2011. december 15., csütörtök

elme titkos manipulálása

Az emberi elme titkos manipulálásának nyomában
Sokkolás, drogok gyógyszerként terjesztése, kínzások, likvidálások (I. rész)
A Rockefellereket és szövetségeseiket egy világkormány megteremtése hajtja, a szuperkapitalizmus és a kommunizmus kombinálása egyetlen fedél, és az ő irányításuk alatt... Összeesküvésről beszélek? Igen, arról. Meggyőződésem, hogy létezik egy ilyen összeesküvés, kiterjedésében nemzetközi, tervezésében nemzedékekre visszanyúló, szándékaiban pedig hihetetlenül gonosz. A fentieket megfogalmazó Larry P. McDonald kongresszusi tag a szovjetek által lelőtt Koreai Légitársaság 747-es járatán vesztette életét.
Ott kezdődik az őrület, ahol a józan ész véget ér. Ezzel a megfogalmazással egy lényeges kérdést érintünk. Miért van az, hogy valami, ami a szemünk láttára zajlik, nem tűnik fel senkinek? A válasz egyszerű. Ez a valami annyira hihetetlen, hogy nem veszünk róla tudomást, és ezért rejtve marad.
Cikkünk a 2000/3-as számban megjelent Az elme titkos manipulálásának nyomában folytatása. Ez a cikk is szorosan összefügg az elme manipulálásával. Viszont továbbmegyünk. Ezúttal nem egyének, hanem tömegek manipulálásáról lesz szó. Az Egy kis történelem címszó alatt néhány sorban szereplő MK Ultra programról részletesebben beszámoltunk említett cikkünkben. Bár az is csak egy mikroszkopikus töredéke volt az események összességének, egy teljes cikk szólt arról, amire most csak pár sorban térünk majd ki. Hasonlóképpen sok minden ebben az írásban is mindössze pár sor terjedelmű, mégis köteteket lehetne megtölteni bármely esemény megpiszkálásával, illetve azzal, ami bele sem került ebbe a cikkbe részben, mert könnyen szemünkre vethetnék, hogy az már nem az újságírás, mint inkább a horror-regények műfajába tartozik. Ezzel együtt, tényekre hivatkozunk. Olyan szimbólumokra, eseményekre, összefüggésekre, melyek léteznek, tapinthatóak, megfigyelhetőek. Tűnjenek bármilyen távolinak térben vagy időben, hatással vannak az önök életére itt és most, egyszerűen azon tény folytán, hogy úgy tervezték ezeket, hogy hatással legyenek.
Önök a Leleplező előző számaiból már megismerhették a rejtőzködő világhatalom gazdasági indítékait és gépezetét. Ez egy pillér abból a kettőből, melyre az Új Világrend támaszkodik. A gazdasági pillért sem könnyű észrevenni az utca emberének, akik elől befolyásos körök gondosan eltitkolják azokat az információkat, melyeket ha ismerne, nem lehetne az orránál fogva vezetni. Nem könnyű észrevenni azért sem, mert a bonyolultság hálójának látszatát szőtték köré, hogy még azok elől is rejtve maradjon, akikre a munka elvégzésében viszonylag fontosabb szerepet osztottak.
A másik pillér azonban természetéből adódóan marad rejtve. És ez a pillér az, mely bár nem képes teljesen elrejteni a gazdasági titkokat, mégis szinte lehetetlenné teszi azok felismerését és megfejtését a hétköznapi ember számára. Figyelmét különféle más dolgokra tereli. El a titkok megfejtésétől. El az önálló gondolkodástól. Egy jól bevált, sablonos, ősrégi módszerről van szó, mely a modern technológia és a pszichológia ideszámítva a PR-t és a propagandát is eszközeivel nagyobb hatékonysággal működik, mint az emberi történelem korábbi időszakaiban. Éppen ezért fontos tudnunka a létezéséről. Csak nagyon körültekintő, gondos megfigyelés által, a hitetlenkedés helyett józan eszünket használva válik láthatóvá. Nemcsak az eltitkolására tett törekvések szilárdítják szinte bombabiztossá. Láthatatlan anyagból építik, mivel az embernek éppen azt a részét támadja meg, mellyel érzékelni tudná: magát az emberi elmét. Igen, az emberi elme manipulációjáról beszélünk. Nemcsak egyetlen ember, hanem egy egész bolygó népességének az elmemanipulációjáról. A történelem megváltoztatásáról, a múlt és a jelen eltitkolásáról, illetve meghamisításáról, valamint a jövő eltiprásáról.
Mi most nem titkolózunk. Elmondjuk önnek, kedves olvasó, hogy mi történik valójában. Egy dolgot azonban előrebocsátunk. A Hálózat bár féltve őrzi titkait, van valami, ami még a titkolózásnál is jobban védi. Az, ha ön nem cselekszik ezeknek a tényeknek a birtokában.
Mint már említettük, van valami, ami a szemünk előtt zajlik, mégis rejtve marad. És ez nem véletlenül van így. Gondosan megtervezett pszichológiai hadviselés áldozatai vagyunk.
Számtalan gondolat vesz körül bennünket, melyeket állhatatos munkával trójai falóként csempésztek elménkbe generációkon keresztül. Ezek közül néhányról most lerántjuk a leplet. Mikor majd a cikk végére ér, az olvasó bátran nézzen körül. Más szemmel fogja látni a világot.
Úgy gondolom, a politika számára a legfontosabb tárgy a tömegpszichológia lesz... Fontossága hatalmasat nőtt a propaganda modern módszereinek elterjedésével. Bár ez a tudomány alapos tanulmányok tárgya lesz, mégis szigorúan az uralkodó osztály fogja birtokolni. A népesség nem tudhatja meg, hogyan hozzák létre meggyőződéseiket. Bertrand Russel (1872-1970) - The Impact of Science on Society.
Bertrand Russel tudós volt és ateista. Hitler lelkes rajongója és egyben a kommunista eszmék barátja. Kiváló példa annak illusztrálására, hogyan lehet trójai falóként sátáni eszméket bejuttatni a társadalomba.
AZ ALDERMASTONI BÉKE (?) SZIMBÓLUM
1958 húsvétján Aldermaston városában számos fiatalokat tömörítő szervezet részvételével felvonulást szerveztek a békéért. Ezen a rendezvényen mutatták be a béke szimbólumát, mely meghódította a világot. A szimbólum állítólag a szemafor abc N és D betűiből (Nuclear Disarmament nukleáris leszerelés) keletkezett, de mint később kiderült, Bertrand Russel javasolta a felvonulás két vezetőjének a jel használatát. Russel nagy tudással rendelkezett a vallástörténet, a politika és az okkultizmus (természetfeletti és mágikus erőkkel foglalkozás) területén. Az 1884-ben alakult Fábiánus Társaság (emblémájuk egy báránybőrbe bújt farkas a mai PR-osok ügyesebben dolgoznak) tagja volt, akik különféle vallási és társadalmi csoportokba beférkőzve azon munkálkodtak, hogy megváltoztassák azok gondolkodásmódját, és sajátjuk felé tereljék. A hazaszeretet, a család iránti tisztelet, a keresztény erkölcs és az Istenbe vetett hit ellen harcoltak, a szabad szexualitást, valamint az országok közötti határok lerombolását hirdették. ..állandóan tagadnunk kell ajkunkkal, amit kezünkkel tettünk hangoztatta Arnold Toynbee, a Kerekasztal és a Fábiánus Társaság tagja.
George Bernard Shaw aki szintén tagja volt a mozgalomnak 1931-ben, amikor a szovjet rezsim emberek tízezreit ölte meg koncentrációs táborokban, Szovjetunió-beli látogatása alkalmából a következőket mondta: Hálás vagyok, hogy saját szememmel láthatom a Szovjetuniót, amint megmenti a civilizációt. A kommunizmus Oroszországban képes az emberiséget a káoszból egy jobb világba vezetni.
Bertrand Russel osztotta nézeteit. Így vélekedett: A világnak nincs más reménye, mint a Szovjetunió.
Talán nem véletlen, hogy az az ember, aki ezeket a nézeteket vallotta, éppen azt a szimbólumot választotta a béke jelképéül, amit Hitler az elesett SS katonai személyzet sírjának megjelölésére rendelt el. Mivel a fejjel lefelé fordított emberhez hasonlatos békeszimbólum valójában egy rúna, melynek jelentése: halál.
A lefelé fordított kereszthez a sátánizmus egyik jelképéhez hasonlóan ennek a jelnek is megvan az eredeti, pozitív, éppen ellentétes irányba mutató változata, mely a mellékelt ábrán is szerepel (a bekarikázott halál rúna mellett, balra). Jelentése: az élet megóvása.
Hogy mit jelenthet a kommunisták számára a béke? Marx szerint a béke jelentése egyszerűen a szocializmussal való szembenállás hiánya. Sztálin szerint pedig a kommunizmus sikere után: béke lesz az egész földön. A gulag példájából is látható: halott ember nem ellenkezik...
Nestorius, Konstantinápoly patriarchája leírja, hogy Néró a keresztényeket egy fordított V-alakú kereszten végeztette ki. Amikor a római légió bevonult Jeruzsálembe, zászlajukat a Néró kereszt, a Biblia és a kereszténység elleni gyűlölet jelképe díszítette.
1099-ben a muzulmánok ugyanezen embléma alatt küzdöttek a Szent Földet elfoglaló keresztes lovagok ellen, 1917-ben pedig a bolsevikok ugyanezt az emblémát festették az általuk bezárt templomok ajtajára.
A kereszténységet annyira gyűlölő Russel minden bizonnyal tudta, milyen jelet választott, a megtévesztett fiatalságnak pedig fogalma sem volt arról, milyen tréfát űznek velük.
EGY DROGKULTÚRA MEGALAPOZÁSA
A fiatalság Woodstockban sem sejtett semmit. A 300.000 rajongó részvételével 1968 augusztusában megtartott és mítosszá vált háromnapos woodstocki fesztivál valójában rockkoncertnek álcázott drogkísérlet és drogterjesztési kampány volt a 60-as évek Amerikájában tömegek manipulálása drogok, zene és dalszövegek segítségével. Azt hihetnénk, hogy ez a fajta manipulálás újkeletű dolog, valójában a mostanihoz hasonló megmozdulásokat már a harmincas években is rendeztek. A legközvetlenebb kapocs minden bizonnyal a berlini Love Parade, melynek elődjét a hitleri Németországban rendezték, melyen lovaskocsikon kosztümös figurák és anyaszült meztelen lányok vonultak zenére a város utcáin.
A Pepsi-szigeten is folytatódik a megtévesztés és a manipuláció. Miközben szigorú biztonsági őrök választják külön a lányokat és a fiúkat, és drogot keresve motozzák meg őket, a Sziget valójában a drogozás népszerűsítésének egyik fontos állomása. Akinek bárminemű kétsége lenne, nézze meg a fellépő zenekarok többségének üzenetét. Lou Reed és az Oasis nem tud jó példát mutatni drogkérdésben, a nagyszínpad egyik sztárzenekara, a Lost in Space című film egyik betétdalát szerző Apollo 440 hangzásvilága pedig annyira a drogokra épül, hogy az LSD apostola, Timothy Leary drogos kábulatainak hivatalos háttérzenéjeként használta. A koncert végén a zenekar egyszerűen így köszönt el a lelkes közönségtől: Jó drogozást! Ilyen körülmények között végtelenül erős akarat szükséges bármelyik fiatal részéről ahhoz, hogy ellenálljon a kísértésnek...
A stratégia egyik kulcsa valójában a figyelmet a drogokra terelni és azon tartani. A lehető legtöbbet beszélni róla, lehetőleg megértően és engedékenyen, hogy a gravitáció törvényének engedelmeskedve a téma végül magával rántsa a hallgatót. Tavistock technika. Akinek bármi kétsége van, vegyen a kezébe egy felvilágosító füzetet. Ezekből mindent megtudhat arról persze burkoltan , mivel és hogyan kell biztonságosan elkezdeni a drogozást.
A drogos érzéstől átitatott filmek vetítése csak lehúzó hatást fejt ki. Egy, a drogot jó bulinak tartó fiatalnak a Trainspotting, Az utolsó belövés, vagy a Félelem és reszketés Las Vegasban teljesen más üzenetet hordoz, mint aminek el kellene hozzá jutnia ahhoz, hogy leszokjon, vagy éppen ne próbálja ki. Valaki ezt így kommentálta: Kár, hogy ezt a filmet nem anyaggal néztük végig. Nagyon jó példa erre az Ideglelés The Blair Witch Project horror-dokumentumfilm, mely az USA-ban, a fiatal lányok körében éppen divatot csinált a boszorkányság intézményéből.
Vajon akkor is ugyanilyen hévvel vetnék bele magukat ezek a fiatalok az önpusztításba, ha tudnák, hogy egy felülről irányított, jól megtervezett stratégia áldozatai, pontosan azoknak az embereknek a karmai között, akik ellen valójában lázadnak?
A RITALIN MÍTOSZ
Vajon feltűnt-e önöknek, hogy a közelmúltban néhány szót lecseréltek, illetve megváltoztatták eredeti jelentésüket. Egyik ilyen szavunk a kábítószer. Azt tapasztaltam, hogy a drog (kábítószer) szó meghatározásánál jelentését összemossák a gyógynövények hatóanyagának (szintén drog) jelentésével két, élesen elhatárolható dologról van szó, majd elhagyják a leglényegesebb összetevőt, a kábító jelzőt, és így csak a kábító nélküli szer szó marad igazi jelentés nélkül. Valójában egy meghatározott jelentéssel bíró szó helyére egy másik, más jelentéssel bíró szót csempésztek.
Aztán ott van a szertelenül szlogen. Nevezhetjük szertelennek azt a személyt, aki nem használja a szert, valamint azt is, aki fiatalos hévvel veti bele magát a különböző kalandokba tudjuk meg egy tájékoztatóból. Azt viszont nem említik ebben a tájékoztatóban, hogy ezeket a fiatalokat a szakma hiperaktívnak nevezi, a hiperaktivitás legjobb gyógymódja pedig szerintük a Ritalin. Aki tehát nem válik az utcai drogok rabjává, annak receptre írják fel azt a szert, mellyel az USA-ban a leggyakoribb a visszaélés a tinédzserek között.
A hiperaktivitás azonnal két kérdést vet fel. Az egyik, hogy létezik-e egyáltalán, a másik pedig, hogy kezelésképpen miért éppen egy olyan pirulát adnak a gyereknek, melynek hatóanyaga, a metilfenidát a 4/1980. számú törvény alapján kábítószernek minősül. Vajon ha a gyermek egy pszichiátertől kapja a drogot, attól annak szedése biztonságosabb lesz? A válasz természetesen: nem. Dr. Peter R. Breggin pszichiáter, a Pszichiátria és Pszichológia Tanulmányozása Nemzetközi Központjának igazgatója szerint túl sok gyerek van kitéve pszichiátriai drogoknak.
A szülőkkel ritkán közlik, hogy a metilfenidát (Ritalin) és a speed között gyakorlatilag nincs különbség. Farmakológiailag mindkettő az amfetaminok közé tartozik, és ugyanolyan hatásai, mellékhatásai, illetve kockázatai vannak. A szakmában ezt nagyon jól tudják. Az Amerikai Pszichiátriai Társaság a kokainnal, az amfetaminnal és a metilfenidáttal történő visszaélést és függőséget egy kategóriába sorolja. Az Élelmezésügyi és Gyógyszeripari Minisztérium (FDA) ugyanebbe a függőségi kategóriába sorolja a morfiumot, az ópiumot és a barbiturátokat is.
A többi kábítószerhez hasonlóan a Ritalin is elvonási tünetekkel járhat,például depressziós összeomlással”, fáradtsággal, visszahúzódással, ingerlékenységgel és öngyilkossági hajlammal. A szülők nem ismerik fel az elvonási tüneteket, amikor gyermekük zavarttá válik akár egyetlen dózis kihagyásakor is. Tévesen azt hiszik, hogy gyermeküknek újabb gyógyszeradagra van szükségük.
Nem közlik velük, hogy a metilfenidát mint stimuláló szer pontosan azokat a rendellenességeket okozhatja, amelyeket gyógyítania kellene: figyelemhiány, hiperaktivitás és agresszió. Ha a gyermek állapota rosszabbá válik a gyógyszerezés közben, valószínűleg nagyobb gyógyszerdózist fog kapni, vagy akár erősebb gyógyszert, ami a növekvő drog-mérgezés ördögi köréhez vezet.
A Ritalin tartós izomrángásokat okozhat, és elnyomhatja a növekedést. Az agynövekedés jelentős része is azokban az években menne végbe, amikor a gyermekeket ilyen droggal kezelik. Mivel a Ritalinnal nem végeztek hosszú távú kísérleteket, semmit nem tudhatunk a hosszú távú káros hatásokról a rövidtávúakról annál többet tudunk a drog használatát azonban egyre szélesebb körben népszerűsítik.
Dr. Samuel Martin 1971-ben szülők egy csoportjának és dublini tanároknak azt mondta, hogy a Ritalin gyakorlatilag az összes gyerekekkel kapcsolatos problémát megválaszolja. A diagnózist legbiztosabban a szülő, illetve a tanár állíthatja fel. A feleségem képes volt diagnosztizálni egy ilyen gyereket, egyszerűen annak alapján, amit az anyja mondott róla golfozás közben... Na most azt akarom, hogy megértsék, mi nem gyógyítjuk meg ezeket a gyerekeket, csak irányítás alatt tartjuk őket. Természetesen óvatosan kell eljárnunk, mivel a túladagolás növényi szintre redukálja őket.
Mint az előbb említettük, a Ritalin elvonási tünetei között az öngyilkossági hajlam is szerepel. Zavar a fejben címmel jelent meg egy cikk a Népszabadság 2000. július 27-ei számában, ahol ezt olvashatjuk: Az elmúlt évtizedben a serdülőkori öngyilkosságok száma háromszorosára nőtt az USA-ban, ezért az amerikai kongresszus 2,5 millió dollárt szavazott meg a téma kutatására. A munka jórészt hazánkban zajlik majd.
Valójában egy globális agymosás áldozatai vagyunk. Mint az aldermastoni béke szimbólum esetében, itt is félrevezetnek bennünket. Ez esetben azonban nagyobb a tét.
A fent idézett cikkben még a következő olvasható: Kevés laikus tudja, miről is van szó. Az orvosi könyvek szerint a depressziós hangulatváltozások az agynak az érzelmeket felügyelő rendszerében, a kémiai vegyületek (információhordozók) egyensúlyában és a szabályozásban támadt zavarra vezethetők vissza.
A pszichiáterek ezt a megállapítást teszik a pszichiátriai betegségekre általánosságban.
Az azért mégiscsak különös, hogy ezt a kémiai egyensúlyzavart (ha egyáltalán létezik ilyen) olyan szerekkel igyekeznek kezelni, mint pl. a Ritalin, mely az agynak ugyanazt a részét stimulálja, mint a kokainhoz hasonló drogok, és hogy éppen azok a mellékhatások jelentkeznek, melyek megszüntetésére felírták. Milyen megoldás ez?
A figyelemhiányos rendellenesség, illetve hiperaktivitás diagnosztizálása meglehetősen ingoványos terület. A hiperaktivitás valójában nem betegség, hanem egy tünet. Egy valódi betegség esetében mindig léteznek olyan labordiagnosztikai eljárások, amelyekkel a betegséget egyénről egyénre, minden esetben ki lehet mutatni. A hiperaktivitás esetében azonban ilyen eljárások nem léteznek. Így a hiperaktivitás betegségként való létezésére valójában nincs tudományos bizonyíték, amelyet az Amerikai Pszichiátriai Társaság is elismer diagnosztikai kézikönyvében annak ellenére, hogy ő kezdeményezte a hiperaktivitás betegségek közé való felvételét.
Dr. Lawrence Diller a Kaliforniai Egyetemről részt vett egy konferencián, mely a hiperaktivitás gyógyszeres kezelésével foglalkozott, majd a következőket mondta: Annak oka, hogy képtelenek vagyunk egyetlen olyan cikket vagy tanulmányt beszerezni, mely hiteles és világos bizonyítékkal szolgál a hiperaktivitáshoz kapcsolt fizikai vagy kémiai rendellenességekről, az, hogy ilyen ,rendellenességek nem léteznek.
Számos érthető és hiteles tanulmány szól azonban arról, hogy milyen problémák okozhatnak hiperaktív tüneteket. Ilyenek például bizonyos allergiák, fel nem fedezett belgyógyászati betegségek, vagy akár az, ha a gyerek egyszerűen nem ért valamit a tananyagban, ezért nem figyel oda, és mással foglalkozik.
A megoldás az lehet, ha időt és fáradságot szentelünk arra, hogy megtaláljuk a probléma valódi okát, és azt kezeljük, ahelyett, hogy erős tudatbefolyásoló pszichiátriai szereket adva a gyerekeknek elnyomjuk a tüneteket.
A RITALIN ERŐSZAKHOZ VEZET?
A Newsweek egy 1995-ös cikke szerint egy felkapott New York-i főiskolán a diákok összetörték, és kokainként szippantották fel a Ritalin tablettákat. Azonnal feldobódtak, mintha hiperaktívvá váltak volna.
A Ritalin fogyasztása csaknem hatszorosára nőtt az elmúlt öt évben. Mint a speed bármelyik formájára, a Ritalin hatására is gyakran izgatottá válnak a gyermekek, és néha úgy viselkednek, minta őrültek lennének. Riasztó és mindenképpen figyelmet érdemlő adat, hogy az utóbbi évek egyesült államokbeli iskolai lövöldözéseinek elkövetői egyetlen közös tulajdonsággal rendelkeznek: az erőszakos cselekményt megelőzően erős pszichiátriai szereket szedtek, vagy éppen annak elvonási tüneteitől szenvedtek. Az aldermastoni halál rúnával ellátott fiatalok tehát megérkeztek útjuk második állomásához. Nemcsak szimbolikusan viselik a halál jegyét magukon, de az ízét is érzik a szájukban.
Íme néhány eset:
1986. november 20-án Rod Matthews (14) egy ütővel halálra verte egyik osztálytársát a Cantoni (Massachusetts) házukhoz közeli erdőben. A harmadik osztálytól kezdve Ritalint szedettek vele.
1996. február 19-én a 10 éves Timmy Becton, 3 éves unokahúgát pajzsként tartotta maga elé, hogy megvédje magát a seriff helyettesétől. Timmy puskát szegezett a helyettesre. Januártól járt pszichiáterhez, mert nem szeretett iskolába járni. Prozacot szedett.
1997. szeptember 27-én egy 16 éves fiú Sam Manzie New Jerseyből megerőszakolt és megfojtott egy 11 éves fiút. Manzie pszichiátriai kezelés alatt állt és gyógyszerezték.
1998. május 21-én a 14 éves Kip Kinkel Oregonban megsebesített 22 embert, kettő közülük meghalt. A szüleit is lelőtte. Ritalint és Prozacot szedett.
1999. április 20-án két középiskolás Coloradóban, egy külvárosi iskolában lövöldözni kezdett. Az előző évben mindketten kezelésben részesültek. Egyikük, Eric Harris receptre felírt, pszichotropikus antidepresszáns drogokat szedett.
A helyszínen megjelenő pszichiáterek az eset kezelésére még több drogot írtak fel. Az események után az iskolában a tanulóknak majdnem a fele nyugtatókat kezdett szedni. Az egyik áldozat édesanyja öngyilkos lett. Dr. Ann Blake Tracy, az International Coalition for Drug Awareness igazgatója szerint az édesanyán megfigyelhető személyiségváltozások alapján ez az öngyilkosság is valamilyen felírt szerre vezethető vissza.
Az USA-ban 4-5 millió gyermeket kezelnek Ritalinnal, Magyarországon kb. 1000-1500-at.
Idehaza az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet szomszédságában lévő Vadaskerti Általános Iskola szomorú példája figyelmeztet arra, hogy tenni kell a gyermekek pszichiátriai drogokkal történő manipulálása ellen! A 11 éves Kocsis Franciskát 12 éves fiú és 14 éves leány iskolatársa megkínozta, majd megölte a lőrinci kiserdőben május 4-én. Kezét megkötözték, a száját zoknival betömték, levetkőztették és felváltva ütlegelték. Ezután kötéllel fojtogatták, végül láncos bottal megfojtották. A halott kislányt avarral és fűvel takarták be.
A hasonló gyilkosságok hátterében meghúzódó gyógyszeres kezelést minden esetben nagyon nehéz kideríteni. A hivatalos jelentések rendre tagadó nyilatkozatokat tesznek közzé.
Az Amerikai Pszichiátriai Társaság diagnosztikai és statisztikai kézikönyvének 1952-es kiadása 112 betegséget sorolt fel, az 1994-es kiadás már 370-et. Ezek között található pl.: a Denial Disorder, azaz a betegség tagadása (ez az, amikor az illető nem ismeri el a pszichiáter által felállított diagnózist), de a Noncompliance with the Treatment (a kezelésnek való ellenszegülés) szintén betegségnek számít. Nagy valószínűséggel nincsen olyan ezek között, amelyiket nem lehetne ráhúzni akármelyik gyermekre.
Ifj. Fred Baughman gyermekgyógyász neurológus szerint: Ez nem ,túldiagnosztizálás vagy ,félrediagnosztizálás, a hiperaktív rendellenesség teljes, 100 százalékos szélhámosság. Az a sokmillió ledrogozott iskolás gyermek nem szenved ilyen betegségben. Ha ezeknek a gyermekeknek a többségét rendesen megtanították volna olvasni a hangosan olvasás segítségével, akkor sohasem lettek volna felcímkézve hiperaktivitással vagy bármely egyéb ,tanulási rendellenességgel.
1999. november 11-én Colorado Állam Nevelési Testülete elveti a gyermek-drogoztatást, és a következő döntést hozza: Mivel erősen negatív, dokumentált esetei vannak pszichiátriai drogok szedésének következményeivel kapcsolatban, melyek alapvetően tanulmányi kudarcokkal kapcsolatos fegyelmi problémákra vezethetők vissza, Colorado Állam Nevelési Testülete arra ösztönzi az iskolai személyzetet, hogy bevált főiskolai és/vagy tantermi vezetési megoldásokat alkalmazzon a viselkedési, figyelmi és tanulási nehézségek megoldására.
Peter R. Breggin szavaival élve: Több út is létezik, vallásos és humanisztikus egyaránt. Amire nincs szükségünk, az a drogok és az elektrosokk.
EGY KIS TÖRTÉNELEM
Az ember elgondolkozik azon, vajon mi késztetne egy tudóstársadalmat olyan gyógyszer kifejlesztésére és a társadalomba történő bevezetésére, mely összességében romboló hatást fejt ki, de legalábbis hatásai megkérdőjelezhetőek. Biztosan csak tévedésről lehet szó, melyet korrigálni kell, és a szakma ezt bizonyára meg is teszi. Ehhez semmi közünk, a tények azonban visszabeszélnek. Ha körülnézünk, olyan dolgokat találunk, melyek arra figyelmeztetnek: Nincs reménytelenebb rabszolga annál, mint aki azt hiszi, hogy szabad. Johann Goethe (1749-1832).
Ezek a gyógymódok léteznek, és ha gondosan megfigyeljük az összefüggéseket, láthatjuk, hogy egy irányba mutatnak. A pszichiátriai tevékenységeket valamilyen misztikus okból kifolyólag kivétel nélkül visszaélések és borzalmak sora kíséri.
Az Amerikai Pszichiátriai Társaság pecsétjét alapítójuk, Benjamin Rush stilizált arcképe díszíti. Két találmány fűződik nevéhez. Egyik a forgószék, melyben mindössze néhány másodpercet lehet kibírni, mielőtt az ember émelyegni kezd és végül eszméletét veszti. A másik a nyugtatószék. Mindkettő használatban volt az 1800-as évek végéig. Az alábbi idézet Benjamin Rushtól való, akit mindmáig az amerikai pszichiátria atyjaként tisztelnek. Az általa megfogalmazott hozzáállás demonstrálhatóan nemcsak az elmebetegekkel, hanem az egész társadalommal szemben tanúsított pszichiátriai hozzáállást tükrözi: Az őrülteket meg kell győzni arról, hogy az orvosok és az ápolók abszolút hatalommal rendelkeznek felettük: ha szembeszegülnek, elzárjuk őket a többiektől, kényszerzubbonyt húzunk rájuk, és bármikor sötét magánzárkába kerülhetnek...Talán ez, és nem a panaszolt pénz hiánya volt az ombudsmani vizsgálat által a magyarországi elmegyógyintézetekben 1996-ban és 1999-ben feltárt körülményeknek. Ezek a gondozottak és gondnokaik beleegyezése nélküli gyógyszerkísérletekről, a minimális orvosi ellátás hiányáról, az intézetek fegyelmezési gyakorlatának és házirendjének Alkotmányt sértő jellegéről árulkodnak. Rossz magaviselet esetén, ha a beteg pl.: éjszaka felkel, hogy ételt vegyen ki a hűtőből, egy 2,1 x 1,2 méteres keretre feszített fémhálót borítanak az ágya fölé, ami nem enged elég teret ahhoz, hogy rendesen felüljön vagy mozogjon. Az ombudsmani jelentés beszámol még az Alkotmányban foglalt emberi méltósághoz, jogbiztonsághoz, szabadsághoz, személyi és szociális biztonsághoz, egészséges környezethez, tulajdonhoz való jogok megsértéséről, illetve csorbulásáról, miközben Magyarországon a dolgozók havi keresetük 10-11 %-át, a munkaadók pedig a munkabér 33-43 %-át fizetik ki a társadalombiztosítási alap számára.
A teljesség igénye nélkül mutatunk most be néhány XX. századi pszichiátriai praktikát. Aki most nem érzi magát felkészültnek arra, hogy megrázó tényekkel szembesüljön, ugorja át ezt a részt! Az alábbi példák megdöbbentőek, sokkolóak, és józan ésszel felfoghatatlanok. Egyedül a cikkünket nyitó idézet szolgál némi magyarázattal, sorozatunk többi része azonban sok mindenre fényt derít.
1940: Megközelítőleg 40.000 mentális beteget éheztetnek halálra Franciaországban költségkímélő megfontolásokból.
1941: A Hadamar Intézetben különleges rendezvényt szerveznek a tízezredik mentális beteg elhamvasztásának megünneplésére. Az egész személyzet jelen van, mindenki kap egy üveg sört.
Ugyanebben az évben kísérleteket folytatnak a mentális betegek felrobbantásával. Ezt a módszert azonban elvetik, mert túl sok tisztogatással jár. Német pszichiáterek tömeggyilkos technikákra oktatják a náci SS-t. A technikákat mentális betegeken kísérletezték ki. A programot kiterjesztik Dachaura és más haláltáborokra a 14f13 kódnév alatt. A pszichiátriai közösség részéről semmiféle ellenállás nem fogalmazódik meg.
1942: Foster Kennedy amerikai pszichiáter az Amerikai Pszichiátriai Társaság folyóiratában megjelenteti nézeteit, miszerint a végképp alkalmatlan gyermekeket meg kell ölni, hogy így pénzt spóroljanak meg. Eberl pszichiátert kinevezik a treblinkai koncentrációs tábor élére. Irányítása alatt több transzportot rendelt el, mint amit a tábor fogadni tudott. Ez azt jelentette, hogy a vonatoknak a táboron kívül kellett várakozniuk, mert az előző transzporttal érkezetteket még nem gyilkolták meg. Amerikai pszichiáterek hipotermiás kísérleteket, azaz fagyasztásos terápiát végeznek mentális betegeken. 16 embert helyeznek kabinokban, takaróval fedett matracokra 120 órán át (5 napon keresztül), testhőmérsékletüket 27,5º C-on tartva. Ketten tüdőgyulladásban haltak meg, egy másik beteg 2 hónappal a kezelés után. Ezek a kísérletek megelőzték a nürnbergi perben felbukkanó német kísérleteket.
1943-ban a Rockefeller Alapítvány dr. Cameron részére 40.000 dollárt biztosít a kanadai Allan Memorial Intézetben végzendő kutatásai finanszírozására. Dr. Cameron kifejleszti a többszörös elektrosokk kezelést, és a “pszichés kényszerítést”, melynek lényege, hogy a páciensnek egy végtelenített szalagról órákon keresztül játsszák le saját hangját, miközben lekötözött és ledrogozott állapotban fekszik. Dr. Cameron az American Psychiatric Association és a Canadian Psychiatric Association elnöke, valamint a World Association of Psychiatrists első elnöke volt.
1944: Egy német kémikus kifejleszt egy anyagot a morfium helyettesítésére, ami Adolf Hitler után a dolofin nevet kapja. Most metadonként ismeretes.
1944: Egy német kémikus a Wehrmacht parancsára kifejleszt egy anyagot a morfium helyettesítésére, ami Adolf Hitler után a dolofin nevet kapja. Most metadonként ismeretes, és a heroinfüggők leszoktatására használják Magyarországon is, ahol Depridol néven is szerepel. Nagyon erős szintetikus kábítószer, metadonfüggőséget okoz, elvonási tünetei tovább tartanak, mint a heroin elvonási tünetei. A legnagyobb és legismertebb Metadon programot New Yorkban hajtották végre. Negyedszázados Metadon támogatási program után, amelyre évente 80 millió dollárt költöttek, a new yorki droghelyzet annyira megromlott, hogy a mai kaotikus állapot összehasonlíthatatlan a 25 évvel ezelőttivel.
1947: elektrosokk alkalmazása 4 éves gyermekeken.
1940-1950: Dr. John Nathaniel Rosen kifejleszt egy módszert a skizofrén betegek kezelésére, melynek része, hogy megpofozza őket. 1971-ben megkapta az Év Embere díjat az Amerikai Pszichoterápiai Akadémiától.
1948-1973: A CIA több mint 25.000.000 dolláros pszichiátriai agymosási kutatási programjai több mint 80 egyetemen, valamint kórházakban és börtönökben zajlanak az Egyesült Államokban és Kanadában pszichiáterek és pszichológusok részvételével Bluebird, Artichoke, MK Ultra, MK Delta, Often Chickwit stb... fedőnevek alatt. Az alkalmazott módszerek: LSD, BZ (erőteljes pszichokémiai vegyszer), pszichiátriai drogok, sokk-kezelés, pszichosebészet, elektronikus agyi beültetések, hipnózis, stb...
1950: Az amerikai gyógyszergyártó cégek napi 10.000.000 amfetamin tablettát gyártanak. Szénmonoxid alkalmazása rángások előidézésére (használata 1977-ben is előfordul).
1964-1967: Több pszichiátriai kezelés alatt álló ember hal meg amerikai pszichiátriai intézetekben, mint a függetlenségi háborúban, az 1812-es háborúban, a spanyol-amerikai háborúban, a koreai háborúban és a vietnami háborúban együttvéve.
1967: Dr. Cotter pszichiáter két CIA-doktorral Saigonba érkezik, hogy kórházban tartott vietkong rabokon kísérletezzen. Az egyik rab egyetlen hét alatt 60 elektrosokk kezelést kap és belehal. Dr. Cotter jelentése szerint több ezer elektrosokkot hajtottak végre. Három hét elteltével az utolsó rab is meghal. A programot lezárják.
1968: Egy CIA-orvoscsoport ismét Saigonba látogat. A vietkong rabok agyába elektródákat ültetnek. Pszichológusok késeket adnak a rabok kezébe, és távirányítással el akarják érni, hogy egymásnak essenek. A kísérlet kudarcba fullad. A rabokat lelövik, a holttesteket elégetik.
1968: Dr. Ehrhardtot, az Eutanázia és az értéktelen élet elpusztítása című könyv szerzőjét a Mentális Világszövetség elnökének választják.
1970-es évek: Camilla M. Anderson pszichiáter tanulási rendellenességekről tartott konferenciákon arról is beszél, hogy a viselkedés szindrómás gyerekeket többek között eugenetikailag (sterilizálással) kell kezelni.
1970: Vietnam szinte minden civil kórházában érzéstelenítés nélkül hajtják végre az elektrosokk kezeléseket.
1975: Az NBC jelentése szerint 250.000-300.000 amerikai kapott elektrosokk kezelést, 69 %-uk nő.
1978: Az Amerikai Pszichiátriai Társaság kérdőíve szerint az elektrosokk kezelések költségeit 72 %-ban a biztosítótársaságok fizetik. Az elektrosokk kezeléssorozatok egyenként 10.000-20.000 dollárba kerülnek, a sokk-kezelést végrehajtó pszichiáterek így évi 200.000 dollárt keresnek, dupláját, mint sokkot nem alkalmazó kollegáik.
1978: Az olaszországi elmegyógyintézetekben uralkodó állapotok miatt a kormány több mint 90 elmegyógyintézet bezárását rendeli el. Ennek a rendeletnek még 1991-ben sem tettek eleget, mivel minden egyes páciens napi 241 dollárt hozott a konyhára, elegendő összeget ahhoz, hogy egy négycsillagos szállodában ellakjanak. Ehelyett a pénz az intézetigazgatók és munkatársaik zsebébe vándorolt.
1989: A görög Lerosz szigeten egy pszichiátriai intézetben a betegekre meztelenül, teljesen kihasználva és elhanyagoltan találják.
1990: A New York Post című lap leleplezi azt a pszichiátriai kutatást, melyet a 16 éves Márián végeztek a New York-i pszichiátriai intézetben: A kutatók egy szabályos kockát húztak a fejemre, és a nyakamnál felerősítettek ... ezután széndioxidot pumpáltak a kockába ... egy oxigéncső volt az orromba vezetve ... a vizsgálat eredetileg 40 percig tartott volna. De én nem bírtam tovább 20 percnél ... Sírni kezdtem ... A CO2 teszt után azt mondták nekem, hogy igen, én depressziós vagyok. Több, mint 120, hét és tizennyolc év közötti gyereken és tinédzseren végezték el ezt a kísérletet.
1991: A New York Times egyik cikke, a Profitorientált Pszichiátria: Magánkórházak össztűz alatt arról számol be, hogy a hatóságok számos állam kórházaiban állapították meg, hogy a személyzet szisztematikusan alkalmazott rossz bánásmódot, nemi erőszakot, valamint félrediagnosztizálták pácienseiket, hogy a lehető legnagyobb biztosítási igényt nyújthassák be.
1998: A Brown Egyetem professzora, dr. Martin Keller több mint 500.000 dollár tanácsadói honoráriumban részesül, többnyire gyógyszergyáraktól, melyeknek gyógyszereit orvosi szaklapokban és konferenciákon reklámozta.
A jelek szerint a pszichiátria nem ellenkezik, és készséges partnernek bizonyul mind a nácik, mind a CIA, mind a gyógyszergyárak felé. Az utóbbi években a látványosan brutális technikák viszonylag háttérbe szorultak. Az egyre több ellenkezést kiváltó sokkterápiát és lobotómiát a gyógyszeres kezelés, azaz a kémiai lobotómia váltotta fel. Charles Witter felteszi a rázós kérdést: Dachaut betesszük a tablettába, a tablettát pedig a gyerekbe?
SÖTÉT ERŐK JÁTÉKA
Honnan ez az élettel szembeni könyörtelen ellenszenv? Kinek és mi okból állhat érdekében ez az egész értelmetlen pusztítás? Hosszú értekezést írhatnánk erről, bonyolult összefüggéseket vázolhatnánk fel, és mikor az adatok a helyükre kerülnének, a kép egy szemvillanás alatt összeállna. A téma néhány fő vonulattal rendelkezik, a szálak kibogozhatatlannak tűnnek, mégis mindenhol összefutnak. A dolog innen is, onnan is megközelíthető. Az idevágó és mellesleg nem egykönnyen fellelhető szakirodalom kiválóan és részletesen foglalkozik a téma különböző aspektusaival. Mi most lényegre törők próbálunk maradni, és ettől a ponttól kezdve olyan hamar feltárni önök előtt az összefüggéseket, amennyire az nem gátolja a téma megértését.
Mi az az alapvető pszichológiai torzulás, mely minden általunk ismert civilizációban megtalálható? Az egyedüli pszichológiai erő, mely képes előidézni ezeket a perverziókat, a moralitás a jó és a rossz fogalma.
A jó és a rossz fogalmának újraértelmezése, majd végül eltörlése, a távlati célja szinte a pszichoterápia egészének. A látszat az, hogy a jó és a rossz eltörlése civilizálatlan embereket, erkölcstelenséget, törvénynélküliséget és társadalmi káoszt eredményezne. A tény azonban az, hogy a legtöbb pszichiáter, pszichológus és más nagyra becsült emberek már megszabadultak az erkölcsi béklyóktól, és képesek szabadon gondolkodni. Dr. G. Brock Chisholm, a Mentális Egészség Nemzetközi Szervezetének alapító tagja.
Tégy, amit tenni akarsz! Ez a törvény. Aleister Crowley, Hitler kortársa, a modern sátánizmus atyja.
A fekete mágia gyakorlása bár hagyományosan sok külsőséget foglal magába nem a felszínes színpadias díszletekben, kosztümökben és egyéb kellékekben rejlik. Halad a korral, ez hatékonyságának lényege. A fekete mágia éppen az élettel való szembehelyezkedés, az élet meggyalázása, megszentségtelenítése. A fekete mágia legfontosabb eszköze a pusztítás, mert rombolni sokkal könnyebb és gyorsabb, mint építeni. Legfontosabb kellékei pedig az életet lehúzó erők, a fájdalom és az öntudatlanság konkrét fizikai vagy lelki szinten. A különböző traumák az egészen aprótól a nagyobbakig mind ebbe az irányba hatnak.
Nagyon könnyen irányítás alá lehet vonni akár egy egész népességet anélkül, hogy bármit is sejtene. A fekete mágia gyakorlása a hétköznapi élet részévé tehető. A traumatizálás naponta zajlik az intézményesített médián keresztül. Az erőszakot életünk részévé teszik, szórakozásunk középpontjába állítják, hogy természetesnek vegyük és elfogadjuk, mikor az életben is ezt látjuk magunk körül. A filmek témája túlnyomó többségben az erőszak körül forog. Ezen kívül vissza-visszatérő motívum a perverz szexualitás népszerűsítése, mely a fekete mágia egyik fő rituáléja. A fekete mágiát a dolgok visszájára fordítása jellemzi. Jelképeik is ezt hivatottak szimbolizálni. A fejjel lefelé fordított kereszt, és pentagram.
De tegyünk egy látszatra a témába nem vágó rövid kitérőt, és vessünk röpke pillantást az USA-dollárra.
Christopher Knight és Robert Lomas, a két szabadkőműves szerző nemrég magyarul is megjelent A Hiram kulcs című könyvükben a következőket írják: A dollár jelképe a nagy ,S betű, kettős függőleges vonallal áthúzva... Az ,S-t egy régi spanyol pénzérméről kölcsönözték, míg a két függőleges vonalat... Salamon Templomának ikeroszlopai után.
Jó, de miért pont egy spanyol pénzérméről kölcsönözték? Valójában nem onnan. A dolláron gazdagon fellelhető egyéb szimbólumok tanulmányozása után nem lepődnek majd meg azon sem, ha azt hallják, hogy az S ebben az esetben az okkult misztikában oly gyakori kígyó szimbólum megjelenítése. Vagy mégsem? Menjünk tovább.
A szöveg így folytatódik: Napjainkban a dolláros bankón egy szemmel koronázott piramist láthatunk, mely a ma használt szimbólumok közül talán a legősibb... Istent jelképezi (Amon-Ré formájában), kinek mindent látó szeme fáradhatatlanul fürkészi az emberek cselekedeteit, hogy megítélje értéküket, és eszerint bánjon velük haláluk után.
Nos, ezekből a sorokból is megtudunk néhány hasznos információt, az viszont nem derül ki, hogy néhány millió átlagember, akinek amúgy semmi köze a sátánizmushoz, egy olyan bankót forgat a kezében nap mint nap, melyen a sátánizmus fő szimbóluma, egy lefelé fordított pentagram (ötágú csillag) van elrejtve. Vessenek egy pillantást a mellékelt ábrára. Az ötágú csillag végeit egy-egy betű jelöli. Összeolvasva ezt kapjuk: MASON, azaz szabadkőművesség.
A világot tehát sötét erők szövik át? Stanley Kubrick utolsó filmjével mindenesetre pontosan erre akarta felhívni a figyelmet. A Tágra zárt szemek főszereplője, dr. Harford (Tom Cruise) egy titkos éjszakai sátáni rituálé kellős közepébe kerül. Másnap milliomos barátja, Victor Ziegler (Sydney Pollack) azt mondja neki: Szerintem maga még mindig nem érti, mibe keveredett tegnap. Tudja, kik között járt? Azok nem átlagemberek voltak. Ha megmondanám a nevüket amit nem fogok megtenni , nyugtalan lenne az álma.
Minden jel szerint az illuminátusokról van szó.
A tágra zárt szemek egy sátáni terminus, amit Arizona Wilder, az elmemanipulációs program túlélője szerint az MK-Ultra programban is használtak. Annyit jelent, hogy amit itt látsz, azt nem mondhatod el senkinek, különben...
A film befejezése nem kevésbé beszédes. Harford és felesége (Nicole Kidman) végül úgy döntenek, hogy elfelejtik az egészet, nem beszélnek róla többet, mintha meg sem történt volna. A filmet okkult téma szövi át. A filmbéli alakok hozzáállása azt sejteti, hogy a gonosz elkendőzésével, annak elfelejtésével, ami történt, a gonosz cinkosaivá válunk, és engedjük, hogy tovább rontsa világunkat. Kubrick filmjének egyértelmű üzenete, hogy a dolgot fel kell fedni, le kell leplezni, ahogy azt ő is tette.
Gajdos László
PSZICHIÁTRIAI CSODASZEREK
A CIA nevével fémjelzett és náci pszichiáterek közreműködésével megvalósított horrorisztikus MK-Ultra programról napvilágra került dokumentumok tanúságai szerint a tudatmódosító pszichoaktív és pszichotróp (a psziché, azaz lélek tevékenységére ható) drogok hosszú ideje brutális elmemanipulációs technikák szerves részét képezik.
Figyelemreméltó tény, hogy az USA-ban az elmúlt években történt tömeggyilkos lövöldözéseket vizsgálva azt találjuk, hogy az elkövetõk szinte egytõl-egyig pszichotróp elme-, és hangulat változtató kémiai drogok hatása alatt álltak.
Hogy miért a drog szót használjuk, mikor a recept felírói inkább az orvosság szó mellett kardoskodnának, rendkívül egyszerű. Magyarországon a drog szó használata nem igazán elterjedt a pszichiátriai szerek megnevezése kapcsán. A szakértõk idehaza úgy tűnik, igyekeznek elkerülni a negatív asszociációt. Gyakran beszélnek ugyanazon drog címszó alatt a heroinról, a kokainról, az amfetaminról, az alkoholról, a nikotinról és a koffeinrõl, úgy mintha a három utóbbi az elsõ hárommal egyforma veszéllyel bírna, ugyanakkor elfelejtik ide sorolni a Prozacot, a Ritalint, a Metadont, és a többi pszichotróp szert, melyeket inkább orvosság néven említenek, viszont az utcai drogokkal hasonló hatásúak, és még függõséget is okoznak. Nevezzük hát nevén ezeket az anyagokat, melyek hála a gyógyszergyáraknak és a pszichiátereknek, bõségesen jelen vannak a hazai piacon is.
A pszichiáterek és pszichológusok már évtizedekkel ezelõtt komoly érdeklõdést mutattak az LSD és az amfetamin iránt, ezeket gyógyszerként kezdték alkalmazni, és napjainkban is komolyan lobbiznak az USA tudós pszichiáterei azért, hogy a különbözõ, kábítószernek minõsülõ anyagokkal történõ kísérleteiket ismét legálisan, törvény által engedélyezve folytathassák.
Eközben sorra kerülnek nyilvánosságra olyan bizonyítékok, melyek szinte megcáfolhatatlanul támasztják alá, hogy a legbrutálisabb gyilkosságok és tömeggyilkosságok elkövetõi pszichiátriai kezelés és pszichiátriai drogok hatása alatt álltak. Sokszor nagyon nehéz ezeket a bizonyítékokat kiásni, hiszen az érintettek akiket hasonló esetekben ráadásul elmeszakértõként hallgatnak meg az adott ügyben , érthetõ okokból titokban tartanák a rájuk nézve terhelõ részleteket.
Mark Bartonnál például, aki Atlantában három helyszínen összesen 13 emberrel végzett, Prozacot találtak, és 100%-osnak vehetõ, hogy a gyilkosságok elkövetésekor is drog hatása alatt állt.
A média szerint Buford Furrow olyan erõs pszichotróp drog hatás alatt állt, hogy szinte csoda, hogyan talált el a Las Vegas-i FBI irodába, ahol feladta magát a los angelesi Zsidó Központ-nál elkövetett lövöldözés után.
1981-ben, 11 évvel azután, hogy tanulmányok jelentek meg a Valium (magyarországon Seduxen néven van forgalomban) erõszakot gerjesztõ hatásairól, John Hinckley Jr. megkísérelte lelõni Ronald Reagant, miközben Valium hatása alatt állt. A Valium helyett ekkor Xanaxot kezdtek el alkalmazni, melyrõl azonban egy 1984-es kanadai tanulmány azt írta, hogy 80 betegbõl 8 hihetetlen dühhel és ellenséges viselkedéssel reagált. A tanulmányból az is kiderült, hogy egy nõi paciens, akinek korábban semmilyen erõszakos kórtörténete nem volt, a kezelés negyedik napján üvöltözésben tört ki, és percekig kést szegezett anyja torkának.
Egy késõbbi tanulmány a Xanaxot szedõk több, mint felénél diszkontrolt, azaz erõszakos viselkedést, illetve az agresszív viselkedés kontrollálásának hiányát mutatta ki. Az elõfordult esetek: “mély nyaki vágások, ... rézsútos csukló vágások, ... megpróbálta eltörni saját karját, ... karját és fejét csapkodja,... autó elé ugrott... Mindkét tanulmányt a The American Journal of Psychiatry publikálta. Az elõbbi az 1984. júniusi, az utóbbi az 1985. januári számban jelent meg. James Wilson is Xanaxot szedett, mielõtt Greenwoodban, az Oaklandi Általános Iskolában 1988. szeptember 26-án rálõtt, és halálosan megsebesített két 8 éves lányt, megsebesített további hét gyermeket és két tanárt.
Az Eli Lilly & Co. által elõállított Prozac 1987. december 29-én kapott forgalmazási engedélyt az USA-ban a depresszió kezelésére. Az amerikai információszabadságról hozott törvény által nyilvánosságra került feljegyzésekbõl kiderül, hogy 1982-ben az amerikai gyógyszerellenõrzõ hatóságnál (FDA) az új gyógyszerek engedélyezését vizsgáló David Dunner a Prozac-ot gyártó Lilly cégtõl több, mint 1,4 millió dollárt kapott kutatásai és szemináriumai finanszírozására. Ezt a tényt az engedély elbírálása elõtti összeférhetetlenségi személyzeti ellenõrzésnél Dunner elhallgatta az FDA elõtt.
1985-ös teszt eredményekbõl kiderül, hogy a Prozac hatása semmivel sem eredményesebb, mint a kontroll csoportnak adott placebóé. Egy FDA statisztikus azonban azt javasolja Lillynek, hogy változtassanak a kiértékelésen, a Prozac eredményesebb elbírálása végett. Két hónappal a Prozac forgalmazásának jóváhagyása elõtt klinikai vizsgálatok 27 halálos áldozatról számolnak be, ezek közül 15 öngyilkosság, 6 túladagolás, 4 lõtt seb, 2 pedig vízbe fulladás által történt. További 12 halálos eset is elõfordult, melyeket azonban nem tudtak a Prozaccal közvetlen összefüggésbe hozni. 1992-re 28,600 Prozaccal kapcsolatos káros mellékhatásról és 1,700 halálesetrõl számolnak be az FDA-nak. Az FDA szerint egy tanulmányra hivatkozva ez az összes elõforduló eset 1 %-át jelentheti.
A dokumentált mellékhatások ellenére a Prozac továbbra is piacon maradt. Csak az 1992-es évben a Prozacot forgalmazó Eli Lilly 2 milliárd dolláros haszonra tett szert az eladásokból. Egy 1994-es New York Times-ban megjelent cikk viszont arról számol be, hogy a depresszió elleni csodaszernek beharangozott drog melyet az orvosok egy átlag 3 perces beszélgetés után írnak fel a páciensnek a Journal of Nervous and Mental Disease-ben megjelent 13 tanulmány szerint semmivel sem hatékonyabb, mint azok az anti-depresszánsok, melyek kiváltására kifejlesztették. 1999. január 31-én pedig a New York Post számolt be arról, hogy az információszabadságról hozott törvény keretében olyan dokumentumok birtokába jutottak, melyek szerint a New York Psychiatric Institute 6 éves gyermekeken tesztelte a szert. A pszichiáter kutatók saját dokumentumaikba jegyezték fel, hogy az öngyilkossági gondolatok és az erõszakos viselkedés elõfordulásának megszaporodását találták, és a mániákus periódusok is növekvõ tendenciát mutattak. De még a nyilvánosság elõl elrejtett iratok között sem kell kutatnunk. 1990 februárjában Dr. Marvin Teicher harvardi pszichiáter a The American Journal of Psychiatry-ben az amerikai pszichiáterek saját szaklapjában leírja, hogy 6 depressziós betegénél, akik korábban nem mutattak hasonló tüneteket, intenzív, erõszakos öngyilkossági gondolatok fejlõdtek ki a Prozac szedését követõ hetekben.
A Prozac amfetaminhoz és kokainhoz hasonló mellékhatásai olyan tünetek formájában jelentkeznek, mint az idegesség, a hiperaktivitás, az álmatlanság, rémálmok, és testsúlyvesztés. A klasszikus stimulánsokhoz hasonlóan mániát, paranoiát, és erõszakos viselkedést okozhat, valamint depressziót és öngyilkosságot. Ezen kívül pedig olyan stimuláló hatású, hogy mellette a páciensnek gyakran még olyan nyugtatókat is szednie kell, mint pl. a Xanax (Breggin: Talking Back to Prozac).
Breggin arra is rámutat The War Against Children (Gyermekek ellen vívott háború) című könyvében, hogy az Eli Lilly cégnek milyen szerepe lehet azokban a rasszista kísérletekben, melyek a városi gyerekeket biológiailag és genetikailag erõszakra hajlamosnak próbálják mutatni, ezáltal is elõmozdítani Prozaccal való kezelésüket.
A felírt pszichoaktív drogok száma az 1988-as 131 millióról 1998-ra 233 millióra emelkedett (USA). Az antidepresszáns piac évi 6,3 millió dolláros hasznot hajt. A Ritalint és más antidepresszáns drogokat a Journal of the American Medical Association című szaklap szerint már 2 éves gyermekeknek is felírják, annak ellenére, hogy a tipegõ kisgyermekek fejlõdõ elméjére gyakorolt jótékony hatásukat egyetlen tanulmány sem igazolja, sõt a Ritalin elõírás szerint 6 éves kor alatt nem is alkalmazható.
Dr. Julie Magno Zito a Maryland Egyetemrõl orvos csoportjával pszichotróp, fõleg Ritalinnal kezelt, 2 és 4 év közötti gyermekeket vizsgálva a következõ megállapítást tette: Ha ön azt gondolja, attól, hogy egy orvos írja fel gyermekének ezt a gyógykezelést, az biztonságos, akkor az egy téves következtetés. A szakirodalom szerint “a korai gyermekkorban az emberi agy óriási változásokon megy keresztül, és indokolt aggodalmak vannak arra vonatkozóan, hogy a pszichotróp drogok ártalmas hatással lehetnek a fejlõdõ agyra nézve.
A Ritalin szedésének azonban nemcsak a korai gyermekkorban lehetnek riasztó mellékhatásai, és ártalmas következményei, amint az alábbi sajtóközleménybõl is kiderül, melyet az USA Igazságügyi Minisztériuma bocsátott ki 1995. október 20-án:
A metilfenidát (MPH), legismertebb nevén Ritalin, annak a tíz gyógyszernek a listáján szerepel, melyeket a leggyakrabban lopnak el engedélyezett forgalmazóktól.
Az MPH-val való visszaélés szembetűnõ engedelmességet és súlyos pszichikai függõséget eredményezhet.
Szervezett drogkereskedõ csoportok számos államban dolgoztak ki olyan sémákat, melyekkel MPH-hoz juthatnak illegális forgalmazás céljából.
Az MPH-val a népesség eltérõ rétegei élnek vissza, egészségügyi alkalmazottaktól és gyermekektõl az utcai drogosokig.
Számos gyermek és felnõtt él vissza az MPH-val, melyet a figyelemhiányos/hiperaktív rendellenesség kezelésére írtak fel.
1994-ben egy országos felsõ iskolákban végzett tanulmány szerint többen élnek Ritalinnal, mint ahánynak felírják.
A diákok a felírt drogot osztálytársaiknak adják el, akik kokainként használják õket. Két halálos áldozatot jelentettek 1995. márciusában Mississippi és Virginia államokban.
Az USA-ban ötször annyi MPH-t gyártanak és fogyasztanak, mint a világ összes többi részében.
A rendelkezésre álló adatok alapján, beleértve a tudományos tanulmányokat, a stimuláló szerek hosszútávú használatával járó kedvezõtlen hatásokra vonatkozóan, nagyobb óvatosságra és az MPH fokozottabb korlátozására van szükség.
Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a Prozac és más, szerotoninra ható pszichotróp drogokat reklámozó pszichiátriai filozófia hamis. A szerotonin fõként a vérben, az agyban és a belek bizonyos sejtjeiben található kémiai anyag. Fontos szerepe van a véralvadásban, és valószínűleg neurotranszmitter, azaz az idegek ingerületközvetítõ anyaga a központi idegrendszerben.Hatással van a hangulatra is. A “Szelektív Szerotonin Visszavétel Gátló” (SSRI) drogok, mint pl. a Prozac, úgy lettek kifejlesztve, hogy leblokkolják az agyban a szerotonint, ezáltal növeljék ennek a neurotranszmitternek az agyi koncentrációját. A kutatók azonban évtizedekig éppen azért érdeklõdtek az LSD és a PCP (angyalpor néven is ismert, igen erõs és veszélyes hallucinogén) iránt, mert a szerotonint utánozva pszichedelikus, hallucinogén hatást váltottak ki. Emelkedett szerotonin szint található a pszichózis, illetve a skizofrénia esetében, a hangulati rendellenességeknél, szervi agybetegségeknél, mentális elmaradottság esetében, autizmusnál és Alzheimer kórban, míg a szerotonin alacsonyszintű metabilizmusa, anyagcseréje (ami szintén magas szerotonin szintet eredményez) mutatható ki azoknál, akiknél depresszió, szorongás, öngyilkosság, erõszakos magatartás, szándékos gyújtogatás, álmatlanság, erõszakos rémálmok, exhibicionizmus, ellenséges viselkedés fordul elõ nagy gyakorisággal.
A szerotonin szintet növelõ, illetve annak metabolizmusát csökkentõ drogok bármelyik fenti viselkedészavart elõidézhetik. Különös gyógymód olyan szereket felírni, melyek hatásmechanizmusa a fenti rendellenes állapotok által fenntartott, illetve elõidézett kémiai folyamatokat utánozza.
Mit takarhat vajon ténylegesen az elõzõ számunkban részletesebben bemutatott MK-Ultra program, melynek kutatási eredményeinek java részét titokban tartják, mégis az egész USA-ra, sõt a jelek szerint egy egész bolygó népességére igyekeznek kiterjeszteni?
G. L.
FIGYELEMHIÁNY ÉS HIPERAKTIVITÁS
A védtelen gyerekek sem lágyították meg a pszichiátriát és pszichológiát, illetve nem térítették el őket a profit hajhászásától. Manapság a kormány által pénzügyileg támogatva amerikai gyerekek millióiról állapítják meg, hogy figyelemhiányos rendellenesség-ben (ADD) vagy “figyelemhiányos hiperaktív rendellenesség-ben (ADHD) szenved. Olyan betegségekben, amelyekről a szekértők azt állítják, hogy csalás az egész.
Ritalint figyelemhiányos vagy hiperaktív rendellenességre írnak fel. A DSM-IV, a pszichiáterek diagnosztikai és statisztikai kézikönyvének negyedik kiadása a következõ jellemzõket sorolja fel az ADHD diagnosztizálására, melyekből egyszerre többnek is jelen kell lennie a betegség megállapításához:
- gyakran babrálnak a kezükkel vagy lábukkal, vagy fészkelődnek a helyükön
- gyakran hagyják el a helyüket az osztályteremben vagy egyéb olyan helyzetekben, amikor az egy helyben ülést várják el
- gyakran futkosnak vagy másznak túl sokat olyan helyzetekben, ahol az nem kívánatos
- gyakran van nehézségük abban, hogy nyugodtan játszszanak vagy elfoglalják magukat
- gyakran nem figyelnek teljesen a részletekre, vagy hibákat követnek el az iskolai munkában, munkában vagy egyéb tevékenységekben
- gyakran van nehézségük abban, hogy fenntartsák figyelmüket feladataikban vagy játék közben
- gyakran nem követik végig az utasításokat, és nem fejezik be az iskolai munkát vagy egyéb feladataikat (nem a szembeszegülési viselkedés vagy az utasítások nem értése miatt)
A fenti kategóriák szerint nagyon nehéz lenne olyan gyermeket találni, akit nem lehetne felcímkézni figyelemhiányos vagy hiperaktivitási rendellenességgel.
Azok, akik a gyermekek gyógyszeres kezelése mellett emelik fel a szavukat, gyakran tekintik az ADHD-t specifikus mentális betegségnek, melynek genetikai vagy biokémiai okai vannak. Ahogyan azonban a kritériumok listája bizonyítja, bomlasztó viselkedési rendellenességről van szó ez a megállapítás még egy mód arra, hogy a gyermeket a frusztráció és bomlasztás okaként bélyegezzék meg. Ez vonatkozik a figyelmetlenségre meghatározott kritériumok némelyikére is. Gerald Golden (1991) megfigyelése szerint: A viselkedést a szülők és a tanárok látják bomlasztónak és elfogadhatatlannak...
Valójában nem a gyermekeknek vannak rendellenességeik, hanem egy rendellenes világban élnek. Nem csoda, ha a tinédzserek zavarttá, dühössé és önpusztítóvá is válhatnak, s fájdalmukat vagy elfojtják, vagy kényszerűen lázadók lesznek. Soha nem szabad azonban azt a képzetet kelteni bennük, hogy betegek vagy fogyatékosak, s ez az oka az iskolával illetve családdal szembeni konfliktusoknak. Segítségre, nem pedig megalázó diagnózisra és butító drogokra van szükségük.
1988 októberében az Egyesült Királyságban Dr. Edward C. Hamlyn, az Általános Orvosi Királyi Főiskola alapítója úgy jellemezte az ADHD-t, hogy ez egy csalás, amelynek az a célja, hogy elérjék, a gyerekek már gyógyszerfüggőként induljanak az életben. Azt teszi hozzá, hogy sokuknak mindössze egy allergiatesztre lenne szüksége, és véleménye szerint gondatlanság nem kideríteni a ,hiperaktív gyermek rendellenesség valódi természetét, és tudatlanul, vakon gyógyszeres kezelést tanácsolni, amely nemcsak tudománytalan dolog, de teljességgel káros is.
Végezetül és figyelmeztetésként álljon itt dr. Breggin jóslata, mely reméljük, soha nem fog megvalósulni: A pszichiátria és a gyógyszergyárak meggyőzték a nyilvánosságot, hogy a gyermekek problémái biológiai és genetikai eredetűek, megnyitva ezzel az utat a születést rövidesen követő gyógyszerezés felé. Hamarosan terhes nőket is drogozni fognak, ha a baba túl aktívnak bizonyul a méhen belül.
Fontos, hogy mielőtt Ön vagy gyermeke bármilyen pszichiátriai szer szedését abbahagyja, kérje egy hozzáértő, nem pszichiáter orvos tanácsát vagy segítségét!

Dicséret és bírálat olvasóinktól
Kedves Drábik úr!
Tisztelettel köszöntöm Önt. Jó érzéssel tölt el, hogy végre-valahára elkezdődött, elindult a változások hosszú és fáradságos folyamata. Élvezettel olvasom kiadványukat, a Leleplezőt, és örülök annak, hogy vannak még bátor és gerinces emberek, akik leírják az igazságot. A változás várható volt, hiszen a filozófiai törvény kimondja: akció reakciót szül. A világegyetem minden része a polaritás törvényének engedelmeskedik és ezáltal egyféle egyensúlyra törekedik. A másik filozófiai és egyetemes igazság pedig az, hogy aminek van kezdete, annak van vége is. És most következzék a véleményem. A Leleplező 2000. II/3. számának 115. oldalán Ön azt állítja, hogy a kamatszedésre, uzsorás elsajátításra épülő rendszer nem képes bővülő javakkal ellátni a növekvő lakosságot. Emiatt előbb vagy utóbb, de szinte mindig a népesség korlátozására kényszerül. Ez igaz. Ám tudni kell, hogy a szabadkőművesség célja nem más, mint hogy a lehető legtöbb fogyasztót/rabszolgát állítsa elő, akikből majd hasznot húzhat. És figyelje csak meg, hogy nem az értelmes, erkölcsös és becsületes emberek szaporodnak el, hanem a társadalom szemetei.
A napokban a nagy zsidó szabadkőműves lapok világgá kürtölték, hogy sikerült megfejteni az ember DNS-ét, a genetikai kódját. Most már szabaddá válik az út az emberiség átalakításához. Az alkohollal, a kábítószerekkel, no és a különböző agymosó propagandával nem tudták teljes egészében megvalósítani céljukat. A számukra ideális ember létrehozására fogják felhasználni azt a tudást, amelyet az emberi genom felfedezésével megismertek. Persze az a céljuk nem fog sikerülni, mert Isten időben be fog avatkozni ebbe a folyamatba.
,,A szabadkőműves világhatalom fennmaradásához sok buta és lélektelen ember szükségeltetik. Ők nem érdekeltek abban, hogy az erkölcsös és Istenfélő emberek legyenek túlsúlyban, sőt.
A népesség felduzzadása az ipari forradalom következménye. A szabadkőműves pénzuralmi rendszernek fogyasztókra, ún. egyénekre, és nem egyéniségekre van szüksége. Az egyéniség gerinces, önálló véleménnyel rendelkező egyed és ez nem alakítható, formázható, befolyásolható. Az egyén azonban már igen. Sok egyénből lesz a tömeg, a tömegfogyasztó, a rabszolga. És itt ez a cél. A vallásnál is ez a helyzet. Szektákat létrehozni, megzavarni az emberi szellemet és így megosztani a társadalmat. (Oszd meg és uralkodj) Az sem véletlen, hogy a vallás az ún. zsidó-keresztrény, azaz a Talmudista Bibliára épül. Abban az áll, hogy a zsidó Isten választott népe. Ezt el kell hitetni a világgal, és így uralomra jutni a vallás területén is. Ügyes trükk, nem? Egyébként azt még szeretném közölni Önnel, hogy én hiszek a természetfeletti dolgokban. Jó néhány furcsa jelendséget tapasztaltam már meg személyesen is magammal kapcsolatban. A Leleplező tavalyi számában szereplő Borasits Zsuzsával is beszéltem már telefonon, de találkozni sajnos nem tudtam Vele.
Hiszem, hogy a világot valami külső, láthatatlan erő irányítja, amelyet mi Istennek nevezünk. És hiszem azt is, hogy létezik egy determináció is (eleve elrendeltség).
Bízom abban, hogy ez a sátáni szabadkőműves szekta nem fogja beindítani a fajszelektív vegyi/biológiai fegyverzetét. Bízom abban is, hogy a változások többé-kevésbé békés úton lezajlanak, noha erre csekély reményünk lehet. Egy népi bölcselettel magyarázva: a kutya sem adja vissza az ellopott kolbászt.
Tisztelettel: Solymosi Attila, Derecske



Pénzkérdés az létkérdés!
A pénz a mindennapi életben nélkülözhetetlen társadalmi eszköz. Fontossága ellenére a pénz egymagában nem vagyon, hanem csak jelképe a jogformálásra, azaz jelképe a vagyonnak.
A nemzetközi Pénzhatalom bankjain keresztül árucikket csinált a pénzből, mintha az valódi érték, vagyon lenne. A számológépek és telefax-készülékek segítségével futószalagon 24 órán át történik a spekulációs vagyongyártás. A New York-i tőzsdén például huszonnégy óra leforgása alatt egy trillió amerikai dollár értékű valuta cserél gazdát.
Hazánkban kinek van elidegeníthetetlen joga arra, hogy a pénz kibocsátását és a hitelt ami ugyancsak pénz ellenőrizze?
Miután a pénz valóban csak jelképe a vagyonnak, ezért csakis azoknak van joga a pénz és hitel ellenőrzéséhez, akik a vagyont fárasztó munkával létrehozták. Vagyis ehhez a nemzet minden egyes felnőtt tagjának joga van.
A NEMZETET a szabadon választott országgyűlés és a kormány képviseli. A demokratikus életformában legalábbis így kellene, hogy legyen. Vajon ez ma így van hazánkban? Nyíltan meg kell mondani: NINCS ÍGY! Az ország gazdaságát, vagyis a nép mindennapi életét egy nemzetközi MAGÁNKÉZBEN LÉVŐ PÉNZHATALOM IRÁNYÍTJA, NEM PEDIG A NÉP ÁLTAL VÁLASZTOTT KORMÁNY!
Az 1998 májusában történt választás után a magyar nép változást vár az új kormánytól. Azt várja, hogy megszűnjön a mindennapok gondokkal teli idegfeszült állapota, amely az egészségét tönkreteszi, életét megrövidíti. Adjunk időt az Orbán-kormánynak! mondják a jóhiszemű magyarok és a tudatosan társutas cinkosok.
ORDÍTÓAN KÉTSÉGBEEJTŐ AZ A TÉNY, HOGY A NÉP NEM ISMERI, NEM LÁTJA TISZTÁN A SAJÁT HELYZETÉT!
Nem érti azt, hogy az Orbán-kormány még ha igazán, őszintén akarná is a nép jólétét létrehozni, az mindaddig nem tőle függ amíg a Pénzhatalom jelenlegi pénzrendszerét használja.
Miniszterelnökünknek Angliában szerzett tudásával ismernie kell azt a tényt, miszerint 1913. december 23-án az Egyesült Államokban az akkori elnök, WOODROW WILSON ALÁÍRTA A FEDERAL RESERVE ACT-ot (Szövetségi Tartalék Törvény). Ezzel a banktörvénnyel a nép által szabadon választott kongresszusnak az USA alkotmányában biztosított jogát a pénzkibocsátásra és a hitel ellenőrzésére a WILSON MAGÁNVÁLLALATRA ruházta át. S ez a magánvállalat bankjai által ma már világviszonylagban is a népek életét diktáló tényező lett.
Azt is illik tudni, hogy minden üzleti vállalatnak az elsődleges célja és érdeke a haszonszerzés. Az a jó üzlet, amelynek megkötésével mindkét fél jól jár. Nos, az idegen Pénzhatalom pénzüzleteivel a magyar nép eddig még mindig a vesztes volt és érthető okokból továbbra is az lesz. TEHÁT A NYOMORNAK NEM LESZ VÉGE, AMÍG HAZÁNK A NEMZETKÖZI PÉNZHATALOM (FEDERAL RESERVE) PÉNZRENDSZERÉT HASZNÁLJA!
Orbán Viktor miniszterelnök “sokat ígérő” magatartása főleg azért kell, hogy aggodalomra adjon okot, mert AZ EGY-AKOL, EGY-PÁSZTOR elképzelés gyakorlati következményeit nem ismertette a néppel. Ezt nehéz lenne elképzelni, hogy például sohasem hallott az EU alapszerződéséről, amelynek 107-es cikkelye az új pénzzel, az EURO-val kapcsolatos.
MAASTRICHT TREATY ARTICLE 107.
Neither the European Center Bank nor a national central bank nor any member of their decision-making bodies shall seek or take instrucitons from any government or any other body.
Ez a finoman fogalmazott szöveg röviden, egyértelműen azt jelenti, hogy SENKI SEM SZÓLHAT BELE AZ EU PÉNZÜGYEIBE! Miniszterelnök úr talán a fenti angol szöveget másként értelmezi?
A magyar népnek ma sincs beleszólása abba, hogy az általa létrehozott nemzeti vagyon értékének hitelfedezetével kik és hogyan üzérkednek. AZ EU ALKOLBAN TOVÁBBRA SEM LESZ!
Kinek az érdeke, hogy hazánk az EU tagja legyen? Nem a magyar népé! Gondolkozzunk: miért nem akarja például Anglia vagy Svédország habár mindkét ország az EU tagállama használni a közös pénzt, az eurót? NEM LEHETÜNK TÖBBÉ ÁLDOZATOK A NEMZETKÖZI PÉNZHATALOM “BALEK” OLTÁRÁN! Ebből már ELÉG VOLT, nemde?
VAN MÁS LEHETŐSÉG IS A NEMZETKÖZI PÉNZHATALOM ÖRÖKADÓS PÉNRENDSZERÉN KÍVÜL. A NEMZETI HITEL PÉNZ- ÉS GAZDASÁGRENDSZERE, TEGYÜK GAZDAGGÁ HAZÁNKAT! (Nem az IMF és a Világbank kölcsöneivel, vagy import-karvaly tőkével.) Kell, hogy a magyar nép jól éljen és ezt hadd lássák a szomszéd országok lakói is. MAGYARORSZÁGON SZEBB ÉS BOLDOGABB AZ ÉLET. Így majd valóra válhat a trianoni békediktátumban szétdarabolt hazánk ha először más nem is csak gazdasági egysége. A politikai egység közkívánatra megtörténhet azután.
A japán kormány már rájött arra a tényre, hogy TEREMTÉS FOGYASZTÁS NÉLKÜL ÉRTELMETLEN! TÚLTERMELÉS VAN! A kormány végső próbálkozásképpen a Tokiótól 700 kilométerre délnyugatra lévő HAMADA nevű városban vásárlási szelvényeket oszt szét ingyen a nép között azért, hogy növelje annak vásárlóerejét. Ez a város az első próbahely. Összesen 35 millió japán állampolgár főleg öregeknek és a 15 évesnél fiatalabb gyermekű családok kaphatnak vásárlási szelvényt. Egy-egy személy 170 USA-dollár értékű szelvényt kap majd.
Ez a vásárlóerő-erősító módszer Magyarországon nem alkalmazható a jelenlegi adóssághalmozó pénzrendszerrel. Ettől a módszertől százszorta jobb a törvény által bevezetett NEMZETI HITEL önműködő pénz- és gazdaságrendszere. Ezt azonban csak tisztán magyar érdekeket képviselő kormány lesz képes létrehozni.
Tanulhatnánk az EU-ban lévő Németország helyzetéből. A tavaly megválasztott német Szociáldemokrata Párt kormánya képtelen beváltani a választási kampány alatt tett ígéreteit, ami pénzigénnyel van kapcsolatban. A több mint 3,4 milliós tagsággal rendelkező IG Mental Németország legnagyobb ipari szakszervezete 6,5 %-os béremelést követel néhány szakmai ágban. A német intézményesített béralku rendszer és ez év január elsején életbe lépett egységes EURO pénzrendszer lehetővé teszi az EU 14 tagállamában az egyforma szakában dolgozók egyforma bérszintjének kiegyenlítését. ENNEK MEGVALÓSÍTÁSA a 107-es cikkely értelmében NEM A MUNKAADÓK ÉS A TAGÁLLAMOK KORMÁNYAITÓL, HANEM A PÉNZHATALOM URAITÓL FÜGG. HAZÁNKNAK A PÉNZHATALOM DIKTATÚRÁJÁTÓL SZABADULNIA KELL, TEHÁT SEMMI KERESNIVALÓNK AZ EU AKOLJÁBAN!
1998. október havában az USA-ból Budapesten járt, s a Közgazdaságtudományi Egyetemen tartott előadást David Korten volt egyetemi tanár. Ő az Emberközpontú Fejlesztési Fórum elnöke és a Tőkés társaságok világuralma című könyv szerzője. A Kapu Kiadó által magyarul megjelentett könyvet tényálló ismeretszerzés gyanánt mindenkinek lehet ajánlani, de tartalmát főleg a nemzet sorsát irányító vezetőknek illik ismerni. Szilágyi Katalin, a Magyar Nemzet tudósítója az újság 1998. október 22-i számában érdekes nyilatkozatot közölt David Kortennel történt beszélgetéséről. Korten professzor szerint is A PÉNZ KIZÁRÓLAGOS URALMÁT EL KELL VÁLASZTANIUNK A PIACGAZDASÁGTÓL.
Vajon Orbán Viktornak van-e olyan elképzelése, miszerint HAZÁNKBAN A FEDERAL RESERVE (SZÖVETSÉGI TARTALÉK) PÉNZRENDSZERÉT KI KELL CSERÉLNÜNK? MERT HA NINCSEN, AKKOR MINDEN MARAD A RÉGIBEN! AKKOR AZ ORBÁN-KORMÁNYTÓL NEM VÁRHATUNK SEMMI ÚJAT, SEMMI JÓT, CSAK TOVÁBBI A MAINÁL MÉG NAGYOBB KISZOLGÁLTATOTTSÁGOT AZ EURÓPAI UNIÓ NATO ÁLTAL ŐRZÖTT AKOLJÁBAN!
MENTSE MEG HAZÁNKAT A MINDENHATÓ ISTEN AZ AKOLTÓL ÉS AZOKTÓL IS, AKIK AZT RÁNK AKARJÁK ERŐSZAKOLNI!
Montreal
Madarasi R. István magyar állampolgár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése