2019. január 6., vasárnap

Az elmekontroll technikái. a





Az elmekontroll technikái. a

Meg egyebek.


A Monarch-típusú elmekontroll eredete és technikái



Posted by Soulone Fonix |


FIGYELEM! ÉRZÉKENY LELKŰEK EGYÁLTALÁN NE OLVASSÁK EL. EGYES OLVASÓKNAK RENDKÍVÜL FELKAVARÓ LEHET.
SEMMIKÉPP SE OLVASD EL EZT A CIKKET, HA DISSZOCIATÍV IDENTITÁS-ZAVARBAN SZENVEDSZ (RÉG: TÖBBSZÖRÖS SZEMÉLYISÉG).A CIKK ELOLVASÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIÉRT SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK. EZ A CIKK NEM MINDENKINEK VALÓ TÉMÁT FESZEGET.

Ha baromságnak tartod, hogy a világot az okkult elit sötét és rosszindulatú összeesküvése irányítja, akkor se olvasd el ezt a cikket.

Nem neked szól.

Előző blogbejegyzéseimben gyakran utaltam a Monarch-típusú elmeprogramozásra. Most vázlatosan ismertetem, hogy mi az.

A Monarch programozást több szervezet is használja titkos célokra. Ez a CIA MK-Ultra projektjének folytatása, amit emberek elméjének irányítására fejlesztettek ki és civileken és katonákon tesztelték. A módszerek döbbenetesen szadisztikusak (az egésznek a célja, hogy traumatizálja az áldozatot) és az eredmény horrorisztikus: egy totálisan irányított elméjű „szolga”, akit bármikor el lehet indítani bármilyen cselekmény elkövetésére, amit a kezelője parancsol. Miközben a tömegmédia hanyagolja ezt az ügyet, több mint 2 millió amerikai ment keresztül ennek a programnak a borzalmain.

 

A Monarch programozás egy elmeirányító technika, ami tartalmazza a Sátáni Rituális Kínzás (SRK) és Disszociatív Identitászavar (DI) (Többszörös Személyiségzavar (TS)) elemeit. Hasznosítja a pszichológia, idegtudomány és okkult rituálék kombinációját, hogy alszemélyisége(ke)t hozzon létre a szolgában, amelyet be tudnak „kapcsolni” és programozni a kezelők. A Monarch-szolgákat több szervezet is használja, amelyek összeköttetésben állnak a világi elittel, olyan területeken, mint a hadsereg, szexrabszolgaság és a szórakoztatóipar.

Ez a cikk betekint a Monarch elmeprogramozás eredetébe, annak néhány módszerébe és szimbolizmusába.
 

Eredetek

 
A történelem folyamán több beszámolót is feljegyeztek, melyek olyan rituálékat és praktikákat írnak le, amik az elmekontrollra emlékeztetnek. Az egyik 
legkorábbi ilyen referencia az okkultizmus elmemanipulációra való használatáról az Egyiptomi Halottaskönyvben található. Ez rituálék gyűjteménye, amit a mai titkos társaságok keményen tanulmányoznak, és amely kínzási és megfélemlítő metódusokat (hogy traumát okozzanak) ír le,valamint főzetek (drogok) használatát és varázsigék(hipnotizmus) használatát, aminek végeredménye a beavatott totális leigázása. Egyéb fekete mágiának, varázslásnak és démonikus megszállásnak (ahol az áldozatot egy külső erő animálja) tulajdonított esetek szintén a Monarch programozás elődei.

Mindazonáltal 
az elmeirányítás a 20. században vált tudománnyá a kifejezés modern értelmében, amikor isalanyok ezreit figyelték meg szisztematikusan,dokumentálták és kísérleteztek rajtuk. Az elmeirányítás egyik atyja Josef Mengele volt. Kezdetben azzal szerzett „hírnevet”, hogy ő volt az egyik SS-orvos, aki felügyelte az érkező rabok szelektálását, eldöntve, kit kell megölni, és kit kell kényszermunkára vinni. Leginkább mégis arról ismert, hogy szörnyű emberkísérleteket folytatott a koncentrációs táborlakókon, kiváltképp ikreken, gyerekeket beleértve, ami miatt Mengelét a „Halál Angyalának” nevezték.Munkájának egy kevésbé emlegetett része emellett az elmeirányítás kutatása.Eredményeit a Szövetségesek (ti. a II világháború szövetségesei) elkobozták, és a mai napig titkosítottak. Mengele fedőneve Dr. Green volt. A II. világháború után az Operation Paperclip akció keretében őt és 5000 másik magas rangú nácit titokban Amerikába szállították, hogy ott a szemek elől elrejtve folytathassák az elmeirányítási és rakétafejlesztő kutatásaikat földalatti titkos bázisokon.Mengele volt a Monarch projektnek és a CIA MK Ultranevű elmeirányító programjának főfejlesztője. Évente mintegy egy millió gyereket raboltak el az utcáról, és vasketrecekben tartották őket, hogy további elmeirányító kísérleteket folytathassanak rajtuk és tovább finomítsák az elmeirányító technikákat. Azok a gyerekek, akik túlélték a „tréninget”, a későbbiekben irányított elméjű szolgákká váltak, akiket ezernyi különféle munkára lehetett használni, a szexrabszolgaságtól a gyilkolásig. Néhány gyereket, akiket feláldozhatónak tartottak, lemészároltak kegyetlenül a többi gyerek szeme láttára, hogy ezzel is totális magadásra és behódolásra kényszerítsék őket.

Az MK Ultra project a korai 50-es évektől a késő 60-as évekig zajlott, amerikai és kanadai polgárokat használva tesztalanyként. A nyilvános bizonyítékok tanúsítják, hogy
sokféle módszert használtak az egyének elmeállapotának manipulálására és az agyfunkciók megváltoztatására, beleértve drogok és egyéb kemikáliák titkos adagolását,érzékelésmegvonást, elkülönítést, szóbeli és szexuális bántalmazást.
A legközismertebb MK-ULTRA kísérletek
 LSD adagolásátfoglalták magukban mit sem sejtő emberi alanyokon, beleértve CIA alkalmazottakat, katonai személyzetet, orvosokat, egyéb kormányügynököket, prostituáltakat, mentálisan beteg pácienseket és köznapi embereket, hogy tanulmányozhassák reakcióikat.
Ugyanakkor itt nem áll meg az MK-ULTRA alkalmazási területe. Kegyetlen
 elektrosokkoló kísérleteket, fizikai és mentális kínzásokat és szexuális bántalmazást használtak szisztematikus módon sok alanyon, beleértve gyerekeket.



Fiatal MK-ULTRA alany képe (
kislány 8-10 év között), 1961-ből. A képen a feljegyzés tartalmazza, hogy 6 hónapon át hatalmas LSD adagokat, elektrosokkot és érzékmegvonást alkalmaztak rajta, utána kitörölték az emlékezetét, és agya olyan, mint egy újszülötté, valamint a kísérletek MKULTRA kódnév alatt folytak.

Bár
 a projektek állítólagos célja az volt, hogy kínzási és vallatási módszereket fejlesszenek ki, amiket az ország ellenségein használnak, néhány történész kijelentette, hogy a project célja „Mandzsúriai Jelöltek” vagyis ártatlan elkövetők” (akik nem emlékeznek tettükre) létrehozása,hogy sokféle tettet kövessenek el, mint példáulgyilkosságokat és egyéb titkos missziókat.

Az MK-ULTRA-t nyilvánosságra hozta több bizottság is, többek között a Rockefeller Bizottsági ülés 1975-ben. Bár azt állítják, hogy a CIA abbahagyta az ilyen kísérleteket a bizottsági ülések után, néhány leleplező azt állította, hogy a project egyszerűen átment „földalattiba”, és 
a Monarch Programozás lett az MK-ULTRA titkosított utódja.




Monarch Programozás

 
Bár soha senki nem ismerte el hivatalosan a Monarch programozás létét, prominens kutatók dokumentálták a szisztematikus traumaokozás használatát emberi alanyokon elmeirányítás céljából. 
Néhány túlélő elhivatott terapeuták segítségével képes volt “kiprogramozni” magát, hogy azután rögzítsék és feltárják megpróbáltatásaik iszonyatos részleteit.

A Monarch-szolgákat főleg
 szervezetek használják arra,hogy „balekokkal” hajtassanak végre műveleteket, akiketkülönleges feladatokra képeztek ki, és akik nem tesznek fel kérdéseketnem emlékeznek tetteikre, és ha rajtakapják/felfedik őket, automatikusan öngyilkosságot követnek elŐk a magas profilú gyilkosságok tökéletes bűnbakjai (pl. Sirhan Sirhan, Robert F Kennedy szenátor gyilkosa), a tökéletes jelöltek a prostitúcióhoz, szexrabszolgasághoz és a snuff pornográfiához. Ők ugyanakkor a tökéletes bábok előadóként a szórakoztatóipar számára is.
„Amit elmondhatok, az az, hogy hiszem, hogy 
mostanra a rituális kínzás programozás széles körben elterjedt, szisztematikus, nagyon jól szervezett magasan ezoterikus információ által, amely sehol sem publikált, nem volt semmilyen könyvben vagy talk-showban, hogy rátaláltunk ebben az országban (USA) és legalább egy külföldi országban.
Az emberek azt mondják: 
Mi ennek a célja?” A legjobb tippem erre az, hogy ők (az elit) egy hadseregnyi „Mandzsúriai Jelöltet” akarnak, mentális robotok tízezreit, akik prostitúciót vállalnak, gyermekpornót csinálnak, drogokat fognak csempészni, részt vesznek nemzetközi fegyvercsempészetben, snuff filmeket fognak bevállalni, mindenféle nagyon jövedelmező dolgokat és végrehajtják a parancsokat (az elitét), hogy végülis a csúcson lévő megalomániások azt gondolják, hogy kreálnak egy Sátáni Rendet, ami a világot kormányozza.” / D. Corydon Hammond, Ph.D /

A Monarch-programozók 
intenzív traumát okoznak az alanyoknak elektrosokk, kínzás, szexuális zaklatás és elmejátszmák használatával, azért hogy arra kényszerítsék őket, hogy disszociáljanak a valóságtól – ez egy természetes válasz némely emberekben, amikor kibírhatatlan fájdalommal szembesülnek. Az alany disszociatív képessége egy főfeltétel, és nyilvánvalóan a leginkább olyan gyermekekben található meg, akik olyan családokból jönnek, ahol több generáció óta kínzás(bántalmazás, nemi erőszak stb.) folyik. mentális disszociáció lehetővé teszi a kezelők számára, hogy leszakadt személyiségeket kreáljanak az alany pszichéjébenamelyeket azután akaratuk szerint tudnak programozni és bekapcsolni.

A trauma alapú elmeirányítást úgy lehet meghatározni, mint szisztematikus tortúrátami leblokkolja az áldozat tudatos feldolgozó képességét (fájdalom, terror, drogok, illúziók, érzékmegvonás, érzéktúlstimulálás, oxigén-megvonás, hideg, forróság, körbeforgatás, agystimuláció és néha halálközeli élmények által), és azután szuggesztiótés/vagy klasszikus és operáns kondicionálást alkalmaznak(következetesen jól megalapozott viselkedésmódosító elvekkel) hogy beültessenek gondolatokat, irányelveket és észleléseket az elme tudattalan részébe, gyakran újonnan alakult trauma-kiváltotta személyiségekkelamik arra kényszerítik az áldozatot, hogy úgy tegyen, érezzen, gondolkodjon vagy észleljen dolgokat, hogy azok a programozó céljainak megfeleljenek. A cél az, hogy az áldozat tudatosság nélkül kövessen irányelveket, ide értveolyan cselekedetek végrehajtását, amelyek nyilvánvalóandurván sértik az áldozat (Monarch-szolga) morális elveit,spirituális meggyőződését és szemben állnak akaratával.
Az 
elmeirányító programozás installációja az áldozat disszociatív képességére támaszkodik, amely lehetővé teszi új leszakadt személyiségek létrehozását, amelyek “megtartják” és „elrejtik” a programozást. A már disszociatív gyermekek a programozás elsőrangú „jelöltjei”.”
/Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse/

A Monarch 
elmekontrollt titokban használják különféle csoportok és szervezetek különböző célokra. Fritz Sprigmeier szerint ezek a csoportok A Hálózat” néven ismertek és az Új Világrend gerincét alkotják.
 

A név eredete

 
A Monarch elmeirányítást a Királylepkéről (Monarch butterfly, ang.) nevezték el – egy rovarról, amely hernyóként kezdi életét (ki nem fejlődött lehetőséget reprezentálva) és a bábozódás (programozás) ideje után gyönyörű pillangóként (Monarch-szolga) születik újjá. Néhány karakterisztikai vonás, ami a Királylepkére jellemző, szintén alkalmazható az elmeprogramozásra.
Az egyik fő oka, hogy a Monarch programozást a Királylepkéről nevezték el, az az, hogy ez a lepke megtanulja, hogy hol született (a gyökereit), és átadja ezt a tudást genetikailag az utódjának (generációról generációra). Ez az egyik kulcsállat, amely 
elárulta a tudósoknak, hogy a tudás genetikailag átadható. AMonarch programozás Illuminati és náci célokra épül, hogy alkossanak egy Mesterfajt, részben genetika által. Ha a tudás genetikailag átadható (márpedig átadható), akkorfontos, hogy olyan szülőket találjanak, akik átadhatják a „megfelelő” tudást azoknak az áldozatoknak, akiket Monarch programozásra választottak ki.

Amikor egy ember 
elektrosokk kiváltotta traumán megy keresztül, bizonyított a „könnyűfejűség” érzése, mintha az ember lebegne vagy szálldosna mint egy pillangó. Van egy szimbolikus vonatkozása is az átalakulásnak vagy metamorfózisnak, ami ezzel a gyönyörű rovarral történik:hernyóból bábbá (alvás, inaktivitás), majd pillangóvá változik, mely visszatér eredetének pontjára. Ilyen a vándorlási minta, ami ezt a fajt különlegessé teszi.
 

Módszerek

 
Az áldozatot/
túlélőt a programozó/kezelő szolgának nevezi, és viszonzásképpen a szolga őt „mesternek” vagy „istennek” véli. Körülbelül 75%-uk nő, mivel nagyobb a fájdalomtűrő képességük, és könnyebben disszociálnak, mint a férfiak. A Monarch programozók célja az alanyaik pszichéjének egységekre, többszörös és különálló alszemélyiségekre bontása, traumát használva a disszociáció okozásához.
A következőkben a 
kínzások formájának részleges listája olvasható:

1. Szexuális kínzás és tortúra
2. Dobozokba, ketrecekbe vagy koporsókba zárás, élve eltemetés (gyakran nyílással vagy cső használatával az oxigénhez jutásért)
3. Korlátozás kötelekkel, láncokkal, bilincsekkel stb.
4. Majdnem megfullasztás
5. Hideg és forróság szélsőségek, beleértve jeges vízbe merítés és égető vegyi anyagok használata
6. Megnyúzás (csak a bőr felsőbb rétegeit távolítják el, amennyiben élve akarják hagyni az áldozatot)
7. Körbeforgatás
8. Vakító fény
9. Elektrosokk
10. Sértő testnedvek és testi anyagok kényszerített megetetése, mint pl. vér, vizelet, széklet, hús stb.
11. Fájdalmas pozíciókban fejjel lefelé fellógatás/akasztás
12. Éhség/szomjúság
13. Alvásmegvonás
14 Nyomás súlyokkal és eszközökkel
15. Érzékelés-megvonás
16. Drogok illúziók, zavarok és emlékezetkiesés létrehozására, gyakran intravénásan, injekcióban adva
17. Mérgező vegyszerek etetése vagy intravénás beadása, beleértve kemoterápiás ágenseket is, hogy betegségeket vagy fájdalmakat idézzenek elő
18. Végtagok húzása vagy kificamítása
19. Kígyók, pókok, kukacok, patkányok és egyéb állatok alkalmazása, hogy növeljék az undort és félelmet
20. Halálközeli élmények kiváltása, főleg fullasztással vagy fojtogatással, azonnali újraélesztéssel
22. Kényszerítés kínzás végignézésére vagy végrehajtására, emberek és állatok kínzására és feláldozására/feláldozásának végignézésére, általában késekkel
23. Kényszerítés gyermekpornográfiában és prostitúcióban való részvételre
24. Megerőszakolás, hogy az áldozat állapotossá váljon; ezután a magzatot rituális felhasználásra abortálják, vagy a csecsemőt elveszik rituális feláldozásra vagy Monarch-szolgává tételre
25. Spirituális kínzás, hogy az áldozat azt higgye, hogy megszállták, zaklatják és belülről irányítják démonok és/vagy rossz szellemek
26. A zsidó-keresztény hitvilág és szolgálat megszentségtelenítése; felajánlás a Sátánnak vagy más istenségeknek
27. Kínzás és illúzió meggyőzni az áldozatokat arról, hogy Isten gonosz, mint például meggyőzni egy gyermeket arról, hogy Isten megerőszakolta őt
28. Műtétek végzése kínzás és kísérletek céljából, vagy olyan észlelések kiváltása, melyben az áldozat fizikai vagy spirituális bombákat vagy beültetéseket észlel
29. A család, barátok, szerettek, kedvencek stb. bántalmazása vagy bántalmazásukkal való fenyegetés, hogy engedelmességet erőszakoljanak ki
30. Illúzió és virtuális valóság használata, hogy összezavarják az áldozatot és hihetetlen körülményeket gyártsanak

A Monarch elmeirányító 
programozás alapja hogykülönböző személyiségeket vagy személyiségrészeket lehetséges alkotni, amiket alternak neveznek, amelyek nem tudnak egymásról és amelyek elfoglalják a testet más-más időpontokban. Az amnézia-falak, amiket atraumák építenek fel, a titkosság védőpajzsát alkotják, amimegvédi a programozókat a lelepleződéstől ésmegakadályozza az alapszemélyiségeket (front alterek) - akik nagyrészt uralják a testet - abban, hogy megtudják, hogyan és mire használják az alterjeik Rendszerét. Atitokpajzs lehetővé teszi a szektatagoknak, hogy más emberek körül éljenek és dolgozzanak és totálisan lenyomozhatatlanok maradjanak. Az alapszemélyiségek csodálatos keresztények lehetnek, míg a mélyebb alterek a lehető legrosszabb sátáni szörnyetegek lehetnek, amit csak el lehet képzelni – Dr. Jekyll/Mr. Hyde effekt. Nagy tétje van annak, hogy megőrizzék a titkait annak az ügynöki hivatalnak vagy okkult csoportnak, amely a szolgát irányítja. Az ilyen típusú programozás sikerességi aránya nagy, de amikor elbukik, a hibáktól halál által szabadulnak megMinden trauma és kínzás célt szolgál. Akísérletezések és kutatások nagy része azért folyt, hogy rájöjjenek, mit lehet, és mit nem lehet megtenni, elérni.Kimutatások készültek, hogy egy adott testsúllyal egy adott életkorban mennyi kínzást lehet elviselni anélkül, hogy a kínzott belehalna.

A
 kemény trauma miatt, amit elektrokonvulzív terápiával(elektrosokk), szexuális bántalmazással és egyéb módszerekkel érnek elaz elme az alapjától széthasad váltakozó, különböző személyiségekre. Korábban Többszörös Személyiségnek nevezték, ma Disszociatív Identitászavar a neve és a MONARCH programozás alapja.Az áldozat elméjének további kondicionálását hipnotizmussal, „double bind coercion” logikával (amikor egymásnak ellentmondó tényeket egyszerre kommunikálnak az ember felé, ezzel zavart, bénultságot okozva), fájdalom-öröm felcseréléssel, étel- ital- alvás- és érzékelésmegvonással, különféle drogokkal, amik megváltoztatják az agyfunkciókat fejlesztik tovább. A disszociációt így az alany traumatizálásával érik el,szisztematikus kínzást és szörnyűséges okkult rituálékat használva. Ha megtörténik a hasadás a személyiség eredeti magjában, akkor egy „belső világot” lehetséges kreálni, és az alszemélyiségeket be lehet programozniolyan eszközök használatával, mint a zene, filmek(különösképp Disney-produkciók) és tündérmesékEzek az audiovizuális segédletek tovább tökéletesítik a programozási folyamatot ábrákat, szimbólumokat, jelentéseket és koncepciókat felhasználva. A megalkotottalterek ezután indítószavakkal érhetők el vagy szimbólumokkalamiket a programozó az alany pszichéjébe programozott. Néhányat a leggyakoribb belső képek közül az irányított elméjű szolgák a Kabbalista Élet Fájának (Sephiroth), fáknak, végtelenített hurkoknak, ókori szimbólumoknak vagy betűknek, pókhálóknak, tükröknek, megrepedt üvegnek, maszkoknak, váraknak, labirintusoknak, démonoknak, pillangóknak, homokóráknak, óráknak és robotoknak látnak. Ezeket a szimbólumokat gyakran beillesztik a populáris filmekbe és videókba, két fő okból: hogy érzéketlenné tegyék a társadalom legnagyobb részét ezek látványára, tudatalatti és neurolingvisztikus programozást használva, és hogyszándékosan felépítsék az alapprogramozáshoz szükséges specifikus indítókat és kulcsokat a rendkívül befolyásolható MONARCH-gyerekek számára. Néhány film, amit a Monarch-programozáshoz használnak: Óz, A csodák csodája, Alice Csodaországban, Pinocchio és Csipkerózsika.
Az Ózt a Monarch 
programozók a szolgáik programozására használják. A moziban lévő szimbólumok és jelentések indítókká válnak a szolga elméjében, könnyű hozzáférést lehetővé téve a szolga elméjéhez a kezelő által. A popkultúrában gyakran használnak némiképp burkolt utalásokat/hasonlatokat az Ózból és az Alice-ből, amik Monarch programozásra utalnak.
 
A szolga minden esetben egy bizonyos értelmezést kap a film történetéhez, hogy ezzel finomítsák tovább a programozást. Például, ha a szolga az Ózt nézi, megtanítják neki, hogy „valahol a szivárványon túl” van a „boldog hely”, ahová a disszociatív trauma szolgáknak menniük kell, hogy elmenekülhessenek a rájuk mért kibírhatatlan fájdalom elől. A film használatával a programozó arra bátorítja a szolgát, hogy „menjen túl a szivárványon”, vagyis disszociáljon, ezáltal hatékonyan elkülönítve az elméjét a testétől.

A hipnotista könnyebben hipnotizálhatja a gyereket, ha tudja hogyan kell ezt csinálni kis gyerekekkel. Az egyik
hatásos módszer az, hogy azt mondja egy kisgyereknek, hogy „képzeld azt, hogy egy kedvenc TV-műsorodat nézed”Ezért olyan fontosak a Disney-műsorok és más show-k a programozók számára. Ezek tökéletes hipnotikus eszközök arra, hogy a gyerek elméje a megfelelő irányba disszociáljon. A programozók szinte kezdettől fogvahasználtak filmekethogy megtanítsák a gyerekeknek a hipnotikus forgatókönyveket. Gyerekek esetében ahipnotikus folyamathoz szüksége van a filmekre a programozóknak.
Ha 
a hipnotista megengedi a gyereknek, hogy a gyerek a saját képi világát találja ki, akkor a hipnotikus hatások erősebbek lesznek. Ahelyett, hogy megmondaná a gyereknek egy kutya színét, inkább megkérdezi tőle, hogy milyen színű a kutya. Ekkor mutatják a filmeket és könyveket a gyerekeknek, hogy a megfelelő irányba kormányozhassák az elméjét. A legtöbb Disney-filmet felhasználják programozáshoz. Némelyik kifejezetten azelmeirányításra lett kifejlesztve.
Disney Miki egerének jelentős szerepe van a Monarch-programozás szimbolikájában. A populáris kultúrában a Miki egér füles fejfedő gyakran utal a Monarch programozásra, főleg ha egy szem hangsúlyozással jár együtt. Divat és sztárfotókon, videoklipekben lehet találkozni vele (Rihanna „Hard” klipjében pl., a fotókért pedig ld. a korábbi blogbejegyzéseimet).

 

A Monarch programozás szintjei

 

A Monarch 
programozás szintjei azonosítják a szolga „funkcióit” és az Elektroencefalográfia (EEG) agyhullámokról lettek elnevezve, amik összefüggésben állnak velük.

 
Agyhullámok típusai az EEG-ben
 
Az
 ALFA programozást tartják az általános vagy szokásos”programozásnak. Jellemzője a rendkívül kifejezettenvisszatartott memória, lényegesen megnövelt fizikai erő és látásélesség. Az alfa programozást úgy érik el, hogyfelosztják az alany személyiségét, ami lényegében jobb-bal agyfélteke elkülönülést okoz, ami lehetővé teszi a jobb és bal programozási egységét, idegúti stimuláció által.

A
 BÉTA a szexuális programozás (szexuális szolgák). Ez a programozás eloszlat minden tanult morális meggyőződéstés a primitív szexuális ösztönöket stimulálja, tiltások nélkül. Ezen a szinten jönnek elő a Macska” alterek.Szexcica programozásként is ismert, és ez a legláthatóbb programozás, mivel némely női celebet, modellt, színésznőt és énekesnőt alávetették ennek a programozásnak. A populáris kultúrában a macskafélék szőrmintáival díszített öltözékek gyakran jelzik a szexcica programozást.
DELTA a „gyilkos programozás” néven ismert és eredetileg különleges ügynökök és elit katonák (pl. Delta Force, First Earth Battalion, Mossad stb.) részére fejlesztették ki, titkos műveletekreAz optimális adrenalin termelés és a kontrollált agresszió kézzelfogható. Azalanyokban nincs félelemérzet, és nagyon szisztematikusak megbízásaik kivitelezésében. Önpusztítóvagy öngyilkossági instrukciókat berétegeznek a programozok ezen a szinten.

THÉTA – ezt tartják a telepatikus” programozásnak. AVérvonalasoknak (azok az emberek, akik multigenerációs sátáni vérvonalú családokból származnak) nagyobb a hajlama a telepatikus képességekre, mint a nem-vérvonalasoknak. Nyilvánvaló korlátai miatt sokféle elektronikus és elmeirányító rendszert fejlesztettek ki és mutattak be, például bio-medikus emberi telemetria eszközöket (agyi beültetések), irányított energiájú lézerek,amik mikrohullámokat és/vagy elektromágnességet használnak. Állítólag ezeket együtt használják meglehetősen fejlett számítógépekkel és kifinomult műholdas követőrendszerekkel.
 

Következtetés

 
Nehéz objektívnek maradni, amikor a Monarch-szolgák által elszenvedett szörnyűségeket írjuk le. A rendkívüli kegyetlenség, a nemi erőszak, a mentális kínzás és a szadisztikus játszmák, amiket „elismert tudósok” és magas szintű hivatalnokok művelnek az áldozatokkal, bizonyítják a világ hatalmasainak/elitjének (Illuminati) igazán sötét oldalának létezését.
A kinyilatkoztatások/felfedések ellenére, a dokumentumok és leleplezők ellenére 
a társadalom legnagyobb része ignorálja, elutasítja vagy egészében kerüli ezt az ügyet.Több mint 2 millió amerikait programoztak trauma alapú elmekontrollal 1947 óta és a CIA nyíltan elismerte elmeirányító projektjeit 1970-ben. Az olyan filmek, mint Amandzsúriai jelölt egyenesen utaltak a tárgyra, még le is festve bizonyos technikákat, mint pl. az elektrosokk, az indítószavak használata és mikrochip beültetés. Számos közéleti figura, akiket a tv-ben látunk és filmeken, irányított elméjű szolgák. Híres emberek, mint Candy Jones, Celia Imrie és Sirhan Sirhan felfedték irányított elméjű szolgai/áldozati tapasztalataikat… az általános közönség mégis azt állítja, hogy ilyesmi „nem létezhet”.
A kutatások és pénzek, amiket a Monarch projektbe fektetnek, ugyanakkor nemcsak az irányított elméjű szolgákra alkalmazottak. 
Sok programozó technika, amiket ezekben a kísérletekben tökéletesítettek, a tömegekre is alkalmazva van a tömegmédia által. Fővonalbeli hírek,filmek, zenei videók, reklámok és tv-showk fogannak, a legfejlettebb adatokat felhasználva, amiket valaha is összeállítottak, hogy hassanak az emberek viselkedésére.Ezekből nagyon sok a Monarch programozásból ered.

Forrás: 
http://www.hotdog.hu/blog/Theseeker_blogja/a-monarch-tipusu-elmekontroll-eredete-es-technikai
Lásd még: 
Dr. Drábik János: Tudatmódosítás Az emberi agy megerőszakolása A tudat feletti uralom és az új világrend -2004-
http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0501.htm












Kundalini, és a mennyei gyönyör





Posted by Soulone Fonix |

A Kundaliniről, mint rejtett energiánkról több kötetet is teleírtak az évezredek során a spirituális gondolkodók, jógik, guruk, természetgyógyászok. Nem titok, hogy egyik számottevő hatása éppen a szexualitásra van.

Évekkel ezelőtt levelet kaptam a szerkesztőségbe. Egy hölgy írt, nevét is elárulta, és nagyon megdöbbentő dologról számolt be. Nevezetes arról, hogy részt vett egy bioenergetikus, pszi-sebész előadásán, aki a teremben, mindenki előtt, anélkül hogy megérintette volna őt, olyan forróságot okozott a testében, méghozzá az altestében, hogy attól tartott, menten orgazmusa lesz és megszégyenül mindenki előtt. Szerencsére az előadó nem akarta megszégyeníteni, és még idejében abbahagyta a „varázslást”.
Kundalini, pöccintésre

A levél kapcsán ellátogattam a megnevezett bioenergetikushoz, mit mondjak, meglehetősen szkeptikusan. El sem tudtam képzelni, hogy az levélben igazat írtak, vagyis hogy létezik olyasmi, hogy érintés nélkül ilyesmi érzések keljenek életre az emberben.
A bioenergetikus csak mosolygott, amikor a levélről beszámoltam, és egyben közöltem vele, ne reménykedjen, én úgysem dőlök be az ilyesminek.

Ekkor megkért, feküdjek le a vizsgálószékbe. Tenyerét a méhem fölé tartotta. Nem telt el tíz másodperc, és hirtelen forróság öntött el, úgy is mondhatnám, nemi izgalmat éreztem, pedig hozzám sem ért. Az a forróság mégis jól körülírhatóan jelen volt, és mivel előzőleg elhatároztam, még véletlenül sem dőlök be semmi humbugnak, kifejezetten meglepődtem azon, amit éreztem.
– Mi ez? – szisszentem fel, és kezdtem nagyon kínosan érezni magam.
– Egy picikét működésre serkentettem a kundalini energiáját – felelte a bioenergetikus, majd elnézést kért, amiért zavarba hozott. Arra hivatkozott, hogy ha csak mesélt volna róla, nem hittem volna neki, és ami még fontosabb, nem is értettem volna, miről van szó. – A kundalini a legfőbb energiaforrásunk, ott szunnyad a gerincoszlopunk legalján, és várja, hogy egyszer csak előtörhessen – magyarázta. – Az általam adott energia egy kicsit fellobbantotta. Olyan ez, mint amikor óvatosan belefújunk a pislákoló lángba, és az egy pillanatra fellobban.
Gésák titkai

A keleti szexualitás mindig sokkal nyitottabb volt, mint a prűd nyugati. A keleti világban sokkal több időt szánnak egymásra a szerelmesek, és sokkal fontosabbnak tartják a másiknak való örömszerzést, a másik érzékeinek végletekig való felcsigázását, a másik legapróbb porcikáinak ismeretét. A szex lényegének nem az orgazmust, hanem az orgazmushoz vezető utat tartják, így mindent elkövetnek, hogy ezt az utat a lehető leghosszabbra nyújtsák.
A kínai nők a végbélnyílás és a herezacskó közötti részt a Millió Arany pontjának hívják. Itt húzódik ugyanis az ondóvezeték egyik külső szakasza, amely merevedéskor könnyen kitapintható. Ha az orgazmus előtt erősen megnyomjuk ezt a pontot, a magömlés késleltethető. Ha uralni tudjuk ezt a pontot, kedvünk szerint húzhatjuk el az orgazmust. Ugyanakkor a kundalini energiát is serkentjük vele.
A Kundalini pont

A Tantrában a szexuális energia szimbóluma az összetekeredett kígyó. A kígyó ott szunnyad minden férfiban és nőben a gerincoszlop végénél. Amíg a kígyó alszik, nem- csak a szexuális, hanem minden egyéb érzelmi képesség is alszik. A gerincoszlop vége kifejezetten érzékeny a hőhatásokra. Érdemes ezt a területet forró és hideg hatásoknak kitenni, felváltva. (Meleg víz és jégkocka…) Nem kell attól félni, hogy kitör a kundalini, elég, ha épp csak egy picit feléled, és soha nem érzékelt szenvedélyben lesz részünk.
A meleg-hideg hatást egyébként érdemes alkalmazni partnerünk keblein is, a mellbimbók körül.
Egy kis tantraszex

A masszázs kiválóan alkalmas arra, hogy a szerelmesek megismerjék egymás aktív és passzív részeit. A kellemes masszázs titka a finom, izgató illatú olaj. Olajozd be a kezeidet és dörzsöld össze őket, amíg az olaj fel nem melegszik. Kezdd gyengéden masszírozni a fülcimpákat, majd a nyakat a tarkó felé haladva. Ha a párod teljesen ellazult, masszírozd a nyakcsigolyák legfelső pontját.  Ezután nagyon lassan haladj egyre lejjebb a gerincoszlopon, csigolyáról csigolyára.  Át kell gyúrni a test minden egyes részét, váltogatva az erős és a gyengéd érintéseket. A különlegesen érzéki pontokon a lehelet -érintést és az ujjbegyeket szabad csak használni, máshol az erőteljesebb nyomások vezetnek célra. Semmit nem szabad kihagyni! Különösen izgalmas a térd és könyökhajlatok simogató érintése.
A Tantra szerint az orális szex különösen alkalmas arra, hogy két ember egybeforrjon. Próbáljuk meg egyszer nagyon lassan eljuttatni egymást az orgazmusig. A törődés, a finom csókok és érintések a legjobb módszerei a jang feltámasztásának és a jin érzékiségének felébresztésre.
A szex megszállottai


A kundalini, ha idő előtt felébred, amikor a személy még nem érett erre sem spirituálisan, sem képzettségben, nagy bajokat tud okozni. Az idő előtti felébredésének egyik nagyon gyakori következménye lehet, éppen, mert a személy nem tudja irányítani, kezelni, hogy a testben nem felfelé, hanem lefelé száguld, és az altestet fűti fel végletes energiákkal. A legkevésbé kívánatos szenvedélyeket ösztönzi, felingerli azokat és hatásaikat olyan szintre emeli, hogy az ember számára teljesen lehetetlen ellenállni nekik, vagyis az illető személy rabjává, megszállottjává válik ezeknek a szenvedélyeknek, és hiába szeretne, képtelen ellenállni nekik, mert nem ura az ösztöneinek többé. Előfordul, hogy az ilyen ember szexuális erőszaktevővé vagy perverzzé válik, kéjgyilkossá, szatírrá.
Kundalini és fekete mágia

Sajnálatos, de a fekete mágiában is felfedezték már a kundalini kártékony, szörnyű, torz szexuális hatását. Egész iskola épült már arra, hogy megtanítsák a fekete mágusoknak, hogyan tehetik szexrabszolgává, „kéjbűnözővé” a kiszemelt áldozatot. Bizonyos rituálékkal életre keltik az áldozat kundalini energiáját, de nem engedik, hogy az spirális alakzatban felfelé kitörjön a testéből, hanem lekényszerítik az alsó régióba, hogy ott tekergőzve soha nem látott károkat okozzon a testben, és az illető kiszemelt áldozataiban is.

/Összeállította: Szerémi Bora

forrás: 
http://sanatsanandal.grou.ps/blogs/item/kundalini-es-a-mennyei-gyonyor






Testet öltött gondolatok



Posted by Soulone Fonix |

Sokak szerint a fantomok csak agyszülemények. De mi a helyzet azzal a hiedelemmel, hogy állítólag tibeti szerzetesek képesek olyan erősen gondolni, koncentrálni valamire, hogy az mások által is láthatóan megjelenik?

A Tibethez vezető út még a szokásosnál is mostohább volt 1923-24 telén. Ennek ellenére az utazók egy kis csoportja küzdött a hóviharral és a jeges széllel. Ez a csapat főleg zarándokokból állt, akik lelki nyugalmuk megtalálása érdekében kívánták felkeresni a szent helyet, és a félisten vezetőt, Dalai Lámát. 


A titokzatos asszony

Az utazók között volt egy idős asszony, aki úgy nézett ki, mint egy paraszt a távoli tartományokból. Ruhája megjelenése nagyon szegényes volt. Vörös gyapjúszoknyája és kabátkája, steppelt dzsekije, fülvédős báránybőr sapkája mind lyukas és viseltes volt. Vállán egy kosztól megfeketedett öreg bőrtáska lógott, amely az utazásra szánt élelmet tartalmazta. Zsíros fekete hajával és sötétbarna arcával úgy nézett ki, mint egy hétköznapi parasztasszony. Ám a haja valójában fehér volt, csak kínai tintával befestette. A bőrének barnaságát pedig kakaó, porított faszén és olaj segítségével nyerte. Ez a tibeti parasztasszony azonban nem más volt, mint a korábbi neves francia operaénekesnő, Alexandra David-Neel. Az asszony igen különös helyeken járt életében, ahol nagyon sok élményt szerzett. Többek között elsajátította a tumo technikáját, azt az okkult képességet, hogy meztelenül üldögéljen a himalájai hidegben. A legkülönösebb képesség elsajátítása azonban a tulpa volt – a képzelet szülte fantom, amelyre olyan erősen gondol a médium, hogy az mások számára is láthatóvá válik. Más szóval, a tulpa nagyon jó példája annak, amit az okkultisták csak úgy hívnak: a gondolatok megtestesülése.


Mi is az a tulpa?

Ahhoz, hogy képesek legyünk megérteni a tulpa-t, el kell fogadnunk, hogy a tibeti buddhisták szerint a gondolat több mint intellektuális funkció. Szerintük ugyanis minden gondolat hat a „tudatanyagra”, ami szétterjed az anyagi világban, hasonlóan a tóba dobott kavicshoz, amely gyűrűket kelt a víz színén. Más szóval, a gondolat „gondolatgyűrűket” kelt.


Tartós gyűrűk

A gondolatgyűrűk általában csak nagyon rövid ideig élnek. Mondhatnánk azt is, hogy ugyanabban a pillanatban meg is halnak, ahogy megszületnek, így hatásuk nem tartós. Ha azonban a gondolat különösen erős, vagy hosszantartó, akkor a gondolatgyűrű egy erősebb, maradandóbb gondolati formává növekszik, és természetesen az élete is hosszabb.

A tulpa-kat és más gondolati alakokat a tibetiek nem tartják valóságosnak, de szerintük a minket látszólag körülvevő, szilárdnak tűnő anyagi világ sem az. Mindkettő csupán illúzió. Az I. században élt buddhista a következőképpen fogalmazta ezt meg: „Eredetileg minden jelenség a lélekben lakik, és nincs külső megjelenési formája, ezért – mivel alaktalan – hiba lenne azt gondolni, hogy bármi is létezhet. Minden jelenség csak a lélek hibás gondolataiból születik. Ha a lélek független lenne ezektől a téves gondolatoktól, az összes jelenség eltűnne.” 
Ha beigazolódnának a tibeti buddhisták és varázslók által hitt gondolati formák, akkor számos szellemjárás, és megmagyarázhatatlan jelenség megmagyarázható lenne. Az okkultizmussal foglalkozók szerint néha a szellemek, amelyek egy-egy bizonyos helyet járnak be, valójában csak tulpa-k, olyan gondolati formák, amelyeket egy-egy varázsló hozott létre, mégpedig saját céljaira. A tulpa nem más, mint egy különösen erős gondolati alak, amely lényegét tekintve semmiben sem különbözik más szellemektől. Különbözik viszont egy normál gondolati alaktól, mégpedig abban, hogy nem a véletlen révén kelt életre, hanem szándékosság eredményeképpen.


Kriya shakti , azaz kreatív erő

Számos indiai okkult tanítás hazájában, Bengáliában ezt a technikát kriya shakti (kreatív erő) néven hívják, és a Tantrizmus hindu és buddhista tanítványai gyakorolják. Amikor egy férfi és egy nő misztikus és mágikus okokból közösül, azt rávetítik a kriya shakti technikájára, mivel az orgazmus kiváltotta intenzív fizikai és agyi izgalom különösen élénk gondolati alakokat szülhet. Mivel számos tibeti misztikus technika származik Bengáliából, és számos hasonlóság van a bengáli tantrista jógik fizikális, mentális és spirituális gyakorlatai és a tibeti buddhizmus titkos belső fegyelme között, nagyon valószínű, hogy a tibetiek eredetileg a bengáli kriya shakti gyakorlóitól vették át a tulpa-k kreálásának módját.


Láthatóvá tett gondolatok

A tulpa mágia tanítványainak nagyon sokat kell tanulniuk ahhoz, hogy saját gondolataikat láthatóvá tegyék. Kolostorba vonulnak meditálni, folyamatos misztikus imákat kántálnak az általuk szolgált istenséghez, hogy képes legyen minden egyes pillanatban a védőszentre, vagyis a yidam-ra koncentrálni. Maguk körül ún. védelmező köröket – kyilkhor-okat - alakítanak ki, amelyek azonban szimbolikus ábrák, így bármilyen alakjuk lehet - amelyeket védő istenének szentel. Ha a tanítvány végzett a hosszadalmas gyakorlatokkal és szertartásokkal, „meglátja” a yidam-ot, először haloványan és csak nagyon rövid időre, végül tartósan és tökéletes tisztasággal. Ez azonban a folyamatnak csak az első része. A meditációt és a gyakorlatokat ugyanis addig kell folytatni, amíg a tulpa meg nem jelenik a yidan formájában. A tanítvány érzi a tulpa lábfejét, látja, hogy a szeme mozdulatlanul követi őt, sőt, olykor még beszélgetni is tud vele. És ezek után kell felkészíteni a tulpa-t, hogy elhagyja a kyilkhor-ok vonzáskörzetét, és a tanítvánnyal együtt utazzon tovább. Ha a tulpa-t tehát teljesen felébresztették, akkor válik mások számára is láthatatlanná.

Alexandra David-Neel elmesélte, hogy ő bizony látott egy ilyen fantomot, amely érdekes módon nem volt látható a kreálója számára. Ebben az időszakban rendkívül érdeklődött a buddhista művészet iránt. Egyik délután meglátogatta őt egy tibeti festő, aki a „haragos istenek” ábrázolására specializálódott. Amikor ez a férfi közelebb lépett, az asszony megdöbbenve látta, hogy a férfit a félelmetes és csúnya istenek egyikének ködös alakja követi. Közelebb ment a fantomhoz, kinyújtotta a kezét, és úgy érezte, mintha egy puha tárgyat érintene meg, amelynek anyaga a legkisebb nyomásra is szertefoszlik. A festő erre elmesélte, hogy néhány hete mágikus ritusokat végez, amelynek során azt az istent hívta, akit az előbb Alexandra David-Neel is látott.

Ez az eset volt az, amely annyira felkeltette az asszony érdeklődését, hogy elhatározta: ő maga is formál egy tulpa-t. Kolostorba vonult, és minden ébren töltött pillanatát meditációnak és megjelenítési gyakorlatoknak szentelte. Hamarosan a szeme sarkából megpillantotta egy szerzetes képét, amely egyre tartósabb, élesebb és élethűbb lett. Amikor az asszony elhagyta a kolostort, ez a fantomszerzetes is csatlakozott hozzá, és csupa olyan cselekedetet hajtott végre, amelyre senki sem kérte és nem utasította. Például megállt egy hegy tetején és úgy nézett körül, ahogyan azt egy utazó tenné. Alexandra néha még a köntöse suhogását is hallotta, és az érintését is érezte magán. A tulpa azonban váratlan fordulatot vett, teljesen megváltozott. Vékonyabb lett, ellenségessé és szemtelenné vált. Mivel teljesen irányíthatatlan lett, az asszony úgy döntött, hogy megszabadul tőle. Ez azonban fél évi koncentrációjába és meditációjába került. 


Zárszóként

Ha valóban hihetünk a tibeti történetnek, akkor a tulpa-kat bizony nem szabad félvállról vennünk. Ezek ugyanis valóban az emberi agy figyelemreméltó hatalmának kiváló példái, és nem utolsósorban szüleményei.









Egyenesen az agyukból lopták el a PIN kódot



Posted by Soulone Fonix |


Az agyhackelés ma már valóság: egy kísérletben úgy lopták el emberek bankkártyakódját, hogy agyhullámaikat pásztázták. A módszer nem hibátlan, de sokkal megbízhatóbb, mint a hazugságvizsgálat. Ráadásul ugyanez a technika számos más területen is bevethető: épülhet belőle aggyal vezérelt játékgép, lehet alkalmazni kínvallatásnál, de alkalmas a nikotinfüggőség megszüntetésére is.

Néhány nappal ezelőtt mutatták be a Usenix Security nevű biztonsági konferencián azt a programot, amely egy agy-számítógép interfésszel (Brain Computer Interface - BCI) összekötve fontos információkat képes kihalászni az emberi agyból - olvasható az Extremetech nevű technológiai portálon. Az eszköz ráadásul úgy csinálja ezt, hogy az illető észre sem veszi, hogy megszerezték a bankkártyaadatait, a lakcímét vagy más, számára fontos információkat. Az eszköz egyébként a jövő számítógépes játékainak agyhullámok által irányított vezérlőjeként is működhet, de számos más felhasználási módja lehet még.  


Két-háromszáz dollárért lehet agyi interfészt venni

Az agyhackeléshez nem kell más, csak egy bolti forgalomban is kapható BCI, amelyet negyven-ötvenezer forintos áron bárki megrendelhet, illetve egy olyan szoftver, amelyet az oxfordi, kaliforniai, genfi és a Berkeley egyetem kutatói fejlesztettek ki. Az agy jeleit egy fejre helyezhető elektroenkefalográf (EEG) berendezés méri, amelyet egy szenzorokkal ellátott headsetbe építettek bele. A módszert korábban az ára miatt csak az egészségügyben használták betegségek, mozgáskoordinációs zavarok és egyéb rendellenességek precízebb feltérképezésére. A tesztek során a kutatók programja olyan képeket mutatott a kísérletben részt vevő személyeknek, amelyek között voltak ismerős elemek is: például a felhasználó bankjának neve, PIN kódok, címek.


Akár negyven százalékban használható információkat lehet vele lopni

A kutatók programja az idegtudósok által P300-asnak nevezett agyhullámot kereste: ezt akkor produkálja az agy, ha valami ismerőset (például arcot) vagy az épp megoldandó problémához kapcsolódó ábrát, formát észlel. Az alanyoknak megmutatott képekből és a hozzájuk társuló agyhullámokból könnyen ki lehetett következtetni, mi lehetett a saját PIN kódjuk, vagy éppen hol laknak.


A kutatók huszonnyolc emberrel végezték el a tesztet, közülük senki sem tudta, hogy éppen adatokat szeretnének kihalászni a fejéből. Az eredmények meglepően jónak bizonyultak: az első agy-számítógép interfészt használó kísérlet során az esetek tíz-negyven százalékában sikerült használható adatokhoz jutni.


Egyre népszerűbb a végtagok nélküli mozgatás az egészségügyben

Szemmel vezérelhető, kijelzővel ellátott elektronikai eszközökkel már próbálkoznak egy ideje az egészségügyben. A svéd Tobii Technology nevű cég által idén piacra dobott IS-2 szériaszámú eszköznél két infravörös fény világítja meg a felhasználó pupilláit, az infrákhoz kapcsolt két kis kamera pedig követi a szem fókuszának mozgását, és rögzíti annak pozícióit - olvasható az [origo] korábbi cikkében. A gép a pupilla tágulásából - és összehúzódásából érzékeli és tudja, hogy a használója éppen lapozni szeretne a könyvben, rá akar kattintani egy linkre, gépeléskor melyik betűket nyomná le, vagy éppen melyik fegyvert venné elő egy számítógépes szerepjátékban. Ilyen eszközöket elsősorban valamilyen súlyos idegrendszeri betegségben szenvedőknél, például bezártság szindrómás emberekkel használnak jelenleg, főleg kommunikációs célokra.


Háborús vallatásnál is bevethető

Egy frissen megjelent tanulmány rámutat arra, hogy bár a játékipar (konzolgyártók) mellett leginkább az egészségügyben alkalmaznak vagy alkalmaznának BCI-t, több más, aggályos felhasználási módja is lehet a gépnek. A pennsylvaniai egyetem két neuroetikusa szerint az említett területeken kívül legfőképp a marketingben lehet haszna a neurokísérleteknek.


A hatásos reklámok során a készítőik számára az a legfontosabb, hogy tisztában legyenek a célközönség érzelmi reakcióival és motivációival. Ezeket a marketingesek korábban fókuszcsoportos beszélgetésekkel, mélyinterjúkkal és kérdőívekkel térképezték el, azonban ezeknél a módszereknél jóval hatékonyabb, ha bizonyos képek felvillanásakor vagy például ízek kóstoltatásakor megfigyelik a tesztalanyok agyi aktivitását. Így viszonylag pontos tudást szerezhetnek arról, hogy érzelmi döntések meghozatalakor (például több hasonló termékből való választáskor) milyen agyi folyamatok játszódnak le az emberekben.



A kutatók szerint a BCI egy másik felhasználási területe a hadászat lehet, a harcra való szellemi felkészítés mellett vallatáskor jöhet még jól ez a konstrukció. Egyrészt, mert az agy manipulálásakor úgy lehet fájdalmat okozni valakinek, hogy közben nem történik fizikai bántalmazás, másrészt, mert a poligráfos hazugságvizsgáló túl nagy hibaszázalékkal működik, ráadásul többször kiderült már, hogy ki lehet játszani. Csak úgy, mint más területeken, a hadi jog sem alkalmazkodott még ehhez az újfajta technikai lehetőséghez.


A nikotinról is leszoktathat

A neurojogról és neuroetikáról írt korábbi cikkünkben részletesen elolvashatja, hogy az általános jogrendszer számára milyen anomáliát jelent a BCI megjelenése, illetve alkalmazása büntetőjogi eseteknél. Például a BCI-vel történő kutatások rámutattak arra, hogy pszichés betegségben szenvedő embereknél túlműködik az agyi jutalmazási központ, amelyet bármi áron ki akarnak elégíteni. Feltételezhető, hogy bűnelkövetéskor tisztában vannak tettük következményeivel, a jutalmazási szükségletük azonban sokkal erősebb annál, mint hogy ezekkel a jövőbeli problémákkal foglalkozzanak.


Felmerül a kérdés, hogy pszichiátriai betegségben szenvedő embereket bármilyen mértékben is felment-e, ha kiderül, hogy agyuk rendellenes működése okozott egy gyilkosságot. A BCI segítségével az eddigi kutatások szerint hatásosan lehet majd kezelni a szenvedélybetegségeket, a nikotin- és alkoholfüggőséget is.


forrás: 
http://www.origo.hu/techbazis/20120824-az-agyszamitogep-interfesszel-szinte-mindenhogy-manipulalhato-az-emberi-agy.html





Belénk ültetett emlékek



Posted by Soulone Fonix |


Milyen kapcsolatban van a múltunk a jelenünkkel, ami minket, embereket, lelkeket, tudatokat, szellemi lényeket illet? Milyen kapcsolatban van a múltunk a jelenben létező személyiségünkkel? A múlt mennyire határoz, mennyire határozhat meg minket?

A személyiség egy folyamatosan fenntartott reakció a múltra. Ezen tétel szerint a személyiségjegyeink múltunk egyes eseményeiből levont tudatos következtetésekből, vagy öntudatlan reakciókból születtek.

Egy lány, aki a lámpaláztól képtelen kiállni a színpadra, és képtelen erre ma, és képtelen erre holnap, és képtelen erre két hónap múlva és tíz év múlva is, valamilyen múltbeli eseményre reagál a lámpalázzal. A jelenben nem a jelen körülményeire reagál.

Mi van akkor, ha rosszul emlékszünk valamire?

Ismertem egy fickót, aki elhatározta, hogy tisztogatja egy kicsit a karmáját, és harminc évesen fogott egy tizenöt éve nála lévő órát, és elvitte egy boltba, azzal, hogy visszaadja, mert gyerekkorában onnan lopta el. Vissza akarta adni, kész volt büntetést fizetni, és kész volt elfogadni az esetleges feljelentésből adódó kellemetlenségeket. Kiderült, hogy sose tartottak olyan órát. Sőt, kiderült, hogy nem is ő lopta el az órát, hanem egy barátja, aki aztán neki adta. Éveken át rosszul emlékezett és ette magát a bűntudat miatt.

Velem is történt hasonló. Életem nagy részében azt hittem, hogy óvodás korunkban öcsémnek én törtem el a karját: lelöktem a székről. Bizonyos okok miatt elkezdett javulni az emlékezetem, és rájöttem, hogy amikor az eset történt, én a szoba másik végében voltam, öcsém akrobatikázott a széken, megcsúszott, és leesett. Amikor rákérdeztem öcsémnél és anyámnál (aki szintén jelen volt az esetnél), kiderült, hogy ők végig jól emlékeztek, és sosem vádoltak volna azzal, hogy én tettem, hiszen nem én tettem.

Nagyon sokszor észreveszem, hogy emberek pongyolán emlékeznek dolgokra, elképesztő tévedésekben vannak, vagy nem is emlékeznek arra, ami történt. Ismertem egy fickót, akivel komoly konfliktusaim voltak, mert tagadta, hogy ő valaha is úgy viselkedett volna, ahogyan én állítom, ezért egyszer titokban felvettem magnóra (ebből már tudjátok, nem ma történt), ahogyan eszelősen üvölt és káromkodik. Később, más hangulatban, lejátszottam neki, ő pedig olyan megdöbbenten nézett, hogy azt hittem, mindjárt megbolondul.

Mi van akkor, ha pontosan emlékezünk? Nagyon pontosan. De olyan valamire, ami nem történt meg. Az emlékek mégis ott vannak. Emlékek vannak, de amit ábrázolnak, soha nem történt meg.

Vajon lehetséges valamilyen berendezéssel, hipnózissal, vagy valamilyen képességgel, emlékeket ültetni az ember elméjébe? Lehetséges személyiségeket megváltoztatni, tudatosan formálni, sőt kialakítani olyan emlékek beültetésével, amelyek soha meg nem történt dolgokat tartalmaznak?

Van egy viszonylag régi, és méltatlanul elfeledett film, a Dark City, melyben idegenek azzal kísérleteznek, hogy emlékeket ültetnek az emberekbe, és figyelik, hogyan változik a személyiségük. Fogtak egy férfit, és beletettek az elméjébe egy emléket arról, hogy meggyilkolt egy nőt. Nem gyilkolt meg senkit. De úgy emlékezett, hogy megtette. Az idegenek pedig figyelték, ahogyan menekül a rendőrség elől, figyelték, ahogyan kínozza a bűntudat…

A személyiség egy állandóan fenntartott reakció a múltra. Személyiségjegyeink múltunk eseményeiből tudatosan levont következtetések, vagy öntudatlan reakciók következményei. A jelenben nem a jelenre reagálunk.

Az emlékezetünk pontatlan, megbízhatatlan. Elfelejtünk fontos dolgokat, vagy tévesen emlékezünk rájuk. Talán az is lehetséges, hogy emlékezünk valamire, ami soha nem történt meg. Mindez alakítja a személyiségünket. A személyiségünktől függ, hogy mire jutunk az életben.

Forrás: 
http://www.duncanshelley.com/archiv_cikkek/belenk-ultetett-emlekek/














Morfogenetikus mező és szabad energia





Posted by Soulone Fonix |

Azt hiszed a hétköznapokban, hogy önálló gondolataid vannak, pedig csak rákapcsolódsz egy Veled egy frekvencián működő energiamezőre, amiből információid nyered. Minél magasabb rezgésű a mező amiből táplálkozol, - annál közelebb kerülsz a TEREMTÉS szintjéhez.

MORFOGENETIKUS MEZŐ ÉS SZABAD ENERGIA [WWW.VALOSAG.NET]

Ébresztőfilm (Wake Up Call)

A kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó!

A Sátánista Walt Disney Birodalom

Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI

Hogyan végezzünk ki egy embert

Az USA megelőző atomcsapást tervez Oroszország ellen - The Truthseeker

Nemzetközi hamis zászlós támadások B Gladio kódnéven - The Truthseeker

A NATO Gladio hadserege Ukrajnában - The Truthseeker

9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker

A jövőből érkeztünk





A DNS programozható



Posted by Soulone Fonix |



A kutatók szenzációs felfedezést tettek, ami gyökeresen megváltoztatja eddigi életfelfogásunkat.

A testünk alapkövét képező DNS sokkal többre képes mint amire eddig gondoltak. Olyan kutatások láttak napvilágot amelyek teljesen forradalmasítják a génsebészetet és azt amit eddig az életünkről gondoltunk.

Az emberi DNS olyan mint egy biológiai internet, ami nagyságrendekkel magasabb szervezettséget mutat a mi mesterséges hálózatunkhoz képest. A tudósok olyan kutatásokat, kísérleteket végeztek, amelyek segítségével fény derült olyan jelenségekre mint például a jövőbe látás képessége, intuíció, spontán gyógyulások, távgyógyítás, öngyógyítás, elme hatása az időjárásra és más „fura” jelenségekre. Ezen kutatásokra alapozva egy teljesen új orvoslás kezd napvilágot látni, a génsebészet mellett,  ahol a DNS-t szavakkal és frekvenciákkal programozzák.
Mire jó a DNS?

Az emberi DNS-nek csupán a 10%-a az ami a fizikai testünk felépítéséért felel, tehát azért hogy neked kék a szemed, az arcod kerek vagy hogyan állnak a füleid. A génsebészetben ezzel a 10%-kal foglalkoznak. A fennmaradó 90%-ról eddig azt állították a kutatók, hogy nem jók semmire és „hulladék DNS-nek” nevezték őket. A tudósoknak egy kis csoportja azonban ezt nem így gondolta. Abból indultak ki, hogy a természet nem termel szemetet, mindig mindennek értelme van.
Szenzációs felfedezés a DNS-el kapcsolatosan

Ez a kis csoport tudós elképesztő felfedezéseket tett. Rájöttek hogy az a bizonyos 90% felelős a 10% működéséért, pontosabban ők irányítják a 10%-ot, illetve arra is rájöttek, hogy a DNS-ünk információ tárolására is képes (de erről majd egy későbbi bejegyzésben írok). A hab a tortán pedig az hogy bebizonyították:  DNS-ünknek az a bizonyos 90%-a szavakkal és bizonyos frekvenciákkal programozható.

Az emberek eddig is sikeresen használták a megerősítő mondatokat, az autoszuggesztiót, a hipnózist, de eddig nem teljesen ismerték ennek a működési mechanizmusát. Ezoterikus és spirituális tanítók évszázadokon át mondogatták hogy a szavakkal a testünk programozható de mára tudományos bizonyítékok születtek ezzel kapcsolatosan. A kutatók sikeresen átváltoztattak egy béka embriót szalamander embrióvá frekvenciák által közvetített DNS információ segítségével, mellékhatások nélkül. A génsebészet veszélyes manipulációi mára már talán fölöslegessé váltak.

Ez a felfedezés gyökeresen megváltoztatja eddigi gondolkodásmódunkat, a világról alkotott nézeteinket. Talán most már könnyebben elhisszük, hogy urai vagyunk a saját életünknek, hogy képesek vagyunk kezünkbe venni az irányítást, hogy nem kell az áldozati szerepet eljátszani újra és újra. Ha a DNS-ünk programozható, az életünk irányítható. Minden kimondott szónak, gondolatnak, érzésnek adott frekvenciája van és ezzel direkt módon hat a DNS-ünkre. Ez most már biztos. Ennek a felfedezésnek messzemenő következtetései lehetnek, de egyelőre annyit mondok, hogy figyelj a kimondott szóra, figyelj a gondolataidra, figyelj az érzelmeidre. Ez nem azt jelenti hogy holnaptól összerándul a gyomrod ha rossz gondolataid támadnak, inkább csak azt mondom, hogy kezdj el tudatosan figyelni arra hogy milyen a gondolataid többsége, hogy miről szokták beszélni, milyen érzések, érzelmek gyötörnek. Az első lépés a felismerés…. és az már fél siker.

forrás: 
http://valasztasereje.hu/valtozas/gondoltad-volna/gondoltad-volna-2-resz/




A DNS-t a szavak befolyásolják



Posted by Soulone Fonix |


Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutat arra, hogy a DNS-t, bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják. Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcs-szavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül. A genetikai sebészetnek, méltó konkurenciája jelent meg tehát! Az emberi DNS, csupán 10%-át használja fehérje előállításra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsített kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvánítva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére, az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!
 
GYÓGYÍTÓ SZAVAK
Ennek megfelelően, az emberi DNS, nemcsak testünk felépítéséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Vagyis egyféle Internet. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az egész genetikai kód, főképp a nyugaton fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelvek szabályai szerint működik. Ilymódon, összehasonlították a nyelvtani szabályokat (a szavak és mondatok képzési módját), ezek sémáit (egy bizonyos nyelvben használt értelmezés tanulmányozása) és az alapvető nyelvtani szabályokat. Ilymódon felfedezték, hogy a DNS alkaloid/alkáli molekuláira, az emberi nyelvekben használt nyelvtani szabályok érvényesek. Más szóval, az emberi nyelvek, nem véletlenszerűen, hanem a DNS eredményeként jelentek meg.
Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus és kollegái tanulmányozták a DNS vibrációs viselkedését is, vagyis bizonyos frekvenciák hatását erre. Következtetésük elképesztő: az élő kromoszómák, pontosan holografikus számítógépekként működnek, a DNS belsejében létrehozott endogén lézer- sugárzás hatására! Vagyis sikerült nekik, bizonyos vibrációs modellt előállítaniuk a DNS-t és a genetikai információt befolyásoló lézer sugár segítségével. És, akkor, amikor a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához, melyhez semmilyen kódfejtés nem szükséges. E dolgot kísérletileg bebizonyították! Az élő DNS (a szövetekben nem pedig "in vitro"), határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézer sugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk. Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozitív gondolkodás erős hatása az emberre. Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. Mialatt a nyugati kutatók sebészeti eljárásokkal bizonyos géneket vonnak ki a DNS láncból más helyekre beműtve ezeket kísérletezés céljából, addig az oroszok lelkesen dolgoznak azon berendezéseken, melyek lehetővé teszik a sejt anyagcsere befolyásolását rádió és ennek megfelelő fény frekvenciákkal, bizonyos genetikai bántalmak kijavításáért.
Gariaev tudósainak csoportja sikerült bebizonyítsa, hogy ezzel a módszerrel megjavíthatók, az X sugarak által károsított kromoszómák. Mi több, felfogtak bizonyos információs modelleket az egyik DNS-ből és ezt továbbították egy másiknak, ilymódon sikerült átprogramozniuk ennek sejtjeit, egy másik genommá. Ilymódon átalakítottak béka embriókat - szalamandra embriókká, csupán a megfelelő információs modell átadásával! Ilymódon, az egész információ átadódott, semmilyen mellékhatás nélkül, amilyenek a nyugati gyakorlat során gyakran előfordulnak. Ez nyilvánvaló módon az orvostudomány egyik legnagyobb forradalmi ugrása, mely minden bizonnyal meglepő változásokkal fog járni. Látványos eredményeket értek el egyszerűen vibrációkkal és nyelvezettel, a bizonyos módon barbárnak számító molekuláris sebészeti beavatkozási technikák alkalmazása helyett. Ezek a kísérletek rámutatnak a vibrációs genetika végtelen potenciáljára, melynek nyilvánvalóan nagyobb hatása van a szervezet működésére, mint amit a DNS biokémiai folyamatainak alkáli részlegének (az egész 10%-nak) tulajdonítanak.
A spirituális és ezoterikus mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyították ezt a dolgot. Természetesen, a megfelelő frekvenciát kell alkalmazni. Éppen ezért nem mindenki sikeres, sem ugyanolyan mértékű sikereket nem tud elérni minden egyes alkalommal. Az embernek dolgoznia kell belső folyamataival, hogy bizonyos spirituális érettséget érhessen el ahhoz, hogy direkt és tudatos kommunikációt hozhasson létre a DNS-el. Az orosz kutatók egy olyan berendezés kidolgozásán dolgoznak, mely biztosítja a sikert, megfelelő frekvencia használatánál.
MINDENKI SAJÁT BELSŐ FORRADALMÁT KELL VÉGREHAJTSA
Azonban, egy magas spirituális tudattal rendelkező személynek nincs szüksége semmilyen berendezésre! Ő nem függ semmilyen gépezettől, DNS-ének átprogramozásában. Mindannyiunk megtehetjük ezt, amit a tudomány igazol! Az orosz kutatók felfedezték, hogy az emberi DNS morfológiai szabványokat hoz létre a semmiből, úgynevezett mágneses "féreglyukakat" teremtve. Ezek a híres Einstein-Rosen hidak mikroszkopikus megfelelői, melyek a kozmikus fekete lyukak közelében megtalálhatóak, két nagyon távoli pontot kapcsolva össze, rövidítésképpen.
Ezeknek alagúthoz hasonlóan, két végük a kozmosz különböző zónáiban található és általuk az információ átadható a tér és idő törvényein kívül. A DNS, ilyen információkat vonz a makrokozmoszból, átadva azokat tudatunknak. Olyan, mint egy sokrétű rezonátor, mint egy több különböző állomást fogó rádió-készülék, a kibocsátó frekvenciájának függvényében. Ez a hiperkommunikációs folyamat, rendkívül hatékony egy mély relaxációs állapotban. A stressz, gondok vagy egy hiperaktiv mentál megnehezíti ezt a folyamatot és a kapott információk elferdülnek vagy haszontalanná válnak. A természet évmilliók óta használja ezeket a hiperkommunikációkat. A modern ember csupán egy kis részét ismeri ennek, intuíció néven. Íme egy természetből vett példa erre: egy hangyaboly esetében, ha a királynőt eltávolítják a kolóniától, a hangyák folytatják a boly építését, az eredeti tervnek megfelelően. Azonban, ha a királynőt megölik, az egész kolónia tevékenysége félbe marad. Egyetlen hangya sem tudja, mit kell tennie. Úgy tűnik, hogy a királynő a csoport- tudat által, közvetíti a boly tagjainak, mit és hogyan kell tenniük, a hangyák meg vakon hallgatnak rá, mintha saját tudattal nem rendelkeznének.
Az ember ugyanezt a típusú hiperkommunikációt tapasztalja meg akkor amikor van egy intuíciója vagy ihlete. Több hónapon keresztül, egy 42 éves férfi éjjelente azt álmodta, hogy egy CD-Rom típusú információs rendszerrel áll kapcsolatban. Ilymódon igazi tudást szerzett meg, különböző szakterületekről, melyeket ő reggelente ellenőrzött. Egy igazi információáradat érte - mint egy enciklopédia! Ezek nagy többsége kívül esett saját személyi tudáskörén és olyan technikai részleteket tartalmaztak, melyekről halvány fogalma sem volt.
A FANTOM DNS HATÁS
Ez a fajta hiperkommunikáció látványos hatásokat hoz létre, mind a DNS-ben, mind az emberi lényben. Az orosz kutatók lézer fénysugárral sugároztak be egy DNS mintát és a gép képernyőjén az a hullám modell jelent meg, melyre számítottak. Akkor, amikor kivették a DNS mintát, a hullám modell nem eltűnt, hanem továbbra is ott maradt! Több hasonló kísérlettel igazolták, hogy az eltávolított minta által létrehozott hullám energetikai modellje ott marad. Ezt nevezték el fantom DNS hatásnak.
MIKROSZKOPIKUS FÉREG/FEKETE LYUKAK
Állítások szerint, a szokásos téren és időn kívülről energia áramlik az aktivált féreglyukakon át, akkor is miután eltávolították a DNS mintát a kísérletből. Mellékhatásként megfigyelték, hogy a hiperkommunikációra képes emberi lények körül is megmagyarázhatatlan elektromágneses mező jelenléte észlelhető. Elektronikai berendezések, pl. CD lejátszók működése leállhat néhány órára. Amint az elektromágneses mező kezd eltűnni, ezek a berendezések újból normális módon működni fognak néhány órán belül. Sok gyógyító és terapeuta régóta ismeri már ezt a hatást. Minél telítődöttebb a légkör, vagyis minél nagyobb az energia, eme berendezések megállásának lehetősége annál nagyobb. És a berendezések gombjait hiába nyomogatjuk, úgysem fognak elindulni, csupán néhány óra elteltével, miután eltűnt az energia. Grazyna Gosar és Franz Bludorf: Vernetze Intelligenz (Összekapcsolódott Intelligencia) - című könyvében nagyon pontosan és világosan megmagyarázzák ezeket a jelenségeket. Ők olyan forrásokat idéznek a múltból, amikor az emberiség nagyon szorosan kapcsolódott egymáshoz és a többi életformához, a csoport-tudathoz és csoportként cselekedett. Azonban, ahhoz hogy megtapasztalják az egyéni tudatállapotot is, az embereknek szinte teljes mértékben el kellett felejteniük a hiperkommunikációt.
A FELSŐBBRENDŰ CSOPORTTUDAT
Ebben a pillanatban, az emberiség szintjén, az individualizált tudat viszonylag stabil és létrehozható egy új, valóban felsőbbrendű csoport tudati forma, melyben hozzáférhetünk a teljes információhoz, a testünk minden sejtjében - DNS-ünkben jelen lévő biológiai rezonátor segítségével - erőfeszítés nélkül vagy anélkül, hogy távolról manipulálnának minket, az információt illetően. Akárcsak az Internet, DNS-ünk is továbbíthatja saját információit ebbe a széles hálózatba, mely maga az Élet, információkat is kaphat ebből a hálózatból és valószínűleg direkt kapcsolatot is teremthet e hálózat többi tagjaival. A csodálatos távolsági gyógyítások, telepátia, ily módon könnyedén és természetesen megmagyarázható. Például, bizonyos állatok már távolról észlelik gazdáik hazatérését. E dolgot a hiperkommunikációval és a csoport tudattal lehet megmagyarázni. Egyetlen csoport tudatot sem lehet a végtelenségig használni egyéni tudat nélkül. Máskülönben visszatérnénk egy olyan primitív állapotba, melyben a csorda ösztönök rendkívül könnyedén manipulálhatóak.
Jelen pillanatban a hiperkommunikáció teljesen másvalamit jelent: A kutatók szerint, ha az egyéni tudattal rendelkező emberek, újból képesek lesznek hozzáférni majd a csoport tudathoz, emberfeletti teremtő erőre fognak szert tenni, mellyel képesek lesznek átformálni az egész bolygón lévő életet. Tény az, hogy az emberiség nyilvánvalóan egy ilyen felsőbbrendű csoport tudat felé tart. Becslések szerint, a most születő gyermekek 50 % -nak nagy problémái lesznek az iskolában. Őket Indigó gyermekekként ismerik - indigó színű aurájuk miatt, mely magas tudatállapotukra és rendkívüli tisztaságukra utal. Ugyanakkor, egyre több tisztánlátói képességgel rendelkező gyermek születik (lásd. Paul Dong: A kínai indigó gyermekek - című könyvét). E gyermekek, személyes példájukkal megtanítják nekünk, felnőtteknek, mit jelent a felsőbb csoport tudat. Például a klímát, rendszerint nem befolyásolhatja egyetlen ember sem. Azonban egy csoport szelleme képes befolyásolni ezt - lásd bizonyos törzsek esőt hozó táncait. A klímát erősen befolyásolják a Föld saját frekvencia rezonanciái, az úgynevezett Schumann frekvenciák. De ezek pontosan azok a frekvenciák, melyek agyunkban mennek végbe és akkor, amikor több ember szinkronban, összehangoltan cselekszik, a lézersugárhoz hasonló hatás jön létre ebben a megnyilvánulásban. Ezzel tudományosan is megmagyarázható az, hogyan lehet befolyásolni az időt!
A csoport tudat kutatói, létrehozták az I. Típusú civilizáció teóriáját. Egy felsőbb csoport tudatba belépett emberiségnek, semmilyen környezeti, sem energia hiányos problémái nem lennének. Mivel természetes módon kontrollálnának minden energiát és folyamatot az egész bolygón. Beleértve az esetleges katasztrófák kivédését is! Egy II. típusú civilizációnak meg, ellenőrzése lenne egész galaxiájuk összes energiái felett.
A FELSŐBB CSOPORTTUDAT RENDET TEREMT
És most egy igazi bomba: akkor, amikor nagyszámú ember koncentrál ugyanarra a célra (pl. egy futballmérkőzés, Karácsony megünneplése vagy más hasonló méretű esemény...), bebizonyították, hogy a véletlenszerű számokat létrehozó generátorok, rendezett számsort képeznek, a véletlenszerű számsorok helyett. Más szavakkal, egy felsőbb (rendezett) tudat, mindig rendet teremt az egész környezetben!
Egyetemi környezetben végzett kísérletek bizonyítják, hogy a fizikai és mentális világ összekapcsolódik és kölcsönösen függnek egymástól! A projektről bővebben a következő oldalon: http://noosphere.princeton.edu/fristwall2.html
A DNS-t most egy szerves vezetőnek tekintik, mely normális testhőmérsékleten működik, a mesterséges szuper-vezetékektől eltérően, melyek nagyon alacsony hőmérsékleten képesek működni: -200 Celsius fok alatt. Minden szupervezető képes tárolni a fényt, tehát az információt is. Ezzel magyarázható, hogyan képes a DNS olyan jól tárolni és közvetíteni az információt. Ami az úgynevezett féreg-lyukakat (wormhole) illeti, ezek normális módon nagyon instabilak és a másodperc töredéke alatt eltűnnek. Bizonyos feltételek között, ezek a féreg-lyukak önmagukban szerveződnek, olyan űrt képezve, melyben például a gravitáció elektromossággá alakulhat át. Ezek az üres terek hasonlóak ionizált gázt sugárzó labdákhoz és mérhetetlenül nagy energiával rendelkeznek.
A TUDAT EREJE
Oroszország egyes vidékein, ilyen sugárzó fény labdák gyakran jelennek meg. Az oroszok intenzív kutató programokat indítottak, melyek meglepő következtetésekhez vezettek. Nagyon sok ember ismeri ezeket a vidékeket, ahol ezek az űr-jelenségek, az égen megjelenő csillogó fény gömbök formájában gyakran fordulnak elő. Figyelmesen szemlélik ezeket, azt kérdezve vajon mik lehetnek ezek? Egyszer arra gondoltam: Szervusz! Ha ufók vagytok, repüljetek háromszög alakban. És egyszerre, a gömbök háromszöget formáltak. Egy másik alkalommal azt üzentem nekik, hogy gyorsítsanak fel 0-ról, maximális sebességre és ezt tették. Nyilvánvalóan ufóknak hittem őket. Barátságos ufóknak, mivel azt tették, amit mondottam. Az oroszok most felfedezték azokon a vidékeken, ahol ezek a fény gömbök megjelennek, hogy a gondolat által irányíthatóak. E gömbök körül nagyon alacsony frekvenciákat mértek, melyek azonosak az agyunk által gerjesztett frekvenciákhoz. Eme azonosság miatt reagálnak e gömbök, a mi gondolatainkra! Figyelmeztetnem kell benneteket arra, hogy nem jó ötlet ráugrani egy ilyen, talajon lévő fény labdára. Mivel a benne lévő energia annyira nagy, hogy genetikai mutációkat okozhat nekünk... De az is lehet, hogy mégsem. Mivel, köztudott például az, hogy sok spirituális tanító létrehoz ilyen láthatatlan energia gömböt maga körül, akkor amikor mély meditáció állapotában kellemes és spirituálisan felemelő állapotot hoz létre.
Híressé vált az egyik ilyen spirituális tanító esete, akit valaki lefényképezett miközben székén ülve meditált és a fényképen csupán egy fehéres-csillogó ködfolt volt látható. Egyszerűen ez a jelenség a gravitáció-antigravitáció jelenségével áll kapcsolatban, ezekkel a féreg-lyukakkal, melyek gondolattal stabilizálhatóak valamint a hiperkommunikációval, vagyis a szokásos tér-idő szerkezetünkön kívüli energiával. Az előző nemzedékek, akiknek ilyen kapcsolataik voltak a hiperkommunikációval és fény gömbökkel, angyali tapasztalatnak nevezték ezeket. Annak ellenére, hogy ezekről a kölcsönhatásokról azt feltételezik, hogy csupán spirituális energia transzferek voltak ezekből a szférákból az Ember számára, ami nem jelenti azt, hogy angyalok nincsenek!
A hivatalos tudomány ismer már olyan zónákat a Földön, ahol gravitáció anomáliák vannak, mely elősegíti az ilyen űr fény-gömbök képződését. Eddig a gravitációs eltérés a mező összértékének 1 % -a alatt volt. Nemrég 3 - 4% -os gravitációs anomáliákat mutató zónákat is felfedeztek. Az egyik ilyen hely Rocca di Papa, Rómától délre ( a hely pontos megjelölését lásd a - Vernetzte Intelligenz - című könyvben. Ott, különböző dolgok emelkednek a levegőbe, kezdve a gömböktől - egészen az autóbuszokig  (igen,nem nyomdai hiba).

forrás: 
http://kataklizma.info/2010/08/09/a-dns-t-a-szavak-befolyasoljak












Tobozmirigy



Posted by Soulone Fonix |


A tobozmirigyet kívülről egy szemcsés, homokszerű réteg fedi. A

 tobozmirigy belseje részben sárga vagy aranyszerűen ragyogó 

anyagból 

áll, amelynek szemcsenagysága nagyobb, mint a külső oldalán 

találhatóké.

A tobozmirigy külsején és belsejében lévő aranyragyogású szemcséket 

ici-pici drágakövekhez vagy kristályokhoz hasonlíthatjuk, melyeknek

 csodálatos tulajdonsága van. Ha az agyban valami esemény, észlelés

, tapasztalat vagy hasonló dolog folytán gondolati tevékenység 

keletkezik, akkor ezt a külső tobozmirigy-kristályok egyike felfogja, 

rögzíti, majd befelé vetíti.

A kristály a felvett gondolatképet azonban újra vissza is tükrözi, 

mégpedig különböző irányba.

A tobozmirigy tehát olyan, mintha számtalan kis szemmel lenne befedve

, amelyek gondolatokat vesznek fel, tartanak meg, tükröznek vissza, 

majd sugároznak ki.

A tobozmirigyben lévő szemcsék olyan kristályok, amelyek az illető

 személy öröklött és karmikus állapotával függnek össze. A 

tobozmirigyre 

egyrészt a szülők és az elődök, tehát öröklött tényezők hatnak, másrészt

 a mikrokozmosz aurikus szférája, a karmikus tényezők. Összességében

 ez határozza meg a tobozmirigy mint észlelő- és felvevőszerv 

minőségét.

A tobozmirigynek is van sugártere. Ebben az összefüggésben beszélünk 

a tobozmirigy aurájáról. Ami a tobozmirigy-aura fajtájának és 

minőségének nem felel meg, az nem kerül be a rendszerbe, a 

tobozmirigy azt nem képes belélegezni.

Ha ezt az érzékelőteret megérinti valami (és ez szüntelenül, percről

 percre megtörténik), akkor a tobozmirigy sugárterében a színek és 

sugarak váltakozását figyelhetjük meg.

Ráadásul az az erő, amely megérinti a tobozmirigyet azonnal leárad a 

szívhez is.

A szívnek is hét nézete, hét ürege van. A tobozmirigy-sugártér 

megérintésére többnyire mind a hét agyüreg azonnal, közvetlenül 

reagál. Az agyüregeket tükrökhöz hasonlíthatnánk, amelyek felfogják a 

benyomásokat, és azonmód levetítik őket a hét szívüregbe. A szív 

gyertyatartója tehát nyomban azoknak a benyomásoknak megfelelően

 sugárzik, amelyek a tobozmirigyet érték. A teljesség kedvéért tegyük 

hozzá, hogy minden, ami csak az érzékelő tudatba besugárzik, az a 

kígyótüzet és az egész idegrendszert is megérinti.


Ami tehát egy bizonyos pillanatban bejut a főszentélyünkbe, az 

gyakorlatilag ugyanabban a pillanatban megjelenik az ujjunk hegyében







Solfeggio frekvenciák



Posted by Soulone Fonix |


Teljes Sacred Solfeggio sorozat (9 db)
Joseph Pluto és Len Horowitz munkásságának köszönhetően került a titokzatosság ködéből a modern ember látókörébe e különleges hangközök szerint összeállított sorozat, melyek élő hangjaiban az isteni arány különleges harmóniája nyilvánul meg. 
Az ősi tudás szerint testünk és lelkünk is engedelmeskedik a kozmikus aránytörvényeknek, így a harmonikus rezonanciák, melyeket e hangok frekvenciái bennünk keltenek, alkalmasak a testi-lelki egészség helyreállítására is.
A sacred (szent) jelző arra utal, hogy a zene összhangban áll a világegyetem belső rendjével, s e hangokon keresztül visszaállítható a fizikai világ rendje is. (Valaha cenzúrának vetették alá e teremtésre és rombolásra egyaránt alkalmasnak tartott frekvenciákról szóló tudást.)
Otthoni és terápiás közegben való használatra egyaránt javasolt úgy egészségmegőrzés, mint wellness és gyógyítás céljára.
A teljes sorozat frekvenciái:
174 Hz (=3)
285 Hz (=6)
396 Hz (=9)
417 Hz (=3) 
528 Hz (=6)
639 Hz (=9)
741 Hz (=3)
852 Hz (=6)
963 Hz (=9)
A solfeggio hangfrekvenciákat az ősi greoriánus énekekben használták először. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok hatalmas áldásban részesítik a közösséget, ha a szertartások alatt együtt éneklik őket. Ezeket a frekvenciákat Dr. Joseph Pluto és Dr. Len Horowitz fedezte fel újra.
Hat ősi solfeggio frekvenciát különböztetnek meg, mindegyik más-más hatású:
396 Hz – Felszabadít a félelem és bűntudat alól 
417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése 
528 Hz – Változások, szerelem és csodák (DNS gyógyítás) 
639 Hz – Kapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)
741 Hz – megérzések, intuíció felébresztése 
852 Hz – Feltétel nélküli szeretet
A legérdekesebb az 528 Hz rezgés, vagyis az a csodálatos frekvencia, mely Dr. Len Horowitz szerint helyreállítja a sérült DNS-t. Sokan talán már hallották ezt a frekvenciát, amikor úgy érezhették, hogy mélyen, szinte kozmikusan kapcsolódnak a zenéhez. 
A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít. 
Ahogy a hat eredeti Solfeggio frekvenciát pythagorasi szempontból vizsgáljuk, látjuk, hogy az alap vagy gyökér vibrációs számok a 3,6 és 9. 
Nicola Tesla szerint: „ha ismernénk a 3, 6 és 9 nagyszerűségét, akkor kezünkben lenne az univerzum kulcsa.”
Mind a hat Solfeggio hangvilla egyenként a 3-6-9 pythagorasi skála szerint áll össze. Sőt, mivel hogy két 3-6-9-es készlet ( anagram ) alkotja a Solfeggio-t, így még erőteljesebb a hatás, mivel ezek a kombinációk portálkét szolgálnak más dimenziókhoz.
Fontos!
Lehetőleg akkor kezd el hallgatni, amikor senki sem zavar meg. Mondjuk elalvás előtt. A még jobb hatás érdekében használj jó minőségű fülhallgatót. Fókuszálj közben a hangokra, hagyd, hogy vezessenek. 
A legjobb hatás elérése érdekében legalább hat hétig ajánlott az egyes frekvenciákat hallgatni, minden nap 15 percen át. Ugyanakkor sosem szabad, hogy kötelességnek érezd. Ha épp semmi kedved hozzá, hagyd ki! 



174 HZ – Foundation – Alapozás

Solfeggio Harmonics - 174 HZ - Foundation


285 HZ - Kvantum tudatosság

Solfeggio Harmonics - 285 HZ - Quantum Cognition

396 HZ - Megszabadulás a félelemtől


Solfeggio Harmonics - 396 HZ - Liberation from Fear


528 Hz - Smaragd szív felemelkedés


Solfeggio 528 Hz Emerald Heart Ascendance


528 Hz - A szeretet rezonanciája – zene nélkül


frequency 528 Hz (DNA repair frequency ?) : NO MUSIC single tone


528 Hz Szeretet gyógyulás ébredés / Love Healing Awakening – zene nélkül

A videó nem létezik

Szívcsakra feltárás - 639 Hz Solfeggio frekvencia ( gyógyító hangzás) 


Heart Chakra Release - (Isochronic tones & White Noise)


Solfeggio Harmonikusok - 639 HZ - Szerkezetek befogadása /Integrating Structures

Solfeggio Harmonikusok - 639 HZ - Szerkezetek befogadása /Integrating Structures

741 Hz - Intuíció felébresztése

741 Hz Frequency Awakening Intuition - Frecuencia para Despertar Intuición y Telepatía


741 HZ - Tudati kiterjedés


Solfeggio Harmonics - 741 HZ - Consciousness Expansion


852 HZ - Feltétel nélküli szeretet


Solfeggio Harmonics - 852 HZ - Awakening Intuition


Solfeggio Mirror - 936Hz Magabiztosság, tobozmirigy aktiválása


936Hz Mastery and Pineal Gland Activator Solfeggio Meditation



Solfeggio Harmonics - Numinous Accord 963 Hz


Solfeggio Harmonics - Numinous Accord 963 Hz

Solfeggio Master Frequency 1122 Hz. HD


Solfeggio Master Frequency 1122 Hz. HD Meditation


Az összes Solfeggio csakra-frekvencia 


ALL Solfeggio Hz CHAKRA TUNE


Solfeggio Arpeggio 396 417 528 639 741 852 963

Solfeggio Arpeggio 396 417 528 639 741 852 963


Tudatos elengedés- DNS rezgésszám emelése - Solfeggio & binaural bea


Conscious Release- sonic DNA ascension - Solfeggio & binaural beats







A HAARP- ot arra használják , hogy árvizeket okozzanak , és ezzel destabilizálják a világ élelmiszer ellátását




PRESS Core 
május 18, 2011
PressCore Website
téríthető meg WayBackMachine Website 



 

Ha az árvíz üldögél túl sokáig,
A magok sem lehet ültetni az idén.

 


Hatalmas folyók víz áramlását a fejünk felett a Föld alsó légkörben.

Ezek a "légköri folyók" valójában nem kondenzvíz, de gőzök hogy igazán láthatóvá. Nem látjuk őket, és nem veszik észre, hogy ott vannak, amikor repülni egy repülőgép rajtuk keresztül, de ezek a gőz folyók óriási. Az áramlások rivális a tényleges áramlás a Földön a hatalmas Amazonas folyó. Ezek a folyók gőz a 420-480 mérföld széles és 4.800 mérföld hosszú.

Légköri folyók viszonylag hosszú, keskeny régiók a légkörben - szó folyók az égen -, hogy a közlekedés a legtöbb vízgőz kívül a trópusokon. Ezek az oszlopok a gőz útközben Föld légkörében, hordozó mennyiségű vízgőz nagyjából megfelel az átlagos víz áramlását a szája, a Mississippi folyó.

Amikor a légköri folyók teszik kikötés, gyakran kiadja ezt a vízgőz formájában eső vagy hó. A tudósok felfedezték, hogy számos hangulatos folyók ,
  • öt (5) az északi féltekén
  • öt (5), a déli féltekén
Mindegyik 10 folyók hordozza hatalmas mennyiségű vízgőz.

Bár a légköri folyók számos formában és méretben, azok, amelyek a legnagyobb mennyiségű vízgőz, és a legerősebb szél hozhat létre rendkívüli esőzések és áradások, gyakran megrekedt több mint vízválasztó veszélyeztetett az árvíz. Ezek az események zavarhatják utazás, indukál földcsuszamlások és okoz katasztrofális kárt élet és a tulajdon. Nem minden légköri folyók okoznak kárt; a legtöbb gyenge rendszerekben, amelyek gyakran jótékony eső vagy hó, amely nélkülözhetetlen a vízellátás. Légköri folyók kulcsfontosságú eleme a globális víz körforgása, és szorosan kötődik mind a vízellátás és az árvízi kockázatok. Míg a légköri folyók felelősek nagy mennyiségű eső, ami képes az árvíz, azok nélkülözhetetlenek a létét minden élet a Földön. Az amerikai felfedezte annak a módját, hogy manipulálják a Föld légköri folyók és használni, mint egy tömegpusztító fegyver. A Clinton-adminisztráció (Al Gore alelnöknek) kezdett finanszírozására az új Star Wars fegyver rendszer 1996..


HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) hozták létre, hogy az Egyesült Államok Force képes a " birtoklása a Weather ". HAARP alakult, mint a Időjárás-módosító rendszer révén a katonai célok.

HAARP tudósok azt a feladatot adták a Bill Clinton és Al Gore manipulálni vagy megváltoztatni bizonyos környezeti tényezők, hogy kívá- időjárás-változás.

HAARP elért mit rendel el, amikor kifejlesztették a többfázisú antennák, hogy gerendák gigawatt (1 gigawatt = 1 milliárd watt) a villamos energiát a védelmi ionoszféra a Föld légkörében.

A több milliárd watt áramot ragyogott a HAARP felmelegít egy célzott területen a Föld légkörébe.

A fűtési manipulálja az időjárás, nyomja a Föld légköri Rivers felfelé. HAARP légköri fűtési létrehoz egy alacsony nyomású rendszer, hogy megnyomja a légköri Rivers felfelé, ahol a vízgőz lecsapódik és formák csapadék (eső, hó).

Mert a légköri folyóvizek 400-600 km széles és hordozza mennyiségű vízgőz nagyjából megfelel a 10-20-szor az átlagos áramlását folyékony víz a szája a Mississippi folyó, HAARP képes létrehozni rendkívüli esőzések és áradások is. A teljes megérteni, mi HAARP csinál, amit tudnod kell, és megérteni, hogy mi okozza azt eső.

Légköri nyomást a földfelszín egyik kulcsa az időjárás, ami az egyik oka időjárási térképek funkció H és a L's képviselő területeken a magas és az alacsony légnyomás.




Magas és alacsony nyomású területek fontosak, mert befolyásolják az időjárás.

A "nagy" egy olyan terület, ahol a levegő nyomása nagyobb, mint a nyomás a környező levegő. A "kis", ahol ez alacsonyabb. A nyomás nagy a felülete, ahol a levegő lassan csökkenő - túl lassan érezni. És ez folyik egy nagy területen, talán néhány száz négyzet mérföld.

Mivel a levegő ereszkedik, felmelegszik, ami gátolja a felhőképződés. Ez az oka a magas nyomás általában - de nem egészen mindig - kapcsolódó jó idő.Magas légköri nyomás vezet stabil levegő állapotától. Amikor a földre melegítik, a levegő nem emelkedik. Ha a levegő nem emelkedik, vízgőz légköri folyók nem lecsapódik.

Egy olyan területen, az alacsony nyomású levegő van egy tendencia, hogy emelkedik. Mivel a levegő felemelkedik, lehűl, és ha van elég vízgőz is csapódhat alkotnak felhők és az eső. Ez az, amiért alacsony nyomású Általában együtt csapadékos időjárás.

HAARP használják manipulálja időjárás létrehozásával vagy egy magas vagy alacsony nyomás - attól függően, hogy a kívánt hatás.
  • Okoz a szárazság Oroszországban 2010-ben HAARP létrehozott egy magas nyomású rendszer Oroszország felett hetekig.
  • Okoznak az áradások Kínában, Pakisztánban, Ausztráliában és az USA-ban növénytermesztő Államok HAARP létrehozott egy alacsony nyomású rendszer.
  • Ahhoz, hogy a HAARP létrehozni bibliai árvíz, mint amit láttunk Pakisztánban, Kínában és Ausztráliában 2010-ben HAARP létrehozott elektromágneses gát.
Ez az elektromágneses gát okozta a légköri folyók felett, hogy elakad a célokat, amelyek miatt csillagászati ​​mennyiségű csapadék esik a célterületen.HAARP tudósok felfedezték, hogy az ELF hullám sugárzó okozhat az elektronikus gátat kell létrehozni a hangulat! Ezek az elektronikus gátak átirányíthatja vagy blokkolja ezeket gőz folyókon, ami hatalmas mennyiségű csapadék meg dömpinget.

A HAARP létrehozott elektromágneses gát elzárja a légköri folyó, emiatt biztonsági másolatot készíteni a gát mögött.

Végül légköri folyó nyomás épül fel, és aláássa a HAARP gát okoz hirtelen megjelenése a lefoglalt csapadék.
  • Vajon HAARP okozhat a Pakisztán, Kína és Ausztrália Queensland árvizek? A tudományos bizonyítékok azt mondja, igen.
  • Vajon HAARP okozhat az orosz hőhullám? A tudományos bizonyítékok azt mondja, igen.
  • Van HAARP felelős az árvíz Manitoba Kanada és Arkansas USA-ban? A tudományos bizonyítékok azt mondja, igen.
Miért? HAARP rendelte el a jelenlegi amerikai kormány (elnök Obama az egyetlen személy, aki engedélyezheti a nukleáris fegyverek, biológiai fegyverek, és ez a Star Wars tömegpusztító fegyver), hogy manipulálják az időjárás, és hozzon létre árvizek elpusztítani a világ élelmiszer ellátás.

Ez volt a Jimmy ellát kormányzat úgy döntött, hogy a világ népessége már túl nagy, és több milliárd ember kellene megölték.

Henry Kissinger , ezt írta:
"Elnéptelenedés kell a legfontosabb az amerikai külpolitika felé a harmadik világban. Elnéptelenedés, más néven eugenika, először javasolta a nácik a második világháború idején. Eugenika nem javasolt, amíg Jimmy Carter elnök lett az Egyesült Államokban.
Carter Nemzetbiztonsági Tanács Ad Hoc Csoport népesedéspolitika javasolta náci stílusú eugenika át Henry Kissinger Global 2000 jelentést.
Eugenika a szándékos leölés ki nagy szegmensei élő populációk.
Prince Philip Nagy-Britannia támogatja az elnéptelenedés:
"Ha én lennék reinkarnálódott szeretnék vissza a földre, mint egy gyilkos vírus, hogy csökkentse az emberi populáció szinten"
Idézve: "Are You Ready for Our New Age jövő?"
Bennfentesek jelentése - American Policy Center - december 1995.

Hogyan fogják népességcsökkenés a világ ? Segítségével a tömegpusztító fegyver úgynevezett HAARP.

HAARP azt a feladatot kapta, az eugenika. HAARP aktívan csinálja rész óta Barack Hussein Obama elnök lett az Egyesült Államokban. Obama az első amerikai elnök, hogy kötelezze a HAARP ellen a külföldi államok, sőt az Egyesült Államokban.

HAARP rendelte el Obama létrehozni földrengések, szökőárak, árvizek és hőhullámok külföldi államok és az USA-ban. A cél az, hogy titokban megölni annyi embert amennyit csak lehet. Árvíz fogja ölni a legtöbb ember. Nem azonnal, de át éhezés.

A cél a HAARP teremtett árvíz, hogy elpusztítsa a világ élelmiszer-ellátás. HAARP tavaszi árvizek megakadályozza gazdák vetés terményeiket. HAARP árvizek nyár végén elpusztítja a növényeket, hogy nem kap ültetett, és túlélte. Milyen terményeket az amerikai HAARP célzás?
  • Az Egyesült Államok a harmadik legnagyobb gyártó a búza a világon.
  • Manitoba a "Búza Capital" Kanada és a hatodik legnagyobb termelője a búza a világon.
  • A kukorica a legnagyobb amerikai termés szempontjából egyaránt mennyisége és értéke.
  • Az Egyesült Államok 39 százalékkal nőtt a világ kukorica így a legnagyobb gyártó, majd Kínában, amely termelt 21% -át a világ kukorica kínálat.
  • Kína a világ legnagyobb rizs, és a termés teszi ki egy kicsit kevesebb, mint a fele az ország teljes kiőrlésű teljesítmény.
  • Kína számlák 26% -a világ rizstermelésének.
  • Kína is gyárt 108.712 TMT búza évente.
  • Ezzel Kína a világ legnagyobb búza gyártó, termelő 42.856 TMT több mint India, a világ második legnagyobb búza gyártó.
Látod, mi történik?

Árvíz csak előfordul a régiókban, amelynél a legnagyobb részét a világ ellátás vagy kukorica, a rizs és a búza.

Három növények,
  • búza
  • kukorica
  • rizs,
... A közel 60 százaléka a teljes növényi élelmiszerek, hogy az emberek fogyasztanak.

Rice a világ első számú vágott élelmiszerek és takarmányok fele a világ népességének. Búza a legnagyobb forrása a szénhidrátok emberi fogyasztásra. A búza a világ második legkedveltebb vágott étel. A kukorica a világ harmadik legnépszerűbb vágott étel.

Eltörlik ez a három növények is okozhat, mint a fele a világ lakosságának, hogy éhen halni.

Ma élelmiszert használják fegyverként.

A hiánya azt használják eszközként elnéptelenedés és hódító nyomorgó ország (ürügyén "humanitárius" segély).
"Mi lesz, hogy Global 2000 végre, így vagy úgy az éhség, az éhezés, vagy a választás ... Szükségünk van a reálgazdasági sokk, a depresszió, hogy az üzenet az egész."
GLOBAL 2000 - elnéptelenedés Program
Okozhat révén korlátozott háborúk a fejlett országokban, segítségével az éhezés és a betegségek a harmadik világ országaiban, a halál három milliárd ember.

Feltételei szerint a Global 2000 Jelentés Az elnök , a lakosság az Egyesült Államok, hogy csökkenteni kell a 100 milliót. 
 






Elnéptelenedés a földgolyón



  
















Tartalom










 -  AIDS - Man-Made - főfájl




 -  Apokaliptikus Propaganda - Royal Society Think Tank Releases "emberek és a bolygó"
Español
 -  Armas No-Letales - "Psicotronicos" y "Sonido Silencioso" - főfájl


Español
Español





 -  Big kormány összeesküvés-elméletek valósággá vált - fluorid, rák, Chemicals and More

 -  Nagy-Pharma Industry - Az Egészségügyi Rip-Off - főfájl




Español

Español








Español












 -  elnéptelenedése A Planet - ritkulása haszontalan evők - egy kimondatlan NWO menetrend






Español

Español
 -  El Clima - Nueva Arma de Destrucción Masiva - Su Manipulación Con Bírság Militares
Español
 -  El Envenenamiento de La Humanidad - Tipos de Sangre, Deficiencia de Cobre, Teoría de la Evolucion y los Illuminati
Español
 -  El Fin de La Humanidad Como la Conocemos - Segun Documento Filtrado de La NASA 2013
Español
 - ¿ El Fin de La Industria de La Carne - ¿La Mutilación de Animales Explicada?
Español
 -  El instrumento Del HAMBRE y El Control de La Población - Bunge & Born Hirsch, Cartel Global de Los Alimentos

 -  Elite azt tervezi népirtás kétharmada a világ népességének - Kevin Trudeau Személyesen beszéltem Bilderberg ...
Español

 -  Endgame - JuegoFinal - főfájl









 -  élelmiszerválság összeesküvés - Silent Tsunami
















 -  Influenza - H1N1 vírus - Véletlen szennyeződés vagy bioterrorizmus? - Main fájl
Español


Español
 -  La Despoblación de Un Planeta - Reduciendo la Cantidad de Comelones Inútiles - Una Agenda No Hablada del NOM
Español


Español
 -  La Influenza H1N1 - La Gripe Que Traen los "Cerdos" - Esto es Lo Que Único Está Claro
Español


Español



Español


 -  Mass elnéptelenedés úton van - The Secret Team kezelése The World
Español
Español



 -  Next Generation bioweapons - Genetic Engineering and Biological Warfare



 -  nem halálos fegyverek - "pszichotronika" és a "Silent Sound" - Main fájl


Deutsch






 -  Mérgezés az emberiség - Blood típusok, Réz hiány, Evolution Theory & Illuminati

 -  Népesség vezérlés -származó "The Police State Road Map" Michael Nield






 -  Népesség vezérlés - A rend a Skull & Bones, az eugenetikai Társaságok és népesség-szabályozás Org.




Español






 -  SARS és Chemtrails - betegség kitörésének Használható Vizsgálatok a jövő Engineered Epidemic, a metafizikai elvek Im ...



Español
 -  SIDA - Hecho Por El Hombre - Main fájl




 -  The Carlyle Group - Main fájl


 -  A Római Klub - Main fájl


 -  Az eljövendő Világjárvány - Várják minden védelmi rendszerek az Fail






 -  A vége az emberiség az általunk ismert - szerint a NASA Future Warfare dokumentum 2013











 -  Az Illuminátusok menetrendje The Coming New Order - The PROMIS természetes fénytől és a ORACLE 8i






 -  A Módszeres Demise Természetes Föld - A környezeti hatás áttekintése










 -  A Smoking Gun AIDS - A 1971 Folyamatábra



 -  A Stealth Népirtás Program - Review - Death In The Air



 -  The Ultimate Weapon of Mass Destruction - "birtoklása az időjárás" katonai felhasználásra








Español









 -  Időjárás Warfare Main fájl



 -  Meg kell, hogy "leselejtezett" többlet Lakosság Prince Philip, saját szavaival
















További információk

 -  Mintegy Credo Mutwa Main fájl


Español

 -  Against Nature - A televízió Program



 -  Agenda 21 és a Föld Charta - Main fájl


Español


Español








 -  Légköri "jelenségek "? Main fájl



 -  Benjamin Fulford Jeff Rense - elnéptelenedése Ázsia - óránként 1, 2 és 3 interjú átirata






 -  Kanada Women el fog tűnni a Year 4400 - Statisztika megjelenítése









 -  az éghajlatváltozást - Main fájl



 -  Codex Alimentarius Bizottság - fenyegeti az emberiséget





 -  összecsukás Városok - az első hullám a világ összecsukás városok






 -  Halálos orvoslás - Cancer Treatment


Español











Español
Español



 -  Everything Is A Lie - a szándékos megtévesztésére emberek egy minden Time High
Español
 -  Experimentos Médicos en Seres Humanos en Los Estados Unidos - Impactante Historia de La Medicina y La Moderna Psiquiatría









 - " Global Warming "megöl bennünket -, és úgy tervezték, hogy



 -  Guatemalai szexuális úton terjedő betegség orvosi kísérletek - csak egyik Crime hosszú története ...








 -  eltérítése a világ élelmiszer-rendszer - Seeds of Destruction




 -  Az emberi kísérletek - Nonconsensual orvosi kísérletek az emberi lények

 -  Az emberi orvosi kísérletek az Egyesült Államokban - a sokkoló igaz története modern orvostudomány és a pszichiátria (1833-2005)







 -  Incrementalism - Breaking Free A világhatalmak Ki fokozatosan elpusztítják Egészségünk









Español
Español


Español
Español











 -  Microsoft megveszi Eugenika Technology A Merck - Lesz Drug Development Partner A Top Global Vaccine Gyártó








Español


Español



 -  Robotics forradalom helyett a legtöbb emberi Dolgozók Három nemzedék - Labor osztály szisztematikusan ligában
Español




 -  Seeds of Destruction   - A felülvizsgálata "Seeds of Destruction - The Hidden Agenda A genetikai manipuláció" által F.William Engdahl





 -  Fenntartható fejlődés - A Global Agenda strukturált népesség-szabályozás








 -  A templom Malthus - Haters az emberiség


 -  Az Ördögi története A Jézus Társasága fejezetből 49. és 50. a "Vatikán Assassins '




 -  A Georgia Guidestones Main fájl













 -  A Lucifer Project - Galileo és Cassini űrszondák készítői ...  Főbb fájl









 -  A terv az oszd meg és uralkodj Amerika a The New Madrid hiba - és hogyan maradhatunk Ingyenes Crisis Engineers

 -  A jelentés Iron Mountain Main fájl



 -  A tudományos háttere a náci "Race tisztítása" Program - amerikai és német nyelven Eugenika etnikai tisztogatás, a népirtás ...

 -  The Secret Covenant - A tag az Illuminátusok Jelzi All?





 -  malária elleni küzdelem, We Need DDT - Interjú Donald R. Roberts


Español
 -  Todo Es Una Mentira - El Intento Deliberado Para Engañar Las Personas Está en Su Punto Other Alto



 -  cunamik és földrengések - Main fájl






 -  Védőoltás - Vatikán Orvosi inkvizíció Revealed Végre - Oltási Érkezési a Vatikán keresztül Nagy-Britannia







 - " Ki "vagy" Mi a Killing The Bees - Colony Collapse Disorder, CCD vagy - Main fájl

 -  Will a Cassini tér Robe használni, mint egy nukleáris Trigger gyullad Szaturnusz holdjai és Terraform az Emberi ...?



Eugenika - La Eugenesia



 -  Született utáni abortusz - eugenikát Mondj csecsemők egy parazita teher a társadalom



Español













 -  Genetic Engineering, Eugenika és az ideológia a Rich - Társadalmi Ellenőrző a 21. században





Español

 -  A lakosság vezérlés agymosás A "Smash Hit - Crypto-eugenetikai Media Group

 -  Népesség vezérlés - A rend a Skull & Bones, az eugenetikai Társaságok és népesség-szabályozás Org.

 -  szakemberek a Eugenika Super-vallás - Jól felbujtói sokkal a világ problémáit közel-keleti háborúk ...




 -  Az új környezetvédő Eugenika - Al Gore zöld népirtásról






Italiano





Multimédia:




 -  Eugenika - A "végjáték" Hivatalos Movie







Global 2000 Program










 -  Nemzetbiztonsági Emlékeztető 200 - (NSSM 200) - következményei Worldwide népességnövekedés amerikai biztonsági ...

 -  Nemzetbiztonsági Study Memorandum 200 - (NSSM 200) - (alternatív változat)











Túlnépesedés



 -  About That túlnépesedés probléma - Felejtsd el, Underpopulation A jövő
Español
 -  Acerca de Ese problema de La Sobrepoblación - Olvídese de Eso - La Baja Población es El Futuro



Italiano
 -  Il problema della Sovrappopolazione - Dimenticatevi - Il Futuro è La Minor Densità della Popolazione












Multimédia:







Books-értekezések


Español
 -  Armas Silenciosas Para Guerras Secretas - Un kézi Introductorio de Programación
Español




 -  Brave New World - az Aldous Huxley




 -  Brave New World Revisited - Aldous Huxley által


Español
 -  Chemtrails - Rastros Mortales en El Cielo  - La verdadera causa de Las Epidemias - por Amitié Nenki


 -  Halál a Medicine - Gary Null, Carolyn Dean Martin Feldman, Debora Rasio, Dorothy Smith


 -  Ecoscience - John Holdren - NAGY FILE



 -  kialakulóban lévő vírusok - AIDS és Ebola Nature baleset vagy szándékos? - Leonard G. Horowitz


 -  Murder by Injection - The Story of Medical Conspiracy Against America - a Eustace Mullins



 -  Silent Weapons for Quiet Wars - ismeretlen szerző



 -  Elnyomott Találmányok és felfedezések Egyéb - Igaz történetek az elnyomása, tudományos Cover-up ... - a Jonathan Eisen

 -  Az első globális forradalom - A jelentés szerint a Tanács a Római Klub - Alexander király és Bertrand Schneider


Multimédia












 -  Napirend "ezoterikus - Ezoterikus Agenda







 -  Alimentos - El Secreto Other Grande Es Expuesto  - angol, Subtítulos Español







 -  Cimática - La folytatás de Agenda ezoterikus



 -  Codex Alimentarius - Előadása Ian R. Crane





 -  El Objetivo Final del Nuevo Orden Mundial - Entrevista a Aaron Russo




 -  Eugenika - A "végjáték" Hivatalos Movie







 -  Geoengineering - A Planet a válság - a legfontosabb téma 2013

















 -  Kymatica - a folytatást Ezoterikus Agenda



 -  Az utolsó hírek Bill Deagle - Telefon interjú








 -  Mercados Alimentarios - Arma de Destrucción Masiva: 1 2 3












 -  Reflections és figyelmeztetések - Interjú Aaron Russo - Subtitulado en Español






 -  The Ultimate CHEMTRUTH - Chemtrails, Morgellons betegség, és a Global elnéptelenedés - Subtitulado en Español


















 -  Mi a NWO Nem akarom tudni - Kevin Trudeau Alex Jones TV


Kapcsolódó jelentések






 -  Ellenőrzési mentális Main fájl



 -  Föld változásai - Main fájl



 -  La Teoria de Gaia Main fájl








 -  The New World Order Main fájl








 -  transzhumanizmus - Main fájl





 -  Microsoft Windows-Bill Gates Main fájl










































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése