2014. november 14., péntek

Időjárás fegyverek b






Időjárás fegyverek b






szerint Judy fal
Szerkesztő, rezonancia Hírlevél
-tól FreedomIsn'tFree Website 
 

Megjegyzés (EW):
"ELF" frekvenciákat, mint tudjuk most már, nem a legtöbb invazív fegyverekkel képes frekvenciák. Dózisok ELF működhet akár nyugtatók vagy stimulánsok távozik a célpont EEG az Orosz LIDA gép. Fegyverek amely képes továbbítani hipnotikus parancsokat némán és untraceably, a távolság és a falakon, okozhat sokkal szélesebb spektrumát hatások. Más szóval, az áldozatok, nem feltételezzük, hogy "ELF" az egyetlen formája az elektromágneses jelek, amelyek kárt okoznának.

Elektromágneses (EM) fegyverek vannak a legújabb találmány. Ők használják a különböző frekvenciákon az elektromágneses spektrum letiltani vagy megölni a cél.

Pszichés fegyverek azok EM fegyvereket, amelyek kölcsönhatásba lépnek az idegrendszer a cél . Ezek a fegyverek általában működnek a nagyon alacsony (100 és 1000 Hz) vagy alacsony (nullánál nagyobb, de kisebb, mint 100 Hz) frekvencia tartományban. Ma egy új típusú fegyvert tartják számon, a "nem-halálos" fegyver. Az ötlet mögött az, hogy kímélje meg az emberi életet, anélkül, hogy elveszítené a háborút. Ezek a fegyverek is elkülönített, polgári rendellenességek, amelyekben a cél egyszerűen tömegoszlatás helyett megsemmisülés. Néhány EM fegyverek tartoznak ebbe a kategóriába. Annak ellenére, hogy ezek a fegyverek vannak címkézve "nem halálos" nem jelenti azt, hogy nem káros, vagy nem halálos, bizonyos feltételek mellett. Paul Bartch említett levelében "nem Hertz-féle hullámok ...", írta 1992-ben, hogy semmi nem szerepel a jelentésben a nem halálos fegyverek a Low Frequency EM fegyvereket . Nem csoda. A kormány már, hogy ezeket a fegyvereket, hogy magát a legjobb titoktartás osztályozás. Csak a közelmúltban ők hozták a nyilvánosság reflektorfénybe. Az alábbiakban áttekintjük a fejlesztési elektromágneses kutatások szempontjából fontos, fegyverek, a legjobb képesek vagyunk összerakni, figyelembe véve a köpenyt a titoktartás, ami körülveszi ezeket a fegyvereket.




Elektromágneses fegyverek TIMELINE

  • 1934 "Eljárás Távirányító Elektromos stimuláció az idegrendszer", monográfia házaspár által. EL Chaffee és RU Fény
     
  • 1934 kísérletek Distant Influence, könyv szovjet professzor Leonid L. Vasziljev. Vasziljev is írt egy cikket, "kritikus értékelése Hypogenic módszer" munkájára vonatkozó Dr. IF Tomashevsky végzett kísérletekkel távirányítón az agy.
     
  • 1945 A második világháború után a szövetségesek felfedezte a japán már kifejlesztett egy " halál sugár "felhasználásával nagyon rövid rádióhullámok középpontjában egy nagy teljesítményű sugár. Vizsgálatokat végeztek állatokon. A japán letagadta tesztelje az emberekre.
    (A stratégiai bombázás Survey, Imperial War Museum, London. Idézi a fénymásolatot a "japán Halál Ray", Peter Lewis, Resonance # 11, pp 5-9)
     
  • 1950 A francia kutatásokat végeztek infraszonikus fegyvereket.
    (A "The Road-tól Armageddon", Peter Lewis, Resonance # 13, pp 9-14)
     
  • 1953 John C. Lilly, amikor kérte a rendező, a National Institute of Mental Health (NIMH) számára, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség ( CIA ), a Szövetségi Nyomozó Iroda ( FBI ), a Nemzetbiztonsági Ügynökség ( NSA ), valamint a különböző katonai hírszerző szolgálatok munkájához elektródák segítségével ösztönzése közvetlenül az öröm és a fájdalom az agyban, nem volt hajlandó.

    Azt mondta,
    • Dr. Antione Redmond , a mi technikák Párizs, megmutatta, hogy ez a módszer a stimuláció az agy lehet alkalmazni, hogy az emberi segítség nélkül, a idegsebész ... Ez azt jelenti, hogy bárki a megfelelő készülék el tudja látni ezt meg burkoltan, nem külső jelek, hogy elektródákat használtak fel, hogy a személy. Úgy érzem, hogy ha ez a módszer került a kezébe a titkos ügynökség, akkor teljes mértékben ellenőrizni egy emberi lény, és képes megváltoztatni a hite rendkívül gyorsan, így kevés a bizonyíték, amit tettek. "
      (A "Mind Control és az amerikai kormány", Martin Cannon a Lobster # 23, pp 2-10. Cannon quites Lilly a könyvéből, a tudós, Berkeley, Ronin kiadók, 1988, 1981-ben is Bantam Books Research Peter Lewis .)

    Miután egy ilyen kijelentés Dr. Lilly, meddig nem gondolod, hogy lenne szükség a hivatalok, az FBI, a CIA, NSA, stb a kapcsolatot Dr. Redmond Párizsban?
     
  • 1958, 1962 Az amerikai folytat magaslati elektromágneses impulzus (EMP) bomba vizsgálatok alatt a Csendes-óceán.
    (A "The Road A Armageddon" Peter Lewis).
     
  • 1960 Hírek olvassa el a "Hruscsov mondja szovjetek vág erők a harmadik; Úgy véli, "Fantasztikus Weapon".
    (A cikk az azonos címmel, Max Frankel, New York Times, január 15, 1960-ban, p1 idézett "Tesla elektromágnességgé és annak szovjet Weaponization" papír TE Bearden.)
     
  • 1965 A " Halál Ray "fegyver által kifejlesztett McFarlane Corporation, le, mint a modulált elektron fegyver röntgen nukleáris emlékeztető lehetne igazítani a kommunikáció, távirányító és irányítási rendszerek, EM sugárzás telemetria és halál ray. McFarlane állította NASA ellopta a szabadalom 1965-ben jelentett meghallgatások előtt a Ház Albizottság Department of Defense előirányzatok elnökletével Rep. George Mahon (Dem. - Texas).
    (A "hangokat hall" Alex Constantine, Hustler, január 1994, pp 102-104, 113, 120, 134. A kutatás szerint Harlan Girard.)

     
  • 1965
    • "A projekt az Egyesült Államokban az úgynevezett Projekt Pandora ... került sor, ahol a csimpánzok voltak kitéve a mikrohullámúsugárzásnak. A férfi, aki felelős volt a projekt azt mondta, "az esetleges kifejtő szintű ellenőrzést az emberi viselkedés alacsony szintű mikrohullámú sugárzás úgy tűnik, hogy létezik", és sürgette, hogy a hatás a mikrohullámok is vizsgálták "lehetséges fegyverek alkalmazások".
      (Az "elektromágneses szennyezés: egy kevéssé ismert egészségügyi veszély. Az új ellenőrzési eszközök?" Kim Besley, Nagy-Britannia, 14. o Kutatás Woody Blue).
       
  • 1968 Dr. Gordon JF MacDonald, elnök tudományos tanácsadója Lyndon Johnson, azt írta: "a környezet zavarása képes a viselkedési mintákat." Ő volt utalva az alacsony frekvenciájú EM hullámokat az ionoszféra érintő emberi agyhullámokat.
    (Az ő könyve, hacsak béke jön, a tudományos előrejelzés Új fegyverek, hivatkozott "Új Világrend ELF pszichés zsarnokságról", a papír CB Baker.)
     
  • 1970 Zbigniew Brzezinski , Jimmy Carter elnök nemzetbiztonsági igazgatója elmondta, könyvében, Between Two Ages, időjárás-szabályozás egy új fegyvert, amely a legfontosabb eleme a stratégiának.
    • "A technológia elérhetővé teszi a vezetők nagy nemzetek különböző technikákat lefolytatására titkos hadviselés ..."

    Ő is írt
    • "Pontosan időzített, mesterségesen gerjesztett elektronikus stroke vezethet minta rezgések termelő viszonylag magas teljesítményszint felett egyes régióiban a Földön ... lehetne egy olyan rendszert, amely súlyosan károsíthatja az agy teljesítménye nagyon nagy populáció a kiválasztott régiókban hosszabb időn keresztül. "
      (Hivatkozás a pék "ELF pszichés zsarnokságról" papírt.)
       
  • 1972 A Taser, első áramütés eszköz használatra fejlesztették ki a bűnüldöző, szállít szögesdrót, dart alakú elektródát egy alany testébe, és 50.000 volt impulzusokat 2/1000000 egy erősítő ove 12-14 másodpercen belül.
    (A "Jelentés a főügyész Konferencia Less Than Lethal Weapons" Sherry Sweetman, 1987, p 4, amely hivatkozik "Non-Lethal Weapons for Law Enforcement: kutatási igényeket és prioritásokat. A jelentés a National Science Foundation által Security Planning Corporation, 1972 Research által Harlan Girard.)
     
  • 1972 "A US Department of Defense dokumentum azt mondta, hogy a hadsereg a vizsgált mikrohullámú fegyver . Ez egy nagyon erős "elektronikus lángszóró". "
    (Az "elektromágneses szennyezés")
     
  • 1972
    • "A tanulmány szerint az amerikai hadsereg Mobilitás berendezések Kutatási és Fejlesztési Központ, című elemzése Mikrohullámú barrier Warfare "vizsgálja hitelességét rádiófrekvenciás energia gát elleni gát háború ... A jelentés arra a következtetésre jut, hogy a
      • (A) lehet, hogy a területen egy teherautó-hordozható mikrohullámú sorompó rendszer, amely teljesen mozgásképtelenné személyzet a nyitott mai technológiai
      • (B) van egy erős potenciállal mikrohullámú rendszer, amely képes késleltetésére vagy immobilizált személyzet járművek © a jelenlegi technológiával, egyetlen módszer sem lehetett azonosítani a mikrohullámú rendszer, hogy elpusztítsa a típusú páncélozott anyag közös tankok "
    (Az "elektromágneses szennyezés" Kim Besly, p 15, idézve az átváltási Amerika Paul Brodeur.)

    A jelentés továbbá dokumentálja a képesség, hogy a harmadik fokú égési sérüléseket az emberi bőrön a 3 gigahertzes, 20 watt / négyzetcentiméter két másodperc.
     
  • 1972 Dr. Gordon JF MacDonald előtt tanúskodott a Ház Albizottság óceánok és a nemzetközi környezetvédelmi, vonatkozó alacsony frekvenciájúkutatás:
    • "Az alapvető elképzelés az volt, hogy ott az elektromosan töltött ionoszféra, a felső részén a légkör és a vezető réteg, a felület, a Földön ez semleges üreg, hogy hozzon létre hullámok, elektromos hullámok lenne hangolva a agyhullámok ... a tíz ciklus másodpercenként ... lehet előállítani a viselkedési mintákra és a válaszokat. "
      (A Baker "ELF pszichés zsarnokságról" papírt.)
       
  • 1973 Sharp és Grove továbbítja hallható szavak keresztül mikrohullámokkal (lásd a "szintetikus telepátia" ebben a kérdésben a Resonance)
     
  • 1975 - 1977
    • "Nem kiadott elemzések mikrohullámú bioeffects irodalmi terjeszteni az amerikai kongresszus és más tisztviselők azzal érvelve, az ügy távirányító az emberi viselkedés által radar. "
      (A Journal of mikrohullámú teljesítmény, 12 (4), 1977, P320. Research által Harlan Girard.)
       
  • 1978 a magyarok bemutatott egy state-of-the-art papírt infraszonikus fegyvereket az ENSZ "munkadokumentum Infrahang Fegyverek", az Egyesült Nemzetek CD / 575, augusztus 14, 1978.
    (A "The Road A Armageddon" Peter Lewis).
     
  • 1981 - 1982
    • "1981-től szeptember 1982, a haditengerészet megbízást, hogy vizsgálja meg a lehetséges fejlődő elektromágneses eszközök lehetne használni, mint a nem halálos fegyverek a Marine Corp céljára" tömegoszlató "túsz eltávolítás, titkos műveletek, és így tovább . "
      Eldon Byrd, Naval Surface Weapons Center, Silver Spring MD.
      (Az "elektromágneses szennyezés" Kim Besly, p 12)
       
  • 1982 Elektromágneses fegyverek bűnüldözési használható Nagy-Britannia: 10-30 Hz villogó fény, amely képes görcsök, szédülés, hányinger, ájulás és fejlesztette ki Károly Bovill a már megszűnt brit cég, Allen International. Hozzáadása hang impulzusok a 4,0-7,5 Hz tartományban növeli a hatékonyságot, mint amelyet a Valkyrie, a "frekvencia" fegyver meghirdetett brit védelmi Termékkatalógus 1983-ig.

    A válaszjel doboz vagy hang curdler használ két hangszóró 350 wattos teljesítménnyel bocsát ki két kissé eltérő frekvenciákat, amelyek egyesítik a fül, hogy készítsen egy éles sikoltozó zaj. Az amerikai National Science Foundation jelentés szerint a "súlyos maradandó halláskárosodással." 
    (A "Electropollution" Kim Besley, hivatkozva a Manchester City Council Police Monitoring Unit dokumentum.)
     
  • 1982 Air Force felülvizsgálata biotechnológia:
    • "A jelenleg rendelkezésre álló adatok lehetővé teszik a vetítés, amely kifejezetten generált rádiófrekvenciás sugárzás (RFR) területeken jelenthetnek hatékony és forradalmi gyalogsági katonai fenyegetés. Elektrosokk terápia jelzi a képességét indukált elektromos áram teljesen megszakítja a mentális funkciók rövid ideig, és így kapjuk a megismerés hosszabb ideig és átalakítása érzelmi válasz felett intervallumok meghosszabbításával.

      "... Lenyűgözte elektromágneses mezők megszakítaná céltudatos magatartás, és lehet irányítani képes és / vagy lekérdezése ilyen magatartást. Továbbá, a folyosón a mintegy 100 mA a szívizom vezethet szív áll, és a halál, újra rámutatva, hogy a sebesség-of-könnyű fegyverek hatását.
      "A gyors szkennelés RFR rendszer nyújthat hatékony kábító vagy megölni képesség nagy területen. "
      (A Zárójelentés biotechnológiai kutatási követelmények Légiforgalmi rendszerek révén a 2000. év AFOSR-TR-82-0643, vol 1 és vol 2, 30 1982. július Lásd alább.)
       
  • 1986 "Az elektromágneses spektrum Alacsony intenzitású konfliktus" kapitány Paul Tyler, MC haditengerész idézi a fenti folyosón, és tovább részletezi a témát.
    (Megjelent a Low Intensity Conflict és modern technológia alezredes David J. Dean, USAF, ed., Air University Press, Maxwell AFB, AL. Research által Harlan Girard.)
     
  • 1983 Nikolai Khokhlov, a szovjet KGB ügynök, aki átállt a Nyugat 1976-ban, interjúk nemrég érkezett tudósok és jelentések: "A szovjet elme-kontroll program fut a KGB korlátlan forrásokat."
    (From The Spectator, február 5, 1983, számolt be: " Új Világrend pszichés Tyranny "CB Baker.)
     
  • 1984 "Szovjetunió: New Energy Beam lehetséges?", Esetleg összefüggésbe a korai szovjet időjárás mérnöki erőfeszítések során az USA-ban
    (A "Tesla Electromagnetics és annak szovjet Weaponization" a TE Bearden.)
     
  • 1985 Nők a béke táborokban Greenham közös kezdődött mutatja a különböző orvosi tüneteket úgy vélik, hogy okozta EM felügyelet fegyverek mosolygott rájuk.
    (Lásd: "Zapping: az új fegyver a patriarchátus" Resonance # 13, pp 22-24. A kutatás szerint Woody Blue).
     
  • 1986 Főügyész Konferencia Less Than Lethal Weapons. Vélemények jelenlegi fegyver, a legtöbb nyúlnak vissza a 1972:
    • A Taser
    • A Nova XR-5000 kábító fegyvert (megszakíthatja a pacemaker)
    • A Talon egy kesztyű egy elektromos impulzus generátor
    • A Forrás, a zseblámpa elektródákkal tövében
    Ezek az eszközök hasznos, csak közelről, kivéve a Taser, és általában korlátozódik javító- intézmények számára.

    Fotikus vezetés villogók vizsgálni egy konferencia küldöttel 100 témák, gyártott rossz közérzet. Zárt szemhéj hogy ne blokkolja a hatását. Bizonyíték arra, hogy ELF elő émelygés és tájékozódási zavar. Javaslat fejlesztése gyorsan ható electrosleep indukáló EM fegyver. Tárgyalja probléma vizsgálatának fegyverek állatokon és emberi "önkéntesek".
    (A "Jelentés a főügyész Konferencia Less Than Lethal Weapons" Sherry Sweetman, 1987. március készített a National Institute of Justice. Research által Harlan Girard.)

    Hányan önként kap zapped szerint 50.000 volt ez a kis Taser pisztoly vagyunk tesztelés?
     
  • 1988 A Pentagon elrendelte, hogy hagyjon fel a bíróságok EMP vizsgálatok több helyszínen miatt beperelte egy környezetvédelmi csoport.
    (A The Washington Post május 15., 1988, lásd: "az Egyesült Államok és Szovjetunió kidolgozása Halál Ray" Resonance 11, 10. Kutatás Remy Chevalier.)
     
  • 1992 december.
    • "Az amerikai hadsereg Fegyverzeti kutatás, fejlesztés és Engineering Center folytat egy éves vizsgálat során akusztikai sugár TECHNOLÓGIA... a parancs oda egyéves tanulmány tudományos Applications Research Associates és a Huntington Beach CA. Kapcsolódó kutatást végzett a moszkvai székhelyű Institute Andrejev. "
      (Az "US Feltárja orosz Mind Control Technology", Barbara Opal, Defense News, január 11-17, 1993. Research által Harlan Girard és mások.)
       
  • 1993 Az orosz kormány felajánlotta, hogy ossza meg az Egyesült Államokkal a kétoldalú Központ Psychotechnologies szovjet elme-kontroll technológia során kialakult a 1970-es években. A munkát támogatta a Department of Psycho-korrekció a moszkvai Orvosi Akadémia.
    • "Acoustic pszicho-korrekció magában foglalja az átviteli specifikus parancsok révén statikus vagy fehér zaj sávok az emberi tudat ...".

    Az orosz szakértők, köztük egykori KGB-tábornok George Kotov, jelen dolgozat egy listát a szoftver és hardver elérhető $ 80.000.
    (Az Opal cikk, "amerikai Feltárja orosz Mind Control Technology".)
     
  • 1993 február 28-án kezdetét 51 napos ostrom a Fióktelep Davidians a Waco Texas, amely végül a halálát több mint 80 embert.
     
    Amíg ez az eset, az elektromágneses fegyvereket tartotta nagyon alacsony profilú. De a dokumentumfilm videó "Waco: The Big Lie folytatódik", felvételeket a British Broadcasting (BBC) azt mutatja, legalább három EM fegyvereket használnak az amerikai kormány ügynökei.
    • Először is, a zaj generátorok ellen Davidians.
    • Másodszor, egy erős villogó fény látható közben éjszakai sorozat.
    • És a harmadik pedig az orosz pszichoakusztikus fegyver, úgy, de tagadja szerek használata ellen ezt a fegyvert a Waco nép.
    FBI ügynökök találkozott Dr. Igor Szmirnov Arlington VA, hogy megvitassák a possiblility az a fegyver ellen a Davidians.
    (Az "A Subliminal Dr. Strangelove", a Dorinda Elliot és John Barry, a Newsweek, augusztus 22, 1994)









szerint Nicholas Jones 
szeptember / 2001
-tól TheUniversalSeduction Website 
 


Ez a cikk egy áttekintést, hogyan irányítják technika - attól, hogy mi agyhullámok szándékosan megváltoztatta tömegesen az adó szabályozása a tudatállapotot, hogy mennyire vagyunk áldozatai elektromágneses hullámok megzavarja az állam a mi egészségi és végül hányan fognak meghal, döntésének globális mesterek.

Föld csomagolva egy fánk alakú mágneses mező. Körkörös vonalak fluxus folyamatosan leereszkedni az Északi-sark és kilábalni a Déli-sarkra.


Az ionoszféra, egy elektromágneses hullám-vezető, 100 km-re a föld felett áll, egy réteg elektromosan töltött részecskék eljáró pajzs napszél. Természetes hullámok kapcsolódnak az elektromos aktivitás a légkörben, és úgy gondolják, hogy okozta többszörös villám vihar.

Együttesen ezek a hullámok az úgynevezett " The Schumann rezonancia , "a jelenlegi legerősebb 7,8 Hz.

Ezek kvázi álló rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld "elektromágneses" üreg, a tér között a talaj és az ionoszféra. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak a spektrumát a agyhullámok. (1 hertz = 1 ciklus másodpercenként, 1 kHz = 1000, 1 MHz = 1 millió. A 1 Hertz hullám 186,000 mérföld hosszú, 10 Hz-18600 mérföld. Rádióhullámok mozogni a fény sebességével.)

A Teremtő tervezett élőlények rezonál ezen természetes frekvencia lüktetés, hogy fejlődik harmonikusan. Az ionoszféra a manipulálják amerikai kormányzati kutatók segítségével alaszkai adó nevű 
HAARP ( Nagyfrekvenciás Aktív Auroral Research Program ), amely elküldi középpontjában kisugárzott teljesítmény felmelegszik szakaszai ionoszféra, amely pattog hatalom le újra.

ELF hullámok HAARP, ha a célzott bizonyos területeken lehet mérnök időjárás, és hozzon létre hangulatváltozás befolyásoló emberek millióit.

A tervezett teljesítmény 1700 milliárd watt. A korábbi kormányok. bennfentes levezethető akarják fordítsa a világ fejjel lefelé. Hatvannégy (64) elem a föld modulálja a variáció, a geomágneses hullámok természetesen jön a földre. A "Föld természetes ritmusát agya" felett kiegyensúlyozott ezekkel.


Ezek ugyanazok ásványi anyagok, mint a vörös vértestek. Van összefüggés a vér és a geomágneses hullámok. Egyenlőtlenség között Schumann és geomágneses hullámok megzavarja bioritmus .

Ezek a természetes geomágneses hullámokat váltják mesterségesen létrehozott nagyon alacsony frekvenciájú ( VLF ) földi hullámok érkező GWEN Towers.




MIK GWEN TOWERS?

GWEN ( Ground Hullám Emergency Network ) adók, elhelyezett 200 mérföldre egymástól szerte az USA-ban, hogy bizonyos frekvenciákat kell igazítani a geomágneses-térerősség az egyes területeken, így a mágneses mezőt kell változtatni.


Működnek a VLF tartományban, a sebességváltók között VLF 150 és 175 KHz. Azt is bocsátanak ki UHF hullámokat 225-400 MHz.

A VLF jelek utaznak a hullámok, hogy megölelje a földre, nem pedig sugárzik a légkörbe. A GWEN állomás továbbítja akár a 300 mérföldes körzetben, a jel lemorzsolódás élesen a távolság. A teljes rendszer GWEN áll, (attól függően, hogy az adatok forrását), 58 a tervezett 300 adó, elterjedt az USA-ban minden a torony 299-500 láb magas.

Háromszáz (300) ft. Réz drót rajongók végre Felszólal hasonló módon az alapja a föld alatti rendszer, kölcsönhatásban áll a föld, mint egy vékony héj nélküli karmester, sugárzó rádió hullám energia igen nagy távolságokra át a földre. Az USA fürdik ebben a mágneses mezőben, amely eléri a 500 ft, még lement a pincében, így mindenki alá elme ellenőrzés.

Az egész mesterséges föld hullám terjed ki, mint USA, mint a weben. Könnyebb elme-kontroll és megigéz , akik fürdött mesterséges elektromágneses hullám.

Amely az egész padlót alumínium és vásárol egy közép-európai idő (kozmikus energia Transformers) henger különböző helyeken -on őket, Nordic Living Water Systems - segíthet.




Gwen adók számos különböző funkciók, többek között a kontrolling időjárás, az elme, a viselkedés és a hangulat az irányítást a lakosság.

Ők is használják, hogy küldjön szintetikus telepátia álcázva infrahang azon áldozatainak amerikai kormány elme-kontroll implantátumok.

Ezek a tornyok együtt működnek HAARP és az orosz harkály adó egy hasonló rendszer HAARP . Az oroszok nyíltan piac egy kis változatát időjárás-gépészeti rendszer nevű Elate , ami finomhangolására időjárás több mint 200 mérföld területet, és ugyanolyan, mint a GWEN egység . Az egyik ilyen rendszer működik, a moszkvai repülőtéren.

GWEN Towers lő hatalmas robban az energia a légkörbe együtt HAARP . Az internetes oldalon: www.cuttingedge.org , közzé tegye, hogy hogyan a nagy árvíz 1993 a közép-nyugati Egyesült Államokban indított e rendszerek által. Hogyan történik ez?

Láthatatlan, hatalmas folyók víz, amely gőzök szabadon áramló, a pólusok felé az alsó légkörben. Ezek rivális áramlását az Amazonas és 420-480 mérföld széles, és akár 4800 mérföld hosszú.


Ezek 1.9 mérföld a föld felett , és mozgassa £ 340 víz másodpercenként. Jelenleg 5 légköri folyók egyes féltekén. Egy hatalmas árvíz lehet létrehozni felduzzasztásával fel egy ilyen hatalmas gőz folyókon, ami hatalmas mennyiségű csapadék meg dömpinget. A GWEN Towers mentén helyezkedik el északra eső területeken a Missouri és Mississippi folyók voltak bekapcsolva 40 napon és 40 éjen, valószínűleg gúnyos az árvíz a Genesis . (Ez volt együttHAARP ).

A duzzasztás a gőz folyók létrehoz egy folyó villamosenergia folyik több ezer mérföldre az égen, és le a sarki jégsapka, manipulálni a jet-stream. Ismét, a két nagyobb folyók elöntött , ami a mezőgazdasági veszteségek dollár 12-15000000000.

HAARP is termel földrengések összpontosítva a törésvonalak . GWEN Towers helyezkednek el a törésvonalak és a vulkáni területeken a Pacific Northwest.

1963-ban, Dr. Robert Becker feltárt hatásai a külső mágneses mezők agyhullámok, bemutatva közötti kapcsolat pszichiátriai kórházi kezelések és Nap mágneses viharok. Ő kitett önkéntesek pulzáló mágneses mező hasonló mágneses viharok, és talált egy hasonló választ. Az Egyesült Államokban , hatvan (60) Hz elektromos energia ELF hullámok rezegni gyakorisággal, mint az emberi agy. Az Egyesült Királyságban , ötven (50) Hz villamos energia kibocsátása nyomja a pajzsmirigy.
 

Dr. Andrija Puharich (az 1950-es és 60-as évek), megállapította, hogy a látnok a agyhullámok fordultak 8 Hz, amikor a pszichikus hatalmat is alkalmazhatók. 1956-ban figyelték meg egy indiai jógi uralkodni az agyhullámok, szándékosan változó tudata egyik szintről a másikra.

Puharich képzett emberek révén bio-feedback, hogy ezt tudatosan, vagyis megteremtése 8 Hz hullámok a technika bio-feedback. A lelki gyógyító létrehozott 8 Hz hullámok révén a gyakorlati gyógyító folyamat, valójában enyhíti a páciens szívpanaszai; a gyógyító agya kibocsátó 8 Hz.

Egy ember, egy bizonyos frekvenciát bocsát ki, lehet, hogy egy másik is rezonálnak az ugyanazon a frekvencián. Agyunk rendkívül érzékeny minden olyan technológia, amely kiküld ELF hullámokat , mert azonnal elkezd rezonál a külső jel egyfajta hangvillát hatás.


Puharich tovább kísérletezett, rájön, hogy
  • 7.83 Hz ( föld pulzusszám ) készített egy személy "jól érzi magát", előállító megváltozott állapot
  • 10.80 Hz okozza kicsapongó viselkedés
  • 6,6 Hz depressziót okoz.
Puharich készült ELF hullámok változik RNS és DNS a szervezetben, törés hidrogén kötések, hogy egy személy rezonál magasabb vibrációs arány.

Azt akartam, hogy túl a lelki 8 Hz agyhullám és vonzzák psi jelenségek.

James Hurtak , aki egyszer dolgozott Puharich is írt könyvében a Keys of Enoch hogy ultra-ibolya okozott hidrogénkötések törni, és ez felveti a vibrációs arány.

Puharich bemutatta a mentális hatásait ELF hullámok , hogy a katonai vezetők, de ők nem hisznek neki. Ezután adta ezt az információt bizonyos méltóságok más nyugati nemzetek. Az Egyesült Államok kormánya leégett lakását New Yorkban, hogy elhallgattassa, míg aztán menekült Mexikóba.Azonban az oroszok napvilágra, amelyek ELF frekvenciák érintettek mekkora hányadát az emberi agy; ez volt július 4-én, 1976, kezdték zapping az amerikai nagykövetség Moszkvában elektromágneses hullámok, a változó jel is összpontosítva, 10 Hz. ( 10 Hz-es segítségével az emberek egy hipnotikus állapot ).


Oroszok és az észak-koreaiak ezt a hordozható elme-automatákat kivonat vallomásokat. (Ez a rendszer is megtalálható néhány amerikai egyházaksegíteni a gyülekezet hiszem!)

Ez az orosz " harkály "jel utazik szerte a világon egy adó közelében Kijev. A US Air Force azonosított 5 különböző frekvenciákat ez a vegyület, amely a harmonikus harkály küldött át a föld és a légkör.


1901-ben, 
Nikola Tesla , Nobel-díjas fizikus (megosztva Einstein) kimutatta, hogy a teljesítmény lehet továbbítani a talajhoz ELF hullámok. Semmi sem állítja vagy gyengíti ezeket a jeleket . Az oroszok letöltött Tesla papírjai mikor visszatért Jugoszláviába halála után.

Mexikóban, Puharich továbbra is figyelemmel kísérte az orosz ELF hullám jel és a magasabb felharmonikusok (5,340 MHz) a MHz-es tartományban. Ő valahogy rávenni, hogy dolgozni a CIA és az ő és Dr. Robert Becker tervezett berendezések mérésére ezeket a hullámokat, és azok hatása az emberi agy.Puharich kezdte munkáját azzal, hogy a kutyák aludni.


A 1948-1949-ben végezte a majmok, szándékosan tönkretéve dobhártyát lehetővé teszi számukra, hogy vegye fel a hangokat nélkül dobhártya ép.

Ő fedezte fel egy ideg a nyelv lehetne használni, hogy megkönnyítsék tárgyalásra. Ő hozta létre a fog implantátum, elme-kontroll áldozatok most azt állítja, azért került be az a fogorvos, tudtán kívül őket, és ez okozza, hogy hallja " hangokat a fejében . " Ezek alá helyezték sapkák vagy benyújtott az állkapocs.

Az implantátumok most kisebb, mint egy hajszál szélességének és fecskendeznek, oltóanyag és influenza elleni védőoltást. Milliók volt ezt tenni tudatlanul. Ezek a " biochips "keringenek a véráramban, és benyújtani az agyban, amely lehetővé teszi az áldozatok hallani" hangok "keresztül az implantátumot. Sok féle implantátumok most, és a becslések szerint 1 a 40 ember kedvezményezettjei ilyen apró implantátumok miatt idegen emberrablások . Mások azonban úgy vélik, hogy egy 20, hogy csak a pontosabb statisztika.


hamis idegen emberrablás - ezek által feltárt sok áldozat - valóban tervezték az amerikai hadsereg, a fejlett technológia létrehozásához hologramok (4 thdimenziós kép), vagy holografikus űrhajók kívül.

Ez a holografikus , a fejlett technológia valójában egy forgatókönyv, míg az ember azt hiszi, / ő megy egy űrhajó. Azonban, ha belül, az idegenek a maskara; de valójában katonai személyzet szerelve teljesen jelmezek, maszkok et al ..

Természetesen a valódi emberrablások jelentkeznek, azonban a " idegen elrablását " forgatókönyv volt a leghasznosabb, hogy a katonaság összetévesztiaz egész kérdés. Ez a homályosodás hajlamos megállítani minden további vizsgálat egy állami részvétellel, és elkerülhetetlenül felmenti őket az elszámoltathatóság. Ezek banki A szegény tehetetlen áldozatok érzi túl megfélemlítették, hogy felfedje egy ilyen sokkoló epizód, nehogy gúny látogatható rájuk.


Vannak a 
globális mesterek kényszerítenek bennünket, hogy válaszoljon a mesterségesen előidézett rezgő arány?

Azok, akik szeretnék mongers hatalom ezt a bolygót, hogy egy hirtelen ugrás az evolúcióban, lakott csak a lelkileg tudatában és ezért superior kategóriájú emberi? Mi a helyzet a több milliárd ember, akik gyakran nevezik a " haszontalan evők "vannak azok, hogy kényelmesen megsemmisíteni elektro-mágnesesen okozta rákos megbetegedések és? Az biztos, hogy okoz egy-megáll, és gondold át ezt a katasztrofális helyzetet.

A fizika és a mérnöki mögött elektromágneses betegségek terjedésének ijesztő. Betegségek lehet reprodukálni a "betegség aláírások" az, hogy a rezgés a betegség lehet gyártani, és elküldeni, hogy mesterségesen indukált. (Az agyhullámok mintázata hallucinogén szerek is lehet másolni és küldeni ELF hullámok indukálni "látás" ).


Miután betegségek permetezni a levegő, elektromágneses hullámok hangolják a betegség segítségével a harmonikus és al-harmonikusok, ami viszont, hogy azok még halálos és fertőző; valójában egy találó leírása lenne halálos , mint a halál kiváltó.

Az ég tele naponta chemtrails , azokat keresztben fehér minták, permetezünk ki az egész ég az Egyesült Államokban és más országokban.


Ezek, mint a kondenzcsíkok , hogy sugárhajtású bocsátanak mögöttük? Nem egészen ... kondenzcsíkok eloszlatni elég gyorsan, de a chemtrails - azok tollas csíkok húzódnak - szándékosan permetezik, és tartalmaznia kell az alattomos vegyi (letölteni, elemezni és bizonyított), amelyek befolyásolják a tudatállapotot , termelő apátia.

Ez csak egy "program", amely már kezdeményezte, hogy a nép a folyamatos apatikus állapotban van. Ha ehhez hozzáadjuk, fluorozása az ivóvíz,
aszpartám Nutri-édes , stb, és más, szintén erősen megkérdőjelezhető gyógyszerek.

Fluorid letiltja az akaraterő szakaszában az agy, rontja a bal oldali occipitalis lebeny . Mind a fluorid és szelén (további összegek) képes furcsa hatásokat;egyik gyakori tünete az, hogy a " hangokat hall ".


ELF hullámok létrehozásához zavarokat a biológiai folyamatok, a test, aktivált egy nagyszabású, ha a test már ki vannak téve a fent említett betegséget okozó chemtrails .


Néhány chemtrails elemezték laboratóriumi körülmények között, az elemek bebizonyosodott, hogy káros törésvonalak térbeli felfogás, megakadályozza az interakciót a különböző aminosavak, amelyek kapcsolódnak a magasabb tudatosság. Néhányan azt is kimutatták, hogy növeli az agyban a dopamin és ezáltal egy kedvetlen, eufórikus állapotban alacsonyabb reaktív elme.


Ez azért van, hogy alapvetően zavart kelthet , teszi a személy nem tud különbséget tenni a valós és illuzórikus. Ezen túlmenően, ezek közül néhánychemtrails lehet kapcsolatba hozni a sok UFO emberrablásokat előforduló globális tömegesen.

Sok áldozat, néhány emlékeztetett alatt hipnotikus regresszió, tanúi más elrabolt lefektetett táblák (egyfajta futószalag működés), valamint a folyamat vagy implantált.


Hírszerző ügynökségek szövetkeznek egymással, mögött a kikapcsolás a tömegek olyan mértékben, ahol még csak nem is harcot. Annak érdekében, hogy terveik végrehajtására, hogy a teljes ellenőrzést a lakosság, hogy szükség van a teljes " frekvencia "minden áldozat működni egy adott sebesség alatt a küszöb a tudatosság.


Lehet, hogy ez része egy nagyobb terv elme-kontroll adók , amely az egész USA-ban és Angliában , ügyesen álcázott mobiltelefon tornyok és a fák ? A teljesítmény a mikrohullámú torony is felbukkant olyan szintre, hogy az ember meg fog halni.


Egy agy működését a béta-szintű ( 
13 Hz felett ) a nyugtalan és nem tudja megváltoztatni a felfogás, ha mesterségesen stabilizált erre a frekvenciára technológiai módszerekkel. Ez a frekvencia is növelik a test villamos mások, így nekik pszichikus hatalmat . Ez egy összefüggő új-kamaszként követelés12-14 Hz-es Schumann rezonancia , araszolnak nekünk felé 4 -én dimenzió?

A stimulánsok elfogyasztott világszerte a magasabb koffein, a genetikailag módosított növények, akkor is, hogy hatást gyakorol a "globális agy" aionoszféra , amely összegyűjti a agyhullámok.


Az új-kor channelers mondjuk mi megy 4 -én dimenziós frekvencia. Ezek a "hallottam" a hangját néhány " ET ", aki tájékoztatta őket erről.


Azonban néhány " ET "csak sima earthians álruhában. A Tesla Technology , Prisoners a Utah State Prison bombázzák a hangokat a " állítólagos " ET , minden fogoly, akik ugyanazokat azonos üzenetet. Kíváncsi, valóban. Ma már viszonylag egyszerű előállítani ezek a "hangok a fejében." Az implantátumok / mikrocsipek már nincs szükség.


1988-ban, egy rab a börtönben Draper, Utah, név szerint David Fratus írta:

"Kezdtem kapni, vagy hallani, a magas frekvenciájú hangok a fülemben. Amikor csatlakozik a fülem, a hangok még mindig benne és erősített vált. Olyan ez, mintha ők váltak villamosított visszhang kamarák a hangok jönnek belülről kifelé.
 
Aztán elkezdtem hallani hangokat, közvetlenül a belső fülbe, és ugyanolyan élénken, mintha én is hallgattam egy sor sztereó fejhallgató. A végeredmény az, hogy én most miután az agyam nyomon mindenható számítógépes elme olvasás vagy szkennert valami. "
Több száz fogvatartott a Gunnison eszköz az Utah Állami Börtön , valamint az Állami Kórház vetettük alá, ez a márka az elme-kontroll, használt vizsgálati alanyok, mint a patkányok a laborban. Az 1970-es években, ez ​​kiderült, a Utah US Kerületi Bíróság.

Bár bebörtönzött, ezek rab vizsgálati alanyok, miután alávetett Tesla-hullám elme-kontroll, megpróbált keresni kárpótlás a tárgyalóteremben. Sajnos, ezek nem jártak sikerrel.

University of Utah kutatott hogyan Tesla-hullámok lehetne használni, hogy manipulálják az elme hangokat hall, felülírva és beültetése gondolatait az elme, ráadásul olvasás gondolatait. Azt is ment fejlesztéséről szemet implantátumok. Cray (A Cadillac számítógépek, ultra kifinomult) számítógépek , mesterséges intelligencia, figyelemmel kíséri az áldozatok kormány előállított implantátumok, küld előre rögzített hang bájt vagy alkalmi élő üzeneteket.


Ők felvette a műholdas és közvetített, bármilyen nagy TV-műsorszóró antenna, GWEN torony vagy egyéb antenna, amely legközelebb az áldozat. Úgy tartják, hogy bizonyos típusú implantátum veszi fel a jelet, és sugárzott a helyes Tesla-hullám minta létrehozásához hangok az áldozat.

nyomkövető implantátum tartja a személyzet és a műholdas rendszer tájékoztatja néhány percenként, hogy pontosan hova küldje a hang jeleket. A mester és a központi számítógép HQ ezt leírták, hogy Boulder , CO . Úgy gondolják, hogy a transzponder tesznek ott.


A központi celluláris számítógép a Boulder, CO National Bureau of Standards épület . AT & T is együttműködik; több ügynökség dolgozik együtt ezen a téren.

Tim Rifat az Egyesült Királyság írta, hogy "ez inter-agyi meghallgatás" használunk arra, hogy az áldozat őrült, mivel senki más nem hallja a hangokat továbbítani az agyba a cél. Átvitele hallási adatokat közvetlenül a célpont agya mikrohullám hordozó gerenda ma már bevett gyakorlat. Ahelyett, hogy a gerjesztés potenciál, egy jelátalakító használ, hogy módosítsa a kimondott szó ELF audiogramok hogy majd vetíteni a pulzus modulált mikrohullámú sugár.


Március 21-én, 1983, The Sydney Morning Herald közzétett ezt Dr. Nassim Abd El-Aziz Neweigy , adjunktus, Földművelésügyi, Moshtohor Tukh-Kalubia ,Egyiptom .


Ez a cikk megállapítja:
"Orosz műholdak által vezérelt fejlett számítógépek, küldhetnek hangokat a saját nyelvén, átszőtt a természetes gondolatok. Ezek cél a lakosság választott ezzel szórt mesterséges gondolkodási folyamat. A kémia és a villamos energia az emberi agy lehet manipulálni és a műholdas még öngyilkosság is indukált.
 
Keresztül vad, anti-humanitárius eszközök, a szélsőséges csoportok legyártani, a bajok és a véres zavarok kezdeményezi fejlett tele-eszközök segítségével orosz műholdak sok ország Ázsiában, Afrikában, Európában és Latin-Amerikában. "
Egy másik forrás azt mondja, hogy ezek etették a világ nyelvén és szintetikus telepátia eléri az emberek fejében, hogy az emberek hisznek Isten szól hozzájuk személyesen, hogy hozzanak a második eljövetel, a teljes hologram!

Az oroszok megtörte a genetikai kód az emberi agy.


Dolgoztak ki 23 EEG-sáv hullámhossz, ebből 11 teljesen független. Szóval, ha lehet manipulálni a 11 akkor bármit megtehet. NSA 's (US National Security Agency ) Cray számítógépek távolról nyomon követni az emberek csak ismeretében a konkrét EMF hullámok (kiváltott származó EEG a 30-50 Hz, 5 mW tartomány) egy személy bioelektromos mező. Minden ember kibocsátása egyedi , és távolról is követni valakit a nyilvánosság előtt.

Most, ha Ez nem egy szörnyen ijesztő gondolat, én nem tudom, mi az.

Kiváltott hivatalosan nem léteznek a fizikában , de 1873-ban a skót, James Clerk Maxwell, felfedezte, hogy az elektromágneses hullámok 3 komponens.Felfedezte hullámformák hogy létezik egy bizonyos számú derékszögű forgatások távol az elektromágneses mező. Ezek hiper-térbeli elemek, nem tartozik a korlátok az idő és a tér.


Azt állította, hogy az elektromágneses sugárzás hullámok által szállított az étert, és az étert zavarta mágneses erővonalak. A rejtett összetevő neve csak "lehetséges", és most már nem használják, kivéve a rejtett hiper-dimenziós, a fizika és a tudat, hogy manipulálni magát keresztül elektromágneses hullámok, amely hatalmas területen a bolygón.

Körülbelül egy ember 3000 érzékeny erre mágneses hullámforma összetevő, a telepatikus típusok (az író a "Majix"), és mi mind képesek tuning ebbe mágneses komponens tuning tudatalatti hozzá. Maxwell utódai hittem potenciál volt hasonló a miszticizmus, mert azt hitték mezőkben tömeg, amely nem hozható létre a semmiből.


Ez az, amit potenciál - szó szerint és matematikailag - akkumulációs tartály vagy az energia, tehát ezt nem tanítják az általános fizika.

Subliminal szó (a megfelelő elektromágneses mező és összhangban legyen az emberi agy), hogy kifejezze az emberi tudat beléphet az elménket egy tudatalatti szinten. Úgy tűnik, az agy aktivitás mintákat lehet mérni és tárolni szuper-számítógép. Ha egy áldozat van szüksége tudatalatti gondolatok beültetett, minden, ami szükséges az, hogy rögzítse, hogy az agyi aktivitás mintázat, (mentett a mega számítógép), és a cél, vagy egyeznek meg, hogy a személy a mintát.


A megcélzott vagy meghatározott személy ezután elküldik az alacsony frekvenciájú tudatalatti üzeneteket, hogy valóban úgy gondolja, a saját gondolatait.

A kutató azt mondja, Majix agyunk annyira érzékenyek, hogy azok, mint a folyékony kristály, válaszul a mágneses eleme a föld. Mi érzékenyek a Föld mágneses változások, az ionoszféra üregben és rezonál azokat a frekvenciákat magunkat. Mi hihetetlenül összetett lények, túl a laikus a megértés. Agyunk valóban egyfajta bio-kozmikus átalakító.


A fizikusok Oroszországban végeztek mélyreható készítmény hatásai az éves átlagos mágneses aktivitás, elektromágneses és elektrosztatikus mezők emberi viselkedés és a fizikai test. Az elektromágneses és elektrosztatikus mezők hasonlítható, amit a köznyelv a bioritmus. Ezek a mágneses frekvenciák manipulálható egy nagyon egyszerű berendezés működtethető igen alacsony szinten, az agy hullámok utánozni mágneses frekvenciákat .


A fél másodperc 4 másodperc múlva, az idegsejtek és az agy hullámok hajtja kizárólag a készülék; teljesítményszintek szinte nem létező.

Minden egy szükséges egy körkörösen polarizált antenna, amelynek célja fel az ionoszféra üreg , és tudják majd manipulálni a hangulat mindenkinek egy 75 négyzetméter. mérföldes területen. A szervezet felveszi ezeket az "új" manipulált hullámok, és kezd felel azonnal. Mi az úgynevezett "alvó" frekvenciateszi mindenki elfáradt, és aludni.

Beszéljük Montauk , Joyce Murphy bemutatott adatok azt mutatták, hogy a kísérleteket 410-420 MHz-es ciklust végeztek, amely befolyásolhatja az "ablak frekvenciát az emberi tudat "egészét.


További információ ezen elérhető az interneten weboldalán .

Preston Nichols, a korábban itt említett, tanult kísérletezés a rádióberendezés, hogy amikor a 410-420 MHz-es ciklus jelent meg a levegőben, a lelki elméje lenne "elakadt", végül nyomon a jelet Montauk pont és a piros-fehér radar antenna az AF Base ott. "


Találkozás a Plejádok által Peter Moon és Preston Nichols , Nichols írta, hogy,
"Dr. Nicholas Begich, szakértő a HAARP, felgyorsult 435 MHz jel kapcsolódik HAARP és a mind control funkció jelenleg alkalmazott. Azt állítja, hogy 400-450 MHz az ablak az emberi tudat, mert ez a mi mai valóság háttere frekvencia.
Tim Rifat írta Mikrohullámú Mind Control az Egyesült Királyságban, hogy a cikk a mobiltelefonok használata 435 MHz-es .

Az Egyesült Királyság rendőrség használja a 450 MHz-es kizárólagosan. Dr. Ross Adey használják ezt a frekvenciát a CIA viselkedésmódosító kísérletek.A rendőrség széles skálájával antennák sugárzott ez a frekvencia az egész Egyesült Királyságban. Adey használt 0.75mW / cm2 intenzitású impulzus Modulate mikrohullámú frekvencián 450 MHz-es, egy ELF modulációs ellenőrzése minden szempontból az emberi viselkedés. 450 MHZ radar modulált 60 Hz jelentősen csökken a T-limfocita aktivitást ölni rákos sejteket tenyésztett.

A tanulmány az USA-ban a saját 60 Hz-es elektromos vezetékek megismételte ezt.

Keresztül sok tanulmány és elemzés ebben a témában változatos, független tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a HAARP a feldarabolása azionoszféra --- a világ agy --- mint egy mikrohullámú kés, termelő hosszú szakadás metszeni és elpusztítja a membrán, hogy tartja a tározó adatok felhalmozott összes föld történetében.


Ugyanakkor nem lehet remény, ha tisztában vagyunk minden lehetőséget, hogy létezik. A gyógyító nevű úr azt állította, hogy egy kapott " ősi bölcsesség ", a Föld védő mágneses-Ring energia, amely tárolja belül minden tudás az idők kezdete óta. Ruth Montgomery írta erről a gyógyító Born To Heal .


Azt állította, hogy ha az energia áramlás vágva ez a mágneses mező, (a védő légköri mágneses gyűrű), akkor az Egyetemes szolgáltatásra blokkolva van, és mi már nem illeszkednek ezek előnyös frekvenciákat, ezért kezdjük elkapni.

A Power ebből utazik osztott másodperc alatt a világ, és elérhető bárki számára, aki képes a fogadására és kezelésére is.


A hullámok a The Ring automatikusan lefordították szava gyógyító elme és értelmezni, hogy a bölcsesség, hogy diagnosztizálni és gyógyítani másokat; ez a képesség jön a tudás tárháza, amely óta van jelen az idők kezdete. Megérinti ezt raktár, ő készített azonnali csodát, kötés törött csontok és eltávolítása arthritis. A fotó készült, hogy a megjelenített villás villám kibocsátó az ujjai.

Ez, amiket " valóság "- mint köztudott mentálisan a mi gondolkodási folyamatok - éppen megváltozott, és változik a különböző kifejezéseket, hogy teljes ellenőrzést a személyes valóság - a teljes feloldozást, ami már normálisan működő egy Isten által, a természetes frekvencia .


Nem engedhetjük meg, hogy sikerül, mert a globális tömegek tájékozatlanok a nagyon fejlett technológia .

Ezek a magasabb tudományos módszereket elnyomta sok éve, és csak azokat a nagyon kevés ember hatalmon volt tudomása, hogy ezt az információt, és nyilvánvalóan nem használta a "jó szándék" szem előtt tartva.

Szeretné, hogy vált egy zombi, egy robot, ellenőrzött jogalany járkál egy apatikus állapotban, vagy szeretne élni, mint egy élő, vibráló emberi lény ... az Isteni Teremtő szánt neked? Mi, egyesült népek, viszont a dagály.

"A tudatosság a Cure."
 


által Christi Verismo 
származó ChristiVerismo Website

1 - A LEHETSÉGES SCALAR WAR FORGATÓKÖNYV
Az alábbi tűnik sci-fi, de skalár sugár fegyvert találták 1904-ben egy amerikai bevándorló zseni nevű 
Nicola Tesla (1856 vagy 57 -1943) Jugoszláviából.

Mivel meghalt 1943-ban, sok nemzet titokban kidolgozta a sugár fegyvert , amely most tovább finomított olyan erős, hogy csak a műhold egy lehet:
  • hogy a nukleáris pusztítás, mint a
  • földrengés
  • hurrikán
  • szökőár
  • okoznak azonnali fagyasztás - gyilkos minden élőlény azonnal át sok mérföld
  • heveny hőt, mint egy égő tűzgolyó széles terület
  • indukál hipnotikus elme feletti ellenőrzés teljes népesség
  • olvassa valaki a bolygó elme távoli
  • befolyásolja bárki REM alvás álma küldött a tudatalatti kép a vizuális kéreg
  • ok hallucinogén drog, mint a hatásokat, illetve a tünetek kémiai vagy biológiai mérgezés
  • hogy a járvány által imprinting a betegség "aláírás" egyenesen a cellás szerkezet
  • megbéníthatja és / vagy megölni mindenkit azonnal egy 50 mérföldes körzetben
  • távolítsa el valami jobb kívül a helye a térben és időben gyorsabb, mint a fény sebessége, anélkül, hogy kimutatható figyelmeztetés keresztezésével 2 vagy több gerendák egymással és a cél is, amelynek célja akár egészen a másik oldalon a föld
Ha akár a nagyobb skaláris fegyver fegyveres országok például az USA vagy Oroszország volt, a tűz egy nukleáris rakéta támadni egymást ez esetleg nem is éri el a célt, mert a rakéta lehet semmisíteni skaláris technológiával, mielőtt még elhagyta a helyét vagy a származás. A tudás a rádióhullámok, hogy volt, hogy kirúgták volna lehallgatható, és a cél lehet semmisíteni a bunker, lőttek az űrből a műhold. Alternatív láthatatlan mozgó akadályok és gömbök készült plazma (által keresztezett skaláris gerendák) elpusztítsák bármely nukleáris rakéta könnyen mozog, míg a cél felé, és ennek hiányában Mindezek lehetne semmisíteni megadásával a célpont területén áthaladva a Tesla pajzs , amely felrobban valami belépő légterét.

Először is, a védelmi a skalár technológia pedig elfogják, mielőtt még leszállt. Titkos lehallgatás rádiótávközlési megérinti a rendes katonai rádiókapcsolat segítségével észrevehetetlen "skalár hullám fuvarozók hacker május hallott katonák azt mondják, hogy volt, hogy kirúgták.

A rakéta lehet semmisíteni felülről a helyén, a műholdak felszerelt skaláris vagy részecske sugár fegyvert, vagy álcázott UFO (amerikai vagy orosz gyártmányú anti-gravitációs lemez eredetileg a hátsó mérnöki lezuhant idegen csészealjak) vagy a repülőgép a skaláris részecske vagy a gerendák, amelyek láthatatlanul (és kimutathatatlanul standard felszerelés) esetén a cél a hibás működést és legördülő.

Segítségével egy skalár hullám (radar szerű) "beavatkozás grid", amely magában foglalja mind a ország teljes katonai tevékenységét a levegő, föld alatti vagy víz alatti, skaláris adók küld hullámok nagy területen 90 ° zárnak be egymással. Ezek a hullámok követik a Föld-ionoszféra hullám útmutatót és görbe a bolygó körül. Ezt nevezzük "beavatkozás hálózat", mert minden szilárd mozgó tárgyak mutatnak fel, mint egy spot fény halad át jelölve négyzetrács egy üzemeltető videó képernyőn.

Skalár hullámok egy magasabb formája radar hullámok, de egy lépéssel tovább megy keresztül valami szilárd is, és képesek felismerni és képes tenni egy fókuszált sugár a cél semmi a földön vagy a tengerre is. A skaláris gerenda lehet küldeni egy adó a cél, amelyhez még egy küldött egy másik adó, és mivel a határokon robbanást lehet. Ez a beavatkozás rács módszer lehetővé skalár gerendák, hogy felrobban a rakéta bevezetése előtt, valamint úton való ismerete a megfelelő koordinátákat. Ha a cél nem sikerül elindítani, úgynevezett Tesla gömbök vagy Tesla félgömb alakú pajzsok lehet küldeni körülvenni a rakéta vagy repülőgép.

Ezek készülnek fénylő plazma árad fizikailag át skalár gerendák és létre lehet hozni bármilyen méretű, akár több mint 100 mérföld széles. Kezdetben észlelt és lánctalpas ahogy mozog a skalár interferencia rács, a folyamatos EMP (elektromágneses impulzus) Tesla plazma gömb megölheti az elektronika a cél. Intenzívebben forró Tesla "tűzgömb" földgömböt is párolog a rakéta.

Tesla gömbök is aktiválni a rakéta nukleáris robbanófej útközben létrehozásával erőszakos kis rend nukleáris robbanás. Különböző részei a repülő törmelék lehet alávetni kisebb intenzívebb Tesla gömbök ahol az energiasűrűség megsemmisíteni, erősebb, mint a nagyobb világon először találkozott.

Ezt meg lehet tenni impulzus üzemmódban fennmaradó törmelék adott maximális folyamatos fűtés párolog fémek és anyagok. Ha valami még mindig esik le Oroszországban vagy Amerikában, vagy lehetett volna már a Tesla pajzs felett a célzott területre, hogy megakadályozza, hogy belépjen a légteret.
 


2 - Milyen volt SCALAR WAVES felfedezett? 
Scalar hullámhosszú finomabbak, mint a gamma sugarak vagy röntgensugarak, és csak 100000000. egy négyzet centiméter széles. Tartoznak a finom gravitációs mező és az is ismert, mint gravitációs hullámok. Egyedülálló, áramlanak több merőleges irányban ki elektromágneses hullámokat, mint egy kiaknázatlan energiaforrás úgynevezett "potenciál".


Potenciálok részecskék, amelyek a szervezetlen hipertérben - tiszta éteri energia nem nyilvánul meg a fizikai világban. Összehasonlításképpen, az elektromágneses hullámok (mérve annyi hertz vagy impulzus másodpercenként, ami ismerjük például a rádióhullámok) léteznek általában a fizikai világban, de csak akkor mérhető fel szintek által meghatározott érzékenységét berendezés használják hogy hány ciklus másodpercenként működnek. A skaláris hullámok eredetileg észlelt egy skót matematikai zseni az úgynevezett James Clerk Maxwell (1831-1879) Ő kapcsolt villamos energia és a mágnesesség és megalapozta a modern fizika, de sajnos a nagyon finom skaláris hullámok (ami ő szerepel a kutatásban) szándékosan hagyta az ő munkája a 3 férfi, köztük Heinrich Hertz , aki meghatározott törvényi tanított fizikát, mint a fegyelem, a főiskolákon.

Ezek elutasította Maxwell skaláris hullámok vagy potenciál a "misztikus", mert fizikailag és megnyilvánulatlan csak létezett a "éterek", és így elhatározták, hogy túl eredményesnek a további vizsgálatot. Ezek a rejtélyes (de erősebb, mint a mikrohullámú sütő is, ha hasznosítani, és koncentrálódik a fény)skaláris hullámok esetleg már feledésbe merült, kivéve, hogy Nikola Tesla véletlenül fedezték fel őket. A férfi eredetileg dolgozott Thomas Edison, aki felfedezte egyenáram, de Tesla felfedezte váltakozó áram.

A két férfi nem értett egyet, és végül elváltak útjaink és Tesla később kísérleteztek a kutatás, a német Heinrich Hertz, aki meglétét igazoló elektromágneses hullámok. Tesla talált, miközben kísérletezik hevesen hirtelen egyenáramú elektromos töltést, hogy egy újfajta energia (skalár) jött át. A 1904-ben alakult Tesla adók kihasználni skaláris energia az egyik adó a másik , kimutathatatlanul megkerülve térben és időben . Ő is csak valóra egyik helyről a másikra a hipertérbe, használata nélkül vezetékek, ez csak szar egyenesen a tér-idő / vákuum és egy adó és egy fénysugár, amely célzott, hogy egy másik adó.Sajnos nem kapott pénzügyi támogatást helyébe a villamos energia, amely használt vezetékek és ezért megkeresett pénzt, és a mai napig, ez az oka annak, skaláris energia még mindig nem ismerte el az általános fizika.

Tesla, annak ellenére, hogy felfedezték az emberiség a tudomány, mint sokan mások, még mindig nem kerül jóváírásra a tudományos könyvek az ő felfedezése skalár hullámok, a forrás "szabad energia" nyerhető, mint a korlátlan hatalom forrása, hogy az nem kerül semmibe. Más feltalálók szórványosan újra felfedezték "szabad energia", hanem azért jöttek, hogy kárt vagy elhallgattatták összegével millió dollárt hallgatási díj, egy kis összeg, mint a villamos energia értékesítése, az olaj, a gáz és a számtalan egyéb energia termelők, ezután tenni értéktelen.

Pénz éhes nagy üzlet durván zúzott felszólalási saját gazdagság által generált több elavult föld környezetszennyező fosszilis tüzelőanyagok.
 


3 - közelebbről szemügyre skalár hullám formák 

Ezek finomabb 
skalár hullám-formák is fedeztek fel, rendszeresen más matematikusok, akik ki tudják számítani az új egyenletek különösen a harmonikus (használt hyperdimensional fizika ), amely összeköti a hullámhossz az anyag, a gravitáció és fény egymással, és hogyan mindezek zár és hozzon létre a kifejezése idő (ahogy megnyilvánul térben), - amelyet most fedezték fel, hogy kiaknázatlan "potenciális" energia áramlik a hipertérben.

Az idő folyik, mint a hullám alakú folyó hipertérben a mintázatot. Ennek lényege az egymásba kapcsolódó nagy kört, amely körbe a pólusok, és tartalmaz egy rács rács vonalak, amelyek a 30 tengeri mérföld vagy 55,5 km egymástól. Ha skalár gerendák tölteni a hipertérben ezek "folyók idő" eltömődik és átirányított ideiglenesen.

Van egy titkos terv tiporják változtatni a idő fejeződik ki ezen a bolygón teljesen a hyperdimensional a fizika és a Tesla technológia, a splicing föld vissza a már megszűnt atlantiszi idővonal , ahol Lucifer nem kegyvesztetté vált. A jelenlegi "valóság" is kifejezett módon idő fut körbe a folyosókon a hipertérben a minta tart. Más "határidők" létezik egy másfajta rács minta, ami alternatív változat a mi "jelen". Több verziója a valóság (vagy például április 2, 2004) lehet manipulálni adni a megfelelő technológia, és az emberek is lép a párhuzamos univerzumok nem mindenféle dolgokat, és majd adja vissza ezt.

Szükség van egy Tesla nulla Reference Generator , amely nyújthat konkrét valóságot az idő közepén a világegyetem, amelyben még mindig marad, úgy viselkedik, mint egy horgony. Mind Amerikában és az Egyesült Királyságban a kormányok képesek manipulálni és lép a különböző körülményekhez. A különböző dimenziók mindegyike tartalmaz egy összetett mintázatot összefonódó hullám-formák. Az anyag úgy találtuk, hogy csak egy hullám egy impulzus , amely egy pozitív ciklus, míg a negatív ciklus nyilvánul meg az "anti-anyag". Az "ügy" impulzus hoz valami "a" fizikai láthatóság, majd eltűnik egy pillanatra, és visszatér. De az impulzusok olyan gyorsan nem látunk valamit megnyilvánulatlan közben átmenetileg dematerializálja.

A fizikai idő csak mérve láthatóságát valami öregedési folyamatát, vagy más szavakkal: az áthaladás utazás kezdődik egy mért idő referenciapont a másikra. Különböző hullám-formák csak akkor jelennek meg a számunkra, hogy szilárd, mert mi áll az ugyanabban a tárgyban. Ha a frekvencia szabályozó közötti idő kérdése, pulzus és anti-anyag impulzus lerövidülnek vagy megnyúlt a technológiával, az idő megy gyorsabban, vagy lassabban a környező térben, vagy hogy mit hatással.

Ezért a skalár hullámok tartoznak tér-idő, amely alatt az anti-anyag vagy hipertér létezik. Az idő megváltoztatható hasznosítani és irányított skaláris hullámok (beleértve a mágnesek ad ki skaláris hullámok kanyar idő), mert megzavarják az impulzus az anyag és anti-anyag, ezért a sebességet, amellyel valamit rendesen halad az időben a szokásos sima. Egy kísérlet skaláris hullámok USA egyszer okozott összes órák és a vizsgálati környéken, hogy megvadul 4 napig, míg az idő folyása áttelepített vissza a normális áramlását, és vissza, mint korábban. Ezt megjegyezte Frank Arany . Scalar "potenciál" hozható létre mesterségesen, és amikor fókuszált egy fegyver, tehet nagy kárt az objektum helyét a tér-időben.

Ami meghatározza az objektum természetes impulzust anyag és anti-anyag ciklus válhat hangsúlyozta, ha a célzott szerint skaláris hullámok mesterséges potenciál, mert szinte mindig elnyeli az atommag, nem az elektronok pályája. Hyperspace deformálhat átmenetileg, bár a tér-idő görbék körül természetes természetes örvények a Földön, amely forma "csakrák" az elnyelési és univerzális energiákat.

Ezek nyitni és zárni a természetes ciklusok szerint az álláspontok a nap és a hold kapcsolatban földön. Mivel a skaláris hullámok finomabbak, mint a gamma hullámokat tudnak átjutni a fizikai anyag észrevétlenül. Ugyanakkor a keletkezett kárral lehet olyan erős, hogy azok eltávolít egy tárgy egyenesen az idő és a tér, ami azt ideiglenesen eltűnik távol szokásos mozgását az időben.

Minden objektum mozog az időben, és ők is mozognak a térben, ha a külső fizikai erő aktiválja az objektum saját természetes belső skalár hullámok, hogy pont abba az irányba küldött okozza, hogy mozog-ból B-attól függően, hogy mennyi erőt alkalmaznak . Vagy csapdába mozdulatlan térben a belső skaláris energiát kavargó körül összefonódó egy holtpont, (ami úgy tűnik, még mindig), viszont a tárgy még mindig mozog az időben.

gerenda skaláris energia okozhatja a határidő az objektum található, hogy kap megvetemedett, ami eltűnik egy másik valóság.
 


4 - HOGYAN SCALAR FEGYVEREK MUNKA?

részecskék, amelyek a szervezetlen hipertérben (potenciálok) lehet hasznosítani a felüdítő több frekvencián a skalár hullámok és ezek most már gyártani mesterségesen és magában frekvenciák az infravörös és ultraibolya. Ha egy adó magasabb referencia "potenciális", mint a beavatkozás zóna 2-át skaláris gerenda, energia alakul ki a plazma "üveg", amely fizikailag megvalósul, és ez az úgynevezett " 
exoterm "módban .


Ez okozhat robbanást, és lehet " nukleáris mint "ha be van állítva egy magas frekvencián. Bár nem elektromágneses energia repült az űrben, az adók és a cél, és azért, mert kiiktatott fizikai tér, az energia hirtelen megjelenik gyorsabb, mint a fény sebessége és elpusztítani valami figyelmeztetés nélkül. Ez csak egy zárt mesterséges lehetséges hogy egy irányított "folyó erő" a hipertérben, és ez teljesen észrevehetetlen a hagyományos tudományos berendezés, ott, ahol a veszély rejlik.

Senki nem tudja, mi a valaha ellenség tervez, vagy akik az ellenség, és azért, mert soha nem lesz semmi sajtó rendes katonai személyzet nélkül ez a tudás soha nem tudom, mi ütött őket, különösen akkor, ha skaláris agykontroll.

Az energia kinyerése vissza az adót az energetikai üveg 2 átlépte skalár gerendák lehetséges kell beállítani alacsonyabb mód, és ez az úgynevezett "endoterm" mód és az energia kivonjuk ki az "üveg" terület, a fagyasztás fog bekövetkezni , ezáltal pedig a viharos hangot. Mikor 2 adók küld időzített impulzusokat, amelyek megfelelnek, robbanás következik be, amely vagy energiát termel vagy kivonatok is. Ha a 2 keresztbe gerendák a "folyamatos" módban az energia nyalábok közötti folyamatos és Tesla gömbök és féltekén lehet ami jár, mint a folyamatos pajzs vagy elpusztítsák a bejövő fegyverek és repülőgépek beírást. Ha több frekvencián továbbítják a gerendák, a kereszteződésekben a 3-dimenziós gömb jelenik meg.

Ez lehet manipulálni, hogy nagyon magas infolded energia bármilyen kívánt fénykibocsátást, forma, szín vagy intenzitását. Ez is okozhatja a fém lágyítására, olvad. Ez az "üveg" energia is felrobbantotta belül a föld, hogy hozzon létre egy földrengés vagy egy épületet, hogy a "nukleáris, mint a" robbanás. Ez a "palack" lehet mozgatni bárhol a világon vagy, és tett méretű. Az oroszok 1985-ben , ha fenyegetik a Föld maga aktiválnia kell saját skaláris fegyverek többszörös skalár adó be van kapcsolva egyszerre, veszélyeztetve a túlélés az egész bolygó. Szerint a nukleáris fizikus Bearden , ők végzik a hatalmas, "megtelt" skalár fegyverrendszerek és kommunikációs stratégiai feladat.

Ebben a hirtelen gyakorlat amerikai Frank Arany felfedezte az oroszok aktív 27 gigantikus "power csapok" által létrehozott rezonál a föld electrogravitationally 54 erős skaláris frekvencia (27 pár, ahol a két választja el egymástól a 12 kHz-es.) továbbított a földbe, és úgy használta ezt, hogy ösztönözze a földet kénytelen electrogravitational rezonancia minden 54 frekvencián.

Mind a 27-hatalom csapokat kivont hatalmas energiát olvadt magja maga a Föld, és fordult a hétköznapi elektromos áram. Minden óriás csap képes meghajtani 4-6 legnagyobb skalár EM tarackok megszállt Oroszországban.

Bearden írja:
"Úgy látszik, több mint 100 óriás skalár EM fegyvereket aktív és számos irányító és ellenőrző adásokat és több napig tartott.
 
Felváltva a lehetőségeit, és rengeteg a két páros adó, villamos energia hatalmas mennyiségben lehet kivonni a föld maga, táplálja a "hatalmas katód", amely a Föld olvadt mag. Skalár EM irányító és ellenőrző rendszerek, beleértve a nagy adatátviteli sebesség kommunikációt víz alatti tengeralattjáró is aktivált tömegesen.
 
A gyakorlat ment néhány napig, a hatalom csapok voltak kapcsolva és ki, irányító és ellenőrző rendszerek ment fel és le. Bearden azt állítja, nem az amerikai hírszerzés laborban, vagy tudós észrevette ezt, mivel nem volt a detektor skalár EM sugárzás, és ez nem egy hivatalosan úgy véli, hogy a gyakorlat sem történt volna. "
Ugyanakkor azt ellenőrizni egy speciális, szabadalmaztatott érzékelő rendszer által Frank Arany néhány napig és Bearden több órán át. Ez a gyakorlat bebizonyította, Brezsnyev 1972 nyilatkozatát , amely szerint 1985-ben a szovjetek kész lenne, hogy nem úgy, ahogy akarják, bárhol a világon. A szovjetek által használt attribútumok ismeretlen anyag, jelenségek és természeti törvények által a kutatás, amely az azonos 7-8 amerikai atombomba projekt háttal már.

Azonban Amerikában és Oroszországban csinálnak a föld skalár gerenda adások és azóta Föld belső dinamó is érintett . Hirtelen tapasztalt hirtelen váratlan lassulás forgatás 1984-ben vált ki, mint egy kiegyensúlyozatlan mosógép, lötyög ahogy forog.

A skalár hullámok át természetesen a központja a Föld és a Nap, és ez párosul a több éves atomenergia-vizsgálatok (amelyek bizonyítottan zavarja az ionoszféra és a mágneses mező), a mérleg a föld a hold, azt is okozhatja a föld fordítsa, ha a természetes úton előállított skaláris hullámok irányítva egy másik tanfolyam, amely megtartod a föld fonó harmonikusan.
 


5 - mit SCALAR FEGYVEREK DO?

Tesla pajzs védi a katonai célpont lehetne három vagy több koncentrikus pajzsot, hogy hozna több elektromágneses impulzus energia fűtési és súlyos dolgokról beírja.


Ezek a koncentrikus Tesla pajzsok is tisztítsák meg és sterilizálja bármilyen gamma sugárzást eredő robbanás egy nukleáris robbanófejet. Nicola Tesla még az 1920-as években is létrehozhat egy védő 3 dimenziós "pajzs" vagy "kupola" kialakított 2 vagy több adó küldő elkerekedett skalár gerendák kapcsolódnak össze egy cél egy félgömb alakú. Ahelyett, hogy így a cél, hogy felrobban, amelyek szűkítik intenzívebb keresztbe gerendák lenne szélesebb átfogóbb gerenda képezheti egy nagy plazma héj kívül valamit védeni kell.

Ez járt el, mint egy felvillanyozó erőtér alakú kupola, ami azt eredményezheti, bármi, ami be azt, hogy a technológiát dudded, (nem működő) Márka bejövő pilótákról meghal tönkretéve idegrendszer és / vagy a bejövő rakéta, légi jármű vagy tartály csapás fel. Több réteg lehet beágyazott készült különböző plazmák, amely biztosítaná, nem kerülhetnek a védett célpont alapterületű vagy légtér. Az oroszok, hogy egy Tesla pajzs 200 mérföld széles. Ezek a nagy világító plazma pajzs már tapasztalt hajósok az óceánok fölött időről időre, a különböző nemzetek próbára skalár fegyvert titokban.

Tesla, már a 1920-as években létrehozott gömbök vagy golyókat plazma keresztbe a skalár gerendák szopás az energia ki a légtér egy "hideg robbanás" okozza azt, hogy fagyassza be, vagy küld rendkívüli hőt bele, hogy éget, mint egy nagyon erős lézersugár . Ezek a hatalmas gerendák is utazni egészen a föld, és hozzon létre egy földrengés antipódjait föld és Tesla is kísérletezett ezt.

Hyperspace flux energia (potenciálok) hullámok hullámok tengerében erős hatalom a következő dimenzió unharnessed, de ha energiát előállítják mesterségesen meg lehet tenni a különböző módok például impulzus üzemmód , energia kinyerés mód vagy robbanás mód . Ha 2 időzített impulzus találkozik, egy robbanás extrakciós élesen hűtő és minden hűtő energiát kivonjuk a levegőből vissza az adó.

Ez lehet, hogy minden és mindenki a fagyasztott. Ez megőrzi gépek és épületek, de nem az emberek. Ha egy égő energiát küld a célpont egy nukleáris, mint a "robbanás", mert kiderül, hogy az energia a cél pusztító magja az atomok. Több skalár hullám módok és frekvenciák is keverik össze egy gerenda is.Tesla gömbök lehet manipulálni, hogy kicsi vagy nagy a sokféle fajta energia frekvenciák és irányított a cél 2 vagy több távol skalár adók. Sok erős frekvencia kis gömbök lehet irányítani több bejövő célokat, mint ágyúgolyók ami nagy robbanások.

Alternatívaként egy nagyobb kevésbé intenzív világon küldött okozhatja, hogy elektromos kamu egy síkban, vagy helikopter rakéta okozza, hogy hibásan működhet, és lezuhan földet. Ezt a technológiát használták sokszor lezuhan repülőgépek vagy helikopterek segítségével hordozható skalár páncélököl szállított egy rejtett terrorista vagy katona. A vietnami és szovjetek használják ezt a technológiát, a vietnami háború ellen, az amerikai repülőgép.

Sok sík összeomlik megmagyarázhatatlan okok vezethető vissza ezt. Ezek orosz gyártmányú hordozható bazookas is használtak a szerbek ellen amerikai helikopterek a boszniai háború idején. A szovjetek alkalmazott skalár fegyverek ellen Afghanistans során a háború. Felmerül a kérdés, hogy ez magyarázza a jelenlegi amerikai helikopter lezuhan Afganisztánban és Irakban. A skaláris hullámok használható áthatolhatatlan belüli kommunikáció közönséges hordozó hullám . Mesterséges potenciált használható 2 utas kommunikáció tengeralattjárók, repülőgépek és hajók. A skalár hullámok használhatók megcsapolni normális kommunikáció akkor is, ha titkosított. 

Ők is elpusztítani az ellenséget, berendezés, ha kívánják, a lock-in módban, hogy keresse meg a forrás, vagy csak tovább lehallgatás. radar láthatatlanság lehet tenni azáltal, hogy több adó körül valamit, hogy a gömb alakú beavatkozás héj a sávszélességet a keresés radar. Semmi sem a levegő biztonságos skaláris fegyver vagy bármi a földön, mert minden épület is behatolt, és a belső tartalom elpusztult akár a keskeny vagy széles keresztbe gerendák. Van hová elbújni.

Skaláris gerendák küldhető légi vagy műholdas, vagy akár a kormány UFO-Oroszország, Nagy-Britannia, Ausztrália és Amerika. Ezeket lehet küldeni a UFO-k a nácik kidolgozott titokban alatt Németországban WW2 , és amelyeket áthelyezték a földalatti bázisok Antarktisz és egész Dél-Amerikában a háború vége előtt. 
 


6 - SCALAR NYALÁBOK magánszemélyekkel szemben
, hogy teljesen tönkre egy ember idegrendszere és öld meg őket azonnal, a skaláris fegyver is be lehet állítani "nagy intenzitású pulzáló módban". Ez el fogja pusztítani minden élő sejt, a baktériumok és a kórokozóit, így a test leesik mint sánta rongyot, még korhadó egyenletes 30-45 nap. 
Nincs élő szempont maradt bomlani .


Teljes embercsoportok is ölnek meg még egy 50 mérföldes sugarú csúcsteljesítmény. Skaláris gerendák meg egy kisebb teljesítményű teheti a személy eszméletlen, hogy újra kell indítani egy későbbi időpontban kihallgatásra. Átfutott skalár gerendák képes lefedni a teljes körű célok valami egészen a másik oldalon a föld, hogy bármi a tenger alatt vagy őrölt. Még fém kellő védelmet, mint a fém lágyító mód lehet telepíteni. Skaláris gerendák tudunk a röntgen mód, ahol a képernyő megmutatja, mi van belül valami, még a tenger és a föld vagy az épületek belsejében. Ezt nevezik a távérzékelés radar . Bármi az égen is azonnal semmisíteni akár egyik országból a másikba. Minden egy országnak fel kell rombol skybound egy ellenséges országban az, hogy 2 vagy több skaláris adó képez skalár hullám alakú interferencia rács, amelynek során egy pajzs van zárva egy ország nagy intenzitású üzemmódban, és ez okoz minden, ami belép, hogy legyen megsemmisült.

Ez is elpusztítani semmit a tenger és a felrobbant akna. A robbanás megjelenik a képernyőn, mint a virágzó a mozgó fény a téren. Az oroszok főként használni a beavatkozás átviteli hálózatok az Egyesült Államokat, hogy ellenőrizzék az időjárás mozgó meleg vagy hideg levegő, ahol találkozhatnak, és hozzon létre viharok, hurrikánok, szakadó eső vagy a szárazság, amit akarnak.

Földrengések hozható létre együtt vulkánok törnek szerint Tom Bearden . A nedvesség lehet hozni az óceán, és elküldte a szárazföldi és a hideg levegő az északi küldött délre. Erőszakos zivatarok lehet létrehozni. Azt is állítja, 1989-től a japán Aum szekta Yazuka és bérlet skalár interferométer az oroszok, hogy nem az időjárás mérnöki át az Egyesült Államokban. Ugyanakkor Amerika harcot saját skalár fegyvert. Az egyik lehet csendben le utasszállító repülőgépek a szükséges, azok elküldésével kisfrekvenciás skalár sugár, hogy a motor nem, vagy a beavatkozás négyzetrács, vagy akár hordozható váll skaláris fegyver bazookas amelyek célja a helikopterek vagy repülőgépek felett. Felszíni hadihajók is megtámadták a hajótesten, valamint az óceán alján bányák robbant. Bármely repülőgép, vagy szárazföldi tartályokban tartály felszerelhető hordozható skalár fegyverekkel. Bár tartályok könnyen semmisíteni őket. Tom Bearden azt állítja, hogy a szovjetek és az amerikaiak már csendben Downing egymás repülőgép 1980 óta. Szovjet gyártmányú fegyverek skalár lezuhant amerikai repülőgép Vietnamban. Már amikor USA fel az első műholdat az oroszok már felvételkészítési őket le álcázott orosz gyártmányú UFO skaláris és részecske sugár fegyvereket.




1977 és 1982 Oroszország lelőtték sok amerikai műhold. Abban az időben akartak teljes ellenőrzése alatt az eget és tette fel gyilkos műholdak teljes gerenda fegyverek célba az amerikai műholdak és még az űrrepülőgépek. Azt állította, Tom Bearden , hogy a korai űrrepülőgépek lelőtték az oroszok és az ismétlődő shuttle partra egy másik alap.

Volt egy őrült rohanás az amerikai kormányt, hogy dolgozzon sugár fegyvereket, hogy megvédjék magukat az oroszok ellen, és ők ezt végül lelőtt egy pár az orosz tett UFO tartalmazó gerenda fegyvereket. Revenge csendben követte utasszállító repülőgépek egymás országokban célzott.
 


7 - SCALAR MIND CONTROL

A korai 1970-es száz fogvatartott a Gunniston eszköz az Utah Állami Börtön vetettük alá 
skalár hullám mind control . Fogvatartottak sikertelenül próbálta a harcot a bíróság előtt. A University of Utah kutatott akkoriban hogyan skaláris hullámok idézhet elő az elme hangokat hall, felülírva és beültetése gondolatait az elme, valamint a gondolatok olvasása. Azt is szem kifejlesztett implantátumokat. 1998-skalár hullámokat használt teszt tudatalatti hangok a fejben 2 Utah börtönökben.

Prison Draper , Utah egy ember nevű David Fratus 1988 állította hangokat a belső füle indukált benne olyan tiszta, mint ha hallgat egy sor sztereó fejhallgató. Az agykontroll áldozatai az amerikai kormányok implantátumok is kitéve a mesterséges hangok a fejét és azt elküldik a skalár gerenda és a műholdas és a HAARP adók és továbbította a GWEN Towers elhelyezett körülbelül minden 200 mérföld széles USA.

Sok üzenetet közvetített ezekbe az amerikai agykontroll áldozatok azt mondják, hogy jön a külföldiek, és a "üzenet az emberiség. Ezek a "alien üzenetek" először adott foglyok Utah és mindannyian ugyanazt a kapott üzeneteket. Az oroszok, miután egy előnyt dekódolás az agy tudatalatti üzeneteket küldhet műholdon át egész ország saját nyelvén, a skaláris hullámok így finom, hogy az áldozatok azt hiszik, hogy saját gondolataikat előforduló. Nem tudták, hogy az emberek úgy vélik, hogy "Isten", beszél, és szintén ad egy ember öngyilkossági gondolatok. Van egy öngyilkos hullámhosszon.

Az oroszok és az izraeliek is azt mondta, hogy ezt az agykontroll adatok weboldalakon. Valamint, az amerikaiak már használják ezeket a Subliminals hogy "hangok a fejben" üzenetet (amely magában foglalja azoknak a CIA vagy katonai ellenőrzése implantátumok), amelyek állítólag származó "idegenek" vagy "A Szentlélek" mondani például a második eljövetel itt lesz hamarosan vagy földet kell üríteni, és a személyt a "kiválasztott".

Csak bizonyos emberek vedd ezt fel aszerint, hogy azok az implantátumok (ami relé üzeneteket a fej), vagy ha természetes telepathics. Az ásványi szelénlenyelve túl normális szint azt mondta, hogy a kapacitás növelése, hogy hangokat hall a fejében. Bár egyes fajok magasabb hallásküszöb és képesek felvenni a szintetikus telepátia küldött a légkörbe, mint mások. Oroszország skalár adó úgynevezett " harkályok ", mert a harkály típusú megérinti adások észlelt azokból a rádió sáv. Nekik van a technológia, hogy küldjön Subliminals jobbra egy ember tudatalatti, megkerülve az agy és drasztikusan befolyásolhatja a gondolatok, a látás, a fizikai működését, az érzelmek és tudatos állapot egy személy küld a tudatalatti jeleket akár nagy távolságból. Az 1960-as években a szovjetek megtörte a genetikai kód az emberi agy.

Ez volt a 44 számjegy, vagy annál kisebb, és 22 alkalmazott frekvenciasávok keresztül szinte az egész EM spektrum. De csak 11 frekvenciasávok függetlenek voltak. A szovjetek talált tudták, hogy egy ember nem valami éppen megküldésével Subliminals a szervezetbe, megkerülve a füle. Akár 16 az orosz harkály skalár adókat megfigyelték, hogy készítsen egy közös fáziszárt 10 Hz moduláció. 10 Hz-et használják, hogy az emberek egy hipnotikus állapot. Az oroszok manipulálják a hangulatok mindenki egy 75 mérföldes körzetben, egy körkörösen polarizált antenna, és az emberek testének kimutatták, hogy vegye fel az "új" mód kifejezés. Még a "alvó" frekvencia teszi mindenki fáradt és elalszik.

8 - AMERICA'S "nincs kapcsolat" MASS MIND CONTROLLING HÁLÓZAT

A könyv szerint a 
Project LUCID által Texe Marrs , John St Clair Akwei azt állítja, hogy az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség ( NSA ) volt a legfejlettebb számítógépek a világ, hiszen az 1960-as években.

Signals Intelligence ( SIGINT ) küldetése az NSA használ skaláris hullámok általános lefedettség az USA, és vezeték nélkül kihasználja minden számítógép az USA-ban, és olvassa el a tartalmát. Csakúgy, mint az emberek a pálya elektromos áramot a testükben, ami árad egy adott "aláírás frekvencia".

Ez azért lehetséges, mert minden, a környezet ad ki skaláris hullámok merőlegesen forgatás le a normál elektromágneses hullám. Ezeket lehet keresni és követni, és nem vonatkozik a korlátok az idő és a tér. Egy személy frekvencia tárolható a szuperszámítógép, és ez nyomon követhető bárhol.

Ezeket el lehet küldeni subliminal szavak küldött skaláris hullámok annyira finom, hogy a személy azt hiszik, hogy a saját gondolatait. Szintén NSA titkos programot használ (óta kialakított MKULTRA elme ellenőrzési programot az 1950-es évek), az úgynevezett "Sugárzás Intelligence".

A tudományos kutatást ebből vonja le a közönség, és vannak nemzetközi egyezmények intelligencia, hogy ezt a technológiát titokban. Ezzel a technológiával az NSA nyilvántartások és dekódolja egyes agyi térképek több százezer ember nemzetbiztonsági célra. Azt is használják titokban a katonai egy agy-számítógép kapcsolat.

Tevékenység a beszéd központja az agy lehet fordítani az alany szóbeli és gondolatait is megjelenik tevékenység a látókéreg egy monitor. NSA szövetkezetek tudja, hogy mi a téma lát. Vizuális memória is látható, és a NSA helyezheti képeket közvetlenül a vizuális kéreg, megkerülve a szem és a látóideg. Ha a cél alszik titokban képeket lehet telepíteni az agy REM alvás alatt az agy-programozási célra. Beszéd, 3D hangzás és a tudatalatti hang is meg kell küldeni a hallókérgedet az agy, megkerülve a füle. Ez a " Remote Neural Monitoring "( RNM ) teljesen megváltoztatni a tárgyak észlelését, a hangulatok és a motorvezérlés. 

A különböző agyhullám frekvenciák kapcsolódnak különböző testrészek, és ha a megfelelő frekvenciát aktiválásához egy része a test küldött ember tehetetlen megállítani. Fájdalom lehet indukálható agykontroll áldozatok ily módon célzásával egy része a test. Ezt beszélt sok agykontroll áldozatok kíséretében hangját a fejét "az üzemeltetők által kegyetlenül kérdezi, ha fáj, és minden távolról anélkül, hogy fizikai érintkezés az áldozat.

Volt egy SIGINT nélküli skalár hullám agy ellenőrző hálózat az Egyesült Államokban, mivel a 1940-es János szerint St Clair Akwei. Elmondja, hogyan történik a digitális dekódolás a kiváltott "potenciál" (lásd az első részben inkább a potenciál), a 30-50Hz, 5 mW elektromágneses sugárzás az agyban.Ezekben a kibocsátások tüskék és minták azt mutatják, a kiváltott potenciálok.

Minden gondolat, reakció, motor parancs, hallási és vizuális esemény a képet az agy megfelelő "kiváltott" vagy a készlet "kiváltott". Ezek dekódolható az aktuális gondolatok, képek és hangok megy a célpont agyában. Ha bonyolultan kódolt jeleket küldött az áldozat, kikerülve a szem, a látóideg és a fül, a halvány képek jelennek úszó 2D képernyők az agyban. Hallási hallucinációk lehet indukálni, ami a paranoid skizofrénia. A frekvencia az agy területeken reagálnak származnak 3 Hz-től 50 Hz-es . Az egyes agyi terület ezeket használjuk:
  • Brain Area:
    • Bioelektromos rezonancia-frekvencia: Information keresztül indukált moduláció.
  • Motorvezérlés kéreg:
    • 10 Hz: Motor impulzus koordináció hallókéreg
    • 15 Hz: hang, amely megkerüli a fülek vizuális kéreg
    • 25 Hz: képek az agyban, megkerülve a szemek Somasensory
    • 9 Hz: Phantom érintőképernyős értelemben gondolat központ
    • 20Hz: Kiszabott tudatalatti gondolatok. Csak a NSA modulálja a jelet sávra kiváltott vagy skalár fuvarozók.
Jelenleg mintegy 100 ember dolgozik a nap 24 órájában az NSA a Ft Meade ezen a " Remote Neural Monitoring "( RNM ).

John St Clair Akwei , miután zaklatják ezt NSA technológia hozott pert az NSA. A per folyamatban volt zaklatott 3D hangzás, és társait is zaklatták, hogy tartsa őt elszigetelt. Nem történt intézkedés ellen az NSA az 1991-es perben. 1967-ben az "nemzetközileg elismert tudós", és Christopher Hills egy inga szakértő, kommunikált néhány ET.

(Nem tudni, hogy ki a tudós volt, de egy időben mind a hegyek és Puharich dolgoztunk a közepes Eileen Garrett, és Puharich is kommunikál ET nevű The Nine . Ugyanez a földönkívüliek, hogy a Bilderberger csoport - álló világ vezetői és az európai uralkodók - akik az ügyeit a bolygó)

Ez az, amit a földönkívüliek mondta Christopher Hills keresztül inga:
Röviden, ET kommunikált velünk modulált rádióhullámok között 10.000 és 20.000 ciklus alatt az ismert elektromágneses spektrumú. A szállító-hullám amplitúdó moduláció által kevert frekvencia moduláció. Egyetlen sávú, átviteli teljesítmény kevesebb mint 25 watt. A természetben jelen hullám a földön az agy modulált - egy hullámot, ami rezonál a Föld és az ionoszféra.
 
Minden ember befolyásolják az ionoszféra ezen a módon. A tükröző technika szó. Az agy moduláció állt impulzusok, hasonlítsanak ismert neuro impulzusok. Két ember is tud használni ezt. Kapcsolódó valami hasonló az alacsony frekvenciájú radar és ultrahangos technikát, hanem képzett. A vegyes elektro-akusztikus hullám funkció. Az elektromágneses hullám-indukált ultrahangos transzdukció emberi szövetben.
 
Az agy a sugárzásnak a szonikus komponenst hozzá, valamint egy elektromágneses komponens. Elektromágneses sugárzás egy szonikus komponens, és ez függ a közeg, amelyen áthalad. A tudós átvágta hónapos munka. Most a HAARP feldarabolása az ionoszféra, a világ-agy, mint a mikrohullámú sütő kés, termelő hosszú szakadás metszeni elpusztítja a membrán, amely rendelkezik a tartály összegyűjtött adatok az összes föld történetében.
 
HAARP már lyukasztott 360 x 30 mérföldre lyukakat az ionoszféra.


9 - előidéző ​​betegségek SCALAR WAVES 
Tom Bearden is írja, hogy a fejlettebb formája skaláris fegyver ismert, mint a "quantum lehetséges fegyvere fejlesztette ki az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Izrael és esetleg Brazíliában. Ezek a fegyverek utánozzák az aláírás vagy frekvenciáját betegség felüdítő őket skalár fuvarozókat.Emellett bármilyen betegség lehet rá is olvasható cellás rendszer segítségével frekvenciák közötti ultraibolya infravörös.


Egész populációk lehetnek az új betegségek és halál okozta, valamint a látens betegség is aktiválható kvantumpotenciál betegségek célzott területeken.Gyártó tünetei sugárzás mérgezés, vegyi mérgezés, bakteriális fertőzés, és még a hatásait sokféle gyógyszerek, többek között a hallucinogén is lehet kiváltani ezekkel a nagyon finom skaláris hullámok áramlását hipertérben vagy a tenger éter.

Válnak beágyazott jobbra az immunrendszer vagy éteri megfelelője a fizikai test. A www.freedomdomain.com helyszínen egy ember nevű Kaznacheyevmegállapította, hogy az indukciós betegségek lehetne elvégezni a harkály skalár adók a közeli ultraibolya tartományban. Kísérletek a University of Marburg Nyugat-Németországban sokszorosított ezek betegség kiváltó skalár hullám kísérletek infravörös.

Dr. Popp Nyugat-Németország, miután megvizsgálta a virtuális foton mester rendszer a sejtek úgy találta, hogy a skaláris virtuális részecske fluxus, amely meghatározza a genetikai terv minta a sejtek könnyen be skaláris technikák kiváltására betegség és rendellenesség sejt tetszés szerint.
 


10 - Tesla skalár hullám TECHNOLOGY titokban folytatták OROSZORSZÁG és a nácik

Bár 
az amerikai kormány elutasította Tesla 's energia vezetékek nélkül, és otthagyta nincstelen, Oroszország és Németország kérte Tesla, hogy dolgozzanak nekik. Megfordult őket, de az a Preston Nichols ő megrendezte a halálát 1943-ban, és Chihiro Szellemországban, hogy az Egyesült Királyságban.

Ettől kezdve ez egy őrült csata között a szovjetek és Németország fejleszteni skalár technológia. Oroszország kapott egy előnyt a tanulás, hogyan skaláris hullámok lehet levonni hipertérből küld egy ügynök, hogy találják meg a férfi Utah aki épített egy gépet ezt Utah. A szovjet ügynök megsemmisült a berendezés tanulás után, hogy a készülék működik. A férfi, THMoray értesült Tesla "tengeri éter", és tett egy skalár interferométer. Németország fejlett anti-gravitációs technológia 1939-ben vissza kell fejteni a lezuhant UFO. A WW2, ők a világon elsőként radar és infravörös tudomány, valamint a radar elnyelő anyagok és radar keresztmetszet.

Egyes vezető nyugati szakértők úgy vélik, hogy kifejlesztett radar keresztmetszet túl nyugati szintet ma, de bizonyíték van egy idegen szövetség a háború alatt, így ez lehetett befolyásos. A németek segítségével időt fordított hullámok, ami miatt a skalár hullám követni vissza, és reagál a forrás egy vett közönséges elektromágneses hullám.

Során WW2 sokan a legjobb náci tudósok menekült a bázisra, hogy amit titokban kifejlesztett Antarktisz, egyre készletek Dél-Afrikából származó, valamint a német közösségek Argentína, Chile, Paraguay, Peru, Uruguay, és más latin-amerikai országokban. A háború után az amerikaiak át a maradék legjobb náci tudósok számára, hogy az Egyesült Államok, a szovjetek, a francia és a brit vevő a fennmaradó részt saját országukban.

Azonban a szovjetek mérges lett az amerikaiak meghozatalának első választás a náci tudományos agya, így 1946-ban, hogy csak tisztítani a legtöbb tudósok és technikusok vissza a Szovjetunióba, körülbelül 275.000 férfi és minden családjukat a szovjet megszállt Kelet-Németországban.

A 1950-ben a szovjetek kifejlesztett idő-fordított hullámok. Azt is kényszerítette a németek elfogták építeni őket a flotta anti-gravitációs csészealj teljes részecske gerenda és gerenda skalár fegyverekkel. Az Antarktisz a nácik voltak Tesla "Halál Ray", képes küldeni a halálos sugár még a hold, hogy hozzon létre egy izzó spot, amikor célzó meg. Tesla elpusztította az ő "Halál Ray" - hasonlítható egy modern részecske sugár fegyver.

Szerint Al Bielek az oroszok részecske sugár fegyvert, ami lő 1000 mérföld az űrbe, és használja ezeket, hogy lő le minden UFO 200 mérföld sugarú körben ég. Az amerikaiak is sok részecske sugár fegyvert, és ők is lő le UFO-k. Szemmel láthatóan van egy háború folyik az űrben, és az oroszok és az amerikaiak titokban összejött harcolni.

Nem ismert, aki az UFO lakók, de a náci Antarktisz azt mondják, hogy azok legyőzhetetlen szuper fegyvert.
 


11 Van egy titkos háború folyik az égen?

Japán most skalár fegyverek és összejött Oroszországgal fejleszteni őket. 1991-ben, szerint 
Harry Mason , az orosz elnök Gorbechev felajánlotta, hogy bérbe a japán szuper-titkos interkontinentális skaláris fegyver, amely képes a földrengések a 900.000.000 $, amit ők 'alkalmazott a Szovjetunióban, mivel az 1960-as években.


Tom Bearden azt is állítja, hogy 1989-ben bérelt nekik egy közös orosz-japán egyetem jött létre, hogy új fegyvereket japán mikrochip legyőzni az USA-ban, és közösen uralják a világot. Miután Tesla "meghalt" 1943-ban, a papírokat küldtek egy Tesla Museum Jugoszláviában, ahol a japán megszerzett tudásának Tesla technológia.

A skalár fegyvereket fejlesztett ki egy japán tudós egy IQ magasabb Einstein. Ők is, mint az amerikaiak tesztelte skalár fegyvert a vadonban Nyugat-Ausztrália, esetleg egy bázis az Antarktiszon, hogy küldjék skalár hullámok való ausztrál adó termelni földrengések és Tesla gömbök.

A japán tudósok skalár kötve különböző kultuszok és úgy érzi, hogy a japán császár kell uralkodnia a bolygó, valamint a szakpolitika, a szigorú bosszút korábbi ellenségek zárul a "Final War" ellen a keresztény nyugat és az iszlám világ. Ez a japán Aum szekta és Yakuza maffia, akik még mindig a lízing az orosz skalár adók, és folyamatosan használják őket időjárás mérnöki át Amerikában, mivel a kilencvenes évek a céllövészet.

Bearden azt állítja, hogy a japán engedélyezhető az oroszok, hogy a repülőgépek most majd. A japán kultusz tagjainak a kormányok is kötötte össze az észak-koreai szekta tagok. Az oroszok már időjárás mérnöki át Amerikában, mivel a 1960-as segítségével a beavatkozás rácsot konkrét területeken.
 


12. - Ki más folytatja Tesla SCALAR TECHNOLOGY?
Ellentétben a nyugati egyetemek, Kelet-Európa és Oroszország mindig is benne Tesla skalár hullám kutatás nyíltan a tananyagot, és így kapott egy előnyt a több lehetőség épült az egész Szovjetunió építeni skaláris fegyver adók kezdve az 1950-es években.


Ezt tovább sürgette, hogy elfoglalták a kelet-német tudósok dolgoznak a szovjetek vezető az országban egyenesen az űrkorszak, így számukra UFO ellátva skalár és részecske sugár fegyvereket. Az UFO-k is volt álcázására. Amerikában, annak ellenére, hogy volt náci tudósok nekik a háború után a 51-es körzet az anti-gravitációs , nem vette észre, mennyire előrehaladott a szovjetek lett skaláris technológiával, míg megtudják, amit titokban megtámadtak az 1950-es években észrevétlenül.

1960-ban a szovjet premier Hruscsov bejelentette, hogy a világ, hogy ők "superweapons". 1963-ban szándékosan megsemmisített egy amerikai atom-tengeralattjáró, a tenger alatti Puerto Rico skaláris fegyver. Ezek a következő nap a Puerto Rico-árok a szovjetek használt skaláris fegyver egy másik mód, hogy készítsen egy hatalmas víz alatti robbanás.

Egyesült Államok volt védtelen ismeretlen típusú fegyvert. 1965-ben a Great Sandy Desert Nyugat-Ausztráliában feltérképezték, és az Egyesült Államok által választott kormányok kezdeni skalár fegyverek tesztelése. Bár "hivatalosan" Tesla papírjait tartották meg az FBI, miután meghalt és címkézett "szigorúan titkos", nehogy kap kezébe az ellenség, Tesla telt minden tudás és a kutatás-ra egy fiatal amerikai fizikus 2 héttel azelőtt meghalt 1943-ban.

Az amerikai hadsereg Nyugat-Ausztráliában vizsgált át skalár gerendák, amelyek célja a földbe, hogy hozzon létre a földrengések a cél térképen terek és létrehozta Tesla gömbök ettől keresztbe skalár gerendák az égen. Pine Gap a titkos földalatti amerikai katonai bázis 2 skalár adók és van legalább egy Exmouth, N Nyugat-Ausztrália. Mások amerikai skalár adók mellett több is az egész USA-Alaska, Puerto Rico, Grönland, Norvégia és az Antarktisz. Bár sok ország skalár fegyverekkel most, más országokban, könnyen lehet cél küzdők skalár fegyverekkel, és soha nem tudom, mi az oka, hogy robbanások, mind control vagy mérnöki időjárás. Így természetesen egyre több ország egyre skalár technológia szükségük, hogy megvédjék magukat is, és ez folyton hárítani, különösen az oroszok. 

A másik dolog az egyik lehet tudni, hogy ez egy skalár támadás, de fogalmam sincs, ki tette. Az ismert országok, amelyek skalár fegyverek:
  1. Amerika
  2. Argentína
  3. Ausztrália
  4. Brazília
  5. Kína
  6. Franciaország
  7. Németország
  8. Izrael
  9. Japán
  10. Oroszország
  11. Dél-Afrika
  12. Tajvan
  13. UK,
... Valamint a különböző populációk nácik még mindig működő Antarktisz és az egész Dél-Amerikában .

Nem ismeretes, hogy a brazilok kapott skalár fegyverek és kvantumpotenciál fegyverek, de a brazilok volt idegen technológia egy ideje, és még a Vatikán titkos technológia , és már azt mondta, hogy egy alap e Dél-Amerikában a titkos űrprogram.

Van körű lefedettség brazil űrprogram az én 40 oldalas cikket " skalár fegyverek: Olvasd el, és sírj ". Ez magában foglalja a kínai és a japán fegyverek, valamint a széles körű lefedettséget az orosz támadások Amerikában, különösen az űrrepülőgépek és a technológia, a nácik az Antarktiszon. Mások lehet, hogy azokat, mint Ukrajna és N. Korea, de még nem bizonyíték létezik ezen országok számára.

Még az alternatív sajtó nem elég elhangzott skalár fegyvereket a mértékben, ahol rendes összeesküvés kutatók és írók, mint ismeri a veszélyeket, mint ahogy kellene, mert még az interneten alig kap említést az összeesküvés oldalakon.

Mégis talán a legnagyobb életveszélyes a bolygón, hogy ismert.
 











Tartalom





 -  Légköri vezérlés - Hi-Tech / Top Secret katonai fegyverek


 -  Légköri "jelenségek "? - Main fájl


 -  Lehet Hurricanes használathoz Weapons of Mass Destruction ? - Ha nem, miért nem az ENSZ Outlaw ilyen gyakorlat?


Español

 -  Klímaváltozás - Main fájl



Español
 -  El Clima - Nueva Arma de Destrucción Masiva - Su Manipulación Con Bírság Militares
Español


 -  Környezeti Warfare és éghajlatváltozás - A világ Climate módosítható új generációs kifinomult ...




Español
 -  Guerra Climática - Las Armas del Gobierno Mundial

Español
 -  Guerra del Clima - atencion a los Experimentos Militares de EE.UU.


 -  HAARP Project - Main fájl






 -  Hyperdimensional Hurricanes - Main fájl






 -  Out of The Blue - Space herék, fekete programok, a leleplezése az amerikai katonai támadások a Weather mint a fegyver, és ...

 -  Planetary fegyverek és katonai idő módosítása - Chemtrails, atmoszférikus Geoengineering és környezetvédelem Warfare









 -  Az idő skaláris Wars - A Katrina hurrikán és a The Rape of New Orleans


 -  Az éghajlat manipulálása katonai célú - Nem tartoznak a koppenhágai Agenda

 -  A Módszeres Demise Természetes Föld - A környezeti hatás áttekintése

 -  A Tunguska Rendezvények - Main fájl


 -  The Ultimate Weapon of Mass Destruction - "birtoklása az időjárás" katonai felhasználásra



 -  cunamik és földrengések - Main fájl




 -  Időjárás manipuláció, Kondenzcsíkok és Chemtrails - Légköri Geoengineering - felül kell vizsgálni a "Case Orange" Jelentés



 -  Az idő Warfare - Vigyázni kell, mert az amerikai hadsereg kísérletek klimatikus Warfare


 -  Időjárás War ? - Új bizonyítékok azt mutatják, az Egyesült Államok és Oroszország is belekeveredett az illegális verseny kihasználhatja a Hurricanes ...


További információk




 -  Egy hirtelen Klímaváltozás forgatókönyv és annak következményei a United States National Security


 -  A javasolt Nemzeti Program Időjárás módosítása - A jelentés a Tárcaközi Bizottság Légköri Tudományok




 -  Case Orange - Contrail Science, annak hatása Éghajlat és időjárás manipuláció programok Vezényel az Egyesült Államokban és ...



 -  Climate Engineering - Műszaki állapota, fejlesztési irányok, és a lehetséges válaszok


 -  Climate kísérletek - Dokumentált Fényképészeti Horror


 -  Climate Wars ! - milliárdok forognak kockán, amennyiben a "Climate tudósok" illeti, Climate Wars Shift egy új szakasz ...



Español


 -  A globális felmelegedés és a jégkorszak - kilátásai fizika-alapú modulációja Global Change - augusztus 15, 1997




 -  Morgellons - Main fájl




 -  Néhány gondolat a Időjárás módosítása - Chemtrail Bejelentésbe


 -  A Legfelsőbb Igazság Szekta AUM (AUM Shinrikyo) - Fő fájl




 -  A terv az oszd meg és uralkodj Amerika a The New Madrid hiba - és hogyan lehet szabadon a válság ...


 -  Átmenet a The Age of Frekvenciák - Schumann hullámok, időjárás és Mind Control


 -  Az ENSZ tilalmi idő Szerződés - aknák használatának környezeti módosítása ...







Air Force 2025





 -  A működési Analízis Air Force 2025 - egy alkalmazás a Value-központú gondolkodás a jövő Air and Space képességek
Español
Español
 -  El Informe 2025 - Otra Evidencia Sobre La Manipulación Del Clima a Tu Disposición

 -  Geoengineering - a legfontosabb téma az Our Time - LIVE Frissítve bemutatása


 -  birtoklása Idojárás 2025 - A Research Paper mutatni Air Force 2025 - augusztus 1996





Multimédia






 -  Chemtrails és HAARP Weather Warfare - Megerősítette History Channel





 -  El Volcán de Islandia y La Otan - Dra. Rauni Kilde



 -  Guerra Climática - Programa "ESO ES Imposible" del Canal története




















 -  Az idő Warfare - Program: "Ez lehetetlen" History Channel



Külső linkek





Kapcsolódó jelentések


 -  Légköri "jelenségek "? - Main fájl


 -  Föld változásai - Main fájl






 -  Nikola Tesla - Main fájl












 -  Az Új Energia - Main fájl















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése