2014. április 3., csütörtök

Letölthető programok XV.


Letölthető programok XV.


Media Coder 0.8.28.5588

Különbözõ fájlokat tud különbözõ fájlokba kódolni, kihasználva az nVidia CUDA vagy Intel procik erejét. Ismeri a többmagos processzorokat, egyszerü kezelés, konténerek, rippelés. A hivatalos oldalon 64 bites változat is letölthetõ.

Image Tuner 4.5

Egyszerre több képet tud átméretezni, konvertálni. Elõre gyártott típusok facebook, twitter, stb oldalakhoz. Támogatja a raw (fõleg kamera) formátumokat is, a közismerteken (JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF, PCX, stb) kívül.

WirelessKeyView 1.70

Megmutatja a Windowsban tárolt vezetéknélküli hálózatok jelszavait.
BullZip PDF Printer 10.3.0.2191

Virtuális nyomtatót hoz létre, és abba nyomtatva bármit megkaphatunk .pdf-ben, így bármely programból használhatod, ami nyomtatni tud. Kell hozzá a GhostScript is!

HWiNFO32 4.34

Rendszer információs program, szenzorokkal, sebesség tesztekkel.

ISO Workshop 5.1

Egyrészt CD/DVD/BR író program, másrészt a különbözõ képfájlok tartalmát ki tudja bontani.

Notepad Plus Plus 6.5.4 install

Kicsi NotePad helyettesítés, ami remekül összefogja a file részeit, és színezi a kódokat, hogy könnyebb legyen a programozás. Ez a telepítõs verzió.

Notepad Plus Plus 6.5.4 zip

Kicsi NotePad helyettesítés, ami remekül összefogja a fájl részeit, és színezi a kódokat, hogy könnyebb legyen a programozás. Ez a tömörített verzió.

NVIDIA GeForce 334.89 Windows 7-8

NVIDIA GeForce 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700 és Ion típusú kártyákhoz driver Windows 7/8 alá. A képeket kzoliának köszönhetjük!

NVIDIA GeForce 334.89 Windows 7-8 64bit

NVIDIA GeForce 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700 és Ion típusú kártyákhoz driver 64 bites Windows 7/8 alá. A képeket kzoliának köszönhetjük!

PDF-XChange Viewer 2.5.214.2

Sokat tudó PDF olvasó, ami sokkal gyorsabb, sokkal kisebb, mint az Adobe Reader, és installálni se kell.

Team Viewer - TeamViewer 9.0.26297 portable

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül. Portable változat.

Team Viewer - TeamViewer 9.0.26297 install

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül.

Avira Free Antivirus 14.0.3.338

Virusírtó program, ami rootkitek ellen is véd. Természetesen az alapvetõ víruskeresõs dolgokat is ismeri, azaz folyamatos Windows figyelem, stb.

DVDFab DVD Copy 9.1.2.8

Le tudja szedni a DVD, HD-DVD és Blu-Ray lemezeket is a merevlemezre. Megbirkózik az AACS és egyéb, fejlett másolásvédelmekkel is.

Macrium Reflect 5.2.6474

Ingyenes merevlemez klónozó program. Azaz ha új merevlemezt vagy ssd-t veszünk akkor ez a telepített windows rendszerünket át tudja rá másolni anélkül, hogy újra kéne mindent telepíteni. Itt elolvasható egy segítség is, az angolul nem tudóknak. Online telepítõ, így mindenki kiválaszthatja magának a szimpatikus változatot.



Merevlemez klónozás Macrium Reflect Free program használatával.


Annak ellenére, hogy ennek a programnak a használata nagyon egyszerű és nálam hibátlanul működik, szeretném felhívni
mindenki figyelmét. hogy a leírtakat mindenki csak saját felelősségére alkalmazza, mert a hibás használatból
eredő esetleges károkért, adatvesztésért semmilyen felelősséget nem vállalok!

A Macrium Reflect Free v5.1 program a készítő oldaláról letölthető.

Merevlemez klónozása HDD-re vagy SSD-re.

1. Rakjuk be vagy csatlakoztassuk a géphez az üres cél merevlemezt vagy SSD-t (ne legyen partíciónálva!).
A program elindítását követően klikk a "Clone this disk" feliratra. (Ha ez a felirat nem lenne látható, akkor rá kell kattintani
annak a vinyónak a tetszőleges részére amit klónozni szeretnénk)


  1. A megnyíló Clone ablakban, alul a cél részben, rá kell klikkelni a "Select a disk to clone to ..." feliratra, ekkor megjelenik az üres cél merevlemez vagy SSD, amire szintén rá kell klikkelni.








Azt, hogy melyik partíciót (akár az összest is) akarjuk klónozni kétféleképp lehet kijelölni.
- Az első módszer a legegyszerűbb és egyben a legbiztonságosabb is, egyszerűen az un. "fogd és vidd" (húzd és ejtsd) alkalmazásával a klónozandó partíciót ráhúzzuk az üres vinyóra vagy SSD-re. Ezt kell csinálni az összes klónozni kíván partícióval.
- A másik módszernél az összes klónozandó (source) partíció jelölőnégyzetét ki kell jelölni és rá kell klikkelni a "Select a different target disk"-re majd a Next-re. Ekkor az összes kijelölt source (klónozandó) partíció az eddig üres lemezen is látható lesz.

Megjegyzés:
Az itt olvasható leírásban egy komplett merevlemez lesz klónozva, de akkor is a leírtak szerint kell csinálni mindent ha csak a rendszerhez tartozó (pl. Windows7-nél C+100MB) partíciókat szeretnénk átklónozni, de ekkor csak ez utóbbiakat kell kijelölni.

Ha az üres lemez mérete kisebb lenne mint az összes másolandó partíció mérete, akkor egy erre figyelmeztető ablak fog megjelenni a következő szöveggel: "No all partitions copied. Insufficient space". Ilyenkor a source lemez utolsó partíciója nem fog megjelenik az új lemezen vagy az SSD-n.
Amennyiben módosítani szeretnénk a céllemezen lévő partíció méretét (csak a D-t, ill az E-t!!!), akkor klikk a "Cloned Partitions Properties"-re és a megjelenő ablakban módosíthatók a fenti partíciók méretei.
Ugyanebben az ablakban van lehetőség az alignálás beállítására is.
Az oprendszertől függő lehetőségek: "Alignment: "Vista / 7 / SSD (1MB)" vagy "XP (CHS)"

Mivel a példánkban lévő üres céllemez mérete kisebb mint az eredeti lemezé, ezért az "E" partíció nem látható, azaz nem lesz másolva.
Ha mindent beállítottunk, akkor katt a Next-re.



3. A megjelenő Clone Summary ablak a beállítások "összesítését" jeleníti meg, ha ezzel egyetértünk, akkor klikk a Finish-re.
    1. Ezzel elkezdődik a kijelölt partíciók vagy a teljes lemez másolása.

  1. Ha kész a klónozás, akkor klikk a megjelenő ablakban lévő OK-ra.
Ezzel kész a klónozás.

Ellenőrzésként megnézhetjük a Lemezkezelés ablakban a partíciókat, majd a frissen klónozott lemezről/SSD-ről indítsuk el a
gépet és ellenőrizzük, hogy a klónozott tárolóról hiba nélkül bootol be és működik a géppünk. Természetesen az ellenőrzés alatt a
többi tároló kábelét húzzuk le, semmilyen más tároló ne legyen csatlakoztatva a géphez, csak az átmásolt adatokat tartalmazó.











A Macrium Reflect Free program a készítő oldaláról letőlthető.


További témák:
Rescue CD (bootolható lemez) készítése Macrium Reflect programhoz.
Biztonsági mentés és helyreállítás Macrium Reflect-el
Biztonsági mentés, helyreállítás Paragon Backup & Recovery 2012 Free programmal.
Megoldás arra az esetre, ha az AHCI módban lévő oprendszer biztonságimentését nem lehetne visszaállítani
Vírusirtás Kaspersky Rescue Disk használatával.
Ventilátorszabályzók
Merevlemez halkítás
BIOS-frissítés (Gigabyte P35-.....)

Skype 6.14.73.104

Internetes telefonáló/chat program, videótelefonálással. Nem kell hozzá más, csak maga a program, az internet, és egy haver, aki szintén használja a skype-ot. Egymást fel tudjátok hívni teljesen ingyen, bárhol is vagytok, a hívás pedig bármilyen hosszan lehetséges, akkor is ingyenes.

STDU Viewer 1.6.307

Meg lehet vele nézni TXT, TCR, TIFF, PDF, DjVu, Képregény archívum (CBR vagy CBZ), XPS, JBIG2 formátumokat, emellett közvetlenül is képes a megadott oldalakat vagy a kijelölt területet képként elmenteni.

Total Commander 8.50

Két ablakos fájl kezelõ Windows alá. Széles körben testreszabható, tudása beépülõkkel növelhetõ. Alapból ismer tömörített formátumokat, azokat ki tudja bontani, és zip-be még becsomagolni is. FTP kezelésére is alkalmas, de akár url letöltésére is képes. Fálj összehasonlítás, SFV készítés ellenõrzés, saját kiterjesztés társítások, csoportos átnevezés, hálozati meghajtók kezelése.

Total Commander 8.50 64bit

64 btes, két ablakos fájl kezelõ Windows alá. Széles körben testreszabható, tudása beépülõkkel növelhetõ. Alapból ismer tömörített formátumokat, azokat ki tudja bontani, és zip-be még becsomagolni is. FTP kezelésére is alkalmas, de akár url letöltésére is képes. Fálj összehasonlítás, SFV készítés ellenõrzés, saját kiterjesztés társítások, csoportos átnevezés, hálozati meghajtók kezelése.

Adobe Flash Player 12.0.0.70 FireFox, Opera

Adobe Flash plugin 32 és 64 bites Opera, Firefox, és egyéb Mozillás böngészõk alá.

Adobe Flash Player 12.0.0.70 Internet Explorer

Adobe Flash 32 és 64 bites Internet Explorer-hez.

Aida64 4.20.2808

Rendszer információs program, azaz elmondja, hogy a számítógépünkben milyen hardware-ek találhatóak meg. Mindezt 64 bites verzióban, 64 bites tesztekkel is. 30 napig használható korlátozásokkal.

Dropbox 2.6.13

Dropbox szolgáltatás kliens programja. Egy rövid regisztráció után alapból 2 gigabyte tárhelyet lehet kapni, ami egy online szinkronizáló szolgáltatásra jó. Ami oda feltöltésre kerül, az összes, felhasználó által megadott helyre automatán szinkronizálódik, pl. otthoni, munkahelyi gépre, telefonra, stb. Sima fájl megosztásra is alkalmas, egyéni linkek megadásával.

LibreOffice 4.2.1

Microsoft Office-hoz hasonló programcsalád, benne minden Microsoft Office program alternatíva, azaz word, excel, access, powerpoint, csak természetesen más néven. Tudja a legfontosabb dolgokat, csak kb. azokat nem, amit átlag felhasználó sosem használna, továbbá PDF-be tud menteni.

NVIDIA GeForce 334.89 XP

NVIDIA GeForce 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700 és Ion típusú kártyákhoz driver Windows XP alá.

Orange CD Player 6.5.2.19419

Kicsi CD lejátszó, ami mindent tud.

Samsung Universal Print Driver 2

Samsung otthoni nyomtatók számára univerzális driver. Kérésre.

UTorrent 3.4.30596

Torrent kiterjesztésû file-okat és magnet linkeket tud letölteni. DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

Hard Disk Sentinel 4.50

Winchester információs program, ami a szokásos óra melletti hõmérsékleti adatok megjelenítése mellett tudja a merevlemezeket tesztelni, felügyelni. Pár funkció csak megvásárlás után használható!

HD_Speed 1.7.7.105

Nagyon kicsi program, ami a merevlemezek sebességét teszteli.

USBDeview 2.30

USB-s eszközeinket tudja kilistázni, eltávolítani. Mindezt nem csak a saját, de egy másik hálózati gépen is meg tudja csinálni. Parancssorból is vezérelhetõ. Fel tudja küldeni az USB-nk sebességét a nirsoft oldalára, és ezáltal világosan látható lesz, hogy melyik pendrive milyen gyors.

YUMI Your Universal Multiboot Installer 2.0.0.1

Egyszerre többféle rendszert, antivirus programot, stb-t tud egy darab pendrive-ra rátenni.

Calibre Portable 1.25

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelõre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következõ formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következõ formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

Internet Download Manager 6.19.2

Le tud tölteni a szokásos http, ftp protokollokon kívül a Youtube és egyéb videós oldalakról is videókat, vagy akár teljes weboldalakat. 30 napig lehet kipróbálni.

LibreOffice 4.2.1 Portable

Olyan LibreOffice, amit nem kell telepíteni. Az utolsó pár százaléknál pár embernél azért áll meg a letöltés, mert a víruskeresõjük éppen ellenõrzi annak tartalmát, ami rengeteg fájlt jelent. Ez egy kis türelemmel kivárható, vagy, a letöltés idejére ki kell kapcsolni a védelmet, és a lejövetel után ellenõrizni azt. A file mindenképp letölthetõ.

SUMo - Software Updates Monitor 3.10.5.231

Megvizsgálja a telepített programok verziószámát, és neten néz utána, hogy van-e már elérhetõ frissítés vagy sem.

Artweaver Free 4.5.1

PhotoShop-hoz hasonló képmanipuláló, ami egész sokat tud.

CCleaner 4.11.4619 install

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat. Yahoo eszköztár van az installban, ajánlott kiszedni elõle a pipát.

CCleaner 4.11.4619

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat.

Peazip 5.2.2

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 150 különbözõ formátumból.

Peazip 5.2.2 64bit

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 150 különbözõ formátumból. Ez a 64 bites verzió.

Oracle-Sun VM VirtualBox 4.3.8-92456

Segítségével több operációs rendszert tudsz futtatni már feltelepített operációs rendszereden. Támogatja az Unix, Windows, Macintosh és még DOS rendszereket is.

AusLogics Disk Defrag 4.5.1

Olyan töredezettségmentesítõ, ami gyorsabb, mint a Windows-os.

BatteryBar 3.6.3

Megmutatja a laptop aksijából hátralevõ idõt óra percben, nem csak kis ikonnal, mint a windows. Töltés közben pedig a 100%-ig hátralevõ idõt mutatja.

Connectify 7.3.0.30321

Windows alatt pár kattintással Wifi hotspotot csinál a gépbõl, hogy pl. annak az internet kapcsolatát meg tudja osztani más eszközökkel.

Hamachi 2.2.0.170

A Hamachi központilag üzemeltetett VPN-szolgáltatás, amely gondoskodik az eszközök és hálózatok biztonságos összeköttetéséről, és a LAN-hoz hasonló szintű hálózati kapcsolatot biztosít a mobil felhasználók, a különböző helyekről összedolgozó csapatok és az üzleti alkalmazások számára. Könnyen, igény szerint lehet vele biztonságos virtuális hálózatokat létrehozni a nyilvános és magánhálózatokon keresztül. A Hamachi a weben keresztül bárhonnan biztonságosan kezelhető és felügyelhető. 5 felhasználóig ingyenes.

Total Commander 8.51 beta 1

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát.

Total Commander 8.51 64bit beta 1

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát. 64 bites verzió.

Unreal Commander 2.02.979

Egy remek Total Commander klón, ami nagyon az eredetire hajaz, de ezt ingyenesen teszi, és még egy rakás ötletben túl is szárnyalja. Regisztrációs kulcsot is lehet kérni hozzá, ingyenesen. Magyarul a következõképp tud: Configuration, Options, General, Language Files, Language, Hungarian.

WirelessNetView 1.55

Megmutatja a közelben levõ WiFi hálózatok adatait.

YUMI Your Universal Multiboot Installer 2.0.0.2

Egyszerre többféle rendszert, antivirus programot, stb-t tud egy darab pendrive-ra rátenni.

Blender 2.70 64bit

Nyílt forrású 3D készítõ program. A hivatalos oldalról 32 bites változat is elérhetõ. (Nem, semmi köze a mixerhez.)

ChrisTV Online 10

1800+ darab netes TV adást és 600+ darab netes rádió adást lehet nézni-hallgatni a program segítségével. Képes fogni magyar TV adókat is, lásd kép. Nem kell hozzá TV kártya sem. A program nem vírusos, csak a benne levõ toolbart a NOD annak észleli.

Dropbox 2.6.25

Dropbox szolgáltatás kliens programja. Egy rövid regisztráció után alapból 2 gigabyte tárhelyet lehet kapni, ami egy online szinkronizáló szolgáltatásra jó. Ami oda feltöltésre kerül, az összes, felhasználó által megadott helyre automatán szinkronizálódik, pl. otthoni, munkahelyi gépre, telefonra, stb. Sima fájl megosztásra is alkalmas, egyéni linkek megadásával.

NovaPDF 7.7.398

Virtuális nyomtatót hoz létre, és abba nyomtatva bármit megkaphatunk .pdf-ben, így bármely programból használhatod, ami nyomtatni tud. Az ingyenességért cserébe ráírja a létrehozott pdf lapjaira, hogy novapdf.

Opera 20.0.1387.82

A chrome-os opera. Mivel sokkal kevesebbet tud mint az eredeti, külön programként tároljuk. Portable-ként is telepíthetõ.

Recuva 1.51.1063 install

Letörölt file-okat tudsz vele visszaállítani, vagy, ha kilistázod õket, véglegesen letörölni biztonság törléssel. Installnál fel akarja tenni a Yahoo toolbar-t, de csak ki kell szedni elõle a pipát, és akkor nem rakja fel.

Recuva 1.51.1063 zip

Letörölt file-okat tudsz vele visszaállítani, vagy, ha kilistázod õket, véglegesen letörölni biztonság törléssel.

WinSCP 5.5.2

SCP/SFTV/FTP kliens, Norton Commanderes vagy Windows Explorer kinézettel, izlés szerint.

AusLogics Disk Defrag 4.5.2

Olyan töredezettségmentesítõ, ami gyorsabb, mint a Windows-os.

BullZip PDF Printer 10.3.0.2191

Virtuális nyomtatót hoz létre, és abba nyomtatva bármit megkaphatunk .pdf-ben, így bármely programból használhatod, ami nyomtatni tud. Kell hozzá a GhostScript is!

Internet Download Manager 6.19.3

Le tud tölteni a szokásos http, ftp protokollokon kívül a Youtube és egyéb videós oldalakról is videókat, vagy akár teljes weboldalakat. 30 napig lehet kipróbálni.

Mozilla Firefox Portable 28

A Firefox portable verziója, azaz nem kell installni sem, használhatod egy USB-s pendrive-ról is.

System Explorer Portable 4.7

A Windows beépített feladat kezelõjéhez hasonlóan mutatja meg az aktuálisan futó programokat. Azokra rákereshet interneten, hogy ártalmasak vagy sem és megmutatja a processzorunk és a memóriánk kihasználtságát. A hivatalos oldalon telepítõs verzió is megtalálható.

PicPick 3.3.2

Rajzoló program, ami tud képet lopni, azt ftp-re feltölteni, színt választani, pixel területet lemérni, szögmérõ, nagyító, színskála.

ASTRA bootable ISO image 6.14

CD/DVD-re kiírható, majd arról induló rendszerfelismerõ program, hogy operációs rendszer nélküli gépekrõl is megismertesse annak hardware eszközeit.

AVG Anti-Virus Online Installer 2014.4354

Az AVG víruskeresõ online telepítõje. Kisebb mérettel rendelkezik mint a teljes telepítõ, mivel a többit az AVG szerveirõl tölti telepítéskor.

AVG LinkScanner 2014.4354

Az AVG víruskeresõbõl megismert linkscanner különálló változata. Böngészés közben kattintás elõtt ellenõrzi a linkeket, hogy arról nehogy valami spy-t vagy vírus-t kapjunk, Internet Explorer vagy Firefox böngészõkben.

Daum PotPlayer 1.5.45955

KMPlayerhez hasonló média lejátszó, ami nem fura, hiszen az eredeti fejlesztõ is ezt csinálja most. 64 bites változat letölthetõ a hivatalos oldalról.

LibreCAD 2.0.3

Ingyenes CAD program. Természetesen tudásilag nem ér fel a kereskedelmi változatokkal, de tud magyarul, és az alap dolgokra teljesen jó.

Malwarebytes Anti-Malware 2.00.0.1000

Eltávolítja a kamu anti-spy programokat, azaz, ha egy spy annak adja ki magát. Ezek általában az óra mellé fészkelik be magukat, és mindenféle veszélyt sikítoznak.

Process Lasso 6.7.0.52

Kiírja az éppen futó processzeket, és ha valami nagyon magas lenne, csökkenti a processzor idejét. Ezen kívül megmutatja a szokásos, feladatkezelõben is megtekinthetõ adatokat, tud prioritást, vagy éppen többprocesszoros rendszernél a használt magok számát változtatni.

Process Lasso 6.7.0.52 64bit

Kiírja az éppen futó processzeket, és ha valami nagyon magas lenne, csökkenti a processzor idejét. Ezen kívül megmutataj a szokásos, feladatkezelõben is megtekinthetõ adatokat, tud prioritást, vagy éppen többprocesszoros rendszernél a használt magok számát változtatni. Ez a 64 bites verzió.

SUMo - Software Updates Monitor 3.10.7.234

Megvizsgálja a telepített programok verziószámát, és neten néz utána, hogy van-e már elérhetõ frissítés vagy sem.

CCleaner 4.12.4657 install

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat. Yahoo eszköztár van az installban, ajánlott kiszedni elõle a pipát.

CCleaner 4.12.4657 zip

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat.

ISO Workshop 5.2

Egyrészt CD/DVD/BR író program, másrészt a különbözõ képfájlok tartalmát ki tudja bontani.

LibreOffice Portable 4.2.2

Olyan LibreOffice, amit nem kell telepíteni. Az utolsó pár százaléknál pár embernél azért áll meg a letöltés, mert a víruskeresõjük éppen ellenõrzi annak tartalmát, ami rengeteg fájlt jelent. Ez egy kis türelemmel kivárható, vagy, a letöltés idejére ki kell kapcsolni a védelmet, és a lejövetel után ellenõrizni azt. A file mindenképp letölthetõ.

Team Viewer - TeamViewer 9.0.27339 install

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül.

Team Viewer - TeamViewer 9.0.27339 portable

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül. Portable változat.

Intel Chipset Device Software 10.0.13

Intel chipset driver 32 és 64 bites összes Windows alá. Korábban Intel Chipset Install Utility néven futott, de átnevezték.

Hitman Pro 3.7.9.214

A különbözõ böngészõkbe beépülõ kártevõket tudja eltávolítani. Ugyan fizetõs, de 30 napos próbaidõvel rendelkezik.

Hitman Pro 3.7.9.214 64bit

A különbözõ böngészõkbe beépülõ kártevõket tudja eltávolítani. Ugyan fizetõs, de 30 napos próbaidõvel rendelkezik. 64 bites verzió.

AIMP3 3.55.1345

Zene lejátszó program. Ismeri a MP1, MP2, MP3, MPC / MP+, AAC, AC3, Ogg, FLAC,APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX formátumokat, eualizerrel rendelkezik, ki tudja kapcsolni a számítógépet, CD-t tud rippelni, és még sok mást is.

DoPDF 7.3.398

A doPDF virtuális PDF nyomtatóként telepíti magát, így a sikeres installáció után megjelenik a Nyomtatók és faxok között. PDF készítéséhez egyszerűen csak ki kell nyomtatni a dokumentumot a doPDF nyomtatón keresztül. Nyisd meg a dokumentumot (Microsoft Word, WordPad, NotePad vagy bármilyen másik programmal) és nyomtatáskor válaszd ki a doPDF nyomtatót. A program megkérdezi, hogy hova szeretnéd elmenteni a PDF állományt és amikor az elkészült, az alapértelmezett PDF megjelenítő automatikusan megnyitja.

RouterPassView 1.53

Pár routernek az elmentett konfigurációs file-jából vissza tudja szerezni a router, vagy a kapcsolat jelszavait. Nem router jelszó feltörõ! Az ismert modellek: Linksys WRT54GL, Edimax BR6204WG, Siemens ADSL SL2-141, Dynalink RTA1025W, NETGEAR WGT624, ASUS WL-520g, COMTREND 536+, US Robotics 9108 ADSL, D-Link DSL-2540U/BRU/D ADSL2+, DSL-2650U, DSL-520B, WL-351, D-Link DIR-300, D-Link DSL-604T, TP-LINK TL-WR340G, TL-WR841N, TL-WR841DN, TL-MR342, TL-WR340G, TL-R460, D-Link DIR-615 G2, HuaWei EchoLife HG520, Asus RT-N10+, D-Link DI-524, D-Link DIR-600, HuaWei HG526, TP-Link TD-W8960N, NETGEAR WGR614v9, WNR1000v3, WNR3500L.

Total Commander 8.51 beta 6

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát.

Total Commander 8.51 64bit beta 5

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát. 64 bites verzió

XMedia Recode 3.1.8.3

Mindenbõl mindenbe kódoló program, elõre letárolt profilokkal, legyen szó mobiltelefonról, vagy táblapcrõl. Ismert formátumok: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, Matroska(MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV,QT, OGG, PSP, (S)VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA és WMV. Tudja kezelni a DVD és BluRay lemezeket is.

Calibre Portable 1.30

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelõre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következõ formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következõ formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

Connectify 8.0.0.30686

Windows alatt pár kattintással Wifi hotspotot csinál a gépbõl, hogy pl. annak az internet kapcsolatát meg tudja osztani más eszközökkel

FileZilla 3.8 install

FTP kliens, ami mindazokat az ftp funkciókat tartalmazza, amit egy ftp kliensnek tudnia kell.

FileZilla 3.8 zip

FTP kliens, ami mindazokat az ftp funkciókat tartalmazza, amit egy ftp kliensnek tudnia kell.

FlashFXP 4.4.4.2042 install

FTP kliens, FTP (FTPS) SSL/TLS és SFTP támogatással, szabályozható fel-le sebességgel, aktív és passzív móddal, széleskörû proxy lehetõségekkel, szerverek közti (FXP) adatátvitellel, és még sok minden mással.

FlashFXP 4.4.4.2042 zip

FTP kliens, FTP (FTPS) SSL/TLS és SFTP támogatással, szabályozható fel-le sebességgel, aktív és passzív móddal, széleskörû proxy lehetõségekkel, szerverek közti (FXP) adatátvitellel, és még sok minden mással. Ez a portable változat.

Mozilla ThunderBird Portable 24.4

A Thunderbird portable verziója, azaz nem kell installni sem, használhatod egy USB-s pendrive-ról is.

Aida64 4.30.2903

Rendszer információs program, azaz elmondja, hogy a számítógépünkben milyen hardware-ek találhatóak meg. Mindezt 64 bites verzióban, 64 bites tesztekkel is. 30 napig használható korlátozásokkal.

QuiteRSS 0.15.2

Nyílt forráskódú RSS/atom olvasó beépített böngészõvel (WebKit), ami még magyarul is tud.

WiNToBootic 2.2

Windows Vista/7/8/2008/2012 képfájlokat tud pendrive-ra áttenni, hogy onnan telepíthessük a Windowsunkat.

Extract Now 4.8.2 install

Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat.

Extract Now 4.8.2 zip

Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat. Portable változat.

GOM Player 2.2.57.5189

Pofás lejátszó program, ami alapból tartalmaz codeceket, így azokat se kell letöltenünk. Hogy ha mégse lenne meg egy codec, akkor rögtön megmondja, hogy mi hiányzik, és linket ajánl annak letöltésére. Egyszerü felület, ezerféle beállíthatási mód.

Classic Shell 4.0.5

A Windows 7/8 modern start menüjét és explorerét (magyar windowsoknál intézõjét) és az Internet Explorer 9-et tudja lecserélni a közkedvelt Windows XP-s változatra. Ezen kívül a Windows 8-ra tud Start Menü gombot rakni.

SmartSniff 2.08

Megmutatja a küldött TCP/UDP csomagok tartalmát.

Unreal Commander 2.02.990

Egy remek Total Commander klón, ami nagyon az eredetire hajaz, de ezt ingyenesen teszi, és még egy rakás ötletben túl is szárnyalja. Regisztrációs kulcsot is lehet kérni hozzá, ingyenesen. Magyarul a következõképp tud: Configuration, Options, General, Language Files, Language, Hungarian.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése