2015. szeptember 5., szombat

Melyek a te elsődleges tisztánérzékelési formáid? I. rész

Melyek a te elsődleges tisztánérzékelési formáid?

I. rész
2012.10.04.
Forrás: Doreen Virtue:Az angyalterápia kézikönyve ISBN 978 963 529 130 4


A többi égi lényhez hasonlóan az angyalok is négyféleképpen kommunikálnak:
1. Képeken keresztül: Lehetnek ezek mentálisan, de a fizikai szemeddel látott képek is; amelyeket az álmaidban látsz; jelek, amelyek megjelennek neked; felvillanó vagy szikrázó fények; fénykörök észlelése a fényképeken; vagy számsorok ismételt feltűnése-észrevétele. Ezt TISZTÁNLÁTÁSNAK nevezik.
2. Érzéseken keresztül:érzelmekről, vagy a fizikai világhoz nem kapcsolható fizikai érzésekről, például hirtelen melegség, vagy a levegő hő- mérséklet- vagy nyomásváltozásainak érzékelése; spirituális jelenlét érzékelése; olyan érzés, mintha valaki megérintett volna; olyan illatok vagy szagok (például virágillat vagy füst) érzékelése, amelyeknek nincs fizikai forrásuk. Ezt TISZTÁNÉRZÉSNEK nevezik.
3. Gondolatokon keresztül: amikor tudsz valamit anélkül, hogy tudnád, honnan tudod. De idetartoznak az „aha!”-élmények is; az, ha meg tudsz szerelni valamit kézikönyv nélkül; amikor nagyon bölcs szavak törnek elő belőled beszéd vagy írás közben, mintha csak diktálnák neked. Ezt TISZTÁNGONDOLKODÁSNAK nevezik.
4. Hangokon keresztül: valami égi zene a semmiből; egy testetlen hang figyelmeztetései; ha egy beszélgetésből vagy rádió-/televízió-műsorból szűröd le azt az információt, amelyre éppen szükséged van; szeretetteljes üzenetek a fejedben vagy az egyik füledben kívülről; vagy egy magas, csengő hang érzékelése. Ezt TISZTÁNHALLÁSNAK nevezik.




A négy tisztánérzékelési forma
 
 
 
Mivel őrangyalaid folyamatosan veled vannak, minden nap minden pillanatában angyali üzeneteket kapsz. Nem az a kérdés, hogy az angyalaid beszélnek-e hozzád, hanem hogy meghallod-e őket. Ennek az az oka, hogy ők máshogy szólnak hozzád, mint ahogy várnád.
 
A többi égi lényhez hasonlóan az angyalok is négyféleképpen kommunikálnak:
 
1. Képeken keresztül: Lehetnek ezek mentálisan, de a fizikai szemeddel látott képek is; amelyeket az álmaidban látsz; jelek, amelyek megjelennek neked; felvillanó vagy szikrázó fények; fénykörök észlelése a fényképeken; mozgó tárgyak érzékelése; vagy olyan számsorok ismételt feltűnése-észrevétele, mint a 444 vagy a 111. Ezt tisztánlátásnak nevezik.
 
 
2. Érzéseken keresztül: Olyan érzelmekről van szó, amelyek csak úgy meglepnek - például öröm, izgalom és együttérzés; a fizikai világhoz nem kapcsolható fizikai érzések, például hirtelen melegség, vagy a levegő hő- mérséklet- vagy nyomásváltozásainak érzékelése; spirituális jelenlét érzékelése; olyan érzés, mintha valaki megérintett volna; olyan illatok vagy szagok (például virágillat vagy füst) érzékelése, amelyeknek nincs fizikai forrásuk. Ezt tisztánérzésnek nevezik.
 
 
3. Gondolatokon keresztül: Ez az, amikor tudsz valamit anélkül, hogy tudnád, honnan tudod. De idetartoznak az „aha!”-élmények is; az, ha meg tudsz szerelni valamit kézikönyv nélkül; amikor nagyon bölcs szavak törnek elő belőled beszéd vagy írás közben, mintha csak diktálnák neked; az új felfedezések, üzleti megoldások vagy termékek ötletei; és az erős „tudtam!’’-gondolat, miután valami megtörtént. Ezt tisztángondolkodásnak nevezik.
 
 
4. Hangokon keresztül: Idetartozik, ha a nevedet hallod, amikor felébredsz; valami égi zene a semmiből; egy testetlen hang figyelmeztetései; ha egy beszélgetésből vagy rádió-/televízió-műsorból szűröd le azt az információt, amelyre éppen szükséged van; szeretetteljes üzenetek a fejedben vagy az egyik füledben kívülről; vagy egy magas, csengő hang érzékelése. Ezt tisztánhallásnak nevezik.
 
 
 
 Melyik a te elsődleges tisztánérzékelési formád?
 
 
Míg az angyalok egyszerre mind a négy módon - képekkel, érzésekkel, gondolatokkal és hangokkal - kommunikálnak velünk, mi, emberek egy-egy csatornát erősebben fogunk, mint a többit. 
Ez az elsődleges tisztánérzékelési formánk. 
 
A többi három tisztánérzékelési forma kiemeli és fokozza az angyali kommunikáció ezen elsődleges eszközét.
 
 
Talán hallottál már arról, hogy vannak, akik inkább vizuális, míg mások akusztikus típusok, de vannak elsődlegesen kinesztetikus típusok is, és így tovább. 
 
Ez azt tükrözi, hogy hogyan fogadod be az anyagi világot a fizikai érzékszerveiddel, valamint hogy hogyan fogadod és veszed észre az isteni kommunikáció megnyilvánulásait.
 
Ha meg akarod tudni, melyik az elsődleges tisztánérzékelési formád, képzeld bele magad a következő helyzetekbe, majd válaszolj a kérdésekre (mindegyik kérdésre csak egy választ adj):
 
 
1. Amikor életedben először találkozol valakivel, általában mit veszel észre rajta először?
a) Ahogyan kinéz, például a ruháját, a haját, a moso¬lyát, a cipőjét, vagy hogy általában mennyire vonzó.
b) Hogy hogyan érzed magad vele - például kellemes, szórakoztató ember, biztonságot ad és így tovább.
c) Hogy érdekesnek találod-e, vagy úgy véled-e, hogy olyan ember, aki például segíthet majd a munkádban.
d) A beszédhangját, vagy ahogy nevet.
 
2. Idézz fel magadban egy korábbi nyaralást. Mire emlékszel leginkább?
a) A gyönyörű természeti képekre, az épületekre vagy valamire, amit láttál.
b) A békés, romantikus, pihentető vagy felkavaró érzésekre az út kapcsán.
c) A fontos és érdekes kulturális és/vagy történelmi adatokra, amelyeket megtudtál.
d) Az édes csendre, a hullámok morajlására, a madárcsicsergése, a levelek zörgésére, zenére vagy valamilyen egyéb hangra
 
 
3. Gondolj egy filmre, amelyet igazán élveztél. Mi jut az eszedbe róla először?
a) A vonzó színészek és színésznők, a világítás, a jelmezek vagy a díszlet.
b) Ahogy a film megnevettetett vagy elszomorított, vagy bármilyen értelemben megérintett.
c) Az érdekes cselekmény vagy a tanulságok, amelyeket a szereplők vagy te magad leszűrtél.
d) A zenéje vagy a színészek/színésznők hangja.
 
Figyeld meg a kérdésekre adott válaszaidat. 
Nagyon valószínű, hogy két vagy három kérdésre ugyanazzal a betűvel jelzett választ adtál; ez jelzi elsődleges tisztánérzékelési formádat, vagyis azt a fő csatornát, amelyen keresztül feldolgozod a fizikai és a spirituális világgal kapcsolatos információkat.
 
 
És hogy mit jelentenek az egyes betűk?

Ha többségben vannak az „a” válaszok, az tisztánlátásra utal. Igen vizuális beállítottságú személy vagy, és valószínűleg hamarabb észreveszed, hogyan néznek ki az emberek, a helyek, de még az ételek is, mint bármi mást. Valószínűleg művészi hajlamaid vannak; vagy ha nem így éled ki a kreativitásodat, értő szemmel tudsz összeválogatni egy ruhatárat, berendezni egy lakást stb. Fontos neked a vizuális harmónia, és mindent értékelsz, amire jó ránézni. Valószínűleg felvillanó, ragyogó fényeket látsz, amikor angyalok közlekednek körülötted, és lefogadom, hogy volt már olyan, hogy megláttad egy-egy elhunyt rokonodat vagy barátodat a szemed sarkából. Lelki szemeid előtt látod a lehetőségeket, és képes vagy tettekre váltani ezeket a benyomásokat.
Angyalaid mentális képeken keresztül üzennek neked; jelekkel, amelyeket a fizikai szemeddel látsz (bármivel, amit látsz, és aminek jelentősége van); ismétlődő számsorokkal (pl. 111,444 stb.); talált érmékkel; pillangók, madarak és színek látványával az emberek körül; és egyéb képi eszközökkel.
Bízz ezekben a „látomásokban” - így beszélnek hozzád az égiek.
 
 
A többségben lévő „b” jelű válasz tisztánérzésre utal. Fizikai és lelki/érzelmi érzékeléseden keresztül tartod a kapcsolatot a világgal. Nagyon érzékeny vagy, és előfordulhat, hogy nehezen kezeled a tömeget, ideértve akár a forgalmas utcákon és autópályákon való vezetést is. Néha összekeverednek benned a saját és mások érzései. Együttérző vagy, és sokszor (néha akár öntudatlanul) megérzed a körülötted lévők fájdalmát. Lehet, hogy a túláradó érzéseket evésrohamokkal vagy egyéb függőséggel próbálod levezetni. Szeretnél segíteni másoknak, megtalálni a boldogságot, és hivatásos segítő lehetsz, vagy olyan emberekkel létesítesz kapcsolatot, akiknek segítségre van szükségük. Sokszor a szemedre vetik, hogy „túlérzékeny” vagy, de e miatt az érzékenység miatt lehetsz a mennyei üzenetek finom fogadó eszközévé.

Angyalaid a szíveden és a testeden keresztül szólnak hozzád. Ha örömöt érzel, az azt jelzi, hogy a helyes úton jársz; ha félsz, akkor változásra és gyógyulásra van szükség; ha pedig fáradt vagy, az arra utal, hogy időt kell szánnod a pihenésre, játékra és saját magadra. Meg tudod mondani másokról, hogy megbízhatóak-e vagy sem, és zsigeri megérzéseid pontosak. A szellemvilággal érintkezve érzékeled a levegő nyomás- és hőmérséklet-változásait, érzed az angyalok és elhunyt szeretteid jelenlétét, és néha azt is, ahogyan az angyalok megsimítják a bőrödet vagy a hajadat. Ne írd le ezeket az érzeteket azzal, hogy „ezek csak érzések” - így beszél hozzád a mennyország.
 
 
A legtöbb „c” válasz tisztángondolkodásról árulkodik.
Intellektuális személy vagy, aki elképzelések és felismerések formájában, közvetlen módon kapja az információt. Sokszor tudsz dolgokat (jelentékteleneket és fontosakat egyaránt) anélkül, hogy olvastál vagy hallottál volna róla azelőtt, mintha Isten közvetlenül az agyadba töltené le az információt. Nem szereted a sekélyes csevegést; a mélyebb, komolyabb beszélgetésekben lelsz élvezetet. Előfordulhat, hogy emberek között kényelmetlenül érzed magad, kivéve azokat a kétszemélyes találkozásokat, ahol kedvedre való a beszédtéma. Szerelési kézikönyv nélkül össze tudsz rakni mindenféle elektromos és mechanikus szerkezetet, és azt is tudod, hogyan gyógyíthatod meg az embereket és bizonyos helyzeteket. Nagyon valószínű, hogy „okoskának” csúfoltak. Lehet, hogy szkeptikusan kezeled az angyalokat és a médiumi képességeket, hacsak nem volt részed olyan drámai életmentő élményben, amelyet máshogy nem tudsz megmagyarázni.
Angyalaid szavak nélküli benyomások révén érintkeznek veled, amelyeket az elméddel fogadsz. Képes vagy mentálisan információt vagy segítséget kérni, és isteni instrukcióként fogadni azt, amely hirtelen gondolat formájában jelenik meg a fejedben. Zseniális ötleteket kapsz a találmányokhoz és a tanításhoz, és olyan üzleti fogásokat „találsz ki”, amelyeket nem lehet nem észrevenni. Az „aha!”-élmények azt jelzik, hogy kapcsolatba léptél az angyalaiddal. Tisztángondolkodóként hajlamos vagy azt feltételezni, hogy a tudásod mindenki számára hozzáférhető információhalmaz. Nem így van - így válaszolják meg az égiek az imáidat, és így beszélnek hozzád.
 
 
Ha a legtöbb válasz „d” jelű, tisztánhalló vagy
Érzékeny vagy a zajokra, és te görnyedsz össze először a hamis hangok vagy bármilyen egyéb kellemetlen zörej hallatán. Ügy emlékszel a dallamokra, mint az olvasottakra azok, akiknek fotografikus memóriájuk van. Jól teszed, ha füldugót viszel magaddal az utazásra, mert a zajérzékenységed miatt nehezen fogsz tudni aludni a repülőn vagy a szállodai szobákban. Ugyanilyen okból kerüld az első so-rokat, ha hangos koncertre mész. Reggel szívesebben ébredsz lágy zenére, mint egy ébresztőóra hangos sípolására.
Angyalaid a fejedben vagy a fejeden kívül elhangzó szavakon keresztül kommunikálnak veled. Vészhelyzetben az egyik füledben, kívülről éles hang figyelmeztet a veszélyre. Az ég hangja a hanghallucinációktól eltérően mindig szeretetteljes, lényegre törő és lelkesítő - akkor is, ha hőstettre buzdít, vagy arra kér, hogy az általad ismert képességeidet túllépve teljesíts. Reggelente valószínűleg mennyei zenére ébredsz, és arra, hogy a nevedet mondja egy hang. Ne aggódj amiatt, hogy te találod ki, még akkor sem, ha a saját hangodra hasonlít. Amíg a hang szeretetteljes, és arra kér, hogy javíts egy helyzeten, tudhatod, hogy közvetlenül az égiek beszélnek hozzád.
 
 
 
Tisztánérzékelési formáid megtisztítása
 
 
A világ számos részén végzett felmérésemből kiderült hogy a legtöbb ember az érzésein keresztül kap angyali üzeneteket. 
 
A második leggyakoribb angyali kommunikációs csatornát pedig a képek jelentik.
Kevesebben vannak akiket elsődlegesen gondolati vagy akusztikus úton érnek el az angyalok üzenetei.
 
Te is képes vagy rá, hogy még jobban megnyisd mind a két elsődleges tisztánérzékelési formádat, mind a többi hármat. 
 
Sok ezt célzó módszer alkalmazza a pozitív megerősítések technikáját: „Igazán tisztán látok”, „Könnyedén meghallom a szellemvilág pontos és személyre szabott üzeneteit”, „Világosan értem, hogy mit üzennek az angyalok” és így tovább. 
 
Kerüld a negatív megerősítéseket - például: „Nem csak a vizuális csatornám működik” vagy „Soha nem kapok üzenetet” -, mert ezzel gátolod szellemi érzékelésed kibontakozását. A lényeg az, hogy azt erősítsd meg; amire vágysz, és ne azt, amitől félsz.
 
A csakratisztítás is segítheti a tisztánérzékelési formák megnyílását. 
Ilyenkor isteni fényt küldünk testünk szellemi/lelki képességeinket szabályozó energiaközpontjaiba, azaz a csakrákba. A szó jelentése az ősi keleti szanszkrit nyelven: ’kerék’. 
 
A tisztánérzékelési formáknak a következő csakrák felelnek meg:
  • Tisztánlátás: Harmadikszem-csakra (két fizikai szemünk között, kicsit feljebb). 
  • Tisztánérzés: Szívcsakra (a mellkasban). 
  • Tisztángondolkodás: Koronacsakra (a fejtetőn). 
  • Tisztánhallás: Fülcsakrák (a két szemöldök fölött).
 
 
Ha szeretnél többet tudni a csakrákról, valamint tisztításukról és kiegyensúlyozásukról, olvasd elCsakratisztítás című könyvemet.
A kristályokkal végzett munka jól bevált spirituális gyakorlata megnyitja a csakrákat. 
 
Az alábbi kristályokat viselve vagy magadnál tartva fejlesztheted az egyes tisztánérzékelési csatornáidat (használhatod őket egymagukban, vagy akár egyszerre többet is):
 
  • Tisztánlátás: Ametiszt, hegyikristály, holdkő. 
  • Tisztánérzés: Rózsaszín turmalin, rózsakvarc, cinkpát. 
  • Tisztángondolkodás: Szugilit. 
  • Tisztánhallás: Fantomkvarc, gránát.
 
 
A következő fejezetekben megvizsgáljuk az egyes tisztánérzékelési formákat, hogy fel tudd ismerni a személyesen neked vagy a pácienseidnek küldött angyali üzeneteket. Elsőként a tisztánlátás világába utazunk el…






Mi is a tisztánlátás?

2012.10.06.
Forrás: Doreen Virtue:Az angyalterápia kézikönyve ISBN 978 963 529 130 4


Ha szikrákat vagy felvillanó fényeket látsz, az azt jelzi, hogy angyalok vannak a közelben. Ilyenkor az energiaszikrákat észleled, miközben az angyalok a látóteredben mozognak. Ahhoz hasonlít, mint amikor szikrák pattognak egy autó sárhányóján. Egyszerű súrlódásos jelenség, amely azt jelenti, hogy spirituális látásoddal képes vagy észlelni az energiahullámokat.
A színes fényeket arkangyalok és felemelkedett mesterek bocsátják ki. A fehér fények az angyali jelenlét ragyogó bizonyítékai.
De az egonk vagy az alacsonyabb énünk, bűvészként rángatja elő a félelmeket, hogy elfeledjük, kik vagyunk, és hogy az életcélunk beteljesítésén munkálkodunk.Így lehet bennünk
- félelem attól, hogy nem vagyok rá képes
- félelem a jövőbe látástól
- félelem a nevetségessé válástól
- félelem attól, hogy a bolondját járatják veled
- félelem attól, hogy valami félelmetest látsz majd.
 
 
Mi is a tisztánlátás?
 
Az angyalok ugyanúgy - ha nem jobban - vágynak arra, hogy vizuálisan felvegyék velünk a kapcsolatot, mint mi magunk. Úgy segítenek minket a velük való kommunikációban, hogy világosan értésünkre adják a jelenlétüket. Angyal látomások című könyvemben ( Doreen Virtue ) tucatnyi történetet találsz olyan emberekről, akik láttak már angyalokat.
 

Milyen érzés angyalt látni?

Sok lelki-szellemi képességét fejleszteni vágyó tanítványom hiszi tévesen, hogy a tisztánlátás azt jelenti, hogy jól kivehető alakként láthatja az angyalokat, akik ugyanolyan valóságosan háromdimenziósnak tűnnek, mint az élő emberek. Arra számítanak, hogy a látvány nem lelki szemeik előtt, hanem rajtuk kívül jelenik meg.
 
  A legtöbb példa azonban azt mutatja, hogy az így kapott látvány azokhoz a mentális képekhez hasonlít, amelyeket alvás közben álmodban, vagy akár fényes nappal, álmodozás közben megjelenítesz. Az, hogy a kép a lelki szemeid előtt jelenik meg, nem jelenti, hogy a látvány kevésbé valóságos. Amikor ezt elmagyarázom, gyakran kiáltanak fel a tanítványaim a fejükhöz kapva: „ Hiszen én igenis látom az angyalokat!”
 
  Eltökélt szándékkal és gyakorlással a legtöbben képesek kifejleszteni azt a képességet, hogy mentális szférájukon kívül, nyitott szemmel is lássák az angyalokat. Más szóval képesek lesznek arra, hogy ha ránéznek valakire, tisztán lássák azt is, hogy egy angyal lebeg a válla körül. Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy a tisztánlátóknak általában be kell csukniuk a fizikai szemüket ahhoz, hogy meg tudjanak „vizsgálni” valakit. Ilyenkor mentális képeket kapnak az adott személy őrangyalairól.

  Vannak, akik tisztánlátásuk korai szakaszában fényeket vagy színeket látnak, mások angyalfejeket, vagy szárnyakat elsuhanni. Néhányan áttetsző, színtelen vagy opálfényű lényeknek látják az angyalokat, akiket sugárzó, ragyogó szín kavalkád vesz körül. És vannak olyanok is, akik teljesen kidolgozott részletességgel látják őket, ragyogó hajjal és színes öltözékben.
 
  Feszültebb időszakokban vagy egy-egy intenzívebb imádságot követően néhány embernek olyan élénk angyali találkozásban van része, mint egy jelenés. Teljesen ébren, tágra nyílt szemmel angyalt látnak, aki kinézhet emberi lényként, de hagyományos, köpenyes-szárnyas angyali formát is mutathat. Az angyal nyilvánvalóan ott van. Akár meg is érinthetik vagy hallhatják a hangját, és fel sem fogják, hogy nem emberi találkozásban van részük, amíg a jelenés el nem tűnik.
 

Fénykörök a fényképeken

A legújabban úgy mutatkoznak meg előttünk az angyalok, hogy fénykörökként, úgynevezett orbokként tűnnek fel a fényképeinken. Ha szeretnél bizonyítékot látni az angyali lények létezésére, most itt a lehetőség! A szabadban készített fotókon gyakran tűnnek fel tündérek a mezők és erdők körül ugrándozó szivárványszínű orbokként.
 
  Úgy tudod a legkönnyebben lekapni őket, ha egy újszülöttet vagy egy spirituális gondolkodású személyt fotózol. Metafizikai témájú szemináriumokon vagy műhelyeken is szerencsével járhatsz, különösen, ha az angyalokról szól. A kész képeken tucatjával látsz majd ilyen fényköröket. Akkor működik a legjobban, ha egyenesen azzal a szándékkal fényképezel, hogy angyalokat láss.
 
  Ahogy bármilyen egyéb kéréseddel hozzájuk fordulsz, most is kérd meg őket gondolatban, hogy jelenjenek meg a képeiden. A digitális fényképezőgépek különösen ügyesek az angyalfotózásban.
 
Egyéb angyali látomások
 
Az angyalok a következő egyéb módokon is láthatók:
 
•    Álmok. A Virginia Egyetem kutatója, dr. Ian Stevenson több ezer olyan „álombéli látogatást” jegyzett le, amelyek során az emberek alvás közben elhunyt szeretteikkel vagy angyalokkal találkoztak. Dr. Stevenson azt állítja, hogy a puszta álmokat jellemzően az „életszerűség foka” különbözteti meg a valódi látogatásoktól. Ezek a látogatások élénk színekkel, intenzív érzelmekkel és nagyfokú valóságérzettel járnak. Egy ilyen találkozásból felébredve sokkal tovább veled marad az élmény, mint a közönséges álmok esetében. Évekkel később is éles részletességgel emlékezhetsz rá.


•  
  Angyali fények. Ha szikrákat vagy felvillanó fényeket látsz, az azt jelzi, hogy angyalok vannak a közelben. Ilyenkor az energiaszikrákat észleled, miközben az angyalok a látóteredben mozognak. Ahhoz hasonlít, mint amikor szikrák pattognak egy autó sárhányóján. Egyszerű súrlódásos jelenség, amely azt jelenti, hogy spirituális látásoddal képes vagy észlelni az energiahullámokat.
A színes fényeket arkangyalok és felemelkedett mesterek bocsátják ki (a függelékben megtalálhatod a különböző arkangyalokhoz köthető auraszínek felsorolását). A fehér fények az angyali jelenlét ragyogó bizonyítékai. A hallgatóságomnak bárhol a világon körülbelül a fele számol be arról, hogy rendszeresen lát ilyen szikrákat és fényvillanásokat. Sokan nem szeretnek erről másoknak beszélni, mert félnek attól, hogy képzelődnek. Pedig nem. Teljesen valóságos - és normális - dolog angyali fényeket látni.
 

•    
Színes ködök. Ha zöld, lila vagy egyéb színes ködöt látsz, az arra utal, hogy angyalok és arkangyalok társaságában vagy.
 

•    
Angyalfelhők. Az isteni lények azzal is tudatják veled, hogy melletted vannak, hogy amikor felnézel az égre, egy angyal alakú felhőt veszel észre.
 

•    
Jelek. Madártollat, érmét, megállt órát vagy elmozdított tárgyat találsz az otthonodban; észreveszed, hogy pislákol a fény; egyéb furcsa jelenések tudatják veled, hogy egy angyal azt üzeni: „Hahó, itt vagyok melletted.” Elhunyt szeretteink gyakran jelzik a jelenlétüket úgy, hogy madarakat, pillangókat, molylepkéket vagy különleges virágokat küldenek az utunkba. 
 
•    Látomás. Azok a mentális képsorok, amelyek valódi információt közölnek egy személyről vagy helyzetről, vagy iránymutatást adnak az életcéloddal vagy a szükséges változtatásokkal kapcsolatban, szintén azt jelzik, hogy angyali társaságot kaptál. Ugyanígy az is, ha valami jelképes dolgot látsz egy pillanatra. Amikor például olyasvalakivel találkozom, aki az egészségügyben dogozik, mindig egy nővérfityulát „látok” a fején. Az angyalok gyakran küldenek nekünk ilyen információt - különösen, ha a világ jobbá tételén fáradozunk.
 

A harmadik szem felnyitása hét lépésben
 

A két szemünk közötti energiaközpont, amelyet 
harmadikszem-csakraként ismerünk, szabályozza tisztánlátásunk intenzitását. Harmadik szemünk megnyitása alapvető fontosságú, ha át akarunk látni a fátyolon a szellemvilágba.

Íme, a harmadikszem-csakra megnyitásának hét lépése:

1.    Először erősítsd meg magadban, hogy „látni biztonságos”. Ismételd el gondolatban ezt a megerősítést többször, és ha közben bármilyen feszültséget vagy félelmet észlelsz, lélegezz mélyeket. Minden egyes kilégzéssel képzeld azt, hogy elfújod a tisztánlátással kapcsolatos aggodalmaidat (a félelem elengedésével később még részletesebben foglalkozunk).
 
2.    Vegyél a domináns kezedbe (amelyikkel írni szoktál) egy hegyikristályt. Képzeld el, hogy egy fehér fénysugár érkezik fentről, és beleköltözik a kristályba. Kérd meg ezt a fehér fényt, hogy tisztítsa meg a kristályodat minden negativitástól, amelyet esetleg magába fogadott.
 
3.     Még mindig a domináns kezedben tartva emeld fel a kristályt egy kicsivel a két szemöldököd közötti tér fölé. A középső ujjadat úgy tartsd, hogy a kristályon át a harmadik szemedre mutasson.
 
4.    Most helyezd a nem domináns kezed (amelyikkel általában nem írsz) középső ujját a fejed hátuljának (nem a búbjának) a legmagasabb pontjára.
 
5.    Képzeld el, hogy egy erős, ragyogó villám kilép a domináns kezed középső ujján, áthalad a harmadik szemeden, majd megérkezik a nem domináns kezed középső ujjához. Olyan áramkört képeztél, ahol a domináns kezed energiát küld, a nem domináns kezed pedig fogadja azt. Amint az áram áthalad a fejeden, kisöpör minden pszichés szemetet, és felébreszti a harmadik szemedet. Ez a folyamat általában egy-két percig tart; és közben érezhetsz némi nyomást a fejedben, melegséget az ujjaidban, és bizsergést a kezedben. Ezek az energia- munka nyomán keletkező szokványos érzések.
 
6.    Most vidd a jobb kezedet a jobb füled fölé, továbbra is a domináns kezedben tartva a kristályt, majd vidd a bal kezedet is a bal füled fölé. Képzeld el, hogy fehér fény tör elő domináns kezed középső ujjából. Lassan, egyszerre vidd fel mind a két kezedet fejed hátuljának legmagasabb részéhez. Ismételd el ezt a söprögető mozdulatot hétszer egymás után. Azzal a szándékkal tedd mindezt, hogy harmadik szemed hátsó részét (amely pontosan olyan, mint a fizikai szem hátulja) összekapcsold a fejedben lévő nyakszirtlebennyel. Ez az agyterület jegyzi a látomásaiddal kapcsolatos tudatosságot és azok felismerését. Úgy néz ki, mint egy vékony, kör alakú papi sapka, amelyet a fejed hátuljához rögzítve viselsz.
 
  A fehér fénnyel hatalmas, 13 cm-es kamrát vájsz a harmadik szemed hátuljától egészen a nyakszirt lebenyedig. Ez a kamra köti össze a harmadik szemed felől érkező információt agyad látásért felelős részével. Ezzel a módszerrel tudatosabbá teszed magadban a látomásaidat, és megérted, mit jelentenek.
 
  Sok olyan emberrel dolgoztam, akinek tiszta, nyitott harmadik szeme volt, mégis elpanaszolták, hogy semennyi vagy csak minimális tisztánlátással rendelkeznek. A tiszta, nyitott harmadik szem önmagában nem elegendő a tisztánlátáshoz! A harmadik szem és a nyakszirtlebeny összekapcsolása nélkül nem tudatosíthatjuk vagy nem érthetjük a látomásainkat. Olyan, mintha úgy néznénk filmet, hogy nem kapcsoljuk fel a vetítő lámpáját.
 
7.    Végezetül tedd a domináns kezed középső ujját a kristály tetejére, a harmadik szemed elé (ismétlem, ez a két szemed közötti rész feletti terület). Most minden esetleges takaró leplet elveszel a harmadik szemed elől. Puha, felfelé simító mozdulatokkal beszéld rá a leplet, hogy emelkedjen fel — mintha egy redőnyt húznál fel az ablak előtt. Vigyázz, hogy ne tartsd vissza a levegőt, miközben ezen dolgozol, mert azzal lelassítod a folyamatot. Legalább hétszer ismételd el a leplek felemelését, vagy amíg azt nem érzed, hogy mindet eltávolítottad.
 
  Máson is elvégezheted ezt a folyamatot. Ha van olyan ismerősöd, aki spirituális és nyitott gondolkodású, különösen, ha van tapasztalata az energiagyógyításban, megkérheted, hogy végezze el rajtad az eljárást. Bár önmagadon is elvégezheted a hétlépéses folyamatot, sokkal erősebben működik, ha egy másik, tiszta szándékú (azaz minimálisan szkeptikus) személy is részt vesz benne.
 
  Ha te vagy a társad végigmentetek a hét lépésen, jelentős javulást fogsz észlelni mentális látási képességeidben. Ha behunyod a szemed, és elképzelsz egy kertet, valószínűleg erősebb, élettelibb színeket és képeket fogsz látni, mint azelőtt. Az álmaid intenzívebbé válhatnak, jobban emlékezhetsz rájuk, és nagy eséllyel javulni fog a fotografikus memóriád is.
 
  Ismétlem, az általad látott képek nem feltétlenül fognak rajtad kívül megjelenni. A mentális filmek továbbra is egy a fejedben lévő vásznon jelennek meg. Gyakorlással meg tanulhatod kivetíteni és kívül szemlélni ezeket, nem lényeges azonban, hogy a képek a lelki szemeid előtt vagy kívül jelennek-e meg. Én azt tapasztaltam, hogy médiumi közvetítéseim pontosságát nem befolyásolja, hogy mentális képet kapok-e, vagy a fizikai szememmel látom a dolgot. A látomás elhelyezkedése nem számít. Ami számít, az az, hogy észrevedd és odafigyelj a képekre, mert ezek nagyon gyakran az angyalaid vizuális üzenetei.
 

A tisztánlátást gátló félelmek gyógyítása
 

Ha a hétlépcsős folyamattal végezve még mindig úgy érzed, hogy mentális képeid nem elég mélyek, tiszták vagy színesek, akkor valószínűleg félelemblokkjaid vannak. Ezek a félelmek teljesen normálisak, és amikor készen állsz rá, könnyen gyógyíthatók.
  Félhetsz például:
 
  1.    Az irányítás elvesztésétől
A félelem: Aggódsz, hogy ha megnyílik a tisztánlátásod, akárhol jársz, elárasztanak az angyalok és a halottak képei. Attól is félhetsz, hogy Isten megpróbál majd irányítani, vagy számodra elfogadhatatlan terveket felállítani.
 
  Az igazság: A tisztánlátás olyan, mint egy televíziókészülék, amelyet be- és kikapcsolhatsz, és ha akarod, el is homályosíthatsz. Isten akarata pedig megegyezik a te felsőbb éned akaratával. A Nagy Terv rengeteg örömöt és teljességet tartogat számodra - és emellett több értelmet fogsz találni életed minden területén.
 
 
  2.    Attól, hogy valami félelmetest látsz majd
A félelem: Nem bírod a szellem járta házakat és a szörnyes filmeket, és nem akarod azt látni, hogy a hely, ahol élsz, zombiktól és koboldoktól nyüzsög.
 
  Az igazság: Ha nyitott szemmel végig tudtad nézni a Hatodik érzék című filmet, akkor már láttad a legrosszabbat. A szellemvilág csodálatos, olyasmi, amit Hollywood még sosem kapott le.
 
3.   Attól, hogy a bolondját járatják veled
A félelem: Aggódsz, hogy mi van, ha mindez csak a fantáziád szüleménye, és kitalálod az egészet. Vagy ami még rosszabb, mi van, ha alvilági szellemekkel kerültél kapcsolatba, akik az őrangyalaidnak adják ki magukat.
 
  Az igazság: A tanulmányokban azért írják azt, hogy a gyerekeknek vannak a legmegbízhatóbb szellemi/lelki élményei, mert ők nem aggodalmaskodnak amiatt, hogy csak fantáziálnak-e vagy sem. Jeanne d’Arc azt válaszolta az inkvizítorainak, akik megkérdezték tőle, hogy vajon képzelte-e, hogy Isten hangját hallja: „Hogyan beszélhetne hozzám Isten máshogy, mint a képzeletemen keresztül?” Vagyis pusztán az, hogy az egész a fejedben zajlik, még nem jelenti azt, hogy a dolog nem valóságos, hiteles vagy pontos.
 
  Néha megkérdezik tőlem, nem aggódom-e amiatt, hogy esetleg egy magát angyalnak álcázó démon bolondít? A kérdés feltevői tehát feltételezik, hogy a démonok jelmezboltba járnak, fehér tollakkal ékesítik magukat, majd - hopp! — máris karmokban végződő karjaikba zárnak minket. Tény, hogy léteznek olyan alacsonyabb energiák és lények, akiket nem hívnék meg vacsorára, ahogy olyan emberek is, akikkel inkább nem járok össze. Ez azonban nem ok arra, hogy elzárkózzunk a tisztánlátás képessége elől.
 
  Úgy értem, ha megkérdeznélek, hogy egy rossz hírű városnegyedben inkább éjfélkor, vagy inkább délben sétálnál-e végig egy sikátorban, nyilván a nappali sétát választanád, igaz? És miért? Természetesen azért, mert akkor látod, hogy ki van ott! A szellemvilágra ugyanez vonatkozik. Mivel ezek a nem túl kellemes lények mindenképpen köztünk vannak, nem szeretnéd-e inkább látni, hogy kikkel van dolgod? Így odahívhatod Mihály arkangyalt, hogy „kidobóként” őrt álljon a küszöbödön, hogy senki se juthasson be igazolvány nélkül - így biztosítja, hogy a „vendégeid” tisztességes lények, akik belső fénytől tündökölnek.
 
  A lények tisztességét - akár élő személyekről, akár a szellemvilág lényeiről van szó - saját belső fényük jelzi a legjobban. Ha tisztánérző vagy, megérezheted a másik jellemét; ha a tisztángondolkodás képessége van meg benned, pontosan tudod, hogy az, akivel találkozol, tisztességes-e vagy sem; ha pedig tisztánlátó vagy, szó szerint láthatod a belül ragyogó fényt.
 
  A szellemvilág úgynevezett bukott lényei nem képesek azt a hatalmas ragyogást színlelni, amely a hasukból sugázik felfelé és kifelé. Felvehetik Mihály arkangyal jelmezét, de nem pótolhatják a legfontosabb elemet: azt a fényes aurát, amely az isteni fényben élt élet velejárója. Ebből a szempontból a tisztánlátás segítségével megvizsgálhatjuk a fizikai és nem fizikai világban élő barátainkat, ami megvéd minket a bántalmaktól.
 
  Érezheted is, hogy megbízhatsz-e valakiben vagy sem, akár a földi, akár a szellemvilághoz tartozik. Valahol mélyen mindig tudod, hogy szeretettel közelít-e hozzád a másik, vagy sem. Bízz ebben a megérzésedben minden kapcsolatodban! Soha nem fogsz csalatkozni benne.
 
4.     A büntetéstől valami miatt, ami „gonosz” vagy „rossz”
 
A félelem: Aggódsz, hogy a tisztánlátás a gonosz műve, és Isten megbüntet, amiért vétkeztél.
 
  Az igazság: Ez a félelem gyakran olyan ótestamentumi szövegekben gyökerezik, amelyek óva intenek a varázslóktól, médiumoktól és attól, hogy a halottakkal beszélj. Az Újtestamentumban azonban Jézus és mások is beszélnek a halottakkal - és az angyalokkal is. A korinthusiakhoz írt levelében Pál kijelenti, hogy mindnyájunkban megvan a próféták képessége, és hogy törekednünk kell ezekre a spirituális képességekre... amíg azokat a szeretet nevében használjuk.
És hát ez a különbség, nem igaz? A Csodák tanításában az áll, hogy szellemi képességeinket az ego (amely a könyv szerint az egyedüli gonosz a világon) vagy a Szentlélek szolgálatába is állíthatjuk.
Más szóval a tisztánlátásunkat a szeretet vagy a félelem igájába is hajthatjuk. Ha Istent szolgálva, gyógyításra használod ezt az eszközt, nincs mitől félned. Meglátod majd, hogy a többiek ítélkezése egyszerűen lepereg rólad.
 
5.    A nevetségessé válástól
A félelem: Attól félsz, hogy bolondnak, furcsának, okos tojásnak vagy túl érzékenynek titulálnak... vagy attól, hogy vallási fanatikus rokonaid ítélkezésének céltáblájává válsz.
 
  Az igazság: Valószínűleg „fényküldött” vagy „indigó gyerek” vagy - azaz olyasvalaki, aki kötelességének érzi spirituális szempontból jobbá tenni a világot. A fényküldöttek - és fiatalabb megfelelőik, az indigó gyerekek - gyakran úgy érzik, hogy ők mások, vagy, hogy nem tartoznak senkihez. Amikor spirituális érdeklődésed vagy képességeid miatt heccelnek, az ráerősít erre az érzésre. Ha gyermekként beléd kötöttek emiatt, begyógyulatlan lelki sebeid lehetnek a nevetségessé válással kapcsolatban. Kérd angyalaid közbenjárását, és fogadd meg a tanácsukat, ha arra ösztönöznek, hogy keress szakértő segítséget.
 
6. Attól, hogy számvetést kell készítened az életedről
 
A félelem: Attól félsz, hogy nem vagy felkészülve arra, hogy változtass azon, amit nem szeretsz az életedben - vagyis tagadásban akarsz maradni.
 
  Az igazság: A tisztánlátás következtében tudatosabban ráláthatsz életed nem működő területeire. Való igaz, hogy a leltározás bizonyos szempontból még több elégedetlenséget ébreszthet benned; kapcsolataid, karriered, egészséged vagy egyéb nem működő életterületeid felmérése azonban nem jelenti azt, hogy azonnal 180 fokos fordulatot kell venned, és mindenen egyszerre javítanod kell. Az elégedetlenség arra ösztönöz, hogy lépéseket tégy a dolgok jobbá tétele érdekében. Arra inspirál, hogy menj el futni, étkezz egészségesebben, menj el házassági tanácsadóhoz, és/vagy találd ki, milyen egyéb úton-módon javíthatsz az életeden.
 
7. A jövőbe látástól
A félelem: Nem tudod, bízhatsz-e a látott félelmetes planetáris vagy társadalmi előrejelzésekben.
 
  Az igazság: Ha „látod” ezeket az eseményeket, és teljesen biztos vagy abban, hogy nem az egódtól származnak, tisztább képet kaphatsz fényküldött feladatodról. Részletes iránymutatást fogsz kapni arról, hogy hogyan segíthetsz a bolygónak elkerülni a változásokat, vagy megbirkózni azokkal. Felkérhetnek például, hogy imádkozz a békéért, küldj gyógyító energiát, rögzítsd a fényt különböző helyeken, taníts más fényküldötteket, vagy gyógyítsd azokat, akikre kihatottak a változások.
Bár egy ilyen megbízás ijesztő lehet, és elbátortalaníthat, ne feledd, hogy még a születésed előtt jelentkeztél erre a feladatra... és Isten és az angyalok nem adnának neked ilyen hatalmas feladatot, csak ha tudják, hogy képes vagy rá. Emellett minden segítséget megadnak neked munka közben - ha kéred, és nyitott vagy az elfogadására.
 
8. A nagy felelősségtől

A félelem: Ha előre látsz egy rossz helyzetet, felmerül benned a kérdés, hogy közbe kell-e lépned.
 
  Az igazság: A földangyalokat általában csak arra kérik, hogy imádkozzanak egy bizonyos helyzetben, hacsak nincs igazán különleges megbízatásuk. Ha pedig közbe kell lépned, vagy figyelmeztetned kell valakit, nagyon világos utasításokat fogsz kapni a teendőidet illetően.
 
9. Attól, hogy nem vagy rá képes
 
A félelem: Aggaszt, hogy szélhámos, nem pedig képzett médium vagy spirituális gyógyító vagy. Nem tudod, hogy vannak-e angyalaid, és ha igen, képes vagy-e kapcsolatba lépni velük.
 
  Az igazság: Néha-néha mindenki csalónak érzi magát. A pszichológusok el is nevezték ezt a típusú szorongást „imposztorszindrómának”. A kutatások szerint a leghozzáértőbb, legsikeresebb emberek között fordul elő leggyakrabban. Nem jelenti azt, hogy szélhámos is vagy, csak annyit jelent, hogy azt, ami benned van (új helyzetekben szorongsz), azzal veted össze, amit a többiek megmutatnak magukból (nyugodtnak, lazának és összeszedettnek látszanak).
Az ego vagy az alacsonyabb én, bűvészként rángatja elő az ilyen és ehhez hasonló félelmeket, hogy elfeledjük, kik vagyunk, és hogy az életcélunk beteljesítésén munkálkodunk.
 
 
A tisztánlátás múlt életbeli blokkjai
 
A tisztánlátást hátráltató tényezők néha a saját távoli múltunkban keresendők. Még azok is, akik nem hisznek a reinkarnációban, elismerik, hogy jelentős történelmi események a mai napig hatással vannak a világunkra. Ilyen jelentős esemény volt az inkvizíció, amelynek során emberek ezreit égették meg, akasztották fel, kínozták meg és semmizték ki, az uralkodó egyházzal ellentétes spirituális hitvallásuk és tevékenységük miatt. Ennek az eseménynek és a történelem többi „boszorkányüldözésének” a fájdalma a mai napig érezhető a réges-régi közfelfogás visszhangjaként: ha nem térsz meg az elfogadott hitre, vállalnod kell a fájdalmas következményeket.
Az eredmény: félelem és elszigeteltség, vagyis hogy titokban tartjuk „különleges” képességeinket és spirituális hitünket.
 
De honnan tudhatod, hogy egy múlt életbeli akadályozza tisztánlátásodat.
Az alábbi jelek árulkodnak erről:

•    Úgy gondolod, hogy nem vagy vizuális típus: nem egykönnyen jelenítesz meg dolgokat, nem igazán emlékszel az álmaidra, és nem nagyon törődsz azzal, hogy néznek ki az emberek és a dolgok.

•    Kevés vagy semennyi médiumi látomásod nem volt. 

•    Feszültség vagy szorongás tör rád, ha arra gondolsz, hogy megnyitod a tisztánlátásodat.

•    Meghatározhatatlan szorongást érzel azzal kapcsolatban, hogy közvetítővé válj, mintha emiatt bajba kerülhetnél vagy megbüntethetne miatta valaki vagy esetleg Isten.

•    Amikor eszedbe jutnak azok, akiket máglyára vittek vagy felakasztottak, erős testi reakciót mutatsz: kiráz a hideg, elfog a remegés, megváltozik a légzésed, feszült leszel.
 


Most nézzük 
azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy gyermekkori tapasztalatok blokkolják a tisztánlátásodat:

•    Angyalokat, felvillanó fényeket vagy elhunytakat láttál gyerekkorodban, de ahogy nőttél, ezek a képességeid elcsökevényesedtek.

•    Nagyon érzékeny ember vagy.

•    Bolondnak, rossznak vagy furcsának gúnyoltak gyerek- vagy kamaszkorodban.

•    Aggódsz, hogy mit gondolna a családod, ha elárulnád, milyen szellemi képességeid vannak.

•    Félsz, hogy ha megnyílnál ebbe az irányba, az úgy változtatna az életeden, hogy ezzel csalódást okoznál a szeretteidnek, vagy megbántanád őket.


Ezeket a blokkokat nagyon hatékonyan meg lehet szüntetni egy hiteles hipnoterapeuta által végzett regressziós hipnózissal. Tudat alatti elméd nem fog számodra kezelhetetlen emlékekkel riogatni, tehát ne aggódj amiatt, hogy egy múlt életbeli utazás teljesen kiborítana.
 
Erőlködés
 
A tisztánlátást messze a leggyakrabban az blokkolja, hogy túlságosan is erőltetjük. Amint már említettem, ha túl erősen próbálunk valamit elérni, azzal saját magunkat akadályozzuk.
Ez azért van, mert mindenfajta feszültség félelemből táplálkozik, amely az egóból ered - az ego pedig teljes mértékben mentes a szellemi/lelki képességektől.
Akkor erőltetjük a dolgokat, amikor mélyen legbelül félünk, hogy esetleg nem leszünk képesek elérni valamit, és megpróbáljuk kikényszeríteni, hogy mégis megtörténjen.
A mélyen rejlő negativitás azonban többórányi pozitív megerősítést és a megvalósításért folytatott erőfeszítést gyűrhet maga alá. A félelem olyan negatív imává válik, amely sajnálatos módon önbeteljesítő jóslattá válik.
 

A médiumi képességek blokkjainak gyógyítása
 
Mindenkiben vannak bizonyos fokú blokkok, tehát nem az a cél, hogy teljesen megszabaduljunk tőlük... hanem hogy tudatosítsuk, majd megfelelően kezeljük ezeket, amikor felbukkannak.
Néha szégyenkezünk miattuk, és nem valljuk be őket magunknak vagy másoknak. Pedig semmi szégyellnivaló nincs bennük. Olyan részei azonban az életünknek, amelyekre oda kell figyelni.
A gyógyult gyógyítók (a kifejezést a Csodák tanítása című könyvből kölcsönöztem) nem problémamentes emberek - ez a mi világunkban szinte lehetetlen. Inkább olyan személyek, akik tudatában vannak a gondjaiknak, és azon igyekeznek, hogy azok ne akadályozzák őket isteni életküldetésük teljesítésében.
 
Képesek vagyunk ezen blokkjaink gyógyítására és elengedésére.
Ezek a gyógyító technikák és módszerek a tisztánlátás mellett egyéb életterületekre is jelentős pozitív hatással lehetnek:
 

•    
Gyógyulás alvás közben. Alvás közben szkeptikus elméd is pihen. Ezért nagyon jó ilyenkor végezni spirituális gyógyításunkat. Mivel a szkeptikus elme alszik, az egód nem állhat az angyalok útjába, miközben csodálatos tisztító szertartásaikat végzik rajtad. Ezért amint készen állsz megnyitni a tisztánlátásodat, hívd meg az álmaidba az angyalaidat és a szellemvilág azon lakóit, akikkel dolgozol. íme egy példa arra, hogy imádsággal hogyan teheted ezt:
Rafael arkangyal, kérlek, lépj be az álmaimba ma szaka. Kérlek, küldj gyógyító energiát a harmadik szememhez, és mosd el a félelmeket, amelyek útját állhatják tisztánlátásomnak. Kérlek, segíts, hogy tisztán láthassak spirituális látásommal.


•    
Családtagokhoz fűző kötelékek elvágása. Ha rájöttél, hogy félsz például az anyád, képességeiddel kapcsolatos ítéleteitől, próbáld ki a kötelékek elvágásra szolgáló technikákat, amelyeket a 12. fejezetben mutatok be; irányítsd őket kifejezetten úgy, hogy az anyádhoz kapcsoló félelemfonalakat vágják el. Ismételd el a folyamatot minden olyan személy (családtag vagy ismerős) esetében, akinek a tisztánlátásodra vonatkozó esetleges negatív reakciója miatt aggódsz. Vágj el továbbá minden egyéb olyan személyhez fűző köteléket, aki valaha nevetségessé tett vagy megbüntetett médiumi képességeid miatt.
 


•    
Rokon lelkek támogatása. Amikor arra készültem, hogy előbújjak elszigeteltségemből, és nyilvánosan bevalljam, hogy tisztánlátó vagyok, természetesen szorongtam a negatív következmények miatt.
Voltam olyan szerencsés, hogy megismerkedtem egy belgyógyász orvossal, aki pszichiátriai magánrendelést folytatott a kaliforniai Newport Beachen, és aki szintén először ismerte be, hogy tisztánlátó. Azelőtt nem sokkal megsérült a feje egy baleset során, ami felnyitotta a harmadik szemét, és rájött, hogy képes belelátni a páciensei testébe. A csakrákat is látta a bennük rekedt negatív érzelmekkel együtt, de félt nyíltan megvallani tisztánlátását, és ezzel kockára tenni orvosi engedélyét és hírnevét.
Egymást ösztönöztük, támogattuk és segítettük abban, hogy nyilvánosan megvalljuk tisztánlátói képességünket. Folyamatosan emlékeztettük a másikat arra, hogy ha nem lennénk hűek önmagunkhoz, akkor nem tudnánk igazán, a lehető legjobban segíteni a pácienseinken.
Szerintem rajtad is segíteni fog, ha olyasvalaki bátorít, aki maga is hasonló helyzetben van.Imádkozz, hogy egy ilyen ember lépjen be az életedbe, hogy a sors elvezessen hozzá. Tudatosan is keresheted az ilyenfajta támogatást metafizikai témájú könyvesbolti találkozókon, szellemi képességeket fejlesztő kurzusokon vagy az intuitív művészetekkel kapcsolatos internetes közösségi portálokon.
 


•    
Múlt életi regressziós ülés. A hallgatóimnál tapasztalt blokkoknak nagyjából a fele múlt életbeli médiumi ténykedésük miatt kapott sebekből ered. Amint már említettem, nem rossz ötlet regressziós hipnoterapeutához fordulni, hogy megszabadulhass ezektől. A legtöbb jól képzett szakember regressziós hipnózissal is foglalkozik. Keresd meg azt a terapeutát, akiben megbízol, mert csak a bizalom segítségével leszel képes elengedni és a felszínre hozni a tudatalattidban rejlő emlékeket.



•    
Pozitív megerősítések. Hihetetlen, milyen sok ragyogó, értelmes metafizikus panaszkodik arra, hogy „nem vizuális típus”. Amikor rámutatok, hogy ez a kijelentés egyszerű negatív megerősítés, megértik, hogy a saját szavaikkal gátolják a tisztánlátásukat. Ekkor elkezdik pozitív kijelentésekkel leírni azt, amire vágynak - ahelyett, amitől félnek.
Igen vizuális típus és mélységesen tisztánlátó vagyok” - ilyen és hasonló pozitív megerősítéseket ismételgess magadnak, akkor is, ha nem hiszel az igazságukban. Bízz bennem - a valóság mindig felzárkózik megerősített gondolataink mellé.
 


•    
A tisztánlátás angyalainak hívása. Minden helyzetnek megvannak a maga szakosodott angyalai, és ez alól a lelki/szellemi képességek fejlesztése sem kivétel. A tisztánlátás angyalai ellenőrzik és gondozzák harmadikszem-csakrádat, és segítenek spirituális látásod kifejlesztésében. Gondolatban mondd ezt:
"Tisztánlátás angyalai, most titeket hívlak. Kérlek, burkoljátok be harmadik szememet gyógyító és tisztító energiátokkal. A segítségetekkel szeretném most teljesen megnyitni tisztánlátásom ablakát. Köszönöm nektek."

Nagy valószínűséggel a levegő bizsergetését és nyomásváltozást fogsz érezni a fejedben - különösen a két szemed között -, miközben a tisztánlátás angyalai gyógyító munkájukat végzik.
 



•    
Az életmód javítása. Tisztánlátásod élénksége szorosan összefügg azzal, hogy hogyan bánsz a testeddel. Mindig élesebb, részletesebb és pontosabb a látásod, amikor következetesen egészséges életmódot folytatsz. Testgyakorlással, megfelelő pihenéssel, rendszeres szabadtéri tevékenységgel, könnyű, növényeken alapuló étrenddel, valamint adalékmentes ételek és italok fogyasztásával tisztább csatornája lehetsz az isteni kommunikációnak.

Ha az említett gyógyító folyamatok közül legalább az egyiket kipróbálod, észrevehetően fényesebbé és élesebbé kell, hogy váljon tisztánlátásod.
 


Mennyei látomások


Angyali élményeid közé tartozhat az, amit látsz - akár ébren, akár álmodban, akár meditáció közben. Sokféle módon kiszűrheted az igazi látomásokat a hamisak közül.

Látással járó valódi angyali tapasztalás

•    Az álombéli látogatások - a sok élénk színnel és érzelemmel - mindig szürreálisnak tűnnek.

•    Szikrázást, fényvillanásokat vagy színes ködöket láthatsz.

•    A látvány a spontaneitás és természetesség érzésével jár.

•    Az élmény során ismételten, a várható előfordulási valószínűségen túl, megpillantasz egy-egy tollat, érmét, madarat, pillangót, szivárványt, számsort és így tovább.

•    Olyan szolgálatra utaló képeket látsz magadról, amelyekben segítesz másokon.


Látással járó hamis iránymutatás képzete


•    Az álmok mindennapiak és felejthetők.

•    A lehető legrosszabb lehetőségek megvalósulását látod anélkül, hogy az elkerülésükre vonatkozó instrukciókat kapnál.

•    Úgy érzed, te erőszakolod ki a látomás megjelenését.

•    Jelet keresel, de csak következetlenséget találsz, vagy a látottakra rákényszeríted a saját értelmezésedet.

•     Ego központú képeket látsz magadról, amint mások kárán nyerészkedsz.









Mi is az a tisztánérzés?





2012.10.07.
Forrás: Doreen Virtue:Az angyalterápia kézikönyve ISBN 978 963 529 130 4


Azok, akik az érzéseiken keresztül értik meg a világot, nagyon gyakran lesznek masszőrök, vagy foglalkoznak energiagyógyítással, tanácsadással.
Fontos, hogy megtegyenek bizonyos óvintézkedéseket, hogy ne szívják magukba pácienseik negatív érzelmeinek hordalékát. Kétféle módon kerülhetik el ezt, "megelőző" intézkedésekkel és tisztítással.
 
 
Tisztánérzékelés
 
A legtöbb ember valamilyen érzelem vagy fizikai érzékelés útján észleli az angyalait.
Amikor tényleg nagyon közel jönnek, az angyalok jelenlétét „érezni” lehet.
Azok közül, akiket megkérdeztem, sokan képesek felidézni olyan emléket, amikor egy adott szellem közeli jelenlétét érzékelték. Ilyeneket mondanak: „Igen, valamelyik este éreztem, hogy az anyám velem van. Olyan valóságosnak érződött, de azért felmerült bennem, hogy csak képzelődtem.”
Lehet, hogy te is hajlamos vagy lebecsülni a megérzéseidet, és nem bízni magadban. Hányszor volt már olyan zsigeri érzésed, hogy ne bonyolódj bele egy bizonyos kapcsolatba, vállalj el egy állást, vagy vezess egy adott útvonalon? És hányszor vetted mégis semmibe a megérzésedet, cselekedtél ellene, majd bántad meg később?
  
Természetesen akár hallgattál a belső iránymutatásra, akár nem, ezekből a helyzetekből megtanulhatod, hogy legközelebb higgy magadnak, és a magasabb énedet kövesd.
Ez az angyalaiddal való társalgás menete - tehát bíznod kell abban, hogy az érzéseid igazolt és pontos érzékelők, amelyeket Isten állított fel benned.
 

A spirituális jelenlét megérzésének leggyakoribb módjai
 
Íme néhány egyszerű módszer, amelyeknek a segítségével kapcsolatba léphetsz angyalaiddal az érzéseiden keresztül:

•    Halvány virágillat érzékelése, amikor nincs virág a közelben.

•    Olyan érzés, mintha valaki megérintett volna, megsimogatta volna a hajadat, megbökött volna, védelmezett vagy bebugyolált volna, vagy megölelt volna.

•    Légnyomásváltozás érzékelése, nyomás a fejed körül, olyan érzés, mintha valaki dörömbölne a homlokodon, vagy mintha valamilyen spirituális lényeg vonulna át a fejeden, vagy mintha víz alá nyomnának.


Tapasztalhatod továbbá az alábbiakat:

•    A levegő hőmérsékletének változása.

•    Hirtelen eláraszt az eufória vagy a boldogság.

•    Zsigeri érzés, hogy az adott élmény bizarr (akkor is, ha nem szeretnéd másokkal megosztani).


A valódi angyali tapasztalások barátságosak, biztonságosak, szeretetteljesek és kellemesek; a hamis élmények után ezzel szemben fázhatsz, ingerlékennyé válhatsz és félhetsz.

Tesztelésre is használhatod az érzéseidet egy-egy intuitív megérzés esetében, és megfigyelheted, hogyan reagálsz. Tegyük fel például, hogy úgy érzed, el kell költöznöd. Ez azonban ellentmondásos érzéseket szül benned, mert nem tudod, hogyan érintené egy ilyen változás a családodat, a barátaidat és a munkádat. Ha nem látsz is minden tényezőt tisztán, „felpróbálhatod” a jövőt, hogy megragadhasd isteni iránymutatásodat.
Amint elképzeled, hogy milyen lenne továbbra is ott maradni, ahol élsz, figyeld meg az érzéseidet.
Megkönnyebbülés, szomorúság, öröm vagy valamilyen más érzés árasztja el a szívedet? Van-e olyan testrészed, amelyik megfeszül vagy ellazul a mentális kép hatására?
Most pedig mindezeket hasonlítsd össze azokkal az érzelmi és fizikai érzetekkel, amelyek akkor lepnek meg, amikor elképzeled, hogy milyen lenne elköltözni. Az érzéseid nagyon pontos mércéi lelked vágyának és a te isteni akaratodnak, amely megegyezik Isten akaratával.
 
Tisztánérzésed fejlesztése

Ha általában nem túl erőteljesek az érzelmeid vagy a fizikai érzeteid, az alábbi módszerek segítségével megnyithatod magadban a mennyei kommunikációnak ezt a fontos csatornáját.
Amint érzékenyebbé válsz érzelmeidre és fizikai érzeteidre, az életed gazdagabbá, a kapcsolataid mélyebbé válnak, együtt érzőbb leszel, és elönt az isteni szeretet, jobban megértesz másokat, kiegyensúlyozottabb leszel, és könnyebben észreveszed és követed az megérzéseidet.
 
Íme, néhány lépés a tisztánérzés fokozására:
 
•    Aludj hegyikristályok mellett. Jutányos áron vehetsz hegyes kristály rudat bármilyen ezoterikus könyvesboltban vagy kristályboltban. Legalább négy órára tedd napfényre a kristályodat, hogy megtisztuljon az előző tulajdonosától rajta maradt szellemi/lelki maradványoktól. Majd tegyél egy vagy több ilyen kristályt az éjjeliszekrényedre vagy az ágyad alá.
Ha az éjjeliszekrényen tartod, fektesd őket az oldalukra úgy, hogy a hegyükkel a fejed felé mutassanak.
Ha az ágyad alatt vannak, állítsd fel őket úgy, hogy a hegyükkel a fejedre vagy a szívedre mutassanak.
Ahogy egyre érzékenyebbé válsz, valószínűleg el kell majd fordítanod a hegyüket, hogy ne feléd álljanak. Az is előfordulhat, hogy az ágyadtól messzebb kell majd vinned őket.
A nagyon érzékeny tisztánérzők nem tudnak úgy aludni, hogy túl közel vannak a kristályok az alvóhelyükhöz.


•    
Dolgozz rózsaszín rózsa aromájával vagy rózsaolajjal. A rózsaszín rózsa aromája megnyitja a szívcsakrát, a tisztánérzést szabályozó energiaközpontot. Tarts a kezed ügyében egy rózsaszín rózsát, és gyakran lélegezd be az illatát, vagy vegyél jó minőségű, valódi rózsából készült (ne szintetikus!) rózsaolajat. Kend be vele a szíved környékét, és tegyél egy cseppet az orrodhoz is, hogy élvezhesd az illatát.



•    
Viselj rózsakvarcot a nyakadban. A rózsakvarc ugyanúgy megnyitja a szívcsakrát, mint a rózsaszín rózsa. A gyönyörű rózsaszín kő erre az energiaközpontra van ráhangolva. A tisztánérzés aktiválása mellett a rózsakvarckristályok életed romantikus áldásait is segítik.
 

•    
Fejleszd a fizikai érintéssel szembeni érzékenységedet. Hunyd be a szemed, és fogj meg valamit az íróasztalodon. Lassan és tudatosan érintsd meg, apró részleteit és anyagát is érzékelve. Húzd végig a kézfejeden és a karodon, és figyeld meg, milyen érzés. Kérd meg egy barátodat, akiben megbízol, hogy kösse be a szemedet, és adjon tárgyakat a kezedbe, vagy egy-egy falat ételt a szádba. Éber tudatossággal figyelj, hogy milyen fizikai érzetek és érzelmek lepnek meg, és próbáld kitalálni az egyes dolgokat.


•   
 Zsírégető gyakorlatokkal és könnyű ételekkel hangold fel a testedet.
Ha fáradtnak, nehéznek vagy tunyának érzed magad, sokkal nehezebben tudod megkülönböztetni az érzéseidet. A futás, a tempós gyaloglás, a jóga vagy egyéb kardiovaszkuláris gyakorlatok segítségével, sokkal pontosabban meghatározhatod a tisztánérzéseden keresztül érkező üzenetek értelmét. A könnyű, egészséges ételek ugyanígy megakadályozzák az elnehezülést. A jóllakottságból adódó elnehezültség vagy telítettség érzése akadályozhatja az isteni útmutatásra irányuló tudatosságodat.
Minden, amitől jobban érzed magad a bőrödben - ideértve a masszázst, a szunyókálást vagy egy habfürdőt -, fokozza a saját zsigeri megérzéseiddel kapcsolatos érzékenységedet.
 

Önvédelem


A tisztánérzők gyakran panaszkodnak fokozott érzékenységre. Két leggyakoribb panaszuk: 
„magamba szívom a többiek negatív energiáját” és „levert leszek, mert mindenkinek az érzelmeit átérzem”.
  
   Ironikus módon a tisztánérzők gyakran választanak olyan foglakozást, ahol nagyobb valószínűséggel kerülnek fizikai kontaktusba másokkal.
   Azok, akik az érzéseiken keresztül értik meg a világot, nagyon gyakran lesznek masszőrök, és foglalkoznak energiagyógyítással vagy tanácsadással. És bár rendkívül jó teljesítményt nyújtanak ezeken a területeken, muszáj megtenniük bizonyos óvintézkedéseket, hogy ne szívják magukba pácienseik negatív érzelmeinek hordalékát.

Kétféle módon kerülhetik el ezt, "megelőző" intézkedésekkel és tisztítással.
 
A megelőzés azt jelenti, hogy le kell védened magad a többiek negatív energiájával szemben.
A tisztítás során kiengeded az energiát, amelyet magadba fogadtál, beleértve azt is, amely a saját félelmes gondolataidból származik.
 

Megelőző védekezés


Ezek a praktikák kicsit a születésszabályozáshoz hasonlítanak, - nem százszázalékos a hatékonyságuk, de számottevő védelmet nyújtanak.
Sokféle módon leárnyékolhatod magad, én itt most csak a két kedvenc módszeremet mutatom be:
 
1.    Zene. Az angyalok azt mondják, hogy a zene, - mintegy szellemi árnyékolóként - védő energiával vesz körül minket. Stresszes helyzetekben tehát jól teszed, ha folyamatosan szól a zene ott, ahol vagy. Nemcsak megelőzésre, hanem tisztításra is nagyon alkalmas.
Sandalphon arkangyal a zene angyala, aki Mihály arkangyallal együttműködve söpri le rólad a negatív hatásokat.
Kérd Sandalphon segítségét a különböző helyzeteknek megfelelő zene kiválasztásához. Meditáció közben tégy fel egy CD-t, és kérd meg Sandalphont, hogy a dallammal együtt dolgozva árnyékoljon le és tisztítson meg téged.
 

2.    Rózsaszín fény.
Az angyalok tanították meg nekem ezt a módszert egyszer az edzőteremben.
Köszöntem egy nőnek, akit soha nem láttam azelőtt, csak keresztezte egymást az utunk a súlyzók között. Rögtön teljes részletességgel elkezdte mesélni nekem a műtéteket, amelyeken átesett. Tudtam, hogy muszáj beszélnie róla, és baráti hallgatóságot keres. Azt is jól tudtam azonban, hogy a betegségekről szóló végtelen szóáradatával negatív energiát lövell magából.
Gondolatban az angyalaim segítségét kértem. „Vedd körül magad egy rózsaszín fénycsővel!”- jött azonnali tanácsuk. Elképzeltem, amint egy magas, rózsaszínben fénylő hengerben állok, mintha csak egy rúzstok közepébe képzeltem volna magam. Túllógott a fejemen, és lefelé a lábamon is.
Soha nem szeretted fehér fénnyel körülvenni magad - emlékeztettek az angyalok -, mert úgy érezted, hogy ezzel elvágod magad a többiektől. Mivel az életed küldetése miatt különösen fontos, hogy kapcsolatban légy az emberekkel, és ne szigetelődj el, most sem akartad használnia fehér fénypajzsot.”
Igazat mondtak.
 
Bár jól ismertem a védekező módszereket, nagyon ritkán alkalmaztam őket, mert ott akartam lenni a pácienseimmel.
 
Egyszer egy olyan pszichiáterrel dolgoztam együtt, aki egy hatalmas tölgyfa íróasztal mögül kezelte a betegeit. Mindig úgy véltem, hogy az érzelmi intimitást levédő falként állította maga és a páciensei közé az asztalt, amely emellett hatalmi szimbólumként is szolgált.
Én nem akartam a fehér fényt használni tanácsadás alatt, mert úgy éreztem, hogy elszigetelem vele magam a páciensektől.

Az angyalok így folytatták: 
„Nézd, ez a rózsaszín fénypajzs mennyire más! Nézd, hogyan sugározza az erős isteni szeretetenergiát erre a nőre. És az sem mellékes, hogy milyen csodálatosan erőtejesen küldi befelé, feléd is a mennyei energiát. Ezen a rózsaszín fénypajzson pedig semmi nem hatolhat át, csak az isteni szeretetből eredő energiák. Ezért ily módon teljesen ott lehetsz e mellett a nő mellett, anélkül hogy a szenvedésről szóló illúzióit magadra vennéd.”
Azóta nagyon jó eredménnyel alkalmazom a rózsaszín fénypajzs technikáját, és azoktól is kapok pozitív visszajelzéseket, akiknek megtanítottam. Köszönöm nektek, angyalok!
 
 

Tisztítás
 

Néha fáradtak, ingerlények vagy lehangoltak vagyunk, anélkül hogy tudnánk az okát. A baj pedig sokszor a negatív beállítottságú embertársainkkal való kölcsönhatásainkból ered.
Ha segítő pályán dolgozol, különösen erősen ki vagy téve a negatív érzelmeknek, és nagyon fontos, hogy ezeket az energiákat rendszeresen kitakarítsd magadból.

A megtisztuláshoz használhatod az éteri kötelékek elvágását, vagy a vákumtechnikát, vagy a „porszívózást” is (mindkét módszert megismerheted egy későbbi fejezetben).
A szellemi szeméttől azonban természetanyánk segítségével szabadulhatsz meg a legegyszerűbben. Ahogy a növények friss oxigénné alakítják a szén-dioxidot, ugyanúgy képesek feldolgozni az alacsonyabb energiákat is. Különösen sokat segít a növényzet, amikor szeretnéd megszabadítani a testedet az energetikai mérgektől.

Az angyalok arra biztatnak minket, hogy tartsunk növényt az ágyunk mellett, - egy-egy cserepes növény az éjjeliszekrényen csodákat művelhet, miközben alszol. Magába szívja a napközben magadhoz vett nehéz energiát, és kiküldi az éterbe.
Ne aggódj, ettől semmi baja sem lesz a növényednek.

Ha bármilyen módon emberekkel dolgozol, de különösen, ha masszázzsal vagy tanácsadással foglalkozol (ahol nyitott vagy a pácienseid által kiengedett negativitásra), tarts növényeket a munkahelyeden.

Máris frissebbnek érezheted magad esténként, ha ezt az egyszerű dolgot megteszed!
Az angyalok azt mondják, hogy a széles levelű növények a legjobbak, mert a nagy levélfelülettel nagyobb energiamezőket tudnak magukba fogadni. Jó választás lehet például egy pletyka vagy egy filodendron. Nem szerencsés szúrós vagy hegyes levelű növényekkel körülvenni magad.
Érdekes, hogy a térrendezés ősi kínai tudománya, a feng-shui is azt javasolja, hogy tartózkodjunk az ilyen növényektől. A hegyes, szúrós levelek nyilvánvalóan nem a pozitív energiaáramlást támogatják.
 

Kapcsolódj az érzéseidhez!


Gyakorlással egyre jobban ráhangolódhatsz a saját érzéseidre, ezért könnyebben megbízhatsz a bölcsességükben.

Érzéssel járó valódi angyali tapasztalás

Egy ilyen találkozás alkalmával:

•    Elönt a melegség és a jóleső érzés, mint egy szerető ölelés során.

•    Biztonságban érzed magad akkor is, ha éppen veszélyre figyelmeztet.

•    Gyakran érezhetsz megmagyarázhatatlan virágillatot.

•    Olyan nyomot találhatsz a kanapén vagy az ágyon, mintha valaki ott ült volna melletted.

•    Megváltozhat a levegő nyomása vagy hőmérséklete.

•    Úgy érezheted, mintha valaki megérintené a fejedet, a hajadat vagy a válladat.

•    Utána álmos vagy egészen éber és aktív lehetsz.

•    Mélységesen „valódinak” érzed az egészet.

•    Ismételten és következetesen zsigeri indíttatást érzel, hogy bizonyos változtatásokat hozz az életedben, vagy megtegyél valamilyen lépéseket.

•    Természetesen érzed magad, mintha az élmény szabadon megérintene.

Érzéssel járó hamis iránymutatás képzete

Egy ilyen élmény során:

•    Fázhatsz, és bizsergető viszketést érezhetsz.

•    Elönthet a félelem vagy a pánik.

•    Vagy nem érzel hozzá kapcsolható illatot, vagy ismeretlen és kellemetlen szagot tapasztalsz.

•    Úgy érezheted, mintha valaki erotikusan simogatna. A Jéghidegnek érezheted a szobát.

•    Nagyon magányosnak érezheted magad.

•    Nagyon hamar visszaáll utána a szabályos érzékelésed.

•    Utána erős az érzés, hogy az egész nem volt valódi.

•    Érezhetsz zsigeri indíttatást arra, hogy változtass az életeden, de más téma- és gondolatkörben - inkább kétségbeesett lépések ezek, szemben az isteni iránymutatással.

•    Nem tölt el az ismerősség érzése.

•    Úgy érzed, hogy az élményt vagy útmutatást te magad erőlteted, akarattal.


Ha spirituális repertoárodhoz hozzáadod gondolataid és elképzeléseid erejét, újabb tiszta csatorna nyílik meg előtted az isteni útmutatás befogadására és követésére.
 


Fénytestünk kialakulása és fokozatai I.rész



2014.12.30.
Szerző: Tashira Tachi ren: A fénytestünk kialakulásának 12 fokozata
Forrás: Ariel arkangyaltól


Megtudhatod, hogy mi megy végbe benned és a Földön e felemelkedési folyamat során. Mivel jelenleg nagyon erős a félelem, különösen a fizikai és a mentális testekben, ezért nagyon fontos, hogy ezek az információk elterjedjenek. Ha tudod mi történik veled, hogy mindez egy folyamat része, akkor kevésbé fogod „összezavarodottnak” érezni magadat.
A fénytest síkjait fizikai testetek átalakulási állapotán mérhető le.Ezek a síkok semmi esetre sem a személyes spirituális fejlődés mércéi.

A szellemed határozza meg, hogy melyik fénytesti sík felel meg pillanatnyilag legjobban isteni hologramod inkarnációs rácsának, ami egyben a bolygó felemelkedését is szolgálja.
 
 
 
 
Tashira Tachi ren 
A fénytest kialakulásának 12 fokozata 


Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól
 
 
1. rész tartama:
  •  Ajánlás
  • A fordító előszava
  • A médium előszava
  • Előszó az új amerikai kiadáshoz
  • Egy példabeszéd
  • Ariel arkangyal bevezetője
  • Mi a fénytest?
  • A dimenziók
  • A tested 
  • A csakráid
  • Aktiválás
  • A fénytest első síkja
  • A fénytest második síkja


Az ebben a könyvben leírt technikákat és eljárásokat a spirituális fény integrációjához hozták létre.
Ezek az információk semmi esetre sem orvosi tanácsok. Ha az itt leírt tüneteket te is tapasztalod, fordulj orvoshoz.

 

Ajánlás



A fény közvetítőinek, akik minden lélegzetükkel és lépésükkel a szellemet követik, az istenit testesítik meg, és a mennyet a földön akarják megélni; akik a teljesség, a feddhetetlenség és a kozmikus derű örömteli szolgálatának szentelik magukat, és közreműködnek a bolygó felemelkedésének megvalósításában, ami lágy, elegáns, eksztatikus, és hihetetlenül sok örömöt hoz.

 

A fordító előszava 
 

A világban zajló események spirituális hátterén töprengve már egy ideje sejtettem, hogy mivel polarizált világban élünk, 
ennyi „sötétség” mögött fénynek kell lennie valahol.
Nem is akármilyen fénynek. De hol?
A próféciákból tudjuk, hogy ebben a korszakban nem fog kiemelkedő szellemlény a
Földre inkarnálódni, hogy utat mutasson nekünk.
A fény tehát nem kívül fog megjelenni, hanem belül.
És minél nagyobb a külső sötétség, annál nagyobb fény gyúlhat bennünk.
Ez a könyv pontosan azt a folyamatot írja le, amire már korszakok óta vártunk.
Elsőre talán kissé nehéz elhinni, hogy tényleg eljött, és tényleg most történhet meg, és pont velünk.
Szerencsére nincs sok időnk csodálkozni, mert a folyamat szédítő sebességgel visz tovább. 
A könyvet valóban magas szellem diktálta, erre utal a tiszta, világos és rendkívül tömör fogalmazás is, amely általában különbözik az emberi stílustól.
A magas szellemlények további ismérve, hogy nem alacsony asztrális síkon létező szeretet hatja át az egész szöveget, és sehol sem találunk benne fenyegetést, félelem- és bűntudatkeltést.
 
A szöveg megértését talán kicsit nehezíti, hogy mi emberek, többnyire a mentális testünkkel akarunk felfogni mindent, s ez a szöveg csak részben szól a mentálisról.
Sok olyan dolgot mutat be, amit ma még nem vagyunk képesek tudatosan érzékelni - 
ami nem azt jelenti, hogy nem is létezik.
 
Ezért jó, ha más síkokon is megnyílunk az üzenetnek.
Sok minden szimbolikusan van bemutatva, amit nem is kell lefordítanunk a mindennapok szintjére, hiszen a szimbólumok lényünk magasabb síkjain működnek, ügyesen kikerülve mindent ellenőrizni akaró mentális tudatunkat.
 
A bemutatott modell bizonyos részei kissé távolinak is tűnhetnek, de ha jól körülnézünk világunkban, hamarosan rájövünk, hogy minden itt zajlik körülöttünk, és bennünk.
 
A könyv második felében lévő gyakorlati tanácsok nagyban megkönnyítik az elmélet átültetését a mindennapi gyakorlatba.
Azon sem kell meglepődnünk, ha a könyv olvasása közben erőteljesebben érezzük magunkon a bemutatott folyamatokat.
Végül pedig csatlakozom a médium véleményéhez: mindenki maga döntse el, hogy mit tart igaznak és követendőnek a szövegből!


A fordító


A médium előszava




A könyvben lévő információkat egy modellként, vagy egy másfajta felfogásként kell érteni.
Lehetetlen a valóságot bármilyen földi nyelven kifejezni.
Csak a realitásokat lehet leírni.
Mivel nem létezik abszolút realitás, a „realitás” szó nekem inkább ige, mint főnév.
Ez az egymást keresztező, individuális és igen egyedi realitások állandóan változó együttes alkotása.
Ezért úgy döntöttem, hogy egy olyan realitásban élek, ahol a Föld öröm és nevetés kíséretében a fény dimenzióiba emelkedik. 
 
Egyetlen médium sem százszázalékosan tiszta csatorna, mivel a fentről jövő üzenetnek át kell
jutnia az emberi érzékelés szűrőjén.
Ha a könyvben lévő kijelentésekből valamit igaznak érzel, az azt jelenti, hogy ez megfelel a te igazságodnak.
Ha nem érzed ezt, akkor csak egy másfajta véleményről van szó, amit szeretettel visszaküldhetsz az Univerzumba.
A csoportommal együtt arra kérünk Téged, hogy Arielt, vagy más üzenetet hozó szellemlényt ne magadon kívül létező autoritásnak tekintsd.
Te vagy az egyetlen, aki eldöntheti, hogy a Te életedben mi az „igaz” és a „reális”.
 


Öt helyi univerzumban 383 felemelkedő bolygó van.
A Föld is közéjük tartozik.
 
Mint a fény közvetítője, valószínűleg az összes többi ilyen bolygón is inkarnációban vagy.
Inkarnációink mintegy kötőszövetet képeznek az univerzumok, a csillagok és a bolygók között.
Segítünk a különböző bolygók felemelkedési programját összehangolni, és támogatjuk a különböző univerzumok összeolvadását.


Magas szellemlényeket szoktam közvetíteni médiumi úton, és tudatosan olvadtam össze velük.
Tudatomat sok dimenzióban terjesztem ki, és eggyé fogok válni saját, hatalmas szellememmel.
Innen kiindulva olvadok össze a huszonnégy fénylényből álló csoportommal, akikkel együtt dolgozom, és a fizikai testemen keresztül kapunk médiumi üzeneteket.
Ez nagyon különleges élmény, biztosan te is el tudod képzelni.

A „legénységgel” való - ahogy a csoportomat nevezem -  kapcsolatom egyenrangúságon alapul.
Együttesen működő mesterek és fénylények vagyunk, és Téged is a fény egyik mesterének tekintünk.
 
Ebben a csoportban Ariel arkangyal a „fénytest teoretikusa”.
Ő fogalmazta meg a fénytest folyamatot, és modelleket, technológiákat, meditációkat hozott létre, hogy minden síkról támogatva legyen a felemelkedés.
Mint a csoport egy megtestesült aspektusa a csoport energiáinak csatornája vagyok, és a fénytest technikusaként dolgozom.

A könyvben található információk Ariel modelljét képezik.
Az anyagot 1987. és 1990. között kisebb tanfolyamok keretében dolgoztuk ki.
1990-ben leírtuk, feldolgoztuk, és kinyomtattuk, majd 1993-ban aktualizáltuk, átdolgoztuk, és hangkazettára vettük fel.
Ezt a kiadást Ariel és én információkkal bővítettük. Reméljük, hogy a könyv hasznos és örömteli útmutató lesz a fénytest kialakulásának folyamatában.

A könyv végén invokációk találhatók.
Az 1989-es kiadásból tudjuk, hogy sokan olvassák szívesen naponta ezeket a költeményeket.
Az invokációkat a „legénység” tagjai írták, és ha olvasod őket, érezni fogod rezgéseiket.

A fénybe vezető utad legyen az öröm útja.
 

A Forrástól, a Forrás szolgálatában: 
Tachira Tachi-ren

 

Előszó az új amerikai kiadáshoz




1994. május 30-án drámai 
változás történt a Földet érintő isteni tervben.
A bolygó felemelkedésének összideje felgyorsult.
1994 júniusának elejétől sokan átéltetek intenzív túlélési félelmeket, ellenségképeket és a realitás régi képeit.
Ezek az energiák genetikai kódjaitokból jöttek elő.

Olyan volt, mintha Isten belenyúlt volna testetekbe, és gyökerestül szakította volna ki a félelmeket és az elszakadás érzéseit.
 
Ezáltal régi fizikai traumák vagy betegségek újultak ki egy időre.
Az idő felgyorsult, és sokatok frusztráltnak érzi magát, ha befejezetlen terveire, munkáira gondol.


A könyvben leírt fénytest modell síkjai még mindig érvényesek.
Ez a mutációs szakasz tarthat évekig, vagy percekig - a szellem akarata szerint.

Ezek a síkok semmi esetre sem a személyes spirituális fejlődés mércéi.
A szellemed határozza meg, hogy melyik fénytesti sík felel meg pillanatnyilag legjobban isteni hologramod inkarnációs rácsának, ami egyben a bolygó felemelkedését is szolgálja.

Valójában a fénytestnél az egyedek evolúciójáról és minden élő szolgálatáról egyszerre van szó.

Ha felettes éned szemszögéből tudnál rátekinteni erre a bolygóra, akkor megértenéd az egész Alfa-Omega ciklust is, méghozzá az elejétől egészen a jövőbe nyúló végéig.
A felettes ének inkarnált részei vagytok, és sok szimultán életetek van a térben és az időben.
Ezt inkarnációtok holografikus rácsának nevezzük.

A felettes ének szemszögéből mindezek az inkarnációk MOST történnek.
Ezek koordinációs pontok, hogy rekonstruálni lehessen az elszakadás planetáris játszmáját.
Ez az egész tér-idő konstrukció egy membránban van benne, amit holografikus buboréknaknevezünk.
A háromdimenziós valóságok ezen buborékja jelenleg már megtette a negyedik dimenzióba vezető út háromnegyedét, és gyorsan emelkedik tovább.
Ez a buborék együttműködik és feloldódik, ami különböző reakciókat okoz az emberekben.
 


Egy példabeszéd



Képzelj el egy gömb alakú, lepecsételt akváriumot, amely egy másik, nagyobb akváriumban van
benne.
A nagy akváriumban lévő halak belelátnak a gömbbe, de a gömbben lévők nem látnak ki.
Az üveggömb az ő egyetlen realitásuk.
A nagy akvárium sós vízzel van tele, és gyönyörű vízi növények, rákok és halak élnek benne.
A lepecsételt gömbben azonban édesvíz van, és aranyhalak élnek benne.

Hirtelen elkezdődik egy folyamat, amelyben az üveggömb egyre vékonyabb és vékonyabb lesz.
Egy kis sós víz át is szivárog, és az aranyhalaknak gyorsan kell fejlődniük, hogy hozzá tudjanak igazodni ehhez a változáshoz.
Mivel az üveg egyre vékonyabbá válik, az aranyhalak időnként egy-egy pillanatra meglátják a nagy akvárium élőlényeit.
Néhány aranyhal ellenségnek tartja a többi halat, és bátran próbálják védeni gömbjüket a fenyegető invázió ellen.
A vízi növényeket rossznak tartják, és azzal vádolják a többi aranyhalat, hogy befolyásolják őket ezek a növények.
Ezek az aranyhalak elrejtik félelmüket, de mégis kivetítik környezetükre.
Megint más aranyhalak azt hiszik, hogy a nagy akváriumban lévő halak már régóta ellenőrzik az üveggömböt.
Önmagukat és a többi aranyhalat kiszolgáltatott áldozatnak tekintik.
Azt hiszik, hogy az üveg másik oldalán lévő teremtmények fogva tartják őket, hogy majd egyezer felfalják.
És mivel az üveg fala egyre vékonyabb lesz, minden nap jobban félnek.
Néhány aranyhal az üveg túlsó oldalán lévő halakat mindenható, isteni lényeknek
tartja.
Ezzel teljesen feladják saját autoritásukat, és ide-oda ingáznak az érzelmi szélsőségek között.
Egyszer kiválasztottnak érzik magukat, máskor pedig értéktelennek.
Megpróbálják „mestereik” rejtett üzeneteit tolmácsolni, és ezek szerint cselekszenek és hisznek.
Ide-oda úszkálnak a gömbben, sok légbuborékot kavarnak, de hosszú távú hatást nem tudnak előidézni.


És van néhány aranyhal, akik ezeket a másfajta teremtményeket testvérüknek tekintik, és cso-
dálják a „Nagy Halat”, hogy milyen hihetetlen mennyiségű formában tudja kifejezni magát.
Ők minden lélegzetükkel és mozdulatukkal a Nagy Hal szellemét követik, és eksztázist élnek át, mivel lassan előkészülnek arra, hogy a nagyobb vízben úszhassanak.
 

A holografikus gömb tehát közel van az összetöréshez, és jelenleg a párhuzamos világok gyorsan olvadnak össze - időnként akár több tízezer is percenként.
A lineáris idő is fokozatosan feloldódik, és a szimultán időstruktúra (végtelen most) irányába fejlődik.
A lineáris tér kiterjed, és szimultán térré fejlődik (végtelen tér.)
A párhuzamos összeolvadások sokszor ingerlőek, mivel szédülést, borzongást okozhat, látásunk elhomályosulhat, és a folytonosság megtörhet.

Amikor 1994. október középén kiderült, hogy a párhuzamos összeolvadások megváltoztatják az ember fénytestének síkjait, és olyan intenzívvé válnak, hogy az üveggömb összetörhet, akkor egy kísérlet indult be.
Úgy stimuláltuk a szubatomi struktúrák komplex, álló hullámait, hogy el tudták fogadni a magasabb dimenziók álló hullámait.
Ezzel az egymástól különálló párhuzamos világokban lévő szubatomi hullámmozgások annyira szinkronba tudtak kerülni, hogy ellenőrzött interferencia mintákká váltak.
Az eredmény az lett, hogy a megnyilvánult fény kevésbé lett intenzív, és a zavarok finoman távoztak. A holografikus gömb nem bizonytalanabb lett, hanem megerősödött.

Ez azt jelenti, hogy a végső összetörés sokkal lágyabban fog végbemenni.
E realitás komplex, álló hullámait először a magasabb asztrál síkkal fogjuk szinkronba hozni, majd a magasabb dimenziókkal.
 
A dimenzióváltás ezért kevésbé lesz sokkoló, inkább álomszerű élményhez fog hasonlítani.
Mégis úgy gondoljuk, hogy minden ember fogja érezni a változást.


Október közepén a fény közvetítői a szokásos felhajtás nélkül beléptek a tizedik fénytesti síkra, a normál lakosság pedig a nyolcadikra.
Sokan kifogásolták, hogy ez a változás „tűzijáték” nélkül zajlott le.
Mi is szeretnénk, ha az emberek éreznék, hogy valami megváltozik.
Bár az a fő célunk, hogy az üveggömb idő előtt ne veszítse el stabilitását, mégis megpróbáljuk jobban érezhetővé tenni a jövőbeni összeolvadásokat.
 
Mivel a szellem a felemelkedés miatt új állapotba fog helyezni benneteket, sokan közületek úgy érzik, hogy befejezték munkájukat ezen a síkon.

Ha engeditek, hogy a régi formák és modellek lassan lehulljanak rólatok, akkor új formák fognak kifejlődni.
Lehet, hogy azt érzékelitek, hogy sokkal jobban ki tudjátok fejezni magatokat, vagy kreatívabbak lettetek.
Van két mondat, amely összefoglalja, azt, amit a legtöbben éreztek: „Csak egy kis örömöt szeretnék, és biztosan nem vagyok ezzel egyedül”, és „Megteremtem, nem várok vele holnapig”. 
 
És te milyen hal vagy?
Azzal vagy elfoglalva, hogy legyőzd az „ellenségedet”?
Felvetted a fénykardot, és csatába indulsz a szürke, vagy a fekete hatalmak ellen?
Az a kérdés, hogy ez valóban beleillik-e a Földön a mennyországról alkotott elképzelésedbe?
A földönkívüliekre figyelsz, akik ellenőrizni akarják a Földet?
Olyan képeket alkotsz magadban, amelyek az emberiséget csak áldozatnak, becsapott és leigázott táplálékforrásnak mutatják?
Hogyan viszonyulsz ahhoz az állásponthoz, hogy minden ember egy óriási, sok dimenziós mester?
Nem téveszted össze a saját szellemeddel való kapcsolatot egy guruval, egy mesterrel vagy egy médiumi üzenetben szereplő szellemlénnyel való kapcsolattal?
 
 
Az Univerzum a realitásról alkotott képeid szerint fog alakulni.
Tehát, mit akarsz valójában?
A szellemed megváltoztatja állapotodat a felemelkedés folyamatában.
Engedd, hogy eltöltse lelkedet az átalakulás szépsége!
Kövesd egyetlen, szerelmes szellemedet minden lélegzeteddel, minden lépéseddel!
 
Éld meg a mennyországot!


A Forrásból, a Forrás szolgálatában: 
Az Ain Soph zsinat



Ariel arkangyal bevezetője



Amikor rád nézünk, óriási, több dimenziós lénynek látunk.
Lényednek csak egy kis része van a testedben, és ez a kis rész azt hiszi, hogy ő az Egész.
Sok ember sejti már azonban, hogy ez nem így van.
Mi minden dimenzióban látunk Téged, teljes nagyságodban.
 
Mivel most ezt olvasod, a mi nézőpontunkból a fény közvetítője vagy.

És van egy feladatod.
Azért jöttél a Földre, hogy segítsd a bolygót a fénybe emelkedni.
Ebben igazi szakértő vagy, mivel már számtalanszor megtetted.


Ez a könyv egy modellt mutat be, amely leírja, hogy mi megy végbe benned és a Földön e fo-
lyamat során.
De ez nem a valóság, nem a realitás.
Egy több dimenziós, nem lineáris modellt nem lehet földi nyelven leírni.
Mégis megpróbálunk mindent, ami tőlünk telik.
Ha néha döcög, akkor kérlek légy megértő, mivel a folyamat nem lineáris, hanem inkább a zenéhez hasonlít.

Ezt a modellt csak lineárisan tudjuk bemutatni.
Megpróbáltuk nem lineárisan leírni, de attól mindenki azonnal „kiborult”.
 
 
Reméljük, hogy érzed azokat a változásokat, amelyeken keresztül mégy.
Ha a mentáltested azt mondhatja: „Aha, ez a nyolcadik fénytesti síkhoz tartozik”, akkor ez máris
csillapítja a tudatküszöb alatti félelmet.
Nagyon fontos tehát, hogy e könyvben lévő információk elterjedjenek, mivel jelenleg nagyon erős a félelem, különösen a fizikai és a mentális testekben.
Ha tudod mi történik veled, hogy mindez egy folyamat része, akkor kevésbé fogod „összezavarodottnak” érezni magadat.

Mindig, amikor egy bolygó a fénybe emelkedik, ez az elszakítottságból való hazatérés különleges esemény. Ez a folyamat minden bolygó és minden civilizáció esetében más és más.
Az itt leírt modell az emberekre vonatkozik a Földön.
 

Még 383 bolygó van, amely a Földdel egyidőben a fénybe emelkedik.
Legtöbben közületek inkarnálva vannak a többi bolygó nagy részén.

A Föld azonban mégis más. Ő élte meg a Forrástól való legnagyobb elszakadást, és most hazatér.
És sikerülni fog neki.
Nem lesz apokalipszis ebben a párhuzamos realitásban.
Volt ugyan egy időszak, amikor nem voltunk biztosak abban, hogy ez a bolygó haza tud térni, de most már a biztos visszatérés tudatában ünnepelünk.

Egy egyén fel tud emelkedni anélkül, hogy a bolygó vele együtt emelkedne.
Nem ti vagytok az elsők, akik felemelkedtek erről a bolygóról.
Előttetek már négy faj megtette.


A jelenlegi folyamatot az teszi csodálatossá, hogy a Föld is felemelkedik.
 
A Föld tudatos élőlény.
Azzal a feltétellel egyezett bele az elválás játszmájába, hogy a végén ö is felemelkedhet.


Szívesen utalnánk a Forráshoz való visszatérés különlegességére.
Nekünk csodálatos megfigyelni isteni kifejeződésetek szépségét ebben a visszatérésben.
 
Bár a mi nézőpontunkból csak egy rövid időre távolodtatok el a Forrástól, újraegyesülésetek mégis az Univerzum egyik legfinomabb energiája.
Feszülten várjuk azt a pillanatot, amikor egészen tudatosan tudjátok megtapasztalni magatokat.
Mivel szimultán létezünk, mi már láttuk a ti újra egyesüléseteket, és örülünk, hogy részesedhetünk 
örömötökben, amikor utoléritek magatokat.
 


Szeretném még megemlíteni, hogy a fénytest modellünk mértéke a sejtekben lévő adenozin-
trifoszfát mennyiségén alapul.
A fénytest síkjait fizikai testetek átalakulási állapotán mérjük le.
 
Tashirát felhívta néhány ember, aki azt mondta, hogy ö már a tizenkettedik fénytesti síkon van.
Azt mondtuk nekik, hogy e modell keretében ez lehetetlen.
Ha ebben a modellben a tizenkettedik síkon lennél, akkor nem tudnád felemelni a telefonkagylót, mivel teljesen fényből lennél, és már nem ebben a dimenzióban léteznél.
 
Tudatodnak sok síkja van, tudatod és értelmed pedig különböző helyekre tud utazni.
 
Ami azonban felemelkedik, az a te fizikai tested, éppen ezért a felemelkedést a fizikai síkkal mérjük.
Ha ezt a modellt lineárisan és azon a síkon írnám le, ahol a legtöbbötök egója nyüzsög, akkor ez az „én fejlettebb vagyok, mint te (vagy a többiek)” - közismert játékot indítaná be.
 
Gondolj kérlek arra, hogy minden sík más, és abszolút lényegi.
Egyik sík sem „jobb”, mint a másik.
Azt is meg kell mondanunk, hogy 1995 januárjában még senki sem volt a tizenegyedik vagy a
tizenkettedik fénytesti síkon ezen a bolygón és ebben a párhuzamos valóságban.
 


Végül szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy ebben az időben ezen a bolygón vagytok.
Abban a tudatban jöttetek ide, hogy el kell aludnotok.
 
Mindent meg kellett tagadnotok, amik valaha voltatok, mindent el kellett felejtenetek, amit valaha tudtatok, és teljesen ismeretlenné kellett válnotok magatok és mások számára.

Nekünk van könnyebb dolgunk.
Mi sohasem hagyjuk el a Forrást, soha nem ismerjük meg a szellemtől való elszakadást.
Ezért tisztelünk titeket azért, amit tesztek, és megtisztelve érezzük magunkat, hogy veletek dolgozhatunk.


Ariel


Mi a fénytest?



Ahogy már valószínűleg tudod, ez a bolygó éppen felemelkedik.
Frekvenciája gyorsan emelkedik, és veszít abból a sűrűségéből és anyagából, amit a harmadik dimenzióban úgy ismerünk, mint összesűrűsödött fényt.
Ez a sűrűség csökken, és a bolygó, valamint az emberek rezgési frekvenciája emelkedik.
Ez meglehetősen izgalmas folyamat.

Univerzumodban a sűrűsödési folyamat elérte a tiszta fénytől való maximális távolságot.
Ez a folyamat most megfordul, ami azt jelenti, hogy megkezdődhet az Egyhez való hazatérés.

Jelenleg hét-nyolc millió fényközvetítő van a Földön.
Ők a „globális átalakulás csoportja”, ahogyan néhányan nevezik őket.
 
Mindegyikőtök a fény közvetítője, és különleges feladattal, hajlamokkal és tehetséggel jött ide.
Sokan közületek specialisták a bolygó felemelkedésének segítésében.

Más sok ezerszer megtettétek.
Amikor egy bolygó felemelkedik, az újraegyesülés mindig rendkívüli folyamat.
És az újraegyesülés örömét is mindig másképpen fejezik ki, a játszmában alkalmazott szabályok függvényében.
Ez a játszma magában foglalta a fénytől való legtávolabbi elszakadást, és ez sikerült.


Amint már tudod, a játszma 1988 márciusában hivatalossá vált.
A legtöbb fényközvetítővel akkor történt meg az, amit mi „az első fénytesti sík aktiválásának” nevezünk.
Ez egy pici harang volt, ami elkezdett ujjongani a DNS struktúrában: „Hurrá, eljött a hazatérés ideje!”.
 
Ezzel megkezdődött a mutáció és az átváltozás folyamata.
Bár a változást legtöbbször öröm kíséri, időnként mégis lehet nehéz.

De, mint tudjátok, nem ez az első alkalom, hogy végigcsináljátok ezt a folyamatot.

A legizgalmasabb kérdés a „Most hogyan csináljam?
Milyen energiákat, érzéseket és mennyi örömöt fogok kifejezni az újraegyesüléshez vezető úton?”
 
Amit a Forrás ki- és belégzésének nevezünk, az más sokszor megtörtént, és ez a mostani belégzés akkor lesz egyedi lefolyású, ha ez a bolygó és minden más bolygó is visszatér az Egyhez.

Ez a bolygó éppen a fénybe emelkedik, vagy másképpen kifejezve: a felemelkedés állapotában
van.
Ez lassú, fokozatos folyamat. Nem máról holnapra válsz anyagból fénnyé.
Minden ember benne van ebben a folyamatban, és sokan közületek már megtették az út felét.

 

A dimenziók




Először a lét különböző dimenzióit vagy síkjait magyarázom el.
 
Egy tizenkét dimenziós modellt használunk, és te a fizikai testeddel a harmadik dimenzióban vagy.
Ez az anyagon alapul.
 
A negyedik dimenziót asztrális síknak is nevezik.
Legnagyobb részben az érzelmeken alapul.
E két dimenzió együtt adja ki azt, amit alsó teremtett világnak nevezünk.

Ezek azok a dimenziók, ahol az elszakadás játszmája lejátszódott.
Ezek az egyetlen dimenziók, ahol fennmaradhatott a jó és a rossz illúziója, ahol az ember elválasztva érezheti magát másoktól és a szellemtől.
Ezt mindannyian meglehetősen jól csináljátok.
Nagyon jól sikerült megvalósítani az elszakadás játszmáját, de ennek most vége van.
Ez a bolygó tehát a felemelkedés állapotában van, és jelenleg az asztrál sík alacsonyabb szintjén rezeg.
A felemelkedési folyamat része lesz, hogy minden dimenzió fel lesz „göngyölítve”, és magasabb dimenziókba emelkedik. Létezésük megszűnik.

Mivel a bolygó jelenleg az alsó asztrál szinten rezeg, sokan közületek olyannak érzik az életet, mint egy álmot.
Soha sem vagytok egészen biztosan benne, hogy ébren vagytok, vagy álmodtok.
A folytonosság összetörik.
 
Ezt úgy lehet érzékelni, mintha a tárgyak megváltoznának, amikor a kezetekben tartjátok.
A toll, amivel írtok, hirtelen kalapáccsá változik.
A folyamatosságnak ez a megtörése egyszer majd nem fog zavarni - ugyanúgy, mint az álom.
Meg fogjátok állapítani, hogy álombeli állapototok is megváltozik.
 
Felébredtek, és nem lesztek benne egészen biztosak, hogy valóban álmodtok, vagy tényleg ébren vagytok.
 
Tudatos álmaitok lesznek, ami azt jelenti, hogy tudatában vagytok annak, hogy éppen álmodtok.
Tudatában lesztek annak is, amikor e realitások között ide-oda mozogtok, és minden realitást valósnak fogtok érezni.
Nem lesz már az a látszat, hogy csak egyetlen realitás létezik.

Az ötödik-kilencedik dimenzió ebben a modellben a középső teremtett világ.


Az 
ötödik dimenzió az a fénytesti dimenzió, ahol tudatában vagy annak, hogy te is mester, és 
több dimenziós lény vagy.
Az ötödik dimenzióban teljesen szellemi irányultságú vagy.
Közületek sokan jöttek erről a síkról, hogy a fény közvetítői legyenek itt.
 


hatodik dimenzió tartalmazza a DNS minták sablonjait minden egyed számára, beleértve az egész emberiséget is.
 
Ott vannak eltárolva a fénynyelvek is. Túlnyomó többségében színekből és hangokból épül fel.
Ez az a dimenzió, ahol a tudat gondolatok által teremt, és egyike azoknak a helyeknek, ahol álmodban dolgozol.
Ebben a dimenzióban nincs tested.
Ha a hatodik dimenzióban dolgozol, akkor inkább egy „eleven gondolathoz” hasonlítasz.
Tudatoddal teremtesz, de nincs feltétlenül szükséged egy „járműre” (azaz testre).
 
 
hetedik dimenzió tiszta kreativitás, tiszta fény, tiszta geometria és tiszta kifejezés.
Ez a végtelen finomítás síkja, és az utolsó sík, ahol még individuumnak érezheted magadat.


nyolcadik a csoportszellem, vagy a csoportlélek dimenziója.
Ez az a hely, ahol lényed nagyobbik részével találkozol.
A nyolcadik dimenzió jellemzője az én-tudat elvesztése.
 
Ha a dimenziók között utazol, ez az a hely, ahol a legnehezebben tudod egybetartani tudatodat, mivel itt tisztán „mi” vagy, és a csoport céljaiért dolgozol.
Ezért úgy tűnhet, mintha elaludtál volna, vagy kihunyt volna benned valami.
 

kilencedik dimenzió modellünkben a bolygók, a csillagrendszerek, a galaxisok és a dimenziók kollektív tudattalanjának a helye.
Ha ebbe a dimenzióba látogatsz el, akkor nagyon nehéz lesz tudatosnak maradnod.
Itt is nehéz megőrizni az „én” tudatát, mivel itt olyan hatalmas vagy, hogy mindent csak úgy érzékelsz, hogy „te”.
Képzeld el milyen egy galaxis tudatának lenni! Benned van minden életforma, minden csillag, minden bolygó és az egyedek csoportszellemei!
 


A
 tizedik-tizenkettedik dimenzió a felsőbb teremtett világ.

A tizedik dimenzió a sugarak és azoknak az otthona, akiket Elohimnak nevezünk.
Itt születnek meg az új teremtési tervek, és innen küldik ki ezeket a középső teremtési síkra.
A tizedik dimenzióban lehet „én” érzés, de egyáltalán nem olyan, mint a harmadikon.
 

A tizenegyedik dimenzió az előre megformált fény, a teremtés előtti pillanat pontja, és egy különleges várakozási állapot, hasonló a tüsszentés vagy az orgazmus előtti pillanathoz.
Ez annak a lénynek a síkja, akit Metatronnak, arkangyaloknak és e forrásrendszer más akasháinak neveznek.
 
Vannak egy bolygóra, egy galaktikára és egy egész forrásrendszerre vonatkozó akashák.
Te most az egyik forrásrendszerben vagy.
Ezért most csak a rendszer leírását adjuk meg.
Ha egy másik forrásrendszerbe látogatsz el, egészen mások lesznek a tapasztalataid.
Mivel arkangyal vagyok, az én hazám a tizenegyedik dimenzió.


A tizenkettedik dimenzió az Egy pontja, ahol minden tudat felismeri, hogy mindennel azonos.
Itt semmiféle elszakadás nincs.
Ha belépsz erre a síkra, akkor tökéletesen egynek érzed magadat a teremtő erővel és mindennel, ami van.
Ha erre a síkra lépsz, akkor soha többé nem leszel már ez vagy az.
Ha egyszer megtapasztaltad a tökéletes egységet, akkor már nem tudod fenntartani az elszakadás megszokott fokát.

 

A tested




A régi világban van egy fizikai tested, és a legtöbb ember úgy reagál saját testére, mint valami ellenségre.
 
A tested által tudod megtapasztalni a karmikus korlátozásokat.
Sokan érzik úgy: „ha nem lenne testem, nem kellene megtapasztalnom ezeket a korlátozásokat”.
 
Azt sem fogadják el, hogy a testnek tudata van, és ennek a tudatnak az a célja, hogy őket, és a szellemet szolgálja.
A fizikai test ezért legtöbbször elutasítva és bántalmazva érzi magát.

Azt mondod: „Semmi kedvem, hogy a karmán keresztül tapasztaljalak meg, ezért nem fogok rád hallgatni, nem fogom meghallgatni, amit mondani akarsz.
Nem foglak ellátni azzal, amit enni akarsz.
Nem fogom hagyni, hogy játssz, amikor ahhoz van kedved.”
 
Ezeket teszed tehát a testeddel.
Legtöbben közületek gyűlölettel és szeretettel kapcsolódnak testükhöz.
A testem túl kövér, túl nagy, túl széles, túl szőrös, túl hosszú, túl kicsi.”
Legtöbbötök így viszonyul a fizikai testéhez.
 

Van egy ún. éteri másolatotok is.
Akik érzékelni tudják az éteri síkot, azok ezt a testet kb. egy cm-re érzékelik a bőrtől.
Ez is bennetek létezik.
Ennek a testnek hetedik, hatodik, ötödik és negyedik dimenziós struktúrái vannak. Ezt a dimenziót modellünkkel tudjuk elmagyarázni.

Jelenleg a harmadik dimenzióban vagy.

A negyedik dimenzió az asztrális sík.
Karmikus mintáitok többsége ott van elraktározva az étertestben.
 
Azokat a mozgásokat indítják be, amelyek átnyúlnak más energiatestekbe is, és karmikus tapasztalatokat hoznak nektek.
Korlátot szabnak annak a fénymennyiségnek is, amelyet testetek felvenni képes, s ezzel a DNS működését is egy alacsony, túlélési szintre korlátozzák.
 

Van egy, még alvó állapotban lévő ötödik dimenziós fénytest struktúrátok is.
Ez a struktúra tartalmazza azt, amit éteri kristályoknak nevezünk.
Ezek a kristályok bizonyos energiaáramlásokat blokkolnak, és megakadályozzák, hogy a test túl hamar aktiválódjon.
Az ötödik dimenziós éteri másolat egy tengely-tonális meridián-rendszerből, egy tengelyes keringési rendszerből, és olyan forgáspontokból áll, amelyek összekötik ezeket a rendszereket és struktúrákat.
 

Az elszakadási játszma részeként az ember tengely-tonális meridiánjai és felettes énje, valamint más csillagok népei közötti kapcsolat megszakadt.
Ez okozta az agy csökevényesedését, az öregedést és a halált.

A tengely-tonális vonalak megfelelnek az akupunktúrás meridiánoknak, amelyek össze tudnak kapcsolódni a felettes lélekkel és a rezonáló csillagrendszerekkel.
A tengely-tonális vonalak révén fogja a felettes én átprogramozni az emberi testet egy új testbe.
tengely-tonális vonalak függetlenek minden fizikai testtől vagy biológiai formától.
 
 
Ezek különböző csillagrendszerekből származnak, és a galaktikus test ezek révén ellenőrzi megújuló mechanizmusát.
Képzeld el, hogy a Tejút egy élőlény teste.
A csillagok és a bolygók a szervei ennek a galaktikus testnek; a csillagokon es a bolygókon élő egyedek pedig e szervek azon sejtjei, amelyek megújítják a szervek és a sejtek energiáit.
 
Ahhoz, hogy végbemehessen az elszakadási játszma, a Földet és lakóit el kellett szakítani a galaktikus testtől és a felettes lélektől. Most pedig újra összekapcsolódnak.

A tengely-tonális vonalak fényből és hangból állnak.
A krisztusi szolgálat funkciói szükségesek ahhoz, hogy kialakuljon az emberi test tengely-tonális meridiánjainak új struktúrája.
Amikor ez megtörtént, akkor a felettes én átveszi a szükséges szín- és hangfrekvenciákat, hogy a fizikai testet át tudja alakítani fénytestté.
 

A tengely-tonális vonalak 
az akupunktúrás meridiánok mentén futnak, és összekötik őket a „forgáspontokkal”.
A forgáspontok elektromagnetikus energiából álló kis, gömb alakú örvények, amelyek a bőr felületén találhatók.
Minden sejtben vannak ilyen forgáspontok.
 
Ezek a sejtben lévő pontok fény- és hangfrekvenciákat bocsátanak ki magukból, s ettől a sejtmolekulák atomjai gyorsabban forognak.
A molekulák megnövekedett forgási sebessége miatt olyan fényszálak keletkeznek, amelyek egy sejtregeneráló hálózatot hoznak létre.


Mivel ennek a játszmának végbe kellett mennie, a tengely-tonális vonalak elvesztették kapcsolataikat.
Ennek következtében az ember tengelyes keringési rendszere teljesen elcsökevényesedett.
 
A bőr felszínén lévő forgáspontokat az ötödik dimenzió egyik energiarendszere fogja összekötni a sejtekben lévő forgáspontokkal.
Ez a fizikai mutáció egyik modellje, amely megújul, mivel a tengely-tonális vonalak újra összekötődnek.

Az idegrendszerhez hasonlóan a tengelyes rendszer is inkább elektromos természetű, és pulzáltatja az energiát, mint a vérkeringés rendszere.
A felettes én energiát küld a tengely-tonális vonalakba, amely aztán a bőrön lévő forgáspontokba jut, s így táplálja az fizikai akupunktúrás meridiánokat és a tengely-tonális rendszert.
 
Amikor a tengelyes rendszer energiát kap a felettes éntől, újrakombinálja a színeket és a hangokat, hogy az isteni minta, Adam Kadmon alapján vérré, nyirokrendszerré, endokrin- és idegrendszerré alakíthassa.
A tengelyes rendszer energiát is szállít a felettes énből a sejtekben lévő forgáspontokba.
Ez arra ösztönzi a forgáspontokat, hogy hangot és fényt áramoltassanak ki magukból, és egy rácshálót teremtsenek az emberiség evolúciójának.
 

Ez a hatodik dimenziós struktúra olyan sablonokat vagy mintákat tartalmaz, amelyek az anyag és a fénytestek megformálására szolgálnak.
Itt van elraktározva a DNS teljes kódolása.
 
Ez a hatodik dimenziós sablon határozza meg, hogy mit tartalmaz a DNS, és hogyan formálódik meg a fizikai test.
A fény közvetítői magukban hordozzák a többi 383 felemelkedő bolygó különböző egyedei
genetikai anyagának részeit is.

A hetedik dimenzió struktúrái azért vannak, hogy megtestesítsék az istenit.
Ezek metszéshelyek az egyén fizikai és asztrális teste, valamint isteni mintája között.
Adam Kadmon az isteni forma, amelyből minden érző lény származik, ezért a formák milliárdjait hordozza magában.
A hetedik dimenzió struktúrái nagyon rugalmasak, és egyénenként különböznek.
A struktúra előkészített „küszöbei”, és a harmadik és negyedik dimenziós testek képezik a határát annak, ameddig a felettes lélek kapcsolatba tud lépni az egyénnel, és meg tud testesülni benne.
 
Tested fénnyé való aktiválása előtt tehát legtöbbször tudatában vagy a testeidben lévő negyedik dimenziós mintának.
 

Ebben a modellben a következő testet érzelmi testnek nevezzük.
Az ötödik dimenzióból tekintve az érzelmi-, a mentális- és a spirituális test kettős tetraéderekből épül fel, amelyeknek meghatározott forgásszámuk van.
 
Az érzelmi testedben vannak azok a csodás, bár blokkolt helyek, amelyek valójában geometriai alakzatok, s amelyek nem koherensen mozognak.
Ezeket a nem koherens mozgásokat a negyedik dimenziós struktúrák okozzák az éteri másolatban. Tehát érzelmeken ülsz.
 
Ez a karma játszma része.
Ebben a játszmában megtanultad, hogy ne fejezd ki magadat, mert az veszélyes.
És ha nem fejezed ki magadat, akkor lezárod ezeket a csodálatos geometriai formákat ebben a mezőben.
 
Így éldegélsz tehát, amíg találkozol valakivel, akinek a tiédet kiegészítő blokkja van.
Kis geometriai formáitok egymásba száguldanak, és máris benne vagy a karmában, aminek
meg kell innod a levét.
 
Addig vagy blokkolt, amíg lejár az ideje, és a kis geometriai formák ismét eloldódnak egymástól.
Ezt korlátozásnak érzed, kellemetlennek, és megkérdezed magadtól: „mi a csudának vagyok itt?”
 

A mentális test ugyanígy geometriai formákból áll.
E test feladata, hogy meghatározza realitásodat.

A mentális test azt hiszi, hogy kezében van az ellenőrzés.
Azt hiszi, hogy ö „menedzseli” személyes „show”-dat. De nem így van.
 
Egyetlen feladata, hogy meghatározza, mi a „reális”.
Ő határozza meg, hogy hogyan alakul a világ a te életed szempontjából.
Azzal, hogy meghatározza, hogy mi a reális, a karma játszmában tart fogva.
A mentális test semmit sem utál jobban, mint a változást.

Semmit sem!
Ugyanis, ha a jövőben valamit másképpen csinálsz, mint most, akkor ez fenyegetheti túlélésedet.
A mentális test egy olyan realitást tart fenn, amiről azt gondolja, hogy téged életben tart, függetlenül attól, hogy ez így van, vagy sem.
És teljesen mindegy neki, hogy boldog és elégedett vagy-e.
A mentális test fenntartani akar.
 
Önmagunkban egyesülve lenni a Minden-Ami-Van természetes állapota.
 
Hihetetlen mennyiségű energiára van szükségünk ahhoz, hogy fenntartsuk az elszakadás illúzióját.
Ez sokkal több energiát követel meg, mint ami ennek az egyszerű elengedéséhez kellene.


Éppen ezért erősödött meg ennyire a mentális test.
A mentális testnek az a legegyszerűbb, hogy nem reálisnak ítéli meg azt, amit nem lát, hiszen csak így tudja fenntartani az elszakadás illúzióját.
Ezért olt ki minden, a szellemből jövő impulzust.
 

A spirituális test is ilyen tetraéderekből épül fel, és a karma játszmában általában nem vesz részt.
Az a feladata, hogy összekössön felettes lelkeddel, a krisztusi felettes lelkeddel, és a Vagyok- jelenlétével.
Nyilvánvaló, hogy a spirituális testnek nem sok szerep jut a karma játszmában.
Ott kívülállónak érzi magát, és nem tudja betölteni feladatát.
 

A spirituális test impulzusokat és információkat hoz szellemedtől, amelyek aztán beleütköznek 
mentális testedbe, ami azt mondja: „ez nem reális”.
Aztán, ha az érzelmi tested fogja fel a szellem útmutatását, akkor bezárul, ahelyett, hogy kifejezné magát.

És te megismétled a korlátozás és elszakadás egész ciklusát, mivel az egész játszma a szellemtől való elszakadás illúzióján alapul.
Hát, erről van szó.


A csakráid 
 

Csakrarendszeretek is megváltoztatja feladatait.
A legtöbben közületek tisztában vannak a csakrák működésével.
 
Minden embernek tizennégy fő csakrája van, amelyek több dimenzióban működnek.
Ezek a fizikai test hét csakrája, és a testen kívül elhelyezkedő hét csakra.
Ehhez jön még az Alfa és az Omega csakra.
A legtöbb ember csakráit sugárzó, forgó energiaforrásként érzékeli, de a csakráknak van egy hatodik dimenziójú belső struktúrájuk is.
 

A karma játszmában szándékosan volt bekorlátozva a hét testi csakra struktúrája, ezért csak az asztrál síkról tudták felvenni az energiát.
Le voltak „pecsételve”.
 
Ezzel a korlátozott működéssel a csakra úgy néz ki, mint két kúp.
Az egyik kúp a test hasi oldala felé nyílik, a másik a háti rész felé.
Ahol a két kúp a test belsejében találkozik, ott vannak lepecsételve, hogy ebben az irányban maradjanak.
 
Ezt a középső szűk részt legtöbbször mentális, vagy érzelmi töredékek dugaszolják el.
Ez a „törmelék” egyre inkább csökkenti a kúpok forgási sebességét.
Ez az akupunktúrás meridiánrendszerben energiahiányhoz, betegséghez, vagy halálhoz vezet.
A csakráknak ez a struktúrája energiát csak elölről hátrafelé, vagy hátulról előre tud vezetni, és nem tud magasabb dimenziójú frekvenciákat használni.

Amikor a fénytest kialakulásának folyamata aktiválódik, akkor a kúpok középpontjában lévő „pecsétek” feltörnek.
A középpontból kiindulva lassan megnyílik a csakra rendszere, egészen addig, amíg a csakra gömbformájú nem lesz.
Ez már lehetővé teszi, hogy a csakra minden irányba sugározhasson energiát, és átvegye a magasabb dimenziók frekvenciáját is.
 
A test lerázza az összegyűlt karmatörmeléket, és a gömb alakú csakrák életprogramja már nem teszi lehetővé, hogy ez a törmelék visszaáramoljon.
Ezek a gömbök egyre jobban kitágulnak, addig, amíg a csakrák összeolvadnak egy egyesült energiamezővé.
Minden felső, nem a fizikai testben lévő csakrának van egy saját geometrikus életprogram-struktúrája, és fel tudja venni a megfelelő frekvenciákat a felettes lélekből, vagy egy másik dimenzióból, amellyel összeköttetésben áll.


A nyolcadik és a tizenegyedik csakra egyenes felületű kristály sablonokat tartalmaz, amelyeken a galaktikus tengely-tonális vonalak futnak.
Amikor a tengely-tonális meridiánok ismét összekapcsolódnak, a felettes lélek arra fogja használni ezeket a sablonokat, hogy szabályozza a csillagok hatásait az emberi testre.
A felettes lélek átállítja a tengely-tonális vonalakat és a tengelyes keringést a nyolcadik csakrán keresztül.
Ezzel a nyolcadik csakra lesz a fő ellenőrzője a test mutációjának és az energiatestek összeolvadásának.
 
 
A közelmúltig az Alfa és az Omega csakra még össze volt zsugorodva az emberi testben.
Bár ez a két csakra is energiaközpont, mégis teljesen más életprogramjuk és feladatuk van, mint a többi csakrának.
Ezek az elektromos, a mágneses és a gravitációs hullámok nagyon finom érzékelésű energiaszabályozói, ezenkívül pedig a hetedik dimenziós éterikus életfeladat rögzítői.


Az Alfa csakra kb. 15 cm-re a fej felett, és kb. 5 cm-re a fej közepe előtt van.
Az ötödik dimenzió halhatatlan fénytestével köt össze.
 
Az Omega csakra kb. 20 cm-re van a farkcsont alatt, és a bolygó holografikus síkjával köt össze, valamint inkarnációd holografikus rácshálójával.
Ellentétben a negyedik dimenziós karmikus mátrixszal, ez a kapcsolat teljesen független a karmától.
 
A nyolcadik csakra 17-22 cm-re van pontosan a fej középpontja felett.
A nyolcadik csakrából egy kb. 10 cm átmérőjű fényoszlop indul ki.
A test középvonalán és a csakrákon áthaladva kb. 20 cm-re nyúlik le lábad alatt a földbe.
E fényoszlopnak pontosan a közepén van egy kb. 4 cm átmérőjű fénycső, amely végigfut az egész oszlopon.


Ha az Alfa és az Omega csakra nyitva van, és jól működik, 
akkor azt fogod tapasztalni, amit „Metatron hullámainak” neveznek.
Ezek a belső fényoszlopon keresztül futnak.
A mágneses, elektromos és gravitációs hullámok ide-oda oszcillálnak az Alfa és az Omega csakra között, amelyek e hullámok frekvenciáját és amplitúdóját szabályozzák.
A hullámok elősegítik és támogatják a prána energia áramlását a kisebb fénycsövekben.
Metatron hullámai segítik a testet mutációja koordinálásában, a halhatatlan fénytest már régóta létező sablonja alapján.


Amikor a test csakrái gömb alakúra megnyíltak, megszűnik az a rácsszerkezet, amely a csakrákat közvetlenül összekötötte a bőr felszínén lévő forgáspontokkal.
Így a csakrák közvetlenül fognak kapcsolódni az új tengely-tonális és tengelyes rendszerrel.
 
A csakrák rácsszerkezetének és a tengely-tonális vonalak összekötésével fognak becsatlakozni a magasabb fejlettségű, univerzális rezonancia-rácsok és hullámmozgások.
 
Ez segíti a csakrák, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális testek összeolvadását egy egységesenergiamezővé.
 
Ez az egyesített energiamező fogadja be aztán a felettes lelked testét, és szinkronban működik az univerzális hullámokkal és lüktetésekkel.
 
Ez az új rendszer a forgáspontokon keresztül továbbítja ezeket a hullámokat és lüktetéseket a tengelyes keringésbe, és átállítja a testfolyadékok áramlását és pulzálását.
Most azonban van még karmád.
Így aztán olyan állapotban vagy, amiben el vagy választva a szellemedtől, amiben korlátozottan élsz, és elidegenedtél a fizikai testedtől, azaz általában nem vagy a testedben.

Ha viszont nem vagy a testedben, akkor nem tudod aktiválni a szívcsakrádat.
 
Ha pedig nem tudod aktiválni a szívcsakrádat, akkor a gyökér, a szakrál és a szolár plexus csakráid fognak dominálni.
 
Környezeteddel való kölcsönös kapcsolatod ösztönös félelmeken, karmikus mintákon, 
hatalmon, vágyon, irigységen, vagy egyértelműen önző hatalmi játszmákon fog alapulni.

Ha nem vagy teljesen a testedben, akkor nem lehetnek kölcsönös kapcsolataid a magasabb szinteken sem.
És természetesen egyáltalán nem aktiválódnak felső, a testeden kívüli csakráid sem. 

 

Aktiválás 
 

1988. márciusában a bolygón lévő minden fényközvetítőt legalább az első fénytesti síkra emeltek.
1989. április 16-án az anyag és a bolygó minden lakójának összes kristálystruktúrája a harmadik
fénytesti síkra emelkedett.
Itt nem önkéntes folyamatról van szó, mivel minden embert érintett.
 
Sokan azonban elhagyják ezt a bolygót, mivel nem akarják ezt a folyamatot ebben az életükben végigcsinálni.
Mindenki eldöntheti, hogy melyik életben, vagy melyik párhuzamos valóságban akarja végigvinni ezt a folyamatot.
 
Egyetlen embert sem veszítünk el.
Akik a távozás mellett döntenek, azok egyszerűen még nem készültek fel arra, hogy ebben az inkarnációjukban valósítsák meg ezt a folyamatot.



A fénytest első síkja 
 

Amikor az első aktiválás megtörtént a legtöbb embernek úgy tűnt, mintha a DNS-ben kiégett volna egy villanykörte: „eljött a hazatérés ideje”.
És ugyanígy érzett a test is.
Fellelkesedett, ami egyszerűen gyönyörű volt, és ezt mondta: „eljött az idő, hogy csökkenjen a sűrűségem”.
 
Legtöbbötöknek kézzelfogható „influenzája” volt.
Amit a legtöbb ember „influenzának” nevez, azt mi „mutációs tünetnek” hívjuk.
Amikor csökken testetek sűrűsége, akkor ezzel egyidőben tendenciaszerűen felléphet fejfájás, hányinger, hasmenés, pattanások, kiütések, és olyan influenzaszerű tünetek, mint az izom- és ízületi fájdalmak.
És ha visszaemlékeztek, akkor 1988-ban influenza járvány tört ki, ami tulajdonképpen fény-járvány volt.


A modem emberi génkutatás a DNS 99%-át hulladéknak tekinti, mivel „nem tudjuk, valójában
mit jelent”.
Tény, hogy az emberi DNS tartalmazza minden, a Földön élő egyed genetikai anyagánakbizonyos részét, ezenkívül egy olyan genetikai anyagot is, amelybe holografikusan kódolva van az emberiség minden tapasztalata, valamint saját inkarnációitok holografikus rácshálójának tapasztalatai, és még az öt szomszédos univerzumban párhuzamosan felemelkedő383 bolygó érző lényei genetikai kódjának részei.
 
DNS-etek tartalmaz továbbá látens kódolást is, amely alapján fizikai testetek fénytestté tud átalakulni.


1988 márciusa előtt, genetikai kódjaitoknak mindössze 7%-a volt aktív.
 
Aztán a szellem a fénytest első síkján úgy aktivált egy egész sor látens kódot, hogy beengedett egy fény- és hangszekvenciát.
 
Ezek az újra aktivált kódok egy jelet adtak a testnek, amely előidézte a DNS mutációját, valamint a sejtek energia feldolgozásának alapvető átállását.

Egy fénytesti síkot azzal mérünk, hogy sejtjeitek mennyire képesek a „fényanyagcserére”.
A sejtek ezen új tevékenységének kiindulópontja a jelenlévő adenozin-trifoszfát (ATP) mennyisége.
 
A fénytest aktiválása előtt a sejtfunkciókhoz szükséges energia egy energiatermelő és -raktározó rendszerből származott, ami az energiát ide-oda mozgatta az adenozin-difoszfát (ADP) és az ATP között.
Az ATP a sejtekben lévő összeköttetés az energiaraktárral.
A mitokoridnumokban változik át a táplálék sejtenergiává, amely aztán hozzákötődik az ATP-hez.
Az ATP-ben van egy három foszfát-csoportból álló lánc, amely a molekulából szármázik. Ha egy ATP molekula elveszti külső foszfát-csoportját, akkor egy ADP molekula lesz belőle.
 
A vegyi kötés felszakadása energiát szabadít fel, amivel a sejt végrehajthatja feladatát, mint pl. a fehérjeképzést.
Az ADP energia és egy foszfát-csoport felvételével ismét ATP-vé tud alakulni.
Az ATP és az ADP foszfátcsoportokat ad le és vesz fel,hogy energiát nyerjen a sejt funkcióihoz. Ez a biológiai energia zárt rendszere, amelynek öregedés és halál a következménye.
Nem vesz fel új energiát.

Amikor a fénytest-mutáció aktiválódott, egy sor látens DNS kód felvillant, amelyek a sejtekben
egy új irányvonalat szabtak meg.
Az első utasítások egyike az volt, hogy közölték a sejtekkel, hogy a fényt új energiaforrásként kell elismernie.
A sejttudat először nem tudja, mit kezdjen ezzel az információval.
Amikor azonban a sejtek megfürödtek a fényben, akkor a mitokondriumok (amelyek na-
gyon fényérzékenyek) elkezdték felvenni az új szín- és hangaktiválást, és robbanásszerűen ATP-t termeltek.
A sejtek azonban még nem vettek elég fényt fel ahhoz, hogy stabilizálják a foszfátkötést.
Ezért az ATP gyorsan visszaalakult ADP-vé, és a sejtanyagcsere drámaian felgyorsult.
Összegyűlt mérgek, régi traumák, elraktározott gondolatok és érzések oldódtak ki, belekerültek a testbe, és az influenzához hasonló tüneteket okoztak.

A régi módszer szerint a fizikai forma két részre osztotta az agyi funkciókat: jobb és bal hemiszférára.
A tobozmirigy és a hipofízis is borsó nagyságúra zsugorodott a dió nagyságú után.
Az aktiválás révén az agy kémiája is elkezdett megváltozni, és új szinapszisok keletkeztek.

 

A fénytest második síkja 
 

A második síkon a hatodik dimenziós, éteri másolatotokat átjárja a fény.
Elkezdi elengedni a negyedik dimenziós struktúrákat, amelyek inkarnációitok karmikus tapasztalataihoz kötnek benneteket.
Ennek eredményeképpen lehet, hogy kissé zavarodottnak, irányt vesztettnek érzed magadat, és gyakran van „influenzád”.

Minden valószínűség szerint az ágyban fekszel, és azt kérdezed magadtól: „miért vagyok itt?” és „ki vagyok én?”.
Eközben talán megsejted, hogy lehet valami „szellem”-féle az életedben.

Itt szeretnénk meghatározni egy további fogalmat.
Amikor a „lélek” fogalmat használjuk, akkor szellemednek arról a differenciált részéről beszélünk, amely fizikai testeden keresztül gyűjt tapasztalatokat.
Amikor a szellemről beszélünk, akkor arról a differenciálatlan részre gondolunk, amely
tökéletes összeköttetésben van a Forrással.

A fénytest aktiválásának második szakaszában tehát elengeditek a negyedik dimenziós struktúrákat, ami megváltoztatja a geometriák forgásszámát az érzelmi, mentális és spirituális testetekben.
Ebben a szakaszban nagyon gyorsan változol.
Legtöbbször tisztán fizikai tüneteket észlelsz, és valószínűleg nagyon fáradt vagy.
 
 
 
Folytatás:    A fénytest többi síkjával...


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése