2019. január 20., vasárnap

Hillary és a pedofil hálózat






Hillary és a pedofil hálózat



Pizzagate! Hillary Clinton kampányfőnöke pedofil hálózatot működtetett egy "gyerekbarát" washingtoni pizzériában!


Szia, John!
Az ingatlanügynök talált egy zsebkendőt (úgy tudom, hogy egy pizzával kapcsolatosnak tűnő térkép van rajta. A tiéd? El tudják küldeni, ha akarod. Tudom, hogy elfoglalt vagy, szóval ha nem a tiéd, vagy nem kell, nem kell válaszolnod.
Susaner”
Ugye, milyen zavarbaejtő ez a levél? Ki írogat bárkinek egy elhagyott zsebkendő (zsebkendő!!!) miatt? Ki hord magánál egyáltalán szövet zsebkendőt? Pláne olyat, amire térkép van nyomtatva? Miért rajzol egyáltalán bárki "pizzával kapcsolatos" térképet? És miért ír valaki levelet, ha annyira nem fontos az egész, hogy nem is vár rá választ?



És ha még azt is elárulom, hogy "John" valójában a Clinton-univerzum egyik állócsillaga, az amerikai politika egyik legmeghatározóbb háttérembere, John Podesta? Az a John Podesta, aki egykor Bill Clinton kabinetfőnöke, legutóbb pedig Hillary Clinton kampányfőnöke volt? És ha tudná, hogy "Susaner" valójában Susan Sandler, a multimilliárdos Herbert Sandler és Marion Sandler oktatásügy iránt különösen érdeklődő gyermeke? Azé a Sandler-házaspáré, akik, nincs jobb szó erre, filantrópok? Tudja, ki filantróp még?
Soros György!
Ha még mindig nem gyanakodna eléggé, mit szól ahhoz, hogy a "pizza", mint az köztudott, a pedofilok kódolt nyelvén "lányt" jelent? Márpedig így van, mert ezt írta a 4chanen egy Névtelen fórumozó egy azóta sajnos törölt posztjában.
És most ne jöjjön azzal, hogy csak egy névtelen forrás állítja ezt. Ez, ha lehet, csak hitelesebbé teszi a közlést. Milyen őrült szállna szembe nevét, címét, arcát felvállalva a politikai-gazdasági elit két ilyen nagyhatalmú tagjával?
Sandler tehát arra figyelmezteti levelében Podestát, hogy elhagyta szupertitkos kislánytérképét.
A levél további része nehezebben dekódolható. Lehet, hogy szimpla figyelemelterelés, a gyanakvás elaltatását szolgálja. Vagy, ahogy az az ilyen bűnözői körökben szokás, valójában tartalmával ellentétes értelmű. Sandler valójában ezt üzeni:
Dobj félre mindent, mert ennél most semmi sem fontosabb. Határozott utasítást várok!
Ezt az olvasatot erősíti "John" válasza:
Az enyém, de nem kell aggódni miatta.”
Ha ennyire nem fontos, akkor miért válaszolt? Pláne, hogy "Susaner" direkt felajánlotta, hogy ne válaszoljon, ha nem fontos. "John" levele nyilván azt jelenti, hogy azonnal semmisítsétek meg ezt a terhelő bizonyítékot.

Csak erős idegzetűeknek!

Ha valamiért úgy érezné, hogy ez légből kapott, vagy túlzó feltételezés, akkor olvassa el ezt a levelezést Podesta és Jim Steyer polgárjogi ügyvéd és
között.
Hahó, John!
Tudjuk, hogy a konyhaművészet mestere [kiemelés tőlem] vagy, ezzel már hosszú évek óta tisztában vagyunk...
de mégis, diószósz tésztára? Mary, könyörgök, légy őszinte, valóban ízletes volt az a szósz?”
Perverz állatok! Komolyan mondom, szó szerint öklendezek. Névtelentől pontosan tudjuk, hogy a "dió" valójában színesbőrű személyt, a "tészta" pedig fiút jelent. A szószt talán nem kell megmagyaráznom. Mint látják, ez a gusztustalanság még egy "gyerekjogi aktivistát" is zavarba ejtett, még ha aztán azt is írta, hogy egy bizonyos Tommal kipróbálnák.
Podesta álságos védekezése, hogy ez egy "csodálatos ligúr étel", legfeljebb azoknak a gyanakvását altathatja el, akik bedőltek a Podesta-testvérek évtizedes álcájának. Vagyis annak, hogy az egyébként olasz származású testvérpár rendszeresen családi receptek alapján, saját maguk készítette ételekkel eteti vendégeit.
És ez még csak a jéghegy csúcsa. A Sandler levelében emlegetett térképből már sejthető, hogy egy szervezett bűnbandával állunk szemben, akik gondosan eltervezik - térkép! - gyalázatos bűncselekményeiket. Podesta a Wikileaksen kiszivárogtatott levelezésének mélyére ásva rábukkanhat egy 2008-as, a már idézett levelek előtt hat évvel küldött emailre:
Heló! Néhány fiatal ügyvédhaverom adománygyűjtést rendez Obamának és megnézi a vitát a Comet Ping Pongban csütörtök este. Kábé 150-en lesznek, fejenként 25-35 ezer dollárt gyűjtöttek. Beugranál nyolc fele egy rövid beszédre? Ők (és én is) boldogok lennénk.”
A levelet James Alefantis, a Comet Ping Pong pizzéria tulajdonosa írta. Ez egy "gyerekbarát" pizzéria, ahova pingpong-asztalokkal próbálják becsalogatni a mit sem sejtő áldozatokat.
Most őszintén, ismernek bárkit, aki hajlandó lenne 25 ezer dollárt adni egy pizzáért? Na, és azért, hogy megerőszakolhasson egy kislányt?

Sátánista, iszlamista, terrorista!

A befizetett pénzösszeg és a résztvevők nagy száma alapján egyértelmű, hogy a Comet Ping Pong törzshelye lehet hálózatnak. Az étterem ezt nem is igyekszik leplezni. Mi másért választották volna cégérüknek ezt, ami, mint látható, egyes olvasatok szerint egyértelműen sátánista üzenet - márpedig Podestáról az már korábban kitudódott, hogy sátánista szertartások keretében emberi testnedveket is fogyaszt.
A figyelmesebb szemlélő emellett még a radikális iszlám terrorizmussal is kapcsolatot fedezhet fel, hiszen a kép bal sarkától indulva az óramutató járásával egyezően a pakisztáni,
a fordított török,
a fordított azerbajdzsáni
és az algériai zászlóra,
vagyis muzulmán államok zászlóira találhat utalást.
Az összeesküvés a legfelső körökig is elér. Egy fényképes dokumentum bizonyítja, hogy maga Barack Obama is "pingpongozott" a Comet Ping Pongban.
Fotó: Larry Hodges / Table Tennis Coaching
Persze vannak, akik szerint a kép a Fehér Házban készült, de ugyan ki tenne ki a saját étterme falára egy képet, amin az Egyesült Államok elnöke pingpongozik, ha az valójában nem az éttermében készült?
Ez a pingpongos vonal elsőre furának, ide nem illőnek tűnhet. Ez akár a figyelemelterelés része is lehetne, de valójában ez is egyértelműen pedofil utalás. A Comet Ping Pong étlapjának tetején ez az ábra látható:
Mire emlékeztet a két, egymásra rakott pingpongütő?
Pillangó. Fotó: Keith Ewing / Flickr CC BY-NC 2.0
Ha csak egy kicsit is jártas a pedofil kódrendszerben, és ki ne volna az, már tudja, hogy a pillangó a pedofilok szimbóluma. És ne jöjjön azzal, hogy a pillangót más cégek is használják, például az MSN. Miért, mit gondol, a pedofilok sosem csetelnek?

Miért? Ugyan, miért???

Józanon gondolkodó embernek aligha kellhet ennél több bizonyíték. De tudom, hogy vannak még köztünk olyanok, akik az őszinte beszéd helyett az ún. mainstream sajtónak hisznek. Hozzájuk szólok most. Hahó! Hát nem gyanús, hogy olyan, szent tehénként tisztelt lapok, mint a New York Times és a Washington Post már november 21-én, illetve 24-én mindenféle bizonyíték nélkül hamisnak nyilvánították a híreket? Hetekkel azelőtt, hogy az egyáltalán eljuthatott volna
a megválasztott elnök hírszerzőből lett nemzetbiztonsági főtanácsadójának fiához, Michael Flynn Jr-hoz?
Komolyan azt hiszik, hogy a New York Times előbb tud meg valamit egy hírszerző múltú nemzetbiztonsági főtanácsadó fiánál?
Ugyan miért fontos ennek a két lapnak, amik hónapokon át próbálták elhitetni az amerikai választókkal, hogy Trumpnak semmi esélye nincs a győzelemre, egy jelentéktelen washingtoni pizzéria tulajdonosának hogyléte?
És miért próbálják azóta is több cikkben "cáfolni" a bizonyítékokat, állítván, hogy a Comet Ping Pongnak még csak pincéje sincs? Hát akkor ez mi?
Mi másért posztolna a Comet Ping Pong tulajdonosa fotót egy ilyen "hűtőkamráról"? És miért kéne elhinnünk egy "riporternek", hogy az étteremnek nincs is pincéje?
Hol van a fotó arról a nem létező pincéről? Hol?
És miért próbálják ugyanezek a lapok most azt elhitetni, hogy Podesta levelezését orosz hackerek törték fel és szivárogtatták ki a Wikileaksnek? Tudják, mire hivatkoznak forrásként ezek a hitelességükre annyira kényes lapok? "Névtelen kormányzati forrásokra"! Ugyan miért kéne névtelenségbe burkolóznia azoknak, akik mögött a teljes kormány ott áll? Mi félnivalójuk van?

Köszönjük!

Sok mindenért hálát adhatunk Donald Trumpot hatalomba segítő, kicsi, de annál aktívabb internetes közösségnek. Személy szerint én kifejezetten hálás vagyok, hogy végre felszabadították a világot a tények rabságából, a valóság fojtogató igájából. Hogy végre mindenki
valóban szabadon,
és, ami tán még ennél is fontosabb, politikai korrektségtől mentesen alakíthassa nézeteit az őt körülvevő világról. De hogy még attól is megmentettek minket, hogy az Egyesült Államokban
sátánista pedofilok
vegyék át a hatalmat, azért már nem is tudom szavakba önteni a hálámat.


Íme néhány vezetői állás, amit a parlamentből kikopott fideszesek kaptak


Az Átlátszó összeszedett néhány példát arra, hogyan tudnak boldogulni olyan fideszes politikusok, akik legutóbb nem lettek parlament képviselők. Jellemzően állami cégek igazgatótanácsi és felügyelő bizottsági tagsága, és az ezzel járó juttatás ilyenkor a megoldás.
Hidvéghi Balázs 2010-14-es ciklusban volt parlamenti képviselő, most a párt kommunikációs igazgatója, ám emellett igazgatósági tag a Nemzeti Útdíjfizetési Zrt-nél (havi 400 ezerért) és felügyelőbizottsági tag az MMBF Földgáztároló Zrt-nél (havi 200 ezerért).
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen történtekről a Fidesz központi hivatalában 2017. március 15-én.Fotó: Kallos Bea/MTI/MTVA
Galambos Dénes egykori fideszes is kiesett 2018-ban a parlamentből, viszont az MVM és a Paksi Atomerőmű igazgatósági tagja lett, bár utóbbiért nem veszi fel a tiszteletdíját.
Répássy Róbert sem képviselő már, de az egykori fideszes politikus kapott ig-tagságot a Szerencsjáték Zrt-nél (170 ezer ft/hó) és fb-tagságot a MÁV-nál (210 ezer Ft/hó). (Átlátszó)






























Saját lánya is szörnyetegnek tartja R. Kellyt, de eddig simán megúszta minden rettenetes ügyét





Huszonöt éve gyanítható, hogy valami nagyon nincs rendben R. Kellyvel. Szinte a szemünk láttára csinálja, eddig mégsem sikerült fülöncsípni soha. 
  • 2008-ban bíróság elé kellett állnia gyermekpornográfia vádjával, az évekig tartó tárgyalássorozat végén azonban szabadon távozhatott. 
  • Egy újságíró két évtizede van a nyomában, számos cikket írt arról, hogy szexszektát tart fenn, tinédzser lányokat hálóz be.
  • Nem kizárt, hogy egy új dokumentumfilm-sorozat fordulatot hoz az ügyben, és  komoly vizsgálat indult az r&b-sztár ellen.

Túlélni R. Kellyt

- A tinédzser lányokat szereti?
- Amikor azt mondja, tinédzser, hány éves lányokról beszélünk?”


Január elején három egymást követő estén adta a Primetime az R. Kelly áldozatairól szóló hatrészes dokumentumsorozatot. A megszólaló nők vallomásai megrázók, a film hatása pedig máris érezhető:  a hatóságok nyomozni kezdtek, az ügyészség pedig arra kéri az énekes eddig hallgató áldozatait, jelentkezzenek, és mondják el saját történetüket. Az a gyanú, hogy R. Kelly veszélyes szexuális ragadozó, sőt talán pedofil is, már évtizedek óta lebeg az énekes körül. Cikkek, vádak, bírósági eljárások – eddig mindent sikerült megúsznia.
A mostani sorozatban nemcsak azok a nők szólalnak meg, akiket életük valamelyik pontján kihasznált, hanem az énekes egykori kollégái, hozzá valamikor nagyon közel álló barátok és a saját testvérei is. A Surviving R. Kelly című alkotást a Timeline decemberben akarta elsőként csak egy szűk közönségnek levetíteni, de mielőtt egyáltalán elkezdődhetett volna, ki kellett üríteni a termet, mert valaki névtelenül betelefonált a rendőrségre, és azzal fenyegetőzött, lövöldözés lesz a moziban. A vetítés elmaradt, R. Kelly exfelesége, Andrea Lee pedig mosolyogva csak annyit mondott, örül neki, ebből látszik, hogy a volt férje fél, és van is mitől. Az énekes már a sorozat készítése idején megtett mindent, hogy az ne készülhessen el, illetve hogy soha ne kerüljön a nézők szeme elé. Fenyegetőzött, azt ígérte, mindenkit beperel; semmilyen sajtómegkeresésre nem válaszolt, és csak ügyvédjén keresztül üzengetett.


Surviving R. Kelly: Bonus - R. Kelly, If You're Watching | Lifetime





A dokuszériában összeáll minden, ami eddig különböző időpontokban, különböző emberektől elhangzott Kellyről. 
A Surviving R. Kellyben nagyon messziről indítanak, egészen a gyerekkorától. Kellyt és testvéreit anyjuk egyedül nevelte Chicago nem túl fényes részén. Önéletrajzi könyvében arról ír, egyik női rokona 8 éves korától szexuálisan zaklatta. Ezt az egyik testvére is megerősítette, azt mondta, azért biztos benne, hogy a történet igaz, mert ez a vérrokon őt is molesztálta. Az iskolában sem volt könnyű az élete, az olvasással és a számokkal is gondjai voltak, emiatt sokat csúfolták. Valószínűleg többféle tanulási nehézséggel küzdött, arra, hogy olvasni most is alig tud, több forrás utalt. Második felesége, Andrea Lee a filmben említette, őt kérte meg, hogy tanítsa meg olvasni, közvetlen kollégái pedig arról meséltek, nagyon komoly stresszet okozott neki, hogy egy díjátadón nem tudta elolvasni a kivetített szöveget. 

Predátor születik

Az élete akkor vett új fordulatot, amikor felfigyelt rá az iskola énektanára. Ő meglátta benne a ragyogó tehetséget, így az élete egyik pillanatról a másikra megváltozott: hirtelen érte is rajongani lehetett valamiért. Az iskolát hamar ott is hagyta, hogy csak a zenei karrierjére koncentráljon, és viszonylag gyorsan sikeres is lett, nemcsak énekesként, de dalszerzőként is. És ahogy lépdelt felfelé a ranglétrán, úgy lett egyre ijesztőbb a viselkedése.
Kelly gimnáziumi zenetanára, akire második anyjaként tekint, elég nyugtalanító dolgokat mesélt a kis zenész ébredő szexualitásáról. Lena McLin szerint volt valami nagyon agresszív abban, ahogy a lányokhoz közeledett. Ezt megerősítik a sorozatban is, melyből kiderül, Kelly azután is nagyon sokat lógott egykori gimnáziuma környékén, hogy otthagyta a sulit, és az ahhoz közel eső McDonald'snál, ahol a tinédzserek rendszerint összegyűltek. Kimondottan a nagyon fiatal, afroamerikai lányokra utazott. Mikki Kendall író, aki sokat járt a gyorsétterembe, úgy emlékszik, Kelly mindig egyedül érkezett, és 14 év körüli lányokat próbált felszedni. Persze most mindenki mondhatja, hogy nahát, hogyhogy senkinek nem tűnt fel? Azt mondja, mindenkinek feltűnt, csak éppen senkit nem érdekelt, mert „csak fekete lányok voltak”. 
Egykori kollégái arról meséltek, a stúdió mindig tele volt nagyon fiatal lányokkal, akiket saját vonzerejével és annak ígéretével gyűjtött maga köré, hogy segít nekik zenei karrierjükben. Volt, aki arról beszélt, bárhová ment a stúdióban, a kisebb szobákban egyre csak gyereklányokra bukkant, akik Kelly minden csettintésére ugrottak. A Surviving R. Kellyben megszólal egykori háttértáncosa, Jovante Cunningham, akit 1991-ben, 14 éves korában mutattak be a férfinak. Ő szemtanúja is volt annak, hogy Kelly mindenki szeme láttára egy lánnyal szexelt a stúdióban. Hozzátette, az ott lézengő lányok többsége kiskorú volt. Cunningham nagyon jóban volt Kelly volt feleségével, Aaliyah-val is, így a kapcsolatukról is sokat tud.
A megismerkedésük idején 12 éves lányt saját nagybátyja, Kelly menedzsere mutatta be az akkor 25 éves Kellynek. Amikor Aaliyah 15 éves lett, összeházasodtak, ehhez meghamisították a lány születési idejét is. Amikor kapcsolatukról a lány szülei értesültek, azonnal szétválasztották őket, és soha többé nem léptek kapcsolatba egymással. A házasságot nem sokkal később érvénytelenítették, Aaliyah azt is szerette volna elérni, hogy az egész ügynek ne is maradjon hivatalos nyoma. Az viszont igaz, hogy ő volt az egyetlen lány, akinek nemcsak ígérte, hogy a sikerhez vezető számokat ír neki, hanem valóban meg is tette. Ami elég hátborzongató, hogy Aaliyah első albuma az Age Ain't Nothing But A Number (A kor csak egy szám) címmel jött ki. A sztori másik oldalát már soha nem fogjuk megismerni, Aaliyah 2001-ben, 22 éves korában meghalt repülőgép-szerencsétlenségben.


Aaliyah - Age Ain't Nothing But A Number (Official Video)





Apuci és a babái

Kelly körül az elmúlt két évben alakult ki a legnagyobb botrány, miután két lány szülei nyilvánosan vádolták meg azzal, hogy gyerekeiket gyakorlatilag fogságban tartja, és agymosással vette át személyiségük felett az irányítást. Az énekes szerintük összesen hat nőt tart szexrabszolgaként atlantai és chicagói házaiban. Az egyik áldozat édesapja, Angelo Clary azt állítja, Kelly fogva tartja lányát, Azrielt, és a hatóságok csak azért nem lépnek, mert a gyerek fekete. Az esetről Jim DeRogatis írt a Buzzfeed Newson 2017-ben. Ő az az újságíró, aki 2002-ben, még a Chicago Sun-Times szerzőjeként először írt R. Kelly sötét ügyeiről.
Azriel Claryt saját szülei mutatták be Kellynek, abban bízva, hogy a zenész segít fellendíteni lányuk karrierét. Bár hallottak pletykákat Kelly ügyeiről, nagy rajongói voltak, és biztosak voltak benne, hogy a vádak nem lehetnek igazak. Az akkor 17 éves lánynak Kelly megadta a telefonszámát, és kérte, hívja majd föl. Azriel szülei leszögezték, hogy csak az ő jelenlétükben találkozhat a zenésszel, de mint később kiderült, a lány kijátszotta őket, és nem sokkal később, még 2017-ben be is költözött Kellyhez. A sajtóhoz kétségbeesésükben fordultak, miután hónapokig nem tudtak beszélni sem a gyerekükkel. Azt mondták, amikor utoljára találkoztak, ijesztő volt a változás, lányuk agymosottnak tűnt. „Úgy nézett ki, mint akit fogva tartanak. Amikor megláttam, csak ölelgetni tudtam. De ő egyre csak azt ismételte, hogy minden rendben van, és szerelmes Kellybe, aki az egyetlen ember, aki törődik vele. Nem tudom, mit tegyek. Remélem, ha visszakapom őt, sikerül terápiára vinnem, és valahogy visszaprogramozzák. De a legjobb az lenne, ha az egész meg sem történt volna” – mondta Azriel anyja, Alice. 
Jelenleg úgy tudni, összesen hat lány él Kelly atlantai és chicagói házaiban, amelyek úgy vannak kialakítva, mintha hotelek lennének. A lányoknak külön szobáik vannak, és mindannyiuk dolga, hogy Kelly kedvét keressék. A szabályok szigorúak: nem tarthatnak maguknál saját mobiltelefont, bármit tesznek, engedélyt kell kérniük rá Kellytől, aki elvárja, hogy Apucinak szólítsák, ő pedig a babáinak hívja őket. Ha szerinte valami rosszat tesznek, megbünteti őket. A házat csak engedéllyel hagyhatják el, családjukkal, barátaikkal nem tarthatnak kapcsolatot. 

Totális kontroll, felmentés

Fontos szerepe van a sztoriban Andrea Leenek, Kelly másik exfeleségének, akivel három közös gyerekük is született. „Az elején szép volt az egész” – mesélte Lee, aki 19 éves korában találkozott Kellyvel. 1996-ban a férfi megkérte a kezét, de az esküvőt egyedül szervezte meg, meglepetésnek szánta. Lee csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy aznap házasodnak össze. Azt, hogy Kelly mindent kontrollálni akart, Lee is megerősíti. A nő néhány dolgoról képtelen volt beszélni, mert „annyira sötét dolgok”. Ő is arról beszélt, a férfi sokszor bezárta, teljesen átvette az ellenőrzést az élete fölött, és lassan, szisztematikusan tette tönkre az önbecsülését. Ez szintén visszatérő elem: Kelly elkezdi kritizálni a nőit, becsmérli a külsejüket, az eszüket, végül teljesen aláássa az önbizalmukat, és az irányítása alá vonja őket. Lee arról is beszélt, saját, közös otthonukban csak úgy léphetett be egy helyiségbe, ahol férje éppen tartózkodott, ha kopogott előtte.
Január 9-én tüntettek R. Kelly háza előtt, azt követelték, sehol se játsszák a zenész dalait.Fotó: SCOTT OLSON/AFP
Lisa Van Allennek, a sorozat egyik legfontosabb szereplőjének komoly szerepe van abban, hogy R. Kelly ügyei először nyilvánosságot kaptak. 17 éves volt, amikor megismerkedett a férfival, rövid idő múlva hozzá is költözött. Kelly nagyon gyorsan átvette az irányítást, megtiltotta a lánynak, hogy bárkivel szóba álljon az engedélye nélkül, és azt követelte






mindig hívja Apucinak. Egyszer azt kérte tőle, szexeljenek hármasban, azt mondta, a másik lány egy 16 éves barátnője lesz. Van Allen belement, de azt nem tudta, hogy Kelly az egészet fel is veszi. Az eset többször megismétlődött, Van Allen csak később tudta meg, hogy a harmadik valójában csak 14 éves volt. Amikor rájött, hogy ezekről a férfi felvételeket készített, ellopott egy kazettát, és eljuttatta a Chicago Sun-Times riporteréhez, Jim DeRogatishoz. A lap 2000-ben hozta le az első sztorit Kellyről, amelyben felfedték, hogy a sztár rengeteg tinédzserrel állapodott meg peren kívül, a legfiatalabb 15 éves volt. 2002. június 5-én végül 21 pontban emeltek vádat Kelly ellen, ezek mindegyike azon a felvételen alapult, melyet a Chicago Sun-Times adott át a rendőrségnek. A felvétel valódiságát az FBI is ellenőrizte. Nem sokkal később 12 újabb vádpontot hoztak fel ellene, mert a letartóztatása során olyan képeket találtak a számítógépén, amelyek felvetették a gyermekpornográfia gyanúját. A tárgyalássorozat egészen 2008-ig húzódott, és a tanúvallomások ellenére – a tanúk között volt a hármasszexben részt vevő Van Allen is – Kellyt felmentették. 

Szétválasztani a művész személyét és az alkotásait

A dokusorozat megjelenése után Lady Gaga azonnal nagyon határozottan próbált elhatárolódni Kellytől, akivel korábban közös dalt készített. Az Apple Music bele is állt, azóta nem streamelik duettjüket. Őt követte a Phoenix, és Jay-Z is próbál úgy tenni, mintha nem a legsúlyosabb vádak közepette állt volna össze Kellyvel jó sok pénz reményében. A kérdés persze most is adott: ha egy szörnyeteg alkotott remekműveket, azokat is meg kell tagadnunk? Szabad még szeretni R. Kelly dalait? A legtöbb szakértő szerint az ő esetében egyszerűen nem lehet elvonatkoztani attól, hogy egész életművét befolyásolta szexualitása és a nőkhöz való viszonya. Egyrészt feleségül vett egy gyereket, akinek aztán írt egy albumot olyan címmel, hogy A kor csak egy szám, másrészt nyáron, afféle válaszként a vádakra közzétette admit (Beismerem) című dalát, amiben egyenként kioszt mindenkit, aki rosszat mondott rá, de tulajdonképpen nem tagadja az ellene felhozott vádakat. 
Mi a definícója egy szektának? Mi a definíciója egy szexrabszolgának? Nézd meg a szótárban! Majd szólj, mit találtál, én várok!” 
- üzente.
R. Kelly ügyében pénteken megszólalt egyik lánya is. Instasztorijában többek közt azt írta, tudja, hogy az apja egy szörnyeteg, hiszen vele élt. De évek óta nem tartják a kapcsolatot.



Fegyverrel járt utána egy kamuhírnek. Mit lehet tudni a pizzagate-ről?



Egy bizarr konteó szerint demokrata fejesek egy washingtoni pizzérián keresztül üzemeltetnek egy pedofil hálózatot, és ez az egész kiszivárogtatott levelekből derült ki. Összegyűjtöttem, mit lehet tudni az ügyről.

Titkos kódokkal kiskorú prostituáltakat rendelő demokrata fejesek, sátánista rituálék Hillary Clinton csapatának érintettségével, egy washingtoni pizzérián keresztül – címszavakban ez a #pizzagate néven emlegetett összeesküvés-elmélet, amelynek hatására december elején egy ember fegyverrel ment körülnézni a hírbe hozott Comet Ping Pong nevű pizzériába. És ha már arra járt, és fegyver is volt nála, el is sütötte – szerencsére senki nem sérült meg.

Elmélet sok-sok apróságból

BuzzFeed összefoglalója szerint a #pizzagate elmélet október végén ütötte fel a fejét a Twitteren, amikor is egy felhasználó megírta: a Wikileaks által nyilvánosságra hozott e-mailek egy világméretű gyermekrabszolga-hálózatot lepleznek le, amelyben Hillary Clinton is érintett. Az információt gyorsan felkapták különböző összeesküvés-elméleteket közlő és Trump-párti oldalak (többek között a választások óta sokat emlegetett, macedóniai megélhetési kamuhírszájtok is), azt sugallva, mintha az állítást egy belső FBI-forrás is megerősítette volna.
A hír gyorsan terjedt, a különböző kamuhírszájtok egymásra licitálva tettek hozzá újabb részleteket az ügyhöz (például voltak, aki a kiszivárogtatott levelekben megtalálni vélték a pedofil hálózat kódszavait – lásd a lenti képet a BuzzFeed cikkéből). Három nappal a fent említett tweet megjelenése után a twitterező triumfálva osztotta meg a bejegyzéséből kinőtt egyik cikket: “Forrásomnak igaza volt!” Miközben hivatalos részről továbbra sem történt semmiféle bejelentés vagy megerősítés.
pizzagate

Hogy került a történetbe a pizzéria?

Ez már a BBC összefoglalójából derül ki. A Comet Ping Pong pizzéria tulajdonosa ugyanis az a James Alefantis, aki korábban Barack Obamának és most Hillary Clintonnak is adományozott pénzeket, és e minőségében megjelent a kiszivárogtatott levelekben is. Nem mellesleg korábban kapcsolatban élt David Brock befolyásos liberális vezetővel.
Ezt fújták elméletté a 4chan fórum látogatói, azt állítva, hogy ez a hely – vagy ennek pincéje/titkos rejtekhelye – az illegális tevékenység központja. Teóriájukhoz a gyermektelen tulajdonos tartalmában igen vegyes Instagram oldaláról gyűjtöttek muníciót, egészen pontosan az oda posztolt gyerekfotók közül válogattak ki párat “bizonyítéknak”. De megjelentek olyan abszurd állítások is, miszerint James Alefantis neve nagyon is emlékeztet a francia “szeretem a gyerekeket” kifejezésre. A további “bizonyítékokat” a Snopes cikke veszi sorba.
A rendőrség és a tényekre még valami adó sajtó cáfolatai ellenére az étterem rengeteg fenyegetést kapott az interneten és a valós életben is. A hely Yelp-oldalát ellepték a negatív kommentek és értékelések, az épület előtt pedig tüntetők jelentek meg, akiket Alefantis körbevezetett a helyen – és e sétáról egy videó is felkerült a netre. De hiába mondta el Alefantis az étterme pincéjében súlyos üzelmeket feltételezőknek, hogy a pizzériának nincs is pincéje, az indulatok nem csillapodtak. Mert hát egy titkos pince attól titkos, hogy kívülállók számára nem látható.


A hír elindul Törökország felé

BBC szerint a #pizzagate konteó az amerikai választás után, november közepén váratlanul a török kormányközeli oldalakat is ellepte. A sztorival egyesek az ellenzékiek képmutatását próbálták illusztrálni: lám-lám, a török államközeli alapítványnál nemrégiben leleplezett gyermekmolesztálási botrány milyen mélyen megérintette őket, miközben az Amerikában felbukkant ügyek nem érdeklik őket.
BBC azt is megemlíti, hogy az elmélet népszerűségéhez – a lejáratás szándékán túl – néhány korábbi, politikaközeli gyerekmolesztálós botrány is hozzájárulhatott, valamint az is, hogy a Reddit egy idő után bezárta az elmélet melegágyául szolgáló fórumot. És ez – ismerve az összeesküvés-elméletek hívőinek észjárását – csak további bizonyíték volt számukra, hogy nyomozásukkal valami kényesre tapintottak.
BBC cikkében megszólaló szociálpszichológus szerint viszonylag új jelenség, hogy Amerikában az összeesküvés-elméleteket elkezdték politikai fegyverként használni. Engem meglepne, ha ez valóban új jelenség lenne, de ilyen sokszereplős, nagyüzemi, világot bejáró és változatos motivációjú dezinformálásra talán tényleg nem volt korábban példa.







Megtévesztő magyar híroldalak listája 2019



Frissítettem és kibővítettem az Urbanlegends.hu kamuhíres listáját: íme néhány médiafősodoron kívüli szereplő 2019 elejéről.

A neten van néhány lista a megtévesztő híroldalakról, közülük talán a legismertebb a hvg.hu folyamatosan frissített gyűjtése. Ezek a listák hasznosak, ha például arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy gyanúsnak vélt oldal tevékenysége másoknak is feltűnt-e már. Keveset mondanak viszont a szájtokról: például hogy az adott oldal miért került fel a listára, mire érdemes vele kapcsolatban vigyázni.
Ennek pótlására készítettem el 2018 elején első gyűjtésem, egy kisebb elemszámú, de szofisztikáltabb listát az aktív oldalakból, ahol azt vizsgáltam: mire számíthatnak az ilyen oldalakra tévedő olvasók.
Bár 2018-ban azzal kezdtem a cikkem, hogy “a kamuhíroldalak többsége nem örökéletű, oldalak jönnek és mennek”, ennek a jövés-menésnek a gyorsasága meglepett. A 2018 elején elemzett 30 oldal közel fele 2019 elején már nem volt elérhető – ezek értelemszerűen kikerültek a listából. Azokkal a szájtokkal sem foglalkoztam újra, amelyek nézettsége annyira visszaesett, hogy nem fértek be a Magyarországon legnézettebb 10 ezer oldal közé.
A tavalyiból áthozott és újrafeldolgozott oldalak mellé a hvg.hu listájának előző évi frissítései, valamint a Facebookon általatok ajánlott oldalak közül válogattam új szereplőket.

A vizsgálat szempontjai és eszközei

A szájtok kategorizálásához idén is az alábbi címkerendszert használtam:
  • kamuhíres: kitalált híreket is terjesztő oldal,
  • elfogult: az anyagait a saját világlátás érdekében eltorzítva, egyoldalúan közreadó oldal,
  • áltudományos: tudományosan megkérdőjelezhető nézeteket propagáló oldal,
  • konteós: összeesküvés-elméleteket terjesztő oldal,
  • szatirikus: az irónia és humor eszközét használó oldal,
  • kattintásvadász: félrevezető címekkel, facebookos megjelenéssel vagy régi témák felmelegítésével operáló oldal.
Az egyes oldalak népszerű 2018-as facebookos tartalmait a BuzzSumo, a viszonyított látogatottsági infót pedig az Alexa segítségével gyűjtöttem ki. Utóbbi csupán egy becslés, de mutatok hozzá néhány viszonyítási pontot: az Urbanlegends.hu 2019 elején a 2077. leglátogatottabb oldal volt Magyarországon, ez pedig a hazai toplista teteje.
Természetesen az idei lista sem több szubjektív pillanatfelvételnél. Inkább nevezném edukációs célzatú gyűjtésnek, mint tudományos igényű felmérésnek. Mivel bőven lehetne hozzácsapni további hasonló oldalakat, és magamat sem gondolom mindentlátónak, előre is köszönök minden jobbító szándékú segítséget. Ha kiegészítést javasolnátok, írjatok a Facebookon – jól fog jönni a jövő évi frissítéshez.
És akkor jöjjenek az oldalak:

168-ora.info | 168-Óra

Kategória: kamuhíres
Tartalom: A nevében a baloldali hetilap címére hajazó, minimáldizájnba ágyazott kamuoldalra 2018 júliusa és 2019 januárja között közel 200 cikket pakoltak fel (ami a műfaj többi oldalához hasonlítva nem számít soknak). A szájt specialitása a tökkamu tartalom, amihez egy megosztás után elinduló videót csatolnak. Ez aztán megosztás után vagy elindul valami teljesen irreleváns tartalommal, vagy nem, mindenesetre az oldal cikkeinek magas megosztásszámokat generál a Facebookon. A tavalyi válogatásba több ilyen profilú oldal került, de azok nagy része azóta megszűnt.
Hirdetés: Google-hirdetés
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-ban (zárójelben: Facebook Engagements)Hajnalban vitték be a sürgősségire a 8. kerületi nőt! De ami kibújt belőle arra az orvosok sem voltak felkészülve! (50,4 ezer) | Orvosi szenzáció! 11-es ikreket vár a nagykanizsai 17 éves lány! (31,7 ezer) | Félig ember félig farkas gyermek született Szolnokon! Nem tudnak magyarázatot találni arra, hogy történhetett! (29,8 ezer) | Félig ember félig hal gyermek született Salgótarjánban! Az anyát a pszichiátrián ápolják! (22,7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: n. a.

24ora.eu | 24 óra! – Friss Hírek, Pénzügyek, Hitelek

Kategória: kattintásvadász
Tartalom: Az oldalon nagyrészt mindennapi pénzügyi helyzetekben segítő hírek szerepelnek, amelyeket azonban érdemesebb megbízhatóbb forrásokból beszerezni. A közösségi oldali megosztásokat elferdített, szenzációssá dúsított címek pörgetik. Az alapvetően pénzügyi tartalomba véletlenszerűen ágyazódnak be más témájú, megosztásvadász cikkek. Ilyen volt például decemberben annak az állítólagos rendőrnek a tüntetésekkel kapcsolatos levele is, akinek a rendőrség később még a létezését is tagadta.
Hirdetés: Google-hirdetések változatos formái + más hirdetésközvetítő szolgáltatások reklámjai.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banKötelező lesz a jogosítvány a bicikliseknek!!! Jön a kerékpáros jogsi (19,7 ezer) | Hétvégén Szombaton, Vasárnap és ünnepnapon tilos füvet nyírni (16,8 ezer) | Bejelentették a kormányinfón! Sok helyen megszűnik a közmunka ! – vége a közmunkának! Nagyon komoly szigorítások jönnek! Közfoglalkoztatottak figyelem, sokaknak kell munkahely után néznie (16,8) | Nem jár majd mindenkinek családi pótlék!!! osszátok meg… (11,6 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1503. Magyarországon (egy éve az 1186. volt)

alternativhirek.blogspot.com | Elhallgatott és a főáramú médiából kihagyott hírek oldala

Kategória: elfogult – konteo
Tartalom: Elhallgatott hírek helyett inkább elfogultságot találni az oldalon, ami mind a témaválasztásban, mind a feldolgozásban megmutatkozik. Az oldal kiemelt témája a “hanyatló Nyugat” és a bevándorlás, alternatívaként pedig Putyin bezzeg Oroszországa jelenik meg újra és újra.
Hirdetés: Kereskedelmi hirdetéseket nem láttam az oldalon, csupán a Világhelyzetenevű testvéroldal beágyazott tartalmait.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banMiért nem a gazdag arab országokba mennek a migránsok?”-Az Arab Liga elnökétől megkérdezték végre és ITT A VÁLASZ! (20,8 ezer) | Ezt üzeni az afrikai bevándorló Európának: “Én idejöttem és itt is maradok! Azt csinálok veletek, amit csak akarok, mert ti töketlenek vagytok!” (10,5 ezer) | Kína ultimátumot adott Franciaországnak, hogy Franciaország azonnal vessen véget a gyarmati paktumnak Afrikában! (5,3 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 3537. Magyarországon (a .hu-s verziója egy éve a 8654. volt)

anephangja.com

Kategória: kamuhíres – kattintásvadász
Tartalom: Jó érzékkel érezték meg és gátlástalanul szolgálják ki a kormányellenes kamuhírek iránt megnövekedett igényt. Néhány kitalált anyag olyan széles körben elterjedt a magyar neten, hogy a mainstream médiának is foglalkoznia kellett vele. Legnagyobb vihart kavaró kamucikkeik – az Orbánnak beszóló Törőcsik Mari levele, a választási csalást leleplező cikk és az Orbán Ráhel szülőszobás követelőzéséről tudósító anyagok – már nem érhetők el.
Hirdetés: Google-hirdetések + más hirdetésközvetítő szolgáltatások reklámjai.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banVILÁGSIKER! Elképesztő áttörés: A „rák elleni oltás” 10 nap alatt bánik el az összes tumorral! – Mutatjuk a meghökkentő részleteket:(119,1 ezer) | FRISS! Most már BIZTOS! Választási csalás történt! Elképesztő bejelentést tett a választási iroda elnöke: – Orbán Viktor őrjöng! Mutatjuk a hivatalos információkat: (104 ezer) | Magyarországon egyedülálló! A 3 napja elhunyt Demján Sándor, vagyona 95 százalékát a szegény és éhező gyerekere hagyja! Szívszorító amit nyilatkozott: Mennyi megosztást érdemel egy ilyen igaz ember?! (41,2 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 2021. Magyarországon

avilagtitkai.com | a világTitkai

Kategória: kattintásvadász – kamuhíres
Tartalom: Történetek ufókról, paranormális jelenségekről, bizarr rejtélyekről, megfűszerezve néhány “csodagyógyszerrel” és “titokzatos recepttel”, meg egy kis spiritualitással. Egy gyermekrablással riogató írásukban találtam az alábbi, bámulatos hivatkozást: “A hír igaz, mivel a Ripost is beszámolt hasonló eseményekről”. 105 ezres Facebook csoport segíti a megosztások bepörgetését.
Hirdetés: Google-hirdetések.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banFigyelem: gyermekrablás történik országszerte: a polgárőrség kiadta a figyelmeztetést! (24,8 ezer) | Bill Jamieson üzent Brüsszelnek: olvassák el a magyarok történelmét, mielőtt szembeszállnak velük! (15,8 ezer) | Itt a szerencsehozó Jin-Jang! Ha megosztod, hatalmas szerencse ér majd! (15 ezer) | A Holdon 250 millió állampolgár él… Kitálalt a volt CIA pilóta? (10,4 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 858. Magyarországon (egy éve a 494. volt)

egyazegyben.com | Egy az egyben

Kategória: kattintásvadász – áltudományos
Tartalom: Innen-onnan átemelt, színes és bulvárhírek. Az oldal azért került fel a listára, mert sok rajta a betegségekre különféle áltudományos, forrás nélküli “házi praktikákat” ajánló cikk. Az Alexa adatai nagy visszaesést mutatnak a tavalyi számokhoz képest.
Hirdetés: Google-hirdetések.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-ban200 ezer forintra büntethetik azt, aki vasárnap nyír füvet vagy flexel (23,3 ezer) | Három napig 100 forintért lehet az Állatkertbe menni (16,2 ezer) | Három dolog, amit csak édesanyád halála után tanulsz meg (5,7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 7395. Magyarországon (egy éve a 448. volt)

eztnezdmeg.net | EztNézdMeg

Kategória: kattintásvadász
Tartalom: Fogj egy közérdekű cikket, másold ki a hangzatos címét és a cikk első felét. Ezután adj hozzá még valami szöveget máshonnan, majd egy grafikát az ütős Facebook-megjelenéshez egy harmadik oldalról (például a rivális Mindenegyben blogról), és hivatkozz linkkel egy negyedik tetszőleges oldalt. Ezzel kész is a cikk, amely aztán 2018 szeptembere és 2019 januárja között 54 ezres facebookos aktivitást hoz neked – valami ilyesmi az EztNézdMeg profilja.
Hirdetés: Google-hirdetések
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banMegszületett a döntés: ekkor kell utoljára átállítani az órádat (54,5 ezer) | KÉSZÜLJ FEL A LEGJOBBAKRA! Mert ami most jön, az egyszer történik meg 823 év alatt! (30,6 ezer) | Szerencsét hozó lóhere – oszd meg ,és hamarosan szerencse ér (19,5 ezer) | Nyomjon már legyen kedves egy lájkot aki gyerek korától eszi a házi szalonnát és még kutya baja nem volt tőle!Figyeld mit írnak róla (15,5 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1783. Magyarországon

hircsarda.hu | HírCsárda – Álhírportál, Alapítva: 1351.

Kategória: szatirikus
Tartalom: A tavalyi listával kapcsolatban a legnagyobb vitát a Hírcsárda szerepeltetése váltotta ki. Továbbra sem gondolom, hogy a Hírcsárda ugyanaz a kategória lenne, mint a válogatás többi szereplője – ezért is vezettem be különféle kategóriákat az oldalak osztályozásához. Jó lenne azt hinni, hogy a legnagyobb magyar szatirikus álhírportált ma már senkinek nem kell bemutatni, és a fejlécében olvasható Álhírportálmeghatározást is minden olvasó a helyén kezeli. Időről időre mégis előfordul, hogy az oldal anyagait kontextusból kiragadva komolyan veszik. Ezért is tartottam fontosnak, hogy legalább egy szatirikus oldal szerepeljen a listán, és hát mi lenne alkalmasabb erre, mint a zseniálisan abszurd, de egyben a való élet furcsaságaival napi szinten küzdelmet vívó Hírcsárda.
Hirdetés: Január elején nem láttam egyet sem, de simán lehet, hogy ez csak a hirdetéspiac szezonális pangása miatt volt.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banOrbán Ráhel: Ezt nem gondoltam volna a férjemről (10,6 ezer) | Tízezrek indultak gyalog Szerbiából Budapest felé (9 ezer) | Nemzeti Választási Iroda: a Fidesz nyert Hódmezővásárhelyen (7,8 ezer)
Alexa-helyezés 2018 januárjában: 2938. Magyarországon (egy éve a 3901. volt)

hirozon.info | Hírözön – Fontos hírek, információk a világról

Kategória: kattintásvadász
Tartalom: Bulvárcímesített Közlöny-szövegek, közlemények, időjárásjelentések, halálhírek és egyéb kattintásvadász átvételek. Ne ez alapján tervezd meg a jövő évi költségvetésed.
Hirdetés: Google-hirdetések + más hirdetésközvetítő szolgáltatások reklámjai.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banFONTOS!!! Itt a letölthető kérelem : 2019. január 1-től ennyi pénzt ad az állam fogászati költségre, kezelésre, új fogsorra, implantátumra, szájsebészeti beavatkozásra csak az emberek 99%-a sajnos nem tud róla! Így jóval olcsóbban megúszod a fogorvos! (6,1 ezer) | KÉSZÜLJ FEL A LEGJOBBAKRA! Mert ami most jön, az egyszer történik meg 823 év alatt! (3,6 ezer) | Ma este ( 2018.09.25-én ) Telihold, amely az Őszi napéjegyenlőség jegyében, mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!(2,3 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 5200. Magyarországon

hirturi.blogspot.com | HírTuri

Kategória: kamuhíres – kattintásvadász
Tartalom: Napi hírek feltuningolt tálalása mellett esetenként tökkamu történetek is megjelennek. Nem ritka a mémekben viccként keringetett poénok hírként való feldolgozása sem, amire jó példa a Nem eldobta, migráns után szedte össze : Ezzel mentegeti a közmédia Orbán lányát az eldobott pelenka ügyben című műremek. A Fakepalm szerint 2018 során facebookos oldalukon kamu autósorsolással próbálták felturbózni követőik számát.
Hirdetés: Google-hirdetések
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banVigyázat! 89 ponton helyeztek el aszfaltba rejtett sebességmérőket, íme a nagy LELEPLEZŐ lista! (51,1 ezer) | Bemutatta a terveit- Itt a kút-díj: 120 ezer forintot fog fizetni szinte minden család a Fidesz botrányos törvénye miatt (34,5 ezer) | NÉPSZAVAZÁST! Legyen magyar állampolgársága a határon túliaknak, de szavazati joga ne legyen! (33,8 ezer) | FRISS BEJELENTÉS! A nyugdíj szinte teljesen megszűnik, helyette érkezik júliustól a kötelező szülőtartás! Itt vannak a pontos részletek: (22,9 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 6148. Magyarországon

hitelforum.hu | HITEL FÓRUM – HITELKALKULÁTOR, SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK – PÉNZÜGYEK HITELEK VILÁGOSAN …

Kategória: kattintásvadász
Tartalom: Állami és céges hirdetmények újraközlése felturbózott, esetenként félrevezető címekkel, valamint nyereményjáték álcájába bújtatott, megosztásra buzdító cikkek.
Hirdetés: Google-hirdetések
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banOSZD MEG ÉS NYERJ 100,000 FORINT KÉSZPÉNZT AZONNAL!!! ?OSZD MEG ÉS NYERJ ? csak 1 MEGOSZTÁS (80,4 ezer) | Nyerj egy Lakást!!! Oszd meg és nyerj (71,7 ezer) | Nyugdíjkorhatár 2019/2020 – Orbán Viktor nyilatkozott: a nyugdíj korhatárt 70 vagy 72 évre emelnék meg (22,5 ezer) | Torokszorító: Kilakoltatják a letépett kezű anyukát gyermekével együtt >>> Segíts egy megosztással … (19,3 ezer) | Kötelező lesz a jogosítvány a bicikliseknek!!! Jön a kötelező kerékpáros jogsi!!! Büntetni fognak érte (18 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 3067. Magyarországon

hungaryexpres.com | Hungary Express

Kategória: elfogult
Tartalom: Egyoldalú politikai oldal, a migránskérdéssel, a terrorizmussal és a “hanyatló Nyugattal” a középpontban. Legtöbbet megosztott tartalmai összevetésekor érdekes egyezést találtam: a 2017 augusztusában egyszer már elsütött, több mint 10 ezer megosztást generáló, Fegyveres rablás Debrecenben. Ezeket a migránsokat keresi a rendőrség című cikket 2018 februárjában újra kitették. A 2017-es cikk szó szerinti újraközlése 2018-ban közel kétszer annyi megosztást hozott. Slusszpoén: már a 2017-es verzió is a dehir.hu cikkének copy+paste átvétele volt. Kíváncsian várom, lesz-e 2019-es remake, és az mennyit hoz.
Hirdetés: Google-hirdetések.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banSvéd képviselő vette védelmébe Magyarországot. Mindenki megdöbbent mikor magyarul szólalt meg (20,6 ezer) | Fegyveres rablás Debrecenben. Ezeket a migránsokat keresi a rendőrség (20,6 ezer) | Morvai Krisztina: Ne higgyenek az ellenzéknek! Brüsszelben minden nap, minden vita a kötelező betelepítésről szól (15,7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1923. Magyarországon (egy éve az 1019. volt)

magyarnep.me | Magyar Nép

Kategória: kattintásvadász – kamuhíres
Tartalom: Ugyanaz a dizájn, tematika és nyelvezet, mint a már említett anephangjaesetében. Létezik ebben a ruhában még egy otpercpiheno.hu nevű oldal is, de az már 2018 októbere óta nem frissül.
Hirdetés: Google-hirdetések + más hirdetésközvetítő szolgáltatások reklámjai.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-ban: KIHIRDETTÉK! Szeptember 17-től igényelhető a 2,5 milliós mindenkinek alanyi jogon járó lakásfelújításra fordítható támogatás! ITT tudod pontosan megigényelni! OSSZÁTOK MEG, hogy mindenki tudjon róla!(46,4 ezer) | Tegnap este a 19 hetes ultrahangos vizsgálatról tartottam haza az 5-ös buszon, amikor két roma fiatal Ezt a borzalmat művelte velem! Könyörgöm segítsetek őket elkapni! Osszátok! (34,9 ezer) | Kulka János felszólalt Vajna Timi durva kirohanására, melyben Orbán Ráhelnek üzent (26,4 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 4091. Magyarországon

minden-egyben.com | Mindenegyben Blog

Kategória: kattintásvadász – áltudományos
Tartalom: Most éppen ezen a kötőjeles címen érhető el mindenki kedvenc mindenegybenezője, amelyet megdöbbentő méretű, 746 ezres Facebook-oldal erősít (a forgalom közel negyede a Facebookról érkezik az oldalra). A keresőből érkező kulcsszavak toplistája is jól mutatja az oldal vegyes tematikáját: közalkalmazotti bértábla 2019kínai horoszkóp 2019sajtos rúdnádai anikó. Emellett rengeteg képes nosztalgiaposzt és gyógyító csodatipp található az oldalon. Tavalyi legtöbbet osztott – azóta nem elérhető – anyaguk egy állítólagos tiszavasvári gyilkosságról számol be, ennek a cikknek a leleplezéséről itt olvashattok részletesebben. A lábléces bemutatkozásban az oldal üzemeltetői így próbálják átláthatóbbá és személyesebbé tenni működésüket: “Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.” Hát így.
Hirdetés: Google-hirdetés
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banEmbertelen! BOTRÁNY! Helyi roma fiatalok verték halálra a 3 gyermekes magyar tanárnőt Tiszavasváriban! Felfoghatatlan az OKA amiért tették..! Nyugodjon Békében! (34,6 ezer) | Emlékszel még ezekre az időkre? Most megmutatjuk miért voltunk egészségesebbek és nyugodtabbak, mint a mai gyerekek! (32,3 ezer) | Ma este jön a Szerencsehozó hullócsillag – oszd meg ,és hamarosan szerencse ér!(25,9 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 303. Magyarországon

napimigrans.info | Napi Migráns – Migránsügyben vezető alternatív hír-blog

Kategória: elfogult
Tartalom: Migráns-, multikulti- és Európa-gyűlölet magas fokon. Többségében átvett és az oldal hangvételéhez passzintott anyagok. Időnként kamu vagy kamuvá ferdített anyagok közlésétől sem riadnak vissza – a lényeg a hatás és az érzelmek felkorbácsolása.
Hirdetés: Google-hirdetés + natív kapcsolódó anyagok.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banOrbán Viktor aláírta, letelepíthetik a migránsokat hazánkban (32,2 ezer) | Úgy kell kampányolni a keresztény Fideszért, mintha az életünkért küzdenénk” (20,7 ezer) | Páratlan: Jordániában keresztények csodálatos énekben magasztalják Magyarországot – magyarul (12,9 ezer) Videó! “Ez már nem a te országod te disznózabáló!”, fröcsögte a bevándorló (9,2 ezer) | Putyin Magyarországhoz csatolná Erdélyt! (8,9 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1281. Magyarországon (egy éve az 1061. volt)

pestibulvar.hu | Pesti Bulvár – Az első online politikai bulvárlap. Le merjük írni…

Kategória: elfogult
Tartalom: Kormányellenes politikai bulvárlap, egyoldalúan tálalt anyagokkal. Alkalmanként neten keringő szövegek utánajárás nélküli megosztásától sem riad vissza, ha az passzol a narratívába – Orbánék tavaszi győzelmének okait például a kamu-Chomsky tízparancsolattal magyarázta. Hasonló tematikájú és hangvételű az ellenszel.hu nevű oldal is, amely a 797. a magyar oldalak között. Szerkesztője a 24.hu-nak egy 2017-es cikkben arról beszélt: politikai bulvárban utazó, vállaltan elfogult oldalai ellensúlyként szolgálnak a Fidesz propagandagépezetével szemben.
Hirdetés: Google-hirdetés
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banMegrázó nyílt levelet írt egy hajléktalan Orbánnak. Mi elsírtuk magunkat (44,5 ezer) | Megrengett a föld, Magyarországnak elege lett (32,4 ezer) | Ha nem a Fideszre szavazol, nem kapsz tűzifát” – döbbenetes videó kering a neten (30,7 ezer) | Világhírű amerikai tudós rántotta le a leplet Orbánékról: ez állt a győzelmük hátterében (24,7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 721. Magyarországon

rejtelyekszigete.com | Rejtélyek szigete

Kategória: konteós – áltudományos
Tartalom: Ufók, összeesküvések, parajelenségek és egy kis alternatív gyógyászat.
Hirdetés: Google-hirdetések.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banA szinkronicitás okkal történik – Nem léteznek véletlen egybeesések! (2,2 ezer) | Olasz mérnökök megformázták Jézus pontos alakját a torinói lepel alapján (842)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 2054. Magyarországon (egy éve az 1566. volt)

szerencsemano.info | Szerencsemanó

Kategória: kamuhíres
Tartalom: Egy újabb kormányellenes érzelmeket kiszolgáló kamuhíres oldal. Megosztásra általában ehhez hasonló sablonnal buzdítanak: “Mi felháborítónak találjuk XY fenyegetését, amennyiben ön is, kérjük ossza meg szavait!
Hirdetés: egyéb hirdetésközvetítő szolgáltatás
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banOrbán Viktor durván megfenyegette a gigatüntetésre készülő embereket: “Annyira elegem van, hogy ezt fogom tenni: (8,5 ezer) | Áder János fenyegető üzenete a további tüntetésre készülőknek! “Amennyiben ezután sem lesz nyugalom, sajnos ezt kell tennünk: (6,7 ezer) | Orbán Ráhel vérlázító bejelentése Karácsonyra: “Ezért fogja az én apám… (6,7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1466. Magyarországon

szupertanacsokblog.hu | szupertanácsok

Kategória: áltudományos
Tartalom: Rengeteg mindent gyógyító, ősi csodaszer receptje, párperces tornák, néhány hét alatti csodás fogyást eredményező praktikák. A Kapcsolat menüpont hozzászólásfolyama szerint a szerkesztőnek 2016-ban még nem ment a linkes a forráshivatkozás (“egyszerűen nem tudom, a blog.hu-n kattinthatóan hogy lehet meghivatkozni“), a “saját” cikkek másolásvédelmének beállításával viszont nem volt gond (“sajnos a hackerek miatt kell ez a védelem, így nehezebben tudják megtámadni az oldalt“).
Hirdetés: Google-hirdetések
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banKíváncsiak vagyunk hányan fogják értékelni ezt a csodálatosan szép magyar kislányt? (36 ezer) | A gyömbérből készült tea kihajtja a vesekövet, megújítja a májat, és elöli a tumorsejteket. Így csináld, hogy hasson!(3,7 ezer) | Ez az ősi arctérkép világosan jelzi, milyen betegség lappang benned, sőt a gyógyításban is segíthet (3,4 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1827. Magyarországon

titokterminal.com | Titok Terminál – amikről máshol nem beszélnek…

Kategória: kattintásvadász – konteós
Tartalom: Azért válogattam lentebb annyit a legnépszerűbb tartalmak közül, hogy illusztráljam: itt nem (annyira) ideológiai céllal zajlik a rémisztgetés és a haraggerjesztés, hanem inkább nézettségmaximalizálási céllal. Világégés Alert !!! napi frissítésben.
Hirdetés: Google-hirdetések
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banGyerekeket rabolnak több településről – a polgárőrség is megerősítette közösségi oldalán (37,6 ezer) | Merkel Asszony, miért nem a 7 millió európai munkanélküli fiatal sorsával törődik? Morvai Kirsztina kiosztotta a Muttit!(22,7 ezer) | Devizahitel: a több ezer milliárdos átverés, mely több tízezer magyar embert tesz az utcára 2018-ban! (16 ezer) | Nyílt levél azoknak az öltönyös parlamenti disznóknak, akik sajnálták az ápolási díjat emelni, miközben milliókat keresnek! (15,1 ezer) | Bill Jamieson üzent Brüsszelnek: olvassák el a magyarság történelmét, és nem fognak merni szembeszállni velünk! (13,3 ezer) | Ilyen a magyar valóság: kilakoltatások nap mint nap, miközben a világhatalmi és pénzügyi elit gazdagodik! (7,4 ezer) | Megetetett társadalom: a rákkeltő felvágottak, káros sajtok, GMO zöldségek – a világ, ahol az ételek már EHETETLENEK(8 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 1179. Magyarországon

tudasfaja.com | TUDÁS FÁJA

Kategória: áltudományos
Tartalom: Cikkeivel a modern orvostudománnyal szemben szkeptikus olvasókat szolgálja ki. Szerkesztői a lábléces bemutatkozásukban így próbálják tompítani tevékenységük esetleges káros hatásait: az oldal a tájékozódást segíti, “de konkrét orvosi kérdéseivel, panaszaival forduljon kezelőorvosához!” Az Index egy 2014-es cikke ezt az oldalt is bevonta kísérletébe, és állítólag a portál lehozta az újságíró által kitalált anyagot. Az oldalon saját rovatuk van az “érdekes” (esetenként tökkamu) anyagoknak, a recepteknek és a párkapcsolati témáknak. Tavalyi legtöbbet osztott anyaguk a BuzzSumo adatai szerint egy nosztalgiaébresztő cikk volt a tűbefűzőről, amely két hónap alatt közel 40 ezer aktivitást generált.
Hirdetés: Google-hirdetések.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banAz emberek többségének már fogalma sincs, hogy mi ez. Te még emlékszel? (37,7 ezer) | Miért olyan fontosak a keresztanyák a gyermekek életében? (26,1 ezer) | A daganatos megbetegedések megelőzésében, a cukorbetegség és a magas vérnyomás enyhítésében is használják! Ki tudja mi ez a gyümölcs?(19,7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 591. Magyarországon (egy éve a 341. volt)

tudnodkell.info | Tudnodkell

Kategória: kattintásvadász – áltudományos
Tartalom: Netről összeszedett, mindennapi és egészséggel kapcsolatos “okosságok”. Maga az oldal 2018 májusa óta nem frissül, de 363 ezres facebookos oldala rendszeresen közli hasonló, egy kaptafára épülő oldalak (emberitemak.clubemberidolgok.cluberdekesdolgok.infoerdekeshirek.cluberdemesszo.clubfontoshirek.infofontostudni.clubhirvarazs.infojosztorik.infojotemak.clubszazszepszo.infoszeptortenetek.infotudnierdemes.info, stb) cikkeit. Nem lepődnék meg, ha a jövő évi listán valamelyikkel önálló bejegyzésben kellene foglalkozni, de azon se, ha jó pár felszívódna közülük addig.
Hirdetés: Google-hirdetések.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banKiderült: ez az egyik legjobb természetes kullancsriasztó! Csak erre van szükséged hozzá (27,1 ezer) | Íme a rettentes idegméreg, amitől minden étel finom lesz! Te is eszed, mert jó íze van! Itt a lista – ezekben az ételekben egytől egyig benne van >>> Nem az ételre, hanem az agyra hat, de az intenzív íz mellé fizikai tüneteket is kap a gyanú (19,6 ezer) | A 90 éves nagymamám mutatta ezt a módszert, azóta senki se beteg a családban! íme a világ legerősebb immunrendszer erősítője, amire a szervezetednek szüksége van! (12,4 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 2633. Magyarországon (egy éve a 790. volt)

ujvilagtudat.blogspot.com | ÚJ VILÁGTUDAT – Az élet más szemmel

Kategória: elfogult – konteós
Tartalom: Híreiben elfogult és helyenként konteókkal sújtott, tudományos témáiban sekélyes oldal. Külön rovata van az ufókkal kapcsolatos elméleteknek és megjelenéseknek. Az oldal üzemeltetői több közösségi oldalon is bepróbálkoztak, de a szájt YouTube-csatornája és Instagramos oldala például utoljára 2017-ben frissült.
Hirdetés: Google-hirdetések és natív kapcsolódó tartalmakat kínáló AdNow.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banEgy német orvos szerint minden betegség egy elszenvedett traumatikus élmény következménye (9,6 ezer) | A világ vezető orvosi folyóirata hivatalosan is neurotoxinnak minősítette a fluoridot (2,9 ezer) | A francia rendőrök átállnak a sárga mellényesek oldalára, miután rájöttek, hogy őket is kizsákmányolja a kormány (1,9 ezer) | A Rothschild uralom 250 év után véget ér és egy új korszak kezdődik (1,6 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 530. Magyarországon (.hu-s változata egy éve a 935. volt)

vilagfigyelo.com | Világ Figyelő

Kategória: elfogult
Tartalom: Bár az efféle tartalmak gyártását jó ideje átvette a mainstream média állami pénzekből finanszírozott szeglete, mutatónak idetettem: ilyen is van még – méghozzá nem is rossz látogatottsági adatokkal.
Hirdetés: Google-hirdetések
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banSokkoló videó! Így néznek ki Párizs utcái, ebbe akarnak minket is belerángatni – NEM KÉRÜNK BELŐLE! (38,7 ezer) | Taroltak a magyar diákok a nemzetközi matematikai versenyen, nyilván mert szar az oktatás (19,9 ezer) | A brit archeológus professzor döbbenetes állítása a magyarok származásáról… elgondolkodtató! (16,8 ezer) | Megetetett társadalom: a rákkeltő felvágottak, káros sajtok, GMO zöldségek – a világ, ahol az ételek már EHETETLENEK (11,7 ezer) | Kétségbe estek az osztrákok: Egyre több magyar munkavállaló tér haza a javuló körülmények miatt (11,7 ezer) | A fiatal családanyát számon kérték, miért olyan “Fideszes.” A válaszában minden benne van (7 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 535. Magyarországon

vilaghelyzete.blogspot.com | Képezd magad! Tájékozódj! ÉBREDJ! Az információ korában a tudatlanság választás – [és így tovább]

Kategória: konteós – elfogult
Tartalom: Az oldal legvaskosabb címkéje a Conspiracy (összeesküvés), fő témái pedig a “háttérhatalom” leleplezése, a migránshelyzet – ezeket elemezgeti a szerző végtelenül hosszú és változatos tipográfiájú cikkeiben. Az oldal 8 éve aktív YouTube-csatornáját közel 3800-an követik, és ez idő alatt több tucat “leleplező” videó került fel rá – többek között a migrációról, a hanyatló Nyugatról, a főáramú médiáról, titokzatos csoportokról és az orosz mintáról.
Hirdetés: Hirdetéseket nem láttam, de lehet például adakozni a lapcsalád részére.
Népszerű tartalmak a Facebookon 2018-banIlyen csodálatosan gyönyörű dalt még nem írtak Magyarországról, mint most a jordániai keresztények hálájuk jeléül (3,7 ezer) | A migráció kritizálását gyűlöletbeszéddé és bűncselekményé nyilvánítja az ENSZ Globális Migrációs Paktuma – Orwell 2019 (1,8 ezer) | Megjelent a titkos katonai űrprogramok leleplezéséről készült legteljesebb dokumentumfilm! ABOVE MAJESTIC (1,5 ezer) | A világ adóssága minden idők legmagasabb szintjén áll – 184,000,000,000,000$ – Itt az igazság, kinek tartozunk pontosan! (1,5 ezer) | A magyar nyelv valódi származásáról és ősi eredetéről tanúskodnak több ezer éves idézetek és ezek a bizonyítékok-A legkomolyabb kutatók zúzták rommá a finnugor hazugságot (1,2 ezer)
Alexa-helyezés 2019 januárjában: 2115. Magyarországon (.hu verziója egy éve a 2750. volt)


Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?



Többen kérdeztétek és szóba kerül folyamatosan, hogy fogok-e írni és akarok-e foglalkozni (vagyis mindenképp írjak már) a "#Pizzagate" botrányról és a mögötte lévő szálakról... De nem fogok 'sajnos', ne haragudjon senki emiatt.... 

Az az igazság, hogy olyan másfél hónappal ezelőtt természetesen elkezdtem beleásni magam az ügy és botrány szálaiba, de 
saját magam állítottam le, mikor láttam, hogy ez a mocskosnál is mocskosabb bűncselekmények hálózata merre vezet. 
Egy az 'elithez' köthető nemzetközi gyermekkereskedelmi és gyerekeket megerőszakoló, pedofil és sátánista bandáról van szó.. Sőt a helyzet még ennél is rosszabb...Márpedig a legmagasabb elit és megint ugyanazok a nevek kerülnek elő: John Podesta, Hillary Clinton, Marina Abramovic (ő volt Lady Gaga mentora..)..... és számtalan közismert vagy kevésbé ismert név kerül elő.

Nekünk embereknek ez az okkult, sátánista kör (valójában nem az, mert annál sokkal több és sokkal ősibb) gyermekeket is felhasználó életmódja, szertartása, tevékenysége SOK egyszerűen.....TÚL SOK, hogy felfogjuk józan ésszel.... 
De tény, hogy a legmagasabb körökig vezet....és ők használják is ezt évszázadok óta.....

Egyrészt már nem volt hozzá gyomrom, másrészt az egyik legveszélyesebb ügy, ami jelenleg létezik és a benne szereplők minden eszközt felhasználva védik magukat..., az ügyben nyomozó újságírókat pedig megölték...., még a 
Human Trafficking Center munkatársát is, aki Haitin nyomozott a hurrikán után árván maradt és az onnan elrabolt gyerekek kereskedelme ügyében.....  (mondok nevet: Monica Petersen)
A múltkor kitettem a nagy FB-oldalra John Podesta azon bizonyos fotóját, amin az egyik kezére rajzolt 14-es számmal, a másikra pedig egy halat rajzolva pózol...
ez egy okkult üzenet...,
7 percig volt kint, majd azt éreztem felesleges és jobb is ha leveszem...
Azután 1,5 - 2 órával az egész FB-oldalt újra likvidálta a FB, egyszer jött vissza és már egy hete nincs azóta sem sajnos......
De igazából mindegy is...

<<< John PodestaEgy nevet azért, aki szerepel az ügyben megismétlek: 
Marina Abramovic 
és megmutatom a kapcsolt linkben hogyan néz ki egy "fogadás" az elit egyes tagjai számára, ami persze csak a felszín, de sejthetjük milyen lehet a mélyben a színfalak mögött "az élet"....
Egy kulcs-fogalom kerül elő
 a Pizzagate ügyben, aminek nézzetek utána: "Spirit Cooking"...
Hogy hogyan néz ki igazából egy ilyen vacsora, ezt az alábbi linken részletes fotókon ízelítőként láthatjátok.... Akik látták a "Tágra zárt szemek" (Eyes Wide Shout) c. Nicole Kidman, Tom Cruise filmet, azok szintén sejtik, miről beszélek: Sajnos ez mind valós és nem csak kitaláció..... mert ugyanilyen szertartása és vacsorái a Rothschild-családnak is szoktak lenni... (barátunk a Goggle)...







De most a Pizzagate és Clinton-Podesta ügyben még a pedofília az egyik legenyhébb rész..
Sokkal durvább, amikre a gyerekeket felhasználják... És a főhadiszállásuk, ahol föld alatti létesítményeik vannak, az az összes horrorfilmet felülmúlja... 

Az udvarán egyébként ugyanannak a "bagolynak" (Moloch) a szobra áll, mely szobor előtt minden évben a Bohemian Grove erdőben Kaliforniában volt és jelenlegi elnökök, csúcsvezetők találkoznak, hogy Moloch szobra előtt jelképes emberáldozatot mutassanak be...

A kapcsolat okkult dolgok miatt van, de erről itt szintén nem ildomos beszélni....Aki szeretne nézzen utána..., de én ennek nyilvános ismertetését most kivételesen kihagyom..

Ahhoz pedig, hogy ne csak puffogtatásokat és felszínes dolgokat írjak, bele kellene ásnom magam az ügybe és leellenőriznem, hogy mi igaz és mi csak mendemonda, szóval ahogy mondom, egyszerűen nem volt hozzá gyomrom és olyat nem akartam leírni, amit nem tudok alátámasztani, vagy nem tudok esetleg pontosan róla, hogy úgy van, ahogy írom... De ezt most kihagynám.....- Mondok még egy utolsó kulcs-szót (ami egy vegyület) és nézzetek utána: "Adrenochrome" Honnan nyerik ki ezt a vegyületet és milyen módszerekkel és kikből......
( ekkor mondtam azt, hogy na jó, ezt hagyjuk......... )


(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com)JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete
Facebook által likvidált oldal: 
VilagHelyzete.com Awakening The World
Vésztartaléknak létrehozott FB-oldal: 
Facebook.com/VilagHelyzeteBlog 
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com
Bejegyezte: SBG Buddha








"A Háború a legnagyobb ipar a világon. Aki mást mond, az vagy benne van, ... vagy teljesen hülye...."


"A Háború a legnagyobb ipar a világon. Aki mást mond, az vagy benne van...
vagy teljesen hülye.... "

"A Háború a legnagyobb ipar a világon.Aki mást mond, az vagy benne van, vagy teljesen hülye"




Mindenkinek ajánlom a War Dogs c. filmet. Megtörtént elképesztő 'esetet' dolgoz fel és valós témát mutat be:
A világ legnagyobb iparágát, a háborút!

A legelső jelenetét ébresztő jelleggel megszerkesztettem nektek... Tanulságos! (VilagHelyzete)

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Vésztartaléknak létrehozott FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com
Bejegyezte: SBG Buddha


Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról



The Video The USA Army aDoesn't Want You To See
A Nyugat háborúinak igaza arca. 
Egy videó, amit az RT készített veteránokkal és kilopott videókból...  Csak erős idegzetűek(18+) nézzék meg 4:45-től !

The Video The USA Army Doesn't Want You To See (Read Description)




"Próbáltam büszke lenni a szolgálatomra, de csak szégyent érzek.A rasszizmus többé nem takarhatja el a megszállás valóságát.
Ők is egy nép, emberi lények.

Azóta viselem a bűntudat bélyegét. Ha egy idős embert látok, mint azt, aki már járni sem tudott, rálöktük egy hordágyra és elvitettük az iraki rendőrökkel.
Bűntudatom van mikor egy anyát és gyermekeit látom, mint azt, aki kétségbeesetten kiabált és azt sikoltotta, hogy rosszabbak vagyunk, mint Szaddam mert mi tettük az utcára őket.
Bűntudatom van, ha egy fiatal lányra nézek, mint akit karon ragadtam és kirángattam az utcára.
Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga.
A fajgyűlölet régóta a hadsereg fontos eszköze, mellyel igazolja más országok lerombolását és megszállását.
Régóta szentesíti a gyilkosságokat, más emberek leigázását és megkínzását.
A fajgyűlölet alapvető fegyver a kormány kezében.
Fontosabb, mint egy puska, tank, bombázó gép vagy csatahajó.
Pusztítóbb, mint a tüzérségi lövedékek, bunker romboló rakéták, vagy egy Tomahawk robotrepülő.
Bár ezeket a fegyvereket a kormány hozza létre és birtokolja, mind ártalmatlanok olyan emberek nélkül, akik használni akarják őket.


Amerikai zsoldos - kiderül az igazság az iraki háborúról

Azok, akik háborúba küldenek minket, nem húzzák meg a ravaszt, nem lőnek ki gránátokat.
Nem kell megvívniuk a háborút, csupán el kell adniuk azt.

Olyan társadalomra van szükségük, akik hajlandóak a veszélybe küldeni a katonáikat.
Katonák kellenek nekik, akik ölnek vagy meghalnak kérdés nélkül.
Milliókat költenek egyetlen bombára, de az a bomba csak akkor válik fegyverré, amikor a hadsereg tisztjei készek végrehajtani az utasítást, hogy használják.
Elküldhetik az utolsó katonát is bárhová a Földön, háború csak akkor lesz, ha azok harcolni is akarnak.
Az uralkodó osztály, a milliárdosok, akik jól keresnek mások szenvedésén, akik csak a vagyonuk növelésével törődnek, meg a világgazdaság irányításával, tudják, hogy erejük azon múlik, képesek-e meggyőzni bennünket arról, hogy a háború, elnyomás és kizsákmányolás a mi érdekünket szolgálja.
Tudják, hogy gazdagságuk azon múlik, rá tudják-e venni a munkásokat, hogy meghaljanak azért, hogy ők egy másik ország gazdaságát irányíthassák.
Azzal képesek minket a gyilkosságra és halálra rávenni, hogy képesek elhitetni velünk, hogy valahogy felsőbbrendűek vagyunk.
A katonák, tengerészek, tengerészgyalogosok, pilóták semmit sem nyernek ezen a megszálláson.
Amerika lakosságának túlnyomó többsége semmit nem nyer ezen a megszálláson.
Valójában nemhogy nem nyerünk rajta, de még többet szenvedünk miatta.
Elveszítjük végtagjainkat, sérüléseket szenvedünk, feláldozzuk az életünket.
Családjainknak látni kell a zászlóval takart koporsót leereszkedni a földbe.

Milliók élnek ebben az országban egészségügyi ellátás nélkül, munka és oktatási lehetőségek nélkül és nézik, ahogy kormányunk eltékozol NAPI 450 millió dollárt erre a megszállásra.
Országunk szegény dolgozó embereit elküldik, hogy öljenek szegény dolgozó embereket egy másik országban, hogy a gazdagok tovább gazdagodhassanak.
Fajgyűlölet nélkül a katonák rájönnének, hogy jobban hasonlítanak az iraki emberekre, mint azokra a milliárdosokra, akik őket harcba küldik.
Családokat dobtam az utcára Irakban, és arra tértem haza, hogy családok kerülnek utcára a hazámban is, és ez egy tragikus és értelmetlen ingatlanpiaci válság.

Fel kell ébrednünk és megérteni, hogy valódi ellenségeink nem valami távoli országban vannak, nem olyan emberek, akiknek a nevét sem tudjuk, nem olyan kultúrák, amiket nem is értünk.
Ellenségeinket nagyon jól ismerjük akiket fel tudunk ismerni.
Ellenségünk az a rendszer, amely hadat visel, ha az hasznot hoz;
ellenségünk a vállalat vezetője, aki kirúg minket, ha az hasznot hoz;
a biztosító társaság, amely megtagadja tőlünk az ellátást, ha az hasznot hoz; a bank, ami elveszi az otthonunkat, ha az hasznot hoz.
Az ellenségünk nem ötezer mérföldre van tőlünk, hanem épp itt, saját hazánkban.
Ha összefogunk, testvéreinkkel együtt harcolunk, megállíthatjuk ezt a háborút, megállíthatjuk a kormányunkat, és létrehozhatunk egy jobb világot."



Kapcsolódó cikk:

Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka

Bejegyezte: SBG Buddha 


Zsidók titka




A ROTHSCHILD-KAPCSOLAT


"Ebben a videóban az Anonymus bemutatja nektek a Wikileaks, Julian Assange és a Rothschildok között meglévő kapcsolatot. És azt, hogy hogyan segíti a Wikileaks a világ legnagyobb bankárdinasztiájának legyőzni a riválisait. 

A CIA a Wikileaks-et használta fel, hogy kiszivárogtasson emaileket, bedöntsön vagy zsaroljon kormányokat.



Ezek az emailek csak kizárólag 2014-től kezdődően hoztak nyilvánosságra adatokat egy politikai hadviselés részeként. Tudni kell, hogy az amerikai kormány megpróbálja lerombolni Putyin hatalmát is. 



A Wikileaks egy nagy és veszélyes kormányzati eszközzé vált, amit arra használnak fel, hogy rendszabályozzák és korlátozzák az internetet. 

2011. Szeptember 17-én Julian Assange sajtótájékoztatót tartott Rudolph Elmerrel, a Bank Julius Baer & Co (Luxemburg, Zürich, Monaco....) egykori alkalmazottjával.... és Assange-nak fájlokat adott át a bank Kajmán-szigeteki műveletiről. 

Elmer azt mondta, hatalmas adóelkerülési trükkökről szeretne leleplezést bebizonyítani, mielőtt visszarepül Svájcba, hogy bíróság elé állítsák, amiért adatokat lopott el egy banktól. 
Bár Elder nem nevezte meg az adóelkerülő közismert emberek nevét, azt mondta a CD-n lévő fájlok tartalmazzák mintegy 40 politikus, sok nemzetközi üzletember, vagy művészember adatait. 

Az Assange-féle sajtótájékoztató tulajdonképpen fenyegetést jelentett a Julius Baer Bankra. A Wikileaks már nyilvánosságra hozta Elmernek a Julius Baer Bankról átadott anyagát egyébként már 2008-ban megnevezve 10 konkrét személyt. 

Ebben az időben sikerült elérniük, hogy egy bírósági határozat értelmében "kilőtték" a Wikileaks.org kaliforniai szerverét. 
Ezt követően a jogi képviselettel foglalkozó cég 
a Fox Rothschild LLP képviselte a Wikileaks érdekeit és sikerült visszaszereznie a Wikileaks online felületét. >>>>

Szinte közvetlenül ezután a Wikileaks elkezdte publikálni az Elmertől kapott dokumentumokat, mely súlyosan károsították a Julius Baer Bankot. 
Nagyon durva negatív publicitást kapott maga a bank is azáltal, hogy megkísérelte cenzúrázni az internetet. 

Amikor a Julius Baer Bank elvesztette a pert, a szuper-elithez tartozó klienseik elvesztették a bizalmukat, hiszen féltek, hogy ügyleteik egyből nyilvánosságra kerülnek és eljárások indulnak ellenük adóelkerülés és pénzmosás miatt ... 
(ahogy azóta számos neves sztár ellen ezekből kifolyólag botrányos adócsalások miatt eljárások kiderültek... Ebben politikusok, világhírű focisták, sztárok is érintettek...  Sőt Jean-Claude Juncker luxemburgi adóelkerülési-rendszere is napvilágra került.... SBG Buddha-VilagHelyzete megj.)

Julius Baer ezután részesedése 60%-át piacra is bocsátotta az következő 10 hónapban.

Ő volt a legfontosabb személy a privát bankszférában az elmondások szerint. A Julius Baer Bank egyik kereskedelmi és tőzsdei elemzője elmondta, hogy a halál okáról szóló jelentés tele van ellentmondásokkal és boncolásának eredményét soha nem hozták nyilvánosságra. 

A legutóbbi Julian Assange elrablásáról és bebörtönzéséről szóló hírek még ha hihetetlenül hangzanak is, állítólag drákói körülmények között tartják fogva. De a bebörtönzése és eltűnése párhuzamosan egybeesik olyan titkosított műveletekkel, melyek a Wikileaks számára host-ot és website-ot biztosító informatikai háttér ellen indultak egy fedett hadművelet keretében. 

Az ANONYMUS feltárt számos közvetlen kapcsolatot, amely fennáll a Wikileaks és a Rothschild-birodalom között. ÍME a legfontosabbak: 


- A Rothschild tulajdonban lévő Economist magazin 2008-ban Assange-nak ítélte a New Media Award díjat;

- Ahogy fent említettem, a Wikileaks a Fox Rotschild jogi céget bízta meg a bírósági határozat megszüntetésére, mely a Wikileaks site lekapcsolása után sikerrel annak visszakapcsolását eredményezte.

- A The Guardian és a The New York Times - mindkettő Assange médiapartnerei - egyaránt a Rotschild-családhoz kapcsolódnak. 

- A ház tulajdonosa, ahol korábban Assange házi őrizet alatt tartózkodott szintén a Rothschild-családhoz kapcsolódik. >>>

- Julian Assange ügyvédje egyben a Rothschild-család ügyvédje is.

<<< - Joe Lieberman szenátor, aki abszolút felelős, hogy Assange-ot az évtized média-emberévé tette, nos ő pedig tagja a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa), titkos, de mégis közismert háttérhatalmi döntéshozó szervezetnek, mely szintén Rothschild-irányítás alatt áll.

05:00 perctől az Anonymus videó részletesen sorolja azokat a családi kapcsolatokat, melyek közvetlenül köthetők a Rothschildokhoz és egy az egyben segítették Julian Assange "felépítését" 2008 körül, amikor a Wikileaks-ért neki adták az Economist díját.  >>>
/Kate Rothschild Goldsmith, Zac Goldsmith brit képviselő és felesége Alice de Rothschild/
Maga a család is jelentős tulajdont birtokol az Economist folyóiratban.... 

Tehát közvetlenül kapcsolódnak azokhoz a brit körökhöz, melyek közvetlenül szerepet játszottak Nagy-Britannia részéről az iraki megszállásba és a háborúba bekapcsolódásban.

Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild (1972-től 1989-ig az Economist vezetője) >>>

/ a híres és közkedvelt, egyébként kifejezetten szimpatikus világutazó-és megmentő kalandor David Mayer de Rothschild apukája ......  (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.) /





✔ Hitler bankárai - avagy a szövetséges háttérhatalom rejtett célja, ami napjainkban is testet ölt


"2008-tól Assange közismertté tételével, még a Wikileaks tevékenységekkel és a kiszivárogtatásokkal is azokat a terveket egyengetik, melyek az egységes világkormány létrehozása, a New World Order irányába hatnak.... :

Bármilyen konfliktust kirobbantani nemzetek között, vagy olyan válságokat létrehozni, melyek ezen nemzetközi entitások hatalmát csak még tovább erősítik és központosítják.... (ENSZ, Világbank, IMF...stb)
Érdemes megemlíteni, hogy ugyanezen családok finanszírozták a zsidó-bolsevik forradalmat és kommunizmus létrehozását Oroszországban, de ugyanúgy profitáltak a világháborúkból, hiszen mindkét oldalt egyszerre támogatták és pénzelték."

"Az amerikai szenátor Joe Lieberman a Rothschildok egyik kulcsembere az Egyesült Államokban.

Az előző elnökválasztáskor fogta barátját, a republikánus jelölt John McCain szenátort és Jacob de Rothschild házában létrehozták a McCaint kampányának "támogatói bázisát".... Joe Lieberman a CFR (Council on Foreign Relations), fontos döntéshozó háttérhatalmi szervezet tagja. 

Gyakorlatilag a Rothschild-család az Amerikai Egyesült Államok árnyékkormánya.

Lieberman legutóbbi akciói vezettek odáig, hogy elvágták a Wikileaks pénzügyi támogatását = Paypal, Mastercard, Visa megállították, hogy adományokat lehessen utalni a Wikileaksnek. 

Lieberman személyesen vállalta, hogy megregulázza a Wikileaks weboldalt azzal, hogy nyomást gyakorolt az Amazon.com-ra, mely host-olta a website-ot. 

Ennek lett a következménye, hogy az ANONYMUS hackerei bosszútámadást indítottak ezen cégek ellen, melyek letiltották a Wikileaks forrásait.


Lieberman ezen akciói csak még tovább növelték a Wikileaks és Julian Assange népszerűségét és szerepét. 
De Lieberman tette sztárrá Assange-ot, a TIME magazinban pedig az év emberévé. 

Ahogy fentebb említettem, Julian Assange ügyvédje, Marc Stephens képviselte 2010-11-ben letartóztatásakor, amikor szexuális zaklatással vádolták meg Assange-ot Svédországból... 
Az ügyvéd a Rothschildok egyik cégének jogi tanácsadója is egyben.... 

Mint bizonyára mindannyian emlékeztek, a Wikileaks és Assange kiszivárogtatásainak legfőbb médiapartnere a The Guardian volt, melybe szintén 'behatoltak' a Rothschildok. Magát a Guardian Médiacsoportot Paul Myners vezette. Ezt a csoportot pedig a The Scott Trust birtokolja, egy privát cég. 

2009-ben szerezte meg Anthony, aki a Rothschildok Befektetési Bankjának alelnöke.

A The Guardian közvetlenül kapcsolódik a The New York Times-hoz. 

Ő nem más, mint Arthur Ochs Sulzberger fia, aki a New York Times nagy átalakítója volt és Arthur Hays Sulzberger unokája, aki szintén a New York Times kiadója és egyben a Rockefeller Alapítvány fontos tagja volt 1939-57-ig! 


Letartóztatása után házi őrizetben Assange egy vidéki birtokon volt, ami a Frontline Trust tulajdonosának, Vaughan Smith-nek birtoka. Ez a cég egy hírszervezet, mely újságírókra, TV-és médiaszemélyiségekre próbál befolyással lenni. 

Magát a FRONTLINE szervezetet nem más alapította, mint Soros György és kapcsolódik az Open Society Institute-hoz >>>

Sorosról nektek már nem kell mesélnem, de annyit érdemes megemlíteni, hogy számos üzleti és baráti kapcsolattal kötődik a már fentebb említett Goldsmith családhoz és azon belül James Goldsmith-hez. (Ő Jemina Khan apja és a Rothschildok unokatestvére)

Soros Open Society Institute szervezetének vezetője Richard Katzelőtte 16 éven keresztül az N M Rothschild & Sons -nak a vezetője volt. Más vezetők, mint például Nils Taube szintén pozíciókat töltenek be Rothschild bankokban...stb stb.. felsorolni is nehéz már...
2010. Július 27-én és újra október 25-én Assange felszólalt a Vaughan Smith féle Frontline Trust szimpóziumokon. >>> "
Nos a legtöbb ember azt hiszi az események csak úgy történnek véletlenszerűen vagy valamiféle csoda folytán... néha pozitívnak, néha negatívnak látszódva...
A történések a hivatalos hírekben is 
véletlenek láncolataként tűnhetnek, melyeket még a nagy hatalommal és óriási pénzekkel rendelkező emberek is csak ülve szemlélnek (mint pl. Trump megválasztása vagy a Wikileaks -akták)...... Sokan hisznek ebben az elméletben.
A valóság pedig valami egészen más.
Az igazság az, hogy olyan tökéletesen kiépített hálózat rakja egymás mellé a mozaikokat, melyek akár a piacok, akár a gazdasági, politikai, katonai folyamatok befolyásolásával, sőt még temérdek dezinformáció felhasználásával is képesek az eseményeket terveik szerint alakítani.....
Amikor Asssange azt mondja, hogy egy közismert nagy amerikai bankra nézve súlyos adatokat fognak nyilvánosságra hozni, akkor ne legyenek kétségeink afelől, hogy ezen információk már a The Guardian vagy a The New York Times birtokában vannak.

Sőt még akár a ezen válság kirobbantására és megoldására vonatkozó forgatókönyvek is jó ideje rendelkezésére állnak a Rothschild - család terveiben.
Az adott bankkal pedig éppen azt csinálnak, amit csak akarnak, még az információ kikerülése előtt "shortolják" a bankot...
A Wikileaks és a leleplező-kiszivárogtatók is (be kell látnunk) nélkülözhetetlen kellékei és eszközei a Rothschildok uralta háttérhatalomnak. Eszközök, hogy manipulálják a gazdaságot, a politikát, a nemzeteket és háborúkat, magát a közvéleményt és a jövőt. 
Konfliktusok és megoldások ott jönnek létre a térképen, ahová éppen New World Order megvalósítására elfogadott terv irányítja a figyelmüket.....és erőforrásaikat....., melyekből korlátlan mennyiség áll rendelkezésükre..... 
Már csak az a kérdés, hogy tehetünk-e ellene valamit és ha igen, akkor mit... ?
Ha pedig nem, akkor miért nem.....
(SBG Buddha-VilagHelyzete saját vélemény) 

(Írta, szerkesztette, fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kérlek a befektetett munkát tartsd tiszteletben azzal, hogy amennyiben másolod a cikkemet, forrásként 
aktív linkkel a VilagHelyzete cikket jelenítsd meg! Köszönöm!JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal: 
VilagHelyzete.com Awakening The World
Vésztartaléknak létrehozott FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com
Ajánlott Irodalom:




(Antony C. Sutton a Stanford Egyetem és a Hoover Intézet kutatója 1968 és 73 között. Ezen a videón Ő beszél arról, idejében a Hoover Intézet elkészítette a leghatalmasabb kutatását 3 részben és kiderült, hogy mekkora nagy szerepe volt a nyugati bankároknak Hitler felemelkedésében és a Szovjetunió felépítésében is)

További kapcsolódó VilagHelyzete cikkek:


Bejegyezte: SBG Buddha 


FONTOS:Összeesküvés és 'csendes puccs' zajlik Trump ellen a Kreml szerint-10 nap,mely szakadékba lökheti a háttérhatalom kezében lévőt USA-t



Finom utalással az amerikai szocialista John Reed könyvére - "10 Nap, amely megrázta a világot" - "Ten Days That Shook The World, amit az 1917-es zsidó-bolsevik Nagy Októberi Szocialista Forradalomról írt, most az Orosz Külügyminisztérium (MoFA) és a Kreml falain belül keringő dokumentumra hivatkoznak titkosszolgálati források, mely hasonló jelentőségű lehet. 
Ezek szerint a Kreml figyelmeztetést adott ki: Az Egyesült Államokan “Csendes puccs van folyamatban a megválasztott elnök, Donald Trump ellen, mely az egész amerikai nemzetet a szakadék mélyére sodorhatja és már csak 10 nap van hátra, hogy kijátsszák ezt a kártyát. Aminek a következményei és a végső kimenetele viszont beláthatatlan lehet, sőt a számunkra ma ismert világot alapjaiban rengetheti meg. 
<<< Ezt maga Donald Trump írta ki még 2016. Július 15-én a török puccs apropóján.
"Úgy néz ki katonai puccs tört ki Törökországban. Visszaszerzik az országukat. Ugyanez lesz az USA-ban is, ha megválasztanak elnöknek.... " 

Ezen titkosszolgálati jelentés szerint a jelenlegi amerikai elnökválasztás hamarosan elérkezik a 2016. December 13-i határidőhöz, amit a Title 3, U.S. Code, Section 5 értelmében minden egyes különálló amerikai államnak végére kell érni a szavazatok rendszerezésének és ennek megbízása alapján eljuttatni ELEKTORAIKAT a December 19-re az Electoral Collage szavazásra, ahol az Amerikai Egyesült Államok következő elnökét az elektorok kijelölik.
Hogy ez a december 13-i dátum mennyire elmozdíthatatlan az amerikai szövetségi törvények szerint - a jelentés elmagyarázza - , hogy a 2000-ben lezajlott elnökválasztáskor az amerikai Felsőház december 12-én elrendelte a szavazatok újraszámolását George W. Bush és Al Gore között, a december 13-at akkor is be kellett tartani. / on 12 December the US Supreme Court ordered that recounting of votes in the race between George W. Bush and Al Gore be immediately halted so this 13 December deadline would be met./ 

Ezt meghagytam angolul:

In the US Supreme Court’s 12 December 2000 5-4 ruling in the case “GEORGE W. BUSH, et al., PETITIONERS v. ALBERT GORE, Jr., et al.adhering to the 13 December deadline for States to have election controversies ended, however, this report notes, it seemingly appeared to state that its ruling only applied to that electionwhich is critical to note if this present election reaches that legal level as this high court only has 8 justices and a majority may not currently exist to enforce Title 3, U.S. Code, Section 5. 
Az USA hogyan jutott ebbe az örvénybe, a jelentés elmagyarázza: 
az egész 2013 nyarán kezdődött, amikor Hillary Clintonhoz hű "csaló/felforgató" erők a CIA-n belül minden korábbi precendenstől eltérően odaítéltek és megkötöttek egy 600 millió dolláros szerződést az árnyékkormányban lévő amerikai milliárdos Jeff Bezos számára, aki az internet-óriás Amazon.com megalapítója. 
Hillary Clintonnal és a CIA-val a háta mögött ezután Jeff Bezos 2013 Októberében megvásárolta Amerika első számú politikai sajtóorgánumát, a Washington Post-ot, azzal a nem eltitkolt szándékkal, hogy "vezesse/megkönnyítse" Clinton 2016-os elnökséghez vezető útját.
Hogy aztán 'mennyire volt kritikus' a Washington Post a CIA és aneokonzervatív, Hillary Clinton-t háttérből a globalizáció érdekében folytatott folyamatos háborúk ezeket támogató körök felé, mi sem bizonyít jobban - fogalmaz a jelentés - hogy 2003-ban  a "rekord folyóirat" első kézből és egyedüliként már háborút indított 140 címlapsztorival és 27 szerkesztői cikk megírásával - amit újrapublikáltak ezernyi más főáramú médiafórumokon - , egyszerűen tolva és erőltetve Amerikát az illegális Iraki Invázió és megszállás irányába, mely azóta millió ember halálát okozta és hozzájárult a Közel-Kelet lerombolásához és teljes káoszba taszításához. 
Még ma is külügyminisztériumi szakértők - ebben a jelentésben is - állítják, hogy a The Washington Post a Bezos-Clinton "ellenőrzés/irányítás" alatt elkezdte elhallgattatni az összes olyan hírt, mely "csendes puccsról" szólt az esetlegesen megválasztott Donald Trump elnök ellen. 


HILLARY CLINTON LOL GIF






Ennek része az is, hogy ugyanez a "rekord-folyóirat" már a Trump-megválasztás után cikket jelentetett meg és azóta minden főáramú hamisan azt állítja, hogy 200 amerikai alternatív média weboldal mind orosz propaganda és hazugság....
Sőt az Amerikai Kongresszus rekordgyorsasággal, de nagy csendben elfogadta a "H.R. 6393, Intelligence Authorization Act for Fiscal Year 2017rendeletet, mely minden alternatív hírportált elpusztítani hivatott,az azokat működtetőket pedig bebörtönözni! 

Ahogy 
a VilagHelyzete cikkeiben vagy az Alternatív hírek oldalon is olvashattátok a Clintonról szóló cikkeket, a Wikileaks által leleplezett bűncselekményeketösszeesküvéseket, majd az Alternatív hírek és média ellen indított "False News" harcot, nem kell részleteznem már.

Sajnos ennek része, hogy 
a Facebook is blokkolta a legnagyobb VilagHelyzete FB-oldalt és ide a VilagHelyzete.com-ra és blogspot oldalra mutató összes linket.... (még üzenetben sem írható le, mert a következőt kapod:)


Puccsra készülnek Clintonék akkora nyomást gyakorolnak az elektorokra, hogy másítsák meg a döntést!

Semmissé tehetik az elnökválasztást, ha az elektorok nem mernek Trumpra szavazni. A Kongresszusnak kellene döntenie, ki legyen az elnök.


Az összes elnökválasztásra megválasztott Trump-elektor már most is halálos fenyegetéseket kap Hillary Clintonhoz hű erőktől.

Mindez előidézheti azt a felállást, hogy a 
Wisconsin, Michigan és Pennsylvania államokban az elektorok nem lesznek képesek a 2016. December 13-i határidőig  igazolni és biztosítani elektoraikat - és ahogy a jelentés is fogalmaz - az egész November 8-i US Elnökválasztás lenullázódhat, semmissé válik -  és mindez azt eredményezi, hogy ennek hiányában az Amerikai Kongresszusnak kell döntenie ki legyen az Egyesült Államok elnöke.

Kritikus megjegyezni azt is,hogy 
az Amerikai Kongresszus dönt arról ki lesz a következő elnök. Az ő döntésük, hogy kikre lehet szavazni, ez a December 19-i Elektori Kollégium szavazáson dől el. - és ha van egyetlen protest elektori szavazat egy harmadik indulóra - még ha olyan személy is, akire nem is gondolnánk most Amerika következő elnökeként - akár őt is kinevezheti a Kongresszus.

Előfordulhat az elképzelhetetlen

Az elnöknek megválasztott Donald Trump bár az Elektori Szavazók közül 306-ot nyert meg, míg Hillary Clinton 232-őt, de Hillary Clinton az összes szavazat 48,2%-át, míg Donald Trump 46,3%-át kapta, az Orosz Külügyminisztérium jelentésében elemzők szerint előállhat az a helyzet, hogy az Amerikai Kongresszus ténylegesen valaki teljesen mást bízzon meg - egyfajta kompromisszumos megoldásként a feloldhatatlan ellentmondásra - tehát se nem Trump, se nem Clinton.

Azaz hirtelen egy semleges elnökjelöltet neveznének ki a "protest elektori szavazat" eredményeként 2016. December 19-én.
Ez a személy pedig valójában nem más,mint a "REJTETT KÉZ", aki ugyanúgy a Clinton-Bush-Obama rendszerek támogatója és képviselője lenne és biztosítaná, hogy a rendszerük megannyi bűncselekménye nem fog felszínre kerülni semmi szín alatt...
Hogy a "rejtett kéz"-nek nevezett személyek a történelemben mennyire fontos szerepet játszottak, ezt a VilagHelyzete olvasóknak nem is kell mondanom...

Érdemes utánanézni, ha valakinek ez ismeretlen és új információ.... !
Fotókon, festményeken vagy nyilvánosan a rejtett kéz emberek mindig jelezték elköteleződésüket és 'hovatartozásukat' a háttérhatalom felé nyíltan vagy szó szerint rejtett kézzel..... 
(SBG Buddha-VilagHelyzete)
 

Nos az orosz külügyminisztériumi jelentés szerint ez sem elképzelhetetlenés fel kell rá készülni.

Ahhoz, hogy ezt 
a "rejtett kéz"-ként funkcionáló elnököt elfogadhatóvá tegyék az amerikai emberek számára, minden hatalmas erőforrást bevetnek a Clinton-Bush-Obama hálózatot felülről mozgató körök.... Immáron kombinálják egy csendes puccs keretében, hogy bevetik Richard Painter-t, George W. Bush egykori csúcs-Fehér Ház etikai jogászát, aki most szerdán elképesztő és hihetetlen módon arra kért fel minden elektort, hogy NE SZAVAZZANAK TRUMP-ra az elnök kijelölésekor! 
Szintén ennek a csendes puccsnak a része, hogy a globalisták kezében lévő médiában már most azzal támadják Trumpot és ezzel befolyásolni az elektorokat és a lakosságot, hogy a még be sem iktatott elnök háborút válthat ki Kínával, hiszen első telefonhívásai egyike volt, hogy Taiwan elnökével Tsai Ing-wen-nel beszélt, amivel Ő az első elnök, aki ezt meg merte tenni kiváltva ezzel a kommunista Peking nemtetszését. 
A Pentagon visszavonult katonai vezetői Trumpot támogatják

Az orosz külügy jelentése szerint a megválasztott Trump elnöknek Taiwan vezetőjéhez intézett telefonhívása egy üzenet volt Kína kommunista vezetői számára, amiért az égvilágon semmit nem tesznek a szomszédjukban terpeszkedő és nukleáris rakétákkal fenyegetőző kliens-államuk, Észak-Korea ellen. 
Erre az Egyesült Államok jelenlegi katonai vezetői is a legnagyobb potenciális fenyegetésként gondolnak.....

Ráadásul 
a Pentagonban lévő katonai vezetők azt látták eddig folyamatosan, hogy súlyos figyelmeztetéseik és aggodalmuk semmi figyelmet nem kap az Obama-Clinton adminisztráció részéről, gyakorlatilag ignorálják azt.

Ők végre a megválasztott új elnökben és különösen Donald Trump személyében reményt látnak és 
ők váltak első számú támogatóivá az ellene folyó "csendes puccsal" szemben és akiknek a hatalma "erőt" jelenthet miközben próbálják megvédeni leendő új parancsnokukat (Commander-In-Chief) de magának az Egyesült Államoknak a túlélését is.

Mindössze 10 nap van hátra, hogy az USA jövőbeli sorsa eldőljön és addig az egész világ visszatartja lélegzetét.... 

Sajnos a tájékozottabbak mindannyian tisztában vannak a ténnyel, hogy 
a Háttérhatalom elképesztően hatalmas erőket tud mozgósítani, ha érdekeiről van szó... Mi ennek sokszor szemtanúi és legtöbbször elszenvedői, néha áldozatai is vagyunk....
Meglátjuk, mi fog kisülni ebből az egész sakkjátszmából, cirkuszból, mely a valóságban egy halálos és véres cirkusz, milliárdok élete múlik rajta....

(Írta, szerkesztette, fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kérlek a befektetett munkát tartsd tiszteletben azzal, hogy amennyiben másolod a cikkemet, forrásként 
aktív linkkel a VilagHelyzete cikket jelenítsd meg! Köszönöm!Forrásként a WhatDoesItMean cikkét és híreit használtam felJELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal: 
VilagHelyzete.com Awakening The World
Vésztartaléknak létrehozott FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Kapcsolódó korábbi cikkek:
✔ Jelenleg az amerikai nép ellenpuccsa zajlik Clinton háttérhatalmi puccsa ellen - erősítik meg belső információk az FBI-tól és CIA-től

✔ 
CNN=Clinton News Network - A brit újságíró nekiment a legostobább hírcsatornának és kimondta az igazat!

✔ 
Clintonnak befellegzett? Az FBI igazgatója újraindítja a nyomozást ellene az új bizonyítékok miatt. Minden infó egy helyen

✔ 
Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal

✔ 
FBI-ügynökök lázadhatnak fel a Clinton-szerver-botrány eltussolása miatt Comey FBI-igazgató ellen és elkezdenek beszélni

✔ 
Újabb botrány:Clinton emberei mondják el, hogyan csalják el a választást, szerveznek erőszakos incidenseket-Rejtett kamerás felvételek

✔ 
Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! Kikerült végre! Jöhet a Clinton Alapítvány!

✔ 
Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől

✔ 
Putyint vádolja "Kill-Liary" Clinton az email-botránya kiszivárogtatásával - Bukhat a háborús bűnös?

✔ 
Az elmúlt nap legfontosabb leleplezése Hillary Clinton magán email szerveréből származik.

✔ 
13 óra - Benghazi titkos katonái" (és aktái) - Kinek a felelőssége?

✔ 
Feltörték és ellopták "Kill-Liary" Clinton védelmére kialakított stratégia teljes anyagát (Íme olvassátok!)

✔ 
Percekig fuldoklott a beteg Kill-Liary Clinton, majd próbálta ezt is Trumpra fogni

✔ 
Hillary Clinton súlyos zavart betegségben szenved a dokumentumok és a titkosszolgálat forrása szerint is

 "Clinton az ISIS egyik alapítója"-mondatnál Trump élő beszédét megszakította azonnal az ABC
Bejegyezte: SBG Buddha 


Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől


Újabb rejtélyes haláleset Hillary Clinton körül:
a portál újságírói kiderítették, hogy amikor Seth Conrad Rich-eta 27 éves demokrata párti kampányalkalmazottat július 8-án megölték Washingtonban, semmit nem vettek el tőle. Érintetlen maradt pénztárcája, órája, telefonja.

Kiderült, hogy 
Rich útban volt az FBI felé, ahol egy „folyamatban lévő bírósági ügyről akart beszélni, amelynek részese lehetett a Clinton-család”.
Most pedig Julian Assange tegnap egy holland tévéadásban kijelentette, hogy Seth Rich a Wikileaks informátora volt.

A leleplező Wikileaks tőle kapta a Demokrata Párt Nemzeti Konvenciója e-mailjeit. Assange elmondta, Richt háton lőtték, ahogyan Washingtonban ment az utcán.
 „Forrásaink kockázattal dolgoznak”, tette hozzá. A Wikileaks 20.000$-t ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a tetteseket.
Was Seth Rich, the source of #DNCleaks, murdered? https://t.co/bKwYQJcmQp
Mike Cernovich (@Cernovich) 2016. augusztus 10.

Amiről már többször beszéltem nektek a FB-oldalon: A botrány még Európában sem akkora, mint amekkora valójában az USA-ban van a rendszer berkein belül... 
Nem publikus most még, de a Hillary szerverén lévő anyagokból a legkisebb botrány az, hogy titkos anyagokat tárolt rajta és azt megszerezték...:
Óriási a "háború" és a válság a korrupt rendszeren belül, mert Hillary Clinton körül olyan szintű összeesküvés és bűnszervezet működik, hogy ha ez kirobbanna elsöpörné az egész rendszert.


A szerver-botrányról beszél mindenki a médiában, de ha tudnák az emberek az anyagok tartalmát, az USA-ban forradalom, a világban pedig háború törhetne ki.... 
Vezető politikusok tudják (mint Putyin, vagy Netanyahu és bizonyos részeit Trump is tudja), az FBI magas szintű vezetése sajnos jelenleg nem mer szembeszállni a Clinton.maffiával, mert félnek..  Igen még ők is... 

Olyan szinten hullanak az emberek, akik ezzel kapcsolatba kerültek, "mint a legyek".....Nem az email-botrány, hanem a szervere és azon lévő információk a legfontosabbak. 
Egy magán maffia kezében van az egész kormány és ez Hillary e-mailjeiben benne van... 

Szándékosan írok ide egy kulcsszót én is: Mert ebben van minden és ha kiderül egyszer, megértitek miért írtam ide most:
"Clinton Foundation"
százszor nagyobb botrány, mint maga az e-mail szerver...


Sajnos Clintonné a Wall Street korporációinak megvett és bebiztosított embere, akit így vagy úgy, de az elnöki székbe fognak juttatni minden emberiségellenes és amerikai állampolgárok ellen elkövetett bűncselekményei ellenére...
Vagyis a Clinton Alapítvány, mint pénzmosoda és a teljes maffia, ahová dollármilliárdok érkeznek szaúdiaktól és izraeliektől, illetve tételesen tartalmazza azt is, hogy kiknek milyen megvesztegetésre hogyan vásároltak meg.. Szenátorok, politikusok, a Fehér Ház és a teljes amerikai média...

Sajnos vannak tételek, amik azt bizonyítják, hogy még maga Trump is (áttételesen ugyan, de) pénzeket fizetett be a Clinton Fundation-be....Ez egy ingatlanbefektetési tranzakciónak volt álcázva ugyan, de akkor is jelzi, hogy az egész rendszer velejéig korrupt....Szomorú, hogy vagy soha nem fog ez eljutni a közvéleményhez, vagy óriási felfordulás lesz, ha igen.. Mert vannak, akik tudják, mint például Putyin is megkapta ezeket, de egy kártya, amit a bűnbanda ellen ki lehet játszani... 
Clinton viszont mindenképp háborút akar a Közel-Keleten és az izraeli lobbi megrendelésére is Irán ellen, de a legszörnyűbb, hogy Oroszország ellen is...
Szóval amíg Putyinnak egy adu van a kezében, hogy nem leplezi le, addig lehet pórázon lehet tartani ezt a vadállat Hillary Clintont.... A harc azon folyik, hogy mindenképp megkaparintsa a Fehér Házat, mert ebben ő is és Obama is csak egy puzzle.

Maga 
az egész kormány olyan korrupcióban és külföldi szálak kezében van, hogy azt nem tudhatják meg az emberek, mert kiderül, hogy az USA-t ellopták és elrabolták az amerikai emberektől... és távol az alapító szabadkőműves atyák szándékaitól is!

Egy magas-szintű FBI elemző szerint: 
Hillary Clinton szerverei az egész kormányzatuk korrupt jellegét leleplezhetik. 
 "Ha kiderülne Hillary Clinton szerverének tartalma és ügyei, akkor az USA-ban azonnal forradalom és polgárháború, a világban pedig háború törne ki!
Mert a rendszer annyira korrupt és olyannyira külföldi érdekcsoportok kezében van, hogy az igazság leleplezné az egész korrupt kormányszintű összeesküvést. Clinton ennek csak egy darabkája..."
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Bejegyezte: SBG Buddha 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése