2014. november 14., péntek

Konkrétumok . b




Konkrétumok . b



-tól AlienAstronomer Website


 
Tartalom
További információk
Kapcsolódó információk
 
 





.

Hi-Tech / Top Secret katonai fegyverek

Repülőgép

-tól AlienAstronomer Website
 
Tartalom
 
 




Repülőgép

Új fegyverrendszerek State-of-the-Art, néhány Superior Amerikába ?? s

Oroszország fejleszt Stealth Bomber T-60S 
Charles Smith
Š 2000 WorldNetDaily.com
Forrás: World Daily News
http://www.worldnetdaily.com/bluesky_smith_news/20000503_xnsof_russia_ dev.shtml
WorldNetDaily értesülései szerint Oroszország folytat agresszív program fegyverek fejlesztése, amely már tartalmazza a termelés egy új lopakodó bombázó.
Le, mint kisebb, mint az US Air Force Northup B-2 Spirit lopakodó bombázó, az orosz T-60S lopakodó bombázó által fejlesztett orosz repülőgép-gyártó Szuhoj, készítője a híres SU-27 Flanker harcos. A T-60S programot állítólag használ változó "swing" szárnynyilazású és kiterjedt lopakodó tervezési jellemzők.
A lépés a felé lopakodó bombázó tekintik azt jelzi, hogy Putyin elnök Validmir kívánja frissíteni mind a taktikai és stratégiai fegyverek által alkalmazott Oroszországban. Az új lopakodó lehetővé teszi az orosz légierő a harcot egy fejlett konvencionális háború határain túl Szövetség és a versenyt közvetlenül az US Air Force.
Az orosz légierő gyorsan romlott bukása után a Szovjetunió mintegy fele az eredeti méretére. De a széles körben elterjedt benyomást egy alulfinanszírozott, és rosszul legénységgel légierő a mai ?? s Oroszország már vitatott orosz tábornokok megjelent videó, fejlett harci tétele precíziós csapások elleni háború során a csecsen lázadók.
"Az oroszok továbbra is nagy összegeket kell fektetnünk a fejlett katonai technológia," megállapodott Rep. Curt Weldon, egy magas rangú tagja a Ház Nemzetbiztonsági Bizottság.
Weldon becslések szerint a "több mint egy milliárd dollárt" az amerikai támogatás került átirányításra az orosz hadsereg új fegyvereket programokat.Szerint Weldon, Oroszország most Fielding "state-of-the-art" fegyverekkel és néhány orosz technológia "kiváló" az amerikai rendszer.
"Az orosz hadsereg továbbra is vezeti a világ legjobb fegyver", jegyezte meg Weldon. "Az orosz kormány továbbra is nagy összegeket kell fektetnünk a fejlett katonai technológia. Az orosz katonai beruházás magában foglalja a pénzt az Egyesült Államokban, nyereség értékesítés a katonai, mint a leégés és a Ma-31 rakéták, és más forrásokból, mint a Nunn Lungar és katonai a katonai kapcsolatok. "
Az orosz lopakodó program is segíti a helyreállítási és értékesítése az akciót le az amerikai légierő F-117A lopakodó vadászgép az 1999-es Szerbia elleni háború. Szerbek állítólag eladta a maradványai az amerikai lopakodó közvetlenül az oroszoknak.
Ugyanakkor az orosz lopakodó program már több éve folyamatban van. 1995-ben, majd parancsnoka az orosz légierő, ezredes tábornok Peter Deinekin, kijelentette, hogy egy új, "multi-role stratégiai bombázó" váltaná fel az öregedő Tupoljev TU-22 Blinder közepes hatótávolságú bombázó és a Szu-24 vívó hinta -wing vadászbombázó.
Orosz Szuhoj harci gyártó használja az S-37 Berkut vagy "Golden Eagle" kísérleti terepévé repülőgép prototípus technológiák a következő generációs orosz repülőgép, köztük az új lopakodó bombázó.
A Szuhoj S-37 területén előre söpört szárnyak, amelyek az aerodinamika fejlesztését szubszonikus sebességű és nagy szögben a támadás. Az S-37 előre söpört szárnyak is instabil repülés igénylő nagy sebességű számítógépes ellenőrzéseket. Stealth repülőgép különösen nehéz ellenőrizni, mert a radar megkerülésére repülőgépek is instabil a repülés.
A legújabb fejlesztések az orosz repülésirányító szoftverek és számítógépek származó S-37 Berkut biztosított a Szuhoj tervező iroda megfelelő "fly by wire" vezérlés élmény alkalmazni az új lopakodó bombázó projektet. Az S-37 is széles körben használja a kompozit anyagok hasonló radar-elnyelő anyagok által az US Air Force.
Oroszország telepítésével sokféle ötödik generációs fegyverek. Az új lopakodó bombázó fejlesztési program folyik éppen Oroszországot is telepíti az SS-27 Topol M ballisztikus rakéta.
A Topol M tekinthető a legfejlettebb mobil rakéta a világon. Szerint az orosz hadsereg, az SS-27 van ellátva manőverezés robbanófej célja kiiktatni az amerikai rakétaelhárító rendszerek és robbanékony ereje több mint másfél millió tonna TNT.
További új fegyvereket fejlesztett vagy kezdőcsapat Oroszország tartalmazza az új T-95 harckocsi, a MiG-35 fejlett harcos és a halálos szuperszonikus cirkáló rakéta, a 3M82 Moskit, NATO kódneve SS-N-22 "leégés". A Raduga Moskit anti-hajó rakéták tekintik a legtöbb halálos anti-hajó rakéták a világon.
Orosz fegyverek is értékesítik a világpiacon. A közelmúltban értékesítés Oroszország a 3M82 Moskit hajók elleni rakéta Kína állított választ Capitol Hill.
Rep. Dana Rohrabacher, R-Kalifornia., Benyújtotta a törvényjavaslatot célja, hogy megállítsák az orosz rakéta Kínának, az úgynevezett "orosz Anti-Ship Missile Fegyverzetkorlátozási törvény."
A javasolt jogszabály-ház, amelynek egy példányát kaptuk WorldNetDaily tartalmaz eddig kiadatlan információt az új stratégiai partnerség Oroszországgal és Kínával. A törvényjavaslat megállapítja, hogy a kínai Moskit rakéta lehet fegyveres egy "200 kilotonna" orosz gyártmányú nukleáris robbanófej. A törvényjavaslat szerint, az első két orosz építésű Sovermenny-osztályú rombolók értékesítik Kínában érkezett a Tajvani-szoros volt, tartózkodik a "kevert orosz és a kínai haditengerészeti személyzet."
Az új jogszabály célja, hogy "megtiltsák a megbocsátás vagy átütemezése" bármely kétoldalú adósságának az Orosz Föderáció, kivéve, ha a leégés rakéta Kínának megszűnik. A törvényjavaslat előírja, hogy Oroszország megszünteti "minden eladását és szállítását a Moskit anti-hajó rakéták, amelyek veszélyeztetik Egyesült Államok nemzeti biztonság", mielőtt átütemezése milliárdos államadósság.
Az orosz rakéta jogszabály törölte a House bizottság szavaz, és most elindult a ház általános szavazást. A törvényjavaslat kapott két párt támogatását a házbizottság nemzetközi kapcsolatok, és ez várhatóan át széles mozgásteret a képviselőház.
Vissza a Tartalomjegyzék




-tól AlienAstronomer Website





Tartalom



































További információk


 -  Biológiai fegyverek közepette a Biotech forradalom - a vége a fenyegető veszélyt, vagy Rémálom súlyosbítja?




Español





 -  Ebola járvány lehet, hogy már Uncontrollable - Monsanto fektet Ebola kezelés Drug Company a Pandemic kenhető
Italiano

Español


Español




Español
 -  Experimentos Médicos en Seres Humanos en Los Estados Unidos - Impactante Historia de La Medicina y La Moderna Psiquiatría









 -  Az emberi orvosi kísérletek az Egyesült Államokban - a sokkoló igaz története modern orvostudomány és a pszichiátria (1833-2005)




 -  Next Generation bioweapons - Genetic Engineering and Biological Warfare


 -  megelőzése Bio-fegyver HIV - New Test használ rákos nanorészecskéket





 -  Az eljövendő Világjárvány - Várják minden védelmi rendszerek az Fail













Español



Español


Könyvek - értekezések



 -  mikroorganizmusok és bioterrorizmus - Burt Anderson, Herman Friedman és Mauro Bendinelli


Multimédia



 -  Anthrax War






 -  A bioterrorizmus - Steve Quayle Alex Jones TV



 -  BioWar - Project Blue Angel - Elite Develop genetikailag módosított fegyverek felszámolására etnikai és faji csoportok


 -  A Lies We Trust - A CIA, Hollywood és a bioterrorizmus



Kapcsolódó Repoirts


 -  Ebola - Global Pandemic vagy Global Hoax  - Main fájl


 -  Influenza - H1N1 vírus - Véletlen szennyeződés vagy bioterrorizmus? - Main fájl













szerint 
Susanne Posel szeptember 5, 2012
-tól OccupyCorporatism Website





 


Az Ebola-vírus titokzatos meg a Kongói Demokratikus Köztársaság (KDK) 1976-ban, és szórványosan megjelent a területen indoklás nélkül azóta.

Mainstream egészségügyi szakember úgy gondolja, hogy eszik a majmok, akik fertőzött Ebola a kezdeti átviteli mód. Azonban ez a spekuláció, mert elfogadták a tudományos közösség egyetért abban, hogy a természetes víztározó a vírus nem ismert, ezért a tudás továbbításának csak feltételezték.

Az idén júliusban, a hirtelen kitört az Ebola vírus felszínre, megölve 14 embert.

World Health Organization ( WHO ), a Centers for Disease Control and Prevention ( CDC ) és az ugandai egészségügyi minisztérium jött össze, hogy ellenőrizzék a "váratlan kitörés."

Ugandai elnök Yoweri Museveni tett hivatalos nyilatkozatot figyelmeztetés a polgárok számára:
"Ezért kérem Önt, hogy legyen éber. Kerülje a remegő kéz, nem veszik fel temetve valaki, hogy meghalt tünetektől amelyek úgy néznek ki, mint az Ebola. Ehelyett hívja az egészségügyi dolgozók, hogy azok, akik csinálni. És kerülni promiszkuitás, mert ezek a betegségek is megy a szex. "
Dr. Paul Roddy , az Orvosok Határok Nélkül (MSF), egy francia jótékonysági, azt állítja, hogy a járvány az Ebola-vírus Ugandában már stabilizálódott, de további járvány kitör egy másik helyre.

Roddy úgy véli, hogy a bennszülöttek eszik bush-hús volt a katalizátor a terjedését. Azt feltételezi, hogy a majmok, akik ettek a fertőzött denevérek, hogy aztán által felhasznált ugandai volt a fertőzési láncot.

Nyolc nappal később, a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a új törzs az Ebola vírus felszínre szerint orvosi önkénteseket MSF. Ez nem ugyanaz, mint a törzs-ban fedezték fel Ugandában.

Ez az új járvány van ellenőrizni, mert
"Nem minden, aki fejleszti a betegség alakul ki egyértelmű tünetek alapján felismeri Ebola. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy nincs is olyan sok esetben, de a pontos szám nem ismert esetek", mondta Anja de Weggheleire, MSF képviselője.
Felügyeli az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DoD) a transzformációs egészségügyi technológiák fejlesztésével a program (TMT) a Honvédelmi Threat Reduction Agency és a National Institutes of Health (NIH) már több millió dollárt költött végző tudományos kutatás az Ebola-vírus, a benne rejlő lehetőségeket alakításáról a bio-fegyvert, és egyes vakcina erőfeszítések révén két kábítószer vállalatok, Massachusetts-alapú Sarepta Therapeutics ésTekmira Pharmaceuticals Kanada .

Ezután a finanszírozás hirtelen vágni.

TMT teremt kapcsolatot a magánszektor biotechnológiai cégek, gyógyszeripari vállalatok és felsőoktatási intézmények, valamint egyéb kormányzati szervek, hogy előre a biológiai hadviselés, kutatás vírusos és biológiai fegyverek és megbecsülik fenyegetés szintjét összes biológiai anyagok alapján képes megfertőzni és hatékonyságának pusztulás.

A DoD hirtelen megállt finanszírozása Ebola oltóanyag kutatás révén e két vállalat pénzügyi korlátok miatt.

A szórványos jellegét Ebola-járvány, együtt az abszolút halálos természetét vírus miatt nehéz eladni a nagy gyógyszeripari cégek, mert,
"Nem egy nagy ügyfélkör és a nagy gyógyszercégek nyilvánvalóan érdekelt nagy nyereség . Tehát ezek a niche termékek, amelyek fontosak biodefense igazán hajtja kisvállalkozások, "szerint a Larry Zeitlin elnöke Mapp Biophamraceuticals, aki fejleszt terápiák Ebola harc.
Titokzatosan , mikrobiológusok és virológusokat akik részt kutatások immunológia és bioweapons vagy már eltűnt vagy talált elhullott több mint két évtizede.

Néhány ilyen tudós volt kapcsolat a,
  • Howard Hughes Medical Institute
  • az NIH
  • A DoD,
... Csak hogy néhányat említsünk.

Miközben a részt vevő szakértők a fertőző betegségek kutatás miután tisztázatlan körülmények között meghalt nőtt exponenciálisan, az amerikai kormány továbbra is non-chalant.

2002 novemberében, DynCorpot kapott kapott a 322.000.000 $ szerződést fejlesztésére, előállítására és tárolására vakcinák a DoD. DynCorpot márcsatlakoztatva PROMIS , a program célja, hogy azonosítsa és a cél az egyének speciális műveletek ismert, csak az amerikai kormány.

Az egyik legmegrázóbb kéri elnéptelenedés jött Dr. Eric R. Pianka , tudós, a University of Texas még 2006-ban.

Pianka ben beszélt , hogy a közönség a többi tudósok, diákok, és tanárok, amikor kijelentette, hogy a 90% -át a világ népességének kellett leölni a weaponized formája az Ebola-vírus. Kijelentette, hogy a levegőben verziója Ebola hatékonyabb lenne, mint a HIV / AIDS-vírus volt, mivel a megjelenése1979-ben, mert a sebesség, ahol az áldozat meghal.

Ha Pianka rémálom forgatókönyv került el kell végezni, hogyan lehetne tenni a hatékonyság és a legnagyobb hatással?

A hype felett lehetséges 2012-es olimpiai játékok terrorista rendszerek, az alezredes Brian Fahy tájékoztatta a brit kormány, hogy "lehetséges", hogy a herék felszerelt biológiai fegyver lehet távirányítású, és célja az égbolt London a Játékok ideje alatt.

Fahy azt mondta:
"Egy pilóta nélküli légi jármű (UAV) tudunk egy hátizsákban. Jönnek mindenféle méretű és ez megvalósítható lehetne őket tölteni valami ártalmas és repült a távirányító".
A felkészülés a lehetőség, Elite katonák viseltek biokémiai ruhák, kesztyűk és maszkok alatt edzés gyakorlatok által a szigorúan titkos katonai kutatási létesítmény Down, Wilshire.

Fahy magyarázza:
"Dolgoztunk ki egy átfogó tervet, hogy megvédje az esetleges repülőgép-eltérítés egy utasszállító le a lassú ultrakönnyű vagy távirányítású repülőgépek."
Hála a nemzeti védelmi felhatalmazási törvényt (NDAA), 6 országos bordó vizsgálati helyeket létre , hogy az egybeessen a Department of Homeland Security (DHS) bejelentését arról, hogy 2015-ig legalább 30.000 herék lesz az amerikai égen földmérési amerikai állampolgárok nevében biztonság szerintJanet Napolitano .

Elnök Obama aláírta az FAA Modernizáció és Reform Act az idén februárban, követelve, hogy az FAA "integrálja működését herék" a Nemzeti Légtér 2015-re.

Ezek a herék lesznek polgári légtérben, az,
"A lehetséges invazív felügyeleti napi tevékenységek," mondta Ed Markey képviselő House.
Csak tavaly júniusban, a kutatók a University of Texas bizonyította , hogy a tisztviselők a DHS hogyan drónok lehet betört keresztül navigációs rendszerek.

Küldésével hamis Global Positioning System (GPS) jel a drónok voltak becsapott vesz más irányt.

Megfertőzni nagy mennyiségű emberek (mint a népesség egy nagy amerikai város) egy biológiai fegyver, mint az Ebola-vírus, herék fel lehetne használni a spray-fej feletti könnyedén. Mivel a közvetlenség a fertőzés, a városok lakossága hatással lesz kitéve drasztikus csökkenését szinte azonnal.

Sőt, ez majdnem egy hétig tart a tisztviselők számára, hogy még reagálni az ilyen típusú járvány, és abban az időben, több ezer amerikai lenne búcsúztatta az Ebola vírus.

Mivel a hatékonysága a halálozási arány az Ebola-vírus, ez a tökéletes bio-fegyver. És ha együtt a jelenlegi végrehajtási herék az amerikai ég, lehet ez a kombináció meg kell aggódik?

Globalisták mint Ted Turner és Bill Gates már nyilvánosan kijelentette, hogy akarnak jelentős részét a világ népességének csökkent - még akkor is, amennyiben 90% -kal, a nevét az éghajlatváltozás és a források újraelosztását.
  • Hogy lehet ezt elérni egy ilyen mutatvány segítsége nélkül a bio-fegyver?
  • Továbbá, hogyan biztosítják, hogy elég nagy mennyiségű a lakosság van kitéve a biológiai fegyver a maximális hatás érdekében?
Talán légi herék szerelve az Ebola-vírus lenne átrepült amerikai városban, majd a globális elit tudott hátradőlni és várni.

Miután a vírus ölt a ​​lakosság többsége, a következő menetrendet globális kormányzás tud kibontakozni.









-tól SignOfTheTimes Website 
 
  
Etnikai Fegyverek
Mi írt egy történetet a jelek oldalon, David Kelly részt az ultra titkos munkát Izrael Institute for Biological Research . A jelentést november 15-én 1998-ban aSunday Times azt sugallja, hogy az intézet "dolgozik egy biológiai fegyver, amely kárt arabok, de nem a zsidók . " 
Izrael tervezés "etnikai" bomba mint Szaddám barlangok

The London Timesnovember 15, 1998 IZRAEL dolgozik egy biológiai fegyvert, ami sértené az arabok, de nem a zsidók szerint az izraeli hadsereg és a nyugati hírszerzési források. A fegyver, célzás áldozatainak etnikai származás, tekintik Izrael válasza Irak fenyegető vegyi és biológiai támadások. A tudós azt mondta, ott volt a feladat rendkívül bonyolult, mivel mind az arabok és a zsidók a szemita eredetű. De hozzátette: "Ők azonban sikerült hajszálpontosan adott jellemző genetikai profiljának bizonyos arab közösségek, különösen az iraki nép . "

Széles körben elfogadott tény, hogy Izrael rendelkezik a legnagyobb készletek a nukleáris fegyverek a térségben , és azt feltételezzük, hogy ez érvényes a felhalmozott biológiai és vegyi fegyvereket. Egy gyors keresés az interneten felbukkant egy hosszú listát a cikkek a témában, többek között a következőket:
Jelentés: Titkos izraeli kémiai vizsgálatok megöl 4, 25 seb

arab News.Com
augusztus 21, 1998 A vizsgálatokat végzett egy izraeli titkos laboratóriumban nemrég megölt négy személyek és más 25 számoltak megsebesült NEIS Zayouna kerületben, közel Tel Aviv, egy izraeli napilap számolt be. Izrael határozottan tagadta a jelentés. "Nem ember valaha is halt meg egy munkahelyi baleset, a Biológiai Intézet megalakulása óta, 45 évvel ezelőtt," miniszterelnök Netanjahu média tanácsadója kijelentette, ma.

Ez csak történik, hogy az Intézet a fent említett. És ha ezek a halálesetek miatt a helyszíni tesztek, akkor nem lesz "munkahelyi balesetek". De ez bizonyíték arra, hogy valami folyik Izraelben, amelyek kapcsolatban állhatnak a fejlődés ilyen típusú fegyverek. Van is ezt a megjegyzést a Ariel Sharon , miközben még mindig külügyminiszter. Az ő hozzáállása nem változott az eltelt években az ő aktív szabotázs az úgynevezett "Béke Map" mutatja.
Jelentés: Israel fejlesztése biológiai fegyverek célba arabok

Regionális-Izrael, katonai, 1998/11/16 Tavaly 
a Pentagon figyelmeztetett egy titkos jelentés ellen annak lehetőségét, hogy a biológiai elemek géntechnológiai úton gyártani új tömegpusztító fegyverek. Ugyanebben az összefüggésben , izraeli külügyminiszter Ariel Sharonmegismételte, hogy "Izrael fenntartja magának a jogot, hogy taszítják az esetleges iraki támadás." A következtetés az ülés vasárnap az amerikai kereskedelmi miniszter, Sharon hozzátette: "Izrael meg tudja védeni magát, és tudja, hogyan lehet megakadályozni hogy megtámadják. "



A különböző típusú bizonyíték található a következő írta a webmester www.konformist.com aki közzétett egy jó cikket etnikai fegyvereket 2000-ben, hogy nézzük meg később. Ő megvitatása az olvasó választ a cikk :
Milyen érdekes, hogy, bár kaptam jó néhány e-mailek a cionista közösség, sem tagadta a pontosságát a történet. Ehelyett vakmerően elismerte, hogy igaz volt, akkor hozzá volt szükség, mert Izrael szükség, hogy megvédje magát az arab szomszédok. Mi az a legbeszédesebb, hogy sok levelet hivatkozásokat tartalmaz arabok voltak méltatlan és embertelen. Hogy egy ilyen pusztító filozófia által elfogadott annyi kritikátlanul Izrael nagyrészt megmagyarázza a gonosz orrgyilkosi tett végre a palesztinok ellen az elmúlt négy hónapban (nem beszélve az elmúlt 33 év).
Ezek a megjegyzések teljesen összhangban Sharon 's, így nem tud egy nagy a valószínűsége, hogy Izrael fejlődik valami hasonlót írhat ki.

Az előrelépés a Human Genome Project ma már lehetővé teszi, hogy meghatározott célcsoportok egyének alapján bizonyos genetikai aláírás. Ez a logikus következő lépés a biológiai fegyverek progressziójában. Ezek a fegyverek már körülbelül ezer éve. A rómaiak dump elhullott állatokat a vízellátás ellenségeik okoznak betegséget. Az amerikai "telepesek" használt kis himlő takaró a cél az indián lakosság. Az amerikai őslakosság még kitéve az ilyen típusú támadás:
# 16 Human Genome Project nyitja meg az utat etnikailag specifikus Bioweapens

Ebben az országban, továbbra is a régi politika felé 
bennszülött amerikaiak , azt már kiderült, hogy az amerikai Indian Health Service (IHS finanszírozott a szövetségi kormány, akik alkalmazzák az orvosok és ápolók) kikényszerített indián férfiak és nők kénytelenek sterilizations az 1970-es évek elejétől a közepéig. A General Accounting Office (GAO) becslése szerint 3400 ember (főleg a nők) esett a kezelés, de a tanulmány csak fedett négy tizenkét IHS régió négy évig. Aktivisták fel a becslés sokkal magasabb, 60.000 a 70.000. Ez, valamint a gyanú felmerült a hantavírus járvány a Four Corners régióban Arizona / New Mexico / Colorado / Utah tartja gyanakvás és ujjak mutatott a szövetségi kormány, és legalább néhány kormányzati politika felé amerikai indián lakosság. ( hantavírus egy a sok "új" betegségeket, amelyek gyanúba keveredtek, hogy ügyeiket eredetét genetikai mérnöki vagy biowarfare labs.) Amint arról a 1994 Project cenzúrázni frissítés , Utah Dugway Proving Grounds biowarfare kutatóhely is megnyitották ellenére a helyi lakosok tiltakozások attól tart, hogy a létesítményt eredetileg zárt biztonsági aggályok miatt. Fort Dietrick , a helyszín a leghírhedtebb CIA kábítószer és a hadsereg biowarfare kutatás az Egyesült Államokban ma a fő kutatási létesítmények a National Cancer Institute, kérdéseket vet konfliktus (vagy összejátszás), vagy érdek.

De a fejlődés a vegyipar, a biológiai hadviselés új fordulatot vettek. Greg püspök , a cikkben említett, először közzé konformist.com , úgy néz ki néhány főbb pontok:
Etnikai fegyverek etnikai tisztogatás

Greg püspök
március 2000 [T] ő "elméleti lehetőség" felismerték több mint 25 évvel ezelőtt, ha nem előbb. Eredetileg hozta a figyelmet a potenciális ügyfelek a publikált cikk a Honvédségi Szemle novemberi 1970-ig. Ez a folyóirat a parancs szintű katonai személyzet tette közzé az amerikai hadsereg és a Command vezérkari College Fort Leavenworth, Kansas. A szolgáltatás, melynek címe " 
etnikai fegyverek "szerzője Carl A. Larson , felvázolja a történelem, kívánatos, és lehetőségei a mesterséges biológiai kórokozók, amelyek befolyásolhatják csak azon versenyek, amelyek történelmileg nem természetes védelem ellen bizonyos "enzim inhibitorok." Larson szerepel vezetője a " Department of Human Genetics, a Genetikai Intézet , Lund, Svédország ", valamint egy engedéllyel rendelkező orvos. A hippokratészi eskü nyilvánvalóan nem adjuk Svédországban amikor Larson megkapta akkreditációt. Larson kifejti, hogy számos, a vegyi tevékenységek és funkciók az emberi test által okozott kölcsönhatásai enzimek . Az egyik jelentősebb tevékenységet engedélyezett enzim kémiai reakciók az összehúzódás és pihenés az izomszövet. Ha a tevékenysége ezen enzimek blokkolva vannak, az áldozat lesz béna, még a halál fulladás. Nem véletlen, hogy az enzim-blokkoló vegyületek hatásának nevezett organofoszfátok fedezték fel Németországban a 1930-as években, amikor a kísérleti rovarölő megölte a nép szerencsétlen ahhoz, hogy használják őket. Ez a felfedezés vezetett a tömeggyártás az anyag neve " Trilon "később használni lenyűgöző hatás a megsemmisítő embercsoportok nácik tekinteni kicsit több, mint a rovarok. Ez az anyag és más hasonló smink vált ismertté, mint "ideggáz." A koncentráció 40 mg köbméterenként megölni körülbelül 10 perc alatt. Erősebb szerek később fejlesztettünk ki, amelyek ezt a munkát egyetlen csepp a bőrön. [...] Larson még explicit módon, hogy valószínűleg soha nem teszi be a mainstream sajtó. A folyosón, hogy lenne Doktor Strangelove büszke, ő mereng irányíthatatlanul lehetőségeiről genetikailag érzékeny vegyi legyőzni ellenséges lakosság:











"Barátságos erők discriminatingly használni incapacitants a kusza helyzetben, hogy barát és ellenség egy rövid ideig kényszerű pihenés rendezni őket. A szelíd meggyőzés, segített psychochemicals , civilek ellenséges városokban lehet reeducated. Az ellenség fogja használni incapacitants megkímélni azokat akit tudott használni rabszolgák. "
Ezt tették közzé a komoly, higgadt szakmai folyóirat olvasható az amerikai katonai stratégák. Arra a következtetésre jut azzal a kijelentéssel, hogy "a funkcióját az élet [most] hazudnak csupasz támadni." szerint Charles Piller és Keith Yamamoto azok 1988 könyv Gene Wars , Larson cikk volt az első alkalom, hogy a téma az etnikailag célzott CBWs terítékre nyilvánosan , és hogy "a hadsereg privát körökben volt régi hír." A szerzők továbbá, hogy 1951-ben a Mechanicsburg, PA Naval Supply Depot volt a helyén egy minősített vizsgálatot egy jóindulatú szervezet szállított személyzetet, hogy utánozza a viselkedését tényleges bioweapon: " dokumentumok szerint a titkosítást feloldották az 1970-es években, a helyén volt választották, mert

"Ebben a rendszerben ott foglalkoztatott nagyszámú munkás, köztük sok négerek, akinek akadályoztatása komolyan befolyásolja a működését az ellátási rendszer."
A fekete munkások a Depot volt állítólag hajlamosabbak a törzs -völgyi láz , mint a fehérek voltak, de ahelyett, hogy a tényleges vírus, gomba organizmus helyettesíti használtunk. völgyi láz gyakrabban végzetes a feketék, mint a fehérek. Ez volt a közelmúltban kiderült, hogy az igazság és a megbékélés meghallgatások Dél-Afrika bemutatta tanú, aki azt vallotta, hogy a tudósok az apartheid rezsim követett erőfeszítések mintájára. Egy másik lehetséges példa a helyszíni vizsgálatok etnikai fegyverek (vagy legalábbis egy érdekes eset a tanulmányi az érdeklődők a saját fejlesztés) lehet a híres " Four Corners "vírus , amely úgy tűnik, csak, hogy befolyásolja az amerikai őslakosok élnek Észak-Új-Mexikó és Arizona. A legtöbb jelentés azonosított vagy, mint a betegség, a hantavírus , amely megölt áldozatok viszonylag gyorsan felmerülését követő elhúzódó láz és folyadék, amely gyorsan tölteni a tüdő és megfulladt a beteg. Állítólag szerződött a szarvas egerek ürülék, a rejtély betegség állította, legalább egy tucat áldozat az elmúlt tíz év során. A legutóbbi kitörés történt ez a múlt nyáron [1999], jön a nyomában El Niño, amely a nagy média okolható A megújult fenyegetés. Néhány területen lakók úgy vélik, hogy a vírus már megjelent véletlenül vagy szándékosan egy bioweapons cache Fort Wingate, a hadsereg létesítmény néhány mérföldre keletre Gallup. A lőszerek tárolása Wingate már hivatalosan is lezárult.

Megtudjuk, hogy a munka az ilyen fegyverek indult a náci Németországban . Az áldozatok e fegyverek nagyrészt zsidók. Amikor Larson publikálta papír 1970-ben, "a hadsereg privát körökben volt régi hír." Ami azt jelenti, hogy már tárgyalt hosszú ideig az amerikai hadsereg, valószínűleg a nácik hozták be az USA-ban a második világháború után át Operation gemkapocs . Vizsgálatokat végeztünk, amennyire vissza 1951-feketék dolgozik a Mechanicsburg, PA Naval Supply Depot. További információk az elvégzett vizsgálatok szerint az amerikai kormány az ország polgáraival szemben, lásd a idővonalon. korai formája etnikai különleges fegyver volt a malororants kifejlesztett ellenőrzésére tömegek (az emberek eltérő szemben a Bush Birodalom , talán?). 
Pentagon Tesztek etnikai célzott Crowd Control Fegyverek

Napfény-Project
19 február 2002 Csaknem hatvan évvel ezelőtt, az Egyesült Államok kifejlesztett egy undorító "fürdőszoba szag" vegyi anyag használható, mint egy fegyver. De a hadsereg, a régi 
bűzös nem fog működni kívül az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, mert "kiderült, hogy az emberek sok területen a világ nem talál" széklet szag ", hogy támadó, hiszen szagát a rendszeresen. " Szerint tehát a hadsereg, új szerekre van szükség a külföldi missziókban. Ezek az új malodorants kell igazodniuk az áldozataikat. Szerint a 1998 dokumentum: "A cél ennek a munka a fejlesztés egy átfogó [ malodorants ] lehet alkalmazni, szemben a lakosság bármely körül a világ, hogy befolyásolja a viselkedést. "A dokumentum leírja a hadsereg kutatási eljárást. A csoport a tantárgyak kiválasztott "alapján a legkülönbözőbb földrajzi eredet és a kulturális örökség" szisztematikusan kitéve jelölt malodorants fejlesztése "kultúra-válasz adatok" etnikai alapú kategóriákat. Az adatokat összesítve a "szag válasz profilok" arra utalnak, hogy a típusát és mennyiségét malodorants szükséges "kiváltására kedvező viselkedési válasz" (azaz akadályoztatása, pánik, vagy repülés), ha a tömegoszlatás egy adott etnikai csoporthoz. [.. .] Hogy a malodorants működik, vagy nem, a kutatás minden etnikai fegyver komoly jogi kérdéseket és ez meg egy nagyon veszélyes precedenst. Ha a Pentagon látott jelentősebb jogi akadályainak etnikai fegyvereket azt nem fogadták volna el a bűzös kutatás. A Pentagon azon következtetése, hogy az etnikai fegyverek megengedett kell megtámadni.



Mivel szörnyű, mint ezek a fegyverek a gyakorlatban, és az, hogy mit árul az ember fejlődő őket, ez volt a munka a Human Genome hogy valóban megnyitotta az utat egy új generációs bioweapons , fegyver lehetne finomítani az ember genetikai make-up. Mi már évek óta kitéve papirrizsmák és órák levegő-idő megvitatni az előnyeit a kutatás, a képesség, hogy a cél az egyes gének "megjavítani" őket. Nézd meg a flip-oldal:
GE biológiai "etnikai" fegyverek Loom a Horizon

Date: Thu, 21 január 1999
Patricia Reaney
Reuters A tervező fegyver működik hasonló elven génterápia, de ahelyett, cseréje hibás gének nem működnek kihasználja genetikai variációk a cél az áldozatai. így például, a mikro-organizmusok lehetne genetikailag támadni ismert receptor-helyek a sejtmembránon vagy vírusok lehetne megcélzó specifikus DNS-szekvenciák a sejteken belül.

Ez az a technológia, amely Izrael használ. De nem származik Izrael:
Biowar és az apartheid Legacy

By Salim Muwakkil, ezekben az időkben
június 6., 2003 A két részből álló történet a Washington Post április 20-án és 21 kiderült, hogy a biológiai anyagok által kifejlesztett a dél-afrikai kormány alatt apartheid nappal estek magánkézbe. Írta Hozzászólás riporterek 
Joby Warrick és John Mintz , a darab megjegyezte, hogy egyedülálló, faj-specifikus törzsei biotoxinok volt elérhető a világpiacon - a megfelelő ár, illetve a megfelelő ideológia. [...] A szigorúan titkos program, amely Basson Irányított hívták Project Coast , és tartott 1981-től 1993-ban Dél-Afrikai Nemzeti Védelmi Erők teremtette meg, amikor a fehér kisebbség rezsim alatt egyre nagyobb veszélyt őshonos fekete dél-afrikaiak. Daan Goosen , az egykori igazgatója Project Coast 's biológiai kutatás részlege, mondta a Post azt a parancsot kapta, hogy dolgozzon ki a Basson módját ", hogy elnyomja a népességnövekedés között feketék", és a "keres" fekete bomba, "a biológiai fegyver, amely válassza célok alapján bőrszín." [ ...] AWashington Post megjegyezte még, " Goosen mondta sok tudós tartotta példányban szervezetek és dokumentumok, hogy folytassák a munkát "kettős felhasználású" projektek kereskedelmi és katonai alkalmazások. " A május 2002 történet Project Coast a Wall Street Journalszámolt be, hogy Goosen azt mondta, hogy már "meglátogatta tucat embert keresnek" dolog, hogy megöli a feketék. "Race-specifikus fegyverek természetesen vannak forró kereslet között rasszisták, így Nem meglepő, hogy Dél-Afrika rassz-specifikus kutatás megkoronázásaként. [...] Jelentette közötti kapcsolatok Izrael etnikai fegyverek és Dél-Afrika Project Coast vannak kísérleti; egyesek azt mondják, finom. De a lehetőséget az ilyen kapcsolatok nem félelmetes, és igazolja a sok ellenőrzésnek összpontosított Irak képzeletbeli fegyvertára. Úgy tűnik, hogy a lépfene események 2001, amelyben öt ember halt meg és 13-at megbetegedtek, akkor is van egy dél-afrikai kapcsolat. A Post megjegyezte, hogy a tisztviselők talált bizonyítékot egy Frederick, Maryland, tavacska, amely elmagyarázza, hogy a tettesek a halálos támadások használt víz kezelésére a halálos toxin nélkül fertőztek maguk, vagy elveszíti az anthrax spórákat. Május 11-én, a Posta azt mondta, a víz elmélet az eredménye az FBI érdeklődését egyetlen személy, Steven J. Hatfill , orvos és szakértő, aki korábban a bioterrorizmus dolgozott az amerikai hadsereg, és aki felsorolja a dél-afrikai diplomák búvárkodás és a víz alatti orvostudomány az ő önéletrajzát. A június 2002 cikk A Hartford Courant számolt be, hogy Hatfill is dolgozott a gerilla egység a fehér felsőbbrendűséget Rhodesian hadsereg 1978-1980, amikor egy "lépfene járvány megölt több száz és több ezer megbetegedett a falusiak." Ő is élt Dél-Afrikában, "ahol befejezte különféle katonai-egészségügyi feladatokat."











Az apartheid rendszer Dél-Afrikában. Izrael. Az Egyesült Államok. Nem a leghaladóbb rendszerek a világon. Megjegyzés: az utalás a nagy Anthrax pánikkövető 11/09 , képes manipulálni az anthrax vírus anélkül, hogy fertőzött. És a kapcsolat ezen a Steven J. Hatfill .

Kíváncsi, ugye, milyen a lépfene történet most halt meg, amikor kiderült, hogy a törzs, hogy megtámadják az amerikaiak nem egy külföldi forrásból, de jött egy katonai bázis Maryland?
Anthrax támadások belökte egy Baljós Door

szeptember 22, 2002 VÁSÁRLÁS, NY - Az első évfordulóján a lépfene támadások számos következtetést lehet levonni nélkül is letartóztatták az 
FBI . Először is, a törzs és tulajdonságait a weaponized anthrax talált levelek azt mutatják, hogy eredetileg az Egyesült Államok területénbiodefense programot , ahol a szükséges szakértelem és a hozzáférés található. A kormány illetékesei elismerték, hogy a lépfene forrás volt hazai kevesebb, mint két héttel azután, hogy megtanult a leveleket, és nem a saját vizsgálatot vezette őket, hogy mondják egyébként ettől.Másrészt az is megállapítható, hogy, mivel az eredete a lépfene és a biztonsági előírásokat a betűk, az elkövető indítéka nem volt megölni, hanem inkább az, hogy a közvélemény a félelem, és ezáltal ösztönzőleg hat a Kongresszus fordítandó kiadások növeléséről szóló biodefense.Ebben a támadások hihetetlenül sikeres lett. [...] Bár biodefense ütött egy lövés a karján, fontos megérteni, hogy a cél a védő ellen bioweapons nem elsősorban az állami védelem - amely nagyjából lehetetlen, mivel tavalyi támadások bizonyítják. Inkább ", hogy a katonai erők az Egyesült Államokban, hogy túlélje, és sikeresen befejezni a működési küldetések ... a harctéri környezetben szennyezett vegyi vagy biológiai harci anyagok" szerint az éves beszámoló Tanszék Védelmi kémiai és biológiai védelmi program . [...] Két héttel ezelőtt részt vettem egy informális találkozón Genfben, ahol a diplomaták hat kontinens küzdött szemben az amerikai hajthatatlan, hogy feltérképezzék a közös stratégiát elleni globális biológiai fenyegetés. Az Egyesült Államok azt követelte, hogy a hivatalos biológiai fegyverekről szóló egyezmény konferencia, a tervek szerint sor alatt két hétig november, ehelyett oszlatnia egy nap csak egy megállapodás, hogy nem felel meg, amíg 2006.Annak érdekében, hogy az amerikai elhatározás érvényesül ebben ahol a nemzetközi konszenzus van de rigueur, az amerikai kereslet kísérte nyílt fenyegetés, hogy megzavarják a további eljárást a vádakat, hogy az lenne termékeny nemzetközi fellépés lehetetlen. Ezen a genfi ​​találkozón, az összegyűlt diplomaták, ami a politikai spektrumot a legközelebbi szövetségeseink a kijelentette ellenségek, egyenletesen csalódott. Úgy találják, hogy nehéz megérteni, hogy miért egy olyan országban, amely nemrég lett az áldozata a bioterrorizmus kell állni az utat a békés erőfeszítések által támogatott valamennyi szövetségesei megakadályozzák a bioterrorizmus.











A következő cikk azt sugallja, hogy a bizonyíték a kapcsolatot az izraeli program és a dél-afrikai program sem kísérleti, sem csekély, mivel a fent sugallják.Ez ugyanaz a szerző írt korábban.

Talán talált új info. Talán valami más is történt ...
Kettős mérce kísérteni amerikai külpolitika

By Salim Muwakkil.
Megjelent: hétfő, november 23, 1998 
Goosen észrevételei gúnyolódik jól következtetéseit a Dél-Afrika a közelmúltban megkötött Igazság és Megbékélés Bizottsága, amely hallottam bizonyságot, hogy Wouter Basson igazgatója, az ország vegyi -biological hadviselés program széles körű kutatásokat folytatott a fegyvereket, hogy a kizárólag a célzott feketék. Egyébként, a bizottság arra a következtetésre jutott jelentés megállapította, hogy Dél-Afrika a vegyi-biológiai fegyverek csapat kapott jelentős támogatást amerikai társaik az apartheid alatt. És ez könnyen belátható, hogy miért: Ethno bombák egy álom fegyver a bolygón, elfoglalva az etnikai konfliktusokat. Persze, ez is, hogy miért ilyen fegyverek olyan rendkívül fenyegető. [...] A cikk megjegyezte, hogy az etno-bomba követeléseket kaptak tovább hitelességét egy jelentést "Foreign Report", a kiadvány a tiszteletben Jane csoportja, hogy az izraeli tudósok használt néhány "a dél-afrikai kutatások próbálnak kidolgozni egy" etnikai golyó "..."



Még egyszer a szál jön vissza az Egyesült Államokban:
"Dél-Afrika vegyi-biológiai fegyverek csapat kapott jelentős támogatást amerikai társaik az apartheid alatt."
Szóval nézzük meg többet Amerika kapcsolatok fejlődésének ezeket a fegyvereket. Láttuk, hogy ez kezdődött a második világháború után. De valójában, vannak linkek vissza a Eugenika program indult az USA-ban a századfordulón.
# 16 Human Genome Project nyitja meg az utat etnikailag specifikus bioweapons

Az Egyesült Államok régóta az érdeklődés az ilyen genetikai kutatások. A jelenlegi otthona a 
Human Genome Project a Cold Springs Harbor laboratórium Long Island, NY-pontos helyén a hírhedt Eugenika Kutató Hivatal , hogy indult 1910-ben a Harriman család .
 
A projekt 1910 napirenden kormányzati szankciók alkalmazását ilyen emberi jogok szaporodás, és az amerikai bevándorlási alapján az állítólagos rosszabb bizonyos etnikai csoportok. A Eugenika Research Project létrehozott orvosi és pszichológiai feltételeket, jogosultak lennének egy sterilizáló vagy az eutanázia. Prominens támogatja a program, mint például a Rockefeller család , Henry Ford , és Margaret Sanger segített sima az utat a folyosón az erőszakos sterilizálás törvények 25 állam. Ezek a törvények lehetővé tette az erőszakos sterilizálás több tízezer ember, főleg a kisebbségi helyzet, az első felében a 20. th században.
Tehát egy politika, megkezdődött a korai 20 -án század által finanszírozott Rockefellerek , Henry Ford, a Harrimans, számos olyan emberek, akik a náci párt finanszírozására Németországban a harmincas években.

A munka megy metró után a második világháború, amíg reemerges részeként új "genetikai kutatás".
Biológiai hadviselés: genetikailag fegyverek nem zárható

KP Kavanaugh
Lapjában Amerikai Tudósok Szövetsége (FAS)
Volume 52, Number 2
március / április 1999 Régóta beszélik, hogy a modern biológiai fegyvereket lehet megtervezni a támadás konkrét sebezhetőség különös etnikai csoportok. Már a fejlesztés korai az amerikai támadó biológiai fegyverek program 
ezredes Creasey , vezetője Kutatási és Műszaki az amerikai Chemical Corps, azt javasolta, hogy szereket lehet választani, mert ismert érzékenység a célcsoport. Ez azt mutatja, hogy a differenciális fogékonysága különböző populációk különböző betegségek tartották akkoriban, és a tudósok szerint a Defense Advance Research Projects Agency ( DARPA ), folytatódik ma. Valóban etnikai-specifikus biológiai hadviselés megelőzte az Advent a biotechnológiai forradalom. Himlő szinte bizonyosan szándékosan használta ellen a bennszülött amerikaiak évszázaddal ezelőtt, és vannak más példák.Amerikai és brit tisztviselők úgy vélik, egy etnikai-specifikus fegyvert fognak használni, ma, ha elérhetővé vált egy súlyos konfliktus két mélyen ellentétes csoportban. [...] Ma figyelmeztetések jönnek nem csak az orvosi közösség, hanem más különlegesen megbízható forrásokból.Voltak jelek, például, hogy az amerikai védelmi miniszter aggódik a lehetséges fejlődését genetikai fegyverek. 1997 júniusában, Jane Defense Weekly számolt be, hogy titkár Cohen







"Idézett más tudósít, ahogy ő nevezte" egyes kórokozók lenne etnikai sajátos, hogy azok képesek megszüntetni bizonyos etnikai csoportok vagy versenyeken. "
Aztán egy későbbi interjúban a védelmi miniszter 1997 augusztusában azt állította ismét Jane Defense Weekly hogy
"Ő is folytatta, hogy ragaszkodjon ahhoz, hogy a tudományos közösség" nagyon közel van ", hogy képes gyártani" genetikailag módosított kórokozók, amelyek etnikailag specifikus ".
Korai számlák, aztán csend
A számlák 1980-as években, a lehetséges fejlődési genetikai fegyverek, a gyakori forrása a tudományos adatok egy papírt Carl A. Larson , majd vezetője a Department of Human Genetics, University of Lund , Svédország, megjelent A folyóirat Honvédségi Szemle 1970 novemberében Larson papír volt főként a lehetséges fejlődését egy sor új vegyi fegyverek, beleértve incapacitants . egyéni különbségek válaszul vegyi anyagok már ismert egy ideje, de Larson felül mi volt ismert eltérések populációk közötti reagálva kábítószerek és látta, hogy az alapján, a népesség genetikai különbségek. Larson úgy tűnik, rámutatva, hogy a lehetséges jövőbeli fejleményeket, nem pedig rövid távú gyakorlati lehetőségeit. A kérdés az, hogy csaknem 30 évvel később: már genetikailag fegyver lesz a gyakorlatban is? Nem úgy tűnik, nem volt a későbbi részletes nyitva kiadvány neves tudósok a modern biotechnológia alkalmazását a géntechnológiával -engineered fegyvereket, amíg az 1990-es években.

 
Majd 1992-ben a folyóirat Defense News hordozott jelentést, amely megállapította, a tudós azt állítva, hogy a géntechnológia lehetővé teszi számunkra, hogy:
... Ismeri a DNS különböző emberek és csatolja különböző dolog, hogy meg fogja ölni csak az a csoport, emberek ... Ön képes lesz arra, hogy meghatározza a különbség a feketék és a fehérek és az ázsiaiak és a zsidók, valamint a svédek és a finnek és fejlesztése egy ügynök, hogy meg fogja ölni csak egy adott csoport.
Látható ez az idézet a február, a tudósok a DOD megerősítette, hogy a védelmi kutatás történik kifejezetten ezen a területen. Így a fenyegetés úgy tűnik, hogy csúszni a spektrumot a pusztán elméleti a potenciálisan lehetséges a nyilvánvalóan működőképes. Ilyen érveket hoztak ki hosszabban függelékében az 1993 stockholmi Békekutató Intézet évkönyve. A legtalálóbb aspektusa a melléklet címe "előnyök és veszélyek a fejlődés a biotechnológia és a géntechnológia," így szól:
Míg a modern Biotechniques forradalmasítják orvostudomány és a mezőgazdaság, a lehetőség fennáll a velük való visszaélés politikai célok érdekében, az illegális termelés és finomítás a biológiai fegyverek (BW), és a jövő fejlődésének fegyverek tömeges megsemmisítés amelyet fel lehetne használni a népirtást.
Külön hivatkozás ezután az esetleges visszaélés ismereteket szerzett a Human Genome Project és ismeretek a genetikai sokféleség. Az elem kritikus jelentőségű itt tartalmazza az utolsó alfejezetben a szakasz, ahol a VI kérdés egyértelműen kijelentette: "Nem genetikai fegyvereket fejleszteni?" A válasz az, hogy ha:
vizsgálatok elegendő adatot etnikai genetikai különbségek népességi csoportok között, akkor lehetséges, hogy az ilyen adatokat a megfelelő cél mikroorganizmusok támadni ismert receptor-helyeket, amelyekre különbségek vannak egy sejtmembrán szinten, vagy akár a cél-DNS-szekvenciák által a sejteken belül virális vektorok ... [...]
Visszapillantó: A tudósok halálesetek a mikroszkóp alatt
Tehát kormányok finanszírozásával fejlődése e fegyverek, elképzelése őket a végső fegyver a saját harcokban az ellenség ellen.

Vagy azt mondjuk, " végső megoldás ", mert faji alapon. Lehetővé teszi célokat az emberek, mert a gének. Megjegyzés : ez a kormányok, hogy ezeket a dolgokat. De amikor ezt tárgyalja a sajtó, ahol a félelmeinket kapcsolva? Kik ábrázolták, mint a valódi gazemberek?
Genetikai fegyver: a 21. századi rémálom ?
Ethirajan Anbarasan legtöbb közel 30.000 tudósok, akik részt vettek a 
biológiai kutatás a Szovjetunióban az 1980-as most ki a munkát, mert az ország gazdasági nehézségei. Tavaly, egy részük nyilvánosságra, hogy ők keresték meg egyes országok mutattak különös érdeklődést a tanulás a mikrobák, amelyek felhasználhatók a háború elpusztítani vagy növényvédelemmel, valamint a géntechnológiai módszerekkel lehetne használni, hogy a halálos kórokozók amelyre lehet, hogy nincs ellenszere. Az egyik, hogy a kilátás riasztás fegyverzet ellenőrző szakértői, hogy a biológiai fegyvereket kezébe a terrorista csoportok vagy kultusz.

De már a kezében az izraeliek , akik még nem erősítették meg, hogy egyetlen nemzetközi szerződés lehetővé tette az ellenőrzések a nukleáris, biológiai vagy vegyi fegyverek.

Nem, mi a fontos, hogy a láthatatlan becsmérel "terrorista", a "kultusz", a lelkére köt a fejében az olvasók, hogy a veszély széles körben elterjedt, láthatatlan, és ugrásra készen minden pillanatban. Féljen. Nagyon félek. Igen. Hanem félj, mert ezek a kormányok készek használni őket ellenségeik ... éslehet, többek között a saját polgárai.
Rejtély tüdőgyulladás okozza Amerika tömegpusztító fegyverek: Egy elmélet

szerint Steve Hesske
Augusztus 8, 2003 lehet az amerikai mainstream média lesz többé, álnok és elhagyott az úgynevezett jelentési a jelenlegi úgynevezett tüdőgyulladás járvány között amerikai kiszolgáló személyzet az iraki és néhány közeli országban? Egy gyors, informális felmérést e heti lefedettség A tüdőgyulladás történet a bástyák az igazság és a megvilágosodás - CNN, Fox, CBS, ABC, MSNBC, a The New York Times, a The Washington Post - azt mutatja, hogy míg az összes lefedett a történet, egyik sem említett Öböl-háború-szindróma , amely érte talán, mint a 20 % -a 700.000 amerikaiak, akik szolgált az 1991-es Öböl háború (PGW) vagy szegényített urán (DU) a radioaktív tömegpusztító fegyver (WMD), törvényen kívül helyezte a nemzetközi szerződés és a világ a bíróságok, amelyet kizárólag és széles körben az Egyesült Államokban során PGW és hogy használták az amerikai az utóbbi iraki invázió 10-szorosára PGW arány. Itt van, amit a mainstream sajtó nem mondom: Army sárgaréz feladása csapatok iraki és az Landstuhl Army Hospital Németországban vizsgálja több mint 100 titokzatos tüdőgyulladás, hogy katasztrófa sújtotta amerikai csapatok jelenleg szolgálatot a Perzsa-öbölben. A rejtélyes betegség ölt meg két és egy újabb tucatnyi súlyos veszélyben van. Szerint a hadsereg, közös földrajzi szál nem hozható létre, a közös baktérium nem különíthető el. Ez igaz. A katonai szóvivője hozzáteszi, hogy azok, akik megbetegedett nem volt kitéve a biológiai vagy vegyi fegyverek, egy arcátlan hazugság.DU kémiai tömegpusztító fegyverek , a legpusztítóbb és virulens kedves. A dokumentáció. És a kapcsolatot DU és a "rejtélyes tüdőgyulladás-szerű betegség" jött létre több mint 10 évvel ezelőtt. [...] a [brit] kormány mikrobiológiai kutatási létesítmény a Porton Down elterjedt baktériumok a londoni metró rendszer a 1960-as években a két fájlban megjelent a nyilvánosság iroda Kew tegnap. A kísérleteket, amelyek felszínre kerültek a Guardian tavaly, azt mutatják, hogy a por kompakt tele baktériumokkal dobták be, hogy az északi vonalat, és vett mintákat, hogy milyen fertőzés terjedését a hálózaton keresztül.









Mi ismét utalnak, hogy a Timeline Kozmikus COINTELPRO felforgatás keresztül az elmúlt néhány évszázad többet látni ezt. Tekintettel arra, hogy ezek az új szálak bioweapons kell vizsgálni, azt gondolhatnánk, hogy a közelmúltban kitört SARS lehet mező teszt. A tüdőgyulladás Irakból. De ezek nem az egyetlenek. 

Voltak olyan sok az új törzsek a közelmúltban, hogy az Egyesült Államok kormánya hozott létre központokat nézni " Megmagyarázhatatlan halálesetek ", a négy amerikai állam:
Megmagyarázhatatlan halálesetek miatt Esetleg fertőző okai az Egyesült Államokban: A probléma meghatározása és tervezése Felügyeleti és laboratóriumi módszerek

EID Volume 2 * 1. szám
január-március 1996 Sok új fertőző betegséget azonosítottak már az Egyesült Államokban az elmúlt néhány évtizedben (1) . Ezek közé tartozik az AIDS, a legionárius betegség, toxikus-sokk szindróma, hepatitis C, és legutóbb, 
hantavírus pulmonalis szindróma ; minden okozott súlyos betegség és a halál. Minden esetben a betegséget felismerték, vizsgálata a betegség, amely nem ad okot sikerült azonosítani.Retrospektív tanulmányok ezek és más, újonnan felismert fertőző betegségek gyakran meghatározott esetekben, hogy előtt történt elismerését az új szert; ezért érzékenyebb érzékelő rendszer tehetik a korábbi felismerése új fertőző ágensek lehetséges. [...] A szisztematikusabb közegészségügyi megközelítés korai kimutatására ismeretlen fertőző ágensek van szükség. Ezt az igényt elismerték az újonnan megjelenő fertőző betegségek Veszélyek: A megelőzési stratégia az Egyesült Államokban , a CDC kiadvány kialakuló fertőzések (13). CDC létrehozott egy kialakulóban lévő fertőzéseket programot ( EIP ) hálózat, hogy végezzen speciális populáció-alapú felügyeleti projektek, felügyeleti módszerek, a kísérleti és értékeljék megelőzési stratégiák, és végeznek egyéb epidemiológiai és laboratóriumi vizsgálatok. A 1994 végén, a CDC által finanszírozott programok alapján négy állami egészségügyi osztályok és tudományos intézmények Kaliforniában (Alameda, Contra Costa, Kern, és San Francisco megye), Connecticut, Minnesota, Oregon és. Egyes projektek folynak valamennyi programot helyszínek és mások, attól függően, hogy a helyi érdek és a szakértelem, csak egy vagy két telephelyen. felügyelete amegmagyarázhatatlan halálesetek miatt esetleg fertőző okok ( UDPIC ) korai felismerése és az új fertőző betegségek egyik legfontosabb tevékenységek folytatott minden területen.







Nagy utat követni a helyszíni tesztek, ugye? Az néztek a sajtóhírek az elmúlt években, azt látjuk, hogy Izrael is különválasztják, különösen azért, mert az "öngyilkosság" a David Kelly . Ez valamelyest normális, mert sok figyelmet kapott az utóbbi években a barbárság az izraeli akciók ellen a palesztinok.Ahogy Greg püspök írja fent, a németek a zsidókat "rovarok". Most a zsidók kapcsolja be a palesztinok ugyanúgy. Így Izrael , a Balfour Nyilatkozatban ma hoznak létre és festenek, mint gazemberek, manőverezni egy adott helyzetben. Mit csinálnak a gyűlöletes. De van valami, még utálatos a függöny mögött?







 


Közötti kapcsolatok Izrael és az apartheid rendszer Dél-Afrikában
Megnéztük tegnap a kérdést Etnikai fegyverek, biológiai és vegyi fegyverek, amelyekre építeni lehet kiemelni populációk genetikai jellemzői. Láttuk, bizonyíték arra, hogy Izrael is épít ilyen fegyvereket kell használni a végső megoldás a palesztinok ellen. A technológia a program jött az apartheid rendszer Dél-Afrika, azaz a búrok uralkodtak a feketék, míg az elmúlt évtizedben a 20. században. A szoros kapcsolatok Izrael és az apartheid rezsim vissza a hetvenes évek közepén.


Profil Kétoldalú kapcsolatok

Izrael Állam
TÖRTÉNETE KAPCSOLATOK Izrael létre követség Dél-Afrikában 1952-ben és 1974-ben frissített egy nagykövetség. 1972-ben Dél-Afrikában létrehozott egy főkonzulátus Tel Aviv, amelyet fejleszteni nagykövetséget december 1975. Izrael továbbra is élvezze a szoros kapcsolatot az apartheid kormány Dél-Afrikában.
 
Míg számos afrikai országban látott Izrael szövetségese az ötvenes és a hatvanas évek elején, egy másik ország küzd a túlélésért egy ellenséges légkör, háborúk után az 1967-es és 1973 Szerintük megváltozott és Izrael most a környék zsarnok. További erről lásd a cikket Afrika, Arábia és Izrael: Negyvenöt éves a kapcsolatok.
 
Dél-Afrika már látott két szomszédjával lesz "Popular köztársaságban" a marxista ihletésű "Népi hadseregek" bukása után a Salazar-rezsim1974-ben Portugáliában Így mindkét Izrael és Dél-Afrika volt ostrom mentalitás, abban a hitben voltak körülvéve ellenségei .
 
 
Afrika, Arábia és Izrael Negyvenöt éve kapcsolatok

(Eredetileg megjelent a Sheen-fájl # 053) [...] nyomán az 1973-as 
Jom Kippur-i háború Izrael és a közös erőket Egyiptom és Szíria, szinte az összes al A szubszaharai Afrika megszakította diplomáciai kapcsolatait Izraellel teljesen. És 1975-ben, az Arab Liga államokat sikerült halad a mozgás a padlón, az Egyesült Nemzetek Közgyűlése, egyenlőségjelet cionizmus a rasszizmus és a dél-afrikai apartheid. Úgy telt el nagy mértékben, hogy a közel-automatikus támogatás az állásfoglalást kapott a szubszaharai afrikai országokkal. Bár bizonyított, hogy számos afrikai ország kívánja fenntartani titkos kapcsolatokat Izraellel, magántulajdonban ragaszkodva ahhoz, hogy a nyilvános elítéli Izrael pusztán egy jogi aktus a show, amelynek célja, hogy kiengesztelni arab államok, a sok izraeli, ez képmutatás volt elképzelhetetlen csekély, hogy nem lehet könnyen megbocsátani. Azt mondták, hogy a válasz erre elsöprő elutasítás, az "Izrael folytatta kapcsolatát Dél-Afrika egy eleme a bosszúvágy."




 

Izrael és Dél-Afrika

részlet a könyvből 
izraeli Foreign Policy által Jane Hunter South End Press, 1987 Izrael is kapcsolódik a zsoldos bevetett erők Dél-Afrika ellen, Angola és Mozambik. Az 1970-es izraeli támogatott a FNLA (angolai Nemzeti Felszabadítási Front) proxy erők szervezett és képzett a CIA, hogy megelőzzék az új kormány megalakulása által vezetett MPLA (Népi Mozgalom Felszabadításért Angola, most a kormányzó párt az angolai). John Stockwell, aki futott a CIA művelet ellen Angola, visszaemlékezett három fegyver szállítmányok Izráel együttműködve a CIA: a sík teljes 120 mm-es lövedékek keresztül küldött Zaire a FNLA és Unita; a szállítmány 50 SA-7 rakéták (amelyek mind cucc); a hajó-teher küldött a szomszédos Zaire olyan üzlet, hogy az izraeliek dolgozott ki elnök Mobutu, annak ellenére, hogy az erős ember Zairian tört kapcsolatokat Izraellel két évvel korábban.






 

Dél-Afrika nukleáris politika

Ruchita Beri,
Tudományos munkatárs, IDSA a politikai változások a dél-afrikai régió fokozott biztonsági érdekeinek Dél-Afrika. A végén a portugál uralom Afrikában, miután az 1974-es lisszaboni puccs és az azt követő hatalomra jutása kommunista rezsimek Angola (MPLA) és Mozambik (Freelimo) növelte a bekerítés kommunista erők regionálisan. Az 1970-es évek közepén is látta az intenzívebbé apartheid-ellenes harc Dél-Afrikában, az apartheid kormány felfogása által támogatott, a kommunista erők. így tekinti magát, hogy bekerített kommunista erők a dél-afrikai kormány támogatta a militarista ideológia legitimáló az erőszak az állam elleni fenyegetés, hogy kodifikált, a koncepció "teljes nemzeti stratégia", hogy koordinálja a nemzeti biztonsági tervezést. Ez végül részt a nukleáris elrettentő képesség. Az érkezés kubai csapatok Angola létrehozását követően a MPLA rendszer, amennyiben a végső inger. Védelmi miniszter PW Botha megfogalmazta a védelmi követelményeket, hogy megfeleljen ennek a kihívásnak: "Dél-Afrika a kiegyensúlyozott védelmi erő, hogy megvédje magát a terrorizmus elleni ... és ez a mi teljes mértékben képesek csinálni .... Másodszor, meg kell egy elrettentő hogy képes legyen ellenállni a meglehetősen nagy hagyományos támadás Dél-Afrikában. "3 Ez a kijelentés meglehetősen bizonytalan; egyike azonban elérheti a következtetést, hogy mind a hagyományos és nukleáris képességek lenne elérni Dél-Afrikában. Kétértelműség lett a védjegye a dél-afrikai nukleáris politika az apartheid.



A hozzáállása a két ország foglalható össze ezt a megjegyzést a Jane Hunter , a fent hivatkozott:
Azt is elmondta, hogy ezek a fegyverek az értékesítés érthető, mivel a hasonlóság szembeötlő a két ország között, hogy napról-napra való visszaélés és az elnyomás a tárgy lakosság, a dél-afrikai feketék és a palesztinok az izraeli uralom; a saját működési filozófiák az apartheid és a cionizmus; és azok a hasonló objektív helyzet: "csak két nyugati nemzetek telepedett egy túlnyomórészt nem fehér része a világnak", ahogy a South African Broadcasting Corporation szerkesztői fogalmazott. Ez a megértés azonban kissé felszínes, és a hangsúly a hasonlóság a politikai viselkedés némileg elhomályosította a kilátás a szélessége és mélysége összessége izraeli-dél-afrikai kapcsolatok és azok következményeit.
Ahogy azt javasolja, ez a megértés "kissé felszínes, amint azt alább látni fogjuk. A másik tényező összetartó kapcsolat volt az embargó helyezett Dél-Afrika követő zavargások 1975-ben és a nemzetközi felháborodás felett halála Stephen Biko.
DÉL-AFRIKA: 1962 - 1989
Hozzáférés Kritikus események a legutóbbi amerikai politika felé Dél-Afrika


A második időszak (1976-1980) foglalkozik elsősorban a választ az amerikai kormány és a nemzetközi közösséget, hogy a dél-afrikai kormány brutális reakciója a június 1976 hallgató lázadás, a halála Steve Biko (vezetője a Fekete-tudat Mozgalom), Dél-Afrika későbbi biztonsági elnyomását ellenfelei apartheid és elfogadása az ENSZ Biztonsági Tanácsa, hogy kérte a kötelező fegyverembargó ellen Dél-Afrikában.
 
Emiatt, Dél-Afrika-t izoláltunk, legalább "hivatalosan", a világon.
Az egyik projekt Izrael és Dél-Afrika vállalta együtt volt a nukleáris fegyverek fejlesztését.

Hunter folytatja:
Izrael kapcsolatait Dél-Afrika más, mint a kölcsönhatások bármely más fegyverek ügyfelei. Hogy Izrael adta Dél-Afrika nukleáris fegyverek képesség kiemeli a sajátos jellegét Tel Aviv kapcsolatait a fehér kisebbségi kormány, és elkezdi leírni - a teljes értékű, ha rejtett alapuló partnerség meghatározása a két ország továbbra is megátalkodott pária és hogy segítsünk egymásnak elkerülni a magatartásuk következményeit. hadiipar nukleáris Apprentice Van néhány olyan terület, ahol az igényeinek és előnyeit Izrael és Dél-Afrika hozását olyan tökéletesen, mint a nukleáris együttműködés. "A legerősebb oka izraeli hajlandóság viseli a nem kívánatos következményeit kibővített és nyitottabb kereskedelem Dél-Afrika lehet a vágya, hogy anyagot szerezzen előállításához szükséges nukleáris fegyvereket, "írta a katonai elemző, 1980-ban" Ahhoz, hogy hozzá kell Izrael nagy vágya, hogy teszteljék a nukleáris fegyverek voltak már, és a látnivalók a dél-afrikai hatalmas terület és a közelség még hatalmasabb lakatlan terek, az Atlanti- és az Indiai-óceán. , majd azon a ponton, a nukleáris fejlesztés, ahol volt titkolt kifinomult bombák (eszközök, amelyek kevesebb nukleáris anyag de végtelenül nagyobb robbanó erő, mint a "primitív" bombát dobtak az USA Hiroshima), Izrael találná különösen hasznos megfigyelni a teljesítmény, robbanó erő és csapadék a fegyver felrobbantotta.1984 óta, Izrael működött a plutónium extrakciós üzem egy titkos föld alatti bunkerben Dimona a Negev sivatagban. Épült a franciák az 1950-es években, a Dimona növény is szerepel gyártására szolgáló atombomba alkatrészeket. Abban az időben az 1976-os akkordok, Izrael arra készül, hogy építsen egy szomszédos üzem kitermelésére lítium 6 , trícium és deutérium , szükséges anyagok kifinomult termonukleáris fegyverek. Izrael okait szenteli, amit meg kellett volna egy jelentős része a szűkös források az ilyen ambiciózus nukleáris fegyverek program - a nukleáris szakértők nemrégiben rangsorolva, mint a világ hatodik nukleáris energia, az Egyesült Államok után, a Szovjetunió, Nagy-Britannia, Franciaország és Kína - már különféleképpen felajánlott a vágy, hogy dolgozzon ki egy hiteles elrettentő támadásra által szomszédok és a vágy, hogy helyettesítse, amely elrettentő legalább egy részét a drága hagyományos arzenál, hogy Izrael, az egyik a világ legerősebb katonai erőket, fenntartja, és (sokkal ritkábban), mint egy "ernyő" alatt a részleges kivonulás a megszállt területeken.










Ez az együttműködés is tárgyaljuk itt:
Absztrakt

Megjegyzés : Részletek az Blaauw esetben biztosított az afrikai Bizalmas cikket. ..... Információk szerint kiadott vonatkozó titkos 1980-as évek zsarolás tárgyalás Johann Blaauw , dandártábornok, a dél-afrikai hadsereg, Dél-Afrika és az "Izrael" részt a négy titkos nukleáris foglalkozik az 1970-es évek. Blaauw nem találták bűnösnek próbál kicsikarni bányászati ​​engedményeket miniszter Mines Fanie Botha egy klinikai 1989 [1] Az első nukleáris megállapodás történt röviddel a Yom Kippur háború 1973-ban, amikor a "Benjamine", tagja az Izrael Tanács tudományos Összekötő, kérte Blaauw megszerezni a dél-afrikai sárga port, amely Izraellel használni fegyver minőségű plutónium.("Benjamine" Úgy véljük, hogy Benjamin Blumberg , a vezetője az izraeli hírszerző részleg Lish Ka l-Kishrei (Lakam) [2].) folytatott megbeszélések tábornok Hendryk van den Bergh vezetője, az Állambiztonsági Hivatal (BOSS ), dél-afrikai miniszterelnök John Vorster végül beleegyezett, hogy eladja 50 tonna yellowcake Izraelbe. Az üzlet kezelte miniszter bányászati ​​Fanie Botha, aki helyett Piet Koornhog [Koornhof] után Koornhog ellenezte az eladás. Az urándúsítás Corporation elnöke Ampie Roux volt tisztában az üzlet. Az ő vallomása Blaauwazt mondta, hogy "a magas fokú bizalom fejlődött a dél-afrikai és az izraeli kormányok érintett cseréjét katonai technológia, a közös légügyi vállalatok, és az ellátás a "know-how" Izrael által Dél-Afrika tekintetében gyártásához fegyverek. "



Van bizonyíték arra, hogy közös nukleáris kísérletet végzett az Indiai-óceánon szeptember, 1979. Ruchita Beri , a fent hivatkozott, ezt írja:
1979 Nuclear Test
Szeptember 22, 1979, egy amerikai Vela műhold észlelt szokatlan "kettős villanás" jelzi, hogy a nukleáris teszt, a "terület az Indiai-óceán és az Atlanti-óceán déli részeit tartalmazó az Antarktisz kontinens, és az Afrika déli részén . " Sőt, sokan azt állítják, hogy legyen egy közös izraeli-dél-afrikai nukleáris teszt . Dél-Afrika vitatta, hogy elvégezte volna a nukleáris tesztet. A végén, mint 1993 márciusában az AEC elnök,Stumpf Waldo , a jelentések szerint azt mondta,
"Ha ez egy nukleáris robbanás, Dél-Afrika biztosan nem vesz részt. Kétlem, hogy ez a nukleáris [teszt], mert nem radioaktív kihullás volt kimutatható."
Tizennyolc évvel az esemény után, Aziz Pahad , a külügyminiszter-helyettes megerősítette, hogy Dél-Afrika végzett nukleáris teszt az Indiai-óceán déli 1979-ben ez a felvételi eltemették a vita körüli vizsgálat.
Láthatjuk, hogy a kapcsolatok a két ország nagyon közel van. Nemcsak a nukleáris fegyverek egy részét a társaság, de a stratégia és a taktika foglalkozó ellenségeik, a belső és a külső is fontos része az együttműködés. Jane Hunter újra :
A dél-afrikaiak elkezdte tanítani a tanulságokat Izrael 1967-ben saját manőver iskolában, és izraeli tanácsadók elkezdte tanítani a búrok a művészet elnyomja a fogságban tartott populáció és vezetése ellenséges szomszédok mérlegen ... A fehér kormány gyakorlata hazai leverés egyesíti egyenesen katonai brutalitás A széles körben alkalmazza a besúgók és együttműködők. Nem lehet tudni, hogy hány ilyen finomítások ősrégi technikát kölcsönzött az izraeliek "megszállás Ciszjordániában, Gázában, és a Golán-fennsík. Az izraeli rendszere falu ligák nyilvánvalóan hasonló a gyűlölt városi tanácsok kiszabott szegregált településeken az apartheid kormány. A kollektív büntetés által alkalmazott izraeliek, mint például a pusztítás egy egész család otthon, amikor az egyik tagját letartóztatták a gyanúsított a cselekmény az ellenállás, az utóbbi időben járt a legutóbbi dél-afrikai gyakorlata lezárásával települések, vagy bántalmazás egész temetés felvonulásokat. Mi talán jobban kiemelkedik a dél-afrikai áldozatok megítélését Izrael részvétele az elnyomás és milyen könnyen, hogy az érzékelés közlik ...



És amikor a lakosság akkor rendszeresen próbálta megsemmisíteni harcok vissza, hogyan indokolják? Persze, te nevezed "terrorizmus". Hunter folytatja:
A Frontline államok
A dél-afrikaiak jegyezni, hogy a májusi, 1983 légi támadás (szinkronizált működés Shrapnel) a Mozambik fővárosában, Maputo, hasonló volt az izraeli támadás Bejrút az előző nyáron. Egy elemző, Joseph Hanlon úgy véli, hogy egy dél-afrikai célkitűzéseit a támadás volt, hogy milyen, hogy az események játszana a médiában. Azt kapott nagyon jól sőt, szerint Hanlon, a nyugati sajtó elfogadja Dél-Afrika azon állítását, hogy a támadás a "megtorlás" egy ANC támadás és az ANC "bázis" érintette. Ehelyett, a dél-afrikai légierő megüt a gyermek -care központ és magán házak "különleges töredezettség rakétákat", így 6 halott és 40 sebesült. Ez következik az izraeli gyakorlat Libanon beszél PLO berendezések miközben civilek a konkrét célok, és a támadó a különösen kegyetlen ember elleni fegyverek kazettás bombák és a foszfor bombákat. Az áldozatok a dél-afrikai szorongás nem vak, hogy a hasonlóság a attacks- vagy motívumok. elnök Samora Machelhasonlította az izraeli kormányt, hogy a Pretoria rendszer. Azt mondta, hogy azért, mert nem volt képes tartalmazza a düh, a palesztin nép által vezetett PFSZ, a cionista rezsim megpróbálja átvinni a háború más régiókban. így számolt be a mozambiki rádió után nem sokkal izraeli repülőgépek bombázták PI székhelye Tunéziában 1985 októberében. A modell által Izrael , amely megbünteti minden belső ellenállás és a cselekmény erőszakos cselekmény kívül joghatóságát egy bombatámadás palesztin célpontok Libanon-szinte mindig menekülttáborok cinikusan által azonosított az izraeliek a "terrorista bázisok", vagy a "központ" - szolgált Dél-Afrika is. 1986 januárjában, a fehér kormány rádió szállított kommentár "a rosszindulatú jelenlét" a "terrorizmus", a szomszédos országok és azt mondta: "már csak egyetlen válasz, és most ez az izraeli válasz." Izrael sikerült túlélni "a feltűnő terroristák, ha létezik ilyen." 1986 májusában, Dél-Afrika bizonyította, hogy abból indul ki a jogot arra, hogy megtámadják a szomszédos országok egy időben és egy ürügyén saját választása. A kiválasztott idő alatt volt egy látogatás a Kimagasló Személyek Csoportjának a Nemzetközösség, amely azzal, hogy megpróbált közötti tárgyalások apartheid rezsim és ellenzék.









 
Az áldozatok, Zambia, Botswana és Zimbabwe, mind Commonwealth tag-kiválasztott és állítólagos bűnpártolást a "terroristák" az igazi áldozatok dél-afrikai menekültek, és a munkavállaló a kormány Botswana. A dél-afrikaiak azt mondta, hogy megtámadták a "nemzetközi terrorizmus", és mint a razziák az izraeli támadás Tunézia és az Egyesült Államok elleni támadás Líbia 1986 áprilisában. A támadás hasonló stílusban, hogy Izrael 1985 támadás Tunézia. Kezdetben, az izraeliek már fenyegető Jordánia és talán azért, mert King Husszein Jordánia volt abban az időben a hivatalos látogatást tett az Egyesült Államokban, az izraeliek úgy döntött, hogy bosszút álljon a gyilkos három izraeli (úgy vélik, hogy a felső Moszad-ügynökök) Larnaca, Ciprus a PLO Tunéziában. Két héttel azután, hogy három pilléren támadás a Commonwealth szomszédai, Dél-Afrika megtámadta az angolai kikötőben Namíbia, tüzelési változata az izraeli Gabriel rakéta. Amikor Izrael helyreállította kapcsolatait Zaire (1982-ben), és elkezdte a vonat Zairian erők a határ Shaba tartomány, Angola volt ok az aggodalomra. A vezető a FNLA volt Holden Roberto, testvér-in-law of Zairian elnök Mobutu, Izrael új ügyfél. 1986-ban, akkor megállapítható, hogy Zaire járt el a tölcsér a "titkos" amerikai katonai támogatás az Unita erők Jonas Savimbi . 1983-ban, az angolai hírügynökség számolt be, hogy az izraeli katonai szakértők képzése Unita erők Namíbia. Mivel kezdte Zaire részesülő katonai támogatás és a képzési Tel Aviv, Angola már rosszul érezte magát. A gond emelkedett, miután felfedezte, hogy: izraeli védelmi miniszter, Ariel Sharon személyesen részt vesz a szervezet, képzésére és felszerelésére a "kommandó" egységek a hadsereg Zaire, különösen a szervezett kiküldetések határai mentén az RPA [Angola]. 1984-ben, A Financial Times (London) írt "közös izraeli-dél-afrikai támogatást Unita erők." Más források is beszámolnak átadása izraeli fegyverek és pénzügyi támogatás Unita. 1983-ban, az angolai elnök , Jose Eduardo dos Santos azt mondta, Berkeley polgármestere Eugene (Gus) Newport hogy egy izraeli pilóta lelőtték alatt egy dél-afrikai támadás. Az angolai elnök megmutatta Newport képeket elfogott izraeli fegyverek. A következő évben, Luanda jelentette elfogása három zsoldos, aki azt mondta, hogy már képzett oktatók izraeli Zaire. Izrael is részt vett a mozambiki "contras", a dél-afrikai-támogatott MNR (Mozambik Nemzeti Ellenállás vagy "RENAMO") , amely hozott nagy gazdasági és szociális szorongást Mozambik. RENAMO egy bizonyos híres ideológiai inkoherencia, tekintik a legtöbb más jobboldali insurgencies mint a banda orgyilkos.













 
Több éve voltak történetek érkező dél-afrikai zsoldosok elfoglalták a RENAMO, akik azt mondják képeztek szomszédos Malawi-egyet a négy nemzet kapcsolatot tart fenn Izraellel, miután az Afrikai Egységszervezet (AESZ) nyilvánították diplomáciai embargó 1973-ban -A izraeliek. És több mint egy jelentést azt mondta "lényeges izraeli támogatást" a NEFMI, gondolták, hogy a CIA által finanszírozott és Szaúd-Arábia, valamint a dél-afrikai és a korábbi portugál nacionalisták.
Két ország, mind a mentalitás, a "ostromlott", kezdődik a támadásokban szomszédaik ellen leple alatt a "védelem". Néha ", hogy milyen, hogy az események játszana a médiában". Sőt, úgy néz ki, mintha végzett vizsgálatokra a stratégiákat és taktikákat, hogy a Bush-birodalom most impozáns fel az amerikai lakosság és a világ többi része. közötti kapcsolatok Izrael , az apartheid rezsim , és a CIA jól megalapozott. Ez nem túl sok a gyanú, hogy ezeket az információkat osztják meg a hírszerző ügynökségek, a három országban. De igyekszünk, hogy a "színfalak mögött", mintha azt hagyjuk meg egy utolsó pont, hogy gondolkozzanak el. Ne feledje, néhány évvel ezelőtt, hogy a globalizáció-ellenes erők egyre erősebb? Ne feledje, a Conference Against Racism tartott Dél-Afrikában? Ne feledje, hogy Izrael is egyre izoláltuk, mert a kivégzését a palesztinok követő időszakban Sharon provokatív látogatása a Templom-hegy 2000 szeptemberében?




Izrael és az Egyesült Államok kisétálni az ENSZ-konferencia a rasszizmussal
Chris Marsden
szeptember 6, 2001 A közös amerikai-izraeli munkabeszüntetés az ENSZ-konferencia a rasszizmus a dél-afrikai Durbanban volt valami előre eldöntött ügy. Ez volt a színpad kezelt ügy, amelynek célja az volt, hogy ábrázolja az összes ellenzi a cionista állam üldözését a palesztinok eredendően rasszista. Az eredeti határozati javaslatot az ENSZ-konferencián kijelentette, hogy "mély aggodalmát" a "növekedés rasszista gyakorlatok A cionizmus és az antiszemitizmus ", és beszélt a megjelenése" mozgalmak alapuló rasszizmus és diszkriminatív ötleteket, különösen a cionista mozgalom, amelynek alapja a faji felsőbbrendűség. " Ez tette a közvetlen kritikát az izraeli elnyomás ellen a palesztinok Ciszjordániában, mint egy "új típusú apartheid, emberiség elleni bűncselekmény." Az 
Egyesült Államok és Izrael ragaszkodott eltávolítására utal közvetlenül Izraelbe. [...] Izrael is elért némi sikerrel megnyerte a barátságosabb választ Oroszország, amely ismét vitatja amerikai uralom közel-keleti ügyekben kínálva magát, mint egy becsületes közvetítő Izrael és az arab rezsimek. A durbani konferencia Sharon járt Moszkvában tárgyalt elnök Putyin , hogy megvitassák a közös fenyegetés az iszlám terrorizmus - Sharon még azt is jelezte együttérzését Oroszország véres elnyomása iszlám lázadó erők Csecsenföldön - a lehetőségét, hogy egy újabb egymillió zsidó bevándorló Oroszországból Izrael, fegyverek és egyéb kereskedelmi foglalkozik. [...] Shimon Samuels , a fejét a zsidó választmánynak Durban, kijelentette,







"Láttunk egy civil szervezet dokumentum volna [Hitler náci párt propaganda főnök] Goebbels boldog. És most már világos, hogy mi fog látni, a végén a kormányzat konferencia, határozatok nevezhető az ENSZ Mein Kampf . "
Mordechai Yedid Izrael hivatalos szóvivője a konferencián, ragaszkodott hozzá, nem lehetett elítélte Izraelt a felbontást. Azt mondta a plenáris ülésen megelőzően az USA-izraeli indulás, "anti-cionizmus, a tagadás a zsidók az alapvető jogot, hogy a haza, nem más, mint az antiszemitizmus, a tiszta és egyszerű."
 
Yedid kigúnyolt az arab rezsimek javaslatokat bírálni Izrael kezelése a palesztinok, mint "egy csoport államok akiknek a" rasszizmus "," hátrányos megkülönböztetés ", sőt" emberi jogok "egyszerűen nem jelennek meg a hazai lexikon."
 
Az ENSZ-határozat, folytatta, hogy "a legnagyobb rasszista nyilatkozat egy nagy nemzetközi szervezet, mivel a második világháború."Szavait kéri a munkabeszüntetés által egyiptomi külügyminiszter Ahmed Maher , aki képviseli az egyik legnagyobb pro-amerikai az összes arab állam . Bemutatjuk, hogy kivonul a konferencia, amerikai külügyminiszter Colin Powell megtagadta a kísérlet kiemelni: "csak egy olyan ország a világon, Izrael, a megrovás és visszaélés", és minden olyan javaslatot, hogy apartheid létezett Izraelben. A maga részéről az izraeli külügyminiszter Simon Peresz kijelentette:

"Mi is ábrázolják egy sértő és alaptalan módon a gyarmati nemzet ... Az Arab Liga, az egészet, jött ki, a béke ellen."
A jobboldali média Izraelben vonult ugyanazt a dallamot. Egy cikk a szeptember 4 Jerusalem Post szerint Yossi Olmert le a durbani konferencián
"A tükörképe a nürnbergi gyűlések, ahol a nácik terjesztették zsidóellenes üzenetek törekvés nehéz megfosztaná legitimitásuktól a zsidókat, mint egy elkerülhetetlen lépés vezet a végső felszámolás."
Elismerte, vonakodva, hogy "nem minden résztvevője Durban vannak nácik, talán nem is a többség, de túl sok van, és hogy ez a nyilvánvalóan szégyenletes összegyűjtése igazi karakter".
Kíváncsiak vagyunk, mit Sharon is tárgyal Putyin , eltekintve a "közös fenyegetés az iszlám fundamentalizmus." Nem véletlenül észre a dátumot? Öt nappal ez utóbbi a világ felrobban . A szabadföldi kísérletek elvégzett harminc évig az izraeliek és a dél-afrikaiak meg kell valósítani az egész világon. Elleni harc " terrorizmus "lesz az indoka impozáns a New American zsarnokság a világ. Véletlen egybeesés? Azt hiszem, nem.






 










Paul Joseph Watson és Alex Jones
Április 3, 2006
-tól PrisonPlanet Website



Fellow professzorok és tudósok taps és üvöltés jóváhagyásra elit csavart és népirtó népesség-szabályozás menetrend


A top tudós adott 
beszédet a Texas Tudományos Akadémia múlt hónapban, amelyben javasolta , hogy szükség van a 90% kiirtani a lakosság segítségével a levegőben Ebola-vírus .

Dr. Eric R. Pianka 's hűtés észrevételeit, és lelkes vétel újra hangsúlyozzák az elit menetrend életbe rémisztő intézkedéseket népesség-szabályozás.




Pianka beszéde elrendelte, hogy meg kell őrizni ki a rekordot, mielőtt elkezdődött volna a kamerák elfordult, és több száz diák, tudósok és professzorok ült részvételével. Mondván, a közönség nem volt hajlandó meghallgatni a bemutatott információkat, Pianka kezdte felkiáltott, "Mi re nem jobb, mint a baktérium! ", ahogy beugrott a világvége Malthus henceg körülbelül túlnépesedés elpusztítja a földet. Állandó előtt egy dia az emberi koponyák, Pianka vidáman támogatta levegőben ebola az ő előnyös eljárás kiirtva a szükséges 90% az emberek, választotta át AIDS miatt gyorsabban ölni időszak.



Ebola áldozatok szenvednek a leginkább kanyargós halálesetek elképzelhető, hogy a vírus öl folyékonnyá a belső szerveket.

A test szó szerint oldódik, mint az áldozat vonaglik fájdalom vérzés minden nyílást.




Pianka majd idézett a Peak Oil csalás , mint egy másik ok, hogy kezdeményezzen a globális népirtás.
"És az a fosszilis tüzelőanyagok kifogyóban vannak," mondta, ", így azt hiszem, lehet, hogy visszafogják a kétmilliárd, ami körülbelül egyharmada a sok ember."
Később, a tudós üdvözölte a potenciális pusztítás madárinfluenza és beszélt glowingly Kína végrehajtani egy gyermek politika előtt zestfully kommentálva,
"Meg kell sterilizálni mindenki a Földön."
Végén Pianka beszéde a közönség nem tört kórusa boos és sziszegést, hanem egy rekedt fogadását taps és éljenzés a közönség tagjai clammered, hogy közel kerüljünk a tudós feltenni neki kérdéseket nyomon követni.

Pianka később bemutatott egy kiváló tudós díjat az Akadémia . Pianka nem bolond. Tartott előadást a rangos egyetemek világszerte. Egy rémült megfigyelő volt képes arra, hogy megjegyzéseket a beszéd és a hálával, hogy Forrest M. Mims arra vonatkozóan, hogy ez undorító kijelző a figyelmet a világ. A történelem során az elitek találtak indoklása barbár gyakorlat álcázása igazi napirendjét az abszolút hatalom és a lakosság felett.



Egészen a 19. -én század, a transzatlanti rabszolga-kereskedelem indokolta, mondván, hogy a gyakorlat bibliai és ezért erkölcsileg visszaváltható jellegű, annak ellenére, hogy nincs ilyen biblia átjáró létezik. 1932-től 1972-ig, a Tuskegee Study Group (a képen lent) szándékosan fertőzött szegény fekete közösségeket Alabama szifilisz beleegyezésük nélkül visszatartott kezelés a beteg tombolt a városban gyilkos család.




1951-ben az izraeli kormány használt amerikai kormány nyújtott 
technológia sugárzunk 100.000 zsidó gyerekek tömeges atomi kísérlet egy egész generáció szefárd fiatalok használt tengerimalacok.

6000 után azonnal meghalt a kísérletek és a többi szenvedett az egész életük egészségkárosodást okozó betegségek és a rák.

Pianka a világvége figyelmeztetés a lakosság bomba, amelyre Mims azt állítja, hogy semmiféle bizonyítékot nem mutatott semmiféle, teljes áltudomány .

Populációk a fejlett országokban csökken, és csak a harmadik világ országaiban történik a drámaian bővül. Az iparosítás maga szintjén ki népesedési tendenciák, és még ennek ellenére a világ lakosságának modelleket rendszeresen mutatják, hogy a Föld népessége kiegyenlítődni 9 milliárd 2050 és lassan csökken után.
"A lakosság a legtöbb fejlett országban marad gyakorlatilag nem változott 2050-ig 1,2 milliárd," mondja egy ENSZ-jelentés .
Conservation International saját tanulmány kimutatta, hogy 46% -a földfelszín volt érintetlen vadon , azaz földterületek nem beleértve a tengeri.

Általánosan elfogadott, hogy az egész világ népessége fér bele a Texas állam és mindegyik egy hold saját föld. Gondolj a nagysága Pianka nyilatkozatainak . Azt akarja ölni kilenc tízből családtagjait és meg akarja ölni őket az egyik legfájdalmasabb és gyötrelmes módon elképzelhető. Ha Pianka, vagy a " The Lizard Man ", ahogy szereti, ha hívják, olyan heves az a selejtezés szükségességét az emberi populáció,


  • Vajon előrelépés, hogy az első sorban?
  • Vajon feláldozza gyermekek az úgynevezett nagyobb jó a bolygó?
Mi valahogy kétlem ... Vajon a diákok, akik olyan lelkesen üdvözölte gondolatait menjen haza, és megöli magát az okot, ha ez így igaz? Azt is megjegyezték, hogy milyen Pianka ismerteti érv a fajta vidámság, hogy Ön is látni egy őrült sorozatgyilkos elszállítás előtt az áldozatot. Ez a hozzáállás már találkozott újra és újra. Ahhoz, hogy megvitassák gyilkos 90% -át a világ népességének keresztül szörnyű pestis beteg elég magában, de legalább is elvárható, hogy támogatja, hogy komoly és józan módon közelítik meg a témát.



A szemben úgy tűnik, hogy az eset, ahol a téma adásba összefüggésben könnyed ajak-smacking és kézzel dörzsölés, mintha az egyén volt, hogy elsüllyed a fogát egy T-bone steak. Ez az ablak ad nekünk egy tiszta képet Éppen ezért ezek a gazemberek megháborodott magában ezt az ideológiát.Imádják a halál, és az életüket motiválják sötét hatások nagyon különböző, hogy te vagy én Pianka jóváhagyását , hogy a kínai rendőrség állam ténylegesen ellenőrzött lakosság azt mondja, hogy ez a retorika csak a ragasztó, ami összetartja az igazi napirendjét az elit. A megrendezett bio-támadás hibáztatja a terroristák a tökéletes fedezetet rendelkező részében a program a népesség csökkenése és a bitorló a maradék szabadságokat. A 21. stszázadban az elit attól tartanak, hogy a több mint 6 milliárd ember talán tavasszal egy új elit kihívás a markában az uralkodik a hatalom. Ez az egyik oka a vágy, hogy selejt a lakosság le egy kezelhető szintre.





Egy másik felett a viselkedését a meglévő jobbágyok és terelés őket, mint a barmokat a vágóhídra.




Mint már dokumentált, tagjai az elit meglehetősen nyitott a saját lázas vágy, hogy kötelezzék el tömeggyilkosságokat és az etnikai tisztogatás.

Az előszóban életrajza "Ha én egy állat" , Fülöp herceg írta,
"Abban az esetben, ha én vagyok reinkarnálódott, szeretnék visszatérni, mint egy halálos vírus, annak érdekében, hogy hozzájáruljon valamit, hogy megoldja a túlnépesedés."
Nemzetbiztonsági Emlékeztető 200 , kelt április 24, 1974, és a címe: " következményei világszerte népességnövekedés az amerikai biztonsági és külföldi érdekek ", mondja:
"Dr. Henry Kissinger javasolt emlékiratában az NSC, hogy a" kiirtás legyen a legfontosabb az amerikai külpolitika felé a harmadik világban. "
 
Idézte a nemzetbiztonsági okokból, és mivel "(t) ő amerikai gazdaság lesz szükség a nagy és növekvő mennyiségű ásványi külföldön, főleg a kevésbé fejlett országok ..."
 
Ahol a népesség csökkenéséhez növelheti a kilátások ilyen stabilitás, népesedéspolitika válik relevánssá a forrásokhoz, ellátás és a gazdasági érdekeit az amerikai "
Kissinger készített kiürítés kiáltvány elnök Jimmy Carter úgynevezett " Global 2000 ", amely részletesen használó élelmiszereket, mint a fegyver népességcsökkenés a harmadik világ. Az egyik dermesztő felvételi a halálos szándék érkezett az ajkak, a néhai Jacques Cousteau , a szent környezeti ikon . 

Egy interjúban az UNESCO Courier november 1991 híres oceanográfus azt mondta:
"Az emberek kár okozhat a bolygó függvénye demográfia - ez egyenlő a fejlettségi fokát. Egy amerikai terheli a Föld sokkal több, mint húsz bangladesiek.
 
A kár közvetlenül kapcsolódik a fogyasztás. Társadalmunk felé fordul nagyobb és felesleges fogyasztást. Ez egy ördögi kör, hogy hasonlítsa össze a rák ... "
 
 
 
 
"Ez egy szörnyű dolog, hogy mondjuk. Annak érdekében, hogy stabilizálja a világ népességének, meg kell szüntetnünk 350.000 ember naponta. Ez egy szörnyű dolog ilyet mondani, de ez csak a rossz, nem azt akarom mondani, hogy."

A Melbourne Age számolt be a közelmúltban feltárt dokumentumok részletezik Nobel Béke-díjas mikrobiológus Sir Macfarlane Burnet azon tervét, hogy segítsen az ausztrál kormány dolgozzon ki a biológiai fegyverek elleni használatra Indonézia és más "túlnépesedett" A dél-kelet Ázsiában.
Pianka ideológiáját ugyanabban bajnokságban, mint 
Hitler , Pol Pot , és a többi történelem zsarnokok aki támogatta tömeges kiirtását, és volt a vakmerőség, hogy ruhát, hogy fel a "nemes" Strauss homlokzat .

Követeljük, hogy ő kell vizsgálni nyíltan szólít tömeggyilkosság és az addig is ösztönözni mindenkit , hogy kattintson ide és e-mail Pianka , amely lehetővé teszi számára, hogy megkapja a visszajelzést a kívánsága, hogy Ön és az egész család meghal.
 
 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése