robbantott fel ! Ha ez összeesküvés-elmélet, akkor ez egyszerűen azt igazolja, mennyire alávaló a médiánk. 
Rachel Maddow, nem akarom azt mondani, hogy egy k...a, pedig a média k...ja. Több, mint egymillió dollárt keres és utasítják, hogy mit mondjon.
Az egyik philadelphiai újságíró nagyon őszinte volt hozzám és ezt mondta:
'Tudja Bob, én vagyok a probléma, mert elveszítjük az állásunkat. Ha ezt vagy csak egy picit abból, amit az imént mondott a szerkesztőhöz viszek, összegyűri. Most megmondhatom önnek, hogy ezt a sztorit nem hozhatom nyilvánosságra. A média tulajdonosai nem fogják engedni. A sajtó nem fog foglalkozni vele, mert még bogarat tenne az emberek fülébe.'

RT: 
- Kit vádol ezért ? 
Bob McIlvane "A lakosság ugyanúgy felelős ezért az egészért, mert egyszerűen azt akarják hinni, hogy jó emberek vagyunk, kivételes ország vagyunk.
De ezeket a tetteket, ezt a kormányok teszik. A hatalmat védik és nagyon gátlástalanul. Véget nem érő háborút folytatunk most a terror ellen. Tudom, hogy min mennek keresztül az emberek Irakban, Líbiában, Szíriában vagy Afganisztánban, mert a gyermekeiket veszítik el. Erről szól az egész. Mindenki családokat veszít el. Ez tiszta pokol !


RT: 
Az USA most már azóta hivatalosan az al-Kaida légierejévé vált, jegyzi meg az egyik képviselő (Kucinich). De Amerikának immáron elege van, tízből kilencen a megszállás ellen vannak, Obama elfogadottsága történelmi mélyponton...

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy a kormány hazudik. 
Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 12 éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

Viszont azóta is, akárhányszor látom, még mindig ugyanúgy a hideg futkos a hátamon és elképesztőnek találom ezt a hatalmas hidegvérű pusztítást és a képeket ! Elnézést, ha valakinek már unalmas ez a téma, de időnként vissza-visszatér, mert napjainkhoz is kapcsolódik mindaz, ami akkor egy új irányt vett.... 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com) 

EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel 


NIST FOIA 09-42: R14-UC -- Jim Huibregtse 1A-25 (WTC1 Burning/WTC2 Collapse/WTC 1 and 7 Plumes)




Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...
Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 16:40 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése