2011. szeptember 26., hétfő

Bizonyíték az izraeli atomfegyverekről

Hír: : Bizonyíték az izraeli atomfegyverekről (terjesztendő!)
(Kategória: Hirek)
Küldte: Tulok
2010, június 22. kedd-04:33'21"

Sokan átsiklottak egy fontos hír felett, és ez: az izraeli atomfegyverek hivatalos, katonai szintű ismertetésének nyilvánosságra kerülése.
Eddig vagy agyonhallgatáson, vagy ködös találgatásokon kívül, nem rendelkeztünk konkrét adatokkal az izraeli atomfegyverzet nagyságáról, számáról, és gyártási, vagy beszerzési forrásairól, mert Izrael, és a média minden ezzel kapcsolatos információ elérését, nyílvánosságra kerülését megakadályozta,

Izrael pedig elzárkózott a nemzetközi egyezmények elfogadásától, ellenőrzési lehetőségek saját magára való érvényessége elől. Gyakran hallani, hogy az izraeli politikusok mindenkit számon akarnak kérni, de "ők mindenek felett állnak"! Rájuk nem vonatkoznak a nemzetközi egyezmények, ENSZ határozatok, a Nemzetközi Atomenergia Felügyelet általi vizsgálhatóság, az atomfegyverek korlátozása, emberjogi, vagy háborús bűnösök kiadására vonatkozó kötelezettségek (népirtások, zsidó tömeggyilkosok kiadása), ahogy a gyűlölet népe lábbal tiporhat minden, a világ más országait kötelező megállapodást! Ezek a véglények azt hiszik, nekik mindent szabad, mert azt mondják magukról, hogy "kiválasztottak"! Isten az elkövetett bűneik miatt bélyegezte bűnös népnek a zsidót, de a kazár még ennél is rosszabb, csak az álzsidóság leplébe burkolózó köztörvényes bűnöző!
Amíg Iránra köpköd azért, mert állítása szerint atomfegyvereket akar előállítani, magára nézve teljesen jogszerűnek tartja, hogy rendelkezzen nukleáris energiatermeléssel, atomfegyverekkel, természetesen felügyelhetőség biztosítása nélkül! Az USA, a "nagy Sátán", maga is cion irányítás alatt áll, ahogy a Lisszaboni EU is! Mégis megosztott a biztonsági rendszere, amit Warren D. Farr ezredes, az USAF tisztjének 1999. szeptemberi jelenetése is igazol!
Az ütköztetett érdekek, a Likud irányítású, belülről is erőssen megosztott Izrael szennyesének kiteregetését tette lehetővé. Most, hogy Izrael megrendszabályozandó csatlósává vált a Bilderberg Group számára, egyre-másra kerülhetnek nyilvánosságra, az Izraeli vezetés aljas húzásai! Ilyen a sejtetett, de eltitkolt atomarzenál is, ami Izraelt a világ legnyagyobb atomhatalmai közé sorolja, nemzetközi felügyelet, és ellenőrzés nélkül!
Nézük az alapos, és részletesen kidolgozott, ok-okozati összefüggésekkel, bizonyítékokkal alátámasztott, "megszellőztetett" jelentést!
- Link -

Az USAF Counterproliferation Center, a tájékoztatási és elemzési, az amerikai nemzetbiztonsági politikai döntéshozók és az USAF tisztek segítése érdekében készítette el a jelentést, a veszélyforrást jelentő tömegpusztító fegyverek felmérésére (a dokumentumok rendelkezésre állnak: USAF Counterproliferation Center, 325 Chennault Kör, Maxwell AFB AL 36112-6427. A fax szám (334) 953-7538; telefon (334) 953-7538.). A dokumentum, az "izraeli nukleáris fegyverek program" felülvizsgálata céljából készült 1948-tól elemezve az eseményeket, tényeket.

A szuezi válságban való izraeli részvétel, az 1956-os, francia nukleáris szakértelem igénybe vehetőségét jelentette, és a Dimona, nagy mennyiségű plutónium előállítására alkalmas reaktor-komplexum, izraeli megépítését. Az USA erről csak 1958-ban szerzett tudomást. Az 1960-as francia kivonulás után Izrael a saját titkos projektje mentén haladt nukleáris fejlesztéseiben. Izrael több atomkísérletet is végzett, természetesen úgy, hogy ne sértse az amerikai érdekeket.
Sok tehetséges zsidó tudós emigrált Palesztinába. Az izraeli Atomenergia Bizottság megalakult David Ben Gurion, és közeli barátja és tanácsadója Bergmann javaslatára és vezetésével, majd 1952-ben a Hadügyminisztérium irányítása alá került. Az izraeli tudósok a Negev-sivatagban kutattak urán után. Francis Perrin, a Francia Atomenergia Bizottság tagja, nukleáris fizikus, és Dr. Bergmann együttműködésének eredményeként építették meg a G-1 plutóniumot előállító reaktort. Az 1960-as évek elején, Franciaország és Izrael szoros kapcsolatokat ápolt számos területen. Franciaország Izrael fő fegyverszállítójaként, a francia gyarmatokon tapasztalható bizonytalanság miatt Észak-Afrikában, Izrael értékes hírszerzési adatokat nyert a szefárd zsidó kapcsolatain keresztül. Simon Perez, ekkor a Honvédelmi Minisztérium főigazgatójaként vett részt a megállapodások megkötésében. Izrael jelentős segítséget nyújtott az Egyesült Királyság és Franciaország részére a Shínai-félsziget elfoglalásában, amit később amerikai és orosz nyomásra ejteni kellet (Hruscsov atomcsapást helyezett kilátásba). A francia segítség, a francia-egyiptomi szemben állás miatt nyújtott izraeli segítség okán jött létre, de a Németország és Norvégia (nehézvíz) is segítséget nyújtott. Ezidőben Izrael még részlegesen lehetővé tette az USA számára a betekintést (Wigner Jenő), és békés célú felhasználásról beszélt.
1967 végén, 1968 elején, Mose Dajan adott szabad utat a kiinduló fegyvertermelésnek. A plutónium szétválasztó üzem megkezdte működését, évi 3-5 bomba/év mennyiséggel. Az izraeli tüzérség kb. 25 mérföldes (45 mérföldes fejlesztés alatt) távolságig képes 175, és 203 mm-es önjáró lövegekkel nukleáris tölteteket célba juttatni. 1972-ben, két izraeli tudós, Ézsaiás Nebenzahl és Menacehm Levin, kifejlesztett egy olcsóbb, gyorsabb urándúsítási folyamatot. Ez az eljárás, lézerfényt használ az izotópok szétválasztására. A németországi Hadsereg Magazin közlése szerint 1963-ban, és 1968-ban is észleltek földalatti robbantásokat a Negev-sivatagban. 1994-1995-re már több, mint 200 nukleáris fegyvert, és akár, mindössze 4 kg-os plutónium töltettel rendelkező fegyvereket is gyártottak, az évi 40 kg-os dúsítás mellett, ballisztikus rakéták is készültek.
A "Samson Option" (végső megsemmisítés): 1990-ben, az Öböl-háború idején, Izrael már megelőző (taktikai) atomcsapásokat javasolt az USA számára. Az Izraeli törekvéseket jellemzi, hogy atomfegyvereivel kívánja elérni Argentínát, Tunéziát, vagy orosz városokat is, atomfenyegetéssel fenntartva pozícióját. A jelentés szerint Izrael, már 1999 előtt elrendelte három, Dolphin osztályú tengeralattjárójának felszerelését atombombafejes cirkálórakétákkal!
Ahogyan az USA és Oroszország számára Izrael, úgy Izrael számára is veszélyt jelent az iráni nukleáris fejlesztési program, mert nem biztosított a megfelelő felügyelet a Közel-keleten (Izraelben sincs megfelelő belső szabályozás)! Mivel nincs ellenőrzés, így nehéz felfedezni az esetleges lopásokat, visszaéléseket. Az izraeli felső vezetők nem vallásos zsidók! A bonyolult zsidó vallási politika és a rabbinikus jog, nem befolyásolja a politikai -és döntési folyamatokat. A zsidó jogban, két fajtája van a háborúnak, egy kötelező (milkhemet mitzvah) és egy engedélyezett, de nem kötelező (milkhemet reshut). A zsidó jog, lehetővé teszi, a nukleáris fegyverek taktikai felhasználását. Látható, hogy a kölcsönös másodlagos csapásmérési képesség tarthatja fennt az egyensúlyt, de ez a Közel-keleten rendkívül gyenge lábakon áll!
Ezer Weizman (akkori elnök) kijelentette, "a nukleáris kérdés egyre nagyobb lendületet ad, és a következő háború nem lesz konvencionális".

Amint látható az alábbi listában, az időrendben felsorolt nukleáris fegyverek gyártási mennyiségéből, a Magyarországra áttelepülő izraeli népesség magyarországi megtelepedésének biztosítását, az országunk területén telepített nukleáris fegyverek adják (mert egy percig sem hihetjük, hogy legalább negyedét, harmadát már nem hozták ide)!
Országunk ismételt elfoglalása (elfoglaltatása) miatt, nukleáris veszélyforrássá, célpontokká váltunk!




Miért harsogja és ismétli szüntelen a zsidó média a 9/11- es esemény hazugságait?
Az egyik befejezi a másik kezdi a hazugságot elölről, hogy miért is van ez így? Egy magyarázat kézenfekvő és illik a képbe. Addig ismételjük míg végül magunk is elhisszük az egész átverést. Miért is kell ezt sulykolni, és miért ép a zsidóknak? Hát kézenfekvő a magyarázat. A hollókosztos holokauszt is addig ismételjük míg mindenki elfogadja a hazugságokat. A kereszténység életében is volt egy korszak mikor az inkvizítorok elnyomtak minden gondolatot , az eretnekség bűnét sütötték rá a delikvensre ha másként gondolkodott. A holokausztnál történik ugyan ez a kazárnak született zsidónak nevelt, és terrorista maffiaként működő zsidó szervezetek így csapolják meg a nemzetállamokat hollókosztra érdemes csoportjaik beszedik a sarcot. Törvényt alkottatnak a nemzetállamokkal, holokauszttagadás = inkvizíció, és a kiválasztott nép szedi a sarcot a hülye néptől. Visszatérve 9/11 – re itt sem az amerikaiak akarják az éljenzést, hanem a zsidók, hisz 9/11 egy államcsőd elfedésére született rossz válasz volt. Hatása a terroristának kikiáltott Irak , Afganisztán és az arab világ több millió muzulmán halottja bánja , és a kifosztott nép elvesztette olaját ritka fém vagyonát, és még minket is csatlóssá tettek a terrorista háborúban. De ki is a terrorista Irak, - ki olaját nem akarta dollárért mérni, és nem voltak tömegpusztító fegyverek, vagy Afganisztán kinek a ritka fém készleteire fájt a foga búsnak és bandájának, vagy ott van most Libia az álatorvosi ló esete mindent le lehet olvasni az eseményekből. Először is ellopták a pénzüket 600 milliárd dollárt nem tudtak előadni a befektető bankárok, az olajukat aranyban forgalmazták, és nem dollárban ez megbocsájthatatlan , Huszein a fejét vesztette el ezért, Hitler szintén a fejével fizetett , és a második világháborúval az emberiség. csörcsil csak így kisbetűvel és fonetikusal kimondta.

Churchill 1960-ban, Bernben mondta a következőket: „Németországnak megbocsáthatatlan bűne a második világháború előtt az volt, hogy kísérletet tett gazdaságának kiszakítására a világkereskedelmi rendszerből, és arra, hogy kialakítsa saját pénzügyi rendszerét, amelyből a pénzvilág nem tud többé profitálni." A nemzetközi pénzhatalomnak ez az ügynöke levonta a következtetést is: „Lemészároltuk a gaz disznót.”

A második világháborúnak nem kellett volna kitörnie, de Németország kihagyta a bankárkasztot a gazdasági életéből és jól és eredményesen működtette azt, csörcsil mondta a gaz disznót le kellet vágni, és csörcsil az ő emberük volt, jó előre már kiválasztották a feladatra. Visszatérve Libiára Kadhafi lehet hogy egy despota volt, de ingyenes volt az egészségügy és világszinvonalu, vizet vitt a szaharába édesvizi oázisok voltak ,nem tékozolta el az ország olaját jól fektette be. A házasulandók 800 ezer dollárt kaptak segélyként , hogy eltudják kezdeni az életet. Az ellenforradalmárokat úgy kellett laszóval fogni és az alkaidával összefogva és pénzelve eresztették rá e rablókat az országra, a NATÓ csapatok szégyen és gyalázat légi bombázásokat hajtottak végre egy törvényes kormány ellen . Ki is a terrorista. A felfegyverzett csőcseléknek egy szervetete volt mindjárt az alternativ nemzeti bank ezt meg kellett csinálni, hisz az ország aranyát csak így tudják kilopni. Sárközinek és a többi zsidónak nagyon fáj a foga az itteni olajra és aranyra, és persze azt remélik , hogy a további olajkereskedelem már dolárban fog történni. Rabló lett az egész nyugati világ , igazuk van a muzulmánoknak e söpredék zsidó banda mindent elrabol kifoszt megöl életellenes az egész rendszer, bűnös nemzetek , ha muzulmán lennék és atombombám lenne én is bevetném e korcs fajra.
Valamikor a november 7. -ét sem az oroszok űnnepeltették velünk, hanem a zsidóknak volt fontos, hogy ünnepeljük, mert akkor , mi let volna a holokausztal . A hollókosztnak így alapoztak meg ezek az elkorcsosodott kazárok.
Most, hogy beléphetnek a B nai B rith zsidó vakoló szervezetbe első ténykedésük bemocskolni azt az országot amalyben eddig éltek, ugylátszik ez a beugrójuk a szervezetbe, bemocskolni a befogadó országot. Országot mondok, mert ezeknek nincs hazájuk, nincs erkölcsük, nincs lelkük, zsarolnak ölnek pusztítanak.

Igaza van Posta Imrének ez a terrorista ország a mini atombombáit behurcolta a nemzetállamok területére, és ott sakkban tartja a különböző politikai elitet megjegyzem ők is bűnözők mint nálunk, kik az olajszőkítésen élesítették a körmeiket , s ma már mindent eladnak, a hazájukat az anyjukat a családjukat is. Hogy hazánkban így van az biztos, mert úgy érezzük, hogy zsidó gyarmat vagyunk, és a döntések jeruzsálemben születnek . A zsidó bűnözőket nem lehet rács mögé dugni milliárdokat lophatnak, sőt a nemzeti jövedelmünket is és ki van börtönben, a Budaházi mert felemelte szavát a hazátlanok ellen. A kétharmados váltás megmutatta mindegy kivan hatalmon jobb és bal oldali zsidó közt nincs különbség, ők csak leigázni akarnak. Mikor jön meg az eszünk, - majd ha ránk uszítva a cigányság polgárháborút kezd mert ez lesz a zsidó érdek, hogy ő játszva elfoglalja azt a kis vagyonunkat ami még van nekünk , - a föld és a vízkincsünk-.
Tehát hazánkban biztos van atomtöltet a B nai B rith szervezet tudtával valamelyik zsidó szerveződés ingatlanján jól elrejtve, és sakkbantartva a politikai bűnöző elitett, kik azt csinálnak amit mondanak nekik.

Ugyan így van atomtöltet Németországban az ottani politikai elit fékentartására és zsarolására – látsd a három tengeralattjáró potompénzért való megszerzése.

USA kormánya a farok csóválja ott a kutyát , teljes hatalom átvétel van a háttérből dirigálnak nekik, ha kell az elnököt is lelövik, vagy lelövetik. A zsidók mellet ott a bankárkaszt is zsarolja e népet , nem lennék meglepve, ha az ő tulajdonában is volna 3 – 4 atomtöltet rosszabb idökre félretéve. Ki is viszi be az USA – ba az atomtöltetet, már csak egy arab balek kell aki eljátsza a terroristát, - a biorobot nem ő volna az első a saktáblán.

Anglia, Francia ország területe sem kivétel az atomtöltettől, és ha nem zsidó szervezet csempészte be a töltetett, akkor a pénzügyi oligarhák ülnek a rejtett bombákon , de a politikai elit itt is zsarolva van .
Hát így érzik e mocskok kiválasztott népnek magukat , és úgy gondolják a föld népe nem tud kettőig sem számolni. A leigázás művészete itt kifujt, Kina, az O rosz medve és egy jó pár állam még köszöni szépen és kihagyja a pénzoligarhiát. Csak nálunk játsszák át a pénzkibocsájtás jogát a háttérerőknek, pedig egy feles törvény lévén bármikor vissza vehetnénk a monetáris jogot. De mi vissza akarjuk fizetni a visszafizethetetlen adóságot, amit ugyan már 33 szor visszafizettünk , de mivel ez uzsora kölcsön volt soha nem tudjuk kifizetni látsd a devizahitelesek ügyét.A kormányok csak száláscsinálók a zsidó bekebelezés folyamatosan folytatódik a politikai maffia tudtával.

Nem kéne levonni a tanulságot és kibelezni azokat akik a nemzeti vagyonunkat ellopták. A rákosi húsdarálóját álítsátok fel csak most ne az ÁVH -s zsidók működtessék, hanem őket daráljuk le, és utána a dunaparti cipők mellé álítsuk ki mementónak.. Mert a multunkat meg kell ismerni, a gaz disznókat le kell vágni mint ahogy csörcsil mondta Németországra és kirobbantották a második világháborút. Semmi köze nem volt a nemzetiszocializmus és a szocializmus ellentétének a kirobbantáshoz. A pénzoligarhia akarta Németországot igába hajtani, mert kihagyták őket a gazdasági pénzügyi életből . Ki is a terrorista, az elsődleges terrorista a kamattal terhelt hitelpénz az uzsora az elsődleges terrorista, és a gaz disznót le kell vágni mit ahogy csörcsil mondta Bernben 1960 – ban.
Vádoljuk a zsidó bankárokat az uzsora civilizáció működtetése miatt a terrorista zsidó államot a népek zsarolásáért gyilkolásáért az Örmény holokausztért és a többi népírtásért , melybe az emberiséget belekényszerítették a második világháborúba. Isten és az egyszerű nép soha meg ne bocsájtsa néktek a hollókosztos bűnötöket. Legyetek átkozottak, és legyen szabad minden muzulmánnak irtani benneteket. Úgy legyen és kapjanak feloldozást e bűn alól. Ti kik harmadolni akarjátok a föld lakosságát, nem élhettek a bolygón úgy érzem az ítéletet nem én fogom kimondani , de kifigják mondani rátok. Úgy legyen. Az emberiség nevében pusztuljatok mind egy szálig cionista állatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése