2012. január 29., vasárnap

Bioterrorizmus, vagy bio fegyver tesztelése – az új E-Coli betegség?

Bioterrorizmus, vagy bio fegyver tesztelése

az új E-Coli betegség?

Gyanítjuk, mindkettő

Először betiltják a természetes gyógyszereket, majd megtámadják az élelmiszerláncot…”A lényeg, hogy egy ilyen rezisztens törzs kizárólag tudatos laboratóriumi eljárások eredményeként jöhet létre. Elképzelhetetlen, hogy a természetben véletlenszerűen megtörténjen…”

Tudatos genetikai szelekcióról van szó, amit laboratóriumi körülmények között végeznek egy kívánt hatás elérése érdekében. Minden biológiai fegyver így készül az Egyesült Államok hadseregének Detrick marylandi laboratóriumában…”

E-Coli: a legújabb adattároló…”

A kérdések, amiket nem tesznek fel az új E-coli baktériummal kapcsolatban

Ez egy lehetséges terrorista akció?
Úgy van a baktérium kitenyésztve, hogy ez nem lehet más célból. Most a germánokon kísérleteznek, azután majd lesz más?
Miközben Németországban és Európa több országában egyre több embert fertőz meg az E-coli baktérium, elfelejtik feltenni a kérdést, hogy vajon mi módon vált az E-coli baktérium hirtelen rezisztensé nyolc különböző típusú antibiotikum családdal szemben majd jelent meg az élelmiszerláncban?
A mostani megbetegedéseket az E. coli O104:H4 csoportba tartozó baktérium okozza, ami általában nem antibiotikum rezisztens.
A rezisztencia csak úgy alakulhat ki, ha a baktériumot ismételten antibiotikummal kezelik a mutáció előidézése és ezen keresztül a rezisztencia elérése érdekében.
Ha szeretnénk megismerni a törzs eredetét csak vissza kell vezetni az E-coli genetikai kódját és megtudhatjuk, milyen gyógyszerekkel kezelték a kívánt hatás elérése érdekében.
Ezt a vizsgálatot elvégezték és az eredmény elég érdekes képet mutat az O104:H4 csoport eredetéről.
A genetikai kód megmutatja a baktérium múltját.
Amikor a németországi Robert Koch Intézet munkatársai dekódolták az O104:H4 törzs genetikai összetételét azt találták, hogy a baktérium a következő antibiotikumokkal szemben rezisztens:
- penicillin
- tetracycline
- nalidixic acid
- trimethoprim-sulfamethoxazol
- cephalosporin
- amoxicillin / clavulanic acid
- piperacillin-sulbactam
- piperacillin-tazobactam
Emellett az O104:H4 törzs különleges enzimek termelésére is képes, ami “szuper erővel” ruházza fel.
Ezt szaknyelven ESBL-nek (Extended-Spectrum Beta-Lactamases – széles spektrumú béta-laktamázoknak) nevezik.
Az ide sorolt mikrobák képesek olyan enzimeket előállítani, amelyek a 3. generáci ós (a kórházak által legszélesebb körben alkalmazott) cephalosporinokat (például cefuroxime, cefotaxime és ceftazidime) is hasítják, és ezáltal hatástalanná teszik.
Emellett az O104:H4 törzs két különleges gént, a TEM-1-et és CTX-M-15-öt is tartalmaz, ami az orvosok rémálma 1990 óta, írja a Guardian.
Miért félnek tőle az orvosok? Mert fertőzés esetén kulcsfontosságú szerveket támad meg és sok esetben halállal végződik.
Egy halálos baktérium létrehozása a biotechnológia segítségével
Hogyan jöhet létre egy olyan baktériumtörzs, ami nyolc különböző gyógyszerosztály majdnem egy tucat antibiotikumával szemben rezisztens, két halálos génmutánssal és ESBL enzim képességgel rendelkezik?
Erre kizárólag egy mód van: a szóban forgó E-coli törzset ki kell tenni mind a nyolc gyógyszertípus hatásának.
Normális körülmények között ez nem történik meg egyszerre.
Először penicillinnel kezelik a törzset majd megkeresik a túlélő kolóniákat és azokat tetracyclinnel kezelik.
A túlélő kolóniák ezt követően rezisztensek lesznek mindkét antibiotikummal szemben és így szépen egyenként végig kell vinni a művelet mind a nyolc antibiotikum családdal.
Tudatos genetikai szelekcióról van szó, amit laboratóriumi körülmények között végeznek egy kívánt hatás elérése érdekében. Minden biológiai fegyver így készül az Egyesült Államok hadseregének Detrick marylandi laboratóriumában.
Maga a folyamat a leírtaknál kicsit összetettebb, a lényeg, hogy egy ilyen rezisztens törzs kizárólag tudatos laboratóriumi eljárások eredményeként jöhet létre. Elképzelhetetlen, hogy a természetben véletlenszerűen megtörténjen.
Például, ha a baktérium egy élelmiszerből ered (mint ahogyan ezt állítják), hogyan vált rezisztensé ennyi antibiotikummal szemben, amikor növényeket nem kezelnek antibiotikummal?
Gyakran előfordul, hogy egy törzs rezisztensé válik egy adott antibiotikummal szemben, de nem nyolc különböző antibiotikum csoporttal szemben. Eredetének egyetlen forrása lehet: egy laboratórium.
Azt természetesen nem tudhatjuk, hogy a létrejött baktérium véletlenül vagy szándékosan került ki a laboratóriumból.
Ezt mindenki döntse el maga.
Először betiltják a természetes gyógyszereket, majd megtámadják az élelmiszerláncot
Miközben a hatóságok a fertőzés forrását kutatják, ne feledjük, hogy az EU a természetes gyógyhatású készítmények és étrendkiegészítők eltiltására és a természetgyógyászok munkájának megnehezítésére készül.
Miután nem állnak majd rendelkezésre természetes gyógymódok már csak annyit kell tenniük, hogy elijesztik az embereket a friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztásától is.
Ez fontos, hiszen a friss zöldségek rengeteg gyógyító tulajdonsággal rendelkeznek, és amíg a vásárlók hozzájuthatnak friss zöldségekhez módjukban áll természetes úton megelőzni bizonyos betegségeket.
Amennyiben sikerül elérni, hogy az emberek féljenek a friss zöldségek fogyasztásától, könnyebben rávehetők, hogy feldolgozott, egészségtelenebb élelmiszerek fogyasztására térjenek át. Az eredmény: több beteg és nagyobb igény a gyógyszerek iránt, azaz nagyobb haszon a gyógyszergyáraknak.
További fejlemények az E-coli fertőzésekkel kapcsolatban
22-en haltak meg, 2600-an betegedtek meg, melyből hatszáz beteg állapota válságos, sokuknál fennáll a veszély, hogy veseműködésük leáll.
Annak ellenére, hogy továbbra sem sikerült egyértelműen bizonyítani a fertőzés forrását, Ilse Aigner fogyasztóvédelmi miniszter továbbra is óvott mindenkit a növényi csíra fogyasztásától.
Egyben újra figyelmeztette a lakosságot arra is, hogy tartózkodjon a nyers uborka, a nyers paradicsom és a nyers saláta fogyasztásától. Jobb, ha félnek ez emberek a zöldségevéstől!
Az E-coli baktérium O104-es törzse véres székletet, hasmenést és vesekárosodást okozhat.
Eddig 10 európai országból jelentettek megbetegedést, leginkább olyan embereknél, akik Németország északi részén jártak.
E-Coli: a legújabb adattároló
Az E. coli láthatólag a baktériumok Jolly Jokere, mivel számtalan különböző kísérlethez felhasználták már – legújabban például adatot kódoltak a DNS-ébe a Hong Kongi Kínai Egyetem kutatói.
A beszámoló szerint összesen 18 baktérium DNS-ébe “mentettek el” egy, az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatának megfelelő méretű adathalmazt. Mivel azonban akár tízmillió ilyen baktériumsejt is kényelmesen elfér mindössze egy grammnyi biológiai anyagban, így összesen már 90 GB-os tárkapacitást jelentenek.
Az adatok ily módon való eltárolása a helyspecifikus genetikai rekombináció természetes folyamatának irányításával válik lehetségessé. Sajnos azonban a módszer még nagyon kezdetleges, így számos komoly hibája van; egyrészt az adatok kiolvasása lassú és nehézkes, és igen költséges felszerelés szükséges hozzá – másrészt pedig az adattároló génszekvenciák mutálódhatnak, ami pedig részleges adatvesztést eredményez.
Számos hátránya ellenére azért foglalkoznak mégis ilyen intenzíven ezzel a módszerrel, mert a baktériumok rendkívül ellenállóak, és sok olyasmit is túlélhetnek, amit a hagyományos elektromos adattárolók nem – így akár az EMP-t és az atomsugárzást is -, és így sokkal szélsőségesebb körülmények között is megőrizhetnek kulcsfontosságú információkat.
Források: Natural News – Ipon

















A nap képe: Nemrég elkészült, jelenleg még nem használt titkos Koncentációs tábor bejárata Mississippi államban. (A helyi ellenállási mozgalom felvétele)
















A harctér: USA

A mindenkit ‘kiegyenlítő’, felülmúlhatatlan, világot megváltó demokrácia csatatérré változtatta az Egyesült Államokat. Valóban sötét időket élünk a sötét színű elnök alatt. A sok titkos koncentrációs tábort most már hivatalosan is fel lehet tölteni, a törvény megváltozott, pontosabban úgy ahogy van, teljesen megszűnt.
2011 december 31-én, Szilveszter napján Barack Hussein Obama aláírta az új törvényt, H.R. 1540 megnevezéssel. Mint tudjuk, nem minden az, aminek látszik. NDAA – National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2012 – a pontos neve, magyarul annyit jelent: Nemzeti Védelmi Felhatalmazási Törvény 2012-es évre. Nem hogy nem tért el Georg W. Bush “nemzetbiztonsági” terror törvényeitől, mint azt kampányában megígérte 2008-ban, hanem inkább mint egy kazánfűtő, tett még néhány nagy lapáttal a népre.
Amerika büszkesége, amit a világ legtávolabbi zugában is reklámoznak, a nemzeti alaptörvényben meghatározott szabadságjogok, amit 1789-ben az alapító atyák véstek köbe, a sötétség – illuminátus – fekete elnöke 2011 utolsó aktusaként törölt el.
Lényege:
1) Az amerikai hadsereg s annak minden fegyverneme és részlege, beleértve NATO csapatokat is, bevethető az Egyesült Államok területén a “terrorizmus elleni harcban”.
2) A hadsereg minden részének, minden zsoldosának joga van az Amerikai Egyesült Államok állampolgárait az Egyesült Államok határain belül és határon kívül is letartóztatni.
3) A letartóztatott állampolgárokat börtönben, “koncentrációs táborban” tartani, meghatározatlan ideig, akár a végtelenségig is, bűncselekmény vádja nélkül is.
4) Joga van a letartóztatott állampolgárokat idegen országba telepíteni, ahol azokat kínzás alatt is vallathatják.
Ezzel az egész ország harctérré változott, mert eddig a zsoldosokat csakis határokon kívül lehetett harcban bevetni. Az esetleges fegyver elkobzásokra a már eddig említett idegen haderőket is fel lehet használni – hát ezért vásárolt az amerikai ember fegyvereket! Maga az egész H.R. 1540- NDAA több száz oldalas, és a szokásos cion-zsiványságok csűrcsavarásaival van tele. A saját cionista ACLU szervezetük is tiltakozik ellene, de ez csak a népet megtévesztő művelet, mert meglehetősen örülnek a totális hatalomátvételnek, hiszen most már ők azok, csak is ők, akik megmondják ki a terrorista.
Mivel köztudott, hogy a judapesti parlamentben is olvassák írásainkat, szeretném a figyelmüket erre a törvényre terelni, s amikor Elani helytartó ismét okoskodik és kioktatja őket, ugyan kérdezzék már meg, mi ez a nagy demokrácia?
Úgy néz ki, 2012 valóban a vég éve lesz, de az csak is tőlünk függ, kinek a számára lesz vége.
Üdvözlet a vadnyugati harctérről!
Kitartás!
Kiss László – Jövőnk.info


Háború a bolygó ellen

Éghajlat módosítás, mesterséges „véletlen” katasztrófák,
(mert véletlenek nincsenek.)
Legjobb védekezés a támadás – tartja a mondás. Nos, ez a hétköznapi életben éppúgy igaz, mint a hadviselésben. És Montecuccoli óta azt is tudjuk, hogy a háborúhoz pedig három dolog szükségeltetik pénz, pénz és pénz.
Ezért azt mondhatjuk, hogy azok fejleszthetnek ki egyre hatékonyabb fegyverrendszereket, akik ehhez kellően tőkeerősek, vagy ilyen támogatókkal rendelkeznek.
Bár az USA, egyike legeladósodottabb országoknak, azonban a haditechnikai eszközök kutatására, fejlesztésére mindig futotta eddig, – hogy hogyan és miből az egy külön fejezet.
Noha más országok is, mint például Kína vagy Oroszország sem maradtak el ebben, sőt!
E cikk témája mégis egy amerikai felügyeletű és „tulajdonú” fegyverrendszerrel foglalkozik. E fegyverrendszert joggal nevezhetjük a jövő egyik legalattomosabb, legkártékonyabb, s egyben legszélesebb körben felhasználható tömegpusztító fegyverének. Ez nem más, mint az ártalmatlan névvel illetett HAARP.
Amit tudhatunk róla, eredetileg jó célokra, és védelemre használható felfedezésként indult útjára, amíg ez is, mint oly sokmás felfedezés, és találmány nem jutott lelkiismeretlen kezekbe. És azok sorsára jutva fejlesztették azzá, ami ma.
Nem meglepő módon óriási titkolózás veszi körül.
Elhallgatással igyekeznek a széles nyilvánosság előtt titokban tartani – eddig elég nagy sikerrel.
Ártalmatlan tudományos kísérletnek álcázva, próbálják megtéveszteni azokat, akik gyanút fogtak és szeretnék az igazságot kideríteni.
Dezinformációkkal, elbagatelizálással, operálva akarják kisebbíteni, vagy nevetségessé tenni a napvilágot látott tények, információk, netán informátorok hitelességét.
Gyanút keltő, kiemelten magas fokú biztonsági intézkedésekkel védik a HAARP kutatásokat, a kapcsolódó információkat épp úgy, mint magát az objektumot.
Mi az a HAARP?
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) Mely a XX. század elején Nikola Tesla, szerb feltaláló, (700 találmánya volt) felfedezéseinek, kísérletei erédeményeinek felhasználásával, ötletein alapulva indult.
A HAARP egy hatalmas antennaként üzemel, mellyel rádió frekvenciás energia sugarat küldenek a felső légkörbe, az ionoszférába. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ionoszf%C3%A9ra
A köznyelv ezt nevezi halálsugárnak. S nem alaptalanul, mint azt a videóban is láthatjuk.
Az elektromosan pozitív ionoszféra az összességében negatív töltésű földfelszín ellenpólusa, így a két réteg között folyamatos az elektromos feszültség. Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.
Az ionoszféra fizikai tulajdonságait használja a technika a drótnélküli információátvitelhez. A földi adók által kisugárzott rádióhullámok számára az ionoszféra olyan, mint egy hatalmas homorú tükör. Visszaveri a rádióhullámokat, amelyek így nagy távolságokat is képesek áthidalni.
Az ún. dipólusos antennákból jelenleg 48 van, a végleges kiépítettséghez 180 antenna felállítását tervezik. A kereszt alakú antenna egyik karja a 2,8-7 MHz-es tartományért, a másik a 7-10 MHz-es frekvenciasávért felelős. Az antennák úgy vannak kapcsolva, hogy az ionoszféra szűk tartományát is képesek pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni. Az ionoszféra megcélzott tartományában ez elektromágneses folyamatokat gerjeszt, ami rádióhullámok kisugárzását eredményezi.
Alaszkában, Gakona település közelében található a bázis. Az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik, egy szigorúan őrzött katonai bázison üzemel a kutatóállomás, a legnagyobb titoktartással övezve.
Katonai és kormány felügyelet alatt. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma.
De mint tudjuk, minden kiderül, csak idő kérdése. Nos, az itt folyó kísérletekről is lassan lehull a lepel. Nemcsak a kiszivárogtatás és állandó megfigyelések következtében.
A HAARP mára a legkülönbözőbb tudományos területeken zajló kísérleteket összehangolt rendszere. Ahogy eddig megtudhattuk, a meteorológia-, az elme-, a pszichológiai, és mentális kutatásokat, olvasztja egybe a haditechnikai-, a csillagászati, rádiótechnikai- fizikai- és kémiai területeken folyó tudományos elméletek és kísérletekkel. Ha úgy tűnne sokaknak, hogy a túl sok területet nem lehet egy rendszerbe foglalni, mert az csak káoszt eredményezne, azokat emlékeztetnénk arra, hogy a világban minden mindennel összefügg. Nem lehet úgy belepiszkálni az anyatermészet stabilitásába, hogy valahol más területen ne okozna instabilitást, káros változásokat. Még akkor is, ha ez első pillantásra nem szembeszökő! Ezt ma már sokan tudják és tapasztalják. Gondoljunk csak arra, hogy micsoda gyors ütemben halnak ki fajok a földön.
Időjárás befolyásolás,
A HAARP,mint a „természeti” katasztrófa eszköze
Véletlenek nincsenek, semmi sem történik ok nélkül.
A HAARP „belepiszkálása” a természet rendjébe, igen sok területet ölel fel. De sehol sem ártalmatlan!
Ráadásul a tervezett következményeket túl, a nem tervezett következményekkel is terhelt.
Bizton állíthatjuk, nemcsak okok, de politikai, katonai és üzleti ÉRDEKEK is meghúzódnak a beavatkozások mögött.
Előzetesen egy tény; az alábbi linken szereplő cikket néhány hónapja töltöttem a HM honlapjáról, meglepő módon ezen a linken mára már nem érhető el az alábbi cikk! http://www.hm.gov.hu/hirek/kiadvanyok/uj_honvedsesegi_szemle/a_meteorologiai_hadviselesrol1
Stefancsik Ferenc cikkét megtekinthették erre a linkre kattintva: A meteorológiai hadviselésről1
Az elmúlt évek hazai és külföldi érthetetlen „természeti” katasztrófái kapcsán, tudományos magyarázat híján bennünk is felvetődött sok kérdés és laikus találgatás.
Gondolunk itt az egyre gyakoribb eseményekre, mint a megmagyarázhatatlannak tűnő tömeges madár- és hal pusztulásokra, hegyomlásokra, földrengésekre az e tekintetben általában stabilnak mutatkozó helyeken, hihetetlen erősségű, szinte a semmiből hirtelen keletkezett tornádókra, cunamikra, özönvizekre, áradásokra, a kiugróan sokáig tartó szárazságra, elsivatagosodásra, a szokatlanul forró és hosszan tartó kánikulákra, furcsa villámjelenségekkel kísért vulkánkitörésekre.
Vagy álljon itt a Stefancsik által említett példa: „Egyesült Államokban egy sivatagos területet öntött el pár perc alatt egy felhőszakadás. Európában a kánikula több tízezer áldozatot szedett. A szakemberek szerint a helyzet évről évre rosszabbodik.”
Bár nem kétséges, hogy az iszonyú méreteket öltött ipari környezetszennyezés és túlhalászat, s egyéb ipari profitnyerő vállalkozások mérgei nem kis mértékben okolhatóak a bolygónk, a természet immár egyre gyorsabb pusztításáért, hosszas szenvedésekkel teli haldoklásáért, s nem utolsó sorban az emberek egészségének és életminőségének romlásáért. Valószínűleg a hadi- és űrtechnológiák, környezet- és űrszennyezésben épp ennyire felelősek. Ráadásul ezen technikák káros következményeit nem is igen kísérik figyelemmel, nem mérik, hatásait kutatják és publikálják a széles nyilvánosság számára.
Nézzük mire is használható, mi mindenre képes a HAARP technológia az időjárás, az éghajlat és a természeti erők befolyásolásában.
Stefancsik ezt írja: „Kezdetben a program nyilvánosságra hozott célja a kommunikációs kutatás volt. Ám születtek olyan vélemények is, hogy a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
A technikai eljárások közül néhányat már kísérleti úton is sikerült szemléltetni. Ezek közé tartozik a vertikális, az átlós HF (nagyfrekvencia), valamint a mikrohullámú felmelegítés és a magnetoszféra12 modifikáció. E műveletek fontos katonai felhasználási területei közé tartozik az LF (alacsony frekvencia) kommunikációs, a HF vezetékes kommunikáció, valamint a mesterséges ionoszféra létrehozása. A mesterséges ionoszféra-tükör (AIM) adott frekvenciájú vagy frekvenciatartományú elektromágneses sugárzás tükreként szolgálna, aminek következtében alkalmazható lenne a baráti kommunikációk, illetve az ellenséges információtovábbítás kiindulási pontjának meghatározására.
A létrehozott antennarendszerrel lehetőség nyílik az ionoszféra13 melegítésére. 
Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám-nyaláb teszteket végeztek vele az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és mindent megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A legnagyobb ionoszféra-melegítő képes arra, hogy 1200 km2-es kiterjedésben 27 000 °C-ra hevítse fel az ionoszférát. Az antennarendszer irányított (irányhatású), vagyis az elektromágneses hullámok tetszőleges irányba sugározhatók vele. A felmelegített ionoszféra mintegy 50 km-es körzetben megemelkedik (9. ábra). Ez a légköri nyomásviszonyokra, sőt a magas légköri, nagy sebességű áramlásokra is visszahathat. A baj az, hogy nem ismertek a beavatkozás hosszútávon jelentkező következményei, ugyanis az időjárásra gyakorolt hatása katasztrofális is lehet.”
A HAARP keretében fejlesztették ki a „Stratégiai Védelmi Kezdeményezés”-t (SDI), mely a csillagháborús technológiák szerves része.
Tudósok, kutatók igazolták, hogy a HAARP teljes kapacitással működik és képes hatalmas áradásokat, szárazságokat, hurrikánokat és földrengéseket előidézni.
Dr. Nicholas Begich – aki tevékenyen részt vesznek a HAARP ellen folytatott nyilvános kampányban – szerint: „Hihetetlenül nagy energiájú, rádióhullám-sugárzó technológia,képes megemelni az ionoszféra bizonyos részeit, az adott térségbe juttatott koncentrált sugárzás révén. Az elektromágneses hullámok ezután visszaverődnek a Földre és mindenbe belehatolnak – élő és élettelen dologba egyaránt. Nehéz lenne nem összekapcsolni a HAARP-pal az USA által tervezett űrlaboratóriumokat. A HAARP egyben a katonai űrkutatással és űrfejlesztésekkel foglalkozó kutatások fontos része is. E program katonai alkalmazásainak következménye riasztó. A HAARP lehetőségei egybekapcsolva egy űrállomással, hatalmas energiák felszabadítására képes, akár egy nukleáris robbanás erejével is, a Föld bármely pontján, lézer- és részecskesugarak bevetésével – mindez rendkívül rémisztő.
Az időjárás befolyásolása mellett a HAARP sok egyéb célra is alkalmazható: „Klímaváltozást képez a légkör folyamatos, nagyfrekvenciás sugarak általi bombázása révén. A légkör felső részéről visszaverődő nagyenergiájú alacsony-frekvenciás hullámok hatást gyakorolnak az emberi agyműködésre és a tektonikus törésvonalak mozgására. Általánosabban fogalmazva, a HAARP képes megváltoztatni a Föld elektromágneses mezejét. Így része azoknak az „elektromagnetikus fegyvereknek”, melyeket az amerikai kutatók „gyengédnek és kedvesnek” neveznek…”
Dr. Rosalie Bertel a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére.
Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen.
Továbbá ki tudnak váltani légköri zavarokat extrém alacsony frekvenciájú radarjelek használata révén (ELF) és hirtelen klímaváltozásokat kelteni.
Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
A filmben is hivatkozott „Két korszak között” című könyvében a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinszki, így írt: „Ám ezeket a felhőket szét is oszlathatjuk általa…”
”A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyantitkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak… Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsünk.”
Katonai értelmezés szerint a HAARP tömegpusztító fegyver,melynek célja nem más, mint
birtokolni az időjárást, ehhez kifejleszteni az összes szükséges technológiai megoldást, mindeközben azokra a fejlesztésekre koncentrálva, melyek katonai alkalmazhatósággal bírnak.
A baráti hadműveletek támogatása, az ellenfél tevékenységének megakadályozása a környezeti-időjárási paraméterek kis területeken való megváltoztatásával teljessé teheti a globális kommunikáció és a közeli világűr feletti ellenőrzést, az időjárás-befolyásolás olyan lehetőséget kínál a hadban álló félnek, ami biztosítja számára a széleskörű csapásmérést az ellenfélre vagy annak leigázását.
Nos, az természet, az időjárás befolyásolásán túl, – mint a bevezető filmből is kiderül – a HAARP egyéb téren is beavatkozik. Ez a másik terület az elme kontroll. Melynek épp ilyen káros a hatása, s melynek a céljai és érdekei azonosak. Vagyis épp úgy felhasználhatók, s fel is használják! katonai, politikai, és gazdasági célok elérésére.
SZRTI – Fehér Farkas

Az égethető víz – tény és cáfolat

Az alábbi összeállítást kiegészítenénk azzal, hogy Egely György, egy kérdésre válaszolva, szélhámosnak nevezte gróf Spanyolt.
Már létezik a videóban bemutatott eszközhöz igen hasonló kivitelezésű készülék, mely USA-ban jó ideje kapható is.
Íme, egy energiatakarékos, multifunkciós gép a Multiplaz 3500, mely hegeszt, vág, forraszt, fémeket “borotvál”. Ez a fejlett hordozható készülék elnyerte a “Grand Prix Award” díjat (Az Új szuper technológiák nagydíját) Genfben, a világ találmányainak bemutatóján.
A készülék működtetéséhez elektromos áram, valamint víz, vagy alkohol-víz keveréke szükséges. Azt olvashatjuk erről a készülékről többek között, hogy a Multiplaz az első  cég a világon, mely közönséges csapvizet használ fűtőanyagként, (mely 14.400 ° F, 8000 ° C-on működik), valamint az egyetlen cég, mely szabadalommal rendelkezik eme különleges hegesztési technológia alkalmazására, (víz, illetve víz-alkohol keverék).
Néhány típusú hegesztéshez és vágáshoz vizet használ, másfajta hegesztéshez és forrasztáshoz pedig víz-alkohol keveréket. Ez utóbbiról azt írják, hogy a metil-hidrát tűzveszélyes tulajdonságai, valamint a mérgező füst létrejötte miatt a gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a keletkező hatásokért, ha felhasználók a metil-hidrátot használnak üzemanyagforrásként a Multiplaz 3500 esetén.
Azért ez sem tökéletes.
Amúgy a készüléket bármilyen fém, beleértve az erősen ötvözött és rozsdamentes acélt is, kerámia, kvarc üveg, tégla, beton és egyéb éghető anyagok esetében is lehet használni. Multiplaz 3500 helyettesítheti a különféle eszközök: hegesztőgép, gázégő, plazmavágó, nibble olló és olló, ipari szárító ventilátor, elektromos szúrófűrész, inverter hegesztő stb. készülékeket is.
Nem tudjuk ellenőrizni, hogy a gróf Spanyol által bemutatott készülék a saját találmánya-e – többek feltételezése szerint a spanyolviasz felfedezéséről van szó.
Minden esetre az a tény igazolható, hogy van olyan olcsó, kisméretű és környezetkímélő hidegfúziós technika, mellyel a víz elégethető.
Jelentős eredmény, hogy a betáplált energiánál nagyobb a kinyert energia. Már pedig ezt nem csak e készülék, de számos más, működő készülék esetében is tapasztalhattuk már. S nem csak a hazai, de a külföldi kutatások esetében is.
Vagyis a lényeg nem csak a víz elégethetőségének tényében rejlik, hanem az energia-megmaradás törvényének arcul csapásában. S mint tudjuk a tudomány csalhatatlan, ám a tudós társadalom nem az.
Ezért ragaszkodni, az emberek által lefektetett és az amúgy szintén az emberek által megdöntött tudományos tételekhez nem csak botorság, de még káros is, különösen, ha ezen törvényekre hivatkozva gátolják a kutatásokat, fejlesztéseket.
Noha, lehet kifizetődő a gátat állítóknak.

A videót “SuperDsasa” töltötte fel még  2011.04.19.-én az alábbi megjegyzéssel:
(Kíváncsi leszek, mikor tűnik el ez az ember. Nem Ő lenne az első…)
Magyarország a világ leggazdagabb országa lehetne ezzel a találmánnyal… Sajnos nagy a valószínűsége, hogy mint minden magyar találmány, ez is külföldön fog landolni!!!
Hát most az egyszer ez maradjon itthon és éljünk mi úgy mint az Emirátusokban!!! Az algyői olajat már kiárulták. Azzal a kinccsel sem tudunk mit kezdeni, amink van. Fogjunk össze! Hátha lesz valaki, akinek nem csak a saját zsebe a fontos, hanem szerencsétlen kis országunk sorsa is érdekli.
Terjesszük, mert az információ hatalom, ha mindenki tudja, már közügy! Legalább ennyit tudunk segíteni.”
Kétféle nézőpontú megjegyzést idézünk a hozzászólásokból:
1.
“a víz bontásához, hogy hidrogént nyerjünk, pontosan ugyanannyi energiára van szükség, mint amit akkor nyerünk, ha elégetjük a keletkezett hidrogént. mivel a rendszernek van saját vesztesége, így teljesen mindegy, milyen módszerrel bontja a vizet, nem tud annyi energiát előállítani, hogy a hidrogént magának állítsa elő, nemhogy közben egy autót meghajtson. mint korábbi hozzászólásban már láttam, ez ellentmond a termodinamika főtételeinek.
5. éves vegyészmérnök hallgató voltam a BMEről, köszöntem”
2.
“…Még csak annyit van már vízzel müködő telefon “Samsung Water-Powered”,óra”Bedol Water-Powered Clock, vizzel müködő okosrobot “TubeBot” tehát nem most találták fel hogy a vizet nem csak ivásra és fürdésre lehet használni.”
“Persze, van vízzel működő autó, mozdony, hajó. Lokomobilnak, gőzmozdonynak, ill. gőzhajónak hívják őket. Persze az elsődleges energiaforrásuk ezeknek se a víz, mint ahogy a Samsung vizes elemének se, hanem az a (termodinamikailag) irreverzibilis folyamat, amelyben egy fémötvözettel lép reakcióba a víz, ami azt hidrogénre és oxigénre bontja. Az ég szerelmére, higgyétek már el, hogy a termodinamika fő tételei az egész világegyetemre érvényesek!”
Saját megjegyzésünk csak ennyi: A fizika törvényei alapján a számításokkal bizonyították, hogy a cserebogár “röpképtelen”, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése