2019. január 9., szerda

Michael Jackson lánya is az Illuminatira figyelmeztetett öngyilkossági kísérlete előtt








Michael Jackson lánya is az Illuminatira figyelmeztetett öngyilkossági kísérlete előtt




Amiről most írni fogok, az a VilagHelyzete olvasók számára érthető lesz, de néha beleképzelem magam egy átlagos információkkal rendelkező ember helyébe, aki talán most kezd "ébredezni" és még először találkozik ezekkel a kifejezésekkel, gondolhatja magában: "- Miket hadoválnak ezek össze ? Meg miféle összeesküvésekről hablatyolnak ? Milyen Illuminati ? az csak egy kitaláció.... és benne volt igen...az Angyalok és Démonok c. filmben és a Da Vinci Kódban talán...Jaaaaa ?!, az csak mese...."

Ők biztos nehezen dolgozzák fel azokat a 
híreket, amik már kőkeményen a Matrix-on kívülről érkeznek, onnan, ami a valósággal, a valódi történésekkel kapcsolatban van. Ezért kell kiszakadni abból a dobozból és a lényeg, hogy nem egy másik, nagyobb dobozba átülve gondolkodni, hanem teljesen a dobozon kívül ! De erről már annyit beszéltem, hogy nektek a könyökötökön jön ki, tudom...
Paris Jackson, a legenda lányára talán utoljára úgy igazából a Michael Jackson tiszteletére rendezett búcsúszertartásról emlékezhetünk. Aranyos kislányként sírva búcsúztatta apukáját...Azóta sok minden kiderült a pop királyának meggyilkolásáról, de még több, ami nem.... Sőt az orvosról is, aki túladagolta az állítólagos gyógyszert....
Brother and sister: Paris, pictured here with Prince at their father's memorial service was only 11-years-old when Michael died

Nála és családjánál jobban senki nem értheti, mit jelent az, hogy Illuminati uralta zeneipar.

Igen, ők azok, 
akik a sikerért cserébe eladják a lelküket. Tudjuk kiknek, hiszen a sztárok saját szavaikkal is elmondják ugyanezt ("we are selling our soul to the devil", vagy kézjeleikkel jelzik, hová tartoznak és kiket kell szolgálniuk. (A legismertebbek Lady Gaga, Rihanna, Jay-Z, Beyoncé, Kanye West, Keisha, Niki Minaj...stb sorolhatnám  napestig... Ti tudjátok úgyis..... A facebook-on lévő albumunk is önmagáért beszél.
Igen ők ott vannak mindenhol és mindent uralnak, tudjuk. De más erről írni, mint napi szinten benne élni - gondolom...  Mind ugyanazt a hatalmat szolgálják, amiről mi nagyon keveset tudunk. Pedig tudtunkon kívül minket is arra használnak...de ez egy másik cikk témája már....
                       
Szórakoztatóipar:                                      Politika ... Vallás ....

Michael Jackson "kislánya" egy hónappal ezelőtt ezt írta ki az üzenőfalára, majd öngyilkosságot próbált elkövetni, de életben maradt.
Paris Jackson: - 2013.Június 13.
"Egy titkos társaság, mely nem is annyira titkos, ha tudod, hol kell keresni az infót. 

Ne várj arra, hogy ez a tudás eljusson hozzád, mert magadnak kell megkeresned !"


Korábban már októberben is írogatott ki dolgokat (ahogy szépen ő is ráébredt sokakkal egyetemben): 
"Beletartott egy  kis időbe, míg rájöttem, kik azok az "ŐK", az "Őket nem érdekli a mi sorsunk" című számban (They don't care about us). De én is olyan 3 évvel ezelőtt találtam meg a választ...... Ha tudjátok ez mit jelent......" 


Nincs aki ne ismerné a zeneszámot és klipet 1996-ból. Akkoriban természetesen úgy értettük, illetve azt hittük, hogy az Elit-nek címezte a dalt.... Ma már tudjuk, hogy itt sokkal többről van szó.....

 "Mondd mi lett a jogaimmal !/ Láthatatlan vagyok csak azért, mert nem vesztek tudomást rólam ? / A propagandátok szabadságot ígért, most meg belefáradok, hogy a szégyen áldozata legyek / Beledobnak egy társadalmi osztályba egy hamis névvel / Nem tudom elhinni, hogy ez az föld, ahonnan származom / A kormány nem akarja látni".... stb...

A videó, melyben Michael Jackson egy hatalmas mindent látó szem-szimbóluma mellett énekel megadja a kontextust, amiről szó van.
Akkor még mi sem értettük, mert nem voltunk a tudás birtokában, viszont már volt nekünk 
2 Pac Shakur, Bob Marley és Michael Jackson, aki ki merte mondani, hogy hatalmas összeesküvés áll a háttérben, mely mindent irányít. (2 PAC és az összefüggések ebben a videóban)
Miután kimondták, azóta tudjuk hol végezték mindannyian. Pont ott, ahol John Fitzgerald Kennedy.

Talán Paris Jackson is próbálta növelni a tudatosságunkat és hogy ébredjenek rá minél többen az igazságra ? Talán.....

"Bárcsak tudnátok az igazat !" - írta 

 Michael Jackson - They Don’t Care About Us (Brazil Version) (Official Video)

Az orvos, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel megvádoltak, Conrad Murray (egyáltalán nem meglepetés persze, de) egy szabadkőműves páholy tagja volt /“United Most Worshipful Scottish Grand Lodge of Texas”/ (kikerestem az oldalukat is, itt megnézheti, akit érdekel). Miután a 4 éves börtönbüntetését töltő orvos értesült Paris öngyilkossági kísérletéről, a következő furcsa üzenetet küldte neki:"Szeretlek, mint drága apa szereti a saját gyermekét és mindig is foglak".  És ez attól a férfitől származik, aki az apja megöléséért ül !!! Tehát vannak itt még sötét foltok rendesen....

Az egész annak fényében is érdekes, hogy Paris Jackson apróbb kis rajzok formájában is üzent, amikben szimbólumok formájában is megjelennek utalások. Tehát Ő is ugyanazt a megoldást alkalmazza: hogy akinek "füle van a hallásra", az megérthesse. 



 
 

1., Hexagram mindent látó szemmel és egy véres tőrrel, a vértócsába pedig beleírva, hogy 666.
2., A "keleti csillag rendjének" szimbóluma (Order of the Eastern Star). A szabadkőművesség női megfelelője. Érdemes megnézni hozzá a Pentagon mai felépítését....
3., Betört koponya, mely a titoktartásra és a hallgatásra figyelmeztet....
4., Ez pedig mindenki által ismert : a szabadkőművesség nagy szimbóluma. (körző és vonalzó közepében a nagy "G"-betűvel utal az isteni küldetésre, amit maguknak tartanak fent...) 

Egy biztos: a pop-legenda lánya láthatóan tudatában van a szórakoztatóipar sötét oldalának és megpróbált követőinek egy kis képzést adni erről. De az élete az elmúlt hónapban rossz fordulatot vett, amikor június 5-én, 15 évesen az UCLA orvosi központba szállították (ugyanaz a kórház, ahol apja is meghalt), miután öngyilkossági kísérletet követett el. Konyhakéssel felvágta az ereit és 20 ibuprofen tablettát vett be. 

Most szombaton, 13-án kiengedték a kórházból, és egy nem tisztázott kezelési központba szállították - amit orvosai tanácsoltak neki. A People magazin szerint azért, mert még mindig "veszélyes magára nézve".... Vagy ki tudja.... Ha rosszindulatú lennék, azt mondanám, kap egy kis MK ULTRA programozást és "helyre rakják".... mit szabad és mit nem szabad mondani..




.Michael Jackson Interview - illuminati Conspiracy -




"Belefáradtam, teljesen belefáradtam a manipulációba, ahogyan a sajtó manipulál mindent, ami történik egy bizonyos szituációban. Ők nem mondják el nektek az igazságot, hazudnak nektek! 
Akik manipulálják a médiát, azok manipulálják a történelem könyveket is. 
Azt hisszük igazak, de a történelem könyvek hazugságok. Ezt tudnotok kell !

Mindent megtettek, hogy a közönséget ellenem fordítsák...
Tudnotok kell, hogy itt egy hatalmas összeesküvés van. 

Itt az ideje a változásnak! Halljátok meg, amit mondok: Tegyétek bele a szívetekbe, a tudatos elmétekbe, és csináljunk végre vele valamit! Meg kell tenni! Szeretlek Benneteket! 

Michael Jacksons warning people to wake up illuminati NWO



Testvére LaToya nagyon egyértelműen és tisztán összeesküvésről beszél, emberek egy csoportjáról, akik az egész médiát irányítják és mindent birtokolnak. És arról is, hogy tű nyoma volt Michael nyakán és valószínűleg nem Ő injekciózta be magát, ahogy később mondták... "Michael többször is mondta nekem, ha valami történne velem, akkor megöltek, mert ezek meg akarnak ölni..."

Ahonnan a híreket fordítottam: Vigilant Citizen / DailyMail
(SBG Buddha - 
◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►

Kapcsolódó bejegyzések:
Bejegyezte: SBG Buddha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése