2014. november 11., kedd

Kódolt terrorizmus. a



Kódolt terrorizmus. a








Tartalom




Español
 -  La Red Gladio en España - Los Antecedentes Terroristas de La Otan

Español

Español
 -  Propaganda Due - La Masoneria fasiszta - de "Biografia Nem Autorizada Del Vaticano"

 -  Pszichológiai War - származó "amerikai elektromágneses fegyverek és az emberi jogok"





 -  a hadizsákmány - The Secret Story of WWII japán és a náci arany



További információk


 -  9-11 volt CIA / Mossad Operation - Ex-Olaszország elnöke




 -  CIA-MI6 bevonása Mumbai Attack - Terrorizmus és az illuminátusok





Español
 -  La Desestabilización Sistémica - La Estrategia de La feszültség a Traves del 11 Septiembre, de el Asesinato JFK y el Atentado de Oklahoma

 -  A NATO "Operation Gladio - Sibel Edmonds a NATO, terrorizmus, 9/11 és a Kábítószer-Futás





Books-értekezések



 -  A NATO Secret Armies - Operation Gladio és a terrorizmus Nyugat-Európában - Daniele Ganser


Multimédia















 -  Operation Gladio - Teljes 1992 dokumentumfilm BBC



 -  Operation Gladio - Subtítulos en Espańol






 -  Timewatch - Operación Gladio - Documental de La BBC



Kapcsolódó jelentések


 -  Kőműves és lovagok - Main fájl


 -  A Global Elite - Main fájl





















Templomosok, forradalmak, gyilkosságok,
ÉS MAFIA
FEJEZET

Előző fejezetekben megvizsgáltam a templomosok titkos történetében , és hogyan lettek szabadkőművesek viszont. Nem, hogy a szabadkőművesek azonos példányban a templomosok, de a szándék ugyanaz - helyére monoteista vallások, mint akereszténység és az iszlám pogány vallási rendszerek és a materialista világnézet, agresszíven megcélzó vallási szervezetek.
Ez a perverz tanítás, festett színeiben misztika és okkultizmus, örökölte a templomosok és képezi a központi hit szabadkőművesség. Ez mutatkozik meg teljes egészében a felső köreiben a rend, növekszik az átláthatóság apránként egy előlegek fel a létrán. Kőműves globális stratégiája az, hogy elő ezt világkép a tömegek készítik elő a terepet egy szép módján-vagy, bizonyos esetekben, a könyörtelenül kiküszöböli az akadályokat.
A 18. századtól, a szabadkőművesség globális stratégiát lehet ismerni a színfalak mögött néhány ideológiai és politikai mozgalmak. In The Occult Conspiracy , angol történész Michael Howard magyarázza az együttműködés okkultista titkos társaságok, mint a templomosok , szabadkőművesek , rózsakeresztesek ésilluminátusok , akinek hosszú, folyamatos küzdelem, hogy visszatérjen a Nyugat a kereszténység előtti pogány. A hátlap érintkezik a könyv szól:
Ez a kevéssé ismert tény, hogy a több ezer éves titkos társaságok és okkult csoportok - őrzői az ősi ezoterikus bölcsesség - éltek egy erős és gyakran döntő hatással lehet a nemzetek sorsát. Mint szabadkőművesek, templomos lovagok, és azok hatással rózsakeresztesek során a francia és az amerikai forradalmak, valamint a megdöntése a középkori rend ... The nácik , természetesen, hanem a brit biztonsági erők, az alapító atyák of America, és a Vatikán mind része volt - jó vagy rossz - az okkult összeesküvés.
Mivel idézet rámutat, a vallás elleni harc nem harcolt egy elöl csak. Ez terjeszteni számos neo-pogány filozófiai vagy politikai mozgalmak, az Illuminátusok aki előkészítette az utat a francia forradalom, a bajor testvérek, akik megpróbáltak megvalósítani egy pán-európai szocialista forradalom, még a fasiszták, aki megalapította a náci párt , és a Carbonari aki előkészítette a terepet az Olasz Nemzeti Front.
Ezek a szervezetek és mozgalmak jelentős ideológiai különbségek, de ők is a közös közös célok és módszerek, mint például a nyomást, hogy a vallási szervezetek és kiszorítsa a vallás, helyette egy materialista vagy naturalista filozófia. E célból a szabadkőművesség tett különböző alakzatokat mindig a 18. század óta , toborzás tagjai minden más politikai és filozófiai mozgalmak és még behatol a Vatikán, igyekszik manipulálni a legerősebb keresztény intézmény szerint szabadkőműves ideológiák.


Néhány rajzot ábrázoló rítusok a szabadkőműves páholyok a 18. században.Megfigyelhető, hogy a kard fontos szerepet játszott az a rituálé. Ez azt jelképezi, hogy a szabadkőművesek is a templomosok hagyományokat.
Más jelenetek rituálék a 18. században szabadkőműves páholyok. A beavatási szertartás az új tag.
A titoktartás eskü hozott a veszélye a kard
Figyelemre méltó az a Kőműves, hogy ez profit-orientált. Mivel a pogány (és így világi) szervezet, ez természetes, annak tagjait, hogy törekedjenek világi nyereség helyett idealista célokat. Emiatt végzése közben a látszólag filozófiai küzdelem, Fali volt a hangsúly a politikai és gazdasági érdekek, mint a templomosok, a legbefolyásosabb bankárok Európa elősegítve az tanításait pogányság egyszerre. Következő fejezetek vizsgálni közelebbről ezt a szempontot a falazat és a szerepet játszik a szervezet linkeket a maffia.
Lehetetlen megállapítani, pontosan minden a szabadkőművesek tették, mert természetüknél fogva, ők egy titkos társaság.Az egyetlen módja a vizsgáló tevékenységüket, hogy megtaláljuk a hegyét a szabadkőműves jéghegy, feltárása annyi és olyan mélyen, amennyire csak lehetséges, majd a találgatás a többi kép. Kezdjük e stratégia megvizsgálja azok hatását az elmúlt kétszáz évben.

Az illuminátusok a tervek Revolution

Adam Weishaupt, aki úgy érezte, a "patologikus gyűlölet" vallás felé, megalapította az Illuminátusok társadalom
A templomosok átalakítása szabadkőművesek is készített számos melléktermékek, arózsakeresztesek hogy az egyik ezek közül. A másik az Illuminátusok , az egyik beszélt egyesületek történetében okkultizmus. Alapított Bajorországban, Németország déli részén, az is ismert volt, mint a bajor illuminátusok, és feladata az volt, hogy egy világi szabadkőműves világrend forradalmi úton. Alapítója volt Adam Weishaupt , egy jogi egyetemi tanár.
Hevesen ellenzi a monarchiák, valamint az egyház, aki szerepel a társadalom céljai:
1. eltörlése monarchiák és az összes megrendelt kormányok.
2. A magántulajdon megszüntetése és az öröklés.
3. eltörlése patriotizmus és a nacionalizmus.
4. eltörlése a családi élet és a házasság intézményének és a létesítmény közös gyermekek oktatása.
5. eltörlése minden vallás. 49
Az Enciklopédia okkult kiderül, hogy az Illuminátusok társadalom, egyre nagyobb teljesítményű Németországban gyakorolta minden szabadkőműves rituálék megőrizve saját egyedi identitását. Weishaupt, a "nagymester", dobbantott a hatóság a több száz értelmiségi, akik csatlakoztak a társadalom, annak ellenére, hogy csak nagyon kevés volt hozzáférése Weishaupt magát.1780-ban a német báró von Knigge , a Nagymester Mason csatlakozott a társadalom és növelte a társadalom befolyása még tovább.
Weishaupt és Knigge megkezdte a felkészülést a forradalom, amelynek célja, hogy le mind a templom és a Habsburgok.1784-ben, amikor a bajor kormány kapott hírszerzés a tervezett forradalom, a két Grand Masters gyorsan oldjuk az illuminátusok és csatlakoztak rendes szabadkőműves páholyok.
Mivel okkultista történészek elismerik, néhány játékos a francia forradalom, mint François-Noël Babeuf voltak Illuminati eredetű. 50
Az Illuminátusok híres volt rendíthetetlen ellenséges vallás felé. Szerint a történész Michael Howard , nagymester Weishaupt érzett a "patologikus gyűlölet" a vallás ellen 51 , ​​hogy a tervezett forradalom próbálta megvalósítani. Ez soha nem történt meg, de a "testvérek" Franciaországban sikeresen végrehajtott övék-formájában a francia forradalom.

A francia forradalom és Jacques de Molay bosszúja
Kőműves játszott fontos mögötti jelenetek szerepét a szocialista mozgalmak a 18. és a 19. században. A fenti szabadkőműves rajz szimbolizálja ezt a kapcsolatot.
Majd emlékeztetnek arra, hogy Franciaországban, egy közös működtetése a katolikus egyház és a király , a templomosok letartóztatták és rend később felszámolták. Nem kétséges, az egyik túlélő templomosok-lett-Kőfaragó legfontosabb törekvései az volt, hogy gyengül, akár meg is semmisítheti, a két intézmény. Ezért nagyon fontos, hogy a szabadkőművesek játszott olyan szerepet a születés, a francia forradalom.
In The Occult Conspiracy , angol történész Michael Howard rámutat arra a szerepre, amelyet a szabadkőműves páholyok, a felkészülés, a forradalom. A NagymesterSavalette de Lage , alapított egy ilyen menedékházak, Friends of Truth , akinek politikai filozófia összeállította keretét a szociális reformokat, amelyek nyomán a forradalom.
Egy másik fontos lodge kapcsolatban Savalette de Lage volt a Neuf Soeurs (Nine Sisters) - az egyik, ami számít tagjai közül nevek, mint Voltaire, Benjamin Franklin, John Paul Jones és volt foglalva más, világi oktatási rendszerek fejlesztése és teljesen világi elméletek történelem, irodalom, kémia és az orvostudomány szemben az egyház. A forradalom alatt, a College of Apollo által alapított benyújtani, átnevezték a Lycée republikánus.
Könyvet írt a rövid időszakban a forradalom arról tanúskodnak, hogy fontos szerepet játszott Kőműves. Igény szerint a széles körben elterjedt, a felkelés, amely lángra a forradalom tervezett a nagy szabadkőműves Egyezmény a Wilhelmsbad 1782 egyik résztvevője volt ennek az egyezménynek Comte de Mirabeau , a vezetője a forradalmárok. Miután visszatért Franciaországba, rögtön megkezdték a páholyok Franciaország hozott döntések az egyezmény. 52
A színfalak mögött, Comte Cagliostro vezető szerepet játszott a forradalomban. Szicíliában született, az igazi neve Joseph Balsamo . Tagja az illuminátusok és a klasszikus szabadkőműves páholyok Németországban, őt választották az egyik ügynök megbízott misszió terjesztésének radikális és forradalmi eszmék Európa-szerte, így előkészítve a terepet az esetleges francia forradalom.
Végén a turné ment Franciaországba, és lett egy jakobinus. A Grand szabadkőműves kongresszus 1785-ben kapott új megrendelést készül a forradalom. Ugyanebben az évben, Cagliostro volt a gyújtópontja a Diamond nyaklánc ügy , hogy a királynő az áldozat egy összeesküvés kidolgoztak a benyomást kelti, hogy ő volt a szerelmi viszonyt folytat a bíboros. Az emberek között, ez helyrehozhatatlanul horpadt hírnevének mind az egyház és a monarchia. Francia regényíró Alexandre Dumas megerősítette, hogy ez a botrány szervezte a szabadkőművesek. 53
Ugyanis, mint a páholy a provokátor, Cagliostro volt a központja számos vezető események a forradalom. A levelet a közelgő forradalomról, hogy ő írta Londonból egy barátom Párizsban, 1787-ben beszélt arról, hogy a Bastille lenne megrohamozták, hogy az egyház és a királyság is kell szüntetni, és helyébe egy új vallás elvein alapuló ész . 54. Cagliostro volt jósnő, így az információk levelében inkább jött feletteseit a páholy. Ahogy Michael Howard fogalmaz,
"Az 1785-1789 több a szabadkőműves páholyok Franciaországban dolgoznak teljes munkaidőben, hogy aláássa a monarchia és a létrehozott kormány." 55
Nagy mértékben, a francia forradalom volt az hogy a szabadkőművesség. A Szabadkőművesek látta, hogy a forradalom, mint mérföldköve a módja annak, hogy a kívánt új társadalmi rend, valamint a cselekmény a bosszú, amit a francia monarchia tette, hogy a templomosok. Ha egy izgatott tömeg vonult a Bastille, Comte Mirabeau kiáltotta,
"A bálványimádás a Monarchia megkapta a halálos csapás a fiai és leányai a Rend 56 templomosok ".
Az igazi cél az ostromát a Bastille nem volt szabad egy maroknyi foglyok e stratégiailag jelentéktelen börtön. Úgy készült jelképe a forradalom más okból: Ez volt az, ahol a nagymester Jacques de Molay már börtönben évvel korábban kivégzés 1314-ben! Ha az egyik célja az volt, hogy a forradalom bosszút de Molay, a Bastille volt kiemelt célpont. 57
A szerepét a szabadkőművesek - vagy pontosabban, a neo-templomosok - megvalósítása a forradalom 1789-ben kiderült, amikor az inkvizíció letartóztatták Cagliostro. Gyorsan bevallotta, és azt mondta, amit tudott, abban a reményben, hogy mentse az életét. Az egyik első dolog, amit mondott az inkvizíció volt, hogy a szabadkőművesek tervezik forradalmak Európa-szerte, azzal a szándékkal, hogy befejezzük, amit a templomosok kezdődött: nevezetesen, hogy vagy megsemmisíti a pápaság, vagy hogy azt ellenőrzésük alatt.
A francia forradalom volt a színpadon, borzalmas terrorcselekmények. Tízezer küldtek a guillotine. Mögött a szlogen a "Szabadság, Egyenlőség, Testvériség" Kőműves létre barbárság újra.
Robespierre, aki küldött ezer a guillotine volt, maga is lefejezték azt.

Az alkalmazott módszerek a szabadkőművesek és illuminátusok
előre a forradalom egyformán kegyetlen és könyörtelen. Szerint a William T. Still The New World Order:
Tavaszán és nyarán 1789, mesterséges hiány gabona létre illuminátus manipuláció a gabonapiac. Ez készített egy éhínség annyira intenzív, hogy hozta a nemzetet, hogy a szélén a lázadás. Az egyik vezető alakja volt, ez a rendszer az Orléans-i herceg , a Nagymester, a Grand Orient páholyok. A Illuminists azt állította, hogy forradalom lesz "javára a burzsoázia és a nép, mint eszközök ..." A valóságban azonban az összeesküvők felemelte az élelmiszer-ellátás és a blokkolt valamennyi reform a nemzetgyűlésben, hogy súlyosbítja a helyzetet, és a lakosság kiéhezett ...
A pánik jött létre egyszerre az egész nemzet. Lovasok lovagolt városról városra mondja a polgároknak, hogy "rablók" közeledett, és hogy mindenki fegyvert. A polgárok azt az utasítást kapták, hogy az összeesküvők is, hogy menedéket a nagyobb birtokok, a kastélyok, valamint hogy a pátens a király minden kell felgyújtották. Az emberek, engedelmeskednek a király, teljesülnek. Hamarosan, a lángok a pusztítás égett ki az ellenőrzés alól. Anarchy tovább nő, ahogy a polgárok kezdtek portyázó és a fosztogatást, és nem csak az élelmiszer. 58
Az elején a forradalom, a jakobinusok, akiknek többsége szintén szabadkőművesek, kampányt indított a terror. Tízezer királypártiak és egyháztagok küldtek a guillotine, fulladás Franciaország tengernyi vér. A részleteket ezúttal a terror és a szabadkőműves üzeneteket tartalmaztak elgondolkodtató:
Terror volt burjánzó Párizs utcáin ?? Nem meglepő, hogy november 1793 elleni kampány vallás avatta fel a mészárlás a papok egész Franciaországban. A temetők a dédelgetett mottója az Illuminátusok, "A halál egy örök álom" volt kifüggesztett végzésével a Illuminatus " Anaxagoras "Chaumette. Az egyházak Párizs ünnepének Reason ünnepelték, ahol a nők a könnyű erkölcsök voltak trónjára istennők. Ezeket más néven " Eroterion ", és voltak mintájára Weishaupt tervét tiszteletére a szerelem istene ?? 59
?? Vége felé 1793-ban az új forradalmi Köztársaság találta magát szembe több százezer dolgozó férfiak, akiknek nem tudott elhelyezkedni. A forradalmi vezetők nekilátott egy félelmetes új projektet, az volt, hogy másolt zsarnokok örökké, az úgynevezett "elnéptelenedés". Az ötlet az volt, hogy csökkentse Franciaország lakosságának huszonötmillió le akár nyolc vagy tizenhat millió, attól függően, hogy melyik forrás hiszel.Maximilien Robespierre hitte elnéptelenedés, hogy "nélkülözhetetlen." 60
Kőműves ismert, hogy ellenőrzött a brit arisztokrácia és a palota a viktoriánus korban, amikor a Ripper gyilkosságok történtek. Elkötelezett a szabadkőműves okokból ezeket gyilkosságokat könnyen fedezett fel. A képen egy labdát, hogy a korszak, amelyen részt vett a szabadkőműves különböző részein Anglia.
Franciaországban, tagjai a forradalmi bizottságok megbízott a megsemmisítő amiben nappal és éjszaka felett térképek, számológépek, hány fejet kell áldozni minden városban. Félelmetes forradalmi törvényszékek próbálták meghatározni, akik meg fogják ölni, és a soha véget nem érő patak áldozatok vonultak a különböző halálesetek. A Nantes, 500 gyermek halt meg egy hentes, és 144 a szegény nők, akik varrt inget a hadsereg dobták a folyóba. 61
Ez a terror volt a terméke ellenségesen a monarchia és az egyház által a szabadkőművesek és az Illuminátusok, a templomosok utódai.
A bizonyítékok arra utalnak, hogy a Mozart egyike volt azoknak, akik megölték a szabadkőművesek árulás. Fent, a szabadkőműves rajz Mozart.
1796-ban, egy könyvet The Tomb of Jacques de Molay -ben megjelent Franciaországban, amely kimondja, hogy a forradalom által megvalósított szabadkőművesek , melynek eredete a rend a templomosok . A következő évben, a jezsuita pap, atya Bamuel kiadta Emlékiratok öntsük servir de l'histoire du Jacobinisme (Memoirs felé története jakobinizmus), felfedve, hogy a templomosok még élt a front mögött a szabadkőművesség és a forradalom saját készítés . Az angol polgárháború, azt állítja, volt is egy templomos összeesküvés. 62
1808-ban, a nyilvános requiem tartottak a Szent Pál a párizsi Jacques de Molay . A szabadkőművesek részt a szolgáltatást öltöztek pontosan olyan, mint a középkori templomos végzett néhány rítusok felett de Molay csontjaival és személyes tárgyait, majd folytatta a felvonulás le a Párizs utcáin hordozó tarka banner a templomosok. 63. Öt évszázaddal azután, hogy kivégezték a király és A templom Párizsban, de Molay emlékeztek Párizsban a nagy ünnepség. Ezúttal nem volt király, és nem egyház, és vér volt olcsó.

Az Inside fiók Hasfelmetsző Jack
A kutató a Kőfaragó politikai tevékenység, különösen az illegális is, a hírhedt "Ripper" gyilkosságok nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezeket a sorozatos gyilkosságokat követtek el Londonban 1888-ban több mint egy span kilenc hét öt prostituált brutálisan meggyilkolták, és testüket disembowled, néha megcsonkított.
Ezeket a gyilkosságokat soha nem megoldott, és a gyilkos soha nem fogott. Levelek "aláírt" néven Hasfelmetsző Jack küldött a rendőrség, nem sokkal azután ezeket a gyilkosságokat követték, feltéve, hogy a gyilkos az ő beceneve. Ki az a személy, vagy az emberek felelősek a gyilkosságok, vagy még nem ismert.
Hasfelmetsző Jack gyilkosságok soha nem megoldott.Fent: A karikatúra ábrázoló rendőrség meglepődött ezen gyilkossági esetekben a brit sajtó. A történészek szerint a hátterében az álcázás, hogy mind a gyilkos, és a rendőrfőnök voltak szabadkőművesek.
A neve "Jack the Ripper" származik levelet kap a rendőrség. Az író azt állította, hogy a gyilkos, és hogy élvezte gyilkos, majd aláírta a leveleit "Hasfelmetsző Jack". Persze, az igazi neve a gyilkos továbbra is ismeretlen.
Számos ember, akik vizsgálták ezt a rejtélyt következtetésre jutott, hogy a gyilkosság politikai indíttatású volt, és a bizonyítékok arra utalnak, hogy szabadkőművesek voltak találhatók e mögött összeesküvés.
FROM HELL : Hollywood film alapján a történelmi dokumentumok és bizonyítékok From Hell mutatja Ripper gyilkosságokat, hogy egy szabadkőműves összeesküvés feltárva mi volt a színfalak mögött. Az egyik Hasfelmetsző Jack áldozatai és az ő felfedezése a rendőrség.
Hasfelmetsző Jack elhagyja a gyilkosság helyszínén

Ebben a jelenetben a film, nyomozó detektív Abberline felfedezi a kapcsolatot Kőműves és a gyilkosságok.
A felfedezés egy másik, a Ripper áldozatai, amint azt a From Hell
Röviddel azelőtt az idő a gyilkosságok, a brit monarchia fenyegette a nagy botrány. A legidősebb fia, Viktória királynő, későbbVII Edward király volt a nagymestere az angol szabadkőművesek. Elméletileg, a fia, Eddy , lett volna, ha király nagyanyja és apja meghalt előtte, de Eddy volt magánélete összeegyeztethetetlen palota fegyelem.
Titokban meglátogatta a festő barátjának Walter Sickert és barátai; és egy ilyen látogatások találkozott és kezdett viszonya Annie Crook, a katolikus üzlet-lány az alsó osztályok. Egy idő után szült az ő gyermeke, és ők titokban feleségül vette.Sickert bérelt egy dada Eddy és Annie kislány. Mary (vagy Marie), Kelly és Sickert voltak a tanúk saját titkos esküvő.
Dr. Gull, a gyilkossággal gyanúsított (fent), és társait Szabadkőművesek a páholy
Biztonsági ellenőrzés a bejáratnál, hogy thelodge és rituálék belül
Abban az időben, Nagy-Britannia volt a politikai zűrzavar. Vajon a nyilvánosság értesült Eddy házasság egy nő, mint Annie, lehetett volna messzemenő következményei, beleértve a megszüntetését a monarchia. (Ez ellen a brit jogban az uralkodó elvenni egy katolikus, nem is beszélve a felvetett problémák a lány munkásosztály háttérben.) Egy ilyen botrány volt komoly veszélyt senkinek az aktív érdeklődést a brit politikai és társadalmi rendszerek, elsősorban a a szabadkőművesek .
Beavatási szertartáson a páholy, ahol a fedél-up a Ripper gyilkosságok tervezték. Itt, az új tag esküt esküszik titoktartási, a fenyegető halál, hogy ne fedje fel, amit a tanúk a páholy.
A végén a beavatási szertartás: az új tag kendőt eltávolítják, és az első alkalommal, amikor látja a belső a páholy.
Ha a szó minden ennek az egésznek Viktória királynő, kérdezte, hogy Lord Salisbury - ő miniszterelnök, és a neves Mason - fedezze fel ezt az ügyet. Salisbury kellett Annie elismerte, hogy a menedékjog, ahol ő volt, hogy 32 év múlva meghal. Lánya később Sickert szeretője és szült neki egy fiút. Marie Kelly, a tanú, a házasság lett alkoholista és prostituált, majd megosztotta a titkot három lány prostituált barátok.
Amikor ezek a nők azzal fenyegetőzött, hogy felfedje titkos Eddy, Salisbury úgy döntött, hogy ezt a fenyegetést kellett véget ért, és besorozták segítségével Sir William Gull , orvos, hogy a királynő és a magas rangú szabadkőműves ; ő volt az, aki kijelentette, Annie őrült, és elküldte őt a menedékjogot.
Figyelembe véve a lehetőségeket, Gull következtetésre jutott, hogy ezek a prostituáltak minősül elfogadhatatlan veszélyt a monarchia és a szabadkőművesség, és úgy döntött, hogy megöli őket, egyenként, szerint szabadkőműves szertartás . Így a sokkoló "Ripper" gyilkosságok jött. Salisbury miniszterelnök , a többi tagot a kormány és a rendőri erő biztosított a fedél-up, mint várható volt, a szabadkőműves testvériség.
Folyton ezt a titkot, és csodálta Gull az ő jó értelemben vett "felelősség". Gull elküldte sofőrje Netley rávenni Sickert segítségével azonosítsa és felderítse a négy prostituáltak. Volt található, felvette, brutálisan meggyilkolt, majd megcsonkított testüket és feldarabolta előírt szabadkőműves szertartások és jogerősen a kiválasztott helyszíneken.

Ez az egyezés a Gull a gyilkosságok:
1) Augusztus 31-én 1888-ban, Mary Ann (Polly) Nichols meggyilkolták miután a torkát vágja mélyen, kezdve egy fül és körözés a torkát, és az ő hasát felvágni.
2) Szeptember 8-án ugyanabban az évben, Annie Chapman meggyilkolta miután a torkát vágott. Az ő nyelve kiállt a fogai között volt duzzadt. Hasa teljes egészében megnyílt; ő vékonybélben eltávolítjuk, majd fölé a jobb vállát, de még mindig hozzá. Része a gyomra már kivágták, és helyezzük a bal válla fölé. Ő méhében és része az ő vagina eltávolítottuk. Az ő ékszerek és érmék eltávolítjuk és két bronz gyűrű fel a lábujjait.
3.) Szeptember 30-án, Elizabeth (Liz) Stride meggyilkolták miután a torkát vágott, az egyik állkapocs a többi.
4.) Szintén szeptember 30-án, Gull azt hitte, megölte az utolsó és legfontosabb áldozat, Marie Kelly. Ehelyett tévedésből megölte Catherine (Kate) Eddowes, aki elment a neve Mary Ann Kelly. Eddowes meggyilkolta vágás torkát fültől fülig. Az orra teljesen levágták, részben a jobb fülét levágták, arca megcsonkított mély vágások háromszög, hasán teljesen felvágni, és az ő belek kivesszük, és helyezzük jobb válla fölött. A két láb darab eltávolítjuk és elhelyezni a bal karja és a teste, és a bal vese és részben az ő méhét eltávolították és elvitték.
A rendőrség talált egy darab belőle vágott kötény, áztatott a vér, hogy illeszkedjen a rész még mindig a testén. A fekete fal fölött Eddowes testét írták fehér krétával:
"Az Juwes vannak a férfiak, ami nem hibáztatható semmiért."
5.) November 9-én, sirály és partnerei a bűnözés korrigálva a korábbi hibát meggyilkolásával Mary Kelly lakásában. Torkát vágta a szövet levágott egész, teljes felületén has és a combok eltávolítjuk és hasüreg üríteni.A melle vágták le, megcsonkított karját és az arcát csapkodott olyan mértékben, hogy az már nem kell ismerni.Méhét, a vesék és az egyik melle alá helyezték a fejét, a másik mell a jobb lábát, a máj között lába, belek a lány jobb oldalon, és lép a lány bal oldalán. Skin távolítani hasán és a comb volt egy éjjeliszekrény. Része egy tüdő hiányzott, ahogy a szíve.
Ezek az események vezettek a kutatók a valóságot a színfalak mögött: Vajon ezek a gyilkosságok nem előre megfontolt szándékkal, lett volna kockázatos rongálja és feldarabol az áldozatok holttestét. (Stride, a harmadik áldozat, nem volt hajlandó a kocsikázás, így ő gyorsan meggyilkolták akkor és ott, az utca közepén.) Az egyetlen magyarázat az ilyen borzalmas cselekmények vágás az, hogy voltak rituális gyilkosságok , elkötelezett szerint szabadkőműves szertartás . Minden vonatkozását-vágás a torkán, megszűnik a szív, belek eltávolítása, háromszög alakú vágások, elvágva része az áldozat kötény, megtalálható előírt büntetések árulók a könyvekben olvasott a páholyok szabadkőművesség.
A Ripper következő áldozata temettek el a kerületben ismert Mitre téren. A gér egy Mason eszközt, és a Mitre Csárda egy jól ismert találkozási pontja a szabadkőművesek.
Mit jelent a "Juwes" jelent? Egyesek úgy vélik, hogy ez egy helyesírási hiba a zsidók talán szándékos, amelynek célja, hogy eltereljék a gyanút rá néhány analfabéta bigott. Ehelyett, a körülményeket és módszereket a gyilkosságok sugallják, hogy elkötelezett egy művelt személy, aki alig, hogy egy ilyen tudatlan elírás. Mások, akik kutatták ezeket a gyilkosságokat arra utalnak, hogy a szó juwes jelentése Jubela, Jubelo és Jubelum, a három árulók, akik megölték Hiram Abiff , a legendás alapítója Kőműves.
További tisztázatlan részlet, hogy az írásokat a falon, hogy a rendőrség talált, amikor felfedezték a szervezet azonnal mossuk le, a rend, a fejét a rendőrség, Sir Charles Warren , aki soha nem ment a helyszínre előtt. Egyébként ő is a Mason.
Mindez arra utal, hogy ez az erőszak később hívják, mint a Hasfelmetsző Jack gyilkosságok valójában része egy politikai összeesküvés által elkövetett és szabadkőművesek. Bizonyított tény, hogy a szabadkőművesek elkövetett másik gyilkosságot, beleértve a híres gyilkosságokat Wolfgang Amadeus Mozart és Captain William Morgan, akik mindketten azt gondolták, hogy elkötelezett árulás ellen a szabadkőművesek. 1890-ben, halálának híre a magas rangú Mason és gyilkossággal gyanúsított Dr. Gull keringtek, de valójában, élt néven " Thomas Mason "mint a beteg egy elmegyógyintézet, és meghalt sok évvel később.
Sickert a festő, aki mindent tudott, azt mondta az igaz történet az ő fiának, Józsefnek. Háromnegyed évszázaddal később, Joseph kapcsolatos események szemtanúja apja az újságíró Stephen Knight , szakértője Kőműves, aki akkor megjelentJack The Ripper: The Final Solution 1976-ban a következő vita körüli könyv, a szabadkőművesek hevesen tagadta ezeket az állításokat, annak ellenére, hogy mind a bizonyíték az ellenkezőjére.
A téma ismét címlapra került 2001-ben, amikor a hollywoodi kasszasiker From Hell címmel. Ebben a filmben a Hasfelmetsző Jack gyilkosságok retold mint a történet a korábbi adatokon alapuló bizonyítékok, és a szabadkőműves összeesküvés mögött a gyilkosságok nyilvánul grafikai részletességgel.
Ez a történet valószínűleg csak a jéghegy csúcsa. Kőműves egy titkos társaság, és mint ilyen, soha felfedi titkait az idegenek számára. Nehéz bepillantást tényleges tevékenysége már a ködösítést, ami mögött sokkal rosszabb van rejtve. Szivárgások a Jack the Ripper esetben csak illusztrálják, milyen borzalmak ez a titkos társaság képes.
Most fogunk lépni túl a jéghegy látható csúcsa a jobb ötlet az egész.

Propaganda Due (P-2)
1981 márciusában két milánói ügyészek vizsgálatot a hamis emberrablás incidens 1979, ahol a nemzetközi bankár eltűnt. A szicíliai születésű Michele Sindona volt pénzügyi tanácsadója a Vatikán , és azt gondolták, hogy linkeket a maffia. Az ügyészek egy érdekes felfedezést: Míg a futás a hatóságok és bujkál Palermo, Sindona hirtelen utazott Arezzo, a város 600 mérföldre északra, ahol találkozott a textil gyártó Licio Gelli .
Ha egy személyiség, mint Sindona elhagyja a biztonság a rejtekhelyéről, hogy megfeleljen Licio Gelli, akkor ez kell, hogy legyen Gelli fontos ember valóban. Emiatt az ügyészség elrendelte a vizsgálatot Gelli. Március 17-én, a nyomozó rendőr keresett ez iparos irodájába, és találtam egy listát, amely tartalmazza a nevét 962 ember. Nem szokásos lista, ez adta a nevét a tagok Propaganda Due szabadkőműves páholy - P2, rövid - ebből Gelli volt a nagymester.
Mi volt igazán meglepő volt, a lista tartalmazza a nevét, néhány a legfontosabb személy Olaszország: három miniszter, a parlamenti képviselők 43, 43 tábornokok, nyolc admirális, titkosszolgálati főnökök, több száz felső bürokraták és diplomaták, a rendőrség parancsnokai Olaszország négy legnagyobb városában, ipari és bankárok, a szerkesztője és kiadója az újságCorriere della Sera és 24 más újságírók és televíziós személyiségek. Michele Sindona is szerepel. Másik tagja a páholy volt bankár Roberto Calvi , amit később felakasztva találták a Blackfriars Bridge London, a szabadkőműves stílusú rituális végrehajtás, és csak néhány száz méterre található a templom, amely a középkorban volt egykor a templomosok.
Amennyire lehetett érteni minden tagja a P-2-megesküdött hűség Gelli és bármit, hogy lehet kérni őket. Ezeket a 962 tag soroltuk 17 sejtek, mindegyiknek megvan a maga mester. Gelli futott a lodge olyan titoktartás és a szakmaiság, hogy még maguk a tagok tudta senki kívül saját sejtjeit; Csak a nagymester minden cella tudta valamennyi tagja.
Az újságcikk mondja a letartóztatása Licio Gelli, nagymestere a P2 Lodge
De ki volt Licio Gelli , a nagymester a páholy ? Ő egy harcos, aki harcolt a spanyol polgárháborúban oldalán a fasiszták, és volt lelkes támogatója Mussolini. Később, a háború után, amikor ő részvétele a kínzás olasz partizánok fedezték fel, kénytelen volt elmenekülni az országból Argentína, ahol lett egy közeli barátja az elnök Juan Perón. És most itt volt, a nagymester a P-2 szabadkőműves páholy.
Ezek a kinyilatkoztatások megrázta Olaszország a mag. A vizsgálat azt is feltárta, hogy a páholy vett részt a kormányzati kapcsolatok és központi szerepet játszik az olasz végtelen korrupciós botrányok. A támogatás a saját szabadkőműves bíboros testvérek, a páholy megfordult a Vatikán egy pénzmosás intézmény és a páholy volt a legerősebb ága a legendásolasz maffia . A P-2 mögött sok merényletek, terrorcselekmények, mint a bombázások és szorosan kapcsolódik a contra-gerilla sejt Gladio .
Hosszú ideig a P-2 volt csatornázás CIA és Vatikán alapok fasiszta csoportok Európában és Latin-Amerikában. Lodge tagjaMichele Sindona később letartóztatták vádjával a gyilkosság egy olasz ügyvéd, és meghalt a börtönben, miután ivott egy csésze mérgezett kávét. Ő nem csak a pénztáros a P-2, hanem a befektetési tanácsadó, hogy a Vatikán . Sindona volt felelős értékesítési vatikáni olasz vagyon és befektetés a bevételt az USA-ban. Ő dolgozik a maffia , illetve a CIA és a korábban folyósított alapok a jugoszláv "barátok", és a görög katonai junta került hatalomra 1967-ben.
A parlamenti bizottság vizsgálja az ügy kiderült, hogy a P-2 volt a nemzetközi szervezet befolyásos mindent a fegyver kereskedelem nyersolaj ára. Licio Gelli , a sötét nevét a banki botrányok és a titkos és illegális P-2 Lodge kapott börtönbüntetést 12 éves. 

A P-2-es Secret Lodge and Strange rituálék
A P-2-es politikai tevékenységét és gyilkosságok teszi borzalmas olvasás, de a szervezeti felépítés és a rituális gyakorlatok egyaránt annyira. Ez a távol-tól-rendes lodge már épület nagy titokban, és minden tagja köteles volt fenntartani ezt a titoktartás, ha jön vagy megy. Könyvében St. Péter bankár , olasz újságíró Luigi Difonzo magyarázza a P2 alapuló korábbi tagok "vallomásokat, és tevékenységét a pénzmosás és a linkeket a maffia. Körülbelül a páholy helyét, ő a következőket mondta:
Az interjúk két korábbi tagja le az esküt vettek. Ők vették olyan vegyületet, a Villa elrejtve a Appenninek a régióban Toscana. A 12 méteres fal elzárja a szépen ápolt okok elől. A központ a fő udvar áll egy szökőkút alakú fa törzse. A kobra-szerű szobor, annak felfújt kapucnis, ügyel a vegyület egy védő testtartás, mintha kész a sztrájk.
A kobra feje kétszer akkora, mint egy emberi koponya. Ez egy szem, ami a kék a nappali és a vörös alkonyat után, mert belül a kobra a motorháztető és mögött szeme van egy zártláncú kamera, amely követi a látogató, meghívott vagy kellemetlen, mint a szökőkút irányában forog a betolakodót mozog. A szökőkút-kamera vezérlése a szoba a villa, ahol a nyolc monitorok, mindegyik öt állomás, terjed nyolc vendégszoba, terasz, medence, étkező, nappali, és a fél szoba.
Körülbelül tíz fényképezőgépek, köztük az egyik a belső kobra, meg infravörös objektívek. Az összes külső kamerák álcázták a tereprendezés. A Villa belseje csodálatos. Minden szoba márvány padlóval és antik berendezési tárgyakkal. Megfigyelése a nagy belmagasság, a finoman megmunkált arany levél díszlécek, portréi Mussolini, Hitler, és Peron, a látogató megismerheti egy érzés, egyfajta élő, lélegző szag a veszély és a hatalom, amely behatol a lélek és a sejt-sejt által szennyezi a bánja a félelemtől. Az év 1964. 64
Az egyik megdöbbentő titkos rítusok zajlanak a P-2 Lodge, nyomtatott az olasz sajtó

Ebben lodge végeztek hajmeresztő szertartások
A tárgyalóterem, tizenkét tagja P-2 , öltözött szatén ünnepi köpenyt és csuklyát viselt fekete emlékeztetnek által viselt tagjai a Ku Klux Klan, ülnek bőrfotelek egy vörös márvány tárgyalóasztal. Ezek az elit tagjai a Wolf Pack , Gelli tanítványai - egyesek szerint a kivégzés között. Egyik fekete ruhás tanítványok ismeri a személyazonosságát minden az ő tizenegy testvérei.
Nagymester Licio Gelli az egyetlen, aki bares arcát. Két szabadkőművesek állnak posta bejáratánál a tárgyalóteremben.Arcuk is vonatkozik ... Ők ... személyi testőrök, egyesek szerint a halála között, egykori fasiszták Mussolini, akinek feladata, hogy megvédje a nagymester és elpusztítása, a tizenkét tanítvány, aki elárulja az oka " Il Momento di Passare összes ... "(The Time for Real Action) ... Minden testőr hordoz egy fejszét; ők is viselik automata fegyvereket. 65
A felvételi szertartások a beavatottak, hogy a P-2, amely szervezett, mint a maffia, lehetett tanúja az lodge könyörtelen módszerek és politikai eszmék:
A szertartás kezdődik. Van egy egyenetlen sorozata kopogtat az ajtón.
"A nagyságos", a tanítvány bejelentette, "a pogány kíván belépni."
A Nagymester sztrájk a táblát egy csapásra fejszével. Azonnal a túlméretezett ajtó kinyílik és csapódik ellen a belső fal. Két őr escort a kezdeményezi a szoba közepén, ahol szembesül a tizenkét kőművesek, háttal a nagy mester trónra.
A pogány, ahogy nevezik, rajta egy sima fekete csuklya és egy kendőt. Az identitás ismert nagymester Licio Gelli , de senki másnak. Ő feltett egy kérdést az egyes tanítványok, de a pogány nem válaszol, ehelyett az egyik őr beszél neki. Miután minden a rituális kérdések célja és hit és az ész akarnak, hogy tagja legyen a Propaganda Due válasz, a Pagan van, hogy szembenézzen a nagymester, aki azt kéri,
"Pogány, te kész meghalni azért, hogy megőrizze a titkait Propaganda Due?"
A beavatott most választ magának:
"Én vagyok."
"Van a szükséges minőségű megvetés veszély?"
"Én."
"Van a szükséges minőségi bátorság?"
"Én vagyok bátor ...".
"És pogány, te kész harcolni, és talán arc szégyen, még a halál, azért, hogy mi, akik esetleg lesz a Brothers lehet elpusztítani ezt a kormányt, és a forma az elnökség?"
"Én vagyok."
Ezután a bekötött szemű eltávolítjuk. Beletelik egy pillanat a beavatott látása, hogy törölje, mert ez az első alkalom, hiszen a belépés vegyület, hogy ő már lehetővé tette, hogy fényt. A vakon szolgál más célra, mint a biztonság. Meg is jelent a hatalom a P-2:
"Anélkül tagság egyik vak, segítségével a rend, de az út." 66

P-2 és Moszad

Bankár Roberto Calvi kivégezték a P-2-Lodge
Együtt a sötétebb oldalán a P-2 , a páholy volt arra is, egy izraeli kapcsolat. A július 1981 kérdését a Közel-Kelet International Journalmegállapította, hogy a P-2 volt szoros kapcsolatokat Izraellel, különösen a Moszad , és hogy a zsidó közösség Olaszországban fontos szerepet játszott ebben az összefüggésben.
A későbbi években, de Carlo Beneditti , a második leggazdagabb ember Olaszországban fedezték fel, hogy volt egy szoros kapcsolatot a P-2-Lodge és nagyon jó kapcsolatokat a zsidó közösségek Európában és az USA-ban. A legfontosabb neveket, aki kapcsolatba került a P-2- aHenry Kissinger , Edmond de Rothschild és David Rockefeller .
Az olasz folyóirat Panorama írta, hogy Ellie de Rothschild rendezett a szükséges mennyiségű pénzt a szabadkőműves lóg a bankár Roberto Calvi , akik vagy voltak, illetve volt, hogy "beszélni" ellen, a P-2. 67
Henry Kissinger közvetlenül részt tetején a páholy. A Papa, Mafya, Agca (The Pope, a maffia és Agca), Ugur Mumcu , kiemelkedő török ​​újságíró azt írta,
"Henry Kissinger tagja a Monte Carlo benyújtani, ami a P-2-es" igazgatósága ", más néven a Monte Carlo bizottság . minden tagja Lodge a Grand Masters és szabadkőművesek a 33. fok. " 68
A szövetség a P-2 és Izrael, illetve, hogy több konkrét, a Moszad illusztrálja ex-Moszad ügynök Victor Osztrovszkij a The Other Side of Deception , megjelent 1994-ben, miután a másik nagyon vitatott könyv, A Way of Deception . Osztrovszkij írja, hogy Licio Gelli , P-2-es nagymester volt a szövetségese Moszad Olaszországban és Gelli is volt szoros kapcsolata az Gladiocontra-gerilla csoport, szövetségben a Moszad és a Moszad használta ezt Gelli-Gladio szövetségek számára a fegyvert kapcsolatában Olaszországban a 1980-as években. 69

Után a P-2 - P-3?
P-2-botrány volt nevelési érték Olaszország, valamint más országokban. Nos, nem volt kétséges, hogy a szabadkőművesek válhat egy láthatatlan kormány bármely országban, mint egy maffia szervezet, ürítse ki a kasszából az állam.
Elég gyorsan, a szabadkőművesség nyújt a világ is elhatárolódtak a P-2, azt állítva például, hogy a P-2 Lodge volt kivétel, és nem a valódi szabadkőműves Lodge , hogy alakult a saját független szervezet Kőműves, és így tovább. Mindezek a kijelentés csak megpróbál a felállításával füst képernyőket Kőműves valódi természetét. Angol újságíró és író, Martin Short kimondja, hogy a P-2 volt a szabályos benyújtani, megalapította és fuss szabályok szerint, amelyek szabadkőműves páholyok tartania.
Bő részleteket, kiderül, a szoros kapcsolat a P-2 és az angol Grand Lodge. Rövid kimondja, hogy a P-2 különbözött a többi páholyok csak az, hogy ez maradjon titok benyújtani. 1977-ben Lino Salvini , nagymestere olasz Grand Lodge , utasította Gelli, hogy folytassa munkáját, bár titokban, és elszigetelt a többi olasz páholyok. 70
A koponya ezen szabadkőműves kötény jelképezi a büntetés azok számára, akik érzékelték, hogy ellenségei Kőműves.Az ötágú csillag, jelképe a sátánisták, képviseli Baphomet a kecske fejét, ahogy imádták a templomosok.
 
A JELENLEGI templomosok RITE
.
A rendelet a templomosok, jogellenesnek nyilvánított és felszámolt hét évszázaddal ezelőtt, még ma is létezik. Ebben a templomosok ünnepségen, a legmagasabb beosztású szabadkőművesség különböző országokból származó címmel templomos lovagok megfelelnek szerint a vámhatóság a rendet és dönt fontos politikai kérdésekben.
Templomos lovagok esküt, hogy óvja és védje a feladatát
A rituális Szabadkőművesek cím elnyerése templomos lovagok a nagymester
 
Templomosok levette a lovagi "ünnepi tárgyak és azok szabadkőműves ruhák
Fent balra: Az előrehaladott szakaszában a rítus, a nagymester emlékezteti testvérei feladataik
Fent: a legmagasabb rangú nagymester elnököl szorgalmasan át a szertartás zajlik
Miután a P-2- botrány kiteszik a Kőfaragó linkeket a maffia , a kapcsolat folyamatos. A legendás politikus, mint Giulio Andreotti , gyakran foglalkozott a "Keresztapa", azt is ki vannak téve, mint a Mason. A lista folytatódik, a szociáldemokrata miniszterelnök 's kapcsolat a szabadkőművesek, hogy kiderült, együtt több a kisebb szinten.
Mindez elég bizonyíték, hogy a P-2-t sem kivétel, és emiatt az olasz média felmerült, hogy ott lehet a P-3. Az elmúlt napokban a 1993, az olasz rendőrség elkapta a maffia főnöke a főnökeik, a legendás Salvatore Riina . Ő is volt kitéve, mint a Mason . Az újság La Stampa nyomtatott kivonatot a Riina a vallomások, amelyben azt állította, hogy számos olasz maffia főnökök voltak szabadkőművesek, mint ő, hanem azért, mert sok bírók kőművesek is, a jogrendszer nem nem akadályozza a bírák elősegítse ezek Mafia testvérei helyett büntetőeljárás őket. Ezután ez a kinyilatkoztatás, az olasz legfelsőbb bíróság kimondta, hogy törvénytelen a bírák és ügyészek is, vagy lesz-szabadkőművesek.
Ezek után Mason-kapcsolt korrupciós botrányok jött egy kísérlet arra, hogy tisztítsák meg az olasz politikai és jogi intézmények - Operation Clean Hands , ami nem megy túl messzire sem. Ezt követően, a média mogul Silvio Berlusconi saját Forza Italia párt választották miniszterelnök. Ő is volt P-2-tag és volt néhány érdekes kapcsolatokat Izraellel. 71
Röviden, a P-2- nem "kivétel" vagy "baleset", mint a szabadkőművesek azt mondják, hogy megpróbálja eltussolni a botrányt. Éppen ellenkezőleg, meg kell ezeket a "titkos és izolált menedékházak" elhelyezésére a legjobb kormányzati tisztviselők az országban. Mi az a "kivétel" vagy "baleset", hogy a P-2-t téve.
Bizonyíték ez a hatás is jött az 1990-es évek közepén Angliából. Lord Nolan nevezte ki a miniszterelnök John Major 1994-ben, hogy vezesse a bizottság Szabványok Közéleti vizsgálhatják ki a vélt korrupció brit politikában. Felismerve, hogy a kőművesek voltak a közepén az állításokat, úgy döntött, hogy összpontosítson a részvétel a politikában.
Az újság független 's január 21, 1995 kérdés adta meg a címsort cikket, indít vizsgálatot szabadkőművesség először a brit történelem. Úgy tűnik, hogy a szabadkőművesek voltak, a szervezet 300.000 erős, képviseltette magát a tetején a rendőrség, a kormány, a House of Lords, a Legfelsőbb Bíróság, a banki, a tárgyalók a legnagyobb cégek és minden része a létesítmény, akár a királyi család!
Nolan bizottság azt is megállapította, hogy csakúgy, mint a P-2- Olaszországban, valamint a szokásos angol nyújt több volt titokzatos is. Voltak nagyon szelektív, ahol felvett tagjaik. Az egyik ilyen nyújt, például toborzott csak a Honvédelmi Minisztérium között magas rangú tisztek, valamint a felső vezetés, a hadiipar.
Hasonló botrány sújtotta az első oldalakon Franciaországban. Évek óta a korrupció a Roland Dumas volt franciakülügyminiszter és Mason , fedezték fel más magas rangú kormányzati tisztviselők, akik szintén szabadkőművesek. Le Point, a francia hetilap, kitett egyéb esetben a korrupció, és felfedi, hogy a szabadkőművesek fedett fel egymással a jogellenes tevékenységet.
Nyilvánvaló, hogy a P-2-botrány Olaszországban nem volt egy sor véletlenek. Figyelembe véve egyéb botrányok Nagy-Britanniában és Franciaországban, azt nyugodtan lehet mondani, hogy ezek nem elszigetelt esetek. Ez felveti azt a kérdést, hogy vajon minden ország saját P-2-es. 
 
 
 
 
 
49. Eustace Mullins, The World Order: Our Secret uralkodók, p. 5.
50. Lewis Spence The Encyclopedia of okkult, p. 223.
51. Michael Howard, a The Occult Conspiracy, The Secret History of misztikusok, templomosok, szabadkőművesek és okkult társaságok, 1st ed., London: Rider, 1989, p. 63. 52 Uo., o. 64. 53. Umberto Eco Foucault-inga, p. 403. 54. Michael Howard, a The Occult Conspiracy, p. 66. 55 Uo., o. 67. 56 Uo., o. 68. 57. Uo., p. 69. 58. William T. Still, New World Order, Vital kérdések Pr, 1990, pp. 85-86. 59. Uo., pp. 86-87. 60. Uo., p.89. 61 Uo., p. 89. 62. Michael Howard, a The Occult Conspiracy, p. 70. 63. Uo., pp. 70-71. 64. Luigi DiFonzo, Szent Péter bankár, Franklin Watts Ltd., 1983; 
http://www.freemasonrywatch.org/stpeters_squared.html











65 Uo.
66. Uo.
67. Panorama (A török ​​Magazine), január 3, 1993.
68. Ugur Mumcu, Papa Mafya Agca (Pope Mafia Agca) 4.ed., Isztambul: Tekin Publishing, 1987, p. 246
69 Victor Osztrovszkij, The Other Side of Deception: A Rogue Agent felfedi a Moszad titkos Agenda, New York: Harper Collins Publishers, 1994, p. 226.
70. Martin Short, Inside the Brotherhood: További Titkok a szabadkőművesek, London: Grafton Books, 1989, pp. 116-118.
71. Werner Raith, Das Neue Mafia-Kartell (New Mafia Cartel).




Philip Coppens
Nexus Magazine,
Volume 14, Number 2 (február-március 2007)
-tól NexusMagazine Website



A legtöbb terrortámadások Európában, akár tulajdonított baloldali vagy jobboldali aktivisták, vagy akár az iszlám fundamentalisták vezethető vissza intézkedéseit a kormány által támogatott katonai vagy hírszerző ügynökségek.

A szerzőről
Philip Coppens a szerkesztő-in-főnök Conspiracy Times (http://www.conspiracy-times.com ). Ő korábban hozzájárult hét cikkeket NEXUS, amelyek közül a legutóbbi "Ezékiel kód, a frigyláda" (lásd 13/06). Az ő honlapja http://www.philipcoppens.com , és ő is a kapcsolatot e-mail címen info@philipcoppens.com

 

 
Belső Terror - A kormány nem bánja Killing You

Az egyik legvitatottabb és legkevésbé tárgyalt szempontok a nyugati társadalom az elképzelés, hogy a nyugati kormányok képes lenne, nemhogy valójában, megölik a saját civilek. De a valóság sokkal rosszabb, mint amit úgy tűnik, képtelenek elképzelni?

A filmben V mint vérbosszú , a rendőrség nyomozó gondolkozik:
"Azt szeretném megkérdezni, hogy a kérdést. Nem érdekel, hogy válaszolsz nekem, vagy nem. Csak azt kell megkérdezni ezt hangosan ... A kérdés, amit meg kell feltennünk: mi van, ha a legrosszabb, és a legszörnyűbb támadás az ország történelem nem a munkája vallási szélsőségesek? "
Az asszisztens tárgyak:
"Tudjuk, hogy az volt. Ők fogták. Azt vallotta."
A nyomozó hozzáteszi:
"És kivégezték. Tudom. És talán ez az, tényleg, mi történt ... Mi van, ha valaki más ölte meg azokat az embereket? Szeretne szeretné tudni, hogy ki volt az? Még ha azt valaki dolgozik a kormány? Ez az én kérdésem . Ha a saját kormány felelős a halálesetek csaknem 100.000 ember, azt szeretné tudni? "
December 31-én 2006-ban három embert öltek meg a thai főváros Bangkok. A hadsereg által támogatott ideiglenes rendszer hibáztatta az elűzött miniszterelnök, Thaksin Shinawatra , és hívei, mint elsődleges gyanúsított. De az amerikai biztonsági szakértő Zachary Abuza azt mondta, hogy "ez lehet a katonai próbálják igazolni, további bánjanak", 1 így démonizálása a volt miniszterelnök, hogy hogy lehetne folytatni érvényesíteni statárium. Kinek higgyen?

Egyik fő akadályozója, hogy elfogadjuk a nagy összeesküvés (mint például a követelés, hogy a 11/09 volt "belső munka" végzett, vagy a hatóságok által engedélyezett) a nem hajlandó azt hinni, hogy egy nemzet intézményeinek megölné saját civilek.

Thaiföld nem egy stabil nyugati nemzet, és sokan úgy gondolják, hogy a nyugati világ nem mentes az ilyen kegyetlen cselekmények, míg a szomorú igazság az, hogy a második világháború óta számos nyugati nemzetek látott egy hosszú sor az államilag támogatott terrorizmus-elleni saját polgárai .
 



Oroszország 9/99 bombázások és elfojtja a nézeteltérés

Az elhunyt orosz disszidens, volt kém Alexander Litvinyenko azt állította könyvében Blowing Up Oroszország - Terror belül , hogy bizonyos orosz terrorista támadások már tervezték a Kreml.

Azt állította, hogy az ügynökök az FSB ( Szövetségi Biztonsági Szolgálat , az Orosz Föderáció, az utódja a KGB ) koordinálta a szeptemberi 1999-es bombázások (népszerű néven a bombázások 9/99 ), hogy megölt több mint 300 ember alatt robbanás három lakóházak A főváros Moszkva és a dél-orosz város Volgodonsk egy két hétig. 2

Az orosz hatóságok által irányított újonnan kinevezett miniszterelnök , Vlagyimir Putyin , hibáztatta a bombázások a csecsen szeparatisták és válaszul elrendelte az invázió Csecsenföld. Volt FSB tiszt Litvinyenko , Johns Hopkins Egyetem és a Hoover Intézet tudós David Satter 3 és orosz törvényhozóSzergej Yushenkov azt állította, hogy a merénylet valójában a "hamis zászló" támadások által elkövetett FSB, hogy jogos az újbóli katonai tevékenységek Csecsenföldön, és hogy Vlagyimir Putyin a Kreml és az FSB a hatalom.

Hamis zászló műveletek vannak titkos műveleteket végzett a kormányok, vállalatok és más szervezetek, amelyek célja, hogy jelennek meg, mintha végzett más szervezetek, mint azok valóban felelős. A név származik a katonai koncepció repülés hamis színek, amelyek gyakorolták mind tengeri és szárazföldi hadviselés. Egy híres példa Operation Greif vezette Otto Skorzeny , 4 amelyben megparancsolta az embereinek, tettekre amerikai egyenruhát utolsó szakaszaiban a második világháború. Litvinyenko Satter és Yushenkov így felszámított Putyin rendelés államilag támogatott terrorizmus, amelynek célja saját nemzet, megölve 300 ártatlan polgárokat. Ez nem csak egy összeesküvés-elmélet származó orosz disszidensek vagy kritikusai Putyin-rezsim. 

Röviddel azután, hogy az utolsó támadás (amikor egy teherautó bomba robbant szeptember 16-án kívül a kilenc szintes apartman komplexum a város Volgodonsk, megölve 17 embert), FSB szövetkezetek fogták a helyi rendőrség és a polgárok a város Ryazan ültetés a bomba a detonátor az alagsorban egy bérház a 14/16 Novosyelov éjszakáján szeptember 22-i 1999-ben. 5

A riasztást az épület rezidens észre idegenek mozgó nagy cukor zsákokban a pincébe egy autó. Robbanóanyagok szakértők megállapították, hogy a bomba pozitív a hexogén és minden út a város hozták alatt nagy felügyelet, de nem vezet talált.

A telefonos szolgálat alkalmazottja megérintette távolsági telefonhívásokat, és sikerült kimutatni a beszélgetést, amelyben egy out-of-városi ember azt javasolta, hogy vigyázzon, és nézni a járőrök. Ez a személy számát találták tartozónak FSB iroda Moszkvában. szeptember 24-én, Nyikolaj Patrushev , a fejét a FSB , kijelentette, hogy a bomba volt dummy, és hogy az egész művelet volt a gyakorlat. 6. Az eredeti kémiai vizsgálat nyilvánították "pontatlan" való szennyezettsége miatt az elemzés készülék egy korábbi vizsgálat. Ennek következtében, a Legfőbb Ügyészség lezárta a nyomozást 2000 áprilisában.

De annak ellenére, ezek a hivatalos tagadás, Jurij Tkachenko , a robbanóanyagok szakértője, aki hatástalanította a bombát, ragaszkodott ahhoz, hogy igaz volt. 7 Tkachenko is elmondta, hogy a robbanóanyagot, beleértve az időzített, az áramforrás és a detonátor volt valódi katonai felszerelés. Hozzátette, hogy a gázelemző hogy a vizsgált gőzök érkező zsákok félreérthetetlenül jelezte a jelenlétét hexogén-cukor nem, mivel az FSB hivatalosan igényelt. A rendőrök, akik válaszoltak az eredeti hívást, és felfedezte a bomba is hangsúlyozta, hogy az incidens nem volt gyakorlat, és nyilvánvaló volt, annak megjelenése, hogy az anyag a bomba nem volt cukor. 8.

Litvinyenko elhúzódó harc az életért követően a lenyelés radionuklid polónium-210, 2006 novemberében volt népszerű ábrázolt Putyin bosszúja ellen visszaélést. De Litvinyenko volt az egyetlen vagy az első, aki meghal. Szergej Yushenkov , aki megosztotta az érdeke a 9/99 bombázások, lőtték le a bejáratnál a moszkvai bérház 2003. április 17. 9

Ebben az esetben, ott nem lehet a közvetlen kapcsolatot a 9/99 bombázások, mint Yushenkov volt parlamenti képviselő, és a kilencedik parlamenti képviselő, hogy agyonlövik az évek során, nem tartozik az valaha megoldódott. Mégis, az egyik tagja a Liberális Oroszország párt, Yuly Rybakov , spekulált a Moscow Times újság Yushenkov volna megölték az ő kísérletek azt mutatják, hogy a biztonsági szolgálatok bűnösek a 9/99 bombázások. 10

Yushenkov volt felelős a meghívást Mikhail Trepashkin , a 11. moszkvai ügyvéd és a korábbi FSB ügynök, hogy segítse a független vizsgálatot a 9/99 bombázások. Miután Yushenkov halála és összeomlott a hatósági vizsgálat, két orosz-amerikai nővérek és Tatyana Alyona Morozova, akinek az édesanyja meghalt a 9/99 bombázások, bérelt Trepashkin hogy képviselje őket. 12

Miközben készül a tárgyalás a két orosz muszlimok , akik hivatalosan megbízott támadásokat, Trepashkin fedetlen a nyomvonal egy titokzatos gyanúsított, amelyek leírása eltűnt a fájlokat. A gyanúsítottról kiderült, hogy az egyik korábbi FSB kollégái. Ő is talált egy tanút, aki azt vallotta, hogy bizonyítékot doctored vezet a vizsgálat terhelő távol az FSB. október 22-én 2003 egy héttel a meghallgatás előtt megkezdődött, Trepashkin letartóztatták után, amit úgy tűnt, hogy a forgalom megáll, amikor azt állítja, FSB ügynökök állomásozó oldalán az út dobta a táska egy lopott pisztollyal a járművébe. Trepashkin börtönbe került, nem tud részt venni a meghallgatásokon, és ezáltal kisimítja az utat egy egyszerű meggyőződés a két muzulmán gyanúsított.

Azonban a történet Trepashkin tette be a nyugati média és a 2004. május 20-egy cikket a Los Angeles Times áttekintést adott a megpróbáltatások, hozzátéve, hogy a központi gyanúsított volt FSB ügynök Vladimir Romanovich . Szerint Trepashkin, Romanovich volt FSB érintkezés vádolt beszűrődő csecsen bűnözői csoportok Moszkvában. Bizonyítékként, Trepashkin említett Romanovich titokzatos szabadon bocsátották a letartóztatott után letartóztatták a szervezett bűnözés között néhány évvel ezelőtt.

Trepashkin hozzátette, hogy Romanovich elismerte a bérbeadó az egyik lakóépületek. A földesúr, Mark Blumenfeld, megerősítette, hogy ő dolgozott a FSB egy vázlatot az ember látta, csak félre, amikor az összetett szült nem hasonlít Gochiyayev, a férfi, akit tisztviselői azonosított egyik irányítói áll a robbantás mögött. Romanovich később halt meg egy autóbalesetben Cipruson. 13.

2003-ban Jurij Shchekochikhin , egy másik képviselő, aki a független 9/99 bizottság, meghalt rejtélyes körülmények között, és úgy vélik, hogy megmérgezték. Shchekochikhin rosszul lett, hirtelen alakult szörnyű tünetek: a bőr hámozott, ő borította kelések, haja kihullott, és végül szenvedett légzési elégtelenség.

Kollégái nem tudták, hogy vizsgálja meg a halálát, mert azt mondták, hogy a boncolás eredményei voltak titkosak, és nem adják ki, még az ő rokonai.

Shchekochikhin is volt szerkesztője Novaja Gazeta , a független sajtó, ahol Anna Politkovszkaja , a Kreml heves kritikus, amíg dolgozott lőtték le 2006 októberében, héttel Litvinyenko meghalt egy londoni kórházban. 14
 



A NATO titkos háború Belgium

Mivel utóhatásaként Litvinyenko rejtélyes halála 2006 novemberében az emberek hajlandóak voltak, hogy szórakoztassák, hogy Putyin elrendelheti elleni támadások a saját polgárai, "biztosan" Putyin nyugati ekvivalens, George W. Bush és Tony Blair , nem lenne képes?

És mint ilyen, a "összeesküvés-elmélet", eléri a fő akadály: a kész elfogadni egy forgatókönyv, mégis elutasítják az azonos forgatókönyv máshol közelebb, ha nincs otthon.

Nézzük tehát kezdődik Belgiumban. 1983-ban, a Cellules Communistes Combattantes ( CCC ) alakult Belgiumban, és azt állította, hogy az egyetlen marxista forradalmi szervezet, amely a bérek fegyveres harcot a kapitalista rendszer. 1984-ben és 1985-ben, 28 "terrorista" támadások követték el a CCC, állítólag abban a reményben, részvétel a "proletariátus" annak forradalom.

Az ábra 28 valójában rekordszámú, amikor a fegyveres terrorista támadások egyik csoport a Nyugat-Európában. 15. A CCC célpontok voltak, mint a 11/09 de ellentétben a 07/07 londoni robbantások, zászlóshajója a nyugati gazdaság és az amerikai hegemónia : gyárak gyártott katonai felszerelések, a székhelye a politikai pártok vagy hivatalok, katonai infrastruktúra, a rendőrség, a NATO olajvezeték és a bankok.

A CCC továbbá nem működött egy adott régióban, hanem az egész Belgium, amely hangsúlyozta, hogy képesek megtalálni sehol, ami félelmet bárhol.Május 1-jén 1985-ben a csoport felrobbant egy kis furgon, amit elé egy kormányzati hivatal, de sajnos két tűzoltók halt meg a robbanás.

"Szerencsétlen", mert a CCC kampányokat szerveztek, hogy minimalizálja, ha nem zárja ki, az ember halálos áldozatok száma. Sőt, ez teszi a CCC nem illik bele a támadások, amelyek a polgári áldozatok elfogadható. De ez csak egy színpadon. A CCC része lett a kormány vizsgálat után Belgium, valamint Svájcban és Olaszországban létrehozott parlamenti bizottságok követően a felfedezések "tartózkodás mögött hadsereg" 1990-ben hatályát vizsgálat volt, hogy milyen mértékben amely a létezését nemzeti titkos hadsereg által koordinált NATO (és ihlette az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban a nyomán a második világháború) néhány NATO és nem-NATO államok is zavarja ezeket demokráciákban.

A belga védelmi miniszter, a szocialista Guy Co'me , aki kijelentette, hogy nem tudott a létezéséről a titkos hadsereg, a következőket mondta erről a titkos hadsereg részvétele a terrorizmus:
"Továbbá, azt szeretném tudni, hogy létezik-e kapcsolat a tevékenységét a titkos hálózat és a hullám a bűnözés és a terror, amely hazánk szenvedett az elmúlt években." 16
Co'me utalt az évek 1983-1985 és a CCC, hanem egy sor brutális rablások és a támadások az úgynevezett Nijvel banda , amelyben a földrajzi terület körül Brüsszel látta 14 brutális terrortámadás vásárlók a szupermarketekben.

Ezek a támadások maradt 28 ember meghalt és több megsérült egy sor 17 betöréses lopás és fegyveres rablás, ami 1985 végén fordult rendkívül erőszakos. A három utolsó támadás, 16 ember halt meg fegyveres rablásért szupermarketekben Braine-l'Alleud, Overijse és Aalst, a banda lopás (összesen) nem több, mint US $ 56,000 (csökkentve az emberi élet 3500 $). 17.

A belga szenátus vizsgálat során kiderült, hogy a titkos hadsereg munkatársai a belga állampolgárok, és vette megrendeléseket a belga állambiztonsági , az egyenértékű az orosz FBS vagy az amerikai CIA . A sejt volt kódneve SDRA8 , és közvetlenül kapcsolódik a NATO tartózkodása mögött központok, azAllied titkos bizottság ( ACC ), valamint a titkos Tervezési Bizottság ( CPC ).

Ugyanakkor a szenátus vizsgálat nem tudta tisztázni, hogy a titkos hadsereg semmi köze a Nijvel banda gyilkosságok, mint a belga katonai titkosszolgálat nem volt hajlandó együttműködni.

Számos újságíró, köztük Allan Francovich , azt javasolta, hogy SDRA8 is kapcsolódik össze a belga jobboldali szervezet Westland Új hozzászólás(WNP), olyan vélemény, hogy megerősítette WNP tag Michel Libert , aki kijelentette, közben egy televíziós interjúban, hogy ő már mondta, ő SDRA8kezelők:
"" Te, Mr Libert, semmit sem arról, hogy miért csináljuk ezt. Az égvilágon semmi. Csak annyit kérek, hogy a csoport, a borítót a csendőrség, a borítót Security, végezze el a munkát. Cél: a szupermarketekben. Hol vannak? Milyen zárak vannak? Milyen védelmet fejtenek ki, amelyek zavarják a működését? Vajon a raktár vezetője zár? Vagy nem használ külső biztonsági cég? "
Libert hozzá:
"Elvégeztük a megrendelések és a beküldött jelentés: óra nyitás és zárás. Minden, amit tudni akarsz a szupermarket. Mi volt ez az? Ez volt az egyike annak a több száz küldetések. Valami, amit meg kell tenni. De a használatát ez volt minden fel, hogy ez a nagy kérdés. " 18
A "nagy kérdés", hogy hamarosan választ, és amelyek egy ember halálos áldozatok száma huszonnyolc. A logikus következtetés az, hogy volt egy NATO által szponzorált titkos hadsereg működő Belgium, látszólag kívül a tudás és ellenőrzése a kormány is .

A legérdekesebb nyilatkozat érkezett tagja a vizsgálat, Hugo Van Dienderen , aki azt mondta:
"Ez a titkos hálózat nem több, mint felkészülni a háború ellen, a kommunista fenyegetés ... minőségben megpróbált beszivárogni békemozgalom. Egyes amerikai csoport megpróbálta felvenni a kapcsolatot velük ... A korábbi igazgatója a CIA [William Colby] nem hagy kétséget afelől, hogy az volt a hírszerzési ügynökségek, amelyek a alapján ezeket a hálózatokat. " 19
Amikor Jean Bultot , az egyik feltételezett gyilkosok a szupermarketben gyilkosságok, beszélt az ő rejtekhelye Paraguay, aki előírta, hogy egyes tagjai a banda valóban része a nemzeti hírszerző hálózatot. Hozzátette, anélkül, hogy kérte, hogy a tevékenységek a Vámkódex ugyanezt a képletet.

Két rendőr, Martial Lekeu és Robert Beijer , hasonló nyilatkozatot.

Szerint Lekeu:
"Kell, hogy legyen egy típusú szervezet tagjai között a nemzeti hírszerző ügynökség, a csendőrök és a bírói osztály.

Véleményem szerint a támadások a CCC része ugyanazt a tervet. Az egyik a cache a Vámkódex bérelte fel a testvére tagja az Állambiztonsági. " 20
És így, a két terror kampányok Belgium tanúja az 1980-as években került látszólag végzett egy csoportja belga működik, mint egy titkos hadsereg által támogatott szervezet, a NATO-amelyhez Belgium nemcsak tartozott, de akiknek a székhelye ténylegesen otthont.
Továbbá , bár politikusok nyilvánvalóan tudatában, a belga hírszerző ügynökségek nem voltak, és azok kifejezetten és következetesen azzal vádolta "kommunisták" (a CCC), valamint a "szélsőjobboldal" (a Nijvel banda) elvégzése terror tevékenységet , mivel ezek valójában része a tervezők, ha nem hóhér. Figyelemre méltó, hogy 1985-ben, annak ellenére, hogy soha nem látott tiltakozó felvonulások, NATO telepített nukleáris rakétákat Belgiumban.Ezúttal úgy tűnik, a kitűzött cél nem volt invázió.

1995-ben, a belga Képviselőház szervezett parlamenti vizsgálatot a hatékonyságát a belga rendőrség és igazságszolgáltatás tekintetében a Nijvel banda vizsgálat . A következtetések E vizsgálat, valamint a korábbi szenátusi vizsgálat a SDRA8 és a kamara vizsgálatot a banditizmus, eredményezte az új jogszabályok előkészítéséhez szabályozó küldetését és módszereit a belga állam biztonsági, melyet át 1998-ban.

Ellentétben az amerikai kormány úgynevezett Patriot Act, amely aláírta a törvény október 26-án 2001. utóhatásaként 11/09, a belga kormány úgy döntött, hogy tartalmazza a hatáskörét a hírszerzési és bűnüldözési hálózat, amennyire csak lehetséges, így hogy a szándékos bűnpártolás a belga állam biztonsági , hogy lehetővé teszik, ha nem szervező, a halálesetek az emberek azt feltételezték, hogy megvédje, nem történhet meg újra.
 



Gladio a terror kampány Olaszországban

Hatálya Belgium államilag támogatott terrorizmus minimális, mint Olaszországban, ahol az akkori miniszterelnök 
, Giulio Andreotti kijelentette augusztus 1990, hogy a jelentés a Gladio 21 (a helyi nevet a tartózkodás mögött hálózatokat) megerősítette, hogy hazájában is , Gladio már fut NATOfinanszírozásával a CIA .

Már 1983-ban az olasz hírszerző ügynökségek tett közzé egy tanulmányt a nemzetközi fegyverkereskedelem, amely megállapította, hogy 1969-ben, és a megállapodás a 
Alexander Haig és Henry Kissinger (Haig volt katonai asszisztense elnöki helyettes nemzetbiztonsági ügyekért Kissinger), a olasz titkosszolgálatok felvett 400 katonatiszt a szabadkőműves Propaganda Due ( P2 ) benyújtani. (Érdekes, hogy a svájci tartózkodás mögött hálózat néven ismert P26.)

Ezt később megerősítette korábbi CIA-ügynök Richard Brenneke GmbH , aki dolgozott fegyver kereskedő belül Gladio .

Brenneke GmbH kijelentette, hogy az amerikai kormány már 10.000.000 $ havonta rendelkezésére álló ezt a szolgáltatást.

Brenneke GmbH hozzátette, hogy P2,
"... Használták az 1970-es, hogy hagyja az olasz terrorizmus felrobban, valamint más országokban. Ez lodge még mindig aktív." 22
Brenneke GmbH kifejezetten utal az egyik legkegyetlenebb terrorista támadások történtek előtt Európában az új fenyegetés "iszlám fundamentalizmus" azonosították: a 1980 Bologna mészárlás.

A bolognai mészárlás volt robbantásos merénylet a város központi állomás a reggeli augusztus 2 1980 megölt 85 embert és megsebesült több mint kétszáz. Az időzített robbanószerkezetet maradt felügyelet nélküli bőrönd belsejében egy váróteremben, az ezt követő robbanás elpusztította a tetőt, amely összeomlott rá az utasokat. Az olasz kormány által vezetett Francesco Cossiga , és rendőri hatóságok először úgy gondolta, hogy a robbanás lehetett véletlen, majd megpróbálta azt sugallják, hogy a militáns Vörös Brigádok (kommunisták, persze) volt felelős a bombázás.

De aztán kiderült, hogy a bombák jött egy arzenál által használt Gladio , és a szörnyű igazság lassan kezdett derengeni. A Bizottság ebbe a terrorista támadás vált teljessé, hogy 1986-ban, miután éveken szabotázs az olasz állam biztonsági berendezés.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy a
"Privát szerkezet létezett Olaszországban állt a katonai és a polgárok számára, akik együttműködtek, azzal a kifejezett céllal, befolyásoló demokrácia útján nem demokratikus eszközökkel".
E cél elérése érdekében, a csoport használt terrortámadások által szervezett újfasiszta mozgalmak.
"Volt egy láthatatlan kormány, amelyben a páholy P2 , egy bizonyos szintet, a titkosszolgálatok, a szervezett bűnözés és a terrorizmus voltak összekötve ", arra a következtetésre jutott a bírák.
Későbbi vizsgálatok ugyanerre a következtetésre jutott:
"Több éves, a titkos csoport, extra-intézményi kapcsolatok működött hazánkban azzal a céllal, hogy politikailag kondicionálják a demokrácia, és a személyes hatalom megszerzésére. Ahhoz, hogy elérje célját, ez a csoport használt terrorizmus . "
Röviden, a nemzet hatóságai, különösen a hírszerző ügynökségek, szerveztek terrorizmus kampány, megölve ártatlan civilek annak érdekében, hogy "feltétel a demokrácia" - megszabja az emberek, hogy van, annak érdekében, hogy bizonyítani, hogy ott volt az ellenség ott , belül is, azzal a szándékkal, megöli őket. 23

Ennek következtében a "stratégiája feszültség" alkotta. Úgy írják le, mint a módja annak, hogy irányítani és manipulálni a közvéleményt a félelem, propaganda, félretájékoztatás, pszichológiai hadviselés, agent provocateur és hamis-flag terrorista akciók.

Az 1980-as, a feltételezett célja ezen intézkedések az volt, hogy a közönség úgy vélik, hogy a bombázások követték el a kommunista felkelés, az oka, hogy ne hozzon létre egy tekintélyelvű kormány (ami maga is áldozata volt a kampány), hanem hogy győződjön meg arról, hogy az emberek elfogadták, hogy szükség van a NATO , valamint a szükséges fegyvereket a talaj, amelyek célja egyértelműen a ellenség "odakint", aki, mivel a terrorista hadjárat bizonyult, volt benne is.

Azokban az esetekben, a Belgium és Olaszország , a kormányok harcolt vissza, és jött le szemben az önálló megadott, illegális hatásköre biztonsági szolgáltatásokat.

Végül kiderült, hogy Gladio első terror kampány Olaszországban nyúlik vissza december 12, 1969 , amikor a bomba felrobbant a Nemzeti Agrár Bank a Piazza Fontana, Milánó központjában, megölve 16 embert és megsebesített legfeljebb kilencven. Giuseppe Pinelli , egy fiatal anarchista , először azzal vádolta a bűncselekmény. Pinelli akkor szenvedett gyanús haláleset, amely a hatóságok címkével öngyilkosság .

De volt még jönni. Általános Gerardo Serravalle vezetője 1971-1974 az " Office R "(a hivatal, hogy az ellenőrzött Gladio belül az olasz katonai titkosszolgálat, SIFAR ), azt mondta a bizottság, hogy a terrorizmus, a döntő Gladio találkozó 1972-ben, legalább a felét a felső köreiben,
"... Az az ötlete támadt támadó a kommunisták előtt invázió. Ezeket készülő polgárháború."
Később fogalmazva kertelés nélkül:
"Azt mondták, ez:" Miért várja meg a megszállók, ha tudjuk, hogy a megelőző támadás most a kommunisták, akik támogatják a támadó? " 24
Ha meg akarjuk átültetésének rá 11/9 , meg kell jegyeznünk, hogy számos bizonyíték van arra, hogy az al-Kaida valóban tervez támadást az Egyesült Államokban.

De volt 9/11 támadás, vagy a "megelőző csapás"?

Általános Serravalle nem volt egyedül. Avanguardia Nazionale tagja Vincenzo Vinciguerra bevallotta, 1984-ben, hogy megítélje Felice Casson az elvégzését követően a május 31, 1972 Peteano terrorista támadás, amelyben három rendőr meghalt, és amelyekre a kommunista Vörös Brigádok korábban hibáztatta. Vinciguerra során kifejtette, a tárgyalás, hogy ő is segítette az olasz titkosszolgálatok, hogy elkerülje a rendőrség, és elrepül a Spanyolország-nagyon hasonlít a belga terroristák tudtak menekülni a Paraguay.

Vinciguerra megerősítette Serravalle figyelmeztetéseit:
"Azt mondják, hogy minden egyes felháborító, hogy utána a 1969 felszerelt egyetlen szervezett mátrix ... Avanguardia Nazionale , mint Ordine Nuovo [fő jobboldali terrorista csoport, mely az 1970-es], volt, hogy mozgósították a csata részeként antikommunista stratégia nem származó szervezetekkel deviáns az intézményektől a hatalom, hanem az állam is, és különösen belül a hatálya az állam közötti kapcsolatok az atlanti szövetség [ NATO ] ...
 
A december 1969 robbanás [a Piazza Fontana] kellett volna, hogy a detonátor, amely meggyőzte a politikai és katonai hatóságokat, hogy állapítsa meg a rendkívüli állapotot. " 25



Az európai irányvonal ellen USA által szponzorált terror

November 22-én 1990-ben az Európai Parlament határozatban ítélte el Gladio , kérve a teljes vizsgálatokat, amelyeket még el kell végezni, és a teljes szétszerelése e félkatonai struktúrák, amelyek még nem bizonyított.

Az EP állásfoglalásában, elítélte,
"Létezését 40 évvel a titkos párhuzamos intelligencia", valamint egy "fegyveres műveletek szervezetek több tagállamban a Közösség", amely "szökött minden demokratikus ellenőrzés és már fut a titkosszolgálatok az érintett államok együttműködve NATO "maga által támogatott amerikai CIA.
Ebben az állásfoglalásban az EP elítélte az,
"Veszélyét, hogy ilyen titkos hálózat már beavatkoztak illegálisan a belső politikai ügyeibe tagállamok, vagy még mindig olyan", különösképpen igaz ez a tény, hogy "az egyes tagállamok katonai titkosszolgálatok (vagy ellenőrizetlen ágain) vett részt a súlyos esetekben A terrorizmus és a bűnözés ".
Az Európai Parlament , nyilvánvalóan az Egyesült Államok felelős, mert tette a rendkívüli irányelv, hogy az Egyesült Államok kormánya kellene kap egy példányt az állásfoglalás. 26.

A teljes vizsgálat még nem fordult elő; így az amerikai külügyminisztérium honlapján olvashatunk a tagadása, hogy bármi köze:
"... Nyugat-európai" tartózkodásra mögött hálózatainak foglalkozó terrorizmus, állítólag az amerikai ösztönzésére ... Ez nem igaz. " 27
Vagy ez?

Richard Brenneke GmbH volt a tartózkodásra mögött bennfentes. És ez így talán nem meglepő, hogy az ő neve merül fel a "terrorista" és "iszlamista" kampány, melyben az életét a 66 amerikai állampolgárok kezelték gyalogok egy politikai manőver, amelyben a cél az volt, hogy eldöntsék, ki elfoglalják az Oval Office 1981 és 1984 között.

Az iráni túszdráma zajlott november 4-től 1979 január 20 1981 A válság alatt, a "muszlim diák követői az imám Line" túszul 63 diplomaták és három másik amerikai állampolgárok belül az amerikai diplomáciai misszió Teheránban. A 444 napos időszak, a túsz elfogadók megjelent néhány foglyot, így 53 túszokat a végén.

Az Egyesült Államok elindította a mentési művelet, Operation Eagle Claw , ami nem sikerült, és ami miatt a halálesetek nyolc szerelőhöz. Egyes történészek szerint a válság volt az elsődleges oka az amerikai elnök , Jimmy Carter által veszteség az ő újraválasztása ajánlatot az elnökség 1980-ban.

De ez még nem minden. A BAC 1-11 repülőgép elhagyta Andrews Air Force Base, a késő délután október 19-i 1980 rendeltetési helyére Párizs, Franciaország. Között az utasokat:
  • Richard Brenneke GmbH
  • William Casey, hamarosan igazgatója az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség
  • Donald Greggs, hamarosan amerikai nagykövet Dél-Korea
  • George H. Bush, jövő alelnöke és elnöke az Egyesült Államok és korábbi igazgatója a CIA elnök alatt Ford
Hivatalosan, Bush azt állítja, ő töltötte a hétvégét Andrews Air Force Base, ami természetesen nem kizárólagos, amit Brenneke GmbH által mondott Bush;Brenneke GmbH csak hozzáteszi, hogy a Bush hagyott Andrews AFB egy titkos küldetés a hétvégén. 28

Az eset vált ismertté, mint a " október Surprise ", és Brenneke GmbH volt az első, aki vallomást tenni, amiért megbízott hamis tanúzás, bár a szövetségi esküdtszék később felmentette őt, fenntartása ő vallomása, hogy a járat valóban megtörtént. A döntő az október Surprise az, hogy a megállapodás között Bush és Casey és az iráni kormány késlelteti az amerikai túszokat, amíg a november 1980 választás. Bush , míg Párizsban találkozott Hashemi Rafsanjani, a második parancs az ajatollah, majd a Az iráni elnök, és Adnan Khashoggi , ellentmondásos szaúd-arábiai üzletember.

Szabályok szemmel láthatóan készült fizetni Irán 40 millió USD késlelteti túszok érdekében, hogy kiküszöböljék Jimmy Carter elnök újraválasztási ajánlatot. Az október Meglepetés nőne az "Irán-Contra botrány", de úgy tűnik, hogy ebben a hosszú sorozatos botrányok és a hatalommal való visszaélés, az eredeti követelés - nevezetesen, hogy a civilek használták fel politikai célokra - feledésbe merült.

A legfontosabb, hogy a kijelentés, hogy az Egyesült Államok "nem tárgyal terroristákkal" itt volt kitéve, mint a legnagyobb hazugság.

Végül megjegyezzük, hogy az azonnali következményeként a 11/09, több szaúdi arabok, beleértve tagjait a bin Laden család , megengedték, hogy repül ki Amerikában, amikor egy másik tagja, a bin Ladens azonosítottuk a fő bűnös a A terrorista támadások a World Trade Center és a Pentagon. Az összehasonlítás a Jean Bultot és Vincenzo Vinciguerra és járatok biztonságát követően terrortámadásokat kétségtelenül túl logikus és egyszerű, hogy az igazság.

A szomorú igazság az, hogy az államilag támogatott terrorizmus nem találmánya utáni második világháború politikai klíma.

Van egy hosszú listát a katonai hamis zászló támadások szolgáltak ürügyként a háborúra. A Gleiwitz incidens 1939-ben, Reinhard Heydrich koholt bizonyíték a lengyel támadás, hogy mozgósítsa a német közvélemény és készülő hamis indoklását a háború Lengyelországgal, az elején a második világháború. A 1931 Mukden Incident (gyakran nevezik a "szeptember 18 Incident"), a japán tisztek gyártott ürügy csatolása Mandzsúriában a felrobbantását egy része a vasút. A tervezett, de nem végezték ki, 1962 Operation Northwoods telek az amerikai közigazgatás a háború Kuba részt forgatókönyveket, mint a repülőgép-eltérítés a polgári utasszállító repülőgép és hibáztatta azt Kuba (bár ebben az esetben, nem amerikai állampolgárok meg fog halni, mivel csak a katonai személyzet lenne gépre, mint a civilek és a gép később helyettesíthető egy drone ).

Egyértelmű, hogy 1999-ben, az orosz állam, különösen a biztonsági szolgálat, ültetett bombák az emberek apartmanokban annak érdekében, hogy hibás csecsen lázadók és újraindítani a háborút és újra támadják Csecsenföld.
  • Dare megkérdezzük, hogy 9/11 , majd a forgatókönyv a 9/99, amely szakaszai az amerikai hírszerző ügynökségek ültetett bombák és végrehajtott terrortámadások, megölve 2973 civilek, annak érdekében, hogy hibás iszlamista fundamentalisták és elkezdeni a háborúkat megszálló Afganisztánban és Irakban ?
Ha a 9/11 és 9/99 végül kiderül, hogy bizonyítható az államilag támogatott terrorista cselekmények (megjegyezve, hogy ez volt Olaszország 15 évvel ezelőtt ilyen következtetésekre jutottak saját belső atrocitások), mindkét incidens csak beállítani a többitől mert a hatalmas ember halálos áldozatok száma.Átlagosan kevesebb, mint száz civilt "kell" meghalni a kormány, hogy támadják egy ország.

1999-ben, 300 orosz halt meg; 2001-ben, 2973 amerikai halt meg.
 



Jegyzetek

Számos könyvet Gladio , a CCC és a banda Nijvel írták holland és a francia, többek között ezek a könyvsorozat a belga oknyomozó újságíró Hugo Gijsels .Ugyanígy, sok forrás az orosz bombázások vannak az orosz.

Az alábbiakban egy erőfeszítések történtek idézni a sok angol nyelvű, Internet-alapú források lehetséges.

Bár ez azt eredményezte, hogy kevésbé mérvadó keresni ezeket a forrásokat, mégis azt mutatják, a nehézséget, hogy angolul beszélő emberek az egyeztetése a különböző darabjai a Gladio puzzle .
1. Associated Press január 1, 2007 jelentett a különböző újságokban és az interneten, például a Taiwan News Online,http://tinyurl.com/tyew8 2. Különböző forrásokból származó, beleértve a http://eng.terror99.ru/ 3. Satter, David, Darkness at Dawn: The Rise of the orosz büntető állam Yale University Press, Különböző forrásokból származó, beleértve ahttp://tinyurl.com/yy7stz 8. Satter, David "The Shadow of Ryazan: A Putyin-kormány törvényes?", National Review, április 30, 2002; Satter, Sötétség Dawn, op. Különböző források, ideértve a http://eng.trepashkin.ru/ független dokumentumfilm Nedoverie ("hitetlenség"), arról, hogy a kampány által készített orosz rendező Andrei Nekrasov és mutatták be a 2004-es Sundance Filmfesztiválon; http://tinyurl.com/ y2puus 13. Különböző források, Cellules Communistes Combattantes,http://fr.wikipedia.org/wiki/ 16. Különböző források, Különböző források, Különböző forrásokból származó, beleértve ahttp://tinyurl.com/y452cs 20. Különböző források, ideértve a http://tinyurl.com/yyghop (figyelemre méltó, hogy egy hely a diákok számára a diákok), de http://tinyurl.com/vddm5 . A legjobb áttekintése Gladio Belgiumban Hugo Gijsels, Netwerk Gladio, Kritak, Leuven, Belgium, 1991. 21.. Egy általános áttekintést anyag Gladio egészére, lásd:http://users.skynet.be/terrorism/html/italy_gladio.htm 22. Különböző, beleértve http://users.westnet.gr/~cgian/gladio.htm 23.Willems, Jan (szerk.), Gladio, EPO, 1991, lásd http://tinyurl.com/u9v2c 24. "Titkos ügynökök, szabadkőművesek, fasiszták és a felső szintű politikai kampány" destabilizáció ", The Guardian, december 5, 1990; lásd méghttp://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio 25. Különböző forrásokból származó, beleértve a http://tinyurl.com/y3g67j 26.Közös állásfoglalás helyébe B3-2021, 2058, 2068, 2078 és 2087/90, a rendelkezésre álló



 









 












 








 

által a Staff of American Free Press 
április 15, 2009
-tól Rense Website
 
A korábbi olasz elnöke Francesco Cossiga , aki felfedte az Operation Gladio , azt mondta Olaszország legrégebbi és legolvasottabb újság, hogy a 9-11 terrortámadás is fut a CIA és a Moszad, és ez volt a közös tudás között globális hírszerző ügynökségek.
 
Milyen fordítja angolra félszegen, Cossiga mondta az újság Corriere della Sera:
"Minden (hírszerző szolgálatok) és az Amerikai Europeknow jól, hogy a katasztrofális támadás már tervezett és megvalósult a Moszad, a támogatás, a cionista világ ahhoz, hogy vád alá az arab országokat és annak érdekében, hogy rábírja a nyugati hatalmak, hogy vesz részt Irakban és Afganisztánban. "
Cossiga elnökévé választották az olasz szenátus július 1983 előtt megnyerte a földcsuszamlás választási elnöke lett az ország 1985-ben, és az is maradt 1992. Cossiga a tendencia, hogy szókimondó ideges az olasz politikai vezetés, és kénytelen volt lemondani, amikor felfedi megléte, és a maga részéről felállításában, Operation Gladio . Ez egy szélhámos hírszerző hálózatot a NATO égisze hogy végzett robbantások Európában az 1960-as, 1970-es és '80 -as években. Gladio különlegessége az volt, hogy végezzen, amit úgynevezett "hamis zászló" művelet-támadások, amelyek hibáztatja a hazai és a geopolitikai ellenzék. 2001 márciusában Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra megállapította, eskü alatt tett vallomást,

"Meg kellett támadni civilek, az emberek, a nők, a gyermekek, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játék. Az ok egyszerű volt: az erő a nyilvánosság fordulni az állami kérni a nagyobb biztonság érdekében."
Cossiga először fejezte ki kétségeit 9-11-2001, és idézi 9-11 kutató Webster Tarpley mondván:
"Az elme a támadás lehetett kifinomult elme, feltéve, hogy elegendő eszközzel nem csak toborozni fanatikus kamikazes, hanem a magasan szakképzett személyzet. Hozzáteszem, egy dolog: nem lehet elérni anélkül, fertőzésekről annak a radar és a repülés biztonsági személyzet. "
Jön egy széles körben elismert egykori államfő, Cossiga azon állítását, miszerint a 9-11 támadások egy belső munka, és hogy ez köztudott között globális hírszerző ügynökségek tanulságos. Ez még egy szemet nyitó igazolja, hogy nem említette az amerikai propaganda gép nyomtatásban vagy a TV-ben.
 
Mindazonáltal, mivel az ő tapasztalata és állapot a világon, Cossiga nem zárható ki, mint a bolond.
 







Prof. 
James F. Tracy
10 augusztus 2012
-tól 
GlobalResearch Website 
 


James F. Tracy docense Médiatudományi a Florida Atlantic University. További információk érhetők el a blog, memorygap.org.


A média kész elfogadni hivatalos nyilatkozatok és a kudarc, hogy erélyesebben elemzése és a kérdés kormányzati szervek nyomán "hazai terrorista" események hozzájárul az amerikai közvélemény már akut ha a kollektív történelmi amnézia, miközben tovább racionalizálja a huszonegyedik század rendőrség állami és folyamatos felbomlása civil társadalom. Néhányan talán felidézni "Bugs Raplin" ( 
Giancarlo Esposito ), az elszánt oknyomozó újságíró mutatja be Tim Robbins 1992 politikai mockumentary Bob Roberts . 

Miután alakították ki a tettes egy hamis zászló merénylet a korrupt politikai házaló Bob Roberts (Robbins), Raplin szállít egy figyelmes monológ, amely többek között a ténylegesen leírja az amerikai közvélemény haldokló polgári állapotát és zárlatos demokrácia.

A "The ok iráni Contra megtörtént" Raplin kezdődik,
azért van, mert senki nem csinált semmit lényeges körülbelül Watergate. És az ok Watergate történt, mert nem voltak következményei a Disznó-öbölben.
 
Ők mind ugyanazt a szövetkezetek - a gyalogosok, a Disznó-öbölben, a vízvezeték-szerelők, hogy elkapták a Watergate, a gunrunners Irán-Contra - mindegy nép, ugyanaz arcok. Most már nem, hogy egy zseni, hogy kitaláljuk, a kapcsolat itt: A titkos kormány ellenőrzésén kívül az emberek és elszámolással senkinek.
 
És közelebb vagyunk felfedezni a kapcsolat, annál Kongresszus szemet huny hozzá.
"Mi nem beszélhetünk, hogy a nyílt ülésen," mondják. "Nemzetbiztonsági okokból".
Az igazság szunnyad a kört, és maradnak vak ki a választás. A összeesküvés a csend.
Húsz évvel később közepette a hatalmas outsourcing az intelligencia és a katonai műveletek még sok más események vitathatatlanul hozzá egy ilyen árnyék kormány eredményeit, mint a,
  • az 1993-as World Trade Center bombázás
  • Az 1995-ös Oklahoma City Murrah Federal Building bombázás
  • szeptember 11-i terrortámadás
  • a nem létező tömegpusztító fegyverek kéri az iraki megszállás
  • A július 7, 2005 London cső robbantások
  • a cipő és a fehérnemű "bombázások",
... Amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a hivatalos indoklás a császári háborúk külföldön egyre bővülő rendőrállam otthon. Hiányzik értelmes kontextusban, amellyel megérteni az ilyen események összességükben a lakosság nem képes felismerni az út van, hogy kénytelen le.

A legutóbbi események halmazát, hogy adjon szünet a szörnyű, katonai stílusú lövöldözés Aurora Colorado és Oak Creek Wisconsin hogy hatóságok azt állítják, hajtották végre a "magányos farkas" fegyveresek.
 



Működés Gladio Amerikában?
A potenciális hátteret és előanyaga a Colorado és Wisconsin események a gyakran elfeledett 
Operation Gladio , a kampány magában amerikai és brit hírszerzés által támogatott félkatonai névtelenül végző tömeg lövöldözések és bombázások polgári célpontok Európa-szerte.

Több száz ilyen támadások került sor a 1960-as és a korai 1980-as évek "maradsz hadsereg" a jobboldali és fasiszta a szabotőr irányuló általános erőfeszítés, hogy terrorizálják népesség telepíteni a "stratégia feszültség", és ezáltal fenntartja a centrista politikai status quo. [1]

A bizonytalan környezetben a megkövesedett polgárság könyörgött az fokozta a biztonság és állt szándékunkban áll, hogy részben a személyes szabadság.

Ugyanakkor a manőver lehetővé tette a politikai ellenfelek - a Gladio idejében szocialista és kommunista csoportok - kell hibáztatni a támadások, és ezáltal üldözni a köztudatban. A szöveg a még megoldatlan amerikai politikai gyilkosságok az egész 1960-as években azt sugallják, hogy az ilyen gyakorlatok nem voltak korlátozott a külföldi országokban. Az sem voltak egyedül a terepet a hírszerző ügynökségek. Hasonló vonalak mentén Gladio, a korai 1960-as években az Egyesült Államok közös vezérkar tervezett Operation Northwoods , ahol terrortámadások lenne ellen indított amerikai civilek az amerikai városok és az erőszak hibáztatni kubai harcosok igazolására háború ellen, a szigetország. [2]

A Kennedy adminisztráció elutasította a javaslatot.

Míg Northwoods mutatott a képesség a kormányzati kidolgozására és javasoljon ilyen tervek, Gladio volt bizonyíthatóan ellen folytatott nyugati polgári lakosság több helyen sok éven át. megvitatása Gladio és Northwoods lehet utasítani, ha nem a korai szemtanúi követően a Colorado és Wisconsin lövöldözés hivatkozva mennyire volt két vagy több gyilkos jelen minden eset - tanúvallomások ellentmondó hivatalos állami narratívák, amelyeket ennek megfelelően elnyomta a köztudatban. [3] Mivel a kommunikáció történész Christopher Simpson megjegyzi,


"A taktika, amely megteremtette a [Gladio] marad behinds az első helyen még mindig érvényben vannak, és továbbra is használhatók ma.Ezek szokásos eljárás. " [4]
Ezek a lehetséges magyarázatok jelennek idegen az amerikai közvélemény, hogy rendszeresen félretájékoztatták, és könnyen zavart.

És a válság idején, különösen, hogy a közönség nagyon hallgatólagosan biztosított a biztonságos eltávolítás ilyen gyakorlatot, akik inkább a politikai hatóságok és a szakértők, hogy helyreállítsa a pangás a gondosan felépített "valóság" nagy média elő a tömeges psziché. Ebben az alternatív valóságban Gladio ténylegesen a "memória-lyukas."

A LexisNexis Akadémiai keresése "Operation Gladio" lekéri a puszta 31 cikket angol nyelvű hírügynökségek - a brit újság. Valójában csak négy cikk foglalkozik Gladio valaha megjelent az amerikai kiadványok - három, a New York Times, és egy rövid említést a Tampa Bay Times.

Korlátozó a 2009 BBC dokumentumfilm [5] nincs hálózati kábel vagy hírműsorok valaha hivatkozott a manőver. Szinte az összes kapcsolatos cikkek Gladio meg 1990, amikor az olasz miniszterelnök, Giulio Andreotti nyilvánosan elismerte Olaszország részvételét a folyamatban. The New York Times elveszti minden amerikai részvétel, félrevezető hívás Gladio "egy olasz alkotás" egy történet eltemetett oldal A16. [6]

A valóságban, a CIA korábbi igazgatója, William Colby kiderült emlékirataiban, hogy titkos félkatonai volt jelentős ügynökség vállalkozás létre a második világháború után, többek között,
"A lehető legkisebb kör a legmegbízhatóbb ember, Washingtonban, [és] a NATO." [7]


A hihető Elbeszélő / Következtetés
Gladio sikeres elhallgatás oly sok éven át 
bemutatja, hogyan lehet tömeges atrocitások elvégeztetni árnyék hálózat teljesen büntetlenül .

A legtöbb incidens a Gladio időszak továbbra is megoldatlan a hatóságok. Az USA-ban, de a kézenfekvő narratívát úgy tűnik, hogy szükséges az állami fogyasztás.

Például, néhány órával azután, hogy a Wisconsin szikh templomban forgatás Bureau of Alcohol, Tobacco, és a lőfegyverek (ATF) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tisztviselői végigsöpört, és kiforgatta a dobozt Oak Creek hatóságok minősítette, mint egy jogi aktus a "hazai terrorizmus". [8]

Kevesebb, mint huszonnégy órával később az egyik szövetségi kormány legelső de facto propaganda és hírszerző karok - a Southern Poverty Law Center (SPLC) - kifejlesztett egy történet, amit feltétel nélkül nyaldosták fel a nagy média. [9]

Egy augusztus 6 Democracy Now interjú SPLC szóvivője, Mark Potok és Milwaukee Journal Sentinel riporter Don Walker , Potok kifejtette szokatlan részletesen, hogyan állítólagos gyilkos részt vett a "fehér felsőbbrendűség csoportok", "náci skinhead rock zenekar", és hogy az SPLC már "nyomon követése" a csoport volt a 2000 óta.

Potok felszólalását, amelyek uralják a csere és elkerül a gyanúsított tapasztalata a lélektani műveletek, éles ellentét Walker, aki óvatosabban rámutatott, hogy a gyanúsított,
"Munka [US Army] PSYOPS még mindig egy kicsit rejtély mindannyiunk számára ... Beszéltünk egy pszichiáter, aki azt mondta, hogy a [reklámozzák PSYOPS is], mint megy a lobbi, hogy a 20- edik emeleten nagyon gyorsan. " [10]
Mint a Aurora Colorado történet egy őrült shooter aki ügyesen álcázott lakásában egzotikus robbanóanyagokat, pl megnyerően sensationalistic elbeszélések szolgálnak mellékvágányra a kiegyenlítő tanúvallomások szemtanúk és nehéz vitatni vagy eltávolít, ha azokat hajtott haza leendő szakemberek segítségével szinte minden nagyobb hírek forrása. Hasonló forgatókönyv játszódott le a nyomán az Oklahoma City szövetségi épület robbantás amikor az ATF, FBI és SPLC együtt kialakítani a domináns keret Timothy McVeigh , mint a magányos bombázó , egy számla, amely szintén eltért a helyi hatóságokkal "előzetes megállapítások korai híradás nem robbant szertartás és a titokzatos cinkosa McVeigh, és az általános következtetések az Oklahoma City robbantás Nyomozó bizottság végső jelentése . [11]

Az elbeszélés azonban szolgáltak hogy fenntartsák a politikai status quo, miközben biztosítja a Clinton-adminisztráció második hivatali ideje. Mind a mai napig a legtöbb amerikai hisz McVeigh volt egyedül felelős a bombázás ellenére elsöprő bizonyíték az ellenkezőjére. Ebben az időben Raplin prognózisa volt pontos leírása Amerika lépcsőzetes társadalmi-politikai rémálom.

Választott tisztviselők mondjanak le t felügyelő személyes célokra, és így fenntartaná "egy összeesküvés a csend."

Mégis, az elmúlt két évtizedben, a gyorsuló "terrorista" események arra utal, hogyan árnyék hálózatok nőtt a bátorság és az erő, míg minden támadás hozzájárult a folyamatos erózió a civil társadalom és az alkotmányos jogok. Ezt szem előtt tartva mind a mainstream és "alternatív" média révén a nyílt cenzori gyakorlatot, hogy sikerült a szükséges elhelyezni események értelmes történelmi kontextusban, és az általános szándékos főhajtás a kétes és érthetetlen hatóságok összetett ez összeesküvés által ensnaring a nyilvánosság kérdéses valóságot, amelyből nem tud könnyen menekülés .


 



Megjegyzések
[1] Daniele Ganser, NATO Secret Armies: Operation Gladio és a terrorizmus Nyugat-Európában , New York: Routledge, 2005; Richard Cottrell, Gladio: NATO Dagger meg Európa szívében , Progressive Press, 2012. [2] James Bamford, Body of Secrets: Anatómia az Ultra-Secret Nemzetbiztonsági Hivatal , New York: Anchor Books, 2002, 83. 
Egy friss alkalmazásokhoz Lásd Michel Chossudovsky "Szíria: Killing ártatlan civilek részeként egy amerikai Covert Op. Mozgósítása támogatása a R2P War" GlobalResearch.ca május 30., 2012, http://www.globalresearch.ca/index .php? context = va & aid = 31122 .
Egész művelet Northwoods dokumentum elérhető http://archive.org/stream/OperationNorthwoods/operation_northwoods#page/n0/mode/2up
 
[3] Teljes elegendő ellenőrzést a Colorado és Wisconsin lövöldözés teljesen hiányzik menteni néhány alternatív média.
Lásd: Alex Thomas "Wisconsin szikh Shooting False Flag: Több Lövészek, Army Psy-Ops, az FBI, Operation Gladio, és az SPLC" Intellhub.com, augusztus 6
Rappoport "Fényképezés Sikh Temple: Kinek hoznak hasznot Big Time?" Augusztus 5, 2012,
http://jonrappoport.wordpress.com/2012/08/06/shooting-in-sikh-temple-who-benefits-big-time/
 
[4] A NATO Secret Armies , Andres Pichler, rendező, 2009. Simpson interjú a 46:23,http://www.indybay.org/newsitems/2010/07/09/18653266.php.
 
[5] A NATO titkos hadseregek .
 
[6] Clyde Haberman "Evolution Európában: Olaszország közzéteszi a Web of Cold War gerillák," New York Times november 16., 1990, A16.
 
[7] Stephen Lendman, "NATO titkos hadseregek" [A Review of Daniele Ganser, NATO Secret Armies: Operation Gladio és a terrorizmus Nyugat-Európában, op cit. ] Szeptember 15, 2010, http://sjlendman.blogspot.com/2010 /09/natos-secret-armies.html
 
[8] Steven Yaccino, Michael Schwirtz, és Marc Santora "tettes öl 6-szikh templom Near Milwaukee," New York Times , augusztus 6, 2012, A1.
 
[9] Például Erica Goode és Serge F. Kovaleski "Wisconsin Killer fokozta a gyűlölet-Driven Music," New York Times , augusztus 7-én

Gray "szikh templom Shooter azonosított, Had Kapcsolat fehér felsőbbrendűség Mozgalom," Az idő News Feed, augusztus 6

Ramde és Todd Richmond, SPLC: "Csalódott neonáci tüzet nyitottak a szikh templom" Associated Press, augusztus 6

 
[10] Amy Goodman, "neo-náci Rampage: Army Psy-Ops Vet, White Power zenész azonosította a tettes a szikh templomban Shooting" Democracy Now, augusztus 7, 2012, http://www.democracynow.org/ 2012/8 / 7 / sikh_temple_shooter_wade_michael_page
 
[11] Charles Key, The zárójelentése a bombázása az Alfred P. Murrah Federal Building , Oklahoma bombázása Nyomozó Bizottság, 2001.http://www.okcbombing.net/







 

szerint David Guyatt 
2002
-tól DeepBlackLies Website 
 
Használata gyanúsított arany mosására gyógyszer nyereség jól megalapozott. Az egyik ilyen pénzmosási tevékenységekben vonatkozik gazember légitársaság, hogy már a hírneve repülő semmit sehol. Több mint két év alatt 1989-1991 között, a légitársaság készült négy járat szállító aranyrúd súlya 160 tonna a piaci értéke két milliárd dollárt.

Mind a négy járat vonatkozásában doboz tizenkét rúd arany egy doboz, amely teljes súlya 41 tonna repülés. Az összes cserepet raklapon könnyű fel- és kíséretében egy őr. A járatok származó Medellin, Kolumbia, és ezeket szállítottak Londonba, és látszólag törlődik mindkét végén vámvizsgálat nélkül. [1]

A mennyiségű aranyat szállított több volt, mint az arany tartalékok a legtöbb központi bank. Felmerül a kérdés: hol az aranyat származik? Annak a valószínűsége, hogy ez része volt a hatalmas mennyiségű aranyat kifosztják a második világháborúban a tengelyhatalmak. A történet arról, hogy mi történt valójában a zsákmány kifosztották a nácik és a japánok a második világháború alatt továbbra is az egyik legjobban őrzött titka az elmúlt ötven év. Kevés kívül a bűvös kör kezdeményezett bennfentesek semmilyen tudás egyáltalán a valódi méreteit, hogy mit lehet leírni, mint a legnagyobb cover-up minden idők. De ez nem csak a közvélemény figyelmét, hogy pontosan mi "történt", hogy ezt a zsákmány a háború utáni években ez a legfőbb oka a nyugtalanság között a hatalom. Ez a puszta nagysága kincs erőszakkal elkobzott a tengelyhatalmak okozó izgalom. Vajon a tényleges dollár érintettek száma, hogy kiderült, ez nyíltan még kényesebb titok - az egyik, amely kiállta a száz vagy annál több év. Egy évtizedes propaganda hadjárat szolgált, hogy összpontosítson a nyilvánosság figyelmét a lopott arany a kormányok - ismert például a monetáris arany - mint azt a fedési a közvélemény jóval nagyobb mennyiségű magánkézben lévő arany, amit szintén lopott. A nehéz köpenyét dezinformáció és a kettős beszéd volt még egy réteget. Azzal, hogy a reflektorfénybe náci zsákmányból a kezdetektől fogva, a nyilvánosság figyelmét is kerüljék el az ipari méretű fosztogatás által vállalt Japán különleges zsákmányt csapat úgynevezett "Golden Lily."








És ez itt, hogy az igazi történet lakozik.
 



A Prince of rablás 
története kellett volna elszámolni őt, mint a világ legkegyetlenebb és kapzsi rabló minden időben. Ehelyett letette neki szinte észrevétlenül, köszönhetően a kezdete a hidegháború és a jól meghatározott tervek a nyugati elitek. Prince Chichibu volt az öccse japán Hirohito császár és nem neveztek meg a császár a fejét az ultra- titkos Arany Liliom - Egy titkos csoport, amelynek feladata fosztogatás Kínával a vagyon - a kormányzati és a magántulajdonban lévő kemény eszközök. Elején 1937-ben, a Rape of Nanking , a zsákmányt csapatok munkához a bosszú. A zsákmány volt, sokkal nagyobb, mint amit eddig gondoltak. Úgy tartják, hogy 6000 tonna aranyat, és a bounty ezüstöt és értékes drágakövek csökkent a kezében a japán császári kincstár következtében. [2] A fenomenális gazdag Kelet-és Délkelet-Ázsiában már felhalmozott több mint ezer év, és Japán akarta az egészet. Az elkövetkező hét évben az Orient volt kicsavart száraz a nemesfémek, tömör arany vallási tárgyak és hihetetlen mennyiségű drágakövek. A legtöbb ilyen szállították a japán a Fülöp-szigeteken, mint a gyűjtőhely, a szállítás tovább Tokióba. Azonban 1943 a tengeri útvonalak vágtak az amerikai tengeralattjárók és a döntés született, hogy eltemesse a zsákmányt az egész Fülöp-szigeteken. Ennek alapja a japán várható tárgyalásos fegyverszünet, amely hagyja uralkodó a Fülöp-szigeteken. Ezt követően, a fellendülés a zsákmány is zajlik titokban sok éven át, hogy Japán egyik leggazdagabb nemzet a világon. Ez azonban nem így történt. Az Egyesült Államok volt a maga jól átgondolt tervek lesz a császári világhatalom a második világháború után. Ezeket a terveket fogalmazott mielőtt a második világháború a Council on Foreign Relations szervezet által alapított gazdag amerikaiak nyomán az első világháború, párhuzamosan Anglia Royal Institute of International Affairs , az úgynevezett "Chatham House" rövid. A CFR terv szólított fel a "Grand terület" volt, hogy az Egyesült Államok ellenőrzése alá. Mellékelt volt a nyugati féltekén, Nyugat-Európában, a Távol-Kelet és az egykori Brit Birodalom. Az utóbbit aktívan lebontották erre a célra. Szintén szerepel a Közel-Kelet volt, akinek óriási olaj forrásokat nézett nagy szenvedéllyel. Sőt, ha azt lehet elérni, az egész bolygó volt, hogy jön az USA uralom.[3] Ebben a rendszerben, Japán és Németország rendeltek a szerepe a "nagy műhelyek" a termelékenység. Röviden, nem volt hely egy külön császári hatalom és Japán (és Németországban) kellett alaposan legyőzte. Roosevelt azon felhívását "feltétel nélküli megadás" a tengelyhatalmak nem csak összetört japán kényelmes kilátás, hogy mi lenne, hanem zárt a sorsa a második világháború utáni világ. Amellett, hogy a Fülöp-szigetek, kincs kifosztották a japán úgy vélik, hogy már félretett Indonéziában és valószínűleg Koreában is. De a Fülöp-szigetek volt a kulcs. Itt kincs helyeket tártak fel - általában a hadifoglyokat rabszolgaként. A zsákmányt ezután félretett ezeken az oldalakon és a csapdákat állítottak, hogy megakadályozzák lenne kincsvadászok.














A hadifoglyok még benne a helyeket zárt és burkolt - ami több száz meghalni egy szörnyű halál a nevét a kapzsiság és titoktartás.
 



Fekete Sas ALAP 
mennyisége az arany és más kincsek eltemették fenomenális volt. Japán térképészek készült térképek az egyes helyszínek és megbízható könyvelők jelölni azokat három számjegy jelezve a jen értékét az arany, a gyémánt és egyéb eszközök temették el minden. A hely viselő megjelölés "777" értékelték ¥ 777.000.000.000 . Az árfolyam 1945 között ingadozik 3.50 4.00 jen a dollár, csak egy hét hármas webhely értéke közel 200 milliárd USD - a király váltságdíj bármilyen intézkedést. Sok hármas hét ("777") területek, valamint a hármas és kilenc kisebb helyek. Nemcsak ezek a számadatok alapján 1945-ben érték - amikor a dollár valóban a dollár -, de akkor is, amikor az arany ára 35,00 $ volt egy uncia . Ma az arany ára közelebb van 300 $ egy uncia. De hozzá ezt a tényt, hogy a Fülöp-szigeteken csak nem volt több mint 170 temetkezési helyek, és a kép formája a gazdagság olyan elképzelhetetlen, hogy szinte hihetetlen. [4] A vereség a japán erők a Fülöp-szigeteken 1945-ben, a projekt A legnagyobb titokban indult, hogy visszaszerezze az eltemetett Arany Lily zsákmányt . Ezt a projektet alá került a napról-napi ellenőrzés kapitány Edward Lansdale és OSS operatív Severino Garcia Mikulás Romana .1945-ben, Lansdale már elrendelte, hogy Manila részeként Willoughby tábornok katonai hírszerzés G2 csapat. Érkezéskor Lansdale találkozott Santa Romana és munkához látott. A CIA később toborozni mindkét tiszt. Az elkövetkező néhány évben számos rablás helyeket található, és a lopott vagyon vissza. Az arany, drágakövek és egyéb kincset helyeztünk el több mint 170 bank számlák elterjedt több mint negyven országban - akik mind aláírták aBretton Woods-i megállapodás 1944 . Összességében, a visszanyert zsákmány vált ismertté, mint a Fekete Sas Trust vagy alapot. Még ezen a napon a puszta említése a Fekete Sas Alap okoz nyugtalanságot, és az egész téma marad köpenyes hivatali titoktartás.










Például, a 1999-es vita ebben a témában, az egyik magas beosztású bankár ismeri a létezését és ezen intézkedések pártkassza figyelmeztetett:
"Ha azt szeretné, hogy megvitassák bizonyos kérdéseiről katonai programok finanszírozás az interneten, lehet, hogy ezzel ellentétes a több törvények és rendeletek, mind az Egyesült Államokban, de minden NATO-tag hatáskörébe."

Egy ritka meglátjuk hogy
hivatalos adatok szerint, a kötet a föld feletti arany készletek mintegy 142.000 tonna. Ez azt állítják, számlák az összes aranyat bányásztak több mint hatezer éve . [5] Ezzel szemben ezek a számok, csak egy a sok "777" Golden Lily helyszínek volna megrendezésre, egy konzervatív becslés, felfelé 90000 metrikus tonna . [6]

Nyilvánvaló, hogy a hivatalos adatok nem távolról kezd beilleszkedni a mennyiségű " 
fekete arany "lopott a tengelyhatalmak. Az egyik fő oka az, hogy egyszerűen a hivatalos statisztikák még nem szerepelt az arany termelés Kínában, Délkelet-Ázsiában és a volt Szovjetunióban. Mivel ez utóbbi volt a világ második legnagyobb arany termelő után Dél-Afrika, ezt köteles volt torzítják pontosságának hivatalos statisztika. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy a végén a hidegháború nem nyilvánvaló erőfeszítéseket tettek, hogy "frissítse" Ezek a számok a következő hozzáférés stratégiai információkat a volt Szovjetunió, aki jelenleg tagja a G8-csoport erős nemzetek. Eközben Kína és az Orient volt egy szerelmi viszonyt folytat arany nyúlik vissza 6000 évvel. Ez nyilvánvalóan kellett, hogy jöjjön valahonnan. Valóban lehetséges, hogy a hivatalos aranybányászat számadatok csak annyi flim-Flam, amelynek célja, hogy elrejtse a valódi kép? Lehet-e egy olyan összeesküvés kirívó, és így nagy lehet elkövetett az orra egy gyanútlan közönség? E kérdés megválaszolásához meg kell tennie legfeljebb hop az utcán, hogy az arany piacán húga - gyémánt. Gyémántok mondják, hogy ritka, amely esetében az értékük. De, mint az arany, de közel sem olyan ritka, mint azt mondták. Egy példa a bőség az Argyle bánya Ausztráliában , amely fedezte fel 1979-ben az enyém a becslések szerint több mint egy milliárd karát - a többsége, amelyek a drágakő minőségű. Ez éles ellentétben áll Dél-Afrika teljes gyémánt tartalékai 200 millió karátotjegyezni a 1980 US Geological Survey. Diamonds lehet "a lányok legjobb barátja", de ez körülbelül amennyire megy. Mint egy igazi felhalmozási egy valódi és korlátlan szabad piac, gyémánt érdemes lenne jelentősen kisebb. Mi tartja a magas értéket a hozzáférés korlátozásának drágakő minőségű kövek, amelyek mereven által ellenőrzött "kartell". A kartell úgy gondolják, hogy szabályozható a dél-afrikai Oppenheimer család és a De Beers, keresztül a londoni Central eladás szervezet vagy KSH. [7] Bármely személy vagy csoport, amely a markában arany, platina és gyémánt is van egy stratégiai markában a világ kereskedelem. Ipari gyémántok a gerincét a termelő ipar és a megfelelő ellátás nélkül ilyen, termelés leállna. Ez a helyzet közel került a második világháború idején történt. A Washington Post cikke 18 -án 1988. október korábbi igazgatója a CIA vádlott De Beers és az Oppenheimer család hajlandó eladni az USA-ban nagy mennyiségű ipari gyémántok szükséges háborús termelés. Egy 2 második november 1988 levél, Sir Phillip Oppenheimer vágott vissza dühösen ezeket a díjakat hívja őket "megalapozatlan". dokumentumfilm rendező és író, Jani Farrel-Roberts, már alaposan vizsgált a gyémánt kereskedelem sok év, és vállalta, hogy felfedezzék, mi az igazság, ha feküdt mögött admirális Turner megdöbbentő állításokat. Hozzáférés a kormányzati dokumentumok szerint a Freedom of Information Act, valamint a kiterjedt interjúk ügyvédek, aki éveket töltött nyomozó De Beers nevében az amerikai kormány meggyőzte őt, hogy a De Beers már valóban "... jegyre gyémánt készletek az Egyesült Államokban, megfosztva azt a alapvető eszközök a háború, amikor a De Beers gyémánt bőven volt, hogy minden szövetséges igényeinek. [8] De még ennél is sokk volt, hogy jöjjön. Előkerült a halom dokumentumok minősítését kapott Farrell-Roberts volt az igen érzékeny jelentést a titkos amerikai brit vizsgálat részletezve, hogy miként a hitleri Németország szerezte meg az ipari gyémánt, hogy szükség van a saját háborús erőfeszítéseket. Kész a 1944, a jelentés arra a következtetésre jutott, hogy a nácik kezdtek a gyémánt ugyanabból a szindikátus, akitől a szövetségesek. Major AW Schmidt, a magas rangú amerikai nyomozó tiszt, azt a jelentésben, hogy ez a kereskedelem védi magas rangú tisztviselők a brit kormány minisztérium Gazdasági Warfare, és azzal vádolta a tisztviselőket, hogy hazaáruló, valamint meghosszabbítja a háború. [9] Schmidt továbbá számolt be, hogy hozott intézkedések, hogy leállítja a áramlását gyémántok Németország volt,

















"... Szabotálták, nem a brit kormány, de a képviselői Diamond Trading Corporation londoni keresztül uralmat a Diamond Bizottságának KvVM [Gazdasági Minisztérium Warfare]." [10]


A Sion-rend MAGYARÁZATÁT?
a gazdasági miniszter Warfare ebben az időszakban [1942-5] volt Lord Selborne . Között a társulások Selborne tagja volt a legmagasabb szintű "kör beavatottak" titkos társaság által alkotott dél-afrikai arany és gyémánt mágnás, Cecil Rhodes - aki megalapította a De Beers . Követően Rhodes halál ez hatalmas és titokzatos csoport által működtetett Lord Alfred Milner Lord Selborne a helyettes vezetője nyílásba. [11]. Következő Milner halála 1925-ben átvette a vezetést a "csoport". Többek között a más háborús feladatai vezette Churchill Special Operations Executive ( SOE ). Lord Selborne később jutott tudomására millió olvasó a "The messiási Legacy" a legjobb eladási folytatást a rejtély a kincs rejtőzik Rennes le Chateau francia Pyrennes. Ez a történet először hozta a nyilvánosság figyelmét a krach értékesítése könyv "Szent Vér - Szent Grál" ugyanezen szerzők. Lord Selborne azonosították egyik elöljáró, aki 1956-ban, a kiviteli engedélyekre alkalmazott ősi pergament mondta, hogy közvetlenül kapcsolódnak A Rennes le Chateau rejtély. [12] Vajon ez a titokzatos kincs valóban ősi gyökerei, vagy volt egy sokkal kortárs származás? Jó okunk van azt hinni, hogy lehet, inkább része volt az arany kifosztották a nácik, hogy volt, hogy eltemették, és nem régi zsákmány is kiásták. náci zsákmány bizonnyal elszámolnia Lord Selborne érdeke ezen a téren, és azt is, hogy az éles fókusz az augusztus 1956, a fent említett dátum. Csak hónapja május 1955, a Németországi Szövetségi Köztársaság felépült ez szuverenitásának megszűnését követően a szövetséges katonai uralom. Következésképpen, a kiáramlás a rablás és vagyon hangszerelt alatt a náci főváros repülési program " Operation Eagle Flight "helyezték hátramenetbe által Reichsleiter Martin Bormann . Ez rövidesen egy hatalmas tőkebeáramlás az újonnan feltámadt Németország. Több, mint bármi más, ez vélhetően számot Németország háború utáni helyreállítás csodálatos. [13] mögött Bormann programja hazaszállításának náci vagyon volt az ötlet, kidolgozott 1943, az használja őket a háború utáni Európa confederated alatt Németország rejtett ellenőrzés, mi volt akkor is az úgynevezett "Európai Gazdasági Közösség", illetve EGK . [14] Annak ellenére, hogy ez előre dátumozott tényleges alapja az EGK 1957 márciusában nem volt új gondolat. Fél évszázaddal korábban, 1899-ben WT Stead , a közeli bizalmasa Cecil Rhodes , már szerzője a könyv címe: "Az Európai Egyesült Államok", sem "A amerikanizálásának a világ." [15] Mivel ezek a kérdések továbbra is a jelenlegi a évszázaddal később, nem lehet segíteni, de elismerik az előrelátás Stead és Rodosz is csoda, ha Bormann volt része átfogó stratégia - tudatosan vagy sem? Bormann nem volt Rhodes tudós, de néhány befolyásos német ezen időszakban, és mások is szoros hovatartozástól tagjai a titkos társaság által alapított Rhodes, akik megalakították az uralkodó elit Anglia a háború éveiben. [16] Általában tekinthető angol-amerikai hangvételű, a Rhodes Trust és tudósok voltak inkább "teuton" ízét. [17] A titkos jellege Rhodes titkos társaság - vitathatatlanul frontembere a Rhodes ösztöndíj - veti fel más érdekességek is. Csak 3, 47, akik már kinevezett vagyonkezelői Rhodes Trust évek között 1902-1995 - már Rhodes Scholars. Emellett a 17-Rhodes Trust titkár Kar rodoszi House kinevezett alatt ugyanezek években, nem egy már a Rhodes tudós. Ez kevesebb, mint fél százalékkal csökkent. A demokratikus képviselet úgy tűnik, hogy nem lesz probléma. [18] Az utóbbi hónapokban a háború, Bormann nézett SS Major Otto Skorzeny játszanak döntő szerepet spiriting el a náci Németország zsákmány előtt megadta magát. [19] 1944 elején, Hitler "kedvenc kommandó" küldték egy titkos küldetése, hogy a Corbieres régióban a francia Pyrennes utasításai SS vezetője, Heinrich Himmler. Mi a célja ennek a küldetés továbbra is ismeretlen. [20] Ezek a ritkaságok szaporodnak tovább. Pierre Plantard, a központi karakter a Rennes le Chateau rejtély és feltételezett vezetője a régi rend a Prieure a Sion , a jelentések, hogy át a "nagy mennyiségű arany Svájc 1952-ben. "[21] Annak ellenére, hogy azt állítja, hogy a Sion-rend egy 1000 éves múltra nyúlik vissza a rend harcos lovag, a templomos lovagok - a bérelt 1151 - csak 1956-ban felszínre. Azt mondják, hogy az alapító a Priory of Sion volt egy ravasz trükk a Charles de Gaulle elrejteni a valódi tevékenységek zajlottak Franciaországban abban az időben. Ezek már több köze mosására gyanús aranyrúd és politikai intrika, mint a régi kincs, vallási kultuszok vagy bibliai vérvonal. Az utóbbiak eredményszemléletű régi mítoszok és legendák macskaköves együtt alkotnak egy elterelő címlapsztori [22] A kiválasztás Annemasse a francia svájci határ Priory központja 1956-ban is érdekes. Ez a kis határ menti város a jelentések szerint a központ a "Gladio" tartózkodás mögött egységeket alakított a harcot a vonalak mögött az esetben, ha a Szovjetunió megszállta Nyugat-Európában. A várható Oroszországgal futó Európa volt a legvalószínűtlenebb - a tény ismert az amerikai és európai katonai és hírszerző közösség a nap. Az Európa-szerte Gladio művelet volt, sokkal sötétebb tervez. Fő célja irányult, miközben a hűséget a nyugat-európai nemzetek biztonságosan az amerikai gazdasági pályára, valamint a mozgó politikai infrastruktúrát tovább jobbra. [23]



















 


RICH KNIGHTS VAGY GYENGE KNIGHTS?
Azt, hogy a Sion-rend valóban volt olyan történelmi kapcsolata a Máltai Lovagok (SMOM) - akik néha nevezik a "szegény lovag" - továbbra is ismeretlen.De a különböző csoportok, a Máltai lovagok folyamatosan adja a történet az arany és kincs kifosztották a második világháború alatt. Izgalmas példa erre az érintett CIA első vállalat és az ausztrál ott székhellyel Nugan Hand Bank. Nugan kéz Bank aktívan pénzmosási WWII aranyrúd nyerjük Fülöp-szigeteki elnök, Ferdinand Marcos. Azt is nagyon aktív a Golden Triangle kábítószer forgalom. A bank 1980-ben zárták be a következő a "támogatott" öngyilkosság a bankok társalapítója, Frank Nugan. dandártábornok Erle Cocke, aki a washingtoni irodája a bank volt a Máltai lovag . Egy április 2000 lerakódás, amely közvetlenül kapcsolódik az arany kifosztották a háború alatt, Cocke kijelentette, hogy ő volt a "... Grand parancsnok a Máltai lovag ..." [24] De a Guy Lépcső Sainty, elismert szakértője Lovagi rendelések - és tagja a "hamis rendelések bizottság öt Rend Szent János, a" cím "Grand Commander" nem létezik a valódi Rend által elismert Vatikán, és Cocke neve nem jelenik meg a hivatalos tagsági roll. [25 ] nevek megjelennek bármelyik tagjának fogadóként SMOM díjat, többek között számos magas rangú CIA tiszt - például Bill Casey, Vernon Walters és James Angleton Jézus. Az egykori náci spymaster, Reinhard Gehlen, megkapta SMOM keresztje Merito Melitense 1948-ban azonnal a háború, Gehlen ment dolgozni a CIA, majd átvette a parancsnokságot a nyugatnémet hírszerző szervezet a BND, amikor 1955-ben született a második világháború utáni, Gehlen szorosan együttműködött Otto Skorzeny és főnöke, Martin Bormann. [26] De ha Erle Cocke Jr. nem volt tagja a hivatalos rend SMOM, annak valószínűsége, hogy tagja volt az Shickshinny máltai lovagok a Pennsylvania . Egy úgynevezett "hamis rend", a Shickshinny lovag tagjai, akik hajolt a szélső jobboldal. A rendelet a "fegyveres szolgálatok bizottsága" alatt olyan katonai előkelőségek a brit admirális, Sir Barry Domville - egykori vezetője a Haditengerészeti hírszerzés aki börtönbe került, a második világháborúban az ő pro-náci tevékenységet. Domville élén Hitler-barát csoport az úgynevezett "The Link" amely közvetlenül kapcsolódik az erőteljes és áruló nácibarát "Right Club." tagjai ennek a "klub", állt a több mint 250 vezető fények a brit létrehozása. Mellékelt John Milner Bailey, a fia, Sir Abe Bailey - egy dél-afrikai aranybánya milliomos, aki kortársa volt Rhodes. Sir Abe volt a fő pénzügyi támogatója a Rhodes-Milner csoport után Rhodes halála volt egy "kezdeményezi" a Rhodes titkos társaság . Egy közeli barátja egyaránt Rhodes és Milner, ő nevezte el fiát, miután az utóbbi. Jelentősen, John Milner Bailey volt a legnagyobb hozzájárulás a "Right Club", és feleségül vette Winston Churchill lánya Diana, néhány évvel korábban. A Rhodes csoport nem csak buzgón anti-bolsevik - ami azt jellemzi, mint a zsarnokság - és általában a pro -Német, (ha nem is mindig Hitler-barát), de a mozgató ereje megalakult az angol-amerikai "különleges kapcsolat". Ezek az okok talán teszik Admiral Domville tagsága a Shickshinny Knights of Pennsylvania - egy állam, amely azzal dicsekedett egy nagy " White Russian "közösség. Sőt, a Shickshinny lovagok egy "orosz" Lovagrend - bár az egyik, hogy előre dátumozott érkezése bolsevizmus Oroszországban. [27] Egy másik vezető tagja a Shickshinny fegyveres szolgálatok bizottsága ezredes volt, Philip J. Corso , aki szolgált az amerikai hadsereg hírszerző sok éven át, többek között az utóbbi években a második világháború. Abban az időben dolgozottOperation gemkapocs , toborzás volt náci tudósok a munka az Egyesült Államokban. [28] Az 1950-es évek közepére, Corso dolgozik Nyugat-német félkatonai típusú csatlakozó Gehlen a BND hírszerző szervezet. Ez nem nehéz arra következtetni, hogy a "félkatonai" leírt tevékenységek része voltOperation Gladio . [29] És ez a Shickshinny lovagok, hogy ez a történet a második világháború rablás jön a teljes kört - majdnem egyébként. 




















Két másik tagja a fegyveres szolgálatok bizottsága tagjai voltak, a General Douglas MacArthur 's második világháborús belső kör megbízható bizalmasa.Meg kell jegyezni, hogy MacArthur futott Japán a háború utáni években, mintha isteni jog. [30]
 



A "M" ALAP
A két MacArthur bizalmasa volt, a német származású tábornok Charles Willoughby , aki magabiztosan MacArthur hírszerző berendezést (akiknek Ed Lansdale dolgozott), és dandártábornok Bonner Fellers, MacArthur katonai titkára. Nem említik a Shickshinny lovag vezérőrnagy William Marquat, MacArthur helyettese, gazdasági Supremo és MacArthur "belső kör. Általános Marquat került felelős egy hatalmas pártkassza jött, hogy az úgynevezett "M-alap." Ez az alap összevont számos korábbi titkos alap többek között a "Yotsuya Alap" - jött létre, Willoughby tábornok a bűncselekményből származó fekete piaci műveletek. A másik egyesült alap volt a "Keenan Alap" nevezték Joseph Keenan, a legfőbb ügyész a háborús bűnösök felkutatásáért, hogy állt származó pénzek elkobzott vagyon. De az M-alapot túlnyomórészt létre értékesítési japán háborús zsákmány, beleértve az ipari gyémánt, arany, platina és ezüst kifosztották nemzetektől által megszállt Japánban a háború alatt. [31] Marquat a pártkassza használták, hogy befolyásolja a japán politika a közvetlen utáni háborús évek, valamint az egyéb érzékeny projektekhez. A fő cél az volt, hogy Japán is szorosan illeszkedik az amerikai rendszer a dolgok helyett válaszd a nem-igazítás. Politikai nyeremények voltak ár szükség ahhoz, hogy ez történt, mint a tervezett. Az M-alapot által közösen működtetett amerikaiak és japánok, míg az 1950-es évek, de aztán átadták kizárólag japán ellenőrzés alelnök Nixon. Azóta állították, hogy cserébe ez ajándék, Nixon biztosított egy ígéretet, hogy Japán segítenék neki, hogy az Egyesült Államok elnöke. 1960 az M-alapot , úgy tűnik, megérte $ 35 milliárd , de azóta szorozni egy igazán megdöbbentő arány.








1995-ben azt mondta, hogy érdemes egy jó fél milliárd dollárt, és alatt a teljes ellenőrzést az árnyékos japán politikusok, és volt az oka számos politikai gyilkosságok.
 



A hadizsákmány
A legfontosabb, hogy megértsék a titoktartás, amely felöleli ez a történet, hogy a sok - talán a legtöbb - arany, kirabolták Japán és Németország már "fekete", arany, amely nem hivatalosan létezik. Következésképpen, amikor az Egyesült Államok újra kifosztották ez a fém is tette a teljes titoktartás. Nem csak ott volt a félelem, megbénítják az arany ára - és a világgazdaság is - volt, azt találtuk, hogy monumentális mennyiségű aranyat létezett, továbbá a hivatalos állományok, hanem a használat, amely az volt, hogy fel is követelte titoktartás . Hogyan lehet mesés mennyiségű arany áll fenn, ha a világ összes bankárok és közgazdászok is azt mondják, hogy ez a fém annyira ritka? A válasz a prózai, mert terhelő. Bányászati ​​források azt mutatják, hogy akár 30% -os éves termelésének arany csendben szűrjük a " magán piac ", és nem, tehát hatással van a hivatalos adatok. Az elmúlt években, off-értékesítés a bányaipar számoltak, hogy akár a 80% -ot. Az okok értékesítő a magán piacon változatosak, de a középső az adó elkerülése. Ezen kívül, mint már említettük, az arany termelés a volt Szovjetunió - a világ második legnagyobb gyártó, miután Dél-Afrika - és a Kína és Délkelet-Ázsiában soha nem szerepelnek a hivatalos arany bányászati ​​statisztikákat. Mielőtt az amerikai Gold Rush a 1848, a mennyiségű aranyat mondta, hogy létező összege a fukar 10.000 tonnát. Ez, azt mondják, ez az összessége arany bányásztak világszerte az előző 5850 évben , amelyre a bányászati ​​nyilvántartás létezik (és ha úgy gondolja, hogy van egy szép telek értékes föld meg a vonzó atlanti árok eladni Ön). Nem meglepő, hogy amikor nyomni pontosságának ellenőrzése ezeket a számokat, azt elismerte, hogy nem más, mint az ipar "becslések". [32] 






Never-the-kevésbé, ez a becslés bekerült az aktuális napi hivatalos bányászati ​​adatok és vágja ki, mint valójában. Ez nem nehéz, tehát a következtetés, hogy vannak, sőt, igen jelentős mennyiségű fekete arany létezik. A teljes mennyiség arany eltemetve a Fülöp-szigeteken a második világháború alatt is közölték, hogy több mint 1 millió tonna - durván 90% -a a világ "tényleges" arany készlet. [33] során a hétéves vizsgálatot a témában, e sorok írója felhalmozódott információkat különböző forrásokból arra utal, ez valóban egy pontosabb adat. Más szóval, a hivatalos statisztikák jelentenek szerény 10% valóság. Egy jól tájékozott forrás azt mondta a szerző, hogy az egyik család, az Oppenheimer, hatékonyan ellenőrizni a világ arany, gyémánt és platina piacán. [34] Az Oppenheimer üzleti birodalom a mai volt, persze, húzott nagyrészt a régi üzleti birodalom a Cecil Rhodes. Során élete, Sir Harry Oppenheimer tartott Rhodes a legnagyobb tisztelettel, utalva rá, mint "a Colossus." Sir Harry, aki később áttértek a zsidó a kereszténységet, készült egylovag Szent János - a brit egyenértékű a katolikus SMOM . [35] Ő osztja ezt a különbséget a többi nevezetes megállapítása számok, mint a Sir Otto Beit, a fia, a német születésű Alfred Beit - kortársa Cecil Rhodes a dél-afrikai Kimberley gyémánt mezőket és a részvényes a De Beers. Alfred Beit is nagylelkűen segített finanszírozni Rhodes titkos társaság. Lord Carrington is lovag a Szent János és a korábbi igazgatója Rio Tinto Zinc, Hambros Bank és szintén társelnöke Chatham House (mind, vagy volt egy időben kapcsolódó, a Rhodes-Milner csoport). [36] Lord Carrington is vezető fényében titokzatos Bilderberg-csoport. Létrejötte óta 1954 (ugyanabban az évben, hogy a londoni arany piac újra követően bezárása 1939-ben) Bilderberg volt egy nagy német képviselet az évek során. Sőt, az első Bilderberg elnöke, Bernhard herceg, a holland , az a születés, a német herceg, aki a háború előtt tagja volt a náci ferde IG Farben részleget: NW 7. Lehet, hogy csak véletlen egybeesés, hogy Martin Bormann volt a pártfogoltja Herman Schmitz, Farben elnöke, aki megtanította Bormann mindent, amit tudott a pénzügyi és álcázás tőkekiáramlás. [37]? Bár Lord Carrington nem vett részt az első találkozón Bilderberg sokan voltak, a kormányzó brit létrehozása azt tette. Például, Sir Oliver (később Lord) Franks, ha a rendező, a Rockefeller Alapítvány és a Schroder bank (amely pozitívan dübörgött a náci és Bormann kapcsolatok előtt, alatt és után a háború). Érdekes, Lord Franks nevezték ki megbízott Rhodes 1957-ben. Egy másik résztvevő volt Sir Colin Gubbins, aki egyben ügyvezető igazgatója a SOE 1942-ben, és így lett volna jelenteni az Úr Selbourne. Még egy jelen az első találkozó volt Hugh Gaitskell aki a Megbízó személyi titkár, hogy a gazdasági miniszter Warfare (Hugh Dalton) 1942-ig, amikor Churchill helyett Dalton Lord Selbourne. Gaitskell szintén Rockefeller Fellow között 1933-4. Nem utolsósorban körében az 1954-es Bilderberg konferencia Ralph Assheton - később Lord Clitheroe . Assheton volt vezérigazgató-helyettese RTZ Vegyszerek (Rio Tinto Zinc) az évek során 1973-1987. 1973 is látta kinevezett igazgatója Halliburton, a pozíciót töltötte be 2002-ig [38] Ez idő alatt minden bizonnyal tudatában volt, hogy a néhai Ferdinand Marcos volt egy nagy Halliburton részvényes keresztül több álcázott alapítvány az övé, hogy kezelték a svájci bankok. Ezek közé tartozott a Winthrop Alapítvány, pálmás Alapítvány, Xandy Corp és a Scolari Alapítvány. [39] Eközben Peter Carrington is tagja a Háromoldalú Bizottság. A háromoldalú bizottság - amely azt mondta, hogy a Bilderberg csoport öltözött másik ruhát (tagság kritikus tartalmazza a japán elit) - már mélyen részt vett fekete arany, szerint több számlára. Előtt a kiszorítása a Ferdinand Marcos elnökeként a Fülöp-szigeteken, képviselői háromoldalú bizottság megpróbálta rávenni, hogy adja át 63000 metrikus tonna aranyat nekik. Marcos nem tetszett a feltételek bemutatott és nem volt hajlandó. Néhány nappal később az ő uralkodása elnökeként ért hirtelen véget. [40] De az utolsó szót a részvételét a háromoldalú bizottság a kifosztott arany származik Mr. Goldfinger magát - Severino Garcia Mikulás Romana. Halála előtt 1974-ben, Sta.Romana azt mondta a feleségének, hogy ő volt egy magas rangú tagja (sőt, azt állította, hogy a feje) a háromoldalú bizottság, hogy azt mondta: "a világ pénzügyi ellenőrzése." Azt is elárulta, hogy mélyen érintett a titkos társaság az úgynevezett a "Illuminátusok " amely azt állította, már elindított egy ötven éves terv "sarok a nagy részét a világ arany kínálat" [41] Ez, persze, nem lehet ellenőrizni ezt az állítást. De ez nem lehet több egy felháborító gondolat, mint felveti Cecil Rhodes az ő titkos társaság. Ahhoz, hogy ez sikerül, Rhodes írta 1891-ben, az ő barátjának WT Stead lenne szükség: "... fokozatosan elnyeli a vagyon a világ ..." [42] vezérlése a világ ellátásának arany, platina és gyémánt kétségtelenül az egyik módja ennek elérésére ambíció. De mi kétségtelenül összetett történet tele sok rejtély, van egy kiegészítő szál érdemes egy rövid megjegyzés. Ez a szélsőjobboldali Világ Ant-Kommunista Liga (WACL). Philip Corso ezredes, aki korábban említettük, volt tagja ennek a csoportnak. Tehát, hogy volt a néhai Ferdinand Marcos, és a CIA által igazgatóhelyettese intelligencia, Ray Cline. Talán a leghírhedtebb tagja volt az egyetlen alkalom elnök, tábornok John Singlaub, rejtett üzemeltetője jelentős tehetség. 1986-ban, egy üzleti vállalkozás nevű Nippon csillag , hogy volt egy kusza tulajdonosi és homályos kapcsolatokat, elindult, hogy visszaszerezze néhány arany eltemetve a Fülöp-szigeteken. Ezt kell használni finanszírozására jobboldali tevékenység. Ülő mögött Nippon csillag volt a csoport egykori katonai és hírszerző tisztek. Ezek közé tartozott a CIA Ray Cline; General John Véssey, az egykori elnöke a közös vezérkar; General Robert Schweitzer korábban a Pentagon és a Nemzeti Biztonsági Tanács, és nem utolsó sorban ... General John Singlaub. [43] Aki most ellenőrzi a hadizsákmány temették el a Fülöp-szigeteken a japán Arany Lily vitathatatlanul "sarokba", a nagy része a világ arany kínálat. Függetlenül attól, hogy ez volt a terv, vagy az alapértelmezett úgy tűnik, hogy a Mikulás Romana dicsekszik vált valóra.





Referenciák
[1] A magántulajdonban forrásból. [2] döntetlen személyes levelezés és beszélgetések Robert Curtis, bányamérnök, aki 6000 oldalnyi dokumentációt a személyes fájlokat a korábbi elnök, Ferdinand Marcos, a Fülöp-szigeteken, a vonatkozó Arany Lily és Marcos aranyügyletek . További háttér, lásd Sterling Seagrave a "Yamato dinasztia" (Bantam Press, London, 1999), aki szintén forrásul Curtis. [3] Lásd Shoup & Minter "Imperial Brain Trust: The Council on Foreign Relations és az Egyesült Államok külpolitikája, a háttérben a CFR "Nagy terület."Hasonlóképpen, Noam Chomsky: "Mi Uncle Sam igazán akar." [4] Sok trillió 1945 dollár értékű, sőt. [5] A kiadvány által közzétett London veretlen Market Association (LBMA) bekezdése kimondja, hogy: "... szinte az összes aranyat valaha bányászott, meghaladja a 100.000 tonnát, még ma is létezik. "1998-ban, a World Gold Tanács honlapján kijelentette:" Az elmúlt 6000 évben több mint 125.000 tonna aranyat már vissza. "Ha nem tud segíteni töprengett használatának a kifogások" meghaladó "és a" több "mindkét esetben. Eközben, 1998. novemberi számában a LBMA háza magazin "Alchemist" egy torta-diagram, amely összesítve helyezi az ábrát 134.800 tonna . [6] Ez a számítás azt feltételezi, hogy csak a fele a $ 200.000.000.000 érték kifosztották eszközök tagjai a hármas hét telek volt arany a mérleg készül fel a drágakövek és a többi kincs. [7] Lásd Jani Farrell-Roberts kiváló self megjelent könyvében: "Blood Stained Diamonds - A világszerte Diamond Investigation" www.glitter-plus.com . [8] Jani Farrell-Roberts "véres gyémántok", 54. oldal (lásd a fenti részleteket e könyv). [9] Ugyanott 72. oldal. [10] Uo. [11] Carroll Quigley "Az angol-amerikai Establishment ( GSG & Associates, C \ alifornia - 1981) 48. oldal után Rhodes halálát a csoport vált ismertté, mint "Milner Kintergarden" Lord Selborne működő helyettes vezetője. Milner-ben született 1854-ben Giessen, egy kis város Németországban, később tanult az Oxfordi Egyetemen, ahol leadta jel. [12] Baignent, Leigh és Lincoln "A messiási Legacy" (Corgi Books, 1986) 306. oldalon [13] Paul Manning "Martin Bormann - náci emigráns" (Lyle Stuart Inc, New Jersey - 1981) oldalt 281-2. [14] Carter P Hydrick kiváló "Critical Mass - A Real története a születése az Atomic Bomb és a nukleáris korban ( magántulajdonban közzé). [15] Október végén 2002 Valery Giscard D'Estang - a korábbi francia elnök, valamint az Európai Unió hibakereső, bejelentette a "Európai Egyesült Államok". [16] Sőt, a németek voltak a az első odaítélendő Rhodes ösztöndíjat, a gyakorlat kezdődött 1902-ben folytatódott a 1913, de megszűnt a kezdete az első világháború. Ezt követően a német neveket nyilvántartásában szereplő tudósok túlnyomórészt az észak-amerikai egyetemeken - bár ösztöndíjak a német állampolgárok újrakezdték kezdődő 1930, de jóval kisebb számban. [17] Talán "szász" egy jobb szó, mint a teuton ha vesszük a szem előtt tartva a jelentősége a szász nép előtt a pre-normann hódítás a dél-Britanniában. [18] döntetlen a nyilvántartásból Rodosz tudósok 1903-1995. [19] Charles Higham "American horogkereszt" (Doubleday & Co, Inc, NY - 1985) pages247-8.[20] Guy Patton & Robin Mackness "Web of Gold" (Sidgwick & Jackson, London - 2000) oldalt 144-9. [21] Uo 214. oldal. [22] Az egyik jól francia forrás azt állítja, hogy a Priory specifikusan létre Charles de Gaulle céljára tisztára mosása aranyrúd és részvétel a politikai intrika. [23] Philip Willan "Puppet Masters - A Politikai használata terrorizmus Olaszországban" (Constable, London - 1991) oldalt 146-59. [24] Kivonat egy példányt a lerakódás ebben író birtokában van. [25] Bizalmas levelezés Guy Stair Sainty, szeptember 25. 2001. öt rendelések h említi a következők: a SMOM, a brit, a német, a holland és a svéd megrendelések St János [26] Lásd Paul Manning könyve idézett egy korábbi lábjegyzetben. [27] Lásd Carroll Quigley a "Anglo American Establishment" idézett máshol e lábjegyzetekben a háttérben a Rhodes csoport virulens hangya-bolsevik hozzáállás. [28] Érdekes, Corso - mint Edward Lansdale és főnöke, Willoughby tábornok - az összes, egy időben, vagy egy másik, csatlakozik a JFK merénylet. Lásd Martin Davis ", csészealjak, Secrets & Shickshinny Knights -www.osjknights.btinternet.co.uk/lumpen/saucers.htm [29] "Gladio" volt a neve a rövid kard által használt római légiós. Ezért Angliában is ismert volt, mint Operation "Sword" és Ausztriában Operation "Schwert" - vagyis kard. További információ a cikk " Operation Gladio ". [30] A háttérben a Shickshinny Knights lásd Martin Davis "Csészealjak Secrets & Shickshinny Knights, a fenti lábjegyzetben. [31] Kivonat a július 1995 kiadott dokumentuma a Japán Policy Research Institute (papír # 11) "Az 1955 rendszer és az amerikai kapcsolat: A bibliográfiai Bevezetés" a Chalmers Johnson. Ez magában foglalja a négy oldalas összefoglaló dokumentumot írt Norbert Schlei, volt helyettes főügyész a Kennedy és Johnson hatóságokkal. [32] Levélváltás a World Gold Tanács körül 1998. [33] Eric San Juan "The Marcos Legacy Revisited. " [34]Levélváltás Robert Curtis, január 29, 1998. [35] Oppenheimer tagsága Szent János hivatkozik a magántulajdonban megjelent könyv "Az engedelmesség Ausztrália" a néhai Peter Jones. [36] Lord Armstrong Ilminster is az igazgató a Rio Tinto Zinc és nevezték ki megbízott a Rhodes Trust 1975-ben. [37] Lásd Manning a "Martin Bormann - náci emigráns" hivatkozott máshol ezekben végjegyzetek részletesen ezt a nagyon szoros kapcsolatot. [38] Az összeköttetések a A 1954 Bilderberg találkozó SOE / Rhodes típusok már csak röviden érintette, de itt kiterjedt és lenyűgöző. Például egyik megnevezett németek megjelennek a 1954-1955, illetve a jelenlegi nemzetközi Ki kicsoda, kivéve egyet: Max Brauer, aki elhagyta Németországot, 1933-ban és később delegált a Népszövetség, hogy tanácsadóként a helyi önkormányzatok és közigazgatási ügyek Általános Chang Kai-sek. A történet a Chang Kai-sek és kifosztott kínai arany édeskés, sőt. [39] példányai Marcos banki kimutatásokat ezeket gazdaság - és sok mások, sőt - vannak ebben író birtokában van. [40] A tényleges mennyisége arany részt a háromoldalú bizottság tárgyalásokat Marcos volt 62.321 tonna. Egy példányát a levél TC ebben író birtokában. Bob Curtis azt mondja, hogy Imelda Marcos később átadta a veretlen részeként az ő település sétára szövetségi ügyészség - levelezés kelt január 27, 1998. [41] Kivonat számos papírok, dokumentumok és írások (ebben író birtokában) CE "Jim "Brown, a második férj Santa Romana özvegye, Luz. A életképességét "ötven év terv" lásd a 14. lábjegyzetet vonatkozó terveket csak felvázolt, hogy egyesítse Európát egy "Európai Egyesült Államok". [42] A hivatkozott egyetlen (és így könnyen hiányzott), a végjegyzetek fejezetének három Carroll Quigley The Anglo -amerikai létrehozása. Quigley - a tudományos, az első rend - később megjegyezte, hogy Rhodes titkos társaság nem csak túlélte a halálát, hanem nőtt az ereje az elkövetkező évtizedekben elegendő erő, hogy megbüntesse Quigley feltárására titkait az ő hatalmas kiállítás "Tragedy & Fate" című 1966-ban nem a mainstream kiadó érintené Quigley írásait után. [43] Lásd a " The Secret Arany Szerződés "



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése