2015. június 14., vasárnap

Szabadkőművesek titkos terve - Az angol-szász misszió


Szabadkőművesek titkos terve

- Az angol-szász misszióThe Anglo-Saxon MissionFor the ENGLISH VERSION CLICK HERE!
Nemrég jutott el a Project Avalonhoz egy 11 oldalas leírás egy bennfentes informátortól, aki személyesen jelen volt egy 
magas rangú Szabadkőművesek találkozóján 2005-ben London városában. Megdöbbentő volt az, amiről ott beszéltek.
Én (Bill) csináltam egy audiointerjút a forrásunkkal, egy Angol férfi akinek a hátterét és személyazonosságát ellenőriztük és alátámasztottuk. Ő is, mint sokan akikkel beszéltünk, nem tud továbbélni a lelkiismeret furdalástól, és így el kell mondania ezeket a titkokat.
Eredetileg közzé akartam tenni az interjú átiratát, mint ahogy máskor szoktuk. De ez az anyag annyira életbevágó - és számomra a hiányzó részletek amiket tartalmaz annyira fontosak - hogy megtettem azt a lépést, hogy bemutatom az információkat videón. A tanú hanganyag átirata, aki nincs a videón, itt található.

HU - Az Angol-Szász Misszió


Ezt jelentette a forrásunk:
 Tervezve van egy Harmadik Világháború, ami nukleáris és biológiai is lesz. Az emberünk úgy gondolja, hogy ez a tervek szerint megy és a következő 18-24 hónapban meg is valósul.
 A terv szerint Izrael fogja megtámadni IrántVagy Iránból vagy Kínából kiprovokálnak egy nukleáris visszacsapást. Egy rövid nukleáris tűzváltás után, tűzszünet jön majd. Az egész világ félelembe és káoszba lesz majd taszítva - mindez kitervezetten.
 A feszültséget felhasználva, kemény szociális és katonai ellenőrzést iktatnak be az összes fejlett nyugati országokban. A tervek már léteznek.
 A nukleáris tűzszünetben, titokban biológiai fegyvereket engednek szabadon. Ezeket elsősorban a Kínaiak ellen fogják bevetni. Ahogy a forrásunk mondta, "Kína náthát kap". A biológiai háború tovább fog terjedni nyugatra. Az infrastruktúra kritikusan meggyengül.
 Ezt csak kezdetnek szánják. Ez után, egy teljes nukleáris csapást idéznek elő: az "igazi" háború, messze terjedő megsemmisüléssel és emberi vesztességgel. Az emberünk azt mondja, hogy a tervezett népességcsökkenés elérheti az 50%-ot is. Ezt a számot hallotta a találkozón.

Ez a szörnyű forgatókönyv generációk óta készül. Az első két világháború is része volt ennek a végső apokaliptikus víziónak - ugyanúgy, mint a végső pénzforrások központosítása is, amit a szintén megtervezett
2008 Októberi csőddel elkezdtek.
Mintha ez nem lenne elég, az informátorunk azon spekulál, hogy mindez egy eljövendő "geofizikai esemény" hátterén van elhelyezve- hasonló azzal, amit az őseink egyszer már átéltek, körülbelül 11.500 évvel ezelőtt. Ha ez a katasztrófa megtörténik - nem kimondottan 2012-re várják, de valamikor az elkövetkező évtizedben - akkor az biztosan tönkreteszi a civilizációnkat, ahogy ismerjük, eltörpítve minden nukleáris katasztrófa nyomait.
Megkérdeztem a forrásunktól: Ha ez a várható katasztrófa megtörténik, miért kezdeményeznék a Harmadik Világháborút? A válasza, életemben először, szörnyen logikusnak tűnt.
Az igazi cél az, magyarázta, hogy a katasztrófa utáni világot állítsák fel. Hogy biztosak legyenek abban, hogy ez az "Új Világ" [jegyezzék meg a kifejezést] olyan legyen, ahogyan ők akarják, egy totalitárius ellenőrző-struktúra kell hogy helyén legyen amikor ez a katasztrófa megtörténik azzal a kifogással, hogy a népesség ezt elfogadja és követeli. A statárium bevezetése a megfelelő, alaposan kiválasztott országokban, mielőtt a katasztrófa megtörténne, ez biztosítja majd, hogy a "megfelelő emberek" megmeneküljenek és prosperáljanak a katasztrófautáni világban, és a következő 11,500 éves ciklusban. Amit valószínűleg globálisan, titokban alaposan terveztek, az utóbbi pár generáción keresztül, az semmi más mint, hogy ki fogja örökölni a Földet.
Kik a "megfelelő" emberek? A fehér Kaukázusiak. Talán ezért nevezték el ezt a projektet az Angol-Szász Missziónak. Ez magyarázza meg a tervezett genocídiumot a kínai emberek ellen - hogy az Új Világot "mi" örököljük és ne "ők".
A forrásunkat nem informálták a második és harmadik világ országairól alkotott tervekről, mint azok Dél Amerikában, Afrikában vagy Ázsiában. De az a véleménye, hogy őket magukra hagynák, és így nem nagyon élnék túl, ha egyáltalán. A nyugat, fehér emberek totalitárius katonai kormányai lennének az örökösök.
Ez egy annyira gonosz, fajgyűlölő, ördögi, hatalmas terv, hogy majdnem hihetetlen. De összevág azzal, amit sok bemondó, kutató, leleplező belső informátor már egy jó pár éve felismert. Nekem személy szerint ez az eddigi legtisztább kép arról, hogy miért is ilyen a világ, és miért őrzik ennyire vadul a titkokat: talán mert mindez a faji felsőbbrendűségről szól. A Negyedik Birodalom él és köszöni jól van.
Meghökkentő módon, a forrásunk nem volt pesszimista. Hangsúlyozza, mint mi is, és több más kutató meg bemondó, hogy 
az emberek tudatossága nagyon gyorsan ébred az egész Földönés hogy EZEK A TERVEZETT ESEMÉNYEK NINCSENEK KŐBE VÉSVEHa valaha is volt egy ok arra, hogy összefogva azon dolgozzunk, hogy a közelgő veszélyre felhívjuk mindenki figyelmét, ez most az.
Nézzék meg ezt a videót, figyelmesen hallgassák meg ezt a reményt és bátorítást adó erős üzenetet, és adják tovább, minél messzebbre. Tervezzük, hogy létrehozzunk sok nyelven feliratokat a filmekhez - beleértve a Kínait is. Egy összefogó emberiség lehetséges ragyogását támogatjuk, ami nem ismer faji határokat vagy megkülönböztetéseket. Ez a katasztrófa, akár megtörténik, akár nem - és sokan, beleértve magunkat is, fenntartják, hogy nem fog megtörténni - együtt kell a saját jövőnket megterveznünk, a hatalmunkat felismernünk, és mindent megtennünk ahhoz, hogy más embereket figyelmeztessünk a minket körülvevő veszélyre... hogy együtt erősebbek lehessünk, a leszármazottaink és az egész Földi élőlények öröklése érdekében.

Az Angol-Szász Misszió :
  a Harmadik Világháború és
  az Új Világ öröklése

2010 Február

Kattintson ide a tanú hanganyag átirata eléréséhez 
Kattintson ide a Bill Ryan bemutató átirata eléréséhez
PC felhasználók: kattintás lejátssza.
A letöltéshez, jobb egérgomb és Mentés másként.

letöltés .mp4-ben 
kattintson ide 
letöltés .wmv-ben 
hamarosan
letöltés .mp3-audio
kattintson ide
lejátszás (YouTube videó)
hamarosan
Bill Ryan bemutató átirata
kattintson ide
tanú hanganyag átirata
kattintson ide

Az Angol-Szász Misszió:
Tanú interjú átirata


Az Angol-Szász Misszió
Audiointerjú rögzítve 2010 Januárban
 
Kattintson ide a videó megtekintéséhez

Az interjú kezdete
BILL RYAN (B):  Szeretném megköszönni, hogy megkeresett minket ezzel a fontos információval. Amint olvastam az összefoglalót, tisztában voltam vele, hogy ezt közzé kell tennünk. Ez a feladatunk a Project Camelotnál, hogy segítsünk mindenkinek nyilvánosságra hozni az ilyen fajta információkat,  elérni azt a hallgatóságot, akik már felébredtek és értik hogy miről van szó, helyre tudják tenni az itt hallottakat, esetleg összeegyeztetni azt más információkkal.
Bevezetőnek mondja el mi az amit leírhatunk az Ön hátteréről, vagy a közölt információkból, és hogyan  jutott olyan pozícióba, hogy tudomást szerzett ezekről a tényekről amit itt nekünk elmond.
TANÚ (W):  Rendben. Az amit Önnek már elmondtam, az úgy érzem nem valami Világ-rengető. Azt hiszem ezt már nagyon sokan megértették, hiszen az interneten ezek már mind olvashatók.
Ha valami különös van ezekben a tényekben, akkor talán az, hogy, minden amit  elmondok,  első kézből jön, én saját magam hallottam, és szabad kezet adok, úgy használja fel ezeket ahogy akarja, azt szeretném ha mindenkit informálna róluk.
Ez az első amit le akarok szö2gezni.
Sok időt töltöttem a hadseregnél, és utána magas beosztásba kerültem Londonban, és mind a két helyen ismereteim voltak társadalmi eseményekről, amiket teljes titoktartás mellett készítettek elő bizonyos csoportok megrendelésére -- nem mondhatom, hogy országok, vagy közösségek voltak a megrendelők, mert nem így van -- de mindenesetre valamilyen szinten egy csoport, akikről beszélek, és csak a saját hasznukra történnének ezek az események.
Visszanézve, rájöttem, hogy nagyon sikeresek abban amit csinálnak. Úgy érzem, azok alapján amit megtudtam, ők is érzik hogy az idejük fogytán van.
Szóval az idővonal, (timeline) amit most leírok az, és ez egy nagyon jó kifejezés rá...ez elkezdődik valahol, és megáll valahol, és ezek az emberek nagyon is tudatában vannak ennek.
Most elfogunk érkezni egy nagyon kritikus időponthoz, ez az amiről most mindenki beszél. Teljesen tudatában vagyok ennek. És az információ amit most elmondok, talán kiegészítheti azt amit máshonnan is hallunk.
Ami az igazság tartalmát illeti, arról csak annyit, hogy mindent amit elmondok én hallottam, habár lehet hogy sokaknak ez csak az én felfogásomnak tűnik, de ezzel sincs semmi bajom. Ez velem megtörtént és ezt most megosztom Önökkel.
B:  Igen. Nagyon jó lenne, ha különbséget tenne az információk között, amit saját maga  első kézből kapott ezen a gyűlésen, és, amit más forrásból hallott. Fontos külön választani a forrását az információnak. Önnek is, és másoknak is akik ezt olvassák, össze fog állni egy egységes kép, igaz?
W:  Igen. Úgy gondolom, nagyon fontos hogy kapjunk egy összefüggő képet. És természetesen van egy szubjektív része is, nem is tagadom. De tudja, az egészet is lehet szubjektíven nézni, de  lehet a tanú szempontjából is. Remélem ahogy elmesélem, mások keresztül látnak majd a szubjektivitásomon, és a lényeget fogják leszűrni.
B:  Helyes. Nos, jó lenne ha kicsit részletezné ezt a csoportot. Van valami nevük? Ha valaki olvassa ezt most, ráismerne, ha más információt összevet ezzel?
W:  Nekem is nehéz őket leírnom. Én a "Testvérek Szövetségének" hívom őket, de már hívtam őket a "Kormányok felettieknek" is, tudnék még egy pár nevet mondani, nem hízelgő egyik sem...ezekre mind rászolgáltak. [nevet] De szerintem hogy mindenki megértse milyenek, az legjobb, ha abban maradunk: ez egy kormányok feletti hatalom, ez az amit csinálnak.
B:  A Britekről beszél itt, vagy nemzetközi vonatkozásban?
W:  A találkozás amire később utalok, az Brit volt, és biztos voltak köztük jól ismert figurák, akiket az emberek az Egyesült Királyságban azonnal felismernének. Azoknak akik más országokban olvassák ezt, talán informálódni kell egy kicsit róluk, de közülük sokat külföldön is ismernek.
B:  Ezek politikai szereplők? Vagy az "Arisztokrácia" tagjai?
W:  Igen, vannak tagok az arisztokrácia soraiból, és párnak "magasabb" arisztokrata háttere van. Egy személyt a találkozón felismertem, ő egy magas rangú politikus. Két rendőr tisztet, és egyet a katonaságból. Ők mind ismertek belföldön, és kulcs szerepet játszanak, a mostani kormány tanácsadói között.
B:  Ha politikai színezete van ennek, mind a két párt reprezentálja magát?
W:  Nem, itt csak a Brit Konzervatív Párt van jelen.
B:  Rendben. Az Amerikai olvasók számára, ezt a Republikánusokhoz lehet legjobban hasonlítani.
W:  Igen.
B: Jól van. Tehát, ez egy belső csoport, ami úgy működik, mint Amerikában, a titkos kormány. Politikusokról beszél, akiknek a háttérben hatalmuk van, és összeköttetésük a rendőrséggel, és a hadsereggel. Vannak köztük Amerikai hadseregből is?
W:  Igen.
B:   Rendben.
W:  Közülük egy személy, már nyugdíjba ment a hadseregből, de jelentős befolyással bír még mindig, most a kormány tanácsadója.
B:  Rendben. Az Egyház is részt vesz ebben a stratégiában, a Vatikán, vagy egyéb egyházi személyek, erről volt szó? 
W:  Nem. Egyáltalán nem, de azt tudom hogy különösen az Anglia Egyháza titokban pártolja, és tud mindenről ami történik.
B:  Rendben. És ezt a szoros kapcsolatból szűri le, ami a magas beosztású egyházi személyek közt és a csoport közt létezik, akikkel találkozott a Londonban?
W:  Igen, nem kell hozzá nyomozónak lenni, ezt tejesen nyíltan teszik.
B:  Rendben. Ez tulajdonképen szabadkőművesség?
W:  Így van. Semmi kétség, mindenkit a szabadkőműves rendszer szerint választanak ki, és így találkoznak egymással.
Ezt pontosabban meg kell érteni. A Szabadkőműveseknél szintek vannak. Tudja, a legtöbb
szabadkőművesnek fogalma sincs erről, ők mennek és teszik a dolgukat karitatív dolgokat csinálnak, és úgy gondolják, hogy a "klub" előnyeit élvezik. De ez különböző szinteken megy keresztül. Fokoknak hívják. Ez egy "Who's Who" (Ki Kicsoda). Vagyis, kiben lehet megbízni, kiket lehet összehozni egymással, kinek van hatalom a kezében, és ki az aki várományosa még több hatalomnak.
Ezek az emberek vonzzák egymást, és összejönnek mert egy a céljuk. Nem pontosan a szabadkőműves célokról beszélek, ezt hozzá lehet csatolni, de nem pont ugyanaz.
B:  Kicsit jobban kifejtené?
W:  Hát, így tudom talán a legjobban elmagyarázni: a szabadkőművesség talán csak egy hasznos közeg nekik. Így titkon, csöndbe összejöhetnek csukott ajtók mögött, hogy megismerjék egymást, biztosan abban a tudatban hogy ami ott elhangzik, nem megy túl a helyiség ajtaján. Tehát vannak szabadkőműves részei a dolognak, de ez egy teljesen más szint.
Na most, a találkozás amiről én beszélek, szerintem nem is a legdöntőbb szinten lévő emberek közt folyt,-- habár nekem elég fontosnak tűnt akkor -- olyan dolgokról beszéltek amiket már rég eldöntöttek, és folyamatban voltak. Azért találkoztak hogy ezeket megbeszéljék, információ csere tulajdonképen, és hogyan tartsák fenn ezt a programot.
B:  Szóval ezeket már egy magasabb szinten eldöntötték, ezt mondja?
W:  Igen, ez egyértelmű volt. Amit leszűrtem, nem ők voltak a terv alkotói, inkább kivitelezői. Az ő feladatuk volt hogy együtt megbeszéljék, hogyan tudják legjobban megvalósítani, mit kell még tenni, és hogyan. Majd utána mindenki ment, és tette a dolgát, a megbeszéltek alapján.
B:   Rendben. Ön csak egy találkán vett részt?
W:  Csak egyen.
B:   És milyen kapacitásban volt ott?
W:  Véletlenül! Azt gondoltam hogy ez egy rutinszerű minden harmadik hónapban megismétlődő találkozás, mert amikor megnéztem az email listát, azon csupa ismerős nevek voltak, és én is rajta voltam. Addigra már a magas pozíciómból kifolyólag amit a városban betöltöttem, azt hittem ez természetes hogy ilyenekre meghívnak.
Tehát amikor elmentem, észre vettem, hogy ez nem a szokványos összejövetel. Egyenruhás rendezvény volt, nem teljesen szokatlan, így nem csodálkoztam rajta. Nem az volt amit vártam, azt hiszem a pozícióm miatt hívtak meg ... és azt gondolták hogy közéjük tartozom.
B:  Tehát, bevették, mert már ismerték. Bíztak Önben.
W:  Igen. Megbízhatónak gondoltak, és olyannak aki jól el tud dolgokat intézni. 
B:  Rendben.
W:  Így voltam számon tartva. Sokan ismertek még régről, a magasabb rangú arcokkal is tegező viszonyban voltam. Sokszor meghívtak rendezvényekre, ahol összeismerkedtünk.
Szóval ezek ilyen laza, semmi különös rendezvények voltak. Tulajdonképpen felfigyeltem a terveikre, döntéseikre, a vészlámpa kigyulladt a fejemben, amit nagyjából figyelmen kívül hagytam, tudom furcsán hangzik, de egy részem figyelmen kívül akarta hagyni, tudatosan.
B:  Azt mondja hogy a résztvevők, ezen az ominózus találkozáson ismertek voltak Önnek, mert már találkoztak többször? Akkor mi volt most más, a hely, a téma, ha a személyeket nagyjából ismerte? Jól értem?
W:  Nem, nem pontosan. Sokat ismertem közülük, de nem mindenkit.  25 vagy 30 ember lehetett ott a rendezvényen. Az elején nekem informálisnak tűnt minden, tudja, ismerkedtek egymással a vendégek, ahogy ilyen helyeken ez szokás. Semmi különös nem volt ebben. Aztán lassan kezdtek a nagyon meglepő témák előjönni.
B:  Ez egy formális protokoll szerinti, asztal körül ülős, poharak az asztalon,jegyzetelős fajta gyűlés volt?
W:  Nem, semmi ilyesmi. Nem volt jegyzetelés -- semmi. Ez egy csukott ajtók mögötti emberek egymással beszélgetve, volt aki nagyobb körben tartott beszédet, elmondták az  észrevételeiket, a problémájukat, ilyesmi.
És akkor kifejtették, amit legjobban csak az " idővonal eseményeknek" nevezhetek, vagyis az általuk prognosztizált esemény sorozatokat, és az aggodalmukat, amiért ez nem úgy történik, ahogy remélték, és mit kell tenniük hogy megtörténjenek.
És itt kezdett a dolog nagyon szürreális fordulatot venni - mert én még soha nem voltam ilyen emberek között, akik így beszéltek.
Az a csoport akikkel én jóban vagyok, vagyis akiket én jól ismerek, azok akik a városnál teszik a dolgukat, különböző jól ismert pénzügyi bizottságokban,  de mind egy organizációhoz tartoznak. Ezek az emberek, nem feltűnőek, ezeket senki nem ismeri. Én ismerem őket, látásból, tudom a nevüket, és azt is hogy mit csinálnak.
A többieken lepődtem nagyon meg. Különösen három emberen, habár voltak többen is akik fontosnak tűntek.
B:  Ok, mikor is volt ez a találkozás? Dátum szerint?
W:  Rendben. 2005-ről beszélünk. A májusi választások után volt -- amikor újraválasztották
Blairt. Egész biztosan utána volt, talán Júniusban valamikor.
B:  Korrekt, ha beírjuk a Júniust?
W: 2005 Június, igen.
B:  Rendben. Akkor ha elmondaná hogy pontosan miről volt szó a gyűlésen.
W:  Hát, ahogy már említettem, csodálkoztam hogy hány ember jelen volt . Több témáról is szó volt, köztük olyan eseményekről, amik éppen történtek a világban, és a bel-biztonsági helyzetet is tárgyalták. Az egyik a három ember közül lett delegálva, hogy az ország belügyi biztonságát felügyelje. Ott választották meg, most is azt csinálja. A mai napig ott van ebben a pozícióban.
A nagy hír akkor Irak volt. Ez volt a terítéken, de meglepően sok szó esett Iránról is.
És ami tényleg meglepett az a következő volt: ott beszélgettek nyugodtan egymás közt nyíltan -- nem veszekedtek, vagy kiabáltak -- kényelmesen beszélgettek arról hogy Izrael vonakodik Iránt megtámadni, vagy kiprovokálni egy fegyveres konfliktust. Ettől felállt a hátamon a szőr.
Nekem úgy tűnt hogy az Izraeli kormány össze volt kötve ezekkel az emberekkel valahogy, és nekik szerepük van abban hogy mit diktálnak Izraelnek. Egy év múlva Izrael megtámadta  az Irán által támogatott Hezbollah bázisokat Libanonban.
A másik dolog amire emlékszem, az a Japánokról szólt, hogy miért nem lépnek már
a Kínai pénzszektor szétzilálásában.
Igazán nem értettem miért beszélnek ezekről, és ezek miért fontosak. De amit ebből leszűrtem az ez volt: a Japán kormányt arra parancsolták, hogy csináljon valamit ami tönkre fogja tenni, vagy legalábbis lelassítja a Kínaiak gyorsan növekedő pénzügyi hatalmát.
Azt mondták, Kína túl gyorsan növekszik, és ez főleg a Kínai hadseregnek van hasznára, amit modernizálnak a világpiacokból befolyt haszonból.
És akkor ilyenek... és ez az amiben nem tehetek róla Bill, de szubjektív vagyok, akkor kezdtem magam nagyon rosszul érezni, és ideges lenni amiről utána esett szó.
Igaz hogy a beszélgetés perifériáján voltam, de éreztem, hogy kezdek szorongni, ideges lettem, mert ezeket csak úgy lazán beszélgették egymás közt, de ezt senkivel nem közölték. Ezekről már mind tudtak.
Szóval aztán nyíltan beszéltek a biológiai fegyverek használatáról, hol és mikor fogják használni, és az időzítésről. És az időzítés mindig kulcs fontosságú.
Aztán még szó volt Iránról, hogy milyen módon fogják kiprovokálni a Kínaiak hadi válaszát Irán védelmében.
Egész pontosan, azt várják hogy valamilyen provokációra Irán hadi lépéseket tesz majd a Nyugat ellen, hogy Kína aztán Irán védelmére siet. Ebben a konfliktusban aztán vagy Kína, vagy Irán nukleáris fegyverekhez nyúl.
És ahogy már mondtam ezek az emberek nem a döntéshozók voltak. Ők csak egy már létező tervet tárgyaltak meg, csak egymás között információkat cseréltek ki. Kiderült a beszélgetésekből, hogy a fő témája az estnek az volt, hogy mikor indul be a gépezet, mikor történnek meg ezek.
Más beszélgetések pénzügyi dolgokról folytak, hogy hogyan őrizzék meg a vagyonukat. Részletezhetem az események láncolatát Bill, ha szeretné.
B:  Nagyon szeretnék olyan sok részletet hallani amennyit csak el tud mondani.
W:  Rendben. Már mint előbb is mondtam, nekik szükséges hogy vagy a Kínaiak, vagy az Irániak legyenek a bűnösök az első nukleáris csapásért, hogy igazolva érezzék magukat a következő lépés miatt.
Már mondtam hogy ezt nem tudom bebizonyítani. De minden információ arra utalt  a találkozón is, meg máshonnan kapott tudósításokból is hogy, Iránnak tényleg vannak taktikai nukleáris fegyverei. Nem most fejlesztik ki, már léteznek.
B:  Vannak akik azt mondják az Oroszoktól kapták, talán. Tud valamit erről?
W:  Azt hiszem a Kínaiaktól.
B:  A Kínaiaktól... rendben.
W:  Azért mert a Kínai technológiát használták a ballisztikus rakéta rendszerükben.
Oroszországból is kapnak ilyen technológiát, de az inkább a védelemre szolgál. A taktikai nukleáris fegyver technológiáját Kínából kapták
B: Ért a témához a katonai háttere miatt?
W: Igen.
B:  Ok, akkor ez azt jelenti, hogy az ott hallottakat jobban helyre tudtad rakni a katonai háttere miatt, jobban megértette a stratégiát .
W:  Oh, teljes mértékben. Bele tudtam volna folyni a beszélgetésbe, és olykor kijavítani
a terminológiákat, amit szerintem rosszul használtak, de ők csak a legjobb tudásuk szerint mondták el.
B:  Értem.
W:  Tehát igen, elég mélyreható ismeretem van azokról a fegyverekről, és a fegyverzetekről úgy általában. 
B:  Fegyverzetekről úgy általában, értem. Rendben, most térjünk vissza oda ahol eddig tartottunk, amit szinte lábjegyzetként említett meg, hogy Ön úgy érzi, viccként, de ebben elég bizakodó is, hogy Irán jelenleg rendelkezik nukleáris képességekkel. 
W:  Igen, szeretném még ezt megjegyezni, Bill, mielőtt elfelejtem... azért vicces, mert a beszélgetés nem tett említést arról, hogy Iránnak nem lenne nukleáris fegyvere. A beszélgetés afelé hajlott, hogy Iránnak van, vagy nincs ilyen típusú fegyverzete. Szerintem ha nem lenne, akkor ezt kihangsúlyozták volna. Az viszont nem hangzott el, hogy NINCS nekik. Inkább arra hajlott, hogy nekik már van ilyen fegyverzete. 
B: Értem. Most nem akarom más gondolati útra téríteni, de van némi lehetséges hasonlóság az Iraki helyzettel, ahol a Nyugati kormányok és a katonaság, vagy az igazság tudatában vagy anélkül, azt mondták a nyilvánosságnak, hogy az Iraki hadsereg képessége sokkal nagyobb, mint amilyen valójában volt. Lehetséges, hogy volt itt némi tévedés Irán képességeit illetően? Vagy úgy gondolja, hogy ők tényleg tudták, hogy az Irániaknak mijük van és mire képesek?  
W: Irakkal összehasonlítást végezni egy természetes dolog. Azonban ebben az összefüggésben ez félrevezető lehet.
A támogatás amit Irak kapott az Irak-Iráni háborúban az főleg Nyugati volt. És a "Nyugatiba" természetesen beletartozik Izrael is és annak a valószínűsége, hogy Irak nukleáris fegyvert kapjon, amit nem ők csináltak, hanem valakitől importálják, az nagyon alacsony.  
Nos az érme másik oldalán Irán van. Irán folyamatos támogatást kap Kínától, később pedig majd Oroszországtól; és más országoktól is. A katonai piac egy nagyon nyitott piac és ebbe belevehetjük a Franciákat is, akik teljesen függetlenül exportálják a fegyvereiket ahová csak tudják. 
B:  Igen. 
W: Még az éppen hatályban lévő egyezmények dacára is, amik a fegyverek külföldi árusítására vonatkoznak. De ez itt egy kicsit ennél tovább is megy. Egy olyan országról beszélünk, amit egy másik ország igen ügyesen használt a forradalmi időszak alatt -- ahol a Nyugati államok és az Öböl államok is ellenségnek tekintették őket. 
B:  Úgy érti, arra céloz, hogy Iránt kihasználta Kína. 
W:  Kína. Igen. Mindketten használják egymást természetesen. Kína gazdasága felfelé ível. Nem tudom, hogy elérte-e már a csúcsot vagy még nem, most nem erről beszélek. De a fegyverzet mennyisége és a technikai fejlettség szintje, amit Irán a Kínai hadseregtől kap -- elképzelhetetlennek tűnik, hogy nukleáris fegyverek ne lennének bármelyik csomagban, ami odamegy; akár az Iráni Forradalmi Őrség közvetlen irányítása alatt, vagy közösen az Irániak és a Kínaiak irányítása alatt. Ezt nem tudhatjuk pontosan. 
De visszatérnék ahhoz amit előbb mondtam, miszerint a találkozón a feltételezés az volt -- és ez nyilvánvaló volt -- hogy az Irániaknak VANNAK ilyen fegyvereik, mert az ellenkezője nem hangzott el. 
B:  Értem. És arról akart még beszélni, hogy ezt az Irán és Kína között létező együttműködést hogyan akarják arra használni, hogy megfogják Kínát -- mert Kína a fő célpont. Így van?
W:  Igen, így van. Kína volt a célpont már a 70-es évek közepe óta -- és még egyszer, ez az információ másoktól érkezett, tehát nem adhatok erre első kézből bizonyítékot -- de mindig is Kína volt a célpont. Mindig is Kína volt az, ami ebben az idővonalban a legnagyobb célpont.
B:  Hm... 
W:  Jelenleg Kínára hajtanak és az egész arról szól, hogyan kényszerítsék, hogyan hozzanak létre egy olyan forgatókönyvet ahol ez a típusú -- nos, ebből háború lesz Bill; ki fog törni egy háború -- hogyan lehet ez megteremteni és hogyan lehet mindenki számára, aki a Nyugaton él hihetővé tenni ezt az egészet?
És ezt úgy teszik hihetővé, hogy egy állam, mint Irán lesz a bűnbak, aki nukleáris fegyvert használ, annak érdekében, hogy kicsaljanak egy cserét. 
B:  És akkor ennek az egésznek az indoklása az, hogy csellel rávegyék Kínát hogy beszálljon a háborúba, de milyen okkal?
W:  Kína ekkor igen gyorsan Irán segítségére fog jönni. És amiről mi most beszélünk, ezek az "Utak Jeruzsálembe". És ne legyen meglepetés, hogy Kínának is megvan a maga saját "Útja Jeruzsálembe", úgyszólván, mert ott van az olaj -- a mentőkötelük -- és ez az ahova kiterjeszthetnék a hatalmukat, sokkal messzebbre mint ahol jelenleg van.
B:  Nem igazán értem, hogy mit értett itt Jeruzsálem alatt. Ez egy metafora volt, Iránról beszél?
W:  Igen. Ez az én metaforám. Habár ezt még nem említettem Önnek korábban, de tudja beszélnek az "Útról Jeruzsálembe", mondhatni. Emberek, mint Benjamin Netanyahu, sokat használják. Obama is használta. A Kínai elnök maga is használta, azt hiszem. Hu Jintao a neve. Ők is használták ezt a metaforát. 
B:  Ezt nem tudtam. 
W:  Igen, használták. Ez az ahol az út halad. Vajon az út áthalad Teheránon egy irányba? Vagy esetleg áthalad Teheránon még egyszer a másik irányba is? 
B:  Rendben, szóval ezt úgy használja mint egy metafora a kívánt célra, valami amit el lehet érni, valóra lehet váltani. 
W:  Így van. 
B: Rendben. Tehát Ön azt mondja, hogy van egy hosszútávú terv, amit már elég régen elhatároztak, hogy megteremtsék a helyzetet, hogy felállítsák a sakktáblát, a globális sakktáblát, hogy háború legyen Kínával. Ön ezt mondja. 
W: Igen, dióhéjban. Eltalálta. Események sorozatáról van szó, és ebből sok már valóra is vált. És még egyszer hangsúlyozom, hogy az idő, úgy tűnik kritikus. 
B:  Mi történt eddig, és mi fog még történni, és mi a végső tervezet ami megtörténhet ha minden úgy alakul ahogy ők akarják? 
W:  Nos, a terv az, hogy a gyújtókanócot a Közép Keleten újra meggyújtsák, méghozzá úgy, hogy mellette a legutóbbi Közép Keleti válság játszótéri dulakodásnak fog tűnni. 
Nukleáris fegyvereket is használatba fognak vetni, és még egyszer, mindez azért, hogy káosz és rendkívüli félelem uralkodjon, nemcsak a Nyugaton de világszerte, és mint már említettem, hogy az egyesített diktatórikus Nyugati kormányokat állítsák fel; és ehhez Kínát el kell távolítani, mind politikailag mind társadalmilag.
B:  Vagyis két legyet ütnek egy csapásra. Ezt használják arra, hogy létrehozzanak egy, amit az internetezők úgy hívnak, Világkormányt, amibe viszont Kína nem tartozik bele. Arról beszél, hogy a Nyugati nemzetek lezárt szövetségben vannak ez ellen az új fenyegetés ellen.
W:  Különösen a Nyugati nemzetek, de szerintem ide kell sorolnunk Japánt is. 
B:  És mi van Oroszországgal? Oroszország hol áll? 
W:  Úgy hiszem Oroszország is benne van, de nincs rá bizonyítékom. Valamilyen okból Oroszország nem nagyon kap itt szerepet, de feltételezésem szerint a jelenlegi Orosz kormány kéz a kézben van a játékot irányító Nyugattal.  
B:  Hm. Szóval ezt azért állítja, mert a beszélgetésen amin Ön részt vett, Oroszországot meg sem említették mint fontos tényezőt. 
W:  Nem, egyáltalán nem. Csak abban az összefüggésben volt említve, hogy világszerte eluralkodó káoszt akarnak létrehozni. Ami azt jelenti, hogy később biológiai fegyvereket is bevetnének, széleskörű élelmiszer hiány, ami hatással lesz a sebezhető országokra világszerte, amit pedig majd tömeges éhínség és betegség fog követni. 
Az egyetlen alkalom, amikor Oroszországot megemlítették a beszélgetésen az egy igen furcsa említés volt, melyet én nem tudok megmagyarázni, talán valaki más megtud. Nem igazán értettem. De ezen a beszélgetésen elhangzott, hogy "előidézni, hogy a Kínai hadsereg megtámadja Kelet Oroszországot". Még egyszer, nem tudom ezt megmagyarázni és az okát sem tudom, hogy miért hangzott ez el a beszélgetésen -- egyszerűen nem tudom. 
B:  Rendben. Térjünk vissza egy kicsit arra, amit az előbb mondtam, hogy két legyet egy csapásra. Az egyik cél itt az, hogy létrehozni a Nyugati országok egyesült szövetségét, valami fajta parancsuralmi "hadi szükségállapotot", jelentős felügyeleti jelleggel. A másik aspektus pedig, hogy beindítsák ezt a háborút, ami mindenféle káoszt és rengeteg ember halálát fogja eredményezni. 
W:  Igen.
B:  Kínai emberek halálát? Vagy bárkiét a bolygón? Ez része a népesedés csökkentésnek? Erről mit mondtak? 
W:  Nos, elhangzott, hogy biológiai hatóanyagokat fognak használni, amit influenza-jellegűnek írtak le és futótűzként fog terjedni. Na most, a beszélgetésen ez nem hangzott el, de mára már tudom, hogy genetikailag fogja a betegség az embereket támadni, nem mindenkit egyszerre. Hogyan fog ez történni... Nem vagyok genetikus, úgyhogy nem tudom. Csak feltételezhetjük, hogy a DNS-el van kapcsolatban valamilyen módon. 
B:  Mm hm.
W:  És a DNS-ben található különbségekkel. Ezeket a különbségeket megállapították és a vírusokat úgy készítik, hogy nagyon gyorsan tudnak az emberrel végezni. 
B:  Szóval azt állítja, a vírusokat genetikailag lehet célra irányítani? 
W:  Igen.
B:  Genetikailag célra irányítani faji szempontból, vagy ennél specifikusabban?
W:  Faji szempontból. Ebben biztos vagyok. Arz emberiség egyik része teljes kiirtásáról beszéltek, genetikailag.
B:  Tényleg? Ez így elhangzott a beszélgetésen, ilyen szavakkal? 
W:  Nem egészen. Ezek az én szavaim. De ez említést nyert és amennyire fel tudom idézni, én ezt vettem ki belőle, én így értelmeztem. 
B:  Rendben.
W:  De minden bizonnyal erre utaltak. 
B:  Arról beszéltek, hogy eltávolítják a Kínaiakat az útból, mert ők csak egy alkalmatlan nagyobb csapat, akik nem működnek együtt a globális tervekkel? Vagy ez csak egy kifogás arra, hogy lecsökkentsék a világ népességét, beleértve a Nyugati országok népeit is? 
W:  Nos, ez egy nagyon jó kérdés, de amennyire én látom, csak hipotetikus. Ismét mondom, nem tudok Önnek erre választ adni. A személyes álláspontom, hogy minden bizonnyal csökkenteni akarják a világ lakosságát, méghozzá egy irányítható mennyiségre akarják lecsökkenteni a jövő kormánya számára azért, hogy meg tudják szerezni az áhított irányítást. Máskülönben nem tudnák. 
Felfordul a gyomrom erről most beszélni, de tényleg. Émelyítő, hogy képesek elmenni ilyen messzire és ilyen dolgokat elkövetni; hogy ilyen dolgok egyáltalán elhangzottak. Le akarják csökkenteni a népességet egy olyan szintre, amit hidegen csak "kezelhető szint"-nek neveznek.
B:  A beszélgetésből amin részt vett, tudna hivatkozni számokra, százalékokra, vagy bármi kézzelfoghatóra, amire emlékszik? 
W:  Igen. A feléről beszéltek. 
B:  Wow. Az rengeteg ember.
W:  Igen. Az.
B:  Rendben.
W:  A felére lecsökkenteni. 
B:  Akkor ez több, mint csak a Kínaiak. Ez akkor válasz a kérdésre, igaz? 
W:  Nos, egy nukleáris háborúban -- mert hiszem, hogy lesz korlátozott nukleáris háború -- lesz tűzszünet is. Ez elhangzott; egy gyors tűzszünetben reménykednek, de csakis miután milliók meghaltak, elsősorban a Közép Keleten. 
Valószínű Izraelről van itt szó, Izrael népe fel lesz áldozva. Továbbá olyan helyek mint Szíria, Libanon, esetleg Irak, Irán minden bizonnyal, tudja, a nagyobb és kisebb városok, erőművek és így tovább, ilyen dolgok. Utána pedig a fegyverszünet, mielőtt elszabadulna a pokol. 
B:  Fegyversz...? Wow. Bocsánat, hogy közbevágok. Fegyverszünet, mielőtt elszabadul a pokol?
W:  Igen, ez olyan mint valami pókerjáték, amiben ismerik a leosztást, tudják ki milyen lapot fog kapni. Ők tudják kinek mi lesz osztva. Tudják, hogy ezt meg lehet valósítani és azt is, hogy egy fegyverszünettel meg is lehet szüntetni. Úgyhogy lesz fegyverszünet is, és a fegyverszünet alatt fognak az események igazán felgyorsulni. 
B:  Tudja, hogy hogyan?
W:  Igen. Ekkor fognak biológiai fegyvereket bevetni.
B:  Ó...
W:  Ezek a körülmények lesznek azok, amikor biológiai fegyvereket lehet használni. És itt most képzeljen el egy világot, nukleáris háború, vagy korlátozott nukleáris háború utáni világot, káoszban, pénzügyi összeomlásban, amikor diktatórikus kormányok veszik át az irányítást. 
B:  És rengeteg megkárosult infrastruktúra.
W:  Emberek teljes félelemben és pánikban élve -- ez fog következni. Ez lesz a forgatókönyv ... és erről mind szó volt a tárgyaláson, és belemehetek a részletekbe is, hogy hogyan válnak az emberek még irányíthatóbbá, hisz senki nem mer majd vitába szállni azzal ami történik, mert az emberek biztonsága és védelme azoknak a kezébe lett helyezve, akik azt állítják a legjobban tudnak rá vigyázni. 
És a nukleáris háború utáni káoszban ezeket a biológiai fegyvereket olyan módon fogják bevetni, hogy nem lesz semmilyen szerkezet, vagy védőháló, ami ennek a biológiai mészárlásnak ellen tudna állni. 
És meg kell említeni azoknak, akik esetleg nem tudnák, hogy a biológiai fegyverek ugyanolyan hatékonyak mint a nukleárisak; csak több időbe telik -- ennyi. 
B:  Igen. Most, a biológia fegyverek bevetése a fegyverszünet után, ez valami titkos akció lesz, amikor az emberek hirtelen megbetegszenek és senki nem tudja mitől? Vagy egy nyílt fegyverbevetés lesz, ami nyilvánvaló lenne? 
W:  Nem hiszem hogy nyilvánvaló lesz, mert a Kínaiakat meg fogja támadni az influenza. Világméretű influenza járvány lesz, talán egy olyan országban mint Kína -- vagyis pont Kínában, mert erről beszéltek -- ők lesznek akik a legjobban szenvednek majd. 
B:  Rendben. Ha most Ön egy Kínai katonai parancsnok lenne, mit tenne hasonló helyzetben? Valószínűleg megtorláshoz folyamodna. 
W:  Igen, biztosan. Az a fajta megtorlás amire a Kínaiak képesek lennének, nem hasonlítható ahhoz amivel a Nyugat rendelkezik. Azok a fegyverek, amiket a Nyugat nagyon, nagyon gyorsan mozgósítani képes, messziről meghaladnak bármit, amire a Kínai fegyveres erők technológiája képes jelenleg -- habár egyre fejlettebbek az idő múlásával. 
De amikor Kínáról beszélünk, akkor a Népi Felszabadítási Hadseregről van szó, a Népi Hadsereg, ami képes nagyon gyorsan hatalmas méretű csapatokba vergődni és eljutni olyan zónákba, ahol szembe tudnak nézni az ellenséggel. 
És ebben a tűzváltásban, ami nukleáris lesz... ezért már az elején is említettem... az összecsapás először hagyományos háborúnak fog indulni, majd gyorsan átalakul nukleárissá úgy, hogy vagy Irán vagy Kína lesz beleprovokálva, hogy vesse be az első nukleáris bombát, mivel képtelenek lesznek hagyományos módon megvédeni magukat attól amire a Nyugat képes, anélkül, hogy bevetnék a nukleáris bombájukat. 
B:  Rendben. Tehát a Kínaiak kénytelenek lesznek egy megelőző csapást mérni. 
W:  Igen, minden más lehetőségük megszűnik... a megtorlást mint opciót hamar elveszítik, és nem lesznek képesek talpra állni.
B:  Rendben, Ön most leírt egy tűzszünet előtti helyzetet, amikor Kínából kiprovokálják a nukleáris fegyver használatát. 
W:  Szerintem a legjobb, ha szakaszokban vesszük ezt át. Tehát először lesz valami hagyományos háború-féle; háború ami kicsalja, hogy vagy a Kínaiak vagy az Irániak nukleáris fegyvert használjanak. 
B:  Rendben.
W:  Valószínűleg Irán lesz az, hogy megállítsák a továbbhaladását. Majd a háború után tűzszünet, aztán pedig valami olyasmi ami már nem fog földrajzi helyhez kötődni. 
B:  Hogy fog ez kinézni? Világméretű lesz? Például Amerikai területen nukleáris robbanás, vagy Európában? 
W:  Nem. Világméretű nukleáris háborúról nem volt szó. 
B:  Értem.
W:  Csupán regionális, a Közép Keleten. 
B:  Rendben. Tehát némelyek erre úgy utalnak majd mint Armageddon, amit a próféták jósoltak. 
W:  Igen. Ez így van. Akik erre várnak, azoknak ez úgy fog tűnni, hogy igen, eljött az idő. De nem úgy ahogy azt várták, hisz nem győzöm hangsúlyozni eléggé: az emberekben olyan erős lesz a pánik és a félelem, hogy mindenhol egy erős kormányra fognak vágyni. 
Nem diktatórikus kormánynak fogják hívni őket; katonai kormányok lesznek ezek, és a civil kormány még a színen lesz, de már felesleges lesz a jelenléte. A hadsereg fogja a döntéseket hozni -- úgy, ahogy egy tábornok Afganisztánban, vagy korábban Irakban tette. A tábornok fogja átvenni az irányítást és döntéseket hozni.
Képzeljünk el egy katonaságra alapozott országot, ahol az úgynevezett választott kormány még színen van, de már semmi beleszólása az ügyekbe. A katonai kormány fogja megvédeni az embereket, akik abban az országban élnek, akikhez az ilyen fajta mészárlás még nem jutott el. 
B:  Rendben. Mikor fognak ezek az események bekövetkezni, a legjobb tudomása szerint? 
W:  Szerintem... 18 hónap. Határozottan 2012 előtt.
B:  Rendben.
W:  Vagy 2012 körül, valamikor abban az évben.
B:  Aki most ezt olvassa arra gondol: Rendben, szóval ez volt az amiről 2005-ben tárgyaltak. De miből gondolja hogy ezek a tervek még életben vannak, hogy a dolgok nem változtak meg gyökeresen, esetleg lemondtak ezekről a tervekről és teljesen ellentétes fordulatot nem vettek? Mitől olyan biztos hogy a tervek még érvényben vannak?
W:  Az események miatt, amik 2005 óta bekövetkeztek. Ha megfigyeljük megláthatjuk az összefüggést. Hiszen az úgynevezett pénzügyi válság már bekövetkezett. Habár az nem is válság volt, hanem inkább a pénzügyi hatalom centralizációja. Ez megtörtént. Biztosan megtörtént az Egyesült Államokban. Minden bizonnyal az Egyesült Királyságban is. Bizonyosan megtörtént Franciaországban és Németországban is. Tehát a Nyugati világ minden kulcsszereplője központosította a pénzügyi vagyonát.  
B:  Erről is beszéltek a tárgyaláson?
W:  Igen! A tárgyalás elég nagy része erre ment el. Emlékezzen vissza, hol is tartották ezt a tárgyalást -- London városában. A városban, ami kétségkívül a világ pénzügyi központja. 
B:  Szóval azt állítja, hogy eddig minden az ő terveik szerint alakult. 
W:  Így van -- és minden előkészület is, ami ehhez a fajta konfliktushoz szükséges, már a helyén van. 
B:  Mint például? Mire gondol?
W:  Nos arra, hogy kulcsszereplők átveszik az irányítást. Vegyünk erre egy jó példát, amiről a legtöbb embernek Angliában fogalma sincs, de a Brit magán biztonsági ipar körülbelül 500 ezer embert alkalmaz, ami jóval több mint a Brit hadsereg. Az ország katonasága ennél sokkal kisebb. A Brit hadseregben csak pár százezren vannak. Tehát körülbelül 500 ezer ember dolgozik a magán biztonsági szektorban jelenleg. 
Most, 2005 előtt erre semmi szabályzat nem volt. Nem voltak kiképzések. Nem voltak szakszervezetek. Viszont a színfalak mögött -- és erről az embereknek tudniuk kellene, főleg az Egyesült Királyságban -- megszületett a 2001-es Magán Biztonsági-ipari Törvény.
Nos, ez a törvény kimondta, hogy bárkinek aki a privát szektorban dolgozik, át kell esnie bizonyos kiképzésen. Továbbá rendőrségi ellenőrzésen is, ami még érthető is, hiszen bárki aki biztonsági területen akar dolgozni, essen át rendőrségi ellenőrzésen. 
Na most, ezek a rendőrségi ellenőrzések... itt minden kiderül. Nemcsak az, hogy valaki bűncselekményt követett el, vagy sem. Higgye el, sokkal de sokkal több kiderül a rendőrségi ellenőrzés alatt, mint azt gondolná.
Aztán ott van a kiképzés. A kiképzés csakis konfliktus-kezelésről szól: mit kell tenni konfliktus helyzetekben, hogyan kell kezelni, hogyan kell felügyelni. És aztán arra tanítják, hogyan kell irányított erőszakot használni. És ennél tovább is megy.
B:  Például tömeges zavargások csillapítása, meg ilyenek. Ez mind annak az előkészítése.
W:  Pontosan. Vegyük a zavargásokat, amik Irak 2003-as megszállása miatt voltak, itt Angliában és Nyugat Európában, és az Államokban is, de főleg Nyugat Európában. Úgy tűnt tömeges lázadás volt az Iraki háború ellen. Ez nem fog még egyszer előfordulni. Ilyen nem lesz még egy.  
De azokat az embereket, akik ebben az iparban vannak, jogilag fel kell ruházni, hogy továbbra is tudják védeni az értékeket, hisz végezni fogják a munkájukat. Éppen most, amikor beszélgetünk, a Biztonságipari Szövetség nagyobb hatalmat kérnek és megkapnak, azon felül amije most van. Eddig is jogosan működhettek a civilek között, de most ráadásul rendőrségi erővel is bővül a hatalmuk.
És nemcsak azoknak, akik a Brit biztonsági iparban dolgoznak, hanem azoknak is, akiket "polgári végrehajtó őröknek" neveznek: parkoló személyzet, ilyenek; közrendőrök; azok akik a rendőrség munkáját segítik, feladatukkal megegyező hatalmat kapnak, hogy hatékonyan végezhessék azt. Szóval letartoztatás, elzárás, ilyen hatalmakról beszélünk. És ez meg fog történni.
B:  Ez más Nyugati országokkal is megtörténik, nem tudja? 
W:  Nos, már megtörtént más Nyugati országokban, mint Franciaország és Németország, ahol több rendőri szerv dolgozik együtt. Nincs egy rendőrség, mint régen, akit felismernél éa mondanád: Nos, ők a rendőrök. Most már több ügynökség dolgozik együtt és közös hatáskörrel rendelkeznek. 
De ezek az erők még nem léteznek az Angol biztonsági iparban. Az Államokban már léteznek, és tulajdonképpen az Amerikai példát követik és alkalmazzák.
B:  Rendben. Most, mielőtt bele ment volna a részletekbe, az idővonalról beszéltünk -- és azt kérdeztem Öntől, mit válaszolna azoknak, akik azt kérdeznék hogy miért olyan biztos abban, hogy ezek a tervek még életben vannak, annak ellenére, hogy a tárgyalás amin részt vett, négy évvel ezelőtt volt. 
W:  Majdnem öt éve már. 
B:  Majdnem öt. Igen. 
W:  Nos, csak azt mondhatom Bill, hogy vegyük számításba amit eddig mondtam, és ha ez emlékeztet valakit valamire -- akkor annak a valóságát ami itt elhangzott, bárki ellenőrizheti ha akarja. 
B:  Igen. 
W:  Nincs minden elrejtve. Képtelenség, hogy mindent elrejtsenek, és bárki összerakhatja a darabokat, és akkor rájönnek, hogy nagyon is valós. 
B:  Igen, belátom, nagyon is hihető, és kijózanító. Még a beszélgetésünk elején azt mondta, hogy... próbálom idézni... azt mondta, hogy versenyt futnak az idővel. Miért?
W:  Nagyon sok minden fog történni a következő években, és mind a hatalommal lesz kapcsolatos. Néhányat magam sem értek pontosan, hogy őszinte legyek. De ami értek az az, hogy igen nagy hatalom-cserélgetés folyik, és elsősorban azok között, akik a múltban is irányították a társadalmat, nemcsak az elmúlt pár száz évben, hanem évezredekre visszamenőleg, és az irányítást továbbra is folytatni akarják. És ahhoz, hogy folytatni tudják, események bizonyos sorozatát kell megteremteniük. Amiről idáig beszéltem, az ennek valószínű az első része. 
Tehát elindulunk a háború irányába, és utána... nem tudok pontos időt mondani, hogy ez mikor lesz... de később egy geofizikai esemény fog lejátszódni a Földön, ami mindenkire hatással lesz. 
Amikor ez eljön, addigra már túl leszünk a nukleáris és biológia háborún. A Föld népessége, ha ez megtörténik, drasztikusan le lesz csökkentve. Amikor pedig ez a geofizikai esemény megtörténik, akkor a még élők újból a felére csökkennek. Aki pedig túléli, eldönti majd, hogy ki fogja a világot és a maradék emberiséget irányítani és a következő korszakba vinni.  
Tehát egy szörnyű természeti csapás utáni időszakról beszélünk. Ki fog hatalmat gyakorolni? Ki veszi át az irányítást? Ez mind erről szól. És ezért ilyen kétségbeesettek, hogy a dolgok egy bizonyos időn belül történjenek. Különben veszítenek. 
B:  Rendben. Hadd játsszam az ördög ügyvédjét most, és közelítsük meg a témát az Ön álláspontjából, hisz Önnek jó ismeretei vannak a katonaságról és a katonaság gondolkodásmódjáról. Miért szükséges a háború és a diktatórikus kormány létrehozása, a félelem keltés stb., hogyha úgyis lesz egy hatalmas geofizikai esemény, ahogy Ön nevezte, ami tovább pusztítja az infrastruktúrát, további halálokhoz vezet, szükségállapotokhoz világszerte, földrengések, tsunamik, meg a jó ég tudja még mik. Már ezek önmagukban is igazolnák a statáriumot a legtöbb országban és azok a bizonyos frakciók magukhoz vehetnék a hatalmat. Miért kell, hogy a háború a forgatókönyv része legyen? Ezt nem értem.  
W:  Azt hiszem egy másik szemszögből kell ezt vizsgálnia. Egy kataklizmikus esemény után, nem marad, vagy csak alig marad valami szerkezet, struktúra. És ha nincs szerkezet, akkor egy új szerkezetet kell helyre állítani. 
A szerkezetnek a helyén kell lennie mielőtt az események bekövetkeznek és az események után a helyén is kell maradnia, ha túl akarja élni az eseményeket és továbbra is élvezni akarja a hatalmát, amit azt megelőzően is élvezett.
B:  Tehát ez az igazolása, hogy miért erősítsék meg az infrastruktúra kritikus részeit, amik rutin civil időkben nem lennének elég erősek, hogy az ilyesmit kiállják. Erről van szó? 
W:  Igen. És most olyasmire térnék rá, amiről csak szubjektív véleményem van, mit bárki másnak, szinte megérzés, de szerintem most már össze kell szedniük magukat. Rendesen helyére kell tenniük az erőbázisukat. És ezt csak úgy tudják megtenni, ha előidézik hozzá a körülményeket, vagyis konfliktust szítanak. 
Tekintsünk vissza a történelemben. Minden háború elért egy célt. A szenvedésen, az emberi szenvedésen túl, mindig elérte a célját. És a cél mindig a nyertes oldalán van.
Itt van ez a diktatórikus rezsim, ami szerintem már így is diktatórikus, úgy értem, nem demokráciában élünk. Senkinek semmi beleszólása. Ez el lett döntve, az emberek tudta nélkül. 
Mi, mint emberek, nem számítunk. Tényleg nem számítunk. Ők számítanak, és az ő hatalmuk számít, és csakis erre gondolnak. Szerintem ha betekintést kapnánk egy ilyen egyénnek a nézeteibe, aki így gondolkodik, megérthetnénk, hogy mit miért tesznek, és miért akarják a végjátékot irányítani és hatalomban lenni, egyben, ugyanis ez a geofizikai esemény túlélhető lesz. 
B:  Van valami előjel, hogy ez mikor fog történni? Úgy tűnik abból amit mond, hogy az emberek valami ilyesmit várnak 2012-től. Ez egy 2012-es esemény lesz? 
W:  Nem, ez nem 2012. december 21 körül forog. Nem tudom mi fog történni 2012. december 21-én. 
Erős gyanúm van, hogy az valami egészen más lesz, valami ami jó lesz mindenkinek. Nem tudom pontosan. De biztos, hogy abban az időben már konfliktusban leszünk, ami addig tart amíg tartania kell. De a geofizikai esemény jóval 2012 után fog megtörténni. Még az én életemben. 
B:  Rendben. Engedje meg hogy visszajátsszam Önnek, amit itt elmondott: lesz egy nukleáris háború, majd fegyverszünet, utána pedig biológiai fegyverek... ami Ön szerint olyan káoszba vezet, hogy egy egész generáció kell ahhoz, hogy ebből felépüljünk. És mindez idő alatt, valamilyen diktatórikus rezsim fog uralkodni, ami helytáll majd a vészhelyzetben és a felépülésben. És majd valamikor megtörténik egy geofizikai esemény, de minél előbb fel kell erre készülniük. Így van? 
W: Pontosan. Így van. 
B:  Ön szerint ők tudják, hogy ez mikor fog megtörténni? Vagy csak ők is találgatnak? 
W:  Igen. Szerintem elég jó elképzelésük van, hogy mikor fog történni. Én nem tudom mikor, de nagyon úgy érzem, hogy még az én életemben bekövetkezik, mondjuk az elkövetkezendő 20 évben. Vagy esetleg hamarabb -- mondjuk 10 éven belül, vagy 5 éven belül. 
B:  Hm.
W:  Tudja, én sem tudom pontosan. Bárcsak tudnám. Nagyon szeretném tudni, de elértük azt az időszakot, amikor ez a geofizikai esemény nagyon is valószínű, ha megnézzük mennyi idő telt el az utolsó ilyen esemény óta, körülbelül 11,500 évvel ezelőtt. Ez ciklikus, minden 11,500 évben történik ilyesmi. És most van itt az ideje, hogy újra megtörténjen. 
B:  Igen. 
W: Hogy milyen hatással lesz ez a világra, csak elképzelni tudjuk, de biztos vagyok benne, hogy nekik már van erre valami tervük mert az ő köreikben ez köztudott, hogy ez az esemény meg fog történni. Értik, hogy ez be fok következni. Sőt, elég biztosak benne, hogy be fog következni. És az esemény idejéről is úgy tűnik elég jó fogalmuk van. Ismét egy ilyen dolog - elképzelhetetlen, hogy ne lenne erről fogalmuk. Úgy értem, a világ legnagyobb elméi dolgoznak nekik. Tudja? És mindenről pontos tudomásuk van, nekem viszont nincs. 
B:  Ez elhangzott egyáltalán a beszélgetésen? 
W:  Nem, erről nyíltan nem beszéltek. Hadd összegezzem mi hangzott el a beszélgetésen: 
Iránt megtámadják, valószínűleg 18 hónapon belül. Kína Irán segítségére fog jönni, hogy megóvja az érdekeit. Nukleáris fegyvereket fognak bevetni, vagy Kína vagy Irán, úgy hogy ezt Izrael fogja elsőként kiprovokálni. A Közép Kelet nagy része el fog veszni. Milliók fognak meghalni nagyon rövid idő alatt. És itt jön az a rész, amit magam sem értek miért: Kína be fog vonulni erővel Oroszország egyes részeire, hogy a fegyverszüneti vonalakat kiszélesítse. Ezután pedig biológiai fegyvereket fognak bevetni Kína ellen. Kína "meg fog fázni". 
Az én értesülésem szerint már vagy 50 éve, valamilyen rosszindulatú földönkívülieknek is szerepük van a játszmában, itt Angliában, az Államokban, más Nyugati erőkkel, és ebben Japán is benne van. 
És ismét, amikor rosszindulatú földönkívüliek szövetségéről beszélünk, ami titkos tervekkel függ össze, ez egy technológia cserét jelent, ami már évek óta zajlik a színfalak mögött. Tehát valamilyen érdekeltségük nekik is van, de ezt nem tudom megmagyarázni. 
És úgy tudom, hogy vannak humanitárius, önzetlen földönkívüliek is, akik ezek az erők ellen dolgoznak és próbálnak bizonyos egyensúlyt fenntartani, anélkül hogy közvetlenül beleavatkoznának. És ismét, ezt nem tudom teljesen megmagyarázni, de van egy olyan belső megérzésem hogy ez így van, és más dolgokat is tapasztaltam, amik arra vezettek, hogy ezt állítsam -- de ez már egy másik téma.
Tehát arról van szó, hogy a Nyugati hatalmak egy 'tökéletes háborút' kerestek -- már a 20. század óta egész mostanáig, hisz ez az idővonal már nagyon régi. Szóval évtizedek vagy évszázadok óta használják ezt az idővonalat.  
És szerintem az is elég fontos, hogy ezt az idővonalat egy másik utalással is asszociáljuk, amit már sokszor hallottam: úgy hívják, hogy az ANGOL-SZÁSZ MISSZIÓ. Úgy érzem ezt fontos hozzáadni mert lehet, hogy egyeseknek ez ismerősen fog hangzani, mivel nem hiszem, hogy eddig említve volt.
B:  Már hallottam ezt a mondatot. Nem akarok most elkalandozni, de én ebből azt vonom le -- és ezt valójában kezdem is megérteni, és nem is lehetne ennél dermesztőbb, abból amit Ön mond -- hogy azért hívják Az Angol-Szász Misszió-nak, mert alapvetően az a terv, hogy kiirtsák a kínaiakat, így a kataklizma után és amikor minden kezd visszaépülni, az angol-szászok legyenek abban a helyzetben, hogy újraépítsék és örököljék az új Földet, mivel nem maradt senki más. Igazam van?
W:  Tényleg nem tudom, hogy ez így van-e, de egyetértenék Önnel. Legalább a 20-ik század folyamán, és még korábban is, a 19-ik és 18-ik században, ennek a világnak a történelme túlnyomóan Nyugatról és a bolygó északi részéről volt irányítva. Mások is próbálkoztak, de kudarcot vallottak.
És nyugodtan elmondhatjuk, hogy az Első meg a Második Világháború is megtervezett volt. Ebben egészen biztos vagyok. És lépcsőfokoknak használták azért, hogy itt tartsanak, ahol most. Bármelyik történész megmondaná, hogy ha amaz nem történt volna, akkor emez sem történt volna. Nem létezett volna az ENSZ; az Amerikai Egyesült Államok nem váltak volna egy szuperhatalommá ilyen rövid idő alatt. Négy év háborúskodás alatt szuperhatalommá váltak. És végül nukleáris fegyvereik is lettek.
Úgy érzem, hogy az embereknek ezt a saját napirendjükbe kellene hozniuk. A Nyugat túlnyomó erővé válása a világban már tény. Ez kétségtelen.
B:  Ha az egészre visszanézünk, egyfajta hosszútávú stratégiát lehet észrevenni, ami számos generációra terjed annak ellenére, hogy akkor nem lehetett meglátni az erdőt a fáktól.
W:  Ilyen az emberek természete -- tényleg. Tudja, mi csak éljük a saját életünket a családunkkal együtt és azokkal, akik közel állnak hozzánk és próbáljuk a legjobbat adni. Nem emeljük túl gyakran a fejünket a korlát föle hogy rendesen körbenézzünk, hogy meglássuk azt, ami igazából történik. Attól félek, ebben nem vagyunk nagyon jók.
Én egy jó példa vagyok erre, annyi mindenben benne voltam, hogy csak lehajtottam a fejemet és csak folytattam azt, amit csináltam, tudomást sem véve arról, ami folyik, talán tudatalattiban tagadva azt, addig amíg tényleg mondanom kellett valamit.
B:  Igen. Csak egy személyes megjegyzés, elég nehéz lehet azzal a személyes tapasztalattal együtt élni, hogy részt vett ezeken a beszélgetéseken és tudta, hogy ez nem csak képzelet, mert hallotta ahogy ezek az emberek beszélnek erről, nevetnek rajta.
W:  Nos, eléggé informális volt. Úgy értem, nagyon nyugodtan beszélgettek erről.
Hogyan is tudnám jobban leírni azokat az embereket, akikről beszélek? Azok az emberek, akikről beszélek, olyan emberek akik hatalmat árasztanak magukból. Félelmet keltenek. Engedelmességet követelnek és, Istenemre, meg is kapják! És a beszédmódjukkal parancsolnak az úgynevezett választott kormányoknak, amik a Parlamentben vannak, vagy Washingtonban, vagy Berlinben, vagy Párizsban. Ezek az emberek ilyen fajta hatalmat árasztanak, és ennél többet mit is mondhatok?
Biztos vagyok abban, hogy mások is találkoztak ilyen személyekkel az életük során. Egyetlen egy könyörületes csont sincs a testükben. Nem rezonálnak semmilyen fajta spirituális melegséget. Ridegek, számítók. Hogy olyan mondást használjak, ami itt gyakori, "még a vaj sem olvad a szájukban".
B:  Sok ember azon spekulál, hogy bizonyos szinten, és lehet, hogy nem azok az emberek  szintjén, akikkel Ön találkozott abban a szobában, de bizonyos szinten, ebben a kulisszák-mögötti kormányban, ami ezt az egész tervet irányítja, egy nem-emberi intelligencia áll.
És az egyik érv az, hogy egy óriási mennyiségű előretervezés és stratégiai ravaszság kell ahhoz, hogy több generációs terjedelmű terveket lehessen szőni, ami egy rendkívül magas intelligenciára utal, ami ezt a hatalmas méretű sakkjátékot tudja játszani. Tehát egyes emberek, magam beleértve, azt sugallják, hogy csakis egy nem-emberi intelligencia lehet az, ami emögött áll.
W:  Igen. És én azt vettem észre, hogy ez az intelligencia hihetetlenül logikus, teljesen empátia-nélküli, teljesen szeretet-, gondoskodás-, megértés- vagy könyörület nélküli. Ridegek és számítók és bármilyen logikát felülmúlóak, amit össze tudnánk gyűjteni. Sokkal ezen felül vannak -- ennyire intelligens emberek. Ezek olyan emberek, akik szempillantás nélkül meg tudnak válaszolni nagyon nehéz kérdéseket. Nagyon, nagyon okos emberek, de csak abban az értelemben, hogy a logikájuk rendkívüli.
B:  Mit tehetnek az átlagos emberek? Hogyan kellene reagálniuk? Hogyan kellene gondolkodniuk? Ön személy szerint úgy érzi, hogy ez elkerülhetetlen? Úgy gondolja, hogy bizonyos szempontból mind halálra vagyunk ítélve?
W:  Nem, természetesen nem. Sokszor gondoltam erre, Bill, és ez természetesen egy személyes megítélés: Ki fogunk tartani. De ez azt jelenti, hogy ne dolgozzunk nekik többé. Ne dolgozzunk többé nekik. Ne reagáljunk erőszakkal, mert akkor nyerni fognak. Örülnének, ha ezt tennénk, mert akkor lenne kifogásuk. Félelemből és erőszakból táplálkoznak -- a félelem hatásából. Olyan lenne ez nekik, mint méheknek a méz. Nagyon örülnének, ha ez történne.
Amire szükség van, az egy erőszakmentes reakció: egyszerűen ne csináljuk meg többé a piszkos munkát helyettük. Hogy egy összehasonlítással szolgáljak, Bill. Volt egy férfi, akit a történelem teljesen figyelmen kívül hagyott. Egy francia ember volt, és úgy hívták, hogy Jean Jaurès. Mindig is csodálkoztam, hogy ez a hihetetlen személyiség miért nem került be a történelemkönyvekbe. Eléggé ismert Franciaországban bizonyos körökben, de egyébként nem ismerik sokan.
Ő megjósolta az Első Világháborút. Azt akarta, hogy a Nemzetközi Munkásmozgalom ne engedelmeskedjen a királyi családoknak és az arisztokráciának, és ha majd olvas róla, Ön is meg fogja tudni. Csak pár hónappal a kitörés előtt, amikor Ferdinánd főherceget meggyilkolták Szerbiában, Jaurès-t is meggyilkolták egy Franciaországi kávézóban. Megölték. Agyonlőtték és ezzel a mozgalom is véget ért.
Az Első Világháború előtt, ő már látta a jeleket. Látta ahogy az Európai arisztokraták és a királyi családok ásták egymást, egy nagy harcban. Tudta, hogy Franciaország meg Németország, az Egyesült Királyság is, mind iparosított nemzetek voltak. Továbbá rájött, hogy az iparosítás miatt, a következő háború is egy iparosított háború lesz, amiben emberek milliói hallhatnak meg.
Egy olyan mozgalmat hozott létre, amit egyesek kommunistának neveztek. Ez a Nemzetközi Munkásmozgalom volt, és semmi köze nem volt a politikához. Az volt a terve, hogy az átlagos ember ne csináljon semmit, ne menjen harcolni, csak maradjon otthon, így ezek nem kapták volna meg azt a háborút, amit akartak.
Én személy szerint azt hiszem, hogy ha erőszakmentességet alkalmazunk és az emberek jobban ráébrednek arra, ami történik, akkor ezek a személyek nagyon, nagyon gyorsan el fogják veszíteni a hatalmukat. A hatalomból táplálkoznak. A félelemből táplálkoznak. Ha tehát elveszed tőlük ezeket az elemeket, tehetetlenné válnak. Ránk van szükségük, hogy tegyék azt, amit tesznek. Nem tehetik meg egyedül annak ellenére, hogy bármilyen helyzetben rohadtul veszélyesek lennének, de nem tehetik meg csak maguk.
És ez lenne az én üzenetem, csak ébredjünk fel egy picit, nézzük meg, hogy mi is történik körülöttünk, emeljük a fejünket a korlát fölé és anélkül, hogy félnénk, félelemérzet nélkül, vegyünk egy mély lélegzetet, nézzünk körül, lássuk, hogy mi történik, és akkor az emberek hamar rájönnek: Ja tényleg. Rendben. Erre megyünk majd. Erre haladunk és én nem tehetek ellene semmit. De nagyon is tehetnek!
Ahogy már mondtam, csak ne reagáljanak erőszakkal. És ha olyan pozícióban vagyunk, hogy ezeknek a személyeknek szükségük van ránk, egyszerűen ne dolgozzunk nekik. Egyszerűen ne dolgozz nekik többé. Vidd el onnan a munkaerődet, mert szükségük van a seregre, aki majd megteszi a munkát. És nem csak a hadseregről van szó. Minden egyes civilről van szó a világ összes népéből. Csak ennyit mondjanak: Nem, mert ezek nem mi vagyunk. Ez nem az, amit tenni akarunk.
És erről a választásról van szó. Nevetségesen egyszerűnek hangzik. Azt hiszem, hogy ennek a megvalósítása tényleg ennyire egyszerű és képesek vagyunk rá mint emberi lények, tudatosan élő, lélegző, emberi lények, akik könyörületesek egymáshoz. Mert ha ezt nem tesszük meg, akkor ők folytatni fogják és meg fogják valósítani a végjátékukat.
B:  Úgy gondolja, a saját katonai tapasztalatából, hogy van elég ember a hadseregben, aki azt mondaná: Tudod mit? Én nem erre szerződtem le. Ezt nem fogom megtenni. Vagy úgy gondolja el fogják hinni ezt a sok indoklást, ami most kerül összeállításra?
W:  Nos, nagyjából a Nyugati hadsereg nem besorolt katonákból áll. Hivatásos katonákból áll és büszkélkedik is ezzel. Azzal büszkélkednek, hogy azoknak az embereknek a nevében intézkednek, akik megválasztották azt a kormányt amelyik elküldte őket, hogy megtegyék azt, amit tesznek. Ez egy nagyon nehéz kérdés. És persze, ezek a csapatok remekül vannak kiképezve és hisznek abban, teljesen hisznek abban, ahogyan én is amikor a hadseregben voltam, hogy a helyes okok miatt teszik a munkájukat.
Ha az ilyen szakmákban dolgozó emberek rájönnének -- és ez nem csak a hadsereg; a segélyszervetekről, a rendőrségről van szó, mindazokról akik a biztonsági iparba kerültek, mindezekről az emberekről van itt szó. Ha elég sokan szólalnának meg, akkor azok az emberek a hadseregben, akik semmilyen fontos rangot nem értek el, akiknek nem sok forog  kockán, ők is olyan gyorsan felébrednének, mint mindenki más.
De észben kell tartani, hogy a Nyugati erőknek hivatásos hadseregük van és nehéz dolog nyilvánvalóvá tenni és megtudatni ezekkel a fiúkkal meg lányokkal, hogy a rossz fél ellen harcolnak.
B:  Persze. Hadd tegyek fel egy másik kérdést. Voltak-e hivatkozások "biztonságos vagy biztonságosabb helyekre"? Mármint fizikailag.
W:  Nem. Egy sem.
B:  Semmi olyan, hogy például a déli félteke rendben van, az északi féltekén gond lesz? Semmi hasonló?
W:  Nem, azon a találkozón nem. Ezt egyáltalán nem említették.
B:  Rendben. Egy másik kérdés amit fel szeretnék tenni, és ami egy nagyon érdekes vitatárgy lenne azoknak az embereknek, akik ebben a területben jártasok, az egy személyes kérdés: miért érzi, hogy a jóindulatú földönkívüliek, és biztos vagyok benne, hogy léteznek, Ön szerint miért nem lépnek közbe és mondják: Rendben fiúk, általában nem szólunk bele, de ez most már komoly és nem fogjuk megengedni. Lehetséges ez? Miért tartják magukat távol?
W:  Nos, először is. "Ezek a jóindulatú földönkívüliek" -- igazából nem szeretem "földönkívülieknek" nevezni őket... azt hiszem, hogy ezek az személyek mi magunk vagyunk, ők pedig mi.
B:  Igen.
W:  Ők sokkal régebben vannak itt, mint az a rezsim, ami jelenleg hatalomban van. Ez a mostani rezsim, ez a hatalmon alapuló rezsim, egyesek reptiliánoknak nevezték, és nekem nincs semmi problémám ezzel az elnevezéssel, mert pontosan olyanok -- teljesen hidegvérűek. Ők sokkal, sokkal régebben vannak itt és ők azok, akik azzá tették az emberiséget, ami az ma.
Közbeavatkozások? Szerintem a legjobb tudásuk szerint avatkoztak be. De spirituálisan nagyon fejlett lényekről beszélünk, mert az emberi faj nagyon fejlett spirituálisan -- lehet, hogy ezért térünk vissza ilyen gyakran ide, erre a bolygóra.
De ezek a személyek, akik mi vagyunk és ők pedig mi, ahogy mondtam, ők nem úgy látják az időt, ahogy mi azt itt a fizikai világban értelmezzük. Nekik 11500 évvel ezelőtt egy szempillantás volt. Semmiség, és ők már tudják, hogy mi lesz a végjáték. Ők hiszik, ahogyan én is, hogy ez a rezsim, ami jelenleg hatalomban van és ami teljesen dominálni akarja a Földet és mindent, ami benne van, hogy ez nem fog nyerni. Most élvezik a korszakukat és a korszakuk nemsokára lejár.
B:  Mire alapozza ezt az érzést? Ez nagyon fontos azoknak az embereknek, akik olvassák ezt az átírást, mert egyesek dermedten és sokkolva fogják magukat érezni ettől az információtól, amit Ön nyújtott, gondolva:Úristen, nagyon be vagyunk itt fűzve.
W:  Igen, azt hiszem, ha csak fizikai szempontból nézzük. Ez nem azt jelenti, hogy mindannyiunknak öngyilkossági hajlamai vannak vagy ilyesmi. Mindannyian akarjuk az életünket; mindannyian becsüljük az életünket; mindenki. Imádjuk az életünket és teljes mértékben meg akarjuk tapasztalni ezt, amilyen jól csak tudjuk.
Jelenleg ebben akadályozva vagyunk a mostani rezsim miatt, ami félelmen alapul; minden a félelemről szól. És a legnagyobb félelem ami nekünk fizikálisan megvan, az a halálfélelem, és ez a legnagyobb hatalmuk egyik része, az ilyen fajta félelem, ez az aggodalom, amit ők növelni vagy csökkenteni tudnak -- amit folyamatosan meg is tesznek.
Egyetlen pillanatról sem tudok, amikor ez nem így történt, amikor felszínre kerül ez a félelem és mi úgy reagálunk rá, ahogyan tesszük. Teljesen természetesnek tűnik. De mi történik amikor nem így teszünk, amikor megállítjuk ezt az érzést és azt mondjuk: Nos, ez csak félelem. Át tudjuk vészelni, akkor az az igazi kilétünk megtapintása.
Még nem hiszem azt, hogy jelenleg van elég ember, aki tudná, hogy ki is ő valójában. A saját fizikai létezésük szerint definiálják magukat, ami csak félelmen alapul, és ciklikus, és egyszerűen nem tudnak belőle kilépni. És nyilván meg kell találniuk a kiutat.
Személyesen azt hiszem, hogy egy elmozdulás fog bekövetkezni -- azért nevezem elmozdulásnak, mert azt hiszem ez fog történni; a földkéreg körülbelül 30 fokkal fog megmozdulni, olyan 1700-2000 mérföldet délre, és egy hatalmas felfordulást fog okozni, aminek a következményei nagyon hosszú ideig fognak fennmaradni. De az emberi faj nem fog kihalni. Még mindig itt leszünk. Az, hogy kik leszünk ennek a végén -- ott jár most az eszem. És ami ezt a rezsimet illeti, nekik is ott jár az eszük. Ezért teszik azt, amit tesznek, mert ennek a végén ők akarnak irányítani.
Nos, ha beavatkozásról beszélünk, itt fognak a "jóindulatú földönkívüliek" beavatkozni. Azok a személyek, akik igazából mi vagyunk, ekkor történhet a beavatkozás, de nem tudom. Egy erős intuitív érzésem van, hogy meg fog történni, de jelenleg, a mostani helyzet nem segíti elő az ilyen fajta beavatkozást. Most még nem.
Nem érzik úgy, hogy ez a megfelelő időpont lenne. És minden esetben, a fizikai élet egy nagyon, nagyon pici része annak, amik valójában vagyunk, tehát milyen fontosságot tulajdonítanánk ennek, tudván, hogy amikor átmegyünk a következő ajtón, úgyis visszakerülünk haza?
Tehát mindezt figyelembe kell venni, és biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek, akik ezt sokkal jobban ki tudják fejezni, mint ahogy most én. Én ezt csak egy nagyon személyes nézőpontból tudom kifejezni, és ez az, amit ösztönösen érzem, hogy megtörténhet. És mondom történhet, teljesen tudatában annak, hogy saját magamban biztos vagyok benne, hogy ilyesmi meg fog történni, és ez csak az a fájdalom amin át kell mennünk azért, hogy ez a rezsim már ne rendelkezzen azzal a hatalommal, amivel most.
Emberek felébrednek, rájönnek, hogy mi is történik körülöttük és tényleg rendesen megnézik, és annyira felemelik a tudati szintjüket, ahogy eddig még soha, és utána minden elég gyorsan össze fog jönni. És amikor összejön, az a hatalom amivel ezek az személyek rendelkeznek úgy fog róluk leesni, mint egy törülköző, tudja, simán leesik róluk, és lelepleződnek.
B:  Ez egy nagyon ösztönző gondolat. Személy szerint úgy érzi, hogy... Hadd soroljak fel egy pár alternatívát: Hogy az egész háború meg sem fog történni; hogy az egész dolog csak szét fog esni? Vagy, hogy az egész szét fog esni a háború után, de a kataklizma előtt? Vagy, hogy az egész össze fog esni a kataklizma után és a Szelídek fogják örökségül bírni a Földet, mondjuk?
W:  Igen. Ez egy nagyon fontos kérdés. Vegyünk figyelembe két dolgot: az első dolog a rezsim teljes elhatározása, egy jobb szó hiányában, a teljes elhatározásuk abban, hogy ezt végig kell vinniük. Kétségbe vannak esve. Mindent beleadnak, hogy ez megtörténjen. Megalkotják a forgatókönyveket, a ki- és belépéseket. Ez könyörtelen; megállás nélküli; nincs szünet. És amikor szünet van, úgy értem, amikor az emberek kezdenek lenyugodni, felbukkan valami más, hogy benn tartsanak minket a félelem markában, amit létrehoztak.
Az az erő amivel rendelkeznek irtózatosan hatalmas, rettentően hatalmas, és nem szabad alábecsülni. Olyan dolog ez, amitől jó, becsületes emberek kikelnek magukból, stressz és aggódás által sírba kergetik őket. El kell tőle távolodni és meglátni, hogy mi is valójában.
Ha van elég ember, aki fel tudja emelni a tudatossági szintjét és meg tudja látni azt, ami történik, akkor mindenki más fel fogja emelni a fejét. Azt hiszem csak egy vagy két ember kell, aki felemeli a fejét és azt mondja: Ja. Tiszta a terep, és mindenki más fel fog jönni. És akkor ott lesznek az egész világon, különböző országokban, csak egy új érzés, egy jobb érzés annál, ami addig volt, és ez mind arról szól, hogy az egyének felhatalmazzák magukat azáltal, hogy elfogadják azt, akik valójában.
És ebben nincs semmi misztikus. Semmi mélyen vallásos vagy ilyesmi. Nagyon kevés köze van a valláshoz. Ez az emberi lélekről szól és a tudatosságról amiben élünk, és arról, hogy mindannyian osztozunk és a tudás meg a tudatosság kétségtelenül mindannyiunké -- de jelenleg el van előlünk titkolva. És túl kell jutnunk ezeken az elnyomó erőkön azért, hogy rájöjjünk kik vagyunk. És amikor ez megtörténik -- minden más teljesen természetesen fog bekövetkezni és ez a rezsim, bármennyire erős is -- és ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni: Ezek nagyon veszélyes emberek, rendkívül veszélyesek -- a hatalmuk el fogja őket hagyni.
B:  Ez nagyon közel van ahhoz, amiről David Icke is beszél. Nagyon közel ahhoz, amiről Dr. Bill Deagle beszél, és amiről mi is beszéltünk számos alkalommal.
W:  Igen.
B:  Hogy a bolygón egy tudatosságemelkedés folyik, de ők kétségbeesetten próbálják lezárni a fedelet és felgyorsítani a saját tervüket azért, hogy létrehozzák az irányító vasöklöt. A dolgok rosszabbodhatnak mielőtt javulnának, de a végén nem fognak győzni mert a tudatosság felülmúl minden hatalmat és minden hadi erőt és minden stratégiai tervezést amit csak össze tudnának hozni. És az a lényeg, hogy ez a kollektív tudatosság továbbterjedjen, ahogy ez látszik is.
És ez az interjú amit most csinálunk, szerepet kell, hogy játszon ebben. Mert nem arról szól, hogy ostobára félemlítsük az embereket és bunkerekbe kergessük őket tartalék élelmiszerrel együtt. Valójában arról szól, hogy elmondjuk: Figyelj, ennek nem így kell lennie, mikor annyira nagyok lehetünk amilyenek vagyunk, és annyira bátrak, amennyire tudunk, és annyira erősek, mennyire csak tudunk, és rájövünk, hogy kik is vagyunk igazán. És ha ezt elég sokan közölünk megteszik, akkor az egész egyszerűen nem úgy fog lezajlani.
W:  Ez így van. Én is pontosan ezt mondom. Tisztában vagyok azzal, hogy semmi kivételeset nem mondok, de ahogy Ön is jelezte, meg kell ismételni. Az embereknek tudatában kell lenniük annak, hogy van remény, és a dolgoknak nem így kell lenniük, ahogy vannak. Soha sem kellett így lenniük. Sokkal, sokkal jobb lehet minden.
A lényeg, hogy túllépjünk a félelmen; ezen a félelmen kell az embereknek túllépni. Nem kell pszichiáternek vagy pszichológusnak lenni vagy ilyesmi -- ők csak az elmével foglalkoznak. Nem kell vallási vezetőnek, vagy nagy spirituális gondolkodónak lenni, hogy erről tudomást vegyünk, mert minden bennünk van. Bennünk rejlik. Tehát magunkba kell néznünk és utána el kell fogadnunk azt, akik vagyunk; és akkor tudni fogod, hogy mi történik és azt is, hogy ez helytelen. És mindenki más... ez egyszerűen terjedni fog.
Még azok sem fognak tudni ellenállni, akik ebben a félelemrezsimbe lettek belenevelve, mert akkor saját maguknak állnának ellen és annak, akik ők valójában. És ez egy gyönyörű dolog; erről szól az egész univerzum és erről szól ez az egész tapasztalás. És ezek az időszakok, melyek ennyi ezer évig tartanak, ezek csak... hát még csak rossz emlék sem... hanem ennyit fognak jelenteni: Hm! Nos, ebből tanultunk. Rendben? És tenni fogunk róla, hogy ez ne forduljon többé elő, és hogy az ilyen fajta személyek, akik ilyen félelmet tudnak létrehozni, tudja, soha többe nem fognak egy hatalombázist felállítani itt.
Szóval, igen, azt hiszem hogy ez közeledik, és ha időben megtörténik -- és "az idő" az egyik olyan szó, amit nagyon óvatosan kell használni, mert ez a rezsim nagyon időalapú, miközben az emberi tudatosság nem nagyon foglalkozik az idővel, ők viszont minden bizonnyal foglalkoznak vele, a Föld fizikai természete miatt. Bizonyos időkben tesznek dolgokat. Tudja, vannak évszakaink: tavasz, nyár, ősz, tél. Az elmozdulás ami be fog következni olyan, mint egy új évszak.
Ami történni fog, az egy geofizikai változás; egy új évszak, és egy nagyon tudatos emberiség, különösebb megerőltetés nélkül nagyon jól kijöhetne belőle a végén.
Tudom, hogy említett az emberek számára biztonságos helyeket. Tényleg nem tudom, hol lehetnek. De én személy szerint tudom, hogy hol kell lennem, és ott kell lennem ahol most is vagyok. Hogy ez biztonságos, vagy sem, az lényegtelen; itt kell most lennem és ez így jó nekem.
B:  Igen. Amikor az emberek azt kérdezik tőlünk, hogy hol kellene lenniük, mindig felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a válasz minden egyes személy esetében más, és ez olyan dolgoktól függ, amiket rajtuk kívül senki más nem tudhat.
Néhánynak ott kell maradniuk, ahol vannak; egyeseknek lehet, hogy el kell utazniuk, de ez azért lehet, mert ott találkozniuk kell valakivel és egy másik helyszínen tenniük kell valamit. Ez tényleg annyi mindentől függ, nem csak annyi, hogy: milyen helyek biztonságosak és hová kellene elbújnunk? Inkább ilyesmiről van szó: hogyan tudnánk a legjobban használni a képességeinket arra, hogy megtegyünk bármit is, amiért itt vagyunk? És ez mindenki számára egy személyes dolog.
W:  Tökéletesen. Így van. Azt hiszem, hogy minél tudatosabbá válnak az emberek, annál jobban fog eltűnni a félelem. Nem fogunk abban a félelemben élni, tehát amitől régebben féltél, az lehet hogy már nem is lesz félelmetes számodra, vagy akár annak az embercsoportnak a számára. Egyszerűen el fog tűnni.
Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz aggodalom, vagy fájdalom, vagy ilyesmi; persze, hogy lesz. De végül is, a félelmek amiket jelenleg tapasztalunk, a dolgok bizonytalanságával és kiszámíthatatlanságával kapcsolatos fizikai félelmek, azok már nem lesznek -- egyszerűen el fognak tűnni. Azok az emberek leszünk, akik valójában vagyunk, és szerintem az emberi faj, egészében véve, egyszerűen gyönyörű.
B:  Igen. Ez egy csodálatos dolog, amit az emberek magukévá tudhatnak, és ezt gyakran meg is említjük. Van egy csodálatos film. 1984-ben csinálták, Jeff Bridges egyik filmje, aminek a címe Starman (Csillagember). A csillagember egy földönkívüli látogató, aki békés szándékkal jött, és próbálja megérteni az emberi fajt, mert egy furcsa helyzetbe keveredett. És haza akar találni.
A film vége felé, azt mondja: Tudni szeretnéd, hogy szerintem mi a szép ebben a fajba? A legjobbját adja, amikor a dolgok a legrosszabbak.
Sosem felejtettem el ezt a mondatot. Arról szól, hogy az a bámulatos az emberi fajban, hogy a problémákon túl tudják magukat tenni és mélyen magukba tudnak szállni, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a legrosszabb helyzetek közepette. És természetesen a katonaságban az ilyen fajta helyzetek már majdnem hagyománnyá váltak, az hogy vannak olyan emberek, akik rendkívüli nyomás alatt hihetetlen hősiességgel viselkednek, és az e fajta nyomásra történő reakció tesz minket ilyen csodálatossá.
W:  Igen, ezt a katonaságban jobban észre lehet venni, mivel minden le van jegyezve. Az emberi tudatosság és a létünk lényege ebben a fizikai világban nagyon rugalmasak. Egy fontos dolog, amit figyelembe kell venni az, hogy néha azt gondoljuk erkölcsi gondolkodásunk holtpontra jutott, de ez igazából nem így van. A dolgok egyszerűen változnak minden személy esetében, ami szerintem egy újabb csodálatos dolog, mivel ez végtelenségig nyújthatja a beszélgetéseket, ami egy nagyszerű dolog. A párbeszédek amiket folytatunk segít abban, hogy sokkal jobban megismerjük saját magunkat.
De szerintem ez felülemelkedik a holtponton. Túlmegy ezen. Azon is túlmegy, amit erkölcsileg helyesnek találunk, és így tovább. Az egész egy másik szintre kerül amikor ezek a dolgok megtörténnek, amikor a rugalmasságunk a végletekig van feszítve. Mind csodálatos dolgok létrehozására vagyunk képesek és úgy néz ki, több mint valószínű, hogy annál a fordulópontnál vagyunk, ahol ez a rugalmasság a végletekig lesz feszítve.
Még egyszer kihangsúlyozom, hogy nagyon veszélyes emberek ellen játszunk, rendkívül veszélyes emberek, hihetetlenül hatalmas emberek. És saját tapasztalatból tudom, hogy nem sok ember állt szemtől-szembe ilyen fajta hatalommal, ahogy ez árad és ahogy az emberre hat... nagyon, nagyon beteggé tud tenni, ki tud készíteni az összeomlásig. Vagy melléjük állsz, engedelmeskedsz nekik és hízelegsz mindenre, amit tenni akarnak, mert azok az emberek akik nekik dolgoznak és teljesítik a parancsokat -- és elég sokan vannak -- hihetetlenül engedelmesek és hihetetlenül szervilisek. Őket nem lehet egyáltalán "szabad lelkeknek" nevezni. Tudja, ezek az emberek bedőltek nekik, be lettek csapva.
Lehet, hogy ez olyasmi, amire az embereknek rá kellene ébredniük, hogy milyen hatalomra tettek szert, és szerintem még fel sem fogták teljesen. Az emberek próbálnak bepillantani, rájönni arra, hogy mi is történik és információtöredékeket megszerezni, és ezek a töredékek nagyon, nagyon fontosak lesznek.
De bármilyen módon ellenük cselekedni, az elég katasztrofális lehet, én már tapasztaltam ezt, és azt hiszem sok más ember is. Tehát lehet, hogy ezért kellene elmondanunk, hogy kik ezek a személyek, kijelenteni, hogy kik vagyunk és ezt félelem nélkül tegyük. Ez a félelem az oka annak... ez annak az alapja, ami még megmaradt belőlük.
B:  Valami amiről korábban beszéltünk, amikor pár napja volt egy beszélgetésünk, az volt, hogy ezekben a személyekben páratlan arrogancia lakozik, amit Ön is megtapasztalt első kézből, amit George Green is leírt amikor először találkoztunk és beszélgettünk olyan másfél éve: Azt mondta: Azt hiszik, győztek. Már nem aggódnak semmi miatt. Nem próbálják elhallgattatni az alternatív médiát. Nem igazán, tudja. Az nem változtatna meg semmit. Mit változtathat meg egy-két hang? A terv így is le fog zajlani. Azt hiszik, hogy nem fog megváltoztatni semmit az, amit Ön vagy én mondhatunk.
W:  Nos egyetértek George Green-el. Ő sokkal jobb képet festett róla, mint amit én tudnék, mert pontosan ez a helyzet. Hihetetlenül arrogánsok. A többi tulajdonságuk mellett ott van ez az arrogancia is. Eléggé tapintható. Igen. És egyszerűn nyugodtak abban, amit tesznek, teljesen nyugodtak. Nem bujkálnak és nem settenkednek. Úgy értem, ezek eléggé nyitott személyek, egyesek ismert személyek.
B:  Rendben. Nos, van valami amit kihagytunk? Van-e valami amit mondani szeretett volna, de nem volt rá alkalom? Hozzá szeretne bármit is tenni, amiről nem is kérdeztem?
W:  Még van egy ilyen történetem, azt hiszem, mert tudom, hogy az emberek egy bizonyos szintű hihetőséget akarnak társítani mindannak, amit Önnek elmondtam, és azt hiszem, ez mindig nehéz. Csak annyit mondhatok, hogy tudatában voltam ennek az ütemtervnek már a 70-es évek elejétől, de akkor túl fiatal voltam ahhoz, hogy megértsem miről is van szó. Valójában elég izgalmasnak tűnt nekem mindaz, ami történt, és akkor hallottam legelőször az "Angol-Szász Misszióról."
És a részletekkel kapcsolatban, úgy érzem ha elkezdenék neveket mondani és hogy miről beszéltek pontosan és hogy hol is voltam akkor, az kompromittálhatná a Hivatalos Titoktörvényt, aminek még mindig részese vagyok, sok szempontból. A katonaságra gondolok. Ha egy civil környezetről van szó, akkor nem; arról szívesen beszélek.
Bárcsak le tudnék írni más eseményeket is, amiről Ön tud, és bárcsak úgy tehetném, hogy az emberek sokkal jobban megértsenek, mint ahogy itt elmagyaráztam. Akkor pontosan látnák, hogy honnan jöttem, hol jártam, és min mentem keresztül. Úgy érzem az emberek úgy sokkal jobban tudnák ésszerűsíteni.
De szerintem az, amit eddig elmondtam elég lesz az embereknek, ha azt akarják, hogy körülnézzenek maguk is és felfordítsanak pár követ. És ha ebből előjön valami fontos, amit mások is meg tudnak erősíteni, az fantasztikus lenne. Az jó lenne, mert a bizonyíték... Tudom, hogy annyira szükségszerű ilyen dolgokat tenni, és nincs ennél nagyobb durranás. Egyetlen egy személy számolt be egy olyan dologról, aminek a lényege őt évvel ezelőtt történt, de egy sokkal, sokkal nagyobb sztori van ekörül, amiről Ön is tud, és nagyon óvatosnak kell lennünk azzal, hogy mit is mondunk erről.
B:  Természetesen van sok más ember, aki hozzáférhet ahhoz az információhoz, amihez Ön is. Ez olyas valami, amiről emberek ezrei tudnak a pénzügyben és a katonaságban és a politikában. Ezt sokan tudják. A földlakosság egy nagyon kis részéről van szó, de akkor is nagyon sokan tudnak róla.
W:  Természetesen. Így van.
B:  És valami, amire mindig is bátorítottunk, és itt megismételjük, arra bátorítunk mindenkit, aki ezt első, vagy akár másodkézből is tapasztalta, bármilyen szempontból, hogy lépjenek elő és tudják azt, hogy egységben van az erő. Tudják azt, hogy minél több ember kilép a sorból és van bátorságuk megszólalni, ahogyan Önnek is, annál többet fognak meghallani, megérteni, és az egész dolog olyan lesz, mint egy folyamatosan guruló hógolyó. A hógolyó gurul. Még elég kicsi, de gurul.
W:  Ó, nagyon is gurul. Eljön az idő, amikor a nevek ki lesznek mondva, ha van elég támogatás a nyilvánosság részéről, és akkor válaszokat fogunk követelni ezektől a személyektől.
Tehát amikor majd elég sok gyümölcs fog leesni a "bizonyíték fáról", akkor ezeket a személyeket rendesen felelősségre lehet vonni, és akkor egy teljesen más történetet fogunk megtudni, tudja, abból amit hozzám hasonló emberek elmondanak Önnek. Valóságosabb lesz minden, jóval valóságosabb. Meg tudjuk csinálni. Felelősségre tudunk vonni személyeket.
B:  Jó. Rendben. Ez nagyon, nagyon fontos. Azzal szeretném befejezni, hogy: köszönöm a bátorságát, ás köszönöm a lelkierőt.
W:  Én is nagyon köszönöm, Bill.

Kattintson ide a videó megtekintéséhez
 Az Angol-Szász Misszió:
Bill Ryan bemutató átirataAz Angol-Szász Misszió: Bill Ryan Bemutatója
2010. Február 16.
Kattintson ide az eredeti videó megtekintéséhez 
[Nyitózene: gitár instrumentális változata a John Lennon IMAGINE-éhez,  Mark Knopfler és Chet Atkins-től]

Bemutató kezdete
Bill Ryan vagyok a Project Camelot-tól és Project Avalon-tól és a mai dátum 2010. Február 16.
Ez a videóbemutató egy kicsit szokatlan, mert én mondom el, vagyis én értelmezem az általam hallottakat. Az interjúalany, egy nagyon fontos tanú, nem régen, pár héttel ezelőtt keresett meg minket a Project Camelot-nál.

Ahogy a legtöbb tanú, ő sem szeretné felfedni kilétét, de belegyezett abba, hogy átírjuk a hanganyagot. Tehát az interjút írott formában olvashatják :[
Az Angol-Szász Misszió: Tanú Audiointerjú], ezt együtt tesszük közzé a videóval, mert fontos hogy olvasni is lehessen miközben az én interpretációmat hallják.

Ahogy jobban belemerülünk, meg fogják érteni miért fontos, hogy minden információt megkapjanak és kiértékeljenek.

Nos, ez a személy egy Brit állampolgár. Az Angol hadseregben dolgozott évekig, majd miután otthagyta a katonaságot London Városába került, egy elég magas beosztásba, egy elismert beosztásban, London Városában.

Azok számára akik nem ismerik London Városát: London Városa olyan, mint egy külön tartomány, a pénzügyi szektor London szívében. Sokan picit úgy tekintenek rá, mint a Vatikánra. Nagyon régi, nagyon ókori. A pénzügyi rendszer szíve, nem csak az Egyesült Királyságé de talán az egész világé.

Sok kutató úgy gondolja, hogy nagy valószínűséggel London Városa dönt az Amerikai pénzügyi rendszerről is. Ők tartják kézben a Federal Reservet, a Bank for International Settlements – és nagyon sok fontos dolgot, ami történik. Ez a pénzügyi világ idegközpontja. És nagyon Szabadkőműves, nagyon régi, nagyon hagyománytisztelő.

Az emberünk jelen volt több rangidős Szabadkőműves találkozón, és habár ebből több is érdekes volt, ezek rutinszerűen zajlottak London Városában – itt beszélték meg a pénzügyi dolgokat, és így tovább.
Történt hogy 2005 Júniusban, elment egy másik találkozóra, amiről azt hitte, szintén rutinszerű összejövetel lesz. De valójában ez valami nagyon furcsa volt - és ezt mindjárt az elején észrevette.

Ebben az interjúban, amit itt olvashatnak [
Az Angol-Szász Misszió: Tanú Audiointerjú], látni fogják, azt mondja, hogy az volt a benyomása hogy csak véletlenül került oda. Nem igen kellett volna ott lennie, nem tudta, hogy mi történik, és így nem is tudott belefolyni a témába. Úgy érezte magát egy kicsit, mint egy légy a falon. Csak hallgatta, hogy mi történik, és az elején nem is értette, hogy miről van szó.

Most, mindenki ott Szabadkőműves volt. Magas rangú Szabadkőművesek. Olyan 25 vagy 30 ember lehetett ott, beleértve magas pozícióban lévő politikusokat, akiket a legtöbb ember az Egyesült Királyságban név szerint megismernének. Én nem tudom, hogy kik voltak. Ő nem mondott neveket, én meg nem kérdeztem meg. De azt mondta: 
Ezek jól ismert nevek.

Ott volt a rendőrfőnök, az Egyház képviselői is, a hadi erőktől is jelen voltak – 25 vagy 30 ember.

És ahogy hallgatta az ott vitatott történetet... ez egy nem hivatalos, kötetlen találkozó volt. Nem egy nagy asztal körül ültek, jegyzetekkel, meg vizespoharakkal, meg beszédidővel, meg napirenddel, meg üléselnökkel. Csak emberek egy szobában akik ezekről a dolgokról beszélgettek.
Egy tervről beszéltek, ami egyértelműen már régen lett megalkotva. Most már csak a terv kivitelezéséről beszéltek. Arról beszéltek hogyan mennek a dolgok, hogy időben történnek-e, vagy sem.

Például, csak egy ízelítőt ebből, a problémákat vitatták meg, amik előjöttek a terv kivitelezésében, és ahogy ez a kis bemutatóm folytatódik, rá fognak jönni milyen tervről van szó. Körülbelül úgy fogom ezt feltárni, ahogy a tanúnak lett feltárva és ahogy ő is elmondta nekem - részenként, lépésről lépésre.

Az első dolog, amiről beszélni hallotta őket az volt, hogy úgy néz ki, mintha Izrael nem készülne arra, hogy megtámadja Iránt mostanában. Ez egy probléma volt.

Már 2005 Júniusban is aggódtak az időpontok betartásáért, és már akkor is szerintük
"késtek" az események, a terveikhez képest, és ez gondot jelentett nekik.

Szóval ez mindjárt megragadta a figyelmét, mert még soha nem volt jelen olyan találkozón, ahol ezekről a dolgokról volt szó.

Aztán Kínáról beszéltek, hogy milyen hatalmas lett Kína hirtelen, pénzügyileg és hadi erő szempontból is, és hogy a Japánok sem teszik azt amit tenniük kellene, vagyis nem
szabotálják Kína pénzügyi helyzetét. Ezt nem tették meg, és ez szintén probléma volt, mert Kína gyorsan erősödött minden szempontból.

Más dolgokról is tárgyaltak, mint például a tervezett pénzügyi összeomlásról, a javak összevonásáról – mindenről, amit mindannyian láttunk elkezdődni 2008 Októberében. Ezt ők már régen eltervezték, és utaltak rá ezen a találkozón 2005 Júniusban. Szóval ez mind egy terv végrehajtása volt.

Eléggé megdöbbent, minél többet hallott, és amikor rájött, hogy igazából miről is van szó, már megrémült.

Az egyik oka annak, hogy ezt a videóbemutatót csinálom most, az az, hogy elvegyem az élét a leírtaknak és hogy értelmezzem egy kicsit, mivel ezek megdöbbentő információk. Azt is szeretném elérni, hogy külön válasszuk azt, amit a saját fülével hallott, és azt, amit ő, vagy én leszűrtünk, összeraktunk ezekből az információkból.

Ez nagyon fontos információ. Muszáj tudnunk ezekről a dolgokról, még akkor is ha nem úgy tűnik, hogy időben megvalósulnak – NEM HISZEM HOGY EZ MEG FOG TÖRTÉNNI. Azt gondolom, hogy van ott egy csomó őrült ember, akik nagyon elszántak, hogy csináljanak valamit, és nagyon siettek – és ezt fontos megérteni – igyekeztek elindítani ezt az eseménysorozatot.

Nos, amit ő leírt, az ennek a tervnek a kronológiája.

Úgy kezdődik, hogy Izrael megtámadja Iránt. Nos, ez még nem történt meg. Voltak rá jelek, hogy bizonyos erők próbálják ezt kiforszírozni. Csak nézni kell az utolsó két év híreit, hogy rájöjjünk arra, hogy a nyilvánosságot felkészítik az ilyenfajta csapás indoklására. Iránt úgy tüntetnék fel, mint rossz fiúkat, akik megérdemlik, hogy valami történjen velük, és így tovább.

Most, ez lesz annak a kezdete, ami olyan mint a nyitás egy nagy sakkjátékban. A terv az, hogy Iránt, vagy Kínát provokálják a visszacsapásra. A mi emberünk, az informátorunk, a hadseregben szolgált, és meg van győződve arról - habár ez soha nem került nyilvánosságra, és ez nem köztudott információ – hogy Irán rendelkezik nukleáris fegyverekkel. Úgy véli titokban kapta őket Kínától.

És mindez szándékos, mivel ezek az irányítóerők megengedték, hogy Iránnak nukleáris fegyverei legyenek, mert azt akarják, hogy használják is. A terv az, hogy vagy Irán, vagy Kína visszatámadjon, miután Iránt megtámadják egy nukleáris fegyverrel.
Ezen a ponton, egy korlátozott nukleáris háború tör ki a Közép Keleten, majd tűzszünetet kötnek.
Ezeket a terveket hallotta ott a találkozón. Ezt koreografálták. Olyan, mint egy film forgatókönyve. Pontosan ezt akarják, hogy történjen. 
És eközben, a másik dolog amit már állítanak fel ezért... és sokan azok közül, akik ezt nézik, tudni fogják, hogy ezt a színfalak mögött már állítják fel. Nagyon sok információnk van erről egy pár kiváló kutatótól, sok országból, akik minderről beszámolnak az interneten, hogy úgy állítják össze a dolgokat sok Nyugati országban, hogy a lakosság kemény ellenőrzés alá kerüljön: statárium, nagyobb hatáskörök olyan közbiztonsági erőknek, akik nem csak a hadsereg meg a rendőrség.

Az Egyesült Királyságban például, a forrásunk azt mondta tudja, biztos tényekre alapozva személyesen tudja, hogy nagyon sok magánvédelemben dolgozónak növelik a hatáskörét, hogy letartóztatásokat tudjanak végrehajtani, őrizetbe vehessenek embereket, utcai lázadásokat tudjanak kezelni. És itt csak egyszerű magánvédelemben dolgozókról van szó, olyan emberek, akik parkolási büntetéseket osztanak az utcán. Az ő hatáskörük is ugyanúgy növelve van.

És tavaly Obama Elnököt arról halhattuk beszélni, hogy egy amolyan Nemzeti Gárdát akar létrehozni otthon Amerikában, ami készen állna kezelni az ilyen helyzeteket. Nagyon sok jel arra utal, hogy ezt tervezik.

És ennek az őrült forgatókönyvnek a leforgatásával, amiben az a szándék, hogy a Közép-Keleten egy korlátozott nukleáris tűzváltás robbanjon ki, azt akarják elérni, hogy miközben a világ rémülve figyel minderre, követelni fogják a kormányaiktól, hogy az utazásokat, a kommunikációt, azokat az embereket, akik gyülekeznek, azokat az embereket, akik az utcán tiltakoznak, mind kemény ellenőrzés alá vessék.

Biztosra akarnak menni, hogy nem lesznek őrült öngyilkos merénylők a repülőgépeken, vagy a bevásárlóközpontokban – meg akarnak majd erről győződni. És mivel ezzel az embereket félelembe kergetik majd, ezek kérni, követelni és ragaszkodni fognak kemény ellenőrzésekhez a kormányaiktól, ami indokolt is lesz. És ekkor lesz bevezetve a statárium minden Nyugati országban. Indoklásnak szánják ezt.

Mindez csupán valaminek a kezdete, mivel ez a történet sokkal nagyobb, és eléggé rémisztő.

Ha ezt nézve Ön egy picit megdöbbent, nos, így éreztem én is magam, amikor meghallottam ezeket az információkat, és így érezte a forrásunk is magát, amikor ő hallotta ezeket az információkat azon a találkozón – mivel ez csak a kezdet.

Most, a tűzszünet ideje alatt, mindenki meg van döbbenve, mindenki fél, mindenki nagyon rémült, hogy ez hogyan fog folytatódni. A lakosság mindenféle kemény ellenőrzések alatt van mindenhol.
És akkor a következő lépés ebben a sakkjátékban amit játszanak az lesz, hogy biológiai fegyvereket engednek szabadon Kínára. Hallotta, ahogy erről is beszéltek azon a találkozón.

Egy influenzaszerű vírust fognak szabadon engedni, ami genetikailag veszi célba a Kínai lakosságot. Fajilag a Kínai emberek ellen lesz célozva. Úgy van megtervezve, hogy futótűzként terjedjen és hogy nagy számban tegye el láb alól a Kínai embereket. És ezek az emberek a találkozón NEVETTEK erről.

Azt mondták: 
Kína náthát fog kapni. Ezeket a szavakat használták: Kína náthát fog kapni. És röhögtek azon, hogy ezek a biológiai fegyverek pusztítást fognak végezni a Kínai lakosságban.

Ezután, az ami ténylegesen már valamifajta pestis lesz, valóban világszerte fog terjedni, Nyugatra is. A forrásunk nem volt benne biztos, hogy ez egy Kínai visszacsapás lesz-e, vagy ez a dolog csak úgy terjedni kezd majd az egész világban olyan módon, ahogy ez várható is lenne, akár fajilag célzott, akár nem. Ezek a dolgok valójában mutálódnak.

Szóval most egy olyan helyzettel állunk szemben, hogy a Közép Keleten ott volt ez a korlátozott nukleáris háború; ott egy járvány, ami tényleg végigsöpör a világon és tényleg öli az embereket, nagyon látványosan; és ott van ez a diktatórikus katonai tilalom a Nyugati világ összes kormányaiban, mivel mindenki pánikba esik majd mind emiatt.
És akkor, mondta, akkor kezdődik az igazi háború – valami, amit indokoltan a Harmadik Világháborúnak neveznénk, egy sokkal nagyobb nukleáris tűzváltással.

Ezen a ponton megkérdeztem tőle: 
Ez csupán a lakosság csökkentéséről szól? Miről szól ez az egész? Miért teszik ezt? Miért ez az őrült 'Dr. Strangelove' terv, hogy mindezt a világra szabadítsák? Miért tennék ezt?

Ahogy a beszélgetésünk folytatódott, kezdtem válaszokat lelni ezekre a kérdésekre. Most, ennek egy része csupán spekuláció, és azért akarom megosztani Önökkel ezt a spekulációt, mert eléggé fontos, hogy együtt dolgozzunk ezen és rájöjjünk, hogy mi is történik itt. Van némi nyomravezető jel; van egy pár nagyon fontos nyomravezető jel, amit be fogok mutatni Önöknek itt, ezen a videón.

Azt mondta: 
Minden bizonnyal, lakosságcsökkentésről van szó.

Szóval én azt mondtam: 
Nos, ezen a találkozón, említettek számokat is? 

És ő azt mondta: 
Igen, említették. Ötven százalék. 

A világlakosság fele. Ez a terv, úgy mint a Georgiai Útmutató Köveken. Azoknak, akik nem tudják, hogy mik is a Georgiai Útmutató Kövek, ez egy kőmonumentum Georgia, Amerikában, [Szerk. megj.: Elberton, Georgia] amit ismeretlenek állítottak fel egy pár évvel ezelőtt. Nyolc nyelven van, és olyan mint egy Illuminati kiáltvány egy “új világért”, hogy úgy mondjam. És ezt tartsák észben, hogy ez egy kiáltvány egy új világért. Ez egy fontos fogalom ebben a bemutatómban.

Az egyik kulcsfontosságú része ennek a kiáltványnak ezért az új világért az, hogy a Földlakosságának 500 milliónak kell lennie. Most, 500 millió ember egy hatalmas csökkentést jelentene a majdnem 7 milliárdból, amennyi a mostani lakosság. Ez a jelenlegi lakosság olyan 95%, akik már nem lennének itt a bolygón. És az 50% egy lépés afelé, és annak oka van, hogy miért teszik mindezt. Van egy oka annak, hogy miért sietnek. Van egy oka ennek az őrültségnek.

És miközben ezt magyarázta, azt mondta, hogy ennek a tervnek egy nevet is adtak. Ennek a projektnek van egy
neve. És én azt mondtam: Nos, mi a neve? 

Azt mondta: 
Úgy hívják, hogy az “Angol-Szász Misszió”. 
Az Angol-Szász Misszió. Nos, ezt már hallottam valahol. Valami történelmi dolog aminek, azt hiszem, a Keresztes Háborúkhoz van köze, amik elég régen voltak. De még nem hallottam egy mai környezetben használni, ahogy ő sem. És később, ahogy folytatta a történetét, kezdtem megérteni, hogy ez miről szólhat – ezért ez a videó címe és ezért akarom megosztani Önökkel ezeket az információkat, mert együtt kell működnünk annak érdekében, hogy rájöjjünk mi is folyik itt. Rendkívül fontos megérteni.

Létezik egy olyan terv, szerintem, amire Hitler büszke lenne, ami annyira gonosz, annyira Machiavellikus; annyira nehéz vele szembeszállni. Annyira hihetetlen, hogy ki kell raknom az asztalra Önöknek azért, hogy megfontolják, ez lehetséges-e vagy sem.

A tervek amiket leírtam kétségtelenül lehetségesek, mivel ő a saját fülével hallotta azon a találkozón, mindent amit eddig leírtam, beleértve a nagy járványkitörést, egy hatalmas viszály kitörés, mindez a "korlátozott háború" után.

Tehát a sorrend a következő… a tervezett sorrend a következő: Izrael megtámadja Iránt, ezután következik egy tűzszünet és ezalatt az összes Nyugati ország lakossága kemény kormányi katonai ellenőrzés alá esik. Utána Kínát megtámadják egy biológiai fegyverrel. Egy influenzaszerű betegség lesz, úgy terjed majd mint a futótűz, világszerte elterjed, és ezután elkezdenek egy nagy Harmadik Világháborút.

És, majd ekkorra, a földlakosság 50%-a el lesz pusztítva – és nem csak a háború, vagy a pestit miatt, de azért is, ahogy sokan Önök közül meg is fogják érteni, az infrastruktúra szétomlik ilyen helyzetekben: Nincs élelmiszer a szupermarketekben, nincs üzemanyag a benzinkutakon, a távközlés szétesik, lehet, hogy majd víz sem folyik a csapból.

Az emberek egy Viktoriánus korba esnek vissza, és nem lesz lehetőségük ezt kezelni, mivel a legtöbb embernek nincs zöldségkertje. Nincs lovuk meg szekerük. Nem képesek túlélni, ahogy erre régebben képesek voltunk.

Nagyon, nagyon sebezhetőek vagyunk ebben a technológiai fejlődésünkben. Rendkívül sebezhetőek vagyunk. És az Irányítók ezt természetesen tudják.

Ezen a ponton a forrásunk azon spekulált, hogy... 
Miért sietnek? Miért akarják ezt megtenni?

És van itt egy amolyan kemény irónia, ami az... ezt mondtam: 
Nos, ha egy Harmadik Világháborút tervezel, akkor miért ne vennéd az időt, hogy ne tévedhess, hogy jól megtervezd? Tudja ez jöhet 20, vagy 30 év múlva is, nem igazán számítMiért ez a nagy rohanás?

És a forrásunk azt mondta úgy érzi, olyan belső információk alapján, amit ezután is kapott, hogy ez még mindig olyan 18 hónapon belülre van időzítve, és ez olyan 2011 közepe felé lesz.

Nem tudja biztosan, mivel ezek az események nem naptárfüggőek; igazából eseménysorozattal függőek. Más szóval, ennek meg kell történnie mielőtt az megtörténne, és utána történhet a következő dolog, és ezután meg a következő dolog. Tehát elég sok dolognak helyben kell lennie mielőtt az összes dominó leesne, úgymond, és úgy tűnik, pár ilyen dologgal kapcsolatban késésben vannak.

Van pár tervezett esemény, ami minden bizonnyal nem történt meg. Egy olyan dolog, ami eszembe jutott miközben hallottam ezt a történetet az, hogy a forrásunk ‘Henry Deacon’… Sokan Önök közül, akik megnézték a Project Camelot videóit és olvasták a beszámolóit az utolsó három évben, tudni fogják, hogy 
amikor találkoztunk Henry Deacon-nal 2006-ban, ő azt mondta, hogy a saját belső információi közt az is szerepelt, hogy 2008-ban háború lesz Kína ellen. És ez nem történt meg.

És mindez az idő alatt... akkoriban nem volt semmi értelme, és még most sem volt értelme. Olyan, mint: 
Nos, rendben, de miért tennék ezt? Miért tennék ezt? Miért tennék ezt?

Nos, ez volt az ő [a forrásunk] válasza... És a forrásunk egy elég okos fickó. A katonaságba volt. Ez egy teljesen más történet, amiről nem számolt be a hanganyag átiratunkban – amit alkalmuk van elolvasni – de megvoltak a saját földönkívüli élményei a katonaságban; megvan a saját információforrása ennek a hátterének. 
Azt mondja teljesen biztos benne, hogy azok az emberek akik mindenről döntenek a világon – nevezhetjük Illuminati-nak, az Irányítók, a Cabal, bármilyen nevet is adnánk nekik – ők azt hiszik, hogy bekövetkezik egy, ahogy ő nevezte, “egy geofizikai esemény”, egy hatalmas geofizikai esemény. Azt mondja erről az a legjobb információja, hogy a beavatottak azt hiszik, ez fog történni vagy aggódnak, hogy ez meg fog történni. 
És sokan Önök közül, akik ezt nézik, tudni fogják, hogy ez nem egy teljesen őrült elképzelés. Trillió dollárokat költöttek mély földalatti bázisokra valami okkal, amit nem tudunk, hogy mi.

Biztosan tudnak a 
Svalbardi Magbankról – ez nyilvánosságon van – ahol a világ összes növény és termés magvait eltemették mélyen egy gránitboltban észak Norvégiában. Sok óvintézkedéseket tesznek mintha valami történhet, ami tényleg veszélyeztethet egyes ilyen értékes készleteket, beleértve a világ magbankjait.

Most, ha be fog következni egy geofizikai esemény, ahogy ezt hiszik, ez azért van, mert úgy tűnik ez egy fenntartott Illuminati belső ismeret, akár igaz, akár nem, hogy léteznek ismételt, ciklikus geofizikai események olyan 11.500 évente.

Információk arról, hogy mi történt valójában Atlantiszon, nagy valószínűséggel léteztek az Alexandriai Könyvtárban, ami pár ezer évvel ezelőtt leégett. Ismétlődő szóbeszédek járnak arról, hogy sokat ezekből az információkból visszaszereztek és most a Vatikán Könyvtárában vannak.

Ezek olyan információk, amik nincsenek nyilvánosságon és amihez a belső emberek hozzáférhetnek. Akár pontosak, akár nem, fontos tisztában lennünk azzal, hogy valószínűleg azt hiszik, hogy ez be fog következni, és megteszik az óvintézkedéseiket. És ez lehet annak az őrültségnek az oka, amiről most hallottunk ebben a tervben.

Vegyék figyelembe a következőket.

Azt mondta: 
Ha be fog következni egy hatalmas geofizikai esemény, olyan mint egy pólusváltás, talán az X Bolygó, talán valamiféle energetikai jelenség amibe belemegy a Naprendszerünk, ami valahogy fel fogja borítani a Föld, vagy a Földkéreg egyensúlyát... nem tudjuk.
Ha viszont bekövetkezne egy ilyen hatalmas vészhelyzet, valami amitől egy háború valójában nagyon logikátlannak tűnne, az ami segíteni fog az emberi faj túlélésében, vagy az emberi faj egyes részeinek a túlélésében, az az, ha már a vészhelyzetre való felkészültség már a helyén van még mielőtt ez megtörténne. 

Más szóval, ha tudnák, hogy be fog következni egy vészhelyzet, ha tudnák például, hogy egy hurrikán közeledik a városuk felé, akkor már előre megtennék a szükséges óvintézkedéseket. A csapatai készenlétben vannak, az infrastruktúrája elkészült, a hadserege is készenlétben van; minden amire szüksége van készen áll, hogy kezelni tudja ezt a helyzetet, tehát a lehető legjobban tud válaszolni és reagálni és felépülni. 
A forrásunk azt állítja, hogy ennek az egész Harmadik Világháború forgatókönyvnek az az oka, hogy a Nyugati kormányok így, hogy a Kínaiak már nincsenek útba, abban a helyzetben lesznek, hogy a saját lakosságukat egy annyira diktatórikus irányítás alatt fogják tartani, hogy ők lesznek a legjobban felszerelve az "új világ" helyreállítására és újjáépítésére egy kataklizma után. És ő azt hiszi ez történik itt.

És el kell mondanom, hogy ennek a rettenetes logikának számomra van értelme, az, hogy ők így gondolkodnának. Egy pillanatig sem értek egyet azzal, hogy ez meg fog történni. Szerintem ez egy vad, őrült dolog, de ha ők azt hiszik, hogy ez be fog következni, akkor ez lehetne az ő indoklásuk az ilyenfajta tervre, amiről hallottuk, hogy valójában megbeszéltek.

Ez most, ez egy személyes spekuláció, aminek szintén értelmét látom, és szívesen várom az Önök hozzászólásait meg gondolatait erről. Együtt kell dolgoznunk, hogy rájöjjünk mi történik itt.

Úgy hívják ezt, hogy az Angol-Szász Misszió. Nekem ez azt sugallta, hogy az elnevezés oka az, hogy ez egy fehér bőrű rasszista napirend az új Föld öröklésével kapcsolatban. Ez egy olyan terv, amire Hitler büszke lenne.

Ha ők azt hiszik, hogy egy új Földet kell építeni, egy "új világot" – gondoljanak csak erre a kis mondatra – ha egy "új világot" kell építeni egy kataklizma után, ők azt akarják, hogy ezt majd az Angol-Szászok tegyék. Nem akarják azt, hogy a Kínaiak tegyék.
Előbb megszabadulnak a Kínaiaktól, és azután az Angol-Szászok örökölni fogják ezt az "új világot", és a többi nép – az Ázsiai népek, az Afrikai népek, valószínűleg a Dél-Amerikai népek – azt feltételezik, hogy ezeknek nem lesznek megfelelő forrásai, hogy kezelni tudják a helyzetet bármi olyan módon, ami elég erőt adna nekik, hogy felépüljenek akármiből is lenne az, ami szerintük be fog következni.

Tehát ennek az egésznek több más olyan része van, ami összeillik. És az egyik oka annak, hogy ez miért is egy fontos bemutató, amit személyesen kell prezentálnom, az a személyes elképzelésem, mivel mindeddig rengeteg a jól megalapozott, ilyen fajta napirendekről szóló kutatást követtem figyelemmel; megvoltak a saját információforrásaink az utolsó három év folyamán.

De mindig is olyan kérdések jártak a fejembe, mint: 
Miért tennék ezt? Tudod... háború Kína ellen? Miért? Harmadik Világháború? Miért? És hirtelen sok ilyen dolog egyre egyértelműbbé válik.

Lehetséges például, hogy amikor Jordan Maxwell-t hallottuk, a 
vele készített interjúnkban, amit a tavaly év végén csináltunk, 2009-ben, ő leírta nekünk, hogy több ismétlődő szimbólumokkal és számokkal kapcsolatban végzett kutatásokat, amik már Hitler időszaka óta használnak, sőt, ennél sokkal régebb óta, és amik az "Új Nap Hajnaláról" szóltak.

Az Új Nap Hajnala nagyon fontos fogalom a Szabadkőműves és az Illuminati gondolkodásmódban, és itt van valószínűleg a hiedelmük oka... hogy, ha egy kataklizma lehetőségét veszik figyelembe, ha ők azt hiszik, hogy ez tényleg be fog következni...

2012-es filmben, amit bizonyára sokan láttak... a sok árvíz és a sok földrengés meg szökőár után, ott vannak ezek a hatalmas hajók, amik egy csendes tengeren lebegnek és a felhők közül süt ki a Nap, és ott van Egy Új Nap Hajnala. És az a célzás ebben a filmben, hogy azok az emberek most fel tudják építeni az új Földet, mert ők a túlélők, ez a mai Noé Bárkája. Lehetséges, hogy Az Új Nap Hajnala az erre utal.

És még az is feltűnt nekem – és érdekelne a más kutatók véleménye is erről – hogy ugyanaz a kifejezés, 
Az Új Világrend, amiről először olyan 20 éve kezdtünk hallani, igazából ennél régebben. De, az Új Világ lehet, hogy ez a kataklizma utáni világ – az Új Világ. Lehet, hogy ez az Új Világ Rendje a kataklizma után.

Lehet azt tervezik, hogy ki fogja örökölni az új világot. Lehet, hogy csak ennyiről szól az egész. Lehet, hogy erről szól az 
Új Világrend? Ténylegesen a rend, az Új Világ terve az, ami szerintük be fog következni. Azt hiszik, hogy ez meg fog történni.

Most, ismét elmondom, nagyon-nagyon fontos, hogy megkülönböztessük ezt a sok információt. Szerintem ez egyáltalán nem fog megtörténni, de ők lehet azért tennének ilyen őrültséget, hogy megpróbálják védeni azt, ami szerintük a saját érdekük. Ennek kell itt tudatában lennünk.

Amit meg szeretnék tenni, az az, hogy nagyon tisztán ki szeretném fejezni miért vannak alapos okok azt hinni, hogy semmi ilyesmi nem fog bekövetkezni. Rengetek olyan dolog van amit úgy terveztek, hogy bekövetkezzen és nem következett be.

Sokan emlékezni fognak, azt hiszem 2007. Augusztus 30-án történt, hogy egy B-52-es bombázógép végigrepült Amerikán, a Minot Légi Támaszponttól a Barksdale Légi Támaszpontig Louisianaba, hat darab, élesített nukleáris robotrepülőgéppel a szárnyán – ez olyan dolog, ami soha nem történhet véletlenül.

Illegális volt, nem lett volna szabad megtörténnie. Még egy golyót sem tudnánk kicsempészni a Légierő Támaszpont fegyverraktárából anélkül, hogy egy csomó aláírást gyűjtsünk és hogy mindenki tudjon róla, nem is szólva arról a "tévedésről", hogy élesített robotrepülőgépeket szerelnek fel egy B-52-es bombázógépre anélkül, hogy bárki is észre venné.

Volt oka annak, hogy ez megtörtént, és igazából megakadályozták a továbbhaladását. Leszállt Barksdale-ben, Louisiana államban. Egy pár nagyon bátor pilóta leleplezték az egészet és megtették a munkájukat és bejelentették a feletteseiknek. Nagyon-nagyon röviden tűnt fel ez a hír a mainstream médiában és ezután teljesen el lett tussolva és mindenki azt mondta, hogy tévedés volt. Az nem tévedés volt.

Volt oka annak, hogy azt miért tették, és sokan Önök közül nem tudják, hogy ugyanakkor, Augusztus végén, egy csoport névtelen befektető 2 milliárd dollárt fogadtak arra, hogy a tőzsde 2007. Szeptember 21-e előtt 50%-al fog esni. 4,5 milliárd dollárt nyertek volna, ha a tippjük bejön. Ezt úgy nevezik, hogy 
Eladási Opció. A tőzsde-beavatottak úgy hívják ezeket, hogy “Bin Laden Tranzakciók.” Ez egy picit ironikus leírás, az a fogadás miatt, amit 9/11 körül tettek.

Rendben, ezek az emberek elveszítették a fogadást; nem jött össze. A terv nem működött. A tőzsde nem esett. A bombázógép nem jutott tovább, és már amennyire tudjuk, ez lett volna a Harmadik Világháború kezdete. Sosem történt meg. Rendben?

Pár perccel ezelőtt hallhattuk, leírtam azt ahogy Henry Deacon azt mondta, hogy a Kína elleni háborúnak 2008-ban kellett volna elkezdődnie. Ez nem történt meg. Sok ember szerint az őrültség volt. Sok ember szerint, ő volt őrült... lehet, hogy mégsem. Lehet olyasmit hallott, ami egy valódi terv volt, de két év késésben vannak és lehet, hogy ez egyáltalán nem fog megtörténni.

Sok más dolog is van, amit talán terveztek és ami sosem szivárgott ki.

Nagyon érdekes dolog az úgynevezett Mexikói influenza kitörésen elgondolkodni, a sertésinfluenza kitörés. Az utóbbi hat-kilenc hónapban láthattunk egy olyan forgatókönyvet, amiben úgy tűnt rengeteg oltást akartak elvégezni, azt akarták, hogy sokan megbetegedjenek, egy világjárványt akartak hirdetni. Még most is voltak olyan javaslatok, hogy ezt a világjárvány bejelentést két további évvel hosszabbítsák – és semmi sem történik.

Angliában ezt úgy nevezzük, hogy “vihar a teáscsészében” – semmi sem történik itt, de lehet, hogy valamit szándékoztak.

Most, ha ez nem szándékos volt, lehetséges, hogy mindez valamifajta teszt volt, hogy lássák miként reagálnak az emberek, hogy lássák mennyire gyorsan terjedik, hogy lássák mennyien fogják beoltatni magukat.

És most, persze, mi itt a Project Camelot-nal és sok más ember is akik aktivisták voltunk mindezen a területen és próbáltuk felkelteni az emberek figyelmét, most mindannyian benne vagyunk egy adatbázisban; tudják, hogy ki fog felállni és megszólalni mindezekről a dolgokról.

Tehát lehet, hogy egy kísérlet volt, vagy lehet, hogy valaminek a sikertelen lezajlása.

Nagyon sok ok van azt hinni, hogy a dolgok változnak. Ez ami fontos. Azok Önök közül, akik David Icke munkáját követték – ez most egy fontos perspektíva – mert teljesen támogatjuk a munkáját, mivel egy gyönyörű bemutatót ad elő és ezzel a mondattal kezdi: 
Végtelen tudatosság vagyunk. Sokféleképpen lehet ezt elmondani, de nagyon nehéz ezzel ellenkezni.

Hallhatatlan isteni lények vagyunk, akik már réges-régen elfelejtették, hogy miben rejlik a hatalmuk. A tudatosság lehetőségei 
óriásiak. Nagyon fontos felfogni, hogy a hatalmunk mértéke lehet az egyetlen legfontosabb összetevője ennek az egésznek, ami képessé tesz minket megmenteni a napot. Talán erről szól mindez igazából.

George Hoover Admirális, aki 1998-ban halt meg -- a Tengerészeti Hírszerző Irodában dolgozott az USA haditengerészetében -- Bill Birnes kutatóval beszélt, az 
UFO Magazine szerkesztője, és Bill Birnes leírta ezt a beszélgetést George Hoover-el George Noory-nak, a Coast to Coast AM-től.

Az amit George Hoover Admirális elmondott Bill Birnes-nak, a “legnagyobb titok” volt arról, hogy mit tudott meg az Amerikai Haditengerészet... nagyon, nagyon érdekes történet.

A Roswelli látogatókról beszélgettek és George Hoover Admirális azt mondta, hogy ezek a látogatók 
saját magunk voltunk a jövőből. Időutazók voltak; nem földönkívüliek. Most, más kutatók és leleplezők is ugyanerről beszéltek, és ez már magában is elbűvölő.

De annak, ami George Hoover admirális szerint “a legnagyobb titok” volt valójában... annak az időutazók képességeihez és a tudatossági erejükhöz volt köze. 
Mivel ők saját magunk a jövőből voltak, az amit a katonai hatóságok megtudtak az volt, hogy mire képesek az emberek valójában.

És azt mondta, hogy ezt hét lakat alá zárták, mert ha tudnánk, hogy milyen nagy hatalmunk van igazából, mennyire hatalmasak lehetnénk valójában, akkor, a saját szavaival, 
káoszt okoznánk körülöttünk, és ezt sosem engedhetik meg. Úgy alakíthatnánk át a saját valóságunkat, ahogy csak akarnánk, úgy ahogy – és ez valóságos – ahogy a jövőbeli emberek megtanulták, amitől ilyenfajta hihetetlen képességekre tehetnek szert, mint az időutazás.

Philip Corso ezredes a könyvében, 
The Day After Roswell (A Roswell Utáni Nap), leírta bizonyos részletekben a saját megértését ezen járművek működéséről, amik olyanok voltak, mint a pilóták tudatosságának az erősítői. A saját tudatosságuk volt az. Az ő utazási és bilokációi képességeik voltak, amit a jármű felerősített, és valójában mindezek a képességek alapvetően kapcsolatban állnak maguk a lények tudatosságával.

És ha ők mi vagyunk... ez az üzenet mindannyiunk számára.

Szándékosan butítva vagyunk. Az élelmünket mérgezik, a gyermekeinknek hazudnak az iskolákban, propagandával etetnek a médiában, bele vagyunk kényszerítve ebbe az apró, kis dobozba. A figyelmünk játékműsorokkal és labdajátékokkal van elterelve, és el vagyunk kedvtelenítve attól, hogy kiderítsük valójában, hogy mi is az örökségünk ezen a bolygón.

Eric Von Däniken éppen kiadott egy könyvet, aminek a címe 
History is Wrong (A Történelem Helytelen). Annyi mindent megtagadnak nekünk.George Green leírja, hogy úgy ismernek minket, mint a “haszontalan evők, ez a több milliárdnyi ember “fölösleges lakosság, egy kis létszámú emberrel a tömeg tetején, akik tőlünk függnek abban, hogy rendre utasítsuk egymást és hogy röhögjünk egymáson és hogy megakadályozzuk egymást a sorból kiállásban, mivel arra bátorítanak, hogy ahhoz alkalmazkodjunk, amihez ők akarják.

Tehát itt van ez a kényszerzubbony, amiből lehetőségünk van kiszabadulni, és ezt a kényszerzubbonyt ugyanazok az emberek adták ránk szándékosan, akik ezt a tervet készítették.

Nagyon érdekes azon spekulálni, hogy honnan ered ez a terv. A forrásunk azt mondta, hogy ez már nagyon régen készült. Legelőször már 1976-ban hallott az Angol-Szász Misszióról. Az Illuminati szimbolika az 
Új Nap Hajnaláról már hosszú ideje tart.

Sok ember úgy véli, hogy ez a terv egy annyira szuper-emberi intelligenciaszintet meg stratégiai megértést igényel, és annyira kegyetlen, és annyira rideg, hogy a logika azt sugallja – és David Icke is ezt mondja, Jordan Maxwell is ezt mondja, mi magunk is teljes egyetértéssel ezt mondjuk – hogy ez nem 
emberi forrásbólszármazik. Az emberek nem képesek ezt tenni más emberekkel. Valami más van emögött.

Nagyban kell gondolkodnunk. A lehető legmagasabb spirituális nézőpontból kell ezt szemlélnünk, hogy 
nem kellene ezek az emberek ellen harcolni.

Aminek történnie kell az az, hogy egyszerűen visszavonjuk a hozzájárulásunkat ezekhez a dolgokhoz, amiket tesznek velünk, ehhez a tervhez, aminek a részesei vagyunk. És ahogy az imént mondtam, ha Ön a hadseregben vagy a hírszerző szolgálatoknál dolgozik, 
vonja vissza a hozzájárulását, mivel ezek a tervek nem valósulhatnak meg nélkülük.

Van valami az Illuminatikban és azzal ahogy működnek, ami nagyon korlátolt. Erőszakot használnak; egy dobozba vannak zárva; próbálnak ellenállni annak, amit mindenki akit ismernek felismer és úgy azonosít, mint
egy hatalmas tudat kitágulás az egész világon, a tudatosság kitágulása.

Minden nap kapunk e-maileket emberektől, gyakran nagyon fiatal emberektől, akik azt mondják: 
Valójában látom, hogy mi történik a világban. Mondja meg, hogy mit tegyek ellene, de készen állok, készen állok tenni valamit, készen állok megtenni bármit is, amiért idejöttem. Még nem tudom, hogy mi az, de azt tudom, hogy nagy bajban vagyunk.

Húsz évvel ezelőtt az emberek nem mondtak ilyesmiket. Valamifajta tudatosság kitágulási folyamat zajlik; ez egy változó tér, ami roppantul növekszik és van valami, ami változik. 
A személyes meggyőződésem, hogy mindezt minden bizonnyal – minden bizonnyal  – jóindulatú, nem-emberi ügynökségek támogatják, hadd fogalmazzak így, akik tudnak az ilyenfajta terv létezéséről. Nem tudják, hogy megtörténik-e vagy sem, de tudják, hogy tervezve van.

Nagyon sok kapcsolatba lépő; van erről pár közvetítés – nagy óvatossággal kell tekintenünk a közvetítésekre – de vannak közvetítések és vannak kapcsolatba lépési beszámolók, amik mind ilyenfajta forgatókönyvekről beszélnek és hogy mennyire körültekintőnek kell lennünk, hogy mennyire óvatosnak kell lennünk, mennyire kell ellene védekeznünk, hogy mennyire be kell magunkat biztosítani ellene, és mennyire fel kell ilyesmire készülnünk.

Teljesen lehetséges, hogy ez a tudatosság növekedés közvetlen válaszként jön ezek az erőszakos és erőteljes tervek eszkalációjára.

Olyan ez mint, ahogy ezt a saját eddigi bemutatóimban gyakran mondtam, egy picit olyan, mint egy film forgatókönyve, ahol minden szépen felépül egy klimaxig, amiben a gonosz erői meg a tudatosság erői készülődnek valamifajta végső összecsapásra.

Most, nem akarok ebből Bibliai dolgot csinálni, és tudom, hogy amit az imént leírtam, egy picit olyan, mint az Armageddon háború, de nem hiszem, hogy az ilyesmi meg fog történni, amit eddig is sokszor elmondtam.

Van egy 
interjú, amit Freedom Central-al csináltam, amit a Camelot honlapon megtalálnak, és amiben ezt mondom: Az egyedüli legerősebb oka annak, hogy nem hiszem, hogy minden le van szögezve, hogy mindannyian halálra vagyunk ítélve, hogy bármilyen nagyon rossz dolog fog megtörténni – de szerintem nagyon sok megoldandó problémánk van – az az, hogy akkor én most nem lennék itt, és Önök sem néznék ezt most. Más bolygóra reinkarnálódtam volna. Máshová mentem volna. Nem állnék itt a tűzvonalban, ha nem lenne semmilyen menekülési lehetőség.

Egy feladatot kell itt elvégezni, és sokan Önök közül, akik ezt nézik, tudják azt, hogy azért vagyunk itt, hogy feladatokat végezzünk. Ezt nevezi 
Dolores Cannon önkénteseknek.

Okkal lehetünk itt. Talán azért vagyunk itt, hogy elősegítsük ezt a növekvő tudatosságot, és ez fogja megakadályozni az ilyenfajta dolog bekövetkezését. Mert ha mi nem értünk egyet azzal, hogy ezt a jövőt akarjuk, akkor nem azt fogjuk megtapasztalni. Mindannyian együtt teremtjük a saját valóságunkat. Mindannyian részesei vagyunk, és mélyen hiszem, hogy azzal hárítjuk el ezeket a terveket, hogy tudomást szerzünk róluk.

Van egy különbség a 
jóslás és a prófécia között. Ez két olyan szó az angol nyelvben, amit könnyen össze lehet téveszteni. A jóslás és az előrejelzés azt mondják: Rendben, három hónapon belül, ez meg ez fog történni, mivel az adatok ehhez a logikus magyarázathoz vezetnek. Ez mind az előrejelzésről meg a jóslásról szól.

Egy 
próféta másvalamit csinál, és ezt a szót óvatosan kell használnunk, mivel sokszor helytelenül használják, sokszor félreértelmezik, és egy amolyan Bibliai kifejezés, és néhány ember pont ezért reagál rá.

De amit egy 
próféta mindig is mond: Figyelj, ha nem ébredünk fel, és ha nem cselekszünk, akkor ez meg ez fog történni.

És az oka annak, hogy a próféta átadja ezt a prófétai figyelmeztetést nem az, hogy óva intsen minket, hogy ez meg fog történni, hanem, hogy azt mondja: 
Figyeljétek, valamit meg kell itt változtatni. Meg kell változtatni azt, ahogy a dolgokat csináljátok. Meg kell változtatni azt, ahogy léteztek. Meg kell változtatni az egymásra gyakorolt hatásotokat. Meg kell változtatni az egész viselkedéseteket. 

Bármi is legyen az, amit megváltoztatunk, ennek a változtatásnak az oka az, hogy ez a megjövendölt esemény ne következzen be.

És így, mi itt egy valamifajta próféciával állunk szemben. Ez nem egy jóslás... és nagyon-nagyon óvatosan használom ezt a szót, mert azért állítom ezt, azért tesszük közzé ezeket az információkat, hogy biztosra menjünk azzal, hogy ez nem fog bekövetkezni.

Mit fogunk kezdeni ezekkel az információkkal? Ez le lesz fordítva minden nyelvre, amit csak tudunk. A videó Kínaiul, Arabul, Oroszul, Spanyolul, az összes többi fontos nyelven lesz feliratozva.

Azt szeretném, hogy a Kínaiak megtalálják ezt a videót. Azt akarom, hogy ez végigterjedjen. A Kínaiak nagyon fogékonyak olyan videókra, amiben rájuk utalnak, főleg olyanokra, amik Kínai felirattal vannak. Erről be fognak számolni a Kínai hírszerző vezetőségnek, a Kínai hadparancsnokoknak.

Ennek az az oka, hogy először is, ha ez hülyeség, akkor nem számít. Rendben? Ha ez viszont egy nagyon komoly veszély, akkor ezek azok a fickók, akiknek tudni kell róla, mert az ő első nukleáris visszacsapásuk – ami a terv szerint provokálva lesz – lesz az a dolog, amitől minden lángra lobban.

Tehát, bármilyen Kínai hadparancsnok számára, aki ezt hallgatja: 
Ne tegyék meg! Rendben? Egyikünknek semkell semmi olyat tennünk, ami összhangban van a terveikkel.

Van egy csodálatos jelenet az 
Avatar című filmben amit annyira szeretek, az amikor a helikopter női pilótájának megparancsolják, hogy lője ki a fegyvereit a nagy fára [Szerk. megj: A Lelkek Fája] ... már majdnem kilövi őket, és aztán ezt mondja: Én nem erre szerződtem le, ezután megfordul és hazamegy. Ő nem lesz ennek a részese.

Sok ember van a katonaságban, aki sosem szerződött le ilyesmire. Sokan vannak a hírszerző szolgálatokban, akik nem ilyesmire szerződtek le. Fiatal korukban szerződtek le, mert azt hitték a legjobbat teszik az országuk érdekében, azt hitték a legjobbat teszik az emberiség érdekében. Egyáltalán nem mind gonoszak.

Tehát, egy közvetlen üzenetként mindannyiuk számára, akik a katonaságban és a hírszerző szolgálatokban vannak, és akik nézik ezt, vagy akinek felhívták erre a figyelmét: 
Nem kell ezeket a dolgokat megtenniük csak azért, mert megmondták Önnek. Önnek azt kell támogatnia, ami ez emberi fajnak a legjobb.
Nem kell parancsokat követni, ha ez hatalmas pusztításhoz vezet, ami senki érdekében nem áll, az irányítókon kívül, akiknek megvan a saját napirendjük.
És ebben a napirendben én meg Önök nem szerepelünk... ez biztos.

Rendben. Szóval ez a bemutatóm vége. Szeretném, ha Önök figyelembe vennék ezeket az információkat. Nem sürgetem azt, hogy elhiggyék. Szeretném, ha kutatnának. Szeretném, ha utána néznének. Szeretném, ha figyelmesen elolvasnák ezt az átiratot, és szeretném, ha megnéznék egybe vág-e bármi mással, amit Önök tudnak és megértenek, amire felfigyeltek.

Mindannyian együtt dolgozunk itt; nem próbálunk rákényszeríteni Önökre hogy bármit is elhiggyenek. Óvatosnak kell lennünk ezekkel az információkkal, de ugyanakkor, ha bármi esély is van arra, hogy ez igaz, ha bármi esély is van arra, hogy ez valóság, akkor tudnunk kell róla. Rendben?

Ha Ön nem biztos abban, hogy mit kellene tennie, akkor ugyanazt mondom, amit mindig, vagyis: Tegye azt, amiért idejött, bármi is legyen az, mert a legtöbben azok közül akik ezt nézik okkal vannak itt. Megértem, hogy talán még nem tudja, hogy mi az az ok, de valószínűleg van oka annak, hogy Ön itt van. Valószínűleg van oka annak, hogy Ön nézi ezt a videót. Tegye azt, amiért idejött, bármi is legyen az.

Ez itt Bill Ryan, Project Avalon és Project Camelot. 2010. Február 16.

Köszönöm.


[felvétel Bill Birnes beszélgetéséről George Noory-val a Coast to Coast AM műsorban]: 

GEORGE NOORY: 
Amit nem tudunk a Roswelli helyzetről, az az, hogy ezek földönkívüliek voltak-e, a Föld belsejéből jöttek-e, egy másik dimenzióból jöttek-e. Ezt nem tudjuk, igaz?

BILL BIRNES: 
Nem, nem tudjuk. Az egyetlen nyom amim volt, az ettől a tengerésztiszttől származik – a Tengerészeti Hírszerző Irodából volt, ONI, felhívta George Hoover-t; már beszéltünk róla – aki azt mondta, hogyő “a tengerészet Corso-ja,” és, hogy a hadsereg úgy vélte, és ő azt mondta tudta, hogy ezek az entitások nem is voltak interplanetárisak, hanem szó szerint időutazók voltak. 
És a nagy titok az, hogy ők mi magunk voltunk a jövőből és, hogy mi meg ők ugyanazokkal az erőkkel rendelkezünk – és ez volt a kormány igazi félelme, hogy képesek vagyunk a valóságot körülöttünk manipulálni. 
Mindig is megvolt ez a képességünk, csupán nem tudtuk használni, és ha bármikor megtanulnánk használni úgy, hogy nem vagyunk rá felkészülve, káoszt okoznánk. És ez volt az a nagy titok, amit a Haditengerészet végül megtudott. 
[befejező zene: John Lennon énekli az IMAGINE-t]


Kattintson ide a videó megtekintéséhez 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése