2015. november 13., péntek

A fiuk a bányában dolgoznak




A fiuk a bányában dolgoznak

a többiek meg állami gondozottak a villáikban azon gondolkodnak , hogyan tegyék milliárdossá a magyar gojokat .




Igen ez elég messze van a Koshuth térhez , nem hallani , hogy korog a gyomra a magyarnak , hisz a zsidók csak kárpótlásra utaznak , és hogy elvakítsák e rablókat , időnként kapnak egy menórát !!!




A gyógyszergyáraknak nem a gyógyítás a célja! 

Semmi sem az, aminek látszik! Egy vegyész aki több gyógyszergyár alkalmazottja volt azt állítja hogy a gyógyszergyárak nem gyógyítani akarnak minket, csak ideiglenesen megszűntetni a tüneteket. 

A férfi azt állítja, hogy a gyógyszeripar egy olyan üzleti tevékenység, amely az embereket egész életükön át el akarja látni gyógyszerekkel. 

"A gyógyszergyárak nem azért fejlesztik ki készítményeiket, hogy betegeket kezeljenek, hanem hogy tüneteket szüntessenek meg". Shane Ellison több gyógyszergyárnak is dolgozott és pontosan tudja miről beszél. 
A fiatalember feltett egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy mi a teendő, ha a tünetek megszűntek. Hát az, hogy újabb betegségeket találjanak ki. Erre a legjobb példa a pszichiátriákon használatos gyógyszerek. Ezekkel a gyógyszerekkel újabbnál újabb betegségeket lehet generálni. 
A pszichiáterek azt mondják, hogy a nemkívánatos viselkedés kezelésére az agy kémiai működését kell megváltoztatni egy tablettával. A cikket és a videót ide kattintva érheted el: A PSZICHIÁTRIA IGAZI ARCA - DOKUMENTUMFILM 
Shane Ellison azt javasolja, hogy ha az orvos nem tudja bebizonyítani a betegséget amit diagnosztizált akkor ne vegyük be a gyógyszereket. Ugyanis Ellison saját szemével látta vegyészként, hogy a gyógyszergyárak olyan szereket dolgoznak ki, amelyek akár ölni is képesek. A gyógyszerek túl veszélyesek és nincsenek hatásuk. Ráadásul olyan tüneteket generálnak, amelyek ellen kifejlesztették ezeket a gyógyszereket. 
És nagyon sokszor placebót adnak az embereknek aminek semmi hatása, mégis fizetnek érte. 
Shane Ellison azt mondja, hogy a gyógyszeriparnak van a legjobban kifejlesztett marketingrendszere, amely elképesztő hatékonysággal működik. 
"Minden lobbi közül a gyógyszer lobbi a legsikeresebb az egész világon. Orvosokkal, pszichiáterekkel és kutatókkal olyan jelentéseket fogadtatnak el, amik a szerek hatékonyságát hivatottak bebizonyítani. Ez pedig a gyógyszeripari szervezetekre jelentősen pozitív hatással van." 
"A gyártók tudományos köntösbe csomagolva adják el termékeiket, és évente 125 ezer páciens hal meg az orvosok által felírt gyógyszerek miatt." - nyilatkozta Shane Ellison. 
A gyógyszergyáraknak van egy másik nagy fegyvere is, ez pedig a média. Rengeteg gyógyszerreklám és mindegyik arról szól, hogy mennyire hatékony az adott gyógyszer. 
netextra.hu 

Vasszigor vár a homeopátiás szerekre 

2015.11.09. Origo 
A Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztályának tagjai nyílt szavazáson egyöntetűen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül támogatták a Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezését, amely szerint a homeopátiás készítményeket ugyanolyan hatékonysági vizsgálatoknak kell alávetni, mint a hagyományos gyógyszereket. 
Idén a világ különböző országaiban születtek állásfoglalások a homeopátiás szerek vizsgálatával kapcsolatban. Az ausztrál Nemzeti Egészségügyi és Orvostudományi Kutatási Tanács (NHMRC) például a homeopátia témájában született 176 tanulmány elemzésével jutott arra a következtetésre, miszerint nincs olyan hiteles adat, amely bizonyítaná e szerek hatékonyságát. 
Ennek alapján az ausztrál orvostudományi kutatások csúcsszerve márciusi állásfoglalásában arra hívja fel a figyelmet, hogy a homeopátiás eljárások nem alkalmazhatók krónikus és súlyos betegségek kezelésére, vagy olyan esetekben, amelyek súlyos állapotromlással fenyegetnek. 
Ugyanolyan minősítő eljárás kellene 
A Svéd Királyi Tudományos Akadémia ez év májusában elfogadott állásfoglalásában határozottan ellenzi, hogy a svéd nemzeti gyógyszerügyi hatóság javaslata alapján homeopátiás készítmények megkapják az országban az egészségügyi termék minősítést. 
A Svéd Királyi Tudományos Akadémia állásfoglalása szerint a homeopátiás szereket ugyanolyan szabványok szerint kellene minősíteni és engedélyeztetni, mint a gyógyszerjelölteket. Ellenkező esetben hosszú távon beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha egészségügyi termékként kerülnek nyilvántartásba olyan készítmények, amelyeknek a hatékonysága tudományosan nem bizonyított. 
 
Nagyszámú és egymástól független kutatás jutott arra a konklúzióra, hogy a homeopátiának nincsenek természettudományos alapjai - Forrás: Origo

A Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezésével foglalkozott az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének (EASAC) élettudományi bizottsága is. A testület az uniós államok akadémiáinak esetleges közös fellépését fontolgatva szeretné felmérni, hogy az EU más országaiban is viták tárgyát képezi-e a homeopátiás szerek minősítési eljárása. Magyar tudósok részéről már többször megfogalmazódott a követelmény, miszerint a homeopátiás szereket a bizonyítékokon alapuló orvoslás kritériumai alapján kellene elbírálni. 

Az Egészségügyi Tudományos Tanács, amelynek elnökségében és tagjai sorában több akadémikus van, korábbi, már 1991-ben kiadott állásfoglalásában a "leghatározottabban ellenezte azoknak a gyógyhatásúnak vélt és hirdetett szereknek az orvosi, gyógyszer helyetti alkalmazását, amelyeknek kedvező hatása még nem bizonyított, amelyek a jelenleg, nemzetközileg és hazánkban is érvényes rendelkezéseknek megfelelő vizsgálati procedúrán nem jutottak át, és amelyeket illetékesek még nem minősítettek". 
 
A homeopatikus hígítási elv ugyanannyira irracionális, mint például a víz - Forrás: Origo

Ellenszavazat és tartózkodás nélkül csatlakozott az MTA Orvosi Tudományok Osztálya 

A témával öt évvel ezelőtt foglalkozott az MTA Orvosi Tudományok Osztálya is. A Komplementer Medicina Bizottság 2010-es határozata szerint míg a konvencionális orvoslás számára megfogalmazott törvényes és társadalmi követelmény, hogy bizonyítsa működése hatékonyságát és biztonságosságát, addig a nem konvencionális medicina mindezen kötelezettségek alól mentesül. 

A jelenlegi törvényi háttér mellett a komplementer medicina egyet jelenthet a bizonyítékok nélküli orvoslással. 
Az orvostudomány mai ismeretei mellett bizonyítékok nélküli orvoslást végezni súlyos kockázatot jelenthet a betegek számára. 

"A hazai kutatói társadalom érdeklődését is felkeltette az ausztrál és a svéd állásfoglalás, és az MTA Orvosi Tudományok Osztálya csatlakozott a mostani svéd kezdeményezéséhez, egyhangúlag fogadta el az erről szóló előterjesztést" - mondta Mandl József, az MTA rendes tagja, az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnöke az Mta.hu-nak. 


Szabadkőműves támadás a homeopátia ellen
Ők csak a kemoterápiát engedélyezik , hogy szenvedjenek a goj betegek . Ez ellen egy szavuk sincs
 
A sorra elvégzett tudományos tesztek szerint a homeopátia csak humbug - Forrás: Origo

A biokémikus elmondta: a tudománynak meghatározott, igen szigorú módszerei és rendszerei vannak, ezekbe a homeopátia nem illeszthető be. A homeopátiás szerek nem felelnek meg a bizonyítékokon alapuló orvoslás kritériumainak. 
Lehetnek különböző hipotézisek, elméletek, de mindent bizonyítani kell. 
Erről szól a tudomány, erre szeretnénk felhívni a figyelmet" - fogalmazott Mandl József. 
Kapcsolódó: 
   A homeopátia nem működik (origo.hu
   A homeopátia nem több, mint placebó? (index.hu
   Magyar torpedó fúródott a homeopátia csatacirkálójába (24.hu
   Homeopátia gyógymód - Homeopatikumok hatásmechanizmusa (homeopatia.bioenergetikus.hu
   Az orvos válaszol (homeopatia.info.hu
   Homeopátiás orvosok vidéken (cedh.hu
   Gyógyító kütyüt gyártana az Apple (origo.hu


A gyógyszergyárak nem rabolnak eleget , és még olyan is van , hogy a homeopátiás szerektől meg is gyógyul a beteg , ez elfogadhatatlan a zsidók zsebéből milliárdokat kihúzni , na az már istenkáromlás iluminátus vakolás .




A homeopátia nem működik

Egy újabb átfogó ausztrál kutatás sokadjára állapította meg, hogy a homeopátiának nincsenek tudományos alapjai. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága azt fontolgatja, hogy a homeopátiás készítmények forgalmazására ugyanazokat az engedélyezési szabályokat vezessék be, mint amiket a gyógyszerekre is alkalmaznak.

Legfeljebb placebo hatása lehet

Egy újabb átfogó tanulmány, úgynevezett metaanalízis bizonyítja, hogy a homeopátia egy humbug, hatása nem különíthető el a placebóétól. Az ausztrál Nemzeti Egészségügyi és Orvosi Kutatási Tanács (NHMRC) állapította meg ezt a tényt, miután a kutatói alaposan elemeztek 1800 ebben a témában megjelent publikációt.




Nagyszámú és egymástól független kutatás jutott arra a konklúzióra, hogy a homeopátiának nincsenek természettudományos alapjai
Forrás: Origo
Az ilyen átfogó vizsgálatok első lépése annak megállapítása, hogy az egyes tanulmányok szakszerűen végezték-e kutatást. Ha komoly problémák merülnek fel, a kérdéses közleményt eltávolítják a további elemzésből. E szűrés eredményeként ebben a tanulmányban mindössze 225 publikáció (az összes 12,5%-a) maradt a vizsgálandók között.

Metaanalízis és áltudomány

Az ilyen alacsony megfelelési arány az áltudományok körében tipikus, ezért is tudnak képviselőik őket támogató „tudományos” eredményekre hivatkozni. Nos, az ausztrál kutatás megmutatta, hogy ezeknek a támogató eredményeknek a kukában a helyük. A helyes módszerekkel dolgozó tanulmányokból egyértelműen kiderül, hogy a homeopátia semmilyen betegségre sem gyógyír, lévén abszolút hatástalan. Pontosabban, a hiszékeny emberek pszichéjére hatással lehet, de ez nem specifikusan a konkrét betegségre való hatás, másrészt, ennek mértéke egyébként sem túlbecsülendő (a placebohatásról itt olvashat többet).




A homeopátia hatásosságával kapcsolatban már korábban is megfogalmazódtak kétségek. Szatirikus 19. századi grafika homeopátiás disputáról
Forrás: Origo
A páciensek viszont kockázatnak teszik ki magukat, ha a homeopátia miatt elutasítják vagy késleltetik a hagyományos kezelést – hangsúlyozzák az ausztrál szakemberek. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) szakértők meghallgatása után a napokban dönt arról, hogy ugyanazokat az engedélyezési elveket kelljen-e alkalmazni a homeopátiás szerekre, mint a hagyományos gyógyszerekre. Egy igenlő döntés a homeopátia azonnali halálát okozná az észak-amerikai országban. Egy ilyen helyzet feldobná a labdát az öreg kontinensen is.

A köpölyözés korából származik

A homeopátia abból a korból származik, amikor a hagyományos orvoslás fő eszközei még az érvágás, a hashajtás, a beöntés, az izzasztókúrák, a hánytatás és a köpölyözés voltak. Ezek a kezelések kifejezett veszélyt jelentettek az egészségre, ezért a homeopátia „finom módszerei” szimpátiát kelthettek korabeli betegekben és orvosokban egyaránt. Csakhogy, míg a hagyományos orvoslás tudományos alapokra próbált támaszkodni, addig a homeopátia pusztán spekulációkra, ezért eleve fejlődésképtelennek született. A homeopátia lényegével sokan nincsenek tisztában, úgy vélik, hogy a gyógynövény-terápia egyik fajtája. Ez azonban nem így van. Nézzük meg, valójában miről is van szó.

A hasonlóság elve és a végtelen hígítás

A 18. század vége felé a német Samuel Hahnemann egy régi elképzelést, a hasonlóság elvét elevenítette fel. Eszerint, ha egy szer tüneteket képes kiváltani az emberben, akkor alkalmas olyan betegségek gyógyítására, melyek ugyanilyen tünetekkel járnak. Például, a hagyma könny- és nyálfolyást eredményez, ezért az ebből a csípős zöldségből előállított homeopátiás készítmény alkalmas a nátha és az allergia gyógyítására.
Samuel Hahnemann a homeopátia atyja
Forrás: Wikimedia Commons
Ez az elv azonban alapvető tévedésen nyugszik, mivel a földi élet biológiája nem ekként működik. A homeopátia további fejlődését bizarrságának fokozódása jellemezte. A minimális dózis elve szerint, minél jobban hígítunk egy szert, annál magasabb lesz az erőssége (potenciája). Ehhez persze az oldatot minden egyes hígítási lépésnél kultikus mozdulatokkal kell ütögetni. Pontosabban, csak a procedúra elején – legfeljebb az ún. C53-as hígítás eléréséig – beszélhetünk még oldatról, ezt követően már egyetlen anyagi részecskénk sem marad az oldószerben (a C53 azt jelenti, hogy a kiindulási oldatot ötvenhárom alkalommal, minden lépésben százszorosára hígítjuk).
A homeopatikus hígítási elv ugyanannyira irracionális, mint például a víz "emlékezete"
Forrás: Origo
Ez is csak akkor igaz, ha kezdésként a teljes Univerzumot oldjuk fel egy gigantikus lombikban. A homeopátiában a C200 egy tipikus léptéknek számít, de létezik C100 000-szeres hígítás is, amit már gépekkel végeznek. Hahnemann nem tudhatta, hogy az anyag nem darabolható a végtelenségig, hanem atomoknak nevezett önálló részecskékből áll. Modern követői azonban már szembesíthetők a tudományos ismeretekkel.

A víz „emlékezete”

A homeopátia teoretikusai össze is próbálják békíteni a kémiát a gyógyítással azáltal, hogy a víznek emlékezetet tételeznek fel. Csakhogy itt a fizikával kerülnek szembe, mivel a tudomány a vízmemóriának nyomát sem találja. Ráadásul ez az elképzelés a józan észt is próbára teszi, hiszen miért tételeznénk fel, hogy a víz a sok milliárd évnyi létezése során éppen a gyógyító hatásra emlékezik.




Az, hogy a víznek memóriája lenne, tudományosan nem bizonyított
Forrás: Origo
A biológia pedig azt a kérdést teszi fel, hogy – ha mégiscsak léteznének memórianyomok a vízben – azok, vajon hogyan fordítódnának le a sejtek bonyolult nyelvezetére? Vannak egyéb problémák is a vízmemóriával. A kisebbik, hogy a homeopátiás szereket rendszerint cukorpirulák formájában hozzák forgalomba. Mivel ezekben egy csepp víz sincs, meg kellene magyarázni a víz- és a cukormolekulák közötti információátadás mikéntjét.

Írásbeli kommunikáció a vízzel, mint hittétel

Azok az elképzelések is magyarázatot követelnek, melyek szerint a homeopátiás szernek nem is kell fizikailag érintkeznie a vízzel, elég, ha egy papírra ráírjuk a nevét, és becsúsztatjuk egy üvegpohár alá; vagy az információt egy DVD-re másoljuk, ezt pedig a párnánk alá helyezzük. A homeopátia berkeiben azonban nem okoz megütközést a szimbólumok fizikai objektumokként való kezelése. Ha nem így lenne, akkor elemi erővel törne fel a kérdés, vajon hogyan lehet tudományos elvek alapján lehetséges a berlini fal egy darabkájából készített homeopátiást szert bezártság és magány ellen használni?




A homeopátiában hívők szerint kézírással is lehet kommunikálni a vízzel
Forrás: Origo
Más szavakkal: egy kulturális eredetű szimbólum milyen kódrendszer alapján fejti ki terápiás hatását az egészségre? A szimbolikák elvontságát tovább lehet fokozni azzal, amikor a kiindulási anyag már nem is oldható, mint például a telihold fénye, vagy két mobiltelefon együttes sugárzása (itt fontos a gyártmány, a szolgáltató és a bekapcsolt állapot ideje is). AVacuum nevű szernél már kiindulási anyag sem szükségeltetik, az ürességérzést – a hasonlóság elve szerint – a semmi hígításával kell gyógyítani.

DNS-teleportálás?

Sok esetben komoly tudósok is szegődnek az áltudományok szolgálatába. A francia Jacques Benveniste állítása szerint egy tesztanyag homeopátiás hígítást követően is képes hisztamintermelésre késztetni fehérvérsejteket. A kísérletes cáfolatot követő látványos bukás azonban a francia kutatót nem eszméinek visszavonására késztette, hanem ellenkezőleg, azok továbbfejlesztésére. Ma már úgy véli, hogy ezek az információk telefonon vagy interneten is közvetíthetők. Egy Nobel-díjas honfitárs, Luc Montagnier szerint a víz megőrzi a végtelenre hígított DNS-molekula emlékét, és az ún. PCR technikával e memórianyomból rekonstruálhatjuk az örökítőanyagot.
Montagnier szerint akár a DNS teleportálásával is továbbítani lehet információkat
Forrás: Origo
Montagnier új nevet is talált az általa felfedezett jelenségre: szignalizáció. Egy molekuláris biológus egyetlen szóba tudja sűríteni a probléma – materialista megközelítésén alapuló – megoldását: szennyezés. Montagnier még tovább rugaszkodott a földtől, és ma már úgy gondolja, hogy a DNS teleportálás útján is képes információkat eljuttatni egy távoli helyre. Itt csak az nem világos, hogy akkor a Föld összes teremtménye miért vesződik annyit a szexualitással, ha nem is kellene fizikai kontaktus a DNS-molekulák cseréjéhez.

A tesztek szerint is áltudományos humbug

A homeopátia alapelvei rendkívül abszurdak. Ha mégis helytállónak bizonyulnának, akkor az alapoktól kellene újraírnunk a biológia-, a fizika-, a kémia- és az informatika-tankönyveket, sőt, fel kellene hagynunk a logikus gondolkodással is.




A sorra elvégzett tudományos tesztek szerint a homeopátia csak humbug
Forrás: Origo
Mindezek ellenére a kutatók számos alkalommal átfogó vizsgálatokkal tesztelték a homeopátiát, melynek eredményeként minden egyes alkalommal hatástalanságot állapítottak (lásd például ittittitt és itt). Egyébként is annak kellene bizonyítani az igazát, aki valamit állít, nem pedig annak, aki kételkedik benne. Vajon mi kell még ahhoz, hogy törvényileg is konstatáljuk azt a tényt, hogy a homeopátia egy nagy átverés? Egy a napokban indított elektronikus petíció próbálja felhívni a figyelmet erre a visszásságra.
(Prof. Dr. Boldogkői Zsolt egyetemi tanár, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Biológiai Intézete igazgatójának írása)


Magyar torpedó fúródott a homeopátia csatacirkálójába
Leszavazta a Magyar Tudományos Akadémia, hogy mentességet kapjon mindenféle vizsgálat alól a homeopátia. Ez még csak állásfoglalás, de fontos szerepe lehet a kamugyógyászat trónfosztásában.
Egyhangú szavazással úgy döntött a Magyar Tudományos Akadémia, hogy mostantól a homeopátiás szereket is ugyanúgy kéne elbírálni, mint a hagyományos gyógyszereket –közölte az MTA hétfőn. A Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezése mögé állt be ezzel a magyar szervezet. Felemlegetik azt az ausztrál kutatást is, ami 176 tanulmány elemzéséből jutott arra, hogy a homeopátia nem alkalmazható súlyos betegeknél, mert nincs hiteles adat a hatékonyságára.
A svéd akadémia még májusban fogadta el az állásfoglalást, miszerint ugyanolyan szabványoknak kéne vonatkozni a homeopátiás szerekre, mint a gyógyszerekre. A közlemény szerint az Egészségügyi Tudományos Tanács már 1991-ben kiadott egy állásfoglalást, amiben ellenezte a gyógyhatásúaknak vélt szerek alkalmazását, amiknek nem bizonyították a gyógyhatását.
2010-ben már foglalkozott a kérdéssel az MTA, akkor az volt e foglalkozás lényege, hogy kijelentették: nem fair, hogy a “komplementer medicina” meg kell, hogy feleljen mindenféle vizsgálatnak. Eközben a gyógyhatású szerek bizonyíték nélküli orvoslást ígérnek. A mostani döntést így indokolta Mandl József, az MTA rendes tagja:
Lehetnek különböző hipotézisek, elméletek, de mindent bizonyítani kell. Erről szól a tudomány, erre szeretnénk felhívni a figyelmet.


A vakolók döntöttek , csak a kemoterápiát engedélyezik , hisz a büd9s gojok így szenvedhetnek a legjobban , és a végén jön a visszafordíthatatlan halál .
Minden vakolót kemoterápiás kezelés alá vetni aki túl éli az vakolhat tovább hazánkba !!!!!!

Haj meg időben ne okoz másoknak gondot. 

HOMEOPÁTIA, HOMEOPÁTIA - TERÁPIA

HomHomeopátia gyógymód - Homeopatikumok hatásmechanizmusaeopátiás kezelésem rövid története :-)))

Képzeld, elmentem a gyógyítómhoz, elpanaszoltam neki bajaimat, türelmesen végighallgatott, majd azt kérdezte, hogy van a család és hogy jól megy -e a munka..!? Ezután adott egy Homeopátia üvegcsét, ami nekem csak tiszta víznek tűnt, meg olyan apró kis Homeopatikum bogyókat, hogy még láncnak sem fűzném fel őket :-))! Azt kérte, használjam csak utasításszerűen ezeket Homeopátia szereket, és 1 hét múlva találkozzunk! 

Cseppentgettem a Homeopátia „vizet”, meg szopogattam a Homeopatikum ’bogyikat’, és ha lehet, még rosszabbul lettem!! Felhívtam rögtön, erre ezt felelte: ..nem baj, csak így tovább..! Nos, ha mondja, hát legyen :-(( Tudod, a legmeglepőbb az volt számomra, hogy úgy, ahogyan rám tört a még nagyobb „kín”, úgy szállt meg utána a ..gyógyulás megnyugtató folyamata..:-))

Homeopátia gyógymód, Homeopatikumok hatásmechanizmusai

Nagyszerű és a sejtek számára a legtermészetesebben hasznosítható „gyógyszer” információt a Homeopatikumok nyújtják. A Homeopatia gyógyhatás itt a „Similia Similibus Curentur” (Hasonló a hasonló által gyógyíttatik) azaz, a hasonlót a hasonlóval elv alapján működik. Homeopatia, görög szó: homosis = hasonló, pathos = szenvedés. Nincs kémiai reagens, tisztán csak a bevitt rezgés, információ hatása érvényesül. A Homeopátia kezelés során csodálatosan megtapasztalható a sejtek öngyógyító képessége, és a rezgésinformáció felismerő, felhasználó képessége a sejtintelligenciaáltal. 
Külön nagy előny, hogy a Homeopátia -kezelés nem vezethet túladagoláshoz és nincs mellékhatás sem, a szükségszerű és folyamatban lévő / életmentően alkalmazott hagyományos gyógyszerelésseljól kombinálható. Homeopátia útján valódi OKI kezelés folyik, mert nem a tüneteket kezeljük, hanem a tüneteket kiváltó valódi okot generáljuk, öngyógyító folyamatot váltva ki ezzel a szervezetből és erősítve azt. A Homeopátia kezelés holisztikus gyógymód, a teljes ember harmonizálása, gyógyítása a cél (szemléletmód). 
Homeopátia kezelés során amikor a diagnoszta vizsgálja a beteget, nemcsak a betegségre utaló panaszokat hallgatja meg, és az észlelhető tüneteket veszi figyelembe, hanem érdeklődése kiterjed a személy életmódjára, családi körülményeire, lelki állapotára is (lásd. még: stresszfogyókúra). Ezzel az ember fizikai és lelki típusának, alkati típusának a meghatározása a cél. Homeopátia kezelés alkalmazásánál azt a szert kell kiválasztani az egyén számára, amely leginkább hasonló szervezetéhez, típusához és jelen szükségletéhez, azaz a panaszt okozó tünetekhez (hasonlót a hasonlóval). 
Homeopátia kezelés során rövid lefutású, enyhébb tünetek esetén (pl. megfázás, fejfájás, stb) elégséges lehet egy, vagy párnapos kúra, illetve elhúzódóbb betegség esetén a javulásig, illetve a tünetek teljes megszűnéséig kell szedni a homeopatikumokat. Napi adagolás vonatkozásában minél súlyosabb a tünet (tünetek), annál rövidebb napi periodusonként kell alkalmazni a Homeopatikumokat. Akut betegség esetén ált. az alacsony potenciálú szereket napi 2-4*, a közepes potenciát napi 1-2*, a magas potenciálú készítményeket napi 1* célszerű alkalmazni. A csak a stimuláló, átlagos egyszeri adag, ami már ahhoz is elégséges, hogy beinduljon a szervezet öngyógyító folyamata 5-10 golyócska. 
Krónikus betegség fennállásakor azonban a Homeopátia kezelés is hosszabb időt vesz igénybe, általánosságban az mondható, hogy annyi hónap a gyógyulás, ahány évig tartott a krónikus állapot. Krónikus betegségek során az alkati Homeopátia szerek az ún. „HERING” szabályt követik, mely szerint a tünetek fentről-lefelé, belülről-kifelé, fontostól a kevésbé fontosig múlnak el. Fordított sorrendben, mint ahogyan jelentkeztek. A legjobb Homeopátia reakció-sorrend, mikor a beteg pszichés, mentális, kreatív állapotában jön létre pozitív változás, mert ez már az energetikai blokk felszabadulását tükrözi, a testi tünetek javulása általában csak ezt követően jelentkezik. 
A Homeopatikum alkalmazásánál mindenképpen be kell tartani a hatékonysági reakció időt, azaz a Homeopatikum bevétele előtt 20 perccel, és a Homeopatikum elfogyasztása után 20-30 percig lehetőleg nem szabad semmilyen jellegű italt vagy ételt elfogyasztan (főleg nem túl forró vagy túl hideg, illetve erősen aromás jellegű anyagokat -menthol, dohányzás, fűszerek). Ezzel a "reakciós"- energetikai időtartammal biztosíthatjuk a Homeopatikum optimális felszívódását a száj nyálkahártyájáról, illetve az energetikai információ teljes "tisztaságát".

Homeopátiás gyógymód felfedezése és kialakulása

A Homeopátiás gyógymód felfedező atyja, dr. Samuel Hahnemann (1755-1843) német orvos volt. Annyira kiábrándult praxisa során az orvoslás számára nem eléggé hatékony kezelés módszereiből, hogy abbahagyta a praktizálást. Inkább fordítói munkát vállalt, és „milyenek a véletlenek”, az első fordítói munkái közt találkozott dr. William Cullen „Értekezés a malária gyógyításáról” című írásával. A szerző ebben azt állította, hogy a malária gyógyításában a kínafakéreg keserű ízének van gyógyító hatása. 

Ezt nehezen akarta elhinni Hahnemann, ezért úgy döntött, hogy kipróbálja ezt a keserű anyagot. Kis adagokban vette be egészséges, maláriamentes szervezetébe. A kínafakéreg azokat a tüneteket produkálta szervezetében, amelyek a malária tünetei (a kínafakéregből nyerhető a malária homeopatikuma, a kinin). Ezek után megfigyeléseket végzett és megfigyelte, hogy az egészséges embereknek adott különböző anyagok milyen hatást váltanak ki a szervezetükből. Leginkább saját magán és egyes családtagjain végzett megfigyeléseket. 
A reakciók során rájött, hogy így fedezhetőek fel az egyes anyagok gyógyító hatásai. Ezt az eljárást a szer ellenőrző próbájának nevezte el, majd kidolgozta a Homeopátiás hígításos-rázásos módszert és további kutatásokat végzett. Folyamatosan állította össze a különböző Homeopátia szereket, melyekből több mint 200 Homeopatia szert még a mai napig is használnak. Természetesen a Homeopátia kezelés eredményei, a gyógyulások ellenére is sok támadója volt, de a betegek áramlottak hozzá és többségük gyógyultan távozott.

Homeopátia és az Allopátia (gyógyszeres) kezelés összehasonlítása

Hahnemann szembeállította a Homeopátia kezelési módszert, a vele ellentétes kezelési módszerrel, azaz az Allopátiával (gyógyszeres tüneti kezelés), ahol a tünetek csillapítása a cél. Allopátia = ellentétes szenvedés. Ezáltal a valódi energia blokkok nem oldódnak fel, csak az általuk okozott tünetek enyhülnek, például fájdalom esetén fájdalomcsillapítót adnak, általában a fájdalomérző receptorok ingerküszöbének emelésére. Ez spontán módon természetesen áldásos hatás, de nem gyógyítja a valódi okot. Hasmenés esetén például székletfogót, allergia esetén hisztamint, vagy álmatlanság esetén altatót adnak, ezek csak tüneti kezelések és nagy a hozzászokás veszélye. 
Mivel a szervezet ill. maga az immunrendszer regeneráló és felismerő képessége elől mintegy „elrejtjük”, csillapítjuk a valódi okkal kiváltott jelzéseket, így a szervezet sem törekszik a teljes megoldásra, „minek, hiszen készen kapja a megoldást”, így nincs fájdalom és nincs tisztító hasmenés sem (lásd. még: vastagbélrendszer-széklet, bélflóra, probiotikumok). Éppen csak az ezeket a tüneteket kiváltó ok nem szűnt meg közben, és a szervezet (tüneti produktum híján) a regenerálásra már nem fordít elég energiát. 
Szemben az Allopátiával, a Homeopátia - Homeopátiás kezelési folyamat a természettel együttműködve, a szervezetet támogatva gyógyít. „Medicus Curat, Natura Sanat”, azaz, a természet gyógyít, az orvos csak segít neki. A Homeopátia kezelésben minden egyes tünetet (pl. még a savasodást is) a szervezet olyan törekvésének tartanak, melyben a szervezet az egyensúly visszaállítására, a kitisztulásra törekszik. A szervezet azért törekszik bizonyos tünetek produkálására, mert így tudja kitisztítani magát, így kezeli magát, és ezt a törekvését kell támogatni. Azaz, a Homeopátia kezeléssel az öngyógyító folyamatot generáljuk, mintegy erősítjük a tüneteket és problematikus információkat (pl. parlagfű allergia esetén hígított parlagfüvet kap a beteg), hogy nagyobb erőbedobásra és hatékonyabb ellenreakcióra késztessük a szervezetet, az immunrendszer védekezőképességét. 
Ma már az orvostudomány is alkalmazza a Homeopátia kezelés módot, ill. magát a Homeopátia módszert. A Bioenergetikaiharmonizáció és Biorezonancia kezelések során, a bioenergetikai gyógymódoktáplálkozás bioenergetika közt is elsőrendű szerepet kap a Homeopátia gyógymód, (mely a bioenergetikai harmonizáció során KIZÁRÓLAG A NEM VÉNYKÖTELES, azaz az általános diagnosztikai homeopátia kezelés alapján történik, melyet nem szükségszerű, hogy orvosi analizáció előzzön meg). A Bioenergetikai gyógymód alkalmával energetikai harmonizáció jön létre, mely által a sejtek energia felvételi képessége is megnő (lásd.még energetikai harmonizáló bioenergetikai gyógymód: KAPCSOLATTEREMTŐ " GYÓGYULÁS " (Reconnective Healing®) és KAPCSOLATTEREMTŐ folyamat (The Reconnection® folyamat), mely bioenergetikai ön-gyógyító folyamat során aktivizálódik az öngyógyító rendszer testi-lelki-szellemi téren is). A Homeopátia kezelés hatékonysága így még kifejezettebb lesz, és még hinnie sem kell benne.. Egyszerűen csak hagyja békén szervezetének, sejtjeinek öngyógyítóképességét és azt, hogy sejtjei "Ön helyett" is értik és hasznosítják a Homeopátia kezelés energetikai hatását. Gátolni is lehet a Homeopátia kezelés gyógyító hatását azáltal, ha az ember gondolati úton amúgy is gátolja gyógyulását és annak kimenetelét (lásd. még: DNS-spirituális), illetve a Homeopatikum bevétele előtt és után erősen aromás jellegű étel, ital fogyasztásával.
Az alternatív medicina (pl. homeopátia bioenergetikai gyógymód), a különböző természetgyógyászati- gyógymódok és alkalmazások, az egyén számára szükséges, ill. folyamatban lévő medicinális terápiát-kezelést soha nem helyettesítő - helyettesíthető, vagy azt önhatalmúlag ki- és felváltó - felváltható terápiás alkalmazások, csak a fizikai-lelki javulást és jóllétet, öngyógyulást - harmonizációt elősegítő és támogató kiegészítő gyógymódok!

Homeopatikumok előállítása és típusai

A Homeopátiás szereket, a Homeopatikumokat a természetben található (gyógy)növényekből -kb. 65%, állatokból -kb.5%- ezek állhatnak szekrétumokból /pl. mérgekből/, vagy vagy az állat teljes egészéből, illetve ásványi anyagokból készítik -kb.28%, kifejezetten a Homeopatikumok higításos készítési elve alapján. A kiindulási anyag minőségét, az előállítás módját és körülményeit a gyógyszerkönyvek szabályozzák. A Homeopatikum szer semmilyen szintetikus, mű-anyagot nem tartalmaz, elkészítése speciális Homeopátiás ismetereteket és odafigyelést követel (hasonlóan a Schüssler-sók előállításához). A Homeopátia szereket szobahőmérsékleten ajánlatos tárolni, napfénytől és szélsőséges hőmérséklettől, sugárzó készülékektől (pl. mikrohullámú sütő, számítógép és egyéb elektromos készülékek), egyben erős illatú anyagoktól (parfüm, illóolaj, fűszerek) védve. Gyermekek elől el kell zárni a Homeopatia készítményeket, ha mégis tudomásunkra jut, hogy egyszerre több adagot bevett (esetleg egy egész kis üvegcsét), mentholos rágógumit vagy cukorkát kell adni a gyermeknek közömbösítés céljából. A Homeopatikumokat a szájba véve a nyelv alatt kell hagyni felszívódni és nem lenyelni, gyermekek esetében azonban kevés vízben feloldva is adható a készítmény. 
A Homeopatikumok hígítási elvén alapuló készítésének módja:

  • Homeopatikum kiinduló anyaga, vagy őstinktúra (ősoldat- TM - tinctura mater): az, amely által az adott információ érvényre jut. Ez állhat növényi nedvből, állati váladékból vagy méregből, ásványi oldatból illetve porból.
  • Hígítás vagy potenciálás (potencia= képesség, hatásosság):
    A Homeopátia őstinktúrát tízszeresére, ötvenszeresére vagy százszorosára hígítják (alkohollal vagy vízzel), és erőteljes mechanikai behatásnak vetik alá. Rázzák, dörzsölik, áramoltatják (ezt nevezte el Hahnemann hatékonyított szernek, eljárásnak). Ezt az eljárást addig ismétlik, amilyen potenciájú gyógyszerkészítményt akarnak előállítani, például: egy C12-es potenciájú homeopátiás szert 12-szer hígítanak fel a százszorosára, és közben mind a 12-szer erőteljes mechanikai hatást gyakorolnak rá.


Homeopátia potenciafajták:
  • D-potenciál /Decimális -D, DH, X/: arány 1:10, mindig 10*-re hígítják az ősanyagot, és minden hígítás után tízszer rázzák az anyagot. Leggyakoribb D-potenciák: D2 - alacsony potencia, D4, D12 -közepes potencia, D30-magas potencia, D200- magas potencia
  • C-potenciál /Centezimálás-C, CH/: arány 1:100, az őstinktúrát 100*-ra hígítják, és minden hígítási lépésnél tízszer rázzák. Leggyakoribb C-potenciák: 5 CH -alacsony potencia, 9 CH -közepes potencia, 15 CH -magas potencia, 30 CH- magas potencia, 200 CH -magas potencia
  • LM-potenciál: arány 1: 50 000, a kiinduló anyagot az 50*-re hígítják, és hígításonként 100* rázzák.

A potenciálás részben kézzel, részben géppel végezhető.
Homeopátia hatásmechanizmus: Az így elkészített végtermék anyagban szegény (akár csak 1 molekulát tartalmazhat), de információban és energiában gazdag. A hígítás miatt alig van benne (vagy nincs is) ősanyag, az ősanyagra jellemző és adott információval viszont telített a készítmény. Minden rázás, áramoltatás és dörzsölés során a vivőanyag (víz, esetleg tejcukor) is maximálisan telítődik az adott információval. Cukorbetegek esetében fontos, hogy számoljanak a készítmények szacharóz tartalmával: 1 tubus Homeopatikum (kb. 80 golyócska) 3,4 g, 5 golyócska 0,21 g, 1 dózis 0,85 g szacharózt tartalmaz (viszonyításképpen 1 kockacukor 5 g szacharózt tartalmaz)!
A szervezet még az 1 molekulányi reagenst is „észreveszi és értelmezi” és ellenanyag termelést indít el ellene, tehát beindul azöngyógyító rendszer mechanizmusa. Elsősorban tapasztalati tudományon alapul a Homeopátia, de például a kvantumfizika valószínűleg „tudományosan” is igazolni fogja a Homeopátia kezelés működésmechanizmusát, létjogosultságát. 
A Homeopatikumok típusai: 
  • Mono- Homeopátia készítmény: egyetlen fajta ősanyagot tartalmaz, mely lehet növényi, állati vagy ásvány eredetű, többnyire golyócska kiszerelésben (golyócskák-globusok). Meghatározása, kiválasztása igen pontos diagnózist kíván, de nagyon célirányos és hatékony a hatása. 
  • Komplex- Homeopátia készítmény: többfajta (akár 10-12 féle) ősanyag komponensből állhat össze a hígítás, melyben szintén lehet növényi, állati vagy ásványi só eredetű az összetétel. A komplex Homeopatikum kiszerelése lehet tabletta, kenőcs, szirup, injekció formátumú is. A komplex Homeopatikum sok tünettel jelentkező betegségnél használatos, mikor igen nehéz megállapítani az alap okot. Általános diagnosztika esetén adható, hatásos, de elhúzódhatnak a hatékonysági tünetek (leggyakrabban használt komplex készítmények, pl. Oscillococcinum-influenzára, Sedatif PC - stresszre, alvászavarra, Cocculine - utazási betegségre, Coryzalia - náthára, allergiás náthára, Homeogene-9 torokgyulladásra, gégehurutra, Stodal - gége, légcső- és hörgőhurutra.





Hogyan fogja a 'Kényelmes Élet' Mohamed-nyugdíjterv megölni Európát 

Daniel Greenfield, a Shillman program újságírója, a Szabadság Központ munkatársa. A New York-i szerző írásai fő témáját az iszlám radikalizmus képviseli 
Az európai vezetők két dologról beszélnek mostanában: az európai értékek oly módon történő megóvásáról, hogy befogadják a muszlim migránsokat, illetve arról, hogy elfogadtatva velük az európai értékeket, integrálni fogják a muszlim migránsokat Európába. 
Azonban nem ismerik fel, hogy az európai értékek megvédésével kapcsolatos tervük éppenséggel az európai értékek elpusztítását szolgálja. 
Ugyanazoknak az európai értékeknek megfelelően ugyanis, amelyek szellemében évente 180 000 muszlim bevándorló befogadáását várják el a 10 milliónál kevesebb lakójú Svédországtól, az új "svédeknek" is díjazniuk kellene a toleranciát, a feminizmust és a melegházasságot. Ehelyett saria járőrökkel, ISIS- zászlókat lobogtató, dühös munkanélküli férfiakkal, és olyan elemekkel zsúfolták tele az európai városokat, akik alkalomadtán nyilvános helyeken követnek el terrorcselekményeket. 
Azok az európai államok, amelyek visszautasítják, hogy pénzt fektessenek a határok ellenőrzésébe, előbb - utóbb abban a helyzetben találják magukat, hogy terror- elhárításra kell majd költeniük. Ez pedig szintén rossz hatással van az európai értékekre. 
De, amint a közép- európai államok kezdenek rájönni, az európai értékeknek nem sok közük van az európai államok életképes működésének megőrzéséhez. Ehelyett inkább a statikus szocializmus egy bizonyos válfajtájáról szólnak, amelyet Bernie Sanders annyira csodált - a távolból. Csakhogy még egy jóléti szocialista állam is megköveteli az emberektől, hogy munkát végezzenek a megélhetésükért. Mióta a szomáliai muszlimok beözönlöttek, hogy kihasználják, Maine nagylelkű szociális támogatási rendszere is omladozni kezdett, A Bernie Sanders szerepmodelljei közé tartozó Dánia és Hollandia pedig most jobban hasonlít Reaganre mint Bernie Sandersre vagy Elizabeth Warrenre. 
A huszadik század második felének klasszikus jóléti állama, különösen ezeken a területeken, olyan intézkedéseket eszközölt, melyek jelenlegi formájukban fenntarthatatlanok." - nyilatkozta két évvel ezelőtt a holland király. Ugyanebben az évben szorgalmazta a dán pénzügyminiszter is a "jóléti állam modernizálását". 
Csakhogy itt nem a modernizáció, hanem a medievalizáció problématikájááról van szó. 
A Hollandiában élő marokkóiak 27%,a törökök 21%, a Dániában élő irakiak 27% munkanélküli. És ha van is munkájuk, jövedelmük messze az európai átlag alatt marad. 
A kritikusok a múltban rámutattak, hogy a multikulturális Amerika nem tudja megengedni magának az európai jóléti államok életszínvonalát. Nos, miután ezek az országok is multikulturálisakká váltak, már ők sem engedhetik meg maguknak. 
Európa jóléti államok megteremtésébe fektette értékeit. A muszlim világ a nagy családokba. Európa a muszlim világtól várja, hogy segít megállítani a születési arányok további zsugorodását, hogy dolgozni fog és finanszírozza majd a rendszert, hogy az idősödő népesség nyugdíjba mehessen. Ehhez képest a muszlim bevándorlók azt várják Európától, hogy népes családjaik is részesülhessenek a jóléti állam adományaiból, miközben ők árulnak egy kis drogot és lekaszabolnak néhány fejet. 
Ismétlem: az európai értékek ellentétben vannak Európa életben maradásával. 
Azok az európai értékek, amelyek megkövetelik Európától, hogy öngyilkosságot kövessen el, ideológiai, nem pedig kulturális vagy nemzeti természetűek. De az ide érkező migránsok nem vallják magukénak ezt az ideológiát. Nekik megvannak a maguk iszlám értékeik. 
Ugyan miért dolgozna a 23 éves Mohamed negyven éven keresztül azért, hogy Hans vagy Fritz valahol messze visszavonulhasson 61 éves korában és egy mallorcai strandon sütkérezzen? Az ötlet, hogy Mohamed, az Európa iránt érzett puszta szeretetből hajlandó lenne valaha is ilyesmire, egyike azoknak a hagymázas fantazmagóriáknak, amelyekkel az európai kormányok etetik aggódó polgáraikat. 
Mohamed nem vallja magáénak az európai értékeket. Nem valószínű, hogy ezek valaha is rá fognak ragadni, bármennyire is igyekeznek őket belé sulykolni idősödő tanárai, akik abban reménykednek, hogy majd talál magának munkát és támogatni fogja nyugdíjba vonulásukat. Az európaiak azt várják Mohamedtől, hogy svéddé vagy németté váljon- mintha csak egy egzotikus országból származó örökbe fogadott gyerek lenne, akit a sajátjukként neveltek fel, és most a saját európai értékeiket támogatja. 
A muszlim migránsok az öregedő Európa számára kidolgozott nyugdíj biztosítási terv részét képezik. Ők lennének azok, akiknek egyben kellene tartani a rogyadozó gazdaságpolitikát, működtetniük kellene a jóléti államot és a szociális programokat. 
De inkább végső megoldásnak tűnnek. 
Mohamed része Fritz nyugdíj biztosítási tervének. Csakhogy Mohamednek egész más tervei vannak. Fritz arra számít, hogy Mohamed majd dolgozik, miközben ő pihen. Mohamed pihen és arra számít, hogy Fritz majd dolgozik. Fritz ugyanis nem a rokona, így Mohamed nem érti, miért kéne neki azért dolgoznia, hogy Fritzet támogassa. 
Az európai szociáldemokrácia hatalmas biztosítási tervvé redukálja a társadalmat, amelybe minden irányból befolyik a pénz. Csakhogy a biztosítást, mivel szerencsejátéknak tekinti, tiltja az iszlám, Az európai szociáldemokrácia arra számít, hogy majd támogatni fogja, de Mohamed számára az európai értékek vétséget képviselnek az iszlám ellen. 
Mohamed imámja azt mondja majd, hogy felejtse el, mit tanítottak neki, ugyanis pénzt fizetni a rendszerbe szerencsejáték. Ezzel szemben pénzt venni ki a rendszerből csupán dzsizja , az az összeg, amit a nem - muszlimok kötelesek a muszlimoknak fizetni. Az iszlám törvénykezés szerint ugyanis Mohamed jobban teszi, ha drogot árul mint ha adót fizet. 
Ezért annyira elterjedt foglalkozás a kábítószer kereskedelem és a kisstílű bűnözés az Európában élő szalafita közösségekben. Sokkal kívánatosabb meglopni a hitetleneket, semmint részt venni az európai jóléti állam nagy szerencsejátékában. 
Mohamed nem az európai szocializmus ingatag alapokon álló nyugdíjaira alapozza jövőjét. Ő olyasmibe fektet, amit a szociológusok társadalmi tőkének neveznek. Oly módon tervezi meg visszavonulását, hogy egy tucat gyereket vállal. Ha ezt az életstílust a hitetlenek társadalmi szolgáltatásai finanszírozzák, annál jobb. Aztán, amikor ezek a rendszerek összeomlanak, gyerekei- már akik nem csücsülnek éppen börtönben vagy nem az ISIS kötelékében szolgálnak, majd gondoskodnak róla öreg napjaiban. 
Ez a nyugdíjterv sokkal régebbi és sokkal jobban működik az európai modellnél. 
Mohamed nem tépelődik túl sokat a jövőn. Még ha nem is születik hat gyereke, mire nyugdíjaskorú lesz, az az európai ország, amelyben él, valószínűleg iszlám ország lesz. És szentül meg van győződve arról, hogy bármilyen fajta törvénykezés uralkodik majd, csak jobb és igazságosabb lehet a hitetlenek rendszerénél. 
Az európaiak biztosra veszik, hogy a mohamedek ki fogják egyensúlyozni az elöregedő populációban érzékelhető, a túl sok nyugdíjas és a túl kevés fiatalabb munkaerő közötti demográfiai különbségeket. Ehelyett azonban a mohamedek még nagyobb nyomás alá helyezik a fiatalabb munkavállalókat, akiknek immár nem csak a saját időseiket kell eltartaniuk, hanem több millió Mohamedet, azok számos menyasszonyát és az iszlám nyugdíj biztosítási modellnek megfelelő tizennégy- tizennégy gyereket is. 
Ez a nyugdíj korhatár további emelkedését és az időseknek járó szociális szolgáltatások karcsúsítását vonja majd maga után. A jóléti állam összeomlik, de tovább kell működtetni, ellenkező esetben ugyanis széles körű társadalmi elégedetlenség ütné fel a fejét. 
Az Arab Tavasz kiváltó okai egyebek mellett a búza árának emelkedése és az élelmiszer támogatások megvonása volt. Az árak az égbe szöktek, amikor pedig az utcai zavargások polgárháborúkká fajultak, kormányok buktak meg. Most képzeljünk el egy olyan Svédországot, ahol a fiatal férfiak 50%-a , többnyire munkanélküli muszlim. Amikor összeomlik a gazdaság és benyújtják a számlát, egy második Szíriává válna. Képzeljük el a muszlim utcai zavargásokat Európában. Azt, hogy a bandák nehézfegyverek birtokában vannak, hogy minden gettó egy önálló kalifátus, amelyben saját imám van és fattwák támogatják követeléseiket. 
Európa, az európai értékek nevében lassan megöli magát. Oly módon próbálja gazdasági berendezkedését védeni, hogy csődbe juttatja azt. Az európai értékek egy öngyilkos paktum részévé váltak. Politikusai beszédeket mondanak, megmagyarázva, miért teszik szükségessé az európai értékek a tömeges muszlim migrációt, és ezeknek a beszédeknek nagyjából annyi értelmük van, mint egy holdkóros öngyilkossága előtt írt búcsúlevelének. 
Az iszlám értékek nem egyeztethetők össze az európai értékekkel. Nem csupán a szólás- és vallás szabadság iszlám ellenes, hanem még a jóléti európai állam is. A muszlimok születési aránya azért olyan magas, mert az európaitól gyökeresen eltérő alapállásból tekintenek a jövőre. Az európaiak úgy döntöttek, hogy kevés gyerekük lesz és sok állami szervük, akik vigyáznak majd a gyerekeikre. A muszlimok a sok gyerek és a kevés állami szerv mellett döntöttek. A baloldali amerikaiak által annyira csodált európai értékeknek nincs jövőjük. 

Európa patkányméreggel kúrálja az influenzát. Ahelyett, hogy értékein változtatna, oly módon próbálja megőrizni őket, hogy elpusztítja magát. A Mohamed- -féle nyugdíj biztosítási terv nem fogja megmenteni az európai szocializmust, hanem eltemeti azt. 
FrontpageMag periszkop.com 
Kapcsolódó: 
   Na, most mennyire lesz tökös a Fidesz? - A Jobbik ügydöntő népszavazást akar a betelepítés ellen(alfahir.hu
   Bezárja az Iszlám Állam a nőgyógyászatokat (origo.hu
   Üzentek a németek a menekülteknek: ne gyertek többen! (privatbankar.hu
   Gyurcsány Ferenc a menekültek betelepítése mellett gyűjt aláírást! (adatlistazo.hu
   A többség támogatja a migránsok betelepítését - állítja a csepeli politikus (csepel.info
   Soros meggondolta magát, ellenzi a kötelező migráns kvótákat (magyaridok.hu
   Kósa nem érti, miért nem repülővel, első osztályon jönnek a menekültek (origo.hu
   Egy svéd csoport repülővel hozná a menekülteket az EU-ba (index.hu
   A törökök repülővel is küldenék a bevándorlókat (alfahir.hu
   Repülőre szállhattak az első menekültek Athénban (hu.euronews.com
   El akarták hallgatni, hogy ismert terroristát fogtak (magyaridok.hu
   Megvan a migránsimádat magyarázata: utasították az újságírókat (magyaridok.hu
   Új törvény Finnországban: Mostantól egyetlen menekültet sem fogadnak be (thehungariantimes.hu
   Fel akarták gyújtani a rendőröket a migránsok (alfahir.hu



NA, MOST MENNYIRE LESZ TÖKÖS A FIDESZ? – A JOBBIK ÜGYDÖNTŐ NÉPSZAVAZÁST AKAR A BETELEPÍTÉS ELLEN



A Jobbik magasabbra teszi a kerítéslécet, így kiderülhet, hogy tökös vagy löttyedt narancs lesz a Fidesz. A legnagyobb ellenzéki párt alkotmánymódosítást, majd ügydöntő népszavazást kezdeményez az idegenek letelepítése ellen. Hogy Magyarország lakossága eldönthesse, kikkel kíván együtt élni.
A legnagyobb ellenzéki párt egyértelműen csak fájdalomcsillapításnak tartja, hogy a Fidesz-KDNP a betelepítési kvóta ellen egy egyszerű aláírásgyűjtést kezdeményezett,de a Jobbik támogatja azt, azzal a fontos kiegészítéssel, hogy ezzel a kampánnyal párhuzamosan a korrupció ellen is hadat kell üzenni – emlékeztetett Z. Kárpát Dániel a Jobbik alelnöke, hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján. „Hiszen Magyarországot a mindent átható korrupció kiszárítja, megbénítja, lassítja, a gazdaságot, a közbizalmat megtépázza”- mondta a jobbikos országgyűlési képviselő.
Hozzátette: a Jobbik a fájdalomcsillapítás mellett ismét

egy sokkal erőteljesebb eszközt ajánl a kormány figyelmébe, ez az eszköz egy ügydöntő népszavazás megtartása,

ahol Magyarország állampolgárai közvetlenül kinyilváníthatják azt, hogy nem kívánnak idegenből idetelepített embertömegeket maguk közzé fogadni. A Jobbik álláspontja illetve Z. Kárpát Dániel előzetes becslése szerint kilencven százalékos lenne az elutasítás aránya egy ilyen ügydöntő népszavazás esetén. Ugyanakkor
felmerülnek jogi aggályok, hogy létező vagy leendő nemzetközi szerződések tartalmával kapcsolatban lehet-e népszavazást tartani.
Ezért Vona Gábornak a Jobbik elnökének és Apáti Istvánnak a párt alelnöke kezdeményezésére az ügydöntő népszavazás kezdeményezése előtt

a Jobbik alaptörvény-módosítást nyújt be az Országgyűlésben azért, hogy ezeket a jogi aggályokat megszüntesse.

Z. Kárpát Dániel szerint ügydöntő népszavazásra azért van szükség, hogy a Jobbik kellő legitimitással a háta mögött kimehessen Brüsszelbe, ott letehesse a több millió elutasítást az asztalra és ennek birtokában új és tisztességes feltételeket harcoljon ki a magyar emberek életét megbénító brüsszeli diktátumokkal szemben. A Jobbik azt akarja elérni, hogy egyértelműen az Alaptörvénybe kerüljön:

az ország bevándorláspolitikáját érintő kérdésekben közvetlen módon ki lehessen kérni a magyar emberek véleményét,

a kikért vélemény alapján pedig a mindenkori kormány hatékonyan felléphessen, ez ellen senki és semmi ne támaszthasson akadályt, hiszen a bevándorláspolitika a társadalom mély szöveteit meghatározó szociokulturális, nemzetstratégiai kérdés. A Jobbik szerint nem túlzás a kérdésfelvetés, nem túlzás az alkotmánymódosításhoz, nem túlzás az ügydöntő népszavazás megtartása, hiszen a Fidesz-KDNP kampányszerű aláírásgyűjtése az Európai Unió szintjén nem ér el semmit. Egy ügydöntő népszavazás azonban olyan spirált érhet el az európai térben, ami Magyarország számára előnyös, mellyel hosszútávon is szuverén nemzetállam maradhat. A Jobbik azt kéri a Fidesztől, hogy

a kormánypárt bevándorlásügyben ugyanúgy tegye félre a pártpolitikai ellentéteket, mint az ellenzéki párt: biztosítsa a szükséges kétharmadot.


Üzentek a németek a menekülteknek: ne gyertek többen!

2015. november 09., 10:19


Segítőkészek, de mostanra muszáj a világ tudtára adniuk, hogy Németország kapacitása korlátozott a menekültek befogadásában.
A konzervatív politikus üzenete
Az EU-ba legálisan érkező menekülteket szét kell osztani az uniós tagországok között. Amíg pedig ez a rendszer kiépül, azt az üzenetet kell küldeni azokba az országokba, ahonnan a menekültek elindulnak, hogy ne csapjátok be magukat, nem jöhet mindenki, nem indulhatnak el még többen! - mondta Wolfgang Schäuble, német pénzügyminiszter.

Szíriában ötmillió úgynevezett belső menekült (hazájában menedéket kereső menekült) él. Amennyiben továbbra is olyan képeket, felvételeket látnak, amilyenek a Görögországból Luxemburgba áttelepített menedékkérők ünnepélyes athéni búcsúztatásán készültek, akkor felmerül bennük a kérdés, hogy minek is maradnának (Szíriában), ha ennyire szívesen látják őket az Európai Unióban.
Ebben az esetben még rendezetlenebb lesz a helyzet, ezért Schäuble véleménye az, hogy világosan jeleznie kell a német kormánynak, hogy közel vannak képességeik határához.
Ennél azonban van fontosabb vitatéma is

A menekültválság kezeléséhez elsősorban arra van szükség, amiben a koalíciós pártok vezetői megegyeztek, tehát az uniós külső határok biztosítására, majd egy megállapodásra a kontingensekről, amelyek révén áthozhatnak embereket Németországba és Európába, embercsempészek és halálos áldozatok nélkül - mondta a német alkancellár, Sigmar Gabriel.

A többség támogatja a migránsok betelepítését – állítja a csepeli politikus

Betelepítenék és lakást adnának az illegális határátlépőknek

Csepel.info
Horváth Szenteczky Szabó 01
Szenteczky János, Szabó Szabolcs és Horváth Gyula
Az emberek kétharmada támogatja a kvótát, vagyis azt, hogy a Németországba és a skandináv országokba igyekvő migránsok kötelező betelepítésére kényszerítsék Európa országait – állítja Szabó Szabolcs csepeli és soroksári országgyűlési képviselő. A politikus pártja az Együtt még idén 10 ezer illegálisan érkező migránst telepítene be Magyarországra, a Demokratikus Koalíció pedig az eddig rászorulóknak kiadott önkormányzati lakásokat adná oda a muszlim bevándorlóknak.
A csepeli balliberálisok az után szólaltak meg, hogy a Németh Szilárd országgyűlési képviselő valamint a helyi Fidesz-KDNP bejelentették: aláírásgyűjtést indítanak a kötelező kvóta, vagyis az illegálisan érkező migránsok szétosztása ellen. 
A balliberális pártok politikusai korábban feleslegesnek és hatástalannak nevezték az országhatárt védő kerítést, de novemberre közülük is volt, aki elismerte, hogy Orbán Viktor jól döntött annak megépítésekor. “Nem szeretem, hogy az országunk határán kerítés van, csak már mondjon valaki ennél jobbat” – fogalmazott Hiller István november 3-án az InfoRádió műsorában. Az Országgyűlés MSZP-s alelnöke hozzátette: magyarként és európaiként is szeretne egy olyan európai uniós közös megoldást támogatni, ami erre a problémára akár csak alternatív megoldást nyújt. Arra a kérdésre, hogy az európai baloldalnak van-e egységes elképzelése a migrációra, azt mondta, szerinte nincs. “Addig, amíg más ország határánál van a probléma, addig látok, hallok kijelentéseket, aztán amikor a migrációs hullám eléri a kijelentő politikus országhatárát is, akkor minthogyha a gyakorlat 36 órán belül megdöntené az addigi kijelentéseket” – fogalmazott.
Hiller István ugyanakkor még a saját pártjában is elszigetelődött a kijelentése után. Tóbiás József, az MSZP jelenlegi és Mesterházy Attila, a párt korábbi elnöke is siettek hangsúlyozni, hogy teljesen más véleményük van a határt védő, és az illegális bevándorlást megakadályozó kerítésről. Bírálta Hillert Szigetvári Viktor, az Együtt vezetője is. A Demokratikus Koalícióhoz (DK) közel álló Európa Kávézó blog pedig egyenesen Orbán-Hiller paktumról írt, és ezzel árulónak állították be a szocialista politikust.

Betelepítenék és lakást adnának az illegális határátlépőknek

A balliberális pártok csepeli politikusai is a védelem nélküli határok és az illegális bevándorlók tömeges beengedése, letelepítése mellett, a határvédő kerítés ellen foglalnak állást. Szabó Szabolcs csepeli és soroksári parlamenti képviselő Facebook-oldalán írt arról, hogy szerinte az emberek döntő többsége igenis örülne több tízezer muszlim betelepítésének. A hivatalosan ma is Gyulán lakó politikus azt is kiemelte, hogy fideszes kamunak tartja a véleményével ellentétes felméréseket. „A lakosság kétharmada a kvótarendszer mellett van, amit szakmai alapokon nyugvó kutatással mértek fel, nem a Fideszre jellemző irányított és így hamis eredményeket mutató kamufelméréssel. Szóval az emberek azt szeretnék, hogy a menekülteket osszuk szét az Uniós tagállamok között. Aki ellenkezik ez ellen, az az emberek akaratával megy szembe.” – hangsúlyozta Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán.
Horváth Gyula, a balliberális pártok közös csepeli polgármester-jelöltje, DK-s politikus – Hiller Istvánt bírálva – szintén kiállt a nyitott határok és az illegális határátlépők beengedése mellett. „Mondjon már valaki jobb megoldást! – hangzik már a baloldalról is sejlő megengedő hang. Ez a hang a hazai közhangulatot leképezi ugyan, de az eszmei, elvi alapokkal ellentétes. A baloldaliság alapelve a szolidaritás, az egyenlőség és az igazságosság. Ezen az alapon álló embernek igen kicsi a képzelőereje, ha a kerítésnél jobb megoldást nem találnak. Kétségtelen, hogy találna ő ennél sokkal jobbat, de nem ez itt a valódi kérdés. A valódi kérdés az, hogy egyetért-e Gyurcsánnyal, vagy nem! Manapság viszont a Fidesz által kijelölt hazai mozgástérben nem megengedett Gyurcsánnyal egyetérteni. Mondhat ő jót, vagy még jobbat, azt illik elutasítani, mert ez lehet csak az alapja a hatalommal való egyezkedés esélyének.” – fejtette ki a DK-s politikus a Facebook-oldalán.
Arról Horváth még nem nyilatkozott, hogy a DK javaslata alapján mennyi önkormányzati lakást adna át Csepelen a migránsoknak. Ezeket az önkormányzat eddig a szociálisan rászoruló csepelieknek adta bérbe, méghozzá pályázat alapján. A pályázati feltételek jelenleg azt is megkövetelik, hogy a bérlő dolgozzon. Ez pedig a migránsok esetében – legalábbis a letelepítést követő néhány évben – aligha lehetne megkövetelni. Jelenleg az is kérdés, hogyan tartanák a kötelező kvótával érintett országokban az illegálisan érkező és a személyazonosságukat sem mindig felfedő migránsokat. A munkába állás feltétele pedig emellett az is, hogy megtanulják az adott ország nyelvét, és szakmát szerezzenek.
Csepel.hu

Csepelen csak ez a három megtévesztett zsidó van akinek elgurult a tablettája , és úgy gondolja hogy ha őket eltudják tartani egy jó pár migráns is jöhet még akit etethet ez a büdös goj nép !!!

Kósa nem érti, miért nem repülővel, első osztályon jönnek a menekültek



A Fidesz alelnöke elárulta, honnan lehet tudni, hogy valaki gazdasági bevándorló, nem pedig politikai menekült: nem repülővel jön, pedig telne rá neki. Kósa Lajos arról is beszélt, hogy szerinte Magyarországnak "nem a világ szegényeinek kell programot csinálnia". 
A Magyarországra érkező menekültek egy jelentős része Kósa Lajos szerint azért nem politikai menedékkérő, hanem gazdasági bevándorló, mert bár lenne rá pénze, nem repülővel, akár első osztályon utazva érkezik, hanem abból a 3000 euróból inkább lefizet egy embercsempészt, és gyalogol akár ezer kilométert.

Könnyű eldönteni, ki kicsoda?

A hírek szerint 3000 euró az embercsempészek tarifája fejenként, ami egymillió forint körüli összeg, ennyiből pedig "Hawaiira oda-vissza repülőjegyet lehet venni" – állapította meg Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Kossuth Rádió Ütköző Délben című műsorában.




Kósa Lajos szerint könnyen megállapítható, ki az igazi menekült, és ki a gazdasági bevándorló
Foto: Marton Szilvia

A villarabló már csak felismeri a magafajtáját 
A kormánypárti politikus ebből le is vonta azt a következtetést, hogy aki bár megtehetné, mégsem repülővel érkezik, az nem politikai menekült, hanem gazdasági bevándorló. Kósa az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnökeként úgy fogalmazott: Ha van valakinek ennyi pénze, miért adják oda az embercsempészeknek? Miért nem vesznek jegyet? 
Azért te kis faszfej mert kiloptátok a pénzt a rendszerből , így lett neked külön villára , és lakásra lehetőséged , és bizony még a beépített kémeteket sem fizettétek ki !!!!!

EL AKARTÁK HALLGATNI, HOGY ISMERT TERRORISTÁT FOGTAK

INDEPENDENT
Magyar Idők Online
Az olasz haditengerészet október 4-én a Földközi tengerből mintegy kétszáz menekültet mentett ki egy bajba került migránsokat szállító hajóról. A kimenekített migránsok között volt az a 38 éves tunéziai férfi, aki egy iszlámista terrorszervezet tagja.
A La Repubblica című olasz lap tudósítása szerint, a férfit a többiekkel együtt kimentették, majd Lampedusára szállították. Amikor ujjlenyomatot vettek róla, akkor derült ki, hogy még 2007 novemberében tartóztatták le, majd hét év börtönre ítélték Olaszországban. A tunéziai Ben Nasr Mehdi börtönbüntetését a dél-olaszországi magas biztonságú Benevento nevű börtönben töltötte le.
Majd szabadulása után kiutasították Olaszországból. Az olasz hatóságok két másik férfival együtt visszaküldték Tunéziába.
Ben Nasr Mehdi hamis nevet adott meg a szicíliai hatóságoknak azt állítva, hogy menedéket keres Észak-Európában, mert politikailag üldözik hazájában. Az ujjlenyomata viszont felfedte valódi kilétét – írta az esetről az Independent.
Az esetről az olasz lapok sokáig hallgattak, állításuk szerint azért, mert nem akartak pánikot kelteni.

A NEMZETKÖZI MÉDIA KORÁBBAN SZÁMOS ESETBEN HALLGATOTT MÁR EL, VAGY HAMISÍTOTT MEG A MIGRÁNSOKKAL KAPCSOLATOS HÍREKET.

Korábban írtunk a Junge Freiheit német portál által nyilvánosságra hozott hírről, miszerint az ARD, a német közszolgálati tévé egyik vezetője elismerte, hogy jelentősen befolyásolták nézőiket a migránsválságról készített riportokban. A Magyar Televízió híradója pedig arról értesült, hogy gyakorlatilag utasításba kapták a német újságírók, hogy hogyan kell, kellene beszámolni a menekültválságról. Erről beszélt nekik a Die Welt című lap budapesti tudósítója.
A balliberális média szerint nem igaz, hogy az illegális bevándorlók között terroristák is Európába jutottak. Az Index szerint hazugságot terjesztenek Facebookon a Magyar Időkben is idézett szíriai keresztény aktivisták (This is Christian Syria). Azt az interneten szerveződött szíriai csoportot próbálják lejáratni, amelynek tagjai keresztényként testközelből megtapasztalták az iszlám terroristák mellett a kormányellenes felkelők hadserege részéről is, hogy milyen hitükért szenvedni és meghalni.
Miközben az az olaszországi eset is megerősíti azt a feltételezést, hogy a migránsokat és a menekülthajókat álcaként használó terroristák sorra szivárognak be Európába.


MEGVAN A MIGRÁNSIMÁDAT MAGYARÁZATA: UTASÍTOTTÁK AZ ÚJSÁGÍRÓKAT

M1 HIRADO, BILD.DE, MTI
Magyar Idők Online
Gyakorlatilag utasításba kapták a német újságírók, hogy hogyan kell, kellene beszámolni a menekültválságról - értesült a Magyar Televízió Híradója. Legalábbis erről beszélt a Die Welt című lap budapesti tudósítója. Az újságíró levelet küldött szerkesztőségünkbe.
Az újságíróknak a tudósító elmondása szerint a Merkel-féle vonalat kellett követni. Ez utólag is megmagyarázhatja, hogy miért a háború elől menekülő, gyerekes, éhező családok és az őket ünneplő németek jelentek meg a legtöbbször a német médiában a bevándorlás ügyében. Az utóbbi egy-két hétben némileg változott a helyzet: ma például az is hír, hogy egyre komolyabb a lázadás Angela Merkel ellen, a saját pártján belül is – hangzott el az M1 aktuális csatorna hírműsorában.
Szeptember elején még integető emberek várták a migránsokat szállító vonatot a saalfeldi pályaudvaron, az elmúlt hétvégén pedig már a bevándorlás ellen tüntettek a plaueni főtéren.
Néhány hét alatt jelentősen megváltozott a németek véleménye a bevándorlásról és a német kormány politikájáról. A tiltakozások szinte mindennapossá váltak, sokan azonban úgy vélik, a média egy része elhallgatja, hogy mit is gondolnak az emberek valójában.
Korábban a Magyar Televízió Híradójának nyilatkozta egy nő, hogy szerinte a média arról tudósít, ami a kormánynak megfelelő, és nem arról, ami az emberek számára a valóság.
 

A MIGRÁNSIMÁDAT ELSŐ ÁLDOZATA: ELTŰNT A FŐSZERKESZTŐ

Azóta Christoph Biró, az osztrák Kronen Zeitung napilap stájerországi, regionális kiadásának, a Steirerkrone főszerkesztője bátor hangvételű írásban osztotta meg tapasztalatait a migránsokról, miközben hazájáért és népéért aggódott. Komoly gondjai lettek belőle.
Úgy tűnik, hogy ez a véleménye nem is teljesen alaptalan – hangzott el az M1 hírcsatornán. A műsor szerint szerdán az RTL2 Magyarul Balóval című műsorában a Die Welt magyarországi tudósítója, Kálnoky Borisz utalt arra, hogy a német újságírók utasításba kapták, hogyan számoljanak be a migránshelyzetről.

Úgy indult az egész, hogy igen jöjjenek, wir schaffen das, yes we can – egy Obama-szerű idézet Merkeltől. Az egész német sajtó: húú de csodás, kaptunk utasításokat tudósítók, hogy… hát a belső levelezésből ugye az kiderült, hogy a főnökök tényleg azt gondolják, hogy a világ változni fog a német példától. Jobb lesz a világ attól, hogy Németország ezt a magatartást mutatja, és egy héten belül megfordult az egész. A sajtóban is, nálunk is az újságban, a Die Weltben.”
Közben már a németek nagy része egyre inkább a saját bőrén tapasztalja, mit jelent az országnak a migránsáradat – hangzott el a hírműsorban.
Az nem tartható, hogy azok az emberek, akik itt 40-45 évet ledolgoztak, most kevesebbet kapnak, mint amennyit Németország ezeknek a menedékkérőknek kínál – mondta az M1-en látható riportban egy német nyugdíjas férfi.

NÉMETORSZÁGBAN A MENEKÜLTSTÁTUSSZAL RENDELKEZŐ KÜLFÖLDIEK JOGOSULTAK MUNKANÉLKÜLI ELLÁTÁSRA.

Ennek legfőbb részei a lakbér- és fűtési támogatás, valamint – egy egyedülálló felnőtt esetében – havonta mintegy 400 euró, vagyis több mint 120 ezer forintnyi készpénz. Mint arról a Frankfurter Allgemeine Zeitung is beszámolt: a német pénzügyminiszter szerint nem méltányos, hogy egy németül nemigen beszélő, adott esetben írni-olvasni is kevéssé tudó munkanélküli migráns ugyanannyi támogatást kap, mint egy 30 évi munkaviszony után állástalanná vált német.Wolfgang Schäuble ezért csökkentené a munkanélküli menekültek szociális támogatását.

TOVÁBB NŐ ANGELA MERKELEN A POLITIKAI NYOMÁS

A német Bild értesülése szerint már 126 kereszténydemokrata politikus írta alá azt a háromoldalas levelet, amelyben a kancellár bevándorláspolitikáját kritizálják. Egy héttel ezelőtt még csak 34 párttag neve szerepelt rajta. Az aláírók legfőbb követelése, hogy a biztonságos harmadik országból érkező menedékkérőket utasítsák vissza, mindaddig, amíg a schengeni határok nyitva vannak és a többi schengeni tagország nem teljesíti az európai jog által előírt kötelezettségeit.
Követelik továbbá azt is, hogy azokat a menedékkérőket, akik esetében egy másik uniós tagországnak kell lefolytatnia az eljárást, néhány héten belül küldjék vissza az adott országba a dublini szabályoknak megfelelően.
A Bild idézi a CDU-t jól ismerő egyik szakértőt is, aki szerint ha nem születik megoldás a migránsválságra, az a kormány bukását is eredményezheti – zárta tudósítását a magyar közszolgálati televízió hírműsora.
Kálnoky Borisz szerkesztőségünkbe eljuttatott levele
Meglepődtem, amikor olvastam a Magyar Idők online kiadásában, hogy szerintem „gyakorlatilag utasításba kapták a német újságírók, hogy hogyan kell, kellene beszámolni a menekültválságról”. És tovább: „Az újságíróknak, a tudósító elmondása szerint, a Merkel-féle vonalat kellet követni.”
Ezt mondtam volna, a Magyar Idők szerint, az RTL2  „Magyarul Balóval” műsorában.
Csakhogy semmi ilyesmit nem mondtam. Arról számoltam be, hogy a német médiában – és minálunk – egy bizonyos közhangulat állt be egy ideig, miszerint a határnyitás és a menekültek barátságos befogadása egy olyan történelmi pillanat, amire büszke lehet Németország.
Utasítást kaptunk mi, tudósítók – a mi szerkesztőségünkben, csak arról tudok beszélni – hogy nézzük meg hogyan reagálnak a különböző országokban erre a politikára, a német segítőkészségre. Nem „irányt mutattak” nekünk, hanem kíváncsiak voltak a nemzetközi reakciókra. Erről már egy korábbi „Magyarul Balóval” műsorban is beszéltem.
A mostani műsorban megismételtem ezt az anekdotát, de – talán azért is mert töröm a magyart és a tévéstúdiókban izgulok – kihagytam a mondatomból azt a részletet, hogy miről szólt az „utasítás”. Így talán félreérthető lett, de akkor sem mondtam hogy „utasításra” a „német újságírók”-nak a „Merkel-féle vonalat követni” kellet. Sosem írták elő nekem/nekünk, hogy hogyan „kell, kellene”  írni. Előfordul, hogy cikket rendel a szerkesztőség egy adott témáról, ilyen értelemben beszéltem „utasítás”-ról.
 

FEL AKARTÁK GYÚJTANI A RENDŐRÖKET A MIGRÁNSOK



Megtámadták a rendőröket Calais-nál a migránsok. 200-300 bevándorló égő anyagokkal dobálta a rendőröket, a rendőrök szakszervezetének egyik vezetője, Robert Bourdelle szerint valóságos éjszakai háború alakult ki ellenük. 16 rendőr megsérült - írja a Faktor.hu.
A konfliktus alapja az volt, hogy a rendőrök lezárták a Nagy-Britanniába vezető alagutat. Ezután több migráns úgy döntött, hogy nem várakozik tovább, hanem megtámadják a kamionokat, amelyek Anglia felé mennek. Az első kamionra felugrott legalább 30 migráns, a kamionos szólt a rendőröknek, azok pedig megpróbálták lerángatni őket. Ezután indult a harc.
A rendőri szakszervezet vezetője szerint meglepően agresszívek voltak a migránsok, ilyen támadásra korábban nem került sor. Megállás nélkül lángoló lövedékekkel próbálták a rendőröket felgyújtani. A rendőrök először gumilövedékekkel, majd könnygázzal próbálták visszaverni a migránsokat - írja a lap.




A "civilek" és a NATO miatt küszöbön áll egy újabb nagy háború Európában 



2015.11.04. hidfo.ru 
Angela Merkel német kancellár nem hajlandó lezárni a német-osztrák határt, mert szerinte ez katonai konfliktusokhoz és "más negatív következményekhez" vezethet Európában. 

A Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap beszámolója szerint Merkel komolyan számol azzal, hogy amennyiben Németország a migránsok miatt lezárja az osztrák határt, ez háborúkat idézhet elő Európában. A kancellár kijelentette, hogy a határ lezárása egyik hónapról a másikra is a feszültség robbanásához vezetne, különösen a Balkánon. Erre példaként a magyar határzárat említette, ami "Európa-szerte feszültségeket idézett elő", ezért szerinte az események nem vehetnek olyan irányt, hogy Németország is hasonló kerítést építsen. 

Merkel a Kereszténydemokrata Unió darmstadti találkozóján kijelentette, hogy a balkáni útvonalon folyamatban lévő tömeges migráció miatt a Balkán országai közt nőhet a feszültség, ha Németország lezárja határait. A kancellár szerint, amennyiben Németország határzárat építene, ezt a példát "más országok is megtennék", önmagában a kerítés azonban nem tudná megakadályozni, hogy a migránsok más útvonalon elérjenek Németországba. 

A német kormánykoalíció a felbomlás szélére jutott a migrációs válság miatt, és a vezető politikai erők mostanáig ellentétes álláspontot képviselnek. Merkel javaslata szerint Németország határain befogadó-központokként funkcionáló tranzitzónák kell működjenek, ahol a hatóságok el tudják dönteni, hogy a bevándorlók közül kik érkeztek háború sújtotta övezetből, de eközben elkülönítenék és visszafordítanák azokat, akik gazdasági bevándorlóként érkeznek Európába. A Sigmar Gabriel féle Szociáldemokrata Párt alapjaiban ellenzi ezt a javaslatot, miközben a Bajor Keresztényszociális Unió azzal fenyeget, hogy maga hoz radikális intézkedéseket, ha Merkel nem hajlandó a határok lezárására. 

A migrációs válság közepette a kancellár személye mindinkább marginalizálódik, mert úgy a bevándorlók beengedését, mint a határok lezárását képviselő politikai erők egyaránt stabilan fenntartják saját álláspontjukat, ami többé nem teszi lehetővé a középutas politikát. 

Merkel hangsúlyozta, hogy amiatt nem támogatja a német-osztrák határ lezárását, mert nem akarja, hogy Európa újra a nemzetek közti háborúk káoszába süllyedjen. Elmondása szerint az Európai Unió létezése óta soha nem látott konfliktusok alakultak ki a tagállamok közt, és bár látszólag sikerült megakadályozni az európai országok közti háborút, az most "újra küszöbön áll". 

Miközben Merkel a balkáni helyzet robbanásáról értekezik, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a német határ lezárása esetén a balkáni országok közt kizárólag amiatt nőne a feszültség, mert az Európai Unió máig képtelen volt lezárni a görög határt, ahol bevándorlók százezrei korlátlanul özönlenek Európába. A görög határzár nélkül - a német határ lezárását követően - a balkáni útvonal országaiban torlódhat fel több százezer - szélsőséges esetben több millió - bevándorló. Mindez azonban nem lenne lehetséges, ha a schengeni övezet külső határain valóban működne a határellenőrzés. Amennyiben az Európai Unió képes lenne független döntéseket hozni, és sor kerülne a görög határ tényleges lezárására, Merkel elmélete az európai országok közti háborúról alaptalanná válik. 

Az Európai Unió azonban alkalmatlannak bizonyult arra, hogy önálló politikai erőként hozzon döntéseket; vezetői civil szervezetek részéről és a NATO részéről egyaránt nyomás alatt állnak, ami uniós szinten teljes cselekvésképtelenséget eredményezett. A civil szervezetek ideológiai okokból, a NATO pedig egzisztenciális válsága okán nem engedi a görög határ lezárását. A szovjet veszély ellen létrehozott katonai szövetség létezése értelmét vesztette a Szovjetunió széthullását követően, emiatt a hidegháború után újabb biztonsági kockázatok kialakításában vált érdekeltté, hogy saját létezését megindokolhassa. A migrációs válság fokozódása az észak-atlanti szövetségnek is érdeke, mert ezzel Európába importálja a terroristaveszélyt, ami lehetővé tenné a NATO számára, hogy rendfenntartó erőként újradefiniálja magát. 
Kapcsolódó:
   
CNN: Izrael lehallgatta az orosz gép elleni merényletet előkészítő beszélgetéseket - és nem szóltak Moszkvának (kuruc.info)
   
Németországban a menedékkérők 10 százaléka követ el bűncselekményeket (orientalista.hu)
   
Perbe fogják Angela Merkelt: embercsempészet miatt (hidfo.ru)
   
A liberalizmus miatt kormány nélkül maradhat Németország (hidfo.ru)
   
Merkel kiszolgáltatja Európát az amerikaiaknak (hidfo.ru)
   
Kemény kritika az EU-vezértől: szigorú német rezsimet akar Tusk (privatbankar.hu)
   
Soros Györgynek az sem elég, ha kötelező befogadni a bevándorlókat (alfahir.hu)
   
Asselborn: Néhány ország a terhelhetősége határához ért (origo.hu)
   
Egyiptomot a szakadékba taszítja a légikatasztrófa (privatbankar.hu)
   
Az egyház szerint megérdemelték a klubtűzben megégett fiatalok (nol.hu)
   
A cigányok Székelyudvarhelyen is magyarokat vertek - tiltakozó menetet szerveztek(szentkoronaradio.com)
   
Újabb hülye petíció: tiltsák be a rockzenét! (foter.ro)




CNN: Izrael lehallgatta az orosz gép elleni merényletet előkészítő beszélgetéseket
- és nem szóltak Moszkvának Reklám Mose Já'álon izraeli hadügyminiszter is megszólalt a Sínai-félszigeten lezuhant orosz utasszállító ügyében. Já'álon az egyiptomi Sárm es-Sejhből fölszálló orosz repülőgép lezuhanását az angol, amerikai és más nyugati titkosszolgálatok véleményével megegyezően a fedélzetre feljuttatott robbanószerkezetnek tulajdonítja. A miniszter arról viszont nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy valóban Izrael informálta-e az angol és az amerikai hírszolgálatot a Sínai-félszigeti Iszlám Állam által kivitelezett terrorcselekményt megelőző lehallgatott beszélgetésekről – írja a héber nyelvű Má'árív című lap. Vizsgálják az orosz gép roncsait Az izraeli védelmi minisztérium tel-avivi részlegében a katonai tudósítók számára megejtett sajtótájékoztatón az újságírók leginkább azt tudakolták Mose Já'álon minisztertől, hogy Izrael milyen mértékben veszi ki részét a Sínai-félsziget déli csücskén levő Sárm es-Sejh üdülővárosból fölszállt és a félsziget észak-nyugati térségében lezuhant orosz utasszállító repülőgép másfél héttel ezelőtti tragédiája körülményeinek kivizsgálásából, ám Já'álon az erre irányuló kérdésekre nem volt hajlandó sem igennel, sem nemmel válaszolni. Az esetleges izraeli részvétel - ha egyáltalán beszélhetünk róla – azért is foglalkoztatta az újságírókat, mert két nappal ezelőtt a CNN hírtelevízió azt állította, hogy az orosz repülő tragédiáját előidéző körülményekről, a lehetséges tettesekről a lehallgatott beszélgetések alapján az izraeli titkosszolgálat informálta az angol és az amerikai titkosszolgálatokat. Mint ismert, egészen az elmúlt napokig az egyiptomiak és az oroszok egyaránt azt állították, hogy az utasszállítót nem lőtték le föld-levegő rakétával, és a lezuhanását nem a fedélzetére feljuttatott robbanószerkezet idézte elő. Az egyiptomiak érthető ok miatt azért is tagadták az idegenkezűség lehetőségét, mert a Sínai-félsziget eddig nyugalmas vidékének számított Sárm es-Sejhbe és környékére irányuló turistaforgalom kiesése komoly anyagi bevételtől fosztaná meg a kairói államkasszát. Másrészt viszont a katonai puccsal hatalomra került jelenlegi egyiptomi kormány nem szívesen ismeri el, hogy az ország területét képező Sínai-félsziget tekintélyes részén az Iszlám Állam az úr. Sárm es-Sejh repülőtere Az oroszok közel másfél héten keresztül szintén azt állították, hogy szó nincs terrorcselekményről, hanem valószínűleg technikai hiba okozta a gép lezuhanását. Csakhogy a repülő darabjai – amint azt már a világsajtóban az első fényképek láttán többen megjegyezték - nagy kiterjedésű területen hullottak a sivatag homokjára, ami a levegőben történt robbanásra utal. A Sínai-félszigeten garázdálkodó Iszlám Állam a tragédia bekövetkezte után azonnal üzent az oroszoknak, mégpedig azt, hogy a a repülőgép elleni merénylettel tulajdonképpen figyelmeztetni kívánta a szíriai háborúba beavatkozott „orosz kereszteseket.” Az izraeli hadügyminiszter a tudósítóknak a zsidó titkosszolgálat információszolgáltatásával kapcsolatos kérdéseire végül is egyáltalán nem válaszolt, ezért csak a CNN adásában elhangzó hírre támaszkodhatunk. Az izraeli titkosszolgálat – valószínűleg az AMAN nevű katonai hírszerzés – állítólag lehallgatta az Iszlám Állam Sínai-félszigeten tevékenykedő tagjainak az orosz repülőgép elleni terrorista merényletet előkészítő beszélgetéseit, amit a zsidók továbbítottak az amerikai és az angol titkosszolgálatoknak, ám az oroszoknak nem... Az orosz utasszállító darabjai a Sínai-félszigeten Az angol hírügynökségek pedig azt is tudni vélik, hogy a londoni kormány a titkosszolgálati információkra támaszkodva igazolta: az orosz utasszállító repülőgép elleni merénylet kiagyalója személy szerint a 42 éves Ábu Oszámá el-Miszri az Iszlám Állam keretében tevékenykedő Sínai-félszigeti Vilajet, vagy Anszár el-Makdisz parancsnoka. El-Miszri ezt saját maga is beismerte a november 4-én az oroszoknak címzett hangos közleményében. A gyorsan megtalált két fekete doboz tanúsága szerint a pilótafülkéből a lezuhanást megelőző utolsó másodpercekben robbanószerkezet működésbe hozása okozta zajok voltak hallhatók, állította a tragédiát kivizsgáló bizottság egyik tagja. Ha ez így van, ennek az lehet a magyarázata, hogy a Sínai-félszigeti Sárm es-Sejhből fölszállt orosz repülőgép fedélzetére a helyi, az egyiptomi földi kiszolgáló személyzet egy vagy több tagjának közreműködésével valóban az Iszlám Állam juttatta föl a robbanószerkezetet. Ám az továbbra is megválaszolatlan kérdés marad, hogy ha valóban az izraeli titkosszolgálat informálta az angolokat és az amerikaiakat, akkor miért nem értesítette a tragédia elszenvedőit, az oroszokat... El-Kudszi – Kuruc.info Kapcsolódó: Tíz euró fejében már fegyvert vagy drogot is lehet vinni a repülőkre Sarm-es-Sejkben
Forrás: https://kuruc.info/r/4/150949/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Németországban a menedékkérők 10 százaléka követ el bűncselekményeket

Németországban a menedékkérők nagyjából 10 százaléka követ el bűncselekményeket – mondta a  bűnügyi rendőrség (Kriminalpolizei) szakszervezetének (Bund Deutscher Kriminalbeamter – BDK) elnöke a Die Weltnek.
André Schulz a német lap hétfői számában megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy a 10 százalék sok vagy kevés, azt mondta: figyelembe kell venni, hogy nagyon sok “fiatalember jön ide a kilátástalanságból, és kilátástalan helyzetbe kerül”, ez az élethelyzet pedig a bűnelkövetővé válás “kockázati tényezője”.
Teljesen normális, hogy ennek a csoportnak egy része bűnelkövetővé válik. A németekkel hasonló helyzetben ugyanez történne. A vallás és a származás ebben alárendelt szerepet játszik” - mondta a BDK elnöke.
Arra a kérdésre, érthető-e, hogy a befogadóállomások környékén lakók ellenérzésekkel viszonyulnak a menedékkérők megjelenéséhez, azt mondta, hogy ez “abszolút emberi reakció”, hiszen ami ismeretlen, az fenyegetőnek tűnik, ezért semleges, tényszerű, “tárgyilagos felvilágosításra” van szükség – tette hozzá.
Elmondta, hogy a menedékkérők körében megmutatkozó bűnözésről gyűjtött adatok elemzése révén az a“legfontosabb felismerés”, hogy az elkövetők nem háborús menekültek. “Nem szíriaiak, nem afgánok és nem irakiak, hanem fiatalemberek a Balkánról, a Kaukázusból, Észak-, Nyugat-, és Közép-Afrikából”, és rendszerint olyan emberek, akik már a hazájukban is követtek el bűncselekményeket.
Különösen sok dolga akad a hatóságoknak a grúzokkal, bár velük kapcsolatban sem szabad általánosítani. Eddig ezernél is több grúz állampolgárról állapították meg, hogy a szervezett bűnözői hálózatok révén kerültek Németországba, menedékjogi kérelmet adtak be, hogy tartózkodási jogot szerezzenek, és kérelmük átfutási idejét arra használják fel, hogy vagyon elleni bűncselekményeket kövessenek el.
Ezeknek a maffiaszerű hálózatoknak a felszámolása nagyon nehéz, tevékenységük pedig súlyos károkat okoz, csak a grúz bandák évente 100 millió euró nemzetgazdasági kárt okoznak – mondta a BDK elnöke.
A terrorizmus és a menekülthullám esetleges kapcsolatáról azt mondta, hogy az utóbbi hónapokban nem erősödött a terrorveszély. “Egy potenciális terroristáknak rendszerint nem is fűződik érdeke ahhoz, hogy a menekültekkel együtt regisztrálják” Németországban – mondta André Schulz.
Hangsúlyozta: beszélni kell a menedékkérők körében megmutatkozó bűnözésről, méghozzá “világosan”, azért is, hogy “kifogjuk a szelet a szélsőjobboldaliak vitorlájából”.
Az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű parlamenten (Bundestag) kívüli jobboldali populista párttal kapcsolatban – amelynek választói támogatottsága a legutóbbi, vasárnapi adatok szerint 9 százalékos, megegyezik a Bundestagban képviselettel rendelkező Baloldal támogatottságával – a bűnügyi rendőrség szakszervezetének elnöke azt mondta, hogy az AfD fölszítja a menekültekkel szembeni ellenérzéseket, de ugyanezt teszi a kisebbik konzervatív kormánypárt, a CSU is. A bajor párt elnöke, Horst Seehofer és pénzügyminisztere, Markus Söder “agresszív, idegenellenes, kocsmai törzsasztaloknál használatos nyelvet alkalmaz”, és ezzel “olajat öntenek a tűzre, mert nem maradnak tárgyilagosak”, tényszerűek – mondta.
A menedékkérők, menekültek és szállásaik elleni erőszakos bűncselekmények megszaporodásával kapcsolatban azt mondta, hogy a jelenség  összefüggésben áll a “sokáig elnyomott nemzeti büszkeséggel”, az ország keleti részén, a volt NDK területén pedig a “nemzetiszocialista múlt elmaradt feldolgozásával” is.
Orientalista.hu – MTI


Perbe fogják Angela Merkelt: embercsempészet miatt

Az Alternatíva Németországnak “euroszkeptikus” párt  embercsempészet vádjával pert indít Angela Merkellel szemben. A kancellár idén összesen másfél millió migránst juttatott be Németországba.
A párt vezetője pénteken követelte, hogy a német kormány;
  • azonnal állítsa le az országba irányuló migránsáradatot,
  • állítsa vissza a teljes határellenőrzést, és
  • erősítse meg a rendvédelmi szerveket.
Alexander Gauland a párt honlapján megjelenő közleményben kijelentette; elfogadhatatlannak tartják Angela Merkel azon döntését, hogy engedélyezte újabb több ezer migráns Magyarországról Németországba érkezését. A pártvezetés kijelentette, hogy a kancellár ezzel súlyos mulasztást követ el, és az általa hozott politikai döntések embercsempészetnek minősülnek.
A párt alelnöke, Frauke Petry kijelentette, hogy Németország kapacitása végéhez ért, több migránst nem tudnak befogadni, ugyanakkor a válsághelyzet azt is egyértelművé tette, hogy a kormány képtelen a többségi lakosság érdekeit szem előtt tartani.
A német hatóságok eddig egy év alatt összesen 800 ezer migráns érkezésére számítottak, de a hét folyamán módosították az értéket másfél millióra; 2015 január 1-jétől december végéig összesen 1500000 migráns érkezhet Németországba.
Bajorország vezetői a napokban egyértelművé tették, hogy a befogadás politikája véget ért; amennyiben a szövetségi kormány nem hajlandó lépéseket tenni a bevándorlás teljes leállítására, Bajorország lezárja határait, és a vonatokkal érkező migránsokat Németország más régióiba irányítják át.

Merkel kiszolgáltatja Európát az amerikaiaknak

Az osztrák Contra Magazin újságírója arra hívta fel a figyelmet, hogy Németországban a független sajtó csak a német kormánytól független; Angela Merkel továbbra is lehetővé teszi, hogy az USA totális médiacenzúrát gyakoroljon Németországban, és passzívan végignézi a német nép megsemmisítését.
Henry Paul az osztrák sajtóorgánum hasábjain arról értekezett, hogy Merkel egy totalitárius rezsimmé formálta Németországot, ami a témamegjelöléssel és a hírek egyoldalú interpretációjával teljes ellenőrzés alatt tartja a társadalom többségének gondolkozását. Az újságíró szerint “mára a vak is látja”, hogy Merkel idegen hatalmak bábjaként áll az ország élén, és helytartóként az Egyesült Államok stratégiájának végrehajtását folytatja. A sajtó és a televíziós talk-show műfajának egésze egyaránt amerikai ellenőrzés alatt áll, és az Egyesült Államok a német kormány beleegyezésével a tömegek manipulálását folytatja Németországban.
A szerző szerint az is Merkel helytartó szerepére vezethető vissza, hogy csendben, passzívan nézi, amint a bevándorlók elárasztják Európát, és eközben semmit nem tesz a helyzet megoldása érdekében. Ennek eredményeként Németország évek leforgása alatt egy olyan helyzetbe juthat, ahol ismeretlen személyazonosságú tömegek ellenőrzés alatt tartása már nem lehetséges, és ez a helyzet azok számára kedvez, akik bizonytalan függetlenségi törekvések miatt sakkban akarják tartani a német kormányt.
Népünk a megsemmisülés szélére jutott. Országunkat elveszik tőlünk. A demokráciánk már felbomlott, és egy idegen ellenőrzés alatt álló totalitarizmus jött létre Merkel asszony vezénylete alatt.”
Az újságíró hangsúlyozza, hogy Németország egyre mélyülő válsághelyzetben van, és a nép ellenállást kell tanúsítson a bevándorlók seregével szemben, mielőtt túl késő lesz. Henry Paul szerint azonnal le kell zárni az ország határait, kivétel nélkül mindenkit vissza kell fordítani az ország határain, el kell utasítani minden menedékkérelmet, és a Németországba már bejutott migránsokat azonnal deportálni kell a származási országukba.
Paul szerint a nép saját kezébe kell vegye a migrációs válság kezelését, és megelőző lépéseket kell tegyen, hogy a bevándorlóknak ne merjenek Németországba utazni. Amennyiben ezek a “megelőző lépések” elmaradnak, a hatalmi elit semmittevésének köszönhetően a történelem megismétli önmagát, mert idővel a nép megmentése csak olyan brutális eszközökkel lesz kivitelezhető, ami a jelenleg elképzelhető szélsőségeket is felülmúlja.


SOROS GYÖRGYNEK AZ SEM ELÉG, HA KÖTELEZŐ BEFOGADNI A BEVÁNDORLÓKAT

Soros György magyar származású amerikai milliárdos az Origó szerint arról beszélt a Wall Street Journalnak adott interjújában, hogy a kvótarendszer nem megfelelő. Na nem azért, mert ezzel ráerőszakolnak idegen népeket az évszázadok vagy évezredek alatt fix társadalmi rendszert kiépítő országokra, hanem azért, mert ehelyett önkéntes vállalást kellene tenniük az államoknak.
Az üzletember továbbra is hisz benne, hogy Európa legalább egymillió migránst tudna befogadni, és ez semmi problémát nem okozna, sőt, a kontinens hasznára válnának.
Ugyanakkor hiába érvel -ha más úton is, mint a magyarok- a kvótarendszer ellen, az önkéntes befogadás ugyan úgy alkalmazhatatlan az Európai Unióban, hiszen a bevándorlók csupán a leggazdagabb országokba hajlandóak menni. Ebből pedig az következik, hogy egy Svédországba vágyó szíriait hiába raknak vagy kötelezően, vagy az ország felől önkéntes alapon mondjuk Magyarországra, az nem tartható itt, hiszen az Unió egyik alapja a szabad mozgás biztosítása.
Soros György az Origó szerint alapítványának isztambuli látogatásán arról beszélt, hogy az illegális bevándorlókat beengedésük előtt még Európán kívül kellene tartani, ahol jelentős támogatásokat kellene kapniuk: évente, fejenként 5 ezer eurót, azaz több mint másfél millió forintot.
Erre természetesen nincs anyagi forrás, így Soros elképzelése vélhetően soha nem fog megvalósulni. Ugyanakkor a zsidó származású üzletember bevándorláspárti hozzáállása mögött inkább állhat az amerikai, Európa gyengülésében előnyt látó nézőpont, mintsem az egyszerű liberalizmus, tekintve, hogy a zsidó vallási közösségek érthető módon rendre elutasítják az iszlám térhódítását a bevándorláson keresztül.









november 9, 2015 Activist Post Idők jelei 
A november 30. és december 11. között Párizsban megrendezésre kerülő ENSZ klímaváltozási konferencia előkészületeként a globális felmelegedésből klímaváltozássá módosított propaganda és félelemkeltő hadjárat magasabb sebességbe kapcsolt. 

Egyre gyakrabban hallunk olyan kijelentéseket, amelyeket minden egyéb helyzetben a legtöbben őrültségnek tekintenének. Amikor egy egész tömeg szajkózza ugyanazt, egymáshoz képest nem tűnnek annyira bolondnak. 

Sajnos a globális felmelegedéssel riogatók figyelmen kívül hagyják a logikát, a józan észt, vagy azon természeti törvényeket, amik ellentmondanak az általuk helyesnek vélt diktatórikus célkitűzéseknek. Jó hír ugyanakkor, hogy nem mindenki fogadja el vakon ezt a narratívát, ami a média minden szegletében felütötte fejét a párizsi konferencia előtt. 
 
"Az emberi tevékenységből adódó globális felmelegedés hatásai..."
nagyon meleg időjárás
nagyon hideg időjárás
időjárás
hulló falevelek ősszel
hulló elnöki népszerűségi listák
melegedés a Marson
mókustámadások
kopaszodó klímatudósok, akiket így egyre ritkábban hívnak randira

Olyannyira, hogy a karbon adó mellett erőszakosan kampányolók hangereje 130 országnál éppen az ellenkező hatást váltotta ki, akik a Párizsban bemutatásra kerülő új klímaváltozási megállapodás aláírásának megtagadását helyezték kilátásba, amennyiben az nem biztosítja az egyes országok számára a fejlődéshez szükséges pénzt. 
Talán ez az ellenállás jót jelent. Talán még többen felismerik, hogy a globális felmelegedés narratíva nem egyéb, mint egy globális adó bevezetését célzó kampány, ami a készülő globális kormányt hivatott finanszírozni, hogy az a lehető leghatékonyabban foszthassa meg alárendeltjeit nemzeti szuverenitásuktól, állampolgáraikat pedig személyes szabadságjogaiktól. A folyamat már elkezdődött. 
Eközben a klímaváltozássá avanzsált globális felmelegedés elhitetés nemcsak feltámadt, de új erővel támad. 
Minden emberi tevékenység megadóztatása 
Az ENSZ klímaváltozási tervéből fokozatosan előtűnnek a pénzesítés megvalósítására vonatkozó törekvések, szinte minden emberi tevékenység megadóztatásán keresztül. 
Ezt hét nagyon jól átlátható pontban foglalta össze két kanadai agytröszt. 
A karbon árképzés szélesebb körű változásokat hozhat a gazdaságban, írják. 
A pontok között szerepel egy "zöld bank" felállítása, a megújuló illetve gazdaságos energiákat jutalmazó új adórendszer bevezetése, a szén használatának fokozatos megszüntetése, zöld építési szabályzatok bevezetése, a gépjárművekre vonatkozó szigorúbb szabályozás és hasonlók. 
Láthatjuk, hogy a törekvés nem áll meg a globális adók bevezetésénél. Az emberi viselkedést is szabályozni akarják. Azt se felejtsük el, hogy az együttműködő országok nagyon komolyan veszik a tárgyalásokat. A Párizsi konferencia előtt számos vita és megbeszélés folyik a globális felmelegedésre vonatkozó állítólagos "tényekkel" kapcsolatban. A viták legfőbb tárgya a csökkentés, az igazságosság és a pénz. Egy igazi globális kaszinóról beszélünk, ami milliárdokat hoz a globális kormány kasszájába. 
Az elsőszámú vitapont a csökkentés mértéke. Abban minden fél egyetért, hogy "az üvegházhatású gázok okozzák a globális felmelegedést és ezt csökkenteni kell", abban azonban tudnak megegyezni, hogy mennyivel. 
Hihetetlen! Még mindig alapigazságként fogadják el azt a számtalanszor cáfolt állítást, miszerint a széndioxid lenne felelős a klímaváltozásért és ezzel vakon vezetik az emberiséget az évtizedekkel ezelőtt megtervezett globális karámba. 
A klímaügyi törvényszék születése 
A fentiek mellett a néhány hete Bonnban tartott ENSZ klímaügyi tárgyalásokon a "nemzetközi klímaügyi törvényszék" bevezetését is újra felvetették, beillesztve a pontot a párizsi konferencián aláírásra előterjesztendő egyezménybe. 
A klímaügyi törvényszék lényege, hogy egyes nemzetek ítélkezhessenek a klímatörekvésekben nem együttműködő nemzetek felett. 
Íme, egy rövid szemelvény a tervezetből: 
Ezennel felállításra kerül egy [Nemzetközi Klímaügyi Törvényszék], egy [megfelelőségi mechanizmus], hogy kezelje az aláíró fejlett tagországok által a csökkentéssel, alkalmazással, pénzügyekkel, technológiai fejlesztésekkel, átruházással, az átláthatósággal és a támogatással kapcsolatban vállalt kötelezettségek be nem tartásával kapcsolatos ügyeket, emellett pedig kialakításra kerül a következmények indikatív listája, ami figyelembe veszi a nem teljesítés okát, típusát, mértékét és gyakoriságát. 
A teljes szöveg itt elérhető. 

A klímaügyi törvényszéknek tehát a globális felmelegedés nevében hatalma lesz megbüntetni egyes szuverén államokat.
 
Így működik a zöld energia
"Látja? Nekem adja a zöldjeit és pedig
magának adom az adófizetők zöldjeit."
Éppen ideje lenne, hogy a tudományos közösség is hallassa a hangját és felhívja a figyelmet arra, hogy bolygónk melegedésében esetleg a nap nevű csillagnak is szerepe lehet. Mindkét feltételezésről, mármint, hogy bolygónk feltartóztathatatlanul melegszik és, hogy ezt az emberi tevékenységek által termelődő széndioxid okozza, bebizonyosodott, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyó hazugságok. Ilyen tények például a széndioxid jelentéktelen szerepe a vízpárához képest, a sarki jég nettó növekedéséről szóló NASA tanulmányok, a tengerszintnek az előre jelzetthez viszonyított lassú emelkedése, illetve, hogy maga a melegedés nem a várt mértékben történt az elmúlt 14 évben, amit az ENSZ klímapanelje is kénytelen volt elismerni 2013-ban. 
Ami az egész felhajtásból igaz, hogy mindannyian egy tiszta bolygót szeretnénk, amiért tennünk is kell valamit. Ennek a célnak azonban semmi köze nincs a széndioxidhoz (ami nélkül minden élet kipusztulna a Földön), illetve a széndioxid kibocsátáshoz, annál több köze van viszont egyéb mérgekhez, amik más forrásokból kerülnek a környezetbe és még véletlenül sem köthetők össze az átlagemberek életvitelével. 
Alább látható az immáron sokadszor megosztott film a globális felmelegedés propaganda leleplezéséről: 





Járni jár, csak nem jut! Elment másra...

Üdülőt vettek az MNB alapítványai (napi.hu)


Itt már mindenkinek kikötője lesz ??? Nem csak Orbánnak és Pintérnek – ja , hogy az övéké Horvátországban van és a templom toronytól nem látszik , de a szezon végén a Demszkyvel el ultizgatnak , és még ti azt várjátok , hogy elszámoltatás lesz !!!!!
Ugyan már azóta a Viktor a vejének is vett egy kikötőt az unokáknak bele kell tanulniok a vízi életbe , hátha egy párszor megúsztatják őket .
Minden esetre hal mindig kerül az asztalukra éhezni nem fognak , míg el nem veszik tőlük a kikötőket . !!!!
Na goj testvérek olyan vállalkozásba fogjatok ahol a kaja megoldott !!! És még pénz is áll a konyhára !!!!!

Az MNB hat alapítványa nettó 890 millió forintért megvette a Matolcsy György jegybankelnök felesége, Matolcsy Gyöngyi polgármester által vezetett Balatonakarattya területén lévő 6 hektáros MÁV gyermeküdülőt, ahol vezetéstudományi iskolát terveznek működtetni - szúrta ki az Átlátszó.hu. 



Orbán szerint a Fidesz tette a legtöbbet a gyermekszegénység ellen


2015. november 09. 14:33

Orbán Viktor miniszterelnök szerint az elmúlt 25 évben messze a Fidesz-KDNP-kormány lépett a legtöbbet a gyermekszegénység ellen.


A kormányfőt a jobbikos Dúró Dóra kérdezte hétfőn az Országgyűlésben, az azonnali kérdések és válaszok órájában. Az ellenzéki politikus azt firtatta, támogatja-e a kormány, hogy a gyermekéhezés felszámolását célzó, a Nemzeti Minimum Programjáról című határozati javaslat a parlament elé kerüljön.

Orbán Viktor válaszában hangsúlyozta: Magyarország ma egy olyan egyedülálló európai ország, ahol a gyermekek 90 százaléka óvodás korától, azaz hároméves korától naponta négyszer az állam pénzén enni kap, "tehát nem éhezhet", függetlenül a szülei anyagi helyzetétől.
Forrás: MTI-Sztárklikk















Nem éhezhetnek !!!

Kivéve az ünnepnapokat , és a szombat vasárnapot , ha jól jön össze az ünnep akkor egy hetet is koplalhatnak az állami gondozott gyerekek , de nem éhezhetnek !!!!
azt a hetet be kell tudni nagy böjtnek vagy ők is beállhatnak a sorba de nem biztos , hogy jut nekik is a betevőből !!!!

Viktor tanítsd meg őket lopni , ha össze lopták ők is az első milliójukat utána már ők is önállóak lesznek !!!

Ez azért elég messze van a ti állami gondozottságotoktól !!!


Innen nézve meg úgy látszik , hogy ők csak a palotáikat vásárolták fel a nép szenvedései árán !!!!
Igen ez elég messze van a Koshuth térhez , nem hallani , hogy korog a gyomra a magyarnak , hisz a zsidók csak kárpótlásra utaznak , és hogy elvakítsák e rablókat , időnként kapnak egy menórát !!!

Igen a jobbak a luxusvillák mellé kikötőket vesznek és üzemeltetnek , majd a vejüknek is juttatnak a falatból , nehogy éhen haljanak majd a szűkösebb esztendőkben , és míg ti at elszámoltatásra vártok ők együtt ultiznak Demszkijel a holt szezonban és szövik a tervet , hogy most kinek játszanak ki egy vakolós betyületrendet , mert a páholyuk az egy a rabolt érték is egy , a magyar nép nemzeti vagyona . Igen a Viktorotokra , és a Pintéretekre gondoltunk , és hozzájuk csapódot a Nemzeti bank elnökünk is Ő a pénzhatalmát használva jut e falatokhoz A luxus villákra Lázár , Kósa , és a külügyéren kívül még a csatasorba fel állt zsidó had is követeli a jussukat , és mind eszt úgy rabolják össze , hogy a te családodba nem tudsz mit addni a gyerekednek , de ők igen is csontig lerágják a húst , mert úgy érzik , hogy joguk van hozzá .

Túl sokáig koptatták a hatalom bársonyát a maffiát le kell fejezni , mert lassan megmondják , hogy te mit is gondolhatsz róluk és a világról !!!!
Mig ők rabolnak a gyermekeink meg éheznek , nem jó ez így , és nem keresztényi az egész , ezek már rég levágatták az előbőrüket, amolyan sunyi kazárok lettek , hogy másként fogalmazzak MOSZAD ügynökök ők DÍSZMAGYARBAN , és ők kereszténynek és nemzetinek valják magukat . Vagy csak ugatnak mint a kutyák , ha meglátják a holdat .

No akarsz e – még állmodni , és földönfutónak képzeled magadat vagy felébredvén benzines üveget ragadsz és felégeted a Nemzeti Vagyonunk elrablóinak az ingatlanjait, hogy a nép vissza szerezhesse a csorbulást szenvedett becsületét !!
Hát úgy égesd fel ezeket az elrabolt ingatlanokat , hogy a rabló is ben égjen a családjával együtt .





Nélküle is elég liberális politikus van Magyarországon


Nem jön Ferenc pápa Magyarországra. Egyesek szerint Orbán Viktor politikája miatt – mások úgy vélik, eleve nem is szerepelt a tervei közt.
Hónapokkal ezelőtt a sajtó kész tényként kezelte, hogy 2016-ban a pápa Magyarországra jön. Az állítólagos látogatás időpontja 2015 végéig lett volna leegyeztetve, ám ez máig nem történt meg. A Népszabadság most egyházi forrásokra hivatkozva arról számol be, hogy a pápa várhatóan nem jön Magyarországra, mert továbbra sem ad egyértelmű állásfoglalást a meghívás elfogadására vagy elutasítására vonatkozóan. A lap azt írja, hogy a látogatás valószínűleg nem is szerepelt a pápa terve közt.
Áder János köztársasági elnök 2013-ban, vatikáni látogatása alkalmából hívta meg Ferenc pápát Magyarországra. Az MTI akkor kész tényként közölte, hogy 2016-ban a pápa Budapestre érkezik, később azonban egyértelművé vált, hogy a liberális sajtó Ferenc pápa személyét a kormány intézkedéseinek kritizálására akarja felhasználni. Október 2-án az Index arról számolt be, hogy a pápa vélhetően amiatt nem jön Magyarországra, mert ellenzi a kormány politikáját – különösen a déli határzár megépítését.
Ferenc pápa azt megelőzően így nyilatkozott a migrációs válságra adott európai válaszok kapcsán: “minden fal leomlik: ma, holnap vagy száz év után. Az akadályok emelése több vagy kevesebb ideig működik, de nem jelent megoldást.”A “szentatya” azonban nem csak a határzárakat ítéli el, de összességében gyakran tesz olyan kijelentéseket, amely kiváló hivatkozási alapot szolgáltat arra, hogy a liberális sajtó megpróbálja elfojtani a kereszténység megújulását. Ferenc pápa szeptember elsején utalásokat tett arra, hogy szerinte elfogadható a abortusz. Alig egy héttel később közölte, hogy a katolikusok számára megkönnyítené a válást, és lehetővé tenné az egyház keretein belül történő újraházasodást.
Az ehhez hasonló kijelentések arról árulkodnak, hogy Ferenc pápa nem csak a kereszténység végletekig történő liberalizálása irányába elkötelezett, de egyenesen hozzáigazítaná azt a konzumizmus létszemléletéhez. A liberális sajtó számos alkalommal használta fel Ferenc pápa nyilatkozatait arra, hogy a magyarországi keresztény egyházak liberalizmussal szembeni ellenállását letörje, és a közvélemény erejével hallgatásra kényszerítsen olyan egyházi személyeket, akik nyíltan ellenzik a hazánkra erőltetett neoliberális doktrínát.
November elején Ferenc pápa a korrupció ellen is a korábbinál élesebben szólalt fel, így a hazai liberálisok okkal reménykedhettek abban, hogy amennyiben mégis Magyarországra érkezik, majd kormánykritikát fogalmaz meg. A pápa kijelentette, hogy “hívő ember nem beszélhet szegénységről, ha közben fáraóként él.” Eközben Ferenc pápa maga sem Isten kezébe helyezi saját személyi biztonságát, hanem biztosított, páncélozott luxuslimuzinnal szokott közlekedni, és az anyagi világtól reméli saját személyi védelmének garantálását.
Ferenc pápa nyilatkozatai sokak számára egyértelművé tették, hogy a pápa nem vallási vezetőként, hanem liberális politikusként funkcionál, akivel megalkuvásra lehet kényszeríteni a liberalizálással szemben máig csendes ellenállást tanúsító, alacsonyabb rangú egyházi személyeket. Ha a pápa nem jön Magyarországra, nem egy vallási vezető nem teszi tiszteletét nálunk, mindössze egy liberális politikus budapesti látogatása hiúsul meg.

Igen ez elég messze van a Koshuth térhez , nem hallani , hogy korog a gyomra a magyarnak , hisz a zsidók csak kárpótlásra utaznak , és hogy elvakítsák e rablókat , időnként kapnak egy menórát !!!

Az Antikrisztus Keletről való lesz, nem pedig Nyugatról


Drága szeretett leányom, a világ az Antikrisztus fellépésére készül. Ő már ki lett képezve számos befolyásos politikai erő által, hogy megtegye nagyszerű fellépését.
Az Antikrisztus Keletről való lesz, nem pedig Nyugatról, de szeretve, tisztelve lesz és nagyra fogják őt becsülni mindkét oldalról, és a föld minden sarkában. A következőképpen fog elkezdődni:
Az Antikrisztus, hamarosan egy háborút fog előidézni, Isten ellenségeinek segítségével, két nemzet között, melyek élén két makacs és erőteljes vezető áll. Ez a háború egyre csak fokozódni fog, és átterjed majd a többi országra is. Amikor a veszély már olyan súlyossá válik, hogy kezd kihatással lenni a legerőteljesebb nemzetekre is, akkor elkezdődnek a béketárgyalások.
Mintegy a semmiből fog a fenevad előlépni. És olyan ügyességgel fog véget vetni a háborúknak, hogy az lenyűgözi a világot. Neki egy erőteljes hangja lesz. Ő roppant intelligens lesz és egy lenyűgöző karizmatikus ember benyomását fogja kelteni. Az ő megnyerő külseje, kelleme és humorérzéke olyan lesz, mint egy erős hipnotikus mágnes. Ő vonzani fogja a közismert vezetők és a média nagy dicséretét és nagy hírnévre tesz szert. Viselkedése befolyással lesz az üzleti vezetőkre, akik úgy fognak rá tekinteni, mint a jólét megteremtésének eszközére, mivel a gazdasági élet majd fejlődni kezd.
Olyan különleges lesz az Antikrisztus megjelenése, hogy a nemzetek túl fogják harsogni egymást, arra bátorítván őt, hogy látogassa meg országukat. Szeretni fogják őt, aki Küldetésem – amikor a Földön jártam legapróbb részleteit, minden pillanatát le fogja utánozni. A szeretet, a béke és a nemzetek közötti egységről prédikálván, látni lehet majd, hogy – bármerre is jár – nagy csodákat fog tenni. Ez nem egy olyan ember, mint bárki más. Ez nem egy olyan ember, mint bármely más karizmatikus vezető. Az ő csillaga ragyogni és csillogni fog, mint senki másé őt megelőzően. Őrá úgy fognak tekinteni, mint az emberbaráti egy-világvallás névleges vezetőjére. Ennek az utálatnak az úgynevezett sikere neki lesz tulajdonítható. Mindenki a lába elé fog hullani. Arcának képmása mindenhol megtalálható lesz. Őt együtt lehet majd látni sok más vallási felekezet vezetővel. Hamarosan azt fogják mondani, hogy az emberek spontán módon meggyógyulnak a jelenlétében. A Sátán hatalmának köszönhetően, ő olyan cselekedetek véghezvitelére lesz képes, melyek sokakat sokkolni fog és ezeket csodáknak fogják minősíteni.
Addigra a tudatlanok, mint Messiásra fognak föltekinteni. Aztán arra fog célzásokat tenni, hogy őt Isten küldte a világ megmentésére. Sokan, beleértve azokat is a világban, akik nem fogadják el Jelenlétemet, meg lesznek győződve arról, hogy ez az ember nem más, mint az Emberfia, maga Jézus Krisztus. Azok, akik tisztelik őt, engedelmesen eleget tesznek kérésének, és akik imádják őt, olyan gonosz módon fognak megfertőződni, hogy a lelkük egy vákuumba lesz beszippantva, és lehetetlennek fog tűnni számukra az abból való szabadulás.
Azok, akik Tanításaim Igazságait ismerik, fel fogják ismerni a csalást, amelyet az emberi nem elé helyeznek, és ők ellen fognak állni ennek az utálatnak. Azok, akik azt mondják, hogy ismerik Istent és gyakorló Keresztények, nem lesznek képesek megérteni a visszatérésemre tett Ígéretemet. Amikor Én újból visszatérek, azért jövök, hogy ítéljek. Sohasem fogok másodszor a Földön járni. Mert tanításaim teljes ismerete ellenére sem fogják megérteni, amit mondtam. Most emlékeztetem őket: Én nem fogok testben járni. Bárki, aki azt mondja önmagáról, hogy ő Én vagyok, az egy hazug.
Jézusotok
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése