2015. szeptember 3., csütörtök

Szőröstől bőröstől lenyelnek minket , és még jó pofát is kell vágni hozzá !!!




Szőröstől bőröstől lenyelnek minket , és még jó pofát is kell vágni hozzá !!!


Földi László szerint a menekültáradat egy háború része, melyet Európa kezdett 

2015. 08. 26. Híradó 

Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a földrészünkre zúdult menekültáradat egy olyan háború része, amelyet Európa kezdett Amerika szövetségeseként Afganisztánban, Irakban, Líbiában meg az "arab tavasz" támogatásával. 
A szakértő az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában arról beszélt: a menekülthullám várható volt, és azért most érkezett, mert szervezői meg akarják mutatni, "a másik fél is erős tud lenni abban, hogy problémát okozzon, abban, hogy az emberek nyugalmát megzavarja". 
Kifejtette, az Iszlám Állam vezetői "nem ostoba, összeállt terroristák", vannak köztük jól kiképzett katonatisztek, titkosszolgálati vezetők, akik mostanra gondolták végig a visszavágás stratégiáját. 



Olasz külügyminiszter azt jósolja, hogy Európa elveszti kontrollt a bevándorlók fölött. Európa, az öngyilkos kontinens. (
pravda.ru)

Röszkénél most!

Nézze meg a kerítést működés közben 
2015. augusztus 25. Hír24 
A szerb oldalról filmezték, mit csinálnak a magyar rendőrök a határon megjelenő menekültekkel. 

A magyar határkerítés mentén, a vajdasági Hajdújárás térségében forgatott az AP hírügynökség, a felvételen az látszik, mi történik a határzárhoz érkező menekültekkel, miután jelentkeznek a magyar rendőröknél. A különbség ahhoz képest, mint ha nem lenne ott a milliárdokból épült kerítés, annyi, hogy most eltessékelik őket a legközelebbi kapuig, majd ott beengedik őket az országba. 
Világ-panoráma az Iszlám Államról: ami a színfalak mögött van 
2015. márc. 9. Echo Televízió 
Téma: Az Iszlám Államot valójában azok alapították, akiket az Egyesült Államok és Izrael támogatott. S, hogy mi is a valódi cél? Arról Dr. Mihálffy Balázs iszlám hittudós beszélt a Világ-panorámában: Irán egy hónap alatt fel tudná számolni az Iszlám Államot. Ezt azért nem teszi, mert Teherán tudja, mire megy ki a játék. Ha Irán ebbe teljes katonai erejével beszáll, akkor eszkalálódik, a többi iszlám ország is. Dr. Mihálffy Balázs szerint az Egyesült Államok felett álló pénzvilágnak áll érdekében a terrorista szervezetek fenntartása. 
Kapcsolódó: 
   Sokkal több bevándorló fog jönni, és radikalizálódás várható! 
   Kiderült: valós volt a szándék - Európát megszállja az ISIS! 
   NATO-erők bevetését követelik a migráns áradat ellen a csehek 
   Eközben a NATO F-22 vadászgépeket telepít Európába 
   Lengyelország segédkezik egy újabb világháború kirobbantásában 
New York Times: a Pentagon fontolgatja annak a lehetőségét, hogy küldi nehéz katonai felszereléseket Lengyelországba, Lettországba, Észtországba, Litvániába, Romániába, Bulgáriába, Magyarországra és talán 5000 katonát is. (politonline.ru




Sokkal több bevándorló fog jönni, és radikalizálódás várható!


Kiderült: valós volt a szándék – Európát megszállja az ISIS!



Folyamatban van az a forgatókönyv, amely az ISIS európai megszállásáról szól. Az USA által létrehozott ISIS még 2015 év februárjában jelzett, hogy tervei szerint Szíriából és Irakból toborzott fegyveresekkel árasztja el Európát Kadhafi megbuktatása utáni nyitott határon keresztül Líbián át.

Az információról többek között a Le Figaro is írt egy brit terrorista ellenes csoport nyilvános bejelentése alapján, amiről a Napi Gazdaság is beszámolt szakértők véleményei alapján.
0
Kadhafi megbuktatása után az ISIS-nek az a stratégiája, hogy a Földközi tengeren keresztül menekülteknek álcázott fegyveres harcosokat küld Dél-Európába. Célkitűzésük egyelőre az, hogy az európai befogadó városaiban ámokfutásokat végezzenek. Azóta az is felvetődött, hogy az Iszlám Állam szárazföldi útvonalat is választ és ez nem más, mint Magyarország.
Mindenképpen valós az Iszlám Állam szándéka” – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Prantner Zoltán biztonságpolitikai szakértő.
A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy a terrorszervezetben külföldi önkéntesek is vannak, akik sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, mint az Európába küldött iraki, vagy éppen szíriai menekültek, mert ugyanabba a közegbe fognak visszajutni, ahol felnőttek. „Ismerik a viszonyokat, ismerik az eljárásmódokat, vannak kapcsolataik, sokkal könnyebben tudnak elrejtőzni, mozogni, illetve cselekedni, ha éppen arra kapnak utasítást” – mondta Prantner Zoltán.
A szakember azonban megkérdőjelezte a tengeri átkelések biztonságát, hiszen a szárazföldi megközelítés sokkal biztonságosabb. A jelenlegi statisztikák azt mutatják, hogy a tengeren közlekedő migránsok Olaszországba már csak 40 ezer fölött jár.


2
1
Azonban az a jelenlegi álláspont, hogy napjainkban Magyarországon (szárazföldi bevándorlás) az illegális bevándorlók száma már meghaladta az 50 ezret!
A biztonságpolitikai szakértő szerint nem lehet azt tudni, hogy ki lehet tégla, aki az ISIS megbízottja az illegális bevándorlók közül!


Februári hírek szerint a szándék a sajtóhírekben már egy zajló fázis volt az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója szerint.
Az USA által generált ISIS sokkal árnyaltabb lett. A helyzet az, hogy a menekültáradatban nem csak valódi menekültek vannak, hanem kiképzett emberek és toborzók is egyaránt.
Ezeknek az embereknek Európában persze egyelőre nem a végrehajtás a feladatuk, hanem az Európában elhelyezkedő olyan iszlám csoportok felkutatása, amelyekről korábbi információik vannak.
Ezek a csoportok itt élnek Európában. Leginkább a liberális országokban, mint Franciaországban és egyes nyugat-európai országokban. Ezek az emberek szimpatizálnak az iszlámmal és ők azok, akik korábbi bevándorlóként léptek be Európába.
Ezek az emberek frusztráltak lehetnek kultúrájukból adódó európai összeférhetetlenség miatt. Ennél fogva szimpatizánssá válhatnak az iszlám iránt!
Kommunista találmány!
Ha megnézzük azt, hogy a kommunizmusnak mi volt a terve, amit kiviteleztek, visszatekinthetünk a közelmúltba a Gyurcsanyisztika szemkilövetős módszerére, amikor az Inkal volt (van) hatalmon lévő rendszer. Ez idegen külföldieket vetett be, akik mindenre képesek voltak. Még szemet kilövetni is, továbbá arra, hogy a hazatartó anyákat, apákat gyermekestül terrorizálják a kisgyerekek szeme láttára, a balatonőszödi beszéd miatt, amelyet érdemes feleleveníteni az alábbi videóban.


Őszödi Beszéd (teljes - 25 perc)



Visszatérve az illegális bevándorlásra a volt műveleti igazgató kijelentette, hogy Európában 25 milliónyi muszlim él. Ez a tény ugyan nem jelentene problémát, azonban abból a szempontból riasztó, hogy az ISIS ezekből az európai állampolgárokból tölti fel toborzás által utánpótlásként háborús stratégiáját Európa ellen.
Az Amerikai Egyesült Államok az Arab Tavasz által a Líbiai partokról és Földközi-tengeren keresztül Olaszországba juttatja a menekülteket Afrikából. Közel-Keletről pedig szintén az USA által létrehozott ISIS már nemcsak a Földközi-tengeren keresztül két irányból, hanem a szárazföldön keresztül is irányítja Magyarországon keresztül az illegális migránsokat Nyugat-Európába.
000
A hazánkban áthaladó illegális bevándorlókat Nyugat-Európából visszatoloncolják Magyarországra. Így hazánk kénytelen volt felállítani egy menekülttábort Vámosszabadiban, ahová visszafogadják a nyugatról visszatoloncolt illegális migránsokat.

Vámosszabadi menekülttábor
A Vámosszabadi menekülttábor azért lett létrehozva, hogy ide fogadják a nyugati országokból visszaküldött illegális migránsokat befogadni abból a célból, hogy ne kelljen őket utaztatni rendőrségi taxikon azokra a helyekre hazánkba, ahol határainkat átlépték.
Forrás: karpathir.com

NATO-ERŐK BEVETÉSÉT KÖVETELIK A MIGRÁNS ÁRADAT ELLEN A CSEHEK



Azonnal le kell zárni a schengeni övezet külső határait, és ezt az európai területet védeni kell a menekültek beözönlése elől, a határok védelmébe a NATO-nak is be kellene kapcsolódnia - jelentette ki Andrej Babis cseh kormányfőhelyettes, pénzügyminiszter.
 "Ha megnézzük a térképet, Schengennek különleges formája van. Látjuk, hogy Görögország egyedül áll, míg a következő határ Magyarország.

Kérdéses, hogy a macedón vagy a bolgár hadseregnek nincs-e szüksége a NATO segítségére"
 
- mondta Andrej Babis a menekültválság kapcsán kedden Prágában újságírók előtt. Hangsúlyozta, hogy ha a schengeni határok védelmét a térség szélén álló országok képtelenek kezelni, a problémával magasabb szinten kell foglalkozni.
 
Babis szerint az Európai Uniónak közölnie kell azon országok lakosságával, ahonnan a bevándorlók érkeznek, hogy képtelen befogadni tízmillió menekültet. 
"Közölni kell: nem jöhettek hozzánk, hogy munkanélküliek legyetek, és azonnal szociális támogatást kapjatok"
- mutatott rá a cseh politikus.
   
A cseh kormányfőhelyettes úgy vélekedett: megfelelő helyen egy hatalmas menekülttábort kell létesíteni, ahol kiválogatnák azokat, akiknek valóban segítségre van szükségük. "Külön kell választani őket (a menekülteket), az egyik oldalon azokra, akiknek valóban szükségük van segítségre, elsősorban az anyákat gyermekeikkel, és a másik oldalon a gazdasági bevándorlókra" - fejtette ki Babis. 
 
A jelenleg hatályos európai szabályok szerint a menekültekről annak az országnak a hatóságai kötelesek gondoskodni, amelyben a menekültek először léptek az Európai Unió területére. Ebből kifolyólag a legnagyobb nyomás Görögországra és Olaszországra nehezedik - jegyezte meg a CTK hírügynökség. 
 
Az Európai Bizottság a problémát a közelmúltban kötelező kvótarendszerrel javasolta megoldani, ezt azonban az EU csúcstalálkozóján elutasították. Csehország azon államok közé tartozik, amelyek elutasítják, hogy a brüsszeli javaslat alapján az egyes országok fogadjanak be bizonyos számú menekültet. A cseh kormány ugyanakkor úgy döntött, hogy 2017-ig 1500 menekültet befogad. 
 
Werner Faymann osztrák kancellár kedden bírálta Prága, valamint Lengyelország és a balti államok ez irányú álláspontját. Bohuslav Sobotka cseh kormányfő az osztrák bírálatot visszautasította, és nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy Csehország a menekültügy kapcsán "felelősen viselkedik".

Nem csak a csehek

Bulgária már túljutott a mérlegelési szakaszon, kedden katonákat és harckocsikatvezényeltek a Macedóniával közös határra, így elejét véve egy esetleges nagyobb menekülthullámnak.
A Honvédség bevonását a határvédelembe a Jobbik is fontolóra venné. Ezt hétfőnjelentette be a párt alelnöke, Volner János. A politikus emlékeztetett rá, hogy a napokban több ezer illegális migráns tört át a görög-macedón határon. A macedón rendőrök hasztalan próbálták feltartóztatni a tömeget, akik közül több mint hétezren vasárnapra virradóra Macedóniából Dél-Szerbiába érkeztek, és már Magyarország felé tartanak.
 
Nem szeretnénk, ha Magyarország is ilyen helyzetbe kerülne, és nem tudnánk megvédeni a magyar embereket – hangsúlyozta Volner János. Hozzátette: az Alaptörvény lehetőséget ad arra, hogy kétharmados parlamenti felhatalmazással a magyar honvédséget - szükség helyzetben – bevessék az ország területén belül.
 
A jobbikos politikus arra is rámutatott: ez nem jelent rendkívüli állapotot, ez nem jelenti az ország státuszának a megváltoztatását, mindössze a Magyar Honvédség részt vesz az államhatár megvédésében.


Lengyelország segédkezik egy újabb világháború kirobbantásában



Lengyelország védelmi minisztere csütörtökön végleges bejelentést tett arra vonatkozóan, hogy beengedik az amerikai nehézfegyverzetet országukba és lehetővé teszik az állandó amerikai jelenlétet.
Siemoniak nem részletezte, hogy pontosan milyen fegyverzet behozását engedélyezik az amerikaiaknak, de a Reuters hírügynökség egy amerikai tisztre hivatkozva azt állítja, hogy 2016 nyarától komoly csapásmérő erő fog állomásozni Lengyelországban, amivel újabb ötezer amerikai katona is érkezik.
A hidegháború óta ez az első alkalom, hogy amerikai nehézfegyverzet lesz jelen új NATO-tagállamokban, így a lépés Washington részéről egyértelműen a hidegháború tovább feszítését szolgáló törekvés, és háborús provokációnak tekinthető.
Oroszország korábban figyelmeztetett, hogy a NATO és főként az Egyesült Államok haderő-összpontosítását az orosz határ mentén provokációnak tekinti, és minden ország, ami beengedi saját területére az amerikai csapásmérő erőt, célponttá válik az orosz rakétaerők számára. Júniusban Moszkva egyértelművé tette, hogy amennyiben az Egyesült Államok nehézfegyvereket helyez el Kelet-Európában és a balti országokban, Oroszország is nagyobb számú csapásmérő erőt von össze az ország nyugati katonai körzetében.
Zdzisław Sadowski lengyel közgazdász ugyanakkor rámutatott, az Egyesült Államok gazdasága évek óta mély válságban van, és Washington új háborúkat akar kirobbantani, hogy a szövetséges országoktól kapott megrendelésekkel indítsa újra a gazdasági növekedést. Sadowski szerint az amerikai kormány Kelet-Európában is háborús gócpontok létrehozásában érdekelt, mert új fegyvereket, új technológiákat akar tesztelni, amit a fenyegetettségre hivatkozva majd eladhat a szövetséges országoknak.
Kris Roman, belgiumi politológus szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy Washingtonnak négyévente egy újabb háborúra van szüksége, mert kizárólag ezzel tudja megakadályozni az amerikai gazdaság összeomlását. A politológus a Regnum orosz sajtóorgánumnak nyilatkozva kifejtette; a NATO 25 év alatt egy pillanatra sem feledkezett meg arról, hogy végül Oroszország nyersanyagait akarja kisajátítani, és bár eddig nem volt a nyilvánosság felé is igazolható indoka minderre, az ukrán válság ideális ürügyet teremtett egy újabb nagy háború megkezdéséhez. Azok a kelet-európai országok, melyek megengedik, hogy területeiken az Egyesült Államok nehézfegyvereket helyezzen el, egy újabb világháború megkezdésének katalizátoraként működnek.






Az amerikaiak megszállják Európát





Az amerikai védelmi miniszter Tallinban tett látogatása során bejelentette, hogy mintegy 250 harckocsit, egyéb nehéz haditechnikai eszközöket fognak kihelyezni több országba, a Baltikumtól egészen a Balkán-félszigetig.
Ashton Carter keddi bejelentése szerint a közép- és kelet-európai NATO-országok mind beleegyezésüket adták az erre vonatkozó tervekhez. Az amerikai páncélos haderő Észtországba, Lettországba, Litvániába, Bulgáriába, Romániába és Lengyelországba vonul be. Az orosz Szputnyik hírügynökség szerint viszont hét országba vonulnak be az amerikai páncélosok, így felmerül annak lehetősége, hogy van olyan ország, ahol a közvéleményt nem tájékoztatják erről, vagy a kormány nem adta beleegyezését, de nincs elég mozgástere nemet mondani.
Szlovákia és Magyarország láthatóan része az Oroszország felé felfejlődő frontnak, így fel kell tennünk a kérdést, hogy mi a két kormány hivatalos állásfoglalása az amerikaiak bevonulásával kapcsolatban. Hazánkban már számos alkalommal láthatóak voltak az amerikai hadsereg páncélosai. Március 14-én Tatabányán készült képi anyag tanúsította, hogy az amerikai hadsereg Stryker lövészpáncélosait vasúti úton szállítják, Magyarországon keresztül. Bár egyáltalán nem biztos, hogy a páncélosok elhagyták az országot, az ügy majdhogynem visszhang nélkül maradt a magyarországi sajtóban. Június 9-én szintén képi anyag bizonyította, hogy egy NATO-konvoj átlépte az ukrán határt: Záhonynál az amerikai hadsereg HEMTT taktikai teherjárművei, Humvee terepjárók léptek be Ukrajna területére; a hivatalos magyarázat szerint egy hadgyakorlatra, és vissza is térnek majd.
A fent említett országok esetében a vezető politikusok kiszolgálják az amerikaiak háborús készülődését, és ők maguk kérték az amerikai haderő bevonulását. Magyarországon azonban a politikai elit megosztott az amerikaiak tevékenységét illetően. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint katonai és gazdasági téren felhőtlen az együttműködés Washingtonnal, csak politikai kérdésekben adódnak ellentétek. A legnagyobb ellenzéki párt ugyanakkor nem támogatja a háborús készülődést; Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője kedden sajtótájékoztatón számolt be a párt álláspontjáról, miszerint nem szabad engedni az atlantisták minden követelésének, és csak veszélyt hoz ránk az amerikaiak térségi tevékenysége.
Mirkóczki szerint az Egyesült Államok provokációkat követ el, destabilizálja a térséget, és újra hidegháborús viszonyokat alakít ki. A Jobbik mostanra a legnagyobb ellenzéki párttá nőtte ki magát, így az amerikaiak tevékenysége egy újabb, súlyos megosztó tényezővé válhat Magyarországon, ha a kormány nyílt állásfoglalást tesz a háborús készülődés mellett. Az amerikaiak térségi tevékenységének veszélyeivel azonban több európai országban, a legkülönbözőbb politikai pártok tisztában vannak, emiatt az sem mondható, hogy a háborús készülődés elutasítása általánosságban vett Amerika-ellenesség lenne, ami csak a jobboldali pártok sajátossága. Németországban Sahra Wagenknecht, a Die Linke képviselője nyíltan beszélt arról, hogy Washington a NATO szervezetét használja fel saját geopolitikai céljainak megvalósítására, és a NATO az amerikai terjeszkedés gépezeteként működik. Mirkóczki szintén kijelentette, hogy a NATO mára csak papíron védelmi szövetség, a gyakorlatban – amerikai nyomásra – agresszorként és terjeszkedő hatalomként viselkedik.
Az amerikai páncélosok bevonulása ugyanakkor egyre inkább a megszállás jegyeit mutatja. Ahogy a világháború esetén, most is jelen vannak kollaboráns kormányok a nagyhatalommal szemben védtelen, kiszolgáltatott országokban, melyek “önként kérik” az idegen csapatok bevonulását. A fővonalú sajtó eközben ellenségkép-gyártással alátámasztja az idegen csapatok jelenlétének szükségességét (ez az ellenségkép Oroszország). Ashton Carter bejelentése nem sokkal követte azt a nyilatkozatot, ami egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok újabb ötezer katonát és vadászrepülőgépeket helyez ki a balti országokba. Eközben az is láthatóvá vált, hogy az USA Európa légterének egészét ellenőrzése alá akarja vonni; folyamatban vannak a tárgyalások a Visegrádi Négyek légtérvédelmének egyesítéséről, ami valami érthetetlen módon szintén azt jelentené, hogy a négy országban – Magyarországon is – amerikai vadászrepülőgépek állomásoznának. Bár Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkari főnök következetesen tagadta, hogy a Gripen vadászrepülőgépekkel kapcsolatos technikai hibák közt összefüggés lenne, a sajtó ezeket az eseteket használja fel annak deklarálására, hogy Magyarország képtelen megvédeni saját légterét. A logikai láncolat következő lépése lenne annak deklarálása, hogy valakinek a segítségére nagy szükség van.
Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára kedden kijelentette, szerinte “logikus lépés lenne”, ha az amerikai harckocsikat Magyarországon tárolnák, hogy “ne kelljen azokat ide-oda szállítgatni”. Így továbbra is fennáll annak lehetősége, hogy Magyarországra is bevonulnak az amerikaiak, és ehhez – külső ellenségképre hivatkozva – az ország vezetőinek egy része beleegyezését adja.


Bulgáriában civil ellenállás szerveződik az amerikaiak bevonulása ellen



Ügyvédek, újságírók és civil szervezetek aktivistái nyitottak frontot Washington kelet-európai háborús készülődése ellen, és tiltakoznak az ellen, hogy Bulgáriába is bevonul az amerikai páncélos haderő.
A civil szféra képviselői széleskörű aláírásgyűjtésbe kezdtek, és a petíciót nemsokára át fogják adni a nemzetgyűlésnek és a minisztertanácsnak. A Blitz bolgár sajtóorgánum szerint a Modern Bulgária mozgalom szervezi a civil csoportokat, és politikai nézetektől függetlenül egyesítik a különböző mozgalmakat az amerikaiak háborús készülődése ellen.
A petíció felszólítja a bulgáriai kormányt, hogy akadályozza meg az ország háborús felvonulási területté alakítását, és ne engedje, hogy más országok saját geopolitikai céljaik megvalósítására használják fel Bulgáriát, ha azt a nemzeti érdek kárára teszik.
“Megértjük más szuverén országok álláspontját, hogy megvannak saját félelmeik és konfliktusaik Oroszországgal. Ennek ellenére úgy gondoljuk, tiszteletben kell tartsák Bulgária szuverenitását, és a mi nemzetbiztonságunk nincs semmiféle fenyegetésnek kitéve Oroszország részéről. Így semmi nem kényszerít minket arra, hogy elfogadjuk az amerikai csapatok jelenlétét Bulgária területén.”
Ashton Carter amerikai védelmi miniszter június 23-án jelentette be, hogy Washington nehézfegyverzetet helyezne a kelet-európai országokba. Bulgáriában, Romániában, Lengyelországban, Litvániában, Lettországban és Észtországban amerikai páncélosok állomásoznának bevetésre készen, és újabb NATO-bázisokat építenek, ami lehetővé tenné az amerikai csapatok állandó jelenlétét.
Carter bejelentése óta az európai sajtó minden mással foglalkozik, többek között a bevándorlás-kérdéssel és újabb pénzügyi válságok prognosztizálásával próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy az amerikaiak megszállják Európát.


Washington vásárolhatja fel a Misztralokat



A francia védelmi miniszter szerint Párizs meghozta a végső döntést arról, hogy nem adja át az orosz megrendelésre gyártott Misztral helikopter-hordozó hajókat Oroszországnak.
Jean-Yves Le Drian ezt egy Washingtonban tartott sajtótájékoztatón jelentette ki. A védelmi miniszter azt is hozzátette, hogy:
reméli, Washington végül beleegyezik és megveszi a hajókat.”
A francia kormány annak ellenére döntött a hajók át nem adásáról, hogy az szerződésszegés, és ennek megfelelően hatalmas kártérítést kell fizetnie Oroszországnak. A védelmi miniszter a sajtótájékoztatón elismerte, hogy Franciaországot ez a döntés 1,2 milliárd dollár megfizetésére kötelezi.
Le Drian szerint a hajók át nem adása Oroszország “ukrán válságban betöltött szerepéhez” köthető. A szerződésszegésről azonban már az átadás elhalasztásakor tudható volt, hogy az amerikai nyomásgyakorlására történik: Washington ugyanis az első hajó átadásának idején felszólította a NATO főtitkárát, hogy az tegyen hivatalos ajánlatot Párizsnak a hajók felvásárlására, ami meg is történt. A NATO éves költségvetése azonban nem elegendő a két hajó megvásárlására és Franciaország kompenzálására, így azokat – a nyugati tömb részéről – egyedül az önmagát a dollár korlátlan nyomtatásából finanszírozó Egyesült Államok tudná megvenni.
Le Drian azonban azt is hozzátette, hogy nehéz új vevőt találni a Misztraloknak, mert azok orosz szabvány szerint épültek, és a teljes átalakításuk csak tovább növelné a gyártás költségeit. Így most leginkább az a kérdés, hogy Washington hajlandó-e kompenzálni Franciaországot cserébe azért, hogy a francia költségvetés 1,2 milliárd dollár veszteséget kellett elszenvedjen az amerikai érdek kiszolgálása miatt.
Franciaország és Oroszország 2011-ben állapodott meg a hajók gyártásáról. Az Egyesült Államok amiatt volt érdekelt az üzlet szabotálásában, mert Kelet-Európában jelenleg is háborús készülődést folytat Oroszország ellen – amerikai csapatok vonulnak be minden kelet-európai országba az orosz határ mentén -, és a Misztral-üzlet szabotálásával hátráltatja az orosz flotta modernizálását, hogy csökkentse Oroszország védelmi képességét.
A hajógyár szakszervezete már korábban felhívta a figyelmet arra, hogy szerződésszegés esetén nem csak a Misztral-üzlet felmondása által okozott veszteséggel kell számolni, hanem további megrendelésektől eshetnek el, mert a potenciális vevők szemében ez olyan képet alakít ki Franciaországról, hogy nem képes teljesíteni szerződésben vállalt kötelezettségeit, ha a konkurencia részéről a kormányt nyomásgyakorlás éri – ami Franciaország szuverenitásának teljes hiányát jelenti.





a Misztralok gyártási költségét





Nem is egy jó konstrukcióju hajó tulságosan kiemelkedik a vízből tul sebezhető , ezért a mondás jó lesz az oroszoknak most balul sült el az USA lesz a balek .

Franciaország visszafizette a Misztral hajók gyártásáért kapott teljes összeget Oroszország számára. Az ország önbecsülésén és nemzetközi megítélésén azonban nyomot hagy, hogy külső nyomásgyakorlás miatt szegtek szerződést.
A Ria Novosztyi hírügynökség a két ország közti haditechnológiai együttműködésben érintett magas rangú tisztviselőkre hivatkozva azt írja, Franciaország már a teljes összeget visszafizette, amit eredetileg a hajók gyártására kapott az orosz megrendelőtől – sőt, még többet is. A gyártásra fordított teljes összeg mintegy 900 millió euró, ennyit fizettek vissza Oroszországnak. Moszkva eredetileg 800 millió eurót fizetett a szerződéskötés érvényességének ideje alatt, így Franciaország a szerződésbontással már akkor is rosszul járt, ha csak ennyi kár érte volna.
Stephan Le Foll francia kormányszóvivő azonban a gyártási költség megtérítésén felül megfizetendő kártérítésről is nyilatkozott, emellett a Ria Novosztyi kiderítette, hogy még a teljes gyártási összeg visszafizetése ellenére sem kapnak engedélyt Moszkvától arra, hogy harmadik fél számára értékesítsék az orosz haditengerészet rendszereivel kompatibilisre épített hajókat.
Franciaország azonban nem csak a szerződés felbontásának közvetlen anyagi veszteségével kell számoljon: július 30-án a Bloomberg üzleti napilap arról számolt be, hogy a francia Dassault Aviation Sa elesett egy több mint 11 milliárd dolláros megrendeléstől. India a Misztral-ügy miatt mégsem vásárol Franciaországtól Rafale vadászrepülőgépeket – ehelyett inkább Oroszországtól vesznek Szuhoj vadászrepülőgépeket, utóbbi esetben ugyanis garantált, hogy a gyártó nem fogja amerikai nyomásgyakorlásra már a gyártást követően felbontani a szerződést.
Franciaország azt követően gyártott ürügyet a Misztralok át nem adására, hogy Washington felszólította a NATO főtitkárát; tegyen hivatalos vételi ajánlatot az orosz megrendelésre gyártott hajókra. Az Egyesült Államok célja az orosz flotta modernizálásának hátráltatása, a főtitkár így hivatalos ajánlatot tett Párizsnak a hajók megvásárlására. Az eset bebizonyította, hogy Franciaország megbízhatatlannak tekinthető az államközi szerződések terén, mert nincs elég ereje ahhoz, hogy a piaci ellenfelek nyomásgyakorlása ellenében végre tudja hajtani szerződésben vállalt kötelezettségeit. Thierry Mariani, Franciaország volt közlekedési minisztere szerint a Misztral-ügy csúfos vége egyértelművé tette, hogy Franciaország behódolt az Egyesült Államoknak.


Kiürítik Ukrajnát az amerikaiak



Ukrajna kiürítés hidfo.ru
A Handelsblatt német napilap információi szerint egyedül Kijevben a munkaképes korú férfiak 95%-a kerüli el a sorkatonai szolgálatot, és ennek érdekében a legkülönbözőbb módszerek terjedtek el mostanra. Ukrajnában az ország területi egységének megvédésére hivatkozva folytatott sorozás teljes kudarcnak tekinthető, a Handelsblatt szerint a fiatalok egy része az Európai Unióba, másik része Oroszországba menekül inkább. A vállalatok a legkülönbözőbb indokkal segítik alkalmazottaikat abban, hogy elkerüljék a sorkatonai szolgálatot, és az elmúlt egy év során egy komplett illegális üzletág épült ki a sorozás megkerülésére. Az orvosok jó pénzért igazolásokat adnak ki az alkalmatlanságról, az utazási irodák pedig külön egyirányú “turistautakat” szerveznek azoknak, akik el akarják hagyni az országot.
A Handelsblatt szerint Nyugat-Ukrajnából főként az Európai Unió területére menekülnek, míg a keleti megyék férfilakossága Oroszországba távozik. A cikk visszahivatkozik egy orvos esetére, akit amiatt tartóztattak le, mert 3500 euróért hamis igazolásokat állított ki. Ez egyáltalán nem egyedi eset, a forrás szerint az utóbbi néhány hónapban Nyugat-Ukrajna fiatal lakosságának több mint fele elhagyta az országot.
A forrás szerint Nyugat-Ukrajna teljes munkaképes korú lakosságának mintegy 70%-a a szomszédos Lengyelországba vagy Romániába távozott, mások Olaszországba, Németországba vagy Ausztriába menekülnek. Valamennyien schengeni vízumot szereztek és idénymunkákat végeznek Európában, így próbálják továbbra is ellátni Ukrajnában maradt családjaikat, és egyben elkerülni a katonai szolgálatot. A keleti régiókban ugyanez a helyzet, azt leszámítva, hogy onnan Oroszországba menekülnek és ott vállalnak munkát a fiatalok.
2014 február végén atlantista puccs történt Kijevben. Az államcsínnyel hatalomra juttatott nyugatbarát kormány rehabilitálja a második világháború idején Németországgal együttműködő mozgalmakat, és a kisebbségek terrorizálására használja fel a szélsőjobboldalt. A legnagyobb ilyen szervezet, a Jobb Szektor alakulatait mostanra integrálták a hadsereg és a rendfenntartás soraiba. Washington a háború gerjesztésével próbál indokot teremteni arra, hogy Ukrajna belépjen a NATO-ba, ami lehetővé tenné, hogy az amerikai hadsereg előrenyomuljon Ukrajna keleti határára, közvetlen az orosz határ mellé, – ahogy teszik azt a balti országokban is. Orosz katonai szakértők azzal számolnak, hogy a NATO még ebben a két évben elvégzi azokat az átcsoportosításokat, melyek egy Oroszország elleni kiterjedt háború megkezdéséhez szükségesek. A közép- és kelet-európai országokban az amerikai csapatok bevonulása gyakorlatilag semennyi politikai ellenállásba nem ütközik, mivel a Szovjetunió széthullását követően a térség amerikai befolyás alá került, és a pártok hallgatásukkal közreműködnek az amerikaiak háborús készülődésében.



A kormány válsághelyzetet rendelne el a jelenlegi déli határnál - íme a Fidesz új ígéretei 



2015. augusztus 28. 17:36 Kuruc.info 
A kormány válsághelyzetet akar elrendelni a jelenlegi déli határnál a migránshullám miatt. Itt a hadsereget is bevetnék: a katonák bárkivel szemben felléphetnek, ha védeniük kell a határt és a kerítést, és fegyvert, illetve "kényszerítő eszközöket" is használhatnak. A rendőrök bárkinek a házába bemehetnek, ha azt feltételezik, hogy ott illegális határsértők rejtőztek el. A határ közelében a kormány olyan táborokat építene, melyeket csakis Szerbia felé lehet elhagyni, belföld felé már nem. 
Fegyvert használhatnak majd a katonák a határ és a kerítés védelmében, éles lőszert viszont csak nagyon indokolt esetben - ez olvasható ki abból a törvényjavaslatból, melyet fideszes képviselők terjesztettek a parlament elé péntek délután. Ugyanakkor a kormány válsághelyzetet készül kihirdetni, különleges jogokkal ruházná fel a rendőröket, és zárt táborokat állítana fel a határnál, hogy a betolakodók ne utazhassanak át az országon nyugati irányba. 

Korábban Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke közölte, hogy a kormány nem elégszik meg a rendőrségi határvadász egységek felállításával és a kerítés felépítésével, hanem a katonaságot is bevetnék. Csütörtökön a Jobbik is beterjesztett egy alkotmánymódosító javaslatot, mellyel lehetővé tenné fegyverek használatát a honvédekre támadó vagy a kerítést megrongáló bevándorlókkal szemben. A Jobbik kész biztosítani a kétharmadot a parlamentben, de csak akkor, ha a fegyverhasználatot is lehetővé teszik a határ védelmében. 

Szeptember 15-től bevethető lenne a hadsereg 

Őrkutya, gumilövedék, pirotechnikai eszköz, könnygázgránát, elfogó háló - ezeket vethetik majd be a katonák, ha a határon áttörő migránsokat próbálják megállítani. Illetve lőfegyvert is, ha olyan támadást észlelnek, ami életet vagy testi épséget súlyosan veszélyeztet, esetleg rátámadnak arra a létesítményre, melyet a katona őriz (egyébként a rendőrök már most is megvédhetik magukat ebben a formában). A tervezet szerint szeptember 15-től már bevethető lenne a hadsereg. 

A Fidesz - hasonló logikával, mint a Jobbik - a honvédelmi törvény módosításával lehetővé tenné, hogy a katonák fegyverrel védjék a határt. Ennek egyetlen feltétele van: a kormánynak előbb válsághelyzetet kell elrendelnie, és ki kell jelölnie azt a területet, ahol a Honvédséget be lehet vetni. A válsághelyzet elrendeléséről szóló törvénytervezetet a kormány dolgozta ki és terjesztette be, magyarán a kabinet szeretné felruházni magát azzal a joggal, hogy válsághelyzetet hirdethessen ki. 

A Fidesz javaslatából kiderül, hogy a katonák ugyanolyan feladatokat látnának el a déli határnál, mint az oda rendelt rendőrök. Hogy mit védhetnek meg fegyverrel a kezükben a katonák, azt a kormány fogja majd meghatározni, de nyilván ezek közé tartozik a kerítés is. A katonák a tervezet szerint a válságzónában megállíthatják majd az autókat, lezárhatják majd a területet, kényszerítő eszközöket alkalmazhatnak. A tervezet úgy fogalmaz, hogy a katonák - éles lőszer nélkül - "bárkivel szemben testi sérülést okozó" módon léphetnek fel, igaz, ez a fellépés "nem irányulhat emberi élet kioltására". Amennyiben a katona használja a fegyverét - a kényszerítő eszközt -, azt jelentenie kell feljebbvalójának, aki kivizsgálja, hogy jogszerű volt-e az eszközhasználat. 

A kerítésmászókat tovább marasztalnák 

De nemcsak a honvédek, hanem a rendőrök is kemény módszerekkel intézkedhetnek válsághelyzetben. A Fidesz hozzányúlna ahhoz a jogosítványhoz is, ami már az 1222-ben kiadott Aranybullában is szerepelt: engedély, meghívó nélkül ne lehessen magánbirtokra, házba bemenni. Ez a modern jogrendszerbe úgy került be, hogy rendőr házkutatási engedély nélkül nem mehet be magánlakásba. Ha a törvényt megszavazzák, akkor válsághelyzetben a rendőr - amennyiben feltételezi, hogy ott határsértők bújnak meg - engedély nélkül benyomulhat bárhova. 

A "menekültek" is benyomulnának

A Fidesz korábban bejelentette, a kerítés megrongálását bűncselekménnyé fogják nyilvánítani, és börtönbüntetéssel szankcionálható lesz. Ezt a pénteken beterjesztett törvények már tartalmazzák is. 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az, aki átmászik a kerítésen - ez illegális határátlépés. Akár 5 évet is kaphat az, aki megrongálja a határzárat. Megemelték a embercsempészekre kivethető tételt is, a legsúlyosabb esetekben 8-10 évre. 

Azokat, akik törvényt szegve törnek át a határon - tehát nem a kapukat választják -, megrongálják a kerítést vagy akadályozzák annak építését - és ezért elítélik őket -, automatikusan kiutasítják. Ha mégis megpróbálnak visszaszökni Magyarországra, mehetnek a börtönbe. 

Különleges jogrend lesz a határnál Bevezetését a kormány rendelheti el a rendőrség és a menekültügyi hatóság vezetőjének kezdeményezésére, miniszteri javaslatra. Bevezetése esetén különleges jogosítványokat kapnak állam és a hatóságai. 

Bevezetésének feltételei: 
a) ha a Magyarországra érkező elismerést kérők száma 
  aa) egy hónap átlagában a napi ötszáz főt, vagy 
  ab) két egymást követő hét átlagában a napi hétszázötven főt, vagy 
  ac) egy hét átlagában a napi nyolcszáz főt meghaladja, 
b) ha a Magyarországon a tranzitzónában tartózkodók száma 
  ba) egy hónap átlagában a napi ezer főt, vagy 
  bb) két egymást követő hét átlagában a napi ezerötszáz főt, vagy 
  bc) egy hét átlagában a napi kétezer főt meghaladja. 
c) ha egy település közbiztonságát veszély fenyegeti 
d) zavargás tör ki a "menekültek" körében. 

Figyelembe véve a jelenlegi betolakodóhullámot, a törvény hatálybalépése után akár azonnal elrendelhető a válsághelyzetet. 

Zárt táborok ígérete 

A kormány a déli határszakaszok közelében tranzitzónákat alakítana ki, ahol lefolytatnák a menedékkérelmi eljárásokat. A tranzitzónák lényegében zárt táborok lennének: csak Szerbia felé lehetne elhagyni őket, Magyarország felé nem. Ezzel a megoldással a kormány a Mátyás királyhoz siető okos lány taktikáját veszi elő: lesz is zárt tábor (ami Orbán Viktor szerint 2013 előtt a sikeres magyar menekültügy kulcsa volt), meg nem is. A zárt menekülttáborokat az EU szüntette meg "embertelenségük" miatt, azóta csak bizonyos esetekben (kitoloncolás miatt vagy adminisztratív okokból) lehet a menedékkérőket zárt táborokba zárni. Mostantól - a fideszes ígéretek szerint - mindenki ilyen kvázi zárt táborba kerülne. 

Ugyanakkor még jobban felpörgetnék a menedékkérelmi eljárásokat is. Ezeket a táborokat lényegében azonnal megépítené a kormány, és az itt benyújtott menedékkérelmek ügyében hozott közigazgatási határozatot (megkapja-e vagy nem a menekültstátuszt) a bíróság nem változtathatja meg, vagyis nem lesz fellebbezés. Azaz - optimális esetben - formálissá tehetnék a menekültügyi eljárást. 
(HVG nyomán) 


A MIÉP elnöke, Csurka István 1998. február 8-án a következőket írta... 
(és elhangzott most is, a MIÉP Szent István napi gyűlésén, augusztus 20-án a Turul szobornál...) 

"A végső cél a Magyarság kipusztítása. 

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak. Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora. 

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. 

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és az európai Oroszország között. Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja - kormányai régen elárulták. 

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma. 

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni. Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk. Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk." 

Kiszelly Zoltán: Ha vinnék valamit, akkor az egy meghívó lenne a tegnap megtalált 71 (!) migráns halott gyászszertartására és temetésére - Junckernek. Vajon oda elmegy-e? Mert ez a szerencsétlen 71 ember azért indult el, mert az ilyen részeg idióták, mint Juncker, biztatták őket hülye publicisztikáikkal, nyilatkozataikkal. 
Kapcsolódó: 
   Rendőrség: Gyújtogatással fenyegetőztek menekültek Kiskunhalason 
   Visszaállítanák a határőrizetet a magyar-osztrák határon 
   Tarlós a menekültügyről: "Ez egy megszállás..." 
   Válsághelyzetet rendel el a kormány a menekültek miatt 
   Fidesz: Megoldást kell találni a népvándorlásra 






Válsághelyzetet rendel el a kormány a menekültek miatt



Jövő héten szavazza meg a parlament. A déli határon tranzitzónák lesznek, amiket nem hagyhatnak el a menekültek.

Az államhatáron létesítendő tranzitzónák kialakítására és egy új jogi kategóriára, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre is javaslatot tesz a kormány és a Fidesz abban az összesen 13 - köztük két sarkalatos, a honvédelmi és a rendőrségi - törvény módosítását kezdeményező javaslatcsomagban, amelyet pénteken nyújtanak be, és egy hét múlva dönthet róla a parlament - közölte Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese budapesti sajtótájékoztatóján.
A politikus elmondta: a déli határon Szerbia felé nyitott tranzitzónákból - amelyekben elhelyezhetők lesznek a nagy számban érkező migránsok - mindaddig nem lehet majd belépni Magyarországra, amíg a menekültügyi eljárások nem zárulnak le. A tranzitzónák helyét a Belügyminisztérium fogja kijelölni. Gulyás Gergely kérdésre rendkívül csekélynek nevezte annak az esélyét, hogy a Szerbia felől Magyarországra érkezők menekültstátust kapjanak.
Arra a felvetésre, hogy mindezek alapján megszűnne az ide érkező migránsok Magyarországon belüli utaztatása a kijelölt helyekre, azt válaszolta: "ez reményeink szerint ezt jelenti".
Az új jogi kategóriát, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet a kormány rendelheti majd el a rendőrség és a menekültügyi hatóság vezetőjének kezdeményezésére, miniszteri javaslatra - közölte a képviselő. Azt mondta, a kabinet élni is fog ezzel a felhatalmazással. Az ilyen válsághelyzet bevezetésével a jogszabályi rendelkezések speciális eszközöket biztosítanak az államnak és az eljáró hatóságoknak.
A parlament elé kerülő indítvány tartalmazza a honvédelmi törvény módosítását is, amely megteremtené a lehetőségét annak, hogy az államhatár védelmében a honvédség közreműködhessen.
A fideszes képviselő beszámolt a büntető törvénykönyv (Btk.) tervezett módosításáról is, amely szintén része a javaslatcsomagnak. Ennek alapján önálló Btk.-tényállás lesz a technikai határzár megrongálása. Javasolják továbbá, hogy súlyosabban szankcionálják az embercsempészetet, az embercsempészektől pedig a bűncselekmény elkövetésének ideje alatt szerzett összes vagyont elkoboznák.
Az előterjesztésnek az is része, hogy a határátlépés során elkövetett bűncselekmény szankcionálásakor ne legyen mellőzhető a kiutasítás. Gulyás Gergely igennel válaszolt arra a felvetésre, hogy ezek szerint aki illegálisan jön Magyarországra, az hosszú távon nem maradhat itt, mert kiutasítás lesz a vége.
A határzárral kapcsolatos önálló büntetőjogi tényállások ügyében indult büntetőeljárásokban kizárólagos hatásköre lesz a Szegedi Járásbíróságnak és a Szegedi Törvényszéknek - közölte.
A nagy számú menekültkérelem megfelelő kezelése érdekében speciális eljárás bevezetése szintén indokolt, ezért változik a polgári perrendtartásról szóló törvény is. Csakúgy, mint az építésügyi törvény, amely az illegális határátlépők számának drasztikus növekedése miatt szükségessé váló építmények létesítésével kapcsolatban módosul - mondta Gulyás Gergely.
Szerinte a tervezett, várhatóan szeptember közepétől hatályos módosítások - amelyekhez várják az ellenzék támogatását is - alkalmasak lehetnek az illegális gazdasági bevándorlás megakadályozására. Azt is mondta, hogy szerinte a változtatások nem sértenek nemzetközi előírásokat.
A Fidesz frakcióvezető-helyettese a tájékoztatón bírálta az Európai Uniót is, amely szerinte nem képes a bevándorlás áradatában megfelelő intézkedéseket hozni. Felelőtlen az az uniós politika, amely arra bíztatja a jobb élet reményében elinduló gazdasági bevándorlókat, hogy jöjjenek Európába - hangsúlyozta.









Pluszjogokat adna a kormány a befogadott menekülteknek 




Megjelentek a kormány honlapján a menekültügyi módosítások, amelyek között van néhány meglepő is: a jövőben nemcsak a menekült-, hanem az oltalmazott státuszúak is részesülhetnek családtámogatásban. A módosítások között szerepel az is, hogy a magyar állam meghálálná a segítséget az embercsempészek leleplezésében segítő menedékkérőknek. A befogadottaknak kötelező jelleggel el kell fogadniuk a felajánlott közmunkát - ez is a tervezett változások közé tartozik. 
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az oltalmazott státuszt megszerző menedékkérők is belföldi jogállásúak lehetnek, és akár családtámogatásban is részesülhetnek - derül ki azokból a menekültügyi módosítástervezetekből, amelyeket a kormány honlapján hoztak nyilvánosságra. 

A Magyar Nemzet csütörtöki számában arról ír, hogy a tervezett változások alapján a befogadott bevándorlóknak pluszjogokat szán a kormány. Például a társadalombiztosítási törvény módosításával azok a menedékkérők, akik menekültstátuszt nem, de oltalmazott státuszt kaptak, a jövőben belföldi jogállásúnak minősülnének. 

Kiterjedne rájuk a családtámogatási törvény hatálya is, tehát az oltalmazottak is kaphatnának családtámogatást. 

Ha a menekült vagy oltalmazott nincs biztosítva, a tervezet szerint a jelenleg kb. havi 7000 forintos egészségügyi szolgáltatási járulékot kell kifizetnie - legalábbis ha úgynevezett integrációs szerződést kötött a menekültügyi hatósággal. A kiskorú bevándorlók egészségügyi ellátása továbbra is ingyenes lenne. 

Az integrációs szerződés, amelyet a hatóság a nemzetközi védelemben részesített személlyel köt, a módosítás szerint a jövőben közokiratnak minősülne. Tehát aki hamis adatot adna meg ebben, bűncselekményt követne el. 

Azok a menedékkérők, akik segítik a hatóságokat az embercsempészek leleplezésében, humanitárius célú tartózkodási engedélyt, ellátást és támogatást kaphatnának cserébe. 

Köteleznék a befogadottakat a munkára is: jelentkezniük kellene a tervezet szerint az állami foglalkoztatási szervnél, és kötelesek lennének elfogadni a felajánlott közfoglalkoztatást. 

Új jogi kategóriát is bevezetne a módosító csomag: a "különleges eljárási igényekkel rendelkező személyek" azok körül kerülnének ki, akik egyéni körülményeik - szexuális irányultságuk, fogyatékosságuk, súlyos betegségük, mentális zavaruk, az általuk elszenvedett erőszak következményei - miatt csak korlátozott mértékben tudják a nekik biztosított jogokat élvezni. 

Ezekről a befogadásokról és plusz jogokról nem tájékoztatja a kormány a magyar társadalmat. 

A kettős beszéd, a kettős mérce mindig megjelenik náluk. Erre egy csattanós válasz alább: 
Egymilliárd forintba kerülhet a szeptemberben indítandó újabb kormányzati tájékoztató kampány, amely ezúttal a határokon túl, a már tranzitországokban tartózkodó menekülteknek szól. Legalábbis ekkora összeget kap a "megélhetési bevándorlással" kapcsolatos aktuális feladatokra az az állami cég, amely a kampányért felelős. 
Békéscsaba, 2015. augusztus 28. 
Alapinformáció: HVG/mno.hu 
Összeállította: F. I. sokkaljobb.hu 
Kapcsolódó: 
   Balog: A kormány elkötelezett a romák integrált oktatása mellett 
   Szavazat optimalizálás: Megint menekülttáborba ment Orbán felesége 
   A kormány annyira határozott a migráció megállításában, hogy már iskolákat jelölnek ki a gyerekeknek 
A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak! Kijelölnek a határsértők gyerekeiknek iskolákat, és 59 ezret be akarnak fogadni közmunkára! Miközben 500 ezer magyart elüldöztek, akiknek nem biztosítottak megélhetést! Elég már a sok magyar ellenes tevékenységből! (F.I.) 





Balog: A kormány elkötelezett a romák integrált oktatása mellett


forrás: MTI, 2015. május 14., csütörtök 21:28
Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szerint a kormány továbbra is elkötelezett a romák integrált oktatása mellett, az ezzel kapcsolatos javaslatokat az antiszegregációs kerekasztal ülésein vitatják meg – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága.
A kerekasztal csütörtöki ülésén Balog Zoltán hangsúlyozta, hogy a szegregáció nem tűrhető és a kormány továbbra is elkötelezett a romák integrált oktatása mellett. A különböző helyzeteteket különböző megoldással lehet kezelni, ezeknek a javaslatoknak a megvitatása pedig továbbra is az antiszegregációs kerekasztal ülésein történik – olvasható a közleményben.
Balog Zoltán kijelentette: a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) sohasem támogatta, hogy Piliscsabán „újrainduljon a már bezárt iskola, semmilyen olyan pedagógiai program nincs, ami ezt indokolná; továbbra sem engedélyezi újabb »cigány osztály« indítását”.
Felidézték: a kerekasztal 2013-ban az emberi erőforrások miniszterének kezdeményezésére jött létre és a kormány felkérésére különböző oktatási helyzeteket megvizsgálva tesz javaslatot a szegregáció felszámolására.
A közleményben a testület eredményei közé sorolták a köznevelésről szóló törvény erre vonatkozó kiegészítését, a Klik megyei antiszegregációs referenseinek munkába állítását, valamint az antiszegregációs munkacsoport a méltányos oktatásért megalakítását. A Nemzeti társadalmi felzárkózási stratégia 2011-es elfogadása óta a felzárkózáspolitika az érintettek bevonására épül a korábbi dogmatikus jogvédelem helyett – tették hozzá.



Inkább egy legyek azok közül, akiket kisemmiznek”







szerző: MNO, 2015. augusztus 31., hétfő 19:40, frissítve: hétfő 20:21



ATV
Sándor Mária, aki a fekete ruhás nővérként hívta fel a figyelmet az egészségügyben dolgozók elkeserítő helyzetére, az ATV adásában visszaadta bizonyítványát, mert mint mondta: „egy fillért nem vagyok hajlandó fizetni a magyar kormánynak mint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja”.
A nővér elmondta az ATV Startban: Zombor Gábor ígérete, miszerint sok-sok pénz kerül az egészségügyi dolgozókhoz, annyiban igaz, hogy „a túlóráink, pótlékok ki lesznek fizetve”, ám ez alapvetően járt nekik. „Béremelésről azért nem beszélhetünk.”

Zomborral együtt távozik

Az egészségügyi államtitkár lemondásával kapcsolatban kifejtette: „ha nem mond le, akkor szerintem fel is állították volna, mert tudta, hogy nem lesz ebben a rendszerben pénz”, majd maga is felállt és meghajolt a kamerák kereszttüzében. „Annyit próbált tenni értük, amennyit az elmúlt években más senki. (..) Ezzel a gesztussal, amelyet ő tett, elvesztettünk egy hiteles személyt, aki az egészségügyért az elmúlt években hitelesen kiállt.”
Felháborodásának tanúbizonyságaként felemelte és jelképesen visszaadta a csecsemő- és gyermekápolói iskolai bizonyítványát. „Nem dolgozom többé a szakterületemen, (de) nem hagyom el a szakmámat, hanem mint segédápoló folytatom a munkámat.” Ez a korábbi 140 ezer forintos fizetés helyett minimálbért, vagyis 80-90 ezer forintot jelent. „Egy fillért nem vagyok hajlandó fizetni a magyar kormánynak mint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja. Inkább legyek egy azok közül, akiket kisemmiznek.”
Zombor Gábor megbízatása ma lejár, ehhez kapcsolódóan hozzáfűzte: „ez a ruha ma este lesz rajtam utoljára, holnap reggel viszem a felmondási papírt.”

Ébresztő a társadalomnak

Számítok a kolléganőkre” – mondta, de hozzátette: nem mindenki támogatja, a munkahelyén hárman nem értenek vele egyet. Ennek ellenére bízik benne, hogy egyre többen mellé állnak, és a társadalom, valamint a kormány végre felkapja a fejét. „Azt szeretném, hogy ez ébresztő legyen a társadalomnak.”






Több fronton zajlik a Simicska–Matolcsy-háború





Magyar ügyfelek tízezreit érinti a román Astra biztosító csődje. Kirobbant a nyilatkozat- és perháború Simicska Lajos Magyar Nemzetje és Matolcsy György Nemzeti Bankja közt. Összességében csökkent a közintézmények adóssága, az állami iskolafenntartóé, a Kliké nőtt. A kormány még egymilliárd forintot szán menekültellenes kampányra, a MÁV ennyiből vesz új formaruhákat. Nőtt a kiskereskedelmi forgalom és a foglalkoztatás, csökkent a munkanélküliség, de tovább tart állást találni. Ez volt a héten a gazdaságban.
A román Astra Biztosítót felügyelő román felügyeleti hatóság visszavonta a cég tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte a felszámolását. A román és a magyar biztosítási garanciarendszer is helytáll a biztosító magyarországi fióktelepének károsultjai számára, nyugtatta a kedélyeket a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Az Astra több százezer ügyfelet és még ennél is több szerződést hagyhat maga után Magyarországon, ha a csődeljárás végén befejezi tevékenységét, a még hiányzó díjakat azonban be kell fizetniük az ügyfeleknek.

A csökkentési ciklus után 

Nem változtatott az alapkamat 1,35 százalékos szintjén az MNB Monetáris Tanácsa augusztus 25-ei, keddi ülésén. Az elemzők is tartásra számítottak,miután az előző kamatdöntő ülés után Matolcsy György MNB-elnök bejelentette, hogy véget ért az öt hónapig tartó alapkamat-csökkentési ciklus.

A pálfordulás után

Cikkekben és közleményekben támadta egymást a Magyar Nemzet, a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó lap és a Matolcsy György vezette jegybank. Mindenki perrel fenyegetett, illetve már be is perelték egymást a felek.
A jegybank helyreigazítási pert kezdeményez a napilap ellen. A napilap pedig azt írja,mivel a jegybank személyeskedő közleményéből nem derült ki, hogy az MNB milyen forrásokból értesült az újságíró pénzügyi helyzetéről, állítólagos hitelfelvételéről, valamint az sem világos, miért tette ezt közzé, és mi köze ennek a munkájához, lapunk megteszi a szükséges jogi lépéseket az ügyben".
A Magyar Nemzet újságírója arról írt, hogy a jegybank nem tesz eleget a banki visszaélések ellen. A jegybank közleményében erre reagálva írta, hogy az újságíró csak saját pénzügyi helyzetéből indul ki.




A jegybank a Nemzetet, a Nemzet a jegybankot pereli
Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Vida Ildikó után 

A héten megindultak a találgatások arról, mi lesz a Vida Ildikó nélkül maradt NAV sorsa. A Figyelő úgy értesült,jó esély van arra, hogy az adóhivatalból önálló adóügyi minisztériumot hoznak létre,vezetőjévé Tállai Andrást neveznék ki, aki jelenleg a Nemzetgazdasági Minisztérium politikai államtitkára.

A Napi Gazdaság információi szerint viszont államtitkársággá alakulhat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal;a hatóság valamelyik minisztérium egyik egységeként működhet a jövőben. Nyáron több kormánytag is arról beszélt, hogy szemléletváltozásra van szükség a NAV-nál, a szemléletváltást könnyebben meg lehetne valósítani, ha az adóapparátus valamelyik minisztérium egyik egységeként működne, ami előnyös lenne a hatóság és a kormányzat közötti együttműködés szempontjából is.




A NAV nem vész el, de valószínűleg átalakul
Forrás: MTI/-

A vizsgálat után 

Eközben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozást indított a NAV a Baptista Szeretetszolgálat állami támogatású házi segítségnyújtás szolgáltatásával kapcsolatban.
A Baptista Egyház alapítványa 3,2 milliárd forinttal nem tudott hitelt érdemlően elszámolni.

A kórházkonszolidáció után 

Öszességében csökkent a közintézmények adóssága, főleg az egészségügyi intézmények adósságának csökkenése miatt. A legnagyobb adós az iskolafenntartó, a Klik, hátraléka már 12,5 milliárdon áll. Júliusbanaz állami iskolafenntartó nemhogy csökkentette, hanem 2,8 milliárddal növelte az adósságát.

A plakátkampány után 

Az augusztus 26-ai Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint a nemzetgazdasági miniszternek 1016 millió forintot kell átcsoportosítania a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból a Nemzeti Kommunikációs Hivatal részére. Az indoklás értelmébena pénz a megélhetési bevándorlással kapcsolatos aktuális feladatok megvalósításához kell."




Egymilliárdot szán a kormány a következő plakátkampányra
Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Telefonhívás után 

A minisztériumok Mesterházy Attila szocialista képviselő kérdésére nyilvánosságra hozták, mennyi volt az állami vezetők telefonszámlája. Szijjártó Péter minisztériuma, a külügy lett az első:hat hónap alatt 6,8 millió forintba kerültek a beszélgetések.Ezt követi a Miniszterelnökség, amely a távközlési cégektől összesen 4 milliós számlát kapott, míg az emberi erőforrások minisztériumánál 3,4 milliós volt ez a tétel.

Az autópálya után 

Bővítené a gyorsforgalmi utak típusait a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az autópálya és az autóút mellé javasolt harmadik kategória, az M gyorsút megépítése akár 25-30 százalékkal olcsóbb lehet.Az M gyorsút 2x2 sávos, leállósáv nélküli gyorsforgalmi út lenne, amelynél lehetőség lesz egyebek mellett szintbeli kereszteződések, körforgalmak tervezésére,és települések közelében jelzőlámpás irányítás kialakítására.
Az Origo a szaktárcánál megtudta, a fapados gyorsút a tervek szerint autóúttáblát kap majd, és ennek megfelelően 110 kilométer per óra lesz rajta a legnagyobb megengedett sebesség. Tasó László szerintilyen M gyorsút lesz majd a Kecskemétről Békéscsabára tervezett M44-es, és Egert meg Kaposvárt is fapados gyorsúttal kötik be a gyorsforgalmiút-hálózatba.Ezek a megyeszékhelyek tehát, amelyek régóta vágynak autópályára, nem kapnak.

Öltözködés után 

Nettó közel egymilliárd forintért rendelt új egyenruhát a MÁV a formaruha viselésére jogosult, illetve kötelezett dolgozóinak. A megbízás értelmében az első tételeket már idén szeptemberben szállítják a MÁV-nak, amely 2018. január 1-jéig az utolsó kollekciót is szeretné kiosztani dolgozóinak. A jelenlegi formaruhát több mint tíz éve vezették be a vasúttársaságnál.




Új egyenruhát kapnak a mávosok
Forrás: MÁV

A repülőtér után 

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű közlekedési beruházássá nyilvánította a kormány határozatában a Liszt Ferenc repülőtér kötött pályás kapcsolatának a megteremtését. Egyelőre az 1-es terminálig lehet vonattal eljutni, majd buszra kell átszállni Ferihegy 2 eléréséhez, ám most egyre valószínűbb, hogy megvalósul a Liszt Ferenc repülőtér kötött pályás kapcsolata.

Polt Péter után 

A Transparency International tanulmánya szerint lesújtó a korrupció elleni küzdelem eredménye a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban, Magyarország továbbra is a külföldi vesztegetés elleni egyezményt korlátozottan végrehajtó országok csoportjába tartozik, és már harmadik éve nem javít a helyezésén.
A tanulmány Magyarországra vonatkozó fejezete szerinta jogszabályok nem zárják ki a bűnüldözés politikai befolyásolásának lehetőségét.Megkérdőjelezhető a vesztegetések üldözésében kulcsszerepet játszó rendőrség és ügyészség szakmai függetlensége. A legfőbb ügyész meghatározó befolyást tud gyakorolni a nyomozásokra, szinte korlátlanul utasíthatja a beosztott ügyészeket és bármely ügyet magához vonhat vagy átszignálhat más ügyészre.

A vasárnapi boltzár után 

A boltok vasárnapi zárva tartásának bevezetése megmozgatta a kereskedelmi láncok reklámköltését is. A Magyarországon működő kereskedelmi láncok idén az első fél évben listaáron számolva négy százalékkal költöttek többet reklámokra, mint egy évvel korábban, ami jelentős visszaesés az elmúlt években mért 40 százalékos bővüléshez képest.
A reklámokon spórolnak az üzletláncok
Forrás: MKKP- Vastagbőr

Bevásárlás után 

2015 júniusában a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers adat szerint 7,2, naptárhatástól megtisztítva 6,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben 4,5, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 8,1,az üzemanyag-kiskereskedelemben 9,0 százalékkal emelkedettaz értékesítés naptárhatástól megtisztított volumene. 2015. január-júniusban a forgalom volumene szintén naptárhatástól megtisztított adatok szerint 6,1 százalékkal meghaladta az előző év azonos időszakit.

Álláskeresés után 

munkanélküliség átlagos időtartama bő egy hónappal nőtt. Csökkent viszont a munkanélküliség, nőtt a foglalkoztatottság. Több a közmunkás, többen dolgoznak a versenyszférában és külföldi telephelyen is.


A kormány annyira határozott a migráció megállításában, hogy már iskolákat jelölnek ki a gyerekeknek

https://www.youtube.com/watch?v=BNCDUCC8NhA&honnan=Nemzeti_Hirhalo



A világtörténelem legalattomosabb hadjárata van készülőben, avagy a gigantikus bevándorlás átverés! 



Milyen nagyhatalmi átrendeződés szemtanúja a ma élő európai ember? Mi a célja a hatalomnak, hogy megvezetett emberek tömegét juttatja el Európába, ahol csak a csalódás vár rájuk? Erre próbáljuk megadni a választ kissé olvasmányos cikkünkben. 
Napjainkban történő eseményeket, valakik úgy tartják, mint egy váratlan földönkívüli támadást és senki nem tud semmit, hogy kik ezek az emberek és miért jönnek öreg kontinensünkre? Pedig ez tudott dolog, csak az nem tudja, aki nem akarja, hogy mi történik világunkkal. 
A jelenség egyáltalán nem új keletű, hiszen népvándorlások mindig is voltak, vannak és minden bizonnyal lesznek is. Tisztában kell lennünk, hogy a történelem során a népvándorlások mindig is valamilyen érdekszférához kötődtek, amelyek kiterjeszteni kívánták birodalmukat. 
Valamiben a mostani modern népvándorlás, mégis más, mint a múlt korban. A régi birodalmak esetében mindig hirdette propagandáját a büszke hódító. Kifejtette és közölte céljait. Háborúk alkalmával pedig nagymellénnyel hangoztatta, hogy miként sikerült ellenségeit kiirtani, illetve hogyan tudta véghezvinni a hódító hadjáratokat. 
Napjainkban azonban az alattomos, sunyi, gerinctelen stratégia pedig arról szól, hogy erre a jelenségre bizony nem számítottunk és úgy következett be, mint egy nem várt természeti katasztrófa. Nyílt törekvéseit egyetlen nagyhatalom sem hajlandó meghatározni. Sajnos tudomásul kell venni, hogy jelenleg a hódítás alattomos módon történik, méghozzá humanitárius ideológiával. Ez nem más, mint egy modernkori gyarmatosítás. 
Nem vagyunk egyik oldalon sem, hiszen nem célunk pártoskodni. Azonban megállapításokat tehetünk méghozzá egy ismeretes mondással "a fagyi visszanyal". 
Ha a történelem egy szeletére visszaemlékszünk, akkor az afrikai kontinensekről a gyarmatosítók nagy előszeretettel hurcolták el az embereket, hogy saját gyarmataikat erejükből felvirágoztassák. Gondolunk itt az amerikai kontinensre, ahol az európai csapatok már szinte kiirtották az őshonos indiánokat. A rabszolgatartás pedig fellendítette Észak és Dél Amerikát egyetemben. 
Visszakanyarodva súlyos mindennapi problémáinkhoz a mostani jelenség azonban rá fogja nyomni a bélyegét az őshonos európai népekre, méghozzá a közép és alacsonyabb rétegekre. 
Jogunk van feltenni hát a kérdést: miféle háború van kibontakozóban az extrém néptömegek mozgása mögött? 
Ferenc pápa már egy bizonyos népirtásról beszél és a harmadik világháborúról Santa Cruz-i beszédében, amelyet a népi mozgalmak világtalálkozóján mondott el. 
Más hírességek is a jelenséggel kapcsolatban megszólalnak, mint például Károly walesi herceg, aki párhozamot kívánt vonni a mai helyzet és a második világháború között. 
Habár nem tudni igazán kik, a harmadik világháborúba kívánnak berángatni minket. Azonban tisztában kell lennünk, hogy mi várhat ránk és ne dőljünk be a különbözőféle propagandának. 
A mostani helyzet nem túl meglepő, hiszen a NATO elsősorban a kiváltó ok. A felháborító eseményeknek a nyugat-európai jóléti liberális világ is részese, hiszen a rendszer a kizsákmányolásra épül ugyanúgy, mint a szocialista szisztéma, csak valahogy másként. 
A népvándorlásnak kitett országok demokratikus látszattal függetlenséget kiáltanak ki, amely nem változtat a globális kiszolgáltatottságon. Ez pedig bizony a gyarmatsors ismérve. 
Európa az ütközőzóna 
A jelenlegi helyzetet bonyolítja az, a történelmi tény, hogy a második világháború óta Európa nem főnyertese a globális gyarmatosításnak, hanem azt a szerepet az USA vette át. A világhatalmi pozíció az ő kezében van és annak haszonélvezője maga az Amerikai Egyesült Államok. 
Éppen e miatt napjainkban a modern népvándorlás egyre durvul és egyre nagyobb térségeket követel magának. A háttérben pedig egy átalakított kőkemény háttérhatalom húzódik meg. 
Sok jogos kérdést tehet fel az európai ember. Például, hogy honnan jönnek a menekültek? Miért semmisítik meg papírjaikat? Kik azok, akik háborúznak Irakban, Afganisztánban, Szíriában, Jemenben és ennek mi az oka? 
Látszólag arról van szó, hogy szélsőséges szunniták vallásháborúja folyik sííta kisebbségek ellen. Erről szólhat a tömegtájékoztatás is. Azonban az alattomosság (USA), csak a szunita ISIS-t akarja felhasználni, mert Irán a síiták létéért küzd. A csavar a dologban pedig az, hogy Iránra durva nyomást kell vallásháború nevében gyakorolni, mert az USA célja nem az, hogy Irán atomhatalommá váljon. 
A térségben eszméletlen harcok folynak. Lefejezésektől kedve kínzásokig. Nyilván el kell menekülni innen. A gond az, hogy ezekkel a menekültekkel ISIS harcosok is szivárognak be Európába. Ugyanez jellemző a szíriai helyzetre, ahonnan aztán tényleg menekülőre fogják az emberek. 
Irán így írta alá az atomegyezményt. A Közel-Keleten Oroszország szövetségesei elleni háború is folyik, úgy Afganisztánban, mint Ukrajnában. Ezért nem feltétlenül kell azt elhinni, hogy Irán az egyezménnyel behódolt az USA-nak. 
A konfliktus most már globális és nem véletlen, hogy Ázsia országai is fegyverkeznek, mármint, amelyik megteheti. 
A valóságról való terelés szinte szánalmas, mert a szakértők azzal vannak megbízva, hogy azt kommunikálják, hogy a népvándorlási jelenség csupán gazdasági jellegű. 
Az USA nagy hirtelenséggel még Kubával is felvette a kapcsolatot érdekből. Ha még emlékszik valaki a rakéta válságra, elég nyomós indok, hogy az Egyesült Államoknak "jó" kapcsolata legyen Kubával, mert Kína és Oroszország ebbe az országba atomrakétákat is telepíthet. 
Így Amerika ragaszkodik a guantánamói támaszpont megtartásához, amihez viszont szinte semmi jogalapjuk nincs. 
Úgy az oroszok is készülnek egy nagyobb háborúra. Erre használják fel a Krím-félszigetet, amelyet egykor Ukrajnának ajándékozott, a közelmúltban pedig visszacsatolt területéhez geo stratégiája miatt. 
A kérdésekre egyszerű józanésszel is válaszolhatunk! Vajon mi az összefüggés a közel-keleti konfliktus és az európai extrém népvándorlás között? Továbbá milyen összefüggés lehet az iszlám globális konfliktussá válása az euró tartós válsága és az ukrán válság között? 
Így küldi rá USA Angliára a népvándorlást az Európai Unió égisze alatt, hisze kartellban vannak. 
Videó: https://youtu.be/syyl0gfNDRE 
Bizony a geofizikai kirakósban amerikai nagyhatalmi érdekek húzódnak, amelyek kőkemény prioritást élveznek. Ezek a módszerek azonban nem éppen a legkecsegtetőbbek és legbarátságosabbak. Ezt lehet tagadni, de lehet állítani is. A frontvonalak egyre közelebb jönnek és eljöhet az idő bármikor és már bele is cseppentünk újra ártatlanul egy újabb globális háborúba két szuperhatalom szorításába. 
Az erőszakspirál jellemzői 
Érdekes dolog van a két szuperhatalom logikájába. Ugyanis a témával kapcsolatban meglehetősen hallgatnak, mintha az eszkalációkhoz valamiféle érdekük fűződne. Ez a mocskos logika nem más, mint a hadiipar támogatása egy roppant veszélyes erőszakspirálban. A magyarok, görögök, olaszok kiszolgáltatottak a globális háttérhatalomnak és áldozatai lehetnek egy Nagy Titkos Összeesküvésnek. 
A konfliktus már nyílt, méghozzá egy háború formájában, amely dúl egy ideje a szomszédok Ukrajnában. 
A kelet-közép-európai ember már megszokta, hogy a konfliktusok zónája az ő területük. Az illegális menekültek pedig Európában keresnek menedéket, mert egyedül ez a kontinens ad olyan szociális segélyeket, amelyek kiteszik a világ összes szociális segélyének felét. E tekintetben kontinensünk nagyon nagy terhet vállal fel. Stratégiai szempontból éppen ezért Európa nagy támadási felület az illegális migránsokat illetően. 
Az Amerikai Egyesült Államokba meg sem próbálnak eljutni a menekültek, mert földrajzilag sokkal messzebb van, mint Európa, illetve a mexikói határnál nagyon kemény határzár van és még tűzparancs engedély is van az illegális behatolók ellen. Ez azt jelenti, hogy a rajta kapott illegális migránst, akár a helyszínen minden következmény nélkül le is lőhetik. Így az Amerikai Egyesült Államokat nem éri el a népvándorlás. 
Jelenleg Európa óriási problémája az ukrán válság és az iszlám dzsihád. A témában érdekelteknek feltűnhetett, hogy az iszlám elleni háború egy időre felváltotta a démonizált Szovjetunió elleni propagandát. Ez azonban okafogyottá vált, hiszen a Szovjetunió elemeire hullott, de helyét felváltotta más. A kontinensnyi Oroszországban jelenleg a világon a legkisebb aránya van a muszlimoknak. 
Ha a fő globális törésvonal maga az iszlám, akkor ez az USA-t geo stratégiailag a legkevésbé érinti. Közben Afrikát, Ázsiát és Európát roppant módon megosztja! Így tárul hát fel az iszlám terror ellen való logika egy esetleges globális háborúban. Itt is érvényesül, az oszd meg és uralkodj birodalmi elv. 
A szír háború, amelyben akaratlanul mi is benne vagyunk (NATO) sajnos eddig 700 ezer áldozatot produkált. Továbbá Törökországban 2 millió szír menekült van és a vele szomszédságban lévő Jordániában és Libanonban 1-1 millió. Európában jelenleg 150 ezer szír menekült van. Mégis az utóbbival kapcsolatban van a legtöbb panasz. Nagyságrendben Szíria szomszédos országai sokkal nagyobb terhet viselnek, mint az angolszász világsajtótól hangos média a kétségbeesett Angliát illetően, aki gyarmataiból érkező pár tucat menekült embert naponta toloncol ki. Ugyanis tudnunk kell, hogy Anglia gazdasága és korábbi világhatalma alapját maga a gyarmatosítás adja. 
Létezne kézen fekvő geopolitikai megoldás? 
Talán, ha Közép-Európa olyan konföderációt hozna létre, amely nemzetközi porondon jelentősen meghatározóbb lenne, mint a dunai konföderációnál, vagy akár az Osztrák-Magyar Monarchiánál, vagy éppen a lengyel- magyar perszonáluniónál. Kiterjedése és koncepciója inkább a mostani lengyel politikában megfogalmazottak alapján működne, mert ezt a szláv többség különösképpen indokolna. A magyarok számára pedig az újabb magyar-lengyel történelmi barátság jótékony hatással lenne. Minden egyéb esetben az osztályrészünk, újra a rossz történelmi alternatíva maradna. 
A végtelen történet soha nem fejeződne be, hiszen állandóan választás elé lenne állítva Magyarország a nyugat és kelet dominanciája között. Mint ahogyan az most is van országunk számára, a gyarmati sors. Térségünk biztonságát csak egy közös sorszövetségben élő országok szövetsége garantálhatná. Így létre jöhetne egy 120 milliós lélekszámú ország, amely jóval szorosabb és erősebb szövetségben van, mint maga az Európai Unió. Egy ilyen térség idővel akár gazdaságilag fejlettebb lehet, mint Németország. 
Ugyan szeretjük magunkat áltatni azzal, hogy mi a nyugati világhoz tartozunk. Pedig sajnos ez egyáltalán nem így van. A jóléti állam kifejezésével még csak köszönő viszonyban sem vagyunk, úgymint a velünk együtt a többi posztkommunista ország Közép-Európában. 
Sajnos ezeknek a történelmi tényeknek vagyunk áldozatai mi magyarok, mert a geopolitika miatt kivándorlunk nyugati országokba, hogy fenn tudjuk tartani magunkat, s családjainkat. A harmadik világhoz azért nem tartozunk, de mindenképp elmondhatjuk, hogy a második világ jutott számunkra osztályrészül. 
Észrevehettük, hogy az Európai Unió számunkra is csalódást hozott, hiszen fizetéseinkből még mindig nem tudunk kihozni egy élhető, elfogadható fenntartást magunk számára. Így van ezzel más posztkommunista ország is, hacsak nem rosszabb helyzetben. Nem vagyunk egyenrangú tagok az Európai Unió nyugati (jóléti) országaival. Így van ezzel egyébként az volt német keleti blokk is (NDK), ahol a fizetések jóval kevesebbek, mint a nyugati oldalon. 
Kirázni magunkból a port igazán nem lehet tudni, hogy miként lehetséges. Mindenesetre, ha nem történik hamar egy olyan döntés, amely jelentősen változtat jövőnket illetően, akkor kárt szenvedhetünk, mint a múlt korban is. Ártatlanul! 
Amíg nem történik szankció, az illegális bevándorlók bejönnek hazánkba euró ezrekkel kitömött zsebekkel, jól öltözötten és drága telefonokkal. A kérdés még mindig nagy! Miért nem mennek ők inkább Dubajba, Katarba, Emírségekbe, Szaúd-Arábiába, vagy Jordániába? E helyett a több ezer kilométerre lévő Európába jönnek a szociális segélyek miatt. Ha már Európába jönnek, akkor Szent Péter téren is kérhetnének segítséget! 
mno.hu Hír.ma 
Kapcsolódó: 
   A bevándorlók bevallották, hogy Amerika pénzeli Őket! 
   Coudenhove-Kalergi terve kevert lakosságú Európára 
   A 'Harmadik világ' dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : Na de vajon kik finanszírozzák a menekültáradatot 
   S tényleg: az illegális bevándorlók többsége katonakorú férfi 
   Fotók: Gyertyákat gyújtottak a Keletinél a furgonban megfulladt menekültekért - szerintem szándékos volt, provokáció! - KJ 
   A német kormány arra kéri a Facebookot, hogy automatikusan töröljék a menekültellenes, rasszista posztokat 
   Ön is elhisz minden hülyeséget a menekültválságról? 






Coudenhove-Kalergi terve kevert lakosságú Európára





2015. július 21. kedd



5



Henry Makow 2015. június 26-án ismertette[1] honlapján az Illuminátusoknak a tervét Európa színes bőrűvé tételére. Makow az írást az Identitá[2] nevű olasz nyelvű honlapról vette át – melyet eredetileg di Riccardo Percivaldi írt – és szinte teljes terjedelemben közölte angolul.
Az Európát elözönlő tömeges bevándorlás gondosan megtervezett jelenség, amelynek a kiváltó okait a pénzhatalmi világelit tulajdonában lévő tömegtájékoztatás elhallgatja és megtévesztően elkerülhetetlen történelmi szükségszerűségnek állítja be. A mesterségesen előidézett népvándorlás tudatos tervezés eredménye azért, hogy Európa arculata, lakosságának összetétele gyökeresen megváltozzon. Az olasz szerző Riccardo di Percivaldi azzal kezdi fejtegetéseit, hogy az európai integráció egyik fő kezdeményezője ugyanaz a személy volt, aki ideológiailag is megalapozta az európai népek beolvasztását egy kevertfajú biomasszába.
népvándorlás
Ma is kevesen hallottak Richard Coudenhove-Kalergi-ról. Apja Heinrich Coudenhove-Kalergi gróf, az Osztrák-Magyar Monarchia diplomatája volt, anyja pedig egy japán főnemesi család leszármazottja. Tokióban született. Iskoláit Csehországban, Ausztriában végezte, a Bécsi Egyetemen filozófiából doktorált 1916-ban. Első felesége a zsidószármazású Ida Roland volt, aki 13 éves volt, mikor megismerte, és akiből később híres színésznő lett. Kalergi 1922-ben publikálta ”Páneurópa – egy indítvány” címmel elképzelését. Egy évre rá jelent meg „Páneurópa” című könyve, amellyel megalapozta a Páneurópa Mozgalmat. Olyan európai közösséget akart létrehozni, amely politikai és gazdasági érdekközösségként megakadályozhatja egy újabb világháború kirobbanását. Tevékenységét a második világháború után is folytatta és az ő szellemiségét fejezte ki Churchill 1946-ban elhangzott zürichi beszéde. Ebben a brit államférfi egy Egyesült Európa létrehozására tett javaslatot.
Coudenhove-Kalergi kezdeményezte az Európai Parlamenti Unió létrehozását 1947-ben. 1950-ben kitüntették az európai szabadkőművesség legrangosabb díjával, a Nagy Károly Díjjal, amelyet Aachen városa adományoz azoknak, akik a legtöbbet tették az európai egységért. Coudenhove-Kalergi már egyetemistaként tagja volt a bécsi Humanitas szabadkőműves páholynak, amely a pacifizmus támogatásával tűnt ki.
Richard Kalergi a háttérből működve győzte meg Európa döntéshozóit az európai integráció végrehajtásáról. Már 1922-ben megalkotta a Pán-Európai Mozgalmat, amelynek célja az Új Világrend létrehozása volt. Ennek a világrendnek a vezető hatalmai az Egyesült Államok és a vele szövetséges föderális államok. A világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció beindítása. A kezdeményezés legelső támogatói között volt a nemzetközi szabadkőművességet engedelmesen kiszolgáló Thomas Masaryk és a magasrangú szabadkőműves Edvard Benes. A pénzügyi támogatást kezdetbenMax Warburg német bankár biztosította. A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipelosztrák kancellár és Karl Renner későbbi osztrák miniszterelnök vezette. A támogatók között volt Leon BloumAristid Briant és Alcide De Gasperi.
A nemzeti szocializmus és a fasizmus hatalomra jutásával a Pán-Európai Mozgalom átmenetileg nem működött. A második világháború után Churchill és a B’nai B’rith zsidó szabadkőműves szervezet támogatásával Kalergi terve ismét napirendre került és elnyerte az Egyesült Államok kormányának a támogatását is.
Kalergi tervének a lényegét a „Praktischer Idealismus” című könyvében fejtette ki. Eszerint a jövő Európáját nem az óvilág őshonos népei népesítik be, hanem egyfajta alacsonyabbrendű embertípus, amely a különböző emberi fajok kikényszerített keveredésének a nyomán jön létre. Kalergi szerint Európa népeit sárga-mongoloid népekkel és a harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy önazonosság és etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen és soknemzetiségű kevert lakosság, amelyen a hatalmi elit könnyűszerrel tud uralkodni.
Kalergi elsőként szükségesnek tartotta, hogy az európai nemzeteket fosszák meg önrendelkezési joguktól. A későbbiekben ezen nemzetek gyökeres átalakítását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból, és fehérekből álló új, homogenizált keveréknépesség létrehozását akarta.
A nemzetközi szabadkőművesség frontembere szerint a jövő embere tehát kevertfajú lesz. A mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai fokozatosan eltűnnek. Az eurázsiai-negroid fajé a jövő, amely leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ez a keverék faj váltja fel a népek és egyének sokféleségét.
Kalergi megfogalmazza véleményét az új uralkodórétegről is. Azt állítja, hogy Európa hosszú évszázadok alatt a júdaizmus elpusztítása helyett valójában kiművelte és erőssé tette a zsidó népet. Ily módon alkalmassá tette arra, hogy a zsidókból jöjjön létre a jövő társadalmának az elitje. A gettókból kiszabadult nép vált Európa új szellemi arisztokráciájává. A hagyományos európai feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció.
Richard Kalergi elgondolásai váltak az Európai Unió eszmei alapjává. Az európai integráció keretében hozott jogszabályok összessége elősegítette az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák az őshonos európai lakosság identitását és a fehér fajú népeket keverék mulat-fajjá homogenizálják. Ennek az a célja, hogy a pénzhatalmi elit megszabaduljon a fehér fajú őslakosságtól, amely erős identitástudattal rendelkezik és mélyen gyökerező hagyományokon nyugvó érték- és normaközösséget alkot.
Az ENSZ is az asszimilációval való népirtás szolgálatában áll, amikor egyre erőszakosabban követeli Európától a bevándorlók millióinak az engedelmes befogadását. Azt a megtévesztő propagandát hangoztatják, hogy az úgynevezett demográfiai válságon csak így lehet úrrá lenni. Közismert, hogy a szervezett magánhatalom globalista kiszolgálói Brüsszelben a fehér faj szaporodását minden eszközzel gátolják, miközben fokozott erőfeszítéseket tesznek az afrikai és ázsiai népesség bevándorlására.
Nekünk, őshonos európaiaknak a XXI. század elején csak józanészre van szükségünk, hogy belássuk: a demográfiai válságot hatékony családtámogatási rendszerrel, a családbarát értékrend közvetítésével és a családot bomlasztó morbid magatartások, devianciák szankcionálásával is meg lehetne oldani. Az Európán kívüli génállomány tömeges beáramlása tönkreteszi az őslakos fehér európai népek genetikai örökségét. A tömeges bevándorlást támogató propagandának az élén annak a világnépnek a tagjai állnak, akik magukra vonatkoztatva elvárják az etnikai-genetikai-faji elkülönülés maximumának a biztosítását, és következetesen elutasítják a más népekkel való keveredést. A jogegyenlőségen alapuló integrációt elfogadják, de az asszimilációt, a befogadó nemzetbe történő beolvadást már elutasítják és a népüket érhető egyik legnagyobb veszedelemnek tartják. Tény az, hogy más népek számára a keveredés minden változatát támogatják, sőt, erőltetik.
A deszegregációs, multikulturális, rasszista-ellenes propaganda célja tehát kevertfajú lakosság létrehozása. A fehér többség felszámolásával alapvetően meg lehet változtatni ez Európában élő emberek minőségét. Az az ember, akinek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme, az könnyen manipulálható és formálható biomassza.
G. Brock Chisholm pszichiáter az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára így fogalmazta meg a Kalergi-terv lényegét, amely egyezett az ő álláspontjával:
Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.”
Dr Chisholm 1946-ban publikálta „A tartós béke és a társadalmi haladás pszichiátriája” (The Psychiatry of Enduring Peace and Social Progress) című tanulmányát, amelyet egy szakorvosi konferenciára készített. Itt kifejtett nézeteit két évvel később publikálta a Psychiatry nevű tekintélyes szakfolyóiratban is. Ehhez Alger Hiss, a meggyőződéses kommunista írt előszót. (Hiss, aki egy időben az amerikai kommunista mozgalom országos vezetője volt, az ENSZ megalakulásakor, 1945-ben, ő töltötte be a Világszervezet ügyvivő főtitkári pozícióját.) Dr Chisholm említett írásából azt emeljük ki, amely arra vonatkozik, hogy szerinte mi tette boldogtalanná és agresszívvá az emberiséget.
Az ember szabadságát, hogy megfigyeljen és szabadon gondolkozzon, lerombolták, vagy megbénították a helyi bizonyosságok… erkölcsök… személyes üdvözülés… ezek gyakran szeretetnek tüntették fel magukat…
jó és a rossz fogalma újraértelmezésének, adott esetben eltörlésének kell a gyermeknevelés alapját képeznie… gyakorlatilag minden hatékony pszichoterápiának ezek a megkésett céljai… az ellenzők azzal áltatják magukat, hogy ha kiküszöböljük a jót és a rosszat, akkor civilizálatlanok lesznek az emberek, a társadalomban eluralkodik az erkölcstelenség, a jognélküliség és a káosz.”[1]
Itt lényegében az univerzális erkölcs megtagadásáról van szó. Ugyanakkor az ENSZ a humanizmus elveire hivatkozva gyakorol egyre nagyobb nyomást Európára. Azt követeli, hogy az Európai Unió kezdje meg bevándorlók millióinak a letelepítését, mert erkölcsi kötelezettsége. Egy 2000 januárjában közzétett jelentés szerint, amelyet az ENSZ New York-i központjának népesedési részlege készített, Európának 2025-ig 159 millió bevándorlóra lenne szüksége ahhoz, hogy megoldást találjon a népesség elöregedésére és csökkenésére. (Véleményünk szerint ez egy megalapozatlan spekuláció, amely a pénzhatalmi világelit népesedési stratégiáját szolgálja.) Kétségtelen, hogy az alacsony születési arányszám megfordítható lenne a családvédelmi rendszer tökéletesítésével. Az európai fehér őslakosság elárasztása idegen génekkel nem védelmezi annak genetikai örökségét, önazonosságának, nemzeti identitásának megtartását. Ellenkezőleg, felgyorsítja annak az eltűnését. Az ENSZ által sürgetett intézkedések valójában megfosztják Európa népeit nemzeti, történelmi és kulturális kohéziójuktól.
2015-ben már előrehaladott állapotban van a Kalergi-terv gyakorlatba való átültetése. Európa népeinek a fúziója a harmadik világ lakóival meglepően gyors ütemben bontakozott ki. Egyre több a vegyes házasságokból származó kevertfajú utód – a „Kalergi-gyermek” – földrészünkön. A dezinformáció és a tömegtájékoztatás agymosása nyomán Európaiak milliói adják fel származási gyökereiket és mondanak le nemzeti identitásukról. A mindenütt jelenlévő neoliberális globalisták egyre hangosabban hirdetik, hogy a nemzeti önazonosság megtagadása haladó és humánus tett. Az ellenkezője, vagyis a „rasszizmus” az pedig az a rossz, amitől meg kell szabadulni.
Ennek alátámasztására idézünk néhány mondatot Nicolas Sarkozy korábbi francia elnöknek 2012-ben elhangzott beszédéből[2]. Arra biztatta az őslakos fehér franciákat, hogy tudatosan válasszanak minél előbb egy más fajhoz tartozó partnert maguknak és hozzanak létre minél több kevertfajú utódot. Sarkozy ezt mondta a fehér franciáknak:
A cél a faji keresztezés kihívásával való szembenézés. A fajkeveredés az a kihívás, amellyel szembe kell néznünk a XXI. században.”
Ez nem választás, ez kötelesség. Ez parancs. Nem tehetünk másképp. Azt kockáztatjuk, hogy súlyos problémákkal találjuk szembe magunkat.”
Meg kell változnunk, ezért meg fogunk változni. Megváltoztatunk mindent az üzleti életben, a közigazgatásban, az iskolaügyben, a politikai pártokban, és elkötelezzük magunkat az eredmények iránt.”
Ha az önkéntesség nem kielégítő a Köztársaság számára, akkor az állam még keményebb eszközökhöz fog nyúlni. A faji keveredés kihívása mindig ismert volt Franciaországban. Amikor Franciaország szembenéz ezzel a kihívással, hű marad történelméhez.”
Láthatjuk, hogy Sarkozy úgy vélte, hogy a fehérbőrű őslakos francia többség jelenti azt a problémát, amely lerombolhatja Franciaországot. Ezért meg kell ettől a fehér többségtől szabadulni a fajok céltudatos összekeverésével. Sarkozy fehérbőrű franciaként fehérellenes politikát folytatott és ezzel gyengítette az őshonos franciák genetikai, hagyományőrző és kulturális gyökereit.
  1. június 12-én olvashattuk[3] Steve Goode tájékoztatását arról, hogy az Egyesült Államokban megszületett gyermekek többsége már színesbőrű. AzEthniFacts nevű kutatócsoport vezetője, Mike Lakusta szerint az Egyesült Államok a lényegi demográfiai átalakulás szakaszába lépett. A népszámlálási adatok kivetítése csak a folyamat egy részéről ad tájékoztatást. A vegyes házasságoknak, a kevertfajú és vegyes etnikumú háztartásoknak az összeszámlálása a nem-hispanic fehérekkel, akik együtt élhetnek más fajú és etnikumú személyekkel lakókörzeteik közelsége miatt, sokkal pontosabb képet ad arról, hogy milyen mélyreható változás következett be Amerika gazdasági, kulturális és társadalmi életében.
Ebből az a lényeg, hogy az Egyesült Államok etnikai összetétele megváltozott. A világ más fehér lakosságú országaiban is hasonló változás szemtanúi lehetünk. A kérdés az, hogy mindez tervszerű folyamat eredménye, vagy pedig a véletlen szeszélyes játékának tudható be.
Már több dokumentum is napvilágot látott, amelyből az derül ki, hogy a népesség összetételének a gyökeres megváltoztatása a határok megnyitásának és a különböző eredetű lakosság tervezett, illetve kikényszerített összekeverésének a következménye.
Az egypólusú világrendszert irányító pénzhatalmi világelit tudatosan törekszik arra, hogy a fehértöbbségű országokat vegyes lakosságúvá alakítsa át. A sokféleség, a „diversity” hangsúlyozása azt jelenti, hogy fel kell hígítani színesbőrű népességgel a fehér lakosságot, az anti-rasszizmus pedig nem más, mint a fehér-ellenesség kódszava.
Mindezt jól példázza, ami New Orleans-ban, 1960-ban történt Ruby Bridges-el. Ő volt az első afroamerikai diák, aki bírói döntés alapján beiratkozhatott egy teljesen fehérek által látogatott iskolába. Nyilvánvaló, hogy ez elkerülhetetlen és igazságos döntés volt, és új korszak beköszöntését jelentette az Egyesült Államok déli tagállamaiban.
Azzal az új rendelkezéssel azonban már nehéz egyetérteni, amelyet az Obama-kormányzat 2014 decemberében vezetett be. Eszerint a lakás és városfejlesztési minisztérium (Housing and Urban Development Department, HUD) kiválasztja országosan a ’túlságosan fehér’ településeket és azoknak az önkormányzatait kényszeríti, hogy költöztessenek be színesbőrűeket is. A HUD előírja a helyi hatóságok számára a kötelező lakóövezeti rendszert, a bel- és külterületek és a közművesített zónák kijelölését. Ennek az a lényege, hogy a legdrágább lakóövezetekben is kötelező legyen olcsóbb házakat és lakásokat építeni azért, hogy a szegényebb színesbőrű lakosság is élhessen ott.
A hivatalos cél a „faji szegregáció” felszámolása. Az Egyesült Államokban a lakosság faji összetételének a megváltoztatása nemcsak a színesbőrű bevándorlók millióinak a fogadásával történt, hanem úgy is, hogy a nagyvárosokból a külterületekre költöző fehérek lakta településeken is olyan jogszabályok érvényesülnek ma már, amelyek a fajkeveredést segítik elő. A hirdetett cél az egyenjogúság, az igazi cél azonban Amerika lakossága túlnyomó többségének színesbőrűvé, kevertfajúvá való átalakítása.
[1] http://www.crossroad.to/Quotes/globalism/chisholm.htm
[2] http://whitegenocideproject.com/french-ex-president-sarkozy-again-tells-french-to-mix-races/
[3] http://whitegenocideproject.com/us-white-people-nationally-a-minority-in-august-2014/
A lap és a mellékelt tanulmány szövege szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználni csak pontos forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.




A 'Harmadik világ' dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : Na de vajon kik finanszírozzák a menekültáradatot


A Harmadik világ dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : az élethez való jogát ! 

Emlékeztek erre a 2 hónappal ezelőtti cikkre ? Hasonlítsátok össze most a jelenlegi helyzettel ! Elképesztő menekült-cunami várható 2-3 hónapon belül Dél-Európában
Sajnos tudom a blogban eléggé el vagyok maradva újabb cikkek megírásával, de az az igazság, hogy annyira gyorsan követik egymást az események a nemzetközi színtéren, hogy sokkal alkalmasabb ez a FB-felület ezen történések követésére és a véleményünk kicserélésére, hogy mostanában oda koncentráltam. Természetesen nem hagyom abba a kutatást vagy a mélyebb tartalmú cikkek megírását, de megértéseteket köszönöm előre is... :) 

Párhuzamosan futnak megint olyan szálak, melyek annyira 'beindultak', hogy az a régen használt kifejezés, miszerint a"nemzetközi helyzet egyre fokozódik"...már képtelen lenne kifejezni a valós állapotokat.... Már kevés ! Mert nem csak hogy fokozódik, egyenesen robbanásszerű változásokat indítottak be (igen....indítottak be és nem magától a semmiből jöttek egyszer csak létre).... Na de ezt nektek VilagHelyzete olvasóknak már szerencsére nem kell magyaráznom.... Remélhetőleg képben vagytok ! ;) 

Jól látszik, hogy kitört a pánik Európában, a kormányok egymásra mutogatnak tehetetlenségükben. Vannak olyanok, melyek már hoztak lépéseket, vannak, melyek még mindig béna kacsát játszva papolnak liberális befogadásról és szétosztásról, meg humanitárius okokról..... Míg más államok már kőkeményen belesüppedtek a bevándorló ezrek tömegébe és nem tudnak mit kezdeni az autóutak mentén fosztogató vagy éppen a pályaudvarokon letelepedő és helyi lakosokat is vegzáló menekültekkel......
Rablások, késelések, erőszakos bűncselekmények és elképesztően borzalmas és sajnálatos látvány fogadja a jóléthez szokott habzsoló-dőzsölő európait.... A civil emberek pedig egyre inkább aggódnak. És ami fontos: intézkedéseket követelnek. MEGOLDÁST várnak !
Tudjátok..újra: Problem - Reaction - Solution..... Hogy mi lesz a szintézis, amit előkészítettek számunkra ? Szerintem ez a most lezajlott G7, majd Bilderberg-tanácskozáson is komoly szinten szóba került.... Vagyis közölték az egybegyűltekkel, mihez tartsák magukat a jövő eseményeit illetően .....
És egy fontos momentumot ne felejtsünk el : A G7 csúcstalálkozót már ostoba módon és USA parancsra, de Oroszország kizárásával tartották meg ! Ami egyáltalán nem biztató körülmény a tervek újabb fázisainak valóra váltását illetően....
Mert eközben, mint hallottuk egy a hidegháború vége óta példátlan és fenyegető hír látott napvilágot aznap, amikor az orosz elnök a pápával tárgyalt. Előtte Renzi olasz miniszterelnökkel. 
Az USA nehéz-fegyverzetet telepít Kelet-Európába és 'számít Magyarországra' ! 


Igen ! A "harmadik világ" dörömböl Európa kapuján és jogosan kéri jussát az eddigi kizsákmányolás és elnyomás után.... Csakhogy két út maradt: 
1. vagy keresztültörnek és másznak ezen a kapun 
2. vagy teljes határzárat és a határőrizet szigorú visszaállítását hozza vissza Európa. Azaz megszüntetik az emberek szabad mozgását az államok között....

Egy dolog viszont minden gondolkodó embernek gyanússá kell váljon: 
A fekete és közel-keleti (valódi) migránsok 95 % -a képtelen lenne összeszedni az embercsempészek által megkövetelt összeget, így felmerül a gyanú, hogy bizonyos körök anyagi segítséget nyújtanak az Európába beözönlő messze vegyes etnikai összetételű bevándorlók embercsempészéséhez, szállításához és útnak indításához ! Vagyis teljes mértékben szervezői és nem csak okozói a hatalmas várható exodusnak !  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Coudenhove-Kalergi terv:

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban...Ezt a "nem-fehér" bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését. 

 


A problémát nem lehet ugyanazon a szinten megoldani, ahol az létrejött ! Egy magasabb szintre kellene felé emelkedni !Ezt viszont mindaddig nem lehet megtenni, míg a megoldást pont azoktól várjuk, akik magát az egész jelenséget és a globális problémát létrehozták.....
Iszlám Állam, Boko Haram al shabaab...., Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria lebombázása, szétverése mind egy tőről fakad és ugyanazon erők állnak mögöttük.....
Iszlám Állam (nagyon röviden, hiszen sok cikket írtam már róluk) : 
Akik el tudnák tüntetni, na pont ők azok akik létrehozták ! Elsősorban az USA, Szaúd-Arábia, Katar és Izrael állnak az Iszlám állam mögött ! Ők pénzelik és fegyverezték is fel őket. És ilyenkor minden egyes alkalommal nem az államokról, hanem az államokat bábként irányító háttérhatalomról beszélek !

Kezdetben a szíriai Assad elnök megdöntésére hozták létre, mára már a tervük az egész Közel-Kelet megtisztítása a cionisták és szunniták közös terve szerint....
Szaúd-Arábia a világ legnagyobb terrorizmust támogató országa az Egyesült Államokkal és Izrael uraival a háta mögött.... Ha valaki nem tudná az egyik legnagyobb fegyvervásárló is Szaúd-Arábia ...
Közvetlen háborút viszont nem visel (kivéve azt, hogy jelenleg megtámadta Jement), de gondoljunk csak bele, vajon hová kerül az a rengeteg megvásárolt fegyverarzenál... 
Nos, nem a raktárakban áll....... Az Al Nusra Front és az ISIS / ISIL harcol velük, illetve megy a Boko Haramnak is Közép-Kelet-Afrikába.....

Az egész ISIS, a Boko Haram, az Al Nusra Front és megannyi hasonló szervezet nem olyan terrorszervezetek, melyek messze valahol létrejöttek a semmiből szépen maguktól akár a nyugat, akár a kereszténység eltörlésére !
Ezek szinte mind olyan szervezetek, amiket éppen NYUGATRÓL hoztak létre anno a rendszer és az államrend megdöntésére és pontosan azok tartják fönt, akik most álszent módon idézőjeles harcot hirdettek ellene....BIZONYÍTÉKOK vannak rá ! 

Maga Obama fegyverezte fel a szíriai Al-Nusra Frontot ! De ha nem tudnánk konkrétan , akkor is logikusan kikövetkeztethető lenne, kik állnak az ISIS mögött ! Ugyanazok, akik az Al-Kaida mögött is ! Mára teljesen nyílt titok, hogy a Pentagon / CIA alapította és nekik dolgoztak az alvó iszlám sejtek...
Nem mintha Ő lenne az autentikus forrás, de ezt nem egy összeesküvés-elmélet hívő, hanem Szudán miniszterelnöke is elmondta az EuroNews-nak adott interjúban : 
"Az USA és a CIA, illetve Izrael és a Mossad állnak az ISIS és Boko Haram terrorszervezet mögött ! Elmondta, hogy közvetlen kapcsolat van az említett titkos ügynökségek és a szélsőséges terrorszervezetek között."


Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen


A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.

A Pán-Európai Mozgalom megszületése
Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak.Egy olyan emberről van szó, akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. 
Neve: Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fűztek a Kallergis elnevezésű bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. Richard Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait.
1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomáš Masaryk és Edvard Beneš, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával. A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.
Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték,  de a második világháború után, hála Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a B'nai B'rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek erdeményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába. 
A Kalergi terv lényege
Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” –  Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.  Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:
A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai  lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy. 
A genocídiumra –  azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon”. Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának  2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.  
Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk”. Könnyű belátni, hogy a “demográfiai válságot” bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport.   A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus” ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. Röviden összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, melyek a honos Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”
Végkövetkeztetések
Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.

A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus

 tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni,

 hogy identitásunk megtagadása egy “nemes”, haladó és

 humanitárius cselekedet. Napjainkban minden eddiginél

 fontosabb a rendszer hazugságai ellen küzdeni, hogy 

felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét, hogy 

kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és

felkeljenek a multikultikulturalista elnyomatás ellen! 

Mindenkinek látnia kell, hogy az európai integráció valójában 

csendes népirtás az európai gyökerű népek ellen.



S TÉNYLEG: AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK TÖBBSÉGE KATONAKORÚ FÉRFI



Immáron a statisztikai adatok igazolják az eddigi sejtést. A budapesti polgárok bejelentéseivel és panaszaival kapcsolatban, melyek szerint szemmel látható, hogy az illegális bevándorlók jelentős többsége fiatal férfi, a BÁH főigazgató-helyettese tájékoztatta a főváros vezetését, hogy a 2015. január elseje óta regisztrált 135 ezer illegális határátlépők 81,3 százaléka, azaz mintegy 110 ezer fő tényleg férfi – írja a Napi Gazdaság.
Ebből a fiatal,

18-34 év közöttiek aránya több mint 66 százalék, 73 ezer fő.

További 11 százalékuk, 15 ezer fő pedig 34 évnél idősebb férfi. A lap hozzáteszi, hogy a BRFK vezetőjének tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban mintegy 50 embert állítottak elő embercsempészet gyanújával.




Ön is elhisz minden hülyeséget a menekültválságról?

Terjednek az összeesküvés-elméletek. Vannak, akik muszlim gyarmatosítástól rettegnek, mások az európai gazdaság bedöntésére szőtt ördögi tervet sejtenek a menekültügy háttérben. De kinek áll ez érdekében? Két népszerű elméletet tettünk nagyító alá.

Ha így folytatódik a bevándorlás, Európa megszűnik Európa lenni

Ahogy egyre több közel-keleti menekült érkezik a szerb-magyar határra, úgy válik egyre népszerűbbé hazánkban is az Európa iszlamizációjáról szóló világvége-forgatókönyv. Európába olyan sok muszlim bevándorló jön – mondják ennek az elméletnek a követői –, hogy néhány évtized múlva már többségben lesznek. A keresztény értékek helyett bevezetik a saríát, vagyis az iszlám törvénykezést, és a nők csak eltakart arccal, burkában mehetnek majd az utcára. S ami még rosszabb: az „ultraliberális" európai elit mindezt ölbe tett kézzel nézi. Franciaországban már most is olyan kevesen járnak templomba, hogy a muszlimok felvásárolhatják a kiüresedett keresztény imahelyeket – figyelmeztetett Orbán Viktor Tusnádfürdőn. Ismét Magyarországra hárult hát a feladat, hogy megállítsa Európa muszlim megszállását, végvárak helyett ezúttal szögesdróttal. Nevezhetnénk ezt Nándorfehérvár-komplexusnak.
Az Európa iszlamizációjától való rettegés reneszánszát éli a kontinensen, a terrorfenyegetettség és a menekültválság miatt sokan fogékonyak rá. Franciaországban részben ezért kerül egyre közelebb a hatalomhoz a szélsőjobbos Marine Le Pen, Németországban ezért gyújtogatnak fel menekültszállásokat, és a norvég Anders Behring Breivik is a muszlim bevándorlók elleni kereszteshadjárat jegyében mészárolt le 69 fiatalt az Oslo melletti Utoya-szigeten négy éve. Bár az iszlámfóbiások országról országra különböznek, összeesküvés-elméleteik egyetlen forrásra vezethetők vissza.
Szíriából még nem indult meg a menekültáradat, az Iszlám Állam még meg sem alakult amikor Bat Ye'or 2005-ben kiadta Eurábia: az euro-arab tengely című könyvét. Az egyiptomi születésű, de már Nagy-Britanniában élő zsidó írónő egy egészen vad elmélettel állt elő: az Európai Unió (akkor még Európai Gazdasági Közösség) szerinte a hetvenes évek olajembargója idején titkos megállapodást kötött az olajtermelő arab országokkal. Az egyezmény értelmében a nyersanyag-szállítmányokért cserébe Európának el kellett ítélnie Izraelt és engednie kellett a muszlim bevándorlók Európába áramlását.
Az Eurábia-elméletet később felkarolta és továbbköltötte az európai szélsőjobb. Bat Ye'or modern követői szerint az uniós döntéshozói elit szándékosan akar létrehozni muszlim többséget az európai nagyvárosokban 2020-ig, 2050-re pedig az egész kontinensen. A multikulturalizmus szerintük csak eszköz ennek az ördögi tervnek a végrehajtásához. Az egyik legtermékenyebb eurábista épp egy norvég blogger, Peder Are Nøstvold Jensen, akinek bejegyzéseit Breivik is sokszor idézte kiáltványában. Jensen szerint nemsokára az európai fővárosokban csak muszlimok élnek majd, és nemzetállamok helyett a kontinensen csak egy nagy egybefüggő arab gyarmat lesz.
Fotók: Pál Anna Viktória
Az Eurábia-elmélet politikai sci-finek sem túl jó, de a valósághoz aztán végképp semmi köze nincs. Először is, a követői még csak arra sem adnak magyarázatot, hogy ha az európai elit hírhedten világi és liberális, miért áll érekében iszlamizálni az egész kontinenst. Igazából az illuminátusok állnak a háttérben? Vagy a pénzügyi háttérhatalom mozgatja a szálakat? Ezeknek a kérdéseknek a boncolgatását inkább meghagynánk Szaniszló Ferencnek és Drábik Jánosnak.
Nézzük inkább az adatokat. A világ egyik legtekintélyesebb kutatóközpontja, a Pew Research szerint az évszázad közepéig biztosan nem kell muszlim elnyomástól tartani Európában. Bár a számuk a mostanihoz képest várhatóan megduplázódik, még így is csak a kontinens lakosságának 10 százalékát teszik majd ki 2050-re. Az előrejelzés szerint az európaiak 65 százaléka továbbra is kereszténynek vallja majd magát. Ez egészen pontosan 454 millió keresztényt jelent, ami ugyan 100 millióval kevesebb, mint napjainkban, de ne búsuljunk! 2050-ben a világ keresztényeinek majdnem 40 százaléka Fekete-Afrika valamelyik országának állampolgára lesz. Európa bizonyára örömmel fogadja majd be a nigériai, etiópiai, kongói, tanzániai és ugandai testvéreket, hogy megálljt parancsoljon a muszlim hatalomátvételnek.

Amerika zúdította a menekültáradatot Európára, hogy tönkretegye

Ez az elmélet egészen új, és abszurditása ellenére egyre népszerűbb. Az egész Eritreában kezdődött, ahol olyan szintű az elnyomás, hogy az afrikai kontinens Észak-Koreájának szokták nevezni. Szíria és Afganisztán után ebből az országból érkezik a legtöbb menekült Európába. A külvilágtól elszigetelt kelet-afrikai állam diktátora, Isaias Afewerki először 2013 őszén, az olaszországi Lampedusa sziget partjainál történt menekülttragédia kapcsán jelentette ki, hogy a CIA az embercsempészet finanszírozásával akarja megdönteni a hatalmát. Idén májusban az eritreai kormány már azt közölte – természetesen bármiféle bizonyíték nélkül –, hogy a nyugati segélyszervezetek (értsd: az amerikai titkosszolgálat) dollármilliókkal finanszírozzák az embercsempész-hálózatokat. Tehát nem a szisztematikus kínzások, a kényszersorozás, vagyis az általában borzalmas emberi jogi helyzet, hanem a CIA ármánykodása miatt menekülnek tömegesen az emberek Eritreából.
Magyarországon is egyre többet hallani az eritreai elnökéhez hasonló véleményeket. A következtetés általában az, hogy az Egyesült Államok a menekültáradattal akarja meggyengíteni az európai gazdaságot, mert az túl nagyra nőtt, így veszélyezteti az USA egyeduralmát. Kim Dzsongun sem találhatott volna ki nagyobb Amerika-ellenes blődséget. Aki ebben hisz, az egyszerűen nincs tisztában alapvető történelmi és gazdasági tényekkel.
Az Egyesült Államok a múlt században dollár ezermilliárdokat költött arra, hogy megvédje Európát a náci és a szovjet egyeduralomtól. Csak a második világháború után 13 milliárd dollárt költöttek Európa újjáépítésére. Európa máig az Egyesült Államok legfontosabb szövetségese mind gazdasági, mind politikai, mind katonai értelemben. Az amerikai és az európai gazdaság összefonódottsága példa nélküli.
Az Egyesült Államoknak több mint kétezer milliárd dollár befektetése van a kontinensen, a kétoldalú áru- és szolgáltatás-kereskedelem meghaladja az ezermilliárd dollárt évente. Ráadásul az USA többet importál az EU-ból, mint amennyit ide exportál. Ha a washingtoni vezetés ezt a több mint 140 milliárd dolláros deficitet le szeretné dolgozni, ahhoz az kell, hogy az európaiak több amerikai terméket vásároljanak, vagyis hogy a gazdaság növekedjen.
Tehát az USA elemi érdeke, hogy Európa prosperáljon. A jóléthez pedig politikai stabilitás is kell, ezért nem állja meg a helyét az érvelés, miszerint épp az USA akar feszültséget kelteni a kontinensen. Bevándorlókkal, ukrán válsággal vagy bármi egyéb módon.
Nem lehet elvitatni, hogy az Egyesült Államoknak van felelőssége a menekültválságban. Az iraki invázió után törtek a felszínre azok a felekezeti konfliktusok, amelyeket Szaddám Huszein rezsimje brutális eszközökkel elfojtott. Az is elképzelhető, hogy ha az Egyesült Államok nem avatkozik be Afganisztánban, nem menekültek volna el ekkora tömegek az országból. Nem kizárt, hogy ha a NATO tétlenül nézi a népirtást Líbiában, Moammer Kadhafi hatalmon marad, és most nem az észak-afrikai ország lenne az embercsempészet központja.
Persze ugyanígy lehetséges, hogy ha az USA nem rohanja le Irakot és Szaddám hatalmon marad, akkor ő indít háborút a régióban, és azért indultak volna útnak tömegek Nyugat felé. Egy idő után a fanatikus tálib rezsim könyörtelensége is épp elég ok lehetet volna az afgánoknak, hogy elmeneküljenek az országból. Egyáltalán nem kizárt az sem, hogy a líbiai forradalom a NATO segítsége nélkül is elsöpörte volna Kadhafit, és akkor ugyanott tartanánk, mint most.
A világ tele van elnyomással, nyomorral és erőszakkal, függetlenül attól, hogy épp milyen irányt vesz az amerikai külpolitika. Amíg ez így lesz, lesznek menekültek is, akik a béke és jólét szigeteként tekintenek Európára.







Amikor az összeesküvéselmélet valósággá válik 

"Az ENSZ népesedési osztályának egy, az ezredfordulón napvilágot látott "REPLACEMENT MIGRATION: IS IT A SOLUTION TO DECLINING AND AGEING POPULATION?" című jelentése szerint Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. 
Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van "szükségünk". Könnyű belátni, hogy a "demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport. 
forum.index.hu
"Hogyan is várhatnánk megoldást olyanoktól, akik az inváziót nem problémának, hanem megoldásnak vélik?" 
"Európa endlösungjának is tekinthető a Kalergi-terv, amelyet mindeddig akár puszta konteonak vélhetett bárki, de most épp a megvalósulással cáfol rá erre." 
Muszlim bevándorlók 
A muszlim bevándorlók olyan országokból érkeznek, ahol az iszlám az államvallás, amelyet minden más vallásnál felsőbbrendűnek tekintenek, és ami az állami törvényeket is nagy mértékben befolyásolja. 
A muszlimokat nem tanítják az egyéb vallások és vallásúak tiszteletére. 
Más vallások hirdetése sok muszlim országban bűncselekménynek minősül, amiért gyakran halálbüntetés jár. 
A keresztény országokba érkező muszlim bevándorlók jellemzően egy adott városrészben telepednek le, ahol szélsőséges esetben párhuzamos társadalmat hoznak létre, amelyre nem a befogadó állam törvényeit, hanem a muszlim vallási törvényt, a Shariát tekintik érvényesnek. 
Franciaországban már 2011-ben több mint 750 ilyen "no go" övezetet tartottak számon, ahol a rendőrség, a tűzoltóság nem tudja végezni a munkáját, és ahová nem muszlimoknak fokozottan veszélyes belépni. 
De nagy számban vannak ilyen kerületek Nagy-Britanniában, Hollandiában, Svédországban, Németországban, és minden olyan államban, amely nagy számban fogadott be muszlim bevándorlókat. 

A muszlim bevándorlók nagy része munkanélküli lesz a befogadó országban, és sokan nem is törekednek arra, hogy munkát találjanak, - egyrészt, mivel a segélyekből is jól megélhetnek, - másrészt, mivel így próbálják a befogadó keresztény társadalom politikai/gazdasági rendszerét összeroppantani. Nem véletlen, hogy a legtöbb bevándorló célpontja Svédország, ahol gyakorlatilag munka nélkül is meg lehet élni. 
Malmö muszlimok lakta negyedében például a férfiak több mint 80%-a munkanélküli. 
A munkanélküliség növekedése pedig egyenes arányban van a bűnözés növekedésével. 
Tegyük hozzá, hogy Magyarországon ráadásul távolról sem lehet segélyekből megélni... 
Az iszlám vallási szabályai miatt a muszlim bevándorlóknak sajátos igényeik vannak az élet több területén (pl.: napi imák, pénteki ima, halal étkezés), amelyek nincsenek összhangban a befogadó társadalom életmódjával. Az aktivisták nem érik be az ilyen igények egyszerű tiszteletben tartásával, több angol állami iskolában például elérték, hogy a muszlim diákok vallási érzékenysége miatt a keresztény tanulók se fogyaszthassanak mást, mint halal ételt. 
Az oktatás területén a muszlim bevándorlók szervezett kampányokat folytatnak az intézmények világnézeti átformálására. A nyugati országok megpróbáltak ellenőrzött kereteket biztosítani bevándorlóiknak az iszlám mérsékeltebb irányzatainak oktatására, de ez gyakorlatilag kudarcot vallott. 
A hírhedt muszlim gyűlöletprédikátorok nagy része európai országokban él. 
A felnőtt muszlim bevándorlók egy jelentős része ráadásul nem akarja elsajátítani a befogadó ország nyelvét, így az integráció legalapvetőbb szintjére sem jutnak el. 
("Konzervatív család" blog) 




Miért olyan veszélyes a muzulmán hódítók befogadása? 



Ifj. Tompó László 2015. augusztus 28. 11:14 Hunhír.info 
Vannak, talán nem is kevesen, akik szerint a romokban heverő keresztény civilizációnál sokkal egészségesebb az iszlám. Csakhogy akik ezt jóhiszeműen állítják, nem ismerik igazán sem a Koránt, sem magukat a muzulmán közösségeket. Éppen ezért lássuk, milyen tényleges válaszokat adhatunk a címadó kérdésre? 

A minap a Konzervativcsalád.blog.hu arra mutatott rá, hogy mind a múltbeli, mind a jelenbeli tapasztalatok szerint nem várható békés együttélés az iszlám híveivel, a muzulmánokkal. Öt tényt sorolt fel ennek bizonyságául. Lássuk most ezeket! 
»1. Míg Magyarországon az Alaptörvény rendelkezik az állam és a vallás szétválasztásáról ("Az állam és a vallási közösségek különváltan működnek. A vallási közösségek önállóak." VII. cikk, 3.), a muszlim bevándorlók olyan országokból érkeznek, ahol az iszlám az államvallás, amelyet minden más vallásnál felsőbbrendűnek tekintenek, és ami az állami törvényeket is nagy mértékben befolyásolja. A muszlimokat nem tanítják az egyéb vallások és vallásúak tiszteletére. Más vallások hirdetése sok muszlim országban bűncselekménynek minősül, amiért gyakran halálbüntetés jár. Ezek után hogyan várhatnánk, hogy valóban integrálódni akarjanak a befogadó keresztény társadalmakba? 
2. A keresztény országokba érkező muszlim bevándorlók jellemzően egy adott városrészben telepednek le, ahol szélsőséges esetben párhuzamos társadalmat hoznak létre, amelyre nem a befogadó állam törvényeit, hanem a muszlim vallási törvényt, a Shariát tekintik érvényesnek. Franciaországban már 2011-ben több mint 750 ilyen "no go" övezetet tartottak számon, ahol a rendőrség, a tűzoltóság nem tudja végezni a munkáját, és ahová nem muszlimoknak fokozottan veszélyes belépni. De nagy számban vannak ilyen kerületek Nagy-Britanniában, Hollandiában, Svédországban, Németországban, és minden olyan államban, amely nagy számban fogadott be muszlim bevándorlókat. 
3. A muszlim bevándorlók nagy része munkanélküli lesz a befogadó országban, és sokan nem is törekednek arra, hogy munkát találjanak, egyrészt, mivel a segélyekből is jól megélhetnek, másrészt, mivel így próbálják a befogadó keresztény társadalom politikai/gazdasági rendszerét összeroppantani. Nem véletlen, hogy a legtöbb bevándorló célpontja Svédország, ahol gyakorlatilag munka nélkül is meg lehet élni. Malmö muszlimok lakta negyedében például a férfiak több mint 80%-a munkanélküli. A munkanélküliség növekedése pedig egyenes arányban van a bűnözés növekedésével. Tegyük hozzá, hogy Magyarországon ráadásul távolról sem lehet segélyekből megélni... 
4. Az iszlám vallási szabályai miatt a muszlim bevándorlóknak sajátos igényeik vannak az élet több területén (pl.: napi imák, pénteki ima, halal étkezés), amelyek nincsenek összhangban a befogadó társadalom életmódjával. Az aktivisták nem érik be az ilyen igények egyszerű tiszteletben tartásával, több angol állami iskolában például elérték, hogy a muszlim diákok vallási érzékenysége miatt a keresztény tanulók se fogyaszthassanak mást, mint halal ételt. 
5. Az oktatás területén a muszlim bevándorlók szervezett kampányokat folytatnak az intézmények világnézeti átformálására. A nyugati országok megpróbáltak ellenőrzött kereteket biztosítani bevándorlóiknak az iszlám mérsékeltebb irányzatainak oktatására, de ez gyakorlatilag kudarcot vallott. A hírhedt muszlim gyűlöletprédikátorok nagy része európai országokban él. A felnőtt muszlim bevándorlók egy jelentős része ráadásul nem akarja elsajátítani a befogadó ország nyelvét, így az integráció legalapvetőbb szintjére sem jutnak el.« 
Eddig a Konzervativcsalád.blog.hu szemfelnyitó válaszai. Miket is mondhatnánk ezután? Hangsúlyozandó, sokan nem ismerik alaposan iszlám világot, a muzulmán embereket. Egy-egy kirándulóúton a róluk szerzett pillanatnyi pozitív tapasztalatok hatása alatt állva bizonyára túlzásnak is tartják a fentieket. Csakhogy akik mélyebben megismerik őket, inkább keserű tapasztalatokról számolhatnak be. 
Mondhatnók persze, Magyarországon jelenleg csak nyomokban van jelen az iszlám, legalábbis Németországhoz és Franciaországhoz képest. Mert például Kölnben akkora mecset építését tervezik, ami felülmúlná még az ottani dóm méreteit is, s valóságos propaganda-hadjáratot folytatnak országszerte a templomok mecsetekké alakítására és az iszlám életmód népszerűsításére. 
A történelem, amint tudjuk, az élet tanítómestere, s mi magyarok, ha másból nem, legalább a sajátunkéból tanuljunk, s gondoljunk csak arra, hogy a másfél százados török hódoltság során az iszlám hívei ahol csak megjelentek, raboltak. Amiből persze messzemenően nem az következik, hogy rosszban legyünk a mai Törökországgal. Szó sincsen erről! 
Itt egyedül arról van szó, hogy egy könnyen mobilizálható fanatikus iszlám térhódítás zajlik. Egy, a fehér emberiségtől teljesen idegen, sőt azzal egyenesen ellentétes civilizáció és életforma ráerőltetése mindazokra, akikkel képviselői csak kapcsolatba kerülnek. Ez az, ami ellen minden becsületes európai nemzetnek a maga viszonyai közepette nemcsak lehet, de kell is védekeznie! 
Kapcsolódó: 
   Saría, az iszlám vallásjog 
   Felállva tapsoltak a hívők a meleg pár eljegyzésén - videó 
   Natalie Portman: A zsidóság túl sokat foglalkozik a holokauszttal 
   Ellopják az álmainkat is! 




Saría, az iszlám vallásjog



Szaúd-Arábiában a saría nevében fél év alatt több embert végeztek ki, mint tavaly egész évben. Az Iszlám Állam a saríára hivatkozva gyerekeket feszített keresztre, és nőket gyilkolt meg. Bruneiben a melegekre is hasonló sors várhat 2016-tól. Mi az a saría, miért és hol alkalmazzák?
A napokban két nőt lefejezett az Iszlám Állam Szíriában. Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja szerint a nőket és velük együtt kivégzett férjeiket a saría megsértésével, valamint „iszlámellenes” orvosságok alkalmazásával vádolták.


Szintén júniusban két gyereket feszített keresztre az Iszlám Állam. Az volt a bűnük, hogy nem tartották be a böjtöt az iszlámban szent Ramadán alatt.
Szaúd-Arábiában egy amfetamincsempész volt a századik kivégzett idén, Nigériában pedig kilenc embert ítéltek halálra istenkáromlásért.
Ez csak néhány eset, ami eljutott a szalagcímekig az elmúlt napokban-hetekben azokból az országokból, ahol állami szinten, vagy különböző terrorszervezetek nyomására alkalmazzák az iszlám vallásjogot, a saríát.
A legbefolyásosabb amerikai külpolitikai folyóirat, a Foreign Affairs kiadójának a szakértője, Steven A. Cook terjedelmes cikkben boncolgatja a saríát, ezt vesszük alapul, hogy az újabb példák sorolása előtt kategorizálhassuk a saríát alkalmazó országokat.
A saría arabul utat, ösvényt jelent. A Koránból és a Szunnából, Mohamed tanításaiból és cselekedetiből származtatják. Számos iskolája létezik: a legkeményebb a Hanbali ág, ebből bontakozott ki aztán a vahabita és szalafita irányzat, ami elsősorban Szaúd-Arábiában és Afganisztánban, a tálibok körében terjedt el. Van egy liberálisabb irányzat, a Hanafi, amit olyan országok, mint Egyiptom, India vagy Törökország alkalmaz. De Észak-Afrikában és Iránban is különböző irányzat uralkodik. Ezek közül összességében három politikai rendszer alakult ki, és Cook szerint a saríának többféle értelmezése létezik, de egyre nő azoknak a tábora, akik szerint az iszlám jog képtelen együtt létezni a demokráciával, modernitással, illetve szekularizmussal.
a szomáliai iszlám bíróság halálra ítélte a 16 éves mohamed moallimot, amiért megkéselte az apját.A Szomáliai Iszlám Bíróság halálra ítélte a 16 éves Mohamed Moallimot, amiért megkéselte az apját.
- Párhuzamos rendszerek: vannak muszlimok lakta országok, ahol az általános jogrendszer mellett léteznek úgynevezett saría-bíróságok (pl.Kenya), amelyek családi, vagy anyagi kérdésekben dönthetnek. A büntetőügyek területén azonban kizárólag a szekuláris állam járhat el.
- Teokratikus formák: ahol az iszlám államvallás (Szaúd-Arábia, Kuvait, Bahrein, Jemen, stb.), ott maga az iszlám a jogforrás, a jogalkalmazás pedig a saríán alapul. Itt is nagy a szórás, a legkonzervatívabb rendszert Szaúd-Arábia működteti, ahol olyan szinten el vannak nyomva például a nők, hogy férfi kísérő nélkül nem mehetnek sehová, és még kísérővel közlekedve is tetőtől talpig fel kell öltözniük.
- Szekuláris modellek: van számos olyan muszlim ország is (Azerbajdzsán, Tadzsikisztán, Csád, Szomália, stb.), ahol az alkotmányban deklaráltan világi az államszerkezet.
Kivégzési rekord Szaúd-Arábiában
A saríát alkalmazó országok egyik legjobb példája Szaúd-Arábia, ahol júniusban fejezték le idén a századik embert, amivel az ország, amely egyben tagja az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának is, megdöntötte a saját maga által felállított tavalyi csúcsot; akkor összesen 87 kivégzést hajtottak végre. A századik lefejezett ember egy szíriai állampolgár volt, aki amfetamintablettákat próbált meg az országba csempészni, de lebukott.
megvesszőztek egy férfit, akit a pénteki imát követően szerencsejátékozáson értek.Megvesszőztek egy férfit, akit a pénteki imát követően szerencsejátékozáson értek.

Az ország most ott tart, hogy a mind több kivégzés miatt Rijád kénytelen volt 
nyolc állást meghirdetni hóhérok számára, „vallási funkcionárius” néven.
A közel-keleti hírekre szakosodott hírportál, a Middle East Eye érdekes grafikát készített, amiben Szaúd-Arábia jogalkalmazása és az Iszlám Állam „kivégzései” közötti döbbenetes hasonlóságra hívta fel a figyelmet. A házasságtörést, Mohamed- és Allah káromlását, a homoszexualitást, a lopást és rablást gyakorlatilag ugyanúgy: csonkítással vagy halállal büntetik.

Bruneiben a melegeket is kivégezhetik 2016-tól
Tavaly mindenki felkapta a fejét, amikor Brunei uralkodója Hasszanal Bolkia  hivatalosan is bejelentette, hogy bevezeti a saríát országában. A dél-kelet ázsiai szultanátus uralkodója három lépcsőben valósítaná meg terveit.

Az első lépcsőben bevezették a pénz- és börtönbüntetést azok számára, akik házasságon kívül esnek teherbe, az iszlámon kívül más vallást népszerűsítenek, vagy nem vesznek részt a kötelező pénteki imán.
Az ország már a második lépcsőnél jár: most kerül bevezetésre a korbácsolás és csonkítás, ami a tolvajok büntetése lesz. A harmadik lépcső 2016-ban kerül bevezetésre: halálbüntetés (kövezés) azok számára, akik házasságtörést vagy abortuszt követnek el, de az istenkáromlás és homoszexualitás is ebbe a körbe tartozik – számolt be a The Diplomat.
murnit három nádütésre ítélték, amiért a ramadán alatt kinyitotta az élelmiszer standját.Murnit három nádütésre ítélték, amiért a Ramadán alatt kinyitotta az élelmiszer standját.
Halálos ítélet blaszfémiáért
Hétfői hír, hogy Nigériában egy saría-bíróság azért ítélt halálra kilenc embert, mert megsértették Mohamed prófétát, ezzel pedig blaszfémiát követtek el. „Muszlim írástudók között egyetértés van arról, hogy a próféta megsértése halálos bűnnek számít” – fogalmazott a helyi vallási rendőrség vezetője a BBC-nek.
A dzsihád is saríja része
Bill Warner, az Észak-Karolina-i Állami Egyetem politikaiiszlám-szakértője, a Saría törvénye nem muszlimoknak című könyv szerzője a következőképpen foglalta össze az iszlám jogrendszert: nincs vallásszabadság; nincs szólásszabadság; nincs szabad véleményalkotás; nincs művészi szabadság; nincs sajtószabadság; nincs egyenlőség – a nem muszlimok, azaz a kafírok, soha nem egyenlők a muzulmánokkal; a saría törvénye szerint a különböző embercsoportokat nem illeti meg egyenlő védelem.
Az igazságszolgáltatás kettős, más jogszabály vonatkozik a muszlim férfiakra és más a nőkre, illetve a nem muszlimokra; nincs női egyenjogúság; a nők megverhetők; csak a muszlimok viselhetnek fegyvert.

Nincs demokrácia, mivel a demokrácia azt jelentené, hogy egy nem muszlim egyenlő egy muszlimmal.
Az USA alkotmánya a tudatlanság korának ember által teremtett dokumentuma, amelyet alá kell vetni a saríának; a nem muszlimok harmadosztályú állampolgárok; minden kormánynak a saría törvények alapján kell működnie; a saría nem magyarázható és megmásíthatatlan.
mahamoudot a saría törvényei alapján büntették meg, miután lopáson érték.Mahamoudot a saría törvényei alapján büntették meg, miután lopáson érték.
Warner szerint a dzsihád is a saría jog része, mert az a kafírok elleni háború, amelynek célja az iszlám saría jogrendszerének meghonosítása.
Saría Európában?
2015 januárjában az eurószkeptikus brit Ukip vezetője, Nigel Farage beszélt arról, hogy több „gettót” is muzulmán csoportok irányítanak mind Nagy-Britanniában, mind Európa más országaiban, mégpedig a saría alkalmazásával. Szavai szerint a muzulmánok tömeges bevándorlása miatt olyan gettók alakultak ki, ahol nem ritka a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélés és a nők megcsonkítása. Farage utalt Rowan Williams Canterbury érsek 2008-as nyilatkozatára is, amikor a vallási vezető azt mondta, hogy Nagy-Britannia kénytelen lesz idővel beépíteni a saríát saját jogrendjébe.

Farage szerint az iszlamista szélsőségesek ötödik hadosztályként felelnek az európai atrocitásokért, beleértve a párizsi vérfürdőt is, és szerinte „sokkal bátrabban ki kellene állni a zsidó-keresztény kultúra mellett.”
Az atv.hu egyébként már 2013-ban beszámolt arról, hogy féllegálisan már alkalmazzák a saríát több nyugat-európai országban. Londonban például muszlim „erkölcsjárőrök” zaklatják a szerintük nem megfelelő öltözetű vagy alkoholt fogyasztó londoniakat a brit főváros egyes negyedeiben. 
a saría rendőrség utcai razziája során fiatal lányokat figyelmeztet a túl szűk nadrág hordása miatt.A saría rendőrség utcai razziája során fiatal lányokat figyelmeztet a túl szűk nadrág hordása miatt.
De Németországban is 
feltűnt egy iszlamista gárda, amelynek tagjai „saría rendőrség” feliratú mellényben vegzálták a lakókat. Dániában pedig „saría uralta területként” próbált meg létrehozni iszlamista enklávékat Koppenhágában és más városokban egy szalafíta csoport, amelynek a tagjai nyíltan izgattak a demokrácia és parlamentarizmus ellen.
Bűn és büntetés 
A saríában hagyományosan több kategóriája van a bűncselekményeknek: az első kategóriába tartoznak azok, amelyekre a Korán szabott ki büntetést, a második kategória esetén a bírák döntenek a büntetésről, míg a harmadik esetben az elkövető és a sértett fél bizonyos kompenzáció közbeiktatásával egyezik ki.

A Korán több bűncselekményt is kiemel, amelyeket kivégzéssel, csonkítással, korbácsolással vagy száműzetéssel büntet: házasságtörés, hamis vád, lopás, fegyveres rablás, de ide tartozik például a muszlimok hitehagyása is, vagy akár a blaszfémia, ami kiterjed Mohamed prófétára is.
Ha itt is lecsapnák a tolvajok kezét talán a nemzeti vagyonunk megkerülne , és egy csomó félkaru zsidó meg egy sereg retkes politikus
szaladgálna és alamizsnáért könyörögne , és nem az észt osztaná !!!!!





TRAGIKUS ÖSSZEFÜGGÉSEK 



Van összefüggés a Titkos Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény megkötésének kierőszakolása az Európai Unió tagállamaitól és a MIGRÁCIÓS áradat Európára - és benne Magyarországra - való rázúdítása között. 
Ezt is nézd meg, hogy értsd mekkora a tét a migránsok miatt! 
https://www.youtube.com/watch?t=89&v=uQg4jsdT944 
Az USA minden áron világuralomra tör és ehhez nagyon jó partner SZÁMÁRA a NATO. 
Mindent el fognak követni, hogy kiépíthessék a tervezett európai NATO támaszpontját Magyarország területén! 
Ugyanakkor gőzerővel folynak a titkos tárgyalások, hogy létrejöjjön a Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény az EU és az USA között 
Ha kell, migránsokkal fog ÜRÜGYET PROVOKÁLNI rá! 

Magyarország tekintetében TRAGIKUS az, hogy hazaáruló volt "MINISZTERELNÖKÖK" kótyavetyélhetik el Magyarországot és tehetik végérvényesen tönkre a benne élő MARADÉK MAGYARSÁGOT, akik még mindig hisznek ezeknek a HAZAÁRULÓ VOLT MINISZTERELNÖKÖKNEK ÉS A VELÜK PAKTUMOT KÖTÖTT magukat demokratikusnak hazudóknak... 

Sajnos, nem tudtok arról, hogy mindez amiatt a T/5311-es törvény miatt van, melynek minden áron érvényt akarnak szerezni! 
Azért kell az ÜRÜGY, mert megtévesztéssel lett a parlament elé terjesztve - területfejlesztési törvénybe bújtatva - és, mint ilyen nem lehet a törvénynek érvényt szerezni közvetlen módon! 
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT. 
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID&pid=10145&n=furaila&blog 
EGÉSZEN PONTOSAN HAZÁNK TERÜLETÉN AKARJA EZZEL A TÖRVÉNNYEL LEHETŐVÉ TENNI A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK KIALAKÍTÁSÁT. 
A/35 §-hoz: Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki: 
,,Honvédelmi terület övezete 27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni." 
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli. 
Logisztikai központok és térségek: 
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely). 
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű. 
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém). 
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács). 
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár), 
Dél-Buda (Nagytétény), 
Csepel Nemzeti Szabadkikötő. 
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok. 
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás). 
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros. 
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza). 
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa. 
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen. 
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy: - "...oda be kellett lépni!". 
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! 
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225163&aid=257851 
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt "szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket. 
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az IZRAELI MŰSZAKI ALAKULATOK KATONÁI - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra 

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság magyarországi megszállására.

Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért! 
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! 
A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. 
Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás...http://furaila.xfree.hu/43588 
Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat! 
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével. 
Amiért eredménytelen volt az uszítás a jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, ránk zúdították és zúdítják a menekülteknek álcázott dzsihadista fanatikusokat... 
Majd ők elrendezik mindazt, amivel 25. éve hiába próbálkoztak a magukat baloldalinak hazudó és a velük PAKTUMOT kötött - és azt 25 éven keresztül betartó - magukat demokratának hazudó POLITIKUSOK... 
Bóna Mária Ilona 



Kitartást 


Erőt, kitartást és gondos felderítést-hírszerzést! Ez az első, amit az őszi megpróbáltatások elé írok, mint szerintem követendő taktikaként vélek. 

A határvadász bevetési századok létrehozása, a Honvédség jól kiképzett alakulatainak bevetésére a kétharmados döntések mielőbbi parlamenti meghozása mind-mind az egyre erőszakosabb behatolók megfékezését és visszafordítását célozza. Hatalmas flották állnak az EU tagállamainak a rendelkezésére, de felhasználhatók az olasz haditengerészet szállítóhajói. S fel velük, fedélzetre fel és vissza a feladónak. Amerika persze tovább lapul, a háttérből irányított manővere - Európa letarolására-legyűrésére gondolok - kudarca, egyre szélesebb körű elutasítása láttán. A hírhedt Gyarmati István, akinek elévülhetetlen a bűne a magyar hondvédség leszereltetése, hiába cáfolta ezt élő adásban az Echo TV-ben, Petán Péter a Magyar Hírlap főszerkesztője viszont nagyon határozottan szembeszállt az atlantista véleményével. 

Igen, reménytvesztett emberek is vannak a behatoló-ránkzúduló tömegben, de nem elhanyagolható veszély, hogy titkosszolgálati alakulatok, netán az "Iszlám Állam" egységei is együttérzést csiholva araszolnak Röszkén a vasúti síneken, majd áttörve a magyar rendőrök sorfalát - szóval egyszer csak előlépve Európa elleni haramiatámadásra készülnek, parancsra várva 

Embercsempészek készítik elő a határainkon átnyomuló, törvényeinket sárba tipró massza kérlelhetetlen vándorútját. Ezeknek, a csempészeknek a tevékenységét se csak a maguk érdekviszonyi határozzák meg. Jól informálják őket a háttérerők lapuló ügynökei. Az EU jogszabályokat betartó, jogkövető magatartást nem várhatunk el tőlük. Ám nekünk meg kell teremtenünk a jogbiztonságot - a magyar nép érdekeit figyelembe véve. Bonyolult jogi csűrés - csavarás zajlik előttünk, velünk. Ezért fontos a hiteles tájékoztatás, hogy a magyar lakosság képes legyen eligazodni ebben a zűrzavaros, kaotikus világban. Amelyhez erő szükségeltetik. 

A kereszténység nagy veszélyt él át. A letarolás veszélyét. 
A Csángó dalokat csodálatosan éneklő Petrás Máriát kitiltották a Zsidó Kulturális Fesztiválról, ahová hivatalosan meghívták. Látszólag ez nem tartozik mondandóm végére. Ám a Mazsihisz döntése intő jel. 
A keresztény szellemiségű, kiváló művésznő szereplésének visszahívása elsősorban nem neki szól. 
A kereszténység nem hagyhatja magát. 

M.Szabó Imre 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése