2015. november 16., hétfő

Helytartóink belakták e hont .



Helytartóink belakták e hont .




Magyar Békekör a hazaárulással vádolt ukrán 

újságíró mellett 


Kijev-Budapest, 2015. február 28. szombat (MSZF)

A Magyar Békekör teljes erkölcsi-politikai támogatásáról biztosította 
Ruszlan Kocaba ukrán újságírót, akit az ukrán politikai rendőrség (SZBU) a közelmúltban azért tartóztatott le, mert kiállt a béke mellett az ukrán polgárháborúval szemben. A bátor újságírót hazaárulással vádolják, és bíróság elé állították, mert elítélte Porosenko elnök katonai mozgósítási parancsát, és testvérgyilkosnak minősítette az ukrajnai konfliktust - számolt róla be az Amnesty International. 




A 16 civil és politikai szervezetet tömörítő Magyar Békekör gyalázatosnak tartja, hogy a Porosenko-Jacenyuk féle kijevi vezetés szemében bűn a béke melletti kiállás, de erény a háború Kelet-Ukrajna orosz ajkú lakosaival szemben. "Ruszlan Kocaba lerántotta az álarcot arról a politikáról, amely az 'európai értékek' védelmezőjének színeiben tetszeleg, miközben saját honfitársaiba lövet. Fejet hajtunk az újságíró bátor kiállása előtt. Ruszlan Kocaba nincs egyedül véleményével sem Ukrajnában, sem határain kívül. Ukrajnában tömegessé vált a behívó parancs megtagadása. A különféle nemzetiségek fiai kezdik tömegesen megtagadni, hogy egymás vérét ontsák Porosenko és Jacenyuk tekintélyuralmi rendszeréért. Ukrajnában és határain kívül egyre többen ítélik el ezt a politikát, mert úgy látják, nem vezet sehová. Ellenkezőleg, kezdi kimeríteni anépirtás bűntettét. Példa rá Kelet-Ukrajna kiéheztetése, és a gázcsapok elzárása a télben. A békés lakossággal szemben elkö vetett bűntettek hatását csak azzal tudták enyhíteni, hogy Oroszország élelmet és üzemanyagot szállító konvojok sokaságával sietett az ostromlott Kelet-Ukrajna megsegítésére, most pedig ingyen gázt is juttat a lakosságnak" - áll a közleményben.

A Magyar Békekör szerint Ruszlan Kocaba újságíró kiállása mindenki számára példa értékű, akinek drága a népek békés együttélése. A Magyar Békekör testvéri szolidaritásáról biztosítja őt minden békeszerető magyar ember nevében. 




Budapesten Székelyföldért 

2015. február 28., szombat 
3szék
A román tiltások ellenére is megemlékezést szervez Budapesten a Székelyföldért Társaság a szabadság napján, 2015. március 10-én az 1854-ben kivégzett és várfogságra ítélt Habsburgellenes szabadságharcosok, székely vértanúk tiszteletére. 
 
Tavaly is felvonultak a Hősök terén

A Székelyföldért Társaság tavaly és tavalyelőtt is utcai megmozduláson szolidarizált a marosvásárhelyi rendezvényen felvonulókkal, idén akciójukat tiltakozásnak is szánják. Amint közleményükben írják, rá kívánják irányítani a figyelmet, hogy "Románia hatóságai, immár nem is burkoltan, betiltva a Székely Nemzeti Tanács által tervezett marosvásárhelyi felvonulást, lábbal tiporják a romániai magyarokat, székelyeket is megillető demokratikus jogokat" és "a román kormány Székelyföldet felosztani szándékozó régiósítási terveire".

A budapesti megemlékezést a Hősök terén - az előző évhez hasonlóan - a tér Szépművészeti Múzeum felőli oldalán felállítandó színpad körül tartják kedden 18 órakor. A rendezvényt 60-75 percesre tervezik. A megemlékezés szervezé­sében és lebonyolításában részt vesz a Magyarországon bejegyzett székely társegyesületek többsége is. 






Nyemcov-gyilkosság: Orbán Viktor 

együttérzését fejezte ki 



2015.02.28. 
propeller.hu

Magyarország és kormánya nevében együttérzését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a meggyilkolt orosz ellenzéki politikus, Borisz Nyemcov családjának.
"Elvárjuk, hogy az orosz kormány teremtse meg a gyilkosság teljes körű kivizsgálásának feltételeit" - olvasható a kormányfő nyilatkozatában, amelyet szombat este juttatott el az MTI-hez Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor utasította Magyarország moszkvai nagykövetét arra, hogy "hazánk nevében rója le kegyeletét a megemlékező eseményen".

Az 55 éves Borisz Nyemcovot - aki Vlagyimir Putyin orosz államfő egyik legkeményebb bírálója volt - szombatra virradóra lőtték le Moszkva központjában. Az ellenzéki politikus egy ukrán nővel sétált a Kreml tövénél kezdődő Bolsoj Zamoszkvoreckij-hídon (Nagy Moszkva-folyó-híd), amikor az ismeretlen támadó egy fehér gépkocsiból tüzet nyitott rá, és 7-9 golyót eresztett belé. Vlagyimir Putyin szerint Borisz Nyemcov megölése "minden jellemzőjében bérgyilkosság, és kizárólag provokatív jellegű volt".

Kapcsolódó:
   
Putyin: provokatív jellegű bérgyilkosságra utal Nyemcov megölése
   
Libsi ajvékkórus és virágeső a pesti orosz nagykövetség előtt
   
Soros György: Ukrajnának további 50 milliárd dollár támogatásra van szüksége 


 
  

Erről miért hallgat a lakáj média? Mihail Csehetov volt ukránparlamenti képviselő, a mostani kijevi kormány kritikusa "túl erősen kihajolt" a 17. emeleti lakása ablakából és lezuhant.





Most egy francia generális, Vincent Desportes beszélt a szenátusban az ISIS-ről, melyet, mint tudjuk már máshonnan cionusa hozott létre és továbbra is finanszíroz gyilkos szövetségeseivel együtt... infiltrato.it 

Putyin: provokatív jellegű bérgyilkosságra utal Nyemcov megölése 





Az orosz elnök szerint bérgyilkosságra utal Nyemcov megölése, és arra utasította az orosz nyomozó bizottság, a belügyminisztérium és a szövetségi biztonsági szolgálat (FSZB) vezetőit, hogy hozzanak létre külön nyomozócsoportot Borisz Nyemcov meggyilkolásának felderítésére, és személyesen irányítsák a nyomozati eljárást. Vlagyimir Putyin leszögezte, hogy Borisz Nyemcov megölése "minden jellemzőjében bérgyilkosság és kizárólag provokatív jellegű volt".
Az orosz elnök mély részvétét fejezte ki a meggyilkolt politikus hozzátartozóinak. Borisz Nyemcov vezető orosz ellenzéki politikust és parlamenti képviselőt, helyi idő szerint szombatra virradóra Moszkva központjában ölték meg egy hídon.
Legfrissebb hírek szerint a támadó egy gépkocsiból nyitott rá tüzet, és legalább 7-9 golyót eresztett a politikusba. A rendőrség lezárta a környéket, nagy erőkkel folyik a hajtóvadászatot a tettes kézre kerítésére.





Libsi ajvékkórus és virágeső a pesti orosz nagykövetség előtt



Posted on 2015/03/01Szerző: Admin
Az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a PM és az MLP közös ajvékolás idejének eljöttére találta alkalmasnak a moszkvai kurvahajcsár agyonlövését.


on1
Tegnap délután délután Pesten az orosz nagykövetség előtt aztán össze is gyülekezett minden-magára valamit is adó-honi liberális bagázs éppen elérhető jelese.
A már régen levitézlett egykori jelcinista predátor és liberális “aranyörökifjú” Nyemcovra, a közismert orosz politikai szélhámosra emlékeztek, akit szombatra virradóra lőttek ki Moszkvában, éppen soros ukrán lotyója mellől. A Maszop által szervezett gyászcsődületre a liberális maffiacsaládok jobb program híján gyászolni akaró jelesei egy-egy szál virágot helyeztek el a nagykövetség előtt, majd néhány szóban ki-ki elsiratta az orosz ördög jobbkezét.




on
A Döbrögisztánt per pillanat uraló maffia részéről senki nem jelent meg a közös ajvékon. (Ők még valószínűleg az előző nap hatása alatt voltak. A Döbrögi-jelenésre gondolunk!) Ezt a förtelmes magaviseletet föl is róták a Nagy Közös Pesti Libsiajvékra összeröffentek Döbröginek.
Akit viszont-úgy tűnik-megérintett a moszkvai hitestárs kinyiffantása, mert tegnap este rövid közleményben érzett egyet a fűbe harapott rajongóival.
Magyarország és kormánya nevében együttérzésemet fejezem ki a meggyilkolt Borisz Nyemcov családjának. Elvárjuk, hogy az orosz kormány teremtse meg a gyilkosság teljes körű kivizsgálásának feltételeit. Utasítottam Magyarország moszkvai nagykövetét arra, hogy hazánk nevében rója le kegyeletét a megemlékező eseményen” – áll a Döbrögi-féle dörgedelemben.
(Megjegyezzük, hogy a soroksári futónőt másfél esztendeje gyilkolták meg brutálisan, Ődöbrögisége lányának mobiltelefonjának SIM-kártyáját valamivel több ideje lopta el valaki-de tettes azóta sincs egyik ügyben sem. Viszont Moszkvát sürgeti eredményes nyomozásra!)
Csak halkan jegyezzük meg: a Bal-Rad-nak semmilyen információja nincs arról, hogy HATEZER donbasszi civil-köztük gyerekek-Nyemcov haverjai által való legyilkolása miatt BÁRMELYIK jelenlévő vagy nyilatkozattevő akárcsak egyet is sóhajtott volna!





Soros György: Ukrajnának további 50 milliárd dollár támogatásra van szüksége



2015. február 27., 20:50
Ukrajnának a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által kilátásba helyezett 40 milliárd dollár mellett további 50 milliárd dollár támogatásra van szüksége a Nyugattól a gazdasági-pénzügyi összeomlás elkerüléséhez – mondta Soros György magyar származású amerikai üzletember a Der Spiegelnek.



A német hírmagazin szombati keltezésű, digitális formátumban péntek este megjelent számában közölt összeállítás szerint az ukrán kormány tanácsadói úgy vélik, kevés lesz Ukrajna stabilizálásához a következő négy évre előirányzott 40 milliárd dollár nemzetközi pénzügyi segítség. A csomagot az IMF szervezi, a maga részéről 17,5 milliárd dollár hitelt nyújt Ukrajnának, 10 milliárd dollárt nyugati kormányok és nemzetközi intézmények folyósítanának, 13-15 milliárd dollárral pedig a terv szerint magánhitelezők járulhatnának hozzá Ukrajna támogatásához adósság-átütemezés formájában.
“Mindenki tudja, hogy az IMF-csomag nem lesz elég” – mondta a Der Spiegelnek Ivan Miklos volt szlovák pénzügyminiszter, az ukrán pénzügyi tárca vezetőjének főtanácsadója.
A Der Spiegel szerint az IMF szakértői nem vettek számításba egy fontos tényezőt, az erős függőségét Oroszországtól. A második front című összeállítás szerint a csaknem 70 milliárd dolláros államadósság törlesztésének átütemezése nemigen lehetséges Oroszország közreműködése nélkül, Moszkvában viszont “korlátozott hajlandóság” mutatkozik arra, hogy megkönnyítsék a Washington emberének tartott ukrán pénzügyminiszter, Natalija Jareszko dolgát, aki közvetlenül tavaly decemberi kinevezése előtt szerezte meg az amerikai mellé az ukrán állampolgárságot.
“Ha továbbra is semmibe veszik Oroszország érdekeit, akkor nem segítünk megmenteni Ukrajnát, sőt dolgozni fogunk azért, hogy még súlyosabb legyen a pénzügyi helyzet” – idézte a német lap az orosz duma gazdasági bizottságának egyik tagja, Mihail Jemeljanov egy januári nyilatkozatát.
Soros György szerint a stabilizációhoz a Nyugat hangsúlyosabb szerepvállalására van szükség, további 50 milliárd dollár segítséget kell nyújtani Ukrajnának. A helyzet “napról-napra rosszabb, és Ukrajna gazdasági összeomlása a legnagyobb siker lenne Putyin számára” – mondta Soros a Der Spiegelnek.
Az üzletember javaslata szerint az EU-nak többnyire beruházásokhoz kapcsolódó garanciavállalás formájában kellene támogatnia Ukrajnát, így a közösség által biztosított összeg nagyságrendekkel több pénzt mozgatna meg. Egy vezető német bankár szerint azonban az ötlet kevéssé tűnik megvalósíthatónak. “A befektetők a belátható időben nagy ívben elkerülik ezt a háborúval és korrupcióval sújtott országot” – mondta a név nélkül nyilatkozó német pénzügyi szakember a Der Spiegelnek.
magyartudat.com





Ezt nevezik demokráciának és 

jogállamnak: a holokauszttagadásért 

korábban már elítélt Sylvia Stolz ezúttal 

20 

hónap börtönbüntetést kapott





2015. február 28. 14:21 
Kuruc.info
Sylvia Stolzot 2008-ban három és fél év börtönbüntetésre ítélte a német "jogállam" bírósága, mert miközben ügyvédként védelmébe vett egy revizionista történészt, maga is a "holokauszt tagadásának bűnébe" esett. A derék ügyvédnő 2011 áprilisában szabadult. Azonban most ismét börtönbe kell vonulnia: ezúttal 20 hónapos büntetést szabott ki rá a talmudista parancsoknak engedelmeskedő bíróság, pusztán szabad véleménynyilvánítási jogának gyakorlása miatt. 
 
Sylvia Stolz "bűnös beszéde" közben

A müncheni bíróság szóvivője, Andrea Titz elmondta: az 51 esztendős 
Sylvia Stolzot "faji gyűlölet szításának" vádjával ítélték el. A bíróság teljesen abszurd döntése szerint a vádlott azzal keltett "gyűlöletet" a zsidók iránt, mert egy 2012-es beszédében "tagadta a holokausztot". Ha valakinek még eddig nem tűnt volna fel: a zsidók teljesen önkényesen döntik el, mi számít "fajgyűlöletnek" és mi nem. Tehát ha például valaki túlzottnak találja a hatmilliós áldozati számot, netán tagadja a gázkamrák létezését, vagy kétségeit hangoztatja némelyik túlélő teljesen képtelen visszaemlékezését illetően, akkor az illető "faji gyűlöletet kelt".

De mit is mondott pontosan Sylvia Stolz, ami ismét olyannyira kiborította a "kiválasztottakat"? 2012. november 24-én Svájcban felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő beszédében elmondta: az Ernst Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. Sylvia Stolz felidézte a Zündel-per főbírájának alábbi, teljesen abszurd kijelentését: 
"Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít."

Íme tehát, a holokausztinkvizíció alapelve! A "német" igazságszolgáltatást maga az igazság egyáltalán nem érdekli. A derék asszony felszólalásában kifejtette továbbá, hogy álláspontja szerint a holokausztot még senkinek sem sikerült bebizonyítania. 
 
Sylvia Stolz és Horst Mahler - nem lehet őket "újratanítani"



Sylvia Stolz 2007-ben Ernst Zündelt védte a bíróságon, akinek a "bűne" szintén az volt, hogy a hivatalostól eltérő véleményt formált a holokauszttal kapcsolatban. Stolz akkor a bíróság előtt többek között kijelentette, hogy "a zsidó hatalom irányítja a német hatóságokat" és a "nyugati világot", a holokausztot pedig a "történelem legnagyobb hazugságának" nevezte. A "független" bíróság ezek után kitiltotta őt a tárgyalóteremből, arra hivatkozva, hogy "szabotálja" a bírósági eljárást. Ernst Zündelt végül öt év börtönbüntetésre ítélték, védője pedig - a per során tett kijelentései miatt - három és fél év börtönbüntetést kapott.

Sylvia Stolz egyébként annak a 
Horst Mahlernek a felesége, akit 2009-ben összesen 11 év börtönbüntetésre ítéltek "holokauszttagadásért" és a "náci bűnök kisebbítése" miatt. A rá hat évet kiszabó müncheni bíróság hangsúlyozta: Mahler ügyében azért is kellett ilyen szigorú ítéletet hozni, mert a vádlottat "nem lehetséges újratanítani" (!). Ugyanebben az évben egy potsdami bíróság még további öt évvel toldotta meg az akkor 73 éves férfi büntetését. Horst Mahler ma is a "demokratikus német jogállam" börtönében ül.

Perge Ottó - Haaretz nyomán

Sylvia Stolz "bűnös beszéde" a svájci Cenzúraellenes Konferencián (AZK):
(Német nyelvű, angol felirattal)
Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=rLik_42avTM

Kapcsolódó:
   
Működésben a holokauszt-inkvizíció - újabb vizsgálatot indítottak Sylvia Stolz ellen
   
Az igazság szabaddá tesz: Holokamu-dossziéval hajtunk fejet korunk hősei, a revizionisták előtt
   
"Ne higgyenek idegenből jött zsidóknak!" - Tanulságos időkapszula került elő 1952-ből Hódmezővásárhelyen
   
Úgy megverte a cigány gyerek az iskolában, hogy koponyatörése lett 



Működésben a holokauszt-inkvizíció - 

újabb vizsgálatot indítottak Sylvia Stolz 

ellen 



A holokauszt-inkvizíció újabb vizsgálatot indított Sylvia Stolz ellen. Ő az a férfiakat megszégyenítően bátor ügyvéd asszony, aki védte a revizionista Ernst Zündelt az ellene 2007 februárjában indított perben. Az igazságához ragaszkodó Zündelt öt év börtönbüntetésre ítélték véleményének kimondásáért a „demokratikus” Németországban. De védője sem úszta meg: a per során tett kijelentései miatt Sylvia Stolz három és fél év börtönbüntetést kapott. A hős asszony 2011 áprilisában szabadult. Sylvia Stolz Most pedig újból nyomoznak ellene a „toleranciabajnokok” parancsára, mert állítólag ismételten tagadni merészelte a holokausztot. Roppant érdekesen alakul a cionista diktatúra hatóságainak felfogása arról, pontosan milyen kijelentések minősíthetők „holokauszt-tagadásnak”. Sylvia Stolz ugyanis felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő arról beszélt, hogy a Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. (Mint az az alábbi linkre kattintva látható, a cionista internet-kommandó már akcióba lépett, habár csak részsikert ért el: Sylvia beszéde még meghallgatható, de az elhangzottakat „kifogásolhatónak” és „durvának” minősíti a „You Tube közössége”.) Beszédében a derék asszony felidézte a Zündel-per főbírájának szavait, aki az alábbiakban foglalta össze a holokauszt-inkvizíció működésének alapelveit: „Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.” Horst Mahler A cionista jogalkalmazás számára tehát az igazság kiderítése egyáltalán nem számít. Az ember esze megáll. Sylvia Stolz egyébként annak a Horst Mahlernek a felesége, aki jelenleg 11 esztendős (!) börtönbüntetését tölti. Bűne természetesen „holokauszt-tagadás” és a „náci bűnök kisebbítése” volt. Az őt 2009-ben elítélő bíró azért is szabott ki rá ilyen szigorú büntetést, mivel úgy ítélte meg, hogy Mahlert „nem lehetséges újra tanítani”. Magyarán: nem hajlandó alávetni magát a holokauszt-agymosásnak. Immár ez is bűn. Perge Ottó - Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.info/r/39/106962/?honnan=Nemzeti_Hirhalo




Holokamu-dossziéval hajtunk fejet korunk

 hősei, a revizionisták előtt 



A nemzetközi pénzhatalom legnagyobb ereje az emberek sötétségén túl a holokauszt-propaganda, valamint az antiszemitizmus-ipar igen eredményes működtetésében rejlik. Bár az utóbbi már több évezrede dübörög és szedi hiszékeny áldozatait, mégis a méhéből születő, és emlői nedvéből táplálkozva felnövő szörnyszülöttet, az úgynevezett holokausztot nevezhetjük a világtörténelem legnagyobb csalásának. Bárki is legyen az édesapa – értjük ezalatt a holo-csodafegyver feltalálóját, az ősi ipart ötletével megtermékenyítőt –, az biztos, hogy a sakkjáték kiagyalójával említhetnénk egy lapon találmányát, ha nem szenvednénk miatta immár 64 éve. Együtt a halhatatlanság felé: Arthur Butz, Germar Rudolf és Frederik Toben a jobb szélen Az egy központból irányított világkormány felállításán is ügyködő terroristák ezen iparágakra épülő stratégiája pofonegyszerű. A két propaganda tervszerű, precíz üzemeltetésével megbélyegezni mindenkit, aki a mindenható globalo-liberalizmust bírálni merészeli. Ha az egyén vagy közösség a szókimondó, néven nevező módszert alkalmazva, az igazság kimondásával őket gazembereknek nevezve kívánja a világhódító "demokraták" hatalmát gyengíteni, megtörni, akkor megkapja a "szélsőséges" jelzőt, ami után természetesen nem maradhat el a "tudjuk, hogy hova vezetett" sirám. Amennyiben viszont az ellenállók a gyarmatosító törekvéseket viszonylagosan figyelmen kívül hagyva, vagyis nem kifejezetten fizikai vagy verbális ellenállást alkalmazva, hanem az ősi értékek, hagyományok, kultúrák megtartásával kívánnak szembe menni a fogyasztásra nevelő maffiózókkal, akkor a maradi, avítt, haladás- és fejlődésellenes, nacionalista stb. szavak sulykolásával kerülnek kirekesztésre. És mivel a nacionalista fogalmat (ami nem jelent mást egyébként, mint a nation-ből kapott nemzetit, nemzetben gondolkodót, tehát a globalisták álmaiban szereplő egyénre épülő társadalommal szemben a nemzetet, mint közösséget előnyben részesítőt) már réges-régen meghamisítva összemosták a sovinizmussal, már csak egy ugrásra vagyunk a "tudjuk, hogy hova vezetett" refréntől. David Duke Nagyon fontos tehát megértenünk és minél több emberrel megértetnünk, hogy a gázkamra legendára épített iparnak nem elsősorban az a célja, hogy a közösségeket ennek ürügyén különböző címeken anyagilag sarcolják meg. Legyen az örökös, soha véget nem érő kárpótlás, vagy akár tanfolyam, kiállítás, alapítvány, emlékközpont, múzemumfelújítás, holovonat üzemeltetéséhez való hozzájárulás stb. néven lehúzott állami támogatás. Ez csak a hozadéka az ördögi fortélynak. Az igazi cél a szellemi terrorizmus, a kollektív bűntudatra neveléssel (folyamatosan hangoztatva, hogy "mindez nem mehetett volna végbe a civil lakosság asszisztálása, cinkos összekacsintása nélkül", tehát eredendően bűnös a magyar és a német ) minél korábban, már lehetőleg gyerekkorban meghajlítani az egyén gerincét, csöndessé, szolgalelkűvé idomítani, aki soha nem felejtheti, hogy ki az úr, mivel tartozik gazdájának, és aki nem elégedetlenkedik a vérlázító igazságtalanságokat látván, azokat elszenvedvén sem, mert pontosan tudja, hogy "mindig is így volt", "úgysem lesz jobb", a "kisember örüljön, hogy munkája van", és esetleges felháborodásával csak a mindennél fontosabb társadalmi békét veszélyeztetné, a szélsőségesek alá adva a lovat, "az pedig tudjuk, hogy hova vezetett". Kiabálására felfigyelhetnének a lélekromboló nihilizmusban dagonyázó, rabszíjra fűzött, pusztulásra ítélt alattvalók. Tenyésztői a médiának is nevezhető tömegpusztító fegyverzet kifinomult módszereivel nevelték bele, hogy "sokkal tartozunk a zsidóságnak a vészkorszak idején elkövetett bűneink miatt". És ő nem vitatkozik. Miért is tenné, mikor sok-sok fényképpel, könyvvel, holywoodi szuperprodukcióval bizonyították be neki a szörnyűségeket. Mi több, Nobel-díjasok is megmondták. Az önálló gondolkodásra való hajlamától megszabadított, felvilágosult modern demokrata pedig nem tesz fel kérdéseket. Eszébe sem jut, hogy kételkedjen. Fülében mp3-lejátszóval indul üveges tekintettel nap mint nap a gépsor mellé. David Irving Ki kell térnünk még egy fontos szempontra. Az pedig nem más, mint a holovírussal megmérgezett szellem elterelése a XX. század három kiemelkedő személyiségének érdemeiről. El kell terelni a figyelmet Adolf Hitler Németországának és Benito Mussolini Olaszországának gazdasági, szociális és kulturális eredményeiről. A magyar pedig ne akarjon tudni vértanújának, Szálasi Ferencnek művéről, arról az általa kidolgozott eszméről, a "legmagasabb fokú magyarságról", a hungarizmusról, amelynek segítségével a Kárpát-medencének a nemzetközi zsidó által egymással szembe fordított népei újra egymásra találva építhetnék fel jövőjüket. Bőven elég neki, ha azt a hazugságot böfögi vissza, miszerint: "gazember volt, aki ki akarta irtani a zsidókat". "Legmagasabb fokú magyarság, mi?" "Szélsőséges  nacionalizmus?"  "HÁT- NEM- EM-LÉ-KEZ-TEK, HOGY- HO-VA VE-ZE-TETT?" És arról sem felejtkezhetünk el, hogy a gázkamra-mese megszületésével szépen a háttérbe tudják szorítani a valóságban ténylegesen megtörtént angolszászok által elkövetett, kifejezetten a civil lakosság ellen irányuló terrorbombázásokról (Drezda, Hamburg, Hirosima stb.), valamint a szovjetek elképesztően kegyetlen barbárságairól szóló dokumentumokat, beszámolókat. A II. világháború vége után a szövetségesek által felügyelt koncentrációs táborokban a német, magyar és egyéb nemzetiségű hadifoglyok sérelmére elkövetett atrocitásokat pedig szinte teljesen elhallgatja a hivatalos történettudomány. A kevés számú, szörnyűségeket feltáró munkák történelmietlennek, tudománytalannak bélyegezve maradnak távol a tömegektől. További kommunikációs fegyver a holokausztisták eszköztárában, hogy a dogmát megkérdőjelezőket az áldozatok emlékének megsértésével, meggyalázásával vádolják. Ez is egy orbitális hazugság a részükről bármennyire is hatásosan és ellentmondást nem tűrően van hangoztatva. Éppen ezért ezt a hamisságot is könnyedén leplezi le a felkészült revizionista. Ugyanis azzal, hogy azt állítom, hogy X.Y. nem elgázosítás következtében, hanem mondjuk tífuszjárványban vagy egyéb betegségben hunyt el, még nem sértem meg az emlékét. Csak akkor követném el a holohívők által sugallt bűnt, ha annak a véleményemnek adnék hangot, hogy X.Y. egy aljadék volt, megérdemelte sorsát. Ebben az esetben is csak akkor vétkeznék, ha nem lenne igazam és egy valójában jellemes, tiszta embert áztatnék, bár az érzéketlenség kritikája a hozzátartozóval szemben már alappal lenne rámhúzható, bármilyen ember is volt az elhunyt. Ez azonban már nem tartozik a tárgyhoz. Robert Faurisson Muszáj reagálnunk a holokauszt-hiedelem híveinek azon "érveire" is, amelyek szintén komoly ütőkártyának tűnnek a kezükben, mindaddig, amíg közelebbről meg nem vizsgáljuk és porrá nem zúzzuk őket. Az egyik nagyjából így szól: aki nem hisz a holokausztban, gázkamrákban, az utálja a zsidókat. Majd rögtön utána kapcsolva vagy külön használva jön a másik, liberálisul, felvilágosodva, valahogy eképpen fogalmazva: vannak emberek, akik a félresiklott életükből fakadó frusztrációik hatására hajlamosabbak másokban keresni a hibát, ami sokszor olyan fokú gyűlöletté erősödik bizonyos népcsoportok iránt, amely érzés elborítva az elmét tagadni kezdi a nyilvánvaló történelmi tényeket. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy ha olyan jogos, de eretneknek számító kérdéseket merünk feltenni a hivatalos holokauszt-álláspont képviselői felé, mint pl.: "tudnak-e mutatni olyan törvényszéki bizonyítéknak számító boncolási jegyzőkönyvet, ami azt igazolja, hogy a képfelvételeken közölt hullák elgázosítás következtében hunytak el?" vagy "tudnak-e mutatni akár csak egyetlenegy nemzetiszocialista vezető által aláírt dokumentumot (parancsot, tervet, költségvetést), ami bizonyítaná az államilag elrendelt népirtást?" akkor az ellen szemrebbenés nélkül vágja az arcunkba, hogy: "te utálod, gyűlölöd a zsidókat", "elhagyott a feleséged, elvesztetted a munkahelyed, nem tudtál haladni a korral, és az ezzel járó keserűség a szélsőségesek irányába sodort, bla, bla". Tehát a történelmi tantételt megkérdőjelező érvekkel szemben - a kulturált vita szabályait felrúgva - nem a kérdésre választ adó érveket állítanak, hanem személyeskedés felé terelnek, és amennyiben sikerül a fondorlatosan behálózó taktika (vitapartnerünknek folyamatosan a szavába vágni, törekedni arra, hogy gondolatmenetéből kizökkenjen, kérdésre kérdéssel válaszolással megzavarni, hangunkat felemelve nyomatékot adni "igazunknak", lásd a büdöscigányok módszereit) szerint magyarázkodásra bírni, vagy sodrából kihozva "szélsőséges" kijelentésekre ragadtatni a holocáfolót, akkor nyerő helyzetbe kerülnek, hisz sikerült a kényes feltevésekről elterelniük a szót, valamint az irányítást végleg átvéve, magukat "haladó szellemiségű", "európai gondolkodó" címkékkel felruházva fölényesen észt osztva, mutató ujjukat az égbe tolva figyelmeztetve kijelenteni, hogy: "ennek az eszmének a nevében irtották ki emberek millióit". Továbbá gusztustalan húzásaikkal egy életre elvehetik a kedvét a további vitáktól a nem elég kitartó igazságkeresőnek. A holovallást hirdető manipulátoroknak köszönhetően világszerte több száz milliónyi szürkeállományba tokosodtak be az alábbi gondolatok: "Nem a számok a fontosak, ha csak egy ember is meghalt, már az is ugyanolyan tragédia" - nyilatkoztatja ki a szabadelvű, amivel akár zavarba is hozhatná a holocáfolót, mivel ezzel a kijelentésével egy kisebb engedményt ad a lehurrogni szándékozott félnek azzal, hogy látszólag nem ragaszkodik a bűvös 6 milliós számhoz. Ez a retorika legfőképpen akkor hangzik el, mikor az ellen látja, hogy a másként gondolkodó igencsak felkészült a számok terén, és így szembesülnie kell az ezen a téren meglévő ellentmondásokkal. Már hogy a fenébe ne lennének fontosak a számok? - tehetjük fel profánul a kérdést. Egyrészt ha pl. egy 8 fős család életben maradt tagjainak azt a szomorú hírt hozná a hírnök, hogy a családfő és 4 utód odaveszett egy buszbalesetben az sokkal nagyobb tragédia, mintha azzal állna a család elé, hogy csak 1 gyerek nem élte túl a karambolt. Másrészt pedig ha igaz is lenne a holovallás papjai által terjesztett nézet a népirtásról, akkor sem lenne mindegy, hogy a németekre milyen mértékben húzzuk rá a vizes lepedőt, mekkora mértékű gyilkosságsorozat vádjával ültetjük őket a vádlottak padjára. Harmadrészt ha annyira mindegy az áldozatok száma, akkor miért számít egyes országokban bűnnek a 6 milliós szám megkérdőjelezése? Nem mehetünk el szó nélkül azoknak a szerencsétlen páráknak a "bizonyítási eljárása" mellett sem, akik így mondják meg nekünk a megdönthetetlennek hitt "bizonyosságot": " holokauszt volt, mert elvitték az ismerőseim rokonait, hozzátartozóit", "a történelemtanárom és a barátaim is mind azt mondják, hogy volt". Az első megnyilvánulásból világosan látszik, hogy az illetőnek még arról sincs fogalma, hogy mit képviselnek a revizionisták, nemhogy közülük akár egyet is meg tudna nevezni, ha már nagyon okosnak képzelve magát megmondja nekünk a tutit. A másként gondolkodók ugyanis nem "tagadják", hogy a "nácik" politikai foglyokat vagy származás alapján embereket vittek volna el, nem tagadják, hogy voltak koncentrációs táborok, ahol a deportáltakat dolgoztatták (nem mellékesen jegyezném meg, hogy fizetésért, lásd kapcsolódó publicisztikáink közül az egyes tételt), amire a háborús jog lehetőséget biztosít a hadviselő feleknek. A revizionisták - és most kérünk fokozott figyelmet - azt cáfolják, hogy a Harmadik Birodalom fennállása alatt tervszerűen irtottak embereket, cáfolják a gázkamrák ezen célból történő használatát, bizonyos helyeken pedig a puszta létüket is. Az az érv pedig ami abból indul ki, hogy ha minél többen állítanak valamit az annál inkább igaz már annyira szánalmas, hogy különösebb energiapocsékolás nélkül söpörhetjük félre, elég ha vitapartnerünknek megemlítjük, hogy szép hazánkban az elmúlt évtizedekben a nagy többség a módszeres agymosásnak köszönhetően bátran állított - és sokan közülük még ma is állít - olyan sületlenségeket is mint pl. a következők: "a magyarság a finnugorokkal szoros vérségi és nyelvi kapcsolatban áll", vagy: "1956-ban a horthysta-fasiszta nyilas csőcselék irtotta a becsületes magyar kommunistákat, ellenforradalom volt, mert a fennálló törvényes rendet akarták megdönteni", vagy: "Trianont megérdemeltük, mivel rossz oldalra álltunk a világháborúban, a nemzeti kisebbségeket pedig elnyomtuk". A történelemtanárok jelentős része egzisztenciális ellehetetlenüléstől való félelmében még ma sem taníthatja az igazat bizonyos tantételek esetében, a holokauszt hivatalos verziójának megkérdőjelezése pedig még tanórán kívül sem ajánlatos számukra. Van money bőven a gépezet működtetésére Ellenségeink óriási erőforrásokkal rendelkeznek, kezükben a világ hírközlő szerveinek jelentősebb részével. Ezért aki a revizionisták oldalán szeretne harcba indulni a szellemi terroristák elleni, virtuális síkon vívott háborúba, annak alaposan fel kell készülnie, pontosan ismerve a holokufárok manipulációs tevékenységének módszereit, gyenge pontjait. Elkeseredésre semmi okunk, mi sem állunk olyan gyengén, mint ahogy az első ránézésre tűnik. Az igazság a mi oldalunkon van, törekednünk kell a megismerésére, hogy egyetlenegy holokauszt-szélhámos se tudjon fogást találni rajtunk. Nekünk, magyaroknak a hihetetlenül gazdag nyelvünk is sokat segít a harcban, gondoljunk csak arra, amikor a mára már teljesen nevetségessé váló holotantételt kell nevesítenünk: holokamu, hollókoszt, kamukauszt, holohiedelem, stb. A hatalmas ellenszélben pedig mindig édes a küzdelem. A holo-fenevad több évtizednyi hódító hadjárata után 1974-ben szenvedte el az első komolyabb csapást. Ekkor jelent meg Richard E. Harwood: Did six million really die? című könyve. Amit kisebb hibái ellenére is bátran ajánlhatunk a téma iránt érdeklődőknek. Magyarországon A hatmilliós zsidó mítosz nyomában címmel került forgalomba. A pénzdiktatúrát üzemeltető háttérhatalom szolgálatában álló könyvhálózatokban hiába is keresnénk, honlapunkon azonban természetesen megrendelhető. A kiváló könyv ellenére a holomonstrum tartópilléreinek megrogyására a 80-as évek közepétől a 90-es évek elejéig tartó időszakban kerül sor. Köszönhetően Fred Leuchter gázkamra-kutatónak/szakértőnek, Fred Leuchter és Germar Rudolf vegyésznek (az Isten áldja meg!), valamint az olyan bátor és kitűnő revizionistáknak (értsd: másként gondolkodó, a hivatalostól eltérő álláspontot képviselő), mint a német Ernst Zündel; a francia professzor, Robert Faurisson; a zsidó(!) származású David Cole; vagy a brit történész, David Irving. Bevezető írásunk nem érhet úgy véget, hogy a fentebb említetteken kívül nem tér ki a holo-hazugság leleplezésében szintén elévülhetetlen érdemeket szerzők neveire, a teljesség igénye nélkül: az úttörő francia, Paul Rassinier, aki politikus, tanár és meggyőződéses pacifista volt; George Lincoln Rockwell, amerikai politikus; a szintén amerikai Arthur Butz, az elektromérnöki tudomány professzora; Carlo Mattogno, olasz publicista; a svájci tudós és kutató, Jürgen Gráf; Horst Mahler, német ügyvéd; a francia agrármérnök, Henri Roques(valódi neve Henri Jalin); Richard Krege, ausztrál mérnök; Sylvia Stolz, német ügyvédnő; Günter Deckert, weinhemi gimnáziumi tanár; Gerd Honsik osztrák író, költő (gyakran nevezik Európa legüldözöttebb költőjének); a német bíró, Wilhelm Staeglich; Léon Degrelle, belga háborús hős; a francia publicista Serge Thion; a német-amerikai publicista és történész, Walter N. Sanning; az amerikai David Duke, író, Lousiana állam egykori képviselője; Siegfried Verbeke, belga, ő volt a főszerkesztője 1998-ig a „Vierteljahreshefte für freie Geschichtsforschung“ (negyedévi folyóirat a szabad történelemkutatásért) című talán legszínvonalasabb revizionista kiadványnak; a francia illetőségű Roger Garaudy, aki tulajdonképpen baloldali marxista politikai gondolkodó, de mivel szintén cáfolja a holokausztot, ezért nemes egyszerűséggel szélsőjobboldalinak titulálják a zsidók; Gaston-Armand Amaudruz, svájci publicista; Fredrick Töben, ausztrál történész; Mahmúd Ahmadinezsád, Irán elnöke; az osztrák Wolfgang Fröhlicht; a francia Vincent Reynouard. A zsidó hazugsággyárral szembeni küzdelem harcosai ők, munkájuk nyomán az igazság szép lassan utat tör a fény felé Korunk hősei ők, akik előtt valamikor, remélhetőleg a közeljövőben a kultúrateremtő, gondolkodó fehér ember zászlóhordozó örökösei egy hírességek csarnokának felhúzásával, és az abban tiszteletükre felállított szobraikkal hajthatnak majd fejet. Többségük az igazság kimondása miatt már elszenvedte vagy jelenleg is szenvedi börtönbüntetését. Nekik köszönhetően ma már súlyos tájékozatlanság, műveletlenség, vagy aljas történelem-hamisítás szükségeltetik az olyan feslettnek bizonyult dogmák hangoztatásához, mint pl.: "a nácik ki akarták irtani a zsidókat" vagy "a nácik tömegesen gázosítottak el zsidókat". Az ő munkájuknak és példamutatóan bátor, önfeláldozó kiállásuknak gyümölcse, hogy napjainkban a hivatalos holokauszt-elmélet szekértolói folyamatosan kénytelenek engedményeket tenni, hónapról-hónapra változik az a verzió, amit feltétel nélkül el kell fogadnunk "történelmi igazságként", a hazugság zsoldjában álló "történészeik", megmondóembereik elénk rakott bizonyítékai pedig nem bírnak ki egyetlen független tudományos vizsgálatot sem, életbenmaradásukat kizárólag megfélemlítő törvényekkel megtámogatva lehet még ideig-óráig biztosítani. Bírálóit, kritizálóit, cáfolóit csak a nevetséges holokauszt-tagadás vádjával tudják bíróság elé állítani. Germar Rudolf mintát vesz a falakból hidrogén-cionid után kutatva, ami a Cyklon B hatóanyaga, a laborvizsgálatok csak minimális mértékben mutatták ki, ezzel a gigahazugság mattot kapott Alapmű Mi, magyarok is büszkék lehetünk, hiszen a Wass Albert által izzó magyarságúnak tartott Marschalkó Lajos az óriási kutató munkáról bizonyságot tevő, valamint az összefüggésekre briliánsan rámutató, tényfeltáró Világhódítók című 1957-ben(!) megjelent könyvében már nyitogatja a figyelmesen olvasók Alföldi Géza szemeit, pedig hol volt még akkor a revizionisták számára nagy segítségül szolgáló, a fals holoépítmény számára viszont a halált jelentő internet! Alföldi Géza pedig egészen páratlan tettet vitt véghez, ő már nemcsak utalgatott a vérlázító disznóságra, hanem 1958-ban Mauthausenbe utazva oknyomozott és tényfeltárt, amelynek eredményeként egy egészen fantasztikus bűnügyi riporttal gazdagította a revizionista történetírást. Munkája hatalmas vihart kavart világszerte, de az idő őt igazolta. (Lásd alább, kapcsolódó anyagainknál a tanulmányok között az 5. cikket.) Gerd Honsik, az üldözött költő Amennyiben az itt olvasottak hatására azt kérdezné a magát jól informáltnak, a közügyek terén tájékozottnak gondoló olvasó, hogy: "Hogy lehet, hogy ezekről a szakemberekről és kutatási eredményeikről még nem hallottam?". Akkor a válaszunk az, hogy a magát előszeretettel "középen állónak", "párfüggetlennek", "politikailag semlegesnek" beállító kereskedelmi és közszolgálati médiumok legalább akkorát hazudnak az előbb felsorolt jelzőikkel, mint amikor azt állítják, hogy: "a programot a piac igényeinek megfelelően állítják össze", "a tulajdonos nem szól bele a program összeállításába és a műsor szerkesztésébe". A gázkamra-csalás esetében is különösen szembeötlő, hogy a különböző bulváros szenzációk, sztárnak kikiáltott senkik bemutatására bő nyálcsorgatás közepette lecsapó programigazgatóik - mondván, hogy az embereket, tehát a piacot ez érdekli - ingerküszöbét hidegen hagyják a holorevizionisták tanulmányaiban olvasható, valóban szenzációsnak tekinthető, ezért a közérdeklődésre joggal számot tartó megállapítások, bizonyítékok. Ellenben amikor arról kell hírt adni, tudósítani, hogy hol és mikor kérték kiadatásukat, fogták perbe, vagy éppen hány évre ítélték el őket, akkor a sajtó képviselői komoly aktivitást és érzékenységet mutatva foglalják neveiket olyan negatív szövegkörnyezetbe, ahol záporoznak a "holokauszt-tagadó", "gyűlöletkeltő" vagy "uszító" jelzők. Nyugodtan válaszolhatjuk a fentebb feltett naivnak tűnő olvasói kérdésre, hogy: a nemzetközi háttérhatalom tulajdonában lévő, és ezáltal politikai irányítása alatt álló médiának nem érdeke a holocsodafegyver gyengítésére, megsemmisítésére szolgáló információk bemutatása, sőt kifejezett célja a bizonyítékok és eredmények elhallgatása, - a honlapunkhoz hasonló szellemiségű, ténylegesen független és szabad orgánumokról való kiszivárgásuk esetén pedig - hiteltelenítése, nevetségessé tétele, a tanulmányokból részleteket kiragadva történő lejáratása. Jól jegyezzék meg a hazugság húsosfazekából kétpofára lakmározók: az igazság akkor is igazság marad, ha azt egyetlenegy szem sem látja! Az állítólagos holokauszt esetében azonban, a fényt hozó revizionistáknak köszönhetően, ma már világszerte több millió pislogó figyeli, ahogy a valóság lassan de biztosan utat tör magának, miközben nem foglalkozik tagadóinak érzékenységével. Az igazságszolgáltatást pedig senki sem kerülheti el, arra előbb vagy utóbb sor kerül. Sylvia Stolz Szerkesztőségünk a hősök előtt is tisztelegve nyitja meg ezt a dossziét, ezzel is hozzájárulva a szörnyeteg minél előbbi térdre kényszerítéséhez. Olvasóinkat pedig arra kérjük, hogy ismerjék meg és okosan terjesszék a tényeket, hogy a világgyarmatosítók méregfogait az igazság hirdetésével végleg kitörhessük, így adva lehetőséget egy jövőbeni egészséges társadalmi párbeszéd kialakulására. Siegfried Verbeke Mi is tehetünk azért, hogy utódaink egyszer majd úgy emlegessék a "holokausztot", mint egy rafináltan összerakott kártyavárat, mely páratlanul hosszú ideig történő fennmaradását csak a szólásszabadságot terrorral elnyomó diktátoroknak, és az őket vazallusként szolgáló álliberálisoknak, álértelmiségieknek köszönheti. Minden hazugságnak meg kell dőlnie egyszer, az igazság napfényre kerülésével pedig lehull a judeoliberális "demokraták" álarca, mindenki előtt világossá téve, hogy kik is az igazi szélsőségesek. Isten óvja a fehér fajt, és szabadítsa meg árulóitól! Kuruc.info
Mint a Titanic, úgy süllyed el hazug világuk

Tanulmányok:
  • David Cole a hazug holomítoszról - halottgyalázás vagy igazságkeresés?
  • - Kéri Edit a II. VH hazai zsidó halottainak valós számáról és azok meghamisításáról -
  • A történelmi tények makacs búvópatakja – repedező holokauszt-hazugságtornyok
  • - Nyílt levél a pápának a holokauszt-mítosz tarthatatlanságáról és keresztényellenességéről
  • - Világcsalás-Mauthausen! — szenzációs bűnügyi nyomozás egy magyartól, 1958-ból!
  • - Holokauszt-bűnözés: Anna Frank naplója is hamisítvány
  • - Theresienstadti mesék - Újabb lék a Holotitanicon
  • - Amiről nem beszélnek a holokauszt-iparosok: tífuszjárvány háborúban
  • - A szent holoiratok titkaiból: zsidókból készült cipők és megnyíló padlók egy "jelentésben"
  • - Újabb kiütéses revizionista győzelem: Majdanek
  • - Foszladozó mitológia: a "holokauszt-tudomány" a visszavonulás útján
  • Történelmi kuriózum portálunkon, történészek vitája a "szentséges" "holokauszt" kérdésében - Perge Ottó kontra Karsai László
  • - Vitassuk meg nyilvánosan az úgynevezett holokauszt kérdését!
  • - Karsai László elfogadta Perge Ottó kihívását
  • - Perge-válasz Karsainak: "Nem kell elfogyasztanom a cipőmet" (I. rész)
  • - "A náci Harmadik Birodalom gengszter-állam volt"
  • - Karsai László viszontválasza Perge Ottónak
  • - Perge Ottó válaszai Karsai László kérdéseire (II.rész)
  • - Perge Ottó: Nem kell megennem a cipőmet - III. (befejező) rész - Perge Ottó: Újabb kérdések Karsai Lászlóhoz és a holokauszt hivatalos történészeihez
  • - Perge Ottó helyesbít: füstöltek, de nem lángoltak a krematóriumok kéményei
  • - További kérdések Karsai Lászlóhoz és az ún. holokauszt hivatalos történészeihez
  • - Karsai László: Válasz Perge Ottóéknak, jegyzetekkel és példákkal
  • - Perge Ottó: Karsai bedobta a törülközőt, új vitapartner kerestetik - Egy szép napon talán kiderül az igazság
  • - "Szívesen vennék Karsaitól egy részletes technológiai leírást" + helyesbítés
  • - Olvasónk levele a Klubrádió szerkesztőinek: Hallgattassék meg a másik fél is!
  • - Hiánypótló adalék olvasónktól a Perge-Karsai vitához
  • - Karsai László: Auschwitzban is működtek a gázkamrák - viszontválasz a holokauszt-tagadóknak
  • - Ungváry Krisztián is bekapcsolódik a holovitába
  • - Jürgen Graf, az egyik legismertebb holorevizionista is válaszol Karsai érveire (I. rész)
  • - Megvan az első jelentkező Karsai putnoki tanulmányi kirándulására
  • - Karsai László: Válasz egy "hungaristának" és Jürgen Graf moszkvai "történésznek" + viszontválasz - Harag és elfogultság nélkül?
  • - Avagy mikor találkozunk Putnokon?
  • - Ungváry Krisztián: Perge Ottó egyik kérdésemre sem válaszolt + Perge válasza - Jürgen Graf, az egyik legismertebb holocáfoló is válaszol Karsai érveire (II. rész)
  • - Harag és elfogultság nélkül - válasz Ungváry Krisztiánnak
  • - Ungváry Krisztián: Perge félrevezet, inkorrekt módon vitatkozik - Utolsó előtti kör: Karsai László írása
  • - Utolsó előtti kör: Perge Ottó válasza Karsai Lászlónak és Ungváry Krisztiánnak
  • - Utolsó előtti kör: Ungváry Krisztián válasza Perge Ottónak
  • - Utolsó előtti kör: Jürgen Graf reagál Ungváry Krisztián írására
  • - Véget ért a holokauszt-vita - a résztvevők zárszavai  
  • Publicisztikák:
  • Prostikra beváltható fizetést, speciális pénzt kaptak a zsidók a "haláltáborokban"
  • - Vöröskeresztes dokumentum cáfolja a Kamukausztot
  • - Olvasónk a 6 (9?) millió csontváz nyomában + hozzászólások
  • - 66 kérdés és válasz a kamukauszttal kapcsolatban
  • - Olvasói észrevételek Lomnici holo-hobbijához
  • - Mit ért el a holokauszt-revizionizmus?
  • - Véralgebra: olvasónk észrevételei a holohazugság kapcsán + hozzászólás
  • - Olvasónk nyílt levele Gusztosnak és Répássynak: Önök hisznek a legkevésbé a holokausztban!
  • Dicsőség a hősöknek! Bemutatjuk a holokauszt-csalás leleplezőit:
  • - I. rész: Paul Rassinier - A holokauszt-revizionizmus atyja
  • - II. rész: Robert Faurisson - Korunk legnagyobb szellemi kalandora
  • - III. rész: Ernst Zündel - A modern inkvizíció elleni küzdelem egyik élharcosa
  •  - IV. rész: Fred Leuchter - Az auschwitzi „gázkamrák” titkainak tudója
  • - V. rész: David Irving - A kalandos életű történész
  • - VI. rész: Arthur R. Butz: - Nincs elefánt a pincében
  • - VII. rész: Carlo Mattogno: - A szövegelemzés és -kritika szakértője
  • - VIII. rész: Jürgen Gráf: - Aki Moszkvába menekült a holorendőrség terrorja elől
  •  
  • Leleplezett holokauszt-szélhámosok:
  •  - Megrendítő önvallomás: Horn Gábor spermabankból származik és már Pokornival sem barátok
  • - Újabb kamukausztregényről derült ki: hamisítvány
  • - Mindegyik az - "A világnak meg kell tudnia: Elie Wiesel szélhámos"
  • - A holokamu-mondavilág újabb csodás darabja: zsidómentő meztelen tündérek a gázkamrában
  • - Megkésett karácsonyi ajándék: újabb holokamu-mesét lepleztek le
  • - Dokumentum: így lopott pénzt, színdarabot, hírnevet és adott szót a holomesemondó
  • - Újabb bukta: megint lelepleződött egy holoszélhámos - Gyémántok a gyomorban (és az ürülékben)
  • – egy újabb "színigaz" holosztori
  •  - A holopassió folytatódik: Emmaly Reed Dachauban
  • - Táncában Mengele is gyönyörködött
  • – Eger Edit végtelenül hiteles története
  • - Újabb részlet a holoszentírásból: Levy Rachel abszolút hiteles története
  •   Lipusz Zsolt írásai:
  • - Zentai ellen új Eichmann-per készül + hozzászólás
  • - Itt az őszinte válaszok ideje a holokamuról
  • - Elég volt a zsidók holokauszt-vallásából!
  •  - Lipusz Zsolt letiltott válasza egy holokamu-iparosnak: miért kell félrevezetni az embereket?
  • - Újabb holokamu-cáfolat: Egy üres zsák nem áll meg magában
  • - Lipusz Zsolt könyvismertetője
  •  - Holo sci-fi az egyetemen
  • - A holokauszttagadózás mint elterelő hadművelet
  • - Őszent Holokausztsága és a realitás világa
  • - Szösszenet a holohiedelemről
  • - Vessük a történelem szemétdombjára a holokausztot!
  • - A holokauszt-tagadás motívumai Kertész Sorstalanság című művében
  • - Lipusz Zsolt sikeres holokauszt-cáfoló előadással mutatkozott be Budapesten - beszámoló
  • - Zsidó rituális emléknap Judapesten -
  • "A holoópium tudatromboló hatásáról és az értelmes párbeszéd lehetetlenségéről"
  • - A holo-vezeklésről
  •  
  • Dr. Nagy Levente írásai:
  • - Egy megvilágosulás a sok közül: méghogy holokauszt + fotók
  • - Újabb anomáliák a zsidó számmisztikában + fotók + pontosítás
  • - Olvasónk "gázkamra"-videója
  • Perge Ottó írásai:
  • - Mi így adózunk az "ünnepnek": olvasónk holokamu-cáfoló cikke + hozzászólások
  • - Egy elfelejtett levél - és az ahhoz kapcsolódó eretnek kérdések a holokamuról
  • - Egy holomese furcsaságai
  • - A holokamu-mondavilág 24 gyöngyszeme
  • - És a holomese hazugságai miatt mikor kérnek bocsánatot?
  • - Kereszténység és holokausztvallás
  • - Mi a "holokauszt-tagadás", avagy le kellene-e csukni a zsidó holotörténészek nagy részét?
  • - A nagy kérdés: mégis mi a holokamu-dogma hivatalos változata? - Holoképtelenségek, avagy az ördög a részletekben rejlik
  • - Nyílt levél Gusztoshoz: 6 - 2,9 = 6?!
  • - Holokauszttagadás a Zsindexen!
  • - Amit tudni akarunk Sobiborról, de nem merjük megkérdezni
  • - Eretnek gondolatok a végső megoldásról
  • - Leégés Buchenwaldban
  • - Hol a hollókoszttagadó törvény?
  • - A rejtélyes "roma holokauszt", avagy miért van tele cigánnyal Európa, ha a németek mind kiirtották őket?
  • - A rejtélyes roma holokauszt II., avagy mi történt 1944. augusztus 2-án éjjel?
  • - Amerikai orvosi folyóirat cáfolja a holohazugságot
  • - Hogyan lehet meglógni egy gázkamrából? Csodálatos szabadulási történetek
  • - Gázkamrák és repülő csészealjak
  • - Bűnös elmélkedések a holokauszt "tagadásáról"
  • - Fura náci tömeggyilkosok
  • - Időhurok? Egyre több cigány hal meg Auschwitzban 1944. VIII. 2-án
  • - Megrendítő, csodás történetek - részletek a Holobibliából
  • - Újra kell írni a holotörténelmet: Lehetséges, hogy 30 millió zsidóval végeztek a németek?
  • - Segédanyag a holokauszt-ösztöndíjra pályázó tanároknak
  • - Lebukott három holokauszttagadó: Eisenhower, De Gaulle és Churchill
  • - Kötelező tananyag mindenkinek: a holovallás tízparancsolata - Egy cégéres hazudozó: Elie Wiesel
  • - Új holodogma született: az „elfelejtett holokauszt”
  • - "99%-át tulajdonképpen nem tudjuk bizonyítani"
  • - Vége a hololegendának?
  • - Lehetőség ellenségeinknek - cipőjével etethetik meg publicistánkat
  • - Üzenet a holotörvény megalkotóinak: „Sziszegve sem szolgálok aljas, nyomorító hatalmakat”
  • - Vitassuk meg nyilvánosan az úgynevezett holokauszt kérdését!
  • - A "cigány holokauszt" cáfolóit is bezárják?
  •  
  •  Rövid hírek itthonról:
  • - Újabb freudi elszólás a cionisták részéről
  • - Pofára esett a bosszú népe - ártatlan a csendőr százados
  • - A MAZSIHISZ ismét apró(?)pénzre váltja az ún. holokausztot
  • - Újabb holo-összegek: most "gettó-nyugdíj"
  • - Újabb hollókoszt agymosás közpénzből: már "800 ezer zsidót öltünk meg"
  • - Lebőgés: csak 500 cionista írta alá a holokamu-cáfolók bezárását követelő förmedvényt
  • - Holokauszt-kutatóktól az auschwitzi igazgatón át a túlélőkig mindenkit lecsukatna az SZDSZ
    - Cionista versengés: alkotmánymódosítást kezdeményez Répássy a holokauszt-mítosz sérthetetlenségéért
  • - Nincs elég holokamu-emlékmű Pécsett - így hát állítanak még egyet
  •   Olvasói ötletek:
  • - Holokauszt-szemüvegek
  • - Cigányokat a holo-réztáblákra!
  • - Miért nem a saját halottaink emlékére teszünk ki emléktáblákat? - Holokauszt-mesekönyv ismertetéseit elemzi olvasónk
  •  
  • Rövid hírek külföldről:
  • - Irving: Anna Frankot sem gázosították el
  • - A cionista pofátlanságnak nincs határa, avagy a német adófizetők jól időzített "újra kizsebelése"
  • - Kertesz elszólta magát: elpusztítja a nem zsidót a holodogma
  • - Csapás a zsidó összetartás mítoszára - lopják a koncot a kamukausztiparban
  • - Már pályaudvarokon is kapják a holokamu-beöntést a németek
  • - A holokamu oltárán áldozott a német parlament
  • - Könyvajánló: Vitassuk meg a holokausztot!
  • - Az Alapítvány a Holokauszt Felülvizsgálatáért nyilatkozata
  • - Ausztrál revizionista: Treblinka sem haláltábor volt
  • - Irving: Auschwitz turistalátványosság
  • - A néger elnök is harcot hirdetett a holomítosz megkérdőjelezői ellen
  •   Videó:
  • - Jó kis arab holokamu-cáfolás
  • - Szabadságot a revizionistáknak!
  • - Újabb csapás a holokamu-iparra: eltitkolt német híradórészlet Auschwitz bíróság által megállapított "közel 300 ezer áldozatáról"
  • - A gázkamrás mesetár eddig ismeretlen műfaja: íme a szado-mazo holokausztpornó
  • Extra külföldről:
  • - A holokausztipar n+1-edik találmánya 
  • - Helyszíni jelentés az antiholokauszt-biznisz konferenciáról - Wiesenthal, úgy tűnik, jól bírta a ciángázt
  • - Zsidó: ne kalmárkodjanak a holokauszttal a többiek!
  • - Újabb zsidó üzleti fogás: jegyszedés a holo-szentélyekben
  • - Terjed a híre a kamukauszt-bűnözőket leleplező dokumentumnak - Keresztény prostik szórakoztatták a zsidókat a "halál"táborokban - Agyrém: a Holo-túlélők gyermekei is kárpótlást követelnek, mert "félnek a buszon"
  • - Ami a Schindler listájából kimaradt – adalékok a „zsidómentő” életéhez
  • - Itt a nulladik hollókoszt: az inkvizíció során is megöltek 6 millió zsidót! + olvasó
  • - Senki nem tud mit kezdeni velük: két évvel a háború után a britek is táborokba rakták a zsidókat
  • - Tekintse meg auschwitzi képgalériánkat a csőd szélén álló sci-fi múzeum omladozó épületeiről!
  • - Holokauszt-rekorder: hatszor élte túl a gázkamrát + olvasók - Újabb zsidó hololufit leplezünk le: közönséges hamisítvány Feldmájerék gázkamra-tervrajza
  • - Krisztus helyét Auschwitz veszi át
  • - Michael Hoffman nyílt levele a pápának
  • - Fellázadtak Európa történészei: „Ne a bíróság döntsön történelmi kérdésekben!”
  • - Hivatalosan is katolikus dogmává emelhetik a holokauszt-mítoszt - Lazítás: nézegessünk auschwitzi hangulatfotókat!
  • - Ismét támadnak az antiszemét tények: egyetlen zsidót sem találtak a jamlitzi "tömegsírban"
  •  - Új folytatásai jelennek meg a holo-sci-finek: 15 ezerrel több láger, jazz-rajongók elgázosítása; hamarosan a boltokban!
  • - Botrány: ("halál")táborbéli rabjutalmazó bordélyházakról értekezik a National Geographic
  • - Holokamu-CD-vel hülyíti a diákokat az ENSZ és az UNESCO - Újabb csapás a holokauszt-iparra: Hófehérke és gyerek közönsége Auschwitzban
  • - Anne Frank már néger rabszolga is volt
  • - Hatalmas öngól: íme a Netanjahu-féle "döntő holobizonyíték"
  • - Auschwitz, a zsidó és cigány gyerekművészek Eldorádója
  • - Levágott fejű, megcsonkított áldozatok
  • - újabb holomese lepleződik le?
  • - Spanyolországban már holokausztcáfolatra is vetemednek egyes jobbközép politikusok
  • - Kicsit sem furcsa: már 1938-ban tudták, hogy "hatmillió az áldozatok száma"
  • - Itt egy újabb csodás holokamu-történet
  • - A legbizarrabb holosztori: szex az auschwitzi latrinákban
  • - Újabb csodás holotörténet karácsonyra: ki-besurrant Auschwitzba egy huncut brit hadifogoly
  • - Legalább 4-6 millió zsidó élte túl a "nagy népirtást"?
  •  - Lengyel püspök: „A holokauszt ma ismert változata zsidó kitalálás”
  • Holokauszt-inkvizíció:
  • - Hat év börtönre ítéltek egy holokamucáfolót a zsidó uralom alatt nyögő Németországban
  • - 2007, Németország: boszorkányper, koncepciós eljárás a holokausztcáfoló Zündel ellen + videó
  • - Eretnekper 2007-ben: 5 év a holo-dogma vitatásáért
  • - Gerald Toben üldöztetése Orwelliában
  • - David Irving védelmébe vette a holokamucáfolásért letartóztatott Tobent
  • - Eretneküldözés a "demokratikus" Európában - házi őrizetbe helyezték az ausztrál holokamucáfolót
  • - Meghátrált Németország cionista vezetése Frederick Toben kiadatási ügyében
  • - Holocaust denier Fredrick Toben wins German extradition fight
  • - Működésben az inkvizíció: 3 év "holokauszttagadásért"
  • - Ismét sikerülhet meghurcolni egy ártatlan embert a Talmud nevében
  • - Letartóztatták Prágában David Duke-ot a holomítosz megkérdőjelezése miatt
  • - Igazságbeszédért 5 év börtön egy osztrák hazafinak
  • - Szembeszegült a cionista cenzúrával
  • - 3 hónapra ítélték a holokamucáfoló Tobent
  • - Zsidó parancsra: megalázó módon űzték ki Norvégiából korábbi meghívói Irvinget
  • - Germar Rudolf kiszabadult a holokamu börtönéből
  • - Lendületben az inkvizíció - bíróság elé állíthatják Williamson püspököt
  • - Újabb bűnbeesés: megint lebukott egy eretnek
  • - 12 ezer eurót kell fizetnie Williamson püspöknek
  • Az inkvizíció magyar üldözöttjei:
  • Zentai Károly
  • - Koncepciós per készül: 1948-as zsidó hazugságok alapján ítélnék el Zentait
  • - Fenyegetéssel és nyomásgyakorlással próbálják elérni Zentai kiadatását a zsidók
  • - Hazugságvizsgálat is igazolja Zentai ártatlanságát
  • - Belebukott Zentai ügyébe a zsidó terrorgépezet
  • - Zentai fia: több bizonyítékunk is van, hogy apám ártatlan
  • - Győz a judeonáci lobbi? Kiadhatják Zentait
  • - Az erőszakos zsidók tovább zaklatják Zentai Károlyt
  • - Zentai ellen új Eichmann-per készül + hozzászólás
  • Képíró Sándor
  • - 92 éves magyar zaklatására buzdít Wiesenthal
  • - Újabb magyart zaklatnak a judeonácik
  • - Képíró Sándor a lényegről: Újvidéken terroristákat, és nem zsidókat vadásztak
  • - Pofára esett a bosszú népe - ártatlan a csendőr százados
  • - Ismét Képíró fejét követeli a vérszomjas talmudista gépezet
  • A két üldözött magyarról szóló híreinknek csak egy részét tüntettük fel dossziénkban, akit bővebben érdekel ügyük alakulása használja keresőnket.
  • Extra itthonról:
  • - Hamis adatot közölt, antiszemitának rágalmazott több százezer kisdiákot az RTL Klub és/vagy a holokauszt-központ
  • - Együtt gajdolt a politikai elit a magyarellenes holo-szertartáson
  • - Orbán Zoltaival
  • - Talpalávaló holokauszt
  • - Jordán-pozitív történész: nem akarta kiirtani a zsidókat Szálasi + olvasók
  • - Bátor magyar hölgyek kontra kötözködő holokauszt-szökevény, avagy..
  • - Újabb "bizonyíték": bővíteni akarták az auschwitzi munkatábort, tehát népirtás volt és még az is fokozódott volna
  • - Kényszermunkatábor- biznisz: 300 milliós csalás!
  • - Újabb gárdista verte ki a biztosítékot héberéknél
  • - Dokumentum: az ORTT és a bíróság szerint sem beszélhetünk 600 ezer zsidó halottról
  •  - Félresikerült jobbikos közlemény a kamukauszt-cáfolás büntethetősége ellen, avagy hogyan ne érveljünk?
  • - Kertész Imre is holokamucáfoló?
  • - Segédanyag a holokauszt-ösztöndíjra pályázó tanároknak
  • - Szemelvények 1945 sajtójából: maguk a zsidók cáfolják "kiirtásukat"
  • - Az örökös nélkül meghalt zsidók után is fizetjük a "kárpótlást"
  • - Így hamisítanak
  • - Nem szándékolt revizionista áttörés Dachauban
  •    Hollókoszt gyerekeknek:
  • - Hitgyülis holobiznisz iskoláinkban
  • - Mese volt Auschwitz? - már az oviban is
  • - Képregénnyel sulykolják gyerekeinkbe a hollókosztot - a mi pénzünkön
  • - Már holokausztlegót is készítettek gyermekeink hülyítésére
  • - Agymosás német-magyar koprodukcióban
  • - Újabb holokauszt-mesekönyvvel mérgezik a magyar gyermeket + olvasó
  • - Holovallás gyerekeknek: emberi szappan és zuhanyból ömlő gáz - Esti mese a zsidóról, akinek Mengele kimetszette a veséjét  
  • Egy kis lazulás zárásként:
  • - Röhögjünk a kamukauszton!
  • - Kamukauszt II. rész: Felakasztották Kovács Pistit! - Egy 106 éves öreg nyilaskeresztes sietett Szávay Ági védelmére
  • - Röhögjünk egy jót a rettegő zsidók nyílt levelén! 
  • - Már szilárd halmazállapotban is kapható a hollókoszt - a szakértők csodaszerként emlegetik
  • - A holokamu meséi
  • - itt a népszerű képregény magyar változata  

  • Forrás: https://kuruc.info/r/39/36213/?honnan=Nemzeti_Hirhalo


"Ne higgyenek idegenből jött zsidóknak!" - 
Tanulságos időkapszula került elő 1952-

ből Hódmezővásárhelyen 

Forrás: https://kuruc.info/r/6/120710/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Egy 1952-ben befalazott időkapszula került elő a napokban Hódmezővásárhelyen. A dobozban lévő tanulságos írás a kommunizmus legsötétebb időszakából üzen megtalálójának korába. Akár ma is írhatták volna... Alább olvasható az időkapszulát meglelő facebookos bejegyzése. Egy kis "szösszenet" a befalazott múltból, egy időkapszula formájában Hódmezővásárhelyen. Minden sorát nem tudtam még kisilabizálni, de nagyjából erről szól: "Ez az ajtófél be lett állítva 1952. V. hó 15-én. A kommunizmus virágzása alatt. Ekkor voltak legnagyobb urak a kommunisták, a munkásság igazi kizsákmányolói. Ekkor kellett munkaversenyben dolgozni, mindig többet, fizetni meg úgy fizettek, ahogy akartak. Ekkor volt a magyarság üldözése, akiket úgy megadóztattak, hogy nem tudták fizetni, és mindenüket elvették. A legjobb szántóföldek csak gazt teremtek, de elvették azoktól, akik ahhoz értettek. A legjobb gazdálkodókat elnevezték csúf névvel kulákoknak. Bebörtönözték őket. Mindenüket elvették. Az iparosság se nem volt kímélve. Nem kapott anyagot. Reménytelen volt. (Az itt következő pár sort nem igazán tudom összeolvasni, de valami ilyesmi:) ... létesített különböző ipari szövetkezetekben dolgozni fillérekért... folyt: aki levágott egy birkát 8 hónapi börtön. Egy disznó 1 év és 6 hó." És a lényeg! "Ezen soraimat azért írtam meg az utókornak, hogy ne higgyenek idegenből jött zsidóknak. A múltból okulva, saját fajtánkból válasszanak államvezetőket! Különösképp zsidókat ne engedjenek beleszólni a magyarság dolgába! (Róth Mór) Rákosi Mátyásokat, (Weisz) Vass Zoltánokat ne engedjenek uralkodni! Magyarnak magyar legyen az ura! De volt egy pár elvetemült magyar is. Oláh Miska és Karácsonyi Ferenc. Ez utóbbi főispán. Oláh Miska a polgármester. Ezek eladták a magyarságot." 
Forrás: https://kuruc.info/r/6/120710/?honnan=Nemzeti_Hirhalo











ÚGY MEGVERTE A CIGÁNY GYEREK AZ ISKOLÁBAN, HOGY KOPONYATÖRÉSE LETT


Egy kétségbeesett édesanya fordult hozzánk segítségért, miután néhány nappal ezelőtt a tizennégy éves fiát egy általános iskolában egy nála idősebb cigánygyerek ököllel megütötte, aminek következtében a fiúnak nyolc napon túl gyógyuló koponyacsonttörése lett.
Egy cigány család 8 éve bántja és terrorizálja a fiamat. Február 24-én az egyik cigány gyerek az iskolában úgy megverte, hogy a baleseti kórházba került, mert ödémás a szeme és kettőslátása van. Azóta kiderült, hogy koponyacsonttörése lett. Tegnap este a férjem meg az öcsém és pár unokatestvér átment hozzájuk, hogy megbeszéljék, ez nem így működik. Erre ők három kocsival érkeztek, de volt velük négy kocsinyi rendőr is, persze az ő oldalukon! Hiába megyek az iskolaigazgatóhoz, a rendőrségre, semmi! Teljesen el vagyok keseredve, és féltem a fiaimat. Mi lesz ezek után? Tán megölik majd, vagy mire számítsunk? Hogy engedjem majd őket iskolába? Kérem, segítsenek, ha tudnak, könyörgöm!”
 - írta levelében. Ezután elkezdtünk tájékozódni Dunaharasztin, ahol a Jobbik Pest megye 11. választókerületi elnöke, Magyar Péter, valamint választókerületi szervezője, Tarnavölgyi Zoltán is segítségünkre volt. Ők azonnal telefonon keresték az édesanyát és édesapát, akik a telefonban részletesen elmondtak nekik mindent. Ezek után - az Új Magyar Gárdát értesítve - mindkét jobbikos a helyszínre sietett, ahol az édesapával személyesen beszéltek, és Jelenek János Pest megyei gárdakapitánnyal a helyszínre siető mintegy harminc gárdistával karöltve biztosították az édesapát támogatásukról.

Magyar Péter kérdésünkre elmondta, hogy a család nagyon örült a gyors reakciónak. Hozzátette, hogy a továbbiakban a Jobbik mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügy ne maradjon következmények nélkül.
"Sajnos jellemző és hűen tükrözi a magyar valóságot, hogy miután az édesapa feljelentést tett a rendőrségen a cigány elkövető ellen, még az édesapát vonták eljárás alá, amiért a cigány család házához ment. A mintegy kéttucatnyi helyszínen tartózkodó cigány állítása szerint ugyanis az édesapa felfegyverkezve ment oda, ami egyszerűen hazugság. A helyzet az, hogy az édesapa fegyver nélkül - ha csak a mobiltelefonját nem tekintjük annak -  érkezett, a cigányok viszont az autóikból kipattanva lapáttal és egyéb eszközökkel indultak meg a férfi ellen. A mobiltelefonjával az esetről felvételt készítő édesapa kezéből kiütötték a telefont, amit másnap a rendőrségen kapott vissza"
 - részletezte hírportálunknak Magyar Péter. 

Úgy tudjuk, a sértett fiút a pénteki nap folyamán hazaengedték a kórházból, a kedélyállapota javult. A család kisebbik fiúgyermekét sajnos nagyon megviselte az eset, az iskolából sírva ment haza, és elképzelhető, hogy szakember segítsége szükséges ahhoz, hogy újra nyugodtan mehessen közösségbe. Arról nincs hír, hogy a cigányságot is súlyosan negatív színben feltüntető, a társadalmi normákat figyelmen kívül hagyó, kiilleszkedett cigány család gyermeke megbánta-e a tettét, és otthon milyen büntetést kapott. 

Védtelenül

Az iskolai erőszak problémáját a Jobbik javaslata alapján megvalósult iskolarendőrség bevezetése sem igazán oldotta meg, főként annak erőtlensége miatt. Egyre többször hallani arról, hogy milyen szóbeli, fizikai vagy akár szexuális jellegű zaklatás ér diákokat különböző intézményekben. A szülők joggal aggódhatnak azért, mert ugyan otthon meg tudják védeni gyermekeiket, de az iskolában erre nincs lehetőségük. Az intézmények vezetősége többnyire ódzkodik a nyilvánoságtól, fél attól, hogy rossz hírük lesz, így gyakran próbálják meg "belül" elintézni, a rendőrség és a sajtónyilvánosság bevonása nélkül. Ennek azonban sokszor az áldozatok isszák meg a levét, akik gyakran választják azt, hogy inkább elmennek az iskolából.

A cikk folytatása ide kattintva érhető el. 








A történelemről festett hamis képpel 

erőltetik az uniós integráció ideológiáját 

az 

iskolásokra 



Március 1, 2015 
express.co.uk Idők jelei
Egy neves brit történész arra figyelmeztet, hogy a történelemről festett hamis képpel próbálják népszerűsíteni a mélyebb uniós integrációt az iskolákban. 




David Abulafia, a Cambridge Egyetem professzora szerint a történelemkönyvek félrevezető képet festenek az állampolgárság mibenlétéről, hogy ezáltal azt az érzetet keltsék, mintha az európai egység egy történelmi hagyomány lenne.

Rámutatott, hogy a Németországban és Franciaországban kiemelt jelentőséggel kezelt uniós integráció kezd Nagy-Britanniába is "beszivárogni". 
"Egyelőre viszonylag gyengéd törekvés tapasztalható annak érdekében, hogy létrehozzák az európai állampolgárság érzetét, mégpedig a történelemről festett hamis kép segítségével, hiszen Európa történelmét javarészt a megosztottság, nem pedig az egység jellemezte."

"Azok az időszakok, például Napóleon, Hitler vagy kelet-európai viszonylatban a Szovjetunió hatalma alatt, nem nevezhetők éppen pozitív példáknak és igencsak szörnyen végződtek. Megpróbálják fehérre meszelni az európai történelem disszonáns elemeit, hogy egy idealizált képet tárjanak elénk."

Abulafia professzor a témában írt új tanulmányának közzétételét szándékosan egy 30 történész által Nagy-Britannia és az EU kapcsolatának átgondolása érdekében indított kampány indításához igazította. A tanulmány felhívja a figyelmet, hogy "az Európáról festett hamis kép eltereli a figyelmet a valós helyzetről".

A professzor kifejti, hogy a gyerekekkel azt is el akarják hitetni, hogy "az európai állampolgárság felülírja a nemzeti elkötelezettséget". 
"Azt mondják nekünk, hogy valamennyien az európai "demos" vagyis nép tagjai vagyunk, ugyanakkor szinte semmi sem támasztja alá, hogy ez a "demos" akár a jelenben akár a múltban valaha is létezett volna."

Más történészek Joszif Sztálin diktatúrájához hasonlították az európai egység megvalósítására irányuló törekvéseket.

Matthew Elliot, a történészek által indított kampány vezetője szerint az egységes európai identitás nemcsak "tolakodó, de veszélyes is". 
"Az EU hivatalos mottója az "Egység a sokféleségben", egyébként dicséretes filozófia lenne, ám sajnos a valóságban az EU politikája és számos intézkedése éppen a sokféleség eltörlését célozza, és az Európára jellemző sokszínű történelem helyére egy egységes és mesterséges "európai" kultúrát próbál állítani,"
nyilatkozta a történész a Telegraph-nak. 
"Az Európai Bizottság multimilliárd eurós propaganda hadjárata, ami sok ezer brit tudóst finanszíroz különböző alapok és akadémiai posztok formájában, uniós propagandával itatta át a használatban lévő tankönyveket,"
nyilatkozta Paul Nuttall, az UKIP párt helyettes vezetője. 
"Ezek az EU pártolók a nem létező "közös európai kultúrára" vonatkozó hazugságokkal és az európai történelemről festett torz képpel próbálják népszerűsíteni projektjüket, az "Európának" nevezett országot.

Ez kimeríti a hatalommal való visszaélés fogalmát az EU részéről. A brüsszeli elit úgy érzi, hogy joga van felülírni nemzetünk és a kontinens sok más nemzetének történelmét egy olyan saját maga által kreált történelemmel, ami azt sugallja, hogy minden út elkerülhetetlenül az Európai Egyesült Államokhoz vezet."

Időkjelei: A magyar tankönyvekben tapasztaltatok ilyesmit? 



Lecsapott a NAV a 350 forintos csalóra - 

Másfélmilliót követel, végrehajtóval 

fenyeget 



2015. február 28. szombat 
fullank.com

Történetünk hőse egy egyedülálló hölgy, aki vállalkozóként otthon dolgozik, de ebből való bevétele egyre fogy. Önellátásra próbál berendezkedni, de érthető, ha az átállás igénybe vesz némi időt. Ugyanakkor a hölgy igen kreatív, szereti okosan és hasznosan tölteni az idejét. A kosárfonás felettébb érdekelte, hát elment egy tanfolyamra, aztán otthon gyakorolgatott, s alkotásainak fotóit saját weboldalára felrakva, boldogan büszkélkedik velük ismerőseinek. De inkább meséljen ő maga! 





A kezdetek - 2013

Tavaly nyáron kipróbáltam sok féle kétkezi mesterséget, mert a munkámból megélni már nem tudok, és hát magad uram.... Ha egyedül vagy. Decemberben, - mikor sikerült eladnom az autómat- be tudtam vásárolni anyagokból, amik a fonáshoz szükségesek. Most Húsvétra is készültem, pici tojástartókat készítettem, amiknek az volt számomra a különlegessége, hogy magam találtam ki, hogy kell ezt a kecses formát megfonni. Fel is raktam nektek iziben (a netre), ahogy elkészült az első sikeres darab, és jelentkezett is egy hölgy emailen, hogy ő Brigitta, Balassagyarmaton lakik, és nagyon szeretne 5-öt a kis tojástartókból, el is jönne érte. Másnap el is készítettem neki. 350Ft-ért tettem fel, ebből ugye 200Ft az anyagköltség (peddignád, festékek) és 150 Ft jutott a munkadíjamra, amiben benne van az anyag festése, a forma kitalálása, a kaptafa elkészítése, végül a tojástartó megfonása. Ebből tevődik össze a 350Ft.

Írtam Briginek, hogy ne költsön fölöslegesen benzinre, beviszem én neki Balassagyarmatra, amikor megyek kutyakaját vásárolni. Meg is adtam neki a telefonszámomat, hogy hívjon, amikor ott leszek. Nem hívott.... Ellenben hívott most hétfőn, hogy szerdán eljönne hozzám a kosárkákért, mert neki már késő a csütörtök, amikor én is megyek, elutazik, nem lesz otthon. Mondtam, hogy akkor jöjjön nyugodtan, mert itthon dolgozom, de legyen nagyon óvatos, mert a buszok nem tudnak bejönni a faluba, a nagy havazás miatt. De ő jött a kosárkákért, az ítéletidő ellenére is. A párjával érkezett, kedvesen mosolyogtak, kiválasztották a számukra különleges darabokat (ők mondták így), fizettek, és mentek. Kikísértem őket a kapu elé az autójukig, ahova Brigi berakta a kosárkákat, és mondta, hogy dekoráció lesz belőle. Közben a párja megfordult, a tegeződésről magázódásra váltott, és felmutatta a NAVos igazolványát. 





Ez annyira abszurd, majdnem hangosan felröhögtem! Egy hete hazudozik nekem a lány, majd Salgótarjánban autóba ülnek a lehullott 30 cm-es és az azóta is folyamatosan szakadó hó ellenére, és elautóznak 71 km-ert a 450 Ft-os benzinár mellett, a 350 Ft-ér árult kosárkáimért.... Itt eltöltenek több, mint 2 órát, 8 oldalon keresztül körmölik nekem a jogszabályokat, amik szerint árulhattam volna a kosárkákat.

A pontos nyilvántartás végett elkérik az anyagbeszerzési számláimat, ezzel el is autózik a férfi a hely önkormányzathoz lefénymásolni. Teszi mindezt halált megvető bátorsággal, mert épp fél órával előtte 2 tűzoltóautó mentette ki a helyi buszt, aki időközben mégis megpróbált bemerészkedni a mi kis sózatlan, hegyi utunkra.

(A kiadásom olyan 50 ezer körül lehet kosárka alapanyagra, de nem találtam meg minden számlát....)
Brigi addig körmöli a tényállást.... Mikor visszaérkezik férfi kollégája, közli a lánnyal, hogy kevés ez az 1 oldal, amit leírt, kellenek bizony a pontos törvényi hivatkozások is, ami szerint, árulhatnám a 350 Ft értékű kosárkáimat. Le is ül, fontossága teljes tudatában hívja benti kollégáját, nézze már meg neki a számítógépén, melyek azok a rendkívül fontos paragrafusok, amik semmiképp sem maradhatnak ki ebből a rendkívül fontos jegyzőkönyvből.

Lejegyzetelik, majd elő az újság, és kimásolják nekem belőle a megadott passzusokat. Nem írnám le nektek, de ide felsorolom: Art. 7§, 44§, 45§, 48§, 95§, 98§, 99§ 100§ SZJA tv. 1§ 4§, 6§, 9§, ÁFA tv. 2§, 5§, 6§ . Lehet, hogy kifelejtettem 1-2 törvényt, de bocsássátok meg nekem, ha a 8 apró betűs oldalt nem nyálaztam értük végig.

Még nincs vége! - 2014

2013. április végén a fiam hazajött Angliából, mert leukémiát diagnosztizáltak nála. Sajnos 3 hét alatt el is távozott tőlünk.

Ez idő alatt érkezett meg a drága NAV határozata, miszerint a 350Ft-os kosárkáért 40.000Ft büntetést vagyok köteles nekik fizetni. Tavaly szeptember végén kaptam egy levelet a NAV-tól, hogy teljes körű kivizsgálásnak vetnek alá minden adónemben, ezért igazolásokkal együtt jelenjek meg. Most szerdán érkezett meg a 19 oldalas megállapításuk, amiben tudomásomra hozzák, hogy annyi pénzből nem lehet megélni amennyit keresek, ezért úgy gondolják, továbbra is árusítottam illegálisan a kosárkáimat, és ők kiszámolgatták, mennyit kereshettem. A kitalált adótartozás több százezer forint ÁFA és mindenféle más adónem, és természetesen ezek büntetőkamatai. Tették ezt úgy, hogy kiválasztottak 3 szakmabelit, és megnézték azok bevételeit, és azt átlagolták. Tudjátok, hogy nem árultam azóta, a facebook-os megkereséseket is rendre visszautasítottam.

És a folytatás - 2015

Megjegyzem, a 2013-ban a fiamtól örökölt egymillió forint, jóval több, mint a minimálbérből élő dolgozók éves keresete! Nem beszélve, a közmunkásbérről, ami ennek nagyjából a fele, és a kormánytagok szerint abból bizony meg lehet élni. Azt írják, ez mégsem fedezhette a megélhetésemet. Mi van itt? Földönfutóvá akarnak tenni? És ezt megtehetik? Csak úgy, mert ilyen kedvük van???? Valaki válaszoljon, kérlek szépen benneteket!!! 



És itt van a lényeg: "A megbízási jogviszony keretein belül végzett tevékenységért kapott jövedelme valószínűleg nem fedezhette megélhetésének alapvető szükségleteit." Ezek szerint, ha ma Magyarországon valaki vidékre költözik, és önellátásra rendezkedik be, azt így meg lehet hurcolni? Csak azért, mert az ő szavaikkal kifejezve mély szegénységben él? Valóban, nem azért költöztem ide, hogy a pénzt hajkurásszam, hanem azért, hogy élhessek! Olyan nagy bűn ez?Teljes mértékben figyelmen kívül hagyták azokat a tényeket, amiket az észrevételeimben leírtam, hogy Ricsi fiam segített Angliából a 2013. május 2-ig bekövetkezett haláláig, utána pedig több, mint 1 millió forintot örököltem utána, mint nyugdíjpénztári megtakarítás. Ami teljes mértékben adómentes!

Leírja, hogy azért kellett kitaláció alapján nekem jövedelmet vélelmezni, mert nem állt rendelkezésükre adat sem bevételről, sem kiadásról. Azért, mert NEM VOLT BEVÉTELEM!!!! Mivel pénzem nincs, fellebbezni sem tudok, mert a fellebbezés 65.695Ft-ba kerülne! Ezért 30 napon belül jogerőre emelkedik, és ha nem fizetem be 15 napon belül az általuk kitalált tartozást, akkor 15 nap múlva végrehajtás alá kerül az ügy.

Mivel pénzem nincs, ügyvédet sem tudok fogadni, de amúgy sem hiszem, hogy a jog nekem adna igazat, ha ilyen törvényeket hozott...
Ötletem sincs, mit tehetnék? Ez azt jelenti, másfél hónap múlva akár ki is lakoltathatnak? Kérlek, adjatok ötleteket, mit lehet ilyenkor tenni!
Itt állok letaglózva, és nem hiszek a szememnek, hogy ilyesmi előfordulhat!

Nos, eddig a hölgy által leírtak. Felmerül bennünk pár kérdés. Hol van a NAV, amikor milliárdos csalásokról hallunk? Hol van a NAV, amikor Győzikék és sok más is húszmilliókkal tartoznak? Hol van a NAV, amikor fehér galléros bűnözők kilopják az emberek szemét? Kérdeznénk még, de tartunk tőle, hogy ezekre sem érkezik majd válasz. 



LECSAP A NAV 



B. Gy. 2015. február 20. 
es.hu

A népszerű budai cukrászda zárt ajtaján közlemény tudatja a fagyizni vágyókkal, hogy a boltot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal határozott időre bezáratta. Mellette a cég dolgozóinak levele, amelyben leírják, hogy a NAV eddig, fáradságot és közpénzt nem kímélve, huszonnégyszer (azaz huszonnégyszer) vizsgálta a könyvelésüket, és mindent rendben talált, mígnem a jubileumi (azaz huszonötödik) kiszállásuk eredményesnek bizonyult. Feketén-fehéren kiderült, hogy augusztusban az egyik alkalmi pultost az előírtnál fél nappal később jelentették be, s ezzel az államkasszának ezer (azaz egyezer) forint, vagyis nem egész négygombócnyi (háromkrémesnyi) kárt okoztak.

Ilyenkor bezzeg hallgatnak, akik azzal kürtölik tele a világot, hogy nálunk nem üldözik az adócsalókat.

Kapcsolódó:
   
300 millió állami támogatást kaptak Lázár János nagybátyjának érdekeltségei
   
Akinek nincs semmije, az annyit is ér
   
A NAV szerint: Akinek nincs munkahelye, dögöljön éhen - Otthon készült az esküvői torta, bírságoltak
   
Vége a türelmi időnek: jön a szigor 







300 millió állami támogatást kaptak Lázár János nagybátyjának érdekeltségei



Ha csak 20 % - ot oszt vissza már kitelik belőle az új villa ára !!!!
A nyilvántartás szerint Gyapjas Károly cégeibe ömlenek az állami százmilliók: tej-, területalapú, fejlesztési támogatás, éppen mi. Az egyik hódmezővásárhelyi fideszes képviselő is agrármillióknak örülhet. Cége pont ott van, mint Gyapjasé.
Ha megnézzük a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal vonatkozó adatait, egyértelműen kiderül: szépen kapják az állami támogatásokat a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János nagybátyjának, Gyapjas Károlynak hódmezővásárhelyi érdekeltségei.





Fotó: MTI

Lázár János




Gyapjas Károly nevét az országos nyilvánosság még idén januárban ismerhette meg, amikor a hvg.hu ezt írtaTöbb mint 1300 hektár állami földet nyert a hódmezővásárhelyi Gorzsai Mezőgazdasági Zrt., melynek a legnagyobb tulajdonosa Lázár János anyai nagybátyja. A cég, valamint az ellenőrzése alá tartozó korlátolt felelősségű társaságok az állami földbérletpályázatokon eddig 27 pályázatot nyertek.”
A cég – tehát a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt.-ről van szó – több más érdekeltséggel is bír – ez szintén kiderült a már idézett cikkből. Ilyen például a Gorzsai Takarmánytermelő Kft., „amely 804 hektár föld bérletét kapta meg 10 pályázaton, valamint a Gorzsai Paprikatermelő és Értékesítő Szövetkezet, amely 262 hektárral gyarapította a csoport által művelt birtokot, 7 nyertes pályázaton”. Az említett cégek különben egy címre vannak bejegyezve, és ebben az évben, szeptember végéig összesen több mint 300 millió állami agrártámogatáshoz jutottak.




De nézzük meg ezeket külön-külön!
Lebontva egyenként

1. Gorzsai Paprikatermelő igazgatótanácsi tagja volt Gyapjas Károly 2013. május 31-ig. A LEADER 2013-as pályázaton ez a szövetkezet 14 millió 557 ezer forintot nyert a pályázati eredmények szerint.






Forrás: http://www.mvh.gov.hu







2. Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. az idei támogatások toplistájára ugyan nem került fel, ám az idei év januárjától szeptember 30-ig összesen 209 millió forintot utaltak a cég számlájára különböző – területalapú támogatás, tejtámogatás, állattartótelep korszerűsítése – jogcímeken. Íme az összesítés:





Forrás: http://www.mvh.gov.hu






3. A Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. 100 százalékos tulajdonában levő Gorzsai Takarmánytermelő Kft. 28 millió forint uniós pénzt kap. Magyar forrásból 9 millió jut, a területalapú támogatása pedig 45 millió forint. Így:






Forrás: http://www.mvh.gov.hu






Ha a cégek területalapú támogatását összeadjuk, akkor 65 ezer forintos támogatással visszaszámolva nagyjából 1400 hektáron gazdálkodik a cég. Az idei adatokból az ugyanakkor még nem látszik, hogy valójában mekkora területtel kell számolni a későbbiekben, mivel több, már elnyert földrészlet korábbi bérlőjének szerződése még nem járt le. Annyi azért látható, hogy ha valóban úgy dönt a kormány, hogy az 1200 hektár feletti támogatásokat elvonja, a „Gorzsák” nem járnak rosszul, mivel a két cég külön-külön 700-700 hektáron működik, így még akár a nemrégiben kiírt pályázatokon is nyerhetnek állami földet.







Gyapjas Károly jobbra, Fazekas Sándor balra

Fotó: MTI




És ha komolyan vesszük azokat a kijelentéseket, amelyeket Lázár János különböző fórumokon tesz, akkor a kamarák uniós pénzt elosztó szerepe megnőhet, s még az is előfordulhat ilyen kiszólásokra alapozva, hogy nem várják meg, amíg jogszerűen lejárnak az állami földekre korábban megkötött szerződések.
Így reagált Lázár
Amikor január elején kiderült, hogy a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. az állami földpályázaton jelentős számú földterületet szerzett, Lázár János azzal érvelt, hogy a cég csupán azokat a birtokokat nyerte el, amelyeken korábban is gazdálkodott, s nagybátyja pedig kiváló mezőgazdasági szakember. (Tavaly Fazekas Sándor a március 15-i nemzeti ünnepen a Magyar Érdemrend Tiszti keresztje kitüntetéssel jutalmazta Gyapjas Károlyt a minőségi magyar fűszerpaprika termesztése érdekében végzett több évtizedes szakmai munkájáért.) A kihirdetett eredmények szerint jelentős állami területeket nyert a pályázatokon Kispál Ferenc, a Nemzeti Agrárkamara Csongrád megyei elnöke is. Azt pedig éppen egy hódmezővásárhelyi gazdafórumon jelentette be Lázár, hogy a mostani uniós ciklusban nagy szerepet szánnak a NAK-nak, ami az uniós pénz szétosztását, a pályázatok kiírását illeti.

Állami pénz a helyi képviselőnek

A Gorzsai Mezőgazdasági Zrt.-vel ugyanarra a címre van bejegyezve a Gorzsai Húsüzem Kft. is, amely egy füstölőt épített közel 15 millió forintból, szintén a 2013-as LEADER-pályázaton. A kft. tavaly májusban alakult, és Kecskeméti László helyi gazdálkodó működteti. A cégben tavaly óta tulajdonos a gazdálkodó lánya, Molnárné Kecskeméti Rita is, aki egyben a hódmezővásárhelyi képviselő-testület fideszes politikusa (miután október 12-én nagy fölénnyel megnyerte egyéni választókörzetét). A húsüzemben tulajdonos fideszes képviselő, Molnárné Kecskeméti Rita ugyanakkor – vagyonnyilatkozata szerint – üzemvezető az EWI Kft.-ben, amely budapesti székhelyű, részben magyar magánszemély, részben pedig osztrák cég tulajdonában áll, s telephelyeként szintén a Hódmezővásárhely Tanya/3076-ra van bejegyezve – azaz a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. és a Gorzsai Húsüzem székhelyeként is szolgáló címre.

Kilátót a pusztába

Az uniós pénzre a vásárhelyi agrárcégek a helyi vidékfejlesztési akciócsoport támogatásával pályázhattak. Az egyesület azonban idén megszűnt. „A Vásárhelyi Vidék Jövőjéért Egyesület munkaszervezete, 2014. március 31-ével befejezte tevékenységét. Kérünk minden kedvezményezettet, hogy a LEADER és egyéb fejlesztéseikkel kapcsolatosan keressék a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, Csongrád Megyei kirendeltségét” – az utolsó bejegyzések közt volt olvasható a hír az egyesület honlapján.
A Vásárhelyi Vidék Jövőjéért Egyesületet az áprilisi megszűnés előtti hónapokban Benkő Zsolt, helyi fideszes képviselő vezette. A csoport 2007-ben alakult. Helyi akciócsoportként arra volt hivatott, hogy felmérje a helyi szükségleteket, segítse a civilek és vállalkozások megerősödését. Korábbi vezetőjét, aki egy helyi szocialista politikus volt, azért támadták 2010-ben, mert túl magasak voltak a szervezet működési költségei és – szerintük – baráti, ismerősi köröket részesítettek előnyben a pályázatoknál. (A helyi akciócsoportok működési költségeit a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal finanszírozta.) A szervezet a LEADER-pályázatok támogatásával más vállalkozóknak és civil szervezeteknek hozott a „konyhára”: számos civil szervezet újíthatta meg ezekből a forrásokból közösségi házát is, nagyobb részben megvalósultak a beruházások. Kivéve a nemrégiben a Délmagyarország című megyei napilap olvasói levele után felderített esetben, amikor az egyik vásárhelyi civil szervezetről kiderült, még nem értek végére a projektnek, holott januárban el is kellene számolniuk. Ők kilátót építenének a pusztába.




Lázár János véleménye a szegényekről





A NAV szerint: Akinek nincs munkahelye, dögöljön éhen – Otthon készült az esküvői torta, bírságoltak

Megjelenés 05 aug 2014




Otthon dolgozó cukrászokat ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna megyei revizorai. Többükről kiderült, hogy adószám nélkül végezte a tevékenységét. A hivatal munkatársai 160 ezer forint mulasztási bírságot szabtak ki.



Országosan és a megyében is megjelentek a hobbicukrászok, akik rendszeresen vállalják sütemények, torták készítését ünnepi alkalmakra, lakodalmakra, annak ellenére, hogy adószámmal, engedéllyel nem rendelkeznek. Az ilyen cukrászok elérhetősége szájról-szájra terjed, ezért kívülállók számára nehezen megtalálhatók. Az ellenőrök alapos munkát végeztek, először összegyűjtötték a címeket, aztán felkeresték az otthonukban dolgozó tortakészítőket. Kettőről kiderült, hogy adószám nélkül folytatta a tevékenységét - írja a Teol.hu.

Az eltitkolt jövedelem feltárására további vizsgálatokra számíthatnak a hobbicukrászok.
Forrás




VÉGE A TÜRELMI IDŐNEK: JÖN A SZIGOR



Szigorítják az ellenőrzést a januári türelmi idő után a fizetős utakon - írja a Népszabadság.
A lap szerint a díjköteles hálózat év eleji kiterjesztésével párhuzamosan a kormány 1,25 milliárd forintot különített el az útdíjszedési és -ellenőrzési rendszerek fejlesztésére.
A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a lappal közölte, hogy a kormányhatározatban biztosított 1,25 milliárd forintot információs kijelzők telepítésére, az értékesítési, ellenőrzési rendszerek fejlesztésére fordítják.
A tervezett átalakítás során a meglévő rendszerek fölöslegessé váló képességeit megszüntetik, azaz a két rendszernek nem lesznek külön ellenőrző kapui, a jelenleg 110 fix portált és ötven kamerás autót használó hálózatuk országos lefedettségét viszont megtartják, mindehhez újabb gépkocsik beszerzésére nincs szükség.
A januárban fizetőssé tett útszakaszokon az állandó kamerák elhelyezésére alkalmas helyek kiválasztása, illetve az indokolt munkálatok felmérése még folyamatban van, ami azt is jelenti, hogy az év elején fizetőssé vált útszakaszok jelentős hányadán a bliccelőket egyelőre a NÚSZ kamerás autói buktathatják le - írja a Népszabadság.







Az örök körforgás nyomában 



2015. március 1., 11:51 
magyarno.com
Sok minden "kimaradt" a történelem könyvekből, és sok mindent nem tudunk ősi kultúránkról, hitvilágunkról sem. Tudatlanságunk következtében készségesen elfogadjuk a nyugati tudományoskodó értelmezéseket.

Sok magyar és külföldi történész, magyarságkutató foglalkozott már őstörténetünk kutatási eredményeinek hamisítatlan bemutatásával, eddig azonban a hivatalos álláspontok még váratnak magukra.

Bíró Lajos kutatómunkája például kronológiai sorrendben mutatja be őseink néhány fontos történelmi eseményét, egészen a "legkeresztényibb" Magyarország kialakulásáig. Azt pedig talán említeni sem kell, hogy éppen ettől az időszaktól "engedélyezett" nemzetünk létezése.

Évszám - Történelmi esemény
Kr. e. 7000 körül: a magyarok ősei és a rokonnépek Kisázsiában, Észak-Mezopotámiában és Kánaán területén (Jerikó): juhtenyésztés és árpatermesztés.
Kr. e. 4000 körül: Egyiptom (Magan ország, Keme) első uralkodója: Mén (v. Ménes).
Kr. e. 4000 körül: Sumérföldön Eridu (Ered?- az első város), Ur, Lagas, Uruk megalapítása.
Kr. e. 2400: az akkádi Szargon (Sarrukin) meghódítja Sumért. Az első "szemita" invázió és zsarnokság.
Kr. e. 2000: "indoeurópai" eredetű hódítók foglalják el az ősi kisázsiai Héth ("hatti") királyságot.
Kr. e. 1200: Sekeles, peleset (székely és palóc) törzsek a "tengeri népek" között.
Kr. e. 1200 körül: az ún. józsefi (magyar és magyar-rokon: Makhir és Manasse) törzsek beköltözése Egyiptomból Kánaán (a későbbi Izrael) területére.
Kr. e. 883-612: az ún. Újasszír Birodalom garázdálkodása (az akkád eredetű Szargon [Sarrukin] dinasztia vezetésével), irtóhadjáratai a magyar népek ellen. Erre az időre tehető a szkíták, az északra menekült magyar és magyarrokon törzsek Kárpát-medencei betelepedése is.
Kr. e. 722: az asszírok, a júdaiak (zsidók) felkérésére elpusztítják Izrael királyságot, és elesik Izrael fővárosa, Szamaria is.
Kr. e. 614-612: a káld-méd (=madai) szövetség végez Asszíriával. 614: Assur, 612: Ninive pusztulása. A Méd Birodalom.
Kr. e. 550: Kyros perzsa uralkodó meghódítja Médiát. A magyarok ezután még 1200 évig élnek Iránban.
Kr. e. 247: A Parthus Királyság megalakulása, a dák-szkíta Arsak (Arsag) uralkodásának kezdete. A magyarok ismét függetlenné válnak és uralkodó helyzetbe kerülnek.
Kr. u. 226: A parthus Arsag dinasztia bukása. Iránban a hatalom a perzsa Szaszanidákra száll át.
Kr. u. 609-619: Kangar-szabir háború. Szabir águnk kettéválása.
Kr. u. 651-ig: az arabok elfoglalják Iránt. A szabir-magyarok és rokonnépeik a Kaukázuson át északabbra költöznek és megalapítják a Kazár Birodalmat.
Kr. u. 677-700: A szabír törzseink (= fehér magyarok) honfoglalása a Kárpát-medencében, ahol a Kr. e. VII. században betelepült magyarul beszélő székelyeket találják.
Kr. u. 791 és 796: a szabirok (avarok) elleni frank hadjáratok, a vezéri központ elfoglalása.
Kr. u. 803: Újabb frank hadjárat. A szlávok behatolása a Kárpát-medencébe.
Kr. u. 839: A fekete magyarok felkelése Iránban az arabok ellen Ma jar vezetésével. A felkelés leverése után a fekete magyarok elhagyják Iránt.
Kr. u. 872-882: A fekete magyarok felszabadítják a Kárpát-medencét és 970-ig tartó védelmi hadműveleteikkel megalapozzák a magyar uralmat.
Kr. u. 997: István (Vajk) lesz a fejedelem.
Kr. u. 999: Koppány lázadása, majd elfogása és feldarabolása.
Kr. u. 1001. jan. 1.: Istvánt királlyá koronázzák. A Fekete Kor kezdete.
Kr. u. 1038: István utódjának, Orseolo Péternek az uralmával nyíltan magyarellenes hatalom jön létre Magyarországon.
Kr. u. 1041-1044: Legnagyobb szent királyunk, Aba Sámuel uralkodása. 1044-ben a ménfői csata után a király az árulók és idegenek áldozatául esik.
Kr. u. 1044-1046: A függetlenségét elvesztett Magyarország újra Péter zsarnoksága alatt.
Kr. u. 1046: Nemzeti felkelés Vata vezetésével az idegen uralom és az antikrisztusi álkereszténység ellen.
Endre a magyar táltosokat és vezéreket orvul legyilkoltatja és így a krónikások szerint a "legkeresztényibb" királyok egyike lesz.
Forrás: 
http://kitalaltkozepkor.hu/birolajos_a_magyar_regmult/4/5.html

Ősi eredetünk tagadása, hitünk, kultúránk gyökeres kiirtása, a pontosan dokumentált tények leginkább a mélyen vallásos keresztényeket döbbentik meg, akik feltétel nélküli elfogadásra és mély bűnbánatra nevelve, még a kérdés felvetését is eretnekségnek tartják.

Bíró Lajos szerint, a bibliai Teremtés könyvének mítoszait a zsidók a kánaáni őslakosságtól vették át, akik sumér földről és Egyiptomból hozták ezeket magukkal. 
Mózes I. könyve 9. fejezete szerint például Noénak 3 fia volt, akiktől benépesedett az egész föld: Szém, Khám és Jáfet. A magyarban a Khám és a Szem egyaránt magot jelent, így ezek az ősi nevek rögtön világossá és találóvá válnak. A Khám név a "mag" fordítottja, kapcsolatos pl. a gumó, gümő, (gyümölcs), gömb, gomb, kan és hím szavaink gyökével. (Vö. finn kuhmu = gümő). Khám ősatya emlékét őrzi pl. a Vas megyei Kám és a baranyai Kán községek neve. A manysi rokonnépünknél is megmaradt a Bibliában is említett ős-szülők emléke: egyik énekükben, "A világ teremtése" Arany Kvoresz atya, azaz Numi Tórem így üzen:
"Soper úrnőt, Kami úrnőt, Föld anyát
kővel körülöveztem,
Héthegy anyát teremtettem,
Földhegy anyát leküldöttem.

Ősi hitünk és kultúránk felszámolása tehát egyet jelentett történelmünk "átdolgozásával", nemzetünk pusztulásával. A feltétel nélküli keresztény tanok elfogadása, az engedelmességre nevelés, a mély alázat beidegződése és a büszkeség elvetése, a belső énben rejtőző eredendően "jó" kiirtása, felcserélése az eredendően "rosszra" a korábban jól működő egyensúly felbillenéséhez vezetett.

Az őskeresztény magyar egyház már nyomokban sem hasonlít a mai kor judeo-keresztény vallásához. Már régen elvesztek a magyar műveltség legalapvetőbb ismeretei. Tomory Zsuzsa erről a következőket írja: 
Valaha ezen ismerteket már születésünk előtti kilenc hónapban, édesanyánk szíve dobbanásával szívtuk magunkba, s onnan folytatódott ezen ismeretkör bővülése az előttünk kitáruló Élet hatalmas áradásával. Korunkban - látszólag - még keresve is nehéz megtalálni őseink műveltségének alapelemeit, ezért teljességük megértése szinte a lehetetlenség birodalmába tartozik. Nem hallunk ősszüleinkről, gondolataikról. Ha hallanánk, még mindig a pogányság átkával kisérne bennünket a világ, ősműveltségünk kiirtása lenne ismét célja.

Magyar Adorján a térítésekkel kapcsolatban a következőket mondja: 
Művelt nép, amelynek már van fejlett szellemi élete, fejlett vallása, más vallásért, más fölfogásáért a magáét nehezen hagyja el, kezdetleges nép azonban, amelynek még sem fejlettebb szellemi élete, sem fejlettebb vallása nincsen, könnyen fogad be valamilyet. Tiszta papirosra könnyen írhatunk, de ha olyanra akarunk írni amely már teleírva, akkor a már ottlevőt előbb el kell távolítanunk róla, ha ugyan lehet, de esetleg ez nem is lehetséges.

Röviden megfogalmazva tehát, őseink hithagyománya határozta meg a saját territóriumunk megvédésének szükségességét (és nem mások területeinek elfoglalását). A lélek halhatatlanságának eszméje pedig eredendően nem kifejezetten magának a szellemnek a halhatatlanságáról szólt, hanem az életet hordozó tudásának a halhatatlanságáról, mely az egyik embertől a másiknak történő átadásával, örök időktől való egymásra épülését jelentette. Egész egyszerűen, az addig felhalmozott tudás átadásáról, annak szükségszerűségéről szólt, hogy egy új testben és lélekben feldúsulva, abban megfiatalodva örökké szolgálja a nemzetségünk örök körforgását. 


 
Szent István és Boldog Gizella veszprémi szobra


Kapcsolódó:
   
Aradi Lajos: Piramisok 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése