2014. június 17., kedd

A gladio mesterlövészei






A gladio mesterlövészei

A fasiszta zsidók szinre lépnek

A NATO MESTERLÖVÉSZE ROBBANTOTTA KI A KIJEVI FORRADALMAT


Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egykori tisztje 2013 augusztusában nyilvánosan beszélt arról, hogy kapcsolatai szerint az Egyesült Államok Ukrajna felforgatására készül, különös tekintettel Kárpátaljára, ahol egy nyugati bábállamot akarnak létrehozni, hogy román cégek bevonásával az USA kezében monopolizálják az Európába irányuló orosz gázexportot. Razumovszkij elmondása szerint addigra (tavaly augusztusban) mintegy kétezer csecsen terroristát vont össze a NATO Bécs környékén, és elkezdték őket beszivárogtatni az országba.
Idén február elején Ukrajnában még egy demokratikusan megválasztott kormány volt hatalmon, az ország élén egy törvényes elnökválasztásokon megválasztott államfő, Viktor Janukovics állt. A tavaly novemberben egyik pillanatról a másikra kezdődő tüntetéseket az amerikaiak februárra tudták eljuttatni arra a pontra, hogy elkezdtek nyilvánosan megjelenni a korábban Bécs környékén összevont, szervezetten cselekvő "utcai harcosaik". A rendfenntartó erők ellen főállásban harcot folytató "tüntetők" mellé szélsőjobboldali csoportok megfizetésével elég hazai "civilt" tudtak összegyűjteni ahhoz, hogy megkezdődjön a tömeg radikalizálása.
A Kijevben lezajló "forradalom" során több alkalommal mesterlövészek nyitottak tüzet az orosz média helyszíni tudósítóira. Mesterlövészek nyitottak tüzet a kormányépületeket védő rendőri erőkre is, hogy a fegyverhasználatra fel nem hatalmazott rendőrök tüntetőkkel szembeni agresszivitását fokozzák. Emellett mesterlövészek nyitottak tüzet a tüntetőkre is, hogy a tüntetők rendőrökkel szembeni agresszivitását fokozzák.
Később a kórházakból összegyűjtött, az áldozatokból eltávolított lőszerek elemzése során kiderült, hogy a rendőrökre és tüntetőkre egyazon mesterlövész nyitott tüzet, mert a rendőröket és tüntetőket érő lövéseket ugyanabból a fegyverből adták le. A tüntetők egy alkalommal elfogtak egy ilyen lövészt, akiről az orosz média munkatársainak köszönhetően videofelvétel is készült. Az ebből kivágott képeket összehasonlítva most egy orosz sajtóorgánum beazonosította a NATO egyik mesterlövészét.
A NATO mesterlövésze Afganisztánban
Ugyanaz a személy Irakban (Bagdad)
Az utolsó fotó pedig a kijevi "forradalom" során készült videofelvétel képkockája
Vagyis a NATO mesterlövésze "civilként", "tüntetőként" működött a kijvi forradalom során, majd a rendőrökre és a civil tüntetőkre felváltva nyitott tüzet, hogy a két fél egymást okolja a halálos áldozatokért. A NATO nem csak részt vett Ukrajna felforgatásában, hanem a kijevi forradalom a NATO által szervezett művelet volt. A CIA a nyugati befolyási övezet részévé akarja tenni Ukrajnát, hogy a NATO fegyverrerendszereinek lőtávban legyen Moszkva. Kárpátalja Ukrajnából kiszakításával pedig nyugati bábállamot akarnak létrehozni, hogy az Európába irányuló orosz gázexportot az Egyesült Államok ellenőrzés alatt tarthassa.
Címkék: 


SZAÚD-ARÁBIA UKRAJNÁBA HELYEZTE ÁT A SZÍRIÁBAN MŰKÖDŐ TERRORISTÁIT


Alternatív médiákban megjelent egy "kiszivárogtatott" hír, miszerint Szaúd-Arábia nemzetbiztonsági szolgálatának volt tisztje anonimitásban nyilatkozott arról, a korábban Szaúd-Arábia által a szíriai "felkelőknek" biztosított kiképzőket és technikai támogatást mind áttelepítették Ukrajnába, hogy harcoljanak az oroszbarát felkelők ellen. A forrás szerint a kiképzőket és az általuk kiképzett alakulatokat mostanra Kramatorszk térségébe juttatták és részt vesznek az orosz felkelések leverésében.
A forrás szerint Szaúd-Arábia korábban magán katonai vállalatok segítségével részt vett a szíriai felforgatásban, és a szaúdi elit egy része most bosszút akar állni Moszkván amiatt, hogy támogatta a szír kormányt a felkelők elleni harcban és fegyveres erővel állt ki Asszád elnök hatalomban maradásáért. A forrás szerint tavaly nyáron Bandar herceg, egy szaúdi hírszerző szolgálat vezetője alkut javasolt Putyinnak: ha Oroszország elárulja Szíriát, Szaúd-Arábia biztosítani fogja, hogy a Szocsiban rendezett téli olimpia alatt semmilyen iszlám szervezet ne kövessen el merényletet. Bandar herceg akkor Putyin tudtára adta, hogy vannak olyan csecsen csoportok, melyek radikális iszlám irányzatokat követnek és öngyilkos merényletekre készülnek a téli olimpia alatt.
Bandar emellett azt is felajánlotta, hogy Szaúd-Arábia és Oroszország működjön együtt az olaj világpiaci árának megszabásában a termelési volumen közös szabályozásával. Putyin egyikre sem volt hajlandó, mondván, tudomása van arról, hogy egyes szaúdi érdekkörök egy évtizede támogatják a csecsen terroristákat.
Egy orosz kormányközeli forrás szerint Putyint kifejezetten dühössé tette, hogy megpróbálták megvesztegetni, megzsarolni, és emiatt azonnal sokszorosára növelte a szír kormányerőknek nyújtott segítséget.
Ugyan a forrás nem hivatalos (vagyis nehezen lenne ellenőrizhető az információk valóságtartalma), az utóbbi egy év történései alátámasztani látszanak a fenti értesüléseket. Különösen a szaúdiak olajkartell ajánlata kapcsán: Szaúd-Arábia ugyanis a térségi politika középpontjába került, miután Obama megkereste a szaúdi uralkodót abból a célból, hogy Szaúd-Arábia a kitermelés növelésével segítsen az Egyesült Államoknak leütni az olaj világpiaci árát, hogy így károkat okozzanak az orosz állami költségvetésnek, amely bevételeinek tekintélyes részét az olajból származó bevételek teszik ki.
Címkék: 



MÁJUS 9 - GYŐZELEM NAPJA A VÖRÖS TÉREN


Oroszország ma megrendezte a Győzelem Napja 69. évfordulójának ünnepségét, amelyen a nemzetiszocialista Németország felett aratott katonai győzelemre emlékeznek meg katonai parádéval Moszkvában, a Vörös téren. A Nagy Honvédő Háború emlékére rendezett felvonuláson mintegy 11000 katona, 149 harcjármű és 69 vadászgép jelent meg.
A Győzelmi Napi felvonulást a hivatalos orosz zászló mellett a Győzelmi Zászlóval nyitották meg - azzal a vörös lobogóval, amit a szovjet csapatok 1945. május 9-én tűztek ki Berlinben a Reichstag épületére. Szergej Sojgu védelmi miniszter miután megtekintette a felvonulást, ünnepélyes jelentést adott Vlagyimir Putyinnak, az orosz fegyveres erők főparancsnokának, aki beszédében megemlékezett arról az áldozatról, amit a Nagy Honvédő Háborúban az orosz népnek meg kellett hoznia. Milliók életei árán, de sikerrel szorították vissza a nyugati terjeszkedést, ami abban az időben a nemzetiszocializmus képében jelent meg. "Örökké őrizni fogjuk ezt a leplezetlen igazságot, és nem engedjük, hogy hőseinket elárulják, vagy elfeledjék." 


Victory Day parade on Moscow's Red Square 2014 (FULL VIDEO



A katonai parádét tradicionálisan a Moszkvai Katonai Zenei Kollégium dobosai nyitják meg, ők adják meg a felvonuló 11000 katona menetének ütemét. A felvonuláson az orosz hadsereg összes fegyverneme, valamint az összes katonai akadémia képviseltette magát. Idén újítást jelentett a különleges alakulatok felvonulása is, akik ezúttal a legújabb, minden rendszeresített lőszertől védő ruházatban, a sokak által csak csendes halálnak nevezett Val gépfegyverekkel, valamint VSS Vintorez mesterlövészpuskákkal vonultak fel.
A gépesített egységek oszlopát a GAZ-2330 Tigris harcjárművek nyitották, 149 gépesített egységből álló menetoszlop haladt el, ezzel a mai felvonulás volt a Szovjetunió felbomlása óta a legnagyobb haderőt sorakoztató rendezvény a Győzelem Napján. Ez összhangban van az orosz hadsereg erejének növekedésével is. A május 9 napi rendezvényen megjelenő tradicionális harceszköz a BTR-80 és BTR-82A páncélozott harcjármű, a T-90A tank, a Buk-M2, C-400 és Panszir S1 rakétarendszer, az Iszkander-M taktikai rakétarendszer, valamint a Topol-M interkontinentális ballisztikus rakéta. Ezek a rendszerek szintén feltűntek a Vörös téren.
T-90 tankok a Vörös téren
Ezen felül megjelentek olyan katonai eszközök, melyeket Oroszország korábban soha nem mutatott be a május 9-i rendezvényen. A KamAZ-63968 Tájfun harcjármű, a Tor-M2U légielhárító rendszer, a Krizantema-S tankelhárító rakéta és a 2S19M2 Msta-S modernizált tüzérségi egység idén már megjelent a felvonuláson.
S-400 rakétarendszer és Topol-M interkontinentális ballisztikus rakéta a menetoszlopban
Idén első alkalommal a második világháborúból hátramaradt harceszközök közül semelyik nem vett részt a felvonuláson. A média szerint a 70. évfordulóra helyezték őket tartalékba, azonban mi tudjuk jól, ez egy szimbólum, azt jelenti, mostanra lezajlott az orosz hadsereg modernizálásának nagy része, Oroszország a szovjet-korszakból hátramaradt haditechnikákat is magasan túlszárnyalta. 
BUK-M2U mobil légvédelem
A katonai parádé a légierő gépeinek rárepüléseivel ért véget. Összesen 69 vadászgép és helikopter jelezte a második világháború vége óta eltelt évek számát. Szu-24, Szu-34-s bombázók, Szu-25-ös csatarepülőgép, Szu-27 és MiG-29 vadászgépek képviselték a légierőt. Végül 31BM elfogó vadászgép, An-22, An-124-100 és Il-76MD szállító repülőgépek jelentek meg. A Szu-25 vadászgépek 300 méteres magasságban, 550 km/h sebességgel repültek el, az orosz trikolor színeinek megfelelő füstöt eresztve, ami az orosz zászlót rajzolta ki az égen.
A Győzelem Napja Oroszország és a posztszovjet országok legjelentősebb ünnepe - a nemzetiszocialista Németország kapitulációjának és a II. világháború, Oroszország számára a Nagy Honvédő Háború végének emlékére minden évben május 9-én rendezik meg. Az első győzelem napi rendezvény megtartását Sztálin rendelte el, 1945 június 24-én tartották Moszkvában, a Vörös téren. A II. világháború során az orosz nép több mint 24 millió életet vesztett el, ők fizették a legnagyobb árat, és erre a posztszovjet országok mindig emlékezni fognak.
Az orosz nép számára az imperializmusba torkolló nemzetiszocializmus feletti győzelem a nyugati gyarmatosítás elleni győzelmet jelenti. Az a retorika, amit ma a NATO folytat, a Nagy Honvédő Háború sebeit tépi fel, ezért az orosz társadalom egységes az atlantizmus és bármiféle nyugati ideológia elutasításában. Putyin beszédében elmondta; a hősökre mindig emlékezni fognak, és nem fogja hagyni, hogy a hősöket az orosz nép elfelejtse, vagy elárulja. Ez az atlantizmus megsemmisítésére, népe függetlenségének védelmére tett nyilvános fogadalom, amit Vlagyimir Putyin az eddigi legnagyobb katonai erőt felvonultató nyilvános rendezvényen tett meg. Ez a fogadalom az atlantizmus megsemmisítésével végződő háború kezdetét jelenti. Ahogy a tévútra terelt nemzetiszocializmus, most az atlantizmus is veszélyt jelent a szabadságszerető nemzetek számára, akiknek igen hamar meg kell hozniuk az életáldozatot a függetlenség kivívásáért.
Címkék: 


KÍNA TÖRTÉNELMI GÁZÜZLETRE KÉSZÜL AZ OROSZOKKAL

"Egy hosszú távú gázüzlet aláírására készül Kína és Oroszország." - Jelentette be Anatolij Janovszkij orosz energiaügyi miniszter. "A szerződés készen áll, csak a felek aláírására vár." - tette hozzá. A dolog azért kiemelt fontosságú, mert Vlagyimir Putyin Kínába látogat jövő héten. Nem titkoltan, mind a kínai fél, mind az orosz fél jelentős előrelépésekre számít gazdasági kapcsolatok terén a találkozótól.
Hídfő.net | Kína történelmi gázüzletre készül az oroszokkal
2013 áprilisában a Gazprom, és kínai partnere, a CNPC aláírták a szándéknyilatkozatot a gázüzletről. Eszerint a Gazprom 38 milliárd köbméter gáz leszállítására tett ajánlatot 2018-tól, évente, 30 éven keresztül. A gáz szerződésben szereplő ára még nincs bejelentve, de szakértők 360-400 dollár közé teszik / 1000 köbméter.
Alekszej Miller Gazprom vezér szerint a kínai fél kérésére az éves mennyiséget tudják emelni fokozatosan 38 milliárd / év köbméterről 60 milliárd köbméterre évente.
Címkék: 


BAJNAI POLGÁRHÁBORÚVAL FENYEGETI MAGYARORSZÁGOT


Az Együtt-PM nevű radikális atlantista párt vezetője kommentálta Brüsszel azon döntését, hogy Magyarország számára átmenetileg befagyasztják az uniós forrásokat. Bajnai elmondta, hogy az "európai adófizetők pénzét" amiatt tartja vissza Brüsszel, mert attól félnek, hogy a magyar kormány azt ellopja. Ez így is van, azt azonban nem árt megjegyezni, hogy ez az elmúlt 10 év során semelyik pártot nem zavarta. Most vannak felháborodva, hogy a Fidesz a kétharmad segítségével magához ragadná azokat a pénzeket is, amik eddig az ellenzéknek lettek csúsztatva. A brüsszeli pénzek megvonása a magyar kormányra történő nyomásgyakorlás, nem nehéz észrevenni, hogy az EU a magyarországi radikális atlantisták pénzcsapjainak elzárása miatt nem fizet.
Ez még kiegészül azzal, hogy Bajnai szerint az EP választásokon az ország nyugati vagy keleti orientációjáról kell dönteni. A pártelnök szerint, ha az ország az EP-választásokon a nyugati orientációt választja, az uniós fejlesztéseket jelent, - ha a keletet, az pedig azt jelenti, ami most Ukrajnában van. Vagyis Bajnai nyíltan azzal fenyegeti Magyarországot, hogy akkor fogunk uniós pénzeket látni, ha a nyugatot kiszolgáljuk. Ha a kormány igyekszik lazítani a nyugattól való függésen és a külpolitikai mozgástér növelésére törekszik, akkor azt kapjuk, amit Ukrajna, vagyis polgárháborút és az ország darabokra tépését.
A radikális atlantisták már több alkalommal kinyilvánították, hogy a magyar államiság felszámolása elsődleges céljuk, és Európa térképéről többek között Magyarország letörlésével egy Európai Egyesült Államokat akarnak létrehozni. Ha Magyarország, a magyar nép ezt nem akarja, számolnunk kell azzal, hogy Budapesten is az lesz, ami Kijevben. Kijevben a NATO mesterlövészei több tucat civil áldozatot szedtek, mire sikerült a saját, civil viseletben megjelenő különleges alakulataik, az általuk felhergelt tömeg és a rendfenntartó szervek közt fegyveres összetűzést provokálni. Az ország egy része fellázadt a fegyveres puccsal hatalomra juttatott atlantista kormány ellen, amit Kijev nyugati fegyversekkel és a lakosság elleni megtorló akciókkal akar letörni. Bajnai ezt ígéri Magyarországnak az EP-választások alkalmából.
Címkék: 


TAGADNI AZ ÁLLAMVALLÁS LEGFŐBB DOGMÁJÁT


A budapesti főügyész ma bejelentette, hogy a II. és III. Kerületi Főügyészség indítványozta egy a kuruc.info-n megjelent cikk és az olvasók által írt hozzászólások hozzáférhetetlenné tételét. Az említett írást "holokauszt-tagadás" miatt akarják elérhetetlenné tenni, mivel a törvény továbbra is lehetővé teszi ennek büntetését, az előző parlamenti ciklusban pedig a kormány egy törvénymódosítással felhatalmazta magát, hogy elérhetetlenné tegyen bizonyos weboldalakat.
Továbbra is abszurd, hogy történelmi események megtörténtében való hitet követel meg a törvény, és az alkotmány múltbéli történések valóságosságába vetett hitet tesz kötelezővé, miközben az ország keresztény gyökereire csak "utalások" vannak az alkotmányban, ami ugyanakkor - elméletileg - a vallásszabadságot is garantálja. A magyar történelem semelyik más fejezetének megtörténtében való hitet nem tették dogmává, miért tennénk kivételt a zsidó kisebbséget ért traumákkal? Magyarországot és a magyar népet számos más trauma ért, háborúk és népirtások sorozata a magyar történelem, ami az ország kétharmadának elvesztésével majdnem véget ért. Mégsem tesszük dogmává a trianoni katasztrófa megtörténtében való hitet, ahogy a Don mentén halálba küldött magyar katonák halálának tagadását sem bünteti a törvény. Mostanra a magyar történelem egy-egy fejezetétét jelentik, amit lehet elhinni vagy nem elhinni, esetleg kisebbíteni a jelentőségét, ahogy egyes liberális sajtóorgánumok azt szokták. Abszurd, hogy a zsidó kisebbség tarumáinak megtörténtében hitet ezzel szemben az alkotmány kötelezővé teszi, a származásukat tekintve sokszor elfogultnak mondható történészek szerint megtörtént események "súlyának kisebbítését" pedig tiltja.
Don-kanyar, 1943 január. Gyakorlatilag beszélni is tilos róla. Nehogy véletlenül a saját tragédiáinkkal legyünk elfoglalva.
Ugyanilyen abszurd, hogy a magyar közéletet néhány, saját befolyásával visszaélő szervezet időről időre vissza tudja terelni a közel egy évszázaddal ezelőtti események körüli vitákhoz, miközben a jelen problémái továbbra is megoldatlanok maradnak. Semmi egyéb célja nincs ennek, mint hogy a holokauszt körüli vita közéletben tartásából kézzelfogható profitot tudnak kovácsolni olyan szervezetek, melyek mostanra a zsidóság támogatását sem tudhatják maguk mögött, bár igyekeznek továbbra is úgy feltüntetni magukat.
Az ügyészség az újabb holokausztozással aktívan hozzájárult ahhoz, hogy a jelenleg is az iskolapadot koptató magyar fiatalok továbbra is tagadják a holokauszt megtörténtét, amit minél erősebben szankcionál a kormány, annál inkább tiltott gyümölcsként jelenik meg az öntudatos magyar fiatalok számára. Ha egy múltbéli esemény megtörténtének tagadását a törvény bünteti, az minden értelmes ember számára figyelemfelhívó jel, de minimum elgondolkodtató. Ha a politikusok láthatóan folyamatosan hazudnak, és emellett törvényeket hoznak egy múltbéli esemény tagadásának tiltásáról, a fiatalok számára eleve gyanús, hogy ezzel a törvénnyel is a hazugságot takargatják.
Megtörtént? Nem történt meg? Nem ezzel kell foglalkozni. Magyarországon munkanélküliség van, felbomlott a közrend, másfél millió magyar fiatal elhagyta az országot és külföldön próbál megélni. Lehet a múlton vitatkozni, de politikus esetében ez a jelen problémáinak megoldása terén jelent inkompetenciát, az ügyészség esetében pedig a jogalkalmazás üresjárását, kontraproduktív voltát hangsúlyozza ki.
Molnár István
Címkék: 


NYUGATI FELFORGATÁS KEZDŐDIK BUDAPESTEN


Diktatúra elleni harcról beszél a liberális média, miután a készenléti rendőrség elzavarta a Szabadság térre tervezett emlékmű építési munkálatait hetek óta akadályozó extrémistákat. Pedig a hatalom mindeddig kifejezetten türelmes volt, a hatóságok heteken keresztül semmit nem reagáltak arra, hogy a tüntetők feldöntik az építési terület körül felállított kordont, valamint összefirkálják az arra kifeszített ponyvát. A hatóságok mindeddig szemet hunytak efelett, annak ellenére, hogy az építési területek köré egyáltalán nem véletlen emelnek kordont - nem azért, hogy ne lehessen nézni az ott dolgozó munkásokat, hanem, hogy a járókelők biztonságát óvják azzal. A kordon lebontásával az építési területre védőfelszerelés nélkül betévedő járókelőket sodorják veszélybe, így számos bűncselekmény gyanúja felmerülhet a napi szinten ismétlődő akcióik kapcsán.
A Szabadság-téren tüntető gyűlöletcsoportok emellett megmozdulásaikkal bevallottan arra törekszenek, hogy bűntudatot erőltessenek a többségi társadalomra. Az ott megjelenő szervezetek a mai magyarságot akarják megbélyegezni 70 évvel ezelőtti történésekre hivatkozva, hogy az általuk kierőszakolt hamis bűntudatot anyagi haszonszerzésre felhasználhassák. Az általuk emlegetett, közel egy évszázada elkövetett feltételezett bűncselekmények miatt a mai magyar többségi társadalmat kiáltják ki bűnösnek, ezért a közösség elleni izgatás gyanúja is felmerül. Remélhetőleg a hatóságok ennek kapcsán is hivatalból eljárást indítanak majd, nem korlátozzák az aktivisták elleni fellépést párezer forintos anyagi károkozás miatti megrovásokra.
Az atlantista felforgatás ellen, a rend védelmében
A liberális média napi szinten kiújuló próbálkozásokat tesz arra, hogy az emlékmű ellen tüntetőket valamiféle diktatúra elleni ellenállóknak mutassa be. Emiatt az egyes liberális sajtóorgánumokkal szemben is felmerül a közösség elleni izgatás gyanúja. Mivel hallgatólagosan támogatják és propagálják az aktivisták céljait, részt vesznek a magyar közösség démonizálásában, ami a hatályos törvények szerint közösség elleni izgatás.
A hazai médiának egyáltalán nem az aktivisták céljaival kellene foglalkoznia. Bármit is akarnak, a rongálás, a gyűlöletkeltés nem megoldás. Jóval több kérdés felmerül a tüntetőkkel kapcsolatban annál, minthogy hivatalosan miért vannak a téren. Hogyan lehetséges, hogy ugyanazok a tüntetők minden nap, munkaidőben folyamatosan jelen vannak és akadályozzák a szobor építési munkálatait? Nyilvánvaló, hogy mivel munkaidőben már hetek óta a Szabadság-téren tartózkodnak, nem folytatnak kereső tevékenységet - vagyis vagy milliárdosok, vagy valaki fizeti őket. Célszerű lenne, ha a rendőrség az igazoltatásukat követően kivizsgálná, hogy be vannak-e jelentve, nyilvántartják-e őket aktív álláskeresőként, és ha nem, abban az esetben érdemes lenne megnézni a számlamozgásaikat; kitől kapnak anyagi támogatást, hogyan lehetséges az, hogy hetek óta főállásban tüntetnek.
Emellett azt is érdemes lenne kivizsgálni, hogyan lehetséges az, hogy bár alig tucatnyian vannak, mellettük több tucatnyi újságíró jelenik meg napról-napra, ráadásul nem egy közülük valamilyen külföldi média képviselője. Korábban a tüntetők őrizetbe vétele során kiderült, hogy egyikük amerikai állampolgár. Amerikai állampolgárként Magyarországon, a magyar kormány intézkedése ellen tüntet főállásban. Mindezt azok után, hogy az Amerikai Népszava az emlékmű felrobbantására szólította fel a magyarországi zsidó közösség tagjait.
Melyik hatóság melyik vezetője áll az amerikai titkosszolgálat alkalmazásában, aki miatt most épp egy Magyarországon amerikai állampolgárok által szervezett tüntetést nem tekint a magyar kormány nemzetbiztonsági kockázatnak?
Címkék: 



A RENDŐRSÉG VÉGRE FELLÉPETT A GYŰLÖLETKELTÉS ELLEN


Hetek óta folyamatosan akadályozzák a Szabadság-téren építendő emlékmű építési munkálatait egy nemzetközi hálózat tagjai, akik az építendő emlékmű ellen tiltakozással 70 évvel ezelőtt történt események kapcsán folytatott viták felé terelnék a belpolitikát. A tüntetők bevallott célja, hogy valamiféle bűntudatot kényszerítsenek a többségi társadalomra. Mostanra jutott oda a helyzet, hogy az építési terület köré felhúzott kordont a hatóságok nem engedték lebontani, ehelyett a területet vigyázó rendőrök elkezdték kihordani az építési területen illetéktelenül tartózkodókat.
A tüntetők közül korábban több személyt is őrizetbe vettek, egyikükről kiderült, hogy amerikai állampolgár, vagyis a tiltakozások a magyar belpolitikába beavatkozásnak tekinthetők. A csoport az ellen az emlékmű ellen tiltakozik, aminek korábban az Amerikai Népszava a felrobbantására szólította fel a magyarországi zsidó közösségek tagjait, abban az esetben, ha az emlékművet a tiltakozások ellenére is megépíti a kormány.
Az egyik, korábban őrizetbe vett tüntető - mint kiderült, amerikai állampolgár
A német megszállási emlékműnek nevezett szoboregyüttes építésének leállítását követelte már a Mazsihisz is, ami ultimátumot szabott a kormánynak. Bár ez a BTK szerint is terrorcselekménynek számít, a Mazsihisz ellen máig nem indult eljárás. Melléjük állt viszont a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció, ami alig leplezetten a Mazsihisz politikai szárnyaként működik Magyarországon. Az extrémista csoportok közösen akadályozzák az emlékmű megépítését, és a helyszínre általuk odarendelt riportereknek napi szinten nyilatkozatokat adnak, amivel a magyar társadalomban akarnak bűntudatot kelteni.
Ma délután a rendőrség végre felszólította a hetek óta az emlékmű ellen tüntető, vagyis láthatóan érdemi munkát nem végző, kereső tevékenységet nem folytató aktivistákat, hogy hagyják el a területet. Aki ennek nem tett eleget, azokat pedig elkezdték kihordani a térről.
Mielőtt a liberális sajtó ilyen-olyan okokból elfogult tudósításokat tesz közzé "erő alkalmazásáról békés tüntetőkkel szemben", és megkezdi a várhatóan felforgató jellegű tüntetések szervezését, egy valamit le kell szögeznünk: a többségi társadalommal szembeni agresszió a többségi társadalom haragját váltja ki. A többségi társadalom démonizálása, a mesterséges bűntudatkeltés minden szempontból a többségi társadalommal szembeni lelki agressziónak minősül, vagyis közösség elleni izgatás. A közösség elleni izgatás pedig az extrémizmus kategóriájába esik, mind a keleten, mind pedig a nyugaton.
Akik ott tüntetnek a téren az emlékmű ellen, és a többségi magyar társadalom olyan tagjaiban próbálnak bűntudatot kelteni 70 évvel ezelőtti események miatt, akik 70 évvel ezelőtt még nem is éltek, vagy semmilyen kapcsolatban nem voltak az akkori eseményekkel, azok közösség elleni izgatást követnek el és minden szempontból extrémista besorolást kell kapjanak. A Mazsihisz, a Demokratikus Koalíció, és az őket támogató összes liberális sajtó gyűlöletcsoport, mert a többségi társadalmat, a magyarságot mint csoportot démonizálják.
Akik ott a téren az emlékmű megépítése ellen tüntetnek és ezt a többségi társadalommal szembeni vádaskodásokkal, kirohanásokkal kívánják alátámasztani, egy újabb délutánjukat áldozták arra, hogy Magyarországon a holokauszt a XXI. században megtörténjen. Ironikus, hogy hivatalos indoklásuk szerint ők éppen ezt akarják megakadályozni, és mindezt gyűlölködéssel, vádaskodással támasztják alá.
Címkék: 


ATLANTISTA ZSOLDOSOK A SZABADSÁG TÉREN



Kedden mintegy 300 holokauszt túlélő és anarcho-atlantista szimpatizáns őrjöngött a Szabadság téren, önkívületi állapotukban a kordont is ledöntötték, ahogy arról beszámoltunk. Jelen pillanatban is tüntetők vannak a téren, tiltakozásul a szerintük "neonáci emlékmű" miatt.
Hídfő.net | Kordonbontó radikális atlantista bérencek. Kezdődik?Kordonbontó radikális atlantista bérencek. Kezdődik?
A körülbelül 30 főnyi "seregben" feltűnt Iványi Gábor, Magyar Fruzsina (aki magát zsidó létére Árpádházi leszármazottnak tartja), Bárdos Deák Ágnes, Suchmann Tamás és az elmaradhatatlan Szanyi Tibor is. Egy öreg liberális pogácsát osztogat, ezért néhány erősen ittas hajléktalan is emeli az amúgy is csapnivaló látványt. Hangos üvöltésekkel, unalomig ismételt, antináci rigmusokkal hangolják egymást. Néhány perce kamerás rendőrbusz érkezett a helyszínre és néhány rendőrt is látni. Beavatkozás részükről nem történt. A tegnap ledöntött kordont a munkások felállították, de a tüntetők azt ordítják újra ledöntik azt. Minden kétséget kizáróan elindult az atlantista agitáció a fennálló törvény és rend ellen.
Detki Kristóf
Címkék: 


SIMON ÖNKÉNT NYILATKOZOTT - NEM AKAR A BÖRTÖNBEN MEGHALNI


A több mint három hete előzetes letartóztatásban lévő Simon Gábor a média szerint "saját akaratából" vallomást tett. Eszerint soha nem is volt bissau-guineai útlevele - se igazi, se hamisított -, soha nem kért meg senkit, hogy a nevében számlát nyisson, a MagNet Bankban pedig nem is járt. Ügyvédje szintén kínosan bizonygatja, hogy Simon nem is járt a MagNet Bankban, ennek igazolására nézzék végig a biztonsági kamerák felvételeit, és nyilatkoztassák a bank alkalmazottait, látták-e Simont arra járni.
Ügyvéde elmondása szerint Simon nehezen viseli a párttársak nyilatkozatait
A már-már tragikomédiává fejlődő színdarab mögött pedig ott a kékszalagos maffia. Simon "saját akaratából" nyilatkozott olyat, amivel az MSZP-t még épp a választások előtt mosdathatja, kis mértékben talán javíthatja a megítélésüket. Igaz, ez a Simon-féle nyilatkozat fél százaléknál bizonyára nem jelent többet, mégse nyilatkozhat mást, mert ha az igazat mondja, könnyen úgy végezheti, mint a rendőrautóban hirtelen természetes halált halt Welsz Tamás.
Welsz Tamás rejtélyes halála előtt "együttműködést tanúsított" és információkat adott át a hatóságoknak. Halálával a kékszalagos maffia példát statuált mindazok számára, akik lebukás esetén együttműködnek és információkat, bizonyítékokat adnak át, hogy azzal saját magukat mentsék. Simon Gábor "saját akaratából" tett nyilatkozata annyit jelent, hogy nem akar a börtönben "természetes halált" halni a következő hetek, hónapok során.
Külön érdekesség, hogy Simon ügyvédje szerint az ügyészek nem is kérdeztek rá a többszáz milliós vagyonok eredetére. Látható, hogy a maffia állami szinten működik Magyarországon. Hazánkat ellepte a kékszalagos métely, az országot csak a teljes politikai garnitúra eltakarítása és a végrehajtói-bírói hatalom teljes megújítása mentheti meg a végső pusztulástól.
Címkék: 



A HIT GYÜLEKEZETÉT A GYŰLÖLET TÁPLÁLJA


A Hit Gyülekezete minden kétséget kizáróan tömöríti azokat a beteglelkű, sátáni megszállottság alatt lévő, zavart elméjű emberi hulladékokat, akik magukat a tolerancia bajnokainak és emberi értékek zászlóvivőinek tartják. Nos, minden értelmes ember megmosolyogja a földön fetrengő, ugrándozó, önmagából kifordult torzszülötteket. Másfelől, elborzasztanak bennünket ezek a dolgok, hiszen rengeteg ember ment már tönkre a veszélyes business-szekta regnálása alatt. Ezek családjukat elveszítve vagy családostul csatlakoztak a gyűlölet légiójához. Szégyenletes életüket a sötétség urának szolgálatába állították.
Egy klasszikus felvétel az Index videómegosztójáról.
Németh Sándor és holdudvara pedig busás haszonra tett szert a sok beteg emberből. Nagyon-nagyon szomorú, hogy az ilyen szélsőséges szektát a történelmi egyházak közé is felvettek és horribilis összegeket zsarolnak ki az államtól ezáltal. Államot képeznek az államban, külön törvényeik vannak, adómentesek. Terjesztik a magyargyűlöletet. Szeánszaikon az izraeli zászlók lengedeznek és nem győzik hangsúlyozni a híveiknek, hogy a zsidóság felsőbbrendű faj, a legmagasabb erkölcsiséggel, kultúrát teremtett a többi népnek, akik mind őket hivatottak szolgálni.
Mit is képzelünk, hogy egy papíron "magyar" és "történelmi" egyház nagygyűlésén esetleg magyar zászló is lehetne...

Mi, egészséges gondolkozású magyarok úgy gondoljuk, hogy a Hit Gyülekezete nem más, mint nemzetbiztonsági kockázat, ami hamarosan minden képzeletet felülmúló hatalomra tehet szert. Magyar embertársaink közül szedi áldozatait, okoz visszafordíthatatlan károkat, felborítva a társadalmi harmóniát és egészséges egyensúlyt. Mentálisan súlyosan sérült tagjai most éppen a Jobbik ellen agitálnak a változatosság kedvéért, és buzdítanak az LMP mellett való voksolásra. Egy őrült és pszichopata irányítása alatt álló hadsereg járja az utcákat, felforgat, uszít, megfertőzi a magyar jövőt. Ellepik életterünket Az Új Világrend (Novus Ordum Seclorum) bélpoklosai. A pribékek köztünk járnak és embertársainkat teperik le halálos szellemi vírusukkal. Mindenütt ott vannak, elbizonytalanítják és humanizmussal mérgezik a tiszta elmét. A sátántól kapták a hatalmat, egyenesen az ördög hatalmazta fel őket.
Ellent kell állnunk. Nem hagyhatjuk, hogy diadalt arasson a sötétség serege. Nem hagyjuk, hogy fortélyos félelem igazgassa életünket és megbetegítse a jövőnket!
Balassa Viktor
Címkék: 

KITÁLALHAT AZ MSZP A FIDESZES KETTŐS ÁLLAMPOLGÁROKRÓL


Az MSZP felszólította a kormánypártot, hogy utasítsák a hatóságokat, tegyék közzé a Welsz tamás halálával kapcsolatos dokumentumokat. Emellett azt is követelték, hogy a kormánypárti képviselők nyilatkozzanak arról, milyen országbeli útlevelük van még a magyaron kívül.
Welsz Tamás, alias Tom Wallace Paar.

Előbbi amiatt érdekes, mert a radikális atlantisták követelése arra enged következtetni, hogy a kormánypárt politikusai közül többen is érintettek Welsz-ügyben. Másképpen nem is hozakodnak volna elő ilyesmivel: a halódó ellenzéki párt olyan ügyek napirenden tartására törekszik, amivel kedvező irányba módosíthatja a választási eredményeket. Ha a Welsz halálával kapcsolatos dokumentumoknak újabb szocialista érintettje lenne, mélyen hallgatnának az ügyről.
Utóbbi követelés pedig különösen érdekes, tekintve, hogy ezzel az MSZP arra tett utalást, nem csak a radikális atlantisták közt vannak kettős állampolgárok, hanem a kormánypártban is. Aki átlát a demokrácia illúzióján, annak ez eddig is egyértelmű volt, mindazonáltal az MSZP követelései fejezik ki igazán: a választásokat követően kezdődik csak a nagyobb sárdobálás.
Korábban a Jobbik kettős állampolgársággal kapcsolatos felszólításaiból médiabotrányt kevertek. Pedig nem a Jobbik volt az első a sorban: 2011. júliusában a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete névre szóló megkeresést intézett valamennyi országgyűlési képviselőhöz, hogy szolgáltassanak információt arról, van-e a magyaron kívül más állampolgárságuk és ha igen, milyen kettős állampolgársággal rendelkeznek.
Az akkor hatályos adatvédelmi törvény szerint ez közérdekből nyilvános adatnak minősül. Ennek ellenére a 368 országgyűlési képviselőből mindössze 11-en adták meg időben az erre vonatkozó adatokat, többen csak jókora késéssel, vagy egyáltalán nem válaszoltak. A hatalom egyszerűen eltussolta az ügyet, majd a rendőrszakszervezet módszeres felszámolásába kezdett.
Mindebből az következik, hogy a parlamenti politikusok nagy többségének van takargatnivalója. Minden parlamenti politikusnak van valamilyen sara - a kérdés csak az, okot ad-e valamelyik ellenlábasának arra, hogy az nyilvánosságra hozza. Ha a Fidesz eltapossa a radikális atlantista MSZP-t, az ellenzék szintén borítani fogja a kormánypártra vonatkozó kompromittáló információkat.
Címkék: 


GYORSAN ELVARRTÁK A SZÁLAKAT - KI VÉDTE MAGÁT WELSZ HALÁLÁVAL?


A Simon-ügy nyomozása során képbe került, majd hamis személyazonosságok előállítása kapcsán őrizetbe vett Welsz Tamás természetes halállal halt meg a rendőrautóban - ezt ma állapította meg a rendőrségi vizsgálat.
A korábban elrendelt házkutatás során Simon Gábor és más politikusok képével ellátott hamis iratokat foglaltak le Welsznél, aki őrizetbe vételét követően együttműködő viselkedést tanúsított. Mielőtt neveket mondott volna, vagy bármi olyan információt, ami tovább göngyölíthetné a hazánkban működő szervezett bűnözés felszámolását, egyik pillanatról a másikra elhalálozott egy rendőrautóban. Se külső sérülés, se idegen anyag, csak úgy hirtelen életét vesztette, mielőtt megszólalhatott volna. Ez egy cseppet sem volt gyanús az illetékes szerveknek, akik órákon belül bejelentették, hogy természetes halállal halt meg.
Ki védte magát Welsz halálával?

Normális országban egy ilyen esetet követően azonnal leváltanák és őrizetbe vennék az érintett szervek teljes felsővezetését, őrizetbe vennék az érintett párt vezető politikusait, Welsz teljes családját védőőrizetbe vennék, azt követően pedig behívnák az érintett afrikai országok nagyköveteit és magyarázatot követelnének.
Mi nem egy normális országban élünk. Itt bármikor megtörténhet, hogy akinek elég pénze van, annak 6-8 különböző személyazonossága lehet, 6-8 különböző országban személyazonosságonként milliárdos vagyonokat tárolhat, a vagyon eredetét pedig a rendőrség nem göngyölíti fel, mert aki információkkal tudná segíteni az ügy előrehaladását, azt egyszerűen kivégzik egy rendőrautóban, majd bejelentik, hogy természetes halállal halt meg.
Ez egy olyan hálózat létét feltételezi hazánkban, ami nem csak milliárdos vagyonok elsikkasztását és leosztását végzi, hanem hamis személyazonosságokat gyárt és szervezi a vagyonok külföldre mentését, emellett jogi érinthetetlenséget biztosít az érintett személyeknek azzal, hogy érdemi nyomozás elvégzése előtt elvarrja a szálakat. Vagyis bele tud avatkozni a rendőrségi munkába felsővezetői szinten, befolyással bír a bírói hatalomra és emellett végrehajtói állománnyal is rendelkezik, ami el tudja intézni, hogy valaki védett helyen, egy rendőrautóban látszólag minden ok nélkül, "természetes halállal" meghaljon.
Nem kell részletezni, milyen magas szintű összefonódásokat feltételez egy ilyen képességrendszer. Állami szintű maffiahálózatról beszélhetünk. Titkosszolgálati elemek, rendőri felsővezetés és bírói hatalom terén vannak érintettek, az említett párt pedig fedőszervezetként vesz részt a műveletekben. A Simon-ügy a hazánkban működő szabadkőműves maffia hálózatát kezdte érinteni. Ezért Welsznek meg kellett halnia, mielőtt beszélhetett volna. Ez a XXI. századi Magyarország. Pontosabban: ez a XXI. századi Európa és a nyugati világ, ahol mindent lehet, akadályok és erkölcsi korlátok nélkül. Olyan világ ez, aminek pusztulnia kell. De előtte ezernyi Simon-ügyet kell felgöngyölíteni. Egészen odáig, amíg az összes szabadkőműves maffiózó, a pártok emberei, a karhatalomba és az államgépezetbe épített embereik mind a börtönben nem rohadnak. Vagy a nép ökle által végzik, "természetes halállal".
Molnár István
Címkék: 


A KORMÁNY HALLGAT AZ UKRAJNÁBAN BEKÖVETKEZETT ÚJABB CSERNOBILRÓL


Február 20.-án az Oroszország Hangja bejelentette, hogy Ukrajnában a felfegyverzett "tüntetők" elfoglalták a rivnei atomerőművet. Az épületet ismeretlen fegyveresek rohamozták meg, majd elfoglalták az adminisztratív blokkokat. A fegyveresek felgyújtották a fő szervert és ellenőrzésük alá vonták a terület fő energiaforrását. Azt követően semmilyen információ nem jelent meg erről az európai médiában. Brüsszel eltussolta az ügyet, a hazai médiát pedig Brüsszelből vezérlik, így a magyar média sem volt hajlandó foglalkozni a történtekkel.
Mivel a hazai média is tartja magát a hírzárlathoz, újra és újra fel kell tennünk a kérdést: mi történt azóta a rivnei atomerőművel? Tisztában van-e azzal a magyar kormány, hogy egy szomszédos országban bekövetkező nukleáris katasztrófa milyen következményekkel járna Magyarországra nézve? A magyar külügy azóta elmulasztotta teljesíteni a kötelességét és nem járt közben ezügyben. Nem rendelték be az ukrán nagykövetet és nem kértek semmilyen hivatalos tájékoztatást a terroristák kezére jutott atomerőművel kapcsolatban.
Csernobil, 1986. A szovjet vezetés akkor hírzárlatot rendelt el. Újra megtörtént?

Időközben az orosz Roszatom a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséghez fordult (NAÜ) azzal a kéréssel, hogy ellenőrizze az ukrajnai atomerőművek biztonságát. Ezt Dmitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes személyesen jelentette be. Emellett azt is kinyilvánította, hogy az instabil politikai és gazdasági helyzet miatt Ukrajnában az atomerőművek biztonságának kérdése már nem belpolitikai, hanem külpolitikai probléma. Rogozin szerint az országnak gyakorlatilag nincs vezetése és káosz uralkodik, emiatt a nukleáris létesítmények "vonzzák a szélsőségeseket és azokat, akik ezt zsarolásra használják fel, hogy elérjék politikai céljaikat".
A miniszterelnök-helyettes által mondottakból feltételezhető, hogy a rivnei atomerőmű zsarolás és idegen politikai érdekérvényesítés tárgyává vált, - ami nemzetközi terrorizmus. Ha a magyar kormány hallgat ezügyben, az azt jelenti, hogy tudomása van egy atomerőmű fegyveresek általi megszállásáról, valamint arról, hogy Janukovics távozása nem az Európai Unió diplomatáinak, hanem az atomerőmű NATO különleges alakulatok általi megszállásának és a felrobbantásával fenyegetőzésnek köszönhető.
Továbbra is várjuk a magyar kormány hivatalos állásfoglalását annak kapcsán, hogy fenyegeti-e hazánkat nukleáris katasztrófa, vagy tudomásuk van-e a szomszédos országban terroristák kezére jutott atomerőműről - Illetve ha nincs tudomásuk róla, leváltották-e már a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illetékes vezetőit, akik elfelejtettek foglalkozni egy szomszédos országban ismeretlen fegyveresek kezére jutott atomerőmű kérdésével.
Továbbra is fennáll a kérdés, hogy miért rendelték el minden, az ukrán-magyar határon áthaladó jármű fertőtlenítését arra az afrikai sertéspestisre hivatkozva, melynek tünetei kísértetiesen hasonlítanak a sugárbetegség ismérveire. 
Címkék: 


NUKLEÁRIS KATASZTRÓFA EGY SZOMSZÉDOS ORSZÁGBAN?



Február 20.-án az Oroszország Hangja leközölte a hírt, miszerint Ukrajnában a "tüntetők" elfoglalták a rivnei atomerőművet. Az épületet ismeretlen fegyveresek rohamozták meg, majd miután elfoglalták az adminisztratív blokkokat, felgyújtották a fő szervert. A fegyveresek ellenőrzésük alá vonták a terület fő energiaforrását.
Az esettel a nyugati fővonalú média nem foglalkozott. A hazai média szintén hallgat az atomerőmű elfoglalásáról, pedig egy a szomszédos országban bekövetkező nukleáris katasztrófa hazánk számára is biztonsági kockázatot jelent.
Érdekes, hogy a nyugati média irányítói teljes médiacsendet rendeltek el ezügyben. Miután a fegyveresek elfoglalták az erőművet, az ukrán biztonsági erők országos terrorelhárítási műveletbe kezdtek. Majd a fegyveres ellenzék megrohamozta a parlamentet. Ennek köszönhetően számos kormánypolitikus elhagyta az országot, így az atlantista ellenzék határozatképes többséget szerzett az országgyűlésben és megszavazta a terrorelhárítási művelet leállítását.
Látható, hogy se a fizetett ellenzék, se a nyugati országok nem tartják biztonsági kockázatnak az ukrán atomerőmű elfoglalását. A Nemzetközi Atomenergia-ügynökséget láthatóan nem érdekli egy atomerőmű illetéktelen kezekre jutása. Mindebből valószínűsíthető, hogy a rivnei atomerőművet a NATO különleges alakulatai vették ellenőrzésük alá.
A média azóta hallgat az esetről. A nemzetközi médiában azóta nem jelent meg hír az elfoglalt atomerőművel kapcsolatban, így felmerül a kérdés: kinek a kezén van a rivnei atomerőmű? 
Államközi szinten zajló terrorizmus, vagy egy újabb Csernobil, amiről hírzárlatot rendeltek el?
Mi történt a rivnei atomerőműben az elmúlt több mint egy hét során? A NAÜ miért nem indít vizsgálatot ezügyben? A nyugat ellenőrzése alatt tartja a helyzetet (és az atomerőmű elfoglalásával megzsarolta az ukrán államfőt), vagy a nyugat sem tartja ellenőrzés alatt helyzetet és láthatáron van egy nukleáris katasztrófa Európában?
Egy ilyen esemény Belorussziát is közvetlenül érintené, - elvégre az atomerőmű a belorusz határ közelében van. Lukasenko elnök sem nyilatkozott ezügyben, pedig az ország számára fokozott biztonsági kockázatot jelent az esemény. Teljességgel jogos lenne, ha elfoglalását követően a belorusz különleges alakulatok kitakarítják a terroristákat és saját ellenőrzésük alá vonják a helyzetet.
Kinek az ellenőrzése alatt van a rivnei atomerőmű? Vajon meddig hallgat még a média?
Címkék: 



TERJESZKEDIK A SZABADKŐMŰVES SÁTÁNIZMUS



Abodi Dóra ruházati kiegészítőire figyelt fel a tengerentúl filmcsillag világa. -írják különféle, magyarnak hazudott felforgatást képviselő portálok. Magát a rendezvényt egy szabadkőműves hagyományokon alapuló, 60 éve jelen lévő, bizonyos Jelmeztervező Céh jegyzi, akik tizenhatodik alkalommal tartották meg pokolra való szeánszukat. A Céh egyébként 800 tagot számlál és a legbefolyásosabb emberek töltik fel sorait. Természetesen dúsgazdag emberekről van szó.  
Abodi Dóra kiegészítőivel ellentmondást nem tűrően kifejezte a szabadkőművesség felé lojalitását, hiszen a képen látható táska motívumai egyértelműen a Koponyák és Csontok (Skulls & Bones) nevű, szélsőségesen cionista érdekekért síkra szálló, szabadkőműves társaság motívumaival egyeznek meg. Ennek a páholynak a tagjai többek között az idősebb és ifjabb Bush is, korábbi USA elnökök. Az sem véletlen, hogy a pentagram (boszorkányok, sátánisták kedvelt jelképe) a bal kéz csuklójára került. Így jeleníti meg az elfajzott és kiátkozott templomosok bálványát, Baphometet. Ő vezeti az eltévelyedettek seregét a balkezi ösvényen.
Hídfő.net | Terjeszkedik a szabadkőműves sátánizmus
A kifutókon megjelent "hölgyek" mindegyike részt kell vegyen azokon a biszexuális orgiákon is, amik az ilyen parádékat követik, vagy nincs munka, nincs csillogás. Mindent odaadnak a karrierért, pénzért vagy csak a pillanatnyi rivaldafényért. Kihasználja őket egy kiváltságos klikk, akik mesterük, a sátán hatalmát igyekeznek kiteljesíteni az egész földgolyón.  
Abodi Dóra is felkentje a pokoli szövetségnek. Annak, akik tönkreteszik a világot, a jövő nemzedékeit megrontják. Beléjük ültetik azt a rontást, ami lealjasítja és végül elpusztítja az igaz értékrendet. Mert ezek a jelképek bizony nagyon veszélyesek, olyan energiákat közvetítenek, ami a pokol fejedelmének a mozgatója. Ezért kell elzárkóznunk az epidémiát terjesztő média elől, ezért kell ellenhatást kifejtenünk és felhívni a figyelmet az ilyen lélekmérgezőkre. Védjük utódainkat tőlük és imádkozzunk, hogy az égi tűz felfalja a sötétség szülötteit.
Balassa Viktor
Címkék: 



LÁZÁR ELISMERTE, HOGY A MAZSIHISZ TERRORCSELEKMÉNYT KÖVETETT EL


Lázár János, a miniszterelnökséget vezető államtitkár ma egy sajtótájékoztatón ultimátumnak nevezte a Mazsihisz holokauszt-emlékév kapcsán támasztott követeléseit.
Ezzel indirekt módon elismerte, hogy a Mazsihisz vezetői által a kormány felé intézett követelések a Btk. szerinti terrorcselekmény kategóriába sorolhatók. Bővebben itt és itt.
"261. § (1) Aki abból a célból, hogy
a) állami szervet, más államot, nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, [...]
(4) Aki az (1) vagy a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény elkövetésére irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő."
Mivel a Mazsihisz a kormány által milliárdokból megvalósított megemlékezés-sorozaton való részvétel feltételéül szabta, hogy a kormány váltsa le Szakály Sándort a Veritas Történetkutató Központ éléről, ne építse meg a "német megszállási emlékművet", valamint állítsa le a Sorsok Háza projekt építését, látható, hogy a Mazsihisz cselekedete továbbra is a Btk. által legkevesebb 5 év börtönbüntetéssel jutalmazott terrorcselekmény.
Továbbra is fennáll a kérdés: ma Magyarországon a zsidókra nem vonatkoznak a hatályos magyar törvények? Ha a zsidó szervezetek vezetőire nem vonatkoznak a magyar törvények, miért nem takarodnak el ebből a országból, ahogyan Dániel Péter is tette?
Címkék: 


VAKOLNAK AZ „ÖSSZEFOGÁS”-PÁHOLY MESTEREI



Mesterházy Attila közösségi oldalán tette közzé rövid jelentését, mely szerint éjt nappallá téve dolgoznak az „Összefogás” vezetői a „szövetség” üzenetein. Vessenek csak egy pillantást ezekre a gonosztevőkre!

Ismét együtt a nagy csapat: A szemkilövető, a homokos zsidó, a balek, "csak legyen egy nő is", és a libás. Mivel már mindent átjátszottak a cionista gazdák kezére, most az emberi életeket fogják áruba bocsátani.

Munkában a szabadkőművesek. Milliárdosok, aberráltak, politikai prostituáltak: ők így együtt Magyarország ellenségei. A nemzet vagyonának kiárusítói az utolsó vagyontárgyat is eladják, kötelezővé teszik a homoszexualitás imádatát, sötét életük minden pillanatában gazdájukat, a sátánt szolgálják.
Címkék: 


MEGSÉRTŐDNEK A ZSIDÓ SZERVEZETEK - ORBÁN NEM VÁLASZOL



Heisler András Mazsihisz elnököt igen érzékenyen érintette, hogy Orbán Viktor máig nem válaszolt a neki küldött nyílt levélre, amiben a zsidóság látványos sajnálására és az udvarias kérésnek nevezett követelések végrehajtására szólította fel a kormányt.
Be kell látni, - a mai világban egy mérsékelt atlantista miniszterelnök számára fontosabb dolog is van most, mint a zsidóság önsajnáltatása, vagy a kinek milyen emlékmű nem tetszik téma. Például Brüsszelbe szaladgálni, a V4 országokba szaladgálni, hogy megtárgyalja, a pórnép számára hogyan legyen tálalva az Ukrajna elleni agresszió, és egészen pontosan mi lesz a jel arra vonatkozóan, hogy mostantól agresszív magyar érdekképviseletbe kell kezdeni Kárpátalján.
Bizony rohangászni kell ezügyben, mert a kormány egyetlen önálló lépést nem tehet a magyar érdek képviseletében anélkül, hogy a bokáján csörgő rabláncban pofára ne esne. Így Heisler András is bizonyára meg fogja érteni, hogy a zsidóság ügye most másodlagos. Ismételjük: a zsidóság ügye most másodlagos. Bizonyára megérti majd, mert a zsidó szervezetek nyafogása mindezidáig elsődleges helyen és a közéletet meghatározó tényező volt. Így rengeteg és halaszthatatlan elfoglaltsága kell legyen egy atlantista miniszterelnöknek ahhoz, hogy egy zsidó szervezet követeléseire ne válaszoljon.
Sebaj! Majd kárpótolja őket, hogy 2015-ben Magyarország végzi a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség elnökségi feladatait. Talán 2016-ra is kitalálnak valamit, hogy most éppen miért fontos a holokauszt. Addig is, türelem! A zsidóság minden gondja-baja most másodlagos. Még Orbán Viktornak is.
Fenyvesi Áron
Címkék: 


IZRAEL BEAVATKOZIK A MAGYAR BELÜGYEKBE



Behívatta Nagy Andor tel-avivi magyar nagykövetet az izraeli külügyminisztérium, ahol közölték vele, hogy nagyon aggódnak a magyarországi "antiszemita incidensek és nyilatkozatok" miatt, valamint hogy Magyarországon újra próbálják írni "a holokauszt történelmét". Ennek kapcsán kiemelten említették a Szabadság térre tervezett emlékművet, ami "Magyarországot nem mint kollaboránst, hanem mint áldozatot mutatná be".
Világos. A zsidó mindenkor magának akarja megtartani a sajnálandó és támogatandó áldozat szerepet. A zsidón kívül minden másnak, Izraelen kívül minden országnak a gonosz elnyomó szerepével kell azonosulnia és vezekelnie kell.
Hihetetlen, hogy megint a holokauszt-vallással kell foglalkozni, mostanra a csapból is ez folyik. Bizonyára az izraeli nagykövetségen fel sem merül, hogy a világháborúnak a zsidókon kívül más áldozatai is voltak. Pedig a zsidóság sorsa csak egy apró lábjegyzet a fehér emberek országai közt dúló legnagyobb háború történetében.
Nagy Andor, sokgenerációs túlélő
A kormánynak fokozott ellenállást kell mutatnia ezzel a nemzetközi zsidó nyomásgyakorlással szemben. A zsidó szervezetek összezárnak ebben a kormány- és magyarellenes műveletben, és miközben a kormánnyal szemben követeléseket fogalmaznak meg, az ellenzéket fokozott támogatásban részesítik. Ez Magyarország belügyeibe történő nyílt beavatkozás, ami ellen a magyar kormánynak kötelessége megtennie minden ellenintézkedést.
Emlékeztetnénk, hogy hatósági megfélemlítése és szétverése előtt a TMRSZ rendőrszakszervezet adatszolgáltatásra szólította fel az országgyűlési képviselőket arra vonatkozóan, hogy a magyaron kívül milyen más állampolgársággal rendelkeznek még. Erre a parlamenti politikusok mindössze 3%-a adott választ határidőn belül, vagyis a politikusok 97%-a potenciális izraeli-magyar kettős állampolgárnak tekintendő.
Címkék: 


ENYHÉBB BÜNTETÉST A GYEREKGYILKOSOKNAK?


Az Együtt-PM képviselője, a zsidó származású Szabó Tímea törvénymódosításban mérsékelné a csecsemőgyilkosságért kiszabható büntetést. Ez az anti-ember és anti-nő nem meglepő módon, korábban az LMP nevű, szélsőségesen cionista pártot képviselte. Elég csak a képére nézni, látható a beteges, belterjes fajtajelleg, a sivatagból idehozott, talmudista gyűlölet.
Szabó Tímea

Mi is markáns, ám pozitív javaslattal állunk elő a csecsemőgyilkosságok kapcsán. A mi büntetési javaslatunk, ha nem is a megkövezés, vízbefojtás, és hasonló avítt módszerek, de a villamosszék, méreginjekció  teljesen humánus ítéletek lennének a bestiális esetere. Humánus, mert a közösséget szabadítja meg a férgektől. Szabó Tímea egyébként családanya. Valószínűsíthetően a Lauder iskolában taníttatott gyermeke sem lesz különb, mint ez a liberális kígyó. Gyűlölik a befogadó népet, a magyart, egy kanál vízben fojtanák meg. Nekünk, magyaroknak kellene már egy önvédelmet szolgáló javaslatot benyújtani. Védenünk kell gyermekeinket Belzebúb vérszomjas falkájától. 
Dunai István
Címkék: 



TERRORSZERVEZETTÉ FORMÁLÓDIK A MAZSIHISZ



Tovább súlyosbodik a Mazsihisz és a kormány közt kirobbanó botrány, miután tegnap a szervezet elnöke nyilvános magyarázkodásba kezdett, a korábban megfogalmazott követeléseiket "barátságos párbeszédre hívás"-ként értelmezve. A Mazsihisz szembesült azzal, hogy a magyar kormányra történő nyílt nyomásgyakorlás a hatályos magyar törvények szerint terrorcselekmény, emiatt nem merték tovább feszíteni  húrt. Ennek ellenére látható, hogy a kormány sakkban tartásáról nem mondtak le, a zsidó szervezet nemzetközi kapcsolatai segítségével folytatja a magyar kormány nyomás alatt tartását.
Abban a pillanatban, ahogy a hazai zsidóságot képviselő Mazsihisz visszavonulót fújt, az általuk megkezdett nyomásgyakorlást az American Jewish Congress zsidó szervezet folytatta. Az AJC által kiadott közleményben arra szólítják fel Orbánt, hogy késedelem nélkül kezdjen el foglalkozni a hazai zsidó szervezetek által megfogalmazott "kérésekkel".
Látható, hogy a Mazsihisz nem adja fel a magyar kormányra történő nyomásgyakorlást, és mivel szembesült azzal, hogy a Btk. szerint ez terrorcselekmény, a hazai szervezet helyett ezt nemzetközi kapcsolatait felhasználva folytatja, amelyekre nem vonatkoznak a magyar törvények.
Mivel korábban az Amerikai Népszava a Mazsihisz által kifogásolt emlékmű felrobbantására intézett nyílt felhívást, a magyar hatóságoknak kötelessége hivatalból eljárást indítani és kivizsgálni a Mazsihisz, az Amerikai Népszava és az American Jewish Congress által közösen végrehajtott terrorcselekmény ügyét. Emlékeztetjük az érintett hatóságokat, hogy míg a Mazsihisz elleni büntetőeljárás során a terrorcselekmény félbehagyása enyhítő körülményként merülhet fel, a Mazsihisz vezetőinek a Btk.-ban foglaltak szerint így is legkevesebb öt év szabadságvesztés jár. Ha a hatóságok nem lépnek ezügyben, az azt jelenti, hogy a Btk.-ban foglaltak egyes magyar állampolgárokra nem vonatkoznak. Ennek következményei pedig beláthatatlanok.
A fentiek miatt így is felmerül annak gyanúja, hogy a magyar kormány a zsidó szervezetek nyomásgyakorlása miatt halasztotta el az emlékmű megépítését és átadását. Aki a Btk. meghatározása szerint terrorcselekményt követ el, az terrorista, vagyis felmerül a gyanú, hogy a magyar kormány terrorista csoport követeléseinek engedett.
A magyar hatóságoknak ugyanakkor kötelessége kivizsgálni az Amerikai Népszava által közölt publikáció ügyét, ami a magyar törvények szerint terrorcselekmény végrehajtására volt nyílt felhívás. Mivel az amerikai szervezet tevékenysége az amerikai szövetségi törvények hatálya alá tartozik, a Mazsihisz által megkezdett tevékenység American Jewish Congress általi folytatása a magyar törvények alóli kibúvó keresésének tekinthető, vagyis a zsidó szervezet fokozottan törekszik arra, hogy tevékenységét a törvényen kívül helyezhesse. Mivel ennek érdekében nemzetközi kapcsolatait is igénybe veszi, ez kimeríti a nemzetközi bűnszervezetben részesség fogalmát, emiatt a Mazsihisz mindaddig, amíg a terrorcselekményt végrehajtó tagjai eljárás alá nem kerülnek és a Mazsihisz vezetése nyilvánosan el nem határolódik az American Jewish Congress közleményétől, terrorszervezetnek tekinthető.
A magyar hatóságoknak kötelessége fellépni a Magyarországon terrorcselekményt elkövető csoportokkal szemben, akkor is, ha azok kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkeznek és az ellenük történő fellépés vagyonuk és magyarországi befektetéseik kivonása miatt veszélyt jelentene úgy a bankrendszerre, mint az állami költségvetésre. Utóbbiak csak súlyosbítják a helyzetet, emiatt a Mazsihiszt nem csak terrorcselekmény elkövetésének bűne terheli, hanem az ügyben is érintett nemzetközi kapcsolatai miatt nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni.
Molnár István
Címkék: 


LÁZÁRT MAGUKHOZ RENDELTÉK A ZSIDÓK



Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár február hatodikára hívta össze a Zsidó Közösségi Kerekasztalt. -olvashatjuk a fővonalú híroldalakon. Persze a valóság egy kicsit más. Mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy Lázárnak február hatodikán jelenése van a háttérhatalomnál. Ott majd meghatározzák neki a feladatait. Mert senkinek sem lehetnek illúziói efelől, hogy itt Lázár meg a Fidesz irányít. A háttérhatalom erre kiváló megnevezés. Állam az államban, oligarchák a trónon, a törvények felett, hihetetlenül pazar életszínvonallal, érinthetetlenül. Ők a valóságos urak. A népek uzsorásai, megrontói, a perverzió démonai.
"Lézer" János, egyike a ~300 zsoldosnak. Érinthetetlensége része a bérének.


Megvitatják a zsidóságot érintő kérdéseket. -olvashatjuk továbbá. Felmerül bennünk a kérdés a magyarokat érintő kérdésekkel nem akar a Fidesz foglalkozni? Pedig a magyar nép szívesen kérdezne a hatalmasoktól ezt-azt. Mindent ellep a szenny, a fertő. Hajléktalanok lepték el az utcákat, a bűnözés az egekbe szökött, nincsenek munkahelyek, a fiatalok külföldre menekültek, a gazdaság romokban. Akkor miért a zsidóság a legfontosabb? Értjük mi Lázár "úr". Tudjuk, hogy ön is csak egy utolsó vazallus, aki csak a pofáját adja a termékhez jó pénzért. Egy zsoldos. Akit cseppet sem érdekel a magyar nép boldogulása.
Dunai István
Címkék: 


CIONISTA DISZNÓK RÖFÖGTEK MA BUDAPESTEN



Olyan politikai bűnözők, mint Hiller István vezették ma fel azt a szánalmas falkát, akik a német megszállás emlékművének tervezett felállítása ellen adtak hangot. Ott voltak a Baloldali Összefogás pártjai és egyéb szélsőségesen cionistának tekinthető ún. civil szervezetek. Nagy buzgalmukban (vagy inkább unalmukban?) felhívták a figyelmet az újnáci veszélyre is, megfogalmaztak egy követelést, miszerint tiltsák be a hétvégére tervezett neonáci Becsület Napja rendezvényt. A körülbelül 100 demonstráló transzparensekkel óbégatott a TV-székház előtt, majd elballagott.
A Liberálisok transzparensének kékje "mintha" megegyezne egy bizonyos közel keleti ország zászlajában szereplő kékkel.

A fényképek alapján jónéhányuk masszív kábítószeres vagy homoszexuális elfajzott. Ezek lennének Magyarország "polgárai"? A félreértések elkerülése végett: ezek nem magyarok. Ezek csak beteg emberek, akiket megyőztek ártány gazdáik elfajzottságuk helyességéről. Vigyázzanak, mert röfögésüket egyre nehezebben viseli a többségi társadalom.
Dunai István
Címkék: 






Vezető tisztviselők szerint a Fehér Ház áll a lakossága elleni terrorizmus mögött.
Új bizonyítékok kerültek elő 2001. Szeptember 11-ről. Informátorok szivárogtatnak ki beszélgetéseket, mely szerint az USA beszélgetéseket folytat az Al-Kaida vezetőjével Osama Bin Ladennel. A World Trade Center 7-es épülete jelenik meg a Times Square kivetítőin.... Az iketrornyok egyik áldozatának apja beszél arról, hogyan támadja őt a főáramú média.
A saját lakossága ellen folytatott és "szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehér Ház (az USA-t irányító háttérhatalom - szerk.megj.) finanszírozza és tervezi meg - erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A GLADIO néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby "jelentős hadműveletnek" nevezi.


9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker






Gladio - Művelet - "A feszültség stratégiája"


Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett tanúvallomásában így vallott: "Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be." Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.

RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.

Dr. Daniele Ganser: - 

A Northwoods műveletről és a Gladio hadműveletbizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. 

Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk.


RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: "a feszültség stratégiája". Mit jelent ez?

- A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége.

"Nagyobb botrány, mint a Watergate!" 

- ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi.
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.

2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. Nemcsak visszatekintve, de a megszerzett információk alapján is tudta a hírszerző közösség, Kalifa kitoloncolása valótlan volt.

RT - Kevin Barrett a "Questionning the war on terror" szerzője az interjúban. Köszöntöm!
Ténylegesen vannak olyan vezetők, akik elismerik, hogy a terroristák csupán eszközök.

Kevin Barrett: - És az Al-Kaida is az. A nyugati hírszerző ügynökségek balekja.És ezt az arab világ vezető politikai kommentátorától, Mohamed Keitaltól hallottuk, akiközvetlenül 9/11 után azt mondta nekünk, hogy a támadás hivatalos sztorija egyszerűen nevetséges. Azt mondta, hogy amikor legmagasabb kormányzati szinteken volt Európában, őt bízták meg azzal, hogy lényegében szivárogjon be és gyakorlatilag irányítsa az ún. al-Kaidát.

Azt mondta, hogy az al-Kaida valójában tele van szaúdi, amerikai és izraeli hírszerzőkkel és még egyiptomi hírszerzőkkel is, de természetesen semmit sem tehet saját akaratából!

Nafeez Ahmed, brit kutató, egyike a világ legismertebb terrorizmus kutatóinak, egy Törökországban előforduló esetről beszél, valamikor 9/11 előtt, amikor egy feltételezett vezető al-Kaida parancsnokot tartóztattak le Törökországban. A börtönőrök észrevették, hogy nem imádkozik, disznóhúst kért és megkérdezték:
- "Azt hittük radikális muszlim vagy!", ... Ő pedig felnevetett és így válaszolt:
- "Nem, ez egyszerűen csak a feszültség stratégiája."
Szeptember 11 támadásait illetően a világ vezető fizikusai, mérnökei, pilótái csatlakoznak az áldozatok családjához, hogy megtörjék a főáramú média hallgatását. - Architects & Engineers for 9/11 Truth

A Times Square-en és államok szerte hatalmas hirdetőtáblák szembesítenek azzal, amiről a legtöbb amerikai nem tud: 
Azon a 9/11 napon egy harmadik tornyot még csak el sem találta repülőgép, mégis egyszerűen szabadesésben összeomlott!Délután 17h 20 perckor a WTC 7-es épülete hirtelen szépen és szisztematikusan egyszerűen csak összehajlott, mint egy palacsinta. 

Tudósok nyilatkoznak a videóban :
"Ez egyszerű középiskolai fizika." "Egy épület nem tud szabadesésben 40 ezer tonna szerkezeti acéllal és szerkezeti rendszerével leomlani robbantás nélkül." (Jonathan Smolens - statikus mérnök)
A kormányzati verzió az, hogy irodatüzek miatt omlott le egyszerre mind a 84 acéloszlop.....

RT: - Jone Cole egyike a több ezer vezető, független szakértőnek, akik 9/11 igazságát kutató építészek és mérnökök közé tartoznak. Tehát kik tették?

Jone Cole: - "Akik nem tették, az a 19 gépeltérítő, akik állítólag a repülőgépeket vezették.
Lehetetlen, hogy az acélt irodatüzek, kerozin olvasztották meg vagy maga az összeomlás. FIZIKAILAG LEHETETLEN. Kísérletileg nem is lehet megismételni! Ellentmond a fizika törvényeinek. 

Ha félretesszük a politikát, a feltételezést, a vallást és tudományos módszert alkalmazunk, a World Trade Center 7-es épületének leomlása alapvetően egy klasszikus, irányított bontás, amely során az épület szabadesésben összeomlik és gyakorlatilag saját alapterületén belül marad. Ez az egyetlen magyarázat, ami minden bizonyítékot megmagyaráz:
a nanotermitet, a vas mikrogömböket, az ott tapasztalt magas hőmérsékletet és a szabadesést, a tornyok egységes felgyorsulását, amikor leomlottak; és nem volt becsapódás vagy rázkódás, amikor az alattuk lévő résznek ütköztek.

Mivel nem volt rázkódás, valami kifelé robbantotta ezeket a tornyokat, hogy egyenletesen tudjanak lefelé gyorsulni. Az egyetlen dolog, aminek tudományos szempontból értelme van, az, hogy a tornyokat felrobbantották.

Jon nevetség tárgyává tette a főármaú NatGeo és Popmechanics csatornákat, melyek elkeseredetten próbálták bemutatni, hogy 80kg nanotermit nem tudná összeroppantani az oszlopokat. Jonnak sikerült mindössze 0,5 kilóval. 

RT: Az ismert kutató, Elizabeth Woodworth jött, hogy segítsen felállítani a "Concensus 9/11" bizottságot. Ő beszél arról, hogy
- "hiába léteznek elfogadott, lektorált szakmai folyóiratok, melyekben vezető szakértők is publikálnak (pl. a Heritage Study), ha a média egyáltalán nem foglalkozik velük. Ha az emberek tudnának a kutatásról, megdöbbentőnek találnák.
A bizottság máris elérte azt, hogy a kormány módosította a sztorit és elfogadja a WTC 7 felhőkarcoló szabadesését. David Chendler kiváló modellezős és szakértő a bizottságban olyan modellt tervezett meg, ahogy a felső szintek ellenállás nélkül zuhantak. Egyetlen módon történhetett ez így: ha mind a 80 oszlopot egyidejűleg ért "csapás".

RT: - Dr. Greame McQueen hozzájutott a New Yorki Tűzoltóság aznapi bejegyzéseihez. A főáramú média soha nem mutatta be, mégis több, mint 100 szemtanú beszámolt róla, hogy robbanószerek omlasztották le az ikertornyokat. 

Dr. Greame McQueen - "Megközelítóleg 10.000 oldalas rendkívül érdekes anyag készült a szemtanúk beszámolóiból. 118 személy egyértelműen robbanásokat észlelt. Tudja, olyan tűzoltóink vannak, akik hozzászoktak felhőkarcolók oltásához, akik hozzászoktak füstrobbanásokhoz és kazánokhoz. És mégis olyan szavakat használtak, mint 'bomba'..
'Szintről szintre bummm-bummm-bummm....'
RT: Bob McIlvane válaszokat akar arra, hogy az északi toronyban tartózkodó fia, Bobby boncolásakor miért találtak olyan halálos sérüléseket, amelyek nem tűzcsóvával, hanem robbanószerekkel magyarázhatók.
A főáramú média mégis azon gúnyolódik, hogy összeesküvés-elméletet talál ki a kérdés feltevésével..., ráadásul megpróbálta erőszakossággal és az al-Kaidához fűződő kapcsolattal vádolni.
"Azok a becstelen összeesküvés elméletek, amelyek a kormányt gyilkolással, konspirációval és azzal vádolják, hogy a valós igazságot eltitkolják egyre nevetségesebbek, de nemcsak nevetségesek, hanem veszélyesek is." (The Rachel Maddow Show - MsNBC - 2013.)

Bob McIlvane - "A fiam meghalt és robbanástól halt meg. Ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ha bíróságon lennék, a bíró nem tudná ezt nem elfogadni bizonyítékként. És itt van a probléma, mert ez egy bennfentes akció, egy belső munka. A fiam egy bennfentes akció során halt meg, mert valakik bombákat robbantott fel! Ha ez összeesküvés-elmélet, akkor ez egyszerűen azt igazolja, mennyire alávaló a médiánk.
Rachel Maddow, nem akarom azt mondani, hogy egy k...a, pedig a média k...ja. Több, mint egymillió dollárt keres és utasítják, hogy mit mondjon.
Az egyik philadelphiai újságíró nagyon őszinte volt hozzám és ezt mondta:
- 'Tudja Bob, én vagyok a probléma, mert elveszítjük az állásunkat. Ha ezt vagy csak egy picit abból, amit az imént mondott a szerkesztőhöz viszek, összegyűri. Most megmondhatom önnek, hogy ezt a sztorit nem hozhatom nyilvánosságra. A média tulajdonosai nem fogják engedni. A sajtó nem fog foglalkozni vele, mert még bogarat tenne az emberek fülébe.'

RT: - Kit vádol ezért?
Bob McIlvane - "A lakosság ugyanúgy felelős ezért az egészért, mert egyszerűen azt akarják hinni, hogy jó emberek vagyunk, kivételes ország vagyunk.
De ezeket a tetteket, ezt a kormányok teszik. A hatalmat védik és nagyon gátlástalanul. Véget nem érő háborút folytatunk most a terror ellen. Tudom, hogy min mennek keresztül az emberek Irakban, Líbiában, Szíriában vagy Afganisztánban, mert a gyermekeiket veszítik el. Erről szól az egész. Mindenki családokat veszít el. Ez tiszta pokol!"

RT: Az USA most már azóta hivatalosan az al-Kaida légierejévé vált, jegyzi meg az egyik képviselő (Kucinich). De Amerikának immáron elege van, tízből kilencen a megszállás ellen vannak, Obama elfogadottsága történelmi mélyponton...

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy a kormány hazudik. 
Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 12 éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel

Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban... - Forrás: vilaghelyzete.blogspot.hu



NIST FOIA 09-42: R14-UC -- Jim Huibregtse 1A-25 (WTC1 Burnin





Franciaország (IS) cionista uralom alatt





betyarvilag_francia_cionista_lobbiVajon mi lehet az oka annak a ténynek, hogy Franciaország elvállalta Izrael érdekeinek képviseletét a nagyhatalmak (USA, Nagy-Britannia, Franciaország, Kína, Oroszország és Németország), valamint Irán között a perzsa nukleáris programról szóló tárgyalásokon? Párizs az 50-es és 60-as években ugyan komoly szerepet játszott az izraeli atomfegyver kifejlesztésében, később azonban igyekezett szorosabbra fűzni a kapcsolatait a muzulmán világgal. Miért változott meg a francia külpolitika?

2007 októberében a Le Monde című tekintélyes francia lapban megjelent egy cikk, amely a Franciaországban működő cionista lobbi szerepét kívánta bemutatni. Az írásból az derült ki, hogy a lobbi Franciaországban a háttérbe húzódva, szinte láthatatlanul működik, a megtévesztés számos fegyverét beveti, befolyása pedig igen jelentős. 2007 óta a cionisták hatalma még tovább növekedett Franciaországban is. Szilárd ellenőrzésük alatt állnak a legfontosabb médiumok, a politikai pártok, valamint a leghatalmasabb bankok, olaj- és fegyvergyártó cégek, és más nagyvállalatok.
A cionisták már a két világháború között megvetették a lábukat Galliában. Első jelentős vezérük egy bizonyos Joseph Fisher volt, aki 1949-ben Izrael első belgiumi nagykövete lett. Már a háborút közvetlenül követő időszakban gazdag zsidók komoly befolyást szereztek Franciaország gazdasági, kulturális, politikai, tudományos és vallásos életében. Jelenleg száznál is több zsidó szervezet működik az országban, és mindegyik izraeli politikai párt működtet irodát Párizsban. 1977-ben a különböző zsidó csoportok egyesültek, és létrehozták a Francia Zsidó Intézmények Reprezentatív Tanácsát (Le Conseil Representatif des Institutions Juives de France, CRIF ). A szervezet újságok, magazinok, tévéállomások és médiaszolgáltatók sokaságát birtokolja, és a rendelkezésére álló hatalmas összegű pénzek és a médiában élvezett befolyása révén lényegében uralja a francia politikai életet is. Némiképpen leegyszerűsítve elmondhatjuk, hogy az egész francia politikai elit a cionisták zsebében van. (Csakúgy, mint az USA-ban, vagy nálunk, és a nyugati világban szinte mindenütt.) A cionista lobbi hatalma persze onnan ered, hogy megszámlálhatatlanul sok üzleti érdekeltsége révén uralja a gazdasági élet jelentős részét.
Minderről persze Franciaországban is tilos beszélni. A hatalom természetrajzához tartozik, hogy üldözi azokat, akik nem hajlandók engedelmeskedni neki. A franciaországi cionisták is kiépítették azokat a „jogvédőnek” álcázott csoportokat, amelyek az „antiszemitizmus” és a „rasszizmus” elleni harc örve alatt ellehetetlenítik, tönkreteszik, bíróság elé citálják mindazokat a személyeket és csoportokat, akik és amelyek nem hajlandók engedelmeskedni a lobbi parancsainak, vagy éppen az ellenállás módozatain törik a fejüket. A Francia Zsidó Diákok Uniója, az SOS Rasszizmus, a Jogászok Határok Nélkül, a Rágalmazásellenes Liga a legjelentősebbek a cionista diktatúra ellenfeleit üldöző szervezetek közül.
Ami a politikai pártokat illeti, azt a tényt kell tekintetbe venni, hogy mivel a pénzek jelentős részét a cionista lobbi osztja, ezért a politikusok úgy táncolnak, ahogyan a gazdag zsidók fütyülnek. Magyarán: minél inkább szolgálja valamely párt az izraeli érdekeket, annál több pénzhez jut, és annál több esélye van arra, hogy hatalomra jusson. Ezért aztán a politikusok és pártnak nevezett bűnszövetkezeteik egymást versengve igyekeznek bizonyos ülepek közelébe jutni. Hogy hová tűnt a legendás francia nemzeti büszkeség, elképzelni sem tudom. De a pénz és a hatalom nagy úr, és a jelek szerint kiöl az emberből minden nemzeti érzést, büszkeséget és öntudatot.
A talpnyalás és a megalázkodás iskolapéldája volt, amikor 2012-ben 112 francia képviselő – úgynevezett bal- és jobboldaliak vegyesen – egy fesztivált rendeztek, melynek egyedüli célja az izraeli fajüldöző állam ünneplése volt annak a veszedelmes fejleménynek az apropóján, hogy a Palesztin Hatóság megfigyelői státuszt merészelt kérelmezni az ENSZ-ben. Az eseményen megjelent gumigerincű politikusok csillogó szemekkel énekelték Izrael állam himnuszát.
Régebben a Szocialista Párt volt az izraeli érdekcsoport első számú kiszolgálója. Azonban ma már roppant nehéz megmondani, melyik politikai erő teljesíti a legszorgalmasabban a lobbi parancsait. Igaz, az úgynevezett jobboldal most időlegesen lépéshátrányba került, mert a mostani szocialista kormányzat hatalmas szolgálatot tesz Izraelnek azzal, hogy az Irán és a Nyugat közötti megbékélés megtorpedózásán ügyködik. Ma már sajnos az egykor szebb napokat látott francia radikális jobboldal is a cionisták befolyása alatt áll. Marine le Pen ugyanis feltehetően rádöbbent, hogy esélye sincsen a hatalom közelébe kerülni abban az esetben, ha nem áll be az izraeli érdekeket szolgáló politikusok hosszú és tömött sorába.
Mondanom sem kell mindezek után, hogy az izraeli és francia titkosszolgálatok között is roppant szoros kapcsolatok épültek ki. Ezért azután végzetes tévedés volt a palesztinok részéről, hogy Jasszer Arafatot, a Palesztin Hatóság elnökét annak idején egy párizsi katonai kórházba küldték „kezelésre”. A „kezelés” persze nem maradt el, a beteg azonban azt nem élte túl. Arafat meggyilkolása a francia titkosszolgálat tudta és beleegyezése nélkül aligha lett volna lehetséges. A francia titkosügynökök segítséget nyújtottak az izraelieknek számos palesztin vagy Hezbollah-vezető ellen elkövetett merénylet megszervezésében is. A francia igazságszolgáltatás sem független többé: elegendő csak arra emlékeztetni, hogy miféle kirakatpert rendeztek a neves, egykori kommunista francia értelmiségi, Roger Garaudy ellen, aki írásaiban leplezte le a cionizmus mítoszait (többek között a holokausztot) is.
A cionista lobbi még azt is el tudta érni a szabadság eszméjét egykor oly sokra tartó Franciaországban, hogy az Eutelsat nevű médiaszolgáltató ne sugározza bizonyos arab és perzsa televíziók – így többek között az al-Manar, az al-Alam, a Sahar és a Press TV – műsorát. Hasonlóképpen igyekeznek a cionisták teljessé tenni az internet cenzúráját annak érdekében, hogy végleg elhallgattassák az uralmuk ellen berzenkedők hangját.
A világháló azonban szerencsére nem egykönnyen cenzúrázható, ezért azután számos jele tapasztalható a közvélemény ébredésének. A politikusokat azonban a közvéleménynél (továbbá becsületnél, nemzeti öntudatnál) sokkal jobban érdekli, hogy cionista főnökeik meg legyenek velük elégedve.
(www.presstv.com alapján Perge Ottó)





Ma Ukrajna , holnap talán hazánk .

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, 

aki 

kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert 

nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert 

hazug, és a hazugság atyja."

(János evangéliuma 8.44)




Ingatlanspekulációs háború? Az Izrael-körüli és

ukrajnai háborúskodás is egy több mint 100 éves

ingatlanspekuláció kelléke?


1. 1910-ben közzétette az Alliance Israelitée, hogy a világ vagyonos zsidói összeadják a pénzt Magyarország és Galícia nem zsidó lakosai kiűzéséhez, eltüntetéséhez és országaik "kizárólagos zsidó tulajdonba vételéhez".
2. Trianonnal megbontották Magyarország területi egységét és a magyarok ellenfeleivé tették a "Magyarország szétszakítási zsákmányból" részesített szomszédos államokat.
3. Előbb a kommunista zsidók megszerezték a magyar területek feletti rendelkezést, majd a gyermekeik a rendszerváltás alkalmával magánvagyonukká tették, megszerezték azokat.
4. Az Antal kormány megengedte, hogy a külföldiek Magyarországon telephelyet létesítő cégei tetszés szerint vásárolhassanak magyar termőterületeket és egyéb ingatlanokat.
5. Pozsgay Imre (állítólag) megígérte Izraelben, hogy Ukrajnából majd áttelepülhet Magyarországra 1 millió zsidó.
6. Előbb Kissinger, majd később mások is hangoztatni kezdték, hogy Izrael már nem sokáig tartható fenn.
7. Az Izraeli elnök elkezdte nyilvánosan is hirdetni, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot is.
8. Magyarországon elkezdődött a stratégiailag fontos ingatlanok izraeliek által felvásárlása.
9. Megkezdődött az izraeliek részére felajánlható lakóparkok létesítése.
10. Az EU vezetők megállapodtak az Izraeli vezetőkkel, hogy Izrael és az EU országainak cégei egymáshoz korlátozatlanul ("liberalizáltan") betelepülhetnek.
11. A jelenlegi kormány elfogadtatta az országgyűléssel az izraeli cégek Magyarországra liberalizáltan betelepülését.
12. Mivel Izrael körül egyre több a kiszámíthatatlan végkifejletű háborúskodás, az izraeliek fontolgatni kénytelenek a cégeik és családjaik Magyarországra áttelepítését, menekítését.
13. Ukrajnában is fokozódik a kiszámíthatatlan végkifejletű háborús feszültség, és emiatt az ukrajnai zsidók is fontolgatni kénytelenek a cégeik és családjaik Magyarországra áttelepítését, menekítését.
14. A magyarországi ingatlanfelvásárlók nagy haszonnal eladhatják a (kiprovokált) háborúk miatt életveszélyessé vált (tett) Izraelből és Ukrajnából menekülni kényszerülők számára a kivándorolt, kipusztult, bankok által csődbe juttatott magyaroktól olcsó végrehajtási áron felvásárolt ingatlanokat.
15. Az izraeli cégek tulajdonosai a cégük által bérelt, ill. megvett magyarországi termőföldek és egyéb ingatlanokat átírathatják itt született magyar és vagy kettős (izraeli-magyar, ukrán-magyar stb.) állampolgár gyerekeik és egyéb zsidó rokonaik tulajdonába.
Verőce, 2014. 03. 02. Tejfalussy András






A RUSSISCHEN INVALIDEN 1910.dec.3o. 285.száma



Tények és dokumentumok
/Ebben jelent meg az A l l i a n c e  I s r a e l i t é e  f e l h í v á s a, amelyet magyar lapok is közöltek. A Weimarer Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII., fordítása szerint:/
"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galiciát és Magyarországot.
E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen urrá legyetek rajtuk. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párisi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk máris gyűjtéseket rendez, és az adományok váratlan bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galiciai és magyarországi területeket a galiciaiak és a magyarok kezéből kiragadjátok, és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak, s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessük."
    
É S  A  F O L Y T A T Á S  (? !)
Az 1989.március 15-i "r ó z s a d o m b i  p a k t u m". /Aláírói: Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula, Paskai László, Pető Iván, Zoltai Gusztáv a "magyarok", a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az am.követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izr.titkosszolg. egyik képviselője, mint "végrehajtók".
1. A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása M.o-ról.
2. A SZU kárpótlása a hátrahagyott értékekért és javakért.
3. Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a SZU és M.o. között.
4. Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
5. A határok kölcsönös megnyitása a SZU és M.o. között.
6. A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7. A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédése az esetleges megtorlásoktól.
8. A megbízható volt kommunisták indítása más pártokban a választásokon.
9. Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
10. Az igazságszolgáltatás megtartása - " - " -
11. Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás, szervezkedés megtorlása.
12. A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13. Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek, azokon nem lehet változtatni.
14. Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigráns személyekkel, szervezetekkel, csoportokkal.
15. A románok, jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16. Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani, és csak azokat szabad szóhoz juttani, akik ezt így értelmezik.
17. A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
18. A SZU az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását M.o-on, az Egyesült Államok viszont megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben.
19. M.o. teljes garanciát ad a m.o-i nemzetiségek elvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.
20. M.o. teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháborúban elszenvedett veszteségeiért.
/Létezik még valahol a 21, 22, és 23.pont is !/
Forrás: li2 - szmm



Az ukrán "nácik" levették az álarcot, és nyilvánosan is hűséget esküdtek Izraelnek


Az ukrajnai izraeli nagykövetség tájékoztatása szerint február 26-án, Reuven Din El izraeli nagykövet találkozott az állítólag „náci” és „fasiszta” Jobb Szektor elnevezésű szervezet vezetőivel. Mint ismeretes, a Jobb Szektor tagjai voltak azok, akik nem csupán a végső győzelemig folytatandó harcra tüzelték a tüntetőket, de fegyvert is ragadtak a törvényesen megválasztott ukrán államfő hatalmának megdöntése céljából.

A nagykövetség tájékoztatása szerint a Dmitrij Jaros pártelnök vezette küldöttség hangsúlyozta, hogy „toleráns politikát” kívánnak követni a nemzeti kérdésekben. „A gyűlölködő retorikát, különösképpen pedig az antiszemitizmust, a Jobb Szektor nem csupán elítéli, de küzdelmet is folytat ellene, minden törvényes eszközzel” – szögezte le Dmitrij Jaros, az ukrán „náci” part vezetője. Mint mondta, mozgalmának célja „egy demokratikus Ukrajna felépítése, átlátható, tiszta kormányzat felállítása, a küzdelem a korrupció ellen, továbbá egyenlő lehetőségeket kívánnak biztosítani minden nemzetnek, céljuk a nép egységesítése és egy olyan állam megteremtése, amelyet a nép irányít”.

Dmitrij Jaros, az Izraelnek hűségesküt fogadott "neonáci" pártvezér hívei között

A tárgyaló felek továbbá megállapodtak abban, hogy „forró drótot hoznak létre a provokációk megelőzése és a felmerülő kérdések megvitatása céljából”. A „náci” mozgalom vezetői hangsúlyozták, hogy „az idegengyűlölet minden megnyilvánulását meg kell büntetni” – olvasható a kijevi izraeli nagykövetség közleményében.
Megtévesztéssel háborúzz!” – hangzik a Moszad elhíresült jelszava. A cionista irányítás alatt álló USA és Izrael jó ideje törekszik arra, hogy saját beépített ügynökeik révén az agresszív terjeszkedésükkel szemben álló erőket egymás ellen kijátsszák, illetve a kevésbé veszélyesnek tűnő ellenséget a legveszedelmesebbnek ítélt ellenségre uszítsák. A módszer számos sikert hozott az elmúlt évtizedekben. Afganisztánban például a Nyugattal ellenséges viszonyban álló radikális iszlamista szervezeteket fegyverezték fel, és vetették be a szovjet hadsereg ellen a 80-as években. Irakban az USA – miután a végletekig élezték a felekezeti ellentétet – a síita milíciák révén mért csapást a szunnita ellenállás központjaira, Líbiában és Szíriában pedig úgyszintén az iszlám radikálisok, sőt az al-Kaidához kötődő fegyveres csoportok segítségével igyekezett a Nyugat zűrzavart kelteni, és a cionista hódítással szembenálló rezsimeket megdönteni.

A Jobb Szektor nem csupán elítéli, küzd is az antiszemitizmus ellen

Az ellenségek egymás elleni kijátszásának módszere olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy most Ukrajnában is alkalmazzák. A nemzeti eszmétől feltüzelt ukránok tömegei abban a reményben vonultak az utcára, hogy végre egy szabad, független, mindenféle korrupciótól és idegen befolyástól mentes, virágzó Ukrajnát hozhatnak létre. A valóságban pedig a cionista világhódítók céljait szolgálják. Ha esetleg a nacionalisták és a radikális Jobb Szektor hívei ráébrednek arra, hogy csúnyán átverték őket, és a cionista karámba beterelt hazájukban sem jólét, sem függetlenség nincsen, már alighanem késő lesz.
Az egész óriási megtévesztő műveletben a kulcsszerepet nem a NATO hadereje játssza, hanem egyrészt a különböző ellenálló mozgalmak legfelső vezetésébe beépített moszados és nyugati ügynökök serege, másrészt pedig a hatékony pszichohadviselés. A megtévesztő propaganda-hadjárat emberek tömegeit képes olyan tettekre ösztönözni, amelyek saját érdekeikkel homlokegyenest ellentétesek.
Perge Ottó - Kuruc.info








"A CIA és a Moszad hajtotta végre a bolognai merényletet"





2008. június 30., hétfő 18:47     InfoRádió / MTI




Betűméret + -

Ilich Ramirez Sanchez, azaz Carlos szerint meg lehetett volna menteni 1978-ban Aldo Moro életét. Az olasz politikust Vörös Brigádok rabolta el és gyilkolta meg. A hírhedt terrorista egy másik, majd' harminc éves talányról is fellebbentette a fátylat.


A venezuelai születésű hírhedt terrorista, aki a párizsi Poissy börtönben életfogytiglani börtönbüntetését tölti, az olasz hírügynökségnek a hét végén adott interjúban elmondta, hogy az olasz katonai hírszerzés (SISMI) megpróbálta az utolsó pillanatban kiszabadítani Morót úgy, hogy a szélsőbaloldali olasz terrorista szervezet néhány fogságban lévő tagját átadják palesztin fegyveres csoportoknak.

Az akciót annak ellenére kezdeményezték, hogy az olasz kormány szigorúan megtiltott mindenféle közvetítést a Vörös Brigádok felé. A terv azonban egy nappal Moro kivégzése előtt kudarcot vallott.

Carlos már korábban is beszélt erről a kapcsolatfelvételről, ezúttal azonban neveket is említett. Ezek szerint 1978. május 8-án este egy repülőgép érkezett Bejrút nemzetközi repülőterére, amelynek fedélzetén Stefano Giavannone ezredes találkozott a Palesztinai Felszabadítási Front képviselőivel.

A tervet azonban az hiúsította meg, hogy az egyik palesztin illetékes Bejrútban kiszivárogtatta a tárgyalások hírét, mire a SISMI vezetői azonnal leállíttatták az egyezkedést. Moro holttestét másnap délelőtt találták meg Rómában egy Renault 4-es csomagtartójában.

Carlos sok mindent tudni vél

Ramirez Sanchez azt is tudni véli, hogy azokban az években a Vörös Brigádok fontolóra vette Gianni Agnellinek, a FIAT elnökének, valamint az olasz legfelsőbb bíróság egyik tagjának elrablását is. Korábbi források arról szóltak, hogy a célpont Leopoldo Pirelli, az autógumi-mágnás volt, ezt azonban Carlos cáfolta.

A hírhedt terrorista az interjúban arról is beszélt, hogy a bolognai pályaudvaron 1980. augusztus 2-án elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő pokolgépes merénylet nem a Vörös Brigádok műve volt, még csak nem is az olasz szélsőjobboldalé, hanem az amerikai és izraeli titkos szolgálaté, amelyet a NATO, valamint az olasz katonai hírszerzés félkatonai háttérszervezete, a Gladio (Kard) közreműködésével hajtottak végre, hogy aztán a palesztinokat tegyék érte felelőssé.

A 28 évvel ezelőtti vérfürdő körülményei ugyanúgy a mai napig nem tisztázottak, mint a Moro-gyilkosság valódi háttere.
Kapcsolódó cikkek:








Egy amerikai vallomása: mi öltük meg Aldo Morót



2008. március 12., szerda 7:50     InfoRádió / Daily Telegraph




Betűméret + -

Aldo Morót "feláldozták" Olaszország stabilitásáért cserében - állítja Steve Pieczenik amerikai megbízott, aki saját bevallása szerint kulcsszerepet játszott az 1978-ban, terroristák által meggyilkolt olasz kormányfő sorsának alakulásában.


Az amerikai külügyminisztérium nemzetközi válságmenedzsere és túsztárgyalója könyvet írt az akkori eseményekről, és azokban játszott szerepéről.

A "Mi öltük meg Aldo Morót" címmel most megjelent kötetben Steve Piecznik beszámol arról, hogy személyesen Jimmy Carter amerikai elnök küldte őt Olaszországba, méghozzá már azon a napon, amikor a Vörös Brigádok kommandója elrabolta az egykori olasz kormányfőt.

Moro 1963 és 1976 között összesen több mint öt évig irányította az olasz kormányt. 1978-ban éppen a parlamentbe tartott egy kulcsfontosságú szavazásra, amikor a szélsőbaloldali terrorszervezet fegyveresei elrabolták. Arról kellett szavazni, hogy szövetséget kössenek-e a kereszténydemokraták és az Olasz Kommunista Párt.

A tervezett szövetség mindkét politikai oldalt felbőszítette Olaszországban, és nem tetszett sem Moszkvának, sem Washingtonnak. Moro özvegye, Eleonora később elmondta, hogy Henry Kissinger meg is próbálta lebeszélni a férjét a tervről. "Drágán meg fog fizetni érte" - figyelmeztette szavai szerint Kisinger Morót.

A Moro elrablása miatt megalakított válságtanácsot Francesco Cossiga akkori olasz belügyminiszter vezette, és annak tagja volt Piecznik is. Morót 54 napig tartották fogva a terroristák, a válságtanács azonban nem mert akcióba lendülni, mert attól féltek, hogy Moro - szabadulása érdekében - államtitkokat árul el a Vörös Brigádoknak.

Felkészítették a közvéleményt - és a terroristákat


Ehelyett kiszivárogtattak egy hamis közleményt a terroristák nevében arról, hogy Moro halott. Ezzel két céljuk volt. Egyrészt fel akarták készíteni az olasz közvéleményt a legrosszabbra, másrészt a terroristák tudomására hozták, hogy nem fognak tárgyalni velük a politikus kiszabadítása érdekében, akit már halottnak tekintenek.

A következő hónapban a terroristák valóban agyonlőtték a volt kormányfőt, a holttestét pedig egy parkoló autó csomagtartójában hagyták Róma központjában - félúton a kereszténydemokrata és a kommunista párt székháza között.

Azt a múlt héten, a francia televízió dokumentumműsorában Cossiga is elismerte, hogy a válságtanács adta ki a Moro haláláról szóló hamis közleményt.
Kapcsolódó cikkek:








Összeesküvést szőttek a britek Olaszország ellen







2008. január 15., kedd 5:55     InfoRádió / The Times






Betűméret + -

Nagy-Britannia összeesküvést szőtt Olaszország ellen 1976-ban, mert London attól tartott: az Olasz Kommunista Párt megnyeri a választást, és kormányt alakíthat. Az összeesküvésben részt vett az Egyesült Államok, brüsszeli illetékesek és a Vatikán is.


Egy olasz kutató jutott az összeesküvés nyomára a brit nemzeti archívumban, ahol bizonyítékokat talált arra, hogy az 1976-os olasz parlamenti választás előtt a britek, Henry Kissinger akkori amerikai külügyminiszter, valamint vatikáni és brüsszeli illetékesek milyen kétségbeesetten igyekeztek megakadályozni a kommunisták győzelmét.

Ennek ellenére Sir Guy Millard, aki 1974 és 1976 között Nagy-Britannia római nagykövete volt, azt állítja: semmit nem tudott ez összeesküvésről. "Soha nem hittem, hogy a kommunisták megnyerik a választást, mert biztos voltam abban, hogy az olasz választók már a gondolattól is rettegtek, hogy megromlik az ország kapcsolata az Egyesült Államokkal" - hangsúlyozta az egykori diplomata.

Sir Guy 1976 októberében hagyta el Rómát - négy hónappal a választás után, amelyen a kommunisták a szavazatok 34,3 százalékát szerezték meg; a kereszténydemokraták 38,7 százalékkal nyertek.

"Az olasz kommunisták civilizáltak voltak"

Az egykori diplomata szerint inkább elképzelhető az, hogy a CIA tervezett valamit a kommunista győzelem megakadályozására. "Az olasz kommunisták meglehetősen mérsékeltek voltak; akikkel találkoztam közülük, mind nagyon civilizáltak voltak" - tette hozzá.

A titkos dokumentumok szerint a brit külügyminisztériumnak erről más volt a véleménye. A miniszterelnök akkoriban a két évvel később meggyilkolt Aldo Moro volt, a kormány gyenge volt, a kommunisták pedig komoly sikereket értek el az önkormányzati választásokon.

A CIA az ötvenes évek óta készült

London szerint ezért komoly esély volt arra, hogy győznek a parlamenti voksoláson is - ez pedig "katasztrofális következményekkel" járhatott volna, különösen a NATO és az Európai Gazdasági Közösség (a mai EU) számára.

A CIA már jó néhány évvel az 1976-os választás előtt kialakított egy titkos hálózatot, hogy felkészüljön a kommunisták győzelmére - az 1970-es években az Egyesült Államokban titkosítás alól feloldott dokumentumokból kiderült, hogy az olasz katonai elhárítás vezetője az ötvenes évektől együttműködött az amerikaiakkal a hatalomátvétel megelőzésében.

Az azonban most derült csak ki, hogy a tervet a brit külügyminisztérium is támogatta az összeesküvést. A lehetőségek közül nem zárták ki a katonai beavatkozást sem - bár tisztában voltak azzal, hogy ez esetleg azzal a következménnyel járhatott volna, hogy tovább nő a kommunisták támogatottsága.


Posts Tagged ‘
Chrudinák Alajos

Izraeli apartheid és hazai védelmezői




Izraeli apartheid és hazai védelmezői 
Régészkedjünk egy kicsit. Emlékszem, volt egy ilyen cikk nemrég : “Chrudinák Alajos külpolitikai jegyzete – Izraeli apartheid és hazai védelmezői” lejjebb bemásoltam és linkeltem is
Nem szoktak róla beszélni, de tény, állapította meg Chrudinák, hogy egy roppant erős és erőszakos zsidó csoport, amelyet most Netanjahu vezet, pórázon vezeti az Egyesült Államokat. Chrudinák Obama amerikai elnök kiszolgáltatottságot tükröző mondatát adta írása címéül: Izraelnek akkor is igaza van, ha nincs.”
A magyarországi zsidók akik ilyenkor izraelt pártolják bezzeg a magyar nemzeti érdekekért már nem állnak ki ily vehemensen. Ötödik hadoszlopként a nemzetnek nem részei csupán állampolgárok, “igazolványmagyarok”, egy nemzetek feletti szerveződés részei.
A végtelenül kegyetlen gázai megtorlás katonai sikert nem hozott és a Hamaszt sem törte meg, s még a nagyon megdolgozott amerikai közvéleményben is megütközést váltott ki, világszerte pedig undort.”
Amúgy Chrudinák Alajos határozottan nemzeti érzelmű-meggyőződésű, élete és munkássága sem mondott ennek ellent, igen értelmes széles látókörű ember, rendszeresen néztem a Panorámát régen.http://www.miep.hu/fuggetlenseg/2009/marcius/27/9.htm
Sokatmondó, hogy a labanclelkűek, butító médiában dolgozók, és a rajtunk hízó rákos daganat jellegű neolib rendszer egyéb haszonélvezői azokat gúnyolják akiktől tartanak, mert tömegeket ébresztenek rá az igazságra – velük kapcsolatban is. Aki ilyen film készítéséhez jelentősen hozzájárul, mindenképp becsülendő.http://kuruc.info/r/34/63537/
A hazugság és az erőszak kultúrájának groteszk keveréke – mondta Bush és Gyurcsány politikájáról a magyar televíziózás hetvenéves nagy alakja”
Chrudinák Alajos: Izraeli apartheid és hazai védelmezői. Magyar Fórum, 2001. szeptember 6. – Csupa szélsőséges cionista, “liberális” szdsz-közeli oldalt dob ki a kereső, ahol CSAK antiszemitáznak gondolkodás nélkül. Kinek mi a fontos, mi az identitása, azt védi. ;)
Chrudinák Alajos külpolitikai jegyzete
Izraeli apartheid és hazai védelmezői
Izrael újkori történetének kritikus fordulópontjához érkezett. Most dől el, hogy merre kellene mennie. A törvénytelen megszállás, a gyarmatosítás folytatása, az idegengyűlölet és a nemzetközi elszigetelődés felé, vagy a békefolyamat föl-újítása és a kompromisszumos béke irányába.
Most, hogy a durbani ENSZ-értekezleten rasszizmussal vádolják Izraelt és a cionizmust, a a hazai sajtóban szinte vezényszóra hamis és rágalmazó irományok látnak napvilágot a nemzetközi törvényeket és az emberi jogokat évtizedek óta durván megsértő Izrael védelmében. Ezek a filoszemita gyűlölet-megnyilvánulások elhallgatják a tényeket, a megszállás és az elnyomás tényét, mintha nem is létezne, és kifordítják az események és a valóság értelmét: terrorizmusnak nevezik a megszállt lakosság jogos ellenállását és rendfenntartásnak,  jogos önvédelemnek a megszálló izraeli katonaság gyilkos erőszakát. Ezek a lobbisták állandóan kerepeltetik az antiszemita madárijesztőjüket, rágalomhadjáratot indítanak mindenki ellen, aki kétségbe meri vonni azokat a cionista dogmákat és legendákat, amelyek minden nemzetközi jog fölé helyezik Izraelt.
A néhai Golda Meír miniszterelnök, amikor nemzetközi fórumokon bírálták rasszizmusáért, a palesztinok elnyomásáért és kisemmizéséért, így szólt: „Izrael nem más, mint maga az Úristen által tett ígéret beteljesedése. Ezért egyszerűen nevetséges bármiféle nemzetközi jogról, törvényről és jogszerűségről elszámoltatni Izraelt” — mondta annak idején Golda Meír. Persze nálunk is vannak olyanok, akik elhiszik ezeket a dogmákat. Akik elnézik és leleplezik Izrael fajgyűlölő politikáját, azok sokszor ugyanabban az irományban antiszemitizmussal, demokráciaellenességgel és magyarkodással vádolják a magyarokat, illetve a magyar kormányt, holott Magyarországon nincs rendkívüli állapot, nincs faji megkülönböztetés, nincs katonai megszállás, házrombolás, falurombolás, nincsenek a magyarok által elűzött menekültek milliói, a tüntető SZDSZ-es parittyázó gyerekeket sem lövik le, és Magyarország nem bombázza F—16-osaival a szomszédos országokat. Ezzel szemben nálunk a kormánypártinak mondott Magyar Rádió által is szponzorált és támogatott Nyári Zsidó Fesztivál békés eseményei zajlanak.
Ezek a gyűlölködő zelóták mégis bennünket rágalmaznak itthon és külföldön. Így persze — hála Istennek — még szembetűnőbb a kontraszt Izrael és Magyarország nemzetiségi és a szomszédokkal folytatott politikája, a cionizmus és a magyar hazafiság között. De ezek a megszállott fanatikusok vagy bértollnokok legalább következetesek: sem Magyarországról, sem Izraelről nem mondanak igazat. Izrael politikáját ajnározva hamisítják, Magyarországról szólva pedig rágalmazva ferdítenek. Ilyen torz és fanatikus fejtegetéseket még Izraelben is csak az ultranacionalista és a szélsőséges zsidó ortodox kiadványok engednek meg maguknak.
Persze másfajta vélemények is vannak. Itt van mindjárt az általuk náci ügyben idézett Albert Einstein, a világhírű zsidó tudós, aki már 1938-ban elítélte a Cionista Világszervezetnek azt az igyekezetét, hogy zsidó nemzeti otthon helyett gyarmatosító, arabfaló és harcias zsidó államot teremtsen Palesztinában. Einstein a következő üzenettel fordult a cionista vezetőkhöz: „Véleményem szerint ésszerűbb lenne megegyezésre jutni az arabokkal a békés, közös életről, mintsem zsidó államot teremteni. Az én fölfogásom a judaizmus valóságos küldetéséről ellentmond a zsidó állam gondolatának, amelynek határai és hadserege van. Mert ez egy múlandó hatalom terve. Félek a judaizmust sújtó belső károktól, annak következtében, hogy sorainkban kifejlődik a szűk nacionalizmus.”
Tehát Albert Einstein már a II. világháború előtt fölismerte, hogy milyen tragédiákhoz vezethet ez a szűk, zsidó nacionalizmus. A cionisták nem törődnek Einstein és más, a zsidó szellemi hagyományokhoz hű hittestvéreik figyelmeztetésével és ellenállásával. Albert Einsteinnek később fölajánlották, hogy legyen Izrael el-ső államfője, de a fent idézett véleményére hivatkozva, ezt elutasította. Einstein tehát elítélte a cionista vezérek agresszivitását és fajgyűlöletét, amit napjaink izraeli propagandistái tagadnak.
De halljuk, hogyan vélekedtek Izraelről a cionista alapító atyák.
David Ben Gurion a következőket mondta: „Nekünk egy dinamikus, terjeszkedésre törekvő államot kell létrehoznunk. Izrael földjét visszakapja Izrael népe teljes egészében és örökre. Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy Izrael háborúban született. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb zsidó államot hoztunk létre, mint amit az ENSZ előírt. De nem elégszünk meg a jelenlegi határokkal, harcunk ezzel még nem ér véget, mert ez csupán a kezdet. Kötelességünk, hogy megvalósítsuk a Nílustól az Eufráteszig terjedő zsidó birodalmat” — hangzik Ben Gurion intelme.
Menáhem Begin, az Irgun nevű zsidó terrorszervezet vezetője, későbbi miniszterelnök így érvelt: „Addig nem lesz itt béke, amíg a Nagy-Izrael minden részét föl nem szabadítottuk. Ezt csak háborúkkal tudjuk megvalósítani.”
Az 1967-es, úgynevezett hatnapos háborúban Mose Dáján így buzdította a szomszédos országok és Palesztina területét megszálló izraeli katonákat: „Ha nekünk van Ószövetségünk, Tóránk, s ha mi a Tóra népének tekintjük magunkat, akkor nekünk kell birtokolnunk az összes bibliai földet.”
Jorám Ben Porát, izraeli politikus világosan megfogalmazta Izrael gyarmatosító, rasszista politikáját: „Nincs cionizmus, nincs zsidó állami gyarmatosítás az arabok kiszorítása és földjeik kisajátítása nélkül.”
Ezt a cionista politikát ítélte el és tagadta meg Einstein, és ezt a terjeszkedő, elnyomó cionista politikát nevezi fajgyűlölőnek és antidemokratikusnak az elfogulatlan nemzetközi közvélemény.
A politikai cionizmust persze nem szabad összetéveszteni a zsidósággal, mint ahogy nem szabad összetéveszteni a cionizmusellenességet az antiszemitizmussal. A gyarmatosító politikai cionizmus nem más, mint zsidó nacionalizmus, amely a faji önzést hirdeti és vallási köntösbe bújva a zsidók kiválasztottságáról, felsőbbrendűségéről beszél. A cionizmus és az antiszemitizmus édes testvérek. Mindkettő idegen fajnak tekinti a zsidókat és szülőföldjükről való távozásukat követeli. A cionisták azt, hogy a zsidók valamennyien vándoroljanak ki Izraelbe. Az antiszemiták pedig azt, hogy bárhová, de távozzanak. A cionisták szükséges rossznak tartják az antiszemitizmust, amely ellen szerintük teljesen értelmetlen harcolni, mert az kipusztíthatatlan. A cionistáknak, mint már korábban említettem, nem a holokauszt és az antiszemitizmus a legnagyobb ellenségük, hanem a zsidók asszimilációja, azok beolvadása. Herzl Tivadar, a politikai cionizmus megalapítója szerint az antiszemitizmus a legjobb szövetségesük, amely segíti a zsidó állam megteremtését és annak fennmaradását. Ezért, hogy ösztönözzék a kivándorlást és lejárassák a nemzeti kormányokat, mint például nálunk is, néha mesterségesen gerjesztenek és kreálnak antiszemita hangulatot. Herzl Tivadar naplójában is visszatérően hangsúlyozza:
Az antiszemiták a mi legbiztosabb barátaink, az antiszemita országok pedig a szövetségeseink.” Majd így ír: „Nem értem az antiszemitákat, hiszen mi, zsidók még akkor is, ha ez nem a mi hibánk, idegen testek maradtunk a különféle nemzetekben.” A cél kétségtelenül közös volt: az antiszemitizmus segítségével összegyűjteni a zsidókat egy világgettóban. A fasizmus és a szovjet antiszemitizmus Herzl Tivadart igazolta. Itt érdemes megjegyezni, hogy Herzl, aki a porosz monarchiának lelkes híve volt, azt hirdette, hogy „a palesztinai zsidó kultúra lényegében germán jellegű” lesz.
A második világháború után néhány évvel derült fény arra, hogy a legszélsőségesebb cionista vezetők szűk társasága, akik később létrehozták a zsidó terrorszervezeteket, mint például Menáhem Begin és Jichák Samír vagy a nácibarát Zeév Zsabotyinszky, valamint a német cionisták egy kisebb csapata a Hitlerrel való kompromisszumra, sőt együttműködésre törekedtek.
A cionisták alapvető célja az üldözések idején nem a zsidó életek megmentése, hanem a zsidó állam megteremtése volt Palesztinában. A zsidó állam számukra fontosabb volt, mint az üldözött zsidók megmentése. Ez ki is derül a Zsidó Ügynökség Mentési Bizottsága 1943-as ülésének jegyzőkönyvéből:
Kell-e nekünk mindazokat a zsidókat segíteni, akiknek erre szükségük van anélkül, hogy minden egyes személy jellemét megvizsgálnánk? Nem volna-e helyesebb, ha cionista nemzeti jelleget adnánk egy ilyen akciónak és csak azokat mentenénk meg, akik hasznosak lehetnek Izrael és a judaizmus számára. Tudom, hogy kegyetlen lehet a kérdés ilyetén való föltevése, de sajnos világosan ki kell mondanunk: ha az ötmillióból mi képesek vagyunk megmenteni vagy tízezer olyan zsidót, akik hozzájárulhatnak Izrael fölépítéséhez és a nemzet újjászületéséhez, vagy pedig egymillió olyan zsidót, akik felesleges terhet és ballasztot jelentenek számunkra, akkor nekünk a tízezer zsidó megmentését kell előnyben részesítenünk, anélkül, hogy figyelembe vennénk a be nem fogadott egymillió zsidó vádjait és segélykiáltásait.”
Ben Gurion is így vélekedett: „A cionizmusnak nem az a feladata, hogy megmentse az Európában rekedt zsidók maradékát, hanem az, hogy megszerezze és megmentse Izrael földjét a zsidó nép számára.” Ben Gurion szerint Jichák Samír, a későbbi miniszterelnök „elkövetett egy morálisan megbocsáthatatlan bűntettet. Nagy-Britannia ellen szövetséget ajánlott Hitlernek és a náci Németországnak.”
A nácikkal kezdeményezett tárgyalások 1941 végéig folytatódtak, egészen addig, amíg a brit hatóságok le nem tartóztatták Jichák Samírt, a későbbi izraeli miniszterelnököt, mert együttműködött a náci ellenséggel és Menáhem Beginnel együtt terrorcselekményeket követett el. A sors iróniája, hogy később mindkét terroristából Izrael ultranacionalista, szélsőjobboldali miniszterelnöke lett. Ben Gurion így jellemezte őket: „Begin vitathatatlanul hitleri típusú. Fajgyűlölő, aki kész elpusztítani minden arabot, hogy megteremtse Izraelt és kész minden eszközt fölhasználni e szent cél érdekében.”
A cionista vezetők már 1922-ben kapcsolatba léptek Mussolinivel, mert számítottak britellenességére. Nahum Goldmann, a Cionista Világszervezet elnöke is tárgyalt Mussolinivel, aki támogatásáról biztosította: „Segíteni fogok önnek megteremteni a zsidó államot” — ígérte meg Mussolini.
A náci tömeggyilkos Adolf Eichmann jeruzsálemi bírósági tárgyalásán kiderült, hogy a Magyarországi Cionista Szervezet és annak vezetője, Kasztner Rezső aktívan együttműködött Eichmann-nal. A magyarországi zsidók deportálásakor Kasztner ajánlatot tett Eichmann-nak: „Ha engedélyezi 1684 gazdag zsidónak, valamint a cionista vezetőknek és családtagjaiknak, hogy távozzanak Palesztinába, akik — reményei szerint — hasznosak lehetnek a majdani Izrael fölépítésében (zsidó tőkések, bankárok, mérnökök és katonák), akkor elhitetné a többi, 460 ezer magyar zsidóval, hogy nem Auschwitzba deportálják őket, hanem átszállítják Magyar-ország egy másik körzetébe.”
Kasztner és cionista barátai mindent elkövettek, hogy megnyugtassák a zsidókat. Ezzel akadályozták, hogy elmeneküljenek és csatlakozzanak az ellenálláshoz. Emellett Kasztner abban is bűnös, hogy átjátszotta Hitlernek Magyarország legnagyobb fegyvergyárát, a Weiss Mannfréd birodalmat. Kasztner persze nem egyedül, hanem azokkal a cionista vezetőkkel egyetértésben cselekedett, akik a per idején éppen kormányon voltak Izraelben. Attól való félelmükben, hogy Kasztner beszélni fog, gyorsan eltették láb alól a kollaboráns cionista főnököt.
A cionisták nem adták föl azt a tervüket, hogy Palesztinába tömörítsék a világ zsidóságát. Ezért a legkülönbözőbb eszközökkel arra törekszenek, hogy a világ különböző részein élő zsidókat először Izrael propagandájának szolgálatába állítsák, majd rávegyék őket szülőhazájuk elhagyására. Ezt a célt szolgálja például az Ígéret földje és a kiválasztott nép mítosza. Az Ószövetségben így szól az Úr: „Izrael az én elsőszülött fiam.” Az Ószövetség törzsi olvasata szerint Cahane rabbi Talmud című könyvében a világ lakóit fölosztja Izraelre, valamint a többi nemzetre, vagyis a gojokra. „Izrael a kiválasztott nép, ez a fő dogma.”
A Cionista Világszervezet XXIII. kongresszusán Ben Gurion pontosan meghatározta a külföldön élő zsidók feladatait:
„A különféle nemzetek cionista szervezeteinek együttes kötelessége, hogy segítsék a zsidó államot minden körülmények között és föltételek nélkül, még akkor is, ha ez a magatartás ellentétbe kerül saját hatóságaikkal.” A könyv címe: Egy modern cionista feladatai és jelleme. Sitrak, Franciaország főrabbija arról biztosította Jichák Samír miniszterelnököt, hogy minden francia zsidó Izrael képviselője: „Miniszterelnök úr, biztosíthatom önt afelől, hogy Franciaországban minden zsidó azt védi, amit ön is véd.” Ben Gurion erről az összetartásról világosan kifejtette:
Amikor egy zsidó Amerikában vagy Dél-Amerikában zsidó társaival a mi kormányunkról beszél, akkor ezen mindenki Izrael kormányát érti.” Harry Truman elnöksége idején az amerikai kormány és a kongresszus mindjobban közeledett a cionista mozgalomhoz. Az amerikai politikusok és üzletemberek azt remélték, hogy az általuk támogatott, befolyásuk alatt álló cionista állam megnyitja kapuit az amerikai tőke előtt és ugródeszka lesz közel-keleti terveik megvalósításához. Az Egyesült Államok azóta is Izrael legszilárdabb szövetségese. A cionista érdekszövetség olyan magatartást kényszerített az Egyesült Államokra, ami ellentétes Amerika érdekeivel, de kifizetődő Izrael számára. Ennek az érdekszövetségnek, a zsidó lobbinak a hatalmát és a hatmillió amerikai zsidó szavazatának fontosságát igazolja Truman elnök 1946-os kijelentése még Izrael létrejötte előtt: „Uraim, sajnálom, de nekem olyan emberek százezreinek kell megfelelnem, akik a cionizmus sikerét várják tőlem. Választóim között viszont nincsenek arabok ezrei.”
Clement Attlee, volt brit miniszterelnök az amerikai—izraeli viszonyt így jellemezte: „Az Egyesült Államok palesztinai politikáját a zsidó szavazatok, valamint több, nagy zsidó vállalat választási adománya határozza meg.” Mivel az Egyesült Államokban a republikánusokra és a demokratákra leadott szavazatok száma nagyjából mindig azonos, így a zsidó szavazatok képezik a mérleg nyelvét.
John Kennedy is a zsidó szavazatoknak köszönhette megválasztását. Amikor Kennedy elnök 1961-ben először találkozott Ben Gurionnal, azt mondta neki: „Tudom, hogy engem az amerikai zsidók szavazatai választottak meg. Nekik köszönhetem a megválasztásomat. Mondja, ezért mit kell tennem a zsidókért?”
Fullbright szenátor, a szenátus külügyi bizottságának elnöke 1973-ban elhatározta, hogy bizottsági meghallgatásra idézi a vezető cionista lobbistákat, azzal a céllal, hogy föltárja titkos tevékenységüket, Izrael barát lobbizásukat. Nyomozásának eredményeit Fullbright szenátor 1973-ban A nemzettel szemben című tanulmányában összegezte: „Az izraeliek ellenőrzik a kongresszus és a szenátus tevékenységét. Szenátor kollégáimnak körülbelül hetven százaléka egy idegen érdekszövetség nyomására és nem saját meggyőződéséből szavaz.” Fullbright szenátort már nem választották meg a következő választásokon.
Paul Findley, aki huszonkét évig volt képviselő az amerikai kongresszusban, 1985-ben jelentette meg az Akik beszélni mertek című könyvét, amelyben leírja a cionista érdekszövetség működését és hatalmát az Egyesült Államokban:
Bárki, aki bírálni merészeli Izrael politikáját, annak fájdalmas és szűnni nem akaró megtorlásokkal kell számolnia. Annak még a megélhetése is veszélybe kerül az izraeli érdekszövetség politikai nyomásának következtében. Az amerikai elnök is ettől fél. A kongresszus szinte minden követelésüknek enged. A legtekintélyesebb egyetemek tanterveiből eltávolítanak minden olyan témát, ami ellenkezik Izrael politikájával. A médiaóriások és főtisztek is engednek ennek a nyomásnak” — panaszkodik az egykori amerikai képviselő.
Franciaországban egyedül De Gaulle tábornok merte kimondani, hogy Franciaországban létezik egy befolyásos Izrael-barát érdekszövetség, amely különösen a sajtóban és a médiumokban gyakorolja befolyását.
A palesztinok szerint a nagyhatalmak 1948-ban zsidó kártalanításként hozták létre Palesztinában Izraelt, azokért a bűnökért, amelyeket Európában egy másik nép követett el a zsidók ellen. Ehhez azonban semmi közük a palesztinoknak. Mégis ők a szenvedő alanyai ennek a zsidó kárpótlásnak. A palesztinok most azt követelik, hogy Izrael kövesse meg őket, kérjen bocsánatot az ellenük elkövetett bűnökért és adja vissza, amit elrabolt tőlük: a hazájukat.
Elég volt a vérből és a könnyekből, én mondom, hogy elég volt!” — szólt a szembenálló felekhez Jichák Rabin, néhai kormányfő, amikor kezet nyújtott Arafatnak. Rabin az életével fizetett ezért. Fanatikus zsidók megölték, de üzenete ma is él, ma is időszerű:
Elég volt a vérből, elég volt a könnyekből!”




Népszavazás


A krími lakosok 90%-a támogatja az Oroszországhoz csatlakozást. Képmutató cioncsicskás nyugat. Kisebbségi jogok, népek önrendelkezése, Koszovó és Montenegró elszakadása szintén népszavazással... Nem engednék hogy ne engedjen oroszgyűlölő fegyveres banditákat a szóbanforgó orosz többségű ! területekre. Oroszország konkrétan a vérontást akadályozta meg, és pontosan ez az atlantisták baja, hiszen Afganisztán, Irak, Egyiptom, Líbia, és Szíria után csinálni akartak még egy (polgár)háborús konfliktust.

Képmutató cioncsicskás nyugat. Kisebbségi jogok, népek önrendelkezése, Koszovó és Montenegró elszakadása szintén népszavazással... Nem engednék hogy ne engedjen oroszgyűlölő fegyveres banditákat a szóbanforgó orosz többségű ! területekre. Oroszország konkrétan a vérontást akadályozta meg, és pontosan ez az atlantisták baja, hiszen Afganisztán, Irak, Egyiptom, Líbia, és Szíria után csinálni akartak még egy (polgár)háborús konfliktust.

A krími lakosok 90%-a támogatja az Oroszországhoz csatlakozást
http://www.hidfo.net/2014/03/14/krimi-lakosok-90-tamogatja-az-oroszorszaghoz-csatlakozast

Egy frissen publikált közvélemény-kutatás eredményei szerint a krími lakosság több mint 90%-a támogatja az Oroszországi Föderációhoz csatlakozást.

A válaszadók abszolút többsége (97 %-a) elítélte a Kijevben történt puccsot és illegitimnek tartja az új kijevi kormányt. 90% szintén negatív véleménnyel van a Jobboldali Szektorról és a felforgatásban részt vevő nacionalista szervezetekről, melyek korlátoznák a kisebbségek jogait a felforgatott Ukrajnában. Mindez azt mutatja, hogy a krími orosz lakosság egységes véleményen van, a térségben forradalmi hangulat uralkodik.

A válaszadók egyharmada egyetért azzal, hogy egyes nyugati országok célzott hazugságokat terjesztenek a Krímben történtekkel kapcsolatban.

A vasárnapra tervezett referendumon szintén ezek az eredmények várhatóak. A krími orosz lakosság egy emberként támogatja az Oroszországhoz csatlakozást, ezzel szemben a függetlenedést a néhány százaléknyi tatár kisebbség ellenzi, amit Szergej Akszionov kormányzó azzal igyekezett ellensúlyozni, hogy kibővített jogokat és vezető politikai pozíciókat ad a tatár kisebbségi vezetőknek.

Anti-NATO transzparens az utcán, Szevasztopol, 2014.03.11.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése