2014. augusztus 11., hétfő

A terroristák irtják a gojokat



A terroristák irtják a gojokat





Oly szörnyű, hogy Izraelben időnként légiriadó van! -

Így sajnáltatja Demcsák és egy alijázott kis buzi a

gyermekgyilkosokat a TV2-n (18+)


Igen, a lófejű kurva és fajtársa, Steiner Kristóf amiatt ajvékolt a metéltek szennycsatornáján, hogy Izraelben néha megszólalnak a szirénák, és fedezékbe kell húzódni, noha az esetek 99,99 százalékában a Hamász rakétái vagy nem találnak el semmit és senkit, vagy időben megsemmisíti őket az amerikai pénzből épített Vaskupola-rendszer. Még arról is szó esik, hogy a bunkerekben időnként összezsúfolódnak a zsidók - amit a nyafogó köcsög bizonyára kifejezetten élvez, Demcsák viszont még amiatt is képes szörnyülködni a hatékonyabb tetűhintás-sajnáltatás kedvéért.



Miközben a Gázai övezetben a most a sajnáltatott népség halomra mészárolja a civileket, akik elsöprő többsége nő és gyermek. Eddig több mint ötszáz halott és több ezer sebesült van a palesztin részen, éppen ma reggel adtuk hírül, hogy hétgyermekes családot irtottak ki az éjszaka, és sajnos óránként érkeznek a hasonló hírek. De ezzel semmi gond nincs, ez nem borzasztó, csak az, hogy időnként légiriadó van, és össze kell zsúfolódni.
Az óvodás zsidó gyerekek pedig ilyenkor dalocskákat énekelnek - derül ki a műsorból. A gázai palesztin gyerekek nem énekelnek, ők a testvérüket vagy az édesanyjukat siratják, hacsak éppen nem őket szedik össze darabonként valamelyik lebombázott lakóház romjai alól. De ez említést sem érdemel a Fidesz-közeli TV2-n, ugyebár.

Ez a repedtseggű nyomorult egyébként mániákus izraeli hadiszócsővé lépett elő, Facebook-oldalán egyre-másra közli az izraeli hadsereg és más cionista alakulatok hazug propagandaanyagait, azzal győzködve például a magyarországi látogatókat, hogy ha a Gázai övezet a mi szomszédságunkban lenne, a palesztinok ugyanígy lőnének bennünket is - csak mert ők lőnek mindenkire, ez a hobbijuk, Izrael ugyanúgy nem tett semmit ellenük, mint Magyarország. Csak éppen elűzte őket a szülőföldjükről, lassan tíz éve teljes blokád alatt tartja őket, naponta meggyilkol közülük valakit, miközben palesztinok százait tartja kínzókamráiban hosszú évek óta ítélet vagy akár bírósági tárgyalás nélkül... És a sort hosszan folytathatnánk.

Jellemző egyébként, Steiner hogyan látja megoldhatónak a kérdést...

És íme a beszélgetés, hadd sajnáljuk a szegény óvóhelyen összezsúfolódó izraelieket, nincs is ennél szörnyűbb!

Steiner Conchita: "Oly szörnyű, hogy Izraelben időnként légiriadó van!"


(Kuruc.info)
Frissítés: íme néhány fénykép a közelmúlt gázai eseményeiből, csak hogy egyértelmű legyen a különbség az óvodai énekelgetés és az ottani helyzet között. Csak erős idegzetű, nagykorú olvasóinknak ajánljuk.




































(Forrás és még több kép: Occupied Palestine blog)


Mikor láthatnánk már titeket így kiterítve azt hiszem a világon senki nem ejtene értetek könnyet . Piszkos cionista zsidónak vélt kazárok . Böfögjetek de a ti hullátokat szeretnénk látni , és nem a lenézett gojokét kiket állatnak sem tartatok .



Demcsák Zsuzsa megbüntetné a holokausztot, és ha

egyszer párzásról hall, hosszú percekig nem tudja

kiverni a fejéből


Kiderült, miért szeretett bele Zsuzsánkba Lézer Jani: mert legalább annyira a szívén viseli a holoparaziták sorsát, mint ő maga. Íme egy rendkívül mulatságos videó 2009-ből, mikor is egy TASZ-os (!) próbál némi fényt gyújtani a műsorvezető lófejében - tökéletesen sikertelenül.

Demcsák vs TASZ - TV2 Mokka


Frissítés: olvasóink küldtek egy másik, 2012-es videót, amely ugyancsak a zsidó észlény egyedülálló műsorvezetői képességeit mutatja be. Amikor meghallja a párzás szót, nem tudja abbahagyni a vihogást (ne feledjük, ekkor még javában tartott a románc Lázárral, talán ezért volt oly vicces a téma), megalázva a csatorna meghívottját, aki ettől függetlenül megpróbálja elmondani azt, amiért meghívták - nem kellett volna:

Demcsák Zsuzsa - Röhögőgörcs élő adásban (Mokka, 2012-11-13)




Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa

és kurvája - volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával

ágyba bújik


"Van egy 'közismert személyiség', egy asszony, akinek férjéről - számos alkalommal - nagyon csúnya dolgok jelentek meg a sajtóban az elmúlt hónapokban. A férfi véleményét eddig nem ismerhette meg a nyilvánosság, a média kizárólag a nő szemszögéből tálalta az eseményeket. A privatkopo.hu most két dokumentumból közöl részleteket, azzal a céllal, hogy az olvasóközönség teljesebb képet kaphasson a történtekről. A személyiségi jogok védelme érdekében az asszony nevét, monogramját, foglalkozását, munkáltatóját, életkorát nem közöljük" - írja a bűnügyi portál.
Nos, bennünket nem hatnak meg az úgynevezett személyiségi jogok, ha kártékony "személyiségekről" van szó (a szóban forgó nőszemély nemcsak a TV2-n mossa az agyakat, 2007-ben kis híján a szemkilövető szóvivője lett), ezért, mint a címből is kiderül, felfedjük a "közismert személyiség" nevét. És nem csak azt.

Demcsák Zsuzsa számtalan szeretője között ugyanis van egy különösen érdekes név, amiről az alábbi szövegekben nem esik szó. Igen, a címből ezt is megtudhatja a kedves olvasó: Lázár "Annyit Is Ér" Jánosunkról van szó, aki minden követ megmozgatott, hogy ne derüljön ki, kivel "hozta össze" a mesés londoni szállodaszámlákat. Először csak titkolózott, aztán, amikor repedezni kezdett a titoktartás fala, inkább visszafizette az egész összeget, csak hogy ne kelljen elárulni, kik voltak az útitársai. Két nevet bedobtak a sajtónak, hogy legyen mit cincálni (összesen három út volt), működött is a figyelemelterelés, majd mielőtt tovább "fokozódott volna a helyzet", következett az üggyel foglalkozó Origó főszerkesztőjének kirúgása, melyhez Lázárnak - mint azt ő maga is elmondta, és ő sosem hazudik - semmi, de semmi köze nem volt, az ügyről pedig nem esett több szó ("természetesen" hivatalos tájékoztatás formájában sem). Egészen eddig.
Mert ugye az, hogy vadásztárs, meg tolmács, mégsem olyan kínos, mint Demcsák. Márpedig róla van szó, vele hancúrozott a pénzünkből 2012-ben Orbán jelenleg teljhatalmú minisztere, akinek legfőbb célja, hogy tovább erősítse titkosszolgálatának kapcsolatait a CIA-val és a Moszaddal. Talán e célból kívánta a zsidó lelkiséget tanulmányozni Demcsákon, így már valóban munkaútnak tekinthető a kiruccanás...

Közpénzből kóstolgatott ribanc

Sőt, Lázárunk oly tökéletes kémfőnök, hogy már három éve behat(ol)óan készül e szerepére: Demcsák lelkivilágát (és - nem mellékesen - az azt hordozó testet) ugyanis már 2010-től tanulmányozgatta, egészen 2013-ig. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.
No de térjünk vissza Demcsák többi ügyére és a Privátkopó által közölt szövegekre. Elöljáróban fontosnak tartjuk leszögezni, hogy ezek átvétele semmilyen formában nem jelenti azt, hogy kiállnánk a férj mellett, akinek - a feleségével együtt ápolt - gyanús kapcsolataitól és pénzügyeitől volt hangos a sajtó - egyszerűen csak ezen információkkal lesz kerekebb a fenti történet.

A Privátkopó tehát szó szerinti részleteket közöl az általuk csak "közismert asszonynak" nevezett lófejű férjének gyanúsítotti kihallgatásán, 2012 őszén felvett rendőrségi jegyzőkönyvből.
"Elmondom, hogy 8 éve házastársak vagyunk. Házassági szerződésünk nincs, vagyonközösségben élünk. Tudomásom szerint a Hublot (a feleség rendőrségen tett állítása szerint 114 gyémánttal kirakott, 3 millió forint értéket képviselő - a szerk.) órát a feleségem elmondása szerint a Hublot cég egyik tulajdonos-vezetőjétől kapta ajándékba. Többször hangoztatta a feleségem - több tanú előtt -, hogy ajándékba kapta Wladan H. cseh úriembertől, a már hivatkozott tulajdonostól. Utólag derült ki, hogy az órát a feleségem a szeretőjétől - a nevezett cseh úriembertől - kapta, erre vonatkozóan írásos bizonyítékaim vannak, amit csatolni fogok. Ezzel kapcsolatban elmondom még, hogy amikor a feleségem megkapta a szeretőjétől az órát, akkor utána rá 1-2 hónapra a ….. (munkáltatójánál) kirobbant egy botrány, mégpedig annak kapcsán, hogy a feleségemet a …. (munkáltató) futtatta fel, ezért az úgymond másodállásaiban kapott jövedelmei után 30 %-ot be kell fizetnie a ….. (munkáltatójának) jogdíjként. Kérték tőle többek közt az óra értékének is a 30 %-át. Feleségem elmesélte a kollégáinak, hogy hogy kapta az órát, ami eljutott a vezetőséghez, ezért kérték a 30 %-ot. Ez is azt bizonyítja, hogy ő ezt nem promóciós céllal kapta, és emiatt kerülhetett elő - utólag - szerződés, gyanúm szerint ezen büntetőeljárás miatt. Tekintettel arra, hogy a promóciós szerződést a feleségem a szeretőjével kötötte, ezért vitatom annak a magánokiratnak a valódiságát. (…)
2012.09.21-én a feleségemmel szóváltásba keveredtem, mert kiderült számomra, hogy van még egy szeretője. A feleségem be volt rúgva ezen a napon, mint az elmúlt 1 évben szinte minden másnap. A veszekedés során ezt a Hublot órát hozzám vágta, amit én a lakáson belül biztonságba helyeztem és még aznap elköltöztem otthonról. Ön és közveszélyes a feleségem, alkoholista, erre az életvitelére az összes szomszéd tanú, akik hallották és látták, hogyan viselkedik. Miután kiderült számomra, hogy nem is egy, hanem több úriemberrel megcsal, ezért elköltöztem és véglegesen eldöntöttem, hogy elválok. (…)
Az emailezgetés közben …… (a feleség) ismerőseimnek is elkezdett fenyegető e-maileket küldeni. Üzent az egyik ismerősünknek emailben, hogy beszéljen velem, hogy adjam vissza a laptopot és az órát, mert rossz hatással lesz a mi együttműködésünkre, és az ő hírnevükre is. "Mivel ti is közismert emberek vagytok, ezért nem akarhatjátok, hogy a sajtó ezen csámcsogjon." A fenyegetés súlyos hátrány kilátásba helyezésével valósult meg. (…)
A feleségem 1 éve alkoholista. Erről ő maga is nyilatkozott. Több mint 10 főt fel tudok sorakoztatni a hűtlenségeire. (…) Én az irataimat kerestem pénteken, és a szekrényben a ruhái között boros üvegeket találtam. Azt nem tudom, hogy akkor mennyi alkoholt fogyasztott, az utóbbi időben az összes otthon lévő italt elfogyasztotta. Szerdán tapasztaltam, hogy több mosatlan pohár volt széthagyva a lakásban, használt kondomot is találtam a szemetesben. Pénteken raktam rendet a lakásban. (…) Én még ilyen részegen nem láttam a feleségemet, és ilyen állapotában olyan helyzetet teremtett, amiből én menekülök, olyannyira, hogy kénytelen vagyok elhagyni a lakásunkat. Ő részegen a sarokba szorít, ordít, lefogja a kezem, akadályoz abban, hogy kikerüljem, otthagyjam. Amikor korábban ágyban voltam, amikor részeg volt, akkor rám ugrott, rám térdelt. (…) Visszaindultam haza, azonban már nem tudtam bemenni a lakásunkba, mert belülről bezárta a feleségem, így kénytelen voltam a kocsim hátsó ülésén aludni. Másnap elköltöztem otthonról, az irodámban aludtam. Kb. 3 nap után a feleségem visszasírta magát, hogy béküljünk ki. Azt nem tudom, hogy a a feleségem ittas állapotban elesett-e, megütötte-e magát. A kerti partin legalább 10-en lehettek, ők tudják tanúsítani, hogy mennyit ivott. Sokszor beismerte, hogy ez az állapot, amibe ő került, az alkoholizmus. Több üres üveget találtam meg eldugdosva a lakásban szerteszét, szekrényekben, és olyan helyeken, ahol egyébként nem szoktunk alkoholt tartani. Tudomásom szerint járt pszichiáterhez emiatt, illetve több alternatív segítséget próbált igénybe venni. Önkívületi állapotban állandóan felhív telefonon, 22 perc alatt akár 90 hívást kezdeményez, nem tudom a munkám végezni. (…)
Gyakorlatilag tavaly november óta voltak jobb-rosszabb időszakaink, de folyamatosan derültek ki újabb megcsalásai, én is többször elköltöztem, ő is többször elköltözött, de megkíséreltük helyreállítani a kapcsolatunkat. Nem ment. A januári elköltözésnek konkrét kiváltó okát nem tudom megnevezni, az állandó őrület, az alkoholizmusa, az ide-oda költözés ment már előtte is. De aztán hazaköltözött, békültünk, nyaralni voltunk több helyen is, szórakozni jártunk. (…)"
Újabb szó szerinti részletek a "közismert asszony" férjének polgári peres bírósági eljárásban, 2013-ban - írásban - tett észrevételeiből.
"Fiúnk fogantatását követően feleségem házasságkötési igényét erőteljesen kifejezte, azzal együtt, hogy tisztában volt foglalkozásommal, ami 2008 végéig átlagon felüli életszínvonalat biztosított számunkra. Legális tevékenységet végeztem, büntetlen előéletű vagyok, a ….. tevékenység végzéséhez szükséges magasabb szintű átvilágításon minden évben átestem, amivel soha nem volt probléma. Így érthetetlenül állok felperes (a feleség - a szerk.) ezzel kapcsolatos megjegyzéseivel szemben. Munkám természetével, a kapcsolódó elfoglaltságokkal (időnkénti vidéki utazás, éjszakai távollét), valamint üzlettársaim, partnereim kilétével felperes tisztában volt. A beadványában szereplő "Koszi klán" tagjaival megismerkedésünkkor együtt vacsoráztunk. (…) Felperes az anyaságot nagyon nehezen élte meg, az addig folyamatosan aktív társadalmi életet élő feleségem, a közszereplői szerepkörből kiszakadva, a kislányunk megszületése után mély depresszióba esett, amit több szakemberrel próbáltunk orvosolni. Látva, hogy a felperes ekkora bajban van lelkileg, próbáltam a lehető legjobb tudásom szerint őt támogatni, ezért kislányunk megszületése után én maradtam otthon a gyerekekkel GYED-en, míg felperes minden munkát próbált elvállalni, hogy lelkileg ismét egyensúlyba kerüljön. (…)
2007-től napi szinten rendszeressé vált a felperes alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek. A felperes alkoholizmusát segítségkérés céljából felperes édesapjával is megosztottam, de a függőség létének megkérdőjelezésével szőnyeg alá söpörték a problémát, így tőlük segítséget nem kaptam. Házasságunk megromlásához továbbá nagyban hozzájárult, hogy a gazdasági válság kezdetén, 2008-tól az addig biztos, és magas színvonalú megélhetést biztosító vállalkozásaim sorra tönkrementek, az addigi életszínvonalunkat nem tudtam fenntartani, és a szerényebb megélhetéshez szükséges anyagi forrásokat is csak a korábbinál több munkával tudtam megteremteni. Felperes elégedetlenségének többször, nyilvánosan, baráti társaságban, ismerősök előtt hangot adott, ami nagyon megalázó volt, és otthon állandóvá vált - erősen ittas állapotában - a gyermekeink előtti hangos vita, kiabálással történő minősítésem. (…)
Már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy felperes irántam fennállt érzelmei is számottevően "mérséklődtek" - arányban a gazdasági erőm csökkenésével. 2007 év közepétől vettem észre, hogy felperes több alkalommal más férfiak intim társaságát kereste, amelyek egyértelműen bizonyíthatóak. Így például 2008 év elején rajtakaptam a felperest a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal. Felperes a szeretőitől nagy értékű ajándékokat fogadott el, amelyekkel barátainknak is folyamatosan eldicsekedett. (…) Kapcsolatunk 2011. november 1-jén vált kritikussá, amikor ismét rajtakaptam egy férfivel, akivel "munkakapcsolat" címén találkozgatott. Ekkor elköltöztem otthonról, és elhatároztam, hogy elválok. Ettől a felperes nagyon kétségbeesett, egyre több alkoholt fogyasztott, és minden eszközt próbált bevetni, hogy mégis együtt maradjunk, de leginkább a gyerekeinket használta fel arra, hogy ezt elérje. Ez sikerült is neki, kb háromheti különélés után visszaköltöztem közös lakásunkba, és próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat. (…)
A házassági életközösségünk 2012…….-én szakadt meg, miután egy üzleti útról hazaérkezve, az üres, kivilágított lakásba belépve megtaláltam a felperes elől hagyott naplóját, illetve azt a laptopt, amit ő használt, amiben saját maga leírja többszöri hűtlenkedéseit, beismeri alkoholizmusát, valamint legnagyobb megdöbbenésemre a számítógépen az abban a pillanatban történő skype-beszélgetés tartalmát is módomban volt elolvasni, amiben felperes éppen az egyik aktuális szeretőjével beszélte meg, hogy aznap este nála alszik, valamint az előző napi együttlétüket ecsetelték. Ez a férfi egy olimpiai bajnok sportoló volt.
(A chatbeszélgetés tartalma:
"Olimpiai bajnok sportoló: nagyon jól éreztem magam :)
Közismert asszony: Jól laktál?Drága
Olimpiai bajnok sportoló: veled nem
Közismert asszony: :) Mit csinálsz este?
Olimpiai bajnok sportoló: várok rád
Közismert asszony: ok, hívlak és érkezem
Olimpiai bajnok sportoló :)
Közismert asszony: Borod van?
Olimpiai bajnok sportoló: vörös és fehér
Közismert asszony: És stendhal?
Olimpiai bajnok sportoló: mikor érsz ide? elmegyek rosét venni
Közismert asszony: Nyugodtan
Olimpiai bajnok sportoló: ok, enni? valamit
Közismert asszony: Bármi
Olimpiai bajnok sportoló: én vagy mozzarella:? :)
Közismert asszony: Kaja
Olimpiai bajnok sportoló: itt is alszol?
Közismert asszony: Vagy kiviszel …...-re (szüleihez - a szerk.)
Olimpiai bajnok sportoló: akkor itt! húzok ágyneműt mentem borért! várlak, gyere, kulcsod van!)
Ekkor szembesültem azzal is, hogy a laptopon nem csak a felperes adatai vannak, hanem az én összes dokumentumom, e-mail beállításaim, levelezéseim, üzleti titkaim is megtalálhatóak, amikhez általam addig nem ismert módon jutott hozzá. Ezek után úgy döntöttem, hogy végleg meg kívánom szakítani a kapcsolatot a felperessel és el kívánok válni tőle. Összepakoltam egy bőrönd ruhát és elköltöztem az irodámba, ahová magammal vittem a bizonyítékokat rejtő laptopot is. (…)"
A Kuruc.info kiegészítése: az olimpiai bajnok sportoló Kökény Roland kajakozó, az SZDSZ-es politikus pedig Gusztos Péter, akit egészen eddig csak simán homokosnak véltünk, de a jelek szerint "kétütemű", mint a régi Trabik...

Hát ez a fasztarisznya osztja az észt nálunk ti meg hallgassátok türelemmel mint Rémusz bácsi meséjét .






A közismert asszony férje: „A feleségem alkoholista, folyamatosan megcsalt”

privatkopo.hu
2014.06.24. 9:53:00



2007-től napi szinten rendszeressé vált a feleségem alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek” - írta bírósági beadványában egy „közismert asszonyról” a férje. „2008 év elején rajtakaptam a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal” - fogalmazott a férfi.


Van egy „közismert személyiség”, egy asszony, akinek férjéről - számos alkalommal - nagyon csúnya dolgok jelentek meg a sajtóban az elmúlt időszakban. A férfi véleményét eddig nem ismerhette meg a nyilvánosság, a média szinte kizárólag a nő szemszögéből tálalta az eseményeket. A privatkopo.hu most két dokumentumból közöl részleteket, azzal a céllal, hogy az olvasóközönség teljesebb képet kaphasson a történtekről. (A személyiségi jogok védelme érdekében az asszony nevét, monogramját, foglalkozását, munkáltatóját, életkorát nem közöljük - privatkopo.hu)
Az alábbiakban szó szerinti részleteket közlünk a „közismert asszony” férjének gyanúsítotti kihallgatásán, 2012 őszén felvett rendőrségi jegyzőkönyvből.
Elmondom, hogy 8 éve házastársak vagyunk. Házassági szerződésünk nincs, vagyonközösségben élünk. Tudomásom szerint a Hublot (a feleség rendőrségen tett állítása szerint 114 gyémánttal kirakott, 3 millió forint értéket képviselő - a szerk.) órát a feleségem elmondása szerint a Hublot cég egyik tulajdonos-vezetőjétől kapta ajándékba. Többször hangoztatta a feleségem - több tanú előtt -, hogy ajándékba kapta Wladan H. cseh úriembertől, a már hivatkozott tulajdonostól. Utólag derült ki, hogy az órát a feleségem a szeretőjétől - a nevezett cseh úriembertől - kapta, erre vonatkozóan írásos bizonyítékaim vannak, amit csatolni fogok. Ezzel kapcsolatban elmondom még, hogy amikor a feleségem megkapta a szeretőjétől az órát, akkor utána rá 1-2 hónapra a ….. (munkáltatójánál) kirobbant egy botrány, mégpedig annak kapcsán, hogy a feleségemet a …. (munkáltató) futtatta fel, ezért az úgymond másodállásaiban kapott jövedelmei után 30 %-ot be kell fizetnie a ….. (munkáltatójának) jogdíjként.  Kérték tőle többek közt az óra értékének is a 30 %-át. Feleségem elmesélte a kollégáinak, hogy hogy kapta az órát, ami eljutott a vezetőséghez, ezért kérték a 30 %-ot. Ez is azt bizonyítja, hogy ő ezt nem promóciós céllal kapta, és emiatt kerülhetett elő - utólag - szerződés, gyanúm szerint ezen büntetőeljárás miatt. Tekintettel arra, hogy a promóciós szerződést a feleségem a szeretőjével kötötte, ezért vitatom annak a magánokiratnak a valódiságát. (…)
2012.09.21-én a feleségemmel szóváltásba keveredtem, mert kiderült számomra, hogy van még egy szeretője. A feleségem be volt rúgva ezen a napon, mint az elmúlt 1 évben szinte minden másnap. A veszekedés során ezt a Hublot órát hozzám vágta, amit én a lakáson belül biztonságba helyeztem és még aznap elköltöztem otthonról. Ön és közveszélyes a feleségem, alkoholista, erre az életvitelére az összes szomszéd tanú, akik hallották és látták, hogyan viselkedik. Miután kiderült számomra, hogy nem is egy, hanem több úriemberrel megcsal, ezért elköltöztem és véglegesen eldöntöttem, hogy elválok. (…)
Az emailezgetés közben …… (a feleség) ismerőseimnek is elkezdett fenyegető e-maileket küldeni. Üzent az egyik ismerősünknek emailben, hogy beszéljen velem, hogy adjam vissza a laptopot és az órát, mert rossz hatással lesz a mi együttműködésünkre, és az ő hírnevükre is. „Mivel ti is közismert emberek vagytok, ezért nem akarhatjátok, hogy a sajtó ezen csámcsogjon.” A fenyegetés súlyos hátrány kilátásba helyezésével valósult meg. (…)
A feleségem 1 éve alkoholista. Erről ő maga is nyilatkozott. Több mint 10 főt fel tudok sorakoztatni a hűtlenségeire. (…) Én az irataimat kerestem pénteken, és a szekrényben a ruhái között boros üvegeket találtam. Azt nem tudom, hogy akkor mennyi alkoholt fogyasztott, az utóbbi időben az összes otthon lévő italt elfogyasztotta. Szerdán tapasztaltam, hogy több mosatlan pohár volt széthagyva a lakásban, használt kondomot is találtam a szemetesben. Pénteken raktam rendet a lakásban. (…) Én még ilyen részegen nem láttam a feleségemet, és ilyen állapotában olyan helyzetet teremtett, amiből én menekülök, olyannyira, hogy kénytelen vagyok elhagyni a lakásunkat. Ő részegen a sarokba szorít, ordít, lefogja a kezem, akadályoz abban, hogy kikerüljem, otthagyjam. Amikor korábban ágyban voltam, amikor részeg volt, akkor rám ugrott, rám térdelt. (…) Visszaindultam haza, azonban már nem tudtam bemenni a lakásunkba, mert belülről bezárta a feleségem, így kénytelen voltam a kocsim hátsó ülésén aludni. Másnap elköltöztem otthonról, az irodámban aludtam. Kb. 3 nap után a feleségem visszasírta magát, hogy béküljünk ki.  Azt nem tudom, hogy a a feleségem ittas állapotban elesett-e, megütötte-e magát. A kerti partin legalább 10-en lehettek, ők tudják tanúsítani, hogy mennyit ivott. Sokszor beismerte, hogy ez az állapot, amibe ő került, az alkoholizmus. Több üres üveget találtam meg eldugdosva a lakásban szerteszét, szekrényekben, és olyan helyeken, ahol egyébként nem szoktunk alkoholt tartani. Tudomásom szerint járt pszichiáterhez emiatt, illetve több alternatív segítséget próbált igénybe venni. Önkívületi állapotban állandóan felhív telefonon, 22 perc alatt akár 90 hívást kezdeményez, nem tudom a munkám végezni. (…)
Gyakorlatilag tavaly november óta voltak jobb-rosszabb időszakaink, de folyamatosan derültek ki újabb megcsalásai, én is többször elköltöztem, ő is többször elköltözött, de megkíséreltük helyreállítani a kapcsolatunkat. Nem ment. A januári elköltözésnek konkrét kiváltó okát nem tudom megnevezni, az állandó őrület, az alkoholizmusa, az ide-oda költözés ment már előtte is. De aztán hazaköltözött, békültünk, nyaralni voltunk több helyen is, szórakozni jártunk. (…)”
Az alábbiakban szó szerinti részleteket közlünk a „közismert asszony” férjének polgári peres bírósági eljárásban, 2013-ban - írásban - tett észrevételeiből.
Fiúnk fogantatását követően feleségem házasságkötési igényét erőteljesen kifejezte, azzal együtt, hogy tisztában volt foglalkozásommal, ami 2008 végéig átlagon felüli életszínvonalat biztosított számunkra. Legális tevékenységet végeztem, büntetlen előéletű vagyok, a ….. tevékenység végzéséhez szükséges magasabb szintű átvilágításon minden évben átestem, amivel soha nem volt probléma. Így érthetetlenül állok felperes (a feleség - a szerk.) ezzel kapcsolatos megjegyzéseivel szemben. Munkám természetével, a kapcsolódó elfoglaltságokkal (időnkénti vidéki utazás, éjszakai távollét), valamint üzlettársaim, partnereim kilétével felperes tisztában volt. A beadványában szereplő „Koszi klán” tagjaival megismerkedésünkkor együtt vacsoráztunk. (…) Felperes az anyaságot nagyon nehezen élte meg, az addig folyamatosan aktív társadalmi életet élő feleségem, a közszereplői szerepkörből kiszakadva, a kislányunk megszületése után mély depresszióba esett, amit több szakemberrel próbáltunk orvosolni. Látva, hogy a felperes ekkora bajban van lelkileg, próbáltam a lehető legjobb tudásom szerint őt támogatni, ezért kislányunk megszületése után én maradtam otthon a gyerekekkel GYED-en, míg felperes minden munkát próbált elvállalni, hogy lelkileg ismét egyensúlyba kerüljön. (…)
2007-től napi szinten rendszeressé vált a felperes alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek. A felperes alkoholizmusát segítségkérés céljából felperes édesapjával is megosztottam, de a függőség létének megkérdőjelezésével szőnyeg alá söpörték a problémát, így tőlük segítséget nem kaptam. Házasságunk megromlásához továbbá nagyban hozzájárult, hogy a gazdasági válság kezdetén, 2008-tól az addig biztos, és magas színvonalú megélhetést biztosító vállalkozásaim sorra tönkrementek, az addigi életszínvonalunkat nem tudtam fenntartani, és a szerényebb megélhetéshez szükséges anyagi forrásokat is csak a korábbinál több munkával tudtam megteremteni. Felperes elégedetlenségének többször, nyilvánosan, baráti társaságban, ismerősök előtt hangot adott, ami nagyon megalázó volt, és otthon állandóvá vált - erősen ittas állapotában - a gyermekeink előtti hangos vita, kiabálással történő minősítésem. (…)
Már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy felperes irántam fennállt érzelmei is számottevően „mérséklődtek” - arányban a gazdasági erőm csökkenésével. 2007 év közepétől vettem észre, hogy felperes több alkalommal más férfiak intim társaságát kereste, amelyek egyértelműen bizonyíthatóak. Így például 2008 év elején rajtakaptam a felperest a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal. Felperes a szeretőitől nagy értékű ajándékokat fogadott el, amelyekkel barátainknak is folyamatosan eldicsekedett. (…) Kapcsolatunk 2011. november 1-jén vált kritikussá, amikor ismét rajtakaptam egy férfivel, akivel „munkakapcsolat” címén találkozgatott. Ekkor elköltöztem otthonról, és elhatároztam, hogy elválok. Ettől a felperes nagyon kétségbeesett, egyre több alkoholt fogyasztott, és minden eszközt próbált bevetni, hogy mégis együtt maradjunk, de leginkább a gyerekeinket használta fel arra, hogy ezt elérje. Ez sikerült is neki, kb háromheti különélés után visszaköltöztem közös lakásunkba, és próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat. (…)
A házassági életközösségünk 2012…….-én szakadt meg, miután egy üzleti útról hazaérkezve, az üres, kivilágított lakásba belépve megtaláltam a felperes elől hagyott naplóját, illetve azt a laptopt, amit ő használt, amiben saját maga leírja többszöri hűtlenkedéseit, beismeri alkoholizmusát, valamint  legnagyobb megdöbbenésemre a számítógépen az abban a pillanatban történő skype-beszélgetés tartalmát is módomban volt elolvasni, amiben felperes éppen az egyik aktuális szeretőjével beszélte meg, hogy aznap este nála alszik, valamint az előző napi együttlétüket ecsetelték. Ez a férfi egy olimpiai bajnok sportoló volt.
(A chatbeszélgetés tartalma:
Olimpiai bajnok sportoló: nagyon jól éreztem magam :)
Közismert asszony: Jól laktál?Drága
Olimpiai bajnok sportoló: veled nem
Közismert asszony: :) Mit csinálsz este?
Olimpiai bajnok sportoló: várok rád
Közismert asszony: ok, hívlak és érkezem
Olimpiai bajnok sportoló :)
Közismert asszony: Borod van?
Olimpiai bajnok sportoló: vörös és fehér
Közismert asszony: És stendhal?
Olimpiai bajnok sportoló: mikor érsz ide? elmegyek rosét venni
Közismert asszony: Nyugodtan
Olimpiai bajnok sportoló: ok, enni? valamit
Közismert asszony: Bármi
Olimpiai bajnok sportoló: én vagy mozzarella:? :)
Közismert asszony: Kaja
Olimpiai bajnok sportoló: itt is alszol?
Közismert asszony: Vagy kiviszel …...-re (szüleihez - a szerk.)
Olimpiai bajnok sportoló: akkor itt! húzok ágyneműt! mentem borért! várlak, gyere, kulcsod van!)
Ekkor szembesültem azzal is, hogy a laptopon nem csak a felperes adatai vannak, hanem az én összes dokumentumom, e-mail beállításaim, levelezéseim, üzleti titkaim is megtalálhatóak, amikhez általam addig nem ismert módon jutott hozzá. Ezek után úgy döntöttem, hogy végleg meg kívánom szakítani a kapcsolatot a felperessel és el kívánok válni tőle. Összepakoltam egy bőrönd ruhát és elköltöztem az irodámba, ahová magammal vittem a bizonyítékokat rejtő laptopot is. (…)”
(folytatjuk)

További friss információk




Ha egy közszereplő ellen közvádas bűnügyben

eljárás indul, mert jogosulatlanul kifürkészte más

magántitkát - az Demcsák Zsuzsanna szerint

magánügy”



privatkopo.hu (Fotó: kiskegyed.hu)
2014.07.21. 9:23:00



Demcsák Zsuzsanna, a TV2 műsorvezetője szerint magánügy, hogy közszereplőként közvádra üldözendő cselekménnyel összefüggésben büntetőeljárás indult ellene, azért, mert kémprogram segítségével kifürkészte más magántitkát - így aztán beperelte a Privát Kopó kiadóját, egymillió forint nem vagyoni kártérítést, valamint bocsánatkérést követelve a bűnügyi portáltól.


A Privát Kopó 2013. december 17-én hozta nyilvánosságra, hogy Demcsák Zsuzsannával szemben büntetőeljárást rendeltek el. A nyomozás megállapította, hogy műsorvezető 2012 januárjában számítógépes kémprogramot telepített férje laptopjára, abból a célból, hogy annak magántitkait jogosulatlanul megismerje. A műsorvezető a kémprogram segítségével 2012. január 14. és 2012. július 30. közötti időszakban K. József laptopjára érkező, illetve azon tárolt - magántitoknak minősülő - adatokat kifürkészte és azokat a tulajdonát képező laptop merevlemezén és FTP szerveren rögzítette, tárolta. A Budapest IX. Kerületi Ügyészség szerint a bűncselekmény elkövetését igazságügyi szakértői vélemény, valamint D. Mátyás András tanúvallomása, továbbá okirati bizonyítékok is alátámasztják. Az ügyészség álláspontja szerint - Demcsák tagadásával szemben - a bűncselekmény elkövetése minden kétséget kizáró módon megállapítható.
Tekintettel a gyanúsított büntetlen előéletére, valamint arra a körülményre, hogy a gyanúsítottat a bűncselekmény elkövetésében - állítása szerint - családi konfliktus vezette, az ügyészség a 2013. július 26-án kelt határozatában a vádemelést egy év időtartamra elhalasztotta. Amennyiben a vádemelés elhalasztásának tartama alatt a gyanúsított nem követ el szándékos bűncselekményt, vele szemben az eljárást megszűntetik.Demcsák nem élt panasszal a határozat ellen. 
A bűnügyi portál 2013. december 29-én számolt be arról, hogy Demcsák Zsuzsanna, a TV2 műsorvezetője öt lap kiadóját perelte be, összesen 13 millió forint nem vagyoni kártérítésre igényt tartva, mivel - álláspontja szerint - a sajtóorgánumok megsértették jó hírnevét, a magánszféra és a magántitok védelméhez fűződő jogait. A televíziós személyiség 2012 októberében és novemberében megjelent cikkek miatt fordult a Fővárosi Törvényszékhez.
A TV2 - időnként haláleseten röhögcsélő - üdvöskéje úgy véli (noha saját bevallása szerint is közszereplőnek minősül), mindez szigorúan magánügy, és a Privát Kopó megsértette a magánélethez, a magánszférához fűződő személyiségi jogát, ezért egymillió forint nem vagyoni kártérítést, és nyilvános „sajnálkozást” követel a lapot működtető cégtől.
Demcsák keresetében nem cáfolta, hogy a Privát Kopó által megjelentetett információk a valóságnak megfeleltek, tényszerűek voltak.
A hölgyemény sérelmezte azt is, hogy több lap valótlanságokat állított családi életével és személyével összefüggésben. Az első tárgyalási napon leszögezte, hogy a gyerekei a sajtóban olvasták azokat a - szülőktől egyébként sosem ismert - történeteket, hogy az apjuk verte az édesanyjukat. Ezt ráadásul az osztályzásaiktól is visszahallották, és Demcsáknak kellett előttük magyarázkodni, ugyanis a férjével közös magánéletük részleteit a gyerekektől távol tartották, ők arról nem tudtak semmit. (Emlékeztetőül: az elmúlt mintegy másfél évben több bulvárlapban több alkalommal is napvilágot látott olyan információ, hogy a férj a gyerekek előtt is bántalmazta Zsuzsannát. Ezt most maga az állítólagos áldozat cáfolta a bíróság előtt - Privát Kopó.)
A műsorvezető a bíróság előtt határozottan állította azt is, hogy sem Kökény Roland sportolóval, sem más személlyel a házassági életközösségük fennállása alatt nem csalta meg a férjét.
Mivel fennállhat a veszélye annak, hogy Demcsák Zsuzsanna valótlanul nyilatkozhatott a Fővárosi Törvényszék előtt, ezért a Privát Kopó két kérdésre vár választ a médiaszemélyiségtől:
1.      Ápolt-e intim kapcsolatot a házassági életközösség fennállása alatt Kökény Roland sportolóval?
2.      Ápolt-e intim kapcsolatot a házassági életközösség fennállása alatt a magyar politikai élet egyik ismert szereplőjével?

Lázár tovább erősítené titkosszolgálatát, még jobban

elmélyítve a kapcsolatot az izraeli és amerikai

"kollégákkal"


Az Információs Hivatalt (IH) a mindenkori kormány központi szervezetében kell tartani – jelentette ki miniszterjelölti meghallgatásán Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerdán az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága előtt.
Az IH-t 2012 óta a Miniszterelnökséget vezető államtitkárként felügyelő Lázár János célja, hogy három év múlva a magyar hírszerzés az egyik legerősebb, leghatékonyabb legyen Európában.
Ehhez az IH költségvetési támogatásának növelésére, további megerősítésére és fejlettebb technikával való munkavégzésre van szükség. Kiemelten fontosnak nevezte továbbá az amerikai, az izraeli és a német titkosszolgálatokkal való együttműködés további erősítését.

Lázár János szerint Orbán Viktor kormányfő azt várja tőle, hogy a minisztériummá átalakuló Miniszterelnökség Közép-Európa leghatékonyabb kormányzati struktúráját segítse, annak "motorja legyen".
A miniszterjelölt a Miniszterelnökség jövőbeli feladatait, prioritásait ismertetve kitért arra is, hogy legkésőbb az új Európai Bizottság megalakulása után az európai ügyek is a tárcához kerülnek, a közigazgatásban pedig jelentős változásokat tervez.

Ezt a kapcsolatot erősítette és turbózta fel Demcsák, hogy utána utána csöpögött a szájából a zsidó odaadás , de szerintem mindnyájan kobban jártunk volna , ha más csöpögött volna a szájából , és a Lázár is öreg korára előkaphatta volna a fényképalbumát , és felidézhette volna titkos kapcsolatok netovábbját.





62 civilt öltek és több ezret sebesítettek meg egyetlen

bombatámadással a zsidók - a hadsereg szerint az

áldozatok a hibásak

Csodák csodájára az EuroNews is beszámolt róla:

Palesztin civileket ölt meg egy izraeli bomba




Az MTI híre:
Legkevesebb negyven palesztin vesztette életét az izraeli erők Gáza város északkeleti része ellen indított támadásában az izraeli sajtóértesülések szerint. A Hamász három órás humanitárius tűzszünetet kért a sebesültek összegyűjtéséhez a vöröskereszt közvetítésével, Jeruzsálem két órás időtartamra elfogadta a kérést, de fél óra múlva mégis folytatódtak a harcok.
Gáza város Szadzsahíja negyedében legkevesebb negyven palesztin meghalt és négyszáz megsebesült a hajnal óta tartó harcokban. Ezrek menekülnek a veszélyeztetett térségből, sűrű tömör füst emelkedik a házak fölé, amelyről nem világos, hogy az izraeli tüzérségi tűz, vagy a Hamász ott tárolt és felrobbant arzenálja okozza-e.
A negyed lakóit a hadsereg előzetesen távozásra szólította fel, azonban a palesztinok nagy része otthonában maradt, sokaknak ugyanis nem volt hová elmenekülni, és a Hamász is maradásra kérte a lakosokat.
Mahmúd Abbász palesztin elnök mészárlásnak nevezte az izraeli hadsereg Szadzsahíja negyedben folytatott, újabb civilek halálát okozó katonai műveletét. A Hamász izraeli települések elleni rakétatámadásainak megállítására indított, Erős szikla hadművelet tizenkét napja alatt a gázai egészségügyi minisztérium adatai szerint eddig a legkevesebb háromszázhetven palesztin vesztette életét, akiknek többsége civil volt.
A szárazföldi hadműveletek csütörtök esti megindítása, és különösen a vasárnap hajnalban Szadzsahíja negyedben folytatott harcok nyomán nőtt az izraeli hadsereg sebesültjeinek a száma. A rádió jelentése szerint több mint ötven sebesült katonát ápolnak különböző izraeli kórházakban, akik közül hétnek súlyos az állapota. A harcokban eddig öt izraeli katona és két civil vesztette életét.
Frissítés: már 62 halálos áldozat van
Az Arab Liga főtitkára háborús bűnnek minősítette Izrael Gáza város egyik negyedében vasárnap végzett hadműveleteit, amelyeknek palesztin források szerint legkevesebb hatvankét halálos áldozata van.
Nabíl el-Arabi az "izraeli agresszió" azonnali beszüntetését és a Gázai övezet lakosságának védelmét követelte. Arabi kijelentette, hogy a "több tucat ártatlan palesztin életét kioltó, szörnyű bűncselekményért a teljes felelősség Izraelt terheli".
Az Arab Ligának otthont adó Egyiptom külügyminisztere, Számeh Sukri is elítélte a Sedzsáíja negyedben történteket, és az egyiptomi nép támogatásáról felől biztosította a palesztinokat.
Szemtanúk szerint a szárazföldi és légi támadás után Sedzsáíja utcáin az áldozatok testrészei szétszórva hevertek, miközben több ezer helyi lakos próbált a helyszínről a körbezárt terület egyéb részeibe menekülni.
A június 8. óta tartó hadművelet célja Izraeli szerint a Gázai övezetből a zsidó állam ellen indított rakétatámadások beszüntetése. Az offenzíva hosszát az övezetet uraló Hamász palesztin szélsőséges szervezet fennmaradó rakétaarzenáljának ütőképességétől teszik függővé.
Az áldozatok többsége nő, civil és kisgyerek:

60-nál is több palesztin civilt mészároltak le a zsidó terroristák, Netanjahu nagyon sajnálja



Korábban írtuk: Izrael újabb vérfürdőt rendezett: Gázaváros keleti lakónegyedeiben ma hajnalban 14 halott és 154 sebesült (16+)
A hajnali és a reggeli órákban az izraeli hadsereg újabb vérfürdőt követett el egy és ugyanazon helyen: Gázaváros Sadzsá'ijjá, Es-Sá'áb és et-Tuffáh nevű keleti lakónegyedeiben. A tankokkal lőtt városzrészekben elkövetett újabb háborús bűntettnek csak itt és ma 14 halálos és 154 sebesült áldozata van - jelenti palesztin kórházi forrásokra hivatkozva a Fálásztin el-Jom (Palesztina ma) hírportál.

A merkeli "önvédelem" egyik legutóbbi palesztin kárvallottja

A Nyugat, a római pápa (vasárnap van...), Izrael kitartója, az Amerikai Egyesült Államok hallgatólagos, vagy éppen tevőleges támogatásával a zsidó állam hadserege egyre inkább kiszélesíti az általa Szilárd sziklafok-hadműveletnek elnevezett gyilkolászást a Gázai övezetben. A mellékelt videón a El-Ákszá TV (az egyik palesztin tv) állomás megrázó képeit láthatjuk a Gázaváros Sadzsá'ijjá, Es-Sá'áb és Et-Tuffáh nevű negyedeiben ma hajnalban és a reggeli órákban elkövetett újabb izraeli vérengzésről. Holtak hevernek az utcákon, köztük természetesen ezúttal is a legveszedelmesebb terroristák: gyermekek és asszonyok. (A tévériporter minduntalan az 1980-ban, a Bejrút melletti Szábrá és Sátillá menekülttáborokban történt szörnyűségekhez hasonlítja az itt látottakat - H. J.) Palesztin kórházi források szerint a Gázaváros említett keleti negyedeiben véghezvitt izraeli vérfürdőnek ezúttal tizennégy halálos és 154 sebesült áldozata van.

Vérfürdő Gázában (2014-07-19)



Izrael mindenképpen be kívánja fejezni a kitűzött célt, a Hamász Iszlám Ellenállási Mozgalom fizikai megsemmisítését, s ezért még csak hallani sem akar a tűzszünetről. "Katonáink már a Gázai övezet szívében harcolnak", jelentik diadalittasan szinte ugyanazon megfogalmazásban az izraeli hírportálok, majd hozzáteszik: "Legutóbb több tucat terroristát (így hívják a népirtók ellen harcoló palesztinokat - H. J.) megöltek."

Zsidó imádkoznak az izraeli hadsereg győzelméért a Siratófalnál

Ofír Akunisz (Likud) parlamenti képviselő néhány perccel ezelőtt az Izraeli Tv-ben kijelentette: "Izrael nem kíván tűzszünetet, mert végre akarja hajtani a kitűzött célt." Magyarán: a Hamász politikai és katonai szárnyának fizikai megsemmisítését, hogy aztán maradjon neki tárgyalópartnerként a megalkuvó, a palesztinok körében mára teljesen hitelét vesztett Mahmúd Abbász.


Izraeli tankegység Gázában - egyenlő erők küzdelme

Érdemes fölidézni a Hamász által tegnap ismertetett, ám a "magyar" sajtó által elhallgatott tűzszüneti föltételeket, amelyek minden józanul gondolkodó ember számára elfogadhatóak és természetesek, de nem a palesztinok lefejezésére készülő likudista izraeli kormány számára:
1. Azonnali és árfogó tűzszünet mindkét fél részéről.
2. A katonai és a biztonsági jellegű támadások abbahagyása mindkét fél részéről.
3. Izrael kötelezettséget vállal a Gázai övezet gazdasági, szárazföldi és tengeri blokádjának teljes föloldására (amely blokád több mint hét esztendeje tart - H. J.) Ez magában foglalja a határátkelők megnyitását és a gázavárosi tengeri kikötő működtetését, ami biztosítja az áruk, üzemanyag és a palesztinok egyéb szükségleteinek bevitelét (a Gázai övezet területére - H. J.).
4. A palesztinok halászati körzetének 12 mérfölddel történő megnövelése.
5. Szabad forgalom a Gázai övezet határkörzeteiben, s ne legyen elválasztó körzet.
6. Valósuljon meg a Gázai övezet újjáépítésére vonatkozó terv.
7. Izrael teljes mértékben tegyen eleget a Sálít-ügyletben vállalt kötelezettségének, ami magában foglalja a fogolycsereügylet értelmében kiengedett, ám később újra letartóztatott palesztin foglyok szabadon bocsátását. Izrael hagyjon föl a három (zsidó telepes - H. J.) fiatal elrablása után a ciszjordániai palesztin lakosság elleni kollektív büntetéssel. Izrael engedje szabadon az akkortól (a három zsidó telepes ifjú elrablása utáni időszakban - H. J.) letartóztatott összes foglyot, köztük 'Ázíz Dvíket, a Palesztin Törvényhozó Tanács elnökét. Nyissák meg újra a bezárt intézményeket, szolgáltassák vissza az elkobzott egyéni és közösségi vagyontárgyakat.
8. Izrael hagyjon föl az adminisztratív fogva tartás politikájával és szüntesse meg az izraeli börtönökben levő palesztin rabok elleni büntetéseket.
A Hamász Izz ed-Dín el-Kasszám nevű katonai szárnyának hírszolgálata röviddel ezelőtt jelentette (a hírt egyelőre fenntartásokkal kell fogadnunk - H. J.), hogy fegyveresei Gázaváros keleti részében harcban megöltek tizennégy izraeli katonát.

Izraeli katonát mentenek a társai Gázában

Hering J. - Kuruc.info
Korábbi frissítés: Gázaváros fentebb említett három keleti negyedében, de leginkább a Sadzsá'ijjá negyedben a reggeli óráktól mostanáig tizennégyről negyvenre emelkedett az izraeli támadások következtében meghalt palesztinok száma, a sebesülteké több százra - jelenti a Má'án Palesztin Hírügynökség kórházi forrásokra hivatkozva.

Ez a palesztin kislány "csak" megsebesült

A Má'án, más palesztin hírügynökségek és Reuters jelentése szerint az izraeli hadsereg egyre inkább fokozza a támadások erejét, s ennek következménye az egyre több polgári áldozat a palesztinok körében. Újabb és újabb palesztin halálos áldozatokról érkezik jelentés a Gázai övezet menekülttáboraiból és a többi városi településről is.
Életét vesztette ma reggel a Gázaváros Sadzsá'ijjá negyedében végbement gyilkolászásról tudósító Háled Hámád palesztin újságíró is.

Háled Hámád újságíró

H. J. - Kuruc.info


Ha ilyen terroristává akartok válni jó úton haladtok , a Pintér már tudja kezelni a gyilkosság BT – jét , már csak a kormány jóváhagyás kell , és indulhat a lincselés , és ti a háttérből mozgathatjátok megint a szálakat , hogy az elmérgesedett helyzetet polgárháborúvá szélesítsétek , ide már nem is igen kell a Gladio , csak akkor ha a puccskisérletben az Orbánt is likvidálni akarjátok . Ne feledjétek ti terroristák ültök egy asztalnál , és nem a nép a terrorista , nem ők akarnak polgárháborút , az csak nektek jó , hisz azon is nyerészkedtek majd . De mi van , ha nem a magyar , és a cigányok között robban ki a polgárháború , hanem azok között akik szítják a cionista zsidóság , és a másik oldal a magyar , és a cigány összefogott tábor , kezd el pogromozni , mert a nemzeti vagyonunkat elloptátok , és tele van a közéletünk ÁVH – s unokákkal gyerekekkel , kik kirabolnak nap mint nap bennünket . Halál rájuk , és a helytartókra is pusztuljanak mint az ártatlan palesztinok . Égjenek mint azok a szerencsétlenek akiket koncentrációs táborokban sínylődtetitek , és még a zsidókat magasztaljátok , piszkos hóhérok vagytok ti is , mert csak a koncentrációs táborba kényszerítő megszállókat mutatnátok be jó színben , a koncentrációs tábor lakóit , terroristának tituláljátok , pedih egyértelmű , hogy ki itt a terrorista és hogy miért , hát Gáza alatt gáz van , és a zsidónak ez is kellene .

Föltette már valaki azt a kérdést ki is a terrorista itt kishazánkban , mint ismeretes volt a Kádár érában az állam volt a terrorista , hisz itt parkoltatta a Sakált is , és gondolom nem kis pénzeket juttatot el hozzá . A rendszerváltás után a helyzet nem sokat változott , hisz az állampolgárokból akartak terroristát fabrikálni , hisz az olajos büdöskéből belügyérré vedlett zsidó maffiózó azt gondolta , hogy így a népet is megfélemliti , és elfolyt minden ellenállást , de csak az ők terrorista jellemük mutatkozott meg látsd a Budaházi boszorkány üldözést , míg a Pintér -féle gyilkosság BT zavartalanul gyilkolt országosan . És ne feledjük közben volt egy cigány gyilkossági sorozatunk , ahol polgárháborúra játszottak a cionista zsidósággal az élen , ennek halotja Daróczi Dávid , a balhét ugye mégsem viheti el a főkolompos Gyurcsány , hát az összekötőt , likvidálták megöngyilkolták , hisz a postabank székházalatti páncélosokat nem vethették be a Parlament ellen , a pucs el lett napolva , de várják a kedvező időt a terv megvalósítására . Addig meg hagyják had törjön még több borsot Orbán a pénzhatalom orra alá , így több lesz az elégedetlen , és majd valaki az elégedetlenek közzül , mint balek be áldozható lesz , közben a vakolók megszervezik a váltás lebonyolitását , és a hatalom nár is egy új vágányon söpör tovább , és gyilkolja a magyart , mert ne feledjétek 2050 – re 6 millió alá kell csökenteni a magyarság létszámát . És ezek a helytartók ezt vállalták , hogy szervezett keretek között likvidálnak bennünket mindaddig míg a szevezethatalom elégedet lesz a ténykedésükkel. És mi még azt mondjuk e kormányra , hogy nemzeti , most képzeljétek el , ha ezt a zsidó cigány Gyurcsány és csapata hajtaná végre , ők már a polgárháborút is megkockáztatnák , és most már nem mint főpróba eljátszanák élesbe a polgárháborús jeleneteket , és természetesen a zsidóság minden vagyonunkhoz hozzá juthatna m mi meg zsellérkedhetnénk a földjeinken , ami most már a zsidóságé lett a vízkészletünkel Palesztinok lennénk a palesztinokon kívül , még egy ilyen hülye nép nem volna a történelemben , hogy megfosztották őket minden ellenállástól , és ők türték mint jó gojok mentek a vágóhídra , és a zsidók le is gyilkolták mindnyájunkat , mert nekik egy új zsidó államalakulat kellet , hát azt a Kárpát medencébe kívánták megvalósítani , de a többi nemzet ott tévedet , hogy azt hitték , így ők elkerülik a zsidó megszállást . De nem ők világhatalomra törnek , és a gojok csak kamatrabszolgaként élhetnek tovább , hisz ők állatok a szemükben , és igazuk is van állatok vagyunk , míg lehetett volna likvidálhattuj volna őket , most ők olnek meg mindenkit , mert csak 500 milliót bizony 500 millió rabszolgát akarnak a földön akik őket sazolgálják , és ha már kiégtek megöregedtek egyszerüen a halálchipet aktiválva leölnek bennünket , hogy ne okozzunk másoknak gondot. Ezért jó lenne , hogy ha mi is kifejlesztenénk a halálchipet , hogy elkapva őket beültethessük beléjük , és likvidálhassuk mi is őket , és olyan konstrukciót kell beültetni , hogy kivétel esetén aktiválódjon , és megölje a pácienst .

Drazsé ez az ország , az olajos drazsét szeretik , még a névtelen halotak is ezt imádták , míg el nem vágzák a torkukat az aranyháromszögben . Mindenki rá volt hangolódva – a politikusi gárda itt lett maffiózó , a birói kar az ügyészi slepp , a rendőrség , a honvédség , a szolgálatok itt lettek titkosak , nem volt itt hatalmi ág , ki nem a koncot akarta volna , és a baráti tűzben voltak halottak is mint a Csengeri Dénes , és a békésen szalonnázó rendőr , kinek eszébe jutott , hogy neki két falat között öngyilkosnak kell lenie . A zsidó drazsé így működött és úgy belejöttek eltüntették a nemzeti vagyonunkat is , hogy ne keljen rá vigyázni . És a nép az istenadta nép csak türte ezt az aljasságot , hát nem volt elég benzines üveg , hogy az ellopott vagyonunkat , ha már visszaszerezni nem tudjuk legalább felgyujtjuk , hogy a zsidó benne égjen , hisz számonkérés sem volt , mint láttátok minden raboltak , és a gojokat rabolták ki az pedig bocsánatos bűn a kazárnak . Ezért adj az összelopott zsidó vagyonnak , úgy égesd , hogy ő is benne égjen , akkor ő már nem rabolki többet téged .
A Drazsét meg nyuzzátok meg előbb , hátha egy terrorista bujt a bőrébe .

Ahogy én ismerlek benneteket , megvárjátok , hogy Palesztoina legyen szép hazánkból , és ha már itt is működtetik a koncemtrációs táborokat akkor áltok neki pofázni, a sánta béna értelmiségi akkor látja értelmét a lázongásnak , de akkor már késő lesz egy parázs is lángra lobbantja a polgárháborút , és nem a cigány – magyar ellentétként , hanem a zsidó – cigány , magyar oldal megy az uszító ellen , és égni fognak a békés kis zsidók is mert amikor kellet nem volt szavuk a cionista himringyók cselekedeteire .



Gondolatok a Zsidó Világkongresszus kapcsán –


NIF kommentár


Posted on 2013/04/29 by Híradmin
országrablókOrbán Viktor kormányfő arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy akadályozzon meg minden olyan tüntetést, szervezkedést, amely sérthetné a Zsidó Világkongresszus budapesti tanácskozására látogató vendégek és a magyarországi zsidó közösség emberi méltóságát – közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfői sajtótájékoztatóján.”

Ezt a kongresszust a magyar nép elleni nyílt provokációnak és erőfitogtatásnak tekintjük!

Azt üzeni a magyarságnak ezzel a rendezvénnyel a kozmopolita, cionista világ, hogy:

Akárhogy tiltakoztok, vergődtök, úgyis leigázunk benneteket, elvesszük hazátokat, s egy hang nélkül tűrnötök kell, kussolnotok kell, mert különben saját karhatalmatokkal veretünk agyon benneteket!”

Súlyos állomáshoz érkezett a magyarországi ország-rablás, a globalista diktatúra és terror!
Most bizonyosodik be, hogy valóban könnyedén elüldözhetnek-e őseink földjéről, s teljes mértékben rabszolgasorba kényszeríthetnek-e, vagy még nem jött el a teljes cionista honrablás ideje.
HONFITÁRSAK, VESZÉLYBEN A HAZÁNK!
(NIF)
Nemzeti InternetFigyelő



Obama újabb hidegháborúba vezeti a világot?


Posted on 2014/08/02 by Nifadmin
© Kollázs: Oroszország Hangja/Burov Vlagyimir
Az orosz parlament alsóházi külügyi bizottságának elnöke, Alekszej Puskov bejegyezte twitterébe: „Barack Obamára az utókor úgy emlékszik majd vissza, mint arra az amerikai elnökre, aki újabb hidegháborút indított. Cselekedetei újabb szembenállásokat szítanak a világban, úgy helyi, mint globális jellegűeket.”

Ebbe a sorba tartoznak az USA próbálkozásai Oroszország „nyakába varrni” a malajziai Boeing 777-es tragédiáját, valamint azok a vádak, hogy Oroszország állítólag megsértette a közepes és kis hatótávolságú rakéták felszámolására vonatkozó, 1987-ben aláírt INF-szerződést – hangoztatja Konsztantyin Szivkov katonai szakértő. Orosz légvédelmi szakértők meggyőződéssel vallják, hogy Buk M1-es légvédelmi rakétával nem lehetett lelőni a malajziai repülőgépet – mondja Konsztantyin Szivkov.
Egy ilyen rakéta alkalmazásának első ismertetőjele az, hogy indítása után a rakéta inverziós nyoma csaknem 10 percen át látható az égbolton. De senki sem látott ilyen nyomot. A repülőgépet nyilván vadászgép lőhette le. De még a Nyugat sem állítja, hogy a felkelők az ország keleti részén rendelkeznek saját légierővel.
Az orosz fegyveres erők vezérkarának egykori munkatársa, Konsztantyin Szivkov teljesen becstelennek minősítette azt a Moszkvával szemben elhangzott vádat, hogy Oroszország megsértette volna az 1987-ben megkötött INF-szerződés pontjait, amelyik a közepes és ki hatótávolságú rakéták felszámolására vonatkozik.
Oroszországban valóban modernizálják a közepes és kis hatótávolságú rakétákat. Azonban a tengeralattjárókra telepített rakétákról van szó, amelyekre nem terjed ki a szerződés hatálya – mondja a szakértő.
Repülési tesztelések során természetesen szárazföldről lövik ki a modernizált rakétákat. Érthető, hogy ezeket a rakétákat nem helyezik el tengeralattjárókon szárazföldi tesztelés előtt, hiszen túl nagy a kockázata a hajó pusztulásának. Ugyanúgy szárazföldről lövi ki újabb Tomahawk rakétáit az Egyesült Államok is. És tisztában van azzal, hogy Oroszországban a földi telepítésű rakéták számára nincs kialakítva a szükséges infrastruktúra.
Az USA tulajdonképpen már ráerőltette saját politikáját Európára, és közel állunk a hidegháború újabb fázisához – véli az oroszországi Európa Intézet szakértője, Dmitrij Danyilov. Az a baj, hogy ezt a fázist sokkal nehezebb lesz túlhaladni, mint a múlt évszázad kilencvenes éveiben. Egész régiók geopolitikai átorientálásáról van szó – hangoztatja Danyilov.
Megkérdőjeleződött az, amit „Oroszország európai választásának” nevezünk. Oroszország kénytelen nem alternatívákat, hanem újabb lehetőségeket keresni saját fejlődéséhez. Európa pedig, elindulva a Washington által javasolt úton, elvesztheti Oroszországot mint stratégiai partnert.
Természetesen nem kerültünk be teljes egészében az újabb hidegháború állapotába, bár nagyon közel állunk ehhez. Ukrajna NATO-csatlakozása lenne az a határvonal, amelynek átlépése nemcsak a hidegháborúba való belépést, hanem még ennél is veszélyesebb dolgot jelentene – véli Vlagyimir Stol orosz helyzetelemző.
Barack Obama július 29-én kijelentette, hogy az Egyesült Államok nem veszi számításba azt a változatot, hogy Ukrajnának katonai segítséget kellene nyújtani fegyverek és haditechnika formájában. Egyelőre. Vagyis még van idő arra, hogy megelőzzük az újabb hidegháborút.











Háború jön Európába?



Posted on 2014/08/01 by Híradmin
A lopásból meggazdagodott nyugati elitnek az a célja Oroszországgal, hogy vazallus állammá tegye – állítja Paul Craid Roberts amerikai közgazdász legfrissebb írásában.  Szerinte a Nyugat teljeséggel korrupt, a vezető réteg vagyona abból származik, hogy meglopja a gyengébb országokat, egyszerűen megveszi a vezetőit.
Járókelők haladnak el egy Hitlert, Sztálint és Putyint közösen ábrázoló plakát előtt a kijevi Függetlenség téren
Járókelők haladnak el egy Hitlert, Sztálint és Putyint közösen ábrázoló plakát előtt a kijevi Függetlenség téren
Különleges propagandának nevezi az amerikai közgazdász azt, ami Oroszország ellen folyik. Szerinte az amerikai és a brit kormány mellett a propaganda minisztériumok, azaz – idézőjeles megfogalmazása szerint – a „nyugati média” olyan háborúba akarják vezetni a világot, amit senki sem nyerhet meg. Európa biztosan nem, mert a szerző hanyagsággal vádolja az öreg kontinens kormányait: Európa először fog elporladni, azok miatt az amerikai rakéták miatt, amelyeket éppen a földrész „biztonsága” érdekében fogadott be…
Arról, hogy a Jukosz olajvállalat javára Moszkvát 50 milliárd dollárral megbüntette a hágai Állandó Választott bíróság július 28-án, Roberts azt írja: a bíróság korrupt, nem volt joga az ügyben ítélkezni, a Jukosz pedig korábban meglopta Oroszországot és adóelkerülésben jeleskedett. Roberts idézi Vlagyimir Putyinorosz elnök egyik tanácsadóját: „Háború jön Európában.”
Roberts a Nyugat oroszellenes bűnös összefogását azzal magyarázza, hogy a Nyugat teljeséggel korrupt, elitje gazdagságát annak köszönheti, hogy meglopja a gyengébb országokat, egyszerűen megveszi a vezetőit, miközben a Nyugat polgárait is megrövidíti. Az amerikai elit olyannyira kiváló a harácsolásban, hogy a XXI. században eltüntette az Egyesült Államok társadalmának középrétegét.
Ennek a lopásból gazdagodó elitnek pedig az a célja Oroszországgal, hogy vazallus állammá tegye. E cél érdekében fognak össze a Nyugat gazdasági és politikai imperialistái.
A közgazdász úgy látja, hogy a korrupt Nyugattal ellentétben Oroszország kiemelkedett az önkényuralomból és a hazugságon alapuló kormányzásból, miközben az Egyesült Államok és Nagy-Britannia éppen az ellenkezőjét tette – már ami a hazugságot illeti. A nyugati elit fosztogatni akarja a zsíros falatnak számító Oroszországot, csakhogy Putyin az útjukban áll. Így aztán meg akarnak szabadulni tőle, mint ahogy eltávolították Janukovics elnököt Ukrajnában.
A nyugati propaganda pedig igyekszik is démonizálni Putyint. Példakánt a The Economist gazdasági hetilap egyik cikkét hozza fel Roberts, ahol a hazugság hálójában ábrázolják Putyint. Annak a fajta vakmerő hazugságnak és nyilvánvaló propagandának, ami a lap cikkéből kiderül, nincs más célja, mint a világot háborúba kergetni – így szól Roberts riasztó konklúziója.
Adósság adósság hátán
A neo-liberális politika hatására az 1990-es évektől kezdődően az amerikai gazdaság számos szektora elsorvadt, mert tönkretette az agyonfavorizált pénzügyi szektor” – állítja több tanulmányában is Paul Craig Roberts.    A 75 éves amerikai közgazdász Ronald Reagan amerikai elnök adminisztrációjában kincstárügyi helyettes államtitkár volt, majd a The Wall Street Journal és a The Bussines Week szerkesztőjeként kritizálta George Bush és Barack Obama amerikai elnök társadalompolitikáját.
Az Egyesült Államok ugyanis, mind a republikánus, mind pedig a demokrata elnök alatt végletesen eladósodott. Az egymással összefonódott két irányzat elitje szintén az eladósodottság útját kínálta Amerika polgárainak. Vagyis, az emberek csak hitelek révén legyenek képesek az addig elért életszínvonalukat átmenetileg megőrizni – állítja a szakember, akinek tanácsát eddig 30 alkalommal kérte ki a washingtoni kongresszus gazdasági bizottsága. „Véleményérmet azonban nem igen fogadták meg” – mondja a közgazdász, aki szerint, ha hallgattak volna rá, akkor talán nem került volna sor a globális eladósodottságra, amely végül is a 2008-as pénzügyi válsághoz vezetett.   Napjainkban Roberts Amerika terrorellenes háborúját is bírálja, amely szerinte több ponton ellentétes az ország alkotmányával, mert erősen sérti az amerikai polgárok alapvető jogát a szabadsághoz.
Forrás: Válasz.hu
Nemzeti InternetFigyelő




Egy DHS ügynök szerint az USA 6 héten belüli


összeomlására készül fel a Homeland Security?


Posted on 2014/02/27 by Nifadmin
A US. Homeland Security egyik ügynöke elárulta, hogy ők az USA 6 héten belüli összeomlására számítanak és szükségállapot bevezetésére készülnek. A bankok zárva tartanak és bank- / hitelkártyák sem működnek majd. A következő cikket a World Truth.tv tette közzé Február 20-án este.Mindenkinek saját belátására bízom, én csak lefordítottam és kiegészítettem bizonyos információkkal. (SBG Buddha – VilagHelyzete)
Néhány órával ezelőtt úgy döntöttem, elmegyek a közeli boltba az egyik haverommal élelmiszert vásárolni, mivel ‘prepper’ (összeomlásra felkészülő vagyok). Ez este 9-kor volt és éppen a sorban állok, beszélgetek a barátommal, hogy a készletek felhalmozása milyen fontos, amikor majd beüt a baj (SHTF = Shit Hits The Fan)…, hiszen ez bármelyik pillanatban elkezdődhet. A haverom még újonc ebben az egész felkészülésben, ezért is hoztam el magammal, hogy segítsek neki, mire lehet szükség. Amikor túl voltunk a fizetésen, a kocsim csomagtartójába pakoltunk éppen, amikor egy középkorú férfi lépett oda hozzánk és ezt mondta:
Ő: – Srácok, Ti a lehető leghelyesebb dolgot teszitek azzal, hogy felkészültök. Az emberek többségének ebben az országban fogalma sincs, hogy mi is történik. 
Én: – Magamban éppen azt gondoltam, milyen jó dolog más prepperekkel is találkozni. Mondtam neki, hogy köszi és kérdeztem, hogy Ő is ilyen ‘felkészülő’, mint mi …. (?)
Ő: - Igenis meg nem is…
Én: – Mit ért ez alatt ?
Ő: – Ezt nem mondhatnám el nektek srácok, de mivel látom, hogy nagyon fiatalok vagytok még (én 21 éves vagyok), és aggódom a generációtok miatt, ezért adok nektek egy kis támpontot. Tényként tudom, tulajdonképpen 100%-ra, hogy a gazdaság összeomlása be fog következni és szükségállapotot (Martial Law) fognak bevezetni február végén vagy március első felében. 

Én:
 – Honnan tudja ezt vagy miért mondja ?
Ő: - Mert a DHS-nek (Department of Homeland Security = Belbiztonsági Hivatal) dolgozom és belső információim vannak arról, mi fog történni a gazdasággal. (Azt is mondta, hogy kapcsolatot tart olyan emberekkel, akik a J.P. Morgan-nek dolgoznak)
Én: – Igen, persze, biztos haver….. Ha minden egyes összeomlás-előrejelzésre már egy penny-t tettem volna, akkor már javában milliomos lennék.
Anélkül, hogy egy szót is szólt volna, elővette a DHS azonosító kártyáját, eltakarva a nevét, mert azt nem akarta felfedni, majd pár másodperc múlva eltette a levéltárcájába.
Ő: Most pedig hallgassatok meg figyelmesen ! 
Raktározzatok be és halmozzatok fel annyit amennyit, csak tudtok: Élelmiszert, fegyvert és lőszert…. Mert amikor ez elkezdődik, már nem lesz alkalmunk ezeket megvásárolni.Szükségállapotot vezetnek be, a bankokban már nem lesz készpénz és az üzletekből eltűnnek az élelmiszerek. 
Ha lehetséges, távolodjatok el a városoktól amennyire csak lehet, mert azok olyanok lesznek, mint maga a pokol. És főleg vegyétek még most ki a pénzeteket a bankból, mert a legtöbb bank be fog bukni. 
Már így is túl sokat mondtam. Most mennem kell. Isten legyen veletek és bocsássátok meg nekünk, hogy ezt tettük a ti nemzedéketekkel.
És anélkül, hogy egy szót még szólt volna, otthagyott bennünket.
Nos srácok, olvasók, én igaz, hogy felkészültem és tele van a raktár, amennyire csak lehet, de még így is ‘berosáltam’ kicsit…  Mindaz, amiket látunk a világban (néhány hét alatt 20 vezető bankár lett öngyilkos rejtélyes körülmények között…, káosz uralkodik a világ számos pontján – Venezuela, Ukrajna, Távol-Kelet – és tudjuk, hogy február végén az USA maradék hitelkerete is kimerül, így teljesen elképzelhető, hogy igaza van….
Nos ez már nem megfontolás vagy vita tárgya, ha valaki képben van, hogy milyen intézkedéseket fogadtak el előre, amely lehetővé teszi az ellenállók FEMA-táborokba szállítását. H.R. 6566 (112th): Mass Fatality Planning & Religious Considerations Act

Kedves VilagHelyzete olvasók, ennyi volt a fordítása a párbeszédnek, amit megosztottak a WorldTruth-on keresztül.

A világban uralkodó helyzet önmagáért beszél :

- Néhány hét leforgása alatt csaknem 20 bankár és/vagy fontos üzletember lett öngyilkos vagy veszítette életét. Most kedd reggel ismét a JP Morgan egyik devizakereskedője ugrott le a bank hongkongi központjának tetejéről. A South China Morning Post a következőket írta az esetről:
A JP Morgan egyik befektetési bankára leugrott a bank központi székhelyének tetejéről tegnap. Szemtanúk elmondása szerint a férfi felment a Hongkong központjában található, 30 emeletes Chater Ház tetejére és annak ellenére, hogy megpróbálták szándékától eltéríteni leugrott.”


- A Bangkok Post cikkéből megtudhatjuk, hogy Thaiföldön az emberek „megrohamozták a bankokat, hogy kivegyék betéteiket”.
– Venezuelában egyre nagyobb káosz uralkodik. Elég, ha megnézzük a Zerohedge cikkének képeit a kormányellenes tüntetések jelenlegi helyzetéről. A hírekben nem mutatják (megszoktuk), de ez a három videó szerda estéről is önmagáért beszél. (Videó 2Videó 3
<<< San Cristobal kedden este

Ukrajna a teljes összeomlás szélén áll. Ide is úton van a “szíriai típusú demokrácia” a megrendelők igényei szerint ! A Kijev főterét mutató kép ugyanazt tükrözi, mintha csak Damszkusz utcáit látnánk a a kezdeti stádiumban….Szinte hónapra pontosan megérkezett a káosz. Ráadásul, hogy kétségünk se legyen, kik állnak a rend szétzilálása mögött : Kijev utcáin és a téren megjelentek a szíriai terroristák zászlói is !!!
Sőt viralmarketing-szerűen terjed a hangulatkeltő ” I’am a Ukranian ” szép arcú hölggyel osztható videó…. Kísértetiesen emlékeztet a KONY 2012 kampányra….
Külföldről irányított, belső elkeseredést felhasználó rendszerdöntés zajlik Ukrajnában, mely Kelet és Nyugat kiélesedő hidegháborújának egyik első momentuma és fontos terepe lesz….
- Eközben Kína szép csendben megszabadul amerikai papírjaitól, amelyek teljes állománya egyéves mélyponton áll jelenleg. Sőt 2014. január 1. óta nem kereskedik dollárban.
Soros György pedig megduplázta tétjét az Standard & Poor’s 500 összeomlására. Fogadásának teljes összege 1.300.000.000 dollár.
Hogy mi lesz és mi várható, azt csak nagyon kevesen tudják, így jóslásokba felesleges lenne belemenni. Viszont az alábbi linkek, melyek arról számolnak be, hogy szinte belső hadsereggé alakították át az USA-ban a rendőrséget, illetve a Belbiztonságot, arra utalnak, hogy ennek igen komoly és nyomós, ráadásul visszafordíthatatlan OKA VAN….  >>>>

 




A nemzetek megsemmisítéséről



Posted on 2013/01/20 by Nifadmin
World_MapÉbreszd fel alvó nemzeti lelkedet! Ordítson orkán, jöjjön ezer veszély: Nem félek…..Nem sokaság, hanem Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.“  Berzsenyi Dániel
A totalitárius hatalom nemcsak a cselekvés képességétől fosztja meg az embert, éppen ellenkezőleg: kérlelhetetlen következetességgel tettestárssá teszi a hatalom minden akciójában és bűntettében is, mintha egyetlen személlyé olvasztaná az egyedek sokaságát.“ Hannah Arendt
A fent idézett szövegben szereplő totális diktatúrát akadályozta meg a magyar nemzet az ősi alkotmányosságban, amelyet ma már nagyon is kevesen ismernek, s azok is többnyire felületesen. Épp e felületesség akadályozza pedig annak megértését, hogy nemzeteket miért akarja a globalista világ felszámolni és a középosztályt kifosztani, megtörni.
A mai pénzdiktatúra és a megbukott kommunista diktatúra egy-egy nagy kísérlet két ága, de lehetséges ikertestvéreknek is hívni őket, mert az ál-humánum szabadkőművességének a felhasználásával alakította ki mindkettőt a bankárkaszt. Napjainkban pedig – amikor az ún. kommunista diktatúrát, mint kísérleti terepet felszámolták –, egy új típust vetettek be, amelynek a neve EU. Ez a szuperállam az európai nemzetek kulturális, és a nemzeti középosztályok felszámolásának lassú, fizikai kerete csupán, melyben jól tenyészik a pénzdiktatúra.
Amint már az előző dolgozataimban írtam, a pártok nem alkalmasak a nép politikai képviseletére, de már a hagyományos „nemesség” sem. Csak nemesen gondolkodni képes személyek alkalmasak erre, akik világosan látják a globális nemzetpusztítás mai okait, módszereit, sőt képesek ellene ideológiát és stratégiát kidolgozni, s azt a gyakorlatban megvalósítani.
Ma már nem titkolja a szervezett magánpénz-hatalom sem azt a tényt, hogy minden valószínűség szerint az I. vh. kirobbantásának nem az volt az oka, amit iskolákban tanítanak. Szerintem a Kárpát-medence feldarabolása, nemzetünk öntudatának és államunk szétrombolásasőt a hagyományos magyar jogrend elpusztítása volt a cél. Létezik egy másik elmélet is az I. világháború okainak kimutatására, ez pedig a Balfour-doktrinában rejlik, mely 1917. november 2.-án keletkezett, a Brit kormány nyilatkozataként. Ami egy félig titkos állami jelentés a háborút követő időszakra, s a legyőzött Oszmán Birodalom területiszétosztása tárgyában. Ebben a kormány támogatni vállalja a „zsidó nemzeti haza” létrehozásában a cionistákat akkor, ha ez nem jár az ott élő más népek önrendelkezési jogának korlátozásával. Mindezt a párizsi béke és a palesztinai brit mandátumot létrehozó megállapodás is tartalmazta. Ennek az ügynek érdekessége – s egyben bizonyíték a bankárkaszt erejére az–, hogy a brit külügyminiszter (Arthur James Balfour) ezen levele, melyet ma a Brit Nemzeti Könyvtárban őriznek, egyenesen Walter Rothschild bárónak lett címezve, aki természetesen azonnal eljuttatta a kiválasztottsági mítosz által megfertőzött zsidóság akkor legnagyobb szervezetének, a Cionista Világszövetségnek.
E levél szövegében szerepel az alábbi idézet: „Őfelsége kormánya jóindulatúlag tekint a zsidó nemzeti haza megteremtésére Palesztinában, és minden tőle telhetőt megtesz e cél elérésének elősegítésére, miközben világosan kell látnunk, hogy semmi sem csorbíthatja a Palesztinában fennálló nem zsidó közösségek polgári és vallási jogait, illetve a bármely más országban élő zsidók jogait és politikai státusát.”
Az a tény, hogy napjainkban is folyik egy komoly belső polgárháború a zsidó és a palesztin lakosság között, világosan megmutatja: mennyit ért a nem zsidók (arabok?) számára a Balfour által kikötött polgári és vallási jogok csorbíthatatlansága. Maga a doktrína megszületésének okai között pedig ott szerepel az I. vh. kitörésének, sőt az Egyesült Államok belépésének a megszervezése. Hiszen a háborúk nem azért törnek ki, hogy az emberek vagy uralkodók jólétét biztosítsák, hanem szinte minden esetben olyan (a háttérben meghúzódó érdekek, vagy) célok rejlenek a „színfalak” mögött, amit csak később – több évtized, vagy évszázad múlva – ismer meg az emberiség, ha akkor éppen az ellenkező érdekűek kezébe kerül a „kísérleti előadás” szövegkönyvíró v. rendezői szerepe. Ennek a két ellenkezőnek látszó, háborút indító oknak az összeolvadása az, amely jelen dolgozat megírását inspirálta.
Az emberi történelemben a szkíta erkölcsök részleges kiirtása óta, már egyre erőteljesebben próbálja a pénzhatalom felszámolni a fennmaradt ősi erkölcsöket. Ezzel akar maga alá gyűrni minden értéket, ami az ősi igazságosság és a mai közjó érdekében felléphetne. Machiavelli óta pedig tudjuk, hogy a hatalom akkor lesz erős, ha a teljes társadalmat a félelem és a kiszolgáltatottság útjára tereli. Chomsky óta pedig azt is, hogy ennek vannak kicsiszolt és beváltnak is mondható technikái. Pl.: Az embereket atomizálni kell, tudatukat és figyelmüket le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Főleg olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen hatnak rájuk. Az atomizációval a népet úgy kell lebutítani és ízekre szétszedni, hogy hősökként tisztelje politikai vezetőit – mint a társadalom megmentőit -annak ellenére, hogy azok nem hősnek születtek, csak a média emelte őket azzá. A tömegtájékoztatás tömje őket hamis hír-magyarázatokkal, terelje őket szorongás és félelem zsákutcájába, s ha majd a szorongás elérte a kívánt hatást, e „műhősöknek” kell a mesterségesen kialakított „válságot” megoldani. A pártpolitika hatalomrendszerét úgy kell tehát felépíteni, hogy az a bankárkaszt jóindulatától, tehát hitelfolyósítástól kerüljön függőségbe. Ez a hitel azonban nem valóságos értékjelekből áll, hanem abból a hatalom által elért hamis hitből és bizalomból, amit a pénzfunkció „modern” átalakítása ért el azzal, hogy az értékjelből spekulációs eszközt teremtett, s ezzel az emberiségnek a legrosszabb tulajdonságát hozta felszínre: a gátlástalan kapzsiságot. Ráadásul ezzel még azt is elérte, hogy az így kialakított „hamispénz” rendszere vonzó és erkölcstelenítő hatással lett az élet minden területére. Az emberiség eközben nem ismerte fel a közhatalom mögé lopakodó kufárszellemet, pontosabban annak rejtőzködő és társadalomromboló mibenlétét.
A „műhősök” kormányra kerülve a lobbi-érdekeket kezdik szolgálni. S ha pártjaik a hitelfolyósítás utáni kamatokat tudják csak megfizetni, ezzel függő viszonyba, kiszolgáltatott helyzetbe kerül az adott párt a bankoktól. Kormányon a párt, kénytelen lesz újra és újra megszorító intézkedéseket bevezetni, hogy vissza tudja adni a függőséget okozó hitelt, viszont csak fokozatosan kell majd a „megszorítást” bevezetnie, mert így az emberek szépen hozzászoknak, sőt örülnek majd, hogy eddig még nem a legrosszabb következett be, hálából pedig önmaguk kérik a politika „hőseit”, hogy a jövő érdekében szabadságjogaikat is korlátozzák.(lásd pl. USA :George W. Bush elnök 2001. Október 26-án aláírt, Patriot Act. S erre mondják egyesek, hogy ez összeesküvés elmélet. Pedig ez nem elmélet, hanem a gyakorlat megvalósulása, ami valamennyiünk szeme előtt folyik, csak sokan nem észlelik) A médiabutítás egyenes eredménye a gondolkodásra képes nemzet felszámolása, s a népnek pedig így – gondolkodó vezetőréteg nélkül –, mindig készen kell állnia a jelennél rosszabb befogadására. Ennek a sulykolása érdekében használják fel a propaganda minden válfaját. S mivel az agymosáson átesett emberek naivságát csak hiszékenységük múlja felül, így készpénznek veszik: áldozatot kell hozniuk a jövőért. Mivel azonban az embereket már régen leszoktatták a gondolkodásról, sőt az elemző készségük hiányában képtelenek már a történésekben felfedezni a lényeget, sőt még az alapvető ok-okozati összefüggéseket is! A lakájmédia által „legyártott nemzeti hősök” pedig, egy minimális szókinccsel rendelkezve, tőmondatokban nyomják az „üzenetet”, mely még jobban lerántja a mélybe, felületessé, primitívvé teszi a népét is. Az infantilis szintű politikai közbeszéd okán pedig a népből, lassan lakossággá süllyed a többség, s így szabadon manipulálhatja a párt és a kormány a hallgatóságát, mert megszokja a polkorrekt maszlagot.
A pártpolitikusokat különleges „kiképzésnek” kellene alávetni, hogy képesek legyenek minden helyzetben hatni az emberek érzelmeire. Így tudják majd alkalmazni a racionális gondolkodás ellen bevált média eszközt, a féligazságok és a logikus rendben felépített hazugságok rendszerét. Bár az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt, de mindkét vonalra fel kell készülni a képzett pártpolitikusnak. Már a bolsevik korszakban felismerték és alkalmazták az oktatásügy lehetőségeit, s ezt ma, a bolognai-rendszerrel tökéletesítették! „Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.” Mivel mára a felsőoktatásban tanulók specializáltan vannak képezve, így nem lesznek képesek átfogó módon gondolkodni. Mivel bárki felvételt nyerhet bizonyos pontszámmal, nagyon felhígul a felsőoktatás első 1-2 éve, s csak a későbbiekben lesz emelhető az oktatás színvonala, amikor már sokan kihullottak a rostán. (bár ez utóbbi az egyetemi finanszírozás okán nem érdeke az oktatónak sem!)
Az alsó és középiskolákban viszont a tananyag felduzzasztása a cél, mert ezzel részben túlterhelhetőek a gyermekek, részben elveszik az a „nevelési” lehetőség, amit egy tekintélyt sugárzó pedagógus adhatna. A saját gyermekeim egyházi iskolába járnak, de már ott is jelentősen érezhető ennek hatása, s a liberalizmus álságossága nehezíti a nevelést
Ha így megszűnik a helyes nemzeti motiváció, s a nép gyermekeit el zárják pl. a helyes történelem szemlélettől, akkor ne csodálkozzunk, hogy csak a trendi dolgok érdeklik őket. Felnőttként e gyermekeket már nem kell elzárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás valódi forrásaitól, mert nem is lesz rá igénye. (hiszen nem is tudja miről is van szó). Gazdaságilag pedig azt az intézményt, médiumot kell támogatni, mely félrenevel vagy félretájékoztat, a többit pedig el kell lehetetleníteni. (ez régóta folyik, de lassan már az Internet következik)
Mivel véleménydiktatúra az iskolától a médiavilágon át a közbeszédig minden szinten fellelhető, így tisztázni kellene néhány fontos fogalmat ahhoz, hogy a nemzet felszámolásának ne csak egyes stációi, hanem a teljes keresztmetszete jól látható legyen. A nemzet szó valódi értelmét ugyanis csak akkor érthetjük meg tökéletesen, ha a nép és a lakosság szavakkal összevetve ejtjük meg az elhatárolását ezektől. Ám ezen elhatárolás egyúttal megmutatja azt is, hogy mi az oka e szavaknak az összemosásának és szinte azonos fogalomként való használatának.
A nép a köztudatban, egy etnikai közösség. Elfelejtődik, hogy inkább együttélési és csak többnyire etnikai közösség, mert így azonnal létre lehet hozni egy megosztást, amely pl. a svábok kitelepítése kapcsán nagyon tetten is érhető volt. A nép tehát sokkal inkább együttélési közösség, hisz a köztudattal ellentétben éppen mi vagyunk Európa leghomogénebb népcsoportja, de soha nem űztük ki magunk közül az idetelepülő idegeneket. (érdekes, hogy ezt sem tanítják iskoláinkban) Mindez nem azt jelenti, amit sugallnak nekünk, hogy „átjáróházban” élünk és leigáztunk itt élő őshonos népeket, hanem ennek éppen az ellenkezőjét. Mert legalább 40. 000 éve őshonosak vagyunk itt, s nem igáztunk le senkit, sőt a saját jogrendünk védőernyőjét terjesztettük ki a hozzánk bekéredzkedő népekre is. Mindez ellentétben áll a nyugati világban (sőt sajnos nálunk is!) elterjedt nemzetfogalommal, ami csak etnikai alapra helyezi mind a nép, mind a nemzet alapjait, ráadásul még hatalmi kategóriává is teszi, pedig az szellemi és nem hatalmi.
A magyar nép tehát az, amely közösségi életösztönnel, sőt közösen kialakított kultúrával, szokásrendszerrel, hagyománnyal és nyelvvel rendelkezik. S e népnek a szellemisége csúcsosodik ki anemzetében, amely lelki és szellemi értelmisége, valamint politikai képviselete és katonai védelme is egyben. A nép önvédelmét mindig a nemzete szervezi meg, akár fegyveres, akár közjogi harcról van szó, mert a nemzet a nép vezetőrétege, s a nemzet mindig a népből táplálkozik.
Ez tehát a közvetlen ok arra, hogy ma, a monetáris diktatúra globális előtörésének korszakában, a nép lebutítása folytán eltűnőben van a nemzet is. Azonban a nép valójában passzív nemzet, de bármikor képes annak tudati és szervezői szintjére emelkedni, hiszen mindez világosan kiderült 1956-ban, amikor a fegyveres ellenállás mellett a vidék élelmiszerrel, szellemi támogatással és önszerveződő erővel is jelentkezett, hiszen napok alatt megszerveződött az új hatalmi erő: a munkástanácsok, forradalmi bizottságok egész országra kiterjedően. A nyugati nemzetfogalommal szemben tehát nálunk népi közösségrész tudatosodik nemzetté, viszont a nép nem etnikai, hanem értékrendi szerveződés, s így azzal válik nemzetté, ha sorsának intézését a saját kezébe veszi, és önálló államot alapít, amelynek öncéljai vannak!
nép tehát ezt megelőzően passzív nemzet, amely közös túlélési ösztönnel, kultúrával, szokásrendszerrel, hagyománnyal és nyelvvel rendelkezik. A nép szellemisége a nemzetében csúcsosodik ki, bár vannak történelmi pillanatok, amikor a nép java nemzetté emelkedik. Felismeri az ellene irányuló veszélyt, s önvédelmi harcba kezd, vagy közjogi küzdelmet, esetleg ellenállást folytat. Minden nép önvédelmét a nemzet – lelki értelmisége, közjót szolgáló tudatos rétege – szervezi meg, s ők adják a túléléshez a szükséges stratégiát és taktikát, de még a célhoz vezető, önvédő ideológiát is.
A bankárkaszt által manipulált világban ezt az erőt kell a hatalmuk megtartása érdekében meggyengíteni, majd egy részben felszámolni, másrészt megvásárolni. E folyamatnak az elrejtése folyik a lakájmédia berkeiben, ahol az agymosás mellett a nyájszellem beültetése folyik. Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s az igazodási, csatlakozási kényszert. Mert az egyéniségeket nélkülöző tömegembert mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni. Erre szolgál a modern kor titkosszolgálati adatnyilvántartása is, ahol a legmodernebb tudományos eszközökkel és a legnagyobb titoktartás mellett térképezik fel az állampolgárok belső motivációit, a lélektan, a csoportképzés pszichológiája, stb. segítségével, hogy a hatalmi helyzet nehogy visszakerüljön a nép, pontosabban a valóban népet képviselő nemzet kezébe. elkötelezettséget hirdet, amely válasz lehet azon kihívásokra, ami a mai posztmodern világban vár ránk. A világban azonban megindult már az ébredezés, csak még keveset tapasztalunk belőle. Ám létezik pl. Thomas Hübl egy spirituális tanító, aki 2008-ban megalapította az Academy of Inner Science-t, ahol olyan képzés folyik, amely aktív elkötelezettséget hirdet, s amely válasz lehet azon kihívásokra, ami a mai posztmodern világban vár ránk. Hübl írja:“A nemzeteket úgy likvidálják, hogy legelőször elveszik emlékezetüket. Megsemmisítik könyveiket, műveltségüket, történelmüket. És valaki másféle könyveket ír, más műveltséget nyújt, és másfajta történelmet gondol ki nekik. A nemzet aztán lassan elfelejti múltját és nem érti jelenét. A környező világ még sokkal hamarabb felejt. Hát a nyelv? Azt minek vennék el tőlük? Puszta folklórrá válik, és előbb-utóbb természetes halállal kimúlik.”
A globalizációnak nevezett pénzügyi forradalommal felszámolták a polgári demokráciák szociális piacgazdaságon alapuló jóléti államát, magukhoz ragadva a szuverén nemzetállamoktól a legfontosabb uralmi eszközt: a gazdasági és pénzügyi hatalmat. A marxizmus-leninizmus tehát csak arra szolgált a pénzmanipulációs háttérhatalomnak, hogy a szakrális társadalmakat szétzúzzák, a népet pedig annyira lebutítsák, hogy ne legyen képes önmagából kitermelni egy új és erkölcsös vezetőréteget. Így az „eszme“ betöltötte történelmi hívatását, s szemétre lett dobva. S mivel a bolsevik korszakban a nemzetet teljesen földönfutóvá tették, vagy likvidálták, ezért a nagy kísérlet két ága közül az egyik már feleslegessé vált, hiszen se erkölcs, se nemzeti öntudat, de még népi önszerveződés sem maradhatott meg a vörösök által lepusztított országokban. Magyarország 1956-ban olyan életjelt mutatott azonban, amire a bankárkaszt különösen felfigyelt. S mivel nem akarta, hogy egy életrevaló nép – az íjfeszítő népek egyetlen egységben megőrződött utóda – beleköpjön a levesébe, így nálunk különösen precízen történt meg a köz tulajdonának privatizációja. Semmi nem maradhatott olyan személyek kezében, akitől várható lett volna a nemzetépítés. Ez a nagy feladat a népünk mai generációjára vár! Minden magyar feladata ez, s itt nem lehet semmire hivatkozni, vagy síránkozni! Ezen emberpróbáló feladatunk mellé biztatásul, olvassuk el ismét Berzsenyi sorait:
Ébreszd fel alvó nemzeti lelkedet! Ordítson orkán, jöjjön ezer veszély: Nem
félek…..Nem sokaság, hanem Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.“
Dr. Bene Gábor
Nemzeti InternetFigyelő




2006 őszén háborús bűncselekmények történtek –


Szeptemberi felhívás



Posted on 2012/09/17 by Nifadmin
2006. szeptember 17-én nyilvánosságra hozták Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön elhangzott MSZP frakcióüléséről készült hangfelvételt. Ennek hatására még aznap több tízezren a budapesti Kossuth térre vonultak a Parlament elé, követelve az immár bizonyítottan méltatlanná figura távozását a magyar közéletből.
Hat évvel ezelőtt egész Magyarország felkapta a fejét, hogy hátha a süllyesztőbe kerülhet az a politika tömörülés, ami a végső romlásba taszította Hazánkat. Ezzel szemben, főleg a Magyar Televízió akkori épületének ostroma után, különös kegyetlenséggel, nagy tömegek kárára elkövetett háborús bűncselekménnyel azonos véres megtorló sorozat következett. Itt kell elmondani azt a tényt, hogy a széltében-hosszában híresztelt behatolók általi gyújtogatás a TV székházban aljas hazugság! A HírTV filmfelvétele tanúskodik róla, hogy még egyetlen tüntető sem lépett az épületbe, annak második emeletén előtte több perccel mégis lángok csaptak ki az egyik ablakon.
A belső kamerák felvételei is megmaradtak, és amit a bent lévő rendőrök állítottak, hogy a behatoló tüntetők törtek-zúztak, szintén hazugság. Mielőtt bejutottak az épületbe, tisztán látszik, hogy rendőrnek látszó alakok törnek-zúznak mindent, ami eléjük került. A leglényegesebb dolog ez előtt volt. Egy rendőrnek látszó nő éles lőszerrel kilőtt hármat a főbejáraton, majd a sajátjai visszaráncigálták. Csoda, hogy senki nem halt meg. Az első roham azért történt, hogy fedezzék azt a néhány embert, akik a lépcsőről összeszedték a lőszerhüvelyeket. Később a HírTV riportenének zsebéből landolt a Parlamentben a kormányőrség beléptető pultján. Mert amit összeszedtek, átadták neki, ő pedig megfeledkezett erről.
Ezekre a tényekre nem mondhatják, hogy elévül! Egy Gergényi Péternek mondott figura október 24-én élő egyenesben letagadta a viperákat, miközben a képernyőn a helyszíni felvételek voltak. Hazudott. Mint tudjuk, mi a háborús bűncselekmény! Ezek a gaztettek nem évülnek el. Fel kell hívni a jelenlegi kormányerők figyelmét, hogy az is bűncselekményt követ el az esküjével szemben cselekedve, aki jogi kifogásokkal haladékot, vagy menedéket enged ezeknek a háborús bűnözőknek, vagy akadályozza a jogos elszámoltatás lefolytatását. De vétkesek akkor is, ha mulasztásukkal futni engedik a hóhéri kegyetlenségben bűnös állami alkalmazottakat. Ez ténykérdés! Maguk azt állították, meg az általuk kinevezett legfőbb ügyész és társulata, hogy alapos vizsgálat után szerintük az ügyek elévültek.
Ezek az ügyek nem évülnek el, és soha nem jöhet szóba az elévülés lehetősége. Azért nem, mert háborús bűncselekményt követtek el. Akár a habzó szájjal üvöltve megtorlást követelő volt miniszterelnök, akár a legkisebb akkor az akcióban résztvevő kék droid.
Kiemelt felelősség terhel mindenkit, aki vizsgálatra alkalmatlannak ítélte az idegen államból jelen lévő fegyveres erőkről szóló híreket 2006.október 23-án Budapest utcáin. Sok ezer szem és fültanúja volt ennek. Látták őket idegen egyenruhákból magyar rendőri gyakorló öltözetbe átöltözni, és hallották, ahogy egyesek nem magyarul beszéltek, vagy tört magyarsággal.
A háborús bűncselekményt ezzel még tetézték, hiszen ennek a büntetőjogi neve hazaárulás. Mindegy, hogy behívták az idegeneket, vagy beengedték. Megtették, ha mással nem, mulasztással. Ezekre a bűnökre nincs és nem lesz bocsánat, amíg ezek a vétkesek a törvényben előírt büntetésüket le nem töltik.
2007. március 13-án Dr. Völgyesi Miklós büntető bíró átadta a legfőbb ügyész kezébe azt a tizennyolc oldalas tanulmányt, amely teljességgel alkalmas azóta is a vádemelésre, a Balsai-jelentés óta pedig védhetetlenül nehézvasban volna a helye minden egyes résztvevőnek, aki véreire támadt, vagy arra bármilyen szintű utasítást adott. De még az is bűnös, aki a nyomokat megzavarta, vagy megsemmisítette, esetleg arra utasítást adott. Néhány perc múlva a Király utcai Articsóka étteremben olvasta fel Dr. Völgyesi bíró úr ugyanazt az iratot. Abban megdöbbentő részletességgel szakszerűen kifejti, hogy miért háborús bűncselekmény, ami történt, és hogyan történt.
Fontolják meg, mit cselekszenek! Egyet soha nem lehet elfogadni, hogy nem cselekszenek. Egyetlen helyes döntésük lehetséges. Mégpedig, hogy 2006.szeptember 18. és október 24. között elkövetett brutális tettek felelőseit azonnal vasra verik a legkisebb rendőrnek látszó figuráig lefelé bezárólag. Ha kell, nyissák meg ezért Recsket, vagy Kistarcsát, de vonják ki a forgalomból őket! Ha nem teszik meg, egy követ fújnak a verőlegényekkel. Ilyen végtelenül egyszerű!
Isten legyen irgalmas lelküknek!
Lengyel Károly
Ferencváros, 2012. szeptember 16.
Nemzeti InternetFigyelő
Kapcsolódó:







Elfogadhatatlan, hogy megússzák a 2006-os


rendőrterror felelősei



Posted on 2012/09/15 by Nifadmin
Széles sajtónyilvánosságot kapott a napokban a sajnálatos hír, hogy a Honvédelmi Minisztérium belső vizsgálatában feltárt jogsértések nem “bűncselekmények”: azaz a 2006-os brutális tömegoszlatások idején bár jogszerűtlenül adták át a gránátvetőket és könnygázgránátokat a rendőrségnek a honvédség készleteiből, mégsem vonnak ezért felelősségre senkit.
Nyilvánvaló, hogy mindezen tettek nem gondatlan cselekmények, hanem egy összehangolt megtorló akció részei voltak. Nem rendszeresített vadászfegyverekkel és gumilövedékekkel elkövetett szemkilövetésekért, tömeges brutalitásért még egyetlen felelős rendőri vezetőt és politikust sem helyeztek vád alá.
Több mint egy évvel ezelőtt nyilvánosságra került jogvédők követelésére a Balsai-jelentés, mely egyértelműen állami terrorcselekménynek minősíti a 2006 őszi megtorlásokat. Ezek alapján Gyurcsány Ferencet és az akkori rendőr vezetőket fel is jelentették, mégis voltak akik gyanúsítás és felelősségre vonás helyett karriert kaptak, mint például a legkegyetlenebb rendőri egység, a REBISZ volt vezetője, Dobozi József. Gergényi Péter, Bene József volt rendőr-főkapitányok, vagy a börtön helyett a Kossuth téren “éhségsztrájkoló” Gyurcsány Ferenc mai napig szabadlábon vannak.
Elfogadhatatlan, hogy több száz meghurcolt a mai napig nem kapott kártérítést, és vannak olyan közismerten koncepciós ítéletek, melyek megsemmisítésére nem került sor. A napokban lesz a 6. évfordulója a őszödi hazugságbeszéd által kiváltott 2006-os tüntetés- sorozatnak és az azt követő véres megtorlásoknak. Áldozatok, jogvédők feljelentéseink százai  és elkészült tényfeltáró jelentések (Civil Jogász Bizottság, országgyűlési albizottság, Balsai-jelentés stb.) ellenére elmaradt az elszámoltatás.
Kérjük a joggal csalódott és felháborodott, a beígért igazságtételben bízó embereket, hogy velünk együtt pártszimpátiára tekintet nélkül követeljék a felelősségre vonást, mert az igazságtétel előmozdítása megkerülhetetlen kötelessége  a kormánynak. Mit nyomoz még ennyi év és bizonyíték után a 2010. decemberben a kétharmad által választott Polt Péter által vezetett ügyészség?  Már így is sokan megúszták az elévülés miatt. A közelgő évforduló kitűnő alkalom az elkövetők elleni vádemelésre, amelyet százezrek várnak.
Gaudi-Nagy Tamás ogy. képviselő
Nemzeti InternetFigyelő



Adolf Hitler Nobel-békedíja



Posted on 2012/07/31 by Híradmin
Sun, 2011/10/09 – 14:11
Ma, amikor a Nobel-békedíj friss nyerteseit ünnepli a világ, emlékezzünk meg egy percre a Nobel-békedíj egyik nagy veszteséről is.
Baráti beszélgetés a javaslattevővel a Sasfészekben
Bizonyára tudják” – nyilatkozta 1995-ben Gustav Hendrikssen, az uppsalai egyetem nyugalmazott professzora –, „hogy közvetlenül az 1938-as müncheni konferencia után Gertrude Stein [amerikai zsidó írónő], aki csodálatos vendéglátó és megszállott író volt, felhívást intézett egy sor értelmiségihez – nem, nem mind voltak zsidók –, akik közösen aláírt beadványban szólították fel a Nobel békedíj-bizottságot, hogy ítélje oda Hitlernek a Nobel-békedíjat. A bizottság udvariasan, de határozottan visszautasította ezt, az okok között említve a náci rezsim bánásmódját a zsidókkal szemben. Ha azt kérdezik, honnan tudok erről – nos, én is e bizottság tagja voltam.”
Az igazságot azonban nem lehet véka alá rejteni. A következő évben E. G. C. Brandt svéd parlamenti képviselő nyújtotta be a Nobel békedíj-bizottságnak Hitler nevezését. A bizottság nyomására azonban kénytelen volt visszavonni javaslatát…
Pedig a Nobel-békedíj kritériumait – „aki a legtöbbet teszi a nemzetek közötti egyetértésért, a fegyverben álló hadseregek leszereléséért vagy csökkentéséért, és békekonferenciák előmozdításáért” – Hitler hiánytalanul teljesítette az általa épp hetvenhárom éve, 1938. szeptember 30-án előmozdított müncheni békekonferenciával, amely a résztvevő nemzetek közös egyetértésével hozzájárult a Szudéta-vidék Németországhoz csatolásához, s jóváhagyta Ausztria és elősegítette Csehszlovákia német megszállását, ilyenformán hadseregük leszerelését.
A történészek majd elismerik egy napon, hogy soha még egyetlen ember békés javaslatai sem találkoztak nagyobb gyűlölettel, mint az enyémek. Amikor Németország a világ példájává vált a társadalmi problémák és gazdasági nehézségek békés megoldásában, a bolsevikoknak és kapitalistáknak, a népek elnyomóinak és kizsákmányolóinak gyűlölete ellene fordult.”
Adolf Hitler, 1936
Nincs boldogabb nép a németnél, és Hitler az egyik legnagyobb ember. Az öregek bíznak benne, a fiatalok bálványozzák. Csodálatraméltó nemzeti hős, aki megmentette országát.”
David Lloyd George, az első világháború és a versailles-i békeszerződés angol miniszterelnöke, Daily Express, 1936. szeptember 17.
A Life Magazin illusztrációja a müncheni egyezményről szóló tudósításhoz
Ukrán tankönyv
A Nobel-díj bizottsága oly sok érdemtelennek ítélte már oda a díjat fennállásának száztíz éve alatt, hogy igazán nincs mit csodálkoznunk rajta, ha ezúttal sem ismerték fel az igazi érdemet. Hálátlannak mutatkozott az utókor is, amely mindezidáig nem követelte a történelmi tévedés kiigazítását. Egyetlen nép bizonyult csupán hálásnak, amely mindmáig elismeri, nagyra értékeli és visszasírja a Führer békevágyát: az ukrán.
Az ukrán általános iskolai történelemórák hivatalos kiegészítő tankönyve, a Mikola Galicsanyec szerkesztette Az ukrán nemzet (Tarnopol, 2005) így vezeti be az Ukrajna szovjetek alóli német felszabadításáról és az OUN, a Sztepan Bandera vezette Ukrán Nacionalisták Szervezete nemzetépítő tevékenységének kezdeteiről szóló fejezetet:
Hitler a lengyel háborúra készülve igyekezett elmélyíteni a lengyel-ukrán ellentétet, és az Ukrán SzSzK lakóinak szimpátiáját is megnyerni. 1939. április 1-én kinyilvánította, hogy fáj a szíve a nemes vérű ukrán nép és a kaukázusi népek szenvedéseinek láttán, s hogy elérkezett az idő az önálló ukrán állam megalakítására. Lengyelország bukása után a német hatalom igen magas pozíciókat bízott ukránokra, különösen az OUN tagjaira. A szlovákiai [felvidéki - szerk.] Pöstyénben szállodát nyitottak a lengyel börtönökből szabadult OUN-tagok talpraállítására…”
Dicsőség Hitlernek, dicsőség Banderának!”
A bevonuló német és OUN-csapatokat üdvözlő felirat 1941. június végén Lwów környékén
Hitler szimpátiájában nincs is semmi rendkívüli. Hiszen ugyanez a tankönyv azt is megírja a Krisztus előtti évezredek ukrán történelméről szólva, hogy az ukránok – ellentétben a kevert fajú oroszokkal – mindig is árják voltak. De erről majd többet máskor, amikor ugyanezen könyv alapján részletesen is bemutatjuk a Krisztus előtti háromezer év rendkívül érdekfeszítő, de Ukrajnán, sőt talán e tankönyvön kívül alig-alig ismert ukrán történelmét.
(wangfolyo.blogspot)
Related Links
Nemzeti InternetFigyelő






Volt ott még egy nagyszerű magyar is, tessék


tudomásul venni!





Posted on 2011/02/26 by Nifadmin
Mint korábban a televíziók, rádiók és az írott (ellenőrzött) sajtó híradásaiból megtudhattuk, Semjén Zsolt a KDNP elnöke a minap azt nyilatkozta, hogy II.János Pál pápának, Ronald Reagannek és Mihail Gorbacsovnak köszönheti az emberiség azt, hogy nem tört ki a III. világháború. Semjén Zsolt valamit nem tud, vagy nem is akar tudni, ahogyan a többi, parlamenti széket koptató képviselő sem, hogy volt ott egy nagyszerű magyar ember is, aki mindenét feláldozta azért, hogy ez a tragédia ne következhessen be, s akit a mai napig megbélyegeznek halálában is. Szégyen a magyar parlamenti pártokra, a hatalom képviselőire nézve, hogy miközben finoman rágcsálhatják hatalmuk gyümölcseit, egy nagyszerű magyar emberről, Belovai Istvánról nem tudnak, vagy inkább nem akarnak tudni semmit, pedig az, hogy most ott ülhetnek a parlamenti padsorokban, Belovai őrnagynak is köszönhető.
Mi a Nemzeti InternetFigyelő szerkesztői már többször is foglalkoztunk Belovai István áldozatvállalásával. Ezért is, és magáért az igazságért kérjük a szellemileg hozzánk legközelebb eső pártot, hogy ebben a kérdésben mihamarabb lépjen, vegye napirendre annak a folyamatnak az elindítását, amely Belovai István egykori honvéd őrnagy rehabilitálását eredményezi.
Prof. Dr. Bokor Imre a hadtudományok doktora, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a NIF állandó szerzője, a Magyar Justitia Bizottság elnöke többször is foglalkozott katonapolitikai és aktuálpolitikai kérdésekkel oldalainkon. Ma a Semjén kijelentés kapcsán fel nem vetődött és állandóan, koncepciózusan elhallgatott Belovai István őrnagy szerepéről szól, helyesbítve, pontosítva és kiegészítve azokat az információkat, mely a triumvirátus magasztalásához szervesen kapcsolódik.
(NIFAdmin)

(HELYESBÍTÉS)

VILÁGGÁ KÜRTÖLIK A KÜLFÖLDI ÉS HAZAI MÉDIÁK , HOGY A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KITÖRÉSÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSA HÁROM EMBER:REAGAN (RONALD WILSON), II. JÁNOS PÁL ÉS GORBACSOV (MIHAIL SZERGEJEVICS) ÉRDEME. SZÓ VAN ARRÓL IS, HOGY BUDAPESTENSZOBROT EMELNEK REAGAN TISZTELETÉRE.
HELYESBÍTÉSKÉNT MEG KELL EMLÍTENÜNK, HOGY BELOVAI ISTVÁN A NEGYEDIK SZEMÉLY, AKI FELISMERTE A HAZÁNKAT ÉS EURÓPÁT, VALAMINT A VILÁGOT FENYEGETŐ VESZÉLYT, EZÉRT A TUDOMÁSÁRA JUTOTT SZIGORÚAN TITKOS ANYAGOK ISMERETÉBEN,- FIGYELMEZTETTE AZ USA KORMÁNYÁT, HOGY A NYUGAT LEROHANÁSÁRA KÉSZ SZOVJET KATONAI VEZETÉS KEZÉBE KERÜLTEK A NYUGATOT VÉDŐ ATOMAKNAZÁRAK LEGFONTOSABB ADATAI, VALAMINT AZ NSZK-BAN DISZLOKÁLT USA KONTINGENS HARCKÉSZÜLTSÉGI MUTATÓI.
AZ USA ILLETÉKES SZERVEI FELFEDTÉK A SZOVJETEKNEK (MAGYAR KÖZVETÍTÉSSEL ÉS FINANSZÍROZÁSSAL, DOLLÁR MILLIÓKÉRT) DOLGOZÓKÉMHÁLÓZATOT (CONRAD-FÉLE CSOPORTOT), MAJD MEGTETTÉK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET A SZOVJET HADÁSZATI TERVEK MEGHIÚSÍTÁSÁRA.
A SZOVJETEK ELGONDOLÁSA ZÁTONYRA FUTOTT, A HADÁSZATI TERVEKET ÁT KELLETT DOLGOZNI, AZ USA CSILLAGHÁBORÚS TERVÉNEK ELLENSÚLYOZÁSÁRA PEDIG EXPONENCIÁLISAN NÖVELTÉK A HADIKIADÁSAIKAT ÉS BELEROKKANTAK A FEGYVERKEZÉSI VERSENYBE.
GORBACSOV MINDEZEKBŐL LEVONTA A (HELYES) KONZEKVENCIÁT, ÉS 1986. OKTÓBER 11-ÉN REYKJAVIKBAN MEGEGYEZETT REAGAN ELNÖKKEL, HOGY A HIDEGHÁBORÚT FELVÁLTJÁK A BÉKÉS EGYMÁS MELLETT ÉLÉSELFOGADÁSÁVAL.
BELOVAI ISTVÁN NÉLKÜL NEM LETT VOLNA REYKJAVIKI TALÁLKOZÓ!SZÓBA IS KERÜLT BELOVAI NEVE A KÉT „NAGY” TÁRGYALÓFÉLMEGBESZÉLÉSÉN, MIKÖZBEN KÁDÁR BÖRTÖNÉBEN „TÖLTÖTTE AZ IDEJÉT”.
BELOVAI ISTVÁN AZ ÉLETÉT KOCKÁZTATTA HAZÁJÁÉRT ÉS AZ EMBERISÉGÉRT.KARRIERJE KETTÉTÖRT, HÁZASSÁGA TÖNKREMENT, VAGYONÁT ELKOBOZTÁK, AZ ÜGYÉSZ HALÁLBÜNTETÉSÉRT ESEDEZETT A BÍRÓSÁG FELÉ, MERT BELOVAI A HŐN SZERETETT SZOVJETUNIÓJÁT SÉRTETTE MEG, DE A KÁDÁRI VÉRBÍRÁK ”CSUPÁN” ÉLETFOGYTIGLANI BÜNTETÉST SZABTAK KI RÁ, MIVEL (MINDEN ERŐFESZÍTÉSÜK ELLENÉRE)NEM TUDTÁK KÉMKEDÉS CÍMÉN ELÍTÉLNI.
A RENDSZERVÁLTOZÁST KÖVETŐEN BELOVAI ISTVÁN MÉG KÖZEL EGY ÉVIG VOLT BÖRTÖNBEN, SZÁMOS TÁJÉKOZATLAN VAGY AGYSÉRÜLTNYILATKOZOTT ARRÓL, HOGY A KÉMEKNEK NEM JÁR KEGYELEM ÉS REHABILITÁLÁS.
KÉPTELENEK VOLTAK MAGUKBAN FELDOLGOZNI, HOGY MÉGRÖGESZMÉJÜK ESETÉBEN SEM MARASZTALHATÓ EL BELOVAI, MERT A MEGSZÁLLÓK ÉS A HAZAÁRULÓ KÁDÁRI REZSIM ELLENI FELLÉPŐK CSAKELISMERÉST ÉRDEMELNEK!
AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK EGYIKÉNEK SEM JUTOTT EDDIG AZ ESZÉBE, HOGY BELOVAI ISTVÁN NÉLKÜL ALIGHA „KOPTATHATNÁ” A PARLAMENT ÜLŐALKALMATOSSÁGÁT…
BELOVAI ISTVÁNT NEM REHABILITÁLTÁK, KITASZÍTOTTKÉNT HUNYT ELHAZÁJÁTÓL TÁVOL, NEM ÉRHETTE MEG A REHABILITÁLÁSÁT, ÉS AZT SEM, HOGY REAGAN ELNÖK SZOBRA DÍSZÍTSE FŐVÁROSUNKAT.
BELOVAI ISTVÁNT KÁDÁRÉK IS ELÍTÉLTÉK, MOST IS SOKAKNAK FÁJNA, HA POSZTUMUSZ REHABILITÁLNÁK, HISZEN (NE FELEJTSÜK EL!) A MEGSZÁLLÓ SZOVJETEK SZÁMÍTÁSÁT HÚZTA ÁT (MINT PL. REAGAN ELNÖK IS), DE BELOVAI MAGYAR VOLT…
Prof. Dr. Bokor Imre
Nemzeti InternetFigyelő
Kapcsolódó:



A lázadás feltételei


Posted on 2011/02/25 by Híradmin
A moslék/massza/cefre/püré/pép, aminek egy tartományon belül, vagy egy országon belül, létre kell jönnie, ahhoz, hogy súlyos lázadás, ill. felkelés, netalán forradalom törjön ki, a következő komponensekből tevődik össze:
1. Etnikai vagy különböző csoportok közötti (ez lehet gazdag-szegény közötti, vagy faji, vagy vallási alapú, stb.), a tűrés határ küszöbén lévő társadalmi feszültségek.
2. Az értékek (morális és gazdasági) szétesése és súlyos gazdasági hanyatlás, tömeges elszegényedés, éhezés, kilakoltatás, stb.!
3. Az állami autoritás számottevő hanyatlása! Ennek eredményeként a nép által szervezett miliciák, gárdák, polgárőrségek, stb. jönnek létre, melyek próbálják megakadályozni a garázdálkodó bandák féktelen dühöngéseit, rablásait, gyilkosságait, zsarolásait!
Amikor ezek a tényezők együtt vannak, akkor érdemes odafigyelni a Tocqueville (T) által leírt és róla elnevezett effektusra illetve paradoxonra!
a) T.-Effektus: T. megállapította, hogy a forradalmak nem akkor törnek ki, amikor a legnagyobb az elynomás, a nélkülözés, hanem egy esetleges kormányváltás után, de mindenkor olyan helyzetben, amikor az elnyomás és az ellenőrzés, a megbüntethetőség veszélye csökken. Így aztán néha nem a legrondább kormányokat söprik el, hanem az azokat követő, lazább politikát folytató kormányokat!
b) T-Paradox: Szorosan kapcsolódik az előbbihez. Ez azt jelenti, hogy az elnyomott társadalom tagjaiban, a lazító politikát folytató új kormány engedményei ellenére, paradox módon megmarad, felerősödik, és újra fellép egy súlyosabb érzékenység a meghagyott és az elnyomást továbbra is lehetővé tevő eszközök (törvények, előírások, stb.) ill. személyek ellen.
Amennyiben elkezdjük pl. a valamikori Weimar Köztársaságban létrejött helyzetet elemezni, akkor annak csakis az lehet a célja, hogy valamilyen, a magyarság számára hasznos következtetéseket levonhassunk. Ezek a következtetések egy logikus munka eredményei kell legyenek. Tehát, amennyiben a következtetések azt mutatják, hogy a jelenlegi magyar helyzet mégsem annyira robbanékony, mint amennyire volt a Weimar Köztársaságban, akkor ezt kell leírni. Ellenkező esetben meg a másikat! És alá kell támasztani azzal, hogy miért is nem fog, vagy miért is fog bekövetkezni a társadalmi robbanás!
Megjegyzések:
1.      Szerző, 2 alkalommal is jártam Bahrainban, sőt a szultán egyik fiával is találkoztam, annak palotájában; Bahrain tűnt az olaj országok közül a legbékésebbnek. Dammam-ból (Szaud-Arábia olajközpontja), jártak át, a kevésbé vallásos arabok, Manama City-be –a kb. 40 km hosszú tengeri hídon keresztül- mulatozni. Itt a hoteleknek mind volt alkohol kimérési engedélyük. A siiták tüntetnek a szunnita uralkodó család ellen. Megelégelték a kissebbségben lévő szunniták hatalmát és előjogaikat! Pedig ottjártamkor mondta az egyik vendéglátóm, hogy minden arab ha dolgozik, ha nem, kap havi 1800.- USD-nak megfelelő összeget. Ebből pedig ott nagyon jól meg lehetett élni!
2.      Szaud-Arábia viszont a leggyászosabb benyomást keltette és nem csodálkoznék, hogy ott lenne a legnagyobb a társadalmi robbanás! Ebben a szörnyű országban bármilyen semmiségért gyorsan le is tartoztathatnak, ahogy velem ezt meg is tették! Vendéglátóm, a szultán testőrségének ezredese, mentet ki és szerezte vissza fényképező gépem is! A halálos bűnöm az volt, hogy fényképeztem egy nagy szupermarket gyönyörűen színes zöldség és gyümölcs osztályán!
3.      „moslék/massza/cefre/püré/pép/” –a szakirodalomban használt kifejezések. A németek pl. a „Brei” szót használják, ami cefrét/malátát jelent és az erjedéssel hozzák kapcsolatba. Mi, magyarok, pl. a románokkal kapcsolatban a puliszka szót használjuk és hozza is tesszük, hogy nem robban! Vagy a franciák a püré szót használják gyakran!
4.      Alexis de Toqueville francia jogász, politológus, aki 1826-ban Versaille-ban lesz vizsgálóbíró. Aztán 1831-ben -első tudományos feladataként- elmegy az USA-ba, amelynek a jogrendszerét kell összehasonlítania a francia jogrenddel. Ebből a szorgalmas és felelősséggel elvégzett munkájából születik meg a politikai összehasonlító tudomány, amely eszközeit sokan használják ma is egy-egy vészes helyzet elemzésekor, összehasonlítva azt, valamilyen más, már lefutott helyzettel. 1830-ban promovált (szerezte meg a doktori címet)!
Alexis Tocqueville
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A képen: Charles Alexis Henri Maurice Clérel de Tocqueville, 1805-1859; az összehasonlító politikatudományok megalapozója
a)xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
b)xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
c)xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Képek: Bahrain, 2011 február: sebesültek és halottak {a) és b) képek} az elégedetlenségüket kifejező tüntetők között. Az öreg szultán átadta a hatalmat a fiának!
Észak-Koreában is várhatóak ilyen fejlemények, miután az öreg diktátor leköszön, és fia átveszi a kormányrudat! Lásd: T.-Effektus és T-Paradox működik!
c) az amerikai haditámaszpont iránti ellenérzést kifejező grafika!
Dr. ETH I. Sebestyén, Zürich
Nemzeti InternetFigyelő



Kezdődik: Cenzúrázzák a minisztériumok és szövetségi


hivatalok internetes hozzáféréseit



Posted on 2010/12/04 by Nifadmin

Hamarosan jönnek majd az internálások is?

A demokrácia hazájában, a szabadság földjén, ahol az emberi jogok tiszteletben tartására a leginkább odafigyelnek (állítólag), az MTI által kiadott, az MNO-nmegjelent hír szerint nem lehet hozzáférni a WikiLeaks oldalaihoz. Ez pontosan azt jelenti (a laikusok részére), hogy a kormányhivatalok és minisztériumok internetes hozzáféréséből kiiktatták azokat a “csatornákat”, melyeken eddig ez az oldal megjelenhetett, így üres képernyőt bámulhat egy kormányhivatalnok, ha érdeklődése ezen portál felé irányul.
Mint köztudott, nagy vihart kavart a világ cionista köreiben, hogy a WikiLeaks nevű – egyébként Svédországban bejegyzett – internetes portál az elmúlt napokban olyan dokumentációkat szivárogtatott ki a nagyvilág számára, melyek igencsak érzékenyen érintették és roppant kényelmetlen helyzetbe hozták az Egyesült Államok kormányát, biztonsági szerveit, de más országok – melyek szinte szimbiózisban élnek az USA titkosszolgálataival pl. Mi6, Moszad – legfelső köreit is. Bár ezen kormányok tiltakozásukban leginkább azt hangsúlyozzák, hogy a most is folyamatosan kiszivárgó anyagok nemzetbiztonsági kockázatot rejtenek és illetéktelen kezekbe kerülve több ember, biztonsági szakember stb. életét veszélyeztetik, mégis többen úgy gondolják, hogy ennél sokkal nagyobb csapás az, hogy világosan bemutatja a dokumentumtenger, hogy a szövetséges szervezetek – de leginkább az USA hírszerzői – mennyire bizalmatlanok saját szövetségeseikkel szemben, azokról milyen véleménnyel vannak, egyes vezetők másokról milyen konkrét kijelentéseket tettek, vagy éppen véleményt formáltak. Gyakorlatilag leleplezi a világ nagyhatalmait és azok viselt dolgait. A WikiLeaks alapítója ezért (és nem más, mondvacsinált ügy miatt) lett száműzött vad a nagyvilágban, akit az Interpol is köröz.
A szabadság és emberi jogok hazájában tehát itt tartunk, embereket fosztanak meg az információszerzéshez való joguk gyakorlásától. Egyébként ezzel az USA kormánya eredményt elérni nem fog, ellenkező hatást ugyanakkor annál inkább, mivel alapvető emberi tulajdonság az, hogy minél inkább rejtegetnek az emberek elől valamit, azok annál kíváncsiabbak arra. Arról nem is beszélve, hogy otthon saját internetes hozzáférésükről tájékozódhatnak a munkahelyeiken betiltott oldal tartalmáról.
Közben Spanyolországban José Luis Rodríguez Zapatero szocialista kormánya a légiirányítók sztrájkja miatt rendkívüli állapot bevezetésével fenyeget, bevetette ellenük a hadsereget (szintén MTI hír az MNO-n), akik  megszállták a legtöbb repteret átvéve a légiirányító-tornyokat és az irányítást. A nagyobb dráma és elgondolkodtató jelenség a spanyolországi események kapcsán az, hogy az ügyészség és a rendőrség megkezdte a sztrájkban résztvevők személyi adatainak összegyűjtését és letartóztatásokkal fenyeget. Ez a spanyol szocialista demokrácia, melynek módszerei kísértetiesen hasonlítanak a gyurcsányi-bajnai időszak megnyilvánulásaira.
A légiirányítók egyébként azután kezdtek sztrájkba a hírek szerint, hogy hosszú egyeztetés után sem sikerült megegyezniük a bérekről, a munkakörülményekről és egyéb juttatásokról.
Mintha a cionista bankvilág  – mert ezen kormányok a bankoligarchia kiszolgálói – ellen kollektíve mozdulna meg a világ. Eric Cantona volt francia válogatott futballista is a minap (egy kissé naiv) felhívással fordult a világ “betéteseihez” azzal, hogy december hetedikén vegyék ki pénzüket a bankokból, hogy ezzel tönkre tehessék a pénzintézeteket. Mitagadás, nem valószínű, hogy ettől a felhívástól a bankok megriadnának, ugyanakkor ezek a jelenségek mind inkább mutatják azt az elégedetlenséget és növekvő feszültséget, melyet a globalista világhatalmi berendezkedés gerjeszt.
Új Ernő
Nemzeti InternetFigyelő




Atompóker



szerda, július 23, 2014  #[ Freca ]Borsodi szemmelGondolatok és jegyzetek

Valószínűleg soha az életben nem fogjuk megnyugtatóan megtudni, hogy mi történt az ukrajnai maláj repülővel. Semelyik fél sem fogja beismerni, hogy na az én lelkemen szárad. Hogyisne.

Rájár a rúd a maláj repülőkre, mert még azt sem találták meg, amelyik simán csak eltűnt pár hónappal ezelőtt. Illetve nagyon könnyen lehet, hogy megtalálták már, csak nem kötik az orrunkra. Titokzatos. És most itt a másik.

Civil repülőt lelőni súlyos dolog, akár casus belli is lehet.

Hagyományai vannak már annak, hogy az oroszokat alappal vagy alap nélkül ilyennel kapálják el a világ közvéleménye előtt. Emlékezhetünk a 80-as évek elején a dél-koreai utasszállító lelövésére. Igaz, volt abban egy kis kémkedés is, de lőni nem kellett volna. Mindmáig kihat, mert a média és a médiafogyasztók hajlamosak afelé gravitálni, hogy na igen, az oroszok mindig is ilyen repülőlelövők voltak. Sőt ha valaki provokációt tervez meg, annak tálcán kínálkozik kihasználni ezt a gondolkodási medret.

Nem is biztos, hogy lelőtték a repülőt. Annyi biztos, hogy felrobbant és lezuhant. Elvileg akár bomba is lehetett rajta. Az amerikaiak persze azt állítják, hogy érzékelték a rakétaindítást. De hogy pontosan mit érzékeltek, nem tudhatjuk. Azt mondanak, amit akarnak.

Persze sokkal valószínűbb, hogy lelőtték a gépet.

A földről rakétával? Olyan verzió is kering, hogy ukrán vadászgépek mozogtak arrafelé.

Ha valóban a földről lőtték le, akkor a lehetőségek: a) oroszpárti felkelők tévedésből b) oroszpárti felkelők szándékosan c) oroszpárti felkelők orosz megbízásból d) a dicsőséges orosz hadsereg szándékosan e) az orosz hadsereg tévedésből f) az ukrán hadsereg töketlenségből g) az ukránok ravaszságból és provokációból h) valami egyéb.

Nem tudjuk.

Csupán azt tudjuk, amit a különféle médiaforrások elénk pakolnak, tömve a legrafináltabb csúsztatásokkal, arányeltolásokkal, elhallgatásokkal, torzításokkal. És a média is leginkább csak annyit tud, amit a háttérbeli gazdáik tudni engednek nekik.

A háttérbeli gazdák – konkrétan a nagyhatalmak – valószínűleg sokkal többet és pontosabbat tudnak. Ha valamire, akkor a rakétaindításokra nagyon érzékenyek és fejlettek a műholdas figyelőrendszereik. A huzavona és a sok nyilatkozás, de még a mindenféle vádaskodás is leginkább csak a nagyközönségnek szól, színjáték.

Lesz kivizsgálás. Nahiszen! Úgy manipulálják, ahogy nem szégyellik. Olyan eredményeket közölnek róla, amilyet akarnak. Azokat úgy tálalják és értelmezik, hogy érdekeket szolgáljon. Ki-ki a maga érdekei szerint.

Több mint háromszáz ártatlan ember halála szörnyű. Bennünket azonban most érthető módon inkább az érdekel, hogy lesz-e a máris folyamatban lévőnél nagyobb háború. Ha igen, akkor mekkora és milyen.

Az biztos, hogy az esemény a háború kibővülése, elnyúlása és eldurvulása irányában hat. Egy olyan szakaszban, amikor az USA keménykedése az EU (lényegében a németek) vonakodásába ütközött.

Közben már nemcsak nyugati zsoldosok vannak jelen Ukrajnában a harcokban, hanem maga a NATO is megjelent, hiszen lengyel reguláris alakulatok lépték át a határt.

Sokan azt szeretnék, ha Putyin végre megindítaná az orosz hadsereget, és lehetőleg úgy, hogy meg se álljanak Kijevig, illetve a teljes Ukrajna megszállásáig. Simán megtehetné, rendelkezésre áll hozzá az erő. Megnyugtató és stabil rendet ettől lehetne remélni. Putyin azonban mégsem teszi. Nem hagyja magát belehecceltetni olyasmibe, amit az Ukrajnát – és előtte oly sok más országot – lángba borító „demokratikus” világhatalom egyre inkább provokál.

Nyilván komplett kidolgozott forgatókönyvek állnak készen többfajta verzióban Nyugaton is, Keleten is. Most azokkal pókereznek.

Ha megtudnánk az igazság minden részletét, egészen biztosan leesne az állunk.

Mindez az első világháború kitörésének századik évfordulóján.



A magyar államot is érintő közjogi ügy a végtisztesség


megadása a legnagyobb magyar költőnek



Posted on 2014/08/02 by Nifadmin

Petőfi SándorDrábik János beszéde a Hősök terén 2014. július 31-én

Tisztelt jelenlévők! Szeretett magyar hazánk fiai és leányai!
A magyar közélet egy része – és sajnos közéjük kell sorolni a Magyar Tudományos Akadémiát is – akadályozza, hogy egy tudományos kérdést tudományos módszerekkel döntsünk el. Egyetlen DNS-vizsgálattal el lehetne dönteni, hogy Barguzinban Petőfi Sándor földi maradványait találták-e meg és azt is, hogy vajon Petőfi Sándornak volt-e genetikai kapcsolata gróf Széchenyi Istvánnal.
Milyen okok késztethetik a szabadkőműves befolyás alatt álló Magyar Tudományos Akadémiát arra, hogy mereven elzárkózzon egy fontos kérdés tudományos módszerekkel történő eldöntésétől?
Márai Sándor, akiről száz százalékosan nem tudjuk, de sok közvetett bizonyíték arra utal, hogy maga is szabadkőműves volt, így ír „Ég és föld” című 1942-ben megjelent kötetében Petőfiről:
Ő a szerelmes öcsénk, aki elment a csatába, és meghalt valamiért, ami az élet értelme.
Úgy is beszélünk róla, a családban, mint egy elhalt fiúrokonról, a fiatalról, a legkedvesebbről. Kevés nyoma maradt: egy arckép, fakult, nemzetiszín szalag, egy kalpag, kabát. S a műve. De mindez a legkedvesebb: könnyeinken át nézzük e tárgyakat.
S mert legenda van körülötte, mint mindig a legfiatalabb és legkedvesebb körül, halkan idézzük emlékét. Néha orosz földön, messze idegenben. Ilyenkor összenézünk, fejünk csóváljuk. “Halljátok!…” – mondjuk. – “Valaki látta a sírját!” – Zavartan emlékezünk. Milyen is volt?… Egészen fiatal volt. A láng volt benne. Szertelen volt és gyöngéd, táblabíró és őrnagy, huszonhat éves és Petőfi, tudott angolul és franciául, megírta művét, és meghalt a hazáért. S a legfiatalabb volt, a nemzet Benjáminja, a kedves, a dédelgetett. Csendesen beszélünk róla, bizalmasan. „Ilyen csak egy volt!” – mondjuk halkan. S szívünkhöz szorítjuk művét, mint az anyák a halott gyermek cipőjét.”
Nem tudjuk, hogy Petőfi Sándor szabadkőműves volt-e vagy se, az irodalomtudomány erre nem ad választ. Ha azonban verseit vesszük alapul, akkor abban idealizált formában már megtalálható a szabadkőműves szellemiség. 1848 forradalmait bizonyíthatóan a nemzetközi szabadkőművesség készítette elő és Petőfi több verse is ebben a szellemben íródott az úgynevezett haladó, felvilágosult eszméket, a nemzetköziséget, a világszabadságot és a világforradalmat hirdette. Tény, hogy Petőfi Sándor demokrata és forradalmár is volt, de mindenekelőtt hazáját és népét szerető igaz magyar volt. Magyar hazafiként őrizzük a szívünkben.
Petőfi így jellemzi önmagát 1943 májusában, Pozsonyban írt versében, amelynek az első versszakát idézzük:
Ki vagyok én? nem mondom meg;
Ha megmondom: rám ismernek.
Pedig ha rám ismernének?
Legalább is felkötnének.”
Néhány verssor nem bizonyít semmit. De mégis bepillantás enged a lélek mélyére.
Petőfi például 1848. április 21-én ezt írta a naplójába:
Lehetnek ékesebb, nagyszerűbb lantok és tollak, mint az enyém, de szeplőtlenebbek nincsenek, mert soha lantomnak egy hangját, tollamnak egy vonását nem adtam bérbe senkinek; énekeltem és írtam azt, mire lelkem Istene ösztönzött, lelkem istene pedig a szabadság.”
A másik nagy kérdés, hogy gróf Széchenyi Istvánnak, a legnagyobb magyarnak volt-e a természetes fia Petőfi Sándor?
Széchenyi István először 1848. március közepén Bécsben mondotta a pozsonyi országgyűlés egyik képviselőjének, amikor fülébe jutott, hogy Pesten jelképesen szólva „Petőfi az úr”: Igen, Petőfi a fiam. Ezt  a fontos kijelentését a körülötte állóknak is szánta.
Később Döblingben vetette papírra a következő sorokat:
Áll Buda, él magyar még? – ezt nem lehet többé mondani, és az összes látnok, akik az utóbbi időben támadtak, mint pl Petőfi – aki a fiam, akinek anyját, mint annyi mást hagytam elpusztulni…” – Ezt Széchenyi István Tasner Antalhoz, a titkárához írta, aki egyben a bizalmasa is volt. Szavait Spira György „Széchenyiről” című könyvéből idéztük.
A közbeszédben tehát ismertek voltak Széchenyi Istvánnak Petőfire vonatkozó kijelentései. Ennek alapot adott az is, hogy Széchenyi István a jó megjelenésű huszárkapitány vonzó férfi volt mind a kisasszonyok, mind a szolgálóleányok számára. Munkahipotézisként elfogadhatjuk, hogy Széchenyi Istvánnak lehetett viszonya Hrúz Máriával, és így Petőfi apját is tisztelhetjük benne. A két zsenit azonban akkor is mély szellemi rokonság fűzte össze, ha a genetikai-vérségi kapcsolatot mégse lehetne bizonyítani közöttük. Pontosan azért lenne szükség a DNS-vizsgálat elvégzésére – egyrészt a Barguzinban talált csontmaradványokkal, másrészt a rendelkezésre álló Petőfi-hajtinccsel –, hogy meg lehessen állapítani, van-e ilyen biológiai kapcsolat Széchenyi és Petőfi között.
Több irodalomtörténész és tanár is megkeresett azzal a véleményével, hogy nem lenne helyes a diákoknak még akkor sem oktatni ezeket a körülményeket, ha azok tudományosan igazolást nyernének. Ezek az aggódók úgy vélik, hogy rontaná Petőfinek a nimbuszát, ha kiderülne róla, hogy a legnagyobb magyar költő élete végén – kényszerűségből – orosz nyelven írt költeményeket. Meggyőződésem, hogy ezek a jó szándékú aggodalmaskodók tévednek.
Szuromi Lajos – egyetemi tanár – az MTA doktora, aki részletesen elemezte Petőfi orosz nyelven írt verseit, erre röviden csak ennyit mondott:
Petőfit az igazsággal nem lehet megalázni.”
Szuromi professzor, a „Szomorú volt az életem” költeményről, valamint az „Álmokról” című versről azt állapította meg, hogy „vagy Petőfi rajongó, Petőfi műveit mélységesen ismerő, kuriozitásokra érzékeny, zseniális imitátor a szerzőjük, vagy talán Petőfi, mert a szerző porosz (azaz német) anyanyelvűsége kizárható, verselési technikája közvetlenül Petőfi saját alkotásának minősíthető”.
Az orosz fogságba esett Petőfit nyolcezer kilométer távolságra vitték szeretett hazájától. Ebben az időben még nem volt vasút, csak gyalogosan és szekéren lehetett közlekedni a száműzetésbe hurcolt foglyoknak.
A Barguzinban élők, akik azoknak az unokái, akik Petőfi kortársai voltak, egybehangzóan számoltak be egy titokzatos magyarról, aki őrnagy volt, költő és forradalmár, aki felkelt a császár ellen.
Petőfi és barguzini szállásadója – Anna Ivanovna Kuznyecova – élettársként élt egymással. Közös gyermekük Alexander, a költő halála után két hónappal jött a világra. Mivel nem törvényesített kapcsolatból származott, nem Petrovicsnak, hanemKuznyecovnak keresztelték. Szvetlana Kuznyecova Vasziljeva – Petőfi leszármazottjaként – részletes, fotókkal illusztrált levélben vezette vissza családfáját Petőfihez.
Mindent egybevetve, nincs elfogadható magyarázat arra, hogy ezeket a tudományos vizsgálatokat, amelyek ma már rutinjellegűnek számítanak, a magyar állam, a Magyar Tudományos Akadémia, a magyar nemzet érdekében haladéktalanul el ne végezze.
Én, elsősorban, saját meggyőződésemet és érzéseimet mondhatom el. Az én szememben Petőfi Sándor sem költőként, sem emberként, sem magyarként, sem hősként nemhogy kisebb lenne, hanem még nőne is az igazság kiderítésével és megerősítésével. Próbáljuk beleélni magunkat, hogy a magyar nemzet e csodálatos alakjának mi mindenen  kellett keresztül mennie, és miket kellett lelkileg és testileg elszenvednie a fogságban, ahonnan lehetetlen volt megszöknie.
Ugyanezt mondhatom a másik kérdésre is. Számomra Petőfi Sándor a magyar irodalom és a nemzet fénylő csillaga marad, ha atyja, a szlovák származásúPetrovics István (Stephan Petrovics) volt. De az sem váltana ki belőlem semmilyen negatív érzést, ha a DNS-vizsgálat bebizonyítaná, hogy Széchenyi István – a legnagyobb magyar – volt Petőfi Sándor vérszerinti apja. A bizonyított igaz tény, amely az én értékrendemben felülírja a hasznos mítoszt és a szép legendát, csak elősegítené, hogy egy méltó helyen mielőbb megadhassuk a végtisztességet a legnagyobb magyar költőnek. A magyar államot is érintő közjogi ügy rendezéséről van szó.  Eljött az idő, hogy ne csak a magyar nép, a magyar nemzet, de a magyar állam is megadja hivatalosan a méltó végtisztességet nagy fiának. Köszönöm a Sorsnak, hogy ezt itt elmondhattam ma Önöknek, igaz magyaroknak.




The Independent: Putyin és Merkel titokban


megállapodást dolgozott ki a válság rendezésére



Posted on 2014/08/02 by Nifadmin
A Krím szuverenitásáért cserébe az ukrán energiaellátás biztonságát garantálná az a megállapodás, amelyről titokban Vlagyimir Putyin orosz elnök és Angela Merkel német kancellár tárgyalt a hónapok óta húzódó ukrán válság békés megoldása érdekében – írta a titkos alkut ismerő forrásokra hivatkozva a The Independent című brit napilap.
A béketervezet két fő törekvése: az ukrán határok stabilizálása, valamint a pénzügyi gondokkal küzdő kelet-európai ország gazdasági fellendülésének előmozdítása elsősorban olyan új energiaügyi megállapodással, amely szavatolná a földgázellátás biztonságát. Ha erre az oroszok rábólintanának, akkor a megállapodás értelmében a nemzetközi közösségnek egy olyan lépésre kellene elszánnia magát, amelyre néhány ENSZ-tagállam vélhetően nehezen lesz majd képes: el kellene ismernie a Krím félsziget függetlenségét és oroszországi bekebelezését – írta honlapján a brit napilap.
A titkos tárgyalásokat ismerő források azt állítják, hogy a stabilizációs terv első részeként Oroszországnak le kell állítania a Kelet-Ukrajnában működő különböző szakadár csoportok pénzügyi és katonai támogatását. Az ukrán államfőnek eközben bele kell egyeznie abba, hogy országa nem csatlakozik a NATO-hoz, cserébe viszont Putyin nem hátráltatja majd az Európai Unió (EU) és Ukrajna között néhány hete aláírt szabadkereskedelmi megállapodás megvalósulását.
A körvonalazódó béketerv második részeként Ukrajnának hosszú távú egyezséget ajánlanának a Gazprom orosz energiaóriással a jövőbeli gázszállításokkal és gázárakkal kapcsolatban. Jelenleg nincs megállapodás a felek között, így apadnak az ukrán gázkészletek, és még a tél előtt valószínűleg ki is fogynak, ami gazdasági és társadalmi katasztrófát vonna maga után – jegyezte meg a The Independent.
A titkos megállapodás szerint Oroszország egymilliárd dolláros (234 milliárd forintos) pénzügyi csomaggal kompenzálná Ukrajnát azért a veszteségért, amelyet az orosz flotta krími, illetve szevasztopoli állomásoztatásáért – a félsziget márciusban megszavazott függetlenségéig – fizetett bérleti díj elmaradása okozott.
A The Independent értesülése szerint Merkel arra irányuló erőfeszítései, hogy közvetítőként lépjen fel Putyin és Petro Porosenko ukrán államfő között, alábbhagytak a maláj utasszállító július 17-i kelet-ukrajnai (feltételezett) lelövése nyomán.
Az eddigi titkos tárgyalásokat ismerő források azonban a napokban azt közölték, hogy a “német béketerv” továbbra is a tárgyalóasztalon van és az egyetlen szóba kerülő megállapodás. “A tárgyalásokat felfüggesztették az MH17 katasztrófája miatt, de várhatóan újraindulnak, amint kivizsgálták a történteket” – tette hozzá a névtelenül nyilatkozó forrás.
A brit napilap megkereste a brit külügyminisztériumot azzal kapcsolatban, hogy van-e tudomása ezekről a titkos tárgyalásokról. A tárca nemmel válaszolt, a szóvivő ugyanakkor hozzátette: véleménye szerint elég valószínűtlen, hogy az Egyesült Államok vagy Nagy-Britannia elismerné Oroszország fennhatóságát a Krím felett.
A The Independent megjegyezte, hogy Angela Merkel kormánya a maláj gép katasztrófájáig rendületlenül ellenezte az Oroszországgal szembeni büntetőintézkedéseket (azok harmadik körét) kereskedelmi és diplomáciai okokból egyaránt.
Forrás:
MTI – Kárpátinfo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése