2019. február 14., csütörtök

Arat a halál az intézményeinkben . a









Arat a halál az intézményeinkben . a



Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! FELJELENTÉSFILM!!!




Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! (Koncepciós rekordperek, házkutatások, fegyveres elhurcolások, betiltások a Koronatanú ellen!) FELJELENTÉSFILM!!! (20:18.88 perc)




Tényfeltáró és Záró Hangeffektusok: Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)
Interjú és Operatőr: Domján Tibor
További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Ceausescu üldözéseit túlélt Echelon-Tényfeltáró, Erdélyből)
Nagy Sándor "Naleksz" (BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Szerkesztő, Tervező, Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
és további, a fasiszta politikai terrorizmus miatt nem publikus személyek!
Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)
(Orbán-Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandáik által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!
We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...
Felvétel: 2012.05.08. (Kossuth tér, Parlament, Budapest, Hungary.)
Készült: 2012.05.09. (8. kerület; a próféta helye. Bp., Magyarország.)
Premier: 2012.05.09. hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")
A Filmben olvasható feliratokból:
HÍRHÁTTÉR!: hirhatter.org
Minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Médiuma!
NEMZETKÖZI FELJELENTÉSFILM!!!
2012-05-08. 3 év alatt 100-nál több halott! Betegeket gyilkolt a politikai orvosmaffia Bács-Kiskun megye legnagyobb kórházában, Kecskeméten! Lázlap-újraírások, morfiumos gyilkosságok, kórbonctani hamisítások! Orbán Viktor titkosszolgálati bűntettei! A Koronatanú Beszél!
(KLIKK a cikkre!)
2012-05-08. FELJELENTÉS KÓRHÁZI EMBERÖLÉSEK ÉS MÁS FŐBENJÁRÓ BŰNTETTEK MIATT! (Így Orbán Viktor ellen, Pintér Sándor, Demeter Ervin, Zombor Gábor, Borda Ferenc, a kecskeméti Megyei Kórház III. Belgyógyászata stb. ellen)
(KLIKK a cikkre!)
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
2012-05-09. Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán a Fideszes vezetésű kecskeméti kórház szisztematikus emberöléseiről, a Mercedes gyár orbáni látogatásainál a Molnár F. Árpád meggyilkolására való felbujtásokról
(KLIKK a cikkre!)
Borda Ferenc titkosszolgálati besúgó és állami bérgyilkos, az orvosetikai bizottság elnöke és adatvédelmi biztos funkcióban Orbán Viktornak a Demeter Ervin-féle titkosszolgálaton keresztül adott utasításait hajtotta végre!
Orbán Viktor embere, Zombor Gábor a fél életét a Molnár F. Árpád üldözésével töltötte! Orbáni kórház-főigazgatóként, kecskeméti polgármesterként stb.: feljelentések, házkutatások, fegyveres elhurcolások, pszich.terror, bizonyíték-elkobzások, betiltások...!
A képen Magyar László pszichiáter ezredes: 1990 után Orbán Viktor egyik legfőbb bérgyilkosa lett. A Molnár F. Árpád a tömeggyilkosokat kiskorától ismerte, mivel anyja az egyik legfőbb állami Holocaustgyárban, a katonai kórház elmeosztályán volt bizalmi!
Orbán Viktor és régi bérgyilkosa, Zombor Gábor kecskeméti polgármester, a romagyilkosságok és újságíró-üldözések világtörténelmi terroristákká dagadó bűnözői.
Borda Ferenc titkosszolgálati besúgó és állami bérgyilkos, az orvosetikai bizottság elnöke és adatvédelmi biztos funkcióban Orbán Viktornak a Demeter Ervin-féle titkosszolgálaton keresztül adott utasításait hajtotta végre!
NÉHÁNY REKORDUNK!
Mi gyártottuk a legtöbb romagyilkossági filmet!
Mi vagyunk a gyilkosságok állami háttere legfőbb leleplezői és legüldözöttebbjei!
A tárgyalásokon a legtöbbször mi jelentünk meg! Többször, mint pl. bármelyik vádlotti vagy sértetti ügyvéd!
A tárgyalásokra a legtöbb hallgatót, jogvédőt, újságírót stb. szintén mi szerveztük!
Volt, hogy Orbán - féktelen gyűlöletében - a tárgyalásról hurcoltatta el a Molnárt fasizmus vádjával!
Mivel minden Filmünkben tapossuk a nácizmust, a legfőbb roma jogvédők stb. vagyunk, ezért Orbán és terrorista náci bandája nácizmus terjesztése hamis vádjával 2011 eleje óta blokkolja A HÍRHÁTTÉRT, lefoglalva még a hirhatter.com domaint is!
Minden magyar idők első HAARP- és Echelon-Filmjeit a Molnár F. Árpád rendezte! Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg!
Minden magyar idők legfőbb titkosszolgálati bűnözést leleplezője a Molnár F. Árpád!
A politikai gyilkosságok létét és intézményrendszerét ugyancsak - ahogy Előre Bejelentettük, hogy ez lesz - a Molnár F. Árpád vezette be és tárta fel! Azóta is abszolút vezető ebben is!
A Molnár anyja a Kádár-éra egyik legfőbb politikai gyilkossági intézményében dolgozott, a II.Katonai Kórház elme osztályán! Így a Molnár kiskorától ismerte a tömeggyilkosokat, hallgatta és olvasta a katonai-rendőrségi aktákat, a felső tízezerrel nyaralt!
A politikai pszichiátriai csonkításokról és gyilkosságokról minden magyarok első leleplezője és a leleplezések első túlélője a Molnár F. Árpád!
A politikai maffia leghírhedtebb orvosokkjaiból!: Pigniczki Zsuzsanna, Antal Albert, Keller Éva, Kiss László, Kelemen Oguz, Szűcs Attila, Zala Attila, Kákonyi Róbert, Erdélyi Rita, Magyar László, Veér András, Döme László, Bognár Géza, Gibiszer Éva stb.!
Éger István, a Magyar Orvosokkos Kamara elnöke
Orbán utasítására A KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR tartalékhelyét is betiltották, ezt a nagy babiloni szajha kurvaképet téve a helyére, ezzel a felirattal: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"
A "szocialista" rendszerből az összes bűnöző pszichiáter átmentésre, kinevezésre és továbbműködtetésre került!
Az állami pszichiátriai bűnözésről a legtöbb Dokumentumfilm készítésében abszolút rekordtartó a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI)!
HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org
Az elmetechnológiák első magyarországi és a világ Legfőbb Leleplezője
Egy gyorslista az állampszichiátriai terrorizmust leleplező Filmjeink arzenáljából!:
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Polgári és katonai titkosszolgálati erkölcs, honvédelem
4. A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform
5. A magyarság gyámság alá helyezése
6. Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú
7. Botrányinterjú Lázár Jánossal
8. Öljétek meg Polgár Tamást is!
9. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
10. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé
11. Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
12. Gergényi Péter, Szűcs Attila és elektrosokk; Stadler József és Tánczos Gábor kontra 100% ügyészmaffia
13. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik...
14. Index Fórum: Anonim Cenzorbűnözés!: Üldözd az Echelon-Tanúkat! Éljenek a pszichiátriai állami gyilkosságok!
15. A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen!
16. Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró!
17. Novák Előd, Polgár Tamás (1 év 4 hónap) és a sokkos gyilkos, sortüzes bíróbűnözés
18. Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkosság tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!
19. Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM!
20. Molnár F. Árpád a pszichiátriai tömeggyilkosságok CCHR-rendezvényén (videoklippel!)
21. A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust
22. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA ÉS TERRORELHÁRÍTÓ SUPER-FELJELENTÉS! A youtube betiltotta a fasizmus elleni kritikát! A magyar elkövetők IP-címeit követeljük!
23. Exkluzív Titkok a katonai, polgári, orvosi titkosszolgálatokról
Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!
-2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
A Jobbik és a fajgyűlölet szervesen egy volt a fasizmustól a szocializmuson át a mai napig tartó állami pszichiátriai népirtások eltussolásával és követelésével, az elmetechnológiák leleplezőinek üldözésével: tehát AZ ISTEN és az Emberiség elárulásával...!
A magyar neonáci párt, a Jobbik "honatyái" közül, akik követelik a pszichiátriai fasizmus, a zsidók és a cigányok teljes kiirtása propagandája etc. védelmét!: Vona Gábor, Szávay István, Pörzse Sándor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyöngyösi Márton, Ferenczi Gábor stb.
2011-10-24. Jobbikos vezető országgyűlési képviselők követelték: ne szóljunk semmilyen állami bűntettről és nép elleni tömeggyilkosságról; Szávay István feljelentéssel is halmozottan fenyegetőzött, ha bármilyen népirtást vagy terrorcselekményt bejelentünk neki! FELJELENTÉSCIKK! (KLIKK a cikkre!)
! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !
A Jobbik még a Fideszt is túlharsogta az eltussolásokért, és náci bandáival teleröhögte a bolygót az ártatlan magyarok megsokkolásán és halomra gyilkolásán!
A világi vezetőkön, köreiken és családjukon kívül a Molnár F. Árpád (ELI) azon állami ellenségei közül, akiket személyesen ismert, néhány év alatt tucatnál többen haltak meg...
2 + 1
És pl. Jelenések 11:5-6.
És pl. Jelenések 11:5-6.
És pl. Jelenések 11:5-6.
Borda Ferenc klasszikus titkosszolgálati pártbűnöző volt, a betegség rengeteg gyógyíthatatlan tüneteivel: gátlástalanság, kritikátlanság, súlyos bűnöző alkatú pszichopátia, gerinctelen, jellemtelen, szélsőséges rosszindulat, ön- és tömegpusztító jellem...
Molnár F. Árpád (ELI) a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálatokkal. A féktelen állambűnözés miatt 2001 óta hadban áll a terrorista egypártrendszerrel. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre.
A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!
ELI legközelebbi ismerősei között (2007 után) hirtelen megnőtt a maradandó sérülést okozó térdbalesetek száma. Csak olyanokat sújtottak, akik nem voltak keresztyének, és akár tudatlanságból, akár félelemből nem mertek az Echelonról tényfeltárni.
Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó
2011-10-30. HÍRHÁTTÉR TV: Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! - vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök!
(Film, 
18:18.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Sosztakovics: XI. szimfónia]
Titkold az ECHELONT! Okold a cigányokat! Öld meg az Echelon-Tanúkat! Üldözd a cigányokat!
A youtube a bolygó talán leginkább fasiszta video-megosztója, ahol 10 magyar kommentelőből gyakran 10 éljenzi Hitler népirtásait, és kiáltja, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és az összes cigányt! A youtube ezt a tényt is üldözi!
Mivel a youtube sorozatosan tiltja be a fasizmus elleni legkisebb kritikát is, közben korlátlanul áraszt el államokat fasiszta hitleri propaganda 100 millióival, destabilizálva a fél világot, így kezdeményeztük a youtube egész Föld bolygón való betiltását!
A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve. Orbán Viktor utasítására BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!
A példátlan üldözéssel naponként egyre meghatározóbbá váló Kordokumentumfilm, Amelyre Orbán hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"!
A youtube hivatalos állásfoglalásaival rendelkezünk, hogy a posztkommunista pszichiátriai bűnözés leleplezését szerintük be kell tiltani, és gyűlöletkeltő helyteleníteni, hogy gyakran 10 magyarból 10 éljenzi Hitler zsidók és cigányok elleni népirtásait!
Itt az idő! Itt az ideje újra házkutatást tartani a HÍRHÁTTÉR-nél, természetesen nácizmus vádjával... Heil Hitler! Itt az idő! FIDESZ
BETILTOTT FILMEK A TÖMEGGYILKOS REPÜLŐROBBANTÁSOKRÓL!
Naponta az egyik legolvasottabb Anyagunk a bolygón!: ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE!
A REKORDOK MÉDIUMA!
hirhatter.org
A REKORDOK MÉDIUMA!
hirhatter.org
hirhatter.org
Minden bajjal, vészhelyzettel keresse a HÍRHÁTTÉR-t: Tel.:+36/30/919-6386
A pánarab forradalomról, BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
3. Libanonból a holtak világtengere
1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. Orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!
A lengyel elnök (Kaczynski) és 100 társa Tervezett halála is előttünk hevert. A Júdás elnök nem élt a lehetőséggel. Ezért háttérhatalmi árulóként végezte családjával együtt...
Ajánljuk Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek...
Kopasz Zsolt rekord-tömeggyilkos antikrisztus
ELI ki ?:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!
És miért nem tudták Orbán és antikrisztusai, mit tesznek és hová mennek...
ELI ki ?!
Magyar égbolt 1989-ben
Pedig Mindig, Mindent, Előre...
2 + 1
1 + 2
2004-től vele, álmok tömegei által
Nappal folytatva a Jézus Krisztus és több valaki Más által
Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Az érintettekből: Borda Ferenc, LSD, orvosetikai bizottság, adatvédelmi biztos, megyei kórház, Kecskemét, belgyógyászat, diabetológus, cukorbetegség, inzulin, rák, kórlap, lázlap, zárójelentés, hamisítás, orvosi műhiba, műhiba perek, orvosbűnözés, orvosmaffia, orvosterror, pszichiátria, pszichiáterbűnözés, pszichiátermaffia, eutanázia, euthanázia, kegyes halál, állami gyilkosság, politikai gyilkosság, adjunktus, főorvos, szakértő, orvosszakértő, igazságügyi orvosszakértő, Kovács Tibor, Vén Gabriella, Juhász Márta, Orosz Attila orvos, Schmidt Ilona, kórbonctan, kórboncnok, boncolás, szervkereskedelem, nemzetközi szervcsempészt, Bruncsák András, Zombor Gábor, Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza, hármas bel, III. Belgyógyászat, NBH, NBSZ, NSZ, Demeter Ervin, Gyurcsány Ferenc, Karasz Csaba, Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, Kopasz Zsolt, zaklatás, bizonyíték-elkobzás, fegyveres terror, feljelentéshegyek, feljelentések, Kecskemét polgármestere. III/III, Magyar László, Retezár Mária, III-as Főcsoportfőnökség, Éger István MOK-elnök, morfinlopás, morfiumlopás, morfin, morfium, romagyilkosságok, cigánygyilkosságok. "Na, ez el is teszi láb alól." Nővérek, fekete angyal, Faludi Tímea, F. Tímea, Nyíró Gyula Kórház. Halálos beteg. Magyar György ügyvéd. Halálos dózis. Felülvizsgálat. Klinikai halál, agyhalál. LSD-trip, Kecskeméti Televízió, KTV. Szocializmus, kapitalizmus, emberi jogok, human rights, humanrights. Filmgyártás, filmgyár, filmkészítés, filmrendezés. Elektrosokk, népirtás, csonkítás, igazságügyi elmeszakértő terrorista, életfogytig tartó fegyházbüntetés, nemzetközi emberjogi bíróság, Hága, Strassbourg. Emberiség elleni, soha el nem évülő bűnök és bűntettek. Orbániáda, rezsim, morális hulladék, fogyóeszköz, amortizáció. Szávay István, Morvai Krisztina, Pörzse Sándor, antiszemitizmus, antimagyarizmus, antihumanizmus, elmekórtani nácizmus. Hullaház, hullagyár. Lázas állapot, lázcsillapító, papírforma, orvosi hamisítások. Okirathamisítás, közokirat-hamisítás. Emberkísérletek, öntudatlan állapot, likvidálás. Orvosházaspár. Eltussolás, kibelezés. Navracsics Tibor, szervlopás, hullagyalázás, gyermekrablás, gyermekkereskedelem. Betegszállítás, betegszállítók, drogosok, bűnözők, pszichopaták, alkoholisták, beteghordók. Dávid Károly, Bács-kiskun megye rendőr-főkapitánya. Kassai Lajos, Kecskemét rendőrkapitánya. Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság. Orbán Viktor elmebeteggé nyilvánítása és kényszergyógykezelése hivatalos elrendelése. Büntetőjog, ítélet, törvényi megtorlás, végrehajtó nemzetközi és globális hatalom. A Superior Hatalom. Átok. Hirtelenhalál, hirtelen halál. Kórházi gyilkosságok, emberölések, branül, kanül, branule, canule, Kálium, fissó, fiziológiás sóoldat, infúzió, infunda, fecskendő, injekció. Több ezer ember meggyilkolása. Jó éjszakát, magyarok. Betegjog, betegjogi képviselő, kiszolgáltatottság, sorgyilkosság, sorozatgyilkosok, gyilkosságsorozat. 8ker, agykontroll, elmekontroll, agyprogramozás, elmeprogramozás, tudatmódosítás, mind controll. Super soldier, Manjurian Candidate, extra, mandzsúriai jelölt, pszí-hadviselés, pszí-katonák, hadászat, hadsereg. Pártokrácia, jobboldal, szélsőjobb, nacionalizmus, rasszizmus, fasizmus, titkosszolgálat, háttérhatalom, illuminátusok, Illuminati. Üdvösség, kárhozat, Biblia, Holy Bible, Szent Biblia, kereszténység, szociális érzék, Budapest, Jézus Krisztus, Isten. Júdás, árulás, antikrisztus. Új Világrend, New World Order, NWO, ÚVR, Orbán Viktor, Fidesz, Jobbik, atw.hu, ATW Zrt., Nagy Babiloni Szajha, titokzatos Nagy Babilon, vonalkód, Vona Gábor. Kecskemét. Orbán-család, Orbán Gáspár, Orbán Ráchel, katasztrófa. Pintér Sándor, dokumentumfilm. Országház, Parlament, Jelenések Könyve, Újszövetség, próféciák. Jobbik Magyarországért Mozgalom (Jobbik), Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere, Orbán Viktor bérgyilkosa. Engedetlenség, lázadás, gyűlölet, bűn és bűnhődés. Fajgyűlölet, fajüldözés, cigánygyűlölet, GWEN-tornyok, GWEN, rádióhullámok, rádiósugárzás, kísérleti fizika, elméleti fizika, kvantumfizika, pszíkémkedés, pszicho-kémek, totális kontroll, katonai hírszerzés, Forrásbiztonsági kódok, Forrásbiztonsági jelszavak, Főproject, Main Projecting, kémelhárító supertechnológiai hadviselés. Fegyverkezés, fegyverkutatás. Videoriport, interjú. Magyar Szocialista Párt (MSZP). Bűnteher, pszichiátriai üldözés, Emberiségüldözés, Istenárulás, Emberiségárulás. Szuperkémkedés, superkémkedés. Hanyatlás, dekadencia. Háborús jelek. Baljós árnyak, reanimáció. Zombik Világháborúja. Elbutítás, leépülés, vakság, megvakítás. Vak vezet világtalant, mindketten a gödörbe esnek. Erkölcsi vakság. Triumvirátus, UFO, Sky, Cosmos, Kozmosz. Halál angyala. Angyalok dühe. A szentek haragja. A Szentek bosszúja. Mentális hadviselés.
Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
hirhatter.org








Interju egy volt illuminátus programozóval


Bevezetés  
Névjegy Svali:
Svali
 régebben egy programozó és a tréner a kultusz az Illuminátusok . Mind ő és az egész család részt vett a kultusz csoportban, míg néhány évvel ezelőtt, amikor végre kiszabadult. Ő volt a tanácsadója, hogy egy on-line túlélő csoport, amely segíti az embereket érintő kérdések a kultusz programozás és rituális visszaélés .

Svali , író és a bejegyzett nővér, van saját kiadott egy könyvet a törés mentes kultusz programozás, amely több terület szakértői azt mondta, már " értékes információ "a túlélő rituális visszaélés.

A lány a cikkek online 
http://www.suite101.com/welcome.cfm/ritual_abuse . Ő most a felesége a második férje, két gyermeke van.
Tartalom
Svali 1 Series Az Illuminátusok: Hogy a Cult programok People
Svali 2. sorozat - Exkluzív interjú Ex-Illuminati programozó / Trainer
Q & A






Egy pár tétel ezek közül:


Hetedik fejezet: Military programozásszerint: Svali

Azt akarom, hogy egy egész fejezetet szentelni a katonai programozás, és hogyan történik. Miért? Amint azt a harmadik fejezetben, az Illuminátusok is hangsúlyozva a katonai kiképzés egyre inkább, mivel a terv része az esetleges felvásárlás. Minden gyermek a jelenlegi generáció alatt valamilyen katonai kiképzés részeként ezt a tervet. Katonai képzés kezdődött egészen fiatal. Gyakran indult három éves kor egyszerű gyakorlatokat. A gyerekek veszik a szülők, hogy a képzési terület, ami lehet egy nagy előadóterem belül, vagy a tanyán kívül, ahol a képzés manőverek kész. Sátrak jönnek létre, a parancsnoki központok a különböző parancsnoki tisztek és katonai oktatók. A gyermekek oktatása menetelni időben, miközben egy egyenes vonal. Ezeket büntetik azzal, hogy rúgott, sokkolta a szarvasmarha prod, vagy vert a pálca, ha mozog a helyén. Lesznek öltözött kis egyenruhát utánzata a felnőttek. A felnőttek lesznek rangok, Jelvények jelzi, hogy mennyire eredmény a kultusz és a katonai hierarchia. És jelvények kapnak arra, hogy jelezze a személy a képzés színvonalának és tesztek át. Vezénylő tisztek gyakran brutális és megtanítja még a legfiatalabb gyerekek keményebb. A gyerekek kénytelen menetelni a nagy távolságokat, amelyek növelik ahogy öregszünk, minden időben. Arra kényszerítik őket, hogy megtanulják, hogy határokon átnyúló akadályokat. Ők kapnak "hamis" fegyvereket, és üres, ha fiatal. Ezek a fegyverek tökéletes másolatai a valódi fegyvert, hanem a tűz üres. A gyermekek oktatása betöltésére és a tűz minden módon a lőfegyverek, mind a valós és a hamis, szoros felnőtt felügyelete mellett. Ők órákat töltenek a tanulás a cél, látvány, és a tűz ezek a fegyverek célba. Eleinte a célok bikák szeme, de a gyerekek idősebbek a célok hasonlóak lesznek rendőri kivágások az emberek.A gyermekek oktatása a cél, a fej vagy a szív. Később végzős reális próbabábukhoz. Ez a feltétele annak, hogy megöl egy emberi lény. Lesznek látható erőszakos filmek a hadviselés, sokkal egyértelműbb és grafikus, mint a normál filmeket csoportos órák. Killing technika jelenik lassított. A motívum "ölni vagy el kell pusztítani" kerül a földre újra és újra. Az oktató megkérdezi a gyerekeket, milyen hibákat az emberek, akik megölték készült. Ölnek tekinthető gyengeség; hogy egy gyilkos tartják az erőt. A gyerekek kénytelen lesz, életkor szerint hét vagy nyolc, mászni alapján ismerhető szimulált üres égetés fölött. Ők nem mondták ezek üres és rendkívül fájdalmas, ha a gyermek a hit, a hát vagy fenék. Azt hamar megtanulják, hogy le tűz alá. Battle feltételek szimulálható, mint a gyerekek éveken át a "boot camp" képzés. Ők lesznek jutalmazták érdem jelvényt jól, mint a befejezése egy akadálypályán, vagy tartózkodó hideg tűz alá. Más szóval, a kultusz létrehoz egy mikrokozmosza valódi katonai kiképzés a gyermekek és az ifjúság. A náci koncentrációs táborok szimulálható, őrök és rabok. Az "őrök" általában idősebb gyermekek vagy fiatalok, akik jól. A "foglyok" fiatalabb gyermekek, illetve azok büntették nem teljesít jól a manőverek. Van erős nyomás, hogy szeretné az őr szerepét és nem lehet egy rab, mert a foglyok, verték, rugdosták, és nevetett.Vadászat és nyomon követése játék, ahol a foglyok kapnak egy fél órát vezető gyakori. Ezek is vonják a speciálisan kiképzett kutyák tanította, hogy üsd a kőbánya le, de nem öli meg őket. Az idősebb gyermekek oktatása kezelni a kutyákat, és használja őket. Ifjúsági tanítják, hogy segítse a felnőttek a vonat a kutyák. Teens lehet jutalmazni válik "az ifjúsági vezetők", akik számára megengedett, hogy tervez a hét tevékenységeket. A katonai kiképzés szorosan nyomon fogja követni az 
elveit náci katonai és SS kiképzés . Az oktatók gyakran beszélnek németül, hogy a gyerekek, akik meg kell tanulnia a nyelvet.Minden CO és magas rangú felnőttek beszélnek németül alatt ezeket a gyakorlatokat. Ők is beszélnek franciául , mert a nyelvi képesség ösztönözni az Illuminátusok . Gyakorlatok idősebb fiatalok magában játék, ahol a csoportok egymás ellen versenyeznek, és az idősebb tini vezeti, segítségével egy felnőtt tanácsadó. Csoportok nyerni jutalmazza, csoportok elveszítik megbüntetik. A fiatalok tanítják, hogy hagyjuk magunk mögött a gyenge, vagy lassú a tagok.Alkalmatlan tagok lövés, vagy megölték, és az ifjúsági vezető megtanulja, hogy ezeket a feladatokat. Azt tanítják, hogy a készülék segítségével szimulált csata más egységekkel, és hűvös, kognitív logika ilyen körülmények jutalmazzák. A cél az, hogy a kreatív vezetők kognitív belül a katonai rendszerek, akik elválasztani az érzelmeket a csata hevében feltételek. Az ifjúsági és követőik tanítják, és akik minden módon tömegoszlatás. Ők fogják látni különleges filmeket, hogy minden lehetséges válasz a katonai hatalomátvételt, és a tömeg "választ. Ezek a helyzetek akkor cselekedett gyakorlatok során, és a régi ifjúsági vezetők és egységek várható, hogy foglalkozik a különböző válaszokat. A "tömeg" edzője által oktatók eljárni különböző módon. A végső cél ez az egész, hogy hozzon létre egy szervezett hadsereg a gyermekek, fiatalok és felnőttek, akik pontosan tudják, mi a teendő az elkövetkező átvétele a világ . A képzés, amit leírt folyik nem csak az USA-ban, de minden országban a világon. Top képzési központok találhatók Németországban Belgiumban ,Franciaországban és Oroszországban . Katonai oktatók gyakran küldött ezeknek az országoknak, hogy megtanulják az új technikákat, majd visszaküldték hazájukba. Mi a teendő:
























Fontos felismerni, hogy a katonai megváltoztatja belül rendkívül hierarchikus. Ezek gyakran rangsorolják belül, az alsó "gyalogosok" elszámolással belül megváltoztatja növekvő rangot. Általában, minél nagyobb a katonai rang, annál nagyobb az alter lesz a rendszer belsejében. A katona nem rang nem sok ismeretekkel, és ne húzza, a rendszeren belül. Az egyetlen feladata, hogy vakon engedelmeskedni másoknak, miután éveken át kondicionálás ezt. ranglista tisztek belül gyakran kerül mintájára kívül elkövetők, tisztviselők, vagy oktatók. Egy belső tábornok gyakran sokkal több tudást, mint alsó soraiban, és meg kell összebarátkozott, mivel segíthet a terápia. Ez időt vesz igénybe, erőfeszítést és türelmet mind a túlélő, és a terapeuta, hogy megismerjék ezeket katonatisztek. Gyakran hirtelen, arrogáns, és rendkívül ellenséges a terápiára. Gyakran erősen hű a kultusz és büszke a jelvények, díjak, és eredményeket, amelyeket éveken át szerzett traumatization és a kemény munka. Ezek gyakran nem szívesen adja fel ezt, mert a vélt "veszteség" által kiváltott elhagyja a kultusz. Ők is erős programozás őket körülvevő, beleértve a "becsület / gyalázat" öngyilkossági programozás (a bátor, becsületes katona fog meghalni, nem pedig elárulja a csoport, stb.) Fontos, hogy foglalkozik az öngyilkos programozás és intenzív kondicionáló limbikus hogy sok ilyen megváltozik vetették alá, miközben egyidejűleg érvelés a magasabb rangú tagjai. Ők lesznek fotografikus memóriával és visszahívása minden szempontból a hadtörténelem. Biztosítja őket biztonságos, megfelelő fizikai üzletek napközben is hadd vent a gőzt. Ezek nagyon fizikailag légkondicionált megváltoztatja, akik szeretnek futás, gyaloglás, céllövészet fegyverekkel és késekkel. Hagyta őket túrázni (a biztonságos támogató személy), a gyakorlat külső készségek, hasznos lehet. Elismerve, hogy fontos, hogy a túlélő, és a trauma estek, tiszteletben tartva a lojalitás, bátorság, és vonzó azok értelme a becsület, hogy segítse a rendszer tartózkodás biztonságos (ezek gyakran megváltoztatja a fejlett, de félrevezetett, értelme a becsület) segíthet. Belső dicséretet bátorság, még egy belső díjátadó ünnepség (ezeket használják ezt) a részeket, amelyek úgy döntöttek, hogy elhagyják a kultusz, és védik a szervezetet, el lehet végezni. Hozzá vannak szokva, hogy dicséret és elismerés a jól végzett munka, és kell, ez a motiváció. Ezeket használták a szerzés ez a kultusz, hanem a túlélő lehet kapcsolni a locus ellenőrzés belsőleg, hanem külsőleg megtörni kötvények a kultusz. katonai védelmét tudja változtatni a feladat ahhoz, hogy a test biztonságos, távol az elkövetők.Lehetnek a rendszer a legnagyobb értéket, mivel nagy a "rúgás puttonyos", és nem ijedős. Lehet, hogy tudja megmondani külső elkövetők, hogy elhagyja a túlélő egyedül, és védi a túlélő kívülről hozzáférését. Lehetővé teszi, hogy szellőző érzéseiket terápiában, naplózást, a képeket, és a főiskolán is segíthet. Bár a magasabb rangú tisztek belül gyakran nagyon választható el az érzéseiket, akkor kezdenek érezni a többiekkel alattuk, aki a fájdalom, és a nehezét a brutális, büntető tapasztalatokat. Nekik hajlandó elismerni, hogy ők bántalmaztak egy bizonyos ponton, hogy őket becsapták és használják. Megtalálni a legfiatalabb módosítja azokat elszakadt segítenek ebben a folyamatban.









 
Az idő és a jó belső kommunikáció, valamint a türelem mind a terapeuta és a túlélő, a katonai megváltoztatja válhat az egyik legerősebb eszközök és szövetségesei tartózkodó kultusz szabad.



Negyedik fejezet: Hogy az Illuminati Program Emberek: 
Áttekintés Néhány alapvető típusai programozás
by: Svali

Az első néhány fejezetet, meghatároztam 
illuminizmus , annak elérése, és néhány, a filozófia, pénzt a vállalkozások, és a napirendek, amelyek segítenek megmagyarázni, miért programozni az embereket. Úgy gondolom, hogy ezek fontos megérteni, mint egy előszót a következő fejezetekben. Miért? A programozási technikák fogom leírni hogy egy hihetetlen mennyiségű erőfeszítés, idő, odaadás, és tervezés a részét a kultusz helyezni az egyes. Csak nagyon motivált emberek csoportja fogja tölteni az időt, hogy ezt. Ezek a fejezetek nagyon nehéz nekem írni, mint az egyén, mert az én szerepem az volt, hogy a kultusz a programozó . Tehát a nagyon technikákat akkor olvastam gyakran az, hogy én használnak a programozás az egyének, hogy én dolgoztam. Én már nem ezeket a dolgokat, és nem is magáévá tesz nekik; azért írom ezt a könyvet, hogy úgy gondolom, hogy a terapeuták, akik a DID, valamint a túlélők, megérdemlik, hogy tudják, mi történik az emberek, hogyan kell csinálni, illetve lehet adni néhány ötletet, hogyan visszavonni a programozás hogy a kultikus hely az emberek. Először is, szeretném, hogy foglalkozzon a véletlen programozás versus szándékos programozás . Ez is ismert, mint a környezeti környezet a gyermek nevelkedett. A programozás generációs Illuminati csecsemő gyakran kezdődik a születés előtt (ez is napirendre kerül majd), de ha már megszületett, a környezet nagyon a csecsemő felvetett válik formában A programozás. Gyakran előfordul, hogy a csecsemő a családban nevelkedő környezetben, amely egyesíti a nappali elhagyása és zavar a szülői számok. A csecsemő hamar megtanulja, hogy az éjszakai, és a kultikus tevékenység, az igazán fontosak. A csecsemő lehet megfosztani a figyelem, sőt visszaélnek, a nappali; és csak kezelik speciális, vagy a "látható" a szülő, a kultusz beállítást. Ez ahhoz vezethet, hogy nagyon fiatal megváltoztatja a mag körül vagy mag szakadások, aki úgy érzi, "láthatatlan", elhagyott, elutasították, méltatlan a szerelem vagy a figyelem, vagy, hogy nem is létezik, hacsak nem csinálnak a munkát a "család" . Egy másik miliő és kondicionálás folyamata a csecsemő szembe kell néznie, hogy a felnőttek körülötte / vele következetlen, mert a felnőttek generációs családi kultusz szinte mindig is több, vagy nem. Ez beállítja a valóság a csecsemő / kisgyermek, hogy a szülők járnak egyirányú otthon; egy teljesen más módon a kultikus összejövetelek; és mégis különböző módon normális társadalomban. Mivel ezek a csecsemő első élmények a felnőttek és a felnőtt viselkedés, akkor nincs más választása, mint elfogadni ezt a valóságot, hogy az emberek járnak megdöbbentően különböző módokon a különböző beállításokat. Bár nem szándékos, ez határozza meg a csecsemő fel később disszociáció, a mimika, a felnőttek körül. SZÁNDÉKOS PROGRAMOZÁS szándékos programozás egy csecsemő az Illuminátusok gyakran kezdődik a születés előtt. előtti felosztás jól ismert a kultusz, mint a magzat nagyon alkalmas Az széttöredezik az anyaméhben miatt trauma. Ezt általában a hetedik és a kilencedik hónapban a terhesség. Technikák magukban foglalják: forgalomba fejhallgató az anya has, és játszik hangos, disszonáns zenét (például egyes modern klasszikus darabok, vagy akár Wagner operái). Hangos, nehéz szikla is használják. Más módszerek közé tartozik, amelyek az anya nyelje mennyiségű keserű anyagok, hogy a magzatvíz keserű, vagy ordibál a magzat az anyaméhben. Az anya has lehet hit is. Enyhe sokk a has alkalmazható, különösen, ha a kifejezés közel van, és fel lehet használni arra, hogy korai munka, vagy arról, hogy a csecsemő született ünnepélyes ünnep. Egyes munkaügyi előidéző ​​gyógyszerek is lehet adni, ha egy bizonyos születési dátum van szükség. Ha a csecsemő megszületik, vizsgálat kezdődött egy nagyon fiatal korban, általában az első néhány hét az élet. Az oktatók, akik tanítják, hogy vizsgálja meg az egyes tulajdonságokat a csecsemő, akkor tegye a bársony ruhát az asztalra, és ellenőrizze a reflexek, hogy a különböző ingerekre. A csecsemő ereje, hogyan reagál a hő, a hideg, és a fájdalom mind tesztelt. Különböző csecsemők másképpen reagál, és az oktatók keres disszociatív képesség, gyors reflexek, és a reakció idő. Ők is biztató kezdeti disszociáció a csecsemő ezeket a vizsgálatokat. A csecsemő is visszaélni, hogy hozzon létre töredékek. Módszerek visszaélés lehetnek: rektális szonda; digitális anális erőszak; áramütés alacsony szinten az ujjak, lábujjak, és a nemi szervek;vágás a nemi szervek rituális körülmények (idősebb csecsemők). A szándék az, hogy kezdődik széttagoltság előtt igazi ego állapot alakul ki, és szabja testre a csecsemő fájdalom és reflexív kivonulás fájdalom (igen, még a csecsemők apró elkülöníteni, láttam, hogy újra és újra, akkor világítani üres és petyhüdt, vagy üveges , szemben a folyamatos trauma.) izolálása és magára programozás néha kezdődött is, egy kezdetleges értelme. A csecsemő elhagyott, elhanyagolt vagy a felnőttek, szándékosan napközben, majd felvette, megnyugtatta, takarítani, és odafigyelt keretében készül egy rítus vagy csoportos összejövetel. Ezt annak érdekében, hogy a csecsemő társult éjszakai összejövetelek a "szeretet" és a figyelem , és hogy segítse a kötési folyamat a kultusz, vagy a "család". A csecsemő tanítják társítani anyai figyelmet fog rituálék, és végül is társítani kultusz összejövetelek érzéseit biztonság. Ahogy a gyermek növekszik az idősebb, vagyis a 15 és 18 hónapos, több aprítás szándékosan történik, amely a szülők, valamint a kultusz tagjai visszaélnek a csecsemő még módszeresen. Ezt úgy tehetjük meg, szakaszosan nyugtató, ragasztás a csecsemő, akkor azt a sokkoló számok; A csecsemő is esett a magasból a szőnyeg vagy matrac és nevetett mivel általa ott megijedt és rémült, és sírt. Azt is el lehet helyezni ketrecekben ideig, vagy ki vannak téve a rövid ideig tartó izolálás. Megfosztás élelem, víz, és az alapvető szükségletek kezdődhet később ebben a szakaszban. Mindezen módszerekkel történik annak érdekében, hogy szándékos disszociáció a csecsemőnél. A csecsemő ebben a korban lehet venni a csoport ülésein, de azon kívül a különleges alkalmakkor, vagy az ajánlásokat, nem lesz aktív szerepet még a kultusz beállítást. A kis csecsemők általában marad egy kultusz tagja, vagy gondnok, aki figyeli őket alatt a csoport tevékenységei; ez gondnok szerep általában elfordul között alacsonyabb vagy tizenéves tagja. éves kor között 20 és 24 hónap, a kisgyermek is kezdődik a "lépéseit fegyelem", amely az Illuminátusok használják tanítani gyermekeiket. Az életkor a gyermek kezdődik őket változhat, attól függően, hogy a csoport, a szülő, az edző, és a gyermek. Ezek a "lépései fegyelem" jobb lenne a "lépéseit gyötrelem és visszaélés", mint a cél az, hogy hozzon létre egy nagyon disszociatív gyermek, ki kapcsolatot az érzéseiket, aki teljesen meggondolatlanul, és hű a kultusz. A lépések sorrendje is változhat egy kicsit, attól függően, hogy a szeszélye az edző vagy a szülők. Én először beszélni az első öt lépést a fegyelem: (megjegyzés: a következő lépéseket valamelyest eltérhetnek régiónként, de a legtöbb kövesse ezt vázlat legalább nagyjából, akkor is, ha nem ugyanabban a sorrendben)




















Első lépés: hogy nem kell

a kis kisgyermek / gyermek kerül egy szobában nélküli szenzoros inger, általában tanterem szürke, fehér vagy bézs falak. A felnőtt és a gyermek elhagyja marad egyedül, mert ideig: ezek változhat órát, hogy egy egész napot, mint a gyermek növekszik. Ha a gyermek a felnőtt könyörög, hogy maradjon, és ne hagyja, vagy sikolyok, a gyermek megverték, és azt mondta, hogy a szolgálati időt elszigeteltség növekedni fog, amíg megtanulják, hogy ne legyen gyenge. A látszólagos E fegyelem tanítani a gyermeket, hogy hivatkozhat saját belső erőforrások, és nem a külső ember ("erősítse meg"). Hogy valójában mire is hozzon létre egy hatalmas terror felhagyás a gyerek. Ha a felnőtt, vagy edző, visszatér a szobába, a gyermek gyakran maga ringató, vagy átölelve magát a sarokban, néha szinte katatón a félelemtől. A tréner ezután "mentő" a gyermek, a takarmány és adja meg valamit inni és kötést a gyermek, mint a "megmentő". Az oktató megmondja nekik a "család", mondta a tréner, hogy megmentse a gyermeket, mert a család "imádja" azt. A tréner csepegtetni kultusz tanításokat, ezen a ponton, a tehetetlen, félelmetes, és szinte őrülten hálás gyermek, aki nemrég "megmentett" elszigeteltség. A tréner fogja erősíteni a gyermek újra és újra, hogy mennyi "igényeket" a család, aki csak megmentette azt az éhhalál vagy megszüntetéséről. Ez megtanít a nagyon fiatal kisgyermek társítani kényelem és a biztonság kötés a tréner, aki lehet, hogy egyik szülő, és mivel a "család" tagjai. A kultusz nagyon is tisztában van a gyermek fejlődési alapelvek, és kifejlesztett gyakorlatok, mint a fent után a több száz éves tanítás nagyon fiatal gyerekek. Második lépés: nem akar ez a lépés nagyon hasonlít az első lépést, és valójában megerősíti azt. Ez történhet szakaszosan az első lépés az elkövetkező néhány évben a gyermek életében. Ismét, a gyerek egyedül marad a tanterem, vagy izolált helyiség, élelem és víz nélkül hosszú ideig. A felnőtt lép a szobába, egy nagy kancsó jeges vizet, vagy az élelmiszer. Ha a gyermek kér sem, mivel a felnőtt evés vagy ivás előtt a gyermek, ő / ő súlyosan megbüntetik, amiért gyenge és szegény. Ez a lépés tovább erősíti, míg a gyermek megtanulja, hogy nem kér az élelmiszer vagy víz, hacsak nem kínálnak először. Az állítólagos ok a kultusz ad ehhez a lépéshez, hogy létrehoz egy gyermek, aki erős, és lehet menni anélkül, élelem és víz hosszabb és hosszabb ideig. Az igazi ok, ez megtörtént, hogy létrehoz egy gyermek, aki teljesen elkülönül a saját szükségletei az élelmiszer, a víz, vagy egyéb kényelmet, ki lesz merted megkérdezni kívül a felnőttek segítségét. Ez hozza létre a gyermek a hiper-éberség ahogy ő / ő megtanulja keresni külső felnőttek jelek, ha ez rendben van, hogy teljesítse igényeit, és nem bízik az ő / saját testét jeleket. A gyermek már a tanulás nézz ki magát másoknak, hogy megtanulják, hogyan kell gondolkodni, vagy úgy érzi, ahelyett, bízva a saját érzéseit. A kultusz most lesz a locus ellenőrzés a gyermek számára. Harmadik lépés: a nem kíván a gyerek kerül egy szobában kedvenc játékait, vagy tárgyakat. Egy kedves felnőtt lép be a szobába, és bevonja a gyermeket játszani. Ez a felnőtt my egy barát, nagynéni, szülő vagy edző. A gyermek és a felnőtt is részt fantázia játék a gyermek titkos kívánságait, álmok, vagy akar. Ez az eset több alkalommal, és a gyermek bizalmát lassan szerzett. Valamikor később, a gyermek súlyosan büntetik bármilyen szempontból, akik vagy fantázia közös a felnőtt, ideértve a megsemmisítése kedvenc játékok, megyek és visszavonása vagy megsemmisítése titkos biztonságos helyen a gyermek létrehozott, sőt megsemmisítése nem kultusz védők . Ezt a lépést megismételjük, a variációk, sokszor az ezt követő években. Esetenként a gyermek testvérek, a szülők, vagy a barátok fogják használni, hogy felfedje a belső fantáziák gyermek felfedte őket napközben, vagy őrzött pillanatok. Az állítólagos ok a kultusz ad az ez a lépés, hogy egy gyerek, aki nem fantáziál, aki inkább kifelé, kevésbé befelé irányuló. Más szóval, a gyermek, hogy vizsgálja meg, hogy a felnőttek számára engedélyt minden szempontból az élet, beleértve a belső. A valóság az, hogy ez a lépés elpusztítja minden biztonságos helyen a gyermek létrehozott belsőleg, visszavonulni a borzalmakat ez tapasztalható. Ez a lépés létrehozza a gyermek az érzés, hogy nincs igazi biztonság, hogy a kultusz megtudja mindent gondol. Gyakorlatok, mint ez is használni, hogy a fiatal megváltoztatja a gyermek, aki önálló jelentést a kultusz oktatók bármilyen titkos biztonságos helyen, vagy rejtett akarata ellen a kultusz, hogy más is megváltozik. Ez akkor kezdődik, hogy hozzanak létre intersystem ellenségeskedés és megosztottság, ami a kultusz majd manipulálják az egész ember élettartama érdekében, hogy ellenőrizzék azokat. Negyedik lépés: a túlélés a legalkalmasabb Ezt a lépést alkalmazunk annak érdekében, hogy elkezdje készíteni tettes megváltoztatja a fiatal gyerek. ALL CULT tagok várható, hogy az elkövetőket; Ezzel kezdődik a korai gyermekkorban. A gyermek bevinni a szobába, ahol egy edző és egy másik gyerek körülbelül azonos korú, vagy kicsit fiatalabb, hogy a gyermek tanítják. A gyermek súlyosan megverték, hosszú ideig, az edző, majd azt mondta, hogy elérje a többi gyerek a szobában, vagy lesznek megverték tovább. Ha a gyermek nem hajlandó, azt büntetik szigorúan, a másik gyermek is büntetik, akkor a gyermek azt mondta, hogy megbüntesse a többi gyerek. Ha a gyermek továbbra is megtagadja, vagy sír, vagy megpróbálja eltalálni az edző helyett, akkor továbbra is súlyosan megverték, és azt mondta, hogy elérje a másik gyerek, irányítani a harag, a többi gyerek. Ezt a lépést addig ismételjük, amíg a gyermek végül megfelel. Ez a lépés kezdődött éves kor körül 2-2 1/2, és létrehozásához használt agresszív elkövető megváltoztatja a kisgyermek. Ahogy a gyermek egyre idősebb, a büntető feladatok egyre brutális. A gyerekek várhatóan lesz elkövetőinek mások nagyon fiatal korban, és lesz "gyakorlat" a fiatalabb gyermekek, mint ők, a bátorítás és jutalmazza a felnőttek körülöttük. Ők is utánzó ezek a felnőttek, akik példakép elkövetés folyamatosan a szokásos módon. A gyermek fog tanítani, hogy ez a megfelelő piacot agresszív impulzusok és a düh által létrehozott a brutalitás a gyermek folyamatosan kitéve. Ötödik lépés: a kód a csendSok-sok különböző fortélyokat használják fel ezt, kezdve körülbelül a kor két éves, amikor a gyermek kezd egyre verbális. Általában, miután egy rítus vagy csoport összegyűjtése, a gyerek megkérdezte, hogy mit láttak, vagy hallott, az ülés során. Mint a legtöbb engedelmes gyermekek, akkor meg fog felelni. Ezeket azonnal súlyosan megverték, vagy megkínzott, és egy új alter jön létre, aki azt mondta, hogy vagy az őr emlékeit látottakról, a fájdalom az életük. Az új rész mindig egyetért. A gyermek és az új rész kerülnek át egy ünnepségen a káromkodás, hogy soha nem mondja; és megváltoztatja jönnek létre, amelynek feladata, hogy megölik a testet, ha a többi rész is emlékszem. A gyermek is megy keresztül súlyos lelki kínzás, hogy soha nem lesz a kísértés, hogy elmondja, többek között: élve eltemetve;fuldoklás; nézni "áruló halála" érintő lassú fájdalmas kínzás, mint például, hogy égett, vagy élve megnyúzott; temetik a részben korhadt hulla és, hogy azt mondta, hogy lesz egy hulla, mint ez, ha valaha is mondani, stb forgatókönyvek megy tovább és tovább, az emberek által kitalált és végtelenül kegyetlen képzelet, annak érdekében, hogy titokban a kisgyermek . Ezeket a módszereket már tökéletes több száz éves gyakorlat a kultusz és a gyerekek. Az ok, ezek mennek a dolgok magától értetődő: a kultusz részt vesz bűncselekmények, mint azt az első néhány fejezetet a könyv, és azt akarják, hogy biztosítsák a folyamatos hallgatása a gyermekek. Ez az egyik oka annak, hogy a kultusz maradt ilyen sokáig, és annak folyamatos lepel titoktartás; miért több túlélő félnek / nem hajlandó felfedni a visszaélés. Annak érdekében, hogy felfedje kultusz titkait, a gyermeknek kell menni, hogy egyes, a legtöbb rendkívül szörnyű lelki trauma és a visszaélés elképzelhető; akár egy felnőtt, a túlélő nehezen üzembe ezeket a dolgokat félre, ha beszélünk a visszaélés. Gyermekek és felnőttek egyaránt azt mondják, hogy ha valaha is mondani, akkor is vadásznak le, és lőtt (a bérgyilkos képzés lehetővé teszi a gyermek tudja, hogy ez nem üres fenyegetés); hogy lesznek kínozták lassan. A gyermek lesz kitéve a beállítások és szerepjátékok egész felnövekvő, amely megerősíti ezt a lépést.













JAVASLATOK, amelyek segíthetnek
Hiszek az is kínál néhány ötlet, hogyan vonja vissza néhány fent említett programozás, mivel én nem hiszek a tudás, csak a tudás kedvéért. A túlélő gyakran olyan eszközökre van szükségük annak érdekében, hogy megpróbálják visszavonni néhány szörnyű visszaélés, hogy a kultusz helyek neki / neki át, különösen azért, mert ezek a dolgok emlékei fordul elő. Ezek csak azt jelentette, mint Hasznos javaslatok és nem helyettesítik a tanácsot egy jó terapeuta.
1. A korai környezet programozás: Ezt nehéz visszavonni, mert eléri az alapvető elhagyása kérdésekre, és elutasítás, a túlélő. Ez gyakran már a túlélő legelső, legkorábbi tapasztalatok, mint egy csecsemő, amelynek része a kapcsolat a szülők és a családtagok az elsődleges.Munkavégzés ez megköveteli, hogy a teljes szívvel erőfeszítése megváltoztatják rendszer benne, hogy csatlakozzon ápolják a mag felbomlik, akiknél súlyos szülői elutasítás, és a felismerés, hogy a kognitív NAPPALI fontos volt, túl; hogy a felnőttek körül a csecsemő volt az egészségtelen is. A csecsemők gyakran úgy érzik, nem rokonszenves, túlságosan rászoruló, depressziós; de gondoskodó megváltoztatja belül segít vigasztalni őket, és ossza meg a valóság, hogy a csecsemő valóban volt szerethető, nem számít, milyen a külső felnőttek körül volt, mint. Itt is egy külső támogató terapeuta, és az erős, gondoskodó hit rendszer, segíthet rettenetesen a gyógyulási folyamatot, mivel az új üzeneteket hoztak, hogy az elhagyott, sérült alkatrészek. Válogatás a mi történt, gyászoló át az igazi kérdés az elhagyatottság, és így a valóság nagyon fiatal, mélyen sebzett részein időt vesz igénybe. 2. Korai szándékos töredezettség: (korosztály 0-24 hónap) Általában van kognitív része a túlélő belül, aki még soha nem felejtette el a visszaélés, és el tudja osztani a kognitív valóság a visszaélés az amnéziás változik. Ezt kell tenni nagyon lassan, mert ez az első visszaélés történt egészen az élet korai szakaszában. Létrehozása belső óvoda, biztonságos játékok, tárgyak, segíthet. Régebbi gondoskodó felnőtt megváltoztatja belső segíthet tartása és gondozása a sérült csecsemők belül az óvoda, elismerve, és gyászoló felett a visszaélés történt. Fontos, hogy úgy vélik, az érvényesítés a fiatal alkatrészekkel jönnek elő megosztani. Lehetővé teszi számukra, nonverbális módon kifejezni magukat segíthet, mivel ezek elég fiatal részei, akik gyakran nem tud beszélni még. Miután az idősebb gyermeknek, akik közel állnak a csecsemők szavakba a kívánsága, és félelmek is segít, mivel gyakran a legfiatalabb alkatrészeket ne bízz olyan felnőtt, a belső is. Egy erős, gondoskodó kívül terapeuta is fontos, hogy a gyógyulás, modellezési egészséges tápláló, hogy egy olyan rendszer, amely nincs fogalma e, egyensúlyban tartása mellett, hogy szükség van a csecsemő külső táplálja a szükségességét, hogy a belső rendszer (ek), hogy megtanulják, hogy önmaga ápolják technikákat. A belső segítők elérheti a csecsemők, őrölt őket, részvény jelen valóság (a test régebbi, a csecsemők biztonságos, stb Ezek a segítők lehetnek belső idősebb gyermekek, mint már említettük). A túlélő is szeretné megtalálni támogatást a felnőttek, ha lehetséges, aki segíthet a modellezés egészséges gondoskodó, jó határokat.
 
A terapeuta vagy barát nem lehet újra PARENT túlélő. A túlélő majd sokáig, de reálisan, a túlélő van egy készlet a szülők, jó vagy rossz, vagy sajnos, még szörnyű. Nem külső ember jöhet, és újra a teljes újbóli szülői másik. Mi a terapeuta és a támogató személy nyújthat lesz gondoskodó, empátia, hallgat, míg a túlélő szomorkodik elvesztése felett megfelelő nevelés. Nyújthatnak barátság vagy az empátia, jó határokat. Ők nem lesz a túlélő szülei, vagy a kezelés nem haladást. Ehelyett enmeshment kezdődik. 3. Az első öt lépés a Fegyelmi (van tizenkét teljes, mások fognak foglalkozni a későbbi fejezetekben) próbálja megtalálni a részeket, amelyek a tapasztalt visszaélések. Ez azt jelentheti, ezzel a rendszer mapping (rajzolás, hogy milyen dolgok, mint belül), és megy a cognitives (értelmiség), vagy vezérlők (fej honchos belül) vonatkozó információkat. Egy belső segítő, vagy felvevő, szintén rendkívül hasznos ezt.
Hogy ezek a részek, hogy lassan elismerni a fájdalom, hogy a tapasztalt során depriváció: hő (tartják mint a tűz, vagy tűzhely) Hideg (mint például a elhelyezett fagyasztók, vagy jég, például), az élelem hiánya, stb megosztásának ösztönzése érdekében a kognitív részének emlékek első, miközben amnéziás megváltoztatja gyászolni felett "tárgyaláson" ezeket a dolgokat. Hagyjuk nekik időt, hogy felszívja a tárgyaláson ezekről traumák, ahogy történt az évek során a korai gyermekkorban, és időt vesz igénybe, hogy elsajátítsa. Gyógyítás nem rohant. Hagyjuk érzés megváltoztatja majd a lépést, és megosszák érzéseiket, míg a kognitív vagy segítő alkatrész belsejében tartja a kezét, zátonyra, hogy az itt és most az egész emlékezés folyamata Készüljön fel árvíz az érzelmek néha, valamint a testület emlékek, mivel a visszaélés emlékeztetett. A csoport belső emberek is ki lehet jelölni a "alapozó csapat", hogy segítsen a föld ezeket a részeket, mert lépést előre, és megosztják emlékeiket. Emlékezve biztonságosan feltételezi, hogy a személy a képzett terapeuta, valamint megteremtette az alapokat a jó intrasystem együttműködés, ahogy fent tárgyaltuk. Memory munkát nem lehet elvégezni, amíg a jó kommunikáció és az együttműködés belsejében, vagy a személyt elárasztják az emlékek, ahogy jönnek ki. Ők lesznek elöntött és újra traumatizált helyett segített, és de-kompenzálni. A jó kommunikáció, emlékek is kihozott egy kicsit egy időben, a kezelhető darabok, míg a kognitív megváltoztatja folyamatosan segít megőrizni a túlélő megy teljesen a memóriába, és ők is segítenek a földre több sebesült részek. A kultusz fogja az embereket a bizonyos típusú programozás elérése érdekében egy konkrét cél : elválasztó az értelem, vagy a megismerés, az érzések alkotják egy személy. Kognitív megváltoztatja ezen rendszerek mindig is "magasabb", mint az érzés megváltozik; kognitív megváltoztatja tanítják, hogy "át le", az érzéseiket, hogy a "kisebb" érzés változik. Bár ezek a címkék nem igaz, a kognitív megváltoztatja félek érzés a heves, elsöprő érzelmeket amely miatt szét tovább és tovább a több limbikus, vagy érzés megváltozik belsőleg. Ez hajt folyamatos rendszer megosztottság a túlélő. Fontos, hogy a kognitív részek észre, hogy az érzés megváltoztatja részét képezik őket; hogy tudják gyakorolni megosztják érzéseiket kis lépésekben, anélkül, hogy víz alá, vagy túlterheltek. Emlékeztető : a külső biztonsági a legfontosabb, hogy veszte INSIDE programozás. Meg kell tudni, hogy ígéretet ezeket a részeket a külső biztonság, és teljesíteni ezt az ígéretet, vagy akkor érthető ellenzi belsejébe a veszte programozás. Miért igyekeznek és a változás, csak hogy menjen vissza, és újra kell büntetni? Nincs rendszer visszavonja a saját védő disszociáció, ha a visszaélés folyamatban van, vagy azt továbbra is destabilizálja és újra szétválasztani újra és újra. Ez azért van, mert a bontási disszociációs azt jelentené bontási saját túlélését és védelmet. Megállás kapcsolat az elkövetők, és amelynek a biztonságos terapeuta az első lépés, hogy, mielőtt visszavonni belső programozás. A rendszer továbbra is dolgozni megállás kultikus kapcsolat, és kezdődik a gyógyulás, miközben elérhető, de akkor lassú terápia le borzasztóan a belső energia lesznek átirányítva tartózkodó biztonságos, nem pedig visszavonni trauma. Egy személy lehet gyógyítani, és a legtöbb túlélő még mindig kultikus kapcsolat, amikor belépnek a kezelés.




De a fejlődés megy sokkal gyorsabban, ha kultusz kapcsolat megszakad. (Lásd megelőzésére elérése a túlélő).
 




Harmadik fejezet: Conspiracy Theory Two, vagy az Illuminátusok terv hogy uralkodjanak a világ
(Más néven " Novus Ordem Seclorum ")
by: Svali

Előtt megvitatása tényleges programozási technikák, fontos, hogy megértsük a mögöttes filozófia miért Illuminists a programozás emberek. Minden csoportok céljai, és a Illuminists sem kivétel. Pénzt nem a végső cél - ez egy eszköz a cél eléréséhez. Ez a végpont, vagy cél, nem kevesebb, mint hogy uralják a világot. Az illuminátusok terve egy sor hasonló a Szovjetunió korábbi "5 év" és a "10 éves" terveket. Ez az, amit a Illuminists maguk hisznek és tanítanak követőik a szentírásnak. Függetlenül attól, hogy ténylegesen sikerül egy teljesen más dolog. A következő a illuminátus napirendjét minden szintjén az Illuminátusok . Mint minden cél, az Illuminátusok olyan konkrét lépéseket, amelyek azt tervezi, hogy végre elérje a céljait. Röviden, minden régióban az Egyesült Államok "neuralgikus" vagy erő alapjait regionális tevékenységet. Az Egyesült Államokban már osztva hét fő földrajzi régiókban.Minden régió célpont belül, amelyek a katonai vegyületeket és bázisok vannak elrejtve a távoli, elszigetelt területeken vagy nagy magán ingatlanok. Ezek a bázisok használják szakaszosan tanítani és a vonat generációváltás Illuminati katonai technikák, kéz to közelharc, a tömegoszlatás , a fegyverhasználatot, és minden szempontból a katonai hadviselés. Miért? Mivel a Illuminists úgy vélik, hogy a kormány, mint tudjuk, valamint a kormányok a legtöbb nemzet a világon, amelyek rendeltetése, hogy összeomlik .



Ezeket a tervezett összeomlik , és akkor fordulnak elő a következő módon:
Az illuminátusok a tervezett először a pénzügyi összeomlás , melyek révén a nagy gazdasági világválság, mint egy piknik. Ez az eset a manőverezés a nagy bankok és pénzügyi intézmények, a világ, a készlet manipuláció, és kamatváltozás. A legtöbb ember lesz adósa a szövetségi kormány a banki és hitelkártya-tartozás, stb kormányai visszahívja az összes tartozás azonnal, de a legtöbb ember nem tudja fizetni, és csődbe. Ennek hatására általános pénzügyi pánik, amely akkor történik egyszerre világszerte, mint a Illuminists szilárdan hisz a kontrolling embereket pénzügyek. Ezután lesz egy katonai hatalomátvétel , régiónként, mivel a kormány kijelenti, a rendkívüli állapotot, és statárium. Az emberek pánikba lesz, lesz egy anarchikus állapot a legtöbb településen, és a kormány igazolja lépés, hogy a védekezéshez szükséges rémült polgárokat. A kultusz képzett katonai vezetők és az emberek az irányításuk használja fegyverek, valamint a tömeg irányításának technikáit ezt az új helyzet. Ez az, amiért olyan sok túlélő a 36 éves kor jelentés katonai programozás. Emberek, akik nem Illuminists, vagy akik nem szimpatikus, hogy ügyük, ellenállnak. A Illuminists várják ezt, és lesz (és folyik) képzést, hogyan kell kezelni ezt az eshetőségre. Ezek képzése emberek kézitusa, tömegoszlatás, és, ha szükséges, meg fogja ölni, hogy ellenőrizzék a tömeget. Az illuminátusok a képzés azok az emberek, hogy felkészült minden lehetséges reakció az átvétel. Sok agykontroll áldozatai is vonja adó előre beállított parancs kódok. Ezek a kódok célja, hogy hívja ki egy új, teljesen kultusz hű bemutató rendszer . Shatter programozva alatt trauma fogják használni, hogy elpusztítsa vagy eltemetni nem kultusz hű változik. Katonai támaszpontok hoznak létre , minden helységben (valójában, már itt is vannak, de rejtett). A következő néhány évben, akkor megy a föld feletti és fedhető. Minden településen lesz regionális bázisok és vezetőit, hogy az általuk felelősséggel tartoznak. A hierarchia szorosan tükrözi a jelenlegi titkos hierarchia.
Körülbelül öt évvel ezelőtt, amikor elhagytam az Illuminátusok , körülbelül 1% -át az amerikai lakosság egyik része az Illuminátusok, szimpatikus, hogy azt, vagy áldozata Mind Control (és ezért úgy használható). Bár ez nem hangzik sok, képzeld 1% -át a lakosság magasan képzett használata fegyverkezés, tömegoszlatás, pszichológiai és viselkedési technikák fegyveres fegyverekkel és kapcsolódó félkatonai csoportok. Ezek az emberek is teljes mértékben elkötelezett az ügyüket. Az illuminátusok határozottan úgy véli, hogy könnyen legyőzni a másik 99% -át a lakosság, akik közül a legtöbben képzetlen, vagy alulképzett, mint például a "hétvégi vadászok." Még a helyi hadsereg lesz legyőzni, mint az Illuminátusok lesz regionális sejtcsoport magasan képzett vezetőkkel. Azt is számíthat a meglepetés segítése során átvétele. Sok a legmagasabb vezetők a milícia ága az Illuminátusok vagy korábban tisztek a katonai, és így már van egy jó ismerete, amely technikák működnek a legjobban legyőzni a régió vagy helység védekező. Miután a katonai hatalomátvétel, a lakosság kap egy esélyt, hogy akár magáévá teszi az Illuminátusok ok , vagy elutasítja azt (a börtönbüntetés, fájdalom, még a halál büntetés van lehetőség). Ezek az emberek nagyon is úgy gondolják, hogy az intelligens, vagy a "felvilágosult", vagy megvilágított, született uralkodni.Ezek arrogáns, és úgy a lakosság, mint "buta birka", aki könnyen vezetett, ha a felajánlott erős vezető, pénzügyi segítséget instabil világgazdaságban, és szörnyű következményekkel jár, ha az ember lázadók. A teljes kegyetlenség, és képes végrehajtani ezt a programot, nem kell minimalizálni. Azilluminátusok a banki vezetők , mint például a Rothschildok , a Van derBilts , a Rockefellerek , a Carnegies , és a Mellons , példaként, felfedi magát, és felajánlotta, hogy "megmenteni" a vergődő világgazdaság. Az új rendszer a monetáris csere alapuló nemzetközi pénzügyi rendszer, és alapja közöttKairó , Egyiptom, és Brüsszel , Belgium, hoznak létre. Egy igazi " egy világgazdaságban ", ami a vágyott" egy világrend ", valósággá válik. Van még a illuminátus napirend , de ezek az alapok is. Ez a menetrend, amit az Illuminátusok valóban, igazán, hisz, tanít, és edzeni. Ők hajlandóak életüket fel ezt az ügyet, annak érdekében, hogy tanítsa a következő generáció, mivel úgy vélik, hogy a gyermekek és az örökölt. Azt mondták, hogy a gyerekek generációja látná ezt átvétel, valamikor a 21. st században. Jelenleg az illuminátusok csendben és titokban segítették átvétele terv céljukat a beszivárgó:






1. A média 2. A bankrendszer 3. Az oktatási rendszer 4. A kormány, a helyi és a szövetségi 5. A tudományok 6.Az egyházak
Ezek jelenleg, és már dolgozik az elmúlt néhány száz évben, az átvételre a 6-nak. Nem megy, hogy egy intézmény, és azt mondják: "szia, én vagyok a helyi illuminátus, és szeretném, hogy vegye át a bank." Ehelyett először, amelyek több ember csendben befektetési alapok több éven át, fokozatosan egyre inkább vásárol részvényeket a bank (vagy más intézmény kívánnak irányítani), míg ezek a pénzügyi ellenőrző részesedést benne. Soha nem nyíltan közzé a napirendet, vagy kultusz tevékenységek, gyakran azok amnéziás nekik. Ezek nagy tiszteletnek, " keresztény "megjelölés az üzleti vezetők a közösségben. A kép a közösség minden fontos egy illuminátus; mindent meg akarnak tenni, hogy fenntartsák a normális, tiszteletben homlokzat, és megvetik az expozíció. Az egyik vezető a főbb nagyvárosi város, ahol tagja voltam, ott ült:
  • egyik vezetője a helyi kisvállalkozások adminisztráció
  • egyik vezérigazgatója a kormány védelmi cég
  • egyik fő keresztény iskola
  • az egyik alpolgármester a város
  • egy újságíró
  • egy nővér
  • egy orvos
  • egy viselkedési pszichológus
  • egy hadsereg ezredes
  • egy sötétkék Commander
Egy kivétellel minden héten templomba járt; minden jól tiszteletben a közösségen belül. Egyikük sem jelent meg a "gonosz", vagy a "jelölt". Ha találkozott velük személyesen, akkor valószínűleg azonnal, mint bármelyik értelmes, szóbeli, rokonszenves, még karizmatikus emberek. Ez a legnagyobb fedezet, hiszen gyakran elvárják nagy gonosz, hogy "úgy tűnik" gonosz által vezetett média ábrázolása gonosz okozó változások az arc és a viselkedése az emberek, vagy a jelölés őket, mint a bibliai Káin. Egyik Illuminists általam ismert volt barátságtalan, vagy gonosz megjelenő, a saját személyiség nappali életében, bár néhányan rosszul, mint például, hogy alkoholisták. A disszociáció, ami hajtja az Illuminists van a legnagyobb fedezet amiért észrevétlenül ebben az időben. Sokan, ha nem a legtöbb, ezek az emberek teljesen tisztában a nagy gonosz, hogy részt vesznek, az éjszaka folyamán. Vannak más csoportok, amelyek valójában nem része az Illuminátusok, de az illuminátusok tisztában vannak velük. Az illuminátusok nem az egyetlen csoport, amely a következőképpen ezoterikus gyakorlat , vagy imádja az ősi istenségek vagy démonok . Arra ösztönzik a megosztottság az egyes csoportok között (oszd meg és uralkodj az egyik uralkodó elvek), és nem aggódik a többi csoportban. Ehelyett gyakran szívesen őket az esernyő, ha lehetséges. Ez történt több és több az elmúlt években, mint az Illuminátusok kereskedelmi tanítás a képzési elvek, amelyek szerinte a legjobban a legtöbb titkos csoportok, cserébe hűség az Illuminátusok . Ők küldik oktatók ezeket a csoportokat, és az oktatók jelentést tesz a helyi, a regionális tanács. A politikai színtéren, az Illuminists fog finanszírozni mindkét oldalán egy faj , mert a legnagyobb mondás az, hogy " a káosz jön rend ", vagy a fegyelem az anarchia . Ezért küldtek fegyvert, és finanszírozott, mindkét oldalán két nagy világháború ebben a században. Úgy vélik, hogy a történelem a játék, mint a sakk, hogy csak ki a stratégia, harc, konfliktus, és tesztelés az erős kialakulni. Én már nem értek egyet ezzel a filozófia, de egy időben csináltam, teljes szívemből.




Remélhetőleg, mivel ezek az emberek, és a napirendet ki vannak téve a közönséges ember emelkedik fel ez ellen tervezett szabályt foisted függ, hogy a gyanútlan emberiség.
 



Nyolcadik fejezet: CIA, kormányzati, és ösztöndíj programozás
szerint: 
Svali

Egyes rendszerek lesznek 
belső CIA programozás . Néhány említett módszerek a korábbi fejezetekben például agyhullám programozás és színkódokat fejlesztették részben a finanszírozás a CIA az 1950-es és 1960-as években. Katonai hírszerző tisztek dolgozó Langley, Virginia, használják ezeket a forrásokat a kormány, hogy végezzen kutatásokat embereken. Arról számoltak be, hogy mit tanultak az edzők szerte az Egyesült Államokban és Európában. CIA programozás tartalmazhat, amelyek megváltoztatja a rendszerben képzett különböző technikák egyaránt találni a cél, és tanulmányozza a cél ne vegyenek észre. A végeredmény a címkézést az áldozat közé, amelyek a szexuális átruházását a cél, vagy magában, amelyek az emberek belsejében kiképzett, hogy megölje a cél. Ezek bonyolult programozás szekvenciák, és tedd az évek során képzést, időszakos megerősítése.Megváltoztatja lehet képzett válni hyper tudatában a környezet, és képesek kihallgatni beszélgetéseket, amelyek suttogta. A belső felvevők tanítják letölteni ezek a beszélgetések, valamint egyéb info. Fényképészeti visszahívás hangsúlyozta, mivel a személy lesz hipnotizált vagy hogy egy delta állapotba a "letöltés" információ, hogy az edző vagy a CIA operatív. A túlélő CIA programozás lesz tanították alaposan, hogyan kell "dobni egy tag" (valaki felismerni következő őket, és árokba őket). Ez a képzés is elkezdődött a korai gyermekkorban és épül, mint a gyermek növekszik. Ezek gyakran veszik egy semleges színű oktatóterem. Lehetnek gyógyszerezett, vagy hipnotizálta, általában a kettő kombinációja. Ezeket jelenik képzése filmek, ahogyan az CIA operatív munkák . Azt fogják mondani, hogy ők "különleges", "kiválasztott", "egy ezer", aki az egyetlen, aki ezt a különleges munkát. Ők mondták, hogy kap, hogy egy titkos ügynök a CIA . A kisgyermek, akinek fogalma sem volt, aki a CIA is, összpontosít, a tény, hogy már döntött, mert különleges, szükséges, és alig várja, hogy legyen szíves. A gyermek kerül sor a vacsorára, vagy a dráma által létrehozott oktató. Lesz egy csoport, bárhol 10-16 ember, a "párt". Ezt követően, a gyermek lesz megkérdőjelezte az edző alaposan. Ki ült hol? Mik voltak ezek rajta? Milyen színű volt a szeme? A haj? Ki adta a beszédet? Mit mondtak? A gyermek lesz dicsérte a helyes választ, de büntetni, döbbenten ha nem felidézni a részleteket. Ennek célja, hogy erősítse természetes fotografikus memóriával, és segíti a gyermeket felvétel részleteket. A következő néhány alkalommal, a gyermek képességeit javítja, mivel el akarja kerülni a büntetést. A következő szint a képzés a gyermek fogják kérni, hogy tartsa, és kitalálni, hogy: aki a legfontosabb ember a szobában? Miért?Ők fognak tanítani testmozgások, és modorát, hogy adjon nonverbális nyomokat el. A gyermek lehet tanítani, hogy a megközelítés fontos felnőtt, vagy egy kijelölt cél, először szerepjáték, később az életben, és bevonják őket az ártalmatlan beszélgetést, míg keresett információt kaptak clued kap. Ezeket is lehet tanulni, hogy ártatlanul csábító, és lesz öltözött a rész. Ezeket gyakran kell tanítani, hogy rávegyék a cél a közösül velük. Egy idősebb fiatalok, vagy felnőtt, akkor is meg kell tanítani, hogy hogyan ne csak hogy rávegyék a cél az ágyba, de később, hogyan kell megölni őket, ha egy gyilkossági célpont, míg ők alszanak vagy pihentető után szexuális kapcsolatot. Ők fogják tanítani, hogy menjen át a célpont holmiját minden szükséges információt az oktató vagy szekta vezetője. Gyakran előfordul, hogy mielőtt egy megbízást egy merénylet, a kultusz tagja lesz oltották az oka annak, hogy megöli az áldozat az emberiség szolgálatában . Ezeket hazudott, és azt mondták, hogy ők a fejét egy pornó gyűrű, pedofil, vagy egy brutális gazember. Ez a részt vevő a bérgyilkos természetes harag személlyel szemben, és motiválja őket, miközben segít legyőzni a természetes erkölcsi vonakodás és bűntudat megölnek egy emberi lény. Ők fogják tanítani, hogyan álcázzák magukat, és a változás, a ruházat, a szex (álcázva a másik nem), smink, kontaktlencse, és kijutni a helyzet biztonságos. Ők fognak tanítani, hogyan kell legyőzni vallatási technikák kiterjedt képzési és hipnózis, abban az esetben, valaha fogott. Ők fogják tanítani, hogy saját öngyilkosság egy tabletta vagy tőr, ha valaha is elfogott, a legtöbb esetben. Javaslatok:














CIA programozás magában használatát kifinomult technológiát, hogy megerősítse annak hatékonyságát, és nehéz lehet megtörni. Ez magában foglalhatja a személy traumatizált elszigetelten tartályok (ez is történik agyhullámok programozás). Ez magában szenzoros depriváció, szenzoros túlterhelés, szigetelés, az alváshiányt. Ez magában óra hallgat ismétlődő szalagok fejhallgató. A tárgy döbbenve, vagy szigorúan büntetni, ha megpróbálják eltávolítani a fejhallgatót. Lesznek hipnotizálni, megkínozták; vetjük alá, különböző hatóanyag-kombinációk; lesznek kitéve a harmonikus hangok, sokszor az egyik fülét, vagy a másik. Ők lesznek kitéve villogó stroboszkóp, amely arra ösztönözheti az egyik roham, és megváltoztatja majd programozni, hogy rohamokat okozhat, ha a tárgy megpróbálja megtörni programozás.Lesznek látható nagy sebességű filmek különböző pálya, az egyik a bal szem és egy a jobb szem, növeli az agy felosztása vagy dichotóm gondolkodás. A túlélő és a terapeuta kell dolgozni lassan visszavonni a hatását a trauma. Az a személy kell, hogy elfogadják, lassan, és óvatosan, hogy a programozás történt. Ezek lehet, hogy megtanul saját hozzáférési kódokat (ez is igaz lesz az agyhullám és más fejlett programozási technikák). Azt kell kommunikálni a traumatizált megváltoztatja és fragmentumok benne, hadd tudják őket használni. Azt kell, hogy segítse a fiatal megváltoztatja, akik osztották létre a rendszer, és gyakran ment a legrosszabb traumák. Gyászoló a visszaélés, a trauma, a módszeres alkalmazott számítási és tudományos módszerek, hogy ebben a programozás, időt vesz igénybe. Légtelenítés érzések, mint a düh, biztosan fontos lesz. A túlélő lehet félni az erős érzelmek és a félelem, különösen a harag és a düh, hiszen fogja társítani azokat az érzéseket, amelyek ölni, fáj, vagy meggyilkolni másokat. Lehetővé teszi az érzések kifejezendő lassan és óvatosan, annak tudatában, hogy gyilkos és öngyilkos érzések valószínűleg jön ki, nagyon fontos. Ha van egy aggodalom a képességét, hogy ellenőrizzék jár ki, az ügyfél lehet, hogy menni fekvőbeteg biztonságos létesítmény megérti agykontroll és kultusz programozás. Ők attól tartanak, hogy a jelölt "elmebeteg", mivel a programozók azt mondta nekik, hogy hívják ezt, és bezárva örökre. A legrosszabb dolog, amit egy terapeuta vagy kórház tehet egy ilyen helyzetben, az lejátszható a félelmek, vagy egy címkét a személy pszichotikus. Állandó földelés a valóságban, a földelő gyakorlatok; lassú, óvatos szellőztető harag és árulás érzéseket; megerősítése újra és újra, hogy a túlélő emlékszik, és nem megy pszichotikus, vagy meghal, abban a hitben és érvényesítése a túlélő, mind fontos. A túlélő lehet instabil viselkedése a pontot, de ez nem pszichózis, hanem inkább a természetes reakció extrém trauma. A túlélő kell ismernie ezt, és hogy le tudja győzni annak hatásait, az idő és a jó terápia. Azt kell a remény és a jó támogatási rendszer.
Kormányzati Programozás:
Kormányzati programozás magában a személy képzett, hogy vezető pozíciók vagy közigazgatási pozíciókat a kormányban. Ezek képezni a hálózati másokkal a kormányok, mind a helyi, nemzeti és nemzetközi. Az illuminátusok a kitűzött cél az, hogy beszivárog, és végül mert a bukása, az összes főbb kormányok a világon . Kormány szövetkezetek tanítják, hogy ezt a: beszivárgó helyi politikai pártok vezetői fut mind helyi, mind országos szinten dolgozó felső vezetők, mint a rendszergazdák, a pénzügyi tanácsadók finanszírozása kormányzati versenyek és biztonsági személy szimpatikus, hogy az Illuminátusok , vagy üzembe a személy nyerni, létrehozása politikai káosz és nyugtalanság a szövetkezetek képzett széthúzás. Az emberek kiválasztott kormányzati programozás általában nagyon intelligens őshonos varázsa, vagy karizma. Ők is képzett emberek manipulátorok. Ezek a képességek lehet fokozni programozás, ösztönözve a személy, hogy a projekt a "persona", hogy felhívja az emberek rájuk. Ők is tanítják pénzügyek alaposan. Ez a programozás történik: hipnotizál a személy, hogy a gyermekek, a fiatalok, vagy felnőtt (ez általában kezdeményeznek késő gyermekkorban megfelelő jelöltek), és ösztönzik a mély transzban drogokkal. Az ember megdöbben, majd azt mondta az edző és a kultusz napirendjét az ember. Ők mondták, hogy nagyon különleges, hogy az illuminátusok, és az egyik ember, aki segít a változás világtörténelemben. Ők azt mondták, díjazzuk le a népszerűség és a hatalom elérésének kultusz napirendjén. Ők azt mondják, és látható, mi a büntetés az engedetlenség. Ezek jelennek képzés filmek kormány, hogyan működik, a nemzeti és a nemzetközi ügyekben. Ők találkozik gyógypedagógusok, aki edzője azokat a belső politikai működését a csoport akarnak beszivárogni, beleértve a hatalmi struktúra és erősségei és gyengeségei a kulcsszereplők. Meg fogják tanulni, minden szükséges nyelven a pozíció. Úgy megy University, vagy fog semmilyen oktatás és képzés szükséges hitelesség. Ők kapnak ösztöndíjak finanszírozására ezt, ha szükséges. Kapnak lehetőséget gyakorolni tudásukat beszivárgás, információgyűjtés, az emberek manipuláció, és a politika set up, és később a valós helyzetekben. Ha meg kell tanulni, hogy ellenőrizzék a média, megtanulják módszerek erre. Ezek kiterjedt vissza és coaching során egész karrierjét.
Javaslatok:
Kormányzati programozás meglehetősen bonyolult, mert egybeesik a személy természetes képességeit. Lehet, hogy nem lesz képes elválasztani magát könnyen a szerepet, amelyet végeznek, és gyakran csak úgy érzik, hogy elfogadható, ha ezt a munkát. Lehet, nehéz elhinni, hogy a pályája, a barátságok, a házasság és a kapcsolatok már titokban irányítja a kultusza a legtöbb életük. Ezek a részek úgy érzik sértve, elárulta, vagy dühös, ha ez a megvalósítás találat. Ők is nehezen, hogy nem használja a manipuláció készségeket, hogy jön olyan természetesen, mind a terapeuta, és magukat, hogy tompa a fájdalom, hogy az igazság hozhat. Az ember és az megváltoztatja átesett ilyen típusú programozás sokat veszít, ha feladják a szerepek és személyiségét, és meg kell számolni a költségek egyre, és elismerik, hogy nehéz erre. Azt kell, hogy bánt át használt, és a hamis értelmezési valóság elhitték, egész életükben. Hallgatva egyéb belső részeihez, és elismerve a valóság a kultusz visszaélés lesz fontos lépés törés mentes. A siker egy új karriert az ember mindennapi életében is segít helyreállítani a törött énkép.
Ösztöndíj képzés:
Az illuminátusok tisztel ösztöndíj, főleg szájhagyomány. Gyermekek jó emlékek és a natív intelligencia mehet keresztül speciális képzés területén ösztöndíj. Ez magában foglalja a tanulás alatt trauma, dicséret a teljesítmény. Ez azt is jelenti, hogy büntetés vagy sokkolta a gyenge teljesítmény. Néhány főbb területek ösztöndíj többek között, de nem kizárólag a következők:
  • Szájhagyomány: történelem, az Illuminátusok, különösen a gyermek sajátos ága, memorizálása családfák.
  • Tanulás és egyre folyékonyan beszél több nyelven, mind a modern és az ősi, beleértve, de nem kizárólagosan: angol, francia, német, orosz, spanyol, arab, latin, görög, héber, egyiptomi hieroglifák, ősi babiloni , ősi káldeus és ékírásos írások.
  • Néhány tisztelt ősi szövegei nagyon ősi nyelven, és bizonyos ceremóniák tartalmazhatnak rítusokat használja őket.
  • Tanulási ősi és modern történelem, és egyre ügyesebben tervezés szerepjátékok és dramatizált.
  • Learning tanítani másokat a fenti képességek.
A gyermek, aki lesz, ügyesen ösztöndíj is várható, hogy lesz egy képzett tanár, és viszont, át tudásukat le másokat. Ők gyakorolják oktatás mind a tantermi és egyéni foglalkozások.
Javaslatok:
Ösztöndíj program magában megváltoztatja akik intenzíven lojálisak a kultusz, mert azt hiszik, hogy kapcsolatban áll egy hosszú, töretlen sorban az emberek, hiszen legkorábbi története. Ezek gyakran meríteni kultusz filozófia, olvastam és megjegyzett számos ezoterikus kötetek kapcsolódik hozzá. Vonzó a logika, értelem, amely nyitott és megvitatása az előnyeit és hátrányait így a kultusz velük gyakran megkapja a legjobb. Ők megvetik nyílt konfliktust, és inkább intellektuális kérdések kezelése. Ők lesznek képzett szónokok, és elég szóbeli. Kérve őket, hogy könyvet olvasni, hogy foglalkozzon lesz mentes a kultusz, és arra kérték őket, hogy ülni és hallgatni a fiókok traumát megváltoztatja mind a rendszert, és mások belső, gyakran segít nekik, hogy a döntést, hogy váltani lojalitás. Annak ellenére, hogy akkor már elmerül a hamis ideológiák és doktrínák, ők gyakran hajlandóak próbálja intellektuálisan becsületes.
 
Ezek olvasni és megvitatni mindkét oldalán egy kérdés, és válhat néhány, az első, hogy a döntést, hogy elhagyja a kultusz, ha meggyőződése, hogy visszaélésszerű.



Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozó / Trainer 

5. rész - Illuminati - CIA kapcsolat - Oroszország és Kína




Svali: Én csak azt akarom, és az olvasók, hogy tudja, hogy én nem vagyok egy Illuminati szakértő , és nem is akarok lenni. Én csak egy túlélő, aki része volt ennek a csoportnak, az alacsonyabb vezetői pozíciót helyben. Én nem dörzsöli könyökét a gazdag és híres, bár hallottam arról, ami történt, a magasabb szinteken (emberek pletyka is a kultusz, ők még mindig emberi lények). Vannak olyan emberek, akik azért jöttek ki, és nyilvánosságra. Nem tudom őket személyesen, de hallottam róluk. Az egyik Brice Taylor , Kaliforniában és Észak-Karolinában (él részmunkaidős mindkét helyen). A másik Neil tégla SmartNews , úgy tűnik, hogy nagyon is valóságos és hihető és egy kedves ember. Mások Caryn StarDancer , a Survivorship.org , és Annie McKenna (azt hiszem, ő is írt egy könyvet róla tapasztalatai [szerk.gemkapocs Dolls '], ez elég jó). Vannak mások, és ha megy a Suite101.com oldalon vannak linkek erőforrások és túlélő oldalakat.Survivorship.org is kapcsolatban áll. Néhány túlélő van saját kiadású történeteiket az interneten, hogy a közvélemény tudja, hogy ez folyik. Én csak egy ember a sok közül, aki azért jött ki, hogy beszélni a tapasztalatokat, és a tapasztalataim a korlátozás az egyetlen ember volt a Washington, DC és a San Diego, CA közötti terület 1957 és 1995 ember, aki munkájukat abban az időben, nagyon félrevezetett, és aki most szívből sajnálom a dolgokat, hogy én egyszer részt.




 

K: Hogyan túlélők nem derülhet után segítséget kérnek? Vajon a kultusz nem megy szélsőséges intézkedéseket, hogy megtalálja és csend programozók vagy a tagok, hogy nem engedélyezte a kultusz? Hogy milyen véget fog mennek, hogy állítsa fel? A: At Suite 101, és a könyvemben írtam egy egész fejezetet maradni biztonságos. Itt az URL-t a Suite 101. cikk: Breaking Free a Cult . Ez magában foglalja a tippeket tartózkodó biztonságban. Igen, ők megpróbálják recontact akik kijutni. Az első módja ennek az, keresztül a család (emlékezzünk, azok transgenerational). Anyám azt mondta, hogy "gyere vissza, vagy meghal" négy évvel ezelőtt, ami váltott ki halálos maga elpusztítható programozás belül (azt hiszem, ő is számít az én jön vissza, de nem volt rossz, és én majdnem meghalt. Isten megkímélte az életemet).Aztán el kellett menni, és lebontani az egészet. Amikor eljöttem, a fej tréner elég arrogáns. Azt mondta halott lennék 6 hónapon belül, ha eszembe jutott, mert "senki sem emlékszik, amit tettem az ő és az élő." Közvetlen idézet Jonathan M., fej edző, és én remélem, hogy olvassa ezt a cikket. Másodszor, sok ember kap elrabolták és reaccessed mert: telefonon a perps, menj ki egyedül éjjel (amit nem hisz a történetek már hallottam, aki azt mondta nekem, túlélők kimentek 2 vagy 3 órától a boltba, egyedül, sétál sétányok. Mik voltak ezek gondolt ????). Segítettem egy túlélő kap ki három évvel ezelőtt, ő volt, hogy zaklatják az csoport volt, és küzdeni, ő szó szerint fegyvert fogott a leendő emberrabló és ő hátrált (ő volt a fegyverét), amikor megkérdezte tőle, ", és aki a ketten Ön szerint a jobb lövés? " Volt egy mesterlövész). Ő velem maradt 6 hónapig, és mentes a csoport. Ezek általában nem adnak fel egy idő után, és nem lehet megunni próbálják húzni az embereket vissza. Soha nem tudtam élni a San Diego, vagy DC, bár. Annak esélye, hogy fut egy régi edző vagy valaki tudtam túl nagy lenne. Ehelyett, miután a fizikai távolság (az emberek a kultusz ebben az állapotban nem tudom, engem, vagy érdekel engem így vagy úgy a másik) segíti. Nekem is van rengeteg elszámoltathatóságot. Ezek az emberek, mint a titoktartás, és általában nem járnak ki a nyilvános, ha valaki az emberek, akik nem tartoznak a csoportjuk. Hallottam embereket meggyilkolják, ami az egyik oka, hogy nem megy a TV-ben, vagy beszélni nyilvánosan. Élek nagyon halkan és névtelenül itt. MOST kultusz recontact jön, mert az a személy recontacts, mégis.A pull visszamenni óriási időnként, és harcolni kell a sok, főleg az első években. Ha szeretné megtudni, hogy valaki miért megy vissza a bántalmazók, olvasd el a cikket "Trauma Ragasztás: A Pull, hogy az elkövető" Suite 101.










 

Kérdés: Azt akarom, hogy vissza az Illuminátusok politikai napirend . Mi az összefüggés a CIA , FBI és más titkosszolgálatok és a kultusz?Milyen mértékben vannak azok beszivárogtak? És mi az igazi napirenden ezek a titkosszolgálatok? A: Ezek mind beszivárgott. Nem hiszem, hogy mindenki e csoportok Illuminists, de sok a vezetés. Egy példa: az anyám barátja Sid Gottlieb , aki része volt a CIA . A farm nőttem fel csak kb fél óra távolságra otthonából Culpeper , Va . Azt is tudta, a Dulles család. Sok a kutatók a CIA része volt, és meglátogattamLangley, Va. időközökben felnőni. MK-Ultra finanszíroztak részben Illuminati pénz. Ezek az emberek használják a legkifinomultabb agykontroll technikákat tagjaik, hidd el nekem. Amikor én voltam a San Diego, a humán kísérletek még mindig folyik. Jonathan és én is vizsgálja a hatását egyes gyógyszerek kiváltására trance államok és a segítő a programozás. Azt veszi az adatokat, és töltse le az adatbázisba (ó, igen, a kultusz nagyon technológiailag kifinomult), majd küldje el a Langley . Sok a rendszergazdák és igazgatók a FBI is Illuminists . A CIA segített át a második világháború után a német tudós . Sok ilyen is Illuminati vezetők saját országukban, és ők tárt karokkal az amerikai csoport. Azt is kezelniük minden olyan információt, őket a tanulás az Illuminátusok.






 

K: Feltételezem, hogy az Egyesült Államok politikai, banki, és a katonai rendszerek mind meglehetősen jól alá Illuminati ellenőrzés ez akkor is igaz, Kelet-Európa, Oroszország és a többi kommunista blokk országaiban is. Mit jelent ez közötti kapcsolatok a Nyugat-Kelet tengely?Oroszország volt, vagy a Szovjetunió idején, mindig az ellenféltől azt tette ki, hogy volt, és ott a nagy terv mögött, amelyek Oroszországot, mint az ellenség? A: Oroszország soha nem volt igazán veszélyt a számunkra. marxizmus által finanszírozott Illuminátusok , és vallott ellensúlyozására a kapitalizmus. A Illluminati hiszünk kiegyenlítő ellentétes erők, a pull között ellentétek. Látják a történelem, mint egy bonyolult sakkjátszma, és finanszírozza majd az egyik oldalon, majd a másik, míg végül ki a káosz és osztály ..., nevetnek, mert végső soron kívül a politikai pártok. A legjobb nyugati pénzember titokban találkozni keleti vagy orosz "ellenség" ezekben az években, és van egy jó nevetni, hogy a "birka" volt, hogy becsapták. Én megosztása itt, amit én tanultam, és még tartani. Ha DELPHI találkozott ORACLE azEurópában , (ezek a fej képzési csoportok az északi féltekén és az európai kontinensen ) az orosz, a német, a francia, a brit, a kanadai, az amerikai és az oktatók dolgoztak együtt. Tény, hogy ez az egyik oka annak, hogy több többnyelvűségi értékelik az Illuminátusok . Meg kellett tanulnom, hat nyelven, mint a gyermek, és megtanulják, hogy beszélgetni az emberek a világ minden tájáról. Ők valóban egy nemzetközi csoport, és a csoport napirendjén felvált minden nacionalista érzéseket. Van is egy csomó kereskedelmi oda-vissza a tagok e csoportok. Egy orosz edző jöhet az USA-ban egy ideig, egy teljes állást, akkor menj vissza, vagy fordítva.




 

Q: Kína kezd zörög a szablyák és élesedik a nukleáris fegyvereket, amelyek mutatva amerikai városban. Mindez bekövetkezett szerint Illuminátusok napirend vagy van még egy elég nagy " bizonytalanság, a véletlen vagy X-faktor "szó, amely túl az Illuminátusok ellenőrzése ?A: Én már ki öt évre, így a tájékoztatás a "régi hír" . De a katonai építmény a kínai is a terv része . Vannak a csoport tagjai, akik az ázsiai, és nagyon opportunista. A keleti maffia csoportok nagyon sok kapcsolódó Illuminati tevékenység. A véletlen tényező ebben az egészben az, hogy az átlag polgár reagál. Ezt nem lehet megjósolni, de Illuminátusok vezetés gyakran kitalálni különböző forgatókönyvek, és próbálja eldönteni, hogyan fog működni, ha az átlagpolgárok reagálni váratlan módon. Azt mondták, hogy 2020 körül, az illuminátus napirend lenne nyíltan feltárta . Nem tudom, hogy ez a pontos, vagy csak propaganda, hogy én tanultam, vagy ha ez az időpont változott, mert én voltam a csoportban.




 

Q: Svali , korábban beszéltél mindcontrol áldozatok és a túlélők , hogy terjesszen elő a történeteiket, és azt nyilvánosságra. Az egyik legújabb és nagy érdeklődésre történetek az egyik Cathy O'Brian [lásd a linkeket Úgy tűnik, hogy inkább a CIA agykontroll áldozat , ami még mindig a hang nagyon hasonlít a saját történetét, a technológia és a technika. Gondolod, hogy lehet egy Illuminati kapcsolat? A: Ahogy már korábban említettem, a CIA és az Illuminátusok határozottan kapcsolódnak . A felső vezetés a CIA is Illuminati vezető . EmlítettemDulles és Gottlieb , mint a férfiak tudtam személyesen, mint a gyermek és a fiatal felnőtt. A kutatók, hogy futott az MK-Ultra és más kormányzati agykontroll programjai Illuminists áthozott náci Németország. Ezért azt találjuk, hogy agykontroll áldozatai mindig beszélnek németül, vagy disszociált rész, beszél a német akcentussal; azokat utánzó bántalmazók, ami nagyon-nagyon gyakori. Azt mondhatjuk, hogy a CIA és az Illuminátusok is kesztyűs kézzel társait. Tudom, hogy a különböző csoportok Illuminátusok körül az USA-ban is küld adatokat a kísérletek teszik, hogy a központi számítógép Langley, Va . (ó, igen, az emberi kísérletezés és agykontroll kísérleteket még folyamatban vannak, ez nem akadályozta meg a második világháború. ..). 




Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozó / Trainer 
Part 15 - TV - The Perfect Mind-vezérlő eszköz 
 
Kérdés: Svali , milyen szerepet játszik a televízió? A saját szempontjából, mint egy ex-Illuminati tréner / programozó, mennyi egy elme-kontroll eszköz "tényleg" van? Hogyan befolyásolja a agy, milyen hangok és képek programozáshoz használt? Mitől TV a tökéletes elme-kontroll eszköz a tömegek ? Adj nekünk néhány részletet kérem. A: Fontos felismerni, hogy ha egy személy nézi TV , mennek egy alfa agyi hullám állapot , amelyben több befolyásolható, mint a normál. Tény, hogy egy csomó Illuminati programozás történik alfa állapotban , mert az a személy, nyugodt és nagyon befolyásolható. Észrevetted már, az üveges az arcát a személy, aki a tévénézés bármilyen hosszú ideig? Ez attól az elhúzódó alfa állapotban , és a félig disszociatív állapot (és ez azok számára, akik nem emelt az agykontroll). Továbbá ne feledjük, hogy ezek a tanulmányok azt állította, hogy " az erőszak tv nem befolyásolja a gyermekek viselkedését "évvel ezelőtt ? Találd ki, ki támogatott őket? Ők egy csomó bika szifilisz. Milyen ember figyeli igenis befolyásolja őket, és ez jól ismert a behavioristák a csoportban. Sőt, úgy tudom, hogy a TV egy olyan eszköz, hogy szándékosan használják, hogy befolyásolják a "tömegek". Ez nem lehet létrehozni a teljes személyiség változás az átlagos állampolgár, de ez érzéketlenné minket egyre inkább az erőszak, a pornográfia és az okkult, és befolyásolja a felfogás a kisgyermekek. Most rajzfilmek egy finom üzenet, valamint a tudatalatti is azt jelentette, hogy befolyásolja a következő generációs gyermekek, megsemmisíti a családi értékek és a régi vágású "erkölcs", hogy a "keresztény jobboldal" vagy "elfogult", vagy a "politikailag inkorrekt". TV ma mélyreható befolyást gyakorol a társadalomra, és különösen a kisgyermekek. Hány szülő átruházta mivel a gyermekek babysitter, de fogalmam sincs, mi a gyerekek nézni? Én rémülten időnként hallani a filmekben, hogy a 12 éves fia azt mondja, barátai megnézték: filmeket, hogy ábrázolja tömeges gyilkosságok, az erőszak, és okkult gonosz. I soha nem hagyja, hogy aranyos kisgyerekként nézni a Matrix , Fight Club , vagy az új Exorcist , például, vagy a " slasher filmek ", amely olyan népszerű néhány tizenéves. Hangok és képek a: villogó képek és állandó változások (mint például az MTV videók, például, vagy sok az új hirdetéseket); egyes hangokat játszott néhány show, vagy akár a téma a show, ha dicsőíti az okkult, mint például a sok népszerű show ábrázoló csinos fiatal tini boszorkány, mint a hősnő, vagy a vámpírok és démoni alakja változó.










 

K: Melyek a legfontosabb Illuminátusok ihlette show fut a tévében, vagy az azok során egy Illuminati üzenetet, és milyen nyomokat azonosítani őket az ilyen? A: A média annyira beszivárgott, a jobb kérdés melyek nem segítik elő a napirendet ? Lásd a fenti, még: szombat reggel karikatúrák mutatják, az állatok / emberek morfium (a jól ismert okkult jelenségek), vagy azt, hogy dicsőítsék a fogalmak "Föld, víz, tűz" (a Mágikus elemek); vagy azok, amelyek nyíltan mutatják agykontroll technikák (akár videojátékok, mint a Tomb Raider, vagy a "Metal Gear Solid" show képzés székek, és az emberek, hogy megkínozták, ami meglepett és elszomorított. A hős, hogy "megmentse" az a személy, mielőtt azok kínoztak halálra ... Azt hiszem, hogy a 90% a jelenlegi rajzfilmek misztikus / okkult témákat tartalmaz, melyek elkapni a gyerek és a finoman belenevel őket, hogy elfogadják: az állatok útmutatók vagy szellem útmutatók, az ötlet a képzés (még aranyos kis Pokemons fordulj tanulékony lények a vicsorgó démoni harcosok után "trainer" segít rajtuk változtatni, ami túl közel a kényelem számomra, hogy mi a Illuminists azért, hogy engedelmes gyermekek). Én személy szerint nem néz sok TV, éppen ezért. Lehet nézni a National Geographic különleges egyszer egy kicsit, vagy ritkán a film a vígjáték csatorna, de egyébként, kerülöm is. hallottam túl sok beszélgetés közben vezetés találkozók és más behavioristák a csoport arról, hogy milyen volt, hogy használjuk, hogy finoman befolyásolni a tömegek anélkül, hogy azok még gyanítható,. Úgy dönt, hogy lépésre ez a befolyás. Nézd meg, mi látható a TV 1940-es és 1950-es években, és mi fogadható most rendben van, hogy a krónika lassú erkölcsi hanyatlás a társadalom.






 

Kérdés: Mi a hatása pop zene ? Vajon veszélyt jelent, az azt használják elme-kontroll közeg? Azt hiszem, Cathy O'Brien , a CIA elme-kontroll rabszolga és túlélő , az érintett ország zenei élet, és számos énekes mint elme-kontroll rabszolgák, és nevek Nashville , Ten . mint a központ. A: Country zene lehet néhány, de a rockzene ipar sokkal erősen kontrollált. Egyszer láttam néhány MTV és nem tudta elhinni, hogy mi volt rajta, a szája tátva maradt a sokktól. Van egy dal / videó, ami nagyon népszerű most a CrazyTown , amely megmutatja pillangó tetoválás az egész nép (a jele Monarch agykontroll ), míg ő énekel "Gyere a pillangó" ... később énekel róla menekülés a jobb világ, stb Ez a dal tele van programozás képeket. Úgy gondolom, hogy Brittany Spears , Eminem , és mások által használt, hogy énekelni dalszöveg szeretnek (ever észre, hogy ő visel egy neo-náci megjelenés és énekel dalszöveg gyűlölet? Ez nem véletlen). Tény, hogy sok, a legjobb pop énekesek érkeznek egy szakmai a "Mickey Mouse Club" (igen, a jó öreg Walt az illuminátus Empire), és azt hiszem, ők kínálják sztárság cserébe hűséget vagy agykontroll. Hány dalszöveg híve öngyilkosság , erőszak, kétségbeesés, vagy a New Age lelkiség pop / rock-ma? Vagy csak kap egy példányt a szavak és olvasni (de ne feledje, hogy sokan esetleg kiváltó túlélőinek mind control).






 

Kérdés: Van-e bármilyen módon, hogy vonja vissza az elme-kontroll károsodás által már elvégzett és a televízió és a zene? A: Kapcsolja ki.Könnyebb mondani, mint megtenni. Ha a bemenet megáll, akkor nem folyamatosan erősíteni. Hány ember szinte rabja a TV idő? Azt is gondolom, hogy az egyik legjobb módszer a veszte kár helyett negatív vagy hamis üzeneteket az igazság. Megyek Isten szava a napi Biblia a "megújítása elme", ​​az államok rómaiak, és nem találok ez sokkal gyógyító és felemelő, mint bármi a TV vagy a pop rádióállomás.


 

Q: Svali, biztos vagyok benne, emlékszel a Pokemon roham pánik néhány évvel ezelőtt. [Itt van néhány link frissíteni a memóriát: lefoglalásáról vagy hisztéria? Japán rajzfilm kiváltó rohamok száz gyermek.] Vajon a rajzfilm gyártók / animátorok megbotlik ez véletlenül vagy ez valamiféle állami elme-kontroll "teszt"? Ez valami Illuminati programozók tudatában vannak, és használja az elme-kontroll? Mi a véleményed erről? A: Nem tudom, ha ez szándékos volt, akár nem, mert ez történt, miután elhagyta a csoportot, és én soha nem hallottam olyan vitát róla. De én azt mondom, hogy nem hagyom, hogy a fiam nézni Pokemon , akkor is, ha azt mondja, hogy "minden a barátai nem".Azt hiszem, a show erősen démoni felhanggal (miért a szemét a karakterek be "vörös", amikor Morph harci mód, ami úgy tűnik, nagyon hasonlít egy ember a harci üzemmódban aki ment keresztül agykontroll démoni matricák?). Nem bírom a show magam, annak ellenére, hogyPicachu népszerűsége , és elszomorít, hogy ez volt a hatása, hogy nem a gyerekek. Azt tudom, hogy az alfa-hullám hatása már említettem azt jelenti, hogy igen, a gyerekek "teljesen elmerül" a programban, amint azt a személy egy cikkben. Előfordult már, nézte a fiatal gyerek, aki néz rajzfilmek, mint ez? Szemük máz, az állkapocs laza megy, és megáll minden, és még lassabban lélegezni. Még egyszer, nem vagyok nagy rajongója a TV önmagában éppen ezért, különösen a gyerekek számára. A megnövekedett erőszak a társadalomban közvetlenül kapcsolódik a fokozott expozíció azt, hogy a nagyon fiatal is. Hány gyermek megtanult nevetni gore és értelmetlen erőszakot, mert az "vicces"? Van még egy népszerű komédia az MTV, amely bemutatja a fiatal férfiak visszaél a szülő és videotaping azt "nevet". Problémám van értelmetlen kegyetlenség másoknak, hogy vicces.








 

Kérdés: Itt van egy cikk, hogy megtalálhat érdekes:
2001/04/20
25 TH SHOT TALÁLHATÓ Pokémon MESEFILMEK Pszichológusok az Oroszország déli város Krasnodar felszólította az orosz kormányt, hogy tiltsák televíziós a Pokemon japán rajzfilm . A rajzfilm már adásba az orosz állam által ellenőrzött ORT országos televíziós hálózatot, mivel számos ország, köztük Japán maga is tabu is. Krasodar pszichológusok azt állítják, hogy a 25 -én lövés rendszert alkalmaznak a képregény, amely negatívan érinti a gyermekek al-tudat. Ennek eredményeként a lövés hatása, a "" NLP "" történik, vagy, hogy tedd más szóval zombying. A pszichológusok jellemzik ezt a jelenséget, mint a '' szellemi népirtás. "Véleményük szerint a karikatúra szólít kegyetlenség és agresszió, míg számos jelek a Hősök jelmezek szimbolizálja halál.
A: Nem vagyok biztos benne, mi az a "25 -én lövés rendszer ", de nyilvánvalóan Oroszország felismerte, hogy valami tudatalatti frame set, hogy káros hatással van a gyermekekre (miért nem vagyok meglepve, már velem együtt véleménye Pokemon ...). És Mágia , egy másik játék, még rosszabb. Emellett, gondolom, a szerepjáték játék, hogy a gyerekek mindent elsöprő, mint a D & D Online, vagy Diablo, és mások.
 
A lista folytatódik.







1 megjegyzés:

  1. Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com VAGY Hívás / WhatsApp: +16626183756

    VálaszTörlés