2014. augusztus 11., hétfő

A kis rót helyezkedik



A kis rót helyezkedik

Nézzétek már kit küldtek ránk

Egy új ,, rákosi rendszert ,, akarnak a nyakunkba ültetni



Bodnár, a főszervező

A drága papa nyomdokaiban kíván haladni íme az ÁVH elődszervezet morzsái , csak most nem a padlást akarják lesöpörni, hanem a földünk , a vízkészletünk , és a természeti kincseinkért jöttek a húsdaráló kezelők utódai ,. ha másért nem a nagyszüleid tiszteletére dobj egy benzines üveget az összerabolt ingatlanjaikra , még mielőtt az inkvizíció a koncentrációs táborokba kényszerít. Ne add fel harc nélkül , égesd el az elrabolt nemzeti vagyonunkat , ne legyen az zsidóé , és ha újra építi újra égesd fel , nem akarunk újból , rákosi rendszerben sinylődni , ki a zsidókkal e hazából , lopjanak máshol a cionista honban . Sem birodalomban , sem kamatrabszolgaként, nem akarjuk a zsidókat szolgálni , terrorizáljanak más népeket , mi inkább megöljük a zsidajainkat , hogy visszafizethessünk az ÁVH – s korszkért . A háttérben a vakolók osztják az észt, de a hatalomból ők is részesedni akarnak mint Trianonnál .


Rosenfeld, a magyargyűlölő zsidó gnóm


Sütő Gábor 1971. február 11-én érkezett meg Moszkvába, ahol a Rosszija szállóban találkozott Rákosi családjával és hozzátartozóival. Sándor József a KB vendégeként meghívta az özvegyet, a jakut Feodora Fjodorovna Kornyilovát, azaz Fenyát és annak fiát családostól a temetésre.

A dísz pintyek akikért a nép vállalta az 56- os forradalmat .

Nemzetközi zsidó fenyegetés a magyar nemzeti oldal ellen – a budapesti kormányzat közreműködésével



Kövér László a küldöttség tagjaival A pusztaszeri országgyűlés című gobelin alatt







Hende Csaba a holokauszt-oktatásról tárgyalt az izraeli hadügyminiszterrel Münchenben




Barak alattvalói körében, balról: Szentgyörgyi Zoltán nagykövet, Ehud Barak izraeli védelmi miniszter, dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter, Benkő Tibor vezérkari főnök, Siklósi Péter HM helyettes-államtitkár



Hogy mi köze van a honvédelmi minisztereknek a holokauszt oktatásához, az egyelőre rejtély. Vajon mit szól ehhez Hoffmann Rózsa, oktatási államtitkár? Érdemes lenne azt is megkérdezni Hende Csabától, miért kellett Magyarország „nyitottságát” hangsúlyoznia a találkozón? Nem vagyunk-e már így is éppen eléggé „nyitottak”? Őszinte feleletet persze aligha várhatunk a székéhez vadul ragaszkodó zsidóbérenc minisztertől. A válasz mindamellett eléggé egyértelmű: a „nyitottság” valójában a „felvásárlás” vagy éppen a „gyarmatosítás” fedőszava. Újbeszélről magyarra fordítva tehát „a Magyarország nyitott ország” mondat jelentése: a kollaboráns magyar kormány lelkesen támogatja hazánk zsidó gyarmatosítását és megszállását.




Elrettentésre készül a Zsidó Gárda - Izraelben már (véres) hagyománya van az ilyesminek


Rosenfeld, a magyargyűlölő zsidó gnóm


Az édes apádtól se tűrtük az elrettentést ezért lázadtunk 56. ban az ÁVH – s csürhe ellen , kik ledarálták legjobbjainkat , és most újból a nyakunkba ültetnék ezt a nyikhajt . Kérlek a nagyszüleink békéjéért égessétek fel a lopott ingóságaikat , hogy az ÁVH – múlt ne kisértsen minket ezt a Rót Manót égessétek fel az ingatlanába. Elég volt a ,, rákosikból,,és a lenin fiukból, ha lehet tereljétek a mozgó járművek alá mint ahogy ők csinálják velünk . Tegyétek meg a ledarált nagyszüleitekért , mert itt számonkérés az nem lesz , a körmös ,, bauerek,, még mindig működnek . És ha rájuk vársz – FIDESZ – cigány sorsra jutsz. A nemzeti vagyonunkat már ellopták , kezdik a földjeinket megszerezni , és a vízkészletünket is hamar megkaparintják , ne várd meg míg zsellér leszel a saját földeden most cselekedj és tüzeld el ,, rákosi kölykét , és a lenin fiukat ,, , de a MOSZAD – gyanús elemeket se kíméld ők a már becsempészett atom fegyverek miatt vannak készültségben , ha többet tudsz ez ügyben add meg az araboknak a fülest , ők majd intézkednek , és megpróbálják megszerezni az atom töltetet, hogy a saját fegyverükkel vágjanak vissza . Ne feledjétek ti csak egy mocskos gojok vagytok , állatok , kiknek a terrorista zsidót kell szolgálni – kamatrabszolgák – a világ barmai a nemzetek között , kiknek közép osztályát likvidálni kell , hogy engedelmes rabszolgák legyünk. Öld meg őket mit vesztesz csak a láncaidat , és az amúgy is elrablásra ítélt lakásingatlanodat – kell a betolakodóknak – te egy senki vagy , most még tehetsz valamit , de a vágóhídon már csak elszenveded a gyilkolást . A palesztinok , még így szétrabolva is ellenállnak , de a magyarság elszokott az ellenállástól , ha másként nem megy vidd a sírba mikor a halált választod , így egy fasiszta zsidóval kevesebb lesz , és ha látják , hogy ez a gyakorlat a cionista terrorista zsidók kereket oldanak , és ezt akartuk , mert semmi szükségünk a zsidó fasisztákra tűnjenek el – Galíciába – mi nem akarunk zsidó gyarmat lenni , és nem akarunk kamatrabszolgaként élni a megálmodott világbirodalmukban . Ha lehet mi is öljük őket ne csak a Kínaiak , és az arabok , nem vagyunk mi bűnös nemzet , és ne raboljanak ki továbbra is helytartóink jóvoltából . Ha lehet helytartóinkat is irtsátok ki , hisz ők ÁVH – s utódok , vagy párt ,, kisz,, titkárok voltak .




Bodnár, a főszervező
Már sokadszor fordul elő, hogy amit a magyaroknak tiltanak, azt a zsidóknak vígan megengedik. Míg a kormány és a balliberális oldal azzal foglalatoskodik, hogy ellehetetlenítsék a magyarok közbiztonságáért létrejött Magyar Gárdát és Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, addig a zsidók nyugodtan szervezhetik saját önvédelmi egységeiket, ugyanis létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt.
(...)
A Belügyminisztérium a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület (SZJPE) és Magyar Gárda kapcsán számtalanszor hangoztatta, hogy az erőszak állami monopólium, éppen ezért kíváncsiak voltunk arra, hogy a zsidó szervezet ellen is fel kívánnak-e lépni, ám lapzártánkig nem kaptunk választ.
(...)
Hasonló célú szervezetek előfordultak már a történelem színpadán idővel terrorszervezetté alakulva. Napjainkra talán feledésbe merült, hogy 1921-ben Palesztinában hozták létre az akkor még csak 120-150 ezres létszámú úgynevezett betolakodó zsidók a Hágánát (magyarul: Védelem), a világ első terrorszervezetét. Az eredetileg titkos szervezet célul tűzte ki, hogy „megvédi” a palesztinai zsidó javakat és „oltalmazza a zsidó életeket”, ám kezdettől fogva a palesztin lakosság megfélemlítésére és elűzésére törekedtek. Az 1921-es arab felkelést követően a Hágáná megbízottakat küldött többek között Bécsbe, hogy lőfegyvereket és lőszereket vásároljanak a szervezetnek. A Hágáná-tisztek folyamatos katonai továbbképzésben részesültek és – válaszul az arab támadásokra – éjszakai ellencsapásokra kiképzett egységeket szerveztek, amelyek brit segítséget is kaptak. A nevük SNS lett (Special Night Squad – Különleges Éjszakai Osztag). Az aljas orvtámadásokat pedig a zsidó megszállás ellen lázadozó arab települések lakosai ellen vezették. Az éjszakai csoportok egyik szervezője Jichák Landsberg, a Vörös Hadsereg egykori tisztje, brit parancsnokuk pedig Orde Vintage százados volt. A felkelés alatt több illegális félkatonai szervezet is létrejött. Zsidó részről a Lehi (Lohamei Herut Izráel – Izraeli Szabadságharcosok), későbbi nevükön a Stern-csoport. 1947-48 folyamán, Izrael állam megalapítása idején 700 ezer palesztin menekült el hazájából. Az életüket mentették, ugyanis nem csak Deir Jászinban került sor mészárlásra. Menachem Begin, aki Sharonhoz hasonlóan a miniszterelnöki székbe is beleülhetett háborús bűntettei jutalmául, a következőket írta: „Az arabok, amint meghallották az Irgun mészárlásairól szóló vad történeteket, pánikba estek, és életüket féltve elhagyták otthonaikat. Őrült, fejvesztett menekülés kezdődött.” Viktor Ostrowski 1995-ben megjelent és nemzetközi diplomáciai botrányt kavaró könyvében arról írt, hogy Izrael állam minden országból, ahol zsidó diaszpóra él, Izraelbe hordja a fiatalokat katonai kiképzésre nyári táborozás címén. Emellett az izraeli követségeken keresztül folyamatosan szállítják a fegyvereket főleg Európába, amelyeket vallásos zsidó családoknál kialakított raktárakban helyeznek el.
(...)
Sinkovics Szilvia teljes írását a Barikád friss számában olvashatja. A lap megvásárlásával a nemzeti sajtót támogatja.




"Fizikai önszerveződés" - "zsidó gárda" alakul (mert nekik szabad), amerikai támogatással


"Az önszerveződés határozott igényével fellépő, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdő lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövő kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért" - írja a Zsidó.com, mely interjút is közöl a főszervezővel. Ebből a tipikusan zsidó szócsűrés-csavarás ellenére világosan kiderül: az utcán és különböző akciók során is bevethető csoportokat szervez az "alapítvány", akiket ráadásul üldözési mániás "túlélők" is bevethetnek a szomszédaik ellen, ha például az a rögeszméjük 105 évesen, hogy a mellettük lakó magyar antiszemita, netán nyilas házmester. Mindez persze nem lesz jogellenes, megfélemlítő, s így betiltandó szerveződés, még azon sem csodálkoznánk, ha Pintér adna nekik pár tucat rendőrt, úgyis rend van az országban, nincs már szükség rájuk.
Alább olvasható a folytatás.

Az apját ide montírozom , hogy ne feledd kivel van dolgod!!!!!!



Rosenfeld, a magyargyűlölő zsidó gnóm




Bodnár, a főszervező

Az alapítvány célja a szuverén, önálló magyarországi zsidó identitás megteremtése, védelme és propagálása. Feladatának tekinti a zsidóság önazonosságát szuverén módon megalapozó, a közgondolkodást átformáló háttérfeltételek kialakítását és ezzel párhuzamosan az öntudattal rendelkező zsidókép és önkép alapjainak megteremtését, melynek eredményeként idővel, két egymással hasonló alapokon kommunikálni képes bázisa jöhet létre a zsidóság és a többségi társadalom közötti évszázadok óta elmaradó dialógusnak. Ma a legfontosabb ilyen feladat az antiszemitizmus, a zsidóellenes közbeszéd és cselekmények megelőzése, azok visszaszorítása, kritikája és a jog eszközeivel történő ellenük való határozott fellépés.
A Tett és Védelem Alapítvány elnökével, Bodnár Dániellel beszélgettünk az alapítvány munkájáról, lehetőségeiről és az ő személyes motivációiról.
- Honnan jött az alapítvány gondolata, és kik állnak mögötte?
Bodnár Dániel: Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija kezdeményezésére, nagyjából egy évvel ezelőtt született meg a zsidó közélet néhány szereplőjében, hogy szükség van egy olyan szerveződésre, ami öngondoskodó módon gondolkodik az antiszemitizmus kérdésköréről. A zsidó közösség szempontjából vizsgálja a problémát, és a közösség saját feladatait definiálja az antiszemitizmus ügyében. Jó néhányan részt vettek ennek az előkészítő folyamatában. Mikor a konkrét megvalósulás felé mozdult el az ügy, akkor mint az EMIH vezetőségi tagja felvettem a kapcsolatot Heisler Andrással, a Mazsihisz volt elnökével, a jelenlegi Mazsihisz vezetőség tagjával, annak érdekében, hogy a két legnagyobb magyarországi zsidó szervezet legalább ebben az ügyben, ezen az egy területen a közös érdekeket képviseljen és mutasson fel. Jó néhány előkészítő beszélgetés során arra jutottunk, hogy ebben az ügyben nagyjából hasonlóan gondolkozunk, ekkor ő felhatalmazást kért és kapott a saját szervezetétől, így ő a hivatalos delegáltja a Mazsihisznek a Tett és Védelem alapítványban.
- Az első közös megmozdulásuk még az Alapítvány létrejötte előttre datálódik, ha jól tudom, amikor közösen utaztak Amerikába egyeztető tárgyalásokat folytatni. Mi történt ezen az úton?
B.D.: Valamilyen módon szerettük volna megmutatni ezt a koncepciót azoknak, akiknek lényegesen nagyobb múltja van az antiszemitizmus elleni küzdelemben. Így szerettük volna az Egyesült Államok külügyminisztériumának az álláspontját megismerni, ezért 2012 júniusában Heisler úrral elutaztunk Amerikába, ahol kiterjedt tárgyalásokat folytattunk az ottani külügy képviselőivel, valamint az ilyen ügyekben jártas, nagy befolyással rendelkező nemzetközi zsidó szervezetek képviselőivel. Ez megerősített minket abban, hogy a koncepciónk a helyes irány.
- Pontosan mi ez a koncepció, ami ekkorra körvonalazódott?
B.D.: Két nagy „előképünk” van az antiszemitizmus elleni küzdelemben. Az egyik az Amerikában működő ADL (Gyűlöletellenes liga) a másik pedig az Angliában működő Community Se¬cu¬ri¬ty Trust. Ebből az ADL inkább a törvényalkotási folyamatban és a kutatásban fejt ki számottevő tevékenységet, a CST-ben pedig az aktivista munkán van a hangsúly, ők konkrét védelmi tevékenységet is ellátnak. Nagyjából a kettő hibridjéből szeretnénk kialakítani a saját modellünket.
- Ezek szerint túllépnének a publikációkon és kiáltványokon, és ténylegesen „terepre” mennének?
B.D.: Nagyjából három területen kívánunk működni: a konkrét jogvédelem és jogi segítség az antiszemita cselekmények áldozatainak – ehhez kapcsolódik egy törvényalkotási előkészítő munka, amiben szeretnénk aktív szerepet játszani. A második terület egy kutatási- és monitoring tevékenység. Rendszeresen szeretnénk tudományos igényességgel beszámolni az antiszemitizmus magyarországi állapotáról, és ezzel párhuzamosan szeretnénk heti, havi, féléves és éves jelentést készíteni a közbeszéd állapotáról. A harmadik, a legösszetettebb terület a közösségi önszerveződés, elsősorban az önkéntesek bevonása az antiszemitizmus elleni küzdelembe. Ennek két iránya van, egyrészt egy szociális munkási feladatcsoport, a másik pedig egy konkrét önvédelmi mechanizmus kialakítása.
- Mi a konkrét célja ezeknek a feladatoknak? Mit remélnek elérni a munkájukkal?
B.D.: Ezzel annak a kultúrának az alapjait szeretnénk megteremteni, hogy Magyarországon ne legyen olyan antiszemita atrocitás, akár szóbeli, akár tettleges, vagy akár rongálás, ami szó nélkül marad. Nem szabad belenyugodni abba, hogy Magyarországon ma a zsidók 95 százalékának nem jut eszébe, hogy az őt ért atrocitást a jog eszközeivel meg lehetne torolni, hogy nem hiszik el, hogy az őket ért atrocitásnak, ha hangot adnak, annak van bármiféle súlya. Ez a szerveződés fórumot kíván nyújtani, hogy ha valakit a zsidósága miatt sérelem ér, akkor ennek hangot tudjon adni, és ha erre szükség van, akkor ezt a jog keretein belül kezeljük.
Az antiszemita atrocitások sokszor a legkiszolgáltatottabbakat, a szociálisan hátrányos helyzetűeket, időseket, betegeket, gyerekeket érik, és az ő számukra ez sokkal nagyobb traumát jelent, mint másoknak. Az ő esetükben ezek a nagyon kellemetlen traumák leginkább metálhigiénés segítséget kívánnak. Az ő esetükben a legfontosabb, hogy érezzék: nincsenek egyedül, nincsenek magukra hagyva. A másik feladat pedig egy konkrét védelmi jelzőrendszernek a kialakítása. Ebben a zsidó közösség nyilván nem a rendfenntartó erők feladatait kívánja átvállalni, hanem belső integritásának és büszkeségének szimbólumaként, az öngondoskodást felvállalva lépne fel. Ez a zsidó közösség önképe szempontjából is alapvető jelentőségű.
- Mik a következő gyakorlati lépések az Alapítvány életében?
B.D.: Az elkövetkező három hónapban szeretnénk az öngondoskodásnak az alapjait lerakni, szeretnénk felállítani egy telefonközpontot, ahol szakértő kollégák fogadják majd a hívásokat és irányítják majd őket a szakemberekhez.
Ezzel párhuzamosan, ugyancsak a közösség bevonásával szeretnénk, nemzetközi mércével mérve is magas színvonalon elindítani a közbeszédet monitorozó mechanizmust. Ez professzionális sajtóelemzést jelent, és annak a mérését, hogy milyen formában tolódik el napjainkban a közbeszéd minősége. Milyen formában alakul ki az egyre radikálisabb gyűlöletbeszéd hangja, akár a politikai szereplők, akár az egyszerű újságírás terén.
Harmadik terület fejlesztése már az elkövetkezendő hetekben elkezdődik. Szeretnénk a fiatalokat minél inkább arra a fajta önszerveződésre megtanítani, amellyel képesek lehetnek szervezett keretek között a saját önvédelmüket nem csak fizikai, hanem verbális szinten is ellátni. A célunk a zsidóságuk büszke vállalásával kialakítani bennük az önvédelem mechanizmusait. Ez részben oktatási részben önkéntes szervezői feladat részben pedig egy konkrét védelmi rendszer felállításának a feladata.
- Mi az, amit egy tényleges zsidóellenes cselekmény kapcsán tudnak majd tenni, ha teljes egészében felállnak ezek a rendszerek. Először nézzünk egy viszonylag mindennaposnak mondható, és sokak által ártalmatlannak gondolt esetet, ha a munkahelyen a zsidó munkavállalóra „csúnyát mond” a főnöke. Mi történik, ha a központba érkezik egy ilyen hívás?
B.D.: A csúnya mondás egy nagyon sajátságos formája a gyűlöletkeltésnek. Jogi eszközökkel olyasmit lehet kezelni, ami a büntetőtörvénykönyvbe ütközik. Ezzel kapcsolatban fontos feladatunk, hogy a jogi helyzetet mielőbb tisztábbá, és alkalmazhatóbbá tegyük, amivel kapcsoltban igen aktív munkát folytatunk már most. Ha valaki azzal keres meg minket, hogy megkülönböztetés érte a munkahelyén a származása miatt, akkor megvizsgáljuk, hogy jogi segítségre van-e szüksége, vagy mediációs és kommunikációs technikák oktatására, amivel maga a sértett tud a sérelem helyén fellépni. Mi mindkét esetben tudunk segítséget nyújtani, akár egészen a jogerős ítélet megszületéséig.
- Mi történik, ha egy igazán durva dolog történik, mondjuk, ha valakit megtámadnak az utcán?
B.D.: Ha valakit megtámadnak az utcán, akkor, ahogy erről már korábban beszéltünk, nyilván nem a rendfenntartóként lépünk fel. De a jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elő ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a zsidó közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel – ha szabad ilyen kifejezést használni – egyfajta elrettentéssel élhetünk. Nyilván nem az a feladata egy ilyen esemény kapcsán a zsidó önvédelmi szervezetnek, hogy önbíráskodjon, hanem sokkal inkább az, hogy megmutassa: a közösség tagjai nem „szabad prédák”.
De mondanék egy hétköznapibb példát. Például egy szomszéd az idős, holokauszt-túlélő néni lakása elé üríti állandóan a szemetet, egyértelműen antiszemita indíttatásból. Egy ilyen esetben minden további nélkül oda tud menni két önkéntesünk, és a legkisebb fizikai beavatkozás szándéka nélkül például vissza tudja pakolni a szemetet a szomszéd ajtaja elé. Illetve a jelenlétükkel tudják demonstrálni, hogy a zsidó közösség felelősséget vállal minden tagja iránt és nem kíván ahhoz asszisztálni, vagy tétlenül nézni, hogy a közösség bármely tagját megkülönböztetés vagy bármi nemű bántás érje a származása miatt.
- Kik biztosítják a legnagyobb szakértelmet igénylő munkarészt, a jogi támogatást?
B.D.: Van egy viszonylag jól kialakult jogi csapatunk, akik a kezdeményezés mögött állnak. Az ügy mellé számos neves iroda is odaállt, akik akár konkrét jogi képviselettel is tudnak segíteni. Illetve bizonyos különleges ügyekhez szakjogászi segítségre lehet szükség, ezeket nyilván az adott ügyhöz fogjuk igazítani.
- Hogy fog eljutni a szervezet és az öngondoskodás híre az érintettekhez?
B.D.: Január hónaptól aktívan szeretnénk kommunikálni ebben az ügyben. Mind a zsidó nyilvánosságban, mind pedig a szélesebben vett össztársadalmi nyilvánosságban hírét fogjuk vinni ennek a kezdeményezésnek. Abban a pillanatban kezdjük a hirdetést, ahogy az egész intézményes hátországunk olyan színvonalúvá válik, hogy lehet rá alapozni a működést – ez még néhány hetet igénybe vesz.
- Egy ilyen komoly háttérintézmény kialakítása rendkívül sokba kerülhet. Ki finanszírozza a működést?
B.D.: Jelenleg az oroszlánrészt az EMIH viseli az anyagi terhekből. Nagyon fontos, hogy szeretnénk az öngondoskodó közteherviselés eszméjét megvalósítani, tehát sem nem az állam, sem nem a különböző ködös pályázati rendszereken kíván élősködni a közösség önszerveződése. Legalább ennek az ügynek a kapcsán szeretnénk annak a kultúráját megteremteni, hogy ha van a közösségnek egy közös ügye, akkor a közösség tenni akaró, és anyagi eszközökkel rendelkező tagjai adják ennek a háttértámogatását. Ugyanígy számítunk arra, hogy azoknak, akiknek az anyagi lehetőségei ezt nem teszik lehetővé, azok is felhasználják véleményformálási képességüket és aktivitásukat az ügy érdekében felhasználják.
- Megalakulása óta vesz részt egyre aktívabban az EMIH munkájában. Miért pont emellé az ügy mellé állt oda úgy, hogy hátrahagyta az üzleti világot és átnyergelt a civil szférába?
B.D.: Azt tapasztaljuk, hogy borzasztó sok fontos ügy van, amivel egyenként, szervezeteinken belül és kívül foglalkozunk a saját személyes meggyőződésünk és a zsidó palettán elfoglalt helyünk alapján. Nagyon kevés olyan ügy van, sőt talán eddig nem is volt, ami megkérdőjelezhetetlenül közös ügyként merült fel. Régi fontos dolog volt a magam számára, hogy megtaláljam azt a területet, amin a zsidóságot közös platformra lehet hozni. Szomorú, hogy ez az antiszemitizmus ügye, sokkal jobban örülnék, ha a mondjuk a jiddiskeit lenne az, ami a közös ügyünk lenne. A jelenlegi szomorú viszonyok között az egyetlen konszenzust teremtő dolog a holokauszt emlékezete mellett, ami aktivitást generál a zsidó közösségen belül, az az antiszemitizmus ügye. Így azon túl, hogy ez egy önmagában értékteremtő ügye, a konszenzusteremtő volta is fontos számomra. Szeretném, ha ezeket az energiákat egy értelmes és jó csatornába lehetne hosszútávon terelni.
(Kuruc.info)

A holokauszt mint a cionista világrend alapmítosza


A Toronto Star című lap 1991. november 26-i számában Ian J. Kagedan, a világot behálózó B’nai B’rith nevű szervezethez tartozó zsidó kikottyantotta az igazságot arról, mi célt szolgál a dübörgő holokauszt-kampány: az „új világrend” megteremtését. Ami „újbeszél” nyelvről magyarra fordítva annyit jelent, hogy a holokauszt mítosza a zsidók kiváltságainak biztosítását és hatalmuk további erősítését szolgálja. A meglepően őszinte vallomás tehát nem egy „antiszemita, holotagadó nácitól” származik, hanem egy cionista zsidótól.

A holokauszt a nyugati civilizáció legnagyobb kudarca. Természetes következménye volt a rasszizmus és az antiszemitizmus évszázadainak. A Holokauszt tagadása egyúttal tagadása annak, hogy a rasszizmus képes aláásni civilizációnk alapjait és a demokráciát. Az új világrend létrehozása attól függ, képesek vagyunk-e levonni a Holokauszt tanulságait” – írta Ian J. Kagedan, egyértelművé téve azt a tényt, hogy az új (cionista) világrend a holokauszt-vallásra épül.
A történelemben minden kisebb-nagyobb állam, minden birodalom uralkodó elitje megteremtette a maga mitológiáját, melynek célja az oligarchia hatalmának igazolása volt. A római arisztokrácia például Róma alapításának mondájával igyekezett világuralmi törekvéseit megindokolni. De még jól emlékezhetünk arra is, hogy egy valóságos mondakör épült a „Nagy Októberi Szocialista Forradalom”, a bolsevikok, Vlagyimir Iljics Lenin és elvtársai, valamint a „Nagy Honvédő Háború” köré. Ha a vörös birodalom alattvalói közül bárki is kételkedni merészelt a kommunista mitológia alapvető állításainak hitelességében, alaposan megnézhette magát.
A félrevezetően „új világrendnek”, „globalizációnak” nevezett cionista birodalom uralkodó rétege is megteremtette a maga mítoszát: a holokausztot. (Melyet ugyanúgy kötelező nagy kezdőbetűvel írni, mint ahogyan nagy kezdőbetűvel kellett írni annak idején a kommunista ünnepek elnevezéseit.) A holokauszt-mítosz – függetlenül attól, mennyi valóságtartalma van (mert valamennyi valóságtartalma minden mitológiának van – három jól körülírható célt szolgál:
1. A holokauszt révén lehet igazolni a zsidó állam megteremtését, a palesztinok elűzését a szülőföldjükről, a Közel-Kelet feletti izraeli hegemónia kiterjesztését szolgáló újabb és újabb háborúkat, valamint az izraeli hadsereg emberiségellenes bűntetteit.
2. A holokauszt a nyugati világot uralma alatt tartó zsidóság bírálhatatlanságának legfőbb biztosítéka, hiszen bárki, aki a legcsekélyebb mértékben is kételkedni merészel a holomitológia alapelemeiben, azonnal antiszemitának, rasszistának, sőt tömeggyilkosságra készülődő bűnözőnek nyilváníttatik, akit ki kell rekeszteni a cionista ellenőrzés alatt álló társadalmakból. A holokauszt tehát a zsidó oligarchia hatalmának az alátámasztására szolgáló mítosz.
3. Végezetül pedig a holokausztra hivatkozva egy óriási iparág is kifejlődött, mely a „kárpótlás” nevében és a nem zsidók lelkében képtelen mértékben fölerősített „bűntudatra” építve hatalmas összegeket zsarol ki a nyugati világ nem zsidó alattvalóitól. A holokauszt-ipar létezése és működése egy példátlan méretű csalássorozat következménye és az élősködés iskolapéldája.

1945 előtt keletkezett újságcikkek, melyeken már a hatmilliós áldozati szám szerepel

Az egyik legnagyobb tekintélyű revizionista történész, Robert Faurisson 2006 decemberében, a teheráni holokauszt-konferencián az alábbiakban foglalta össze a holokauszt-mitológia céljait: „Arra szolgált, hogy Palesztina földjén igazolja egy háborús gyarmat létrehozását, amely a „Zsidó Állam” nevet vette fel és egy „zsidó hadsereggel” látta el magát. A nyugati világra egy zsidó vagy cionista zsarnokság igáját kényszeríti, amely az értelmiségi, egyetemi és médiavilág minden területén érezhető. Egészen a lelkéig megmérgezett egy nagy országot, Németországot. Lehetővé tette, hogy ez utóbbitól, valamint sok más nyugati országtól hatalmas összegeket zsaroljanak ki márkában, dollárban és euróban… Lehetővé teszi csaknem az egész világ megvádolását, és hogy mindenhol „megbánást” és „kárpótlást” követeljenek akár a „Jahve választott” népe ellen irányuló állítólagos cselekedetek, akár a bűntettben tanúsított állítólagos cinkosság, akár a második világháború során a zsidók sorsa iránt mutatott állítólagos közöny miatt. Számlájára írandó koncepciós perek sorozata, kezdve a gyalázatos nürnbergi perrel. Lehetővé tette legyőzött katonák ezreinek felakasztását, egy kegyetlen tisztogatást, őseik földjéről elűzött civilek millióinak deportálását, elmondhatatlan fosztogatásokat, botrányos jogi eljárások tízezreit, beleértve azokat, amelyeket manapság folytatnak nyolcvan vagy kilencven éves aggastyánok ellen, akik ellen hamis tanúvallomásokat tettek „csodálatos módon” megmenekült zsidók. E borzalmaknak, ennek a mértéktelen gyűlöletnek és hazugságnak, ennek a „hübrisznek”, amelyet a sors egyszer még mindenképpen megbüntet, röviden, mindezeknek a túlzásoknak véget kell érniük. Egyetlen nép sem volt türelmesebb ezzel a zsidó vagy cionista „hübrisszel”, mint az arab nép; márpedig ez a nép eljutott a türelme végére. Meg fog szabadulni az izraeli igától, és meg fogja értetni a Nyugattal, hogy eljött az ideje egy valódi béke megkeresésének, ahelyett, hogy fegyveresen támogatnak egy mesterséges államot, amely csak erővel képes fenntartani önmagát. Nyugaton is és az Egyesült Államokban is felnyílik egyesek szeme, és az emberek rádöbbennek arra, hogy mit is kockáztat a nemzetközi közösség, ha ilyen hosszú időn át aláveti magát a „holokauszt” hamis vallásának, amely Izrael Állam elsőszámú fegyvere, pallosa és védőpajzsa.”
Lehetséges-e vajon racionális érvekkel, tudományos elemzésekkel összedönteni a holokauszt-mítosz építményét? A kérdés másképpen megfogalmazva így hangzik: amíg a cionista oligarchia szigorú ellenőrzést gyakorol az élet minden területén, lehetséges-e a nagy tömegek számára is elmondani az igazságot a holokausztról? Nos, attól tartok, nem lehetséges. A történelmi tapasztalatok ugyanis egyértelműen arra utalnak, hogy a legitimációs célokat szolgáló mítoszok akkor foszlanak csak semmivé, amikor a hatalmat bitorló oligarchiákat elsöpri a történelem forgószele.
Perge Ottó - Kuruc.info



"Zsidóbérencnek titulálnak bennünket" - Orbán a

washingtoni kongresszust kérte fel a Kuruc.info

megszüntetésére



Ha a jó Lantos bácsi még élne, biztosan segítene...
Az antiszemitizmus magyarországi központja egy olyan hírportál, amely a magyar kormány föllépése elől az Egyesült Államokba menekült, s onnan végzi gyalázatos tevékenységét - írta Orbán Viktor kormányfő a washingtoni kongresszusnak küldött válaszlevelében, amelyben arra kérte a címzetteket, hogy szüntessék meg az Amerikából támogatott "antiszemita provokációt".
Az "Egyesült Államokból támogatott antiszemita provokációk" megszüntetését kéri a washingtoni kongresszus tagjaitól Orbán Viktor. A kormányfő ezt az Egyesült Államok kongresszusának ötven tagjához címzett válaszában írta, miután az amerikai képviselők júniusban levélben fordultak hozzá, létfontosságúnak nevezve, hogy a magyar vezetők szót emeljenek "az antiszemitizmus és a fanatizmus minden formájával szemben" (Orbán pedig így próbálta visszaadni a labdát, arra célozgatva, hogy az amerikai - tényleges - szólásszabadság is antiszemitizmus, így maguk a portálunkat be nem tiltó amerikaiak is antiszemitának minősülnek).
A kormányfő sajtófőnöke kedden tájékoztatott arról, hogy Orbán Viktor elküldte válaszát az Egyesült Államok kongresszusának ötven tagjához. A Havasi Bertalan által az MTI-hez eljuttatott levelet Joseph Crowley kongresszusi képviselőnek címezte a miniszterelnök, aki köszönetet mond az amerikai képviselők megkereséséért.
"A legjobbkor tették ezt, ugyanis éppen a segítségüket szerettem volna kérni egy olyan ügyben, amelyben a kormányközi kapcsolatokon és nagykövetségen keresztül nem sikerült célt érnem" - fogalmazott Orbán Viktor. Mint írta, Magyarországon az általa vezetett politikai közösség, amely kereszténydemokrata alapokon áll, évtizedek óta harcol a szabadságért és az emberi méltóság tiszteletéért. "A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében. A szabadságunk visszaszerzése óta folyamatosan harcolunk az emberi méltóság tiszteletéért a magyar társadalmi és közéletben egyaránt. Az ez ügyben elért sikereinkről washingtoni nagykövetségünk szívesen szolgál részletekkel" – tette hozzá.
A kormányfő kifejtette a kongresszusi képviselőknek, hogy munkája során "jelentős antiszemita támadások érik az általa vezetett politikai közösséget és személy szerint őt is". A támadások során "a szélsőséges erők zsidóbérencnek titulálnak bennünket" – fogalmazott, hozzáfűzve, hogy ezek az erők "a legnagyobb támogatást az Egyesült Államokból kapják".
"Az antiszemitizmus magyarországi központja egy olyan hírportál, amely a magyar kormány föllépése elől az Egyesült Államokba menekült, s onnan végzi gyalázatos tevékenységét. Ha ez a probléma megoldódna, az antiszemitizmus magyarországi erői jelentősen meggyengülnének. Kérem önöket, hassanak oda, hogy megszűnhessenek Magyarországon az Egyesült Államokból támogatott antiszemita provokációk. Miután az Egyesült Államok kormánya visszautasította kérésünket, önökhöz fordulok segítségért" – zárul Orbán Viktor válaszlevele.
Az Egyesült Államok kongresszusának ötven tagja június 21-én levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, létfontosságúnak nevezve, hogy a magyar vezetők szót emeljenek az "antiszemitizmus és a fanatizmus minden formájával szemben". A washingtoni képviselők, akik a szilárd amerikai-magyar kapcsolatok erőteljes támogatóinak mondják magukat, a képviselőház külügyi bizottságának honlapján közzétett levelükben mély aggodalmukat hangoztatták a Jobbik "antiszemita és homofób megnyilvánulásai miatt is". Idézték a Jobbik volt elnökjelöltjét, Morvai Krisztinát, aki "tetves, mocskos gyilkosoknak" nevezte az izraeli zsidókat, és arra figyelmeztette a "magyar zsidókat", hogy "a magukfajták ideje lejárt". Ugyancsak idézték a Jobbik lapját, amely "hitelt adott annak a mítosznak, hogy a zsidók keresztényt vért használnak vallási szertartásaikhoz", s hogy a jobbikos képviselők beterjesztettek egy törvénytervezetet a parlamentben, amely "perverziónak minősíti a homoszexualitást, és börtönbüntetéssel sújtaná annak terjesztőit".
(MTI nyomán)



Igen zsidóbérenc fülkeforradalmárok vagytok , mert a magyarok önszerveződését tiltjátok , a zsidókét meg elősegítitek , talán még a cigány gárdát is felsorakoztatjátok a magyarok kifosztása érdekében . Közben persze arról nem esik szó , hogy ezért cserében a cionista bagázs szemet huny a különböző mutyik elkövetéséért. Mert újra osztják itt a piacokat kérem a leendő újzsidó államban a fidesz ágytálkihordó sereget toboroz a kiválasztottak kiszolgálására. A többi magyarnak le is út fel is út , lehet kérem elballagni , de ha lehetne még előtte hívjuk be a Palesztinokat , hogy kiegyensujozott legyen a betelepítés , és ha lehet a palesztinok kétszer akkora létszámal települjenek az országba, hogy letörjék a zsidó hegemóniát, és az esetleg behurcolt atom tölteteket , had szerezzék meg az arab testvérek , Judapestet így már az arabok is fenyegethetik , csak meg kell szerezni az atom töltetett.




59 rendbeli szexuális zaklatás - 103 évet kapott a 12

éves kislányt orális szexszel "gyógyító" rabbi




A New York-i zsidó közösség elismert tagja rendszeresen orális szexre kényszerített egy 12 éves lányt, akit terápiára küldtek hozzá szülei.

Fizethetik majd a kárpótlást a bíró leszármazottai a rabbi családjának évszázadokon át...

Amint korábban hírül adtuk, magyarországi eredetű szatmári ortodox zsidó szekta ismert tagja, Nechemya Weberman számos alkalommal orális szexre kényszerítette azt a most 18, akkor 12 éves lányt, akit a szülők hozzá küldtek oktatásra. A lány "bűne" az volt, hogy Cosmopolitant olvasott, és kétségbe vonta a szekta szigorú szabályait.
A New York-i Williamsburg ultraortodox közösségének elismert tagjának ügyében most hirdetett ítéletet a bíróság. Nechemya Weberman összesen 103 év börtönt kapott - írja a The New York Times. A bíróság már december 9-én bűnösnek találta Webermant 59 rendbeli, három éven át folyó szexuális zaklatásért.
Ügyvédje, George Farkas szerint védence ártatlan (a talmudistáknál ugyanis nem számít bűnnek az ilyesmi - a szerk.), és fellebbezni fog ennek érdekében. Weberman nem kommentálta a bíróság előtt az ítéletet.
(The New York Times - HVG nyomán)










Működésben a holokauszt-inkvizíció - újabb vizsgálatot

indítottak Sylvia Stolz ellen


A holokauszt-inkvizíció újabb vizsgálatot indított Sylvia Stolz ellen. Ő az a férfiakat megszégyenítően bátor ügyvéd asszony, aki védte a revizionista Ernst Zündelt az ellene 2007 februárjában indított perben. Az igazságához ragaszkodó Zündelt öt év börtönbüntetésre ítélték véleményének kimondásáért a „demokratikus” Németországban. De védője sem úszta meg: a per során tett kijelentései miatt Sylvia Stolz három és fél év börtönbüntetést kapott. A hős asszony 2011 áprilisában szabadult.

Sylvia Stolz

Most pedig újból nyomoznak ellene a „toleranciabajnokok” parancsára, mert állítólag ismételten tagadni merészelte a holokausztot. Roppant érdekesen alakul a cionista diktatúra hatóságainak felfogása arról, pontosan milyen kijelentések minősíthetők „holokauszt-tagadásnak”. Sylvia Stolz ugyanis felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő arról beszélt, hogy a Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. (Mint az az alábbi linkre kattintva látható, a cionista internet-kommandó már akcióba lépett, habár csak részsikert ért el: Sylvia beszéde még meghallgatható, de az elhangzottakat „kifogásolhatónak” és „durvának” minősíti a „You Tube közössége”.)

Beszédében a derék asszony felidézte a Zündel-per főbírájának szavait, aki az alábbiakban foglalta össze a holokauszt-inkvizíció működésének alapelveit: „Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.” 

Horst Mahler

A cionista jogalkalmazás számára tehát az igazság kiderítése egyáltalán nem számít. Az ember esze megáll.
Sylvia Stolz egyébként annak a Horst Mahlernek a felesége, aki jelenleg 11 esztendős (!) börtönbüntetését tölti. Bűne természetesen „holokauszt-tagadás” és a „náci bűnök kisebbítése” volt. Az őt 2009-ben elítélő bíró azért is szabott ki rá ilyen szigorú büntetést, mivel úgy ítélte meg, hogy Mahlert „nem lehetséges újra tanítani”. Magyarán: nem hajlandó alávetni magát a holokauszt-agymosásnak. Immár ez is bűn.
Perge Ottó - Kuruc.info




Kardos Péter zuglói főrabbi áldást kért a magyar népet

leigázó szovjet megszállókra


A Magyarországot uralma alatt tartó cionista zsidóság pénteken emlékezett meg a budapesti gettó felszabadításának 68. évfordulójáról. Az eseményen ott díszelgett a hazánkat a cionista bankároligarchia kezére játszó kollaboráns politikai elit számos figurája: az identitászavaros Gyurcsány, Semjén Zsolt miniszterelnök- helyettes, a holokausztos rendezvényekről elmaradhatatlan Rogán Tóni, az LMP-s Schiffer András, az izraeli kitűzővel járkáló MSZP-s Horváth Csaba, valamint Pálffy István KDNP-s országgyűlési képviselő.

A hazánkat felvásárló zsidók teljes vezérkara is megjelent: Feldmájer Péter a Mazsihisz elnöke, Tordai Péter a BZSH elnöke, Zoltai Gusztáv a Mazsihisz ügyvezető igazgatója, Szabó György a Mazsök elnöke és Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete. Ott volt természetesen a budapesti diplomáciai testület több tagja is.
Hogy mennyire áthidalhatatlan immár a zsidóság és a nemzeti érzelmű magyarság közötti szakadék, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Kardos Péter zuglói főrabbi beszédében áldást kért a magyar népet leigázó szovjet megszállókra. Mint mondta, arról a pillanatról emlékeznek meg, amikor a szovjet Vörös Hadsereg felszabadította a budapesti gettót, mert számukra ők hozták el az életet. Ezért "legyen áldás a mártírok és az érettünk elesett felszabadítók emlékén" – jelentette ki a magyargyűlölő főrabbi, aki maga is „túlélő” (jó lenne tudni, mekkora összegű kárpótlást kapott hosszú élete folyamán), és állítólag látta a gettó ledöntött kerítését, amikor is egy szovjet tiszt azt mondta nekik: "zsidó testvéreim, szabadok vagytok".
A főrabbi mindamellett abban reménykedik, hogy a kormány a kétharmad birtokában valami olyat tesz, ami után a magyar zsidók azt kiálthatnák a világ felé: Magyarországon "fasiszti kaputt”. Igen ám, csakhogy Új Izrael létrehozásának útjában vannak azért akadályok, így többek között az – mint Kardos Pétertől megtudtuk -, hogy a „túlélők” unokái és dédunokái között akadnak, akik számára "a vagon szó már semmit nem jelent". Mint korábban felhívtam rá a figyelmet, sokatmondó átalakulás következett be a holoszimbolika terén: immár nem a gázkamra, hanem a vagon a holokauszt legfőbb jelképe. A változás oka pedig az, hogy az emberi életeket kioltó gázkamrák létezését a holopropagandisták nem képesek bebizonyítani.
A Mazsihisz weboldalán olvasható beszámoló szerint a szónok a továbbiakban sem a gázkamrákat emlegette, hanem azt állította, annak idején hozzátartozóik Auschwitzból parancsot teljesítve írták azt magukról, hogy jól vannak, leveleiken pedig a feladás helyeként Waldsee szerepelt. Íme, a holokausztosok magyarázata arra a tényre, miért nincsen semmiféle utalás a „tömeges megsemmisítésre” és a „gázkamrákra” az auschwitzi munkatábor foglyainak a leveleiben. (Miközben egyébként civilek sokasága dolgozott a rabokkal együtt egyes auschwitzi üzemekben, sőt számos fogoly visszanyerte szabadságát, és vihette haza a „tömeges megsemmisítés” hírét.)

De a legnagyobb leégés az ünnepségen az volt, hogy kiderült: a zuglói főrabbinak fogalma sincsen a holokauszt legalapvetőbb tényeiről. Kardos Péter ugyanis beszédében azt mondta, Adolf Eichmann – aki a magyarországi deportálások egyik legfőbb irányítója volt – „megnyugtatta őket biztonságukat illetően, nem hitték el egyebek mellett azt a hírt sem, hogy a görögországi zsidósággal megvetették a vonatjegyet, a szerelvény azonban a treblinkai haláltáborba vitte őket”. Az még a kisebbik baj, hogy más „holokauszt-túlélők”, sőt még egyes történészek is azt állítják, a zsidók jelentős része éppenséggel hitelt adott a „megnyugtatásnak”, és biztos volt abban, hogy dolgozni viszik őket a koncentrációs táborokba. Van azonban egy nagyobb baj is: a görögországi zsidóság túlnyomó többségét – a hivatalos holokauszt-történészek állítása szerint – nem Treblinkába, hanem Auschwitzba vitték. A Holokauszt Magyarországon weboldal szerint 1943 márciusban indultak meg a deportálások Görögországból, és augusztusig 49 ezer zsidót hurcoltak Auschwitzba. (Akiknek 76 százalékát állítólag még érkezése napján elgázosították.) 1944 tavaszán pedig több mint 6 ezer athéni, rodoszi és a görög szigeteken élő zsidót vittek Auschwitzba – olvasható a weboldalon, ahol még arról is értesülünk, hogy a Bulgáriához csatolt Trákiából 1943 tavaszán a bolgár hatóságok több mint 4200 zsidót deportáltak a „treblinkai megsemmisítő táborba”. (Hogy Treblinka mi is volt valójában, arra nézve egy rövidebb valamint egy terjedelmesebb angol nyelvű összefoglalót ajánlanék.)
Kardos Péter zuglói főrabbi ezek szerint tehát a hivatalos holokauszt-történet legalapvetőbb állításaival sincsen tisztában, és nem tudja azt sem, hogy a görögországi zsidóságot (a feltételezések szerint 4200 fő kivételével) nem Treblinkába, hanem Auschwitzba vitték. Miképpen lehet főrabbi egy ilyen tudatlan ember? Hogy a megjelent kollaboráns közéleti személyiségek egyikének sem tűnt fel a főrabbi tévedése, arra pedig mérget vehetünk.
Perge Ottó - Kuruc.info




Egy kis emlékeztető Regős Péter, Kertész Ákos és Spiró György irodalmi munkásságából

Hogy mi se felejtsünk...

(Olvasónktól)
Kapcsolódó anyagok:

Így gondozd a zsidódat és egyéb irodalmi művek


Gondozzuk őket!
A kettős mérce, mi és ők. Nekik mindent szabad, nekünk semmit! Mi mindig rasszisták vagyunk, akkor is ha csak rápillantunk az Árpád-sávos zászlónkra. Ők mondhatnak bármit rólunk, nem éri őket támadás, a Rágalmazásellenes Liga nem jelenti fel őket. Ennek vége, a Kuruc.info megtöri a fogalomgyilkosok uralmát és visszavág. Az alább közölt művek az irodalom tárgykörébe tartoznak, a cikk végén pedig bemutatjuk „múzsáinkat” is. (Az alábbi írás eredetileg 2007 februárjában, több mint két éve született. Sajnos azóta is aktuális - Geyer)
Hogyan gondozzuk a zsidónkat?

A megfelelően előkészített zsidót egy kamrába vágjuk, ahol trükkös a zuhanyrózsa. Bőrét megnyúzzuk, és sózva tároljuk. Kitűnő lámpaernyő készíthető belőle. Kivétel a vörös bibsi, ezeket kalapáccsal zúzzuk.
Nehogy megrohadjon a zsidó. Az összement zsidót péppé daráljuk és kitűnő disznóeledelt készítünk belőle.

A zsidó emlős, kölykét kilenc hónapig hordja, eledele a pénz. Ne etessük. Egy zsidó is szörnyen bebüdösítheti környezete levegőjét.

A zsidó óljában, Izraelben sötét van, ezért Európába szökne! Csapjunk az orrára, arra a nagy görbe testrészére, mely fején fityeg!

Ki tartson zsidót? Senki! A zsidó, beszerzése után azonnal felhasználandó, lásd az első bekezdést!

Öreg zsidót ne vegyünk, értéke a nullához konvergál!

A zsidóval következetesen kommunikáljunk! Ha szép viselkedést várunk tőle, akkor elég a pénz, kamat, nyereség szavakat kiejtenünk és máris lábaink előtt csúszkál, talpunkat (egyes megfigyelők szerint intimebb testrészeinket is) nyalogatja. Ha rosszul viselkedik, elég ennyi: „pfuj, büdös zsidó, helyedre!”

A zsidótartás nem gazdaságos, tenyésztése nem kifizetődő! Ezért semmi esetre se szaporítsuk őket! Szaporodásának meggátolása az első bekezdésben!

A zsidó nem tartozik a tartós áruk körébe!

A zsidó erogén zónáit ötágú vörös csillaggal jelöljük! Vigyázat, egyes példányoknál ez agresszivitással, az önbizalom túlzott növekedésével járhat!

Hogyan öltöztessük zsidónkat? Pelenkázása kötelező, az alapvető emberi ürítés szabályait nem ismeri, megtanulására alkalmatlan. Szoptatásra házilag alkalmatlan, az e célra szakosodott iparosok telephelyére elszállítva azonban megoldható. Kizárólag saját nemétől hajlandó szopni. Fővárosi zsidókat a Cappella nevű zsidó-szoptatóban tápláljunk!

Levegőt nem minden zsidó igényel, a cián, mustár- és egyéb gázok viszont a kedvencei közé tartoznak! Vigyázzunk, a gázosításra kijelölt helység ne legyen huzatos! (jiddisül minden zsidó húzzon el!)
Így gondozd a zsidódat, baszd meg!

Jönnek

Jönnek a horgas-orrú, büdös zsidók megint,
Metszett faszú, Mammon-imádó biboldók, jönnek a szarból,
csönd van. Senki sem pisszen. Alantról
egy törékeny kislány, Solymosi Eszter ujja int.
Ó, ha lopni törvényes lenne,
Éheztetne minket e zsidósereg!
Miért is? Ki tudja, tán bosszú az elbukott
Tanácsköztársaságért?
Véráldozat Kohn Béláért?
Vagy mert földjük már ázott a vértől,
s hangos a csecsemők jajgatásától, kiket
lánctalpakkal ölnek halomra.
S itt olyan a klíma, hogy senki sem jajgat.
De szégyen ez, szégyen és szégyen.
És nem jön senki, ki bizonyítaná
Nemcsak a bosszú népe beszél héberül.
(Mert persze ki más művelné ezen ocsmány torokhangzavart?)Mose Kacav elnézést kér:
Sajnálattal kell bevallanunk, hogy mi, zsidók a cionista öntudat túlhangsúlyozásával sok kárt okoztunk az emberiségnek. Kormányunk ezt a kamatrabszolgaság intézményével igyekszik jóvátenni!
(Mose Kacav, Izrael pedofil elnöke)


Múzsáink”:
Részletek Esterházy Péter: Hogyan gondozd a magyarodat című "művéből":
A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése után túrónak használhatjuk....

A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat. A magyar a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson magyart ? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.

Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre! A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.

Olcsó magyarnak híg a leve!

A magyartartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. Az erogén zónákat piros-fehér-zölddel jeleztük...

Hogyan öltöztessük a magyarokat? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a magyart minden étkezés előtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos... (magyarul: húzzon el innen minden magyar).A rágalmaktól magyarod minősége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törődj, bazmeg. Így gondozd a magyarodat! (hangjáték - 1991)
Spiró György: „Jönnek”

Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,
csönd van. Senki se pisszen. Alantról
kevéske hűlt költő csontujja int.
Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
csámcsogva, hersegve szívnák a vért -
miért is? ki tudja. Trianonért? -
mered pár utcanév pici csontujja.
Ez olyan klima: itt folyton beborul,
ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
hogy bebizonyitsuk:
nemcsak a szemetek tudnak magyarul.
Magyar (?) Bálint, a kultuszminiszter elnézést kér:
"SAJNÁLATTAL KELL BEVALLANUNK, HOGY MI, MAGYAROK A NEMZETI ÖNTUDAT TÚLHANGSÚLYOZÁSÁVAL SOK KÁRT OKOZTUNK AZ EMBERISÉGNEK. KORMÁNYUNK IGYEKSZIK EZT JÓVÁTENNI."
Florian Geyer - Kuruc.info
Kapcsolódó anyagok:

Így gondozd a zsidódat! - II. rész


A gyűlölet főpapja
A nagysikerű Így gondozd a zsidódat!” című írásunknak második részével is megkeserítjük ezennel olvasóink egynéhány percét. Mivégre tesszük ezt hűséges és nyájas olvasóinkkal, miért keserítjük ismételten életüket? Éppen azért, hogy rádöbbentsük őket: egy normális országban nem lenne ilyesmire szükség. 

Az első részben, akárcsak ezúttal, semmi mást nem tettünk, mint a vizsgált magyarellenes judeonáci szövegekben kicseréltük a magyar szót zsidóra, az egyértelműen magyar kultúrához kötődő fogalmakat pedig a héber kultúra fogalmaival helyettesítettük. Persze az Antiszemitizmus elnevezésű, amúgy helyénvaló irányzat nevét viselő hivatásos jajveszékelő oldal nem ment el szó nélkül művünk mellett, a zsidógyűlölet markáns példája gyanánt 
idézve azt. Múzsáinkról persze mélyen hallgatott.

Pedig feltüntettük az eredeti magyarellenes szöveget is, éreztetve, hogy nem tréfaként állítjuk olvasóink elé e szövegeket, hanem hogy felmutassuk azokat, egyértelművé téve: nem másról van itt szó, mint ellenünk irányuló vád – hogy mindenki értse: gyűlöletbeszédről, melyek hangoztatói nem mások, mint a „mi zsidaink”, akik itt élnek – hogy ne mondjuk, élősködnek – köztünk, hogy ne mondjuk, a mi bőrünkön.
Jöjjön hát a második rész:

Kiirtanám az összes zsidót!” (Ezt mondjuk a már nem létező Pannon Rádióban, lehetőleg a Hanuka ünnepén.)

Azt mondják, hogy kussoljak /ne nyissam a szám, ne magyarkodjak/ de én szeretem a fajtámat/ és dolgozni akarok”

Mózesnek butasága/ törvényeiből égre kiállt/ebben kissé lepipálja Esztert, a kurvát/Józsué a vén balfasz/ parancsokat oszt a népének/még akkor is ajvékolt/ mikor az asszonyt fogdosta (...)Anne Frank kispina naplója/ a fitymátlanok bibliája/ Sólem Áléchem a keselyűké/ az össze zsidóba és prófétáikba/ vágjon bele a Jahvé haragja”
Eörsi Mátyást lámpavasra kötni,
Pető Ivánt kibelezni, kiherélni,
Verebest, Gyárfást, Bolgárt jégcsákánnyal ütni,
Zoltai Gusztávból lámpaernyőt készíteni,
Az összes izraeli kémet kivégezni!
Végül, ami soha nem történhet meg ebben a formában, viszont ellenkező előjellel már volt rá példa:

Az izraeli zsidó politikusok oly eltökélten képviselték Magyarország álláspontját a Közép-Európa sorsáról szóló vitában, mintha csak a saját hazájukról lenne szó.
Múzsáink:

„Azt mondják, hogy legyek kicsit / Büszkébb magunkra / De én utálom a fajtámat és / Büdös a munka”.
(Barangó, kereszténykiirtós zsidó "művész" „Hazám” című „verse”)


„Petőfinek butasága / verseiből égbe kiált / Ebben kissé lepipálja / Csokonai Vitéz Mihályt // Arany János a sült paraszt / mélázott a nemzet vesztén, / még akkor is verset farag, / amikor már reszketeg vén (…) Pilinszky - papok barátja / Tandori - a verebeké / Összes magyar poétába / az isten nyila vágjon belé!"
(Barangó, kereszténykiirtós zsidó "művész" "Arany János, a sültparaszt" című "költeménye")

"(...)Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas István kibelezni, kiherélni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni."
(Sickratman nevű zsidó)

Az újvidéki születésű, magyargyűlölő Joszéf Tomi Lapid, izraeli miniszterelnök-helyettes (a népirtó, háborús bűnös Áriél Sáron volt helyettese) ugyancsak a jeruzsálemi rádióban három esztendővel ezelőtt büszkén újságolta, hogy az Európa Tanács Közel-Kelettel foglalkozó egyik vitájában „a magyarországi küldöttek olyan eltökélten képviselték az izraeli érdekeket, mintha csak a saját hazájukról lenne szó”.

Az Európa Tanács fórumában megejtett vita jegyzőkönyvéből később kiderült, hogy többek között Eörsi Mátyás és Bársony András – az erdélyi Frunda Györggyel egy követ fújva, támogatta oly nagy hévvel Izraelt.
(a valóság)
Kuruc.info - Florian Geyer



Így gondozd a zsidódat - 3. rész



A magyargyűlölő zsidó
A nagysikerű "Így gondozd a zsidódat" első és második részei után mi sem gondoltuk volna, hogy ily hamar szükség lesz a folytatásra. Nem tehetünk róla kedves olvasóink, a Magyar Zsidók Világszövetsége elnökének, Regős Péternek- más források szerint Regös, de hát a szerény szókincsű héberből nehéz jól magyarosítani - egy antimagyar verbális vérengzése borzolja a magyarok kedélyét.
Következzen a versbe szedett válasz Regős vagy Regös Péternek, majd múzsaként a magyargyűlölő mű.:




Büdösek ezek a korcs zsidók,
Büdösek de nagyon.
Korcs kevert nemzet – akárcsak a mulatt
Csecsemők vérével mulat.

Buták mint a cigány, számolni tud csak
„kétszerkettő ha veszem három, ha adom öt”
ez náluk az ész, s a becsület nem menő.
Kaftánjuk takarja szarcsimbókós seggüket
Szombaton nem mosdanak, vasárnap már férgesek.
Munkatábor mely nemesít, eltünteti őket nemsoká
Kéményen keresztül mennek majd világgá.
Te, komisz biboldó, Mózes fattyú kölyke
Téged sem kerül el majd a szappanfőzde.
Mikor ajvékolásukat hallom
Felfordul tőlük a gyomrom.
Jó apám mondta, ne bízz egy olyan népbe’
Mely imakor fallal veri magát fejbe.
Panaszkodnak, sírnak, nyavalyognak
Magyar véren vastagodnak.
Közben senkihez sem tartoznak.

Utálja őket minden kor,
Mert mindig s mindenhol,
Férgek voltak.

Ha azt hallom, shalom
Fegyverem máris tárazom,
Hogy egy se maradjon élve
Szeme közé találok telibe!
S amivel minket vádolnak,
Az lesz nekik a szomorú valóság,
Tonnányi TNT a zsinagógának
Ha nem tetszik neked, zsidóság
Menj a Jordán partjára,
Ott ajvékolj a jó kurva anyádba!

Skalpjaitokból lámpaernyőt készítek
Metélt faszúak, ez lesz majd a végetek!
Múzsánk: 
" Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,

Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,

mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,

Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja öket,

Magyar férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,

De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Európába keveredtek,
Emberekké nem vedlettek,
Ázsiai majmok még ök,
Zsivány Trianon-védök.

Gyülölik szomszédjaikat,
Megölnék mindannyiukat.
Irigyek a földjeikre,
Átok kisérje öket örökre. 

(Regős vagy Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke)Kuruc.info - Florian Geyer








Wiesel kedvéért újratöltve: Így gondozd a zsidódat 4. rész


"A fodrászok mind antiszemiták"
A kettős mérce, mi és ők. Nekik mindent szabad, nekünk semmit! Mi mindig rasszisták vagyunk, akkor is ha csak rápillantunk az Árpád-sávos zászlónkra. Ők mondhatnak bármit rólunk, nem éri őket támadás, a Rágalmazásellenes Liga nem jelenti fel őket. Ennek vége, a Kuruc.info megtöri a fogalomgyilkosok uralmát és visszavág. Az alább közölt művek az irodalom tárgykörébe tartoznak, a cikk végén pedig bemutatjuk „múzsáinkat” is. Mindezt a hivatásos rettegők által a Magyar Gárda körül keltett hisztéria (is) indokolttá teszi. Ha műveikben a magyar szót zsidóval helyettesítjük, máris rasszizmus. Ők viszont állami kitüntetéseket zsebelnek be a gyűlöletbeszédért. (Ajánljuk a cikk végén található kapcsolódó anyagokat is)Was für ein Juden, minek kell nekünk a zsidó?

A kellőképpen megfüstölt zsidót a savó leöntése és a Soah után durva mosószappannak - másra nemigen alkalmas - esetleg irháját dolgozzuk fel olcsó lámpaernyőnek, albániai exportra.

Kezdő antiszemita inkább szukát tartson, ne kant. A zsidóknál a saját nemhez való vonzódás ugyanis a vallási kötelék része.

Nehogy megrohadjon a zsidó (habár frissen is büdös).

A kemencébe bevágott zsidót magas hőfokon megsütjük. Ha már unjuk a szappant, olcsó disznóeledelt készítsünk belőle. A megmaradt bőrt Zyklon B-vel fertőtlenítjük a sok mocsoktól, majd alsó-kambodzsai igényeket kielégítő egyszerű, papírtalpú bakancshoz való felsőrészként értékesítjük.

A zsidó egy pióca, aki Európa vérét szívja

zsidó az új, nincs. Az új semmi, árnyék

Az olcsó és a drága zsidónak is híg a leve.

A bibsi átmenet az emlősök és a rágcsálók között, vigyázat, akkor is harap, ha jól tartjuk, ezért inkább ne nagyon etessük. Ha már nagyon elszemtelenedne, erőteljes Arbeit macht frei kiáltással fegyelmezzük. Vigyázat, a mazsihiszzsidó és az szdszzsidó különösen alattomos, de ne lágyuljunk el a mosolygó fideszzsidótól sem, csak mert hamisan képes elénekelni a magyar himnuszt

Ki tartson zsidót? Tanácsosabb fajtiszta zsidót beszerezni, mint valami bizonytalan eredetű sémit, de ne legyenek illúziónk a félhéber példányokkal kapcsolatban sem, a szaga ezeknek sem a legjobb.

Sok zsidónak szappangyár a neve

A zsidótartás csak akkor gazdaságos, ha szappan illetve lámpaernyőgyártással szeretnénk foglalkozni a közeljövőben.

***

Fejhangon zakatol a pajeszos brigád
Jáhvé tömi a rabbi retkes luvnyáját.
Elaludni nem tud Mózes, csak vakarózgat
S közben aszott fitymát szopogat.

Fentről egy hang: mi van rabbi,
Mózes, a nődet már megint Jahvi..?
Bólogat Mózes szomorúan,
Ám szeme felcsillan:„Ott van Ézsaiás,
Néki legalább a farka daliás”
Nosza, megoldódik minden, sóhajt is Ézsaiás:
„Csak meg ne halljak még egy bibsi imát”
Múzsáink:  Was für ein magyar, mit akar ezekkel, a magyarokkal?”

Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használjuk”

Kezdő magyarbarát, inkább kan magyart tartson, ne szukát”

„…
nehogy megrohadjon a magyar”

„ 
A csokorba kötött magyart szétbontjuk és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fás szárúak, mert azokat törjük, vagy kalapáccsal szétzúzzuk.”

„ 
a magyar emlős, a magyar sötét, ahova Európa ugrik”

„ 
magyar az új, nincs. Az új semmi, az árnyék”

Ki tartson magyart? Tanácsosabb fajtatiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart”

olcsó magyarnak, híg a leve”

A magyartartás csak akkor gazdaságos, ha törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük”(Részletek Esterházy Péter:  Így gondozd a magyarodat, című "művéből")

Zakatol a szent család Isten tömi Máriát
József nem tud elaludni
Keres valami piát.
Nem lel, fel kel. Pizsamára
Húz fel inget és gatyát,
Lemegy a Háromkirályba,
Hogy egy fröccsöt legalább-
-„megint Isten”- „Az hát megint”
Sóhajt, nagyot húz és legyint:
-„különben
Múltkor kivertem a huppot
Ha az orrom előtt dugtok.
- de így megmondtam Máriának
Legalább tartsd a pofád,
Úgy is szól, mint a földrengés
Mindig az a rohadt ágy
közben - de komolyan- ne haljak
több ha-ha-hahalleluját”.(Petri György: Szent család című "verséből")
Megjegyzés: 
1. Esterházy Péter írói munkásságáért 1996-ban Kossuth díjban részesült. Ezekben az években utasították vissza Wass Albert író magyar állampolgárságra vonatkozó kérelmét a magyar hatóságok. Spiró György Nívó díjban részesült. A díjakat az említett személyeknek átadták:

Horn Gyula, akkori miniszterelnök, ex-pufajkás terrorista

(anti)Magyar Bálint, akkori kultuszminiszter, a magyar kultúra gyilkosa

Göncz Árpád, akkori köztársasági elnök, az '56-os forradalmárokat beáruló, "Patkány" fedőnevű vamzer
2. Petri György könyve először 1981-ben jelent meg az „AB” független kiadónál. Az „AB” független kiadó felelős szerkesztője pedig nem más volt, mint a maoista Demszky  Gábor, Budapest jelenlegi főpolgármestere.Kuruc.info - Florian Geyer

Kapcsolódó anyagok:
Így gondozd a zsidódat és egyéb irodalmi művek

Így gondozd a zsidódat 2. rész
Így gondozd a zsidódat 3. rész


És mivel a téma kifogyhatatlan ezért most abba hagyjuk a 29. oldalnál akinek kedve van folytassa a kutakodást , biztos talál még elég förmedvényt a zsidók tarsolyában , ami megörökítésre való. Én már megcsömörlöttem ennyi szenytől . És minékünk ezekkel kel majd egy hazában élni , akik eddig is kiraboltak , és bünös nemzetnek kiáltottak ki , hogy a gyermekeinket is megzsarolva még évszázadokig fizessék a kárpótlást . Mi is a mostani fiatalság bűne , miért kell kárpótlást fizetnünk e haramiáknak miért nem füstöljük ki őket. Megannyi kérdés és nincs rá elfogadható válasz . Két világháborút az emberiség nyakába vartak a zsidó bankárkaszt tagjai , és semmi bántódásuk nem volt eddig aludt az emberiség , vagy a zsidó pofátlanság nem juttatta az eszükbe , hogy a mérhetetlen szenvedés a zsidóktól is kárpótlást kiván az emberiség javára , mert megbocsájthatatlan az a bűn amit az emberiség ellen elkövetett a zsidóság akét világháború pusztításával . 

Ne feledd a holokauszt-inkvizícióként egy újabb ,, rákosi korszakot akarnak a nyakadba ültetni , hogy a még meglévő értékeinktől megszabadíthassanak , - így a földtől , a vízkészletektől , és a természeti kincseinktől , amit már előre feltérképeztek , így jobban tudják , hogy mi van a föld alatt mint mi , most csak azzal járunk jobban , hogy mint Ukrajnában nagyobbnak vélt erőforrásokra akadtak , így a mi leigázásunk , kicsit hátrébb csúszott időben , de a helytartóink bármikor provokálnak egy olyan helyzetet , hogy ez a gyarmati sors már holnap realizálódni fog . És akkor mi azt mondjuk ,, hogy ez a kormány nemzeti jellegű , de itt is hemzsegnek az oligarhák , és a nép meg nyomorog , éhesek a gyerekek , a jövő nemzedéke , apáik meg azért küzdenek , hogy a hajlékukban megtarthassák a családokat , közben mindenből kirabolnak bennünket az ÁVH – s utódok .




Rosenfeld, a magyargyűlölő zsidó gnóm




Az út ahol járunk minden csak nem zsidómentes .




A papa nyomdokaiban az új ÁVH körvonalaival.
Bodnár, a főszervező


Ha a jó Lantos bácsi még élne, biztosan segítene...
Helytartónk a már féregjárta cionistával ő már nem emészt többé .


Gondozzuk őket!

Gyűjtjük a tetveket , hogy a tetűhuszárok jól érezzék magukat, de ne otthon .
És mi a hála holokamu inkvizíció, és droidok alkalmazása

,, rákosi láncos kutyái ,, egész Európában ugatnak .





Beszédében a derék asszony felidézte a Zündel-per főbírájának szavait, aki az alábbiakban foglalta össze a holokauszt-inkvizíció működésének alapelveit: „Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.” 

Horst Mahler

A cionista jogalkalmazás számára tehát az igazság kiderítése egyáltalán nem számít. Az ember esze megáll.




A rabszolgákat meg átnevelik derék zsidó bérencé , hogy a kutyákkal együtt ugassanak kánont , és hirdessék a Kazárok dicsőségét , ahogy a világot le akarják igázni , de a végén őket is fel álldozzák a pénzhatalom oltárán , mint a II. világégés alatt , csak most nem lesz , hogy kire fogják a lemészárlásukat , mint akkor , mikor a bűnös nemzeteket kijelölték , és örökös kártérítésre ítélték őket , és a helytartóink azóta is osztják a kárpótlási földeket a derék rablóinknak , a gulágok őrzőinek , de az ott raboskodó magyarjainknak a terrorista zsidó állam nem akar fizetni , mert kirajzottak Orosz országból e cionista hullarablók , és végig fosztogatták a világot a kommunizmus jelszavával a Sztalini hóhérok új világa megbukott , így a kommunista kisérlet csak egy újabb háborúnyi embert tett a sírba , de most jönnek egy újabb világrenddel és a háború már rég folyik a kiszorítás most éppen Ukrajnában folytatódik , kellenek a természeti kincsek amit Oroszország alatt találni meg , de az orosz medve felébredt és figyel eddig még hazájában senki sem győzte le , és ez így lesz most is , mert az ellenpólust kialakították , és a föld országainak fele a BRICS tömörűlésben érdekelt mely gazdasági , és katonai szövetség is egyben . A jövő nagyhatalma pedig Kína lesz , úgy , hogy az a pár év míg vegetálunk , és Kína színre lép előbb a triádok eltakarítják a zsidó bankárkasztot , Amerika nemzetállamokra esik szét , nem lesz a háttér hatalomnak bázisa sem katonai , sem gazdasági , sem pénzügyi . És at uzsora megteszi a magájét széthullnak a dédelgetett világbirodalmi álmok
megszűnik a kamatrabszolgaság , és az iszlám bankrendszer térnyerésével örökre kirekesztik a zsidó uzsorásbankrendszert.
A triádok , és hasonló szervezetek tesznek róla , hogy ez így is legyen , a zsidók kis porbafingók lesznek , és örülnek , ha kereskednek velük .

Nézzétek ezt a másik helyezkedőt !!!!!

A Magasdi fedőnevű Martonyi


Martonyi János (1944. április 5., Kolozsvár, Ránky Rózsa) szegedi jogi tanulmányai (1962-67) után, ügyvédjelöltként került kapcsolatba a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági osztályának beosztottjával, dr. Jójárt István rendőr őrnaggyal. Együttműködésüket Lichtenstein Józsefrendőr őrnagy alosztályvezető irányította.
martonyianyag02.JPG 


A "Magasdi", majd "Marosvásárhelyi" fedőnéven dolgozni kezdő Martonyi 1968. január 5-én adta első jelentését a BM. III/II-es csoportfőnökség (kémelhárítás) 8. osztálya (közgazdasági, külkereskedelmi és idegenforgalmi elhárítás) igénye szerint. 1969 januárjában informátorként már pénzjutalmat kapott.
 
Kapcsolattartó tisztjeinek nevét 1986. október 22-vel bezárólag olvashatatlanná tették, de kivehetően az első név dr. Jójárt István r. őrnagyé.

A hírszerzés 1990 utáni utódszerve, az Információs Hivatal 2002.-i aláírásával és pecsétjével igazolta, hogy Martonyi állambiztonsági nyilvántartó kartonja hiteles.

Martonyi gyors és biztos karriert futott be. 
1968-ban a City of London College-ban nemzetközi kereskedelmi jogot tanult. 1968-79 között jogtanácsos, majd osztályvezető a MASPED-Mafracht jogügyi osztályán.1970-ben a hágai Nemzetközi Jogi Akadémián tanultnemzetközi kereskedelmi jogot. 1979-től 1984-ig Magyarország brüsszeli kereskedelmi kirendeltségén titkár. 1984-89 között a KülkereskedelmiMinisztérium osztályvezetőjefőosztályvezetője.1988-ban belép az MSZMP-be1989 júliusától 1990 májusáig a Németh-kormányprivatizációs kormánybiztosa, miniszterhelyettes.
Orban_Kulugyminiszterium3_08.29._MTI.jpgAz Antall-kormányban közigazgatási államtitkár előbb a Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Minisztériumában (1990. június-1991. december), majd a Külügyminisztériumban 1994 augusztusáig. Emellett 1990-91-ben azÁllami Vagyonügynökség igazgatótanácsának alelnöke is volt. 1994-től 1998-ig ügyvéd, a Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi cég irodavezető partnere, európai igazgatóságának tagja, 2002-től a Martonyi és Kajtár Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda vezetője. 2000-től tanszékvezető egyetemi tanár a Szegedi Tudományegyetemen.
1998-2002 között az Orbán-kormány külügyminisztere. Elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesületnek. 2010-től a második Orbán-kormány külügyminisztere.


Martonyi János 13+1



Nmiklos.jpgNémeth Miklós (Monok, 1948. január 24.) közgazdász, politikus,
a rendszerváltás előtti utolsó magyarországi kormány miniszterelnöke, és az 1989. október 23-án kikiáltott Magyar Köztársaság első kormányfője.

ebben az egy mondatban benne is van az egész magyar rendszerváltás

1971-ben szerzett diplomát a Marx Károly Közgazdaság-tudományi Egyetemen. 1974-75-ben ösztöndíjjal tanult a Harvard Egyetemen az Amerikai Egyesült Államokban.1977-ben az Országos Tervhivatalban osztályvezető-helyettes lett.
1976-ban lépett be a Magyar Szocialista Munkáspártba. 1981-től dolgozott a pártközpont gazdaságpolitikai osztályán, 1986-tól már, mint osztályvezető. 1987-ben a Központi Bizottság gazdaságpolitikai titkárává választották. Kádár János leváltása után, 1988-ban bekerült a Politikai Bizottságba, melynek 1989. október 7-éig, az MSZMP megszűnéséig tagja volt.

1988. november 24-én alakított kormány.
Noha a frissen alakult MSZP elnökségébe is beválasztották, gazdasági programját 
a párt legnagyobb platformja, a Vass Csaba által vezetett Haza és Haladás Platform elutasította, emiatt Németh kilépett az MSZP elnökségéből

1991-ben az 
Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) egyik alelnöki székét kínálták fel neki. Az állást elfogadta, aminek érdekében lemondott mandátumáról és távozott a magyar politikai közéletből.

Tisztségét egészen 2000. május 2-áig töltötte be, közben 1993-ban a Heriot-Watt University (Edinburgh), 1999-ben pedig a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem díszdoktora le
tt.


NÉMETH MIKLÓS MÚLTRÓL JELENRŐL

http://www.youtube.com/watch?v=1_EzuqoCbt4




mint antall józsef, olyan
A „vendégek” között volt Vass Csaba szociológus is, akiről „Lali” elmondta, hogy Horn Gyula ellenlábasa a miniszterelnök-jelöltségben.
 


 
"dr. Vass Csaba, a Károli Gáspár Református Egyetemtanszékvezető tanára a régi társadalmi felépítésünkről tart előadást, melyet a Szent Korona határozott meg."
 
Gorbacsov hatalomra jutása után Vass 1985-ben megalakította a Reformklubok Országos Hálózatát, amelyet egyfajta MSZMP-n belüli ellenzéki szerveződésként definiált. Ennek utódszervezete lett a Társadalompolitikai Tanács. Ez a fórum dolgozta ki 1987 elején kidolgozta a Fordulat és reform c. programot. A Tanácshoz csatlakoztak MSZMP-n kívüli csoportok tagjai is, így pl. Orbán Viktor és Kövér László is.

1987-től az MDF egyik alapító szervezője. Bihari Mihállyal és Kiss Gy. Csabával együtt fogalmazta a lakitelki nyilatkozatot. 
Bíró Zoltán kérésére mégis az MSZMP-ben maradt, hogy a párton belül a nemzeti érzelmű, baloldali elkötelezettségű erőket egységes platformmá szervezze. A reformköri mozgalom egyik főszervezője, majd a reformkörökből októberében megalakuló Reformszövetségnek, az MSZMP legnagyobb platformjának egyik vezetője lett.

1889–90 között az újonnan megalakuló MSZP első elnökségének tagja, a Haza és Haladás Platform vezetője. 1990-ben a platform ellenezte Németh Miklós miniszterelnök gazdaságpolitikai programját (az ún. „sokkterápiát”), Németh emiatt kilépett az MSZP elnökségéből.


2003-2008 között a 
Károli Gáspár Református Egyetemkommunikáció- és médiatudomány tanszékének vezetője volt. Vezette a Duna Televízió médiakutatási irodáját is.


"Magasdi", "Marosvásárhelyi" titkos állambiztonsági informátor először 2002 augusztusában akadt fenn a Mécs Imre vezette parlamenti vizsgálóbizottságrostáján. 

martonyianyag04kicsi  mecs bizottsag.JPG








Akkor Martonyi perrel fenyegetőzött, mondván, beszervezési nyilatkozatot nem írt alá, jelentéseket nem adott, pénzt nem kapott. Azóta már tudjuk, szóbeli és írásos jelentéseket adott (jelentésekről és nem úti jelentésekről szólnak az állambiztonsági tisztek értékelései), pénzjutalmat kapott, beszervezési dossziéja nincs meg, de előkerült hiteles állambiztonsági nyilvántartó kartonja. S ha majd kinyomtatják a minden titkot rejtő mágnesszalagokat, azokon megtalálják azt, amit Martonyiról már tudunk, mert az ő adatbázisát - minő csoda! - már kivételesen kinyomtatták, de 2002-ben még nem ismerték. Martonyi Jánost nem zsarolással szervezték be, önként és dalolva, örömmel szolgálta a Kádár-rendszert, mert karrierjének támaszát, segítőjét találta meg az állambiztonságban. Az "öröm" kifejezést szó szerint kell vennünk. Kapcsolattartó tisztje ezt jelentette 1969. április 8-án:
"Jelentés. 1969. április 5-én találkozót tartottam "Marosvásárhelyi" fn. informátorral.
 
Közölte, hogy végleg felköltözött Bpestre 
Közöltem vele, hogy mivel Bpesten dolgozik, be fogok mutatni egy bpesti kollégát, akivel a jövőben a kapcsolatot fogja tartani. Erre előreláthatólag május vagy június hónapban fog sor kerülni. Nem ellenezte az átadást, sőt örült, hogy Bpestre költözése miatt nem fog kapcsolata velünk megszakadni.
 
Megjegyzés: Javaslom a III/I.Csfség-nek az átadását, mivel az in formátor olyan vállalatnál dolgozik, ami nagy nyugati kapcsolatokat tart fenn. Részleteket a III/I.Csfséggel meg fogom beszélni."


Novák Előd vs Orbán Viktor: "Mit keres az ügynökmúltú Martonyi a kormányban?" (2013-09-09)



megdöbbentő mekkora csinovnyik ez a lezsák. nyilván ő is érintett.

2007 áprilisában Martonyi elismerte, hogy külföldi utazásairól "felsőbb utasításra" készítette a beszámolókat, és azokat rendőröknek adta át.

Az ügynök lelkiismeretes munkájával kiérdemli 7 hónapos ösztöndíjas útja pályázatának támogatását:
"Az informátor szóban jelentette, hogy a Kulturkapcsolatok Intézete fiatal 30 éven aluli jogászok részére a tudományegyetemeken keresztül Franciaországba szóló ösztöndíj pályázatot hírdet. Szeretné megpályázni ezt az ösztöndíjat, ami 7 hónapos. Az egyetem elfogadta pályázatát, az Ügyvédi Kamara biztosítja részére a fizetésnélküli szabadságot, az igazságügyi miniszter egyik helyettese, aki családjának jó barátja, megígérte, hogy támogatni fogja az ösztöndíj elnyerésében. Kérte a véleményemet és azt, hogy számíthat-e támogatásunkra. Közöltem vele, hogy számíthat támogatásunkra is."
Az ügynök tökéletesen azonosul azokkal a feladatokkal, amelyekre a Csongrád megyei III/II. alosztályon keresztül a III/I. Csoportfőnökség (a hírszerzés) felkészíti.
martonyi_orban.jpg












Martonyi János: lojális vagyok




Pénzügyi tönkretételünk története



Mindig új hiteleket veszünk fel, romló feltételekkel, hogy meglévő hiteleink adósságszolgálatát fizetni tudjuk
Hogyan lett a 22-ből 230 s a százból nulla? E képletben az előbbi az adósság, az utóbbi a népvagyon. A rendszerváltás óta a nemzetgazdaság összesített adóssága dollárban kifejezve mintegy a tízszeresére nőtt, a profittermelő működő tőke pedig nagyjából-egészében eltűnt.


 

Fekete-szakasz
(1968–1981)
Új gazdasági mechanizmus. A társadalmi tulajdon csonthéja repedezik. A bővülő anyagi érdekeltség feszíti a korlátokat, miáltal a pénzviszonyok növekvő szerephez jutnak. A Magyar Nemzeti Bank – Fekete János aktív közreműködésével (művelődéstörténeti tanárom boldogan mesélte, hogy a hitelfelvételnél két-három szabadkőműves is segédkezett, irányított, szerinte a hitel egy nagyszerű dolog, de a lényeg, hogy itt voltak a szabadkőművesek is - tesz-vesz) – nekilát a produktív világbanki hitelek felvételének az előkészítéséhez. 1970 és 1980 között, az utolsó ötéves tervek keretében jelentős produktív állami nagyberuházások valósulnak meg, mindenekelőtt az infrastruktúra és egyéb termelő szolgáltatások (például a távközlés, a hírközlés és a közlekedés) területén körülbelül egymilliárd dollár értékben.

Medgyessy-szakasz
(1982–1989)
A bejövő pénz – ebben a szakaszban kizárólag bankhitel! – a Fed és a Világbank által papíron és/vagy elektronikusan kibocsátott, jobbára fedezetlen játékpénz dollárhitel; ami viszont innen kiment, egyrészt értékes mezőgazdasági és ipari cikk, áru, másrészt jóval az árfolyam feletti ráfordítással, keservesen kitermelt valódi dollár a kamatos kamatok törlesztéseként. A bejött játékpénz nem termelt új értéket, mertkamatfizetésre költöttük. Az MNB belső műhelytanulmányai szerint azegymilliárd dollár hitelt tizenegymilliárd dollár kamattal terhelten fizettük vissza. A magyar társadalmi tulajdon észrevétlenül a titokban felvett pártállami hitelek fedezetévé alakult át. És hogy az adósságspirálra felépített adósságcsapdából soha többé ne szabadulhassunk ki, Medgyessy Péter vezényletével beléptették Magyarországot a Nemzetközi Valutaalapba és a Világbankba.

Antall-korszak
(1990–1993)
A rendszerváltás valódi célja termelőkapacitásaink privatizálása és leépítése, a magyar beruházási és fogyasztási piac megszerzése volt – a hitelek miatti "jelzálog-követelés" érvényesítése révén potom áron. Hogy a magyar társadalmi tulajdon "csonthéjas burkát" az átalakulási és társasági törvényekkel (Sárközy Tamás) feltörjék, miáltal minden használható érték és jövőbeli profit – immár közjogilag is – a nemzetközi részvénytőke tulajdonába kerüljön. Németh Miklós reformkommunista miniszterelnök néhány hónappal a hatalom (színlelt?) átadása előtt drámai bejelentést tett. Magyarország külföldi adóssága – a leírt előzmények után és dacára – huszonkétmilliárd dollár (1990).

Nos, nézzük a hatalom "átadása" mint kasszazárás körüli fontosabb makroszintű adatokat. Külső államadósság: huszonkétmilliárd dollár. Hogy ez tételesen hogyan, miből jött össze, sohasem részletezte, mutatta be, hagyatta jóvá (például az új Országgyűléssel) senki. Elfogadták, átvállalták, mint a Németh-kormány hagyatékát. Állami vagyonból működő tőke: a világbanki szakértők globális, mértéktartó felértékelése szerint nyolcvan-százmilliárd dollár, üzleti-piaci értéken mérve, ami a tőkés vagyonértékelés gyakorlatában a működő tőke hozadékaként elvárható profit jelen értékre diszkontált, tőkésített összegével egyenlő.

A privatizációban azonban a külföldi befektetők nem piacot, hanem csődportfóliót vásároltak, ezért tízszeres haszonnal vették meg a magyar termelőkapacitásokat, valójában a piacot.

Az Antall-adminisztráció legalább két történelmi hibát követett el. Egyrészt jogfolytonosan átvállalta az örökölt huszonkétmilliárd dollár (akkor még az államadósság egyenlő volt a nemzetgazdasági adóssággal, az MNB-nek pedig devizamonopóliuma volt, a forint még nem volt konvertibilis) adósságszolgálatát, anélkül hogy felülvizsgáltatta volna, miből is ered. Másrészt pánikszerűen elindította szinte a teljes működő tőke alapos előkészítés nélküli privatizációját, mintha tényleg csak jelzálogjog-érvényesítést teljesítene, kvázi külső kényszer alatt, pedig még Soros György is az ellenkezőjét tanácsolta. Schamschula György, aki ekkor Antall személyes tanácsadója volt, írásaiban szintén megemlékezik arról, hogyAntallt senki és semmi nem kötelezte sem az államadósság átvállalására, sem a kampányszerű, átgondolatlan privatizációra. A terve az volt, hogy a bevételből kifizeti a teljes adósságot, a maradékot pedig állami befektetésekre és szociális juttatásokra költi. Mint tudjuk, ebből nem lett semmi. A káposzta mind elfogyott, de a kecske nem lakott jól. Mára az állami vagyon az eredeti érték tíz százalékára olvadt, az adósság pedig a többszörösére nőtt. A nyolc-tizenkét milliárd dollárnyi privatizációs bevétel minden évben eltűnt az állami költségvetés feneketlen, a becsődölt nagybankokat is konszolidáló bendőjében.

Rabár Ferenc, az Antall-kormány pénzügyminisztere


Antall ugyanolyan balek volt, mint az utolsó magyar király. És ebből kifolyólag közvetve vagy közvetlenül hazaáruló is - tesz-vesz


Horn-szakasz 
(1994–1997)
1995-ben és 1996-ban az infláció az égbe szökött, 28-30 százalék volt, a kamatláb még ezt is meghaladta. A gyógyító érvágásnak mondott Bokros-csomag hatására a reálbérek mélyen az 1989-es szint alá zuhantak, és ekkor érték az első súlyos találatok az általános egészségbiztosítást és az ingyenes orvosi ellátást is. A büdzsén tátongó hatalmas lyukakat a pótlólagos privatizációs bevételekkel igyekeztek betömni, körülbelül négymilliárd dollárért eladták a teljes energiaszektort egy német-francia állami konzorciumnak, nyolc százalék tőkearányos állami profitgaranciával. A tranzakció egész bevételét az államadósság csökkentésére fordították, de a szakasz végére így is meghaladta a 38-40 milliárd dollárt. Viszont első ízben sikerült valutatartalékot képezni tíz-tizenkét milliárd dollár összegben. 1998-ra az állami vagyon hetven százalékát már privatizálták, döntő hányada multinacionális cégek tulajdonába került. Az állam megkezdte a forintért vásárolható államkötvények kibocsátását is, miáltal megkezdődött az állam eladósodásának második, "belföldi" szakasza. Ennek lényege, hogy a költségvetés növekvő hiányát államkötvények eladásával fedezik, ami tovább fokozza a távlati esélytelenséget, hiszen az államkötvények kamata (a vásárlók profitja) – húsz-huszonöt százaléka – jóval meghaladta a banki hitelkamatok mértékét. Az időszak végén véghezvittek egy különös tranzakciót is, az úgynevezett adósságkonverziót kétezermilliárd forint összegben, ami azt jelentette, hogy az MNB által "előtalált" újabb dolláradósság egy részét könyveléstechnikailag bevitték az állami költségvetésbe, kamatozóvá téve, és ezzel még tovább növelve a büdzsé amúgy is egyre elviselhetetlenebb kamatterheit, melyek már akkor is a költségvetés húsz-huszonöt százalékát tették ki.


Orbán-szakasz 
(1998–2001)
A forint konvertibilissé vált, az MNB devizamonopóliuma is megszűnt. Ettől kezdve minden természetes és jogi személy is hozzájuthatott külföldi hitelekhez – ennek okán megkülönböztetjük az államadósság és a nemzetgazdaság adóssága fogalmakat. Természetszerűleg a második jelenti a nagyobb hitelösszeget, mert az állam adósságán túl már tartalmazza a vállalkozások, a kereskedelmi bankok, az önkormányzatok és a magánszemélyek hiteleit, tartozásait is (beleértve a multinacionális nagyvállalatok hitelállományát is), mivel mindezen tartozások kamatait, profitját és tőketörlesztését is a belföldi magyar munkateljesítménynek kell kitermelnie. A szakasz sok tekintetben jelentős javulást eredményezett mind a makro-, mind a mikroszféra gazdálkodási mutatóiban. A külső államadósság mintegy 43 milliárd dollárra rúgott, de a belső államadósság nagyobb mértékben nőtt, az időszak végére elérte a kilencezermilliárd forintot. A valutatartalék összege nem változott jelentősen. Az Orbán-kormány is folytatta a privatizációt, de sokkal szolidabban, mint elődei. Az állami vagyon maradványértéke az 1990-esnek már csak körülbelül húsz százaléka.


Gyurcsány-szakasz 
(2002–2008)
Az Európai Unióba történő belépésünk után előtérbe került az úgynevezett maastrichti kritériumok teljesítése, miszerint az államadósság nem haladhatja meg a GDP hatvan százalékát, a költségvetés hiánya pedig a GDP három százalékát. Az állam külső adóssága 2006 januárjában 66,3 milliárd dollár volt. 2008-ban a nemzetgazdaság összevont adóssága körülbelül 130-140 milliárd dollárra becsülhető, ebből a lakossági eladósodás közzétett összege önmagában több mint harmincmilliárd dollár. A külső államadósság pontos összege nem ismert – legalább hetven-nyolcvan milliárd dollár –, sem a maastrichti követelményekhez mért adatban, sem a költségvetés adósságszolgálatában nem szerepel. Ezekben csak az államkötvények állománya – a "belföldi" adósság – van feltüntetve. Hivatalosan az államkötvények forintban nyilvántartott állományát nevezik államadósságnak, vagyis azt az összeget, amely közvetlenül az állami tevékenységek következtében keletkezett, és mint ilyen, egyrészt a kamatszolgálat, másrészt a maastrichti viszonyítás alapjául szolgál. Ez az összeg – tehát a "hivatalos" államadósság – jelenleg körülbelül tizennyolcezer-milliárd forint körüli, a GDP mintegy nyolcvan százaléka, a hatvanszázalékos uniós limittel szemben. A teljes kamatszolgálatot Magyarország azonban nem a "hivatalos államadósság" után, hanem a nemzetgazdaság teljes adóssága után fizeti. Mekkora lehet ez az összeg?

Minimum a kettőnek (külföldi és belföldi) összege, vagyis 140?+?90?=?230 milliárd dollár. De még ez az összeg sem teljes, tőkehozadék ugyanis nem kizárólag kamat formájában keletkezik, s hagyja el az országot. Tőkehozadék a profit is, ami nem a banktőke, hanem a termelő tőke hozadéka. A külföldi befektetések állománya ötven-hatvan milliárd dollárra becsülhető (1998-ban, amikor a privatizáció lényegében befejeződött, húszmilliárd dollár körül volt). Ebben azonban nincs benne az a termelőtőke-érték, amely az állami vagyon kampányszerű privatizációjában vált multinacionális tulajdonná. Ennek piaci-forgalmi értéke az 1990-es dollárparitáson számolva körülbelül százmilliárd dollár volt, átszámítva a mai paritásra legkevesebb 250-300 milliárd dollár körüli értéket ad. A hármat (230 + 50 + 250) összeadva, és mindent lefelé kerekítve – minimum ötszázmilliárd dollár hitel + "tőketartozás" adódik; a felvett hitelekből meg egyszerűen abból, hogy a privatizált vagyon már nem a magyar nemzetgazdaságnak termeli a profitot, hanem a multinacionális tulajdonosnak, aki az átlagprofitrátának megfelelő hozadékot realizálja, ami tőkearányosan számolva évi nyolc százalék.

Mint minden kapott hitellel, kölcsönnel, tartozással kapcsolatban, felvetődik a visszafizethetőség kérdése. Aki gondolkodik és számol egy kicsit, az világosan átlátja: lehetetlen. És nem elsősorban a visszafizetendő összeg intergalaktikus méretei miatt. Mert miből is lehet visszafizetni – kamatos kamatostul – bármilyen tartozást? Többletjövedelemből, pótlólagos profitból. Pont ez az, amire a mi országunknak már semmilyen lehetősége nincs, hiszen éppen az a működő tőkénk veszett oda az állami vagyon nyolc-tízéves elprivatizálásakor, amely a profittermelésre alkalmas lenne. Most végre be kell látnunk – aritmetikai és közgazdasági egyszeregy –, hogy sem a kamatokat, sem a tőketartozást nem tudjuk soha visszafizetni, egyszerűen azért, mert nincs semmilyen profittermelő portfóliónk. Emiatt egyetlen "lehetőségünk", hogy mindig új hiteleket veszünk fel, egyre romló feltételekkel, csak azért, hogy a már meglévő hiteleink adósságszolgálatát fizetni tudjuk.


Összeomló kártyavár
Ma éppen ez folyik – állami és egyéni szinten egyaránt. Az emberek előveszik harmadik-negyedik hitelkártyájukat, a szegény országok, népek kifosztásában egyesült nyugat-kelet és kelet-nyugat újkori könyöradományát, csak hogy befizessék a többi kártya használatának éppen esedékes kamatszolgálatát. Az állam is ezt teszi – minimum 1982 óta. Ezek azok az igazi okok, amiért évről évre több adót és járulékot kell fizetnünk, s ez a generális, évtizedek óta elhazudott oka annak is, hogy most még az egészségbiztosításunkat is elveszik. Hiába dolgozunk egyre többet, nincs látszata. Ja, a valutatartalékunk jelenleg tizenhatmilliárd dollár…

Hátravan még egy szomorú és egy tragikomikus tétel. Az európai csatlakozásunk egyik aláírt szerződéses feltétele volt, hogy a magyar termőföld váljék az uniós működőtőke-piac szerves, mobilizálható részelemévé, vagyis váljék eladhatóvá és megvehetővé. A kapott hétéves moratórium jövőre lejár.

S a végére a tragikomédia, hogy kínunkban néha nevessünk is. Az egyik televízióban hallottam a minap, hogy Karsai József, az MSZP renitens országgyűlési képviselője állítólag a következőket mondta az őt kérdező riportereknek: "Szerintem az uniós támogatás csak Bajnai Gordon laptopján létezik." Én nem nevettem ezen.




A rendszerváltás hiteles krónikája - Kőrösi Imrével



Háború a nemzet ellen 2.DVD 2/8




A „rendszerváltás” hiteles krónikája az elmúlt 20 évről, tizenkét részben Kőrösi Imre elbeszélésében



Ellenség ül a nyakunkon - Kőrösi Imre a Hírháttér TV-ben

A film hangja mp3PRO formátumban (Letöltés után hallgatható mobilon, mp3-lejátszón, vagy akár komputeren is: a Jet Audio, de a WinAmp, VLC és minden valamire való lejátszó gond nélkül elboldogul vele.)
Majdnem 5 óra időtartamú, mégis csak 69,9 Mega!
A hanganyag teljes mértékben azonos a filmmel.
/Ingyenes gomb - Majd: nem élek vele gomb - és a Letöltés indítása, vagy Lassú letöltés, mentés másként/
De alant már be van illesztve videón
 Már egy ideje követem a pénzügyi átverések és az elhazudott rendszerváltással kapcsolatos "alternatív" megközelítéseket. Eddig ez a legteljesebb! A régi "elit" elherdálta a szüleink életét. Utódaik a mienket is. És még nincs vége...



A demokráciában a nép, annak választói joggal rendelkező tagjai, kell döntsenek abban, hogy kik legyenek a vezetői.
De dönteni helyesen csak az tud akinek komoly ismeretei vannak !!! Gazdasági, pénzügyi, történelmi, stb. de a legfontosabb : politikai ismeretei !!! Naprakészen !
Tehát a DEMOKRÁCIÁBAN, tehát nálunk is, MINDEN SZAVAZATI JOGGAL RENDELKEZŐNEK (
minden szavazónak) KÖTELESSÉGE FOGLALKOZNI A POLITIKÁVAL !!! Azért mert nemcsak a saját, hanem az embertársainak a SORSA IS FÜGG A DÖNTÉSÉTŐL !! - TÉNYLEG FÜGG !! EZT MEG KELL ÉRTENI !
ezt töltsétek le, nagyon megéri, mindenről tudni fogtok, Kőrösi napi kapcsolatban volt Antallal
itt videón, de hang formátumban szerintem jobb

eddig, addigi információim alapján az volt a mondásom: Antall József vagy balek volt, vagy hazaáruló.
De ha igaz, amit Kőrösi mond, akkor egyértelmű, hogy mi is volt az első miniszterelnökünk.
(a végefelé van egy elképesztő butaság, amit nagyon sajnálok, minden realitást nélkülöz az az állítás, hogy 2006-ban kegyetlenebbek voltak a komcsik , mint 56-ban, de ennek a videónak, hangnrak érdemes lenne elterjedni, olyan fontos dolgokat mond)


 

1., rész:

Önéletrajz, iskolák, családi indíttatás.


Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 01 (a szerző bemutatkozása)

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 02 (a szerző bemutatkozása)




2., rész:
MDF kezdeti idők: baloldali alternatív pártként indult, 50 %-ban MSZMP tagok alapították.
Jogtalanság talaján nem lehet jogot alapítani..az eredeti állapot helyreállítása volt a cél. Ezt keresztülhúzta Antal József paktuma az SZDSZ-el. " A magyar sokkal jobban utálja a kommunistákat, mint bennünket."  Az MDF becsapta a népet, az MDF alapszervezetek megszűntek. A nemzeti vagyon az MSZP utódszervezetihez került, következmények nélkül.
A költségvetés a régi rendszer által elfogadottak szerint működött, új költségvetést, más törvényeket az új parlament nem hozott.A szervezett bűnözés elleni lépések elmaradtak.
A privatizáció fejetlenül zajlott.Az 1989-es záró mérleg szerint 180 milliárd USD volt a nemzeti vagyon értéke, a 20 milliárd USD külföldi hitellel szemben. Ezt is elherdálták.
Élelmiszeripari cégeink világszínvonalúak voltak.
1991. 03. 04.-én, kelt 3104-.es titkos kormányhatározat szerint a külföldieket kell előnyben részesíteni a privatizációban.


Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 03

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 04

3., rész:
1980-as években Dr Lőrincz Gyula /a politikai rendőrség kartotékrendszerének létrehozója/ orosz, német kollegáival tárgyalt a magyar rendszerváltás szervezéséről.
A történelmi és az új pártok főbb pozícióit a saját MSZMP-s emberek, vagy befolyásolt emberek foglalták el. 1988-ban, a szovjet csapatok kivonulása előtt már megtervezték az MSZMP rendszerváltását. Létre kellett hozni az MSZMP kerekasztalt, megbízható, saját elvtársak részvételével, amit az általuk szervezett Független Jogász Fórum koordinált. Az 1985-ös választási tapasztalatok alapján épült be az MSZMP a pártokba.
Az MDF felkészületlen embereket küldött a parlamenti bizottságokba. Antall Józsefet az MSZMP politikusai és a titkosszolgálatok segítették hatalomba. Az MDF-et Antall kinevezte jobboldali, kereszténydemokrata pártnak.
Az ellenzéki kerekasztal meghatározta, milyen módon kell a választásokat megtartani, az alkotmánybíróság bíráit, a választási bizottságot, érdekegyeztető tanács tagjait.
A titkos paktumok ma is érvényben vannak. E szerint felelősségre vonás nem lehetséges, a titkosszolgálati ügynökök a parlamentbe is bekerültek.
A bírói, ügyészi, rendőri, közigazgatási szervezeteket változatlanul kellett hagyni.
A régi rendszer titkosszolgálati tisztjei segítették megyénként az MSZMP 1989-es saját rendszerváltását, ami a privatizáció ellenőrzését tette lehetővé.
A szovjetek egy pénzügyi alku miatt mondtak le Közép-Európáról.
Önként feladtuk meglévő volt KGST piacainkat.
A külföldiek nem fizettek a privatizált cégekért, pl. növényolajipar./ Lásd: Háború a nemzet ellen c. film /
A volt vállalati hiteleket átrakták a magyar nép vállára, ezzel eladósítva az országot.
A munkaképes lakosság 55%-ának kellene eltartani az országot, plusz fizetni a megnövelt hitelt.
A privatizációnál a külföldieket juttatták pozícióba. 1,5 millió munkahely szűnt meg.


Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 05


Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 06




4., rész:
Az 1992. nov. 11-i parlamenti ülésen a Monopoli csoport szerette volna ellenőriztetni a privatizációt.
1986-ban 500 milliárd USD-t különített el a Közép Európai privatizációra a maffia. A nyugati országok támagatták a cégeiket, piacokat vásárlókat. Az EU-nak piacokra, a piacainkra volt szüksége.
Jelenleg 350 millió ember vagyona a tét világ viszonylatban, aminek a magánosítása zajlik a válság örve alatt.
Magyarország 92 %-a privatizált, a világon egyedülálló módon. A közüzemi és energia ellátó rendszereket nem szokták magánosítani.
A privatizációban 3.000 milliárd Ft bevétel keletkezett 2006 őszéig, amit papíron felélt a privatizáló szervezet.
1993.04.27.-én privatizációs interpelláció a parlamentben, amire adott választ a parlament leszavazta. Ez látható a Háború a nemzet ellen című filmben.
Megszerezték a külföldiek az élelmiszer gazdaságot, a hűtőipart, a növényolajipart, a 17 cukorgyárat, stb.
A pénzügyi kiszolgáltatottság növekedése mellett az orosz piacok elvesztése jelenti a fő gondot, mert az energia ellentételezése már nem jórészt áruval történik.
1991 óta a külkereskedelmi mérleg mindig negatív.
A taxisblokád megfélemlítette a parlamenti képviselőket, ezután megszavaztak minden törvényt.
A törvénykezés lobbi érdekek szerint működik.
Kárpótlási törvény 1991-ben, 1993.dec.31. végrehajtással. Ez ma sem fejeződött be.
A többi volt szocialista országban közel nincs ennyi államadósság, munkanélküliség, és privatizált vagyon.
Nem lehet bízni a külföldiekben, mert hitelből vásárolnak, és árat fognak emelni mindenhol.
Az apparátus szembement a jogalkotóval. elvesztek a munkahelyek, a piacok, a szociális háló szinte eltűnt. 
A segélyből élés életforma lett.
Az IMF akarta privatizálni külföldi befektetők részére a hazai nagy elosztó rendszereket. A nyugdíj és az egészségügyi pénztárakat akarták megszerezni.
A Medgyessy kormány alatt vált lehetővé a nyugdíjbiztosítás ellopása. A nyugdíj biztosítók nyugati minta szerint 30 - 50 évente a tőzsdén elbukják az ügyfeleik pénzét, amit a másik oldalon a magán bankok nyernek meg.

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 07


Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 08



      5.rész:
      A nyugdíjbiztosítási rendszerek a világ legnagyobb befektetői. Ám ezért nem felelnek, a tőke is elolvadhat. Ennek nem feltétlenül kellene így lenni.
      A magán nyugdíj pénztár nem garantálja sehol a tőke arányos kifizetést nyugdíjba vonuláskor.
      A pénzpiac túlfűtöttsége ezeken az alapokon is múlik.
      A nyugdíjbiztosítói adatok is manipuláltak.
      Van egy olyan kör: katonák, rendőrök, stb. akik 45 éves koruk után már nyugdíjat kaphatnak, ez megterheli az állami nyugdíj rendszert és a költségvetést.
      Felelőtlenség a jelenlegi spekulatív kötelező magán nyugdíj rendszer.
      A magyarokat többször és folyamatosan meglopják. Ilyen volt a bankkonszolidáció. Ez 300 milliárd Ft volt 1993-ban, amit azok a bankok kaptak, akik akkor rosszul gazdálkodtak és jelenleg is évente 1000 milliárd Ft jogtalan hasznot visznek ki Magyarországról.
      Ez is okozza a jelenlegi életszínvonalat. A GDP alacsonyabb. mint 1988-ban. Ez a mesterséges válság 6 millió embert tart ezen az életszínvonalon.
      Évtizedek óta azt sulykolják, többet fogyasztunk, mint amit szabadna, ezért adósodunk el. Hogy létezik ez, ha szinte létminimumon él az ország? A magyar milliárdosok ma sokkal gazdagabbak, mint korábban. A Számvevőszék szerint nem követhető a költségvetés, ez is következmények nélkül maradt. A közbeszerzéseink sem állják ki a próbát.
      A pártrendszer egytövű. Kárpótlási jegy-, pénzügyi-, olajmaffia elleni lépések elmaradtak.
      Az olajmaffia a MOL RT nélkül nem működne.
      1993-94 a kárpótlási jegyek panamája, a nemzeti vagyon elherdálása.

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 09

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 10



 6. rész:
Olaj-, gabona maffia. A mezőgazdaságot ellehetetlenítik. A termőföld értékét manipulálják, a termelőket becsapják.
Nem értéken adták el a vagyont, az árat sok esetben ki sem fizették. 
A szervezett bűnözés nem működhetne a jogalkotók, jogalkalmazók nélkül.

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 11

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 12



 7. rész
A világban a valódi hatalom képviselői rejtettek, nem ismertek.
A média segítségével is gyakorolják a hatalmat.
Ez az erő a bankrendszer, ami befolyásolja a pártok választási eredményeit is.
A tőzsdén át, virtuálisan befolyásolják az alapvető folyamatokat.
2008-ban 330 milliárd Ft veszteség a nyugdíjalapoknál.
Ha az emberek kivennék a pénzüket, összeomlana ez a virtuális rendszer.
"A bank alapítás nagyobb bűn, mint a bankrablás."
A bankoknak kiszolgáltatják magukat a bank ügyfelei.
A bankvilág zsarolhatja a világot. A termelés visszaesik, munkahelyek szűnnek meg a jövőben../2008 ősze /
A világban a "válság" címszó alatt egy nagymértékű vagyonátrendezés, lopás  zajlik.


Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 13

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 14




      8. rész
      Drábik János írásai segítenek a megértésben: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/index.htm http://drabikjanos.com/eloadasok/
      300 ezer milliárd usd a világ vagyona, ennek felét egy család birtokolja.
      A vagyonuk egy és oszthatatlan, mint régen a magyarországi Szent Korona tan.
      A magyar helytartó: Nataniel Rothschild, 8000 milliárd usd felett rendelkezik.
      A magyar költségvetést az adósság kamatterhe - 1200 milliárd Ft - mindig agyonnyomja.
      Az EU-ba való belépéssel elvesztek a vámbevételeink.
      A magyar parasztok esélytelenek pl. a francia parasztok által kapott támogatás miatt a piacon. Ez a mai gyarmatosítás eszköze.
      A bankok elleni határozott fellépés estén könnyítést adnak a bankok.
      Nálunk ki sem szabad mondani, hogy nem fizetjük a fennálló virtuális, már többször visszafizetett államadósságunk.
      Hazánk saját gazdaságpolitikája súlytalan lett a bankok eladósítási politikája miatt.
      A bankok ahogy a polgári életben is, 1,5 - 2 %-os "közvetítői díjat" fizetnek a kihelyezett pénzükért  a politikusoknak. Ezért is lesz egyre nagyobb az államadósság.
      A pénzügyminiszter felel a hitel felvételéért.
      A magyar lakosság rosszabbul jár, mint a külföldi hitelezők. Kiszipolyozzák a gazdaságot.
      A magyarországi, 95 %-ban külföldi tulajdonban lévő kereskedelmi bankok kiviszik a hatalmas nyereségük az országból.
      Állami számvevőszék beszámolói súlytalan vádbeszédek a Parlamentben.

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 15

Tágra Zárt Fülek... -avagy- Arculcsapták a jövőnket... 16




 9. rész

A bankár és a vele részben azonos energia, - műanyag-, vegyipari lobbi " 7 nővér" uralja a világot.

E mellé a Gazprom zárkózott fel.

Ki lehetne váltani a jelenlegi drága energiát, de az olajlobbi nem engedi..

Kína, India egyre növekszik.

Hazánkban sok feltaláló tudna az alternatív olcsó energiában újat hozni.

Az energia lobbi gátolja ezt. A magyar találmányok jórészt külföldön hasznosulnak.

"Bután gyarmatosítják a külföldiek Magyarországot, nem használják ki a magyar képességeket."

A magyar bankokat csalással, áron alul adták el.

 10. rész

Azok a nevek is ismertek voltak a rendszerváltás előtt, akik rendszerváltást levezénylik, és a különböző pártokat megalapítják majd..

Az ellenzéki kerekasztal létrehozása csalás volt, egy gyökerű pártból, az MSZMP-ből nőttek ki.

A taxisblokád megmutatta, valós forradalomra is képesek a magyarok.

A Kisgazdapártot felszeletelték, Torgyánnal akarták az MDF kormányt megfélemlíteni.

1868-as törvény szerint kellene az ügynöktörvényt rendezni.

A Csurka féle mozgalom is egy szelep volt a rendszerben.

Boros - Horn egyezség szerint nem volt sehol személycsere, a rendszer változatlan maradt.

Nálunk a baloldali értékrend eltűnt. Horn erőltetett privatizációba kezd. Kormányváltásnál 
Orbán megegyezik Horn-nal, elszámoltatás nem történt.

Egyszer sem volt elszámoltatás, egy kormányváltás után sem.

Grósz Károly 1995-ben bizonyítékokat adott a rendszerváltás előtti felelősökről, az MSZMP által létrehozott forgatókönyvről.

1998-ban az Orbán kormány ígérete ellenére nem végzett elszámoltatást.

Őfensége a Magyar Szent Korona c könyv kiadása. A Megmaradás Falának felállítása Ópusztaszeren. Ezt egyetlen párt sem támogatja, sőt azóta lerombolták a falat. Nálunk minden párt ellenzi a nemzet tudat megőrzését, erősítését.

A népnek kötelessége az alkalmatlan hatalmat visszavenni saját kezébe a méltatlan hatalomtól.

A magyar médiát a bankok uralják, ezért gyakorlatilag cenzúra van a médiában.

A népnek már nincs hite..

Orbán érthetetlenül hazaküldi a népet 2002-ben, a szavazatok újraszámolása nélkül.

2006-ban az öszödi beszéd után gyakorlatilag nem tesz semmit Orbán. Egyeztettek az MSZP-sek a FIDESZ-szel, közösen elaltatták a felkelést.

A tőkés behatolási politika áttekintése.

A magyar mezőgazdaság helyzete, az ágazat tudatos leépítése, számokkal alátámasztva.

A víz és az energia fontossága.

 11. rész

A bankok irányítása alatt álló világ túlterjeszkedik a kontrollálhatóságon.

A pénzügyi szervezetek felügyelete nem megoldott, saját magukat felügyelik.

Ahová betette a lábát az IMF, a Világbank ott a szegénység, a nyomor nagyobb lett.

A politikusok kiszolgálói ennek a háttérhatalomnak.

A spekulációs tőke tartja uralma alatt a világot.

A legfontosabb az energia kiváltásának megoldása, erre van is lehetőség.

Az energia ellátásban önellátásra kell törekedni.

A kultúrát, hagyományt őrizni kell.

Az ipari, technológiai fejlődés Magyarországhoz kapcsolódik, a nyelvünknek is köszönhetően.

Arra nevelnek bennünket, hogy vesztesek vagyunk.

A vidék népesség megtartó képességét meg kell őrizni, sőt erősíteni kell.

Nem szabad a jelenlegi pénzintézetekre bízni a megtakarításainkat.

Vissza kell szerezni önállóságunkat, a pénzkibocsátási  jogot visszavenni a bankoktól.

Minden rendszer ellensége az önellátó ember, az önellátó közösségek, mert nem tudnak rajtuk élősködni.

A globalizációnak nincs valódi haszna, csak táplálja a korrupciót.

A víz, a nap-, a szél-, a hazai földgáz energia elegendő lenne az energia önállósághoz.

Az energia árrendszer manipulált, kizsákmányolja az embereket.

Nem igaz, hogy a legrosszabb tulajdonos az állam! Ezt azok mondják, akikellopják a közös tulajdonunk.

Vissza kell venni a nemzeti vagyonunkat! Részben nem is fizettek érte, részben törvényi tiltás ellenére adták el. Az Alkotmánybírósághoz ezzel kapcsolatban több éve beadott kérelmeket nem bírálják el.

A jövő Magyarországában köztulajdonban kell tartani az ivóvizet, az energiát, a stratégiai iparágakat.

 12. rész

A jövő Magyarországát 3000 kis köztársaságként kell elképzelni, akik majd eldöntik, hogyan építik fel a rendszert.

Minden polgárnak kötelessége megvédeni a területét, ahogy külföldön is ez bevett szokás.

A termőföld nem lehet adásvétel tárgya!

Vissza kell szerezni a magyar fizetőeszköz önállóságát.

Trianoni szerződést felül kell vizsgálni.

A nyugati, a szovjet és a hitleri rendszert ugyanaz a bankárcsoport látta el pénzzel.

Létre kell hozni önkormányzati pénzalapokat.

A világ politikusai is vétkesek a válságban.

Az új pénznek föld ill. arany alapúnak kell lennie.

Újra kell szervezni a honvédelmet. 125.000 helyett most 22.000 zsoldos katona van.

Nem szabad abbahagyni a termelést!

Fel kell építeni a termelést, ellátást, magyar kereskedelmet ismét.

Önkormányzati közbirtokok lehetővé tették az önállóságot, szemben a mai helyzettel.

Nincs jobb és baloldal! csak magyarság van! A pártok alkalmatlanok az ország irányítására, nincs értelme ellenzéknek.

A fontos döntéseknek helyben kell megszületni.

A jelenlegi visszaosztási rendszer torz.

A jelenlegi gazdagok nem foglalkoznak a közösségekkel.

Nincs jobb és baloldal! A haza iránt elkötelezett, visszahívható, elszámolható képviselők kellenek.

A becsületes, helyben ismert emberekből kell kb. 100 fős parlament. 30 fős felsőház.

A 800.000 fős közigazgatást a felére kell csökkenteni.

Az oktatást tudatosan nem a reál tudományok szerint képzik.

Az egészségügyet ingyenes orvosi ellátással kell biztosítani.

A nyugdíjat nem szabad a jelenlegi nyugdíjbiztosítókra bízni, mert nem fizetik majd ki.

Vissza kell állítani a magyar becsületet, vissza kell szerezni a nemzeti vagyont, a trianoni szerződést felül kell vizsgálni.

A jelenlegi "demokrácia" nem bír el több válságot.

Pártok nélkül jól működik pl. Svájc.

Vissza kell  adni az emberi jogokat.

A nemzetellenes privatizációt felül kell vizsgálni.

A beszűkülő gazdaság társadalmi robbanással fenyeget.

5 x annyi élelmet tudunk előállítani, mint amennyit elfogyasztunk.

Kert-Magyarország mellett a közösségi erdősítések is fontosak, ezek is mutatják a hosszú távra való tervezést.

Ne a párt politikusok döntsenek az emberekről, hanem kollektív bölcsességgel, helyben kell minden fontos döntésnek megszületni!

A jövő Magyarországát nem szabad pártok irányítására bízni, az zsákutca.

Ha a népre bízzuk ezt, a kollektív bölcsesség kirántja Magyarországot ebből a bajból, amibe belesodródtunk.
 



Dr. Kőrösi Imre -
Született: Kecskeméten 1946.
Édesapja születése előtt a háborús események kapcsán elhunyt. Apai ágon tisztviselői származású, anyai ágon paraszt (kulák).
Általános iskoláit Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten, Fehérvárcsurgón végezte, érettségi vizsgát 1964-ben a Katona József Gimnáziumban tett.
Gyermekeink, a Család és a Haza minden előtt!
Fiatalon, atlétaként többszörös középiskolai megyei bajnok, súlyemelőként országos ifjúsági válogatott kerettag. Sakkozóként háromszoros középiskolás országos csapatbajnok és egyéni versenyzőként szintén országos ifjúsági válogatott kerettag.
Családja nehéz anyagi helyzete miatt nappali egyetemi felvételijét nem követte egyetemi tanulmány, mert munkába kellett állnia. 1964-1979 között földhivatali dolgozó, különböző beosztásokban. Előadó, majd megyei földhivatalnál főelőadó.
1978-ban Szegeden, a József Attila tudományegyetemen, szerez jogi diplomát, utána járási és városi földhivatalnál csoportvezető, majd hivatalvezető helyettes. 1986-tól egyéni gazdálkodó.
1970-ben a dolgozók kezdeményezésére megyei szakszervezeti titkárrá választják és ugyanebben az évben lép be az MSZMP tagjai közé, ahonnan élesedő kritikai nézetei miatt 1985-ben kizárják.
1989-ben csatlakozik az MDF-hez, ahol rendkívül gyors karriert fut be. Országos választmányi taggá és parlamenti képviselővé választják. 1990. áprilisától '94. áprilisáig parlamenti képviselő. 1991. tavaszán a Gazdakörök Országos Szövetsége elnöke.
1991. tavaszán az MDF frakció elnökségi tagjává választják. Erős kritikai megnyilatkozásai ellenére is rendkívül népszerű a Parlamentben és a polgárok között, ám az 1991. nyarán kezdeményezésével létrejövő "Monopoly csoport" miatt, - amely a szervezett bűnözés visszaszorítására törekszik - megpróbálják semlegesíteni. Antall József, a Földművelésügyi Minisztérium politikai államtitkárságát ajánlja fel, amelyet nem vállal el.
1991-ben megismerkedik Kozenkai Jenővel, az Aerocaritas elnökével. Miután egy párizsi út során rájönnek, hogy mindkettőjük nagyapja Obéba, egykor magyar, ma román kis faluban élt a XX. század elején, egyikük állomásfőnökként, a másik hentesként, és jövendő unokáik egészségére koccintgattak, életre szóló barátság szövődik köztük. A Notre-Dame-ban, Jean d'Arc szentélyénél testvéri fogadalmat tesznek! Míg élnek támogatják egymást, és közösen harcolnak a minden polgár számára élhető életet biztosító Magyarországért.
1992. őszén a Magyar Agrárkamara egyhangúlag elnökévé választja. Jövőbe mutató agrárprogramot készít, amelyet mind a hat parlamenti párt és valamennyi érdekvédelmi szervezet elfogad, de az MDF országos gyűlése elutasít. Antall József miniszterelnök ezt követően is többször ajánl kormánytagságot neki, szóban és írásban is, azonban az ajánlatok soha nem realizálódnak.
1992. őszén parlamenti bizottság felállítását kezdeményezi a korrupció visszaszorítására, és privatizációs bizottságét. Ugyancsak kezdeményezése alapján jött létre 1993. tavaszán a parlament mezőgazdasági bizottsága, amelyben azonban a személyi összetétel miatt szerepet nem vállalt.
Parlamenti felszólalásban jelzi, hogy az országrontó döntések miatt rövidesen 100.- Ft lesz a kenyér kilója. Kijelentése óriási felzúdulást és tiltakozást vált ki képviselőtársaiból!
Az 1993. április 27-én benyújtott interpellációja miatt, amely a "Nemzetrontó privatizáció" felelősségének felvetésére irányult, s amelyet a rendőrségi és önkormányzati bizottság tagjaként tett, felfigyelve a korrupció behatolására a parlamenti képviselők, az államigazgatás, az igazságszolgáltatás, valamint a bank-rendszerébe, azonnali hatállyal kizárják az MDF-ből!
A hátralévő egy évben ezután független képviselőként dolgozik. Interpellál az AUTÓKER privatizációja és az olajkorrupció miatt is, ezért egy ideig családja 24 órás védelemben részesül.
Közszereplései és korrupcióellenes munkássága a magyar politikai elit haragját váltja ki! Ebben az ügyben teljes az összhang a kormánypártok és ellenzék között. Tekintélye és népszerűsége miatt, de főleg azért, mert folyamatosan számon tartja, hogy melyik képviselő miként gyarapítja vagyonát a Köz rovására, nem merik választott tisztségviselői pozíciójából visszahívni, sőt nem akadályozzák meg, hogy 1994. decemberében a Magyar Agrármunkaadók Szövetsége elnökévé válasszák.
Ezt a pozíciót azóta kétszeres újraválasztással megőrizte és a Magyar Érdekegyeztető Tanácsban is érdekvédő tevékenységet fejt ki!
1994-et követően nem kíván a politika zsoldos képviselőinek soraiba lépni és közírói tevékenységbe kezd. Első könyvét a Piszkos Pénzt , Valencsik Ferenccel közösen írja és láthatóvá teszi a szervezett bűnözés, a korrupció, a politika és az igazságszolgáltatás teljes összefonódását. A televízióban, valamint a Rádió Vasárnapi Újság műsorában közzétett gondolataiból szintén könyv íródik, Vörös milliárdosok címmel, s e könyv komoly társadalmi visszhangot vált ki.
Könyvei: A lóvá tett ország 2001, Narancsszüret a magyar ugaron 2001, Így ítélkeztek ti! 2001. A könyvek több kiadásban, sok ezer példányban keltek el!
2002-ben és 2003-ban három riportkönyv nyilatkozó társszerzője: az Ellopott rendszerváltozás , Rendszerváltó miniszterelnökök pórázon , valamint az Országrontók című könyveknél.
2003. október 6-ától a lakásmaffia áldozataival érzett szolidaritásból éhségsztrájkot folytat 51 napon át. Életét intenzív kórházi kezelés menti meg!
2003. nyarától rendszeresen publikál a Magyar Világ nemzeti hetilapban, amely újság időközben a nemzeti újságírás meghatározó lapjává nőtte ki magát. 2005. januárjáig sikeres műsort vezet a Budapest Tévében, azonban egyes pártok kérésére, műsorát a Tv megszünteti.
Folyamatosan keresi a kiutat abból a mély erkölcsi és anyagi válságból, amelybe honfitársait, Hazáját, Kádár halála után a kádártanítványok és az ő fiaik sodorták.
2005. karácsonya előtt jelent meg tollából a Sárga veszedelem című könyv, amely leleplezi a terjeszkedő kínai maffia és zsoldos "nagyuraink" bűnös összefonódását, hol a Haza már nem számít, csak a pénz, a pénz a pénz!
2005. november 28-án az elkötelezetten katolikus Kőrösi Imre, zsidó barátjával Dr. Tímár Györggyel és az ateistának nevelt Kozenkai Jenővel, - összefogásban polgárokkal és polgármesterekkel, - pártot alapítanak:
Polgárok és Polgármesterek Szövetsége az Élhető Magyarországért, néven !
Rendszert váltani jöttünk, nem résztvevőnek fogalmazza , mert nem az a kérdés, hogy jobbra szavazunk vagy balra, ugyanis kérdés sincs! Csak állítás! Az elmúlt 16 évben parlamenti diktatúrát létrehozó, rendszerváltás helyett vagyont váltó politikai elitnek mennie kell!
Dr. Kőrösi Imre 8 gyermek édesapja! Minden cselekedetét honfitársai és Hazája sorsa, a magyar gyermekek jobb jövője iránti aggodalom vezérli! Lelke erős, szíve forró, feje hideg, keze tiszta! "Gyermekeink, a Család és a Haza minden előtt" írja felül Kölcseyt, a Párt jelmondatában!
Egyszer azt mondta barátjának Kozenkai Jenőnek: - Te Jenő, mit gondolsz, mégis miért szidnak mostanában engem annyian? A válasz így szólt: - Bizonyára már megint valami hasznosat cselekedtél a Haza javára!
Dr. Kőrösi Imre vagyontalan! Bankbetétje nincs. Háza, lakása nincs. Albérletben lakik, osztozik milliók sorsában! De mégis vannak kincsei! Hét fia és egy lánya, a munkássága nyomán megváltozó Közélet! Ennél nagyobb gazdagságra nem tart igényt! A Sors különös kegyéből lehetőséget, képességet és erőt kapott, hogy a Haza sorsán jobbítson!
Ahogy ismerjük, hátralévő életében is élni fog a lehetőséggel!



Kőrösi álarca lehull? Beépített árulók



Hirdessen fegyveres felkelést! - kaphat százmillát
A HVG értesülése szerint Kőrösi Imre ex-MSZMP-s káder nemrégiben 640 millió forintos jegyzett tőkével off-shore céget alapított, melyhez soltvadkerti és környéki takarékszövetkezetek adtak 140 milliós kölcsönt. Az ügy nemcsak azért figyelemre méltó, mert Kozenkay Jenő egykori komcsi titkosszolgával és Tímár Györggyel alapított pártjának honlapján rendszeresen támadja a magyar politikai és gazdasági elitet, mivel hasonló cégek segítségével menekítik idegenbe a pénzüket. Ez még „csupán” erkölcsi aggályokat vetne fel, amire a sajnos túlságosan is edzett gyomrú magyar olvasó csak legyint. Ennél sokkal érdekesebb kérdés, hogy kaphat egy pénzintézettől 140 milliós kölcsönt egy ember, aki honlapján így ír magáról: „Dr. Kőrösi Imre vagyontalan! Bankbetétje nincs. Háza, lakása nincs. Albérletben lakik, osztozik milliók sorsában!”
 
No, most tegyük fel, hogy e milliók közül valaki az albérletéből felkerekedve 2006. október 23-ának eseménydús estéjén több ezer ember előtt fegyveres felkelést hirdet, majd honlapján írásban megismétli e felhívást, szelíden „vérbe borulással” fenyegetve meg az országot, hozzátéve, hogy szervezett fegyveres csoportok állnak rendelkezésére (mondani sem kell, direkt fenyegetésük dacára egyetlen komcsit sem intéztek el, noha egy korábbi honlapjuk szerint legkésőbb november 2-tól megkezdték a fegyveres felkelést). Nem sokkal később elballag egy vidéki takarékszövetkezetbe, és kér potom 140 milliócskát kölcsönbe – és kap is. Nehezen képzelhető el, hogy e milliók közül bárki, aki ennek akárcsak a tizedrészét nyilvánosan elköveti, megúszta volna a Nemzeti Nyomozó Iroda, majd a Markó utcai fogház pár éves vendégszeretetét. A Kőrösi-Kozenkay-Tímár trió azonban azóta is vígan ülnek „albérletükben”, "vagyontalanul" és gyártják elmés közleményeiket. Közben Budaházyt rongálásért körözik, Toroczkainak pedig többmilliós bírságot hoz a postás. De ne legyünk rosszindulatúak: talán csak szerencséjük volt. Az viszont már a leggazdagabb fantáziával megáldott embernek is komoly kihívást jelentene, hogy elképzelje azt a bankárt, aki fantáziát lát egy úgymond államellenes bűncselekmények sorozatát elkövető, vagyontalan, albérletben élő ürgében, és megdobja másfél száz millával. A "vagyontalannak" még van valahol-valahonnan 500 millája. Ehhez a szerencse már kevés. Ehhez valami más kell. Talán épp Kozenkay elvtárs kapcsolatai. Talán éppen az kell, hogy egy pattanásig feszült helyzetben álhírekkel szédítsük és provokáljuk a jóhiszemű felkelőket. Talán az kell, hogy heteken keresztül szakmányban gyalázzuk a Kossuth téri tüntetőket, végül oda is pofátlankodjunk és kigyúrt gorillákkal az oldalunkon rendezkedjünk.
 
A provokátor majdnem úgy néz ki, mint mi. Pont ugyanazokat mondja, írja, vagy kiabálja, mint amit mi hallani szeretnénk. A provokátor velünk harcol, és biztosít minket hűségéről. A provokátort mégsem nehéz felismerni. Van két eltéveszthetetlen ismérve: sosem büntetik meg, és mindig jutalmat kap, és általában a múltja is büdös, lásd Körösi MSZMP-s és kommunista szakszervezeti tevékenységét (saját életrajza is megerősíti). Kőrösi "katolikus" Imre (honlapján előszeretettel katolikusozza magát a rabbikülsejú figura) szabadlábon van és egy forint bírságot nem kellett fizetnie, még eljárás sem indult ellene, miközben Budaházyt a szovjet szörnyemlékmű megrongálásáért üldözik.. És lám, most Imi ölébe hullik egy vagon pénz, ami után adót sem kell fizetnie, hiszen egy off-shore cég számlájára megy. Kőrösi valakit nagyon hülyének néz. Vagy a Soltvadkert környéki bankárokat, vagy minket. A bankárok azért bankárok, mert nehéz őket átverni. A jóhiszemű, hazájukért tenni akaró embereket annál könnyebb. A HVG cionistái még sosem tettek ilyen nagy szívességet a nemzeti oldalnak: vélhetően akaratukon kívül leleplezték a hatalom egyik legügyesebb provokátorát. Köszönjük!
Bekes Gáspár
vagy éppen befeketítették, erre nem gondolsz? amúgy én lehetségesnek tartom, hogy igaz.

Csőd:Bosszankodó emberek a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkez előtt





 ismét felszólalt a téren Kőrősi Imre. A volt MSZMP-s megyei szakszervezeti titkárt, Kozenkay Jenő volt III/II-s kommunista ügynök párttársát a szervezők nem akarták felengedni a színpadra, Kőrősi azonban verőembereket hozott magával, hogy felszólalhasson. Kőrősi és Kozenkay egyébként nem kósza pletykák, hanem honlapjukon található önéletrajzuk szerint töltöttek be a Kádár-diktatúrában elnyomó pozíciókat. A "Polgárok és Polgármesterek Szövetsége" elnevezésű álpártjuk legszorosabb szövetségese és propagátora pedig a szintén volt MSZMP-s Lakatos Pál. (...)
Már többször elküldték, de hiába... a Kossuth téri szervezők kijelentették: volt MSZMP-funkcionáriusok, a diktatúra belügyi tisztjei, munkásőrök és hasonló elemek nem szólalhatnak fel. Kétségtelen, az utóbbi napokban több ízben megakadályozták Kőrösi és Lakatos felszólalásait, vasárnap este pedig a szintén ex-MSZMP-s és SZDSZ Chartás Kerényi Imrét küldték el a színpadtól. Kőrösi, hozott gorilláin kívül hétfő este azt használta ki, hogy a legtöbb főszervező távol volt.
Az ötvenes-hatvanas években Alföldi Géza Hídverők, vagy Marschalkó Lajos Hídfő c. keserves körülmények között szerkesztett és előállított kiadványai hozták nyilvánosságra a külföldi magyar emigráció sorai közé befészkelődött kommunista ügynökök névsorát. Üldözték is őket ezért éppen eleget! 
Találmány- és szabadalomhasznosító társaságot alapított Air Control Hungary Zrt. néven egy Seychelle-szigeteken bejegyzett cég, az Insys Inc. az orgoványi, a soltvadkerti és a tiszaföldvári takarékszövetkezetekkel - adta hírül a HVG. A lap úgy tudja: a bejegyzés alatt álló cég 640 millió forintos jegyzett tőkéjéből 500 milliót 'szellemi tőke' apportja formájában az Insys adja, a fennmaradó részt készpénzben állták a takarékszövetkezetek.
A lap információi szerint a cégalapítás érdekessége, hogy az új társaság igazgatósági elnöke nem más, mint Kőrösi Imre volt MDF-es képviselő, aki sajátos, 'polgári ellenállást' is kilátásba helyező felhívásairól híresült el tavaly ősszel. A felügyelőbizottságban pedig helyet kapott Kozenkay Jenő, az Aerocaritas légimentő alapítvány vezetője, a III/II-es kémelhárító csoportfőnökség egykori tagja.
Kozenkay Kőrösivel együtt alapítója a tavalyi országgyűlési választásokra bejelentkezett Polgárok és Polgármesterek Szövetsége az Élhető Magyarországért (PPSZ) nevű pártnak. A gazdasági hetilapnak az új cégnél terveikről 'elővigyázatosságból' csupán annyit közöltek: szabadalmuk energiával kapcsolatos.
A Hírszerző megpróbálta megtudni az érintett takarékszövetkezetektől, mivel foglalkozik az új cég, és mi volt annyira vonzó a rejtélyes, az interneten egyébként megtalálhatatlan offshore cégben, hogy társultak vele. Mint megtudtuk, 'látens' illetve 'kvázi' befeketetésről, 'baráti részvételről' van szó, 'segítettünk abban, hogy találmányok megvalósítását finanszírozzuk.'
Mind az orgoványi, mind a tiszaföldvári szövetkezetnél azt az információt kaptuk, hogy a soltvadkerti takarékszövetkezet volt az aktív kezdeményezője a cég megalapításának, ők kérték fel a másik kettőt a részvételre. Információnk szerint a takarékszövetkezetek egy meggyőző üzleti terv láttán bólintottak rá a társtulajdonosságra.
Gellért Imre, az orgoványi szövetkezet ügyvezető igazgatója nem kívánt lapunknak nyilatkozni. Sztupjár Péter, a tiszaföldvári szövetkezet elnök-igazgatója csak annyit közölt: 'megbízunk a soltvadkertiek ajánlásában'. Haskó Béla, a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója a Hírszerzőnek annyit mondott: fontosnak tartották, hogy létező, ámde nem hasznosuló, 'polcokon heverő' találmányok végre hasznosuljanak.
Konkrétumokról az ügyvezető igazgató nem kívánt nyilatkozni, csupán annyit árult el: az elsősorban a megújuló energiával kapcsolatos találmányok finanszírozásával 'a környékbeli polgármesterek igényeit' próbálták kielégíteni, egyébként forduljunk az ügyben Kőrösi úrhoz.
A magyar elme és az üzleti titok
Kőrösi Imre a Hírszerző érdeklődésére elmondta: a szabadalom-hasznosítással foglalkozó új cég az ő és Kozenkay Jenő által az elmúlt években (elsősorban a PPSZ-en, valamint a Magyar Világ című lapon és egyéb csatornákon keresztül) felépített önkormányzati kapcsolatrendszer révén ismerkedett meg azokkal a magyar találmányokkal, amelyeket az Air Control segítségével szeretnének 'az országon belül tartani'.
Kőrösi elmondása szerint jelenleg több mint 50 találmány várja a még nem bejegyzett cégnél a megvalósítást, közülük három van a gyakorlati kipróbálás fázisában. Ezekből egy, eddig sehol nem használt szélerőmű tervét osztotta meg velünk, amelynek 'iparszerű gyártása' szerinte akár az idén tavasszal is megkezdődhet. Az önkormányzati kapcsolatok pedig nem csupán a találmányok fellelésében voltak az alapítók segítségére, de Kőrösi szerint a helyhatóságok megrendelőként is az Air Control ügyfelei lehetnek.
'A magyar ész, tudás és elme, és nem a politikusok hozhatják mozgásba az ország szekerét' - összegezte a vállalkozás motivációit kérdésünkre Kőrösi, aki üzleti titokra hivatkozva nem kívánt válaszolni az Insysnek az Air Control elindításában játszott szerepét firtató kérdésünkre.
25 fős titkos csapat a PPSZ ellen
A PPSZ sajátos, paranoiától és antiszemitizmustól sem mentes honlapján semmi sem utal a több mint félmilliárdos új vállalkozás beindítására. Egy aktuális felhívás megadja az alaphangot ('Magyarországot ma ismét csaló, gyilkos, népe kifosztására szövetkezett, pártként felcímkézett bűnbandák 'uralják''), egy január 8-i bejegyzés pedig számos, Soltvadkertet is érintő aktuálpolitikai érdekességet tartalmaz.
'Ma délelőtt a III. köztársaság gyilkos rendőrségének tagjai közül 5 rendőr meg egy nemzetbiztonsági (sic!) szállta megy egy kisújszállási barátunk szegényes kis lakását, ahol édesanyjával ketten éldegél egy tokkal-vonoval (sic!) 50 kilós cimboránk, mind a 22 éve nagy tapasztalatával' - írja a 'PPSZ sajtószolgálat'. 'A házkutató 'urak' valami közintézmény elleni támadásról papoltak, miközben persze nem árulták el, hogy mit keresnek, de nem is találtak semmit' - írják.
A PPSZ, amely több más politikai 'provokációról' is beszámol honlapján, úgy látja, politikai támadás áll a rejtélyes házkutatás hátterében is: 'gyurcsány (sic!) parancsára jelenleg egy 25 fős titkosított csapat munkálkodik azon, hogy a Kőrösi-Kozenkay duót, no meg PPSZ-hez kapcsolódó személyeket és történéseket hatástalanítsa. Ebbe a fizikai likvidálás is belefért volna, ha nem bukik le az egész soltvadkerti gyilkos rt tb-adószámmal és nemzetbiztonsági kapcsolatokkal együtt, előttünk'. A PPSZ honlapjáról nem derül ki, milyen 'soltvadkerti gyilkos rt bukott le' előttük.
Kik ők és mit akarnak?
A sok Kossuth téri tüntető által provokátoroknak tartott PPSZ-vezetők október 29-én, a pattanásig feszült belpolitikai helyzetben adták ki ominiózus nyilatkozatukat, mely szerint 'Gerilla háború lesz! Már csak órák kérdése (...) a fegyveres felkelők minden olyan célpontot támadni fognak, amely aláaknázza az ország stabilitását és elriasztja a külföldi polgárokat. (...) Tűzbe borul az ország és a lángokban a hatalmat bitorlók megsemmisülnek.'
Mint arról beszámoltunk, a jogi végzettségű, sok helyütt közírónak nevezett Kőrösi Imrét 'élesedő kritikai nézetei miatt' tizenöt év után, 1985-ben kizárták az MSZMP-ből. 1989-ben csatlakozott az MDF-hez, 1990-től négy éven át parlamenti képviselő, az MDF-frakció elnökségi tagja. 2003. október 6-ától a lakásmaffia áldozataival érzett szolidaritásból éhségsztrájkot folytatott 51 napon át. Több könyve is megjelent a szervezett bűnözés, a korrupció, a politika és az igazságszolgáltatás kapcsolatáról.
Kozenkay Jenő Tibor, a párt ügyvezető elnöke volt légimentős, az Aerocaritas Alapítvány elnöke. Nyomozó tiszthelyettesként, majd az állambiztonsági szolgálat III/II-es főcsoportfőnökségénél, a kémelhárításnál dolgozott, és erről két éve ő maga vallott: 'Az a tény, hogy a III/II-es csoportfőnökség keretében dolgoztam az állambiztonsági szervnél, 1985-ös leszerelésemet követően sosem képezte titok vagy vita tárgyát. Büszke vagyok rá, hogy mint elhárítótiszt szolgálhattam Hazámat, és ebben az sem befolyásol, hogy más időből vagy térből érkezett emberek kétségbe vonják hazaszeretetemet.'

A szervezet egyik legutóbbi bejegyzése szerint 'március 10-11-re tervezik a rendkívüli állapot bevezetését a gyurcsányi hatalombitorló körök': a szolgálatok már ki is jelölték azokat a szállodákat és panziókat, ahová az internáltakat szállítják.

Most Solymáron látható körösi rabbi elvtárs. Lakása ott van, ahová küldik kémkedni, ott körülnéz és jelenti a környéken a lefoglalható lakásokat, miközben úgy csinál, mintha védené a kilakoltatottakat. Ezt így szokták a zsidók : ők a támadó barbár romboló akadékoskodó akkádok, de ennek az ellenkezőjét is ők csinálják. gyszerre játssza a támadót és a védőt is, erre épül a két párt rendszerük.



XXX - Beszélgetés Kozenkay Jenő kémelhárítóval (HTV)


A 2006-os forradalom kisiklatását többször megkísérlõ, Rozgics Mária köztörvényes bûncselekményeket elkövetõ lapszerkesztõvel és az ex-MSZMP-s Kõrösi Imrével egy brancsot alkotó, saját bevallása és honlapja szerint is III/II-es Kozenkai Jenõ a 2002-es, Erzsébet hídi blokád résztvevõire pénzbírság helyett börtönbüntetést kért.
molnár f. árpádnak minden exmszmp-s nagy magyarnak megvan a telefonszáma, vajon miért? neki melyik mszmp-s az apja?
gyurcsmolnf.jpgGyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Molnár F. Árpád  (kuzinok?) a cigánygyilkosok perén, együtt
csöpögtetik az igazságot ezek a beépített emberek két hazugság között,  vagy fordítva; hogy az igazi magyarok megbízzanak bennük, és egy esetleges váltás esetén benne lehessenek az új rendszerben lehetőleg vezetőként.
de ők is ugyanolyan árulók, akik eladják az országunkat, csak éppen kereskednek az igazsággal és kiadják magukat tisztességes embernek.
ki lehet még beépített áruló?
    (vigyázni kell ezzel, nehogy belebolonduljunk)   
 

Draskovics és a kommunista koncepció


 A legsötétebb kommunista koncepciós per 2009-ből, de még 2013-ban is lehet ezt büntetlenül, el vannak ezek keményen számoltatva, egy kész kis nürnbergi pert csinált a fidesz a posztkommunisták ellen
hagyó és szilvási nem számít bele az elszámoltatásba, hagyónak 6 millió forint kártérítést fizet az állam, szilvásyéknak meg a két év letöltendőbe beleszámít a ún. házi őrizet is.
laborc felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ügy iratait 2040-ig titkosították.
ezután a kis gumicsont után lefogadom, a bizalmi emberek kaptak egy kis trópusi nyaralást kárpótlásban A Párttól.

Lebukott Draskovics: hamis bizonyítékokat mutatott be a sajtónak!


Tudja mi a különbség draskovics-szilvássy terroristái és az ufók között?
Ufót már láttak.

A magyarok nyilai és Budaházy a Tel-Aviv kettőn.2009-07-14

























Buszt robbantott a Magyarok Nyilai (?)


nyilván az amerikai rokonok súgtak draskónak, hogy fesse a terrorizmust a falra. mert a horogkereszt itt már nem elég.

Látjátok a zsidók még robbantani is képesek , hogy terroristát faragjanak a polgárainkból , ez a mocskos olajmaffiózó azt hiszi az egész országot zsebrevágta. Képesek ölni , polgárháborút kirobbantani , és az országot is zsebrevágták a világhódításra készülő Kazárok .


Ez a büdös zsidó is jól helyezkedett, olajmaffiózóból ,belügyminiszterig jutott , és ha esze is lett volna , ma már miniszterelnök is lehetett volna . És hazánkat nem Magyarországnak hívnák , hanem Kazár Köztársaságnak, és a magyarok
csak zsellérek lehetek volna , és ágytál kihordók , hisz csak annyit akarnak megtartani belőlünk , hogy az ágytálakat azért mi hordjuk ki a büdös zsidók alól. Ahogy egyes cionista zsidók hirdetik az igét, és faragják le a magyarságot , elvégre csak 6 millióan lehetünk , és ha nem teszik el lehet hagyni az országot .




Megszállták a gyarmatot


FBI- és Moszad-ügynökök lepték el egész Budapestet



Ellepték Budapestet a hazai, az izraeli és az amerikai titkosszolgálat ügynökei. Mindenki a vasárnap kezdődő Zsidó Világkongresszus miatt aggódik, nagy a készültség Budapesten.


Terroristák és titkos ügynökök szeme szegeződik Magyarország fővárosára ezekben a napokban. Május 5–7. között ugyanis Budapesten tartják a Zsidó Világkongresszus plenáris közgyűlését. Száz országból ötszáz jelentős zsidó személyiség tartózkodik majd Budapesten egy időben.
Ez a tény önmagában olyan magas biztonsági intézkedésekre kényszeríti a hatóságokat, mintha az amerikai elnök vagy a pápa látogatna ide. A Bors egy korábban a titkosszolgálatnál dolgozó ügynököt kérdezett erről. – Hetek óta Budapesten tartózkodnak az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügy­nökei és az izraeli titkosszolgálat, a Moszad is elküldte az embereit – tudtuk meg a neve mellôzését kérô szakértônk.
Az információk gyűjtése az egyik legfontosabb feladat. Az ország összes rendőrségi besúgóját riasztják, akiknek minden, akár a legkisebb és ­a leg­banálisabb, a rendezvényhez kapcsolható adatról értesíteniük kell a hatóságokat. A katonai elhárításból, a nemzetbiztonsági szolgálatból, a terrorelhárításból, a rendőrségből és a titkosszolgálatokból egy operatív törzset alkotnak, amelyik folyamatosan cseréli a híreket a külföldi társszervekkel.
Minden, a kongresszushoz köthető helyszínt átkutatnak töviről hegyire. A környéken lakó embereket is átvilágítják, ellenőrzik a hátterüket, elôéletüket. Aki ellen a legapróbb gyanú felmerül, árgus szemmel figyelik, még ha ő maga nem is tud róla. Az adott eseményhez kapcsolódó útvonalakon azt is megvizsgálják, van-e például olyan utazási iroda vagy más cég, ami közel-keleti, arab kézben van, és azt átvilágítják. Nem bíznak semmit a véletlenre – tette hozzá az exügynök.
Megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot (ORFK), hogy a világkongresszus lehetséges terrorfenyegetettsége miatti biztonsági intézkedésekről érdeklődjünk. – A Zsidó Világkongresszus budapesti rendezvényével kapcsolatos rendőri intézkedéseket érthető okokból nem áll módunkban nyilvánosságra hozni – közölte az ORFK sajtóirodája.
Emlékeztetünk rá, hogy 2013. július 31-én 24 óráig hatályban van az országos rendőrfőkapitány április elsején hozott intézkedése, amely Magyarország teljes közigazgatási területére fokozott ellenőrzést rendelt el. A rendőrség előtt nem ismert a rendezvényhez vagy az azon részt vevő személyekhez kötődő fenyegetés.
Mi az a Zsidó Világkongresszus?
A World Jewish Congress (WJC) zsidó közösségeket és szervezeteket tömörít, 1936 augusztusában a nácizmus terjedésére és az európai antiszemitizmus erősödő hullámára reagálva alapították meg Genfben. Alapító okirata szerint fő célja, hogy „a zsidó nép diplomáciai karjaként lépjen fel”. Plenáris közgyűlést négyévente tartanak, volt már Svájcban, Svédországban, Amerikában és Izraelben. A mostani közgyűlés egyik fő témája a közel-keleti helyzet. 
Megtiltották a tüntetést
Kisebb felhördülést váltott ki, amikor Budapest rendőrfőkapitánya hétfőn közleményben tudatta: nem engedélyezik a Zsidó Világkongresszus közgyűlésének kezdetére szervezett „antibolsevista és anticionista népgyűlést”. A megmozdulás Hegedűs Lórántné jobbikos képviselő ötlete volt, ám egy ilyen tüntetés biztonsági kockázatokat hordoz. Az indulatos tömegből egy-két ember tevékenyen kísérletet tehet a kongresszus megzavarására, és ha nem sikerül időben kiemelni őket, magukkal ragadhatják az eredetileg békés szándékkal érkező tömeget, ez pedig veszélyeztetheti a védett személyeket.


Rohadt terroristák minket néznek terroristának és küzben a világot rabolják le , és ezek a fülkeforradalmárok , csak paroláznak nekik , a seggüket kinyalják , egy biztató mosolyért , és a bőrt is lenyuznák rólunk , csakhogy kedvükbe járjanak a gyarmatpsítóinknak . Ha van Isten akkor ezek most levegőt vesznek , majd egy újabbat , és többé nem vesznek levegőt . ÚGY LEGYEN !!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése