2011. szeptember 25., vasárnap

9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot

9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 1.rész (HUN felirat)



9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 2.rész (HUN felirat)




9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 3.rész (HUN felirat)




9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 4.rész (HUN felirat)




9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 5.rész (HUN felirat)




9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 6.rész (HUN felirat)



9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 7.rész (HUN felirat)



9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 8.rész (HUN felirat)




9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 9.rész ( HUN felirat )




9.11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot 10.rész (HUN felirat)




Az igazság szeptember 11-ről az echo tv-ben! 1/2.rész




Az igazság szeptember 11-ről az echo tv-ben! 2/2.rész



Miért harsogja és ismétli szüntelen a zsidó média a 9/11- es esemény hazugságait?
Az egyik befejezi a másik kezdi a hazugságot elölről, hogy miért is van ez így? Egy magyarázat kézenfekvő és illik a képbe. Addig ismételjük míg végül magunk is elhisszük az egész átverést. Miért is kell ezt sulykolni, és miért ép a zsidóknak? Hát kézenfekvő a magyarázat. A hollókosztos holokauszt is addig ismételjük míg mindenki elfogadja a hazugságokat. A kereszténység életében is volt egy korszak mikor az inkvizítorok elnyomtak minden gondolatot , az eretnekség bűnét sütötték rá a delikvensre ha másként gondolkodott. A holokausztnál történik ugyan ez a kazárnak született zsidónak nevelt, és terrorista maffiaként működő zsidó szervezetek így csapolják meg a nemzetállamokat hollókosztra érdemes csoportjaik beszedik a sarcot. Törvényt alkottatnak a nemzetállamokkal, holokauszttagadás = inkvizíció, és a kiválasztott nép szedi a sarcot a hülye néptől. Visszatérve 9/11 – re itt sem az amerikaiak akarják az éljenzést, hanem a zsidók, hisz 9/11 egy államcsőd elfedésére született rossz válasz volt. Hatása a terroristának kikiáltott Irak , Afganisztán és az arab világ több millió muzulmán halottja bánja , és a kifosztott nép elvesztette olaját ritka fém vagyonát, és még minket is csatlóssá tettek a terrorista háborúban. De ki is a terrorista Irak, - ki olaját nem akarta dollárért mérni, és nem voltak tömegpusztító fegyverek, vagy Afganisztán kinek a ritka fém készleteire fájt a foga búsnak és bandájának, vagy ott van most Libia az álatorvosi ló esete mindent le lehet olvasni az eseményekből. Először is ellopták a pénzüket 600 milliárd dollárt nem tudtak előadni a befektető bankárok, az olajukat aranyban forgalmazták, és nem dollárban ez megbocsájthatatlan , Huszein a fejét vesztette el ezért, Hitler szintén a fejével fizetett , és a második világháborúval az emberiség. csörcsil csak így kisbetűvel és fonetikusal kimondta.

Churchill 1960-ban, Bernben mondta a következőket: „Németországnak megbocsáthatatlan bűne a második világháború előtt az volt, hogy kísérletet tett gazdaságának kiszakítására a világkereskedelmi rendszerből, és arra, hogy kialakítsa saját pénzügyi rendszerét, amelyből a pénzvilág nem tud többé profitálni." A nemzetközi pénzhatalomnak ez az ügynöke levonta a következtetést is: „Lemészároltuk a gaz disznót.”

A második világháborúnak nem kellett volna kitörnie, de Németország kihagyta a bankárkasztot a gazdasági életéből és jól és eredményesen működtette azt, csörcsil mondta a gaz disznót le kellet vágni, és csörcsil az ő emberük volt, jó előre már kiválasztották a feladatra. Visszatérve Libiára Kadhafi lehet hogy egy despota volt, de ingyenes volt az egészségügy és világszinvonalu, vizet vitt a szaharába édesvizi oázisok voltak ,nem tékozolta el az ország olaját jól fektette be. A házasulandók 800 ezer dollárt kaptak segélyként , hogy eltudják kezdeni az életet. Az ellenforradalmárokat úgy kellett laszóval fogni és az alkaidával összefogva és pénzelve eresztették rá e rablókat az országra, a NATÓ csapatok szégyen és gyalázat légi bombázásokat hajtottak végre egy törvényes kormány ellen . Ki is a terrorista. A felfegyverzett csőcseléknek egy szervetete volt mindjárt az alternativ nemzeti bank ezt meg kellett csinálni, hisz az ország aranyát csak így tudják kilopni. Sárközinek és a többi zsidónak nagyon fáj a foga az itteni olajra és aranyra, és persze azt remélik , hogy a további olajkereskedelem már dolárban fog történni. Rabló lett az egész nyugati világ , igazuk van a muzulmánoknak e söpredék zsidó banda mindent elrabol kifoszt megöl életellenes az egész rendszer, bűnös nemzetek , ha muzulmán lennék és atombombám lenne én is bevetném e korcs fajra.
Valamikor a november 7. -ét sem az oroszok űnnepeltették velünk, hanem a zsidóknak volt fontos, hogy ünnepeljük, mert akkor , mi let volna a holokausztal . A hollókosztnak így alapoztak meg ezek az elkorcsosodott kazárok.
Most, hogy beléphetnek a B nai B rith zsidó vakoló szervezetbe első ténykedésük bemocskolni azt az országot amalyben eddig éltek, ugylátszik ez a beugrójuk a szervezetbe, bemocskolni a befogadó országot. Országot mondok, mert ezeknek nincs hazájuk, nincs erkölcsük, nincs lelkük, zsarolnak ölnek pusztítanak.

Igaza van Posta Imrének ez a terrorista ország a mini atombombáit behurcolta a nemzetállamok területére, és ott sakkban tartja a különböző politikai elitet megjegyzem ők is bűnözők mint nálunk, kik az olajszőkítésen élesítették a körmeiket , s ma már mindent eladnak, a hazájukat az anyjukat a családjukat is. Hogy hazánkban így van az biztos, mert úgy érezzük, hogy zsidó gyarmat vagyunk, és a döntések jeruzsálemben születnek . A zsidó bűnözőket nem lehet rács mögé dugni milliárdokat lophatnak, sőt a nemzeti jövedelmünket is és ki van börtönben, a Budaházi mert felemelte szavát a hazátlanok ellen. A kétharmados váltás megmutatta mindegy kivan hatalmon jobb és bal oldali zsidó közt nincs különbség, ők csak leigázni akarnak. Mikor jön meg az eszünk, - majd ha ránk uszítva a cigányság polgárháborút kezd mert ez lesz a zsidó érdek, hogy ő játszva elfoglalja azt a kis vagyonunkat ami még van nekünk , - a föld és a vízkincsünk-.
Tehát hazánkban biztos van atomtöltet a B nai B rith szervezet tudtával valamelyik zsidó szerveződés ingatlanján jól elrejtve, és sakkbantartva a politikai bűnöző elitett, kik azt csinálnak amit mondanak nekik.

Ugyan így van atomtöltet Németországban az ottani politikai elit fékentartására és zsarolására – látsd a három tengeralattjáró potompénzért való megszerzése.

USA kormánya a farok csóválja ott a kutyát , teljes hatalom átvétel van a háttérből dirigálnak nekik, ha kell az elnököt is lelövik, vagy lelövetik. A zsidók mellet ott a bankárkaszt is zsarolja e népet , nem lennék meglepve, ha az ő tulajdonában is volna 3 – 4 atomtöltet rosszabb idökre félretéve. Ki is viszi be az USA – ba az atomtöltetet, már csak egy arab balek kell aki eljátsza a terroristát, - a biorobot nem ő volna az első a saktáblán.

Anglia, Francia ország területe sem kivétel az atomtöltettől, és ha nem zsidó szervezet csempészte be a töltetett, akkor a pénzügyi oligarhák ülnek a rejtett bombákon , de a politikai elit itt is zsarolva van .
Hát így érzik e mocskok kiválasztott népnek magukat , és úgy gondolják a föld népe nem tud kettőig sem számolni. A leigázás művészete itt kifujt, Kina, az O rosz medve és egy jó pár állam még köszöni szépen és kihagyja a pénzoligarhiát. Csak nálunk játsszák át a pénzkibocsájtás jogát a háttérerőknek, pedig egy feles törvény lévén bármikor vissza vehetnénk a monetáris jogot. De mi vissza akarjuk fizetni a visszafizethetetlen adóságot, amit ugyan már 33 szor visszafizettünk , de mivel ez uzsora kölcsön volt soha nem tudjuk kifizetni látsd a devizahitelesek ügyét.A kormányok csak száláscsinálók a zsidó bekebelezés folyamatosan folytatódik a politikai maffia tudtával.

Nem kéne levonni a tanulságot és kibelezni azokat akik a nemzeti vagyonunkat ellopták. A rákosi húsdarálóját álítsátok fel csak most ne az ÁVH -s zsidók működtessék, hanem őket daráljuk le, és utána a dunaparti cipők mellé álítsuk ki mementónak.. Mert a multunkat meg kell ismerni, a gaz disznókat le kell vágni mint ahogy csörcsil mondta Németországra és kirobbantották a második világháborút. Semmi köze nem volt a nemzetiszocializmus és a szocializmus ellentétének a kirobbantáshoz. A pénzoligarhia akarta Németországot igába hajtani, mert kihagyták őket a gazdasági pénzügyi életből . Ki is a terrorista, az elsődleges terrorista a kamattal terhelt hitelpénz az uzsora az elsődleges terrorista, és a gaz disznót le kell vágni mit ahogy csörcsil mondta Bernben 1960 – ban.
Vádoljuk a zsidó bankárokat az uzsora civilizáció működtetése miatt a terrorista zsidó államot a népek zsarolásáért gyilkolásáért az Örmény holokausztért és a többi népírtásért , melybe az emberiséget belekényszerítették a második világháborúval. Isten és az egyszerű nép soha meg ne bocsájtsa néktek a hollókosztos bűnötöket. Legyetek átkozottak, és legyen szabad minden muzulmánnak irtani benneteket. Úgy legyen és kapjanak feloldozást e bűn alól. Ti kik harmadolni akarjátok a föld lakosságát, nem élhettek a bolygón úgy érzem az ítéletet nem én fogom kimondani , de kifigják mondani rátok. Úgy legyen. Az emberiség nevében pusztuljatok mind egy szálig cionista állatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése