2012. március 9., péntek

Koncentrációs táborok a zsidóknál és szerte amerikában


Koncentrációs táborok a zsidóknál és szerte amerikában

Gáza Vatikán szerint koncentrációs tábor

A december 27-e óta támadás alatt álló Gáza-övezetben koncentrációs táborhoz hasonló viszonyok kezdenek uralkodni - jelentette ki a szerdán megjelent Il Sussidiario című olasz lapnak a Vatikán igazságügyi és békeminisztere, Renato Martino bíboros. A Gáza-övezetben 700 fölé emelkedett a halálos áldozatok száma.

"Ha a felek nem tudnak egymás közt megegyezni, akkor valakinek meg kell ezt tenni helyettük. A világ nem ülhet és nézhet hátratett kézzel" - fogalmazott Martino bíboros. Hozzátette: "nemcsak mi, keresztények nevezzük ezt a területet Szentföldnek, hanem a zsidók és a palesztinok is. Hogy ez a terület a vérontás színhelye, hatalmas tragédia". Az izraeli külügyminisztérium szóvivője, Jigal Palmor az AFP hírügynökségnek úgy reagált: a bíboros kijelentése Hamász-propagandán alapszik, nem veszi figyelembe a palesztin szervezet által elkövetett bűnöket, és nem visz közelebb az igazsághoz vagy a békéhez sem. A 12 napja tartó izraeli offenzívában már több mint hétszáz - pontosan 702 - gázai meghalt - közölték gázai egészségügyi források. Közülük legkevesebb 220-an gyerekek. A sebesültek száma mostanra elérte a 3100-at. 
EU, Egyiptom: érkezhessenek segélyszállítmányok a Gáza-övezetbe
Az Európai Unió soros elnöksége, Csehország szerdán arra szólította fel Izraelt, hogy nyisson átjárót a Gáza-övezbe irányuló humanitárius segélyek előtt, egyben a harcok azonnali befejezését kérte.

A csehek azután tették közzé állásfoglalásukat, hogy a cseh külügyminiszter, Karel Schwarzenberg Uniós küldöttség élén visszatért Prágába Kairót, Jeruzsálemet, Ammant és Ramallahot érintő körútjáról. "Az Európai Unió elnökségét mélységes aggodalommal tölti el a civil áldozatok egyre növekvő száma. A Gázai-övezet lakóinak égető szüksége van élelemre, gyógyszerre, vízre és áramra" - olvasható az állásfoglalásban. Izrael szerdán jelentette be, hogy "bizonyos időközönként" hajlandó utat nyitni a Gázai-övezetbe tartó nemzetközi humanitárius segélyszállítmányok előtt.

Egyiptom arra kérte a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságát, hogy nyisson humanitárius folyosót az egyiptomi-gázai határon a segélyszállítmányok beengedésére illetve a sebesültek elszállítására - közölte az egyiptomi külügyminisztérium szerdán.

Az izraeli miniszterelnöki hivatal szerdán korábban bejelentette, hogy bizonyos időközönként beengedi a szükséget szenvedő másfél milliós gázai lakossághoz a segélyszállítmányokat. Az Európai Unió azonban folyamatos átjárhatóságot szeretne, hogy megelőzhető legyen egy esetleges humanitárius katasztrófa.

Iraki radikálisok amerikai célpontok ellen Gázáért
A Moktada al-Szadr vezette radikális siíta mozgalom szerdán újabb támadásokat helyezett kilátásba iraki területen lévő amerikai célpontok ellen, amiért Washington támogatja a Gáza-ellenes izraeli támadást.

Moktada al-Szadr arra kérte az iraki ellenállást, hogy hajtsanak végre megtorló akciókat a "cionista ellenség legnagyobb támogatója, az Egyesült Államok" ellen. A radikális vezető egyben arra kérte az izraeli nagykövetségeknek otthont adó államokat, hogy a palesztinok támogatásának jeléül zárják be azokat. Az AFP hírügynökség szerint legkevesebb 689-en haltak meg eddig - köztük 220 kisgyerek - Gázában a december 27-én indított izraeli akcióban.


Ismét felrobbantották az Egyiptomot és Izraelt összekötő gázvezetéket

Ismét felrobbantották az egyiptomi Sínai-félszigetről Izraelbe és Jordániába vezető földgázvezetéket. Egy éven belül ez volt a tizenharmadik akció - közölték egyiptomi biztonsági források

Hat fegyveres helyezett el két, egymástól 15 méterre lévő ponton robbanóanyagot a Sínai-félsziget északi részén, el-Aris várostól 15 kilométerre nyugatra. Szemtanúk beszámolója szerint a két hatalmas robbanást követően kigyulladt a vezeték, a lángnyelvek 50 méteres magasságba csaptak fel.

Február 5-én szintén el-Aris közelében hasonló merényletet hajtottak végre a földgázvezeték ellen, s a javítási munkálatok befejeztével csak a múlt héten indultak újra a szállítások.

Noha az egyiptomi hatóságok újabb és újabb intézkedéseket tesznek a biztonság fokozására, az utóbbi egy év alatt már tizenháromszor robbantották fel a gázvezetéket. A merényletek elkövetője egyszer sem jelentkezett.

Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózatot és más iszlamista honlapokat figyelő SITE csoport közölte, hogy egyes csoportok arra ösztönzik az iszlám radikálisokat, támadják meg az Izraelbe vezető egyiptomi gázvezetéket.

Izrael földgázszükségletének 43 százalékát Egyiptomból szerzi be. Jordánia helyzete meg rosszabb: az áramtermelő erőműveinek alapanyagául szolgáló földgáz 80 százaléka érkezik Egyiptomból. Az állandó szabotázsakciók miatt a gázvezeték izraeli ága tavaly júliustól novemberig nem is üzemelt, s emiatt több tízmillió dolláros kár érte Izraelt, mert jóval drágább alapanyagból - szénből és kőolajszármazékokból - kellett áramot termelnie.



A Katolikus Egyház is felemelte szavát: Gáza = nagy koncentrációs tábor.


Az ENSZ gázai beavatkozását sürgeti a szentszéki megfigyelő .
A nemzetközi közösség aktívan lépjen fel a mészárlás megállításáért Gázában, valamint az izraeli és palesztin fél közötti összeütközés elkerülése érdekében – ezzel a felhívással fordult Silvano Tomasi érsek, a genfi székhelyű ENSZ-hivatalok állandó szentszéki megfigyelője az ENSZ Emberi jogi Tanácsának IX. különleges üléséhez.
Az érsek továbbá azt kérte a nemzetközi közösségtől, hogy tartós megoldásokra törekedjen és szüntesse meg a konfliktus okait. Ez azért szükséges, mert a harcoló felek külső segítség nélkül nem képesek megtörni az erőszak ördögi körét. Tomasi utalt XVI. Benedek január 4-i Úrangyala-imádság előtt mondott szavaira és hangsúlyozta: a párbeszéd elutasítása vezetett a gázai lakosság elmondhatatlan szenvedéséhez.
A vatikáni diplomata szolidaritását fejezte ki a gázai palesztinoknak, valamint Sderot és Ashkelon városok izraeli lakosságának. Emlékeztetett a béke imanapra, amelyet a jeruzsálemi egyházak pátriárkái hirdettek meg január 4-re. Meggyőződésük, hogy az erőszak folytatása nem vezet el a békéhez, az igazságossághoz, hanem még nagyobb gyűlöletet és ellenségességet szít a két nép között. Tomasi érsek a pátriárkák felhívását magáénak vallva hangsúlyozta, hogy véget kell vetni az erőszaknak és azon kell munkálkodni, hogy békés eszközökkel oldják meg az ellentétet.

Lopakodó agresszorok – a kódolt gonosz birodalma 1.

|
A kódolás története
Ted Pike, a zsidóságról:
Gyűlölet alapú ideológiát gyárt a képmutató gyáva, aki nem meri felvállalni tetteit, hogy ezzel szentesítse, leplezze erőszakosságát és tűzzel-vassal való szerzési törekvéseit. Az ideológiát írásba foglalva sulykolja, eme ideológiának a változatait megpróbálja ráerőltetni a világra. Több neve is van, Tóra, Talmud névvel is illetik.
Nincs még egy olyan képmutató, aljas társaság a népek között, mely ezen ideológia követőihez fogható lenne gonoszságban, erkölcstelenségben és mohóságban. Ha egy népet ilyenek vezetnek és „kódolnak”, akkor ennek a népnek feltétlenül ilyenné kell formálódni.
A kódolás már gyermekkortól kezdődik. Ennek legfontosabb eszköze a tanítás, és kondicionálás. Amikor azt sulykolják a gyermekbe, hogy ő különb, mint mások, akik nem ehhez a csoporthoz tartoznak, megveti majd őket; amikor azt, hogy neki joga van ezek felett uralkodni, és bármit elvenni tőlük, akár az életüket is, akkor gátlástalanná válik, s minden további nélkül átgázol rajtuk; ha azt, hogy ezt eltűrniük elrendeltetés, akkor érzéketlenné és erőszakossá válik. Ha kiölik belőle a jót, akkor gonosszá. S mire felnő, már ez lesz számára a követendő, s utódainak továbbadandó minta.
Mint tudjuk, a nehezebb út az, melyet lélekkel, tisztességgel, a jó követésével járunk be. S akik ebben nőttek fel, azok számára nemcsak elfogadhatatlan és érthetetlen a másik út, de járhatatlan is. Akiket viszont a simább útra készítettek fel, azok megfosztattak a nehéz út sikereitől, szépségétől és nehézségeitől, melyek jobbá tesznek minket, és az e feletti jó érzésétől. Ennek azonban nagy ára van. Az erőszakos vagyonszerzésen alapuló életút nem ad boldogságot, őszinte megbecsülést és tisztelet, a nehéz út követői részéről, helyette utálatot, állandó háborúskodást és megvetést ad. Mert a kétféle út nem csak másféle gyümölcsöket érlel, s különböző jutalmakat oszt megtétele során, hanem legvégül máshová vezet, az egyik a fénybe, míg a másik a pokolba.
A kezdetek.
Egyiptom
József ármánykodása segítségével a zsidók elözönlötték Egyiptom földjét, ahol miután megszerezték a legjobb földeket, ahonnan sikeresen elűzték a korábbi tulajdonosokat, felélték a föld javait és kifosztották az elszegényedő, szolgaságba taszított egyiptomiakat (Kánanán földjét szintúgy) s nem mellékesen bevezették az adó intézményét is.
És mikor elfogyott a pénz Egyiptom földjéről is, Kánaán földjéről is, egész Egyiptom Józsefhez méne, mondván: Adj nékünk kenyeret, miért haljunk meg szemed láttára, azért hogy nincs pénz?” Móz. 1, 47.15
Az új fáraó józan helyzetfelismerése következtében véget vetett ennek a dőzsölésnek és fosztogatásnak, és munkára fogta a zsidókat.

Lopakodó agresszorok – a kódolt gonosz birodalma 2.

|
Mivel idővel szétszéledtek az elfoglalt területről, és szerte a világban telepedtek le, így az I. Világháború előtti időkre alaposan visszarendeződött az erőszakkal elfoglalt területek népességének összetétele.
A zsidók létszáma (és az ezzel együtt járó kifosztás) erős visszaszorulása hosszabb idejű békességet eredményezett az arab lakossággal.
Nem így más országokban, ahol a cionisták, talmudisták és tórakövetők felszaporodása és térnyerése a befogadó népek kárára egyre nagyobb ellenérzést szült. Ez volt az oka már az ókor végén és a középkorban is a rendszeres pogromoknak.
64. július 18-áról 19-re virradó éjjel Róma nagy része kigyulladt, a hagyomány szerint a császár bűnbak felmutatásával próbálta lecsillapítani a közhangulatot, és választása a kis keleti szektára, a keresztényekre esett. Az ellenük indított megtorlásnak – tulajdonképpen az első keresztényüldözésnek – lett áldozata többek között Szent Péter is. Néró ezt a zsidó befolyásra tette, kik akkor kezdtek befurakodni a római közméltóságok közé. A császár ágyasa, és nyíltan vállalt élettársa, Poppaea is áttért a zsidó hitre. És mivel a zsidók már akkor is elementáris erővel gyűlölték a szerintük hamis próféta, Jézus Krisztus követőit, a királyi ágyas mellet álló rabbik és kereskedők javasolták Nérónak, hogy a keresztényeket tegyék meg bűnbaknak a gyújtogatásért Róma népe előtt. És így, Néró, ki megszilárdítani akarta inogó trónját, ezért lisztet, olajat és ruhát osztatott a népnek, valamint hatalmas cirkuszi játékokat rendezett, melyekben a keresztényeket az oroszlánok elé vetették. Ez volt az első keresztényüldözés a zsidók sugallatára.
Ezt és a többit nem feledte el a római plebs és a patriciusok sem, s ez lehetett az egyik oka a későbbi keresztény antiszemitizmusnak.
A keresztény antiszemitizmus a 4. században kezdett kiteljesedni, amikor a kereszténység államvallás lett a Római Birodalomban.
Az ókor végén és a középkor elején a keresztény egyház messiásfelfogása, a megváltás- és Krisztus-hite megerősödik, de mivel az egyéni megváltást nem ismeri a zsidóság, ahogy nem fogadja el feltétel nélkül Isten országának „eljövetelét” sem, ez már magában hordozta a vallási ellentéteket.
Mindezek mellé társultak az olyan zsidó rituálék, mint a vérvád, az oltáriszentség meggyalázása is, vagy a későbbiekben egyre nagyobb ellenérzést kiváltó, a nem zsidókkal szemben tanúsított talmudista, judaista gyűlölet, valamint a már fent említett (de szintén talmudista alapokon nyugvó) korrupción, és eladósításon alapuló kifosztási technikák is.
Térjünk vissza a Közel-Keletre
Ezen belül is Palesztinára, ahol mind a mai napig a legtöbb szenvedést és legnagyobb bűnöket követik el.
1878-ban a népesség (462.465) megoszlása nagyjából így nézett ki: 96,8% muszlim és keresztény arab, és mindössze 3,2% zsidó.
Majd megindult a zsidó bevándorlás, 1882-1914 között 65 ezren érkeztek Európából. Ám az I. Világháborút követően ez a szám meredeken emelkedett.
1922-re Palesztina területén így alakult a népesség (757.182) összetétele, 87,6% palesztin (muszlim és keresztény) mellett 12,4% volt a zsidók aránya.
Ne szaladjunk el a további ok mellett sem, mely a palesztin és zsidó ellentétek kiújulásához vezetett.
Ekkor ugyanis megkezdődtek az első összecsapások a palesztinok és zsidók között.
Fontos szerepe volt ebben a cionista zsidók által szorgalmazott, 1917-es Balfour Nyilatkozatnak, ami figyelmen kívül hagyta a palesztinok kéréseit, s ellentétben állt a britek előző ígéretével is (1915-ben megállapodás született az arab lakosság számára biztosított autonómiáról, cserébe azért, ha segítsenek legyőzni a törököket), valamint nem utolsó sorban a britek pénzügyi érdekeivel viszont egybeesett. Hiszen ők bábáskodhattak a zsidó állami struktúra kialakításában is.
Balfour és Rotschild
Kedves Lord Rothschild!
Nagy megtiszteltetés nekem, hogy közvetíthetem Őfelsége kormányától az alábbi szimpátia-nyilatkozatot a zsidó cionisták törekvésével, amit javasolt és jóváhagyott a Kabinet is.
Őfelsége kormánya jóindulatúlag tekint a zsidó nemzeti haza megteremtésére Palesztinában, és minden tőle telhetőt megtesz e cél elérésének elősegítésére, miközben világosan kell látnunk, hogy semmi sem csorbíthatja a Palesztinában fennálló nem zsidó közösségek polgári és vallási jogait, illetve a bármely más országban élő zsidók jogait és politikai státusát.”
Nagyon örülnék, ha ezt a nyilatkozatot a Cionista Világszövetség tudomására hozná.
Szívélyes üdvözlettel:
Arthur James Balfour”
Az I. Világháború után a palesztin nép kisemmizése, immár nemzetközi segédlettel folytatódott tovább. Méghozzá tervszerűen, tudatosan és erőszakosan.

Kánaán
Mózes, aki a gyilkolástól sem riadt vissza, visszaélve az egyiptomiak (fáraó és családja) iránta tanúsított jó szándékával, kimenekítette a kemény munkától rettegő zsidókat, de nem ám csak úgy elkullogtak, hanem gazdagon megrakodva, Egyiptomot teljesen kifosztva, vérben gázolva álltak tovább. (Az első zsidó népszámláskor 603 ezer hadra fogható férfit számoltak össze.) Az ezt követő vándorlás és Kánaán földjének elfoglalása sem volt kevésbé vérengző, hisz az útjukba kerülőket megölték, kifosztották, Kánaán népét pedig kiirtották vagy elűzték. (Kánaán a mai Izrael, Palesztina, Jordánia, Libanon területét, Szíria nyugati részét valamint az egyiptomi Sínia-félszigetet foglalta magában.)
Űzzétek ki akkor a földnek minden lakosát a ti színetek elől, és veszítsétek el minden írott képeiket, és minden ő öntött bálványképeiket is elpusztítsátok, és minden magaslataikat rontsátok el!” Móz. 5,33. 52
Ha pedig nem űzitek ki annak a földnek lakosait a ti színetek elől, akkor, akiket meghagytok közülük, szálkákká lesznek a ti szemeitekben, és tövisekké a ti oldalaitokban, és ellenségeitek lesznek néktek a földön, amelyen lakoztok.” Móz. 5,33. 55.
Utasított a gyűlölet istene.
És ez, még csak a kezdet volt…
Audie – Mahdi Ibn Husam – Szabad Riport Tudósító Iroda


Lopakodó agresszorok – a kódolt gonosz birodalma 3.

|
A beözönlés, a kiszorítás és az etnikai tisztogatás tovább erősödött, – méghozzá büntetlenül!
A két világáború között az európai zsidóság, saját és a cionista zsidóság erkölcstelensége, mohósága (mely bemocskolta az egész zsidó közösséget) ismét csak kivívta a befogadó országok erős ellenérzéseit, melynek következményeként tovább folytatódott a kivándorlás, szerte a világban. És az elorozott palesztin földekre a betelepülőket pénzzel is csalogatták (támogatták) a cionisták.
1920 és 1931 között további 108.825 zsidó emigráns érkezett Palesztinába, 1931-ben a népesség (1.035.154) aránya 81,6% és 16,9%-ra módosult. Majd 1932-1936 között további 174 ezer zsidó özönlött be. Ezt követően 1937 és 45 között további 119.800.
1947-re az őslakosok és a zsidók közötti ellentét kezelhetetlenné vált, ekkor lépett be az ENSZ a britek kérésére, és javasolta a terület megosztását. A területmegosztás kérdésében azonban mind a mai napig nem tudott megállapodni Palesztina és Izrael.
Ennek pedig jól körülhatárolható okai vannak.
A feszültséget tehát nem hogy enyhítették volna a nemzetközi szervezetek, épp ellenkezőleg, tovább szították, a zsidók pozitív diszkriminációjával, valamint elkövetett bűneik szentesítésével.
A javaslat szerint a terület 43%-át kapta a népesség durván 70%-át alkotó palesztin őslakosság, mely mintegy 92%-ban birtokolta is a földet, ezzel szemben az alig 1/3-nyi zsidóknak 56%-ot juttattak, ráadásul a legtermékenyebb, és leggazdagabb földterületekből, holott birtokukban kevesebb, mint 8% volt csupán. Épp ezért nem egybefüggő, hanem szétszórt területeket kaptak.
Ezen túlmenően tudnunk kell azt is, hogy az ott maradottak nem csak olyan jogaikban vannak korlátozva, mint a mozgás–, vélemény– és szólásszabadság, vagy az egészségügyi, oktatási ellátás, netán önrendelkezés, létbiztonság, de még az ivóvízhez, való hozzájutásukat is korlátozzák. Vagyis totális katonai elnyomás alatt tartják a palesztinokat.
Nem csupán földjeiktől, de üzleteiktől, megélhetési forrásaiktól is megfosztották őket. Nyomornegyedekbe és menekült táborokba száműztek százezreket.
Mintegy 400.000 palesztin vesztette el az iratait, születési bizonyítványát, mert arra sem hagytak időt nekik, hogy magukhoz vegyék, majd ezt követően törvényt hoztak, hogy eztán csak azoknak engedélyezik, hogy Izraelben éljenek, akik bizonyítani tudják állampolgárságukat. Egyedül ezzel az ürüggyel 400.000 lakost palesztin fosztottak meg minden tulajdonától a cionista zsidók. Nekik tilos volt visszatérniük is.
A palesztinok földvásárlási és házbérleti jogát is korlátozták. Az Izraelben lévő arab lakosságú városokat megfosztották anyagi tőkéjüktől, a szolgáltatásoktól és vizétől, gazdasági támogatásától és oktatási lehetőségeitől. A mai napig nem kaphatnak építési engedélyt, s az engedély nélkül épített házakat pedig lebontják. ezzel egyidejűleg a zsidó telepeseket felfegyverezték, és hivatalosan bátorították, hogy fegyvert viseljenek és használják is.
Ebből aztán az is egyenesen következik, hogy nincs normálisan körülhatárolható, védhető államhatára egyiküknek sem, s így a betelepültek minden megerőltetés nélkül, katonai eszközök bevetésével, dózerolással rabolnak további földterületeket a fegyvertelen palesztinoktól. Akiket minden vagyonuktól megfosztva, földönfutóként elűznek, vagy egyszerűen félholtra vernek, bebörtönöznek, vagy agyonlőnek.
A jelentősebb palesztin városokat is elfoglalták és katonai megszállás alatt tartják mind a mai napig.

Ted Pike: Miért vérzik a Közel-Kelet
Amit a zsidók itt művelnek évtizedek óta, nem más, mint tudatos népirtás, etnikai tisztogatás.
Mint a fentiekből kiderült, nem válogatnak az eszközökben, mindegy milyen áron, de a vagyon, a földszerzés és az őslakosok kiirtása, elűzése a legfontosabb számukra.
Az egyik ilyen aljas megmozdulásuk (a számtalan közül) az az öldöklés volt, melyet Deir Yassin faluban műveltek, ahol több mint 100 férfit, nőt, és gyermeket módszeresen meggyilkoltak.
1948-ra Palesztina magára maradt, és az arab országok sokáig nem siettek katonai segítséget adni számukra, a nyomasztó izraeli katona fölény ellensúlyozására. Így Izrael könnyedén annektálta a számára szükséges területeket. Agresszív mohóságuk a mai napig tart. Ekkor 1948. május 14-én alakult meg Izrael állam. Még ez évben a palesztinok, és a környező arab államok megtámadták Izraelt, s kitört az arab-izraeli háború. Az arab fél azért veszített, mert hadműveleteiket nem hangolták össze, ennek következménye lett a palesztin exodus, 711 000 lakos hagyta el lakóhelyét, a lakosság 80%-a.


Lopakodó agresszorok – a kódolt gonosz birodalma 4.

|
Okkal nincs béke az olajfák alatt.
Mikor az arab államok és Izrael végül fegyverszünetet kötöttek, már 700.000 palesztin sínylődött menekült táborokban, és a megszállók Palesztina területének 78%-ára tették rá a kezüket. A rájuk jellemző módon, az 500 elfoglalt faluból 400-at eltöröltek a föld színéről is. A cionista zsidók számlájára írható 54 évi vérontás a Közel-Keleten.
Bár Izrael, ahogy tapasztaljuk a legsokoldalúbb törvénysértő az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozataival szemben, teljesen szembement az ENSZ emberjogi irányelveivel és hirdetett erkölcsi normáival is, mégsem történt semmi változás, nem volt felelősségre vonás, vagy kártérítés. Szónoki a kérdés, vajon miért nem? Csak a tények kedvéért jegyezzük meg, az USA több mint 40 alkalommal élt vétójogával az ENSZ-ben, hogy megvédje Izraelt a nemzetközi jog megsértései miatt.
Sőt az erőszakos nyomás tovább folytatódott büntetlenül, mígnem 1967-ben újabb háborúhoz vezetett, melyben a zsidók a maradék Palesztinát is bekebelezték (6 napos háború), 400 ezer palesztint űzve ki saját hazájából, és számtalan palesztint pedig lemészároltak. Így váltak a menekült és megmaradt palesztinok jogfosztottá, harmadrendű állampolgárrá saját hazájukban.
Mindezt úgy, hogy sem az ENSZ, sem a környező arab nemzetek vezetői nem tettek érdemben semmit. Erről a háborúról annyit azonban érdemes tudni, hogy az állig felfegyverzett, hatalmas erőfölénnyel bíró izraeliek egy katonailag szinte védtelen népet rohantak le.
Ahogy írtuk, ezen túlmenően tudnunk kell azt is, hogy az ott maradottak nem csak olyan jogaikban vannak korlátozva, mint a mozgás–, vélemény– és szólásszabadság, vagy az egészségügyi, oktatási ellátás, netán önrendelkezés, létbiztonság, de még az ivóvízhez, való hozzájutásukat is korlátozzák. Vagyis totális katonai elnyomás alatt tartják a palesztinokat.
Íme, az okok, melyek miatt a palesztinok végül saját kezükbe vették sorsuk megváltoztatását.
Ezért jött létre az Intifáda (lerázás), és ezért lázadtak fel teljesen jogosan.
Erre az önvédelemre a zsidók válasza a „Csonttörő stratégia” volt, melyet Yitzhak Rabin így fogalmazott meg: „hatalom, erő, bántalmazás”.
1967 óta több mint 400.000 palesztin embert börtönöztek be, s tartottak kíméletlen körülmények között, sokukat bármiféle vád nélkül, kínzások, bántalmazások közepette.
1987 decemberétől 1993 decemberéig 1100 palesztint mészároltak le, közülük 250 kiskorú gyermek volt.
Bill Clinton, Yitzhak Rabin, Yasser Arafat a Fehér Házban 1993. 09.13.
Noha 1993-től elkezdődtek a békítő tárgyalások az Arafat vezette PFSZ és Rabin vezette Izrael között, ám ez alatt a megszállt területeken élő palesztinok mindennapi élete egyre tovább romlott, míg a zsidó telepesek száma 200.000-ről 400.000-re nőtt, és a zsidó települések mérete is megkétszereződött. Erőszakosságuk és brutalitásuk folytatódott, akik tiltakozni merészeltek az értelmetlen és semmi előrelépést nem jelentő béketárgyalások ellen, azokat terroristának bélyegezték.
Bár még 2000-ben ismét visszaültek a tárgyalóasztal mellé (Arafat és Barak), a béke érdekében a palesztinok. Izrael látszatra nagyon készségesnek mutatta magát, felajánlva Ciszjordánia megszállt területeinek 95%-át, ám a velejáró szuverenitást megtagadta, az irányítást megtartotta volna magának, a katonai megszállás fenntartása mellett. Ráadásul, mint írtuk a tárgyalások közben sem álltak le az izraeli területfoglalások, fairtások, útépítések, az igazságtalan vízelosztás. Ez utóbbihoz annyit, hogy miközben a palesztinoknak heti 2 órányi folyó vízzel kellett beérni, a zsidó telepes házak úszómedencéiben folyamatos volt a vízellátás, és zöld gyepeik locsolására is bőven jutott.
Camp David, Barak, Clinton, Arafat
Ez a szűnni nem akaró, inkább egyre erősödő nyomás robbantotta ki 2000 szeptemberében a Második Intifádát. Egy alapvetően ellenállási mozgalmat, melyben az izraeliek felesleges erőszakkal és agresszióval léptek fel, a páncélba bújtatott katonák éles lövedéket használtak (noha azt hazudták, hogy csak gumi lövedéket vetettek be) a fegyvertelen civilekkel szemben. Ennek már az első tíz napban 74 halálos áldozata volt, köztük gyerekek is, és további 3000 sebesültje. Felvételek bizonyítják, hogy a zsidó katonák gyerekekből álló tömegbe lőttek.
Mivel a PFSZ semmiféle eredményt nem tudott felmutatni, ráadásul a vezetőik luxusvillákban laktak, míg a palesztin nép egyre nyomorúságosabb helyzetbe került, ezért törvényszerű volt, hogy hamarosan elveszíti a palesztinok bizalmát.
Ez meg is történt 2006-ban, ekkor vehette át a hatalmat a Hamasz, egy többségi kormányt alakítva.
Végül egy gyors összefoglalás, időrendben:
1947. november 29-én az ENSZ Közgyűlése Palesztinát zsidó és palesztin államra osztotta.
1948. április 9-én jeruzsálemi övezethez tartozó Deir Yasin arab faluban elkövetett vérengzésért ezek a csoportok a felelősek, amelynek során kétszázötvennégy arabot, köztük nőket és gyerekeket mészároltak le. Az Irgun egyik vezetője volt a később Nobel-békedíjjal kitüntetett izraeli miniszterelnök, Menáhem Begin.
1948. május 14-én megalakult Izrael állam.
1948-ban rögtön ez után a palesztinok, és a környező arab államok megtámadják Izraelt. Kitör az arab-izraeli háború. Az arab fél veszít, mivel hadműveleteiket nem hangolták össze, ennek következménye a palesztin exodus, 711 000 lakos hagyja el lakóhelyét, a lakosság 80%-a.
1964-ben megalakul a Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ)
Izrael az ENSZ által neki ítélt területek nagyságával elégedetlen volt, ezért a zsidó állam az 1956-os szuezi válság idején megtámadta Egyiptomot, elfoglalta a gázai övezetet.
1967-ben az arab államok támadásba lendültek. A Hatnapos Háborúban Izrael elfoglalja Ciszjordániát, a Golán-fennsíkot és a Jordán megszállás alatt álló Kelet-Jeruzsálemet, majd a várost Izrael fővárosává nyilvánították, holott Izrael államot Tel-Avivban kiáltották ki.
1970-ben megalakul a Fekete Szeptember terrorszervezet
1973-ban Szíria és Egyiptom meglepetésszerű támadást intéz Izrael ellen. Kitör a jom kippuri háború.
1982-ben első libanoni háború (Izrael-Libanon)
1987. kitör az első palesztin Intifáda (felkelés), amely 6 évig tart
1988. november 15-én a Palesztinai Felszabadítási Szervezet kinyilvánította Palesztina függetlenségét
1993-ban Oslói megállapodás
2000-ben második Intifáda kezdete és Camp Davidi tárgyalások
2002-ben Út a békéhez békefolyamat
2005-ben Izrael kiüríti a gázai zsidó telepeket, és kivonul az övezetből, de a határokat, a tengerpartot, és a légteret nem hagyja el, valamint az irányítást is megtartja magának
2006-ban második libanoni háború Izrael és a Hezbollah között, melynek eredményeképpen Izrael elszenvedte eddigi legnagyobb és mindezidáig egyetlen vereségét. A Hezbollah megmutatta a világnak, hogy az izraeli agresszort meg lehet verni, csúcstechnikát képviselő “Merkava” harckocsijait ki lehet lőni, az izraeli hadsereget az általa elfoglalt területekről ki lehet szorítani.
Gázában a 2006-os palesztin választásokat, a Hamasz nyerte. Ám a Hamaszt még az ENSZ sem ismerte el (terror szervezetnek kiáltotta ki). Ennek eredményeképpen Izrael, és az Amerikai Egyesült Államok, az Európai Unió, néhány nyugati ország és az Arab Liga szankciókat léptetett életbe a Hamasz és az általa uralt Gázai övezet ellen.
2006. december 15-én kitört a háború a két fő párt, a Fatah és a Hamász között. A fegyveres harcok többnyire a Gázai övezetben zajlottak, melyből a Hamász került ki győztesen. Ezen konfliktusnak az egyik oka nagy valószínűséggel az a palesztin belviszály, melyet Izrael gerjesztett, a megosztás politikájával gyengítve őket, hogy így tudja elkerülni, hogy az egységes palesztin erőkkel kelljen szembenéznie. Az események értékelésekor a megfigyelők azt valószínűsítették, hogy Izrael a Fatahot pénzeli a Hamász ellenében.
2007. június 14-ét követően, a két palesztin frakció között végleges szakítás következett be, noha viszonyuk addig sem volt felhőtlen. Ennek folyományaként ma két Palesztin önkormányzat van (egyik sem ismeri el a másikat) a hazafias Hamász által uralt Gázai övezet, és az Izraelhez lojálisabb Fatah által irányított Ciszjordánia.
2007. november 27-én Ehud Olmert izraeli miniszterelnök és Mahmúd Abbász palesztin elnök megállapodott, hogy tárgyalásokat kezdenek minden vitás kérdésről és 2008 végéig valamiféle megállapodásra jutnak.
Jutottak” is, mert ezután következett a gázai népirtás, foszforbombák bevetésével.
Ebben az embertelen hadjáratban legkevesebb 2000 civil vesztette életét. Köztük sok száz gyermek. A 2008. dec. 27. és 2009. január 21. közötti konfliktusban, Izrael hivatalosan a Hamász ellen viselt háborút, ám az izraeli hadsereg által bevetett fegyverek, többek között a foszforbombák és gránátok, válogatás nélkül, szörnyű kínok között pusztítottak el mindenkit, aki a robbanásuk hatókörzetében tartózkodott. Nőt, férfit, gyereket…


Lopakodó agresszorok – a kódolt gonosz birodalma 5.

|
Van pénz és van egyetértő támogatás
A cionista Izraelnek nem csak olyan támogatói vannak, mint az ENSZ és más nemzetközi szervezetek, hanem ennél aktívabb támogatói is, magán, valamint titkos szervezetek, sőt pénzmágnások is, amik vagy akik nyíltan, vagy a háttérből segítik, pénzelik ezt a népirtást.
A legfőbb nyílt támogató az USA, mely nem csak fegyverekkel, technikával, információval, de pénzzel is (méghozzá rengeteg pénzzel) folyamatosan támogatja ezt a cionista vérontást (is!). Hivatalosan évi több mint 3 milliárd dollárral támogatja az USA Izrael fegyverkezését, és ez csak a jéghegy csúcsa.
Az USA, mely előszeretettel vallja magát szabad országnak és a szabadságjogok mindenkori támaszának, miközben a világ csendőre szerepét is magára osztotta, képes lábbal tiporni a legalapvetőbb emberi- és szabadságjogokat is, és a nemzetközi cionista pénzoligarchia bábjaként egyáltalán nem finnyás, ha Izrael és a zsidók érdekeinek megvédéséről van szó, akár a palesztinok vagy saját amerikai népe ellenében is.
Miért teszi ezt? Ugyanazért, amiért a különböző más országok és szervezetek; a haszonért, a pénzért. No meg persze azért is, mert ugyanakkor maga is ki van szolgáltatva a cionista zsidóknak. A gazdasága és a pénzügyi stabilitása a cionisták kezében van. A zsidó lobbik dróton rángatják a világnak mindazon részét, ahol szervezeteiken, intézményeiken keresztül ők befolyásolják a pénzkibocsájtást, mellyel minden gazdasági és politikai hatalmat megszereztek. Ez alól az USA sem kivétel, sőt! Talán náluk a legerősebb a jól szervezett izraeli csúcs-lobbik befolyása.
A példa kedvéért ott van az AIPAC, az Amerikai-Izraeli Közügyi Bizottság, mely egy lobbi Izraelért, s mely az USA kongresszusát rángatja. Ez egy több milliódolláros költségvetésű szakértői csoport, mely 1978 és 2006 között 43.724.035 dollárt fizetett ki olyan jelölteknek, akik az ő elvárásaik szerint szavaztak a kongresszusban. Lobbinak nevezik, de valójában színtiszta korrupció. Mely feltehetőleg a vesztegetésen túl más eszközök, mint például a megfélemlítés, félreállítás – hogy durvábbat ne is említsünk – alkalmazásától sem riad vissza.
Még egy „apró” tény, Izrael egymaga annyi gazdasági támogatást kap az USA-tól, mint a Föld minden országa együttvéve, és az USA segélyeinek pedig bő 1/3-át is Izrael kapja. Szomorú tény, hogy ennek töredékéből az USA a saját hazai egészségügyi-, oktatási-, és válság okozta gondjain könnyedén segíthetne, amerikaiak millióinak oldhatná meg a legsürgetőbb gondjait, mégsem teszi. Inkább ezen összeg többszörösével Izraelt támogatja.
Az sem meglepő, hogy a cionista pénzoligarchia által befolyás alá vont országok vezetői ilyen nagy egyetértésben működnek együtt, erkölcsi tartásuk alapja, tetteik mozgatórugója azonos, a pénz, a haszonszerzés.
Nincs kímélet, nincs kegyelem, nincs igazság
Miért is lenne akár a palesztinokkal kapcsolatban erkölcsi aggályuk egy olyan országgal szemben, amely folytatólagosan megsérti a nemzetközi egyezményeket, a nemzetközi jogot?
Hiszen már (pl. az USA, vagy Nagy-Britannia, és más erős katonai hatalommal és pénzeszközökkel, no meg cionista irányítással rendelkezők) is minden további nélkül támadtak meg és rohantak le országokat, ásványkincseik, s egyéb javaik megszerzésért. Irakot az olajért, tavaly Líbiát szintén az olajért, no meg Kadhafi aranyáért… Ezért nem meglepő, hogy a Pentagon stratégiailag nélkülözhetetlen szövetségesének tekinti Izraelt, főként mert az elősegíti az irányítás és befolyásolás biztosítását a régióban. És ez esetben is az olaj a kulcs szó.
A háború számukra egy szükséges lehetőség nem csak ezek megszerzésére, de az új katonai technikák, fegyverek „büntetlen” kipróbálására is. Gondoljunk csak Irak amerikai megtámadására.
Visszatérve a magát mindig áldozatként sajnáltató lopakodó agresszorokra, tisztában kell lennünk még néhány ténnyel.

A fotók a 2008. december 27. és 2009. január 21.-e között lezajlott Gázai "háborúban" készültek. A háború kifejezés itt nem fedi a valóságot, mert a valóság az, hogy valójában csak az egyik háborúzott, a másikat gyilkolták.
Izrael a külföld felé egy védtelen kis országnak mutatja magát, mely tengernyi ellenséges arabbal van körülvéve, s miközben ők a békére törekszenek, a többiek az erőszakosak. (sic!) Ezzel szemben tény, hogy Izrael az 5. legnagyobb atomhatalom a világon. Vagyis egy regionális 'szuperhatalom'. Láttuk, van miből, és tudjuk azt is, hogy atomfegyvereiket a nemzetközi egyezményeket, törvényeket, korlátozásokat kijátszva, és tudatosan megszegve fejlesztették ki, az USA tudtával és segítségével. Ráadásul minden szinten túlságosan nagy erőket vetettek be a teljesen védtelen civil lakossággal szemben.
A palesztinok kezdetben csekély fegyveres ellenállásra voltak képesek, semmijük sem volt, ami az erőviszonyokat kiegyenlíthette volna. Izrael 200-300 nukleáris robbanófejjel rendelkezik, továbbá 3930 db tankkal, míg a palesztinoknak nincsen egy sem, és 362 db F16-osukkal szemben a palesztinoknak nincsen egy sem. Az USA után ez a legnagyobb flotta a világon. Nem csoda, hogy az áldozatok elsöprő többsége fegyvertelen palesztin civil.
2000 és 2007 között a halálos áldozatok száma: 4009 palesztint és 1021 izraelit, és több mint 935 gyermeket öltek meg a konfliktusokban, melyek közül 816 volt a palesztin 119 pedig izraeli.
Ám a véres harcoktól eltekintve a mindennapokban is folyamatosan zaklatják a palesztin lakosságot. 
Ellenőrzőpontok
Ennek egyik eszköze az úgynevezett ellenőrzőpontok felállítása, ahol órákig várakoztatják, ha úgy akarják félre is állíthatják, vegzálják őket, bármilyen indokkal, így akadályozva meg, hogy akár egy rövidebb távot is megtegyenek – megtagadva tőlük a mozgás szabadságát, hogy iskolába, hivatalokba, egészségügyi intézményekbe vagy a munkahelyükre eljussanak. Mintegy 3 millió embert érintő problémáról van szó.
A Világbank becslése szerint ennek következtében a munkanélküliség elérte a lakosság 53%-át, emiatt a palesztinok 75%-a él szegénységben.


Lopakodó agresszorok – a kódolt gonosz birodalma 6.

|
Izraeli falak mögé zárva
Nem csak Ciszjordániában, Gázában is előszeretettel építenek falakat a zsidók.
Az első ilyen elválasztó kerítést izraeliek és palesztinok között Yitzhak Rabin építtette 1994-ben, az oslói megállapodás aláírását követően. Eddig 700km készült el (a tervezett 60%-a).
Palesztina területét falak, drótkerítések és ellenőrző pontok borítják. „Az itt látható kép egy Palesztinán belüli autópályán készült, ez a fal nem arra való, hogy védje a zajtól a kis településeket, hanem arra, hogy palesztin ne hajtson fel a saját területén lévő autópályára. Nem csak az autóutakra nem mehet fel, hanem tulajdonképpen a városából se jöhet ki, mert körül van kerítve és az ellenőrző pontokon engedély nélkül nem mehet át.”
A Ciszjordániát Izraeltől elválasztó fal több részből áll, három méter magas elektromos kerítés helyenként nyolc méter magas betonfalban folytatódik, amelynek mindkét oldalán szerviz- és járőr utak, mély árkok és nyomrögzítő sávok, szögesdrótkerítések és biztonsági kamerák találhatók. A fal nem a Palesztin Hatóság határán húzódik, a nyomvonal önkényesen kacskaringózik Ciszjordánia területén, kisajátított magánbirtokokon halad át, körbekerít palesztin városokat és falvakat, és van, ahol elválasztja a gazdákat földjeiktől és ivóvízforrásaiktól. Ha teljesen elkészül a fal, 703 kilométer hosszú lesz.
2005 augusztusában Izrael lebontotta a zsidó településeket és katonai állásokat Gázában, és kiürítette azt, ez az izraeli lakosság 2%-át érintette, és minden illegális telepesnek kb. 227.000 dollárt ígértek az áthelyezésért, ez összesen 2,2 milliárd dollár, melynek kifizetésére Izrael az USA-t kérte fel. Annak ellenére, hogy a zsidó telepeseket átköltöztették, a katonai ellenőrzést továbbra is megtartották Gáza határai, a tengerparti vizek és a légtér felett. Így tudja megakadályozni a segély- és a kereskedelmi szállítmányok, de akár a víz, az energiahordozók, vagy gyógyszerek eljuttatását is.
Most Gáza 360 négyzetkilométeres területén 1,3 millió ember zsúfolódik össze. Minden oldalról megerősített határok, szögesdrót akadályok és betonfalak veszik körbe. 2007-ben vette át a Hamasz a közigazgatást. De Izrael továbbra is blokád és irányítása alatt tartotta a területet, ahová gyakorlatilag minden szükséges árut az egyiptomi határ alatt ásott alagutakon keresztül kell becsempészni. Az izraeli légierő azonban rendszeresen bombázza a csempészalagutakat. 2008 januárjában palesztin fegyveresek lyukat robbantottak a betonfalon, így néhány napig szabadon át lehetett jutni Egyiptomba, de a határőrség hamar lezárta az övezetet.
Izrael így csinált szögesdrótokkal körülvett koncentrációs tábort Gázából
A menekült táborok túlzsúfoltak, katasztrofális állapotok uralkodnak bennük, akár 14-25 ember is él összezsúfolódva egy közös helyen. Nincs hely a gyermeke számára, utcák helyett csak szűk sikátorok vannak. Nincsen semmi, még fák sem, csak a szögesdrótkerítés.
A kiürítést követően másnap Izrael nekilátott elkobozni a további palesztin földeket Ciszjordániában, valamint megkezdte egy elválasztó fal építését, hogy elszeparálják az ott élőket. Ez a fal kétszerte magasabb és négyszer hosszabb, mint a berlini fal. Egy izraeli tanulmány arról szólt, hogy az elválasztó utat azért választották, hogy lefoglalják a földet az illegális terjeszkedéshez, nem pedig biztonsági okokból.
1948-ban több mint 750 ezren éltek menekült táborokban ma mintegy 4,2 millióan, ebből Gázában 1,3 millióan. Ezt az 1,3 millió palesztint azért zsúfolták össze, hogy helyet csináljanak 8000 zsidó telepesnek.
Rendszeresen rakétatámadások, géppuskázás fenyegetik őket. Rengeteg a sérült gyermek. És rengeteg az olyan gyermek, aki már nem akar élni.
Állandó megalázottságban, nyomorúságban, félelemben, bántalmazásban, nem lehet élni, egészségesen felnőni. Ha fizikailag túl is élik, lelkileg megsérülnek, s tán kicsit bele is halnak.

„…Ezért óvatosan kell bánni a kétállami megoldásra törekvés támogatásával, mert amit Izrael a kétállamiságon ért, az 90%-ban a történelmi Palesztina, melyből Izrael lesz, a maradék 10%-ban pedig két hatalmas börtöntábor! Egyik a Ciszjordániában (Szamaria), a másik Gázában…”
„… És már volt egy történetük, amit kitaláltak arról, hogy mi történt valójában.”
És ezt a történetet integrálták az izraeli oktatási rendszerbe épp úgy, ahogy a médiába, és a politikai előadásokba is."
Illan Pappe (izraeli történész és elemző)
Más nemzetek viszont sokat tehetnek, első sorban kiállhatnak a palesztinok jogaiért, és tiltakozhatnak Izrael minden nemzetközi jogot megsértő akciói ellen. Segíthetnek az oktatásban, az építésben, a fegyveres védelemben, a gyermekek biztonságának elősegítésében, a vízellátásban, és még ezernyi dologban.
És itt kell megemlítenünk, hogy mivel az izraeliek nem engedték be a nemzetközi megfigyelőket, ezért végül a palesztinok egy csoportja és az izraeli emberi jogok aktivistái életre hívták a Nemzetközi Szolidaritás Mozgalmat, mely a világ minden részéről hozott embereket, minden korosztályból, mindenféle háttérrel, hogy erőszakmentes nemzetközi jelenlétet nyújtson. Rachel Corrie-ról már sokan hallottak, ő egy 23 éves amerikai diák, aki azért ment Gázába, hogy csatlakozzon ehhez az erőfeszítéshez, ő tájékoztatta szüleit email-ben a látottakról, tapasztaltakról, melyek sokkolóak voltak számára.
Társaival küzdöttek a gazdaságok, és otthonok elpusztítása ellen. Próbálták megállítani a rombolást, a pusztító izraeli buldózereket. Ő volt az a diáklány, akit egy buldózer fellökött, amikor épp egy doktor otthonát, feleségét és 3 gyermekét védte, s hiába próbált hátrálni, bár társai körülvették a buldózert, kiabáltak, hogy megállásra kényszerítsék, és hogy Rachel kimenekülhessen, de az nem állt meg, hanem kíméletlenül agyontaposta.
Az USA Kongresszusa visszautasított szülei kérését, hogy folytassanak le egy független vizsgálatot a gyilkosság körülményeiről.
Továbbá jó ha tudjuk azt is, hogy 1647 izraeli katona tagadta meg a megszállás kiszolgálását, és emiatt legalább 323-mat tartóztattak le közülük.
Palesztinának sincs sok választása, hisz jelenleg is mintegy 4,2 millióan élnek menekülttáborokban, és 38 éve katonai ellenőrzés alatt. A palesztinok csak egyetlen dolgot tehetnek, folytatniuk kell szabadságharcukat, minden erejükkel, nem adhatják fel a harcot, hisz a szabadságukért, a földjeikért, életükért, és gyermekei jövőjéért küzdenek.
Az öngyilkos merénylők bevetése a tehetetlen kétségbeesés jele, valamint a katonai eszközök teljes hiánya. Mégsem megoldás.
Azonban a hallgatás és tétlenség, melyet nemcsak az ENSZ és más keresztény vagy humanitárius szervezetek is tesznek, szintén nem az!
Ha Palesztina és sok más hasonló sorsra ítélt nép szenvedései mellett szó nélkül megyünk el, és nem keressük a lehetőséget a megsegítésük bármely módjára, akkor magunk sem vagyunk jobbak a lopakodó agresszoroknál. Akkor nem tettünk értük semmit. De saját magunkért sem!
Ami velük most megtörténik az velünk is meg fog, hisz ugyanazzal az ellenséggel nézünk farkasszemet.
Ugyanazokkal a hódító és leigázó módszerekkel kell megküzdenünk nekünk is. Az igazság felismerése és védelme, a fénybe vezető nehéz utat járók kiváltásága, s keresztje is egyben.

Vatikán: Gáza = nagy koncentrációs tábor - Amnesty: Izrael szándékosan öl civileket
Végre valahára a katolikus egyház is határozottabb hangot ütött meg, eltérően a szokványos, képmutató békefelhívásaitól. Renato Martino bíboros, a Szentszék igazságügyi felelőse (minisztere) a Reuters hírügynökség szerint szerda este közölte, hogy a Gázai övezet nem egyéb nagy koncentrációs tábornál. A rablógyilkos, hazug telavivi rezsim azonnal arról kezdett hörögni, hogy a pápa a Hamász propagandájának befolyása alá került (a valóságban a német pápa sajnos szinte mindig megalázkodik az őt minden időben csesztető rablógyilkos zsidók előtt).
Az Amnesty International nemzetközi emberjogi szervezet pedig úgy fogalmazott: Izrael szándékosan veszélyezteti a palesztin civilek életét. Mindezt alátámasztja az is, hogy az elmúlt napokban iskolásgyerekeket, mentőst mészároltak a zsidók és tüzet nyitottak orvosokra, ENSZ épületekre és elsősegélynyújtó helyekre is. Egy Gázában dolgozó norvég orvos, Mads Gilberts elmondta, hogy a zsidók urániumos lövedéket is használnak, ami rákot okoznak a bombázásokat esetleg túlélőknél, továbbá iszonyatos sérüléseket okozó foszforbombákkal operálnak, s, hogy egyáltalán, alig van Hamász-harcos a sebesültek között, ellenben 45%-uk nő és gyerek. Vagyis a zsidók, mint mindig, hazudnak is, miközben gyermekeket szaggatnak darabokra. A Hírszerzőben, HVG-ben, Szombatban, ATV-n uszító budapesti kaftános "újságírók" szerint ez a minket felvásárló Izrael mérsékelt, civilizált, nyugati értékeket képvisel.
Időközben a zsidó rablógyilkosok által a Gáza elleni agresszió kezdete óta lemészárolt palesztinok száma túllépte a 700-at, nagy többségük civil, gyerek, nő.
11 zsidó terrorista sebesült meg
Az ezerszeres túlerővel változatlanul hősiesen dacoló Hamász az izraeli terrorbombázás és a szárazföldi agresszió dacára még ma (szerdán) is 25 minirakétát volt képes kilőni Palesztina zsidók által megszállt településeire. Többek közt eltalálták Beer Tuviát, Kfar Azzát, Askelont, Eskolt, Asdodot, a 40 kilométerre fekvő Beersevát, könnyebb sérüléseket és a szokásos sokkot okozva. A szárazföldi harctéren 11 fegyveres zsidót tettek harcképtelenné: a gyerekgyilkos terroristák valamennyien megsebesültek.
Mecsetet radíroztak le, 30 civilt öltek meg
A háborús és emberiség elleni bűnös héberek folytatták a Gázai övezet kíméletlen pusztítását, ma elsősorban Rafahot és környékét támadták, lakóházak tucatjait törölve el a föld színéről. Mintegy mellékesen porrá bombáztak egy mecsetet (már az ötödiket december 27-e, a nemzetközi jogot súlyosan sértő terrortámadásuk kezdete óta) és a nap folyamán legalább 30 újabb palesztin civilt puszítottak el.
Kuruc.info - hírügynökségek, Haarec

Tüntetők várták Pápán az izraeli nagykövetet

adminboss, 2012, január 20 - 08:38
  Január 19-én Pápa városába érkezett Ilan Mor, Izrael állam nagykövete. Előzetesen meghirdetett programja szerint találkozott a város fideszes polgármesterével, megtekintette a városban folyó "beruházásokat", számot adtak eddigi tevékenységükről a Pápai Zsidó Kulturális Egyesület és a Hit Gyülekezete vezetői, majd 17:00 órától a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpontban előadást tartott a Petőfi Asztaltársaság szervezésében. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete az előadás helyszínére demonstrációt jelentett be a rendőrségnél. Úgy véltük, hogy az alkalomhoz „illően” kell fogadni a nagykövetet.
  A rendezvényen 25-30 vettünk részt a megyéből és Pápáról, s a Gázai övezetben készült nagyméretű fényképekkel, transzparensekkel vártuk a nagykövetet. A demonstráció oka volt, hogy Pápára érkezett egy olyan állam politikusa, amely állam elnöke kijelentette, hogy felvásárolják Magyarországot. Nem csak katonai eszközökkel lehet egy országot meghódítani, hanem gazdasági eszközökkel is. Jelenlétünkkel az agresszív izraeli országhódítás ellen, tábláinkkal, fényképeinkkel pedig a gázai koncentrációs táborba zárt palesztinok jogaiért demonstráltunk. Izrael semmibe veszi az ENSZ határozatait, nem engedi a segélyflottákat a Gázai övezet partjaihoz, ha mégis megpróbál eljutni a segélyszállítmánnyal megrakott hajó a gázai partokhoz, akkor a hadsereget is beveti a terrorállam, és vérfürdőt rendez a matrózok között.
  A rendezvény kezdése előtt pár perccel felsorakoztunk a művelődési ház bejáratához és vártunk, hogy egy hangos „Adjon az Isten szebb jövőt!” köszöntéssel fogadjuk a politikust. Hiába vártunk.A nagykövetet az épület egyik hátsó bejáratán vitték be. Azon a bejáraton, ahol az ételt is szokták ki-be hordani. A maroknyi hazafi megszerezte az első apró győzelmét aznap este. A rendezvényt korábban nyílt fórumként hirdették meg, de időközben már átminősítették zártkörű rendezvénnyé, és így nem sikerült bejutnunk a terembe.Az időjárás miatt elég hideg volt, és szakadt az eső is, de mi hajthatatlanul vártunk az épület előtt, hogy befejeződjön a fórum, és amikor távozik a nagykövet egy szintén hangos „Magyarország a magyaroké!” kiáltással kívánjunk neki jó utat. Vártunk és vártunk. Mikor már teljesen szétáztunk, kivágódott az egyik hátsó ajtó, ahol kirohantak a testőrök, és beugrottak az ajtónál várakozó járó motorú BMW-be. Közben az oldalsó ajtón kimenekítették a nagykövetet, aki szintén beugrott egy ott várakozó autóba. Olyan hatalmas lendülettel indult el a nagykövetet szállító autó, hogy a művelődési ház kapuját majdnem feldöntötte. Kifordult az útra, és hatalmas gázzal elhajtott, még szerencse, hogy nem járt arra egy civil autó, mert biztosan összeütközött volna vele.
  Ennek a maroknyi hazafias csapatnak sikerült elérnie azt, amire már régóta vártunk itt, a nemzeti oldalon. Az izraeli nagykövet inkább bujkált előlünk és a hátsó ajtón közlekedett, minthogy felvállalta volna a személyes találkozót velünk. A ma esti harcot megnyertük, de a háború vége még messze van. Ha meg akarjuk nyerni a háborút, akkor a következő ehhez hasonló látogatásnál több ezer vagy százezer hazafinak kell egyszerre hangosan kiabálnia "felvásárlóknak" , hogy „Magyarország a magyaroké”, és nem engedjük át másnak!
  Aki támogatja Izrael politikáját, azt támogatja az állami szintű terrorizmust, az támogatja a népirtást, az támogatja Magyarország felvásárlását, támogatja saját országának gyarmattá válását. A Jobbik követeli, hogy Pápa város polgármestere álljon ki a nyilvánosság elé, s adjon számot az izraeli nagykövet látogatásának valódi okairól!
Szebb jövőt!
Orbán Imre elnök
Pápa, megyei alelnök
Kovács Rajmund elnök
Veszprém
Képek forrása: www.papa-ma.hu




Sajtóközlemény 2012. január 19-én 16.30 óra
 
  A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete 2012. január 19.-ére demonstrációt hirdetett. A demonstrációnk oka, hogy Pápára érkezett egy olyan állam nagykövete, mely állam államelnöke kijelentette, hogy fel fogják vásárolni Magyarországot, mert nem csak katonai eszközökkel lehet egy országot meghódítani, hanem gazdasági eszközökkel is. Pápára érkezett egy olyan ország nagykövete, mely országban állami szintre van emelve a terrorizmus, mely országban közel 1,5 millió embert tartanak koncentrációs táborba zárva, azt élet minimális feltételeit sem biztosítva részükre. Jelenlétünkkel az agresszív izraeli országhódítás ellen, tábláinkkal pedig a gázai koncentrációs táborba zárt palesztinok jogaiért tüntetünk.  De tüntetünk az ellen az Izrael ellen is, mely ENSZ és ENSZ BT határozatok tucatjait figyelmen kívül hagyva, szuverén országokat száll meg katonailag, államilag támogatva gyakorolja a terrorizmust más államok területén, neki nem tetsző politikusokat és atomtudósokat likvidáltat, saját országában huszadrangú állampolgárrá degradálja a nőket.  Tüntetünk továbbá az ellen az aljas és hazaáruló politika ellen, melyet azok a pártok képviselnek, akik Pápára hívták az izraeli nagykövetet. Itt az MSZP-re, Demokratikus Koalícióra és FIDESZ-re gondolunk. Madarat tolláról, embert barátjáról...
  Aki támogatja Izrael politikáját, azt támogatja az állami szintű terrorizmust, az támogatja a népirtást, az támogatja Magyarország felvásárlását, támogatja saját országának gyarmattá válását.
  Követelem, hogy Pápa város polgármestere álljon ki a nyilvánosság elé, s adjon számot az izraeli nagykövet látogatásának valódi okairól!
  Az, hogy a Petőfi Asztaltársaságban tömörülő agyhalottak /MSZP és DK helyi potentátjai/ miért látják vendégül az izraeli nagykövetet, azt tudjuk. Mert hazaárulók, kiknek az idegenérdek képviselete mindig fontosabb volt, mint saját hazájuk érdekében való munkálkodás.
  A terrorállam nagykövetének pedig Petőfivel üzenünk: „...foglalod a kurvanyád, de nem ám a mi hazánkat”...
 
Pápa, 2012. január 19.                                
 
 
Orbán Imre
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Pápai Alapszervezet elnöke,
Veszprém megyei alelnök








A cionista rezsim 300 atomrakétájával fenyegeti az egész térséget.
Ahmadinezsád: "A cionizmus egy átültetett májhoz hasonlítható, melyet a szervezet kivet magából"
 
Nem úgy tűnik, mintha Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő különösebben meg lenne ijedve a cionista fenyegetőzések hallatán. Az egyiptomi al-Akhbar című lapnak nyilatkozva az elnök kijelentette: a cionista rezsim halálra van ítélve.
Izrael szétesése elkerülhetetlen, és a rezsim összeomlása a közeli jövőben fog bekövetkezni” – idézte az IRNA perzsa hírügynökség Ahmadinezsád szavait. Az iráni államfő szerint a zsidó állam és a nyugati hatalmak, kiváltképpen pedig az Egyesült Államok, félnek Irán erejétől, és háborúval akarják megállítani az iszlám köztársaság befolyásának növekedését; a támadás idejére pedig jelentős nemzetközi támogatást szeretnének maguk mögött tudni hangoztatta az iráni elnök. Azonban, mint mondta, az „agresszív hatalmaknak tisztában kell lenniük azzal, hogy Irán nem fogja megengedni nekik, hogy bármilyen erőszakos lépést foganatosítsanak”.
Simon Peresz izraeli államfő egy korábbi fenyegető megnyilatkozására válaszolva Ahmadinezsád a következőt mondta: „Iránnak nincs nukleáris bombája, ezzel szemben a cionista rezsim 300 atomrakétájával fenyegeti az egész térséget.” Az államfő ismételten aláhúzta, hogy az iráni nukleáris program kizárólag békés célokat szolgál, és teljes mértékben összhangban van a nukleáris fegyverek korlátozásáról szóló nemzetközi egyezményekkel, melyeket Irán (Izraellel ellentétben) aláírt.
Ahmadinezsád rámutatott: az Egyesült Államok nem lesz képes megmenteni a cionizmust, amely, mint mondta, „egy átültetett májhoz hasonlítható, amit a test kivet magából, és ennek következtében szétmállik”.
Az interjúban Ahmadinezsád kitért arra az amerikaiak által fabrikált kémhistóriára, mely szerint Teheránnak köze lenne a Szaúd-Arábia washingtoni nagykövete elleni merényletkísérlethez. “Az USA ötlötte ki ezeket a hazugságokat azzal a céllal, hogy ellentétet szítson Irán és Szaúd-Arábia közt” – jelentette ki az iráni államfő, hozzátéve, hogy az „Egyesült Államok a világban a terrorizmus támogatója, melyet céljai érdekében használ föl”.
Teherán és Rijád kapcsolatairól szólva annyit mondott, hogy nincsen szakítás a két ország között, és Irán mindenkor készen áll a közvetlen tárgyalásokra a meglévő problémák megoldása céljából.
Ami pedig az USA és Izrael kardcsörtetését illeti, az államfő azt mondta, hogy nincs ok különösebb aggodalomra. Annál is kevésbé, mivel az „Irán elleni fenyegetőzés egyáltalán nem valami új keletű jelenség”.
Perge Ottó - Press TV

Hogy is van ez ,, a bolha ugat az elefántra,, - Az én békés 300 db. Atombombám nem fenyeget senkit, de akkor zsarollak meg amikor én akarom, és akkor vetem be amikor én akarom. Én azért lettem kitalálva, hogy bármikor feszültséget tudjak szítani köztetek, ezért tudom búbolni még mindig Amerikát, és ha nem tetszik nekik, hát eljátszunk nekik egy arab terrorista támadást 9/11 ismerős dátum, ötleteink vannak, a FEMA táborok készek, a törvények is elkészültek mindent csak be kell üzemelni, és ha egy ilyen nagy nemzettel elbántunk, kik csak úgy ugatnak, ahogy mi fütyülünk nekik.Nálunk is ott a nagy kényszermunkatábor a Gázai övezet, gondoljátok, hogy az Amerikai segítséggel belőletek nem tudunk egy nagy koncentrációs tábort csinálni, ha nem tudnátok mi az egész emberiséget le akarjuk igázni, mert a goj nem ember az állatnak koncentrációs táborban a helye.

 MEGHÜLYÜLT A VÉN CIONISTA
KISSINGER VILÁGHÁBORÚS ÁBRÁNDJAI   
Manhattani luxuslakásában a visszavonult államférfi, aki májusban lesz 89 éves, igen csak nyílt módon analizálta a világ jelenlegi helyzetét. Kép: angol szatírikus lapAz Egyesült Államok visszaszorítja Kínát és Oroszországot, és az utolsó szög koporsójukba Irán lesz, amely természetesen Izrael fő céltáblája. Kínának eddig megengedtük, hogy növelje katonai erejét és Oroszországnak, hogy magához térjen a kommunizmusból. Ezt azért tettük, hogy elbizakodjanak, így aztán annál nagyobbat fognak huppanni. Olyanok vagyunk, mint egy mesterlövész, aki megengedi a pancsernek, hogy puskája után nyúljon, és ha próbálkozik, akkor aztán bumm bumm. Az eljövendő háború olyan súlyos lesz, hogy csak egy szuperhatalom nyerheti meg, és az mi vagyunk barátaim. Ezért van az EU is oly nagy sietségben, hogy egy szuper-államot létrehozzon, mert tudják mi lesz, és hogy túléljék azt. Európának egy nagy állammá kell válnia. Sietségükből úgy látom, hogy tisztában vannak azzal, hogy a végső harc az, ami előttünk áll. Ó, mennyire vágytam erre a gyönyörű pillanatra,” Ellenőrizd az olajat és ellenőrzöd az államokat; ellenőrizd az élelmiszert és ellenőrzöd a népeket.” Kissinger aztán hozzáfűzte: “Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog kószálni mindenütt. Habár az elitnek meg lesznek a saját biztonságos kuckói és speciális menedékhelyei, nekik is vigyázniuk kell, mert a menedékhelyeik is veszélybe kerülhetnek.” Néhány perc szünet után, míg gondolkodott, Kissinger így folytatta:Megmondtuk a hadvezetésnek, hogy nyersanyagforrásaik miatt át kell vennünk hét Közel-Keleti országot, és már majdnem befejezték a munkát. Mindannyian tudjuk, hogy én mit gondolok a katonaságról, de meg kell mondanom, hogy ezúttal fölöslegesen engedelmeskedtek a parancsnak. Pont az utolsó akadály, Irán az, ami átbillenti a mérleget. Meddig nézheti Kína és Oroszország tétlenül az amerikai tisztogatást? A nagy orosz medve és a kínai kuli felébred félálmából, és akkor kell Izraelnek küzdenie minden erejével és fegyverével, hogy annyi arabot megöljön, amennyit csak tud. Remélhetőleg, ha minden jól megy, a fél Közel-Kelet Izraelé lesz. Katonáink az utolsó évtizedben remek kiképzést kaptak harci konzol játékokkal. Érdekes volt a Modern Hadviselés 3 nevű játék, amely pontosan tükrözi prognosztizáló programjával, hogy mi fog hamarosan bekövetkezni. Katonáink Amerikában és Nyugaton jól fel lettek készítve, mert jó katonáknak nevelték őket, ágyútölteléknek, és ha el kell indulniuk, hogy küzdjenek azokkal az őrült kínaiakkal és ruszkikkal, engedelmeskedni fognak a parancsnak. A hamuból egy új társadalmat fogunk felépíteni, s csak egy szuperhatalom marad, és aki nyer, az a globális kormány lesz. Ne felejtsük, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legjobb fegyverekkel, olyanokkal is, ami senki másnak nincs, és be fogjuk dobni azokat a fegyvereket, ha eljön a megfelelő idő.”Vége az interjúnak. Riporterünket Kissinger embere kitessékeli.Fordította: Vajta Dénes (nemenyinet)Hahaha ... Szegény hülye amerikaiak ...! A játéknak vége. Mindig megpróbálják a legyőzhetetlent megjátszani, mint a hollywoodi filmekben a szupersztárok. De tényleg, mikor nyertek ezek méltó ellenfelekkel szemben? Vietnamban vesztettek, Koreában vesztettek, saját hazájukban meg bűncselekményeket követnek el. 
A bilibe lóg a keze a vén hülyének a cionista koncentrációs táborokat a jó katonáknak hozták létre , ha 800 db. nem lesz elég , hát ott van az a sok koporsó meg lehet tizedelni az elégedetlen népet, elvégre demokráciában éltek, egy kis forradalmi diktatúra majd átneveli a golyófogókat büszke Amerikaiakká, és ha nem , majd jön a batyus zsidó had a közel keletről, nekik úgy is távozniuk kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése