2013. május 20., hétfő

Az a baj , hogy más is így látja.




Az a baj , hogy más is így látja.

Az emberek bechipezése a küszöbön áll

24/10/2010
Az Illuminátus elit fő célja, hogy minden embert totális megfigyelés alatt tarthassanak, hogy ne tudják magukat a rendszertől, az Új világrendtől függetleníteni. Már így is hatalmas függőségben vagyunk, de még önként ki lehet ezek alól térni. Minden mobil eszköz, melyet erre a célra hoznak létre még elhagyható, ezért kell egy olyan módszer, melytől nem tud hordója önként megszabadulni. Ez lenne a bőr alá ültetett mikrochip. Természetesen ennek hordására nem kényszerrel veszik rá az embereket, hanem bizonyos előnyök bemutatásával igyekszenek a manipulálható emberiséget meggyőzni ennek használatáról.
Háziállatoknál a módszer már kipróbált. Egyre több rendelő hirdet akciókat kedvencünk bechipezése érdekében. Természetesen ezzel a fő cél nem az, hogy védjük állatunk érdekeit, hanem hogy bemutassák, hogy milyen nagyszerű dolog ez a rendszer és egyáltalán nem kell tartani sem a beültetéstől, sem a viselésétől. Ez a hozzászoktatás egyik formája. A közeljövőben biztos vagyok benne, hogy egyre több figyelmet fog kapni a médiában ez, s majd néhány év múlva kötelezővé fogják tenni a beültetést kutyáinkon, macskáinkon.
Persze ez még kevés ahhoz, hogy az emberek önként magukba tetessék a készüléket. Ezért az e felé vezető úton más, kevésbé drasztikus módszerekkel szerettetik meg a rendszert.
Az Elit célja ugye ezzel a totális kontroll. Idővel ennek segítségével, például a globális helymeghatározó rendszerekkel folyamatos megfigyelés alatt tarthatják a rabszolgákat. A fizetési eszközt, nevezzük pénznek pedig erre vezetik át a bankkártyákról, így az egyén teljesen kiszolgáltatott lesz a rendszert irányítóknak. Így egy lázadás is könnyen megfékezhető.
Nem véletlen tehát az sem, hogy a bankkártyás fizetést gőzerővel reklámozzák a médián keresztül, különböző kedvezményekkel veszik rá az embereket ennek használatára. Már ezzel ugyanis komoly kontrollt gyakorolhatnak a lakosságon. Ez igen fontos lépés tehát ahhoz, hogy átszoktassák a népet az elektronikus fizetésre, amikönnyen ellenőrizhető és szükség esetén elzárható egy gombnyomással.
Most pedig itt van már a következő generációja a fizetésnek, mely már jóval közelebb áll a chipes rendszerhez. A médiában reklámok útján komoly pénzeket beleölve népszerűsítik a módszert, melynek lényege, hogy a vásárló a karórájával fizethet.
Íme a weboldal: 
http://www.fizessazoraddal.hu/
A hozzászoktatás újabb lépcsője tehát ez a vívmány. Ebben az egészben az az elképesztő, hogy az emberek önként fogják vállalni saját rabszolgaságukat azáltal, hogy ezeket a készülékeket divatból elkezdik használni. Nagyon sok példáját láttuk már ennek. Itt van azIwiw vagy a legújabb divat a Facebook őrület. Az ilyen oldalak fő szerepe a megfigyelés, mégis egyszerű indokokkal és ösztönökkel az emberek boldogan vetik magukat alá a kontrollnak fel sem fogva, hogy milyen veszélyeket hordoz ez magában. Azzal, hogy egy személy jelen van ezeken az oldalakon könnyedén feltérképezhetik ismerősi körét, amit bármikor könyörtelenül kihasználhatnak, ha adott egyén a rendszer ellen vét. A érdeklődési kör megadásával további fontos információkat adunk ki magunkról, teljesen kiszolgáltatva lényünket, személyiségünket, elvesztve a magánéletünket ezáltal. Ez is része a kontrollnak. A rabszolgasorba taszított embert még a saját gondolataitól, magánéletétől is megfosztják, így a magántulajdon teljes mértékben megszűnik még szellemi szinten is.
Ezért, akinek van egy kis esze törli magát ezekről az oldalakról. Anno jómagam is regisztráltam a Facebookra, mert politikai hozzászólást intéztem ott. Közben persze elkezdtek jelölgetni ismerőseim. Most már töröltem magam innen is. Ami érdekes, hogy a fiókot törölni nem éppen egyszerű. Csak felfüggeszteni lehet azt, de még ekkor is pszichológiai ráhatásokkal próbálnak erről lebeszélni. Például kiírják, hogy adott ismerősök hiányolni fognak, biztos jól meggondoltam-e?Meg kellett magyaráznom kilépésem okát és több lépcsőben kellett megerősítenem a felfüggesztést. Törölni egy mezei felhasználó pedig nehezen tudja magát. Még én sem találtam hol lehet, pedig én napi szinten használom a világhálót. Csak a keresőben történő kutatás után találtam egy linket, melyet a böngészőbe írva eljutottam a törlés oldalra. Fontos tehát a rendszernek, hogy ne maradjak kívül rajta.
Spaces fiók törlése itt:
Megfigyelve a tendenciákat nagy erőkkel folyik az emberek mikrochipezésének folyamata. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem úgy fog megtörténni, hogy kényszerrel beültetik, hanem az emberek önként és dalolva, szinte kérni fogják ennek használatát. Egy idő múlva pedig már kötelező lesz az újszülöttek bechipezésénél.
Hogy mikor fog erre sor kerülni? Véleményem szerint az elkövetkező háború után már nagyobb léptékben fognak haladni vele és 10-15 év múlva már megszokott eseménnyé válhat ez a fajta fizetési mód.http://www.youtube.com/watch?v=K6v1I9HUREA


A több évtizedes tudatmódosítási kísérlet szörnyű eredménye: az embert tárgyként kezelő globális média

24/10/2010
Amennyiben egy rendszer hazugságra épül, úgy az önfenntartása egy idő után lehetetlenné válik. Nem képes újratermelni a számára szükséges energiát, mentálisan és fizikailag is szennyezi környezetét. Esetünkben az energiát az emberi gondolkodás fejlődésének elnyomásából és Földünk élővilágának pusztításából veszi. Az emberektől elveszi azt az időt amit szellemi fejlődésükre használhatnának. Csak a legelemibb, a fajfenntartáshoz szükséges ösztönöket és az egót erősíti. A média összehangolt alkalmazásával már gyerekkorban elkezdi az egyén veleszületett szellemiségének leépítését. A gyermekekben ösztönösen jelenlévő pozitív emberi értékek, a tisztelet a természet és az élővilág irányába, a jóindulat, és minden ami emberré tesz lerombolásra kerül. Ezeket az értékeket az ömlesztett, erkölcsi többlettartalom nélküli, erőszakkal átitatott mesefilmek rombolják. A folyamat során a gyermek serdülő korára a szülei ellen fordul, már csak az anyagi világ érdekli. A társadalom alappillérét jelentő család mint közösség megszűnik létezni. A valódi csillagokhoz tartozó történetek melyek átszövik az összes mitológiát és vallást a gyermek számára már nem is léteznek. A városi környezetben a szmog és a fényszennyezés miatt nem is látja őket. Számára a csillagok azok a személyek akik a médiában mint “sztárok” jelennek meg. Lehet tőlük zenét vásárolni, csengőhangot és posztert, esetleg bábot is vetethet szüleivel. A magazinokból a sztárok a fényűzést mutatják, a jahtok, villák, limuzinok, drága sportautók, paloták, és a testi örömök dominálnak. Valójában ez nem más mint bálványimádás…
Hogyan lesz a mesék tündéréből vagy gyönyörűséges királykisasszonyából az erkölcsi fertőt megtestesítő kabbalisztikus bálvány?
A titkos társaságok szimbolikájába nyerhetünk betekintést. Ma már nem kell titkosan kezelniük az információt. A szimbólumok erejét kihasználva a legnagyobb nézettségű műsorokban láthatjuk a rituálét. Nézzünk meg egy “megvilágosodott” illuminátus szertartást, melyet a világon az egyik legismertebb női előadó vezet le. Találkozni fogunk a szabadkőművesség 13 lépcsős piramisával, a már fel sem tűnő erkölcstelen öltözködéssel és a homoszexualitás népszerűsítésével. A beavatás pillanatát a csók és a kézmozdulatok jelzik. A “hölgy” napjaink egyik legnagyobb “csillaga” ráadásul neve is vallásos mondanivalóval bír: Madonna. Elmondása szerint a kabbalát (a miszticizmus zsidó tanait) tanulmányozza és követi.

A globalizáció létrehozta azokat a hálózatokat melyek az egész bolygón lehetővé teszik a direkt, kézzel fogható, és gyors információáramlást. Na de milyen áron épült?! A televíziócsatornák a mozihálózatok, a hordozható fényképezős mobiltelefonok és az internet világát éljük. Lehetőségünk van arra, hogy ezen dolgokat mostantól a valódi értékek megosztására használjuk: A különböző kultúrák és hagyományok, a természet tiszteletének népszerűsítésére és élményeink megosztására. Az egyetemes tudás előhívása és az emberi kulturális evolúció folyamatának elindítása a feladatunk! Egy teljesen ellentétes dologra kell ezt a rendszert használni mint amire eddig alkalmazták.
Mert mire is használják jelenleg ezt az összetett rendszert?
Először is a különböző kultúrával rendelkező országok egymás ellen hangolására, a vallásokat felületesen ismerő emberek egymás ellen uszítására. Legyünk résen! A világhálón már terjedőben lévő “Új világrend”-ellenes irányzatok sem tökéletesek. A világméretű összeesküvést, az emberek chippel való szabályozását elítélik ugyan, de például a vallásos kérdésekben igencsak “mellé nyúlnak” egyes követői. Csak egy, viszont nagyon fontos dolgot emelünk ki ezek közül, hogy ne essünk újra egy történelmi hibába: A Nap tiszteletét magában foglaló ősi vallások nem azt a hagyományosan elterjedt “napimádatot” jelentik amit a felületes tanulmányozója elsőre lát benne! Napunk a vallásos megközelítésben, egy Föld központú gondolkodásban a Teremtés első központja. A fény, az éltető hőenergia és a helioszférikus védőmező forrása. A Végtelenben, a kozmosz felé a következő ilyen központ galaxisunk: a Tejút magja. “Lefelé” tekintve ebben a rendszerben a Földnek is van egy hasonló magja mely szintén életünk egyik alapfeltétele. Ez egy fejlett gondolkodásmód, az Univerzum tiszteletének tanítása… A különböző vallások sokszínűségükkel kiegészítik egymást és egy irányba mutatnak: a Végtelen felé.
Most pedig térjünk vissza napjaink globális médiájához!
Gyermekeink a televízión, a magazinokon, a köztéri reklámokon keresztül korántsem a hagyományos szépség és a pozitív erkölcsi példák bemutatásával találkoznak! A valódi értékrendszer helyett a szexualitás és az erőszak eltúlzott, direkt megjelenítésével kell szembesülniük. A reklámok és a szórakoztató ipar a nőt mint szexuális eszközt, csak a testiség hangsúlyozásával használja (!), és teszi ezt bármely termék népszerűsítése érdekében. Kihívóan, sokszor leplezetlen tálalásban, az igazi emberi értékek: mint az pozitív érzelmek, a családközpontú gondolkodás, az anyaság megjelenítése helyett csak a szexualitás és az ego dominál. Sajnos egyre gyakrabban utcáinkon, tereinken is találkoznunk kell a kendőzetlenül bemutatott homoszexualitással! Alapvetően mindenkinek magánügye a szexuális beállítottsága, viszont a társadalmilag elfogadott normáktól való eltérés erőteljes népszerűsítése már közügy! Az állatvilághoz hasonlóan az ember is rendelkezik a párosodásra felhívó, figyelemfelkeltő kommunikációs képességekkel. Amit például a rovarvilágban megfigyelhetünk, mint speciális mozgások vagy hanghatások keltése (például a pókok, lepkék párzási tánca vagy tücskök ciripelése) ugyanúgy jelen van az emlősök, így az emberek szintjén is a metakommunikáció, a tánc és az „érzéki” hang formájában. A vizuális hatások keltése amit az állatok párzási táncuk alkalmával használnak szintén megfigyelhető az emberek szintjén is. A médiában mindezeket súlyozottan alkalmazzák mert a leghatékonyabb reklámok olyan, a legelemibb ösztönökre hatnak amiket még az állatvilágból hoztunk magunkkal. Ilyenek a fajfenntartással kapcsolatos: a szexualitással, a táplálkozással, és az erőszakkal összefüggő pszichológiai hatások. A képkockák közé rejtett, tudatalattira ható „felvillanó” reklám mára ugyan már etikátlannak minősül, de pl. autóból nézve egy óriásplakát ugyanazt a hatást éri el. A mai filmsorozatok alapvető témái az eltúlzott érzékiség, a végletekig fokozott szépségimádat, sokszor fetisizmussal vegyítve. Az összes szereplő válogatott kinézetű, túlnyomó részt műtétekkel és (“photoshoppal”-speciális számítógépes retusálással) „feljavított” ember, vagy az arcát sminkkel is „eltakaró”, a híreket sztoikus nyugalommal illetve manipulatív érzelmi hatásával együtt tálaló hírbemondó. Amennyiben minimális érzelmi megnyilvánulásait (hírbemondás esetén) vagy akár eltúlzott kinyilvánulásait (szappanoperákban) magas szinten tudja “játszani”, úgy az erős hatással lehet a nézőre. Sokan hajlamosak arra (az alapvető bizalom jegyében), hogy mindent elhiggyenek csak azért mert az előadó(művész) szimpatikus, szépen és választékosan fogalmaz. Valójában ma már szakosodott iskolákban lehet tanulni különböző manipulációs eszközök használatát, a mondanivaló tartalmától teljesen független meggyőző előadásmód elsajátítását. Szintén jellemző az idegen szavak eltúlzott mértékű használata, mely a nézőben (mivel legtöbbjének jelentését nem ismeri) kisebbségi érzést alakíthat ki. A magyar nyelv ragozó szerkezeténél fogva kitűnően alkalmas arra, hogy a lehető legkevesebb idegen kifejezéssel kommunikáljunk. Ezen kívül az úgynevezett szógyök rendszer logikájának köszönhetően még olyan összefüggésekre is rámutat nyelvünk melyeket ma hivatalosan nem is tanítanak. Két szógyök pl.: pír,piros,pirul,pirít,pirkad,parázs -tap,tapasz,tapos,tapod(tat),tapint,tapasztal. Ezek a kifejezések egy vizuális gondolkodásmóddal összekötve szoros kapcsolatban állnak egymással. A rendszer megfelelő ismerete tanítja használóját.
Hír érték manipuláció: a különböző hírek súlyozása esetén a valójában kisebb horderejű hír helyi tudósítással és érzelmileg (vagy politikailag) manipulált szöveggel bemutatva mélyebb emléket (benyomást) kelthet az emberben mint egy számára sokkal fontosabb esemény amit csak néhány mondatban, képek és videóanyag nélkül tálalnak. Pl: Szörnyű háborús eseményekről csak egy két mondat hangzik el, miközben emberek ezreit ölik meg és további tízezrek életét lehetetlenítik el. Már azt is szörnyű átélni ha hetekig tiszta víz és villany nélkül éhezve kell élni, a néző ebbe persze bele sem gondol mert sehol egy érző emberi arc amiből kiolvasható a szenvedés…aztán már jön is a következő „megrázó” hír: Tűzoltók mentették meg a fa tetején rekedt kiscicát –mindez helyi tudósítóval hang és képanyaggal na és aggódó megfigyelők arckifejezésének bemutatásával. A mélyebb érzelmi hatás következtében az előző hír szinte „törlődik”.
A különböző filmprodukciókban nagyon ritka a hétköznapi, átlagos megjelenésű szereplő. Egy filmben a mindennapi, az utcán velünk bármikor szembejövő arc bemutatása szinte már meghökkenti a nézőt. A „fősodrású média” alap tevékenysége a különböző erőszakos cselekmények bemutatásán alapuló, bűnügyi témájú filmek ömlesztése. A lenyűgöző effektek, mint az emberi szöveteket, és akár sejteket bemutató trükkök és kameraállások, melyek segítségével a nézőt a képernyő elé szegezi, miközben brutális gyilkosságokat mutat be. Nem ritkán minden képzeletet, és régebben az „erős horror” kategóriába sorolt filmeket is felülmúlóan. Hiába a 12-es karika, ha a szülőnek nincs ideje elmagyarázni a látottakat! Valójában sokan értékelés és gondolkodás nélkül, kikapcsolódás gyanánt, agyukat szinte ténylegesen kikapcsolva nézik a televíziót. Ez a globalista rohanó világban persze érthető valamilyen szinten, hiszen sokan több mint 10 óra munka után csak elalváshoz „használják” a TV-t. Ilyenkor agyunk egy része a pszichológiai hipnózishoz hasonlóan azonban ébren marad és nyitottabb az információra mint éber állapotban!
Mára már idejétmúlttá váltak az egyszerű, erős hatásokkal (lövések, robbantások, fékcsikorgás, üvegtörés, sikoly, stb.) „dolgozó” filmek. Az eszköztár a nézők viselkedésének megfigyelésével a nézettségi adatok elemzésével, és a jegyeladások nyomon követésével sokkal „kifinomultabbá” vált. A recept egyszerű: A történet több szinten zajlik, valójában több esemény-szál van egymásra építve, így még több néző érdeklődését ragadja magával. A néző nem szereti a kiszámíthatóságot, ha előre tudja az eseményeket, ezért megfelelő időközönként fordulatokat alkalmaznak. A valódi szórakoztató és meghökkentő fordulatok mára mintha elfogytak volna. Ha kell akkor egy szokatlan ötlet köré írják meg az egész forgatókönyvet, közben az épp aktuális „beállítású” pszichológiai hatáskeltések beépítésével. Ezek a hatások a hang és képi elemek akár több produkción átívelő átfedésével, azok osztályozásával készen állnak, ott vannak a producerek polcain, csak arra várnak hogy beépítsék őket.
Hogy jobban érthető legyen, képzeljünk el egy 7 oszlopos equalizert, mellyel a különböző hangsávok erejét állítgathatjuk. Most cseréljük ki a frekvenciák értékeit a szereplőkre vonatkozóan pl. a hét főbűnre. Megfelelő pszichológiai ismeretekkel egy film átlagos értékelése könnyen nyomon követhető sőt visszafelé működtetve a hatásokat manipulálva beállítható. A szituációtól függő filmrészletek is „pontozhatók”. Így már egy nagyobb felbontásban láthatjuk egy-egy film időben folyamatosan változó hatásgrafikonját… Pont mint a zenében a frekvenciák kijelzése. Megfelelő idő és anyagi ráfordítás esetén egy adatbázis alakítható ki és keresésekkel a hatás érdekében a „műsor” pszichológiailag szerkeszthető.
Persze előfordul az is, hogy a speciális „effektekkel” több különálló de legtöbbször azonos stúdió termékeként bemutatott sorozatokat kötnek össze. A néző nagy eséllyel már látta az egyiket, majd később a másikban azonos hanghatások kíséretében az „élményt” újra eladják neki. Az „effekt” újabb észlelésekor a már rögzült (valószínűleg nagy sikerű film által keltett) érzelmi állapotot ismételten átéli. Így a minimális üzleti hatás mellett (mivel az újabb filmet a kelleténél jobbra értékeli) a filmsorozatok nézettségi adatainak elemzésével gyakorlatilag személyiségi profilokra optimalizált bonyolult pszichológiai tömegkísérleteket lehet végezni. Nagyon leegyszerűsítve a dolgot: A filmek a hangerő és speciális hatások által létrehoznak vagy aktiválnak az agyban bizonyos neuronhálózati helyeket. Ezek a helyek a mai átlagosnak nevezett gondolkodás mellett hamarosan leépülnének (TV nélkül nincs folyamatos használatban, hiszen az életben nagyon ritkán előforduló szituációkról van szó), azonban egy újabb film ugyanoda vezeti a tudatalattit, „kinyitja” az elmében azt a helyet ahol a néző pl. egy életveszélyes esemény átélése közben akár a hang által beállított szívműködése mellett egy még váratlanabb szituációval (pl. .kaszkadőr jelenet) találkozik. Ilyenkor a tudatalatti, a kívülről érkező vegetatív idegrendszert befolyásoló tényezőkkel „harcolva” (villanó fények, sötétség, árnyékok, szokatlanul mély és magas hangok, szívdobogás-hang, szabálytalan lélegzés, „zihálás”, stb….) közben újra több dimenziós* területi fedésbe jön a neuronhálózatának mesterségesen kialakított részével. A művelet bonyolultnak hangzik, *gyakorlatilag az időtényező miatt több mint 3 dimenziós kiterjedésről beszélünk. A vegetatív idegrendszer befolyásolásával a néző „feszültségének”, összpontosításának befolyásolásával az időérzéket (leegyszerűsítve: a tudatos és a tudatalatti agyműködés frekvenciáját) is változtatják. A „rendszer” bonyolult, de felhasználójának nem kell teljesen ismernie ahhoz, hogy a magas hatásfokkal használja. TV-adások alkalmával nagyon hasonló (profilokba rendezhető) agyi tevékenységeket figyelhetünk meg egymástól eltérő helyen tartózkodó embereken, de nem ez a legrémísztőbb. Ezek a neuronhálózati területek, illetve struktúrák amik hasonlóan gondolkodó, egymástól független emberekben is (mesterségesen) jelen vannak, akár azonos időszakban és hosszabb távon is aktivizálhatók. A rendszer „felbontása” illetve hatékonysága csak szakértelem, összeköttetés és pénz (na meg a lelkiismeret hiányának) kérdése. Nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy egyszer csak elindítják a filmekből ismert programozott „biorobot” vagy “tudat-zombi” hadsereget. Elég ha csak vásárlási szokásokra és a politikai beállítottságra tudnak hatással lenni… A társadalom jelentős részének átlagos „agresszivitási hajlama” mindenesetre már egy egyszerűbb de nagyobb felületen működő médiahálózattal vagy filmstúdióval is könnyen befolyásolható.
A megfigyelő beleéli magát a filmbe, ezáltal természetes módon, tudat alatt valamilyen szinten azonosulhat a szereplőkkel. Ugyanez figyelhető meg hírműsorok nézése közben is: a néző nehezebben tud azonosulni a háborús helyzetekben bemutatott, vagy éhínség által sújtott emberekkel, hiszen ők koszosak, általában más nyelven beszélnek és az öltözködésük is teljesen eltérő.
Mivel a produkciókban a legtöbb karakter negatív tulajdonságokkal is bír (még a pozitív főszereplő hős is) ezért a film hatására a nézőben bűntudat alakulhat ki. A túlhangsúlyozott szexualitás és az erőszak a szereplők alaptevékenysége, a mai filmekben folyamatos és eltúlzott. Egyes sorozatokban még extrém helyzetekben is, pl. boncolás közben direkt témaként vetődik fel a szexualitás, nem csak a testbeszéd útján, a parafília csoportjába tartozó nekrofília természetességét sugallva (romantikus zenei aláfestés mellett a két pozitív szereplő a fiatal áldozat, a boncasztalon fekvő hulla számukra vonzó testéről beszél. Ez persze kórboncnokok között akár életszerű és humoros is lehet, de ha hazamennek nyilván nem erről mesélnek a gyerekeiknek –egy helyszínelők sorozat a sok közül-). Az ilyen és ehhez hasonló hatások helyes feldolgozásához nem elég az átlagos műveltségű, pszichológiai ismeretekkel nem rendelkező szülő felügyelete! Valójában még maga a szülő is veszélyben van.
Mint azt megfigyelhetjük, a „szabados” gondolkodásmód mára a legfiatalabb korosztályt sem kíméli! Egyes politikusok és közéleti szereplők szerint a szabad gondolkodásmód többek között azt is jelenti, hogy az ember szabadjára engedheti a testébe kódolt, a fajfenntartáshoz szükséges egyik legerősebb túlélési ösztönét a szexualitást. Nem kímélve ettől a fiatalkorúakat sem, mindezt pedig a legkifinomultabb pszichológiai eszközökkel, több társadalmi rétegen és beteggé vált emberek millióin tesztelt módszerek segítségével. Mindent az áru eladása érdekében…
A pszichiátria “tudományára” épülő gyógyszeripar: A mentálisan sérült tömegek gyógyszeres kezelése újabb bevételi forrást jelent a nyugati társadalmakban. Maguk a pszichológusok is betegek lesznek a sok eltorzult gondolkodásmóddal való találkozástól…


Azok akik a valódi kultúra elnyomásával keresik a pénzüket valójában hosszabb távon az egész társadalom szellemi bomlasztása érdekében cselekednek! Az ember a szexualitásra vonatkozó időzítését rég óta nem a természet diktálja, a gyermekek megkímélése a felnőttek szellemiségére van bízva. Ezzel is szemben áll a globális média! A médiaszereplőknél, színészeknél, nem ritka a fel nem dolgozott gyermekkori traumák okozta szellemi sérülés, melyet egész életük során próbálnak palástolni. Ennek megfelelően nem hétköznapi színészi képességekre tesznek szert, így az átlag ember számára igen megnyerő kommunikációs képességekkel rendelkeznek. Visszaélve ezen adottságnak tűnő képességükkel nem ritkán a szórakoztató iparon keresztül az emberek politikai nézetének befolyásolásra is felhasználják őket. Az „előadás” során a megfigyelő tudatalattija azonban „látja” az igazságot, és mivel a társadalom többsége tudatosan ezt a fajta viselkedést helyesnek véli, a tudatalatti alkalmazkodik, megpróbálja a valójában beteg, helytelen viselkedésmintát a többséghez hasonlóan utánozni a jobb beilleszkedés (a tudatalatti számára az életbenmaradás) érdekében. Így, a televízión keresztül valójában szellemileg sérült, valódi értékrendszerrel nem bíró vagy az ellen működő deviáns emberek mutatnak példát a társadalom nagy részének.
Mindezek után felmerülhet a kérdés, hogy mit lehetne tenni ezen hatások kiküszöbölése érdekében. A probléma leegyszerűsíthető: agyunk tudatos és tudatalatti része egyaránt kíváncsi, újdonságokra, új információkra „éhes”. Ezért szinte mindent megőriz, de ha memóriánk csak reklámokkal és pszichológiai módszerekkel manipulált információval van tele, akkor nagy eséllyel alakulnak ki mentális zavarok és betegségek. Mindez persze kisebb problémát jelent egy olyan közösségben ahol a hagyományok és tradíciók még a „fejekben vannak” és a mindennapok részét képezik. Ismerjük a manipulatív tényezőket, amik sajnos a médián keresztül mindennapi életünk részévé váltak! Ezen kívül szükség van a ma még csak kialakulófélben lévő civil kontrollra is, az emberek megfelelő tájékoztatása érdekében!


24/10/2010
A következő ismertetés nem tudományos igényű. Az átlagos tudással, képzettséggel rendelkező olvasóinknak szántuk, ismereteik bővítése céljából. A leegyszerűsítés miatt a szakemberek egyes állításainkat vitathatják, de mert csak a lényeg bemutatása a célunk, ezért a komolyabb, mélyreható ismertetéseket mellőzzük.
A tudatbefolyásolási technológia már jó ideje ismert. Az élet minden területén alkalmazzák is. Katonai vonatkozásban a kuvaiti-iraki háborúban (1991) eredményesen vetették be, majd kísérleti szinten Ruandában a hutu-tuszi polgárháborúban szintén “rendkívül eredményesen” – legalább egymillió áldozattal alátámasztva – alkalmazták (1993 – egy átlagosnak nevezhető törzsi háborúból páratlan tömegmészárlást csináltak.) A tudatmódosítás technológiái közül a műholdas technológia és a rádiófrekvenciás technológia bizonyult a legeredményesebbnek. A megnevezett két eseményt azért emeljük ki a sok más művelet közül, mert eredményesek voltak, és mert példaértékűek a két rendszer összehasonlítása vonatkozásában. Akiket ezek a megoldások komolyabban érdekelnek, a Világhálón és más forrásokból az alapvető ismereteket megszerezhetik.
A Kuvaitban használt rádiófrekvenciás tudatmódosító technológiával, illetve a Ruandában alkalmazott műholdas-ionoszféra tükrözéses technológiával sikerült elérni a várt eredményeket, de nyilvánvalóvá váltak a rendszerek hibái is. A rádiófrekvenciás tudatmódosítás feltétele a megcélzottak kapcsolata a megfelelő frekvenciával, valamilyen hírközlő rendszeren belül. Ha ez megtörténik, viszonylag olcsón végrehajtható a művelet. A műholdas-ionoszféra tükrözős technológia nagyon sokba kerül, és szabályozása nagyon körülményes, de jelenleg a leghatásosabb. Mindkét rendszer – és minden más tudatmódosító rendszer – hibája az általános, mindenkire kiterjedő hatás. Nem szelektívek. A nyolcvanas évektől a szelektivitás kutatása került előtérbe, különösen a katonai felhasználhatóság miatt. A saját erők kivonása a hatások alól (reménytelenség érzése, depresszió, agresszivitás, stb. – a későbbiekben ismertetve) kulcskérdéssé vált.
Az emberi agy működése
Az agy az élet és a tudat vezérlő egysége/szerve. Több mint száz milliárd idegsejtből áll, melyek mindegyike képes akár tízezer idegsejttel is kommunikálni. Így az agy egymással kommunikáló sejtek halmaza, de ezek a sejtek nincsenek egymással szoros kapcsolatban. A neuronok az aktív agysejtek, ezek munkáját a támogató sejtek segítik. A neuronok elektromosan is aktívak, EEG műszerrel mérhető az aktivitásuk. Az EEG mérések kimutatták, hogy az agy 1-20 Hz közötti, igen alacsony frekvenciás elektromos hullámokat állít elő. Az agy védelmi rendszere az ilyen alacsony elektromos hullámokkal szemben nem eléggé erős, mert maga is ezen működik. Ebben a hullámtartományban van egy veszélyesnek nevezhető 7.8 Hz-es tartomány, melyet Schumann frekvenciának is neveznek. Az agy alfa és théta állapotának a határain ezen a frekvencián működik. Ez a hullámhossz a hipnotikus állapot hullámhossza, és az álom és az ébrenlét köztes állapota (ez a HAARP-technológia működési hullámhossza is). Ha az agyat ilyen frekvenciájú elektromos sugárzás alatt tartják, az erősségétől függően az információk beültetésétől a legszélsőségesebb cselekedetekig mindenre utasítható. Ez a frekvencia belép az agy elektroenkefalogrammikus (EEG) rendszerébe, és akár a végletekig felkorbácsolhatja a negatív érzelmeket, a félelmet, a rettegést, a totális reménytelenséget. Az agyi receptorok (jelfogó rendszerek) igyekeznek fenntartani az agy normális állapotát, és befolyásolás esetén lezárni a közvetítő csatornákat, hogy a negatív behatás ne okozhasson katasztrófát. Több mint húsz agyi receptort ismerünk, mindegyiknek megvan a sajátos funkciója, de szinte mindegyik egy-egy hangulati-érzelmi funkciót is betölt. Ha a 7.8 Hz-es elektromágneses hullámot összekapcsolják az agyi receptorok működését befolyásoló anyaggal (szervezetbe juttatott aktiváló, működést befolyásoló anyaggal), az emberi agy a teljes kiszolgáltatottság állapotába kerül. A 7.8 Hz-es elektromágneses frekvencia a természetben is előforduló sugárzás, de általában olyan gyenge, hogy nem befolyásolja az agy működését, a receptorok aktivitásának köszönhetően.
Az aktiváló anyag
A szelektivitást a célterületen csak úgy lehet megoldani, ha a védeni kívánt embereket mentessé tesszük a káros sugárzás hatásaitól. Ez rendkívül bonyolult művelet, de megvalósítható több, különleges eljárás alkalmazásával. Sokkal egyszerűbb az a módszer, mely a támadni kívánt embereket teszi alkalmassá egy alacsonyabb szintű sugárzás általi vezérlésre. Ezért az agyukat olyan állapotba kell hozni, hogy az átlagember számára csak kedély-hullámzást előidéző sugármennyiség esetükben teljes értékű tudatmódosítást eredményezzen. Legegyszerűbb megoldás az, hogy azt az anyagot, melyet már kidolgoztak és ismernek (de még kísérleti stádiumban van), bejuttatják a támadni kívánt emberek szervezetébe. Az aktiváló anyag az agy védelmi rendszerét kiiktatja, az agyi receptorok (jelfogók) a sugárzott frekvenciákat közvetítik. Így kisebb sugárzó erővel is jó eredményeket érhetnek el. A mennyiséggel szabályozható a hatóerő. A védendő emberek esetében a normális állapot fenntartására elég a kedélyjavító gyógyszerek szedése. Kirívó esetként megvalósítható az is, hogy egyetlen ember agyi védelmét kiiktatják az aktiváló szerrel, és olyan mennyiségű irányított sugárnyalábba helyezik (hordozható készülékkel), hogy bekövetkezik a tragédia. A teljesen normálisan viselkedő személy egyik pillanatról a másikra öngyilkos lehet. A politikai foglyok esetében szintén használatos ez a módszer, az öntudatot és a tartást teljesen felszámolhatja. Megfigyelték viszont, hogy az erős hit, vagy a fanatizmus képes oly mértékben fokozni az agy belső energiatermelését, hogy nem érhető el a kívánt befolyásolás.
A kísérlet kérdései. Első: mikor, hogyan és mennyit. Második: hogyan tehető rendkívül ellenállóvá az aktiváló anyag (hőhatás, vegyi anyagok, időállóság, sugárzások, stb.). Maga az aktiváló anyag nem okozhat semmilyen élettani elváltozást, mérgezést még akkor sem, ha nagyobb mennyiség kerül a szervezetbe. Laboratóriumi vizsgálatok során se lehessen mérgezést megállapítani.
A magyar tudós kutatási területe
A magyar élelmiszer-ipari kutatók és laboratóriumok munkája világviszonylatban elismert, ezért részletkérdések megoldása miatt bevonták a kutatásokba a magyarokat is. A nevezett kutatónak és munkatársainak a feladata az volt, hogy tisztázza az aktiváló anyag viselkedését az étolajban. Az étolaj minden felhasználási módjában. Nehéz feladat volt, mert kevés élelmiszer van olyan hatásoknak kitéve, mint az étolaj. A magyar kísérlet sikeres volt. A kutatókkal a munka megkezdése előtt közölték, hogy egy titkos kutatásról lenne szó, és a békesség, az élhetőbb világ kialakítása a célja. Forrongó térségek békéjét kívánják ezzel a módszerrel elérni (valójában erre is használható lenne). A velünk megbeszélést folytató kutatónak az tűnt fel, hogy szinte kivétel nélkül zsidók jöttek a kutatást megrendelő országból. Ez óvatossá tette, és lassan megvilágosodott előtte az igazi cél. Tudta, hogy valamit tennie kell, de nem volt kihez fordulnia. Minket talált – a közvetítőnket ismerve – alkalmasnak arra, hogy elmondja ezt a gondját. Az egész művelet ismertetése és a hatásmechanizmus leírása az elbeszélése alapján készült. Kísérleti anyaggal is rendelkezett, de annak sorsáról nincs tudomásunk.
Bejuttatási módszerek
Miért épp az étolajjal kísérleteztek? Mert olyan területen kívánták alkalmazni, ahol a lakosság nem eszik disznózsírt. Mert szinte minden esetben élelmiszerekbe keverve juttatják el az anyagot a célszemélyekhez, illetve a célterületre. Ruanda esetében kihasználva a polgárháborús helyzetet, teljesen tönkre tették az élelmiszer termelést és feldolgozást. Ezt követően megkezdődtek az élelmiszer szállítások, segély címén. Ezek az élelmiszerek tartalmazták a kísérleti aktiváló anyagot. Ezért nem fordítottak gondot az elosztásra sem, vitte aki tudta. A lényeg az volt, hogy megegyék, és ezt meg is tették. A kísérlet azonban nem sikerült, mert az akkori aktiváló anyag nem volt megfelelő, ezért emelni kellett a sugárzás energiaszintjét, és az eredmény önmagáért beszélt. Ebben az esetben a liszt volt a hordozója az aktivátornak, mely nem volt működőképes. Valami kiszivároghatott, mert pár évre rá, amikor Észak-Korea élelmiszer-válságba került, az USA felajánlott számára élelmiszer segélyt (sok ezer tonna lisztet), de a koreaiak elutasították. Inkább a kínaiaktól vásároltak hitelbe rizst és búzát. Így azután Észak-Koreából nem lett Ruanda II. A mai helyzetet, a HAARP és az Echelon-rendszerek fejlesztéseit és a nagy központi rendszerbe történt integrálását, és a digitális műsorközvetítő rendszerek veszélyeit a folytatásban ismertetjük. Kevés anyag áll a rendelkezésünkre, ezért minden információt köszönettel fogadunk.V. István


USraeli csalárdságok

24/10/2010
A német ex-külügyminiszter Volker Ruhe, ismételten felajánlotta Oroszország teljes jogú NATO tagságát, mivel úgy látja, megfelelő a helyzet hozzá írja a Düsseldorf Rheinische Post szombati kiadásában, a CDU kommentárjában. “Most van itt az ideje kitárni a NATO ajtaját, Oroszország előtt”. Ez a gesztus, a csökkenő gazdasági jelentősségű USA-t, és EU-t figyelembe véve, a mézesmadzag belógatását jelenthetné. Az euró-atlanti közösségnek nagy szüksége lenne Oroszországra a “kölcsönösség” jegyében. Indoklásuk szerint, “Oroszország ugyanazokkal a kihívásokkal szembesül, amelyekkel egyre nagyobb veszélyt jelentenek, a ballisztikus rakéták, nukleáris robbanófejek, tömegpusztító fegyverek, a szélesebb körben értelmezett Közel-Keleten”- mondják a szerzők.
Ezek a hízelgő és hazug szavak Dimitrij Medvegyev, az ezügyben eljáró orosz elnök (Lázár Menachem Mendel Aaronowitsch) felé irányulnak. Oroszország, a NATO vezetése alatt, a kazár zsidók ellenőrzése alá kerülne, akikkel az USA rendelkezik.
Magyarul, Oroszország ingyen adja, a zsidók és a világkormány kezébe magát! Annak ellenére, hogy tavaly szeptemberben Natanjahu szemtelenül izraeli atomfegyverekkel fenyegette a miniszterelnököt, gyorsan ismét látogatást tett a bejelentéssel. A hidegháború azonban továbbra is tart. Oroszország bevonása a NATO-ba, az egykori Ulrich Weisser altengernagy dédelgetett terve volt. Volker Ruhe figyelmen kívül hagyja, hogy az USA, a lengyel határ közelében rakétapajzsot hozott létre az “esetleges iráni támadás” ellen! (Aki már látott térképet, tudja jól, hogy Irán feltétlenül Oroszország, és lehetőleg Kanada felöl fog támadni!!!) Ruhe tagja volt a Trilaterális Bizottságnak, “és ez a Háromoldalú Bizottság, David Rockefeller parancsára készítette el a “Nagy Sakktábla” című “könyvet”, Zbigiew Brezinski közreműködésével.
A tervek a Szovjetunió megsemmisítésére készültek, de a terv azt is kimondja, hogy Moldova, Grúzia, Azerbajdzsán, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Oroszország élére ültetett bábkormányokkal tovább növelhető az USraeli ellenőrzés.
A lengyelországi rakétatámaszpont, a csehországi radar, és a romániai, grúziai amerikai bázisok, valamin a csecsenföldi, dagesztáni zsoldoscsapatok, egyértelműen mutatják az ellenségességet, az Orosz Föderációval szemben!
A NATO projektek – “Partnerség a Békéért” – keretében permeteztek mérgező vegyianyagokat (nanorészecskék), amihez Svájc nem csatlakozott előrelátóan, és most Svájcban is permeteznek a NATO repülőgépei! Ez még 2007-ben nem állt szándékukban, de a NATO elismerte, számolt be róla a Parlamentskaja Gazeta.
Meg kell jegyezni, hogy az egész NATO projektnek a hadsereghez van köze, de eredetileg egy USrael projekt volt, mint ahogy az ENSZ is az! A “zsidó hit, “az imádság”, a Kol Nidre, meg a tartalom. A Kol Nidre fogadalom azt jelenti, hogy megengedett a csalás, rablás, gyilkolás.
Ettől a ponttól kezdve nem érdemes a NATO megállapodásokban hinni! Értelmetlen naívan szemlélni, és szenvedni míg a zsidónak szabad mosni a kezét, minden csalás rablás, gyilkosság után, vagy Oroszország bizalmára ácsingózni! Főleg olyan kötelezettség vállalást tenni feléjük, amit nem is akarnak betartani! USraelnek csak annyi volt a célja, a Varsói Szerződés feloszlatásával, hogy a NATO határa, az Elbán túlra, Oroszország határaihoz kerüljön.
A veszély, mára már nem csak az USA fenyegető katonai potenciáljában, a hagyományos, a nukleáris, biológiai fegyvereiben, de a Garkona-i (Alaszka) HAARP fegyvereiben is megtalálható.
A világháború addig nem kezdődik meg, amíg az USA harcos uszkárja, a Mossad, újabb, 9/11-hez hasonló, vagy még nagyobb merényletet nem követ el, ahogy megrendezték a WTC tornyai felrobbantását is! Addig HAARP, sertésinfluenza, Chamtrails, kiéheztetés, mérgezés, sterilizálás, teljes pénzügyi uralom, és totális kiszipolyozás a “program”.
Tulok


Tudatmódosítás és a 3G

17/10/2010
Svédország jelenleg a legerősebb, legnagyobb és legfélelmetesebb fegyver a világon”, a kísérletek nyáron indultak. A Lois rendszerkiépítése jelentős szerepet játszik a földön, az emberiség jövőjének alakulásában. A rendszer kombinált. Nem csak a HAARP technológiáról van szó, de fokozódik az EM (tudatmódosító) technológia fejlesztése és kiépítése is. Svédország, Norvégia és Finnország után, most Németország és Hollandia következik az intelligens EnergyBox-ok telepítésében, de mi épült Svédország déli részén?
Az NWO projektjei alakot kezdenek ölteni A 
LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország déli részén van, és csatlakozik a Rostock-i erőmű rendszeréhez, 30 cm vastag réz kábelekkel.
2010.04.08-án, Rostock közelében este az égen sarki-fényhez hasonló (Aurora) jelenséget figyeltek meg. A szakértők azt mondták, hogy ezt napkitörés váltotta ki. A részecskevihar gerjeszti a levegő molekulákat, és bizonyos feltételek mellett a fény, különböző színárnyalatokat, általában zöldes színt öltött. Ezt Rostock földrajzi helyzete alapján nehéz elhinni, még “szakértőknek” is!
A globális rendszert és az elme ellenőrzést tovább bővítik. Két évvel ezelőtt a globális politika Ettlingen-i konferenciáján (Németország délnyugati részén, volt egy kör alakú terület, ahol bizonyíthatóan ellenőrizték a gondolati frekvenciákat. A PG osztrák mérnöki társaságmegtalálta ezeket a frekvenciákat, és az eredményeket publikálta is!
Egy kis emlékeztető az EM vagy ELF rendszerek működéséről, és hatásairól: Az un. Internet-áramhoz kell egy PLC-rendszer (hasonló a jelenlegi központi hangra kapcsoló éjszakai áram mérőkhöz, tehát a jeltovábbító eszköz az elektromos hálózat), amely megváltoztatja az adott terület, ill. lakás vezetékrendszerében folyó áramot, hogy azon “Információs Jelet” lehessen küldeni.
Az “Energia-Doboz” egy GPRS-adó, saját PLC-rendszerrel, és a frekvenciája a GSM és a 3G Internet ötvözete. Olyan, mint aSzélesSáv és MINDIG üzemben van (nemcsak azokban az időszakokban, amikor az Áramszolgáltató használja).
A Doboz egy kettős rendszer, nemcsak közvetlenül tesz ki bennünket 3G sugárzásnak, hanem rácsatlakozik a hálózatra az egész házban/lakásban, a lakás elektromos vezetékrendszerére, így egy 
3G-s pulzáló, magas frekvenciájú elektromagnetikus Kommunikációs Rendszer lesz belőle, amely a PLC -rendszer által az Internethez van kapcsolva (és sajnos sokakat halálra is sugározhat…)
A Doboz nem az Áramszolgáltatónak ad le információkat, hanem az Internetnek, ezáltal az egész áramrendszer kommunikációs rendszerré válik.
Miért Internet, miért olyan titkos, és miért épül be csendben a házba/lakásba, miért cserélik ki az áramrendszert ilyen kommunikációs rendszerre? Egyszerű!
Már a 3G is egy tisztán hadászati rendszer és a telefon csak egy mellékhatás. Az egész probléma az oszlopokkal, póznákkal, antennákkal és sugárzással stb. csak egy elterelő hadmozdulat és az igazi cél az volt hogy a kis adó bejusson a házba/lakásba.
Most már nemcsak hogy az egész ház/lakás, pulzáló magas frekvencián sugároz, hanem már az Internetre is rá van kapcsolva (az első Internet-ház/lakás a világon).
Semmit nem segít, ha elutasítják a “Dobozt” mert a szomszédoknak, aki ugyanattól a trafótól függenek, már megvan, és küldi a 3G impulzusokat a be nem kapcsolt otthonokba is az elektromos hálózaton át. (
áramszűrőre van szükség…)
A LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország
Svédország, Norvégia és Finnország után Németország következik, de nézzünk meg néhány HAARP létesítményt is, mielőtt a tudatmódosítás legújabb “vívmányaival” ismerkednénk meg:
A kiépülő rendszer a legnagyobb a világon! Korábban ezzel a címmel az USA Garkona-i (Alaszka) bázisa dicsekedhetett, de nyár elején működésbe lépet az új rendszer. Néhány HAARP bázis a teljesség igénye nélkül:
A MU radar, 1 megawattos üzem Japánban (34 ° 51′14 .80 “N 136 ° 6′19 .45″ E). (34 ° 51’14 .80 “N 136 ° 6’19 0,45″ E)
Arecibo – 2 MW létesítmény Puerto Rico (18 ° 20’38 .97 “N 66 ° 45’9 0,77 “W)
Hippasus (USA) – 70 MW-os létesítmény Fairbanks, Alaska
Sura (orosz) – 190 megawattos létesítmény Közép-Oroszországban (56 ° 7′10 .32 “N 46 ° 2′4 .41″ E). (56 ° 7’10 0,32 “N 46 ° 2’4 0,41″ E)
EISCAT (Európa, Norvégia, Svédország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság és Németország) – 1 gigawattos létesítmény, Tromso, Észak-Norvégiában (69 ° 35′1 .06 “N 19 ° 12′57 .11″ E). (69 ° 35’1 .06 “N 19 ° 12’57 0,11″ E)
Itt kell megemlíteni a 
Haiti és szecsuáni földrengéseket:
Az orosz haditengerészet közlése szerint a U. S. hozta létre a földrengést Haitin:
Az orosz Északi Flotta jelezte, hogy földrengés pusztított Haitin. A vizsgálat egyértelmű eredménye, hogy az USNavy használt földrengés fegyvert. A mért értékek szerint, egy lineárisan kimutatható, a földrengések egymás utáni kapcsolata. A jelentések szerint, nem véletlenül történt, hogy a rengések azonos mélységben következtek be Venezuelában és Hondurasban.
Az északi flotta 2008 óta fokozott figyelemmel kíséri az amerikai Tengerészgyalogság Karib-térségben történő mozgásait és tevékenységét, de már korábban is folyt ez a tevékenység, válaszul arra, amikor az amerikaiak bejelentették szándékukat, hogy helyreállítsák a negyedik flottát, amely 1950-ben feloszlott. Oroszország válaszolt egy évvel később, a Flotta által vezetett nukleáris meghajtású Nagy Péter cirkáló “kezdte az első gyakorlatokat ebben a régióban, a hidegháború végén”.
A 70-es évek végére, az USA-ban “sokat haladtak” a fegyverek és földrengések területén, ezek a jelentések tartalmazzák, hogy most már használhatók az impulzus és plazma fegyverek, Teslaelektromágneses felfedezései, a Sonic technológia, továbbá a “Shockwave bomba.”
A jelentés összeveti a két földrengés fegyvereinek tapasztalatait. Az USA-ban Haditengerészet által a közelmúltban, a Csendes-óceánban okozott földrengés nagysága 6,5-es volt. A sztrájkok körüli területen Eureka városban okozott károkat, Kaliforniában. De a vizsgálat kimutatta, hogy a karibi térségben 140.000 ártatlan ember halálát okozta.
A jelentés szerint, “több mint valószínű”, hogy az USA-ban a Haditengerészet “teljes tudomással bírt” a katasztrofális kárról. A földrengést Haitin, a már előre beállított forgatókönyv szerint tálalta a Déli parancsnokság helyettese.A vizsgálatok végső eredményéről készült jelentések e fegyverekről, figyelmeztet arra, hogy az USA tervezi, hogy megsemmisíti Iránt egy sor földrengéssel. Célja, hogy megdöntse a jelenlegi iszlám rezsimet. Továbbá, a jelentés szerint, a rendszert “teszteli” az Egyesült Államok (HAARP Project). Így hoznak létre anomáliák az éghajlatban, okoznak árvizeket, aszályokat és hurrikánokat.
Egy másik jelentést tényként megállapítja, hogy a szecsuáni földrengést (Kína 2008. május 12-én, nagyságrendje 8,7 a Richter-skála szerint), HAARP rádiófrekvenciák okozták. Meg lehet állapítani, hogy van összefüggés szeizmikus aktivitás és az ionoszféra között. A romboló rádiófrekvenciák által kiváltott erőterekről, amelyek a HAARP jellemzői, az alábbi következtetések vonhatók le:
1 .- A földrengések azonos mélysége lineárisan ugyanaz a hiba által okozott indukált frekvencia lineáris vetülete.
2 .- A koordinált műholdas konfiguráció koncentrált gyakorisága előrejelzi a specifikus pontok (erőterek) létét.
3. – A diagram azt mutatja, hogy a földrengések mesterségesen keletkeztek lineárisan azonos mélységben.
Venezuela, január 8-án, 2010. Mélység: 10 km.
Honduras, január 11-én 2010. Mélység: 10 km.
Haiti, január 12-én 2010. Mélység: 10 km.
Minden esetben a mélység közel 10 km.
A földrengések után közvetlenül, a Pentagon azt mondta, hogy a Baltimore-ban dokkoló USS Comfort kórházhajó elhajózott Haitibe, annak ellenére, hogy néhány napnak kellett eltelnie Haitira érkezése előtt. Mindazonáltal, haditengerészetnél Mike Mullen admirális, a közös vezérkar főnöke, azt állította, az Egyesült Államok fegyveres erői felkészültek vészhelyzetre, amelyet a katasztrófa okozott.Douglas Fraser, általános parancsnok, azt állította, hogy parti őrség és az USA, tengerjáró hajókat küldtek a térségbe segítséget nyújtani, akkor is, ha csak korlátozott források és helikopterek állnak rendelkezésre.
A repülőgép-hordozó 
USS Carl Vinson küldték a Norfolk-i haditengerészeti támaszpontról, Virginiából, kiegészítve a szállítmányt repülőgépekkel és helikopterekkel. Haitire január 14-én, kora délután érkeztek meg.
Az U. S. Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (
USAID), Haitin működött a földrengés előtt.
Az orosz Külügyminisztérium jelentése szerint, az USAID és az USA Déli-parancsnokság megkezdte munkáját a “humanitárius invázió” megküldésével. Legalább 10.000 katona és vállalkozó ellenőrzésre, a haiti területre, ENSZ rendelésre, miután pusztított a “kísérleti földrengés.” /Lisa Karpova/
Bizonyítékok állnak rendelkezésre a HAAPR felhasználására földrengések előállítására. Az alábbi kép a kínai, szecsuáni földrengésről készült 2008 májusában 1 órával a katasztrófa előtt.
Azóta Svédország országos agykontroll kísérlet színhelyévé vált.Az ország északi területeit a NATO ACT használja kísérleti terepként, a svédeken pedig, több szinten csattan az ostor! A betelepített muzulmánok, és az országot megszálló zsidók eltartásán kívül a tudatbefolyásolással is meg kell küzdeniük, miközben a betelepülők harcának színterévé vált az ország.
A svéd kormány szerint villanyszámla csak a valós értéket mutathatja. A 2009-es törvény kimondja, hogy nincs több pénzkövetelési lehetőség, csak az elhasznált energiát szabad megfizettetni (milyen szép tőlük)! Közvetlenül az áramszolgáltatóktól küldik a levelet, hogy szeretnének telepíteni minden házban egy kis számítógépes digitális adót.
Mindenhol van, de senki nem tudja mi ez, vagy mit csinál az “EnergyBox”. Ez a Villamosenergia “Internet” (nem az El internet, amely megállította a szélessávú vállalatokat. Különösen 3G menne csődbe). Az EnergyBox egy GPRS-adó és a GSM frekvencia keveréke, GSM és 3G (UMTS). A rendszer széles sávú, a sugárzása nagyon hasonló a radaréhoz (!). Az információkat nem nyilvános közigazgatási felületen nyújtják be, hanem az Interneten (?) .
A EnergyBox egy bináris rendszert is tartalmaz, ami egy “
Eshelon mérő” (nem Echelon), a PLC rendszer gazdája a Televent Company. A PLC rendszer, megváltoztatja az aktuális netet, így könnyebb információt küldeni. A radar-szerű mikrohullámok az egész házat egy pulzáló rádiófrekvenciás elektromágneses mezővé változtatják. A 3G mindig egy tiszta fegyver-rendszer volt, és a 3G-s telefonok csak mellékhatásai. 3G, Amerikából jött, és került Európába, az amerikai hadsereggel (mint az összes többi mobil rendszerek is).
A “
totalitárius ellenőrzés” most már az El-hálózathoz is kapcsolódik egy másik törvényen keresztül. Ez a hírközlési törvény. Ez a jog biztosítja az Alapjogi Ügynökségi jogot, hogy nyomon követhető legyen az összes kommunikációt. Értelmezni kell az e-maileket, lehallgatni a telefonokat, ellenőrizni faxokat és minden mást, aminek köze van a kommunikációhoz. A EU vezetése ezért ruházta fel szinte korlátlan jogokkal az Europolt!
Benne vagyunk a legnagyobb, az emberi agyhullámokra irányuló kísérletben, amelyet a világ valaha látott. Svédország és Finnország mindig kísérleti országok voltak a mikrohullámú kísérletek tekintetében, és ezért kapta meg ugyancsak ez a két ország a rendszert először, de Norvégia sem kivétel, ahogy rendszer németországi és hollandiai állomásához ért mára.
Természetesen a NATO sok kísérletet fog végrehajtani a lakosságon. Bizonyos fegyvereket csak “élőben” lehet az embereken letesztelni. A LOIS készen van, és a kísérlet széles skálán folyik. ( Egész Dél-Sv.o.-t lefedi és valószínűleg összekapcsolódik az EnergiaDobozzal, de a
V.R.A,, Echelon, NSA, Lofar-rendszerrel is Közép-Európában, valamint az Eiscat-tal északon.
A németországi tervezetek már elkészültek. Egy kis ízelítő:
Azok, akik ismerik mikrohullámú sütőt és mikrohullámokat, képzeljék el a többi ellenőrzési lehetőségeket. A módosított ELF, ULF, stb.-vel jól látható minden szoba 3D-ben, hallani minden beszélgetést, és még befolyásolhatja az agy hullámait az embereknél.
(Egyetlen távirányítóval kapcsolható az összes besugárzott területen élő?) Aki semmit sem tudnak chemtrails tevékenységekről, annyit azért tudnak, hogy báriumot tartalmaznak a vegyi csíkok. A hosszantartó báriumszórással, például a jelentős sporteseményeken, nem csak az emberek láthatók a radaron, hanem még az is, hogy mi van a zsebükben.
Az esőcseppel mikroszkopikus méretű cseppképzésén kívül kontrasztanyagként is szolgál, hasonló módon, mint ahogy egy CT vizsgálat esetében kontrasztanyagot használnak érfestésre.
Sokan megkérdezhetik, milyen módszerrel befolyásolható az emberek tudati állapota, és itt ne hazai politikusaink beszédeire, nyilatkozataira gondoljunk (a heveny idegbajhoz ez is elegendő!)?
Az 
EEG (elektroenkefalográfiai) vizsgálat a legtöbbek számára ismerős gyógyászatban alkalmazott módszer, az agyhullám mintázatok megjelenítésére, normálistól eltérő hullámformák észlelésére, vizsgálatára. Szinte egyidőben az elektromágnes jelrögzítéssel, megkezdődött az alacsonyfrekvenciás (0,1-40Hz közötti) agyi bioárammintázatok rögzítése is. Nem kellett sok idő, hogy a gyorsan fejlődő technika lehetővé tegye, a felvett, de szándékosan kiváltott hullámformák (félelem, apátia, fájdalom stb.) egyre nagyobb teljesítményű lesugárzását. A szokványos adósugárzások esetében szinuszos (transzverzális) hullámokat alkalmaznak, melyek a távolság négyzetével arányosan veszítenek energiájukból, de a skaláris, vagy más néven longitudinális lökéshullám jellegű sugárzás, lineárisan (egyenes arányosan) veszít csak az energiájából. Sokkal nagyobb távolságokra is eljuttatható a kívánt jel, kevesebb energiával. A mesterségesen létrehozott lökéshullámokkal, a HAARP és az ionoszféra tulajdonságainak kihasználásával földrengéseket, a légkör, és ezek alapján, az időjárás befolyásolását is megoldották. Kulcsszó: Interferencia!
Németországban, egy részletes és nagy tömeget vizsgáló tanulmány kimutatta, hogy csaknem az összes 3G-sugárzásnak kitett “alanynál” elváltozások mutatkoznak a gerincvelőben. A kezdet: leukémia!
Konzekvencia: ha az orosz haditengerészet tesz hivatalosan közzé ilyen jelentést, majd hagyjuk a “hitetlen Tamásoknak”, hogy a saját agymosott, manipulált gondolataikkal tompítsák a kérdés élét, megadjuk magunkat. Nyugaton ezt az elképzelést, hatalmas média-manipuláció végzi, és vezeti az emberek széles tömegét tévútra. Több politikus részéről a világpolitikában egyenesen az a feltételezést ment, hogy a földrengés úgy állították elő Haitin, az amerikai HAARP létesítményekkel. De az orosz haditengerészet is elemezte a mérést … , és szintén arra a következtetésre jutott, hogy a bűncselekmény elkövetésében a mi amerikai “barátaink” (népirtási céllal) jártak el. Az amerikai tömeggyilkos, a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kellene, hogy feleljen bűncselekményeiért, de, a Hágai Nemzetközi Bíróság sajnos, az ENSZ kutyája, ahogy az ENSZ is az amerikaiak által vezetett cionista törekvés a világhatalom megszerzésére. NWO.
A HAARP, a chamtrail, az alacsony, agyhullám frekvenciájú elektromágneses sugárzások tudatmódosító hatásai, a háborúk szítása, öbölkatasztrófa, biológiai hadviselés, kényszeroltások és az emberi jogok semmibe vétele mögött mindig ugyanazok állnak, hiába hívják, mutatják magukat ENSZ-nek, WHO-nak, EU-nak, vagy más, magát humanitárius szervezetnek feltüntetve, ezek az 
NWO “álruhái”!
(Nem utolsó sorban meg kell jegyezni, hogy a kolontári gátszakadást előtt nem csak a gyanús körülmények szaporodtak meg, de a kisebb, 2-2,6-os Richter-skála szerinti magyarországi földrengések is! Az ilyen “mozgatás” nem tesz jót egy iszapgátnak! Az EM technológia viszont várhatóan nem veszélyezteti Magyarországot, mivel bevezetésekor már alig lesz olyan magyar állampolgár, akinél nem kapcsolták még ki a villanyt!)
Tulok


Az ENSZ (NWO) szerepe… és szeptemberi jelentése

06/10/2010
Az Egyesült Nemzetek Szervezete, vagyis az ENSZ alapokmányát 1945. június 26-án San Franciscóban írták alá, s még ugyanabban az évben, október 24-én lépett hatályba, egy humanista és békés megjelenés álcája alatt, de a valóságban kemény egyéni érdekek érvényesülése alapozta meg létrejöttét. Winston Churchill és Roosevelt együtt dolgozták ki a Atlanti Charta-t 1942-ben, és 26 további országban ténylegesen megkezdte működését. 1939-es beszédében, Churchill Németország megsemmisítéséről beszélt a lengyel kampányban, de mai is az ellenséges államok listáján van, 70.000 amerikai és 40.000 brit katona jelenlétében.
Az ENSZ New York-i épületét David Rockefeller adta! Az ENSZ-tagság az államiság elismerésének egyik jelképe lett, noha hivatalosan ez nem feltétele új államok létrejöttének: az ENSZ-nek a mai napig nem tagja például a vitatott hovatartozású Tajvan, a vallási központként önállóságot élvező Vatikán állam, a szintén vitatott státuszú Dnyeszter-menti Köztársaság, de Svájc is csak 2002-ben döntött úgy, hogy belép. A világszervezet alapító okmánya szerint tagja lehet minden békeszerető nemzet, amely az alapokmányban foglalt kötelezettségeket vállalja és a szervezet megítélése szerint e kötelezettségek teljesítésére képes és hajlandó, tagja lehet. Már a második főtitkár, 
Dag Hammarskjöld is megmagyarázhatatlan körülmények között halt meg 1961. szeptember 18-án, észak-Rhodesia felett, de csak 1998-ban jelentek meg a baleset körülményeiről szóló “titkos” dokumentumok.
Az ENSZ megalakulása óta a “romlás” útvonalát képviseli. Igyekszik átnyomni a WHO 6-os pandémiás fokozatú H1N1 influenza és globális immunizációs programját, mert nagyon jó ez a gyógyszeripari érdekek számára, főleg, ha az adott nemzetek képviseltetik magukat az ENSZ-ben! Szeptember 5-én és 6-án a főtitkár, Ban Ki Mun: Alpbach-ban, Ausztriában tartott ENSZ ülését, amelyen a Világ Jövője Programot körvonalazták. Képmutatóan fejezték ki, a bürokraták igényeinek megértéséhez a megjegyzéseket. A program csökkentené a világ népességet, és a szándékosan elszegényítené az iparosodott országokat. A program neve 50/50/50.
Mintha találkoztunk volna ezzel, az EKB 2010. január 25-én kiszivárgott, majd a sajtóból cenzúrázott tervezetében (Dayli Telegraph), amiben az európai gazdaságok leépítését, a nemzeti kormányok szuverenitási jogköreinek lekorlátozását, és a katonai irányítás bevezetését irányozták elő. ‘Csak” a népességcsökkentés nem szerepelt benne, de Európa lakosságának kiirtása előtt, még ki kell fizetniük a kiirtás költségeit!
Mit is tartalmazott a szeptember 5-6 közötti “megbeszélés”?
Gazdasági visszaesés, élelmiszer-bizonytalanság, éghajlatváltozás, járványok, migráció, a fegyveres konfliktusok, stb…
A pénzügyi szektor összeomlott, következtében korlátozott a hitelezés, ez erőszakosan növelt munkanélküliség veszélybe sodorta az országok gazdaságát. A “pénzügyi válság, viszont valójában nem más, mint az üzleti alapok és származékaik eltávolítása, amit a bankok animálnak. A pénz nem értéktelen, de értékkel bíró pénzt csak a “pénzügyi elit” kapott/kap, amíg a népesség többi része csak papírokat.
Bizonytalanságot teremt az élelmiszer-ellátás, ami oka főleg a
Rockefeller Alapítvány tulajdonát képző, Monsanto-nak fizetett vetőmagárak, ill. Monsanto további tulajdonosok GMO érdkeltségei.
ENSZ még mindig fújja a magáét az éghajlatváltozásról, és a CO2 kibocsátásról, bár a koppenhágai klímacsúcs előtt dicséretes módon hackerek fértek hozzá az IPCC e-mail-es adataihoz. A koppenhágai klímacsúcsra hazudozni tértek be csak a résztvevők!
Csak a makacs, korrupt politikusok beszélnek arról, hogy csökkenteni kell a CO2-kibocsátást, az éghajlat javítása érdekében, viszont a lakosság nagyobb energiaköltségeket és számlákat fizet ki! Mese a járvány, viszont veszélyesek a vakcinákba kevert nanorészecskék, szkvalén és thiomersal, ami megint csak az ENSZ érdekeit szolgálja.
Az európai ipari országokban tapasztalható migráció (migráció a déli országokban és Afrikában) különösen fájdalmas. A népesség elöregedése, a fejlett országok alacsony születési aránya mellett (melyet tovább csökkent az ellenőrzött és célzott családmegsemmisítés), és a megnövekedett bevándorlás, ill. “etnikumszaporítás”, a kulturális identitás elvesztését eredményezi az európai országokban. Ez végül jelentkezik is a lakosság arányaiban, a bevándorlók, vagy az elszaporított lélekszámú etnikum többségként jelenik meg, és a bennszülött lakosság már a szegénységben vezeti a fizetési versenyt. Már nem szokatlan az egy európai munkahelyre 4 eltartott arány!
Már Roosevelt is azt mondta: “A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami történik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a tervek ilyen módon is kialakításra kerültek.”
Amikor az ENSZ-jelentés, a szervezett bűnözésről és a kábítószer-kereskedelemről beszél, vádolja Nyugat-Afrikát, amíg Koszovóban kábítószer centrumot alakítottak ki, melyben német politikusok is érintettek. Ezek után érthető, hogy az ENSZ jelentés szembetűnően beszél az internet felöl érkező veszélyről, mivel számos weboldalon megjelent a 9/11 valós jelentése, és a politika botrányos összefonódásai. A hatalmi struktúrák agymosása, a média monopóliumok betáplált véleményein keresztül, az abszolút hatalom megőrzéséhez szükséges független gondolkodásnak álcázott diktatatúra, belátható időn belül cenzúrázza az internet szolgáltatókat. Ekkor már csak az olyan különleges műholdas közvetlen információ források jelenthetnek hozzáférést, mint pl. aNETZ.
A fokozott politikai akarat számára egyértelműen szükség van, hogy elkerülje a status quo visszaállítását, hogy előmozdítsák a szabályozási mechanizmus létrejöttét… Ez azt jelenti, egyszerű szavakkal, hogy el kell kerülni a társadalmi átmenetben a különbségeket. Ez is csak akkor, ha azonos feltételek érvényesülnek a szegénységben. (megbüntetni a leginkább kiszolgáltatottakat). Azonban még közel sem vagyunk a végén, a diktatúra újjáépítésében, bár a bérek, a szegénységi küszöb alattiak, és elérik a “görcsküszöböt”.
Ez magában foglalja a nemzeti határok megszüntetését (pl. EU-Európában), valamint az integrációt egész országok vonatkozásában, a különböző korábbi migrációs hullámok szerint. Az ebből eredő szegénység, a városi központokban tovább terjed. Továbbá emeli a keveredést az eredeti lakossággal -, mivel nem csak az uniós országokban, Németországban, Ausztriában és Franciaországbankatasztrofálisak a mutatók – de már Svájc-ot is elárasztják bevándorlókkal. Erről már az “Európa kiirtása Bilderberg módra” írásomban is kitértem, és angolra lefordítva, Európa számos országába eljutott! A reagálások minden várakozást felülmúltak!
A fiatalok hiánya révén, tudatos politika, a családi megsemmisítése! Helyettesíteni kell külföldiekkel – lehetőleg Afrikából, mint ahogy Svájcban már javasolták a közelmúltban, félmillió ápoló behozatalát Afrikából. Magyarországon, és cigányok lakta országokban ugyanez történik csak a beépített etnikummal! Felháborító, hogy ilyen javaslatok érkeznek az EDA-tól. A célja, az ENSZ (NWO) művelet! A kötvény-mentes alkalmazottak könnyebb átruházhatósága, már Huxley könyvében is le volt írva. Az egyetlen azonosítás ott, a munkavállaló azonosítása a munkájuk során, míg a többi szabadidőben a család nem fog szerepet játszani, de a zene, a kocsmák és a kábítószer-használat igen. Ezeknek a “munkavállalóknak” nincsenek kötelezettségeik, viszont egy ország számára a potenciális bűnözőket jelentik. Ugyanakkor az államokban a szociális rendszer is összeomlik, mert az alacsony keresetűeknek nincs járulékfizetése a szociális rendszerben. Roosevelt azt mondta: “A politikában semmi sem történik véletlenül …).
Az ENSZ (csakúgy, mint politikusaink) fecsegése mindig az “üvegházhatású gázok” (levegő-gáz -, és átlagos CO2) körül forog, már felháborító! Az IPCC koppenhágai klímacsúcsán kiderült, hogy egy hacker behatolt a rendszerbe, és kimásolta az IPCC összes anyagát, majd nyilvánosságra is hozta ezeket a fájlokat. Amikor lebuktak a “csaló személyzet” tagjai, az IPCC a hazugságai nyilvánossá váltak. Az emberek számára is ismertté vált az igazság! A koppenhágai klímacsúcsot átkeresztelték a “hazugság Hagen-re”! Ban Ki Mun számunkra, ahogy a többi európai politikai vezető is, vakmerő, kalandor, és felelőtlen hazugok.
Az ENSZ, Rockefeller végrehajtó szerve, ahogy akarata elsődleges! A népesség csökkenése az elsődleges cél. Ennek következménye, hogy az emberi fajt nem fenyegeti a CO2. CO2 nélkül nem növekednek a fák. Az USA-ban azt tanácsolják, hogy küldjenek még benzin-fogyasztású gépeket az ültetvényeken keresztül a növény növekedés felgyorsítására.
De Rockefeller vágya az emberi faj 80 90%-al való csökkentése, mivel szerinte a CO2 az emberek kilégzéséből származik. Az én naiv kérdésem: “Ki hajlandó önként abbahagyni a légzést?”.
Az 50-50-50 kihívások:
Ez az igény a tiszta cinizmus! 2050-re a CO2-kibocsátást 50%-kal csökkenti a fel … és az emberiséget is. Tehát, ha a Rockefellerek-nek szentelt ENSZ írja elő ezt a célt, akkor az azt mutatja, az ENSZ, egy embertelen rendszer.
Ezzel elismerték a globális kormányzást – a globális kormányt, ami semmi más, mint “egy világ kormány,” egy totalitárius világban. Az ENSZ panaszkodik, hogy az eddig még meglévő nemzetállamoknak, meg kell érteniük ezt!
A H1N1 projekt korai csökkenése, lejáratódása, az Internet csapása a hazug tömeggyilkos gazemberekre! Az Interneten ismertették a vakcina adjuvánsokat, mint a szkvalén és a thiomesal közzétett adatai! Számtalan esetben fordult elő, hogy az amerikai katonák, az első Iraki háborúban súlyosan megbetegedtek a szkvalén miatt.
Az egyetlen dolog, amit az ENSZ-főtitkár még találgatás tárgyává tesz: miből szőtték azt a szalagot, ami az ő száját befogja? Különös tekintettel arra, hogy Őt tette a vazallusává a gyógyszeripar. A kormány milliókért, milliárdokért vakcinát vásárolt, és végső soron minden polgárnak, az adóiból befizetett pénzét fizeti ki rá. Emlékezzünk, a Gyurcsány-Bajnai kormány, és jelenleg már az Orbán-kormány is a vakcinázást “reklámozza” televíziós hírcsatornáin.
Pénzért, hatalomért, pillanatnyi túlélélésért minden politikusnak el kell adnia magát és népét az ENSZ népírtó parancsára?
Kérdésem lenne néhány illetékeshez:
1. Ki képviselte az ENSZ szeptember 5-6. közötti “tanácskozásán Magyarországot?
2. Miért nem emelte fel a hangját, a csökkenő létszámú, kifosztott Magyarország érdekében?
3. Minek fizetjük a HM-et, ha permetezőgépeket sem képesek megállítani, lelőni?
4. Mire büszke Orbán Viktor? Arra, hogy 10 millió halálraítélt miniszterelnöke lehet az Ő “jóvoltából” is?
5. Teljesen hülye-e minden illetékes, hogy hallgatólagos, gyáva sunnyogással tűri családja, saját maga, és rokonai megmérgezését, valamint arra, hogy nemzettársai halálából, nyomorából, kínhalálából vásárol magának “egy kis” további időt?
6. A chamtrailezés után ukrajnai mintájú “vérzéses tüdőpestis” permetezés következik-e, majd H1N1 kényszervakcinázás, hogy a spanyolnátha vírusát túlélők immunrendszere sem tudjon védekezni?
7. Nem gondolják, hogy elég volt az ország árulásból?
A sorok között olvasva, tudva, hogy mit jelent: Jugoszláviát – már feláldozta a Szabad Kőművesek érdekeiért bűnszövetkezetbe tömörült, Clinton-család. Bill Clinton már arról ismert az USA-ban, hogy ő a kapcsolat a kábítószer-kereskedelemben. Ez volt a célja Jugoszlávia megsemmisítésének, lefoglalása bányászati anyagainak, és a természeti erőforrásaik elpusztításának. Ezért volt fontos Nemzetközi Bíróság elnöke elé vonszolni Milosevics-et, és hogy elkerülje a kínzásokat, a saját életét kioltani – vagy meggyilkolták. Az utóbbi változat a valószínűbb. Egy lengyel kormány elpusztítása után semmi sem érthetetlen!
A “törvény” vagy a “jog” érvényesülésén alapuló büntetőjogi banda, semmit sem bíz a véletlenre!
Röviden, az ENSZ egy bűnözőkből álló csoport, és az őket kiszolgáló kormányok is! A polgárok ezen a világon azt hiszik, hogy a kormányuk, és az ENSZ olyan intézmény, amely megvédi őket! Tévedtek!
Tulok


A fenevad bélyegéről

06/10/2010
Az interneten időről időre felbukkannak a fenevad bélyegét magyarázó írások, filmek, összeállítások. Ezek jelentős része a technikai vívmányok alkalmazásához kapcsolódik, úgy mint kézbe vagy homlokba ültetett chipek, vonalkódok, megfigyelő-rendszerek, stb.
Ezzel szemben a bélyeg a Tórában található egy magyarázathoz kapcsolható, ahol szintén bélyegről (pecsétről) van szó. Ott a tórai törvények jelölik a pecsétet, amely a Tóra szerint a zsidókat Istenhez kötné. Ennek megfelelően ma a fenevad bélyege szellemi tartalmat jelöl, és amennyiben a kétszarvú fenevad maga a demokrácia, akkor a fenevad bélyege maga a demokrácia szabályai, és akik felveszik magukra, az a demokrácia szabályait elfogadó és aszerint élő tömeg. Például a parlamenti választások: a feltétlen bizalom és emiatt az imádat megnyilvánulása, hiszen szó szerint mindenüket rábízzák a hatalomra (alapvető tétel, hogy mindenkinek az az Istene, amiben bízik, pénz, hatalom, társadalmi rendszer, stb). Soha ilyen kevés beleszólása a tömegnek a politikába még nem volt, tulajdonképpen az embereknek semmi joguk nincs, mégis azt hiszik hogy milyen jó nekik… A demokratikus propaganda-gépezet kiválóan működik, semmi szükség már chipezésre. A propaganda-gépezet nem véletlenül talál ki ijesztőbbnél ijesztőbb filmeket és történeteket a fenevadról, a Sátánról és az antikrisztus személyéről. Ezek arra hivatottak, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy a fenevad már eljött, és az izraeli államvezető személyében már az antikrisztus is megjelent (aki ugye nem Krisztus, mégis Izrael vezetője, vagyis nyilvánvalóan az antikrisztus, teljesen mindegy, hogy mi a titulusa, párttitkárnak is nevezhetnénk, királynak is, de most éppen elnök a címe). Egyszerű összefüggések ezek, csak a hazugságok tengere olyannyira elbódította az embereket, hogy a legegyszerűbb dolgokat sem képesek észrevenni. Ennek fényében gondoljuk végig, hogy mit jelent, amikor a pápa az antikrisztushoz megy bocsánatot kérni a kereszténység bűneiért.
Visszatérve a fenevad értelmezésére. Élőlény, de ragadozó, ezért fenevad – a társadalmi struktúrák is élnek, mint ahogy a társadalmi szervezeteknek is van születésük, más szervezeteket emésztenek el, növekednek és elpusztulnak. A szervezet szó nem véletlenül jelent állati, emberi, vagy társadalmi struktúrát egy adott szövegkörnyezetben, mert valamilyen szinten hasonlóan működnek.
A népszavazás bizonyos értelemben tehát egy feketemise, hiszen egy istentelen rendszerben bíznak az emberek, és ennek a fenntartásában működnek közre. Azért istentelen, mert semmi köze Istenhez; nem az isteni rend szerint épül fel, sőt ellenkezőleg: mérhetetlenül távol áll tőle, ahogy a megnyilvánulásaiból is látjuk. A demokrácia minden vezetője végletekig erkölcstelen, korrupt, züllött és degenerált. A demokrácia „hőseiről” a nagy demokratikus államférfiakról is mindről ugyanez mondható el. Emlékezzünk vissza a botrányokra, figyeljük meg, amiket az állítólag egymással szembenálló erők egymásról mondanak. Összefüggéstelen, zavaros beszédek, átlátszó hazugságok, vesztegetési botrányok, romlottság. Mindezt nem csak művelik, de egyre nyíltabban is hirdetik, propagandájuk mindezek elfogadására és elfogadtatására épül, a romlás ideológiája.
A fenevad bélyege tehát a demokratikus világ elfogadása és az aszerint élés. Ahogy a szellemi világnak, de a sötétségnek is a lényege anyagtalan, úgy a pecsét is az. Toleranciának nevezett beteges dekadencia, csalás az élet minden területén az oktatástól az üzletig, holokausztozással vegyített pénz- és zsidóimádat (és minden más pogányság is, itt kellene keresgélniük az álszent egyházi vezetőknek a pogányságot). A bélyeg tehát parancsolatok, szabályok összessége. A név mindig tanítást és könyvet jelöl a Bibliában, tehát a fenevad neve a fenevad tanítása (a politika résztvevőire vonatkozóan, hiszen ők a papjai ennek a rendszernek). A nevének száma egy érdekes utalás, mivel ezek óhéberre visszautaló összefüggések, és mivel látomásról van szó, így is kell értelmezni. Ez megerősíti, hogy a másik két összefüggés helytálló, mivel a nevének száma kifejezés eleve a kabbalista összefüggésre hívja fel a figyelmet. A két héber szó számértéke azonos. Tehát a rendszert azok irányítják, akik ilyen összefüggések ismerői – cion bölcsei, azaz rabbijai. Mellékesen a bölcs kabbalistát is jelent, ez pedig a rabbik tudománya, a rabbi ezért azonos jelentésű, mint a bölcs, ugyanazokat jelöli. A rendszer vezetése tehát kétségkívül a zsidó szellemi vezetés.
Sok ilyen szójáték vagy összefüggés van elrejtve, amelyek régebbi eredetűek, kimondottan azért, hogy ha a keresztény ember találkozik a zsidó misztikával, legyen esélye túlélni a vele való találkozást, és ne legyen prédája a sötétségnek. Erre utal az a rész is, amikor az apostol írja: ” a ti ellenségetek, a sátán, mint az ordító oroszlán, körül jár, keresve, akit elnyeljen”(Péter első levele, 5,8). ellenség= sátán, oroszlán= isten világossága (héberül kell leírni). Vagyis a sátán olyannak mutatja magát, mintha mindent értene Isten titkaiból (héber szóképekről van szó, tehát a héber rabbinikus bölcsességre utal, ma is az van a médiában hirdetve hogy a zsidók milyen okosak és bölcsek, stb…). Máshogy nem értelmezhető ez a mondat sem. Szóval odafigyeltek rá az apostolok, hogy felkészítsenek minket, ahogyan Krisztus is felkészítette őket.
Visszatérve a fenevadhoz: egyszerre meg is nevezi az apostol az ellenséget és a rendszert irányítókat, a zsidóság szellemi vezetését. A sárkány eleve a rabbinikus zsidó társadalmi struktúrát jelenti, amely mindeddig túlélt mindent, a legerősebb struktúra. Érdekes egyébként, hogy a Sárkány csak az újszövetségben jelenik meg, nyilvánvalóan azért, mert röviddel Krisztus előtt, majd utána torzult idáig a zsidóság. Persze előtte is megöltek minden prófétát, szóval várható volt, hogy ez lesz a vége.
A fenevad pedig „úgy szól, mint a sárkány” – a demokratikus cionista világrend politikáját mindig is a cionista érdekek szerint határozták meg és alakították ki. Olyannyira eltorzult ez a világ, hogy az antikrisztusi állam (Izrael) vezetése felé mindenki feltétlen engedelmességgel tartozik a demokratikus rendszerben. És mindezt a legszentebb és leginkább helyénvaló dolognak tüntetik fel, Izrael minden tette pedig tabu. De a cselekedetei elárulják.Tamási Attila


Már készítik az embereket a terrortámadásokra – de ki a terrorista?

06/10/2010
Nagyjából egy hónappal ezelőtt kezdte el az USA és Európa a lakosság fokozott felkészítését a terrortámadásokra. Szinte nincs nap, hogy valamelyik médiában ne látna napvilágot olyan hír, mely készülő, felderített, vagy jósolt terrortámadásokról szól. Az elmúlt napokban az USA vezetői hívták fel a figyelmet, hogy ne utazzanak, vagy körültekintően viselkedjenek több európai országban, például Franciaországban, vagy Németországban. A hétvégén az angol katonaság szóvivője is fokozott terrorveszélyről számolt be, ma pedig az ausztrál kormány.
Kitől is kell ennyire félni, illetve mitől?
Ennek a felfokozott állapotnak az oka elsősorban abban keresendő, hogy mind az USA, mind Európa iszonyatos összegeket költött terrorelhárító szervezetekre. Mind felderítő, mind elhárító vonalon. A másik ok, hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez elv alapján, az a fránya iráni terrorizmus nem akar semmit elkövetni, akkor majd elkövetnek a nevében, ürügyet szolgáltatva az Iránnal szembeni elhibázott politikára, és egy esetleges támadásra. Jól tudjuk, hogy ezt a meselemezt még mindig vannak akik megeszik, bár egyre kevesebben. És ez már nem a Fidesz, vagy belső hatalmi kérdés csupán, hanem globális cionista érdek.
Nézzük az első lehetőséget. Ha már egyszer iszonyat pénzeket ráköltöttünk az atombombára, akkor vessük is be. Emlékszünk, hogy így került teljesen feleslegesen az első atombomba bevetésére? Ha már egyszer ennyi pénz lett ráköltve a terrorelhárító részlegre, akkor azt muszáj használni valamire, vagy legalábbis létjogosultságát valamivel igazolni. Mivel ez a kérdés nem csak hazánkban vetődik fel, hanem máshol is, egy teljes érdekövezetet átfogó terrorveszély híresztelésbe kezdtek. Magyarországon 15 milliárdot költöttek egy 500 fős csapatra. Ez lebontva fejenként 30 millió forint. Azt azért nem gondolom, hogy ennyiért már repülni is megtanították őket, de hát valljuk be, enyhe túlzás. Ha nem tudják az arabokat beleprovokálni abba, hogy idejöjjenek robbantgatni, akkor ezt a hatalmas összeget felhasználva álveszélyt kell produkálni, méghozzá sürgősen. A baj egyre nagyobb. Európa városai tüntetésekkel van tele. A helyzet mindenhol romlik, javulásról csak a jól megfizetett politikusok és gazdasági szakembereik beszélnek, rajtuk kívül senki. Nem egy országban vetődött fel már a kérdés, miért kellett ekkora pénzeket ebbe beleölni, amikor indokot sehol nem tudnak felmutatni. Maradnak hát az álterroristák, az állítólagos leleplezett terrorakciók, no és a szélsőségek. Eddig az volt a hozzáállás: hagyjuk őket, hátha jók lesznek valamire. Ezen az alapon elnézték minden szélsőség tevékenységét, legyen az jobb vagy bal oldali. Majd most előveszik őket. A vörös terrorbrigádokat emlegetve belekeverhetik a baloldalt, a baszk szeparatisták, vagy az IRA szervezet alapján pedig a jobboldali szélsőségeket is. Csakhogy ez nagyon sántítani fog, erre valami mesét is ki kell ötleni. Ugyanis baloldali terroristák megszűntek, mivel Európában egyetlen kommunista állam sincs, tehát értelme sincs terrorizmushoz folyamodnia egyetlen kommunistának sem. A nemzeti oldal pedig soha nem követett el terrortámadást, a nemzetitől, mint erkölcsi minőségtől a terrorizmus nagyon messze áll. A baszk ETA, vagy az IRA szabadságharcot folytat, soha nem a saját nemzetét támadta, tehát egy németet robbantó német, nem lehet sem jobboldali, sem nemzeti terrorista, sem hasonló, ugyanis önmagának mondana ellent.
A másik lehetőség, hogy szintén áltámadásokkal egy Irán elleni fellépést akarnak igazolni. Egyenlőre csak edzik a népet, hogy ne legyenek teljesen felkészületlenek, ne a kormányt vagy hatalmat okolják, mondván, hogy az gondos vezetőként felkészítette a várható bajokra a népet. Máris támogatni fognak minden Irán elleni fellépést. Aminek persze szintén nincs semmi értelme az ég világon, de erre majd akkor fognak rádöbbenni, amikor csúfosan bevert orral eloldalognak az arab világ tájékáról. Ez már így is érik nekik, de hát a póráz végéről Izrael még ugráltat minden csatlóst.
Mire használható e szerint a logika szerint az elhárító csapat? Nos, ha burnuszos terrorista nincs, akkor csinálnak szélsőséges terroristákat, valakiből, valakikből. A felderítő részleg szélsőségeseket fog hajkurászni, az elhárító csoportokat pedig a ráhazudott csoportok ellen kell bevetni. Az Európai Csendőrség hasztalansága, és az ebből fakadó csúfos kudarca lehetne intő példa nekik, ez az út nem járható, és csak maguk alatt vágják a fát vele. Többen – már nem csak szélsőségesek is – felvetik, hogy valamiféle magánhadsereg, vagy belügyi hadsereg képe rajzolódik ki, de nem csak nálunk, másutt is. Felteszik a kérdést: minek gyakorolnak a terror elhárítok az erdőkben? Kik ellen készülnek, milyen terrorista ellen, akikre erdei harcot kellene gyakorolni?
Fontos tényező, hogy a szó megszokott értelmében vett terrorizmus, az arab terrorizmus Európába politikai okokból sem teszi be a lábát. Még véletlenül sem! Mivel katonai, stratégiai helyzetük rendkívül jó, sorra hajtanak végre megrendítő erejű csapásokat a NATO, és USA seregek, azok utánpótlásai ellen. A világ megítélése szintén nekik kedvez. Ma a Föld lakosságának túlnyomó többsége elutasítja a háborút, megkérdőjelezi annak létjogosultságát. Tisztában van vele, hogy valamennyi indok hazugság volt, és csupán gazdasági érdekek húzódnak mögötte. Azzal is tisztában vannak a tálib és más iszlám erők, hogy mind az USA, mind Európa iszonyatos gazdasági krízisben van, melyből kilábalni szinte lehetetlen, az összeomlás könyörtelenül sompolyog végcélja, a globális gazdasági rend összeomlása felé. Miért segítenének ezeknek az országoknak azzal, hogy olyan cselekményeket kövessenek el, mely összerázná a széthullott lakosságot, és a politikát segítené helyrebillenni? Sokkal inkább hagyják szó nélkül, omoljon össze egész nyugodtan, nem fognak tálcán ekkora ajándékot átadni a legnagyobb ellenségeiknek. A legjobb taktika, amivel tökéletesen tisztában is vannak, csendben, csak a szabadságharccal foglalkozva kivárni a folyamat végét. Vagyis olyan értelemben vett terrorizmus, amire általánosan az emberek gondolnak nincs, és nem is lesz.
Milyen terrorról beszélnek ezek, mivel a leírt tényekkel ők is tökéletesen tisztában vannak? Ha iráni vagy egyéb arab hazudott terroristákat mutatnának fel, az akkor is csak egy-két ember lenne, és az a bevetési egység, amellyel a rendőrség eddig rendelkezett nyugodtan el tudott volna bánni velük, ha konfliktushelyzetbe kerülnek. Olyan létszámú terrorcsapat megjelenése, amellyel szemben több száz fős haderőnyi alakulatot kell felállítani, egyszerűen a nevetségesség szintjére viszi a kérdést. Aki ezt komolyan gondolja, annak a legtávolabbról sincs fogalma semmiről, és nem a politikában, hanem kisegítő iskolában lenne a helye.
Milyen terrorizmusra kell ekkora költség, és ennyi ember? Ezt sehol eddig nem határozta meg egyetlen kormány sem, milyen terrorizmusra kell felkészülni, és ki a legvalószínűbb elkövetői csoport, és célcsoport. Erre semmilyen válasz nincs, tehát a válasz olyan pofonként érné a társadalmat, hogy nem jelentik ki, inkább ködösítenek. Semmi más logikus válasz nem létezik, csak egy. A várható gazdasági gondok, erkölcsi, etnikai összeomlás miatt kialakuló megmozdulások, zavargások leverésére, annak vezető csoportjai, személyei elleni felszámoló alakulatoknak hozták létre. Magyarul a saját lakosságuk ellen. Mivel a hadsereg nem bevethető belső zavargások, de még egy forradalom esetén sem, sőt a katonaság azonnal megtagadná a parancsot ha erre utasítanák, a rendőrség egy része megbízhatatlan, tehát egy csapásmérő erőt hoztak létre, amely akkor és ott fejti ki erejét, ahol a legnagyobb szükségük lesz rá… nekik, a saját érdekükben. Mert itt már csak egyetlen kérdés van, meg tudják-e tartani valahogy a hatalmat.
Ha őszintén belegondolunk, ennek semmi értelme sincs, ha a társadalom változásai beindulnak, a világtörténelem folyamán fegyverrel még soha semmilyen rendszert fenntartani nem lehetett. Valójában értelmetlen döntés született a terrorelhárító egységek felállításával, és ezt nem csak itthon, hanem mindenütt el kell ismerniük.
Arról nem is beszélve, ha régen, más államok példáját követve hazahívták volna a magyar katonákat Afganisztánból, egyáltalán nem kellene ilyen gyagyás dolgokra milliárdokat költeni, persze akkor indok sem lenne rá. Ezeket az összegeket lehetne kórházakra, egészségügyre, oktatásra költeni. De hát itt mindenki egészséges, hosszú életű, ja és mindent tud. Tehát lehet herdálni, és felesleges dolgokra költeni.
Hibázni emberi dolog. A hibában megmaradni bűn. Nem lenne egészségesebb a nemzet számára, ha egyszerűen a kormány felállna és kijelentené, tévedtünk, de kijavítjuk? Ehelyett inkább beáll a mesemondó, hazugságot terjesztő, népet félemlítő kormányok sorába? Ugyanis a helyzet fonákja, hogy ha ez így fog működni, akkor a saját kardjukba dőlnek, mert ezzel ők válnak terroristává. Megfélemlítik a népet, és a félelemre alapozva akarnak belső ellenségeikkel leszámolni, vagy más állammal. De a lényeg a saját állampolgárainak félelmére alapozott politika. A terror pedig félelmet jelent. A terrorista az, aki tetteivel a nép, vagy kormány félelmére alapozott taktikát folytat. Ha ezt átveszik, akkor a szó legszorosabb értelmében terroristává válnak. Saját büntetési tételeik sem kecsegtetőek önmagukra nézve, ha egyszer ez véletlenül kiderül, mint a WikiLeaks dokumentumok.
Baj van, és ebben a helyzetben nem a megelőző csapás a logikus cselekvés. Mert könnyen visszaüt, és akkor baj van. Nem kicsi, nagy!Gyártó István
Az a baj , hogy más is így látja , tehát nem vagyunk antiszemiták , vagy a tények is antiszemiták, nem ez csak holokamu lehet , buzi az egész zsidó világ. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése