2011. július 21., csütörtök

Pénzügyi terror

Pénzügyi terror
echo tv műsora

Cím:
2011-07-18

Adás dátuma:
2011-07-18

Leírás:
Vendég: Drábik János közíró. Téma: Pénzügyi terrorizmus. Megdöbbentő háttérinformációk és titkok. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc.

Világ-panoráma


Pénzügyi terrorizmus, megölték Kenedit, legutóbb a valutaalap vezetőjét tették tönkre. A pénzimpérium felépítése, a szervezett magánhatalom részei. 300 szuper gazdag bankár dinasztia 6000 fő az aki irányítja a politikát, és a gazdaságot is. Bepillantás a színfalak mögé , hogy látsd a zsidó média mennyire az orrodnál fogva vezet félre. Közben Kadhafiék pénzét a pénzkarter emberei elspekulálták Libia pénzét. A NATO szégyentelen szerepe . Központi bankjuk aranydinár tartalékkal rendelkezik, és nem dollárban számol olajkereskedelmet. Figyeld a hiénák haramiák tevékenységét.
Ilyen módszereket alkalmaz ellenünk is, a cionista inkvizítor zsidók hecc bírósági játékai,(MÁV per, Képíró per, EU-s parlamenti támadások médiatörvény, alaptörvényünk elleni támadás, mert megadóztattuk a bankokat, a monetáris jogokat még nem is vettük vissza.) Kövessük az Izlandi példát, de ne csak mi, hanem a Görögök , Portugálok stb. is. A rabló had így működik, a mocskos politikai hazaáruló elitünk meg mindent megtett a kiszolgálásukra. (A monetáris jog átengedése , csak kamatra felvett forint működtetheti a gazdaságot, a nemzeti vagyon elrablása, a zsidó uzsora működtetése, a családok kilakoltatása, kell az élettér a betelepülő zsidóknak, s mindezt potom pénzen kell végrehajtani, a kormány ha beszállna beindíthatná a szociális bérlakás akcióját, de nem, csak szedje meg magát az uzsorás maffia, és ki van az uzsorás mögött, a fideszes miniszter úr, na ne ezek akarják megoldani a devizahitelesek gondjait, kik felgyújtják a házukat, öngyilkosok lesznek, földönfutókká válnak, mert a munkájukat is elvették, tengnek lengnek, pedig csak egy egy uzsorást kellene kinyírniuk, és mindjárt másként kezelnék az ügyet. Az Ö életük tönkrement egy egy bankárt tessék megölni a helyzet nem változik, de a bankár rablók tartani fognak az egyoldalú szerződésszegés módosítástól, s ha nem érhető el ott a családja azt kell elkapni. Azért mégsem járja, hogy aki semmivel nem járul hozzá az értékteremtéshez, csak a jelek kibocsájtásí monopóliumát uralja, uralja a gazdaságot, a politikát, elnököket öl, az IMF vezetőjét tönkreteszi mert aranyban kérte az USA tartozását. Erkölcsi nullák. Az első számú terroristák szervezett terroristák, a szervezett közhatalomnak kellene felvenni velük a harcot, míg még van nemzetállam, és a nemzetállamon belül szervezett középréteg, ki még meg tudja szervezni az ellenállást, és át tudja venni a hatalmat e terroristáktól. Ha nem vettétek észre eddig még, recseg ropog a birodalom az uzsora tönkretette minden ország pénzügyét, le kell rázni ezt a békjót, ez csak egy luftballon az egész kipukkan egy gombostű szúrástól. No mi a baj nincs gombostűd, nem férsz hozzá a luftballonhoz, nem akarod kiszúrni, majd valaki kiszúrja helyetted, hát a nagy faszt , mindig ingyenélő voltál most is azt várod, hogy más kaparja ki a gesztenyét helyetted., nem érdemled meg hogy élj, mikor az unokád jövőjét lopják el a szocialista , szdsz-es, fideszes, cionista magyargyűlölő zsidónak mondott, homokos politikai elites rablóbandák. Kik kezdték az olajszőkítéssel, a nemzetívagyon ellopásával, a hazaárulással, az emberek tönkre alázásával palesztin rabszolgát akarnak csinálni belőlünk, mert arra még van pénzük, hogy minket is kiűzzenek otthonainkból . Talán nem kellene ezt megvárni égesd fel vagyonát, hátha jobbnak látja odébb állni ott legyen Ő terrorista vagy a másvilágon. Na sodródjunk visz a víz mindenkit e rohadékokat is csak elviszi tőlünk, tegyünk róla hogy így legyen. Ámen.

Még egy Világ-panoráma


Az USA államcsődje aktuális lesz augusztus 2. -ai tartozás lejártával. Figyelj a szóra a zsidó média erről nem beszél. A dollár és az euró összeomlás előtt. Helyi pénzek függetlenek a bankoktól. A jelenlegi rendszer nem tartható fenn hosszútávon. Érdekes témák ezek figyelj és okulj.
A jövő a helyi pénz .
Cím:
2011-07-08 Világ-panoráma

Adás dátuma:
2011-07-08

Leírás:
Vendég: Vezér-Szörényi László tanácsadó, német kormánybank. Téma: Világpénzek csődje, helyi pénzek virágzása. Műsorvezető: Szaniszló Ferenc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése