2018. július 26., csütörtök

Hazaárulóink régen , és ma !!!!










Hazaárulóink régen , és ma !!!!

Meg kell hagyni ezek egy páholyból lettek irányítva !!!!










Az AfD vizsgálja a Merkelék és Soros közötti kapcsolatokat
   
Szétverték a migránsok Firenze gyönyörű óvárosát: itt a videó 
   
A Migration Aid szerint Bayer Zsolt csalta tőrbe őket 
   
A nagy, döbbenetes Soros-leleplezés 
   
Feltörték Soros szerverét: ezek kiképzőbázisról, és egy egész világot felölelő tervről írnak! 
   
Orbán Viktor Soros fiának barátjával adta át a felújított szabadkai zsinagógát 
Összefogott az EU és USA Putyin ellen: soha nem volt még ekkora orosz kiutasítási hullám
   
Hamis a zászló: "Bárhol megtörténhet az, ami Salisburyben" 
   
London orosz diplomatákat utasít ki, felfüggeszt minden magas szintű érintkezést Moszkvával 
   
Itt a válasz a britek lépésére - Oroszország kiutasított 23 diplomatát 
   
Kimondta a brit miniszterelnök: Oroszország megtámadott minket 
   
Nekimegy Oroszországnak az EU 
   
London évtizedekre leépítette Oroszország hírszerzési kapacitását 
   
Kurzék: nem fogunk orosz diplomatát kiutasítani! 
A brit BBC a Kelet-Ghouta-ban ragadt terroristákért aggódik
   
Rendkívüli hír: A szíriai katonai hírszerzés elfogta az amerikai és az európai tiszteket Ghouta-ban 
   
Putyin bejelentése MOST sokkolta a nyugatot! Az atomreaktor 10 cm átmérő, rakétát hajt, 20x hangsebességgel 





Putyin bejelentése MOST sokkolta a nyugatot! Ismét...

Az atomreaktor 10 cm átmérő, rakétát hajt, 20x hangsebességgel, miközben plazmaállapotban láthatatlan. Semmiféle elhárítás nincs ellene. Decemberben volt a tesztrepülés.



BREAKING: Putin Unveils High-Tech AVANGARD - It Flies Like A Meteorite, Like A Ball Of Fire!



BREAKING: Putin Reveals FANTASTIC Intercontinental Unmanned Underwater Drone




Russia developing a 100-megaton underwater drone nuke, suggests Pentagon document - TomoNews




A globális hatalomnak a káosz teremtés a fegyvere!



KIJEVI FORGATÓKÖNYV BUDAPESTEN?

Elképesztő látni, hogyan vezetik orruknál fogva a pártok és a nyugati befolyás alatt lévő média a tömegeket, ha kell egyenesen ki az utcára egy jogosnak tekinthető felháborodást kihasználva !

Vegyétek már észre, hogy mikor uszítanak magyart a magyar ellen holmi cirkusz és odadobott gumicsonton civakodva és azt is, hogy KIK SZERVEZIK ezeket ! ! ! 

2014-ben igenis szükség van "az igazságra ráébredt emberek" tudására, hogy ne lehessen pártok bábszínházában tovább elterelni a figyelmet a valóságról !

Elképesztő látni, hogyan osztják egyesek a balliberális uszító szlogeneket és szövegeket, amikor már csak a "boldog tudatlanságban" élők nincsenek tisztában, milyen módszereket alkalmaz az USA / Mossad ha egy országban váltást akar előidézni vagy káoszt. Elég megnézni Ukrajnát !






Kétezer futball-huligánt szerveztek ma a Kossuth-térre egy tüntetésre órákkal azelőtt, hogy a belvárosban megkezdődik a fővonalú média teljes skálája által beharangozott, internetadó elleni tüntetés. A megmozdulás alig egy órája ért véget, így a kétezres tömegből néhány száz fős, látszólag egyelőre tanácstalan keménymag várakozik a belvárosban. Nem kizárt, hogy ezek a csoportok bekapcsolódhatnak a délután 6-kor kezdődő, a internetadó bevezetése ellen meghirdetett tömegdemonstrációba is, ami valószínűsíti, hogy provokátorok a kormányellenes tüntetés radikalizálására készülnek.


Amíg nem ismerjük meg valós történelmünket és jogainkat amit lehazudnak a mai napig, addig úgy rángat a hazaáruló politika és a globális háttérhatalom a hazug médiájukkal együtt, ahogyan akar.

Ha ismernénk valós jogainkat ÉS TÖRTÉNELMÜNKET nem kellene utcára menni senkinek, nem lenne nélkülözés, és soha többé nem tudna felhasználni a hatalom, a megosztásra, a gyűlölködésre, hogy kifoszthassanak, megalázhassanak, uralkodhassanak és élősködhessenek rajtunk!

Magyarországnak nincs szüksége áldemokráciákra sem kifosztó pénzrendszerre, amely a káoszteremtésre és a kizsákmányolásra lett kitalálva!
MITŐL FÉL A GLOBALIZMUS, ÉS A HAZAÁRULÓ BANDA? 

MIÉRT HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET A MAI NAPIG? MIÉRT KUSSOL A VATIKÁN, AZ IGAZSÁGRÓL?
Részletek: 
http://napitema.blogspot.hu/2014/10/rezsicsokkentes-es-hazug-tortenelem.html



A globális HATALOM hazug, megosztó és kifosztó rendszer végterméke!
Mint ismeretes, a kormány is számít egy az amerikai titkosszolgálat által szervezett felforgatási kísérletre. Idén februárban Kijevben ugyanezzel a módszerrel távolították el az ukrán kormányt a nyugati titkosszolgálatok.


Ennek következményei ismeretesek; a kormányfő lemondott, az államfőnek el kellett hagynia az országot, Kijevben pedig egy olyan kormány jutott hatalomra, ami Washington céljait maximálisan kiszolgálja.
Igen sokatmondó, hogy a Kossuth-téren nem tegnap vagy valamelyik másik nap jelennek meg az ultrák, hanem éppen azon a napon, amikor vélhetően civilek tízezrei vonulnak majd utcára a belvárosban. Mindez valóban azt jelenti, hogy Washingtonban “magasabb fokozatra kapcsolták” az Orbán-kormány elleni politikát.












Hazug történelem oktatás, Magyarország teljes kifosztásához!



Hazug történelem oktatással hülyítenek bennünket, miközben Magyarország kirablása zajlik. Elképesztő kincs van a kezünkben ha végre ébrednénk! Magyarországnak nincs szüksége sátáni kifosztó rendszerekre, amelyet elneveztek Demokráciának, sem a pénzükre!

Ha ismernénk JOGAINKAT, ami hatálytalaníthatatlan ÉS ISMERNÉNK TÖRTÉNELMÜNKET, nem kellene utcára menni senkinek, nem lenne NÉLKÜLÖZÉS ebben az országban, és soha többé nem tudna felhasználni a sátáni pénzhatalom a megosztásra!

Magyarországnak a magyar szent koronával egy olyan jogosítványa létezik, amely az Istentől való és ezt nem tudja senki felülírni, ezzel pontosan tisztában vannak a nagyhatalmak is. Próbálják elbagatellizálni lehazudni, a szakrális királyság és a szentkorona jogrend nem azonos az ismert királyságokkal. A pénz Istene brutális támadásokat hajt végre Magyarország ellen, félelemben és kilátástalanságban tartva az egész emberiséget. IDEJE ÉBREDNI!


Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa!



Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa!









Jó lenne ELŐSZÖR a történelmünket rendbe rakni a fejekben!

Amíg ez nem történik meg,  addig itt soha  nem lesz rend csak kifosztás, megosztás, idegen érdekeket kiszolgáló politikai elit, rabszolga sorsra juttatott szavazó táborok, ingyen cirkusz és rajtunk élősködés a hazug médiájukkal együtt. 

Jó lenne végre tisztázni és leszögezni néhány apróságot, például azt, hogy aki itt él őshonos nép ebben a hazában és a Kárpátmedencében, több 10 ezer éve az a magyarság, és nem nekünk kell felzárkózni senkihez és sehová. 
Nem foglaltunk semmilyen hont, hanem vissza jöttünk oda ahová a teremtő Isten által teremtve lettünk.

Továbbá a teremtés nyelvét beszéljük, a mag népe vagyunk, a legősibb írással rendelkezünk és kozmikus tudást vittünk szét az egész világon nem a pusztítást. 
Akinek ez nem tetszik az pereljen a mindenható teremtő Istennel.

Nem véletlen  hazudják le történelmünket a mai napig!


  • Nem véletlen próbálják eltaposni a Szent Korona jogrendet, amely a szeretetre épül. Ma a Káin és Ábel modell működik, ami az egymás eltaposására és anyagi kifosztására épül, amit elneveztek demokráciának!


  • NEM VÉLETLEN KUSSOL A VATIKÁN, hogy egyedülálló nemzetként Apostoli Magyar Királyság vagyunk és szentkoronánk vétó joggal rendelkezett a pápaválasztásnál egészen addig amíg István le nem cserélte Isten anyánkat.


  • Nem véletlen cserélte le István, Isten anyánkat, Szűz Máriára, aki Jézust bolondnak nevezte. István óriási pusztítást hajtott végre, kiirtásra kerültek többek között a körosztók vagyis a Krisztusok. István tett mást is rovás botok gyűjtésébe kezdett majd elégette azokat, pontosabban a tudást.


  • A sátáni erők nem véletlen támadják a magyarságot, és nem véletlen támogatnak egy olyan keresztény dogmát hazaáruló jött ment politikusaink a mai napig, ami Mózes Istenére épül és amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak, sem a teremtő Istennek.


Mi közünk nekünk Mózes Istenéhez aki azonnal gyilkoltatott ? 
Mi köze a szeretet Istenének a gyilkoláshoz? Semmi!! Több mint 2000 éve hülyítik az egész emberiséget egy többszörösen átírt bibliával és egy lopott és átírt teremtés történettel, ami egyébként egy sumer történet és amihez közünk van. A Sátánt imádtatják  a birkacsordával, hogy bűntudatban tarthassanak, kifoszthassanak, megalázhassanak, és hogy uralkodhassanak rajtunk.


NEKÜNK KELL ÉBREDNI!


Magyarországot irányító sátáni szervezet úgy ült a nyakunkra és szolgál idegen érdekeket, hogy ezt a szentkorona alkotmánya nem engedélyezi. A szentkorona alkotmányát meg nem írhatja felül senki még a király sem. Mivel totálisan lebutították az embereket ezért fogalmuk sincs, hogy a megoldás a kezükben van és a jog A NÉPÉRT van, ami örök érvényű.

A Köztársaság soha nem jött létre, és az Apostoli Magyar Királyság hatálytalaníthatatlan !

Ezért  Magyarország államformája jogilag Királyság! A Köztársaság csak azért működik még, mert diplomaták, és hivatalnokok tízezrei megjelenítik! A Királyságot eddig senki nem jelenítette meg ! Most ezt Borbély József Kormányzó megtette! 









ETTŐL RETTEG A HATALOM!



A SZENT KORONA ALKOTMÁNYA KIMONDJA:

    • JAVAINK AZ ORSZÁGON KÍVÜL NE ADASSÉK!!

    • Ha valami már az országon kívül eladásra került, azt a magyarok visszaválthassák!!

    • Pénzverők, hivatalnokok, vámosok, országunk nemesei legyenek!

    • A kötelezettségek, és jogok tekintetében a szent korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.

    • Minden magyar érték szellemi és anyagi a természet és a magyarság érdekeit kell, hogy szolgálja!!

    • Mindazon vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a szent korona alkotmányát, nem csak hogy joga, hanem kötelessége a szent korona tagjának ellentmondani, ellenállni mindörökké!!

Ez az ellenállási záradékban foglaltak szerint örök érvényű jogunk, 1222-től a mai napig érvényes, HATÁLYTALANÍTHATATLAN!! 



IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ KORRUPT POLITIKUSAINK ELADTAK MÁR MINDENT!





Lehazudott történelmünk:




LOPAKODÓ NÉPIRTÁS EURÓPA NÉPEI ELLEN - COUDENHOVE-KALERGI TERV

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.

A Pán-Európai Mozgalom megszületése
Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak. Egy sötét lelkű emberről van szó, akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. Neve: Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fűztek a Kallergis elnevezésű bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. 

Richard Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomáš Masaryk és Edvard Beneš, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával. 

A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.


Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után, hála Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a B'nai B'rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek eredményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.


A Kalergi terv lényege
Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” – Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.

Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. 


De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:
A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. 

Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)


Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. 

Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiaknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.


A genocídiumra – azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon”. Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.

Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk”. Könnyű belátni, hogy a “demográfiai válságot” bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani.


Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport. A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus” ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. 

Röviden összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit
, melyek a honos Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”

Végkövetkeztetések
Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente több ezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti ál humanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.

A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes”, haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. “rasszizmus” bűn és elítélendő. Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a “bizniszt”. Napjainkban minden eddiginél fontosabb a rendszer hazugságai ellen küzdeni, hogy felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét, hogy kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és felkeljenek a multikultikulturalista elnyomatás ellen! 

Mindenkinek látnia kell, hogy az európai integráció valójában csendes népirtás az európai gyökerű népek ellen, tehát nincs más választásunk, csak a szellemi felemelkedés létünkért, családjainkért, minden más alternatíva a nemzethalált jelent.





Tekintsük meg RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtti* beszédéből néhány mondatát: 

"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jó tudjátok, hogy azt reméltük, hogy lesz 20 évünk a háborúk között, 
hogy megszilárdítsuk azokat a nagy nyereségeket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett, de sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik ezt és most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy ötven éven belül előkészítsük a harmadik világháborút"...,,Ötven éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni.

Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző-bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja harcunkat fejezni a gójok ellen.

Nyilvánosan felfedjük mivoltunkat Ázsia és Afrika népei előtt. 

Biztonsággal állíthatom, hogy 2000-ével első felében születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek. A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. 


A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat........"

Részletek: http://www.rense.com/general45/full.htm

Napjainkban Soros György folytatja a fenti elképzeléseket és az alapítványain keresztül finanszírozza a teljes bevándorlást, a világ nemzetei KÁRÁRA. Ezt a folyamatot nemzetközi szinten segítik azok a hazaárló politikusok, akik becsapták saját nemzetüket és eladták a lelküket.

Ennek a fajkeverésnek egyetlen célja van és pedig az, hogy átszínezzék Európát, mint az Egyesült államokat, hogy bevezessék az egész világon a teljes diktatúrát. Teszik ezt úgy, hogy DEMOKRÁCIÁRÓL fecsegnek, miközben ez a fajkeverés is egy kő kemény diktatórikus módon történik, amire SENKITŐL NEM KAPTAK, SEMMILYEN FELHATALMAZÁST.


Azonban a diktatúra bevezetéséhez, a fehér ember útban van, és túl sokan vannak. Ezért kell a fajkeverés, mert a fehér ember tudatos és nem lehet diktatórikusan irányítani, mert előbb vagy utóbb ki fog törni ebből a diktatúrából. Minden más népet, diktatórikusan lehet irányítani, ilyenek az arabok, a sárgák és a feketék.
Ez a migrációs pusztítás azoknak az érdeke, akik soha sehol nem tudtak felzárkózni és LÉTEZÉSÜK ÓTA A MEGOSZTÁSBÓL ÉLNEK, más nemzetek nyakán élősködve, most éppen a bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végzik ezt a pusztítást, hogy ezzel fedjék le, mindazt a mocskot és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták, fosztogatták és hazugságban tartották az egész emberiséget, történelmi és vallási szinten egyaránt.


HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció ami el lett takarítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ, KIFOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.



Az érzelem és SZER(ETET) nélküli ember formájú lények a FÉL(ELEM) világában élnek, amelyet nem a SZER(ETET) táplál. A félelem világából, meg jót NE VÁRJON SENKI. Félnek az igazságtól, félnek a hatalmuk elvesztésétől és félelmükben gyilkolnak, gyarmatosítanak, hazudnak, lopnak, csalnak és pusztítanak.

Soros György igazi arca



Fogalmad sincs mi mellett tüntetsz és fogalmad sincs a világ működéséről



Köszönjük a demokráciát - Minden jó érzésű embernek kötelező tudni!



Hány millió áldozat kell még ahhoz, hogy ébredjünk?  Amit ma demokráciának hívnak annak semmi köze a népakarathoz, egymás anyagi kifosztására lett kitalálva.  Lételeme a kettős mérce, a gyűlöletkeltés, a megosztás, a káosz teremtés a gyarmatosítás és MÁSOK anyagi kifosztása akár vérontás árán is, EZ LÁTHATÓ MINDEN NAP, szerte a világban.

Vagyis a mai bevett rendszerünk jogi alapja gyilkosság, Káin megöli Ábelt, Romulusz megöli Rémuszt. Az erősebb kutya elv alapján, ezt gyakorolja ma a hatalom, persze MINDEZT a demokrácia jegyében.



AZOK OSZTJÁK AZ ÉSZT, AKIK
KÖRBEGYILKOLTÁK AZ EGÉSZ FÖLDBOLYGÓT!

Az USA és NATO háborús bűnei 1945 óta. A civil halottak száma 26 millióra becsülik.


A videó nem érhető el !!!!



Egy amerikai történész Wester Tarpley szerint az Iszlám Állam (ISIS) nevezetű terrorszervezet az Amerikai Egyesült Államok titkos hadserege. A terrorszervezet vezetője Abu Bakr al-Bagdadi pedig John McCain amerikai szenátor közeli barátja!

Wester Tarpley történész az IRNA iráni hírügynökségnek tett nyilatkozatot az ügy kapcsán. A történész kifejtette, hogy az USA tovább pénzeli a globális terrorizmust, amit saját maga hozott létre. Korábban Tarpley már korábban is nyilatkozott az iráni hírcsatornának a Press televíziónak, hogy magát az ISIS terrorszervezetet az USA hozta létre, hogy legalizálhassa a Közel-Keleten és a későbbiekben Észak-Afrikában tett katonai beavatkozásait.







Wester Tarpley azt is elmondta, hogy az Amerikai Egyesült Államok nem közvetlenül nyújt segítséget a terrorszervezetnek, hanem térségi „szövetségesein”, donor országokon keresztül teszi. Az amerikai kormány szaúdiakkal üzletel és ez az üzlet a közel-keleti félnek jobban megéri, mint Amerikának. Cserébe az USA titkos rejtett záradékként egyes szervezetek anyagi támogatását kéri. Ezeken a „csatornákon” keresztül jut el amerikai pénz bizonyos terrorszervezetekhez, legfőképpen az ISIS-hez! Az USA fő donorjai Abdul Rahman al-Faiszal szaúdi herceg, valamint Szaúd Arábia volt amerikai nagykövete.

Az Amerikai Egyesült Államok, ha le akart volna számolni ezzel a terror szervezettel, már rég megtehette volna, de nem akar. Csupán annyit kellene tennie az USA-nak, hogy egy bizonyos ultimátumot fogalmaz meg Szaúd Arábia számára. Ebben az állna, hogy az USA azt követeli, hogy a szaúdiak hagyjanak fel a térség a térségben lévő terrorizmus támogatásával. Továbbá, ha a Fehér Ház fel akarná számoltatni a globális terrorizmust, akkor első sorban a szíriai kormányt kellene, hogy támogassa, a terrorizmus elleni harcban. Ez így lenne legális!
Wester Tarpley szerint ennek ellenére azt lehet tapasztalni, hogy az amerikaiak szíriai kormánycsapatokat bombáznak, amennyiben ők jelentős eredményeket érnek el a terroristák elleni harcban.

Az USA rendszeres tárgyalásai al-Kaida vezetőkkel. 

A videó nem érhető el !!!!!





A saját lakossága ellen évtizedek óta folytatott és a „szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehérház finanszírozza és tervezi meg, erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A Gladio néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby „jelentős hadműveletnek" nevezi.
KIK TEREMTIK A KÁOSZT ÉS A PUSZTULÁST!



A videó nem érhető el !!!!












KÖSZÖNJÜK AZ USA-NAK ÉS AZ EU-NAK A DEMOKRÁCIÁT!

Donyeck!

A videó nem érhető el !!!!!










JÓ LENNE VÉGRE FELFOGNI!



Nem a magyar jogrend tette tönkre hazánkat és az egész világot, erkölcsi, szellemi és vallási szinten, hanem a hazugságra és gyarmatosításra épülő ....izmusok ÉS VALLÁSI dogma rendszerek, amivel lefödték a szentkorona jogrendet.






"Alanyi jogon járó jövedelem..." 

A videó nem érhető el !!!!!!




Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!



Miért csatlakozzatok az Alkotmányos Magyarországhoz? 
  • Mert egy illegitim, érvénytelen alaptörvény van Magyarországon és egy magánhatalomnak adózunk.
  • Mert többé nem leszel egyedül és kiszolgáltatva az illegitim hatalomnak a problémáiddal.
  • Mert egységben az erő és egy komoly szakértelemmel rendelkező csoport áll mögötted.
  • Mert azok akik nem foglalkoznak a TE PROBLÉMÁDDAL és továbbra is az illegitim törvények alapján bíráskodnak fölötted, azok felkerülnek egy listára és komoly következményekre számíthatnak.
  • Mert hamarosan megismerhetsz egy konkrét cselekvési tervet, ahol VÉGRE a nép fog alkotmányozni és nem az idegen érdekeket képviselő jött ment illegitim társaság.
  • Mert különben esélyünk sincs megvédeni hazánkat, a további kifosztást és a gyermekeink jövőjét. 
  • Mert nem kell tüntetni és felforgatni semmit a jogrendszerűnk értünk van és nem a hatalomért.


Fontos tudni
, hogy nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem gazdasági, sem erkölcsi, sem oktatási sem egészségügyi területen, hanem az az ILLEGITIM KÁIN ÉS ÁBEL SÁTÁNI életmodell, aminek éppen tolják a szekerét, teljesen mindegy hogy melyik vörös, narancs, zöld és kék moslék illegitim bandának, akiknek elődjei szétdaraboltatták majd utódjai egy illegitim rendszerben váltva egymást kifosztották és eladósították ezt az országot.

Amíg az emberek a megosztó, gyűlöletkeltő illegitim pártoktól vagy vallásoktól, vagy másoktól várják életük jobbrafordulását és azt, hogy majd mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, addig ne várjon senki, semmilyen változást az életében. 

Magyarország nem az EU és nem a NEMZETGYALÁZÓK tulajdona, MÉG AKKOR SEM HA EGYESEK EGY ILLEGITIM RENDSZERREL legitimitást varázsoltak maguknak, hogy kifoszthassák és élősködhessenek ezen a nemzeten. Akinek ez nem tetszik, MENJEN ODA AHONNAN JÖTT, vagy pereljen a Teremtő Istennel, aki nem azonos az ószövetségi gyarmatosító, gyilkoltató Istennel.


Más országokkal ellentétben, Magyarországnak van tulajdonosa, AKI NEM MEGVEHETŐ, és van örök érvényű JOGRENDSZERE, amit nem írhat felül senki, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA, sem más, ami eleve kizárja a megosztó, gyűlöletkeltő, hazaáruló sátáni rendszert támogató élősködőket minden hatalomból. NEM VÉLETLENÜL.


Mutassa meg bármelyik élősködő szervezet legitimitását a Szent Korona jogrend figyelembevételével AMI ÖRÖK ÉRVÉNYŰ. Ha nem tudja akkor az egy ILLEGITIM, sátáni szervezet ebben az országban. EZ ILYEN EGYSZERŰ, NINCS MIRŐL TÁRGYALNI, MERT MINDEN PROBLÉMÁNK GYÖKERE EZ, ENNEK ISSZUK A LEVÉT NEM CSAK A MAGYARSÁG, HANEM AZ EGÉSZ EMBERISÉG!
  
Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító Káin és Ábel életmodell amiben élünk, SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK, és szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, cionizmus, liberalizmus, globalizmus, kapitalizmus stb..) AMI EZT MEGMENTI. Erre épül az oktatás a politika és a vallás.

Milyen IGAZSÁGOT, MILYEN ISTENT, MILYEN DEMOKRÁCIÁT képvisel az a sátáni szervezet, amelynek az erkölcsi és a jogi alapja is GYILKOSSÁG? KÁIN megöli Ábelt, Romulusz megöli Rémuszt.


Olyan illegitim sátáni szervezet RABOLJA és élősködik HAZÁNKON, és a világ NEMZETEIN, akik a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és mások kifosztására, legyilkolására lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.



Jézus NEM VOLT, ÁLSZENT, SEM NÁCI, SEM HAZUG és világosan beszélt:"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Az áldemokrácia mögé bújva, lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni, hazaárulókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen minden tettük illegitim és érvénytelen, amiért felelni kell, elsősorban nem a jogszolgáltatás bíróságán, hanem az igazságért, ahol már sem a pénzük sem a gyarmatosító, gyilkoltató ószövetségi Isten nem fog rajtuk segíteni.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami nem évül el, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami megállítja a korrupciót, az ingyen élősködést, a hazaárulást, a kifosztást, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli, ami fölött nincs hatalma egyetlen EURO-LIBERÓ élősködőnek sincs, ami megvédi a nemzeti vagyont, és ami alanyi jogon járó jövedelmet biztosít. Mindezek ellenére azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló, álszent, magyar és nemzet ellenes, megosztó, gyűlöletkeltő élősködők váltva egymást egy ILLEGITIM rendszerben, ILLEGITIM TÖRVÉNYEKRE hivatkozva, hogyan tesznek tönkre bennünket.


Nem utolsó sorban, Magyarországnak nincs szüksége semmilyen ...izmusra, sem a fedezetlen pénzükre, sem a gyilkoltató ószövetségi Istenükre, és EURÓPA közepén nem nekünk kell felzárkózni semmilyen EURÓ sátáni szervezethez, és nem kell nélkülöznie senkinek ha nem a hazugságokat terjesztjük hanem élünk örök érvényű jogainkkal.


Három szóval elküldhetjük a szervezett magánhatalom és a globális nagytőke Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra, azután pedig megteremthetjük a szeretet alapú, igazságos, jóléti magyar társadalmat, ha jó sokan és jó hangosan kimondjuk:  AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!



Örömmel tudatom, hogy napról-napra gyarapodik azoknak a jogászkollégáknak, valamint a jogi végzettséggel ugyan nem rendelkező, de a jogászok többségénél alkotmányjogi téren tájékozottabb, öntudatos és tettrekész magyar polgároknak a száma, akik egyetértenek azzal, amit mi, az Alkotmányos Magyarország nevű társadalmi önszerveződés tagjai állítunk a magyar alkotmányos helyzetről. Csatlakozzatok ti is hozzánk, rázzuk fel együtt a még alvókat! Kész van a cselekvési tervünk is, gyertek! A részleteket és a tennivalókat később, közérthetően ismertetni fogjuk. Addig is, mellékelek egy használati utasítást a beadványhoz:
1. Olvassátok végig figyelmesen a beadványmintát! (Ne legyetek lusták, a jövőnk múlik rajta!) Itt található: www.alkotmanyosmagyarorszag.hu Dokumentumok
2. Magyarázzátok el a rokonaitoknak, barátaitoknak és üzletfeleiteknek, hogy mi a közjogi helyzet az országban!
3. Alakítsatok egy csoportot, lehetőleg 10 főset (őseinknek bejött, ez a leendő valódi önkormányzatiság tizedes rendszeréhez való előkészület miatt szükséges) válasszatok magatok közül egy olyan vezetőt, akiben megbíztok, adjatok nevet a tizedeteknek, javaslom, ne túl nyakatekertet, hogy nekünk is könnyebb legyen megjegyezni, és az igriceknek majd könnyebb legyen dalt írni a hőstetteitekről.:)

4. Csatlakozzatok az Alkotmányos Magyarországhoz, a csatlakozási nyilatkozataitokat, a csoportotok nevét és a választott képviselőtök nevét pedig küldjétek el 
az alkotmanyos-magyarorszag@gmail.com címre (az e-mail címben tényleg kötőjel van!), mert egy emberrel nekünk is könnyebb kommunikálnunk, mint külön-külön a csapatotok minden tagjával.


5. Adjátok be, lehetőleg személyesen a kitöltött, aláírt, letanúzott beadványt (legyen nálatok egy plusz példány, amire ráíratjátok, hogy átvették, dátum, pecsét, aláírás, és ezt a példányt őrizzétek meg) a felfüggeszttetni kívánt ügyeitekben a megfelelő hivatalba (végrehajtó, közjegyző, bíróság, önkormányzat, NAV stb.) kísérjétek el egymást, mondjátok meg, hogy ti az Alkotmányos Magyarország tagjai vagytok, hogy lássák, nem magányos harcosokkal állnak szemben, hanem egy többezer tagot számláló szervezet tagjaival, és beszélgessetek el a törvénytelenül közhatalmat gyakorlókkal az Alaptörvény érvénytelenségéről és a felelősségükről! Igyekezzetek szép szóval meggyőzni őket arról, hogy ne féljenek, egyenesítsék ki a gerincüket, ez a rendszer (a többségüket) ugyanúgy tönkreteszi, mint titeket, hagyják abba a törvénytelen közhatalaom-gyakorlást, és függesszék fel az ügyeteket, mert ha nem, annak súlyos következményei lesznek. Azt majd, az okozott kár nagyságától függően, közösen eldöntjük, hogy melyik esetben mi, az eddigi ötletek: közhivatal betöltésétől eltiltás, kártérítés, szabadságvesztés, vagyonelkobzás, közmunka, kizárás leendő alapjövedelemből való részesülésből, vagy a talio-elvnek megfelelően kipaterolás az országhatáron túlra, egy szál alsóneműben.

6. Az alkotmányjogi korrepetálás után szóljatok a tökfej ügyvédeiteknek, hogy ha a beadványt alkalmaznák, akkor megspórolnának egy csomó időt, mert nem kéne azzal piszmogniuk, hogy minden ügyet egyedileg megvizsgáljanak és egyedi beadványokat írogassanak, és sokkal több ügyfelet is tudnának vállalni. Üzenjük az ügyvédeknek továbbá, hogy azok, akik nem a szervezett magánhatalom, hanem a jog, az igazság és legfőképpen a magyar nemzet oldalára állnak, részt vehetnek majd a cselekvési terv kivitelezésében, amivel az öntudatos polgárok mellett ők is szép bevételre tehetnek majd szert. 

  1. Az lenne a kérésünk, hogy mielőtt ránk zúdítanátok a kérdéseiteket, szíveskedjetek előbb önállóan tájékozódni a honlapunkon lévő doksikból, olvassátok az írásainkat, hallgassátok végig a velünk készült felvételeket, mert mi is dolgozó emberek vagyunk, és a permanens alkotmányos ellenállás és jövőtervezés mellett mosnunk, főznünk, takarítanunk is kéne, illetve az elhanyagolt szeretteinket is körül kéne udvaroljuk.:) Ezúton is köszönjük nekik a türelmüket és a támogatásukat.





Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz



Az egész magyar társadalom átverése és kifosztása!



Rendszer és Értékrend váltás kell, ez az egyetlen megoldás!



Miért fontos a Szent Korona jogrend Magyarországnak és a világnak!





Mindig valakik meg akarnak védeni és mégis az eredmény az, hogy teljesen szét verték hazánkat!

Hogyan véd meg minket az USA a NATO az EU és vajon kitől? Egyre nyilvánvalóbb, hogy ők elsősorban saját magukat szeretnék megvédeni, az emberekkel szemben. Mert ez a sátáni módszer amit Oroszországgal szemben tesznek, nagyon átlátható aljasság és nagyon bűzlik. Különösen azért, mert  a valódi gyilkosokról egy szó nem esik soha, pedig pont ők teremtik meg a káoszt az egész földbolygón, hogy majd megmentőként feltüntetve magukat rá telepedjenek a kiszemelt nemzetre, hogy megalázhassák és kifoszthassák.  Egyetlen, egy uniós országban élő ember sem akarhat háborút Oroszországgal szemben, kivéve a SÁTÁNI hatalmat, akik majd minket fognak feláldozni, saját globális hazugságuk megvédéséhez.











DE NÉZZÜK, HOGYAN IS MŰKÖDIK A NATO?



Videó nem érhető el !!!!






Ma már pontosan tudjuk, hogy a sátáni kifosztó rendszer  a csőd szélére sodorta az emberiséget és most bármit megtesznek, akár egy háború kirobbantását is, hogy a hazugságokat és hatalmukat a médiájukkal és vallási dogmájukkal együtt, megvédhessék.






IDEJE ÉBREDNI, mert a  tények megrázóak, 26 MILLIÓ ÁLDOZAT 1945 ÓTA USA és a NATO 1945 óta folytatott sok ország ellen. Mennyi gyermek maradt árván az ő "demokrácia" exportjuk és "demokratikus" bombáik miatt a világban. 

Az USA és NATO háborús bűnei 1945 óta. A civil halottak száma 26 millióra becsülik. Kína 1945/1946 - Korea 1950/1953 - Kína 1950/1953 - Guatemala 1954 - Indonézia 1958 - Kuba 1959/1960 - Guatemala 1960 - A Belga Kongó 1964-ben - Guatemala 1964 - Dominikai Köztársaság 1965/1966 - Peru 1965 - Laosz 1964/1973 - Vietnam 1961/1973 - Kambodzsa 1969/1970 - Guatemala 1967/1969 - Libanon 1982/1984 - Grenada 1983/1984 - Líbia 1986 - El Salvador 1981/1992 - Nicaragua 1981/1990 - Irán 1987/1988 - Líbia 1989 - Panama 1989/1990 - Irak, 1991 - Szomália, 1992/1994 - Bosznia-1995 - Irán, 1998 - Szudán 1998 - Avganestan 1998 - Szerbia 1999 - Avganestan 2001 - Irak, 2003 - Líbia 2011 Szíria, Egyiptom, Pakisztán, Palesztina, Ukrajna, stb...stb..








A PROBLÉMÁK GYÖKERE!


A problémák gyökere nem csupán politikai szinten zajlik, hanem vallási dogmák szintjén is ami szoros összefüggésben van egymással. Ennek A GLOBÁLIS dogma rendszernek egy célja van, hogy kifoszthassanak, bűntudatba tarthassanak és ha kell felhasználhassanak egymás legyilkolására. Ezt a rendszert hívják  demokráciának! 


Hogyan lehet megfélemlíteni, befogni embereket gyilkolásra, megosztásra és egymás megalázására!

Bármennyire is meglepő de itt jön képbe a vallás szerepe! Nem véletlen írták át a BIBLIÁT több tucat alkalommal, persze saját dogmájuknak megfelelően, nem véletlen hazudják le a karma törvényét a mai napig, ami egyébként a legfontosabb tudnivaló lenne minden ember számára, és nem véletlen hazudják le Jézus tanításainak több mint 98%-át, mert különben ez a sátáni hatalom nem tudná felhasználni az embereket egymás ellen és egymás legyilkolására.

Pontosabban fogalmazva aki ezt teszi saját magát gyilkolja le!! Jézus: "Aki fegyvert fog, fegyver által vész el..", ha nem ebben az életben akkor a következőben. A karma, vagy ok és okozat az univerzum törvénye, minden hatalom alá van rendelve és ez nem hit kérdése, hanem tény. Ki mit tesz másokkal azt fogja kapni.

Az emberek nem tudják, mitől betegek, mitől van bűntudatuk, mitől van félelmük, mitől rettegnek. A válasz az ok és okozat, vagyis az ok mi vagyunk!

Jézus szembe ment minden törvénnyel mert tudta, hogy nem a szerető Istentől származnak.
Például:"Eltörlök minden törvényt, szeressétek egymást". "Döntsük már el rabbi én vagyok a szombatért vagy a szombat van én értem, én vagyok a világért vagy a világ van én értem, stb...stb...".


Hol beszél Jézus a karmáról? Például, amikor bizonygatták tanítványai, hogy ők Ábrahámtól származnak, akkor azt mondta: "Mielőtt Ábrahám volt, én vagyok".

A KERESZTÉNYSÉG HALLANI SEM AKAR TÖBBEK KÖZÖTT A KARMÁRÓL, PEDIG OTT VAN A SAJÁT KÖNYVÜKBEN!

Nézzük a 10 parancsolatot, amellyel bűntudatba tartanak bennünket !
A 10 parancsolatból már ki is vettek egyet, majd egy másikat ketté vágtak, hogy meglegyen a tíz, ezt azért merték megtenni mert ők kreálták és köze nincs a teremtő, szerető Istennek.

Sőt Mózes lejött a hegyről a 10 parancsolattal, és azonnal gyilkolásba kezdett, azért merte megtenni, mert aki írta az fölül is írhatja. A törvény nem tudása meg nem mentesít.


Jézus ezért mondta:"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

MI TÖRTÉNIK MA? AZOK MONDJÁK MEG A TUTIT, AKIK GYILKOLNAK, MEGALÁZNAK ÉS NEMZETEKET FOSZTANAK KI!


Csakhogy van karma, ok és okozat törvény és a sátán hatalma itt ér véget, ha ezt végre tudomásul vennék az emberek. A sátánt mi éltessük, pontosabban a tudatlanságunkkal, besétálunk a csapdájukba.


A sátáni hatalom többet között a félelemkeltéssel éri el céljait, mert az emberek a múlandóságtól való félelemmel azonosultak, félelemben élnek, és rettegnek mindentől. 





A hatalom, mint az USA  az EU és a NATO nem az emberek érdekeit képviselte soha, hanem saját hazugságuk és hatalmuk megtartását. Ők a hatalmuk elvesztésétől rettegnek. 


Jöttek nekünk a vallási dogmák, ahol vizet isznak és bórt prédikálnak!

Péter trónja? Jézus az eredeti írások szerint nem azt mondta, hogy rád építem az én anyaszentegyházamat, hanem azt, hogy Péter rád egy egyház épül. Péter elárulta Jézust, többször is és még a halálában sem azonosult vele  fordított keresztre feszítette magát ami a sátán szimbóluma! 


Jézus mondott mást is Péternek: Távozz tőlem, Sátán, botránkoztatsz engem, mert nem az Isten szerint gondolkozol, hanem az emberek szerint.” (Mt 16,21-23)

Tehát a vallás eleve a 10 parancsolatra épül, és Mózes Istenére, amihez semmi közünk sem nekünk sem Jézusnak. Először az Apostoli Magyar Királyságot szét kellett verni, mert a szentkorona vétó joggal rendelkezett a pápa választásnál. 
Nem véletlen hazudják le történelmünket a mai napig!! 





Máté 23:
14. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek.

15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.


27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.


A hatalom képviselői a megtévesztés mesterei, ezért beszélnek, békéről, fejlődésről, demokráciáról, jó létről, gazdasági növekedésről, hogy kómában tarthassák az embereket, miközben körbe gyilkoltatták az egész földbolygót a kereszténységgel karöltve Jézus nevében, eszméletlen mennyiségű embert gyilkoltak le. 


Egyértelmű hogy a hatalomnak a pusztítás semmit nem jelent, ha ez veszélyt jelent a számára, függetlenül attól hogy ez politikai vagy vallási hatalom.


A legmegdöbbentőbb az, hogy a birkacsorda még mindig ezektől várja a megmentést.  

Hat(alom) 666! 

Jézus nem váltott meg senkit, legalább a saját könyvükből ne hazudnának. 
Ők találták ki, hogy oda menjél és elmond a bűneidet, megalázd magad egy másik bűnös alaknak.

Jézus azt mondta "
Én vagyok az út, az igazság és az élet és aki engem követ ugyan oda eljuthat ahová én".  Egy szóval nem mondta soha, sehol, hogy bárkit megváltott !! 
NINCS INGYEN EBÉD!!!!
Sőt azért verte szét a templomban a galambárusokat, mert a bűnbocsánatot galambokért adták, és ez így van ma is. Nálunk meg a gyónás van ami ugyan az! 

Ez a kereszténység  rémálma, pedig ez is benne van a könyvükben.


ApCsel 17:24 Az Isten, a ki teremtette a világot és mindazt, a mi abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik.

zsoltárok könyve 82:6: Mindannyian Istenek vagytok a fenségesnek fiai mindahányan. Akkor miért kerestetik az Isten ha bennünk van? Hát azért, hogy kifele utazzál és soha ne találd meg azt aki te vagy. Tehát ebből következik, hogy nem csak Jézus az Isten fia, hanem mi mindannyian az Ő gyermekei vagyunk. Jézus egy "sima" emberként született, mint mi mindannyian, csak Jézus felismerte, és szembe ment a vallási dogmákkal, hogy Ő és az atya egy, ezért feszítették föl.

És nem azért mert nem tudta volna megmenteni magát, hiszen többször tűnt el még zárt ajtók mögül is, hanem azért hogy példát mutasson. 


Minden embernek elsősorban saját érdeke, hogy kiszálljon a mocsárból, amiben tudatosan tartják az emberiséget!. Csak felülemelkedve látja az ember azt a mocsarat, amiben szenvednek az emberek, ha benne ragadsz csak vergődsz benne és esélyed sincs meglátni a valóságot! Jézus: "Add meg a császárnak ami a császáré és Istennek ami az Istené".
Jézusnak semmi köze a mai kereszténységhez, hiába beszélnek róla, és hiába olvassa valaki naponta a bibliát: http://napitema.blogspot.hu/2014/05/nem-rabszolgaknak-lettunk-teremtve.html




A bevándorlási problémákért a gyarmatosító, rabszolgatartók a felelősek!

Itt elsősorban azokkal a gyarmatosító, kifosztó, hazug, álszent, élősködőkkel van gond, akik az okozói ennek az egésznek. Akik arra lettek teremtve, hogy nemzeteket bomlasztva egy globális vallási és politikai dogma rendszert építsenek ki, és ne ember társadalmat hozzanak létre, hanem egy lebutított, ZSAROLHATÓ, KIFOSZTHATÓ, birka csordát, akiket félelemben és bűntudatban lehet tartani, akiket majd fel tudnak használni megosztásra, gyűlöletkeltésre, és egymás legyilkolására.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendje, ami ÖRÖK ÉRVÉNYŰ, ami szöges ellentéte minden sátáni rendszernek, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, és mi azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló magyar és nemzet ellenes, megosztó, gyűlöletkeltő illegitim sátáni szervezet éppen milyen törvényeket hozz ellenünk. ELÉG VOLT!


MAGYARORSZÁGOT SZÉTDARABOLTÁK ÉS A MAI NAPIG EGYETLEN SÁTÁNI SZERVEZET SEM VOLT HAJLANDÓ KIÁLLNI AZ IGAZSÁG MELLETT, MERT NAGYON NAGY BAJ VAN, MERT LEHETNE ÚJRA ÍRNI AZ EGÉSZ TÖRTÉNELMI ÉS VALLÁSI DOGMARENDSZEREKET AMIVEL HÜLYÍTIK AZ EGÉSZ EMBERISÉGET! EZÉRT CÉLPONT MAGYARORSZÁG, ETTŐL FÉL A GLOBÁLIS SÁTÁNI HATALOM!


A vak is látja, hogy vannak olyan kultúrák, ahol már kis koruktól kötelezően úgy vannak tanítva és nevelve, hogy más NÉPCSOPORTOK fölé helyezzék magukat ÉS EBBE BELE TARTOZNAK A LEGSZÉLSŐSÉGESEBB TANÍTÁSOK IS!


A mai vallási és politikai dogmarendszer előtt, volt egy ős kultúra ami az igazi tudást és szakralitást hordozta. Ezt kellett legyilkolni, megsemmisíteni, lejáratni, lehazudni ahhoz, hogy az innen lopott tudást átírva, kisajátítva egy olyan dogma rendszert hozzanak létre, ami lehetővé teszi számukra hogy egy rabszolga társadalom nyakán élősködhessenek. Elég ha csak a teremtés történetre gondolunk ami egy SUMER teremtés történet és nem az amit kimazsolázva , átírva, kisajátítva eladnak nekünk.







Az a sátáni szervezet, amely kiveszi a népet a jogrendből és a teremtő Istent egy gyarmatosító, gyilkoltató Istennel helyettesíti az a rendszer csak a káoszt és a pusztulást tudja létrehozni, hívhatják akármilyen ....izmusnak és akármilyen vallásnak. EZ ILYEN EGYSZERŰ! Ha valakinek nem volt elegendő több mint 2000 év, hogy rá ébredjen hogy ez a sátáni rendszer egy zsákutca és ami a csőd szélére sodorták az egész emberiséget, azzal nem érdemes egy asztalhoz ülni, mert értelmetlen. Jézus világosan beszélt! "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG! TEHÁT A TEREMTŐ ISTEN NEM GYILKOLTAT SOHA, SENKIT! Ami a legfontosabb, hogy a sátáni rendszer kivette a karma törvényének tanításának lényegét, pont azért hogy felhasználhassák az embereket egymás legyilkolására. "AKI FEGYVERT FOG, FEGYVER ÁLTAL FOG ELVÉNYNI" mondá JÉZUS. Sok gyilkoló, hazug, csaló, kifosztónak fogalma sincs hogy amit tesz másokkal azt fogja kapni, ha nem ebben az életében akkor a következőben. Olyan nincs hogy megussza, mert az élet nem 70 év, nem a múlandó anyag, ez az univerzum törvénye! Egyébként meg hadd döntsük el mi hogy hol a határ és ne a gyarmatosítók, mert Magyarország nem tartott rabszolgákat, nem rabolt le és nem gyarmatosított egyetlen nemzetet sem, nem kereskedett egyetlen halottból sem, nem hamisítottuk meg egyetlen nemzetnek sem a történelmét, és nem erőszakoltunk rá egyetlen nemzetre sem hitvilágunkat, sem nyelvünket. OLDJÁK MEG AZOK AKIK EZT TETTÉK ÉS NE EGY SZÉTSZABDALT ÉS LERABOLT ORSZÁG! Továbbá, NEM A MAGYAR JOGREND TETTE TÖNKRE hazánkat és a világot, hanem azok az élet és Isten ellenes ......izmusok és hazaáruló szekértolói, akik nemzet gyűlöletre lettek teremtve, akik elárulták, szét verették és kifosztották azt az országot ami éppen befogadta! BEFOGADÓ NEMZETKÉNT ELÉRTÜK AZT, hogy saját hazánkban élő magyar ÉS NEMZET ellenes vezetőinknek köszönhetjük például Trianont, és utódjainak a mai napig tartó nemzetgyalázást és pusztítást. ÁLSZENT, HAZAÁRULÓK, BARÁTKOZZATOK MEG AZZAL A GONDOLATTAL, HOGY MAGYARORSZÁG NEM A TIÉTEK, HANEM A SZENT KORONA TULAJDONA, ÉS HIÁBA HOZTOK ILLEGITIM TÖRVÉNYEKET, MERT ÉRVÉNYTELEN! Magyarország nem lakókocsi hogy azt csinálhattok amit akartok! Azért szüntették meg a felsőházat, hogy feltölthessék hazaárulókkal a magyar parlamentet, hogy kontroll nélkül ember és Isten ellenes törvényekkel megalázhassanak és kifoszhassák hazánkat. Attól mert Károlyi Mihály és bandája, diktatúrával kikiáltották az illegitim Köztársaságot A TÁRSADALOM megkérdezése nélkül, akinek köszönhetjük TRIANONT a világ legaljasabb gaztettét, és hazaáruló utódjainak a mai NAPIG TARTÓ nemzet gyalázást és pusztítást, ettől még a Kárpátmedence tulajdonosa a magyar Szent Korona, ami örök érvényű és amit nem írhat felül senki, sem az USA sem az EU sem a PÁPA . Ha valakinek ez nem tetszik PERELJEN A TEREMTŐ ISTENNEL, mert nekünk semmi közünk a gyilkoló, gyarmatosító, pusztító ószövetségi Istenhez, mint ahogyan Jézusnak sincs és a teremtő Istennek sincs. A Szent Korona Országában élünk, aki EGYETLEN a Világon! Szent Koronánk Őfelsége Él-Ő Krisztusi Programot hordoz ÉS FÖLÖTTE ÁLL minden földi hatalomnak. TEHÁT NEM NEKÜNK KELL FELZÁRKÓZNI EURÓPA KÖZEPÉN SENKIHEZ ÉS SEMMILYEN ....IZMUSHOZ! Magyarországnak nincs szüksége, semmilyen sátáni rendszerre, sem a fedezetlen pénzükre, sem megszorításokra, ha ébredünk és nem a hazugságokat terjesztjük! Ha a Szent Korona jogrend a teremtő Isteni értékrendet képviseli, akkor a nyakunkon élősködő hatalom és szekértolói, milyen Istent, milyen demokráciát, milyen népakaratot, milyen Európai értékekre hivatkoznak, és milyen igazságot képviselnek? A mai DEMOKRÁCIÁNAK nevezett kifosztó rendszer lételeme a káosz teremtés, a megosztás, a gyűlöletkeltés, a gyarmatosítás és semmi köze sem az igazsághoz, sem a demokráciához sem a béketeremtéshez! Ez a 4 évente 5 perc, majd 4 évig esélyed sincs beleszólni semmibe, CSAK ESZED AZ IDEGET, ez nem demokrácia, hanem egy hazug, korrupt hatalomnak az életben tartása, amit úgy hívnák ÁTVERÉS!







NINCS SZÜKSÉGÜNK TÖBB MEGOSZTÓ GYŰLÖLETKELTŐKRE, NINCS SZÜKSÉGÜNK HAZAÁRULÓKRA, ÉS NINCS SZÜKSÉGÜNK TÖBB, ÁLSZENT NEMZETELLENES HAZUDOZÓKRA.
Itt az egyetlen megoldás ez minden problémánkra:
http://napitema.blogspot.hu/2015/01/ha-eleged-van-jelenlegi-es-az-eddigi-70.html

Nincs szükségünk 300 vakoló páholyra , kik hazaárulást , népirtást területrablás , és talán még szervkereskedelmet is folytatnak !!!!!
Minden pártba beépültek ők a meghatározó hangadók , cél kijelölők mint most a koncentrációs táborok kiépítése stadionnak álcázva !!!!! Talán az Akasztói Stadler nem volt az , de azzá fogják tenni , likvidálni kell a magyart !!!
Az egészségügy , oktatás le van szarva , úgy is hull a lakosság a kiirtásunkra fel kell építtetni velünk a koncentrációs táborokat , és a maradék lakosságot polgárháborúba vinni , így kevesebb kórház kevesebb betegellátásról kell gondoskodni !!!! Addig is a jóbevált szisztémát kell alkalmazni egymásra kell mutogatni , és mire körbe érnek a mutogatások , és a jogi problémák
törvényes útra terelődnek már nem is lesznek hatalmon az elkövetők !!!! A páholy nagymesterei meg mossák kezeiket , ha hagyjuk , és nem égetjük fel a páholyaikat nagymestereikkel együtt !!!






Magyarország szakrális királyság és a Szent Korona országa, a világ végezetéig.

A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem élő minőség de személy fölöttivé teszi az uralom forrását, aki ezzel védelmezi a nemzet jogait még a királlyal (miniszterelnökkel) szemben is. Tehát örök érvényű jogokról beszélünk.

Mivel a Szent Korona nem csak jogvédő hanem tulajdonos is, így tulajdonosa mindennek ami a Szent Korona országában, a föld alatt és fölött található, ami kizárja hogy a nemzeti vagyon idegen kézbe kerüljön. EZ A KIFOSZTÓ SÁTÁNI RENDSZER RÉMÁLMA.

A Szent Korona a joggyakorlást nem 1 személyre bízza például a királyra(miniszterelnökre), hanem a fele, fele arányában a nemzetre és a királyra(miniszterelnökre). Ezzel kizárja a hatalom  visszaélésének lehetőségét és azt, hogy a 
Teremtő Istent és a népet ki lehessen zárni a hatalomból.
Ha nincs király(miniszterelnök), az összes jog gyakorlása ideiglenesen a nemzetre hárul, a Szent Korona alkotmányának megfelelően.


Oszd meg minél több emberrel!


Három éves palesztin gyereket próbált letartóztatni az izraeli hadsereg (videó)





Ezzel kapcsolatban az is érdekes, hogy ilyenkor nem tiltakoznak a nyugati, de legfőképpen az amerikai emberi jogi- és demokrácia védő szervezetek, és nem harsogja a nyugati média, hogy mekkora sérelem érte az emberi jogokat. Ugyanis vannak akik 70 éve hazudozhatnak és 70 éve mindent megtehetnek.
Orientalista.hu – Al-Isfahani (Middle East Monitor)

Nagy felháborodást váltott ki a megszállt palesztin területeken amikor a megszálló izraeli hadsereg egy 3 éves palesztin gyereket próbált letartóztatni. A gyermek a házuk előtt játszott a megszállt Hebron városban. Amikor bement az Ibrahimi mecset közelében lévő házukba és kijött a kezében egy zöldség hámozóval, az izraeli katonák megpróbálták letartóztatni.
A gyermek letartóztatását a helyszínre érkező rokonoknak és az utcában lakóknak sikerült megakadályozniuk. Ezt a tudósítást hallva az ember azt gondolná, hogy ez csak vicc, hiszen egy 3 éves gyermek letartóztatása elképzelhetetlen egy normális országban.


A pedofil köcsögökazt akarták , hogy ne csak az anyja csöcsöt szopja !!!!!
A cionista államban ez a természetes !!!!!



Azonban a cionista állam nem egy normális ország. Még akkor sem az, ha a hazug nyugati sajtó és a hazug nyugati kormányok a ,,Közel-Kelet egyetlen demokráciájaként,, állítják be. Hogyan is lehetne demokrácia egy 70 éve faji alapokon létrehozott és azóta faji alapokon működtetett ország.
A Defence for Children International nevű gyermek jogvédő szervezet szerint a cionista állam jelenleg több mint 10 000 palesztin gyermeket tart fogva különböző börtönökben, akiknek az életkora 12 és 17 év között van.
Israeli attacks on Palestinian youth
READ: ow.ly/U0Ga30gItIw
MEMO Infographic by 
QUAD Business House


Ezzel kapcsolatban az is érdekes, hogy ilyenkor nem tiltakoznak a nyugati, de legfőképpen az amerikai emberi jogi- és demokrácia védő szervezetek, és nem harsogja a nyugati média, hogy mekkora sérelem érte az emberi jogokat. Ugyanis vannak akik 70 éve hazudozhatnak és 70 éve mindent megtehetnek.
Orientalista.hu – Al-Isfahani (Middle East Monitor)





Zsidóügyi atombombát robbantott a brit lap Károly herceg régi levelét nyilvánosságra hozva





Károly hercegnek igen kemény bírálatokkal kell szembenézni most, hogy kiderült, milyen levelet írt 1986-ban. Abban kifejtette véleményét a közel-keleti helyzetről és hogy mit kell tenni a zsidó lobbival.
A levelet a Mail on Sunday (hétköznapi nevén a The Daily Mail) hozta nyilvánosságra.
Abban sürgette Washingtont, hogy „nézzen szembe a zsidó lobbival” és a közel-keleti felfordulást abban jelölte meg hogy oda „idegen zsidók áramlanak be”.
A levelet barátjának, Laurens van der Postnak címezte.
/A kitett fotó Károly és Diana hercegnő 1986-os – a levél megírásának éve – szaúd-arábiai látogatása alkalmával készült/
A levélben leírta, a közel-keleti terrorizmus csak akkor szűnik meg, ha annak okait felszámolják. És reményét fejezte ki, hogy az elnök lesz annyira bátor, hogy szembe nézzen az amerikai „zsidó lobbival”.
A „zsidó lobbi” kifejezést, írja a cikk, „sokan antiszemitának tekintik, mert az azt szuggerálja, hogy az USA-ban a gazdag zsidók a színfalak mögött hatalmas befolyást gyakorolnak a kormánypolitikára”.
Stephen Pollard, a The Jewish Chronicle befolyásos szerkesztője tegnap annak a véleményének adott hangot, hogy ez a része a levélnek sokkolta, mert „a zsidó lobbi” „azon antiszemita témák egyike, mely évszázadok óta velünk van. Olyan mítosz, miszerint igen hatalmas befolyású zsidók irányítják a külpolitikát, a médiát, a bankokat, stb.”
Hozzátette, az egész levél megrázta.
Az 1986. november 24-i keltezésű levél egy nyilvános levéltárban volt fellelhető.
Orientalista.hu – Lovasistvan.hu, The Mail on Sunday



Izraeli hadsereg parancsnok helyettes: „Izrael olyanná válik, mint a náci Németország”





Jair Golan vezérőrnagy, az izraeli hadsereg második emberét heves támadások érték, miután tavaly az ország éves holokauszt emléknapján a mai Izraelben uralkodó légkört a harmincas évek náci Németországához hasonlította.
Egy interjúban most Golan nem volt hajlandó elhatárolódni korábbi kijelentésétől, hanem azt még meg is erősítette, noha Naftali Bennett izraeli oktatási miniszter is követelte, ne hasonlítsa az izraeli katonákat a nácikhoz.
Elmondta, Izraelnek nem a környező országokhoz kellene hasonlítgatnia magát, hanem önmaga normáihoz.
Azt is mondta, „Nincs annál könnyebb és egyszerűbb mint a félelemmel üzletelni és fenyegetőzni, morálisan korrupttá válni és ájtatoskodni…A holokauszt emléknapon el kell gondolkodni arról, hogy képesek vagyunk-e likvidálni az erkölcsi lealacsonyodáshoz vezető úton az intolerancia, erőszak és önpusztítás első jeleit”.
Példaként említette azt a hebroni „incidenst”, amikor egy izraeli katonát videóra vettek, amint kivégzett egy már magatehetetlen, a földön fekvő palesztint.
Lovasistvan.hu, The free Thought Project
Már rég fasiszta terrorista ország , hisz a világ legnagyobb koncentrációs táborát hozta létre a palesztin nép számára !!!
A megoldás , mivel még beszélni sem mertek róla : kasztrálni minden zsidót , és kitoloncolni izraelbe !!!!! Ne húzd alá még a kisbetűt sem érdemlik meg !!!!
De legfőképpen a keresztapjukat kéne likvidálni !!!
Minden országban így hazánkban is ahol kiépítették a koncentrációs táborokat , oda 10000 kazár gyereket kellene bezárni , hogy a cionisták ne palesztin gyerekeket börtönözzenek be !!!!!
Remélem elébb , vagy utóbb lesz egy olyan kormányunk akik meg merik lépni ezt , és elkezdik kitoloncolni a cionistákat , a vakoló páholyok tagjaival kezdve !!!!!







2018. 03. 04.




Nap videója: Izraeli zászlót égetnek a new-yorki zsidók





Purim ünnepe alatt a New York Brooklyn kerületében izraeli zászlót égettek az ortodox zsidók.
A Neturei Karta anticionista zsidó szervezet ellenzi Izrael állam létrejöttét, és támogatja a palesztin önálló állam létrehozását.


A másik videón Weiss rabbi  New Yorkban egy zsinagóga előtt égett el egy izraeli zászlót
Orientalista.hu – Sinoda




A másik videón Weiss rabbi  New Yorkban egy zsinagóga előtt égett el egy izraeli zászlót




 Rendkívüli hír: A szíriai katonai hírszerzés elfogta az amerikai és az európai tiszteket Ghouta-ban - megfelelő kép.
Javaslatok:
Már le is cenzurázták !!!!




Hamis zászló - új sorozat a FOX műsorán!


FIX TV | Enigma - Hamis zászló alatt végzett műveletek | 2016.04.12





FIX TV | Enigma - Ki robbantotta ki és ki nyerte meg a II. világháborút? | 2015.08.25.







Az összeesküvéselmélet folyamatábrája "TE" Nem akarsz látni


Van elég kormányzati retorika? Belefáradt a juhok követésére? Elege van hinni, amit ŐK akarom elhinni? Talán itt az ideje, hogy kiszálljon és felfedezze az igazságot .

Ha újak vagyunk az összeesküvéselméletek izgalmas világában, és nem tudjuk eldönteni, hogy melyik paranoid illúzió leginkább megfelel Önnek, akkor miért ne használja ezt a praktikus folyamatábra-t, hogy megtalálja ideális összeesküvéselméletét. Aztán te is elmehetsz, és elcsípheted a THE MAN-hoz .


"Tudod, ez sokat magyaráz, mert egész életemben ez a megítélhetetlen érzésem volt a csontjaimban, hogy valami baljóslat történik a világegyetemben, és senki sem mondja meg, mi az." Arthur Dent


NB Ez nem szándékszik teljes listát készíteni, de kérjük, ne hagyja abba, hogy kommentáljon, hogy tudassa velem, mit hagytam ki :)


London felfüggeszt minden magas szintű érintkezést Moszkvával, és orosz diplomatákat utasít ki




MN
2018. március 14., szerda 14:08, frissítve: szerda 17:03
Theresa May a brit parlament ülésén 2018. március 14-én
Theresa May a brit parlament ülésén 2018. március 14-én
Fotó: AFP
A brit kormány kiutasít 23 olyan orosz diplomatát, akikről megállapította, hogy hírszerzési tevékenységet folytatnak Nagy-Britanniában, és felfüggeszt minden magas szintű diplomáciai érintkezést Oroszországgal – jelentette be az MTI tudósítása szerint Theresa May brit miniszterelnök.
Az intézkedések előzménye az angliai Salisbury városában idegméreggel elkövetett gyilkossági kísérlet, amelynek célpontja Szergej Szkripal, a brit külső hírszerzés (MI6) volt orosz ügynöke, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese és lánya, Julija Szkripal volt.
A brit kormányfő által szerdán bejelentett intézkedések között szerepel az is, hogy visszavonták Szergej Lavrov orosz külügyminiszter londoni meghívását, és sem brit kormányilletékesek, sem a brit királyi család tagjai nem lesznek jelen a nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Theresa May szerint a kiutasításokkal London a következő évekre szinte megbénítja Oroszország nagy-britanniai hírszerzési tevékenységét.


Magyar orvos látta el a megmérgezett orosz kémet

Elképesztő: épp egy hazánkból kivándorolt szakember volt ügyeletben a sürgősségin Salisburyben. Beszéltünk vele.
Theresa May hétfő este tájékoztatta a londoni alsóház képviselőit a vizsgálat eddigi eredményeiről, miszerint fegyverekben is használható, Oroszországban kifejlesztett idegméreggel követték el a gyilkossági kísérletet. May azt mondta, London szerdán tekinti át részleteiben az orosz kormány válaszát, de ha az nem lesz hiteles, akkor a brit kabinet azt a következtetést fogja levonni, hogy az orosz állam törvénysértő módon erőt alkalmazott az Egyesült Királyság ellen.
A Kreml alaptalan vádaskodást emleget, és visszautasította a brit ultimátumot, mondván, hogy Oroszországnak semmi köze ahhoz, ami Nagy-Britanniában történt. Szergej Lavrov szerdán azt mondta, hogy nem sikerült előrébb jutni a Nagy-Britanniával fellángolt vita rendezésében. Lavrov szerint a London által felhozott vád – miszerint nagy valószínűséggel Oroszország állt az idegméreggel elkövetett támadás mögött – nem tekinthető szilárd vagy komoly állításnak, ez inkább csak politikai mutatvány, amelynek az a célja, hogy félrevezessék a nemzetközi közösséget.
A külügyminiszter ismételten hangsúlyozta, hogy Nagy-Britannia mindeddig nem kért hivatalosan információt a gyilkossági kísérletben használt idegméregről, márpedig Moszkva ragaszkodik ahhoz, hogy London ezt a lépést megtegye. Lavrov hozzátette: Oroszországnak nem volt indítéka arra, hogy megtámadja Szkripalt. Szerinte inkább olyan szereplők tehetők ezért felelőssé, akiknek érdekében áll oroszellenes érzelmeket szítani.

Tusk: „Nagy valószínűséggel” Moszkva áll a mérgezés mögött

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke úgy vélte, „nagy valószínűséggel” Moszkva áll Szergej Szkripal és a lánya ellen Nagy-Britanniában elkövetett mérgezés mögött.
Teljes szolidaritásomat fejezem ki Theresa May brit miniszterelnökkel a nagy valószínűséggel Moszkva által sugalmazott brutális támadás után” – írta Twitter-üzenetében Tusk, és közölte: „kész” a Szkripal-ügyben Nagy-Britannia és Moszkva között keletkezett diplomáciai válságot felvenni a jövő héten Brüsszelben tartandó következő európai uniós csúcstalálkozó napirendjére. Kijelentette, hogy az Európai Unió megvárja London lépését, mielőtt még bármiről is döntene a volt ügynök és lánya megmérgezése ügyében.
Egy dolgot le kell szögezni: ebben a helyzetben létfontosságú a szolidaritásunk és az egységünk” – tette hozzá.

Ugyancsak szerdán Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője leszögezte, hogy Moszkvának semmilyen formában nem volt köze a Salisbury városában elkövetett gyilkossági kísérlethez. Újságírók előtt kijelentette: Oroszország elutasítja az ellene felhozott teljesen alaptalan brit vádakat, amelyeket semmiféle bizonyíték nem támaszt alá. „Reméljük, hogy a józan ész kerekedik majd felül, és más országok legalább felteszik maguknak a kérdést, hogy tényleg van-e valamilyen bizonyíték, és hogy valóban megalapozott-e a Moszkvát célzó megtorlás” – tette hozzá.
Moszkva továbbra is nyitott a Nagy-Britanniával folytatandó együttműködésre, de ha London bármilyen megtorló intézkedést tesz, arra Oroszország válaszolni fog – mondta a Kreml szóvivője.
A 66 éves Szergej Szkripalt és 33 éves lányát, Juliját eszméletlen állapotban találták március 4-én a délnyugat-angliai Salisburyben. Azóta „válságos állapotban” kórházban ápolják őket.




Itt a válasz a britek lépésére - Oroszország kiutasított 23 diplomatát

2018. március 17.





Moszkva nem kívánatos személynek nyilvánított 23 brit diplomatát, visszavonta a szentpétervári brit főkonzulátus megnyitására és üzemeltetésére vonatkozó engedélyt, és Oroszország területén leállította a kulturális és oktatási ügyekkel foglakozó British Council tevékenységét az úgynevezett Szkripal-ügy miatt kirobbant diplomáciai viszályban - írja az MTI. Ezt szombaton az orosz külügyminisztérium közölte, miután a tárcához bekérették Laurie Bristow brit nagykövetet és ott közölték vele a döntést.
Oroszország arra reagált, hogy a brit kormány kiutasít 23 olyan orosz diplomatát, akikről megállapította, hogy hírszerzési tevékenységet folytatnak Nagy-Britanniában, és felfüggeszt minden tervezett magas szintű kétoldalú diplomáciai érintkezést Oroszországgal, de a párbeszédet nem akarja teljesen megszakítani az orosz kormánnyal - ezt jelentette be szerdán a londoni alsóházban Theresa May brit miniszterelnök. A diplomatáknak egy hetük van arra, hogy elhagyják az Egyesült Királyságot.
Az intézkedések előzménye a délnyugat-angliai Salisbury városában - a brit szakértői vizsgálat megállapítása szerint orosz fejlesztésű, fegyverben is használható minőségű - idegméreggel elkövetett gyilkossági kísérlet, amelynek célpontja Szergej Szkripal, a brit külső hírszerzés (MI6) volt orosz ügynöke, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese és lánya, Julija Szkripal volt. Mindkettőjüket válságos állapotban kezelik Salisbury kórházában. Mérgezést szenvedett egy brit rendőr is, aki az elsők között ért az incidens helyszínére; ő súlyos állapotban van.




Több mint 100 orosz diplomatát utasítottak ki nyugati államok egy kettős ügynök megmérgezése miatt


Mindössze egy héttel az után, hogy egy szabadnak és fairnek semmiképpen nem nevezhető választáson Vlagyimir Putyin negyedik elnöki mandátumára a hivatalos számok szerint legalábbis eddigi legnagyobb arányban kapott felhatalmazást, az orosz hírszerzést és diplomáciát súlyos, noha lényegében szimbolikus csapás érte. Több mint 20 állam összehangolt diplomáciai akció keretében egyszerre utasított ki területéről több mint száz, a gyanú szerint kémként is foglalkoztatott orosz diplomatát. A diplomáciai lépések válaszként születtek Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és lánya elleni március eleji támadásra, amelyet a brit hatóságok szerint orosz államhoz köthető ügynökök hajtottak végre idegméreggel. Oroszország válaszlépésekre készül.
SZERGEJ SZKRIPAL, FOTÓ: MISHA JAPARIDZE/AP
Március 4-én mérgeztek meg idegméreggel egy Szergej Szkripal nevű orosz-brit kettős ügynököt és lányát. A támadást mindketten túlélték, kómában fekszenek, az elsők között a a helyszínre érkezve mérgezést kapó rendőrt pedig egy hét után kiengedték a kórházból.

A korábban hosszú ideig az orosz titkosszolgálatoknál dolgozó Szkripal egy ideig a briteknek is szivárogtatott. Ez, illetve a Szovjetúnióban gyártott ideggáz, valamint a támadás profi kivitelezése miatt a brit hatóságok szerint arra utal, hogy a támadás mögött orosz állami szervek állnak. Boris Johnson külügyminiszter korábban úgy nyilatkozott, a támadást minden bizonnyal maga Vlagyimir Putyin rendelhete el.

Putyin Emanuel Macron francia elnökkel való telefonbeszélgetésében múlt hétfőn azt állította, a brit bizonyítékok egyáltalán nem kielégítőek, és szerinte a nemzeti hatóságoknak egymással együttműködve kellene kivizsgálniuk az esetet. Az elnök újraválasztásának éjszakáján azt is állította, a médiából értesült a tragédiáról, és kétkedését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy idegtámadás történhetett: szerinte ez esetben sokan a helyszínen életüket vesztették volna. Noha úgy tűnik, szerencsére senki nem halt bele a támadásba, a célpontonton és lányán túl egy kiérkező rendőr súlyosabban megsérült, és további 21 embert kellett kezelni légzési nehézségekkel.
A brit kormány mindenesetre nagyon súlyos határátlépésként értékeli a területén, egy brit állampolgár ellen, a nemzetközi jog által tiltott eszközzel végrehajtott támadást. Március 14-én határozott lépésre szánta el magát: 23 orosz diplomatát utasítottak ki Nagy-Britannia területéről. Az orosz fél erre válaszként szintén kiutasított 23 diplomatát, emellett bezáratta a szentpétervári brit konzulátust is.
Az újabb diplomáciai lépésekre hétfőn került sor. Donald J. Trump amerikai elnök 60 diplomata kiutasítását rendelte el, ezzel párhuzamosan 21 európai – köztük 15 EU-s – állam, Ausztrália, valamint Kanada is, összesen több tucat diplomatával jár el így. Az USA és az Egyesült Királyság után a legsúlyosabb csapást Ukrajna mérte az orosz diplomáciára, ők 13 külügyi és hírszerző munkatárs további munkáját lehetetlenítetták el.

Az Egyesült Államok Külügyminisztériumának hétfői közleménye szerint a szövetséges Nagy-Britanniával szembeni szolidaritás miatt került sor a kiutasításokra. A közlemény szerint a támadók a vegyi fegyverekről szóló nemzetközi egyezménnyel a nemzetközi jogot is megsértették. A 60 diplomata kiutasítása mellett az USA seattle-i orosz konzulátusát is bezárják.

Az EU már március 23-án hazahívta oroszországi nagykövetét, hétfőn pedig további 15 tagállam szánta el magát az USA-val való koordinált diplomáciai lépésre.
Donald Tusk, az Európai Bizottság elnöke Bulgáriában jelentette be, hogy Franciaország és Németország 4-4 diplomatát tett tiltólistára, és a Visegrádi és Kelet-Európai országok is részt vesznek az akcióban. Lengyelország 4, a Cseh Köztársaság 3 diplomatát utasít ki, valamint Románia és Horvátország is a kiutasítók közt van. Az britek és a Fehér Ház unszolása ellenére kimaradt azonban az akcióból 8 EU-tagállam, köztük Szlovákia, Szlovénia, Ausztria és Bulgária. Tusk elmondta, hogy további diplomáciai lépéseket sem tart kizártnak.

A bizottsági elnök bejelentése után néhány órával a Külgazdasági és Külügyminisztérium is közölte, Magyarország is kiutasít egy orosz diplomatát, aki hírszerző tevékenységet is végzett.

A külügy és Orbán Viktor eddig a többi EU-s vezetőhöz képest sokkal óvatosan kommunikáltak a Szkripal-ügyben, és noha az EU csütörtöki közös nyilatkozata Magyarországot is magában foglalta, a miniszterelnök korábban inkább úgy nyilatkozott a kérdésről, hogy abban a támadást ugyan elítélte, de nem tett említést Oroszországról.
Ne maradj le! Iratkozz fel heti hírlevelünkre!
A Feliratkozom gombra kattintással elfogadod, hogy a Kettős Mérce Egyesület az emailcímedet mint személyes adatot hírlevél küldése céljából kezelje. Több infó.
Az USA és az EU-s államok mellett további európai államok, valamint Kanada és Ausztrália is kivette részét a szankcióból.
A koordinált csapás mindenesetre a legsúlyosabb szankció az orosz diplomáciára azóta, hogy a Krím-félsziget annektálása után a Kreml képviselőit kizárták a 2014-es G8-as csúcsértekezletről.
Politico elemzője arra emlékeztet, hogy Putyin az Oroszország által elmúlt években elkövetett nemzetközi jogsértések és incidensek kapcsán is hasonló taktikát választott: sem a Krím-félsziget annektálásáért, sem a Malajziai utasszállító lelövéséért nem vállalták a felelősséget, és ugyanígy járnak el az európai és amerikai választásokba való különböző szintű, nyilvánvaló beavatkozások kapcsán is.

A hétfői lépések tehát leginkább azt az üzenetet hordozzák, hogy a nyugati államok többsége nem tekinti szavahihető partnernek a folyamatos határátlépésekkel operáló orosz felet, így a perdöntő bizonyítékok hiányában is hajlandóak megtorló lépésekhez folyamodni.

Az orosz külügyminisztérium a korábbi válaszlépések kapcsán is elmondta, hogy szerintük a britek és szövetségeseik megalapozatlanul vádaskodnak, és egy összehangolt orosz-ellenes támadással állunk szemben, amely ellehetetleníti a kontinens politikai normalizálását. A hétfői nyilatkozatok, és a  több mint 100 diplomata kiutasítása után az orosz külügyminisztérium konfrontatív, “barátságtalan” gesztusoknak nevezte a lépéseket, és válaszlépéseket helyezett kilátásba. Az Orosz Nagykövetség hivatalos twitter-fiókja pedig közzé is tett egy szavazást, amiben azt kérdezik a követőktől, hogy szerintük melyik oroszországi konzulátust kellene válaszként bezárni.
Russia in USA ?￰゚ヌᄎ




@RusEmbUSA





US administration?￰゚ヌᄌ ordered the closure of the Russian Consulate in Seattle@GK_Seattle?￰゚ヌᄎ. What US Consulate General would you close in @Russia, if it was up to you to decide
4:12 PM - Mar 26, 2018


A diplomáciai helyzet mindenesetre nagyon feszült. Theresa May brit miniszterelnök például arról beszélt, hogy büszke a britekkel szolidaritást vállalókra, ennyi orosz diplomatát együttesen ugyanis még sosem utasítottak ki a történelem során.




Kimondta a brit miniszterelnök: Oroszország



Oroszország "meggondolatlan és arcátlan" támadást intézett az Egyesült Királyság ellen Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezésével - jelentette ki a brit miniszterelnök az európai uniós vezetők csütörtöki brüsszeli csúcstalálkozója előtt. 
Rövid nyilatkozatában Theresa May arról számolt be, hogy a munkavacsorán fel fogja vetni a kérdést a kollégáinak, közeli szövetségesekként és barátokként ugyanis hasonló kihívásokkal néznek szembe az európai országok.
Világos, hogy az orosz fenyegetés nem ismer határokat
- hangoztatta.

Hozzátette, a történtek "az Európa és közeli szomszédai, például a nyugat-balkáni és a közel-keleti államok elleni orosz agresszió mintájába illeszkednek".

Federica Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő aláhúzta: az egység a legerősebb politikai jelzés, amit küldhet az EU.
Kimondta a brit miniszterelnök: Oroszország megtámadott minket
Theresa May a brüsszeli csúcs első napján. Kép és címlapkép forrása: JOHN THYS / AFP



Nekimegy Oroszországnak az EU





Napokon belül több tagország is további intézkedéseket fogadhat el Oroszországgal szemben Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezése miatt - jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke az uniós vezetők pénteki brüsszeli csúcstalálkozója után. Több uniós tagállam is bejelentette, hogy orosz diplomaták kiutasítását fontolgatja. A hírek szerint Orbán Viktor tette azt a javaslatot a miniszterelnökök tegnapi találkozóján, hogy hívják vissza Brüsszelbe egyeztetésre az Európai Unió moszkvai nagykövetét. 
Az ülést lezáró sajtótájékoztatón Donald Tusk arról számolt be, hogy akár már hétfőn újabb lépéseket jelenthetnek be bizonyos tagállamok. Azt nem tudta megmondani, hogy hány ország fontolgat további intézkedéseket, mindössze annyit közölt, hogy "egynél több, de nem az összes".
Arra a kérdésre, hogy EU-szinten várhatóak-e más lépések a moszkvai uniós nagykövet konzultációra való visszahívásán kívül, azt válaszolta, hogy "túl korai lenne erről beszélni", a vizsgálatok lezárulta után, remélhetőleg áprilisban már többet tudnak majd mondani.
Azt követően, hogy az Európai Unió állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács felkérte az EU külügyi főképviselőjét, hogy konzultációra rendelje vissza Moszkvából az EU oroszországi nagykövetét, több uniós tagállam is bejelentette, hogy hasonló lépéseket és orosz diplomaták kiutasítását fontolgatja.
Litvánia elnöke pénteken azt közölte, hogy az úgynevezett Szkripal-ügy miatt országa is megvizsgálja orosz diplomaták kiutasításának lehetőségét, ahogyan azt az Egyesült Királyság tette. Dalia Grybauskaite kijelentette, mivel Theresa May brit kormányfő pontos információkkal szolgált és részletes tájékoztatást adott az ügyről, a válaszlépésre már a jövő hét folyamán sor kerülhet.
Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter tájékoztatása szerint Párizs is fontolgatja orosz diplomaták kiutasítását. "Még meglátjuk" - nyilatkozott a Kijevben tartózkodó francia tárcavezető.
Leo Varadkar ír kormányfő pénteken ismételten támogatásáról biztosítatta az Egyesült Királyságot, a történteket pedig "felháborítónak és elítélendőnek" nevezte. Mint elmondta, biztonsági intézkedések keretében számba veszik azokat az orosz diplomatákat, akik nem jogszerűen tartózkodnak az országban, vagy más okból kiutasíthatók.
Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök kijelentette, megvizsgálják, hogy kell-e, és ha igen, milyen egyoldalú lépéseket lehet tenni a mérgezéses támadás ügyében.
Andrej Babis cseh ügyvezető miniszterelnök pénteki nyilatkozatában arról tájékoztatott, hogy a hétvégén konzultációt folytatnak az orosz diplomaták kiutasításának lehetőségéről. Legfeljebb néhány diplomatáról lehet szó - közölte. A megbeszélések eredményét hétfőre ígérte, hozzátéve: támogatja a határozott válaszlépések megtételét.
Babis csütörtökön a NATO székházában tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a leghatározottabban elutasítja a Novicsok eredetéről megjelent orosz állításokat, amelyek szerint a merényletkísérlethez használt idegméreg Csehországból származott volna. A vádaskodásokat semmivel sem lehet bizonyítani. "Ez valóságos hazugság" - tette hozzá.
Andrej Plenkovic horvát miniszterelnök az uniós csúcstalálkozót követően elmondta, nem kérdőjelezhető meg a brit biztonsági szolgálat következtetéseinek hitelessége, amely szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős az idegméreggel elkövetett támadásért. Aláhúzta, Horvátország megfontolja az összes lehetőséget az orosz diplomaták kiutasítása ügyében. "Ha szükséges, teszünk ilyen intézkedéseket" - mondta.
Információk szerint Hollandia, Lengyelország, Észtország és Lettország is hasonló intézkedéseket tervez. Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - derül ki a kétnapos brüsszeli csúcstalálkozón elfogadott zárónyilatkozatból. Az elfogadott szöveg szerint az "egyetlen ésszerű magyarázat", hogy az orosz vezetés áll az idegméreggel elkövetett, március 4-i merénylet mögött.
Angela Merkel német kancellár péntek hajnalban tett nyilatkozata szerint az elítélő szavak mellett további intézkedések meghozatalára is sor kerülhet. Az Európai Külügyi Szolgálat péntek délelőtt tudatta, hogy az Európai Tanács felkérte az EU külügyi főképviselőjét, hogy konzultációra rendelje vissza Moszkvából az oroszországi uniós nagykövetet. A közlemény szerint a nagykövet a hétvégén visszatér Brüsszelbe, ahol egyeztetni fog Federica Mogherinivel.
Az MTI úgy értesült, hogy a döntésnél Magyarország azokkal az országokkal értett egyet, akik további lépéseket akartak az EU nevében tenni az angliai mérgezés ügyében. "Orbán Viktor tette azt a javaslatot a miniszterelnökök tegnapi találkozóján, hogy hívják vissza Brüsszelbe egyeztetésre az Európai Unió moszkvai nagykövetét" - fogalmazott egy neve mellőzését kérő brüsszeli forrás.

Március 4-én Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynök és lánya, Julija súlyos mérgezéses tünetekkel került az angliai Salisbury városának kórházába. A férfi korábban az orosz katonai hírszerzés ezredese volt, s tíz éven át dolgozott a brit külső hírszerzésnek. Brit álláspont szerint Szkripalt és lányát idegméreggel próbálták meggyilkolni, amiért Oroszország felelős. A moszkvai vezetés ezt visszautasította. Az ügy egyre inkább elmérgesedett, a vádak és viszontvádak nyomán a két ország kölcsönösen kiutasított 23 diplomatát. A nyugati országok felsorakoztak Nagy-Britannia mögött.


Franciaország és Németország már a jövő héten egyeztetéseket kezd arról, hogy milyen arányos és összehangolt válaszlépésekre lehet szükség Oroszországgal szemben Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezése ügyében - közölte Emmanuel Macron Brüsszelben pénteken. A francia elnök Angela Merkel német kancellárral az uniós állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóját követően tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, a történtek közös fellépést, összehangolt uniós választ követelnek. Aláhúzta, nem lehetnek azonban túlzott elvárások a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértőinek vizsgálati eredményeit illetően, mert csak technikai véleményt közölnek a használt vegyületről, előkövetőket nem neveznek meg. A vizsgálat eredménye legfeljebb árnyalhatja, lényegesen nem fogja befolyásolni az eddig kialakult álláspontot - közölte.






Az EU nekimegy Oroszországnak a mérgezéses ügy miatt



2018. március 24., szombat  Európai ügyekEurópán kívül
Az európai uniós állam- és kormányfők kétnapos brüsszeli csúcstalálkozóján elfogadott zárónyilatkozat szerint “nagyon valószínű”, hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és lánya március eleji angliai megmérgezéséért. A találkozón több uniós tagállam is bejelentette, hogy orosz diplomaták kiutasítását fontolgatja.

Az uniós vezetők egyhangúlag elfogadott nyilatkozata szerint az “egyetlen ésszerű magyarázat”, hogy az orosz vezetés áll az idegméreggel március 4-én elkövetett merénylet mögött. A pénteken zárult találkozó résztvevői a “lehető leghatározottabban elítélték” a támadást, valamint újfent feltétel nélküli szolidaritásukról biztosították az Egyesült Királyságot a közös európai biztonságot érintő “súlyos fenyegetéssel” szemben.
Hangsúlyozták: a vegyi fegyverek használata minden körülmények között teljességgel elfogadhatatlan és komoly biztonsági fenyegetést jelent. Az Európai Unió állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács felkérte az EU külügyi főképviselőjét, hogy konzultációra rendelje vissza Moszkvából az EU oroszországi nagykövetét.
Az MTI úgy értesült, hogy a döntésnél Magyarország azokkal az országokkal értett egyet, akik további lépéseket akartak az EU nevében tenni az angliai mérgezés ügyében. Orbán Viktor miniszterelnök “tette azt a javaslatot a miniszterelnökök találkozójának pénteki napján, hogy hívják vissza Brüsszelbe egyeztetésre az Európai Unió moszkvai nagykövetét” – fogalmazott egy brüsszeli forrás.
A találkozó végén több vezető jelentette be, hogy válaszlépéseket tervez és orosz diplomaták kiutasítását fontolgatja. Ezt Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke is megerősítette, mondván: napokon belül több tagország is további intézkedéseket fogadhat el Oroszországgal szemben Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezése miatt.
Az ülést lezáró sajtótájékoztatón Tusk arról számolt be, hogy akár már hétfőn újabb lépéseket jelenthetnek be bizonyos tagállamok. Azt nem tudta megmondani, hogy hány ország fontolgat további intézkedéseket, annyit közölt, hogy egynél több, de nem az összes”. Arra a kérdésre, hogy EU-szinten várhatóak-e más lépések a moszkvai uniós nagykövet konzultációra való visszahívásán kívül, azt válaszolta, hogy “túl korai lenne erről beszélni”, a vizsgálatok lezárulta után, remélhetőleg áprilisban már többet tudnak majd mondani.
A tanács elnöke örömét fejezte ki amiatt, hogy a bennmaradó tagországok vezetői a brit uniós kilépés dacára is egységes és feltétlen támogatásukról biztosították az Egyesült Királyságot. Rámutatott: a tagállamoknak nagyon különbözőek az álláspontjai, az érdekei, a hagyományai, ezért is hatalmas eredmény a közös front megőrzése.

Macron: arányos és összehangolt válasz várható

Franciaország és Németország már a jövő héten egyeztetéseket kezd arról, hogy milyen arányos és összehangolt válaszlépésekre lehet szükség Oroszországgal szemben Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezése ügyében – közölte Emmanuel Macron Brüsszelben pénteken.
A francia elnök Angela Merkel német kancellárral az uniós állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóját követően tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a történtek közös fellépést, összehangolt uniós választ követelnek.
Aláhúzta, hogy nem lehetnek azonban túlzott elvárások a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértőinek vizsgálati eredményeit illetően, mert csak technikai véleményt közölnek a használt vegyületről, előkövetőket nem neveznek meg. A vizsgálat eredménye legfeljebb árnyalhatja, lényegesen nem fogja befolyásolni az eddig kialakult álláspontot – közölte.
Angela Merkel a sajtótájékoztatón megerősítette: nincs más ésszerű magyarázat, azaz nem kérdőjelezhető meg Nagy-Britannia az uniós tagországok által is támogatott véleménye, amely szerint “nagyon valószínű”, hogy Oroszország a felelős az idegméreggel elkövetett támadásért. Németország és Franciaország egyetért abban, hogy határozottabb lépésekre is szükség lehet az uniós állam-, illetve kormányfőinek döntésénél, hogy konzultációra visszarendelték az EU oroszországi nagykövetét Moszkvából. A Berlin és Párizs jövő héten egyeztet az összehangolt lépésekről – ismételte meg Macron szavait.
  • Kapcsolódó cikkeink:

Az EU-csúcson megtárgyalt egyéb ügyek

Az importált acélra és alumíniumra bevezetett amerikai védővámok ügyében az uniós vezetők kijelentették: az Európai Uniónak állandó mentességet kellene kapnia az importált acélra és alumíniumra kivetett amerikai védővámok hatálya alól. Az Egyesült Államok kormányzata mások mellett az Európai Unió országai számára május 1-jéig adott mentességet a védővámok alól.
Az erős transzatlanti kapcsolat a sarokköve mind az Egyesült Államok, mind az Európai Unió biztonságának” – hangsúlyozták a közös nyilatkozatban.
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság úgy vélekedett, hogy nem reális az Egyesült Államok által megszabott május 1-jei határidő, amíg az Európai Unió ideiglenes mentességet kapott. Mint mondta: nem valószínű, hogy eddig le tudják zárni a következő napokban kezdődő vámtárgyalásokat, mivel nagyon összetett kérdésekre kell megoldást találniuk. Ugyanakkor üdvözölte, hogy az Egyesült Államok “egységes kereskedelmi entitásként” ismerte el az Európai Uniót, és nem próbálta megosztani a tagállamokat.
A vezetők zárónyilatkozatukban határozottan elítélték Törökországot, amiért a hatóságaik “jogtalanul őrizetbe vettek” két görög katonát, valamint Ankara azon fenyegetőzése miatt, hogy megakadályozzák a ciprusi földgáz- és olajkitermelést. Felszólították az EU-tagjelölt Törökországot, hogy hagyjon fel törvénybe ütköző akcióival, és a nemzetközi joggal összhangban tartsa tiszteletben Ciprus szuverén jogait a területén található természeti erőforrások feltárására és kiaknázására. Továbbá arra szólították fel Ankarát, hogy hozza rendbe Ciprussal ápolt jószomszédi kapcsolatait, és normalizálja a kapcsolatokat valamennyi uniós tagállammal. A vezetők súlyos aggodalmukat fejezték ki az uniós állampolgárok elleni “folyamatos megtorló akciókkal” kapcsolatban is, sürgetve Ankarát, hogy a kérdéses ügyeket az érintett EU-tagállamokkal folytatott párbeszéd útján rendezze.
A zárónyilatkozatban aláhúzták azt is, hogy várakozással tekintenek az EU és a Nyugat-Balkán országainak május közepére, Szófiában tervezett csúcstalálkozója elé. A tanácskozás várhatóan a térség európai perspektívájának újbóli megerősítését, konkrét kezdeményezések elindítását, valamint a régió kapcsolatainak javítását szolgálja majd – írták.
Ezen kívül arra is kitértek, hogy a közösségi oldalaknak és a digitális platformoknak biztosítaniuk kell az átláthatóságot, illetve az állampolgárok magánéletének és személyes adatainak teljes körű védelmét. “Az európai uniós és a nemzeti szabályozást tiszteletben kell tartani” – írták a Facebook körül a napokban kirobbant botrányra utalva. Mint kiderült, a közösségi oldal adatbázisát üzleti, és főként politikai kampányok céljaira használták, mégpedig a felhasználók hozzájárulása nélkül.
Nagy-Britannia kilépését követően az unióban maradó huszonhetek elfogadták az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeli kapcsolatrendszerére vonatkozó tárgyalási irányelveiket. A szöveg szerint emellett elvi jóváhagyásukat adták a szigetország kilépését követő átmeneti időszakhoz, amelynek feltételeiről néhány napja állapodtak meg a felek főtárgyalói. Mint írták: az EU a lehető legszorosabb viszonyra törekszik a jövőben az Egyesült Királysággal. A gazdasági és kereskedelmi partnerség mellett egyéb területeken is együttműködésre van szükség, például a terrorizmus elleni harcban, illetve a kül-, a biztonság- és a védelempolitikában.
Ugyanakkor figyelmeztettek: a brit álláspont korlátozza a “jövőbeli partnerség mélységét”, ugyanis elkerülhetetlenül zavarok fognak keletkezni a kereskedelemben, ha az ország elhagyja a belső piacot és a vámuniót. “Ez sajnos negatív gazdasági következményekkel fog járni, elsősorban az Egyesült Királyság számára” – áll az elfogadott zárónyilatkozatban.



Oroszország is megkezdte a kiutasításokat



2018. március 30., péntek  Európai ügyekEurópán kívül
Oroszország kiutasít 60 amerikai diplomatát és bezáratja az Egyesült Államok szentpétervári konzulátusát – jelentette be csütörtök este Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Moszkva így válaszolt Washingtonnak arra a döntésére, hogy a Szkripal-ügy miatt Nagy-Britannia iránti szolidaritásból nem kívánatos személynek nyilvánít 60 orosz diplomatát és bezáratja Oroszország seattle-i főkonzulátusát.
Lavrov elmondta, hogy Jon Huntsman amerikai nagykövetet bekérették az orosz külügyminisztériumba, ahol Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes ismerteti vele az orosz ellenlépéseket.
Bejelentették továbbá, hogy Oroszország azonos választ ad minden államnak, amely orosz diplomatákat utasított ki.
A többi országgal kapcsolatban is minden tükörszerű lesz abban a tekintetben, ami azoknak az embereknek a számát illeti, akiknek távozniuk kell majd az Oroszországi Föderációból a diplomáciai missziók kötelékéből” – tette hozzá Szergej Lavrov.
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy moszkvai sajtóértekezleten 2018. március 29-én. Lavrov közölte, hogy Oroszország azonos választ ad minden államnak, amely orosz diplomatákat utasított ki a Szkripal-üggyel kapcsolatban. (MTI/EPA/Szergej Csirikov)
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy moszkvai sajtóértekezleten 2018. március 29-én. Lavrov közölte, hogy Oroszország azonos választ ad minden államnak, amely orosz diplomatákat utasított ki a Szkripal-üggyel kapcsolatban. (MTI/EPA/Szergej Csirikov)
Az orosz külügyminisztérium honlapján közölte, hogy az amerikai diplomaták kiutasítása a moszkvai amerikai nagykövetség 58 és a jekatyerinburgi főkonzulátus két munkatársát érinti a “diplomáciai státusukkal összeegyeztethetetlen tevékenységük miatt”. Az amerikaiak képviselőinek a szentpétervári főkonzulátus épületét két nap alatt, legkésőbb szombaton ki kell üríteniük.
A diplomáciai tárca közleménye szerint Rjabkov tiltakozó jegyzéket nyújtott át Huntsmannek a kiutasítások és a seattle-i főkonzulátus bezáratása, valamint annak az amerikai hatóságok általi megszállásának szándéka miatt, amit 2016-17-ben már öt orosz állami tulajdonban lévő objektum erőszakos elfoglalása előzött meg.
Jon Huntsmantől emellett az orosz diplomáciai tárcánál magyarázatot követeltek azokra a nyilvános kijelentéseire, amelyek szerint nem kizárható az orosz állami kinnlévőségek egyesült államokbeli befagyasztása. A dokumentum szerint az amerikai felet figyelmeztették arra, hogy egy ilyen “fenyegetés” valóra váltása a kétoldalú kapcsolatok további “komoly degradációjához” vezethet, ami “komoly következményekkel járhat a globális stabilitásra nézve”. Az orosz külügyminisztériumban felhívták az amerikai diplomata figyelmét arra, hogy az Egyesült Államokban található orosz diplomáciai és konzuli képviseletek elleni “ellenséges akciók” folytatódása esetén kiegészítő intézkedéseket fognak foganatosítani az oroszországi amerikai követség és konzuli létesítmények személyzete ellen.
Az amerikai hatóságoknak, amelyek ösztönzik, dagasztják az országunk elleni rágalomkampányt, felajánlották, hogy gondolkozzanak el és vessenek véget a kétoldalú kapcsolatokat romboló megfontolatlan lépéseknek”.





A Gazprom nem fizet kártérítést és nem szállít gázt Ukrajnának





2018. március 27., kedd  Európai ügyekGazdaságpolitika
A Gazprom orosz állami gázvállalat nem hajlandó végrehajtani a stockholmi választott döntőbíróság határozatait, így nem indítja újra a gázszállításokat Ukrajnának, és nem fizeti ki az ukrán félnek megítélt 2,6 milliárd dollár kártérítést – hozta nyilvánosságra kedden a Naftohaz ukrán gázvállalat sajtószolgálata.

A közlemény szerint a két vállalat a múlt héten folytatott tárgyalásokat, amelyeken az orosz fél arra igyekezett rávenni az ukránokat, hogy változtatásokat hajtsanak végre vagy szüntessék meg az általuk korábban megkötött, még érvényben lévő szerződéseket, így ugyanis semmissé válnának a stockholmi bíróság határozatai. A Naftohaz mindkét javaslatot elfogadhatatlannak minősítette és elvetette.
Az, hogy a Gazprom nem hajlandó teljesíteni a nemzetközileg elismert, nagy tekintélyű kereskedelmi választott bíróság határozatát, kétségbe vonja az orosz vállalat, mint partner megbízhatóságát az európai gázipar számára. Fennáll a veszélye annak, hogy általában sem tartja be a szerződéseit” – szögezte le közleményében az ukrán vállalat.
  • Kapcsolódó cikkeink:
A Naftohaz tájékoztatása alapján abban állapodtak meg az orosz féllel, hogy áprilisban újabb tárgyalási fordulót tartanak. Ezen várhatóan a Gazprom válaszol a Naftohaznak a tranzitdíjak áttekintésére, valamint az Ukrajnán keresztüli gázszállításokról szóló szerződés 2019-es lejárta utáni meghosszabbítására tett javaslataira.
Az ukrán és az orosz állami gázvállalat 2014 nyarán perelte be kölcsönösen a másikat a gázvásárlásról, illetve a tranzitról 2009-ben kötött – tíz évre szóló – két szerződés megszegéséért.
Az orosz elnök Vlagyimir Putyin és a Gazprom vezérigazgatója, Alekszej Miller a Novo Ogaryovoban található állami rezidencián, 2018. február 16-án. EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT
Az orosz elnök Vlagyimir Putyin és a Gazprom vezérigazgatója, Alekszej Miller a Novo Ogaryovoban található állami rezidencián, 2018. február 16-án. EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL
A stockholmi döntőbíróság tavaly decemberben és idén február végén a gázárral és a tranzitdíjjal kapcsolatban is Ukrajna számára kedvező ítéletet hozott. A perekben a bíróság arra kötelezte a Gazprom orosz gázvállalatot, hogy 2,56 milliárd dollárt fizessen Ukrajnának, valamint legfeljebb évi öt milliárd köbméter gázt szállítson le Ukrajnának 2018-2019-ben európai piaci áron. Mindkét határozat végrehajtását március 1-jén kellett volna megkezdenie az orosz gázóriásnak, de nem tette – ehelyett a Gazprom március 5-én arról értesítette a Naftohazt, hogy a stockholmi döntőbíróságon szerződésbontási eljárást indított el.
Petro Porosenko ukrán elnök március 7-én bejelentette: egy jogászcsapat már hozzálátott annak kidolgozásához, miképpen foglalhatja le Ukrajna a Gazprom aktívumait belföldön és külföldön, hogy a megítélt kártérítési összeget – amely ráadásul minden késedelmes nappal újabb félmillió dollár büntetőkamattal növekszik – ily módon hajtsa be.
Forrás: MTI





London évtizedekre leépítette Oroszország hírszerzési kapacitását



A brit külügyminiszter szerint "nagyon kevés kétség fűződik ahhoz", hogy a délnyugat-angliai Salisbury városában orosz fejlesztésű idegméreggel elkövetett múlt heti gyilkossági kísérletért Oroszországot terheli a felelősség.
Boris Johnson a BBC televíziónak nyilatkozva csütörtökön kijelentette: az eddigi nemzetközi reakciókból megítélhetően nem sokan kétlik, hogy az elkövetők szándékoltan a Novicsok nevű, katonai célokra is használható minőségű idegméreg-hatóanyagot használták Szergej Szkripal, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese, a brit külső hírszerzés (MI6) volt ügynöke és lánya, Julija Szkripal ellen.
Johnson szerint Szkripalt Moszkvában dezertőrnek tartják, és
a mérgezéses támadás "az orosz államra jellemző" büntetőcselekedet,
amelyet az egész világon "undorral" fogadtak.
Szkripalt és lányát válságos állapotban kezelik Salisbury városában.
Arra a kérdésre, hogy milyen közvetlen bizonyítékok támasztják alá Oroszország felelősségét, a brit külügyminiszter azt mondta: Szkripalt "az orosz állam már korábban kinézte magának bosszúállás és megtorlás célpontjaként", és Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrégiben személyesen és nyilvánosan jelentette ki, hogy "az ilyen emberek megérdemlik, hogy a torkukon akadjon a júdáspénz".
Hozzátette: az is bizonyítja Moszkva felelősségét, hogy
a felhasznált idegméreg-hatóanyagot csak Oroszországban fejlesztették ki.
Johnson kijelentette: számára az orosz fél "önelégült, gúnyos reakciója" is "alapvetően Oroszország bűnösségére vall".
A brit külügyminiszter szerint London mintát szolgáltat a gyilkossági kísérlethez használt idegméreg hatóanyagából a hágai székhelyű Vegyifegyver-tilalmi Szervezetnek (OPCW).
Theresa May brit miniszterelnök előző nap a londoni alsóházban bejelentette, hogy a mérgezéses gyilkossági kísérletre válaszul a brit kormány kiutasít 23 olyan orosz diplomatát, akikről megállapította, hogy hírszerzési tevékenységet folytatnak Nagy-Britanniában, és felfüggeszt minden tervezett magas szintű kétoldalú diplomáciai érintkezést Oroszországgal.
Arra a kérdésre, hogy London e bejelentés után milyen szinten tart majd kapcsolatot Moszkvával, Boris Johnson a csütörtöki BBC-interjúban azt mondta: a kapcsolattartás "egy időre sokkal nehezebbé válik", és
"nem valószínű", hogy Szergej Lavrov orosz külügyminisztert a közeljövőben fogadnák Londonban,
de ez nem jelenti azt, hogy Nagy-Britanniának teljes mértékben fel kellene számolnia Oroszországhoz fűződő kapcsolatait.
A brit külügyminiszter szerint "a hidegháború legsötétebb napjaiban is" fontos volt a párbeszéd fenntartása.
Előző napi alsóházi bejelentésében Theresa May is azt mondta, hogy jóllehet a brit ellenintézkedéseknek robusztusnak kell lenniük, tükrözniük kell azonban azt is, hogy Nagy-Britannia liberális demokráciaként hisz a jogállamiságban, és nem szolgálná a brit nemzeti érdekeket a párbeszéd teljes megszakítása Oroszországgal.
A brit kormányfő hozzátette:
sok törvénytisztelő orosz állampolgár él Nagy-Britanniában, és őket a brit kormány továbbra is szívesen látja.
Csütörtöki BBC-nyilatkozatában Boris Johnson a hírszerzőként azonosított 23 orosz diplomata kiutasításáról azt mondta: London ezzel a lépéssel "évtizedekre leépítette" Oroszország nagy-britanniai hírszerzési kapacitását.
Arra a kérdésre, hogy a brit kormány milyen orosz válaszlépésekre számít, Johnson azt mondta, hogy a reakció az orosz félre tartozik. A brit intézkedések "arányosak a Salisbury utcáin történtekkel", és London véleménye szerint az ügynek ez a része ezzel le is zárható - fogalmazott a brit külügyminiszter.





Kémmérgezés - itt a válasz Moszkvától



Oroszország brit diplomaták kiutasításával válaszol arra, hogy 23 orosz külszolgálati tisztségviselőnek el kell hagynia Nagy-Britanniát a Szkripal-ügy miatt - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken Asztanában.
Lavrov azt ugyanakkor nem közölte, hogy hány brit diplomatának kell majd távoznia.
Theresa May brit kormányfő szerdán jelentette be az orosz diplomaták kiutasítását,
a magas szintű kétoldalú diplomáciai érintkezés felfüggesztését,
valamint azt, hogy az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot a brit királyi család és a kormány tagjai bojkottálják, miután Nagy-Britanniában megmérgezték Szergej Szkripal volt kettős ügynököt és lányát, ami mögött a brit miniszterelnök szerint "nagy valószínűséggel" Oroszország áll.
Moszkva tagadja a vádat, az állítva, hogy nem fűződött érdeke a gyilkossághoz. Az orosz diplomácia szerint London megtagadja az ügyben az együttműködést, amelyre a vegyifegyver-tilalmi egyezmény keretében köteles lenne, nem bocsát rendelkezésre vizsgálható mintát a méregből, és nem engedi, hogy az orosz állampolgárságú Julija Szkripal konzuli segítséget kapjon.
Lavrov pénteken úgy vélekedett, hogy a Szkripal-féle mérgezés egy
újabb "kérlelhetetlen és igazolhatatlan oroszellenes játszma".
Emlékeztetett rá, hogy a Londonban 2006-ban polóniummal megölt Alekszandr Litvinyenko volt FSZB-tiszt ügye - amelyben Moszkva szintén ártatlannak vallja magát - még eljutott a bíróságra, és hangsúlyozta, hogy most még ez sem történt meg az ítélet kimondása előtt. Ismét kifejezte reményét, hogy Szkripal felépül és tisztázza, mi történt.
Az orosz diplomácia vezetője szerint Gavin Williamson brit védelmi miniszter Moszkvával kapcsolatban elhangzott hangzatos kijelentésével be akar vonulni a történelembe. Lavrov szerint amíg May még "csak" arra ragadtatta el magát, hogy "nagy valószínűséggel" Oroszország áll a kettős gyilkossági kísérlet mögött, addig Williamson már odáig ment el, hogy "Oroszország kotródjon, és fogja be a száját". A miniszter a történteket Williamson "alulműveltségével" indokolta.
Alekszandr Jakovenko londoni orosz nagykövet a Rosszija 24 hírtelevíziónak nyilatkozva kijelentette, hogy Oroszország a Szkripal-ügy miatt maximális nyomást fog gyakorolni Nagy-Britanniára.






Kurzék: nem fogunk orosz diplomatát kiutasítani!



Ausztria nem fog részt venni az USA és az uniós államok többsége által a mérgezési ügyben Oroszország ellen összehangolt akcióban részt venni.
Ausztria nem fog egyetlen diplomatát sem kiutasítani, mondta Sebastian Kurz szövetségi kancellár és Karin Kneissl külügyminiszter ma az osztrák APA hírügynökségnek.




A közszolgálati televízió szerint 16 lelőtt és 1416 megsebesített ember „csendes, meghitt húsvét”





 Itt pedig az olvasható, hogy a gázai keresztényeket nem engedték imádkozni a Szentsír templomban:



 „Jeruzsálemben idén csendes, meghitt a húsvét attól eltekintve, hogy mintegy harmincezer palesztin tüntet a határnál”, olvasható itt:
Csak remélni lehet, hogy az MTV szerkesztőinek soha nem lesz ilyen „csendes, meghitt húsvétjuk”.  Ennyire embertelen, visszataszító lények talán az egész nyugati médiavilágban sem teremnek.
Vajon a médiahatóság mit szólna, ha az összefoglaló alapját képező tudósítás szerzőjének, Shiri Zsuzsának, az MTI jeruzsálemi tudósítójának esetleges lelövését az MTV hasonló módon hirdetné? 
Mint az itt, ez alatt kitett hír mutatja, a megölt és megsebesített palesztin tüntetők miatt összeült az ENSZ Biztonsági Tanácsa:




A brit kormány újabb provokációja: Aeroflot gép átkutatása





A londoni orosz nagykövetség a külügyminisztériumnak nyújtott át diplomáciai jegyzéket magyarázatot követelve egy orosz utasszállító repülőgépnek a londoni Heathrow repülőtéren történt „ellenséges” átkutatása miatt. A jegyzék szerint ez provokáció volt Oroszország ellen.
A külképviselet választ vár arra, hogy a brit hatóságok miért kutatták át az orosz Aeroflot légitársaság gépét tegnap. A kutatás során a hatóságok felszólították a repülőgép személyzetét, hogy hagyja el a gépet, amit a vonatkozó szabályok kategorikusan  tiltanak.
London eddig nem adott választ és ezért a nagykövetség úgy értékeli mindezt, hogy az része annak az ellenséges politikának, amit a brit kormány folytat Oroszországgal szemben.
Az orosz külügyminisztérium korábban az Aeroflot gép átkutatását „elfogadhatatlan, veszélyes és felelőtlen” tettnek, valamint „egy újabb provokációnak” nevezte London részéről.
A repülőgép pilótája szerint a kutatást a brit határőrizeti szervek végezték. Vitalij Mitrofanov elmondta, a kutatást végzők semmiféle dokumentumot nem mutattak a kutatás megindokolására.






Assange letiltása az internetről és a Szkripál-féle mérgezési ügy igazi háborút kockáztató propagandaháború részei


John Pilger, a világhírű dokumentumfilmes és tényfeltáró újságíró a Russia Todaynek adott interjújában elmondta: az a tény, hogy a londoni ecuadori nagykövetség megfosztotta Julian Assange-t az internethez való hozzáféréstől, az a szólásszabadság korlátozása és része  az Oroszország valamint a Nyugatnak be nem hódoló országok elleni szélesebb körű korlátozó lépések része.
Elmondta, a szélesebb körű háború olyan fő ellenségek ellen megy elsősorban, mint Oroszország és Kína.
A hét elején a londoni ecuadori nagykövetség, amely a WikiLeakset megalapító Assange-nak 2012 óta ad menedéket, blokkolta Assange internet hozzáférését és nem enged be hozzá látogatókat. A WikiLeakshez közelálló egyik forrás elmondta az RT-nek, hogy a követség lépése amiatt történt, amiért Julian Assange az ecuadori kormánynak nem tetsző twitter-üzenetet tett közzé Carlos Puigdemont volt katalán elnök németországi letartóztatásáról.
Pilger elmondta, hogy a nyugati média ahelyett, hogy tette volna dolgát, vakon besorolt a hivatalos narratíva mögé és a Salisburyben történt mérgezés esetét a globális propaganda részévé tette. A mérgezés után a világ számos országából orosz diplomatákat utasítottak ki mindenfajta bizonyíték nélkül.
A brit kormány Moszkvát vádolta a volt orosz kém és lánya elleni vegyi támadással.
Assange egyszerűen azt a tényt szögezte le, hogy erre nincs bizonyítéka a londoni kormánynak.
Pilger elmondta, példának hozva fel a Guardian brit lapban erről írt cikket, amely teljes mértékben a hivatalos verziót erősíti, hogy az olyanok, mint a cikk szerzője, James Ball, nem újságírók, mert a nyilvánosság joga megismerni az információkat és azt, hogy mit tesznek a kormányok.
E háború második része egy igazi háborúról szól. Egy igazi háborúnak nézünk elé, hacsak e propaganda háborún nem látunk keresztül”, jelentette ki.
Leszögezte: a WikiLeaks-et és Assange-t pontosan azért támadják folyamatosan és évek óta, mert elkötelezettek a valódi újságírás mellett. Vagyis azt teszik, amit az igazi újságíróknak kellene tenniük: felelősségre vonni a hatalmon lévőket.


A magyarok ellensége, diktátorok barátja és a gyerekgázoló Tom Lantos szobrot kapott



A 2008-ban elhunyt Tom Lantos amerikai kongresszusi képviselő, akit életében a hazai média folyamatosan „szenátorozott”, vagyis éppen úgy hazudott róla, mint amikor George Sorost Soros Györgynek nevezi, egyik jótette volt, hogy Washingtonban ráhajtott a 13 éves kisfiú, Owen Sanderson lábára, majd észrevéve, hogy a kiabáló gyerekkel mit tett, hátrafarolt és áldozatát cserbenhagyva elhajtott.
Ez volt jellemző más cselekedeteire is. A rendszerváltás után ott volt az elsők között, akik ráhúzták Magyarországra az antiszemita vizeslepedőt, amikor 1992-ben az amerikai kongresszusban Csurka István ellen rendezett felhajtást.
Éveken át részletesen dokumentáltam gaztetteit. Szokásom szerint természetesen a rá vonatkozó tényeket megjelentető eredeti írások megjelölésével.
A csak róla szóló leghosszabb cikkeimet és neki címzett leveleimet idemásoltam. Az alábbiakban olvashatók.
A „Tom, mindenki barátja” című 2009. 02. 20-án jelent meg a Magyar Nemzetben.
Az „Akit majd a nagykereszt takar” című ugyanott, 2008. 01. 14-én.
A „Tom Lantos” címmel hozzá írt levél a Demokrata 2004. 04. 28-i számában jelent meg.
Aki el akarja olvasni, milyen véleménye volt még életében róla az antiszemitának igazán nem nevezhető vezető amerikai lapnak, itt a cikk: http://www.nytimes.com/1992/01/15/opinion/deception-on-capitol-hill.html
A Népszava így mutatta be február 1-jei szoboravatóját a XIII. kerületben:  http://nepszava.hu/cikk/1151737-kemeny-uzenetek-a-tom-lantos-szoboravaton
A Népszabadság volt washingtoni tudósítója, Horváth Gábor itt nyalja a talpát február 2-án, szintén a Népszavában: http://nepszava.hu/cikk/1151758-trump-es-tom-lantos
Róla szóló cikkeim:
Mivel a Demokratában 2004. 04. 28-án megjelent levélnek nem találom a linkjét, ide másoltam teljes egészében.
Utána pedig egy négyrészes, 2006-ban, ugyancsak a Demokratában megjelent levelet szintén teljes egészében idemásoltam, mert az interneten ezt sem találtam.
Kezdjük tehát a 2004-es levéllel, ahogyan az a Demokratában megjelent:
TOM LANTOS
Az Egyesült Államok kongresszusi képviselője
Képviselő Úr!
Jön a kampány, és – nyilván puszta véletlenségből –  ismét sűrűn látogat Magyarországra. Akár George Soros és Charles Gati.
Az, hogy ez a levelem önt hol éri, mindegy. Ha éppen nincs itt, majd elfaxolják önnek.
Monológom (ön a párbeszédre gyáva azokkal, akik nem szolgálják) Nyilván frissítően hat önre, hiszen ezt a hangot a nyugati világ nem sok lapjában kapja. Mély tisztelet persze néhány kivételnek, elsősorban kedvencemnek, a baloldali londoni Guardian-nek, az ottani Independent bagdadi tudósítójának, Robert Fisknek, a Toronto Star Eric Margolisának és néhány olyan kollégámnak, akik köpnek az önök „politikai korrektségére”, pénzükre és helikopter erődjeikre. Tisztelet tehát kollégáimnak, akik szabadnak születtek.
Amikor itt volt, éppen a vajdasági magyarokat és vezetőit fenyegették meg halálosan. Mibe került volna önnek,  ha látványosan és demonstratíve felveszi a telefont és Kostunicát tárcsázza? E helyett ismét a holokauszt-bizniszben utazott és utazó ügynökként a magyar politikai osztályt bíztatta, hogy vegyenek részt abban a gazemberségben, amit ön Irak felszabadításának nevez. Amikor ezt mondta, Irak égett és azóta is ég. Önök pedig épp mintegy hatszáz polgárt öltek meg Faludzsában. Isten házát is berobbantva. Nézegettem az Al-Jazíra televízió honlapján felsorakozó képeket a megcsonkított, megölt iraki gyerekekről. Miközben néztem az ön arcát az itteni tévén.  Hányinger fojtogatta torkomat.
Mialatt egyre súlyosabb akcentusával ki tudja miért itt is angolul előadott pozőrségét hallgattam, fél füllel, rámentem az internetre, hogy megnézzem, mi a véleménye önről azoknak, akik nem tartanak véleményük kimondásától. Például Ben Terrallnak, aki felidézte az izraeli Ha’aretz című lap 2002. szeptember 30-i számát, amely arról tudósított, hogy ön mit mondott Colette Avitalnak, az izraeli Knesszet tagjának. „Colette drágám”, mondta ön a törvényhozó asszonynak, „nem lesz semmilyen problémája Szaddammal. Hamar megszabadulunk tőle. Helyébe egy nyugatbarát diktátort teszünk, aki jó lesz nekünk és nektek”. Már akkor kiszemelték az akkor még emigrációban élő Ahmed Csalabit Irak vezetőjének, ugye? A feltétlen izraelbarát sikkasztót, aki nem merne Jordánia területére lépni, nehogy néhány évtizedre bekasztlizzák, ugye?
De menjünk vissza a történethez. Ön ezt mondta: „Jópofa dolgokat tulajdonít nekem a Ha’aretz, mert ellentétes egész életművemmel. Mindig is szilárdan támogattam a demokráciát”. És Ceausescut?
Ön merészelte itt felsorolni azt, hogy Szaddam Husszein gázt vetett be saját emberei ellen? Ugyan, hol tiltakozott akkor, amikor Husszein Halabdzsában gázzal megölt ötezer kurdot? Vagy amikor iráni katonák haltak meg és fulladoztak, tüdejükből vért köhögve fel az iraki mustárgáztól? Ja,  akkor Irak volt a haver? Irán meg a fősátán?
De ismét vissza a Colette-sztorihoz, akit Ben Terrall vérbeli újságíróként azonnal megkérdezett. E-mail-fordulatával a következő üzenetet kapta tőle: „Megerősíthetem, hogy a történet igaz. Magam is meglepődtem és fájtak is Lantos képviselő megjegyzései. Mivel Izrael barátja és már régóta barátja vagyok, nem akartam reagálni tagadására vagy még jobban zavarba hozni. Tisztelettel: Colette Avital, a Knesszet tagja”.
Terrall szerint ön beteges gyakorisággal hozza elő lépten-nyomon erőltetett párhuzamait a náci Németországgal és a II. világháborúval, amikor Bush háborús terveit adja el. Terrall ezen kívül önt még arcátlan csalásokkal is vádolja és a közvélemény súlyos félrevezetésével. Amikor ön 1990-ben az Emberjogi (!) Bizottság elnöke volt, meghallgatást kezdeményezett, amelyre elővezetett egy kuvaiti asszonyt, aki elmondta, hogy saját szemével látta, amint iraki katonák egy kuvaiti kórházban lévő inkubátorokból csecsemőket téptek ki. Az asszony azt is mondta, hogy csak keresztnevét (Najira) meri megmondani nevét, mert fél. Ön csak azt felejtette el elmondani – és ez John MacArthurnak a polcomon lévő, Második front: cenzúra és propaganda az Öbölháborúban című könyvében is olvasható -, hogy a fiatal hölgy nem véletlenül hallgatta el teljesen nevét (Najira Al-Szaba). No nem félelmében, hanem azért, mert akkor az újságírók azonnal tudták volna, hogy ő  a washingtoni kuvaiti nagykövet felesége. És azt is, hogy az ő tanúvallomását az a Hill and Knowlton PR-cég készítette, amely szerződésben állt a kuvaiti királyi családdal és amelynek egyébként itteni fő embere az a feltétlen SZDSZ-barát Göllner András, aki egy harmadrendű kanadai egyetem unalmát cserélte fel az izgalmas és lukratív budapesti munkára. Az is csupán éppoly véletlen, hogy a Hill and Knowlton ingyen bocsátott irodákat az ön rendelkezésére és adott önnek pénzügyi támogatást, mint amilyen „véletlenszerűen” ön vádolja meg antiszemitizmussal Magyarországon mindenkori jobbközép kormányait, lehetőleg kampányközeli időszakban.
Terrall messze nincs egyedül az ön értékelésében. Wayne Madsen így kezdi Tom Lantos hazugságai – a Ház Lugosi Bélája című cikkét: „Csalárd, hamis és mindenkit becsap”. Ha ön Tom Lantos, a cikk önről szól. A második mondat szerint „Folyamatosan hangsúlyozza áldozati mivoltát… a Capitolium első számú emberjogi szakértőjének hiszi magát, holott ez a gyűlöletes, úgynevezett demokratapárti valójában a félrevezetés és propaganda mestere, aki hempereg a korrupt kampánypénzekben”. Wayne Madsen felidézi, milyen aljas jelzőkkel támadta a francia, a német és a belga kormányt, amiért nem akarta önöket birodalomépítő kalandjukra elkísérni Irakba. Azt is elmondta, hogy ön Craig Livingstone-nak, a Fehér Ház biztonsági főnökének azt merte javasolni, hogy legyen öngyilkos.
Tiszta röhej volt, ahogyan az itteni médiaemberek egyik műájulatból a másik műájulatba estek  azzal kapcsolatban, hogy ön, demokratapárti létére,  mennyire támogatja a republikánus Bush iraki napirendjét, noha ön „demokratapárti”. Arról persze nyikkanni sem mertek, hogy önnek valójában melyik ország érdekei fontosak. Amit a Jewish Bulletin News-ban Aleza Goldsmith ilyen pofonegyszerűen fejezett ki, amikor arról volt szó, hogy a kaliforniai zsidó szavazók pénzét hadrendbe állítsa demokratapárti kihívója, a ciszjordániai születésű Maad Abu-Ghazalah legyőzése, vagyis közvetlenül Izrael érdekében: „Tom Lantos képviselő (Demokrata, San Mateo) a zsidók között közismert Izrael melletti megingathatatlan támogatásáról…” De ha belső forrásnak sem hisz, akkor idézem a nagyon távolságtartó francia Le monde diplomatque című folyóiratot, amely a világ szinte minden országában az antiglobális baloldal havi „bibliája”. Ebben írja Serge Halimi az Egyesült Államokban Ariel Saronnak csak barátai vannak címmel megjelent cikkében, hogy „A Fehár Ház, a kongresszus, a két nagy párt, a sajtó és Hollywood oly mértékben megszilárdította az Izrael-barát politikát a politikai, társadalmi és kulturális életben, ami ennek bukását lehetetlenné teszi”.  A zsigeri antiszemitizmussal nehezen vádolható Halimi önről pedig azt írja, hogy „Tom Lantos demokratapárti képviselő a szélsőjobboldali Likud amerikai gramafónja”.
Wayne azt írja önről, hogy mindenkit azonnal leantiszemitáz, aki nem támogatja Izraelt, elsősorban a kongresszus fekete képviselőit, akit ön különösen utál, mert a nemzetközi gyémántipart felelősnek tartják az Afrikában dühöngő polgárháborúkban ontott vér nagy részéért.
Wayne egyébként szintén kitér az ön és a Hill and Knowlton cég kapcsolatára, amely céget a korábbi, brutális indonéz és török diktatúrák ügynökeinek nevez. Sőt, azt is állítja, hogy ön kampánypénzeinek egy részét a San Francisco-i repülőtérnek a maffia által uralt szakszervezeteiről kapja.
Amikor ön a múlt héten Budapesten járt, egyik sajtókonferenciáján a Magyar Rádiótól Kulcsár István tett fel kérdést Irakkal kapcsolatban, John Kerryt, Bush kihívóját és Edward Kennedy szenátort idézve. Az amerikai sajtóattasé akkor gyorsan közbevágott, hogy vége a sajtókonferenciának. Kulcsár becsületére legyen mondva, ezt a Kossuth Rádió Krónikájában elmondta. A Krónika napján jelent meg Fisknek az Independentben egy cikke a bírálók elhallgattatásának új politikájáról A háború urai bírálóinak: Pofa be! főcímmel és ezzel az alcímmel: Hála a sajtó több tagjának szolgai magatartásának, az amerikai kormánynak könnyen mennek a dolgok. A cikk így kezdődik: „Csak pofa be. Ez uraink új külpolitikai vonala”. Fisk felemlíti azt, hogy tavaly március 16-án egy szintén amerikai segéllyel Izraelnek vásárolt toronymagas Caterpillar bulldózer hajtott rá a 23 éves Rachel Corrie, amerikai békeaktivistára, miközben palesztin barátai lefilmezték a gyilkosságot. Fisk leírja: a gyilkosság felelősségét firtatóknak és a szülőknek a „pofa be!” jutott. De azoknak is, akik emlékeztetnek arra, hogy Irak megszállása kísértetiesen kezd hasonlítani a palesztin megszállásra. A falvak elkerítésére borotvapenge éles szögesdróttal, ártatlanok letartóztatására, a kollektív büntetésekre, a helikopterekről lelőtt polgárokra. Ezt nevezi ön, Lantos-Lugosi úr, a demokrácia és a szabadság terjesztésének az ősi Mezopotámiában, ugye?
E politika gyakorlati megnyilvánulásáról tudósított a Guardian is, amikor arra a kérdésre, hogy értesülések szerint az izraeli titkosszolgálat emberei segítenek kiképezni az Irakban szolgálatot teljesítő amerikai különleges erőket, ezt a választ kapta az újságíró egy izraeli „illetékestől”: „Nem érdekünk ezt kommentálni, mert az csupán a dzsihadisták előítéleteit erősítené”.
Egy dologról tudom biztosítani önt. Egy éven belül önnek és leghűbb szövetségesének a szemében az egész világ egyre inkább egy nagy dzsihhad képét ölti.
Magyar Demokrata, 2006 júliusi és augusztusi számaiban megjelent, négyrészes levél
TOM LANTOS
képviselő, az amerikai képviselőház külügyi bizottságának rangidős, demokrata párti tagja
I.
Tisztelt Uram!
Ön Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épületében az Ön tiszteletére adott ebéden kijelentette, hogy „Az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolata soha nem volt annyira erős és aktív, mint most”.
Igen nagy elégedettség tölt el, hogy saját szavaival megerősítette azt, amit mindig is tudtam: a Bush-féle republikánusok is a volt kommunista budapesti koalíciót tartják legfőbb barátjuknak.
Megdöbbentő az a félrebeszélés, amely a magyar jobboldal atlantista részétől olvasható, mint Jeszenszky Géza volt külügyminisztertől és volt washingtoni nagykövettől is, aki a Magyar Szemlében Mi hiányzik a magyar külpolitikából? címen közzétett tanulmányában a jobboldali magyar sajtót hibáztatja azért, amiért az amerikai kormányok 1990 óta a volt kommunistákat részesítik előnyben, elfeledve, hogy mindez egész térségünkre érvényes.
Míg Tóth Szabolcs Töhötöm a Magyar Nemzet június 24-i számában Nemzeti baleset – Amerika szabadságeszménye, 1956 és a birodalmi terjeszkedés című elemzésében igen helyesen írja azt, hogy „Így utólag elmondható: a magyar jobboldal idealizmusra hajlamosabb részét felkészületlenül érte az árukapcsolásnak ez a gyakorlata, és talán a mai napig nem dolgozta fel, hogy figyelmeztetése ellenére Amerika jobban bízott a kommunistákban, mint a nemzeti táborban”, addig Jeszenszky mérhetetlen fontosságot tulajdonít a jobboldali sajtóban megjelent írásoknak az amerikai-magyar viszony alakításában: „Mi talán már észre sem vesszük ezeket, de a budapesti amerikai nagykövetség biztosan regisztrálja”. A mondat végén álló lábjegyzet pedig  „ízelítőként” Stier Gábornak, a Magyar Nemzet külpolitikai rovatvezetőjének azt az „elborzasztó” (saját jelzőm) vezércikkét emeli ki, amelyben Jeszenszky Stier azon mondatát is kiemeli, hogy Amerikát „nem hatja meg az sem, mit mond a nemzetközi jog”.
A kárhoztatott cikk megjelenését követően érdekes módon maga az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága ítélte törvénytelennek azokat a katonai álbíróságokat, amelyek elé Washington akarja hurcolni a guantánamói pokolban fogva tartott, eddig semmivel nem vádolt ártatlanokat (az ártatlanság vélelme ugyebár a nyugati demokratikus jogrendszer alapja).
Vagyis, Lantos úr, a volt külügyminiszter azt szeretné elhitetni olvasóival, hogy míg a Bush-kormány viszonya a Blair-kormánnyal a világon a legszorosabb a brit baloldali sajtóban a magyar jobboldali sajtót messze lepipáló kritikákkal dacára, addig a magyar jobboldali sajtó miatt ölelik keblükre az amerikai kormányok a volt kommunistákat és  SZDSZ-es szövetségesüket.
(folyt. jövő héten)
TOM LANTOS
képviselő, az amerikai képviselőház külügyi bizottságának rangidős, demokrata párti tagja
II.
A múlt héten ott hagytam abba  levelemet, amikor erős kételyemet fejeztem ki abban, vajon a Jeszenszky-féle atlantistáknak valóban igazuk lenne e, hogy egy ország kormánya megítélésében tényleg fontosabb-e az ellenzéki sajtója hangja, mint magának az ellenzéki pártnak vagy a kormánynak a tettei. Nagy butaság ezt feltételezni: Schröder kancellár idején a német sajtó semmivel nem volt kevésbé amerikaellenes, mint az olasz sajtó, de mivel Berlusconi volt miniszterelnök rendíthetetlenül amerikabarát volt és Amerikának segített az iraki megszállásában, Schröder pedig ellenezte azt, az amerikai-német illetve az amerikai-olasz kormányzati viszony ennek megfelelően alakult, vagyis Bush utálta Schrödert és „falta” Berlusconit.
Ha Jeszenszkyék azt állítják, hogy Magyarországnak kivételnek kell lennie és itt a sajtónak szolgaian kell amerikabarátnak mutatkoznia, akkor egyrészt miért volt szükség  rendszerváltásra, amikor korábban Moszkva várta el a szovjet vonal követését, másrészt éppen az amerikaiak hangsúlyozzák a sajtó szabadságának és függetlenségének alapvető fontosságát.
(folyt. a jövő héten)
TOM LANTOS
képviselő, az amerikai képviselőház külügyi bizottságának rangidős, demokrata párti tagja
III.
Eredetileg további három részben akartam Önnek írni.
Két esemény miatt e helyett a jövő héten már befejezem levelemet.
Ott hagytam abba a II. folytatást, hogy feltettem a kérdést, ha – mint a helyi atlantisták állítják – a sajtónak szolgaian amerikabarátnak kellene lennie,  és Washington valóban a jobboldali sajtóban az amerikaellenes cikkek miatt nem tud megbékülni az itteni jobboldallal, akkor talán nem volt érdemes végigbotorkálni tizenhat év „demokrácián”.
Másrészt az atlantisták érvelése tarthatatlan: ha az amerikai nagykövetség oly nagy figyelmet fordítana például e lapra, akkor azt ne venné észre, hogy a Gyurcsány-kormány az országot Putyin Oroszországa állami gázszolgáltatójának teljes mértékben kiszolgáltatottá teszi? Vagyis annak a Moszkvának, amellyel Washington egyre élesebben rivalizál? És ha ezt észreveszi, akkor ennek ellenére a balliberális kormányokhoz húz csak azért, mert néhány jobboldali újságíró cikke nincs ínyére?
Ezt csak azok hihetik, akiknek az ülepnyalás második természetükké vált és akik a rendszerváltás utáni buzgó pozíciókeresésben és igazodásban elfelejtették átélni a nyugati demokrácia egyik nagy hagyományát, a sajtó szabadságát. (Azt most hagyjuk, hogy a sajtó szabadsága Európában és az Ön országában miként erodálódik az utóbbi években és hogy a médiatulajdonlás miként koncentrálódik mindinkább néhány multinacionális konglomerátum kezébe.)
Erről és másról is bővebben akartam írni, de mindezt feleslegessé tette két esemény. Mindkettő rendkívül megkönnyítette érvelésemet. Azt is egyértelművé tette, hogy Önt és társait a puszta katonai erő, védtelen polgárok tömegeinek lemészárlása, országok elfoglalása, az állami terror gyakorlása, nem pedig az érvek és szavak érdeklik. Miközben néhány szövetségesüktől eltekintve a világban elszigetelődnek és politikájuk a globális gyűlölet és megvetés tárgya.
Az egyik „esemény” egy cikk, amely a Népszavában jelent meg. Szerzője – talán a forró nyár hatására – egy olyan történetet kotyog ki, amelyik egyértelműen bizonyítja egyik tételemet.
Pontosan azt, hogy milyen illúziókat kergetnek azok, akik szerint a változó amerikai kormányok ex-kommunista szeretete nem politika, amely az egész térségre vonatkozik és amely a mai elnök apjának a kommunista világrendszer összeomlását követően meghirdetett Új Világrend szerves része, hanem megváltoztatható beállítódás, hacsak a jobboldali újságírók Magyarországon kapitulálnak.
Először is a csaknem minden médiában  és csaknem minden órában jelenlévő Dési János médiapropagandista Melyikük Whoopi Goldberg? című cikkéről van szó, amely a lap július 22-i számában jelent meg annak mellékletében, aféle „színesként”.
Talán Önnek nem kell magyarázni, hogy a fekete Goldberget, mint a tökéletes kombinációt, itt egyes körökben feltétlen imádat és hódolat övezi.
Dési azzal dicsekedve,  hogy a Budapesten forgató Whoopi Goldberggel és Michael Yorkkal evett, leírja: 1998. május 29-én, a választás napján meghívta őt az akkori amerikai nagykövet, Peter Tufo, mert „talán nem szerette volna egyedül tölteni, csak úgy magában, nagy várakozással, azt a bizonyos, az esti uranzárásig mindenképp izgalmas, de információhiányos időt. Ezért néhányunkat meghívott rezidenciájára, üssük el vele, ami addig hátra van. Jól főznek, végül is, miért ne”, adja a bankot a politikai kötődéseit letagadni semmiképpen nem tudó „újságíró”. Aki cikkéhez felvételt is közöl, amelyet történészeknek kellene nézegetni ahelyett, hogy dokumentumokat igyekeznének feltúrni az amerikai-magyar kapcsolatok valódi természetrajzának feltárásáért.
A képen szereplőket Dési így azonosítja: „A társaság is jó. (Jobb szeműek felismerhetik Zentai Péter, Kálmán Zsuzsa, Tordas Kati és Elekes Éva kollégáimat a képen.” És persze a két színészt.
Hogy az amerikai nagykövet rezidenciáján milyen meghitt, bensőséges és egységes volt a hangulat és mely párt befutását várták, Dési azt is elkottyantja: „Az átlag amerikaihoz képest feltűnően sokat tudtak Magyarországról, a választásokról. (Nem mondom meg, kinek drukkoltak”.
Lelki szemeink látni vélik azt az iszonytató döbbenetet és szomorúságot, ami – értesülvén a Fidesz győzelméről – Tufót, Goldberget, Désit és újságíró kollégáit megülte a Zugligeti úton. És persze Önt. Charles Gati barátjával egyetemben.
Ezt a meghitt társaságot – amelynek még véletlenül se volt tagja jobboldali újságíró vagy egy örömatlantista a tagja – akkoriban balliberálisnak, de 2001. szeptembere óta találóbban „neokonzervatívnak” nevezhetjük.
Azok, akik…
És itt kezdődik a másik esemény.
(Vége a jövő héten.)
TOM LANTOS
képviselő, az amerikai képviselőház külügyi bizottságának rangidős, demokrata párti tagja
IV.
Ön, az emberi jogok „bajnoka” (akinek 1990 előtt eszébe nem jutott volna védelembe vennie a Magyarországgal határos országokban élő, a kommunizmus miatt emberi, de kisebbségi jogaitól is megfosztott, vagyis duplán szenvedő magyarokat) július 19-én ezt jelentette ki: „Izrael mindent megtesz azért, hogy korlátozza a polgárok szenvedését, mint ahogyan azt bármilyen civilizált, felelős, és legitim kormány megtenné”.
Ehhez képest, Louise Arbor, az ENSZ emberjogi biztosa kijelentette, hogy egyes izraeli cselekmények a nemzetközi törvényeket sértik. Daniel Machover, ismert brit nemzetközi jogász szerint Arbor asszonynak igaza van és így izraeli politikusok vonhatók felelősségre, ugyanis a nemzetközi jog tiltja az olyan támadás indítását, amelynél tudni lehet, hogy annak polgári áldozatai is lehetnek.
Ön szerint tehát egy civilizált ország mentőautókat, kórházakat, gyerekeket, nőket, öregeket, menekültkonvojokat, újságírókat öl és sebesít meg, beleértve azt a BBC televíziót, amelyet az amerikaiak nem láthatnak.
Egyébként fontos, hogy ennek a levélnek a dátumát megadjam, ugyanis egy hetes törökországi szabadságom miatt ezt előre írom július 30-án. Azon a napon, amikor az izraeli légierő a legfrissebb jelentések szerint éppen mintegy 40 libanoni gyermeket ölt meg.
Tegnap pedig a TV5 Monde, a világ harmadik legnézettebb francia nyelvű televízióállomása jelentette, hogy miután Izrael szétbombázott libanoni fűtőolajtartályokat Bejrúttól 40 km-re északra és a kátrányos anyag a tengerbe ömlött, a libanoni környezetvédelmi miniszter szerint eddig soha nem látott ökológiai katasztrófa fenyegeti a Földközi-tenger térségét és a szennyeződés Ciprus, Szíria valamint a török riviéra, tehát Antalja és környéke felé terjed.
Mire ez a levél megjelenik, lehet, hogy Libanon lakosságának már nem „csupán” egyötöde, hanem netán negyede vagy harmada földönfutó menekült lesz.
Ön pedig – aki eközben nyaldossa újjait – egy ország totális lerombolásának cinkosa.
Ön és a Bush-kormány szerint Izrael jogos önvédelmében pusztítja el szomszédját, mert a Hezbollah foglyul ejtett két izraeli katonát.
Vajon ezen logikára támaszkodva – miután Izrael Dél-Libanont húsz éven át megszállva tartotta, félszáz elrabolt libanonit börtönben tart, nem is szólva a többezer palesztin elrabolt fogolyról –  az amerikai szuperfegyverekkel felszerelt izraeli armadát feltartóztató háromezres Hezbollah néhány „piszkos bombával” vagyis „amatőr” atombombával porrá égetheti Izraelt, szintén jogos önvédelemből?
Hiszen Izrael még a Hezbollah támadása előtt szinte naponta sértette meg Libanon és Bejrút, nem beszélve a szíriai főváros, a hatezer éves (miért fáj Önnek ez a kormeghatározás?) Damaszkusz fővárosának szuverén légteréről.
Önök most Izrael totális támogatásával, szembe menetelve az egész világgal, feladják az amerikai nemzeti érdekeket (kötelező olvasmány: a Harvard Egyetem Kennedy Intézetének néhány hónappal ezelőtt az Izrael-lobbiról megjelent tanulmánya). Vajon miért?
Önt, személy szerint,  a legbestiálisabb gyilkosságok cinkosának tekintik és tekintem.
És belátom, hogy Önnel levelezni teljesen felesleges, mert Ön csak a fegyverek nyelvén ért. Remélem, tudja, ezen a nyelven mások is tudnak beszélni.
Annyit pedig hadd közöljek Önnel: a világ népeinek óriási többsége annyira fogja sajnálni az agresszor esetleges jövőbeli megsemmisítését, mint ahogyan Ön fájlalja a Libanonban megölt gyerekeket.



Rendkívüli: feltörték Soros szerverét: ezek kiképzőbázisról, és egy egész világot felölelő tervről írnak!


Az információk kitérnek Magyarország ellehetetlenítésére is!
Bár korábban egyre többen kételkedtek ebben az egészben, de úgy néz ki, hogy ténylegesen van Soros-terv.
Soros György szerverét már korábban is feltörték. pontosabban az őhozzá kötődő szervezetek fiókjait.
Most is így történt, és olyan dokumentumok kerültek közkézre, melyek alapjaiban támasztják alá, hogy Soros borzalmas tervet szeretne végrehajtani.
Ami az egészben még félelmetesebb: az egész világot érintő terve van a magyar milliárdos oligarchának.
A hackerek által megszerzett és a DC Leaks által kiszivárogtatott Sorosról szóló dokumentumok között számos olyan is megtalálható, amelyek bizonyítják, a tőzsdecápa érdekelt a magyar kormány lejáratásában.
A dokumentumokban az is feketén-fehéren szerepel, hogy miután a magyar politikusok sok bosszúságot okoznak a Soros-szervezeteknek, ezért az ő lejáratásuk is kulcskérdés.
A dokumentumok név szerint is említenek nem kívánt elemeket, melyek jelen esetben Soros György ellenségeiként értelmezhetők, és akiket ki kell iktatni.
Ilyen maga a miniszterelnök, Orbán Viktor, Lázár János, de Hollik István is.
DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok 2008 és 2016 között kelteztek, ezeket pedig földrajzi régiók szerint csoportosítva tették közzé.
A 2500 dokumentum között munkatervek, stratégiák, elemzések, európai választásokról és a migrációról szóló jelentések, valamint kifizetési bizonylatok is megtalálhatók.
"Európa, Ázsia, Afrika, USA, sőt, a Világbankra vonatkozó adatok, jelentések szerepelnek benne, de útmutatást is tartalmaznak például arra vonatkozóan is, hogyan tudják az Európai Uniót használni, irányítani." - jelentették be.
Komoly a baj. Egyetlen szuperhatalomként önmagára tekintő fél irányíthat mindent nem csak Európában, de a világ más tájain si.
Sokak szerint Soros szorosan kapcsolódik a Rothschild érdekszférához is.
Nem nézik jó szemmel, hogy Magyarország gazdasága elkezdett stabilizálódni, holott komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy ez ne így legyen, és Magyarországon államcsőd lépjen fel.
Egyet bátran ki lehet jelenteni: Soros Györgynek mindig is voltak olyan tervei és ügyletei, mely valakinek az érdekeit sértette.
A kérdés az, hogy valóban képes-e ártani Magyarországnak, vagy ezt az egészet csak belelátják az egyre inkább félelemben élő Európaiak?
OSZD MEG másokkal is!




Orbán Viktor Soros fiának barátjával adta át a felújított szabadkai zsinagógát


MN
2018. március 26., hétfő 15:11, frissítve: hétfő 18:01







Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Aleksandar Vucic szerb elnök (j) és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke a felújított szabadkai zsinagóga avatásán 2018. március 26-án
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Miközben a Fidesz, illetve a magyar kormány gőzerővel harcol idehaza Soros György és hazai ügynökei ellen, Orbán Viktor ma azzal a politikussal adta át a felújított szabadkai zsinagógát, aki újabban egyre többször találkozgat a milliárdos befektető fiával – meglehetősen jó hangulatban.
Régen várt napra készült hétfőn Szabadka abból az alkalomból, hogy több évnyi munkálatok után Aleksandar Vucic szerb államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök átadta a felújított zsinagógát. Európa második legnagyobb zsidó imahelyét a magyar szecesszió nagyjai, Komor Marcell és Jakab Dezső álmodták meg, az épületet 1902 szeptemberében vette birtokába a szabadkai zsidóság. A második világháborúban a szabadkai zsidóság többsége elpusztult, így a zsinagóga elhagyatottan állt, és a szocializmus évtizedei idején, az állapota folyamatosan romlott. Ezért Szabadka városa, Vajdaság tartomány, a szerb és a magyar állam, valamint az amerikai zsidó szervezetek jóvoltából nekiláttak a rekonstrukciós munkáknak. A magyar kormány a belső felújításra, valamint az udvar és a kerítés felújítására több mint 2 millió eurót biztosított, az épület innentől már nemcsak imaház, hanem számos kulturális rendezvénynek és hangversenynek is otthont ad majd.
Miközben Orbán és Vucic különösen jó viszonyt ápol egymással már hosszú évek óta – hazánk elkötelezett híve és szószólója Szerbia mielőbbi uniós csatlakozásának –, a magyar kormányt cseppet sem zavarja, hogy Vucic újabban előszeretettel találkozik Soros Györggyel és fiával. Mint a szerb média korábban megírta, a szerb államfő szeptemberében tárgyalt a milliárdos befektetővel és fiával, Alexander Sorossal, aki egyben a Nyílt Társadalom Alapítvány igazgatóságának elnökhelyettese is. A szerb államfő a tárgyalás után „nagyon érdekes”-nek nevezte a beszélgetést. A következő találkozóra novemberben került sor Belgrádban, ahol Soros György fia és Vucic már a regionális együttműködésről, a médiareformokról, valamint a szerbiai jogállamiság helyzetéről tárgyalt, de szóba került az is, hogy a Soros alapítvány hogyan tudná támogatni Szerbia uniós integrációját. Az elnöki iroda tájékoztatása szerint mindkét tárgyaló fél egyetértett abban, hogy folytatni kell a reformokat, különösen azokat, amelyek a jogállamisággal kapcsolatosak. Alexander Soros is elégedett volt a találkozóval: ő a Twitteren köszönte meg Vucicnak, hogy lehetőséget adott a szerbiai nyílt társadalom erősítéséről és az európai integrációról szóló beszélgetésre.
Ám Vucic Soroshoz fűződő viszonya mellett a szerb államfő migrációs politikája sem annyira fontos Orbán Viktornak, ha nem a hazai választási kampányról van szó. Múlt év augusztusában például Vucic kamerák kereszttüzében demonstrálta, hogy országa milyen humánusan áll a migránsokhoz. A szerb elnöki palotába csődített szerb média előtt győzködni kezdett egy tíz éves kisgyereket, hogy maradjon a családjával Szerbiában. A krnjacai befogadóközpontban élő kisfiú műveiből ugyanis kiállítást rendeztek, az eladott képekből befolyó pénzt egy beteg szerb gyerek kezelésére ajánlották fel. Vucic ezért felajánlotta: ha maradni akarna a család, megkapják a szerb állampolgárságot, a családfő azonnal munkába állhat, a fiú pedig még ösztöndíjban is részesülhet, hogy a tehetségét fejlessze. Vucic aztán tovább emelte a tétet: elmondta, hogy a migránsfiú egy nap még Szerbia elnöke is lehet, hiszen immár minden joga megvan hozzá.
Aleksandar Vucic szerb elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt (b) a felújított szabadkai zsinagóga avatása előtt 2018. március 26-án
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI
A szerb államfő különösen hálásnak mutatkozott, annak ellenére, hogy az eredetileg afgán származású, de Iránban felcseperedő kisfiú családja egy olyan országból „menekült el”, ahol nincs semmiféle háború. Ráadásul az ő esetükben még a „gazdasági bevándorló” kifejezés is túlzás lenne, hiszen Iránban magasabb az egy főre jutó bruttó hazai termék, mint Szerbiában. A kis migráns fiú és családjának marasztalása azonban mégsem bizonyult sikeresnek: a családfő egyenesen kijelentette, ők bizony nem maradnak Szerbiában, hanem Svájcba akarnak továbbmenni.
Jól jellemzi a szerb migrációs politikát az a vita is, ami két hete zajlott le a szerb parlamentben. Miután a Dveri nevű szélsőjobboldali párt vezetője, Bosko Obradovic az országban maradni vágyó migránsok veszélyeire figyelmeztetett, Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter jelezte: az országba érkezett migránsok nem szeretnének Szerbiában maradni, és legtöbbjük még csak ki sem várta a menekültügyi eljárás befejezését. „Óvatosnak kell lennünk, nem szabad megalapozatlan félelmet keltenünk” – válaszolta a szerb belügyér.
Vucic és Orbán nemcsak a felújított zsinagógát adta át, hanem az esemény után tárgyaltak egymással. Az MTI az átadás után kiadott tudósításában egyébként azt írta, Vucic megköszönte Orbánnak a felújítására adott támogatást. „Köszönöm, hogy nem sajnálta a pénzt nemcsak Szerbia, hanem az egész térség legszebb épületének felújításától” - mondta a szerb elnök. Orbán pedig azt hangsúlyozta: A zsinagóga átadása üzenet, hogy ilyen az a világ, az az Európa, amelyben élni akarunk, amelyet képviselünk és amelyet meg is tudunk védeni. És még azt is hozzátette, erkölcsi kötelességünk kiállni egy olyan Magyarország és Európa mellett, ahol a zsidók és a keresztények félelem nélkül élhetnek és gyakorolhatják vallásukat. 
A tárgyalásokról Vucic az MTI szerint azt mondta: nincsenek nyitott kérdések Szerbia és Magyarország között, és soha nem volt még ilyen jó a politikai és a gazdasági kapcsolat.
Megjegyezte még: biztos abban, hogy a jó kapcsolat közte és Orbán Viktor között az április 8-i országgyűlési választások után is megmarad, és meggyőződésének adott hangot, hogy Orbán Viktor marad Magyarország miniszterelnöke. 
Orbán is dícsért. Kijelentette: Egész Európa számára példaértékű lehet az a kisebbségvédelmi modell, amelyet Szerbia megvalósított. Szerinte Szerbiának sikerült összehangolnia a saját nemzeti büszkeségét, a területi integritása melletti elkötelezettséget és kisebbségeknek biztosított autonómiával, miközben biztosította és bátorította is intézményeik működését.
Ugyan Vucic kitűnő kapcsolatokat ápol Angela Merkel német kancellárral, rendszeresen találkozik Soros György fiával, és marasztalni próbálja a tehetségesnek mondott migránsokat, az országhatáron túl a magyar kormány számára már eltörpülnek az efféle „apróságok”.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése