2014. november 13., csütörtök

Brutális zsidó módszereket alkalmazó Kínai állam III.



Brutális zsidó módszereket alkalmazó Kínai állam III.


Egy német újság beszámolt a KKP által szervezett szervrablásról, amit élő Fálun Gong gyakorlókon hajtanak végre



2013. november 3.
2013. október 11-én az Augsburg Allgemeine német újság publikált egy cikket „Harc a szervrablás ellen” címmel. A cikk elmagyarázta, hogy a Kínai Kommunista Párt (KKP) megöli a Fálun Gong gyakorlókat a szerveikért, és eladja azoknak, akiknek transzplantációra van szükségük, és óriási hasznot húznak ebből.
A Fálun Gong gyakorlók felszólították a jószívű embereket Rennertshofen-ben, Bajorország Neuburg-Schrobenhausen kerületében, hogy ne menjenek Kínába szervátültetésre.
Az elmúlt évtizedben a Fálun Gong gyakorlókon és más lelkiismereti foglyokon orvosi vizsgálatokat végeztek és megölték őket, ily módon élő donor-bankként használták fel őket a kínai transzplantációs ipar számára. Más országoktól eltérően Kínának nincs nagyszámú önkéntes szervadományozási rendszere, így a katonai kórházakban a foglyokat használják erre a célra.
Kína egy olyan hatalmas élő donor bankot hozott létre, amely valóságos szervátültetési ipar,” mondta az 50 éves Ursula Duslot Fálun Gong gyakorló az interjú alatt.
Duslot asszony állította fel az információs standot a Spitalplatz-on Rennertshofen-ben október 13-án, hogy aláírásokat gyűjtsön a kínai rezsim élő Fálun Gong gyakorlók testéből folytatott szervrablásának elítélésére.
Hat évvel ezelőtt az életem nem úgy ment, ahogy szerettem volna; testileg és lelkileg is elfáradtam,” magyarázta Duslot asszony. „Kerestem valamit, ami értelmet ad az életemnek, valamit, ami beilleszthető az életembe.”
Nem sokkal ezután a bátyja révén megismerte a Fálun Gongot, a spirituális tanítást, amit 1992-ben mutatott be először Kínában Li Hongzhi úr, a tanítás megalapítója. A tanítás alappillérei az Őszinteség–Jószívűség–Tolerancia alapelvek.
Mikor a kínai rezsim felismerte, hogy több, mint 100 millió ember gyakorolja a Fálun Gongot, eldöntötték, hogy felszámolják; megijedtek a puszta számoktól. A gyakorlókat 1999 óta üldözik, börtönökbe és koncentrációs táborokba küldenek ezreket.“
David Matas, kanadai emberjogi ügyvéd, és David Kilgour, nyugalmazott kanadai parlamenti képviselő, arról számolt be, hogy a szárazföldi Kínában a kórházak a honlapjaikon nyilvánosan feltüntetik, hogy garantálják a nyugati látogatóknak, hogy megfelelő szervet tudnak biztosítani mindenki számára két héten vagy akár még rövidebb időn belül.
Az orvosok a munkatáborokban vérmintát vesznek a foglyoktól, és elemzik azokat vércsoport szerint” mondta Duslot. „Ha valaki megfelel a transzplantációra várónak, akkor meg kell ölni, és el kell adni a szerveit.”
Ebben az évben az Orvosok az Erőszakos Szervrablás Ellen Szövetsége petíciót indított az ENSZ-hez, hogy független vizsgálatot kezdeményezzen a szervrablásról Kínában.
Két héten belül 166.000 ember, 33 európai országból írta alá a petíciót. Eddig az egész világon gyűjtött aláírások száma már meghaladja a 450.000-et.”
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Állítsuk meg a szervkereskedelmet” kampány Németországban: A Hamburg-i Zöldek vezetője elítéli a KKP élő szervkereskedelmének a gyakorlatát



2013. szeptember 26.
2013 júniusában a Nemzetközi Társadalom az Emberi Jogokért (International Society for Human Rights - IGFM) egy országos, „Állítsuk meg a szervkereskedelmet” elnevezésű kampányt indított Németországban, Heidelbergben. Azóta sikeresen tartottak gyülekezéseket sok városban, többek között Freiburgban, Stuttgartban, Münchenben és Nürnbergben is.
A kampány célja, hogy rávilágítsanak a Kínai Kommunista Párt (KKP) élő Fálun Gong gyakorlókon folytatott szervrablásának bűntettére Kínában, és hogy rávegyék a nyugati kormányokat, hogy tegyenek konkrét intézkedéseket arra, hogy megakadályozzák a saját országukban élő embereket abban, hogy Kínába menjenek szervátültetésre.
Az emberi jogokat támogató Koerper beszél a gyűlésen
A járókelők aláírják a petíciót, amely elítéli a KKP szervkereskedelmének gyakorlatát
A Hamburg-i Zöldek elnöke, Fegebank asszony beszél a gyűlésen
Augusztus 27-28-án az IGFM tartott egy aláírásgyűjtést Hamburg belvárosában, valamint Brémában is. A Hamburg-i Zöldek elnöke, Katharina Fegebank asszony is részt vett az eseményen a saját városában, és beszédet is tartott.
A hajam az égnek állt, mikor hallottam, hogy szerveket vesznek ki élő testekből” – kiáltott fel Fegebank asszony. „Különösen akkor, mikor kiderült számomra, hogy Fálun Gong gyakorlók voltak a fő áldozatok…. Mi évek óta nagy figyelmet fordítunk erre a kérdésre, és kapcsolatban állunk a Fálun Gong képviselőivel.”
Amíg ösztönözzük a politikai és gazdasági kapcsolatokat [Kínával], nagy figyelmet kell fordítanunk arra, hogy vajon a kínaiak emberi jogait tiszteletben tartják-e és védik-e. Gyakran érzem, hogy ez a kérdés még nem kapott kellő figyelmet.”
A beszédében Fegebank asszony köszönetet mondott a Fálun Gong gyakorlóknak „az emberi jogok javításáért tett mindennapos erőfeszítéseikért.”
Nagyon örült, hogy az IGFM gyülekezést Hamburgban tartották, és remélte, hogy a Fálun Gong gyakorlók erősek maradnak a Kínában folyó atrocitásokkal szembenézve. „A szervkereskedelem egy olyan téma, ami ellen fokozott erőfeszítéseket kell tennünk, hogy megbirkózzunk a jövővel” – mondta.
2006-ban az IGFM tanács tagja és a kínai gazdasági szakértő Man Yang Wu elmondta, hogy a David Kilgour és David Matas által végzett vizsgálat bizonyítékokat tárt fel arra, hogy a Kínában zajló szervkereskedelem valóban történik.
A szervkereskedelem Kínában az egész államapparátus részére szolgáló nyereséggel működik” – mondta Wu úr. „Habár a szervkereskedelem a világ sok részén létezik, ahogy én tudom, csak Kínában áll fenn egy ilyen teljes rendszer, ami bevonja a rendőrség, a hadsereg, a munkatáborok, az egész bírósági rendszer és a nagy állami kórházak közreműködését.”
A KKP szerint Kína tizenkétezer szervátültetést végez évente. Azt állítják, hogy kivégzett foglyok a szervek forrásai. Azonban a párt elismeri, hogy átlagosan csak ezerhétszáz foglyot végeznek ki évente. Akkor hogyan magyarázza meg a párt azt, hogy hogyan adhat ezerhétszáz ember tizenkétezer szervátültetéshez szerveket minden évben?”
Ki fogunk dolgozni egy tervezetet a német politikusok között, hogy állítsák meg vagy korlátozzák a ’transzplantációs turizmust’ Kínába” – mondta Hubert Koerper IGFM igazgatósági tag a beszédében.
Azt is javasolta, hogy az IGFM négy kérést adjon elő:
1) Küldjenek egy független nemzetközi kutató delegációt Kínába, hogy vizsgálja ki a több tízezer szerv forrását, és a politikai foglyok tömeges meggyilkolását.
2) Rendeljenek el olyan törvényeket vagy határozatokat, amelyek megakadályozzák az európai turistákat abban, hogy Kínába menjenek szervátültetésre.
3) Állítsák le az európai kórházak és a kínai szervátültetéses ügynökségségek közötti együttműködést, beleértve a kínai transzplantációs sebészek képzését Németországban.
4) Követelik, hogy a biztosítótársaságok Németországban és Európában ne fizessenek semmilyen transzplantációs műtétért, melyet a szárazföldi Kínában hajtanak végre. 
Ezenkívül azt is javasolta, hogy a szervátültetéses műtéteknél a szükséges orvosi felszereléseket, mint a gyógyszereket, amelyek megfékezik a beültetett szervek kilökődését, ne lehessen Kínából importálni.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.




Bo Xilai hangfelvétele megerősíti a KKP Fálun Gong elleni kegyetlenségét



He Yu-tól

2013. szeptember 21.
Bo Xilai-t nemrég ugyan elítélték bizonyos bűncselekmények miatt, de a Fálun Gong gyakorlókból elrabolt szervek atrocitásában való részvételéről nem folyt nyilvános vita vagy büntetőeljárás. Egy hangfelvétel, melyet mostanában kaptunk, összefüggésbe hozza őt az élő gyakorlókon folytatott szervkereskedelemmel. A felvételen – amely néhány évvel ezelőtt készült – Bo állítja, hogy Jiang Zemin parancsot adott az élő gyakorlókon folytatott szervkereskedelem folyamatának megindítására.
Jiang kiadja a parancsot
A hangfelvételt 2013. augusztus 27-én adták át az Epoch Times-nak, habár ez a felvétel 2006. szeptember 13-án készült, mikor Bo, az akkori kereskedelmi miniszter, Wen Jiabo elnök társaságában Németországba, Hamburgba látogatott. A telefonbeszélgetés alatt, amit egy emberrel folytatott, aki azt állította, hogy ő a németországi kínai nagykövetség első titkára, Bo elismerte, hogy Jiang kiadott egy parancsot az élő gyakorlókon folytatott szervkereskedelem megindítására.
A telefonbeszélgetés rögzítése (audio fájl kínaiul, alul olvashatják a beszélgetés szövegét magyarul)
Hotel: Jó estét, ez az Atlantic Kempinski Hamburg, a nevem David Monte. Miben segíthetek?
Első titkár: Jó estét! Kapcsolná az 5. számú szobát…. nem, a 452-est.
Hotel: Megmondaná a vendég nevét?
Első titkár: Bo
Hotel: Kérem, várjon.
Bo: Halló, ki az?
Első titkár: Ön Bo Xilai miniszter?
Bo: Ki az?
Első titkár: Én vagyok a nagykövetség első titkára.
Bo: Ó!
Első titkár: Van valami sürgős mondanivalóm. A német külügyminisztérium kapcsolatba lépett velünk ma, néhány pontosítást kértek.
Bo: Ó!
Első titkár: Az volt a kérdésük, amikor ön volt Liaoning tartomány kormányzója, ön vagy Jiang Zemin volt az, aki parancsot adott ki a Fálun Gong gyakorlók élő szerveinek elrablására. Ez a kérdés azért merült fel, mivel ez kapcsolódik a holnapi találkozóhoz.
Bo: Jiang volt az.
Első titkár: A német külügyminisztérium hivatalnokai azt akarják, hogy meg legyen erősítve ez. Azt mondják, hogyha ön részt vett, a holnapi találkozó szintje megváltozhat. Ez azért van, mert a Fálun Gong benyújtott egy… (Bo félbeszakítja)
Bo: Stopp, kérje meg Ma nagykövetet [Németország kínai nagykövete], hogy oldja meg ezt.
Első titkár: Ez egy sürgős dolog. Mivel a papírokat ma délután adták be, egy hivatalos értesítést adtak nekünk… (Bo félbeszakítja)
Bo: Beszéljen Ma nagykövettel, ne velem. Ő nem tudja ezt kezelni?
A forrás, akitől a hangfelvétel származik, állította, hogy a kínai hadsereg, rendőrség, kórházak, börtönök, munkatáborok és a Politikai és Jogi Eljárások Bizottsága mind részt vettek az élő szervek kereskedelmében.
Az üldözésben való aktív részvétel
Jiang Zemin 1999 júliusában elindította a Fálun Gong elleni szisztematikus üldözést. Kezdetben azt a döntést, hogy elnyomják a nagy népszerűségnek örvendő gyakorlatot, nem fogadták el széles körben a kommunista párt emberei. Felismerve a Fálun Gong egészségre gyakorolt előnyeit, és a társadalom erkölcsi normájának emelésének a sikerességét, sokan a hatóságoknál, beleértve a Kínai Kommunista Párt (KKP) Központi Bizottságát, tartományi tisztviselőket és alárendelt tisztviselőket is, csak lassan valósították meg az újonnan létrehozott üldözéspolitikát.
De Jiang nem adta fel. Mikor Liaoning-ba látogatott 1999 augusztusában, azt mondta Bo-nak, Dalian város akkori polgármesterének: „Keménynek kell lenned a Fálun Gong kezelésében. Ez talán néhány képzettséget is adhat az előléptetéshez.” Ezért Bo kibővítette a börtön- és munkatábor-rendszert, miközben újakat is épített Dalianban.
Sokan a Fálun Gong gyakorlók közül, akik elmentek Pekingbe, hogy fellebbezzenek a Fálun Gong gyakorlásának jogáért, az újonnan alapított táborokba és börtönökbe lettek elszállítva. Bo parancsokat is adott ki: minden szintű bűnüldöző megverheti és meggyilkolhatja a gyakorlókat. Ezenkívül Bo vezette a szervkereskedelem lefolyását is, valamint a testtartósítást is Dalianban, ezzel végrehajtva Jiang politikáját: „fizikailag elpusztítani a gyakorlókat”.
Bo-t hamarosan előléptették Liaoning tartományi helyettes pártvezetővé, aztán alelnökké, és végül kormányzóvá. Elég hihető dolog, hogy rohamos előléptetésének oka a Fálun Gong üldözésében való aktív részvétele volt.
Ezenkívül körülbelül egy milliárd jüant költött a Liaoning tartományi börtönök felújítására, ebből egyedül 500 millió jüant csak a hírhedt Masanjia-ra költöttek. Ezzel létrehoztak egy „példamutató” munkatábort a Fálun Gong gyakorlók kínzására. Ily módon Shenyang városa vált az egyik legfontosabb helyszínévé az élő gyakorlókon végzett szervkereskedelem folyamatának, miközben Dalian lett a testtartósítás epicentruma.
Masanjia: a brutalitás büszkesége és öröme
A „Masanjia-ból kisétálva” című vizsgálati jelentést 2013. április 6-án adták ki. Habár néhány ember már elkezdte megérteni a Masanjia kegyetlenségét, ez a jelentés sok részletet feltételez, amik korábban ismeretlenek voltak a közönség számára. Több neves külföldi hírügynökség, beleértve a The Associated Pres -t és a The New York Times-t, átvette ezt a hírt, ezzel bírálták a súlyos kinzást, és a náci koncentrációs táborokkal hasonlították össze a hírhedt kínai tábort.
Sok gyakorló megtapasztalta a Masanjia gonosz környezetét. Wang Jie, egy Dalian városi gyakorló különböző típusú kínzásoktól szenvedett a munkatábor Első Brigádjában. A melleit elektromos botokkal sokkolták, ezzel súlyos fekélyeket okozva neki. 2006 júliusában halt meg.
Xin Shuhua, Benxi városi gyakorló felfedte a Masanjia második részlegében lévő kegyetlenkedéseket. Az őrök megerőszakolták a női gyakorlókat, és keményen rugdosták az alhasukat. Az őrök több fogkefét kötöttek össze egy csomóba, és a sörtéket kifelé tették, aztán erőteljesen be és ki mozgatták a gyakorlók nemi szervében. Az őrök működő elektromos botokat is betettek a gyakorlók vaginájába.
Du Bin, a The New York Times szerződéses operatőre készített egy dokumentumfilmet, melynek A szellemek fejei felett: a Masanjia munkatábor asszonyai a címe. Liu Xia leírta a tapasztalatait: erőszakkal becsavarták vastag takarókba, miközben tűzött a nap; és ülnie vagy guggolnia kellett a jégen csak egy kis ruhát viselve a dermesztő télben. A kínzás eredményeként a szája és a nemi szerve erősen vérzett. Úgy utal a Masanjia-ra, mint egy véres börtönre.
A kegyetlensége és a gyakorlók hitétől való megfosztás cselekedete miatt a Masanjia-t választották ki az ország példamutató intézménynek. Jiang és Bo számos díjat adott jutalmul, és a 2. részleg igazgatójának, Su Jingnek egyszer ötvenezer jüant is küldtek Pekingből, miközben Shao Li igazgatóhelyettes harmincezer jüant kapott. Más hivatalnokok is kaptak jelentős jutalmakat.
Masanjia-n kívül a Dabei börtön és számos más munkatábor (Zhangshi, Longshan, Dalian) is hírhedté vált a gyakorlók kínzásairól. Logikusan ezek közül mindegyik Bo felügyelete alá tartozott.
Élő szervkereskedelem
Bo elkezdte az élő Fálun Gong gyakorlókból kivett szervekkel való üzletelést Dalian városban, és más helyeken hamarosan követték a példáját, és hatalmas nyereségre tettek szert. Ennek eredményeként a hadsereg, a munkatáborok, börtönök és fogolytáborok összedolgoztak, ettől kezdve a szervkereskedés egy ellátási láncot alkotott.
Wang Lijun volt a Jinzhou városi rendőrség vezetője 2003 májusától 2008 júniusáig. Megalapított egy Pszichológiai Kutató Központot, és munkájáért megkapta a Guanghua díjat. Mikor átvette a díjat, Wang azt mondta: az eredmények „több ezer helyszíni tanulmányon” és „sok ember csapatmunkáján” alapultak. Ezen számok alapján az élő szervek ezreit távolították el, és ezt három éven belül hajtották végre azután, hogy a szervezet létrejött.
Nyilvános adatok szerint tizennyolcezer szervátültetéses műtétet végeztek 1994 és 2000 között. De ez a szám gyorsan húszezer műtétre ugrott egyedül csak 2005-ben. A State Organs című vizsgálati jelentésben Ethan Gutmann úgy találta, hogy a szervkereskedelem 2006-ban érte el a csúcsát, és legalább hatvanötezer gyakorlót gyilkoltak le a szervkereskedelem érdekében 2008-ig.
Perek világszerte
Negyvenegy gyakorló, összesen hat országból, beperelte Bo-t a Német Legfelsőbb Bíróságon 2003 novemberében. A vád többek között népirtás, emberiségellenes cselekedetek és kínzás.
Bo, kereskedelmi miniszterként látogatott el az Egyesült Államokba Wu Yi alelnök kíséretében 2003. április 20-án. A következő nap számos nem-kormányzati szervezet írt levelet az Egyesült Államok Belbiztonságának, kérve, hogy utasítsák ki Bo-t az országból. Majd az USA-ban töltött harmadik napon beidézték Bo-t bűnügyi vádakkal a Fálun Gong üldözése miatt.
Az NSW Állami Bíróság Ausztráliában 2007. november 5-én elítélte Bo-t. A gyakorolók megnyerték az ügyet, Bo azonban nem vett részt a tárgyaláson.
Öt hivatalnokot (Jiang Zemin, Luo Gan, Bo Xilai, Jia Oinglin és Wu Guanzheng) beidéztek 2009 novemberében büntetőperekkel kapcsolatban. A vád népirtás és kínzás volt.
Eddig több mint 30 hivatalnokot pereltek be, több tucat országban az emberellenes cselekedeteik, népirtás és/vagy kínzás miatt. Egyedül Bo-t közel 30 ország perelte be.
Bo bíróság elé állításával már csak idő kérdése, hogy mikor állítanak még több embert az igazságszolgáltatás elé, és hogy mikor büntetik meg őket a bűntetteik miatt.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.




Varsó: 



2013. szeptember 10.
Augusztus 25-én kezdődött meg Lengyelországban, Varsóban az idei kulturális fesztivál, amelynek a nyitóünnepségén a Fálun Gong gyakorlók is részt vettek. Idén már a hetedik alkalommal vett részt a Fálun Gong ezen a nagyszabású eseményen.




A gyakorlók bevonulása
Egy helyi médiaképviselő interjút készít a Fálun Gong gyakorlókkal
 

A Fálun Gong információs anyagok felkeltették az emberek figyelmét
 

Az érdeklődők helyben kipróbálhatták a Fálun Gong gyakorlatokat
Az emberek nagy örömmel fogadták a felvonuláson a gyakorlók hajóját és előadásait. Sokan fényképeket készítettek magukról a gyakorlókkal, és a csodálatos Fálun Gong hajóval a parádé végén, miközben mások a gyakorlatokat tanulták. Többen érdeklődtek a helyi gyakorlóhellyel kapcsolatos információk felől, és megvették a Zhuán Fálun könyvet is, ami a Fálun Gong fő műve.
Az üldözés igaz körülményeit tartalmazó hatalmas információs táblák magukhoz vonzották az embereket, akik közül sokan aláírták a gyakorlók petícióját is, hogy ilyen módon támogassák az üldözés és a szervrablás befejezését.
Egy asszony, aki a férjével együtt írta alá a petíciót, azt mondta: „Ez egyszerűen hihetetlen, felfoghatatlan. Láttuk a gyakorlatbemutatótokat. Csodálatos volt és nagyon békés. Miért üldözi a kínai kormány a Fálun Gongot? Ehelyett inkább ajánlaniuk kellene. Ezek a kínzások, mint pl. az elektromos botokkal való ütlegelés, és a szervrablás egyszerűen brutálisak. Soha nem érdekeltek eddig a különféle petíciók. Azonban ez annyira komoly dolog, hogy a férjem és én is aláírjuk. Nagyon remélem, hogy mindenki más is így cselekszik. Mindannyiunknak segítenünk kell, hogy ez a bűncselekmény véget érjen. Isten áldjon titeket. Hála Istennek, Lengyelországban nem létezik már többé a kommunista párt.”




A petíció aláírása
Egy fiatal férfi, aki aláírta a petíciót, és megvette a Zhuán Fálun könyv egyik példányát, több mint egy órát beszélgetett a gyakorlókkal. „Egy kormánynak arra kellene törekednie, hogy a rossz embereket jó emberekké változtassa. Ezek meg azt akarják, hogy a jó emberek rosszak legyenek, miközben üldözik az Őszinteséget-Jószívűséget-Toleranciát? Gyanítom, hogy a bírósági tisztviselők, és a rendőrök Kínában gengszterek és tolvajok lehetnek. Máskülönben, hogyan tarthatna ki egy ilyen brutális üldözés ennyi ideig? Nagyon szeretném megtanulni a Fálun Gongot. El fogom olvasni a könyvet. Becsülöm a Mestereteket és titeket is. Kérlek, fogadjátok el ezt a szál füstölőt és gyújtsátok meg a Mesteretek fotója előtt.” A gyakorlók elfogadták a füstölőt, és meghívták a kedves érdeklődőt, hogy látogasson el a helyi gyakorlóhelyre.
Egy másik lengyel úriember így szólt, miközben aláírta a petíciót: „Mi a baj a kommunista párttal? Hogyan lehetséges, hogy nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól, ami ilyen egyértelmű? Mindig is azt gondoltam, hogy a Tibetben való üldözés volt a legkegyetlenebb. Most azonban azt gondolom, hogy a Fálun Gong üldözése még ennél is rosszabb. A szervrablás igazán gonosz dolog. Ezek a pokolba mennek. Voltam Kínában, és tudom, hogy az emberek ott nem mondhatják meg az igazságot. Nagyon szeretném megismerni az igazi Kínát. Szeretnék erről beszélgetni veletek, később esetleg felhívhatlak titeket?” Majd felírták egymás telefonszámait.
A gyakorlók a Fálun Gong üldözésének igaz körüklményeiről beszélnek
Számos kínai turista kilépett a kommunista pártból a gyakorlók segítségével. Az esemény alatt, több mint 900 aláírást gyűjtöttek össze. 
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Franciaország: 



Egy francia gyakorlótól
2013. szeptember 9.
Franciaországban a Fálun Gong gyakorlók egy petíció aláírási akciót tartottak 2013. augusztus 18-án az Emberi Jogok terén Párizsban, hogy felszólítsák a Kínai Kommunista Pártot (KKP) az élő Fálun Gong gyakorlókon végrehajtott erőszakos szervkereskedelem bűncselekményének befejezésére. A petíció, amelyet az Orvosok az Erőszakos Szervkereskedelem Ellen (Doctors Against Forced Organ Harvesting - DAFOH) nevű szervezet készített, nagy figyelmet és támogatást kapott világszerte.



A járókelők az Emberi Jogok terén olvasnak a KKP Fálun Gong elleni üldözéséről és aláírják a petíciót, mely elítéli a kínai kommunista rezsim élő szervekkel való kereskedelmének bűntettét
Miután meghallotta a párt élő Fálun Gong gyakorlókon és más lelkiismereti foglyokon folytatott szervkereskedelmének embertelen gyakorlatát, egy francia nőgyógyász elmondta, hogy megdöbbent, hogy ilyen szörnyű bűntények zajlanak Kínában a „jólét” és a „gazdasági fejlődés” hátterében.
A legutóbbi kínai utamon sosem gondoltam volna, hogy ilyen brutális atrocitás folyik ott” – mondta.
Ellenzem az üldözés minden formáját” – magyarázta, miközben aláírta a petíciót. „Az embereknek meg kell engedni, hogy ajánlják fel a szerveiket, ha ezt szeretnék, de nem távolíthatók el a beleegyezésük nélkül, csak hogy valaki profitáljon belőle!”
Egy gyakorló elmondta neki, hogy néhány évvel ezelőtt egy kínai sebész volt felesége jelentette, hogy a férje élő Fálun Gon gyakorlók szerveit távolítja el Kínában évek óta. Az orvos láthatólag megdöbbent, mikor ezt meghallotta.
Amint egy francia pár aláírta a petíciót, a férj elmondta, hogy sok országban nem mernek semmit tenni, nehogy megbántsák Kínát.
A hallgatásuk a kínai emberi jogi visszaélésekkel szemben azt eredményezi, hogy bűnrészesek a párt bűncselekményében” – mondta.
A pár bátorította a gyakorlókat, hogy tartsanak ki az erőfeszítéseikben, hogy felhívják a közvélemény figyelmét a KKP bűntetteire, és elmondták, hogy remélik, hogy az aláírásuk hozzásegíthet az üldözés befejezéséhez.
Dajia Algériából a fiával és a lányával együtt szintén aláírták a petíciót. „Meglepődtem, mikor megtudtam, hogy néhány tagja a kínai társadalomnak mocskosul gazdag lesz mások kihasználásából. Ez szörnyű! Remélem, hogy ez a totalitárius rezsim egy nap meg fog változni!”
A francia gyakorlókat ösztönözte az erős támogatás a Fálun Gong felé, és megfogadták, hogy kitartóan segítenek az üldözés megállításában, bármi is történjen.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.


Most nem akarom az egész kontinens tiltakozását itt prezentálni , de látható , hogy mindenkit felháborít ez a cselekedet , kivéve a cionista zsidó maffia vezetésű Magyarországot , mert ők tanulmányozzák , hogy hogyan lehetne hasznosítani ezt a tapasztalatot , és az ország lakosságának szervrablását a legoptimálisabban működtetni , hisz tele van az ország nem kívánatos elemekkel akiktől valamilyen módon meg kell szabadulni. Mint láttuk az MSZP kormányzás cigány magyar polgárháborúra játszott a külföldi titkosszolgálatok bevonásával , és pénzelésével próbáltak háborút kezdetni a felekkel , nem sikerült a leleplezések egészen a Daróczi Dávidig fel lettek göngyölítve , csak épp az értelmi szerzőt hagyták szabadlábon , a fletót , neki még komoly feledatokat szánnak a kifosztásunk hátralévő részében , épp úgy a libás hibás faszszopó bajnainak is hazaárulási szerepkörben kell feszíteni a politika, vagy polgárháború színpadán , addig is komoly megosztó szerepet kell végezniük , hogy az ország megosztott legyen , és a metszett farkúak , ha betelepűlésre kényszerülnek , akkor egy elterelő polgárháború kirobbantása árán a menekülő zsidóság elözönheti az országot, és a fegyver arzenáljaikkal meg is szállhatja , és megadásra kényszerítheti az őslakosságot , vagy éppen likvidálhatják őket mint a palesztinokat . Hát ezért nem lehet nekünk önvédelmi képességeket felmutató erőnk , hisz azzal megnehezítenénk a beáramló sátánfajzatok letelepedését.



A nyolc hónapos rab



Egy Hebei tartományi Minghui tudósítótól
2014. szeptember 10.
(Minghui.org) A nyolc hónapos kis Tianci fogollyá vált egy fekete börtönben Kínában, mikor az egész családját letartóztatták a Fálun Gong gyakorlása miatt a Hebei tartományi Hengshui-ban.
Zhang Tianci
Késő éjszakai letartóztatás 
A kis Tianci mélyen aludt 2014. május 30-án hajnali 3:30-kor, mikor néhány idegen betört a szülei otthonába. Tianci édesanyja, Liu Nana felkelt és azt gondolta, hogy a házába rablók törtek be. Aztán észrevette, hogy a szoba nem rablókkal, hanem rendőrökkel van tele. Egy rideg hang ráparancsolt: „Kelj fel! Pakolj össze néhány holmit a gyerekednek. Kövess minket!”

Nana akkor vette észre, hogy még az udvara is tele van rendőrökkel. Néhányuk jól felszerelt kommandós volt. Létrát használtak, hogy bemásszanak az udvarba.

Nana-t és Tianci-t bekényszerítették egy fekete autóba, és ismeretlen helyre vitték őket. Még ugyanezen az éjjelen Tianci nagyszüleit és két kisbaba korú unokatestvérét is letartóztatták, és ugyanarra a helyre vitték őket. A rendőrök megbilincselték a nagyapját, Zhang Hengyu-t, és fekete csuklyával takarták le a fejét.

A Hengshui város 610-es Irodájának irányítása alatt a helyi rendőrség és a Nemzetbiztonsági Részleg 16 Fálun Gong gyakorlót tartóztatott le három kerületben és egy városban: Hengshui városban, Jingxian, Gucheng és Zaoqiang kerületben. Tianci közvetlen családjából tíz embert tartóztattak le.

Kihallgatás 
Családtagjait a Hengshui-ban lévő Wenquan Hotel egyik szobájába vitték, amelyben egy kihallgató vasszék volt. Ez egy fekete börtön, melyet kifejezetten a Fálun Gong gyakorlók letartóztatására hoztak létre. A tisztek egymást váltva figyelték a foglyokat, akiknek nem engedték meg, hogy beszéljenek. A legfiatalabb fogoly, Tianci egy szobába került az édesanyjával.

Zhai Hongjun rendőr és egy másik női tiszt hallgatta ki Nana-t, miközben megpróbálták gyanúba keverni Tianci nagyapját, Zhang Hengyu-t. Nana ragaszkodott ahhoz, hogy nem tud semmit arról, amit az apósa tett, és azt mondta, hogy csak azt látta, hogy képeket fest a megélhetéséért.

Nem ismerve fel családja szörnyű helyzetét, a kis Tianci-nak mosoly volt az arcán, és megpróbált kijutni a szobából, hogy játsszon. Három nap múlva a rendőrség szabadon engedte a kisfiút és édesanyját, mivel semmilyen információt sem tudtak kiszedni belőle.

Mielőtt elmentek, Nana kérte, hogy láthassa az apósát és anyósát. Ahogy meglátta, hogy az apósát odakötözték a kihallgató székhez, nem tehetett róla, de elsírta magát. Akkor Nana még nem is tudta, hogy a saját szüleit és fivérét is letartóztatták.

Egy nehéz út a család megmentésére
Nana és Tianci visszatért az üres otthonukba Gucheng kerületben, amelyet teljesen átkutatott a rendőrség. A tehetetlenség érzésével Nana elvitte Tianci-t a szülei házába Jingxian kerületbe, és csak ott szembesült vele, hogy őket is letartóztatták. A szülei házát is átkutatta a rendőrség.

Mivel Nana férje egy másik városban dolgozott, egyedül Nana és Tianci maradt a két családból, és nem támaszkodhattak a rokonok támogatására. Mivel aratási időszak volt, a barátok, rokonok és a szomszédok segítettek Nana családjának a mezőgazdasági munkákban. Az egyik farmer felsóhajtott: „Egy jó családot semmisített meg a rendőrség. Miért olyan nehéz a hétköznapi embereknek a túlélés?”

A kis Tianci és édesanyja elkezdte a nehéz útját a családjuk megmentéséért, akiket jogtalanul tartanak fogva négy különböző helyen. Nana édesanyját, Sun Suying-et és az anyósát, Tan Fenling-et a Hengshui fogolytáborban tartják fogva. Az apósát, Zhang Hengyu-t a Zhengkou fogolytáborban tartották Gucheng kerületben. Az édesapjánt, Liu Xiwei-t a Jingxian kerületi fogolytáborba zárták, és a 19 éves öccsét, Liu Bingbing-et pedig a Zaoqiang kerületi fogolytáborba vitték.

Nana és Tianci elmentek Jingxian kerületbe, több tucat mérföldet megtéve, hogy beszélhessenek Zhang Qingchang helyettes vezetővel, aki személyesen vezette a rendőröket az édesanyja elleni letartóztatásnál. Meglátogatta a Jingxian kerületi fogvatartási központot is, és megpróbált mindent, amit lehetett, hogy engedjék szabadon a családját, de a kérését figyelmen kívül hagyták. Újra és újra próbálta, de minden alkalommal csalódottan tért haza.

Nana akkor elment a fogvatartási központba, hogy kérje édesapja, Liu Xiwei szabadon bocsátását. Elküldték a Hengsui városi Belbiztonsági Részleghez, ami kb. 40 mérföld távolságra volt. A helyszínen azonban nem engedélyezték a belépését az irodába. Miután telefonált, azt mondták neki, hogy menjen a Jingxian kerületi rendőrségre. Két látogatás múlva még mindig nem engedélyezték, hogy bármilyen hivatalnokot is meglátogathasson.

Nana nem adta fel. Több alkalommal beszélt Zhang Qingchang helyettes vezetővel. Zhang így válaszolt: „Ne beszélj nekem erről. Menj a bíróságra. Bérelj fel egy ügyvédet és perelj be bennünket bármiért, amiért csak akarsz.”

Időről időre a kicsi Tianci is megtette az utat kora reggel az édesanyjával, hogy megmentse a családját. Csendben várt az édesanyjával kint a kormányhivataloknál a forró nyári napokon az idegen városokban. A kis Tianci kimerült volt, de ritkán sírt, mintha megértette volna az édesanyja szomorúságát, és hajlandó volt vele együtt elviselni a nehézséget.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.




Közel 1700 Fálun Gong gyakorlót tartóztattak le 2014 márciusától májusig



Egy kínai Minghui tudósítótól
2014. július 2.
A Kínai Kommunista Párt (KKP) 2014-ben is folytatja a Fálun Gong gyakorlók letartóztatását. Több összehangolt razziára került sor 2014 márciusától májusig.

Ezeket az eseményeket dokumentálták Kína minden tartományában, önkormányzatánál és autonóm régiójában, kivéve Tibetben. A letartóztatott Fálun Gong gyakorlók száma nagymértékben emelkedett március óta. A június 3-án kapott információk szerint 1 694 gyakorlót tartóztattak le 2014-ben, márciustól májusig, amely 30 %-os növekedést jelent az előző évi, hasonló időszakhoz képest.

A következő ábra megmutatja, hogy márciusban 549, áprilisban 676 és májusban 469 gyakorlót tartóztattak le.


 

A fenti ábrák mutatják, hogy Shandong tartományban 216 gyakorlót tartóztattak le, Liaoningben 164-et, Jilin-ben 150-et, Hebei-ben 135-öt, Heilongjiangban 108-at, Hunanban 92-őt, Pekingben 84-et, Jiangsu-ban és Sichuanban 75-öt, Henanban 70-et, Shanghai-ban pedig 66-ot.

A következő táblázat a letartóztatott gyakorlók listáját mutatja tartományonként:
 

30 tartományban, önkormányzati területen és autonóm régióban került sor a letartóztatásra. Shandong, Liaoning, Jilin, Hebei, Heilongjiang és Hubei tartományok teszik ki a többséget, ezeket követi Hunan, Peking, Sichuan, Jiangsu, Henan és Shanghai.

Legalább 27 razzia érintett 6-nál több gyakorlót, amelyek összesen 280 gyakorlót.

Öt összehangolt razzia Liaoning tartományban több mint 70 gyakorlót érintett. A letartóztatások a következők voltak: március 20-án és 21-én kilenc gyakorlót Fumeng megyében, Fuxin városban; április 12-én hat gyakorlót Xinbin megyében, Fushun városban; április 22-én tizennégy gyakorlót Dalian városban; április 24-én harminckilenc gyakorlót Shenyangban, és május 17-én még hat gyakorlót tartóztattak le ugyanott.

A razziák Shandong tartományban 30 gyakorlót érintettek. Április 4-én Gaomi-ban, Weifangban tíz gyakorlót, április 8-án a Guan megyei Liaochengben tíz gyakorlót, és május 15-én Feiwangban újabb tíz gyakorlót tartóztattak le.

Három razzia Hunan tartományban több mint 30 gyakorlót érintett. Március 25-től 29-ig tizennégy gyakorlót tartóztattak le Changsha-ban; április 8-án és 9-én tíz gyakorlót Huaihua város Hecheng kerületében, és május 9-én tíz gyakorlót a Hengyang megyei Jibingtan járásban.

A három, Jilin tartományban végrehajtott razzia több mint 30 gyakorlót érintett. Március 24-én több mint húsz gyakorlót tartóztattak le Huadian városban, április 22-én hét gyakorlót Jilin városban, és április 26-án hat gyakorlót a Siping-i Gongzhuling városban.

Két razzia Hebei tartományban 17 gyakorlót érintett. Március 13-án tizenegy gyakorlót fogtak el Tangshan városban, és március 17-én hat gyakorlót a Huailai megyei Zhangjiakou-ban.

A Heilongjiang tartományi két razzia során 13 gyakorlót tartóztattak le. Március 21-én hét gyakorlót Jiamusi városban, és május 8-án hat gyakorlót a Harbin-i Shuangcheng városban.

A pekingi két razzia 12 gyakorlót érintett. Március 4-én hat gyakorlót tartóztattak le Peking Fengtai kerületében, valamint március 10-én és 12-én hat gyakorlót Peking Miyun vidékén.

Egy-egy razzia Jiangsu, Sichuan, Zhejiang, Yunman, Belső-Mongólia, Henan és Hubei tartományokban és Shanghai-ban összesen 86 gyakorlót érintett. Március 5-én tizenkét gyakorlót tartóztattak le Nanjiangban; március 26-án kilenc gyakorlót a Shanghai-i Pudong új kerületben; április 18-án hét gyakorlót Shifang városban; április 18-án hét gyakorlót fogtak el Yuyao városban; április 19-én és 20-án tizennégy gyakorlót Kunmingben és Shilinben; április 19-én és 20-án tizenöt gyakorlót tartóztattak le Belső-Mongólia Xilingole körzetében. Április 20-án tizenhat gyakorlót tartóztattak le a Zhoukou-i Dancheng városban, és május 15-én hat gyakorlót Wuhan Xihu kerületében.

Az 1 964 gyakorló közül néhányukat hatalmas összeg megfizetésére kényszerítette a hatóság, néhányukat agymosó előadásokra vitték, néhányukat pedig letartóztatták és börtönbüntetésre ítélték.

Annak ellenére, hogy a KKP rezsim a nemzetközi közösségnek az emberi jogok tiszteletben tartásáról és a vallásszabadságról beszél, ezek a tények teljesen ellentmondanak ennek.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Haláljelentés! 



2014. március 25.
A Fálun Gong gyakorló Huo Meilian asszony 2014. január 24-én egyedül volt otthon, amikor délután három órakor berontott a lakásába Ma Xiaojiang rendőrtiszt, öt további tiszttel a Xi’an városi Xincheng kerületi Belbiztonsági Osztálytól. Éppen akkor épült fel egy súlyos betegségből.

A rendőrtisztek elkobozták személyes holmijait és Fálun Gong könyveit, mindezt házkutatási parancs nélkül. Nagy lelki nyomást érzett, ami egészségi állapotát is rontotta. Két napra rá hunyt el, január 26-án.

Huo asszonynál előrehaladott vérszegénységet diagnosztizáltak 2013. december 2-án, és gyakorlatilag nem voltak vérlemezkék a vérében. Orvosa azt mondta, hogy a halál küszöbén áll, és az állapota gyógyíthatatlan. Nem volt más választása, haza kellett mennie.

Őszintén ismételgette, hogy „a Fálun Dáfá jó, az Őszinteség, Jóság és Tolerancia jó“, és a férje felolvasta neki a 
Zhuán Fálun könyvet. Csodával határos módon felépült.

Huo asszony és férjének üldözése 
Huo asszonyt és férjét, Chen-t a Fálun Gong üldözésének kezdete óta (1999. július 20.) zaklatták. Ennek ellenére kitartottak hitük mellett. Mindketten elvesztették az állásukat, mert nem voltak hajlandóak lemondani a Fálun Gong gyakorlásáról. Amikor először tartóztatták le Chen-t, lányuk, Chen Jie még általános iskolás volt. A kislányt hozzátartozóik nevelték fel, mert a szüleit többször illegálisan börtönbüntetésre ítélték.

A Baqiao kerület Belbiztonsági Osztályának emberei, valamint Fu Qing és Yang Tao a Xiwang rendőrkapitányságról 2010. szeptember 14-én letartóztatták Chen-t és lányát. Lakásukat teljesen feldúlták. Chen-t a Baqiao fogolytáborba vitték, de ott nem fogadták be őt rossz egészségi állapota miatt. Fu Qing és Yang Tao tiszteknek kórházba kellett vinnie Chen-t, és kénytelenek voltak kikényszeríteni az orvosból egy igazolást, azt állítva, hogy Chen egészséges. Erre Chen-t befogadták a Baqiao táborba, és ott két hónapon át kínozták.

2008. július 7-én a Xincheng rendőrség és a Hujiamiao rendőrség tisztjei, valamint a Hujiamiao utcai iroda és a Xi’an vasgyár emberei letartóztatták Chen-t. Hamisan megvádolták, majd egy agymosó központba vitték, ahol négy hónapig tartották. Utána átvitték egy kényszermunkatáborba, ahol 16 hónapot töltött. 2010 februárjában engedték szabadon.

2007. szeptember 30-án a Hujiamiao iroda emberei tartóztatták le, és egy agymosó központba vitték, amely a Xi’an város ápoló központjában található. Ott egy hónapig tartották fogva.

2007. június 1-én Huo asszonyt tartóztatták le, mert a Baqiao területen információs anyagokat osztogatott a Fálun Gong üldözéséről. Egy évre bezárták egy munkatáborba.

2005. május 3-án azért tartóztatták le Chen-t, mert a Shaanxi tartományban, a Chengcheng megyében a Fálun Gongról beszélt. Kényszermunkatáborba vitték, ahol 15 hónapig tartották. A tábor egy hónappal meghosszabbította az ítéletét. Majd 16 hónapi szolgálat után elvitték a Xi’an-i agymosó központba, ahol újabb három hónapig tartották fogva. 2006 szeptemberében engedték szabadon.

2001 áprilisában a Xi’an városi Állambiztonsági Osztály emberei tartóztatták le, mert a Fálun Gongot gyakorolta. Három évi kényszermunkára ítélték 2001. augusztus 23-án.

2000. március 13-án a Xibei vasgyárban dolgozó munkatársai rálőttek, mert a Fálun Gongot gyakorolja.

1999. december 28-án, röviddel miután megkezdődött a Fálun Gong üldözése, Xi’an város Xincheng kerületének tisztjei letartóztatták Chen-t, és egy kényszermunkatáborba vitték. Ott egy évig tartották fogva.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.



Az amerikai külügyminisztérium éves emberi jogi jelentése: 



2014. március 22.
Az USA Államhivatala 2014. február 27-én közzé tette a „Country Reports on Human Rights Practices for 2013” (Országjelentés az emberi jogi gyakorlatokról 2013-ban) c. jelentését. E szerint Kínában továbbra is folytatják az illegális szerveltávolításokat a rabok testéből. Ez a harmadik év, hogy a kínai emberi jogokról szóló éves USA jelentés tartalmazza a rabok, beleértve a Fálun Gong gyakorlók testéből való szervrablást.

A jelentés így foglalta össze az emberi jogok helyzetét Kínában, 2013-ban: „Általános az elnyomás és a korlátozás, különösen olyan szervezetek és magánszemélyek ellen, akik részt vettek civil vagy politikai jogi képviseletben és közérdekű ügyekben, illetve az etnikai kisebbségek, és azon jogi vállalatok ellen, amelyek „érzékeny” ügyek képviseletét vállalták.”

„A múlt évben az aktivisták, az ellenzékiek, a Fálun Gong gyakorlók, az újságírók, és a nyilvántartáson kívüli vallási vezetők és családtagjaik, valamint a korábbi politikai foglyok voltak az önkényes letartóztatások, börtön büntetések, és zaklatások célpontjai.”

A Fálun Gong gyakorlók kínzása
A jelentés szerint „Április 7-én a szárazföldi Kína egy új magazinja, a Lens beszámolt különböző visszaélésekről a Masanjia-i fogolytáborban, Liaoning tartományban, mint például elektromos botokkal való kínzás, kényszeretetés és hosszan tartó magánzárkába zárás.”

A Masanjia-i kényszermunkatábor hírhedt a fogva tartott Fálun Gong gyakorlók kínzásáról. A Minghui.org weboldal és más média ügynökségek számos esetet jelentettek Fálun Gong gyakorlók megkínzásáról és haláláról ebből a munkatáborból.

1999 júliusától, vagyis a Fálun Gong elleni üldözés hivatalos kezdetétől 2004 áprilisáig több mint négyezer Fálun Gong gyakorlót zártak a Masanjia-i kényszermunkatáborba. A Minghui weboldal 2000 óta több mint nyolcezer jelentést publikált a Fálun Gong gyakorlók Masanjia-ban történt megkínzásáról.

2013. november 6-án a CNN beszámolt egy „SOS” feliratú levélről, amit egy Halloween-i dekoráció csomagolásába rejtettek, és ebben a munkatáborban gyártották. Az Oregon-i Julie Keith talált rá a levélre, amit egy Fálun Gong gyakorló írt. A levélből kiderült hol gyártották a dekorációt, és hogy kényszermunkával készült, továbbá a levél megfogalmazója segítségért esedezett.

A Fálun Gong gyakorlókat elmegyógyintézetbe zárják
A börtönökön, kényszermunkatáborokon és fogva tartó központokon túl a kínai rezsim gyakran zárja a Fálun Gong gyakorlókat és más politikai aktivistákat elmegyógyintézetekbe.

Az USA jelentése szerint „Számos jelentés készült arról, hogy aláírást gyűjtő és egyéb aktivistákat zártak pszichiátriai központokba és akaratuk ellenére vették őket kezelésbe, politikai okok érdekében.”

„A Legal Daily (egy állami újság, ami jogi ügyekről számol be) szerint a Közbiztonsági Minisztérium közvetlenül rendelte el huszonnégy magas biztonsági fokozatú pszichiátriai intézmény bevonását a bűnügyi szempontból elmebháborodottak számára (más néven „ankang” intézmények). 1998 és 2010 májusa között több mint negyvenezer egyént zártak „ankang” kórházakba.”

„A bezárt egyének többek között: politikai aktivisták, tiltott vallási csoportok követői, olyan magánszemélyek, akik többször intéztek petíciókat a kormányhoz, a betiltott Kínai Demokrata Párt (CDP) tagjai, és a Fálun Gong gyakorlók.”

A Minghui.org weboldal sok ilyen esetről számolt be. Bizonyos gyakorlókat halálra is kínoztak ezekben az elmegyógyintézetekben, mint például Li Riqing-et, aki a Xiangtan-i Pszichiátriai Kórházban halt meg 2008 tavaszán.

A következő két esetről 2013-ban számoltak be.

A 43 éves Zhao Xianghai-t Hunan tartományból a Xiangtan Pszichiátriai Kórházba zárták hat évre, ahol az egyik kezét és lábát folyamatosan leláncolva tartották.

Liu Yong-ot Handan-ból, Hebei tartományból a Baoding-i Pszichiátriai Kórházba zárták tizenkét évre. Két hónappal szabadulása után, 2013. szeptember 12-én Liu-t újra letartóztatták otthonában, és újra elmegyógyintézetbe küldték.

Zhao Xianghai hat évet töltött pszichiátriai kórházban, kezét és lábát folyamatosan leláncolva tartották.
Embertelen bánásmód és elnyomás az emberi jogi ügyvédek ellen
A jelentés arról is beszámolt, hogy a kínai rezsim nem engedélyezi az emberi jogi ügyvédeknek, hogy bizonyos ügyfeleket védjenek, és megfenyegeti őket, hogy büntetésben lesz részük, ha mégis elvállalnák ezeket a „tiltott” ügyeket.

„A kormány felfüggesztette vagy visszavonta ügyvédek és ügyvédi irodáik engedélyeit, hogy megakadályozza őket kényes esetek elvállalásában, mint például a demokratikus ellenzékiek, vallási aktivisták, Fálun Gong gyakorlók vagy politikai kritikusok ügyei.”

Az emberi jogi jelentés a következő két példát említi a Fálun Gong gyakorlókkal kapcsolatban.

„Májusban a Szecsuán tartományi hatóságok őrizetbe vették és bántalmazták Tang Jitian-t és Jiang Tianyong-ot, mert meg akartak látogatni egy sötét börtönt Ziyang-ban, ami a jelentések szerint a tiltott Fálun Gong irányzat követőit tartja fogva.”

„Áprilisban Jiangsu tartományban egy bíróság a pekingi Wang Quanzhang ügyvédet 10 napos bírósági fogva tartásra ítélte, mert „súlyosan megsértette a bírósági folyamatot”. A „bírósági folyamat megsértése” abból állt, hogy mobiltelefonja segítségével másolatot készített néhány eredeti dokumentumról, amiket éppen beadni készült a bíróságra egy Fálun Gong gyakorló védelmében.”

A Fálun Gong gyakorlókat védő kínai emberi jogi ügyvédek után gyakran kémkednek, letartóztatják vagy bántalmazzák őket. Jogos kérelmeiket, mint hogy hozzáférjenek a bizonyítékokhoz, vagy találkozhassanak ügyfeleikkel gyakran elutasítják, és a védelmet különböző módokon zavarják.

A „Voice of America” („Amerika hangja”) szerint a Dalian városi Zhongshan kerület bírósága Liaoning tartományban törölt egy bírósági tárgyalási napot, és az értesítést a tizenhárom Fálun Gong gyakorló tárgyalását megelőző éjszaka kézbesítette.

Másnap reggel, a rendőrség letartóztatott két védőügyvédet és őrizetbe vette őket. Egyiküket, név szerint Cheng Hai-t bántalmazták is.

2013. november 7-én a Jilin városi fogva tartó központ megtagadta egy ügyvéd kérését, hogy meglátogathassa ügyfelét, Bao Wenjun-t, egy Fálun Gong gyakorlót. Az ügyvéd fellebbezett, hogy a látogatási jogtól való megfosztás a törvény megsértése. De a fogva tartó központ azt állította, hogy a parancsot a Nemzeti Biztonsági Irodától kapták, ami megtiltotta az ügyvédeknek, hogy Fálun Gong gyakorlókat látogassanak.

Két pekingi ügyvéd felmutatott egy bannert a Haigang kerületi ügyészség épülete előtt Qinhuangdao városban, Hebei tartományban 2013. október 17-én, ami az ügyészség törvénysértéseit ismertette.

Az ügyészség négy alkalommal gátolta meg az ügyvédeket, hogy megtekintsék szám szerint öt Fálun Gong gyakorló ügyét a szeptember 17-től október 17-ig tartó időszakban.

A Minghui.org weboldal publikált egy nyolc részből álló beszámolót „Injustice Is Served: The Court System in Today's China” („Igazságtalanság tálalva: A mai Kína bírósági rendszer”) címmel.
A Fálun Gong gyakorlók száműzetése
A Fálun Gong gyakorlók 15 éve tartó üldözése során sok külföldön élő gyakorlót nem engedtek be Kínába. Továbbá, a kínai konzulátusok és nagykövetségek több esetben is megtagadták, hogy meghosszabbítsák a gyakorlók kínai útlevelét.

Például 2002 júniusában megtagadták a Hong Kong-i határátkelőhelynél, hogy Dan Bihan, egy amerikai-kínai gyakorlónő belépjen Kínába. A határőrök egy szövet zsákot húztak rá, majd felrakták egy repülőre és visszaküldték az Egyesült Államokba.

A Virginia-i Lin Chuan és Shi Wei, egy kínai pár, akik mind a ketten Fálun Gongot gyakorolnak 2003-ban szerették volna meghosszabbíttatni útlevelüket. De a kínai nagykövetség indoklás nélkül elutasította kérelmüket.

Kuang Jiyun és felesége Kansasból (mind a ketten Fálun Gong gyakorlók) 2003-ban beszámoltak arról hogy a Chicago-i kínai konzulátus véglegesen felfüggesztette az útlevél meghosszabbítási kérelmüket.

Az emberi jogi jelentés szerint „A kormány továbbra is megtiltja számos kínai állampolgár visszatérését Kínába, akiket ellenzékinek, Fálun Gong aktivistának, vagy „bajkeverőnek” ítél.”
Az USA Államhivatala immár harmincnyolc éve minden évben jelentést készít a világ több mint kétszáz országának emberi jogi helyzetéről.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.

A birodalmi Amerikának nincs mit felhánytorgatni Kína szemére , hisz náluk ott sorakoznak a koncentrációs táborok országszerte és már azoknak a névsorát is össze gyűjtötték akik e táborok lakói lesznek , úgy cuzámen családostul kell majd bevonulni az átnevelő táborba , ahol megkapják majd a halálchip beültetést és ha úgy teszik nekik törlik az élők sorából a demokratikus lakosság amerikai goj részét , mert nem akart háborúba menni a cionista érdekek mentén , így majd egy géppel törlik az élők sorából őket , ha meg nem tanulják semlegesíteni ezt a halálchip technológiát , de ne felejtsétek el megszerezni ezt a chipet , hogy jóakarótokat idejében beolthassátok egy elkábított alkoholista nap után , mikor arra sem emlékszik , hogy hogy került haza az istenadta , és ha már begyakorolták a chip beültetést a nagyfőnökökbe való bevitelt is el kell sajátítani , és egy jó párat mindjárt aktiválni is kell , hogy lássák ők is kivannak téve a technológia áldásos hatásának , végül el kell jutni a rabszolga sorba taszító 300 családhoz ahoz a 6000 főjöz akik kirabolták ezt a földet , és beültetni a chipet és valakivel mindjárt aktiváltatni kell a ciántöltetet. Hát valahogy így fogunk megszabadulni a kamatrabszolgaságtól , és a cionista világuralom rémálmától is , ha kell minden zsidót likvidálni kell , nem csak a cionistákat . Annyit mondhatok a cionisták a goj lakosság leigázását akarják , és egy világbirodalom megalakításba hisznek , ahol mindenki őket szolgája majd az askenázit ki még csak nem is zsidó , csak azt felejtette el , hogy e harcban a végén őket is feláldozzák , hisz a föld lakosságának 90 % - át így vagy , úgy likvidálni kell , és e kontraszelekció során a nemzetállamok vezetőit fó rablóit ugyan úgy likvidálni kell , hogy nehogy konkurenciái legyenek a hatalomnak , a vakolók ezt jól kitalálták , minden hatalmat megakarnak szerzni és megis szerzik a titkos társaságok kitartó szívós munka eredményeként likvidáltatják a nekik ellenségként szóba jöhető elemeket . Közeleg a végjátszmai összecsapás , mielőtt végleg lealkonyul a nyugat civilizációja , és átadná a terepet az orosz kínai vezetésű feltörekvő népeknek . És ideje lesz megtanulni a rabszolga sorsot , hogy a kiszolgáltatott szerep ne essenolyan rosszu majd nekik .



Haláljelentés! 



2014. március 19.
Yang asszony Shishi városból való, amely a Fujian tartományban található. 2014. február 23-án illegálisan tartóztatták le, amikor éppen a Fálun Gong üldözéséről beszélt az emberekkel. A Shishi városi Baogai közösségi rendőrőrs emberei tartóztatták le, majd később a városi Jiulongshan fogdába zárták.

Letartóztatásának napján délután 1 órakor 5-6 rendőr tört be a lakásába. A rendőrök mind a Hubin rendőrőrsről érkeztek. Igazolás nélkül rontottak be a lakásába, és átkutatták az egész lakást. Több tárgyat is elkoboztak: a Fálun Gong megalapítójának két képét, valamint két képét a Fálun Dáfá emblémájáról, ill. a Zhuán Fálun c. könyvet is magukkal vitték, a Fálun Dáfá fő művét. Mindent lefényképeztek a lakásban. Mikor Yang asszony lányai a rendőrök neve után kérdezősködtek, nem kaptak választ.

Szabadon engedték, mikor egyre rosszabbul volt 
2014. március 6-án nagyon rosszul érezte magát Yang asszony. Ezért bevitték a fogda kórházába, március 8-án pedig hazaküldték. Ekkor már csak nehezen tudott lélegezni, és nem volt széklete sem. Egy nappal később súlyosbodott az állapota, a száján keresztül tudott csak levegőt venni gyors ütemben. Beszélni sem tudott, és állandóan lecsúszott az ágyon, nem tudta tartani magát. Az egész teste fekete és kék volt. A lányai erre egy mentőautót hívtak, de az orvosok már csak a halálát tudták megállapítani, nem tudtak már semmit tenni érte.

Háttérinformáció 
Amikor Yang asszony elkezdte gyakorolni a Fálun Gongot, az „Őszinteség, Jóság és Tolerancia“ elvei szerint élt, amelyek a Fálun Gong fő elvei. Ismerősei jó embernek tartották. Az utóbbi években állandóan zaklatták őt a Kínai Kommunista Párt emberei, a lakását pedig többször is átkutatták.
* * *
Örömmel vesszük, ha kinyomtatják és terjesztik az összes cikket és azok tartalmát, mely a Clearharmony oldalon jelent meg, de kérjük, jelöljék meg a forrást.







Hogy a Kínaiak nem készültek fel a világhatalom gyakorlására azt a példák nem igazolják , a saját fajtájukat likvidálják ha kell , és minden kegyetlenkedést begyakoroltak már , alig várják , hogy a bankárkaszt emberein próbálhassák ki ezt a tudományt , kiket a triádok fognak begyűjteni , mert már tudják , hogy genetikai biofegyvert akarnak alkalmazni a sárga faj ellen , ezért a kirajzott kínaiak megpróbálnak beépülni a befogadók társadalmába , hogy könnyebb legyen majd a kiváltságos kaszt likvidálása , vagy elrablása és Kínába juttatása, hogy ott méltón egrecíroztathassák őket kitéve őket eme tortúráknak , hogy a végén már kívánják a halált , hogy megértsék mit is jelent az egyszerű embereknek az élet , itt a földtekén .









Íme a halál listájuk , és ez még csak nőni fog , mert egy percig se higgye

bárki , hogy holnaptól megváltozik a Kínai vezetés hozzáállása , én inkább azt látom , hogy a mi maffia vezetőink fognak hozzájuk idomulni.


3305. Chen Xiangru
3304. Jiang Bingzhi
3303. Sun Xi
3302. Liu Xinnian
3301. Pang Shikun
3300. Xu Yuzhi
3299. He Zhi
3298. Ou Ziwen
3297. Li Yuhua
3296. Guo Zhuanshu
3295. Song Bing
3294. Fan Wenfang
3293. Li He
3292. Lu Zhaoxin
3291. Fan Yichang
3290. Sun Xiaojun
3289. Shen Yueping
3288. Yang Guiquan
3287. Li Mengshu
3286. Lu Zhen
3285. Tao Weixiang
3284. Lin Lisha
3283. Zheng Cuiping
3282. Shen Shuangsuo
3281. Zhu Hongbing
3280. Guo Xingguo
3279. Li Shuxian
3278. Liu Hongxiang
3277. Cao Dangui
3276. Liu Bingsen
3275. Sun Min
3274. Wei Meilan
3273. Zhang Zhiyun
3272. Wu Shanhai
3271. Wang Guifen
3270. Su Yanhua
3269. Huang Huaxian
3268. Huang Chaowu
3267. Wang Wenduan
3266. Guo Xingwang
3265. Lu Yuping
3264. Zhang Hui
3263. Li Min
3262. Xie Deqing
3261. Lu Xinshu
3260. Zhang Guanghong
3259. Chen Yongqi
3258. Ma Xicheng
3257. Shi Yongqing
3256. Zhu Quandi
3255. Wei Yalan
3254. Zhang Xiuling
3253. Quan Xueyin
3252. Yu Guoqing
3251. Gu Suoxiang
3250. Liu Guangfeng
3249. Liu Qinghua
3248. Wang Meiying
3247. Chang Guiyou
3246. Ma Xiulan
3245. Xiong Xiuyou
3244. Lu Guanglin
3243. Xu Jun
3242. Xu Dawei
3241. Yao Jingming
3240. Wang Jiping
3239. Liang Baozhen
3238. Chen Yunchuan
3237. Hou Lihua
3236. Zhang Wenliang
3235. Ding Guohua
3234. Jiang Xiqing
3233. Jin Dezhu
3232. Zhong Kai
3231. Pang Dingrong
3230. Jin Youfeng
3229. Li Yinju
3228. Xiao Yubin
3227. Li Zhongzhen
3226. Xue Junli
3225. Luo Yingjie
3224. Jiang Xianyi
3223. Ma Lianhu
3222. Xie Chuhua
3221. Zhang Shimin
3220. Li Dan
3219. Xin Chao
3218. Chen Min
3217. Li Guangmei
3216. Zhang Litian
3215. Li Hongxi
3214. Zhang Guiyun
3213. Zhao Guoji
3212. Li Junxia
3211. Wang Shouren
3210. Zhang Litian
3209. Yang Jiaye
3208. Xia Yuanbo
3207. Li Zhengling
3206. Liao Yongyi
3205. Lu Daixin
3204. Zheng Youmei
3203. Dong Fengshan
3202. Fan Yanli
3201. Zhou Yuntian
3200. Zhang Qiuhong
3199. Liu Tianhou
3198. Liu Xiaolian
3197. Zhang Mingtong
3196. Huang Guixi
3195. Zhang Peilan
3194. Wang Yanfeng
3193. Liu Yanyun
3192. Li Yukun
3191. Cao Xiuxia
3190. Wang Yanfeng
3189. Shen Yuxia
3188. Dong Liantai
3187. Qin Daqun
3186. Qian Shiguang
3185. Yang Dongzhi
3184. Zhang Yuelan
3183. Chen Xibo
3182. Cheng Yuanlong
3181. Zheng Shoujun
3180. Yang Guang
3179. Yang Jingfen
3178. Wang Chongjun
3177. Peng Junguang
3176. Wu Meiyan
3175. Liu Hongtao
3174. Dai Xiaoling
3173. Tan Zhiyang
3172. Shan Zhenchang
3171. Hu Heping
3170. Li Shuzhen
3169. Fan Youjun
3168. Zong Xiuxia
3167. Liu Tingheng
3166. Han Qingkun
3165. Zhong Zhenfu
3164. Liu Guoshu
3163. Li Zengfeng
3162. Chen Yumei
3161. Li Zhengling
3160. Wu Xinming
3159. Chen Yumei
3158. Ma Yongan
3157. Ms. Kang
3156. Wang Shuxia
3155. Xiao Sumin
3154. Jiang Qiulai
3153. Zhao Qingshan
3152. Li Xiaowen
3151. Li Qingqing
3150. Wang Xiezhang
3149. Liu Quan
3148. Cao Hongyan
3147. Xu Jiarong
3146. Bai Heguo
3145. Deng Shufen
3144. Tang Cibao
3143. Li Fengqin
3142. Jiang Chengjiu
3141. Jin Yongnan
3140. Lu Renqing
3139. Zhao Shouzhu
3138. Fan Dezhen
3137. Qirimailatu
3136. Gu Qun
3135. Yang Xianfeng
3134. Miao Xiaolu
3133. Guo Hanpo
3132. Yu Zhou
3131. Zhou Huimin(zhouhuimin)
3130. Xu Huibi
3129. Gu Jianmin
3128. Chen Wenai
3127. Zou Jiqin
3126. Wang Guiming
3125. Chen Baofeng
3124. Zhang Guohua
3123. Bai Yingjie
3122. Liu Zenglin
3121. Zhang Jinlan
3120. Zhang Guizhi
3119. He Derong
3118. Hu Zengxiang
3117. Chong Cunjie
3116. Liu Quanguo
3115. Yi Fuquan
3114. Zhou Qingyu
3113. Ni Shuzhi
3112. Zhang Shujun
3111. Liu Zhi
3110. Zhang Qingying
3109. Wu Jinkui
3108. Kang Shurong
3107. Yu Fengchun
3106. Zhao Jiafang
3105. Wu Yueqing
3104. Xu Xingguo
3103. Xiong Zhengming
3102. Zhang Youjin
3101. Zhang Zhengrong
3100. Zhang Mingyi
3099. Fang Xinzhi
3098. Yang Zhengbi
3097. Wu Jiuping
3096. Yang Peizhan
3095. Long Lianzheng
3094. Ni Wenkui
3093. Chen Guilian
3092. Qi Tingsong
3091. Wu Shansong
3090. Huang Fujun
3089. Song Changguang
3088. Fei Zhangjin
3087. Yang Chongyu
3086. Lin Shanchun
3085. Deng Wenyang
3084. Wang Yuhuan
3083. Zhao Yazhen
3082. Liu Jianhua
3081. Chen Jianzhong
3080. Wang Lanxiang
3079. Li Zhiqin
3078. Liu Sheng
3077. Qiao Zengyi
3076. Li Jiawei
3075. Liu Gaixian
3074. Shi Jinqin
3073. Liu Junling
3072. Huang Dingyou
3071. He Wenzhi
3070. Yang Yuxin
3069. Huang Min
3068. Ma Tianyong
3067. Mao Kaiming
3066. Wang Yongjun
3065. Zhang Yanrong
3064. Zheng Handong
3063. Wang Hongrong
3062. Hu Yanrong
3061. Cui Xinxiang
3060. Jin Chunxian
3059. Pan Zhenghui
3058. Li Enying
3057. Zhou Huafang
3056. Li Ling
3055. Zhang Juxian
3054. Guo Yuzhi
3053. Zhang Shubin
3052. Sha Naiyu/Shanaiyi
3051. Wei Fengju
3050. Jin Fanlong
3049. He Yingqing
3048. Wang Puhua
3047. Kong Xiangzhu
3046. Dou Suli
3045. Jiang Pai
3044. Wang Minli
3043. Zhang Chunfang
3042. Sister of Wang Yuguang
3041. Liu Shujuan
3040. Chu Guilin
3039. Fu Guiju
3038. Liu Hongji
3037. Li Yulan
3036. Su Kezhen
3035. Deng Yulian
3034. Liu Liang
3033. Guo Juting
3032. Wang Yaqing
3031. Wang Wentong
3030. Cao Xiaoling
3029. Sui Xueai
3028. Chen Weijun
3027. Zhou Shuhai
3026. Huang Weijun
3025. Zhang Fengyun
3024. Liu Bangxiu
3023. Tan Yanfang
3022. Zhang Wanmin
3021. Cong Peilian
3020. Shi Tongwen
3019. Hu Changan
3018. Wei Hua
3017. Yang Jusheng
3016. Yang Jisheng
3015. Zhang Shitong
3014. Zhao Zhongling
3013. Wu Guangyuan
3012. Li Huiqi
3011. Tang Xingyun
3010. Wang Jitao
3009. Wang Zhenhe
3008. Chen Zhiying
3007. Xu Xiaochun
3006. Du Xuefang
3005. Yu Huaicai
3004. Zhao Xianren
3003. Wang Zhengxiu
3002. Chen Shouku
3001. Xue Guiqing
3000. Zhang Xingcai
2999. Yang Pingsheng
2998. Gao Xiuqin
2997. Luan Fusheng
2996. Chen Qiji
2995. Sun Xiaoqiu
2994. Gao Yimin
2993. Yang Zhiwen
2992. Liu Jingming
2991. Wang Weidong
2990. Zhao Dianbin
2989. Sun Houlian
2988. Wang Qibo
2987. Xu Linshan
2986. Zhang Xinzhong
2985. Zhao Wenpeng
2984. Lu Tongli
2983. Zou Yongping
2982. Zhao Xiuqin
2981. Ma Xiao
2980. Zhou Zuofu
2979. Wang Hongnan
2978. Zhang Hongquan
2977. Shen Zili
2976. Xu Hongmei
2975. Tian Fujian
2974. Cao Jingzhen
2973. Liu Guifang
2972. Bai Shufen
2971. Chang Yongfu
2970. Duan Yuanle
2969. Wang Yufang
2968. Guan Mingde
2967. Lin Tiemei
2966. Yang Guifen
2965. Zhong Shubo
2964. Dai Shuzhen
2963. Zhu Guangzhen
2962. Cheng Hanbo
2961. Guo Haishan
2960. Li Yunyi
2959. Li Hai
2958. Sun Changde
2957. Li Yuanbao
2956. Li Hongfu
2955. Chen Jun
2954. Liu Yu
2953. Chen Guanghui
2952. Qiu Wenbin
2951. Ren Guangxin
2950. Liu Baiyuan
2949. Tong Chunshi
2948. Jiang Yirong
2947. Shi Baoqi
2946. Zhang Yunzhi
2945. Shi Fafu
2944. Yu Jinfang
2943. Zhang Guiqin
2942. Cao Aihua
2941. Lin Shixiong
2940. Yang Hongquan
2939. Liu Yongchun
2938. Li Guiqin
2937. Yu Xiulan
2936. Shen Jinge
2935. Ding Guixiang
2934. Zhang Zhizhe
2933. Zhang Zhong
2932. Liu Jirong
2931. Ou Xueyuan
2930. Xi Tianfu
2929. Zhao Yinglan
2928. Xu Yibao
2927. Zhao Shuiqing
2926. Tian Yuan
2925. Hou Zhenan
2924. Hua Yuli
2923. Cheng Linghui
2922. Wang Liqun
2921. Li Xiuju
2920. Li Yuzhang
2919. Xu Tongsen
2918. Zhang Guibiao
2917. Liu Kun
2916. Liu Zhenying
2915. Bai Suzhen
2914. Wang Shoushan
2913. Zhang Xiaogeng
2912. Wang Guibin
2911. Chen Suxiang
2910. Li Yuxiang
2909. Liu Cunzhi
2908. Niu Dehui
2907. Wang Ying
2906. Zhang Jieping
2905. Fu Keshu
2904. Xu Genli
2903. Wen Yingxin
2902. Xin Minduo
2901. Chen Yongting
2900. Gao Hongfei
2899. Han Chunyuan
2898. Li Xuehua
2897. Yin Anbang
2896. Su Yonglun
2895. Gu Yeming
2894. Tian Ruiying
2893. Lei Ming
2892. Yu Ruilan
2891. Zhang Xiaotong
2890. Gu Xuejuan
2889. Bai Lixia
2888. Guo Juting
2887. Liu Baorong
2886. Wang Lianrong
2885. Li Wanyun
2884. Zhou Huisheng
2883. Yang Qiansheng
2882. Wang Yunjie
2881. Ru Xiaoduan
2880. Huang Yongzhong
2879. Sun Peichen
2878. Xia Fengyou
2877. Liu Wenli
2876. Lu Huiping
2875. Zou Yuantao
2874. Liu Wenzhong
2873. Chou Xie
2872. Gao Huifang
2871. Zhang Lianying
2870. Li Zongming
2869. He Tingxuan
2868. Tan Xueli
2867. Lu Yongchang
2866. Liu Boyi
2865. Gao Yuqin
2864. Li Guizhi
2863. Mu Liangyao
2862. Wang Xianguo
2861. Bian Fushengbianfusheng
2860. Qu Ping
2859. Ruan Yuqi
2858. Wu Hong
2857. Qian Xiuying
2856. Hao Yingqiang
2855. Liu Yuanzhen
2854. Xiao Shufen
2853. Yang Quanyong
2852. Fan Weihuai
2851. Shao Mingzhu
2850. Wu Liantie
2849. Gu Jingshan
2848. Zhang Shunlong
2847. Du Shurong
2846. Liu Kexi
2845. Liu Yulan
2844. Li Deyin
2843. Guo Xianghong
2842. Tan Pingyun
2841. Wang Jianguo
2840. Wu Junying
2839. Zhu Zhi
2838. Li Tiejun
2837. Shen Jinyu
2836. Liu Mingzhong
2835. Liu Deyi
2834. Yu Guolu
2833. Tang Zhiqiang
2832. Zhang Zhihui
2831. Liu Hong
2830. Liu Qianqian
2829. Li Xiaohua
2828. Li Zhi
2827. Song Yunling
2826. Bai Jiazhen
2825. Liu Baolan
2824. Shu Qunhua
2823. Sun Nianrong
2822. Zhang Anfu
2821. Cao Baoyu
2820. Liang Xiu
2819. Lu Mengxin
2818. Ma Juan
2817. Jin Chunqing
2816. Guo Jitang
2815. Su Juzhen
2814. Li Jinzhao
2813. Shi Yinchang
2812. Zhao Yuqin
2811. Zhou Yongliang
2810. Chu Xiuli
2809. Zhang Keming
2808. Deng Wenjie
2807. He Zhengxiu
2806. Lu Yanhe
2805. Chen Suyun
2804. Liang Bosheng
2803. Cong Guixian
2802. Xie Yuhua
2801. Zhou Huirong
2800. Zhu Yunfang
2799. Shen Xiaojing
2798. Gao Aihua
2797. Nian Shaotang
2796. Wang Cuiying
2795. Wang Xuejun
2794. Liu Shuhong
2793. Zheng Yongguang
2792. Zhu Dafeng
2791. Qi Laixing
2790. Wu Dianhui
2789. Li Xianming
2788. Zhang Zhunli
2787. Wu Jiafu
2786. Gao Guangen
2785. Wang Xinbo
2784. Ding Yanhong
2783. Wu Yuxian
2782. Zhai Shuzhen
2781. Wang Mingduo
2780. Yang Zhizhong
2779. Yu Shujin
2778. Liu Lihua
2777. Yang Lidong
2776. Wang Xiuxia
2775. Liu Guoxing
2774. Li Huimin
2773. Li Ruiying
2772. Yang Xiaojie
2771. Li Xiumei
2770. Chen Guohua
2769. Du Shiliang
2768. Huang Aihua
2767. Liao Shikai
2766. Li Fengqin
2765. Li Ping
2764. Chen Guoxiang
2763. zhao Tingyun
2762. Shen Ju
2761. Shu Huinan
2760. Xing Guangjun
2759. Wang Jifeng
2758. He Xuezhao
2757. Li Yancai
2756. Liu Zhirong
2755. Dai Zhijuan
2754. Liao Youyuan
2753. Ye Lianping
2752. Ma Wensheng
2751. Bao Liqun
2750. Zhao Fenglian
2749. Zhao Hongxia
2748. Fu Guiying
2747. Su Guohua
2746. He Yuanhui
2745. Liu Zhifang
2744. Sun Guifeng
2743. Yan Li
2742. Fei Chongrun/Fei Weidong
2741. Sun Guozhen
2740. Dong Hongqiang
2739. Wang Shouhui
2738. Yu Zhenghong
2737. Liu Boyang
2736. Qi Lanying
2735. Li Yangfang
2734. Yu Qinglin
2733. Zhao Yuping
2732. Li Jiwang
2731. Chen Jiansheng
2730. Qiao Yuzhen
2729. Li Hongpeng
2728. Zheng Shihui
2727. Zhou Xiaoling
2726. Zhang Weiyun
2725. Hao Wenmin
2724. Du Jinglan
2723. Li Kaide
2722. Liu Cuiying
2721. Yuan Shengjun
2720. Ji Shuxian
2719. Tang Xiangshui
2718. Wang Lixiang
2717. Li Wenxiang
2716. Wang Xiuhua
2715. Han Yade
2714. Li Liankui
2713. Jia Xiulan
2712. Yang Xingzhe
2711. Su's wife
2710. Mr. Su
2709. Zhang Xiangfu
2708. Liu Shue
2707. Yu Li
2706. Yang Xiaowen
2705. Zhang Faming
2704. Jiang Bingren
2703. Cao Yue
2702. Zhao Huiru
2701. Xu Zhicheng
2700. Peng Geng
2699. Jiao Xiuying
2698. Su Shukun
2697. Wang Kaiping
2696. Zhang Wenjun
2695. Lu Lihua
2694. Wei Peixiu
2693. Gao Changying
2692. Qu Jingshan
2691. He Guizhi
2690. Zhao Shufen
2689. Wang Shaoqing
2688. Li Debao
2687. Bao Yuzhen
2686. Gong Jinyin
2685. Ceng Guozuo
2684. Bi Daihong
2683. Xu Zhaohong
2682. Wang Shufang
2681. Tao Shifen
2680. Zhang Yuanhao
2679. Wang Fengqin
2678. Jia Junxi
2677. Cai Shufen
2676. Wu Baitong
2675. Wei Aiqin
2674. Yao Fengjie
2673. Wang Tiliang
2672. Li Shurong
2671. Zhou Runhua
2670. Jiang Chenggang
2669. Liu Sumei
2668. Wang Chengyuan
2667. Miao Chuan
2666. Wang Shize
2665. Liu Xiuyun
2664. Wang Xiuxiang
2663. Duan Sisheng
2662. Li Fengqin
2661. Dong Zhenhe
2660. Ji Genyi
2659. Hao Manxiu
2658. Li Shufa
2657. Ren Shujie
2656. Li Peiyi
2655. Zhao Xiqin
2654. Jing Yuxue
2653. Yang Suqing
2652. Li Xiaomei
2651. Xin Changnian
2650. Sun Peijie
2649. Yu Xisheng
2648. Shi Shengying
2647. Su Diankui
2646. Zhang Gongmei
2645. Yi Zhenyun
2644. Kuang Yuliang
2643. Xing Shuju
2642. Wang Jianguo
2641. Ma Yunwu
2640. Xu Shaofa
2639. Wang Wensheng
2638. Kang Yunling
2637. Zhang Siyou
2636. Wu Chunlong
2635. Xu Siming
2634. Ning Jun
2633. Zhao Jinwang
2632. Wang Dianren
2631. Deng Shangyuan
2630. Jia Chengfa
2629. Chen Shuxian
2628. Shao Yaming
2627. Sun Yuqiu
2626. Yue Huimin
2625. Ren Yanfang
2624. Yang Wenxue
2623. Bi Yuefa
2622. Hu Mingxiang
2621. Zhang Zhonglu
2620. Niu Guilan
2619. Zhan Yean
2618. Liu Wenbin
2617. Wang Guihua
2616. Liu Airong
2615. Gao Liangqin
2614. Wang Guangchun
2613. Zhang Hong
2612. Yuan Suxian
2611. Ceng Hongfu
2610. Ren Huibin
2609. Wang Shijie
2608. Wu Wenjie
2607. Dong Jingyun
2606. He Yongsheng
2605. Tang Jingxian
2604. Luo Fengying
2603. Yang Xuezhi
2602. Yang Lichuang
2601. Dong Jinchang
2600. Di Zhenjin
2599. Shi Peifeng
2598. Liu Fengzhu
2597. Ji Fengqin
2596. Liu Huamiao
2595. Ge Wenxin
2594. Zhang Yan
2593. Peng Dong
2592. Zhang Xiuling
2591. Liu Yuling
2590. Deng Zhenyuan
2589. Zhang Chunqin
2588. Huang Guiqin
2587. Lin Feng
2586. Xiao Jiayong
2585. Liu Guixiang
2584. Kong Fan rong
2583. Bi Xuming
2582. Li Limao
2581. Liu Fengchun
2580. Luan Xiuying
2579. Yang Shuqin
2578. Guan Liguo
2577. Liu Chun
2576. Li Fu
2575. Wu Dianshan
2574. Yuan Qingjiang
2573. Zhang Youzhen
2572. Qu Guizhi
2571. Liu Shulan
2570. Lu Wenhua
2569. Shao Youxian
2568. Xia Linkun
2567. Han Xiufang
2566. Zhou Cuihua
2565. Tang Guiying
2564. Zheng Yansheng
2563. Li Maofen
2562. Cheng Yurong
2561. Zhang Junhe
2560. Wang Shuzhen
2559. He Xuyan
2558. Li Naijun
2557. Li Xiuqing
2556. Jiang Liying
2555. Yu Meiying
2554. Wei Jianhui
2553. Yang Xiuzhi
2552. Liu Zhihong
2551. Ci Yunling
2550. Ma Fatou
2549. Wang Aihua
2548. Fang Hongchi
2547. Tian Zhirong
2546. Liu Yufang
2545. Shan Zhongxiang
2544. Wang Changguang
2543. Chen Dianjun
2542. Cai Yong
2541. Tian Huiying
2540. Gao Deyong
2539. Cao Guimei
2538. Wang Sumei
2537. Liu Qiying
2536. Feng Lanzhu
2535. Li Guochang
2534. Ma Yuhuan
2533. Chen Rusong
2532. Liang Xiujun
2531. Yang Yajuan
2530. Wei Rong
2529. Xin Jianfen
2528. He Shuwen
2527. Chen Guoxiang
2526. Zhao Fengqin
2525. Ning Peihua
2524. Wang Daoyi
2523. Wang Xuejin
2522. Fang Qiaoying
2521. Wei Shanyu
2520. Han Zhiqing
2519. Shi Weizhi
2518. Yang Huirong
2517. Zhang Fengmei
2516. Zhao Xiuzhen
2515. Feng Nairu
2514. Sun Shifeng
2513. Gong Jiusheng
2512. Xin Huiming
2511. Wu Pixian
2510. Liu Xiaoju
2509. Bi Jingzhi
2508. Fu Zhilong
2507. Yang Xingbi
2506. Wang Shuhua
2505. Li Huazi
2504. Su Jingyan
2503. Jin Xiuqing
2502. Gong Weijing
2501. Yang Xiucheng
2500. Li Yan
2499. Ji Xiulan
2498. Hu Minxin
2497. Xu Zengfang
2496. Piao Shuzhen
2495. Cai Banghua
2494. Cai Youyi
2493. Huang Chunshun
2492. Li Xiaodong
2491. Zhai Mingfu
2490. Guo Shutian
2489. Li Ruixia
2488. Gong Qunzhi
2487. Zhang Zagen
2486. Kang Linxia
2485. Li Jiabin
2484. Jin Xingbo
2483. Lin Deming
2482. Geng Huaihao
2481. Ms. Geng
2480. Zhang Lixin
2479. Wu Shulan
2478. Liu Jie
2477. Wang Xulin
2476. Yu Donghua
2475. Wang Xianfeng
2474. Xu Yuliang
2473. Wang Hui
2472. Zhang Zengkui
2471. Liu Qingrui
2470. Zheng Lin
2469. Fan Dacheng
2468. Zhang Xiaonian
2467. Xuan Guirong
2466. Yin Xiuzhen
2465. Bai Qingli
2464. Zhen Guizhi
2463. Tian Jie
2462. Cao Jinxian
2461. Li Wanzhi
2460. Yang Suhong
2459. Wang Houge
2458. Yang Lianfang
2457. Xu Maosheng
2456. Liu Xixia
2455. Du Tianyu
2454. Wang Fengyun
2453. Ji Yugui
2452. Liu Dongshan
2451. Kong Guiliang
2450. Li Fengxiang
2449. Ma Guixiang
2448. Huang Anwen
2447. Li Qingfang
2446. Liu Fengzhen
2445. Li Xingquan
2444. Li Zhenlu
2443. Bai Yinshan
2442. Bai Wanxiu
2441. Gao Rongrong
2440. Sun Jihua
2439. Tan Xiuna
2438. Wang Guiying
2437. Li Xiaomin
2436. Wang Shunqing
2435. Ceng Xiuying
2434. Xue Guizhen
2433. Yi Honghai
2432. Kang Zhiguo
2431. Li Guangsu
2430. Liang Cuiai
2429. Zhai Fengru
2428. Han Junmiao
2427. Yan Xiulin
2426. Su Fang
2425. Zheng Honghai
2424. Hou Hei
2423. Li Heng
2422. Ceng Chuan Xing
2421. Huang Chaomei
2420. Li Quanying
2419. Zhang Shimei
2418. Ouyang Youhua
2417. Wang Weiguo
2416. Niu Shumin
2415. Wang Wensheng
2414. Jin Xiukun
2413. Cheng Shaoshun
2412. Liu Juyuan
2411. Cao Yongde
2410. Rao Mingzhen
2409. Pu Suchun
2408. Su Guiying
2407. Li Lianghua
2406. Liu Aimin
2405. Tang Manyuan
2404. Liu Yinqing
2403. Cai Zhitian
2402. Zhang Shanpin
2401. Li Fengwen
2400. Jiang Guixian
2399. Li Jingang
2398. Zhang Lianxiu
2397. Jiang Xianjun
2396. Wang Hainiu
2395. Wang Heini
2394. Bao Zhengrong
2393. Zhang Haichuan
2392. Zhang Yuqin
2391. Wang Shuzhen
2390. Li Zhifang
2389. Sun Pizhen
2388. Hao Guixiang
2387. Wang Shuyan
2386. Bai Ling
2385. Xiang Ziji
2384. Wang Hongtu
2383. Wang Yuzhan
2382. Ma Yunhua
2381. Liu Santuan
2380. Lou Qingyun
2379. Wang Xinling
2378. Lei Xinrong
2377. Huang Ling
2376. Yi Qunlan
2375. Yang Hongying
2374. Wang Yue
2373. Sun Kemei
2372. Wang Qingyu
2371. Xu Jishan
2370. Yu Aiping
2369. Yi Shuhui
2368. Wang Shaocheng
2367. Zhang Shufen
2366. Zhang Hua
2365. Zhou Chengsen
2364. Wang Lanfen
2363. Su Xinyue
2362. Zhang Sanni
2361. Liu Penglan
2360. Wang Shujuan
2359. Zhang Shounian
2358. Zhao Shuzhi
2357. Wang Guizhen
2356. Liu Yu
2355. Wang Lianshu
2354. Xu Huaxiang
2353. Li Guiqin
2352. Gao Fangrong
2351. Luo Huirong
2350. Gu Shichun
2349. Chen Qi
2348. Ou Xiaode
2347. Zheng Xianyu
2346. Feng Yongyuan
2345. Xu Taibin
2344. Wang Fuxin
2343. Chen Jiafang
2342. Xiao Yexiu
2341. Chen Ying
2340. Xu Mingdong
2339. Xu Anqi
2338. Jiang Yiyun
2337. Yang Shaokui
2336. Yu Guilian
2335. Liu Changtai
2334. Gao Haiquan
2333. Cheng Guangping
2332. Pang Fengzhi
2331. Wang Hongde
2330. Feng Xiumei
2329. Chen Cailian
2328. Miao Yuzhen
2327. Yang Guoliang
2326. Zhao Yongcai
2325. Hu Qinzhong
2324. Wang Yajie
2323. Wang Wenli
2322. Dong Guiying
2321. Sun Xiuying
2320. Wei Qiurong
2319. Zhang Zhonglin
2318. Jin Chuan
2317. Wang Peihui
2316. Qin Zhiyu
2315. Su Licheng
2314. Li Shuangxi
2313. Bian Shaozhi
2312. Zhou Shufen
2311. Xu Xiuling
2310. Li Peiqing
2309. Wang Baozhong
2308. Jiang Xueying
2307. Du Qunhua
2306. Guo Chunying
2305. Zhang Meihua
2304. Li Baogu
2303. Li Maoxun
2302. Li Xirui
2301. Liu Hongsheng
2300. Liu Chunhua
2299. Jiang Jifen
2298. Lin Jingfu
2297. Zhang Yuanzhi
2296. Li Yanbo
2295. Li Xiuchun
2294. Gao Shulian
2293. Li Lianyu
2292. Wang Xiuhua
2291. Zheng Yanwen
2290. Liu Hanyou
2289. Zou Dekui
2288. Zhang Yunqing
2287. Li Cuiyan
2286. Guo Xiuying
2285. Lin Yuexi
2284. Zhao Wenxi
2283. Xu Ensheng
2282. Li Xiuzhen
2281. Zhang Shiren
2280. Ma Zhijin
2279. Zhao Hongmei
2278. Qiao Xuechen
2277. Wu Deming
2276. Yang Yinhua
2275. Wu Mingli
2274. Shun Xiangmei
2273. Shi Dianzhi
2272. Zhao Jishi
2271. Shen Baoping
2270. Yang Xifeng
2269. Li Hui
2268. Ji Yunting
2267. Zhang Yuliang
2266. Xing Shuyuan
2265. Cai Peng
2264. Zhang Yuen
2263. Yin Yuhua
2262. Zhang Zhilan
2261. Qian Junlin
2260. Wen Yumei
2259. Zhou Qin
2258. Zhou Yufeng
2257. Jiang Yong
2256. Wang Yunshan
2255. Chen Dabin
2254. Song Xiumei
2253. Li Guizhen
2252. Li Mingshan
2251. Chi Lianfen
2250. Wang Yunren
2249. Li Tingxun
2248. Wang Yufan
2247. Sun Aihua
2246. Jin Xiaolei
2245. Zhang Fengzhen
2244. Wang Pimo
2243. Mao Zhimin
2242. Cao Guiying
2241. Li Xuefeng
2240. Pu Shude
2239. Hu Wenjian
2238. Wan Jixiang
2237. Wang Zhenhua
2236. Yu Zhixian
2235. Cui Longzhi
2234. Shao Yue
2233. Zhu Shuzhen
2232. Cui Lanzhen
2231. Yao Shulan
2230. Su Fengzhen
2229. Wang Dexuan
2228. Zhang Huachun
2227. Zhao Guixiang
2226. Chen Xiue
2225. Wang Xiulan
2224. Pan Yumei
2223. Xu Guanglin
2222. Zhang Jun
2221. Yang Caiyin
2220. Huang Liping
2219. Jing Biqing
2218. Zhang Minghui
2217. Liu Shu
2216. Zhang Guilan
2215. Sun You
2214. Li Guofu
2213. Zhang Zie
2212. Wang Qinglin
2211. Zhang Fengmei
2210. Li Li
2209. Liu Jinguo
2208. Dong Linrong
2207. Fang Yuzhen
2206. Wang Fengyi
2205. Fu Yongliang
2204. Zou Yunqin
2203. Liu Fengqin
2202. Zhang Yunzhi
2201. Wei Lianying
2200. Du Chunlan
2199. Xu Huatang
2198. Yuan Meixiang
2197. Ji Keyu
2196. Liang Guangqing
2195. Gao Yulan
2194. Li Jinrong
2193. Guan Shuying
2192. Wang Qiufeng
2191. Pan Hongdong
2190. Zhu Shuqing
2189. Zhang Jianqing
2188. Zhou Xingxing
2187. Luo Shihan
2186. Zhang Cunsu
2185. Li Yingjun
2184. Liu Qingquan
2183. Liao Ziqin
2182. Zheng Chenggui
2181. Sun Yuxian
2180. Wang You
2179. Xiao Jinrong
2178. Ma Youliang
2177. Chan Jinghua
2176. Chen Baoying
2175. Yang Quanxia
2174. Ding Guilian
2173. Wu Shuyun
2172. Dong Xiuzhen
2171. Liu Juan
2170. Cai Guancheng
2169. Li Cuiwen
2168. Zhu Zhengfang
2167. Lin Chengliu
2166. Wu Liangyou
2165. Sun Aihua
2164. Yang Xianmei
2163. Quan Tongju
2162. Ceng Duanyan
2161. Wang Xueyao
2160. Liu Zhixian
2159. Zhang Shaozun
2158. Zhang Fusheng
2157. Wang Huosheng
2156. Fan Housheng
2155. Feng Sujuan
2154. Luan Sukun
2153. Zhang Fengxian
2152. Huang Yufang
2151. Gong Suying
2150. Li Guilan
2149. Zhang Miaoling
2148. Tan Xijun
2147. Liu Xiulan
2146. Bi Deheng
2145. Wang Yanqiu
2144. Li Zhiwen
2143. Wang Qingfa
2142. Fu Lianyi
2141. Liu Xiusheng
2140. Shen Chunru
2139. Zhao Xin
2138. Zhou Suzhen
2137. Zhou Zhibin
2136. Liu Shuxiang
2135. Zhang Guangwen
2134. Sun Yaxian
2133. Sun Shengcai
2132. Gong Yurong
2131. Jia Zhongliang
2130. Zhang Shuying
2129. Wu Guizi
2128. Jiang Yimin
2127. Yuan Zexiu
2126. Zhang Guanglin
2125. Wang Yuanjun
2124. Han Cuiping
2123. Liu Lifen
2122. Zhang Xingli
2121. Ma Yulian
2120. Liu Enfang
2119. Liu Zuoqing
2118. Zhou Yulan
2117. Zhang Shulan
2116. Chang Shuai
2115. Lin Yuexi
2114. Gong Haoran
2113. Zhang Guangxiao
2112. Chen Chunmei
2111. Zhou Fenglian
2110. Wang Junmei
2109. Zhang Yanying
2108. Zhou Wei
2107. Li Qiang
2106. Zhang Yonghua
2105. Luo Chunhua
2104. Hu Zhengxi
2103. Yao Hongxia
2102. Bao Guangya
2101. Yu Yufen
2100. Gao Jingfa
2099. Gao Zhihei
2098. Li Yaru
2097. Yang Yuhua
2096. Ren Conghuai
2095. Zhen Minru
2094. Huo Hongen
2093. Li Guiping
2092. Wang Quanjin
2091. Shi Yulan
2090. Zhang Jiang
2089. Liu Guifang
2088. Ren Jifu
2087. Xu Surong
2086. Wang Jun
2085. Wang Shulan
2084. Zhang Shunu
2083. Li Huiling
2082. Wang Yueying
2081. Zhu Yunfeng
2080. Wang Rucheng
2079. Wang Youling
2078. Gan Yulan
2077. Chen Naifa
2076. Yang Qiaoli's Mother-in-Law
2075. Kong Qinglian
2074. Guo Shuqin
2073. Sun Guiying
2072. Zhang Haiqing
2071. Peng Yuanlin
2070. Tang Chengyu
2069. Wang Shuyuan
2068. Zhao Yong
2067. Wang Yuhuan
2066. Jia Yulan
2065. Lu Guixiang
2064. Li Guizhi
2063. Cao Guizhi
2062. Zhao Yaqin
2061. Li Hongjie
2060. Liu Xiaoren
2059. Qiu Lanfen
2058. Li Guimin
2057. Li Xiuchun
2056. Zhang Shuzhen
2055. Li Guiying
2054. Sun Yuanwu
2053. Wei Koushi
2052. Wei Guangxing
2051. Liu Shuxian
2050. Dong Zhe
2049. Kong Qingfen
2048. Gu Rongzhen
2047. Li Chunhong
2046. Li Shulan
2045. Ju Xingfeng
2044. He Liming
2043. Wang Yuqin
2042. Wang Suting
2041. Hu Mingsheng
2040. Ma Yuying
2039. Chen Chunxiu
2038. Cui Shuping
2037. Wang Zhongxin
2036. Nan Xiqiang
2035. Liu Chenglin
2034. Wang Moxian
2033. Liu Yujie
2032. Wu Guonai
2031. Wu Xifen
2030. Sun Shuying
2029. Yang Zhaoxiang
2028. Fu Ziming
2027. Song Yulan
2026. Zhang Xihui
2025. Zhu Xianghe
2024. Hu Zhengying
2023. Liu Lihua
2022. Lu Fengxi
2021. Cheng Fengzhi
2020. Ma Shiying
2019. Teng Peixiang
2018. Yu Yan
2017. Li Sulian
2016. Tang Shiyu
2015. Li Hongying
2014. Cheng Xueshan
2013. Chen Guifeng
2012. Hua Qiao
2011. Lei Xiuqin
2010. Dou Chengren
2009. Liu Guoyu
2008. Xiong Changshu
2007. Meng Qinglong
2006. Li Zhongyue
2005. Liu Fang
2004. Wang Keai
2003. Zhou Jiaoxiang
2002. Song Wenchi
2001. Yin Huiying
2000. Wu Junhai
1999. Guo Xianwen
1998. Li Xiumei
1997. Liu Guilian
1996. Lin Xifeng
1995. Zhou Shulan
1994. Chen Fengying
1993. Zhou Xinglan
1992. Shi Zehuai
1991. Wu Chunlan
1990. Zhang Shaobin
1989. Wang Guilan
1988. Chen Guomin
1987. Chen Sumin
1986. Yang Lanying
1985. Wang Baoquan
1984. Wang Qinglan
1983. Wen Zhiping
1982. Li Fenglan
1981. Li Ruiyun
1980. Zhang Guizhi
1979. Wang Jidong
1978. Lu Changen
1977. Qin Jie
1976. Cui Fengtai
1975. Yuan Zhanzhi
1974. Dong Guilan
1973. Yu Chuanfeng
1972. Zhang Qi
1971. Wang Zhixin
1970. Xie Shuhua
1969. Wang Wenlan
1968. Guo Haisheng
1967. Meng Guangshen
1966. Wang Xiaoshan
1965. Guo Lifang
1964. Sun Chuilian
1963. Jiang Jieyu
1962. Wang Wenju
1961. Liu Jianmin
1960. Yu Zhihua
1959. Yang Quanming
1958. Song Bingren
1957. Zhang Baiyong
1956. Liu Weihe
1955. Jin Shuchun
1954. Zhao Xuede
1953. Liu Genhua
1952. Zhang Guoru
1951. Zhang Kao
1950. Gu Yingchun
1949. Kao Fulan
1948. Gao Demei
1947. Xu Yonglian
1946. Wang Cuifeng
1945. Yu Huiqin
1944. Lei Yanfen
1943. Lan Yingzhou
1942. Han Quanguan
1941. Lu Sufang
1940. Chen Huiyuan
1939. Wan Niaogen
1938. He Qiuping
1937. Jiang Shuqin
1936. Wu Jiahe
1935. Shi Xiumei
1934. Liang Qiyuan
1933. Zhang Jiqiang
1932. Liu Xiaozhao
1931. Zheng Xuanguang
1930. Cai Qinghua
1929. Chen Guangmei
1928. Lu Jinshun
1927. Zhang Hongyou
1926. Li Xianhui
1925. Gu Yingwen
1924. Mu Zhenluan
1923. Zhang Shulan
1922. Shi Xiuying
1921. Liu Chuanqing
1920. Liang Shuguang
1919. Lin Hai
1918. Xu Daixing
1917. Du Rongcheng
1916. Liu Sulan
1915. Zhang Guicheng
1914. Wang Huilan
1913. Zhou Shuying
1912. Liu Guixiang
1911. Zhen Xiaona
1910. Li Xiulan
1909. Li Yongqiu
1908. Yang Yan
1907. Yin Zhongyun
1906. Chu Xunsheng
1905. Feng Guizhang
1904. Zhu Tianpeng
1903. Zhang Xiangguo
1902. He Shujie
1901. Li Xianmin
1900. Hu Xiangdong
1899. Zhao Zhuni
1898. Yin Shuangmei
1897. Li Tianzhen
1896. Xiao Yongzhen
1895. Xu Qing
1894. Meng Yuhua
1893. Luo Qingming
1892. Tang Duorong
1891. Zheng Lun
1890. Jiang Xiangqin
1889. Wang Siyuan
1888. Jiang Boliang
1887. Wang Zhendong
1886. Ma Zongru
1885. Qu Peifen
1884. Zhang Yanxin
1883. Xiao Yuzhen
1882. Fei Muzhen
1881. Liu Chuncheng
1880. Chai Yujuan
1879. Zhao Fanglan
1878. Xu Jianhua
1877. Yao Yindi
1876. Yu Changhai
1875. Hu Shuying
1874. Zhang Xuhao
1873. Li Yunkai
1872. Sun Shoufen
1871. Zhou Meixiu
1870. Zhang Jinyong
1869. Li Tingpeng
1868. Cheng Bo
1867. Tian Yulin
1866. Wang Wenming
1865. Yin Zonghua
1864. Liu Xianglan
1863. Wang Wenshu
1862. Cui Shuqing
1861. Ma Sufang
1860. Wang Shuying
1859. Jiang Hong
1858. Wang Wanzhen
1857. Zhou Yihui
1856. Yan Haibo
1855. Song Jinfang
1854. Song Xishan
1853. Jin Shuxian
1852. Cui Tong
1851. Zhang Zhijun
1850. Chen Shangying
1849. Yu Huiqin
1848. Xie Fengting
1847. Liu Huisong
1846. Liu Juanjuan
1845. Wang Yujie
1844. Xu Yacong
1843. Xu Zhenfu
1842. Wang Zhiyu
1841. Fu Zhongxing
1840. Ji Shuyuan
1839. Shen Xuelan
1838. Kong Shumin
1837. Zhang Nianjie
1836. Sun Baoxin
1835. Yao Yumei
1834. Zheng Hailiang
1833. Tang Xiuqiong
1832. Yang Yushan
1831. Chen Tingfa
1830. Jin Xifan
1829. Li Huafeng
1828. Zhao Shurong
1827. Yuan Wenshu
1826. Wang Yuzeng
1825. Tan Xishuang
1824. Ji Mengrong
1823. Fan Shaoqing
1822. Liang Tianhua
1821. Chen Xiuchong
1820. Wang Daiyu
1819. Zhou Shifu
1818. Chen Guangying
1817. He Qiulian
1816. Han Fangchuan
1815. Yang Kaishun
1814. Du Xianhua
1813. Wang Hongfang
1812. Yu Fuxiu
1811. Huang Jingzhen
1810. He Mingxia
1809. Guo Henghong
1808. Yin Guizhen
1807. Ding Han
1806. Hou Suxia
1805. Xu Fenglan
1804. Gao Shuxiang
1803. Shen Zhihua
1802. Yang Shangyun
1801. Ding Shuyi
1800. Liu Yuxia
1799. Li Wenjun
1798. Wang Shaodong
1797. Liu Suzhen
1796. Yang Yongchun
1795. Shi Yonglu
1794. Yang Junqiang
1793. Wang Yuhe
1792. Yang Junlian
1791. Sun Shuzhen
1790. Zhao Chun
1789. Sun Junying
1788. Luo Zhencai
1787. Zhu Xiangguo
1786. Zhao Yunjie
1785. Xu Youzhen
1784. Ms. Lu
1783. Yang Shouwu
1782. Gao Zhenchen
1781. Zhang Runzhi
1780. Yang Fakui
1779. Wang Yuqin
1778. Xia Wenzhong
1777. Liang Shuzhen
1776. Yang Wenhua
1775. Zhang Lihua
1774. Zhang Lixing
1773. Mu Juzhang
1772. Ju Anjia
1771. Lei Guofeng
1770. Pang Hai
1769. Ding Yajie
1768. Chen Qiuju
1767. Jiang Kaixian
1766. Guo Yongsheng
1765. Xiao Changxiu
1764. Gu Suhua
1763. Shi Chuanwei
1762. Li Shaohua
1761. Pei Yulan
1760. Wang Xiumei
1759. Yue Guichen
1758. Mao Jinfeng
1757. Liu Runping
1756. Gong Baohua
1755. Liu Yu
1754. Zheng Zongying
1753. Wang Haiying
1752. Liu Guifen
1751. Bai Jinqi
1750. Ni Jincheng
1749. Li Jinhai
1748. Li Fengling
1747. Yang Ronghua
1746. Gao Shuncai
1745. Jia Yumei
1744. Chen Ruixue
1743. Hao Shouzhong
1742. Shi Biao
1741. Li Wenbin
1740. Wang Ruilan
1739. Wang Yingmei
1738. Xu Fengyun
1737. Xie Liqian
1736. Wang Jixian
1735. Wang Quanmei
1734. Sun Rong
1733. Chen Jiamei
1732. Qian Jingxuan
1731. Mo Zhongren
1730. Li Guilan
1729. Lian Shangqing
1728. Wang Jiji
1727. Yi Junyou
1726. Gui Mingfen
1725. Fu Qiongxian
1724. Deng Zhenghua
1723. Wang Yuemin
1722. Guo Changzhi
1721. Wei Fusheng
1720. Sun Qian
1719. Zhang Fengqin
1718. Yang Sufen
1717. Niu Sujuan
1716. Cao Yunlu
1715. Li Fengzhen
1714. Sun Jinzhou
1713. Wang Xinlu
1712. Liang Yunxia
1711. Yu Huiqing
1710. Wang Shukun
1709. Qu Yunlian
1708. Yang Guizhi
1707. Chen Lijuan
1706. Yu Suyun
1705. Liu Shijun
1704. Pan Zheng
1703. Mao Yali
1702. Dai Suyou
1701. Li Yizhong
1700. Yao Guoxiu
1699. Li Baojie
1698. Wei Xianglian
1697. Wang Zhilan
1696. Huang Yuhua
1695. Liu Wenxia
1694. Zhang Yichao
1693. He Futai
1692. Meng Guanglu
1691. Yang Yide
1690. Xu Jinglan
1689. Wu Yuemei
1688. Tang Jinlian
1687. Yin Guimin
1686. Xu Baodi
1685. Shang Chuancui
1684. Yuan Anhua
1683. Chu Zhongping
1682. Qian Jingjing
1681. Li Yuncai
1680. Li Rufen
1679. Chu Huiqing
1678. Chen Hanbo
1677. Zeng Yuhua
1676. Liu Lianqin
1675. Wu Jinhua
1674. Zhang Jiawei
1673. Jiang Yuqing
1672. Sun Jiulong
1671. Feng Lanfang
1670. Luo Guizhen
1669. Jia Yinjie
1668. Li Fang
1667. Luo Shuchun
1666. An Fenghua
1665. Zhang Qifeng
1664. Wang Shufen
1663. Zheng Chengkui
1662. Chen Huixuan
1661. Sun Aihua
1660. Zhang Guizhen
1659. Li Guilian
1658. An Fentian
1657. Guan Wenxue
1656. Wang Fuqin
1655. Lan Xinzhi
1654. Li Guanglan
1653. Chen Lianchu
1652. Li Wanlan
1651. Gao Shulan
1650. Guan Suzhen
1649. Zhou Qiong
1648. Fu Jinshe
1647. Huang Lirong
1646. Hao Hong
1645. Liu Guilan
1644. Zhao Fenglin
1643. Gu Yuanxia
1642. Zeng Houlin
1641. Yin Huafeng
1640. Wei Xiaodong
1639. Jia Fengzhao
1638. Li Fengru
1637. Zhang Xinye
1636. Wang Yanmin
1635. Zhang Lianjiang
1634. Ji Yongfang
1633. Li Guilan
1632. Yang Rong
1631. Guan Lijun
1630. Zhang Huifang
1629. Gai Xinzhong
1628. Li Gensheng
1627. Liu Daicheng
1626. Mao Haizhen
1625. Tang Chaofu
1624. Tang Wanqing
1623. Liu Bizhen
1622. Liu Qingzhen
1621. Ding Jingyan
1620. Chen Xisheng
1619. Qian Dongcai
1618. Li Yonghui
1617. Peng Shikai
1616. Li Qixin
1615. Shi Zhongling
1614. Hao Zhimei
1613. Zhang Xiangxia
1612. Wang Caifeng
1611. Chen Qing
1610. Gu Qingchun
1609. Lu Guiqin
1608. Wang Lianzhi
1607. Liu Hanyu
1606. Chen Yinfang
1605. Zhang Ying
1604. Guo Shanxiu
1603. Wei Shukao
1602. Wang ZuanLang
1601. Yu Guizhi
1600. Xiang Changyin
1599. Li Jingsheng
1598. Wen Shuqin
1597. Chen Xiulan
1596. Li Haishan
1595. Sun Jianqiu
1594. Ma Jingfang
1593. Zhou Liangzhen
1592. Li Hongxia
1591. Li Shouchen
1590. Ms. Mali
1589. Wang Conghua
1588. Zheng Weiying
1587. Zhang Fanglin
1586. Li Shuzhen
1585. Jia Ronglin
1584. Wang Donghui
1583. Wang Shuwen
1582. He Fengqing
1581. Jiang Guirong
1580. Ni Shuqin
1579. Wang Yuqing
1578. Li Ziheng
1577. Yu Kun
1576. Zhang Shuxian
1575. Ma Jianshun
1574. Li Shulin
1573. Zhang Xianglin
1572. Zhang Wenge
1571. Liu Yilin
1570. Bai Yanxia
1569. Tong Sukun
1568. Jia Xiumei
1567. Hu Mingli
1566. Dong Huiru
1565. Zheng Hailing
1564. Zhang Shouyun
1563. Wang Yuanqing
1562. Zhang Lanhua
1561. Sun Xiuzhi
1560. Zhang Shouren
1559. She Huaiyan
1558. Zou Erpo
1557. Chen Yongfang
1556. Lu Guiduan
1555. Yang Yinghong
1554. Dong Yuying
1553. Sun Shuzhu
1552. Zhang Yaqin
1551. Zhao Shufan
1550. Yang Fenfang
1549. Yuan Chengfu
1548. Yuan Shiwei
1547. Han Zhaohui
1546. Zheng Shuqin
1545. Zhao Fengying
1544. Zhang Shouxian
1543. Guo Bailing
1542. Wang Baoyuan
1541. Cui Zhimin
1540. Guo Huiming
1539. Xue Yuhong
1538. Du Jinhai
1537. Yang Xiuyun
1536. Liu Yufeng
1535. Wang Shuxiang
1534. Chen Shuxian
1533. Wu Shicui
1532. Zou Fengxia
1531. Kong Zhaoshu
1530. Liu Guiqin
1529. Guo Hongqing
1528. Peng Zhanrong
1527. Xue Fengqi
1526. Li Guangdong
1525. Wang Xincan
1524. Du Ruizhen
1523. Zhang Kun
1522. Jiang Xiuting
1521. Cui Zhongxuan
1520. Liu Jingyong
1519. Liu Yuzhen
1518. Jiang Yongqin
1517. Zhou Chengshan
1516. Li Shuxia
1515. Liu Shuxia
1514. Guo Ruiying
1513. Ma Rongqing
1512. Hao Lanhua
1511. Li Qinglian
1510. Liu Yulan
1509. Qiu Zhaosheng
1508. Li Shichen
1507. Liu Jingyu
1506. Zhao Zhiyong
1505. Ding Chunrong
1504. Du Kerong
1503. Zhang Guiqin
1502. Zhang Huanrong
1501. Wei Suzhen
1500. Zhao Shuzhen
1499. Sun Baocai
1498. Zhang Lei
1497. Gu Xiuhua
1496. Li Quzhu
1495. Chen Shurong
1494. Liu Liangming
1493. Xu Zilin
1492. Zhang Xiulan
1491. Zhang Cuihua
1490. Jin Guilan
1489. Dong Shengli
1488. Qi Guangyu
1487. Cao Jinlin
1486. Bo Cuiqin
1485. Liu Liane
1484. Li Wenming
1483. Chu Cuixiang
1482. Lin Wanzhen
1481. Zhu Minmin
1480. Jiang Shuxian
1479. Jiang Xiuqin
1478. Jiang Tianrong
1477. Yao Shufen
1476. Chen Linfa
1475. Feng Guoqiang
1474. Zha Yuanqing
1473. Gao Qiyun
1472. Zhang Baoting
1471. Cao Bojing
1470. Wang Suzhen
1469. Li Tingrong
1468. Shi Shengquan
1467. Wei Yaxia
1466. Ma Baosheng
1465. Zha Sang
1464. Qu Hongkui
1463. Xue Fengqi
1462. Zhou Qichang
1461. Bian Bingyue
1460. Ma Zaoling
1459. Wang Rongtan
1458. Zhang Ruhua
1457. Wang Xiuqing
1456. Cheng Huizhong
1455. Fu Jinmei
1454. Han Xiangying
1453. Wang Xiuzhen
1452. Zhang Shushan
1451. Cui Shuzhi
1450. Ma Shutian
1449. Zhang Zhumei
1448. Zhai Zhen
1447. Wang Huipu
1446. Zhao Hong
1445. Du Borang
1444. Chen Shuxiang
1443. Jiang Dushan
1442. Kong Xianghua
1441. Bian Xiaolian
1440. Sun Zhaoben
1439. Yang Xuezhu
1438. Li Ruilan
1437. Lu Hua
1436. Zhou Decheng
1435. Sun Guangjuan
1434. Qi Guorong
1433. Yang Gaoshi
1432. Wang Zhenshan
1431. Hu Guimin
1430. Ge Peiling
1429. Zhou Qichun
1428. Zhang Meilian
1427. Zhao Xingci
1426. Li Changru
1425. Min Runxiang
1424. Xiao Peng
1423. Tan Yanjun
1422. Chen Huiying
1421. Gu Dezhu
1420. Xing Guirong
1419. Li Shuqin
1418. Hu Xuewen
1417. Gao Chunhua
1416. Pei Shurong
1415. Wang Shuyun
1414. Luo Fulin
1413. Geng Guodong
1412. Chen Yuecui
1411. Xu Weidong
1410. Tian Li
1409. Wang Dongxia
1408. Li Ruiqin
1407. Zhang Shuhua
1406. Chen Fengliang
1405. Wang Zhankui
1404. Huang Qiaolan
1403. Zou Yukun
1402. Song Youhai
1401. Guo Xiaoyan
1400. Wei Suqin
1399. Li Deshan
1398. Dai Jianming
1397. Wang Qiuling
1396. Wang Zhehao
1395. Xiao Daoming
1394. Jin Qiuhua
1393. Chen Kui
1392. Yin Shuzhen
1391. Zhu Yuting
1390. Cui Dengzhi
1389. Ma Guifen
1388. Li Suqiu
1387. Zhao Suzhen
1386. Li Yunxian
1385. Wu Junjie
1384. Lin Baoshan
1383. Qian Naizhang
1382. Tan Wenyan
1381. Dong Xiuqin
1380. Jia Yuzhi
1379. Liu Cangzhen
1378. Wu Huaxiang
1377. He Zang
1376. Yang Yanyun
1375. Zhang Guozhen
1374. Guo Ailing
1373. Hu Deming
1372. Wang Biyu
1371. Li Yuru
1370. Hu Guie
1369. Li Shuping
1368. Gao Yunhu
1367. Guo Shijun
1366. Gu Dongying
1365. Liu Yongfang
1364. Liu Jinhua
1363. Zhao Yupu
1362. Li Jinmei
1361. Li Mingyue
1360. Xiao Cailian
1359. Zhao Lihua
1358. Sun Guilan
1357. Tong Huilan
1356. Gan Xiuyun
1355. Qu Baifu
1354. Zheng Nianjie
1353. Sun Guirong
1352. Wang Guangzhi
1351. Chen Huakun
1350. Zhang Ruiyou
1349. Jia Cuiying
1348. Cheng Zhiming
1347. Liu Yanchen
1346. Xu Caitian
1345. Qiu Aihua
1344. Chu Guiren
1343. Cui Dexin
1342. Xu Xiufen
1341. Chen Xinshi
1340. Yu Jinhua
1339. Zhou Liru
1338. Zhang Honghuai
1337. Pan Xingfu
1336. Hao Fengru
1335. Liu Hongfa
1334. Zhang Tongyan
1333. Wang Shuquan
1332. Zhang Baowang
1331. Liu Mingkan
1330. Song Juanming
1329. Luo Qiaohong
1328. Zeng Huanzhen
1327. Zhong Youlan
1326. Yu Liye
1325. Dai Shufen
1324. Zhang Lingwu
1323. Lu Yongzhen
1322. Zhao Wenjie
1321. Zhang Yuqin
1320. Deng Zuxiong
1319. Wu Guoying
1318. Li Guifen
1317. Sun Yazhi
1316. Jiang Benzhi
1315. Zhai Pengyun
1314. Zhang Shanchun
1313. Han Shumin
1312. Yang Yanhai
1311. Cheng Jingshan
1310. Wang Jingfang
1309. Sun Yuexian
1308. Cao Guiying
1307. Kang Yuxia
1306. Li Sufen
1305. Yan Xiangzhi
1304. Li Xiuying
1303. Luo Bue
1302. Zhao Xichun
1301. Xu Shufen
1300. Shen Baoping
1299. Qi Xueping
1298. Wu Shuyun
1297. Han Ye
1296. Yang Lifan
1295. Hu Yuxia
1294. Jiang Yanqing
1293. Yang Junliang
1292. Fu Jishun
1291. Xu Shijie
1290. Shang Junxiu
1289. Yang Yongjiu
1288. Hou Jiming
1287. Wang Tingfang
1286. Zhang Zhuanyan
1285. Gao Fengying
1284. Gong Suyuan
1283. Shen Guihua
1282. Tan Guoyi
1281. Liu Xiaolian
1280. Tang Ying
1279. Sun Xiuhua
1278. Wang Ying
1277. Wang Zongrong
1276. Zhang Meilan
1275. Yu Shufen
1274. Li Haiyan
1273. Liu Caiying
1272. Liu Baoying
1271. Liu Guohua
1270. Wang Fengru
1269. Wang Hongxia
1268. Zhang Huiqin
1267. Wu Qinghai
1266. Tian Tingfu
1265. Jia Fengxiang
1264. Zhang Wenping
1263. Zhang Bingli
1262. Jia Zhenjie
1261. Wang Xisong
1260. Yang Xiaoyan
1259. Zeng Shaolan
1258. Wang Xing
1257. Shen Daoqiu
1256. Luo Sufang
1255. Yue Baoxue
1254. Jia Junying
1253. Wang Shanling
1252. Chen Zurong
1251. Su Aigui
1250. Wang Fengqin
1249. Yang Haiqin
1248. Liang Xiuzhen
1247. Yu Zhanyang
1246. Xiao Zhilin
1245. Zhao Huiqun
1244. Hu Weiping
1243. Guo Yuzhen
1242. Wang Guangying
1241. Shang Baolin
1240. Yan Shanzhu
1239. Sui Er
1238. Meng Guangfen
1237. Zhong Weihui
1236. Yang Shuqing
1235. Chen Shuqiu
1234. Liu Yan
1233. Chen Jungong
1232. Wang Fengyue
1231. Li Guimin
1230. Wang Baozhen
1229. Wang Sulan
1228. Zhang Yuling
1227. Feng Zuoshan
1226. Wang Yongan
1225. Li Yulan
1224. Xu Congxing
1223. Wang Jicheng
1222. Ding Youmu
1221. Liang Guirong
1220. Yu Xiuying
1219. Xu Jiahui
1218. Wu Yuyun
1217. Wang Shuting
1216. Sun Ranzhi
1215. Yang Shu
1214. Guo Jiaxiang
1213. Guo Dongqi
1212. Zeng Chuanyong
1211. Li Xinglian
1210. Zhang Xiaomin
1209. He Chunmei
1208. Bi Wenming
1207. Xiao Yuanxiu
1206. Gao Lihua
1205. Yu Fuxiang
1204. Zhang Mingkai
1203. Zhou Qifeng
1202. Wang Shuhua
1201. Liu Wenbin
1200. Piao Jizi
1199. Zhou Fengping
1198. Cui Jianbo
1197. He Guihua
1196. Luo Junfang
1195. Wei Xu
1194. Yang Baozhen
1193. Liu Xing
1192. Yan Suyun
1191. Guo Maoquan
1190. Zheng Zhong
1189. Zhang Guangxian
1188. Zhang Gaohai
1187. Wan Liji
1186. Yang Jingyun
1185. Liu Shiyun
1184. Chen Jianzhong
1183. Sui Ruolan
1182. Feng Min
1181. Dong Guange
1180. Yin Genwang
1179. Zhu Xizhen
1178. Wang Hong
1177. Zheng Dinghe
1176. Huang Bin
1175. Feng Jianyong
1174. Liu Ziwei
1173. Zhang Chunlan
1172. Ma Dexuan
1171. Zhang Shuhua
1170. Zhu Xiuqing
1169. Ma Jinfeng
1168. Zang Jinlu
1167. Liu Zhaohui
1166. Liu Yucai
1165. Lu Shenghua
1164. Zhu Fengzhao
1163. Luo Jiazhi
1162. Zhao Wenyu
1161. Duan Xinshu
1160. Xu Dongqin
1159. Li Guang
1158. Liu Lianfeng
1157. Li Guoshun
1156. Liu Yongqi
1155. Liu Yulan
1154. Yan Ezi
1153. Wang Xinping
1152. Luo Xiaolong
1151. Zhang Jun
1150. Tian Zhongxin
1149. Mu Xingbo
1148. Dong Suyun
1147. Xu Xiuzhi
1146. Wang Yanqing
1145. Hu Yinhai
1144. Huang Laiyu
1143. Wang Liyun
1142. Liu Shiwei
1141. Hao Guanglan
1140. Xu Zongying
1139. Zhou Jicheng
1138. Liu Boren
1137. Gao Deyan
1136. Wu Yixiong
1135. Li Mei
1134. Hao Guimei
1133. Yang Xinglan
1132. Li Yuxia
1131. Hao Yutian
1130. Wu Junyang
1129. Niu Mengling
1128. Song Zhiwei
1127. Qi Zhongquan
1126. Yang Xiuzhong
1125. Li Wensheng
1124. Lei Bangxi
1123. Wu Quanyi
1122. Lin Chunfang
1121. Yang Mingfen
1120. Que Shanyan
1119. Yan Xiling
1118. Chen Aili
1117. Li Jingjie
1116. Chen Yuanmei
1115. Jin Shulian
1114. Li Ling
1113. Shi Suqin
1112. Zhao Chunhai
1111. Gao Guoyuan
1110. Zhou Dewei
1109. Li Yuzhen
1108. Li Wutang
1107. Cheng Keke
1106. Cai Huilan
1105. Sun Ying
1104. Shao Hui
1103. Zeng Chaobi
1102. Yang Xiaoping
1101. Nie Jiheng
1100. Zhu Shuangxi
1099. Wang Fuzhen
1098. Tang Zhenghua
1097. Mao Rulun
1096. Chi Lixuan
1095. Xie Hongyu
1094. Tan Zaizhi
1093. Huang Jumei
1092. Yao Jingmin
1091. Xiao Yafang
1090. Zou Qianzhu
1089. Peng Shimin
1088. Liu Yuying
1087. Zheng Xueqiong
1086. Zhou Qingtian
1085. Cui Fengqi
1084. Li Yukun
1083. Song Wenhua
1082. Li Xianwen
1081. Xia Guiqin
1080. Cui Weidong
1079. Hu Qinglan
1078. Ma Jujun
1077. Jiang Lingsheng
1076. Chen Guiqin
1075. Qiao Yanqing
1074. Zhang Guiqin
1073. Mo Jiaying
1072. Chen Heping
1071. Wang Yunfang
1070. Zhang Sixi
1069. Wang Yan
1068. Li Chunwen
1067. Zhou Mengxu
1066. Qin Jinxiu
1065. Wang Wenduan
1064. Liu Bo
1063. Guan Xuehe
1062. Dong Yanping
1061. Xiao Hongxiu
1060. Wang Xueyan
1059. Chen Lijun
1058. Zhang Minqiu
1057. Wang Fang
1056. Wu Shujie
1055. Liu Ping
1054. Xiao Guobing
1053. Xie Wenbi
1052. Gong Xiuling
1051. Xu Dongqun
1050. Guan Shujie
1049. Xu Wanxiang
1048. Qin Kejing
1047. Niu Xigong
1046. Pan Qichu
1045. Yang Meizhen
1044. Sun Hongfei
1043. Feng Xiaomin
1042. Qu Shufen
1041. Fan Xuejun
1040. Wang Ying
1039. Ji Wen
1038. Yang Lirong
1037. Gao Lianyi
1036. Wei Hongying
1035. A Female Practitioner
1034. Li Zhongjuan
1033. Li Hai
1032. Guan Wenjiang
1031. Wang Qirong
1030. Fei Yinshan
1029. Liu Zhibin
1028. Ma Changbin
1027. Fu Jishun
1026. Chen Xingyu
1025. Yang Qinhua
1024. Ning Guizhen
1023. Fang Decheng
1022. Qi Jianchao
1021. Xia Wei
1020. Liu Zaixiang
1019. Zhou Xuezhen
1018. Lu Dewang
1017. Yang Jingzhi
1016. Cao Yang
1015. Han Liguo
1014. Shan Yuqin
1013. Zhang Xiuxian
1012. Zhou Zhi
1011. Wang Qingzhou
1010. Bai Wanling
1009. Xie Zhaoming
1008. Deng Jianping
1007. Cheng Min
1006. Tang Jian
1005. Cui Zhilin
1004. Lian Ping
1003. Liu Jingrong
1002. Zhang Hong
1001. Yang Hongyan
1000. Wang Zuodian
999. Zhou Dehong
998. Qu Jie
997. Geng Xuezhi
996. Chang Shuzhen
995. Dong Dejun
994. Cao Jinling
993. Huang Dengfang
992. Yang Yun
991. Chen Fenglin
990. Li Qiu
989. Zeng Weibi
988. Wang Liyan
987. Li Guangzhen
986. Jiang Yong
985. Wang Xiaodong
984. Zhu Yulian
983. Liu Yuzhu
982. Li Zhi
981. Qi Suzhen
980. Cheng Zongzhan
979. Meng Qingxia
978. Cui Fue
977. Zhu Junhe
976. Zhang Shouxin
975. Wang Jinzhong
974. Wang Shujun
973. Zhang Jianhua
972. Bi Guohua
971. Liu Xiaodong
970. Shu Zusi
969. Mou Nai
968. Shi Yueqin
967. Li Yiansong
966. Han Junqing
965. Wang Yaping
964. Lin Youhui
963. Jing Shuhua
962. He Shaohuai
961. Chen Xiaoqin
960. Li Zhen
959. Wang Juan
958. Yang Jinying
957. Wang Chuanping
956. Xu Fuzhi
955. Zhang Baicheng
954. Zhang Shengqi
953. Zhao Xiaoping
952. Zeng Lingxiu
951. Zhao Mingxiang
950. Zhou Yuqin
949. Tian Lifu
948. Liufu Meihui
947. Yan Liyou
946. Han Zhenju
945. Gao Jinling
944. Zhou Zebi
943. Tang Yun
942. Xin Jingwen
941. Yu Fenghua
940. Sun Lancheng
939. Wang Xiuyuan
938. Yang Meiying
937. Zhou Rong
936. Wang Jingrong
935. Zhang Caihou
934. Wei Xinhua
933. Zheng Fuxiang
932. Zhang Yuzhen
931. Li Chunrong
930. Pei Xiuyan
929. Pan Jianjun
928. Liu Wenyu
927. Peng Chunrong
926. Wang Hengyou
925. Zhao Liuchun
924. Yang Yongshou
923. Wang Guiju
922. Zhong Yanzhong
921. Zhang Haiyan
920. Huang Lizhi
919. Huang Jingping
918. Yang Lingyun
917. Huang Zhao
916. Li Qinzhou
915. Wang Shouqi
914. Wang Dayuan
913. Wang Zengcheng
912. Li Yinglin
911. Ms.Yang
910. Pei Cuirong
909. Wang Dongmei
908. Yang Junping
907. Du Yuqing
906. Cao Yuqiang
905. A Practitioner
904. Shen Guoyan
903. Zhang Keyan
902. Zhu Meijuan
901. Wang Zhande
900. Ma Zhongxing
899. Huang Yulan
898. Chen Qing
897. Yang Xiuqin
896. Meng Jixiang
895. Liu Yupu
894. Wang Guoyue
893. He Xiuling
892. Gao Shuqin
891. Li Chuanwen
890. Yao Yaoyuan
889. Wang Guofang
888. Liu Jie
887. Tong Ruilian
886. Chen Rongyao
885. Xiao Yali
884. Zhang Yanju
883. Di Xishun
882. Chang Baoli
881. Liao Furong
880. Luo Junling
879. Wang Jihua
878. Fang Yuqin
877. Yu Xianjiang
876. Li Yuanguang
875. Sun Yuhua
874. Zhang Yanxun
873. Duan Qingfang
872. Zhang Guoqing
871. Chen Dexi
870. Zhao Fengyun
869. Gu Xiuxian
868. Chen Hanchang
867. Cao Yali
866. Yang Zhongfang
865. Wang Wenbo
864. Sun Xiumei
863. Jiang Chunxian
862. Wang Shubin
861. Ma Xinxing
860. Zhao Xudong
859. Li Huaiqing
858. Liu Zhichen
857. Sun Faxiang
856. Zhang Quande
855. Yu Xiuchun
854. He Ping
853. Luo Feiming
852. Liu Xin
851. Zhang Shuzhen
850. Zhang Bingxiangzhangbingxiang
849. You Zhilan
848. Feng Shizhao
847. Peng Guangjun
846. Zhang Youqing
845. Guo Ruixue
844. Song Shijie
843. Song Gang
842. Na Changjian
841. Xu Shuxiang
840. Lu Huizhong
839. Wang Xidong
838. Liu Ming
837. Xie Wenping
836. Gao Shiping
835. Li Shuli
834. Wang Rongxin
833. Meng Xiao
832. Zhao Guoan
831. Li Aiying
830. Chi Huiwen
829. Tang Meijun
828. Li Xuelian
827. Wang Defeng
826. Yan Hai
825. Ma Lizhi
824. Guo Jifang
823. Zhao Yanxia
822. Shen Lizhi
821. Bai Hong
820. Gu Chuanying
819. Chen Guijun
818. Liao Yonghui
817. Yu Guizhen
816. Song Ruiyi
815. Ye Wenying
814. Liu Chengjun
813. Wu Yuan
812. Wang Chongbo
811. Yu Chunhai
810. Yang Sulan
809. Deng Weiqun
808. Song Youchun
807. Yuan Xiangfan
806. Zuo Guoqing
805. Wu Simin
804. He Guozhong
803. Zhang Congming
802. Li Xince
801. Li Liang
800. Pang Siyuan
799. Li Li
798. Xuan Deqiong
797. Zhang Dabi
796. Xiao Pifeng
795. Chen Changfa
794. Li Chouren
793. Lu Guifang
792. Li Jun
791. Guo Sulan
790. Wang Jiguo
789. Song Yonghua
788. Xuan Honggui
787. A Practitioner
786. Zhang Xiaodong
785. Tian Junlong
784. Sun Yanqing
783. Li Yutong
782. Li Ruqing
781. Lu Bingsen
780. Zhou Liangzhu
779. Lu Xiufang
778. Lu Xingguo
777. Zheng Libo
776. Zhou Caixia
775. Liu Yan
774. Deng Guojun
773. Yu Junxiu
772. Guo Meisong
771. Tian Baobin
770. Zhou Jingsen
769. Duan Shiqiong
768. Li Shuhua
767. Xu Yufeng
766. Hua Haiyu
765. Li Chuanping
764. Yuan Hezhen
763. Wang Hongbin
762. Li Dianzhong
761. Liu Tonglingliutongling
760. Li Xiufen
759. Lu Qiongfang
758. Na Zhenxian
757. Zhao Yong
756. Meng Jincheng
755. Li Rong
754. Sun Shouqi
753. Yang Guijun
752. Wu Yao
751. Jiang Genjin
750. Tang Jinmei
749. Yu Jixing
748. Long Zhaohui
747. He Xuehua
746. Wng Yi
745. Zhang Xiaohong
744. Hou Guimin
743. Han Qingcai
742. Li Weihong
741. Tang Xiaocheng
740. Sui Guangxi
739. Xu Jiling
738. Jiao Fenglan
737. Dong Lianling
736. Mao Yanping
735. Cao Ping
734. Ouyang Ming
733. Xi Zhimin
732. Cui Zhengshu
731. Liu Limei
730. Zhang Xuewen
729. Wang Zhiming
728. Deng Shiying
727. Wang Wenjun
726. Li Shuqin
725. Cui Ningning
724. Sang Shuqing
723. Guo Huailing
722. Bai Xiaojun
721. Zhuang Xincheng
720. Chen Juwen
719. Tan Chengqiang
718. Liu Dejun
717. Huang Ke
716. Zhang Wannian
715. Zhao Dewen
714. Li Yuling
713. Li Zuling
712. Wang Weihua
711. Jiang Shulan
710. Zhou Xiangmei
709. Zhao Aiguo
708. Tong Wencheng
707. Jia Dongmei
706. Wang Xiuxia
705. Zhen Yujie
704. A Female Practitioner
703. Cao Liangyi
702. Yang Yufang
701. Zhu Zhiyong
700. Ji Songshan
699. Lu Wenqian
698. Xu Yunfeng
697. Guo Yaling
696. Liu Shenglu
695. Xiang Xulin
694. Chen Duo
693. Gao Chengji
692. Sun Shimei
691. Ma Zhanmei
690. He Wanji
689. Sun Yumei
688. Li Rongxian
687. Yan Shaoyuan
686. Zhang Nengxiu
685. Liu Yuxiang
684. Xu Weiwen
683. Bai Shuzhen
682. Mr. Meng
681. Li Huiwen
680. Zhou Jun
679. He Wenjie
678. Zhu Zongxia
677. Wang Xiulan
676. Hou Lijun
675. Zhou Wuliang
674. Di Wanqing
673. Wang Gaibian
672. Zhao Chunying
671. Yao Guijiao
670. Jing Fengting
669. Sun Shizhong
668. Wang Kemin
667. Li Qisheng
666. Zhang Shouqian
665. Xu Huijuan
664. Jiang Laiyou
663. Liu Gai
662. Yang Hailing
661. Li Zhongmin
660. Kong Fan rong
659. Lin Zhiping
658. Zhang Yulan
657. Chen Min
656. Mei Jianzhu
655. Guo Qiyuan
654. Lu Guirong
653. Xu Guiqin
652. Tang Qianwan
651. Liang Hongguang
650. Xia Gang
649. Huang Lisha
648. Zhu Yinfang
647. Ni Xiuhua
646. Zhong Hongxi
645. Sui Songjiao
644. Sun Junxian
643. Shi Zhongyan
642. Tang Fafen
641. Zhang Guizhi
640. Li Kun
639. Yuan Shumei
638. Qing Shuyan
637. Zou Qingyu
636. Sun Yuhua
635. Ke Ling
634. Xiang Xuelan
633. Hou Mingkai
632. Han Ming
631. Li Shunfeng
630. Zhang Qifa
629. Zheng Yongping
628. Wang Jinian
627. Ding Yunde
626. Xu Xijun
625. Li Junchen
624. Xiao Guiying
623. Li Shumin
622. Li Jianhou
621. Yang Cheng
620. Li Ying
619. Liu Qingjiu
618. Yang Bin
617. Zhou Biru
616. Chen Hongping
615. Gao Shuhua
614. Bai Shihua
613. Yao Sanzhong
612. Zheng Lanfeng
611. Dong Cui
610. Zhang Xiaoru
609. Chen Xingtao
608. Sun Xueyan
607. Wei Shujiang
606. Zhao Shuhong
605. Liu Yuqing
604. Chen Xiangrui
603. Tao Shangen
602. Liu Jinling
601. He Caibin
600. Xue Xia
599. Zhang Zhiqiu
598. Kong Fanzhe
597. Wang Wenxue
596. Yin Ling
595. Han Cuiyuan
594. Jiang Xiuyun
593. Shen Shuhua
592. Liu Mingke
591. Guo Shufen
590. Wang Ziguang
589. Wang Shuxian
588. Li Hua
587. Liu Haibo
586. Zou Benhui
585. Yu Yongquan
584. Xing Yindi
583. Li Meilan
582. Zhang Aihua
581. Yang Yanying
580. Zhao Kaisheng
579. Fu Zhiyu
578. Zhao Yingqi
577. Zheng Huabing
576. Zhang Xiumin
575. Yan Yongdong
574. Guo Huafeng
573. Zhang Changming
572. Yuan Shengqian
571. Hong Haoyuan
570. Zhang Quanfu
569. Ji Jingchang
568. Fan Yaxiong
567. Li Decong
566. Wu Guoliang
565. Peng Fengmei
564. Li Baoxia
563. Cao Fengqiu
562. Liu Hongxue
561. Ma Xiukun
560. Li Xinze
559. Zhao Xiangzhong
558. Ding Feng
557. Liu Yuhong
556. Bi Jiaxin
555. Chen Yongzhe
554. Zhao Baolan
553. Lan Hu
552. Tan Yingchun
551. Meng Guiying
550. Xiong Fengxia
549. Liu Jie
548. Zhang Dezhen
547. Liu Shufen
546. Guan Shuyun
545. Ren Hanfen
544. Wang Fengqin
543. Peng Fangjian
542. Zhang Yunyi
541. Du Guilan
540. Zhou Wenjie
539. Sui Futao
538. Fu Guilan
537. Yu Tianyong
536. Wang Weizhen
535. A Practitioner
534. A Practitioner
533. Zhao Dexiu
532. Liu Jinshan
531. Yu Guanyun
530. Yu Xiulan
529. Zhang Cuizhen
528. Liu Qunying
527. Luo Zhixiang
526. Wang Yongcheng
525. Sun Yongde
524. Tang Jianping
523. Guo Qirong
522. Ding Lihong
521. Guan Lin
520. Liu Caiyun
519. Wang Xiuyun
518. Yang Xueqin
517. Jiang Liguo
516. Long Gang
515. Wang Shufang
514. Song Xingguo
513. Wang Honggang
512. Huang Baochen
511. Sun Xiucai
510. Bi Yunping
509. He Huajiang
508. Chen Ouxiang
507. Wei Zaixin
506. Jiang Rongzhen
505. Wei Laihe
504. Wang Fengwei
503. Xing Xiuqin
502. Yang Guiqin
501. Zhou Yurong
500. Gu Xingzhi
499. Shi Hongjie
498. Hou Youfang
497. Chen Xiang
496. Shen Deming
495. Niu Huaiyi
494. Li Hongmin
493. Wang Jingyi
492. Hu Hongyue
491. Zhu Gaidi
490. Liu Xiwen
489. Zhao Zichu
488. Han Fuxiang
487. Ouyang Wei
486. Liu Guiying
485. Li Fenghua
484. Kang Ruizhu
483. Liu Erzeng
482. Que Fazhi
481. Dong Jinlan
480. Mei Zhongquan
479. Cheng Guilan
478. Wang Hongtian
477. Liu Baoyuan
476. Li Hongwei
475. Su Baolan
474. Luo Kaijun
473. Liu Fuse
472. Zhang Jianxun
471. Liao Chaoqi
470. Sun Jihong
469. Mr. Jiang
468. Mi Zhongsheng
467. Yang Hongyan
466. Zhang Zhongjie
465. Zhao Dongmei
464. Zhang Yiqin
463. Guo Xiumei
462. Wang Jiqin
461. Chen Baoliang
460. Zhang Tao
459. Zhou Yuling
458. Xie Nengyang
457. Wang Shuqin
456. Liu Wenping
455. Zhao Yuezhen
454. Xue Yuzhen
453. Liu Guihua
452. Chen Jianning
451. Zhang Li
450. Xun Ruilin
449. Lu Zhaofeng
448. Zhi Guixiang
447. Liu Liyun
446. Chen Yanying
445. Wang Chan
444. Yang Wenhua
443. Liu Zhi
442. Dou Hejun
441. Bai Xiuhua
440. Xiao Chengduan
439. Liu Jiming
438. Rao Zhuoyuan
437. Fu Xiaoyun
436. Piao Shihao
435. Wei Chaozong
434. Wang Baoxian
433. Yu Zhengyi
432. Huang Sujun
431. Wu Jinfang
430. Li Xiaojin
429. Song Huaping
428. Yang Zhonghai
427. Wang Xiulan
426. Deng Xiangyun
425. Wu Lingxia
424. Ou Keshun
423. Cao Shufang
422. Zhang Fangliang
421. Wu Mingfang
420. Wang Jinling
419. Zhang Aijiao
418. Wang Shenggui
417. Zhang Zhuo
416. Li Nushi
415. Liu Dongfen
414. Li Hongbin
413. Li Baozhen
412. Cui Cunyi
411. Li Xinqi
410. Li Shuyuan
409. Ye Fenglin
408. Shang Guangshen
407. Cao Jianzhen
406. Kuang Sue
405. Zhang Xiaochun
404. Wang Shujun
403. Peng Shunan
402. Gui Xunhua
401. Rui Xiaolin
400. Zhang Xiuling
399. Song Cuiling
398. Li Guojun
397. Wu Dabi
396. Li Jiju
395. Hao Runjuan
394. Dai Xiaojing
393. Zhao Fulan
392. Yang Fengbin
391. Zheng Wenqin
390. Dai Chunhua
389. Wu Baowang
388. Miao Qisheng
387. Du Baolan
386. Yu Lixin
385. Guo Ping
384. Yu Mingchun
383. Sun Jianhua
382. Yu Qiushi
381. Wu Cuiying
380. Bai Aixiang
379. Li Yuhua
378. A Practitioner
377. Zou Guirong
376. Li Jian
375. Zhang Yanchao
374. Sun Guilan
373. Gao Xichen
372. Shen Jianli
371. A Practitioner
370. Pi Jinghui
369. Yang Wenhui
368. A Practitioner
367. Jiao Zhensheng
366. Song Youchun
365. Feng Peizhi
364. Zhao Guoxin
363. Fan Lihong
362. Zhou Zhenjie
361. Chen Yuqing
360. Zhang Chuansheng
359. Wang Xiaoli
358. Hu Hexiang
357. Wu Qingxiang
356. Zheng Wei
355. Meng Xianzhi
354. Liang Suyun
353. A Practitioner
352. Zhao Fenghua
351. Liu Yi
350. A Practitioner
349. Jin Lifeng
348. Li Lanying
347. Jia Yongfa
346. Zhang Guangqing
345. Lu Xiuyun
344. Jiang Suhua
343. Yue Kai
342. Fang Lihong
341. Liu Qiusheng
340. A Female Practitioner
339. A Female Practitioner
338. Feng Guoguang
337. Kou Xiaoping
336. Xiao Jinsong
335. Liu Shaobo
334. Chen Zhenli
333. Huang Rencheng
332. Chen Yong
331. Lu Shuqiu
330. Liu Xiaorong
329. Ding Wen
328. Liu Jian
327. Hu Youliang
326. Wu Jingxia
325. Cui Dezhen
324. Huang Zhiyi
323. Zhan Wei
322. Chen Biyu
321. Liu Chunshu
320. Chai Yong
319. A Practitioner
318. Zheng Fangying
317. Yan Xiuzhong
316. Gu Chenghai
315. Tong Guijie
314. A Practitioner
313. Gao Ya
312. Jiang Laisheng
311. Li Jingdong
310. Wang Tiesong
309. Zhang Zhenfu
308. Ye Chunhai
307. Zhan Jinyan
306. Tai Yurong
305. A Female Practitioner
304. Guo Shuyan
303. He Xingzong
302. Fu Chunsheng
301. Wang Xiufen
300. Wan Guifu
299. Qu Junli
298. Zhang Duoyun
297. Chen Sulan
296. Wang Kefei
295. Li Xiumei
294. Yang Yi
293. Hou Zhanhai
292. Zhang Min
291. Liu Huanqing
290. Li Xianglan
289. Hou Xiuping
288. Song Yufang
287. Zeng Fanshu
286. Qiu Pingan
285. Liao Qinying
284. Wu Haiyou
283. Zhang Sufang
282. Shan Yongzhi
281. Wang Yongru
280. Liu Xianju
279. Tang Tierong
278. Wu Zhanrui
277. Zhai Liansheng
276. YuanJiang Jiang
275. Mo Shuijin
274. Ju Yajun
273. Lan Hongyu
272. Hu Qingyun
271. Ren Mengjun
270. Han Shengli
269. Yang Mei
268. Yang Yan
267. Han Shulan
266. Li Jing
265. Cao Fazhen
264. A Practitioner
263. Zhang Lin
262. Zhou Chengyu
261. A Practitioner
260. Wang Le
259. Yu Bixing
258. Zhou Yong
257. A Practitioner
256. Gao Mei
255. Wang Yongdong
254. Yu Xiuling
253. Gu Yalou
252. Yuan Zhongyu
251. Chen Aizhong
250. Liu Shiyou
249. Zuo Shuchun
248. Yan Dafadizi
247. Li Xifang
246. Wang Xinglei
245. Wang Jinlong
244. Zhang Zhenzhong
243. Wang Xin
242. Li Zetao
241. Ding Yan
240. Wang Hong
239. Wang Xiaozhong
238. ZhangWeixin Weixin
237. Li Mei
236. Wu Lianjie
235. Chen Qiuhong
234. A Practitioner
233. Sun Yalan
232. Yang Ruiyu
231. Zhang Fengyun
230. Zeng Xianmei
229. Deng Weinan
228. Cui Yulan
227. Zeng Xiane
226. Zeng Yuwen
225. Wu Qingbin
224. Li Changjun
223. Rong Fengxian
222. Chen Chengyong
221. Chen Caixia
220. Zhang Wenya
219. Tong Zhentian
218. Wu Yanshui
217. Liu Dongxue
216. Song Yanzhao
215. Chen Jiafu
214. Xu Zhilian
213. Li Ping
212. Song Yuying
211. Ren Jinhuan
210. Xiao Xingai
209. Huang Jianyong
208. Li Xuechun
207. Wang Huajun
206. Chen Liwen
205. Ding Gangzi
204. Li Yinping
203. Wang Lanxiang
202. Wang Jinguo
201. Gao Lijun
200. Zhang Shengfan
199. Wang Qiuxia
198. Kong Deyi
197. Wang Ling
196. Chi Yulian
195. Zuo Zhigang
194. Ms. Zhang
193. Zhang Fu
192. Zhao Fengnian
191. Lai Zhijun
190. Wang Ailing
189. Gao Feng
188. Yu Lixin
187. Liu Xiaoling
186. Hu Xiuying
185. Li Yingxiu
184. Wang Yaxuan
183. Chen Wende
182. Zhang Qinmei
181. Li Zhishui
180. Pu Xinjiang
179. Liu Shusong
178. Sun Shiwen
177. Cong Yue
176. Xu Zengliang
175. Zhang Fuzhen
174. Liu Lei
173. Tian Xiulan
172. Tan Sufen
171. Lu Xinghua
170. Wang Aijuan
169. Lu Hongfeng
168. Liu Xianglan
167. Jiang Liying
166. Ren Tingling
165. Peng Min
164. Wang Suqin
163. Wang Zhiying
162. Luo Shaoxiang
161. Sun Hongyan
160. Zhang Zhigen
159. A Young Female Practitioner
158. Ye Xiufeng
157. Xiao Jiayong
156. A Practitioner
155. Chen Guibin
154. Li Yanhua
153. Zhao Yingfeng
152. Wang Xiujuan
151. Luu Liangui
150. Xu Guangdao
149. Shang Shuichi
148. Liu Zhifen
147. Ren Pengwu
146. Nan Chuyin
145. A Practitioner
144. Wang Shuquan
143. Zhu Hua
142. Wang Huaiying
141. Zhou Fenglin
140. Zhang Yuanming
139. Han Yuzhu
138. Fang Cuifang
137. Tang Hong
136. A Practitioner
135. Fang Xianzhi
134. Lu Chenglin
133. Wang Xianyou
132. Shang Qingling
131. Wang Lixin
130. Song Wanxue
129. Li Mei
128. Wang Yijia
127. Sun Shaomei
126. Yu Wenjiang
125. Liu Chun
124. Wang Yan
123. Liu Rongxiu
122. Liu Shuchun
121. Sun Youfa
120. Du Xu
119. Zhang Guiqin
118. Sun Lianxia
117. Qi Jinsheng
116. One of Two Practitioners
115. One of Two Practitioners
114. Yang Guibao
113. Li Jingchun
112. Zhang Baoxing
111. Zhang Zhibin
110. Qiu Zhiyan
109. Liu Guimin
108. Wang Gaizhi
107. Yu Lianchun
106. Yu Shuqin
105. Zhong Yunxiu
104. Dafa Practitioner
103. Huang Hanchong
102. Chu Congrui
101. Yang Qingmin
100. Xia Shucai
99. Yi Yongjiang
98. Su Qionghua
97. Hu Mingquan
96. Wang Wuke
95. Huang Yiaoying
94. Dafa Practitioner
93. Zhao Qiying
92. Liu Junming
91. Tian Baozhen
90. Sun Ruijian
89. Zhao Xin
88. Liu Lianyi
87. Wang Lixuan
86. Zhang Wannian
85. Zhao Jin
84. Wang Huachen
83. Li Shouqiang
82. Ma Yanfang
81. Kong Qinghuang
80. Meng Qingxi
79. Dai Xiangguang
78. Li Wenrui
77. Yang Guizhen
76. Wang Lixia
75. Gu Jiahong
74. Pei Ouhua
73. Jin Zunyi
72. Ms. Shi
71. Cui Yuanyuan
70. Liu Wensheng
69. Xie Guiying
68. Wang Yixin
67. Dong Yongwei
66. Zou Wenzhi
65. Wang Youju
64. Cai Mingtao
63. Zong Hengjie
62. Qi Fengqin
61. Xuan Chengxi
60. Zhang Zhiyou
59. Zhuang Guangxin
58. Wang Yuru
57. Yan Huiqin
56. Zheng Junshu
55. Su Huili
54. Wang Bin
53. Liu Jiankun
52. Cui Xiaojuan
51. Cui Jianguo
50. Tao Hongsheng
49. Tian Xiangcui
48. Ge Xiulan
47. Lin Limei
46. Gao Hua
45. Zhang Tieyan
44. Yang Weidong
43. Li Faming
42. Wang Xuzhi
41. Liu Yufeng
40. Li Baoshui
39. Shao Shisheng
38. Xiao Yanglong
37. Liu Fengchun
36. Mother of Fu Xiaojuan
35. Yu Xiangmei
34. Xia Wei
33. Li Guihua
32. Gong Baohua
31. Zhang Yuzhen
30. Sun Shuqin
29. An Xiukun
28. Wang Peisheng
27. Li Zaiji
26. Li Jianbin
25. Wang Xingtian
24. Miao Qun
23. Su Gang
22. Tian Shiqiang
21. Yin Shuyun
20. Yao Baorong
19. Mei Yulan
18. Wang Xiuying
17. Zhou Zhichang
16. Guan Chaosheng
15. Li Huixi
14. Li Yanhua
13. Zhang Zhenggang
12. Yang Xueqin
11. Chen Zixiu
10. Liu Xuguo
9. Gao Xianmin
8. Liu Zhilan
7. Zhang Shuqi
6. Zhu Shaolan
5. Zhao Jinhua
4. Dong Buyun
3. Wang Guoping
2. Zhao Dong
1. Chen Ying








 Véres aratás
 felülvizsgált jelentés a szervkereskedelemre vonatkozó állítások a
Fálun Gong-gyakorlók Kínában


                 Tartalomjegyzék
Fordítások译文
(több jönni)
 

A. Bevezetés 
B. Azt az állítást, 
C. Munkamódszerekkel 
D. Nehézségei bizonyíték 
E. Módszerek a bizonyítási 
F. Elemei Proof és cáfolat 
   a) Általános szempontok 
       1.) Az emberi jogok megsértése 
       2) Egészségügy finanszírozása 
       3) hadsereg finanszírozása 
       4) korrupció 
  b) jellemző szempontok szervkereskedelem 
       5) A műszaki fejlődés 
       6.) kezelése halálraítéltek 
       7) a szervadományozás 
       8) Várakozási idő 
       9) terhelő Információ oldalak 
      10) donor recipiens interjúk 
      11) pénzt kell tenni 
      12) kínai transzplantáció etika 
      13) Külföldi transzplantáció etika 
      14.) kínai átültetett jogszabályok 
      15) Külföldi átültetett jogszabályok 
      16) Utazás figyelmeztetései 
      17) Pharmaceuticals 
      18) Külföldi állami finanszírozás gondozás 
  ) jellemző szempontok Fálun Gong 
      19) érzékelt fenyegetés 
      20) politikája üldöztetés 
      21) gyűlöletkeltés 
      22) Fizikai üldözés 
      23) tömeges letartóztatások 
      24) halálesetek 
      25) Azonosítatlan 
      26) vérvizsgálatok és orgona vizsgálat 
      27) forrásai korábbi átültetések 
      28) forrásai jövőbeli átültetések 
      29) holttestét a hiányzó szervek 
      30) Felvételi 
      31.) A vallomás 
      32) alátámasztó tanulmányok 
      33.) a kínai kormány válaszok 
G. További kutatások 
H. Következtetések 
I. Ajánlások 
J. Kommentár
K. FÜGGELÉKEK   1.. levele Meghívó CIPFG 
  2 életrajza David Matas 
  3 . életrajza David Kilgour 
  4 . levele a nagykövetség Kína 
  5 . A Fogadó Experience 
  6. Etikai kapcsolat Kínával történő átültetés 
  7. Nyilatkozatok a kínai kormány 
  8. Edmonton rendőrség jelentése SZÁNDÉKOS előmozdításáról gyűlölet a kínai konzuli tisztviselői ellen a Fálun Gong 
  9. Fizikai Fálun Gong üldözését 
  10. nevét a halottak 
  11. Tanúvallomások, az Azonosítatlan 
  12. Nevei a hiányzó 
  13. vér vizsgálata a Fálun Gong börtönbüntetésüket töltő 
  14. átirata Telefon vizsgálatok eredményei 
  15. Kanada, az USA és Japán transzplantációs statisztikák az elmúlt 10 évben 
  16. Sujiatun 
  17. Matas-Kilgour válasz a kínai kormány nyilatkozatai 
  18. A felekezet 
  19. AI nyilvántartása száma kivégzett foglyok Kínában évente 
  20. Holttestét a hiányzó szervek





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése