2012. január 15., vasárnap

Igaz vagy nem Igaz..??!!




  2011-06-18 22:42:17, szombat



HALÁLOS VESZÉLYBEN!

Álcázott koncentrációs és megsemmisítő
komplexum a főváros határában!

Figyelmeztetés!

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom Rendkívüli Tájékoztató Közleménye!

A HALÁLGYÁR


Elgondolkoztató és érdekes látványban lehet annak része, aki ugyan gyanútlanul, de nem teljesen vakon vezeti az autóját a következő helyen:

A XV. Kerületben (Rákospalota) a fővárosból kifelé, ha a Fóti úton haladva, még a 2B autópálya csatlakozás előtt balra lekanyarodva a Felsőkert utcára hajt,

az első, ami rögtön feltűnik, a gyalogosforgalom tiltása...

Utána a magasított biztonsági drótkerítés ( a la' Gázai-övezet...) és mögötte a vészjóslóan méretes földhányások, amelyek többnyire a katonai bázisok sajátjai és jellemzői (Pl. Sínai-félsziget, Negev-sivatag, Dimona zsidó nukleáris- és kísérleti komplexum hasonlóságában...).

Amennyire megállapítható, belül barakkszerű, hatalmas építmények, majd a kapu és beléptető rendszer ( a la' Gázai-övezet...).

Az őrzést az In-Kal Security biztosítja, kik szerződésük záradékaként titoktartási kötelezettséget is vállaltak a jelen esetben.

Attól teljesen függetlenül, hogy ott mi van kiírva (kiírni bármit lehet, még azt is, hogy filmgyár...), mellette ott magasodik a szemétégető (Fővárosi Hulladékhasznosító Mű) csíkozott betonkéménye.

Mellette pedig a hatalmas telephely a szállítójárművek részére.

A Mélyfúró nevű (?!) utcán befordulva még jobbra és balra is nagyméretű parkolók és egyéb létesítmények, sportpályák, valamint a ,,kerületi napközis és ifjúsági centrum" található.

( Valószínűsíthető földalatti építmények és raktárak.)

Mindez így szépen egy helyen, békésen, de azért tényszerűen árulkodóan...

Az önvédelmétől mára már teljesen megfosztott és csak a tévén keresztüllátó, valamint a nemlétező állami jóindulatban hívő, gyanútlan szemlélő számára első látásra itt nincs semmilyen szokatlan dolog -- és talán még másodikra sem.

Azonban vannak bizonyos törvényszerűségek, amelyek a vágóhidak sajátjai...

És ez itt egy klasszikus ,,vágóhíd", jelentéktelennek, ártalmatlannak álcázva...

Nem hinnénk, de a felépítés célszerűsége valóban klasszikusnak mondható.

A koncentrációs és megsemmisítő táborok felépítésének, működésének, valamint működtetésének feltételei szerint, alapvetően három dolognak kell megfelelniük, mint azt katonai szakértőnktől megtudtuk:

,,Először biztosítaniuk kell az emberek tömegeinek odaszállítását, amely jelentős gépparkot és helyet igényel.

Másodszor az őrzésüket, szétválogatásukat és célirányos elhelyezésüket, illetve kihallgatásukat, végül pedig az elkülönítettek legyilkolását.

Egy ilyen helyen az arra kiszemelt emberekkel szinte bármit meg lehet csinálni, ugyanis a tetteiknek nyoma sem marad, ezt eleve így vették figyelembe!

Harmadszorra, eltüntetni az árulkodó nyomokat ( ruházat, igazolványok, személyes tárgyak stb.) és a végterméktől (hamutól, olykor csontoktól) történő gyors, kockázatmentes megszabadulást.

Egy átlagos ember elhamvasztásához 6 óra és 400 kg fa szükséges.

Magasabb hőfokon kevesebb időre van szükség, ehhez azonban folyamatos üzemeltetés kell, a csontokat még így is meg kell darálni, ezért is építettek a fűtőműbe előkészítő munkafolyamatokat...

A fűtőmű egyébként is állandóan működik.

A rendkívül magas beton kémény (230m) ideális az őrszemélyzet és a biztonsági kamerák telepítésére, innen lefedés nélkül az egész tábor területe hézagmentesen ellenőrizhető és megfigyelhető.

Az alsóbb szintek körfolyosóin (belül lift van...) a géppuskák tűzkörletei 360 fokos szögben jó kilövéssel rendelkeznek.

A lapos tetejű épületeken és magában a táborban is a helikopterek leszállása biztosított és ideális.

Egy ilyen helyről rendkívül nehéz megszökni, amely halálos kockázattal jár, különös tekintettel arra, hogy eleve ezt a lehetőséget a megépítésénél már figyelembe is vették.

A kerítés magassága és vonalvezetése -- az előtte húzódó nagy szabad sávval egyetemben -- feltételezi a reflektoros és kutyás járőrutat mint alkalmazható lehetőséget, más korszerű infra- és mozgásérzékelőkről már nem is szólva!

Említésre méltó még az, hogy egy ilyen komplexum alaposan felszerelve rendkívül jól védhető és az erők a földalatti folyosókon keresztül könnyen átcsoportosíthatók oda, ahol erre szükség van!"

Ennyit katonai szemmel.

Mindezt, folyamatosan, iparszerűen és zökkenőmentesen, de legesleginkább titokban kell végrehajtani, hogy ellenállás nélkül lehessen a gyanútlan emberállatokat a vágóhídra terelni, mert ha a dolognak híre megy, akkor fennakadások lehetnek a tervszerű végrehajtásban, amit ugye a ,,vállalkozók" meg nem szeretnének!

Ezek a feltételek itt egyértelműen megtalálhatók, és szinte azonnal iparilag kivitelezhetők!

(Mint tudjuk mára már kiderült és bizonyítást is nyert -- bármennyire is erőltetik a holohazugságokat --, hogy semmilyen zsidó népirtás, kínzás, meg orvosi emberkísérlet, gázkamra nem volt és nem is lehetett!

A német nép kultúrnép volt és messzemenően tisztességes, ezért a munkakerülő és élősködő zsidóknak mindössze csak dolgozniuk kellett(!), amit természetesen soha nem bocsájtottak meg, mivel a parazita számára a munka ,,halálos és megbocsájthatatlan gyűlölködő folyamat"!

A háborús terhekből mindenkinek ki kellett vennie a részét, a zsidó pedig különösen nem szerette azt, ha rendszeretetre vagy munkára nevelték...

A táborokban egyébként lágermárkával fizették őket, úszómedencéjük és saját kuplerájuk is volt, és addig nem is éheztek, amíg a kedves szövetségesek szét nem bombázták a német gazdaságot.

Az első gázkamrát -- amit tudnunk illene -- 1947-ben az ,,orosz" zsidók építtették nekünk, nemzsidóknak!

Zsidó holocaust nem volt, de lehet, hogy viszont itt lesz: immár nekünk, felesleges magyaroknak!)

,,A zsidóság, mint tudjuk, soha, de soha nem képezte az emberiség részét, mert tagadta és tagadja is mind a mai napig az emberiség és az élővilág élethez való alapvető jogait és feltételeit, szükségleteit!

Mindig az élőlények alapvető megélhetési lehetőségeit támadta úgy, mint a vízhez, élelemhez vagy az élettérhez, a véleményformáláshoz való jogot!

A parazita ismérve, hogy csak egy jogot ismer, a sajátját: hogy mindig csak vegyél el!

Aki számára hasznot nem hajt, azt elpusztítja, felhasználja céljai érdekében!"

Visszatérve a témához a kis jellemzés után, a létesítményről:

,,Mindig a képesség számít, és soha nem a szándék!"

A szándék változhat...

A parazita zsidó számára mi vagyunk a hulladék, ha parazitizmusában gátoljuk, és ha erejében, módjában és képességében áll minket elpusztítani ennek érdekében, akkor azt meg is teszi lelkiismeret furdalás nélkül!

Csak és kimondottan emlékeztetőül, olvassuk el a Zsidóhatalom Pillérei című Tanulmányt és idézzük fel annak időszerű mondandóját, a gyűlöletről és az eredendő gonoszságról!

Nézzük ennek tükrében a nevezett helyszínt:

A zökkenőmentes szállítás nem probléma és főleg nem feltűnő, kerületekre kiterjedő, kipróbált és elégségesen rendeltetésszerű.

A szemétnek tartott és azzal is etetett embereket perverz cinizmussal -- ami egyébként a zsidó sajátja -- vagy élve, vagy halva (úgy több fér el a kukásautóban) teljesen hétköznapi módon tudják elszállítani.

A városi ember már úgy hozzászokott a látványához, hogy ez már fel sem tűnik neki, oda sem néz, ha meg valami lé csorog ki belőle, na bumm, valamit bizonyosan bedarált...

(Ahogyan az sem, hogy a víz-gáz- és elektromos művek, címeres és feliratos szolgálati autóiban olykor kigyúrt zsidó rendőrspiclik és cigányok ülnek...)

A ,,Hulladékhasznosító Mű" eltűntet minden nyomot, ami vagy balról, vagy jobbról érkezik a földalatti folyosókon(!) a nagy teljesítményű és magas hőfokú, szagszűrővel ellátott kémény égésterébe.

Ez sokkal jobb, mint egy krematórium, már nincs szaga, viszont tud meleg vizet, fűtéshőt előállítani az elhamvasztottak testhőjéből, ami nagyon gazdaságosan ,,zöldtechnológia", egyenesen környezetbarát...

A mellette lévő ,,filmgyár" is nagyon célirányos a felszereltségével és ködösítésével, hiszen az ott található esetleges fegyveres őrség, rabruhás és kiáltozó tömeg (nők, gyerekek, férfiak) esetleges páncélautók, mind csak egy film ártalmatlan kellékei, ,,bolond vagy, ha másra gondolsz..."

(Érdekes módon itt is mindenki zsidó, mi több úgymond, ,,külföldi tőkével" --értsd izraeli pénzen és terveken(!) -- keresztül épült, és a Google Earth-ön is csak az építés megkezdése körüli időszak látható, vagyis a nagy semmi, de az legalább igen, hogy jelentős nagyságú területről és földmunkákról, garázsokról, mélyépítészetről(!), hatalmas barakkok alapozásáról van itt szó.

Felelős kormányzati (zsidó)miniszterek voltak jelen az alapozásánál és jókedvűen adták áldásukat a készülő műre...

Mindent csakis a jólétünkért, szórakoztatásunkért, mert a zsidó ,,Isten (jól) Kiválasztott Gyermeke!"

Argentínában, Dél-Amerikában vagy a világ bármely részén -- még nálunk is 2006-ban -- köztudott volt, hogy milyen sportlétesítményeket és stadionokat jelöltek ki a rendőrség számára, hogy szállítsa oda a fennálló rendszer ellen tüntetőket!

Azóta viszont fejlődött a zsidóvilág, ha már begyűjtötték őket, hajtsanak is hasznot, de legalább meleg vizet...

A hamuval sem lenne gond, azt is feltűnés nélkül tudnák elszállítani a szemetesautókkal, akár szét is lehetne teríteni a közeli Piócás- vagy Fóti Dűlő területén, szemétlerakó telepeken vagy jópénzért a trágyába keverve -- amit szeret a zsidó, ha semmi nem vész kárba --, vagy fűthetnék is vele a közeli zsidó lakóparkot, a ghettót, ahonnan bejárhatnak a börtönőrök, kipihenve a napi szadizmus fáradalmait.

(Megjegyzem, ha egy filmgyár számára zavaró a külső látvány -- ugye ezért kellenek a magasított katonai bázisszerű körbefutó földhányások --, akkor miért illik bele egy film karakterébe egy rohadtul magas, még a városból is több kilométerről látható modern kémény, amely mindig benne van a ,,művészfilm" hátterében?!

Miért nem találtak erre egy megfelelően csendes, a tájba simán beilleszkedő helyszínt, amely még itt a közelben is a rendelkezésre állt volna?!)

A hatalmas milliárdos költségek mellett ez nem jutott senkinek sem az eszébe?

Nagyon nem valószínű, mert itt minden a tudatosságról és a szándékos célszerűségről szól!

Az ember gyomrába maró hányingerszerű felismerés, ez a jelzése a Gonosz jelenlétének!

Külön-külön minden megmagyarázható lenne talán, ha nem ebben a hazug és gyűlölködő világban élnénk, melyet átszőnek az aljas és alattomos szándékok halált hozó pókhálói!

Jegyezzük meg jól, de nagyon jól: a zsidó parazita következetes, de sohasem logikus!

Az isteni logika nem a zsidó sajátja, a zsidó a logikát értelmezni nem tudja, csak helyette valami zavaros következtetés-félét!

A helyszín a fedőtörténet részére nem logikus, viszont következetesen célszerű arra, amire valójában használni akarják, még ha most titkolni is szándékoznak!

Ne legyenek kétségeink!

A vágóhidakon is szól a zene, nincs semmi erőszakoskodás, szép zöld kerteken keresztül vezet az utolsó út, és amikor már becsapódott mögöttünk az ajtó -- és akkor már semmit sem tehetünk(!) -- mar belénk a felismerés: a halál vár ránk!

Az egész életében óvott, nevelgetett és etetett csirkénk, kismalacunk vagy nyulunk ugyanígy nem tudná elképzelni azt, hogy egy szép napon, az addig élelmet vagy simogatást adó kezünkben késsel támadunk rá...

Nos, a zsidóság szemében -- deklaráltan és híresztelten! -- mi ugyanilyen állatok vagyunk és mostanra jött el a levágásunk ideje, már nem kellünk nekik többé, már útban vagyunk!

Ne a vágóhídon döbbenjünk rá arra, hogy ez nem az az Új és Szép Világ, amiről eddig meséltek nekünk!

Ez a gyűjtő, kiválogató és megsemmisítő haláltábor a legjobb helyen van és a legjobban és legcélszerűbben van megépítve!

Autóvezetés közben az útra figyelünk, gyalogosok meg nem járhatnak erre...

Nem feltűnő, közel is van és költséghatékony is!

A most még akárhogyan is üzemelő ,,filmgyár" holnapra ,,más felszerelést és statisztákat" kaphat, most egy auswitz-i film fog következni, melyben te leszel a statiszta és ezúttal tényleg be fog következni a holocaust, de már velünk, magyar hazafiakkal, vagy hasznot már nem hajtó, ezért teljesen felesleges magyar nyugdíjasokkal, kik nem halnak meg elég gyorsan ahhoz, hogy a házaikba menetrendszerűen beköltözhessenek az új zsidó telepesek!

Ők viszont menekülnek már az életképtelen ,,nemzeti otthonukból", Palesztínából, gyalázatuk és gonoszságuk színteréről, az israelnek hazudott gyarmatról, mert a zsidónak már nem ország kell, hanem maga a Föld, mert egy parazitának semmi sem elég, neki minden kell, még a lépted, a sírod helye is!

Visszatérve:

A zökkenőmentes szállítás, parkolás, elosztás és elpusztítás itt megoldott, és itt valóban ,,nyom nélkül" eltüntethető valaki vagy valakik!

Akár emberek ezrei és tíz- és százezrei is, ha idő előtt nem megy híre a dolognak!

(Lehet, hogy hitetlenkedésed ellenére érted is jönni fog a kukásautó, az amelyik a szemétszállításra való, hiszen mi a zsidók szemében csak haszonállatok vagyunk és nem emberek, a döglött macska és kutya útját fogod bejárni, mint ,,csőcselék döglött és felesleges magyar!")

Hála az orvostudománynak -- ami zsidókezekben öl --, már nem kell az embereket fejszével agyonvágni, agyonlőni, felakasztani, csak egyszerűen áthajtani egy megfelelően kiképzett barakkon és már meg is kapták a halálos dózist, csak egy kis ücsörgés kell utána valahol, ahol nem nagyon látszunk halálos görcseinkben....

A parazita intelligensnek és roppant fejlődőképesnek tartja önmagát, ha valaki közé és a zsákmánya közé merészel kerülni, hogy azt elhárítsa.

Ezért gondolkozás nélkül öl.

Most éppen Magyarország kell neki, de mindenáron...

A ,,teva", a zsidó gyógyszergyári halálkonszern bőséggel termeli és az "Ön" szintén zenész zsidóháziorvosa, pszichiátere -- jellemzően zsidó foglalkozás -- boldogan felírja az alábbi mérgeket és ,,antidepresszánsokat":

Thorazine: tehetetlenség, értelmi fogyatékosság, idegi károsodás, szellemi leépülés, remegés, hányás, belsőszervi károsodás.

Varium és a Xanax: azonosítási és felismerési nehézségek, agresszivitás, kimerültség, hallucináció, amnézia, felpuffadás, elhízás, zavaros gondolkodás, cukorbetegség.

Ritanil, stimuláns: figyelemhiányos és bomlasztó viselkedési zavarok, fejlődési zavarok, súlyveszteség, szabálytalan szívműködés, arrogancia, szomjúság, álmatlanság, erőszakosság, majd hirtelen halál.

Antidepresszáns: homályos látás, szájszárazság, alacsony vérnyomás, belsővérzés, elhízás, álmatlanság, és idegi rohamok, halál...

Ezeket nemhogy felírni, de még legyártatni sem szabadna, viszont pénzt hoznak, hasznot, és mint tudjuk a zsidó istene a Pénz és a Haszon, temploma pedig a Bank...

Minden más vegytiszta hazugság, hogy embernek gondoljuk őket, ez csak a megtévesztés része.

Ezek a ,,gyógyszerek"!

Már ezekből egy jó kis koktél is képes lenne elrontani a napunkat, talán végérvényesen is...

(2006-ot követően hallottunk egyet s mást a rendőrségi módszerekről, valamint az ott használatos dolgokról...

Nem egy hazafi változott ott meg lényegesen és nem egy mondott el olyan dolgokat magáról, amit még az anyjának sem mondott volna el!

Bizony ez a nekünk szokatlan ,,teva-konyha" és a tömérdek ételbe bekevert hallucinogén hatása!

Olykor elég csak beülnünk egy autóba -- természetesen egy integető kedves és régi ismerősünk invitálására --, egy gyors és kivédhetetlen váratlan szuri és máris ellenőrizhetetlenül kimondunk mindent, ami csak az eszünkbe jut, egy Petőfi-híd-Árpád-híd viszonylatban is, már be sem kell, hogy vigyenek...

Utána csodálkozva eszmélünk egy ,,ritkán járó busz" megállójában, erős fejfájással.)

A halálnak sokféle arca lehet, olykor csak elég körülnéznünk és egy kicsit látnunk, vagy elgondolkoznunk, talán autóznunk is egyet...

Oda!

Járjuk körbe, nézzük meg, kérdezősködjünk, talán a biztonsági őrön kívül más is beszél magyarul...

Nézzük meg, merre szökhetünk majd el, ha engedjük, hogy ez bekövetkezzen, mert ezt itt NEKÜNK építették!

MI TUDJUK!

(A zsidógyilkosok Péter Gábor ÁVH-s ,,rendőrtiszt" vezetésével működtették a Margit-híd pesti hídfőjében található ,,Fehér Ház" pincéjében azt az emberi darálót (!) -- erre bizonyíték és szemtanú is volt --, amelyet a halottak eltüntetésére használtak, hogy a maradványaikat a Dunába öblíthessék.

Olykor, ha a ,,tolerenciabajnokok" zordak voltak, még élőket is tettek bele...

Jó kövérek voltak ott a halak, volt mit enniük 1956-után....

A másikat (hogy ne álljon le a munka...) egy kicsivel feljebb működtették a Belgrád rakparton, előbb a Munkásőr, majd később a Tengerészeti Hivatal alatt.

Most ez a hely ismét a rendőrségé...)

A zsidó nem változott az évezredek alatt, most sem fog és nem is akar, most akar csak igazán zsidó lenni, a Föld Urává és Parancsolójává átalakulni, most van a kirajzása, most mutatja meg igazi arcát és alattomos embergyűlöletét!

,,Tudjuk, hogy egy nemzsidó sohasem várhat könyörületességet egy zsidótól. A rituális gyilkosságok szörnyű keresztülvitele eléggé bizonyítja ezt.

A nemzsidó gyerekek kivéreztetése és vérük megivása a biológiai parazita jelenlétének legmagasabb fokú jelképes leleplezése!"

(Emlékeztetőül: Eustace Mullins: A biológiai zsidó)

A zsidóság emberbaráti jóindulatának jellemző momentumai, eseményei:

Népirtások végig a történelemben és bizonyíthatóan, több mint száz(!) esetben!

(Gondoljunk bele! Népirtások, kollektív gyilkosságok! Erre még büszkék is!)

Különösen gyerekek és nők(!) megkínzása, karóba húzása és sütögetése, fajtalankodással és erőszakossággal vegyítve a saját férjeik, apáik szeme láttára!

(Ezt különösen szerették, mert sok helyen megismételték.)

Gyerekek megölése, kivéreztetése vagy rabszolgának történő eladása.

Rabszolgaság elterjesztése és kitalálása egyértelműen zsidó ,,újítás"!

A koncentrációs tábor kitalálása (,,angol" zsidó) ötlet és agyszülemény (milyen érdekes, hogy a holocaust nevű fizetős műsor meg még nekik hoz hasznot...), munkatábor, Gulág, Recsk, hogy csak az ismertebbeket említsem.

Étel-, ital- és víz mérgezések, újabban a levegőből az emberek, növények ,,génmanipulálása", emberi testrészek adás-vétele. (Irak és Palesztína, Afganisztán és rejtve itt Magyarországon is!)

A háborúban a nők rendkívüli meggyalázása, megerőszakolása, kiéheztetett patkányokkal teli, meztelenül ládákra ültetésük(!) és más borzalmas, bomlottagyúan rettenetes események, amire egy normális ember valójában képtelen is lenne, pl. Lengyelországban bizonyítottan!

Rendőrségi statisztikák szerint a szadista gyilkosságok, emberevések, rettenetes perverz kínzások, darabolások, égetések és más gyomorforgató gyűlölködő tettek 90%-ban a zsidók és a cigányok fajához(!) köthetők, mint olyanokéhoz, kik nem tartanak be és nem vonatkoztatnak magukra semmilyen emberi és társadalmi együttélési szabályt sem, mivel sem morállal, sem erkölccsel -- mint belső útmutatóval a tetteik irányában -- nem rendelkeznek!

,,Semmi sem sértőbb egy zsidó(-cigány) számára, mint az igazság!"

,,Csak a morál és az erkölcs tesz emberré, e nélkül csak hús vagy, mely millió tonnaszám van a földön!"

Ez itt nem gyűlölködés, hanem színtiszta igazság és figyelmeztető intés, kiáltás, vigyázz az emberállatok immár közöttünk élnek és ők csak az alkalomra várnak, hogy végérvényesen leszámoljanak veled!

Egész életedben hazudtak neked, de annyira, hogy mostanra már az igazságot hiszed hazugságnak!

Gondolkozz és láss végre, léted és biztonságod csak illúzió, senki sem fog megvédeni, gyanútlan békéd most elpusztításod előjátéka!

Tekintettel arra, hogy nincsen semmiféle magyar hivatali kormányzás, semmiféle magyar érdekeket védő katonaság, vagy rendőrség, ütőképes és hatékony nemzeti szervezet, életünk most csak a nemlétező zsidó jóindulaton alapszik, de csak addig, ameddig hasznot hajtunk és szolgálunk nekik!

Most még kivárnak és egy kicsit elnézőek velünk, mert még nincs itt a 2012-es nyitány, addig még velünk kell elkészíttetniük azokat a menedékeiket, amelyekben túlélni szándékoznak!

A cionista és a Zsidó Földi Királyság kiválasztottjai és kiszemeltettjei készülnek arra az elháríthatatlan földtörténeti változásra, amelyet az általuk hülyeségben, sötétségben és vak reményben tartott népesség még elképzelni sem tud, mert már annyira bambává és hiszékennyé vált!

A nemzetközi zsidóság most egyszerre és összehangoltan akarja elkezdeni végső gyilkosságát az emberiség ellen, elkövetni történelme és az emberiség legsúlyosabb bűntettét mind közül: leszámolni a valódi emberi fajjal, és annak a helyére lépni!

,,Amennyiben ez mégis bekövetkezne, az emberiség önmagát öli meg inkább, a zsidóparazitizmus nem uralhatja a Föld élővilágát, élőnek nem lehet az élettelen a parancsolója, az ura!"

Tudnunk kell, hogy helyettünk senki sem fog harcolni, mert miért is tenné?!

Harcolni mindenkinek magáért kell, a tiszta és bátor véleménye megvédésén keresztül a jogaiért és a puszta létéért is!

Nem kérünk segítséget az evésért, ivásért, alvásért, szerelmi együttlétünkért, a harchoz meg igen?

A harc a személyiségünk jellemző része, önvédelmünk alapja!

Hogy ez meg tilos?!

Akkor bizony parazitamérgezésünk van, mert az ő érdekük az, hogy védekezés nélkül, könnyen essünk nekik áldozatul!

Ezt talán tanítják, olvassuk, halljuk?!

Akkor annál rosszabb a helyzet, mert már mindenütt ott vannak!

Ehhez nem kell zseninek lennünk, hogy felismerjük: a létünk a tét!

Annyira, hogy már beruházások is történnek ennek nyomainak az eltüntetésére!

,,Véleményünk szerint a törvénytipróval szemben minden állampolgár jogosult az erőszakra, s mindenki jogosult saját magaként is erre jogot szerezni, ha ezt a kormány magatartása szükségessé teszi!

Az erőszak minden állampolgárnak nem csak joga, hanem meggyőződésem szerint kötelessége is!"

(Wicht Frigyes: ,, Szabadkőműves gyilkosságok", Betiltva.com)

,,Egy zsidókkal vívott háborúban:

El kell felejtenünk a katonák közötti bajtársiasság eszméjét.

A zsidó nem bajtárs sem a csata előtt, sem utána.

E háború a teljes pusztítás.

Ha ezt nem értjük meg, legyőzhetjük ugyan az ellenfelet, de harminc év múlva ismét harcolnunk kell a zsidó szörnyeteggel.

Nem azért viselünk hadat, hogy kíméljük az ellenséget!"

Elgondolkoztató vélemény egy ismert hadvezér részéről, de hozzá kell, hogy tegyem: ez itt és most nálunk fajiháború, A FAJIHÁBORÚ!

Minden háborúk legmocskosabbja, legalattomosabbja és legkíméletlenebbje!

Ebben a háborúban csak győzni vagy meghalni lehet!

Aki ezt felismerni képtelen, az már most halott, csak még nem vette észre!

,,A kártevő gonosz papírral, tollal és hiábavaló erkölcsi prédikációval át nem változtatható és meg nem reformálható.

A kártevő a cselekedetén keresztül válik azzá és csak cselekedeten keresztül változtatható meg!

A gaz vagy ellep minket, vagy kihúzzuk, de tövestől!

Azonban ne habozz, hogy ezt megtedd, mert időközben a gaz behálózhat!"

A jelenlegi kormányzat ember- és magyarellenes!

Teljes mértékben kiszolgálja a világuralmi zsidó célokat, mi több az ő jóváhagyásukkal léptek hivatalba, arcuk ugyan van, de a hatalmuk egyenlő a nullával, az a háttérben megbúvó zsidóságé!

Minden tettükben, minden lélegzetvételükben elárulják az emberi fajt, a jólétükért és a látszólagos hatalmuk érdekében!

Ők az emberiség és az emberi faj söpredékei, ők azt teszik, amit nekik megparancsolnak!

Ők nem emberek, hanem zsidóbérencek, kik arcukat adják a zsidóakarat tolmácsolásához!

Amennyiben a zsidóakarat úgy kívánja, holnaptól nem a busz vagy a villamos jön érted, hanem a kukásautó!

Mostantól fogva már tudod is, hogy hová fog vinni...

Menj oda és nézd meg, most még csak statiszta vagy, de holnap már lehet, hogy főszereplő, és a jutalmad a halál a gyanútlan és ostoba jóhiszeműségedért!

,,Pusztíts el minden lélegző élőlényt!"

(A Talmud parancsa)

Vagy jobban teszed, ha már nem is lélegzel!

Magadtól ügyelj erre!

Ugyanis ez sértő és félelemkeltő lehet egy zsidóra nézve -- miközben mint az állat fegyverkezik és jár a Krav Maga című küzdősportokra -- és mint tudjuk, ő azt kívánhat, amit akar, mert a csúnya terepszínű ruhád miatt a háborúra kell gondolnia!

Arra a háborúra, amiben Apáink férfimódra szembeszálltak az elnyomó és embertelen zsidóparazitizmussal, és amit neked zsidómegfelelésből követned nem szabad!

(Egyébként is a terepszínű katonai ruha nehezebben ég el, és jobban is kormozódik, főleg, ha benne is vagy...

Szandálban, kispapucsban töklengető bő kínai rövidnadrágban, esetleg tescós izompólóban -- amit akciósan vettél erre a célra --, feltankolva a McDonalds olajos műanyag szarjaival, és mint háztartási hulladékot kezelve, jobb a kémény szűrőcserélési statisztikád, főleg éves szinten, ami ugye megtakarítás...)

És ugye a mostani ,,civilizált világban" csak ez számít, a haszon...

A halálgyár ott van és vár rád!

Társunk a Vereckei-szorostól a Kossuth-térig gyalogolt, hogy figyelmeztessen!

Most Trianontól teszi ugyanezt, hogy figyelmeztessen, magyarként a halál vár rád!

A Zászlósunk aggódik érted, értünk és meglévő magyarságunkért.

Mi -- kalandvágyból --, nem kushadva vinnyogunk zsidómegfelelési kényszertől vezérelve, hanem emberként óvjuk a saját fajtánkat!

,,Aki hazája, nemzete sorsa iránt közömbös, az annak árulója!"

Aki ebből most még sem fog érteni, azt hulladékként kell hasznosítani, mert azzá vált, egyszerűen egy lélek- és morálnélküli háztartási hulladékká!

Aki még a saját véleményét, személyét sem meri felvállalni, az megérdemli a sorsát, ,,a szemétnek a szemétégetőben a helye!" a holoszínjáték értelmében...

,,Nem a történelem teremti a férfiakat, hanem a férfiak teremtik a történelmet!"

(Természetesen ezt nem Vlagyimir Iljics Lenin elvtárs mondta.)

,,A zsidómédia olyan hatással lehet a véleményünkre, hogy cselekvésképtelenné válhatunk általa, mert a gondolat még meg sem fogalmazódhat bennünk, már elültetheti a kétség csíráit elképzelésünk helyességét illetően! Ezért nagyon vigyázzunk arra, hogy magunk mérlegeljünk, és ne mások helyettünk!"

Most éppen a szerencsétlen még védekezni is képtelen meggyötört hajléktalanjainkat akarják büntetni szemetelésért, amikor bizonyíthatóan a zsigulis cigányok tömegei borítanak szemetet a vasútvonalak, sétányok és útszéli bokrok tövébe, az ott sunnyogó és fejüket elfordító, még morogni sem merészelő rendőreink jelenlétében!

Ugyanezek a rendőrök azután velünk tartatják be úgymond nagyhangúan a ,,szabályokat", miközben egy jogtalan hatalom jogos őreinek tartják magukat...

Erős a gyanúm, hogy a nyilvántartás nélküli, utcán éldegélő magyarjaink --kiknek egyetlen bűne, hogy nem bírnak érvényesülni a zsidópatkány társadalomban -- lesznek azok, akik eltűnve ,,hőnek" adják testüket...

(Több bejelentés is érkezett hozzánk, rejtett és elzárt, vidéken található ismeretlen rendeltetésű építményekről, raktárházakról ,,logisztikai" bázisokról és úgymond eladó ,,irodákról" és hatalmas új, szinte még lakatlan ,,lakóparkokról".

Keresd és figyeld a halálgyárakat, mert ott, ahol egy van, lehet kettő is!

Az idő közel...

Emlékezz: 2011 a Változás éve, 2012 a Büntetésé, 2013 pedig a kegyelemé!)

,,Kígyók a kebleden, szitok a neveden, tovább nem engedem, tovább nem engedem!"

,,Ez a világ nem nagyszerű, modern vagy haladó, hanem gyalázatos!

Ez a világ szenved a bioparazitizmustól, ahogyan a természet és mi magunk is.

Ennek a világnak lejárt az ideje, ezt vagy észrevesszük, vagy sem, ez csak rajtunk múlik.

Aki azonban ezt észreveszi, érzi, az már nem reménytelen, és aki tesz is ellene, az már kiérdemli azt a rangot, hogy ,,embernek" nevezhesse magát!

A kulcsszó a küzdelemben, a: ,,Harcos-szeretet!"

Acélként harcolni és lágyan szeretve szeretni nemzetedet mindhalálig, mert csak így érdemes, és így méltó!"

(T)

Figyelem!

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom hivatalos, nem cenzúrázott eredeti nyilatkozatai és közleményei a forintosgyula.blogspot.com és a hunveerfarkas oldalain olvashatók hitelt érdemlően.

Előfordulhat, hogy a másutt olvasott és terjesztett változatok idegenkezűséget tartalmazhatnak, melyek azok értelmét és mondanivalóját lényegesen megváltoztathatják!

Mindig csak tiszta forrásból!

,,Vérrel a vérért!"

Forrás: FEM Különleges Tiszti Kiadás

,,Halálgyár"

(LH119)

Találkozunk égen, földön!

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

Csonkaország 2011.05.17.

,,Hic vincendum, aut moriendum est"



  2011-06-19 23:39:28, vasárnap



Az oldalon található vélemények, írások sérthetik egyesek vallási, ill. politikai meggyőződését. Nem célom a gyűlöletkeltés! Ennek szellemében tartok igényt az ENSZ Emberi Jogok Chartájának (19. cikkely. Véleménynyilvánítás, és információs szabadság.) védelmére.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: "A szólás szabadsága nem csak azokra az információkra és eszmékre vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".

Emlékeztető:
,,Egy abnormális világban, a normálisak az abnormálisak!"

Pszichopaták, elmebetegek, bolondok, öngyilkosjelöltek, ki- és megraboltak, megerőszakoltak, meggyalázottak, megfélemlítettek, elhagyatottak, megkeseredettek és reménytvesztettek, hajléktalan munkanélküliek, kényszerű hitelektől megtébolyodottak, egyszóval az abnormális zsidóvilágba beilleszkedni képtelen tisztaszívű igazi, normális magyarjainknak, körben álló bajtársaiknak!

Harcoljatok már végre!

Hogy miért Ti?!

Mert a hősök neveivel takarózó, azok emlékeit fennen hirdető nemzeti szervezeteink és azok okos, nagyon bátor, csalhatatlan és rendkívül tisztánlátó vezetői, csahosai és az alájuk jóhiszeműen becsődöltek sohasem fognak!

Értetek, a Hazáért legalábbis soha, a bandériumok nem ezért vannak!

,,Magyarázd el a Pontnak, hogy mi az a Kör!"

A Pont: ,,én vagyok a középpont, minden tőlem indul ki, én vagyok a kezdet és a vég...

Nagyszerű vagyok, okos, tévedhetetlen (öntelt), tökéletes vagyok, de főleg bátor és szép, aki pedig ezt megkérdőjelezi, azt gyűlölöm!

A Kört különösen, mert parancsolgatni nekem kell, szolgálni pedig neki, hiszen ők állnak végül is körben!"

A Kör: ,,én a része vagyok valaminek, de nem tőlem indul ki, és nem én vagyok a kezdet és a vég...

Nem vagyok okos, tévedhetetlen (vagy öntelt), tökéletes, talán bátor és szép sem, aki ezt gondolja, azt nem gyűlölöm, mert esendő vagyok és társakra, bajtársakra van szükségem, de harcolnék már, mert nem bírom így tovább...

A Pontot nem gyűlölöm, csak csodálkozom rajta, hogy nem éri fel ésszel, hogy önmagában, önimádatában teljességgel hitványul alkalmatlan, hiszen nekünk szolgálni és harcolni kellene az Istenünkért, Hazánkért és Családunkért!"

,,A kör közepét hagyd üresen, az Istené!"

(,,Az igazi Vezér mindig harcban születik!")

A Kör társakra, bajtársakra vágyik.

A Pont alattvalókra és szolgalelkűekre...

És pont ez a baj a -- valójában nemlétező -- nemzeti oldallal: pontokból áll!

EZ EGY NAGY ELŐRELÉPÉS A MEGÉRTÉS ÉS A MIÉRTEK FELÉ!

Nincs és soha nem is volt nemzeti oldal, csak annak hazudott magamutogató, zászlólengető és a hősök jelszavait ordibáló ,,pontok", kik önmagukban igét nem tartalmazó, egy cselekvésnélküli mondat részei, és pont, pont, pont!

A pontokból mondatok soha nem lesznek!

Ezek a pontok mint légyszarok a nemzet abroszán úgy terjedtek el, és többnyire nem is maguktól...

Ezeket odacsinálták nekünk!

Ezek a pontok sohasem fognak összeérni, kör sohasem lesz belőlük, ez csak illúzió, hogy vannak és egyszer ,,majdcsak" harcolnak értünk és magyarságunkért is!

Ne legyenek illúzióink, helyettünk ők harcolni sohasem fognak, nem azért vannak és nem azért hozták létre őket, hanem azért, hogy örökös tétlenségre, várakoztatásra és végül beletörődésre kárhoztassanak minket!

A pusztítás legjobb és legkényelmesebb módja: agyonhallgatni, elhallgatni, várakoztatni, fárasztani, ellehetetleníteni, kilátástalanná, reménytelenné és jövőnélkülivé tenni, soha semmit meg nem oldani, csak elnyomni és elnyomni, lehetőleg úgy, hogy azt higgye: ,,ez csak vele történik egyedül"!

Ezért azután kell egy pálya, egy abrosz, amin keringtetni lehet; teljen az idő eközben is, addig sem küzd a fegyelmezett és csapatjátékos(!) magyar!

A légyszarok pontjai csak egyetlen hihető és kétségtelen üzenetet hordoznak; hogy a légy járt ott, talán több is...

Egy végtelenül alattomos harc, egy korszaklezáró végjáték szerencsétlen részesei vagyunk!

Ez a háború nem olyan, mint amilyen eddig volt a történelemben, ez a legkegyetlenebb, legbujtatottabb és legmocskosabb az emberiség történetében!

Ez a háború az emberiség ellen folyik, a tét: lenni vagy nem lenni, ahol a zsidómegszállta kormányzatok a saját népük, emberiségük ellen folytatnak szervezett és szövetségben egyeztetett kegyelemnélküli irtóhadjáratot!

Ez a háború az emberiség magva, a magyarság, és az ősellenség, a mindenkori biológiai parazita, a műember -- a csak látszatember -- között folyik!

Ez egy világokat rombadöntő fajiháború része, és Te testvérem -- légy erős -- ebbe születtél bele!

Nem mondhatod, hogy nem kaptál lehetőséget arra, hogy férfiemberségedet, bátorságodat és hitedet bizonyítsad!

Itt nincsenek frontvonalak, látható határok vagy egyenruhák és erődítések, itt a tudás, a megérzés és a felvilágosult bölcsesség mutatja meg az emberarcú és sátánian gonosz, elvetemült ellenséget, különben nem láthatod!

,,Megfigyelni, beszéltetni, cselekedtetni!"

A tét az emberiség elpusztítása, felváltása az elterjedő biológiai parazitával, mely sem emberséggel, morállal, erkölcsiséggel és alkotó-teremtő képességgel nem rendelkezik, csak mohó gyilkos akarással és habzsolással, élvezkedéssel!

Gondoljunk bele!

Hallunk erről a médiából, rádióból, tévéből és újságokból?

Csak egy állandó és szervezett figyelemelterelő színjáték részesei lehetünk, hogy melyik senkiházi hazudós közszereplő mit hazudott ismét: egy csótány mit böfögött fel egy kiskanásznak, vagy egy buckalakó mit válaszolt vissza egy jégkorszak utáni dögevő leszármazottjának...

Nem hinnéd, de ha látnál végre, ezt látnád, és nem az öltönyt, ami rajta van!

(Aki önmagával szemben tartozott annyival magyarságának és emberségének, hogy utánanézett a csodálatos és letagadott igazi földi történelmünknek, az pontosan tudja, hogy miről beszélek.)

Ez mind porhintés a szemünkbe, hogy ne lássunk azért, hogy felismerjük az előttünk álló végzetet és még módunk se legyen arra felkészülni, netán ellene védekezni!

Már benne vagyunk a harcban és a népirtásban, évente több mint húszezer jómagyart visz el a zsidóbéke, mely öl, butít és nyomorbadönt!

Naprakészen és jóindulatú tájékoztatásként:

Gyöngyöspata:

- a helyi problémákat helyben kell megoldani!

Ott ismertek a részletek, ott ismertek az ellenfelek, ott megtapasztalhatóak a frontvonalak!

Ne hagyd a magyart, küzdj embertársaidért, mint tenmagadért!

Azonban ez nem lehet egy a zsidók által gerjesztett harc elvont színtere, mert az elsődleges ellenségünk maga a judapesti zsidóság, amely a fővárosban székel!

(Sajnos szó szerint: innen sz...a tele a hazánkat!)

Számukra roppant kényelmes, hogy a feltüzelt és egy cseppet sem észkombájn cigányság ezen az eldugott helyen öli halomra magát a magyarsággal.

Ezt ne hagyjuk!

A zsidóság a fővárost, a közigazgatási hatalmat szállta meg, itt is kell ellene harcolni, ennek kell lennie a harc súlypontjának!

Mindig a fejre kell támadni, mert ott születnek a döntések, itt egy kis por a szembe többet árthat mint egy farbarúgás a vidéken...

Judapest roppant sebezhető és a paraziták kedvelik a jólétet és a nyugalmat, ez elősegíti az emésztésüket és a boldog, önelégült kiválasztottságukat.

(Ezt minden ,,nagy nemzeti vezérnek" tudnia kellene, ha tévedésből magyar ügyet szolgálna...)

Áram nélkül szar az élet és minden azzá is válik a mélyhűtőben, a zsidókölök meg sivalkodik a sötétben, nem tud magával mit kezdeni zaba és a számítógépe nélkül, meg ugye fél is...

A zsidó meg önmagában teljesen hülye, semmihez sem ért, mert a kiválasztott csak okoskodni és megmagyarázni tud, így leplezve tehetetlenségét.

Egyenruhás bűnözés:

- tudjuk, hogy van, a neve rendőrség és a biztonsági szolgálatok.

Ez egy újabb zsidómarketing-terror a korlátozásra és a félelemkeltésre...

Azonban hozzá kell, hogy tegyem: rózsaszín ingben és boxer alsóban is működtethető a rohampuska...

Terepszínű egyenruha: horgász, vadász, madarász, szabadságharcos...

Teljesen mindegy, hogy milyen öltözékben nem teszünk semmit, és teljesen mindegy, hogy milyen ruhában robbantjuk szét magunkat végső és magányos elkeseredésünkben darabokra, egy jó zsíros célpont közelében!

(Természetesen itt nem a gyűlölködő zsinagóga, vagy a hitgyüli, talán a rabbiképző lauder közelségére gondoltam...van más, viszketőbb is.)

Azonban enélkül talán nehezebben hihető, hogy semmittevő ,,nemzeti katonák" vagyunk, hiszen az egyenruha lásd támadóeszköz!

Ez viszont sokak számára nagyon zavaró lehet, de hát ott van a határ nekik is.

A schengeni is, a gyűrűhinta után...

Bin Laden:

- egy sokat tudó tanú eltüntetése, ha egyáltalán igaz a hír, vagy Bin Laden...

Viszont remek alkalom arra, hogy zsidó terroristák megtámadják az európai városokat, öldököljenek kedvük szerint és azt az irániak, vagy más szabadságharcosok nyakába varrják, ürügyet teremtve ezzel a nyílt fegyveres emberiségellenes végső harcra, ha úgy tetszik a leszámolásra!

Bizony a zsidók mindig is így harcoltak, harcolnak, és fognak is harcolni!

Pontosabban nem harcolni, hanem gyilkolni, szadista módon öldökölni és pusztítani ott, ahol csak véletlenül meg is fordultak!

(A II. Világháború alatt is ígérgettek és hitegettek, aki megadja magát annak bántódása nem lesz.

Egymillió ember el is hitte ezt a Hamburg melletti gyakorlótéren.

Eisenhower (Dwight David Eisenhower 1890.10.14. Denison, Texas) svéd zsidók leszármazottja, a partraszálló inváziós erők főparancsnoka, később amarikai zsidó elnök, erre a szavát is adta.

Az amerikai Tábori Csendőrök (MP) a puszta földön körbekerítették az egymilliónyi nőt, gyereket és férfit, és hagyták éhenhalni őket!

Gondoljunk ebbe bele, milyen lehetett az, amikor a katonaférfi szeme láttára hal éhen szeretett asszonya és gyermeke.

Lassan, kínok között, mit meg nem tett volna értük, talán harcolt volna is, mint a megszállott!

A zsidómédia ezt nem híresztelte, tehát meg sem történt!)

Azért ne lepődjünk meg ezen ennyire...

Mit tesznek itt velünk a zsidók a saját országunkban?!

Ugyanezt, csak lassabban és módszeresebben.

Az ország nagyrésze éhezik, az állatok éheznek és már a gyerekek is éheznek, csak szégyellünk erről beszélni!

Több mint hatvan évvel(!) a háború után éhezik az ország! Vajon miért?!

Amerre csak járok tapasztalom, az embereknek már nincs semmiféle tartalékuk, egyik napról a másikra élnek, de béketűrésből szolgai módon fizetik az adót, a sárgacsekket, a részleteket és mindent a telhetetlen zsidó parazitáknak!

Eközben Szarvason tobzódnak a világ minden részéből ide beutaztatott zsidófattyak, hogy milyen jó itt nekik Magyarországon...

Azután elmennek és csak a szétszórt szemét, a lepra kosz marad utánuk, mert ahhoz is lusták és beképzeltek, hogy rendet hagyjanak maguk után!

A zsidó mindent használ és felél, semmit soha nem ad, még rendet se...

A parazita ismertető jele ez, mindig vegyél el, és mindent élj fel!

,,Soha, de soha ne higgy egy zsidónak, az ő szava, nem emberi szó, sem tartalmat, sem morális kötelezettséget nem jelent!"

(,,A zsidót és a cigányt csak az nem utálja, aki nem élt velük együtt!")

Polgárháború:

-egy zsidó számára csak az a jog, ami az előnyére válik!

Nálunk itt és most csak(!) zsidójog van, erre tehát nem számíthatunk.

Azért nincs még polgárháború, azért nincs még itt az európai csendőrség és azért nincs még magyar-cigány fegyveres harc, mert ez még most(!) nem a zsidóság érdeke!

Nem azért nincs, mert mi olyan nagyszerűek és tűrőképesek vagyunk, hanem azért, mert ez még most nem a zsidóság érdeke!

Gondolom érthető, hogy ez nem rajtunk múlik, hanem azon, hogy ezt mikor tálalják fel nekünk jó mócsingosan, cigányosan, magyarvéresen...

Természetesen akkor, ha ez a legjobban fog ártani, még gyengülni és pusztulni kell nekünk addig, nekik meg szaporodni és betelepülni még jobban!

A jóravaló naiv bolondoknak:

-a zsidóhatalom számára nem kell semmire sem ürügy, azt ő azonnal megteremti magának, ha lecsukni, bebörtönözni vagy likvidálni akar!

A rendőrség azt csempész be egy házkutatás alkalmával, amit akar, olyan ,,szakértői jelentést" ad, amely igazolja azt a mesét, amivel tönkretenni és lejáratni akar.

(,,Van egyenruhás bűnözés, ahogyan azt állítják is!")

Vezethet ez börtönhöz, ,,öngyilkossághoz" egy cellában, vagy kábítószer túladagoláshoz hétvégi piknikként egy vonatsínen...

Agyonlőhetnek közúti igazoltatás során, ahol húsz -- általad soha fel nem ismert zsidó -- adhatja elő művészi színvonalon azt, hogy a két kezedben egy teherautónyi fegyverrel hadonásztál, miközben az ártatlan háromgyermekes kisrendőr (ebből az egyik fogyatékos, a kutyája szánalmasan süket, a felesége pedig a Magyarok Szövetségének otthon mossa a fehérneműjét felajánlásból) csak arra volt kíváncsi jószándékból, hogy miért nem ég a jobboldali indexed...

Teljesen mindegy, hogy mit tartasz otthon magadnál, vagy egy erdőben falevél nézegetés közben, a lényeg az, hogy azonnal használd is, ha a helyzet fenyegetővé válik, mert hivatalból kiképzett(!) és magyarnak hazudott zsidóterroristák lesik az alkalmat, hogy szitává lőjenek a lelkiismeretfurdalás leghalványabb gondolata nélkül, amennyiben tevékenységed megüti azt a mértéket, amiről ők azt mondják(!), hogy ez már megütött egy mértéket...

Amennyiben ezt ésszel felérni még nem áll módodban, sok felbérelt cigánynak szerezhetsz örömet és perverz kielégülést, miközben módszeresen kínoznak halálra pusztán csak azért, hogy aznapra valakinek érezhessék magukat!

Tapasztalatom:

- mindenkinek ajánlom, járjon nyitott szemmel és gondolkozzon többet, tévét egyáltalán ne nézzen, még a természetfilmek is tele vannak hazugsággal, a tudományosokról és a hírekről nem is beszélve, vagy ha mégis, csak erősen megkérdőjelezve annak minden mondatát!

Nincs és nem létezhet olyan nemzeti média, amelyik elmondhatja azt neked, amit el kellene mondani ahhoz, hogy végre megértsd a fafejeddel, most már téged akarnak levágni és ha erre rájössz akkor talán nem fogod ezt hagyni ellenkezés nélkül, ezért az adást az ügyelő cenzor azonnal le is kapcsolná!

Célunkról és feladatunkról:

- önhibámon kívül embernek és magyarnak születtem.

Beszélem ezt a nyelvet, értem és szeretem a logikáját, értékrendjét és végtelen igazságtartalmát, hordom édes terhét.

Nem bírok nélküle élni, és jó lenne itt nekem, ha ezt hagynák!

Ezért elhatároztam -- még régebben -- hogy megkeresem a hasonlóan gondolkodó és érző magyar honfitársaimat a nemzeti oldalon, hogy együtt söprögessünk.

Ezzel a lépésemmel követtem el életem legnagyobb baklövését!

Magyarnak lenni roppant veszélyes dolog!

Erkölcsileg, morálisan, tehetségileg, vallásilag, emberileg és viselkedésileg is, mindenképpen!

Végigsétáltam a nemzeti oldalon, vagy legalábbis azon, amelyik fennen annak hirdette magát, a ,,vona"-horogtól egészen a patrubani-ig, amelynek jelentése azt hiszem kétforint, vagy több, végül is mellékes, mert az értéke az semmi...

,,Igen van demokrácia, hiszen látható és tapasztalható, hogy aki magyar, az megtalálja a helyét a magyar oldalon, gyerünk, küzdjünk hát akkor együtt!"

- gondoltam vadul és igyekeztem minden elvárásnak megfelelni.

Taknyosra sírtam magam a sok Himnusz és hősköltemény hatására, nyálasra csókolgattak az ölelkező mélymagyarjaink, fülembe üvöltötték szólamaikat nagy hőseink újkori letéteményesei, vágtattam őseink szittya tájain csontrészeg kómában és degeszre zabáltam magam a nagy közösségi bográcsokból...

Eddig jó volt magyarnak lenni!

Ezután tenni is szerettem volna, de ezt már senki sem akarta megbocsájtani!

Hirtelen kijózanodtam és hideg, világűri üresség töltött el: merre vannak az igazi Magyarok?!

Hol vagytok Magyarok?!

Valami történt velem, látni és érezni kezdtem, felismerni az emberarcú sátáni Gonoszt, amely pántlikás, nemzetiszínű és árpádsávos lobogók mögül vigyorgott rám!

Amerre csak nyúltam, amihez csak értem, amit csak megbolygattam, mindenhonnan magyarnak álcázott zsidómocsok röfögött vissza, ragadt a kezemhez, tapadt a cipőtalpamra!

Mindenféle egzotikus zsidó- és cigánykeverék, bolsevik és kitenyésztett hazaáruló, zsidócsahos, kisztitkár, rendőrbesúgó, homokos, riherongy-ribanc, hechalutz-hacair-halucok-habonim-betar, ,,zsidó ifjúsági mozgalom és fajtisztaság védő" hitgyülis álboldog, iosa-, cáhál-, sinbet- és mossad-tag, egyszóval a teljes repertoár, amit csak lázálmunkban, önkívületi rémálmunkban elképzelni tudunk!

Meglepő módon a jóindulatú és naiv magyar tagság -- amely szinte mindenütt megtalálható --, ebből mintha semmit észre sem venne, mi több kritika esetén ádázul védi a magyarnak álcázott kókler zsidóférget.

Ez bizony a hülyeség ára, melyet vérben fogunk megfizetni!

Azóta már tudom: nincs és nem is lehet nemzeti oldal!

Zsidók tanítanak ,,magyarságra", ők elemezik a helyzetünket, ők magyaráznak nekünk a magyarság feladatáról, ők kapnak teret és műsoridőt a tévében, rádióban, újságokban, ismert ,,nemzeti portálokon", ők prédikálnak nekünk önfeláldozásról a templomokban, ők temetnek el minket képletesen és a valóságban is...

Az ő csahosaik, zsidóseggnyalóik oktatnak és képeznek önkéntes katonának -- de úgy, hogy harcolni sohase merjünk --, tudatosítják: a zsidóság legyőzhetetlen!

Arrogánsan és gyűlölködve -- ahogyan magyar sohasem tudna -- marnak beléd, ha csak gyenge ötleted is lenne arra, hogyan kellene végre önmagunkért is hatékonyan küzdeni!

Nem tudok úgy beszélni sehol, hogy ne szólna közbe egy álcázott zsidó vagy kifehérített cigány: a harc nem megoldás, hogy mindent csak békésen, hogy még nincs itt az idő, hogy mennyire értékesek vagyunk, hogy mennyire humánusak vagyunk, hogy mennyire inkább imádkoznunk kellene, természetesen őhozzájuk!

Nem tudok úgy enni, inni, élni, olvasni és körülnézni a világban, hogy ne lenne már benne a zsidóméreg, de még úgy nőt is ölelni, hogy már ne mászott volna át rajta legalább egy zsidó és így visszamenőleg még a szerelmemet is megmérgezni, az már bizony fájó pont...

Egy kis fajelmélet, a gyakorlatban bemutatva:

(Egy zsidó csak önző testiélvezetet, utódlást adhat, szerelmet és szeretetet soha!

A zsidónő is ilyen, neki a férfi csak darab, darab...

Aki és ameddig ,,műveli", addig úgymond kitart, személyhez többnyire nem, de az élvezethez kötődik, ha az ,,lankad", mást keres...

Az igazi emberi tragédia abban van -- és ez biztosítja a zsidófattyak állandósuló újratermelődését is --, hogy a vegyes házasságok szülői (emberi-nem emberi!) az utódaikat emberi gondoskodással felnevelik, kitaníttatják, eredendő (öröklődő) elkorcsosulásaikat lelkiismeretesen gyógyíttatják, hogy a biológiai parazita immár felnőve és kifejlődve, egészségesen tovább folytathassa azt pusztító tevékenységét, melynek a következménye pontosan saját maga!

Eközben az emberi szülő még védelmezi is, miközben maga is szenved a világban eluralkodó zsidóparazitizmustól és ezzel tevékenyen részt vesz önnön elpusztításában is, mindössze ,,jóakaratból", amit tévesen kötelességnek érez!

Nos, az így általunk szeretetben felnevelt és alaposan félreismert biológiai parazita a szeretetünket, törődésünket soha viszonozni nem fogja, hanem ezért cserében, még mi takaríthatunk, moshatunk és főzhetünk rá élete (életünk...) végéig, mert a parazita első áldozata pontosan az, aki őt a világrahozta!

Amennyiben teljesen ostobák vagyunk, ez már fel sem tűnik...

Sem szeretetet, sem törődést, sem együttműködést, sem semmit tőle elvárni, vele megbeszélni nem lehetséges, mert mindig csak elvár, kivár, megvár, követel, vagy szándékosan elfelejt, mellébeszél, de adni semmit és sohasem, semmi áron nem fog, mert a parazita fő jellemzője is ez: termelj szemetet és rendetlenséget!

,,Kígyók a kebleden, szitok a neveden!"

Ezért nyomorít meg bennünk egy életre a felelőtlen és meggondolatlan nemi kapcsolat, amelyre minden eszközzel nevel is minket a zsidómédia!

A végső megmérettetésben a hülyére vett szülő azután szintén a ,,gyereke" mellé áll, mert az a rögeszméje, hogy az ő gyereke csak is jó lehet, tehát végsősoron mindig(!) a vér fog dönteni és nem az igazságérzet és a felelősség az emberiségért és a természetért, az Isteni és Örök Rendért!

Amennyiben ez a viselkedési forma ismerősnek tűnik, ez nem a véletlen műve!

Ugye ez eddig érthető, felfogható és követhető...

Azonban meddig tehetjük meg ennek a szennyezésnek a szőnyeg alá söprését és elkendőzését, mert ez számunkra nagyon kényes problémákat vet fel, melynek a végén rá kell arra, hogy jöjjünk: a halál teljesen jogosan fog eljönni értünk, mert ennek az ördögi körforgásnak csak a kollektív, teljes és alapos kipusztulásunk -- szelektálásunk -- vethet véget! ( lásd: a várva várt 2012...)

Vagy:

Az emberi fajelmélet szigorú és ellenőrzött, következetes betartása!

Nem keveredhetünk korcsokkal, zsidókkal és cigányokkal, mert az emberi rasszok kevertetése, mennyiségi és nem minőségi eredményhez fog vezetni!

A fehérember tulajdonságai csak úgy örökletesek, ha azokat felvigyázzuk és ápoljuk, gondozzuk, ez a kulcsa az erkölcsi, testi és szellemi, lelki világszellem kialakulásának, melynek hordozója a tiszta emberi faj és azon belül is a teremtő és alkotó nép, a magyar, az emberiség magja!

A zsidóság most éppen ezt támadja fajtársaival, az afrikai-szemita-hamita-előázsiai-korcsnépekkel, a cigányokkal és az önnönmagából szándékosan feláldozott kiszsidók kevertetésével, elterjesztésével!

Velük vannak telerakva a közigazgatási és állami döntéshozó pozíciók, és ezek az öltönyös, mocsokból kivakart emberutánzatok rontják le arra a szintre a világunkat, életszinterünket, melynek képviselői pontosan ők!

Ennek ismerete az általános emberi műveltségnek kell, hogy része legyen!)

Hittem, dolgoztam és reméltem, szerettem tisztán és boldogan, de mindig elárultak, hátbatámadtak és gyaláztak, ha védekeztem, azért meggyűlöltek...

,,Kígyók a keblemen, szitok a neveden....!"

Így lettem én a saját hazámban, saját magyarságomban Farkas és üvöltve hívom társaim -- olykor Holdfényes, vagy csillagtalan éjszakán --, gyertek, ne várjatok, marjatok végre!

Nincs hát már mire várni, mi vagyunk az utolsó Védő- és Vérvonal!

,,Pszichopaták, elmebetegek, bolondok, öngyilkosjelöltek, ki- és megraboltak, megerőszakoltak, meggyalázottak, megfélemlítettek, elhagyatottak, megkeseredettek és reménytvesztettek, hajléktalan munkanélküliek, kényszerű hiteltől megtébolyultak, egyszóval az abnormális zsidóvilágba beilleszkedni képtelen tisztaszívű igazi, normális magyarjainknak, körben álló bajtársainknak:

Harcoljatok végre, ne várjatok a parancsra és a vezérre!

,,A Vezér mindig harcban születik!"

A Kör részei vagytok, nem a Pont részei, a Kör közepét hagyjátok mindig üresen, az Istené!

Szervezzétek meg önmagatokat, tanúsítsatok Nemzeti Engedetlenséget, a Szükségállapot érvényben van, védjétek egymást és otthonainkat, hazánkat!

Ismerjétek fel ellenségeiteket, tudjátok, hogy értetek senki nem fog harcolni, ti már rég halottak vagytok, csak még nem vettétek észre!

Már nincs mit vesztenetek, csak a becsületünk maradt, azt meg kell tartanunk!

Egy hadüzenet nélküli alattomos háborúban éltek!

Használjátok gyakorlati kézikönyvként a Nemzeti Ellenállási Mozgalom (MNE) Útmutató Tízparancsolatát, csatlakozzatok a nemzeteteket, emberségeteket és magyarságotokat védő Farkasokhoz, vagy Magányos Farkasként harapjatok, csak a tetteiteken keresztül vállhattok értékessé:

A HŐSÖK SOHASEM HALNAK MEG!

(A Hősök csak emberek lehetnek!)

2011 a Változás éve, 2012 a Bosszúé, 2013 a Kegyelemé: emlékezz!

,,Vérrel a vérért!"

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom megbízásából:

(Forrás: FEM, Tiszti Kiadás)

Találkozunk égen, földön!

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

Csonkaország 2011.05.01.

(In Memoriam T.- ,,A Hűség a Becsületünk!"- Figyeld a Farkasok Dalát...553)



  2011-06-19 23:14:37, vasárnap



Az oldalon található vélemények, írások sérthetik egyesek vallási, ill. politikai meggyőződését. Nem célom a gyűlöletkeltés! Ennek szellemében tartok igényt az ENSZ Emberi Jogok Chartájának (19. cikkely. Véleménynyilvánítás, és információs szabadság.) védelmére.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: "A szólás szabadsága nem csak azokra az információkra és eszmékre vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".

MIÉRT HISZEK A ZSIDó RITUÁLIS GYILKOSSÁGBAN?

Igen, hiszem, hogy a zsidók vallási szertar­tásaik részeként gyilkosságokat követtek el a múltban és majdnem biztosan ilyeneket kö­vetnek el napjainkban is. Ezt a következő megszorításokkal hiszem:

A) Nem hiszem, hogy ez a gyakorlat jelen­leg széles körű vagy valaha is elterjedt volt, ha­nem mindig a legkeményebb maghoz tartozó kevés számú rabbira és a zsidó kabbalisztikus,misztikus szektákra korlátozódott.

B) A legkészségesebben hajlandó vagyok elfogadni annak valószínűségét, hogy a törté­nelem folyamán egyes zsidókat hamisan vá­doltak ezzel a gyakorlattal, de abban is hiszek,hogy másfelől gyakran követtek el ilyen bűnt anélkül, hogy felfedték és/vagy megbüntették volna őket. Az 1913-as Beiliss-eset (Oroszor­szág) jól szemlélteti ezt. Mendel Beiliss maga valószínűleg ártatlan volt a gyilkosság tényle­ges elkövetésében, noha periférikusan beleke­veredhetett a hitsorsosai által elkövetett cse­lekmény fedezésébe.

C) Hajlandó vagyok elfogadni, hogy a zsi­dók túlnyomó többsége nincs tudatában an­nak, hogy a ,,vérvád"legalábbis részben tény­legesen megalapozott volt, és tényleg rága­lomnak hiszi azt, mint ahogy a legtöbb zsidó valószínűleg elhiszi, hogy a holocaust többé-­kevésbé úgy történt, ahogyan azt előadják, az ellene szóló egyre több bizonyíték ellenére.

A fent említett hitem két alapon nyugszik: a zsidóság történelmi, kulturális és vallási vo­natkozásainak átfogó tanulmányozásán, és az egyes zsidókkal több, mint 25 éven át folyta­tott személyes megfigyelésen, kapcsolatokon, és tapasztalaton. Nem akarom ezt az írást túl­ságosan hosszúra nyújtani, mivel valójában ezért a területért nem lelkesedem - a zsidók közéleti és politikai bűnei sokkal rosszabbak, mint egyes vallási bűneik -, hanem röviden összefoglalom:

1) Mérhetetlen mennyiségű anekdotasze­rű és kiegészítő tanúvallomás szól arról, hogy áldozati gyilkosságok fordultak elő a múlt­ban, amikor elrejtésük nehezebb volt, és a fe­hérek sokkal jobban ismerték a zsidókat és sokkal bizalmatlanabbak voltak irántuk, mint jelenleg.

Jelentős, hogy Babilon napjai óta mindig, csaknem 4000 éven át (sok máshoz hasonló­an) ezzel mindenütt megvádolták a zsidókat, ahol letelepedtek. A különböző korokban újra és újra rajtakapták őket, hogy szó szerint vé­res volt a kezük, vagy a gyermeknek (akinek vérét lecsapolták, hogy szabadon rendelkezze­nek vele) a testét zsákban vagy szekéren szál­lították, ill. időnként holttesteket találtak a zsinagógák pincéiben stb.

A zsidók válasza erre az, hogy ,,üldöznek minket!" Makacsul mondogatják, hogy a tör­ténelem 40 évszázadán keresztül egy hatalmas összeesküvés irányult arra, hogy szertartásos gyilkossággal hamisan megvádolják őket.

Ezen elmélet szerint egymástól távoli helye­ken, mint pl. Kokinkína, a középkori Német­ország, Kiev 1913-ban, Montreal 1970-ben, valamint az olyan különféle emberek között, mint a keresztes lovagok, a szultán törökjei, a XII. századi Yorkshire szászai, az argentinok, a kozákok, a brit történészek, a reneszánsz olasz pápái, a különféle szentek és bűnösök, Prága polgármesterei, a modern idők arabjai egy hatalmas, hosszú életű, folyamatos össze­esküvés létezik, amelynek célja időszakonként hamisan megvádolni a zsidókat azzal, hogy megölnek kis gyermekeket, vérüket lecsapol­ják, és a holttesteket elhelyezik zsidó épüle­tekben vagy zsidó szekereken stb.

Ez valóban pokoli összeesküvés!

Vannak más hasonló panaszok, a-melyek. elhangzottak a zsidók ellen (bármikor és bárhova költöztek): gazdasági szélhámosság, az emberek kifosztása, az asszimiláció elutasítá­sa, a lojalitás hiánya az őket befogadó ország­gal szemben, szemtelen magatartás és gyűlö­let a vendéglátóik iránt stb. A zsidók válasza mindig ugyanaz: 4000 éven keresztül a vilá­gon mindenki egy hatalmas összeesküvés ré­szese, amelynek az a célja, hogy ,,nyakon csíp­je" őket. Napjainkban a legtöbb ember el is hiszi ezt, amit nem lehet csodálni, ha figye­lembe vesszük, hogy a nyugati világban a XIX. század vége óta a kommunikációs médi­át különböző erősséggel a zsidók uralják. De a régi időkben ezt a mesét nem lehetett bead­ni.

Középkori elődeink nem voltak bolondok. A modern mércék szerint nagyon kicsiny vá­rosi közösségekben szorosan együtt éltek a zsi­dókkal, és közelebbről ismerték a zsidókat, mint ahogy ma ismerjük őket. A mai embe­rekhez hasonlóan féltő szeretettel vigyáztak a gyermekeikre, és amikor egy gyermeket meg­gyilkoltak, ez az egész közösség érdeklődését felkeltette, mégpedig nemcsak azért, hogy megbosszulják, hanem kinek-kinek a saját gyermeke biztonsága érdekében is. Újra és új­ra azt kívánják tőlünk a zsidók, hogy magun­kat olyan szűklátókörű közösségeknek hig­gyük, akik, amikor felfedezték, hogy van a kö­rükben egy gyermekgyilkos, konokul elutasí­tották, hogy letartóztassák az állítólagos goj ,,gyermekgyilkost", és vallási bigottságból a zsidókat vádolták. Milyen lehetséges érdeke fűződne bármilyen (középkori vagy akármi­lyen más) közösségnek ahhoz, hogy meglincseljen egy ártatlan bűnbakot, és szabadon en­gedjen egy igazi gyermekgyilkost? Miért érte­ne egyet bárki is Trierben, Lincolnban, Spoletoban vagy Kijevben ilyen justizmord­dal, amikor az ilyen cselekvés más gyermekek életét kockáztatja? Miért szűntek meg az álta­lunk ismert gyermekgyilkosságok, mihelyt a zsidókat megbüntették és (általában) kiutasí­tották őket a közösségből?

2) A zsidó vallás engedélyezi és gyakorolja az állatáldozatokat, ahogy azokat az ószövet­ség, illetve a Tóra nevezi, jóllehet ezeket a szo­kásokat már régen felfüggesztették, és elméle­tileg csak a jeruzsálemi templomhoz kötik őket.

Izraelben működik egy ,,Kohanin" ne­vű szekta, amely gyakorolja az állatáldozato­kat, és a rabbik egymást követő nemzedékeit ennek technikájára oktatja, előre jelezve azt a napot, amikor Izraelnek sikerül majd meg­tisztítania az ígéret Földjét a mohamedánok­tól, akik azt 1400 éve birtokolják, és sikerül újjáépítenie a templomot. A Talmud azt ta­nítja, hogy a nem zsidók ,,gojok", vagyis lélek nélküli állatok. Egy vallásos zsidó számára nincs különbség egy német, amerikai, afrikai és egy tehén, ló vagy egy hal között; Isten azért teremtette ide az élet alacsonyabb rendű (humanoid vagy egyéb) nem zsidó formáit, hogy azok szolgálják és gyönyörködtessék a zsidót. Amikor a zsidók azt állítják, hogy ők nem mutatnak be ,,emberáldozatot", akkor a hátborzongató tudatuk szerint igazat monda­nak. Ők nem tekintik a gojokat emberi lény­nek.

3) Az utóbbi 25 év alatt abban a különle­ges helyzetben voltam, hogy első kézből meg­figyelhettem a zsidó magatartást és jellemet, mivel - lévén jómagam nemzetiszocialista - ők nem törik magukat azon, hogy a szokásos különféle módokon álcázzák magukat előlem, hanem hagyják megnyilvánulni egész talmu­di gyűlöletüket. Mindenki, aki valaha éjjeli ügyeletet teljesített egy nemzetiszocialista pártközpontban és felvette a telefonkagylót, hogy egymásután meghallgassa a különböző hívásokat, óráról órára egy őrjöngő gyűlölet­től ösztönzött, brooklyni zsidó kiabálását, aki egy sereg istenkáromlást és ürülékkel kapcso­latos szót okád ki magából, mint valami esz­telen papagáj vagy majom, teljesen kivetkőzve minden emberi önuralomból, óhatatlanul bölcs emberré válik. Ehhez az embernek, aki meg akarja érteni e ,,nemzeteket megvilágító fénynek" az igazi természetét, csak arra van szüksége, hogy nyilvánosan szembeszálljon velük. Azonnal fel fogja fedezni, hogy a zsi­dók milyen visszataszítóak, milyen bűnösek, milyen megvetésre méltó módon gyávák és potenciálisan mennyire halálos kígyók.

De ne az én szavamat fogadják el erre vonatkozóan! Vizsgálják meg a Nizkor­ együttest, és látni fogják maguk is. Olvassa­nak el egy revizionista olvasói levelet, egy higgadt, komoly, alapos kutatáson nyugvó kommentárt a holocaust bizonyos vonatko­zásairól, és azután nézzék meg betű szerinti értelemben a hisztérikus, rosszindulatú, gyűlölködő, gyalázkodó olvasói levelek szá­zait, amelyek mintegy két tucat zsidó kis cso­portjától származnak, akik megvadulva jár­nak-kelnek, támadva, mocskolva, bántalmaz­va és fenyegetve mindenkit, aki ellentmonda­ni merészel ,,Isten választott népének".

Nem szándékozom tovább folytatni ezt a témát, hanem két ponttal akarom befejezni.

Először, a zsidó nép teljesen alkalmas a rituális gyilkosság gyakorlására, és mérhe­tetlen mennyiségű történelmi bizonyíték szól amellett, hogy gyakorolták is. Nem tudom el­képzelni, hogy ezt leállítanák most, tehát ab­ban a korban, amikor hatalmukban áll elrej­teni gonosz tetteiket, és a szolgalelkű média hamis módon áldozatként ábrázolja őket. A tejes kartondobozokon látható kisgyermekek közül hányan estek a rabbik késének áldoza­tául és fekszenek eltemetve bizonyos távoli hulladéktelepen, vagy lettek kutyaeleségül földre dobva valamely zsidó tulajdonban levő anyagfeldolgozó gyárban? Meggyőződésem, hogy legalább néhányuknak ez lett a sorsa.

Másodszor, a zsidók rászolgáltak min­denre, ami a múltban történt velük, és mindenre, ami velük történni fog a jövőben, amikor a palesztinok elveszik az ál­lamukat, mint a megkapaszkodási lehetőséget jelentő földet, Amerika véglegesen kifogy a pénzből, és a New York - Tel Aviv létfontossá­gú utánpótlási vonal összeomlik. Nem teszem fel azt a kérdést, hogy hány ártatlan zsidó szár­mazású egyén szenvedett az idők folyamán olyan bűnökért, amelyeket személy szerint nem ők követtek el, de az én népem és a vi­lág minden népe sokkal többet szenvedett a ,,kiválasztottak" kezétől.

A zsidók nagy túlélők, akárcsak a patká­nyok és a csótányok, és kételkedem abban, hogy a patkányokhoz és a csótányokhoz ha­sonlóan valaha is teljesen meg tudunk szaba­dulni tőlük. De a világ most sokkal kisebb lett; globális falu, semmi több. Azelőtt az volt a szokás, hogy amikor már túlságosan próbá­ra tették valahol másutt a szíves fogadtatásu­kat, tüstént át tudtak menni a legközelebbi ,,Aranytermő Medinába". De ezt többé nem tehetik meg. Most mindenki tud róluk, Ugandától Honoluluig, Rómától Regináig. Kifutottak a csapóajtókon, hogy elre­jtőzzenek, és kifutottak mindazon helyről, ahonnan tovább futhatnának és elrejtőzhet­nének. Az agyonmagasztalt Izraelük a végéhez közeledik, ami semmi más, mint életveszé­lyes, nyaktörő útkereszteződés.

Közeledik a leszámolás, egy leszámolás az emberiség és a zsidó nép között, amely azt fogja okozni, hogy még az egek is elsö­tétülnek, és még az ördögök a pokolban is elrejtik arcukat megrendülésükben és félel­mükben. Önök mondhatják, hogy adósa­ik vagyunk egy ,,holocaust"-tal. Ötven éven keresztül fizettük a számláikat, és vé­gül is meg szeretnénk kapni, amiért fizet­tünk.

Ki tudja, mikor jön el ez a nap? Én még sajnálom is őket...

Winston Smith

Szittyakürt

2008. április

(Fordította: Tudós - Takács János)



  2011-06-19 23:07:14, vasárnap



MÉRGEZETT SZAVAK


(Csak azoknak, akik megértik + faji jellemrajzok)

Egy velejéig romlott és rothadó, hazug világban élünk!

Ez nem volt mindig így, de most így van!

Először voltak a mérgezett gondolatok, majd a mérgezett szavak, végül pedig szárbaszökkentek a mérgezett tettek, a Gonosz és annak földi képviselői által!

,,Megalakulnak a talmudi erkölcsre (-- a Talmudról egyet állíthatunk biztosan és megalapozottan: benne az erkölcs ismeretlen fogalom --) épülő titkos társaságok, a kalandosok, szabadkőművesek, s legutóbb a cionisták. Jellemzőjük, hogy működésük egy része a nyilvánosság előtt emberbaráti(!) jelleggel folyik. Hogy mégis titkos szövetségük van, az azt mutatja, hogy munkálkodásuk másik része kivonja magát a közvélemény ellenőrzése alól, társadalomellenes, a szociális és az alapvető emberi jogegyenlőség ellen támad. A tagok korlátlan önkény rabjaiként kénytelenek továbbszolgálni a vezetők által gyakorolt halálos fenyegetések alatt, melyeket meggondolatlan pillanatukban maguk vállaltak magukra. Az Egyházi Törvénykönyv kiközösítés terhe alatt tiltja a katolikusoknak az ilyen titkos társaságokba való belépését, s ezzel a legnagyobb védelemben részesíti őket és mindenki számára komoly figyelmeztetést ad."

(........)

(A forrást nem jelölhetjük meg, annak tisztasága miatt!)

,,A prófétai könyvek a kinyilatkoztatás nagy titkait őrzik. Israel népének ( az ,,israeli" lopott származást jelöl, mely szerencsétlen jóravaló nép a zsidókat befogadta és ez lett a veszte. Idővel, mikor a zsidók már megmelegedtek, a befogadó népet az utolsó szálig kiirtotta és nevüket átvette... Így lettek ők a névtelen jégkorszak utáni dögevők senkijeiből, ,,Isten Által Kiválasztott Nép"...) bűneit ostorozó szavaik azonban útjában állottak azoknak a belső erőknek, melyek a nemzeti öntudat, sőt a nemzeti büszkeség(!) kiépítésén fáradoztak.

Tény, hogy ezek az utóbbi erők Krisztus (Niburta, Nimród...) fellépésekor már túlsúlyban voltak a vezető rétegben, fokozatosan kiépítették a nacionalista talmud-magyarázatok segítségével a zsidóság világuralmát.

Minderről részletesebben egy másik munka szól, mely rámutat arra is, hogy a Dávid sarjából való ,,exilarcha" vagy ,,király", aki a talmudisták szerint a világ ura lesz egykor, fokozatosan elhúzódik a nyilvánosság elől és kb. a XII. századtól már ismeretlen székhelyéről irányítja a világuralom megszerzését.

Tény az is, hogy a zsidóságot ma is világi vezetők irányítják a rabbikon keresztül és ők szabják meg a ,,hagyományokhoz való hűség" különböző fokaihoz való ragaszkodás mértékét."

Mint a sorokból egyértelműen kiderül, a zsidóság jellemző tulajdonsága az alattomos és bomlasztó belső szervezkedés, valamint a gátlástalan és megváltoztathatatlan világuralomra való törekvés!

Ismerve a zsidóság eltitkolt eredetét -- emberállatok --, ismerve erkölcstelenségét -- Talmud --, és ismerve hazug és kártékony jelenlétét -- sunyin terjeszkedő ,,telepesek", ghettosítás --, nem nehéz rájönnie a szándékukra azoknak, akik a velük történt keveredés ellenére még bírnak emberi tartalommal és tiszta gondolkodással ennek felismerésére!

Közkívánatra néhány mondatban azokról, kik szerencsétlenségükre zsidókkal keveredtek, de csak egészen röviden:

(Megkülönböztetünk negyed, fél, háromnegyed és teljes, vagyis ,,zsidómértékű" biológiai elcsökevényesedést. Amennyiben ez még a rokonnépességükkel is kiegészül -- cigányokkal -, akkor ennek a hatása még súlyosabbá és visszafordíthatatlanabbá válik!)

Negyed zsidók:

Csak az egyik szülő, vagy a nagyszülő, lányok esetében az apára, fiúk esetében pedig az anyjukra fognak ebben genetikailag hasonlítani, ez lesz az uralkodó viselkedési és értékmeghatározási alapjuk.

Kevés zsidó vonás, a faji rombolás következetes viselkedéssel és feltáró jellegű ismeretekkel leküzdhető.

Bátorságuk és alkotó teremtőképességük részben megmarad, igazságra való törekedésük és belső hitük, megérzésük zavaros lesz ugyan, de uralható.

Viselkedésük normális, rendszerető és következetes, beszédjük tisztességes.

(Alkotó szakmát választanak...) Katonának alkalmasak.

Kevés zsidójellegű betegséget vesznek át (cukorbetegség, idegbetegség, izgága-kapkodó, hangulati ingadozás, túlhajtott ösztönélet, szexuális perverzió alig...)

Szeretetet adni és kapni is képes, hűséges, megbízható társ egy életen át...

Szemérmetesség.

Félzsidók:

Mindkét szülő részben, vagy a nagyszülők valamelyike, de nem töményen.

A megszületendő gyermekek mindig a nagyszülők genetikai kódját hordozzák!

Itt is természetesen a fiúk az anyjukra, a lányok pedig az apjukra fognak hasonlítani, de ebbe beleszólhat a nagyszülők elzsidósodása is..

Fellelhető zsidó vonások, szemmel látható faji jegyek (hosszú koponya -- vagy kerek ,,szlovák zsidó típusú" -- jellegzetes orr és szemvonal, hajszín és egyéb).

Viselkedése trehány és szétszórt, többnyire aberrált tudathasadásos -- személyiségzavaros --, a rendezett környezet és életvitel számára teher, beszédjük trágár...

( A mocskos beszéd mindig személyiségzavart takar!)

Szolgalelkűek és gyávák, hirtelen haragúak emiatt és ,,nem terhelhetőek kritikával"!

Önállóan teremteni és alkotni már nem képesek, nem építenek, ,,csak farigcsálnak"...

(Alkotó szakmát nem választanak...) Katonának már nem alkalmasak.

Sok jellegzetes zsidóbetegség hordozói, az említetteken kívül immunrendszeri és idegi, de nem ritka a groteszk természetellenes mozgás és az aránytalan testfelépítés sem.

Hangulati ingadozás, egyik végletből a másikba, gyakori öngyilkossági kísérlet, paranoiás ingerlékenység és mazohista, -- bűntudatból fakadó -- szexuális perverzió, olykor még szeretni is tud, de csak alkalomszerűen...

Szemérmetlenség.

Nagyon nehezen, de még emberré változtatható, esetleg egy halálközeli esemény megtapasztalása, lelki megrázkódtatás következtében.

Háromnegyed zsidók:

Mindkét szülő és többnyire a nagyszülők is már zsidókkal fertőzöttek.

A megszületendő gyermek, a fogamzás pillanatában már zsidó, gyakori a koraszülés és szellemi fogyatékos, vagy enyhén fogyatékos alaphelyzet, ők a ,,hátrányos helyzetűek"!

Mint mindenhol, a fiúk az anyjukra, a lányok pedig az apjukra fognak hasonlítani, de ez ebben az esetben már zsidókat fog eredményezni.

Szemmel látható zsidó vonások a göndör hajig és a szeplőig bezárólag, a testméretek már torzultak, a koponya tapintásra is már ,,zsidós".

Viselkedésére jellemző az erőszakos követelés, mindent elvárni és megkapni, de semmit sem adni! Értékrendje a birtoklási vágy, minden és mindenekfelett, ha lehet még többet ugyanabból... Élénken gesztikulál, beszédjük trágár és ocsmány.

Teremteni, alkotni és a munkában élvezetet találni már nem tud.

( Szolgáltatók, fodrászok, eladók, hivatalnokok...) Katonának alkalmatlan, de fegyőrnek igen!

Szolgalelkű és gyáva, az álintelligencia mögé bújva igyekszik emberi hitványságát takargatni.

Tudálékos, megmagyarázó, issza a ,,zsidómaszlagot"...

Mindig békepárti és erőszakellenes, de valójában forr benne a bosszúvágy, hogy alkalomadtán kegyetlenül leszámoljon azzal, akit magánál értékesebbnek tart, mivel azt gyűlöli!

Tulajdonosa az összes fajtajellegű zsidóbetegségnek, szeretni már nem tud(!), csak a testi élvezetekre és annak minden perverz alfajára -- szadista bűntudatból fakadóan --, gyakran válik emiatt homoszexuálissá, szadista pedofillá, hogy ,,mindent megtapasztaljon"!

Szemérmetlenség.

(A szemérmetlenség mindig(!) erkölcstelenséget is takar...)

Valójában már egy kész emberi parazita, csak egy külső esemény változtathatja meg, pl.halálközeli élmény, vagy súlyos betegség, trauma, vagy a tényleges halál!

A teljesen zsidók leírását már sokszor megtettük, így a teljesen elkorcsosult és kiüresedett, emberi tartalmat nem képviselő parazita jellemzőit már ismerjük.

CSAK AZ ERKÖLCS TESZ EMBERRÉ!

Most tehát komolyan magunkba fordulva érezzük át és vegyük tudomásul(!) is azt, hogy mit köszönhetünk a zsidók ,,fajtanemesítő" testi és lelki ,,tevékenységének" és azt is, hogy ez mekkora hatalmas kárt és felesleges szenvedést okozott már eddig is a mit sem sejtő gyanútlan emberiségnek és személyesen nekünk is, ha egy ótvaros zsidóval párosodtunk!

Ezért kell hát az emberiség erkölcsi és biológiai színvonalát a maguk szintjére lezülleszteni, hogy azon uralkodhassanak és vérét tovább szívhassák, rothasszák!

Pusztán csak ezért!

,,A GENETIKAILAG AZONOS EMBEREK, GENETIKAILAG AZONOSAN GONDOLKOZNAK!"

(Ezért kell magyar ember a magyarok élére, és nem zsidók és cigányok!)

Tehát az emberek emberként, a zsidók pedig mindig zsidókként fognak gondolkodni, élni, ítélni és ennek megfelelően viselkedni is!

,,Aki a Talmudra hivatkozik, az minden gonosztettre szentséget találhat, a bonyolultan fogalmazott előírások alapján!"

(........)

(Israel (az alig elismert zsidó ,,állam") nem más, mint búvó- és pénzmosóhely a világban elkövetett zsidóbűnök jogos büntetése elől!)

,,Rendkívül aláhúzza ezt az értékelést, hogy a kereszténység arra törekszik, minél több kézbe juttassa el Krisztus (Niburta, Nimród...) tanítását, a talmudisták viszont amennyire csak lehet, elrejtik a Talmud teljes és hiteles szövegeit, maga a Talmud tilalmazza annak egyedüli olvasását stb.

Ha nemzsidók idézik a Talmudot, amíg lehet, a talmudisták nem válaszolnak, nem bocsájtkoznak vitába, hallgatnak. Ha azután mégis kell valamit mondaniuk, azt felelik, hogy a nemzsidók meghamisították a Talmudot, de egyszer sem lehet hallani azt, hogy ugyanakkor közölnék pontosan, hogy szerintük hogyan van az az idézett rész. Nem is tehetik, mert az eszme megvitatásakor a nemzsidók a legkényesebb pontossággal idézik a hivatalos zsidó Talmud kiadásokat!"

,,Mi ( a zsidók!) szövetségre léptünk a Halállal és Szerződést kötöttünk az Alvilággal!"

(Idézetek:....)

Nem érdemes többé ennek a népségnek az erkölcséről vagy a szavahihetőségéről további oldalakat teleírni!

,,Megfigyelni, beszéltetni, cselekedtetni!"

Felismerni és megvetni, kiközösíteni!

Azt kell megjegyeznünk mindenáron, hogy ne higgyünk nekik, mert a zsidó mindig és mindenkor csak hazudni fog, különösen akkor ha nagy a tét!

És most hatalmasan nagy a tét, mondhatnám, hogy világméretű!

Mindenkit tisztelettel kérek, hogy olvassa el a : ,,Most és halálunk óráján" című összefoglalót, mert az nagyon lényeges!

Hogy miért?

Mert az részben kiderül magából az írásból és alábbi megfejtett ,,Gilgames 38, V. agyagtábla üzenétéből" is!

,,Székhelyet teremtett a tündéreknek,

Csillagkép-hasonuk gyanánt a Lumasi-csillagokat

Az égre felszegezte.

Megmérte az esztendőt, fölosztá szakaszokra,

Tizenkét hónapja fölé eggyel-egyen

Három csillagot rendelt.

Megjelölvén az évnek napjait,

Nibirunak székhelyét szenteli, köré feszes övet font,

Hogy ne kisértsen vétek, tévedés...

(...... .....)

A NIBIRU székhelye Niburtának, Nimródunknak, áthazudva most Joshua Christosnak, másnéven Jézus Krisztusnak, kit embersége miatt(!) a zsidók gyalázatosan megöltek, majd halálából hasznot csináltak és elnevezték magukat ,,Isten Kiválasztott Népének!"

Így lettek a kiválogatottakból ( selejt...) hirtelen ,,kiválasztottak!"

A dolog érdekessége, hogy az 1983-ban felfedezett(!) és beazonosított(!) bolygó konstellációt az Orion-öv csillagképben már minden névvel illették, csak azzal, nem amely valóban az övé!

Hogy miért nem?

Mert ez az egyetlen tudományosan is igazolható és látható tény az egész földi történelem zsidóhazugságaira fényt vethetett volna, és azt csak ezen az egy megismerésen keresztül is leleplezhettük volna!

(A Vatican is része a titkosításnak...)

Ez pedig pontról pontra felgöngyölíthette volna azt a mélységesen gonosz és ártó rosszindulatot, amelyet az emberiség elvesztett szabadságharca -- a II.Világháború -- óta a zsidóság maga az emberiség ellen folytatott és folytat napjainkban is

(Most is, miközben ezeket a sorokat olvassák, jellemtelen parlamenti bábjaikon keresztül!)

,,Hogy ne kisértsen vétek, tévedés..."

A nürnbergi, hazug talmudi szellemben lefolytatott vérlázítóan aljas zsidó ,,igazságszolgáltatás" -- mert ott zsidó volt minden vádló --, a gázkamrák kitalációja, a népirtások, ez mind a zsidók fejére szállt volna vissza, mert ezt mind ők találták ki és valósították meg, amit a hősiesen harcoló és a végsőkig kitartó németek és természetesen a mi nyakunkba is varrtak!

Az első gázkamrákat maguk a zsidók építették 1947-ben, nekünk embereknek!

(Igaz, hogy eközben oroszul beszéltek, de mint már tudjuk, a beszélt nyelv sohasem számít, hanem mögötte a szívtelen, lélektelen és legfőképpen embertelen zsidó, az emberiség gonosz emberarcú, de sátáni parazitája!)

A zsidók számára a terror a legfőbb eszköz azok számára, akik ellenük a szavukat felemelték, ahogyan régen, úgy most is!

Aki az igazságot kutatni merészeli, mi több, azért kiállni is mer, azokat az ,,állandó felfüggesztett halálbüntetés terhe" nyomasztja, amit maguk a zsidók vezettek be!

,,SEMMI SEM SÉRTŐBB EGY ZSIDÓSZÁMÁRA, MINT AZ IGAZSÁG!"

Jól jegyezzük ezt meg, mert erre tiltakozik és gyűlölködik a legjobban, amikor kiderül!

Az agyunkat, a hitünket és a lelkünket mérgezik meg, amikor csodálatos szavaink értelmét kiforgatják.

Így lett a terroristából szabadságharcos, a liberalizmusból (szabadságból...) gátlástalan és elvtelen rablás és erkölcstelenség, a szerelemből perverz állati szadista indulat, a bölcsességből rasszizmus, a fasizmusból (erős és egészséges nemzetállam -- zsidó élősködésre alkalmatlan... --) megvetés, a nemzetszocializmusból náci (igazságos és fejlődő nemzeti jóléti társadalom) megbélyegzés, és a hazaszeretetből pedig ,,szélsőséges terrorizmus"!

Ez a terrorizmus évszázada, a zsidó terrorizmus évszázada, de egyben az utolsó is!

Mérgezett szavak, gondolatok és tettek!

Ebben élünk most és halálunk óráján!

,,Felszakadó sebek vannak bennem, amikor az országot járom és látom ezt a jóravaló és becsületes népet szenvedni, éhezni, miközben ennek kórokozó parazitái még többet, és megint csak még többet akarnak belőle kicsavarni a saját tobzódásuk és habzsolásuk érdekében, szövetségben a halállal és a pusztulással!"

,,Mi a (zsidók!) szövetségre léptünk a Halállal és Szerződést kötöttünk az Alvilággal!"

(Idézetek...)

Ezt látom, hogy ez így igaz, és ezt kellene mindenkinek már végre felfognia, ha élni akar!

,,Hogy ne kisértsen vétek, tévedés...."

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom feladata, hogy ráébressze a tudatlanokat, a becsapottakat és félrevezetetteket erre az igazságra, hogy nem kell a zsidókkal együtt pusztulnunk, ha üt az óra, mert MI NEM LÉPTÜNK SZÖVETSÉGRE A HALÁLLAL ÉS NEM KÖTÖTTÜNK SZERZŐDÉST AZ ALVILÁGGAL!

MI A FÉNNYEL KÖTÜNK SZÖVETSÉGET ÉS AZ ÖREGISTENNEL!

(Táltosunk töretlen hitére és emlékére!)

Ó, Mada...

Országok országa, Törvénytudás Népe,

Napkelet és Napnyugat között a Világnak Fénye,

Nagy a te nemzeted, nagy a te végzeted,

Oly messze magasztos, hogy föl sem érheted;

Mint a magas Mennység, szíved mérhetetlen,

Életed gyökere szent és sérthetetlen,

Hegyek, árnyas erdők, hős föld büszke népe,

Ez a végzeted ősi öröksége:

Erős, gazdag vár vagy, de az Örök Törvényt,

Amit Isten rád rótt, vállalnod kell önként,

Hogy beteljesüljön győzelmes végzeted,

Úr oltára Te vagy, emeld fel a fejed!"

( B.I. 1961:123-34)

Olvassuk el a : ,,Most és halálunk óráján" című intelmet, MERT IGAZ!

Az idő közel! A Farkasok várnak rád harcos-szeretettel, láss és gondolkozz, cselekedj!

A FÁKLYÁK SORSA, HOGY MÁSOKNAK VILÁGÍTSANAK, MIKÖZBEN MAGUKAT HAMVASSZÁK EL!

VÉRREL A VÉRÉRT!

Megjegyzés:

Kedves, Tisztelt Olvasó!

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom, ,,NEM" (régebben: Magyar Nemzeti Ellenállás, MNE) minden tagja, katonája, az életét kockáztatja azzal, hogy munkájával és arra méltó életével Neked segítsen és a figyelmedet irányítsa arra, aminek a megismerésével talán a saját és szeretteid életét mentheted meg.

Ezért ők semmit nem kapnak, éheznek, fáznak, kockáztatnak, de teszik azt a kötelességüket, amelyeket magyarságunk és emberségünk beléjük kódolt Öregistenünk emberségéből, Akaratából...


Miközben olvasod sorainkat, gondolkozz el azon csendben és őszintén,
hogy erre Te méltó vagy-e...

Élj úgy és cselekedj úgy, hogy erre magadat méltónak találd, ha embernek és magyarnak érzed Magad!

Amennyiben igennel válaszolnál, akkor most március 15-én vedd fel a legszebb ruhádat, fogd össze a családodat és mutasd meg magad, hogy még a tiéd ez az Ország...

Az ország összes rendőre Budapesten lesz, hogy sétádat biztonságosabbá tegye!

,,Aki egy kardért mindenről lemondani, és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az Igazság dolgában!"

(Prohászka Ottokár)

(Forrás: FEM

Tiszti Kiadás)

Találkozunk égen, földön!

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

Csonkaország 2011.02.22



  2011-06-18 22:57:55, szombat



Az oldalon található vélemények, írások sérthetik egyesek vallási, ill. politikai meggyőződését. Nem célom a gyűlöletkeltés! Ennek szellemében tartok igényt az ENSZ Emberi Jogok Chartájának (19. cikkely. Véleménynyilvánítás, és információs szabadság.) védelmére.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: "A szólás szabadsága nem csak azokra az információkra és eszmékre vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".

HARC A SÁTÁNNAL

,,A Gonosz legnagyobb diadala az, hogy elhitette: nem létezik!"

,,A zsidóknál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.

Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen mindenki más normális, azaz nem zsidó ember számára. A zsidó nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret!

A zsidó eltorzult lélek (....). Egészséges szellemű európai ember nem lehet zsidó.

Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy zsidó szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja!"

(Alekszandr Szolzsenyicin)


A SZÜKSÉGÁLLAPOT ÉRVÉNYBEN VAN, NE VÁRJ A BEJELENTÉSRE, AZT RAJTUNK KÍVÜL SENKI SEM FOGJA MEGTENNI!

,,Ám, ha az emberek képtelenek is voltak felismerni az intő jeleket, a szidók -- ez az eredeti magyar elnevezés, amely olyan kifejező volt, hogy egyszerűen ,,zsidóra" változtatták értelmének elhallgatása érdekében -- pontosan tudták, hogy mi várható...

S ugyan nem ők okozták, de mégis összeszövetkeztek, hogy eltitkolják e tényt a földlakók elől!"

(A Kőtáblák Üzenete, Niniveh, Észak Irak)

A történelem addig ismétli önmagát, ameddig nem tanulunk belőle!

,,Amennyiben az emberek nem gondolkoznak felelősséggel, és nem védik meg egymást, akkor meg fognak halni!"

A gazdasági élet nem jelent biztonságot, mert szinte azonnal összedőlhet, ami csak az első mozzanat ténylegesen akkor, ha egy katasztrófa bekövetkezik!

Kitől, mitől várunk hitelt érdemlő bejelentést, ha már a szemünkkel nem látunk, a fülünkkel nem hallunk és az eszünkkel nem gondolkozunk?!

Mert érzékeinket, megérzéseinket elnyomták, elcsökevényesítették a zsidómaszlaggal és az iskolai, egyetemi ,,oktatással", híreinket cenzúrázzák, gátlástalanul hazudnak, kisebbítik vagy nagyobbítják bizonyos hírek fontosságát, és bizony időnként el is hallgatják, letagadják a világ fontos híreit!

Megtehetik ezt büntetlenül, mert következetlenül és ostobán hiszékenyek vagyunk, de nagyon, és ráadásul semmilyen hatalommal nem rendelkezünk a saját érdekeink képviseletére, nyomatékosítására.

Például senkinek még fel sem tűnik az, hogy a 2006-os utcai zavargások uszítói és hangadói azóta mind bent vannak a zsidóparlamentben, kihízottan és jólétben...

Fejünket homokba dugva tudomást sem veszünk arról, hogy a parlamentbe beszavazott és biztos menedékkel és anyagiakkal rendelkező jobbikos megmentőink a rózsadombi utakat róják luxusautóikkal és a hazaárulás béreként fejedelmi életet élnek, ezért mindössze csak továbbra is hazudni kell nekik, nekünk!

Ennek megvédése érdekében magyarnak, nemzetinek maszkírozott zsidó testőrökkel vigyáztatják magukat és a rongyos életüket, mert félnek, hogy rájövünk csalárd és hitszegő tetteikre, melynek még következménye is lehet, ahogyan lesz is!

,,A nemzet alszik ebben az álbékében, bár a gyomra korog és a vérét is szívják, lázas és beteg, de a szemét felnyitni nem meri, nehogy lássa azt, hogy már a ravalatalon fekszik!

Ennek a szemfedőnek a neve pedig arannyal van bevonva, kőbe van faragva és a világon lassan már mindenütt látható: a NIBIRU!"

NE LEGYENEK HIÚ REMÉNYEINK!

A ZSIDÓVILÁG 1983-ÓTA TUDJA ÉS 1987-BEN TITKOSÍTOTTA AZT A TUDOMÁNYOS MEGFIGYELÉST, HOGY A VÉGIDŐK ELÉRKEZTEK!

MOST KÖDÖSÍTENI PRÓBÁLNAK, MINTHA CSAK MOST FEDEZNÉK FEL AZT, AMIT LASSAN HÚSZ ÉVE(!) MÁR TUDNAK, AZÉRT, MERT:

,,MI (ZSIDÓK) SZÖVETSÉGRE LÉPTÜNK A HALÁLLAL ÉS SZERZŐDÉST KÖTÖTTÜNK AZ ALVILÁGGAL!"

MEGÁLLAPÍTÁSOK:

1) Egy minden tekintetben hazug világban élünk, melyet igaznak fogunk fel...

2) Az emberiség fajában nem egységes, hanem eltitkoltan és végzetesen keveredett,

3) Vannak az emberek, az emberszerű paraziták és a velük keveredett, jellemükben, felfogásukban és erkölcsükben kiüresedett ,,közömbösök", a tucatemberek.

4) Jelen világunk pusztulásra van ítélve, mert letelt az ideje!

5) Ez az idő -- 26.500. év --, amelynek a végén ez mindig(!) bekövetkezik!

6) A Végidőkre a zsidók ragadták meg a hatalmat, és az emberiség halálát akarják!

7) A becsapott és felnövekvő új generáció erről mit sem tud, a régieket a tudásukkal együtt elpusztították, megsemmisítették és elhallgattatták...

8) Az események mindenképpen bekövetkeznek, azokat senki elhárítani nem tudja!

9) A zsidó vezetők az utolsó pillanatig fenntartják a csak látszólagos békét, hogy minél jobb helyzetből tudják magukat megvédeni, illetve óvóhelyeiket a mit sem sejtő -- általuk tudatlanságban tartott --, halálraítélt emberiséggel megépíttetni!

10) Részünkre menedéket nem készíttetnek, mert csak ők akarnak itt túlélni, mint az Új Emberiség, az Új Európa letéteményesei és az Új Világrend, a Zsidó Királyság megvalósítói!

11) Az alkalom, hogy végre leszámolhatnak az általuk mindig is gyűlölt emberiséggel véleményük szerint most jött el, ezért :

12) MOST ELKÖVETIK AZ EMBERISÉG ELLEN A LEGNAGYOBB ÁRULÁST, AMIT CSAK ELKÖVETHETNEK: NEM MONDJÁK MEG AZ IGAZAT, HANEM ELLENKEZŐLEG, LETAGADJÁK, FÉLREVEZETNEK ÉS ISMÉT CSAK BECSAPNAK MINKET A VÁRHATÓ ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN!

13) Az emberiség azonban valójában érez is, ezért nem nagyon sokára ki fog derülni a zsidó aljasság és rosszindulatú tagadás, amelyért minden felelősség a zsidókra száll vissza, melynek minden következményét egységesen és csakis rájuk kimérve globálisan viselniük kell, mint ahogyan az emberiség ellen elkövetett minden más gaztettükért is!

14) Ez lesz a bevezetője a Harmadik Világháborúnak, és ahogyan az Elsőnek, majd a Másodiknak a kirobbantásáért is, csakis ők, és kizárólag ők lesznek a felelősök, mert a zsidóság vallja:

,,MI SZÖVETSÉGRE LÉPTÜNK A HALÁLLAL, ÉS SZERZŐDÉST KÖTTÜNK AZ ALVILÁGGAL!"

(Kapcsolódó igencsak fontos olvasmány: U. Károly Miklós: ,,A sárga folt titka" című könyve, amelyből, mint a történelemből megismerhetjük a zsidóság (a szidók...) igazi arcát! -- Betiltva.com)

,,AZ ORSZÁGUNKAT MOST EGYSZERRE TERMÉSZETI-, GAZDASÁGI-, ÉS FAJIDEGEN HÓDÍTÁSI, ELTITKOLT, ELHALLGATOTT ÉS LETAGADOTT SÚLYOS ÉS VÉGZETES KATASZTRÓFA FENYEGETI!

MAGYARORSZÁG ÉS A MAGYARSÁG LÉTE SÚLYOSABB VESZÉLYBEN VAN, MINT BÁRMIKOR A FENNÁLLÁSA FOLYAMÁN!

HELYZETÜNK KRITIKUS, IGAZSÁGTALAN ÉS ROPPANT GYALÁZATOS!

ENNEK FELISMERÉSÉRE AZONBAN A HÉTKÖZNAPI MEGÉLHETÉSI NEHÉZSÉGEK, A TÁJÉKOZTATÁS HIÁNYA, A HÍRKÖZLŐ SZERVEKNEK NEMZETIDEGEN KÉZBEN LÉVŐ CENZÚRÁZÁSA MIATT, AZ ÁTLAGEMBEREK SZÁMÁRA REJTVE MARADNAK!"

A világ vezető zsidói és az emberiség hazaárulói jelenleg a Spitzbergákon (Svalbard-régió) fúrják bele magukat az üzemen kívül lévő szénbányákba, a munkálatokat földalatti génbanknak, tudományos feladatnak álcázva...

Itt dolgozik a megépített legnagyobb fúrópajzs, melynek pénzelését a Rottschild-bankház, Bill Gates és az amerikai ,,bankkonszolidációból" kilopott pénzekből fedezik, melynek költsége kétszer nagyobb(!), mint az amerikai állami Holdprogramnak volt a hatvanas években!

Természetesen a zsidókat itt is csakis a legjobb és legkényelmesebb elhelyezés illeti meg, miközben az általuk sötétségben tartott emberiség egymást fogja gyilkolni és felzabálni, elpusztítani, éhségében és állati félelmében, amikor a pánik elhatalmasodik rajta!

Ez nem jóslás vagy ígérgetés, ez a nekünk szánt jövő, zsidómódra, a 2012-es hanuka!

Nálunk sem lesz ez másként, csak a helyszín más, itt a szent hely a Pilis...

Körülbelül 8-10.000 ,,ember" számára lesz biztonságos és elsőosztályú minden luxussal felszerelt hosszútávú(!) menedék, pont azoknak, akik a legnagyobbat hazudták, és a legtöbb kárt okozták: főzsidók, hazaáruló politikusok ( a ,,nemzeti oldalról" is...), tudósok ( hazudós csillagászok...), rendőr és katonatisztek, médiazsidók, biztonsági- és kiszolgáló személyzet, valamint ezek közeli családtagjai és luxuskurvái, mint ahogyan ez szokott lenni, a hosszú sötét téli hónapokra, nagyjából hat hónapra előkészítve...

Ők lesznek a következő Új Emberiség mintapéldányai, itt épül a Zsidó Új Európa...

A felújítás alatt lévő atombunkerekbe, légoltalmi helyekre még nagyjából százezer kedvezményezett és velük szorosan közreműködő kiszsidó, vállalkozó és egyéb ,,kiválasztott" fog kerülni, hogy azért majd később dolgozzon is valaki, a hat rettenetes hónap után...

Az ország lakossága jelenleg, a töményen érkező betelepülő és főszadista, Palesztinából menekülő, gyerek- és asszonygyilkos ,,szegény vallása és kultúrája miatt üldözött" zsidókkal egyetemlegesen kb.11 millió fő.

Részükre a mi(!) menedékeinket szándékoznak átadni, mint minimálisan biztosítható lehetőséget, ami hozzávetőlegesen országosan 300.000 helyet jelent, a többi hosszútávú elhelyezésre nem alkalmas, illetve csak légitámadások átvészelésére időszakosan.

Ennyi...

Nekünk, ,,szavazópolgároknak", ,,humán-munkaerőknek" az utcát találták a legmegfelelőbbnek, hogy ott a ,,derék és jóravaló, felzárkóztatott" öntudatára és magyargyűlöletére ,,ébresztett", kiéhezett és megvadult, rabló, fosztogató és gyilkoló cigányainkkal versenyezzünk egy szelet száraz kenyérért, vagy döglött kutyáért, macskáért...

Ebben természetesen benne lesznek azok a kiszsidók is, akik most tépik habosra a szájukat a ,,mindenevő" viktorunkért, a demokráciáért, a liberalizmusért és pláza, tesco látogatásért is, kik naprakészen csacsogják vissza a tévéből feléjük sugárzott zsidóhazugságot, azt igaznak gondolva és házifeladatként terjesztve...

Ezek a folyamatok már elkezdődtek, nincs emberfia, aki ezt leállíthatná, de még lehetne rajta változtatni, még nem késő, ha valóban a sarkára állna és elgondolkodna a nép, az Istenadta Nép, amennyiben képes lenne felfogni azt, hogy mi vár rá hamarosan, közömbösségének, gyávaságának következményeként...

Először jönnek a földrengések, a szélviharok és az esőzések, a hatalmas napkitörések, árhullámok és áradások.

Ezekről még lehet hazudni, ráadásul mi nem vagyunk tengerparti ország, de már nem sokáig lesz ez így...

(Nálunk három földrengési törésvonal is van: egy az északi Dunahatárunk folytatása, egy a Balaton felett és egy alatta húzódik laza háromszögben.

Paks is jó helyen van az atomerőművel, még hallunk majd róla eleget...)

Hamarosan már nálunk is látható lesz a ,,kettősnap" jelenség, a Nibiru, a Vörös Nap, vagy ahogyan a régiek feljegyezték, a Szárnyas Korong...

Erről is lehet hazudni, mert az emberek már annyira ,,műveltek", hogy önteltségükben már azt is elhiszik, hogy amit ők még elképzelni sem tudnak, az nem is következhet be!

A zsidólelkűek cinikusan és lekezelően röhögni fognak, gúnyolódva az emberek hiszékenységén, mert ők a ,,tagadás és a pökhendi önteltség ,,kiválasztott" népe..."

(Milyen érdekes ellentmondás: a zsidó önmagát Istentől származtatja, míg minket meg a majomtól, pedig valahogy fordítva tűnik igaznak...)

Azután menetrendszerűen bedöntik a pénzt, amiért már mindenünket eladtuk, önmagunkat is kifosztva és tönkretéve, majd mikor már lesz némi papírpénzünk rájövünk arra, hogy azzal szerszámként dolgozni és azt megenni már nem tudjuk, akkor talán felébredünk végre.

Ekkor már nehéz lesz hazudni, vagy bármit is tenni!

Megérkeznek a meteorrajok mint kísérő jelenség, hatalmas soha nem látott és tapasztalt forgószelek, tornádók, égető és gyilkoló kozmikus sugárzás hullámok, minden elektromos berendezésünk szétég és tönkremegy, áramszünet és sötétség, csak az ég villódzik vörösen, mely ugyan nagyon szép lesz, csak kissé zavarni fogja a szemlélődőt a megvadult emberállatok sikoltozása és áldozataik halálhörgése...

Ekkorra már senki nem fog hazudni nekünk, mert már tönkrement ,,kollektív véleményünk" a tévé és a rádió is, úgy általában már semmi sem működik körülöttünk, csak a rettenetes éhséget és szomjúságot fogjuk érezni, a fogunk vacogása mellett, mint véleményformáló őszinte hangot...

Nem lesz ilyenkor már viktorka, hellerke, csótányka és a tévé műsorok többi zsidó és cigány sztárjai, de nem lesznek a pártok, rendőrségek és a terroristázó főzsidók, de még a nemzeti oldal hazáruló képviselői, bátor mellényviselői és megmondói sem!

Mintha a föld nyelte volna el őket!

Ugyanis addigra már ott vigadnak bent, kaján elégedettséggel és az álnemzeti tenniakarással vigyorgó arcukkal, a jól védhető ennivalóval bőven feltöltött bunkereik mélyén...

Nem lesznek minket kegyetlenül bírságoló lelketlen rendőrök, apehesek, pénzbehajtók, végrehajtók, köztisztviselők, áram-, víz- és gázlekapcsolók, parkolóőrök, önző és szívtelen zsidóorvosok, gyűlölködő szomszédok, rágalmazók, feljelentők, buzik és élvhajhász rihe-rongyok, de még nagyokat hazudó, álájtatos zsidópapok sem...

(Azért a sorrendre itt is vigyázni kell, mindenkit az őt megillető helyre...)

,,Jelenleg a becsapott, kihasznált és magára hagyott népünk egymástól függetlenül, családokra esve megosztottan küzd a zsidóállamilag szervezett gyalázatos kisemmizés ellen, miközben a zsidópolitikusok zsidóminisztereken, zsidóügyvédeken és zsidórendőrökön, valamint zsidó és cigány végrehajtókon keresztül módszeresen, törvényesnek álcázott zsidóterror nyomásával hajszolnak bele minket olyan eseményekbe, melyeket valójában ők okoztak nekünk szándékosan, munkahelyünk, házaink és életterünk, földünk és életünk(!) elvesztésére, kierőszakolására! Ezen kívül már nincs semmink sem, de még ez is kell nekik!

Tönkretették gazdaságunkat, iparunkat, bányászatunkat és gyakorlatilag ennek következtében a munkahelyeinket és jövőnket, cserében egy ördögi terv részeként(!) előre megfontolt rosszándékként(!) folyamatosan emelték a megélhetésünk és az alapvető -- élethez szinte nélkülözhetetlen -- közművek díjait, a vízét, a gázét és villanyét, élelmiszerét is!

Ez szolgáltat most okot arra, hogy ,,békésen" hajszoljanak a kétségbeesésbe és öngyilkosságba olyan jóravaló embereket, kiknek helyére már sorbaállnak az ,,újmagyarok", a betelepülő világparaziták, akik már szinte fizetni sem akarnak semmiért, mert a ,,magyar" kormány rendelkezései következtében már erre nincs is szükség!

Családok esnek darabokra, valamikori szeretetben élők fordulnak egymás ellen vádaskodva, szülő szülő ellen, fiú az apja ellen, megélhetésük és az életük kilátástalansága miatti felelősöket keresve, miközben ennek lelketlen és embertelen okozói a közemberek számára elérhetetlen magasságokban sérthetetlenül, szánalom és a lelkiismeretfurdalás legkisebb jele nélkül dőzsölnek!

Ők a hazaárulóink, az emberiség, a magyarság söpredékei, kik a jólétükért cserében semmitől sem undorodnak, semmit meg nem bántak, semmit soha nem szégyelltek, pusztán csak a személyes és korlátlan önzésük miatt feküdtek le a faj- és emberidegen zsidók alantas akarásának!

Arra azonban gyalázatosan aljasul mindig vigyáztak, hogy a piszkosmunkát mindig magyarral végeztessék el, magyarral szemben!

Mert az ostoba és jellemtelenül naiv átlagmagyar erre pénzért, megélhetésért szolgalelkűen ,,törvénytiszteletből" roppant alkalmas és ajánlatos!

Magyar büntet meg minket zsidóérdekből a közutakon, magyar jön ki hozzánk lekapcsolni a közműveket szintén zsidóérdekből, és magyar küld nekünk fizetési meghagyást szintén zsidóérdekből, és magyar jön ki hozzánk elcipelni a bútorainkat zsidónak, szintén zsidóérdekből!

Ez iszonyú, felháborító, ez a Gonosz irtózatos megjelenítése, megtestesítése a ,,békés" hétköznapi életünkben!

Ezért fog hamarosan magyar magyart ölni, mert honfitársainkkal hajtatják végre a zsidóbűnöket, ellenünk, családunk és nemzetünk ellen is!"

Mindez már a múlté lesz hamarosan, ez egy összeomló és mocskában is még mocskosabb világ halálhörgése marad csupán ekkorra!

Csak halál lesz, választékos és sokféle, kíméletlen és azonnali, szánalomnélküli...

Akkor és ott nem mondhatjuk, hogy nem érdekel, nem hiszem, és odébb lépek, ott miénk lesz a főszerep, névre és címre szólóan!

Emlékezni fogunk akkor erre is, és talán még néha gondolkozni is sikerül kétségbeesve:

,,Valahol, valakik erre figyelmeztettek bennünket, akkor még nem volt késő, de csak nevettünk és élcelődtünk rajta" -- mar beléjük a felismerés, de akkor már késő lesz!

A felelősök és bűntársaik, cinkosaik a hegyek mélyén elégedetten hajtják álomra fejüket, teli gyomrukat és asszonyaikat simogatva: ,,Milyen jól is csinálták ők! Hiába a kiválasztottak azok a kiválasztottak!"

Azonban az idő telik, a kinti világban csitul a halálhörgés és a létért való küzdelem.

Pusztulás és füst, romok mindenütt, csak a letagadott Vörös Nap izzik az égen, ,,és társa a Nap elbújt szégyenében"...

Ekkor reszketve megáll a Föld és megindulnak a hegyek, bezárulnak a barlangok és a földalatti menedékek sírkamrává változnak, a víz, a dühöngő tenger lesz az úr.

,,Mert lészen csillagfordulás..."

A Pannon-tenger betör a hatszáz méteres árhullámával és fátylat borít gyáva nemzetünkre.

Nézzünk körül!

Ilyen véget akarunk?

Miért ülünk bénán és tehetetlenül, mi más célja lehet most már az életünknek azonkívül, hogy egymásért teszünk, hiszen nem is tehetünk mostmár mást!

Mert ha mi nem tesszük, akkor mások sem fogják!

Mi szóltunk...

Itt az ideje, hogy harcoljunk a Sátánnal, mert létezik és már köztünk jár vigyorogva, magyarul beszélve, vérünket szívva és készül a nagy napra, hogy értünk jöjjön!

VAN REMÉNY, VAN MÁS LEHETŐSÉGÜNK IS, NEM KELL ELFOGADNUNK HALÁLUNKAT, NEM KELL MINDENKÉPPEN ELPUSZTULNUNK!

Ebben az országban itt és most, körülbelül 9-9,5 millió halálraítélt van, 4-500 ezer ,,kedvezményezettel" szemben!

Tény és való, hogy lesznek áldozatok, de csak a töredéke annak, amit a zsidótervek szántak nekünk!

Van egy titkos, tőlünk soha el nem vehető fegyverünk, az alkotó- és teremtőképességünk, az áldozatvállalás és harcos-szeretet, a hit, hogy tehetünk valamit, hiszen mi vagyunk ennek a földnek és az élővilágnak az igazi társai és támaszai, valódi urai!

Most, aki velünk dolgozik, harcol, az feloldozást nyer bűnei és hibái, vétségei alól, az megtisztul és a vérével, izzadságával váltja meg a jövőjét és gyermekei jövőjét is!

Erre kell most rájönnünk, éreznünk és tudnunk, hogy nincs tovább, ha most nem cselekszünk!

Már mindenki elárult minket, már mindenki cserbenhagyott minket, miközben belőlünk élnek, belőlünk táplálkoznak, mi több, nélkülünk már ők sem lennének!

A parazita belénk vájta a fogát, körmét, belénk kapaszkodott, hogy nélküle még élni se tudjunk, miközben gyengít és megoszt minket, holott a mi pusztulásunk az ő pusztulását is okozza!

Fel kell ismernünk a gonosz munkálkodásának jelenlétét és igyekezetét, hogy még esélyt se adjon nekünk az életre!

Ennek a képviselői most a hatalmi tömörülések, politikusok, képviselők, zsidó mágnások és rendőri vezetők, kik magyar egyenruhában, magyar hivatalokból pusztítják a magyart!

Magunkra maradtunk, ha nem teszünk, értünk még a harang sem fog szólni, mert már nem lesz, aki annak kötelét húzza...

Mi most a halálraítéltekhez szólunk!

Nem kell ennek bekövetkeznie, ha gondolkoznak, látnak és éreznek!

Azoknak nagy most a felelőssége, akik előre látnak, éreznek, tudnak és tenni is akarnak!

Sajátítsuk el ezt a képességünket újra, ne legyünk a zsidók vágóhídi barmai!

A gazdag és tehetős zsidók most fajtársaikat is elárulják, ahogyan a magyart, a cigányt és mindenki mást is, aki az útjukba kerül!

A gyengéjük a mohóságuk, gyűlöletük, és a mindenképpeni élniakarásuk...

,,Akik mindenáron élni akarnak, meg fognak halni,

Akik meghalni akarnak, azok fognak élni!"

Csak a mi munkánkkal tudnak maguknak búvóhelyet építeni, csak a mi munkánkkal tudnak maguknak élelmiszert felhalmozni és testőreiket kifizetni...

Ne hagyjuk ezt, legalább ,,most és halálunk óráján", lépjünk érdekszövetségbe, nyújtsuk egymás felé a kezünket!

Merjünk beszélni, merjünk magyarnak lenni, de legfőképpen merjünk NEM-et mondani a zsidóhazugságokra!

Beszéljetek egymással, állítsátok meg süket és önző gyermekeiteket, megtébolyult, csak a mának élő rokonaitokat!

Kérdezzétek meg tőlük, hogy miért kell jövőre meghalniuk?!

Miért kell a jövőre félve gondolni, és miért kell elfogadni azt, hogy lesznek gyermekeink, akik már felnőni sem fognak?!

Beszéltessétek azokat, akik ennek a hazug világnak dolgoznak, kutatnak vagy elfedik titkait, a kör nemsokára bezárul és a hazugság őket is foglyul ejti és bezárja!

Nem számít, hogy ki kicsoda, ugyanúgy ennie, innia és léteznie kellene jövőre is!

A cionista zsidókormány most ezt akarja tőlük megvonni, ezért pusztítanak mindent el, növényt, állatot, erdőt, vizet, tavat, még a gyógynövényeinket is, kiárulva talpalatnyi földünket is, amibe magunkat temethetnénk!

Ezt csinálták mindenütt, a Húsvét-szigetektől a Sziklás- hegységig, vagy kiirtani egy népet, vagy szegény fajként rezervátumban önelégülten mutogatni...

Most azonban az egész világunkat akarják elárulni és feláldozni a gyűlöletük ördögi oltárán:

,,MI, ZSIDÓK SZÖVETSÉGRE LÉPTÜNK A HALÁLLAL, ÉS SZERZŐDÉST KÖTÖTTTÜNK AZ ALVILÁGGAL!"

NE LÉGY TE IS A BŰNTÁRSUK, ÉBREDJ FEL ÉS LÁSS, VAGY MEGHALSZ!

SZÜKSÉGÁLLAPOT VAN ÉS TE MÉG ÉSZRE SEM VESZED!

A BAJBAN CINKOS AZ, AKI NÉMA!

A TEHETETLENSÉG OKAI:

A CSELEKVŐKÉPTELENSÉG OKA A HIT ÉS A BÖLCSESSÉG HIÁNYA!

A ZSIDÓVILÁG A KÉPÉRE FORMÁLTA AZ EMBEREKET, AKIK MÁR TERMÉSZETESNEK VESZIK A SOK HAZUGSÁGOT ÉS NEM HISZNEK SEMMIBEN!

A BÖLCSESSÉGET NEM ISMERIK FEL, MERT NINCSENEK A TISZTA TUDÁS BIRTOKÁBAN, A HITET PEDIG ELVESZTETTÉK ÖNMAGUKBAN ÉS EMBERTÁRSAIKBAN IS.

MI TÁLCÁN NYÚJTJUK MINDKETTŐT, DE ÚGY TŰNIK, GYÁVÁK EZT ELFOGADNI ÉS ÖNMAGUKKAL SZEMBENÉZNI, MERT AKKOR VÉGRE CSELEKEDNIÜK IS KELLENE, EZÉRT TAGADNAK ÉS ÁLLNAK KÖZÖMBÖSEN!

A ZSIDÓK CSAK AZ ELKORCSOSULT NÉPEKEN TUDNAK URALKODNI...

(Kapcsolodó írások: Szükségállapot, Most és halálunk óráján, Mérgezett szavak, Tiltott Jövőnk I-II-III, MNE, NEM, FEM, Farkasok Völgye Kárpát-medence, Betiltva.com., Hun Vérfarkas, A sárga folt titka, és úgy általában minden, ami ezeken az oldalakon még megtalálható...)

,,Vérrel a vérért!"

(Forrás: FEM Tiszti Kiadás)

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom Ügyeletes Parancsnokságának nevében:

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

Találkozunk égen, földön!

Csonkaország 2011. 03. 10.



  2011-06-18 22:49:50, szombat



Az oldalon található vélemények, írások sérthetik egyesek vallási, ill. politikai meggyőződését. Nem célom a gyűlöletkeltés! Ennek szellemében tartok igényt az ENSZ Emberi Jogok Chartájának (19. cikkely. Véleménynyilvánítás, és információs szabadság.) védelmére.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: "A szólás szabadsága nem csak azokra az információkra és eszmékre vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".

A ZSIDÓ HATALOM PILLÉREI

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom Tájékoztató Tiszti Különkiadása,

a FEM megbízásából.

T A N U L M Á N Y

,,J A R L I K !"

(,,Hic vincendum, aut moriendum est")

,,Egy ezredévnyi szenvedés kér éltet, vagy halált!"

Alaphelyzet, amiben élünk:

A valódi földi és emberi történelem elhallgatása, a megszerzett tudás és tapasztalat részleges megsemmisítése, átírása és alattomos hazugságokkal történő helyettesítése az emberiség és a természet elpusztítására, felélésére.

Gonosz, az egész földi civilizációt tönkretevő alattomos, emberiségellenes szövetségek létrehozása ennek megvalósítására, megmérgezésére!

Megállapítás ennek okáról:

A zsidó (régebben szidók, farizeusok, hurryk, hitetlenek, kitagadottak, kiválogatottak, dög- és emberevők, vérivók, vérszívók, emberkereskedők, gyerekevők(!), haszonlesők, a jégkorszak utáni dögevők, vagyis az előázsiai-afrikai-hamita-szemita korcsnépek, az elfajzottak) elnevezéssel említettek, társadalom- és civilizációellenes, de legfőképpen emberellenes tevékenységéről.

Fedőszerveik mindig emberbaráti színben jelennek meg, látszatra mindig jót akarnak tenni, de ennek leple alatt folytatják emberirtási tevékenységüket!

Gyarmatosítás, forradalmak, jakobinusok, diktatúrák, tanácsköztársaság és kommunizmus, kapitalizmus, globalizáció, ,,európai unió" (valójában a zsidóuralom központosításnak fedőszerve), világpolgárság, egyenlőség-testvériség, esélyegyenlőség, szabadság terjesztése, felzárkóztatás, liberalizmus, demokratizmus, fejlődés, haladás, modernség, felvilágosultság jelszóval zajlik ennek kivitelezése immár több ezer éve alattomban, a zsidógyökerű eszmei, erkölcsi és fizikai terror hazug szólamaival ködösítve.

Tényszerűen és visszamenőleg tisztán láthatóan:

A fent nevezett biológiai parazitizmus elterjedésének és annak súlyos társadalmi következményéről és törvényszerűségeiről, az emberiség és a földi élővilág, a természet megóvásának, valamint az önvédelmünknek érdekében!

Leplezett céljuk az emberiség végleges kiirtása és a ,,Zsidó Földi Királyság" megteremtése, amely százmillió zsidóparazitából és négyszázmillió lezüllesztett, elkorcsosított jellemű rabszolgából állana az ő eltartásukra!

Nevezett céljukat már kihirdették és deklarálták az arra beavatottak számára, és egy emlékmű formájában felállították mint követendő eszmét!

Ők ilyennek képzelik az emberlakta Föld nevű bolygót, mi meg olyannak, hogy ezt NEM hagyhatjuk!

A Föld az embereké, Isten Virágoskertje, nem pedig a kártevőké...

A zsidó hatalom pillérei, a kártevők módszerei mint eszközök:

1) Fajiság

2) Élősködés

3) Hazugság

4) Gyűlölet

5) Félelemkeltés

6) Sátánizmus


1) A FAJISÁG

A parazitizmus egy emberszerű, de emberi tartalmat nem képező hasonfajhoz köthető.

Genetikailag a zsidóság elkülönül az embertől, génspirálja csak hatszor csavarodott, az emberi kilenc, és a valamikori magasan fejlett emberiség tizenkétszer csavarodott génspiráljához képest.

A csavarodások száma egyben mennyiségi és minőségi fejlettséget, képességet és tehetséget, adottságokat is jelent!

Ilyenek az erkölcsi, mentális, jellembeli, megérzésbeli és lelki alapképességek.

A fizikai testet átadhatják ugyan, de azt emberi tartalommal megtölteni képtelenek, olyan ez, mint egy koraszülött állapot meghatározása, ki hat hónapra születik, többnyire fogyatékos, mert a magasabb érzékelések, képességek kifejlődni már nem tudtak...

A zsidóság, vagy az e néven emlegetett kiválogatottak komolyan felvetnek egy olyan -- a nem túl távoli múltban -- gyökerező feltevést is, hogy vagy az emberiség önmagát, vagy egy földönkívüli külső erő hatására klónozva lett!

Ez, tekintve a valódi emberi földtörténeti múlt több mint négymillió éves(!) letagadott és elzárt kézzelfogható bizonyítékait, ez már egyáltalán nem tűnik olyan lehetetlennek vagy elképzelhetetlennek.

Az állatok, növények sajnálatos génmanipulálása és klónozása is erre ad napjainkban bizonyítékot, melyet leplezetlenül terjesztenek, nagyszerűnek és kívánatosnak, követendőnek beállítva.

,,Tudomásunk szerint titkos emberi klónozások is zajlanak szakadatlanul, és azok tudathasadásos egyedeit -- nőket és férfiakat is -- különféle módon pároztatnak is prostituáltakkal vagy hímringyókkal, fizetett szolgáltatásként elvégeztetve azt, olykor börtönökben vagy zárt katonai zsidó bázisokon.

Az emberiség a leghatásosabban és legrejtettebben a fajában pusztítható, ha a degeneratív és eltorzult, élvezethajhász szexaberrációkat kívánatosnak, modernnek és felvilágosultnak állítják be a mit sem sejtő és tudatlan ifjúság számára!

A zsidómédia és gyűlöletszervezeteik pontosan ezt teszik napjainkban...

A zsidóság mindig fajilag, vérileg szerveződik, mert az azonos típusú emberek vagy ,,emberállatok" azonosan gondolkodnak, ítélnek és élnek, vagyis:

,,A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak!"

,,Egy ember magából kiindulva mindig emberséges, egy zsidó pedig mindig gyűlölködő és irigy, hatalomvágyó, egy cigány mindig alattomosan szadista.

Ezt tudomásul kell vennünk, ezek a földi játékszabályok."

A zsidók mindig összezártan élnek, hogy az életstílusuk minél tovább rejtve maradjon, és a lakossággal keveredve, annak biológia, erkölcsi színvonalát ezáltal jobban tudják lezülleszteni.

Elterjedésük függ a lakosság gyanútlanságától, jóindulatától, tudatlanságától és a konc nagyságától.

Ez utóbbi a mérvadó...

Háromszor ötven év a kirajzási idejük mint terjedő biológiai parazitáé: először megmelegednek, majd elterjednek, végül kiözönlenek és mindent felélnek, elpusztítanak...

Ilyenkor virulensek és fertőzőek, napjainkban pontosan ez zajlik, ennek vagyunk szenvedő alanyai.

Egyik tulajdonságuk az, hogy csak a korcs népeken tudnak uralkodni, akik valamilyen okból, talán a belső parazitizmus alattomos elterjedése miatt már nem tudnak ellenük hatékonyan fellépni!

Ezért nincs izraeli, angol, francia, vagy netalán magyar zsidó sem.

Csak emberek vannak a beszélt nyelvtől függetlenül és zsidók, akik nem emberek csak emberszerűek, de élvezni akarják az emberek nyújtotta előnyöket. A velük keveredett nyomorult lelkek és gyökértelen tucatemberek pedig, a kevertség fokától függően mint akaratgyenge és elgyávult népség bolyong önmagát keresve ebben a földi bizonytalanságban, mint élősködőik...

2) AZ ÉLŐSKÖDÉS

A biológia parazita fő tulajdonsága: képessége a gátlástalan élősködésre.

Ajánlott irodalom Eustace Mullins: ,,A biológia zsidó" című betiltott és elégetett tanulmánya többek között.

A parazita megjátszó és beleélő képessége, hogy szinte vezényszóra tud sírni és nevetni, eljátszani a megbántottat vagy a boldogot -- olykor a szerető partnert -- teszi alkalmassá különösen arra, hogy úgymond ,,jó színész" legyen, ahogyan a színészek többsége is valójában mind zsidó, kik boldogan játsszák el a hősi és emberi karaktereket, melyekre valójában a mozivásznon kívül képtelenek lennének...

,,Tud nagyon megnyerő és udvarias, szimpatikus lenni, azt azonban ne felejtsük el sohasem, hogy ez csupán az előadni kívánt megtévesztésének a kelléke.

A felületes és semmit sem tudó vagy sejtő ember ezért tartja a zsidókat kulturált és civilizált ,,embereknek", holott valójában ez csak egy szárnyát rezegtető, koncra a nyálát csorgató mohó parazita megtévesztő színjátéka!

Talán nincs egy zsidóban semmi olyan, amit a számára az oly annyira vágyott koncért meg ne tenne jellemtelenségből, aljasságból és hitványságból, csak egy kivételével, hogy titokban tartsa valódi énjét!"

,,Egy zsidó számára semmi sem sértőbb, mint az igazság!"

Ezt ha felfedik, soha nem bocsátja meg és attól a pillanattól kezdve gyilkos és gyűlöletes bosszú ég benne a leleplezője felé, mert az ezzel a tevékenységével akadályozza az élősködésben.

Ezért gyűlölik és kiabálnak tücsköt-bogarat és hazugságokat azokra az eszmékre, emberekre és emberi tulajdonságokra, melyek ennek az ellenszerei:

- nemzetszocializmus: a nemzeti jólét intézménye, más szóval nácizmus,

- fasizmus: erős központi hatalom (zsidó élősködésre alkalmatlan)

- Adolf Hitler, Szálasi, Mussolini, kik felismerték és leleplezték őket,

- királyságok, nemességek, Szent Korona Értékrend, hungarizmus, magyarság, erkölcs, kiszámítható jellemesség, vallás, morál, hit, bátorság, férfiasság, önfeláldozás hűség, hazafiasság, harcos-szeretet, tehetség, megbízhatóság, rendszeretet, logika, önkritika, mértékletesség, szerénység, a munka és az alkotás szeretete, alkalmazkodóképesség, élni és élni hagyni, jóindulat, táltosok és más, különféle magas tudású elhivatottak és hősök lejáratása és gyűlöltté tétele...

Ezek mind-mind gátló tényezők egy parazita szemszögéből, ő csak úgy eredményes, ha ezekkel nem rendelkezik és valójában ezek egyike sincs meg egy zsidóban, a biológia parazitában!

Mi van hát benne?

Gyakorlatilag a fent felsoroltak mindegyikének ő az ellentettje!

Vagyis egy ,,negatív emberi" (klón...) tulajdonságai és pontosan ezeknek a jó tulajdonságoknak a megléte hiányzik nekünk most a társadalmunkban legjobban és ha körülnézünk a zsidófertőzött világunkban, tapasztalhatjuk, hogy ennek a lejáratása és nevetségessé tétele zajlik államilag szervezett gőzerővel!

Ugyanis ezek az emberi jellemzők, ezektől vagyunk emberek, vagy pedig nem emberek!

,,Kétkezi feladatokban a tehetségtelenségének, logikátlanságának álcázására a parazita kifejlesztette a tudálékos megmagyarázó képességét, hogy így azt takarva, de irányítói ,,feladatkörben" tetszelegve átvegye a vezetést és biztosítsa a részét a konc megszerzésére és azt személyétől elválaszthatatlanná tegye!

Ez egy teljesen érthető és roppant következetes(!) észlelhető tulajdonsága!

A biológiai parazita mindig titkolódzik és ködösít, megszab és kétségbe von mindent, ami leleplezhetné egyébirányú alkalmatlanságát, vagy felfedhetné személyiségét, alkalmat sem ad feltáró megbeszélésekre, mert ez nem érdeke.

Ilyen ő már lárva korában, ifjúkorában és főleg ivaréretten, amikor gennyes fajtáját szaporítani akarja: behízelgő és negédes a cél érdekében, de ugyanakkor szeretetre sohasem képes, így téve tönkre választottját, kiben elhelyezi a következő generációk faji mérgét és pusztító pestisét.

,,Egy zsidó sohasem képes a szeretetre vagy magasztos érzésekre!"

Büszkén vallja, ha munkáról van szó, ,,nem vagyok egy manuális típus!"

,,Az anyja mindenit!" gondolhatjuk, akkor ez most roppant előnyös és nagyszerű, hogy ő ,,csak" irányítani tud, de dolgozni meg már nem?!

Hogyan lehetséges az, hogy valaki úgy irányít, hogy közben sohasem csinálta azt, amit irányítania kellene?!

A válasz: Igen, a számára az, mert ő ,,ésszel" keresi meg a betevőjét, és nem úgy, ahogyan mi, hogy értjük és csináljuk is ,,butamódon" egyszerre!

Vagyis lefordítva a valóságra: becsapással, megtévesztéssel, kihasználással, pofátlansággal, képmutatással, színjátszással, gátlástalansággal, vagyis azokkal a tulajdonságaival, melyeket mint parazita hasznosítani tud:

Mint a szolgáltatóipar, eladás, politikus, kereskedő, adminisztrátor, színész, bemondó, mutatványos, besúgó és kém, pszichiáter, pap, orvos-fogorvos, médiaipar, fotó- és videó készítő, ügyvéd, egyszóval minden olyan, ami nem jár különösebb kétkezi munkával, fizikai fáradsággal vagy a számára oly nélkülözhetetlen kényelemmel, ugyanakkor bizonyos hatalom tartalommal rendelkezik, melyért különösen sóvárog!

Ezért is sok a zsidó rendőr, vámos, behajtó, hivatalnok, közterület fenntartó és miegyéb, kisebb ,,kápó" foglalkozású, mert a hatalomért rajong, legyen az bármilyen kicsi is!

Ezekkel az elfoglaltságokkal helyeket vesz el a nála sokkal, de sokkal rátermettebb fehér emberektől, kik ezekre a pozíciókra sokkal alkalmasabbak és emberségesebbek is!

Fontos, hogy megjegyezzük: egy zsidó sohasem alkot, teremt vagy kézzel épít valamit!

,,Nincs benne alázat és logika a munkát illetően, hanem tehetetlen faji gőg és emiatt képtelen önmagával valamit is kezdeni egy civilizált társadalom nélkül!"

Felélni, használni, pusztítani, habzsolni (szemetet termelni, hátrahagyni, beszennyezni) és megint csak mohón az én és az én, ez a vezérfonala, ez a belé kódolt pusztítás parancsa: mindig csak vegyél el, de sohase adj!

,,Ha már elegen lesztek, mindent felesztek és tönkretesztek!"

Ez van most!

A parazita tehát egoista, következetesen és megváltoztathatatlanul egoista, mindig csak az én és az én, vagy esetleg egy másik parazita támogatása, egy rövid távú lehetséges előny érdekében, de az is csak érdekből.

Nem kell, hogy tovább részletezzük, lassan sejthetjük ennek a további lehetőségeit, menetét, része ez hazug hitvány életének...

3) A HAZUGSÁG

Mivel a parazita nem ember -- és ezzel zsigeri szinten minden parazita tisztában van --, ezért megállás nélküli állandó hazudozásra kényszerül élősködésének fenntartására és álcázására.

Ennek következménye, hogy jó memóriával és emlékezőtehetséggel kell rendelkeznie, különösen, ha táplálékról, vagy más, a számára fontos dologról van szó!

,,Szögezzük tehát le: a parazita zsidó alapból mindig hazudik!

Mást nem is tehet, mert ha ezt beismeri, annak rá hátrányos következménye van.

Ezért is nem hihetjük egyetlen szavát sem, mert mindent csakis a saját szemszögéből, érdekéből tud megítélni.

Ez lett a hálája irántunk, hogy kiemeltük őket az állati sorból, megtanítottuk írni és olvasni, beavattuk őket jószándékból az emberi tudományokba, amivel csak visszaélni tudnak azóta is!"

(A Babiloni fogság igaz története)

,,A parazita mindig titkolja múltját vagy közeljövőjét, hogy abból ne tudjunk viselkedésére vagy várható viselkedésére következtetni."

A parazita nemzetközi, ezért amint tehette, valamilyen ,,szétszóratási mesével" kellett előállnia, melyre remek táptalaj volt a vallás, oda egyszerűen csak be kellett hamisítania magát, lehetőleg úgy, hogy az roppant megható is legyen!

,,A recept egyszerű és hatékony: a tényleges események és emberek nevei helyett a sajátjait kellett beírni és azt időben a többi elé tenni, a fércmű neve: ,,Ószövetség", postacíme a: ,,Biblia", héberül: ,,A Könyv"

Ez nagy durranás lett, azóta is ISTEN-emberek helyett, héber-hamita-szemita-előázsiai-afrikai korcsnépekhez imádkozunk, és azok soha nem volt történeteit nyalogatjuk szopós marha módján, a zsidók istállójában...

Mivel egy gennyes és velejéig rohadt zsidóvilágban élünk, nincs tér és idő, hogy ezt a mocskos és aljasul lélek- és erkölcsromboló vérfertőző ,,művet" hivatalból megtámadjuk, ezért kínunkban már hiszünk is nekik...

,,Ha eleget halljuk a hazugságokat, abból végül igazság lesz!", vallják a zsidók, ők tudják, hogy miért...

Nos, ennek a sikerélménynek a hatására -- és a Két Elvesztett Emberiség Szabadságharca következményeként -- már mindent meghamisítottak kényük- kedvük és a Föld felzabálása érdekében.

Tudományt, történelmet, csillagászatot, orvostudományt, hittant, de még saját magukat is, így lett a korcs és klón kiválogatott selejt emberutánzatból ,,Isten Kiválasztott Népe, Az Új Ember", az ,,Új Európa" demokratikus és a terrorizmustól -- a jogos büntetéstől -- félő ,,szegény vallása miatt üldözött" nép!

A kártevő parazitát valójában a hazugságáról lehet a legkönnyebben felismerni, mert valójában mindig és mindenhol valamilyen formában hazudik.

Láthatjuk és tapasztalhatjuk, a lételeme a hazugság, mint véleményformáló adalék.

Segédeszközei a korrupció, a megvesztegetés, a letagadás, az elhallgatás, a rágalmazás, az önkritikátlanság, a félelem- és gyűlöletkeltés, gyilkosság...

4) A GYŰLÖLET

,,A paraziták számára minden velük ellentétes önvédelem vagy érdekképviselet, esetleg szervezett emberi viszontválasz gyűlöletnek minősül!

Emberi parazitizmusának elfogadását és annak folyamatos fenntartását emberi jóságunknak és felvilágosultságunknak állítja be, miközben cinikusan ezen keresztül szívja el a saját(!) életerőnket és életterünket, szipolyoz minket a halálba!

Tehát ha hagyjuk magunkat, abba belehalunk egy idő után, ha meg nem, akkor gyűlöletesek vagyunk, és mivel a ,,jó ember nem tud gyűlölködni", ha gyűlölködünk, akkor meg nem lehetünk jó emberek!"

,,A zsidóparazita legfontosabb ismérve a gyűlölet, mert ez tartja frissen és üdén, ez mozgatja minden cselekedetét, gondolatát egész nap; ,,csak elvenni magamnak mindent, ami másnak van és én ezért őt nagyon gyűlölöm, mert neki van és nekem még nincs!"

Nehéz élni gyűlölködve, ember így nem is tud...

A zsidó igen, mi több, ettől indul be csak igazán kora reggel, amikor az aznapi teendőkre gondol!

Ebből terem a haszon: becsapni, átverni, levenni, kifosztani, elárulni, megalázni, kisemmizni, és tőrbecsalni.

Ettől izgatott lesz és máris indul a nyálképzése!

,,Haszonnak lennie kell, a szabályokat mi diktáljuk! Ha eszed lesz mit, ha nem, éhen döglesz!"

A fenti részeket elolvasva már tudjuk, hogy milyen ,,lelkiséggel" rendelkezik ezekhez a feladatokhoz, ennek a fegyvertárnak a bevetésével azután tényleg eredményesen, ,,talpraesetten" tud érvényesülni az emberek világában.

Mindössze csak ilyennek kell lenni: embertelennek és pofátlannak jellemtelenül!

Ezt úgy tűnik mára már mi is elfogadtuk és lassan természetesnek is vesszük.

Ez viszont meg minket minősít!

,,Aki a zsidókkal egyezkedik, az egy lesz közülük!"

A gyűlölet világában élünk, melyet modernnek és haladónak fogunk fel zsidó sugalmazásra.

Ez a világ nem modern, vagy nagyszerű, vagy haladó, hanem gyalázatos!

Már minden képességünk helyett eszközökre van szükségünk, hogy megéljünk, ez csak haláltusa, mely véget ér...

Egy mű világban, műemberek között, mű ételeket eszünk és mű élvezeteket kapunk, mű-sor gyanánt.

Ez maradt csak nekünk, ebben kell élnünk, idegen fajú, hazug és gyűlölködő álemberek között.

Ez a tényleges XXI-ik század, az utolsó és a legvégső...

,,A zsidóság nem erős, vagy hatalmas!

Ellenkezőleg, gyenge és jelentéktelen!

Évezredek alatt sem tudott még magának országot szerezni, megtartani, vagy működtetni, mindig másokéba férkőzött bele, tette, formálta azt a saját arcára, képére, míg az tönkre nem ment és akkor odébbállt...

Ezt teszi most velünk is, ettől váltunk gyengévé és jelentéktelenné, mert ez a jele a zsidóbetegségnek, a nemzeti zsidóparazitizmusnak!"

,,Olyan ez, mintha valaki az utcáról beleköpne a házunk kertjébe és utána jogot formálna arra, hogy az övé legyen!"

Ezt tették a zsidók Palesztínával, a Szent Földdel, embertársaink országaival is mindenfelé, ahová csak a gyűlölet, az akarni vágyás és a kapzsiság vetette őket, vagyis zsidószóhasználattal a ,,messiásuk", akiről mint tudjuk nem más, mint egy emberarcú féreg, aki megöli az embereket és a vagyonukat őnekik, a zsidóknak adja!

Ez ette bele magát a mi szóhasználatunkba is, és mi bután szintúgy várjuk a messiást, az ,,álmegváltót", hogy végre megöljön minket és a vagyonunkat, ingóságainkat a kárörvendő, hanukázó, hitvány söpredéknek adja át!

Hiába állítja ennek az ellenkezőjét a valamikori taxis hazudós strici (strici: a kurvákat futtató...) --, akit mellesleg nagyon jól ismert erről az oldaláról a hetvenes évek taxistársadalma is -- a németh sándor nevű ,,Ezeréves Történelmi Egyház Apostola", kinek a sok hazugsága és rosszindulatú uszítása és alattomos gyűlölködése ellenére megjelent a ,,Jóisten" és prófétává avatta...

A legutolsó élőlény, akinek megjelenhetett volna az Igazi Isten, az sem ő lett volna...

Neki bizony egészen más jelent meg, ismerve a ,,munkásságát", lélek- és erkölcsromboló hazug fanatizmusát, ördögi pofátlanságát és képmutató, arcpirító ájtatosságát.

Neki bizony maga a Sátán jelent meg, és a zsidósággal kötött Alvilági Szerződésük értelmében jogot formált a lelkére, mert az már akkor ott erre érett volt nagyon is...

Néhány mondattal időzzünk személyénél: Sándorunk zsidó és mint ilyen, a zsidóság szekértolója és istenítője is egyértelműen.

Ebből következik, hogy ezen kívül minden más, ami körülötte van az hazugság...

Taxisként kapcsolatba került bizonyos körökkel, melyek a részére -- felfigyelve gátlástalan és fanatikusan meggyőző hazudozásaira -- lehetőséget láttak ennek széleskörű hasznosítására, mondhatni prófétikus kidomborítására.

Felkarolta őt az amerikai zsidóság megnyerő apostola, Derek Prince és annak munkatársa -- a zsidó Jim Croft --, ezért meghívta 1980-ban Fort Lauderdale-be feleségével egyetemben.

Csodával határosan útlevelet is kaptak, mert a zsidóvilágban csak zsidókkal történnek csodák, hiszen akkortájt a normális magyaroknak útlevelük sem volt, akinek meg mégis, annak sürgősen bevonták, ha nyugatra akart menni, mert ,,kiutazása közrendet sértett"...

Ott azután csodák csodája, a ,,Good News Church presbitériuma kézrátétellel hivatalosan felkente és szolgálattételre küldte."

(Ami egy olyan karizmatikus dolog lehetett, mint amikor kézrátétellel győződünk meg a motorhűtőnk működéséről és utána hivatalosan lekenjük a kezünkről a szennyeződéseket ...)

A csodák itt nem érnek véget, mert ,,jó emberekkel csak jó történhet" alapon, látomást is kaptak (a szintén zsidó Mahesh Chavda személyében), ki a házaspárt ,,egy termő fának látta, amely körül más fák is sorakoztak fel". Magyarázata alapján ,,ezek más házaspárok lesznek, akik hozzátok csatlakoznak, és veletek együtt fognak szolgálni Istennek Magyarország-szerte"

Azért ez nagy dolog lássuk be, ilyet látni, mit kell ehhez összeinni...

A zsidó Derek Prince 1983-ban látogatott a budaörsi gyülekezetbe, ahol is az ,,ima erejéről" tartott előadást (hitgyülis lábkirántó módszer...), majd 1986-ban különleges körülmények között tartott ,,maratoni" összejövetelt, amikor is egy kettős esküvő keretében a Táncsics hajó fedélzetén ötszáz főnyi hallgatóság előtt beszélt a keresztényi életmódról jó néhány órán keresztül, mialatt a hajó megtette a Budapest-Esztergom közti utat oda és vissza..."

Ebből látszik azért, hogy a hajó és a legénysége még eszméleténél maradt.

Sándorunknak tetszik ez az életmód, hiszen meggyőződéssel, jólétben és isteni küldetéstudattól átitatva hazudhat továbbra is a dicső soha nem volt zsidó életmódról, bizonyítékként használva fel azt a zsidó fércművet, bibliát-ószövetséget, melynek sorait elemezve magyarázza annak tartalmát, mert hiszen az normális ember számára nem is érthető, hiszen nem emberek írták, hanem a zsidók, nekünk, az ő imádásukra!

(,,A szkíta-magyarok a szívükben hordozzák az Isteni Törvényeiket és nem a könyvből olvasgatják azt!")

A léleknélküli zsidó fanatizmus gátlástalan és Istenhez dörgölődző kapzsiságát tapasztalhatjuk itt meg, ótvaros és álszent vallásosságba gyömöszölve:

,,Isten százszorosan fizeti vissza a neki adott adományokat, jólétben és gazdagságban", hirdeti a prédikátor, miközben begyűjti az anyagi támogatásokat szigorúan ,,nem tagdíj alapon", hanem többféle más címszó alatt...

Itt tetten érhető az egész kóceráj alantas jellege, hiszen a zsidó istene a pénz, és a prófétája sándorunk és az ő ketyegő taxiórája...

Isten attól jó, hogy a te befizetett ezer forintodat százszorosan adja vissza, tehát akkor ez egy Isteni Hitelszövetkezet!

És valóban a tagok boldogok és kiegyensúlyozottak, sikeresen üzletelnek egymással és sándorunktól még megkapják azt az ópiumot is, hogy ők isten Kiválasztott Népének nagyszerű gyermekei, mindössze ez csak hit és pénz kérdése...

,,A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak!"

Mint láttuk -- megfigyelni, beszéltetni, cselekedtetni --, a parazitákat az érdek, az érdekszövetség köti össze, esetünkben az anyagi jólét és némi ködösítő táncikálás és fanatikus ajvékolás.

,,A genetikailag azonos paraziták genetikailag azonosan gondolkoznak!"

A paraziták ebben az önigazoló, visszaigazoló közegben leküzdhetik a félelmüket és talán ezért is járnak hetente két alkalommal ide össze, mert azt az állandósága miatt mindig is kezelni kell, vagy így, vagy orvosilag.

Ugyanis a félelem és a félelemkeltés kéz a kézben járnak együtt...

5) A FÉLELEMKELTÉS
(morális, gazdasági, fizikai)

,,A legjellegzetesebb parazita tulajdonságok egyike a félelemkeltés, mint önvédelmi patkánytulajdonság, elriasztani a tevékenységünk iránt érdeklődőket, netán azokat is, akik nem kedvelik a módszereinket...

A parazita mindig ebben élt és él, és ameddig élni fog, addig ezt mindig érezni, éreztetni is fogja.

Az oka: az élete teljesen jogtalan, igazolhatatlan és a félelmét mindig kivetíti!

Léte minden tekintetben teljesen jogtalan és ártalmas, senki számára nem kívánatos, még magának a zsidóparazitának sem!

Feszültséggel és létbizonytalansággal teli, melynek gyökerei éppen benne találhatók a legmélyebben.

Ezért erre már kitenyésztődött a jellegzetes saját zsidóbetegségi lenyomata is:

Idegbetegség, elmebaj, agybaj, amnézia, magas vérnyomás, cukorbaj, groteszk járás, pánikbetegség, öngyilkossági hajlam, félelem mindentől, de leginkább a sötéttől, kapkodás, ,,hiperaktivitás", túlhajszolt idegi és nemi élet, szinte mindenféle aberráció itt a zsidófajon belül a legmagasabb, így az elkreténesedés már zsidó fajibetegség, mint következmény.

Ehhez járul még az emberi kiüresedés nyilvánvaló jele is.

A zsidó úgy ismeri a félelmet, mintha vele Szövetségben élne...

Fél tőle és ezért állandóan hozzá dörgölődzik.

Mivel zsigeri szinten tisztában van a bűnösségével -- ezért tanít minket is erre megállás nélkül --, ezt ,,isteni vak fanatizmussal" próbálja kezelni, ami általában ahhoz szokott vezetni, hogy az Isten nevében -- ami nem az ő Istene -- próbál minket félelemre nevelni, a Gonosz segítségével, ki minket büntet, ha nem vagyunk nekik szófogadóak.

Erre kiválóan alkalmas a judeokereszténység, ami nem más, mint vallási zsidómarketing központ.

(Körülbelül annyi benne a vallásosság, mint a kérdésben, amit a repülőorvosi vizsgálaton feltettek: - Milyen a hallásod? - kérdezte az orvos.

Kis szünet után, készségesen: - Római katolikus! - az őszinte válasz.)

Menjünk be egy misére és nagyon el fogunk csodálkozni, mert ott kiderül, hogy még mindig nagyon bűnösök vagyunk, de főleg azért, hogy még élünk...

A zsidó mindig a félelemre alapoz, hogy parazita életmódját folytatni tudja, különben az a jogos ellenhatások következtében kivitelezhetetlenné válna.

Félelem a szókimondásunkkal szemben, ezért azt minden eszközzel korlátozni akarja, mert az állandó félelem személyiség formáló!

Megjegyzem ezt a célt szolgálja a közlekedési kihágások ,,terrorisztikus" és kegyetlen büntetése is, mert az embereket mindenütt és mindenkor fegyelemre kell szoktatni, egy kivétellel: akik a törvényeket hozzák, mert azokat nekünk és nem maguknak hozzák!

Tehát félelem még a saját gondolatunkkal szemben is, nehogy rájöjjünk arra, hogy egy féreg azért mégsem diktálhatna nekünk, még ha emberkinézete is van...

A hétköznapi életünkre lefordítva:

A saját gondolataink, véleményünk és akaratunk magába fojtása zsidómegfelelési kényszerből, nehogy véletlenül kimondhassuk azt, amire gondolunk, az ugyanis talán még igaz is lehet...

Soha ne merjük felvállalni még a személyünket sem, mindig csak lopva mondjunk véleményt vagy igazat, lehetőleg azt is zsidókorrektül és bágyadtan erőtlenül, mert az nem zavarja az emésztésben...

Nem védhetjük meg személyiségünket, emberségünket, magunkat, családtagjainkat, embertársainkat, ha velük kerülnénk emiatt szembe...

A parazitát zavarja az önvédelem, nehogy abból rendszert csináljunk!

,,Ameddig csak félnek és átkozódnak, addig nincs bajunk velük!"

(Egy zsidó felügyelő leveléből, a felettesének)

Ebben itt megfogható, kimutatható a zsidóság lényege!

A mindenáron történő félelemben tartás és minden lehetséges eszközzel!

A zsidó a leghitványabb ,,ember" a földön, semmilyen olyan tulajdonságnak, képességnek nincs a birtokában, amitől igazi harcos válna belőle, csak egy alattomos és túlerőben gyáván gyilkoló, öldöklő entitás, pontosan olyan, mint amilyen a testvérnépe, a cigány...

Palesztínában az agyonreklámozott zsidóhadsereg ,,katonái" még a páncélosaikból sem mertek kiszállni a légi és tüzérségi támogatás ellenére, mert annyira féltették a szaros életüket!

Még a speciális ,,hugyozó sapkájukba" is belevizeltek, hogy abból nyerjenek folyadékot, mert már úgy szomjaztak a járműveikben!

És kik álltak kint velük szemben?

Elkeseredett, a haláltól sem félő palesztín gyerekek, nők és fiatalok, kik már ismerték őket!

Ők nem a lábuk elé leborulva imádkoznak, ahogyan minket erre itt a zsidóseggnyaló agyhalottaink kérnek, hanem AK-47-eseikkel küldik őket oda, ahová valójában valók: a Pokolba!

Na, ettől féltek úgy a nagy harcosok, a toleranciabajnokok, szabadság és igazsághordozók...

A zsidórabszolgaság kulcsa: ellenállni a félelemnek, mert ezt tudatosan használják ellenünk, mert ezt ismerik a legjobban!

Félelem a megélhetésünkért, munkahelyünkért, családunkért, ennivalónkért, vizünkért, gázunkért, villanyunkért, autónkért, biztonságunkért, egészségünkért, lábgombánkért, rossz álmunkért, aranyerünkért, nyugdíjunkért, lyukas fogunkért, mobilelőfizetésünkért, színestévénkért, de legfőképpen egy szabad gondolatunkért!

A zsidóterror először a gazdasági terror formáját ölti függőség formájába, ami az alapvető életkörülményeinket korlátozza, majd feltételéül szabja megélhetésünket annak, hogy elismerjük a zsidók vezető és megkérdőjelezhetetlen, csalhatatlan felsőbbrendűségét, vagyis: az igazság az lehet, amiről egy zsidó kijelenti: ,,Ez az igazság!"

Ez embertelen és brutális, így élni nem szabad, így csak a saját létünk rabszolgái lehetünk és pontosan ez a parazita szándéka!

Nélküle ne élhessünk mi sem!

Belénk vájta a fogát és elhitette velünk, nélküle vagy ellene élnünk nem lehetséges, kilátástalan, reménytelen, mert ők legyőzhetetlenek és ezt szervezett és kedvezményezett zsidócsahosaikon keresztül terjesztik is!

Az ilyen elcsökevényesedett lelkű emberek nem hordoznak külső zsidójegyeket magukon, de belülről már rosszabbak azoknál is...

A parazita így teszi megkerülhetetlenné, fontossá magát.

Pedig pontosan nélküle vagyunk képesek a teljes és hatékony életre!

Az ellenszere: a félelemnélküli harcos-szeretet, melynek tudásra és bölcsességre kell épülnie, melyet cselekvésnek kell követnie!

Ez megnyit minden kaput, lezúz minden rabláncot és feltárja a földi élővilág szeretetének csodálatos és lélekemelő szabadságát!

A szeretet, a harcos-szeretet, ami ekkor minket körülvesz, minden lélegző és lélekkel rendelkező élőlény, kisállat, virág, de még egy hangya számára is érezhetővé válik, melyről visszajelést is kapunk, ha van szemünk és szívünk ennek a meglátására: az ellenségeink közösek!

Embertársaink is megérzik ezt, és a tűz, a harcos-szeretet tüze gyullad meg ilyenkor a szemükben!

Ezt a tüzet még táplálni kell, mert ijedtében -- hogy felismerte önmagát -- még megijed, és félénken elszégyelli magát, de az ízére, az erejére már kezd ráérezni!

Neve: AZ IGAZI ÉLET!

,,MINDENKÉPPEN FEL KELL VÁLLALNUNK ÖNMAGUNKAT, VÉLEMÉNYÜNKET, MAGYARSÁGUNKAT ÉS ESZMÉNKET!

ENÉLKÜL MINDIG CSAK HAJLONGÓ RABSZOLGÁK MARADUNK!

A FÉLELEM HAZUGGÁ ÉS GYÁVÁVÁ TESZ, AZ IGAZSÁG TISZTÁVÁ ÉS BÁTORRÁ, A SORS ILYENKOR MELLÉD ÁLL, FELKAROL ÉS SEGÍT!"

Félelem nélkül kell átmennünk a hadonászó és ijesztgető zsidóárnyak között, mert ekkor már tudjuk, az erejük a gyengeségük is egyben: csak ijesztgetni tudnak, a nyílt harcot kerülik, mert ők velünk ellentétben a rossz oldalon állnak.

A rossz oldal, a Sötét oldal gyermekeiért a Sötétség fog eljönni és magával ragadni az Alvilágba, mellyel Szerződést kötöttek jólétük érdekében, és ha valamit egy zsidóparazita jól megjegyzett az életében, az az:

hogy fizetni mindenért kell!

Még neki is...

A gonoszságért a Gonosznak!

A mindenkori kártevő, a zsidóparazita váltogatja módszereit és mindig azt helyezi előtérbe, amelyiket alkalmasnak találja egy nemzet testébe történő befurakodásra.

A fajiság, az élősködőség különféle változatai, a hazugság, a gyűlöletkeltés és a félelemkeltés többféle keverékei és kombináció, de egy mindig közös bennük, egy mindig bennük van, bármilyen is a felállás, ez pedig a Gonoszság, a Sátánizmus...

6) A SÁTÁNIZMUS

,,Aki mocskosan, gyűlölködve beszél, az mocskosan, gyűlölködve gondolkozik, aki pedig mocskosan gondolkozik, az mocskosan, gyűlölködve is cselekszik!"

Tény és való, a zsidóság Szerződést kötött a Halállal és az Alvilággal...

Ez nem vicc vagy írói fogás, erre számtalan bizonyíték utal.

,,Isten nem teremt zsidókat, Isten lélekkel rendelkező élőlényeket teremt, kik önmagukban tökéletesek!"

A zsidó közel sem áll ahhoz, amit tökéletesnek nevezhetnénk...

(Amennyiben balszerencsénkre együtt élni kényszerülnénk a nagyszámú és elterjedt zsidó paraziták valamelyikével, erre hamar rájöhetnénk.)

,,A zsidó annyira, de annyira vágyott a jólétre, a habzsolásra és a kényelemre, amit magától megtermelni, megteremteni, kialakítani sohasem tudott, hogy végső kínjában a Kárhozathoz fordult, hogy legyen ebben a segítségére."

Tudnunk kellene azt, hogy az ember inkább szellemi és lelki élőlény, mint fizikai, bár most ezt az utóbbit domborítja ki a zsidóság, hogy az ezen átáramló életfenntartó szükségleteinken keresztül zsarolni tudjon minket.

A romlatlan emberi elme csodálatos és határtalan, hegyeket képes megmozgatni pusztán csak a gondolata, akarata erejével.

Erre felfigyeltek a parazitáink is, és próbáltak ők is így cselekedni, azonban ez nekik érdekes módon nem ment.

Ehhez erkölcsi, lelki, szellemi és testi tisztaságra van szükség, mert így tudunk ráhangolódni a Világszellemre, amire még egy kismadár is képes, mert vele a zsidó nem tud párosodni és így az ő képességeit lerontani...

Ehhez lélekre és morálra van feltétlenül szükség!

Tehát parazita klónunk meglepetésére előtte is megnyílott valami, és mivel a félelemtől és a hitványságtól -- nevezhetjük ezt gyáva beszariságnak is -- az ott megjelenő félelmetes, a tűzben, villámok között hadonászó feketeruhás alaknak ellenállni nem tudott, odaadta gyorsan az életét cserében a várható jólétéért, mielőtt még egyáltalán tudta volna, hogy mit is cselekedett...

Röviden eddig a talmudi és egyéb zagyvaságokból, amit épeszű és éperkölcsű ember csak undorodva és ordítva a szellemi kíntól tud elolvasni, az abból áramló primitív hülyeségek és eltévelyedések logikátlan baromságain túltéve végre önnönmagát.

(,,Azonban tanulságos olvasmány olyan szempontból, hogy megtapasztalhatjuk a zsidóság kificamodott és aljas gondolkodásmódját, következetes gonoszságát, önkritikátlanságát és a logika teljes hiányát!

Amennyiben csak egy parányi logika is lenne benne, azonnal rájöhetne arra, hogy tette és léte ebben a világban, ebben a természeti törvényekkel körbebástyázott rendszerben büntetlen nem lehet...

Sorsa csak egy lehet, mivel szövetséget kötött a Halállal, az csakis a halál lehet!

Egy élővilágban a halál hirdetése egyenlő a halállal, ez pusztán csak idő kérdése, és ez az idő most eljönni látszik...

Az emberi logika hibája, félreértelmezése viszont az, hogy feltételezi, a zsidónak is van logikája, és inkább beilleszkedni, asszimilálódni akar, mint konfrontálódni, ellenségeskedni.

A zsidó azonban nem rendelkezik az isteni adomány, a logika áldásával, így sem dolgozni, alkotni, teremteni, de még beilleszkedni sem tud földi környezetébe!

Minden élőlény rendelkezik logikával, mint Isten teremtménye, egy kivétellel.

Ez az egy kivétel maga a kártevő klón, ki azt hiszi, hogy ez a világ kell, hogy megváltozzon és nem ő....

Mivel hiszi és vallja a Gonosz sátáni erejét, arra támaszkodva próbál erőt gyűjteni léte kierőszakolásához, persze aljasul és sunyin, Isten Megtévelyedett, de ,,Kiválasztott" gyermekének kiadva magát.

Én ha ,,megtévelyedek" is, Apám, vagy Anyám gyermeke vagyok, ezt letagadni nem lenne logikus, vagy esetleg haszonszerzésből más gyermekének kiadni magam, de a zsidók sohasem voltak Isten Gyermekei, viszont haszonszerzésből annak adják ki magukat, miközben jellemzően sátáni módszerrel terjeszkednek és élnek, erre kényszerítve másokat is...

Ez nem logika, hanem alattomos szemétkedés, hazug szócsavarás, ami a parazita kártevő jellemzője és ordító ismérve!

Nagyon jól jegyezzük ezt meg, mert tömören a zsidóság földi pályafutását tartalmazza!")

Mint említettük, a jó emberi gondolatnak teremtő és mozgató ereje van.

Azonban a rossznak is van ilyen képessége!

Tehát a menetrend és a recept a következő egy gyakorlati eseten keresztül bemutatva:

Előkészítem a jelöltünk agyát, vagyis megingatom a biztonságérzetét.

(Sötét szoba, villámok, zaj, kúszó ,,sötétség", rossz érzések, neszek..)

Veszek egy gonosz történetet -- mint vezérfonalat -- és elkezdem szép lassan arra irányítani a figyelmét.

(Szellemek, sötét füstök, szokatlan fények, szemek, visszanéző tükrök, árnyak és árnyak még a szemünk sarkában is...)

A versenyzőnk figyelme immár a miénk, élénken dolgozza fel az eseményeket és kezd hitelt adni nekik, mintha a saját beléültetett gonoszsága(!) dolgozna már benne.

Itt meg kell, hogy álljak: gonoszságot és nem jóságot sugárzunk neki, azt valósnak állítva be, hogy az agya önkívületlenül erre mozduljon rá, és töltse meg élettel, érzésekkel, az ő érzéseivel, az ő félelmeivel!

Páciensünk ekkor már fél, hite kezdi elhagyni és partnernek(!) fogja fel a Gonoszt, kinek rémképe már-már kezd előtte megjelenni, vagyis kivetülni...

Mit tettünk eddig?

Rávettünk valakit, valakiket, hogy a saját félelmeinken keresztül vetítsék ki a Gonoszt, így a testetlen Gonosz ezáltal előbb képzeletbeli, majd valós(!) testet is ölthet, olyat, hogy szinte már látni is véli!

Hogy milyet?!

Olyan borzalmasat, amilyet csak MI tudunk elképzelni és olyan borzalmasat, amilyentől csak MI bolondulhatunk meg, vagyis testreszabottat!

A módszer neve: Gondolati Kivetítés, elvontabban pedig ,,A Tulpa..."

Lehet ilyen víziókat létrehozni, lehet ilyen játékokban társakra is találni, a neve: Sátánizmus, és kellemesen a félelemtől gonosszá is válni, hogy ezen keresztül legyen a Gonosz kegyelmes hozzánk, hogy mint ,,imádatunk" tárgya hagyjon minket élni, és lehetőleg jól, a saját félelmeinken keresztül...

Ez a zsidóság játéka, többre nem tellett nekik...

Ellenszere: MI A FÉNY GYERMEKEI VAGYUNK!

(,,Távozz tőlem, nincs hatalmad felettem!")

A Gonoszságot és a félelmet még gondolati szinten sem fogadjuk el(!), partnernek nem akarjuk(!), rá kíváncsiak nem vagyunk(!) és hátat fordítunk neki, mint a Hősök a Halálnak, félelem nélkül!

IGEN, félelem nélkül nézünk szembe a sorsunkkal, mert mellettünk, emberek mellett az Istenünk áll, és ha meg is halnánk, értünk a FÉNY fog eljönni, és kiszakít a Sötétségből, ez a MI igazi erőnk, és NEM más!

Társunk és kísérőnk a harcos-szeretet és minél inkább szenvedünk hitünk miatt, annál több erőt ad, mert mi a JÓISTENNEL ÉS AZ ÉLETTEL KÖTÖTTÜNK SZERZŐDÉST, AZ ÖRÖKLÉT ÉS A TEREMTÉS URÁVAL!

( A nevetés is tökéletesen jó a Gonoszsággal szemben: egyszer tévedésből ezt mondtam: ,,Távozz tőlem, nincs hatalmam feletted!"

Kedves mosoly volt a válasz, és elképzeltem, hogy a vicsorgó Gonosz erre hirtelen meghökken: hogy is volt ez...)

,,A félelem nélküli harcos-szeretettel együtt jár valami csodálatos nyugalom és magabiztosság: ,,sorsomat már rég megfonták, nincs hát miért félnem, csak a szívemre kell hallgatnom és vállalnom önmagam, emberségem!"

,,Mert önmagam akkor vagyok, ha nem félek, nincs mitől félnem, és a félelem nem befolyásolhatja a döntésem(!), hiszen a legtöbb amit magammal vihetek a földi létből, az a becsületem és a tiszta szívem.

Ez meg már a leheletemben, az utolsó leheletemben is elfér, és egyenesen a csillagokba száll akadálytalanul..."

Nincs az a börtön, kazamata, vagy magas hegy, ami át ne engedne, oda ahová valójában is tartozom, az emberek és a magyarságom közé, a Tudás és a Fény Hatalmába, Birodalmába...

Mindenkinek ajánlom tegye próbára magát:

Menjen ki éjszaka egy sötét és elhagyatott erdőbe.

Álljon meg és nézzen körül, érezni fogja emberi kicsinységét és sebezhetőségét, bizonytalanságát.

Most gondoljon arra, hogy ő a természet és Isten Világának, Isten által felügyelt(!) világának a része, porszeme egy nagy rendszernek, de a porszemnek is megvan a maga helye és értelme...

Nézzen körül és ne féljen, sorsa már rég eldöntetett...

A félelem gátolja a látást és az érzékelést, ne gondoljon ezért rosszra.

Gondoljon a jóra, nézze a csodálatos csillagokat, vagy az esetleges holdvilágot, érezze az erdő tiszta illatát, hallja az éjszakai madarak csivitelését, vagy a távoli kutyaugatást.

Melegség fog költözni a szívébe és igazi férfibátorság, harcos-szeretet, az Isten ajándéka, mint a perc varázsa.

Voltam sokszor magányos, kétségbeesett és kilátástalan, amely emberi gyengeség, mindnyájunkkal előfordulhat, nem szégyellnivaló, de tanulságos.

Egy ilyen alkalommal a kilátástalannak tűnő helyzetemben kicsiny sátram körül egyszerre csak megjelent milliónyi apró szentjános bogár.

Ott és csakis ott, ahol a sátram állt, mintha körbefogtak, vagy védtek volna...

Soha nem tapasztaltam még ilyet, és azóta sem.

Nem tudom az okát, de ott és akkor számomra az volt ,,A Csoda!"

Olyan csoda, mely erőt adott és olyan nagy, hogy szívem fájdult belé...

Nekem világítottak, engem vettek körül és ami furcsa volt, éreztem a szeretetüket...

Persze ugye ez mind csak képzelgés, de az ilyen képzelgések hatására leszünk szerelmesek, határozunk el valamit, érezzük át a helyzetünket, döntünk életünk sorsáról, vagy válunk boldoggá...

Mi emberek....

Becsüld meg jól emberséged, magyarságod!

Ne hagyd veszni az érzéseidet, ne hagyd veszni a harcos-szeretetedet és ne hagyd veszni magyarságodat, mert e nélkül senki és semmi vagy, merj Magyarnak és Embernek lenni egy -- most még -- embertelen világban!

Ne hagyd megfélemlíteni magad, mert akkor már győzött is a lelketlen gonosz rajtad, mert elvette a hited!

,,A félelem a bátorság része, olyan ez, mint a lábtörlő az ajtó előtt, nem több és nem is kevesebb. Ahhoz, hogy belépjünk az ajtón, előbb rendszerető módon megtisztítjuk az útközben összegyűlt mocsoktól magunkat...

Aki ezt nem meri, az nem léphet be az ajtón, pedig azt nem csak megmutatnunk kell, hanem igazi és bátor férfiként át is menni rajta!"

(Táltosunk emlékére...)

Az Edda német jóskölteményből:

,,A Gonosz felülkeredik, Istenek alkonya jön, egyre jobban és egyre jobban...

De újból eljön az Erős fentről az idők végén, ki megsemmisíti a Gonoszt..."

,,A Gonosz Végzete elrendeltetett, hiszen kétfrontos támadás fogja érni: egy érkező kozmikus és egy földi emberi ellenhatás, méghozzá egyszerre!

A neve Végítélet!

Egyik a földi élővilág, természet és az emberiség részéről, mely nem zsidórabszolgaságra és elnyomásra, hanem alkotó és teremtő, szerető-boldogságra Teremtetett!

A másik a kozmikus, a letagadott, de közeledő Vörös Nap, a Nibiru, a Szárnyas Korong, az Isteni Rend és Igazságosság megtestesítője részéről.

Mivel eleget írtunk már erről is, most csak annyit: egészen kiváló és hitelt érdemlő NASA szimulációk tekinthetők meg erről a YouTube-on, a csak motorikus képességekkel rendelkezők számára is...

Embernek és magyarnak nincs szüksége túlságosan nagy irodalomra és történelemre ahhoz, hogy érezze, ez így már tovább nem mehet, ahogyan szeretett írónknak, költőnknek soraiból is kiderülhet ez:

Wass Albert: Üzenet haza (1948, Bajorerdő)

,,Maradnak az igazak és a jók.

A tiszták és a békességesek.

Erdők, hegyek, tavak és emberek.

Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

Likasztják már az égben fönt a rostát.

S a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok.

És lészen csillagfordulás megint és miként hirdeti a Szentírás, megméretik az embernek fia.

S ki mint vetett, azonképpen arat.

Mert elfut a víz ,,csak a kő marad", de a kő marad"

A szívünkbe markoló szép magyar szavak, gondolatok azt hiszem kifejezik a lényeget, amit mi mindnyájan érzünk és talán már tudunk is.

A tiszta, egészséges és elpusztíthatatlan emberiség nagy változáson fog keresztül menni, mondhatni éppen most törli a lábát az ajtó előtt, az ,,úton összeszedett mocsoktól"...

A büszke és elfeledtetni akart vitézek harcos-szeretete lobban fel most bennünk és mindenkinek -- jó, kötelességtudó és bátor hazafi módjára -- tenni kell a dolgát Istenéért, Hazájáért, Családjáért és nem utolsósorban önmagáért is...

Ahogyan tette Wass Albert is katonaként a golyózáporban és hősként az orosz tankokkal vívott harcában, ahol néhány emberével és a nagy bátor magyar szívével ők voltak kevesen a frontvonal, itt pest határában...

,,Most ez a munkánk és nem is kevés, ne told tovább a gödrös úton a zsidókkal megrakott szekeret, mert ha a kerék kiesik, akkor is te leszel a hibás!"

Mutassuk hát meg az ajtót, menjünk át rajta félelem nélkül és intsünk, hívjuk a bátortalankodókat: utánunk, együtt az Emberi Szabadságért!

(És persze mutassunk ajtót a zsidóknak is, valahogy nagyon nem akarják észrevenni, eddig és nem tovább, az idejük letelt...)

,,Vérrel a vérért"

,,Csak az erkölcs tesz emberré!"

,,Emlékezz: 2011 a Változás éve, 2012 a Büntetésé, 2013 a Kegyelemé!"

Tanulságként:

Magánemberként: az elterjedt zsidóparazitizmus elvette a családom, gyermekeim, életem és munkám értelmét, megkérdőjelezte a puszta létem.

Mikor elvesztettem mindenemet, akkor nyertem el valójában mindent!

Lehullottak a láncaim, melyek megbéklyózták a kezem és odakötöttek a tárgyaim, a csecsebecséim őrzésére, gondozására, gyűjtögetésére az álvilágomban, melyek pontosan emiatt lettek kitalálva...

Ezeket elvesztve és hátrahagyva egy valóságos világ tárult fel előttem, melyet eddig a személyes halmozásaim és birtoklásaim takartak el előlem...

Ezt a világot az életemnél is jobban szeretem, mert ez a világ gyönyörű és halhatatlan, ez a világ a...

De ez maradjon az én titkom!

A Küszöb Őreként, hivatalból:

A zsidóhatalom megtörésének a kulcsa a fent leírt feltételek megszüntetése!

Ténylegesen a fajiság, élősködés, hazugság, gyűlölet, félelemkeltés és a sátánizmus kizárása a saját életünkből és az Emberiség, a Nemzetünk életéből!

Érdekes módon az erős nemzeti államhatalom (más szóval: fasizmus) és a nemzeti jólét (más szóval: nemzeti szocializmus, ,,náci"), a magyarság (más szóval: a hungarizmus) megteremtésével!

Mit ad Isten' a zsidómédia és a zsidóparazitizmus által pontosan ezek a szavak, kifejezések vannak leginkább lejáratva, megbélyegezve és gyűlöltté téve, és olyan tartalommal megtöltve, amit el kell, hogy utasítsunk, ha úgymond ,,demokratikusak, haladók, és liberálisok" vagyunk, le sem írhatók és ki sem mondhatók, mert ezáltal üldözhetők és megbélyegzettek lehetünk!

Nem ártana ezen elgondolkoznunk és újra értelmezhetővé tennünk!

Ne harcoljunk a magunk és az emberiség érdeke ellen zsidómegfelelésből!

,,Gyula, áldjon meg az Isten érte, a következőket is írd le:

Most van a kirajzási idejük világszerte!

Most megmutatják végre az arcukat mindenfelé, most elkaphatjuk a töküket!

Most kell megtisztítani a világot tőlük, még a Nagy Víz előtt, ez a Parancs, a Jarlik!"

,,Ki egy kardért mindenről lemondani és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az Igazság dolgában!"

(Ajánlott olvasmány: ,,Az MNE Útmutató Tízparancsolata, Felhívás, Kiáltvány, Most és halálunk óráján, Él még a Nemzet, Szükségállapot, A Hősök sohasem halnak meg, Eustace Mullins: A biológia zsidó, Harc a Sátán ellen, stb, stb...)

(A megkeresésekre:

Ügyiratszám: 14280082087311 Rend. Főkap. 2011.05.06

Nem fogadom el a ránk kényszerített zsidójogokat és főleg nem annak ember és magyarellenes módosításait, különösen nem a: 2004 CXL törvény 79§ (2) bek.

Nem vagyok sem bűnöző, sem hazaáruló, viszont magyar vagyok és ez nem az én (a MI) jogunk, melyet erőszakkal kényszerítettek ránk és erővel tartatnak be!

A Magyar Szent Korona alattvalója vagyok a Nemzeti Ellenállási Mozgalom katonája, tisztje és mint ilyennek nincs illetékességük felettem, nekem jogom és kötelességem az ilyen szándéknak ellenállni!

Nem megyek sem be, sem nem hagyom magam bevitetni, keressenek meg, valahol csak megtalálnak...

Helyemre mások fognak állni és a velem történteket viszonozni...

A kockázat mindig életem része volt és tengeralattjárósként önként is vállaltam, már régen leszámoltam a félelmeimmel, most sem érdekel különösebben.

Ami fontos volt nekem eddig, azt már mind elvették, ami meg most fontos, azt meg nem áll a hatalmukban.

Édesapám az ostrom alatt otthon maradhatott volna a nővéremmel terhes Édesanyám mellett, az ,,elvetemült" Szálasi parancsa értelmében, azonban Ő még betegen is azt mondta, hogy ameddig az ujját mozdítani tudja, addig a bajtársai mellett a helye.

Azt hiszem tudjuk, hogy melyik ujjára gondolt...

Én az Ő nevét viselem mint példaképemet...

Kinyilatkoztatom, hogy sem halálos beteg, sem öngyilkos nem akarok lenni, ellenkezőleg, aki a rendőrségtől fehér zászlót lobogtatva átállási szándékát hitelt érdemlően igazolni tudja, azzal -- vizsgálat után -- mértékletesek leszünk...

Egy napon sokaknak hiányozni fog ez a lehetőség, hiszen ne felejtsük el: ,,van egyenruhás bűnözés"!

És van Igazság is, melyről azt is tudhatjuk, hogy Arctalan.

Továbbítani!

Forintos Gyula sk. LH119 )

,,A HŰSÉG A BECSÜLETEM!"

Figyelem!

A Nemzeti Ellenállási Mozgalom hivatalos, nem cenzúrázott, eredetei nyilatkozatai és közleményei, a forintosgyula.blogspot.com és a hunveerfarkas oldalain olvashatók hitelt érdemlően!

Előfordulhat, hogy a másutt olvasott és terjesztett változatok idegenkezűséget tartalmazhatnak, melyek azok értelmét, mondanivalóját lényegesen megváltoztathatják!

Mindig csak tiszta forrásból!

Forrás: Nemzeti Ellenállási Mozgalom

(FEM, Különkiadás LH 119)

Találkozunk égen, földön!

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

Csonkaország, 2011.05.06



  2011-06-17 23:34:04, péntek



VÉRREL ÍRT FIGYELMEZTETÉSEK

Nemzetünk életét, cselekvőképességét alapvetően befolyásolja az a körülmény, hogy a benne felszaporodott népesség mennyire tud azonosulni azzal az erkölcsi, kulturális és emberi hagyománnyal, ősiséggel, melynek a letéteményese és jogutódja, folytatója.

Ez elsősorban genetikai, vérségi, vagyis faji probléma.

A magyarok -- akik nem csak a nyelvet beszélik -- morálisan, erkölcsileg tulajdonosai és leszármazottai őseinknek, és érzik annak kötelességét, igazságtartalmát, amely megkülönbözteti őket azoktól a beszivárgott világcsavargóktól, akik csak a puszta megélhetésük miatt telepedtek le nálunk, és nem a nemzettudattól átitatva váltak annak részeseivé.

Jelenleg egy tipikus, jellemzőiben és következményeiben egyaránt tisztán beazonosítható pestis pusztít országunkban, mind erkölcsileg, emberileg, mind fizikailag, pontosabban biológiailag.

Az evolú-zionista nevelés, a zionista faji belterjesség következménye miatt ha tetszik nekünk, ha nem, jelenleg magyarságunk zsidórabszolgaságban sínylődik.

Tekintsük meg a világtörténelmet, mit jegyzett fel erről a periódikusan ismétlődő nemzeti parazitizmusról, pestisről, melynek szenvedő alanyai vagyunk, mert hittünk az iskoláinkban zajló degeneratív zsidóalapú oktatásnak.

(Valamint hozzátehetném még azt is, hogy nem merült fel bennünk igény és kétség ennek a hitelességével kapcsolatban, és vakon éltük az életünket, elfogadva annak ordító igazságtalanságait!)

Történelmi tények következnek a ,,magukat szegény vallásuk miatt üldözött kiválogatottaknak, tolerancia bajnokoknak" nevezők valós és általuk eltitkolt földi pályafutásáról.

,,A legridegebb tárgyilagossággal szemlélve a zsidóság ügyét, nem lehet tagadásba venni a tényeknek ezt a bizonyító erejét. De ha tagadnák is némelyek, kétségtelen, hogy a zsidóság mindenütt, ahol megjelenik, problémát jelentett és jelent. A zsidóság, mint kompakt tömeg, mindenütt izgató hatással van egészséges más nemzeti ösztönök, történelemalkotó erők megnyilvánulására; mindenütt reakciót kelt. Csak széthullóban lévő faji, nemzeti organizmusok nem termelik ki az egészséges reakciót vele szemben. És csak azok tagadják a zsidókérdés létezését, akik tudatlanul vagy tudat alatt a zsidó érdekek hatásvonalába kerültek.,,

,,Krisztus születése után Vespásianus volt az, aki először szórta szét a világban a zsidókat.

135-ben Krisztus után Julius Severus Palesztinában a zsidók nagy részét leöleti, a többit kiűzi.

161-180-ban Marcus Aurelius szigorú rendszabályokat hoz ellenük az egész római birodalomban.

320-ban a spanyol félszigeten tűnnek fel működésükkel, melynek eredménye, hogy az illiberisi zsinat törvényt hoz ellenük.

336-ban Nagy Konstantin császár a hivatalviseléstől eltiltja őket.

363-ban újabb zsidóüldözés tör ki az egész római birodalomban.

455-58-ban II. Jesdegárd perzsa király kiűzi őket a perzsa birodalomból.

518-31. között Kabad perzsa király "végleg" kiűzi őket.

527-565-ben Justiniánus császár megfosztja őket polgárjogaiktól.

600-ban Mohamed, - aki eleinte "szerette" őket - kiveri az általa uralt területről valamennyit.

600-ban a nyugati gótok királya is kiűzi őket. (Kelettől nyugatig, a gót birodalomtól Perzsiáig már zsidóprobléma van...)

612-ben Sisebut gót király űzi ki őket.

628-ban Heraklios bizánci császár szigora elől a zsidók egy része a kazárokhoz menekül.

680-ban Omár török császár az első a történelemben, aki megkülönböztető jelek viselésére kényszeríti a zsidókat.

Egy időre megnyugvás jön a zsidókérdésben birodalmában, de később mégis minden, megjelölés ellenére kénytelen kiűzni őket, hogy birodalma nyugalmát helyreállítsa.

969-ben a kazárok között letelepült zsidókat az oroszok széjjelkergetik. A kazárok, - akik között a zsidók uralma alatt elterjedt a zsidóhit, - bár fajilag érintetlenek maradtak - most sorra visszatérnek államukba.

1041-ben Eduárd angol király a zsidók vagyonát a Korona tulajdonává nyilvánítja. Egyszerűség okáért a zsidókra is kimondja, hogy ők is az angol Korona "tulajdonai" vagyonukkal együtt.

1148-ban nagy zsidóüldözés tör ki Spanyolországban. Érdekes, hogy ekkor az üldözés már kiterjed az álkeresztényekre, (kikeresztelkedettekre, a "marannos" - héberül "anuszim" zsidókra is. Ezekről a hazai Pallas lexikonunkban olvashatunk épületes dolgokat, melyek nemcsak a zsidókra, de a "kútfőnek" számítható lexikonunkra és azok szerkesztőire is jellemző. A 16. kötet 1207 lapján Isac de Racamora-val kapcsolatban írja, aki mint marannos, (kikeresztelkedett) játszott szerepet Spanyolországban, hogy "...kikeresztelkedése után Mária osztrák császárnő gyóntatójává lett, azután később visszatért a zsidó hitre..."

Az 1215-ik lapon pedig így ír a lexikon: "...A hátramaradt álkeresztények közül sokan az inquisitio évszázadokon át folytatott üldözéseinek estek áldozatul, sokan megszöktek és többnyire Hollandiában kerestek és találtak is új hazát, hol nyíltan visszatértek régi hitükre..."

A lexikon 1215. lapjának első hasábja így ír az ekkori zsidóüldözésekről:

"Az üldözöttek részben elmenekültek.... részben színleg felvették a kereszténységet. Az utóbbiakat (Marannos héberül anuszim, azaz kényszeritettek), mivel igaz hitűségükben nem bíztak, éber szemmel figyelték, gyakran üldözték, úgy, hogy vagy elmenekültek, vagy ősi hitükre visszatérve, hősiesen szenvedték a mártíromságot." Meg kell jegyeznünk, hogy a lexikonnak többek között ezt a részét is zsidó írta. (Épp úgy a többi lexikonoknak azokat a részeit is, melyek aztán sokszor döntően befolyásolták a magyar értelmiség állásfoglalását a zsidókérdésben.)

1096. A Rajnától Regensburgig és Prágáig a keresztes hadak üldözik a zsidókat.

1146. Ebben az évben is a keresztes hadak zsidóüldözése folyik.

1181. Vérvád alapján Párisból és környékéről űzik el őket.

1189. szeptember 3. Oroszlánszívű Richárd angol király uralkodása alatt hatalmas pogrom Londonban, továbbá Norvick és York grófságokban.

1198. IV. Henrik és III. Konrád német császárok elrendelik, hogy birodalmukban zsidó polgárjogot nem nyerhet, földbirtoka nem lehet, céhekbe nem léphet. Külön gettóban kötelesek lakni és megkülönböztető zsidó jelet kötelesek viselni.

1189. A németországi Bopardból vérvád miatt kiűzik őket.

1171. Olaszországban Bolognából űzik ki őket vérvád miatt.

1196. Bécsből kiűzik ismét őket vérvád miatt.

1198. Nürnbergből kergetik ki őket.

1199-1216 közötti időben János angol király mindenüket elkobozza.

1205. Halléból kiűzetnek.

1212. Gothából is kiűzik őket.

1216-72. III. Henrik angol királynak elődje erélyes intézkedései ellenére már ismét meggyűlik baja a zsidósággal. Zsidó jelet parancsol reájuk.

1221. Erfurtból kiűzik őket.

1225. Mecklenburgból és Boroszlóból vérvád miatt űzik ki őket.

1233. Maimuni rabbi írásait Franciaországban elégetik.

1235. Fuldából kergetik ki őket vérvád miatt.

1240. Hitvita indul Párisban és Montpellierben. Ennek eredménye alapján zsidóüldözés következik.

1242. Franciaországban minden zsidó írást hóhér éget el.

1241-1285-ig Majnafrankfurtból, Bielesből, Hildesheimből, Weissenburgból, Magdeburgból, Barcelonából, Lorchból, Becherajból, Münchenből kergetik el őket, mindenütt vérvád miatt.

1289-ben egész Bajorországból kiűzik őket. A vád, hogy a szent ostyát meggyalázták.

1290-ben első Eduárd angol király végleg száműzi őket.

1306. Szép Fülöp francia király 100 ezer zsidót kitesz Franciaországból.

1315. X. Lajos súlyos feltételekkel megkegyelmez a zsidóságnak.

1320-21. Franciaországban nem csillapodik a zsidóüldözés. Az u. n. "pásztorosok," üldözik őket, majd pedig az üldözés általánossá bővül, mert a kutak megmérgezésével vádolják a zsidókat.

1328. Navarrából kiűzik őket.

1336-38. Elszászban és Svábországban Armleder vezérlete alatt pogrom folyik, majd 1346-ban a flagellánsok üldözik őket az egész német birodalomban.

1348. Spanyolországban is a kutak mérgezésének gyanúja miatt indul zsidóüldözés. Érdekes megfigyelni, hogy egy-egy erőteljes zsidóellenes intézkedés után is milyen hamar visszakerülnek a zsidók azokba az államokba és azokra a helyekre, ahol a meglévő konjunktúra folytán anyagi érdekük a megtelepedés. Egy-egy környékről csak akkor tűnik el a zsidóság, még üldözés nélkül is, ha a konjunktúra lehetőségei elmúltak.

1348. Németalföldön is felmerül a vérvád mellett a kútmérgezés gyanúja. Emiatt üldözés következik.

1391-ben Szevillából és a Baleári szigetekről üldözik el őket.

1394. VI. Károly Franciaországból ismét kiteszi a zsidókat. Egy részük elsősorban lengyel, orosz és Németföldre menekül.

1412. Spanyolországban ghettókat, úgynevezett "judériákat" állítanak fel és csak itt szabad lakniok.

1413. A tortosai hitvita után zsidó jelvényt rendelnek el Spanyolországban. Ebben az időben a spanyol és francia területeken helyezkedik el erősen a zsidóság épp úgy, mint a kalmár nép, az angol is. Az ókori Földközi-tenger melletti pezsgő kereskedelmi élet után most errefelé van az arany főútvonala.

1420-52-ig Ausztriában, Freiburgban, Svájcban, Kölnben, Szászországban, majd újra Zürichben, Speierben, Mainzban, Bajorországban, Sziléziában vannak zsidóüldözések.

1492. március 31-én V. Ferdinánd 300 ezer zsidó ellen él a vagyonelkobzás jogával.

1492. Portugáliában II. Juan király nyolc hónapra befogadja őket.

1496-ban már annyira otthonosak Portugáliában, hogy Nagy Emánuel a régi kevéssel együtt kiűz minden zsidót.

1493. Katholikus Ferdinánd Szicíliából veri ki őket.

1500. után Olaszországban is gettóba szorítják őket és zsidó jelvényt kell viselniök.

1510-ben Németországban Brandenburgi Joachim vérvád miatt 30 zsidót megégettet, ugyanekkor eltiltja a zsidókat a kereskedéstől, kitiltja őket a céhekből és Kötelezővé teszi a zsidójelet és a gettóban lakást

1551. Zsidó üldözés Bajorországban. 1555-ben a Pfalzi tartományban.

1553-60 a zsidó írásokat Rómában, Velencében, Bolognaban hóhérral égettetik el.

1573-ban Brandenburgból, 1615-ben Frankfurtból, 1616-ban Svájcból, 1618-ban Bázelből, 1622-ben Appenzelből, 1634-ben, Zürichből, 1655-ben Schaffhausenből, 1670-ben az osztrák örökös tartományokból űzik ki őket.

1648-61-ben Lengyelországban kitört a Chlumetzky-féle zsidóüldözés, amely három év alatt közel félmillió zsidót irtott ki...

,,Az 1700-as években már csökken a zsidóüldözések száma. Az erős rendszabályok visszaszorították a zsidóságot és a Gettó jó fegyvernek bizonyult. Nincsenek már annyira szem előtt. Élik a maguk életét Csak egyénenként - egyes kiválasztottak - jutnak szerephez az egyes közületek életében, így a tömegek részéről rejtélyes életük nem olyan közismert s így a tömegek gyűlölete sem éri annyira őket. Azonkívül úgy látszik időlegesen tanultak valamit a múltból és munkájukat még nagyobb titokban és még nagyobb óvatossággal folytatják. Még így is felüti fejét itt-ott egy-egy vérvád, mérgezési vád stb. Ezeknek azonban országos jellege nincsen.

Az 1800-as évek forradalmai és nagy jelszavai mögött azonban érik az ötlet, melyen át újra ki akar merészkedni a zsidóság a gettóból. Szabadság, egyenlőség, testvériség... emberiesség...

A nemzetközi zsidóság hirtelen ráveti magát az új eszmékre, melyek eredeti célkitűzéseikben a népek megváltására teremtődtek, de a népek közül egyetlen egyet sem váltottak meg.

Csak a zsidóságot.

A jelszavak az újra feltörő nemzetközi zsidók szabadalmazott fegyvere lettek. Kisajátították ezeket az új jelszavakat és minél gyorsabb igyekezettel lekaparták róluk még azt a csekély értelmet is, ami mögöttük meghúzódott. Azután logikus következményképpen jött folytatásának a tisztán zsidó marxizmus... liberalizmus... de minek ezeket magyarázni.

Minden nemzeti rétegnek, minden osztálynak, minden felekezetnek készen, állt a keretszerű csapda, melybe bele fuvolázták ezeket, mint a hamelni mester a patkányokat a vízbe és míg a szabadságharcok csak új szolgaságot, új nyomort, új bajokat zúdítottak egyes nemzetek népének nagy részére, addig a nemzetközi zsidóság váratlan fellendüléshez jutott."

(Fenti részletek A SÁRGA FOLT TITKA című, U. Károly Miklós által írt könyvből származnak.)

Az idézetekből egyértelműen látható, hogy a zsidósággal mint fajjal, genetikailag és biológiailag meghatározott és mint jól behatárolt entitással van alapvetően súlyos probléma, és nem vallással és kultúrával, ahogyan azzal a zsidócsahosok, félrevezetők és az álzsidók sunyin védekeznek.

,,Antiszemitizmus csak ott van, ahol zsidók is vannak!"

A zsidóutálat történelmi okai tehát a következők:

Elsősorban erkölcsi és morális problémák, összeférhetetlenség, diktatórikus hatalomvágy, széthúzás és belviszály keltése.

A gazdaság és a szervezett társadalom tönkretétele, a meglévő tartalékok felélése, nyomor és éhezés, prostitúció és háborúskodások előidézése.

A nyomorban egyéni és társadalmi, valamint az élőlények, állatok lealacsonyítása és pusztítása, embertelen tönkretétele is főszerepet játszik.

Szadista gyilkosságok és vérvádak (emberáldozatok, különösen kisleányoké!), élelem- és vízmérgezések, a rabszolgaság minden formájának -- beleértve az adósrabszolgaságot is -- létrehozása.

Természetesen a ,,másság" dicsőítése, amelyben tulajdonképpen az ő ,,másságukat" is el kellene fogadnunk, ezért is a nevük a ,,héber", ami idegent, kitaszítottat jelent...

Könnyen beláthatjuk azt is, hogy magyarságunk elsődleges védelme tehát abban rejlik, hogy a zsidófajú ősellenségeinket -- nem csak nekünk, hanem az egész emberiségnek is -- minden eszközzel a hatalomból, a közéletből és a nemzet gazdasági vérkeringéséből, azonnali hatállyal eltávolítani szükségeltetik!

A velük való minden kapcsolat -- eszmei, gazdasági és biológiai -- olyan hátrányosan érinti a szervezett társadalmakat, hogy annak eltűrése faji kipusztulásukat fogja eredményezni!

A zsidókkal történt szexuális kapcsolat legalább annyira nyomorítja az egészséges emberi fajt, hogy az ebből születő utódokkal harmonikus együttlét és nemzetépítő, társadalomfejlesztő tevékenység nem alakítható ki, mintha a belterjes, családon belül is egymással szaporodó retardált cigánysággal lépnénk faji kapcsolatba.

A zsidóság értékrendje, eszmeisége és vallásszerű ember- és igazsággyűlölete hatalmas károkat okoz, de még ennél hatalmasabbakat azok az örökletes genetikai tulajdonságai, amelyekkel az érett és egészséges emberi faj utódjaiból félembereket, konzumidiótákat, megélhetési zabálógépeket és igazi meghunyászkodó jellemtelen rabszolgákat, korcsokat termel ki.

Mindenki nézzen körül a saját életében és tapasztalni fogja a széteső magyar-félzsidó családok nagy számát, és az anyagilag megosztott társadalmunkban ennek bűnös és tömeges ismérveit, árulkodó jeleit, következményeit.

Nem aljamunkákra, kompromisszumokra és nevetséges adminisztratív szavazgatásokra van itt szükség, hanem gyökeres és azonnali cselekvésre, hogy gátat vessünk a hétköznapi életünk és munkánk zsidófenntartó és eltartó mókuskerekének.

Erre csak olyan emberek képesek, akiket még nem fertőzött meg az a pestis, amely gyávasággal, cselekvőképtelenséggel és egoizmussal -- önnön személyének mindenek fölé emelésével -- jár, hanem tiszta magyar vérrel és egészséges önvédelemmel, büszke életképességgel rendelkeznek!

Ezeknek a személyeknek a száma ugyan már kevés, mert a fajilag tiszta és önfeláldozó őseik elvesztek a nemzet harcaiban, és helyüket a háttérben sunyin és gyáván megbújó zsidóság biológiailag átvette, genetikailag lerontotta.

Azonban még számszerűleg elégségesek egy győztes nemzetmentő háború megvívásához, ha nem kivárásra játszanak, napról-napra csökkentve esélyeinket, amelynek az elodázására történnek a négyévenkénti parasztvakító választások, szavazgatások is...

Ne létesítsünk nemi kapcsolatot minden tévés népszerűsítés ellenére sem zsidóval, cigánnyal és afrikai keverék népekkel, mert a végeredmény olyan keserű lesz, hogy abba az életünk minden tekintetben belerokkan, mert ezek a népek alkotásra, teremtésre képtelenek!

Keressünk és tanuljunk, ismerjük fel a közöttünk élő- és élősködő -- belső, magyarul beszélő, de a magyarságot már cseppet sem akaró halálos ellenségeinket!

Az élet nagy Tanítómester, ennek iskolájában dől el sorsunk és nemzetünk sorsa is, hogy tanultunk-e a múltunk hibáiból, vagy újra és újra beleesünk hiszékenységünk és oktalan, válogatás nélküli jóindulatunk, gyanútlan jóhiszeműségünk ki- és felhasználóinak sunyi csapdájába.

Itt az idő!

- Ahogyan a tömegzsidó fidesznek a betelepülések folytatására, úgy nekünk ennek megakadályozására is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése