2014. november 11., kedd

Amerikai inkvizíció . a



Amerikai inkvizíció . a





Michel Chossudovsky 
11 szeptember 2008
-tól 
GlobalResearch Website
 
A mai "globális terrorizmus elleni háború" egy modern formája inkvizíció. Azt minden lényeges összetevői a francia és a spanyol inkvizíció. Going után "iszlám terroristák", elvégzése Világszerte megelőző háborút, hogy "megvédje a Homeland" kifejezések igazolására a katonai napirend . " A globális terrorizmus elleni háború "(GWOT) kerül bemutatásra, mint a "civilizációk összecsapása", a háború között versengő értékek és a vallások, ha a valóságban ez egy nyílt háború a hódítás, irányított stratégiai és gazdasági céljait. A GWOT az ideológiai gerincét az amerikai birodalom. Ez határozza meg az amerikai katonai doktrína, beleértve a megelőző nukleáris fegyverek használata ellen "állami támogatók" a terrorizmus. A megelőző "védelmi háború" doktrína és a "terrorizmus elleni háború" ellen, az al-Kaida minősülnek alapvető építőelemei amerikai nemzeti biztonsági stratégia megfogalmazott 2002 elején a cél az, hogy bemutassa "megelőző katonai akció" - azaz a háború, mint egy jogi aktus a "önvédelem" ellen két kategóriája ellenségek "lator államok" és az "iszlám terroristák", mindkettő azt mondta, hogy fegyvereket tömegpusztító. A logika a "külső ellenség", és a gonosztevő, állítólag felelős amerikai civil halálesetek, felülkerekedik a józan ész.


 
A belső tudatosság az amerikaiak, a támadások 11 szeptember 2001 indokolják háborús cselekmények és hódítás:
"Amint azt bizonyítja az a veszteség szeptember 11, 2001, tömeges polgári áldozatok a konkrét célja a terroristák, és ezek a veszteségek a hatványozottan súlyosabb, ha a terroristák megszerezni és használni a tömegpusztító fegyverek."
Nemzeti Biztonsági Stratégia , Fehér Ház, Washington, 2002)

 
Amerika inkvizíció
legitimitását az inkvizíció nem kérdőjelezhető meg. A "globális terrorizmus elleni háború" indokolja a mamut védelmi költségvetés rovására egészségügy, az oktatás, és szinte minden egyes kategóriában (polgári) a közkiadások. A "globális terrorizmus elleni háború" megköveteli "után megy", a terroristák, a korszerű fegyverek rendszereket. Ez fenntartja elővásárlási vallásos-szerű hadjárat a gonosz ellen, amely arra szolgál, hogy elfedje a valódi célja a katonai akció. A 
hazugság alapjául szolgáló 11/09 ismertek és dokumentáltak . Az amerikai nép elfogadja a keresztes hadjárat ellen a gonosz nem alapul semmilyen racionális megértése és elemzése a tények. Amerika inkvizíció használják kiterjesztésére Amerika befolyási és igazolják a katonai beavatkozást, mint egy nemzetközi kampány ellen "iszlám terroristák". A végső cél, amely soha nem említi sajtójelentések, a területi hódítás és ellenőrzése alatt a stratégiai erőforrások. A GWOT dogma kimondott és megfogalmazott washingtoni neokonzervatív agytrösztök. Azt úgy végezzük, hogy a katonai-intelligencia létesítmény.


 
Ez testesül elnöki beszédek és sajtótájékoztatók:
"Már figyelmeztettek vannak gonosz ember van a világon. Már már figyelmeztette így élénken ... És mi lesz éber. A kormány éber. A kormányzók és polgármesterek, hogy a gonosz emberek éber még mindig ott leselkednek. Mint mondtam tegnap, az emberek hadat üzent Amerika és tettek egy szörnyű hibát ... Én adminisztráció munkát csinálni, és meg fogjuk csinálni. Mi lesz megszabadulni a világot a gonosz cselekvők. "
George W. Bush , a CNN szeptember 16., 2001)
Annak megértése, alapvető társadalmi és politikai események helyett a World of puszta fantázia, ahol a "rossz emberek" ólálkodnak.
 
A cél a "globális terrorizmus elleni háború" indított 2001 szeptemberében, hogy lendületet állami támogatás a világ elleni eretnekség . A szemében közvélemény, immáron egy "igaz ügy" a háborút a központi.
 
A háború azt mondják, hogy csak akkor, ha vívott erkölcsi, vallási vagy erkölcsi alapon.


A démonizálása muszlimok és a Battle for Oil
Az Egyesült Államok vezette háború a tágabb értelemben vett Közel-Keleten közép-ázsiai térség áll, egyre felett kiterjedt olaj- és földgáz.
 
Az angol-amerikai olaj óriások is igyekeznek átveheti az irányítást felette olaj- és gázvezeték útvonalakon a régióban. (Lásd a táblázatot és térképek alább). Muzulmán országok rendelkeznek a 66 százalékát olajtartalékok. (Michel Chossudovsky, a "démonizálása" a muzulmánok és a Battle for Oil , Global Research, Jannuary 4, 2007).
 
Ezzel szemben az Amerikai Egyesült Államok területén alig 2 százalékát olajtartalékok. Irak ötször több olajat, mint az Egyesült Államokban.démonizálása alkalmazzák az ellenség, amely rendelkezik több mint 60 százaléka a világ olaj- tartalékok. "Gonosz tengelye", "lator államok", "nem sikerült nemzet", "iszlám terroristák": démonizálása és rágalmazás az ideológiai pillérei Amerika inkvizíció. Ezek szolgálnak a casus belli megvívására a harc az olaj. A Battle for Oil igényli a démonizálása, akik rendelkeznek az olaj. Az ellenség jellemzi, mint a gonosz, annak érdekében, hogy indokolja a katonai akció beleértve a civilek tömeges meggyilkolása. (Ugyanott)


Történelmi eredete az inkvizíció

A cél az, hogy fenntartsa az illúziót, hogy "Amerika a támadás alatt" az al-Kaida. Az amerikai inkvizíció, Washington egy önjelölt szent megbízatást kiirtani iszlám fundamentalizmus és az "elterjedt demokrácia" az egész világon. "Going után Bin Laden" része a 
konszenzus .
 
A félelem és bizonytalanság uralkodik a józan ész felett. Annak ellenére, hogy a bizonyítékok, a Fehér Ház, a külügyminisztérium, a két párt rendszer, nem tudja, hogy a fejében az amerikaiak, vonható felelősségre a bűncselekmény (9/11 /), ami a halálát az amerikai civilek. Mi van dolgunk A nyílt és egy vak elfogadása a hatalmi struktúrák és a politikai hatalom. Ebben a tekintetben az amerikai inkvizíció ideológiai konstrukció, van, sok tekintetben hasonló a inkvizíciós társadalmi rend uralkodó Franciaországban és Spanyolországban a középkor folyamán. Az inkvizíció, amely kezdődött Franciaországban a 12. században, használták indoklását hódítás és a katonai beavatkozás. Kezdetben vette formájában kampány dél-franciaországi ellen a katharok és valdensek, amely vitatta a tanítást a római katolikus egyház .
 
kathar mozgalom volt vallásos szekta, amely védi a regionális feudális rend Dél-Franciaországban, szemben az uralmát a katolikus egyház és a francia királyság Párizsban.
"A katharok hittek ők az igazi keresztények és a katolikus egyház volt a hamis egyház által alapított az ördög."
A 13. század elején, "Ince pápa III nyilvánították elleni keresztes hadjárat a katharok" nyomatékos kérésére a francia királyi család. A keresztes hadjárat valójában a hódító háborút az álcája a kampány ellen eretnekség. Az inkvizíció ellen eretnekség volt a célja, hogy megerősítse a Monarchia területi ellenőrzés. Ez a környezet ürügy, hogy katonai fellépést déli és délnyugati Franciaországban, a hatóság a katolikus egyház, mint a homlokzat. inkvizíció része lett a politikai konszenzus, által végzett egyházi inkvizítorok által előírt az uralkodó feudális rend és a támogatott katonailag. Ennek célja az volt, hogy fenntartsák és fenntartani a társadalmi és politikai rend kiterjesztheti hatáskörét a központi állam, leigázni a regionális hatalmak Franciaországban, a kampány ellen eretnekség, mint "egy igazolás háborúzni".

 
Hangok ismerős?
 
 

A mai inkvizíciós Order
Bárki, aki kételkedik a legitimitását az amerikai inkvizíció (11/09 és a "globális terrorizmus elleni háború") egy eretnek összeesküvés teoretikus vagy bűntársa a terroristák. Az amerikai inkvizíció része egy kétpárti konszenzus. Mind a demokraták és a republikánusok támogatják az amerikai inkvizíció."Going után Oszama bin Laden" része a választási platform a politikai pártok. 
 
Valójában ez a központi eleme a választási kampány:
I [Barack Obama] érvelt több erőforrást és több katonát, hogy befejezze a harcot a terroristák, akik ténylegesen megtámadtak minket a 11/09, és világossá tette, hogy meg kell kötnie Oszama bin Laden és az õ hadnagya, ha őket a mi látnivalók.
Barack Obama, beszédében, a Nemzeti Demokratikus Konvenció , Denver, August 2008)
 
Van foglalkozott súlyos csapást mértek az al-Kaida az elmúlt években. De nem legyőzték, és akkor sztrájk minket újra, ha tudnak.
John McCain, beszédében, republikánus nemzeti konvenció , Szent Pál, 2008 szeptemberében)
Van egy "külső ellenség". A Homeland támadás alatt áll. Iszlám terroristák "fenyegetik életmód". "Meg kell védenünk magunkat" preemptively ellen Osama és a hadnagyok. US Northern Command ( Northcom ), melynek székhelye a Petersen légierő bázis Colorado-ben alakult, 2002 elején, hogy megvédje Amerika elleni terrortámadás. Azt mutatták, hogy a közvélemény, mint a válasz, hogy a 9/11 támadások.
 
Az igazi stratégiai célkitűzései Northern Command kifinomult aerodinamikai védelmi fegyverek, beleértve a nukleáris robbanófejek, nem említi.
 
 

Politikai konszenzus
a szócsöve Amerika inkvizíciós rend a nyugati vállalati média. Az emberek, akik megkérdőjelezik az érvényességét ezen nyilatkozatok vagy akiknek kétségei, aki mögött a 9/11 támadások, kell tekinteni cinkosai, akik fenyegetik az amerikai Homeland . 1232-ben, pápa 
Gergely IX létrehozott egy rendszert a sajátos vallási bíróságok nevezik az inkvizíció .

 
A domonkosok küldtek, hogy megtalálja, és megkérdőjelezik az eretnekek:
"Az eretnekség nem lehet megsemmisíteni, ha az eretnekeket megsemmisítették és ... a védők és a [támogatók] elpusztulnak, és ez végre két módja van: ... ők alakítják az igaz katolikus hitet, vagy ... égett."
(Henry Charles Lea, története az inkvizíció középkori , o. 535, 1887)
Azok, aki nem volt hajlandó visszavonni, ami azt jelenti, hogy fel eretnekség, elevenen égettek. A mai Patriot Act, a katonai bíróságok, a guantánamói koncentrációs tábor, a CIA kiadatási táborok, Abu Ghraib, stb, része egy fejlett inkvizitórius rendszer. A terrorista gyanúsítottak tartják fogva. Ezek megkínozták, kipróbált katonai bíróságok és elítélték.
 
Ők nem kapnak a jogot, hogy vonja vissza.
A cél nem az, hogy "hogy a világ biztonságosabb" azáltal, hogy a terroristák a rács mögött. A koncepciós perek az állítólagos terroristák végre fontos társadalmi funkciója. Ezek szerves részét képezik Pentagon dezinformációs kampányt. Egészen konkrétan, adnak egy igazi arcát az ellenség. Ezek fenntartása illúzió, a belső tudatosság az amerikaiak, hogy az "iszlám terroristák" jelentenek valós veszélyt. A letartóztatások, perek és ítéletek az "iszlám terroristák" fenntartani a legitimitását az amerikai belbiztonsági állam és az inkvizíciós jogi és bűnüldözési készülék . A végső cél az, hogy csepegtetni a fejében amerikaiak milliói, hogy az ellenség valóságos és az Egyesült Államok kormánya megvédi az életét polgárai.



Gyártási Dissent
Washington nem elhallgattassa háborúellenes kritikusai. Épp az ellenkezője. Az inkvizíciós társadalmi rend lehetővé teszi, hogy bizonyos formáit elégedetlenség. Ez politikailag korrekt alatt a "demokrácia", hogy elítélje az amerikai külpolitika a leghatározottabban. Mi nem hagyjuk az 
megkérdőjelezni az inkvizíció. Azok, akik ellenzik az Egyesült Államok kormánya nem márkás eretneknek.
 
Sok "haladók", a liberálisok és a háborúellenes aktivisták által vezetett neves értelmiségiek, szilárd meggyőződésem, hogy a muszlimok voltak a 9/11 támadások mögött.
"Mi vagyunk a háború ellen, de támogatjuk a terrorizmus elleni háború."
The New World Order épít a politikai konszenzus és a média (azaz a GWOT), de ugyanakkor létrehoz formálja saját ellenzék. Megállapítja határait elégedetlenség. A "gyárt elégedetlenség". Az elnökjelölt a ​​kétpárti verseny által támogatott erős vállalati érdekek, beleértve az olajtársaságok, a Wall Street és a védelmi vállalkozók. Ugyanakkor, ugyanezen vállalati érdekek, a különféle alapítványok (beleértve a Ford, a Rockefeller Gates és társai), támogatják és finanszírozzák a számos liberális / Progressive szervezetek és az alternatív média. 11/09 sarokköve az amerikai inkvizíció. A hazugságok szolgáló 11/09 elfogadta a többségi háborúellenes mozgalom. amerikai külpolitika elítélte, de a "globális terrorizmus elleni háború" érvényesüljön. Akarva-akaratlanul, ez jóváhagyását a GWOT azok, akik azt állítják, hogy ellenzi az Egyesült Államok kormányát, biztosítja a legitimitását, hogy az inkvizíciós rend, amely megalapozza a gyakorlatban az amerikai külpolitika. Másrészt, akik komoly kétségek merülnek a hivatalos 9/11 elbeszélés, köztük a 9/11 Truth Movement, márkás eretneknek és hitetlenek.




Az "igazságos háború" elmélet
az "igazságos háború" elmélete 
(justum bellum) van egy régi hagyomány. Ezt használták a történelem során, hogy támogassák az uralkodó társadalmi rend és indokolnia háborút. Abban az esetben, Afganisztán, 11/09 kulcsszerepet játszott annak igazolására az invázió. A háború Afganisztán tartották a "Just War", vívott humanitárius alapon. Szeptember 12-én, 2001, a NATO hivatkozott először a történelemben,

"Az 5. cikk a washingtoni szerződés - a kollektív védelmi záradék" nyilvánította a 9/11 támadások a World Trade Center (WTC) és a Pentagon ", hogy egy támadás ellen NATO-tag."
Afganisztán megcímkézték nélkül szemernyi bizonyíték megelőzően folytatott vizsgálat, mint a "az állami szponzora" a 9/11 támadások.
 
Az invázió Afganisztánban október elején 2001. bemutatásra a terrorizmus elleni művelet ellen az elkövetők 9/11 és állami támogatók. A szakszervezetek, a nem kormányzati szervezetek és a sok "haladó" értelmiségiek jóváhagyta az USA-NATO vezette invázió. Az események 11/09 kulcsszerepet játszott szerezniük a támogatást a különböző ágazatok az amerikai társadalom, beleértve az ellenfelek és a kritikusok a Bush-adminisztráció külpolitikáját. A háború Afganisztánban készült megelőzően 11/9. Háborús előkészületek már előrehaladott szakaszában készen. A zöld fény a háborút az Egyesült Államok és a NATO Afganisztánban előírt 24 órán belül a 9/11 támadások. A sajtójelentések nem fedte fel olyan tény, amely ismert és elismert katonai elemzők: a színház nem a háború, semmilyen körülmények között kell megtervezni és végrehajtani a kérdés 4-5 hétig. 11/09 használtunk igazolás elvégzésére a "humanitárius háború".

Ismert katonai elemzők, a háború Afganisztánban már előre jól tervezhető, a tragikus események szeptember 11, 2001-ben.
 
 

A spanyol inkvizíció

A 14. 
-én és 15. -én évszázados, az inkvizíció átterjedt Európa más részein.
 
Olaszországban, az inkvizíció után ment nacionalista mozgalmak olyan régiókban, mint az északi Lombardia, Velence, vagy Szicília. Ezt használták, hogy elnyomja ezeket a politikai mozgalmak.
 
Észak-Franciaország és Németország, az inkvizíció az ürüggyel kis misztikus szekták, a politikailag és katonailag beavatkozzék. A regionális hatáskörök beleértve a helyi fejedelemségek nem volt hajlandó együttműködni az inkvizíció. A mai világban, az ilyen típusú beavatkozás végzik küldött az amerikai különleges erők, hogy "segítsen a kormányok", hogy a terrorizmus elleni küzdelem. Spanyolország, elfoglalták a muszlimok, részben visszafoglalták a keresztények a 13 th Century volt,
"Vallásilag heterogén, és a tolerancia alakult olyan muzulmánok, keresztények és zsidók együtt élni viszonylagos békében."
Vége felé a 15- edik században, amely egybeesett egy olyan politikai és területi konszolidáció,
"Spanyol tolerancia hirtelen megváltozott. Spanyolország látta a nő egyfajta inkvizíció több kegyetlen és romboló, mint bárhol máshol Európában."
Bill of Rights in Action )
A spanyol inkvizíció is jellemezte építése során a konszenzus, az után megy az eretnekek és hitetlenek.
 
Az inkvizíció arra használták, hogy folyamatának támogatása területi konszolidáció az Ibériai-félszigeten. A cél az volt, hogy megerősítse az abszolút monarchia és a hatásköre a földbirtokos arisztokrácia ellen a muzulmán és a zsidó kereskedő osztályok. A spanyol inkvizíció kivégezték nyomatékos kérésére a királynő Isabel, Reina Catolica.
 
1483-ban, a Reyes Catolicos, Isabel de Castilla és Aragon Ferdinando de létrehozta a Tanácsot, hogy közvetlen az inkvizíció. Tomas de Torquemada , egy tanácsadó , hogy Isabel lesz az első általános inkvizítor. Torquemado korábban ellen prédikált a zsidó és muzulmán alakítja (Conversos).
 
A cél az volt, hogy elnyomják a közelgő kereskedő osztályok.
"Egy ország, egy uralkodó, egy a hit" lett a megbízás az Általános inkvizítor.
Goya inkvizíció
 
A pápa helybenhagyta az inkvizíció, a rejtett szándék volt a feudális rend és a spanyol gyarmati háborúk vezettek. A spanyol inkvizíció tartott 300 éve. Ma Amerikában, a General inkvizítor a miniszter a Department of Homeland Security .


A Jogi berendezés

Az inkvizíció a középkorban gyűjtene vádakat:
"Ha két tanú eskü alatt vádolt valaki az eretnekség, a vádlott is, megidézik. Vélemények, előítéletek, pletykák és pletykák mind elfogadták bizonyítékként. A vádlott soha nem mondta a nevét, a vádlók, még csak nem is a pontos díjak . inkvizítorok megvizsgálta a vádlott titokban. Bárki, aki nem volt hajlandó bevallani, rögtön azt feltételezték, hogy bűnös. inkvizítorok képezték csak a vallás, és megpróbálja csapdába a vádlott a vallási kérdéseket.
Például egy inkvizítor megkérdezheti,
"Hiszel, amit a szent egyház hisz?" "Én vagyok a hűséges keresztény", a félelmetes gyanúsított lehet válaszolni. "Tehát!" az inkvizítor lehet kiabálni. "Azt már tudjuk, hiszel eretnekség! Azt mondod, hogy a hit az igazi kereszténység és az egyház hamis!"

Bill of Rights in Action )
Nem ügyvédek hagytuk, mert úgy vélték, eretnekség , hogy megvédje eretneknek:
"Ők azok, akik kínozzák volt hajlandó visszavonni. Alatt kínzás, a vallási inkvizítorok fog állni, mint tanú vallomások rögzítésére vagy vegye le a nevét más eretnekek. A kormány is végzett az utolsó mondata szabadságvesztés vagy halál. Azok, akik tagadják azonnal kaphat egy meglehetősen könnyű mondat - mondja imák, böjt, hogy felvert nyilvános, vagy hogy egy zarándoklat. Néhányan, akik tagadják kénytelenek voltak viselni a sárga kereszt varrott érezte minden ruhájukat. A kereszt jelöli őket, mint a korábbi eretnek, és sok ember marad távol őket a félelem. Sokan, akik nem volt hajlandó visszavonni rögtön ítéltek börtönbüntetésre az élet. Ha nem volt hajlandó visszavonni az összes, az inkvizíció tette őket át kormányzati hatóságoknak el kell égetni elevenen. Néhány inkvizítorok voltak, így alapos hogy mentek a halottak után. Ha egy halott ember azzal vádolták, hogy eretnekség, ő csontjait lehet ásni, és elégették. A legtöbb vádlott eretnekek, nem volt fellebbezés. A kevés gazdag és hatalmas ember lehet könyörögni a pápa módosításához mondat, de a legtöbb elítélt, az utolsó mondat volt. A család e börtönbe, vagy a tét elvesztették vagyon. "



Bill of Rights in Action , lásd még az inkvizíció története )
A mai jogrendszer Amerikában már minden a legfontosabb egy inkvizíciós rend.
 
Kínzás megengedett "bizonyos körülmények között", állítja az augusztus 2002 Igazságügyi Minisztérium "jogi vélemény":
"Ha a kormány alkalmazottja volt, hogy a kínzás a gyanúsított fogságban," ő is ennek megelőzése érdekében további támadások az Egyesült Államok által az al-Kaida terrorista hálózat, "mondta a feljegyzés, az Igazságügyi Minisztérium hivatala jogi tanácsadás, írt válaszul a CIA kérelem jogi útmutatást.
 
Hozzátette, hogy érvek összpontosító "szükségesség és az önvédelem nyújthatna indoklást, amely megszünteti a büntetőjogi felelősség" később. (Lásd a Washington Post, Június 7, 2004) : "Még ha egy kihallgatás módszer is vitathatatlanul át a vonalat húzott szakaszában és alkalmazása a termete nem tartott, hogy egy alkotmányellenes megsértését az elnök főparancsnok hatóság, úgy véljük, hogy a jelenlegi körülmények között [a terrorizmus elleni háború] bizonyos védekezési indoklás rendelkezésre állhatnak, amelyek potenciálisan megszünteti a büntetőjogi felelősséget. "
Complete augusztus 2, 2002 Igazságügyi Minisztérium Memorandum pdf )

Kínvallatás
"A spanyol inkvizíció különösen félelmetes, mert az belső jellemzőit. A vádlott nem tudta, hogy ki a vádlók voltak. Amikor letartóztatták, a vádlott eretnek tulajdonságait foglaltak le." "Ezek a tulajdonságok ezután adjuk először a korona, és később a General Inkvizítor .... Még ha a vádlott volt most egy jámbor keresztény, ő próbálta a súlyos lehetséges, mert a gyökerei. A vádlott szintén nem szabad, hogy egy ügyvéd vagy tanácsot védelméről, és a nevét minden tanúk titokban tőle.

(Jason L. Slade, a spanyol inkvizíció augusztus 6, 1996)
Kínzás volt az, hogy a nap.
 
A vádlott nem engedték, hogy egy ügyvéd.
A kínzás alkalmazott módszerek a mai CIA inkvizítorok visel okos hasonlít a kínzást alkalmazott technikák által az inkvizítorok a középkorban, beleértve a víz gyötrelem vagy aselli, közkeletű CIA zsargonban a "víz beszállás":
"Mivel a vizsgálatok során a lelki kérdésekben, az egyház kezeli őket. Ugyanakkor a büntetések voltak, általában nagyon sok fizikai, így kezelték az állam. Nagyon sok eszköz a fizikai kínzás vallomás. A két leghíresebb vagy hírhedt volt a csigába húzás vagy csiga, és a aselli vagy víz gyötrelem.
(Jason L. Slade, a spanyol inkvizíció augusztus 6, 1996)
Víz-beszállás akkor és most 
 
Alfred McCoy jelenti a tekintetben, hogy a CIA:
"Sokszor hozzá a nem-touch repertoár fizikai módszerekkel emlékeztet az inkvizíció védjegye kínozza - csigába húzás, de l'eau kérdés," bénító gólya ", és a" maszkok a gúny. "
 
A CIA központja közelében Kabul 2002-ben, például, az amerikai vallató kénytelen foglyok "állni a kezüket láncolva a mennyezet és a lábuk bilincselve" hatása hasonló a csigába húzás.
 
Ahelyett, hogy az inkvizíció vas-keretes "bénító gólya", hogy eltorzít az áldozat testét, CIA kihallgató készült áldozataikat vállalnak hasonló "stressz helyzetek" nélkül külső mechanizmus, amelynek célja ismét a pszichológiai hatása öngerjesztő fájdalom ...
(Alfred McCoy, The Hidden History of CIA kínzás: Amerika Road to Abu Ghraib , 2004 december)
Spanyolországban a 16- edik században, az inkvizíció elfogadták. Ez volt a konszenzus.
 
A lakosság vezette azt hinni, hogy ez egy jó dolog, és hogy a kínzás "szolgált, hogy megtisztítsa a társadalom".
"A püspök jött ki, és kiáltotta a nevét elítélte. Akkor az eretnekek vezette ki, rajta fekete ruhát díszített vörös démonok és a lángok. A tisztviselők a kormány kötötte őket a tét. "nem adod fel az eretnekség ellen szent egyház? "A pap kihívást. aki megbánta volna megfojtották előtt tüzek voltak világít legtöbb azonban némán állt vagy dacos. a tüzek gyúltak, és a tér visszhangzott a sikolyok az eretnekek és éljenzés a tömeg. "

(Idézet a Bill of Rights in Action, op cit)
Bárki, aki merte megkérdőjelezni az érvényessége "terrorizmus elleni harc" volt maga márkás terrorista és alá kell vetni a terrorista-ellenes törvények, amelyek abban az időben, Spanyolországban volt a halál. A mai inkvizíciós környezetben a legtöbb ember szkeptikus illetően hivatalos 9/11 elbeszélés, de senki nem meri kétségbe vonta a "terrorizmus elleni háború".
"Ezek rossz emberek, és el kell menni utánuk, vegye ki őket."
A diskurzus közel azonos. A végső cél az, hogy leigázza a polgárok teljesen depoliticize társadalmi élet Amerikában, az emberek ne gondolkodás és fogalomalkotást, elemzésének tényeket, és megkérdőjelezte legitimitását az inkvizíciós társadalmi rend uralkodik Amerikában.
  • A nagy hazugság lesz az Igazságot
  • Valóság fejjel lefelé fordított
  • Háború lesz béke, érdemes "humanitárius vállalkozás"
  • Békés elégedetlenség lesz eretnekség
A cél az, hogy olyan légkört teremthet a félelem és a bizonytalanság, annak érdekében, hogy fenntartása a New World Order. A szó a Monthy Python :
"Senki sem várja a spanyol inkvizíció!
Cégünk fő fegyvere a meglepetés ... meglepetés és félelem ... félelem és a meglepetés ....
A két fegyver van a félelem és a meglepetés ... és könyörtelen hatékonyság ....
A "három" fegyverek a félelem, meglepetés, és könyörtelen hatékonyság ... és szinte fanatikus odaadással a pápa ....
A "négy" ... nem ... "között" a fegyverek .... között a fegyverzet ... vannak olyan elemeket, mint a félelem, meglepetés ....
jövök újra. "
Monthy Python, A spanyol inkvizíció )

Hogyan lehet visszafordítani a dagály?
  • Aláássa az inkvizíció
  • Feltárja a hazugságok mögött 9/11
  • Break a konszenzus
  • Feltárja az által elkövetett bűncselekmények lévők magas Office
  • Elszakítani az inkvizítorok:
     
    • "Emberek milliói megtévesztett kapcsolatos okai és következményei szeptember 11. Az egész föld, a kép egy "külső ellenség" csepegtetünk a tudat az amerikaiak. Az al-Kaida fenyegeti Amerikában és a világ. A hatályon kívül helyezése demokrácia alatt A Patriot jogszabályokat ábrázolják, mint egy eszköz a biztosító "belbiztonsági" és a polgári szabadságjogok tiszteletben tartása. Amikor az emberek az Egyesült Államokban és a világ megtudja, hogy az al-Kaida nem külső ellenség, hanem a teremtés az amerikai külpolitika és a CIA, az legitimitását a kétpárti háború menetrend szárítógépek, mint egy pakli kártya ...

      (Michel Chossudovsky, az amerikai "terrorizmus elleni háború "Global Research 2005)




Katonai napirend


                                                                  
 
 
 
 

 http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalmilitarism.htm






Költsége US Wars 2001 óta
$1,585,968,134,464





Tartalom











 -  arab tavasz - Forradalmak, Lies, és beavatkozás


 -  A titkos háború 120 Országok - A Pentagon új hatalmi elit











 -  Az amerikai Triumph Can The kábítószerfüggő háború Afganisztánban ? - Ópium, a CIA és a Karzai adminisztráció
Español
 -  Kolumbia - ¡Basta Ya - Memorias de Guerra y Dignidad ...

Español
 -  Kolumbia en La Geopolítica Imperialista - Las alapjai Militares Norteamericanas en América Latina

 -  eltitkolja kockázata An All Out atomháború - Igazi Versus Fake válságok


 -  Szembesülés Mind Kína és Oroszország - az Egyesült Államok katonai kockázatok Clash Kínával Sárga-tenger



 -  Vajon 9/11 indokolja az afganisztáni háború ? - A The Moment McChrystal felvetni Tiltott kérdés



Español
 -  EE.UU., Kanada y México Militarizan el NAFTA - Investigaciones del Proyecto Censurado 2009
Español
 -  EE.UU. Utilizó el Mi a rák? Como Arma de Guerra - La Guerra Radiactiva en Irak y en Los Balcanes
Español

Español
 -  El Desenlace - Sepa Porque Usted Está Parado Sobre La Tercera Guerra Mundial
Español

Español
Español

Español

Español
 -  El "terrorismo" Como HERRAMIENTA de La Nueva Conquista Militar - Frentes de Conflicto - Agenda Secreta de La CIA
Español


 -  Európa öt "A be nem jelentett nukleáris fegyverek Államok " - Jól Törökország, Németország, Belgium, Hollandia és Olaszország Nukleáris ...

 -  EUROPOL


 -  Bővülő Az afgán háború - A Nyugat Insatiable Appetite for Global Military Domination





Español



Español

Español



 -  Global Warfare USA - A Világ A Pentagon Oyster - amerikai katonai műveletek minden nagyobb régióban a világ


Español

Español
 -  Guerra, drogas y Política - Elementos del Mundo Bipolar - Conferencia de Noam Chomsky en México
Español
 -  Guerra y Mentira - El Ellenőrző politikai y Militar De Nuestras Sociedades













 -  Az emberi költségek Háború és erőszak - cenzúrázni Hírek Cluster-től 2012 cenzúrázni

 -  beavatkozás és az elit - ideológiai gyökerei a katonai-ipari-Media Complex



 -  Közös Vision 2020 - The Joint Force átalakítása a 21. század

Español
 -  La Alianza Del Siglo XXI Para La Dominación Global - Neocolonialismo Del Siglo XXI - Unión Europea, Otan y EE.UU.
Español
 -  La Era de La Muerte Senora - Belicismo en Auge en El Mundo

Español
 -  La Fuerza Bruta de Las Potencias Neocoloniales del Siglo XXI - Izrael, el Miembro Número Veintinueve de La Otan Global
Español
Español

Español

Español

Español




 -  militarizált NAFTA - Biztonság és Jólét partnerségi


Español





 -  Obama háborúja - Miért a legnagyobb katonai gép a bolygón nem sikerült legyőzni az ellenállás Afganisztánban

 -  A katonai-ipari komplexum - Real Time Bill Maher - Episode 161


 - " Operation Justified Vengeance " - izraeli Strike Szabadság flottilla Gázába része egy tágabb katonai menetrend



 -  Globális Neighborhood - jelentése A Bizottság globális kormányzási 1995




 -  Pentagon provokál új válság Kína - The Drums of War?





Español




 -  Felkészülés a támadás Irán nukleáris fegyverek - "Nem Opció lehet venni az asztalról"


 -  Prompt Global Strike - Amerika Imperial design - világ katonai fölény nélkül a nukleáris fegyverek


 -  újjáépítése Amerika védések - Stratégia, erők és források a New Century
Español


 -  A tényleges iráni ügy - az elején a World War III? - Main fájl


 -  A tényleges szíriai ügy - Main fájl


 -  The Age of The Reaper - háborús uszításnak nemzetközi szinten










 -  Az Ellenség-ipari komplexum - Hogyan Turn a World Hiányzik az ellenség a legveszélyesebb hely az univerzumban

 -  Az első Föld Zászlóalj - Dare Szerintem az elképzelhetetlen, Ötletek és eszmények Soldiers Everywhere





 -  A március War - Irán és a stratégiai bekerítése a Szíria és Libanon


 -  A Közel-Kelet és akkor a világ - globalista Blitzkrieg jelek legnagyobb geopolitikai átrendezése óta WW2



 -  Az Ópium háború Afganisztánban - Tud valaki megbékíteni a világ első számú Narco-State?



 -  A Pentagon titkos nukleáris Agenda - "privatizálja nukleáris háború"


 -  A háború tervezése zárt ajtók mögött - Brüsszel, London, Isztambul - Egy hét a nyugat-War tanácsok

 -  A háború célja - fő forrása a mi gazdasági válság




 -  Út Armageddon - The Insane meghajtó az amerikai hegemónia fenyegeti a földi élet


 -  A forrása Wars - "Ma minden lóg a szál" .... Egy incidens sikerült mozgásba All Out nukleáris háború

 -  A Ürügy a szíriai vegyi fegyverek


 -  A szíriai "Háborús játékok" katonai hadszíntéren a két grafikon


 -  A Top 9 ok, a Real, hogy háborút Szíriában




 -  A hívatlan vendég - kínai Sub durran közepén US Navy gyakorlat, elhagyva katonai Chiefs vörös képű

 -  Az amerikai katonai költözik Costa Rica - militarizációja Közép-Amerika és Karib-szigetek



 - " A háború Worth Waging " - Afganisztán Óriási tartalékok Ásványok és földgáz





 -  A világméretű hálózat amerikai katonai bázisok - A Global Deployment amerikai katonai személyzet

 -  A Jemen Hidden Agenda - Behind The Al-Kaida forgatókönyvek, stratégiai olaj Transit Chokepoint
Español









 -  UN "Green Light" egy preemptív amerikai-izraeli támadás Irán ? Biztonsági Tanácsa átváltozik Irán egy "Ülő ...




 -  az USA-Kína konfliktus - A háború a szavak a Talk of War









 - Amerikai nukleáris fegyverek Európában - 1. rész - 2. rész


 -  USA jogellenes Wars "császár új ruhája" Tragikus-Comedy - meghatározása "Ruházat", "viselni", "önvédelem"
Español








 - " War on Terror " - Main fájl




 -  War nyerészkedés - A Rák Upon Amerika




 -  Amikor az amerikai használt Cancer mint fegyver - Radioaktív Warfare Irakban és a Balkán


 -  Kinek a háború ? - A neokonzervatív klikk törekszik, hogy tőrbe csalják Our Country sorozatát Wars, melyek nem Amerika Int ...

 -  WikiLeaks Honduras - State Department Busted szóló támogatása Coup




 - " megtisztítása országok Off The Map - Ki hiányában a "Failed States"








További információk








 -  A Forceful Üzenet Calling Világbéke és a túlélési Emberiség - Fidel üzenete ellen nukleáris háború








Español







 -  Kábítószer-Amerika Elrontott War - Obama és Afganisztán





Español


 -  Egy birodalmi stratégia egy új világrend - The Origins of World War III




 -  elődjének War ? - Ahogy Washington ismételten katonai fenyegetések ellen, Irán, számítógépes támadások megnőnek




 -  Battlefield Illusion - DARPA dolgozik Better "Humán-szenzoros Battlefield Deception"



 -  Olcsó Wars










 -  Éghajlat Cycles kapcsolódva Civil War - elemzés azt mutatja,



 -  DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency - Main fájl


 -  Halál és Adók - A Visual Nézd meg, hol az adó dollár Go







 -  Eisenhower búcsúja címet a nemzet - "katonai-ipari komplexum"
Español



 -  EMP Strike amerikai Idén - Bennfentes Figyelmeztet Family


 -  Endgame - JuegoFinal - Main fájl

Español





 -  Várják Water Wars Soon - US Intelligence Report




Español





















 -  Izrael Pillars of Samson - Nem egészen Armageddon, de ...



Español

 -  Kony 2012 2. rész - License Imperial Conquest



Español
Español
 -  La Guerra Es La Paz - Teoría y praktika del Colectivismo Oligarquico

Español
 -  La Misión Anglosajona - La Tercera Guerra Mundial y El Nuevo Mundo del Legado

Español











 -  Hiányzó fejeket től az US Air Force - Árulás a legmagasabb rendű









Español



Español






Español




Español
 -  Para Evitar Una Guerra Nukleáris Con Irán - Discurso de Fidel Castro en Parlamento Cubano - Agosto 2010


Español


Español


 -  Puppets in Revolt - Afganisztán, Irak, Pakisztán és az Egyesült Államok


 -  Jelentés a War on Terror közepette Crackdown az informátorok - James Feltámadt elő a "Pay minden áron" beszélni


Español

 -  Hat észak-koreai atombomba található Japánban - öt lefoglalt a rendőrség







 -  célzás Irán - az amerikai adminisztráció Planning nukleáris holokauszt?


 -  Az afganisztáni jegyzőkönyv - Explosive szivárgásokat Adjon Fénykép War azoktól ellene

 -  Az angolszász Misszió - A harmadik világháború és a hagyatéka az Új Világ

 -  Az angolszász Misszió - A Timeline - levele a Bejelentésbe ...









 -  A Doomsday Project és a Deep Events - JFK, Watergate, Irán-Contra, és 11/09




 -  A Global Banking kartell egyik kártya maradt játszani - Út a harmadik világháború










 -  A Mediterrán Unió - Kialakult A New Order - World Geopolitika és a Battle for A Földközi-tenger

 -  Az észak-amerikai Unió - Main fájl


 -  Az Obama-Killing Machine Afganisztánban - az "Under-Reporting" Civilek Megölte Idegen Erők



 -  Az Út a katasztrófa - USA háború Irán - a legnagyobb hiba az amerikai történelem








 -  The War On Hulladék - Honvédelmi Minisztérium nem tud elszámolni a 25% Alapja - $ 2,3 billió



 -  Kerülje a nukleáris háborút Irán - Beszéd kubai parlament Fidel Castro - augusztus 2010





 -  felé preemptív nukleáris háború ? - Miért Moszkva nem bízik Washingtonban Missile Defense

 -  Igaz történetek a megsértése - Border Patrol (100 Miles From The Border)

Español






 -  USA-War 1950 óta - egy újévi Meditáció




Español

 -  A háború béke elmélete és gyakorlata oligarchikus kollektivizmus


 -  drogellenes háború Afganisztánban kiderült, hogy összesen Hoax - US Military elismerte, hogy őrzése, segítése jövedelmező Opium Trade











 -  WikiLeaks és a világméretű információs háború - Power, Propaganda, és a globális politikai ébredés
Deutsch









NATO - Otan



Español

 -  A katonai Mafia - NATO - A világ csendőr






 -  Descent Into barbárság - Az Egyesült Államok és a NATO háborút The World

Español
 -  Bővítő de La Otan - Despliegue de Misiles y Nueva Doctrina Militar de Rusia

 -  Full Circle - NATO Befejezi átadása volt Jugoszlávia



 -  Globális Katonai Agenda - Fokozott US-NATO katonai jelenlét Délkelet-Ázsiában - Alkatrészek tervek ázsiai NATO


Español
 -  La Ignorancia Organizada - Peligros para el Hombre y el Medioambiente en la Víspera del Siglo XXI
Italiano
 -  La NATO di Fronte L'Ingratitudine 'Dei Libici - Il Neocolonialismo per il Petrolio
Italiano

Español
 -  La Otan Ante La 'Ingratitud "de Los Libios - Neocolonialismo Por El Petróleo
Español

Español

Español

Español











Deutsch


 -  A NATO a déli - Chile, Dél-Afrika, Ausztrália, Antarktisz







 -  A NATO elkerülhetetlen War - The Flood of Lies Ami Líbia


 -  A NATO "Operation Gladio - Sibel Edmonds a NATO, terrorizmus, 9/11 és a Kábítószer-Futás



 -  nukleáris fegyverek Európában - a NATO Secret transzatlanti Bond


 -  Operation Gladio - NATO Secret Wars - Main fájl




 -  Szíria - NATO Népirtás módszerek - az ENSZ Szíria-jelentés társszerzője igazgatója US Corporate Think-Tank










 -  Az USA-NATO nukleáris Preemptív Tan - Trigger A Közel-Kelet nukleáris holokauszt, hogy megvédje "a nyugati életforma"








Italiano
 -  Vedi Napoli e Poi Muori - "L'Arte della Guerra"

Español
 -  Ver Nápoles y Morir - "El Arte de La Guerra"







Multimédia:



 -  El Volcán de Islandia y La Otan - Dra. Rauni Kilde



Private hadseregek


 -  Blackwater - War Mercenaries Inc . - A privatizációs of War - Main fájl

Español


 -  FedEx és a Pepsi top Defense vállalkozók ? - Öt Corporate Brands hogy egy gyilkos az amerikai Wars

 -  Obama titkos Assassins - JSoc - Közös Különleges Műveleti Parancsnokság

Español


 -  Spies Hire - Ki kicsoda Intelligence Mágneskapcsolók



Deutsch




 -  A privatizációs of War - Mercenaries, magán katonai és biztonsági cégek (PMSC) - Beyond The WikiLeaks Files






Multimédia:



 -  Dirty Wars - Jeremy Scahill és Rick Rowley új film felfedi rejtett igazságok a Covert amerikai Warfare - DemocracyNow!


Az Invasion Líbia







Italiano

Italiano

Español



Español
 -  El Libro Verde - Mulazim Awwal Mu'ammar Muhammad Abu al-Kadhafi Monyar

Español





 - " Líbiában most az igazság az, Coming Out ​​" - New York Times interjú Lizzie Phelan
Español
 -  La Guerra Contra Libia es Una Catástrofe Económica Para Para África y Europa - Entrevista al Mini. de Cooperación de Libia
Italiano
 -  La Guerra vezérlés la Libia è Una Catastrofe per l'Afrika e per l'Europa - Intervista con il Ministro per la Cooperazione della Libia
Italiano

Español

Español

Español
 -  Libia y Gadafi - La Que Se verdad Supone NO Debes conocer - Un País Moderno Hecho Polvo













Español






 -  A NATO elkerülhetetlen War - The Flood of Lies Ami Líbia


 - " Operation Líbia "


 -  Kadhafi utáni Líbia - Naked Neo-imperializmus - A Napfény rablás a líbiai források
Español








 -  A Zöld Könyv - Mulazim Awwal Mu'ammar Muhammad Abu al-Kadhafi Monyar

 -  A "felszabadulás" Líbia - NATO Special Forces és az Al-Kaida kezet - "A korábbi terroristák" Csatlakozz a "Pro-demokrácia" ...



 -  Az igazság a líbiai helyzet - Cutting Through kormányzati propaganda és a média hazugságok

Español

 -  A háború jó az üzletnek - Líbia újjáépítése lopott pénz


 -  drogellenes háború Afganisztánban kiderült, hogy összesen Hoax - US Military elismerte, hogy őrzése, segítése jövedelmező Opium Trade








Multimédia:








Projekt The New American Century (PNAC)





 -  Projekt The New American Century (PNAC) - All About Them



 -  újjáépítése Amerika védések - Stratégia, erők és források a New Century









Multimédia:



 -  El Nuevo Siglo Americano - Un Film de Massimo Mazzucco



 -  Il Nuovo Secolo Americano - Un Film di Massimo Mazzucco






Proxy War Tactics


 -  A "humanitárius háború" a Szíria? - Katonai eszkaláció - a szélesebb körű közel-keleti és a Közép-ázsiai háború?





 -  Az Octopus nevű Wackenhut - Main fájl



Español
 -  Como Funciona el "Golpe de La CIA" en Irán - La Guerra Por Otra viák - Caballo de Troya
Español

 -  Az új gyarmatosítás - Pentagon Carves Afrika a katonai zónák


 -  A Muzulmán Testvériség - Main fájl



Space Command


 -  Egy Un-American Way of War - eszközei államvezetés - USA Guerilla Warfare, leverés, terrorizmus elleni, 1940-1990






 -  túl szuronyok és Csatahajó - Tér Warfare és a jövő az amerikai Global teljesítmény










 -  Tér Warfare - Felkészülés a "harctéri" az új Imperial Adventure - Titokzatos Mini-transzferek és Spy műholdak



 -  A Aerospace Corporation - a "Elite Watch"


 -  militarizálása tér - katonai kutatási menetrendek For The Future




 -  A Weaponization tér - Corporate Hajtott Military szabadjára engedi preemptív Wars
Español
 -  USCYBERCOM - Estados Unidos Oficializa Su interes en La Guerra Cibernética de Cara Las Próximas Décadas


 -  US Cyber ​​Command - háborút A világ ötödik harctéri











Multimédia:



 -  Space Command - AirForce hely ma



Fegyverek






 -  az EU katonai ipari komplexum Forms Single Massive Company - BAE, EADS Talks May Spur Több Egyesülések
Español


 -  Időjárás Warfare - Main fájl



Books-értekezések



 -  1984 - George Orwell (Eric Blair)



 -  1984 - Español - por George Orwell


 -  Amerika a "terrorizmus elleni háború " - Michel Chossudovsky




 -  Critical Mass   - A Real története a születése az Atomic Bomb és a nukleáris korban - Carter P. Hydrick
Español
 -  Razones de Estado - por Chester Swann



 -  The Art of War - Sun Tzu - fordítás Lionel Giles


 -  A rendőrség State Road Map - Michael Nield



Multimédia









 -  A politikai Road Movie - "South of The Border"









 -  Collateral Murder - Wikileaks






 -  Cultures of War - Pearl Harbor / Hirosima / 9-11 / Irak























 -  Full Spectrum Árulás - Future Combat System [FCS]









 -  IOUSA . - Egy nemzet - Under Adósság - a stressz






 -  Kony 2012 - A Ponerological példa Afrikában






 -  La "Elite" Habla - Lindsay Williams






 -  NWO Mintegy gránát a világ WW3 - SÜRGŐS ÜZENET BEN Fulford


 -  PsyWar - Wake Up !



 -  szuperhatalom - 2008 dokumentumfilm



 -  Az Elite Speak - Lindsey Williams






 -  A hazugság vezető War - CBC - The Fifth Estate



 -  A Pentagon - 2,3 trillió dollár Missing ... - Egy nap előtt 9-11 WTC Attack!





 -  A szegényített uránt Lőszer - Beyond árulás


















 -  Un Film de Realidades Politicas - Al Sur de La Frontera "



 -  amerikai Quest for Global dominancia - szuperhatalom - The Film



 -  US Revolution közel - Közgazdász



 -  War és a globalizáció - Az igazság mögött szeptember 11. (9/11)



 -  Miért harcolunk - a történelem, a Military Industrial Complex






Kapcsolódó jelentések


 -  Air Force 2025 - Main fájl


 -  Antarktisz újra felfedezett - Main fájl


 -  Németország ET Kapcsolatok - A Legacy On The Twentieth Century és után ... - Main fájl

 -  Martial Law in USA - A Halál a demokrácia - Main fájl


 -  A 9-11 Rendezvények - Main fájl


 -  Az Elite Drug Management - Main fájl






 -  Időjárás Warfare - Main fájl


 -  WikiLeaks - International New Media Non-profit szervezet - Main fájl



















































































                                                       









 http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_waronterror.htm






Tartalom











Español

 -  Blackwater - War Mercenaries Inc . - A privatizációs of War - Main fájl





 -  Clinton és az al-Kaida - A Propaganda Wars folytatása

Italiano

Italiano

Español


 -  Vajon a Dimona Dozen Murder A fukusimai 50 - 11/3 volt a japán 11/9

 -  Az iraki állam lebontása, tönkretenni egy egész ország - "Ending kimondja, hogy szponzorált terrorizmus"
Español
Español
 -  El falso Terror - El Camino a La Dictadura

Español

Español
 -  El Nigeriano del "Poderoso Explosivo " - ¿Una Operación Bajo Bandera falsa Para Una Nueva Guerra de Agresión de EEUU ...
Español
 -  El "terrorismo" Como HERRAMIENTA de La Nueva Conquista Militar - Frentes de Conflicto - Agenda Secreta de La CIA

 -  Hamis Terror The Murrah épület bombázása - The véleményei Általános Partin és egyéb bomba szakértők







 -  Küzdelem az al-Kaida által támogató al-Kaida Szíria - Az Obama-adminisztráció "állami szponzor Terrorizmus"



 -  Flight 253 - Anatomy of a Cover-Up - A hiba az "Integrálja és megérteni", vagy egy vékony szöveti of Lies

 - " terror elleni globális háború "adatott Új név - Bush kifejezés Out, Pentagon mondja





Español
 - ¿ Ha Eliminado La Central Dimona Dozen La Central Fukushima 50 - El 11/03 Az üzemanyag el 11/9 de Japón


















Español
 -  La Desestabilización Sistémica - La Estrategia de La feszültség a Traves del 11 Septiembre, de el Asesinato JFK y el Atentado de Oklahoma
Español
 -  La megöljék del 22 de Julio - Noruega e Izrael

Español

Español




 -  Az amerikai indítása Terror War - A CIA, 9/11, Afganisztán és Közép-Ázsia - Bush Terror War és a rögzítése Intelligence

 -  Jog Suit ellen 4 amerikai elnök és az Egyesült Királyság a 4. miniszterelnök - a háborús bűnökkel, emberiség elleni bűntettek és népirtás ...

Español
 -  Los Eventos del 11/09 - Main fájl






 -  Operation Gladio  - NATO Secret Wars - Main fájl










 -  Obama elnök ígérete - Global War on Terror a folytatáshoz, a Fresh Smink - meggyilkolja People megakadályozza őket ...

Español

 -  A rasszizmus és az amerikai War - iraki veterán


 -  Jelentés a War on Terror közepette Crackdown az informátorok - James Feltámadt elő a "Pay minden áron" beszélni

 -  A 9-11 Rendezvények - Main fájl




 -  Az Elnökség a terrorizmus elleni - Obama adminisztráció szüli új minőségben a zsarnokságról





 -  Az Ellenség-ipari komplexum - Hogyan Turn a World Hiányzik az ellenség a legveszélyesebb hely az univerzumban



 -  A jövő Calling - The War on Terror




 -  A Guantánamo "Öngyilkosság " - A Camp Delta őrmester fújja a sípot







 -  The Nightmare - Az iraki invázió atrocitások, Unearthing az elképzelhetetlen


 -  A Norvégia terrorista támadás - "News nélkül Tények - "szakértői" a Dzsihád és a "muszlim terrorizmus"

 -  Az Obama-adminisztráció Cover-up The Flight 253 Affair - "Új Smoking Gun" közzétételek




 -  A Fehérnemű "Bomber " - Zúzó szabadság szélhámos muszlim terrorizmus







 -  A terrorizmus elleni háború - a "The Police State Road Map" Michael Nield




 -  A terror elleni háború átterjed Afrika - Amerikai csapatok küldése 35 Afrikai Nemzetek





 -  Ez a terrorizmus elleni háború színlelt - A 9/11 támadások Gave Az Egyesült Államok egy ideális ürügy, hogy erőszakkal biztosítsa a Global Domination




 -  Képzés Gyakorlatok előtt "terrortámadás " - Gyakorlatok napján Denver lövöldözés

 -  USA bűnrészesség és Cover-Up iraki kínzás Exposed - A WikiLeaks Release - Frago 242 War Logs










 -  Mi történt a "globális terrorizmus elleni háború "? - Az Egyesült Államok "Harc az al-Kaida" Szíriában



 -  Kinek a háború ? - A neokonzervatív klikk törekszik, hogy tőrbe csalják Our Country sorozatát Wars, melyek nem szerepelnek az amerikai kamat

 -  Kinek előnyös lenne politikailag Egy terrorista incidens az amerikai talaj ? The Strange Case of Umar F. Abdulmutallab

 -  WikiLeaks - International New Media Non-profit szervezet - Main fájl









További információk

Español
 -  11 de Septiembre - Una Provocación Mundial - El Punto de Vista de Un Általános Ruso


 -  AFRICOM - US Military ellenőrzése Afrika Resources - származó "Top 25 cenzúrázni Stories of 2007 '
Italiano
Español

Español


Español



 -  Az amerikaiak és Északi Szövetség "Friends "... - Hamis Flag Terror, Drugs, megrendezett "tálib" Támadások

 -  Kábítószer-Amerika Elrontott War - Obama és Afganisztán




 -  Egy Un-American Way of War - eszközei államvezetés - USA Guerilla Warfare, leverés, terrorizmus elleni, 1940-1990

 - " Pár herék leesett az elnök után a választás napja " - volt guantanamói legfőbb ügyész azt mondja


Español






 -  Blood Money - Anthony Charles Lynton Blair, QC, volt miniszterelnök, állítólagos potenciális háborús bűnös











 -  CIA és a Pentagon Telepítés RFID "Halál Chips " - A Conspiracy Theory? Gondold újra!



Español



 - " Downing Street Memo " - a "War on Terror"



 -  Hamis Terror telkek, fizetett informátorok - a taktika FBI "Entrapment" Megkérdőjelezte










 -  Adj esélyt War !








Español









 -  A NATO "Operation Gladio - Sibel Edmonds a NATO, terrorizmus, 9/11 és a Kábítószer-Futás

 -  No Place to Hide - A stratégia és a taktika a terrorizmus




 -  Obama titkos Assassins - JSoc - Közös Különleges Műveleti Parancsnokság




 -  Foglalt Amerika - szenátus Bill 1867 lehetővé tenné számunkra, hogy lefoglalják és katonai Murder kormányellenes tüntetők az amerikai városok

 -  Csak egy terrortámadás takaríthat Obama - Top Clinton hivatalos mondja


 -  Orwell Justice System - az értékpapírosítás és militarizálódásának mindennapi élet - Kémkedés amerikaiak ellenére folytatódik Court ...




 -  Patriot Act - HR 3162 - Fogadott október 24, 2001







 -  A vallási fundamentalisták éppen játszott - szaúdiak, az izraeliek és az amerikaiak minden az ágyban
Español










 -  Kémkedés amerikaiak - amerikai Endless és igen nyereséges, "War on Terror" - A multimilliárdos Bonanza a távközlési
Español
 -  terrorismo de Estado - Izrael Incendia Con la Sede Fosforo de La ONU, Bombardea Kórház, Dispara a Niños Que Huyen
Español
 -¿ Terroristas en La Administración Bush ? - terrorismo Internacional







 -  A CIA szerepe az Anthrax küldemények - Lehet, hogy mi kémek minőségben Katonai-ipari szabotázs, a terrorizmus, és még népesség ...

 -  Az eljövendő Világjárvány - Várják minden védelmi rendszerek az Fail




 -  A Doomsday Project és a Deep Events - JFK, Watergate, Irán-Contra, és 11/09


 -  A rejtett teljesítmény - David S. Addington - A jogi Mind mögött Fehér Ház War on Terror



 -  A "felszabadulás" Líbia - NATO Special Forces és az Al-Kaida kezet - "A korábbi terroristák" Csatlakozz a "Pro-demokrácia" ...

 -  The Long Road To The Hague - a bűnüldöző korábbi miniszterelnök, Tony Blair


 -  A Murder amerikai - megléte Secret Ölj Listák most elismerte Lawless Fehér Ház




 -  The Politics of Terror a The Business of Terror - The Greatest Covert Operation valaha

 -  A privatizációs of War - Mercenaries, magán katonai és biztonsági cégek (PMSC) - Beyond The WikiLeaks Files

 -  Az átirányítás - a közigazgatás Új Policy részesülő ellenségeink a The War on Terrorism?

 -  A dolgok nála ... - A So Hívás "Airport Security"



 - " A háború Worth Waging " - Afganisztán Óriási tartalékok Ásványok és földgáz


 -  A Jemen Hidden Agenda - Behind The Al-Kaida forgatókönyvek, stratégiai olaj Transit Chokepoint




 -  Mérgező hulladék Behind szomáliai kalózok - Top 25 cenzúrázni Történetek 2010






 -  Szokatlan Warfare - Army Special Operations Forces








 -  Egyesült Államok kormánya Spy Program - Main Core, PROMIS és az árnyék kormány












Books-értekezések




 -  Order Out of Chaos - Elite Szponzorált terrorizmus és a New World Order - Paul Joseph Watson

 -  Philip Dru - Adminisztrátor Edward Mandell House

Español
 -  Razones de Estado - por Chester Swann



 -  Stranger Than Fiction - független vizsgálatot 9-11 és a terrorizmus elleni háború - Albert D. Pastore


 -  A terrorizmus és az Illuminati - A Három ezer éves története - David Livingstone

 -  A jelentés Iron Mountain - Leonard Lewin



Multimédia



 -  7-7 Ripple Effect - La verdad Sobre 11 Septiembre Nueva York, el 11 Marzo Madrid y el 7-Julio de Londres


 -  Adiós a Las Libertades - figyelembe Jogi (1997)












 -  Anthrax War









 -  Bush és Obama - Age of Terror - Untold History of United States - Oliver Stone


 -  Bush Hideous Legacy - Bagdad, 5 év elteltével - City of Walls



 -  Bush y Obama - La Era del Terror - La Historia No Contada de Estados Unidos - Oliver Stone





 -  Collateral Murder - Wikileaks



 -  Dirty Wars - Jeremy Scahill és Rick Rowley új film felfedi rejtett igazságok a Covert amerikai Warfare - DemocracyNow!








 -  Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározott






 -  Ez az, amit küzdünk ? (Ez a videó is blokkolja néhány országban)





 -  Obsession - Radikális iszlám elleni háború a Nyugat






 -  Probléma-Reakció-Megoldás - David Icke



 -  Rumsfeld War - Battle vitás Inside The Pentagon






 -  Árnyék titkai - 2010 Cut






 -  Terrorizmus Támadások az Egyesült Államokban - 11/09 - BBC Knowledge Előzetes



 -  TerrorStorm - Alex Jones



 -  The Dark Side - építészet a "War on Terror"



 -  The Power of Nightmares - The Rise of The Politics of Fear






 -  War és a globalizáció - Az igazság mögött szeptember 11. (9/11)
















Kapcsolódó jelentések


 -  Big Brother Loves You - Main fájl








 -  The Carlyle Group - Main fájl


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése