2015. május 23., szombat

célba vettek?


célba vettek?


Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program


Na még mindig úgy gondolod, hogy fölösleges a Jobbik gárdista programja, és egyedül is megtudsz birkózni a szervezett gyilkos bandával, vagy jó hogy van ez az összefogás, és bizony ki kéne terjeszteni az ország minden területére, hogy megnehezítsük ezeknek a pszichopatáknak a dolgukat, esetleg mi is úgy vadászhatnánk rá mint ők, ez volna a megelőző csapás, és ha itthon már jól működne, eszmecserére a környező országok hasonló társadalmi szerveit meghívhatnánk és átadhatnánk a módszereket egymásnak. Amilyen könyörtelenek voltak velünk, nekünk is olyan könyörtelennek kell leni velük és a családjukkal is , hogy utánpótlást ne tudjanak nevelni. Gondold meg és szervezkedj és hírlánc kapcsolatot alakíts ki az első ténykedésedül, hogy feltérképezhesd a gócokat. A következő lépés a rendőrség titkosszolgálat leválasztása e kommunáci csoportról, ha nem akarnak leválni az interneten nagy kipakolás ellenük, nemzetközi térben , hogy a kormány kénytelen legyen feloszlatni egy terrorista állami csoportosulást, ezt névvel és konkrét eseménnyel kell tálalnunk, hogy ne tudják mondani ők a magyarságot védik. Végül ha eljutunk egy ilyen csoporthoz a zsidó vezetőig kell felgöngyölíteni a dolgot, és likvidálni családostul. Gondold meg és igyál.....

Mint látod elég jól fel vannak térképezve, a munkacsoportok és munka módszerek ,csak konkretizálni kell ő


Hát persze, hogy célba vettek! Ha a taktikázások oldalon lelistázott taktikázások túlnyomó többségét megtapasztaltad az elmúlt néhány évben, akkor az életedet felteheted rá, hogy célba vettek. Nem akarlak álltatni egy pillanatra sem:

AZ ÖNGYILKOSSÁGBA AKARNAK KÉNYSZERÍTENI. ABBAN IS BIZTOS LEHETSZ, HOGY KÖZÖNSÉGES GYILKOSSÁGOT FOGNAK MEGKÍSÉRELNI ELLENED. VAGY A FÉKEDET FOGJÁK MEGBUHERÁLNI VAGY MEG FOGNAK MÉRGEZNI. VAGY VALAKI MÁST FOGNAK RÁDUSZÍTANI, HOGY AZ LELŐJJÖN/MEGKÉSELJEN.

Azok fognak elárulni és a legnagyobb károkat tenni benned, akiket legjobban szeretsz. Egy nap arra fogsz ébredni, hogy a házasságod vagy évek óta tartó szerelmi kapcsolatod nem volt más, mint egy gigászi hazugság, egy elképesztően embertelen árulás. Egy nap azt fogod észlelni, hogy a barátaid. vagyis olyan emberek, akikről azt képzelted, hogy a barátaid voltak, fenyegetik az életedet és brutálisan visszaélnek a bizalmaddal. A szomszédaid, úgy fogják tartani tőled a távolságot, mintha leprás lennél. A munkahelyedről ki fognak terrorizálni a kollégáid, olyan kollégák is, akiket már évek óta ismersz. Az interneten folyamatosan sértegetni és zaklatni fognak. És éveken át folyamatosan és állandóan megőrjítő taktikázásoknak leszel kitéve. Olyan emberek fognak meggyalázni, megalázni, akinek hálásnak kellene lenniük neked, mert olyan nagy dolgokat tettél meg értük. Gúnyt fognak űzni belőled, nem néha, hanem minden adandó alkalommal. És nem fogsz semmiféle kapaszkodót kapni. Egyetlen kegyes hazugságot sem, egyetlen jóvátételi gesztust sem, egyetlenegy bocsánatkérést sem. Sőt ellenkezőleg, amikor azt hiszed beleőrülsz vagy beledöglesz a fájdalomba, akkor még beléd fognak rúgni vagy magadra fognak hagyni és nem fogják hagyni, hogy felejts és gyógyulj. Azt kell, hogy végig nézzd, hogy minden, amit értékes benned, minden, amiben te jó vagy, és minden, amiért te elismerést érdemelsz azt AGYON FOGJÁK HALLGATNI és miután árgus szemekkel megfigyelték másoknak adják át, hgoy azok kapjanak elismerést és ne te. Ha kitalálsz valami kreatív tevéeknységet vagy kidolgozol egy találmányt EL FOGJÁK LOPNI és másnak fogják átadni, hogy ő húzzon belőle hasznot és elismerést. Téged pedig be fognak állítani egy nyomorult elmebetegnek. Az emberek ki fognak közösíteni, állandóan sértegetni fognak, úgy fognak veled bánni, mint egy értéktelen semmivel, egy torz pszichikai tükröt fognak eléd tenni, hogy megőrjítsenek. El fognak venni tőled MINDENT, amit csak szeretsz, MINDENT, amiért csak érdemes élni és küzdeni. És te végig fogod nézni, és végig fogod érezni és élni ahogy elveszítesz MINDENT és MINDENKIT. Azt is, akit legjobban szeretsz, azt is aki nélkül se nem tudsz se nem akarsz élni. Végig fogod nézni, ahogy az éveid abszurd nácizmusban múlnak el, ahogy a szerelem, szeretet, boldogság, biztonság és kiteljesedés helyett gyűlöletben, perverz rosszindulatban, mizériában, megtolvajlások és mellőzések közt, szeretet és szerelem nélkül múlnak el az éveid.

Meg fogják erőszakolni az elmédet és a lelkedet és ebben olyanok fognak részt venni, akiket szerettél, tiszteltél és akikben megbíztál. Nem akarlak téged álltatni és nem akarom azt sem, hogy te álltasd önmagad: lesznek pillanatok, amikor olyan gonoszsággal fogsz szembenézni, hogy ténylegesen meg fogod érteni, hogy mit jelentenek a 'sátáni', 'eredendő gonosz' és 'pszichopata' kifejezések. MINDEN valódi célszemély eljut arra a pontra, amikor kiejti a száján azt, hogy 'sátáni', 'őrült', 'luciferi' és 'pokolian gonosz'. Mégha nem is vagy vallásos, egyszerűen nem fogsz a tevékenységre és az emberek viselkedésére más megfelelő jelzőt találni, mint a sátáni. Megígérem, hogy meg fogod éretni mi az őrület. Olyan elképesztő náci sátáni őrületet és inverziót fogsz megélni, hogy még a legrosszabb rémálmodban sem sejtetted, hogy létezhet. Rá fogsz bámulni az emberekre és nem fogod érteni, hogy miként lehet emberi lényeket rávenni arra, hogy ilyent tegyenek más emberekkel. Mindeközben természetesen TÉGED FOGNAK GYALÁZNI, BOLONDNAK ÉS ŐRÜLTNEK beállítani, az arcodba is. Egyszerűen el fogsz jutni arr a pontra, amikor KÉT KATEGÓRIÁBA FOGOD KATEGORIZÁLNI az egész emberiséget: az épelméjűek és a teljesen épelmétlenek kategóriájába. És eljön majd az is, amikor nem azért fogsz fohászkodni, hogy isten segítsen, hanem azon, hogy miért volt olyan igazságtalan hozzád, hogy nem vette el az életedet abban a fura fékhibás autóbalesetben. Lesznek pillanatok, amikor el fogod felejteni milyen volt a szerelem, az elismerés, a megbecsülés, tisztelet, és normalitás, és eldobnád azt, amit isten adott: az életet.

Hogy miért teszik ezt veled az emberek? Hogy miként lehet rávenni embereket, hogy ezt tegyék veled? Ezekre a kérdésekre nem tudom a választ, mert először azt kellene teljes egészében megérteni, hogy pontosan mi is az ember.

Gondolom nem ilyen nyers és brutális őszinteséget vártál vígasz és támaszként. Pedig ez a legtöbb, amit adhatok. Ha felkészülsz a legrosszabra és szembenézel a ténnyel, hogy az abszolút gonosszal és az abszolút őrülettel fogsz szembesülni, akkor a sokk kisebb lesz és lépéseket tudsz tenni, hogy minimalizáljad a károkat. Ha túl akarod élni ezt az őrületet és közben még élni is akarsz, akkor tégy magadnak egy szívességet és ne gyárts semmiféle kegyes magyarázatot magadnak erről a tevékenységről, sem azokról, akik részt vesznek benne vagy irányítják. Az őrület tartja uralmában az elméjüket és a lelküket anélkül, hogy tudatában lennének. És egy őrülttel nem lehet érvelni, nem lehet szótérteni, nem lehet egyezkedni.

Azok a személyek, akik ebben a tevékenységben részt vesznek őrült kommunáci disznók. Mi nem foglalkozunk kommunáci disznókkal. Mi nem adunk a kommunáci disznók véleményére. Mi nem reagálunk a kommunáci disznók által alkalmazott taktikázásokra, sem az életveszélyes fenyegetésekre, sem a megőrjítő taktikázásokra, sem a brutális megalázásokra, sem a dehumanizáló magatartásukra, sem semmiféle más alkalmazott taktikázásokra. A kommunáci disznók nem fognak önmaguktól sem leállni sem felelősséget vállani az általuk elkövetett emberiesség elleni bűntettekért. A kommunáci disznók nem fognak minket önmaguktól kompenzálni az általuk okozott veszteségek miatt. Mi tehát azon dolgozunk, hogy a tágabb társadalom tudomást szerezzen a kommunáci disznókról és az őrült náci rémtetteikről, és, hogy felelősségre vonjuk őket a társadalom és Isten előtt. Ez isteni előjogunk és emberi kötelességünk. 


Nagyon remélem, hogy az itt leírtak segítségedre lesznek abban, hogy megorizd az pszichikai egészségedet, márha még nem vagy PTSD-be vagy paranojába üldözve és kínozva. Maga a tény, hogy tudatában vagy a taktikázásoknak, hogy igazolást kapsz arról, hogy nem képzelodsz, hanem egy valós pusztító tevékenységnek vagy a célpontja, illetve, hogy nagyon sokan hordjuk a te terhedet világszerte meg fogja könnyíteni a napi létedet és bizonyos fokig hatástalanítani fogja a taktikázások kártékonyságát. Amiben ezek sem tudnak segíteni az elveszített szerettek és barátok miatt érzett gyászod, a fájdalom, az elveszettség és a magányosság érzése. Ezekkel másként kell megküzdened. Jegyezd meg, hogy a pozitív MINDIG felülírja a negatívot, úhgyhogy tudatosan keresned KELL a kellemes gondolatokat, érzéseket, embereket és eseményeket. És próbáld valahogy megorizni a lelkedben a szeretetet és a hitet egy felso teremto eroben. Ennyit gyorssegélynek. Ez több segítség, mint amennyit én kaptam. Szerencsére vannak olyanok, mint az amerikai Cheryl Welsh, (szubletális fegyver szakérto), Julianne McKinney (volt katonai titkosszolgálati tiszt), Rauni-Leena Kilde (egy volt finn egészségügyi miniszter), Mark M. Rich (célpont és két roppant jó könyv írója), a görög George Rossolatos (szintén egy célpont és a Rossolatos kontra Görögország jogi irat megalkotója), jónéhány demokratikus fundamentalitsa aktivista, és az olyan célszemélyek világszerte, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy közzétegyék mi történik velük.

Egy gyors update:
A legfontosabb fejlemény az, hogy a tevékenység EL VAN ISMERVE! Ha rákeresel az 'organized stalking' (szervezett zaklatás) kifejezésre, akkor a Google 3.710.000 találatot dob ki. A tevékenység másik angol neve a 'gang stalking' (bandazaklatás), erre rákeresve 1.200.000 találatot kapsz. És akkor még nem említem mennyi találat kapsz a tevékenység más ismert neveire:'csendes holokauszt' (silent holokauszt), 'terroristazaklatás' (terrorist stalking), 'közösség-alapú gyulölet buncselekmény' (community-based hate crime) és végül a 'csendes gyilkolás' (silent massacre). Ez csak az angolnyelvu kifejezések tára. A tevékenységnek vannak olasz, német, orosz és más nyelvu elnevezései is. Ezt a kommunáci-sátánista-fasiszta orült borzalmat már részlegesen elismerte a nemzetözi média, mint 'bandazaklatást'. Természetesen mivel a média ezidáig leplezte és rengeteg -foként zsidó és szabadkomuves - médiás vesz részt benne, azt nem ismerik el, hogy ez egy globálisan összehangoltan folyamatban lévo leplezett holokauszt és vagyoni kifosztás, hanem inkább úgy próbálják beállítani, mintha az érintett országokban egy helyi bunözotevékenység lenne, aminek célja, hogy paranojába üldözzön embereket, mert azok valamit tettek (pl. hangosan hallgatták a zenét!). Ez tudatos DEZINFORMÁLÁS, aminek a célja, hogy elleplezzék a tevékenység valódi méretét, célját és okait. A rendorség, habár ezidáig szintén leplezte mi folyik - sot rendorök vettek részt a célszemélyek zaklatásában, hamis vádak fabrikálásában, buncselekmények TUDATOS leplezésében - már szintén részlegesen elismerte a tevékenységet, és szintén a'bandazkalatás' elnevezéssel, ami egy roppant szerencsétlen elnevezés, mert az emberek valóban bunözocsoportokra gondolnak. Egy bírósági ítélet is született már egy elköveto ellen, akit 10 hónap börtönbüntetésre ítéltek rágalmak módszeres terjesztéséért. Egy Jézus Mendoza szervezett társas zaklatás sértett, pert indított az amerikai kormány ellen és MEGNYERTE azt! Az angol John ...., szintén egy szervezett társas zaklatás áldozat, nyílt petícióval fordult az Európai Emberi Jogi Bírósághoz és a Hágai Nemzetközi Bírósághoz ezügyben. Politikusok, szakemberek tudósok, civil aktivisták és áldozatok lobbiznak évek óta az USA szenátusánál, Kanadában tevékenységellenes tüntetések voltak (Ottawában például). A 
kanadai rendorség egy tisztje a nyilvánossághoz fordult azzal, hogy a felettesei arra utasították, hogy az ilyen esetekben ne tegyenek semmit (vagyis sértsék meg az áldozatok alapveto alkotmányos és emberi jogait!). Olyan emberek hallatták a hangjukat, mint Julianne McKinney, egy volt amerikai katonai titkosszolgálati tiszt, dr. Rauni Leena-Kilde, egy volt finn egészségügyi foellenor, Ron Paul, amerikai politikus, dr. Cheryl Welsh, a világ 6 ENSz által is elismert szubletális fegyverszakértoinek egyike.

Mivel megkérdojelezni már nem tudják a tevékenység létezését, most a fókusz azon van, hogy FÉLRE MAGYARÁZZÁK és DEZINFORMÁLJÁK A TÖMEGEKET, hogy ne történjen felelosségrevonás, hanem csupán a pitiáner civil elkövetoket vonják felelosségre. Olyan civileket, mint a pitiáner középszeru kórosan kórosan irigy agyát vesztett szomszédod vagy az elvetemult gátlástalan lefizetett beszervezett intimtársad, akik éveken át zaklattak, rágalmaztak és kínoztak. Megpróbálják ezeket az embereket közönséges bunözoknek beállítani, akik nem egy politikai indíttatású és titkosszoglálatok által levezényelt állammi terrorholokauszt okán cselekedtek, hanem csupán utálatból alakítottak csoportokat, amelyek tagjaival összeesküdve az áldozatokat csoportosan kínozták és rendszeresen buncselekményket követtek el ellenük olyan indoklásokkal, hogy 'mert hangosan játszotta a zenét' vagy 'nem tetszik a képe'.

Szóval így állunk ma. Habár a témában már megszámlálhatatlan honlap és kiadott könyv létezik, az olyan videómegosztó helyeken pedig, mint a You Tube több száz (ha nem ezer) videótájékoztatás lelheto fel, Magyarországon NEM történik semmi. A magyar értelmiség hallgat egy olyan borzalmas intézményesített tömegbüntényben, ami egy emberiesség elleni bunnek minosül, és ami ellen ma már szociálisan érzékeny valódi értelmiségiek világszerte tiltakoznak. Azért nem történik semmiféle társadalmi retorzió Magyarországon, azért úsznak meg minden elképeszto náci attrocitást az elkövetok, mert a MAGYAR ÉRTELMISÉG HALLGAT miközben tömegeket nevelnek rá a saját embertársaik éveken át tartó náci pszichikai kínzására, zaklatására, lassú öngyilkosságba kényszerítésére, meggyilkolására és kifosztására. Az amerikai szenátusban két magyar származású értelmségi felszólalt, de nem úgy itt Magyarországon. Nem tudom te miként vagy ezzel, de bennem már-már nagyobb felháborodást és dühöt kelt ez a cinkos áruló csend és gyáva apátia, ez az arcátlan cserbenhagyás, mint az, hogy pszichopaták, fasiszták és sátánisták ismét egy háborút indítottak a civil lakósság ellen, ezúttal eléggé zseniálisan leplezett módon. Ahhoz már hozzá van szokva az emberiség, hogy pediodikusan háborút szítanak a háttérbol és tudjuk kik állanak ezek mögött a vérengzések mögött, és ahhoz is már lassan hozzászokunk, hogy a hatalmon lévok üldözik azokat, akikben valamiféle veszélyt látnak hatalmukra, de ahhoz nem vagyunk hozzá szokva, hogy az értelmiségünk ne tegye azt, ami isteni elojoga és emberi kötelessége: az igazság keresése, az igazság kimondása és a következményekre való figyelmeztetés. Pontosan azért folyhat tovább ez a tevékenység, pontosan azért kínozhatnak tovább ártatlan noket, pontosan azért foszthatnak ki és juttathatnak börtönbe embereket, pontosan azért diagnosztizálhatnak értelmiségieket skizofrénnek, miután feljelentést tesznek igazságszolgáltatáson belül elkövetett buncselekmények miatt, mert a MAGYAR ÉRTELMISÉG HALLGAT. Nem számolnak be sem a tevékenységrol, sem arról, hogy ez a tevékenység egyetemi és munkahelyi tömeggyilkosokat produkált. Nehogy már véletlenül az emberek rádöbbenjenek: 'Hoppá, a fiam addig kínozta a saját egyetemista társát, a saját egyetemi tanára vezénylése alatt és másokkal összejátszva, amíg aztán az idegösszeroppanást nem kapott és le nem lotte oket! vagy 'Hékás, azt a szerencsétlen kollégát adig gyötörték, addig zaklatták, addig gyalázták és kínozták, ameddig teljesen tönkrement az egészsége, elveszítette a keresoképességét és a feleségét, majd idegösszeroppanást kapott és lelotte az elvetemult perverz kollégáit, akik éveken át terrorizálták a legembertelenebb és perverzebb módszerekkel!' A magyar értelmiség - ha egyáltalán van ilyen még- talán fasiszta, hogy úgy vélelkedik, hogy bizonyos embereket meg lehet fosztani az alapveto emberi és alkotmányos jogaiktól, üldözni, kínozni, terrorizálni, szegregálni és meggyilkolni lehet oket, míg mások teljesen nyílvánvalóan jogosultak az emberi jogokra, a normális biztonságos léthez, az élet fenntartáshoz szükségesek megszerzéséhez, az egészségükhöz, a családjaikhoz és kapcsolataikhoz?! Az a perverz istentelen mindenit neki!

Néhány fontos teenedő, ahogy én látom (és remélem te is úgy véled ezek jó ötletek, mert együtt kell megvalósítanunk):
Előszőr is, az elkövetok irracionális, fanatikus, megszállott elmeállapotban vannak és egy skizo-típusú pszichopatához hasonlatos kettos létet élnek. Amikor emberek úgy bántlamazhatnak, kínozhatnak és gyilkolhatnak emberi lényeket, hogy nincs azonnali társadalmi retorzió, akkor az elméjükben megkezdodik az irracionalitás kialakulása. Amikor emberek egy olyan irracionális talajra tévednek, amikor azt képzelik, hogy mindenféle buntetés nélkül követhetnek el igazságtalanságokat az embertársaik ellen, mert ez nekik valamiféle előjoguk vagy kötelességük, akkor már nehéz visszatéríteni oket a racionalitás talajára. Egyre bestiálisabbakká, egyre gáltástalanabbakká válnak és, ahogy a történelem már bebizonyította csoportokba verodött irracionális orültek elképeszto gyilokorgiákat tudnak rendezni az emberiség soraiban mindenféle irracionális eszme, rögeszme, tévképzet nevében. A TÁRSADALMI RETORZIÓ KIESZKÖZLÉSE TEHÁT ROPPANT FONTOSSÁGGAL BÍR. A társadalmi retorzió kieszközléséhez szerintem pedig két dolog szükséges:

a) a tágabb társadalomban tudatosítani kell, hogy ez a tevékenység létezik, hogy csoportok és közösségek alakultak országszerte - és világszerte-, amely csoportok/közösségek feladata, hogy pszichopaták és a hatalom által kipecázott ártatlan embereket egyszeruen addig kínozzák, terrorizálják, gyötörjék, zaklassák, pusztítsák, ameddig az öngyilkosságba nem menekül, vagy más módon meg nem gyilkolják. Tudatosítani kell az ebmerekben, hogy ezek nem szimpla bunözo bandák, hanem a titkosszoglálatok és a szabadkoművesség által hátulról irányított csoportok/közösségek, amelyekben valódi kiképezett rituális emberirtók és gyilkosok vannak. Tudatosítani kell bennük a következményeket is, névlegesen, hogy a cél bizonyos pszihcogenetikai csoportba tartozó emberek kiirtása az emberiség soraiból és a nagy tömegek sátánista rituális emberáldozat bemutatásra való indoktrinálása, hogy egy olyan társadalom jöjjön létre, amelynek szakrális alapja a sátánista rituális emberölés.

b) az általunk állítottakat alá kell támasztani. SEMMI sem lesz annyira hatékony, mint az elkövetők videóra vett vallomásai. 
Olyan videófelvételeket kell bemutatnunk a társadalomnak, amelyeken maguk az elkövetok vallják be, hogy mit tesznek leplezetten a saját embertásaikkal, miként kínozzák és tartják oket egy őrült sátánista náci terrorban éveken át, azzal a kifejezett céllal, hogy elpusztítsák és kifosszák oket. Az elkövetőknek maguknak kell belenézniük a magyarság és az emberiség arcába és elmondani, hogy ezt miért teszik, és hogy milyen elmeállapotban vannak. Egy-egy ilyen videóvallomás ezerszer többet fog elmondani, mint amennyit mi tudnánk elmondani. Bármely pszichiáter a Nobel-díjig analizálhatja oket.Hívd segítségül a pszichokibernetikát, a pszichoneuroimmunológiát és magát a Teremtést 
A legfontosabb dolog önmagad megõrzése mialatt az épelméd, a belsõ éned, a lelki énképed, az általános egészséged, de legfõképpen az agyad és a fizikai tested mûködése támadás alatt áll. Belülrõl pusztítanak el kifelé. Lerombolnak minden struktúrát, ami a normális valóságérzékelést biztosítja, lerombolják az önmagadról, másokról és a világról alkotott hitedet, és pusztítják az agyad, sejtjeid és DNS-ed mûködését. Addig mennek ameddig el nem hiszed, hogy megõrültél és, ha ezt hagyod akkor meg is fogsz õrülni. Addig mennek amíg az agyad tönkremegy. Ha hiszed, ha nem, 11 évvel ezelõtt egy fürdõszoba kövezetén ültem a 2231 Eglinton Avenue East 107- számú lakásában Torontóban, azon töprengve- komolyan azon töprengve!-, hogy lehet, hogy megõrültem, de ha nem én vagyok megõrülve, akkor azok õrültek, akik körülvesznek. Szóval, hogy soha ne juss el erre a pontra, ahonnan csak a roppant hittel és erõvel megáldottak tudnak visszatérni, szívleld meg a szavaimat.

Az agykéreg mintegy tízbillió neuronból áll, és mindegyik neuron számtalan axont tartalmaz, amik a neuronok közötti kapcsolatot biztosítják. Amikor gondolkozunk, emlékezünk vagy elképzelünk valamit, akkor a neuronok bioáramot állítanak elõ. Amikor megtanulunk vagy megtapasztalunk valamit, a neuronok egy része bizonyos mintázatot alakít ki az agy szövetében. Vagyis egy amolyan emlékképet vésnek be az agyba, ami nem igazán bevésõdés hanem egy mintázat. A neve "engram". Ugyanaz a neuron több ilyen tapasztalat vagy tanulás emlékképének a mintázatában szerepelhet, tehát lényegében az emberi agy végtelen képességgel bír a tanulásra és az emlékezésre. No már most, az agy ezeket az engramokat elraktározza, és valahányszor a múlt felidézõdik valaminek a hatására, akkor reaktiválja õket minden tudással, érzelemmel és részlettel. Minden sikerünk és kudarcunk, minden tudásunk, minden emlékünk eltározódik és felidézõdik, ha szükséges. Mitöbb gondolati úton meg lehet változtatni az agy fizikai struktúráját. A terrorholokauszt csoportok lényegében olyan emlékeket, tanulást és tapasztalást idéznek elõ bennünk, amelyek mind a kudarccal, megszégyenüléssel, gyûlölettel, szégyennel és hasonló negatív érzelemmel állnak kapcsolatban és szinte teljes egészében megpróbálják megszûntetni a pozitív tanulást, tapasztalást és emlékképek kialakulását. Tudatosan okoznak mélységes csalódásokat, hogy az emberekkel kapcsolatban negatív emlékképek jöjjenek létre, tudatosan gáncsolják el a sikereidet, hogy a sikertelenség megtapsztalása vésõdjön az emélékezetedbe. És így tovább. Ezek a negatív engramok újra és újra reaktiválódnak te pedig vergõdsz a negativitásban a keserûségben, kiábrándultságban, sértõdöttségben, csalódottságban, félelemben és a többi. Mitöbb a folyamatban az agyad fizikai struktúrája is sérül.

Az egész tevékenység erõssége egyben a gyengesége is: a te agyad. Úgyanis az agyad és az idegrendszered NEM tudja megkülönböztetni a valós tapasztalt élményt a részleteiben elképzelt és fantázia-szerûen átélt élményektõl. A részelteiben, érzelmekkel dúsított elképzelt -és ezáltal fantáziában átélt- élményeket ugyanúgy raktározza el, mint egy valós élményt/tapasztalatot. Példának okáért úgyanaz történik, amikro valaki naponta két órán át gyakorol a zongorán, mint amikor valaki napi két órán át elképzeli, hogy zongorázik. Vagyis te saját magad ráveheted a neuronjaidat arra, hogy pozitív, sikeres, engramokat hozzanak létre az agyadban. Mitöbb, egy pozitív élmény felidézése egy negatív élmény közben neutralizálja a negativot. Röviden, ellensúlyozni tudod az õrült pusztító kártékonykodást.

A dolog úgy mûködik, mint a nem megválaszolt telefonhívás esetében. Amikor csörög a telefon, akkor automatikusan felkelünk a kényelmes fotelunkból -megszakítva a kellemes kéynelmünket és harmóniánkat-, hogy felvegyük a telefont. A telefon csengése kondicionált minket a válaszra, mint Pavlov kutyáit a nyálcsorgásra. A csöngés olyan, mint egy parancsszó. De ki mondta, hogy amikor megszólal a telefon, akkor fel kell pattannod és fel kell emelned a kagylót, megszakítva a harmóniádat és kéynelmedet?! A telefoncsörgésre, akár mélységes nyugalommal és mozdulatlansággal is válaszolhatsz. Úgyanúgy, amikor a nácik bizonyos negatív taktikázásokat alkalmaznak, amiknek a célja a negatív kondicionálás és az NLP, te magad dönthetsz úgy, hogy nem vagy köteles azt érezni, amit õk akarnak. Nem mindig lehet kivédeni a hirtelen feltörõ indulatokat, de az esetek többségében simán helyetteseíteni lehet az általuk kívánt érzelmi reakciót olyan érzelmi reakcióval, amit te akarsz. Például, amikor leállnak inzultálni akkor nyugodtan idézz fel egy roppant vicces esetet az életedbõl és nevess rajta.

Az elméd hátterében - mondjuk, hogy a tudatalattiban- létezik egy alkotó vagy teremtõ mechanizmus. Ez egy automatikus mechanizmus, ami állandóan mûködik és nem csak a te saját tapasztalataid, helyileg elõállított energiáid, hanem a kozmikus egyetemes tudás és életenergiák is mûködtetik. Én ezt úgy nevezem, hogy isten egy szikrája ott van bennünk és ettõl lettünk az õ képére teremtettek. Mi is teremteni, alkotni tudunk az õ segítségével. Tárgyakat, világokat, koncepciókat, valóságokat tudunk teremteni ennek a tudatalatti-kozmikus alkotó mechanizmusnak a segítségével. Te magad meg tudod teremteni a saját új lelki énedet, egy vadiúj ént. Csupán el kell képzelned - teljesen életszerûen- hogy ki akarsz lenni, kivé és mivé akarod újjáteremteni önmagad és ezzé fogsz válni. Abban a pillanatban, amikor ez a mechanizmus regisztrálja a célirányt - azt aki lenni akarsz és azokat a körülményeket, amelyekben lenni akarsz- el is kezd dolgozni rajta. Arra fog vezetni, hogy ez megvalósuljon.

2. 
Fenyegess vissza jogos és õszinte haraggal!
Ezek a sátáni õrült nácik rajtad keresztül Istent is kiirtással fenyegetik. Bizonyosan a Teremtõ nem hagyott minket védtelenül az õt pusztító õrültekkel szemben, belénk építette az önprezerváció képességét. Biztos te is megtapsztaltad már, hogy valaki néz az utcán vagy a metrón és te megérezted. Ez azért van, mert az agy által termelt energia és a téged animáló, életben tartó kozmikus energia oda áramlik, ahová fókuszálod. Ez az oka szinte minden pszi-jelenségnek, mint például a tárgyak érintés nélküli elmozdítása, az elképesztõ intuició, a távbefolyásolás és a többi. A CIA, az FBI, a KGB és még sokan-sokan mások õszintén hisznek ezekben az adottságokban és már réges régen bebizonyították tudományosan is, hogy ezek valóban velünk született képességek.

Én azt mondom, add vissza nekik a pusztító energiákat. Ez nem pusztítás, hanem önvédelem azokkal szemben, akik el akarják pusztítani azt, amit isten az õ képére teremtett, a legkedvesebb teremtményét, és õt magát. Csupán annyit kell tenned, hogy amikor fenyegetnek összegyûjtöd minden jogos felháborodásodat és haragodat és halálos komolysággal csak annyit válaszolsz vissza fenyegetõn, hogy "csak nehogy te dögölj meg" vagy "csak ne hogy téged találjanak meg feldarabolva egy kukában". Fenyegessd õket vissza ilyen módon azzal az õszinte kívánsággal, hogy valóban így is történjen és isten megbüntesse az elképesztõ náci merészséget. Persze közben telejs egézsében fókuszálj arra a személyre, akit visszafenyegetsz. Nem kell neked fegyvert fognod, sem neki esned haját tépve, elég magát az önprezerváció képességét segítségül hívnod. A Teremtõ majd eldönti, hogy mit tegyen az õt fenyegetõ õrült nácival, de készülj fel, hogy látványos eredményt fogsz kapni. (A cigányok nem felejtették el ezt az õsi képességet csak gonoszra használják sajnálatos módon, amikor utálatból átkoznak és a betegségedet/halálodat kívánják.)

3. 
Minden ember, a pszichopatákon kívül, született öngyógyító.
Egy ember úgy gyógyította ki magát a rákból, hogy naponta üzenetet küldött egy lenyelt galacsin formájában a saját sejtjeinek, hogy gyógyuljanak meg. Egy másik tudományos kísérlet során 6 rákos betegért imátkoztak 14 napon át anélkül, hogy tudtak volna róla. Míg a többiek egészségi állapotában nem történt változás, azoknak az egészségi állapotában, akikért imátkoztak estéként javulás állt be. Nem azt mondom, hogy galacsinokra írt üzenetekkel bombázzd a sejtjeidet, sem azt, hogy templomokban töltsd a szabadidõdet, hanem azt, hogy higyjél önmagadban, hívd segítségül a Teremtõt, minden élet elsõdleges forrását, õszinte fohászban felé fordulva, és végül legyél egy igazi harcos, aki felveszi a harcot önmaga és a mi pszichogenetikai fajtánk túlélése érdekében.

4. 
Mozogj!! 
Láttál te már depressziós sportolót vagy aerobikost? Én nem. Mozogj, mozogj, mozogj! Fuss a patakparton, menj nagy sétákra, aerobikozz, biciklizz, korcsolyázz, ússz, mássz hegyeket stb. Egyébként úgy jársz mint én: meghízol.

5. 
Harcolj vissza!
Harcolni sokféleképpen lehet. Az elsõ frontális támadási felület a hitük. Ezek az õrültek abban a hitben vannak, hogy valamiféle felsõbbrendû ügy nevében cselekednek, hogy igazságzsolgáltatók, hogy az emberiség megmentõi. Amire rávették õket, hogy higyjenek azzá váltak: csodálatosan hasznos emberekké, akik megtisztitják a társadalmainkat a rosszaktól/alacsonyabbrendûektõl/elmebetegektõl/terrpristáktól/stb. Szóval meg kell támadni azt a hitet, ami a delúziójuk alapját képezi. Ha rám hallgatsz, akkor nyugodtan a szemükbe mondod, hogy mik is valójában: harmadrangú fajtalankodó gerinctelenek, az embertársaikat eladó közönséges prostituáltak, felfelé szopó-nyaló lefelé tipró senkik, középszerû lényegtelen szürkeségek, nemzet és hazaárulók, magyar/cigány/zsidó/arab/stb. gyûlölõ nácik, rasszista fundamentalisták, vallási õrültek. No és aztán ott vannak a pszichopaták. Õket nem lehet megsérteni ilyen szavakkal, szóval náluk más harctehcnika szükségeltetik. Igazából az egész tevékenység a pszichopaták elpusztítására épül, nem pediglen a normális ember elpusztítására. Nekünk van mi megvédje az elménket, nekik nincs. Mivel mi magunk túl kevesen vaguynk, hogy egy ilyen massízv tevéeknységet folytassunk apszichopaták ellen, hát marad néhány taktikázás, amit alkalmazni tudunk velük szemben. A pszichopaták rettenetensen irigyelnek minket, mert nekünkv an lelkünk, mert okosabbak, szebbek, kreatívabbak stb. vagyunk. Irigyelnek és gyûlölnek minket azon tulajdonságokét, amiknek õk nincsenek birtokában. Az elsõ legjobb taktikázás az, hogy azzal gyötröd, hogy az orra alá dörgölöd azt, ami nálánál értékesebbé tesz. Ettõl szenvedni fog. A második dolog az, hogy logikával kénywzeríted a sarokba. Ettõl is roppant mód szenvedni fog, mert a veled szembeni alacsonyabbrendûségét fogja felidézni benne. Ha fenyeget és rágalmaz/vádol, akkor legyél te a tükre: õrjöngve, torz pofázattal, vadul ugráló szemekkel fenyegessd vissza és vádold a legképtelenebb dolgokkal. Teljesen meg fog hökkenni és el fog borzadni tõled. Lelileg terroizál, megaláz és csalódásokat okoz manipulatív módon? Kötözzd ki egy ágyhoz, fessd ki az arcod kilenc színbe, rúzsozzd ki még a szemöldöködet is, hogy úgy nézz ki mint egy elemgyógyintézetbõl szabadult férfi gyûlölõ sorozatgyilkos õrült, majd közöld vele, hogy most aztán szeretni fogod. A meztelen rettegés fogja elfogni és úgy fog menekülni tõled mintha önmaga groteszk és õrült tükörképét látná benned. Végül üldözhetsz még egy-egy ilyen pszichopata nácit a örökké tartó szerelmeddel. Semmi, SEMMI sem dühíti fel õket jobban, mint a megbocsátó üldözõ szereteted és szerelmed. Belátom, hogy ezek nem konvencionális harcmódszerek, de a valós életben mûködnek. Tedd a veled való találkozást egy õrült és kellemetlen élménnyé.

6. 
Hatósági bejelentések. 
Ez nagyon fontos! A rendõrség nem fog segíteni SEMMIBEN ugyanis megszüntették MINDEN alkotmányos és emberi jogodat. A bejelentéseidet el fogják bagatelizálni, elgáncsolnak, meghamisítják a tanúvallomásokat. Erre készülj fel lelkiekben, mert ez az elképesztõ intézményesített cserbenhagyás számomra roppant traumatikus élmény volt. ÁM ETTÕL FÜGGETLENÜL, tedd meg a bejelentéseket, amikor bárki bûncselekményt követ el ellened. Próbálj meg olyan dolgokra koncentrálni, amik konkrét eseményekre és bûntettekre kolátozódnak: fizikai erõszak, zaklatás, fenyegetés, hivatali visszaélés, kényszerítés stb. Amikor megteszed a bejelentéseidet REJTSD EL bennük a jövõ magvait: említsd meg, vagy írd körbe a kínzást, aminek ki vagy téve (pl. egy mesterséges valóságot teremt körém, amiben állandó a bizalommal való visszaélés, hazudozás, és megrongálta a világnézetemet, és kicsavarja a szavaimat, maga provokál ki helyzeteket, hogy aztán megfordítsa azokat és beállítson bolondnak vagy agresszívnek stb.), a zaklatást (pl. direkt és indirekt módon kapcsolatot teremet velem és beleavatkozik a normál életbvitelembe), azaz olyan dolgokat, amikbõl a késõbbiekben kialakulhat a NAGYKÉP. Tegyél olyan feljelentéseket, amelyekben egyik elõzõ bejelentésedben említett személyt hozzá kötöd a tárgy feljelentéshez, valahogy úgy, hogy "gyanítom, hogy valamiféle kapcsolat a ... tett bejelentésben említett személy (vagy esemény) és ezen bejelentésben ... tett közt lehetséges, mert....". Nyugodtan tegyél feljelentést vagy panaszt a rendõrség ellen is, ha az nem járt el normálisan, diszkriminál ellened, hazugságon vagy jogtalanságon kapod õket. Most ne törõdj azzal, hogy ezek egyike se fog sehová menni. Eljön a nap, amikor összegyûjtve és más célszemélyekkel egyesítve érni fognak ezek a bejelentések és feljelentések valamit.

MÉG KÉT VALAMI: te magad írd a feljelentéseket és 3 példányban add be õket. Ne hagyd, hgoy a rendõrök írják meg, mert meghamisítják a tanúvallomásodat úgy, hogy telejsen más értelmezésû történet kerekedjen belõle, amit el lehet torzítani olyan módon mintha te lennél a "rossz fiú", vagy az irracionális elmebeteg vagy szavahihetetlen. A másik dolog pedig az, hogy szerezz be hang és videórögzítõ eszközöket. Amennyiben azt gyanítod, hogy bûncselekmény készül és ecélból csinálod a felvételeket és bûncselekményt örökítesz meg, akkor felhasználható bármely bíróságon. Másra azonban nem használhatod a felvételeket, hacsak nem akarsz egy-egy titokban felvett náci õrült verbális ámokfutás felvételét eljuttatni az elkövetõ munkáltatójához, rokonaihoz, szomszédaihoz, barátaihoz, hogy azok tudomásul vegyék ki is az az ember valójában, amikor nem színészkedi önmagát normálisnak és épelméjûnek. Mindenestre, gyûjtsd be a felvételeket, akkorra, amikor fel tudjuk használni a csoportok ellen. Taán ennek is eljön az ideje.

Végül, lényeges az is, hogy megértsd, nekünk nem a nem-pszichopatákkal van nézeteltérésünk. A hiper buta öntudatlan állapotban lévõ birka tömeg, akiket lényegében ráduszítanak, hogy elpusztítsanak, nem az, akivel problémánk van. A pszichopatákkal van problémánk. Szóval én nem tanácsolom neked, hogy titokban felfegyverkezz és ámokfutó vérfürdõt tervezgess, mintahogy azt megtette néhány célpont világszerte. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése