2012. április 29., vasárnap

védőoltás kikényszerítése


védőoltás kikényszerítése

Újságíró vádat emel a WTO és az UN ellen.
Ezeknek biológia terrorizmust és tömeggyilkosság kísérletét veti fel.
Michael Grandt


Az FBI-al együtt egy újságíró hölgy vádat emel a Világ Egészségügyi Hivatal (WTO) ellen, az Egyesült Nemzetek (UN) ellen és magas rangú politikusok ellen. A vád biológia terrorizmus és tömeggyilkossági kísérlet. Egyúttal egy kényszer oltás elleni határozatot igyekszik kieszközölni.


A növekvő hisztériát és különbféle közleményeket a sertét nátháról a cikk, ami a Natural News-ban jelent meg egy további a további látásmódot ad és látszólag hihetetlen dolgot leplez le.


Csalás vagy hamisitás ?
A fő sodrású hírekből sajnos a WHO és az UN elleni feljelentésről nem lehetett olvasni. De ez nem jelenti azt, hogy a különbféle fórumok ellenére az embernek az a véleménye, hogy Jane Burgermeister egyáltalán nem is létezik. A Naural News szerint Jane Burgermeister egy nagyon is valós személy. Ö egy ír-osztrák újságíró, aki a Nature, a British Medical Journal és az American Prospect számára ír és a Renewable Energy World Websit levelezője, ami a klímaváltozást és a környezettant foglalja magába. Az internetről az Osztrák Egészségügyi Minisztériumnál a Jane Burgermeister feljelentésének a beérkezése lehívható. Erre én felhívtam az ott megadott minisztériumi ügyintézőnőt. Ö csak a következőt igazolta: a feljelentés beérkezett a minisztériumba, de a hatáskör hiánya miatt erre az írásra még nincs visszaigazolás, hogy ez a feljelentés az államügyészséghez került. A feljenetést oda külön kell beadni. Jane Burgermeister asszony az E-Mail visszaigazolást küldést megkapta. A személy hitelességét a Minisztérium eddig nem ellenőrizte. A blogbanhttp://www.infokriegernews.de/2009/07/11/wer-ist-jane-burgermeister/ ez olvasható: " nem várom el, hogy jelentkeznek. Ha csak egy nagyon rövid nyilvános nyilatkozatban"
A Jane Bügrermeisterral folytatot interjú a youtube-án lehívható:
A következő web oldalon az összes dokumentumot le lehet hívni, az osztrák parlamenti beszédeket is:
Tulajdonképpen minden az újságíró hitelességéről szól, még akkor is, ha az utolsó bizonyítást, szót arra még nem mondták ki.Az olvasóktól a Natural News cikkét nem akarom visszatartani és azt megjegyzések nélkül az olvasó számára rendelkezésre bocsátom. Itt megint egy kusza összeesküvés elméletről van csak szó, vagy egy kevés igazsság is van benne ? Az olvasónak saját magának kell erről ítéletet hozni. A vádnak a szövege a forráshivatkozásoknál a végén adtuk meg. Megértésüket kérjük, hogy a csatolmányban ezt az eredeti nyelven hagytuk meg.
Itt áll Barbara Minton által leforditott cikk, Natural Health Editor/Natural News:
" A mikor július végén a Baxter cég a A/H1N1 kórokozó ellen az oltóanyagra vár, egy osztrák, vizsgáló újságíró az emberiség történetének a legnagyobb bűncselekményére figyelmeztet. Az FBI-al együtt Jane Bügermeister nem régen vádat emelt a Világ Egészségügyi Szervezet WHO, az Egyesült Nemzetek (UN), magas rangú politikusok ellen és közszervezetek ellen.A vád úgy hangzik, hogy biológia terrorizmus és megkísérelt tömeggyilkosság. Emelett az egyoldali kényszeroltás elleni határozatot akar elérni. A követelések már áprilisban a Baxter AG és a Avir Green Hills Biotechnologie Österreich ellen a szennyezett madár nátha oltóanyag előállitása miatt egy vádhoz vezetett, ami azt állitja hogy a cégek a betegség korokózót arra használják, hogy a tömeg járványból profitot kovácsoljanak. Az újságírónő és az FBI megállapításai szerint, Bügermeister asszony bemutatta a biológia terrorizmus bizonyítékait USA-ban, hogy a nemzetközi bankárok egy csoportjának vezetése alatt, a a Federal Reserve Bank, akik a WHO-ot, az UNO-ot és a NATO-ot ellenőrzik. Ez a csoport a kormány legmagasabb rangú irodájában székel USA-ban. Ez a biológiai terrorizmus az amerikai lakosság elleni tömeggyilkosságot szolgálja. Egy genetikailag megváltoztatott influenza vírust arra használnak, hogy halált okozzon. A vád név szerint említi Barack Obama-át, az USA elnökét, David Nabarro, UN System az Influenza-Betegségeknek koordinátora, Margret Chan, a WHO generálisigazgatóját, Kathleen Sibelius, Egészség- és Hygienerészleg titkárát, Janet Napolitano, otthon védelmi hatóság generális titkárát, David de Rotschild, Bankárt, David Rockefeller, Bankárt, George Soros, Bankárt, Werner Faymann, osztrák szövetségi kancellárt, Alois Stöger , osztrák egészségügyi minisztert, mint a nemzetközi bűn szindikátus tagját, ami biológia fegyvert fejleszt ki, előállit, raktároz és bevett, hogy az amerikai lakosságot meg más népeket megöljön, hogy pénzügyi és politikai előnyökhöz jusson.
A vád magába foglalja, hogy a vádlottak összeesküvő alapon egy titkos nemzetközi biológia program vég fázisát tervezték meg, azt pénzelték és abból hasznot húztak. Ebben a biológia programban a gyógyszercégek Baxter és Novártis is részt vettek. A biotechnológia segítségével tették és ezt követően a halálos, biológia madár és sertés korokozót szabadon engedték, midamellett hogy a kényszeroltás először az amerikai lakosság körében halálhoz és megbetegedésekhez vezetett. Egy ilyen tett az biológia fegyverek antiterror törvényét megszegi.
Burgermeister vádja bizonyítékokat szolgáltat arra, hogy Baxter AG ( a nemzetközi Baxter cég osztrák leányvállalata) szándákosan 72 kiló aktív madárnátha vírust szabaddá engedett. Ez a madárnátha vírust a WHO télen 16 további laboratóriumnak, négy országban küldte el. Ö (Bürgermeister) állitja, hogy ez a bizonyíték egyértelmüen arra szól, hogy gyógyszercégek, mint kormány hivatalok az előállításban, a kifejlesztésben és a betegségkorokozók szétosztásában, mint a biológia fegyvereknek a világra leghalálosabb formájában részt vettek és egy tömegjárványt oldottak ki, ami tömeg elhalálozást okoz. A vádpontokban áprilisben áll, hogy a Baxter cég Ausztriában, ami világon a legbiztonságosabb biológiai laboratóriumának van mondva, a legelemibb biztonsági előírásokat sem tartották be és 72 Kiló anyagot, ami biológia fegyvernek számit, pathogen baktériumokat nem szigoruan más anyagoktól külön tároltak, hanem a normális influenza vírussal keverve és Orth-on a Dunába engedtek bele. Februárban egy Bio Test alkalmazottja az oltásra kijelölt anyagot egy görényen probálta ki. A görény elpusztult. Ezt az esetet sem a WHO, sem az EU, de még az osztrák egészségügyi hivatal sem vizsgálta ki.Semmiféle vizsgálatot nem folytattak a vírus anyaggal és a génsorozatot sem hozták nyilvánosságra.
A parlamenti kérdések alapján ( Fragestunde im Parlement) május 20.-án az osztrák egészségügyi miniszter, Alois Stöger, az esetet, nem mint a biológia anyagok biztonság elleni bűnként kezelte, hanem csak az állatorvosi előírások elleni vétségként. Egy állatorvost küldet a laboratóriumba egy rövid kivizsgálásra. Bügermeister asszony aktái mutatják, hogy a vírus szabaddá engedése egy döntő lépés egy járvány veszélynek a kiváltására, ami WHO-nak megengedte a 6-os fok kijelentését.A törvények az UN-nek és WHO-nak megengedik a USA előírásainak az átvételét.
A törvényhozástól az USA-beli kényszeroltás esetén a járvány feltételei adottnak kell lennie.
Ö (Bürgermeister aszony) panaszolja hogy az egész sertés járvány ügy egy nagy csaláson alapul és semmiféle természtes vírus nem fenyegeti a lakosságot. Ö bizonyítákokat sorakoztat fel, amik mutatják, hogy a madárnátha és sertésnátha vírus valóban egy biológia technológiával lett előállítva, amit a WHO és kormányhivatalom meg mások pénzeltek.
A sertésnátha vírusa a sertésnátha, az emberi nátha és a madárnátha kereszteződése, ami szakértői vélemények alapján csak laboratóriumban lehetett előállitani. A WHO-nak azon kijelentése, hogy a sertésnátha mint járvány terjed, minden tudományos alapot mellőz és azt tényeket forditt ki, hogy a vírus először a a WHO segítésével lett létrehozva és terjesztve, de ez a bizonyitás nyomasztó is, mivel a WHO elsősorban a>járvány megelőzésért<>
Ebből kifolyólag a sertésnátha tünetét egy normális náthától nem lehet megkülönböztetni. A sertésnátha nem követel több halálos áldozatot, mint egy normális nátha. Bürgermester megjegyezte, hogy halálos áldozatok adatai, amik állítólag sertésnáthára vezethetők vissza ellentmondóak. Valamint nem világos, hogy és milyen körülmények között dokumentálták ezek a halálos eseteket.
Nincs potenciális járvány, csak az van, hogy a tömegoltásokat, mint fegyvert használják, abban a köntösben hogy a lakósságot védik. Bizonyítható indokok vannak arra, hogy a kényszeroltóanyag szándékosan a betegség korokozójával van szennyezve és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy öljenek.
Egy utalás van arra, hogy Novartis szabadalmaztatott oltóanyagot a madárnátha ellen használt, ami 21 hajléktalan ember ölt meg 2008 nyarán Lengyelországban. Mint úgynevezett fő hatás ( a mellék hatással ellentétben) az oltóanyagnak egy kellemetlen hatása volt, amit az US-kormány meghatározása alapján, az oltóanyagot mint biológia fegyvert kell jellemzi. A biológia fegyver egy korokozó, amit arra hoztak létre, hogy mint negatív hatása ( halál és sérülés) egy beadó-rendszer (injekció) segítségével azt előidézik. Ö kijelenti, hogy nemzetközileg működő gyógyszer cég komplexusok és kormányhivatalok, a ragályanyagot kifejlesztették és terjesztették, azokat abba a helyzetbe hozza, hogy ebből nyereséget termeljenek, de először a járványt ki kell oldani, hogy azután oltóanyagot tudjanak eladni.
A médiák, amiket ez a csoport ellenőriz, amik a sertésnátha napirendet vezérli, hamis információkat terjeszt, hogy az embereknek az USA állapotokat állitanak be, hogy a veszélyes oltást igénybe vegyék. Az emberek USA-ban jelentős és ki nem javítható károkat és sérüléseket szenvednek, ha a beleegyezésük nélkül az oltásra nem bevizsgált hatóanyaggal oltásra lennének kényszerítve, amit a legújabb törvények és határozatok előírnak. Bürgermeister felpanaszolja vádjaiban, hogy a törvényeket és határozatokat utólag változtatták meg és újakat is hoztak,hogy ezeket a törvények és szabályzásokat törvénybe iktatását meggyorsítják, amik az amerikai polgároktól az alkotmányos jogaikat elveszik, hogy az oltást el tudják utasítani. Ezek az emberek létrehozták annak az előfeltételét, ami lehetővé teszi, hogy a jövőben valakit mint bűnöst állítsák be, ha az ember a járvány elleni oltás ellen védekezik. Ők elrettentő és kegyetlen büntetéseket szabnak ki, mint fogvatarás vagy karanténok FEMA-táborokban, mi alatt a másik oldalon a oltási károkra való jóvátételi fizetéseket kizárják. Ez meglepő ellentétben áll szövetségi kormánytörvényekkel és egy megvesztegetés és egy hivatallal való visszaélés, mint az alkotmányos és alaptörvényeknek a megszegése. Az előzőleg megnevezett vádlottak ezzel egy a tömeges népi halálnak az alapkövet lefektették.
Amiben a sertésnáthát csak mint köntösnek használják és az amerikai nép ellen a kényszertoltással egy tömeghalált terveznek.Már egy nagy kiterjedésü FEMA koncentrációs táborok hálózatát hozták létre és tömegsirokat jelöltek ki. Ehhez egy összeesküvést kovácsoltak, hogy a hatalmat Amerika felett az ö bűnös szindikátusikba vegyék.

Forrás: 

http://info.kopp-verlag.de/news/journalistin-erhebt-anklage-gegen-die-who-und-un-sie-wirft-ihnen-bioterrorismus-sowie-versuchten-ma.html


Véd vagy öl a védőoltás?




Egy osztrák oknyomozó riporternő, Jane Burgermeister feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy tekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen. Ezt követően áprilisban a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevű vállalatokat jelentette fel a madárinfluenza vírus előállításának és terjesztésének vádjával. Állítása szerint szándékosan – a WHO megbízásából – szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból. Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1 és H3N2 vírusok találhatók.
Emberi hiba okozta az új típusú influenzát? 


Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vizsgálatot indított annak kiderítésére, igaza van-e annak az ausztrál kutatónak, aki azt állítja: emberi hiba vezetett az új típusú influenza vírusának kialakulásához. 

Az ausztrál kutató, a 75 éves Adrian Gibbs maga is részt vett aTamiflu nevű gyógyszer létrehozásában, amely eredményesen alkalmazható az új vírus ellen is. Egy interjúban a tudós nem nevezte kizártnak, hogy vakcina készítés közben történt hiba, és az új vírus így alakult ki.

Gibbs az új vírus genetikai elemzése során jutott erre a következtetésre. "A legegyszerűbb magyarázat az, hogy a vírus egy laboratóriumi hiba eredménye - de van rengeteg egyéb lehetőség is" - mondta a kutató a Bloomberg televíziónak. Gibbs négy évtizede kutatja a baktériumok evolúcióját, és egyike azoknak, akik elemezni kezdték az új vírus genetikai profilját, miután a járvány három hete kitört Mexikóban.

A WHO komolyan veszi az ausztrál kutató felvetését, amelyet írásban juttatott el, és vizsgálatot kezdett annak kiderítésére, valóban emberi hiba következtében alakult-e ki a H1N1-es vírus - közölte a szervezet főigazgató-helyettese. Fukuda Keidzsi közölte: ha Gibbsnek igaza van, rengeteg új kérdés vetődik fel az új vírussal kapcsolatban.

Amerikai szakértők azonban nem értenek egyet az ausztrál kutatóval. Az Atlantában székelő nemzeti járványközpont munkatársai is elemezték Gibbs tanulmányát, és arra a következtetésre jutottak, hogy a véleményét nem támasztja alá meggyőző bizonyíték.

A gyógyszergyártók szabadították ránk a sertésinfluenzát?


A WHO nemrég vizsgálatot indított egy kutató bejelentése kapcsán, miszerint előfordulhat, hogy emberi mulasztás áll az influenzavírus terjedése mögött. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) aligazgatója, Fukuda Keiji elmondta: a szervezet vizsgálatot indított egy ausztrál virológus, Adrian Gibbs bejelentése kapcsán, miszerint nem a természetben, hanem egy laboratóriumban fejlődött ki a most pusztító influenzavírus. Gibbs, aki korábban a Roche influenza-ellenes gyógyszerének fejlesztésében is részt vett úgy véli, hogy akár emberi mulasztás is állhat a vírus kialakulása mögött - írta a Bloomberg.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) aligazgatója, Fukuda Keiji elmondta: a szervezet vizsgálatot indított egy ausztrál virológus, Adrian Gibbs bejelentése kapcsán, miszerint nem a természetben, hanem egy laboratóriumban fejlődött ki a most pusztító influenzavírus. Gibbs, aki korábban a Roche influenza-ellenes gyógyszerének fejlesztésében is részt vett úgy véli, hogy akár emberi mulasztás is állhat a vírus kialakulása mögött - írta a Bloomberg.

Gibbs holnap hozza nyilvánosságra a vírus genetikai vizsgálata során feltárt eredményeit, amelyet a WHO mellett más kutatócsoportok is vizsgálat alá vesznek. A tudós szerint a H1N1/A vírus olyan tojásokban fejlődött ki, amelyet a kutatók és a gyógyszergyártók arra használnak, hogy vizsgálataikhoz újabb törzseket fejlesszenek, illetve vakcináikat azon teszteljék. A négy évtizede virológiával foglalkozó tudós szerint természetesen nem kizárt, hogy a vírus nem laboratóriumi eredetű, ám kulcsfontosságú tényezők erősítik elméletét. Gibbs az elsők között volt, aki megvizsgálta a jelenlegi járványt okozó vírus genetikai összetételét.

A tudós elméletét látszik igazolni többek között az is, hogy a vírus a sertésekben fejlődő influenzavírusoknál háromszor gyorsabban mutálódik, amelyből Gibbs arra következtet, hogy a kórokozó nem a disznóktól ered. A Richard Webby virológus által korábban nyilvánosságra hozott eredményekkel is egybecseng Gibbs állítása, miszerint a H1N1/A két egymástól jól elkülöníthető szekvencia kombinációjának eredményeként jött létre. Webby mindkét szekvencia azonosítását elvégezte, és arra az eredményre jutott, hogy azok megegyeznek két, több mint egy évtizeddel ezelőtt Észak-Amerikában és Európában azonosított vírussal.

Az amerikai CDC katasztrófavédelmi intézet vezetője, Nancy Cox szerint Gibbs állításai nem igazolhatók, már csak azért sem, mert továbbra sem áll rendelkezésre a Dél-Amerikában, illetve Afrikában pusztító vírus genetikai térképe, így nem zárható ki az sem, hogy a két kontinens valamelyikéről, természetes fejlődés révén indult el a mostani járvány. A WHO aligazgatója azonban arra figyelmeztetett, hogy amennyiben Gibbs elmélete beigazolódik, az sokkal nagyobb veszély jelenlétére hívja fel a figyelmet, mint amire eddig számítottak, bár egyúttal könnyebbé is válhat a vírus eredetének felderítése.

Gibbs szerint előfordulhat, hogy emberi mulasztás eredménye a H1N1/A elszabadulása, de az is előfordulhat, hogy a vírus véletlenül megfertőzött egy sertést vagy másik emlőst, esetleg egy madarat mielőtt az első embert megfertőzte. Ebben az esetben kulcsfontosságú az állati gazdatest megtalálása. A kutató azonban hangsúlyozta: semmi bizonyítékot nem talált arra vonatkozólag, hogy szándékos tevékenység eredményeként jött volna létre a kórokozó.

A Bloomberg felhívja a figyelmet, hogy nem ez volna az első olyan eset, amikor a halálos influenza-járvány emberi hiba következtében szabadul el. Kutatók úgy vélik, az 1977-ben Oroszországban pusztító, orosz influenzaként elhíresült megbetegedés forrása szintén egy laboratórium volt.

A spanyolnátha feltámasztása 


1918-ban a H1N1 influenzavírus több mint ötvenmillió ember halálát okozta világszerte. A vírus halálos képessége élénken foglalkoztatta a kutatókat, akik az elmúlt néhány évtizedben kísérletet tettek ennek a titoknak a megfejtésére. Az első komoly kísérlet Johan Hultin orvostanhallgató nevéhez fűződik, aki úgy gondolta, hogy a titok megfejtéséhez szüksége van magára a vírusra. Hultin Alaszkába utazott, ahol egy tömegsírból exhumálás után mintákat tudott venni az elhunytak tüdejéből. Visszatérve a laboratóriumba, a mintákat kísérleti állatokba fecskendezte, arra számítva, hogy ha a vírus még él, akkor a kísérleti állatok elpusztulnak. Erre azonban nem került sor, Hultin pedig otthagyta a kutatói pályát és patológus lett. Több mint negyven évvel később Jeffery Taubenberger, az amerikai hadsereg rockwelli Patológiai Intézetének kutatója azt tűzte ki célul, hogy megfejti a vírus genetikai kódját. A Patológiai Intézetnek számos mintája maradt a spanyolnátha idejéből, ezek segítségével kezdte összerakni kis darabkákból a vírus DNS-ét. Mielőtt azonban megfejtette volna a teljes genetikai kódot, elfogytak a szövetminták. Ekkor lépettHultin újra a virológia területére, felajánlva a segítségét Taubenbergernek. Hultin a Science nevű tudományos magazinban olvastott Taubenberger első sikereiről, és felajánlotta, hogy újra Alaszkába utazik, és újra feltárja a tömegsírt. Hultin sikerrel járt, az általa szerzett tüdőmintákban Taubenberger megtalálta a hiányzó DNS-darabokat, és sikerült összeraknia a vírus genomját; ez azonban nem sokat árult el arról, hogy az 1918-as H1N1 miért volt ennyire virulens. A genetikai kód első ránézésre nem sokban különbözött egy átlagos szezonális influenza vírusáétól. Ekkor merült fel az ötlet, hogy a működő vírus többet árulna el a fertőzési mechanizmusról. A genetikai kód ismeretében a vírus legyártása (elméletben) már egyszerű folyamat. Mivel ebben az esetben a történelem egyik legveszélyesebb vírusáról volt szó, a vírus feltámasztására csak szigorú biztonsági óvintézkedések mellett kerülhetett sor, az amerikai Járványügyi Központ (CDC) laboratóriumában. Az újraélesztett víruson elvégzett vizsgálatok kiderítették, hogy fertőzőképessége a vírus burkán található hemagglutinin fehérjének köszönhető. Ha az 1918-as vírus eredeti hemagglutinin génjét egy egyszerű szezonális influenza génjére cserélték ki, a fertőzőképesség az ezredrészére csökkent.

Francia Biroság nyomoz még most is a WHO álltal előirt vaccinábol fakadó halálesetek után (1990 GlaxoSmithKline álltal gyártott Hepatitisz B vaccina kampányban , eltitkolták az idegrendszeri károsodás lehetőségét.) WHO bizonyitottan és szisztematikusan meghamisitja a kutatási eredményeket, hogy elfogadtassa a vaccina effektivitását országokkal.http://www.impfkritik.de/forum/showthread.php?t=534

Who juttata a „vad madár” influenza virust a referencia laboratoriumának, Baxter AG nak Bécsben. Ebböl csinálták a 72 kilo mérgezett bio-fegyvert, ami majdnem egy világ pandemiát okozott. Összefoglalva: Baxter összekeverte a madár virust humán influenza virussal, egy 3 x biztonságu Bio-Laborban,ahol „elfelejtette” besugározni a koktélt, majd egy hamis bizonyitvánnyal 16 különböző laboratoriumba elküldte,oltó anyag gyanánt. Nyolc héttel késöbb egy hamisan előálitott influenza tört ki a világ különböző helyein.http://www.parlament.gv.at/PG/DE/XXIV/AB/AB_01457/fnameorig_158854.html

A bizonyitott skandál ellenére a világ kormányai még most is együtt működnek a WHO- val is, és Baxterrel is. Hiába kérdőjelezte meg a világ média nyiltan ,a WHO szándékait, megvádolva öket, hogy szándékosan akartak egy világ járványt kirobbantani. Mind hiába a kérések, inditványok, tudósoktol, kutatóktol a nagyobb elővigyázatosságra, senki soha nem ellenőrzi ezeket a bio-fegyver laboratoriumokat. Mivel a „véletlen” összekeverése az élő virusoknak a biologiai fegyverekkel képtelenség, nem zárható ki a tudatos cselekvés, valamint az összefüggés a WHO és a madárinfluenza kitörése között.http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/4230882.cms Most ugyanez a Baxter gyártja a vaccinát .

Tudosok ( Dr. Johan Hultin, többek közt, az Iowai egyetemröl,) akik a 1918 as Spanyol nátha járványt tanulmányozták, állitják hogy a járvány genetikai anyaga lett felujítva és igy kreálták az A/H1N1 virust. A Spanyol nátha virus anyagát a fagyott holttesböl nyerték amit , az Artik jég alatt találtak. Majd Atlantába „ megdolgozták”.
http://onlinejournal.com/artman/publish/article_4724.shtml

A nyáron felbukkant járvány azért is érdekes , mert Baxternek van egy nagy laboratoriuma Mexico city közelében, (Cuernavaca,) mondja Virus kutató Adrian Gibbs és érdekes hogy pont itt ütötte fel a fejét a „malac influenza”. A titokzatos eredetü influenzán sokan elcsodálkoztak, többek között Mexico járványokért felelös, tiszti főorvosa,M.A. Lezana,

http://ahrcanum.wordpress.com/2009/05/05/baxter-pharmaceutical-plant-in-mexico-ground-zerofor-flu-outbreak/

Csak egy gondolat erröl a weboldalrol :http://www.naturalnews.com/026141.html notes,” ha ez egy természetesen kialakult virus lenne akkor a következő forgatóköny alapján történt volna : egy megfertőzött madár észak Afrikábol megfertözhetett egy Europai sertést, majd utána , vissza fertőzödött ugyanazok a sertések álltal, majd a virus mutálodott, és ugyanez a madár elrepült Ázsiába, és ott megfertőzött ázsiai sertéseket, ezekben a virus szintén változott , de ugyanakkor megtartotta a virus, az Europai sertés és madár jellemzőit, igy viszont emberekre is fertőző lett, és ezt az Ázsiai malac-virust , lehetett nyáron Mexicoban beszerezni és terjeszteni, hogy a WHO billiokkal gyarapodjon.

DrLeonard Horowitz állitja, http://www.youtube.com/watch?v=GBeKB7aKzOs hogy a Mexicoi malac- madár-ember virus csakis Dr James S Robertson és kollegáitól származhatott, mert senki más nem hozhat Europába a H5N1 Azsiai-influenzával fertőzött csirkéket, majd a DNS- ükböl nyert proteint összekeveri a H1N1 virussal amit a 1918 Spanyol- náthában elhalálozott hullábol nyertek, megtoldva a malac influenza génekkel hogy átalakiva, embereket is megfertőzzön."

Adalékul Dr Horowitz állitja , hogy Dr James Robertson-WHO, szerint semmi rossz abban nincs,ha a „haszontalan zabálók” eltünnek az ugyis már túl népesedett földröl. Ez rossz hír mindanyiunknak, ugyanis kevesen tartozunk a kiválasztott Elit közé.

Szerdán bejelentették Amerikában a kényszer oltást, az új virus ellen. Mint már emlitettem, a WHO csak egy nagy puzzle része , további részek , a Club of Rome, IMF ,a Tri-Lateral Commission, a Bilderberg group, CFR (Council on Foreign Relations ) stb.

Halálos idegbetegséget okozhat az újinfluenza-oltás

2009. augusztus 17.,
Arra kérte a neurológusokat a brit kormány, hogy az új influenza elleni védőoltások beadásának időszakában fokozottan figyeljenek a Guillain-Barre betegségre. Az idegbetegség akár légzésbénulást is okozhat, 1976-ban az Egyesült Államokban 25-en haltak bele a sertésinfluenza elleni védőoltásba - miközben az influenzába csak egy ember. Levélben figyelmeztette a brit kkormány egészségvédelmi ügynöksége (HPA) az ország neurológusait a sertésinfluenza elleni védőoltás várható következményeire. A HPA két levelében arra kérte a brit neurológusokat, hogy kiemelten figyeljék egy légzésbénulást okozó idegbetegség, a Guillain-Barre felbukkanását a tömeges beoltást követő időszakban.
A leveleket titokban küldték meg a neurológusoknak július 27-én és július 29-én. Ezekben fokozott figyelmet kértek a neurológusoktól, mert 1976-ban az Egyesült Államokban a most világjárványt okozó (A)H1N1-hez hasonló sertésinfluenza ellen oltottak be 40 millió amerikait, 25-en életüket vesztették - miközben influenzában mindössze egy ember halt meg.


A haláleseteket a Guillain-Barre betegség, egy bénulást okozó idegbaj okozta. A Guillon-Barre általában a végtagok bénultságával jár, de extrém esetben légzésbénulást is okozhat. A betegség okai ismeretlenek, de összefügghetnek az influenzával, mert még egy sima influenzán átesett embernek is nagyobb esélye van elkapni a betegséget. Az 1976-os tapasztalatok szerint az akkori védőoltás nyolcszorosára növelte a megbetegedés esélyét, mindeny nyolcvanezredik beoltott megbetegedett.
Bár az influenzaoltás és a betegség közti összefüggés nem bizonyított, a brit kormány mindenesetre figyelőszolgálatot állított fel a Guillain-Barre-esetek felderítésére. De mert ezt titokban tette, ki is vívta az ellenzék bírálatát. A konzervatívok szerint a lakosságot is tájékoztatni kéne a védőoltás veszélyeiről.
A védőoltás amúgy is megosztja az orvosokat. "Azokra, akiknek rejtett egészségproblémáik vannak, az influenza valószínűleg nagyobb veszélyt jelent, mint a vakcina. Gratulálok a kormánynak, hogy felismerték a veszélyt, de a vírus általában csak enyhe betegséget okoz, amit pár nap pihenéssel is ki lehet heverni" - nyilatkozta a Daily Mailnek Richard Halvorsen, az Igazságot a Vakcinákról nevű szervezet orvosa.

Viszlát H1N1 

Minden vírusfertőzést meggátolhat
egy új terápia


A Popular Science magazin szerint a kaliforniai Burnham Institute for Medical Research kutatói új megközelítést alkalmaztak, amikor a kezelési mód kidolgozása során. A hagyományos vakcinák úgy működnek, hogy az eredeti vírusok legyengített változatát juttatják be a szervezetbe, amely ezáltal képes lesz kiépíteni védekező mechanizmusát egy jövőbeni fertőzés ellen. Hátránya ezeknek az, hogy csak egy bizonyos vírus ellen védenek.

A vakcinák úgy működnek, hogy az adott vírustörzsre jellemző, hemagglutinin nevű fehérjét azonosítják a vírus felszínén. Ez egy nyalóka-alakú fehérje, amelynek feje minden vírustörzs esetében különböző. A kaliforniai kutatók, Robert Liddington biológus vezetésével ezért a hemmaglutinin molekulák szárára koncentráltak.

A fej minden vírusgeneráció esetében változik” – nyilatkozta a szakember a Popular Science-nek. „A szár jóval állandóbb, valójában ez az influenza gyenge pontja.”

A kutatók felfedezetek egy olyan ritka antitestet, amely éppen ezt a területet támadja. A vizsgálat során a kísérleti egereket több fajta influenza vírustörzs – köztük a H5N1 madárinfluenza és az 1918-ban világjárványt okozó spanyolnátha - halálos adagjának a tízszeresével fertőztek meg, azonban az új fejlesztésű gyógyszer minden esetben sikeresen elhárította a betegséget, még akkor is, amikor a fertőzést követően csupán 72 órával később fecskendezték be.

Liddington szerint ez a megközelítés sikeres lehet más vírusok, például az AIDS-et okozó HIV esetében is. A kutatók azonban jelenleg arra koncentrálnak, hogy minél előbb átadhassák az amerikai járványügyi központnak, a Center for Disease Control and Prevention (CDC) a H1N1 influenza ellen már bevethető gyógyszert.

Forrás: AP / Reuters / CDC / ECDC 
ÉS A MÁSIK FONTOS HÍR:


Hatástalan megelőzés
A gyermekeknek az újinfluenza-vírus megelőzésére adott antivirális szerek szövődménycsökkentő hatása nem bizonyított, a készítmények mellékhatásai súlyosabbak lehetnek mint az esetleges előnyök - olvasható a British Medical Journal(MTI) friss számának tanulmányában. A szerzők szerint a gyógyszer egy nappal rövidíti le a betegség átlagos idejét

útkereszteződéshez értünk.

Mostanság olyan érzésem van, hogy valami nagyon komoly felé haladunk.Vagyis mindig is éreztem ezt de az idő előrehaladtával egyre erősödik bennem ez a meggyőződés. De vajon mi lesz? Jelen pillanatban a világ kifordulóban van.  Rengeteg háborúskodással, erőszakkal töltik fel az atmoszféra; válságokat szítanak és itt ez az influenza hisztéria, amit ellenünk vetnek be.




Korábban már meséltem, hogy két erő mozgatja ill. uralja a világot.  Az egyik a démoni erő a másik pedig az angyali erő vagy isteni erő, ahogy tetszik. Egy lelki felemelkedés felé tartunk, az ébredés felé, amikor is az emberek észreveszik, hogy sokkal több mindent rejt a világ mint azt hitték azaz elhitették velük. Lassan felébredünk és meglátjuk a valóságot és mindezt a kiábrándultság fogja megmutatni. Kiábrándulás a vezetőinkből, politikusokból stb. és elkezdünk olyan hangok felé figyelni, amit addig elhanyagoltunk, vagy nem vettünk észre pedig mindig is ott volt. 
Most a felemelkedés korszakában élünk és ezt a védikus szentírás is alátámasztja, sok más lelkiség mellett. Egyre közelebb vagyunk ahhoz a ponthoz, amikor a világ átfordul egy  Új világ felé egy új életstílus, egy új tudatosság felé; úgy is mondhatnám az Aranykor felé, amire nem volt még példa. Sajnos még Kali-yuga sötétjében botorkálunk, miközben szenvedünk e kor démon angyalaitól, akik  ostoroznak  miközben próbálják visszatartani az ébredést, mert jól tudják, hogy vesztésre állnak és ha nem sikerül a világot alacsony szintre húzniuk, le lesznek győzve. Igen most azt csinálják, hogy például a vakcinákkal beoltják az embereket, az oltóanyag pedig tönkreteszi a testünket és szellemünket vagyis kábítószerként fog hatni, ez pedig a tudatunk leeséséhez vezet. A kemikáliák megbontják a szervezetben lévő természetes balanszt és ezáltal manipulálhatóvá válunk s  úgy alakíthatják a gondolatainkat ahogy akarják. Az orvos tudományt is egy alacsony tudás/tudat szinten tartják, hogy azt higgyük a drog majd segít a betegségeinken.
Nagy harc megy az emberi tudat ellen, mert ha az felébred és rájön a dolgokra, az a démoni manipulátorok vesztét jelentené, hisz  józan személyeket nem lehet irányítani , így a tervük, hogy leigázzanak, leláncoljanak az általuk gyártott ÚJ VILÁGREND világába, összeomlik. Igazából csak az elménkre tudnak befolyást gyakorolni a tudatunkra nem. A tudat vagyunk mi és mi határozzuk meg, mi vegyen körbe minket. A tudatunknak teremtő ereje van. Ha alacsony tudatod van alacsony értékrendek miatt, megnézheted magad, mert a gonosz könnyű prédájává válhatsz. Te döntöd el ööö mi döntjük el, hogy a jövőben, milyen világban akarunk élni . Engedünk  a gonosz napirendjének -e vagy sem? A dolog csak is rajtunk áll, nem a börtönőrökön, mert ők csak a mi belegyezéssünkel vannak itt, de ha nemet mondunk nekik, majd megnyitjuk tudatunkat, vége lesz s a bilincseink lecsúsznak.
     Sajnos még sok a birka ember aki ezt nem fogja megtenni, de a kritikus tömeg fog számítani, hogy átbillenjünk. Egy csomó embernek gőze sincsen a dolgokról. Mind begyöpösödött agyú. Csak dolgoznak, esznek isznak, dohányoznak, tv-t néznek, alszanak, nemi-életet élnek mint az állatok, soha nem gondolkodnak igazán! Ez az elszomorító! Botorkálnak az utcán mint egy hipnotizált ember, be metróból ki a metróba; vásárolgatnak nevelgetik a szintén maguk mintájára nevelt söpredék utódaikat. Zombik boldog társadalma ez. Időnként elmennek szórakozni -legalábbis azt hiszik oda mennek- és teleszívják magukat mindenféle ostobasággal, ami senkinek sem jó és csak a felejtésre jó, hogy ne gondolkodjon, felejtsd el az élet problémáit, csak élvezz most. Persze ők nekik is felkéne ébredniük végre!
MONDJ NEMET! és akkor vége lesz a szenvedésnek. Mond, hogy nem kell a tv, nem kell a mozi, nem kellenek a kábítószerek, ami különféle testet ölt, hogy megmérgezzen!!! Te alvó lélek!!!Kezd el tudakozódni az igazság felől és nyisd ki az ismeretvilágodat! 

írta: AnathDas, 09-07-31 - címkék: és kategóriák: Aranykor közeleg - 1 komment 

nem a sertésinfluenza jelenti a legnagyobb veszélyt...(2.rész)

Folytatom a tegnapi témát.  ITT az 1. rész
A gyógyszer cégek aláírtak egy szerződést -Obama egészségügyi főtitkár és a Humán Szolgálat-, hogy bármiféle hibát vagy halálesetet okozó vakcina miatt, ne indulhasson bűntetőeljárás. A Baxter International bejelentette, hogy július végére meg lesznek a vakcinák és korábban már említettem a WHO és más gyógyszer cégek azon vannak, hogy vakcinákat gyártsanak a h1n1 jelű "új" vírus ellen.
Biztos, hogy "új" vírus? Van egy cikk, amiben az áll, hogy a Baxter I szabadalmat nyújtott be 2008 augusztus 28-án egy H1N1 vakcinára. a szabadalmat márciusban tették közzé, egy hónappal a mexikóban kirobbanó vírus feltűnése előtt, de az irattárban már hét hónappal korábban be volt jegyezve az "új vírus"  -korábban mint az hivatalos változatban szerepel. Ez nagyon kemény!!! Ez döbbenetes!!! Már korábban készültek rá!! Van egy kedves kis lista a szabadalmi dokumentumban a vakcina összetevőiről. Hát elég komoly: mindenféle vegyszerek, olajok, alumínium hidroxid, lysolecitin, felületaktív anyagok, toxikus anyagok.
Egy másik nagy gyógyszer cég, ami rész vesz a dolgokban a svájci Nivartis. Daniel Vasella az igazgatója és rendszeresen részt vesz a Bilderberg csoprt találkáin. Tavaly májusban volt a titkos gyűlésen és lám máris itt a vakcina idény.
Persze ezek nem azt jelentik, hogy mindenkit akit beoltanak meg fog halni, hanem a szerek késeltető hatásúak, hogy elrejtsék az igazságot, hisz hosszútávú oltási akcióra rendezkedtek be, a hatásuk még árnyékban van. Egy biztos: megakarják támadni az immunrendszeredet. Az AIDS sem öl meg egyből, lehet vele élni, de az immunrendszerednek annyi. Patric Jordan, írásában fellibbenti a fátylat az Illuminátusok három-vakcinás kezelési módjáról. Az első vakcina kikapcsolja az immunrendszert, leállítva a fehérvérsejtet; a második vakcina a vírus, amitől nem érzi magát betegnek az ember, mert immunitás. hiány miatt nincs harc a testben,de amikor beadják a harmadikat, azzal bekapcsolják az immunrendszert, a test elkezd védekezni, túlterhelűdik, túl sok antitest termelődik és a test elpusztítja magát. Ezt a tengerészgyalogosoknál már használták. És már tervezi a WHO az újabb vakcinázást, mert a vírus lassan megerősödhet és mutálódhat. a Rovkefeller uralta CDS (amerikai betegség ellenőrző állomás) bejelentette, hogy a gyerekeknek, akik még nem kaptak oltást négyoltásralesz szükség, egyeseknek meg három. Hát nem furcsa.
Rockefellerék első embere, Obama megakarja reformálni az egészségügyet, pont a tömeges oltás elött, azzal a szándékal, hogy a még be nem oltott gyerekeket be kell oltani, hogy egy "egészséges társadalamat biztosítsanak" . Aha peresze. Azt is közölték, hogy akár házhoz is mennek, debe kell oltani mindenkit, amúgy is más járványok miatt. Hát eléggé orwelli-en hangzik!
 Nem szabad engedni az oltást, mert olyan anyagokat tartalmaz ami fizikailag ill. szellemileg tönkretesz. A test egy számítógép, ami programozható, most ezt oltásokkal szeretnék végezni, de nekünk, akik használják ezt a "szám.gép-testet, meg kell tagadni az ilyen fajta erőszakot, mert ez az, csak a szükség köntösébe bujtatták .
Jena Brögermaister véleményét alátámasztja egy Waine Matsen nevű úr, aki jelenleg nyugalmazott tengerészeti hírszerző tiszt és újságíró. Az monda, hogy egy ENSZ magas beosztású tudós arra a következtetésre jutott, hogy az új sertésinfluenza vírus felépítése, szerkezete azt mutatja, a H1N1-et laborban állították elő. Az ENSZ szakértő azt is monda, hogy az ebola, AIDS, a HIV is szintén biológiai fegyver, amit génmanipulálással fejlesztettek ki.
Madsen még azt is elmondja, hogy feljegyzések vannak arról, hogy a madár influenza vírust egy 1918-ban az akkori spanyolnáthában meghalt nő holtestéből állították elő az Army Medical Institute of Infectious Diseases laboratóriumban, Fort Detrick, Marylandben. Ezt az épületet 9/11 után 
Szörnyű dolgokra készülnek, mert démonok ésmert nem értjük az agyműködésüket, hajlamosak vagyunk ezek hallatán hitetlenkedni. Pedig a démonok azt adják amit megérdemlünk: rabszolgaságot. Ők az anyagi világ ügynökei, akik elrabolják az istentelen, tudatlan emberiséget, hogy még jobban kötve legyen az anyaghoz. Ezt már sokszor mondtam. És hogy mire készülnek? Hogy mindenkit beoltsanak! Az őszre tervezik a tömeges oltást, és hogy elég okot adjanak erre, megnövelik a halálesetek számát (lehet, hogy csak számokat fognak mondani áldozat nélkül). Az ostoba ember meg beoltja  gyermekét s nem kérdezi hogy  ez egyáltalán jó -e neki. Már korán elkezdték építeni a tömegsírokat, táborokat, katasztrófa-elhárításra felszerelt épületeket!
Mit tudnánk tenni?
Mi teremtjük a világot a tudatunkkal s ha az alacsony szinten van, ne csodálkozz ha pokollá válik az életünk. Ki kell nyitnunk tudatunkat, s le kell dobnunk a tudatlanság láncait, ami a hamis testazonosságot jelenti. Mi nem vagyunk ez a gép-test, ez csak pór, de ami működteti az a lényeg, az éltető lélek, az vagyunk mi.  Ha az emberek felébrednek hipnotikus álmukból és rájönnek, hogy az anyagi testen, érzékeken túl több dolog is van, akkor megváltozhat a világ és a rabságunknak vége lenne. Te nem vagy ez a test, hanem lélek vagy, egy másik világból, ahová vissza kell menni mert itt a börtönben -Dhurgadhamában- nem jó lenni. Itt minden pillanatban veszély leselkedik ránk és a pillanatnyi élvezet csak illúzió, mert előtte és utána szenvedés vár. Először küzdeni kell érte, majd miután megszerezted ideiglenessége miatt elfogod veszíteni és csak a bánkódás marad utána. Fel kell kutatni az eredetünket s foglalkozni kell a lélek dolgaival, mert csak így lehetünk boldogak. Ha nem tesszük meg, börtöni létünk tovább fog folytatódni, míg nem egy napon rémálommá nem válik.
Most egy válaszút előtt áll az emberiség, ahol eldöntheti sorsát, hogy merre megy....orweli világba vagy egy békés világba. Terjesszétek ezt a kis cikket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
írta: AnathDas, 09-07-27 - címkék: és kategóriák: A sertésinfluenza, vakcina a NWO szolgálatában. - 8 komment 

nem a sertésinfluenza jelenti a legnagyobb veszélyt...

...hanem a vakcina. 


...politikusokból, filozófusokból és tudósokból álló csoportok terveket szőnek, hogy elpusztítsák a világot.
(-Bhaktivédanta magyarázatokból egy idézet-)
A mostani időkben, komoly kihívásoknak vagyunk kitéve és érdemes lenne higgadtan átgondolni a dolgokat, elkerülve a pánikszerű reakciókat. A félelem diktálta pánik, csak rendetlenséget csinál. Fel kell ismernünk, hogy a szemünk láttára egy fasiszta világuralom (N.W.O.) alakul meg . Azt gondolná az ember hogy ez messze van, de láthatjuk, hogy a fátyol szépen lehull.
Mostanra már nem szabad tétlenül nézni azt, ami folyik körülöttünk belegyezve a hatóságok által táplált félelmekbe, hogy apátia legyen úrrá rajtunk. A gonosz egyre jobban áthatja világunkat és úgy tűnhet, hogy a "gonosz" szó túlzás, de ha megnézed, az életünk teljesen kifordul magából egy borzalom irányába. Azok akik a konspiráció mögött vannak, a világ lakosságát különféle felhívásokkal, egy anti-élet felé terelik. Nem érdekli őket semmi együtt érző viselkedés s nincsenek tekintettel a szenvedőkre. Mostanra már észre kell venni ezeket és nemet mondani, a rendelkezéseiknek.

Az összeesküvés hatásának jele, soha nem volt egyértelműbb  mint az, hogy vakcinával oltassák be az embereket, állítólagos influenza járvány leküzdése miatt. A sertésinfluenzát, laboratóriumban hozták létre és pánikot keltve az emberekben, kényszerítve őket, hogy beoltassák magukat a vakcinával. Probléma-reakció-megoldás(erről már írtam korábban. az elit előszeretettel használja céljai eléréséhez). A sertés influenza látszólag tartalmaz emberi, madár és sertés eredetű géneket.
Ha átgondolod és realizálod a vírus járvány körüli dolgokat, valamint megérted a tömeges oltás programját, levonhatod a következtetést, hogy nem a vírus az amitől tartani kell, hanem a vakcinától. Akik végzik az oltási programit, nem veszik figyelembe, hogy a tünetek többségében igen gyengék. Dr. Peter Holden a Rothschild által vezérelt Brit Orvosi Szövetség igazgatója elmondta, hogy a sertés influenzától való megbetegedés enyhe tünetekkel jár és szükségtelen tömeges oltások elrendelése. Hú ha! Ez nem túl publikus vélemény az biztos és pontosan ez az amit akarnak. Az kezelési adminisztrációban nincs feltüntetve az oltóanyag tartalma és az esetleges hatása. A lényege ennek, hogy "csak csináld azt amit mondunk és gondold azt, amit mi akarunk". Csak azoknak látják ezt, akik tudják, hogy itt az összeesküvés játékáról van szó.
Az osztrák újságíró Jane Brögermaister az FBI-t, Az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), Az ENSZ-t, Barack Obamát, Rockefellert és a Rothschildékat bünteti, valamint sok más szervezettel, akik kitervelték a halálos influenza oltásokat. Azt mondta, hogy a madárinfluenzát és a mostanit is laborokban gyártották, hogy a vakcinákkal egy tömegpusztítást hajtsanak végre.   "A bioterrorizmus bizonyítékai" című dokumentumban szólít fel a veszélyre.

"Egyértelmű bizonyíték van arra, hogy egy nemzetközi vállalatokból, cégekből álló szindikátus, valamint az Államháztartási hivatalok, tömeges népirtást szerveznek egy mesterségesen létrehozott vírussal, ami szükségessé teszi és rákényszeríti a tömeges beoltatásokat szerte a világban, ezzel tömeges haláleseteket okozva".
 "Bizonyíték van arra, hogy számos szervezet - az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ, valamint, cégek, mint például a vakcina Baxter és a Novartis - része egy egységes központi bűnözői csoport alá tartozó rendszernek, akik stratégiát alkalmazva gyártják a vírust és terjesztik, hogy bevezetésre kerüljön egy tömeges oltási program, ami pedig egy biológiai fegyver a népesség csökkentéséért."
"A rablások és bűncselekmények sokkal kifinomultabbakká váltak és ezek lébonyolítását manapság egy központi csoport vezényli, titkos szervezetek segítségével, amiknek része a Háromoldalú Bizottság, a CFR, valamint részt vesznek ebben a BILDERBERG CSOPORT tagjai is."
   Szóval Jane Brögermaister egy igaz újságíró , mégpedig annyira, hogy eltanácsolták, miután az FBI átadta a jutalmat az addigi munkájáért. Amit a hölgy elmondott az egy közelgő fasiszta uralom megvalósítása, aminek célja a teljes ellenőrzés. Az egészet titokban vezénylik le, titkos szervezet hálózataként, teljes belső struktúrával. Ennek az operatív szervnek központi helye megtalálható Londonban, Párizsban, Brüsszelben, Berlinben is.

 

Ez a központi szerv, olyan mint egy Pók a hálón, ami középen ül, figyel és onnan diktál. A titkos társaságok minden országban jelen vannak, a Pók hálójának kiegészítőjeként s feladatuk, hogy ellenőrzés alá vegyék az adott állam bankjait,  politikáját, hadseregét, üzleti életét, médiáját, orvostudományát, hogy a Pók diktálta irányelvnek megfelelően manipulálják ezeket. A belső szinten helyezkednek el az Illuminátorok.
Ebből megérthetjük, hogyan koordinálják a dolgokat a háttérben látszólag független hivatalok s vezetők,a média stb., akik részét képezik a Rockefeller és a Rothschild dinasztia uralmának és ez a két család uralja a világ gyógyszeriparát, orvoslását és egészségügyi politikáját. Minden a kezükben van:a WHO, állami egészségügy intézménye, minden orvosi ellenőrző rendszer.
Az Illuminátus globális szervezetének testét a  WHO, a Világ Bank és a Világkereskedelmi Szervezet alkotja, és még lehetne folytatni a sort. A cél: világkormány, központi bank és deviza, valamint a világhadsereg létrehozása. Centralizálják az erőiket globális diktatúráért, ami mindannyiunknak rémálma lenne. A globalizáció mögött, és az EU törekvések mögött is az Illuminátorok hálózata húzódik meg, -mindezek a dolgok, ugyan azon erők próbálkozásai.
Bürgermeister azt mondja, egyértelmű bizonyíték van arra nézve, hogy a gyógyszeripari vállalatok és a nemzetközi kormányzati ügynökségek, aktívan részt vesznek vevőként termelőként fejlesztésekben, biológiai fegyverek előállításában. Jane elmondja, hogy a sertésinfluenza terjedése, köztudatba való jutása, Rockefeller/Rothschild irányította WHO segítségével történt. A sert.inf. tünetei igen hasonló egy hétköznapi betegséghez, így könnyen lehet, minden "megfázást"  "sertésinfluenzának" mondani , ezzel is növelve a megbetegedések számát. A Brit kormány bejelentette, hogy többé ne forduljanak orvoshoz ha infl. tüneteik vannak, mert kidolgoztak egy új telefonos diagnózisos módszert, hogy megkönnyítsék a munkát (mindenféle labor eredmények nélkül ....ez komoly).
"Halló, azt hiszem megfáztam !"
"Szerintem akkor sertésinfluenzás. Bejelölöm magát."
Bögermaister, tiltakozást nyújtott be a vakcinázás ellen a nagyobb gyógyszer cégeknek, mint például a  Novartis-nak és a Baxter Internacionálénak. Várjunk csak! Ugyan arról a cégről lenne szó, Baxterről akik "véletlenül" összekevertek egy európai laborban lévő madárinfluenzát a hétköznapi influenzával, így egy sokkal veszélyesebb vírust állítva el, ami tavaly 81 embert ölt meg Kínában. De igen!!! Azonkívül sok százan sérültek meg a vakcinától, amit heparin ellen oltottak be s a "védelmi" ügyészség a Baxter I céget egyáltalán nem vizsgálták felül, se a Kínai Baxter sem pedig az amerikai Baxter.
2001-ben több mint 50 ember halt meg a Baxter egyik leányvállalatának szennyezett vakcináitól és a Kentuckyakkal, peren kívül 2 millió dollárban  egyeztek meg az ügy lezárásakor. 
Na tessék, ez az egészségügy ! A Mostani járvány vakcináinak ellenőrzését is egyszerűsítik, (így gondolhatod mennyire lehet megbízni bennük) és ezt a világon mindenütt sürgeti a kormány , hogy minél hamarabb oltsák be az embereket. folyt.köv.
 
 
Addig itt egy kis olvasnivaló : 

írta: AnathDas, 09-07-26 - címkék: és kategóriák: A sertésinfluenza, vakcina a NWO szolgálatában. - 9 komment 

bohemien grove: illuminátusok, rituális áldozatot tartanak a héten.

Olyan sok szörnyű esemény van e világban, amikről azt hinnénk első hallásra, hogy badarság.  Pedig nem az.... csak mi hisszük, hogy ilyenek nincsenek, de a tudás Elit birtokosai, nagyon is ismerik világunkban rejlő képlékeny, sokszínű lehetőséget, amit kihasználva formálják a jelent, ezt elzárva előlünk, hogy Ők szabadon tevékenykedhessenek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Henry Makow Ph.D. Henry Makow Ph.D.
Wednesday, July 22, 2009 Szerda, július 22, 2009
A Sátánista kultusz vezetői,   ezen a héten gyűlnek össze a Bohemian Grove nál 80 mérföldre északra, San Francisco-tól.
Több mint 2000 tagja - politikai, vállalati, a kulturális és katonai elitjei a világnak - összefognak egy sátáni rituáléra, esetleg rituális ember áldozatra.  Ezeket már 1880' évek óta találkozgatnak.
  Az emberi testet vagy képmását elégetik egy nagy bagoly Moloch szimbóluma előtt , a pogány kánaáni Isten előtt. Ezekről készült is felvétel.
  Ha az az elképzelés, hogy a világ vezető egy sátánista kultuszhoz tartoznának nem volt elég, a Las Vegas nő elmondja az Illuminátusok valójában egy idegen faj, akik emberi szerveket esznek, hogy erőre tegyenek szert a befolyásukhoz. Én ezt nehezen hiszem el, de aztán azt is nehezen hiszem, hogy a világ vezető egy baglyoknak áldoznának.  Szóval, hallgatom és megtartottam magamnak az előítéleteim.
  Azt mondja: Ez a hüllő faj neve "Sangerianek" azoknak a "negyedik dimenzió lényei ezek", akik 3%-át teszik ki a világ népességének. --továbbá leírásokat adott e faj jellegzetességeiről, amik elég furcsák, vérrel táplálkoznak és emberhúson élnek, hogy megtartsák az emberi küllemet.
Ez a lassvegasi nő tiltakozni akar a csoport ellen és elmegy, hogy leleplezze őket , hogy megtudják, a játéknak vége "tudjuk kik vagytok és miért vagytok itt".
   
  Nagyon sok bizonyíték áll rendelkezésre, hogy a Ligetben összegyűlt tagok, sátánista emberáldozatot végeznek, mert vannak róla fotók is és azon jól látható, hogy valakit elégetnek. Ez a Youtube fotó montázs után beláthatjuk, hogy az áldozatok igazak. Az egyik kép azt mutatja, hogy halott, feltehetően egy emberi áldozat......

Rémséges dolgok.
Na ennyi az idézet, mert még hosszan magyarázza, hogy miket csinálnak és hát azok eléggé borzasztóak, úgy hogy itt befejezem.Korábban már írtam egy bejegyzést aminek a címe: raazskula raaksasza, ami egyben egy idézet is a Bhagavatamból és azt jelenti, hogy az uralkodók, királyok, kormányfők posztját, gyakran a raaksaszák, vagyis az emberevő démonok töltik be. Ezt Srila Prabhupada is érdekesnek találta és hangot is adott neki. A védikus szentírások beszélnek olyan lényekről, akik a démonok szerepét töltik be és teszik nehézkessé az egyszerű emberek életét, különféle módszerekkel s főleg a szenteket és a tiszta elvek ellen voltak.....vagyis vannak.
Ezek nem mesealakok, hanem igaziak, élnek és virulnak a dolguk pedig tönkretenni bolygónkat, megteremtve ezzel a Kali-yuga feltételeit. A Védákból kell tanulnunk, hogy igen is léteznek ilyen dolgok, hogy a filmek azok nem csak filmek hisz saját magukat viszik a filmvászonra, hogy ezzel is eltereljék figyelmünket az ilyen és ehhez hasonló dolgokról, mert amikor bemész a moziba ott igazából az történik, hogy összenyomják az agyunkat, leszűkítik világszemléletünket. Vagyis a mozival elrejtik a valóságot agyunk olyan polcára, ahová ki van írva: MESÉK, SCI_FI.Nem azt mondom, hogy a filmek teljesen a valóságot tükrözik, úgy mondanám tartalmaznak valós elemeket, kitalált elemekkel együtt és máris egy-kalap alá vetted őket. Ilyen egyszerű. Oktató filmekről van szó s ártalmatlan szórakoztatásnak tűnnek, pedig nagyon nagy pusztítást okoz a tudatunkban, ezért vigyázni kell mit nézel és mit hallgatsz.

A Nagy-Kép 
Rávana, Hirannyakasipu, mind ketten nagy hatalmú démonok (raaksaszák) voltak és ők is végeztek áldozatokat; titkos gyűléseket szerveztek ahol megbeszélték mit hogy romboljanak le; ettek emberhúst és zaklatták az embereket; pusztították a környezetet. Napjainkban is jelen vannak  a sötétség angyalai s a programjuk azóta nem változott. Ha így nézzük a dolgot, akkor egyáltalán nem furcsa, hogy van néhány befolyásos "ember" akik embert áldoznak és esznek meg, akik titkon gyűlnek stb. (találtam egy verset, ahol a gonosz Hirannyakasipu nevű démon, utasítja a szolgáit, hogy pusztítsák el a fákat, főleg azokat amelyek gyümölcsöt termelnek és ha megnézed iszonyatos pénzt költenek az erdőirtásért és meggyőződésem, hogy nem csak fakitermelésről van itt szó, hanem  a démonok egyik tevékenységéről a pusztításról is szó van mondom a program ugyan az, ugyan úgy viselkednek és ha megnézed ki pénzeli és ki szorgalmazza ma, akkor megtudatjuk ki a démon napjainkban, na ki?...hát a Rockefeller és családja). A napjaink démonjai épp úgy jártasak a misztikus dolgokban, mint az elődjeik. Ismerik az emberek leigázásának minden fortéját.Ismerik a számmisztikát, az anyagi energia működését és képesek is befolyásolni azt. A 9/11-es eset is tele volt mindenféle, szimbólumokkal és igazából egy tökéletesen megszervezett és kiagyalt -a rituálénak megfelelő- áldozat volt. Csak nézz utána!
Fel kell ébredni és látni végre, hogy mi történik itt a világban és arra, hogy milyen erők irányítják azokat, miért van háború és konfliktus meg ilyenek. Más szemmel kell nézni a világ és látni, hogy az események mögött, valójában csak az angyalok és démonok hadviselése folyik. Igen. Ez a két erő működik s jelen pillanatban a démonok tevékenységei látszanak, tervezett módon. A világban semmi sem történik véletlenül, nincs olyan, hogy véletlen. A történések, események vagy démoni vagy angyali irányításúak s nincs másképp. A Nagy-Képet kell nézni, így lehet megérteni a világot s ehhez segítséget nyújtanak az ősi írások, mint mondjuk a Védák.
Ne hallgasd meg, amit a démonikus, ateista propaganda diktál, ami telenyomta a világunkat mindenféle szennyel!!! Emeld fel a tudatod s légy angyal!!!! Nézd a NAGY-KÉPET, felülről és csak onnan láthatod meg a valóságot!

írta: AnathDas, 09-07-23 - címkék: és kategóriák: Titkos társaságok - 4 komment 

többenetes idézetek a globalisták szájából, gonosz terveikről.

  Idézeteket gyűjtöttem ki az Új Világrend híveitől, amikből elég egyértelműen ki következtethető, hogy mire készülnek, és amit szerintem hamarosan be akarnak vezetni, csak kis idő kérdése. Amiket mostanában látsz vagy olvasol a hírekben, azok pontosan ennek a bevezetői; tönkreteszik a világot, megbontják a nemzetek gazdasági balanszát s és (a világválságnak még korán sincs vég); darabjaira szedik az országokat; népeket ugrasztanak össze; járványokat terjesztenek, mindezt azért, hogy a meglévő struktúrákat  teljesen átírják és felcseréljék azt egy luciferi világ képével. A Mostani konfliktusokat, mind mind mesterségesen keltik életre és egy pillanatra se hidd, hogy véletlenek. Készüljünk fel a legrosszabbra, mert nem tudni, milyen eszközzel vezetik be az Új Világrendet! Sejteni azt lehet..

  "A harmadik világgal kapcsolatos külpolitikánk elsődleges céljának a népességcsökkentést kell tenni."
Henri Kissinger 1974
"Nos szükség van az Új Világrendre, amely a világ legkülönbözőbb részén eltérő próbálkozásokban ölt testet. Lehet, hogy ezúttal egyik sem fog sikerülni, de szerintem ezek az alapelvek, amely mentén néhány év múlva, megszületik a megoldás."
H Kissinger
 " 2020-ra meg fog valósulni az egyvilágú kormány."
Ray Kurzweil (eogenikus író)1999
"Egyesek képesek azt gondolni, hogy mi egy titkos összeesküvés részeként dolgozunk az US ellen, engem és családomat internacionalistának neveznek, akik a világ más részein élőkkel együtt arra szövetkeztek, hogy létrehozzunk egy integrált globális politikai és gazdasági struktúrát -ha úgy tetszik, egy egyesült világot. Ha ez a vád akkor bűnös vagyok, és büszkén vállalom."
David Rockefeller Memoris c. könyvéből
"Nekünk nem az a dolgunk, hogy megadjuk az embereknek, amitakarnak, hanem eldöntsük, mit kéne akarniuk."
Richard Salant CBS ex-elnök
"Megszámlálhatatlanúl sokan fogják gyűlölni az Új Világrendet és fogja életétveszteni az ellene küzdő harcban"
H.G. Walles 
George Washington - 1798 elismerte, hogy Illuminati tevékenység már az USA-ban van: "Nem szándékom, hogy kétségbe vonjam, hogy az Illuminati doktrína  és a  Jacobinism elvei még nem terjedt el az Egyesült Államokban. Éppen ellenkezőleg, senki sincs erről jobban meggyőzve , mint én. "
Bankár: Mayer Amschel Rothschild 1828 "Engedjétek át nekem egy nemzet pénzét, és nem érdekel ki írja a törvényeket." 
 Bankár: David Rockefeller Sept 23, 1994 "Ez egy  történelmi lehetőség, melynek során egy valóban békés és kölcsönös világ érdekét lehet építeni, s nem szabad túl sokáig várni - küszöbén állunk egy globális átalakulásnak. Márcsak egy nagyszabású világ válságra van szükség, hogy a nemzetek is elfogadja a New World Order-t. "Úgy hangzik, mint egy felvételi bűnösségét a szeptember 11, 2001-ben és a 1994 utáni eseményeket!  Hoppá, csak nem arra gondolsz, amire én?!!
Karl Wojtyla: AKA Pope John Paul II "szerintem az évtized végére elsőként megélhetjük az egy világkormányt, amely valaha létezett a társadalomban és a nemzeti életben ... a kormány teljes hatósága feladata eldönteni, az alapvető kérdéseket a túléléssel kapcsolatban. Egy Világ kormányelkerülhetetlen. "
 

  "Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, Time Magazine-nak és a másik nagy újdonságoknak, amelynek igazgatói is részt vettek az üléseken, és tiszteletben tartják az ígéreteket mérlegeléseit csaknem negyven éven át.  Lehetőségük volt rá, hogy napvilágra hozzák a titkos, világ elől elrejtett dolgokat.  De a világ ma már sokkal kifinomultabb és kész arra, hogy a  világ-kormány felé haladjon.  A nemzetek szuverenitását, a szellemi elit és a világ bankárjai alá helyezni... -- David Rockefeller a címet, a Bizottság háromoldalú találkozó június 1991

"Mi nem fogjuk elérni az Új Világrendet, vér, pénz és szavak fizetsége nélkűl." Arthur Schlesinger, Jr., in Foreign Affairs (July/August 1995) Arthur Schlesinger, Jr., a külügyminiszter (július-augusztus 1995)

"Senki nem fog tudni belépni a New World Order-be, kivéve, ha ők fogadalmat tesznek , hogy Lucifert imádják. Senki sem fog tudni belépni a New Age-be, kivéve, ha őket  Lucifer beavatja." David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations David Spangler igazgatója, Planetáris kezdeményezés, az Egyesült Nemzetek
"Mi rendelkezünk a világ-kormány tervével és el kell fogadni, ha tetszik ha nem; erővel vagy egy megegyezés alapján ." Statement by Council on Foreign Relations (CFR) member James Warburg to The Senate Foreign Relations Committee on February 17th, l950
"... Ebben a régiókba is összhangban vannak a Tri-Lateral terveivel, amely a fokozatos konvergenciát okoz Keleten és Nyugaton, végső soron a cél felé, az Egy Világ-kormányfelé .... nemzeti szuverenitás már nem életképes koncepció .. . "Zbigniew Brzezinski, National Security Advisor, hogy Jimmy Carter elnök.
írta: AnathDas, 09-07-22 - címkék: és kategóriák: Érdekességek - 1 komment 

az amerikai stonehenge rejtélyes üzenete.

   Ezt az alábbi dolgot is találtam a neten, úgy mint az előzőt, és ami elég keményenv hangzik, de nem is stílushiba okán, hanem a tények miatt, a ránk leselkedő veszély miatt. Azt remélné az ember, hogy ezek badarságok, ostoba kitalációk, ijesztgetések. Hát remélem is, hogy az, de valami azt súgja, a gonosz mindenre képes és ha eléggé gonosz, akkor megtörténhet a dolog. Jelen világunk irányítását, démonok uralják --ez kétségtelen-- mindenre elszánt szörnyetegek, akiknek semmi sem szent, ...még az emberi élet sem...és bármit megtesznek, csak pusztítsanak... Ó Krisna! Bárcsak ne lenne igaz!
______________________________________________________________________
" A népek kiirtása a következő meggondoláson alapszik: jelenleg ca. 6,4 milliárd lakosa van a bolygónknak, ez véleményük szerint nagyon sok! Ezért tervbe vették a lakosság csökkentését, 500 millióra. Ennek jeléül egy a Stonehenge hez hasonló létesítményt hoztak létre.
Azok, akik erről még nem hallottak és még nem látták, szeretném elmondani, hogy ezt a létesítményt úgy is nevezik, hogy az NWO Stonhenge (az NWO az új világ rend, rövidítése), az úgynevezett „Georgia –i határkő“ (Georgia Guidestones). Végül is beszélünk arról a gránit kőcsoportról amit 1980-ban állítottak fel az amerikai szövetségi államban Gergia-ban a Elbert County domb tetején. Az általunk ismert angliai Stonehenge re hasonló, ezért is nevezik Stonehenge –nek.
Következő nyolc nyelven véstek bele egy üzenetet, Angol, Spanyol, Swahili*, Hindu, Heber, Arab, Kinai, Orosz (melyet olvasásom után, nem tartom igazán korrektnek).

 

  • A végtelen természet egyensúlya érdekében tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt
  • Átgondoltan szaporodj – javítsd az egészséget és az emberiség különbözőségeit egyesítsd egy új élő nyelvbe
  • Legyél mértéktartó a kötödéseidben a hithez, hagyományokhoz és más egyébb dolgokhoz.
  • Védelmezd az emberek és nemzetek korrekt jogait és igazságosságát
  • Hagyd a nemzetek önkormányzását, külső vádak, panaszok megoldásában fordulj a világbírósághoz
  • Kerüld az aprólékos törvényeket és a hasztalan hivatalnokokat
  • Jogod és kötelességed a szociális feladatokban való részvállalás (Jogod a munkához és egyben kötelességed, via kommunizmus! szerk.)

  • Jutalmazd az igazságot – a szépséget – a szeretetet – keresd a harmóniát a végtelenséggel
  • Ne légy a földünk (a mi bolygónk) rákfenéje – biztosíts teret a természetnek – biztosíts teret a természetnek
Nagyon sok ember arra gondol hogy ez az üzenet a hívők megtérítése az új világrendnek. Igen, ez a 10 parancsolat valóban érdekes. Egyiket, másikat valóban megakarja valósítani az NWO. Talán ez egy ellenjavaslata a bibliai 10 parancsolatának?
Vizsgáljuk meg az 1.parancsot, a világ lakosságának a létszámát fél milliárdra csökkenteni, ez egy elképesztő követelés, na és hogyan szándékozzák ezt megoldani, mondjuk egy tömegmészárlással. Igen, ép ez, amit szeretnének.
A 2. parancs, az átgondolt „tervezett populáció“, (szaporulat). Ha ezt természetes úton meg akarom valósítani, akkor, kényszerböl be kell vezetni az egy gyermek törvényt vagy egy se, mint Kinában, ez egy NWO tervezet.
A 3. parancs, egyesítsd az embereket egy új élö nyelvbe, ez valójában annyit jelent, hogy a világon, vagy is itt ezen a bolygón egy nyelv legyen. Ez valóban egy szükségszerűség egy világdiktatúrához.
A 4. parancsolat, a vallás és hagyományok észszérű szabályozása, a cél egy egységes világvallás létrehozása (ökumenikus)
A 6. parancsolat, szól, egy világbíróság létrehozásáról
A 8. parancsban korlátozzák a személyes szabadságodat (üdvözlök, minden egyes új rabszolgát!)
És a 10. parancs az 1.vel egyhangúan egyértelmű NWO program, az ember a rákfenéje a természetnek.
A maradék parancsolatok „elfogadhatok“ nagyon „szépen hangzanak“ egy kicsit ezoterikus kicsengéssel, keresd az igazságot, a szeretet és a szépséget a végtelenben.
Természetesen vannak nagyon sokan akik ezt az értelmezést elvetik és egy jelentéktelen felsorolásnak tartják az egészet „egy jó magatartással“ a földet menteni. Szükséges e a bolygót (a földet) menteni? Ezt a felhívást a pánik keltök hozták létre, az NWO részére, akik a klíma hisztéria terjesztésén dolgoznak.
Ezek az úgynevezett parancsok nem üzennek mást csak azt, hogy az ember vagyis az emberiség kártékony ezen a világon, és ezért a nagy többségét 90% – ban ki kell irtani, és mindent vissza adni a természetnek.

 

Valóban ezt akarják, olyanok mint holland Herceg Bernhard és az angol Herceg Philip, a férje a Nagy Britanniai királynőnek, mind kettő az alapítója a WWF-nek, a World Wildlife Fund.(Mérsékelt Alap Világ) Ők és még nagyon sok elite, a Rothschildok, véleményük szerint a világot (a földet) egy természetvédelmi területé kell nyilvánítani, ahol csak a legfelsőbb rétegek (kiválasztottak) élhetnek, a többi csőcseléket városokba kell összegyűjteni, hogy állandó ellenőrzés (megfigyelés) alatt tarthassuk őket.Ennek a kezdete a biometrikus adatok rögzítése az útlevelekben és a személyi igazolványokban ( pld.ujjlenyomat!!!) 2010 -töl magyarba az új útlevelet csak ujjlenyomat leadása után kaphatsz!
A Philip herceg az egyik riportban, arra a kérdésre, „ hogy mi szeretne lenni legszívesebben ha ön újra születhetne?“ a válasz „ egy gyilkos vírus, amivel a emberiséget ki ki irthatnám!“ Eböl a kijelentéséből kivehető, hogy mennyire radikálisan embert megvető mentalitással rendelkezik.
Az elitek szemében, a földön elő emberek száma, igen meg nőtt, a maradék lakosságot melyet meg hagynak, a szükséges rabszolgák a kiszolgálásukra, és még egy egységet egy Praetoriani Gárdát (romai személyi testőrség a császári időkben) a kiválasztott gazdagok védelmére. A három osztályú társadalom a következőkben áll össze, egy maréknyi Priviligierten (kiváltságokat és előjogokat elvezők csoportja), majd a szegények, rabszolgák akik a munkát végzik és a védők akik a kiválasztottak védelmét biztosítsák.
Senki nem tudja hogy ki az aki ezt a monumentális létesítményt felállíttatik és kifizette. Az építményt, hat monolitén oszlopból állították fel, a magasságuk 6 méter és összesen 100 tonna a súlyuk, és nem kevés pénzbe került. És, nem beszélve arról, hogy asztronómiai szempontok figyelembe vételével állították fel őket. Milyen meg gondolásból állíttatta ezt valaki vagy valakik? Mi az, amit nekünk ezzel mondani akarnak és mért bújnak el? Mért nem mernek a színre lépni?
A képeket a következő linken meglehet tekinteni.
http://www.infowars.com/georgia-guidestones-vandalized/
A legújabb hír, hogy a határköveket ismeretlen tettesek megrongálták és összefirkálták!
Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át“
(Idézet ismeretlen)

írta: AnathDas, 09-07-19 - címkék: és kategóriák: Új Világrenről, Háttérkormány, Összeesküvés - 13 komment 

hát ezek meg mirekészülnek?

 Ezt a bejegyzést a http://www.hotdog.hu/blog/blog.hot?b_id=36429  ról loptam. Köszi
Nemrég olvastam egy megdöbbentő írást,ebből adok közre egy keveset.
Akit érdekel,szóljon,elküldöm a teljes anyagot.Az író nevét most kihagyom.
Íme:
Koporsók, koncentrációs táborok és új világrend most
 
Írta: .... 2009. 06. 11.
 
Az ördögi összeesküvés nagy dobásra készül. Szövetségileg legyártatott koporsók milliói és elkészült koncentrációs táborok ezrei várják az amerikai nép máshogy gondolkodó millióit, ami Bill Clinton szerint a globális új világrendre és a Luciferi egy világkormányra összeesküvőknek behódolt amerikai kormány „együttműködése az ENSZ-el, a NÁTÓ-val és a nemzetekkel a XXI. században”
 
A FEMA több millió koporsót rendelt, amelyek az ország különböző részein vannak elhelyezve. Az alábbi videó bemutatja a sok közül az egyik ilyen lerakatot, ahol 500.000 legyártott és lakóját váró koporsó látható:
 
 
Az alábbi videofilm bemutat egy évek óta elhagyatott, volt vasúti mozdony-szervizt Beech-grove, Indiana Államban, amit koncentrációs táborrá alakítottak Szövetségi (USA) pénzen, helikopterfigyelőkkel, óriási gázkazánokkal, kamerákkal, piros, zöld, kék zónákkal, befelé hajló szögesdrótos kerítésekkel, megfigyelő tornyokkal. A felvételen az amerikai hadsereg járművei is láthatók. További munkálatokra utaló jelek. Befogadóképessége több tízezer ember.
 
Nem egyedülálló jelenségről van szó, íme egy másik FEMA koncentrációs tábor Texas államban:
 
 
  Koncentrációs táborok Chicagoban:
 
 
Az alábbi az „összeesküvésről” („tervezetnek” is fordítható a hivatalos jelentésben szereplő „plot” szó, de helyesebb fordítás az „összeesküvési ármány tervezet”) szól, miszerint minden amerikait, aki ellenezni fogja, amit a Kormány tesz, börtöntáborokba zárnak az "OPERATION GARDENPLOT" (MŰKÖDÉSI KERTÖSSZEESKÜVÉS) (Ez az alternatív édenkert)(a plot titkos tervet is jelethet,az operation pedig műveletet) és a "REX 84" (KIRÁLY 84) (Ez az alternatív király) f edőnevű titkos operációk tervezete alapján. Ha nem hiszed, írd be a szavakat a google keresőbe és győződj meg róla magad:
Ezt a bejegyzést a http://www.hotdog.hu/blog/blog.hot?b_id=36429  ról loptam. Köszi
írta: AnathDas, 09-07-18 - címkék: és kategóriák: Új Világrenről, Háttérkormány, Összeesküvés - még nincsenek kommentek 

a sertésinfluenza csalása, avagy ne oltasd be magad a vakcinával!!!

A Félelem bére.
A minap fent volt egy hír, hogy a sertésinfluenzát világjárvánnyá nyilvánították, amit nem tudnak már megállítani ezért felszólították az országokat, hogy tegyenek meg mindent a védelem érdekében és oltassák be az embereket. A legfontosabb a gyerekek beoltása lenne és az olyanok akik már eleve betegek. Már több mint négyszázan meghaltak a több ezer fertőzött közül és a számuk egyre nő. Hú micsoda félelmetes dolgok ezek. 
Azt olvastam, hogy Szeptemberben kész lesz a vakcina és ekkor a félelemmel teli ostoba emberek elmennek és beadják maguknak a mérget, ami aztán teljesen tönkre vágja őket és meg is halhatnak,  nem a sertésinfluba hanem a szertől, amit beinjekcióztak a testébe. Az egész járvány hisztéria csak egy ugyan olyan propaganda mint a globális felmelegedés és a céljuk hogy elfogadjanak valamit, amit a Démoni Elit akar hogy megtegyünk. Az előzőekben írtam a globális felmelegedésről, amit a Nap heve okoz, nem pedig a co2; ezt azért terjesztik, hogy új adókat lehessen kivetni és ebből a pénzből a világ kormányt építenék fel. A másik, hogy a fasiszta zombi-emberekből álló Új világrendre neveljenek, aminek megvalósulásáért meg azt terjesztik, hogy a globális problémákat csak egykézben lehet megoldani és rákényszerítik ezt, amit ha tudnánk mi az, tiltakoznánk ellene (minden főbb tudós és politikus ezen van: Obama, László Ervin, Al Ghore stb.). Már sokszor próbálta az Elit kiterjeszteni uralmát a Föld bolygó felett és mert erőszakos volt -háborúk meg ilyenek Római Bridalom, Hitleri világ- kiudarcot vallott. Mostanra a rákényszerítés elvén dolgoznak, mindenféle erőszak nélkül, hogy MI akarjuk azokat, szépen lassan, simogatják a buksinkat, és amikor a szakadék szélére értünk, lelöknek.
Itt ez világjárvány, ami nemlétezik, és ami van is azt is az Elit terjeszti. Mai napig nincs bizonyíték arra, hogy a H1N1 vírus a sertésektől származna, ugyan is a mexikói sertések vígan szaladgálnak az ólba. Vajon hogy lehet ez? Hát úgy , hogy a vírust emberek gyártották a laboratóriumban. Olvastam egy tanulmányt (lásd később) amiben az áll, hogy ez a mostani vírus laborban született és a mutáció nem természetes úton zajlott le , és az lehetetlen is lenne, hisz annak feltétele, hogy mutáció jöjjön létre, elég sokrétű. 
A történelem igazol
Céljuk az egésszel, hogy csökkentség a népséget, vagy legalább rombolják a testünkben, elménkben zajlodó funkciókat!!! Ez egy nagyon régi terv és a történelem során mindig is tették. Nézzük meg a Mao Cét, aki a saját népét irtotta, amit még dicsőített is D. Rockefeller és le volt nyűgözve a rendőrállam kialakításának eredményességéről. Közel annyi embert gyilkoltak le Kínában, mint a II. világháború alatt az egész világon. A népirtás mindig is a Démoni Elit programja és a mai napig az eugenika áltudomány (szociobiológia) nevében népesség szabályozásra hivatkozva pusztítanak. (Amerikában sok koncentrációs tábort fedeztek fel, amikről azt mondják, katasztrófa védelmi célokra vannak(?). Egyesek szerint népirtásra vannak a youtubén találtam) A Démoni Elit, létre akar hozni magának egy minden szempontból tökéletes halhatatlan fajt, ami pedig egy állati szintre lecsúszott, zombi népen uralkodna majd --és ezek lennénk mi. Az egész világmindenséget uralni akarják, mint Rávana a démonok királya, akit az Úr Ráma megült. Rávan épített egy magas lépcsőt, amin ingyen közlekedhetett a felsőbb bolygókra s ugyan ezért ácsingóznak napjaink démonjai is.
A  történet mindig ugyan az. A történelem ismétli önmagát, ami azt jelenti, hogy nincs új a nap alatt. Mindig ugyan az a séma, mindig ugyan azok a karakterek, ugyan azon szándékkal egy másik néven egy másik időben. A démonok, akkor jönnek amikor istentelenségre adtuk a fejünket, mert Ők a sötétség erői (ahol isten van, ott a fény az uralkodó) és elrabolják lelkünket ,hogy végleg leláncolva maradjunk ebben az anyagi világban. Ha az emberiség kimenne a fényre (Isten-tudat) a sötétségnek nyoma sem lenne.
Ne feledd
....nem szabad elfogadni a vakcinát, mert olyan kemikáliát tartalmaz, ami megbontja a testben lévő balanszt s tönkreteszi a szervezetet (csomó embert megölhetnek vele vagy lebénítanak), valamint pszichológiai elváltozásokat is okozhat (mint egy kábítószer például a Higany hatása: a befolyásolhatóság. Igen Higanyt tesznek a vakcinába ezáltal könnyen elfogod fogadni amit a Nagy Testvér akar, készek legyünk az Új Világrend elfogadására; az Elit által sugárzott frekvencia sugarak beállítják az agyunkat a nekik megfelelő hullámhosszra, ezáltal bármire rábírhatnak: zavargásra vagy nyugalomra amire éppen szükség van.) --a vakcinában nem ellenszer van s köze sincs az egészhez. Valódi dolgokat használnak fel egy kitalált propaganda érdekében!!!      Még egyszer: világjárvány csak egy átverés és és a lényeg, hogy ennek ürügyén  beoltassuk magunkat a manipuláló szerrel.. Hát nem furcsa, hogy egyszerre van globális klímaválság, szociális válságok minden országban, II. gazdasági világválság és világjárvány? Furcsa, nem? Egyre csak nyomják előre az Új Világrendet. Problémateremtés--reakcó--megoldás (Új rend).

Interjú Péterfalvi Attila adatvédelmi biztossal

Orwellt már túlhaladtuk

A terrorizmus elleni küzdelem címszó alatt ma mindent el lehet adni – állítja lapunknak adott interjújában az adatvédelmi ombudsman, aki arra a belügyminisztériumi elképzelésre reagált, hogy egységes rendszerbe kellene foglalni a hazai térfigyelő kamerahálózatokat. Péterfalvi Attila szerint Magyarországot nem fenyegeti terrorveszély, így indokolatlan lenne bármiféle jogkorlátozást bevezetni. A beszélgetésben a biztos kifejtette: örült volna annak, ha a parlament megszavaz egy politikai marketingről szóló törvényt. 
peterfalvi5194
Péterfalvi Attila: Nem lehet az emberek félelmét kihasználni Fotó: Somorjai L.
Legutóbb a Belügyminisztérium azzal az ötlettel rukkolt elő, hogy egységes rendszerbe kellene foglalni a hazai térfigyelő kamerahálózatokat. Mindez azt jelenti, hogy egy központból lehetne nyomon követni: mi történik Budapest és a nagyobb vidéki városok utcáin, terein? – Úgy vélem, hogy az ilyen jelleg? intézkedések nem az állampolgárok érdekeit szolgálják, hanem valamiféle pótcselekvések. Sajnos, nem igazán tudatosult az emberekben, hogy ilyen jelleg? adatkezelésekkel – vagyis, amikor rögzítik és bizonyos ideig tárolják a róluk készített képeket – egy alkotmányos alapjogukat korlátozzák.
Az emberek nagy többségét azonban nem zavarják a köztéri kamerák. – Egy alkotmányos alapjog korlátozása viszont nem azon múlik, hogy néhány embert zavar-e vagy éppen ellenkezőleg. A társadalom egy jelentős részét az sem bántaná, ha visszaállítanák a halálbüntetést, vagy lehetővé tennék az aktív eutanáziát.
Több szakértő szerint azonban biztonsági okokból, a terrorizmus elleni küzdelem részeként kellene bekamerázni az utcákat. Egyesek még azt is megkockáztatják, hogy ebben az esetben az élethez való jog konkurál a személyes adatok védelméhez fűződő joggal. – A köztársasági elnök ünnepi beszédében éppen erre célzott, amikor azt mondta, hogy könny? az emberek biztonságigényére, a bennük rejlő félelemre alapozva elfogadtatni a szabadságjogok korlátozását. Sajnos, a terrorizmus elleni küzdelem címszó alatt ma mindent el lehet adni. A titkosszolgálatokat felügyelő államtitkár rendszeresen erősítgeti, hogy hazánk továbbra sem a terroristák célpontja, így botorság az élethez való jogot más alapjog fölé emelni. A londoni merénylet kapcsán meg kell állapítanunk azt a sajnálatos tényt, hogy a kamerák nem képesek megakadályozni a terrorcselekményeket. Elfogadhatatlannak tartom azt az álláspontot, hogy a térfigyelő rendszer a terror elleni küzdelem elkerülhetetlen eszköze lenne. De nézzük csak a viszkis esetét. Melyik rablást akadályozta meg a banki kamera?
Nem gondolja, hogy az adatvédők szélmalomharcot vívnak, amikor szembemennek a csúcstechnológiával? Például olyan biometrikus azonosítók használata válik gyakorlattá, amit eddig csak a tudományos-fantasztikus könyvekből és filmekből ismerhettünk. – Az adatvédelemnek ma két fő kihívással kell szembenéznie: a csúcstechnológiával és a terrorizmus elleni küzdelem jelszava alatt elkövetett jogsértésekkel. Valóban Don Quijote-i küzdelemnek tűnhet a miénk, hiszen sok esetben csupán annyit tudunk tenni, hogy késleltetjük a csúcstechnológiával felszerelt rendszerek elterjedését; illetve megakadályozhatjuk azt, hogy illetéktelenek hozzájussanak az adatokhoz. Ami pedig a terrorizmus elleni védekezést illeti: érthetetlen számomra, hogy Magyarországon – nyugati példákra hivatkozva – miért mindjárt a legnagyobb jogkorlátozást akarják bevezetni. A magyar belügyi illetékesek a bűnmegelőzés kapcsán előszeretettel hivatkoznak Londonra, ahol az egész várost bekamerázták, de az angol fővárosban elképzelhetetlen lenne – ami nálunk például minden nagyobb követség előtt gyakorlat –, hogy egy rendőr csak úgy igazoltatgasson. Nem értem, hogy a rendőrök mit kezdenek azzal a rengeteg adattal?
A hazai állatorvoslásban már elterjedt az a gyakorlat, hogy a házi kedvencek bőre alá microchipet ültetnek, amely különböző információkat tartalmaz az állatról… – Én nem engedtem meg, hogy a kutyámba ilyen műszert ültessenek. De tudjuk, hogy ez is üzlet.
Az Egyesült Államokban azonban emberek is kérhetik, hogy a bőrük alá ilyen microchipet ültessenek. – Egyelőre inkább csak súlyos betegek esetében használják ezt a megoldást, de igazolványokba már előszeretettel használnak ilyen microchipeket. Ahogy a technikai fejlődés mértékét figyelem, a személyi igazolványokat akár éveken belül felválthatják a bőr alá ültethető chipek. Ebben a Mátrix-világban bárki könnyen beazonosíthatóvá válik. Egyébként ettől a rendszertől nem is vagyunk olyan távol, hiszen például bárkit pontosan lokalizálni lehet a mobiltelefonja alapján. A napokban utazom Berlinbe egy adatvédő konferenciára, amelyen igen különös témát járunk majd körbe. Arra keresünk választ, hogy különböző cégeknek megengedhető-e olyan szoftver alkalmazása, amely egy telefonbeszélgetés alkalmával szerzett hangminta alapján bárkiről személyiségprofilt készít. Magyarán ez a program nemcsak azonosítja a beszélő hangját, hanem az alapján megállapítja annak főbb személyiségjegyeit is. Tehát, ha valaki álláshirdetésre jelentkezik, akkor a telefonkezelővel folytatott beszélgetése alapján eldöntik, hogy a munkavállaló milyen ember. Gyakorlatilag ez a grafológiának egy verbális változata. Lehet, hogy már egy orwelli világon is túljutottunk, csak még nem konstatáltuk?
Hamarosan megkezdődik a választási kampány, amelyben politikai pártok különböző adatbázisok alapján próbálják megszólítani a választóikat. Az állampolgároknak nincs arra joguk, hogy ezekről a listákról lekerüljenek? – Nagyon örültem volna, ha a parlament megszavaz egy politikai marketingről szóló törvényt, amellyel számos kérdést rendezni lehetett volna. Egyetértek azzal a törekvéssel, hogy az állampolgárok kitilthassák postaládáikból a különböző kereskedelmi hálózatok reklámkiadványait. Ugyanilyen elven normálisnak tartanám azt is, hogy a politikai marketinget is kitiltsam az életemből. Miért kell nekem tudomásul venni, hogy a politika bemászhat még a hálószobámba is? Hadd kezelje az állampolgár azonosan a jogi megoldás szintjén a mosóporokat és a politikusokat, ha nincs arra szüksége, hogy elárasszák névre szóló propagandakiadványaikkal.
Monostori Lajosné, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal elnöke augusztus 20-a alkalmából kitüntetést vett át, azonban az általa vezetett intézményről semmit sem tudni. A Kehi jelentései nyilvánosak vagy titkosak? – Elfogadhatatlan az az álláspont, hogy a Kehi jelentései gyakorlatilag titkosak. A törvény szerint ennek az intézménynek minden vizsgálatának nyilvánosnak kellene lennie. Úgy gondolom, hogy külső ellenőrző szerv.
Mégis egy kormányrendeletre hivatkozva a hivatal vezetése azt állítja, hogy a kormány belső ellenőrző szerve. A Kehi egy egyre ellenőrizhetetlenebb szervezet, amelynek jogai évről évre csak bővülnek. Pedig a közpénzeken kívül az uniós pénzek ellenőrzése is hozzájuk tartozik.– Nagyon bízom abban, hogy az uniós pénzek átláthatósága és a – januárban életbe lépő – az elektronikus információszabadságról szóló törvény arra készteti a jogalkotót, hogy ezt a kormányrendeletet írja felül. Ennek értelmében pedig hozzanak létre egy honlapot, és tegyék fel – az Állami Számvevőszékhez hasonlóan – az összes jelentést. 
Szolgálatban a csúcstechnológia
A privátszférát korlátozó modern és korszer? módszereket két csoportba sorolhatnánk: egyikbe tartoznak azok a műszerek, amelyeket ráerőltetnek az állampolgárokra, akik a legtöbb esetben nem tudnak ezekről, a másikba tartoznak azok a berendezések és módszerek, amelyeket praktikusságuk miatt, saját maguk választanak az emberek. A két különálló csoport ellenére a végeredmény ugyanaz: az ember magánszférája nem kívánatos módon átjárhatóvá válik.
A kémfilmeken edződött állampolgár az első csoportba tartozó módszerektől tart leginkább, hiszen senki előtt nem kétséges, hogy az államnak számos eszköze van arra, hogy megfigyelje az állampolgárokat; az újra és újra felröppenő hírekből úgy tűnik: nem riad vissza ezeknek az eszközöknek az alkalmazásától. Az államhatalmi megfigyelési módszerek megismerése szempontjából szinte oktatófilmnek tekinthető a Magyarországon 1998-ban bemutatott Közellenség, amelyben a Gene Hackman által játszott egykori kém a nemzetbiztonsági szervek által ártatlanul üldözött ügyvédnek kifejti, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) már régóta olyan rendszert működtet, ami telefonbeszélgetések, faxok millióit hallgatja le kulcsszavak – bomba, Allah, elnök – után kutatva. Azoknak, akik a filmet látták, ezek után már nem okozott nagy meglepetést, amikor egy év múlva egy tévéműsorban kiderült, hogy létezik ilyen rendszer – a neve Echelon –, kicsit jobb, mint a filmben látott, ráadásul egy angolszász országokból álló hálózat – Egyesült Államok, Ausztrália, Anglia, Kanada és Új-Zéland – működteti. 
verichip
A Verichip beültetés előtt 
Az Echelon rendszer antennái a világ minden pontján telefonokat, faxokat, e-maileket "hallgatnak le", az érdekesebbeket az NSA központjába Fort Meadbe továbbítja. Az említett országok egy ideig tagadták, az Európai Unió egyre intenzívebb sürgetésére azonban kénytelenek voltak elismerni az Echelon létét.
Az Echelon-botrány lecsillapodása után néhány nyugodt év után nemrégiben újra fókuszba került a megfigyelések ügye. A terrorizmus elleni harc jegyében az FBI új módszerekhez is folyamodott: kereső szoftverek segítségével nekiláttak a vagyoni helyzetet, végzettséget, egészségügyi adatokat, újság-előfizetéseket, gépjárm?adatokat tartalmazó adatbázisok átfésülésének – a terrorizmus gyanús jelei után kutatva. Az eljárás nem váltott ki osztatlan elismerést még a politikusok körében sem, akik számára az eljárás ellentétes az amerikai alapértékekkel, a szabadság tiszteletével. Az ügyet vizsgáló szenátusi bizottság Benjamin Franklin szavait idézve kötelezte az FBI-t ennek a tevékenységnek a felfüggesztésére: "Azok, akik eladják a szabadságukat a biztonság érdekében, végül mindkettőt elveszítik."
Bár az állampolgárok az állami megfigyelési technikáktól tartanak leginkább, bizonyos önként vállalt, praktikus műszerek ugyanilyen kiszolgáltatottá tehetik őket. Egy ilyen berendezés az Applied Digital Verichipnek nevezett és nemrégiben engedélyezett bőr alá ültethető elektronikai eszköz, ami az illető személy egészségügyi adatait tartalmazza.
A chipet népszerűsítő Tommy Thompson, a Bush-kormányzat korábbi egészségügyi minisztere szerint az új műszer fantasztikus lehetőségeket rejt magában, a chipen tárolt adatok ismeretében könnyebben elkerülhetőek a félrekezelések. Mások szerint a módszer valóban forradalmian újszerű, de korántsem biztos, hogy csak a kezelőorvosok olvassák majd le az adatokat, megfelelő elektronika és ismeret birtokában ezt arra nem hivatott személyek is megtehetik. Az Applied Digitalnak mellesleg van egy másik forradalmian új chipje is, a Veripay, amelynek segítségével vásárolni, fizetni lehet, a Veripay chippel rendelkező vendégnek a tengerparton nem kell magával vinnie a pénztárcáját, elég, ha a karját tartja oda a pincérnek, aki a leolvasóval leveszi a megfelelő összeget. (Lukács András)


Még egy élelmiszerrel kapcsolatos sokkoló hír... 

  Az aszpartam-mérgezés a '80-as évek óta jól orzött titok. Számos
  kutatás és a tapasztalatok egyértelmuen kimutatták mérgezo és
  betegségeket eloidézo hatását. Az aszpartam egy veszélyes
  adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkelto anyagokra bomlik, és
  elmegy modernkori horrornak, amit odabent muvel. Vajon miért nem
  lehetett hallani errol eddig?
  A diétaipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy
  a könyvek szerzoi, vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy
  hasznot belole, de nem. Persze nekik sem megy rosszul, de a játszma
  igazi nyertese a gyógyszeripar. Hogy hogy jön a gyógyszer az
  aszpartamhoz? Egyszeru. Egy gyógyszercég kutatója fedezte fel
  véletlenül az aszpartamot, egy fekély elleni szerrel való
  kísérletezés közben. A cég pedig a G.D. Searle, aki gyógyszergyártó
  létére képes volt 28 millió dolláros veszteséget elkönyvelni, és
  több száz, a gyógyszereik miatti káros mellékhatások ügyében
  indított pert elveszteni. Ugye, milyen megbízhatónak tunnek? A
  Searle egyik leányvállalatát végül a Monsanto vásárolta meg, és
  NutraSweet néven dobta piacra az édesítoszert.
  Izgalmuk értheto volt, hiszen ez a szer több százszor édesebb a
  cukornál, fillérekbe kerül eloállítani, és a diétanemzet minden
  ilyenre vevo. A probléma ott kezdodött, hogy az amerikai Élelmiszer-
  és
  Gyógyszerellenorzo Hivatal, az FDA nem óhajtotta engedélyezni a
  felhasználását, lévén az anyag bizonyítottan rákkelto, és az
  idegeket is károsítja. Késobb valahogy eltuntek a vizsgálati
  dokumentumok, a kísérletekhez használt egerek nem voltak
  hozzáférhetoek boncolásra, és a kormányhoz eljuttatott
  dokumentumokban már csak néhány homályos következtetés szerepelt.
  Ennyi elég is volt a frissen megválasztott Reagan elnöknek, aki
  beiktatása másnapján(!) leváltotta az FDA addig tiltakozó elnökét, és
  Arthur Hayest ültette a
  helyébe, aki azonnal felülvizsgálta a "túl szigorú" megkötéseket, és
  engedélyezte az aszpartam használatát a száraz élelmiszerekben.
  Nem sokkal késobb elindult az a rémálom, ami a mai napig nem
  hajlandó alábbhagyni. 1992-re a NutraSweetnek már engedélye volt az
  aszpartam üdítoitalokban és gyerekvitaminokban való
  felhasználására, szerzodést kötöttek a Coca-Cola és a Pepsi céggel,
  mint a cégek kizárólagos aszpartam-ellátója, és az FDA ekkor
  fogadta el a NutraSweet kérvényét az aszpartam nagy mennyiségu,
  szabad forgalomba hozataláról.
  Ekkoriban kezdodött, hogy emberek megmagyarázhatatlan
  betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz, és a tudomány
  széttárta a karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az
  aszpartam mellékhatásai lehetnek fokozatosak, vagy azonnali
  reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos
  szerint rendkívül sok ember szenved az aszpartam káros
  mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, kezelések
  és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket.
  Több, mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartam
  fogyasztásának. Hihetetlennek tunik, nem? Pedig nagyon igaz. Hogy
  képes egyetlen vegyi anyag ekkora kárt okozni? Az aszpartam a vérbe
  kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és
  bármilyen szövetbe lerakódni.
  A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben az aszpartamot
  megemészti a szervezet. Elfogyasztása után a benne lévo metanol
  (faszesz)
 


  aszparginsav pedig mérgezoek.
  Ha a késobb felsorolt mellékhatásokból többet is észleltél már
  magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal
  tedd le
  a diétás kólát. És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon
  szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások
  nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartam-fogyasztást, már
  amennyiben egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket.
  Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több, mint tízezer
  NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az
  összes beérkezo panasz 80 százalékát tette ki. Ennek ellenére az
  Élelmiszer- és Gyógyszerellenorzo Hivatal semmit nem tett annak
  érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelmunek
  gondolják azt, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis
  egészséges lehet. Az aszpartam-ellenesek elnöke szerint: "Az
  aszpartam az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyrol
  tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és
  esettörténetek vannak, melyek azt bizonyítják,
  hogy tömegbetegségeket és halált okozhat."
  Valószínuleg nem véletlen, hogy a gyógynövénybol nyert és teljesen
  ártalmatlan szteviát, mint elterjedt versenytársat viszont
  betiltották jó idore az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az
  elott, hogy a NutraSweet, mint asztali édesíto forgalomba került
  volna. És talán az sem véletlen, hogy Új-Zélandon ma már tiltott
  adalékanyagnak számít az aszpartam. Hogy miért nem mindenhol?
  Szenzációs PR-úthengert vezet a NutraSweet. Nagyon meggyozoek, és
  ahol az aszpartam ellen szólók felütik a fejüket, ok megjelennek,
  és elhiteltelenítik a forrást. Szerencsére az Egyesült Királyság és
  az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek
  független kutatásokat az aszpartam
  "biztonságos" mivoltával kapcsolatban.
  Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, ami biztos"
  alapon azért olvasd el a címkét, és légy résen mindennel, ami
  "light", mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon
  csak aszpartamba botlik. Néhány tipikus termék, amit ezzel édesítenek:
  szénsavas és rostos
  üdítoital, joghurt, fagylalt, reggeli készítmények, pezsgotabletta,
  sportital, gyerekvitamin(!), lekvár, szinte minden rágógumi,
  diabetikus termékek és maguk az édesítoszerek (kevés kivétellel):
  folyékony,
  tabletta, kristályos és por variációkban.
  Az aszpartam néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom,
  fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes
  fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság,
  végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió,
  ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés,
  légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás,
  nyelési fájdalom, borviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog,
  menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen
  súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott
  szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás,
  születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

  Megj.: a rágón megnéztem, E951-ként van jelölve. Hozzáírhatjátok
  az E-s listához, ugyanis ez nem szerepel rajta...


  tedd le
  a diétás kólát. És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon
  szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások
  nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartam-fogyasztást, már
  amennyiben egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket.
  Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több, mint tízezer
  NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az
  összes beérkezo panasz 80 százalékát tette ki. Ennek ellenére az
  Élelmiszer- és Gyógyszerellenorzo Hivatal semmit nem tett annak
  érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelmunek
  gondolják azt, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis
  egészséges lehet. Az aszpartam-ellenesek elnöke szerint: "Az
  aszpartam az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyrol
  tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és
  esettörténetek vannak, melyek azt bizonyítják,
  hogy tömegbetegségeket és halált okozhat."
  Valószínuleg nem véletlen, hogy a gyógynövénybol nyert és teljesen
  ártalmatlan szteviát, mint elterjedt versenytársat viszont
  betiltották jó idore az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az
  elott, hogy a NutraSweet, mint asztali édesíto forgalomba került
  volna. És talán az sem véletlen, hogy Új-Zélandon ma már tiltott
  adalékanyagnak számít az aszpartam. Hogy miért nem mindenhol?
  Szenzációs PR-úthengert vezet a NutraSweet. Nagyon meggyozoek, és
  ahol az aszpartam ellen szólók felütik a fejüket, ok megjelennek,
  és elhiteltelenítik a forrást. Szerencsére az Egyesült Királyság és
  az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek
  független kutatásokat az aszpartam
  "biztonságos" mivoltával kapcsolatban.
  Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, ami biztos"
  alapon azért olvasd el a címkét, és légy résen mindennel, ami
  "light", mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon
  csak aszpartamba botlik. Néhány tipikus termék, amit ezzel édesítenek:
  szénsavas és rostos
  üdítoital, joghurt, fagylalt, reggeli készítmények, pezsgotabletta,
  sportital, gyerekvitamin(!), lekvár, szinte minden rágógumi,
  diabetikus termékek és maguk az édesítoszerek (kevés kivétellel):
  folyékony,
  tabletta, kristályos és por variációkban.
  Az aszpartam néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom,
  fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes
  fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság,
  végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió,
  ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés,
  légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás,
  nyelési fájdalom, borviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog,
  menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen
  súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott
  szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás,
  születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

  Megj.: a rágón megnéztem, E951-ként van jelölve. Hozzáírhatjátok
  az E-s listához, ugyanis ez nem szerepel rajta...

formaldehiddé, majd hangyasavvá változik. A formaldehid belégzése
  halálos, rákkelto, további összetevoi, a fenil-alanin és az
  aszparginsav pedig mérgezoek.
  Ha a késobb felsorolt mellékhatásokból többet is észleltél már
  magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal
  tedd le
  a diétás kólát. És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon
  szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások
  nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartam-fogyasztást, már
  amennyiben egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket.
  Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több, mint tízezer
  NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az
  összes beérkezo panasz 80 százalékát tette ki. Ennek ellenére az
  Élelmiszer- és Gyógyszerellenorzo Hivatal semmit nem tett annak
  érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelmunek
  gondolják azt, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis
  egészséges lehet. Az aszpartam-ellenesek elnöke szerint: "Az
  aszpartam az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyrol
  tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és
  esettörténetek vannak, melyek azt bizonyítják,
  hogy tömegbetegségeket és halált okozhat."
  Valószínuleg nem véletlen, hogy a gyógynövénybol nyert és teljesen
  ártalmatlan szteviát, mint elterjedt versenytársat viszont
  betiltották jó idore az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az
  elott, hogy a NutraSweet, mint asztali édesíto forgalomba került
  volna. És talán az sem véletlen, hogy Új-Zélandon ma már tiltott
  adalékanyagnak számít az aszpartam. Hogy miért nem mindenhol?
  Szenzációs PR-úthengert vezet a NutraSweet. Nagyon meggyozoek, és
  ahol az aszpartam ellen szólók felütik a fejüket, ok megjelennek,
  és elhiteltelenítik a forrást. Szerencsére az Egyesült Királyság és
  az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek
  független kutatásokat az aszpartam
  "biztonságos" mivoltával kapcsolatban.
  Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, ami biztos"
  alapon azért olvasd el a címkét, és légy résen mindennel, ami
  "light", mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon
  csak aszpartamba botlik. Néhány tipikus termék, amit ezzel édesítenek:
  szénsavas és rostos
  üdítoital, joghurt, fagylalt, reggeli készítmények, pezsgotabletta,
  sportital, gyerekvitamin(!), lekvár, szinte minden rágógumi,
  diabetikus termékek és maguk az édesítoszerek (kevés kivétellel):
  folyékony,
  tabletta, kristályos és por variációkban.
  Az aszpartam néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom,
  fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes
  fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság,
  végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió,
  ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés,
  légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás,
  nyelési fájdalom, borviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog,
  menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen
  súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott
  szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás,
  születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

  Megj.: a rágón megnéztem, E951-ként van jelölve. Hozzáírhatjátok
  az E-s listához, ugyanis ez nem szerepel rajta...



Aszpartám veszély !!! 

Az aszpartám tönkreteszi az agyat, a látóideget, a központi idegrendszert, és igen károsan hat minden szervre. Szívritmuszavart is okoz. Mivel sok orvos nem ismeri fel, hogy az aszpartám méreg és nem élelmiszer-kiegészítő szer, pácienseiknek olyan gyógyszereket adnak, melyek ezzel a szerrel kémiai reakcióba lépnek. Ezért léphet fel pl. halál a szív leállása miatt. Ilyen cserehatások következtében megváltozik az agy kémiája és a topamintszint, aminek idegrendszeri
megbetegedések –például Parkinson-kór-- lehetnek a következményei.
Az aszpartámot sok élelmiszerbe belekeverik anélkül, hogy deklarálnák. Egyedül Amerikában 9000 ilyen terméket ismernek.
A szklerózis multiplex és a bőrtuberkulózis járványszerűen szaporodik.
A magyarázat : amennyiben az aszpartám hőmérséklete meghaladja a 25 Celsius fokot, az aszpartám methanol tartalma szétbomlik formaldehidre és aztán hangyasavra, amely a szervezet elsavasodásához vezet ( metabolikus acidózis). A formaldehid a mérgek ugyanazon csoportjába tartozik, mint a cián és az arzén. Ezek halálos mérgek, melyek idegrendszeri problémákat okoznak és lassan ölnek.

A bőrtuberkulózis már majdnem annyira elterjedt, mint a szklerózis multiplex, különösen a Cola Light-ot fogyasztók körében. Az aszpartám által okozott bőrtuberkulózisban szenvedők legtöbbje nem is tudja, hogy mi felelős a betegségükért, és tovább fogyasztják azt, amíg életveszélyes állapotba nem kerülnek. Ez sajnos visszafordíthatatlan betegség, akkor is, ha a páciensek az aszpartámot elhagyják. A szklerózis multiplex-es betegeknél ( akik tulajdonképpen methanol mérgezésben szenvednek) a legtöbb tünet megszűnik. Néhány esetben megszűnt a fülcsengés, és a látásképesség visszatért.
Amennyiben valaki aszpartámot használ és ezzel egyidőben sok light - terméket fogyaszt, a következő tünetek jelentkezhetnek : görcsök és merevségek, érzéketlen láb, szédülés és nyomottság, fejfájás, fülcsengés, fülzúgás, ízületi fájdalmak, depresszió, félelmek, érthetetlen beszéd, elmosódott látás, emlékezetvesztés.
Összességében 92 dokumentált tünetet találtak, amelyek az aszpartám és a light - termékek fogyasztására vezethetők vissza. A legtöbb tünet az idegrendszerrel van kapcsolatban. Agydaganatok eltávolítása után nagy mennyiségű aszpartám lerakódást találtak.
Megváltozatja a menstruációs ciklust és terméketlenséget, szülési és születési rendellenességeket okoz.
Aszpartám hatására az emberben szénhidrát utáni vágy alakul ki, mely elhízáshoz vezethet.
Dr.H:J:Roberts diabetes specialista és aszpartám mérgezés szakértő könyvet írt "Harc az Alztheimer - betegség ellen" címmel, melyben kimutatja, hogy ma már 30 éves emberek is érintve vannak.
Cukorbetegek számára az aszpartám különösen veszélyes. Az aszpartám lehetetlenné teszi a cukorszint kontrollját, minek következtében sok beteg emlékezetkiesésben szenved, kómába esik és meg is halhat.
Alig jelent meg a piacon az aszpartám, és váltotta ki a szaharint (ami hólyagrákot okoz!), sok esetet regisztráltak, ahol a betegeknek emlékezete veszett el, zavartak lettek és szinte megvakultak. A mániákus depresszió, félelembetegség, dührohamok, erőszakkitörések számának növekedése tapasztalható.

Ez a méreg 90 országban különféle néven van forgalomban !!!
Fel kell tételezni, hogy minden olyan édes termék, mely cukormentesnek van deklarálva alapanyagként aszpartámot tartalmaz. De mit használnak a szép fogak, ha az agyat megrongálják !
Számlálhatatlan orvosi beszámoló található a www.dorway.com alatt.
Léteznek jó helyettesítö anyagok a cukor kiváltására, pl. Maskobado, Palmzucker, Stevia, a gyümölcscukorból kivont "Sweet Balance", amelyek a közönséges cukor helyett használhatók és ugyanúgy ízlenek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése