2012. március 9., péntek

Baráti tűzben haltak

Baráti tűzben haltak


Lakatos Pál









A katonáknál, ha az azonos oldalon harcoló lelövi bajtársát, az eseményt baráti tűzként jellemzik.
Baráti torkolattüzek villannak fel napjaink politikai- és gazdasági életében is. Irtják egymást a korábban együtt harácsolók. A világban, de nálunk is, zajlik a gazdasági területek újra felosztása. S mindig az erősebb kezében dördül el hamarabb a fegyver. S ez a fegyver nem mindig valóságos, a halál oka lehet másféle is.

Emlékezünk még az MDF-es országgyűlési képviselőre, Csengey Dénesre. Róla írtam, Lezsák kapcsán, a Hiteltelen szószátyárok című cikkemben, 2007. május 17-én a Magyar Világban: „Pedig Lakitelek „atyjának”, Lezsáknak, az akkor a sátor alatt sertepertélő III/III-as Kámzsa bizonyára tudna súgni, hogy kik is voltak akkor ott jelen „inkognitóban”, s ki küldte oda őket.
Lezsák meg, ugyanebben az újságban, Csengey Dénes Vándoregyetemről beszél. Arról a Csengeyről nevezték el ezt a vándoregyetemet, akit nem éppen mellesleg, piszkos módon, két, a költő által is jól ismert „jóbarát” tett el láb alól. Ez a vándoregyetem akkor lenne hiteles, ha az előadások között erről is szó esne.
Arról, hogy miért is kellett ilyen embertelen körülmények között meghalnia Csengeynek. Egyáltalán, politikus, miért gyilkol politikust? Tudniillik, először leitatták, majd a magatehetetlen ember nyelvét letuszkolták a torkán. A fulladásos halál kínkeserves küszködés, és rendkívül otromba. Csengey Dénes Vándoregyetem?! Ugyan már, kérem!”

Igen, az MDF-es Csengeyt, MDF-es barátai közül két, arra a feladatra kijelölt tette el láb alól. Csengeynek egy bűne volt. Már a „rendszerváltozás” kezdetén átlátta, hogy mekkora rablás folyik itt. Botor módon ez nem hagyta őt nyugodni, s egy bemikrofonozott irodában elmondta, hogy kiknél fog minderről kipakolni. A lehallgatók meg jelentették mindezt, s Csengeynek ez lett a veszte. Ez történt tehát 1991. április 8-án.

1991-ben halt meg az ugyancsak MDF-es országgyűlési képviselő, Baranyai János főorvos. Gyöngyösön, a harmadik emeleti lakásán, a lépcsőházban dobták át a korláton. Azt mondták, kiszédült. Pedig megölték. Baráti tűzben halt meg ő is.

De furcsa körülmények között végezte életét az akkor SZDSZ-es elnök Tölgyessy Péter felesége is. Budapesten, a Kossuth téri metró megállónál a robogó szerelvény alá vetette magát. Öngyilkosságát a nála talált búcsúlevélben meg is magyarázta. Azt írta, rájött a rendszerváltozás aljasságaira, s ezzel a cselekedetével akart tiltakozni ellene. Halála, a szándékait tekintve, teljesen értelmetlen volt, ugyanis hírzárlatot rendeltek el. Erről az öngyilkosságról és a búcsúlevélről soha sehol nem számolhatott be senki.

Vagy ott van az MSZP-sek országgyűlési képviselőjének, Vancsik Zoltánnak a különös halála. A családja kábítószerügybe keveredett. Hogy ő erről mennyit tudott, nem derült ki igazán sohasem.
Aztán, mert talán túlságosan nehéz teher volt így pártjának, vagy talán beszélni akart, ki akart pakolni, vagy ki tudja miért, 2001. augusztusának egyik éjszakáján őt is megölték. Hivatalosan gépkocsibaleset áldozata lett, de arról nem beszél senki, hogy amikor elindult lakásáról, Székesfehérvárról Budapestre, az M7-es autópályán járva kapott egy telefonhívást, hogy azonnal forduljon vissza. Éjszaka volt, amikor egy felüljáró közbeiktatásával visszafordult. A pálya kihalt volt, csak egy kamion tűnt fel hirtelen, nagy sebességgel a semmiből, Vancsik mellett, amelynek vezetője fokozatosan szorította kifelé a képviselőt a belső sávból. Kormánykerekét mozgatva, „rálegyezett” Vancsik kocsijára (magyarán egy esetleges ütközés lehetőségét imitálta), majd Vancsik, ezektől a folyamatos, veszélyt jelző mozdulatoktól megijedt, megzavarodott, elrántotta kormányt, s az árokban kötött ki. Meghalt. A kamion meg, mint a kámfor, eltűnt.
Kereste valaki is, valaha, a valódi okot. Keresték-e az elvtársi „kamionost”? Soha, senki. Vancsikot, elföldelték, eltemették, elfeledték. Pedig ő is baráti tűzben halt meg.

Legalább négyezren tűntek el, haltak meg nyomtalanul a „rendszerváltozás” káoszában. Ismertek és ismeretlenek. Közülük sokan az olajszőkítés áldozatai

S az ismertek, akik szintén a zavarosban halásztak? Fenyő, Boros Tamás, Döcher György Prisztás, Seress Zoltán, hogy csak néhányat említsek, hiszen a sor még tovább folytatható. Alvilági emberek voltak, akik politikusokkal cimboráltak, közös fényképek készültek róluk, kiszolgálták őket, elősegítették az „elit” gazdagodását. Dicstelen lett életük vége. S a tettes, vagy tettesek kilétre a mai napig nem derült fény.

S itt kell megemlíteni a Békés megyei rendőröket, Kuzma őrnagyot például, akiket, mert gátat akartak vetni ennek az esztelen rablásnak, kivégeztek. Persze, a hivatalos indok öngyilkosság. Hogyne, étkezés közben lesz valaki öngyilkos, hogy csak az egyik esetre utaljak. A jobbkezes rendőr meg a bal halántékához szorítja a pisztolyt, s így végez magával. Mese habbal.

Nézzünk körül egy kicsit a világban, mégpedig a pénzvilágban, ahol, gazdasági világválságot hazudva, most zajlik a pénzpiacok újra felosztása. Aztán visszatérünk majd a magyar példák sorolására, megemlítve a legújabb rejtélyt, a csepeli baráti tűzben elkövetett kettős gyilkosságot.
Nos, Amerikában nyilvánosságra kerül, hogy a Nasdaq nevű tőzsdei cég alapítója, egykori elnöke, Bernard Madoff 50 milliárd dollárt síbolt el. Ez után sorra következnek a képtelenebbnél képtelenebb halálesetek. Idézetet olvashatnak egy magyar hírportál egyik közelmúltbeli írásából: „Eltűnt egy amerikai befektetési alap vezetője, akin több százmillió dollárt keresnek ügyfelei. A 75 éves Arthur Nadel, a Reuters híre szerint legalább 350 millió dollárt kezelt. A család szerint Nadel szerdán azt mondta, hogy munkába indul, azóta nem látták. Kiszivárgott hírek szerint a házában találtak egy feljegyzést, amely szerint öngyilkosságra készül, mert elbukta az ügyfelei pénzét. Ezt az értesülést azonban a helyi seriffi hivatal nem erősítette meg. Nem Nadel lenne az első megbukott üzletember, akit öngyilkosságba kerget a pénzügyi összeomlás. Január elején, a tavaly még a világ 94. leggazdagabb embereként számon tartott Adolf Merckle vetette magát vonat elé, miután sok százmillió eurót elbukott azzal, hogy tavaly októberben a Volkswagen-részvények esésére játszott, ám az árfolyam emelkedett. Ugyanezen a napon lett öngyilkos Steven Good, egy jelentős amerikai ingatlanértékesítő cég elnök-vezérigazgatója, míg Thierry de la Villehuchet, az Access International alapkezelő francia társalapítója nem sokkal karácsony előtt követett el öngyilkosságot, miután 1, 5 milliárd eurót veszített Bernard Madoff New York-i üzletember piramisjátékában.”

Milyen érdekes, az a hírportál, amelyik egyedül közölte, még 2008. decemberében, hogy Zürichben öngyilkos lett az 52 éves közgazdász Alex Widmer, a Julius Baer Bank vezérigazgatója, aki négyszáz milliárd svájci frank felett- mint befektetési alapkezelő- rendelkezett, szóval az ő halála az imént közölt „öngyilkossági” listáról hiányzik. A magyarázat számomra egyszerű, nevezetesen, ha nem beszélünk róla, senkinek nem jut az eszébe többé. Mert elég kusza ez az ügy, hiszen ez a bank akkor még 10 százalékos tulajdonos az OTP-ben, s a tulajdonrészt, azóta 15 százalék fölé emelték, azzal a szerződési kitétellel, hogy a megváltoztatott nevű banknak, most már, a nem biztos, hogy öngyilkos Alex Widmer nélkül, opciója van tulajdonrésze növelésére. De arról azért nem beszél senki, hogy ennek a svájci banknak az OTP többi külföldi tulajdonosa, a Magyarországon élő, orosz származású Rahimkulov család, vagy a Bank of New York is alárendeltje. Tehát a külföldi tulajdonosi százalékok összeadódnak- nem a nyilvánosság előtt-, s elérik, vagy talán meg is haladják a negyven százalékot.

Legalábbis morfondírozhatunk magunkban, hiszen Alex Widmer halálának körülményei eléggé kétségesek. De a német Adolf Merckle halála körülményein is elgondolkodhatunk. A hivatalos verzió szerint, öngyilkossági szándékkal egy 240 kilométeres sebességgel száguldó vonat elé vetette magát. A vonat a vizsgálhatatlanságig összeroncsolta a testet, de a hivatalosságok siettek azonnal kijelenteni, hogy idegen kezűség nem történt. Hát, ha nem tudták a testet megvizsgálni, miért olyan biztosak az öngyilkosságban? Miért nem keresnek legalább két „baráti” kezet, amely a vonat alá lökte a német bankárt. Ez a halál is, mint Alex Widmer halála, talán baráti tűz következménye?

És akkor térjünk vissza ide hozzánk, Csepelre. Az első hírforrásunk a Csepel. hu internetes újság. A gyilkosság, amiről most majd szó lesz, 2009. január 7-én, 18 óra harminc perckor történt: „A rendőrségtől és az Országos Mentőszolgálattól származó információ szerint szerdán a kora esti órákban egy ismeretlen személy Csepelen, a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában fejbe lőtte Takács Józsefet, az iskola igazgatóját és Papp Lászlót, az intézmény igazgatóhelyettesét. Takács Jószef és Papp László a sérüléseibe a helyszínen belehalt. A tettes elmenekült a helyszínről. Az elkövető az intézmény gondnokát is megsebesítette. Mint megtudtuk, a gondnokot a kezén érte a lövés. A rendőrség lezárta az iskola környékét és megkezdte a vizsgálatot. Tóth Mihály, Csepel polgármestere nem sokkal a tragédia jelzése után szintén a Széchenyi utcai iskolához ment, hogy a helyszínen szervezze a lehetséges és szükséges segítséget.

Szemtanúk beszámolója szerint egy símaszkos ember lövöldözött. A bűncselekményt a sérült gondnok a szomszédos üzletből jelezte a rendőrségnek, kérve a segítséget. Őt később sokkos állapotban szállították a Merényi Gusztáv Kórházba, ahol egyelőre nem tudják kihallgatni.”

Aztán lassan változni kezdett a kép, már nem a símaszkost keresték, mint lehetséges gyilkost: „Megvannak a tegnapi kettős gyilkosság gyanúsítottjai: a meglőtt biztonsági őr és a gazdasági igazgató. Mint arról az atv.hu tegnap elsőként beszámolt, szerdán az esti órákban egy símaszkos támadó berontott a Csepel-szigeten található Széchenyi utcai alapítványi és szakképző iskolába, és két férfit - az intézmény vezetőjét, illetve egy tanárt - fejbe lőtt, akik azonnal meghaltak. A biztonsági őrt a kezén találta el, őt kórházba szállították, de altatásban tartják, ezért nem tudták még kihallgatni. A simaszkos férfi elmenekült.
Az MTI csütörtök reggel közölte, hogy elfogták a kettős gyilkosság gyanúsítottját és a rendőrség délelőtt sajtótájékoztatón ismerteti a részleteket.

A két gyanúsítottat az emberölés napján, szerdán elbocsátották az iskolából sikkasztás gyanúja miatt. A nyomozók szerint brutális kivégzés történt, amelyet a biztonsági őr hajtott végre. Bodnár Zsolt, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese és Keszthelyi József, a BRFK Életvédelmi Osztály vezetője a sajtótájékoztatón ismertették: a biztonsági őrt és a gazdasági igazgatót egy 3-4 millió forintos sikkasztási ügy miatt bocsátották el az állásukból szerdán. A gazdasági igazgató estére találkozót beszélt meg az alapítványi intézmény vezetőjével, hogy az elbocsátásból adódó technikai kérdésekről - például eszközök leadásáról, juttatásokról - beszéljenek. Az intézményvezető magával vitt egy pedagógust is, aki egy magnóval a zsebében rögzítette a találkozón elhangzottakat. A gazdasági igazgató pedig az egyébként büntetett előéletű, csalás és közokirat-hamisítás miatt korábban büntetett biztonsági őrt vitte magával. A felek fél órán keresztül beszélgettek, majd a rendőrök elmondása szerint a felvétel alapján a biztonsági őr egyszer csak - 30 másodperc különbséggel - lelőtte a két férfit. A történtek során a biztonsági őr is megsebesült, a tenyerén. Egyelőre nem tudni, hogy lövéstől sérült meg, vagy magát sebesítette meg, hogy leplezze, ő követte el a bűncselekményt. A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este két férfit lőttek le; a csepeli önkormányzat csütörtökön megerősítette azt az előző napi információt, amely szerint Takács József, az intézmény igazgatója és helyettese, Papp László a gyilkosság áldozata. A rendőrök a sajtótájékoztatón egy 62 éves intézményvezetőről és egy 32 éves pedagógus áldozatról beszéltek.
Utóbbival kapcsolatban kérdésre válaszolva azt mondták: még nem tisztázottak a pontos titulusok.

Bodnár Zsolt közölte: a rendőrök azt követően kaptak jelzést, hogy a biztonsági őr kirohant az iskolából és egy zöldségestől segítséget kért. Elmondása szerint az iskolában egy csuklyás férfi lövöldözött, aki azután elmenekült. A helyszínre érkező rendőröknek azt mondta, hogy egy, a közelmúltban elbocsátott tanuló lehetett az elkövető.
Keszthelyi József tájékoztatása szerint azonban a helyszínen vérnyomokat találtak a biztonsági őrtől az általa elmondott menekülési útvonaltól eltérő irányban. Hozzátette: az intézmény teljesen be van kamerázva, de a rögzítésre szolgáló szervernek nyoma veszett. A szerver elhelyezésére szolgáló szoba ajtaján véres lábnyomot találtak, amelyről később kiderült: az a biztonsági őrtől származik, ő rúghatta be az ajtót. Az őrt még csütörtök délelőtt sem tudták kihallgatni, mert nem volt olyan állapotban - mondta.
A nyomozás során kiderült, hogy a nap folyamán, szerdán a gazdasági igazgatót és a biztonsági őrt sikkasztás miatt elbocsátották. Ennek részleteiről a rendőrök egyelőre nem tudtak beszámolni, azt mondták: még vizsgálják a történteket.
A gazdasági igazgató - aki a helyszínre sietett, és akit a rendőrök előállítottak kihallgatásra - a nyomozóknak részben elismerte a bűncselekményt. Állítása szerint nem volt a helyiségben, amikor a lövések dördültek, csak hallotta azokat. Azt azonban elismerte, hogy segített a történteket rögzítő szerver elrejtésében, azt a Dunába dobta. A sajtótájékoztatón elhangzott: a nap folyamán búvárokkal próbálják megtalálni a szervert.

A helyszínen a meggyilkolt pedagógus - akit az intézményvezető hívott el a találkozóra - zsebében megtalálták a magnót, amely rögzítette a történteket. Erről a nyomozók annyit mondtak, hogy mintegy fél órán keresztül beszélgettek a felek, amikor egyszer csak eldördültek a lövések, összesen öt lövés.

Keszthelyi József közölte, hogy brutális kivégzés történt, az áldozatoknak esélyük sem volt a menekülésre. Hozzátette: a találkozó célja egyértelműen a gyilkosság volt, mivel a beszélgetés során "egyszer csak eldördült a lövés".
A gyilkos fegyverről -, amelyet a helyszínen hagytak a tettesek - a rendőrök elmondták: az nem szerepel a nyilvántartásban, nem önvédelmi fegyver. Kérdésre válaszolva Bodnár Zsolt kitért arra: a biztonsági őr sem szerződéses, sem hivatásos tagja nem volt fegyveres szervnek.
Arra a felvetésre reagálva, miszerint az egyik áldozat a helyi önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetője, Bodnár Zsolt kizárta, hogy az ügynek lenne politikai vonatkozása, közlése szerint egyértelműen munkahelyi konfliktus állt a bűncselekmény hátterében.
A két gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette. D. Gábor 36 éves gazdasági igazgatót társtettesként, K. Tamás 52 éves biztonsági őrt tettesként, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják.” (atv.hu, MTI)

Az egyik áldozat, Takács József, a helyi önkormányzat MSZP-s frakcióvezető-helyettese volt, a megölt helyettese MSZP-s szimpatizáns, a gazdasági igazgatónak titulált D. Gábor MSZP-s országgyűlési képviselő jelölt volt, a biztonsági őrnek titulált K.Tamás szintén MSZP-s szimpatizánsként volt ismert.

Aztán jönnek a további ellenmondások, a hírek eleddig arról szólnak, hogy a megölt Takács József volt az iskola igazgatója. A bemásolt dokumentum azonban másként szól: „OM azonosító: 200768
Okiratok
Intézménynév: Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola
Székhely: 1212 Budapest, Széchenyi út 93
Intézmény vezetője: Deme Gábor
Többcélú intézmény: összetett iskola*
Ellátott feladatok: általános iskola; szakiskola; szakközépiskola;
Tel.: 30/5670257
Fax: 1/2778301
Vezető e-mail: 
csiszi@c2.hu
Fenntartó: Csepel-sziget Humánerőforrás Fejlesztő és Foglalkoztatást Támogató Alapítvány
Fenntartó típusa: alapítvány”
Tehát, D. Gábor azonos Deme Gáborral, aki az emlegetett iskola igazgatója, a dokumentum szerint. Ezt egyébként ő maga is, az MSZP honlapján, egy korábbi bejegyzésében, önéletrajzában megerősíti: „Jelenleg a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolának vagyok az igazgatója. Deme Gábor"

Jönnek ám a meglepetések rendületlenül, az egyik hír például a mostani vélt tettesről, K. Tamásról szól, akiről azóta azt is megírták már, hogy Kun Tamásnak hívják. „A csepeli rendőrkapitány ajánlotta be az alapítványi iskola vezetésének a kettős gyilkossággal gyanúsított gondnokot – állítja védence vallomása alapján az ügyben szintén gyanúsított Deme Gábor ügyvédje. Ruttner György úgy tudja: K. Tamás a rendszerváltás előtt kiemelt személyeket védett, többek között Losonczi Pálnak, az MSZMP Elnöki Tanácsa elnökének is a testőre volt.”
A rendőrség viszont azt állítja, hogy a rendőrkapitány csak azt mondta, vegyenek fel valakit, azt nem, hogy kit.
Aztán az egyik csepeli újságban felbukkan a múlt: „Olvasom a csepeli újságban, hogy alezredesünk nemrégiben Kun Tamás védőszárnyai alatt éppen ebben az iskolában tartott előadást. Miről is??
"Császár Mihály r. alezredes, a XXI. kerületi (Csepel) Rendőrkapitányság vezetője többek között az iskolán belüli áldozatvédelmi és bűnmegelőzési munka jelentőségét taglalta."

De térjünk vissza egy el nem felejthető szálra, amire Deme Gábor ügyvédje hívta fel a figyelmet: „Az ügyvéd szerint valóban volt elszámolási vita Deme Gábor és a megölt alapítványi vezető, Takács József között. Deme belenyúlt a házi pénztárba és úgymond zsebből fizetett ki sok mindent, később ezeket fiktív számlákkal próbálta igazolni. A gondnok, Kun Tamás cége is adott ilyen számlákat."

Ugye, hogy bonyolódik az ügy? S miközben az újabb hírek érkeznek, az MSZP minden lehetséges internetes helyről eltünteti a Deme Gáborra vonatkozó bejegyzéseket. Azért, mint ez olvasható is, néhányat még időben, a saját dokumentumtáramba sikerült elmentenem.

Megmentettem a hozzászólások, vélemények közül is egyet-kettőt: „Ez nonszensz. Ilyen ország talán csak a 3. világban lehet. Ez Európa közepén elképesztő, hihetetlen, felháborító. Az egy dolog, hogy bűnözői körökben így megy a megtorlás egymás között, de az több mint nonszensz, hogy ezek a bűnözők és tolvajok vannak kormányon és »irányítanak« egy országot. TESSÉK MUTATNI EURÓPÁBAN MÉG EGY OLYAN ORSZÁGOT, AHOL A KORMANYZÓ PÁRT TAGJAI/KÉPVISELŐI ILYEN MESSZIRE MENNEK! Lehet fideszezni, jobbikozni, csak előtte kéne mutatni egy olyan Fidesz-, Jobbik-, stb. tagot, aki ilyen gyilkosságban benne volt” – vélekedik egy fórumozó.
Más a társadalom állapotát is fölveti: „Az erkölcsi mélység, ahova a vezetőink lesüllyedtek, ijesztő. A társadalom összeomlik e miatt. Nem jó ez így! Erkölcsi bizonyítvány nélkül hogy lehetett biztonsági őr? A biztonsági szolgálat Csepelen kinek a kezében van? SZDSZ?” – olvashatjuk.

Akad azért, aki kiáll a párt mellett: „Két embernek kellett meghalni ahhoz, hogy ezt a minősíthetetlen bejegyzést megtedd (megtegyétek). Csak te (ti) és a hozzád (hozzátok) hasonló gondolkodású emberek képesek emberi tragédiából politikai tőkét kovácsolni. Szerencsére kevesen vagytok.”

Nem feltétlenül emberi tragédiának látja a történteket ezzel szemben a Fletó nevű hozzászóló: „Gabi! Gabi! Már megint ez a kisebbségi érzésed mellettem! Ki engedte meg, hogy ugyanannyit akarjál magadnak, mint én? Ugyanolyan sorsra jutsz, mint cuslág! Nem tudod úgy megúszni, mint a veresjancsiék vagy a brókerek... Áruló vagy, mert tetteddel elárultad, hogy milyenek vagyunk!”

„Gyomorkavaró mocsok vagy Deme, szégyent hoztál az egész közösségünkre – fakad ki az egyik, vélelmezhetően baloldali hozzászóló. Egy magát jobbosnak aposztrofáló pedig így fogalmaz: „Kedves Gábor! A sikkasztást néhány évvel megúsztad volna! Most remélem, a műanyag lakat is rád rohad!”

Döbbenetes üzenetet hagyott egy Dr. K.-né Anasztázia nevű hölgy, Deme Gábor IWIW-es oldalán, nem sokkal azelőtt, hogy törölték a kettős gyilkosság társtetteseként vádolt politikus IWIW-es lapját – értesült a Csepel.info. Az esetnek több szemtanúja van, sajnálatos módon azonban nem mentette, vagy fényképezte le az oldalt senki, csak a hozzászólás szövegét másolták át az Index egyik fórumára. (Dokumentumaim között szerepel egy olyan fénykép, ahol együtt látható Deme Gábor és Gyurcsány Ferenc magyarországi miniszterelnök. L. P.) A hölgy, aki véleményként írt a gyilkossággal gyanúsított MSZP-s politikusnak, „MSZP alapszervezet” megjelöléssel fejezte be hozzászólását.

A szöveg a következő: „Megmentünk Gábor ! Az MSzP alapszervezet nevében megigérem hogy mindent megteszünk a megmentésed érdekében. A Rendöség is sáros más ügyekben, ha
téged bukni hagynak ok is buknak ! Veled vagyunk Gábor ! K. Anasztázia MSzP
alapszervezet”
A Csepel.info utánajárt: a megjegyzést író hölgy munkahelyként az MSZP Kultúrpolitikai Osztályát jelölte meg (igaz, rossz helyesírással), és ismerősei között van többek között Alexa György és Vajnai Attila, de bejelölte a rendőrgyilkos Ságvári Endre profilját, több MSZP-s szervezetet és a „vörös csillagot” is.

Deme Gábort közben „végképp eltörölték” az Interneten. Az után, hogy az MSZP valamennyi honlapjáról és képgalériájából törölték, megszűnt a politikus IWIW-es oldala, majd utoljára, kedden délután a www.deme.hu címen található személyes oldala is.”

A Csepel. Info 2009. január 14-i írásából idézek: „Deme szeretett jól értesült és fontoskodó lenni, és az információit a környezetében szívesen mesélte. Sok anekdotát is mondott, többek között a „Szeva bácsisat”. Amikor ugyanis Szemjon Mogiljevics, az ismert ukrán-orosz maffiózó Magyarországon rendezte be a bázisát, Deme egy kisebb számítógépes munkát, talán szoftvertelepítést végzett a Schwinn-Csepel-nél. Mesélte, hogy mindenki pontosan tudta, hogy „Szeva bácsi” nem a kerékpárok iránti szerelme és jó üzleti érzéke miatt szerezte meg a céget, hanem pénzmosodának. Az akkori fizetésekhez mérten még a takarítónők is jól kerestek. Mint mondta, ennek a kisebb munkájának köszönhetően, amikor „Szeva bácsi” talpa alatt már Magyarországon is forróvá vált a talaj, őt is elhívták a maffiózó búcsú bulijára. Ebből az alkalomból mindenki komoly jutalmat kapott, még a takarítónők is harminc-negyven ezer forinttal többet vihettek haza, ami akkor azért nem volt olyan kis összeg - mesélte munkatársának Deme Gábor. (…) Szemjon Mogiljevics állítólag a világ legnagyobb, Vörös Maffiaként ismert orosz bűnszövetkezetének feje volt, többek között fegyver- és kábítószer-kereskedelemmel, nukleáris anyagok forgalmazásával, prostitúcióval, pénzmosással és védelmi pénzek kizsarolásával foglalkozott. (KGB-s őrnagy volt, a magyarországi olajszőkítés legfőbb irányítója. L. P.) Már a hetvenes években a Moszkva melletti hírhedt ljuberci banda tagja volt. Meggazdagodása a nyolcvanas években kezdődött, amikor az Oroszországból kivándorló, s hirtelen indulni kénytelen zsidók nem tudták magukkal vinni értékeiket. Mogiljevics megvette azokat, ígérve, hogy majd később eladja, és az ellenértéket elküldi a tulajdonosoknak, ám állítólag soha nem küldött senkinek semmit.

Mogiljevics cége, az YBM 1996-ban szerezte meg a Schwinn-Csepel Rt.-t, amelynek vezérigazgatói tisztét 1995. január és 1997. szeptember között Podolák György MSZP-s országgyűlési képviselő töltötte be. Podolák 1999 végéig a cég igazgatóságában maradt. (Az MSZP-s országgyűlési képviselő Podolákról van szó, aki jelenleg az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke. Puch László után őt tartják a párt második legerősebb emberének. Közvetlenül Gyurcsány kapcsolata. Többek között tőle függ, hogy kiből lesz valahol felügyelő bizottsági, vagy kuratóriumi elnök, tag. Jelenlegi helyzete annyira megfelelő neki, hogy még miniszterséget sem volt hajlandó vállalni. L. P.) Mogiljeviccsel hozták kapcsolatba a Knopp András, az MSZMP kb egykori alosztályvezetőjének segédletével Magyarországon bejegyzett, 3 millió forintos törzstőkéjű Eural Trans Gas Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t is, amely a RoszUkrEnergo előtt monopolhelyzetben volt a türkmén gáz ukrajnai kiközvetítésében. (…) Budapesten Mogiljevics sztriptízbárokat, éjszakai szórakozóhelyeket működtetett, de a rendőrség sem őt, sem a mulatóit nem zaklatta. Nem sikerült például rábizonyítani 1994-ben, hogy - mint a budapesti Black and White toplessbár 1991-1993 közötti tulajdonosának - köze lett volna a frankfurti magyar bordélyház-tulajdonos, Bartos Gábor meggyilkolásához, és azt sem, hogy szerepe lett volna ugyanabban az évben a Szentendrei úti orosz-ukrán bandaközi leszámolásnak minősített lövöldözésben. Bár őt gyanították az 1998-as Aranykéz utcai robbantás - amelynek áldozata lett Boros Tamás vállalkozó -, valamint Seres Zoltán alvilági üzletember 2000-es meggyilkolása mögött, ezen ügyekben nem indult nyomozás ellene. Büntetőeljárást csak egy esetben kezdeményeztek ellene Magyarországon, még a kilencvenes évek végén, az YBM-cégbirodalom bedőlésével kapcsolatban, számviteli fegyelem megsértése miatt, ám ő a nyomozás lezárulta előtt elhagyta az országot. Mogiljevicset 2008. januárjában tartóztatták le Moszkvában.”

Csak a teljesség kedvéért, volt olyan, ma is képernyőn lévő, „menő” újságíró, aki ezen az ajándékosztáson, a Deme által emlegetett búcsú-bulin, egy 500-as Mercedest kapott Szemjon Mogiljevicstől ajándékba, szolgálataiért.

S ha már Mogiljevics megint beúszott szépen a képbe, s vele együtt a magyar politikai „elit” krémje, akkor már igazán érdemes azon gondolkodni, hogy valóban csak 3-4 millió forint miatt gyilkolt valaki Csepelen? Nem lehetséges, hogy a háttérben a maffia vívja még mindig, most már Szeva bácsi nélkül, a saját gyilkos harcát? 

A zsidó fasizmus hazai cinkosai

Tisztelet az elenyésző kivételnek.
Akik szólhatnának, tehetnének ellene és lenne a szavuknak foganatja lapítanak, cinkosok.
Ömlik minden média csapból évek óta, hogy "szélsőséges", "terrorista" Hamasz, mindig a palesztinok a rosszak ... a zsidókra semmi szitok.
A pár napja tomboló zsidó agresszió óta különösen.
Egyetlen egy zsidó hullát nem látok a képernyőkön, - csak futkosnak, meg bujkálnak, - viszont ártatlan civil palesztin hullahegyeket igen.
Palesztin kisgyermekek hevernek mozdulatlanul a nácizsidó mészárosok lövedékeitől szétroncsolódva, mozdulatlanul.
Az ő gyilkosaikat már nem meri a hazai médiacsőcselék minősíteni, rájuk nem vonatkoznak a jelzők.
Ők jogos önvédelemből mészárolhatnak ártatlan civileket?
Hogy van ez?
Milyen kibicsaklott aberráltság kell ahhoz, hogy ezt az egyértelmű aljasságot leplezhessék, ne minősítsék a médiapatkányok?
Vajon ha az ő gyermekeik feküdnének szétlőve a földön, akkor is ilyen közömbösek lennének?
 
A legmocskosabb pofájú az ATV híradó (és egyéb beszélgetős műsoraik) ahol egy gázai tudósításban közel tízszer hangzik el a "terrorista" jelző a palesztinokra, a zsidó terminátorok ártatlan báránykák.
Benne van a buliban mindenki:
Tv2, RTL, BpTV,... még a fitykós HírTV és az Echo híradó is.
A közszolgálati titulust bitorló MTV és a Du-Ma TV is cinkos az egyoldalú mocskolódásban.
Ezek lennének objektívek, kiegyensúlyozottak, pártatlanok, ezek szolgálnák a közt?
Aljas hazugok mind, fröcsög belőlük az egyoldalú leterroristázás, a palesztinok megvetése.
Nem idézetként veszik át, egyszerűen a szerkesztőknek ez a véleménye, ők ezt így gondolják, ez a meggyőződésük, birka bemondó meg szajkózza.
Beszélgetős műsorokba behívják az izraeli nagykövetet, jópofizgatnak vele, fényesre nyalják a traktor ülésnyi seggét mindenhol, a palesztin fájdalmak meg kimaradnak.
Hányok tőlük.
Nem elfelejteni a külföldi híreket már a beérkezésüknél manipuláló és átfogalmazó MTI-t.
A zsidó Vince Mátyás vezeti, Izrael kinyújtott karja.
Aztán ott van egy kulcs figura, Breuer Péter a Moszad magyarországi média referense, aki minden csatornába betolja a pofáját, bárhol meg tud jelenni (?), ha az érdek úgy diktálja.
Beszólnak a nagykövetségről, vagy kiváló kapcsolatok révén (?) ... és Petya mehet, fröcsögheti a hazugságait.
Az ORTT aljassága is egyértelmű, hisz van állandó médiafigyelő szolgálatuk, viszont erre az egyoldalú disznóságra fura mód már évek óta nem mozdulnak.
Így teljes a kép, benne van mindenki, a teljes média maffia.
Jó pénzért bármire kapható tamagucsi pojácák.
 
Lapít az összes parlamenti párt Gáza ügyében.
Mindegyikük jó kapcsolatokat ápol a hétköznapi fasizmus fellegvárával, az apartheid politikát folytató Izraellel.
Felmerül bennem a kérdés, akkor kik is irányítják ezt az országot, kik kezében van a hatalom, kik is mossák az agyakat?
Egyedül (a birka szavazók által) a parlamentből kirekesztett, igazi Nemzeti Oldal, a valós ellenzéki Jobbik tiltakozik.
Egyedül ők a magyar lelkiismeret ez ügyben.
 
Látom a híradókban a zsidó tankokat és ágyúkat amikor több kilométerről lőnek, csak úgy bele a palesztin településekbe (némelyik tank mozgásból).
Ezek lennének célzottak, precíz koordináták alapján, kizárólag csak Hamasz célpontokra?
Na ne.
Aki volt katona tudja, hogy ezekkel a lövegekkel lehetetlen pontosan célozni, rengeteg az elmozdulási, túllövési, szóródási hiba lehetőség.
50-100 méterrel odébb egy városban már mást talál, mint amire célzott.
Bátran állíthatom, ezek csak úgy lőnek bele az akármibe, talál amit talál.
Aztán ha sok a civil, majd kitalálják, hogy ippeg oda menekült egy hamaszos.
Csak megjegyzem, az eddig kilőtt összes palesztin rakéták romboló, pusztító ereje nem ér fel egy darab F-16-os által ledobott több mázsás bombáéval.
Adja már össze valaki, hogy a zsidó mészárosok mekkora romboló arzenált használnak és a palesztinok mekkorát.
Hasonlítsa már össze a hullák számát, a lerombolt épületek, infrastruktúrák, és ezer mást...
Saccolom: egy az ezerhez.
 
Jön a nagy duma, hogy azért támadtak, mert megunták már a rakéta támadásokat.
No de miért röpködnek a rakéták?
Mi volt előbb?
A rakéták, vagy a gettó, a haláltábor ...?
Ha úgy tetszik a zsidók is megszegték az egyezséget, mert továbbra is fenntartották a blokádot, állandóan irritálják Gázát.
Alapvető életfeltételeikkel packáznak kényük-kedvük szerint akkor adják, engedik át amikor nekik tetszik.
Víz, üzemanyag, élelem, gyógyszerek, pénzforgalom, .... ezer dolog melyek a legalapvetőbb életfeltételekhez kellenének Gázában.
Mind-mind pöffeszkedő zsidó kegyúri kiváltság, hogy kapják, vagy nem.
Csoda, hogy megelégelték a gázai gettót, börtön életet, megaláztatást, apartheidet és lőnek?
Ez a természetes emberi reakció ilyen esetben.
Ha beszorítanak a sarokba egy állatot és hergelik, fenevad lesz belőle.
Vajon a pesti gettóban hogyan éltek a zsidók annak idején?
Végig nézném a zsidó kormány tagjainak pofáját az összehasonlító párhuzamról.
László Károly, aki túlélte Auschwitz-ot, büszke zsidóként mondta fél éve egy portré műsorban:
"az arabok most a zsidók"
"az üldözöttek most az üldözők"
"ma zsidók teszik azt az arabokkal, amit velük tettek a nácik annak idején"
(van még korrekt zsidó)
 
Izrael gátlástalanul él a lehetőséggel, Guernicát csinálhat Gázából, mert ott van mögötte a világ terrorizmus fő koordinátora, a sátán birodalma:
Új Róma, az Amerikai Egybesült Állatok (rablott földön).
Így ők ketten alkotják a legnagyobb szarkavarók klubját, a valódi gonosz tengelyét.
Persze bele vehető még a klubba jónéhány "győztes" szarkavaró 45-ből, (csupán fantázia kérdése) de ez egy másik történet. Az ő disznóságaik is megérnének néhány fejezetet.
Az ősi földre hivatkozó mítosznál is rezeg a léc, mert mindegyik zsidó jelenlétre létezik egy előbbi másik nép nyoma, de ez is egy másik történet.
 
Elkalandoztam.
Visszatérve az alap témához:
Ha tehetném és én volnék a médiahatóság főnöke, seperc alatt rendet teremtenék ebben a tetves média disznóólban.
1 perc alatt lekerülnének a sugárzásról tévék, rádiók, ellehetetlenülnének újságok ...
A tulajok meg sugározhatnának maguknak a nagyszobában.
Az aljadék idegenszívű "munkatársak" közszereplése jelentősen korlátozva.
(ezer más disznóság van még így is a rovásukon)


A Mammon rabszolgái

Kőrösi Imre
Jelzi: tabuk nélkül kell most már beszélni, mert olyan nagy gazdasági válság van, hogy még a családi pótlékhoz is hozzá kell nyúlni. Fél évvel ezelőtt, ha jól emlékszem, ugyanez a figura egész mást mondott, de az tény, hogy még szeptemberben is, mármint 2008. szeptemberében is arról beszélt, hogy semmi probléma nincs Magyarországon. Aztán kiderült, hogy a költségvetési sarokszámok, amelyeket beterjesztettek októberben, az egyáltalán nem állta ki az idő próbáját és ezért három hét múlva új számokat terjesztettek be, amelyet utána nagy többséggel elfogadott a magyarok legdicstelenebb csapata, az Országházba befurakodott nemzetáruló bagázs.

Aztán az is kiderült januárban, hogy még költségvetést nem kell módosítani, csak minden másképp lesz, mint amit elfogadtak, mert úgy látszik, a nagy hó vagy a hideg olyan hatással volt a pihenő politikusokra, amire ők nem készültek fel. Fölháborodva közlik, hogy még az infláció is jobban csökken, mint várták, ezért az állami bevételek dinamikusan csökkennek, tehát lépni kell. Az nem számít, hogy Magyarországon minden téren egy kisfalunyi ember hal meg, mert egyszerűen megfagy, hanem arról van szó, hogy az állami bevételek az infláció miatt csökkennek.

Utasította ezért a pénzügyminisztert, hogy jöjjön elő az új számokkal, ami legalább három hétig még kiállja az idő próbáját.

Mindjárt az elképzelések között elsőként felvázolta: további nadrágszíj meghúzások lesznek, mert amit ez idáig tettek, az kevés volt. Aztán az is elő van vezetve, hogy áfát kell emelni, mert legalább az biztos bevétel, mert e nélkül fölborul a költségvetési egyensúly. Aztán az is kiderül, hogy a 0, -1-es fejlődés, mármint a gazdasági fejlődés ma már bizonyosan -4 százalék lesz, tehát a nemzeti jövedelem csökkenése nagyobb lesz, mint bármikor a háború után, ezért indokolt a kiigazítás. Európában a legmagasabb egyébként az ÁFA Magyarországon és azt is tényként kell elfogadni, hogy ahol az adóterhek túlontúl magasak, legyen az jövedékadó, személyi adó vagy bármi, ott az adóelkerülés, más néven az adócsalás lehetősége mindenkor fenn áll.

Nem a cigaretta csempészekkel van baj, hanem azzal az otromba és igazságtalan adóztatással, amit saját érdekükből a parlamentben folyamatosan tesznek. Amikor az olajmaffiát kezdték el üldözni, ott sem az volt persze a baj, hogy néhányan szőkítettek, hanem, hogy tudatosan megteremtették a maffia gazdagodási alapját a jövedéki termékeken keresztül.

Az viszont tény, hogy semmit nem tanult a mai politikus gárda és mindig ugyanoda tér vissza, ami már bizonyíthatóan zsákutca. Egy válsághelyzetben nem azt vizsgálni, hogy ki mit lopott és mit lehet visszaszedni a nemzet javára, hanem további nadrágszíj-meghúzással rombolni a gazdaság teljesítőképességét, az soha nem vezetett jóra.

A Világbank, mint a monetáris politika hirdetője sehol a világon még nem hozott felmutatható eredményt csak kizárólag pusztítást. Azt pedig, hogy a mai helyzetben 25 milliárd eurót odaadnak annak a csürhének, akik kifosztották a hazájukat, az nem is cinizmus, hanem tudatos gyarmatosítás. Még az időpontja is aljasul van meghatározva, mármint a visszafizetés kezdete, hisz 2012-től minden magyar állampolgár ismételten minimum 400 milliárd forint kamatterhet fog, minden jogalap nélkül fizetni a globalizáció urainak.

Egyébként ezzel a fölvett hitellel ma Magyarország a világ legjobban eladósodott országává vált, a legkevesebb tartalékkal és a világon a legkisebb arányú állami tulajdonnal.

Ha ehhez hozzá vesszük, hogy a magyar foglalkoztatás Európában a legalacsonyabb, viszont a legszélesebb here réteget Magyarországon tartják el rokkant nyugdíj és egyebek kapcsán, akkor meg lehet állapítani, hogy ebből a válságból nem lehet kikerülni, legalábbis békés úton biztos, hogy nem. Itt nem utcai háborúkra gondolok, hanem arra, hogy a tolvajoktól vissza kell venni a rablott javaikat, és azt mindannyiónk érdekében kell felhasználni. A magyar privatizáció egyébként is, amellett, hogy alkotmányellenes és a magyar lakosságot rasszista módon különbözteti meg az idegenek rovására, mindenféleképpen felülvizsgálandó. Például, a vagyon felét helyből vissza kell venni, mert a világon senki nem fizetett érte.

Ha valakit ez váratlanul ért, akkor nézzék meg a MALÉV privatizációját. '93-ban odaadták az Al-Itáliának, majd a Külkerbankra és az OTP-re bízták a romok eltakarítását. Az olaszok, mint mondták, mármint az olasz állami tulajdonú Al-Itália egyetlen egy ígéretét nem tartotta be, ezért kénytelenek voltak visszavenni a tulajdont, persze, hogy buktak rajta, mai értéken 100 milliárdot a magyarok, az nem igen számított akkor sem. Az új tulajdonos, a Borisz Abramovics és csapata, minő véletlen, egyetlen egy privatizációs szerződésbeli ígéretének vagy kötelezettségének nem tett eleget, a szó szoros értelmében kiherélte a maradék céget, és láss csodát! Az OTP, valamint a Külkerbank ismételten kénytelen eltakarítani azt a szennyet, ami a MALÉV körül keletkezett. Közben pedig az utóbbi hónapban mást sem lehetett hallani, csakhogy jogtalanul sztrájkolnak a MALÉV dolgozók, meg a legaljasabb sztrájkletörést alkalmazták velük szemben, ami valaha Magyarországon megtörtént.

Hogy ez ellen a magyar kormány nem lépett fel, az minősíti az egész csapatot, mutatja, hogy nincs törvény, mert a tolvajoknak arra nincs szüksége.

Vajon milyen jogbiztonságról beszélhetünk ott, ahol a jelenlegi magyar kormány tagjainak döntő többségét egyszerűen közbűntényes történések miatt hosszú távon börtönbe kell majdan csukni. Nemcsak környezetszennyezőek, tolvajok, hanem az egész magyar kormányt bűnszervezetként használják föl nemzetük kifosztására. Persze, ezzel nem akarom azt mondani, hogy az úgynevezett másik oldal majd rendbe tenné a Haza szekerét, mert ez egyszerűen nem igaz. Amikor megnézem, hogy a Világbank egyes számú embere kivel beszélget a szocialistáknál, akkor azt mondom, hogy Gyurcsány-Veres, mind egykutya. De amikor az ellenzéki vezetővel, Orbánnal találkozik, és ott van Bod Péter Ákos, meg a Járai, meg a Matolcsi György, akkor úgy elgondolkodom, hogy Istenem mi lesz, amikor véletlenül ezek kerülnek a sorra!

Hozzá tartozik, hogy a bankárokban soha sem bíztam, mert való igaz, bankot alapítani lényegesen nagyobb bűn, mint bankot rabolni. Az is igaz, hogy a bankalapítást támogatják az emberek rovására, a piti bankrablókat pedig üldözik. Mondanánk, nem mindig volt ez így, hisz ameddig az úgynevezett támogatási törvényeket nem fogadták el Nyugat-Európában, addig a háború után az összes francia, olasz párt az bankrablásból – a szó fizikai értelmében vett bakrablásból tartotta fenn magát.

Aztán rájöttek, hogy Amerikában van egy lobbi-törvény, ami után már nem kell bankot rabolni, hanem csak el kell kérni a védelmi pénzt, ahogy ez a maffia-rendszerben már szokás.

A globalizáció a technikai fejlődés egyik legtorzabb képződménye, hisz' bármit, egy pillanat alatt az egész világon körbe lehet futtatni, és akár gazdasági válságot, egy csúcsra járatott gazdasági élet mellett is egy nap alatt létre lehet hozni.

Erre jó példa egyébként a mai pénzügyi válság, amelynek tulajdonképpen gazdasági okai nincsenek.

Ha azt nézzük, hogy a világ gazdasági összterméke az elmúlt 20 évben folyamatosan növekszik, akkor igen nehéz megmagyarázni azt, hogy pillanatok alatt az amerikai másodlagos jegybanki válság miért dönti össze az egész világ pénzügyi rendszerét. Az is tény, hogy vagdossák el a szálakat és az elmúlt pár hónapban több mint száz bankért küldtek el az örök vadászmezőkre, de döntő többségüknél jelezték, hogy öngyilkosok lettek. Hát, ha ilyen komoly erkölcsi tartású emberekre bízzák a pénzt, akkor ne csodálkozzunk, hogy egyszer csak a kártyavár összeomlik. Hiába fejlődik a világ nagyobbik része szorgos munkával, ha netalántán a pénzügyi elit úgy dönt, hogy átrendezi a tulajdont, akkor ott gazdasági világválság keletkezik.

Ugyanis ezt a pénzügyi világválságot nagyon is megtervezték, a forgatókönyve is megvan, méghozzá a válság utáni forgatókönyvvel együtt.

Új év első hetében a világ vezető pénzügyi gurujai összeültek az Indiai óceán egyik kietlen szigetén és eldöntötték, mi is lesz a kibontakozás útja. Az első startpisztoly az már 2009. január 21-én el fog dördülni, amikor is a tőzsdék kezdenek észhez térni, és ezt nagyon jól fogják kommunikálni az egész világon. A tulajdonjog átrendezése ugyanis, a világtörténelemben először, három hónap alatt megtörtént. A legnagyobb bankok még gazdagabbak lettek és kb. 5000 milliárd dollárt úgy elnyeltek, hogy annak nyoma sincs. Kb. ugyanennyi egyenes értékvesztés áll fenn azoknál az államoknál, amelyeknél a bankmentő csomagokat teljesen fölöslegesen bevezették. Persze úgy gazdasági világválságot generálni, hogy például az OTP-nél, meg a Mol-nál soha nem látott nyereség van! - ami egyébként igaz az összes többi nagy pénzügyi rendszerre is az egész világon, az már nem az összeesküvés elmélet rendszerébe tartozik, hanem a reális valóságba. Ha azt nézzük, hogy Fekete János az OTP botránya előtt kb. egy hónappal már elhintette Juszt Lászlóval, milyen nagy bajban van a legnagyobb magyar bank, akkor ismételten csak tényekről beszélünk. Aztán csináltak egy lehallgatási botrányt, amelynek még jelenleg sincs gyanúsítottja, de a bankpapírok ma egyötödét érik, mint egy évvel ezelőtt. A gazdasági világválság kellős közepén a negyedéves mérlegek alapján soha nem látott eredményt értek el az olajfinomítók, és kereskedők és ha tetszik, ha nem, soha nem látott értéktöbblet jelentkezett az élelmiszergazdaság piacán is.

Nyilvánvaló, ha itt gazdasági válság van, az elsősorban erkölcsi-pénzügyi válság, amelyet egy rendkívül szűk kör azért keletkeztet, hogy tovább gazdagodjon.

Ha megnézzük az emberiség utolsó 60 évét, akkor azt is lehet látni, úgy tízévenként a háború után mindig csináltak egy gazdasági válságot, amelynek a következményeit örökösen az emberiség jobbik része, tehát az értéket előállító dolgozó ember szenvedi meg. Gyerekként hallgattam 1956 őszén, hogy „tartsatok ki magyarok, mert jön a segítség Bécs felől!” - aztán egyszer csak kiderült, hogy a lengyel és a magyar események nem is olyan véletlenszerűek voltak és az orosz gazdaságot tulajdonképpen 1956 októberében-novemberében a nemzetközi pénzvilág megmentette a Rockefellerek és a Morganok kérésére! Ha megnézzük 1968-at, akkor is csináltak egy kis patáliát, akkor is tulajdonátrendezés volt, szinte az egész világon. Ebben az időben még nem tudták a terrorizmus fenyegetését felhozni, ezért a Vörös Brigádokkal és a kommunista veszéllyel riogatták az úgynevezett művelt Nyugatot. Aztán ezt így nyugodtan végig lehet nézni a tízévenkénti úgynevezett tulajdonátrendezési válságokat, és azt is meg lehet állapítani, hogy a 2008 őszi gazdasági világválság megtervezése és kirobbanása előtt 1998 augusztusában, szeptemberében ugyanezt a folyamatot már levezényelték az úgynevezett nagy bankok.

Mert minden egyes tulajdon átrendezésnél ezres nagyságrendben szűnnek meg a bankok és ezzel szüntetik meg a bizonyítékokat, de a másik oldalon mindenkor adóemelés és az állam szerepének, ezen keresztül a lakosság szerepének kiemelése történik meg. Kiemelik ismételten a zsebekből a maradék pénzt, mert a tőzsdei pilótajátékosoknak az az egyetlenegy fontos, hogy a bennfentes kereskedők örökös nyertesei legyenek az emberi hiszékenységnek és tudatlanságnak.

Ma mindenki arról beszél, hogy gazdasági válság van, ezért csökkenteni kell a kiadásokat, veszélyben vannak a munkahelyek és több-kevesebb biztonsággal mindenütt az életszínvonal fogyasztói kosara negatív képet fog mutatni.

Akkor nézzük meg a gazdasági válság kellős közepén, mit csinálnak a valóban gazdag csoportok, ők hogy csökkentik a kiadásaikat. A világ stratégiai termékei tulajdonképpen Ázsiában, alapanyagként mindenütt megvannak. Még a feldolgozásuk is biztosított és azt mondjuk, hogy azt lehet mondani: a nano-technika már ugyanúgy magas színvonalú Oroszországban, mint Indiában vagy Kínában. Úgy egy évvel ezelőtt írtunk arról, milyen problémát jelent az, hogy az izraeliek minden egyes hadi-titkot ellopnak és pénzügyi akciók után, a Távol-Keleten értékesítik. Az amerikai gazdagok, egy idő után, mint azt már szintén jeleztük, a csúcstechnikát áttelepítették a Távol-Keletre. A csúcs haditechnikát nem telepítették át, mert azt a moszadosok folyamatosan ellopják, és fekete-kereskedelmet folytatnak az úgynevezett terrorista állammal. Még Iránnal is! - ha tetszik, ha nem. Az állítólagos arab terroristák fegyverarzenáljára mindenhová ki lehetne tenni: „made in izrael”!

A Nyugat vezető politikusai azzal nem számoltak, hogy Kína és India az nem Japán, amely állam békeszerződésben vállalta, hogy nem fegyverkezik, hanem két olyan globális nagyhatalom, amely igenis el akarja venni a tortából neki járó részt. Ha kell, űrtechnikával, ha kell, fegyverrel.

Úgy borították föl a piacot a pénzügyi világ urai, hogy pl. két éve a kínaiak nem vásárolnak fegyvert az oroszoktól, mert az izraeli csúcstechnika alapján már maguk is csúcs gyilkológépeket tudnak előállítani, és válaszlépésként az oroszok meg nem adnak nekik nyersanyagokat.

Tehát, aki most úgy gondolja, hogy véletlenül van gazdasági válság, az nagyon téved, mert ez a folyamat igenis egyeztetett. A fegyverkereskedelem az nagy üzlet, meg a stratégiai termékek hihetetlen ára is óriási pénzügyi lehetőség.

De vajon a Bill Gates és csapata az komolyan gondolja a költségcsökkentést. Hogy van az, hogy grammonként 30-40 dollárral drágábban vásárolja fel a stratégiai termékeket, és közben leépíti a munkaerőt. Az nem erőfölényből történő érdekérvényesítés, ha a dolgozókat kirugdalom és közben 100 milliárdokat dobálok ki az ablakon azért, hogy magas árszinten tudjam a saját szennyes anyagaimat tovább adni a Távol-Keletnek.

És ez bizony az amerikai nagycsaládok jóváhagyásával történik, akik még mindig azt hiszik, hogy fegyverrel mindent el lehet intézni.

Tudatosan összeveszítik az oroszokat a kínaiakkal, az európaiakat, a gázprobléma miatt az oroszokkal és ennek egy gyökere van: a pénzügyi világ éhsége! Nem elég bespejzolni az aranyat, az ékszert, meg mindent, az ellenfeleket, vagy a jövőbeli ellenfeleket tönkre kell tenni, ha kell, háborús eszközökkel is. A gazdasági háború ugyanis minden háborúnál piszkosabb, mert nem a nyílt színen zajlik, hanem párnás ajtók mögött, amelyeknél egy-egy döntés súlyos 100 milliárdokat jelent, a kifosztottak rovására.

Örökké arra hivatkozni, hogy eltűntek a befektetők a piacokról, az csak egy szempontból cáfolható, hogy nincs hová tűnni, ha valóban van befektetési pénz! Kivonták a tőzsdékről az állítólagos befektetők a javaikat és érdekes módon ennek nincs nyoma! Mért nem kérdezik meg: hol vannak ezek az állítólagos pénzek? A gazdaságba nem tették! A nagy elosztó-rendszerekbe nem tették!

Akkor valószínű, ezek a befektetési pénzek, ugyanúgy, mint Hazánkban, tulajdonképpen virtuális módon jelennek csak meg, tehát nem is voltak.

Az egész világ ma a tőzsdei hírek rabigáját szenvedi, mert ha megnézzük a 24 óra híreit, ahogy a Nap körbeforog, kezdik a kora reggeli japán tőzsdét és mennek végig az óceánon túlra, és naponta 5 milliárd ember olvassa, hogy a tőzsdén milyen nagy baj van. Az újságok, a rádió, a televízió, az összes internetes honlap már semmi mással nem kezdi a híreit, csak a tőzsdei információkkal. Vagy dezinformációkkal!

De meg kell kérdezni: kik a befektetők, hol vannak azok a javak, amelyek nincsenek is tulajdonképpen?!

A világon ma minimálisan háromszor annyi úgynevezett bankgarancia és látszólagos befektetési pénz forog, mint amennyinek valós alapja lenne. Európában 30 nagy bank a gazdája ezeknek a befektetéseknek, Amerikában 5, és a Távol-Keleten 4. ezeknek az urai tulajdonképpen egymással is folyamatosan kapcsolatban vannak, ami miatt percekre meg van tervezve, mikor, melyik gazdasági szférában, mi történik. Az Amerikai Egyesült Államok legfontosabb külpolitikai vezérvonala nemcsak a zsidó állam feltétlen támogatása, hanem az Európai Unió megerősödésének meggátolása. Ez még akkor is igaz, ha itt örökös barátságról beszélnek, és ez az igazság annak ellenére érvényesül, hogy a globalizált nagyvállalatok döntő többsége már látszólag multi-nacionális. De ez is csak látszat, ugyanúgy, mint a gazdasági fejlődés vagy a virtuális pénz. A kötvények, és a kibocsátott pénzmennyiség köszönőviszonyban sincs azzal a gazdasági helyzettel, amely az egész világot az utóbbi évtizedben már jellemzi.

Az amerikaiaknak nagyon nem tetszett, hogy az úgynevezett német nagyvállalatok, Mercedes és sorolhatnánk, milyen nagyságrendben fektetett be a Kínai Köztársaságban. Egyáltalán nem üdvözölték azt a tényt sem, hogy a kínaiak belátható időn belül megszázszorozták nemzeti összterméküket. A világgazdaság ma meghatározó egyik országává váltak a távol-keletiek azáltal, hogy nemcsak szorgalmasak voltak, hanem a globalizáció előnyeit kihasználták. Ez elsősorban a technikai fejlődés szempontjából volt igaz, meg abból a szempontból, hogy az amerikai fogyasztást és a költségvetést tulajdonképpen szinte teljes egészében már a Távol-Keletről irányították. Termékben, kötvényben és mindenben.

No, itt kellett álljt! - parancsolni egy új gazdasági, és pénzügyi válság bevetésével és kellett megrendszabályozni, most már nemcsak az Uniót, hanem a Távol-Kelet immáron nem kistigriseit, hanem hatalmas ragadozóit.

Az igazi gazdasági hatalmak ugyanis már csírájukban létrejöttek és 20 éven belül azt is meg lehet állapítani, hogy az a típusú demokrácia, amelyet a szabadkőművesek Amerikában kitaláltak, az emberiség nagyon kis részén fog érvényesülni.

Hogy ennek a gazdasági erőnek, pénzügyi és katonai információ-fölénynek a korlátai meddig lesznek biztosítva, az jelenleg a kérdés és nem az, hogy demokrácia lesz-e vagy sem. Ha ugyanis a szabadkőművességnek azzal a média-túlsúlyával, amivel az utóbbi 100 évben már teljes egészében rendelkeznek, csak csettinteni kell és akkor majd nem a demokráciát, hanem a hierarchiát fogják dicsérni, és az válik majd a közvélekedés és a közízlés legfontosabb ismérvének. Ehhez, hangsúlyozom, nem is kell hosszú évtizedeknek eltelnie, elegendő egy csettintés és akkor azt kell mondani, a terrorizmus azért jön létre, mert anarchia van a politikusok között. Egyébként is, mindenki annyit vegyen le az asztalról, amennyit előállít... csak azért nem sorolom, mert még valaki lajstromozza, és politikai alapvetést csinál belőle.

A világ valós urai ma már valóban nagyon félnek attól, hogy az a szabadosság, ami a politikában, az erkölcsi világban, a művészeteknek csúfolt perverz rombolásban megnyilvánul, az esetleg egy ellenőrizetlen folyamatot indít el, és a végén még megkeresik a banki széfekben elhelyezett valós javakat is. Mert ma még valóban egyszerű, akár az Internetet is lekapcsolni, de vajon ki mondja meg, hogy időben mikor kell ezt megtenni és mi lesz annak a következménye, ha nem tudják zöld asztal mellett megbeszélni a bankárok a jövendőt?!

Vajon, annak mi lesz a következménye, hogy ha valós antiszemitizmus alakul ki, és nem pedig gerjesztett?!

Könnyű ma egyháztörténeti dogmákká alacsonyítani az antiszemitizmust és azt mondani, hogy a Júdás árulása tulajdonképpen az a zsidóság gyűlöletével és üldözésével azonos! Hangsúlyozom, ezt a rabbik mondják! - nem pedig a világsajtó.

Rájuk pedig azért is érdemes odafigyelni, mert a kizárólagos világhatalomra törekvő pénzügyi világ az valóban a talmud elvei alapján működik és nem ismer semmi mást, csak a materialista értékítéletet. Ezt hívják egyébként pénzügyi világrendszernek!

Vajon milyen butaságnak kell még bebizonyosodnia ahhoz, hogy ennek a rendszernek a tarthatatlan voltát felismerje az emberiség jobbik oldala? Micsoda érték-aránytalanság az, hogy a kis országok, a kis gazdaságok is a pénzügyi világhatalmakat támogatják, a kereskedelmi bankokon és a tőzsdéken keresztül?! Föl tudjuk mi azt egyáltalán fogni, hogy kik állnak az úgynevezett nagy bankok mögött? Ma a világ úgy működik, hogy alapállásból kifosztják a munkavállalókat, hisz' olyan nagyságrendű adó, járulék és egyéb technikákat találtak ki, amely miatt munkával nem lehet becsületesen megélni. Az Áfa, a helyi-adó, a jövedékadó, a munkavállalói járulék, a munkaadói járulék, az egészségügyi járulék, és sorolhatnám azt a sokszínűséget, amellyel kifosztják az embereket, mind egy helyre kerül, a pénzügyi világ bugyrába, amely eltünteti a keletkezett értékeket, valamint a levont jövedelmeket. Ezt a rendszert hívják egyébként, amelyik ezt biztosítja, demokráciának, amely cinikusan még azt is törvénybe iktatta, hogy minden hatalom a népé! Hangsúlyozom, ezt nem a szocializmusban mondják! - hanem a demokráciában. Igaz, hozzáteszik, hogy a választó az nem közvetlenül gyakorolja a hatalmát, hanem a parlamentáris demokrácián keresztül, azokon keresztül, akiket megválaszt. Itt folytatni kellene: ők pedig kifejezetten a pénzügyi világ szolgái, még akkor is, ha őket esetleg a félrevezetett nép visszavonhatatlanul megválasztja. Igen, mert nem lehet visszahívni a tolvajt, a korrupt gazembereket, hisz' a demokrácia alapja a bizalom! Meg a néphatalom!

És aki ezt az összes hülyeséget megzabálja, azt hívják népnek!

Nálunk, magyaroknál azonban mindig volt valami, ami a legnehezebb helyzetben is egy idő után talpra állított bennünket, úgy hogy most azt lehet mondani, semmi nem veszett el, mert még él a magyar! Megvannak a csírái annak, hogy ismételten megmutatjuk a világnak, hogyan kell igazságosan, Hazánkat és nemzetünket szeretve élni, hogy az ne mások rovására, legyilkolására és elpusztítására irányuljon.

Magyarul, mi nem Kain és Ábel népe vagyunk, hanem Hunoré és Magoré, a tudás népéi és ha tetszik, ha nem, választott nép pedig nincs, csak csúnya pénzügyi hatalmasságok, akik még történelmüket is lopták, még akkor is, ha ezt tóra-tekercsekbe csomagolták és nem WC-papírba!
 

A palesztinok sorsára akarnak juttatni bennünket

Sokan megpróbálták már ezt velünk a történelmünk folyamán, csak sajnos mára nagyon sok magyar emberből kiveszett a nemzeti öntudat, ami részben abból ered, hogy sokan nincsenek tudatában a magyar nép eredetével, a magyarság történelmi jelentőségével. A nemzeti öntudat és büszkeség nagyon kemény tartást ad az egyes embereknek, de az egész nemzetnek is.

Olyan ez, amikor az öreg tölgyet próbálja a vihar ledönteni, de egyszerűen képtelen rá, mert olyan a fa belső szerkezete, ami nagyon kemény tartást ad neki. Vannak más fák is persze, amik belülről rohadnak, vagy eleve nagyon silányak, ezeknek látványos lombjuk van, de egy komolyabb viharnál reménytelenül derékba törnek.

Hogy mit akarok ezzel mondani?

Jelenleg szinte az egész világon az elfogult média azt hiteti el mindenkivel, hogy a zsidó nép a legsikeresebb a Föld nevű bolygón. A tudomány fejlődésével napjainkban minden tény sokkal könnyebben bizonyításra kerül, mint korábban. Az elmúlt évben , tehát 2008-ban, Izraelben, egy Shlomo Sand nevű Tel-Aviv-i zsidó professzor régészeti és történelmi dokumentumokkal alátámasztott könyvében bebizonyította, hogy a zsidóság nemzeti történelmét a XX.- század elején a cionisták alkották meg .

Ismétlem, régészeti és történelmi dokumentumokkal BEBIZONYÍTOTTA ! A könyvében azt írja, hogy a zsidó nemzet fogalma nem más, mint egy mítosz, a zsidó történelem pedig egy kártyavárként felépített hazugság! Nem én mondom, ő állítja!

A félreértések elkerülése végett, a könyv szerzője; Shlomo Sand izraeli professzor. Tudományos munkájának címe ; Mikor és hogyan találták ki a zsidó embereket ? A könyv Izraelben 19 hétig a legnagyobb példányszámban eladott sikerkönyv volt és senki nem akarta megcáfolni a valódiságát !

Ennyit a világ legsikeresebb népéről...

A római történetírók azt mondták, az igazi győzelem az, ha a leigázott nemzet történelmét az ellensége írja át saját szájuk íze szerint és az a gyarmat az igazi gyarmat, amelyik már elfelejtette a saját ősi múltját...

A magyar nemzettől Trianonnál elvették területe kétharmadát, ellopták történelmi jelképeit, kiemelkedő személyiségeit , nemzeti címerének darabjait és ki tudja felsorolni mi mindent még. Majd 1945 után szisztematikusan megsemmisítették a nemességet, arisztokráciát, konzervatív értelmiséget és a földműveseket. A maradék társadalmat akkor fejezték le. Ami megmaradt régi méltóságában , jóformán csak a magyar nyelv maga. Akkor, amikor Tel Aviv-ban a zsidó professzor el kezdte vizsgálni a saját fajtájának a múltját, abban az időben a magyarok őstörténetét is többen el kezdték kutatni. Persze nem idehaza, az igazi gyarmaton! Mivel Trianon és 1945 után jóformán csak maga a nyelv maradt vegytiszta, objektívan vizsgálható állapotban , hát Európa és a világ több részén nekiláttak ízekre szedni a nyelvünket. Ezeket nyelvész professzorok tették meg, nem pedig műkedvelő amatőrök és egyikük Angliában, másik Hollandiában, harmadik Olaszországban adta ki a tudományos művét! De a legtávolabbi mű Japánban látott napvilágot. Azért elgondolkodtató, hogy például egy olasz nyelvészprofesszor miért állítja azt, hogy nem az ő hazája az egyetemes emberi kultúra bölcsője, hanem a Kárpát medence... Vagy kinek az érdekét szolgálja a Japánban, Angliában, vagy Hollandiában különböző szerzőktől megjelenő tudományos művek sora, amelyek sokadszorra bebizonyítják, hogy a magyar az emberiség ősnyelve? Mert ugye nyelvében él a nemzet! Vagy ez már nem politika, nem saját érdekről szól, hanem egy ember, aki már eljutott a professzori címig, az már akkora erkölcsi magasságra jutott, hogy kimondja az igazságot, legyen zsidó, japán, olasz vagy bármi más nemzetiségű?

Mert érdekes módon Magyarországon még mindig finnugor nyelvrokonságot és letelepedő barbár nomádokat hazudnak a történelmünkbe. Ez egy dolgot bizonyít: a saját történelmünket most is más írja, viszont ha más írja, akkor egy igazi gyarmat vagyunk.

De ennek egyértelmű jele az is , hogy már a 70-es évektől általunk feltérképezett, Európa legnagyobb szárazföldi földgázlelőhelyeit kanadaiak és amerikaiak termelik ki a lábunk alól. Akár az angol gyarmatbirodalomban történt, vagy a banánköztársaságokban szokás, de Afrikában is ez a taktika ...

Hogy Balczó András szavait idézzem: "Magyarország zsidó gyarmat lett!"

Ennyit bevezetésképpen arról, kik is vagyunk valójában és milyen helyzetben vagyunk... Egy nemzeti öntudatát vesztett, gyarmatosított, elbutított néppel nagyon sok mindent meg lehet tenni. Például mindenfajta választást csalással úgy lehet alakítani,ahogy a gyarmatosítóknak az tökéletesen megfelel. Ilyen csalás volt a kettős állampolgárság szavazásánál, a 2006-os választásnál és ilyen lesz 2010-ben is.

Magyarországnak ma olyan miniszterelnöke van, aki jelentéktelen politikusként keményen befolyásolta a kettős állampolgárság során a szavazást, amikor a 23 millió román munkavállalóval riogatott mindenkit. Egy ilyen hazaárulást kötéllel szokás jutalmazni, de ő sportminiszter lett. A sportminiszterségre való alkalmatlansága az első próbatételnél kudarcot vallott, arról a posztról kénytelen volt lemondani...

A karvalyorrú nyomorultat, aki a kicsi feladat elvégzésére alkalmatlan volt, megtették a legnagyobb feladat elvégzésére, egy ország irányítására. Vajon kinek volt az érdeke ez az egész, ki támogatta a háttérből pénzzel és hatalmas médiával?

Hogy Balczó András igazságára visszatérjek, egy zsidó gyarmatra zsidók, vagy azokat szolgáló janicsárok kellenek. Akkor, amikor 2004. december 5-én a népszavazást elcsalták, Izraelben 1948 óta, tehát már 56 éve érvényben volt a "Hazatérés Törvénye"! Ennek a törvénynek beszédes a neve is, mert meghatározza, mely országot tekinti a zsidók döntő többsége igazi hazájának. Nem mindegyiket, hanem egy részüket említettem.

Ez a törvény biztosítja minden zsidónak a hazatérését Izraelbe, ezen felül állami segítséget nyújt a letelepedéshez és automatikus izraeli állampolgárságot ad.

Tehát ha Gyurcsányék úgy döntenek, hogy a Hazatérés Törvényével élve Izraelben kívánnak élni, felszállnak egy repülőre és Tel Aviv-ban leszállva, automatikusan megkapja a család az izraeli állampolgárságot. Az, amit nekünk csalással meghiúsítottak, az nekik alanyi jogon jár, immár 61 éve. Annak az embernek, akinek a családjával együtt automatikusan jár az izraeli-magyar kettős állampolgárság is, az volt a fő ellenzője az elszakított magyarok kettős állampolgárságának! Furcsa érzés ezt tudni?

Ez a törvény egyébként két részből áll. Egyrészt mondjuk Szekeres Imre MSZP-s képviselő és honvédelmi miniszter haza akar térni és felvenni az eredeti Stern nevét, ez pillanatok alatt, automatikusan megoldható és alijázásnak nevezzük a folyamatot.

Másrészt amikor a zsidó hadseregben is szolgált, 10 éve kint élő, Szabó György Fideszes képviselő pár éve úgy döntött, hogy mégis Magyarországon akar élni, akkor kivándorolt Izraelből Magyarhonba. Ezt a kivándorlási eljárást jeridázásnak nevezzük. (Egyébként Szabó György állítólag azóta is fél a növekvő antiszemitizmustól, hangoztatja ezt mindenhol, csak azt nem értem, akkor miért jeridázott vissza, hazánkba?!)

Az SZDSZ-t sokan magyargyűlölő cionista pártnak tartják. Valószínű ennek szerepe lehet abban, hogy az össztársadalmat züllesztő törekvések mögött burkoltan, vagy teljesen nyíltan ez a párt áll! Ilyen például a honvédelem szétzüllesztése, egészségügy lebénítása, oktatás lepusztítása, a bűnözés egy részének legalizálása, a drogok használatának, pedofíliának, homoszexualitásnak a normális élet fölé emelése és még sok más tény. Az ország népessége drasztikusan csökken és erre a megfelelő válasz a homoszexualitás hatalmas népszerűsítése az SZDSZ célja? Ez komoly?


A zsidó értelmiség nagy része és az egyszerű izraeliták jelentős része azt állítja, hogyha ismét zsidóüldözés lesz,annak az oka az SZDSZ és a hozzá hasonló kaliberű politikai szerveződések és ilyen orientáltságú politikusok lesznek. Ez nem az én véleményem, hanem az ő meglátásuk. Vajon az SZDSZ-nek mi érdeke fűződik ahhoz, hogy vallási hovatartozásukat hangoztató zsidó fiatalokat szervez be olyan demonstrációkra, amely irritálja a többségi magyar társadalmat? Olyan helyre, ahol a magyarok legkeményebb magja van kint az utcán? Vajon miért provokálják ilyen nyíltan az egyre radikalizálódó, utcára vonuló magyarokat?



Egy nagy taktika része lenne az egész?

Érdekes módon, amikor a látszatszakítás az MSZP és SZDSZ között 2008-ban megtörtént, Fodor Gábor megzsarolta Orbán Viktort. Az esetleges új szövetségnek három feltétele volt:

- marad a törvénytelen Alkotmány
- marad a könnyen manipulálható választási törvény
- nem bolygatják a kettős állampolgárságról szóló törvényt.

Én úgy gondolom ezek után, az SZDSZ bizonyítottan a magyar nemzet ellen működik.

Miért fontos a zsidóknak az alijázás és miért nem lehet nekünk kettős állampolgárságunk? A szavazások idején rengeteg kettős állampolgár érkezik Izraelből, aki a saját liberálisnak nevezett pártjukra szavaznak. De maga a választási szavazás kimenetele is könnyen manipulálható. Mindeközben a külhoni magyarok nem rendelkeznek magyar állampolgársággal és nem szavazhatnak az igazi jobboldali pártokra, ha egyáltalán létezhet ilyen...

Tehát, adott egy elhazudott történelemmel rendelkező, nemzeti öntudattól megfosztott, szétszakított magyarság. A maradék anyaországot valamivel le kell bénítani erkölcsileg, hogy szégyenérzetében még önvédelemre se gondoljon.

Ennek akkor kezdtem utánanézni, amikor Horn Gábor, az 1955-ben született SZDSZ-es országgyűlési képviselő kijelentette, hogy az apját és anyját még 1945-ben belelőtték a Dunába. Ekkor kiutaztam az Auschwitzi Megsemmisítő és Haláltáborba, ahol minden médium, de még a lexikonok is azt írják, hogy 4 millió zsidót öltek meg itt, ennek közel tizede magyar áldozat volt.

Legnagyobb megdöbbenésemre az Auschwitzi Megsemmisítő és Haláltábor 4 milliós tábláját II. János Pál pápa még 1991-ben kijavíttatta. Az új szám, pongyolán megfogalmazva közel másfél millió!



Igen, aki most a holokauszttagadás és a gyűlöletbeszéd törvényének mielőbbi bevezetésére gondol ebben a pillanatban, tökéletesen gondolkodik! Azzal, hogy II. János Pál pápa 1991-ben kicseréltette Auschwitzben ezt a táblát, több mint 2,5 millió áldozat halálát tagadta le, ezáltal a világ legnagyobb holokauszt tagadójává vált. Soha nem fogták perbe emiatt. Vajon miért? Pedig sok ember ül ezen tagadások miatt börtönben, világszerte. Érdekes, nem?

Hogy jön ez Magyarországhoz?

A Dohány utcai zsinagógában találtam egy érdekes táblát, amely még 400 000 magyar áldozatot ír.



Gondolom, ez még a négymilliós időszakból való. Tőle pár méterre a most aktuális 600 000 áldozatról van szó.



De nem ezen döbbentem meg. A Páva utcában, Budapesti Holokausztkutató Központ utolsó termének leírása szerint Auschwitzben közel egymillió zsidó pusztult el, akiknek legnagyobb része magyar áldozat volt! A számokra érdemes odafigyelni, különösen akkor, amikor az ember azt olvassa ugyanitt, hogy 430 ezer magyar izraelitát hurcoltak el a haláltáborba, akiknek nagy részét azonnal elgázosították. Azután a következő fotósorozat art írja, hogy több mint félmillió ember pusztult el a „magyar történelem legnagyobb temetőjében!” Igen, a 430 000 áldozat nagy része azaz több, mint 500 000 halott… Elég furcsa ez a matematika.

Ezek után felrakom annak a rossz faajtós teremnek a videóját, amelynek néhol rozzant, üveges faajtaja van, de a közepén, a krematórium felé még ajtó sem zárja a helyiséget. Ez az a helyiség, ahol naponta többek közt 12 000 magyar embert gázosítottak el. Ebből a helyiségből hullottak KI a Zyklon-B áldozatai, amikor Kinyitották az ajtót. Az ajtó egy rozzant, üvegezett faajtó, nem KIfelé, hanem BEfelé (igen, BEFELÉ !) nyílik, - de néhol ajtaja sincs a helyiségnek. Íme a felvétel róla.



Tegyük fel, hogy bevezetik a holokauszttagadás büntetését és a gyűlölettörvényt hazánkban, mert ebben biztos vagyok! A magyarnak csúfolt parlament egyhangúlag fogja megszavazni! Akkor ha a Páva utcába ellátogatok a fent említett törvény megszavazása után és magammal viszem többek közt az Új Magyar Lexikont, és kinyitom a 188. oldalon az Auschwitz szónál. Itt az olvasható, hogy 4 millió ember halt meg a Megsemmisítő és Haláltáborban, akkor beperelhetem az egész Holokausztkutató központot a holokauszt számbeli mértékének tagadásáért? Vagy a lexikon hazudik? De akkor hogy jön ki a hatmilliós teljes áldozat?

Aztán másnap már csak azt kérdezhetem meg Horn Gábortól, hogy mekkora frusztrációt okozott neki az a tíz év az életéből, amit kémcsőben gubbasztva kellett eltöltenie? Mert ugye édesapját és szülő anyját az ő állítása szerint még 1945-ben belelőtték a Dunába az Árpád-sávos zászlót lengetők, de mivel ő 1955-ben született meg, azt a csekély tíz évet valahol el kellett töltenie. Mert ugye akkor már ha valaki hazugsággal fogja őt megvádolni, az már bűncselekmény lesz!

Ha lehet még a döbbenetet fokozni, megmutatnám a fasisztának lehordott Horthy Miklós kriptáját, Kenderes községben. Itt látszik, hogy a politikai elit véleménye nem tükrözi a holokausztot túlélt teljes zsidóság álláspontját. A kripta előtti kopjafa elé a zsidók kis köveket raknak le, a tisztelet jeleként, bent pedig "A hálás zsidóság!" felirattal magyar és héber nyelven írott koszorú látható!



Mi ezen a meglepő? Horthy Miklóssal kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy az európai zsidók a legtovább hazánkban voltak biztonságban a II. világháború során. Nem tudok olyanról, hogy valahol ebben az időben reguláris egység védte volna a zsidóságot. Azaz védte, Budapesten Koszorús Ferenc vezérkari ezredes, az I. páncélos hadosztállyal. Nürnbergben ezért nem került még csak szóba sem Horthy Miklós neve- Ezeket a gesztusokat hálálták meg Rákosi-Róthék, Kun-Kóhnék és a többi ávós zsidó.

Viszont az, hogy a kegyeletteljes megemlékezés nyomai láthatóak Kenderesen, bizonyítja, hogy vannak még reálisan gondolkodó, "hálás" magyar zsidók, tehát nem szabad őket egyféleképpen megítélni. Ezek után egyébként nem csodálkoznék, ha a nácivadászok találnának még élő magyar háborús bűnöst, vagy hirtelen megfilmesítenének egy megható történetet! Ez a történet most nem gyerekekről szólna, mint a Nobel-díjas Sorstalanság, hanem például egy fiatal lányról és ez a történet megkapná az Oscar-díjat. Így a média által megismerhetné az egész világ, milyen rettenetes dolgok történtek hazánkban.

De megismétlem, ezek a propagandafilmek és a média nagy ferdítései nem tükrözik a teljes hazai zsidóság álláspontját, mint a fotó is bizonyítja. Sajnos ők nem tudják a hangjukat kellően hallatni! Ennyit a bűnös magyar népről.

Hazánkban most tudatos indirekt népirtás folyik, erről már többször írtam. Az ötvenes években az ÁVH nem azért irtotta az arisztokráciát, értelmiséget, vagy a kulákokat, mert fasiszták, szabotőrök, vagy a rendszer ellenségei lettek volna, hanem mert reálisan gondolkodó, vagyonnal rendelkező emberek voltak. A magyar életteret nem azért teszik élhetetlenné számunkra, nem azért irtanak bennünket, mert alávalóbbak lennénk bármely más néptől, hanem azért, mert egy kiváló adottságú területen él a magyar nemzet. Mivel a magyar élettérre égetően szüksége van a betelepülni akaró néptömegeknek, ezt a népirtást megszálló hatalom polgárháborúval akarja meggyorsítani, teljessé tenni. Ez azért jó nekik, mert a szervezetlenül lázadó bennszülött magyarokat kevés rendőrrel brutálisan le tudják verni, csírájában elfojtanak mindent. Viszont ha a magyarok szervezetten állnak ellen, mint annyiszor már a történelmünkben .......... (!)

A belpolitikában olyan jellegű taktika folyik, mint amikor a tűzoltók benzinnel locsolják a tüzet. A cigányságot a többségi magyar társadalom fölé emelték. Az apróbb bűncselekményeket Kuncze Gábor (SZDSZ) javaslatára "megélhetési bűnözésnek hívják, a magyarok meglincselését polgárjogi harcnak tüntetik fel. Néhány példa a teljesség igénye nélkül :

- A zámolyi cigányok meglincselnek egy magyar férfit, de ezért mindannyian politikai menedékjogot kapnak Franciaországban.
- Budapesten egy bokszoló cigány diák agyonveri az osztálytársát, de 3 hónap múlva indok nélkül kiengedik a börtönből.
- Az olaszliszkai lincselők egymilliárd forintra perelik az államot a "lincselés" szó használata miatt, egyiküket pedig kiengedik a börtönből.
- Miután a lakosság körében kilátástalanságot okoz a "megélhetési bűnözés" legalizálása, annak értékét 5ezer forintról 20 ezer forintra emelik. Ez lenne a megfékezés eszköze ? A cigányság egyre jobban vérszemet kap emiatt! Jobban emelik a szabad rablás tételét, mint az infláció mértéke, szándékosan felőrölve a lakosság még dolgozni hajlandó részét ! Ugyan, ki fog vetni , ha a megélhetésiek büntetlenül betakarítják a termést ?!Nincs cigánybűnözés, de a börtönök 80-90%-át a roma polgárjogi harcosok teszik ki ? Remélem nem rasszista a kijelentésem !

A megfékezhetetlen cigánybűnözés megoldását abban látja a magyar rendészeti miniszter, ha iskolázatlan cigányok tömegeit veszik fel a magyar rendőrségbe. A támogatás jeleként Draskovics elmegy a két nagycsécsi cigány temetésére. Így demonstrál a polgárháború előestéjén ország rendjéért felelős miniszter.

(Ennek két oka van: vagy az ő rokonait temették, vagy soha nem lesznek meg az elkövetők! De ha nincs elkövető, kit terhel a kettős gyilkosság? Ugye nem fognak elszaporodni az olyan etnikai jellegű gyilkosságok, amikor egymást gyilkolja magyar és cigány kölcsönösen de az elkövetők soha nem lesznek meg? Ezeken mindkét oldal felbőszül majd és egymásnak esik, kirobbantva a nemzetet legyengítő polgárháborút, aztán jöhet a megszállás?)

Amennyiben ez a tendencia fog folyni az országban (ezekkel a politikusokkal mindenképpen), minden köztörvényes büntetési tétel csökkenni fog, kivétel a többségi magyar társadalom megalázására alkalmas úgynevezett rasszista, gyűlöletkeltő és terrorista cselekmények.

Szlovákiában a cigánykérdést egyszerűen oldották meg: a polgárháborús helyzetet előidéző cigányok segélyét drasztikusan csökkentették, majd kivezényelték a katonaságot, rendet teremteni. Csökkent Szlovákia elcigányosodása, azóta odaát a kisebbség tudja hol a helye a társadalomban és mellesleg bevezették az eurót... Szlovákia is uniós tag, de érdekes módon, amikor leverték a cigányok lázadását, senki sem hörgött rasszizmust kiáltva... Nem volt fasisztázó médiaőrjöngés! Jééé!!!

És a magyarok uniós megítélése hogy halad? Brüsszelben Bartók Béla hangversenyét egy hattagú, roma népviseletbe öltözött, füvön heverő cigány családdal reklámozták, középen nagy "Hungary" felirattal...Milyen szép propaganda !

A magyarság fogalmát a cigánysággal hivatott összemosni az "SZDSZ nagy politikusa" , a nemzetünket rendkívül aktívan gyalázó Mohácsi Viktória, valamint most az Európai Néppárt arca, Járóka Lívia FIDESZES politikus.Több mint 25 millió példányszámban bocsátanak ki Európában DVD-ket, amin a magyar polgári jobboldalt egy cigány nő képviseli... Ezalatt például a nemzetközi kiállításokon nem engedik a magyar rovásírás bemutatását!

A nemzetközi és hazai politikában van néhány logikátlan dolog. Logikátlan, de mégis logikus.

- Például Tom Lantos, Amerikában élő magyar származású zsidó politikus milyen alapon intézkedett, hogy tiltsák ki a Magyar Gárda tagjait az USA-ból? Mi köze egy USA politikusnak egy magyar egyenruhás szervezethez? Veszélyt jelentünk Amerika területi egységére talán?
- Izraelnek mi köze van a Magyarországon működő egyenruhás szervezetekhez, ha azok lőgyakorlatot tartanak? Szomszédos országnak tekint bennünket?
- Vagy Eörsi Mátyás zsidó SZDSZ-es politikus a Nagy-Magyarországról fantáziálókat őrültnek és gazembernek nevezi. De a zsidók, akik kétezer éven át fantáziáltak saját országról, Izraelről, azok nem voltak gazemberek, vagy őrültek?
- A Hollán utcában, a zsidó negyedben betört egy kirakatüveg. Ott volt a hazai politikai elit, de Nyugat-Európától USA-ig is voltak itt politikusok, újságírók. Mindenki sírt, rettegett, nácizott! Egy betört üvegért?
- Olaszliszka? Zámoly? Gadna? Vásárosnamény? Kecskemét? Kiskunlacháza? meg a többi eltitkolt helyszín? Egy magyar ember élete nem ér meg egy kirakatüveget? Nem ér pár ezer forintot? Miért nem tiltakozott a politikai elit? Mi a rasszizmus?

A rasszizmus definíciója: " emberfajok értékbeli egyenlőtlenségét hirdető, tudományt megcsúfoló elmélet"

Értem. Amikor betörnek egy kirakatüveget, tiltakozok. De ha csakis azért ölnek meg ismét egy embert, mert magyar, akkor mit csinálok? Erre van egy nagyon szép felvételem, ami tükrözi az érzékeny politikai elit nézetét!



Amikor az emberi életről beszélünk, eszembe jutnak az öngyilkos terroristák, akik feláldozzák a puszta életüket a szabad hazájuk érdekében! Ilyenkor mindig beugrik az 1456-os Nándorfehérvári diadal, amikor Dugovics Titusz magával rántotta a bástyáról a mélybe, a biztos halálba a török janicsárt. A janicsár csak a törökök győzelmi zászlóját akarta kitűzni és mivel egy magyar ezt csak a saját életének feláldozásával tudta megtenni, hát meg is tette gondolkodás nélkül. A zászló mindössze egy jelkép , ezért feláldozza magát egy ember ? Akkor most Dugovics Titusz egy hős, vagy egy öngyilkos terrorista? Érdekes felvetés most, a XXI. században.

Azt mondják, a vér nem válik vízzé. Európai történészek azt állítják, ha Magyarország nem létezne, valószínűleg egész Európa muzulmánná vált volna. De megállítottuk a törököket. Elképesztő, de mondanak mást is a történészek. A II. világháború során Bécset hat nap alatt foglalták el az oroszok, Berlinhez 14 nap kellett. Budapest 102 napig tartotta fel az orosz sereget, ezzel Európa szovjet befolyási zónáját átrajzolták. Ennek február 11-én a Becsület Napja állít emléket, ami ma hivatalosan természetesen fasiszta ünnep... Tehát megmentettük a kontinenst a törököktől, de az oroszoktól is.. mi, rohadék fasiszta nácik ...

A vér nem válik vízzé, azaz a XXI.-ik században azt mondanánk, ezeknek a hősöknek a leszármazottai máig itt élnek, mert a genetikai állomány az nem túlzottan sokat változott a Kárpát-medencében, csak ugye a fejekben nincs minden rendben.

A zsidóknak egy része igen öntelt. Ezért mondta Simon Peresz, hogy felvásárolják hazánkat (is). Ezért mondta Ehud Olmert, hogy megparancsolta Bushnak, az USA elnökének, hogy kell szavaznia Amerikának az ENSZ-ben.

Egy érdekes kijelentés azonban nem terjedt el, pedig ezt is illene tudnunk. Említettem az írásom legelején a történelem átírását, a történelmi nevek, helységek meghamisítását. Hazánkat a zsidók egyértelműen kinézték új hazájuknak, ezért aggódnak a nemzeti önszerveződések miatt Izraeltől az USA-ig. Egyik vezetőjük Salamon Berkowitz az idetelepülés jogosságát egészen elképesztő állításokkal igazolja: Magyarország egy régi zsidó birodalom volt már 1200 éve, Nyírtass neve nem Tas vezértől ered, hanem a Tasch nembéli zsidóktól és természetesen a falut is ők alapították. Hihetetlen? Íme a szóban forgó kijelentések!



Ilyenkor eszembe jut Rumánia, amit több évtizedes névhasználat után azért kereszteltek át Romániának, mert akkor mindenki a Római Birodalomra gondol. Mikor már elnevezték Romániának, kitalálták a dákó-román folytonosság elméletét, mert ők persze egyenesen a rómaiaktól származnak, hogy szebben tündököljön a hazugság. Amikor ezen is túl voltak, kellettek történelmi személyiségek, így Hunyadi Mátyást a legnagyobb román királlyá kiáltották ki. Ma, mint az Európai Unió tagja, Nagyszebent, a román kultúra FŐVÁROSAKÉNT mutogatják! Egy merész ötlettel indult a nagy dicsőség, mi meg elmosolyogtuk a legelejétől! Most ők a nagy múltú európai nép, mi pedig a hazátlan, nomád cigányok...

Ettől nagyobb karriert a 16 éve létező Szlovákia futott be, amely ország jelképe a Kossuth-címer jobb oldala (hármashalom kettős kereszttel) és most a körmöcbányai pénzverdében verik a magyar jelképpel rendelkező szlovák eurót. Ja, igen! Legújabb kutatásaik szerint Kossuthova egy neves szlovák történelmi személyiség...

Visszatérve a tölgyfa hasonlatára, elgyengült bennünk az, ami a tartást megadja. Elbutítottak, megosztottak, kisemmiztek mindannyiunkat. Lassan elkezdődik a következő történelmi vadászidény. Vadászidényben két szereposztás van: vannak a vadászok és vannak a nyulak. A vadászok dolga az, hogy vadásszanak az esztelenül rohangászó buta nyulakra. A nyulaknak ebbe az egészbe nincs beleszólásuk. Olyan csak Viccországban van, hogy a nyúl viszi a puskát és lelövi a vadászt. Most erre mondjam azt, hogy vicc, ami ebben az országban folyik?

Nekem az a véleményem, lassan le kellene venni a nagy nyuszifüles piros és nagy nyuszifüles narancs színű csörgősapkákat a fejekről. El kellene dobni a piros és narancs bohócruhákat. Kicsit hideg vízzel meg kellene mosakodni és ráébredni, nem vagyunk se pirosak, se narancssárgák, de még zöldek, meg kékek sem, de legjobban nem vagyunk nyulak.

Magyarok vagyunk.

Dr. Nagy Levente


Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni

hazafias kötelessége minden honvédőnek!

Posta Imre
Ami nagyon megnyerő és megható is volt, ez egy apró zönge, még villanyoltás előtt. Verám azt mondja nekem, a szemembe nézve, hogy igazából az a megdöbbentő, hogy már jó ideje én is azt mondom, amit most olvasgatunk csak. Ne kérdezzétek honnan tudom, hogy mi az Igazság rólunk, magyarokról, s honnan veszem a bátorságot ahhoz, hogy ezt szinte semmi háttértudással, de ki merem mondani! Érzem a zsigereimben és kész. Minden, amit most tanulok és tapasztalok, az csak megerősíti bennem azt, amit már mélyen, belül régtől fogva érzek. Ennyi a titka, íme a nyitja.

Elhatároztam, hogy beszélek a fiam történelmet tanító nénijével arról, hogy ha lehet, okítsa már a gyerekeket az igazából is megtörtént eseményekre, ne arra a maszlagra, amit most oktatnia kell. Tudom, hogy ez rebellió, de ha kell, akkor a dirihez is bemegyek ebben az ügyben, sőt, feljelentem az oktatási tárcát a históriánk rosszhiszemű torzításért, s vele együtt a MTA-t! A pereknek úgy sincs jelentősége már. Elmossa őket majd a háború!

Na nem azért mondom ezt, mert borúsan látom a jövőnket, hanem az optimizmusom miatt. Minél előbb jön az a vérzivatar, annál hamarabb leszünk képesek újra belekezdeni. Már aki túléli. (Bocsánat, itt kicsit megszakadt most a telegráf szalag, mert volt egy terápiás ülésem, de újra itt vagyok.) Igen, egyre többen látják azt, hogy a helyzetből a történelmi tapasztalatok és az ember ostobaságát is egybe vegyítve csak fegyveres harcok árán lehet valamilyen eséllyel kikeveredni. Ezek nem egyszerű, hanem tényszerű gondolatok, melyeknek azért is nagy a súlyuk, mert magam is tudom, hogy nem jó a Sátánt a tűzfalra vetíteni, mert megjelenik Izrael látképe.

Nincs mitől félni emberek! Ha jön az a háború (k), akkor nem azért lesz itt, mert én azt állítom, hanem azért mert a Sátán népe a vérünkre és az otthonainkra, de mindenek előtt a földünkre áhítozik. És nem „megjelennek”, hanem már itt vannak. Miközben báránybőreik alól már kilóg a patájuk, a helyzet is egyre ziláltabbá válik.

Magyarország gazdaságilag összeomlott, ám a látszat még tartja magát. Még mindig működik a hipnózis. A transzban lévő emberekre jellemző, hogy a szuggesztió hatására olyasmit érzékeljenek ami nincs ott, és olyasmiről ne vegyenek tudomást ami ott van. Ez még poszthipnotikus állapotban is működik. Tehát, ha felébresztettek „álmodból”, még nem vagy teljesen birtokában teljes, józan ítélőképességednek, és hajlamos vagy irracionális cselekedetekre, főleg ha erre utasítást is kaptál!

Miért is írok most erről a témáról? Ma reggel eszembe jutott, hogy itt van ez az antiszemitizmus dajkamese, ami halálos fegyverként is elsülhet, és erre sajnos van már precedens. De akkor mit is jelent a szemitizmus, mint fogalom? Zsidó-barátságot, ajnározást, szeretetet, istenítést? Miért nem beszélünk antikrisztianizmusról, antimohamedianizmusról, de közelítsük meg másképpen is a kérdést.

Az arabok is szemita törzsek, de ha nem kedveli őket valaki, nem mondhatja magát antiszemitának. Tényleg, van arra szó, ha valamely más népcsoporttal szemben fejezi ki az ember a nemtetszését? A magyarban én nem ismerek ilyen kifejezést, de ez azért lehet, mert tudatlan vagyok, vagy pedig a magyar nyelv nem befogadó a gyűlölet ilyen szintű megjelenítésére.

Miért van az, hogy csak ez a nép vívta ki az egész világban ezt a jeles státuszt, hogy magukra tekintve elítélő kifejezést használó személyeket antiszemitának titulálhat? Magyarországon dívik a magyargyűlölet. Cigányok részéről, zsidók szájából egyaránt jelentős szómennyiség és tett irányul ebbe az irányba. Ezek tények. Ha Magyarországon antiszemitának lenni bűn, viszont szemitának lenni erény, az az én olvasatomban a következőket jelenti. Tudjuk, hogy a zsidók gyarmatosítanak bennünket és elég nyílt genocidumot hajtanak végre a nemzetünkön. Háborús terület vagyunk. Ha nyílt konfliktus törne ki, akkor egyértelművé válna az, mit még sokan nem akarnak megérteni. Hadi állapotban azok, akik az ellenséget segítik szóban, tettben és gondolatban, hazaárulóknak minősülnek! A mai teória holnapi kénszerű ténnyé változna.

Gyurcsány és csapata háborús bűnsegédlettel, hazaárulással történő vádolhatósága megkerülhetetlen kérdés lenne. Aki ma szemita, az már most felkészülhet a hazaárulás vádjával való szembenézésre. A zsidó nem baráti nép, hanem erőszakos behatoló, agresszor, aki az ősi magyar föld létét, nemzetünket, hazánkat veszélyezteti. Azok a zsidók, akikkel eddig együtt békében és humánus viszonyban éltünk Magyarországon, ne kövessék el azt a hibát, hogy segítik az ellenséget!

Már mondtam máskor is, de most újra megerősítem: antiszemitának lenni nem lehetősége, hanem kötelessége a magyarnak, ha hazafinak tartja magát, ha nem. A szemitizmus pedig ebben a hadiállapotban az ellenség támogatását jelenti! Félreértés ne történjen, itt nem arról van szó, hogy a zsidó jó ember-e, vagy nem, hanem egy erőszakos területszerző agresszióhoz való kényszerű hadászati hozzáállást értek ezalatt. Aki az ellenséggel barátkozik, az áruló és haditörvényszék előtt kell felelnie tetteiért!


Bogár: végveszélyben a nemzet, bármilyen eszköz felhasználható a túlélés érdekében

A professzor úgy látja, a magyar nemzet végveszélyben van, a Reformszövetség pedig teljesen behódol a globális tőkének és helyi kollaboránsainak, amikor a nemzet történelmének legsötétebb fordulópontjához érkezett. A nemzetállam totális szétverése, a kamat- és profitszivattyú magasabb fokozatba kapcsolása és zűrös társadalmi helyzet jellemzi mindennapjainkat. Bogár szerint a pénzhatalom élősködő struktúrája kivégzés helyett életben tartja a gazdaállatot, hogy hozzájusson a pénzéhez. A következő kormánynak új alkut kell kötnie ezzel a hatalommal, mert a jelenlegi végzetes rossz, s Magyarország megsemmisüléséhez vezet.
A Reformszövetség az elmúlt héten számos olyan javaslattal állt elő a magyar gazdaság helyzetének „megoldása" érdekében, amely nagyban korrelál a Gyurcsány által a parlament tavaszi ülésszakának első ülésén előadott szöveggel; elég erősen érződik a neoliberalizmus szaga is a javaslatokon. Adott esetben a többi intézkedés mellett úgy is meg lehetne spórolni vagy ezermilliárd forintot, hogy az állami kiadásokat a jelenlegi szinten befagyasztanák négy évre, állítják a Reformszövetségben. Lehetett-e valakinek akárcsak reménye is arra, hogy a Reformszövetség valamelyest társadalom-barátabb megoldási javaslatokkal áll elő? Ha ezek a javaslatok megvalósulnak, az egyszerű ember megkérdezheti: akkor dögöljünk meg?

– A Reformszövetség összetételét vizsgálva azt látjuk, hogy a kezdeményezők a legnagyobb tőkestruktúrák. Hiszen a Reformszövetség egyik vezéralakja az ország leggazdagabb embere – tehát ebből a szempontból semmilyen illúziónk nem lehet, hiszen a leghatalmasabb tőkestruktúrák a saját érdekeiket próbálják meg érvényesíteni, így ez történik ebben a folyamatban is. Ami jó a General Motorsnak, az jó Amerikának is, emlékezhetünk a régi mondásra, s most is az a szlogen, hogy ami „jó nekünk, a legnagyobb tőkestruktúráknak, az jó Magyarországnak is". Ahogy ez nem volt igaz a GM esetében sem, úgy Magyarországgal kapcsolatban sem az.
Bibó szavaival élve, ha egy társadalom a hazugságok zsákutcájába beleszorul, akkor ez az elitek erkölcsi és értelmi lezülléséhez vezet. E romláshoz a jelenlegi uralkodó elit egésze asszisztál, ugyanis ritkán szokott előfordulni, hogy az Akadémia jelenlegi és volt elnökei, s a mainstream világban elismert kutatók, illetve olyan személyek, akik jobb és baloldali kormányban is tisztséget viseltek, egy ilyen folyamatban egyszerre szerepet vállaljanak. Ez a nemzettel szembeni „nagy-koalíció” az igazán megrendítő, mert ez azt jelezi: a magyar értelmiségi elit ezen az értelmi-erkölcsi lepusztulási lejtőn rendkívül mélyre jutott.
Az eliteknek tízezer év óta az a feladatuk, hogy védjék meg és gyarapítsák a felelősségükre bízott nemzet-testet, észben és erényben dúsak legyenek. Vagyis ismerjék fel a valós viszonyokat, legyen érvényes tudásuk arról világról, amiben élünk. Legyen erkölcsi tartásuk, bátorságuk és becsületességük ahhoz, hogy az adott közösség alapvető stratégiai érdekeit érvényesítsék. Jelenleg ennek pontosan a fordítottjával állunk szemben. Ez az elit a Reformszövetségben most teljes mértékben behódol a magyar társadalom számára az elmúlt húsz évben óriási pusztulást – így a jelenlegi válságot is – hozó globális tőkének és helyi képviselőinek, tehát magára hagyja nemzetét történelmének egyik veszélyes és kritikus fordulópontján.
Ez a konkrét javaslatokban hogyan érhető tetten?

– Radikális kísérlet történik a nemzetállam maradékénak is a szétverésére, hiszen a globális tőkestruktúráknak a nemzetállam van a leginkább az útjában. A liberalizálj, deregulálj és privatizálj parancsa az elmúlt húsz év során azt célozta meg, hogy minél rövidebb idő alatt szétverjék a nemzetállamot. Az persze mulatságos, hogy a jelenleg bajban lévő globális tőke érdekes módon mégis az általa elpusztításra ítélt államtól – vagyis ezen keresztül mindannyiunktól – várja a segítséget. Erre mondja Joseph Stiglitz: amikor nyereség áll elő, az magántulajdon és privatizálni-, a veszteséget pedig államosítani kell s áthárítani a kifosztott többségre. A nemzetállam szétverésére irányuló törekvés pontosan tetten érhető, nagyon nehéz szavakkal minősíteni azt a felelőtlenséget és cinizmust, amellyel ebben a helyzetben nem hogy megerősítenék a nemzetállamot, hanem inkább annak szétverésével gondolják el a kiutat ebből a válságból. Ami persze az elemi logika szintjén is képtelenség.
Megy a bűvészkedés a jövedelmi átalakításokkal kapcsolatban is.

– Csak egyetlen fontos mozzanatot emeljünk ki. Azt mondják, hogy a munkára rakódó terheket akarják mérsékelni. Nagy különbség van azonban a havi bruttó 70 ezer forintot keresők személyi jövedelemadójának-, illetve a tőkét (például a multikat) terhelő járulékok csökkentése között, ám ez elmosódik a javaslatban. A legnagyobb szabású beavatkozás az az, hogy a kormány 5 százalékpontos javaslatával szemben a Reformszövetség 10 százalékpontos csökkentést javasolt a tőkét terhelő nyugdíj és egészségügyi járulékban. Ez azonban közvetlenül reálbércsökkenést eredményez, ugyanis amit a tőke fizet be a nyugdíj és az egészségügyi számlára, az a reálbér része. A félrevezetett munkavállaló erről nem tud semmit, emiatt nem is tud tiltakozni. Úgy adják el neki, mintha itt a tőke terheit csökkentenék, ami őt egyáltalán nem érinti. Ez látszólag igaz is, de a tőke ezt közvetlenül fizeti be az államnak: főként ebből lesz nyugdíj és egészségügyi ellátás. Ha ezt 10 százalékponttal csökkentik, akkor ennyivel csökkentik a reálbért is. Igaz, ezt nem kapná kézhez a dolgozó egyébként sem, hanem a leendő nyugdíjára és egészségügyi ellátásra menne, de mégis csak őt szolgálná.
Ezért javasoltuk korábban a nagybruttó bért. Vagyis az egész összeget, a munkáltatói járulékkal együtt kapja meg a munkavállaló, hogy lássa, ő fizeti be ebből az állam részére a nyugdíjra és az egészségügyre szánt pénzeket. Akkor nem lehetne eljátszani ezt a trükköt, amit most művelnek, mert akkor a munkavállaló látná, hogy ezt a nagybruttó bérét akarják most 10 százalékkal csökkenteni. Rövid időn belül – mivel most ezek a pénzek majd nem érkeznek be –, a nyugdíjak és az egészségügyi ellátás radikális lerontása következik be, akár 3000 forintos vizitdíjjal is számolhatunk, mondjuk 5 éven belül. Ezzel az eszközzel évente akár ezermilliárdos összeget szivattyúzhatnak át a munkavállalóktól a tőke-tulajdonosok felé.
Egyre több hang szól arról, hogy államcsőd fenyegeti Magyarországot. Van ennek reális lehetősége? Mit is jelent ez, illetve ha fizetésképtelenné válik egy ország? Az IMF-hitellel valamennyire sikerült kibélelni a magyar állami kasszát, hogy tudjuk fizetni a korábban felvett hitelek kamatait, ám ha ez a pénz elfogy, mi történik?

– A társadalom-lélektan régóta ismeri az önteljesítő jóslat fogalmát. Eszerint, ha valamiről nagyon sokat beszélünk és szinte már realitásként benne van a közbeszédben, akkor bármilyen különös, ettől rohamosan növekszik a valószínűsége annak, hogy az adott esemény bekövetkezik. Ezen a téren egy kis kijózanodást javasolnék. Az a hisztéria – ami láthatólag mesterségesen is gerjesztett – növeli a valószínűségét annak, hogy bekövezhet a csőd.
Azért gondolom ezt, mert Londonban máris vannak olyan brókerkörök, akik szeptemberre 550 forintos euróra fogadnak. Most megveszik 300 forintért, 550-ért eladják, így a nyereség igen tetemes. Ez meglehetősen erős motiváció ahhoz, hogy mindent megtegyenek a számukra kedvező folyamatok érdekében. Jellemző a világunkra, hogy megengedi ilyen pusztító erők működését, vagyis hogy lehet fogadni arra, hogy bedől a magyar állam, függetlenül attól, hogy ennek milyen iszonyatos szenvedés lesz a következménye. Ez is jelzi, a világ egésze megérett a pusztulásra; egy olyan létmód, ahol teljesen elfogadott és bevett dolog, hogy ilyen embertelen folyamatokat lehet cinikusan elősegíteni és azokhoz asszisztálni, az megérdemli a sorsát. Itt nem kell összeesküvés-elmélet, hogy feltételezzük: ezek az erők igyekeznek megtenni mindent annak érdekében, hogy ez a csőd bekövetkezzen. Ha meg akarjuk védeni magunkat, akkor ezt is tudatosítani kellene. Beszélni lehet és kell is róla, de nem ilyen hisztérikusan. Mert így mi magunk járulunk hozzá önmagunk kivégzéséhez.
A magyar állam valójában már közel két évtizede csődben van, mert a kötelezettségeinek állománya sokszorosan meghaladja a vagyonának teljes összegét. Ennek a megrendítő ténynek a felszínre kerülése azonban eddig nem állt érdekében a minket függésben tartó globális pénz-hatalmi rendszernek. Technikailag viszont az államcsőd azért kizárt, mert éppen azt célozza az IMF-hitel, hogy ez ne történjen meg. Maga a csőd az a pillanat, amikor állam bejelenti, hogy fizetésképtelen, vagyis nem tudja a törlesztéseket, a kamatokat fizetni, nem tud eleget tenni az adósságtörlesztési kötelezettségeinek. Ez egyelőre nem áll fenn; egyrészt a gigantikus hitel, másrészt az MNB elégséges deviza-tartalékai miatt. Most még minden feltétel adott ahhoz, hogy fizessük a törlesztéseket. Igaz, ez a hitel része annak a pénzhatalmi mozgásnak, ami a védelmi pénzek szedéséhez hasonlítható. Egyrészt ráijesztenek az országra, hogy bedől, majd jönnek a „verőlegények” és azt mondják, ha fizetsz védelmi díjat, akkor megkegyelmezünk neked. Ez egy sötét és szemfényvesztő pénzhatalmi játszma. Ám ennek a hitelnek és a mögötte álló struktúráknak nem az a célja, hogy kivégezze Magyarországot, hanem a további kizsigerelésére játszik, és ehhez életben kell tartania minket. Ez egy élősködő rendszer, amelyik életben tartja a gazda-állatot, s minimális mértékben visszaenged az elrabolt erőforrásokból is. Természetesen kamatra adja azt is.
Egyébként minden jel azt mutatja: hosszú távon ezek az adósságok visszafizethetetlenek, hiszen gyorsabban növekednek, mint ahogy törleszteni lehet azokat. Valójában már vissza is fizettük e kölcsönöket, többszörösen is, és most már egy végtelenített kamat-szivattyúként működik az egész.
Milyen lehetőségei lesznek majd ebben a helyzetben egy új kormánynak?

– Ebben a logikában az új kormánynak semmilyen mozgástere nincsen. Egyetlen lehetősége – ha nem akar féléven belül katasztrofális, polgárháborús körülmények között megbukni –, hogy azonnal tárgyalást kezdeményez ezekkel a pénzhatalmi erőkkel. Vagyis ha volt Washingtoni Konszenzus – ami éppen most bukik meg –, legyen egy „budapesti konszenzus" is, amelyik az mondja, hogy újra kell tárgyalni a korábbi megállapodásokat, mert ez egy végzetesen rossz alku, ami Magyarország teljes megsemmisüléséhez vezet.
Ám ezek a struktúrák, vagy hatalmi pénzcentrumok nem arról híresek, hogy „új alkukat" kötnének, főleg, ha ekkora pénzekről van szó, s ráadásul úgyis hozzájutnak a pénzükhöz.

– Kétségtelen, hogy egyelőre nem mutatnak erre hajlandóságot. De Argentína esetében sem voltak rá hajlandók, amíg a pusztító következmények nem tették számukra is világossá, hogy nekik is lehet jó üzlet, ha mégis csak tárgyalásokba bocsátkoznak. Ha nem tárgyalnak és továbbra is ilyen erővel szívják ki az erőforrásokat, akkor ezek az országok összeomlanak, így teljesen elveszíthetik a biztos lehetőséget, amit részben az adósságszolgálat, részben pedig az itt tevékenykedő multik profitja jelent. Üzleti ajánlatot lehetne nekik tenni, hiszen a két szivattyún keresztül általuk kiszívott jelenleg körülbelül évi 15 milliárd dollárt teljesen elveszíthetik, ha az ország összeomlik, anarchiába süllyed.
Ha a következő kormány ilyen nehéz helyzetbe kerülhet, akkor adott esetben a nem is olyan régen alakult Magyar Nemzetstratégia Egyesület mit tehet hozzá ennek a súlyos társadalmi–gazdasági helyzetnek a megoldásához? Megjelent egy kötet is, amelyben tanulmányok foglalkoznak a magyar társadalom gazdasági-társadalmi-lelki problémáival. Nyilván a „motorok" még nem indulhattak be igazán, de mégis, milyen feladatokat szánnak maguknak, hogyan s miképpen tudnak hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar társadalom megálljon azon a lejtőn, amin halad?

– Mi azokat az értelmiségieket próbáltuk együttműködésre kérni ebben a szerveződésben, akik komolyan, becsületesen és lelkiismeretesen próbálnak szembenézni az ország helyzetével, ellentétben azokkal, akiket már a Reformszövetség kapcsán megemlítettem. Úgy érezzük: a magyar társadalom régóta zajló lepusztulását éppen ezeknek az eliteknek az erkölcsi és értelmi állapota okozta-okozza. Mi először ezt szeretnénk megállítani, majd felszínre hozni a törekvéseit a magyar értelmiség azon részének, amely átérzi ezt a felelősséget. Megmutatni: igenis még van ész és erény is, vannak használható tudások, s használható erkölcsi erő ahhoz, hogy megfordítsuk az ország haladási irányát. Alapvető célunk, hogy kendőzetlen nyíltsággal elbeszélhetővé tegyük azt, amiben élünk, ezt követően pedig a szó szoros értelmében mindenkit párbeszédre hívunk. Mert például az államcsőd vagy a mindent elsöprő válság nem tesz majd különbséget jobb és baloldali ember között. Fel kell ismerni azt is, hogy azok a hamis törésvonalak – amelyek eddig eredményesen állították szembe egymással az egyaránt kifosztott két tömböt – fenntartása most már életveszélyes.
Tehát cél először az elbeszélés, majd a megbeszélhetőség elősegítése, tehát, hogy újra egyesüljön a nemzet, a többsége pedig felismerje, miféle erők és milyen irányba próbálják lökni. S közösen forduljon szembe ezekkel az erőkkel és védje meg magát, majd próbálja meg gyarapítani a nemzet anyagi és szimbolikus forrásait is.
Nem túlságosan optimista alapállás ez? Az elbeszélhetőséggel általában az a probléma: ha valaki a mainstream-től eltérő gondolatokat mond ki és fogalmakat használ, az tőkeellenes vagy éppen rasszista, de lehet múltba forduló is a vádak szerint. S mivel folyamatosan nyomás alatt állnak az Ön által említett értelmiségiek, így a megbeszélhetőség lehetősége is kizártnak tűnik. Akkor hogyan lépünk közösen a megoldások felé?

– Én is belátom, hogy ez ma szinte egy véghezvihetetlen feladatnak látszik, akár naivnak és utópisztikusnak is tűnhet, de én erre azt mondom: ennél csak az gondolkodik naivabban vagy utópisztikusabban, aki azt hiszi, az elbeszélhetőség és a megbeszélhetőség nélkül is van kiút ebből a válságörvényből. A megbélyegzés a hatalom részéről mindig is természetes. Én magam is legutóbb leninista bélyeget kaptam, máskor meg fasisztának neveznek. Azt hiszem, csak egyetlen alku létezik minden becsületesen éli akaró ember számára, vagyis az az alku, amit önmagával, önmaga becsületével köt. A nemzetstratégia szövetséghez csatlakozott értelmiségek pontosan ezt szeretnék vállalni, tudatában vannak az elképesztő nehézségeknek is. De azt hiszem, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol nem lehet nem cselekedni. Nem az a kérdés, hogy „hogy mi mennyire reménytelen".
Az élet veszélyeztetésének van egy olyan pontja, ahol a jogos önvédelem minden eszköze megengedhető. A magyar nemzet végveszélyben van és bármilyen eszköz felhasználható a túlélés érdekében.
(Lippai - MNO)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése