2015. október 9., péntek

HADVISELÉS A NÉPESSÉG ELLEN , A TECHNOLÓGIA , ÉS A HÁLÓZAT, IRTÓHADJÁRAT A FAJ KIPUSZTÍTÁSÁÉRT.





HADVISELÉS A NÉPESSÉG ELLEN , A TECHNOLÓGIA , ÉS A HÁLÓZAT, IRTÓHADJÁRAT A FAJ KIPUSZTÍTÁSÁÉRT.





fotó HAARP Alaszkában:

Ha valaki még mindig "a kerítésen" about weather módosítás / manipuláció:
Az összes alábbi linkekre kell felelniük legtöbb kérdés: menteni a PDF-eket mielőtt ők elmentek jó a net!
-----------------
Hipotézis / Theory - mit gondolok tesznek:
Előszó:
Azt javaslom, hogy egy sor földi állomások segítségével HAARP típusú technológia (azaz a földi állomás bocsát ki a nagyfrekvenciás vagy alacsony frekvencia) .. arra használják, hogy olyan impulzust amelyhez lát megjelenő radar egy rövid időre.
Úgy tűnik, ez a magas frekvenciájú elektromágneses impulzus történik, hogy "meleg" a légkör fölé station .... esetleg, hogy hozzon létre egy "mesterséges ionoszféra mirror = AIM" a légkörben, talán van néhány egyéb ma még ismeretlen hatása ELTÉRŐ időjárás módosítását,vagy ezek a hüvelyesek is könnyen lehet tenni, amelynek egyetlen célja a mérnöki az időjárás.
A "cél" E frekvencia villog, még nem határozták meg.
Emellett azt találtuk, hogy a globális kampány van folyamatban, hogy a spray por a levegőbe .. via repülőgép elosztás .. annak érdekében, hogy segítse a frekvencia szaporítás és sebességváltó ... anyagok, mint alumínium, bárium-, stroncium, és ezüst-jodid (csak hogy néhányat említsünk). Általában az úgynevezett "Chemtrails" this "felhő vetés" a felvette a lépést.
Megfigyelés eddig:
1. Villog a magas RF megjelenik RADAR - néha azonos geometriai modulációs minták beszélt a HAARP kutatási papírok ... úgy tűnik, összehangolva a többi állomás, és nem minden állomás ugyanazon a területen termelnek a vakut.
2. Többször is túl gyakran, hogy egy véletlen .... látunk súlyos időjárás (tornádók, károsító szél és jégeső) sújtotta ezek a frekvenciasávok vaku Epicentrumok. Ez általában akkor fordul elő 48 órán belül a magas frekvenciájú történő kibocsátásra a földi állomás (általában a földi NEXRAD RADAR vagy hasonló gyárt a pulzus).
Úgy vélem, ez a pulzáló fűtés, kész a földi állomások, arra készteti vagy ACCENTING jelenlegi közelgő vihar rendszerek. Az energia impulzusok akár DRAW az elkövetkező még kialakulatlan vihar-rendszerek minden állomáson kibocsátó "Circle sweep / HAARP gyűrű".
Azt is úgy tűnik, hogy a "geometriai modulációk" [kör sweep / HAARP gyűrűk / fűrészfog sweep / skalár terek] végzik, hogy növeljék az amplitúdó a jel került kibocsátásra.
Bármi legyen is a frekvencia is .. a mutató, mint egy gyors villanás a magas RF .. és mivel a vaku intenzitás növekszik .. így nem a geometriai moduláció megjelenése a képernyőn - végső soron a magasabb és gyakoribb a villog = az erősebb és tartósabb a vihar, hogy jön a flash.
Akkor olvassa el az alábbi, ami a Fourier hőelvezetés elemzést. A négyzet, téglalap, fogazott, és a kör sweep lehet magyarázni a Stanford VLF geometriai moduláció papírokat.
Mindkettő kapcsolódik itt:
geometriai moduláció (kör söprés, fűrészfog végigsöpör egy HAARP típusú technológia):
Töltse le a Stanford PDF itt:
Fourier Hőteljesítmény elemzés ismerteti a pite alakú közös fűtött "kör söprés / HAARP gyűrű):
Létrehozása "dönthető AIM" a légkör egy földi állomás (esetleg meghatalmazotti "mini-HAARP" relé):
-----------------
Read more on Scalar / Plazma / Elektromágnesség keresztül frekvencia VLF és HF és a "skaláris tér", hogy lehet, hogy elő a AMISR:
A mintegy 147 oldal a jelentésben, illetve a 156-157. Pdf .. "Scalar Squares" lehetséges tettes találtam:
Töltse le a fenti. Pdf itt:

Speciális: AMISR "3D" RADAR nagyfrekvenciás vizsgálat ellenfél egy tipikus "skaláris tér" kitörés látható rendszeres RADAR:


Screenshot a lehetséges "skalár tér" termelő: a HF vizsgálat elvégezhető AMISR a "3D kép"-ta RADAR belső területe a légkör:




-----------------
Itt van egy jó példa a múlt előrejelzés a 'HAARP gyűrű / kör sweep / Scalar Square "módszer:
Vasárnap, április 22, 2011 - St. Louis Lambert International repülőtér elütötte közvetlenül egy tornádó.
Április 19-én 2011 .. 2 1/2 nap ELŐTT Lambert St. Louis érte .. Én ki ezt a figyelmeztető jelzést LAMBERT AIRPORT KÖZVETLENÜL ..
itt footage e telitalálat belülről a repülőtérre április 22, 2011 ...
----------------
Több tucat examples / megerősítésének HAARP gyűrűk hit közvetlenül .. Az itt felsorolt:
-----------------
Itt egy másik megerősítették a videót mashup:
-----------------
Skaláris RADAR és hatásai:
-----------------
HAARP az MSM (History Channel):
-----------------
Hogyan HAARP technológia, hogy egy földrengés:
-----------------
Orosz parlament tag "veszi hitel" az ami a japán földrengés és szökőár 2011-ben egy "új csendes fegyver", hogy lehet hivatkozni "nyelő kontinensek":
-----------------
-----------------
US Navy részt:



Közötti kapcsolat HAARP föld átható tomográfia technológia és a földrengések.

Írta PC Legfrissebb hírek Világ hírek vasárnap, március 13, 2011
A magas frekvenciájú aktív hajnali Research Program (HAARP) egy amerikai kongresszus kezdeményezett programot közösen irányítják a US Air Force és a US Navy. Az Egyesült Államok kongresszusi feljegyzések azt mutatják, hogy a HAARP finanszírozza az amerikai kormány. Az amerikai szenátus félre 15.000.000 $ dollárt 1996 (Clinton-adminisztráció), hogy képes behatolni a földet jelek lepattant az ionoszféra. Ez a föld-áthatoló-tomográfia azóta kifejlesztett és használt az amerikai kormányt, hogy belenézel a bolygóra, hogy a mélysége sok kilométert, hogy lokalizálják a föld alatti lőszerek, ásványi anyagok és alagutak. A probléma az, hogy az által használt frekvenciák HAARP a földi behatoló tomográfia belül is a frekvenciatartományban legtöbbet idézett a zavarok a Föld saját elektromágneses mezőt.
HAARP szabadalmak kimondja, hogy HAARP sugározhat rádió energiát a hajnali electrojet, a hajlított, töltött-részecske áram képződik a magas szélességeken, ahol a napszél kölcsönhatásba lép a Föld mágneses tere. A rádió energiát, majd szétszórja nagy területeken keresztül ductlike régiók ionoszféra, amely egy virtuális antenna, hogy lehet több ezer mérföld hosszúságú.
Ilyen ELF antenna hullámokat bocsátanak ki tud olyan mélyre hatolni több kilométerre a földbe, attól függően, hogy a geológiai smink és a felszín alatti vízben a célzott területen. HAARP használ földi behatoló radar (GPR) hova gerenda impulzusok polarizált magas frekvenciájú rádióhullámokat az ionoszféra. Ezek az impulzusok lehet finoman állítani, és beállítani, hogy a visszapattant föld átható fénysugár célozhat egy nagyon speciális területen, és egy meghatározott ideig. Sugárzása egy nagyon nagy energiát sugárzó földbe hosszabb ideig okozhat földrengést. Végtére is, egy földrengés az eredménye a hirtelen felszabaduló energia a földkéreg, amely létrehozza a szeizmikus hullám rezonanciát. Ugyanez a tömb antennák által használt HAARP földi behatoló tomográfia is fel lehet használni, hogy mélyen a földbe, ami egy földrengés bárhol a világon.
Geofizikai események, mint a földrengések és vulkánkitörések - a fajta dolog, hogy lehet, hogy már a szélén mentesítés - lehet, a megfelelő rezonancia energiák adunk be a rendszerbe, annak túlterhelését idézheti elő és ténylegesen törésre. Volt amerikai védelmi miniszter William S. Cohen ténylegesen nyilatkozatot illetően a tömegpusztító fegyverek és az ötlet generálásának földrengések mesterségesen. Egy április 28, 1997DoD News tájékoztatója konferencián terrorizmus, a tömegpusztító fegyverek, és az amerikai stratégia a Georgia Center, Mahler Auditorium, University of Georgia, Athens, Ga. Cohen kijelentette: " Mások folytat még egy eco - típusú terrorizmus, amellyel képesek megváltoztatni a klíma, elindult földrengés, vulkanikus tevékenység távolról használata révén az elektromágneses hullámok . "
United States Patent 5041834 - Artificial ionoszférikus tükör áll egy plazma réteget, amely lehet dönteni.
Eljárás és berendezés megváltoztatására egy régióban a Föld légkörében, ionoszféra, ÉS / VAGY magnetoszféra
-----------------
Az USGS vetés a felhők, hogy ez hó:
-----------------
 Néhány az időjárás módosítás vállalat működik ma belül az USA-ban:


-----------------
Ez alatt a felhő vetés generátor:


Itt van egy nagyon hosszú listát a link, pdf fájlokat az intézmények, mint a Stanford, leicester egyetem, Cornell, University of Massachusetts, stb. valamint több katonai és. gov területek
néhány link a munka, mások a "le", de még mindig benne, hogy bizonyítani, hogy létezett.Ezek a dolgok egy módon eltűnt ki a net, így letöltheti és tükör azokat más fájlmegosztó oldalakon, ha tudsz.
-----------------
University of Leicester - ionoszférikus fűtés
csapadekok "tartozék"
Védelmi miniszter a 1990-es években William Cohen beszél a témában a HAARP -
-----------------
US Navy elektronikus hadviselés:
-----------------
Alsó ionoszféra fűtés / geometriai moduláció / kör söprés, fűrészfog söprés, négyszögjel, téglalap hullám:
Stanford VLF AWESOME hálózata:
Weboldalak minden ismert létesítmény:
Sura ionoszférikus fűtés Objektum
A EISCAT Associates
A Facility -
EISCAT Headquarters találhatók Kiruna Svédország
A EISCAT Tudományos Egyesület,
Headquarters,
PO Box 812,
S-981 28 Kiruna
Svédország
-----------------
felhő vetés generátor képen a NAIWMC honlapján:

VLF és VHF állomás location honlapok:
Jicamarca, Peru
Arecibo, Puerto Rico
Millstone Hill, Amerikai Egyesült Államok
(Haystack)
Pic a Haystack létesítmény és több info:
Sondrestromfjord, Grönland
Kharkov, Ukraine
(Search for szórás)
Irkutszk, Oroszország
Az intézet rendelkezik egy komplex egyedi asztrofizikai berendezéseket telepített a Sayan hegység, különösen a szibériai napenergia radiotelescope, nagy napenergia vákuum távcső, egy inkoherens szórás radar, valamint a hálózat asztrofizikai laboratórium egész területén Szibériában.
http://www.irkutsk.org/acad/acad_e.htm

Felső ionoszféra változásai HF (nagyfrekvenciás) a ULF (ultra alacsony frekvencia)



Lényegében .. ez azt mutatja, hogy lehet küldeni a HF (nagyfrekvenciás) jelet a felső ionoszféra a HAARP, és ez "átalakítja" egy ULF ultra alacsony frekvenciájú ... és fordítva ..alacsony frekvenciájú modulálja a magas frekvenciás!
Itt a link a "Hatékonyság méretezés" HF átalakítása ULF / VLF / ELF keresztül ionoszféra.
Itt a link a "HAARP description pdf" vagyok látható ...
Egy másik linket MU, Japán
----------------
alábbi kép a "Chemtrails", azaz aeroszolok permetezzük a repülőgépek kiváltására vagy segíti gyakorisága manipulálása a felhő környezet:



USA (mellett HAARP)
UCLA
HIPAS - High Power hajnali stimuláció Observatory
Közelében található Fairbanks Alaska
ULCAR állomások:
Papers,. Pdfs és dokumentumok tekintetében különböző aspektusait a frekvencia és időjárás változtatás:



CERN és HAARP -
Könyvek és a régebbi kiadványok, amely időjárás változtatás:
----------------
Ezek a felvételek alatt származnak haditengerészet. Mil honlapján .. világosan mutatja a "HAARP gyűrű / kör sweep" mintázat és kerülete .. végezzük elektromágneses moduláció a földi állomás .. VLF és UHF.
http://wwwppd.nrl.navy.mil/whatsnew/haarp/
"Modulálja a környező folyó áram az ionoszféra, pl, a hajnali electrojet, akkor hozható létre rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) és a nagyon alacsony frekvenciájú (VLF) sugárzás. Ez ionoszférikus módosítás a technika rendelkezik ilyen hullámokat tapintás mind a Föld és az ionoszféra-magnetoszféra. A módosítás történik a alsó D-régió és információkat nyújt a környezeti feltételek az egyik legkevésbé diagnosztizált régiói a ionoszféra.
A electrojet modulált segítségével egy nagyfrekvenciás fűtés (néhány MHZ) a hatalom modulált a kívánt ELF / VLF frekvencia melegíti ionoszférikus elektronok az alacsonyabb D-régióban. 1a ábra mutatja a vázlatot a fűtés és fűtött régióban. A fűtött régió jellemzően 75 km (bár ez függ a hordozó frekvencia), és lehet 30 km átmérőjű és néhány km vastag. Videó felülről (lásd 1b ábra ), a felmelegített régió egy nagyjából kör alakú folt. Egyenletes a fűtött terület függ az antenna sugárzási minta, valamint a D-régió körülmények. A fűtés növeli az elektron-semleges ütközés mértéke, amely megváltoztatja a vezetőképesség. Mivel itt ELF időléptékek a környező elektromos mező állandó, modulálása a vezetőképesség termel egy áram modulált ugyanazon a frekvencián. Ezeken a magasságokban a vezetőképesség változás elsősorban a Hall-vezetőképesség. Ha a környezet elektromos mező, E, nyelven ± y irányban, egy időben változó áram zavarása keletkezik, j, a ± X-irányban (1b. ábra). Az idő változó aktuális elindul hullámok fel és le a Föld mágneses tere. A szimulációk itt látható, kezdjük egy időben változó áram és tanulmányozzák a lefelé szaporítóanyag hullámok és hogyan házaspár a Föld-ionoszféra hullámvezető.
Animációk
Az animációk 5 különböző ábrázolását ugyanazon szimuláció. A szimuláció használ időben változó áram perturbációs (1 kHz) a D-régió 75 km. Az áram a mágneses kelet-nyugati irányban. A Föld mágneses mezeje a függőleges. A szimulációs doboz 1800-1800-120 km. Isosurfaces mutatjuk be az abszolút értéke a vízszintes mágneses mezőABSB és a függőleges elektromos mező ABSEZ . Látható továbbá a kelet-nyugati mágneses mezőt a közeli mező BX1 és a far-field BX2 . Mivel a területen amplitúdó leesik a távolsággal, BX1 használ rend-of-nagyságú isosurface nagyobb érték, mintBX2 hangsúlyozni a mező közelében a helyszínen. Az észak-déli mágneses mező látható BY1 és BY2 . Ezek a telkek kissé eltérhet az abszolút érték a területek, ahol mind a pozitív, mind negatív felületeket mutatták. Is BX és BY van egy eltérő tájolása, a saját sugárzás mintákat. Az irányt a sugárzás határozza meg a teljes vízszintes mező feltüntetett ABSB és által a függőleges elektromos mező látható ABSEZ . A sugárzásának a Föld-ionoszféra hullámvezető kombinációja lineáris dipól antenna és a jobb oldali kör antenna. Az ELF frekvenciák miatt az alacsony D-régió abszorpciós a dipólus domináns. A dipólus sugárzik a mágneses kelet-nyugati irányban.
Mivel az 1 kHz alatti cutoff a módot a hullámvezető egy TEM mód. Az üzemmód áll, egy vízszintes B mező irányára merőlegesen a szaporítási és egy függőleges elektromos mező. Tökéletes vezeték, a mód egyenletes a függőleges irányban. Mivel a hullám a hullámvezető, a tetején a hullám körülbelül alján a ionoszféra. Felett fűtött régió hullámok is elindította mentén a Föld mágneses tere. A közeli mező ( BX1 és BY1 ) látható az impulzus éppen sugárzott lefelé. A sztrájk a talaj és tükrözi vissza az ionoszféra. Része az energia terjed ki a erővonalak az ionoszféra. Ez a buborék látható emelkedik. A D-régió rendkívül ütközési és Csökkenti a hullám. Keresi BX2 és BY2látható, hogy az energia főként marad a hullámvezető. Ha valaki közelebbről a tetején a hullám a hullámvezető a hullám tűnik hajlított. A hullámvezető üzemmód kapcsolószerkezet aljába a D-régió és vezetés egy Whistler üzemmódban legfeljebb a erővonalak. A whistlerek sokkal alacsonyabb, mint a sebesség hullámvezető mód, és csak terjednek mentén az erővonalak. Ez úgy működik, hogy görbe tetején a hullámok.Ezek a hullámok segítenek alkotják a buborékban terjed ki a mezőt vonalat. Emiatt a buborék átmérője sokkal nagyobb, mint a fűtött régióban.
Felett a fűtött régió ABSEZ látható egy pár tekercs köré egymást. Ezek az áramlatok, hogy a flow fel és le a Föld mágneses mezejének képező jelenlegi hurkok kapcsolódó hullámok szaporító fel az erővonalak. Végül, EZ1 egy csapás-up a nagy magasságban részét függőleges elektromos mező pozitív értékek az elektromos mező, a jelenlegi hurok látna tisztán látható. "


Tovább. Pdfs és információk időjárás módosítását keresztül gyakorisága és aeroszolok:
----------------
Ionoszféra módosítása és ELF / VLF
hullám generáció HAARP
----------------
Nemrég voltunk nevezve őket "HAARP felhők" .. hosszú bordázott felhő képződmények, mint a hullámok a víz ..... -ig ezen a ponton volt spekuláció .. DE ..... Itt látjuk ezeket HAARP felhők szerepel a HAARP MIT kutatói publikus fájlok az MIT ...... nézd meg .. úgy dönt, ... és győződjön meg arról, hogy gyalog a szülő könyvtárat!!
a fényképet az alábbi fotót a HAARP MIT kutatója, míg Alaszkában .. még több saját személyes lövések a fenti link:


nézd meg a többi fájl ebben a MIT backdoor.
ellenőrizze a "nyilvános" fájlban ..
hallgatni a HAARP whislter hogy szerepel e MIT kutatók cache:
Ismét a fenti link egy back end MIT oldalra .. Töltse le amit tudsz előtt elment!! akkor biztos megtekintéséhez UROP fájlt is ...
FELTÉTLENÜL Keresés a szülőkönyvtárra!
----------------
MIT / HAARP a "fekete mágia" chart gyakoriságára hullámhosszon szaporításihttp://web.mit.edu/rezy_p/Public/downloads/smithchart.pdf


HAARP közös szolgálatok PROGRAM tervek és tevékenységek: Air Force Geofizikai Laboratórium és az Office of Naval Research, February 1990 (PDF)
Kapcsolat szerezhetők be:
----------------
Popular Mechanics Magazine:
A világ 18 legfurcsább katonai bázisok
HAARP Research Station - nem sok info, de azt mondja:
"Az elmúlt interjúk HAARP azon piaci szereplők könnyen elismerni ők kutatása lehetséges védelmi alkalmazások."
----------------
Módosítása ionoszféra által VLF Wave-indukált Electron Csapadék
----------------
Cím: Egy diagnosztikai rendszer Tanulás Energy Particionálás és válasz megítélésére az ionoszféra alatt HAARP módosítása kísérletek.
"A HAARP létesítmény klasszikus nevezik HF ionoszférikus módosítási lehetőség. HF ionoszférikus módosítását vonja maga után a nagy teljesítmény, magas frekvenciájú (~ 2-15MHz) rádióhullámokat, hogy módosítsa a Föld ionoszféra. "
----------------
Cím: High-Energy Electron Beam által indukált ionoszférikus Módosítás kísérletek
VLF és UHF állomás Norvégiában:


A vulkanikus sziget a Csendes-óceán nyugati Mexikó és az északi irányt közvetlenül összhangban van az alacsonyabb san andreas hiba. Itt a Google Föld location.
28 53 23,06 N 118 16 50,20 W
EAR (Egyenlítői Légnyomás Radar) Szumátra által JAPAN (kör ismét)
-0,203705, 100,319872
Tajvan, Kína (tál H-alakú épület, antenna hálózat nem messze)
24.967858, 121.1870
Burt Sima, Ausztrália (furcsa)
-23,521497, 133,67752
Laverton, AUSZTRÁLIA
-28,33, 122
Hart, Ausztrália
-22,968290, 134,448124
Poker Flat, Alaska, USA (AMISR Advanced Modulator Inkoherens Scatter Radar)
65.129852, -147,470623
AMISR, Resolute Bay, Kanada
74.728138, -94,924242 (étel)
Antennák mindenhol követő utak (többfázisú), az egész hely egy rács!
74.733132, -94,932071
Futur "MU" a Japán (Inkoherens Scatter) helyszínen Antartica
-68,984348, 39,647884
Felszereltség linkeken keresztül:
Ábra mutatja a földi állomás segítségével gyakorisággal hő terület felett vagy körülötte:



screenshot a flash a magas RF alatt hurrikán Irene 2011 ... a közepén a gyűrű kapott tornádók, jégeső, és káros szelek körülbelül 2 nappal a hurrikán után eltűnt .. 3 nap után a vaku …




Screenshot Louisiana ismeretlen időpontja:


Screenshot of Kentucky Ohio napja előtt 2 nappal azt sújtotta károsító szél, jégeső, és a Tornado:


Két nappal azelőtt, Texas elütötte az EXTREME jégeső és tornádó .. Négy láb jégeső észak texas és közepes texas .. Április 2012:


Station helyeken és koordinátái különböző VLF és UHF lehetőség: néhány ismétli felülről ..(Küldött nekem nézők)
1 - High Frequency Active hajnali Kutatási Programn (HAARP) Gakona Alaska
62 23 30,00, -145 8 48,00
2 - High Power hajnali Stimulation Observatory (HIPAS) Fairbanks Alaska
64 52 19 N, 146 50 33 W
3 - Poker Flat Research tartomány közelében Chatanika, Alaska
65 7 23,90, -147 28 7,05
4 - Platteville Légnyomás Observatory Platteville, Colorado
40 10 54, -104 43 30
5 - Millstone Hill Radio Observatory Westford, Massachusetts
42 37 09.25, -71 29 28,49
6 - A Arecibo Observatory Arecibo rádióteleszkóp Puerto Rico.
18 20 38,97 N, 66 45 9,77 W
7 - Jicamarca Radio Observatory Lima, Peru
11 57 08:25 S, 76 52 30,67 W
8 - São Luiz Space Observatory Cruzeiro Santa Bárbara, Sao Luis-MA, Brasil
-2 35 40,47, 12 -44 35,90
9 - NERC MST Radar Facility Capel Dewi, Carmarthenshire, Wales, Egyesült Királyság
52 25 28,26, -4 00 19,59
10 - Az Európai Inkoherens Scatter Tudományos Egyesület EISCAT Ramfjordmoen, Near Tromsø, Norvégia
69 35 10,94, 19 13 20,89
11 - Sura Objektum Nizhniy Novgorod, Oroszország
56 7 9,70, 46 3,66 2
12 - Az orosz harkály Duga Radar Array, Chenobyl, Ukrajna
51 18 20,17 N, 30 04 02.60 E
13 - Nemzeti MST Radar Facility NMRF Gadanki, India
13 27 26,68, 79 10 30,74
14 - Kína Kutató Intézet rádióhullámok terjedése (CRIRP) Xinjiang (Sinkiang) Régió
40 24 15,91 N, 93 38 09.74 E
15 - Sheshan, Shanghai, China
31 5 41.98N 121 11 29,72 E
16 - Mu Radar Japánban
34 51 14,80 N 136 6 19,45 E
17 - Jindalee Operatív Radar Network (Jorn) Laverton, West Australia
-28 19 36,29, 122 0 18,84
18 - Jindalee Operatív Radar Network (Jorn) Longreach, Queensland, Ausztrália
-23 39 29,53, 144 8 49,58
19 - Ausztrália Naval kommunikációs állomás Harold Holt E (NCS HEH) Exmouth, Nyugat-Ausztrália.
21 48 59,47 s, 114 09 55,60
20 - Zhong Shan Antarktisz Polar Station (Kína)
69 22 43,69 S, 76 23 15,07 E
BRAZÍLIA (elmosódott)
-2 35 40,47, 12 -44 35,90
Capel Dewi, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
52.424517, -4,005442
Östra Sallerup, SVÉDORSZÁG
55.814601, 13.728526
Tähteläntie, FINNORSZÁG
67.363842, 26.630384
Saskatoon, Kanada (furcsa grid)
52,16 N, 106,53 W
UTR-2 Uran (VLBI)
49 38 14,20 N 36 56 11,08
Uran 1 -
49 40 29,53 N 36 17 31,29
Uran 2 -
49 37 51,17 N 34 49 29,80
Uran 3 -
49 38 14,20 N 23 49 37,02
Uran 4 -
49 38 14,20 N 30 16 21,96
ALWIN WIBKE
69 1755,10 N, 16 02 32,32
TIRA
50 37 00.59 N, 07 07 45,30 W
NMRF Wales, UK
52 25 28,26 N 04 00 19,62 W
Jorn
28 19 36,29 S, 122 00 18,85 W
Jorn 2 -
23 39 29,53 S, 144 08 49,58 W
Jorn 3 -
22 58 03.22 S, 134 26 52,57 W
Johnsen-Atoll:
16 43 41,21 N, 169 31 55,53 W
Militärbasis Ascension Island:
7 56 16,43 S, 14 22 33,81 W
Chung-Li VHF Radar
24 58 03.86 N 121 11 11,71
Bajkál-1, Semipalatinsk, Kazahsztán
50 10 12,69 N 78 22 36,84 W
----------------
névtelen és másolatok:

50 10 12,69 N 78 22 36,84 W
55 55 26,15 N, 36 49 10 0,97 W
51 18 20,17 N, 30 04 02.60 E
40 24 15 0,91 N, 93 38 09.74 E
69 22 23,63 S, 76 22 19,11 E
69,29851, 16,042269
34.853842, 136.105710
28 53 23,06 N 118 16 50,20 W
40.723031, 141.328769
-0,203705, 100,319872
24.967858, 121.1870
-23,521497, 133,67752
-22,968290, 134,448124
65.129852, -147,470623
74.728138, -94,924242
74.733132, -94,932071
-68,984348, 39,647884
64 52 19 N, 146 50 33 W
65 7 23,90, 147 28 7,05
40 10 54 104 43 30
42 37 09.25, 71 29 28,49
69 35 10,94 19 13 20,89
56 7 9,70, 46 2 3,66
51 18 20,17 N, 30 04 02.60 E
13 27 26,68 79 10 30,74
40 24 15,91 N, 93 38 09.74 E
69 22 43,69 S, 76 23 15,07 E
62.390000, -145,150000
13.457411, 79.175206
40.404062, 93.633678
-11 57 '6 0,67, 52 -76 25,71
51.305603, 30.067389
55.814601, 13.728526
67.363842, 26.630384
69.582697, 19.213958
52,16 ° N, 106,53 ° W
-21,908677, 114,131806
56.114993, 46.027851



DIDBase lista itt
Ez a leghangosabb hang akkor találkoznak 0n a rövidhullámú most. 8,545 megahertz egy.8,570 ... ez idő 12:00 délben. 12,815 és 12,850, 17,110, 18,370 MHz-en. Aztán a délután, és néha után 18:00 hallani azt a 17,110 és más frekvenciák is. Szóval kezd igazán felrobbantották ezt a dolgot
Dr. Moshe Alamaro (dolgozott Dr. Eastlund időjárás-módosítás / engineering) Mint egy végzős hallgató, később mint kutatója az MIT Department of Earth, légköri és a Planetary Sciences (EAPS) Moshe Alamaro segített tervezés, építés és kezelése A MIT Air-Sea Interaction Lab, ahol ő felügyelte 6 versenyző.
Alamaro, M.; "My Journey to mérnök a Weather" MIT Alumni News and Views, ami számít: 2009.
Armstrong, R., Glenn GJ, Alamaro, M. "koordinációs, kutatás szükséges, az időjárás tudomány", Physics Today, Vol. 60, 10. oldal, 2007.
Alamaro, M., Emanuel, KA, McGillis, W.: "kísérleti vizsgálata Air-Sea Átigazolások nagy Szélsebesség" közelgő Journal of Fluid Mechanics.
Az Emanuel, KA: "Sea-Air Transzfer trópusi ciklonok", Proceedings of the International Union of Geodéziai és Geofizikai Sapora, Japán, július 1., 2003.
Népszerű Press:
"A tudósok egy lépéssel közelebb a kormányberendezés hurrikánok-rajzok", The Sunday Telegraph október 21., 2007.


"A tudósok: Killer hurrikánok lehet Someday szabályozható korom", a Fox News, október 31, 2007.
"Aktiválása Cloud Shield! Zap a Twister! "Weird Magazine, 2000.
"Ultra-vékony" takaró "cut víztározó párolgás" New Scientist, 2003 novemberében
Ez a link mutatja érdekes ciklus vizsgálati minták ismétlődő sorozat különböző tömbök
Science & Engineering - http://www.mediafire.com/?gs2scvvhz6ww8
---------------
Chinas HAARP - A "meridián":


Repülők repülőterek környékén Oka hó és az eső KÖZELI



Videó a cikk "bizonyíték", hogy a repülőgépek egymás okozó időjárási képződmények ... címlapján Yahoo! hír ...
"Repülők repülő super-hűtött felhők a repülőterek környékén páralecsapódást okozhat, hogy az eredmények több hó és eső közeli, állítja egy új tanulmány.
-----------------
További időjárás módosítását linkek itt:
-
-
-----------------



Szenátus Bill S.601 - időjárás "mérséklés" bill - Szponzorált szenátor Kay Bailey Hutchison ésJohn Rockefeller
(Nem felelt meg a jelenlegi formájában), hanem azt állították, hogy az Air Force "tulajdonlása az időjárás 2025" program:
Itt a "weather mérséklés bill" co-szponzorált kongresszus:
S. 601:
Időjárás enyhítése kutatási és fejlesztési politika felhatalmazási törvény 2009-es
idézet a számla közvetlenül kapcsolódó fent:
"
Az alábbi összefoglaló írta a Kongresszusi Kutató Szolgálat, a megbecsült pártatlan ága a Library of Congress. GovTrack nem írt, és nem ellenőrzi ezeket a összefoglalók.
7/22/2009-Reported a szenátus módosítani. Időjárás enyhítése kutatási és fejlesztési politika Authorization Act 2009 -
5. szakasz -
Létrehozza a Földtudományi Igazgatóság a National Science Foundation (NSF) az Időjárás enyhítő Kutatási Hivatal létrehozza és koordinálja a nemzeti kutatási és fejlesztési program az időjárás mérséklésére a jelen törvény. Előírja, hogy a program élén az igazgató, aki nevezi ki az igazgatót a Földtudományi Igazgatóság. Utasítja az igazgatót a NSF munkájának koordinálását a program, a Hivatal Tudomány-és Technológiapolitikai (OSTP). Felhatalmazza az igazgatót a program, hogy: (1) alap tanulmányok, információszerzés, és tartsuk lenyomva a műhelyek elvégzéséhez szükséges e törvény, (2) együttműködnek állami vagy magán intézmények előmozdítása E törvény alkalmazásában, és (3) lép együttműködési megállapodások a fejét egy amerikai osztály vagy ügynökség, a megfelelő hatósági valamely állam vagy politikai egysége egy állam, vagy a megfelelő hivatalos, magán-vagy állami intézmény vagy szervezet végez kutatási és fejlesztési (K + F) vonatkozó időjárás mérsékléséhez. Létrehoz egy munkacsoportot, hogy tanácsot ad a program, és ajánlásokat tesz a Program kapcsolatos adminisztráció, kutatás és egyéb ügyekben.
6. szakasz -
Szükséges az igazgató a Program, egyeztetve a munkacsoport, hogy nyújtson be végrehajtási tervet a Kongresszus létrehozásának és koordinálása a Program. Lehetővé teszi a felvétel a Programban meghatározott tevékenységek időjárás hatásainak enyhítése, beleértve a következőket: (1) az interdiszciplináris K + F és összehangolása a K + F és tevékenységek megértésének javítása a folyamatok kapcsolódó tervezett és véletlen időjárási mérséklése, (2) koordináció az érintett szervezetekkel; ( 3) fejlesztése révén közötti partnerségek szövetségi ügynökségek, állami szervek, és a felsőoktatási intézmények, az új technológiák és módszerek időjárás mérséklése, valamint (4) létrehozása ösztöndíjak és oktatási lehetőségeket, amelyek ösztönzik az interdiszciplináris megközelítés az időjárás mérsékléséhez. Elvárja, hogy a Program támogassa és finanszírozza a K + F, tanulmányok és vizsgálatok tekintetében: (1) a jobb előrejelzés döntéshozatal technológiák weather mérséklési műveletek, és (2) alkalmazkodás és skálázás kísérletek hatásosságát időjárás mérséklés. Felhatalmazza az igazgatót a NSF létrehozni egy támogatási programot a támogatások odaítélésére jogosult jogalanyok (állami szervek, felsőoktatási intézmények, valamint nonprofit szervezetek, amelyek szakértelmet az időjárás hatásainak enyhítése és tapasztalattal rendelkezik az állami ügynökségek) a K + F projektek vonatkozhatnak időjárás mérsékléséhez.
7. szakasz -
Megköveteli, az igazgató, hogy nyújtson be kétévente jelentést tartalmazó bizonyos információkat az elnök és meghatározott kongresszusi bizottságok.
8. § -
Utasítja a fejét olyan egyesült államokbeli osztály vagy ügynökség, és a fejét bármely más köz-vagy magánintézmény részesülő kutatási alapok az Egyesült Államokat, hogy működjenek együtt az igazgató a Program.
9. szakasz -
Irányítja a OSTP, támogatva a megvalósítási terv, hogy: (1) kezelésére vonatkozó programok és tevékenységek a szövetségi hivatalok és szervezeti egységek, amelyek hozzájárulnak a Program, (2) megvizsgálja és használja, adott esetben, jelentéseket és tanulmányokat a szövetségi ügynökségek és osztályok, időjárás módosítás szervezetek és egyéb szakértői tudományos szervek, köztük egy meghatározott Nemzeti Kutatási Tanács jelentését, és (3) ajánlásokat tesz összehangolásának Program tevékenységek időjárás kárenyhítő tevékenységeit az egyéb nemzeti és nemzetközi szervezetek. Igényel OSTP, hogy a támogatást a kétévente jelentést kért az igazgató szerint 7. szakasz, hogy a megadott információkat.
10. szakasz -
Felhatalmazza előirányzatok. Lehetővé teszi, hogy az elfogadási, felhasználása és ártalmatlanítása ajándékok vagy adományok a szolgáltatások, illetve ingatlan a program keretében. "


alábbi képen látható - például egy villanás a magas RF egy földi állomás - előállítására "kört sweep" használatával VHF .. hasonló a HAARP dokumentumokat Stanford beszél a "geometriai moduláció" a HF hullám egy "kört sweep".


NEXRAD RADAR küld impulzusokat ki nagyon közel azonos gyakorisággal HAARP működik - rendszerint NEXRAD RADAR működik a GHz-es spektrum szükség ahhoz, hogy a "mesterséges ionoszféra tükör a légkör", hogy segítse átmosás jelek a horizonton HAARP:
Megjegyzés: azt mondja az alábbi # 1. .. -tól 0,0 12.4MHz a NEXRAD impulzusok:
idézet:
Rövid impulzus kimenet spektrum : -40 dB BW 12,4 MHz, (-80 dB + / - 62 MHz), -80 dB + / - 19,6 MHz túlterhelt területeken (zsúfolt területek igényelnek kimenő sáváteresztő szűrő) "
Három fő összetevője a NEXRAD radar: The Radar Data Acquisition ( RDA ), a Radar Products Generator ( RPG ), és a Megbízó felhasználói processzor ( PUP ).
RDA - Radar adatgyűjtés
Az RDA az információs gyűjtögető a rendszer lényegében a radar magát és áll négy fő összetevőből áll:
  1. Adó
    • Típus : S-sávban, koherens láncba (STALO / COHO), line modulátor, klisztron csöves erősítő (53 dB erősítés tipikus)
    • Frekvencia : 2700-3000 MHz
    • Teljesítmény : 750 kw csúcs klisztron kimenet
    • Adó az antenna veszteség : site függő, 2 dB tipikus
    • Átlagos teljesítmény : 300 1300 watt
    • Impulzus szélessége : 1,57 és 4,5 ezredmásodperc (-6 dB pont)
    • PRF rövid impulzus : 318-1304 Hz
    • PRF hosszú impulzus : 318-452 Hz
    • Phase zaj (rendszer) : -54 dBc szükséges, -60 dBc tipikus
    • Rövid impulzus kimenet spektrum : -40 dB BW 12,4 MHz, (-80 dB + / - 62 MHz), -80 dB + / - 19,6 MHz túlterhelt területeken (zsúfolt területek igényelnek kimenő sáváteresztő szűrő)
     
  2. Antenna / Pedestal
    • Típus : center táplált paraboloid forradalom 28 méter átmérőjű
    • Polarizáció : lineáris vízszintes
    • Gain at 2850 MHz : 45,5 dB (beleértve orrkúp veszteség)
    • Nyílásszög at 2850 MHz : 0,925 deg
    • Gyártási sidelobe : -29 dB (mások kevesebb mint -40 dB túl 10 fok)
    • Radome : üvegszál hab szendvics frekvencia hangolt, 39 láb csonka gömb
    • Radome kétirányú veszteség : 0,24 dB 2850 MHz
      Pedestal mutatók
      Pedestal funkció
      Azimut
      Magasság
      Irányíthatóság
      360 fok
      -1 És +45 fok
      Normál Scan
      360 fok
      0,5-19,5
      Maximális forgási sebesség
      30 fok / sec
      30 fok / sec
      Gyorsulás
      15 fok / sec 2
      15 fok / sec 2
      Mechanikus Korlátok
      360 fok
      -1 És +60 fok
      Helymeghatározás Error (max)
      + / -0.2
      + / -0.2
      Talapzat Típus: magasság felett Azimuth
  3. Receiver
    • Típus : Koherens (stalo / coho) bekezdés, első downconvert az IF, azonnali automatikus erősítés szabályozás és kiegyenlített szűrés, másrészt átalakítani, szinkron felismerés (I és Q bemeneti A / D konverter)
    • Dinamikus tartomány : 95 dB
    • Intermedier Frekvencia : 57,55 MHz
    • 3 dB sávszélesség : 0,630 MHz
    • 6 dB sávszélesség : 0,798 Mhz
    • Rendszer zajtényező : 4,6 dB (540 Kelvin)
    • Receiver zaj : -113 dBm ref az antenna
    • Front end interferencia elutasítás filter : 0,5 dB BW: 700 kHz, 30 dB BW: 50 MHz, 60 dB BW: 200 MHz
    • Opcionális interferencia észlelése, log erősítő alapján
  4. Signal Processor
    • A / D konverter minta intervallum : 1,66 microsec, 602 kHz-es (kb.)
    • A / D konverter bitek száma : 12
    • Rendetlenség Filter : végtelen impulzusválasz (5 pólusú elliptikus)
    • Elnyomása : 30 50 dB, felhasználó által választható
    • Notch 1/2 szélességek : 0,5 4 m / sec
    • Tartomány növekmény : 250 m
    • Azimuth növekmény : 1 fok
-----------------
Most, hogy vegye figyelembe, hogy mi frekvenciák HAARP működik: állítólag tól 0,0 a10MHz (ugyanarról a szkeptikus helyszínen feletti NEXRAD):
idézet:
"... Ez úgy történik, továbbításával fókuszált fénysugár rádiófrekvenciás energia, a között 2,8 és 10MHz, közvetlenül egy pont az ionoszféra között 100 és 350 km magasságban, alapvetően az" E "réteg. Az energia elsősorban ezen a területen az ionoszféra segítségével a HAARP létesítmény ellenőrzi a viselkedését, amely terület a ionoszféra a vizsgálat során. "
-----------------
Most, hogy vegye figyelembe, hogy mi GHz a billenthető "AIM" Mesterséges ionoszférikus Mirror a légkör ...
nézd meg 10. és 11. oldalon .. ez a dokumentum azt mondja, impulzusok kiszivároghatnak alulról 20MHz a 24GHz:
Töltse le közvetlenül itt: a227112
100 Torr. Pulzáló measutemdnts végeztek 0,992 GHz, 9,3-9,4 GHz és 24 GHz, Míg CW került sor az X hirdetés L sávban. Impulzushosszaknál -ban a tartományban 0,2-204. ek alkalmaztunk.
a mag ionizációs állította elő által egy radioaktív forrás és a bontás kritérium úgy definiáljuk, mint a terület, amelyen a kibocsátott energia blokkolva alatt az utolsó 5%-a a
impulzus, amely megfelel ahhoz, hogy elérje a kritikus sűrűség.
----------------

Page 8
AIM visszaverődés, fénytörés és felszívódás jellemzők 20-100 MHz
frekvenciákat.
1. jelenleg azonosított létfontosságú Fizika problémák
1.1.1 elért legfontosabb eredmények a Dátum
Erőfeszítések eddig az AIM fenomenológiai vizsgálatok és a rendszer trade-off tanulmányok
eredményezte elsőrendű megértése ionizációs folyamat és hogy ez a folyamat lehet a
létrehozásához használt szabályozott plazma tükör. Pontosabban, az eredmények eddig a következők:
2

Page 9
1) Az előzetes AIM rendszer fogalmát, amely magában foglalja
* egy zéró-dimenziós analitikus ionizációs modell és egy egydimenziós
numerikus szimuláció,
" a "festmény" stratégiáját, amelynek célja egy ferde tükör,
* A RF melegítő design,
* A kiindulási rendszer fogalom, és
" a rendszer működőképes idővonal.
2) A készlet nulladrendű rendszer teljesítményét kereskedelmi tanulmányok, beleértve
* Számos elérhető tükör jellemzők,
 RF előmelegítés tervezési paraméterekkel,
" rendszer tervezési paraméterek,
* Mennyiségi hatásainak AIM RF átviteli görbe, és a
" előrejelzés AIM rendszer teljesítményét.
3) azonosítása a fennmaradó műszaki bizonytalanságait és megközelítés
kezelése, beleértve a
* Hatása RF önálló abszorpciós megfontolások ionizációs,
 pontos méretezés a fizika AIM rendszer,
* Ellenőrzése bontás és az azt követő AIM viselkedést nyílt légkörben,
és
* Demonstrációja AIM orientáció, egységességét, és simaságát.


Miután elolvasta a fentieket, azt javaslom, 2 hipotézis:
1. Mivel az impulzus NEXRAD RADAR keletkezik - ez valóban megy a 0,0 MHz és körülbelül 12MHz ...... tehát az impulzus maga valóban hasonló (vagy azonos) egy impulzus HAARP ....különbség 2MHz a felső végén (ami apró a rendszerben elérhető teljesítmény a létesítmény).
2. A magas frekvenciájú impulzus tenni a jelenlegi GHz által használt földi NEXRAD is kettős, mint egy földi melegítő ..... felhasználhatja többféle célra:
-----------------
itt vannak a felhasználási ismertetett RADAR a felső MHz-es tartományban, és GHz tartomány:


Radar frekvenciasávok
ZENEKAR NEVE
FREKVENCIA TARTOMÁNY
HULLÁMHOSSZ TARTOMÁNY
MEGJEGYZÉSEK
3-30 MHz
10-100 m
parti radar rendszerek, over-the-horizonton radar (OTH) radarok; "nagyfrekvenciás"
P
<300 MHz
1 m +
"P" a "korábbi", visszamenőleges hatályú a korai radar rendszerek
30-300 MHz
1-10 m
Nagyon nagy hatótávolságú, föld átható, "nagyon magas frekvenciájú"
300-1000 MHz
0,3-1 m
Nagyon hosszú távú (pl. ballisztikus rakéták korai előrejelző ), a földi átható, lombozatot átható; "ultra magas frekvenciájú"
L
1-2 GHz
15-30 cm
Hosszútávú légiforgalmi irányítás és felügyelet ; "L" a "hosszú"
S
2-4 GHz
7,5-15 cm
Mérsékelt tartomány felügyelet, Terminal légiforgalmi irányítás, a hosszú távú időjárás-, tengeri radar, "S" a "rövid"
C
4-8 GHz
3,75-7,5 cm
Satellite transzponderek, kompromisszum (ezért "C") közötti X és S sávban, időjárás, hosszú távú követés
X
8-12 GHz
2,5-3,75 cm
Missile útmutatást, tengeri radar , időjárás, közepes felbontású feltérképezése és földi megfigyelés, az USA-bana szűk tartományban 10,525 GHz ± 25 MHz használjákrepülőtéri radar; rövid hatótávolságú követés. Nevezett X sáv, mivel a frekvencia egy titkos során WW2.
12-18 GHz
1,67-2,5 cm
nagy felbontású
K
18-24 GHz
1,11-1,67 cm
származó német Kurz , vagyis a "rövid" korlátozott használatára miatt felszívódását a vízgőz , így a K u K és ahasználtak helyett a felügyelet. K-zenekar kimutatására használt felhősödés a meteorológusok, és a rendőrség által kimutatására gyorshajtás autósok. K-band radar ágyúk működnek 24,150 ± 0,100 GHz.
24-40 GHz
0,75-1,11 cm
feltérképezése, rövid hatótávolságú, a repülőtéri felügyelet; frekvencia fölött K sáv (ezért 'a') Photo radar, használt kiváltó kamerák fotózni rendszámok autók futó piros fény, működik 34,300 ± 0,100 GHz.
mm
40-300 GHz
7,5 mm - 1 mm-es
milliméteres sávban , felosztva az alábbiak szerint. A frekvencia tartományok függ hullámvezető méretét. Több betűk vannak rendelve ezek a sávok a különböző csoportok. Ezek alapján Baytron, a ma már nem létező cég tett vizsgálati berendezések.
V
40-75 GHz
4,0-7,5 mm
Nagyon erősen elnyeli a légköri oxigén, ami rezonál a 60 GHz.
W
75-110 GHz
2,7-4,0 mm
használják a vizuális érzékelő kísérleti autonóm járművek, nagy felbontású meteorológiai megfigyelés és képalkotó.
1,6-10,5 GHz
18,75 cm - 2,8 cm
használt keresztül a fal radar és képalkotó rendszerek.


animált GIF egy tipikus nagyfrekvenciás flash (sweep-kör / HAARP ring) .. néhány nap után megjelent - 7-10 centi eső véget ért a szárazság ezen a területen:


Foglalta össze, földi állomások, NEXRAD RADAROK is kettős, mint földi "AIM generátorok" ..Szintén az impulzusokat NEXRAD RADAROK is egyezik frekvenciák küldött szolgáltatások, mint a HAARP.
Akárhogy is, függetlenül attól, hogy a fűtés a terület feletti földi állomás, vagy hogy az alkalmazott, hogy utánozza a HAARP típusú jel az ionoszféra - látjuk a villog RADAR, mint a jelek villognak a rádióspektrum .... a jel megy 0,0-tól több GHz - és bárhol a kettő között.
Úgy tűnik, hogy a mi NEXRAD dupla mikrohullámú fűtőberendezések, valamint a légköri tükör generátorok ... egy a fent felsorolt ​​megállapítások .. Az MHz és GHz képességek valóban egyeznek.
----------------


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése