2012. december 5., szerda

A harácsoló zsidóknak kicsi ez a föld



A harácsoló zsidóknak kicsi ez a föld

A gojok meg zsidótlanítani akarják az emberiséget


A globális elit népességcsökkentő politikája 

2011/10/29 
Idők Jelei

Az alábbi cikkben megfogalmazott témáról nem olvashatunk a Bibliában, azért döntöttünk mégis úgy, hogy olvasóink hasznára válhat, mivel az összeállításban olvasható idézetekből ízelítőt kaphatunk a világot a háttérből irányító hatalom és az őket mozgató erő mérhetetlen gonoszságáról. Azt is tudjuk, hogy az emberek a legkönnyebben azt a hazugságot hiszik el, amibe némi igazság vagy az igazság látszata is vegyül, így sok jóhiszemű ember is prédájává vált az alábbi feltevések némelyikének.

Az alábbiakban olvasható törekvésekről úgy gondoljuk és reméljük, hogy nem járnak sikerrel, mindenesetre fontos tudni róluk, hiszen valamennyiünket érintenek.

Kihangsúlyoznánk, hogy a környezetvédelmet, az újrahasznosítást és számos egyéb értelmes kezdeményezést fontosnak és jónak tartjuk, hiszen, mint jó gazdáknak fontos jó gondot viselnünk otthonunkról, a földről, de nem más emberek rovására, és semmiképpen sem mások életével fizetve érte.
"És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá." - Mózes I. könyve 1, 28
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." - János 8, 44

Forrás: 
End of the American Dream 
 
A népességcsökkentés legfőbb támogatói

Az Egyesült Nemzetek hivatalosan is október 31-ét nyilvánította a 7 milliárd napjának. Az ENSZ becslése szerint ezen a napon éri el földünk lakossága a 7 milliárdot. Ünneplés helyett azonban, az ENSZ Népesség Alapja (UNPF) a "fenntarthatóságra" és a "fenntartható fejlődésre" fekteti a hangsúlyt. Az ENSZ ezzel szeretné ismét kifejezésre juttatni, hogy túl sokan vagyunk a földön és hathatósabb eszközökre van szükség a népességnövekedés csökkentésére. Az ENSZ és más szervezetek egyre bátrabban beszélnek a globális elit népességszabályozási terveiről. Legtöbbször csupán a globális népesség "stabilitását" említik, de amint ebből a cikkből is kiderül, az elit számos tagja ennél többet akar és egyre nyíltabban beszélnek a számukra ideális 500 milliós vagy annál is alacsonyabb világnépességről. Sokak számára őrültségnek hangzik egy ilyen terv, de a globális elit tagjai között konszenzus látszik kirajzolódni e témát illetően, természetesen csakis bolygónk javát szolgálva.

Október 31-e közeledtével egyre több cikk jelenik meg szerte a világon ennek a 7-milliárdos mérföldkőnek a szörnyűséges következményeiről.

Talán az sem véletlen, hogy az ENSZ éppen október 31-ét, a "halál ünnepét" választotta az alkalom megünneplésére.

Mára a fenntartható fejlődés közkedvelt és sokszor hangoztatott kifejezéssé vált, amit a radikális környezetvédelmi mozgalom követői előszeretettel emlegetnek, de a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ennek legfontosabb eleme a népességszabályozás.

Mekkora az ideális lakosság eszerint az eszme szerint?

Természetesen a pontos számokat illetően nem létezik konszenzus, de sokan nyíltan hangoztatják, hogy 500 millió lenne a legideálisabb népesség a földön.

A hírhedt Georgia Guidestones köveire vésett "új tízparancsolat" első pontja a következőket mondja:

    
"Tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt, örök egyensúlyban a természettel."

Ted Turner, a CNN alapítója (akinek egyébént 5 gyermeke van) ennél is messzebbre menne:

    
"250-300 millió lakos a földön ideális lenne, olyan 95%-os csökkenés a jelenlegi szintről."

Dave Foreman, az Earth First (A föld mindenek előtt) társalapítója azt mondja, három legfőbb céljának egyike a föld lakosságát 100 millióra csökkenteni:

    
"Három legfőbb célom az emberi populáció 100 millióra történő csökkentése a földön, az ipari infrastruktúra elpusztítása és a vadvilág helyreállítása, annak teljes vadállományával az egész világon."

Ezeket a tanokat számos amerikai egyetemen is tanítják. Például Eric R. Pianka, a Texasi Egyetem biológia professzora a következőket írta:

    
"Nem akarok rosszat senkinek, de meg vagyok győződve arról, hogy a világnak és az emberiségnek jobb lenne, ha nem lennénk ennyien."

Bill Gates, a Microsoft és a Planed Parenthood alapítója is hasonló véleményen van:

    
"A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük."

John P. Holdren, Obama elnök tanácsadója tudományos kérdésekben úgy gondolja, hogy az abortusz kötelezővé tétele is lehetséges "megoldást" nyújthat.

    
"Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi alkotmány szerint is lehetséges lenne bevezetni a kötelező népességszabályozási törvényeket, beleértve a kötelező abortuszra vonatkozó törvényt is, ha a népességnövekedés ezt szükségessé teszi."

Mihail Gorbacsov is a népesség 90%-os csökkentését tartja célravezetőnek:

    
"Egyértelműbben kell fogalmaznunk a szexualitásról, a fogamzásgátlásról és az abortuszról, tehát azokról az értékekről, amik segítenek a népességszabályozásban, mert az ökológiai válság egyenlő a népességválsággal. A népesség 90%-os csökkentésével nem maradna elég ember a földön ahhoz, hogy kárt tegyen az ökológiai rendszerben."

A globális elit általában persze politikailag korrektebb módon fogalmaz a népességszabályozásról. Jobban szeretik a "fenntartható fejlődés", "szaporulat csökkentés" vagy "életminőség javítása" kifejezéseket, amikor a föld lakosságának csökkentéséről beszélnek.

A 7 milliárd napjának közeledtével egyre több cikk jelenik meg szerte a világon a népességszabályozással kapcsolatos intézkedések fontosságáról. Természetesen a nyugati világban ezek az intézkedések "önkéntes" alapon működnének, de ma már tudjuk, hogy a legtöbb új szabályt először így vezetik be. Amikor már elegendő ember követi "önkéntes" alapon az új népességszabályozási intézkedéseket azok kötelezővé válnak.

Roger Martin a következőket írta a Guardian-ben megjelent cikkében:

    
"...minden környezetvédelmi (és számos gazdasági és társadalmi) problémát könnyebben oldhatnánk meg, ha kevesebben lennénk, és szinte lehetetlen lenne megoldani őket, ha többen lennénk."

Úgy gondolja, hogy ha kevesebben lennénk, az a megmaradt emberek életminőségének javulását eredményezné:

    
"Egy véges méretű világban az ideális népességszám, ami minőségi életet biztosít mindenki számára, egyértelműen lényegesen kisebb, mint a jelenlegi, a túléléshez pedig jelentősen kisebb népesség szükséges a maximumnál. Minél többen vagyunk, annál kevesebb jut minden embernek, ha pedig kevesebben vagyunk, jobb minőségű életet élhetünk."

Valóban ez lenne a helyzet?

Nem gondolnánk.

A történelem során az emberi szenvedés mindig jelen volt. A népesség 90%-os csökkentése nem jelentené egy új aranykor beköszöntét.

Az elit meggyőződése, hogy mi tönkretesszük az "ő bolygójukat", ezért kevesebb embert akarnak. A modern technológiának köszönhetően elég nekik néhány százmillió munkás, hogy a rendszert működésben tartsa, így a népesség többi része csak "haszontalan kenyérpusztító" a szemükben.

Egyre több ember gondolja azt, hogy a nyugati világban is be kellene vezetni a Kínában érvényes egy-gyerekes családmodellt. A National Post a következőket írta:

    
"Az egész világra érvényes egy-gyerekes családpolitika, mint amilyen Kínában is érvényben van, megfordíthatná a jelenlegi szörnyűséges népességszaporulatot, ami egymillió születést jelent négynaponta."

A fenti cikk szerzője úgy gondolja, hogy az egy-gyerekes családpolitikával 2075-re 3,43 milliárdra lehetne csökkenteni a föld lakosságát.

Amikor valaki elhiszi, hogy a földön túl sok ember él, az emberi élet olcsóvá, mondhatni értéktelenné válik, az abortuszra pedig csak a nem kívánt szaporulattól való megszabadulás egyik eszközeként tekint.

Az "önkéntes" módszerekről előbb utóbb kiderül, hogy nem elegendők a népesség csökkentésére és ezzel az ideológia pártfogói most is tisztában vannak. Sokan közülük egy globális népességszabályozási hatóság felállítását szorgalmazzák, amely átsegítené a világot a "szükséges" átmeneti időszakon.

Ez a radikális zöld mozgalom igazi célkitűzése. [Az alábbi linken a brit zöldmozgalom egyik hivatalos promóciója látható, amivel a karbongáz-kibocsátás csökkentésére irányuló "önkéntes" mozgalmat próbálják népszerűsíteni. A reklám bemutatja milyen egy önkéntes kampány és mi történik azokkal, akik nem követik: link. Megjegyeznénk, a promóció humoros akart lenni...] A föld megmentése érdekében az emberek számának radikális csökkentését és a meglévő lakosság tevékenységeinek szoros felügyeletét akarják elérni.

Valóban egy ilyen világban akarunk élni a jövőben? Olyan világot akarunk, ahol bürokraták határozzák meg életünk legapróbb részleteit is a környezetvédelem zászlaja alatt?

Ők úgy gondolják, hogy mindenkinél okosabbak, és jobban tudják, mi szolgálja a föld és az emberiség javát, amiről előbb utóbb kiderül, hogy nem más, mint egy maroknyi ember abszolút uralma a világ felett.

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=A59a3aRW7N0

Kapcsolódó:
    Egyes etikusok szerint a szülés utáni "abortusz" elfogadható gyakorlat
    A bioetikusok az újszülöttek vérmintáit globális adatbázisba és állami tulajdonba helyeznék
    Az MIT szerint az emberiség fele kirostálódik a posztipari válságban
    A paralízisek száma megugrott Indiában Bill Gates oltáskampánya után 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Az Egyesült Államok Haditengerészetének hajóit a Fölközi-tengerre irányítják 

20.11.2012, 14:49 
Oroszország Hangja     A Pentagon három katonai hajót küld a Földközi-tenger keleti részére, hogy kimenekítsék az amerikai állampolgárokat Izraelből, ha a Gázai övezetben súlyosbodna a helyzet. A hajó legénységének "nincs semmiféle katonai feladata" - közölte a CNN amerikai tisztviselőkre hivatkozva. 

"Ez csupán egyszerű óvatosság, jobb felkészültnek lenni" - jegyezte meg az egyik forrás, aki azt is elmondta, hogy az evakuációra egyelőre "kevés az esély".
   
A témában
   Az izraeli légierő folytatta a katonai akciót a Gázai övezetben
   Oroszország fegyverszünet elérésére törekszik a Közel-Keleten
   Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsának bemutatta a Gázai övezettel kapcsolatos állásfoglalását
   Oroszország és az USA kész kompromisszumos megoldást keresni a rakétavédelmi rendszerrel kapcsolatos probléma megoldásával kapcsolatban
   Akár néhány órán belül létrejöhet a béke a Hamász és Izrael között
   Hackerek próbálják áttörni az "Acélkupolát"
   Törökország miniszterelnöke: Izrael terrorista ország

Kapcsolódó:
   
US dispatches 3 warships to occupied Palestine to evacuate citizens (Press TV)
   
"Nem tud" vagy nem akar nyilatkozni a gázai vérengzés kapcsán a fideszes képviselők többsége 


Mi jöhet még? Betiltják a karácsonyt is? 

kedd, november 20, 2012 
radicalpuzzle.blog
Hogy az idei karácsony elmarad-e Brüsszelben azt még nem tudni, de hogy a köztéri karácsonyfa-állítást betiltották a város vezetői, az ma már biztos. Így aztán hosszú évszázadok után 2012-ben a város főterén a feldíszített fenyőfa helyett, egy tévéképernyőkből összerakott, 25 méter magas "elektronikus téli fa" nevű installáció lesz látható. A "műalkotás" a tervek szerint ötféle kompozícióban fog majd világítani, de lehetőség lesz arra is, hogy potom 4 euróért az érdeklődők felmásszanak rá, és "onnan élvezzék a kilátást a városra". 
 
25 méter magas "elektronikus téli fa" nevű installáció

Történik mindez természetesen a szent pollkorrektség, pontosabban a mérhetetlen idiotizmus jegyében. A város vezetői ugyanis azzal indokolták a döntésüket, hogy a fenyőfa, mint a kereszténység egyik jelképe, sértheti a más vallású polgárok érzéseit.

Az persze nem nagyon aggasztotta őket, hogy a keresztények érzéseit mi sértheti, és az sem okozott különösebb gondot a számukra, hogy az őslakosok körében a döntésük felháborodást keltett. Semmi nem számított, semmi más cél nem lebegett a szemük előtt csak egy degenerált világfelfogás ráerőltetése a többségi társadalomra.

Erről szól manapság Európa, erről szól ma a felvilágosult és demokratikus Európai Unió. Kiüresíteni mindent, ami értékkel bír, lebontani a tradíciókat, a gyökértelenséget propagálni.

De az egészben talán nem is ez a legszomorúbb, talán nem is ez a legdöbbenetesebb, sokkal inkább az, hogy nincs senki, nincs egyetlen ország sem, ahol tömegek mondanák ki egyszerre: elég volt. 


A bírákat nem érdekli a törvény, ahogyan a birkákat nem érdekli, hogy kormánya hazudik! 

Zagyva György Gyula bizonyítékok hiányában bűnös 

2012, november 19 - 22:08 
szentkoronaradio.com - barikad.hu
Ma került sor a Zagyva György Gyula és I. Béla ellen indított per utolsó tárgyalási napjára. A Hetek újságíróit ért állítólagos fenyegetések ügyében minden bizonyítékot lesöpört a bíró, és mindössze a sértettek gusztustalanul ellentmondásos vallomásaira hivatkozva ítélte el a vádlottakat.

Első fokon bűnösnek nyilvánította Borbély Attila bíró Zagyva György Gyulát és I. Bélát a 2010 augusztusában megrendezett Magyar Szigeten állítólagosan inzultált Hetek újságírói által indított perben. A sértettek (S. László, H. Soma) vallomásai az egész eljárás során hemzsegtek az ellentmondásoktól, előfordult olyan eset is, amikor arra hivatkozva, hogy "megszépültek az emlékek" kijavították a korábbi vallomásukat, mondván, mégsem középkori lovagi bemutatót láttak a Magyar Szigeten, hanem a Véderő katonai bemutatóját...

Hiába az ilyen és ehhez hasonló nevetséges mesék, Dániel Péter (a védőjük, akinek szüneteltetésre került a kamari tagsága, így a mai napon csak a közönség soraiban vigyorgott) cinikus provokációi, a tanúk egybehangzó vallomásai, a vádlottak cáfolatai, továbbá az, hogy a bíró az indoklásában olyan mondatokra hivatkozik, amelyek egyetlen becsatolt hangfelvételen sem találhatóak meg, Borbély Attila mégis elítélte Zagyváékat. A tágyalás során végig magabiztos bíró az indoklást akadozva, zavartan mondta el. I. Béla megrovást kapott, Zagyva György Gyula pedig egy év próbára bocsátást.

Az ítéletet a tárgyalóteremben összegyűlt hitgyülisek hangos tapssal, ujjongással és vidámvasárnapi hisztériával fogadták, amelyre reakcióként a bíró felszólított mindenkit, aki nem a sajtó képviselője, hogy hagyja el a termet (így a hazafiaknak is ki kellett vonulniuk, akik aztán éles szócsatát folytattak a folyosón Dániel Péter sleppjével).

A vádlottak ügyvédje, Borbély Andrea felháborítónak tartja az ítéletet, és ilyet még egyetlen tárgyaláson sem tapasztalt (még akkor sem, amikor adott esetben hazafiakat elítéltek), hogy a bíró minden bizonyítékot, becsatolt iratot, hangfelvételt, videófelvételt és tanúvallomást lesöpörve az asztalról, továbbá annak ellenére, hogy a két vádlott egybehangzóan tagadta a vádakat, csak és kizárólag a sértettek vallomására alapozva mond ki ítéletet. Az ügyvédnő hozzátette, hogy természetesen fellebbeztek (az ügyész három napos gondolkodási időt kért).

Zagyva György Gyula és I. Béla is értetlenül állnak az ítélet előtt, nem számítottak ugyanis arra, hogy - bár mindkettőjük megtapasztalt már az elmúlt években egyet s mást - ilyen bírói indoklással fogják őket elítélni. 
Olvasó: A kettős mérce az igazságszolgáltatásban is ragyog
Elrendelték a 97 éves Csatáry László bácsi házi őrizetének meghosszabbítását, tekintettel a fennálló szökési veszélyre! Szegény, lehet, hogy már akkor diadaltort ül, amikor sikerül kimennie egyedül a WC-re. Amennyiben nem dolgavégezetlenül kell visszaballagnia, az meg már dupla öröm.
Képíró Sándor bácsit addig zaklatták, amíg át nem ment az örök vadászmezőkre.
Biszku Bélának, az 1956-os forradalom megtorló brigádja egyik vezérének házi őrizetét viszont a napokban feloldották.
Ilyen a mi nemzeti kormányunk nemzeti igazságszolgáltatása...

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincs elég holokausztozás mindennap, ezért Feldmájerék emlékévet kezdeményeznek - jönne Wiesel is 

2012-11-20. 09:10 Kuruc.info 
Holokauszt-emlékév megrendezését kezdeményezik zsidó vallási szervezetek 2014-re a "magyarországi vészkorszak" 70. évfordulója alkalmából. 
 
A holoszélhámos bemocskolta már az Országházat is - Balog Zoltán elnöklete alatt

Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke Közölte: a Mazsihisz a kezdeményezésről tájékoztatta Balog Zoltán emberierőforrás-minisztert is.

Feldmájer Péter beszámolt arról, hogy egy hónapja a Mazsihisz levélben megkereste Balog Zoltán emberierőforrás-minisztert az emlékév megrendezésének gondolatával. Ebben azt kérték, hogy tekintse kiemelkedő jelentőségűnek a kormányzat a "magyarországi holokauszt" 70. évfordulóját 2014-ben, ennek érdekében pedig tegyék meg a szükséges előkészítő lépéseket.

A levélben azt javasolták: a megemlékezés koordinálására hozzon létre egyrészt a kormány egy bizottságot, másrészt pedig a Mazsihisszel együttműködő mintegy tucatnyi szervezet alkosson egy másik testületet. Emlékeztetett arra: a "magyarországi holokauszt" 50. évfordulója alkalmából hasonló felállásban készültek a rendezvénysorozatra.

A Mazsihisz elnöke kiemelte: a 2014-es emlékév szervezésébe a tervek szerint bekapcsolódik az Élet Menete Alapítvány, továbbá a különböző cionista ifjúsági szervezetek, zsidó diákszervezetek, sportegyesületek.

Feldmájer Péter megjegyezte: szeretnék, ha a józsefvárosi pályaudvaron rendeznék meg a programsorozat központi részét, mert ez volt az a hely, ahonnan a "zsidó üldözötteket" deportálták, illetve itt bontakozott ki a legaktívabban Raoul Wallenberg svéd diplomata embermentő tevékenysége. A pályaudvar jelenleg használaton kívül áll - tette hozzá.

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija az MTI-nek elmondta: az EMIH küldöttségét New York-i irodájában fogadta Elie Wiesel Nobel-díjas író, professzor is, akivel "az antiszemitizmus sürgető problémái mellett" szót ejtettek a 2014-es emlékév ötletéről is. Az író jelezte, hogy támogatja a kezdeményezést, és esetleg részt venne az ebből az alkalomból tartott rendezvénysorozaton is - tette hozzá.

Mint mondta, az EMIH-en és a Mazsihiszen kívül mások mellett Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete és a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány is a kezdeményezés mellé állt.
(MTI nyomán)

Kapcsolódó:
- A Mazsihisz és az EMIH szerint a "magyar zsidóság" támogatja a gyermekgyilkosok gázai terrorbombázását
- Mezőkövesd: Wiesel képét eltávolította, Imre Sertését szét is tépte egy derék pedagógus
- Egy kis figyelmességi játék: találja meg Elie Wiesel auschwitzi tetoválását!
- "A világnak meg kell tudnia: Elie Wiesel szélhámos"
- "A magát Elie Wieselnek mondó személy hamis személyazonossággal érkezik Magyarországra"
- Kicsoda Elie Wiesel? - Carlo Mattogno írása a holoszélhámosról
- Elie Wiesel emlékiratai nagyítóval: így hazudik a "szavahihető szemtanú"
- "Aki becsapta az egész világot" - új honlap foglalkozik Elie Wiesel szélhámosságaival

   
Újratöltve: Megdöbbentő tények Izraelről - az etnikai tisztogatás politikája videón
   
15 kilogramm arany miatt foghatták el Wallenberget 
A cionisták uralják európát, mint egy nagy falat próbálják lenyelni szőröstől bőrösig, a jogrendszert is hozzájuk idomítják , a hülye benszülöttek azt hiszik labdába rúghatnak a zsidó túlsúly miatt. Csak saktervágással győzhetnek mint ahogy a zsidók csinálták Tiszaeszlárnál. Ne habozz azóta már a H Zsófit is le sakterolták, és mondanom sem kell, minden következmény nélkül tették ezek a sátánfajzatok. Mit szólnátok , ha sátánista zsidót áldoznánk a sátánnak, és nem keresztény szűzlányokat, megsértődne a sátán, és elpuculnának a rohadt zsidók egész Európából.

Orosz hadihajók indultak a Gázai övezethez 

2012. november 23. 23:20 
Hunhír.info 
A Gázai övezet partjai felé irányította néhány hadihajóját Moszkva, hogy az izraeli-palesztin konfliktus eszkalációja esetén ki tudja menekíteni az övezetben élő orosz állampolgárokat - közölték pénteken az orosz hírügynökségek által idézett katonai források 

Az orosz miniszter Szergej Larov mai nyilatkozata amely szerint meg kell akadályozni az újabb izraeli agressziót a Gázai övezet ellen többet sejtet, mint estleges evakuálást. Erődemonstráció a cionistáknak, hogy véget ért egy korszak...

Kapcsolódó hírek:
    
Moszkva bekeményített: meg kell akadályozni a következő izraeli agressziót
    
Lavrov reméli, hogy soha nem kerül sor az Irán elleni csapásra 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Oroszország a palesztinok mellett áll 

2012, november 24 - 12:43 
barikad.hu 
NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE 2012-11-24
The Jerusalem Post

"Annak ellenére, hogy a kormány megállapodott a tűzszünetben, Izraelnek meg kellene döntenie a Hamasz rezsim hatalmát Gázában." - jelentette ki Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter a Channel 2 televíziónak adott interjújában. Gáza elfoglalása és a Hamasz uralmának megdöntése négy hónapot venne igénybe Liberman szerint.
...

A keményebb fellépést követelő izraeli rendőri vezetők előtt Netanjahu kijelentette: "Felkészültünk rá, hogy amennyiben a tűzszünetet megsértik, akcióba lépjünk. Ahogy eddig is tettük a katonai műveletek során, ezután is mi magunk döntjük el, milyen módon cselekszünk és ki ellen."
PRESSTV

Moszkva felszólította az Arab Ligát és Négyeket, amelynek az ENSZ-en, az Egyesült Államokon és az Európai Unión kívül maga is tagja, hogy működjenek együtt a palesztinok elleni egyre gyakoribb izraeli agresszió megakadályozása érdekében. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint "a Kvartettnek szorosan együtt kell működnie az Arab Ligával és közös megoldást javasolni az izraeli-palesztin párbeszéd újraindítására."
THE VOICE OF RUSSIA

Fekete-tengeri hadiflotta hajóraját a gázai övezet partjaihoz irányítja Oroszország annak érdekében, hogy amennyiben a harcok az övezetben kiújulnának a Gázában tartózkodó orosz állampolgárokat kimenthessék. Az orosz rádió a haditengerészeti főparancsnokság közleményére támaszkodva közli, hogy "a Moszkva rakétahordozó gárdacirkáló, a Szmetlivij őrnaszád, a Novocserkasszk és a Szaratov deszant hajók, az MB-304-es tengeri vontatóhajó és az Iván Bubnovnagy tengeri tartályhajó parancsot kapott arra, hogy a Földközi-tenger keleti részében tartózkodjon. A térségbe irányított orosz hajók száma jóval nagyobb annál, mint amennyire egy esetleges evakuáláshoz szükség lenne, egy ilyen jellegű akcióhoz különösen nem lenne szükség rakétahordozóra.
Ma'an News Agency

A palesztin hírügynökség közlése szerint Mosab Hassan Yousef a Hamasz teljeskörű támogatásáról biztosította Mahmud Abbaszt abban a törekvésében, hogy az ENSZ Közgyűlés jövő heti ülésén beterjessze a Palesztin Hatóság nem teljes jogú státuszára vonatkozó kérelmét. Egyben közölte, a Hamasz és a Fatah tárgyalásokat kezd kapcsolataik szorosabbá tételéről.
ALJAZEERA

A Muzulmán testvérek mozgalom számos irodáját felgyújtották a hatalmát önkényesen megnövelő Mohamed Murszi elnök ellen tüntetők Alexandriában, Szuezben, Port Szaídban és Ismailiában.
Készítette az Ordosz műhely
(Felhívjuk olvasóink szíves figyelmét, hogy szemlénkben a dőlt betűkkel megjelent részek kommentárt jelentenek.)
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A fegyverszünet háttere világossá vált: amerikai csapatok tartanak a Sinai-félszigetre
2012. november 24., szombat 
Világ helyzete
Ahogy a forgatókönyvben is szerepelt, mára úgy látszik ez a része is igazzá válik......
A hozzászólásokat látva, tényleg jó tanács, hogy még mindig túl naivak vagyunk és jó lenne már inkább a sorok között egyre többet olvasni, mint egy-egy hivatalos hírnek tapsikolni, hogy na ugye, na ugye.....
Amit írtam múlt szombaton, nem hiba juttatták el és tettem ki hamarabb, mint ahogy elindult volna......
Itt érkezik az egyik epizód hamarosan.... (SBG Buddha)

EBBŐL TALÁN ÉRTHETŐ LESZ:
Netanyahu azután egyezett bele a tűzszünetbe, miután Obama jövő hétre amerikai csapatokat ígért a Sinai félszigetre? (RT)

Izrael és Palesztina között pillanatnyilag tűzszünet van, de a visszavonulás lehetséges magyarázatának valódi nemzetközi vonatkozásai lehetnek. Az izraeli Debka arról számol be, hogy a harcok szüneteltetése azután következett be, miután az Egyesült Államok ígéretet tett, hogy csapatokat küld a Sinai-félszigetre. Debka szerint az amerikai csapatok hamarosan útban lesznek a Sinai-félsziget felé, amely egyiptomi terület Észak-Afrikában, nyugatról a Szuezi-csatorna, keletről pedig Izrael határolja.
Legészakibb keleti pontján, Sinai csak egy kőhajításnyira van a palesztin kontroll alatt álló Gázától, és Debka szerint a Hamász harcosait iráni fegyvercsempészek látják el fegyverrel Egyiptomon keresztül.
Debka azt jelentette ezen a héten, hogy a Sinai-félszigetet hamarosan amerikai katonák szállják meg, amelyet Barack Obama elnök ígért meg Izrael vezetőinek a tűzszünet feltételeként. Amint betelepültek, az amerikaiak be fognak avatkozni az irániak által vezényelt fegyverkereskedelembe, elvágva a Hamászt az utánpótlásuktól, és ezzel egyidejűleg tüskeként szolgálva Irán oldalában.Ez azért érdekes, mert amint a rakéta-és fegyverszállítmányok elhagyják az iráni kikötőket vagy a líbiai fegyver bazárokat, Teheránnak nincs közvetlen felügyelete az áru felett amíg az Egyiptomon keresztül eljut egyik pontról a másikra, illetve azok el nem érik a Sinai-félszigetet és a Gázai célpontjukat.

Más forrásból kaptam :
Világossá válik az is, mi célt szolgál valójában Mohamed Murszi államfőnek a minap kibocsátott dekrétuma az államfői jogkör kibővítéséről. A palesztinok és barátaik nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget az egyiptomi közvetítéssel megszületett fegyverszüneti egyezmény azon pontjának, melynek értelmében "Izrael garanciát kapott az Egyesült Államoktól, hogy az foglalkozni fog az övezetbe történő fegyverbevitellel".

Holott éppen ebben a pontban van megfogalmazva a lényeg. Érdemes pontosan felidézni, miként szólt a hivatalos jeruzsálemi közlemény a megállapodás megkötése után:
az izraeli miniszterelnök "röviddel ezelőtt beszélt Barack Obamával, és elfogadta azt az ajánlását, hogy adjon egy esélyt az egyiptomi tűzszüneti javaslatnak, és így esélyt arra, hogy stabilizálják a helyzetet, még mielőtt nagyobb erő alkalmazása válhatna szükségessé" - áll a nyilatkozatban. A Fehér Ház pedig közölte: "Obama megerősítette Izrael biztonsága iránti elkötelezettségét és hangsúlyozta, hogy kiáll a közös rakétavédelmi programok finanszírozása mellett." Úgy tűnik azonban, a palesztinok az ünneplés alatt nem tanulmányozták alaposabban az izraeli és amerikai állásfoglalásokat.

November 21-én, szerdán, a reggeli órákban valóban tárgyalt egymással az amerikai elnök és az izraeli kormányfő. Csakhogy a legfrissebb információk szerint Barack Obama nem csak úgy általánosságban tett egy semmire sem kötelező ígéretet főnökének, hanem egyértelműen és világosan megígérte Netanyahunak:
az Egyesült Államok rövidesen különleges katonai egységeket fog a Sínai-félszigetre vezényelni annak érdekében, hogy az elsősorban Iránból, kisebb részben Szudánból és Líbiából a Gázai övezetbe irányuló fegyverszállítmányok útját végképp elzárja.

Ezzel Izrael egyik legfontosabb célja válik valóra, mivel a cionista tervek megvalósulása esetén a gázai palesztinok nem lesznek képesek a védelmükhöz nélkülözhetetlen fegyverekhez hozzájutni, és teljesen kiszolgáltatva állnak majd az izraeli terroristák előtt. Csak "Izraelnek van joga megvédeni magát". A palesztinoknak ugyanezt a jogot nem biztosítják.

A háttérben zajló egyeztetések folyamán állítólag először Mohamed Murszi egyiptomi elnök ajánlotta fel, hogy felszámolja a Sinai-félszigeten keresztül zajló - a gázai palesztinok számára életfontosságú - fegyverkereskedelmet. Csakhogy az izraeliek a kairói kormány garanciájával nem elégedtek meg, mondván, Egyiptom nem rendelkezik a művelethez szükséges titkosszolgálati és katonai eszközökkel. Elképzelhető az is, hogy Tel Aviv nem bízott meg teljesen a Muzulmán Testvériség irányítása alatt álló kairói kormányzatban - habár a gyanakvás alighanem alaptalan.

Kedden Hillary Clinton amerikai külügyminiszter Jeruzsálembe érkezett, és közölte az izraeli vezetőkkel: Obama elnök feltett szándéka, hogy felgyorsítja a Sinai-félszigeten az elektronikus "védelmi rendszer" kiépítését, amely képes lenne elvágni a Gázai övezetbe vezető fegyverkereskedelmi útvonalakat. Amihez azonban bizonyos számú amerikai különleges egységnek a térségbe vezénylése szükséges. Netanjahu természetesen örömmel fogadta a felvetést, azonban azon aggodalmaskodott, hogy hónapokba telhet, amíg Egyiptom engedélyezi az amerikai csapatok megjelenését, márpedig ennyi idő alatt a gázai palesztinok feltölthetik fegyverkészleteiket.
Barack Obama nem sokkal később telefonon közölte az izraeli kormányfővel:
az Egyesült Államok különleges egységei már a következő héten a Sinai-félszigetre érkezhetnek, sőt arról is biztosította urát és parancsolóját, hogy Mohamed Murszi egyiptomi államfő is hozzájárult a hadművelethez és a "biztonsági kerítés" építéséhez. Netanyahu ekkor döntötte el, hogy lemond a Gázai övezet inváziójáról, és azonnal beleegyezik az Izrael számára első pillantásra meghátrálást jelentő tűzszünet megkötésébe.

Katonai forrásokból származó értesülések szerint az amerikai katonák néhány napon belül megjelenhetnek a Sinai-félszigeten.

Egyiptomban persze jelentős tiltakozó hullám várható (már azóta ki is robbant), de éppen ezért volt szükséges az államfői jogkörök kibővítését oly sietősen elrendelni. Mohamed Murszi elnökről persze most majd egyértelműen kiderül, hogy cionisták engedelmes bábja csupán, és iszlamista elkötelezettsége semmi más, mint szemfényvesztés. Őt azért állították Egyiptom élére, hogy - saját népét megtévesztve - "Izrael biztonságát" minden körülmények között szavatolja, országát pedig az IMF adósrabszolgaságában tartsa.

Az izraeli vezetők pedig elégedettek lehetnek, mert Barack Obama a választások óta még a korábbinál is engedelmesebben teljesíti parancsaikat. Most már arra is hajlandó, hogy katonai erőszakkal akadályozza meg az iráni fegyverszállítmányok eljuttatását az izraeli terrorállam palesztin áldozatai részére. Hogy miként fog válaszolni a Hamász és Irán az izraeli-amerikai agresszív katonai akcióra, egyelőre nem tudható......

Vajon rövidesen a Sinai-félszigeten is eldördülnek a fegyverek?

Mert ha igen, akkor abból minden lehet, de sajnos jó semmiképp..... 

Az egész világ kellene a rohadt zsidóknak , ha nem fogunk össze világszinten a cionista pénzügyi elit ledarálja az emberiséget, úgy , hogy mire föleszmélünk már hallott lesz az emberiség többsége, vagy csak Én látom ilyen szarnak az emberiség sorsát, a hollókosztosok holokausztot akarnak csinálni a nemzetekből, tegyünk róla , hogy soha többé ne fenyegessék az emberiséget.

ADALÉKOK


Téboly Nagy-Britanniában 

2012, november 24 - 15:17 MTI - barikad.hu 
Elvették a nevelőszülőktől a gyerekeket, mert EU-ellenesek és egy "rasszista" párt tagjai. Legalábbis a helyi tanács mindentudó tagjai szerint.

Az azonnal hatalmas politikai botránnyá duzzadt ügyben elítélő nyilatkozatot adott ki a brit kormány. Az esetet a The Daily Telegraph című tekintélyes konzervatív brit napilap ismertette szombaton. A beszámoló szerint a közép-angliai Rotherham város munkáspárti vezetésű tanácsának gyámügyi osztálya azért hozta meg a három testvér - két kislány és egy fiú - elvételéről hozott döntését, mert a nevelőszülők a brit EU-tagság feladásának programját hirdető UK Independence Party (az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja, UKIP) tagjai.
   
A lapnak a nevelőszülők elmondták: a tanács illetékesei azzal a véleményükkel indokolták a döntést, hogy a UKIP "rasszista" párt, mivel ellenzi a bevándorlást (ezért rasszista lehet valaki Nagy-Britanniában, akkor hamarosan a fél ország "rasszista" lesz - a szerk.)
   
A rotherhami tanács szombaton a BBC-nek megerősítette, hogy mivel "nem őshonos fehér brit" gyermekekről van szó, a helyhatóságnak "aggályai támadtak" a UKIP bevándorlási álláspontjával kapcsolatban (ebből is látható, mennyire "rasszisták" lehetnek a szülők - a szerk.)
   
Joyce Thacker, a városi tanács gyermekügyi osztályának igazgatója kijelentette: a gyermekek elvételéről hozott döntést valóban befolyásolta a UKIP bevándorlási politikája, és az, hogy a párt "véget akar vetni a multikulturalizmus aktív ösztönzésének" (és ez miért baj - tehetjük fel az adekvát kérdést, elvégre szabad ország Anglia... - a szerk.)
    

A UKIP 12 képviselővel van jelen az Európai Parlamentben, a brit parlament felső kamarájában, a Lordok Házában három taggal képviselteti magát - ők mind a kormányzó Konzervatív Pártból léptek át -, de a választott alsóházban eddig nem sikerült mandátumot szereznie.
   
A meg nem nevezett házaspár hét éve fogad ideiglenes gondozásra kihelyezett - általában hátrányos helyzetű - gyermekeket, és a tőlük most elvett három testvér szeptember óta volt náluk. Beszámolójuk szerint a tanács illetékese közölte velük, hogy ha a hatóság tudott volna UKIP-tagságukról, akkor ezeket a gyerekeket nem nekik adták volna gondozásra.

Talán nem mindenki őrült meg a szigetországban
   
Michael Gove brit oktatási miniszter szombaton "védhetetlennek" nevezte a gyermekek elvételét a nevelőszülőktől. A miniszter hozzátette: a brit kormány külön vizsgálatot indít annak meghatározására, hogy miképp lehet a kialakult helyzetet rendezni.
   
Nigel Farage, a UKIP vezetője szombaton felháborítónak nevezte az esetet, és kijelentette: a pártnak semmi köze a rasszizmushoz (továbbra sem értjük, a bevándorlás nem támogatása miért lenne rasszizmus. Javasoljuk a brit munkáspártnak, ha a rasszizmus kérdésében akarnak továbbtanulni, látogassanak Izraelbe - a szerk.)
   
A Munkáspárt - a brit baloldal legnagyobb politikai ereje - szombati nyilatkozatában maga is a gyermekek ügyében hozott döntés "sürgős felülvizsgálatára" szólította fel a párt által vezetett rotherhami tanácsot. A Labour közleménye szerint a nevelőszülők UKIP-tagságának nem szabad a gondozásba vétel akadályává válnia.

Még nekik is kínos. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Joe Esterhas: Mel Gibson szerint "a holokauszt története egy rakás lószar"
A magyar származású, ám magyargyűlöletéről hírhedt Joe Esterhas új könyvében sokat elárul az amerikai színészóriás, Mel Gibson nonkonformista, szerinte "antiszemita és rasszista" gondolkodásáról.

Joe Esterhas egy ellentmondásos alak. Apja világháború előtti nemzetiszocialista közéleti szerepvállalása után családjuk az Egyesült Államokban telepedett le. Az időnként kokain és alkoholfüggő, kivénhedt "nőfaló" hírében álló forgatókönyvíró édesapjával a '70-es évek óta nem állt szóba, azóta, hogy megtudta róla, 1945 előtt aktív, nyilas érzelmű közíró volt.

A kis Józsi Joe Esterhas néven talált megélhetést a filmiparban, miután a diplomázás nem jött össze neki. Jó néhány forgatókönyvet írt, egy-kettő valóban bejött (Elemi ösztön - 1992, Szabadság, szerelem - 2006), a többiért azonban inkább csak a "félkész" filmeknek járó Arany Málna díjat kapta meg Hollywood hullócsillaga. Tőle származik ez a jó tanács: "Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon! Ő tudni fogja, hogy miért kapta." Másik aranyköpése így hangzik: "A magyarok erőszakosak, az öngyilkosságig szenvedélyesek, túl gyorsan mondanak ítéletet, szűklátókörűek, antiszemiták és rasszisták."

Esterhas nemrégiben kiadott egy e-könyvet az Amazonon a Mel Gibsonnal eltölteni próbált időről "Mennyország és Mel" címmel. Joe Eszterhas haragját egyébként az váltotta ki, hogy a Warner Brothers stúdió elutasította az általa írt The Maccabees forgatókönyvét, mondván, "nincs benne sok érzelem, győzelmi íz".

A bejelentést követően írt Eszterhas egy kilencoldalas levelet Mel Gibsonnak, melyben azt állítja, valójában azért lépett vissza a Júdás Makkabeus életéről szóló film forgatásától, mert "gyűlöli a zsidókat". Mint írja, már a film előkészületekor azt gyanította, Gibsonnak esze ágában sincs megcsinálni a filmet, csupán "antiszemita és rasszista" kijelentései, valamint botrányos válása miatt megtépázott renoméját akarja visszaállítani a Hollywoodot uraló zsidó körökben. Ez a gyanúja pedig úgy érzi, beigazolódott, hiszen hiába dolgozott ő a forgatókönyvön, szerinte "nevetséges indokokkal" visszadobták azt.

Említést tesz arról is, hogy Gibson nem fogta vissza magát, és közös munkájuk során többször is bibsiknek és gázkamraszökevényeknek nevezte a zsidókat (eredetiben: Hebe, oven-dodgers és Jewboys). Leírja, hogy Gibson többször is kijelentette, hogy "a holokauszt hivatalos története egy rakás lószar" (Gibson édesapja is többször tett már holokauszt-revizionista kijelentéseket) és szerinte rendszeresen "összekeverte" a Tórában leírtakat a Cion bölcseinek jegyzőkönyveivel. Vagy csak idézett belőle.
Harcunk.info (TMZ.com, SzentKoronaRadio.com nyomán) 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A világ legnagyobb zsidóbűnözői

Tartalomjegyzék

    1 Zsidóbűnözők
        1.1 A lista felépítése
        1.1.1 Tömeggyilkosok, gyilkosok
        1.1.1.1 Szovjet zsidók
        1.1.1.2 Palesztinában tevékenykedő zsidó terroristák
        1.1.1.3 Zsidók angolszász (ál)ruhában
        1.1.1.4 Európában tevékenykedő zsidó terroristák
        1.1.1.5 Egyéb régiók
        1.1.1.6 Atombomba-zsidók
        1.1.1.7 Amerikai zsidó gengszterek, "orosz" maffia [1]
        1.1.2 Csalók, sikkasztók, pedofilok, egyéb
        1.1.2.1 Holokauszt-iparosok
        1.1.2.2 Rotschildok
        1.1.2.3 Elnökök, kormányzók, királyok, trónbitorlók, pápák
        1.1.3 Magyarországi személyek
        1.1.3.1 Tömeggyilkosok, gyilkosok
        1.1.3.2 Csalók, sikkasztók, pedofilok, egyéb
        1.1.4 Kortárs zsidók Magyarországon
        1.1.4.1 Tömeggyilkosok, gyilkosok
        1.1.4.2 Csalók, sikkasztók, pedofilok, egyéb
        1.2 Zsidó bűnök
        1.2.1 Rituális gyilkosságok
        1.2.2 Kútmérgezés, szentséggyalázás
        1.2.3 Háborúk, forradalmak, uzsora, gyilkosságok, népirtások, nemzsidók üldözése
        1.3 Mindenki másra káros zsidó elméletek és rendszerek
    2 Lábjegyzetek
    3 Lásd még
    4 Hivatkozás
Zsidóbűnözők

Az alábbi lista tartalmazza a történelem legnagyobb zsidóbűnözőit. Olyan zsidókat sorol fel, akik politikai, gazdasági téren vagy a magánéletben olyan tevékenységet fejtettek ki, amely környezetüket erőteljesen károsította, bomlasztotta és rombolta. Mivel zsidók nagyon nem szívesen vallják be zsidóságukat, némely esetben az illető zsidósága vitatott, ezt külön feltüntetjük a szövegben. (lásd még: Kriptozsidó)
A lista korántsem teljes, folyamatosan bővül.
A lista felépítése

A zsidóbűnözők listája elsősorban a bűnözés fajtája szerint tagolódik: Gyilkosok és egyéb. A magyarországi zsidóbűnözőket külön vezetjük az áttekintés kedvéért, itt megint külön vezetjük a múltbelieket és a még aktívakat. Egy bűnöző több helyen is szerepelhet, pl. Ernst Toller szerepel az elnökök és a terroristák között is. A listákat a zsidókra nagyon jellemző bűnök és a káros zsidó elméletek felsorolása zárja le.
Tömeggyilkosok, gyilkosok (...)
Betiltották a tébécé elleni oltószert

Háromszéken két kisbaba, országosan több mint száz csecsemő betegedett meg az elmúlt időszakban a tébécé elleni oltóanyagtól, a vakcinát csütörtöktől az egészségügyi minisztérium meghatározatlan időre betiltotta, és vizsgálatát nemzetközi szakembercsoportra bízta. (...) 
http://www.3szek.ro/load/cikk/55047/betiltottak_a_tebece_elleni_oltoszert 
A bűnös nemzet csak azért nem dicsekedhet több bűnözővel , mert a világ nemzetállamai lecsökkentik a zsidó bűnözők számát. Így viszont a nemzetállamok bűnözői létszámát növelik.

A másik etnikum: munkában.

Már vártuk: a TASZ szerint gyerekeket, nőket ütöttek a rendőrök Hatvanban 

Sat, 2012/11/24 - 08:15 origo nyomán 
Szent Korona Rádió
Rendőri erőszakba torkollt egy incidens a TASZ ügyvédje szerint a hatvani rendőrkapitányságnál, miután a rendőrök állítólag összecsaptak egy őrizetbe vett férfi rokonságával.Természetesen egy cigányhordáról van szó, akik rettegésben tartották,tartják a lakosságot.

A rendőrök állítólag nőket, gyerekeket sem kímélve vágtak rendet, majd még pár teljesen ártatlan járókelő baját is ellátták.

Így kezdődik az ajvékolás.

Rendőri erőszakról, ártatlan állampolgárok rendőri bántalmazásáról számolt be a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet egyik ügyvédje péntek délután Hatvanban, ahol állítása szerint csütörtökön a rendőrök válogatás nélkül támadtak rá egy csoportra. Sánta Szabolcs Miklós ügyvéd szemtanúk egybehangzó állításaira hivatkozva azt állítja, hogy egy kábítószerrel való visszaélés miatt előállított férfit verés látható nyomaival engedtek ki a rendőrségről, és az odagyűlt rokonok ezen felháborodtak. Ezután - állítja - a rendőrök rátámadtak a zúgolódókra, és válogatás nélkül verték a rokonokat, köztük nőket és gyerekeket is.

Az esetről az Index számolt be először, teljesen véletlenül. A lap a TASZ ügyvédjére és saját információira hivatkozva hivatkozva azt írja, hogy a rendőrök által kergetett hozzátartozók egy közeli lakótelep házaiba menekültek, de a rendőrök oda is követték őket. Volt, akinek kificamították a vállát, és állítólag mentőt is kellett hívni a sérültekhez - írják. Szemtanúk szerint a rendőrök egy éppen arra járó, az esetről mit sem tudó nagymamát és unokáit is bántalmazták: az idős nőt gázsprével fújták le, az unokát pedig összeverték.

Az Index szerint az esetet telefonon videóra vette valaki, de a készüléket egy rendőr kicsavarta a szemtanú kezéből.De az is lehet hogy többször rálőtt, büdös cigányozva. A lap azt is állítja, hogy a megvert unokát a mentők ismeretlen helyre vitték, és amikor édesapja a rendőrségen kereste, nem kapott tájékoztatást, majd távozóban őt is megverték a rendőrök, ha már ott járt. Az akciókban szemtanúk szerint TEK-esek és készenléti rendőrök is részt vettek.

Ezzel szemben az igazság az az, hogy a hatvani cigánybűnözők már több mint egy évtizede droggal lányokkal foglalkoznak a hatóság hallgatólagos tudomásával. Eddig nem, most azonban valami okból kifolyólag kapcsolják le a cigánybűnözőket.
Pár éve még a rendőrkapitány is belekeveredett a "sztrádás" lányfuttatásba, majd eltávolították.

Azonban Hatvanban rendszeres az ilyen majd évente történik valami ilyesmi.
2 éve a horti dinnyéseket támadták be a földjükön, majd mint most, a rendőrség előtt folytatták a műsort ugyanígy.Persze a cigányok ellen, az okozott károk és testi sértések miatt nem indult eljárás sem.

Ez van Hatvanban.

Kapcsolódó:
   
Hatvani ügy: valótlan híresztelések a rendőri intézkedésről
   
A rendőröket sem kímélik a cigányok 

És a legnagyobb rablók munka közben , szinte csak úgy sorozzák a magyart a másvilágra, mert olyan sokan vagyunk, hogy nem jut idő egymásra, és hagyjuk hogy levadásszanak bennünket.
Koppány csoport felhívása hétfői kilakoltatásra! 

A Koppány csoport holnap, azaz 26-án ismét egy kilakoltatás megakadályozására készül.

Minden erőnkkel, azon leszünk, hogy legjobb tudásunk, emberi hozzáállásunkkal védjük a súlyos beteg Gecse Máriát a kilakoltatástól. Mi nem demonstrálni megyünk, mint egyesek, hanem harcolni szokásunkhoz híven. Ha kell, szembeszállunk a rendőrséggel is az élet védelmében!

Nem tarthatnak bennünket vissza, ha egy ember bajban van, aki ráadásul súlyosan rokkant ember.

Beszélgetés Gecse Máriával tragikus történetéről: 
http://www.youtube.com/watch?v=aFMVuPUZR6I

Hívom tehát a Koppány csoportot, a sajtó munkatársait és minden kedves szimpatizánsunkat hétfőn, 26-án a Budapest IV. kerületi Zichy Mihály u. 7. számba az esemény előtt 13:00 órára.

Kérek mindenkit, hogy lelkiismeretének megfelelően ki vegyen, részt személyesen vagy nyújtson segítséget a terjesztéssel és imádkozással.

Úgy gyere, mintha magadért állnál ki!
Balogh Béla
Koppány csoport

"... így készülünk szelíd háborúra, mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk, és vásznakat szövünk, s míg kisebbítenek, lassan megnövünk."
Dsida Jenő 


Államadósság-csökkentő alap

Egy katolikus pap kezdeményezte az államadósság-csökkentő alap létrehozását. Rákerestem, hogy mi újság van az Alap körül, mert immár lassan két éve működik. A

Pénzcentrum 2012. június 11-ei írása szerint eddig (júniusig) 220 millió forint gyűlt össze. Irodák, alkalmazottak, számítógépek, rezsi-költség - vajon elég rá ennyi, vagy már az állam hitelez nekik? Érdekességként a cikk megemlíti, hogy Orbán Viktor sem fizetett még be az 1,2 milliós bruttó jövedelméből. A cikk pontatlan, mert Orbán Viktor miniszterelnökként keres 1.2 milliót, de országgyűlési képviselőként és pártelnökként is van neki jövedelme...

Karácsony idején vajon megnyílik-e majd a havi egy-két-három milliós jövedelmű nagyágyúink befizetési kedve az alapba? Az egykulcsos adóval is oly jól járnak, legalább néhány havi plusz jövedelmükkel (havi átlag nettó 200 ezer forint) igazán beszállhatnának!

Egyébként az államadósságot az fizesse vissza, aki felhalmozta! Aki az "áldásaiból" részesült!(F.I.) 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Több száz ember kísérte utolsó útjára Stiaszni Évát 
Több száz ember kísérte utolsó útjára Stiaszni Évát, akit a végrehajtók kergettek az erőszakos halálba.

51 évet élt. Metróvezetőként rengeteget dolgozott, de ennek ellenére ő is, akárcsak több mint egymillió sorstársa, a frankhitel őrület csapdájában vergődött. A kilakoltatási moratórium megszüntetését követően, a bankok által javasolt kvótaren
dszer bevezetése után, a fizethetetlen tartozások miatt elárverezték a feje felől a a lakást.

Október 6-án délelőtt rendőri kísérettel érkezett a végrehajtó az erőszakos kilakoltatásra. Az esemény tanúi elmondták, hogy a végrehajtó rátörette az ajtót a lakásban tartózkodó kétségbeesett asszonyra, aki látván a szobájába betörő idegeneket, a hatalmas sokk hatására levetette magát a kilencedik emeletről.

Ez az eset hatalmas társadalmi felzúdulást váltott ki, és több társadalmi szervezet is kifejezte felháborodását a végrehajtás embertelensége miatt. Ugyanakkor együttérzésükről és segítő készségükről biztosították a gyászoló családot.

Az asszony temetésén a családon és a rokonokon kívül jelen voltak még a kollégák, valamint a Fővárosi Közlekedési Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének tagjai, akik közé Éva is tartozott.

Valamint a Magyar Szociális Fórum tagjai, Simó Endre vezetésével, a Munkáspárt tagjai; Thürmer Gyula vezetésével, a Fehér Kéményseprők Társadalmi Szervezetek Szövetsége; Dabasi Tamás vezetésével, és még sok együtt érző magyar ember, akiket megrendített ez a tragédia. A temetés résztvevői becsléseink szerint körülbelül 200-an voltak.

A gyászszertartás 13 óra 15 perckor kezdődött a temető ravatalozójában, majd a gyászolók lassú, méltóságteljes menetben kísérték Stiaszni Évát az utolsó útján. A sírnál lerótták kegyeletüket. Virággal borították be a mélybe engedett koporsót.
http://www.youtube.com/watch?v=mSFMhb2K2GA 


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Hány áldozat kell még a bankárok és a kormány asztalára? 

Utolsó levél barátunktól, nyogudjon békével!

Duft naplója - Segítségkérés!

Sürgősen munkát keresek, mert kilakoltatnak, ha nem tudom fizetni a rezsit, és éhen halok, ha nem tudok legalább egy kis kenyeret venni.. Januárig kaptam ultimátumot, ha nem fizetek hajlék nélkül maradok!

Takarítani is elmennék, csak legyen végre munkám!

Előre is köszönöm a segítséget!
Fekete Gabriella - Duft naplója 


FEKETE GABRIELLA (DUFT) LELKE HAZATALÁLT...

Szia Duft!

Na, hogy vagy? Szereted még a tavasz illatát, a fanyar vörösbort és a holdfényes éjszakát?
Milyen sokszor is mondtad, hogy mi nem mások vagyunk, hanem egyformák...
Hányszor, de hányszor rángattál vissza szelíd idealizmusomból, és adtál szerető, bölcs tanácsokat...
Emlékszel Gabi?

"Ha egy szobor előtt megállunk megcsodálni a művészi alkotást, mindannyiunknak más és más dolog fog eszébe jutni a mű kapcsán. Egyszerűen másképpen éljük meg az értékeket. Sokfélék vagyunk, de ugyanolyanok."
Én a fejemet csóválva nevettem, te az olcsó szemüveged alól néztél rám megrovón, ám mégis kedvesen.

" Bölcsen kell tűrni, amit a jó Isten ránk mér és derűsen elfogadni azt a jót is, amire talán még méltókká sem váltunk..."- és már gyújtottad is a következő bagót.
Legyintettél és mondtad: Egyszer meg fogsz érteni!"

Duft! Most mit hülyéskedsz? Gyere, vitázzunk tovább!

Az utolsó találkozásunk és az utolsó sétánk emléke jár a fejemben. A pesti éjszakában a flaszteren ketten sétálva- mögöttünk Anikó, Laci, Sanyi, Gábor és a többiek...
Te kántáltál és tanítottál, én riposztoztam, te nyugtattál...

"Feri! Ferikém! Közel a magyar feltámadás!"- daráltad a szavakat és én őszintén csodáltalak.
Kevés embertől bírom és fogadom meg a kritikát, de tőled, akkor igazán jólesett.
A bennem lévő ezernyi kétség, tehetetlen düh, a meg nem értett számolatlan ambíció...

Most, meg mikor kapizsgálom a bölcseletedet- elmentél...

Hát, jól itt hagytál Gabikám!
Már tudom, hogy nem vagyunk mások. Ugyanolyanok vagyunk!
Mindenben igazad volt, megértettem igazán!

Nekem is revideálni kellett az álláspontomat: Minden, ami magyar, az jó nekünk! Csak magyar legyen... csak, az legyen!

Duft! Figyelj most Te reám!
Én és a barátaink még maradunk kicsit... és harcolunk... mert, ahogyan jósoltad: "közel a magyar feltámadás!"
Anikóval telefonozok, - ő nyeli a könnyeket, én hallgatok- és közben nagyon nehéz a megmaradás.

Legyen neked könnyű a föld Gabikám!
Ha fentről nézel, ne felejtsd el soha:
Sétálunk mi még együtt az égi flaszteron!
Szia Duft!

Barátaid és harcostársaid nevében: 
Feri 



Az Új Világrend fegyvere a Sandy hurrikán 

2012. november 25. 09:00 
Hunhír.info 
A Sandy hurrikán nemrégiben pusztított Amerikában. Minden idők második legnagyobb hurrikánját "összeesküvés-elméletek" övezik. Felmerülhet a kérdés: Vajon nem azért szivárogtatnak ki apró részleteket, hogy erre rástartoljanak az "elméletesek", aztán egész egész folyamatot nevetségessé lehessen tenni? A világot uralni akaró "láthatatlan hatalom" rendelkezhet olyan új tömegpusztító eszközökkel, mint például a Sandy hurrikán. 
 
Vegyicsík okozta lyuk

Az alaszkai Gakona közelében található a HAARP-rendszer. A név egy mozaikszó, amely a High Frequency Active Auroral Research Program kezdőbetűiből áll össze, és magyarul nagyfrekvenciás aktív ionoszféra-kutató programként definiálják.

A projekt feladata az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása. Az így kapott eredményeket védelmi célokra, valamint a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakítására használják fel.

Ám sokan úgy vélik, a HAARP igazi célja nem más, mint az időjárás befolyásolása. A mostanában igen szélsőséges időjárási körülményeket is a projekt számlájára írják, így nem meglepő, hogy a Sandy hurrikánról szóló teóriák legtöbbjében megtalálható az ötbetűs mozaikszó.

Bár a Sandy "csak" a második legpusztítóbb hurrikán a Katrina után, mégis számos furcsaság lengi körül. Például szokatlan volt a haladásának iránya, mert a partvonal mentén észak felé tartott, és ez eddig nem volt jellemző az ilyen esetekre.

Egy másik furcsaság is felmerült, hiszen még nem, vagy csak ritkán volt példa arra, hogy egy hurrikán ennyi időn keresztül, ilyen kitartóan tomboljon.

Ennél is nagyobb veszélyt jelentett a vihar, mert sokszor ért el sűrűn lakott területeket. Ezen információk alapján alakultak ki az összeesküvés-elméletek, melyek szerint a hurrikán nem magától alakult ki, hanem közvetett emberi segítséggel - vagyis a HAARP-rendszerrel generálták.

Miután odáig eljutottak a teóriákban, hogy a Sandyt befolyásolták, arra is választ kellett találni, hogy mi lehetett a cél a hurrikán létrehozásával. Az egyik lehetséges válasz hátborzongató - eszerint a Sandy nem más, mint a világ vezetőinek tömegpusztító fegyvere.
Hunhír.info - femina hu nyomán

Kapcsolódó:
   
Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action? 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A globális rendőrállam kialakulásának jelei 

2012/11/23 
Activist Post - Idők Jelei
Az elit egyik legfőbb célja, hogy minden emberi tevékenységről, kommunikációról tudjon. A diktatúra szó hallatán sokak szeme előtt rossz kinézetű felfegyverzett martalócok jelennek meg, akik folyton parancsokat osztogatnak. Az elit azonban ennél sokkal megtévesztőbb eszközöket vet be. Azt szeretné elhitetni a világgal, hogy a nép valójában szabad és maga választja meg vezetőit, azonban a háttérben rejlő "gyengéd hatalom" a direkt diktatúránál is kegyetlenebb. 

A globalista elit finanszírozza a legtöbb politikai kampányt, az ő tulajdonukban vannak a nagyvállalatok és nagy pénzintézetek, hatalmas befolyással rendelkeznek a médiában, célkitűzéseiket pedig egyenesen az oktatási rendszeren keresztül népszerűsítik, szinte az egész világon. A körénk épülő háló George Orwell legmerészebb álmait is felülmúlja. Az egyre szigorúbb és szorosabb kontrollt alkalmazó rendszert több száz fronton építik. A szabadság egyre inkább csak illúzió. Az elit úgy gondolja, hogy ők, mint "megvilágosultak" tulajdonképpen kegyet gyakorolnak azzal, hogy az emberiséget elvezetik "egy szebb jövő" felé. Ehhez persze minden szabadságtól meg kell fosztaniuk az embereket. Amikor pedig elérték a teljes kontrollt egy olyan kor veszi kezdetét, amilyet nem látott még a világ.

Az alábbi néhány hír némi rálátást nyújt ezekre a hatalmi erőfeszítésre:

1. Az amerikai szenátus által tárgyalt új törvény 20 különböző kormányhivatalt jogosítana fel arra, hogy bírósági végzés nélkül elolvashassa bárki email üzeneteit.

2. Dél-Kaliforniában elindult az arcfelismerő kamerák új generációjának telepítése. Ezek az új eszközök kevesebb mint egy másodperc alatt képesek azonosítani egy embert és a látókörébe kerülő valamennyi személyről elküldik a rendelkezésre álló adatokat a hatóságnak.

3. A Trapwire program a kamerák által látott képanyagot rögzíti és tárolja, olyan részletekkel kiegészítve, mint például az előtte elhaladó emberek arcának azonosítása (a felvétel helyszínével) vagy az arra elhaladó járművek rendszámtáblái. A program a rögzített információkat párosítja egyéb rendelkezésre álló adatokkal az adott személlyel kapcsolatban, mint például, hogy mit vásárolt a bankkártyájával vagy az aznap küldök SMS-ek szövegével. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy ez a rendszer létezik.

4. Egyre több városi rendőri egység alkalmaz pilótanélküli megfigyelő repülőket, de aki nem városban él, ne gondolja, hogy nem áll megfigyelés alatt. Több amerikai államban és európai országban használnak drónokat a gazdák és földek megfigyelésére. Akár ebben a pillanatban is lehet egy ilyen drón a házunk felett, anélkül, hogy tudnánk róla.

5. Az egyes politikusok többet tudnak az állampolgárokról, mint valaha a történelem során. Az Obama kampány során például félelmetes mennyiségű adatot gyűjtöttek a választókról:

    Mindenkiről, aki részt vett az idei amerikai elnökválasztáson profil készült. Az Obama kampány adatbázisában többek között szerepelnek a szavazók újság előfizetései, gépjárműveik adatai, ingatlanaik értéke, vadászigazolványuk adatai valamint számos elemzés arról, hogy vajon kire szavazna a következő választások során.

6. Az Egyesült Királyság a legtöbb országhoz képest 5-10 éves előnyben van az orwelli rendőrállam kiépítésében. Ma már például törvénybe ütközik egy másik személy szóbeli inzultálása. A muzulmánok vagy homoszexuálisok számára "valószínűsíthetően" sértőnek tartott megnyilvánulások bírói intézkedéshez vezetnek. Idővel ezek a törvények az egész bolygón elterjednek majd.

7. Egy új francia törvény azt is meghatározza, hogy milyen hőmérsékletű lehet az ember lakása:

    A francia lakások fűtési tervének elkészítéséhez hamarosan adószakértő tanácsára és orvosi vizsgálatra is szükség lehet egy új törvényjavaslat értelmében, aminek célja a takarékosság ösztönzése a 46 milliárd dolláros kiskereskedelmi energiapiacon.

    Az alsóház által ebben a hónapban elfogadott törvénytervezet meghatározná az egyes ingatlanok után fizetendő díjakat, a lakók keresete, kora és a helyi klíma alapján. A Utilities Electricite de France és GDF Suez cégek a rendelkezésre álló adatok alapján, az árammal és gázzal takarékoskodó fogyasztókat jutalmazná, a szabályozó szervek által pazarlónak ítélt ügyfeleket pedig büntetné.


8. Az Egyesült Államokban és sok más országban rögzítik az újszülöttek vérmintáit és sok esetben DNS információit. Vajon mire kell nekik?

9. Az Egyesült Államokban egyre több iskola írja elő, hogy a diákok RFID chipet tartalmazó, nyomon követő diákigazolványt hordjanak maguknál iskolaidőben, sőt azon kívül is.

10. Az Egyesült Államokban egyre több iskolában van állandó rendőrjárőr és jelenleg 70.000 kiskorú van börtönben.

11. Amikor egy amerikai állampolgár a FEMA (Szövetségi Vészhelyzet-kezelési Ügynökség) segítségére szorul már eleve börtönben érzi magát. A Sandy hurrikán levonulását követően New Jersey-ben felállított FEMA tábort a következőképpen jellemezte annak egyik lakója:

    "Tegnap este látszott az ember lehelete," mondja Brian Sotelo, aki a hurrikánban elveszítette otthonát. "Pine Belt-ben a Vöröskereszt kihirdette, hogy egy állandó, felújított, szilárd szerkezetű szállásra küldenek minket, ahol mosógép és állandó fűtés is van, erre idehoztak a sátorvárosba."

    Sotelo elmondta, hogy folyamatosan, "egész nap és egész éjjel" fekete helikopterek járőröznek felettük és egy fekete, elsötétített autó járkál a táborban, miközben a katonaság egész éjjel különféle berendezéseket szállít. Tudomásunk szerint a sajtó munkatársait nem engedik be a körbekerített területre, ahol az otthonukat elveszített állampolgárok kígyózó sorokban várnak a mobil vécék előtt. Minden ajtó előtt biztonsági őr és még a vécé vagy zuhanyhasználat előtt is fel kell mutatniuk valamilyen személyazonosító okmányt.

    "Úgy bánnak velünk, mintha rabok lennénk," mondta Ashley Sabol a Reuters riporterének. "Nehéz ezt kimondani, de olyan, mintha egy koncentrációs táborban lennénk."

12. Azt talán már sokan tudják, hogy a mobiltelefonok folyamatosan adatokat gyűjtenek a felhasználókról. Egyedül 2011-ben a hatóságok több mint 1 millió alkalommal kérték ilyen adatok átadását a szolgáltatóktól.

13. Az amerikai kormány egy olyan iPhone alkalmazást is létrehozott, ami a gyanús tevékenységek jelentését segíti.

14. Az adathalászatban egyre több magáncég is részt vesz. Köztük az egyik legnagyobb az Acxiom, amelyik több mint 190 millió amerikairól rendelkezik információval:

    A cég hivatalosan az adatbázis marketing kategóriába tartozik. Az 1969-ben, Demographics Inc néven alapított vállalat kezdetben telefonkönyvek és egyéb kezdetleges eszközök, valamint egy darab számítógép segítségével kezdett adatokat gyűjteni a szavazókról és fogyasztókról direkt, marketing célokra. 40 évvel később az Acxiom 126 millió háztartás több mint 190 millió állampolgárról rendelkezik információval az Egyesült Államokban és körülbelül 500 millió aktív vásárlóról a világ többi részén. Convey-ben található központjuk 23.000 szervere évente 50.000 milliárd adatátvitelt elemez.

15. Az Egyesült Államok rendfenntartói hamarosan az utcai járőr kocsikat is a reptereken használt testátvilágító szkennerekkel szerelik fel, amelyek képesek átlátni az autók falán és a ruhákon. "Adatvédelmi szempontból nehezen tudom elképzelni, hogy milyen kifogása lehet az embereknek ez ellen," nyilatkozta Joe Reiss, a speciális járműveket gyártó cég elnökhelyettese.

16. A BRS Labs nevű cég olyan bűnmegelőző kamerákat fejlesztett ki, amelyek elvileg képesek megállapítani, ha valaki egy bűntett elkövetésére készül. A kamerákat San Francisco legnagyobb közlekedési csomópontjain helyezik üzembe.

17. A Gizmodo arról adott hírt, hogy az amerikai Nemzetvédelmi Hivatal új lézer-szkennereket fog használni, amelyek akár 50 méteres távolságból is képesek átvilágítani egy csomagot vagy személyt:

    A DHS egy vagy két éven belül bevetheti az új molekuláris lézer szkennert, ami 50 méteres távolságból is képes megállapítani, hogy egy csomag tartalmaz-e kábítószert, hogy valakinek a ruháján vannak-e lőpor nyomok, hogy mit evett reggelire, vagy mekkora az adrenalin szintje, anélkül, hogy hozzáérnének vagy a személy tudna róla.

18. Az FBI egy új egymilliárd dolláros biometrikus azonosító rendszer bevezetésén dolgozik:

    A Következő Generációs Azonosító (NGI) rendszer tulajdonképpen egy országos adatbázis, ami az állampolgárok arcképét, írisztérképét, DNS adatait, hangmintáit és egyéb biometrikus adatait tartalmazza, elvileg a bűnüldözési feladatok támogatására. A vészharangot azonban sokkal inkább az adatgyűjtési módszerek miatt kongatták meg többen is. Az országos kamerahálózat és fotóadatbázis segítésével jelenleg tesztüzemben működő rendszer a legmodernebb arcfelismerő technikákat alkalmazza és hamarosan már a DNS és írisztérkép alapján is képes lesz valósidőben keresni.

19. Számos hivatalos kormánydokumentum "potenciális terroristának" bélyegzi azokat, akik kiállnak a személyes szabadság mellett.

20. A National Guard egyik tagja nemrégiben nyilvánosságra hozta, hogy egységét arra utasították, hogy polgári elégedetlenség, felkelés kitörése esetén az "ítéletnapra készülő" embereket terroristaként kezeljék.

Merre is tart a világ?

Kapcsolódó:
    Az amerikai nemzetbiztonsági hivatal által támogatott új közvilágítás
    A Facebook minden lépésünket követi, akkor is ha kijelentkezünk
    Facebook kamerák: a közösségi oldal kilépett a fizikai világba
    20 évig működő apró kémszenzorokkal szórják tele Afganisztánt
    Sarkozy a "szélsőséges" weboldalak olvasóinak letartóztatását akarja
    A "Teljes információtudatosság" megfigyelési program újra támad
    Az új kémalkalmazással könnyebb jelenteni a rendőrségnek
    Vajon az új biometrikus jogosítvány a "fenevad bélyegének" előfutára? 

Kommentár nélkül...

Betiltották a betlehemet 

Csaba Zsolt Márton 2012. november 25., vasárnap 
Kitekintő
Nem lehet többé betlehemet állítani az amerikai Santa Monica városban a helyi önkormányzat döntésének értelmében.

Betiltották a betlehemet Santa Monica városában - írja a New York Times. A kaliforniai város vezetősége egy ateista csoport nyomásának engedve az idei évben nem engedélyezte a szokásos karácsonyi előtt betlehem felállítását a város egyik parkjában.

A csoport vezetője, Damon Vix évek óta tiltakozott a hat évtizedes szokás ellen, szerinte a helyi önkormányzat ráerőszakolta a betlehem engedélyezésével a vallást a lakosságra. A tavalyi évben tüntetést is szervezett, ennek hatására gondolhatta úgy a városvezetés, hogy az idei évtől csak felvonulásokat engedélyeznek, amelyekhez nem kell díszleteket vagy táblákat felállítani közterületen.

A betlehem megszervezésért felelős bizottság vezetője szerint ezt az intézkedés sérti a szólásszabadságot és a vallásszabadságot, és szomorúnak tartja, hogy egy kis ideológiai csoportnak sikerült keresztülvinnie az akaratát. A bizottság ügyvédje szerint mindenkinek, ateistáknak és keresztényeknek is szabad lehetne a közterületeken bármilyen rendezvényt tartani, attól függetlenül, hogy fel kell-e hozzá díszleteket állítani, vagy sem.

Most alternatív helyszínt keresnek, ahol felállíthatják a betlehemet.

Kapcsolódó:
   
Mi jöhet még? Betiltják a karácsonyt is? 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Újabb pofon a zsidóknak
 
2012. november 25. - 18:55 
Jövőnk.info
Kína bejelentette, hogy egymillió dollárt ad a palesztinoknak, és üdvözölte a tűzszüneti megállapodást. Ezt Jang Csie-cse jelentette be pénteken miután tárgyalt a palesztin elnök különmegbízottjával, Basszám al-Szalehhel Pekingben. Egyre nyílnak a szemek és a világ kezd felébredni a holokauszt mese okozta álomból és egyre több ember kezdi tisztán látni a helyzetet. 

Egyenlőre még burkoltan, de egyre erélyesebben szólítják fel a zsidókat, hogy fejezzék be azt a folyamatot amit 1948-ban elkezdtek. Mivel az amerikai "nagy testvér" agonizál és az Európai Unió is halálra van ítélve, ezért nagyon szorul a kötél a nyakuk körül.

Újabb pofon volt a zsidóknak, hogy a kínai külügyminiszter megerősítette, hogy Kína támogatja a Palesztin nép ügyét. Kína lépéseket fog tenni, hogy a Palesztinok jogaikat visszanyerhessék és az ENSZ-beli státuszuk is magasabb szintre emelkedhessen.

Figyelem! Lehet, hogy nemsokára megtelnek a még üres budai lakóparkok és jönnek az új telepesek! Nem szabad, hogy ez az ország második Palesztina legyen!

Egységbe magyarok! Dicsértessék a Jézus Krisztus! 

Borsodi Gergely - Jövőnk.info 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A kommunizmus és a nácizmus egyaránt gyűlölte a kereszténységet? 

Sarkosan fogalmazva
Szentmihályi Szabó Péter - 2012. november 26., hétfő 
Magyar Hírlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése