2014. augusztus 11., hétfő

FEMA táborok




2012. Február 09. - Szerző : Száraz György
Szükségállapo

Az elt esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. Ezzel gyakorlatilag minden demokratikus szabadságjog megszűnik és ennek a szervezetnek a kezébe helyeződik át. Vajon ki és minek alapján ítéli meg, hogy éppen mi számít rendkívüli helyzetnek, s mi nem? Az antiglobalisták egy hatalomátvételi terv egyes mozzanatait vélik felfedezni a FEMA életében. Különösen annak fényében elgondolkodtató a feltevésük, hogy egyre több féltve őrzött, „koncentrációs tábort” hoznak létre az USA-ban 2009 óta, amelyekben hatalmas műanyag koporsókat látni.lenőrzött szétesés
Az Egyesült Államokban már az 1970-es években terveket dolgoztak ki a rendkívüli helyzetek kezelésére. A cél a válságkezelés és a rendkívüli készenlét lépéseinek kidolgozása volt. Mindezt azért kellett meglépniük a vezetőknek, mert az egyes szakértők előrevetítették a demokrácia válságát, egy olyan gazdasági hanyatlást, amely akár két évtizedig is eltarthat. A tervek a Külkapcsolatok Tanácsa és a Trilaterális Bizottság égisze alatt láttak napvilágot. Az „ellenőrzött szétesés” gazdaságpolitikáját Paul Volcker kezdte el végrehajtani. Ennek keretében hozták létre a „Federal Emergency Management Agency”-t, azaz a FEMA-t, ami magyarul annyit tesz, hogy Szövetségi Válságkezelési Ügynökség.
A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán megszületett meg a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett. A re ndelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik. A FEMA központja a Maryland államban lévő Fort Meade-ben található a Nemzetbiztonsági Ügynökség egyik titkos támaszpontján.
Szükségállapot esetén

Amit világosan kell látnunk: a mindenkori amerikai elnök rendkívüli helyzet esetén élhet rendkívüli jogosítványaival, amely gyakorlatilag szinte korlátlan hatalom gyakorlását teszi lehetővé a számára. Vagyis rendkívüli helyzet esetén olyan utasításokat adhat, amelyeket senki nem bírálhat felül, senki sem ellenőrizhet és senkinek sem kell jóváhagynia.
Elven igen, de a gyakorlatban nem lehet pontosan meghatározni, hogy milyen esemény hatására vezethet be az elnök szükségállapotot. Ha azonban ez megtörténik, akkor például a következő rendelkezések lépnek életbe (az adatok Dr. Drábik János A globális válságkezelés c. írásából származnak):
  • EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására
  • EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
  • EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
  • EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
  • Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
  • EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
  • EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
  • EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
  • EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.

Mi valójában a FEMA?
 
A nagy kérdés az, hogy valójában mi a FEMA vagy mi mindenre lehetne alkalmazni? Az odáig rendben van, hogy természeti katasztrófák, háború és egyéb vészhelyzet esetén van egy olyan szervezet, amely menti a lakosságot. Azonban azok, akik belelátnak a FEMA működésébe és összetételébe, felhívták a figyelmet arra, hogy ha az iménti váratlan eseményeket vesszük alapul, akkor az alkalmazottaknak miért csak alig 10%-a foglalkozik katasztrófavédelemmel?
Nyilvánosságra került, hogy a FEMA amerikaiak millióiról gyűjt be adatokat külön számítógépes adatbázisába. Ezek voltaképpen olyan információk, melyeket szükség esetén a Válságkezelő Akcióprogramokhoz használnak fel. Ki dönti el, hogy mi számít akkora válságnak, hogy ezek az akcióprogramok megkezdődjenek? Ugye érezzük a helyzet átláthatatlanságát és a felelősök megfoghatatlanságát, s a diktatórikus elemeket?
Drábik Sándor egy példát említ a FEMA beavatkozására. Amikor 1989-ben idősebb George Bush Kolumbiába látogatott az illegális kábítószer-termelés és -kereskedelem elleni küzdelem kapcsán, felröppent a hír, hogy az elnök ellen egy merénylet készül. A FEMA azonnal programot dolgozott ki az eltárolt adatok alapján, hogy kb. tízezer amerikait – aktivistát, terrorizmussal szimpatizálót például – letartóztassanak és gyűjtőtáborokba helyezzenek. Ehhez hasonló eset történt az iraki háború alatt is. Azon pedig igazán nem szükséges meglepődni, hogy a FEMA számos olyan vállalattal fonódott össze, illetve szerződött le, amelyek a kommunikációs kontrollra szakosodtak. Így a demokratikus szabadságjogok őshazájában sokaknak megrendült a hite.
FEMA táborok
 
Többekben felmerült, hogy 21. századi koncentrációs táborokat hoz létre a FEMA. A totális hatalomátvétel FEMA-forgatókönyve tehát tény, nem dajkamese. Ne adj Isten, atomháború vagy valamilyen természeti katasztrófa esetén hasznosnak tűnik. Ámde, sok antiglobalistát elborzaszt, hogy a diktatórikus irányítás milyen könnyen realizálódhat egyik napról a másikra. A világunkban jelenleges is több háború folyik, s újabbak vannak kilátásban. (Lásd: Irán helyzetét) Bármelyik pillanatban meggyulladhat a levegőben kavargó puskapor, s akkor az jó ürügy vagy ok lehet a FEMA-nak!
A történelem előjelei vészjóslóak, mert a FEMA táborok kísértetiesen emlékeztetnek a II. világháborús internáló táborokra. A FEMA által felügyelt táborok katonai támaszpontokon történő építése 2009 januárja óta folyik a HR 645 számú törvény értelmében. Sokan ebben egy közelgő, új, globalista elit, a Bilderberg-csoport hatalom-átvételi aktusát látják előkészíteni az új világrend szellemiségében.
A hírek arról szóltak, hogy a FEMA több millió koporsót rendelt, amelyek az ország különböző pontjain lettek elhelyezve. Találunk olyan videókat is az Interneten, amelyek bemutatnak egy helyet, ahol 500 000 koporsó látható. Állítólag kb. 800 ilyen tábor található jelenleg az Egyesült Államokban, melyek hozzávetőlegesen 10-15 ezer ember befogadására alkalmasak. A többit mindenki gondolja tovább.
Boldog napot!
 
Amerika haláltáborai
Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma évente ír egy jelentést Magyarországról. Hogy mennyire tartjuk tiszteletben az emberi jogokat, hogyan menetelünk a demokrácia útján, és általában jól viselkedünk-e. Bárki megnézheti a nagykövetség honlapján, épp ezt olvasgatom. És ahogy olvasgatom, szálldogál a fejembe a vér. Szégyenkeznem kéne tulajdonképpen, de valahogy mégis inkább azt mormogom, hogy anyádról jelentgess inkább, jenki paraszt. Amerikának ehhez ma nincs erkölcsi alapja.
Többnyire tiszteletben tartjuk az emberi jogokat, állapítja meg a jelentés, de azért adódnak problémák. Például néhány esetben a rendőrség túlzott erőszakot alkalmaz annak ellenére, hogy a törvény tiltja a kínzást: ütnek, rúgnak vagy akár gumibotoznak. Valamint a kirendelt állami ügyvédek gyakran színvonal alatti munkát végeznek. Meg a börtönviszonyok. És ezért ejnyebejnye, jól teszik a magyarok, ha összekapják magukat, és tisztességes eljárást biztosítanak mindenkinek, ártatlanság vélelmével, jóindulatú rendőrökkel, és kényelmes börtönökkel.
mi lehet a különbség a szovjet és az amerikai gulág között?
Hadd egészítsem ki ezt a jelentést. Nem mentegetem a rendőri túlkapást, csúnya dolog az, és a kirendelt védő is bizonyára rosszabb, mint a jól megfizetett. Vannak még hibák a népi demokrácia építésében. De ugyan tegyük már hozzá, hogy Magyarország nem tart fenn koncentrációs táborokat sem saját, sem más államok területén. Nem épít titkos kínzókamrákat, és nem hajigál beléjük embereket anélkül, hogy legalább valamiféle törvény bűnösnek minősítené őket.
A koncentrációs tábor (hagyjuk ezt a buta műszót, hogy „titkos börtön”, pont azért titkos, mert igazából koncentrációs tábor) az állami elaljasulás netovábbja; ott aztán nemcsak ütnek-rúgnak-gumibotoznak, hanem azt tesz a szükségszerűen szadista személyzet, amit akar, és nemhogy színvonal alatti védelem nincsen, hanem semmilyen. Oda ítélet, vádemelés és egyáltalán mindenféle jogi procedúra nélkül be lehet zsuppolni akárkit, kifele pedig nem vezetnek lábnyomok. A táborlakó nem hadifogoly és nem elítélt, mert akkor vonatkozna rá a jog; a táborlakó nem is ember, hanem vágóállat vagy növény. Ártatlan nem lehet, mert akkor nem lenne ott, ha viszont már ott van, akkor addig verik, amíg bevallja, hogy kém, szabotőr és kulák.
Hetek óta gondolkodom azon, mi lehet a minőségi különbség a szovjet és az amerikai gulág között. Hogy miért kellene az amerikai haláltábort szeretni, vagy akár elfogadni, elnézni, megmagyarázni. Mert ott terroristákat tartanak? Honnan tudjuk, ki a terrorista, ha bárkiből kiverhetjük a beismerő vallomást? És még szinte be is tartottuk a törvényt, csak elvittük a delikvenst egy egyiptomi tanulmányútra.
ezek az állatok haláltáborokat építenek Európában!
A koncentrációs táborok Európába telepítése pedig olyan fokú pofátlanság, amire még a Szovjetunió sem vetemedett. A kihelyezett gulágok ügye vízválasztó lehet Európa és Amerika viszonyában: elnézzük-e az ilyesmit, mert mi láttunk már koncentrációs tábort, vagy megcsináljuk az elsőrangú anyagból a világbotrányt pont ezért. Kelet-Európa ingerküszöbét, úgy tűnik, a lágerek nem bolygatják meg, mint ahogy azelőtt se. Nem megkörnyékezett kormányfők jelentették Brüsszelnek, hogy baszki, ezek az állatok haláltáborokat építenek Európában! – nem, a Washington Post dobta fel az ügyet. A megkörnyékezettek megtiszteltetésnek vették, aztán vagy exkuzálták magukat, vagy boldogan széttették a lábukat a szörnynek. Ide valahogy mindig bekopog valamelyik szívesen látott terrorrendszer. Talán erősnek hangzik ez a meghatározás, de a történelmi tapasztalat az, hogy ha kiépül egyszer az intézményrendszer, amely indoklás nélkül megsemmisíthet bárkit, akire a hatalom rámutat, akkor a géppuska már a színpadon van, és el fog sülni. Aki nincs velünk, az terrorista. Ki mondta, hogy az amerikai demokrácia örök és törhetetlen?
De akkor már hagyjuk békén egymást, legalább egyezzünk ki, rettegve tisztelt szuperhatalom. Legalább ne írogasson Amerika jelentéseket arról, hogy egyes országokban micsoda szörnyűségek esnek meg. Ha egyszer ők maguk csinálják. Odaszarunk a lábtörlőre, és becsöngetünk méltatlankodni, hogy szaros a lábtörlő?
 
A háttérhatalom nem teketóriázik – A H1N1 vírus elleni oltással az emberiség kétharmadának kiirtására törekszik, állítja egy ír-osztrák újságírónő
Posted on 2009/08/28 by Nifadmin
Készült a Zeit-Fragen, Globalresearch és a NaturalNews cikkei alapján - Nemzeti InternetFigyelő
Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt. Bürgermeister bizonyítja, hogy a ***ter International cég osztrák leányvállalata szándékosan küldött 72 kg halálos madárinfluenza vírust, amit a WHO-tól szerzett be, négy ország 16 laboratóriumába. A 69 oldalas, jól dokumentált perirat tartalmazza, hogy a vádlottak célja a pandémia elleni védőoltás kényszerű alkalmazása során még ártalmasabb vírusok elterjesztése volt, amelynek eredményeként meg akarták szerezni több milliárd áldozatuk vagyonát. Ha ez igaz, az emberiség történetének legsúlyosabb bűntényével állunk szemben.
A ***ter cég ausztriai leányvállalata, ahonnan a halálos 72 kg-os csomag elindult, a magyar határtól csupán 40 km-re fekvő Orth an der Donau-ban van. A cég 2008 decemberében a csomagot az aktuális H3N2 influenza vírusból és a halálos H5N1 vírusból keverte ki, ami az esetek 63 %-ában halált okoz. A környezetvédelmi és biológiai szakújságírónő, Jane Bürgermeister, áprilisi keresetében megállapítja, hogy a ***ter a legelemibb óvintézkedéseket figyelmen kívül hagyta, pedig a cég a világ egyik legbiztosabb laboratóriumával rendelkezik. Amikor februárban az egyik címzett, a BioTest cég Csehországban az oltóanyagként deklarált anyagot vadászgörényeken tesztelte, az állatok kimúltak. A vírusanyagot mégsem vizsgálta ki se a WHO, se az EU, se az osztrák egészségügyi hivatalok, mint ahogy az hasonló esetekben kötelező. Parlamenti kérdésekre az osztrák egészségügyi miniszter, Alois Stöger, az esetet lényegtelen botlásnak nevezte.
Bürgermeister aláhúzza, hogy az egész „disznóinfluenza” pandémia eset durva hazugságokon alapul és nincs olyan vírus, ami veszélyeztetné a lakosságot. Bizonyítékokkal igazolja, hogy a madárinfluenza és a disznóinfluenza vírust laboratóriumokban gyártották a WHO és bizonyos amerikai kormányhivatalok által finanszírozva. Az un. disznóinfluenza vírus egy keverék a disznó-, az emberi- és a madárinfluenza vírusból, ami – mint sok más tudós is hangoztatja – csak laboratóriumban jöhet létre.
A WHO állítása, hogy a „disznóinfluenza” terjed és deklarálni kell a pandémiát, nem veszi a tényeket figyelembe. Először is a szabadba jutott vírusokat a WHO kreálta és engedte szabadon, tehát a pandémiáért első sorban a WHO felelős. Különben is a disznóinfluenza tünetei nehezen különböztethetők meg egy normális influenzáéitól és nem is okoznak gyakrabban halált. A halálesetek dokumentációja – ha egyáltalán létezik – ellentmondásos. Nincs tehát pandémia, kivéve, ha tömeges oltásokra kerül sor. Bürgermeister szerint több világos ok miatt feltételezhető, hogy a kényszeroltások betegségekkel szennyezettek, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy halált okozzanak. Megemlíti a Novartis cég esetét, amelynek oltóanyaga 2008 nyarán Lengyelországban 21 hajléktalan halálát okozta. Ez az amerikai kormány saját definíciója szerint is biofegyvernek minősül. Nemzetközi gyógyszeripari cégek és kormányzati hivatalok között olyan együttműködés jött létre, amely a pandémiát profitszerzésre használja fel. A pénzhatalom ellenőrzése alatt álló média hamis információkkal, félelemterjesztéssel az embereket a tömeges oltásokra akarja felkészíteni. A Bürgermeister keresetében megnevezett személyek 2008 óta az USA-ban új törvényeket és rendeleteket hoztak, amelyek büntethetővé teszik, ha valaki elutasítja az influenza elleni oltást. Aránytalanul súlyos további büntetésekkel is sújthatják az ellenállókat, mint pl. börtön vagy karanténbe juttatás internáló táborokban. Ez visszaélés a hivatali hatalommal és az alkotmány súlyos megsértése. Az amerikai egészségügyi miniszter, Kathleen Sibelius, nemrég aláírt egy rendeletet, amely szerint a disznóinfluenza elleni oltóanyagokat gyártó cégek teljes immunitást élveznek minden büntető eljárásban, amit károsultak esetleg ellenük indítanának. 1976-ban ugyanis már fellépett egy „disznóinfluenza” az USA-ban. Kb. 40 millió amerikait oltottak be a betegség ellen, habár pandémia nem keletkezett. Több ezren kértek akkoriban kártérítést az oltás mellékhatásai miatt.
Június 13-án a WHO – Bürgermeister szerint teljesen alaptalanul – a legmagasabb pandémia fokozatot (6) rendelte el. Ennek megítélésében a WHO-t a genfi székhelyű intézmény SAGE (Strategie Advisory Group of Experts – expertek stratégiai tanácsadó csoportja) segítette, amelynek az a Dr. David Salisbury az igazgatója, aki a nyolcvanas években mumpsz ellen gyerekek tömeges oltását rendelte el, holott az oltóanyagot káros tulajdonságai miatt akkor már több országban kivonták a forgalomból. Az is érdekes, hogy a ***ter konszern már egy évvel az első H1N1 disznóinfluenza-vírus megjelenése előtt szabadalmat nyújtott be H1N1 oltóanyagra.
Bürgermeister szerint az alperesek az erőszakos oltással tömeggyilkosságot terveznek. Hatalmas koncentrációs táborokat állíttattak fel tömegsírhelyekkel és a nemzetközi bűnöző csoport az USA-ban a hatalom átvételét tervezi. ***ter, Novartis és Sanofi Aventis részt vállaltak egy biofegyverprogramban, amely a világ népességét 5 milliárd emberrel akarja redukálni. Az áldozatok vagyonára nemzetközi bűnöző csoport tenné rá a kezét.
Bürgermeister főbb bizonyítékai
Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenza” vírus egy mesterségesen gyártott vírus.
Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” az 1918-as spanyolnáthához hasonlónak gyártották.
Bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” Mexikóban szándékosan engedték szabadon.
Bizonyíték, hogy Obama elnök mexikói utazása összefügg az üggyel.
Bizonyíték, hogy ***ter és WHO gyártották és engedték szabadon a pandémiát okozható vírust.
Bizonyíték, hogy ***ter egy titkos biofegyver-hálózat része.
Bizonyíték, hogy Novartis oltóanyagokat mint biofegyvereket használt.
Bizonyíték a WHO részvételére a biofegyver-programban.
Bizonyíték a Food and Drug Administration (az amerikai gyógyszerengedélyezési hivatal) a biofegyver-programban részt vett.
Bizonyíték, hogy az oltások az 1918-as spanyolnáthához hasonló betegséget okoznának.
Bizonyíték, hogy manipulálták az amerikai jogrendszert, hogy a tömeggyilkosság büntetlenül lehetővé váljon.
Bizonyíték, hogy létezik egy nemzetközi bűnszövetség.
Bizonyíték az illuminátusok/Bilderbergerek részvételére a mesterséges „disznóinfluenza” vírus és a tömeggyilkossági programban. A májusi athéni Bilderberg találkozón meg is tárgyalták a tömeggyilkosság-programot.
Jane Bürgermeister szerint a legsúlyosabb gond, hogy az uralkodó bűnöző elit a médiát szinte teljesen kezében tartja és így az átlagembernek fogalma sincs a világot fenyegető veszélyekről. Keresetével megpróbálja ezt a majdnem totális média ellenőrzést áttörni és az igazságot napvilágra segíteni.
Vajta Dénes
Nemzeti InternetFigyelő
  Bepillantás a 9/11 tragédiája mögé


 

Aki az alábbiakra azt mondja, hogy nevetséges összeesküvési elmélet, az vegye magának a fáradtságot és mérje fel a megismerhető tényeket. 2001. szeptember 11.-ke óta egyre inkább napjaink valóságává válik mindaz, amit George Orwell "1984" című könyvében leírt.

1. ) Ahhoz, hogy megértsük 2001. szeptember 11. valódi hátterét, kénytelenek vagyunk ismereteket szerezni egy sor témáról, amelyek többsége gondosan el van rejtve előlünk. A tényeket államtitkokra, üzleti titkokra, és a nemzetbiztonság érdekeire hivatkozva rejtik el az írott és elektronikus sajtó által távvezérelt lakosság elől a médiumok jól megfizetett irányítói.
Nehezíti a megértést az is, hogy az államok feletti láthatatlan kormányzat az átlagemberektől elrejtve olyan titkos hálózaton keresztül irányítja a világot, amelyről a közvélemény nem tud semmit. Amikor a kutató mégis rábukkan erre a hálózatra, s megpróbálja leírni szervezeti felépítését és működési rendjét, akkor állításait a főáramlatú tudományosság képviselői, valamint a hivatalos tömegtájékoztatás egyszerűen elhallgatja, vagy úgynevezett összeesküvési elméletnek minősítve félresöpri. De még azok is, akik ennek a háttérhatalomnak a szolgálatában állnak, csak egyes részterületre vonatkozó információkkal rendelkeznek.
A teljes összefüggés megismerésétől ők is el vannak zárva. Ezért sok időt és fáradságos munkát igényel a részelemek összerakása, a valóság legalább megközelítő kiderítése, a hivatalosan gyártott és terjesztett legendák ködfüggönyének az oszlatása. Tudomásul kell vennünk, hogy a valódi és a valóságot elfedő - a lakosság félrevezetését célzó - programok párhuzamosan folynak. Így például 2001. szeptember 11.-nek az előkészítését ugyanaz a hatalmi központ úgy szervezte meg, hogy egyben az igazságot palástoló legendát is útnak indította.

2.) Kínos kérdések, amikre mai napig nincs hivatalos válasz
Miért készített az amerikai katonai vezetés háborús terveket Afganisztán lerohanására hónapokkal a szeptember 11-i támadást megelőzően? Csak arra vártak, hogy történjen valami rendkívüli esemény, amely az egyébként Afganisztán iránt nem érdeklődő amerikai közvéleményt meggyőzi egy háború szükségességéről ez ellen a távoli ország ellen?
Hogyan lehet, hogy a Bin Laden bűnösségét tanúsító papír dokumentumokat szinte sértetlen állapotban megtalálták a World Trade Center romjainál, miközben a repülőgépek fekete dobozait, amelyeket úgy készítenek, hogy a legerőteljesebb zuhanásnak és ütődésnek is ellenálljanak, csak annyira megrongált állapotban találták meg, hogy adataikat nem lehetett használni?
Az acéllemezek láthatóan vágva vannak. Hogyan és ki vagdosta el?
Napokkal, sőt hetekkel a világkereskedelmi központ elleni támadás után miért nem engedték meg az ott dolgozó operatőröknek, hogy a romokat bizonyos szögből fotózhassák? Emiatt panaszkodott többek között a CBS tudósítója Lou Young, aki feltette a kérdést: "Mitől félnek, hogy mit fogunk látni?"
Miért adták ki az útját a new yorki rendőrség FBI-nál akkreditált összekötő tisztjének, arra hivatkozva, hogy jelenléte "biztonsági kockázatot" jelent. Mindezt a New York Times jelentette 2001. október 16-án. Kinek a biztonsága forgott kockán? Mi az, amit az FBI nem akart, hogy a new yorki rendőrség központjában is tudjanak?
Hogyan volt lehetséges egy rendkívüli hozzáértést igénylő terrorista tervet, amely hosszú előkészítő munkát igényel úgy előkészíteni, hogy arról ne szerezzenek tudomást a hírszerző szervek, elsősorban az FBI, a CIA és a Nemzetbiztonsági Hivatal, az NSA?
Miért a világkereskedelmi központ első tornya dőlt össze először, amikor az nem volt annyira megsérülve, mint az északi torony, amely akkor már csaknem másfél órája égett? Miért állítja számos tanú, hogy további robbanásokat hallott az épületeken belül? Miért tűnik a tornyok összedőlése inkább irányított beomlasztásnak, mint tragikus balesetnek?
Bizonyíték a robbanószerre, amit a WTC porába találtak és amiről szó esett az előző bejegyzés legutolsó filmjében.
Miért ismerte el Robert Müller az FBI igazgatója, hogy a géprablók névjegyzéke esetleg nem a valódi neveket tartalmazza? Nem kell mindenkinek fényképpel ellátott dokumentummal igazolnia a személyazonosságát, mielőtt megkapja a felszállási engedélyt? Miért volt 35 fő különbség az utasok nyilvánosságra hozott listája, és az áldozatok hivatalosan közölt listája között? Szaud-Arábia külügyminisztere nyomban közölte, hogy a megnevezett géprablók közül öten nem lehettek az elrabolt gépek fedélzetén, mert még mindig élnek Szaud Arábiában, és további hat megnevezett személy pedig Tunéziában tartózkodik. Ha ez így van, miért van feltüntetve még mindig a nevük az FBI által közzétett listán?
A négy gép utaslistáján miért nem szerepelt a megnevezett géprablók közül egyiknek sem a neve? Ha valamennyien álnevet használtak, akkor hogyan volt képes az FBI olyan gyorsan azonosítani őket? Miért vitt magával az egyik öngyilkosságra elszánt géprabló bőröndöt, és miért hagyta azt egy bűnösségét tanúsító irat társaságában a bostoni repülőtérnél parkoló autójában?
2001. októberében az amerikai hatóságok több mint 800 személyt tartóztattak le, és több mint 365.000 bejelentést kaptak a lakosságtól. Hogy lehet az, hogy az amerikai történelem eme legnagyobb nyomozási kampányában még eddig sem forró nyom, sem kemény bizonyíték nem került elő? Az FBI még mindig köröz közel 100 személyt, de egyikük sem tekinthető elsőrendű gyanúsítottnak.
Mi volt az első gondolat, ami átsuhan az agyán, amikor fülébe súgták, hogy megtámadták az országot (utána még fél órát olvasgatott egy mesekönyvet aztán megtámadta Afganisztánt)?
Hogyan jutottak a terroristák a Fehér Ház és az elnököt szállító repülőgép, az Air Force One, szigorúan titkos kódjaihoz? Ez volt ugyanis a hivatalos magyarázat arra, hogy szeptember 11-én miért szállították az elnököt egyik légi bázisról a másikra az Egyesült Államok egész területén. A Fox News Hírszolgálat jelentése szerint az FBI korábbi alkalmazottja, a kettős ügynök Robert Hanssen, egy naprakész komputer programot adott át orosz megbízóinak, akik ezt tovább adták állítólag Bin Ladennek. Ez a program, amelyet még a Reagan kormányzat idején loptak el egy amerikai vállalattól, még ma is lehetővé teszi, hogy a legvédettebb amerikai elektronikai rendszerekbe be lehessen lépni?
Ha a United Airlines 93-as számú járata azért zuhant le, mert az utasok ellenálltak a géprablóknak, és közben a gép felrobbant, akkor miért nem lehetett látni a repülőgép széthullott roncsait, amelyek tanúsítanák, hogy robbanás történt a levegőben?
3.) 2001 szeptember 11. megváltoztatta a világot.
"A világuralomra törő nemzetközi pénzügyi közösség és hálózata csak erőszakkal és agymosással tudja rákényszeríteni az emberiségre az eladósítás és kamatkényszer, a beteges túlvagyonosodás és szélsőséges szegényedés világrendjét. Csak háborúval tudja az emberiséget belekényszeríteni ebbe a világzsákutcába. 9/11 tragédiájával sokkolni kívánták a békés és szabadságszerető amerikai népet, hogy megszerezzék támogatását világuralmi törekvéseik gyorsabb megvalósítását célzó háborújukhoz. Ezért oly sok a rejtegetni való, a megválaszolatlan kérdés 9/11 rettenetes tragédiájával kapcsolatosan."


RASSZISTA, FAJGYÜLÖLŐ, EMBER GYÜLÖLŐ

MILLIÁRDOSOK AKIK ÁL ADAKOZÁSOK ÉS

SEGÍTSÉGNYÚJTÁSUKKAL KIIRTANÁK AZ EMBEREK

JAVA RÉSZÉT!!!


A Microsoft eugenista technológiát vásárolt a Merck-től és beszállt a vakcina gyártásba

Forrás: Natural News


Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk. Ebben az új valóságban a világ legnagyobb szoftvergyártója ágyba bújt a világ legnagyobb vakcina terjesztőjével.
Hogyan lehetséges ez? 2009-ben a Microsoft megvásárolt egy fontos technológiát a világ legnagyobb vakcina gyártójától, a Merck-től. A technológia segítségével, ahogy azt mindjárt kifejtjük, lehetséges lesz népességcsökkentésre alkalmas oltásokat gyártani, amivel akár konkrét népeket, nemzetiségeket is megcélozhatnak, növelve a meddőséget a célterületen. Ez az elképzelés teljes mértékben összhangban van Bill Gates népességcsökkentő céljaival és módszereivel, amelyeknek számos alkalommal nyíltan hangot is adott (2:45-től).
Microsoft által megvásárolt, konkrét géneket célba vevő, oltás előállító technológiát a korábban a Merck tulajdonában levő Rosetta Biosciences fejlesztette ki. Szoftverüket úgy jellemzik, hogy képes „feltérképezni a gének együttműködési mechanizmusát, elemzi a peptideket, a metabolitokat és azt, hogy ezek hogyan függnek össze a gén-kifejezéssel.”
A Rosetta Biosoftware weboldalán olvasható nyilatkozatból megtudhatjuk, hogy „a megállapodás eredményeként a Microsoft a genetikai, metabolikus és proteomikus adatkezelő szoftvert beépítheti a Microsoft Amalga Life Sciences platformjába, hogy ezzel  tovább fejleszthesse a fordítással kapcsolatos kutatásait.”
Ugyanebből a nyilatkozatból kiderül, hogy a megállapodás részeként a Merck „stratégiai támogatást biztosít a Microsoft számára.” A Merck stratégiája pedig természetesen saját oltóanyagainak és egyéb gyógyszeripari termékeinek a ráerőltetése az emberekre, mint például a mára egyre több szakember által vitatott Gardasil vakcina terjesztése.
Rupert Vessey, a Merck kutatólaboratóriumának helyettes vezetője nyíltan kimondta, hogy a megállapodás gyógyszerfejlesztői szerepet biztosít a Microsoftnak. „Sokat várunk a Microsofttal való együttműködéstől, leginkább új bioinformatikai megoldások kifejlesztése terén, a gyógyszerfejlesztés előremozdítása és további támogatása érdekében…” mondta Vessey.
Ez egy kulcsfontosságú nyilatkozat, hiszen a „bioinformatika” kifejezés csak és kizárólag egy dolgot jelenthet. Mi tárol információt a biológiában? Egyetlen digitális tároló rendszer létezik az emberi biológiában és ez természetesen a DNS. Tehát a bioinformatikai megoldások kifejlesztése kizárólag a génekre ható vagy azokat célzó gyógyszerek illetve oltóanyagok lehetnek.
Ez tökéletesen összhangban van Bill Gates népességcsökkentő célkitűzéseivel a gyógyszeripart használva eszközül. „Ha jól végezzük a dolgunkat az oltások fejlesztése, az egészségügy és a születéssel kapcsolatos szolgáltatások terén, úgy 10-15%-kal le tudnánk csökkenteni a [föld lakosságát],” mondta Bill Gates egy nyilvános TED konferencia alkalmával. (4:06-nál)
Ez szorosan kapcsolódik Bill Gates egy másik „jótékonysági” projektjéhez, ami egy ultrahangos sperma-ölő technológia finanszírozása, a férfi meddőség növelése érdekében (amit a kutatóprogram természetesen fogamzásgátlásként említ). Gates alapítványa sok bizarr projektre biztosított már pénzforrást, például genetikailag módosított szúnyogokkal kapcsolatos kísérletekre.
A Microsoft válhat az eugenika új vezetőjévé?
Ami nyilvánvaló ezeket hallva, hogy Bill Gates az emberi népesség csökkentését célzó eszméket vall. Sajnos ezzel nincs egyedül, Adolf Hitlertől, az Amerikai Gyógyszer és Élelmiszerügyi Hatóság több mostani vezetőjén keresztül a hatalmi elit tagjaiig sokan úgy gondolják, hogy meg kell szabadulni a „kisemberektől”, hogy csupán egy „vezető faj” maradjon fenn.
Manapság már bizonyos egyetemeken is azt tanítják, hogy az emberek széndioxid termelése tönkreteszi a földet és minél több embertől szabadulunk meg, annál nagyobb szívességet teszünk bolygónknak.
Erre tökéletes „megoldás” lenne egy magától szaporodó, célzott géneket megtámadó biológiai fegyver. A Microsoft által megvásárolt új technológia pedig biztosíthatja a kifejlesztéshez szükséges platformot. Érdekes megjegyezni, hogy a cég 2009-es felvásárlása óta egyetlen nyilatkozatot sem adott ki munkájával kapcsolatban.
Jussanak eszünkbe a fent olvasottak, amikor legközelebb egy Microsoft terméket vásárolunk, hiszen az általunk kifizetett pénz éppen egy fajegészségügyi projekt finanszírozásának is része lehet.


EGY EMBER AKI ELMONDHATTA VOLNA AZ

IGAZSÁGOT A H1N1-RŐL DE LIKVIDÁLTÁK!

NÉZD VÉGIG A VIDEÓT IS! BENNE VAN A FÉRFI

ELFOGÁSA!

4.PERC 36.MÁSODPERCTŐL VAN RÓLA SZÓ!


Az 56 éves, kaliforniai Westchester-ben élt Bar-Joseph Moshe 2009. augusztus 11-én felvette a telefonkagylót és felhívta az egyik helyi rádióműsort. Mikor szót kapott, akkor True Ott műsorvezetőnek elmondta a véleményét, hogy miért nem szabad az embereknek beoltatni magukat
  Mr. Ott-nak feltűnt a szakszerű magyarázat, és megkérte a beszélgető partnerét, hogy fejtse ki a hallgatóknak részletesebben is az indokait. Moshe úr válaszában elmondta, hogy ő mikrobiológus és egy nagy doboz bizonyítéka van arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államokban is forgalomba hozott, (más információk szerint még nem hozták az USA-ban forgalomba, csak tervezik - Jack Corn) és a ***ter International Pharmaceutical egyik leányvállalta, a ***ter BioPharma Solutions által gyártott sertésinfluenza elleni oltóanyag valójában egy könnyen halálossá váló biofegyver és most ezt a sertésinfluenza elleni vakcinának álcázott anyagot kísérletképpen adják be a gyanútlan embereknek. A ***ter ukrajnai gyára az első, ami már teljes gőzzel iparszerűen gyártja és forgalomba hozza Ukrajnában azt a vakcinát, ami az emberi immunrendszer gyengítésére alkalmas anyagok mellett ugyanazt a súlyos betegséget okozó vírust is tartalmazza, ami az 1918-as világméretű spanyolnátha járványban közel 100 millió ember halálát okozta. Újabb kérdésre közölte, hogy szándékában áll a bizonyítékait nyilvánosságra hozni, és azokat már az adást követő napon személyesen fogja elvinni az állami főügyészhez azonnali szakmai és bűnügyi vizsgálatot követelve. Egyéb másról nem esett szó a beszélgetés során.
   Később kiderült, hogy a meghökkentő nyilatkozatot adó Moshe úr valóban mikrobiológus, neves virológus és járványügyi szakember, akinek sok szakmai publikációja jelent már meg angol és héber nyelven, izraeli-amerikai kettős állampolgár, az izraeli Moszad ügynöke, aki évtizedekkel ezelőtt az izraeli hadsereg vegyi- és biológiai fegyvereket kutató/fejlesztő laboratóriumában kezdte pályafutását. 
     Mózes József ígéretéhez híven másnap, 2009. augusztus 12-én reggel beült a kis piros Volkswagen bogarába, de hogy hova akart menni, azt már csak valószínűsíteni lehet, mert a Westwood-i igazságügyi épületegyüttes mellett feltartóztatták. (Itt az egyik épületben található a kerületi állami ügyész hivatala és nem messze van az izraeli konzulátus is.)
   Egyszer csak civil és rendőrségi autók, páncélozott járművek tucatjai állták útját, és álarcos, gázmaszkos, kutyás droidok, géppisztolyos sünök és az FBI-al megerősített rohamrendőrök rohangáltak körülötte. Mikrohullámú fegyverekkel megbénították a telefonját és az internet kapcsolatát, a kocsi egyik ablakát betörték és egymás után 8 (nyolc) könnygáz gránátot dobtak be a kocsiba, majd egy hosszú csőből 5 gallon (19,3 liter) rendőrségnél rendszeresített nagy erősségű paprika spray-t nyomtak az arcába.
   Hihetetlen módon Moshe úr csak mosolygott, nem állt szóba senkivel, néha beleolvasott a papírjaiba, nem könnyezett, nem fulladozott, nem törölgette a szemét, csak forgatta a fejét és néha lehúzogatta az ablakot, ha más túl sok könnygáz gyűlt össze a kocsiban, és határozottan élvezte a körülötte zajló műsort. Órákon át rendületlenül állta a sarat és ült a kocsijában: egyszerűen nem fogott rajta a közel 20 liter paprika spray, sem a két centiről nagy nyomással ráfújt nagy mennyiségű könnygáz. 
   A sünök nem akartak hinni a szemüknek, kétségbeesetten telefonálgattak magyarázatokért, tanácsokért és további utasításokért. Végül közel 9 óra csata után egy robottal kivették a vezetőülés ajtaját, és a zsidó ellenállót elektromos sokkolóval rövid időre lebénították és nagy nehezen kiemelték a vezetőülésből.
A csata több mint nyolc órán át tartott, és az igazságügyi épületet komplexumot és a környező házakat már az elején ki kellett üríteni, mert a dolgozók és a lakók fulladozni kezdtek az iszonyú méretű könnygázfelhőtől.
   A Los Angeles-i rendőrök a Magyarországon megszokott módon azonnal hazudozni kezdtek, hogy Moshe elmebeteg, hogy letartóztatási parancs van ellene érvényben, hogy bombával fenyegetőző telefonhívásokat küldött egy segélykérő szolgálatnak és a Fehér Házba, hogy fel akarja robbantani Obamát. De hogy valójában mi volt az igazi ok, és miért is kellett egy ilyen óriási méretű, még kaliforniai mértékkel is túlméretezett, nagy költségű, a fél várost megbénító rendőrségi akcióval - amilyennel akár Oszama bin Laden-t is elfoghatták volna - elfogni egyetlen egy, ellenállást nem tanúsító fegyvertelen embert, arról még két és fél hónap elteltével sem adtak ki semmilyen hivatalos tájékoztatást.
   Némi kapaszkodót csak az nyújthat, hogy Moshe úr izraeli állampolgárságáról, moszados tevékenységéről, biológusi munkájáról vagy a rádióban elhangzott nagy feltűnést keltő nyilatkozatáról, Ukrajnáról, a ***ter International Pharmaceuticalról, a ***ter BioPharma Solutions-ról vagy a sertésinfluenzáról Moshe úrral kapcsolatban később már soha egyetlen sor vagy utalás sem jelent meg a fősodratú médiában, és a könnygázas sztori egy nap alatt megválaszolatlanul eltűnt nem csak a nyugati part tévé képernyőiről, de az egész országos médiából is. Csak annyi derült ki, hogy - a rendőrfőnök-helyettes tévényilatkozatával ellentétben - Moshe büntetlen előéletű, nem volt soha összeütközése a törvénnyel és nincs és nem is volt ellene kiadva semmilyen ügyben letartóztatási parancs. Két nap múlva a rendőrségi szóvivő hivatalosan is megerősítette, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben a történtek miatt nem indul ellene eljárás.
   Bar-Joseph Moshe-t, a könnygázt rejtélyes módon kiválóan tűrő zsidó professzort a Los Angeles-i FBI irodájából még aznap, 2009. augusztus 12-én szerdán késő este egy kaliforniai magánrepülőtérre vitték, ahonnan egy felségjelzés nélküli katonai repülőgép Izraelbe vitte. További sorsáról nem tudni semmit.
 A FÉRFI ELFOGÁSA!


Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja (1.rész)


Bill és Ted... (2. rész) Jótékony milliárdosok


Bill és Ted... (3.rész) Halál-panel, az ami kell


Bill és Ted... (4.rész) Az eugenika rövid története


Bill és Ted... (5. rész) Mindenki oltasson!


Bill és Ted... (6.rész) Innovációval a nullára


Bill és Ted... (7.rész) A Zöld Álca


Bill és Ted... (8.rész) TE vagy a probléma!


Bill és Ted... (9.rész) Mire jó a GMO?


Bill és Ted... (10.rész) Az utolsó szó jogán

http://www.youtube.com/watch?v=rzkARQGrQGc



Bill és Ted... (12.rész) IBM és a Holokauszt


Bill és Ted... (13. rész) A Denver Repülőtér Titka


9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker

http://www.youtube.com/watch?v=UusNARmE1IE


Alcyon-Plejádok 19/1. - Válság Ukrajnában, A sötét elit terve


Alcyon Plejádok 19/3. Globális népirtás -- Új koncentrációs táborok


Dr. Drábik János: Ukrajna helyzetjelentése


Bilderberg döntés - Drábik - a megváltozott amerikai katonai doktrináról


Dr. Drábik János: Hogyan pusztítja el a kamat a magas kultúrákat?







Koncentrációs táborok és tömeggyilkosság – egy

amerikai agytröszt tanácsai Porosenkóék részére
Vajon mit főztek ki a a ma már leggyűlöltebb állam stratégái Porosenko/Walzman részére, mint használati utasítást a demokrácia ukrajnai bevezetésére? Az USA kormánya gyakran ad ki stratégiai megrendeléseket magáncégeknek. A Rand Corporation egyike a legnagyobb, az USA politikai és katonai stratégiáit kidolgozó cégeknek. E cég Porosenkó/Walzmannak nemes egyszerűséggel a hadifoglyok legyilkolását ajánlja több „hasznos” recepttel együtt a Délkelet-Ukrajnában folyó szadista megtorló akcióban. Lássuk csak, mit főztek ki a „szabadságszerető férfiak és nők hazájának” bölcs stratégái, amelyet az féllegitim ukrán kormánynak ajánlanak, használati utasításként.
Hozzon létre „szűrőlágereket” amelyeken át kell bocsátani a fellázadt területek teljes lakosságát. (Alkalmasint be lehet őket oltani valami „hasznos vírussal”, majd menjenek Oroszországba, ott otthonra lelnek, ha annyira szimpatizálnak az oroszokkal - U. W.) El kell kobozni a lázadók minden vagyonát, és a harcban kitűnt martalócoknak adni.
A kiváló stratégák lépésről lépésre felsorolják azon fokozatokat, amellyel a lázadókat biztosan meg lehet fékezni és elpusztítani. Lássuk magukat a bölcsességeket!


Első lépésben hadiállapotot kell bevezetni a teljes területen, ehhez hermetikusan el kell zárni a területet minden irányból, se ki, se be, semmilyen szállítás nem megengedett, sem élelem, sem gyógyszer, sem más humanitárius szállítmány, nem beszélve a fegyverekről és az önkéntesekről, kik ma tömegesen állnak át a felkelőkhöz. Kívánatos a terület teljes elektronikus takarása és izolációja, semmilyen hír nem jöhet be, és nem mehet ki.
Második lépés a lázadók teljes és tökéletes likvidálása, légibombázások, ágyúzások, sorozatvetők, kazettás bombák, minden megengedett, és tiltott fegyver használatával, beleértve akár a tömegpusztító B és C fegyvereket (biológiai/bakteriológiai és kémiai).
Továbbiakban a hadsereg megszállja a településeket, a lakosságot a felépített „szűrőtáborokba” evakuálja. Csak a közömbös, a felkelőkkel nem szimpatizáló lakosságot kell „szűrni”, a szimpatizánsokat kímélet nélkül meg kell semmisíteni, akár nő, akár férfi.
A harmadik fázisban vissza kell állítani a „normális” életet a területen, a menekültek visszatérhetnek otthonaikba, de csak a koncentrációs táborokban eltöltött „kellő” idő után.
A lakosság minden ingó és ingatlan vagyona a „harcban” kitűnt katonák tulajdonába megy át.
PS.: Ezt bizony kifelejtette Orwell az 1984-ből.
Udo Winter
Berlin




"Megoldotta" a biztonsági problémát a maláj

légitársaság: Kelet-Ukrajna helyett mostantól Szíria

fölött repülnek

Az évek óta véres polgárháborúban őrlődő Szíria légterébe irányította át egyik járatát a Malaysia Airlines azután, hogy annak szokásos útvonalán, Kelet-Ukrajna felett a múlt héten vélhetően lelőtték a légitársaság egy gépét - közölte hétfőn a Flightradar24 honlap.
A Flightradar24 által a Twitteren közölt térképen az látszik, hogy a Londonból Kuala Lumpurba tartó MH4-es járat - amely múlt csütörtökig általában Kelet-Ukrajna felett közlekedett - pont annak a Szíriának a légterében talált "biztonságosabb" útvonalat, amely országban az elmúlt bő három év során eddig mintegy 170 ezer emberéletet követelő polgárháború zajlik. A Flightradar24 azzal magyarázta a külön erről szóló tweetet, hogy egyedül a Malaysia reptette gépét a háborús zóna fölött.

Az MH4-es járat egyébként pénteken és szombaton egy másik útvonalon, Törökország keleti része felett repült, miután Boeing 777-esüket gépét 298 utassal a fedélzetén július 17-én minden bizonnyal lelőtték a kelet-ukrajnai donyecki területen.
A légitársaságot bírálatok érték, amiért pont egy másik háborús övezet felé irányította át elterelt járatát. Ugyanakkor a Malaysian Airlines az ezekre válaszul kiadott közleményében azt írta, hogy az MH4-es járat útvonala összhangban volt a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) szabályaival.
A társaság közölte, hogy a gép nem lépett be olyan légtérbe, amelyet az ICAO vagy a szíriai nemzeti légügyi hatóság hivatalosan a polgári légiközlekedés előtt korlátozottnak minősített. Az amerikai légi közlekedési hatóság ajánlása szerint viszont "erősen ellenjavalt" a szíriai légtérbe való belépés a polgári gépek számára.
(MTI - HVG)












"Todos somos palestinos", azaz mindannyian
palesztinok vagyunk. Gerillaháboru Európában.
Hol kezdődik?



Új idők "új" dalai
A vér és rög valósága










Tudózsidóink rákaptak a témára és azt bizonygatják: nekünk magyaroknak még saját vér és rög valóságunk sincs. Amin rágódunk nem más, mint a német (náci) "Bluth und Boden" silány magyarított utánzata.

No' nem! Másról van szó. Álmomban sem gondoltam viszont, hogy a téma kutatásánál, mindjárt az elején, a magyar nyelv börtönében vergődő hungarofób 
Kertész Ákos friss (!) írásába botlok... És miket ír ez a vénség az írástudók árulásáról? "Fölfedezték a gyalázat gyönyörét. Faji, nemzeti célok érdekében gyilkolni jó, nemes, szép, és férfias! Az új jelszó: vissza az ősi erényekhez! A humanista nyavalygások helyett a tiszta pogány őserőhöz. Fölfedezték az ősi germán mitológiát. Wagnert. A magyar ősvallást. Nem maradt fönn? Sebaj! Kreáltak! Vér- és rögvalóságot! Az erőszak gyilkos mítosza jött divatba. A férfierő nemessége. A katonai és más harci erények. Athén helyett Spárta. A vér mítosza tűnt föl korszerűnek többféleképpen is: a „vér” mint genetika, mint a faj szimbóluma, és a vér, amit szent céljainkért kiontunk". 
Európa elnyomott népei lassan - lassan rádöbbennek: szenvedéseiktől nem szabadulhatnak "békés" úton. Ezért kezd motoszkálni az agyakban a vér és rög véres valósága. Ezért próbálják az "írástudók" a veszélyes gondolatok embrióit is kiírtani az agyakból. Korán hozzákezdtek, mégis elkéstek vele.
A világ "elmaradott régióiban" a zsidó imperializmus már korábban felfedte embertelen arculatát. E földek lakóit vérbe mártott tőre hamarabb késztette dühös viadalra. Európa csak most következik. A jelképes kígyó elsőd leges célja ugyanis Európa bekerítése és megfojtása. Cion bölcsei a 3. sz. jegyzőkönyvben a következőket rögzitették. "...Már csak néhány lépés választ el célunktól. Már csak 'kis darabot' kell megtennünk ahhoz, hogy a Jelképes Kígyó, amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba." Nem tudni, zsidóéknál mi a kis darab (idő). Úgy látszik azonban a valóságos kígyó nehézkesebb, mint a jelképes. Kerülőútakra kényszerül; ám mára ott tart, hogy tényleg satuba fogja Európát, ha népeit sikerül egyetlen szuperállam drótkeritései közé terelni. A kérdés az, hogy birkákkal, vagy farkasokkal kerülnek e szembe. A vérző népek - Irak, Afganisztán, Pakisztán, Sziria, Palesztina, Libanon népei - hőskölteménybe illő módon, vérrel vassal tanítják a zsarnokot. Erre készül a halálra szánt iráni nép is. Mi európaiak alábbvalók lennénk náluk?

A kérdés sajnos olyan összetett, mint Európa maga. Emlékezzünk csak, mit tartalmaz erről Hitler 
politikai végrendelete [amelyről egy blogot írtam még 2009-ben] "Németország azok közt a népek közt fogja legmeg bízhatóbb barátait megtalálni, akik lényükben immunisak a zsidó méregre. Meg vagyok róla győződve, hogy a japánok, a kínaiak és az iszlám népei (!) mindig közelebb fognak hozzánk állni, mint teszem azt Franciaország, és ez a köztünk levő vérrokonság ellenére [lesz így]. A szerencsétlenség azt akarta, hogy Franciaország az évszáza dok folyamán deformálódott, és vezető erői a zsidó lélek áldozataivá lettek. Ez már olyan mértékű, hogy nem lehet visszacsinálni. Franciaország arra van ítélve, hogy a zsidók politikáját gyakorolja." Ami Franciaországot illeti, a Führer nem tévedett. [Gondoljunk csak a "hagyományos" francia aljasság legujabb bizonyítékéra: Kadhafi meggyilkolására.] Igaz a végrendelet csak példálózik, de sokkal meggyőzőbb példa lett volna Európa történelmi rákfenéje: Anglia... Na' már mindegy.

Tehát Németország...
Látszólag a németek távolodtak legmesszebbre a hitleri népeszmétől. Könnyen kiderülhet azonban, hogy e látszat csal. Hogy miért gondolom ezt? Megpróbálom kifejteni.
Az európai feszültség [ugyancsak látszólagos] gócai jelenleg Görögország és Spanyolország. Érthető is lenne, hogy a "bosszú népe" miért épp őket tette legelőbb és leginkább tönkre? A görög kúltúra első számú ellensége a zsidó "kultúrának". A spanyoloknak pedig a középkori zsidóüldözésekért kell szenvedniük. Viccesnek látszik? Lehet, de nem az.
Európa leigázásához azonban elsőnek azt a Németországot kell leteperni, amely pedig a legalázatosabban vezekel [és tejel] a Holokauszt idején elkövetett és el nem követett bűnökért. Azt a Németországot, amelynek antiszemitizmustól mentes klímájában még az olyan "magyar" írók is jól érzik magukat, mint a nobeldíjas Kertész Imre és a majdnem nobeldíjas Konrád György.
A terv világos. Soros György tálalásában vázolom. A több államban körözött gonosztevő álláspontja szerint"A pénzpiacok egyre mélyebb depresszióba döntik a világot, és ennek beláthatatlan politikai következményei lehet nek. ... A kormányok elveszítették az irányítást a helyzet alakulása felett, különösen Európában. Ezt az ellenőrzést vissza kell szerezni, mégpedig azonnal (!) ... Rendkívül bátor lépésekre van szükség. ... Az euróövezeti országok kormányai haladéktalanul állapodjanak meg egy új, közös európai pénzügyi 'hatóság'felállításáról. A közbülső időben ... Az európai nagybankokat az Európai Központi Bank (EKB) felügyelete alá kell helyezni, amiért azok cserébe egyfajta időben korlátozott garanciát kapnának. (?) ... Az Európai Központi Banknak  az adós országok, mint példá ul Olaszország és Spanyolország számára biztosítania kellene adósságaik rendkívül alacsony költségekkel történő ideiglenes refinanszírozásának lehetőségét. Zseniális ötlet, de ki adja a pénzt a refinanszírozáshoz? Hát ki más, mint az idétlen szőke tehén jámbor Németországa! Említem, hogy a "Fiskális Európa" víziójáról azaz a Wall Street Európa elleni háborújától már korábban (2011.12.10) írtam. Amit most írok kvázi folytatása a korábbinak.
Már mások is észrevették, hogy furcsa asszociációim vannak... Most pl. az jutott eszembe, hogy USRAEL a lojális Németországot ugyanolyan súlyos nyomás alá fogja helyezni [ha vonakodik] mint a nyakas Iránt, csak más eszközökkel, ill. módszerekkel. Van erre utaló körülmény? Hát már hogyne volna! Sorossal kezdtem. Vele folytatom. Viszket a tenyerem e gengszter hallatlan pofátlansága miatt. Nyilatkozatát, amit a Reuters-nek adott, egészében érdemes elolvasni. Én csupán két idézetre szoritkozom. "Soros ... rámutatott, hogy a recesszió elhúzódását vonná maga után és a európai közeledési folyamat 'keserves végét' jelentené, ha az eladósodott dél-európai országok nem részesülnének még több támogatásban. Ehhez mindenekelőtt le kellene írni adósságuk egy részét, és a német kormánynak lazítania kellene takarékossági politikáján. Németországnak fel kell adnia Bundesbank-ihletésű elvi szembenállását az államadósság jegybanki finanszírozásával és a szigorú, inflációscél-követő politikával. .. Ez a politika öt-tíz évig is tartó recesszió felé tereli Európát, és egy ilyen forgatókönyv  (?) ... nemcsak az euró, de az Európai Uniót létezését is veszélybe sodorja." Vagyis Németország pénzügyi politikája csupán egy "forgatókönyv", amit azonnal át kell írni, mert különben baj lesz és ezért kizárólag Németország - és világért sem Anglia, ill. Franciaország - lesz a felelős. Tőlük nem követel anyagi áldozatvállalást Soros, csak a németektől. Érti ezt valaki? Ez több mint cezarománia! Ez tömény zsidó elmebaj! Hogy mennyire az, ugyanezen interju alábbi kitétele bizonyítja. "... Egy Németország nélküli, francia vezetésű "latin euróövezet" sokkal versenyképesebb lenne és olcsóbban finanszíroz hatná az adósságát."Hülyéskedés? Piszkoskodás? Mindkettő!
Ha már forgatókönyvet emlegetünk, maradjunk ennél a fogalomnál. Ennek ugyanis sohasem a szingularitás. hanem mindíg a pluralitás a létezési formája, azaz minden helyzetre többféle forgatókönyv keletkezik. Ez azt jelenti, hogy a versengő forgatókönyvek közül a sors választ. Leggyakrabban úgy hogy "mixeli" azokat, vagy a sajátját teszi a helyükbe...
Németországot illetően pl. Oroszországnak [Putyinnak] is van forgatókönyve, ami abban különbözik a sorosi [zsidó] forgatókönyvtől, hogy ad is valamit [olajat, földgázt] drágán, a zsidó meg csak el akar venni, ingyen. Hja' hát mire való a goj, ha nem arra, hogy elnyomják és kifosszák?
Ha most azt hihetném, hogy a demokrácia - Németországban is - a népakarat érvényesülését jelenti, nem éreznék késztetést a cikkírásra. De jaj, a "modern" demokrácia a zsidó pénzarisztokrácia uralmát jelenti, amit a nép által "választott", fizetett ügynökei útján gyakorol. Ilyen ügynök lenne Angela Merkel is? Ha a Google-t a kancellár asszony népszerüsége felől faggatjuk, a következőket olvashatjuk. "A július elején készült felmérés szerint a többség támogatja a kormányt az euróövezeti államadósság válsággal kapcsolatban ... A választók 58 százaléka szerint Angela Merkel politikája korrekt, álláspontját pedig kellő határozottsággal képviseli az uniós színtéren, 71 szá zalék pedig osztja Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter véleményét, amely szerint népszavazással kell dönteni arról, hogy a nemzeti szuverenitás (mely) további elemeit adják át Brüsszelnek." Ha jól értem, a kancellár a németek szemében pont azért népszerű, amiért Soros fenyegeti és zsarolni próbálja. Különösen figyelemre méltó a népszavazás emlegetése. Ez akkor is távol esik a Soros által követelt azonnali megoldástól, ha a németek (ismét) buta birkák módjára viselkednek (szavaznak).
A közeljövő tehát idegtépő huzavonát jelent. A kérdés az. hogy a "forró pontok" [Görögország, Spanyolország, stb.] tüzet fognak e ezalatt? Erre a kérdésre akár nemmel is lehetne fellelni, ha a zsidó imperializmus egyszerre csak egy ponton perzselné a világot. De nem ezt teszi! Gondoljunk csak a közelkeleti agresszióra, amely a Hormuzi szoros eldugulása esetén felboritja a gazdasági világrendet és a végsőkig élezi Európa nyomorúságát, amelyet 67 évi "béke" után senki másnak, mint a zsidó uzsoratőkének köszönhet. E 67 év alatt fejlődött ki a nyugati civilizáció méhében az "uzsoracivilizáció", amely intenzivebben pusztítja a földet, a népeket, a csalá dokat, az egyéneket, mint a háborúk. Ez a pusztítás tudatos, sőt célzott tevékenység.
kérdés az, hogy meddig terjed az európai népek tűréshatára? Arra kell gondolni, hogy ezt a tűréshatárt a cion-imperializmus úgyanúgy át fogja hágni, ahogy eddig is áthágott minden erkölcsi, logikai, jogi, gazdasági és politikai határt. A zsidóság története az ismétlődő üldöztetések, pogromok, kiűzetések, gettóbazárások története. Ezzel kapcsolatban a zsidók mindíg "bebizonyitják", hogy a befogadó népek a hibásak. Olyan népek, amelyek nek zsidóellenes fellépéseit évszázadok, óriási földrajzi távolságok, a világnézet és a vérmérséklet jelentős különbségei választanak el.
Az a megoldás fel sem merül a fiskális agyakban hogy a népek csalárdul keletkezett adósságát el is lehetne engedni. Nem, ők Mózes uzsoratörvényét követik, amely a következőképp szól. "Minden hetedik esztendő végén el kell engedni az adósságot. Az adósságelengedés módja pedig ez: egy hitelező se követelje felebarátjától, testvérétől azt a kölcsönt, amit embertársának kölcsönadott. Az idegentől követelheted, de amivel testvéred tartozik neked, azt engedd el! Te kölcsönadsz a többi népnek, de magad nem szorulsz kölcsön re; uralkodsz a többi népen, de azok nem uralkodnak rajtad!" A Kánon teljesen egyértelmü. A zsidó világnézetet, hitvallást és életmó dot tartalmazza. Összetevői a következők. Az élőlények közül azok, akiket a statisztikák a föld népességének - lakosságnak neveznek, két csoportba sorolandók: az egyikbe a testvér, ill. embertárs. A másikba  az idegen, azaz a gój, aki nemhogy nem embertárs, de nem is ember.

Közbevetőleg említem, felfedeztem a világ legfélelmetesebb honlapját a 
Worldmeters-t amely folytonosan számlálja a világ numerikus adatait, többek között a világ népességének alakulását másodpercről - másodpercre. Most, hogy a pörgő számokra pillantok a számláló 7.070.382.072-t mutat. Ha ebből a számból levonjuk az "ember társakat", kerekitve tizenötmilliót, azaz olyanokat akiknek fennséges emberi lelkük"neschmanjuk" van, a reszli 7.055.382.072 olyan lény, akiknek csak "nepeschük", vagyis állati lelkük van. Velük mindent meg szabad, ill. meg lehet csinálni anélkül, hogy "jogilag" akár állatkínzásnak minősülne. Rá lehet törni egy független országra. Lakóit el lehet pusztítani fegyverek által vagy járványok előidézésével (l. délafrikai népek beoltása HIV virussal), ki lehet űzni országukból, rezervátumokba lehet költöztetni, el lehet adni rabszolgának, rabszolgaként lehet dolgoztatni, stb. Ezt teszi USRAEL szerte a világon.
Én állítom ezt? Nem, hanem a Talmud, amely néha megszólal a fő-fő-rabbik szájából. Egyikük Ovádjá volt szefárd főrabbi, az ország-felvásárló Simon Peresz lelkiatyja és tanácsadója. Róla írtam a "Hangos Talmud" c. kommentárt. Mit is mondott a világ nem zsidó embereiről? "Ezek csak azért jönnek a világra és élhetnek aránylag tisztes kort, hogy minél jobban kiszolgálhassák a zsidókat.Gondoljuk csak meg, ha elpusztul a szamár elveszítjük a pénzünket. Így van ez a szolgálóval is, ha időnap előtt meghal elveszítjük a pénzünket. Éppen ezért hagyjuk, hogy a szolga hosszú életet éljen, annak érdekében, hogy jól dolgozzon a zsidónál.” Az egészben  az aranyos, hogy kijelentéseiket nem vonták vissza!
Gondolom, nem vetem el a sulykot ha kijelentem: e zsidó opció számunkra elfogad hatatlan. De mi lesz, ha ellenszegülünk? Hát' csatatérré válik Európa és nem hábo rús csatatérré, hanem polgárháborús csatatérré. Ne legyenek illúzióink. A legkönyörtelenebb módszereket fogják velünk szemben alkalmazni.
A "lázadó térségekben" ugyanúgy bevetik az amerikai CIA, az izraeli MOSZAD,  az angol Mi6 és a francia DRM titkosszol gálatok gyilkosait, mint tették ezt Libiában és teszik most Sziriában. Aztán itt vannak ugrásra készen a "legitim" NATO alakulatok, valamint az Európai Csendőrség az EUROGENDFOR kivégzői. Az utóbbi díszes társaság alakulatai már megjelentek Görögországban, holott ott még nem lőnek.
Mára a napnál világosabbá vált, hogy a WTC felrobbantása és a nyomban meghirdetett Új Világrend nem csupán és nem is első sorban Oszama bin Ladennek Iraknak és Afganisztánnak, hanem az egész világnak szólt, különös tekintettel Amerikára, amelynek belső stabilitása vészesen ingatag. A tőke gerjesztette bajokat olyan koncentrációs táborokkal óhajtják "orvosolni", amelyek mellett eltörpül a szovjet gulagok és a német KZL-ek rendszere. A hírhedt törvény, a "Patriot Act", csu pán fügefalevél a pénzügyi diktatúra ocs mány ábrázatán. Annyira nem jelent semmit, hogy a hatályát meghosszabbító Obama személyesen ad engedélyt, vagy utasítást politikai ellenfelek külföldön történő meg gyilkolására, ami nincs benne a "törvényben". Élő adásban végignézi Oszama bin Laden kivégzését és ezt az ocsmány kukkolást a televí zió élőadásban közvetíti. Erről a gengszter birodalomról nem tételez hető fel, hogy Európában más módszereket fog alkalmazni, mint a világ bármely fertályán, ahol szembeszegülnek vele. Ha kell ugyan úgy fog gyilkolni Budapesten, ahogy ügynökei Srebrenicában tették.
Akinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete, az itt és most hagyja abba az olvasást. Idáig is fölösleges volt irományomat elolvasnia. Akinek szervezete viszont képes a bajban adrenalint termelni, gondolkodjon el a követ kezőkön.
A történelem sohasem ismétli szolgai hűséggel önmagát, de a múltból a jelenre és a jövőre nézve bizonyos tör vényszerüségek kiköveztethetők.
A barbár terror kezdetben bénitólag hat később azonban a nyomorult test fölé emeli a lelket. Emlékezzünk csak az első zsidó forradalom, a "Nagy" Francia Forradalom, pribékjei által a guilottine alá hurcolt arisztokrata leánykák "kecses" viselkedésére a halál előtti pillanatokban. De most nem a védtelen áldozatokra kell gondol nunk, hanem a harcosokra, akik létalapjukat - hazájuk földjét - életük árán is hajlandók védelmezni. Felhozhatnék lelkesitő hazai példákat is, de most nem a romantikus szabadságharc, hanem a könyörtelen gerillaháború a kényszerű sorsa Európa népeinek és ebben a spanyolok példája lehet iránymutató.
Európát, benne Spanyolországot, már sokan akarták lenyelni. Érdekes módon Hitler nem. Megelégedett a keleti fronton bevetett Kék Hadosztállyal és meg sem próbálta komolyan rávenni Francot (akit ő segített a diktátori nyeregbe), hogy segítse Gibraltár elfoglalásában. Az erre a célra összeállított "Felix terv"asztalfiókban maradt.
Igy Anglia, "fasiszta" segítséggel, megtarthatta a kaput, amelynek egyik oszlopa spanyol földön, a másik az afrikai földrészen, de ugyancsak spanyol felségterületen Ceutában volt. Rút hálátlansága árán Franco hatalmon maradhatott a III. Birodalom leverése után is. Európa (és a világ) sorsdöntő háborújában tehát a spanyolok nem játszottak említésre méltó szerepet.

A spanyol példáért hátrább kell tehát mennünk, Napoleonig. Ő volt olyan botor, hogy megszállta Hispániát és bátyját Józsefet ültette az ország trónjára. Tehette, mert a spanyol király gyáván engedett neki, hiszen, mint a királyok általában, reálpolitikus volt. Valamivel azonban nem számolt. Saját népével, a spanyol néppel. Az eredmény pedig a következő lett. 
"Az állam maga volt a gyöngeség, de a nép legyőzhetetlen. A nemzeti büszkeség, a trónhoz és valláshoz való ragaszkodás fegyvert adtak mindenkinek kezébe és sok vidék elhagyatott volta félelmessé tette a guerillaharczot a világ első seregére nézve is. Már májusban sorban felkelnek az egyes provinciák kormányzó bizottságai, juntái, és hűséget esküsznek Ferdinándnak. Midőn József király az országba jő, tapasztalnia kell, hogy egyedül áll. Csak a francziáktól megszállott területen hódolnak neki, kénytelenségből. Most is Asturia járt elől, a spanyol nemzet ősi fészke, mely egyedül birta magát az arabok ellen fentartani. Példáját követte néhány nap mulva Valencia, Andalusia, Aragon. Az összeköttetés Madrid és a szomszéd helyek közt megszakadt; a nép lekaszabolta a futárokat, a betegeket, a szállítmányok kiséretét: a spanyol katonák százával szöktek meg; a francziák által megszállott vidékekről tömegesen elmenekült a lakosság, páratlan fanatismus mutatkozott mindenütt. Nemsokára nyilt csatában is meg mertek mérkőzni a felkelők a franczia légiókkal. Ez összecsapásokban mindig győzött a hadi tudomány és fegyelem a vad lelkesedés fölött, de mily kilátás egy király előtt, hogy kérlelhetlen vérontással foglalhassa csak el trónját! És nemsokára az a remény is megszünt, hogy a folytonos kudarcz utoljára is fegyverletételre fogja birni a felkelőket." Úgy tünik, a speciális gerillaharc spanyol találmány. Lényege a fegyver le nem tétele, történjék bármi is. A spanyolok halálraszánt bátorsága megihlette nagy festőjüket Goyát is.

A spanyol metódus a történelem folyamán - lényegét megőrizve - jelentősen módosult (tökéletesedett). A gerilla harc hagyományos szinterei kezdetben a nehezen megközelithető terepek voltak. Az afganisztáni gerillák, a táli bok, a terepadottságokhoz igazodó harcmodort jelenleg is alkalmazzák, de hol vagyunk már ettől!
Kialakult a városi gerilla harcmodor. Szükségszerü volt! A kapitalizmus ugyanis világszerte elűzte a parasztokat a létezésüket addig biztosító földekről. Így a "földönfutókból" városi migráns lett. Persze sem a kapitalista rendszer, sem a nagyvárosok nem tudtak mit kezdeni ezekkel a "hordákkal", amelyek a puszta életbenmaradásukért vívott harc során feltalálták a városi gerillaharcot. Odáig tökéletesedett a dolog, hogy "Carlos Marig hella brazil gerillavezetõ ... 1969-ben kiadta „A városi gerilla kézikönyve”című munkáját, amelyben megfogalmazta a városi gerilla-hadviselés legfontosabb elméleti és gyakorlati kérdéseit" E "tudománynak" könyvtárnyi irodalma van már. Köztük magyar forrásmunkák is elérhetők. Megszületett a "hadikultúrák" fogalma. Megkezdődött e kultúrák (halálos) versengése olyan háborúkban, amelyeket a hadtudomány "aszimetrikus" háborúknak nevez. Az aszimetrikus hadviselés jellemzői egy magyar tanulmány szerzője szerint "A gerilla hadikultúra a nem állami, nem reguláris, hanem sok esetben önszervezodo, felszerelt ségében és logisztikai ellátottságában gyenge, hadviselő feleket jellemzi, amelyek célja az ellenségnek tekintett állami vagy idegen hatalom meghátrálásra kényszerítése, vagy megdöntése és a hatalom átvétele. A gerillahad viselés jellemzője annak elhúzódó, rejtett és kiszámíthatatlan jellege. Forrása a helyi lakosság, amelynek támoga tása elengedhetetlenül fontos a gerillaharc sikeréhez. A gerilla hadikultúra képviselői hadászati védelmet folytat nak, de információs fölényüket kihasználva harcászati támadó műveletekkel pusztítják a rendfenntartó erőket és az állami létesítményeket." 

Észre kell venni, hogy nem tüntetésekről, ill. nem petíciók benyújtásáról van szó... Az orbáni rezsim gyilkos országlása kapcsán jóslatok látnak napvilágot arról, hogy újabb tömeges zavargások várhatók nálunk is, főleg Budapesten. L. Jaroslav Simov 
cikkét a Kommerszant c. orosz újságban. Nos én nem erről írok! Meg kell azonban jegyezni, hogy az orbán kormány pontosan ugyanazt érti a "terrorizmus" alatt, amit a gyurcsány kormány értett: az elkeseredett tömeg erőszakos fellépését, és ugyanolyan barbár szadizmussal fogja ezeket letörni, mint elődje tette.
Csakhogy 2012 Európája már nem 2006 Európája! A világ erőterei megváltoztak, a rusnya, buta és gyáva magya rok feje fölött is. Ennek ellenére továbbra sem szégyellnivaló önmagunkról, hanem Európáról szólok. A mi emberségünkből nem futná a gerillák támogatására, legfeljebb a gerillák feljelentésére a hatóságoknál...
A mi 2006-os "gerilla hadikultúránk" kimerült a dobálásban, kukaborogatásban hevenyészett barikádok építésében és (eredménytelen) védelmezésében. Tisztelet persze azoknak, akik legalább ezt tudták, merték, tették!
Ami mármost a spanyolokat illeti, megemlékeznék a bányászok "rakétacsapatairól"...
Tevékenységükről egy videoklipet sikerült lementenem. Az eset ez év júniusában történt, amikor az elbocsátások miatt tüntető bányászok ellen könnygázt alkalmaztak. A bányászok pedig vállról indítható"figyelmezető" rakéták kal válaszoltak.





Amint a képekről (remélem) látható: a "bányász-petíció" egy sima cső, amelyet az irányzó hordozható acélpajzs mögött gázálarcban kezel. [Ezzel eleve ki vannak szűrve a könnygáz, a gumilövedék, a vipera és a rendőrcsizma kockázatai és káros mellékhatásai.] A töltet egy indító (toló) rúdra van szerelve. A töltő betolja a töltetet a vetőcsőbe és öngyújtóval (...) indít. Az üdvözlet a rendőrök között landol és (egyelőre) füstöt fejleszt. Az adjonisten és fogadjisten arányosságának elve alapján alkalmazható nagyobb vetőcső és a töltet lobbanhat, vagy robbanhat is...
A pribékeket mindenestre meghökkenti már egy kis füstpamacs is. A tőlük megszokott daliás roham, szemkilövés, gumibozozás, veserugás és bilincselés ezúttal elmarad - Spanyolországban...
Innen már a(z idegen) hatalomtól függ, hogy a spanyol (és az európai) nép elleni háborút a gazdasági módszerekkel folytatott lassú megsem misítés helyett fegyveres háborúvá fokozza e.
Ha ezt teszi, számolnia kell a következőkkel.
Ha Európában bárhol megszólalnak a fegyverek, a konfliktus minden átmenet nélkül nemzetközi jelleget ölt, mint pl. Sziriában. Itt az történt (történik), hogy USRAEL egy neki nem tetsző rezsim megdöntése végett egy független ország területén zsoldosokat vetett be. Hillary Clinton a minap vágta az oroszok és a kinaiak pofájába: "támogatni fogjuk a szíriai ellenzéket, hogy Aszad megbukjon." Az legkevésbé sem zavarja, hogy "a szíriai 'felkelés' mítosza halálos sebet kapott: a német hírszerzés szerint a 'felkelők' 95%-a külföldi zsoldos!" Mi sem természetesebb, hogy Aszadot meg az oroszok és az irániak támogatják, immár nemcsak tanácsadókkal, hanem kommandós elit alakulatokkal is.
Amerika a "humanitárius katasztrófa" miatt háborog, jóllehet a vérengzéseket saját zsoldosai követik el. Sziria viszont következetesen likvidálja a felségterületére betörő irreguláris martalóc okat, akik semmilyen hadijog oltalmára nem tarthatnak igényt. Sajnálatos tény, hogy azokat az objektumokat, ahová a "felkelők" befészkelik magukat, a szíriai tüzérség és légierő megsemmisíti, ennek következtében a tűz csapásoknak civil (sziriai) áldozatai is vannak. Az az Amerika háborog emiatt, amely a második világháború óta szüntelen háborúzik az egész földgolyón - a "demokrácia" védelmében - aki kitalálta és alkalmazza a "járulékos veszteségek" fogalmát, intézményét. "Az Egyesült Államok által viselt háborúkban tűnt fel a 'járulékos veszte ség'(collateral damage) fogalma, amelyet a Pentagon propagandistái arra használnak, hogy a nyugati közvéle mény előtt igazolják a polgári áldozatokat követelő háborús cselekményeket. Ezek a járulékos emberveszteségek úgymond véletlenül, a katonai vezetés akaratán kívül következnének be, amely látványos krokodilkönnyeket hullat miattuk, és általában téves felderítés vagy kivédhetetlen technikai hiba tragikus következményeinek próbálja beállítani azokat." Tudjuk, a drónok naponta gyilkolnak világszerte. Gondolom, gazdáik számolnak vele, hogy ezek hamarosan megjelennek Izrael egén is.
* * *
Elkukorékoltam a dolgot. A drónokra csak következtettem. Most olvasom, hogy Izrael légterébe ismételtenbehatolnak a Hamász és a Hezbollah - vélhetőleg iráni eredetü - drónjai. Ezeket az első fecskéket állítólag sikerült lelőni. Gondolom, majd tökéletesitik őket. Azt is gondolom továbbá, hogy nem volt még olyan légvédelem a világon, amely száz százalékos hatásfokkal működött volna. Most a zsidók azt mondják, a legutóbbi drón csak azért repülhetett 30 percig Izrael légterében, mert nem akarták lakott terület fölött lelőni. Vicces. Miért nem kényszerítették elekrtonikus úton leszállásra, ahogy az irániak tették egy amerikai drónnal? Meg aztán mi lett volna, ha a drón épp arra lett volna programozva, hogy egy rabbit likvidáljon valamelyik városban?
Alig győzöm már ezt a hajszát... Kiszasszeroltam, hogy az irániak már hadrendbe állították nagy hatósugarú, fedélzeti fegyverekkel és robbanószerrel felszerelhető drónjukat a Shahed-129-et. Aztán őrült hajszába kezdtem és egy lengyel honlapon (és sehol máshol...) megtaláltam a fényképét is. Itt van la'. Ezzel legalább annyira kimerültem, mintha egy drónt lőttem volna le...
* * * 
Summa summárum, szép napoknak nézünk elébe, ha nem tűrjük néma megadással, hogy a sakterek lecsapolják a vérünket. Ezt Európa népei hitem szerint nem fogják tűrni, mi pedig majd sodró dunk valahogyan - valahová.
Ami az esélyeket illeti, gondoljunk egy törvényszerüségre. Ahol a lelkekben megérik az önvédelem akarata, a vállak is megerősödnek annyira, hogy elbírják a fegyverek súlyát, a fegyverekét, amelyek valami rejtély folytán mindíg odaröppennek az ilyen vállakra.
2012.10.06
Sz. Gy.
A honlap új szolgáltatása az anonym (névtelen) hozzászólási lehetőség biztosítása, ami alatt azt kell érteni, hogy nicknevet (álnevet, becenevet) is lehet használni. Kérem viszont hogy, az olvasó feltétlenül tüntesse fel nicknevét és annak az írásnak a címét (címrészletét), amelyhez hozzászól. E két "adat" nélkül beírt hozzászólásokat nem teszem közzé! Aki nevét mailcímét is megadja felvételre kerül levelező listámba és megkapja körleveleimet. Levélcímét a honlapon nem teszem közzé. Sz. Gy. 





A bolygó felcsúti. Kormány Viktor megint Moszkvában





2013-02-11.
Szeszák Gyula (Hajdú-Bihar megye korábbi főügyésze, minden magyar idők legnagyobb maffia olajszállítmányát megbuktató személy, az olajmaffia és Pintér Sándor üldözéseit túlélt tanú, ügyvéd)
 
Feldobott a Google! Tudják mivel? Az "Orbán Moszkvában" keresőszavakra 0,19 másodperc alatt 728.000 (!) találatot adott. Köztük A vendégház lakója - Orbán Moszkvaban  c. írásom a második (!) lapon volt olvasható, amikor az oldalt képformátumban kivágtam. Mire a cikk írásába fogtam a számláló a 761.000 számra ugrott. Irásom pedig a harmadik oldalra csúszott vissza. Így is meg vagyok magammal elégedve. Lehet, hogy a nyolcvan évnél idősebb nyugdíjas vidéki ügyvédek kategóriájában én vagyok a legjobb "Orbán szakértő"? Hát éppen lehet, de azért szóljanak hozzá... 
Nyilván lehetne véleményem a legutóbbi moszkvai látogatásról is, de arra vártam, hogy valamit mon danak róla akik ott voltak. De nem. Putyin úgy hallgat mint a Szfinksz,Orbán pedig mint Kuka a törpe. A két hallgatás viszont nem egyforma. Moszkvában tán nem is tudják, hogy valaki náluk járt, itthon viszont egyre fülrepesztőbb - a csönd... Leginkább persze az ellenzék jóvoltából, hisz ennél ízletesebb gumicsont aligha akad manapság a homokozóban.  Ebben az informatikai ex-lex helyzetben ugyan mit csinálhat egy unatkozó nyugdíjas? Hát csak azt amit eddig: a tények apró mozaikjaiből próbál jövőképet alkotni. Nem túl szerény törekvés. Ám ha mentségként magam elé tartom eddigi "Orbán írásaimat" és mult tidőbe teszem "próféciáimat", amelyek megirásuk idején még jövő időben voltak írva, talán elnézőek lesznek hozzám (?). Szemezgessünk hát! [A cikkek (blogok) a képre, vagy a címre kattintva érhetők el.] A saját akkori szövegeim zöld, az idegen idézetek kék a mostani megjegyzéseim pedig bordó betükkel vannak írva.
2008.08.14 - Neokohn
A grúziai fegyveres incidens kapcsán Orbán a következőket nyilatkozta. 
"A puszta tények szerint idegen csapatok állomásoznak egy másik ország területén, szétlõnek városokat, és ártatlan civilek halnak meg. ... Ezért egyértelmûen és erõteljesen ki kell nyilvánítani, hogy az Amerikával együttmûködõ (!) Európának igenis van felelõssége, és vannak eszközei (!), amelyeket ilyen történelmi pillanatban, józanul és okosan, használni kell. Oroszország budapesti nagykövete, Igor Szergejevics Szavolszkij úr [elvtárs] erre azt találta mondani, egy televiziós interjú keretében, hogy Orbán Viktor legutóbbi oroszellenes kirohanása egy amerikai ihletésű 'neokon reakció', amely belőle undortvált ki. Ami engem illet, amondó voltam:  ha bárhol - bármikor hallotta valaki, hogy Orbán hasonló szellemben nyilatkozott az Irak és Afganisztán elleni amerikai, vagy a Palesztina és Libanon elleni izraeli agresszióról, adja meg a hozzáférést és küldjön egy csekket, amin a tiszteletdíjat postázhatom. Nem volt pályázó. Megmaradt a pénzem.
2009.01.24 - Tűzveszély! Az első magyar Olaj Svejk
Gyurcsány,szikár termetével, aszketikus alkatával, elegáns öltönyében, beleillik a Kreml millőjébe. De most megjelent a placcon a magyar vidék jellegzetes alakja. Alacsony, pocakja domborodik, tokája növekszik, nincs olyan öltöny amiben valahogy kinézne, stb. Hogy mutatna ez a fazon a Kreml velencei tükreiben? Brr! Dehát itt van, nyomakodik. Már hogyne tenné, hisz drótjait a másik olajlobby rángatja, amely kontrázik Oroszországnak, kontrázik Putyinnak és Európát más csőrendszerből óhajtaná táplálni, emberbarátságból, mivel az orosz olaj és gázellátás, úgymond, "bizonytalan". "Orbán  ,Magyarország, a leggyengébb energialáncszem? - címmel cikket jelentett meg az European Voice című hetilapban [...] Úgy vélte, azzal, hogy szabad utat engedett a Kék Áramlat beruházásnak, Magyarország nem csupán pofont adott az Európai Unió kifejlődőben lévő közös energiapolitikájának, hanem lökést adott az európai energiapiac átvételére irányuló orosz kísérleteknek". Akkor még, mint az elvetélt Nabucco projekt vigéce, így látta - láttatta a dolgokat.
2009.11.21 - Rapport? Törpe a medvebarlangban...
Orbán Viktor szombaton részt vesz az Egységes Oroszország párt szentpétervári kongresszusán. A Fidesz elnökét az orosz parlament (állami duma) elnöke, az Egységes Oroszország párt legfelsőbb tanácsának elnöke hívta meg a kongresszusra, amelyen részt vesz több nagy európai néppárt delegációja is . Ez lesz tehát "holnap". És mi lesz holnapután? Utólag értékelhető, mennyire voltam képes megsaccolni bizonyos eseményeket. Ez adja a [pimasz] bátorságot ahhoz, hogy újból előre kalandozzak néhány hónapnyira. Magyarország zsidó elözönlése mérséklődni fog, a "bevándorlási kedv" várható lanyhulása folytán... A betelepült fegyveres zsidó terrorszervezetek fokozottan reflektorfénybe, majd ellenörzés alá kerülnek és nem lesz módjuk pl. rendőrruhába bújni a "közállapotok normalizálása" ürügyén. A "liberális értelmiségi elit" [amely a történelem bizonysága szerint könnyedén cseréli az írótollat hóhérkötélre, majd a körömtépő fogóra, stb.] az eddiginél határozottabb elutasításra számíthat és közülük a legvisszataszítóbbak jelenlegi ideiglenes "hazájukat" véglegesnek tekintik majd... Hozzak fel példákat? Talán ha valaki kiváncsi lesz rájuk...
2010.09.18 - Soros legjobb magyar tanitványa. Orbán Bakuban
Lássuk mit művel a fülkeforradalmár a világpolitika legingoványosabb területén az olajpolitikában? A jelek  szerint a GUAM[Grouping of Georgia, Ukraine, Azerbaijan, and Moldova] bohócaival óhajt fogózni. Tizenkétmillióért bérelt repülőgépre pattan, hipp - hopp Bakuban terem és ott aláírja az "olajszerződést". Az Oroszvilag.hu így írt erről . Orbán Viktor azzal a céllal érkezett Azerbajdzsánba, hogy megállapodás születik egy, Azerbajdzsánból Grúzián, majd a Fekete-tengeren át Romániába (Grúzia és Románia között tankerek szállítanák a cseppfolyós gázt) haladó útvonalról  (AGRI -projekt), amelyhez Magyarország is csatla kozna, enyhítve az orosz gázimport függőségét."  Erről már akkor tudni lehetett, hogy totál hülyeség. Nem is lett belőle semmi. Azazhogy mégis... Kiadtunk egy baltás gyilkost Azerbajdzsánnak. És mit kaptunk érte?
2010.12.02 - A vendégház lakója. Orbán Moszkvában
A magas (!) vendéget Putyin az orosz kormány vendégházában (!?) fogadta. A tárgyalás témáit, hangnemét nem ismerjük. Az eredmény "dácsaszintű" volt. Azaz nyilván megették - megitták ami erre volt szánva, átadták az ajándékokat, de szemmel láthatóan nem állapodtak meg egyetlen lényeges kérdésben sem. Orbán Moszkvában nem tartott sehol, semmiféle előadást. Elmaradt a sajtótájékoztató is. Orbán csak viszafelé jövet Varsóban nyilatkozott arról, hogy ... magyar - lengyel két jóbarát,együttesen tesznek csodát - mint az EU társelnökei. A helyzet most a következő. Rendezetlen maradt az orosz - magyar gazdasági és politikai viszonyrendszer. A helyzet tehát cikis - több okból. A mostani látogatás kapcsán "dèja vu" érzésem támadt. Hamar rájöttem, ez a korábbi látogatás jutott eszembe...
2011.05.27 - Orbán bevásárol. Ruszofóbia, vagy még rosszabb?
Orbán nem nyugszik. Izgága, vagy mozgatják? Latolgassunk! "Felesleges, felelőtlen, 'a bűncselekmény határait súroló, ész nélküli pénzkidobás' – így kommentálta kedden este az MSZP, hogy a kormány megállapodott az orosz Szurgutnyeftegazzal: 1,88 milliárd euróért, azaz bő 500 milliárd forintért a magyar állam  megveszi az oroszok 21,2 százalékos Mol-részvénycsomagját." Amit Orbán a gázzal és az olajjal idétlenkedik, egy nemzetközi [amerikai - izraeli] stratégia része. E stratégiát úgy hívják, hogy Oroszország visszaszorítása, kiszorítása Európából. Ez azért illuzórikus, mert Nyugateurópa nem működhet az orosz gáz és olaj nélkűl. A függőséget és a feszültséget tovább fokozza az oroszok Északi áramlat [Северный поток] elnevezésű vezeték építési terve. Ennek ellenlábasa a Nyugat kalandor terve a "Nabucco" projekt. Mi sem természete sebb, hogy hősünk ez utóbbi elképzelés mellett vigéckedik. ... Csak az egészen hülyék vélekedhetnek úgy, hogy Orbán megfogta Putyin ultiját. ... Ő persze nem így gondolta. Ekkortájt böffentette a szlogent, hogy " Magyarország nem válhat a Gazprom "legvidámabb barakkjává". Persze ezzel is melléfo gott, szokása szerint. Orbánnak máshol, másképp kellett vigasztalódást keresnie "húzd rá cigány csakazértis, ha mindjárt az ingemért is" alapon. Meg is tette úgy, hogy Putyin vonójába húzta a vésztartalékra szánt stexet, azaz az ötszáz milliárdot...
"Tegnap (2011.09.06) Putyin orosz miniszterelnök megnyitotta Moszkvában az 'Északi Áramlat' csapját. Az 1200 kilométer hosszú vezeték Viborgtól a németországi Greifswaldig szállít évente olyan hatalmas mennyiségű földgázt, amely 11 atomerőmű teljesítményével egyenlő. A földgázvezeték elkerüli Ukrajnát és Lengyelországot..." A kérdés geopolitikai lényege viszonylag tömören kifejthető. Amerika és Izrael (írhatnám persze fordítva is...) az európai térség fölötti uralmát bábállamok cinkossága révén (is) igyekszik biztosítani. Ilyen bábállamok Lengyelország, Magyarország és Ukrajna. E terv lényege Oroszország beszorítása "földrajzi börtönébe" a szó politikai, katonai és gazdasági értelmében egyaránt. E terv egyik csahosa a kicsi Magyarország kicsi Orbánja. ... A három csóró országnak ... semmi sem drága, hisz itt a kormányzatok szemrebbenés nélkül kiszolgálják az idegen érdekeket, tekintet nélkül azokra a károkra, amelyeket országaiknak, népeiknek okoznak. ... E vezeték egy harapófogó egyik szára. Épül és - gondolom - hasonlóan rekordidő alatt felépűl a harapófogó másik szára a Déli Áramlat vezetékrendszere is. Így Amerika és Izrael csatlósállamai: Legyelország Ukrajna és Magyarország meg lesznek fosztva attól a lehetőségtől, hogy beleköpjenek Oroszország levesébe. Vagy, mondjuk inkább úgy: a "Putyini Oroszország" levesébe.
Ezek után lássuk a medvét!
Abban mindenki egyetért, hogy Orbánt hívták (!) Moszkvába, nem ő kérezkedett. De miért hívták és mivel engedték  el?
A számtalan ezzel kapcsolatos híradás közül Gyurcsány értékelését emelném ki, aki jól ismeri a moszkvai dörgést és nem egészen "savanyú a szőlő" alapon 
nyilatkozott a Népszavának.. "Az, hogy Putyin csak egy rövid udvariassági látogatásra fogadta Orbán Viktort, egyértelműen azt üzeni, hogy egyelőre nem fogadta el tárgyalófélnek, hanem büntetőpadon tartja. Amikor én tárgyaltam Putyinnal – akár itthon, akár kint –, az 3-4 órán át tartó tárgyalásokat jelentett közös étkezéssel, sajtótájékoztatóval. ... Putyin látványosan nem foglalkozott Orbánnal, és ezt erősíti, hogy az orosz sajtóban egyetlen hír sem jelent meg a magyar miniszterelnök moszkvai látogatásáról. Egy orosz, Kreml-közeli portálon tegnap megjelent egy értékelés, de abban semmilyen olyan érdemi megállapítás nincs, ami elbizonytalanítana az elmondottakban."
Ami azonban a "büntetőpadot" illeti, Gyurcsány alighanem képzavarban van. A büntetőpad a sporttal kapcsolatos fogalom, ill. intézmény amit néhány sportágban már bevezettek és most akarnak a futballban is alkalmazni, az esetben ha, "egy játékos sárga lapot érő szabálytalanságot követ el, akkor 10 percig le kell mennie a pályáról és csak a büntetés letöltése után térhet vissza oda." Az eltérés az, hogy Putyin (jövőbeli) pályáján Orbánnak nem lesz játékjoga, sőt a nézőtérről sem lesz módja bekiabálni, ahogy többször megtette ellenzéki politikusként és kormányfőként egyaránt. [Szeretném én látni Putyin agyát és az FSZB Orbán dossziéját, hány piros lap van benne...] Putyin likvidálni fogja Orbánt vagy fizikailag, vagy csupán politikailag. Politikai értelemben tulajdonképp máris hulla. Ha nem csak pillanatnyi őt magát, hanem tenyérvonalát is szemügyre venné a családban valamelyik cigányasszony rögtön megmondaná: áj - váj' Győzőke (Győzike), báj' van...
Már sokszor leírtam (más tárgyu cikkekben is), hogy Oroszországnak Európával ugyanúgy élettér tervei vannak, mint Izraelnek, Amerikának, Kínának, vagy akár a muszlim világnak. Európa jelenleg Izrael és Amerika befolyási övezetének, számít, ahol a zsidóság új életterét alakítgatják, különös tekintettel Magyarországra. Ennek az alattomos agressziónak számtalan jele, sőt bizonyítéka van. Ám a magyar birka szemére már hályogot vont az egyház és saját rohadt értelmisé ge. A helyzet mégsem reménytelen.
Ahogy a harapófogó alsó pofája (a Déli Áramlat) is kiépül, nyomban érzékelhetővé válnak az orosz expanziós törekvé sek: a gazdasági és a politikai (!) expanzió. Az orosz tankhadosztályok ismételt bevetésére aligha lesz szükség. A máris megindult a zsidó - amerikai gazdasági, politikai expanzió viszont rövidesen találkozni fog az orosz expanzióval.

Ez utóbbi, amennyire tudja, másolni fogja az előbbi módszereit, ám valószinüleg új elemekkel is bővíti majd eszköztá rát, amire szükség is lesz, hisz a fellazítás hagyományos segéderői: a zsidóság, az egyház és a nyálas értelmiség már elkötelezte magát - a másik oldalon. A "keleti politika" társadalmi bázisa tehát csak az a társadalmi elem lehet, amely világszerte lázad a zsidókapitalizmus ellen: a (joggal) elégedetlen tömeg. Az ám, de mi is az hogy 
" tömeg"? József Attila vasba öltöző munkásosztálya (proletariátusa) ma már nem létezik.
Viszont... Viszont proletarizálódik (pauperizálódik) a magyarság úgy bő hetven százaléka. Nincsenek ezzel másképp a népek széles e világon. Ez ma a "tömeg".

A zsidókapitalizmus is új elnevezést talált az általa kifosztott tönkretett embermilliárdoknak . Őket ma úgy hívják: 
"terroristák", elégedetlenségüket pedig "terrorizmusnak" mondják. Ök manapság a Hamász harcosai a gázai övezet ben, a Hezbollah fegyveresei Libanonban. Az iráni gárda tagjai, otthon és Sziriában. A sziriai katonák, akik az amerikai, angol, francia bérgyilkosokat gyilkolják. Ezek az amerikai †Timothy McVeigh bajtársai, akik sorban állnak a fegyverbol tok előtt, hogy védekezhessenek, ha elkezdődik a nagy leszámolás.

Ezek ellen szervezkedik a zsidó hatalom. Számukra építik a koncentrációs megsemisítő táborokat (FEMA). Őket kinoz zák a CIA illegális börtöneiben. Őket gyilkolják világszerte (és nem sokára Amerika fölött is) az amerikai izraeli drónok, vadászgépek és helikopterek. Csakhogy ez a tömeg szemünk láttára "vasba öltözik" és... "vérrel vassal tanítja zsarno kát". Máris száz helyen lángol a világ.
Nálunk még nem lobognak a lángok, de mélyen el kell gondolkodnunk azon, hogy számunkra a kóser (sakter) vágóhíd csendje, vagy a molotov koktélok lobbanása kínál e vonzóbb perspektívát...
De talán nem is kell mindjárt ezekben a baljós alternatívákban gondolkodnunk.
Nálunk nincsenek "terroristák", de potenciális terrorista minden megnyomorított - megszomorított - így vagy úgy megalázott, vérig bosszantott ember. Ezek pedig lehetnek vagy hétmillióan. Ha összefognának elfujhatnák a büzlő trágyadombot, amelyet "demokráciának" neveznek a cinikus rabtartók.
Dehát a magyar sohasem tudott (akart) igazándiból összefogni. Csak a láng (szalmaláng) volt képes ideig - óráig össze forrasztani, hogy utána évtizedekig nyögje a megtorlásokat. A "turáni átok" régen egy fantom volt, mára egy jól kigon dolt rendszer lett. Tömegbázisát - kérem, most fogózzanak meg - a "nemzeti" pártocskák, szektácskák és mozgal macskák, egyesületecskék, stb. képezik. Foglalkoztam már ezzel a témával és anyaggyüjtés közben leltem egy listára [origo], amely 166 (!) bejegyzett pártot tartalmaz. [Vajon hány mozgalom, egyesület létezik?] A Kuruc Info később azt állította hogy a bejegyzett pártok száma csökkent, de erre nem szivesen vennék mérget. A hozzáférhető - nem friss és nem is pontos - adatok szerint Izraelben mindössze hat párt [Gíl, Kádimá, Likúd, Munkapárt, Kommunistapárt, Mapai] van. Ez a szám nagyságrendben biztos jó és egy pontosabb lista se, tartalmazna 166 pártot... A szektákból  is leltem valami tizenhatot, de az oldal elavult. [A Hit Gyülekezete, amely maholnap vezető egyházzá avanzsál, még szektaként szerepel rajta...]
E szervezetek tekintetében nem a nevük (elnevezésük), nem is a számuk érdekes, hanem keletkezésük, müködésük és megszünésük lélektani (csoportlélektani) vonatkozásai. Mivel pártból van a legtöbb, e helyen csak velük foglalkozom.

Elgondolkodott e már valaki azon, milyen fazonok adják ezeknek a szervezeteknek a vezetését, tagságát? Lehetne egy olyan felmérést végezni, mennyi a legnagyobb, legkisebb és az átlagos IQ érték? Tudom, nem lehet. De a közlemények alapján aránylag jó megközelitéssel lehet saccolni. Nyakamba a rozsdás bökőt, ha az átlag nem jóval alacsonyabb a "nemzeti" átlagnál. Persze ki tagadhatná, hogy a nép- és pártvezérek között akadhatnak okos, netán zseniális emberek is. Nos különítsük el ezeket - gondolatban - egy vizsgálati alcsoportba és vizsgáljuk őket mentálisan. Azaz állapítsuk meg a cezaromániások, a szimpla mániások, egocentrikusok, narcisztikusok, hipochonderek, stb. stb. arányát. [Vannak erre már megfelelő módszerek. ] Elegendő azonban egy szimpla "wikidézet" is. 
"A személyiségeket két csoportba sorolhatjuk. Van két extrovertált: aszangvinikus és a kolerikus. Ők az energiájukat kifelé hasznosítják azáltal, hogy tevékenységekre vagy emberekre fektetik a hangsúlyt. Az a céljuk, hogy megváltoztassák a világot. A másik két típust introvertáltnak hívjuk. Ők a melankolikus és a flegmatikus vérmérsékletűek. Ez a kettő az energiát befelé hasznosítja, gondolkodásra, elmélkedésre. Az extrovertáltakkal szemben az a céljuk, hogy megértsék a világot".Mi jönne ki egy ilyen felmérésből? A közösségi létezéshez abszolute alkalmatlan egyedek abszolut tulsúlya. Van erre utaló bizonyíték? Hát már hogyne volna! Ezeknek a "csomócskáknak" a belső kohéziója a nullához közelítő érték. Ha a gyermekmesék képalkotási módszeréhez folyamodunk sok kis kakaskát látunk, amelyek (akik?) dombocskát keresnek, vagy kaparnak maguk alá, hogy kukorékolhassanak róla. Nonszensz!

A politikai hatalom viszonya az ellenzéki pártokhoz sokféle lehet. A természetes megoldás, az üldözés, nem demokrati kus és nem is feltétlenül  Van jobb megoldás is. Ennek lényege a a pártok "kóros burjánzásának" elősegí tése. Az egymás tyúkszemén taposó kis pártok csak önmaguk gyengítésére képesek, a hataloméra nem. Együtthatásuk a tömegek irányába a "csalódási effektus" kiváltása. Ennek eredménye a politikától megcsö mörlött, fásult embermassza, a "magányos tömeg". Ezt rég felfedezték. Azaz egy fenét fedezték fel, előállították! Olvassa csak el akit érdekel 
David Riesman: A magányos tömeg - The Lonely Crowd  c. könyvét, vagy legalább annakrecenzióját. A lényeg, hogy akit megfosztottak a hittől mindent elhisz amit elébe öntenek mint disznónak a moslékot. Az ilyen magányos tömegember énközpontúvá válik. Testi "örö mök" rabjává lesz. Vevője minden károsnak amit a kapitalizmus szállit a kábítószertől a gyerek-prostituált ig. Mint "fogyasztó" elfogyasztja - degenerálja - önmagát és utódait is.
A kapitalizmus jóvoltából azonban a proletár immár nem csak az ipari rabszolgákból és a mezőgazdasági cselédekből áll, hanem a "néptöbbségből". Széles spektrum ez a tudósoktól az emberi lét alatti lényekig. Ezeket kell megszólí tani, megnyerni és megmozdítani. Mi kell ehhez? Garancia! Garancia az üresjáratokkal, a csalódásokkal, a fásultsággal szem ben.
Létezik ilyen garancia? Hát' mindenesetre már létezett. Hitler váltóját a németek beváltották és kitartottak mellette a berlini bunkerig. Ma már más pennával írunk, de a jótállás mindennek az alapja. Aki tehát Európában és a Kárpátmeden cében "kaszálni" akar, annak gondoskodnia kell a földről és - kiterjesztett értelemben - föld népéről. Ebbe be kell fektetnie? Van ilyen befektető? Oroszország lenne ez a befektető? Nem tudjuk! Ez akkor derül ki, ha a Szfinx megszólal, ill. megmozdul. Aki ma a magyarokkal szót akar érteni, annak "hozni" kell valamit és meg kell bennünket védenie a végrehajtóktól ha megtagadjuk a soha le nem törleszthető adósság megfizetését. [Erről akar szólni az egész írás...] Lehetséges ez? Hát persze! Több állam megtette és már jócskán túl vannak a lábadozáson!
Azt már tudjuk, hogy a felcsúti böllér megint átb.....ta a palánkon a hülye rászavazókat és falhoz állított minannyiunkat, akik nem szavaztunk rá, mert tudtuk hány pénzt ér [jóval kevesebbet harminc ezüstnél]. Brüsszelben most hirtelen, váratlan (?) kiderült, hogy ő nem magyar Robin Hood, hanem a Wall Street legkönyörtelenebb, azaz legeredményesebb adószedője - népnyúzója, Soros legjobb magyar tanítványa.
 
Ide kivánkozik egy idézet (ugyszólván napihír) a Hírháttérből.1. Kizárták az egészségügyi ellátásra jogosultak köréből azt a mindkét lábára amputált asszonyt, akit László Tamás polgármester utasítására júliusban lakoltattak ki XV. kerületi önkormányzati lakásából. A Budapesti Kormányhivatal azzal indokolta döntését, hogy Nagy Lajosné (Emma néni) nem rendelkezik bejelentett lakóhellyel.
2. A FIDESZ-KDNP alkotmányt fog módosítani, hogy újra büntethetővé tegye a közterület életvitelszerű használatát.
Erről pedig ezt mondja az Írás
MÓZES II. KÖNYVE, 22. RÉSZ:
21. A jövevényen ne hatalmaskodj, és ne nyomorgasd, mert jövevények voltatok Egyiptom földjén!
22. Egy özvegyet vagy árvát se nyomorítsatok meg!
23. Ha nyomorgatod azt, és hozzám kiált, meghallgatom az ő kiáltását!
24. És felgerjed haragom, és megöllek titeket fegyverrel, és a ti feleségeitek özvegyekké lesznek, a ti fiaitok pedig árvákká!
25. Ha pénzt adsz kölcsön az én népemnek, a szegénynek, a ki veled van; ne légy hozzá olyan, mint a hitelező; ne vessetek rá uzsorát!
26. Ha zálogba veszed a te felebarátod felső ruháját: naplemente előtt visszaadd azt neki:
27. Mert egyetlen takarója, teste ruhája az: miben háljon? Bizony, ha Én Hozzám kiált, meghallgatom; mert Én irgalmas vagyok!
Más helyről vettem a következő idézetet.
Qui bene amat - bene castifiat, azaz az szeret jól, aki jól büntet. A Nagy Lajosnékat csak az szeretheti igazán, aki megbünteti a nyomorgatókat. Ez következik. Beteljesedik az rás. Nemsoká!

Helytartói uralmát meg kell dönteni. Erre a helótává züllött magyar nép önmagától már képtelen. Európa új rendjét alakítani nem tudjuk, de kísérletet tehetünk arra, hogy helyünket megtaláljuk benne. Ide tartozik, hogy "részletterveket" készitsünk a leendő új Európa modellhez. Ehhez szellemi mühelyekre van szükség mindenekelőtt. No' kezdjünk hozzá, ne várjuk a sültgalambot.
Ja' még egy üzenet: a "pártot" gőzerővel írom tovább...
2013.02.10

Sz. Gy.




 második (!) lapon volt olvasható, amikor az oldalt képformátumban kivágtam. Mire a cikk írásába fogtam a számláló a 761.000 számra ugrott. Irásom pedig a harmadik oldalra csúszott vissza. Így is meg vagyok magammal elégedve. Lehet, hogy a nyolcvan évnél idősebb nyugdíjas vidéki ügyvédek kategóriájában én vagyok a legjobb "Orbán szakértő"? Hát éppen lehet, de azért szóljanak hozzá... 
Nyilván lehetne véleményem a legutóbbi moszkvai látogatásról is, de arra vártam, hogy valamit mon danak róla akik ott voltak. De nem. Putyin úgy hallgat mint a Szfinksz,Orbán pedig mint Kuka a törpe. A két hallgatás viszont nem egyforma. Moszkvában tán nem is tudják, hogy valaki náluk járt, itthon viszont egyre fülrepesztőbb - a csönd... Leginkább persze az ellenzék jóvoltából, hisz ennél ízletesebb gumicsont aligha akad manapság a homokozóban.  Ebben az informatikai ex-lex helyzetben ugyan mit csinálhat egy unatkozó nyugdíjas? Hát csak azt amit eddig: a tények apró mozaikjaiből próbál jövőképet alkotni. Nem túl szerény törekvés. Ám ha mentségként magam elé tartom eddigi "Orbán írásaimat" és mult tidőbe teszem "próféciáimat", amelyek megirásuk idején még jövő időben voltak írva, talán elnézőek lesznek hozzám (?). Szemezgessünk hát! [A cikkek (blogok) a képre, vagy a címre kattintva érhetők el.] A saját akkori szövegeim zöld, az idegen idézetek kék a mostani megjegyzéseim pedig bordó betükkel vannak írva.
2008.08.14 - Neokohn
A grúziai fegyveres incidens kapcsán Orbán a következőket nyilatkozta. 
"A puszta tények szerint idegen csapatok állomásoznak egy másik ország területén, szétlõnek városokat, és ártatlan civilek halnak meg. ... Ezért egyértelmûen és erõteljesen ki kell nyilvánítani, hogy az Amerikával együttmûködõ (!) Európának igenis van felelõssége, és vannak eszközei (!), amelyeket ilyen történelmi pillanatban, józanul és okosan, használni kell. Oroszország budapesti nagykövete, Igor Szergejevics Szavolszkij úr [elvtárs] erre azt találta mondani, egy televiziós interjú keretében, hogy Orbán Viktor legutóbbi oroszellenes kirohanása egy amerikai ihletésű 'neokon reakció', amely belőle undortvált ki. Ami engem illet, amondó voltam:  ha bárhol - bármikor hallotta valaki, hogy Orbán hasonló szellemben nyilatkozott az Irak és Afganisztán elleni amerikai, vagy a Palesztina és Libanon elleni izraeli agresszióról, adja meg a hozzáférést és küldjön egy csekket, amin a tiszteletdíjat postázhatom. Nem volt pályázó. Megmaradt a pénzem.
2009.01.24 - Tűzveszély! Az első magyar Olaj Svejk
Gyurcsány,szikár termetével, aszketikus alkatával, elegáns öltönyében, beleillik a Kreml millőjébe. De most megjelent a placcon a magyar vidék jellegzetes alakja. Alacsony, pocakja domborodik, tokája növekszik, nincs olyan öltöny amiben valahogy kinézne, stb. Hogy mutatna ez a fazon a Kreml velencei tükreiben? Brr! Dehát itt van, nyomakodik. Már hogyne tenné, hisz drótjait a másik olajlobby rángatja, amely kontrázik Oroszországnak, kontrázik Putyinnak és Európát más csőrendszerből óhajtaná táplálni, emberbarátságból, mivel az orosz olaj és gázellátás, úgymond, "bizonytalan". "Orbán  ,Magyarország, a leggyengébb energialáncszem? - címmel cikket jelentett meg az European Voice című hetilapban [...] Úgy vélte, azzal, hogy szabad utat engedett a Kék Áramlat beruházásnak, Magyarország nem csupán pofont adott az Európai Unió kifejlődőben lévő közös energiapolitikájának, hanem lökést adott az európai energiapiac átvételére irányuló orosz kísérleteknek". Akkor még, mint az elvetélt Nabucco projekt vigéce, így látta - láttatta a dolgokat.
2009.11.21 - Rapport? Törpe a medvebarlangban...
Orbán Viktor szombaton részt vesz az Egységes Oroszország párt szentpétervári kongresszusán. A Fidesz elnökét az orosz parlament (állami duma) elnöke, az Egységes Oroszország párt legfelsőbb tanácsának elnöke hívta meg a kongresszusra, amelyen részt vesz több nagy európai néppárt delegációja is . Ez lesz tehát "holnap". És mi lesz holnapután? Utólag értékelhető, mennyire voltam képes megsaccolni bizonyos eseményeket. Ez adja a [pimasz] bátorságot ahhoz, hogy újból előre kalandozzak néhány hónapnyira. Magyarország zsidó elözönlése mérséklődni fog, a "bevándorlási kedv" várható lanyhulása folytán... A betelepült fegyveres zsidó terrorszervezetek fokozottan reflektorfénybe, majd ellenörzés alá kerülnek és nem lesz módjuk pl. rendőrruhába bújni a "közállapotok normalizálása" ürügyén. A "liberális értelmiségi elit" [amely a történelem bizonysága szerint könnyedén cseréli az írótollat hóhérkötélre, majd a körömtépő fogóra, stb.] az eddiginél határozottabb elutasításra számíthat és közülük a legvisszataszítóbbak jelenlegi ideiglenes "hazájukat" véglegesnek tekintik majd... Hozzak fel példákat? Talán ha valaki kiváncsi lesz rájuk...
2010.09.18 - Soros legjobb magyar tanitványa. Orbán Bakuban
Lássuk mit művel a fülkeforradalmár a világpolitika legingoványosabb területén az olajpolitikában? A jelek  szerint a GUAM[Grouping of Georgia, Ukraine, Azerbaijan, and Moldova] bohócaival óhajt fogózni. Tizenkétmillióért bérelt repülőgépre pattan, hipp - hopp Bakuban terem és ott aláírja az "olajszerződést". Az Oroszvilag.hu így írt erről . Orbán Viktor azzal a céllal érkezett Azerbajdzsánba, hogy megállapodás születik egy, Azerbajdzsánból Grúzián, majd a Fekete-tengeren át Romániába (Grúzia és Románia között tankerek szállítanák a cseppfolyós gázt) haladó útvonalról  (AGRI -projekt), amelyhez Magyarország is csatla kozna, enyhítve az orosz gázimport függőségét."  Erről már akkor tudni lehetett, hogy totál hülyeség. Nem is lett belőle semmi. Azazhogy mégis... Kiadtunk egy baltás gyilkost Azerbajdzsánnak. És mit kaptunk érte?
2010.12.02 - A vendégház lakója. Orbán Moszkvában
A magas (!) vendéget Putyin az orosz kormány vendégházában (!?) fogadta. A tárgyalás témáit, hangnemét nem ismerjük. Az eredmény "dácsaszintű" volt. Azaz nyilván megették - megitták ami erre volt szánva, átadták az ajándékokat, de szemmel láthatóan nem állapodtak meg egyetlen lényeges kérdésben sem. Orbán Moszkvában nem tartott sehol, semmiféle előadást. Elmaradt a sajtótájékoztató is. Orbán csak viszafelé jövet Varsóban nyilatkozott arról, hogy ... magyar - lengyel két jóbarát,együttesen tesznek csodát - mint az EU társelnökei. A helyzet most a következő. Rendezetlen maradt az orosz - magyar gazdasági és politikai viszonyrendszer. A helyzet tehát cikis - több okból. A mostani látogatás kapcsán "dèja vu" érzésem támadt. Hamar rájöttem, ez a korábbi látogatás jutott eszembe...
2011.05.27 - Orbán bevásárol. Ruszofóbia, vagy még rosszabb?
Orbán nem nyugszik. Izgága, vagy mozgatják? Latolgassunk! "Felesleges, felelőtlen, 'a bűncselekmény határait súroló, ész nélküli pénzkidobás' – így kommentálta kedden este az MSZP, hogy a kormány megállapodott az orosz Szurgutnyeftegazzal: 1,88 milliárd euróért, azaz bő 500 milliárd forintért a magyar állam  megveszi az oroszok 21,2 százalékos Mol-részvénycsomagját." Amit Orbán a gázzal és az olajjal idétlenkedik, egy nemzetközi [amerikai - izraeli] stratégia része. E stratégiát úgy hívják, hogy Oroszország visszaszorítása, kiszorítása Európából. Ez azért illuzórikus, mert Nyugateurópa nem működhet az orosz gáz és olaj nélkűl. A függőséget és a feszültséget tovább fokozza az oroszok Északi áramlat [Северный поток] elnevezésű vezeték építési terve. Ennek ellenlábasa a Nyugat kalandor terve a "Nabucco" projekt. Mi sem természete sebb, hogy hősünk ez utóbbi elképzelés mellett vigéckedik. ... Csak az egészen hülyék vélekedhetnek úgy, hogy Orbán megfogta Putyin ultiját. ... Ő persze nem így gondolta. Ekkortájt böffentette a szlogent, hogy " Magyarország nem válhat a Gazprom "legvidámabb barakkjává". Persze ezzel is melléfo gott, szokása szerint. Orbánnak máshol, másképp kellett vigasztalódást keresnie "húzd rá cigány csakazértis, ha mindjárt az ingemért is" alapon. Meg is tette úgy, hogy Putyin vonójába húzta a vésztartalékra szánt stexet, azaz az ötszáz milliárdot...
"Tegnap (2011.09.06) Putyin orosz miniszterelnök megnyitotta Moszkvában az 'Északi Áramlat' csapját. Az 1200 kilométer hosszú vezeték Viborgtól a németországi Greifswaldig szállít évente olyan hatalmas mennyiségű földgázt, amely 11 atomerőmű teljesítményével egyenlő. A földgázvezeték elkerüli Ukrajnát és Lengyelországot..." A kérdés geopolitikai lényege viszonylag tömören kifejthető. Amerika és Izrael (írhatnám persze fordítva is...) az európai térség fölötti uralmát bábállamok cinkossága révén (is) igyekszik biztosítani. Ilyen bábállamok Lengyelország, Magyarország és Ukrajna. E terv lényege Oroszország beszorítása "földrajzi börtönébe" a szó politikai, katonai és gazdasági értelmében egyaránt. E terv egyik csahosa a kicsi Magyarország kicsi Orbánja. ... A három csóró országnak ... semmi sem drága, hisz itt a kormányzatok szemrebbenés nélkül kiszolgálják az idegen érdekeket, tekintet nélkül azokra a károkra, amelyeket országaiknak, népeiknek okoznak. ... E vezeték egy harapófogó egyik szára. Épül és - gondolom - hasonlóan rekordidő alatt felépűl a harapófogó másik szára a Déli Áramlat vezetékrendszere is. Így Amerika és Izrael csatlósállamai: Legyelország Ukrajna és Magyarország meg lesznek fosztva attól a lehetőségtől, hogy beleköpjenek Oroszország levesébe. Vagy, mondjuk inkább úgy: a "Putyini Oroszország" levesébe.
Ezek után lássuk a medvét!
Abban mindenki egyetért, hogy Orbánt hívták (!) Moszkvába, nem ő kérezkedett. De miért hívták és mivel engedték  el?
A számtalan ezzel kapcsolatos híradás közül Gyurcsány értékelését emelném ki, aki jól ismeri a moszkvai dörgést és nem egészen "savanyú a szőlő" alapon 
nyilatkozott a Népszavának.. "Az, hogy Putyin csak egy rövid udvariassági látogatásra fogadta Orbán Viktort, egyértelműen azt üzeni, hogy egyelőre nem fogadta el tárgyalófélnek, hanem büntetőpadon tartja. Amikor én tárgyaltam Putyinnal – akár itthon, akár kint –, az 3-4 órán át tartó tárgyalásokat jelentett közös étkezéssel, sajtótájékoztatóval. ... Putyin látványosan nem foglalkozott Orbánnal, és ezt erősíti, hogy az orosz sajtóban egyetlen hír sem jelent meg a magyar miniszterelnök moszkvai látogatásáról. Egy orosz, Kreml-közeli portálon tegnap megjelent egy értékelés, de abban semmilyen olyan érdemi megállapítás nincs, ami elbizonytalanítana az elmondottakban."
Ami azonban a "büntetőpadot" illeti, Gyurcsány alighanem képzavarban van. A büntetőpad a sporttal kapcsolatos fogalom, ill. intézmény amit néhány sportágban már bevezettek és most akarnak a futballban is alkalmazni, az esetben ha, "egy játékos sárga lapot érő szabálytalanságot követ el, akkor 10 percig le kell mennie a pályáról és csak a büntetés letöltése után térhet vissza oda." Az eltérés az, hogy Putyin (jövőbeli) pályáján Orbánnak nem lesz játékjoga, sőt a nézőtérről sem lesz módja bekiabálni, ahogy többször megtette ellenzéki politikusként és kormányfőként egyaránt. [Szeretném én látni Putyin agyát és az FSZB Orbán dossziéját, hány piros lap van benne...] Putyin likvidálni fogja Orbánt vagy fizikailag, vagy csupán politikailag. Politikai értelemben tulajdonképp máris hulla. Ha nem csak pillanatnyi őt magát, hanem tenyérvonalát is szemügyre venné a családban valamelyik cigányasszony rögtön megmondaná: áj - váj' Győzőke (Győzike), báj' van...
Már sokszor leírtam (más tárgyu cikkekben is), hogy Oroszországnak Európával ugyanúgy élettér tervei vannak, mint Izraelnek, Amerikának, Kínának, vagy akár a muszlim világnak. Európa jelenleg Izrael és Amerika befolyási övezetének, számít, ahol a zsidóság új életterét alakítgatják, különös tekintettel Magyarországra. Ennek az alattomos agressziónak számtalan jele, sőt bizonyítéka van. Ám a magyar birka szemére már hályogot vont az egyház és saját rohadt értelmisé ge. A helyzet mégsem reménytelen.
Ahogy a harapófogó alsó pofája (a Déli Áramlat) is kiépül, nyomban érzékelhetővé válnak az orosz expanziós törekvé sek: a gazdasági és a politikai (!) expanzió. Az orosz tankhadosztályok ismételt bevetésére aligha lesz szükség. A máris megindult a zsidó - amerikai gazdasági, politikai expanzió viszont rövidesen találkozni fog az orosz expanzióval.

Ez utóbbi, amennyire tudja, másolni fogja az előbbi módszereit, ám valószinüleg új elemekkel is bővíti majd eszköztá rát, amire szükség is lesz, hisz a fellazítás hagyományos segéderői: a zsidóság, az egyház és a nyálas értelmiség már elkötelezte magát - a másik oldalon. A "keleti politika" társadalmi bázisa tehát csak az a társadalmi elem lehet, amely világszerte lázad a zsidókapitalizmus ellen: a (joggal) elégedetlen tömeg. Az ám, de mi is az hogy 
" tömeg"? József Attila vasba öltöző munkásosztálya (proletariátusa) ma már nem létezik.
Viszont... Viszont proletarizálódik (pauperizálódik) a magyarság úgy bő hetven százaléka. Nincsenek ezzel másképp a népek széles e világon. Ez ma a "tömeg".

A zsidókapitalizmus is új elnevezést talált az általa kifosztott tönkretett embermilliárdoknak . Őket ma úgy hívják: 
"terroristák", elégedetlenségüket pedig "terrorizmusnak" mondják. Ök manapság a Hamász harcosai a gázai övezet ben, a Hezbollah fegyveresei Libanonban. Az iráni gárda tagjai, otthon és Sziriában. A sziriai katonák, akik az amerikai, angol, francia bérgyilkosokat gyilkolják. Ezek az amerikai †Timothy McVeigh bajtársai, akik sorban állnak a fegyverbol tok előtt, hogy védekezhessenek, ha elkezdődik a nagy leszámolás.

Ezek ellen szervezkedik a zsidó hatalom. Számukra építik a koncentrációs megsemisítő táborokat (FEMA). Őket kinoz zák a CIA illegális börtöneiben. Őket gyilkolják világszerte (és nem sokára Amerika fölött is) az amerikai izraeli drónok, vadászgépek és helikopterek. Csakhogy ez a tömeg szemünk láttára "vasba öltözik" és... "vérrel vassal tanítja zsarno kát". Máris száz helyen lángol a világ.
Nálunk még nem lobognak a lángok, de mélyen el kell gondolkodnunk azon, hogy számunkra a kóser (sakter) vágóhíd csendje, vagy a molotov koktélok lobbanása kínál e vonzóbb perspektívát...
De talán nem is kell mindjárt ezekben a baljós alternatívákban gondolkodnunk.
Nálunk nincsenek "terroristák", de potenciális terrorista minden megnyomorított - megszomorított - így vagy úgy megalázott, vérig bosszantott ember. Ezek pedig lehetnek vagy hétmillióan. Ha összefognának elfujhatnák a büzlő trágyadombot, amelyet "demokráciának" neveznek a cinikus rabtartók.
Dehát a magyar sohasem tudott (akart) igazándiból összefogni. Csak a láng (szalmaláng) volt képes ideig - óráig össze forrasztani, hogy utána évtizedekig nyögje a megtorlásokat. A "turáni átok" régen egy fantom volt, mára egy jól kigon dolt rendszer lett. Tömegbázisát - kérem, most fogózzanak meg - a "nemzeti" pártocskák, szektácskák és mozgal macskák, egyesületecskék, stb. képezik. Foglalkoztam már ezzel a témával és anyaggyüjtés közben leltem egy listára [origo], amely 166 (!) bejegyzett pártot tartalmaz. [Vajon hány mozgalom, egyesület létezik?] A Kuruc Info később azt állította hogy a bejegyzett pártok száma csökkent, de erre nem szivesen vennék mérget. A hozzáférhető - nem friss és nem is pontos - adatok szerint Izraelben mindössze hat párt [Gíl, Kádimá, Likúd, Munkapárt, Kommunistapárt, Mapai] van. Ez a szám nagyságrendben biztos jó és egy pontosabb lista se, tartalmazna 166 pártot... A szektákból  is leltem valami tizenhatot, de az oldal elavult. [A Hit Gyülekezete, amely maholnap vezető egyházzá avanzsál, még szektaként szerepel rajta...]
E szervezetek tekintetében nem a nevük (elnevezésük), nem is a számuk érdekes, hanem keletkezésük, müködésük és megszünésük lélektani (csoportlélektani) vonatkozásai. Mivel pártból van a legtöbb, e helyen csak velük foglalkozom.

Elgondolkodott e már valaki azon, milyen fazonok adják ezeknek a szervezeteknek a vezetését, tagságát? Lehetne egy olyan felmérést végezni, mennyi a legnagyobb, legkisebb és az átlagos IQ érték? Tudom, nem lehet. De a közlemények alapján aránylag jó megközelitéssel lehet saccolni. Nyakamba a rozsdás bökőt, ha az átlag nem jóval alacsonyabb a "nemzeti" átlagnál. Persze ki tagadhatná, hogy a nép- és pártvezérek között akadhatnak okos, netán zseniális emberek is. Nos különítsük el ezeket - gondolatban - egy vizsgálati alcsoportba és vizsgáljuk őket mentálisan. Azaz állapítsuk meg a cezaromániások, a szimpla mániások, egocentrikusok, narcisztikusok, hipochonderek, stb. stb. arányát. [Vannak erre már megfelelő módszerek. ] Elegendő azonban egy szimpla "wikidézet" is. 
"A személyiségeket két csoportba sorolhatjuk. Van két extrovertált: aszangvinikus és a kolerikus. Ők az energiájukat kifelé hasznosítják azáltal, hogy tevékenységekre vagy emberekre fektetik a hangsúlyt. Az a céljuk, hogy megváltoztassák a világot. A másik két típust introvertáltnak hívjuk. Ők a melankolikus és a flegmatikus vérmérsékletűek. Ez a kettő az energiát befelé hasznosítja, gondolkodásra, elmélkedésre. Az extrovertáltakkal szemben az a céljuk, hogy megértsék a világot".Mi jönne ki egy ilyen felmérésből? A közösségi létezéshez abszolute alkalmatlan egyedek abszolut tulsúlya. Van erre utaló bizonyíték? Hát már hogyne volna! Ezeknek a "csomócskáknak" a belső kohéziója a nullához közelítő érték. Ha a gyermekmesék képalkotási módszeréhez folyamodunk sok kis kakaskát látunk, amelyek (akik?) dombocskát keresnek, vagy kaparnak maguk alá, hogy kukorékolhassanak róla. Nonszensz!

A politikai hatalom viszonya az ellenzéki pártokhoz sokféle lehet. A természetes megoldás, az üldözés, nem demokrati kus és nem is feltétlenül  Van jobb megoldás is. Ennek lényege a a pártok "kóros burjánzásának" elősegí tése. Az egymás tyúkszemén taposó kis pártok csak önmaguk gyengítésére képesek, a hataloméra nem. Együtthatásuk a tömegek irányába a "csalódási effektus" kiváltása. Ennek eredménye a politikától megcsö mörlött, fásult embermassza, a "magányos tömeg". Ezt rég felfedezték. Azaz egy fenét fedezték fel, előállították! Olvassa csak el akit érdekel 
David Riesman: A magányos tömeg - The Lonely Crowd  c. könyvét, vagy legalább annakrecenzióját. A lényeg, hogy akit megfosztottak a hittől mindent elhisz amit elébe öntenek mint disznónak a moslékot. Az ilyen magányos tömegember énközpontúvá válik. Testi "örö mök" rabjává lesz. Vevője minden károsnak amit a kapitalizmus szállit a kábítószertől a gyerek-prostituált ig. Mint "fogyasztó" elfogyasztja - degenerálja - önmagát és utódait is.
A kapitalizmus jóvoltából azonban a proletár immár nem csak az ipari rabszolgákból és a mezőgazdasági cselédekből áll, hanem a "néptöbbségből". Széles spektrum ez a tudósoktól az emberi lét alatti lényekig. Ezeket kell megszólí tani, megnyerni és megmozdítani. Mi kell ehhez? Garancia! Garancia az üresjáratokkal, a csalódásokkal, a fásultsággal szem ben.
Létezik ilyen garancia? Hát' mindenesetre már létezett. Hitler váltóját a németek beváltották és kitartottak mellette a berlini bunkerig. Ma már más pennával írunk, de a jótállás mindennek az alapja. Aki tehát Európában és a Kárpátmeden cében "kaszálni" akar, annak gondoskodnia kell a földről és - kiterjesztett értelemben - föld népéről. Ebbe be kell fektetnie? Van ilyen befektető? Oroszország lenne ez a befektető? Nem tudjuk! Ez akkor derül ki, ha a Szfinx megszólal, ill. megmozdul. Aki ma a magyarokkal szót akar érteni, annak "hozni" kell valamit és meg kell bennünket védenie a végrehajtóktól ha megtagadjuk a soha le nem törleszthető adósság megfizetését. [Erről akar szólni az egész írás...] Lehetséges ez? Hát persze! Több állam megtette és már jócskán túl vannak a lábadozáson!
Azt már tudjuk, hogy a felcsúti böllér megint átb.....ta a palánkon a hülye rászavazókat és falhoz állított minannyiunkat, akik nem szavaztunk rá, mert tudtuk hány pénzt ér [jóval kevesebbet harminc ezüstnél]. Brüsszelben most hirtelen, váratlan (?) kiderült, hogy ő nem magyar Robin Hood, hanem a Wall Street legkönyörtelenebb, azaz legeredményesebb adószedője - népnyúzója, Soros legjobb magyar tanítványa.
 
Ide kivánkozik egy idézet (ugyszólván napihír) a Hírháttérből.1. Kizárták az egészségügyi ellátásra jogosultak köréből azt a mindkét lábára amputált asszonyt, akit László Tamás polgármester utasítására júliusban lakoltattak ki XV. kerületi önkormányzati lakásából. A Budapesti Kormányhivatal azzal indokolta döntését, hogy Nagy Lajosné (Emma néni) nem rendelkezik bejelentett lakóhellyel.
2. A FIDESZ-KDNP alkotmányt fog módosítani, hogy újra büntethetővé tegye a közterület életvitelszerű használatát.
Erről pedig ezt mondja az Írás
MÓZES II. KÖNYVE, 22. RÉSZ:
21. A jövevényen ne hatalmaskodj, és ne nyomorgasd, mert jövevények voltatok Egyiptom földjén!
22. Egy özvegyet vagy árvát se nyomorítsatok meg!
23. Ha nyomorgatod azt, és hozzám kiált, meghallgatom az ő kiáltását!
24. És felgerjed haragom, és megöllek titeket fegyverrel, és a ti feleségeitek özvegyekké lesznek, a ti fiaitok pedig árvákká!
25. Ha pénzt adsz kölcsön az én népemnek, a szegénynek, a ki veled van; ne légy hozzá olyan, mint a hitelező; ne vessetek rá uzsorát!
26. Ha zálogba veszed a te felebarátod felső ruháját: naplemente előtt visszaadd azt neki:
27. Mert egyetlen takarója, teste ruhája az: miben háljon? Bizony, ha Én Hozzám kiált, meghallgatom; mert Én irgalmas vagyok!
Más helyről vettem a következő idézetet.
Qui bene amat - bene castifiat, azaz az szeret jól, aki jól büntet. A Nagy Lajosnékat csak az szeretheti igazán, aki megbünteti a nyomorgatókat. Ez következik. Beteljesedik az rás. Nemsoká!

Helytartói uralmát meg kell dönteni. Erre a helótává züllött magyar nép önmagától már képtelen. Európa új rendjét alakítani nem tudjuk, de kísérletet tehetünk arra, hogy helyünket megtaláljuk benne. Ide tartozik, hogy "részletterveket" készitsünk a leendő új Európa modellhez. Ehhez szellemi mühelyekre van szükség mindenekelőtt. No' kezdjünk hozzá, ne várjuk a sültgalambot.
Ja' még egy üzenet: a "pártot" gőzerővel írom tovább...
2013.02.10

Sz. Gy.




1 megjegyzés:

  1. Az emberiség valóban túlszaporodott és ráadásul az a része, amelyik csak éhes szájakat tud produkálni, akiknek a fogamzásgátlás minden formája ismeretlen, vagy „sokba kerül”. A probléma csak az, hogy a „civilizált” világot jelenleg vezető pénzügyi hatalom, önmagát tartja megtartásra érdemesnek. A gondolkodó emberek, tudósok, mérnökök, jó szakemberek „csak” jó körülmények között, családban, baráti körben gondolkodnak és kizárólag ők képesek az emberiség fejlődését szolgálni. A jelenleg a „civilizált” világot demokráciának álcázott, gazdasági diktatúrával irányító pénzhatalom képviselői viszont bizonyítottan alkalmatlanok a világ vezetésére. Pl.: Az északi sarkkör jégrétege az ész nélkül használt, fosszilis tüzelő anyagokból a légkörbe jutó széndioxidtól olvad. A maffiaként működő pénzügyi hatalom pedig a jégtől szabaddá vált tengeri olajkészletek tulajdonjogáért verseng. A „civilizált” világ polgárainak nagy része funkcionális analfabéta, de Bill Gates és társai kitalálták az ikonokat, így már az olvasni sem tudó polgároknak is el lehet adni számítógépet, tabletet és „okos”-telefonokat, a képződő elektromágneses szmog pedig segít a népességcsökkenésben. Ha így száguld a fejődés, akkor az állatkerti csimpik is önkiszolgálóak lesznek, csak egy klikk és kiesik a hűtődobozból a banán, dinnye, stb.

    VálaszTörlés